Petak, 13.11.2020.

16:00

Maksimović posle kraha za B92.net: Nismo zaslužili EURO, Mitrović će izaći jači

Reprezentacija Srbija nastavila je košmar dve decenije dug od poslednjeg učešća na Evropskom prvenstvu.

Izvor: MS

Maksimoviæ posle kraha za B92.net: Nismo zaslužili EURO, Mitroviæ æe izaæi jaèi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Shagger

pre 3 godine

@Hulk - cisto da se zna, Mitar je dao vise golova od Pantelica, Jovanovica i Krasica skupa. Ljuda brzo zaboravljaju da smo kuburili deset godina (jos od Darka i Save) za pravu devetku i imamo ga u vidu Mitrovica.

E sad - da ne bude zabune, Mitar sad ima pravu konkurenciju u Jovica i Vlahovica (koji ce da nadmasi obojicu po mom misljenju). U svakom slucaju ne trebamo nikoga otjerati - ali da probamo jedno vreme sa Jovicem ne bi bilo lose (a da Mitar ulazi kao dzoker po potrebi). Sve treba probati.

Notar

pre 3 godine

Gospodine fudbaleru pogledajte snimak utakmice pa ako vas ne bude sramota onda i vi i vasi saigraci iz reprezentacije dajte izjave za medije.... Oni su dosli da igraju za svoju zemlju iako znali da su tehnicki slabiji zeleli i dali sve od sebe a vi fudbaleri iz Srbije prvo sto uradite kada dodjete u Srbiju je da vasi kompleksi vise vrednosti zasijaju u punom sjaju.

stanoje

pre 3 godine

Ali stvarno, da li je iko ocekivao od trenera koji je gubio od neke Petah Tikve rezultatom 5:0 da nas odvede na prvenstvo? Mada, da budemo do kraja posteni, problem je i sistem ili nedostatak istog - jos dok je bila stara Jugoslavija mi smo igrali zastarelo, sporo, sa kretanjem lopte unazad i nekim besmislenim kruzenjem, bez dobrog centarsuta (izuzetak Mihajlovic) i uz obavezni sut nebu pod oblake kad si blizu gola. Nastavili smo da razvijamo taj smesni stil igre i uvek se vratimo njemu, i pored povremenih nagovestaja da moze biti drugacije. Da ne pricam o sposobnostima nasih igraca tj. hrabrosti kad treba sutirati penale, to je vec uslo u legendu.

faye

pre 3 godine

Mitrovic je centarfor iz 3 lige donji deo tabele, pa nam je i igra odavno provaljena sa 10000 bunara po utakmici. Nemamo trk, utcavanje, dupli pas, ofanzivne bekove.
Sreca pa ne gledam odavno! Samo Zvezda!!!

ž123

pre 3 godine

Pita uciteljica: “Perice, a sta je tvoj tata?”
Perica odgovara: “Moj tata je muska striptizeta u klubu za pedere, i igra go pred drugim muskarcima. Ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava s njima.”
Uciteljica u soku izvede Pericu iz ucionice i upita ga: “Perice, nije valjda to istina?”
Perica odgovara: “Nije. Moj tata igra fudbal za reprezentaciju Srbije, ali me je bilo sramota da priznam pred svom decom.” ?

Gorski

pre 3 godine

Sa sportske strane, žao mi je što ne idete na EURO, a s druge strane, ako se riješi korona, uživat ću na prvenstvu bez nesportskih SR-CRO tenzija, bez straha hoću li uletjeti u neku bezumnu tučnjavu... slavit ću blagdan nogometa, obilazit ću dvorce, piti dobro pivo i pjevati škotske pobunjeničke pjesme. Ne može bolje...

hulk

pre 3 godine

@Buljko

Upravo tako. Neosporno je da je Mitrovic dao veliki broj golova, ali njegova limitiranost u kretanju, kako u napadu tako i u odbrani nas kosta mnogo. Dodatno, njegova inertnost ne dozvoljava Tadicu da se razigra, jer ovaj ne otvara prostor. Nije sve u golovima. Secam se koliko su mnogi pametovali sto Marko Pantelic igra kod Antica, a ne daje mnogo golova. Isti ti nisu bili svesni, koliko je on svojom igrom doprinosio i dao nevidjenu priliku Lanetu i Krasicu da ulaze u sredinu i zabijaju golove ili asistiraju.

Đole031

pre 3 godine

IŽao mi je fudbalera, ali najveći gubitnici su ovi iz saveza koji su već podelili lovu za plasman i rezervisali sobe za provod. Kokeza, beži odatle.

zgtom

pre 3 godine

Šteta,morali ste hrabrije igrati, ali bio je stvarno težak teren vidjelo se da se ponekad trčalo kao po ledu, radovao sam se tom međusobnom meču na Euru, jer jedino u nogometu se nismo susreli na velikim natjecanjima EP, SP ili OI. Košarka, rukomet, vatrerpolo sve smo to već vidjeli u međusobnim mečevima, ali fudbal-nogomet to je sasvim nešto drugo, to bi bio spektakl.Jel vi znate susjedi da ni mi Hrv, te Škote u 5 mečeva nismo niti jednom dobili, na euro će to biti vrlo vrlo zahtjevno jer su i domaćini i još na otoku.Po meni glavni krivac je loše vrijeme i kiša, uopće nema sumnje da ste bolja repka, ono što ste napravili Norvežanima bilo je milina gledati.

Buljko

pre 3 godine

Mitar na ovoj slici posle dva sata trčanja ima stomak veći nego ja,to dovoljno verovatno govori o razlogu našeg poraza,kretanje mu je kao i rekreativnog fudbalera u balon terminu koji je prevalio četrdesetu a fudbalski koeficijent ravan broju kopački !!!!Čovek nas košta već trećeg takmičenja zaredom ali nema veze,bitno je da se ,,bori",kažu ,,gine"za reprezentaciju !!!Pa neka ide u rat ako će da se bori,ovo je fudbal i zna se kako se igra,dok ne bude data šansa pokretnom,savremenom centarforu,sa bržim kretanjem,da može da vrši presing na protivničku odbranu, tipa Vlahović,čak možda bi i ovaj Jović koji je uzgred nikakav bio bolji od Mitrovića,mi ćemo ovako prolaziti

slaviša šmigič

pre 3 godine

Tačno su znali,da nam je odbrana izuzetno spora i naravno,da su nas pritisnuli mi smo tek ulaskom Spajiča dobilio na ubrzanju igre kad stisneš sporu odbranu ona nema kud a ovi Dvometraši imaju problem,da uštopuju loptu a ne,da je iznese van brzinom imali smo najsporiju odbranu jučer bi nas napunila i ekipa koja je poslednja u ling long Srbskoj ligi i to pošteno napunila,da se nelažemo oni su se nadali,da če igrati sergej jer je spor i tu je škotska bila mnogo brža mi loptu nismo mogli izneti svaka unatrag Rajkoviču.

deki

pre 3 godine

problem je sto mnogo volimo fudbal pa mnogo i ocekujemo,a realno smo prosecna ekipa,tako je godinama unazad...pored svega,nemamo sistem ni ozbiljne ljude u fss,i uvek ce biti tako,nazalost

Holland

pre 3 godine

Bolje da ne odemo na EP nego da nas tamo isprase 6:1 kao poslednji put pre 20 godina. Dosta nam je bilo bolje da se ne brukamo ovako smo barem ispali na penale bilo je neizvesno do zadnjeg udarca.

Uroš

pre 3 godine

Zašto se ne prizna da realno gledano nemamo kvalitet igrači su limitirani i ne možemo da pariramno jačim reprezentacijama i da smo treća liga evropskog fudbala. Najbolji dokaz je da nemamo ni jednog igrača u najjačim klubovima Real Juve Barsa Bajern Liverpul PSG Atletiko Madrid Inter Manchester siti.

Sima Strahota

pre 3 godine

Prijatelju da li si svestan kako izgleda svima nama kad vas gledamo kako svaki drugi pas ide unazad, golmanu? To nije fudbal, to je antifudbal, svima ste se smucili.Daleko vam lepi splav, pardon kuca.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Šta ima Mitrovič,da bude krivac zna se Tumbakovič sa postavljanjem izuzetno spore odbrane gde su bile samo glavonje od 2.metra koje nemogu 70 minuta izneti loptu več samo lopta unatrag vrataru nikad sporije igrače u zadnjoj liniji nisam video tek izlaskom stopera i ulaskom bržeg i sigurnijeg Spajiča malo smo dobili na ubrzanju a to čekanje izmene do 70 i neke minute pa nismo mi vodili več oni,da nije ušao Spajič pozadi još uvek bi bilo 3 stopera si dodaju i lopta i unatrag golmanu tokom čitave utakmice jedno te isto spra odbrana sa sporim Sergejom u sredini.Otkad Lazič igra beka to još nisam video šta nam radi Tumbakovič čak je gori od Krstajiča.

Nikola

pre 3 godine

Tumbakovic je pokazao znanje. Kada je shvatio posle 10 minuta da je procitan, on je nastavio da bude iznenadjen jos 80 minuta. Mada, kada vidim njegov pogled neuprljan inteligencijom, kontam da mozda i nije shvatio.
Meni jedino ne ide u glavu zasto niko od igraca ne izadje i javno kaze da bojkotuje ovu sprdnju. Niko od njih ne zavisi od reprezentacije. Da vam selektor bude trener kojem je najveci uspeh kineska liga, a predsednik Saveza ono, mene bi bilo sramota da se pojavim na terenu.

Aron

pre 3 godine

Niste vi krivi nego Tumbakovic, da je tu kao trener bio Muslin druga bi bila priča. Škoti su bili mnogo bolji u prvih devedeset minuta. Klark je taktički potpuno nadmudrio Tumbakovica, on je mislio da će Škotska postaviti bunker ispred svog gola. Desilo se potpuno suprotno i oni su igrali presing po sredini i čak poneki put napadali. Tumba je bio zbunjen jer je njegovo shvatanje bilo da će oni igrati kao pre više decenija. Nije imao rezervnu varijantu i mi smo se raspali.

Beretka

pre 3 godine

Penali nisu samo lutrija! Da ste to vezbali i analizirali imali biste vise sansi za prolaz! Marsal je tacno znao kao i ja gde ce Mitrovic sutirati. Gledao sam njegove zadnje penale i svaki put je isto tamo istom jacinom sutirao. Mozemo se mi sakriti iza toga da su penali lutrija ali nije to bas tako. Znalo se da ce biti tvrda utakmica i da ce lako otici do penala. A nas “selektor” izjavljuje da nece vezbati penale... pa i da si 100% siguran da ces pobediti opet u ovakvim situacijama moras vezbati penale posle treninga... jos su imali taj plus, da su skoti vec pucali penale protiv Izraela pa su mogli to analizirati, ko kako i gde sutira. Ako neko misli da Skoti ovo nisu vezbali onda je to greska. Ite kako su bili spremni za ovo. Kataia, Gudelja, Jovica verovatno nisu znali jer oni nisu pre pucali pa ih nisu mogli analizirati. Tadica verovatno jesu, samo sto je on majstor, sto ne znaci i za mitra. Eto, toliko o sreci. Jeste, ovde je to bitno, ali svaki detalj je vazan u modernom fudbalu, a nasa “struka” nije bila spremna na takve stvari. Tako da su skoti zasluzeno pobedili i treba staviti svima do znanja da nisu na srecu prosli nego su bili vise spremni nego mi.

SARAJEVSKI SRBIN

pre 3 godine

NE DA NISTE ZASLUZILI,NA POLA PRVOG POLUVREMENA SAM PREBACIO NA NEKI DRUGI KANAL.MUCNO VAS GLEDATI MAME MI.ALI NISTA NE BRINITE—-20 GOD SE NISTE PLASIRALI,ZA 4 GOD BIT CE 24,PA 28.....JER SE NIKADA NISTA NECE PROMIJENITI U REPREZENTACIJI

Neil McCauley

pre 3 godine

Zadnji put kad smo igrali Euro predsednik nase drzave je bio Slobodan Milosevic, covek koji 20 godina nije na vlasti, a 15 godina nije medju zivima, mislite o tome

jox

pre 3 godine

ne znam kako vi jedini ne igrate dobro ni kad imate ulogu favorita ni kad ste otpisani. Vremenom je ova prva varijanta iščezla definitvno, tako da bez brige, razočaranih nema. Stvar mi se čini jednostavnom, bio sam na meču protiv Švice u Kalinjingradu i tu sam svojim očima na terenu video koliko je manje zalaganja kod vas u odnosu na njih. Kamera prati loptu i ne vidi se na TVu kretanje igrača bez lopte. Ono je kod naših igrača nula. I čini se da samo na mahove svako pojedinačno zapne, kao da je i to samo iz straha da ne bude posle tekme linčovan a ne iz želje da da sve od sebe. Opet, mislim da je to najviše na selektoru da stvori atmosferu gde neće biti onih koji se šlepaju. Kao što je Sale mogao Micova da odstrani zbog nevaspitanja, takav duh nam treba i ovde.

Goran Loznica

pre 3 godine

Zadnji put kada su se plasirali na euro svet koristio Nokiju 3310, Nintendo izbacio super Mario 3, Milo Đukanović bio mlad političar sa tek početkom političkom karijerom, bili druga država... i još hiljadu drugih stvari....

znanje-imanje

pre 3 godine

Da mi igramo (još po njihovom vremenu) isto bunarenje kao oni je da se zapitaš ko je ovde lud. Aha, ja koji gledam.
Nema tu šta 4-4-2 odgovara - ne odgovara, pritisak i sl. nebuloze. Oni igraju kako mogu, tu se zna sve. Pogotovu je smehotres da smo mi iznenađeni - i 2. poluvreme! Kada neko igra ovako visoko presing nastrada - ako napada odbrambene igrače koji znaju fudbal. OK, tu nisu imali opasnost od nas. Ali kad igraju ovu baš-na-loptu verziju zna se rešenje: da lopta nije tu. Ako imaš duplog centarfora kao mi - da se izbacuje na krilo da primi dok su oni previsoko izašli. A ako nema ni to - lopta ide okolo. Svaki, ali svaki put kada smo prebacili loptu na drugu stranu za do 6 sekundi mi smo stigli njima do gola! Nažalost to nismo shvatili do 10 minuta pred kraj PRODUŽETAKA. Čak ne ni shvatili. Samo se nasumičnim nabadanjem to češće dešavalo. Nažalost nijedan od naših 5 pozadi nema ni mozak ni tehniku da to uradi. (Mada ohrabruje taj finiš produžetaka - da igramo još 20 mečeva sa Škotima ukapirali bi sigurno. Skoro sigurno.) I tako, pošto prednjih 5 nije htelo da se svako malo vrati...
Realno je i Tumbaković u pravu. Nema ni mnogo veze "postavka" - igrači su baš podbacili. SMS, Tadić, Lukić i Kostić su morali da naprave igru pa bilo kako. Katai je ušao sa očitim ciljem da će se(be) proslaviti...
Za ovo nismo trebali da menjamo Krstajića. Ali i pred onaj SP i posle i sada meni je jedino bilo očito da reprezentaciju treba dati Vladanu Milojeviću na fiksnih 4-5 godina.

Kuki

pre 3 godine

Mislim da nije tacno da nismo otisli na prvenstvo Evrope, zato sto nasi igraci to nisu zeleli ili hteli.
Razlog je taj sto nasi momci jednostavno ne znaju bolje, to sto nemaju herca i taj sto imamo katastrofalnog selektora.

Istina je da imamo nesto kvalitetniji tim od Skotske, ali ne toliko da pokriju katastrofalnog selektora i ovoliko kukavicku igru. Da je jedan od ova dva segmenata bio bar malo bolji verovatno bi prosli Skote.

Zoran Knezevic

pre 3 godine

Baš sam bio zabrinut kako će iz ovoga izaći Mitrović?! Kakva reptrezentacija, nije ni rezultat važan, samo da Mitrović ne "šene" zbog promašenog penala?! Zar ljudi ne vide da su ovi ljudi, koji nas reprezentuju ui fudbalu, dovoljni sami sebi? Njima je važnije kako izgledaju na ekranu i kakav će utisak ostaviti na starlete, koje smo nekada zvalu drugačije, nego do rezultata. Srbija treba da im je zahvalna samo zato što su onako "junački" istrčali na teren?! Pazite, kakav naziv "Orlovi"?! Meni su više ličili na kvočke ili neke ptičurine sa po dve leve noge. Ne igra se fudbal sa zadnjicom okrenutom prema suparničkom golu. Kako pobediti a ne dati gol? Mislim da je prava sreća za fudbal da ovi dunsteri ne idu na EP. A nreko još hoće da pravi stadion?! Kome, Čemu i zašto?

Steva Kera

pre 3 godine

Predlažem da tankujemo Ligu Nacija, da namerno gubimo(to bar nama nece biti teško), dok ne padnemo u D grupu Lige Nacija, i onda odande se, kao ove godine Severno-Makedonci, lako plasiramo na Evro, em lakše nama u duelima sa Š reprezentacijama, em idemo na Evropsko, em naši igrači nabiju statistiku za dalju prodaju, dobitna kombinacija za naše menaDjere...

Kuki

pre 3 godine

Mislim da nije tacno da nismo otisli na prvenstvo Evrope, zato sto nasi igraci to nisu zelelibi hteli.
Razlog je taj sto nasi momci jednostavno ne znaju bolje, to sto nemaju herca i taj sto imamo katastrofalnog selektora.

Istina je da imamo nesto kvalitetniji tim od Skotske, ali ne toliko da pokriju katastrofalnog selektora i ovoliko kukavicku igru. Da je jedam od ova dva srgmenta bio bar malo bolji verovatno bi prosli Skote.

Steva Kera

pre 3 godine

Predlažem da tankujemo Ligu Nacija, da namerno gubimo(to bar nama nece biti teško), dok ne padnemo u D grupu Lige Nacija, i onda odande se, kao ove godine Severno-Makedonci, lako plasiramo na Evro, em lakše nama u duelima sa Š reprezentacijama, em idemo na Evropsko, em naši igrači nabiju statistiku za dalju prodaju, dobitna kombinacija za naše menaDjere...

Goran Loznica

pre 3 godine

Zadnji put kada su se plasirali na euro svet koristio Nokiju 3310, Nintendo izbacio super Mario 3, Milo Đukanović bio mlad političar sa tek početkom političkom karijerom, bili druga država... i još hiljadu drugih stvari....

Nikola

pre 3 godine

Tumbakovic je pokazao znanje. Kada je shvatio posle 10 minuta da je procitan, on je nastavio da bude iznenadjen jos 80 minuta. Mada, kada vidim njegov pogled neuprljan inteligencijom, kontam da mozda i nije shvatio.
Meni jedino ne ide u glavu zasto niko od igraca ne izadje i javno kaze da bojkotuje ovu sprdnju. Niko od njih ne zavisi od reprezentacije. Da vam selektor bude trener kojem je najveci uspeh kineska liga, a predsednik Saveza ono, mene bi bilo sramota da se pojavim na terenu.

jox

pre 3 godine

ne znam kako vi jedini ne igrate dobro ni kad imate ulogu favorita ni kad ste otpisani. Vremenom je ova prva varijanta iščezla definitvno, tako da bez brige, razočaranih nema. Stvar mi se čini jednostavnom, bio sam na meču protiv Švice u Kalinjingradu i tu sam svojim očima na terenu video koliko je manje zalaganja kod vas u odnosu na njih. Kamera prati loptu i ne vidi se na TVu kretanje igrača bez lopte. Ono je kod naših igrača nula. I čini se da samo na mahove svako pojedinačno zapne, kao da je i to samo iz straha da ne bude posle tekme linčovan a ne iz želje da da sve od sebe. Opet, mislim da je to najviše na selektoru da stvori atmosferu gde neće biti onih koji se šlepaju. Kao što je Sale mogao Micova da odstrani zbog nevaspitanja, takav duh nam treba i ovde.

Beretka

pre 3 godine

Penali nisu samo lutrija! Da ste to vezbali i analizirali imali biste vise sansi za prolaz! Marsal je tacno znao kao i ja gde ce Mitrovic sutirati. Gledao sam njegove zadnje penale i svaki put je isto tamo istom jacinom sutirao. Mozemo se mi sakriti iza toga da su penali lutrija ali nije to bas tako. Znalo se da ce biti tvrda utakmica i da ce lako otici do penala. A nas “selektor” izjavljuje da nece vezbati penale... pa i da si 100% siguran da ces pobediti opet u ovakvim situacijama moras vezbati penale posle treninga... jos su imali taj plus, da su skoti vec pucali penale protiv Izraela pa su mogli to analizirati, ko kako i gde sutira. Ako neko misli da Skoti ovo nisu vezbali onda je to greska. Ite kako su bili spremni za ovo. Kataia, Gudelja, Jovica verovatno nisu znali jer oni nisu pre pucali pa ih nisu mogli analizirati. Tadica verovatno jesu, samo sto je on majstor, sto ne znaci i za mitra. Eto, toliko o sreci. Jeste, ovde je to bitno, ali svaki detalj je vazan u modernom fudbalu, a nasa “struka” nije bila spremna na takve stvari. Tako da su skoti zasluzeno pobedili i treba staviti svima do znanja da nisu na srecu prosli nego su bili vise spremni nego mi.

Aron

pre 3 godine

Niste vi krivi nego Tumbakovic, da je tu kao trener bio Muslin druga bi bila priča. Škoti su bili mnogo bolji u prvih devedeset minuta. Klark je taktički potpuno nadmudrio Tumbakovica, on je mislio da će Škotska postaviti bunker ispred svog gola. Desilo se potpuno suprotno i oni su igrali presing po sredini i čak poneki put napadali. Tumba je bio zbunjen jer je njegovo shvatanje bilo da će oni igrati kao pre više decenija. Nije imao rezervnu varijantu i mi smo se raspali.

SARAJEVSKI SRBIN

pre 3 godine

NE DA NISTE ZASLUZILI,NA POLA PRVOG POLUVREMENA SAM PREBACIO NA NEKI DRUGI KANAL.MUCNO VAS GLEDATI MAME MI.ALI NISTA NE BRINITE—-20 GOD SE NISTE PLASIRALI,ZA 4 GOD BIT CE 24,PA 28.....JER SE NIKADA NISTA NECE PROMIJENITI U REPREZENTACIJI

Kuki

pre 3 godine

Mislim da nije tacno da nismo otisli na prvenstvo Evrope, zato sto nasi igraci to nisu zelelibi hteli.
Razlog je taj sto nasi momci jednostavno ne znaju bolje, to sto nemaju herca i taj sto imamo katastrofalnog selektora.

Istina je da imamo nesto kvalitetniji tim od Skotske, ali ne toliko da pokriju katastrofalnog selektora i ovoliko kukavicku igru. Da je jedam od ova dva srgmenta bio bar malo bolji verovatno bi prosli Skote.

Đole031

pre 3 godine

IŽao mi je fudbalera, ali najveći gubitnici su ovi iz saveza koji su već podelili lovu za plasman i rezervisali sobe za provod. Kokeza, beži odatle.

deki

pre 3 godine

problem je sto mnogo volimo fudbal pa mnogo i ocekujemo,a realno smo prosecna ekipa,tako je godinama unazad...pored svega,nemamo sistem ni ozbiljne ljude u fss,i uvek ce biti tako,nazalost

Sima Strahota

pre 3 godine

Prijatelju da li si svestan kako izgleda svima nama kad vas gledamo kako svaki drugi pas ide unazad, golmanu? To nije fudbal, to je antifudbal, svima ste se smucili.Daleko vam lepi splav, pardon kuca.

Holland

pre 3 godine

Bolje da ne odemo na EP nego da nas tamo isprase 6:1 kao poslednji put pre 20 godina. Dosta nam je bilo bolje da se ne brukamo ovako smo barem ispali na penale bilo je neizvesno do zadnjeg udarca.

Buljko

pre 3 godine

Mitar na ovoj slici posle dva sata trčanja ima stomak veći nego ja,to dovoljno verovatno govori o razlogu našeg poraza,kretanje mu je kao i rekreativnog fudbalera u balon terminu koji je prevalio četrdesetu a fudbalski koeficijent ravan broju kopački !!!!Čovek nas košta već trećeg takmičenja zaredom ali nema veze,bitno je da se ,,bori",kažu ,,gine"za reprezentaciju !!!Pa neka ide u rat ako će da se bori,ovo je fudbal i zna se kako se igra,dok ne bude data šansa pokretnom,savremenom centarforu,sa bržim kretanjem,da može da vrši presing na protivničku odbranu, tipa Vlahović,čak možda bi i ovaj Jović koji je uzgred nikakav bio bolji od Mitrovića,mi ćemo ovako prolaziti

hulk

pre 3 godine

@Buljko

Upravo tako. Neosporno je da je Mitrovic dao veliki broj golova, ali njegova limitiranost u kretanju, kako u napadu tako i u odbrani nas kosta mnogo. Dodatno, njegova inertnost ne dozvoljava Tadicu da se razigra, jer ovaj ne otvara prostor. Nije sve u golovima. Secam se koliko su mnogi pametovali sto Marko Pantelic igra kod Antica, a ne daje mnogo golova. Isti ti nisu bili svesni, koliko je on svojom igrom doprinosio i dao nevidjenu priliku Lanetu i Krasicu da ulaze u sredinu i zabijaju golove ili asistiraju.

Neil McCauley

pre 3 godine

Zadnji put kad smo igrali Euro predsednik nase drzave je bio Slobodan Milosevic, covek koji 20 godina nije na vlasti, a 15 godina nije medju zivima, mislite o tome

Uroš

pre 3 godine

Zašto se ne prizna da realno gledano nemamo kvalitet igrači su limitirani i ne možemo da pariramno jačim reprezentacijama i da smo treća liga evropskog fudbala. Najbolji dokaz je da nemamo ni jednog igrača u najjačim klubovima Real Juve Barsa Bajern Liverpul PSG Atletiko Madrid Inter Manchester siti.

Zoran Knezevic

pre 3 godine

Baš sam bio zabrinut kako će iz ovoga izaći Mitrović?! Kakva reptrezentacija, nije ni rezultat važan, samo da Mitrović ne "šene" zbog promašenog penala?! Zar ljudi ne vide da su ovi ljudi, koji nas reprezentuju ui fudbalu, dovoljni sami sebi? Njima je važnije kako izgledaju na ekranu i kakav će utisak ostaviti na starlete, koje smo nekada zvalu drugačije, nego do rezultata. Srbija treba da im je zahvalna samo zato što su onako "junački" istrčali na teren?! Pazite, kakav naziv "Orlovi"?! Meni su više ličili na kvočke ili neke ptičurine sa po dve leve noge. Ne igra se fudbal sa zadnjicom okrenutom prema suparničkom golu. Kako pobediti a ne dati gol? Mislim da je prava sreća za fudbal da ovi dunsteri ne idu na EP. A nreko još hoće da pravi stadion?! Kome, Čemu i zašto?

ž123

pre 3 godine

Pita uciteljica: “Perice, a sta je tvoj tata?”
Perica odgovara: “Moj tata je muska striptizeta u klubu za pedere, i igra go pred drugim muskarcima. Ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava s njima.”
Uciteljica u soku izvede Pericu iz ucionice i upita ga: “Perice, nije valjda to istina?”
Perica odgovara: “Nije. Moj tata igra fudbal za reprezentaciju Srbije, ali me je bilo sramota da priznam pred svom decom.” ?

slaviša šmigič

pre 3 godine

Tačno su znali,da nam je odbrana izuzetno spora i naravno,da su nas pritisnuli mi smo tek ulaskom Spajiča dobilio na ubrzanju igre kad stisneš sporu odbranu ona nema kud a ovi Dvometraši imaju problem,da uštopuju loptu a ne,da je iznese van brzinom imali smo najsporiju odbranu jučer bi nas napunila i ekipa koja je poslednja u ling long Srbskoj ligi i to pošteno napunila,da se nelažemo oni su se nadali,da če igrati sergej jer je spor i tu je škotska bila mnogo brža mi loptu nismo mogli izneti svaka unatrag Rajkoviču.

Gorski

pre 3 godine

Sa sportske strane, žao mi je što ne idete na EURO, a s druge strane, ako se riješi korona, uživat ću na prvenstvu bez nesportskih SR-CRO tenzija, bez straha hoću li uletjeti u neku bezumnu tučnjavu... slavit ću blagdan nogometa, obilazit ću dvorce, piti dobro pivo i pjevati škotske pobunjeničke pjesme. Ne može bolje...

zgtom

pre 3 godine

Šteta,morali ste hrabrije igrati, ali bio je stvarno težak teren vidjelo se da se ponekad trčalo kao po ledu, radovao sam se tom međusobnom meču na Euru, jer jedino u nogometu se nismo susreli na velikim natjecanjima EP, SP ili OI. Košarka, rukomet, vatrerpolo sve smo to već vidjeli u međusobnim mečevima, ali fudbal-nogomet to je sasvim nešto drugo, to bi bio spektakl.Jel vi znate susjedi da ni mi Hrv, te Škote u 5 mečeva nismo niti jednom dobili, na euro će to biti vrlo vrlo zahtjevno jer su i domaćini i još na otoku.Po meni glavni krivac je loše vrijeme i kiša, uopće nema sumnje da ste bolja repka, ono što ste napravili Norvežanima bilo je milina gledati.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Šta ima Mitrovič,da bude krivac zna se Tumbakovič sa postavljanjem izuzetno spore odbrane gde su bile samo glavonje od 2.metra koje nemogu 70 minuta izneti loptu več samo lopta unatrag vrataru nikad sporije igrače u zadnjoj liniji nisam video tek izlaskom stopera i ulaskom bržeg i sigurnijeg Spajiča malo smo dobili na ubrzanju a to čekanje izmene do 70 i neke minute pa nismo mi vodili več oni,da nije ušao Spajič pozadi još uvek bi bilo 3 stopera si dodaju i lopta i unatrag golmanu tokom čitave utakmice jedno te isto spra odbrana sa sporim Sergejom u sredini.Otkad Lazič igra beka to još nisam video šta nam radi Tumbakovič čak je gori od Krstajiča.

Notar

pre 3 godine

Gospodine fudbaleru pogledajte snimak utakmice pa ako vas ne bude sramota onda i vi i vasi saigraci iz reprezentacije dajte izjave za medije.... Oni su dosli da igraju za svoju zemlju iako znali da su tehnicki slabiji zeleli i dali sve od sebe a vi fudbaleri iz Srbije prvo sto uradite kada dodjete u Srbiju je da vasi kompleksi vise vrednosti zasijaju u punom sjaju.

znanje-imanje

pre 3 godine

Da mi igramo (još po njihovom vremenu) isto bunarenje kao oni je da se zapitaš ko je ovde lud. Aha, ja koji gledam.
Nema tu šta 4-4-2 odgovara - ne odgovara, pritisak i sl. nebuloze. Oni igraju kako mogu, tu se zna sve. Pogotovu je smehotres da smo mi iznenađeni - i 2. poluvreme! Kada neko igra ovako visoko presing nastrada - ako napada odbrambene igrače koji znaju fudbal. OK, tu nisu imali opasnost od nas. Ali kad igraju ovu baš-na-loptu verziju zna se rešenje: da lopta nije tu. Ako imaš duplog centarfora kao mi - da se izbacuje na krilo da primi dok su oni previsoko izašli. A ako nema ni to - lopta ide okolo. Svaki, ali svaki put kada smo prebacili loptu na drugu stranu za do 6 sekundi mi smo stigli njima do gola! Nažalost to nismo shvatili do 10 minuta pred kraj PRODUŽETAKA. Čak ne ni shvatili. Samo se nasumičnim nabadanjem to češće dešavalo. Nažalost nijedan od naših 5 pozadi nema ni mozak ni tehniku da to uradi. (Mada ohrabruje taj finiš produžetaka - da igramo još 20 mečeva sa Škotima ukapirali bi sigurno. Skoro sigurno.) I tako, pošto prednjih 5 nije htelo da se svako malo vrati...
Realno je i Tumbaković u pravu. Nema ni mnogo veze "postavka" - igrači su baš podbacili. SMS, Tadić, Lukić i Kostić su morali da naprave igru pa bilo kako. Katai je ušao sa očitim ciljem da će se(be) proslaviti...
Za ovo nismo trebali da menjamo Krstajića. Ali i pred onaj SP i posle i sada meni je jedino bilo očito da reprezentaciju treba dati Vladanu Milojeviću na fiksnih 4-5 godina.

Kuki

pre 3 godine

Mislim da nije tacno da nismo otisli na prvenstvo Evrope, zato sto nasi igraci to nisu zeleli ili hteli.
Razlog je taj sto nasi momci jednostavno ne znaju bolje, to sto nemaju herca i taj sto imamo katastrofalnog selektora.

Istina je da imamo nesto kvalitetniji tim od Skotske, ali ne toliko da pokriju katastrofalnog selektora i ovoliko kukavicku igru. Da je jedan od ova dva segmenata bio bar malo bolji verovatno bi prosli Skote.

faye

pre 3 godine

Mitrovic je centarfor iz 3 lige donji deo tabele, pa nam je i igra odavno provaljena sa 10000 bunara po utakmici. Nemamo trk, utcavanje, dupli pas, ofanzivne bekove.
Sreca pa ne gledam odavno! Samo Zvezda!!!

stanoje

pre 3 godine

Ali stvarno, da li je iko ocekivao od trenera koji je gubio od neke Petah Tikve rezultatom 5:0 da nas odvede na prvenstvo? Mada, da budemo do kraja posteni, problem je i sistem ili nedostatak istog - jos dok je bila stara Jugoslavija mi smo igrali zastarelo, sporo, sa kretanjem lopte unazad i nekim besmislenim kruzenjem, bez dobrog centarsuta (izuzetak Mihajlovic) i uz obavezni sut nebu pod oblake kad si blizu gola. Nastavili smo da razvijamo taj smesni stil igre i uvek se vratimo njemu, i pored povremenih nagovestaja da moze biti drugacije. Da ne pricam o sposobnostima nasih igraca tj. hrabrosti kad treba sutirati penale, to je vec uslo u legendu.

Shagger

pre 3 godine

@Hulk - cisto da se zna, Mitar je dao vise golova od Pantelica, Jovanovica i Krasica skupa. Ljuda brzo zaboravljaju da smo kuburili deset godina (jos od Darka i Save) za pravu devetku i imamo ga u vidu Mitrovica.

E sad - da ne bude zabune, Mitar sad ima pravu konkurenciju u Jovica i Vlahovica (koji ce da nadmasi obojicu po mom misljenju). U svakom slucaju ne trebamo nikoga otjerati - ali da probamo jedno vreme sa Jovicem ne bi bilo lose (a da Mitar ulazi kao dzoker po potrebi). Sve treba probati.

Steva Kera

pre 3 godine

Predlažem da tankujemo Ligu Nacija, da namerno gubimo(to bar nama nece biti teško), dok ne padnemo u D grupu Lige Nacija, i onda odande se, kao ove godine Severno-Makedonci, lako plasiramo na Evro, em lakše nama u duelima sa Š reprezentacijama, em idemo na Evropsko, em naši igrači nabiju statistiku za dalju prodaju, dobitna kombinacija za naše menaDjere...

Kuki

pre 3 godine

Mislim da nije tacno da nismo otisli na prvenstvo Evrope, zato sto nasi igraci to nisu zelelibi hteli.
Razlog je taj sto nasi momci jednostavno ne znaju bolje, to sto nemaju herca i taj sto imamo katastrofalnog selektora.

Istina je da imamo nesto kvalitetniji tim od Skotske, ali ne toliko da pokriju katastrofalnog selektora i ovoliko kukavicku igru. Da je jedam od ova dva srgmenta bio bar malo bolji verovatno bi prosli Skote.

Beretka

pre 3 godine

Penali nisu samo lutrija! Da ste to vezbali i analizirali imali biste vise sansi za prolaz! Marsal je tacno znao kao i ja gde ce Mitrovic sutirati. Gledao sam njegove zadnje penale i svaki put je isto tamo istom jacinom sutirao. Mozemo se mi sakriti iza toga da su penali lutrija ali nije to bas tako. Znalo se da ce biti tvrda utakmica i da ce lako otici do penala. A nas “selektor” izjavljuje da nece vezbati penale... pa i da si 100% siguran da ces pobediti opet u ovakvim situacijama moras vezbati penale posle treninga... jos su imali taj plus, da su skoti vec pucali penale protiv Izraela pa su mogli to analizirati, ko kako i gde sutira. Ako neko misli da Skoti ovo nisu vezbali onda je to greska. Ite kako su bili spremni za ovo. Kataia, Gudelja, Jovica verovatno nisu znali jer oni nisu pre pucali pa ih nisu mogli analizirati. Tadica verovatno jesu, samo sto je on majstor, sto ne znaci i za mitra. Eto, toliko o sreci. Jeste, ovde je to bitno, ali svaki detalj je vazan u modernom fudbalu, a nasa “struka” nije bila spremna na takve stvari. Tako da su skoti zasluzeno pobedili i treba staviti svima do znanja da nisu na srecu prosli nego su bili vise spremni nego mi.

Aron

pre 3 godine

Niste vi krivi nego Tumbakovic, da je tu kao trener bio Muslin druga bi bila priča. Škoti su bili mnogo bolji u prvih devedeset minuta. Klark je taktički potpuno nadmudrio Tumbakovica, on je mislio da će Škotska postaviti bunker ispred svog gola. Desilo se potpuno suprotno i oni su igrali presing po sredini i čak poneki put napadali. Tumba je bio zbunjen jer je njegovo shvatanje bilo da će oni igrati kao pre više decenija. Nije imao rezervnu varijantu i mi smo se raspali.

jox

pre 3 godine

ne znam kako vi jedini ne igrate dobro ni kad imate ulogu favorita ni kad ste otpisani. Vremenom je ova prva varijanta iščezla definitvno, tako da bez brige, razočaranih nema. Stvar mi se čini jednostavnom, bio sam na meču protiv Švice u Kalinjingradu i tu sam svojim očima na terenu video koliko je manje zalaganja kod vas u odnosu na njih. Kamera prati loptu i ne vidi se na TVu kretanje igrača bez lopte. Ono je kod naših igrača nula. I čini se da samo na mahove svako pojedinačno zapne, kao da je i to samo iz straha da ne bude posle tekme linčovan a ne iz želje da da sve od sebe. Opet, mislim da je to najviše na selektoru da stvori atmosferu gde neće biti onih koji se šlepaju. Kao što je Sale mogao Micova da odstrani zbog nevaspitanja, takav duh nam treba i ovde.

Uroš

pre 3 godine

Zašto se ne prizna da realno gledano nemamo kvalitet igrači su limitirani i ne možemo da pariramno jačim reprezentacijama i da smo treća liga evropskog fudbala. Najbolji dokaz je da nemamo ni jednog igrača u najjačim klubovima Real Juve Barsa Bajern Liverpul PSG Atletiko Madrid Inter Manchester siti.

Goran Loznica

pre 3 godine

Zadnji put kada su se plasirali na euro svet koristio Nokiju 3310, Nintendo izbacio super Mario 3, Milo Đukanović bio mlad političar sa tek početkom političkom karijerom, bili druga država... i još hiljadu drugih stvari....

slaviša šmigič

pre 3 godine

Šta ima Mitrovič,da bude krivac zna se Tumbakovič sa postavljanjem izuzetno spore odbrane gde su bile samo glavonje od 2.metra koje nemogu 70 minuta izneti loptu več samo lopta unatrag vrataru nikad sporije igrače u zadnjoj liniji nisam video tek izlaskom stopera i ulaskom bržeg i sigurnijeg Spajiča malo smo dobili na ubrzanju a to čekanje izmene do 70 i neke minute pa nismo mi vodili več oni,da nije ušao Spajič pozadi još uvek bi bilo 3 stopera si dodaju i lopta i unatrag golmanu tokom čitave utakmice jedno te isto spra odbrana sa sporim Sergejom u sredini.Otkad Lazič igra beka to još nisam video šta nam radi Tumbakovič čak je gori od Krstajiča.

faye

pre 3 godine

Mitrovic je centarfor iz 3 lige donji deo tabele, pa nam je i igra odavno provaljena sa 10000 bunara po utakmici. Nemamo trk, utcavanje, dupli pas, ofanzivne bekove.
Sreca pa ne gledam odavno! Samo Zvezda!!!

SARAJEVSKI SRBIN

pre 3 godine

NE DA NISTE ZASLUZILI,NA POLA PRVOG POLUVREMENA SAM PREBACIO NA NEKI DRUGI KANAL.MUCNO VAS GLEDATI MAME MI.ALI NISTA NE BRINITE—-20 GOD SE NISTE PLASIRALI,ZA 4 GOD BIT CE 24,PA 28.....JER SE NIKADA NISTA NECE PROMIJENITI U REPREZENTACIJI

Nikola

pre 3 godine

Tumbakovic je pokazao znanje. Kada je shvatio posle 10 minuta da je procitan, on je nastavio da bude iznenadjen jos 80 minuta. Mada, kada vidim njegov pogled neuprljan inteligencijom, kontam da mozda i nije shvatio.
Meni jedino ne ide u glavu zasto niko od igraca ne izadje i javno kaze da bojkotuje ovu sprdnju. Niko od njih ne zavisi od reprezentacije. Da vam selektor bude trener kojem je najveci uspeh kineska liga, a predsednik Saveza ono, mene bi bilo sramota da se pojavim na terenu.

Buljko

pre 3 godine

Mitar na ovoj slici posle dva sata trčanja ima stomak veći nego ja,to dovoljno verovatno govori o razlogu našeg poraza,kretanje mu je kao i rekreativnog fudbalera u balon terminu koji je prevalio četrdesetu a fudbalski koeficijent ravan broju kopački !!!!Čovek nas košta već trećeg takmičenja zaredom ali nema veze,bitno je da se ,,bori",kažu ,,gine"za reprezentaciju !!!Pa neka ide u rat ako će da se bori,ovo je fudbal i zna se kako se igra,dok ne bude data šansa pokretnom,savremenom centarforu,sa bržim kretanjem,da može da vrši presing na protivničku odbranu, tipa Vlahović,čak možda bi i ovaj Jović koji je uzgred nikakav bio bolji od Mitrovića,mi ćemo ovako prolaziti

zgtom

pre 3 godine

Šteta,morali ste hrabrije igrati, ali bio je stvarno težak teren vidjelo se da se ponekad trčalo kao po ledu, radovao sam se tom međusobnom meču na Euru, jer jedino u nogometu se nismo susreli na velikim natjecanjima EP, SP ili OI. Košarka, rukomet, vatrerpolo sve smo to već vidjeli u međusobnim mečevima, ali fudbal-nogomet to je sasvim nešto drugo, to bi bio spektakl.Jel vi znate susjedi da ni mi Hrv, te Škote u 5 mečeva nismo niti jednom dobili, na euro će to biti vrlo vrlo zahtjevno jer su i domaćini i još na otoku.Po meni glavni krivac je loše vrijeme i kiša, uopće nema sumnje da ste bolja repka, ono što ste napravili Norvežanima bilo je milina gledati.

znanje-imanje

pre 3 godine

Da mi igramo (još po njihovom vremenu) isto bunarenje kao oni je da se zapitaš ko je ovde lud. Aha, ja koji gledam.
Nema tu šta 4-4-2 odgovara - ne odgovara, pritisak i sl. nebuloze. Oni igraju kako mogu, tu se zna sve. Pogotovu je smehotres da smo mi iznenađeni - i 2. poluvreme! Kada neko igra ovako visoko presing nastrada - ako napada odbrambene igrače koji znaju fudbal. OK, tu nisu imali opasnost od nas. Ali kad igraju ovu baš-na-loptu verziju zna se rešenje: da lopta nije tu. Ako imaš duplog centarfora kao mi - da se izbacuje na krilo da primi dok su oni previsoko izašli. A ako nema ni to - lopta ide okolo. Svaki, ali svaki put kada smo prebacili loptu na drugu stranu za do 6 sekundi mi smo stigli njima do gola! Nažalost to nismo shvatili do 10 minuta pred kraj PRODUŽETAKA. Čak ne ni shvatili. Samo se nasumičnim nabadanjem to češće dešavalo. Nažalost nijedan od naših 5 pozadi nema ni mozak ni tehniku da to uradi. (Mada ohrabruje taj finiš produžetaka - da igramo još 20 mečeva sa Škotima ukapirali bi sigurno. Skoro sigurno.) I tako, pošto prednjih 5 nije htelo da se svako malo vrati...
Realno je i Tumbaković u pravu. Nema ni mnogo veze "postavka" - igrači su baš podbacili. SMS, Tadić, Lukić i Kostić su morali da naprave igru pa bilo kako. Katai je ušao sa očitim ciljem da će se(be) proslaviti...
Za ovo nismo trebali da menjamo Krstajića. Ali i pred onaj SP i posle i sada meni je jedino bilo očito da reprezentaciju treba dati Vladanu Milojeviću na fiksnih 4-5 godina.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Tačno su znali,da nam je odbrana izuzetno spora i naravno,da su nas pritisnuli mi smo tek ulaskom Spajiča dobilio na ubrzanju igre kad stisneš sporu odbranu ona nema kud a ovi Dvometraši imaju problem,da uštopuju loptu a ne,da je iznese van brzinom imali smo najsporiju odbranu jučer bi nas napunila i ekipa koja je poslednja u ling long Srbskoj ligi i to pošteno napunila,da se nelažemo oni su se nadali,da če igrati sergej jer je spor i tu je škotska bila mnogo brža mi loptu nismo mogli izneti svaka unatrag Rajkoviču.

Holland

pre 3 godine

Bolje da ne odemo na EP nego da nas tamo isprase 6:1 kao poslednji put pre 20 godina. Dosta nam je bilo bolje da se ne brukamo ovako smo barem ispali na penale bilo je neizvesno do zadnjeg udarca.

Neil McCauley

pre 3 godine

Zadnji put kad smo igrali Euro predsednik nase drzave je bio Slobodan Milosevic, covek koji 20 godina nije na vlasti, a 15 godina nije medju zivima, mislite o tome

Kuki

pre 3 godine

Mislim da nije tacno da nismo otisli na prvenstvo Evrope, zato sto nasi igraci to nisu zeleli ili hteli.
Razlog je taj sto nasi momci jednostavno ne znaju bolje, to sto nemaju herca i taj sto imamo katastrofalnog selektora.

Istina je da imamo nesto kvalitetniji tim od Skotske, ali ne toliko da pokriju katastrofalnog selektora i ovoliko kukavicku igru. Da je jedan od ova dva segmenata bio bar malo bolji verovatno bi prosli Skote.

deki

pre 3 godine

problem je sto mnogo volimo fudbal pa mnogo i ocekujemo,a realno smo prosecna ekipa,tako je godinama unazad...pored svega,nemamo sistem ni ozbiljne ljude u fss,i uvek ce biti tako,nazalost

Gorski

pre 3 godine

Sa sportske strane, žao mi je što ne idete na EURO, a s druge strane, ako se riješi korona, uživat ću na prvenstvu bez nesportskih SR-CRO tenzija, bez straha hoću li uletjeti u neku bezumnu tučnjavu... slavit ću blagdan nogometa, obilazit ću dvorce, piti dobro pivo i pjevati škotske pobunjeničke pjesme. Ne može bolje...

ž123

pre 3 godine

Pita uciteljica: “Perice, a sta je tvoj tata?”
Perica odgovara: “Moj tata je muska striptizeta u klubu za pedere, i igra go pred drugim muskarcima. Ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava s njima.”
Uciteljica u soku izvede Pericu iz ucionice i upita ga: “Perice, nije valjda to istina?”
Perica odgovara: “Nije. Moj tata igra fudbal za reprezentaciju Srbije, ali me je bilo sramota da priznam pred svom decom.” ?

Đole031

pre 3 godine

IŽao mi je fudbalera, ali najveći gubitnici su ovi iz saveza koji su već podelili lovu za plasman i rezervisali sobe za provod. Kokeza, beži odatle.

hulk

pre 3 godine

@Buljko

Upravo tako. Neosporno je da je Mitrovic dao veliki broj golova, ali njegova limitiranost u kretanju, kako u napadu tako i u odbrani nas kosta mnogo. Dodatno, njegova inertnost ne dozvoljava Tadicu da se razigra, jer ovaj ne otvara prostor. Nije sve u golovima. Secam se koliko su mnogi pametovali sto Marko Pantelic igra kod Antica, a ne daje mnogo golova. Isti ti nisu bili svesni, koliko je on svojom igrom doprinosio i dao nevidjenu priliku Lanetu i Krasicu da ulaze u sredinu i zabijaju golove ili asistiraju.

Zoran Knezevic

pre 3 godine

Baš sam bio zabrinut kako će iz ovoga izaći Mitrović?! Kakva reptrezentacija, nije ni rezultat važan, samo da Mitrović ne "šene" zbog promašenog penala?! Zar ljudi ne vide da su ovi ljudi, koji nas reprezentuju ui fudbalu, dovoljni sami sebi? Njima je važnije kako izgledaju na ekranu i kakav će utisak ostaviti na starlete, koje smo nekada zvalu drugačije, nego do rezultata. Srbija treba da im je zahvalna samo zato što su onako "junački" istrčali na teren?! Pazite, kakav naziv "Orlovi"?! Meni su više ličili na kvočke ili neke ptičurine sa po dve leve noge. Ne igra se fudbal sa zadnjicom okrenutom prema suparničkom golu. Kako pobediti a ne dati gol? Mislim da je prava sreća za fudbal da ovi dunsteri ne idu na EP. A nreko još hoće da pravi stadion?! Kome, Čemu i zašto?

Sima Strahota

pre 3 godine

Prijatelju da li si svestan kako izgleda svima nama kad vas gledamo kako svaki drugi pas ide unazad, golmanu? To nije fudbal, to je antifudbal, svima ste se smucili.Daleko vam lepi splav, pardon kuca.

stanoje

pre 3 godine

Ali stvarno, da li je iko ocekivao od trenera koji je gubio od neke Petah Tikve rezultatom 5:0 da nas odvede na prvenstvo? Mada, da budemo do kraja posteni, problem je i sistem ili nedostatak istog - jos dok je bila stara Jugoslavija mi smo igrali zastarelo, sporo, sa kretanjem lopte unazad i nekim besmislenim kruzenjem, bez dobrog centarsuta (izuzetak Mihajlovic) i uz obavezni sut nebu pod oblake kad si blizu gola. Nastavili smo da razvijamo taj smesni stil igre i uvek se vratimo njemu, i pored povremenih nagovestaja da moze biti drugacije. Da ne pricam o sposobnostima nasih igraca tj. hrabrosti kad treba sutirati penale, to je vec uslo u legendu.

Notar

pre 3 godine

Gospodine fudbaleru pogledajte snimak utakmice pa ako vas ne bude sramota onda i vi i vasi saigraci iz reprezentacije dajte izjave za medije.... Oni su dosli da igraju za svoju zemlju iako znali da su tehnicki slabiji zeleli i dali sve od sebe a vi fudbaleri iz Srbije prvo sto uradite kada dodjete u Srbiju je da vasi kompleksi vise vrednosti zasijaju u punom sjaju.

Shagger

pre 3 godine

@Hulk - cisto da se zna, Mitar je dao vise golova od Pantelica, Jovanovica i Krasica skupa. Ljuda brzo zaboravljaju da smo kuburili deset godina (jos od Darka i Save) za pravu devetku i imamo ga u vidu Mitrovica.

E sad - da ne bude zabune, Mitar sad ima pravu konkurenciju u Jovica i Vlahovica (koji ce da nadmasi obojicu po mom misljenju). U svakom slucaju ne trebamo nikoga otjerati - ali da probamo jedno vreme sa Jovicem ne bi bilo lose (a da Mitar ulazi kao dzoker po potrebi). Sve treba probati.