Nedelja, 16.10.2005.

01:44

Juniori prvaci sveta !!!

Izvor: B92

Juniori prvaci sveta !!! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

dare

pre 18 godina

svaka vam cast momci!nema sta,dokazali smo svetu da smo velesila u vaterpolu!samo bih morao da kazem da ne treba ni omalovazavati tudje uspehe!npr.juniorska teniska reprezentacija je prosle godine osvojila zlato na evropskom prvenstvu,pa niko prstom nije mrdnuo!moramo da postujemo i uspehe drugih sportista koji su sigurno presli mnogo tezak put da bi ovoj zemlji donele zlato!

ponosan

pre 18 godina

Ovi momci su toliko superiorni da je to neverovatno. Oni bi trebali da igraju samo sa pobednikom nekih takmicenja, kao superfinale.

perakojot

pre 18 godina

SVAKA VAM CAST MOMCI,KAD BI SE I NEKI DRUGI SPORTISTI,BORILI KO VI GDE BI NAM BIO KRAJ.POSEBNO CESTITKE,NA UBEDLJIVOJ POBEDI PROTIV HRVATA.

Car

pre 18 godina

Nema se stvarno sta da doda a bogami ni da oduzme. Jeste bila kosarka nacionalni sport i bice nadamse jos godina, ali VATERPOLO pogotovo u ovoj 2005-toj je sport bez premca u nasoj zemlji.

Tim povodom zelim cestitati mladim DIVOVIMA na jos jednoj ZLATNOJ "kolajni".

Sretno ZLATNI.

Sveta

pre 18 godina

Svaka vam cast klinci...vidi se da medju vama nema nesloge i da se vi ne gledate medjusobno po tom ko je srbin, a ko crnogorac. Verujem da i to moze da se nauci od vas! Svi smo mi isti narod koji je usrana politika podelila. Jos jednom vam puno, puno, puno hvala i svaka vam se d...!!!

vajsberg

pre 18 godina

Postovana gospodo, najiskrenije cestitke. Vas bi valjalo docekati na balkonu gradske skupstine, ali sumnjam da ce se to desiti sada. Zelim Vam da ostanete gospoda i u godinama koje dolaze. Ni balkon nece izostati.

no name

pre 18 godina

Hvala na cestitkama iz Hrvatske. Nico, Danijel, Andjela...

Shadow, u pravu si...cestitam vam na uspehu u ekonomiji i bilo bi lepo da vas pobedimo i tu.

Zeks (Srbin)

pre 18 godina

@ NIKO: Svaka cast prijatelju. Ti si prava LJUDINA. Voleo bih a i molicu boga svaki dan ako treba, da se na ovome sajtu, na ovim krajevima pa cak i na celoj planeti sto vise pocnu javljati ljudi kao ti (sa obe strane). Zelim ti u zivotu sve najbolje a nama svima zelim da prevazidjemo komplekse, mrznju i ignoranciju. Sto se tice pohvale mogu samo da tebi i tvojim sunarodnicima vratim slicnom merom. Osecam veliko postovanje prema sportskom duhu i angazmanu u HR. Gde god se nesto igra tu ste. Negde dominiramo mi a negde vi ali tu smo uvek blizu jedni drugih sto je definitivno dokaz za sportski kvalitet i sposobnost ovog delica evrope. E sad samo svi da pocnemo trenirati i nas karakter kao sto treniramo nasa tela pa zajedno kao dobre komsije u neku bolju buducnost. PS: Navijam za vas, naravno samo ako ne igrate bas protiv nasih.
Svako dobro komso.

Dragan

pre 18 godina

Kolko srbovanja i busanja u prsa, a pola reprezentacije je iz Crne Gore, plus sto je najbolji strijelac sampionata Crnogorac...
Ma nema veze, istrpicemo jos malo...

Simon

pre 18 godina

Ovako ubedljiv trijumf nisam nikada video na nekom evropskom, svetskom prvenstvu ili OI u bilo kom sportu i u bilo kojoj kategoriji.
Svaka cast.

Bankar Toronto

pre 18 godina

Rece mi jedan Rus ovdje u Torontu, da su svojevremeno Rusi, inspirisani ogromnim uspjesima kolektivnih sportova Bivse Yuge, bili oformili grupu naucnika koja se bavila analizom tih uspjeha.
Jedino sto su mogli da zakljucili bilo je to da Yuga nema dovoljno sportski terena, sala, bazena,...
A TEK STA RECI ZA SCG.
TALENAT, TALENAT,... ili mozda: BOG CUVA SRBE!

Panonac

pre 18 godina

Cestitram juniorima SCG na osvojenom prvom mestu na svetskom prvenstvu u vaterpolu i neka ih zlato jos dugi niz godina prati.Pametno i paziti da slava ne udari u glavu.Isto tako cestitam i hrvatima na ulazak u finale i drugo mesto na svetu nije za bacanje!!Ne?Jos jednom sve cestitke iz Kanade za juniore SCG!!!!!!!!!!!

Darko

pre 18 godina

SVAKA CAST VATERPOLISTIMA!!!! ALI....HAHAHA KOLIKA EUFORIJA OKO OVOG REZULTATA KOD NAS SRBA?! U SVETU VATERPOLO NIJE BAS TOLIKO POPULARAN A ZIVEO SAM U CETIRI RAZLICITE ZEMLJE. TAKO DA NISAM BAS SIGURAN DA SMO "ISTRAUMIRALI CITAVU PLANETU". VEST O OVOJ POBEDI NISAM MOGAO DA NADJEM NI NA JEDNOM DRUGOM STRANOM SAJTU...

pčela

pre 18 godina

čestitke stižu i iz hrvatske! kad ste bolji, bolji ste... možemo se ili sakrit, ili čestitat. ja sam se odlučila za drugu varijantu. a šta sam ono čula, da je pao neki zagrljaj "naših i vaših" na podiju? ako je, neka je!!

Shadow

pre 18 godina

Priznam: bolji ste u košarci, vaterpolu, tenisu, plivanju, skijanju,nogometu... i INFLACIJI. 17% za SCG prema 2% za Hrvatsku. Sta jest jest

Sjena

pre 18 godina

Uf. Doći će dan kad će se Crna Gora odvojit od vas i da ostanemo jedan na jedan. Svi vičete Srbija Srbija a 7 Crnogoraca igra za repku. Razmislite malo.

bbbfromzgb

pre 18 godina

bogami ima jos puno da plivaju i jedu zgance da bi mogli dobiti! prosli smo bolje od rusa al igrate svaka vam cast! nema se sta za dodati! priznajem kad je netko bolji!

niga

pre 18 godina

ta djeca su ajkule prave,jasno je bilo i prije nego sto su otisli sta ce da bude.nijesu svi buducnost samo srbije,ima i koji nas pleconja medju njima,crnogorac.
bravo momci crnogorci,srbi i hrvati

vraticu se!

pre 18 godina

Ajde oladite vise! Tamo umirete od gladi i palite se da ste najbolji u necemu.
Vaterpolo se igra u 3-4 zemlje, kao sto rece neko, kosarka je jedno tri klase ispod americke, u rukometu nisu uzimali znacajnija mesta u odbojci Brasil nas dere nehumano, u futbalu manje vise poznato, u atletici ne postojimo... O cemu pricamo?
To prvo mesto jeste uspeh ali njihov licni a ne vas, niti premijerov! Okrenite se radu i disciplini pa onda pricajte o uspehu, a ne da se dicite sa tudjim znojem
Cestitke momcima

ПИПО

pre 18 godina

Хвала момци,РС је са пажњом чекала резултат.Попили смо пиво и у вашу част момчине.СРБИЈО,ИМАШ БУДУЋНОСТ !!

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Cestitke plavim delfinima. Juce sam rekao da ce biti oko 4-5 komada i to se i ostvarilo. Jos jednom svaka cast i veliko vam hvala.

Zgb

pre 18 godina

Svaka cast vašim vaterpolistima, čini se da našima nikako ne paše igra SiCG, inače teško igramo sa momčadima iz bivše yu. No i mi smo pokazali da nas čeka svijetla budučnost u vaterpolu.

Ivan

pre 18 godina

A sad prijem kod uvazenog predsednika Srbije koji inace samo to i radi. Docekuje sportiste, kuka nad izudaranim "pjevacima", salje telegrame, otvara i zatvara razna prvenstva...
Bravo momci.

MIRKO

pre 18 godina

SVAKA CAST ZA VATERPOLISTE. OVOG LETA GDE GOD SU IGRALI UZELI SU ZLATO. TREBA DA PROMENIMO SLOGAN "DOBRO DOSLI U ZEMLJU KOSARKE" U "DOBRODOSLI U ZEMLJU VATERPOLA".

ivana

pre 18 godina

Ovo stvarno vise nije za gledanje.I pre pocetka utakmice nasi protivnici znaju da nemaju sta da traze u bazenu samo se po koji tim kao nesto lozi da nam da po koji go.Ajde bre smesni su.Oni Italijani sada kao neke face dali nam 6 golova.Jupi.Bravo za njih.A samo Andrija Prlainovic je u jednoj utakmici dao 8 golova znaci i vise nego ceo italijanski tim nama.Bravo momci zasluzili ste da sve rasturite.Nas vaterpolo ima sjajnu buducnos.Ajde sutra svi u 17h na aerodrom da docekamo zlatne momke.

Sale

pre 18 godina

Vidim neki ovde misle kako Waterpolo izumire. Jel ti to pricas o jednom od prvih olimpijskih grupnih sportova (od 1900 god)? Pa nikako da izumre izgleda. Inace i mali citat iz Waterpolo USA sajta:

"The Hutt Sports Group is very pleased to become the exclusive outside sports marketing company for USA Water Polo," stated J. P. Holland, Executive Vice President and Chief Operating Officer of the Hutt Sports Group. "Water Polo's popularity is surging and becoming one of the fastest growing Olympic sports in the United States. This growth combined with the affluent demographic of Water Polo supporters in the United States represents an extremely attractive platform for corporate sponsors."

Obavestime kad izumre, a dotle ima da vas brijemo samo tako.

Dušan

pre 18 godina

Bravo momci, osim polufinala sve je bilo rezultatski i više nego ubedljivo. Inače ovo je šesta zlatna medalju u poslednje četiri godine sa takmičenja mladih reprezentacija u vaterpolu tako da smo mi gledajući i rezultate seniora ipak vaterpolo zemlja. Nadam se da će mnogo od ovih igrača uskoro igrati i u A selekciji, jer džaba sve juniorske medalje ako nema igrača za prvi tim. Bravo i za Dejana Udovičića, ne znam da li je ikada kiksnuo sa juniorima.

MARSEK

pre 18 godina

Reprezentacije Hrvatske i SiCG u 45 dana dokazale su da škole vaterpola u ove dvije države uvjerljivo najbolje rade, poigravajući se s konkurencijom i osiguravši dva međusobna finala na dva najjača natjecanja. Koliko su ove dvije reprezentacije bile dominantne, pokazuje činjenica da je SiCG i Europsko i Svjetsko prvenstvo završila bez i jednog poraza, dok je naša reprezentacija gubila samo od jedine bolje momčadi na svijetu - SiCG. Sve ostale protivnike naša je reprezentacija pobjeđivala, manje ili više uvjerljivo.

Nemanja Vrndic

pre 18 godina

Po ko zna koji put su nas vaterpolisti obradovali, biti prvak sveta 4ti put za redom nije mala stvar.Jos jedan dokaz da je nasa skola vaterpola neprikoslovena.Bravo momci i sa pravom ocekujem zalto u Pekingu2008.

Deki

pre 18 godina

Bravo momci! Zaista ste najbolji -- nadam se da cete tako i u seniorskoj konkurenciji za nekoliko godina.

Pozdrav i Niku i Danielu iz Hrvatske: jos vazniji od pobede su fair play i fair navijanje. Treba znati pobediti, ali treba znati i prihvatiti poraz. Nadam se da cemo i mi, kada jednom izgubimo, da cestitamo pobednicima, bili oni iz Hrvatske ili neke druge zemlje, svejedno.

boners

pre 18 godina

Cestitke,ocekivano i lako.
Smeta mi komentar Darka,opet neki pokusaj da ovaj rezultat bude bez vrednosti.Pa ako se vaterpolo igra u 3,4 zemlje,zasto su vasi seniori na prethodna tri SP,pre ovog u Kanadi,kao i na prethodne dve OI,bili redovno 8.,9.Znaci kdo vas se ne igra,a kad pogledamo rezultate sa ovog juniorskog sP,kao i sa prethodnih,vidi se da je nasa vaterpolo skola jaca i da ce ova nadmocnost,koja vec postoji kod seniora,da potraje jos dugi niz godina.
Koja nam je gol razlika na kraju?:))

Peronimo

pre 18 godina

@Niko
Ima i kod nas puno istomišljenika i dok god tako bilo nada umire zadnja za boljim međuljudskim uslovima!!!

OVO JE ZA GINISA! DAJ BOŽE DA I DALJE BUDEMO TAKO DOBRI U SPORTU KAO OVE GODINE, SVAKA ČAST!
NAPRED PLAVI!!!

Don Quijote

pre 18 godina

Cestitke plavim klincima.
Razbijaju.
Poseban pozdrav za Nika i Danijela iz Zagreba, i njihovi dzentlmenski komentari ovde doprinose izduvavanju balona mrznje. Nadam se da ce baraz U21 za PE u fudbalu biti korak dalje u normalizaciji sportskih sudara izmedju Cro i Ser. Ocekujem sportski ambijent i u Beogradu i u Splitu. Svinjarije i onako nikome nisu potrebne.

dusan

pre 18 godina

kada zvezdi sudija ne svira cist penal protiv vozdovca i to na marakani, niko ne prica o sudjenju.
kada partizanu svira smesan penal u ivanjici (jedan od mnogih), niko ne prica o sudjenju.
kada zvezdi u derbiju ponisti gol i ne svira penal, niko ne prica o sudjenju.
kada konacno svira zvezdi penal zato sto je bio penal, grobari pricaju o zaveri globalnih razmera...
verovatno je neko pokrao partizan i u evropskim takmicenjima, inace bi on vec osvojio i titulu prvaka evrope i titulu interkontinentalnog prvaka...
jeste, jeste, to je zavera protiv partizana zato sto je partizan "nebeski klub" - isto kao sto su srbi "nebeski narod".
ali, docice sve na svoje mesto! kad-tad!!!

Banda

pre 18 godina

Svaka cast Niko!
Odavno nisam procitao lepsi, smisleniji i, da se tako izrazim, "normalniji" komentar!
Zaista je vreme da se prestanu u sport mesati stvari koje sa sportom nemaju veze.
Bilo kako bilo, i nasi i vasi vaterpolo juniori izrastaju u prave sampione. Sretace se oni jos u raznim finalima.
Pozdrav joj jednom Niko :-)

zem980

pre 18 godina

E, pa majstori svaka cast. Ne da mi je drago nego nemate pojma. stvarno se najbolji vaterpolo igra kod nas. Uzeti tri zlata za tako kratko vreme, to je svetski uspeh. A, vi njihove starije kolege {citaj: kosarkasi, seniori} zvezdice koje 'vrede' onoliko para koliko ovi carevi, nazalost nece moci da zarade za pet zivota ponesite po jednu kvalitetnu krpu od jelenske koze pa na glancanje klupa po belosvetkim {NBA, ACB,...} ligama... Jos jednom sve cestitke. Vi ste ponos nacije.

petrovic

pre 18 godina

BRAVO SAMPIONI, jos jednom smo dokazali svetu da je JUGOSLOVENSKA skola najbojla.pozdrav susedima hrvatske, nije mala stvar biti u finalu, a jos biti drugi na svetu ..........pozdrav...

Hrvat

pre 18 godina

U vaterpolu ste zbilja bolji,priznajem,ali uskoro ćemo vidjeti da li ste takvi i u nogometu.Naši mladi nogometaši će "osvetiti"varerpoliste!

this time next year...

pre 18 godina

Jos jedna potvrda odlicne sportske godine koju su na trenutak prekinuli i upropastili super-mega zvezde i kosarskaske repke!
Ostvarili smo odlicne rezultate i uspehe u svim sportovima i generacijama (sem ponavljam kosarkasa)!
Bravo Plavi Delfini!!!

Norman Bates

pre 18 godina

Kakva nedelja?!
Prvo plasman na SP, pa Zvezda tukla Partizan(fudbal) i Zadar (basket), sad još i ovo; dvaputa tuči komšije na istom prvenstvu. Šta reći...? Sjajno!!!

Nenad

pre 18 godina

Nisam gledao utakmicu, ali mi je izuzetno drago postali smo prvaci sveta i u juniorskoj konkurenciji. Ima li lepseg neko pobediti nase redovne musterije u finalu:))) Hahaha, jedva cekam da se sastanemo u fudbalu U-21, tek cemo tu da ih sasijemo.
SRBIJA!!!

Djurdje

pre 18 godina

Ovakva deca se radjaju u Srbiji i Hrvatskoj, oni su finalisti u mnogim sportovima - bice jednom i u demokratiji. Sacekacemo vas kao sampione buducnosti. Vi i vasi drugovi u sportu, nauci, kulturi, politici, privredi - vi ste buducnost Srbije. Cestitam i suzim od srece. Biti prvak sveta - to obecava buducnost.

darko

pre 18 godina

Bravo plavi dečaci.
Vi ste jedan od zlatnih konaca uvijenih u klupko uspeha mladih ljudi-naučnika i sportista u ovoj godini. Valjda će ova naša domovina razumeti gde je izvor svetle budućnosti.

darko

pre 18 godina

Prvo CESTITAM ma najbolji ste a mi do vas mozes mislit evo u sportu koji ja cijenim ali koji definitivno izumire, pokazali smo SVETU da smo najbolji, ma kome ljudi? Vaterpolo se igra jos recimo ozbiljno u 3-4 zemlje, postaje amaterski sport pa cak i na Balkanu gdje se sve manje interesa pokazuje za ovj sport. Pa prvenstvo Balkana je tri put jace nego Svjetsko. Ovo je sport koji nema perspektivu za napredak, sto ne umanjuje kod mene znacaj da se u bivsoj Yug. + Madarska (malte ne to je taj svijet)igra najbolji vaterpolo na SVIJETU zato ohladite malo i VI i MI........

Boris Savic Arizona

pre 18 godina

Ja sam razocaran za pobedu, bolje da smo zijanili, bojim se novog genocida nad srbstvom od celog sveta,djavulskog.

Knjaz

pre 18 godina

Evo sta pise "vecernji list" pred utakmicu: "- Zamijetio sam jednu skupinu naših navijača među kojima su prevladavale žene, a u finalu će možda podrška biti i konkretnija. No, glavni posao je ipak na igračima. Oni moraju dati sve od sebe da pobijede velikog suparnika i tako igračima SiCG uzvrate za poraz u finalu EP-a na Malti - ustvrdio je Damjanić.
Tada je Hrvatska imala vodstvo od 6:3, a na kraju je izgubila, nakon produžetaka, u gotovo neregularnim uvjetima (uz pljusak, grmjelo je i sijevalo). U našem su taboru uvjereni da se Malta neće ponoviti.".... E pa bas mi je zao, izgleda je opet vreme bilo na nasoj strani, a atmosferski pritisak ispod 990 milibara i to je razlog ovog poraza. Bravo plavi!

paka

pre 18 godina

Srdacne cestitke! Superiorno do kraja. Zaista su zlatna generacija. Nadam se da ce taj pobednicki duh zadrzati kao bitnu uzdanicu u svom zivotu. Bravo plavi delfini!

vlada

pre 18 godina

Pre utakmice na hrvatskom Sport-netu najavljeno je da su ove dve reprezentacije igrale i u finalu EP-a (pobeda SCG 13:11) i da su one ubedljivo dve najbolje reprezentacije u svom uzrastu.Hrvati, ne postoje dve najbolje reprezentacije, vec samo jedna, reprezentacija SCG. U dve utakmice ovih ekipa na SP dve nase pobede uz gol razliku 17:7.U finalu pre poslednje cetvrtine SCG je vodila sa 7:1.Ipak smo za dve klase bolji od vas.

Miki

pre 18 godina

Cestitke majstorima. Ovi momci pre svega imaju kvalitet o kojem se sve manje prica, a potencira se borbenost.Ono sto nas je izdvajalo kad smo postizali uspehe je upravo bio kvalitet, nije Sasa Djordjevic nikad bio sinonim za borbenost, nije to bio ni Divac ni Paspalj,.....Nas sport i jeste u krizi jer nam se kao talenti predstavljaju likovi koji to zapravo nisu. Nacin na koji su uzeli zlato vaterpolisti je stvarno impresivan. Jednostavno, kvalitetniji su od drugih.

car lazar

pre 18 godina

@Niko
Ti si decko jedan od retkih koji hoce to da prizna, svaka cast za to, na takav se nacin covek pokaziva kolika je stvarno "ljudina"
Znamo svi kakve su bile posledice, i sta se desavalo, i trebace puno vremena da prodje da stvari dodju na svoje. Roditelji krivo svoju decu obrazuju, uce ih da mrze, sve sto je srpsko ili hrvatsko...npr. I nisu mi jasni neki klinci od 15-16 godina koji mrze, jel svi znamo koliko su imali godina tada....kada je sve pocelo, i odakle odgoj dolazi. Ja sam maltene odrastao u ratu, bilo je i dobrih vremena bilo je i losih, imao bi motiv da mrzim, ali osnovno roditeljsko obrazovanje mi ne dozvoljava...Slazem se treba svi svojim putem da krenemo, ali da se postujemo kada medjusobno igramo.
SVaka cast za nase momke BRAVO!!!

tuta bugarin

pre 18 godina

menese lično
ai personalno
naivishnje svidela prva cevrtina
kojusmo dobili maksimalnim rezultatom
toes
stri nula
cestitamo

Aleksandar

pre 18 godina

Ustao sam u 6h jutros i prvo sam ukljicio komp. da vidim sta su "deca" uradila. Stvarno nemam reci. Da li mozes pozeleti ista lepse u nedeljno jutro. Dakle cela ova nedelja ce da mi bude "smesna".

sasajoe

pre 18 godina

Od ovakvih klinaca kao sto vi pisete klinci to su nasi najveci PRVACIIIIIIIIIIIIII napred SRBIJA od vas zavisi sve nista bez kolena ::::::::::::: BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:::::::::::::::::::

Jово

pre 18 godina

БРААААААААААВООООООООООООООООО делфинчићи, истраумирали сте целу планету...

niko

pre 18 godina

Cestitke nasim susjedima, stvarno ste najbolji a nadam se da su i nasi mladici nesto naucili sto ce im koristiti u sljedecim susretima, a narocito da ce ova mlada generacija sportasa uspijeti prevazici netrpeljivost na obje strane, da ce biti primjer za svakoga te da napokon pocnemo uzivati u sportskim nadmetanjima i prepustiti se zadovoljstvu sto nam pruzaju svi sportasi na ovim nasim prostorima bez mrznje i kojekakvih obracuna van sportskih borilista. Jos jedno cestitke iz Hrvatske, najboli ste!
Pozdrav svim ljudima dobre volje.

niko

pre 18 godina

Cestitke nasim susjedima, stvarno ste najbolji a nadam se da su i nasi mladici nesto naucili sto ce im koristiti u sljedecim susretima, a narocito da ce ova mlada generacija sportasa uspijeti prevazici netrpeljivost na obje strane, da ce biti primjer za svakoga te da napokon pocnemo uzivati u sportskim nadmetanjima i prepustiti se zadovoljstvu sto nam pruzaju svi sportasi na ovim nasim prostorima bez mrznje i kojekakvih obracuna van sportskih borilista. Jos jedno cestitke iz Hrvatske, najboli ste!
Pozdrav svim ljudima dobre volje.

Jово

pre 18 godina

БРААААААААААВООООООООООООООООО делфинчићи, истраумирали сте целу планету...

sasajoe

pre 18 godina

Od ovakvih klinaca kao sto vi pisete klinci to su nasi najveci PRVACIIIIIIIIIIIIII napred SRBIJA od vas zavisi sve nista bez kolena ::::::::::::: BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:::::::::::::::::::

Aleksandar

pre 18 godina

Ustao sam u 6h jutros i prvo sam ukljicio komp. da vidim sta su "deca" uradila. Stvarno nemam reci. Da li mozes pozeleti ista lepse u nedeljno jutro. Dakle cela ova nedelja ce da mi bude "smesna".

tuta bugarin

pre 18 godina

menese lično
ai personalno
naivishnje svidela prva cevrtina
kojusmo dobili maksimalnim rezultatom
toes
stri nula
cestitamo

car lazar

pre 18 godina

@Niko
Ti si decko jedan od retkih koji hoce to da prizna, svaka cast za to, na takav se nacin covek pokaziva kolika je stvarno "ljudina"
Znamo svi kakve su bile posledice, i sta se desavalo, i trebace puno vremena da prodje da stvari dodju na svoje. Roditelji krivo svoju decu obrazuju, uce ih da mrze, sve sto je srpsko ili hrvatsko...npr. I nisu mi jasni neki klinci od 15-16 godina koji mrze, jel svi znamo koliko su imali godina tada....kada je sve pocelo, i odakle odgoj dolazi. Ja sam maltene odrastao u ratu, bilo je i dobrih vremena bilo je i losih, imao bi motiv da mrzim, ali osnovno roditeljsko obrazovanje mi ne dozvoljava...Slazem se treba svi svojim putem da krenemo, ali da se postujemo kada medjusobno igramo.
SVaka cast za nase momke BRAVO!!!

Miki

pre 18 godina

Cestitke majstorima. Ovi momci pre svega imaju kvalitet o kojem se sve manje prica, a potencira se borbenost.Ono sto nas je izdvajalo kad smo postizali uspehe je upravo bio kvalitet, nije Sasa Djordjevic nikad bio sinonim za borbenost, nije to bio ni Divac ni Paspalj,.....Nas sport i jeste u krizi jer nam se kao talenti predstavljaju likovi koji to zapravo nisu. Nacin na koji su uzeli zlato vaterpolisti je stvarno impresivan. Jednostavno, kvalitetniji su od drugih.

vlada

pre 18 godina

Pre utakmice na hrvatskom Sport-netu najavljeno je da su ove dve reprezentacije igrale i u finalu EP-a (pobeda SCG 13:11) i da su one ubedljivo dve najbolje reprezentacije u svom uzrastu.Hrvati, ne postoje dve najbolje reprezentacije, vec samo jedna, reprezentacija SCG. U dve utakmice ovih ekipa na SP dve nase pobede uz gol razliku 17:7.U finalu pre poslednje cetvrtine SCG je vodila sa 7:1.Ipak smo za dve klase bolji od vas.

paka

pre 18 godina

Srdacne cestitke! Superiorno do kraja. Zaista su zlatna generacija. Nadam se da ce taj pobednicki duh zadrzati kao bitnu uzdanicu u svom zivotu. Bravo plavi delfini!

Knjaz

pre 18 godina

Evo sta pise "vecernji list" pred utakmicu: "- Zamijetio sam jednu skupinu naših navijača među kojima su prevladavale žene, a u finalu će možda podrška biti i konkretnija. No, glavni posao je ipak na igračima. Oni moraju dati sve od sebe da pobijede velikog suparnika i tako igračima SiCG uzvrate za poraz u finalu EP-a na Malti - ustvrdio je Damjanić.
Tada je Hrvatska imala vodstvo od 6:3, a na kraju je izgubila, nakon produžetaka, u gotovo neregularnim uvjetima (uz pljusak, grmjelo je i sijevalo). U našem su taboru uvjereni da se Malta neće ponoviti.".... E pa bas mi je zao, izgleda je opet vreme bilo na nasoj strani, a atmosferski pritisak ispod 990 milibara i to je razlog ovog poraza. Bravo plavi!

Boris Savic Arizona

pre 18 godina

Ja sam razocaran za pobedu, bolje da smo zijanili, bojim se novog genocida nad srbstvom od celog sveta,djavulskog.

darko

pre 18 godina

Prvo CESTITAM ma najbolji ste a mi do vas mozes mislit evo u sportu koji ja cijenim ali koji definitivno izumire, pokazali smo SVETU da smo najbolji, ma kome ljudi? Vaterpolo se igra jos recimo ozbiljno u 3-4 zemlje, postaje amaterski sport pa cak i na Balkanu gdje se sve manje interesa pokazuje za ovj sport. Pa prvenstvo Balkana je tri put jace nego Svjetsko. Ovo je sport koji nema perspektivu za napredak, sto ne umanjuje kod mene znacaj da se u bivsoj Yug. + Madarska (malte ne to je taj svijet)igra najbolji vaterpolo na SVIJETU zato ohladite malo i VI i MI........

Nenad

pre 18 godina

Nisam gledao utakmicu, ali mi je izuzetno drago postali smo prvaci sveta i u juniorskoj konkurenciji. Ima li lepseg neko pobediti nase redovne musterije u finalu:))) Hahaha, jedva cekam da se sastanemo u fudbalu U-21, tek cemo tu da ih sasijemo.
SRBIJA!!!

darko

pre 18 godina

Bravo plavi dečaci.
Vi ste jedan od zlatnih konaca uvijenih u klupko uspeha mladih ljudi-naučnika i sportista u ovoj godini. Valjda će ova naša domovina razumeti gde je izvor svetle budućnosti.

Djurdje

pre 18 godina

Ovakva deca se radjaju u Srbiji i Hrvatskoj, oni su finalisti u mnogim sportovima - bice jednom i u demokratiji. Sacekacemo vas kao sampione buducnosti. Vi i vasi drugovi u sportu, nauci, kulturi, politici, privredi - vi ste buducnost Srbije. Cestitam i suzim od srece. Biti prvak sveta - to obecava buducnost.

Hrvat

pre 18 godina

U vaterpolu ste zbilja bolji,priznajem,ali uskoro ćemo vidjeti da li ste takvi i u nogometu.Naši mladi nogometaši će "osvetiti"varerpoliste!

this time next year...

pre 18 godina

Jos jedna potvrda odlicne sportske godine koju su na trenutak prekinuli i upropastili super-mega zvezde i kosarskaske repke!
Ostvarili smo odlicne rezultate i uspehe u svim sportovima i generacijama (sem ponavljam kosarkasa)!
Bravo Plavi Delfini!!!

petrovic

pre 18 godina

BRAVO SAMPIONI, jos jednom smo dokazali svetu da je JUGOSLOVENSKA skola najbojla.pozdrav susedima hrvatske, nije mala stvar biti u finalu, a jos biti drugi na svetu ..........pozdrav...

Norman Bates

pre 18 godina

Kakva nedelja?!
Prvo plasman na SP, pa Zvezda tukla Partizan(fudbal) i Zadar (basket), sad još i ovo; dvaputa tuči komšije na istom prvenstvu. Šta reći...? Sjajno!!!

dusan

pre 18 godina

kada zvezdi sudija ne svira cist penal protiv vozdovca i to na marakani, niko ne prica o sudjenju.
kada partizanu svira smesan penal u ivanjici (jedan od mnogih), niko ne prica o sudjenju.
kada zvezdi u derbiju ponisti gol i ne svira penal, niko ne prica o sudjenju.
kada konacno svira zvezdi penal zato sto je bio penal, grobari pricaju o zaveri globalnih razmera...
verovatno je neko pokrao partizan i u evropskim takmicenjima, inace bi on vec osvojio i titulu prvaka evrope i titulu interkontinentalnog prvaka...
jeste, jeste, to je zavera protiv partizana zato sto je partizan "nebeski klub" - isto kao sto su srbi "nebeski narod".
ali, docice sve na svoje mesto! kad-tad!!!

Banda

pre 18 godina

Svaka cast Niko!
Odavno nisam procitao lepsi, smisleniji i, da se tako izrazim, "normalniji" komentar!
Zaista je vreme da se prestanu u sport mesati stvari koje sa sportom nemaju veze.
Bilo kako bilo, i nasi i vasi vaterpolo juniori izrastaju u prave sampione. Sretace se oni jos u raznim finalima.
Pozdrav joj jednom Niko :-)

zem980

pre 18 godina

E, pa majstori svaka cast. Ne da mi je drago nego nemate pojma. stvarno se najbolji vaterpolo igra kod nas. Uzeti tri zlata za tako kratko vreme, to je svetski uspeh. A, vi njihove starije kolege {citaj: kosarkasi, seniori} zvezdice koje 'vrede' onoliko para koliko ovi carevi, nazalost nece moci da zarade za pet zivota ponesite po jednu kvalitetnu krpu od jelenske koze pa na glancanje klupa po belosvetkim {NBA, ACB,...} ligama... Jos jednom sve cestitke. Vi ste ponos nacije.

Don Quijote

pre 18 godina

Cestitke plavim klincima.
Razbijaju.
Poseban pozdrav za Nika i Danijela iz Zagreba, i njihovi dzentlmenski komentari ovde doprinose izduvavanju balona mrznje. Nadam se da ce baraz U21 za PE u fudbalu biti korak dalje u normalizaciji sportskih sudara izmedju Cro i Ser. Ocekujem sportski ambijent i u Beogradu i u Splitu. Svinjarije i onako nikome nisu potrebne.

Peronimo

pre 18 godina

@Niko
Ima i kod nas puno istomišljenika i dok god tako bilo nada umire zadnja za boljim međuljudskim uslovima!!!

OVO JE ZA GINISA! DAJ BOŽE DA I DALJE BUDEMO TAKO DOBRI U SPORTU KAO OVE GODINE, SVAKA ČAST!
NAPRED PLAVI!!!

boners

pre 18 godina

Cestitke,ocekivano i lako.
Smeta mi komentar Darka,opet neki pokusaj da ovaj rezultat bude bez vrednosti.Pa ako se vaterpolo igra u 3,4 zemlje,zasto su vasi seniori na prethodna tri SP,pre ovog u Kanadi,kao i na prethodne dve OI,bili redovno 8.,9.Znaci kdo vas se ne igra,a kad pogledamo rezultate sa ovog juniorskog sP,kao i sa prethodnih,vidi se da je nasa vaterpolo skola jaca i da ce ova nadmocnost,koja vec postoji kod seniora,da potraje jos dugi niz godina.
Koja nam je gol razlika na kraju?:))

Deki

pre 18 godina

Bravo momci! Zaista ste najbolji -- nadam se da cete tako i u seniorskoj konkurenciji za nekoliko godina.

Pozdrav i Niku i Danielu iz Hrvatske: jos vazniji od pobede su fair play i fair navijanje. Treba znati pobediti, ali treba znati i prihvatiti poraz. Nadam se da cemo i mi, kada jednom izgubimo, da cestitamo pobednicima, bili oni iz Hrvatske ili neke druge zemlje, svejedno.

Nemanja Vrndic

pre 18 godina

Po ko zna koji put su nas vaterpolisti obradovali, biti prvak sveta 4ti put za redom nije mala stvar.Jos jedan dokaz da je nasa skola vaterpola neprikoslovena.Bravo momci i sa pravom ocekujem zalto u Pekingu2008.

Dušan

pre 18 godina

Bravo momci, osim polufinala sve je bilo rezultatski i više nego ubedljivo. Inače ovo je šesta zlatna medalju u poslednje četiri godine sa takmičenja mladih reprezentacija u vaterpolu tako da smo mi gledajući i rezultate seniora ipak vaterpolo zemlja. Nadam se da će mnogo od ovih igrača uskoro igrati i u A selekciji, jer džaba sve juniorske medalje ako nema igrača za prvi tim. Bravo i za Dejana Udovičića, ne znam da li je ikada kiksnuo sa juniorima.

MARSEK

pre 18 godina

Reprezentacije Hrvatske i SiCG u 45 dana dokazale su da škole vaterpola u ove dvije države uvjerljivo najbolje rade, poigravajući se s konkurencijom i osiguravši dva međusobna finala na dva najjača natjecanja. Koliko su ove dvije reprezentacije bile dominantne, pokazuje činjenica da je SiCG i Europsko i Svjetsko prvenstvo završila bez i jednog poraza, dok je naša reprezentacija gubila samo od jedine bolje momčadi na svijetu - SiCG. Sve ostale protivnike naša je reprezentacija pobjeđivala, manje ili više uvjerljivo.

Sale

pre 18 godina

Vidim neki ovde misle kako Waterpolo izumire. Jel ti to pricas o jednom od prvih olimpijskih grupnih sportova (od 1900 god)? Pa nikako da izumre izgleda. Inace i mali citat iz Waterpolo USA sajta:

"The Hutt Sports Group is very pleased to become the exclusive outside sports marketing company for USA Water Polo," stated J. P. Holland, Executive Vice President and Chief Operating Officer of the Hutt Sports Group. "Water Polo's popularity is surging and becoming one of the fastest growing Olympic sports in the United States. This growth combined with the affluent demographic of Water Polo supporters in the United States represents an extremely attractive platform for corporate sponsors."

Obavestime kad izumre, a dotle ima da vas brijemo samo tako.

MIRKO

pre 18 godina

SVAKA CAST ZA VATERPOLISTE. OVOG LETA GDE GOD SU IGRALI UZELI SU ZLATO. TREBA DA PROMENIMO SLOGAN "DOBRO DOSLI U ZEMLJU KOSARKE" U "DOBRODOSLI U ZEMLJU VATERPOLA".

ivana

pre 18 godina

Ovo stvarno vise nije za gledanje.I pre pocetka utakmice nasi protivnici znaju da nemaju sta da traze u bazenu samo se po koji tim kao nesto lozi da nam da po koji go.Ajde bre smesni su.Oni Italijani sada kao neke face dali nam 6 golova.Jupi.Bravo za njih.A samo Andrija Prlainovic je u jednoj utakmici dao 8 golova znaci i vise nego ceo italijanski tim nama.Bravo momci zasluzili ste da sve rasturite.Nas vaterpolo ima sjajnu buducnos.Ajde sutra svi u 17h na aerodrom da docekamo zlatne momke.

Ivan

pre 18 godina

A sad prijem kod uvazenog predsednika Srbije koji inace samo to i radi. Docekuje sportiste, kuka nad izudaranim "pjevacima", salje telegrame, otvara i zatvara razna prvenstva...
Bravo momci.

Zgb

pre 18 godina

Svaka cast vašim vaterpolistima, čini se da našima nikako ne paše igra SiCG, inače teško igramo sa momčadima iz bivše yu. No i mi smo pokazali da nas čeka svijetla budučnost u vaterpolu.

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Cestitke plavim delfinima. Juce sam rekao da ce biti oko 4-5 komada i to se i ostvarilo. Jos jednom svaka cast i veliko vam hvala.

ПИПО

pre 18 godina

Хвала момци,РС је са пажњом чекала резултат.Попили смо пиво и у вашу част момчине.СРБИЈО,ИМАШ БУДУЋНОСТ !!

vraticu se!

pre 18 godina

Ajde oladite vise! Tamo umirete od gladi i palite se da ste najbolji u necemu.
Vaterpolo se igra u 3-4 zemlje, kao sto rece neko, kosarka je jedno tri klase ispod americke, u rukometu nisu uzimali znacajnija mesta u odbojci Brasil nas dere nehumano, u futbalu manje vise poznato, u atletici ne postojimo... O cemu pricamo?
To prvo mesto jeste uspeh ali njihov licni a ne vas, niti premijerov! Okrenite se radu i disciplini pa onda pricajte o uspehu, a ne da se dicite sa tudjim znojem
Cestitke momcima

niga

pre 18 godina

ta djeca su ajkule prave,jasno je bilo i prije nego sto su otisli sta ce da bude.nijesu svi buducnost samo srbije,ima i koji nas pleconja medju njima,crnogorac.
bravo momci crnogorci,srbi i hrvati

bbbfromzgb

pre 18 godina

bogami ima jos puno da plivaju i jedu zgance da bi mogli dobiti! prosli smo bolje od rusa al igrate svaka vam cast! nema se sta za dodati! priznajem kad je netko bolji!

Sjena

pre 18 godina

Uf. Doći će dan kad će se Crna Gora odvojit od vas i da ostanemo jedan na jedan. Svi vičete Srbija Srbija a 7 Crnogoraca igra za repku. Razmislite malo.

Shadow

pre 18 godina

Priznam: bolji ste u košarci, vaterpolu, tenisu, plivanju, skijanju,nogometu... i INFLACIJI. 17% za SCG prema 2% za Hrvatsku. Sta jest jest

pčela

pre 18 godina

čestitke stižu i iz hrvatske! kad ste bolji, bolji ste... možemo se ili sakrit, ili čestitat. ja sam se odlučila za drugu varijantu. a šta sam ono čula, da je pao neki zagrljaj "naših i vaših" na podiju? ako je, neka je!!

Darko

pre 18 godina

SVAKA CAST VATERPOLISTIMA!!!! ALI....HAHAHA KOLIKA EUFORIJA OKO OVOG REZULTATA KOD NAS SRBA?! U SVETU VATERPOLO NIJE BAS TOLIKO POPULARAN A ZIVEO SAM U CETIRI RAZLICITE ZEMLJE. TAKO DA NISAM BAS SIGURAN DA SMO "ISTRAUMIRALI CITAVU PLANETU". VEST O OVOJ POBEDI NISAM MOGAO DA NADJEM NI NA JEDNOM DRUGOM STRANOM SAJTU...

Panonac

pre 18 godina

Cestitram juniorima SCG na osvojenom prvom mestu na svetskom prvenstvu u vaterpolu i neka ih zlato jos dugi niz godina prati.Pametno i paziti da slava ne udari u glavu.Isto tako cestitam i hrvatima na ulazak u finale i drugo mesto na svetu nije za bacanje!!Ne?Jos jednom sve cestitke iz Kanade za juniore SCG!!!!!!!!!!!

Bankar Toronto

pre 18 godina

Rece mi jedan Rus ovdje u Torontu, da su svojevremeno Rusi, inspirisani ogromnim uspjesima kolektivnih sportova Bivse Yuge, bili oformili grupu naucnika koja se bavila analizom tih uspjeha.
Jedino sto su mogli da zakljucili bilo je to da Yuga nema dovoljno sportski terena, sala, bazena,...
A TEK STA RECI ZA SCG.
TALENAT, TALENAT,... ili mozda: BOG CUVA SRBE!

Simon

pre 18 godina

Ovako ubedljiv trijumf nisam nikada video na nekom evropskom, svetskom prvenstvu ili OI u bilo kom sportu i u bilo kojoj kategoriji.
Svaka cast.

Dragan

pre 18 godina

Kolko srbovanja i busanja u prsa, a pola reprezentacije je iz Crne Gore, plus sto je najbolji strijelac sampionata Crnogorac...
Ma nema veze, istrpicemo jos malo...

no name

pre 18 godina

Hvala na cestitkama iz Hrvatske. Nico, Danijel, Andjela...

Shadow, u pravu si...cestitam vam na uspehu u ekonomiji i bilo bi lepo da vas pobedimo i tu.

Zeks (Srbin)

pre 18 godina

@ NIKO: Svaka cast prijatelju. Ti si prava LJUDINA. Voleo bih a i molicu boga svaki dan ako treba, da se na ovome sajtu, na ovim krajevima pa cak i na celoj planeti sto vise pocnu javljati ljudi kao ti (sa obe strane). Zelim ti u zivotu sve najbolje a nama svima zelim da prevazidjemo komplekse, mrznju i ignoranciju. Sto se tice pohvale mogu samo da tebi i tvojim sunarodnicima vratim slicnom merom. Osecam veliko postovanje prema sportskom duhu i angazmanu u HR. Gde god se nesto igra tu ste. Negde dominiramo mi a negde vi ali tu smo uvek blizu jedni drugih sto je definitivno dokaz za sportski kvalitet i sposobnost ovog delica evrope. E sad samo svi da pocnemo trenirati i nas karakter kao sto treniramo nasa tela pa zajedno kao dobre komsije u neku bolju buducnost. PS: Navijam za vas, naravno samo ako ne igrate bas protiv nasih.
Svako dobro komso.

Sveta

pre 18 godina

Svaka vam cast klinci...vidi se da medju vama nema nesloge i da se vi ne gledate medjusobno po tom ko je srbin, a ko crnogorac. Verujem da i to moze da se nauci od vas! Svi smo mi isti narod koji je usrana politika podelila. Jos jednom vam puno, puno, puno hvala i svaka vam se d...!!!

vajsberg

pre 18 godina

Postovana gospodo, najiskrenije cestitke. Vas bi valjalo docekati na balkonu gradske skupstine, ali sumnjam da ce se to desiti sada. Zelim Vam da ostanete gospoda i u godinama koje dolaze. Ni balkon nece izostati.

Car

pre 18 godina

Nema se stvarno sta da doda a bogami ni da oduzme. Jeste bila kosarka nacionalni sport i bice nadamse jos godina, ali VATERPOLO pogotovo u ovoj 2005-toj je sport bez premca u nasoj zemlji.

Tim povodom zelim cestitati mladim DIVOVIMA na jos jednoj ZLATNOJ "kolajni".

Sretno ZLATNI.

perakojot

pre 18 godina

SVAKA VAM CAST MOMCI,KAD BI SE I NEKI DRUGI SPORTISTI,BORILI KO VI GDE BI NAM BIO KRAJ.POSEBNO CESTITKE,NA UBEDLJIVOJ POBEDI PROTIV HRVATA.

ponosan

pre 18 godina

Ovi momci su toliko superiorni da je to neverovatno. Oni bi trebali da igraju samo sa pobednikom nekih takmicenja, kao superfinale.

dare

pre 18 godina

svaka vam cast momci!nema sta,dokazali smo svetu da smo velesila u vaterpolu!samo bih morao da kazem da ne treba ni omalovazavati tudje uspehe!npr.juniorska teniska reprezentacija je prosle godine osvojila zlato na evropskom prvenstvu,pa niko prstom nije mrdnuo!moramo da postujemo i uspehe drugih sportista koji su sigurno presli mnogo tezak put da bi ovoj zemlji donele zlato!

niko

pre 18 godina

Cestitke nasim susjedima, stvarno ste najbolji a nadam se da su i nasi mladici nesto naucili sto ce im koristiti u sljedecim susretima, a narocito da ce ova mlada generacija sportasa uspijeti prevazici netrpeljivost na obje strane, da ce biti primjer za svakoga te da napokon pocnemo uzivati u sportskim nadmetanjima i prepustiti se zadovoljstvu sto nam pruzaju svi sportasi na ovim nasim prostorima bez mrznje i kojekakvih obracuna van sportskih borilista. Jos jedno cestitke iz Hrvatske, najboli ste!
Pozdrav svim ljudima dobre volje.

Jово

pre 18 godina

БРААААААААААВООООООООООООООООО делфинчићи, истраумирали сте целу планету...

sasajoe

pre 18 godina

Od ovakvih klinaca kao sto vi pisete klinci to su nasi najveci PRVACIIIIIIIIIIIIII napred SRBIJA od vas zavisi sve nista bez kolena ::::::::::::: BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:::::::::::::::::::

Aleksandar

pre 18 godina

Ustao sam u 6h jutros i prvo sam ukljicio komp. da vidim sta su "deca" uradila. Stvarno nemam reci. Da li mozes pozeleti ista lepse u nedeljno jutro. Dakle cela ova nedelja ce da mi bude "smesna".

tuta bugarin

pre 18 godina

menese lično
ai personalno
naivishnje svidela prva cevrtina
kojusmo dobili maksimalnim rezultatom
toes
stri nula
cestitamo

car lazar

pre 18 godina

@Niko
Ti si decko jedan od retkih koji hoce to da prizna, svaka cast za to, na takav se nacin covek pokaziva kolika je stvarno "ljudina"
Znamo svi kakve su bile posledice, i sta se desavalo, i trebace puno vremena da prodje da stvari dodju na svoje. Roditelji krivo svoju decu obrazuju, uce ih da mrze, sve sto je srpsko ili hrvatsko...npr. I nisu mi jasni neki klinci od 15-16 godina koji mrze, jel svi znamo koliko su imali godina tada....kada je sve pocelo, i odakle odgoj dolazi. Ja sam maltene odrastao u ratu, bilo je i dobrih vremena bilo je i losih, imao bi motiv da mrzim, ali osnovno roditeljsko obrazovanje mi ne dozvoljava...Slazem se treba svi svojim putem da krenemo, ali da se postujemo kada medjusobno igramo.
SVaka cast za nase momke BRAVO!!!

Miki

pre 18 godina

Cestitke majstorima. Ovi momci pre svega imaju kvalitet o kojem se sve manje prica, a potencira se borbenost.Ono sto nas je izdvajalo kad smo postizali uspehe je upravo bio kvalitet, nije Sasa Djordjevic nikad bio sinonim za borbenost, nije to bio ni Divac ni Paspalj,.....Nas sport i jeste u krizi jer nam se kao talenti predstavljaju likovi koji to zapravo nisu. Nacin na koji su uzeli zlato vaterpolisti je stvarno impresivan. Jednostavno, kvalitetniji su od drugih.

vlada

pre 18 godina

Pre utakmice na hrvatskom Sport-netu najavljeno je da su ove dve reprezentacije igrale i u finalu EP-a (pobeda SCG 13:11) i da su one ubedljivo dve najbolje reprezentacije u svom uzrastu.Hrvati, ne postoje dve najbolje reprezentacije, vec samo jedna, reprezentacija SCG. U dve utakmice ovih ekipa na SP dve nase pobede uz gol razliku 17:7.U finalu pre poslednje cetvrtine SCG je vodila sa 7:1.Ipak smo za dve klase bolji od vas.

paka

pre 18 godina

Srdacne cestitke! Superiorno do kraja. Zaista su zlatna generacija. Nadam se da ce taj pobednicki duh zadrzati kao bitnu uzdanicu u svom zivotu. Bravo plavi delfini!

Knjaz

pre 18 godina

Evo sta pise "vecernji list" pred utakmicu: "- Zamijetio sam jednu skupinu naših navijača među kojima su prevladavale žene, a u finalu će možda podrška biti i konkretnija. No, glavni posao je ipak na igračima. Oni moraju dati sve od sebe da pobijede velikog suparnika i tako igračima SiCG uzvrate za poraz u finalu EP-a na Malti - ustvrdio je Damjanić.
Tada je Hrvatska imala vodstvo od 6:3, a na kraju je izgubila, nakon produžetaka, u gotovo neregularnim uvjetima (uz pljusak, grmjelo je i sijevalo). U našem su taboru uvjereni da se Malta neće ponoviti.".... E pa bas mi je zao, izgleda je opet vreme bilo na nasoj strani, a atmosferski pritisak ispod 990 milibara i to je razlog ovog poraza. Bravo plavi!

Boris Savic Arizona

pre 18 godina

Ja sam razocaran za pobedu, bolje da smo zijanili, bojim se novog genocida nad srbstvom od celog sveta,djavulskog.

darko

pre 18 godina

Prvo CESTITAM ma najbolji ste a mi do vas mozes mislit evo u sportu koji ja cijenim ali koji definitivno izumire, pokazali smo SVETU da smo najbolji, ma kome ljudi? Vaterpolo se igra jos recimo ozbiljno u 3-4 zemlje, postaje amaterski sport pa cak i na Balkanu gdje se sve manje interesa pokazuje za ovj sport. Pa prvenstvo Balkana je tri put jace nego Svjetsko. Ovo je sport koji nema perspektivu za napredak, sto ne umanjuje kod mene znacaj da se u bivsoj Yug. + Madarska (malte ne to je taj svijet)igra najbolji vaterpolo na SVIJETU zato ohladite malo i VI i MI........

Nenad

pre 18 godina

Nisam gledao utakmicu, ali mi je izuzetno drago postali smo prvaci sveta i u juniorskoj konkurenciji. Ima li lepseg neko pobediti nase redovne musterije u finalu:))) Hahaha, jedva cekam da se sastanemo u fudbalu U-21, tek cemo tu da ih sasijemo.
SRBIJA!!!

darko

pre 18 godina

Bravo plavi dečaci.
Vi ste jedan od zlatnih konaca uvijenih u klupko uspeha mladih ljudi-naučnika i sportista u ovoj godini. Valjda će ova naša domovina razumeti gde je izvor svetle budućnosti.

Djurdje

pre 18 godina

Ovakva deca se radjaju u Srbiji i Hrvatskoj, oni su finalisti u mnogim sportovima - bice jednom i u demokratiji. Sacekacemo vas kao sampione buducnosti. Vi i vasi drugovi u sportu, nauci, kulturi, politici, privredi - vi ste buducnost Srbije. Cestitam i suzim od srece. Biti prvak sveta - to obecava buducnost.

Hrvat

pre 18 godina

U vaterpolu ste zbilja bolji,priznajem,ali uskoro ćemo vidjeti da li ste takvi i u nogometu.Naši mladi nogometaši će "osvetiti"varerpoliste!

this time next year...

pre 18 godina

Jos jedna potvrda odlicne sportske godine koju su na trenutak prekinuli i upropastili super-mega zvezde i kosarskaske repke!
Ostvarili smo odlicne rezultate i uspehe u svim sportovima i generacijama (sem ponavljam kosarkasa)!
Bravo Plavi Delfini!!!

petrovic

pre 18 godina

BRAVO SAMPIONI, jos jednom smo dokazali svetu da je JUGOSLOVENSKA skola najbojla.pozdrav susedima hrvatske, nije mala stvar biti u finalu, a jos biti drugi na svetu ..........pozdrav...

Norman Bates

pre 18 godina

Kakva nedelja?!
Prvo plasman na SP, pa Zvezda tukla Partizan(fudbal) i Zadar (basket), sad još i ovo; dvaputa tuči komšije na istom prvenstvu. Šta reći...? Sjajno!!!

dusan

pre 18 godina

kada zvezdi sudija ne svira cist penal protiv vozdovca i to na marakani, niko ne prica o sudjenju.
kada partizanu svira smesan penal u ivanjici (jedan od mnogih), niko ne prica o sudjenju.
kada zvezdi u derbiju ponisti gol i ne svira penal, niko ne prica o sudjenju.
kada konacno svira zvezdi penal zato sto je bio penal, grobari pricaju o zaveri globalnih razmera...
verovatno je neko pokrao partizan i u evropskim takmicenjima, inace bi on vec osvojio i titulu prvaka evrope i titulu interkontinentalnog prvaka...
jeste, jeste, to je zavera protiv partizana zato sto je partizan "nebeski klub" - isto kao sto su srbi "nebeski narod".
ali, docice sve na svoje mesto! kad-tad!!!

Banda

pre 18 godina

Svaka cast Niko!
Odavno nisam procitao lepsi, smisleniji i, da se tako izrazim, "normalniji" komentar!
Zaista je vreme da se prestanu u sport mesati stvari koje sa sportom nemaju veze.
Bilo kako bilo, i nasi i vasi vaterpolo juniori izrastaju u prave sampione. Sretace se oni jos u raznim finalima.
Pozdrav joj jednom Niko :-)

zem980

pre 18 godina

E, pa majstori svaka cast. Ne da mi je drago nego nemate pojma. stvarno se najbolji vaterpolo igra kod nas. Uzeti tri zlata za tako kratko vreme, to je svetski uspeh. A, vi njihove starije kolege {citaj: kosarkasi, seniori} zvezdice koje 'vrede' onoliko para koliko ovi carevi, nazalost nece moci da zarade za pet zivota ponesite po jednu kvalitetnu krpu od jelenske koze pa na glancanje klupa po belosvetkim {NBA, ACB,...} ligama... Jos jednom sve cestitke. Vi ste ponos nacije.

Don Quijote

pre 18 godina

Cestitke plavim klincima.
Razbijaju.
Poseban pozdrav za Nika i Danijela iz Zagreba, i njihovi dzentlmenski komentari ovde doprinose izduvavanju balona mrznje. Nadam se da ce baraz U21 za PE u fudbalu biti korak dalje u normalizaciji sportskih sudara izmedju Cro i Ser. Ocekujem sportski ambijent i u Beogradu i u Splitu. Svinjarije i onako nikome nisu potrebne.

Peronimo

pre 18 godina

@Niko
Ima i kod nas puno istomišljenika i dok god tako bilo nada umire zadnja za boljim međuljudskim uslovima!!!

OVO JE ZA GINISA! DAJ BOŽE DA I DALJE BUDEMO TAKO DOBRI U SPORTU KAO OVE GODINE, SVAKA ČAST!
NAPRED PLAVI!!!

boners

pre 18 godina

Cestitke,ocekivano i lako.
Smeta mi komentar Darka,opet neki pokusaj da ovaj rezultat bude bez vrednosti.Pa ako se vaterpolo igra u 3,4 zemlje,zasto su vasi seniori na prethodna tri SP,pre ovog u Kanadi,kao i na prethodne dve OI,bili redovno 8.,9.Znaci kdo vas se ne igra,a kad pogledamo rezultate sa ovog juniorskog sP,kao i sa prethodnih,vidi se da je nasa vaterpolo skola jaca i da ce ova nadmocnost,koja vec postoji kod seniora,da potraje jos dugi niz godina.
Koja nam je gol razlika na kraju?:))

Deki

pre 18 godina

Bravo momci! Zaista ste najbolji -- nadam se da cete tako i u seniorskoj konkurenciji za nekoliko godina.

Pozdrav i Niku i Danielu iz Hrvatske: jos vazniji od pobede su fair play i fair navijanje. Treba znati pobediti, ali treba znati i prihvatiti poraz. Nadam se da cemo i mi, kada jednom izgubimo, da cestitamo pobednicima, bili oni iz Hrvatske ili neke druge zemlje, svejedno.

Nemanja Vrndic

pre 18 godina

Po ko zna koji put su nas vaterpolisti obradovali, biti prvak sveta 4ti put za redom nije mala stvar.Jos jedan dokaz da je nasa skola vaterpola neprikoslovena.Bravo momci i sa pravom ocekujem zalto u Pekingu2008.

Dušan

pre 18 godina

Bravo momci, osim polufinala sve je bilo rezultatski i više nego ubedljivo. Inače ovo je šesta zlatna medalju u poslednje četiri godine sa takmičenja mladih reprezentacija u vaterpolu tako da smo mi gledajući i rezultate seniora ipak vaterpolo zemlja. Nadam se da će mnogo od ovih igrača uskoro igrati i u A selekciji, jer džaba sve juniorske medalje ako nema igrača za prvi tim. Bravo i za Dejana Udovičića, ne znam da li je ikada kiksnuo sa juniorima.

MARSEK

pre 18 godina

Reprezentacije Hrvatske i SiCG u 45 dana dokazale su da škole vaterpola u ove dvije države uvjerljivo najbolje rade, poigravajući se s konkurencijom i osiguravši dva međusobna finala na dva najjača natjecanja. Koliko su ove dvije reprezentacije bile dominantne, pokazuje činjenica da je SiCG i Europsko i Svjetsko prvenstvo završila bez i jednog poraza, dok je naša reprezentacija gubila samo od jedine bolje momčadi na svijetu - SiCG. Sve ostale protivnike naša je reprezentacija pobjeđivala, manje ili više uvjerljivo.

Sale

pre 18 godina

Vidim neki ovde misle kako Waterpolo izumire. Jel ti to pricas o jednom od prvih olimpijskih grupnih sportova (od 1900 god)? Pa nikako da izumre izgleda. Inace i mali citat iz Waterpolo USA sajta:

"The Hutt Sports Group is very pleased to become the exclusive outside sports marketing company for USA Water Polo," stated J. P. Holland, Executive Vice President and Chief Operating Officer of the Hutt Sports Group. "Water Polo's popularity is surging and becoming one of the fastest growing Olympic sports in the United States. This growth combined with the affluent demographic of Water Polo supporters in the United States represents an extremely attractive platform for corporate sponsors."

Obavestime kad izumre, a dotle ima da vas brijemo samo tako.

MIRKO

pre 18 godina

SVAKA CAST ZA VATERPOLISTE. OVOG LETA GDE GOD SU IGRALI UZELI SU ZLATO. TREBA DA PROMENIMO SLOGAN "DOBRO DOSLI U ZEMLJU KOSARKE" U "DOBRODOSLI U ZEMLJU VATERPOLA".

ivana

pre 18 godina

Ovo stvarno vise nije za gledanje.I pre pocetka utakmice nasi protivnici znaju da nemaju sta da traze u bazenu samo se po koji tim kao nesto lozi da nam da po koji go.Ajde bre smesni su.Oni Italijani sada kao neke face dali nam 6 golova.Jupi.Bravo za njih.A samo Andrija Prlainovic je u jednoj utakmici dao 8 golova znaci i vise nego ceo italijanski tim nama.Bravo momci zasluzili ste da sve rasturite.Nas vaterpolo ima sjajnu buducnos.Ajde sutra svi u 17h na aerodrom da docekamo zlatne momke.

Ivan

pre 18 godina

A sad prijem kod uvazenog predsednika Srbije koji inace samo to i radi. Docekuje sportiste, kuka nad izudaranim "pjevacima", salje telegrame, otvara i zatvara razna prvenstva...
Bravo momci.

Zgb

pre 18 godina

Svaka cast vašim vaterpolistima, čini se da našima nikako ne paše igra SiCG, inače teško igramo sa momčadima iz bivše yu. No i mi smo pokazali da nas čeka svijetla budučnost u vaterpolu.

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Cestitke plavim delfinima. Juce sam rekao da ce biti oko 4-5 komada i to se i ostvarilo. Jos jednom svaka cast i veliko vam hvala.

ПИПО

pre 18 godina

Хвала момци,РС је са пажњом чекала резултат.Попили смо пиво и у вашу част момчине.СРБИЈО,ИМАШ БУДУЋНОСТ !!

vraticu se!

pre 18 godina

Ajde oladite vise! Tamo umirete od gladi i palite se da ste najbolji u necemu.
Vaterpolo se igra u 3-4 zemlje, kao sto rece neko, kosarka je jedno tri klase ispod americke, u rukometu nisu uzimali znacajnija mesta u odbojci Brasil nas dere nehumano, u futbalu manje vise poznato, u atletici ne postojimo... O cemu pricamo?
To prvo mesto jeste uspeh ali njihov licni a ne vas, niti premijerov! Okrenite se radu i disciplini pa onda pricajte o uspehu, a ne da se dicite sa tudjim znojem
Cestitke momcima

niga

pre 18 godina

ta djeca su ajkule prave,jasno je bilo i prije nego sto su otisli sta ce da bude.nijesu svi buducnost samo srbije,ima i koji nas pleconja medju njima,crnogorac.
bravo momci crnogorci,srbi i hrvati

bbbfromzgb

pre 18 godina

bogami ima jos puno da plivaju i jedu zgance da bi mogli dobiti! prosli smo bolje od rusa al igrate svaka vam cast! nema se sta za dodati! priznajem kad je netko bolji!

Sjena

pre 18 godina

Uf. Doći će dan kad će se Crna Gora odvojit od vas i da ostanemo jedan na jedan. Svi vičete Srbija Srbija a 7 Crnogoraca igra za repku. Razmislite malo.

Shadow

pre 18 godina

Priznam: bolji ste u košarci, vaterpolu, tenisu, plivanju, skijanju,nogometu... i INFLACIJI. 17% za SCG prema 2% za Hrvatsku. Sta jest jest

pčela

pre 18 godina

čestitke stižu i iz hrvatske! kad ste bolji, bolji ste... možemo se ili sakrit, ili čestitat. ja sam se odlučila za drugu varijantu. a šta sam ono čula, da je pao neki zagrljaj "naših i vaših" na podiju? ako je, neka je!!

Darko

pre 18 godina

SVAKA CAST VATERPOLISTIMA!!!! ALI....HAHAHA KOLIKA EUFORIJA OKO OVOG REZULTATA KOD NAS SRBA?! U SVETU VATERPOLO NIJE BAS TOLIKO POPULARAN A ZIVEO SAM U CETIRI RAZLICITE ZEMLJE. TAKO DA NISAM BAS SIGURAN DA SMO "ISTRAUMIRALI CITAVU PLANETU". VEST O OVOJ POBEDI NISAM MOGAO DA NADJEM NI NA JEDNOM DRUGOM STRANOM SAJTU...

Panonac

pre 18 godina

Cestitram juniorima SCG na osvojenom prvom mestu na svetskom prvenstvu u vaterpolu i neka ih zlato jos dugi niz godina prati.Pametno i paziti da slava ne udari u glavu.Isto tako cestitam i hrvatima na ulazak u finale i drugo mesto na svetu nije za bacanje!!Ne?Jos jednom sve cestitke iz Kanade za juniore SCG!!!!!!!!!!!

Bankar Toronto

pre 18 godina

Rece mi jedan Rus ovdje u Torontu, da su svojevremeno Rusi, inspirisani ogromnim uspjesima kolektivnih sportova Bivse Yuge, bili oformili grupu naucnika koja se bavila analizom tih uspjeha.
Jedino sto su mogli da zakljucili bilo je to da Yuga nema dovoljno sportski terena, sala, bazena,...
A TEK STA RECI ZA SCG.
TALENAT, TALENAT,... ili mozda: BOG CUVA SRBE!

Simon

pre 18 godina

Ovako ubedljiv trijumf nisam nikada video na nekom evropskom, svetskom prvenstvu ili OI u bilo kom sportu i u bilo kojoj kategoriji.
Svaka cast.

Dragan

pre 18 godina

Kolko srbovanja i busanja u prsa, a pola reprezentacije je iz Crne Gore, plus sto je najbolji strijelac sampionata Crnogorac...
Ma nema veze, istrpicemo jos malo...

no name

pre 18 godina

Hvala na cestitkama iz Hrvatske. Nico, Danijel, Andjela...

Shadow, u pravu si...cestitam vam na uspehu u ekonomiji i bilo bi lepo da vas pobedimo i tu.

Zeks (Srbin)

pre 18 godina

@ NIKO: Svaka cast prijatelju. Ti si prava LJUDINA. Voleo bih a i molicu boga svaki dan ako treba, da se na ovome sajtu, na ovim krajevima pa cak i na celoj planeti sto vise pocnu javljati ljudi kao ti (sa obe strane). Zelim ti u zivotu sve najbolje a nama svima zelim da prevazidjemo komplekse, mrznju i ignoranciju. Sto se tice pohvale mogu samo da tebi i tvojim sunarodnicima vratim slicnom merom. Osecam veliko postovanje prema sportskom duhu i angazmanu u HR. Gde god se nesto igra tu ste. Negde dominiramo mi a negde vi ali tu smo uvek blizu jedni drugih sto je definitivno dokaz za sportski kvalitet i sposobnost ovog delica evrope. E sad samo svi da pocnemo trenirati i nas karakter kao sto treniramo nasa tela pa zajedno kao dobre komsije u neku bolju buducnost. PS: Navijam za vas, naravno samo ako ne igrate bas protiv nasih.
Svako dobro komso.

Sveta

pre 18 godina

Svaka vam cast klinci...vidi se da medju vama nema nesloge i da se vi ne gledate medjusobno po tom ko je srbin, a ko crnogorac. Verujem da i to moze da se nauci od vas! Svi smo mi isti narod koji je usrana politika podelila. Jos jednom vam puno, puno, puno hvala i svaka vam se d...!!!

vajsberg

pre 18 godina

Postovana gospodo, najiskrenije cestitke. Vas bi valjalo docekati na balkonu gradske skupstine, ali sumnjam da ce se to desiti sada. Zelim Vam da ostanete gospoda i u godinama koje dolaze. Ni balkon nece izostati.

Car

pre 18 godina

Nema se stvarno sta da doda a bogami ni da oduzme. Jeste bila kosarka nacionalni sport i bice nadamse jos godina, ali VATERPOLO pogotovo u ovoj 2005-toj je sport bez premca u nasoj zemlji.

Tim povodom zelim cestitati mladim DIVOVIMA na jos jednoj ZLATNOJ "kolajni".

Sretno ZLATNI.

perakojot

pre 18 godina

SVAKA VAM CAST MOMCI,KAD BI SE I NEKI DRUGI SPORTISTI,BORILI KO VI GDE BI NAM BIO KRAJ.POSEBNO CESTITKE,NA UBEDLJIVOJ POBEDI PROTIV HRVATA.

ponosan

pre 18 godina

Ovi momci su toliko superiorni da je to neverovatno. Oni bi trebali da igraju samo sa pobednikom nekih takmicenja, kao superfinale.

dare

pre 18 godina

svaka vam cast momci!nema sta,dokazali smo svetu da smo velesila u vaterpolu!samo bih morao da kazem da ne treba ni omalovazavati tudje uspehe!npr.juniorska teniska reprezentacija je prosle godine osvojila zlato na evropskom prvenstvu,pa niko prstom nije mrdnuo!moramo da postujemo i uspehe drugih sportista koji su sigurno presli mnogo tezak put da bi ovoj zemlji donele zlato!