1. PORED PARTIZANOVOG IMENA STOJI TURSKA ZASTAVA u izvestau???? jel to po nalogu.... da se dodvorite sefovima....
  (nerealno, 5. decembar 2020 20:20)

  # Link komentara

 2. Novi Đurđević. Isti broj, crni dres, crne kopačke, stil igre, pozicija.. Novi crno beli bombarder!
   (PAOK Šampion, 5. decembar 2020 18:56)

  # Link komentara

 3. Sjajan dupli pas Jojica i Sume,a Suma majstorski kako on to ume spojio sa golom malog Stulica,vrhunska akcija i prelep gol,kako je fudbal jednostavna igra kad znas fudbal..
   (Pojedinci stvarno nemaju blama, 5. decembar 2020 18:49)

  # Link komentara

 4. Prava prvenstvena utakmica, otvorena, neizvesna, igraci su slobodno mogli da igraju. Da tako moze i sa onima sa druge strane brda, ova liga bi i licila na nesto.
   (gm, 5. decembar 2020 18:48)

  # Link komentara

 5. Cuka je odigrala vrhunski utakmicu...Fakt je da je prelomio mec Suma kada ja usao ... Kako god i da je...Dopalo mi se na kraju da Stanojevic je imao dooblest da prizna da je realan rezultat bio 0:0 i da nisu zasluzili da pobede...Isto tako izjava od Djordjevica kao i uvek...prizemna, na mesto...Jedan pravi gospodan u fudbalu...Bravo za oba trenera i za igrace ali nemoze da se ne primeti stoka u nekoj lozi koja vristi i se dere...Srbija brale!
  (Branko, 5. decembar 2020 18:46)

  # Link komentara

 6. Dzaba sve, kada Zvezdu niko ne sme da pobedi.
  (RN, 5. decembar 2020 18:41)

  # Link komentara

 7. Kakav gol, kakav igrač na ponos nas crno belih, bravo mali sada imamo ogromne šanse za drugo mesto na tabeli, što je objektivno daleko više od potencijala koji trenutno imamo, zvezda je zasluženo i pošteno ubedljivo prva i mi tu nemamo šta da tražimo.
  (Goran Loznica, 5. decembar 2020 18:40)

  # Link komentara

 8. Sumi nabavite crnu belu kravatu, neka sa njom igra na svakoj utakmici, plus kapitensku traku i blanko cek za platu do penzije. Malog Dzonija ko prati iz mladjih selekcija zna kakvog bisera imamo. Steta sto ne smeju da uzmu titulu, najbolji su tim u ligi kao i svih ovih godina, ali proci ce i ovo zlo, valjda ce se posle toga desiti nas kalcopoli i oduzimanje ovih titula.
  (Av titule, 5. decembar 2020 18:39)

  # Link komentara