Petak, 30.10.2020.

17:00

Novakov debakl u Beču!

Senzacija u Beču – Novak Đoković je prilično glatko izgubio od Lorenca Sonega u četvrtfinalu!

Izvor: SS

Novakov debakl u Beèu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

426 Komentari

Sortiraj po:

PSL

pre 3 godine

Za ovakav meč i Novakovo ponašanje ima samo jedna reč BRUKA. Znači nije problem da izgubi meč, neko je taj dan bio bolji, ali je nedopustivo da prvi teniser sveta ne pokaže nimalo volje da bilo šta uradi na terenu. Izgledao je da mu je dosadno, a pre svega nije pošteno prema protivniku da se tako ponaša, lepo predaš meč i dovidjenja.

Nenad

pre 3 godine

Novak mora da isplanira koje će turnire da igra jer ovako samo šteti svom imidžu.Ovim daje puno materijala da se ljudi sprdaju sa njim a stranci to jedva čekaju.Ipak je on broj 1 mora da ima profesionalan stav prema sportu kojim se bavi.

Milan

pre 3 godine

Novak se vadi i traži neko neobjašnjivo opravdanje.Istina je samo jedna: Talijan ga je nadigrao,bacio na kolena i ponizio i bio je posebno inspirisan da prvaka sveta pobedi ili je meč dogovoren i prodan.To vađenje i te sitne fore ne prolaze,to je za polupismene i naivne.
Navijač sam Đokovića, ali ovo je bilo njegovo krajnje neozbiljno i neodgovorno ponašanje do gledaoca. I u tenisu su karkulacije,nameštanja i još puno toga ružnoga,ali Novak se obrukao u svakom slučaju i poneo se bezobrazno do svojih navijača.

Mrznja je bolest

pre 3 godine

mržnja je bolest.....ne znam zašto se onda ne lečiš. Za koronu si svakako čuo, e pa nije svako glup da organizuje turnire usred pandemije (pa se i sam zarazi ali to je druga tema), i da juri sa turnira na turnir kako bi skupljao bodove, očigledno je Nadal procenio da je zdravlje preče od toga. Odigrati dva turnira kada se situacija malo stiša je sasvim ok.Federer, pre pomenutog meča je osetio bol, lekar mu je preporurio mirovanje pa je bolje da se ne izloži takvom naporu i večoj povredi tim prr što je za par dana bilo finale DK. Vidi odrek'o se finala za sebe lično da bi svojoj zemlji doneo pobedu, TO Djoković nikad ne bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Al-nil, 31. oktobar 2020 13:01)

Mrzi me da stavku po stavku odgovaram na ove eseje.
Sto se tice korone nisam znao da se rangira opasnost od turnira do turnira pa je u Parizu bilo najbezbednije iako je u tom mom.Francuska upravo bila najugrozenija.
Igrao je Djokovic bukvalno na jednoj nozi za svoju reprezentaciju, samo se to ne pamti.
Sta je dr rekao Federeru ne znam jer nisam bio prisutan ali znam sta je Federer izjavio zasto ne igra.
DC je jedan od trofeja koji nedostaje NJEMU a inace u svom rodnom Bazelu uzima debele pare da igra.
Sto se tice izjava , prelistaj malo unazad godinama. Ne moras ih citirati, samo malo baci pogled da ubuduce ne pises nebuloze.

Mima

pre 3 godine

Sta je tu je ali novak ne sme sebi nikad da dozvoli ovakav salto mortale.Najvecima se ovo ne sme desiti,koliko da se misli da je i on covek od krvi i mesa.Takvo otsustvo zelje zs igrom,neoprostivo.

A da se mi spustimo malo na Zemlju?

pre 3 godine

Ja stvrno niti osobito volim sport, niti ga gledam, ali sad narod ima skroz da se ubedaci. Izgubio, pa sta, dosta je i pobedljivao!
Ali, posto eto ni bosanske "piramide" ne pomazu, Nole nacionale bi mozda ipak trebao da se ostavi nebuloza i pokusa sa necim normalnim i prirodnim - a da to nije pasenje trave i grljenje drveca - mozda bas to pomogne!
Recimo da bi Federer mogao da da savet njemu, a Mirka Jeleni?
Ili je ipak vreme da okaci reket o klin?

Antusa

pre 3 godine

Zar nije Nolo obecao da ce ostati neporazen u 2020oj? Kako onda da mu verujemo izjavi da ce osvojiti najvise slemova? Nolo ce u narednom periodu ici nizbrdo a Nadal uzvodno i bice jasno ko je Goat.

Al-nil

pre 3 godine

@mržnja je bolest.....ne znam zašto se onda ne lečiš. Za koronu si svakako čuo, e pa nije svako glup da organizuje turnire usred pandemije (pa se i sam zarazi ali to je druga tema), i da juri sa turnira na turnir kako bi skupljao bodove, očigledno je Nadal procenio da je zdravlje preče od toga. Odigrati dva turnira kada se situacija malo stiša je sasvim ok, u Rimu posle tako duge pauze i nije za očekuvati da je u nekoj formi, ali i pored toga se nije vuk'o po terenu nego je igrao sasvim korektno sa Švarcmanom. Federer, pre pomenutog meča je osetio bol, lekar mu je preporurio mirovanje pa je bolje da se ne izloži takvom naporu i večoj povredi tim prr što je za par dana bilo finale DK. Vidi odrek'o se finala za sebe lično da bi svojoj zemlji doneo pobedu, TO Djoković nikad ne bi. Marej je uradio to što je uradio, jurio sa turnira na turnir da bi bio prvi, isto što sada Djoković radi, ali za Mareja rekoste sram ga bilo, a za Djokovića bravo. Izjave Federera i Nadala su uvek korektne, izjave Djokocića retko kada su, pogledaj samo ovaj slučaj sada, a to radi uvek...to što TI vidiš drugačije jer si nadojen mržnjon je druga stvar.

smaras, smarate, aj neku drugu mantru

pre 3 godine

Да ли је могуће да неки мали мишеви који јису нипт аурадили од свога живота коментаришу негативно највећег Србина икада? .
(Срђан Требиње, 30. oktobar 2020 23:48)

Promeni plocu, pliiiz

MS

pre 3 godine

Ako se prijavi ua Masters u Parizu onda je jasno što je izgubio.... Osigurao je prvo mesto, odmoran bi otišao u Pariz čijim bi osvajanjem dodatno ojačao prvo mesto po broju osetitula serije 1.000....

Centurion

pre 3 godine

Да ли је могуће да неки мали мишеви који јису нипт аурадили од свога живота коментаришу негативно највећег Србина икада? .
(Срђан Требиње, 30. oktobar 2020 23:48)

Prevrni malo druze istoriju, pa ces mozda shvatiti razliku izmedju prolivene krvi, nauke, duhovnosti i lupanje loptice preko mreze.

Baja

pre 3 godine

Živi i pusti druge da žive! Veliki Novak! Znam jednog ovde koji je sušta suprotnost tome. Ko? Pogađajte. Imate pravo na jedan pokušaj, nije teško, svnje ga znaju...

Ирена

pre 3 godine

Оборио рекорд а као доживео дебакл....ццццц
А критичари ...све саме свемирске величине, успешне до "црне рупе"...
ајде, бре, не серите, јабучило, и остали....злобници

Јабучило

pre 3 godine

Nije debakl nego poraz. Idemo dalje.
(jop, 30. oktobar 2020 22:41)

Па шта је по теби дебакл? Надал га је одрао, одрао га је и овај мали. Сезону срећом није скроз страћио, али је то морало много боље, ако хоће да буде Највећи. Друго, не вара се публика на тај начин.

Mr

pre 3 godine

Kao prvo nije debakl jer cilj koji je imao je postigao.Kao drugo ga potpuno razumem kao coveka u ovoj situaciji zasto mu se nije igralo,jer on je covek ne masina.Zato Nole glavu gore i pokusaj u Londonu gde ce biti svi najbolji ove godine da trijumfujes i na najbolji nacin zavrsis godinu.Srecno

branislav

pre 3 godine

Citam komentare i vidim kolika smo mi Srbi stoka...napadate coveka zato sto je izgubio mec...pa mozda je kalkulisao...i mozda je tuzan zbog smrti Mitropolita...da li je to dovoljno za pljuvacinu prema Novaku...stoko Srpska...

Petar

pre 3 godine

Ne gledam ga više posle finala RG. ŠANSA koju je imao u tom finalu
je bila takva da bi ga proglasili najboljim svih vremena, a on je taj najbitniji meč u karijeri - bez sumnje najbitniji - odigrao kao najveća kukavica. Da te ponizi neko toliko, u finalu jednog GS-a, pa za to nema izgovora. Ako želi, kao što sam govori, da postane GOAT, onda sam sebe neka ispoštuje tako što će da se bori do zadnje kapi znoja, ili nek se povuče, šta god, ali samo jednom neka stane iza svojih reči i svojih govora.

Алфабет

pre 3 godine

ех јака ствар, изгубио... Па кад сам ја после другог кола био у фазону то је то, осигурао је прво место сад може и да изгуби...могу да замислим њега...човек оде кући да проведе са породицом време, што би освајао Беч па следеће године да губи поене јер не може да игра и Беч и Париз и Лондон (тј Торино следеће године) узастопно. Само понеки мастерс и гремд слемови у будућности и то је то. Браво Ноле Србинееее!!!!

Mrznja je bolest

pre 3 godine

A da li je Nadal izgledao ovako na terenu, da li je glumio neko ludilo, da li je počeo da se glupira, namerno greši, izbacuje u aut itd.? Da li je možda na kraju izjavio da je uradio šta je hteo, eto došao na par mečeva i namerno izgubio? Da li je Nadal nekada pokazao ovako nepoštovanje prema protivniku, publici, organizatoru??? Nikada! Zato što je Nadal za razliku od ovoga čovek sa veliko Č i sportista sa veliko S. A da ga ne zanima to 1.mesto po svaku cenu (kao Djokovića), pokazao je odbivši vajld kard iz Sofije. Tako da, kad spomeneš Nadala, lepo ustani i pokloni se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Al-nil, 30. oktobar 2020 21:12) # Link komentara

Aj ne tupi .
Pa i prosle godine Novak nije morao da igra za Nadalovu fondaciju a u igri je bilo prvo mesto.

Kako je Nadal odigrao bas ove godine u Rimu ?
Igrao dropsotove, nije mogao da dobaci do mreze .
Izbacivao loptice u aut 20cm. Stalno prica da tenis igra jer voli a onda preskoci pola turnira samo zbog jos jednog trofeja.
Federer u finalu izasao u dzemperu i izjavio ni manje ni vise da nece da igra jer nije na potrebnom nivou da pobedi Novaka?
Sto je on dolazio onda u London kad je znao da ce igrati protiv Novaka ?
Marej igrao ludacki sve moguce turnire da bi dospeo na prvo mesto i unistio dalju karijeru.
O izjavama Nadala i Federera da ne pricamo.
Zapravo, tacno je da se o tim izjavama i ne ne prica a Novaku se trazi dlaka u jajetu.

labud

pre 3 godine

@Mladen cg
Veliki pravoslavac kome su duhovne vodje Semir i Pepe Imaz,tuguje za Amfilohijem a sve vreme je dobar sa vlastima i vodjom koji su istog konstantno satanizovali plus neprestana slihtanja Hrvatima a ovamo Srbenda,brate mili koliko je vama lako prosati svaku pricu,da sutra objavi da postaje reptilijanac,opet bi svi za njim

Zzx

pre 3 godine

Ako mu je bio loš dan i na to se doda Amfilohijeva smrt, moglo bi se nekako shvatiti šta se desilo. Ako je u pitanju računica onda je to jadno i nije dostojno šampiona.

Mladen cg

pre 3 godine

@Blok 61 NBg
Zbog ovakvih stavova ,, intelektualca našeg doba" ovaj svijet i naše društvo može samo da propada! Naime, umjesto da se cijeni iskrenost našeg Novaka ,koji je javno i bez zazora rekao i potvrdio da pripada rodu pravoslavnome i da je ožalošćen zbog smrti našeg Mitropolita Amfilohija, iz ,, svih oružja" se napada Đoković.

Nerealno

pre 3 godine

Zbog ovakvih stavova ,, intelektualca našeg doba" ovaj svijet i naše društvo može samo da propada! Naime, umjesto da se cijeni iskrenost našeg Novaka ,koji je javno i bez zazora rekao i potvrdio da pripada rodu pravoslavnome i da je ožalošćen zbog smrti našeg Mitropolita Amfilohija, iz ,, svih oružja" se napada Đoković.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen cg, 30. oktobar 2020 22:37)

Pripada rodu pravoslavnom, a napaja se duhovnom enrgijom po lažnim bosanskim piramidama...

Toliko je Novak srozao dobar ukus u medijima, da mi se gadi

pre 3 godine

@Blok 61 NB
Srđan Đoković uređuje sve sportske vesti, uz pomoć najvećeg navijača CZ, a nijedan ručak, mislim na Viška, nije besplatan. Da prenosim Đokicu, nosio bih "patek filip", jer je "roleks" običan slanik.

Sale

pre 3 godine

Kakav bre crni debakl..covek bre izasao radi reda da odigra i da ide kuci,niti mu se igralo niti ga je interesovalo..zavrsio posao koji je imao,zavrsava godinu prvi i nema zime..a na zavrsnom mastersu ce biti u fulu..

Srki

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan!, 30. oktobar 2020

Mora. Razumi coveka. Vec mu je jednom Srdjo uletao u kabinu, drugi put bi bilo fatalno za njega.
(Mikii, 30. oktobar 2020 20:46)

Gospodo, sve je to organizovano. Visko je uz botove i plaćene novinare tj članke, samo jedan "šraf" u propagandnoj mašini koja se zove nolomanija.

ni tenis više nije ono što treba da bude

pre 3 godine

Tužno je to kad te nateraju da MORAŠ da izgubiš od nekog šalabajzera pa se još moraš pravdati da ti nije dan. Ovaj meč me podseti na period kada je N01e derao sve redom a onda ODJEDNOM (bukvalno za 10 dana) zaboravio da igra tenis i gubio sve redom da bi Marej uzeo Vimbldon i na kraju godine bio prvi na listi...

Brane

pre 3 godine

Da li je realno da postoje umovi koji stvarno misle da je Novak igrao kako najbolje moze a ovaj Italijan pobedio jer je jednostavno bolji teniser? Vi sigurno i u koronu verujete. Uzivajte dok mozete

Milena

pre 3 godine

Novak je potpuno prso psihicki i mislim da ponovo ulazi u onu svoju crnu seriju koju je imao pre 2-3 godine. Umesto da se koncentrise samo na turnire i svoju igru on se muva po bosanskim piramidama, stvara rascep u ATP organizaciji, ukida linijske sudije, u sve se mesa.

Al-nil

pre 3 godine

@mali radojica
A da li je Nadal izgledao ovako na terenu, da li je glumio neko ludilo, da li je počeo da se glupira, namerno greši, izbacuje u aut itd.? Da li je možda na kraju izjavio da je uradio šta je hteo, eto došao na par mečeva i namerno izgubio? Da li je Nadal nekada pokazao ovako nepoštovanje prema protivniku, publici, organizatoru??? Nikada! Zato što je Nadal za razliku od ovoga čovek sa veliko Č i sportista sa veliko S. A da ga ne zanima to 1.mesto po svaku cenu (kao Djokovića), pokazao je odbivši vajld kard iz Sofije. Tako da, kad spomeneš Nadala, lepo ustani i pokloni se.

Nevinost nije na ceni

pre 3 godine

Jeste, teško je igrao protiv Filipa, bez žara, ali je baš baš morao da se napreže preko volje, isto kao i protiv Ćorića, razum je pobedio, sada je mogao da da sebi oduška i za to.

Blok 61 NBg

pre 3 godine

A cenio sam davno Viska, nosio je majicu "Roling Stones". Rokerski covek. Kad ono? Ali kako vreme odmice on je sve razocaravajuci. Samo od skoro da pomenem, od Rima pa nadalje, sta sve nije nalazio kao izgovore za Ovoga cim pocne da gubi(vrat, trbusni misici, lakat, itd itd). Sada bez ikakvog BLAMA ubacuje u pricu i to JAVNO na TV nekakvog Amfilohija. Daj Viskovicu reci jednog istinu i ne uvlaci mu se vise. Sram te bilo.

Los Angeles

pre 3 godine

Kakvo nepoštovanje publike!! I to u Beču, ako igde na svetu treba neki srbin da pokaže nešto pozitivno, kulturu i poštovanje, to je KONAČNO u Beču, gde nas požarevljani i ostali uništiše sa svojim ponašanjem svako poštovanje prema Srbiji. Unuci se žene sa rodjenim babama pred smrt da bi nasledili njihove penzije, i slične gluposti.

Piramida

pre 3 godine

Ovo da ne znam da je Đoković mislio bi da je neki amater.Sramota kako srozava teško stečeni ugled.Dat ću ti jedan savet ili počni ozbiljno trenirati i posveti se tenisu ili nemoj dolaziti na turnire jer ovo nije dobro za stomak,se.e mi se od ovoga tvoga tenisa.Izgleda da je opet onaj Guru umešao svoje prste.
(Ljubo, 30. oktobar 2020 18:43
Ma kakav guru piramide ga zafrknule, ti da ideš kod hodja, bioenergetičara i ostalih sataninih slugu pa da očekuješ nešto u životu nije moguće. Još kad ga Nadal razbio jedan Stanislav reče da će biti blamaže u Parizu tj sledećem turniru i pogodi čovjek! Strašno.

sakupljač minusa

pre 3 godine

Ma svaki njegov poraz ovde ima opravdanje. I nikad nije zato što ga protivnik razbio, nego jer eto, nešto se desilo sa Novakom. A svaka njegova pobeda je posledica njegove igre i nikakve veze nema dal je protivniku možda nešto bilo. Ako je uradio to zbog čega je i došao, onda nek i London preskoči

Goran

pre 3 godine

Ljudi!! Da li se itko sjeca da je Nafal odigrao neki mec ovako kao Novak ne samo danas , preko kur.a!!! NIKAD! Zato Novak moze osvojiti i 100 GS titula ali on nikad nece biti cijenjen kao Nadal i Federer!

Srki

pre 3 godine

Pa, vrte je isti ovi bolidi koji to pisu i na sprskom, hahahahahaha. Umro matori Amfilohije kojeg je video dva puta u zivotu i on gotov, utucen, ne zna sta ce od sebe. I to, evo, prolazi. Ovaj narod je najgluplji narod svih vremena.
(Mikii, 30. oktobar 2020 20:05)

Gospodine Mikii, ja mislim da je to sve organizovano.

Vanja

pre 3 godine

"I nije mi se igralo, ali nije toliko da zbog toga ne mogu da igram. Generalno mi se nije igralo, samo sam došao da odradim ono zbog čega sam ovde došao. Vraćam se sada u Srbiju da budem sa porodicom i da se što bolje spremim za London - zaključio je Nole."

Ovo ne mogu biti reči jednog sampiona nikada. Ovo nikad necete cuti od Federera ili Nadala. Totalno nepostovanje najpre protivnika, a i publike.
Ovo je pravo lice Noleta. Nema veze za minuse, samo napred! Najvise minusa je danas dobio upravo on, Nole.

Al-nil

pre 3 godine

Prvo, svetski broj 1 ne sme ovako da se bruka, ne što je izgubio nego kako je izgubio.
Drugo, ovako nepoštovanje protivnika je nezamislivo, kad već on ne zna za fer pley, moralo bi da bude kažnjivo.
Treće, taktika? Došao po par bodova pa odlučio da ga ovaj ubije sa 6-2, 6-1? To jedan profi igrač ne bi trebalo da radi, dzukački potez.
Četvrto, pogodila ga smrt Amfilohija? Dajte, je l ima još neki izgovor da se upotrebi? Pa on je valjda profi igrač, a kažete da je i mentalna gromada, a ako ipak nije, mogao je lepo da preda na početku, pogodila me smrt i ćao zdravo. Ovakvo ponašanje jednog sportiste koji je trenutno 1.na listi i ko pretenduje na najveće zvanje je u najmanju ruku jadno.

Bolesni skot

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan
Taj Višković mu ne izlazi iz guzice još otkad ga je Noletov otac (Tijanić bio direktor) oterao sa RTS zbog nekoliko kritičkih rečenica...

Donato

pre 3 godine

Docekase grobari malo da pljuju. Izasli iz rupa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 30. oktobar 2020 19:14)

Nego sta! Sanogo Srbine šaljemo ti dres Partizana! ahahahah....

Canadian

pre 3 godine

Citam komentare i stvarno kakva gomila neispunjenih budala danas gleda tenis i sport uopste.
Evo ovako balvani da vam nacrtam. Zamislite da se igraju kvalifikacije za svetsko u fudbalu, Brazil se kvalifikovao kao prvi u grupi i igra poslednju protiv nekih mesara. Hoce li igrati Neymar i najbolji tim pa da sutra ne ode na svetsko jer ga je neko polomio.
Trebao je da se polomi danas da bi izgubio 7:5 7:5 i da bi vi sr*li kako je njegovo proslo, dao je sve od sebe ali KRAJ.
Vasi komentari samo pokazuju svu vasu glupost - sport je biznis a dzukci sa 20e u dzepu nisu kompetentni da komentarisu ni biznis ni tenis.

Pepe na piramidi

pre 3 godine

(El Doctore, 30. oktobar 2020 20:03)

Potpuno netačno, gledao sam taj meč, Nadal je igrao i borio se, očigledno tempirao formu za finale RG-a, plus raspoloženi Švarcman koji nije tamo neki anonimus.
Ovo danas nije bila igra, ni borba, nego bruka i sramota, totalno nipodaštavanje svih na terenu, mada je najviše ponizio sam sebe.

sweswe

pre 3 godine

Prva cetiri nosioca turnira ispala za manje od 24 sata (prvi, treci, peti i sesti na ATP listi), zavrsni u Londonu pocinje za dve sedmice, a svi oni ucestvuju. Sta vam nije jasno?
Ako imate pitanja, samo pitajte...

El Doctore

pre 3 godine

Isto ovako je i nadal u polufinalu rima izgubio od svarcmana 2:0 i to bas ubedljivo, a onda sve potamanio na rolan garosu... toliko o tome da nadal nikad ne bi ovo uradio, kao sto citam u komentarima.. vrhunski teniseri to umeju cesto da urade jer kalkulisu i kada im odgovara da ispadnu oni izgube, sta se lozite

Mikii

pre 3 godine

Voleo bih da sam uzivo na turniru bio i kada se ovako ponasa ustanem pre servisa kada je tisina i kazem da se ovako sampion ne ponasa, da ne postuje prvo tu publiku koja je tu, protivnika, da li si video da se Nadal nekad tako ponasao, da ne folozofira kada daje govore, da ne salje srca jer izgleda vestacki, da batali stvari van tenisa. Razumem, svega mu je preko glave ali moras da izdrzis ukoliko zelis da budes najbolji, uz tebe smo ali za neke stvari i sam dajes povoda da te ne vole, pa bolje uradis kao dzemperko nego ovako veruj mi, uzdravlje
(Aleksa, 30. oktobar 2020 19:28)

I ja bih voleo da budes negde uzivo na mecu i da mu to kazes, cisto da vidis kakvim ce socnim recnikom da ti otpozdravi. Valjda biste tad konacno shvatili o kakvom se coveku zapravo radi i koliko ga boli uvo za sve vas u paketu.

Nervozni poštar

pre 3 godine

Nole nije smeo baš ovako pasivno da odigra meč ali je sigurno da je u pitanju nešto van terena i sporta, verovatno smrt Amfilohija ili eventualno pretnje njemu i porodici od strane mafije... Drzi se Nole!
(Kosta, 30. oktobar 2020 20:38)

Stanislave, preterano se*eš...

320 and counting...

pre 3 godine

Sad smo prebrojali sve Novakove mrzitelje...za sada 319 komentara( mrzitelja) prema 10 miliona Srba (dijaspora)...nije vas puno, hvala Bogu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ms, 30. oktobar 2020 20:10)

A tek kad dodamo Ruse i Kineze, ihaj...

Slavica

pre 3 godine

Novače, nije sportski, i ti to znaš! Ne kalkuliši, ono što se svesno propusti, ponekad se obije o glavu. Budi onaj kakvog te znamo!

Mikii

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today. 
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best. 
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam
(Boris, 30. oktobar 2020 19:35)

Pa, vrte je isti ovi bolidi koji to pisu i na sprskom, hahahahahaha. Umro matori Amfilohije kojeg je video dva puta u zivotu i on gotov, utucen, ne zna sta ce od sebe. I to, evo, prolazi. Ovaj narod je najgluplji narod svih vremena.

ms

pre 3 godine

Sad smo prebrojali sve Novakove mrzitelje...za sada 319 komentara( mrzitelja) prema 10 miliona Srba (dijaspora)...nije vas puno, hvala Bogu...

Padinjak voli Partizan!

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!

Ni po babu, ni po stričevima

pre 3 godine

E moj "stručnjače" napisao si tskvu budalaštinu. I šta si ti očekovao da u prvim kolima dobije nekog iz prvih deset? Da li je on kriv što favoriti ispadaju u ranijim fazama. Naj idealnije bi bilo da se u 16 nadju svi oni koji su na ATP u 16. Pa tako da u 1/2 igraju prva četvorica. Ali to je teško izvodljivo. Zato se trudiš da budeš prvi na ATP a onda imaš i lakše protivnike
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (johny, 30. oktobar 2020 18:16)

Tačno.
Samo onda ne treba biti licemer kao mnogi ovde i prozivati Nadala zbog lakših protivnika na RG.
Upravo se njemu dogodilo isto, da poispadaju neki od favorita iz njegovog dela žreba.

Donato

pre 3 godine

Docekase grobari malo da pljuju. Izasli iz rupa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 30. oktobar 2020 19:14)

Nego sta! Sanego Srbine šaljemo ti dres Partizana! ahahahah....

Sima Kosmos iz dalekog svemira

pre 3 godine

Šta ga briga? On je svoj cilj ispunio, trebalo mu je da dva puta pobedi i to je uradio. Zašto bi se dodatno zamarao posle ionako teške i naporne godine?

Milan

pre 3 godine

Treba da se lomi i klizi na kolenima da bi obožavaoci bili zadovoljni i osvoji tunir , pa da sledeće godine sa 35 ni ne dođe na isti i izgubi dragocene poene. Nema vrhunskog sportiste koji nije kalkulisao u životu posebno u poznim godinama karijere. Cepaj Nole kad zatreba, ako ide. Ako ne ide, boli te uvo...

milan76

pre 3 godine

Rece pre par danaa jedan momak ovde.. Novak ce pobediti prva 2 meca i. 3 mec gubi namerno pošto mu je poenta da osigura prvo mesto.. Vecina kao i ja nisam verovao ali covek bese 1000% u pravu...

andrej

pre 3 godine

Ajte rodjaci samo naprijed vi bi Isusu nasli manu a ne njemu..zato smo tu i gde smo..pocnite da trenirate pa pravite svoje karijere a za njega ne brinite

c i t i z e n

pre 3 godine

Нормална реакција правог шампиона пљуваног, ниподаштаваног и игнорисаног од свакојаке ништарије. Дошао је да овери прво место и то је урадио. Неће да замара мишиће већ их спрема да сатре општеобожаване примадоне (пре свега ину швајцарску). Зар нисте приметили да је окренуо ћурак наопако од оне срамне дисквалификације у Њујорку? Сметало вам је што жели да га сви воле а сада вам смета што га баш брига? Потпуно сте неважни, величине опстају без обзира на вас.

niko

pre 3 godine

@DžaBu ... e sad nije krivica njegova što dolaze 10 000 da plate da gledaju pa onda ih on ne poštuje jer i bez publike on je igrač tenisa i apsolutno mu je ista stvar ...."
Sta mislis odakle mu 4 miliona doloresa za osvajanje GS? Od toga sto nema gledalaca? Napravili stadione koji primaju po 20.000 gledalaca ... iz altruizma?

Mikii

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan!, 30. oktobar 2020

Mora. Razumi coveka. Vec mu je jednom Srdjo uletao u kabinu, drugi put bi bilo fatalno za njega.

Nikola

pre 3 godine

Zabole njega za vaše komentare, uradio je Sve u svom životu, a dali smo mi.
(Dejan, 30. oktobar 2020 20:03)

Onda idi i radi nešto dobro u svom životu, što si došao ovde da dangubiš ?

Kosta

pre 3 godine

Pojedinci po 15+ komentara a ja treba da otvaram šampanjac kada mi jedan objave... Komentari kao da stizu iz ustanove Laza Lazarevic i sl., bilo naše ili iz komšiluka. Fascinantna mi je količina negativne energije, zavisti i mrznje... To ide do te mere da uzimaju koliko god uredjaja na raspolaganju imaju da koriste za komentarisanje i glasanje a sve sami "naši"... Nole nije smeo baš ovako pasivno da odigra meč ali je sigurno da je u pitanju nešto van terena i sporta, verovatno smrt Amfilohija ili eventualno pretnje njemu i porodici od strane mafije... Drzi se Nole!

Mikii

pre 3 godine

Gospodine Mikii, ja mislim da je to sve organizovano.
(Srki, 30. oktobar 2020 20:21)

Znamo i ko to radi :) Znaju i ovi nepismeni nolovci, ali begaju od istine ;)

Mikii

pre 3 godine

Tvojih hebenih 90 bodova koje si dosao da "osvojis" malo znace onim ljudima koji su dosli da te gledaju i plate ulaznicu skuplju od one za Novogodisnji becki koncert.
(vidoje, 30. oktobar 2020 19:32)

Ljudi koji radije gledaju prebacivaca loptice preko mreze nego becki koncert, zasluzuju mnogo gore stvari od ove koju su danas doziveli. Da je srece da im to cesce radi.

Nole do pobede

pre 3 godine

Meni ste vi ljudi hit, nije mu bio dan i šta sad, vratiće se Nole još jači kao i uvek. Čum ne osvoji turnir odmah je najgori, a kada osvoji svi smo uz njega vamo tamo. Koliko je samo učinio za ovu zemlju trebalo bi sve vas da bude sramota što kažete bilo šta loše za njega.

mikin

pre 3 godine

@Pera ..."Ja ne znam čemu svi ovi komentari.. Novak je ispunio cilj zbog kojeg je i došao na turnir koji mu je skroz nebitan ..."
E reci cu ti ja kad ne znas: a da si ti nekoga pozvao na proslavu a taj se pokupio cim je popio i pojeo, kako bi se osecao?
A taj turnir koji mu je "nebitan" je jako bitan jer je uzeo "sta je hteo" i tu je dosao NA POZIV: tzv wild card (WC ... tako se i ponasao)

xxx7

pre 3 godine

hahah najjaci komentari doso po dve pobede i boli ga uvo?! Ljudi u svakom sportu a pogotovo u tenisu,titule su apsolutno najvznija stvar ( ok,i prvo mesto je vazan podatak ), ali titule su titule, a on se ponasa kao da ih ima vise od svih,a ne da kaska za obojicom ( i nemojte molim vas sad ima vise vaznih titula,i to je vrlo upitno da li ce do kraja karijere da ih zadrzi,jer razlika nad Rafom je mizerna). A pogotovu sto igrac poput njega uvek ali uvek ide na titulu na bilo kom turniru na kome ucestvuje. Izgubio je (u razloge uopste necu da ulazim) i polako pocnite da se navikavate na ovo,jer bioloski sat kuca i jednostavno onakva igra koju je imao nece moci nikada da se ponovo desi,pogotovo u kontinuitetu, a na sve to i njegova psiha je poslednjih godina vrlo upitna, kao i samo interesovanje i njegov fokus na tenis.

mali radojica

pre 3 godine

Je li komentatori i vrsni analiticari secate li se kako je Svarcman unakazio Nadala u polufinalu Rima......pa da...ne secate se. Slazem se da nije lepo da prvih 10 ovakvo skupljanje bodova ali su svi pa i Federer i Marej(do povrede) ovo radili a ovim junosama novim ne treba ni trositi reci jer oni ispadaju tek tako i od 110 I 125 igraca pa ne mozes pohvatati koji je razlog....a ovde je to ocigledno. Uzeo bodove, pojavio se, videla ga publika i on ostaje do 15.02 prvi na listi. A sad pitanje a sto Rafa nije isao u Sofiju po neki bod pa jasno mu je bilo da je to gubljenje vremena. Uostalom ovo je isto kao kod NBA igraca koje bas briga za Olimpijske igre i Svetska prvenstva jer jedna povreda i to je kraj za tu sezonu a pri tom on gubi i pare i vreme......

Pera

pre 3 godine

Jasno je da mu se nije igralo posle obezbedjenog broja 1 na kraju godine.
Svi bi voleli da je pobedio, ali necu da moralisem, tesko je biti uvek motivisan...
Ono sto me brine je, da za razliku od Rafe, cesto vise ne igra iz ljubavi prema tenisu, nego samo sa ciljem da postigne rezultat koji mu treba. To moze da mu pomogne na kratke staze, ali ukazuje na gubljenje unutrasnje vatre i moze da prevagne u korist Nadala iu trci za najvisse GS titula (Federer vise nije u trci).

neko ko zna

pre 3 godine

Ovo je skandal kako je igrao, ali skandal. Treba ga kazniti, tako se ne ponasa profesionalac, ma sta god da je bio razlog, a njegovi su svi hvala Bogu i zivi i zdravi. Ako mu se nije igralo postoji 1000 razloga da ne igra. Sramotna i jadna igra

Jelena

pre 3 godine

To je ta arogancija i bahatost, izgubio mec u stilu "boli me uvo, moze mi se", samo dzabe oduzeo u zrebu mesto nekom ko bi se stvarno borio za mec. Zna se ko su pravi sportisti i kako se pokazuje klasa.

Dzemo

pre 3 godine

Prvo da naglasim da Djokovica izuzetno obozavam najprije kao covjeka velikog srca a onda i najboljeg i mentalno najjaceg sportistu na svijetu
Ovo sto smo danas gledali pocinje ozbiljno da me zabrinjava jer imam utisak da poslije onog poraza od Nadala on jos uvijek nema svoju staru igru i onu tipicnu hladnokrvnu dominaciju
On posle Nadalovog poraza jos uvijek nemoze suvereno da dobije svoj servis i dozvoljava svim protivnicima da ga brejkuju sto me posebno brine
Volio bih da je to samo trenutna faza ili da ja ipak grijesim i da on ponovo krene da lomi i melje protivnike
Nadam se da ovaj poraz nece imati neke ozbiljne posljedice na tabeli i da ostane sto duze 1. i obori i taj rekord
Napred Nole !

Mikii

pre 3 godine

Ovo sto smo danas gledali pocinje ozbiljno da me zabrinjava jer imam utisak da poslije onog poraza od Nadala on jos uvijek nema svoju staru igru i onu tipicnu hladnokrvnu dominaciju 
On posle Nadalovog poraza jos uvijek nemoze suvereno da dobije svoj servis i dozvoljava svim protivnicima da ga brejkuju sto me posebno brine 
(Dzemo, 30. oktobar 2020 19:40)

Pa cekaj, je l' on mentalno najjaci ili nije? Ne znaju nolovci kako da opravdaju bruku, pa nije vazno sta ce da napisu. Bolje vam je da ucutite vec jednom.

40 15

pre 3 godine

Pa sta nije strasno drugi poraz u godini a nije mu se ni igralo cak, masters 500 samo + obezbedio covek prvo mesto za kraj i cao. Ne nego bi trebalo ko federko da redja masterse 250 i 500 pa da kaze posle da ima najvise titula xDDD. Nego koliko je ovaj king kaiser ili kako vec jadan to je strasno. Aman covece uzece ti i te grend slemove za koje se jedine drzis. U svemu ih je bolji osim u tome shvati. Vidi se iz aviona da si i sam svestan pa guras tu pricu dok mozes. Aman ti prestani da mrzis bice ti lakse covece. Koja bolesnicka ekipa na ovim komentarima. Iskreno se nadam da je par umnobolnih sa vise akaunta, iskreno.

гробар

pre 3 godine

Нема ту шта да се пљује. Очито је тотално ван форме. И претходна два меча јр једвс добио

Трооки Гавран

pre 3 godine

Aman ljudi i on je čovek, ni vsms se ne ide na posao svakog dana. Možda ga je pogodila smrt Amfilohija, znamo koliko mu znači religija i crkva. Nije mu se igralo, i ima pravo na to

neki veliki dr

pre 3 godine

Sanogo GOAT. Igra u zvezdi fudbalicu a u slobodno vreme suri Noloa u tenisu. Ima bolji h2h od srbskog pravoslavno-neneskog goata. Bravo Sanogo!!!!

Duka

pre 3 godine

Polako treba da se naučimo na ovakav trend igara našeg Noleta, sledećih dve - tri godine. Igraće koliko treba, i koliko mora!
Rušio sve rekorde, i kada budeo srušio rekord i broju GS, odmah će se povući.
P.S. Baš me zanima kako će se ophoditi, igrati, zalagati, izgarati u Londonu!

panter pudlica

pre 3 godine

I posle se pitamo zašto ga 90% populacije ne podnosi. Ovo što on radi i kako se ponaša je velika sramota za najboljeg igrača sveta i bruka za tenis. Apsolutno nema opravdanja i apsolutno nisam Novakov hejter, već samo objektivna osoba.

Berliner

pre 3 godine

U 1. gemu meca sam predosetio da nece da valja i to onog trenutka kad je promasio smec. Sta je najgore u svemu ovome? Meni uopste ne deluje da se on nije trudio! Nije pokazao emocije, ali zapeo je koliko je mogao. E, to je ono sto ne valja. U ovom trenutku on ne moze vise od ovoga. Dakle, bato, proteini i trening, nedostaje tu mnogo snage. Kako je neko vec primetio, nema snage u udarcima!!!

Stefan

pre 3 godine

Ok, poraz. Vidjelo se da nije htio sekunde da ovde ostvari pobjedu. Medjutim, ovo sto je uradio u zadnjem gemu, sa servis-volej igrom u zadnjem gemu je cisto nepostovanje protivnika. Sa ovim me je bas razocarao. Jesam njegov navijac ali ovo je totalno nesportski odigrano. Neka sada dijeli srca publici i misli da ce ga cijeli svijet zavoleti.

tomato

pre 3 godine

Ovo je velika sramota za Novaka ovakav pristup igri.. ako si povredjen ili imas neke probleme predaj mec ovakva igra i ovakav pristup je sramota

valjda oni znaju bolje od nas sta je fair play

pre 3 godine

Domacin Turnira u Becu Dominic Thiem koji ga je zaduzio igranjem u Beogradu ne igra dalje, a zbog njega je Nole i dosao u Bec, da bi u finalu napravili spektakl, nije bilo moguce i Novak je pustio mladjim da osvoje turnir.

o.n.

pre 3 godine

Новак је пре свега велики човек..Потрешен је смрћу Митрополита Амфилохија, а ваља стићи и на сахрану.
Жао ми је што неки овде не виде једину могућу истину.

neki veliki dr

pre 3 godine

Sanogo GOAT. Igra u zvezdi fudbalicu a u slobodno vreme suri Noloa u tenisu. Ima bolji h2h od srbskog pravoslavno-neneskog goata. Bravo Sanogo!!!!

vuk

pre 3 godine

Ode on za Crnu Goru u nedelju da isprati Amfilohija.Kakav Bec,on je uzeo koliko mu treba u Becu.Neke druge stvari su mnogo vrednije od tog turnira od kojeg mu mnoge i ne zavisi karijera.

Kako Jetza kaže

pre 3 godine

A Novak mi se cini kao da mu fali te snage da je zategne malo i skrati poen.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 30. oktobar 2020 18:26)

Probaj ti da udaraš jače uz bobice, cveće i ostalu travicu koju jede...
Da li ti shvataš da njegova deca, nikad nisu osetila čak ni ukus morskih plodova, ništa.
Oni ne znaju kako je ukusna pastrmka, jastog, škampi, kavijar, nema bato, samo biljčice i to je sve...

To je to

pre 3 godine

Bezobrazni lik ,bez vaspitanja, to je to. Uz to, prvoklasan teniser. Nece preci Federera po broju nedelja na 1m mestu, i nece osvojiti vise nijedan GS, niti jos manje OI

Nikola

pre 3 godine

Жао ми је што неки овде не виде једину могућу истину.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (o.n., 30. oktobar 2020 19:40)

Dok ne pročitam u "Trećem Oku", ne verujem ti ništa.

Dare

pre 3 godine

@Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

Ako zaista gubi jer "igranje nema nikakvog smisla za njega" onda je jedna velika NULA i kao čovek i kao sportista.

HanSolo

pre 3 godine

Uvek sam ga branio ali je sad dosta.. 3 brejk lopte a on ko drogiran i kao diže reket prema lopti! Postao je nula! Tako pasivno se ne ponaša jedan broj 1..SRAMOTA!

DRAGAN

pre 3 godine

Novace, izvini, danas si
izneverio svoje navijace.
Danas nisi postojao na
terenu.Da li si svestan toga.
Ovako broj 1 da izgubi mec.
Sramota ziva.

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Kakav debakl? Totalno nebitan mec!
Sa bogate trpeze, pala jedna mrvica!
Pa valjda je vredniji vikend sa poridicom i slatkom decicom i malo treninga sa Stefanom, od totalno nebitnih meceva?

majs

pre 3 godine

Obožavam Novaka i ljutim se na sve neopravdane kritike koje mu ne dobronamerni ljudi upućuju. Ali danas nemam opravdanja pa čak ni zbog Amfilohija. Pa ljudi u Becu su dosli da ga gledaju, platili debelu cenu za karte pa to nije pošteno prema njima da se nije ni potrudio ama bas nimalo

Speed

pre 3 godine

Neverovatno.Koja sramota za Novaka i fanove.Ne treba traziti lazne razloge,Sonego je igrao odlicno i deklasirao Noleta.Ali ovo nije neko cudo jer puno puta se Novak provukao dobrim zrebom i sl. takp da sigurno dolazi vreme kada cemo sve cesce gledati poraze Noleta.Tesko da ce osvojiti jos neki GS jer tu su 34 godine a tenis kpji Nole igra nije tako lep,jednostavan i raznovrstan kao Fedeterov i zahteva puno vise trcanja i puno vise umara i pitanje dokle ce Nole moci.Ali veliko hvala za sve dosada uradeno jer je u pitanju najveci Srpski sportista ikadal

Aleksa

pre 3 godine

Došao je po dve pobede ako je zdrav onda je ova igra nepoštovanje publike, protivnika i organizatora turnira. Ovako Nadal nikada ali nikada ne igra. Klasično tankovanje.

vidoje

pre 3 godine

E, sada je sve doslo na videlo. Ovo je njegova prava slika u poslednje vreme i njegov odnos prema igri uopste. USO, RG i sada Bec ... nije imao NI JEDNU cistu pobedu da mozes da kazes da je igrao odlicno i da je zato pobedio. Sve se izvlacio ko tarana iz lonca. Ovaj Djokovic nema blage veze sa onim na koga smo navikli. Nema to veze sa godinama vec iskljucivo sa glavom i njegovim odnosom prema igri i zivotu. Koga kog je pobedio uhvatio ga je na ime i staru slavu. Ovaj Talijan ocito nije progutao (praznu) udicu. SRAMOTNO ... koja rasprodaja ugleda i onoga sto je jako tesko stekao. Tvojih hebenih 90 bodova koje si dosao da "osvojis" malo znace onim ljudima koji su dosli da te gledaju i plate ulaznicu skuplju od one za Novogodisnji becki koncert.

HanSolo

pre 3 godine

Evo zašto ga ne vole.. Ovako ne zaintresovano nikad nisam video drugog broja 1.. Ni u staro vreme.. Svi su se borili do poslednjeg poena.. On samo prebacuje loptu pa Ajde kako bude.. Jadno.. Bolje da prestane da igra.. Biće uvek najbolji kod nas.. Ali ovo mi se ni malo ne sviđa..

Radoslav

pre 3 godine

Neobjasnjivo ???
Čoveku se srce cepa za mitropolitom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šumadinac bre) Kakva glupost? Čist NEPROFESIONALIZAM! Tankovanje, treba ga kazniti, nepostojanje sporta kojim se bavio svojih navikava, sramota!

Andjela

pre 3 godine

Ipak je to blamiranje. Odavno sam Rodzeru, Novaku, Nadalu savetovala da treba znati kada se povući u "penziju", to je znao Borg, Sampras.... kada si postigao neku veliku pobedu, na primer, Rafa osvojio 13 RG, i tsl....

srle

pre 3 godine

Novak je ostvario dve pobede i zato je došao u Beč. Nema više potrebe da se kida i gubi snagu na turnire koji mu u suštini nisu toliko važni. Svako ima loš dan na poslu, danas je Novak igrao loše, protivnik odlično. Plus, nadovezalo se ovo danas sa mitropolitovom smrću, to je to. Nije mu se igrao tenis. Srećno Nole na Završnom mastersu, da se privede sezona sa još nekoliko pobeda, puna podrška.

107-66

pre 3 godine

107-66,ti druze ocigledno ne gledas ili nemas pojma o ovom sportu tako da.....
(Stefan, 30. oktobar 2020 19:17)

Stavio sam + da te poguram malo.

Znas ti dobro koji Pera

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znaš ti dobro koji Pera, 30. oktobar 2020 18:54)

Palo nam je na pamet.
I baš zato nikad neće biti najveći ikada, bez obzira kakvu statistiku imao na kraju karijere.
Šta misliš, da li bi Nadal ikada pokazao ovakvu malodušnost na terenu ?
E to je ono što razdvaja njih dvojicu, a ne par pobeda manje ili više.
(Nikola, 30. oktobar 2020 19:16)

Videćemo drugar, nema potrebe paranoisati sa predskazanjima, nismo baba Vange, videćemo. A msm da ni tvoje ni moje mišljenje nema veze sa ničim osim nama samima pa, u tom slučaju, bolje da je pozitivno nego negativno :) pozz i svako dobro

Aleksandar

pre 3 godine

Do zavrsetka karijere ostala su jos dva cilja :
No 1 najvise broj nedelja, 310 + 1 i grend - slemova 20 + 1
Plasmanom u 1/4 finale u Becu obezbedio je prvo mesto do kraja godine, a ako u Londonu odigra dobro, mozda i do marta.
Cuva noge, ruke koje ce "lomiti" jos samo na "grend-slemovima".

Dušan Bokić

pre 3 godine

Tipsarević je jednom prilikom izjavio da je lepo kad se rano ispadne s turnira: "vidiš grad, malo se provedeš, ako ostaneš do kraja, čim završiš turnir ideš na sledeći". Nole slabo kapira, tek u 34.?

ja

pre 3 godine

Tuguje za Amfilohijem.
(donald, 30. oktobar 2020 19:17)

Jesi čitav? Jeste, verovatno je poštovao čoveka, ali nije mu on neki rod da se toliko potrese.

Malo morgen

pre 3 godine

Nole je u klubu 58. 58 velikih titula(majors).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (saša, 30. oktobar 2020 19:38)

Možda u glavama nolobotova.
U realnosti, zna se da GS vredi duplo više od Mastersa, tako ih ATP boduje, pomiri se s tim, mlekce pa u krevet...

Pit

pre 3 godine

Očigledno tankovanje, verovatno zbog sahrane. Kao, ne može da pročita servis, i ide u drugu stranu. Poštenije bi bilo da je rekao da se oseća loše i da nije ni izašao da igra. Ovako ... dobar teniser, možda najbolji ikada, ali ni prići Rafinom odnosu prema protivniku, publici, sportu. Da me neko pogrešno ne shvati, količina dobrih stvari koje je uradio je neuporediva veća od ovakvih povremenih padova, kad bismo svi bili kao on, i pored svih njegovih mana, Srbija bi bila neuporedivo bolja nego što jeste.

Marko

pre 3 godine

Vec vidjeno. Jednostavno to je deo njegovog karaktera i zbog toga je daleko iza Nadala i Federera. Ovde on jednostavno pokazuje da nema postovanja prema ljudima u publici, organizatorima (oni su mu utrpali milionce u dzep, to se zna, inace ne bi dosao). Znamo i za onu namestaljku na Vimbldonu, te mnoge druge stvari...
To je jednostavno Novak Djokovic.

Mirjana

pre 3 godine

Bojim se da ce ovaj momak, naš najbolji sportista svih vremena, da mi se smuci do zalaska karijere. Neko zbog koga sam noci probdila, pratila ga i prozivljavala njegove uspone i padove k'o da mi je rod rodjeni.
Gotovo da prizeljkujem da se penzionise pre nego izgubi svaki integritet. Ovo je danas bilo sramotno i nedopustivo.

petar

pre 3 godine

Profesionalc NE MOŽE ovako da se ponaša na terenu. Ovo je nepoštovanje publike u sali, navijača i svih koji vole tenis. Ovako ponašanje na terenu je za kaznu. Namerno serviranje duplih grešaka, puštanje loptica, servis volej non stop. Sramota!

2CRAZY

pre 3 godine

Ma kakvo namestanje, Novak kao i uvek taktizira!
Obezbedio je prvo mesto, nema vise potrebe da grize na ovom turniru i da rizikuje povredu.

DžaBu

pre 3 godine

Hehe ovde 230 komentara do sada i 230 tatka na Novaka :)) Ko da ste ga vi napravili / rodili pa vam život razočarao :) Opustite se..ladno pivce..porodica..malo igra sa decom ili devojkom ( ko nema dece ) i opušteno..sport je to drugari..gubi se ..pobedjuje..i tako dalje. Jesteeee Novak ne poštuje mene ili tebe tamo što nemamo šta da radimo pasmo uključili televizor i onda smo sada uvređeni..Leleee majko ! On čovek igra tenis ko što moj ćale igra šah jer ga vole..e sad nije krivica njegova što dolaze 10 000 da plate da gledaju pa onda ih on ne poštuje jer i bez publike on je igrač tenisa i apsolutno mu je ista stvar jer nije on glumac za TV ekrane ili u Pozorištu pa da zavisi ISKLJUCIVO od publike i poštovanja iste. I ja ako sam programer ili web dizajner ja ću biti to i ako me snima TV uživo i ako me niko ne gleda..ljudi lagano...to je zabava i sport za nas a životno opredeljenje i posao za profesionalce. Pozdrav moj narode :) i samo laganini!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ЏА БУ - Ниси у праву. И код тебе као и код Новака вечерас "балкански менталитет". Стварно НИСИ У ПРАВУ.

gvozdje79

pre 3 godine

Iskreno od nekog ko te voli toliko da je I zdravlje svoje vise puta urusio zbog nekih meceva od nerviranja.
Pretpostavljam da si izgubio da bi u nedelju bio u Podgorici,ali trebao si da pruzis neki otpor a ne ovako..
Neka mi gospoda Bog oprosti ako gresim

German

pre 3 godine

Da da, svi vi koji navodite ovo kao razlog zasto nece biti u klubu 20 - hit ste. Kao da Federer i Nadal nikada u karijeri nisu odigrali katastrofalno ? Relax ljudi. Dva poraza ove godine ima samo. Svuda je stizao u završnice, osvojio AO, ponovo će završiti godinu kao prvi, opustite se.

Kralj mača

pre 3 godine

Ма Новак данас неће да игра. Није да не може или да постоји неки посебан разлог, него једноставно - НЕЋЕ!

NBG

pre 3 godine

Imam veliko postovanje prema Noletu i svemu sto je u karijeri postigao, ali ovakvim odnosom prema igri kvari imidz velikog sampiona, koji je godinama sticao. Neprepoznatljiv je. Jednostavno se primeti kada na terenu ne uziva i kada mu nije do tenisa.

Nole fan

pre 3 godine

Čovek je došao po ono što je i zeleo, a to je da osigura prvo mesto do kraja godine. Za one koji ga pljuju, ne shvataju da ce se skoncetrisati samo na Grand Slamove do kraja karijere, eventualno neki Masters i OI u Tokiju ako uopšte budu održane. Tako da ovo za mene nije nikakav debakl ili iznenadjenje.

Kaiser Roger

pre 3 godine

Ovo se Federeru i Nadalu ne desava.Ne mislim rezultatski ali ovakva nezainteresovanost a na sva usta prica o rekordu je sramota.Pa ostavi srce na terenu pa makar izgubio.Nije veliki sampion i to je to.

nenadj

pre 3 godine

Ljudi, pa zar nije ovo ocigledno.
Novak zeli da ide na sahranu Amfilohiju.
Ne zelim da komentarisem uopste njegovu nameru, samo bi mi bilo smekerski da je jednostavno predao mec i rekao razlog.
Verujte mi, aktivno sam dugo igrao tenis i trenirao 15 godina, ocigledno je da Djokovic nije zeleo da dobije ovaj mec.

Aleksandar

pre 3 godine

Neko ko je trenutno br.1 na svetskoj rang listi i koji pretenduje da bude najbolji igrač svih vremena ne sme ovo sebi da dozvoli.
Ovo je do skoro bilo nezamislivo za Novaka.

CroFed

pre 3 godine

I šteta za Ćorića jučer, bio je kudikamo bolji igrač u prvom setu, no... Uglavnom ako osvoji London, ovo će obzirom na sve biti jako dobra sezona za Novaka, temelj za rušenje nekih rekorda koje nije (još) dostigao

Nikola

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znaš ti dobro koji Pera, 30. oktobar 2020 18:54)

Palo nam je na pamet.
I baš zato nikad neće biti najveći ikada, bez obzira kakvu statistiku imao na kraju karijere.
Šta misliš, da li bi Nadal ikada pokazao ovakvu malodušnost na terenu ?
E to je ono što razdvaja njih dvojicu, a ne par pobeda manje ili više.

Marija

pre 3 godine

Novak ima jasan put kojim ide, čovek je svestan svog života, i naravno da će pre izabrati u ovom trenutku da što više vremena provodi sa porodicom nego na terenu ukoliko nema potrebe, zbog čega da ga bude sramota. Nije mu išlo, nije se ni trudio, ide kući čovek. Malo li je igrao, 15 godina, da sad kad nema više potrebe gubi vreme svog života. Njemu je to vreme dragoceno, jer ga nema mnogo pored svih obaveza, on tačno zna šta želi i to i radi, nikome nije dužan da se pravda, svako sam bira da li će gledati meč ili ne. Novaku su bitni rezultati, da se obazirao na komentare svih vrsta ne bi stigao tu gde je sada.

Nemanja

pre 3 godine

Za sve koje prate Djokovica malo duze ovo nije neocekivano. Zacrtao je da ostvari dve pobede i zavrsi kao prvi i to je to. Kod njega je cela karijera stvar dokazivanja a ne ljubavi prema tenisu. Ako ih bude presao sa GS trofejima okacice odma reket o klin.

Pera

pre 3 godine

Ja ne znam čemu svi ovi komentari.. Novak je ispunio cilj zbog kojeg je i došao na turnir koji mu je skroz nebitan a to govori i činjenica koliko dugo tu nije ni igrao.. sledece godine će se oduzimati poeni i cemu poenta da se sada troši i kome dokazuje.. došlo je vreme da igra pametno koliko mu treba a ne na snagu i na posledice trošenja svoga tela!
Pozdrav.

miodrag

pre 3 godine

Ja ne znam šta da kažem sa ovim izdanjem Novaka. Prvo igrao nezainteresovano. Osvojeni poeni na drugi servis Novaku je bio jako loš, previše je grešio u oba seta čak je sve išlo u korist Italijana. Sonego ni kriv ni dužan otišao u polufinale iako sa ovim izdanjem pokazao solidno. Sa druge strane Novak mora da zaboravi ovu partiju jer je zaista izgledao očajno na terenu i neka se pripremi mnogo bolje za završni Masters.

Boris

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today.
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best.
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam

Koji Debakl, razbio ga je ko Bubanj na veridbi

pre 3 godine

Pratite ovog Sonega, igra neverovanto dobro i pametno. On ide u finale u Bech-u. Razbio je decko Novaka ko Vranjanac sto razbija Nishki bubanj na Ivkovoj Slavi i moze Novak samo da mu kaze-Hut Ab mali, dosta je bilo od mene, nastavi ti....

Ivan

pre 3 godine

Jel vam sad jasno zasto on nije u klubu 20 i zasto nikad nece.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kaiser Roger, 30. oktobar 2020 19:09)

Sta je klub 20? Djokovic sutra da se penzionise vec sada je i statisticki i po utisku medju 3 najbolja tenisera svih vremena, idi prosetaj decko, kakav klub 20...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нема Новаку после шта бити криво и нема се шта чудити зашто Федерер и Надал имају више навијача. Навијачи препознају и кад се бориш а препознају и кад си овако незаинтересован. Много сам љут на овакве ствари у животу. Џаба му је слати она "срца", чак се њиховим слањем још више понижава и брука. Није фер од тебе Новаче према нама правим навијачима. Поздрав свима вама који овако мислите.

Jovan

pre 3 godine

@Ja sam vatreni navijavc Novaka,ali ovo je bruka nad brukama. Inace mislim da je namerno izgubio mec.BRUKA (Brajan, 30. oktobar 2020 19:15)


Koje su bile kvote za kladjenje?

Јабучило

pre 3 godine

@Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

Ako zaista gubi jer "igranje nema nikakvog smisla za njega" onda je jedna velika NULA i kao čovek i kao sportista.
(Dare, 30. oktobar 2020 19:01)

Цео професионални спорт се, нажалост, не заснива на ферплеју, већ на понашању унутар зацртаних правила. Не браним Новака, штавише, мислим да си добрим делом у праву. Али су скоро сви они такви.

Zoran

pre 3 godine

Proveri će se po svetskim kladionicama ko je uplatio 1:15, kvotu na velike pare. Ako se nađje neko treba ga diskvalifikovati DOŽIVOTNO. SRAMOTA.

Pilipenda

pre 3 godine

Malo ovo nije fer prema ljudima koji su platili kartu da gledaju ovo...Platiš skupu kartu da gledaš najboljeg, a on kao da je izašao iz kafane posle deset piva, koje je preseco rakijom.

Djida Mova

pre 3 godine

Дај бре сјашите са леђа овог човека.
Погођен је смрћу духовног пастира.
Па ја сам цео дан утучен и нисам никакав био на послу. Да ли је то ок или не, није за расправу.
Ноле је људина и човек са великом емоцијом.
Жив био људино људска, диве наш...

Драгивоје

pre 3 godine

Овога пута у одличну рачуницу, на жалост Нолетову и свих Срба, умешао се и трагичан догађај - смрт нашег Митрополита Амфилохија...тако да га нема смисла кудити...

Pit

pre 3 godine

jaaooooo.... biser godine... novak djokovic gubi od sonega jer je indisponiran smrcu Amfilohija ... kakav biser na sk2 komentatora...
(Ljuba N.BAnjac, 30. oktobar 2020 18:50)

Najcrnje od svega je da me ne bi iznenadilo da je u pravu.

Simke_007

pre 3 godine

Moramo biti realni i reci da je Novak pociscen sa terena.Italijan igra dobro,Novak lose,i to je to.Mnogo je bilo bitnije da je igrao Pariz,i da se bori za 37 masters,nego sto je otisao da igra u Austriji,na turniru 500.

Micko

pre 3 godine

Federer i Nadal su daleko ispred njega. Ovako nesto nije Novaku prvi put,a sto se njima dvojici nikada nije desilo. Zauvek zaboravi na GOAT!

VUK

pre 3 godine

Upravo je komentator rekao da Novak nije mogao da igra zbog upokojenja vladike Amfilohija. Moram da se ispovraćam. Jumko izvini . Mesec dana se isključujem.

Mirjana

pre 3 godine

Ovo je dan kada ozbiljno razmisljam o tome da prestanem da navijam za Novaka. Pa ovo je sramota. Nepostovanje sporta koji ga je proslavio i obogatio, nepostovanje protivnika, publike, navijaca iz svih krajeva sveta,... Ma nepostovanje sporta i sportskog duha en general. Takva malodusnost i nezainteresovanost sa dozom arogancije u svemu tome je nedopustiva. Da ne pricam neprofesionalna.
Neko sam ko zdušno navija i grozi se likova koji omalovazavaju Novak uspeh. Ali evo danas ja razumem zasto Novak ne dobija postovanje koje imaju Federer i Nadal. Oni sebi ovako nesto nikada nisu dozvolili.
Mi prozivamo Federera da je dzemperko od onog finala Londola kada nije izasao Novaku na megdan. Pa bilo bi sto puta časnije da Novak danas nije izašao na teren zato sto je u zalosti, indisponiran ili sta vec... Jednostavno nemam reči da ga odbranim i amnestiram.

Slavica

pre 3 godine

Novače, nije sportski, i ti to znaš! Ne kalkuliši, ono što se svesno propusti, ponekad se obije o glavu. Budi onaj kakvog te znamo!

Bruder

pre 3 godine

Novak je duboko potresen smrcu Mitropolita kao i svaki normalan Srbin a on jos i vise jer je duhovan covek i veiki patriota. A cak i da nije tako, bilo bi mudro da ne igra dalje, da ostavi fond poena i za sledecu godinu. Zasto bi branio to kad ne mora. Njegov cilj se zna, zato samo mudro i svoj interes. Neinteresuje ga sta pricaju drugi, sta ocekuju od njega, kako oni vide tenis, sampiona itd...veciti dusebriznici (luzeri). Novak je br 1 do leta a nadamo se i posle leta...

Srđan

pre 3 godine

Sramota !!! Obožavam ga ali ovakvo ponašanje je prosto neoprostivo.Bez žara,bez poštovanja prema publici,navijačima...Bolje da nije ni izlazio na teren ako mu se nije igralo.Zbog ovoga neću gledati završni Masters u Londonu.Bilo bi pošteno da tamo ne igra jer je cilj očigledno postigao.

pc, Niš

pre 3 godine

Vrlo je verovatno da Nole ima neku veću brigu na vratu. Gubili su i Rafa i Federer ali mislim da ih niko ovako nije ponizio, ne samo rezultatom već i igrom. Pitanje je koliko će mu ovo biti velika mrlja u karijeri.

Сораб

pre 3 godine

Тенис је превазиђен заједно са фамилијом Ђоковић. Досадни сте. Дајте мало простора другим спортовима...

Mali Hijavata

pre 3 godine

Auuu, pa to su opet izneverena očekivanja nebeskog dela ovog naroda, bezgrešnog, prepametnog, milosrdnog, prepodobnog, blagorodnog i bogougodnog. Kako ga samo nije sramota što svojim ponašanjem vredja bezgrešne, vredne i smerne Srbe? U zemlji vladaju red i zakon, ekonomija cveta, reke su čiste, škole nove i okrečene, bolnice savremene i besplatne, banke poštene, političari skromni i posvećeni svom narodu... a ovaj samozvani br. 1 nas bruka po svetu!
Sram ga bilo. Ma sram bilo i Teslu što nije izmislio ajfon, nego Amerikanci! Uaaaa poreskom obvezniku iz Monaka, ovo nije na nivou Srbije!
Haug.

istina

pre 3 godine

Veliki broj vas, koji kritikujete, nije svestan da je danas preminuo Amfilohije Radović i šta to znači za verujuće ljude i srpski narod !

Novak je toga svestan !

Novače, samo napred !

Srki

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today.
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best.
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam
(Boris, 30. oktobar 2020 19:35)

Prijatelju, onda se postavlja pitanje kako se Viskovićev komentar proširio po internetu. Izgleda da neko organizovano pušta opravdanja za poraz.

107-66

pre 3 godine

Poceo je da namesta meceve,treba ga strogo kazniti i to oduzimanjem prvog mesta,pa bi se naucio pameti...
(Stefan, 30. oktobar 2020 19:02)

U zatvorena usta muva ne ulazi. Bolje suti.

uniBIH

pre 3 godine

Neshvatljivo loš Novak, nezainteresovan ili nemotivisan. Mozda se nije psihicki oporavio od poraza u finalu RG-a, ko zna. Inace los turnir za njega, nije trebao ni dolaziti, Nadal je svakako najavio i ranije da nece igrati Sofiju.

bmiles

pre 3 godine

Sta reci posle ovog poraza izuzev strasno i za ne poverovati!Koji su razlozi ove nezainteresovane igre naseg i svetskog broja 1. bice rasprava narednih dana,pogotovo od strane njegovih ljutih protivnika.OK mozda je stvarno potresen smrcu Amfilohija,ali to ne treba biti razlog.Mogao je predati mec i svako bi ga razumeo,ovako izasao dozvolio blamazu,poljuljao veru mnogih nas u njega da se sa pravom pitamo sta dalje!? Ljut sam ali vise razocaran kao njegov fan! Jedino ovu ljagu moze popraviti da sad pobedi na zavrsnom turniru u Londonu! Ali to je Novak,ocekivali smo da ce pobediti RG,razocarani smo priznajemo,ali ko zna sta se krije u glavi naseg sampiona!?Verujem da cemo sigurno saznati detalje,ili samo kratko priznanje,bio sam los Sonego je bio bolji!? Verujem da ce se brzo bolje spakovati i otputovati na sahranu.Druge nema ovo nije bio ni N od novaka danas,to me bar tesi.

MarS

pre 3 godine

Pljunite mu pod prozor. Nole je broj jedan, svakom se desi da moralno padne pogotovo kad si pod velikim pritiskom ili cujes nesto lose o nekom ko ti znaci nesto u zivotu.

Ivan

pre 3 godine

Malo se kosi ono sto on prikazuje na terenu u poslednje vreme, sa stvarima koje izjavljuje. Neko ko zeli da bude najbolji igrac svih vremena, ne bi smeo da izadje na teren sa namerom da sto pre izgubi i da ide kuci. Ako mu se ne igra, postavlja se pitanje sto se uopste prijavljivao za ovaj turnir?

Mikii

pre 3 godine

Овога пута у одличну рачуницу, на жалост Нолетову и свих Срба, умешао се и трагичан догађај - смрт нашег Митрополита Амфилохија...тако да га нема смисла кудити...
(Драгивоје, 30. oktobar 2020 19:42)

Hahahahahahahahahaha, ma pomresmo svi od zalosti

Ko to tamo peva

pre 3 godine

14 godina pratim sa pažnjom i simpatijom karijeru Novaka. Ovaj današnji meč nateraće me da proispitam lik i delo Novaka Đokovića.

Riki

pre 3 godine

Uvek sam ga branio ali je sad dosta.. 3 brejk lopte a on ko drogiran i kao diže reket prema lopti! Postao je nula! Tako pasivno se ne ponaša jedan broj 1..SRAMOTA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 30. oktobar 2020 19:08
@ (Kaiser Roger, 30. oktobar 2020 19:09) # Link komentara

Pa sta je ovim ljudima ja ne znam. Oni misle da je teniser neka masina koja uvjek igra isto. I kakve uopste veze ima ovaj poraz sa 20, sta tu ima da mi je jasno.
Jasno je da je razlog za ovo, ok ovo nije ni bila igra nezainteresovanost i nevolja koja je sigurno dijelom vezana i za smrt Amfilohija. Izasao je na teresn nezainteresovan i neobrijan i pokisao i odigrao najgori mec od kada je postao profesionalni teniser. Nema veze, bice bolje samo da vrati emocije.

Aleksa

pre 3 godine

Voleo bih da sam uzivo na turniru bio i kada se ovako ponasa ustanem pre servisa kada je tisina i kazem da se ovako sampion ne ponasa, da ne postuje prvo tu publiku koja je tu, protivnika, da li si video da se Nadal nekad tako ponasao, da ne folozofira kada daje govore, da ne salje srca jer izgleda vestacki, da batali stvari van tenisa. Razumem, svega mu je preko glave ali moras da izdrzis ukoliko zelis da budes najbolji, uz tebe smo ali za neke stvari i sam dajes povoda da te ne vole, pa bolje uradis kao dzemperko nego ovako veruj mi, uzdravlje

Slavko

pre 3 godine

I te kako je bitno, sa vakvim ponašanjem gubi ugled, pa onda mu krivo što ga ne vole. Nadal i Federer nikad ne bi dozvolili ovakvu sramotu.

Znaš ti dobro koji Pera

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"

johny

pre 3 godine

Ocekivao sam da se ovo desi obzirom koliko Djokovic ima srece. Od 2015 godine njemu rezultat na apsolutno svakom turniru zavisi od zreba. Vec 5 godina on ne moze da pobedi 3 jaka tenisera u nizu. Dokaz za to je zavrsni turnir koji nije osvojio od tada i nece nikad vise. Pogledajte GS turnire. Prosle godine na Vimbldonu neki anonimusi sve do finala, da je imao samo nekog da ga malo namuci Federer bi ga pobedio mada je i ovako bio mnogo bolji. Us open prosle godine cak i da je pobedio Vavrinku u osmini finala cekali su ga teski protivnici i posle a on iz toga ne moze da izadje. Cim sam video da mu je onaj spanac uzeo set u 1/4 finalu Roland Garosa ove godine znao sam da ne moze da prodje preko Cicipasa i Nadala. U zargonu igrica skinuo mu je health 25% a posle Cicipas jos vise. Au open ove godine opet gomila anonimusa do polufinala. Poslednjih 10ak mastersa nisu vredni paznje s kim je igrao. Ova serija pobeda ove godine tu nemas 5 teska meca. Daj Djokovicu Vavrinku/Monfilsa u osmini pa posle nekog Medvedeva, Bustu, pa Tima u polufinalu on tu ne moze da prodje do finala godinama i to je jedna velika istina!
(RW#0, 30. oktobar 2020 18:06)

E moj "stručnjače" napisao si tskvu budalaštinu. I šta si ti očekovao da u prvim kolima dobije nekog iz prvih deset? Da li je on kriv što favoriti ispadaju u ranijim fazama. Naj idealnije bi bilo da se u 16 nadju svi oni koji su na ATP u 16. Pa tako da u 1/2 igraju prva četvorica. Ali to je teško izvodljivo. Zato se trudiš da budeš prvi na ATP a onda imaš i lakše protivnike

Ljuba N.BAnjac

pre 3 godine

jaaooooo.... biser godine... novak djokovic gubi od sonega jer je indisponiran smrcu Amfilohija ... kakav biser na sk2 komentatora...
Da nema para koliko ima pre bih rekao kladionice...
inace sam najveci fan Noleta, gledao skoro sve meceve koji su bili u TV prenosu i jedan u Mellbourneu...

Slavko

pre 3 godine

Odoše živci, mislim da treba malo Djole da ima obzira prema nama njegovim navijačima i da nas ne muči toliko. Ne igra muse. Malo i sumnjam u rezultate sa Krajinovićem i Čoricem, kao da su mu pustili.....

Oksi

pre 3 godine

Ni ne mora da lici, vazno je da je osigurao prvo mesto. Sad da lepo ode i fokusira se na zavrsni masters gde ce Bik sa Majorke doci u najboljem izdanju kako bi osvojio turnir koji nikad do sada nije uspeo osvojiti. Takodje, tom pobedom bi Djovak izjednacio rekord po broju osvojenih zavrsnih mastersa.

Ljubo

pre 3 godine

Ovo da ne znam da je Đoković mislio bi da je neki amater.Sramota kako srozava teško stečeni ugled.Dat ću ti jedan savet ili počni ozbiljno trenirati i posveti se tenisu ili nemoj dolaziti na turnire jer ovo nije dobro za stomak,se.e mi se od ovoga tvoga tenisa.Izgleda da je opet onaj Guru umešao svoje prste.

Role

pre 3 godine

Dajte neke strimove, onaj 555scores vise ne radi.
PS nadamo se da Nole tempira igru za GS i taj fazon, ali u ovom trenutku on nema cime da napadne i nemocan je protiv igraca koji ima plan.

Pantagruel

pre 3 godine

Можда хоће да изгуби да би у недељу био у Подгорици, на сахрани митрополита Амфилохија.

RW#0

pre 3 godine

Ocekivao sam da se ovo desi obzirom koliko Djokovic ima srece. Od 2015 godine njemu rezultat na apsolutno svakom turniru zavisi od zreba. Vec 5 godina on ne moze da pobedi 3 jaka tenisera u nizu. Dokaz za to je zavrsni turnir koji nije osvojio od tada i nece nikad vise. Pogledajte GS turnire. Prosle godine na Vimbldonu neki anonimusi sve do finala, da je imao samo nekog da ga malo namuci Federer bi ga pobedio mada je i ovako bio mnogo bolji. Us open prosle godine cak i da je pobedio Vavrinku u osmini finala cekali su ga teski protivnici i posle a on iz toga ne moze da izadje. Cim sam video da mu je onaj spanac uzeo set u 1/4 finalu Roland Garosa ove godine znao sam da ne moze da prodje preko Cicipasa i Nadala. U zargonu igrica skinuo mu je health 25% a posle Cicipas jos vise. Au open ove godine opet gomila anonimusa do polufinala. Poslednjih 10ak mastersa nisu vredni paznje s kim je igrao. Ova serija pobeda ove godine tu nemas 5 teska meca. Daj Djokovicu Vavrinku/Monfilsa u osmini pa posle nekog Medvedeva, Bustu, pa Tima u polufinalu on tu ne moze da prodje do finala godinama i to je jedna velika istina!

Tamni vilajet

pre 3 godine

Pa uzeo je dve pobede. Za to je došao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (unazadnjaci, 30. oktobar 2020 18:28)

Nik ti je dobar, ali lupaš za medalju.
Da li ti znaš ko je Novak Djoković ?
Ne igra on samo za par sitnih poena, on je bre šampion koji ima ugled i to mora da se čuva.

Beznogu

pre 3 godine

Kakav je ovo GOAT? Sonego ga dere ko svinja masnu kesu. Federer i Nadal bi za Max. 45minuta zavrsili ovaj mec i spustili Sanogu sa nogu. 4:0 strasno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Није фер од Новака према нама навијачима што је овако незаинтересован. Једино ако је повреда или су породични проблеми у питању то оправдавам, све остало не.

bmiles

pre 3 godine

Kako neki ovde odmah trce pred rudu i bljuju vatru.Polako narode,sad ce poceti visi nivo,verovatno cemo gledati 3 seta,jer Sonagu sve polazi za rukom,dok nas Novak deluje nezainteresovano,ali ako se zver u njemu ne probudi,ocas cemo pisati drugaciju pricu,po obicaju.Ajmo Nole!

Role

pre 3 godine

Dajte neke strimove, onaj 555scores vise ne radi.
PS nadamo se da Nole tempira igru za GS i taj fazon, ali u ovom trenutku on nema cime da napadne i nemocan je protiv igraca koji ima plan.

unknown

pre 3 godine

Novaku kao da naredi neko da ne igra ovo je toliki neprofesionalizam i nepostovanje svojih navijaca po ko zna koji put,pa makar i pobedio na 3 seta,na sta ovo lici bezvoljno kao duh na terenu!

k-9 se javlja na raport

pre 3 godine

Nebitan turnir. Obezbedio je prvo mesto za kraj sezone i sad moze i da ispadne. ATP 500 turniri svakako nisu glavna motivacija.

Dodatno me zapalilo

pre 3 godine

Dominik se i u proslom kolu jedva provukao.

Nego, dok cekamo Novaka, ovde u Kanadi je objavljena statistika da Novak i Rubljov ove sezone imaju najvise osvojenih turnira (4), pa ce biti zanimljivo i to pratiti. Interesantno je da najveci procenat pobeda na ATP500 turnirima ima Novak (95%), Rafa, 85% i Rubljov 84%. Svi ostali mnogo manje po podacima koje ima TV TSN.

MOZGA BEZ !! ..

pre 3 godine

Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

Srki

pre 3 godine

Nešto ovi turniri izgubili smisao
(vukica, 30. oktobar 2020 18:18)

Naravno. Čim njegov pajtos ispadne, a njegov opstanak na turniru visi o koncu, turnir automatski gubi smisao hahahaahahahaa

neko igra za GS, a neko za masterse i nedelje

pre 3 godine

Razočaran je zbog neuzvraćene ljubavi. A toliko je ove godine slao pozdrava "od srca" praznim tribinama.

...

pre 3 godine

Ne vezano za rezultat (Novak ovo okrece, samo dokxse malo zagreje), da li se i vama cini da Novak nekako udara loptuce slabije od bilo kog protivnika. Nekako mi izgleda kao da nema snage nekad da je onako odvali. Jesu svi mladji, ali i Nadal danas udara snazno. A Novak mi se cini kao da mu fali te snage da je zategne malo i skrati poen.

HanSolo

pre 3 godine

On će stići Federera u nedeljama na prvo mesto.. Sa ovakvom igrom teško za GS.. Nema više ni interesa ni razonode u igri.. Tako barem izgleda.. On sad igra samo za te rekorde, ali se morati i potruditi i angažirati u tome.. Čudno ovo liči..

ccc?

pre 3 godine

Obezbedio mesto br.1 do kraja godine i sada kao da ne zeli da bude na terenu. Mislim da to nije korektno prema navijacima. Ponasa se kao da jedva stoji na nogama , kao da ga je bas briga..Ti si Novace profi i tako treba da se ponasas. Pa da se barem trudi, da daje sve od sebe pa gubi jer je neko bolji i bolje igra. Ali on nista..servis ne moze da ubode..Nekorektno.

Радивоје

pre 3 godine

Потресла га је смрт митрополита Амфилохија... Свим срцем уз нашег ШАМПИОНА.

Dušan

pre 3 godine

Izgubio je prvi set. Ne sećam se kad je Novak odigrao set i napravio 0 vinera iz forhenda i 0 vinera iz bekenda?! Potpuno nezainteresovan na terenu...

Leglen

pre 3 godine

Novak nije u formi već neko vreme, udarci su mu ziheraški. Kad krene jače i preciznije da udara više greši nego što pogadja. Pobedi on ove lošije nekako. Ali, videlo se protiv Nadala. Znači nekog ko je dobar i 100% spreman mentalno i fizički. Metla.

No1e

pre 3 godine

Jako neprijatno! Ovako se profesionalac ne ponasa. Ovo nije korektno ni prema organizatoru, ni prema ljudima koji ipak rizukuju svoje zdravlje i pri tome disu kroz maske.

šta se vas tiče što mi se ne igra?

pre 3 godine

Ovo je je najsramotnija igra koju sam gledao od Đokovića, totalno nezainteresovan, pa nije valjda da je došao u Beč da bi osvojio 90 poena. Još Višković nalazi opravdanje,genijalno zaključuje kako Novak ne može da igra jer ga je smrt Amfilohija totalno poremetila.

Jugoplatika

pre 3 godine

Meni je lično Thiem jako simpatičan, ali se plašima samo da ne dođe do emotivnog pražnjenja posle osvajanja dugo očekivanog Grend slema i da u stvari to ne predstavlja njegov vrhunac, a ruku na srce već je ušao u poznim teniskim godinama. Rubljov će biti jako opasan u budućnosti, buduća generacija tenisera (Sinner, Aliasime, Tsitsipas, Rubljev...) koja će igrati bar desetak godina i koja će nas uveseljavati svojim igrama je već uveliko istupila na tenisku scenu.

bmiles

pre 3 godine

Za neke je to mozda iznenadjenje za mene ne.Pocetkom ovog turnira predvideo sam da bi bilo lepo da se u finalu nadju Novak i Rubljev,zbog cinjenice da je Rus osvojio isto turnira kao Novak u ovoj godini,doduse slabije vaznosti!Koje gledao ovaj mec videce da prava opasnost dolazi po Novaka i Rafu u ovom momku.Ima vrlo malo nedostataka i verujem da on uz Zvereva,Cicipasa,Sapovalova predstavljaju lepu buducnost tenisa kad se 3 musketara povuku.Zapamtite ove moje reci u godinama pred nama!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нема Новаку после шта бити криво и нема се шта чудити зашто Федерер и Надал имају више навијача. Навијачи препознају и кад се бориш а препознају и кад си овако незаинтересован. Много сам љут на овакве ствари у животу. Џаба му је слати она "срца", чак се њиховим слањем још више понижава и брука. Није фер од тебе Новаче према нама правим навијачима. Поздрав свима вама који овако мислите.

Slavko

pre 3 godine

I te kako je bitno, sa vakvim ponašanjem gubi ugled, pa onda mu krivo što ga ne vole. Nadal i Federer nikad ne bi dozvolili ovakvu sramotu.

ccc?

pre 3 godine

Obezbedio mesto br.1 do kraja godine i sada kao da ne zeli da bude na terenu. Mislim da to nije korektno prema navijacima. Ponasa se kao da jedva stoji na nogama , kao da ga je bas briga..Ti si Novace profi i tako treba da se ponasas. Pa da se barem trudi, da daje sve od sebe pa gubi jer je neko bolji i bolje igra. Ali on nista..servis ne moze da ubode..Nekorektno.

No1e

pre 3 godine

Jako neprijatno! Ovako se profesionalac ne ponasa. Ovo nije korektno ni prema organizatoru, ni prema ljudima koji ipak rizukuju svoje zdravlje i pri tome disu kroz maske.

šta se vas tiče što mi se ne igra?

pre 3 godine

Ovo je je najsramotnija igra koju sam gledao od Đokovića, totalno nezainteresovan, pa nije valjda da je došao u Beč da bi osvojio 90 poena. Još Višković nalazi opravdanje,genijalno zaključuje kako Novak ne može da igra jer ga je smrt Amfilohija totalno poremetila.

Ljuba N.BAnjac

pre 3 godine

jaaooooo.... biser godine... novak djokovic gubi od sonega jer je indisponiran smrcu Amfilohija ... kakav biser na sk2 komentatora...
Da nema para koliko ima pre bih rekao kladionice...
inace sam najveci fan Noleta, gledao skoro sve meceve koji su bili u TV prenosu i jedan u Mellbourneu...

bmiles

pre 3 godine

Za neke je to mozda iznenadjenje za mene ne.Pocetkom ovog turnira predvideo sam da bi bilo lepo da se u finalu nadju Novak i Rubljev,zbog cinjenice da je Rus osvojio isto turnira kao Novak u ovoj godini,doduse slabije vaznosti!Koje gledao ovaj mec videce da prava opasnost dolazi po Novaka i Rafu u ovom momku.Ima vrlo malo nedostataka i verujem da on uz Zvereva,Cicipasa,Sapovalova predstavljaju lepu buducnost tenisa kad se 3 musketara povuku.Zapamtite ove moje reci u godinama pred nama!

HanSolo

pre 3 godine

Uvek sam ga branio ali je sad dosta.. 3 brejk lopte a on ko drogiran i kao diže reket prema lopti! Postao je nula! Tako pasivno se ne ponaša jedan broj 1..SRAMOTA!

HanSolo

pre 3 godine

Evo zašto ga ne vole.. Ovako ne zaintresovano nikad nisam video drugog broja 1.. Ni u staro vreme.. Svi su se borili do poslednjeg poena.. On samo prebacuje loptu pa Ajde kako bude.. Jadno.. Bolje da prestane da igra.. Biće uvek najbolji kod nas.. Ali ovo mi se ni malo ne sviđa..

petar

pre 3 godine

Profesionalc NE MOŽE ovako da se ponaša na terenu. Ovo je nepoštovanje publike u sali, navijača i svih koji vole tenis. Ovako ponašanje na terenu je za kaznu. Namerno serviranje duplih grešaka, puštanje loptica, servis volej non stop. Sramota!

Pilipenda

pre 3 godine

Malo ovo nije fer prema ljudima koji su platili kartu da gledaju ovo...Platiš skupu kartu da gledaš najboljeg, a on kao da je izašao iz kafane posle deset piva, koje je preseco rakijom.

Marko

pre 3 godine

Vec vidjeno. Jednostavno to je deo njegovog karaktera i zbog toga je daleko iza Nadala i Federera. Ovde on jednostavno pokazuje da nema postovanja prema ljudima u publici, organizatorima (oni su mu utrpali milionce u dzep, to se zna, inace ne bi dosao). Znamo i za onu namestaljku na Vimbldonu, te mnoge druge stvari...
To je jednostavno Novak Djokovic.

unknown

pre 3 godine

Novaku kao da naredi neko da ne igra ovo je toliki neprofesionalizam i nepostovanje svojih navijaca po ko zna koji put,pa makar i pobedio na 3 seta,na sta ovo lici bezvoljno kao duh na terenu!

Vanja

pre 3 godine

"I nije mi se igralo, ali nije toliko da zbog toga ne mogu da igram. Generalno mi se nije igralo, samo sam došao da odradim ono zbog čega sam ovde došao. Vraćam se sada u Srbiju da budem sa porodicom i da se što bolje spremim za London - zaključio je Nole."

Ovo ne mogu biti reči jednog sampiona nikada. Ovo nikad necete cuti od Federera ili Nadala. Totalno nepostovanje najpre protivnika, a i publike.
Ovo je pravo lice Noleta. Nema veze za minuse, samo napred! Najvise minusa je danas dobio upravo on, Nole.

Stefan

pre 3 godine

Ok, poraz. Vidjelo se da nije htio sekunde da ovde ostvari pobjedu. Medjutim, ovo sto je uradio u zadnjem gemu, sa servis-volej igrom u zadnjem gemu je cisto nepostovanje protivnika. Sa ovim me je bas razocarao. Jesam njegov navijac ali ovo je totalno nesportski odigrano. Neka sada dijeli srca publici i misli da ce ga cijeli svijet zavoleti.

VUK

pre 3 godine

Upravo je komentator rekao da Novak nije mogao da igra zbog upokojenja vladike Amfilohija. Moram da se ispovraćam. Jumko izvini . Mesec dana se isključujem.

Al-nil

pre 3 godine

@mali radojica
A da li je Nadal izgledao ovako na terenu, da li je glumio neko ludilo, da li je počeo da se glupira, namerno greši, izbacuje u aut itd.? Da li je možda na kraju izjavio da je uradio šta je hteo, eto došao na par mečeva i namerno izgubio? Da li je Nadal nekada pokazao ovako nepoštovanje prema protivniku, publici, organizatoru??? Nikada! Zato što je Nadal za razliku od ovoga čovek sa veliko Č i sportista sa veliko S. A da ga ne zanima to 1.mesto po svaku cenu (kao Djokovića), pokazao je odbivši vajld kard iz Sofije. Tako da, kad spomeneš Nadala, lepo ustani i pokloni se.

Dare

pre 3 godine

@Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

Ako zaista gubi jer "igranje nema nikakvog smisla za njega" onda je jedna velika NULA i kao čovek i kao sportista.

Ljubo

pre 3 godine

Ovo da ne znam da je Đoković mislio bi da je neki amater.Sramota kako srozava teško stečeni ugled.Dat ću ti jedan savet ili počni ozbiljno trenirati i posveti se tenisu ili nemoj dolaziti na turnire jer ovo nije dobro za stomak,se.e mi se od ovoga tvoga tenisa.Izgleda da je opet onaj Guru umešao svoje prste.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Није фер од Новака према нама навијачима што је овако незаинтересован. Једино ако је повреда или су породични проблеми у питању то оправдавам, све остало не.

Aleksa

pre 3 godine

Došao je po dve pobede ako je zdrav onda je ova igra nepoštovanje publike, protivnika i organizatora turnira. Ovako Nadal nikada ali nikada ne igra. Klasično tankovanje.

Srđan

pre 3 godine

Sramota !!! Obožavam ga ali ovakvo ponašanje je prosto neoprostivo.Bez žara,bez poštovanja prema publici,navijačima...Bolje da nije ni izlazio na teren ako mu se nije igralo.Zbog ovoga neću gledati završni Masters u Londonu.Bilo bi pošteno da tamo ne igra jer je cilj očigledno postigao.

Milena

pre 3 godine

Novak je potpuno prso psihicki i mislim da ponovo ulazi u onu svoju crnu seriju koju je imao pre 2-3 godine. Umesto da se koncentrise samo na turnire i svoju igru on se muva po bosanskim piramidama, stvara rascep u ATP organizaciji, ukida linijske sudije, u sve se mesa.

nenadj

pre 3 godine

Ljudi, pa zar nije ovo ocigledno.
Novak zeli da ide na sahranu Amfilohiju.
Ne zelim da komentarisem uopste njegovu nameru, samo bi mi bilo smekerski da je jednostavno predao mec i rekao razlog.
Verujte mi, aktivno sam dugo igrao tenis i trenirao 15 godina, ocigledno je da Djokovic nije zeleo da dobije ovaj mec.

labud

pre 3 godine

@Mladen cg
Veliki pravoslavac kome su duhovne vodje Semir i Pepe Imaz,tuguje za Amfilohijem a sve vreme je dobar sa vlastima i vodjom koji su istog konstantno satanizovali plus neprestana slihtanja Hrvatima a ovamo Srbenda,brate mili koliko je vama lako prosati svaku pricu,da sutra objavi da postaje reptilijanac,opet bi svi za njim

Blok 61 NBg

pre 3 godine

A cenio sam davno Viska, nosio je majicu "Roling Stones". Rokerski covek. Kad ono? Ali kako vreme odmice on je sve razocaravajuci. Samo od skoro da pomenem, od Rima pa nadalje, sta sve nije nalazio kao izgovore za Ovoga cim pocne da gubi(vrat, trbusni misici, lakat, itd itd). Sada bez ikakvog BLAMA ubacuje u pricu i to JAVNO na TV nekakvog Amfilohija. Daj Viskovicu reci jednog istinu i ne uvlaci mu se vise. Sram te bilo.

Pit

pre 3 godine

jaaooooo.... biser godine... novak djokovic gubi od sonega jer je indisponiran smrcu Amfilohija ... kakav biser na sk2 komentatora...
(Ljuba N.BAnjac, 30. oktobar 2020 18:50)

Najcrnje od svega je da me ne bi iznenadilo da je u pravu.

Nervozni poštar

pre 3 godine

Nole nije smeo baš ovako pasivno da odigra meč ali je sigurno da je u pitanju nešto van terena i sporta, verovatno smrt Amfilohija ili eventualno pretnje njemu i porodici od strane mafije... Drzi se Nole!
(Kosta, 30. oktobar 2020 20:38)

Stanislave, preterano se*eš...

Mirjana

pre 3 godine

Bojim se da ce ovaj momak, naš najbolji sportista svih vremena, da mi se smuci do zalaska karijere. Neko zbog koga sam noci probdila, pratila ga i prozivljavala njegove uspone i padove k'o da mi je rod rodjeni.
Gotovo da prizeljkujem da se penzionise pre nego izgubi svaki integritet. Ovo je danas bilo sramotno i nedopustivo.

tomato

pre 3 godine

Ovo je velika sramota za Novaka ovakav pristup igri.. ako si povredjen ili imas neke probleme predaj mec ovakva igra i ovakav pristup je sramota

Petar

pre 3 godine

Ne gledam ga više posle finala RG. ŠANSA koju je imao u tom finalu
je bila takva da bi ga proglasili najboljim svih vremena, a on je taj najbitniji meč u karijeri - bez sumnje najbitniji - odigrao kao najveća kukavica. Da te ponizi neko toliko, u finalu jednog GS-a, pa za to nema izgovora. Ako želi, kao što sam govori, da postane GOAT, onda sam sebe neka ispoštuje tako što će da se bori do zadnje kapi znoja, ili nek se povuče, šta god, ali samo jednom neka stane iza svojih reči i svojih govora.

Aleksa

pre 3 godine

Voleo bih da sam uzivo na turniru bio i kada se ovako ponasa ustanem pre servisa kada je tisina i kazem da se ovako sampion ne ponasa, da ne postuje prvo tu publiku koja je tu, protivnika, da li si video da se Nadal nekad tako ponasao, da ne folozofira kada daje govore, da ne salje srca jer izgleda vestacki, da batali stvari van tenisa. Razumem, svega mu je preko glave ali moras da izdrzis ukoliko zelis da budes najbolji, uz tebe smo ali za neke stvari i sam dajes povoda da te ne vole, pa bolje uradis kao dzemperko nego ovako veruj mi, uzdravlje

johny

pre 3 godine

Ocekivao sam da se ovo desi obzirom koliko Djokovic ima srece. Od 2015 godine njemu rezultat na apsolutno svakom turniru zavisi od zreba. Vec 5 godina on ne moze da pobedi 3 jaka tenisera u nizu. Dokaz za to je zavrsni turnir koji nije osvojio od tada i nece nikad vise. Pogledajte GS turnire. Prosle godine na Vimbldonu neki anonimusi sve do finala, da je imao samo nekog da ga malo namuci Federer bi ga pobedio mada je i ovako bio mnogo bolji. Us open prosle godine cak i da je pobedio Vavrinku u osmini finala cekali su ga teski protivnici i posle a on iz toga ne moze da izadje. Cim sam video da mu je onaj spanac uzeo set u 1/4 finalu Roland Garosa ove godine znao sam da ne moze da prodje preko Cicipasa i Nadala. U zargonu igrica skinuo mu je health 25% a posle Cicipas jos vise. Au open ove godine opet gomila anonimusa do polufinala. Poslednjih 10ak mastersa nisu vredni paznje s kim je igrao. Ova serija pobeda ove godine tu nemas 5 teska meca. Daj Djokovicu Vavrinku/Monfilsa u osmini pa posle nekog Medvedeva, Bustu, pa Tima u polufinalu on tu ne moze da prodje do finala godinama i to je jedna velika istina!
(RW#0, 30. oktobar 2020 18:06)

E moj "stručnjače" napisao si tskvu budalaštinu. I šta si ti očekovao da u prvim kolima dobije nekog iz prvih deset? Da li je on kriv što favoriti ispadaju u ranijim fazama. Naj idealnije bi bilo da se u 16 nadju svi oni koji su na ATP u 16. Pa tako da u 1/2 igraju prva četvorica. Ali to je teško izvodljivo. Zato se trudiš da budeš prvi na ATP a onda imaš i lakše protivnike

panter pudlica

pre 3 godine

I posle se pitamo zašto ga 90% populacije ne podnosi. Ovo što on radi i kako se ponaša je velika sramota za najboljeg igrača sveta i bruka za tenis. Apsolutno nema opravdanja i apsolutno nisam Novakov hejter, već samo objektivna osoba.

neko igra za GS, a neko za masterse i nedelje

pre 3 godine

Razočaran je zbog neuzvraćene ljubavi. A toliko je ove godine slao pozdrava "od srca" praznim tribinama.

Aleksandar

pre 3 godine

Neko ko je trenutno br.1 na svetskoj rang listi i koji pretenduje da bude najbolji igrač svih vremena ne sme ovo sebi da dozvoli.
Ovo je do skoro bilo nezamislivo za Novaka.

milan76

pre 3 godine

Rece pre par danaa jedan momak ovde.. Novak ce pobediti prva 2 meca i. 3 mec gubi namerno pošto mu je poenta da osigura prvo mesto.. Vecina kao i ja nisam verovao ali covek bese 1000% u pravu...

Mirjana

pre 3 godine

Ovo je dan kada ozbiljno razmisljam o tome da prestanem da navijam za Novaka. Pa ovo je sramota. Nepostovanje sporta koji ga je proslavio i obogatio, nepostovanje protivnika, publike, navijaca iz svih krajeva sveta,... Ma nepostovanje sporta i sportskog duha en general. Takva malodusnost i nezainteresovanost sa dozom arogancije u svemu tome je nedopustiva. Da ne pricam neprofesionalna.
Neko sam ko zdušno navija i grozi se likova koji omalovazavaju Novak uspeh. Ali evo danas ja razumem zasto Novak ne dobija postovanje koje imaju Federer i Nadal. Oni sebi ovako nesto nikada nisu dozvolili.
Mi prozivamo Federera da je dzemperko od onog finala Londola kada nije izasao Novaku na megdan. Pa bilo bi sto puta časnije da Novak danas nije izašao na teren zato sto je u zalosti, indisponiran ili sta vec... Jednostavno nemam reči da ga odbranim i amnestiram.

Nerealno

pre 3 godine

Zbog ovakvih stavova ,, intelektualca našeg doba" ovaj svijet i naše društvo može samo da propada! Naime, umjesto da se cijeni iskrenost našeg Novaka ,koji je javno i bez zazora rekao i potvrdio da pripada rodu pravoslavnome i da je ožalošćen zbog smrti našeg Mitropolita Amfilohija, iz ,, svih oružja" se napada Đoković.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen cg, 30. oktobar 2020 22:37)

Pripada rodu pravoslavnom, a napaja se duhovnom enrgijom po lažnim bosanskim piramidama...

RW#0

pre 3 godine

Ocekivao sam da se ovo desi obzirom koliko Djokovic ima srece. Od 2015 godine njemu rezultat na apsolutno svakom turniru zavisi od zreba. Vec 5 godina on ne moze da pobedi 3 jaka tenisera u nizu. Dokaz za to je zavrsni turnir koji nije osvojio od tada i nece nikad vise. Pogledajte GS turnire. Prosle godine na Vimbldonu neki anonimusi sve do finala, da je imao samo nekog da ga malo namuci Federer bi ga pobedio mada je i ovako bio mnogo bolji. Us open prosle godine cak i da je pobedio Vavrinku u osmini finala cekali su ga teski protivnici i posle a on iz toga ne moze da izadje. Cim sam video da mu je onaj spanac uzeo set u 1/4 finalu Roland Garosa ove godine znao sam da ne moze da prodje preko Cicipasa i Nadala. U zargonu igrica skinuo mu je health 25% a posle Cicipas jos vise. Au open ove godine opet gomila anonimusa do polufinala. Poslednjih 10ak mastersa nisu vredni paznje s kim je igrao. Ova serija pobeda ove godine tu nemas 5 teska meca. Daj Djokovicu Vavrinku/Monfilsa u osmini pa posle nekog Medvedeva, Bustu, pa Tima u polufinalu on tu ne moze da prodje do finala godinama i to je jedna velika istina!

majs

pre 3 godine

Obožavam Novaka i ljutim se na sve neopravdane kritike koje mu ne dobronamerni ljudi upućuju. Ali danas nemam opravdanja pa čak ni zbog Amfilohija. Pa ljudi u Becu su dosli da ga gledaju, platili debelu cenu za karte pa to nije pošteno prema njima da se nije ni potrudio ama bas nimalo

Al-nil

pre 3 godine

Prvo, svetski broj 1 ne sme ovako da se bruka, ne što je izgubio nego kako je izgubio.
Drugo, ovako nepoštovanje protivnika je nezamislivo, kad već on ne zna za fer pley, moralo bi da bude kažnjivo.
Treće, taktika? Došao po par bodova pa odlučio da ga ovaj ubije sa 6-2, 6-1? To jedan profi igrač ne bi trebalo da radi, dzukački potez.
Četvrto, pogodila ga smrt Amfilohija? Dajte, je l ima još neki izgovor da se upotrebi? Pa on je valjda profi igrač, a kažete da je i mentalna gromada, a ako ipak nije, mogao je lepo da preda na početku, pogodila me smrt i ćao zdravo. Ovakvo ponašanje jednog sportiste koji je trenutno 1.na listi i ko pretenduje na najveće zvanje je u najmanju ruku jadno.

Mikii

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan!, 30. oktobar 2020

Mora. Razumi coveka. Vec mu je jednom Srdjo uletao u kabinu, drugi put bi bilo fatalno za njega.

Los Angeles

pre 3 godine

Kakvo nepoštovanje publike!! I to u Beču, ako igde na svetu treba neki srbin da pokaže nešto pozitivno, kulturu i poštovanje, to je KONAČNO u Beču, gde nas požarevljani i ostali uništiše sa svojim ponašanjem svako poštovanje prema Srbiji. Unuci se žene sa rodjenim babama pred smrt da bi nasledili njihove penzije, i slične gluposti.

Padinjak voli Partizan!

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!

MOZGA BEZ !! ..

pre 3 godine

Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

HanSolo

pre 3 godine

On će stići Federera u nedeljama na prvo mesto.. Sa ovakvom igrom teško za GS.. Nema više ni interesa ni razonode u igri.. Tako barem izgleda.. On sad igra samo za te rekorde, ali se morati i potruditi i angažirati u tome.. Čudno ovo liči..

Pepe na piramidi

pre 3 godine

(El Doctore, 30. oktobar 2020 20:03)

Potpuno netačno, gledao sam taj meč, Nadal je igrao i borio se, očigledno tempirao formu za finale RG-a, plus raspoloženi Švarcman koji nije tamo neki anonimus.
Ovo danas nije bila igra, ni borba, nego bruka i sramota, totalno nipodaštavanje svih na terenu, mada je najviše ponizio sam sebe.

Srki

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan!, 30. oktobar 2020

Mora. Razumi coveka. Vec mu je jednom Srdjo uletao u kabinu, drugi put bi bilo fatalno za njega.
(Mikii, 30. oktobar 2020 20:46)

Gospodo, sve je to organizovano. Visko je uz botove i plaćene novinare tj članke, samo jedan "šraf" u propagandnoj mašini koja se zove nolomanija.

Simke_007

pre 3 godine

Moramo biti realni i reci da je Novak pociscen sa terena.Italijan igra dobro,Novak lose,i to je to.Mnogo je bilo bitnije da je igrao Pariz,i da se bori za 37 masters,nego sto je otisao da igra u Austriji,na turniru 500.

Goran

pre 3 godine

Ljudi!! Da li se itko sjeca da je Nafal odigrao neki mec ovako kao Novak ne samo danas , preko kur.a!!! NIKAD! Zato Novak moze osvojiti i 100 GS titula ali on nikad nece biti cijenjen kao Nadal i Federer!

DRAGAN

pre 3 godine

Novace, izvini, danas si
izneverio svoje navijace.
Danas nisi postojao na
terenu.Da li si svestan toga.
Ovako broj 1 da izgubi mec.
Sramota ziva.

Nikola

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znaš ti dobro koji Pera, 30. oktobar 2020 18:54)

Palo nam je na pamet.
I baš zato nikad neće biti najveći ikada, bez obzira kakvu statistiku imao na kraju karijere.
Šta misliš, da li bi Nadal ikada pokazao ovakvu malodušnost na terenu ?
E to je ono što razdvaja njih dvojicu, a ne par pobeda manje ili više.

Marija

pre 3 godine

Novak ima jasan put kojim ide, čovek je svestan svog života, i naravno da će pre izabrati u ovom trenutku da što više vremena provodi sa porodicom nego na terenu ukoliko nema potrebe, zbog čega da ga bude sramota. Nije mu išlo, nije se ni trudio, ide kući čovek. Malo li je igrao, 15 godina, da sad kad nema više potrebe gubi vreme svog života. Njemu je to vreme dragoceno, jer ga nema mnogo pored svih obaveza, on tačno zna šta želi i to i radi, nikome nije dužan da se pravda, svako sam bira da li će gledati meč ili ne. Novaku su bitni rezultati, da se obazirao na komentare svih vrsta ne bi stigao tu gde je sada.

neko ko zna

pre 3 godine

Ovo je skandal kako je igrao, ali skandal. Treba ga kazniti, tako se ne ponasa profesionalac, ma sta god da je bio razlog, a njegovi su svi hvala Bogu i zivi i zdravi. Ako mu se nije igralo postoji 1000 razloga da ne igra. Sramotna i jadna igra

DžaBu

pre 3 godine

Hehe ovde 230 komentara do sada i 230 tatka na Novaka :)) Ko da ste ga vi napravili / rodili pa vam život razočarao :) Opustite se..ladno pivce..porodica..malo igra sa decom ili devojkom ( ko nema dece ) i opušteno..sport je to drugari..gubi se ..pobedjuje..i tako dalje. Jesteeee Novak ne poštuje mene ili tebe tamo što nemamo šta da radimo pasmo uključili televizor i onda smo sada uvređeni..Leleee majko ! On čovek igra tenis ko što moj ćale igra šah jer ga vole..e sad nije krivica njegova što dolaze 10 000 da plate da gledaju pa onda ih on ne poštuje jer i bez publike on je igrač tenisa i apsolutno mu je ista stvar jer nije on glumac za TV ekrane ili u Pozorištu pa da zavisi ISKLJUCIVO od publike i poštovanja iste. I ja ako sam programer ili web dizajner ja ću biti to i ako me snima TV uživo i ako me niko ne gleda..ljudi lagano...to je zabava i sport za nas a životno opredeljenje i posao za profesionalce. Pozdrav moj narode :) i samo laganini!

Dušan

pre 3 godine

Izgubio je prvi set. Ne sećam se kad je Novak odigrao set i napravio 0 vinera iz forhenda i 0 vinera iz bekenda?! Potpuno nezainteresovan na terenu...

Kaiser Roger

pre 3 godine

Ovo se Federeru i Nadalu ne desava.Ne mislim rezultatski ali ovakva nezainteresovanost a na sva usta prica o rekordu je sramota.Pa ostavi srce na terenu pa makar izgubio.Nije veliki sampion i to je to.

branislav

pre 3 godine

Citam komentare i vidim kolika smo mi Srbi stoka...napadate coveka zato sto je izgubio mec...pa mozda je kalkulisao...i mozda je tuzan zbog smrti Mitropolita...da li je to dovoljno za pljuvacinu prema Novaku...stoko Srpska...

Beznogu

pre 3 godine

Kakav je ovo GOAT? Sonego ga dere ko svinja masnu kesu. Federer i Nadal bi za Max. 45minuta zavrsili ovaj mec i spustili Sanogu sa nogu. 4:0 strasno.

neki veliki dr

pre 3 godine

Sanogo GOAT. Igra u zvezdi fudbalicu a u slobodno vreme suri Noloa u tenisu. Ima bolji h2h od srbskog pravoslavno-neneskog goata. Bravo Sanogo!!!!

Jelena

pre 3 godine

To je ta arogancija i bahatost, izgubio mec u stilu "boli me uvo, moze mi se", samo dzabe oduzeo u zrebu mesto nekom ko bi se stvarno borio za mec. Zna se ko su pravi sportisti i kako se pokazuje klasa.

Nemanja

pre 3 godine

Za sve koje prate Djokovica malo duze ovo nije neocekivano. Zacrtao je da ostvari dve pobede i zavrsi kao prvi i to je to. Kod njega je cela karijera stvar dokazivanja a ne ljubavi prema tenisu. Ako ih bude presao sa GS trofejima okacice odma reket o klin.

Јабучило

pre 3 godine

@Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

Ako zaista gubi jer "igranje nema nikakvog smisla za njega" onda je jedna velika NULA i kao čovek i kao sportista.
(Dare, 30. oktobar 2020 19:01)

Цео професионални спорт се, нажалост, не заснива на ферплеју, већ на понашању унутар зацртаних правила. Не браним Новака, штавише, мислим да си добрим делом у праву. Али су скоро сви они такви.

Kralj mača

pre 3 godine

Ма Новак данас неће да игра. Није да не може или да постоји неки посебан разлог, него једноставно - НЕЋЕ!

Centurion

pre 3 godine

Да ли је могуће да неки мали мишеви који јису нипт аурадили од свога живота коментаришу негативно највећег Србина икада? .
(Срђан Требиње, 30. oktobar 2020 23:48)

Prevrni malo druze istoriju, pa ces mozda shvatiti razliku izmedju prolivene krvi, nauke, duhovnosti i lupanje loptice preko mreze.

sakupljač minusa

pre 3 godine

Ma svaki njegov poraz ovde ima opravdanje. I nikad nije zato što ga protivnik razbio, nego jer eto, nešto se desilo sa Novakom. A svaka njegova pobeda je posledica njegove igre i nikakve veze nema dal je protivniku možda nešto bilo. Ako je uradio to zbog čega je i došao, onda nek i London preskoči

Tamni vilajet

pre 3 godine

Pa uzeo je dve pobede. Za to je došao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (unazadnjaci, 30. oktobar 2020 18:28)

Nik ti je dobar, ali lupaš za medalju.
Da li ti znaš ko je Novak Djoković ?
Ne igra on samo za par sitnih poena, on je bre šampion koji ima ugled i to mora da se čuva.

Pantagruel

pre 3 godine

Можда хоће да изгуби да би у недељу био у Подгорици, на сахрани митрополита Амфилохија.

Ivan

pre 3 godine

Jel vam sad jasno zasto on nije u klubu 20 i zasto nikad nece.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kaiser Roger, 30. oktobar 2020 19:09)

Sta je klub 20? Djokovic sutra da se penzionise vec sada je i statisticki i po utisku medju 3 najbolja tenisera svih vremena, idi prosetaj decko, kakav klub 20...

Bolesni skot

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan
Taj Višković mu ne izlazi iz guzice još otkad ga je Noletov otac (Tijanić bio direktor) oterao sa RTS zbog nekoliko kritičkih rečenica...

Bruder

pre 3 godine

Novak je duboko potresen smrcu Mitropolita kao i svaki normalan Srbin a on jos i vise jer je duhovan covek i veiki patriota. A cak i da nije tako, bilo bi mudro da ne igra dalje, da ostavi fond poena i za sledecu godinu. Zasto bi branio to kad ne mora. Njegov cilj se zna, zato samo mudro i svoj interes. Neinteresuje ga sta pricaju drugi, sta ocekuju od njega, kako oni vide tenis, sampiona itd...veciti dusebriznici (luzeri). Novak je br 1 do leta a nadamo se i posle leta...

Leglen

pre 3 godine

Novak nije u formi već neko vreme, udarci su mu ziheraški. Kad krene jače i preciznije da udara više greši nego što pogadja. Pobedi on ove lošije nekako. Ali, videlo se protiv Nadala. Znači nekog ko je dobar i 100% spreman mentalno i fizički. Metla.

Mikii

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today. 
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best. 
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam
(Boris, 30. oktobar 2020 19:35)

Pa, vrte je isti ovi bolidi koji to pisu i na sprskom, hahahahahaha. Umro matori Amfilohije kojeg je video dva puta u zivotu i on gotov, utucen, ne zna sta ce od sebe. I to, evo, prolazi. Ovaj narod je najgluplji narod svih vremena.

107-66

pre 3 godine

Poceo je da namesta meceve,treba ga strogo kazniti i to oduzimanjem prvog mesta,pa bi se naucio pameti...
(Stefan, 30. oktobar 2020 19:02)

U zatvorena usta muva ne ulazi. Bolje suti.

Mikii

pre 3 godine

Овога пута у одличну рачуницу, на жалост Нолетову и свих Срба, умешао се и трагичан догађај - смрт нашег Митрополита Амфилохија...тако да га нема смисла кудити...
(Драгивоје, 30. oktobar 2020 19:42)

Hahahahahahahahahaha, ma pomresmo svi od zalosti

Milan

pre 3 godine

Treba da se lomi i klizi na kolenima da bi obožavaoci bili zadovoljni i osvoji tunir , pa da sledeće godine sa 35 ni ne dođe na isti i izgubi dragocene poene. Nema vrhunskog sportiste koji nije kalkulisao u životu posebno u poznim godinama karijere. Cepaj Nole kad zatreba, ako ide. Ako ne ide, boli te uvo...

sweswe

pre 3 godine

Prva cetiri nosioca turnira ispala za manje od 24 sata (prvi, treci, peti i sesti na ATP listi), zavrsni u Londonu pocinje za dve sedmice, a svi oni ucestvuju. Sta vam nije jasno?
Ako imate pitanja, samo pitajte...

Mikii

pre 3 godine

Tvojih hebenih 90 bodova koje si dosao da "osvojis" malo znace onim ljudima koji su dosli da te gledaju i plate ulaznicu skuplju od one za Novogodisnji becki koncert.
(vidoje, 30. oktobar 2020 19:32)

Ljudi koji radije gledaju prebacivaca loptice preko mreze nego becki koncert, zasluzuju mnogo gore stvari od ove koju su danas doziveli. Da je srece da im to cesce radi.

Toliko je Novak srozao dobar ukus u medijima, da mi se gadi

pre 3 godine

@Blok 61 NB
Srđan Đoković uređuje sve sportske vesti, uz pomoć najvećeg navijača CZ, a nijedan ručak, mislim na Viška, nije besplatan. Da prenosim Đokicu, nosio bih "patek filip", jer je "roleks" običan slanik.

Ivan

pre 3 godine

Malo se kosi ono sto on prikazuje na terenu u poslednje vreme, sa stvarima koje izjavljuje. Neko ko zeli da bude najbolji igrac svih vremena, ne bi smeo da izadje na teren sa namerom da sto pre izgubi i da ide kuci. Ako mu se ne igra, postavlja se pitanje sto se uopste prijavljivao za ovaj turnir?

vidoje

pre 3 godine

E, sada je sve doslo na videlo. Ovo je njegova prava slika u poslednje vreme i njegov odnos prema igri uopste. USO, RG i sada Bec ... nije imao NI JEDNU cistu pobedu da mozes da kazes da je igrao odlicno i da je zato pobedio. Sve se izvlacio ko tarana iz lonca. Ovaj Djokovic nema blage veze sa onim na koga smo navikli. Nema to veze sa godinama vec iskljucivo sa glavom i njegovim odnosom prema igri i zivotu. Koga kog je pobedio uhvatio ga je na ime i staru slavu. Ovaj Talijan ocito nije progutao (praznu) udicu. SRAMOTNO ... koja rasprodaja ugleda i onoga sto je jako tesko stekao. Tvojih hebenih 90 bodova koje si dosao da "osvojis" malo znace onim ljudima koji su dosli da te gledaju i plate ulaznicu skuplju od one za Novogodisnji becki koncert.

Radoslav

pre 3 godine

Neobjasnjivo ???
Čoveku se srce cepa za mitropolitom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šumadinac bre) Kakva glupost? Čist NEPROFESIONALIZAM! Tankovanje, treba ga kazniti, nepostojanje sporta kojim se bavio svojih navikava, sramota!

Sale

pre 3 godine

Kakav bre crni debakl..covek bre izasao radi reda da odigra i da ide kuci,niti mu se igralo niti ga je interesovalo..zavrsio posao koji je imao,zavrsava godinu prvi i nema zime..a na zavrsnom mastersu ce biti u fulu..

Јабучило

pre 3 godine

Nije debakl nego poraz. Idemo dalje.
(jop, 30. oktobar 2020 22:41)

Па шта је по теби дебакл? Надал га је одрао, одрао га је и овај мали. Сезону срећом није скроз страћио, али је то морало много боље, ако хоће да буде Највећи. Друго, не вара се публика на тај начин.

Радивоје

pre 3 godine

Потресла га је смрт митрополита Амфилохија... Свим срцем уз нашег ШАМПИОНА.

Ko to tamo peva

pre 3 godine

14 godina pratim sa pažnjom i simpatijom karijeru Novaka. Ovaj današnji meč nateraće me da proispitam lik i delo Novaka Đokovića.

To je to

pre 3 godine

Bezobrazni lik ,bez vaspitanja, to je to. Uz to, prvoklasan teniser. Nece preci Federera po broju nedelja na 1m mestu, i nece osvojiti vise nijedan GS, niti jos manje OI

Mikii

pre 3 godine

Voleo bih da sam uzivo na turniru bio i kada se ovako ponasa ustanem pre servisa kada je tisina i kazem da se ovako sampion ne ponasa, da ne postuje prvo tu publiku koja je tu, protivnika, da li si video da se Nadal nekad tako ponasao, da ne folozofira kada daje govore, da ne salje srca jer izgleda vestacki, da batali stvari van tenisa. Razumem, svega mu je preko glave ali moras da izdrzis ukoliko zelis da budes najbolji, uz tebe smo ali za neke stvari i sam dajes povoda da te ne vole, pa bolje uradis kao dzemperko nego ovako veruj mi, uzdravlje
(Aleksa, 30. oktobar 2020 19:28)

I ja bih voleo da budes negde uzivo na mecu i da mu to kazes, cisto da vidis kakvim ce socnim recnikom da ti otpozdravi. Valjda biste tad konacno shvatili o kakvom se coveku zapravo radi i koliko ga boli uvo za sve vas u paketu.

Znaš ti dobro koji Pera

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"

гробар

pre 3 godine

Нема ту шта да се пљује. Очито је тотално ван форме. И претходна два меча јр једвс добио

Nikola

pre 3 godine

Zabole njega za vaše komentare, uradio je Sve u svom životu, a dali smo mi.
(Dejan, 30. oktobar 2020 20:03)

Onda idi i radi nešto dobro u svom životu, što si došao ovde da dangubiš ?

Jugoplatika

pre 3 godine

Meni je lično Thiem jako simpatičan, ali se plašima samo da ne dođe do emotivnog pražnjenja posle osvajanja dugo očekivanog Grend slema i da u stvari to ne predstavlja njegov vrhunac, a ruku na srce već je ušao u poznim teniskim godinama. Rubljov će biti jako opasan u budućnosti, buduća generacija tenisera (Sinner, Aliasime, Tsitsipas, Rubljev...) koja će igrati bar desetak godina i koja će nas uveseljavati svojim igrama je već uveliko istupila na tenisku scenu.

Dodatno me zapalilo

pre 3 godine

Dominik se i u proslom kolu jedva provukao.

Nego, dok cekamo Novaka, ovde u Kanadi je objavljena statistika da Novak i Rubljov ove sezone imaju najvise osvojenih turnira (4), pa ce biti zanimljivo i to pratiti. Interesantno je da najveci procenat pobeda na ATP500 turnirima ima Novak (95%), Rafa, 85% i Rubljov 84%. Svi ostali mnogo manje po podacima koje ima TV TSN.

Djida Mova

pre 3 godine

Дај бре сјашите са леђа овог човека.
Погођен је смрћу духовног пастира.
Па ја сам цео дан утучен и нисам никакав био на послу. Да ли је то ок или не, није за расправу.
Ноле је људина и човек са великом емоцијом.
Жив био људино људска, диве наш...

ja

pre 3 godine

Tuguje za Amfilohijem.
(donald, 30. oktobar 2020 19:17)

Jesi čitav? Jeste, verovatno je poštovao čoveka, ali nije mu on neki rod da se toliko potrese.

Malo morgen

pre 3 godine

Nole je u klubu 58. 58 velikih titula(majors).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (saša, 30. oktobar 2020 19:38)

Možda u glavama nolobotova.
U realnosti, zna se da GS vredi duplo više od Mastersa, tako ih ATP boduje, pomiri se s tim, mlekce pa u krevet...

Zzx

pre 3 godine

Ako mu je bio loš dan i na to se doda Amfilohijeva smrt, moglo bi se nekako shvatiti šta se desilo. Ako je u pitanju računica onda je to jadno i nije dostojno šampiona.

Slavica

pre 3 godine

Novače, nije sportski, i ti to znaš! Ne kalkuliši, ono što se svesno propusti, ponekad se obije o glavu. Budi onaj kakvog te znamo!

Трооки Гавран

pre 3 godine

Aman ljudi i on je čovek, ni vsms se ne ide na posao svakog dana. Možda ga je pogodila smrt Amfilohija, znamo koliko mu znači religija i crkva. Nije mu se igralo, i ima pravo na to

Berliner

pre 3 godine

U 1. gemu meca sam predosetio da nece da valja i to onog trenutka kad je promasio smec. Sta je najgore u svemu ovome? Meni uopste ne deluje da se on nije trudio! Nije pokazao emocije, ali zapeo je koliko je mogao. E, to je ono sto ne valja. U ovom trenutku on ne moze vise od ovoga. Dakle, bato, proteini i trening, nedostaje tu mnogo snage. Kako je neko vec primetio, nema snage u udarcima!!!

Slavica

pre 3 godine

Novače, nije sportski, i ti to znaš! Ne kalkuliši, ono što se svesno propusti, ponekad se obije o glavu. Budi onaj kakvog te znamo!

Mrznja je bolest

pre 3 godine

A da li je Nadal izgledao ovako na terenu, da li je glumio neko ludilo, da li je počeo da se glupira, namerno greši, izbacuje u aut itd.? Da li je možda na kraju izjavio da je uradio šta je hteo, eto došao na par mečeva i namerno izgubio? Da li je Nadal nekada pokazao ovako nepoštovanje prema protivniku, publici, organizatoru??? Nikada! Zato što je Nadal za razliku od ovoga čovek sa veliko Č i sportista sa veliko S. A da ga ne zanima to 1.mesto po svaku cenu (kao Djokovića), pokazao je odbivši vajld kard iz Sofije. Tako da, kad spomeneš Nadala, lepo ustani i pokloni se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Al-nil, 30. oktobar 2020 21:12) # Link komentara

Aj ne tupi .
Pa i prosle godine Novak nije morao da igra za Nadalovu fondaciju a u igri je bilo prvo mesto.

Kako je Nadal odigrao bas ove godine u Rimu ?
Igrao dropsotove, nije mogao da dobaci do mreze .
Izbacivao loptice u aut 20cm. Stalno prica da tenis igra jer voli a onda preskoci pola turnira samo zbog jos jednog trofeja.
Federer u finalu izasao u dzemperu i izjavio ni manje ni vise da nece da igra jer nije na potrebnom nivou da pobedi Novaka?
Sto je on dolazio onda u London kad je znao da ce igrati protiv Novaka ?
Marej igrao ludacki sve moguce turnire da bi dospeo na prvo mesto i unistio dalju karijeru.
O izjavama Nadala i Federera da ne pricamo.
Zapravo, tacno je da se o tim izjavama i ne ne prica a Novaku se trazi dlaka u jajetu.

...

pre 3 godine

Ne vezano za rezultat (Novak ovo okrece, samo dokxse malo zagreje), da li se i vama cini da Novak nekako udara loptuce slabije od bilo kog protivnika. Nekako mi izgleda kao da nema snage nekad da je onako odvali. Jesu svi mladji, ali i Nadal danas udara snazno. A Novak mi se cini kao da mu fali te snage da je zategne malo i skrati poen.

Zoran

pre 3 godine

Proveri će se po svetskim kladionicama ko je uplatio 1:15, kvotu na velike pare. Ako se nađje neko treba ga diskvalifikovati DOŽIVOTNO. SRAMOTA.

o.n.

pre 3 godine

Новак је пре свега велики човек..Потрешен је смрћу Митрополита Амфилохија, а ваља стићи и на сахрану.
Жао ми је што неки овде не виде једину могућу истину.

CroFed

pre 3 godine

I šteta za Ćorića jučer, bio je kudikamo bolji igrač u prvom setu, no... Uglavnom ako osvoji London, ovo će obzirom na sve biti jako dobra sezona za Novaka, temelj za rušenje nekih rekorda koje nije (još) dostigao

Сораб

pre 3 godine

Тенис је превазиђен заједно са фамилијом Ђоковић. Досадни сте. Дајте мало простора другим спортовима...

Koji Debakl, razbio ga je ko Bubanj na veridbi

pre 3 godine

Pratite ovog Sonega, igra neverovanto dobro i pametno. On ide u finale u Bech-u. Razbio je decko Novaka ko Vranjanac sto razbija Nishki bubanj na Ivkovoj Slavi i moze Novak samo da mu kaze-Hut Ab mali, dosta je bilo od mene, nastavi ti....

Mikii

pre 3 godine

Ovo sto smo danas gledali pocinje ozbiljno da me zabrinjava jer imam utisak da poslije onog poraza od Nadala on jos uvijek nema svoju staru igru i onu tipicnu hladnokrvnu dominaciju 
On posle Nadalovog poraza jos uvijek nemoze suvereno da dobije svoj servis i dozvoljava svim protivnicima da ga brejkuju sto me posebno brine 
(Dzemo, 30. oktobar 2020 19:40)

Pa cekaj, je l' on mentalno najjaci ili nije? Ne znaju nolovci kako da opravdaju bruku, pa nije vazno sta ce da napisu. Bolje vam je da ucutite vec jednom.

Piramida

pre 3 godine

Ovo da ne znam da je Đoković mislio bi da je neki amater.Sramota kako srozava teško stečeni ugled.Dat ću ti jedan savet ili počni ozbiljno trenirati i posveti se tenisu ili nemoj dolaziti na turnire jer ovo nije dobro za stomak,se.e mi se od ovoga tvoga tenisa.Izgleda da je opet onaj Guru umešao svoje prste.
(Ljubo, 30. oktobar 2020 18:43
Ma kakav guru piramide ga zafrknule, ti da ideš kod hodja, bioenergetičara i ostalih sataninih slugu pa da očekuješ nešto u životu nije moguće. Još kad ga Nadal razbio jedan Stanislav reče da će biti blamaže u Parizu tj sledećem turniru i pogodi čovjek! Strašno.

c i t i z e n

pre 3 godine

Нормална реакција правог шампиона пљуваног, ниподаштаваног и игнорисаног од свакојаке ништарије. Дошао је да овери прво место и то је урадио. Неће да замара мишиће већ их спрема да сатре општеобожаване примадоне (пре свега ину швајцарску). Зар нисте приметили да је окренуо ћурак наопако од оне срамне дисквалификације у Њујорку? Сметало вам је што жели да га сви воле а сада вам смета што га баш брига? Потпуно сте неважни, величине опстају без обзира на вас.

Алфабет

pre 3 godine

ех јака ствар, изгубио... Па кад сам ја после другог кола био у фазону то је то, осигурао је прво место сад може и да изгуби...могу да замислим њега...човек оде кући да проведе са породицом време, што би освајао Беч па следеће године да губи поене јер не може да игра и Беч и Париз и Лондон (тј Торино следеће године) узастопно. Само понеки мастерс и гремд слемови у будућности и то је то. Браво Ноле Србинееее!!!!

Srki

pre 3 godine

Nešto ovi turniri izgubili smisao
(vukica, 30. oktobar 2020 18:18)

Naravno. Čim njegov pajtos ispadne, a njegov opstanak na turniru visi o koncu, turnir automatski gubi smisao hahahaahahahaa

Oksi

pre 3 godine

Ni ne mora da lici, vazno je da je osigurao prvo mesto. Sad da lepo ode i fokusira se na zavrsni masters gde ce Bik sa Majorke doci u najboljem izdanju kako bi osvojio turnir koji nikad do sada nije uspeo osvojiti. Takodje, tom pobedom bi Djovak izjednacio rekord po broju osvojenih zavrsnih mastersa.

srle

pre 3 godine

Novak je ostvario dve pobede i zato je došao u Beč. Nema više potrebe da se kida i gubi snagu na turnire koji mu u suštini nisu toliko važni. Svako ima loš dan na poslu, danas je Novak igrao loše, protivnik odlično. Plus, nadovezalo se ovo danas sa mitropolitovom smrću, to je to. Nije mu se igrao tenis. Srećno Nole na Završnom mastersu, da se privede sezona sa još nekoliko pobeda, puna podrška.

Sima Kosmos iz dalekog svemira

pre 3 godine

Šta ga briga? On je svoj cilj ispunio, trebalo mu je da dva puta pobedi i to je uradio. Zašto bi se dodatno zamarao posle ionako teške i naporne godine?

Pera

pre 3 godine

Jasno je da mu se nije igralo posle obezbedjenog broja 1 na kraju godine.
Svi bi voleli da je pobedio, ali necu da moralisem, tesko je biti uvek motivisan...
Ono sto me brine je, da za razliku od Rafe, cesto vise ne igra iz ljubavi prema tenisu, nego samo sa ciljem da postigne rezultat koji mu treba. To moze da mu pomogne na kratke staze, ali ukazuje na gubljenje unutrasnje vatre i moze da prevagne u korist Nadala iu trci za najvisse GS titula (Federer vise nije u trci).

Micko

pre 3 godine

Federer i Nadal su daleko ispred njega. Ovako nesto nije Novaku prvi put,a sto se njima dvojici nikada nije desilo. Zauvek zaboravi na GOAT!

neki veliki dr

pre 3 godine

Sanogo GOAT. Igra u zvezdi fudbalicu a u slobodno vreme suri Noloa u tenisu. Ima bolji h2h od srbskog pravoslavno-neneskog goata. Bravo Sanogo!!!!

Mladen cg

pre 3 godine

@Blok 61 NBg
Zbog ovakvih stavova ,, intelektualca našeg doba" ovaj svijet i naše društvo može samo da propada! Naime, umjesto da se cijeni iskrenost našeg Novaka ,koji je javno i bez zazora rekao i potvrdio da pripada rodu pravoslavnome i da je ožalošćen zbog smrti našeg Mitropolita Amfilohija, iz ,, svih oružja" se napada Đoković.

uniBIH

pre 3 godine

Neshvatljivo loš Novak, nezainteresovan ili nemotivisan. Mozda se nije psihicki oporavio od poraza u finalu RG-a, ko zna. Inace los turnir za njega, nije trebao ni dolaziti, Nadal je svakako najavio i ranije da nece igrati Sofiju.

NBG

pre 3 godine

Imam veliko postovanje prema Noletu i svemu sto je u karijeri postigao, ali ovakvim odnosom prema igri kvari imidz velikog sampiona, koji je godinama sticao. Neprepoznatljiv je. Jednostavno se primeti kada na terenu ne uziva i kada mu nije do tenisa.

Donato

pre 3 godine

Docekase grobari malo da pljuju. Izasli iz rupa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 30. oktobar 2020 19:14)

Nego sta! Sanego Srbine šaljemo ti dres Partizana! ahahahah....

vuk

pre 3 godine

Ode on za Crnu Goru u nedelju da isprati Amfilohija.Kakav Bec,on je uzeo koliko mu treba u Becu.Neke druge stvari su mnogo vrednije od tog turnira od kojeg mu mnoge i ne zavisi karijera.

Speed

pre 3 godine

Neverovatno.Koja sramota za Novaka i fanove.Ne treba traziti lazne razloge,Sonego je igrao odlicno i deklasirao Noleta.Ali ovo nije neko cudo jer puno puta se Novak provukao dobrim zrebom i sl. takp da sigurno dolazi vreme kada cemo sve cesce gledati poraze Noleta.Tesko da ce osvojiti jos neki GS jer tu su 34 godine a tenis kpji Nole igra nije tako lep,jednostavan i raznovrstan kao Fedeterov i zahteva puno vise trcanja i puno vise umara i pitanje dokle ce Nole moci.Ali veliko hvala za sve dosada uradeno jer je u pitanju najveci Srpski sportista ikadal

Nikola

pre 3 godine

Жао ми је што неки овде не виде једину могућу истину.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (o.n., 30. oktobar 2020 19:40)

Dok ne pročitam u "Trećem Oku", ne verujem ti ništa.

Mikii

pre 3 godine

Gospodine Mikii, ja mislim da je to sve organizovano.
(Srki, 30. oktobar 2020 20:21)

Znamo i ko to radi :) Znaju i ovi nepismeni nolovci, ali begaju od istine ;)

smaras, smarate, aj neku drugu mantru

pre 3 godine

Да ли је могуће да неки мали мишеви који јису нипт аурадили од свога живота коментаришу негативно највећег Србина икада? .
(Срђан Требиње, 30. oktobar 2020 23:48)

Promeni plocu, pliiiz

bmiles

pre 3 godine

Sta reci posle ovog poraza izuzev strasno i za ne poverovati!Koji su razlozi ove nezainteresovane igre naseg i svetskog broja 1. bice rasprava narednih dana,pogotovo od strane njegovih ljutih protivnika.OK mozda je stvarno potresen smrcu Amfilohija,ali to ne treba biti razlog.Mogao je predati mec i svako bi ga razumeo,ovako izasao dozvolio blamazu,poljuljao veru mnogih nas u njega da se sa pravom pitamo sta dalje!? Ljut sam ali vise razocaran kao njegov fan! Jedino ovu ljagu moze popraviti da sad pobedi na zavrsnom turniru u Londonu! Ali to je Novak,ocekivali smo da ce pobediti RG,razocarani smo priznajemo,ali ko zna sta se krije u glavi naseg sampiona!?Verujem da cemo sigurno saznati detalje,ili samo kratko priznanje,bio sam los Sonego je bio bolji!? Verujem da ce se brzo bolje spakovati i otputovati na sahranu.Druge nema ovo nije bio ni N od novaka danas,to me bar tesi.

Kako Jetza kaže

pre 3 godine

A Novak mi se cini kao da mu fali te snage da je zategne malo i skrati poen.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 30. oktobar 2020 18:26)

Probaj ti da udaraš jače uz bobice, cveće i ostalu travicu koju jede...
Da li ti shvataš da njegova deca, nikad nisu osetila čak ni ukus morskih plodova, ništa.
Oni ne znaju kako je ukusna pastrmka, jastog, škampi, kavijar, nema bato, samo biljčice i to je sve...

Srki

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today.
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best.
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam
(Boris, 30. oktobar 2020 19:35)

Prijatelju, onda se postavlja pitanje kako se Viskovićev komentar proširio po internetu. Izgleda da neko organizovano pušta opravdanja za poraz.

ni tenis više nije ono što treba da bude

pre 3 godine

Tužno je to kad te nateraju da MORAŠ da izgubiš od nekog šalabajzera pa se još moraš pravdati da ti nije dan. Ovaj meč me podseti na period kada je N01e derao sve redom a onda ODJEDNOM (bukvalno za 10 dana) zaboravio da igra tenis i gubio sve redom da bi Marej uzeo Vimbldon i na kraju godine bio prvi na listi...

Dušan Bokić

pre 3 godine

Tipsarević je jednom prilikom izjavio da je lepo kad se rano ispadne s turnira: "vidiš grad, malo se provedeš, ako ostaneš do kraja, čim završiš turnir ideš na sledeći". Nole slabo kapira, tek u 34.?

Pit

pre 3 godine

Očigledno tankovanje, verovatno zbog sahrane. Kao, ne može da pročita servis, i ide u drugu stranu. Poštenije bi bilo da je rekao da se oseća loše i da nije ni izašao da igra. Ovako ... dobar teniser, možda najbolji ikada, ali ni prići Rafinom odnosu prema protivniku, publici, sportu. Da me neko pogrešno ne shvati, količina dobrih stvari koje je uradio je neuporediva veća od ovakvih povremenih padova, kad bismo svi bili kao on, i pored svih njegovih mana, Srbija bi bila neuporedivo bolja nego što jeste.

gvozdje79

pre 3 godine

Iskreno od nekog ko te voli toliko da je I zdravlje svoje vise puta urusio zbog nekih meceva od nerviranja.
Pretpostavljam da si izgubio da bi u nedelju bio u Podgorici,ali trebao si da pruzis neki otpor a ne ovako..
Neka mi gospoda Bog oprosti ako gresim

niko

pre 3 godine

@DžaBu ... e sad nije krivica njegova što dolaze 10 000 da plate da gledaju pa onda ih on ne poštuje jer i bez publike on je igrač tenisa i apsolutno mu je ista stvar ...."
Sta mislis odakle mu 4 miliona doloresa za osvajanje GS? Od toga sto nema gledalaca? Napravili stadione koji primaju po 20.000 gledalaca ... iz altruizma?

Brane

pre 3 godine

Da li je realno da postoje umovi koji stvarno misle da je Novak igrao kako najbolje moze a ovaj Italijan pobedio jer je jednostavno bolji teniser? Vi sigurno i u koronu verujete. Uzivajte dok mozete

Slavko

pre 3 godine

Odoše živci, mislim da treba malo Djole da ima obzira prema nama njegovim navijačima i da nas ne muči toliko. Ne igra muse. Malo i sumnjam u rezultate sa Krajinovićem i Čoricem, kao da su mu pustili.....

2CRAZY

pre 3 godine

Ma kakvo namestanje, Novak kao i uvek taktizira!
Obezbedio je prvo mesto, nema vise potrebe da grize na ovom turniru i da rizikuje povredu.

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Kakav debakl? Totalno nebitan mec!
Sa bogate trpeze, pala jedna mrvica!
Pa valjda je vredniji vikend sa poridicom i slatkom decicom i malo treninga sa Stefanom, od totalno nebitnih meceva?

Dzemo

pre 3 godine

Prvo da naglasim da Djokovica izuzetno obozavam najprije kao covjeka velikog srca a onda i najboljeg i mentalno najjaceg sportistu na svijetu
Ovo sto smo danas gledali pocinje ozbiljno da me zabrinjava jer imam utisak da poslije onog poraza od Nadala on jos uvijek nema svoju staru igru i onu tipicnu hladnokrvnu dominaciju
On posle Nadalovog poraza jos uvijek nemoze suvereno da dobije svoj servis i dozvoljava svim protivnicima da ga brejkuju sto me posebno brine
Volio bih da je to samo trenutna faza ili da ja ipak grijesim i da on ponovo krene da lomi i melje protivnike
Nadam se da ovaj poraz nece imati neke ozbiljne posljedice na tabeli i da ostane sto duze 1. i obori i taj rekord
Napred Nole !

Драгивоје

pre 3 godine

Овога пута у одличну рачуницу, на жалост Нолетову и свих Срба, умешао се и трагичан догађај - смрт нашег Митрополита Амфилохија...тако да га нема смисла кудити...

Canadian

pre 3 godine

Citam komentare i stvarno kakva gomila neispunjenih budala danas gleda tenis i sport uopste.
Evo ovako balvani da vam nacrtam. Zamislite da se igraju kvalifikacije za svetsko u fudbalu, Brazil se kvalifikovao kao prvi u grupi i igra poslednju protiv nekih mesara. Hoce li igrati Neymar i najbolji tim pa da sutra ne ode na svetsko jer ga je neko polomio.
Trebao je da se polomi danas da bi izgubio 7:5 7:5 i da bi vi sr*li kako je njegovo proslo, dao je sve od sebe ali KRAJ.
Vasi komentari samo pokazuju svu vasu glupost - sport je biznis a dzukci sa 20e u dzepu nisu kompetentni da komentarisu ni biznis ni tenis.

40 15

pre 3 godine

Pa sta nije strasno drugi poraz u godini a nije mu se ni igralo cak, masters 500 samo + obezbedio covek prvo mesto za kraj i cao. Ne nego bi trebalo ko federko da redja masterse 250 i 500 pa da kaze posle da ima najvise titula xDDD. Nego koliko je ovaj king kaiser ili kako vec jadan to je strasno. Aman covece uzece ti i te grend slemove za koje se jedine drzis. U svemu ih je bolji osim u tome shvati. Vidi se iz aviona da si i sam svestan pa guras tu pricu dok mozes. Aman ti prestani da mrzis bice ti lakse covece. Koja bolesnicka ekipa na ovim komentarima. Iskreno se nadam da je par umnobolnih sa vise akaunta, iskreno.

Ni po babu, ni po stričevima

pre 3 godine

E moj "stručnjače" napisao si tskvu budalaštinu. I šta si ti očekovao da u prvim kolima dobije nekog iz prvih deset? Da li je on kriv što favoriti ispadaju u ranijim fazama. Naj idealnije bi bilo da se u 16 nadju svi oni koji su na ATP u 16. Pa tako da u 1/2 igraju prva četvorica. Ali to je teško izvodljivo. Zato se trudiš da budeš prvi na ATP a onda imaš i lakše protivnike
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (johny, 30. oktobar 2020 18:16)

Tačno.
Samo onda ne treba biti licemer kao mnogi ovde i prozivati Nadala zbog lakših protivnika na RG.
Upravo se njemu dogodilo isto, da poispadaju neki od favorita iz njegovog dela žreba.

320 and counting...

pre 3 godine

Sad smo prebrojali sve Novakove mrzitelje...za sada 319 komentara( mrzitelja) prema 10 miliona Srba (dijaspora)...nije vas puno, hvala Bogu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ms, 30. oktobar 2020 20:10)

A tek kad dodamo Ruse i Kineze, ihaj...

andrej

pre 3 godine

Ajte rodjaci samo naprijed vi bi Isusu nasli manu a ne njemu..zato smo tu i gde smo..pocnite da trenirate pa pravite svoje karijere a za njega ne brinite

mikin

pre 3 godine

@Pera ..."Ja ne znam čemu svi ovi komentari.. Novak je ispunio cilj zbog kojeg je i došao na turnir koji mu je skroz nebitan ..."
E reci cu ti ja kad ne znas: a da si ti nekoga pozvao na proslavu a taj se pokupio cim je popio i pojeo, kako bi se osecao?
A taj turnir koji mu je "nebitan" je jako bitan jer je uzeo "sta je hteo" i tu je dosao NA POZIV: tzv wild card (WC ... tako se i ponasao)

MarS

pre 3 godine

Pljunite mu pod prozor. Nole je broj jedan, svakom se desi da moralno padne pogotovo kad si pod velikim pritiskom ili cujes nesto lose o nekom ko ti znaci nesto u zivotu.

Jovan

pre 3 godine

@Ja sam vatreni navijavc Novaka,ali ovo je bruka nad brukama. Inace mislim da je namerno izgubio mec.BRUKA (Brajan, 30. oktobar 2020 19:15)


Koje su bile kvote za kladjenje?

Riki

pre 3 godine

Uvek sam ga branio ali je sad dosta.. 3 brejk lopte a on ko drogiran i kao diže reket prema lopti! Postao je nula! Tako pasivno se ne ponaša jedan broj 1..SRAMOTA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 30. oktobar 2020 19:08
@ (Kaiser Roger, 30. oktobar 2020 19:09) # Link komentara

Pa sta je ovim ljudima ja ne znam. Oni misle da je teniser neka masina koja uvjek igra isto. I kakve uopste veze ima ovaj poraz sa 20, sta tu ima da mi je jasno.
Jasno je da je razlog za ovo, ok ovo nije ni bila igra nezainteresovanost i nevolja koja je sigurno dijelom vezana i za smrt Amfilohija. Izasao je na teresn nezainteresovan i neobrijan i pokisao i odigrao najgori mec od kada je postao profesionalni teniser. Nema veze, bice bolje samo da vrati emocije.

pc, Niš

pre 3 godine

Vrlo je verovatno da Nole ima neku veću brigu na vratu. Gubili su i Rafa i Federer ali mislim da ih niko ovako nije ponizio, ne samo rezultatom već i igrom. Pitanje je koliko će mu ovo biti velika mrlja u karijeri.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Auuu, pa to su opet izneverena očekivanja nebeskog dela ovog naroda, bezgrešnog, prepametnog, milosrdnog, prepodobnog, blagorodnog i bogougodnog. Kako ga samo nije sramota što svojim ponašanjem vredja bezgrešne, vredne i smerne Srbe? U zemlji vladaju red i zakon, ekonomija cveta, reke su čiste, škole nove i okrečene, bolnice savremene i besplatne, banke poštene, političari skromni i posvećeni svom narodu... a ovaj samozvani br. 1 nas bruka po svetu!
Sram ga bilo. Ma sram bilo i Teslu što nije izmislio ajfon, nego Amerikanci! Uaaaa poreskom obvezniku iz Monaka, ovo nije na nivou Srbije!
Haug.

Srki

pre 3 godine

Pa, vrte je isti ovi bolidi koji to pisu i na sprskom, hahahahahaha. Umro matori Amfilohije kojeg je video dva puta u zivotu i on gotov, utucen, ne zna sta ce od sebe. I to, evo, prolazi. Ovaj narod je najgluplji narod svih vremena.
(Mikii, 30. oktobar 2020 20:05)

Gospodine Mikii, ja mislim da je to sve organizovano.

Znas ti dobro koji Pera

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znaš ti dobro koji Pera, 30. oktobar 2020 18:54)

Palo nam je na pamet.
I baš zato nikad neće biti najveći ikada, bez obzira kakvu statistiku imao na kraju karijere.
Šta misliš, da li bi Nadal ikada pokazao ovakvu malodušnost na terenu ?
E to je ono što razdvaja njih dvojicu, a ne par pobeda manje ili više.
(Nikola, 30. oktobar 2020 19:16)

Videćemo drugar, nema potrebe paranoisati sa predskazanjima, nismo baba Vange, videćemo. A msm da ni tvoje ni moje mišljenje nema veze sa ničim osim nama samima pa, u tom slučaju, bolje da je pozitivno nego negativno :) pozz i svako dobro

Role

pre 3 godine

Dajte neke strimove, onaj 555scores vise ne radi.
PS nadamo se da Nole tempira igru za GS i taj fazon, ali u ovom trenutku on nema cime da napadne i nemocan je protiv igraca koji ima plan.

k-9 se javlja na raport

pre 3 godine

Nebitan turnir. Obezbedio je prvo mesto za kraj sezone i sad moze i da ispadne. ATP 500 turniri svakako nisu glavna motivacija.

xxx7

pre 3 godine

hahah najjaci komentari doso po dve pobede i boli ga uvo?! Ljudi u svakom sportu a pogotovo u tenisu,titule su apsolutno najvznija stvar ( ok,i prvo mesto je vazan podatak ), ali titule su titule, a on se ponasa kao da ih ima vise od svih,a ne da kaska za obojicom ( i nemojte molim vas sad ima vise vaznih titula,i to je vrlo upitno da li ce do kraja karijere da ih zadrzi,jer razlika nad Rafom je mizerna). A pogotovu sto igrac poput njega uvek ali uvek ide na titulu na bilo kom turniru na kome ucestvuje. Izgubio je (u razloge uopste necu da ulazim) i polako pocnite da se navikavate na ovo,jer bioloski sat kuca i jednostavno onakva igra koju je imao nece moci nikada da se ponovo desi,pogotovo u kontinuitetu, a na sve to i njegova psiha je poslednjih godina vrlo upitna, kao i samo interesovanje i njegov fokus na tenis.

Al-nil

pre 3 godine

@mržnja je bolest.....ne znam zašto se onda ne lečiš. Za koronu si svakako čuo, e pa nije svako glup da organizuje turnire usred pandemije (pa se i sam zarazi ali to je druga tema), i da juri sa turnira na turnir kako bi skupljao bodove, očigledno je Nadal procenio da je zdravlje preče od toga. Odigrati dva turnira kada se situacija malo stiša je sasvim ok, u Rimu posle tako duge pauze i nije za očekuvati da je u nekoj formi, ali i pored toga se nije vuk'o po terenu nego je igrao sasvim korektno sa Švarcmanom. Federer, pre pomenutog meča je osetio bol, lekar mu je preporurio mirovanje pa je bolje da se ne izloži takvom naporu i večoj povredi tim prr što je za par dana bilo finale DK. Vidi odrek'o se finala za sebe lično da bi svojoj zemlji doneo pobedu, TO Djoković nikad ne bi. Marej je uradio to što je uradio, jurio sa turnira na turnir da bi bio prvi, isto što sada Djoković radi, ali za Mareja rekoste sram ga bilo, a za Djokovića bravo. Izjave Federera i Nadala su uvek korektne, izjave Djokocića retko kada su, pogledaj samo ovaj slučaj sada, a to radi uvek...to što TI vidiš drugačije jer si nadojen mržnjon je druga stvar.

Pera

pre 3 godine

Ja ne znam čemu svi ovi komentari.. Novak je ispunio cilj zbog kojeg je i došao na turnir koji mu je skroz nebitan a to govori i činjenica koliko dugo tu nije ni igrao.. sledece godine će se oduzimati poeni i cemu poenta da se sada troši i kome dokazuje.. došlo je vreme da igra pametno koliko mu treba a ne na snagu i na posledice trošenja svoga tela!
Pozdrav.

Nole fan

pre 3 godine

Čovek je došao po ono što je i zeleo, a to je da osigura prvo mesto do kraja godine. Za one koji ga pljuju, ne shvataju da ce se skoncetrisati samo na Grand Slamove do kraja karijere, eventualno neki Masters i OI u Tokiju ako uopšte budu održane. Tako da ovo za mene nije nikakav debakl ili iznenadjenje.

Role

pre 3 godine

Dajte neke strimove, onaj 555scores vise ne radi.
PS nadamo se da Nole tempira igru za GS i taj fazon, ali u ovom trenutku on nema cime da napadne i nemocan je protiv igraca koji ima plan.

German

pre 3 godine

Da da, svi vi koji navodite ovo kao razlog zasto nece biti u klubu 20 - hit ste. Kao da Federer i Nadal nikada u karijeri nisu odigrali katastrofalno ? Relax ljudi. Dva poraza ove godine ima samo. Svuda je stizao u završnice, osvojio AO, ponovo će završiti godinu kao prvi, opustite se.

Duka

pre 3 godine

Polako treba da se naučimo na ovakav trend igara našeg Noleta, sledećih dve - tri godine. Igraće koliko treba, i koliko mora!
Rušio sve rekorde, i kada budeo srušio rekord i broju GS, odmah će se povući.
P.S. Baš me zanima kako će se ophoditi, igrati, zalagati, izgarati u Londonu!

Donato

pre 3 godine

Docekase grobari malo da pljuju. Izasli iz rupa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 30. oktobar 2020 19:14)

Nego sta! Sanogo Srbine šaljemo ti dres Partizana! ahahahah....

Mr

pre 3 godine

Kao prvo nije debakl jer cilj koji je imao je postigao.Kao drugo ga potpuno razumem kao coveka u ovoj situaciji zasto mu se nije igralo,jer on je covek ne masina.Zato Nole glavu gore i pokusaj u Londonu gde ce biti svi najbolji ove godine da trijumfujes i na najbolji nacin zavrsis godinu.Srecno

Antusa

pre 3 godine

Zar nije Nolo obecao da ce ostati neporazen u 2020oj? Kako onda da mu verujemo izjavi da ce osvojiti najvise slemova? Nolo ce u narednom periodu ici nizbrdo a Nadal uzvodno i bice jasno ko je Goat.

Milan

pre 3 godine

Novak se vadi i traži neko neobjašnjivo opravdanje.Istina je samo jedna: Talijan ga je nadigrao,bacio na kolena i ponizio i bio je posebno inspirisan da prvaka sveta pobedi ili je meč dogovoren i prodan.To vađenje i te sitne fore ne prolaze,to je za polupismene i naivne.
Navijač sam Đokovića, ali ovo je bilo njegovo krajnje neozbiljno i neodgovorno ponašanje do gledaoca. I u tenisu su karkulacije,nameštanja i još puno toga ružnoga,ali Novak se obrukao u svakom slučaju i poneo se bezobrazno do svojih navijača.

miodrag

pre 3 godine

Ja ne znam šta da kažem sa ovim izdanjem Novaka. Prvo igrao nezainteresovano. Osvojeni poeni na drugi servis Novaku je bio jako loš, previše je grešio u oba seta čak je sve išlo u korist Italijana. Sonego ni kriv ni dužan otišao u polufinale iako sa ovim izdanjem pokazao solidno. Sa druge strane Novak mora da zaboravi ovu partiju jer je zaista izgledao očajno na terenu i neka se pripremi mnogo bolje za završni Masters.

Boris

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today.
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best.
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam

107-66

pre 3 godine

107-66,ti druze ocigledno ne gledas ili nemas pojma o ovom sportu tako da.....
(Stefan, 30. oktobar 2020 19:17)

Stavio sam + da te poguram malo.

Andjela

pre 3 godine

Ipak je to blamiranje. Odavno sam Rodzeru, Novaku, Nadalu savetovala da treba znati kada se povući u "penziju", to je znao Borg, Sampras.... kada si postigao neku veliku pobedu, na primer, Rafa osvojio 13 RG, i tsl....

El Doctore

pre 3 godine

Isto ovako je i nadal u polufinalu rima izgubio od svarcmana 2:0 i to bas ubedljivo, a onda sve potamanio na rolan garosu... toliko o tome da nadal nikad ne bi ovo uradio, kao sto citam u komentarima.. vrhunski teniseri to umeju cesto da urade jer kalkulisu i kada im odgovara da ispadnu oni izgube, sta se lozite

Nole do pobede

pre 3 godine

Meni ste vi ljudi hit, nije mu bio dan i šta sad, vratiće se Nole još jači kao i uvek. Čum ne osvoji turnir odmah je najgori, a kada osvoji svi smo uz njega vamo tamo. Koliko je samo učinio za ovu zemlju trebalo bi sve vas da bude sramota što kažete bilo šta loše za njega.

A da se mi spustimo malo na Zemlju?

pre 3 godine

Ja stvrno niti osobito volim sport, niti ga gledam, ali sad narod ima skroz da se ubedaci. Izgubio, pa sta, dosta je i pobedljivao!
Ali, posto eto ni bosanske "piramide" ne pomazu, Nole nacionale bi mozda ipak trebao da se ostavi nebuloza i pokusa sa necim normalnim i prirodnim - a da to nije pasenje trave i grljenje drveca - mozda bas to pomogne!
Recimo da bi Federer mogao da da savet njemu, a Mirka Jeleni?
Ili je ipak vreme da okaci reket o klin?

Mima

pre 3 godine

Sta je tu je ali novak ne sme sebi nikad da dozvoli ovakav salto mortale.Najvecima se ovo ne sme desiti,koliko da se misli da je i on covek od krvi i mesa.Takvo otsustvo zelje zs igrom,neoprostivo.

Nevinost nije na ceni

pre 3 godine

Jeste, teško je igrao protiv Filipa, bez žara, ali je baš baš morao da se napreže preko volje, isto kao i protiv Ćorića, razum je pobedio, sada je mogao da da sebi oduška i za to.

Nenad

pre 3 godine

Novak mora da isplanira koje će turnire da igra jer ovako samo šteti svom imidžu.Ovim daje puno materijala da se ljudi sprdaju sa njim a stranci to jedva čekaju.Ipak je on broj 1 mora da ima profesionalan stav prema sportu kojim se bavi.

valjda oni znaju bolje od nas sta je fair play

pre 3 godine

Domacin Turnira u Becu Dominic Thiem koji ga je zaduzio igranjem u Beogradu ne igra dalje, a zbog njega je Nole i dosao u Bec, da bi u finalu napravili spektakl, nije bilo moguce i Novak je pustio mladjim da osvoje turnir.

ms

pre 3 godine

Sad smo prebrojali sve Novakove mrzitelje...za sada 319 komentara( mrzitelja) prema 10 miliona Srba (dijaspora)...nije vas puno, hvala Bogu...

bmiles

pre 3 godine

Kako neki ovde odmah trce pred rudu i bljuju vatru.Polako narode,sad ce poceti visi nivo,verovatno cemo gledati 3 seta,jer Sonagu sve polazi za rukom,dok nas Novak deluje nezainteresovano,ali ako se zver u njemu ne probudi,ocas cemo pisati drugaciju pricu,po obicaju.Ajmo Nole!

istina

pre 3 godine

Veliki broj vas, koji kritikujete, nije svestan da je danas preminuo Amfilohije Radović i šta to znači za verujuće ljude i srpski narod !

Novak je toga svestan !

Novače, samo napred !

Aleksandar

pre 3 godine

Do zavrsetka karijere ostala su jos dva cilja :
No 1 najvise broj nedelja, 310 + 1 i grend - slemova 20 + 1
Plasmanom u 1/4 finale u Becu obezbedio je prvo mesto do kraja godine, a ako u Londonu odigra dobro, mozda i do marta.
Cuva noge, ruke koje ce "lomiti" jos samo na "grend-slemovima".

mali radojica

pre 3 godine

Je li komentatori i vrsni analiticari secate li se kako je Svarcman unakazio Nadala u polufinalu Rima......pa da...ne secate se. Slazem se da nije lepo da prvih 10 ovakvo skupljanje bodova ali su svi pa i Federer i Marej(do povrede) ovo radili a ovim junosama novim ne treba ni trositi reci jer oni ispadaju tek tako i od 110 I 125 igraca pa ne mozes pohvatati koji je razlog....a ovde je to ocigledno. Uzeo bodove, pojavio se, videla ga publika i on ostaje do 15.02 prvi na listi. A sad pitanje a sto Rafa nije isao u Sofiju po neki bod pa jasno mu je bilo da je to gubljenje vremena. Uostalom ovo je isto kao kod NBA igraca koje bas briga za Olimpijske igre i Svetska prvenstva jer jedna povreda i to je kraj za tu sezonu a pri tom on gubi i pare i vreme......

Kosta

pre 3 godine

Pojedinci po 15+ komentara a ja treba da otvaram šampanjac kada mi jedan objave... Komentari kao da stizu iz ustanove Laza Lazarevic i sl., bilo naše ili iz komšiluka. Fascinantna mi je količina negativne energije, zavisti i mrznje... To ide do te mere da uzimaju koliko god uredjaja na raspolaganju imaju da koriste za komentarisanje i glasanje a sve sami "naši"... Nole nije smeo baš ovako pasivno da odigra meč ali je sigurno da je u pitanju nešto van terena i sporta, verovatno smrt Amfilohija ili eventualno pretnje njemu i porodici od strane mafije... Drzi se Nole!

Baja

pre 3 godine

Živi i pusti druge da žive! Veliki Novak! Znam jednog ovde koji je sušta suprotnost tome. Ko? Pogađajte. Imate pravo na jedan pokušaj, nije teško, svnje ga znaju...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ЏА БУ - Ниси у праву. И код тебе као и код Новака вечерас "балкански менталитет". Стварно НИСИ У ПРАВУ.

Ирена

pre 3 godine

Оборио рекорд а као доживео дебакл....ццццц
А критичари ...све саме свемирске величине, успешне до "црне рупе"...
ајде, бре, не серите, јабучило, и остали....злобници

Mrznja je bolest

pre 3 godine

mržnja je bolest.....ne znam zašto se onda ne lečiš. Za koronu si svakako čuo, e pa nije svako glup da organizuje turnire usred pandemije (pa se i sam zarazi ali to je druga tema), i da juri sa turnira na turnir kako bi skupljao bodove, očigledno je Nadal procenio da je zdravlje preče od toga. Odigrati dva turnira kada se situacija malo stiša je sasvim ok.Federer, pre pomenutog meča je osetio bol, lekar mu je preporurio mirovanje pa je bolje da se ne izloži takvom naporu i večoj povredi tim prr što je za par dana bilo finale DK. Vidi odrek'o se finala za sebe lično da bi svojoj zemlji doneo pobedu, TO Djoković nikad ne bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Al-nil, 31. oktobar 2020 13:01)

Mrzi me da stavku po stavku odgovaram na ove eseje.
Sto se tice korone nisam znao da se rangira opasnost od turnira do turnira pa je u Parizu bilo najbezbednije iako je u tom mom.Francuska upravo bila najugrozenija.
Igrao je Djokovic bukvalno na jednoj nozi za svoju reprezentaciju, samo se to ne pamti.
Sta je dr rekao Federeru ne znam jer nisam bio prisutan ali znam sta je Federer izjavio zasto ne igra.
DC je jedan od trofeja koji nedostaje NJEMU a inace u svom rodnom Bazelu uzima debele pare da igra.
Sto se tice izjava , prelistaj malo unazad godinama. Ne moras ih citirati, samo malo baci pogled da ubuduce ne pises nebuloze.

MS

pre 3 godine

Ako se prijavi ua Masters u Parizu onda je jasno što je izgubio.... Osigurao je prvo mesto, odmoran bi otišao u Pariz čijim bi osvajanjem dodatno ojačao prvo mesto po broju osetitula serije 1.000....

PSL

pre 3 godine

Za ovakav meč i Novakovo ponašanje ima samo jedna reč BRUKA. Znači nije problem da izgubi meč, neko je taj dan bio bolji, ali je nedopustivo da prvi teniser sveta ne pokaže nimalo volje da bilo šta uradi na terenu. Izgledao je da mu je dosadno, a pre svega nije pošteno prema protivniku da se tako ponaša, lepo predaš meč i dovidjenja.

RW#0

pre 3 godine

Ocekivao sam da se ovo desi obzirom koliko Djokovic ima srece. Od 2015 godine njemu rezultat na apsolutno svakom turniru zavisi od zreba. Vec 5 godina on ne moze da pobedi 3 jaka tenisera u nizu. Dokaz za to je zavrsni turnir koji nije osvojio od tada i nece nikad vise. Pogledajte GS turnire. Prosle godine na Vimbldonu neki anonimusi sve do finala, da je imao samo nekog da ga malo namuci Federer bi ga pobedio mada je i ovako bio mnogo bolji. Us open prosle godine cak i da je pobedio Vavrinku u osmini finala cekali su ga teski protivnici i posle a on iz toga ne moze da izadje. Cim sam video da mu je onaj spanac uzeo set u 1/4 finalu Roland Garosa ove godine znao sam da ne moze da prodje preko Cicipasa i Nadala. U zargonu igrica skinuo mu je health 25% a posle Cicipas jos vise. Au open ove godine opet gomila anonimusa do polufinala. Poslednjih 10ak mastersa nisu vredni paznje s kim je igrao. Ova serija pobeda ove godine tu nemas 5 teska meca. Daj Djokovicu Vavrinku/Monfilsa u osmini pa posle nekog Medvedeva, Bustu, pa Tima u polufinalu on tu ne moze da prodje do finala godinama i to je jedna velika istina!

Радивоје

pre 3 godine

Потресла га је смрт митрополита Амфилохија... Свим срцем уз нашег ШАМПИОНА.

Драгивоје

pre 3 godine

Овога пута у одличну рачуницу, на жалост Нолетову и свих Срба, умешао се и трагичан догађај - смрт нашег Митрополита Амфилохија...тако да га нема смисла кудити...

Slavko

pre 3 godine

I te kako je bitno, sa vakvim ponašanjem gubi ugled, pa onda mu krivo što ga ne vole. Nadal i Federer nikad ne bi dozvolili ovakvu sramotu.

o.n.

pre 3 godine

Новак је пре свега велики човек..Потрешен је смрћу Митрополита Амфилохија, а ваља стићи и на сахрану.
Жао ми је што неки овде не виде једину могућу истину.

Bruder

pre 3 godine

Novak je duboko potresen smrcu Mitropolita kao i svaki normalan Srbin a on jos i vise jer je duhovan covek i veiki patriota. A cak i da nije tako, bilo bi mudro da ne igra dalje, da ostavi fond poena i za sledecu godinu. Zasto bi branio to kad ne mora. Njegov cilj se zna, zato samo mudro i svoj interes. Neinteresuje ga sta pricaju drugi, sta ocekuju od njega, kako oni vide tenis, sampiona itd...veciti dusebriznici (luzeri). Novak je br 1 do leta a nadamo se i posle leta...

Mrznja je bolest

pre 3 godine

A da li je Nadal izgledao ovako na terenu, da li je glumio neko ludilo, da li je počeo da se glupira, namerno greši, izbacuje u aut itd.? Da li je možda na kraju izjavio da je uradio šta je hteo, eto došao na par mečeva i namerno izgubio? Da li je Nadal nekada pokazao ovako nepoštovanje prema protivniku, publici, organizatoru??? Nikada! Zato što je Nadal za razliku od ovoga čovek sa veliko Č i sportista sa veliko S. A da ga ne zanima to 1.mesto po svaku cenu (kao Djokovića), pokazao je odbivši vajld kard iz Sofije. Tako da, kad spomeneš Nadala, lepo ustani i pokloni se.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Al-nil, 30. oktobar 2020 21:12) # Link komentara

Aj ne tupi .
Pa i prosle godine Novak nije morao da igra za Nadalovu fondaciju a u igri je bilo prvo mesto.

Kako je Nadal odigrao bas ove godine u Rimu ?
Igrao dropsotove, nije mogao da dobaci do mreze .
Izbacivao loptice u aut 20cm. Stalno prica da tenis igra jer voli a onda preskoci pola turnira samo zbog jos jednog trofeja.
Federer u finalu izasao u dzemperu i izjavio ni manje ni vise da nece da igra jer nije na potrebnom nivou da pobedi Novaka?
Sto je on dolazio onda u London kad je znao da ce igrati protiv Novaka ?
Marej igrao ludacki sve moguce turnire da bi dospeo na prvo mesto i unistio dalju karijeru.
O izjavama Nadala i Federera da ne pricamo.
Zapravo, tacno je da se o tim izjavama i ne ne prica a Novaku se trazi dlaka u jajetu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Нема Новаку после шта бити криво и нема се шта чудити зашто Федерер и Надал имају више навијача. Навијачи препознају и кад се бориш а препознају и кад си овако незаинтересован. Много сам љут на овакве ствари у животу. Џаба му је слати она "срца", чак се њиховим слањем још више понижава и брука. Није фер од тебе Новаче према нама правим навијачима. Поздрав свима вама који овако мислите.

Brane

pre 3 godine

Da li je realno da postoje umovi koji stvarno misle da je Novak igrao kako najbolje moze a ovaj Italijan pobedio jer je jednostavno bolji teniser? Vi sigurno i u koronu verujete. Uzivajte dok mozete

branislav

pre 3 godine

Citam komentare i vidim kolika smo mi Srbi stoka...napadate coveka zato sto je izgubio mec...pa mozda je kalkulisao...i mozda je tuzan zbog smrti Mitropolita...da li je to dovoljno za pljuvacinu prema Novaku...stoko Srpska...

Djida Mova

pre 3 godine

Дај бре сјашите са леђа овог човека.
Погођен је смрћу духовног пастира.
Па ја сам цео дан утучен и нисам никакав био на послу. Да ли је то ок или не, није за расправу.
Ноле је људина и човек са великом емоцијом.
Жив био људино људска, диве наш...

Marija

pre 3 godine

Novak ima jasan put kojim ide, čovek je svestan svog života, i naravno da će pre izabrati u ovom trenutku da što više vremena provodi sa porodicom nego na terenu ukoliko nema potrebe, zbog čega da ga bude sramota. Nije mu išlo, nije se ni trudio, ide kući čovek. Malo li je igrao, 15 godina, da sad kad nema više potrebe gubi vreme svog života. Njemu je to vreme dragoceno, jer ga nema mnogo pored svih obaveza, on tačno zna šta želi i to i radi, nikome nije dužan da se pravda, svako sam bira da li će gledati meč ili ne. Novaku su bitni rezultati, da se obazirao na komentare svih vrsta ne bi stigao tu gde je sada.

istina

pre 3 godine

Veliki broj vas, koji kritikujete, nije svestan da je danas preminuo Amfilohije Radović i šta to znači za verujuće ljude i srpski narod !

Novak je toga svestan !

Novače, samo napred !

ni tenis više nije ono što treba da bude

pre 3 godine

Tužno je to kad te nateraju da MORAŠ da izgubiš od nekog šalabajzera pa se još moraš pravdati da ti nije dan. Ovaj meč me podseti na period kada je N01e derao sve redom a onda ODJEDNOM (bukvalno za 10 dana) zaboravio da igra tenis i gubio sve redom da bi Marej uzeo Vimbldon i na kraju godine bio prvi na listi...

Трооки Гавран

pre 3 godine

Aman ljudi i on je čovek, ni vsms se ne ide na posao svakog dana. Možda ga je pogodila smrt Amfilohija, znamo koliko mu znači religija i crkva. Nije mu se igralo, i ima pravo na to

Mladen cg

pre 3 godine

@Blok 61 NBg
Zbog ovakvih stavova ,, intelektualca našeg doba" ovaj svijet i naše društvo može samo da propada! Naime, umjesto da se cijeni iskrenost našeg Novaka ,koji je javno i bez zazora rekao i potvrdio da pripada rodu pravoslavnome i da je ožalošćen zbog smrti našeg Mitropolita Amfilohija, iz ,, svih oružja" se napada Đoković.

bmiles

pre 3 godine

Za neke je to mozda iznenadjenje za mene ne.Pocetkom ovog turnira predvideo sam da bi bilo lepo da se u finalu nadju Novak i Rubljev,zbog cinjenice da je Rus osvojio isto turnira kao Novak u ovoj godini,doduse slabije vaznosti!Koje gledao ovaj mec videce da prava opasnost dolazi po Novaka i Rafu u ovom momku.Ima vrlo malo nedostataka i verujem da on uz Zvereva,Cicipasa,Sapovalova predstavljaju lepu buducnost tenisa kad se 3 musketara povuku.Zapamtite ove moje reci u godinama pred nama!

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Kakav debakl? Totalno nebitan mec!
Sa bogate trpeze, pala jedna mrvica!
Pa valjda je vredniji vikend sa poridicom i slatkom decicom i malo treninga sa Stefanom, od totalno nebitnih meceva?

Алфабет

pre 3 godine

ех јака ствар, изгубио... Па кад сам ја после другог кола био у фазону то је то, осигурао је прво место сад може и да изгуби...могу да замислим њега...човек оде кући да проведе са породицом време, што би освајао Беч па следеће године да губи поене јер не може да игра и Беч и Париз и Лондон (тј Торино следеће године) узастопно. Само понеки мастерс и гремд слемови у будућности и то је то. Браво Ноле Србинееее!!!!

MOZGA BEZ !! ..

pre 3 godine

Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

HanSolo

pre 3 godine

Uvek sam ga branio ali je sad dosta.. 3 brejk lopte a on ko drogiran i kao diže reket prema lopti! Postao je nula! Tako pasivno se ne ponaša jedan broj 1..SRAMOTA!

Sima Kosmos iz dalekog svemira

pre 3 godine

Šta ga briga? On je svoj cilj ispunio, trebalo mu je da dva puta pobedi i to je uradio. Zašto bi se dodatno zamarao posle ionako teške i naporne godine?

Ivan

pre 3 godine

Jel vam sad jasno zasto on nije u klubu 20 i zasto nikad nece.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kaiser Roger, 30. oktobar 2020 19:09)

Sta je klub 20? Djokovic sutra da se penzionise vec sada je i statisticki i po utisku medju 3 najbolja tenisera svih vremena, idi prosetaj decko, kakav klub 20...

vuk

pre 3 godine

Ode on za Crnu Goru u nedelju da isprati Amfilohija.Kakav Bec,on je uzeo koliko mu treba u Becu.Neke druge stvari su mnogo vrednije od tog turnira od kojeg mu mnoge i ne zavisi karijera.

Milan

pre 3 godine

Treba da se lomi i klizi na kolenima da bi obožavaoci bili zadovoljni i osvoji tunir , pa da sledeće godine sa 35 ni ne dođe na isti i izgubi dragocene poene. Nema vrhunskog sportiste koji nije kalkulisao u životu posebno u poznim godinama karijere. Cepaj Nole kad zatreba, ako ide. Ako ne ide, boli te uvo...

Sale

pre 3 godine

Kakav bre crni debakl..covek bre izasao radi reda da odigra i da ide kuci,niti mu se igralo niti ga je interesovalo..zavrsio posao koji je imao,zavrsava godinu prvi i nema zime..a na zavrsnom mastersu ce biti u fulu..

k-9 se javlja na raport

pre 3 godine

Nebitan turnir. Obezbedio je prvo mesto za kraj sezone i sad moze i da ispadne. ATP 500 turniri svakako nisu glavna motivacija.

Riki

pre 3 godine

Uvek sam ga branio ali je sad dosta.. 3 brejk lopte a on ko drogiran i kao diže reket prema lopti! Postao je nula! Tako pasivno se ne ponaša jedan broj 1..SRAMOTA!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 30. oktobar 2020 19:08
@ (Kaiser Roger, 30. oktobar 2020 19:09) # Link komentara

Pa sta je ovim ljudima ja ne znam. Oni misle da je teniser neka masina koja uvjek igra isto. I kakve uopste veze ima ovaj poraz sa 20, sta tu ima da mi je jasno.
Jasno je da je razlog za ovo, ok ovo nije ni bila igra nezainteresovanost i nevolja koja je sigurno dijelom vezana i za smrt Amfilohija. Izasao je na teresn nezainteresovan i neobrijan i pokisao i odigrao najgori mec od kada je postao profesionalni teniser. Nema veze, bice bolje samo da vrati emocije.

petar

pre 3 godine

Profesionalc NE MOŽE ovako da se ponaša na terenu. Ovo je nepoštovanje publike u sali, navijača i svih koji vole tenis. Ovako ponašanje na terenu je za kaznu. Namerno serviranje duplih grešaka, puštanje loptica, servis volej non stop. Sramota!

srle

pre 3 godine

Novak je ostvario dve pobede i zato je došao u Beč. Nema više potrebe da se kida i gubi snagu na turnire koji mu u suštini nisu toliko važni. Svako ima loš dan na poslu, danas je Novak igrao loše, protivnik odlično. Plus, nadovezalo se ovo danas sa mitropolitovom smrću, to je to. Nije mu se igrao tenis. Srećno Nole na Završnom mastersu, da se privede sezona sa još nekoliko pobeda, puna podrška.

Canadian

pre 3 godine

Citam komentare i stvarno kakva gomila neispunjenih budala danas gleda tenis i sport uopste.
Evo ovako balvani da vam nacrtam. Zamislite da se igraju kvalifikacije za svetsko u fudbalu, Brazil se kvalifikovao kao prvi u grupi i igra poslednju protiv nekih mesara. Hoce li igrati Neymar i najbolji tim pa da sutra ne ode na svetsko jer ga je neko polomio.
Trebao je da se polomi danas da bi izgubio 7:5 7:5 i da bi vi sr*li kako je njegovo proslo, dao je sve od sebe ali KRAJ.
Vasi komentari samo pokazuju svu vasu glupost - sport je biznis a dzukci sa 20e u dzepu nisu kompetentni da komentarisu ni biznis ni tenis.

šta se vas tiče što mi se ne igra?

pre 3 godine

Ovo je je najsramotnija igra koju sam gledao od Đokovića, totalno nezainteresovan, pa nije valjda da je došao u Beč da bi osvojio 90 poena. Još Višković nalazi opravdanje,genijalno zaključuje kako Novak ne može da igra jer ga je smrt Amfilohija totalno poremetila.

Dare

pre 3 godine

@Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

Ako zaista gubi jer "igranje nema nikakvog smisla za njega" onda je jedna velika NULA i kao čovek i kao sportista.

2CRAZY

pre 3 godine

Ma kakvo namestanje, Novak kao i uvek taktizira!
Obezbedio je prvo mesto, nema vise potrebe da grize na ovom turniru i da rizikuje povredu.

MarS

pre 3 godine

Pljunite mu pod prozor. Nole je broj jedan, svakom se desi da moralno padne pogotovo kad si pod velikim pritiskom ili cujes nesto lose o nekom ko ti znaci nesto u zivotu.

Kosta

pre 3 godine

Pojedinci po 15+ komentara a ja treba da otvaram šampanjac kada mi jedan objave... Komentari kao da stizu iz ustanove Laza Lazarevic i sl., bilo naše ili iz komšiluka. Fascinantna mi je količina negativne energije, zavisti i mrznje... To ide do te mere da uzimaju koliko god uredjaja na raspolaganju imaju da koriste za komentarisanje i glasanje a sve sami "naši"... Nole nije smeo baš ovako pasivno da odigra meč ali je sigurno da je u pitanju nešto van terena i sporta, verovatno smrt Amfilohija ili eventualno pretnje njemu i porodici od strane mafije... Drzi se Nole!

Mr

pre 3 godine

Kao prvo nije debakl jer cilj koji je imao je postigao.Kao drugo ga potpuno razumem kao coveka u ovoj situaciji zasto mu se nije igralo,jer on je covek ne masina.Zato Nole glavu gore i pokusaj u Londonu gde ce biti svi najbolji ove godine da trijumfujes i na najbolji nacin zavrsis godinu.Srecno

Ljubo

pre 3 godine

Ovo da ne znam da je Đoković mislio bi da je neki amater.Sramota kako srozava teško stečeni ugled.Dat ću ti jedan savet ili počni ozbiljno trenirati i posveti se tenisu ili nemoj dolaziti na turnire jer ovo nije dobro za stomak,se.e mi se od ovoga tvoga tenisa.Izgleda da je opet onaj Guru umešao svoje prste.

Marko

pre 3 godine

Vec vidjeno. Jednostavno to je deo njegovog karaktera i zbog toga je daleko iza Nadala i Federera. Ovde on jednostavno pokazuje da nema postovanja prema ljudima u publici, organizatorima (oni su mu utrpali milionce u dzep, to se zna, inace ne bi dosao). Znamo i za onu namestaljku na Vimbldonu, te mnoge druge stvari...
To je jednostavno Novak Djokovic.

nenadj

pre 3 godine

Ljudi, pa zar nije ovo ocigledno.
Novak zeli da ide na sahranu Amfilohiju.
Ne zelim da komentarisem uopste njegovu nameru, samo bi mi bilo smekerski da je jednostavno predao mec i rekao razlog.
Verujte mi, aktivno sam dugo igrao tenis i trenirao 15 godina, ocigledno je da Djokovic nije zeleo da dobije ovaj mec.

Zoran

pre 3 godine

Proveri će se po svetskim kladionicama ko je uplatio 1:15, kvotu na velike pare. Ako se nađje neko treba ga diskvalifikovati DOŽIVOTNO. SRAMOTA.

El Doctore

pre 3 godine

Isto ovako je i nadal u polufinalu rima izgubio od svarcmana 2:0 i to bas ubedljivo, a onda sve potamanio na rolan garosu... toliko o tome da nadal nikad ne bi ovo uradio, kao sto citam u komentarima.. vrhunski teniseri to umeju cesto da urade jer kalkulisu i kada im odgovara da ispadnu oni izgube, sta se lozite

Beznogu

pre 3 godine

Kakav je ovo GOAT? Sonego ga dere ko svinja masnu kesu. Federer i Nadal bi za Max. 45minuta zavrsili ovaj mec i spustili Sanogu sa nogu. 4:0 strasno.

ms

pre 3 godine

Sad smo prebrojali sve Novakove mrzitelje...za sada 319 komentara( mrzitelja) prema 10 miliona Srba (dijaspora)...nije vas puno, hvala Bogu...

johny

pre 3 godine

Ocekivao sam da se ovo desi obzirom koliko Djokovic ima srece. Od 2015 godine njemu rezultat na apsolutno svakom turniru zavisi od zreba. Vec 5 godina on ne moze da pobedi 3 jaka tenisera u nizu. Dokaz za to je zavrsni turnir koji nije osvojio od tada i nece nikad vise. Pogledajte GS turnire. Prosle godine na Vimbldonu neki anonimusi sve do finala, da je imao samo nekog da ga malo namuci Federer bi ga pobedio mada je i ovako bio mnogo bolji. Us open prosle godine cak i da je pobedio Vavrinku u osmini finala cekali su ga teski protivnici i posle a on iz toga ne moze da izadje. Cim sam video da mu je onaj spanac uzeo set u 1/4 finalu Roland Garosa ove godine znao sam da ne moze da prodje preko Cicipasa i Nadala. U zargonu igrica skinuo mu je health 25% a posle Cicipas jos vise. Au open ove godine opet gomila anonimusa do polufinala. Poslednjih 10ak mastersa nisu vredni paznje s kim je igrao. Ova serija pobeda ove godine tu nemas 5 teska meca. Daj Djokovicu Vavrinku/Monfilsa u osmini pa posle nekog Medvedeva, Bustu, pa Tima u polufinalu on tu ne moze da prodje do finala godinama i to je jedna velika istina!
(RW#0, 30. oktobar 2020 18:06)

E moj "stručnjače" napisao si tskvu budalaštinu. I šta si ti očekovao da u prvim kolima dobije nekog iz prvih deset? Da li je on kriv što favoriti ispadaju u ranijim fazama. Naj idealnije bi bilo da se u 16 nadju svi oni koji su na ATP u 16. Pa tako da u 1/2 igraju prva četvorica. Ali to je teško izvodljivo. Zato se trudiš da budeš prvi na ATP a onda imaš i lakše protivnike

107-66

pre 3 godine

Poceo je da namesta meceve,treba ga strogo kazniti i to oduzimanjem prvog mesta,pa bi se naucio pameti...
(Stefan, 30. oktobar 2020 19:02)

U zatvorena usta muva ne ulazi. Bolje suti.

40 15

pre 3 godine

Pa sta nije strasno drugi poraz u godini a nije mu se ni igralo cak, masters 500 samo + obezbedio covek prvo mesto za kraj i cao. Ne nego bi trebalo ko federko da redja masterse 250 i 500 pa da kaze posle da ima najvise titula xDDD. Nego koliko je ovaj king kaiser ili kako vec jadan to je strasno. Aman covece uzece ti i te grend slemove za koje se jedine drzis. U svemu ih je bolji osim u tome shvati. Vidi se iz aviona da si i sam svestan pa guras tu pricu dok mozes. Aman ti prestani da mrzis bice ti lakse covece. Koja bolesnicka ekipa na ovim komentarima. Iskreno se nadam da je par umnobolnih sa vise akaunta, iskreno.

Petar

pre 3 godine

Ne gledam ga više posle finala RG. ŠANSA koju je imao u tom finalu
je bila takva da bi ga proglasili najboljim svih vremena, a on je taj najbitniji meč u karijeri - bez sumnje najbitniji - odigrao kao najveća kukavica. Da te ponizi neko toliko, u finalu jednog GS-a, pa za to nema izgovora. Ako želi, kao što sam govori, da postane GOAT, onda sam sebe neka ispoštuje tako što će da se bori do zadnje kapi znoja, ili nek se povuče, šta god, ali samo jednom neka stane iza svojih reči i svojih govora.

No1e

pre 3 godine

Jako neprijatno! Ovako se profesionalac ne ponasa. Ovo nije korektno ni prema organizatoru, ni prema ljudima koji ipak rizukuju svoje zdravlje i pri tome disu kroz maske.

Nemanja

pre 3 godine

Za sve koje prate Djokovica malo duze ovo nije neocekivano. Zacrtao je da ostvari dve pobede i zavrsi kao prvi i to je to. Kod njega je cela karijera stvar dokazivanja a ne ljubavi prema tenisu. Ako ih bude presao sa GS trofejima okacice odma reket o klin.

Pera

pre 3 godine

Ja ne znam čemu svi ovi komentari.. Novak je ispunio cilj zbog kojeg je i došao na turnir koji mu je skroz nebitan a to govori i činjenica koliko dugo tu nije ni igrao.. sledece godine će se oduzimati poeni i cemu poenta da se sada troši i kome dokazuje.. došlo je vreme da igra pametno koliko mu treba a ne na snagu i na posledice trošenja svoga tela!
Pozdrav.

labud

pre 3 godine

@Mladen cg
Veliki pravoslavac kome su duhovne vodje Semir i Pepe Imaz,tuguje za Amfilohijem a sve vreme je dobar sa vlastima i vodjom koji su istog konstantno satanizovali plus neprestana slihtanja Hrvatima a ovamo Srbenda,brate mili koliko je vama lako prosati svaku pricu,da sutra objavi da postaje reptilijanac,opet bi svi za njim

Oksi

pre 3 godine

Ni ne mora da lici, vazno je da je osigurao prvo mesto. Sad da lepo ode i fokusira se na zavrsni masters gde ce Bik sa Majorke doci u najboljem izdanju kako bi osvojio turnir koji nikad do sada nije uspeo osvojiti. Takodje, tom pobedom bi Djovak izjednacio rekord po broju osvojenih zavrsnih mastersa.

ccc?

pre 3 godine

Obezbedio mesto br.1 do kraja godine i sada kao da ne zeli da bude na terenu. Mislim da to nije korektno prema navijacima. Ponasa se kao da jedva stoji na nogama , kao da ga je bas briga..Ti si Novace profi i tako treba da se ponasas. Pa da se barem trudi, da daje sve od sebe pa gubi jer je neko bolji i bolje igra. Ali on nista..servis ne moze da ubode..Nekorektno.

DžaBu

pre 3 godine

Hehe ovde 230 komentara do sada i 230 tatka na Novaka :)) Ko da ste ga vi napravili / rodili pa vam život razočarao :) Opustite se..ladno pivce..porodica..malo igra sa decom ili devojkom ( ko nema dece ) i opušteno..sport je to drugari..gubi se ..pobedjuje..i tako dalje. Jesteeee Novak ne poštuje mene ili tebe tamo što nemamo šta da radimo pasmo uključili televizor i onda smo sada uvređeni..Leleee majko ! On čovek igra tenis ko što moj ćale igra šah jer ga vole..e sad nije krivica njegova što dolaze 10 000 da plate da gledaju pa onda ih on ne poštuje jer i bez publike on je igrač tenisa i apsolutno mu je ista stvar jer nije on glumac za TV ekrane ili u Pozorištu pa da zavisi ISKLJUCIVO od publike i poštovanja iste. I ja ako sam programer ili web dizajner ja ću biti to i ako me snima TV uživo i ako me niko ne gleda..ljudi lagano...to je zabava i sport za nas a životno opredeljenje i posao za profesionalce. Pozdrav moj narode :) i samo laganini!

andrej

pre 3 godine

Ajte rodjaci samo naprijed vi bi Isusu nasli manu a ne njemu..zato smo tu i gde smo..pocnite da trenirate pa pravite svoje karijere a za njega ne brinite

Ljuba N.BAnjac

pre 3 godine

jaaooooo.... biser godine... novak djokovic gubi od sonega jer je indisponiran smrcu Amfilohija ... kakav biser na sk2 komentatora...
Da nema para koliko ima pre bih rekao kladionice...
inace sam najveci fan Noleta, gledao skoro sve meceve koji su bili u TV prenosu i jedan u Mellbourneu...

Pantagruel

pre 3 godine

Можда хоће да изгуби да би у недељу био у Подгорици, на сахрани митрополита Амфилохија.

Nole fan

pre 3 godine

Čovek je došao po ono što je i zeleo, a to je da osigura prvo mesto do kraja godine. Za one koji ga pljuju, ne shvataju da ce se skoncetrisati samo na Grand Slamove do kraja karijere, eventualno neki Masters i OI u Tokiju ako uopšte budu održane. Tako da ovo za mene nije nikakav debakl ili iznenadjenje.

Al-nil

pre 3 godine

@mali radojica
A da li je Nadal izgledao ovako na terenu, da li je glumio neko ludilo, da li je počeo da se glupira, namerno greši, izbacuje u aut itd.? Da li je možda na kraju izjavio da je uradio šta je hteo, eto došao na par mečeva i namerno izgubio? Da li je Nadal nekada pokazao ovako nepoštovanje prema protivniku, publici, organizatoru??? Nikada! Zato što je Nadal za razliku od ovoga čovek sa veliko Č i sportista sa veliko S. A da ga ne zanima to 1.mesto po svaku cenu (kao Djokovića), pokazao je odbivši vajld kard iz Sofije. Tako da, kad spomeneš Nadala, lepo ustani i pokloni se.

Nerealno

pre 3 godine

Zbog ovakvih stavova ,, intelektualca našeg doba" ovaj svijet i naše društvo može samo da propada! Naime, umjesto da se cijeni iskrenost našeg Novaka ,koji je javno i bez zazora rekao i potvrdio da pripada rodu pravoslavnome i da je ožalošćen zbog smrti našeg Mitropolita Amfilohija, iz ,, svih oružja" se napada Đoković.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen cg, 30. oktobar 2020 22:37)

Pripada rodu pravoslavnom, a napaja se duhovnom enrgijom po lažnim bosanskim piramidama...

Tamni vilajet

pre 3 godine

Pa uzeo je dve pobede. Za to je došao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (unazadnjaci, 30. oktobar 2020 18:28)

Nik ti je dobar, ali lupaš za medalju.
Da li ti znaš ko je Novak Djoković ?
Ne igra on samo za par sitnih poena, on je bre šampion koji ima ugled i to mora da se čuva.

HanSolo

pre 3 godine

Evo zašto ga ne vole.. Ovako ne zaintresovano nikad nisam video drugog broja 1.. Ni u staro vreme.. Svi su se borili do poslednjeg poena.. On samo prebacuje loptu pa Ajde kako bude.. Jadno.. Bolje da prestane da igra.. Biće uvek najbolji kod nas.. Ali ovo mi se ni malo ne sviđa..

Nikola

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znaš ti dobro koji Pera, 30. oktobar 2020 18:54)

Palo nam je na pamet.
I baš zato nikad neće biti najveći ikada, bez obzira kakvu statistiku imao na kraju karijere.
Šta misliš, da li bi Nadal ikada pokazao ovakvu malodušnost na terenu ?
E to je ono što razdvaja njih dvojicu, a ne par pobeda manje ili više.

neki veliki dr

pre 3 godine

Sanogo GOAT. Igra u zvezdi fudbalicu a u slobodno vreme suri Noloa u tenisu. Ima bolji h2h od srbskog pravoslavno-neneskog goata. Bravo Sanogo!!!!

c i t i z e n

pre 3 godine

Нормална реакција правог шампиона пљуваног, ниподаштаваног и игнорисаног од свакојаке ништарије. Дошао је да овери прво место и то је урадио. Неће да замара мишиће већ их спрема да сатре општеобожаване примадоне (пре свега ину швајцарску). Зар нисте приметили да је окренуо ћурак наопако од оне срамне дисквалификације у Њујорку? Сметало вам је што жели да га сви воле а сада вам смета што га баш брига? Потпуно сте неважни, величине опстају без обзира на вас.

Srđan

pre 3 godine

Sramota !!! Obožavam ga ali ovakvo ponašanje je prosto neoprostivo.Bez žara,bez poštovanja prema publici,navijačima...Bolje da nije ni izlazio na teren ako mu se nije igralo.Zbog ovoga neću gledati završni Masters u Londonu.Bilo bi pošteno da tamo ne igra jer je cilj očigledno postigao.

bmiles

pre 3 godine

Kako neki ovde odmah trce pred rudu i bljuju vatru.Polako narode,sad ce poceti visi nivo,verovatno cemo gledati 3 seta,jer Sonagu sve polazi za rukom,dok nas Novak deluje nezainteresovano,ali ako se zver u njemu ne probudi,ocas cemo pisati drugaciju pricu,po obicaju.Ajmo Nole!

Ирена

pre 3 godine

Оборио рекорд а као доживео дебакл....ццццц
А критичари ...све саме свемирске величине, успешне до "црне рупе"...
ајде, бре, не серите, јабучило, и остали....злобници

sweswe

pre 3 godine

Prva cetiri nosioca turnira ispala za manje od 24 sata (prvi, treci, peti i sesti na ATP listi), zavrsni u Londonu pocinje za dve sedmice, a svi oni ucestvuju. Sta vam nije jasno?
Ako imate pitanja, samo pitajte...

Blok 61 NBg

pre 3 godine

A cenio sam davno Viska, nosio je majicu "Roling Stones". Rokerski covek. Kad ono? Ali kako vreme odmice on je sve razocaravajuci. Samo od skoro da pomenem, od Rima pa nadalje, sta sve nije nalazio kao izgovore za Ovoga cim pocne da gubi(vrat, trbusni misici, lakat, itd itd). Sada bez ikakvog BLAMA ubacuje u pricu i to JAVNO na TV nekakvog Amfilohija. Daj Viskovicu reci jednog istinu i ne uvlaci mu se vise. Sram te bilo.

neko igra za GS, a neko za masterse i nedelje

pre 3 godine

Razočaran je zbog neuzvraćene ljubavi. A toliko je ove godine slao pozdrava "od srca" praznim tribinama.

Znaš ti dobro koji Pera

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"

valjda oni znaju bolje od nas sta je fair play

pre 3 godine

Domacin Turnira u Becu Dominic Thiem koji ga je zaduzio igranjem u Beogradu ne igra dalje, a zbog njega je Nole i dosao u Bec, da bi u finalu napravili spektakl, nije bilo moguce i Novak je pustio mladjim da osvoje turnir.

VUK

pre 3 godine

Upravo je komentator rekao da Novak nije mogao da igra zbog upokojenja vladike Amfilohija. Moram da se ispovraćam. Jumko izvini . Mesec dana se isključujem.

Boris

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today.
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best.
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam

Srki

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan!, 30. oktobar 2020

Mora. Razumi coveka. Vec mu je jednom Srdjo uletao u kabinu, drugi put bi bilo fatalno za njega.
(Mikii, 30. oktobar 2020 20:46)

Gospodo, sve je to organizovano. Visko je uz botove i plaćene novinare tj članke, samo jedan "šraf" u propagandnoj mašini koja se zove nolomanija.

Milena

pre 3 godine

Novak je potpuno prso psihicki i mislim da ponovo ulazi u onu svoju crnu seriju koju je imao pre 2-3 godine. Umesto da se koncentrise samo na turnire i svoju igru on se muva po bosanskim piramidama, stvara rascep u ATP organizaciji, ukida linijske sudije, u sve se mesa.

neki veliki dr

pre 3 godine

Sanogo GOAT. Igra u zvezdi fudbalicu a u slobodno vreme suri Noloa u tenisu. Ima bolji h2h od srbskog pravoslavno-neneskog goata. Bravo Sanogo!!!!

Aleksa

pre 3 godine

Voleo bih da sam uzivo na turniru bio i kada se ovako ponasa ustanem pre servisa kada je tisina i kazem da se ovako sampion ne ponasa, da ne postuje prvo tu publiku koja je tu, protivnika, da li si video da se Nadal nekad tako ponasao, da ne folozofira kada daje govore, da ne salje srca jer izgleda vestacki, da batali stvari van tenisa. Razumem, svega mu je preko glave ali moras da izdrzis ukoliko zelis da budes najbolji, uz tebe smo ali za neke stvari i sam dajes povoda da te ne vole, pa bolje uradis kao dzemperko nego ovako veruj mi, uzdravlje

Mikii

pre 3 godine

Овога пута у одличну рачуницу, на жалост Нолетову и свих Срба, умешао се и трагичан догађај - смрт нашег Митрополита Амфилохија...тако да га нема смисла кудити...
(Драгивоје, 30. oktobar 2020 19:42)

Hahahahahahahahahaha, ma pomresmo svi od zalosti

Goran

pre 3 godine

Ljudi!! Da li se itko sjeca da je Nafal odigrao neki mec ovako kao Novak ne samo danas , preko kur.a!!! NIKAD! Zato Novak moze osvojiti i 100 GS titula ali on nikad nece biti cijenjen kao Nadal i Federer!

mali radojica

pre 3 godine

Je li komentatori i vrsni analiticari secate li se kako je Svarcman unakazio Nadala u polufinalu Rima......pa da...ne secate se. Slazem se da nije lepo da prvih 10 ovakvo skupljanje bodova ali su svi pa i Federer i Marej(do povrede) ovo radili a ovim junosama novim ne treba ni trositi reci jer oni ispadaju tek tako i od 110 I 125 igraca pa ne mozes pohvatati koji je razlog....a ovde je to ocigledno. Uzeo bodove, pojavio se, videla ga publika i on ostaje do 15.02 prvi na listi. A sad pitanje a sto Rafa nije isao u Sofiju po neki bod pa jasno mu je bilo da je to gubljenje vremena. Uostalom ovo je isto kao kod NBA igraca koje bas briga za Olimpijske igre i Svetska prvenstva jer jedna povreda i to je kraj za tu sezonu a pri tom on gubi i pare i vreme......

Zzx

pre 3 godine

Ako mu je bio loš dan i na to se doda Amfilohijeva smrt, moglo bi se nekako shvatiti šta se desilo. Ako je u pitanju računica onda je to jadno i nije dostojno šampiona.

HanSolo

pre 3 godine

On će stići Federera u nedeljama na prvo mesto.. Sa ovakvom igrom teško za GS.. Nema više ni interesa ni razonode u igri.. Tako barem izgleda.. On sad igra samo za te rekorde, ali se morati i potruditi i angažirati u tome.. Čudno ovo liči..

Pit

pre 3 godine

jaaooooo.... biser godine... novak djokovic gubi od sonega jer je indisponiran smrcu Amfilohija ... kakav biser na sk2 komentatora...
(Ljuba N.BAnjac, 30. oktobar 2020 18:50)

Najcrnje od svega je da me ne bi iznenadilo da je u pravu.

German

pre 3 godine

Da da, svi vi koji navodite ovo kao razlog zasto nece biti u klubu 20 - hit ste. Kao da Federer i Nadal nikada u karijeri nisu odigrali katastrofalno ? Relax ljudi. Dva poraza ove godine ima samo. Svuda je stizao u završnice, osvojio AO, ponovo će završiti godinu kao prvi, opustite se.

Radoslav

pre 3 godine

Neobjasnjivo ???
Čoveku se srce cepa za mitropolitom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šumadinac bre) Kakva glupost? Čist NEPROFESIONALIZAM! Tankovanje, treba ga kazniti, nepostojanje sporta kojim se bavio svojih navikava, sramota!

Aleksandar

pre 3 godine

Do zavrsetka karijere ostala su jos dva cilja :
No 1 najvise broj nedelja, 310 + 1 i grend - slemova 20 + 1
Plasmanom u 1/4 finale u Becu obezbedio je prvo mesto do kraja godine, a ako u Londonu odigra dobro, mozda i do marta.
Cuva noge, ruke koje ce "lomiti" jos samo na "grend-slemovima".

To je to

pre 3 godine

Bezobrazni lik ,bez vaspitanja, to je to. Uz to, prvoklasan teniser. Nece preci Federera po broju nedelja na 1m mestu, i nece osvojiti vise nijedan GS, niti jos manje OI

Andjela

pre 3 godine

Ipak je to blamiranje. Odavno sam Rodzeru, Novaku, Nadalu savetovala da treba znati kada se povući u "penziju", to je znao Borg, Sampras.... kada si postigao neku veliku pobedu, na primer, Rafa osvojio 13 RG, i tsl....

Vanja

pre 3 godine

"I nije mi se igralo, ali nije toliko da zbog toga ne mogu da igram. Generalno mi se nije igralo, samo sam došao da odradim ono zbog čega sam ovde došao. Vraćam se sada u Srbiju da budem sa porodicom i da se što bolje spremim za London - zaključio je Nole."

Ovo ne mogu biti reči jednog sampiona nikada. Ovo nikad necete cuti od Federera ili Nadala. Totalno nepostovanje najpre protivnika, a i publike.
Ovo je pravo lice Noleta. Nema veze za minuse, samo napred! Najvise minusa je danas dobio upravo on, Nole.

Srki

pre 3 godine

Nešto ovi turniri izgubili smisao
(vukica, 30. oktobar 2020 18:18)

Naravno. Čim njegov pajtos ispadne, a njegov opstanak na turniru visi o koncu, turnir automatski gubi smisao hahahaahahahaa

Mikii

pre 3 godine

Tvojih hebenih 90 bodova koje si dosao da "osvojis" malo znace onim ljudima koji su dosli da te gledaju i plate ulaznicu skuplju od one za Novogodisnji becki koncert.
(vidoje, 30. oktobar 2020 19:32)

Ljudi koji radije gledaju prebacivaca loptice preko mreze nego becki koncert, zasluzuju mnogo gore stvari od ove koju su danas doziveli. Da je srece da im to cesce radi.

Mikii

pre 3 godine

Voleo bih da sam uzivo na turniru bio i kada se ovako ponasa ustanem pre servisa kada je tisina i kazem da se ovako sampion ne ponasa, da ne postuje prvo tu publiku koja je tu, protivnika, da li si video da se Nadal nekad tako ponasao, da ne folozofira kada daje govore, da ne salje srca jer izgleda vestacki, da batali stvari van tenisa. Razumem, svega mu je preko glave ali moras da izdrzis ukoliko zelis da budes najbolji, uz tebe smo ali za neke stvari i sam dajes povoda da te ne vole, pa bolje uradis kao dzemperko nego ovako veruj mi, uzdravlje
(Aleksa, 30. oktobar 2020 19:28)

I ja bih voleo da budes negde uzivo na mecu i da mu to kazes, cisto da vidis kakvim ce socnim recnikom da ti otpozdravi. Valjda biste tad konacno shvatili o kakvom se coveku zapravo radi i koliko ga boli uvo za sve vas u paketu.

Baja

pre 3 godine

Živi i pusti druge da žive! Veliki Novak! Znam jednog ovde koji je sušta suprotnost tome. Ko? Pogađajte. Imate pravo na jedan pokušaj, nije teško, svnje ga znaju...

Kralj mača

pre 3 godine

Ма Новак данас неће да игра. Није да не може или да постоји неки посебан разлог, него једноставно - НЕЋЕ!

Сораб

pre 3 godine

Тенис је превазиђен заједно са фамилијом Ђоковић. Досадни сте. Дајте мало простора другим спортовима...

Leglen

pre 3 godine

Novak nije u formi već neko vreme, udarci su mu ziheraški. Kad krene jače i preciznije da udara više greši nego što pogadja. Pobedi on ove lošije nekako. Ali, videlo se protiv Nadala. Znači nekog ko je dobar i 100% spreman mentalno i fizički. Metla.

Simke_007

pre 3 godine

Moramo biti realni i reci da je Novak pociscen sa terena.Italijan igra dobro,Novak lose,i to je to.Mnogo je bilo bitnije da je igrao Pariz,i da se bori za 37 masters,nego sto je otisao da igra u Austriji,na turniru 500.

CroFed

pre 3 godine

I šteta za Ćorića jučer, bio je kudikamo bolji igrač u prvom setu, no... Uglavnom ako osvoji London, ovo će obzirom na sve biti jako dobra sezona za Novaka, temelj za rušenje nekih rekorda koje nije (još) dostigao

neko ko zna

pre 3 godine

Ovo je skandal kako je igrao, ali skandal. Treba ga kazniti, tako se ne ponasa profesionalac, ma sta god da je bio razlog, a njegovi su svi hvala Bogu i zivi i zdravi. Ako mu se nije igralo postoji 1000 razloga da ne igra. Sramotna i jadna igra

Srki

pre 3 godine

Pa, vrte je isti ovi bolidi koji to pisu i na sprskom, hahahahahaha. Umro matori Amfilohije kojeg je video dva puta u zivotu i on gotov, utucen, ne zna sta ce od sebe. I to, evo, prolazi. Ovaj narod je najgluplji narod svih vremena.
(Mikii, 30. oktobar 2020 20:05)

Gospodine Mikii, ja mislim da je to sve organizovano.

Mikii

pre 3 godine

Gospodine Mikii, ja mislim da je to sve organizovano.
(Srki, 30. oktobar 2020 20:21)

Znamo i ko to radi :) Znaju i ovi nepismeni nolovci, ali begaju od istine ;)

Nevinost nije na ceni

pre 3 godine

Jeste, teško je igrao protiv Filipa, bez žara, ali je baš baš morao da se napreže preko volje, isto kao i protiv Ćorića, razum je pobedio, sada je mogao da da sebi oduška i za to.

Znas ti dobro koji Pera

pre 3 godine

Da vam nije možda palo na pamet da ga briga? Msm, pobeda nad Bornom mu je dala šta mu je trebalo i sad ladovina. Nije prvi put da "ne liči na sebe"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znaš ti dobro koji Pera, 30. oktobar 2020 18:54)

Palo nam je na pamet.
I baš zato nikad neće biti najveći ikada, bez obzira kakvu statistiku imao na kraju karijere.
Šta misliš, da li bi Nadal ikada pokazao ovakvu malodušnost na terenu ?
E to je ono što razdvaja njih dvojicu, a ne par pobeda manje ili više.
(Nikola, 30. oktobar 2020 19:16)

Videćemo drugar, nema potrebe paranoisati sa predskazanjima, nismo baba Vange, videćemo. A msm da ni tvoje ni moje mišljenje nema veze sa ničim osim nama samima pa, u tom slučaju, bolje da je pozitivno nego negativno :) pozz i svako dobro

Mikii

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today. 
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best. 
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam
(Boris, 30. oktobar 2020 19:35)

Pa, vrte je isti ovi bolidi koji to pisu i na sprskom, hahahahahaha. Umro matori Amfilohije kojeg je video dva puta u zivotu i on gotov, utucen, ne zna sta ce od sebe. I to, evo, prolazi. Ovaj narod je najgluplji narod svih vremena.

Nole do pobede

pre 3 godine

Meni ste vi ljudi hit, nije mu bio dan i šta sad, vratiće se Nole još jači kao i uvek. Čum ne osvoji turnir odmah je najgori, a kada osvoji svi smo uz njega vamo tamo. Koliko je samo učinio za ovu zemlju trebalo bi sve vas da bude sramota što kažete bilo šta loše za njega.

Los Angeles

pre 3 godine

Kakvo nepoštovanje publike!! I to u Beču, ako igde na svetu treba neki srbin da pokaže nešto pozitivno, kulturu i poštovanje, to je KONAČNO u Beču, gde nas požarevljani i ostali uništiše sa svojim ponašanjem svako poštovanje prema Srbiji. Unuci se žene sa rodjenim babama pred smrt da bi nasledili njihove penzije, i slične gluposti.

Јабучило

pre 3 godine

@Toliko je jasno da Nole nema baš nikakvu želju da igra dalje ovaj turnir , jer je već uradio ono zbog čega je i došao.
Igranje Beča sada , više jednostavno i nema nekog preteranog smisla za Novaka ..
Ali , čuveni hejteri će hejtovati i dalje , šta da se radi , jednostavno nemaju mozga ..

Ako zaista gubi jer "igranje nema nikakvog smisla za njega" onda je jedna velika NULA i kao čovek i kao sportista.
(Dare, 30. oktobar 2020 19:01)

Цео професионални спорт се, нажалост, не заснива на ферплеју, већ на понашању унутар зацртаних правила. Не браним Новака, штавише, мислим да си добрим делом у праву. Али су скоро сви они такви.

Kaiser Roger

pre 3 godine

Ovo se Federeru i Nadalu ne desava.Ne mislim rezultatski ali ovakva nezainteresovanost a na sva usta prica o rekordu je sramota.Pa ostavi srce na terenu pa makar izgubio.Nije veliki sampion i to je to.

bmiles

pre 3 godine

Sta reci posle ovog poraza izuzev strasno i za ne poverovati!Koji su razlozi ove nezainteresovane igre naseg i svetskog broja 1. bice rasprava narednih dana,pogotovo od strane njegovih ljutih protivnika.OK mozda je stvarno potresen smrcu Amfilohija,ali to ne treba biti razlog.Mogao je predati mec i svako bi ga razumeo,ovako izasao dozvolio blamazu,poljuljao veru mnogih nas u njega da se sa pravom pitamo sta dalje!? Ljut sam ali vise razocaran kao njegov fan! Jedino ovu ljagu moze popraviti da sad pobedi na zavrsnom turniru u Londonu! Ali to je Novak,ocekivali smo da ce pobediti RG,razocarani smo priznajemo,ali ko zna sta se krije u glavi naseg sampiona!?Verujem da cemo sigurno saznati detalje,ili samo kratko priznanje,bio sam los Sonego je bio bolji!? Verujem da ce se brzo bolje spakovati i otputovati na sahranu.Druge nema ovo nije bio ni N od novaka danas,to me bar tesi.

Piramida

pre 3 godine

Ovo da ne znam da je Đoković mislio bi da je neki amater.Sramota kako srozava teško stečeni ugled.Dat ću ti jedan savet ili počni ozbiljno trenirati i posveti se tenisu ili nemoj dolaziti na turnire jer ovo nije dobro za stomak,se.e mi se od ovoga tvoga tenisa.Izgleda da je opet onaj Guru umešao svoje prste.
(Ljubo, 30. oktobar 2020 18:43
Ma kakav guru piramide ga zafrknule, ti da ideš kod hodja, bioenergetičara i ostalih sataninih slugu pa da očekuješ nešto u životu nije moguće. Još kad ga Nadal razbio jedan Stanislav reče da će biti blamaže u Parizu tj sledećem turniru i pogodi čovjek! Strašno.

mikin

pre 3 godine

@Pera ..."Ja ne znam čemu svi ovi komentari.. Novak je ispunio cilj zbog kojeg je i došao na turnir koji mu je skroz nebitan ..."
E reci cu ti ja kad ne znas: a da si ti nekoga pozvao na proslavu a taj se pokupio cim je popio i pojeo, kako bi se osecao?
A taj turnir koji mu je "nebitan" je jako bitan jer je uzeo "sta je hteo" i tu je dosao NA POZIV: tzv wild card (WC ... tako se i ponasao)

MS

pre 3 godine

Ako se prijavi ua Masters u Parizu onda je jasno što je izgubio.... Osigurao je prvo mesto, odmoran bi otišao u Pariz čijim bi osvajanjem dodatno ojačao prvo mesto po broju osetitula serije 1.000....

Slavko

pre 3 godine

Odoše živci, mislim da treba malo Djole da ima obzira prema nama njegovim navijačima i da nas ne muči toliko. Ne igra muse. Malo i sumnjam u rezultate sa Krajinovićem i Čoricem, kao da su mu pustili.....

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Није фер од Новака према нама навијачима што је овако незаинтересован. Једино ако је повреда или су породични проблеми у питању то оправдавам, све остало не.

Toliko je Novak srozao dobar ukus u medijima, da mi se gadi

pre 3 godine

@Blok 61 NB
Srđan Đoković uređuje sve sportske vesti, uz pomoć najvećeg navijača CZ, a nijedan ručak, mislim na Viška, nije besplatan. Da prenosim Đokicu, nosio bih "patek filip", jer je "roleks" običan slanik.

...

pre 3 godine

Ne vezano za rezultat (Novak ovo okrece, samo dokxse malo zagreje), da li se i vama cini da Novak nekako udara loptuce slabije od bilo kog protivnika. Nekako mi izgleda kao da nema snage nekad da je onako odvali. Jesu svi mladji, ali i Nadal danas udara snazno. A Novak mi se cini kao da mu fali te snage da je zategne malo i skrati poen.

unknown

pre 3 godine

Novaku kao da naredi neko da ne igra ovo je toliki neprofesionalizam i nepostovanje svojih navijaca po ko zna koji put,pa makar i pobedio na 3 seta,na sta ovo lici bezvoljno kao duh na terenu!

гробар

pre 3 godine

Нема ту шта да се пљује. Очито је тотално ван форме. И претходна два меча јр једвс добио

Micko

pre 3 godine

Federer i Nadal su daleko ispred njega. Ovako nesto nije Novaku prvi put,a sto se njima dvojici nikada nije desilo. Zauvek zaboravi na GOAT!

Mikii

pre 3 godine

Ovo sto smo danas gledali pocinje ozbiljno da me zabrinjava jer imam utisak da poslije onog poraza od Nadala on jos uvijek nema svoju staru igru i onu tipicnu hladnokrvnu dominaciju 
On posle Nadalovog poraza jos uvijek nemoze suvereno da dobije svoj servis i dozvoljava svim protivnicima da ga brejkuju sto me posebno brine 
(Dzemo, 30. oktobar 2020 19:40)

Pa cekaj, je l' on mentalno najjaci ili nije? Ne znaju nolovci kako da opravdaju bruku, pa nije vazno sta ce da napisu. Bolje vam je da ucutite vec jednom.

Malo morgen

pre 3 godine

Nole je u klubu 58. 58 velikih titula(majors).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (saša, 30. oktobar 2020 19:38)

Možda u glavama nolobotova.
U realnosti, zna se da GS vredi duplo više od Mastersa, tako ih ATP boduje, pomiri se s tim, mlekce pa u krevet...

xxx7

pre 3 godine

hahah najjaci komentari doso po dve pobede i boli ga uvo?! Ljudi u svakom sportu a pogotovo u tenisu,titule su apsolutno najvznija stvar ( ok,i prvo mesto je vazan podatak ), ali titule su titule, a on se ponasa kao da ih ima vise od svih,a ne da kaska za obojicom ( i nemojte molim vas sad ima vise vaznih titula,i to je vrlo upitno da li ce do kraja karijere da ih zadrzi,jer razlika nad Rafom je mizerna). A pogotovu sto igrac poput njega uvek ali uvek ide na titulu na bilo kom turniru na kome ucestvuje. Izgubio je (u razloge uopste necu da ulazim) i polako pocnite da se navikavate na ovo,jer bioloski sat kuca i jednostavno onakva igra koju je imao nece moci nikada da se ponovo desi,pogotovo u kontinuitetu, a na sve to i njegova psiha je poslednjih godina vrlo upitna, kao i samo interesovanje i njegov fokus na tenis.

Nervozni poštar

pre 3 godine

Nole nije smeo baš ovako pasivno da odigra meč ali je sigurno da je u pitanju nešto van terena i sporta, verovatno smrt Amfilohija ili eventualno pretnje njemu i porodici od strane mafije... Drzi se Nole!
(Kosta, 30. oktobar 2020 20:38)

Stanislave, preterano se*eš...

Aleksa

pre 3 godine

Došao je po dve pobede ako je zdrav onda je ova igra nepoštovanje publike, protivnika i organizatora turnira. Ovako Nadal nikada ali nikada ne igra. Klasično tankovanje.

Berliner

pre 3 godine

U 1. gemu meca sam predosetio da nece da valja i to onog trenutka kad je promasio smec. Sta je najgore u svemu ovome? Meni uopste ne deluje da se on nije trudio! Nije pokazao emocije, ali zapeo je koliko je mogao. E, to je ono sto ne valja. U ovom trenutku on ne moze vise od ovoga. Dakle, bato, proteini i trening, nedostaje tu mnogo snage. Kako je neko vec primetio, nema snage u udarcima!!!

pc, Niš

pre 3 godine

Vrlo je verovatno da Nole ima neku veću brigu na vratu. Gubili su i Rafa i Federer ali mislim da ih niko ovako nije ponizio, ne samo rezultatom već i igrom. Pitanje je koliko će mu ovo biti velika mrlja u karijeri.

Dzemo

pre 3 godine

Prvo da naglasim da Djokovica izuzetno obozavam najprije kao covjeka velikog srca a onda i najboljeg i mentalno najjaceg sportistu na svijetu
Ovo sto smo danas gledali pocinje ozbiljno da me zabrinjava jer imam utisak da poslije onog poraza od Nadala on jos uvijek nema svoju staru igru i onu tipicnu hladnokrvnu dominaciju
On posle Nadalovog poraza jos uvijek nemoze suvereno da dobije svoj servis i dozvoljava svim protivnicima da ga brejkuju sto me posebno brine
Volio bih da je to samo trenutna faza ili da ja ipak grijesim i da on ponovo krene da lomi i melje protivnike
Nadam se da ovaj poraz nece imati neke ozbiljne posljedice na tabeli i da ostane sto duze 1. i obori i taj rekord
Napred Nole !

Mali Hijavata

pre 3 godine

Auuu, pa to su opet izneverena očekivanja nebeskog dela ovog naroda, bezgrešnog, prepametnog, milosrdnog, prepodobnog, blagorodnog i bogougodnog. Kako ga samo nije sramota što svojim ponašanjem vredja bezgrešne, vredne i smerne Srbe? U zemlji vladaju red i zakon, ekonomija cveta, reke su čiste, škole nove i okrečene, bolnice savremene i besplatne, banke poštene, političari skromni i posvećeni svom narodu... a ovaj samozvani br. 1 nas bruka po svetu!
Sram ga bilo. Ma sram bilo i Teslu što nije izmislio ajfon, nego Amerikanci! Uaaaa poreskom obvezniku iz Monaka, ovo nije na nivou Srbije!
Haug.

Speed

pre 3 godine

Neverovatno.Koja sramota za Novaka i fanove.Ne treba traziti lazne razloge,Sonego je igrao odlicno i deklasirao Noleta.Ali ovo nije neko cudo jer puno puta se Novak provukao dobrim zrebom i sl. takp da sigurno dolazi vreme kada cemo sve cesce gledati poraze Noleta.Tesko da ce osvojiti jos neki GS jer tu su 34 godine a tenis kpji Nole igra nije tako lep,jednostavan i raznovrstan kao Fedeterov i zahteva puno vise trcanja i puno vise umara i pitanje dokle ce Nole moci.Ali veliko hvala za sve dosada uradeno jer je u pitanju najveci Srpski sportista ikadal

Mirjana

pre 3 godine

Bojim se da ce ovaj momak, naš najbolji sportista svih vremena, da mi se smuci do zalaska karijere. Neko zbog koga sam noci probdila, pratila ga i prozivljavala njegove uspone i padove k'o da mi je rod rodjeni.
Gotovo da prizeljkujem da se penzionise pre nego izgubi svaki integritet. Ovo je danas bilo sramotno i nedopustivo.

Al-nil

pre 3 godine

Prvo, svetski broj 1 ne sme ovako da se bruka, ne što je izgubio nego kako je izgubio.
Drugo, ovako nepoštovanje protivnika je nezamislivo, kad već on ne zna za fer pley, moralo bi da bude kažnjivo.
Treće, taktika? Došao po par bodova pa odlučio da ga ovaj ubije sa 6-2, 6-1? To jedan profi igrač ne bi trebalo da radi, dzukački potez.
Četvrto, pogodila ga smrt Amfilohija? Dajte, je l ima još neki izgovor da se upotrebi? Pa on je valjda profi igrač, a kažete da je i mentalna gromada, a ako ipak nije, mogao je lepo da preda na početku, pogodila me smrt i ćao zdravo. Ovakvo ponašanje jednog sportiste koji je trenutno 1.na listi i ko pretenduje na najveće zvanje je u najmanju ruku jadno.

Donato

pre 3 godine

Docekase grobari malo da pljuju. Izasli iz rupa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 30. oktobar 2020 19:14)

Nego sta! Sanego Srbine šaljemo ti dres Partizana! ahahahah....

Antusa

pre 3 godine

Zar nije Nolo obecao da ce ostati neporazen u 2020oj? Kako onda da mu verujemo izjavi da ce osvojiti najvise slemova? Nolo ce u narednom periodu ici nizbrdo a Nadal uzvodno i bice jasno ko je Goat.

Role

pre 3 godine

Dajte neke strimove, onaj 555scores vise ne radi.
PS nadamo se da Nole tempira igru za GS i taj fazon, ali u ovom trenutku on nema cime da napadne i nemocan je protiv igraca koji ima plan.

Stefan

pre 3 godine

Ok, poraz. Vidjelo se da nije htio sekunde da ovde ostvari pobjedu. Medjutim, ovo sto je uradio u zadnjem gemu, sa servis-volej igrom u zadnjem gemu je cisto nepostovanje protivnika. Sa ovim me je bas razocarao. Jesam njegov navijac ali ovo je totalno nesportski odigrano. Neka sada dijeli srca publici i misli da ce ga cijeli svijet zavoleti.

Pilipenda

pre 3 godine

Malo ovo nije fer prema ljudima koji su platili kartu da gledaju ovo...Platiš skupu kartu da gledaš najboljeg, a on kao da je izašao iz kafane posle deset piva, koje je preseco rakijom.

vidoje

pre 3 godine

E, sada je sve doslo na videlo. Ovo je njegova prava slika u poslednje vreme i njegov odnos prema igri uopste. USO, RG i sada Bec ... nije imao NI JEDNU cistu pobedu da mozes da kazes da je igrao odlicno i da je zato pobedio. Sve se izvlacio ko tarana iz lonca. Ovaj Djokovic nema blage veze sa onim na koga smo navikli. Nema to veze sa godinama vec iskljucivo sa glavom i njegovim odnosom prema igri i zivotu. Koga kog je pobedio uhvatio ga je na ime i staru slavu. Ovaj Talijan ocito nije progutao (praznu) udicu. SRAMOTNO ... koja rasprodaja ugleda i onoga sto je jako tesko stekao. Tvojih hebenih 90 bodova koje si dosao da "osvojis" malo znace onim ljudima koji su dosli da te gledaju i plate ulaznicu skuplju od one za Novogodisnji becki koncert.

Aleksandar

pre 3 godine

Neko ko je trenutno br.1 na svetskoj rang listi i koji pretenduje da bude najbolji igrač svih vremena ne sme ovo sebi da dozvoli.
Ovo je do skoro bilo nezamislivo za Novaka.

Pit

pre 3 godine

Očigledno tankovanje, verovatno zbog sahrane. Kao, ne može da pročita servis, i ide u drugu stranu. Poštenije bi bilo da je rekao da se oseća loše i da nije ni izašao da igra. Ovako ... dobar teniser, možda najbolji ikada, ali ni prići Rafinom odnosu prema protivniku, publici, sportu. Da me neko pogrešno ne shvati, količina dobrih stvari koje je uradio je neuporediva veća od ovakvih povremenih padova, kad bismo svi bili kao on, i pored svih njegovih mana, Srbija bi bila neuporedivo bolja nego što jeste.

Pepe na piramidi

pre 3 godine

(El Doctore, 30. oktobar 2020 20:03)

Potpuno netačno, gledao sam taj meč, Nadal je igrao i borio se, očigledno tempirao formu za finale RG-a, plus raspoloženi Švarcman koji nije tamo neki anonimus.
Ovo danas nije bila igra, ni borba, nego bruka i sramota, totalno nipodaštavanje svih na terenu, mada je najviše ponizio sam sebe.

A da se mi spustimo malo na Zemlju?

pre 3 godine

Ja stvrno niti osobito volim sport, niti ga gledam, ali sad narod ima skroz da se ubedaci. Izgubio, pa sta, dosta je i pobedljivao!
Ali, posto eto ni bosanske "piramide" ne pomazu, Nole nacionale bi mozda ipak trebao da se ostavi nebuloza i pokusa sa necim normalnim i prirodnim - a da to nije pasenje trave i grljenje drveca - mozda bas to pomogne!
Recimo da bi Federer mogao da da savet njemu, a Mirka Jeleni?
Ili je ipak vreme da okaci reket o klin?

Jugoplatika

pre 3 godine

Meni je lično Thiem jako simpatičan, ali se plašima samo da ne dođe do emotivnog pražnjenja posle osvajanja dugo očekivanog Grend slema i da u stvari to ne predstavlja njegov vrhunac, a ruku na srce već je ušao u poznim teniskim godinama. Rubljov će biti jako opasan u budućnosti, buduća generacija tenisera (Sinner, Aliasime, Tsitsipas, Rubljev...) koja će igrati bar desetak godina i koja će nas uveseljavati svojim igrama je već uveliko istupila na tenisku scenu.

uniBIH

pre 3 godine

Neshvatljivo loš Novak, nezainteresovan ili nemotivisan. Mozda se nije psihicki oporavio od poraza u finalu RG-a, ko zna. Inace los turnir za njega, nije trebao ni dolaziti, Nadal je svakako najavio i ranije da nece igrati Sofiju.

Jelena

pre 3 godine

To je ta arogancija i bahatost, izgubio mec u stilu "boli me uvo, moze mi se", samo dzabe oduzeo u zrebu mesto nekom ko bi se stvarno borio za mec. Zna se ko su pravi sportisti i kako se pokazuje klasa.

gvozdje79

pre 3 godine

Iskreno od nekog ko te voli toliko da je I zdravlje svoje vise puta urusio zbog nekih meceva od nerviranja.
Pretpostavljam da si izgubio da bi u nedelju bio u Podgorici,ali trebao si da pruzis neki otpor a ne ovako..
Neka mi gospoda Bog oprosti ako gresim

Donato

pre 3 godine

Docekase grobari malo da pljuju. Izasli iz rupa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 30. oktobar 2020 19:14)

Nego sta! Sanogo Srbine šaljemo ti dres Partizana! ahahahah....

Bolesni skot

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan
Taj Višković mu ne izlazi iz guzice još otkad ga je Noletov otac (Tijanić bio direktor) oterao sa RTS zbog nekoliko kritičkih rečenica...

Mikii

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!
(Padinjak voli Partizan!, 30. oktobar 2020

Mora. Razumi coveka. Vec mu je jednom Srdjo uletao u kabinu, drugi put bi bilo fatalno za njega.

Mrznja je bolest

pre 3 godine

mržnja je bolest.....ne znam zašto se onda ne lečiš. Za koronu si svakako čuo, e pa nije svako glup da organizuje turnire usred pandemije (pa se i sam zarazi ali to je druga tema), i da juri sa turnira na turnir kako bi skupljao bodove, očigledno je Nadal procenio da je zdravlje preče od toga. Odigrati dva turnira kada se situacija malo stiša je sasvim ok.Federer, pre pomenutog meča je osetio bol, lekar mu je preporurio mirovanje pa je bolje da se ne izloži takvom naporu i večoj povredi tim prr što je za par dana bilo finale DK. Vidi odrek'o se finala za sebe lično da bi svojoj zemlji doneo pobedu, TO Djoković nikad ne bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Al-nil, 31. oktobar 2020 13:01)

Mrzi me da stavku po stavku odgovaram na ove eseje.
Sto se tice korone nisam znao da se rangira opasnost od turnira do turnira pa je u Parizu bilo najbezbednije iako je u tom mom.Francuska upravo bila najugrozenija.
Igrao je Djokovic bukvalno na jednoj nozi za svoju reprezentaciju, samo se to ne pamti.
Sta je dr rekao Federeru ne znam jer nisam bio prisutan ali znam sta je Federer izjavio zasto ne igra.
DC je jedan od trofeja koji nedostaje NJEMU a inace u svom rodnom Bazelu uzima debele pare da igra.
Sto se tice izjava , prelistaj malo unazad godinama. Ne moras ih citirati, samo malo baci pogled da ubuduce ne pises nebuloze.

majs

pre 3 godine

Obožavam Novaka i ljutim se na sve neopravdane kritike koje mu ne dobronamerni ljudi upućuju. Ali danas nemam opravdanja pa čak ni zbog Amfilohija. Pa ljudi u Becu su dosli da ga gledaju, platili debelu cenu za karte pa to nije pošteno prema njima da se nije ni potrudio ama bas nimalo

Ko to tamo peva

pre 3 godine

14 godina pratim sa pažnjom i simpatijom karijeru Novaka. Ovaj današnji meč nateraće me da proispitam lik i delo Novaka Đokovića.

Duka

pre 3 godine

Polako treba da se naučimo na ovakav trend igara našeg Noleta, sledećih dve - tri godine. Igraće koliko treba, i koliko mora!
Rušio sve rekorde, i kada budeo srušio rekord i broju GS, odmah će se povući.
P.S. Baš me zanima kako će se ophoditi, igrati, zalagati, izgarati u Londonu!

niko

pre 3 godine

@DžaBu ... e sad nije krivica njegova što dolaze 10 000 da plate da gledaju pa onda ih on ne poštuje jer i bez publike on je igrač tenisa i apsolutno mu je ista stvar ...."
Sta mislis odakle mu 4 miliona doloresa za osvajanje GS? Od toga sto nema gledalaca? Napravili stadione koji primaju po 20.000 gledalaca ... iz altruizma?

Dodatno me zapalilo

pre 3 godine

Dominik se i u proslom kolu jedva provukao.

Nego, dok cekamo Novaka, ovde u Kanadi je objavljena statistika da Novak i Rubljov ove sezone imaju najvise osvojenih turnira (4), pa ce biti zanimljivo i to pratiti. Interesantno je da najveci procenat pobeda na ATP500 turnirima ima Novak (95%), Rafa, 85% i Rubljov 84%. Svi ostali mnogo manje po podacima koje ima TV TSN.

Role

pre 3 godine

Dajte neke strimove, onaj 555scores vise ne radi.
PS nadamo se da Nole tempira igru za GS i taj fazon, ali u ovom trenutku on nema cime da napadne i nemocan je protiv igraca koji ima plan.

ja

pre 3 godine

Tuguje za Amfilohijem.
(donald, 30. oktobar 2020 19:17)

Jesi čitav? Jeste, verovatno je poštovao čoveka, ali nije mu on neki rod da se toliko potrese.

320 and counting...

pre 3 godine

Sad smo prebrojali sve Novakove mrzitelje...za sada 319 komentara( mrzitelja) prema 10 miliona Srba (dijaspora)...nije vas puno, hvala Bogu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ms, 30. oktobar 2020 20:10)

A tek kad dodamo Ruse i Kineze, ihaj...

sakupljač minusa

pre 3 godine

Ma svaki njegov poraz ovde ima opravdanje. I nikad nije zato što ga protivnik razbio, nego jer eto, nešto se desilo sa Novakom. A svaka njegova pobeda je posledica njegove igre i nikakve veze nema dal je protivniku možda nešto bilo. Ako je uradio to zbog čega je i došao, onda nek i London preskoči

Јабучило

pre 3 godine

Nije debakl nego poraz. Idemo dalje.
(jop, 30. oktobar 2020 22:41)

Па шта је по теби дебакл? Надал га је одрао, одрао га је и овај мали. Сезону срећом није скроз страћио, али је то морало много боље, ако хоће да буде Највећи. Друго, не вара се публика на тај начин.

DRAGAN

pre 3 godine

Novace, izvini, danas si
izneverio svoje navijace.
Danas nisi postojao na
terenu.Da li si svestan toga.
Ovako broj 1 da izgubi mec.
Sramota ziva.

Pera

pre 3 godine

Jasno je da mu se nije igralo posle obezbedjenog broja 1 na kraju godine.
Svi bi voleli da je pobedio, ali necu da moralisem, tesko je biti uvek motivisan...
Ono sto me brine je, da za razliku od Rafe, cesto vise ne igra iz ljubavi prema tenisu, nego samo sa ciljem da postigne rezultat koji mu treba. To moze da mu pomogne na kratke staze, ali ukazuje na gubljenje unutrasnje vatre i moze da prevagne u korist Nadala iu trci za najvisse GS titula (Federer vise nije u trci).

Mirjana

pre 3 godine

Ovo je dan kada ozbiljno razmisljam o tome da prestanem da navijam za Novaka. Pa ovo je sramota. Nepostovanje sporta koji ga je proslavio i obogatio, nepostovanje protivnika, publike, navijaca iz svih krajeva sveta,... Ma nepostovanje sporta i sportskog duha en general. Takva malodusnost i nezainteresovanost sa dozom arogancije u svemu tome je nedopustiva. Da ne pricam neprofesionalna.
Neko sam ko zdušno navija i grozi se likova koji omalovazavaju Novak uspeh. Ali evo danas ja razumem zasto Novak ne dobija postovanje koje imaju Federer i Nadal. Oni sebi ovako nesto nikada nisu dozvolili.
Mi prozivamo Federera da je dzemperko od onog finala Londola kada nije izasao Novaku na megdan. Pa bilo bi sto puta časnije da Novak danas nije izašao na teren zato sto je u zalosti, indisponiran ili sta vec... Jednostavno nemam reči da ga odbranim i amnestiram.

Kako Jetza kaže

pre 3 godine

A Novak mi se cini kao da mu fali te snage da je zategne malo i skrati poen.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 30. oktobar 2020 18:26)

Probaj ti da udaraš jače uz bobice, cveće i ostalu travicu koju jede...
Da li ti shvataš da njegova deca, nikad nisu osetila čak ni ukus morskih plodova, ništa.
Oni ne znaju kako je ukusna pastrmka, jastog, škampi, kavijar, nema bato, samo biljčice i to je sve...

Srki

pre 3 godine

Just to be clear: today Djokovic lost a very important loved person in his life, this person died earlier today.
Credits to Sonego, deserved win but also clear and evident that Djokovic just wasn‘t on court mentally. Wish Sonego all the best.
Evo na komentarima se vrti ova prica. Da li je ovo tačno ne znam
(Boris, 30. oktobar 2020 19:35)

Prijatelju, onda se postavlja pitanje kako se Viskovićev komentar proširio po internetu. Izgleda da neko organizovano pušta opravdanja za poraz.

panter pudlica

pre 3 godine

I posle se pitamo zašto ga 90% populacije ne podnosi. Ovo što on radi i kako se ponaša je velika sramota za najboljeg igrača sveta i bruka za tenis. Apsolutno nema opravdanja i apsolutno nisam Novakov hejter, već samo objektivna osoba.

Al-nil

pre 3 godine

@mržnja je bolest.....ne znam zašto se onda ne lečiš. Za koronu si svakako čuo, e pa nije svako glup da organizuje turnire usred pandemije (pa se i sam zarazi ali to je druga tema), i da juri sa turnira na turnir kako bi skupljao bodove, očigledno je Nadal procenio da je zdravlje preče od toga. Odigrati dva turnira kada se situacija malo stiša je sasvim ok, u Rimu posle tako duge pauze i nije za očekuvati da je u nekoj formi, ali i pored toga se nije vuk'o po terenu nego je igrao sasvim korektno sa Švarcmanom. Federer, pre pomenutog meča je osetio bol, lekar mu je preporurio mirovanje pa je bolje da se ne izloži takvom naporu i večoj povredi tim prr što je za par dana bilo finale DK. Vidi odrek'o se finala za sebe lično da bi svojoj zemlji doneo pobedu, TO Djoković nikad ne bi. Marej je uradio to što je uradio, jurio sa turnira na turnir da bi bio prvi, isto što sada Djoković radi, ali za Mareja rekoste sram ga bilo, a za Djokovića bravo. Izjave Federera i Nadala su uvek korektne, izjave Djokocića retko kada su, pogledaj samo ovaj slučaj sada, a to radi uvek...to što TI vidiš drugačije jer si nadojen mržnjon je druga stvar.

Dušan

pre 3 godine

Izgubio je prvi set. Ne sećam se kad je Novak odigrao set i napravio 0 vinera iz forhenda i 0 vinera iz bekenda?! Potpuno nezainteresovan na terenu...

tomato

pre 3 godine

Ovo je velika sramota za Novaka ovakav pristup igri.. ako si povredjen ili imas neke probleme predaj mec ovakva igra i ovakav pristup je sramota

Ivan

pre 3 godine

Malo se kosi ono sto on prikazuje na terenu u poslednje vreme, sa stvarima koje izjavljuje. Neko ko zeli da bude najbolji igrac svih vremena, ne bi smeo da izadje na teren sa namerom da sto pre izgubi i da ide kuci. Ako mu se ne igra, postavlja se pitanje sto se uopste prijavljivao za ovaj turnir?

Dušan Bokić

pre 3 godine

Tipsarević je jednom prilikom izjavio da je lepo kad se rano ispadne s turnira: "vidiš grad, malo se provedeš, ako ostaneš do kraja, čim završiš turnir ideš na sledeći". Nole slabo kapira, tek u 34.?

Koji Debakl, razbio ga je ko Bubanj na veridbi

pre 3 godine

Pratite ovog Sonega, igra neverovanto dobro i pametno. On ide u finale u Bech-u. Razbio je decko Novaka ko Vranjanac sto razbija Nishki bubanj na Ivkovoj Slavi i moze Novak samo da mu kaze-Hut Ab mali, dosta je bilo od mene, nastavi ti....

Slavica

pre 3 godine

Novače, nije sportski, i ti to znaš! Ne kalkuliši, ono što se svesno propusti, ponekad se obije o glavu. Budi onaj kakvog te znamo!

Padinjak voli Partizan!

pre 3 godine

Ali onaj Viskovic,koliko mi se covek smucio, toliko uvlacenja i poltronstva, te Novaku spala trepavica, te isteze vrat, te ovo te ono, da bi covek jos na kraju i pokojnog Amfilohija ubacio u pricu!? Sramota od novinara!

Nikola

pre 3 godine

Zabole njega za vaše komentare, uradio je Sve u svom životu, a dali smo mi.
(Dejan, 30. oktobar 2020 20:03)

Onda idi i radi nešto dobro u svom životu, što si došao ovde da dangubiš ?

Nikola

pre 3 godine

Жао ми је што неки овде не виде једину могућу истину.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (o.n., 30. oktobar 2020 19:40)

Dok ne pročitam u "Trećem Oku", ne verujem ti ništa.

smaras, smarate, aj neku drugu mantru

pre 3 godine

Да ли је могуће да неки мали мишеви који јису нипт аурадили од свога живота коментаришу негативно највећег Србина икада? .
(Срђан Требиње, 30. oktobar 2020 23:48)

Promeni plocu, pliiiz

Mima

pre 3 godine

Sta je tu je ali novak ne sme sebi nikad da dozvoli ovakav salto mortale.Najvecima se ovo ne sme desiti,koliko da se misli da je i on covek od krvi i mesa.Takvo otsustvo zelje zs igrom,neoprostivo.

milan76

pre 3 godine

Rece pre par danaa jedan momak ovde.. Novak ce pobediti prva 2 meca i. 3 mec gubi namerno pošto mu je poenta da osigura prvo mesto.. Vecina kao i ja nisam verovao ali covek bese 1000% u pravu...

Centurion

pre 3 godine

Да ли је могуће да неки мали мишеви који јису нипт аурадили од свога живота коментаришу негативно највећег Србина икада? .
(Срђан Требиње, 30. oktobar 2020 23:48)

Prevrni malo druze istoriju, pa ces mozda shvatiti razliku izmedju prolivene krvi, nauke, duhovnosti i lupanje loptice preko mreze.

Jovan

pre 3 godine

@Ja sam vatreni navijavc Novaka,ali ovo je bruka nad brukama. Inace mislim da je namerno izgubio mec.BRUKA (Brajan, 30. oktobar 2020 19:15)


Koje su bile kvote za kladjenje?

miodrag

pre 3 godine

Ja ne znam šta da kažem sa ovim izdanjem Novaka. Prvo igrao nezainteresovano. Osvojeni poeni na drugi servis Novaku je bio jako loš, previše je grešio u oba seta čak je sve išlo u korist Italijana. Sonego ni kriv ni dužan otišao u polufinale iako sa ovim izdanjem pokazao solidno. Sa druge strane Novak mora da zaboravi ovu partiju jer je zaista izgledao očajno na terenu i neka se pripremi mnogo bolje za završni Masters.

NBG

pre 3 godine

Imam veliko postovanje prema Noletu i svemu sto je u karijeri postigao, ali ovakvim odnosom prema igri kvari imidz velikog sampiona, koji je godinama sticao. Neprepoznatljiv je. Jednostavno se primeti kada na terenu ne uziva i kada mu nije do tenisa.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ЏА БУ - Ниси у праву. И код тебе као и код Новака вечерас "балкански менталитет". Стварно НИСИ У ПРАВУ.

Ni po babu, ni po stričevima

pre 3 godine

E moj "stručnjače" napisao si tskvu budalaštinu. I šta si ti očekovao da u prvim kolima dobije nekog iz prvih deset? Da li je on kriv što favoriti ispadaju u ranijim fazama. Naj idealnije bi bilo da se u 16 nadju svi oni koji su na ATP u 16. Pa tako da u 1/2 igraju prva četvorica. Ali to je teško izvodljivo. Zato se trudiš da budeš prvi na ATP a onda imaš i lakše protivnike
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (johny, 30. oktobar 2020 18:16)

Tačno.
Samo onda ne treba biti licemer kao mnogi ovde i prozivati Nadala zbog lakših protivnika na RG.
Upravo se njemu dogodilo isto, da poispadaju neki od favorita iz njegovog dela žreba.

Nenad

pre 3 godine

Novak mora da isplanira koje će turnire da igra jer ovako samo šteti svom imidžu.Ovim daje puno materijala da se ljudi sprdaju sa njim a stranci to jedva čekaju.Ipak je on broj 1 mora da ima profesionalan stav prema sportu kojim se bavi.

Milan

pre 3 godine

Novak se vadi i traži neko neobjašnjivo opravdanje.Istina je samo jedna: Talijan ga je nadigrao,bacio na kolena i ponizio i bio je posebno inspirisan da prvaka sveta pobedi ili je meč dogovoren i prodan.To vađenje i te sitne fore ne prolaze,to je za polupismene i naivne.
Navijač sam Đokovića, ali ovo je bilo njegovo krajnje neozbiljno i neodgovorno ponašanje do gledaoca. I u tenisu su karkulacije,nameštanja i još puno toga ružnoga,ali Novak se obrukao u svakom slučaju i poneo se bezobrazno do svojih navijača.

107-66

pre 3 godine

107-66,ti druze ocigledno ne gledas ili nemas pojma o ovom sportu tako da.....
(Stefan, 30. oktobar 2020 19:17)

Stavio sam + da te poguram malo.

Slavica

pre 3 godine

Novače, nije sportski, i ti to znaš! Ne kalkuliši, ono što se svesno propusti, ponekad se obije o glavu. Budi onaj kakvog te znamo!

PSL

pre 3 godine

Za ovakav meč i Novakovo ponašanje ima samo jedna reč BRUKA. Znači nije problem da izgubi meč, neko je taj dan bio bolji, ali je nedopustivo da prvi teniser sveta ne pokaže nimalo volje da bilo šta uradi na terenu. Izgledao je da mu je dosadno, a pre svega nije pošteno prema protivniku da se tako ponaša, lepo predaš meč i dovidjenja.