Sreda, 02.12.2020.

20:30

PSŽ iskoristio samouništenje Junajteda i najavio "ludnicu" u grupi H! VIDEO

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Mančester junajted na gostovanju sa 3:1 u 5. kolu grupe H Lige šampiona.

Izvor: MT

PSŽ iskoristio samouništenje Junajteda i najavio "ludnicu" u grupi H! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

NADA

pre 3 godine

sa igracem manje sve je krenulo naopako,psiha.Kako nije na poluvremenu izvukao Freda to samo trener zna ili ne zna.Trebao je vec tada da bude izbacen zbo ocilednog faula koji sudija nije video ili nije zeleo da vidi.Nikada nisam videla da Nejmar ne pada bar deset puta da igra ovako ozbiljno.Sazreo je ocigledno.Zasluzena pobeda PSG.

mislio sam na civavu

pre 3 godine

Namestaljke teske, ne samo ova nego gomila utakmica u zadnje vreme.Klandze isplacuju milionske plate.

Treba keru namazati sapu i pustiti ga da lupa sapom po listi a onda staviti 20 dindzi.

Danny

pre 3 godine

Marsijalu bih platio samo da ga ne gledam. I ne razumem politiku kluba, zasto zadrzavas igrace poput Pogbe i Marsijala, koji nemaju apsolutno nikakvu zelju i motivaciju da igraju za taj klub. Trenera je suvisno komentarisati. Ako Fred nije bio za izmenu onda ne znam ko je.

pamtim početak

pre 3 godine

Kakvu kontru ima Mancester Junajted...Milina je to gledati.
Kavani-Martial-Rasford.
Steta sto to veceras nisu iskoristili...
Ali,kazna za neiskoriscene sanse u fudbalu se zestoko kaznjavaju...
Martial najveci krivac za poraz...
Da sam ja trener Mancestera,Martial bi celu noc meni trcao krugove na Old Trafordu....
(nice, 02. decembar 2020 23:10)
Zato ti i tvojih 68 drugara kuckate...
Tebi bi neko celu noć trčao krugove? Tebi?

Tragikomedija

pre 3 godine

Kosmodisk za Megvajera kod trećeg gola PSŽ-a. Prvo ga na sredini terena zavrne Nejmar i izbaci ga iz igre potpuno, trči čovek iz sve snage da se vrati nazad samo da bi ga Nejmar isfintirao i bez lopte i ubacio loptu u praznu mrežu. Uspeo je nekako da se vrati nazad, bio je pored Nejmara dok je Rafinja imao loptu samo što se kao sivonja zaleteo u punom trku ka gol liniji, Nejmar zastane malo, on završi na dupetu.

Aron

pre 3 godine

Očekivan rezultat. Oslanjanje na bunker taktiku ne može uvek da prođe, pogotovu ne sa ovakvom odbranom. Megvajer i Bisaka mogu to da podnesu jer su vrhunski igrači ali Lindelof i Teles teško. Od Megvajera kao centarhalfa u ovom trenutku su bolji samo Laport, Van Dajk, Himenez i Kulibali.

bole

pre 3 godine

Odavno ja pisem da ovaj Marsijal nema pojma, covjek kroz citavu karijeru masi zicere i ima katastrofalnu realizaciju. Sta ti sve ostalo vredi, kad vamo ne mozes dati ono sto bi svi vrhunski fudbaleri dali, i sad je on kao neki fudbaler..? Pa nije Desan budala, zna on dobro sto nije zvao Marsijala na SP.

Oliver

pre 3 godine

Mančesteru jer je bio bolji treba dodijeliti 3 boda i trofej! Hahaha šta fali Parizu, baš ništa, Mbappe pretrča pola terena kao gazela, Rafinja ih izvoza a padavičar Nejmar postiže najlakše golove u karijeri

Korona

pre 3 godine

Mancheste nije bio bolji. Ball position na strani PSZ. Udarci na gol na strani PSZ. PSZ je na svakoj poziciji bolji od Uniteda. Malo me Mbape iznervirao. Mmislim da je on tanak za Real. A sta reci za De Geu. Katastrofa. PSZ fali trener. Jak je PSZ ali fali to nesto sto fali i City-ju. Najteze je prvi put osvojiti.

Red devil 7

pre 3 godine

Junajted je odigrao jedan dio meca jako dobro, stvorio sanse i kako to obicno biva kad ih ne iskoristis slijedi kazna. Previse promasaja je stiglo na naplatu mada to sa ovako fantasticnom odbranom nije neko iznenadjenje, kad se uzme precka Markinjosa ili ko je vec sutao te promasaj Mbapea moglo je biti i puno gore ali i puno bolje. Za neke konkretnije stvari treba kvalitet, treba iskustvo trenera, treba malo i sreće, sve ono sto Junajted nema. Djavoli imaju odredjen potencijal ali u ovom trenutku za nesto ozbiljnije kao osvajanje trofeja to nije dovoljno. Crveni mislim da nije bio ali Fred je dosta naivno reagovao veceras morao ga je Ole izvesti jer je bilo pitanje kad ce da napravi nesto sto ne treba.

cosmo

pre 3 godine

PSŽ je tim bez karaktera, luzerska priča definitivno. ...
(Mali Hijavata, 02. decembar 2020 21:41)

luzeri koji odigrase finale LS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 2. decembar 2020 22:39)

I izgubise...

Defekt ??

pre 3 godine

Ziru dao 3 gola za Chelsea,ne veruem
(Defekt ??, 02. decembar 2020 22:35)

4 komada. Zašto ne veruješ? Može on i da ne da gol, ali ima od njega velike koristi, takav je tip igrača. Ako igraš menager, target man. Sve ti je jasno.
(The_Dejan, 02. decembar 2020 22:48)

Druze nemam ja vremena da se bakcem sa decijim igricama,slabo pratis fudbal,Ziru odigra sto se napada tice svaku 15 tekmu dobro,inace je odlican u defanzivi i korektan igrac.

Red Veteran

pre 3 godine

@Mančester je trebao do 60. minuta da vodi 3:1
Poigravali su se ispred gola PSGa
Prečka Kavanija, zicer Marsijala i još 2-3 stopostotne šanse... Ali eto šta je fudbal, usledio gol PSGa, crveni za Freda i odneše Francuzi 3 boda.
Možda se nešto izmeni, pišem ovo u 82. minutu, ali ne verujem.
(Alter, 02. decembar 2020 22:40)
Sve objašnjeno, da ne ponavljam. Ole s klupe ne reaguje kada je trebalo (Fred je morao biti zamenjen) i direktni je krivac za poraz. O Marsialovim promašajima nije potrebno trošiti reči. Junajtedu je trebalo nerešeno i bili bi prvi u grupi. Ole jednostavno ne zna i nije sazreo da vodi Junajted i što pre da ga se otarase to bolje za klub. Nikada Junajted neće osvojiti trofej sa trenerom koji ide dva koraka napred pa onda tri unazad. Njegovo znanje taktike je ravno nuli. Ogromna greška je bila oterati Murinja. Toliko.

nice

pre 3 godine

Kakvu kontru ima Mancester Junajted...Milina je to gledati.
Kavani-Martial-Rasford.
Steta sto to veceras nisu iskoristili...
Ali,kazna za neiskoriscene sanse u fudbalu se zestoko kaznjavaju...
Martial najveci krivac za poraz...
Da sam ja trener Mancestera,Martial bi celu noc meni trcao krugove na Old Trafordu....

Mali Hijavata

pre 3 godine

Solskjer je najveći krivac za trenutni rezultat! Videlo se iz aviona, da je Fred nervozan, rano je dobio žuti karton, loše je igrao i nije trebalo ni da počne drugo poluvreme. Onda nikako ne funkcioniše Rašford na desnoj strani, a Martial je blago rečeno katastrofalan! Sada izvadio Rašforda (umesto Martiala) i uveo Pogbu koji dugo nije igrao a i totalno je van forme!
Da završim, kao dugogodišnji navijač MU, Solskjer definitivno nije kalibar da vodi ovaj klub!!!
(Surovi, 2. decembar 2020 22:44

U pravu si za Solskjera ali za Freda nisi. Čovek je bezveze dobio crveni, startovao je na loptu, a dotle je, uz MekTomineja, bio najbolji igrač Junajteda, sa gomilom oduzetih lopti i dobrih paseva napred. Trebalo je izbaciti Bruna, jer čovek je igrač samo za utakmice sa slabijim timovima, nikako sa ozbiljnim. U drugom poluvrenu jedva je pipnuo loptu. Kakav god da je, Pogba je za klasu bolji igrač od njega. Ali, Junajted je istinski veliki klub, zato je i namučio i mogao da pobedi tim koji je mnogo bolji. A PSŽ je jedna banda neozbiljnih zvezda sa trenerom koji ništa nije bolji od Solskjera. Herera mu je na klupi, a jedini je borac uz Markinjosa, to se videlo i u finalu LŠ. Ovaj PSŽ plače za Klopom.

Eriks

pre 3 godine

Je l stvarno ima nekoga među vama ko nije uplatio tiket, a da ga zanima ko ce da pobedi u ovoj utakmici?
@
Evo ja nisam igrao tiket i jako sam želeo da Mančester večeras pobedom izbaci PSG iz LŠ. Zašto? Zato što je Mančester osnovan 1878. Za njega su znali i moj pradeda i moj deda, dok je PSG osnovan 1970te, a ozbiljan klub su postali pre nekih 5-6 godina. Eto tako.

123

pre 3 godine

PSG los pa pobedio? I to ubedljivo. O cemu vi pricate, sta gledate..ne znam? Ako si bolji, pa budi sposoban da iskoristis neverovatne sanse koje si imao?? Pa sta MU ocekuje kad sve ono promasi? Normalno, poraz.

Oliver

pre 3 godine

Sramna utakmica bas sramna!!! Ovako postizati golove je bas za kaznu uefe, 3 gola jednom Junajtedu sa 100 miliona eura vrijednim stoperom hahhaha, e na sta oni bacaju pare, a tek Marsijal, svaka mu cast, stvarno decko je strucnjak, jos ga sir Olebunar ostavi u igri a slag na tortu da bivsi djavolcic Herera tako dobro simulira...

satelit

pre 3 godine

OGS najgori trener u istoriji MUN!Lik ne vidi da je Fredu oprosten crveni u prvom i da ce sudija samo sacekti prvi prekrsaj u drugom da ga iskljuci,a mora da brani napad PSGa...Marsijala ne mogu da smislim koliko lik izgleda prpotentno,cak bih rekao da su to razlozi i promasaja...Sad ce RB da im se sveti u zadnjem kolu za oni 5-o I cao OGS!

Realno

pre 3 godine

Ima li ko normalan u vašoj stranci?
(Goran Loznica, 02. decembar 2020 20:34)
Uz duzno postovanje normalnima, ako su takvi kao ti normalni onda cu radije biti nenormalan. Uzdravlje

Aqvarius

pre 3 godine

Nije Nejmar srusio Junajted vec nesposobni Norvezanin koji nije ni za drugu ligu Engleske.Svakji iole fudbalski "pismen" gledach je mogao da vidi da Fred bukvalno "moli" da dobije drugi zuti samo ovaj nemi posmatrac na klupi Junajteda ne moze to da vidi.I jos jedna stvar,ne mogu da verujem kako moze tako ladno da sedi zakucan na tribine umjesto da je kraj aut linije kao svakji normalan trener!!!Marsijala treba prodati,zivi prosek a dali mu 9 ku,ludost.Junajted ima dobru ekipu ali nema trener i sve dok ne dovedu vrhunskog trenera djaba je sve.Sudjenje necu da komentarisem...vidi se da i VAR se koristi selektivno i da nesto sto je na neku drugu utakmicu ofsajd na trecu nije.Fudbal je odavno biznis i vise nije ona stara dobra igra!

Mantis

pre 3 godine

Ima li većih baksuza od ovog Junajteda..
(Zone, 2. decembar 2020 22:34)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
? U čemu je problem? Porazu MU?
A joj, pa jasno je svakom normalnom,
da će se Englezi i Francuzi dogovoriti
na račun mrskih (za oboje) Njemaca.
Prvi su u svakom slučaju, pa zašto
ne pomoći zemlji svojih kraljeva ~
~ ništa ih ne košta, a lijepo se vidi. prp

Komentator

pre 3 godine

Bruka od komentatora Ace, ismevao je PSG da ne igraju na nivou finaliste LŠ! Čak je zaključio da se ne razlikuju od slabijih ekipa u grupnoj fazi, haha! Kad se situacija preokrenula, pomenuo je da ipak MU ne igra ozbiljno! Suđenje u ovom kolu LŠ je bilo mnogo loše!

roman#10

pre 3 godine

Ako jefred za ono dobio zuti, trebao je i paredes da dobije za provokaviju i simuliranje. Kakvo ogavno ponasanje igraca pariza, svih.
(Misa, 2. decembar 2020 21:25)
Majstore, prvo je Fred zasluzio direktan crveni, bez obzira sto nije udario Paredesa, jer svako udaranje i POKUSAJ udaranja je direktan crveni. Posle toga opet Orsato svira u korist Utd-a jer ne daje bar jedan zuti skotskom kasapinu, koji je prvo namerno nagazio Nejmara na zglob, pa u roku od 2 min jos dva puta ga faulira. Nedugo zatim daje Paredesu zuti a ocigledno da ga je Fred nagazio - opet crveni propusta za brazilca. I na kraju je morao da mu ga da, iako je Fred prvi stigao do lopte. PSG imao srece na pocetku drugog poluvremena kada je Utd bio bolji, posle crvenog sve je bilo gotovo. Tuhel mora ozbiljno da sam sebe preispita ko mu i zasto igra. Kean neupotrebljiv, bolje da je Kilijan bio spic, kad vec nece Ikardija da stavi, a da Grga Pitic igra od pocetka, pogotovo sto mu je Utd ostao duzan jos iz proslog dvomeca a i kad je igrao za njih. Sve u svemu idemo dalje, a ti nastavi da mrzis PSG. Allez PSG!!!

showe

pre 3 godine

Koja kradja kod crvenog kartona. Em prvi stigao do lopte, em ovaj (Neimarova skkola) pada kao da ga snajper pogadja.
Mogli bi malo da pogledaju zenski fudbal, pa da vide sta je fudbal.

Surovi

pre 3 godine

Solskjer je najveći krivac za trenutni rezultat! Videlo se iz aviona, da je Fred nervozan, rano je dobio žuti karton, loše je igrao i nije trebalo ni da počne drugo poluvreme. Onda nikako ne funkcioniše Rašford na desnoj strani, a Martial je blago rečeno katastrofalan! Sada izvadio Rašforda (umesto Martiala) i uveo Pogbu koji dugo nije igrao a i totalno je van forme!
Da završim, kao dugogodišnji navijač MU, Solskjer definitivno nije kalibar da vodi ovaj klub!!!

The_Dejan

pre 3 godine

Ziru dao 3 gola za Chelsea,ne veruem
(Defekt ??, 02. decembar 2020 22:35)

4 komada. Zašto ne veruješ? Može on i da ne da gol, ali ima od njega velike koristi, takav je tip igrača. Ako igraš menager, target man. Sve ti je jasno.

blayadubplaya

pre 3 godine

Psz sa ovakvom ekipom moze da osvoji samo ligu i mozda kup. Gomila poluigraca, 5 zadnjih veznih gde jedino vredi Verati. Nejmar vasarski igrac ali ima srece sto zna da igra, Di Maria je klasa ali je mator i Mbape je vrhunski igrac. Junajted ima brutalan napadacki potencijal sa Brunom kao kreatorom dok su vezni red i odbrana blago receno kriminalni. Mektominej i Fred kao nekada Radovanovic i Ignjovski. Megvajer i Lindelof najbolji tandem na svetu u cuvanju prostora i vazduha, sa igracima je malo teze jer se oni jelte krecu. Nepravedno dosudjen crveni Fredu, cist start na loptu.

Bolesni skot

pre 3 godine

Opet sudija pokvari utakmicu!!! Ni f od faula Freda! Čak je i gol pod velikim pitanjem, rekao bih da je peta Markinja bila najbliža golu...

BBR

pre 3 godine

E moj Nejmar sta ti je trebalo u zivotu pa da budes jako iritantan nekada? Kako je povukao kontru, malo ko ume tako da predribla 3 igraca, uputi odlicnu dugu loptu, isprati akciju, otvori se kada treba i da gol... Igračina!!!

*

pre 3 godine

A Juventus, u međuvremenu, demonstrira jednu od ružnijih fudbalskih igara. Ipak, vode 2:0. Ronaldo postigao najlepši gol karijere. :D Šalu na stranu, gol je gol. Nemaju Juventini kime da nadoknade njegovo odsustvo.

No1vak

pre 3 godine

Ima li ko normalan u vašoj stranci?
(Goran Loznica, 02. decembar 2020 20:34) Sam pises komentar pa prozivas? Je l’ to dozvoljeno kada te puste vikendom? Plusice da ne pominjem

Н94

pre 3 godine

Солшер крив. Не вади из игре Фреда који има жути и наставља са фауловима. Плус не вади Марсијала који ни празан гол не може да погоди и углавном шета.

Goran

pre 3 godine

Neverovatno za sta je dobio Fred zuti karton, tacno ti ove nesposobne sudije ubijaju volju za fudbalom, za koji k postoji var ako se ovo ne gleda, dokle bre ovakve stvari da se desavaju??????

Defekt ??

pre 3 godine

ovo je sou,sudija vidi na Var-u trzaj i udarac glavom,a sudi zuti karton igracu PSV-a.Kod 1-0 za Francuze.Direktno utice na ishod meca.
(Nikola, 02. decembar 2020 21:50)

Druze koji snimak utakmice gledas?

Владимир

pre 3 godine

Велика, огромна победа Пе еС Же -а!
Сада, када је са две победе избегнута елиминација, ни ново финале није далеко.
Идемо, да Парк Принчева дочека Сребрну Амфору!
Allez Paris !

Alter

pre 3 godine

Mančester je trebao do 60. minuta da vodi 3:1
Poigravali su se ispred gola PSGa
Prečka Kavanija, zicer Marsijala i još 2-3 stopostotne šanse... Ali eto šta je fudbal, usledio gol PSGa, crveni za Freda i odneše Francuzi 3 boda.
Možda se nešto izmeni, pišem ovo u 82. minutu, ali ne verujem.

Mali Hijavata

pre 3 godine

PSŽ je tim bez karaktera, luzerska priča definitivno. Jedini igrač vredan pomena je Markinjos. Bolje da predje u neki ozbiljan klub, nego što gubi vreme sa seka-persa Nejmarom i indisponiranim Mbapeom. Umesto da glatko vode 3-0,jer su za klasu bolji od raspalog Junajteda, oni su bez kotiledona i plaše se vezara Bruna skočimiša frizurice, Rašforda zvanog Perica i Marsijala Van Pavkova. Kakva tuga od tima.

Mare

pre 3 godine

De gea posto neopevana rupcaga,protiv sautentona gubili dva nula zamenjen na poluvremenu oni preokrenuli,trenutno je Henderson tata za njega.

kiza

pre 3 godine

Da li Psg ispada ako izgubi večeras?
(čvarkov, 02. decembar 2020 20:58)
Da,osim ako u poslednjem kolu Man U dobije Leipzig u gosima a PSG dobije kuci Istanbul

sofi marso

pre 3 godine

Ako jefred za ono dobio zuti, trebao je i paredes da dobije za provokaviju i simuliranje. Kakvo ogavno ponasanje igraca pariza, svih.
(Misa, 2. decembar 2020 21:25)

Fred posle djonom na Paredesa i sudija daje zuti Paredesu. evo Mektomini prebio Nejmara ni zuti nije dobio. A tek huligan iz Grcke, kao rvac sve sklanja oko sebe.

Mare

pre 3 godine

Par nadigrao MU, PSG razbio Zvezdu.
(Sale, 02. decembar 2020 21:06)

Dva najveca uspeha u istoriji partizana je 0-0 protiv reala i poraz od mancestera ali ste igrali dobro u obe utakmice buahhahaaahahhahahahahhah

Poyy

pre 3 godine

Ajde sad neka mi neko objasni zasto je Fred dobio zuti karton, a Pepe crveni karton protiv Lidsa? Neko hoce da mi kaze da se situacije razlikuju?
Ovakve stvari ubijaju fudbal i tome treba da se stane na put, svaka liga funkcionise za sebe kao da ne igraju isti sport. Umesto toga oni se bave milimetarskim ofsajdima i ostalim glupostima. Sve vise mi se cini da VAR funkcionise u zavisnosti od toga u ciju korist treba da se donese neka odluka... Evo dok ovo kucam Mektominej gazi po zglobu Nejmara, barem da je neko pregledao snimak, cemu sluzi uopste sve to...

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakav spektakl, kakva euforija, sastaju se dva najveće kluba sa dugom tradicijom međusobnih derbija. Kao što ovde zvanični najmanje 65% ljudi navija za Zvezdu, tako i u Francuskoj i u Engleskoji najviše navijača imaju ova dva tima.
(Freddy, 02. decembar 2020 20:29)


Orbanov čovek podneo ostavku jer je bio na orgijama sa 25 muškaraca

Pa sta! Takvu zurku smo pravili jednom ja, Kaiser Roger, Freddy, Labud. Sve vec njih znate ovde na sajtu kada trolujemo ljudi. Samo da znate kako je bilo? Mnogo bolje nego ovom Madjaru! Duvali smo i balone. Opasna zurka!
(Jumko, 2. decembar 2020 17:44)

Ima li ko normalan u vašoj stranci?

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakav spektakl, kakva euforija, sastaju se dva najveće kluba sa dugom tradicijom međusobnih derbija. Kao što ovde zvanični najmanje 65% ljudi navija za Zvezdu, tako i u Francuskoj i u Engleskoji najviše navijača imaju ova dva tima.

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakav spektakl, kakva euforija, sastaju se dva najveće kluba sa dugom tradicijom međusobnih derbija. Kao što ovde zvanični najmanje 65% ljudi navija za Zvezdu, tako i u Francuskoj i u Engleskoji najviše navijača imaju ova dva tima.
(Freddy, 02. decembar 2020 20:29)


Orbanov čovek podneo ostavku jer je bio na orgijama sa 25 muškaraca

Pa sta! Takvu zurku smo pravili jednom ja, Kaiser Roger, Freddy, Labud. Sve vec njih znate ovde na sajtu kada trolujemo ljudi. Samo da znate kako je bilo? Mnogo bolje nego ovom Madjaru! Duvali smo i balone. Opasna zurka!
(Jumko, 2. decembar 2020 17:44)

Ima li ko normalan u vašoj stranci?

Mare

pre 3 godine

Par nadigrao MU, PSG razbio Zvezdu.
(Sale, 02. decembar 2020 21:06)

Dva najveca uspeha u istoriji partizana je 0-0 protiv reala i poraz od mancestera ali ste igrali dobro u obe utakmice buahhahaaahahhahahahahhah

Surovi

pre 3 godine

Solskjer je najveći krivac za trenutni rezultat! Videlo se iz aviona, da je Fred nervozan, rano je dobio žuti karton, loše je igrao i nije trebalo ni da počne drugo poluvreme. Onda nikako ne funkcioniše Rašford na desnoj strani, a Martial je blago rečeno katastrofalan! Sada izvadio Rašforda (umesto Martiala) i uveo Pogbu koji dugo nije igrao a i totalno je van forme!
Da završim, kao dugogodišnji navijač MU, Solskjer definitivno nije kalibar da vodi ovaj klub!!!

nice

pre 3 godine

Kakvu kontru ima Mancester Junajted...Milina je to gledati.
Kavani-Martial-Rasford.
Steta sto to veceras nisu iskoristili...
Ali,kazna za neiskoriscene sanse u fudbalu se zestoko kaznjavaju...
Martial najveci krivac za poraz...
Da sam ja trener Mancestera,Martial bi celu noc meni trcao krugove na Old Trafordu....

Defekt ??

pre 3 godine

ovo je sou,sudija vidi na Var-u trzaj i udarac glavom,a sudi zuti karton igracu PSV-a.Kod 1-0 za Francuze.Direktno utice na ishod meca.
(Nikola, 02. decembar 2020 21:50)

Druze koji snimak utakmice gledas?

Red devil 7

pre 3 godine

Junajted je odigrao jedan dio meca jako dobro, stvorio sanse i kako to obicno biva kad ih ne iskoristis slijedi kazna. Previse promasaja je stiglo na naplatu mada to sa ovako fantasticnom odbranom nije neko iznenadjenje, kad se uzme precka Markinjosa ili ko je vec sutao te promasaj Mbapea moglo je biti i puno gore ali i puno bolje. Za neke konkretnije stvari treba kvalitet, treba iskustvo trenera, treba malo i sreće, sve ono sto Junajted nema. Djavoli imaju odredjen potencijal ali u ovom trenutku za nesto ozbiljnije kao osvajanje trofeja to nije dovoljno. Crveni mislim da nije bio ali Fred je dosta naivno reagovao veceras morao ga je Ole izvesti jer je bilo pitanje kad ce da napravi nesto sto ne treba.

Red Veteran

pre 3 godine

@Mančester je trebao do 60. minuta da vodi 3:1
Poigravali su se ispred gola PSGa
Prečka Kavanija, zicer Marsijala i još 2-3 stopostotne šanse... Ali eto šta je fudbal, usledio gol PSGa, crveni za Freda i odneše Francuzi 3 boda.
Možda se nešto izmeni, pišem ovo u 82. minutu, ali ne verujem.
(Alter, 02. decembar 2020 22:40)
Sve objašnjeno, da ne ponavljam. Ole s klupe ne reaguje kada je trebalo (Fred je morao biti zamenjen) i direktni je krivac za poraz. O Marsialovim promašajima nije potrebno trošiti reči. Junajtedu je trebalo nerešeno i bili bi prvi u grupi. Ole jednostavno ne zna i nije sazreo da vodi Junajted i što pre da ga se otarase to bolje za klub. Nikada Junajted neće osvojiti trofej sa trenerom koji ide dva koraka napred pa onda tri unazad. Njegovo znanje taktike je ravno nuli. Ogromna greška je bila oterati Murinja. Toliko.

cosmo

pre 3 godine

PSŽ je tim bez karaktera, luzerska priča definitivno. ...
(Mali Hijavata, 02. decembar 2020 21:41)

luzeri koji odigrase finale LS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 2. decembar 2020 22:39)

I izgubise...

Bolesni skot

pre 3 godine

Opet sudija pokvari utakmicu!!! Ni f od faula Freda! Čak je i gol pod velikim pitanjem, rekao bih da je peta Markinja bila najbliža golu...

Mare

pre 3 godine

De gea posto neopevana rupcaga,protiv sautentona gubili dva nula zamenjen na poluvremenu oni preokrenuli,trenutno je Henderson tata za njega.

bole

pre 3 godine

Odavno ja pisem da ovaj Marsijal nema pojma, covjek kroz citavu karijeru masi zicere i ima katastrofalnu realizaciju. Sta ti sve ostalo vredi, kad vamo ne mozes dati ono sto bi svi vrhunski fudbaleri dali, i sad je on kao neki fudbaler..? Pa nije Desan budala, zna on dobro sto nije zvao Marsijala na SP.

Н94

pre 3 godine

Солшер крив. Не вади из игре Фреда који има жути и наставља са фауловима. Плус не вади Марсијала који ни празан гол не може да погоди и углавном шета.

satelit

pre 3 godine

OGS najgori trener u istoriji MUN!Lik ne vidi da je Fredu oprosten crveni u prvom i da ce sudija samo sacekti prvi prekrsaj u drugom da ga iskljuci,a mora da brani napad PSGa...Marsijala ne mogu da smislim koliko lik izgleda prpotentno,cak bih rekao da su to razlozi i promasaja...Sad ce RB da im se sveti u zadnjem kolu za oni 5-o I cao OGS!

Alter

pre 3 godine

Mančester je trebao do 60. minuta da vodi 3:1
Poigravali su se ispred gola PSGa
Prečka Kavanija, zicer Marsijala i još 2-3 stopostotne šanse... Ali eto šta je fudbal, usledio gol PSGa, crveni za Freda i odneše Francuzi 3 boda.
Možda se nešto izmeni, pišem ovo u 82. minutu, ali ne verujem.

Danny

pre 3 godine

Marsijalu bih platio samo da ga ne gledam. I ne razumem politiku kluba, zasto zadrzavas igrace poput Pogbe i Marsijala, koji nemaju apsolutno nikakvu zelju i motivaciju da igraju za taj klub. Trenera je suvisno komentarisati. Ako Fred nije bio za izmenu onda ne znam ko je.

Aqvarius

pre 3 godine

Nije Nejmar srusio Junajted vec nesposobni Norvezanin koji nije ni za drugu ligu Engleske.Svakji iole fudbalski "pismen" gledach je mogao da vidi da Fred bukvalno "moli" da dobije drugi zuti samo ovaj nemi posmatrac na klupi Junajteda ne moze to da vidi.I jos jedna stvar,ne mogu da verujem kako moze tako ladno da sedi zakucan na tribine umjesto da je kraj aut linije kao svakji normalan trener!!!Marsijala treba prodati,zivi prosek a dali mu 9 ku,ludost.Junajted ima dobru ekipu ali nema trener i sve dok ne dovedu vrhunskog trenera djaba je sve.Sudjenje necu da komentarisem...vidi se da i VAR se koristi selektivno i da nesto sto je na neku drugu utakmicu ofsajd na trecu nije.Fudbal je odavno biznis i vise nije ona stara dobra igra!

Eriks

pre 3 godine

Je l stvarno ima nekoga među vama ko nije uplatio tiket, a da ga zanima ko ce da pobedi u ovoj utakmici?
@
Evo ja nisam igrao tiket i jako sam želeo da Mančester večeras pobedom izbaci PSG iz LŠ. Zašto? Zato što je Mančester osnovan 1878. Za njega su znali i moj pradeda i moj deda, dok je PSG osnovan 1970te, a ozbiljan klub su postali pre nekih 5-6 godina. Eto tako.

Mali Hijavata

pre 3 godine

PSŽ je tim bez karaktera, luzerska priča definitivno. Jedini igrač vredan pomena je Markinjos. Bolje da predje u neki ozbiljan klub, nego što gubi vreme sa seka-persa Nejmarom i indisponiranim Mbapeom. Umesto da glatko vode 3-0,jer su za klasu bolji od raspalog Junajteda, oni su bez kotiledona i plaše se vezara Bruna skočimiša frizurice, Rašforda zvanog Perica i Marsijala Van Pavkova. Kakva tuga od tima.

Goran

pre 3 godine

Neverovatno za sta je dobio Fred zuti karton, tacno ti ove nesposobne sudije ubijaju volju za fudbalom, za koji k postoji var ako se ovo ne gleda, dokle bre ovakve stvari da se desavaju??????

The_Dejan

pre 3 godine

Ziru dao 3 gola za Chelsea,ne veruem
(Defekt ??, 02. decembar 2020 22:35)

4 komada. Zašto ne veruješ? Može on i da ne da gol, ali ima od njega velike koristi, takav je tip igrača. Ako igraš menager, target man. Sve ti je jasno.

BBR

pre 3 godine

E moj Nejmar sta ti je trebalo u zivotu pa da budes jako iritantan nekada? Kako je povukao kontru, malo ko ume tako da predribla 3 igraca, uputi odlicnu dugu loptu, isprati akciju, otvori se kada treba i da gol... Igračina!!!

123

pre 3 godine

PSG los pa pobedio? I to ubedljivo. O cemu vi pricate, sta gledate..ne znam? Ako si bolji, pa budi sposoban da iskoristis neverovatne sanse koje si imao?? Pa sta MU ocekuje kad sve ono promasi? Normalno, poraz.

showe

pre 3 godine

Koja kradja kod crvenog kartona. Em prvi stigao do lopte, em ovaj (Neimarova skkola) pada kao da ga snajper pogadja.
Mogli bi malo da pogledaju zenski fudbal, pa da vide sta je fudbal.

roman#10

pre 3 godine

Ako jefred za ono dobio zuti, trebao je i paredes da dobije za provokaviju i simuliranje. Kakvo ogavno ponasanje igraca pariza, svih.
(Misa, 2. decembar 2020 21:25)
Majstore, prvo je Fred zasluzio direktan crveni, bez obzira sto nije udario Paredesa, jer svako udaranje i POKUSAJ udaranja je direktan crveni. Posle toga opet Orsato svira u korist Utd-a jer ne daje bar jedan zuti skotskom kasapinu, koji je prvo namerno nagazio Nejmara na zglob, pa u roku od 2 min jos dva puta ga faulira. Nedugo zatim daje Paredesu zuti a ocigledno da ga je Fred nagazio - opet crveni propusta za brazilca. I na kraju je morao da mu ga da, iako je Fred prvi stigao do lopte. PSG imao srece na pocetku drugog poluvremena kada je Utd bio bolji, posle crvenog sve je bilo gotovo. Tuhel mora ozbiljno da sam sebe preispita ko mu i zasto igra. Kean neupotrebljiv, bolje da je Kilijan bio spic, kad vec nece Ikardija da stavi, a da Grga Pitic igra od pocetka, pogotovo sto mu je Utd ostao duzan jos iz proslog dvomeca a i kad je igrao za njih. Sve u svemu idemo dalje, a ti nastavi da mrzis PSG. Allez PSG!!!

sofi marso

pre 3 godine

Ako jefred za ono dobio zuti, trebao je i paredes da dobije za provokaviju i simuliranje. Kakvo ogavno ponasanje igraca pariza, svih.
(Misa, 2. decembar 2020 21:25)

Fred posle djonom na Paredesa i sudija daje zuti Paredesu. evo Mektomini prebio Nejmara ni zuti nije dobio. A tek huligan iz Grcke, kao rvac sve sklanja oko sebe.

Oliver

pre 3 godine

Sramna utakmica bas sramna!!! Ovako postizati golove je bas za kaznu uefe, 3 gola jednom Junajtedu sa 100 miliona eura vrijednim stoperom hahhaha, e na sta oni bacaju pare, a tek Marsijal, svaka mu cast, stvarno decko je strucnjak, jos ga sir Olebunar ostavi u igri a slag na tortu da bivsi djavolcic Herera tako dobro simulira...

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakav spektakl, kakva euforija, sastaju se dva najveće kluba sa dugom tradicijom međusobnih derbija. Kao što ovde zvanični najmanje 65% ljudi navija za Zvezdu, tako i u Francuskoj i u Engleskoji najviše navijača imaju ova dva tima.

Poyy

pre 3 godine

Ajde sad neka mi neko objasni zasto je Fred dobio zuti karton, a Pepe crveni karton protiv Lidsa? Neko hoce da mi kaze da se situacije razlikuju?
Ovakve stvari ubijaju fudbal i tome treba da se stane na put, svaka liga funkcionise za sebe kao da ne igraju isti sport. Umesto toga oni se bave milimetarskim ofsajdima i ostalim glupostima. Sve vise mi se cini da VAR funkcionise u zavisnosti od toga u ciju korist treba da se donese neka odluka... Evo dok ovo kucam Mektominej gazi po zglobu Nejmara, barem da je neko pregledao snimak, cemu sluzi uopste sve to...

Realno

pre 3 godine

Ima li ko normalan u vašoj stranci?
(Goran Loznica, 02. decembar 2020 20:34)
Uz duzno postovanje normalnima, ako su takvi kao ti normalni onda cu radije biti nenormalan. Uzdravlje

Tragikomedija

pre 3 godine

Kosmodisk za Megvajera kod trećeg gola PSŽ-a. Prvo ga na sredini terena zavrne Nejmar i izbaci ga iz igre potpuno, trči čovek iz sve snage da se vrati nazad samo da bi ga Nejmar isfintirao i bez lopte i ubacio loptu u praznu mrežu. Uspeo je nekako da se vrati nazad, bio je pored Nejmara dok je Rafinja imao loptu samo što se kao sivonja zaleteo u punom trku ka gol liniji, Nejmar zastane malo, on završi na dupetu.

blayadubplaya

pre 3 godine

Psz sa ovakvom ekipom moze da osvoji samo ligu i mozda kup. Gomila poluigraca, 5 zadnjih veznih gde jedino vredi Verati. Nejmar vasarski igrac ali ima srece sto zna da igra, Di Maria je klasa ali je mator i Mbape je vrhunski igrac. Junajted ima brutalan napadacki potencijal sa Brunom kao kreatorom dok su vezni red i odbrana blago receno kriminalni. Mektominej i Fred kao nekada Radovanovic i Ignjovski. Megvajer i Lindelof najbolji tandem na svetu u cuvanju prostora i vazduha, sa igracima je malo teze jer se oni jelte krecu. Nepravedno dosudjen crveni Fredu, cist start na loptu.

Oliver

pre 3 godine

Mančesteru jer je bio bolji treba dodijeliti 3 boda i trofej! Hahaha šta fali Parizu, baš ništa, Mbappe pretrča pola terena kao gazela, Rafinja ih izvoza a padavičar Nejmar postiže najlakše golove u karijeri

mislio sam na civavu

pre 3 godine

Namestaljke teske, ne samo ova nego gomila utakmica u zadnje vreme.Klandze isplacuju milionske plate.

Treba keru namazati sapu i pustiti ga da lupa sapom po listi a onda staviti 20 dindzi.

No1vak

pre 3 godine

Ima li ko normalan u vašoj stranci?
(Goran Loznica, 02. decembar 2020 20:34) Sam pises komentar pa prozivas? Je l’ to dozvoljeno kada te puste vikendom? Plusice da ne pominjem

*

pre 3 godine

A Juventus, u međuvremenu, demonstrira jednu od ružnijih fudbalskih igara. Ipak, vode 2:0. Ronaldo postigao najlepši gol karijere. :D Šalu na stranu, gol je gol. Nemaju Juventini kime da nadoknade njegovo odsustvo.

Komentator

pre 3 godine

Bruka od komentatora Ace, ismevao je PSG da ne igraju na nivou finaliste LŠ! Čak je zaključio da se ne razlikuju od slabijih ekipa u grupnoj fazi, haha! Kad se situacija preokrenula, pomenuo je da ipak MU ne igra ozbiljno! Suđenje u ovom kolu LŠ je bilo mnogo loše!

NADA

pre 3 godine

sa igracem manje sve je krenulo naopako,psiha.Kako nije na poluvremenu izvukao Freda to samo trener zna ili ne zna.Trebao je vec tada da bude izbacen zbo ocilednog faula koji sudija nije video ili nije zeleo da vidi.Nikada nisam videla da Nejmar ne pada bar deset puta da igra ovako ozbiljno.Sazreo je ocigledno.Zasluzena pobeda PSG.

Korona

pre 3 godine

Mancheste nije bio bolji. Ball position na strani PSZ. Udarci na gol na strani PSZ. PSZ je na svakoj poziciji bolji od Uniteda. Malo me Mbape iznervirao. Mmislim da je on tanak za Real. A sta reci za De Geu. Katastrofa. PSZ fali trener. Jak je PSZ ali fali to nesto sto fali i City-ju. Najteze je prvi put osvojiti.

Владимир

pre 3 godine

Велика, огромна победа Пе еС Же -а!
Сада, када је са две победе избегнута елиминација, ни ново финале није далеко.
Идемо, да Парк Принчева дочека Сребрну Амфору!
Allez Paris !

Mali Hijavata

pre 3 godine

Solskjer je najveći krivac za trenutni rezultat! Videlo se iz aviona, da je Fred nervozan, rano je dobio žuti karton, loše je igrao i nije trebalo ni da počne drugo poluvreme. Onda nikako ne funkcioniše Rašford na desnoj strani, a Martial je blago rečeno katastrofalan! Sada izvadio Rašforda (umesto Martiala) i uveo Pogbu koji dugo nije igrao a i totalno je van forme!
Da završim, kao dugogodišnji navijač MU, Solskjer definitivno nije kalibar da vodi ovaj klub!!!
(Surovi, 2. decembar 2020 22:44

U pravu si za Solskjera ali za Freda nisi. Čovek je bezveze dobio crveni, startovao je na loptu, a dotle je, uz MekTomineja, bio najbolji igrač Junajteda, sa gomilom oduzetih lopti i dobrih paseva napred. Trebalo je izbaciti Bruna, jer čovek je igrač samo za utakmice sa slabijim timovima, nikako sa ozbiljnim. U drugom poluvrenu jedva je pipnuo loptu. Kakav god da je, Pogba je za klasu bolji igrač od njega. Ali, Junajted je istinski veliki klub, zato je i namučio i mogao da pobedi tim koji je mnogo bolji. A PSŽ je jedna banda neozbiljnih zvezda sa trenerom koji ništa nije bolji od Solskjera. Herera mu je na klupi, a jedini je borac uz Markinjosa, to se videlo i u finalu LŠ. Ovaj PSŽ plače za Klopom.

pamtim početak

pre 3 godine

Kakvu kontru ima Mancester Junajted...Milina je to gledati.
Kavani-Martial-Rasford.
Steta sto to veceras nisu iskoristili...
Ali,kazna za neiskoriscene sanse u fudbalu se zestoko kaznjavaju...
Martial najveci krivac za poraz...
Da sam ja trener Mancestera,Martial bi celu noc meni trcao krugove na Old Trafordu....
(nice, 02. decembar 2020 23:10)
Zato ti i tvojih 68 drugara kuckate...
Tebi bi neko celu noć trčao krugove? Tebi?

Defekt ??

pre 3 godine

Ziru dao 3 gola za Chelsea,ne veruem
(Defekt ??, 02. decembar 2020 22:35)

4 komada. Zašto ne veruješ? Može on i da ne da gol, ali ima od njega velike koristi, takav je tip igrača. Ako igraš menager, target man. Sve ti je jasno.
(The_Dejan, 02. decembar 2020 22:48)

Druze nemam ja vremena da se bakcem sa decijim igricama,slabo pratis fudbal,Ziru odigra sto se napada tice svaku 15 tekmu dobro,inace je odlican u defanzivi i korektan igrac.

kiza

pre 3 godine

Da li Psg ispada ako izgubi večeras?
(čvarkov, 02. decembar 2020 20:58)
Da,osim ako u poslednjem kolu Man U dobije Leipzig u gosima a PSG dobije kuci Istanbul

Aron

pre 3 godine

Očekivan rezultat. Oslanjanje na bunker taktiku ne može uvek da prođe, pogotovu ne sa ovakvom odbranom. Megvajer i Bisaka mogu to da podnesu jer su vrhunski igrači ali Lindelof i Teles teško. Od Megvajera kao centarhalfa u ovom trenutku su bolji samo Laport, Van Dajk, Himenez i Kulibali.

Mantis

pre 3 godine

Ima li većih baksuza od ovog Junajteda..
(Zone, 2. decembar 2020 22:34)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
? U čemu je problem? Porazu MU?
A joj, pa jasno je svakom normalnom,
da će se Englezi i Francuzi dogovoriti
na račun mrskih (za oboje) Njemaca.
Prvi su u svakom slučaju, pa zašto
ne pomoći zemlji svojih kraljeva ~
~ ništa ih ne košta, a lijepo se vidi. prp

Mare

pre 3 godine

Par nadigrao MU, PSG razbio Zvezdu.
(Sale, 02. decembar 2020 21:06)

Dva najveca uspeha u istoriji partizana je 0-0 protiv reala i poraz od mancestera ali ste igrali dobro u obe utakmice buahhahaaahahhahahahahhah

Aron

pre 3 godine

Očekivan rezultat. Oslanjanje na bunker taktiku ne može uvek da prođe, pogotovu ne sa ovakvom odbranom. Megvajer i Bisaka mogu to da podnesu jer su vrhunski igrači ali Lindelof i Teles teško. Od Megvajera kao centarhalfa u ovom trenutku su bolji samo Laport, Van Dajk, Himenez i Kulibali.

Mali Hijavata

pre 3 godine

PSŽ je tim bez karaktera, luzerska priča definitivno. Jedini igrač vredan pomena je Markinjos. Bolje da predje u neki ozbiljan klub, nego što gubi vreme sa seka-persa Nejmarom i indisponiranim Mbapeom. Umesto da glatko vode 3-0,jer su za klasu bolji od raspalog Junajteda, oni su bez kotiledona i plaše se vezara Bruna skočimiša frizurice, Rašforda zvanog Perica i Marsijala Van Pavkova. Kakva tuga od tima.

Korona

pre 3 godine

Mancheste nije bio bolji. Ball position na strani PSZ. Udarci na gol na strani PSZ. PSZ je na svakoj poziciji bolji od Uniteda. Malo me Mbape iznervirao. Mmislim da je on tanak za Real. A sta reci za De Geu. Katastrofa. PSZ fali trener. Jak je PSZ ali fali to nesto sto fali i City-ju. Najteze je prvi put osvojiti.

Eriks

pre 3 godine

Je l stvarno ima nekoga među vama ko nije uplatio tiket, a da ga zanima ko ce da pobedi u ovoj utakmici?
@
Evo ja nisam igrao tiket i jako sam želeo da Mančester večeras pobedom izbaci PSG iz LŠ. Zašto? Zato što je Mančester osnovan 1878. Za njega su znali i moj pradeda i moj deda, dok je PSG osnovan 1970te, a ozbiljan klub su postali pre nekih 5-6 godina. Eto tako.

cosmo

pre 3 godine

PSŽ je tim bez karaktera, luzerska priča definitivno. ...
(Mali Hijavata, 02. decembar 2020 21:41)

luzeri koji odigrase finale LS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 2. decembar 2020 22:39)

I izgubise...

roman#10

pre 3 godine

Ako jefred za ono dobio zuti, trebao je i paredes da dobije za provokaviju i simuliranje. Kakvo ogavno ponasanje igraca pariza, svih.
(Misa, 2. decembar 2020 21:25)
Majstore, prvo je Fred zasluzio direktan crveni, bez obzira sto nije udario Paredesa, jer svako udaranje i POKUSAJ udaranja je direktan crveni. Posle toga opet Orsato svira u korist Utd-a jer ne daje bar jedan zuti skotskom kasapinu, koji je prvo namerno nagazio Nejmara na zglob, pa u roku od 2 min jos dva puta ga faulira. Nedugo zatim daje Paredesu zuti a ocigledno da ga je Fred nagazio - opet crveni propusta za brazilca. I na kraju je morao da mu ga da, iako je Fred prvi stigao do lopte. PSG imao srece na pocetku drugog poluvremena kada je Utd bio bolji, posle crvenog sve je bilo gotovo. Tuhel mora ozbiljno da sam sebe preispita ko mu i zasto igra. Kean neupotrebljiv, bolje da je Kilijan bio spic, kad vec nece Ikardija da stavi, a da Grga Pitic igra od pocetka, pogotovo sto mu je Utd ostao duzan jos iz proslog dvomeca a i kad je igrao za njih. Sve u svemu idemo dalje, a ti nastavi da mrzis PSG. Allez PSG!!!

sofi marso

pre 3 godine

Ako jefred za ono dobio zuti, trebao je i paredes da dobije za provokaviju i simuliranje. Kakvo ogavno ponasanje igraca pariza, svih.
(Misa, 2. decembar 2020 21:25)

Fred posle djonom na Paredesa i sudija daje zuti Paredesu. evo Mektomini prebio Nejmara ni zuti nije dobio. A tek huligan iz Grcke, kao rvac sve sklanja oko sebe.

Mantis

pre 3 godine

Ima li većih baksuza od ovog Junajteda..
(Zone, 2. decembar 2020 22:34)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
? U čemu je problem? Porazu MU?
A joj, pa jasno je svakom normalnom,
da će se Englezi i Francuzi dogovoriti
na račun mrskih (za oboje) Njemaca.
Prvi su u svakom slučaju, pa zašto
ne pomoći zemlji svojih kraljeva ~
~ ništa ih ne košta, a lijepo se vidi. prp

Defekt ??

pre 3 godine

Ziru dao 3 gola za Chelsea,ne veruem
(Defekt ??, 02. decembar 2020 22:35)

4 komada. Zašto ne veruješ? Može on i da ne da gol, ali ima od njega velike koristi, takav je tip igrača. Ako igraš menager, target man. Sve ti je jasno.
(The_Dejan, 02. decembar 2020 22:48)

Druze nemam ja vremena da se bakcem sa decijim igricama,slabo pratis fudbal,Ziru odigra sto se napada tice svaku 15 tekmu dobro,inace je odlican u defanzivi i korektan igrac.

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakav spektakl, kakva euforija, sastaju se dva najveće kluba sa dugom tradicijom međusobnih derbija. Kao što ovde zvanični najmanje 65% ljudi navija za Zvezdu, tako i u Francuskoj i u Engleskoji najviše navijača imaju ova dva tima.

Владимир

pre 3 godine

Велика, огромна победа Пе еС Же -а!
Сада, када је са две победе избегнута елиминација, ни ново финале није далеко.
Идемо, да Парк Принчева дочека Сребрну Амфору!
Allez Paris !

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakav spektakl, kakva euforija, sastaju se dva najveće kluba sa dugom tradicijom međusobnih derbija. Kao što ovde zvanični najmanje 65% ljudi navija za Zvezdu, tako i u Francuskoj i u Engleskoji najviše navijača imaju ova dva tima.
(Freddy, 02. decembar 2020 20:29)


Orbanov čovek podneo ostavku jer je bio na orgijama sa 25 muškaraca

Pa sta! Takvu zurku smo pravili jednom ja, Kaiser Roger, Freddy, Labud. Sve vec njih znate ovde na sajtu kada trolujemo ljudi. Samo da znate kako je bilo? Mnogo bolje nego ovom Madjaru! Duvali smo i balone. Opasna zurka!
(Jumko, 2. decembar 2020 17:44)

Ima li ko normalan u vašoj stranci?

pamtim početak

pre 3 godine

Kakvu kontru ima Mancester Junajted...Milina je to gledati.
Kavani-Martial-Rasford.
Steta sto to veceras nisu iskoristili...
Ali,kazna za neiskoriscene sanse u fudbalu se zestoko kaznjavaju...
Martial najveci krivac za poraz...
Da sam ja trener Mancestera,Martial bi celu noc meni trcao krugove na Old Trafordu....
(nice, 02. decembar 2020 23:10)
Zato ti i tvojih 68 drugara kuckate...
Tebi bi neko celu noć trčao krugove? Tebi?

Bolesni skot

pre 3 godine

Opet sudija pokvari utakmicu!!! Ni f od faula Freda! Čak je i gol pod velikim pitanjem, rekao bih da je peta Markinja bila najbliža golu...

Oliver

pre 3 godine

Sramna utakmica bas sramna!!! Ovako postizati golove je bas za kaznu uefe, 3 gola jednom Junajtedu sa 100 miliona eura vrijednim stoperom hahhaha, e na sta oni bacaju pare, a tek Marsijal, svaka mu cast, stvarno decko je strucnjak, jos ga sir Olebunar ostavi u igri a slag na tortu da bivsi djavolcic Herera tako dobro simulira...

Poyy

pre 3 godine

Ajde sad neka mi neko objasni zasto je Fred dobio zuti karton, a Pepe crveni karton protiv Lidsa? Neko hoce da mi kaze da se situacije razlikuju?
Ovakve stvari ubijaju fudbal i tome treba da se stane na put, svaka liga funkcionise za sebe kao da ne igraju isti sport. Umesto toga oni se bave milimetarskim ofsajdima i ostalim glupostima. Sve vise mi se cini da VAR funkcionise u zavisnosti od toga u ciju korist treba da se donese neka odluka... Evo dok ovo kucam Mektominej gazi po zglobu Nejmara, barem da je neko pregledao snimak, cemu sluzi uopste sve to...

showe

pre 3 godine

Koja kradja kod crvenog kartona. Em prvi stigao do lopte, em ovaj (Neimarova skkola) pada kao da ga snajper pogadja.
Mogli bi malo da pogledaju zenski fudbal, pa da vide sta je fudbal.

mislio sam na civavu

pre 3 godine

Namestaljke teske, ne samo ova nego gomila utakmica u zadnje vreme.Klandze isplacuju milionske plate.

Treba keru namazati sapu i pustiti ga da lupa sapom po listi a onda staviti 20 dindzi.

Defekt ??

pre 3 godine

ovo je sou,sudija vidi na Var-u trzaj i udarac glavom,a sudi zuti karton igracu PSV-a.Kod 1-0 za Francuze.Direktno utice na ishod meca.
(Nikola, 02. decembar 2020 21:50)

Druze koji snimak utakmice gledas?

Mali Hijavata

pre 3 godine

Solskjer je najveći krivac za trenutni rezultat! Videlo se iz aviona, da je Fred nervozan, rano je dobio žuti karton, loše je igrao i nije trebalo ni da počne drugo poluvreme. Onda nikako ne funkcioniše Rašford na desnoj strani, a Martial je blago rečeno katastrofalan! Sada izvadio Rašforda (umesto Martiala) i uveo Pogbu koji dugo nije igrao a i totalno je van forme!
Da završim, kao dugogodišnji navijač MU, Solskjer definitivno nije kalibar da vodi ovaj klub!!!
(Surovi, 2. decembar 2020 22:44

U pravu si za Solskjera ali za Freda nisi. Čovek je bezveze dobio crveni, startovao je na loptu, a dotle je, uz MekTomineja, bio najbolji igrač Junajteda, sa gomilom oduzetih lopti i dobrih paseva napred. Trebalo je izbaciti Bruna, jer čovek je igrač samo za utakmice sa slabijim timovima, nikako sa ozbiljnim. U drugom poluvrenu jedva je pipnuo loptu. Kakav god da je, Pogba je za klasu bolji igrač od njega. Ali, Junajted je istinski veliki klub, zato je i namučio i mogao da pobedi tim koji je mnogo bolji. A PSŽ je jedna banda neozbiljnih zvezda sa trenerom koji ništa nije bolji od Solskjera. Herera mu je na klupi, a jedini je borac uz Markinjosa, to se videlo i u finalu LŠ. Ovaj PSŽ plače za Klopom.

Goran

pre 3 godine

Neverovatno za sta je dobio Fred zuti karton, tacno ti ove nesposobne sudije ubijaju volju za fudbalom, za koji k postoji var ako se ovo ne gleda, dokle bre ovakve stvari da se desavaju??????

Alter

pre 3 godine

Mančester je trebao do 60. minuta da vodi 3:1
Poigravali su se ispred gola PSGa
Prečka Kavanija, zicer Marsijala i još 2-3 stopostotne šanse... Ali eto šta je fudbal, usledio gol PSGa, crveni za Freda i odneše Francuzi 3 boda.
Možda se nešto izmeni, pišem ovo u 82. minutu, ali ne verujem.

Mare

pre 3 godine

De gea posto neopevana rupcaga,protiv sautentona gubili dva nula zamenjen na poluvremenu oni preokrenuli,trenutno je Henderson tata za njega.

Aqvarius

pre 3 godine

Nije Nejmar srusio Junajted vec nesposobni Norvezanin koji nije ni za drugu ligu Engleske.Svakji iole fudbalski "pismen" gledach je mogao da vidi da Fred bukvalno "moli" da dobije drugi zuti samo ovaj nemi posmatrac na klupi Junajteda ne moze to da vidi.I jos jedna stvar,ne mogu da verujem kako moze tako ladno da sedi zakucan na tribine umjesto da je kraj aut linije kao svakji normalan trener!!!Marsijala treba prodati,zivi prosek a dali mu 9 ku,ludost.Junajted ima dobru ekipu ali nema trener i sve dok ne dovedu vrhunskog trenera djaba je sve.Sudjenje necu da komentarisem...vidi se da i VAR se koristi selektivno i da nesto sto je na neku drugu utakmicu ofsajd na trecu nije.Fudbal je odavno biznis i vise nije ona stara dobra igra!

Surovi

pre 3 godine

Solskjer je najveći krivac za trenutni rezultat! Videlo se iz aviona, da je Fred nervozan, rano je dobio žuti karton, loše je igrao i nije trebalo ni da počne drugo poluvreme. Onda nikako ne funkcioniše Rašford na desnoj strani, a Martial je blago rečeno katastrofalan! Sada izvadio Rašforda (umesto Martiala) i uveo Pogbu koji dugo nije igrao a i totalno je van forme!
Da završim, kao dugogodišnji navijač MU, Solskjer definitivno nije kalibar da vodi ovaj klub!!!

Oliver

pre 3 godine

Mančesteru jer je bio bolji treba dodijeliti 3 boda i trofej! Hahaha šta fali Parizu, baš ništa, Mbappe pretrča pola terena kao gazela, Rafinja ih izvoza a padavičar Nejmar postiže najlakše golove u karijeri

123

pre 3 godine

PSG los pa pobedio? I to ubedljivo. O cemu vi pricate, sta gledate..ne znam? Ako si bolji, pa budi sposoban da iskoristis neverovatne sanse koje si imao?? Pa sta MU ocekuje kad sve ono promasi? Normalno, poraz.

Komentator

pre 3 godine

Bruka od komentatora Ace, ismevao je PSG da ne igraju na nivou finaliste LŠ! Čak je zaključio da se ne razlikuju od slabijih ekipa u grupnoj fazi, haha! Kad se situacija preokrenula, pomenuo je da ipak MU ne igra ozbiljno! Suđenje u ovom kolu LŠ je bilo mnogo loše!

Red Veteran

pre 3 godine

@Mančester je trebao do 60. minuta da vodi 3:1
Poigravali su se ispred gola PSGa
Prečka Kavanija, zicer Marsijala i još 2-3 stopostotne šanse... Ali eto šta je fudbal, usledio gol PSGa, crveni za Freda i odneše Francuzi 3 boda.
Možda se nešto izmeni, pišem ovo u 82. minutu, ali ne verujem.
(Alter, 02. decembar 2020 22:40)
Sve objašnjeno, da ne ponavljam. Ole s klupe ne reaguje kada je trebalo (Fred je morao biti zamenjen) i direktni je krivac za poraz. O Marsialovim promašajima nije potrebno trošiti reči. Junajtedu je trebalo nerešeno i bili bi prvi u grupi. Ole jednostavno ne zna i nije sazreo da vodi Junajted i što pre da ga se otarase to bolje za klub. Nikada Junajted neće osvojiti trofej sa trenerom koji ide dva koraka napred pa onda tri unazad. Njegovo znanje taktike je ravno nuli. Ogromna greška je bila oterati Murinja. Toliko.

The_Dejan

pre 3 godine

Ziru dao 3 gola za Chelsea,ne veruem
(Defekt ??, 02. decembar 2020 22:35)

4 komada. Zašto ne veruješ? Može on i da ne da gol, ali ima od njega velike koristi, takav je tip igrača. Ako igraš menager, target man. Sve ti je jasno.

blayadubplaya

pre 3 godine

Psz sa ovakvom ekipom moze da osvoji samo ligu i mozda kup. Gomila poluigraca, 5 zadnjih veznih gde jedino vredi Verati. Nejmar vasarski igrac ali ima srece sto zna da igra, Di Maria je klasa ali je mator i Mbape je vrhunski igrac. Junajted ima brutalan napadacki potencijal sa Brunom kao kreatorom dok su vezni red i odbrana blago receno kriminalni. Mektominej i Fred kao nekada Radovanovic i Ignjovski. Megvajer i Lindelof najbolji tandem na svetu u cuvanju prostora i vazduha, sa igracima je malo teze jer se oni jelte krecu. Nepravedno dosudjen crveni Fredu, cist start na loptu.

satelit

pre 3 godine

OGS najgori trener u istoriji MUN!Lik ne vidi da je Fredu oprosten crveni u prvom i da ce sudija samo sacekti prvi prekrsaj u drugom da ga iskljuci,a mora da brani napad PSGa...Marsijala ne mogu da smislim koliko lik izgleda prpotentno,cak bih rekao da su to razlozi i promasaja...Sad ce RB da im se sveti u zadnjem kolu za oni 5-o I cao OGS!

kiza

pre 3 godine

Da li Psg ispada ako izgubi večeras?
(čvarkov, 02. decembar 2020 20:58)
Da,osim ako u poslednjem kolu Man U dobije Leipzig u gosima a PSG dobije kuci Istanbul

NADA

pre 3 godine

sa igracem manje sve je krenulo naopako,psiha.Kako nije na poluvremenu izvukao Freda to samo trener zna ili ne zna.Trebao je vec tada da bude izbacen zbo ocilednog faula koji sudija nije video ili nije zeleo da vidi.Nikada nisam videla da Nejmar ne pada bar deset puta da igra ovako ozbiljno.Sazreo je ocigledno.Zasluzena pobeda PSG.

nice

pre 3 godine

Kakvu kontru ima Mancester Junajted...Milina je to gledati.
Kavani-Martial-Rasford.
Steta sto to veceras nisu iskoristili...
Ali,kazna za neiskoriscene sanse u fudbalu se zestoko kaznjavaju...
Martial najveci krivac za poraz...
Da sam ja trener Mancestera,Martial bi celu noc meni trcao krugove na Old Trafordu....

Realno

pre 3 godine

Ima li ko normalan u vašoj stranci?
(Goran Loznica, 02. decembar 2020 20:34)
Uz duzno postovanje normalnima, ako su takvi kao ti normalni onda cu radije biti nenormalan. Uzdravlje

bole

pre 3 godine

Odavno ja pisem da ovaj Marsijal nema pojma, covjek kroz citavu karijeru masi zicere i ima katastrofalnu realizaciju. Sta ti sve ostalo vredi, kad vamo ne mozes dati ono sto bi svi vrhunski fudbaleri dali, i sad je on kao neki fudbaler..? Pa nije Desan budala, zna on dobro sto nije zvao Marsijala na SP.

Tragikomedija

pre 3 godine

Kosmodisk za Megvajera kod trećeg gola PSŽ-a. Prvo ga na sredini terena zavrne Nejmar i izbaci ga iz igre potpuno, trči čovek iz sve snage da se vrati nazad samo da bi ga Nejmar isfintirao i bez lopte i ubacio loptu u praznu mrežu. Uspeo je nekako da se vrati nazad, bio je pored Nejmara dok je Rafinja imao loptu samo što se kao sivonja zaleteo u punom trku ka gol liniji, Nejmar zastane malo, on završi na dupetu.

*

pre 3 godine

A Juventus, u međuvremenu, demonstrira jednu od ružnijih fudbalskih igara. Ipak, vode 2:0. Ronaldo postigao najlepši gol karijere. :D Šalu na stranu, gol je gol. Nemaju Juventini kime da nadoknade njegovo odsustvo.

BBR

pre 3 godine

E moj Nejmar sta ti je trebalo u zivotu pa da budes jako iritantan nekada? Kako je povukao kontru, malo ko ume tako da predribla 3 igraca, uputi odlicnu dugu loptu, isprati akciju, otvori se kada treba i da gol... Igračina!!!

Red devil 7

pre 3 godine

Junajted je odigrao jedan dio meca jako dobro, stvorio sanse i kako to obicno biva kad ih ne iskoristis slijedi kazna. Previse promasaja je stiglo na naplatu mada to sa ovako fantasticnom odbranom nije neko iznenadjenje, kad se uzme precka Markinjosa ili ko je vec sutao te promasaj Mbapea moglo je biti i puno gore ali i puno bolje. Za neke konkretnije stvari treba kvalitet, treba iskustvo trenera, treba malo i sreće, sve ono sto Junajted nema. Djavoli imaju odredjen potencijal ali u ovom trenutku za nesto ozbiljnije kao osvajanje trofeja to nije dovoljno. Crveni mislim da nije bio ali Fred je dosta naivno reagovao veceras morao ga je Ole izvesti jer je bilo pitanje kad ce da napravi nesto sto ne treba.

Danny

pre 3 godine

Marsijalu bih platio samo da ga ne gledam. I ne razumem politiku kluba, zasto zadrzavas igrace poput Pogbe i Marsijala, koji nemaju apsolutno nikakvu zelju i motivaciju da igraju za taj klub. Trenera je suvisno komentarisati. Ako Fred nije bio za izmenu onda ne znam ko je.

No1vak

pre 3 godine

Ima li ko normalan u vašoj stranci?
(Goran Loznica, 02. decembar 2020 20:34) Sam pises komentar pa prozivas? Je l’ to dozvoljeno kada te puste vikendom? Plusice da ne pominjem

Н94

pre 3 godine

Солшер крив. Не вади из игре Фреда који има жути и наставља са фауловима. Плус не вади Марсијала који ни празан гол не може да погоди и углавном шета.