Subota, 05.12.2020.

21:22

Predsednik Partizana: Čestitike Mornaru, neki detalji su za ekspertizu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se putem "Tvitera".

Izvor: SN

Predsednik Partizana: Èestitike Mornaru, neki detalji su za ekspertizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Jole

pre 3 godine

Naziralo se a sada je očigledno. Plan uništavanja SD Partizan traje i trajaće dokle ga ne ugase. Oteta titula Zvezdi-Nikoliću šut kartu posle 5 minuta sastanka, Savo odlazi-prodaje se Sadik za sitne pare, klub ostaje bez napadača-jedinstven primeru Svetu, potencijalna titula u košarci-igrač plaća da ode iz kluba a Trinki odlazi navodno nezadovoljan ponudom i ako ima ugovor na 3 godine, trener Šćepa ostavlja za sobom poraze, šanse za ABA 4 nikakve, više je nego očigledno da bi bilo slučajno.

+41

pre 3 godine

Polako, nije sve tako crno. Mislim da je CZ u ovo vreme prošle godine imala 6-7 poraza u ABA, pa je bila 3. na tabeli. Ukoliko do kraja sezone ne zabeležimo više od 2-3 poraza, sigurno ćemo biti u prva 4.
Ali uslov za to je da HITNO prodate Zagorca, Dangubića, S.Jankovića i eventualno Miku, a Veličkovića u stručni štab. Dati šansu Trifunoviću i A.Nikoliću, dovesti obavezno dobrog beka/šutera, jednog jakog centra i krilo.
Od 5 poraza, 3 su bila nakon produžetka, 1 od CZ u poslednjim sec., jedino od Borca ubedljivo u prvom kolu.
Znači, možemo da pobedimo svakog i da izgubimo od svakog, što je stvar energije u timu i do trenera, a ne do kvaliteta igrača.
Razumem da je finansijska situacija teška, sezona je opet neizvesna, nema publike, nema vrv ni toliko sponzora.
Najbolje je izgurati kako tako do polovine sezone, pa prodavati-kupovati.

ValterNBG

pre 3 godine

Postovani,
Vase krilo za Peugeota stize brodom u Bar za dva dana.
Potom ga saljemo u Rumuniju na ekspertizu,odakle mora da se transportuje za Minhen na finalnu analizu.Kada sve provere budu zavrsene,objavicemo u ponedeljak u 23h na SOS-u,gde mozete preuzeti vase krilo.
Vas Ostoja

Posetilac

pre 3 godine

Za nebulozne komentare navijaca kluba iz predgradja koji se lazno predstavlja kao Zvezda krivicu snose dva coveka,prvi gospodin Dusko Vujosevic iz ociglednih razloga,i drugi,kosovski zaduzbinar,koji im svakodnevno gostujuci na Pinku ispira mozak.Jedini problem je sto im niko nije rekao da se ovde nece izleciti i da su sve lazi koje iznose lako proverljive na internetu,pozdrav.

zdravko

pre 3 godine

Sta bre Lukas ovoje tvoje I nicije vise. Samo sto grobari ne kritikuju nikog u rukovstvu partizana. Zato mi zvezdasi svo vreme kritikujemo obradovica I ako je prvi na tabeli ali njegovo postupci vodjenje time nije bas dobro. Takodje zvezda je nekoliko utakmica u aba ligi dobila na suv kvalitet onda u evro ligi izgubio she u finisu on tad nezna da odradi rotaciju igraca nego drzi O obrajta I ako je taj igrac ocigledno sa njegovom potezima vodi zvezdu u poraz. Pozdrav

Slobodan

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.
(ja, 5. decembar 2020 22:06)

Jeste stvarno je bilo odvratno gledati ali, na kraju je Srpski tim pobedio pa se ova kradja i ujdurma loseg sudjenja lako zaboravi ...
Ja sam u jednom trenutku pomislio da ce Partizan okrenuti utakmicu ali onda je Saso Slovenacki Makedonac sa zenskim imenom uveo NBA Zagorca i mislim da je to bio presudni momenat !!!
Da podsetim usput da su domaci igraci u Partizanu dali 20 koseva !!!

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Ekspertiza je neminovna nema šta samo jos da ae vidi ko ce je raditi, sud udruzenog rada moji vas je vracao iz druge lige ili sud u Lozani.Ne brukajte se više presmesni ste imaze najveci budzet u regionu pa odresite kesu i kupize bar tri krstena košarkaša jer sa tom inferiornom ekipicom, skupom anonimusa, đuturuma i polubasketasa i nemate kvalitet za nesto više.E tu izvršite ekspertizu i presaberite se, manite se demagogije i spinovanja prosla su ta vremena kad je kako ovde neki u komentarima rekoše "instalacija" odlučivala o svemu pa i o suđenju.

limarčići,dajte dulu pare

pre 3 godine

Počelo je. Bože mili šta ćemo sve doživeti od ovih zagoraca iz humke.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MileR, 5. decembar 2020 23:50)

Iako je možda greška pr kucanju,pogodio si BAŠ KAKO TREBA.

Iz HUMKE!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Tako to izgleda kad se košarkaškom analizom bavi Ostoja iako nema veze sa košarkom bolje nek se bavi kako,da obezbedi novac umesto što analizira nešto što je sport.

Mirko

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.
(ja, 5. decembar 2020 22:06)

Čekaj, čekaj, šta sad - da je bilo krađe? Ma idi...?!
A sad pominješ i srpski tim u CG?
Kad ste to shvatili? Msm jedno dve sezone, dugo vam je trebalo.
Možda ni sad ne bi shvatili, nego Mornar vas bije, Čačak vas bije,
izgleda da mora da se posegne za ovim razlozima, drugih nema.

Marko Niš

pre 3 godine

E moj Ostoja ti si kriv za ovo. Teraš Trinkijerija a postavljaš Šćepu. Dovodiš Dangubu i Miku a puštaš Voldena... Bolje i Birču da si ostavio ua S. Jankovića, Zagorca i Dangubu je Dzordan lično. MCC ti je jedini solidan potez uz Filipovskog koji je opasan trener doduše izgleda stigao prekasno. Zato se bolje ne javljaj nego ćuti i radi ili se pomeri kad nisi za ovo.

penaltizan

pre 3 godine

Pogledaj procente šuta za tri poena 5/28 ili 17,9%...može trojka nekad da presudi ali tvoji igrači misle svaki će put imati 50-60%...znači nije do trenera već igrači igraju kao da su puškom naterani, zato navijači više vole domaće igrače a ne ove islužene strance koji ne prave razliku!!!

Gile

pre 3 godine

Ne treba ekspert uopšte, Mornar za 4/4 i do kraja produžetka nije izašao iz bonusa. Za to vreme Partizanu svirano samo u napadu 5 faulova.

Mirko

I šta za to vreme radi trener ovog naprednog partizana? Jel se budnio jednom? 'Kapiten' legenda naprednog partizana veličković - jel se JEDNOM bunio? gordić? RAZVALI ga igrač Mornara po ruci, lopta ode u aut, aut za mornar... jel se gordić bunio, rekao jednu reč, jel BILO KO PROTESTOVAO???? I oni i ovaj limar dobijaju lepe pare da se pravi Partizan PONIZI I UNIŠTI. Gospodin Andrea Trinkijeri je bio velika taktička greška limara. Ove godine to mora velikom gazdi da nadoknadi, SA KAMATOM! ODVRATNO, PREGADNO, FUJ, ali... proći će i ovo zlo!

Max

pre 3 godine

Instalacija! Ahahahhaha!
Ovaj neki limar mladji referent. On skida žice i žmigavce( instalaciju) a master Sekač šmirgla i gituje krilo.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cekaj malo, zar su vec zavrsio Arbitrazu u Lozani, pa bi sa da se prebacis na ekspertizu? Ekspertizu cega? Cigli Tomasa, Zagorca i Gordica?

Mirko

pre 3 godine

Ne treba ekspert uopšte, Mornar za 4/4 i do kraja produžetka nije izašao iz bonusa. Za to vreme Partizanu svirano samo u napadu 5 faulova.

Ranko

pre 3 godine

Jos samo pocni i sa excel tabelama.Tvoj autoriter se vidi i po tome kako i ko ti sudi u ABA ligi.A o skandalu sa Scepom kao izborom za ovu sezonu da se i ne govori.Zasto Loncar i Kecman ucestvuju u ovome?

penaltizan

pre 3 godine

ekipa je top 9...ha,ha,ha...buši...reci nam jel Thomas pogodi obruč na treningu?Domaći igrači 20 poena? trojke neće svaki meč 60%

ja

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.

zvezdaš

pre 3 godine

Ja mislim da je u pitanju Mekintajer. Namerno masi zadnje suteve jer ste ga doveli na prevaru. Rekli ste agentu da mu kaze da ide u Zvezdu, a onda ga doveli kod vas. Kada je uvideo da nije dosao u Zvezdu, zato sada namerno masi suteve. Proveri to.

Gorki

pre 3 godine

Evo sta je meni za ekspertizu. Lukovic. Covek igra odlicno protiv svih ostalih, samo protiv partizana je nezainteresovan. Ebto je za prijavu.

Laki

pre 3 godine

Ja sa velikom pažnjom pratim izjave uprave i grobara na ovom portalu.
Od kada to činim mnogo sam naučio iz geometrije, astronomije, prava, latinskog.... a najviše iz psihoanalize.
Diplomski prolazim glatko.

panter pudlica

pre 3 godine

Aj ćuti majke ti. Za ekspertizu je što si ti postavio diletanta Šćepanovića da nam upropasti sezonu, pa nas sada svaki eventualni poraz zakopavasve više.
Sve više ličiš na onog iz predgrađa sa ovim bolesnim saopštenjima, a i sve sam sigurniji da si strani faktor u Partizanu kao što je bio i peković, sa već poznatom politikom držati klub iza mezimnice. Sramoto jedna, odlazi iz instalacije!

rty

pre 3 godine

Kad vec radis ekspertizu, odradi i za derbi vidi moze li tamo neko da bude kaznjen za 25+ bacanja u korist vas ili je sve ok dok je na vasu vodenicu.

Boban.

pre 3 godine

Idi ko boga te molim kakva eksperyiza covece podnesi ostavku ili reci sefu da ipak razmisli o Vujosevicu a da Dule nije politicki podoban.

Crnobelac

pre 3 godine

Olako si se odrekao Trinkijerija,a sa njim i sa ovim sastavom bili bi sigurno u vrhu ABA lige,a ovako upitano je i četvrto mesto u ligi.

Billy Billy koraci a na jugu splicani.

pre 3 godine

Ovo je win win situacija za nas. Izgubili,napadaju sudije verovatno,to će im se u nastavku samo obiti o glavu još više. Teško baš teško mogu do plej ofa.

Rout

pre 3 godine

Jel može on da odgovori na jedno pitanje? Vezano za sport u koji se razume....da li vredi uzeti kineske replike poznatog brenda alu felni, ili je to bacanje para? Kakve su za ispravljanje, ako se iskive zbog udarca u rupu?

Predrag Ilic

pre 3 godine

Nemoj molim te Ostoja!
Kriv ti je Zagorac a i Dangubic,za sve do sad izgubljene utakmice. Nisu oni za Partizan,menjaj dok je vreme ovi su uzas.
Ziveo Partizan!!!

zvezdaš

pre 3 godine

Ja mislim da je u pitanju Mekintajer. Namerno masi zadnje suteve jer ste ga doveli na prevaru. Rekli ste agentu da mu kaze da ide u Zvezdu, a onda ga doveli kod vas. Kada je uvideo da nije dosao u Zvezdu, zato sada namerno masi suteve. Proveri to.

Gorki

pre 3 godine

Evo sta je meni za ekspertizu. Lukovic. Covek igra odlicno protiv svih ostalih, samo protiv partizana je nezainteresovan. Ebto je za prijavu.

Rout

pre 3 godine

Jel može on da odgovori na jedno pitanje? Vezano za sport u koji se razume....da li vredi uzeti kineske replike poznatog brenda alu felni, ili je to bacanje para? Kakve su za ispravljanje, ako se iskive zbog udarca u rupu?

Laki

pre 3 godine

Ja sa velikom pažnjom pratim izjave uprave i grobara na ovom portalu.
Od kada to činim mnogo sam naučio iz geometrije, astronomije, prava, latinskog.... a najviše iz psihoanalize.
Diplomski prolazim glatko.

rty

pre 3 godine

Kad vec radis ekspertizu, odradi i za derbi vidi moze li tamo neko da bude kaznjen za 25+ bacanja u korist vas ili je sve ok dok je na vasu vodenicu.

Billy Billy koraci a na jugu splicani.

pre 3 godine

Ovo je win win situacija za nas. Izgubili,napadaju sudije verovatno,to će im se u nastavku samo obiti o glavu još više. Teško baš teško mogu do plej ofa.

Max

pre 3 godine

Instalacija! Ahahahhaha!
Ovaj neki limar mladji referent. On skida žice i žmigavce( instalaciju) a master Sekač šmirgla i gituje krilo.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cekaj malo, zar su vec zavrsio Arbitrazu u Lozani, pa bi sa da se prebacis na ekspertizu? Ekspertizu cega? Cigli Tomasa, Zagorca i Gordica?

penaltizan

pre 3 godine

ekipa je top 9...ha,ha,ha...buši...reci nam jel Thomas pogodi obruč na treningu?Domaći igrači 20 poena? trojke neće svaki meč 60%

panter pudlica

pre 3 godine

Aj ćuti majke ti. Za ekspertizu je što si ti postavio diletanta Šćepanovića da nam upropasti sezonu, pa nas sada svaki eventualni poraz zakopavasve više.
Sve više ličiš na onog iz predgrađa sa ovim bolesnim saopštenjima, a i sve sam sigurniji da si strani faktor u Partizanu kao što je bio i peković, sa već poznatom politikom držati klub iza mezimnice. Sramoto jedna, odlazi iz instalacije!

Ranko

pre 3 godine

Jos samo pocni i sa excel tabelama.Tvoj autoriter se vidi i po tome kako i ko ti sudi u ABA ligi.A o skandalu sa Scepom kao izborom za ovu sezonu da se i ne govori.Zasto Loncar i Kecman ucestvuju u ovome?

Boban.

pre 3 godine

Idi ko boga te molim kakva eksperyiza covece podnesi ostavku ili reci sefu da ipak razmisli o Vujosevicu a da Dule nije politicki podoban.

Predrag Ilic

pre 3 godine

Nemoj molim te Ostoja!
Kriv ti je Zagorac a i Dangubic,za sve do sad izgubljene utakmice. Nisu oni za Partizan,menjaj dok je vreme ovi su uzas.
Ziveo Partizan!!!

Mirko

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.
(ja, 5. decembar 2020 22:06)

Čekaj, čekaj, šta sad - da je bilo krađe? Ma idi...?!
A sad pominješ i srpski tim u CG?
Kad ste to shvatili? Msm jedno dve sezone, dugo vam je trebalo.
Možda ni sad ne bi shvatili, nego Mornar vas bije, Čačak vas bije,
izgleda da mora da se posegne za ovim razlozima, drugih nema.

penaltizan

pre 3 godine

Pogledaj procente šuta za tri poena 5/28 ili 17,9%...može trojka nekad da presudi ali tvoji igrači misle svaki će put imati 50-60%...znači nije do trenera već igrači igraju kao da su puškom naterani, zato navijači više vole domaće igrače a ne ove islužene strance koji ne prave razliku!!!

Marko Niš

pre 3 godine

E moj Ostoja ti si kriv za ovo. Teraš Trinkijerija a postavljaš Šćepu. Dovodiš Dangubu i Miku a puštaš Voldena... Bolje i Birču da si ostavio ua S. Jankovića, Zagorca i Dangubu je Dzordan lično. MCC ti je jedini solidan potez uz Filipovskog koji je opasan trener doduše izgleda stigao prekasno. Zato se bolje ne javljaj nego ćuti i radi ili se pomeri kad nisi za ovo.

Slobodan

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.
(ja, 5. decembar 2020 22:06)

Jeste stvarno je bilo odvratno gledati ali, na kraju je Srpski tim pobedio pa se ova kradja i ujdurma loseg sudjenja lako zaboravi ...
Ja sam u jednom trenutku pomislio da ce Partizan okrenuti utakmicu ali onda je Saso Slovenacki Makedonac sa zenskim imenom uveo NBA Zagorca i mislim da je to bio presudni momenat !!!
Da podsetim usput da su domaci igraci u Partizanu dali 20 koseva !!!

Crnobelac

pre 3 godine

Olako si se odrekao Trinkijerija,a sa njim i sa ovim sastavom bili bi sigurno u vrhu ABA lige,a ovako upitano je i četvrto mesto u ligi.

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Ekspertiza je neminovna nema šta samo jos da ae vidi ko ce je raditi, sud udruzenog rada moji vas je vracao iz druge lige ili sud u Lozani.Ne brukajte se više presmesni ste imaze najveci budzet u regionu pa odresite kesu i kupize bar tri krstena košarkaša jer sa tom inferiornom ekipicom, skupom anonimusa, đuturuma i polubasketasa i nemate kvalitet za nesto više.E tu izvršite ekspertizu i presaberite se, manite se demagogije i spinovanja prosla su ta vremena kad je kako ovde neki u komentarima rekoše "instalacija" odlučivala o svemu pa i o suđenju.

limarčići,dajte dulu pare

pre 3 godine

Počelo je. Bože mili šta ćemo sve doživeti od ovih zagoraca iz humke.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MileR, 5. decembar 2020 23:50)

Iako je možda greška pr kucanju,pogodio si BAŠ KAKO TREBA.

Iz HUMKE!

ja

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.

Mirko

pre 3 godine

Ne treba ekspert uopšte, Mornar za 4/4 i do kraja produžetka nije izašao iz bonusa. Za to vreme Partizanu svirano samo u napadu 5 faulova.

ValterNBG

pre 3 godine

Postovani,
Vase krilo za Peugeota stize brodom u Bar za dva dana.
Potom ga saljemo u Rumuniju na ekspertizu,odakle mora da se transportuje za Minhen na finalnu analizu.Kada sve provere budu zavrsene,objavicemo u ponedeljak u 23h na SOS-u,gde mozete preuzeti vase krilo.
Vas Ostoja

slaviša šmigič

pre 3 godine

Tako to izgleda kad se košarkaškom analizom bavi Ostoja iako nema veze sa košarkom bolje nek se bavi kako,da obezbedi novac umesto što analizira nešto što je sport.

Gile

pre 3 godine

Ne treba ekspert uopšte, Mornar za 4/4 i do kraja produžetka nije izašao iz bonusa. Za to vreme Partizanu svirano samo u napadu 5 faulova.

Mirko

I šta za to vreme radi trener ovog naprednog partizana? Jel se budnio jednom? 'Kapiten' legenda naprednog partizana veličković - jel se JEDNOM bunio? gordić? RAZVALI ga igrač Mornara po ruci, lopta ode u aut, aut za mornar... jel se gordić bunio, rekao jednu reč, jel BILO KO PROTESTOVAO???? I oni i ovaj limar dobijaju lepe pare da se pravi Partizan PONIZI I UNIŠTI. Gospodin Andrea Trinkijeri je bio velika taktička greška limara. Ove godine to mora velikom gazdi da nadoknadi, SA KAMATOM! ODVRATNO, PREGADNO, FUJ, ali... proći će i ovo zlo!

zdravko

pre 3 godine

Sta bre Lukas ovoje tvoje I nicije vise. Samo sto grobari ne kritikuju nikog u rukovstvu partizana. Zato mi zvezdasi svo vreme kritikujemo obradovica I ako je prvi na tabeli ali njegovo postupci vodjenje time nije bas dobro. Takodje zvezda je nekoliko utakmica u aba ligi dobila na suv kvalitet onda u evro ligi izgubio she u finisu on tad nezna da odradi rotaciju igraca nego drzi O obrajta I ako je taj igrac ocigledno sa njegovom potezima vodi zvezdu u poraz. Pozdrav

Posetilac

pre 3 godine

Za nebulozne komentare navijaca kluba iz predgradja koji se lazno predstavlja kao Zvezda krivicu snose dva coveka,prvi gospodin Dusko Vujosevic iz ociglednih razloga,i drugi,kosovski zaduzbinar,koji im svakodnevno gostujuci na Pinku ispira mozak.Jedini problem je sto im niko nije rekao da se ovde nece izleciti i da su sve lazi koje iznose lako proverljive na internetu,pozdrav.

+41

pre 3 godine

Polako, nije sve tako crno. Mislim da je CZ u ovo vreme prošle godine imala 6-7 poraza u ABA, pa je bila 3. na tabeli. Ukoliko do kraja sezone ne zabeležimo više od 2-3 poraza, sigurno ćemo biti u prva 4.
Ali uslov za to je da HITNO prodate Zagorca, Dangubića, S.Jankovića i eventualno Miku, a Veličkovića u stručni štab. Dati šansu Trifunoviću i A.Nikoliću, dovesti obavezno dobrog beka/šutera, jednog jakog centra i krilo.
Od 5 poraza, 3 su bila nakon produžetka, 1 od CZ u poslednjim sec., jedino od Borca ubedljivo u prvom kolu.
Znači, možemo da pobedimo svakog i da izgubimo od svakog, što je stvar energije u timu i do trenera, a ne do kvaliteta igrača.
Razumem da je finansijska situacija teška, sezona je opet neizvesna, nema publike, nema vrv ni toliko sponzora.
Najbolje je izgurati kako tako do polovine sezone, pa prodavati-kupovati.

Jole

pre 3 godine

Naziralo se a sada je očigledno. Plan uništavanja SD Partizan traje i trajaće dokle ga ne ugase. Oteta titula Zvezdi-Nikoliću šut kartu posle 5 minuta sastanka, Savo odlazi-prodaje se Sadik za sitne pare, klub ostaje bez napadača-jedinstven primeru Svetu, potencijalna titula u košarci-igrač plaća da ode iz kluba a Trinki odlazi navodno nezadovoljan ponudom i ako ima ugovor na 3 godine, trener Šćepa ostavlja za sobom poraze, šanse za ABA 4 nikakve, više je nego očigledno da bi bilo slučajno.

ja

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.

Mirko

pre 3 godine

Ne treba ekspert uopšte, Mornar za 4/4 i do kraja produžetka nije izašao iz bonusa. Za to vreme Partizanu svirano samo u napadu 5 faulova.

Gile

pre 3 godine

Ne treba ekspert uopšte, Mornar za 4/4 i do kraja produžetka nije izašao iz bonusa. Za to vreme Partizanu svirano samo u napadu 5 faulova.

Mirko

I šta za to vreme radi trener ovog naprednog partizana? Jel se budnio jednom? 'Kapiten' legenda naprednog partizana veličković - jel se JEDNOM bunio? gordić? RAZVALI ga igrač Mornara po ruci, lopta ode u aut, aut za mornar... jel se gordić bunio, rekao jednu reč, jel BILO KO PROTESTOVAO???? I oni i ovaj limar dobijaju lepe pare da se pravi Partizan PONIZI I UNIŠTI. Gospodin Andrea Trinkijeri je bio velika taktička greška limara. Ove godine to mora velikom gazdi da nadoknadi, SA KAMATOM! ODVRATNO, PREGADNO, FUJ, ali... proći će i ovo zlo!

panter pudlica

pre 3 godine

Aj ćuti majke ti. Za ekspertizu je što si ti postavio diletanta Šćepanovića da nam upropasti sezonu, pa nas sada svaki eventualni poraz zakopavasve više.
Sve više ličiš na onog iz predgrađa sa ovim bolesnim saopštenjima, a i sve sam sigurniji da si strani faktor u Partizanu kao što je bio i peković, sa već poznatom politikom držati klub iza mezimnice. Sramoto jedna, odlazi iz instalacije!

Boban.

pre 3 godine

Idi ko boga te molim kakva eksperyiza covece podnesi ostavku ili reci sefu da ipak razmisli o Vujosevicu a da Dule nije politicki podoban.

Posetilac

pre 3 godine

Za nebulozne komentare navijaca kluba iz predgradja koji se lazno predstavlja kao Zvezda krivicu snose dva coveka,prvi gospodin Dusko Vujosevic iz ociglednih razloga,i drugi,kosovski zaduzbinar,koji im svakodnevno gostujuci na Pinku ispira mozak.Jedini problem je sto im niko nije rekao da se ovde nece izleciti i da su sve lazi koje iznose lako proverljive na internetu,pozdrav.

Crnobelac

pre 3 godine

Olako si se odrekao Trinkijerija,a sa njim i sa ovim sastavom bili bi sigurno u vrhu ABA lige,a ovako upitano je i četvrto mesto u ligi.

Predrag Ilic

pre 3 godine

Nemoj molim te Ostoja!
Kriv ti je Zagorac a i Dangubic,za sve do sad izgubljene utakmice. Nisu oni za Partizan,menjaj dok je vreme ovi su uzas.
Ziveo Partizan!!!

Billy Billy koraci a na jugu splicani.

pre 3 godine

Ovo je win win situacija za nas. Izgubili,napadaju sudije verovatno,to će im se u nastavku samo obiti o glavu još više. Teško baš teško mogu do plej ofa.

rty

pre 3 godine

Kad vec radis ekspertizu, odradi i za derbi vidi moze li tamo neko da bude kaznjen za 25+ bacanja u korist vas ili je sve ok dok je na vasu vodenicu.

zvezdaš

pre 3 godine

Ja mislim da je u pitanju Mekintajer. Namerno masi zadnje suteve jer ste ga doveli na prevaru. Rekli ste agentu da mu kaze da ide u Zvezdu, a onda ga doveli kod vas. Kada je uvideo da nije dosao u Zvezdu, zato sada namerno masi suteve. Proveri to.

Gorki

pre 3 godine

Evo sta je meni za ekspertizu. Lukovic. Covek igra odlicno protiv svih ostalih, samo protiv partizana je nezainteresovan. Ebto je za prijavu.

Laki

pre 3 godine

Ja sa velikom pažnjom pratim izjave uprave i grobara na ovom portalu.
Od kada to činim mnogo sam naučio iz geometrije, astronomije, prava, latinskog.... a najviše iz psihoanalize.
Diplomski prolazim glatko.

Ranko

pre 3 godine

Jos samo pocni i sa excel tabelama.Tvoj autoriter se vidi i po tome kako i ko ti sudi u ABA ligi.A o skandalu sa Scepom kao izborom za ovu sezonu da se i ne govori.Zasto Loncar i Kecman ucestvuju u ovome?

penaltizan

pre 3 godine

ekipa je top 9...ha,ha,ha...buši...reci nam jel Thomas pogodi obruč na treningu?Domaći igrači 20 poena? trojke neće svaki meč 60%

Max

pre 3 godine

Instalacija! Ahahahhaha!
Ovaj neki limar mladji referent. On skida žice i žmigavce( instalaciju) a master Sekač šmirgla i gituje krilo.

Mirko

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.
(ja, 5. decembar 2020 22:06)

Čekaj, čekaj, šta sad - da je bilo krađe? Ma idi...?!
A sad pominješ i srpski tim u CG?
Kad ste to shvatili? Msm jedno dve sezone, dugo vam je trebalo.
Možda ni sad ne bi shvatili, nego Mornar vas bije, Čačak vas bije,
izgleda da mora da se posegne za ovim razlozima, drugih nema.

Jole

pre 3 godine

Naziralo se a sada je očigledno. Plan uništavanja SD Partizan traje i trajaće dokle ga ne ugase. Oteta titula Zvezdi-Nikoliću šut kartu posle 5 minuta sastanka, Savo odlazi-prodaje se Sadik za sitne pare, klub ostaje bez napadača-jedinstven primeru Svetu, potencijalna titula u košarci-igrač plaća da ode iz kluba a Trinki odlazi navodno nezadovoljan ponudom i ako ima ugovor na 3 godine, trener Šćepa ostavlja za sobom poraze, šanse za ABA 4 nikakve, više je nego očigledno da bi bilo slučajno.

Marko Niš

pre 3 godine

E moj Ostoja ti si kriv za ovo. Teraš Trinkijerija a postavljaš Šćepu. Dovodiš Dangubu i Miku a puštaš Voldena... Bolje i Birču da si ostavio ua S. Jankovića, Zagorca i Dangubu je Dzordan lično. MCC ti je jedini solidan potez uz Filipovskog koji je opasan trener doduše izgleda stigao prekasno. Zato se bolje ne javljaj nego ćuti i radi ili se pomeri kad nisi za ovo.

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Ekspertiza je neminovna nema šta samo jos da ae vidi ko ce je raditi, sud udruzenog rada moji vas je vracao iz druge lige ili sud u Lozani.Ne brukajte se više presmesni ste imaze najveci budzet u regionu pa odresite kesu i kupize bar tri krstena košarkaša jer sa tom inferiornom ekipicom, skupom anonimusa, đuturuma i polubasketasa i nemate kvalitet za nesto više.E tu izvršite ekspertizu i presaberite se, manite se demagogije i spinovanja prosla su ta vremena kad je kako ovde neki u komentarima rekoše "instalacija" odlučivala o svemu pa i o suđenju.

zdravko

pre 3 godine

Sta bre Lukas ovoje tvoje I nicije vise. Samo sto grobari ne kritikuju nikog u rukovstvu partizana. Zato mi zvezdasi svo vreme kritikujemo obradovica I ako je prvi na tabeli ali njegovo postupci vodjenje time nije bas dobro. Takodje zvezda je nekoliko utakmica u aba ligi dobila na suv kvalitet onda u evro ligi izgubio she u finisu on tad nezna da odradi rotaciju igraca nego drzi O obrajta I ako je taj igrac ocigledno sa njegovom potezima vodi zvezdu u poraz. Pozdrav

Rout

pre 3 godine

Jel može on da odgovori na jedno pitanje? Vezano za sport u koji se razume....da li vredi uzeti kineske replike poznatog brenda alu felni, ili je to bacanje para? Kakve su za ispravljanje, ako se iskive zbog udarca u rupu?

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cekaj malo, zar su vec zavrsio Arbitrazu u Lozani, pa bi sa da se prebacis na ekspertizu? Ekspertizu cega? Cigli Tomasa, Zagorca i Gordica?

limarčići,dajte dulu pare

pre 3 godine

Počelo je. Bože mili šta ćemo sve doživeti od ovih zagoraca iz humke.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MileR, 5. decembar 2020 23:50)

Iako je možda greška pr kucanju,pogodio si BAŠ KAKO TREBA.

Iz HUMKE!

Slobodan

pre 3 godine

Možda smešno deluje, ali mora nekako da se reaguje na taj lopovluk. Ako niste gledali utakmicu, molim vas ne komentarišite. Srpski tim je brutalno pokraden u CG, dobro znate kako to izgleda.
(ja, 5. decembar 2020 22:06)

Jeste stvarno je bilo odvratno gledati ali, na kraju je Srpski tim pobedio pa se ova kradja i ujdurma loseg sudjenja lako zaboravi ...
Ja sam u jednom trenutku pomislio da ce Partizan okrenuti utakmicu ali onda je Saso Slovenacki Makedonac sa zenskim imenom uveo NBA Zagorca i mislim da je to bio presudni momenat !!!
Da podsetim usput da su domaci igraci u Partizanu dali 20 koseva !!!

+41

pre 3 godine

Polako, nije sve tako crno. Mislim da je CZ u ovo vreme prošle godine imala 6-7 poraza u ABA, pa je bila 3. na tabeli. Ukoliko do kraja sezone ne zabeležimo više od 2-3 poraza, sigurno ćemo biti u prva 4.
Ali uslov za to je da HITNO prodate Zagorca, Dangubića, S.Jankovića i eventualno Miku, a Veličkovića u stručni štab. Dati šansu Trifunoviću i A.Nikoliću, dovesti obavezno dobrog beka/šutera, jednog jakog centra i krilo.
Od 5 poraza, 3 su bila nakon produžetka, 1 od CZ u poslednjim sec., jedino od Borca ubedljivo u prvom kolu.
Znači, možemo da pobedimo svakog i da izgubimo od svakog, što je stvar energije u timu i do trenera, a ne do kvaliteta igrača.
Razumem da je finansijska situacija teška, sezona je opet neizvesna, nema publike, nema vrv ni toliko sponzora.
Najbolje je izgurati kako tako do polovine sezone, pa prodavati-kupovati.

penaltizan

pre 3 godine

Pogledaj procente šuta za tri poena 5/28 ili 17,9%...može trojka nekad da presudi ali tvoji igrači misle svaki će put imati 50-60%...znači nije do trenera već igrači igraju kao da su puškom naterani, zato navijači više vole domaće igrače a ne ove islužene strance koji ne prave razliku!!!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Tako to izgleda kad se košarkaškom analizom bavi Ostoja iako nema veze sa košarkom bolje nek se bavi kako,da obezbedi novac umesto što analizira nešto što je sport.

ValterNBG

pre 3 godine

Postovani,
Vase krilo za Peugeota stize brodom u Bar za dva dana.
Potom ga saljemo u Rumuniju na ekspertizu,odakle mora da se transportuje za Minhen na finalnu analizu.Kada sve provere budu zavrsene,objavicemo u ponedeljak u 23h na SOS-u,gde mozete preuzeti vase krilo.
Vas Ostoja