Četvrtak, 22.10.2020.

18:00

"Sporan" gol, isključenje Stankovića i poraz Zvezde na startu LE!

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u gostima od Hofenhajma 2:0 (0:0) u 1. kolu L grupe Lige Evrope.

Izvor: MS

"Sporan" gol, iskljuèenje Stankoviæa i poraz Zvezde na startu LE! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

367 Komentari

Sortiraj po:

Vladan R

pre 3 godine

@ pilipenda

Svi igrači od reda, to rade, dižu ruku kao naša lopta iako znaju da nije. Čast izuzecima kao što je Fauler bio nekad, ali takvi su izmruli vremenom. Zašto bi samo naši bili budalu i sve priznavali. Kada bi svi sve priznavali ne bi ni trebao sudija. Usput budi rečeno sudija na Faulerovi priznanje, niti je klimnuo glavom, niti je promenio odluku, već je ostao pri odluci da jeste penal. Objašnjenje je : start golmana nije bio na loptu, plus da je time uticao na kretanje igrača, koji je morao da ga preskače, čime je izgubio balans, i zbog toga na kraju i pao.

zanimljivo

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.
(Prelkor, 23. oktobar 2020 08:23)

Još jedan fun fact:

Partizan je zadnji put pobedio u gostima u ligi šampiona pre 38 godina.

Kg

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.
(Prelkor, 23. oktobar 2020 08:23)

Takav fudbal igraju. Isto tako su na svakoj utakmici u evropi postigli bar jedan gol a prosek ima jer 2,5 po mecu. I to su igrali protiv Liverpula, man citija, lions, shahtjora i brage. Lionu Dali cak 5 golova u dvomecu. Nije to smesan Tim, i u sustini zvezda je dugo imala 0-0 Bez da su nemci pretili ozbiljno. Naravno da je zvezda mogla bolje, ali isto tako naravno da su bolji i deset puta skuplji tim od naseg.

tupson

pre 3 godine

Ne znam na koji period mislis hahaha, Keln koji je gostovao Zvezdi je bio poslednji na tabeli koliko znam, a znam dosta.
Onaj Keln iz 1989 smo demontirali u BG 2-0 i opet ispali, a ti verovatno mislis na Kajzerslautern,to je bio uspeh te mlade Zvezdi ne generacije, ali taj Kajzer nije bio neki bauk od ekipe, jesu bili vicesampioni prethodne godine, ali su zato iste te godine i ISPALI U DRUGU LIGU...
(mich, 23. oktobar 2020 08:44). Keln je bio poslednji na tabeli, a Kajzerslautern je kad je igrao sa Zvezdom te sezone ušao iz druge u prvu ligu, i kasnije postao prvak Nemačke, a u evropi su igrali jer su kao drugoligaši stigli do finala kupa.

lal

pre 3 godine

@peruzzi: to je bio kajzer, a ne keln... u regularnom toku je bilo 1:0, ali smo ih pregazili u produzecima... taj isti tim je igrao i 1:1 protiv zubine barse...
ali tada su stankela i pantela bili na terenu, a ne na klupi i u savezu...
malo me sramota da pokusam da uporedim: djorovica, zivkovica, pericu ognjenovica ili jovicica sa bilo kim iz sadasnje postave...
dobro nisi pomenuo da zvezda ode u minhen i strpa bajernu 2 komada... malo je nerealno porediti kliker i svemirsku stanicu mir...

Marko

pre 3 godine

Ova igra daje nadu da možemo izaći iz ove grupe. Šteta za večerašnji poraz ali izgubili smo od veoma jako tima, tima koji je nedavno deklasirao Bajern sa 4:1 na svom terenu, ne smemo to smetnuti s uma. Idemo dalje hrabro, samo nastaviti raditi marljivo i vredno i bodovi protiv Libereca i Genta bi morali doći.
(Oposum, divna životinjica, 22. oktobar 2020 23:34)

Ma šta nam napriča...Koja igra pruža nadu..? Sve ovo vidjeno protiv Partizana. Jos smo protiv lopatara dobro prošli, jer je groblju najbolji igrač izašao napolje, a takodje onaj njihov nesretnik trener zna manje od našeg, pa povukao tim u odbranu. Večeras isto. Bez ideje, bez gola, bez KONDICIJE. Imamo snage za 60min. O kojoj nadi ti pišeš..?? Večito ono naše, 'ma za malo'.... a u realnosti nikada ništa,,
Sta rece, ovi pobedili Bajern. Auuuu...Znas da Ivo Karlovic vodi protiv Novaka Djokovica 2-1 u medjusobnim susretima. Prvi nije niko i nista u tenisu, drugi ,skoro, najbolji svih vremena. I ?????
Ta tvoja logika je dečija.

Милан

pre 3 godine

Добра утакмица србског и немачког представника у којој су нијансе одлучивале. Овог пута домаћин је изашао као победник искористивши две шансе од три из категорије озбиљних прилика за гол. Црвена Звезда је такође створила три озбиљне прилике, али није дала гол. Ипак, по свему виђеном Звезда би могла до бода или три у Београду, само да играчи буду здрави. Осетан је био недостатак Канге, Бена и Иванића, можда и Панкова, Гаврића.. Звезда је променила и систем пред утакмицу, могуће да је и то утицало на коначан исход и питање је како би могла одиграти у Београду у свом уиграном досадашњем систему са четири играча у дефанзиви,односно два штопера и два бека.Уколико Хофенхајм победи наредна три меча и у Београд дође без морања победе и уз то одмори неколико играча,Звезда би сигурно имала веће изгледе за повољан резултат.Исто тако Звезди је неопходно да освоји што више бодова у наредне три утакмице и да пред тај меч буде у конкуренцији за пролаз групе.Осетан је напредак у игри србског шампиона и много тога ће бити јасније,колико може тренер Станковић и његов тим,после утакмица против Либереца и Гента у Београду,као и после гостовања у Белгији.За сада ипак делује да Звезда нема решење када се играју утакмице против незгоднијег ривала и када је резултат од веће важности.То се показало против Омоније,Партизана и Хофенхајма. Управо због тога ће утакмице против Гента и Либереца дати одговор колико Звезда може у ЛЕ. Делује да ће у овој групи борба за пролаз бити неизвесна до задњег кола.

Peruzzi

pre 3 godine

Ne tako davno, dodje nama Keln, vicesampion Nemacke u Beograd, Zvezda ih rasturi 4:0, oduci ih od fudbala. A sada ne mozes jednu sansu protiv prosecne ekipe da stvoris, razbiju te i fizicki i tehnicki. Kako se kampanjski radi u nasem fudbalu, sam plasman u ligu evrope je senzacija sama po sebi. Gde su pare od 2 godine igranja lige sampiona? Zasto nije doveden neki bolji napadac, vezni red katastrofa. Prvi gol je cist ko suza, igrac uklizava pola metra od zvezdinog igraca koji ne znam zasto pada kao pokosen. To bi verovatno u nasoj namestenoj ligi bio faul a mozda i crveni karton u slucaju da zvezzda ne vodi ili gubi. E pa ovo je Evropa!!! Razlika u klasi primetna, a ovi vodeci evropski klubovi su 2 klase ispred Zvezde.

Džoni

pre 3 godine

Ja sam do duše malo gledao, ali to koliko sam gledao video sam bezbroj pogrešnih pasova i to ne u završnici napada nego na sredini, u začetku akcija, čim osvojimo loptu i sl., ni ovi na sreću nisu izgledali mnogo bolje, ali činjenica je da Zvezda mora da napravi 5 stopostotnih šansi da bi dala jedan gol a to u Evropi neće ići, moraju se golovi davati iz polušansi pa i bez šansi, a da ne pričamo posle neke iole dobre akcije. Mi to nemamo i delujemo poprilično bezopasno po protivnika i to je činjenica, ne samo večeras nego generalno. Milojeva Zvezda je bila poprilično defanzivna, ali je znala da iskoristi tu jednu ili dve šanse koje su se ukazale na utakmici. Pa mi u derbijima protiv realno očajnog Partizana ne damo gol po 400 i više minuta.

mich

pre 3 godine

Peruzzi

Ne znam na koji period mislis hahaha, Keln koji je gostovao Zvezdi je bio poslednji na tabeli koliko znam, a znam dosta.
Onaj Keln iz 1989 smo demontirali u BG 2-0 i opet ispali, a ti verovatno mislis na Kajzerslautern,to je bio uspeh te mlade Zvezdi ne generacije, ali taj Kajzer nije bio neki bauk od ekipe, jesu bili vicesampioni prethodne godine, ali su zato iste te godine i ISPALI U DRUGU LIGU...

vlade

pre 3 godine

Najveći utisak : EKIPA JE POTPUNO FIZIČKI I KONDICIONO NESPREMNA DA U VISOKOM RITMU ODIGRA 90 min.
Ukupno uzevši sve okolnosti, Zvezda je solidno odigrala protiv tima koji je objektivno bolji.
(NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD, 22. oktobar 2020 23:26)
tačno tako, fizički totalno nespremna za 90 minuta ovakvog tempa i pokušaja da se iz defanzive prebacimo u fazu napada.. a kada se uzme u obzir, da u zadnjih 30 metara deluje i sporo i bezidejno, rezultat je mogao da bude mnogo gori, po nas! ako naredne dve kod kuće, na neku foru ne dobijemo, bićemo zadnji u grupi..

Pravo na....

pre 3 godine

Čitam gol je regularan nije ga ni pipnuo... Šta je trebalo, da ostavi nogu pa da mu je onaj mesar polomi. Ovo je opasna igra i sudija je ladno mogao crncu i crveni karton da da...Pogrešio bi manje nego ovako. igra zvezde nije bila loša ili je bila bolja nego što smo većina nas mislili da će biti

Zvezdaš

pre 3 godine

Budimo realni Zvezda nema kvalitet i snagu da pobedi iole jačeg protivnika, to se videlo i protiv Partizana i protiv Nemaca, sa onolikim greškama sve izgleda smešno, ne možemo da postignemo gol iako je i bilo ozbiljnih šansi a oni profesionalno iskoristili naše greške i odmah šutiraju i pogađaju.Spiridonović ama baš ništa nije uradio, ne znam za koga je on pojačanje.

Pilipenda

pre 3 godine

Mene ne boli poraz, boli me kad, čini mi se Nikolić, laže sudiju da je lopta za Zvezdu, a bila korna za Nemce. Jasno se na usporenom snimku vidi, da lopta nije dirala ovog što nam turio drugi. Lep primer za omladinu, slogan: "Sva sredstva su dozvoljena.“
Pada mi na pamet Robi Fauler, bivši napadač Liverpula. U prodoru je, izlazi ispred golmana, gura loptu pored njega i preskače mu ruke, pada, sudija svira penal. Robi ustaje, prilazi sudiji i kaže:
"Nije bio."
Sudija klimne glavom i poništava svoju odluku.

E takve igrače hoću u Zvezdi, vitezove bre!
Neću lažove, što lažu i jajare za posed lopte.
Izgubi i 10:0, ali budi laf, a ne miš.

Loše vaspitavamo omladinu.

ferko

pre 3 godine

Gol nije sporan, cisto oduzeta lopta, gornjom stranom stopala, ne djonom kako je komentator potencirao. Stankovic zasluzeno iskljucen. Zasluzena pobeda Nemaca.

Prelkor

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.

Tuta

pre 3 godine

Nasi konstantno cekaju da protivnik kada ima loptu u nogama pokusa da udje sa njom u gol kao u nasoj sramota i reci ime kojoj ligi. I onda kad loptu bilo ko razvuce za 15-20 metara mi ostanemo u cudu kako je pocepala mrezu, a takvu taktiku smo razradili da je to cudo jedno, da nije bilo sanse da udje nijedna.

kappa

pre 3 godine

Nema spornog momenta kod gola!
Faula nije bilo!
Jedino može diskusija o ferplay-u..da li su trebali stati igrači Hofenhajma ili ne??!
Po meni nisu morali!
Nije prvi primer, kada se nastavi igra posle spornih, nedosuđenih situacija...

dak

pre 3 godine

 Tajseoski tim, kako ga ti zoveš, pobijedio je Bajern 4:1 u tekućoj sezoni


e u tome i jeste problem.Cak i bajern izgubi utakmicu,ali galaktikosi iz ling long lige ne!Zato slede samarcine kad se izadje u evropu.

SARLOAkrobata

pre 3 godine

Tri sanse 2 gola,to su Nemci,uvek su takvi bili,sto se Zvezde tice,iz jedne sanse ili dve polusanse u ozbiljnoj evropskoj utakmici moras da das gol ako hoces bilo sta da uradis i to je uvek tako bilo,nema tu puno mudrosti

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Zvezda je ekipa nez i jednog talenta.To znaci nemaju onu zlatnu nit koju su imali u Miticu,Sekiju,Dzaji....
Stankovic je bio dobar igrač,ali više za kvarenje igre protivnika,nego za nadigravanje u veštini i umeću baratanja bubamarom.
Ispod proseka je talentovanost.Fizicke predispozicije sa uvežbavanjem fudbalske tehnike daje različit efekt kod razlicitih igraca.Oni talentovani postaju virtuozi i mogu resavati utakmice.U ovoj Zvezdi nema ni jedan takav.
Stankovic ne može sloziti tim jer nema ni talenta ni novca za takve virtuoze.
On može biti pomoćnik za pripremu ekipe kada igra sa moćnim ekipama.Tada moraš kvariti igru protivnika.On je to umeo i znao bi i pripremiti one koji bi mogli to raditi.
U domaćem prvenstvu Zvezda se ne uvezbava,nego upotrebljava sva sredstva da bude prva(sto joj nije ni teško u ovoj ligi),a kad Izadje vani deluje nemoćno i bledo.
U ovim uslovima,jedina opcija je igra na tike take(gvardiolina koju sad najbolje primenjuje Bajern)i tada bi pronašli ono najbolje sto ima na tržištu uz postojece finansije.Tada dolazi do izražaja talenat,a ne oni koji su odlucili da se nabiju snagom i vežbaju tehniku,a nemaju glavu da postave improvizaciju u svakom trenutku.
Bajern je sasvim druga ekipa posle Gvardiole,jer su Nemci racionalna nacija i nastavili su da unapredjuje koncept koji radi.

Momcilo

pre 3 godine

Taj seoski tim, kako ga ti zoveš, pobijedio je Bajern 4:1 u tekućoj sezoni.




Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.
(Sasa, 22. oktobar 2020 23:28)

nego

pre 3 godine

Kao i u derbiju prvi gol je Erakovicev...cudni termini za ubacivanje u vatru neiskusnog igraca koji ako nastavi sa ovakvim greskama pitanje je koliko je talentovan za defanzivu...

Dijaspo

pre 3 godine

Hofenheim je jedna jako dobra ekipa..to sto su igrali bez sestorice standardnih prvotimaca je zvezda trebala da iskoristi.zvezda je previse respektovala ovaj tim nemaca.nije trebala.i treba da se navikne na ovakve situacije gde se naviklo u srbiji na sudjenje pa onda evropske sudije..sudija pogresio ..sra da se radi..inace zvezda morala bolje.hof onoliko koliko je trebalo

SAŠA FRANKFURT

pre 3 godine

Oposum, divna životinjica: Hoffenheim je 8, nikako treći! Frankfurt im je naneo prvi poraz u sezoni, sad već imaju dva!! Zvezda može da ih dobije u Beogradu, a treba juriti pobede i protiv Libereca i Genta!

SAŠA FRANKFURT

pre 3 godine

Cisse: treba raditi na psihi igrača, ali to je teško!! Recimo kad su izvlačenja za Evropu, strepimo koga ćemo da izvučemo, to je gubitnički mentalitet! Recimo Nemce i ne interesuje koga su dobili!! Zašto, pa zato što oni kažu mi smo najbolji, a ovi drugi tj protivnici neka dokažu da su bolji! To je pobednički mentalitet!! Na tome bi se trebalo poraditi, kao i na brzini i izdržljivosti igrača. Naši ispuste dušu posle 50-60 minuta!

Miro,Bastina-Ohio

pre 3 godine

Cinjenica da Zvezda gostuje uglednom Nemackom timu,u okolnostima,kada su joj tri ponajbolja igraca rovita/Katai,Gavric,Boaci/, a dvojica pod koronom/Kanga,i Ivanic/-najiskusnija dva vezna igraca Zvezde,nisam, ocekivao povoljniji rezultat od ostvarenog poraza...Nemacka stampa je pompozno najavila uglednog Evropskog gosta,kao Evropskog sampiona,ciji trener je slavni Evropski fudbaler!U takovoj atmosferi postovanja gostujuceg tima,domacin je igrao u grcu i do kraja prvoga poluvremena nije igrom dokazao da je favorit u tom mecu.Izuzev precke u zadnjoj napadackoj akciji,na kraju prvoga poluvremena...zato sam ocekivao jos agresivniju Zvezdu u drugome poluvremenu...Uzalud!Nosioci napadacke igre,Katai /igrao rovit/ i Falcineli su izgubili dah u zadnjoj cetvrtini meca i Zvezdina igra se raspala!Sanogo je bio najstabilniji zadnji vezniu odbrani a u napadu u dva navrata najopasniji Zvezdin napadac...Zbog preke naravi,sa ponekom nonsalalatnoscu i zutim kartonom,njegovim izlaskom,kao i izlaskom rovitog Kataia,Zvezdin tim je igracki pao...Rodic i Milanovic su zadovoljili a mladi Erakovic izrasta u Evropsku Zvezdu!Ukratko ,Zvezda je polozila prvi Evropski ispit.Posto ce u sledecim Beogradskim mecevima Zvezda biti jaca za iskusne Kangu,Ivanica i Boacija,te supertalentovanoga Gavrica i izlecenog Kataia,mozemo ocekivati Zvezdu,kao jednog od favorita u zavrsnici Lige Evrope..

Kolja

pre 3 godine

Zvezda sasvim solidna večeras punih 75 minuta.Bila ravnopravna i odigrala najbolju utakmicu ove sezone u evropi bez konkurencije.Šteta za poraz i za drugi gol.A sada sledi nešto mnogo,mnogo teže a to je "pod moranje" dobiti Liberec pa Gent.Vrlo,vrlo teško.Pogotovo što su najbolji igrači ili roviti ili bolesni.Treba ponekad biti objektivan.Svi pričaju da je Hofenhajm oslabljen,ali u timu koji ima 20 igraca koji su svi placeniji od najskupljeg Zvezdinog nema slabog igraca.A Zvezdi fale dva n ponajbolja plus Gavrić i Katai koji se jedva kretao i pitanje je da li je izgubljen za Liberec.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Није велики пораз како су неки наслућивали ал је ипак пораз. Ал после свега приказаног некако не могу баш бити незадовољан, борили су се наши и пружили колико су могли и знали у овом тренутку. Треба ово много боље а питање је колико је то могуће са оваквим тимом који имамо. Наредни прелазни рок морају се ти бекови бољи купити, они прије свих. Ако буду дозволили публику у Београду и још кад нам се врате преостали играчи ја вјерујем у побједе па и против Хофенхајма зашто да не, нису ни они нешто специјално колико се прича.

Rocky

pre 3 godine

Uči se trener svom poslu u Evropi i uči se pola tima....takav je i rezultat.

Osrednje..... Stankoviću izgleda menadžeri sastavljaju tim za Evropu, pa džabe onda šizi na sudije i divlja .... i dobija kartone.

Dirty

pre 3 godine

Ništa tu nije sporno, Zvezda nema igru, trenera i igrače koji mogu da promene ovu mučnu troturu lopte tv gledaoca i svih koji su očekivali ne rezultat, već nešto manje brukanja od predhodnih godina???

Marko

pre 3 godine

Tebra, nama je ceo startni vezni red falio a njima jedan napadac. Bas bih voleo da vidim JEDNOG napadaca u JSL koji bi onako dobro usao izmedju trojice i sproveo rutinski volejcinu pod precku. Dajte nam jednog takvog loseg.. dva ako moze?!
(Sabre, 22. oktobar 2020 23:41)

Sejduba Suma. Eto ti jedan kome ovih 20 radnika, večeras, po znanju fudbalskom, nisu do kolena. Da je Zvezda imala njega, kojim slučajem, Kangu i Bena od pošetka, odrala bi ove šustere bez ikakvog problema.
Ovi nemci su jedan sasvim prosecna ekipa, poput AZ Alkmara.Problem je sto Dejan Stankovic, kao ni onaj Savo, su daleko od ozbiljnog trenera i u utakmicama gde imaju materijal da pretvore u pobedu oni 'ladno izgube. Savo je "zaklao" Partizan protiv Alkmara, za duzi vrmenski period, Dejan je to uradio Zvezdi veceras sa totalno pogresnom postavom i taktikom. Steta..Imali su ih...

Nebojsa

pre 3 godine

Katai povredjen, Ben povredjen, Ivanic i Kanga ostali u Beogradu, tesko su dolazili do protivnickog dela terena.
Mislim da necu reci sto druge ne vide a to je da Nikolic bio najslabija karika u timu, da on nije igrac za Evropske utakmice.

Vladan R

pre 3 godine

Neverovatno, koliko su nazovi navijači nerealni, i koliko malo poštovanja imaju prema bundes ligašu, iz gornjeg dela tabele. Te seoski klub, te gori nemački klub nisu gledali i slično. Možda nisu bili ubedljiviji jer im je Zvezda dobro parirala, u većem delu meča. Jedina zamerka što se CZ tiče, je neefikasnost. Niti jedan šut u okvir gola, a imao.je šansu i Falcineli u kontru, pa Spiridonovic iz peterca je morao da ga da, zatim dva puta Sanogo i na kraju i Milunović. Možda sam neku priliku i nisam naveo, ali mnogo je i da iz ovih 5 sasvim solidnih šansi niti jednom nije upućen šut u okvir gola. Neću otkriti toplu vodu tvrdnjom da je to, da li ste ili niste iskoristili šanse ključno. Protiv Salcburga u gostima, Liverpula i Olimpijakosa u Bgd, te Krasnodaru i Kelna u oba meča jesmo, dok protiv CSKA, Hofenhajm, Olimpijakosa u Atini, pa čak i Totenhem u Bgd, pa i Omonije nismo. I naravno u prvo pomenutim utakmicama velike pobede, u drugo pomenutim bolni porazi, uz jednu katastrofu. Ako se zele pobede, protiv Libereca i Genta realizacija mora biti na mnogo višem nivou nego večeras.

Вук Караџић

pre 3 godine

бедна Звезда, без игре, без храбрости губи од веома просечне екипе Хофенхајма која се вероватно неће ове године би пласирати за Европу за следећу сезону. Деки, јасно, није стратег бити тренер неопходан за европски успех.

Walt

pre 3 godine

Trebali ste gledati basket, mnogo je lepši ugođaj. Kad ovako poredim prebacujući fudbal i košarku, stvarno mi nije jasno zašto je fudbal popularniji sport? Košarka je dinamična, uvek se nešto dešava, dok fudbal, ja koliko sam gledao sve se svodilo na naše pogrešne pasove u noge protivnika. Frustrirajuće!
(Džoni, 22. oktobar 2020 23:42)
Košarka je sport napada, sport gde je taktika u drugom planu i sve odlučuje inspiracija igrača, ako imaš dobre igrače imaš šansu i da pobediš. A fudbal je igra gde 11 poluamatera može da dobije Barselonu jer se igra na mali broj pogodaka, to je najveća čar fudbala. I pored svih para i dalje se dešavaju Lesteri, Atalnte, Grčke itd, kad se u košarci desi tako nešto, pa skoro nikad.

vladil73

pre 3 godine

Prosečan Hofejham koji je odradio jači trening i rutinski dobio utakmicu sa 60 posto snage! Razlika u klasi...! Komentator Arene posle snimka akcije kod prvog gola a gde se vidi da kontakta bukvalno nema bez smelosti da to i kažu....,fuj!

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

U jednom trenutku posed lopte za Hofenhajm 82 za Zvezdu 18,pa koje ste vi bruke. Onaj Stankovic jos zadovoljan, nikad nista da zameri, onaj Milunovic sa onakvim zubima eventualno moze da pozira umesto statuee Samia u zoo vrtu. Prava je misterija kako ovaj Rodic ima veze sa bilo kakvim fudbalom, a kamoli nazovi ovim profesionalnim. Ko je njega vodio 2018 u Rusiju, to je tek za istragu. Gospodo, nemate pojma sto bi rekao Andjus,svih 11 igraca Hofenhajma su bolji od 11 igraca Zvezde.

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

S obzirom kakva smo boranija i kanta za napucavanje bili u zadnje dve godine u evropi i da smo smo jedva na silu se plasirali ove godine primiti samo dva gola od bilo koje nemacke ekipe je super

ludilo kompletno

pre 3 godine

Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.
(Sasa, 22. oktobar 2020 23:28)

Gde ti živiš? kakve veze što je stadion u selu?

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najveći utisak : EKIPA JE POTPUNO FIZIČKI I KONDICIONO NESPREMNA DA U VISOKOM RITMU ODIGRA 90 min.
Ukupno uzevši sve okolnosti, Zvezda je solidno odigrala protiv tima koji je objektivno bolji.

fidelio

pre 3 godine

Pa nije ovo Ivanjica i Topola da kod prvog gola protivnicki igrac dobije crveni na sredini terena. Mnogo ste razmazeni. Za Kk Cz kapa dole.

Serdjo Konsisao

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde! Bravo Deki, bili smo fenomenalni! Zvezda predobra.. Sudije su ovo resile.. Sudije navijale za njih. Stankovicu ostani

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Okej je, premašili smo realna očekivanja. Hofenhajm je i bez Kramarića i Kaderžabeka ozbiljan tim i oznojili smo ih muški. Više nama fale Kanga i Ivanić, baš nema nikoga da gurne tu loptu napred, da povuče kontru.

Najveći dobitak ove nedelje je Čupa Eraković. Ne dirajte malog do daljnjeg! Iznošenje lopte, anticipacija, inteligencija, nekoliko vrhunskih reakcija. Greške se trpe, ali dobitak je višestruko veći. Teramo dalje, Zvezda!

slobinator

pre 3 godine

da se igra sa publikom ne bih sumnjao u prolaz jer verujem da bi dobili sve tri kod kuće.naivno smo uzgubili od ekipe koja ništa posebno nije pokazala.mora to jače hrabrije i napadački

Analiza

pre 3 godine

Uakmica za nauk.Mladi da steknu iskustvo i vide gde su u odnosu na Evropu a citav tim da se oslobodi straha kad igra protiv jacih klubova,kao i da vide da mogu protiv jacih timova da igraju a ne samo da se brane,sto im je usadio jos Milojevic.U prvom poluvremenu je Sanogo bio bez konkurencije najbolji igrac,ne samo Zvezde vec na terenu ali zamalo jedna njegova nepaznja i greska da nas kostaju primljenog gola.U drugom delu je izgubio snagu i odmah to nije to jer je spor igrac ali zna sa loptom i fizicki izuzetno jak.Mislim da smo dobili odlicnog stopera u Erakovicu a pravi potez je poverenje Stankovica nakon kiksa u derbiju.I veceras je poceo stegnuto,prve 2-3 lopte iz straha lose predate ali kako je utakmica odmicala,dobio je sve duele,odneo mnoge lopte iz opasne zone a u vazduhu dobio svaki duel.Nikolic ispod uobicajenog nivoa,uvek za sekund kasnio sa startovima,predajom lopte,percepcijom.Falcineli se odlicno gradio,morao je iskoristiti bar jednu sansu,mozda onaj lob koji je otisao na tribine.Pozitivan utisak.Sa Kangom i Ivanicem bi to bilo mnogo bolje,sa Kangom pogotovo jer su ovo utakmice kao stvorene za njega ali i njima je falio babaroga Kramaric i jos neki igraci.Generalno su dobra tim,kada su kompletni,pri vrhu tabele i nisu tek tako razbili Bajern.Nedostaje nam kreativnost,koju bi imali sa Kangom i Ivanicem,fali nam brzina,pogotovo ona startna ali Ligu Evrope mozemo bez problema sa svima igrati.Naredne dve utakmice su jako bitne,mozda i kljucne.

Pera Detlic

pre 3 godine

Mile ne igraju protiv reala ali igraju sa timom koji ima 5× veci budzet od zvezde.Ja sam ocekivao poraz bar sa 4 gola razlike.Nasa sansa su pobede u Beogradu i neki remi u gostima.Svebe mogu pasti u Beogradu.Polovican ucinak nasih momaka danas fudbaleri izgubili kosarkasi pobedili ja zadovljan.

Marko

pre 3 godine

Uvodis Simica koji nije minuta video cele sezone.
Da se malo digne cena igraca.
E zato necu da pratim ovaj kriminal,bice katanac za koju godinu kad se vidi koji ne dug i kanal

Srecko Sojic

pre 3 godine

@ Neposteni gradjanin
Vlasnik kluba je jedan od najbogatijih Njemaca.Lik je zaobisao njemacke zakone i privatizirao nizeligaski klub koji je uspio dovesti u Bundesligu. A kako vidimo i na evropsku scenu. Sada u doba korone igra se u Sinsheimu a inace se evropske utakmice i domacinstva sa klubovima za koje se zna da ce biti puno gledatelja igraju na vecim stadionima u susjedstvu. Hoppu je jeftinije iznajmiti veci stadion u okolici nego praviti novi. Nisu pare problem vec njemacki zakoni i njihova racionalnost. Sta ce ti veliki stadion u mjestu( selu sa 3,5k stanovnika) ako znas da ces ga napuniti par puta godisnje ako gostuje Bajern ili B.Dortmund a u svim ostalim slucajevima tipa Union Berlin,Frajburg... neces popuniti ni pola tog seoskog stadiona.

Цоа

pre 3 godine

Доста добра звезда.
Штета само што су изашли на терен преплашени. Задовољни са 0-0. Па момци није ово лига шампиона. Морају у глави да буду нашпановани на 6 победа, па храбро и како буде. Али добро, самопоуздање им је срозавано две деценије, као и нацији, земљи.... Не може то преко ноћи.
Фалћинели најбољи.
Родић одмах ту. Можда 3 центаршута су на утакмици били да ваљају, један је био његов. О претрчаним километрима да не говорим.
Гајић врло добар.
Самог добар, само му долазе жуте минуте када није баш баждарен и када врло лако добије жути или се игра испред нашег шеснаестерца и има неке нерезонске одлуке.
Катајиа смирити мало. Добар али некад покушава да изведе нешто из месијевог асортимана, а то код њега изгледа неозбиљно. Може много, али као свака десетка мора да се заузда.
Станковић аматер али видећемо. Свакако је искључен као павијан. И уопште не разумем стајање и дреку 90 минута. У реду некад мора. Значи и треба. Љупко Петровић је историјски у најважнијим утакмицама углавном седео. Можда јер је било дозвољено пушење тада.
Све у свему солидно. Али само радити на психи. Није хофенхајм Бајерн, нити је либерец Наполи, ни Гент Тотенхем. Против свих може и мора да се игра и кући и на страни. Да се граде акције, да лопта клизи.

ringofthelords

pre 3 godine

Daleko od toga da smo imali dobru utakmicu ali do a posebno od primljenog gola, ni sreća nije bila na našoj strani. Uz par drugačijih odluka sudije, možda smo mogli čak i do vođstva.
Ono što je definitivno, uz budžet, na strani Nemaca je hjihova disciplina, strpljenje, upornost i borba do samog kraja. Imam utisak da je nama 0:0 posle prvog poluvremena bilo dovoljno da ne moramo da igramo dalje, samo da odradimo drugo poluvreme.

wrt

pre 3 godine

Postoji nesto sto se zove "opasna igra", bez obzira na to da li je doslo do kontakta izmedju igraca - ovo kod prvog gola bio je faul kao kuca, za zuti karton.

zemunski kej

pre 3 godine

Sta bi bilo da nisu igrali sa 3 centarhalfa .2 bela i 2 zadnja vezna? Isto primili bi gol vise ,eventualno ali bi imali sansu da daju gol. Ne mozes sa 1 napadacem da das gol. Mozda vam izgleda nelogicno ali jedini ce Erakovic da napravi karijeru .Ne bezi od lopte kao drugi.Naravno da ce da pogresi 2001 godiste,mora da igra vise.

Sasa

pre 3 godine

Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.

bice bolje

pre 3 godine

Dobra utakmica, igra zvezda, gol posle faula, da su jos bili Kanga i Ivanic, bilo bi bolje.
Kad Hofenhajm pobedi Bajern 4:1, jedan od najboljih u nemackoj ligi, onda ce da nas vrati na fabricka podesavanj, kada odigramo egal sa njima onda su krs, odlucite se vise hejteri sta su i ko su.
Lepo je igrala zvezda, Milunovic, Degenek, Erakovic, Sanogo, Felcineli odlicni!

Stipsa

pre 3 godine

Nije Stanković kriv realno! Pa kada bi i Murinju ili Gvardijoli dali ovu boraniju od igrača na čelu sa Gobeljićem i Rodićem ne bi uspeli ništa da urade! Ovo jednostavno nije tim za elitna evropska takmičenja!
(Nikola, 22. oktobar 2020 22:55)

Care oni nikad ne bi pristali da vode boraniju.
To su dokazani stručnjaci sa renomeom.Nijedan stručnjak ne bi sebi dozvolio da bude isključen u iole važnoj utakmici , svojim isključenjem " mister' potpisao je poraz ovih neznalica ali on je Falčinelija doveo, Sanoga , Spiridonovoća.Mi ne znamo da igramo fudbal i napravimo iznenađenje, naša filozofija je prihvatljiv poraz do 2 gola razlike da posle kažemo nismo se obrukali.

C i n i k

pre 3 godine

Trener jeste 0,ali i ovi igraci CZ su balvani,pojma nemaju i ne kapiram trenera, dal on pogleda bar 3 x celu ovu utakmicu natenane kuci, da vidi ko kako i sta igra u CZ?
Tu nma iole dobrog fudbalera, bukvalno nijedan fudbaler nzna 1 tacan pas da napravi, a sta pisati o taktici, oni veze nmaju sta je to, sta napisati o suvise lakom gubljenju lopte, o tehnickom neznanju, o gradjenju lopte, o pregledu igre, o igri u 16 /rcu,o nabacivanjima pred gol,neverovatno je kako je CZ uspela da okupi toliko losih pojedinaca?
Sto se tice trenera, covek je neznalica, treba napisati onako kako jeste.
Jedina dobra stvar je sto nece biti publike jos bar 1 godinu na nasim stadionima i gde covek moze bar na TV malo da odgleda ovo mucenje..
Hofenheim je 1 prosecna ekipa sa ne bas zavidnim stilom ali su za CZ izmislili fudbal.
Odavno sm inace prestao da pratim domace klubove ali prosto sada nam mogao da se uzdrzim od komentra jer sm pogledao utakmicu posle ko zna koliko vremena, stvarno bedno izdanje CZ,ujedno,ovi stranci u CZ ne vrede pisljiva boba!

no name

pre 3 godine

Rodic.Vukanovic nisu igraci za evropu.mozda lingi long , al ovo nije za njih...Mali Nikolic kao da se uplasio malo meca .Al opet se borio .Borjan lose brani u zadnje vrjeme ....Bice bolje kod kuce valjda.

remax

pre 3 godine

Dajem 3 utakmice sa dobrom igrom za jednu sa dobrim rezultatom.
Pristojna igra ali poraze ne treba slaviti kao što to neki rade.
Ostaje žal za bodom na koji se nije računalo, a ipak je mogao da se osvoji.
Slaba realizacija, stara boljka.
Liberec bi morao da se pobedi da bi ostali u igri za prolaz.

Partizanovac

pre 3 godine

Nije lose Zvezda igrala.Stankovic je formacijom potpuno paralisala Nemce,malo su sanse imali.Posle je doslo do izrazaja njihov kvalitet.Ali mogla je i Zvezda kojim golom da zakomplikuje utakmicu,bili su nedovoljni odlucni u zavrsnom pasu.Falio je Kanga to se videlo.Sve u svemu korektna Zvezda

Marko

pre 3 godine

Kad vidim da jedan bundesligas cuva vreme i 1:0 protiv Zvezde, meni srce puno.
Sasvim smo bili solidni, na momente i opasni..
Cela odbrana dobra, posebno mali Erakovic.
Sanogo vise nego dobar, Nikolic preslab za ovu konkurenciju!
Spidi solidan.
Katai solidan, mada moram da kazem da je pod injekcijama igrao.
Falcineli odlican!
Bez Kange, Ivanica i Gavrica nije moglo bolje.
Idemo dalje!

bobanmkd

pre 3 godine

Sto Sanogo ne tuce nogama & rukama ovde ?
Zna da ce popiti crveni ali odmah.

Zato...ce Evropa biti NULA.
Videcete protiv Libereca u sledecem kolu-kuci.
Nisam zlonameran...samo sam realan.
Veciti derbi je kao tuca kaubojaca i indijanaca
Cim se igra normalan fudbal...bez vudu sportske srece, nema ih nigde.

vlade

pre 3 godine

deki je legenda, ali nije ovo za njega.. pokušati da se forsira Murinjova igru sa ovim igračima, je van svake pameti, nakanta će nas svi redom u grupi.. sporo se prebacujemo u fazu napada, pa mi jednu krštenu šansu za kojom imamo da žalimo nismo napravili, a jurili smo rezultat celo drugo poluvreme.. prekidi katastrofa, centaršut ne postoji.. kondicija do šezdesetog minuta..

Dragisa

pre 3 godine

Nisam toliko nezadovoljan.Momci su se hrabro borili,malo je falilo da ih mi prvo otvorimo golom posle ko zna sta bi bilo.Hofenhajm je ozbiljna ekipa,favorit u nasoj grupi,skoro dobili jedan Bajern 4-1.Idemo dalje,napred Zvezdo

Cisse 9

pre 3 godine

Sa nasim timovima najvise treba raditi na samopozdanju igraca jer igramo u grču i sa previse respekta a nismo toliko losiji. To je posao trenera a i sam trener da postavi hrabriju formaciju. Novinari medju glavnim krivcima jer pre utakmice o protivniku pisu kao da su Bajern, a videli smo Hofenhajm nista posebno. Pa zar se treba plašiti tima gde je Gacinovic starter, tako isto plasili nas sa Norveskom,partizan plasili sa sarloom a ladno ih partizan mogao dobiti. Tako da samo hrabro sa svima se moze igrati pogotovo u ligi evrope pogotovo u zvezdinoj grupi ako nisi vec u Ligi Sampiona sta se branis napadaj probavaj vidi gde ti je maksimum izmeri se . Mrzim kukavicluk.

hogarstrasny

pre 3 godine

Realno, kakvi smo, tako smo i prosli. Erakovic u odbrani dobar, ali svaki njegov pas naprijed bio je pogresan, ili izgubljena lopta. S njegove strane Spiridonovic, los i los i los, ko muva bez glave. Slican tip igraca kao Garsija, samo sto je argentinac mnogo bolji tehnicar. Stankoviceva greska sto se nije optertio Sessenio na toj desnoj strani, ali kao sto rekoh, u paru nemogu Erakovic i Spiridonovic.

Digging Bill

pre 3 godine

0 (nula) šuteva u okvir
(ende,
Pa i njie lose...protiv Partizana ste imali jedan (dodavanje Stojkovicu) i jos jedan ,onaj izmisljeni korner,pa onaj udarac koji samo vi znate najvise od svih ekipa na Svetu da koristite.Ah,da,jeste...zaboravio sam posed j bio na vasoj strani,bukvalo na vasoj(stooperi i bekovi).Pazi naslov....zamalo !

fancy

pre 3 godine

Ej, ovo ne bi lose uopste. Lepo su igrali dok je imao ko da igra. Simic i Vukanovic ja ne znam stvarno mnoge smo poklonili za dz a ove jos drzimo...

crni_redstar

pre 3 godine

mister neznalica, najlosija karika, no nije gora od terze i mrkele. ono kad ti evropu igraju spiridonovoc, petrovic, vukanovic i simic-kraj vica. stanlovic legenda kao igrac, kao trener najveci promasaj u istoriji Zvezde.

Sabre

pre 3 godine

Realno, bas steta. Odlicno smo igrali, moglo je ovo da bude i nekih 1-1 komotno, al sta da se radi, glava dole. Slabi smo napadacki, i glupi nepotrebni kiksevi su presudili, ali svako sem pacenika iz crno belog tabora ce reci da smo posteno namucili jedan jako jako ozbiljan tim.

Iskreno

pre 3 godine

Momci su se borili. Ovo je neki maksimum ove naše Zvezde, nažalost. Deki je posebna priča, nekako ne ume svoj temperament da prenese timu, već im stvara teret. Na terenu nemamo vođu. Mladi igrači nikakvi, osim Erakovića koji polako sazreva. Strancima pokazati granične prelaze Republike Srbije.

Grizlor

pre 3 godine

Ova utakmica je pokazala ko moze a ko ne.Katai moze ali kao poluspic ne krilo,Facineli,Nikolic ali ne kao zadnji vezni,Erakovic odlican ali za sistem sa tri centralna odbrambena,Sanogo da ali samo kao zadnji vezni... Sve ostalo sto imamo narucito bekovi i krila su ispod proseka igraci i sistematski ih treba menjati modernijim i boljim igracima.Naravno bekovi su prvi u redu za remont,pa onda centralni odbrambeni itd... Ne mozemo sigurno to uraditi preko noci niti ove ili cak i sledece godine ali moramo makar naci po jednog kvalitetnog igraca u svakom prelaznom roku za pocetak.

Luka

pre 3 godine

S obzirom kakva smo boranija i kanta za napucavanje bili u zadnje dve godine u evropi i da smo smo jedva na silu se plasirali ove godine primiti samo dva gola od bilo koje nemacke ekipe je super
(Mali Milojica sin od Malog Radojice, 22. oktobar 2020 23:03)

@ Mali Milojica
Ali Hofenhajm je igrao bez svog najvažnijeg igrača, bez napadača i opet zabio Zvezdi dva a Zvezda je igrala bunker i primila golove od slabih napadača. I to je problem. Da je Hofenhajm igrao u punom sastavu, da je Zvezda nešto i odigrala (nije imala ni jedan udarac na go protivnika) i da je rezultat isti kao sad 2:0 za Hofenhajm još i nekako. Ali ovako..

Цоа

pre 3 godine

...И гол није споран. Ни најмање. Регуларан, течан и тачан. Сјајан.

То што је било на средини није фаул. А надам се само да је тренер гледајући у тунелу снимак нешто и научио , а тек после на трибинама седећи и размишљајући о црвеном картону.

Surova istina

pre 3 godine

Najbolja partija zvezde ove sezone. Cisto da se zna sta je bundesliga, a sta ling long liga.
Stankovic prvi put postavio odlicnu taktiku i nagovestio da ce ipak biti dobar trener. Hofenhajm do gola nije uspeo da uradi nista. Da je ovo bio neki tim iz austrije, belgije ili holandije bila bi drugacija prica. Taktika igra i zalaganje na visokom nivou, momci su se stvarno trudili ali Hofenhajm je dve klase iznad.

...

pre 3 godine

Jel bio vatromet na Rajku zbog skoro pa suta u okvir gola ? Jeste da nije bio sut ni danas u okvir gola ali probao je Sanogo da padne i trazi penal

Saca

pre 3 godine

Eraković igrač utakmice lagano. Svaka čast mali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bob, 22. oktobar 2020 23:05)

Ne može biti igrač utakmice kad je očajno reagovao kod prvog gola i direktan je krivac za isti.
Naravno da je potencijal i da ima šanse da napravi karijeru, ali isto tako naravno da je ubačen u vatru prerano.

carpix

pre 3 godine

Stanković protiv Omonije izvodi iz igre najboljeg igrača na utakmici Ivanića
Stanković večeras izvodi iz igre nqjboljeg igrqča Sanoga.
Ubacuje u igru tada Jovančića koji ni jednu ninpre ninposle.te utakmice nije odigrao.
Večeras ubacuje u igru Simića i Vukanovića koji nisu realno ni ne liče na fudbalere.
Solidan trener a ne neki dobar trener bi sa ovim igračima razbio partizan i Hoffenheim

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Šta reći, izgubili smo, ali smo se držali odlično u većem delu utakmice! Primili smo dva jeftina gola mora se priznati, prvi gol je bio veoma diskutabilan, mada se na snimku ne vidi najjasnije da li je došlo do kontakta na centru, ako jeste faul je evidentan i sudija je morao prekinuti igru, tako da ne bi u tom slučaju ni bilo vodećeg gola za Hofenhajm, ali ako nije bilo kontakta onda je sve regularno bez dileme, a drugi gol smo primili u nadoknadi, jeftino, šteta, moglo je da se nekako iščupa bod uz malo više sreće ali nema veze, ova igra od večeras obećava. Hofenhajm jeste bolji tim od Zvezde u ovom trenutku, i zasluženo je pobedio sa 2:0 moram priznati, to je nesporno, plus nije bio u najjačem sastavu večeras, sve to stoji, ali Zvezda je uz malo više sreće mogla iščupati bod večeras. Dobro smo stajali u većem delu tekme, moram priznati da me je Zvezda iznenadila tom sposobnošću da parira jednom od najbojih timova Bundeslige, posle Bajerna i Borusije Dortmund trećeg po snazi u Bundesligi trenutno. Ova igra daje nadu da možemo izaći iz ove grupe. Šteta za večerašnji poraz ali izgubili smo od veoma jako tima, tima koji je nedavno deklasirao Bajern sa 4:1 na svom terenu, ne smemo to smetnuti s uma. Idemo dalje hrabro, samo nastaviti raditi marljivo i vredno i bodovi protiv Libereca i Genta bi morali doći.

BogiZ

pre 3 godine

Ama bre šta je uopšte bilo ovde sporno. Nemci krš ekipa u ovakvom sastavu i od njih se izgubi utakmica. Uvek je neko kriv kada izgubimo a mi sjajni i hrabri...

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Da je u našoj ligi bio onaj start, čovjek bi dobio crveni a zvezda ne bi izgubila.Sad vidimo koliko su naše sudije na strani crvene zvezde

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Surove su ovakve utakmice. Ili daješ prvi gol, praviš totalnu paniku protivniku ili nestaješ. Tako smo dobili Keln onomad. Baš je malo falilo Falćiju za totalni tuš. Šteta. Ne treba očajavati, momci su se muški šibali do kraja.

Čupa Eraković fenomenalan, raste iz nedelje, najbolji a najmlađi. Mora što još češće gurati u 11. Sanogo pokazao zašto je igrao godinama u Jang Bojsu i vredeo bezmalo 7 milki ojra. Tenk na sredini. Dobro smo gurali ovaj 352 i ovako oslabljeni, može da se koristi na dalje uz neke korekcije.

Sa Kangom, Ivanićem i Gavrićem možemo da se bijemo i sa Slovanom i Gentom.

Nikola

pre 3 godine

Sam bog nas pogledao što nismo otišli u LŠ! Sa ovakvom igrom i boranijom od igrača služili bi samo za nabijanje gol razlike! Mada ovako nesigurna i jalova igra zvezdinih bunkeraša je sramota i nije dostojna čak ni LE!

lal

pre 3 godine

Ovo Nemci su jedan od najslabijih nemačkih timova koje sam ja do sada gledao.
(Gagi, 22. oktobar 2020 22:54)
ne jedan od, nego drugi najslabiji tim u bundesligi... jedino je bajern, koji su nakantali 4:1, losiji od njih...

Pera Detlic

pre 3 godine

Mile ne igraju protiv reala ali igraju sa timom koji ima 5× veci budzet od zvezde.Ja sam ocekivao poraz bar sa 4 gola razlike.Nasa sansa su pobede u Beogradu i neki remi u gostima.Svebe mogu pasti u Beogradu.Polovican ucinak nasih momaka danas fudbaleri izgubili kosarkasi pobedili ja zadovljan.

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Previše igrača nam fali za ovaj nivo takmičenja,nije ovo nikakav smak svijeta.Jedino što ima par igrača kojima nije njesto u ekipi ali niko ih ni neće.

Džoni

pre 3 godine

Trebali ste gledati basket, mnogo je lepši ugođaj. Kad ovako poredim prebacujući fudbal i košarku, stvarno mi nije jasno zašto je fudbal popularniji sport? Košarka je dinamična, uvek se nešto dešava, dok fudbal, ja koliko sam gledao sve se svodilo na naše pogrešne pasove u noge protivnika. Frustrirajuće!

vladimir

pre 3 godine

ovde neki dizu taj hoffenheim kao treci najbolji tim bundeslige sto je naravno glupost..ispred njih su leipzig,gladbach i leverkuzen.ako gledamo njihovu stranu price onda je ovo bio tipicni "arbeits sieg "-radna pobeda sredinom nedelje protiv neugodnog srpskog tima.i sa prosecnom igrom su pobedili sto pokazuje da su solidan tim.igrali su kolko im je bilo potrebno dok su nasi zvezdini igraci igrali na svom maksimumum i to bez dva najkvalitetnija igraca u veznom redu ( ivanic i kanga ).sa njima dvoje ubedjen sam da bi postigli bar jedan gol.talijan u zvezidnom napadu solidan ali ipak i veoma prosecan centarfor.radnik je ,trudi se ali nije neko koji ti moze razvaliti protivnika sa dva gola ili slicno..nazalost.mozda gresim ,vreme ce pokazati..sve u svemu dobra igra zvezde koja je u skladu svojih limitiranih mogucnosti mogla doci i do pravednog X-a umesto sto je izgubila..

Srdjan

pre 3 godine

Borjan - odradio posao. Ocena 6.
Gajic - odradio posao. Ocena 5,5.
Rodic - odradio posao i malo preko toga. Ocena 6.
Erakovic - njegov igrac je dao prvi gol, ali bez obzira na to potrebno je i dalje ga forsirati. Izuzetan potencijal. Ocena 6.
Degenek - lose postavljen kod drugog gola, ali daleko od toga da je krivac. Ocena 6.
Milunovic - direktan krivac za drugi gol, ali bez obzira na to, pokusao je da poveze akciju sa zemlje, ostalo vise nego dobro. Ocena 6.
Sanogo - fantastican do kiksa pred kraj prvog poluvremena. Napravljen nedosudjen penal nad njim. Ocena 6.
Nikolic - slaba partija do pred sam kraj, kada se oslobodio. Ocena 5,5.
Katai - odlicni pasovi, dusa mu u nosu. Ocena 6.
Spiridonovic - blagi uspon forme. Ocena 5,5.
Falcineli - odlicno kretanje, gradnja lopte, losa reakcija u gol sansi. Ocena 6.
Ben, Vukanovic, Petrovic, Vukanovic, Pavkov, Simic - nedovoljno vremena za ocenu, ali dovoljno vremena za kritiku oko truda kojim su mogli da dopune neznanje.
Stankovic - dobra postavka, u skladu sa onim sto ima od igraca. Ocena 6.

4k4.Dex

pre 3 godine

Sve u svemu dobra igra. Da je nešto i ušlo bilo bi nerešeno ovako kad se ne da gol nema šta da se traži. Bravo momci idemo dalje još jače.

Milan Djordjevic

pre 3 godine

Nule. Zadnje mesto u grupi. Ne može da daju gol prosečnim ekipama a kamoli Hofenhajmu. Igra ništa samo spašavanje žive glave. Opet dovodite napadače čijo je učinak u ping pong ligi koji je politička liga. Samo dva kluba konkurišu za prvo mesto.

гол323

pre 3 godine

Ништа спорно код гола за 1:0, моје мишљење. Звезда без идеје. Јако лоше. Мислио сам да ће измене у 70том донети макар бод Звезди али ништа. Чини ми да Звезда чак није имала ниједан шут у оквир. Све у свему јако лоше. Није овај Хофенхајм ништа посебно, али за наше клубове су изгледа ЏЕЛАТИ и Гент и Либерец. Нажалост.

Sabre

pre 3 godine

Ali Hofenhajm je igrao bez svog najvažnijeg igrača, bez napadača i opet zabio Zvezdi dva a Zvezda je igrala bunker i primila golove od slabih napadača. I to je problem. Da je Hofenhajm igrao u punom sastavu, da je Zvezda nešto i odigrala (nije imala ni jedan udarac na go protivnika) i da je rezultat isti kao sad 2:0 za Hofenhajm još i nekako. Ali ovako..
(Luka, 22. oktobar 2020 23:30)

Tebra, nama je ceo startni vezni red falio a njima jedan napadac. Bas bih voleo da vidim JEDNOG napadaca u JSL koji bi onako dobro usao izmedju trojice i sproveo rutinski volejcinu pod precku. Dajte nam jednog takvog loseg.. dva ako moze?!

Katai

pre 3 godine

I više nego zadovoljan igrom, Sanogo i Eraković pokidali, bez Kange i Ivanića, Katai i Ben roviti, imali smo šanse, koje nismo iskoristili, oni jesu. Dobiše 4:1 Bayern, koji dobi 4:0 Atletico. Verujem u prolaz grupe, veliki je hendikep što će biti prazna Marakana... Grobarima, koji više mrze Zvezdu nego što vole Partizan, i koji su očekivali 5-6 komada, srećna borba za 2. mesto sa Vojvodinom i da daleko dogura Partizan u konferencijama sledeće sezone, kad već nije ušao u LE ove sezone da pomogne u borbi za 15. mesto.

Mordor

pre 3 godine

Dovoljno je da uporedite ova dva trenera.S jedne strane tipična Nemačka samokontrola, mirnoća a na drugoj strani jedan prosečan balkanac, sa svojim impulsivnim reakcijama u domenu klinca u pubertetu.

fuki

pre 3 godine

Stankovica ne moze da ne voli nijedan zvezdas, bilo kao igraca bilo kao coveka ali mi nije jasno sta mu je cilj...

Drago mi je sto igraju Zvezdina deca ali nikako da shvate da su jos deca i da nije na njima da pametuju i komplikuju i da moraju jos da uce ( zato su tu Katai , Ben, zabar itd)... mora jednostavnije , pas , centarsut , izbijanje lopte itd...daju neki gol nekoj Macvi i odmah glume zvezde...

malo preciznije

pre 3 godine

Sta bi tek bilo da im igralo pola ekipe sa Kramaricem... Katastrofa kako igraju. Opet bez suta u okvir.
(Valentin, 22. oktobar 2020 22:51)

Kramaric i Kaderabek od prvotimaca nisi igrali, to nije bas pola ekipe.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Evo usporeni snimak, krupan kadar gdje se vidi da igrac cisti loptu i ne dodiruje Nikolica niti jedan milimetar. Ispravna odluka sudije.

Topla Preporuka

pre 3 godine

Sviđa mi se kako igra Hofenhajm...baš dobra ekipa...
(boss po trnju..., 22. oktobar 2020 22:39)

Dobili su Bayern nedavno 4:1. To će ove sezone malo kome poći za rukom.

Slavisa V.

pre 3 godine

Krivokapic "...a nadoknade ce biti vise nego dovoljno-5 minuta". Znaci, 90 minuta je bilo nedovoljno, a sad ce ovih pet biti vise nego dovoljno. Sa ovakvom igrom moze da se igra do prekosutra, ovi ga nece dati.

neutralni felš

pre 3 godine

Fali Kanga ko leba da uputi taj zavrsni pas.Vidi se da je Katai rovit i da ne moze da pruzi sve sto zna.Ne znam kakva je situacija sa Gavricem da probamo sa njim u drugom poluvremenu. Ajmo Zvezdo ne daj se
(Nek grmi jako zvezda sampion, 22. oktobar 2020 22:01)


katai rovit? dva meseca igra i još je rovit...

boban

pre 3 godine

Simic ,Ben,Vukomanovic.Katai cirkuzant,Spiridonovic brz ali u kontri ceka,Degenek kod drugog gola posmatra umesto da izadje i bude opsajd.Sanogo i Flancineli su primer za htenje i zelju sto je malo.Stankovicu menjas da bi menjao.Ubacujes Simica koji nie igrao5 min.do sada,zar nevidis da Vukomanovic kao da je pusteni ker nezna gde je levo.Ben neigra nista ceo nastavak,a ti menjas Sanoga koji je jedini cuvao loptu i pametno igrao.Sada cete reci faul pa gol.Sto neko od zvezdinih igraca nije pravio faul posle njihovog?Neznaju.Ti to treba da radis a ne da hendikepiras ekipu ubacivanjem rekovalescenata.

Emodžija

pre 3 godine

Igra se 85’ a Zvezda nije uputila ni jedan udarac u ram gola.
Posed lopte Zvezda 38%.
Bunkeriše i opet gubi a protivnik igra bez najboljeg napadača.
Šta da se gleda?

Evropska zvezda

pre 3 godine

Hahah, pa nema u Evropi Elvisa i ekipe pa da za urlik i skakanje dobijes faul ili da za skok u bazen kao Sanogo dobijes penal. A pokazna vezba kako se za lakat odma dobija zuti karton.

Mene samo zanima da li ce i kada ce ova uraganska zvezda nekome da sutne u okvir gola iz igre. Na derbiju bez suta, danas isto...gde nestane ta magija i lakoca davanja golova Falsinelija, Kati Magika i ostalih virtuoza !?

zex

pre 3 godine

Zvezda moze da ih dobije u Beogradu, fali Kanga mnogo ali veceras su imali odmeravanje snaga, ima tu itekako mesta za napredak.Nije bilo tako lose, siguran sam da ce Hofenhajm kiksirati bar na dve tri utakmice do kraja, sledeca je bitna da se pobedi.Katai je bio povredjen, jasno se videlo, fali Kanga i Ivanic,Sanogo je klasa, najbolji u Zvezdi, najjaci covek na terenu sa samo jednom greskom.Petrovic nema mesta u Zvezde.Gajic se zakopao ocajnom partijom, covek nezna da uputi centar sut.Ben jednostavno prespor za ovaj rang takmicenja.Spiridonovic moze da igra mnogo bolje.Nije bilo Brukanja, Hofenhajm je tim koji igra otvoreno,i ostavljaju prostor za gol.

prager

pre 3 godine

Ovaj hofenhajm teska truba. Nista posebno. Zvezda ove godine ima tu nesrecu da ne moze pred svojim navijacima igrati. Dobila bi i omoniju pred punom marakanom. Ne kazem da su nesto posebno al ni jednom klubu ne znace navijaci kao zvezdi. Ovu grupu bi zvezda kuci sve tukla da je normalno sve. Klubovima sa pozorisnom atmosferom na stadionu korona ne smeta.

Gagi

pre 3 godine

Najslabija karika u timu Zvezde je trener Stanković. Samo totalni diletant vrši onako stihijske izmene. Ovo Nemci su jedan od najslabijih nemačkih timova koje sam ja do sada gledao.

Mix

pre 3 godine

Citajuci komentare, pomislio sam Zvezda dominira... Onda pogledam statistiku - 39% poseda, 0 suteva u okvir, 2x napada, 4x manje opasnih napada - sta bi bilo da ne igraju dobro?

CJC

pre 3 godine

Pa svaki naš centaršut je opasan, pa jel moguće da 5 opasnih takvih da nijedan u gol ne možemo da ubacimo?
Evo Pavkov ulazi, treba ga samo pogoditi i to je gol.

samo kazem

pre 3 godine

ono sto vidim zvezda neprecizna, bez ideja,
spori.
mnogo raspravljaju i jako su glasni.
hoffenheimova klupa i igraci skoro i da se necuju.

velika zvezda veliko nista.

Slavisa V.

pre 3 godine

Ovog Erakovica odmah prekomandovati na mesto centarfora, ja ne znam ko bi od ovih vedeta u napadu onako efektno zatreaso mrezu iz ne bas lake pozicije.

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 3 godine

Fali Kanga ko leba da uputi taj zavrsni pas.Vidi se da je Katai rovit i da ne moze da pruzi sve sto zna.Ne znam kakva je situacija sa Gavricem da probamo sa njim u drugom poluvremenu. Ajmo Zvezdo ne daj se

aca

pre 3 godine

Nista za zameriti momcima do sada.Pobede i porazi su sastavni deo sporta.Samo ucesce cetvrti put za redom u evropskim takmicenjima je izuzetan uspeh.

Bajs

pre 3 godine

Vrh igramo ! I to bez Kange, Ivanića i Bena ljudi ! Organizovano bez grešaka u odbrani, jednak broj šansi, mi više većih šansi, Sanogo pokazuje iz tekme u tekmu zašto je doveden, a mnogi ga pljuju. Eraković odličan takođe, aj ovako i u 2. Poluvremenu pa da izvučemo bod, koji bi bio ravan bodu protiv Napolija od pre 2 sezone. Nije mi jasno kako su ovi razvalili Bayern.
(Katai, 22. oktobar 2020 21:55)

Da im je neki Srbin glavni igrac, onda bi ti sve bilo jasno. Ovako se pravimo blesavi, ko da Kramaric ne postoji.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Kad nema Gobeljica ova ekipa izgleda malo ozbiljinje, a kad izbacimo jos Rodica, e onda ima nesto da bude od ove ekipe.
(sportdetective, 22. oktobar 2020 22:44)


i Gajica

Nikola

pre 3 godine

Nije Stanković kriv realno! Pa kada bi i Murinju ili Gvardijoli dali ovu boraniju od igrača na čelu sa Gobeljićem i Rodićem ne bi uspeli ništa da urade! Ovo jednostavno nije tim za elitna evropska takmičenja!

P-76ers

pre 3 godine

Ja ovo gledam bez opterećenja, prezadovoljan sam igrom Zvezde...

Daćemo mi jedan gol do kraja, ovi hvala Bogu neće ni do prekosutra da se igra...

Nenad

pre 3 godine

Ne vredi Crvena Zvezda nema ekipu za Evropu,nema igru trener nema dovoljno iskustva i znanja da vodi tim dobija crveni karton za gluposti.Sve u svemu veliko ništa.

Mikijaveli

pre 3 godine

Da li ste, i kada videli naše košarkaše da se žale kod sudije kad gube? Samo nabedjeni fudbalerčići... jaki samo na konferenciji pred meč. Faul ili ne primio si gol, igraj da daš 2...e,ali nema to u glavi, a ni dole za takav pristup

ovde

pre 3 godine

Sa ponosom i bez obzira na rezultat gledam naseg jedinog predstavnika u UEFA sezoni i to cetvrtu godinu za redom, ruzni komentari govore samo o zlobi, pakosti i ljubomori na jos jednu Zvezdinu evropsku jesen.

Seljak

pre 3 godine

Sve je podnošljivo sem bezbrojnih grešaka Nikolića. Dečko je izgubljen, pogotovo kad treba napraviti dobar pas, sporo se oslobađa lopte, pregled igre katastrofalan! Rodić za nijansu manje loš.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

ovaj primi go kroz usi i onda trci da se zali na neki faul na centru koji je on video (iako nije bio) e moj golmane odbrani ti sut pa se onda zali a ne kao faul mu kriv sto mu je lopta prosla kroz usi

Aleks

pre 3 godine

Momci i ne igraju lose, dobro je ovo, a ovi iz Hofenhajma mesari brate, sudija pusta malo onako bas vise grubu igru? Razumem ja domacin i to ali brate, kostolomci.

Slavisa V.

pre 3 godine

@Sabre, ne znam po koji put cu ponoviti da sam navijac Zvezde (bio), ali kako to objasniti koji skacete i slavite dok ekipa gubi 6-0. Gledao sam uzivo Maradonino remek delo, a pamtim AEK. Ti ne znas ni o cemu govorim. Kako si pogodio da mislim na sastav Zvezde?

Srdjan

pre 3 godine

Zvezda sasvim pristojna. Osim greske Sanogoa, gotovo besprekorno. Sanogo je do tada bio najbolji na terenu i to ubedljivo. Ali ne valja imati ni preveliko samopouzdanje. Zbog toga je rizikovao ispred svog sesnaesterca i pogresio. Sva sreca nije nam se obilo o glavu. Valjda ce mu biti za nauk za drugo poluvreme da se ne igra tako. Erakovic fenomenalan za sada!

Mladen cg

pre 3 godine

Osjećam da je ovo meč , kao protiv Salzburga; protiv znatno jače ekipe, nadam se da Zvezda može odigrati muški, odgovorno i da se večeras radujemo!!

misa

pre 3 godine

Spiridonovic ocaj zivi. Falcineli isto , ko amateri neki. Nisu za prvu ligu Srbije uopste. Hoce li ova Zvezda vise naci nekog krstenog spica. Godinama najslabija pozicija u timu. Covece koliko je bitna pozicija spica, nije ni cudo sto je zvezdu cesto mucno gledati sa ovakvim napadom.

Mr. Max

pre 3 godine

Realno smo slabiji tim ali to bi trebalo da bude razlog više kao motivacija za naše. Očekujem da Spiridonović koji je dosta podcenjen napravi nešto. Nada poslednja umire. Mi smo za njih ime ali je novac na njihovoj strani.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 3 godine

Srecno Zvezdo.Meni se svidja ova formacija.Rodic ce verovatno biti defanzivniji a Gajic ce vise ici napred.Vreme je da i Spidi odigra dobru utakmicu posle duzeg vremena.Samo hrabro Zvezdo i neka se ponovi Keln

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Sanogo buldožer na sredini. Ni da ga pipnu. Fenomenalan. I Milun jako dobar u ovoj formaciji sa 3 štopera, najviše mu i leži.

skolo

pre 3 godine

Nemam ja problem sto smo slabiji tim. Nemam problem ni da izgubimo. Problem je sto igramo potpuno amaterski fudbal. Napucavanje, nijedno dodavanje ne prolazi, trcanja sa loptom nema. Ja stvarno ne znam sta su ovi ucili ceo zivot.

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

@Koliko je naplasen erakovic ovo je strasno
(kln, 22. oktobar 2020 21:26)

Pa naravno da je naplasen i poplasen prvo se kuka kako treba dati sansu nasoj deci i onda kad neko to stvarno i uradi i gurne dete u vatru i da debituje na derbiju on decko oogresi i onda ga najstrasnije ispljuju i izvredjaju posle prve profi utakmice,svaka cast stankovicu sto sto mu je dao sansu i na derbiju i ovde i samo nek nastavi da ga forsira svakako je mali vidic za milunovica.

andrej

pre 3 godine

Citam neke komentare tipa na sta smo spali da se branimo od ove prosecne nemacke ekipe..da nismo mi prvak Italije slucajno..kakvi smo na drugim poljima imamo vise nego sto zasluzujemo kao drustvo

Smeh

pre 3 godine

@Slavisa V.

U tim godinama ne znate da je pravilo "koliko para toliko muzike", pogotovo u fudbalu? Izgleda da kod vas ne važi pravilo da iskustvo i zrelost dolazi sa godinama. Možda da pitate navijače Barselone kako su oni mogli mirno da gledaju ponižavanje sa primljenih 8 komada.

4k4.Dex

pre 3 godine

Odlično igraju. Baš postavljeno kako treba. Bravo za Dekija. Sanogo doktorski igra i lepo razvijaju kontre a neutrališu brzu igru Hofa.

Katai

pre 3 godine

Vrh igramo ! I to bez Kange, Ivanića i Bena ljudi ! Organizovano bez grešaka u odbrani, jednak broj šansi, mi više većih šansi, Sanogo pokazuje iz tekme u tekmu zašto je doveden, a mnogi ga pljuju. Eraković odličan takođe, aj ovako i u 2. Poluvremenu pa da izvučemo bod, koji bi bio ravan bodu protiv Napolija od pre 2 sezone. Nije mi jasno kako su ovi razvalili Bayern.

Pedja J7

pre 3 godine

Sanogo - jedini koji ima snage za duele, i ovaj muški fudbal!
U Ling Long balet ligi nosi epitet siledžije... A sad vidimo šta je realnost.

Slavisa V.

pre 3 godine

Po Krivokapicu po jedan Sanogo igra za svaki od timova. Je l' ima Sanogo i u Hofenhajmu? Evo, sad gledam, ipak nema. Do duse, ni ovaj jedan se ne zna za koga igra.

Sabre

pre 3 godine

Hajnkes je '91-ve izveo "sastav za totalnu ofanzivu", veceras cemo videti i "sastav za totalnu defanzivu".
(Slavisa V., 22. oktobar 2020 21:05)

Za neupucene ciji klub je na letnjem raspustu vec mesecima, ovaj klub protiv koga Zvezda igra je dobio Bajern sa 4-1. Da, Bajern. Znas, onaj najbolji klub na svetu trenutno. Lepo je sto si pokusao da budes duhovit, ali ne ide ti bas...

biber u linije

pre 3 godine

zbog čega nova?
da nije zbog dresova ili ipak zbog toga što ce pokušati da šutne na gol protivnika . Biće ipak gadno, ovde nema sklanjalice, a nisu tu i njihove sudije pa ne verujem da će svirati penal.
mislim da je ipak ispravan naslov, moramo videti zvezdu koja ima nove uslove igranja
Mislim da ce biti prilično teško pogoditi rezultat...

europljanin intelektualac

pre 3 godine

Svaka čast za B92 novinara koji radi "live blog". Precizno, pismeno, uz često ažuriranje. Mnogo znači nama koji ne možemo da gledamo prenos. Bravo!

skolo

pre 3 godine

Evo da prokomentarisem prvi Zvezdin pokusaj. Nikolicev posed je bio na nivou najveceg amatera koji je posle fizickog u srednjoj 5 godina kasnije izasao na neki teren da igra fudbal. Eto tako je izgledao njegov posed.

Delije Čikago

pre 3 godine

Sanogo je klasa za našu ligu, malog Nikolića ima u svakoj osnovnoj školi, loptu ne zna da primi, Falči nema s'kim, spori smo, i kad pokušamo brže grešimo, jer nismo navikli tako zbog loših trenera u mlađim kategorijama, ako izvučemo ovde bod to je kao kuća...

nislija s merak

pre 3 godine

Tim iz mesta koje cine dvanaest sela i svi ukupno imaju 30k stanovnika.Sam Hofenhajm oko 3k.E moja Srbijo kod nas je sport moguc samo u Beogradu.

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

@Očekujem da Spiridonović koji je dosta podcenjen napravi nešto. 


Druze nije on potcenjen nego kad god igra ne lici na profi fudbalera i nekog ko zivi od sporta koji igra,do sad nije opravdao ni jedan cent od 250 hiljada koliko je placen ali ima jos vremena da pokaze zasto je doveden.

Krle

pre 3 godine

Srecno Zvezdi od jednog Partizanovca.Svaki bod je bitan za tu 15 poziciju koju jurimo.Zanimljiva formacija Stankovica, moze ovo da bude dobro

killy81

pre 3 godine

Ostavite Erakovica na miru. Decko ima 18 godina. Ok, pogrešio je u derbiju, ni prvi ni poslednji. Ako hocemo da kalimo nasu decu, onda budite spremni na njihove greske koje su sastavni deo sticanja iskustva. Pogledajte samo reakciju odbrambenog igraca Sitija kod gola Portana kicerasnjoj. Skoro pa istovetna kao Erakoviceva, pri cemu se ne mogu porediti iskustvo i plata ova dva igraca.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ne puno nažalost! Voleo bih da grešim. Hofenhajm je jedna solidna ekipa i ništa iznad toga. Evropski ispodprosek, bez preteranog iskustva u evro takmičenjima itd. I kao takvi su babaroga za ovu otužnu Zvezdu. Deprimirajuće ali istinito. Svaki častan poraz bi bio uspeh!!! Eto gde je naš fudbal.
(Konfučije, 22. oktobar 2020 19:25

Ne znam od kada pratiš fudbal, ali ovakvi timovi su za Zvezdu problem od kraja devedesetih, dakle 20 godina, a za Partizan od kraja šezdesetih, dakle pola veka. Odavno je naš fudbal dno.

Dexim

pre 3 godine

Nije problem formacija koliko je problem sto da igra Erakovic bez ikakvog razloga ..Isto je tako ubacen na derbiju dok je Pankov proveo vreme na klupi, Ovo je tim za poraz a ne za jurenje rezultata.

Svarožić

pre 3 godine

Ja volim ovu formaciju i mislim da reprezentacija Srbije treba da igra tako, ali ovo za Zvezdu nije.
Prvo, ne mijenja sa formacija pred jednu važnu utakmicu. Ovaj sistem mora da se dugo uigrava. Btw, sjećate se kad je Krstajić prvi put oveo ovu formaciju protiv Ukrajine šta je bilo?!

Drugo, naša 3 štopera ne znaju da iznesu loptu i skloni su kiksevima, sva trojica. Možda da je stavio Pankova. On je isto sklon kiksevima ali zna nekad da iznese loptu. Ili možda čak da je pokušao sa Gobeljićem na desnom štoperu umjesto Erakovića, koji mi iskreno ne uliva povjerenje.

Da je makar Kanga na sredini, pa da se vraća po loptu. Ovako će da bude izbijanje napamet, a naprijed nemamo ni nekih visokih i jakih igrača

shone

pre 3 godine

Po meni bolje da igra Erakovic mlad stoper na kome može da se dosta zaradi ako bude igrao dobro u LE nego Pankov koji ima skoro 30 god i za njega ne možeš uzeti više od milion evra.
(Delija, 22. oktobar 2020 19:56)

Pankov ima 22 godine

Hmmm

pre 3 godine

Klecaju li kolena stankeli? Jel se spremio za potop?
(Derviš delija sever gurbetlija, 22. oktobar 2020 19:42)

Jel si se ti spremio za novu sezonu bez titule i bez ikakvog trofeja? mislim nije vam pomoglo puno ni kada nam je Bajern i Totenhem dao 6 golova, pitam se sta očekujete sad? da vam Hofenhajm donese malo radosti?

marko

pre 3 godine

U odsustvu Kange i Ivanica (Kovid), Bena i Gavrica (nisu na 100%)... Iznudjena postava i postavka! Sta da se radi! Bez 4 igraca koja generalno konkurisu za 4 ofanzivne pozicije! Nije se verovatno trebalo rizikovati ni sa Kataijem, jer se pisao o laksoj nekoj povredi... Ali... Kako god... Odgledati bez pritiska...

CJC

pre 3 godine

Što bi rekao Familija pred kosovski boj :"Će nas iscepaju"...sa ovakvom kukavičkom postavom, gde Sanogo, Katai, Spira i Falkao nemaju dodirnih tačaka jedni s drugim mi dva pasa necemo sastaviti na protivnickoj polovini. Petorci u odbrani ce protivnicka polovina biti prikazana kao minsko polje.
Sad, mozda bude i 0-0 ali jedno je sigurno, mi gola ne možemo dati veceras pa ostaje nada da nece ni oni.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Tako smo svojevremeno uradili protiv Slavije iz Praga (dok je Pizon bio trener) pa smo primili laganu trojku u prvom poluvremenu...

zex

pre 3 godine

(veliki strumf, 22. oktobar 2020 20:20)
Sta ima ti da razumes?Kada pocne utakmica formacija se menja.Bravo deki za Erakovica, neka igra, neka gresi mlad je i mora igrati.Miloje je sahranio Zvezdu prosle godine, ni jedan mladi igrac nije igrao Ls.Cilj je da se pokazu u dobrom svetlu i da se sutradan na njima zaradi.Uvek sam za to da igraju mladi igraci.Jedan Mbape je sa 18terorisao rivale,zasto nebi i nasi mladi momci sticali iskustvo na ovako visokom nivou.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@НЕУТРАЛНИ ФЕЛШ - Играмо и кошарку вечерас, чисто да те Делија подсјети.

Konfučije

pre 3 godine

Mali Hijavata, 22. oktobar 2020 20:10)
Pa evo kad ste me već pitali od kad pratim fudbal, reći ću. Fudbal pratim od 1985 godine i ne samo da ga pratim nego sam po završenoj školi stručnjak za isti. Proverljivo. Radio u struci duži niz godina sa prilično dobrim rezultatima. I nisam navijački ostrašćen. Ovo što sam napisao i ne prvi put, je više lament nad našim fudbalom koji je nekad bio nešto. A danas jedna naša ekipa strepi od Hofenhajma. Eto ukratko. A može i duže samo ovo nije mesto za to.

2CRAZY

pre 3 godine

Ne mogu da ne primetim , koliko pokušavate da na zvezdinim evropskim utakmicama izbacite frustracije jer ne možete da prebrodite -8 i ispadanje evrope, navijaci malog kluba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cinjenica, 22. oktobar 2020 19:27)

Ne mozemo da podnesemo nepravdu, kad se sve dovede u red, onda necemo vise da vas prozivamo.

Joe Lesh

pre 3 godine

Pa zvezdin trener Mademoiselle bi trebao igrati atraktivno i napadacki, kad ono 7-3-0 formacija. Duplo gora defanziva nego sto je Miloje ikad igrao i protiv najjacih u LŠ.

veliki strumf

pre 3 godine

Ne mogu da razumem bilo kog trenera na svetu koji odstupi od formacije u kojoj igra cele godine i izvede neku potpuno bezveze formaciju koja uopšte nije uigrana. To sto imaš 3+2+2 defanzivna igrača nikako ne znaci da si ojacao odbranu i da nećeš primiti nekoliko komada! Tako je eksperimentisao Krstajić u Ukrajini... Nadam se da Stankovic zna šta radi, mada nisam ubedjen.

Fenomen

pre 3 godine

Sudeći po sastavu mi već gubimo sa 3:0, a nije ni počelo. Naš trener u pokušaju je već zaražen sindromom većine srpskih trenera...kukavičlukom.

milan

pre 3 godine

Ne znam kakav su ljudi sastav ocekivali, kada su Ivanic i Kanga odsutni zbog virusa, a Gavric, Ben i Katai nisu 100% spremni!? Sasvim realan (iznudjeni) sastav!

logika?

pre 3 godine

Ako pogledate formaciju, Hofenhajm igra u istoj formaciji, ako je autobus za zvezdu onda je isto i za Hofenhajm? oni imaju 5 igraca u poslednjoj liniji

shone

pre 3 godine

ovo je neki napredni nivo bunkera...pet odbrambenih i pet zadnjih veznih...to im je navika kroz celu istoriju, bunker pa cekaj penal(e)...
(bajro enimal, 22. oktobar 2020 19:49)

A ti odmori do aprila..
Tada vam je polufinale kupa...
I moli Boga da ne naleti Lalatović....

Delija

pre 3 godine

Po meni bolje da igra Erakovic mlad stoper na kome može da se dosta zaradi ako bude igrao dobro u LE nego Pankov koji ima skoro 30 god i za njega ne možeš uzeti više od milion evra.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Овде би и бод био добар. Десетковани јесмо и то фали најбољи играч Катаи ал нема кукања ни предаје, играмо с оним шта имамо. Рече ми друг малоприје да су и они десетковани. Мало чудна формација и позиције неких играча ал ајд сад... У сваком случају хоћемо "срце на терен". ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ! ИДЕМО ❤ЗВЕЗДО❤!

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam malo nemacke novine ,ne previse o utakmici ali ima clanaka gde ih hvale Zvezdu i isticu slavnu proslost i to da nemaju poraz u srpskoj ligi.Nesto slicno je izjavio i Belodedic kada su igrali ,STEAUA sa TSC uz napomenu da je Zvezda pobedila TSC sa 5 golova prema nula. Veceras cemo da vidimo da li je protekcija u nasoj ligi ili stvarno imaju neki kvalitet.

Sasa

pre 3 godine

Jel moguće da se ovoliko pljuje ekipa, a utakmica nije ni počela, pa igramo 4 godinu za redom evropsko takmičenje, prvi smo, osvajamo titule, ne znam zaista šta više hoće neki ljudi, kad Eraković, ne valja menadzerski igrač, kad ne igra Eraković već Pankov onda igra rupa propali igrač, gde su naša deca, da li neki čitaju šta pišu, pljuju dete od 19 godina koje je odigralo 3 zvaničme utakmice, a uz to je polazao potencijal i pored grešaka, dajte mu oar utakmica pa mu sudite, hvala Bogu kad mu daje šansu, ovoliko negativnoh komentara kao da smo već igrali i izgubili ubedljovo, zaista ne razumem šta neki više hoće od ekipe.

Bor'ša

pre 3 godine

Pa kako sad!? Tri štopera, dva beka i Sanogo... Kako do gola!? Defanziva pa na polukontre, kontre. Ok, bod bi trebalo da uzmemo sa ovakvom postavom.

legolas

pre 3 godine

Samo se potrudite, rastrcite, dajte sve od sebe, niko ni a neće da vam kaže i ako izgubite.
Nemojte da ste kao babe da gledate Nemce dok ginu i tope dresove znojem.
Ostavite srce, i imačege podršku svih navijača.
Nadam se da će biti tako, sretno Zvezdo.

anonimac

pre 3 godine

Ne kapiram nase trenere, kad god je bitna utakmica, oni menjaju na neku neuigranu formaciju. Isto Krstajic uradio protiv Ukrajine, i boom 5-0

Vons

pre 3 godine

Da je Miloje na klupi, ne bi bilo zime. Ovako tesko da ce doci i do boda.
(morimoto, 22. oktobar 2020 19:28)
Što Miloje? Stankela još nije osetio poraz od 6 komada razlike? Pa evo prilike večeras
(Salaso, 22. oktobar 2020 19:45)

Blago vama vi ne igrate nista, ali dobro vi primate svega 5 komada od Tikve Dinama i ostalih velesila.

Nikola

pre 3 godine

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar 2020 18:06)

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

vas briga, vas niko ne moze da dovati i razbije, vi ste na sigurnom, na adi

Xeroes

pre 3 godine

I tako igra Erakovic menadžerski igrac koji je igrao i na derbiju bez ikakvog razloga, odma po sastavu moze da se zaključi da se ne juri rezultat vec samo ubedljiv poraz. Ovo je samo gubljenje živaca... nista drugo.

bajro enimal

pre 3 godine

ovo je neki napredni nivo bunkera...pet odbrambenih i pet zadnjih veznih...to im je navika kroz celu istoriju, bunker pa cekaj penal(e)...

cinjenica

pre 3 godine

Biće praznik gaženja buranije. Kod nemca nema sklanjalica
(Giljamdande efempe, 22. oktobar 2020 19:21)

Nema Elvisa bice 3:0 za Nemce.
(nosilac trampovog pera, 22. oktobar 2020 19:15)

jednostavno receno, ne moze
(dragan, 22. oktobar 2020 19:08)

da hoce 5 komada bez problema moze hofenhajm da utrpa
(internazionale, 22. oktobar 2020 18:59)

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar 2020 18:06)

Ne mogu da ne primetim , koliko pokušavate da na zvezdinim evropskim utakmicama izbacite frustracije jer ne možete da prebrodite -8 i ispadanje evrope, navijaci malog kluba

Nikoga ne smemo podčeniti niti prečeniti

pre 3 godine

Biče ovo težak meč ali nesmemo podčeniti protivnika i igrati na kontre i polukontre zna Dejan Stankovič kako da upari Spiridoniča i Kstoviča na napadačkim pozicijama a iza igra Ben. tesßško je bez ivaniča i kange ali smo opet bolji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitezkoja, 22. oktobar 2020 18:09)


Biče tečko,ali ja verujem u Kstoviča,Spiridoniča,Borjaniča i uopčte čeli tim.

P.Č. nisam joč rekao da verujem i u Stankoviča

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

@ neutralni felš
...... lako je Tebi, ti možeš i sa pola i sa 100% snage svake godine da navijaš bar za 6-7 kluba..... Da Te podsetim : urlao si za Krasnodar, cepao si se za Keln, bacao se u blato za Liverpul, kmečao si za Ararat, slinio si zbog Olimpijakosa, večeras ćeš drhtati kao lažni svedok zbog Hofenhajma, za par dana nosićeš šal oko vrata Genta,,,,,, itditditditd...... i tako ćeš do kraja života,,,, NAVIJAĆEŠ TI BAR ZA DVE TREĆINE EVROPSKIH KLUBOVA TO TI JA OBEĆAVAM.......
Inače lepo od tebe što pratiš Zvezdu, i kad je ranjena, kao večeras npr.

Heroes

pre 3 godine

Ako izgube od ovih sramota,pa ne igra im pola tima i najbolji igraci.
(Vucko, 22. oktobar 2020 19:09)

Ne igra ni zvezdi, Kanga, Ben, Ivanic, Gavric, koja je poenta tvog komentara? A u stvarnosti Hofenhajmu ne igra samo dva prvotimca ostali su rezervisti.

Nešoni

pre 3 godine

Može Zvezda.... da primi 4-5 komada.
Pa da li imate oči i mozga... Koja Zvezda, koji Partizan, koji Tončev, Terzić, Vučetić, Kokeza itd
Klupski fudbal u Srbiji ne postoji odavno

Konfučije

pre 3 godine

Ne puno nažalost! Voleo bih da grešim. Hofenhajm je jedna solidna ekipa i ništa iznad toga. Evropski ispodprosek, bez preteranog iskustva u evro takmičenjima itd. I kao takvi su babaroga za ovu otužnu Zvezdu. Deprimirajuće ali istinito. Svaki častan poraz bi bio uspeh!!! Eto gde je naš fudbal.

Salaso

pre 3 godine

Da je Miloje na klupi, ne bi bilo zime. Ovako tesko da ce doci i do boda.
(morimoto, 22. oktobar 2020 19:28)
Što Miloje? Stankela još nije osetio poraz od 6 komada razlike? Pa evo prilike večeras

Vitezkoja

pre 3 godine

Biče ovo težak meč ali nesmemo podčeniti protivnika i igrati na kontre i polukontre zna Dejan Stankovič kako da upari Spiridoniča i Kstoviča na napadačkim pozicijama a iza igra Ben. tesßško je bez ivaniča i kange ali smo opet bolji

Милан

pre 3 godine

Ово су утакмице где Звезда итекако има шта да покаже. Противник јак, домаћин, кренуће офанзивно, Звезда има играче да одговоре на такву игру и да из добре дефанзиве и брзих акција у контрама и полуконтрама дође до ефикасне завршнице. Звездина одбрана је уиграна, чврста и искусна и уз значајно појачање из средине, Санога, може да одговори брзој игри Хофенхајма. Средина је добра, имамо добрих играча у контроли лопте и пасу, а у нападу је брзи и борбени Фалчинели, тимски играч. Недостају Канга или Иванић, бар један од њих двојице и ту Станковић треба да пронађе решење. Мислим да су Саного, Николић,Гаврић, Бен и Катаи прва решења, али ту су и Спиридоновић и Петровић. Ко год да буде, биће неопходно много трчања и дефанзивних задатака, а у нападачком смислу, брза игра преко Катаиа, Бена, Гаврића, Фалчинелија. Ту су увек и прекиди из којих Звезда тражи своју шансу. Звезда треба да одигра чврсто, борбено, храбро, стабилно у дефанзиви и стрпљиво да сачека своје шансе. Како год да се заврши овај дуел србски шампион се и даље пита и одлучује о својој судбини за пролазак групе. Звезда!

Xero

pre 3 godine

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar )

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

Vi ste pobedili fc Backu u Ligi sampiona, bole vas briga pa sad imate prava da pozivate nekog, mali smo mi za vas.

Goran Loznica

pre 3 godine

“Na sve to, Crvena zvezda je prethodnog vikenda igrala "večiti" derbi sa Partizanom i videćemo kako će energetski odgovoriti na popularni Hof.”



-Pa i Hoffenheim je igrao za vikend svoj meč protiv prejake Borusije Dortmund. Ne razumem poentu priče?

Goran Loznica

pre 3 godine

“Na sve to, Crvena zvezda je prethodnog vikenda igrala "večiti" derbi sa Partizanom i videćemo kako će energetski odgovoriti na popularni Hof.”



-Pa i Hoffenheim je igrao za vikend svoj meč protiv prejake Borusije Dortmund. Ne razumem poentu priče?

Pedja J7

pre 3 godine

Sanogo - jedini koji ima snage za duele, i ovaj muški fudbal!
U Ling Long balet ligi nosi epitet siledžije... A sad vidimo šta je realnost.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Evo usporeni snimak, krupan kadar gdje se vidi da igrac cisti loptu i ne dodiruje Nikolica niti jedan milimetar. Ispravna odluka sudije.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

ovaj primi go kroz usi i onda trci da se zali na neki faul na centru koji je on video (iako nije bio) e moj golmane odbrani ti sut pa se onda zali a ne kao faul mu kriv sto mu je lopta prosla kroz usi

cinjenica

pre 3 godine

Biće praznik gaženja buranije. Kod nemca nema sklanjalica
(Giljamdande efempe, 22. oktobar 2020 19:21)

Nema Elvisa bice 3:0 za Nemce.
(nosilac trampovog pera, 22. oktobar 2020 19:15)

jednostavno receno, ne moze
(dragan, 22. oktobar 2020 19:08)

da hoce 5 komada bez problema moze hofenhajm da utrpa
(internazionale, 22. oktobar 2020 18:59)

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar 2020 18:06)

Ne mogu da ne primetim , koliko pokušavate da na zvezdinim evropskim utakmicama izbacite frustracije jer ne možete da prebrodite -8 i ispadanje evrope, navijaci malog kluba

Delije Čikago

pre 3 godine

Sanogo je klasa za našu ligu, malog Nikolića ima u svakoj osnovnoj školi, loptu ne zna da primi, Falči nema s'kim, spori smo, i kad pokušamo brže grešimo, jer nismo navikli tako zbog loših trenera u mlađim kategorijama, ako izvučemo ovde bod to je kao kuća...

Mix

pre 3 godine

Citajuci komentare, pomislio sam Zvezda dominira... Onda pogledam statistiku - 39% poseda, 0 suteva u okvir, 2x napada, 4x manje opasnih napada - sta bi bilo da ne igraju dobro?

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Sanogo buldožer na sredini. Ni da ga pipnu. Fenomenalan. I Milun jako dobar u ovoj formaciji sa 3 štopera, najviše mu i leži.

Emodžija

pre 3 godine

Igra se 85’ a Zvezda nije uputila ni jedan udarac u ram gola.
Posed lopte Zvezda 38%.
Bunkeriše i opet gubi a protivnik igra bez najboljeg napadača.
Šta da se gleda?

Цоа

pre 3 godine

...И гол није споран. Ни најмање. Регуларан, течан и тачан. Сјајан.

То што је било на средини није фаул. А надам се само да је тренер гледајући у тунелу снимак нешто и научио , а тек после на трибинама седећи и размишљајући о црвеном картону.

...

pre 3 godine

Jel bio vatromet na Rajku zbog skoro pa suta u okvir gola ? Jeste da nije bio sut ni danas u okvir gola ali probao je Sanogo da padne i trazi penal

Mordor

pre 3 godine

Dovoljno je da uporedite ova dva trenera.S jedne strane tipična Nemačka samokontrola, mirnoća a na drugoj strani jedan prosečan balkanac, sa svojim impulsivnim reakcijama u domenu klinca u pubertetu.

Mikijaveli

pre 3 godine

Da li ste, i kada videli naše košarkaše da se žale kod sudije kad gube? Samo nabedjeni fudbalerčići... jaki samo na konferenciji pred meč. Faul ili ne primio si gol, igraj da daš 2...e,ali nema to u glavi, a ni dole za takav pristup

Pilipenda

pre 3 godine

Mene ne boli poraz, boli me kad, čini mi se Nikolić, laže sudiju da je lopta za Zvezdu, a bila korna za Nemce. Jasno se na usporenom snimku vidi, da lopta nije dirala ovog što nam turio drugi. Lep primer za omladinu, slogan: "Sva sredstva su dozvoljena.“
Pada mi na pamet Robi Fauler, bivši napadač Liverpula. U prodoru je, izlazi ispred golmana, gura loptu pored njega i preskače mu ruke, pada, sudija svira penal. Robi ustaje, prilazi sudiji i kaže:
"Nije bio."
Sudija klimne glavom i poništava svoju odluku.

E takve igrače hoću u Zvezdi, vitezove bre!
Neću lažove, što lažu i jajare za posed lopte.
Izgubi i 10:0, ali budi laf, a ne miš.

Loše vaspitavamo omladinu.

Gagi

pre 3 godine

Najslabija karika u timu Zvezde je trener Stanković. Samo totalni diletant vrši onako stihijske izmene. Ovo Nemci su jedan od najslabijih nemačkih timova koje sam ja do sada gledao.

Nenad

pre 3 godine

Ne vredi Crvena Zvezda nema ekipu za Evropu,nema igru trener nema dovoljno iskustva i znanja da vodi tim dobija crveni karton za gluposti.Sve u svemu veliko ništa.

Вук Караџић

pre 3 godine

бедна Звезда, без игре, без храбрости губи од веома просечне екипе Хофенхајма која се вероватно неће ове године би пласирати за Европу за следећу сезону. Деки, јасно, није стратег бити тренер неопходан за европски успех.

vladimir

pre 3 godine

ovde neki dizu taj hoffenheim kao treci najbolji tim bundeslige sto je naravno glupost..ispred njih su leipzig,gladbach i leverkuzen.ako gledamo njihovu stranu price onda je ovo bio tipicni "arbeits sieg "-radna pobeda sredinom nedelje protiv neugodnog srpskog tima.i sa prosecnom igrom su pobedili sto pokazuje da su solidan tim.igrali su kolko im je bilo potrebno dok su nasi zvezdini igraci igrali na svom maksimumum i to bez dva najkvalitetnija igraca u veznom redu ( ivanic i kanga ).sa njima dvoje ubedjen sam da bi postigli bar jedan gol.talijan u zvezidnom napadu solidan ali ipak i veoma prosecan centarfor.radnik je ,trudi se ali nije neko koji ti moze razvaliti protivnika sa dva gola ili slicno..nazalost.mozda gresim ,vreme ce pokazati..sve u svemu dobra igra zvezde koja je u skladu svojih limitiranih mogucnosti mogla doci i do pravednog X-a umesto sto je izgubila..

ludilo kompletno

pre 3 godine

Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.
(Sasa, 22. oktobar 2020 23:28)

Gde ti živiš? kakve veze što je stadion u selu?

samo kazem

pre 3 godine

ono sto vidim zvezda neprecizna, bez ideja,
spori.
mnogo raspravljaju i jako su glasni.
hoffenheimova klupa i igraci skoro i da se necuju.

velika zvezda veliko nista.

Nikola

pre 3 godine

Nije Stanković kriv realno! Pa kada bi i Murinju ili Gvardijoli dali ovu boraniju od igrača na čelu sa Gobeljićem i Rodićem ne bi uspeli ništa da urade! Ovo jednostavno nije tim za elitna evropska takmičenja!

vladil73

pre 3 godine

Prosečan Hofejham koji je odradio jači trening i rutinski dobio utakmicu sa 60 posto snage! Razlika u klasi...! Komentator Arene posle snimka akcije kod prvog gola a gde se vidi da kontakta bukvalno nema bez smelosti da to i kažu....,fuj!

SARLOAkrobata

pre 3 godine

Tri sanse 2 gola,to su Nemci,uvek su takvi bili,sto se Zvezde tice,iz jedne sanse ili dve polusanse u ozbiljnoj evropskoj utakmici moras da das gol ako hoces bilo sta da uradis i to je uvek tako bilo,nema tu puno mudrosti

Slavisa V.

pre 3 godine

Krivokapic "...a nadoknade ce biti vise nego dovoljno-5 minuta". Znaci, 90 minuta je bilo nedovoljno, a sad ce ovih pet biti vise nego dovoljno. Sa ovakvom igrom moze da se igra do prekosutra, ovi ga nece dati.

carpix

pre 3 godine

Stanković protiv Omonije izvodi iz igre najboljeg igrača na utakmici Ivanića
Stanković večeras izvodi iz igre nqjboljeg igrqča Sanoga.
Ubacuje u igru tada Jovančića koji ni jednu ninpre ninposle.te utakmice nije odigrao.
Večeras ubacuje u igru Simića i Vukanovića koji nisu realno ni ne liče na fudbalere.
Solidan trener a ne neki dobar trener bi sa ovim igračima razbio partizan i Hoffenheim

Evropska zvezda

pre 3 godine

Hahah, pa nema u Evropi Elvisa i ekipe pa da za urlik i skakanje dobijes faul ili da za skok u bazen kao Sanogo dobijes penal. A pokazna vezba kako se za lakat odma dobija zuti karton.

Mene samo zanima da li ce i kada ce ova uraganska zvezda nekome da sutne u okvir gola iz igre. Na derbiju bez suta, danas isto...gde nestane ta magija i lakoca davanja golova Falsinelija, Kati Magika i ostalih virtuoza !?

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Da je u našoj ligi bio onaj start, čovjek bi dobio crveni a zvezda ne bi izgubila.Sad vidimo koliko su naše sudije na strani crvene zvezde

nislija s merak

pre 3 godine

Tim iz mesta koje cine dvanaest sela i svi ukupno imaju 30k stanovnika.Sam Hofenhajm oko 3k.E moja Srbijo kod nas je sport moguc samo u Beogradu.

Sabre

pre 3 godine

Hajnkes je '91-ve izveo "sastav za totalnu ofanzivu", veceras cemo videti i "sastav za totalnu defanzivu".
(Slavisa V., 22. oktobar 2020 21:05)

Za neupucene ciji klub je na letnjem raspustu vec mesecima, ovaj klub protiv koga Zvezda igra je dobio Bajern sa 4-1. Da, Bajern. Znas, onaj najbolji klub na svetu trenutno. Lepo je sto si pokusao da budes duhovit, ali ne ide ti bas...

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Surove su ovakve utakmice. Ili daješ prvi gol, praviš totalnu paniku protivniku ili nestaješ. Tako smo dobili Keln onomad. Baš je malo falilo Falćiju za totalni tuš. Šteta. Ne treba očajavati, momci su se muški šibali do kraja.

Čupa Eraković fenomenalan, raste iz nedelje, najbolji a najmlađi. Mora što još češće gurati u 11. Sanogo pokazao zašto je igrao godinama u Jang Bojsu i vredeo bezmalo 7 milki ojra. Tenk na sredini. Dobro smo gurali ovaj 352 i ovako oslabljeni, može da se koristi na dalje uz neke korekcije.

Sa Kangom, Ivanićem i Gavrićem možemo da se bijemo i sa Slovanom i Gentom.

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

U jednom trenutku posed lopte za Hofenhajm 82 za Zvezdu 18,pa koje ste vi bruke. Onaj Stankovic jos zadovoljan, nikad nista da zameri, onaj Milunovic sa onakvim zubima eventualno moze da pozira umesto statuee Samia u zoo vrtu. Prava je misterija kako ovaj Rodic ima veze sa bilo kakvim fudbalom, a kamoli nazovi ovim profesionalnim. Ko je njega vodio 2018 u Rusiju, to je tek za istragu. Gospodo, nemate pojma sto bi rekao Andjus,svih 11 igraca Hofenhajma su bolji od 11 igraca Zvezde.

Cisse 9

pre 3 godine

Sa nasim timovima najvise treba raditi na samopozdanju igraca jer igramo u grču i sa previse respekta a nismo toliko losiji. To je posao trenera a i sam trener da postavi hrabriju formaciju. Novinari medju glavnim krivcima jer pre utakmice o protivniku pisu kao da su Bajern, a videli smo Hofenhajm nista posebno. Pa zar se treba plašiti tima gde je Gacinovic starter, tako isto plasili nas sa Norveskom,partizan plasili sa sarloom a ladno ih partizan mogao dobiti. Tako da samo hrabro sa svima se moze igrati pogotovo u ligi evrope pogotovo u zvezdinoj grupi ako nisi vec u Ligi Sampiona sta se branis napadaj probavaj vidi gde ti je maksimum izmeri se . Mrzim kukavicluk.

neutralni felš

pre 3 godine

Fali Kanga ko leba da uputi taj zavrsni pas.Vidi se da je Katai rovit i da ne moze da pruzi sve sto zna.Ne znam kakva je situacija sa Gavricem da probamo sa njim u drugom poluvremenu. Ajmo Zvezdo ne daj se
(Nek grmi jako zvezda sampion, 22. oktobar 2020 22:01)


katai rovit? dva meseca igra i još je rovit...

Nešoni

pre 3 godine

Može Zvezda.... da primi 4-5 komada.
Pa da li imate oči i mozga... Koja Zvezda, koji Partizan, koji Tončev, Terzić, Vučetić, Kokeza itd
Klupski fudbal u Srbiji ne postoji odavno

remax

pre 3 godine

Dajem 3 utakmice sa dobrom igrom za jednu sa dobrim rezultatom.
Pristojna igra ali poraze ne treba slaviti kao što to neki rade.
Ostaje žal za bodom na koji se nije računalo, a ipak je mogao da se osvoji.
Slaba realizacija, stara boljka.
Liberec bi morao da se pobedi da bi ostali u igri za prolaz.

Walt

pre 3 godine

Trebali ste gledati basket, mnogo je lepši ugođaj. Kad ovako poredim prebacujući fudbal i košarku, stvarno mi nije jasno zašto je fudbal popularniji sport? Košarka je dinamična, uvek se nešto dešava, dok fudbal, ja koliko sam gledao sve se svodilo na naše pogrešne pasove u noge protivnika. Frustrirajuće!
(Džoni, 22. oktobar 2020 23:42)
Košarka je sport napada, sport gde je taktika u drugom planu i sve odlučuje inspiracija igrača, ako imaš dobre igrače imaš šansu i da pobediš. A fudbal je igra gde 11 poluamatera može da dobije Barselonu jer se igra na mali broj pogodaka, to je najveća čar fudbala. I pored svih para i dalje se dešavaju Lesteri, Atalnte, Grčke itd, kad se u košarci desi tako nešto, pa skoro nikad.

SAŠA FRANKFURT

pre 3 godine

Cisse: treba raditi na psihi igrača, ali to je teško!! Recimo kad su izvlačenja za Evropu, strepimo koga ćemo da izvučemo, to je gubitnički mentalitet! Recimo Nemce i ne interesuje koga su dobili!! Zašto, pa zato što oni kažu mi smo najbolji, a ovi drugi tj protivnici neka dokažu da su bolji! To je pobednički mentalitet!! Na tome bi se trebalo poraditi, kao i na brzini i izdržljivosti igrača. Naši ispuste dušu posle 50-60 minuta!

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Zvezda je ekipa nez i jednog talenta.To znaci nemaju onu zlatnu nit koju su imali u Miticu,Sekiju,Dzaji....
Stankovic je bio dobar igrač,ali više za kvarenje igre protivnika,nego za nadigravanje u veštini i umeću baratanja bubamarom.
Ispod proseka je talentovanost.Fizicke predispozicije sa uvežbavanjem fudbalske tehnike daje različit efekt kod razlicitih igraca.Oni talentovani postaju virtuozi i mogu resavati utakmice.U ovoj Zvezdi nema ni jedan takav.
Stankovic ne može sloziti tim jer nema ni talenta ni novca za takve virtuoze.
On može biti pomoćnik za pripremu ekipe kada igra sa moćnim ekipama.Tada moraš kvariti igru protivnika.On je to umeo i znao bi i pripremiti one koji bi mogli to raditi.
U domaćem prvenstvu Zvezda se ne uvezbava,nego upotrebljava sva sredstva da bude prva(sto joj nije ni teško u ovoj ligi),a kad Izadje vani deluje nemoćno i bledo.
U ovim uslovima,jedina opcija je igra na tike take(gvardiolina koju sad najbolje primenjuje Bajern)i tada bi pronašli ono najbolje sto ima na tržištu uz postojece finansije.Tada dolazi do izražaja talenat,a ne oni koji su odlucili da se nabiju snagom i vežbaju tehniku,a nemaju glavu da postave improvizaciju u svakom trenutku.
Bajern je sasvim druga ekipa posle Gvardiole,jer su Nemci racionalna nacija i nastavili su da unapredjuje koncept koji radi.

Nikola

pre 3 godine

Sam bog nas pogledao što nismo otišli u LŠ! Sa ovakvom igrom i boranijom od igrača služili bi samo za nabijanje gol razlike! Mada ovako nesigurna i jalova igra zvezdinih bunkeraša je sramota i nije dostojna čak ni LE!

ferko

pre 3 godine

Gol nije sporan, cisto oduzeta lopta, gornjom stranom stopala, ne djonom kako je komentator potencirao. Stankovic zasluzeno iskljucen. Zasluzena pobeda Nemaca.

Momcilo

pre 3 godine

Taj seoski tim, kako ga ti zoveš, pobijedio je Bajern 4:1 u tekućoj sezoni.




Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.
(Sasa, 22. oktobar 2020 23:28)

Slavisa V.

pre 3 godine

Ovog Erakovica odmah prekomandovati na mesto centarfora, ja ne znam ko bi od ovih vedeta u napadu onako efektno zatreaso mrezu iz ne bas lake pozicije.

BogiZ

pre 3 godine

Ama bre šta je uopšte bilo ovde sporno. Nemci krš ekipa u ovakvom sastavu i od njih se izgubi utakmica. Uvek je neko kriv kada izgubimo a mi sjajni i hrabri...

fidelio

pre 3 godine

Pa nije ovo Ivanjica i Topola da kod prvog gola protivnicki igrac dobije crveni na sredini terena. Mnogo ste razmazeni. Za Kk Cz kapa dole.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najveći utisak : EKIPA JE POTPUNO FIZIČKI I KONDICIONO NESPREMNA DA U VISOKOM RITMU ODIGRA 90 min.
Ukupno uzevši sve okolnosti, Zvezda je solidno odigrala protiv tima koji je objektivno bolji.

Digging Bill

pre 3 godine

0 (nula) šuteva u okvir
(ende,
Pa i njie lose...protiv Partizana ste imali jedan (dodavanje Stojkovicu) i jos jedan ,onaj izmisljeni korner,pa onaj udarac koji samo vi znate najvise od svih ekipa na Svetu da koristite.Ah,da,jeste...zaboravio sam posed j bio na vasoj strani,bukvalo na vasoj(stooperi i bekovi).Pazi naslov....zamalo !

lal

pre 3 godine

Ovo Nemci su jedan od najslabijih nemačkih timova koje sam ja do sada gledao.
(Gagi, 22. oktobar 2020 22:54)
ne jedan od, nego drugi najslabiji tim u bundesligi... jedino je bajern, koji su nakantali 4:1, losiji od njih...

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

@Koliko je naplasen erakovic ovo je strasno
(kln, 22. oktobar 2020 21:26)

Pa naravno da je naplasen i poplasen prvo se kuka kako treba dati sansu nasoj deci i onda kad neko to stvarno i uradi i gurne dete u vatru i da debituje na derbiju on decko oogresi i onda ga najstrasnije ispljuju i izvredjaju posle prve profi utakmice,svaka cast stankovicu sto sto mu je dao sansu i na derbiju i ovde i samo nek nastavi da ga forsira svakako je mali vidic za milunovica.

Džoni

pre 3 godine

Trebali ste gledati basket, mnogo je lepši ugođaj. Kad ovako poredim prebacujući fudbal i košarku, stvarno mi nije jasno zašto je fudbal popularniji sport? Košarka je dinamična, uvek se nešto dešava, dok fudbal, ja koliko sam gledao sve se svodilo na naše pogrešne pasove u noge protivnika. Frustrirajuće!

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Kad nema Gobeljica ova ekipa izgleda malo ozbiljinje, a kad izbacimo jos Rodica, e onda ima nesto da bude od ove ekipe.
(sportdetective, 22. oktobar 2020 22:44)


i Gajica

Saca

pre 3 godine

Eraković igrač utakmice lagano. Svaka čast mali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bob, 22. oktobar 2020 23:05)

Ne može biti igrač utakmice kad je očajno reagovao kod prvog gola i direktan je krivac za isti.
Naravno da je potencijal i da ima šanse da napravi karijeru, ali isto tako naravno da je ubačen u vatru prerano.

Topla Preporuka

pre 3 godine

Sviđa mi se kako igra Hofenhajm...baš dobra ekipa...
(boss po trnju..., 22. oktobar 2020 22:39)

Dobili su Bayern nedavno 4:1. To će ove sezone malo kome poći za rukom.

bobanmkd

pre 3 godine

Sto Sanogo ne tuce nogama & rukama ovde ?
Zna da ce popiti crveni ali odmah.

Zato...ce Evropa biti NULA.
Videcete protiv Libereca u sledecem kolu-kuci.
Nisam zlonameran...samo sam realan.
Veciti derbi je kao tuca kaubojaca i indijanaca
Cim se igra normalan fudbal...bez vudu sportske srece, nema ih nigde.

Zvezdaš

pre 3 godine

Budimo realni Zvezda nema kvalitet i snagu da pobedi iole jačeg protivnika, to se videlo i protiv Partizana i protiv Nemaca, sa onolikim greškama sve izgleda smešno, ne možemo da postignemo gol iako je i bilo ozbiljnih šansi a oni profesionalno iskoristili naše greške i odmah šutiraju i pogađaju.Spiridonović ama baš ništa nije uradio, ne znam za koga je on pojačanje.

Marko

pre 3 godine

Kad vidim da jedan bundesligas cuva vreme i 1:0 protiv Zvezde, meni srce puno.
Sasvim smo bili solidni, na momente i opasni..
Cela odbrana dobra, posebno mali Erakovic.
Sanogo vise nego dobar, Nikolic preslab za ovu konkurenciju!
Spidi solidan.
Katai solidan, mada moram da kazem da je pod injekcijama igrao.
Falcineli odlican!
Bez Kange, Ivanica i Gavrica nije moglo bolje.
Idemo dalje!

Sabre

pre 3 godine

Ali Hofenhajm je igrao bez svog najvažnijeg igrača, bez napadača i opet zabio Zvezdi dva a Zvezda je igrala bunker i primila golove od slabih napadača. I to je problem. Da je Hofenhajm igrao u punom sastavu, da je Zvezda nešto i odigrala (nije imala ni jedan udarac na go protivnika) i da je rezultat isti kao sad 2:0 za Hofenhajm još i nekako. Ali ovako..
(Luka, 22. oktobar 2020 23:30)

Tebra, nama je ceo startni vezni red falio a njima jedan napadac. Bas bih voleo da vidim JEDNOG napadaca u JSL koji bi onako dobro usao izmedju trojice i sproveo rutinski volejcinu pod precku. Dajte nam jednog takvog loseg.. dva ako moze?!

Iskreno

pre 3 godine

Momci su se borili. Ovo je neki maksimum ove naše Zvezde, nažalost. Deki je posebna priča, nekako ne ume svoj temperament da prenese timu, već im stvara teret. Na terenu nemamo vođu. Mladi igrači nikakvi, osim Erakovića koji polako sazreva. Strancima pokazati granične prelaze Republike Srbije.

Analiza

pre 3 godine

Uakmica za nauk.Mladi da steknu iskustvo i vide gde su u odnosu na Evropu a citav tim da se oslobodi straha kad igra protiv jacih klubova,kao i da vide da mogu protiv jacih timova da igraju a ne samo da se brane,sto im je usadio jos Milojevic.U prvom poluvremenu je Sanogo bio bez konkurencije najbolji igrac,ne samo Zvezde vec na terenu ali zamalo jedna njegova nepaznja i greska da nas kostaju primljenog gola.U drugom delu je izgubio snagu i odmah to nije to jer je spor igrac ali zna sa loptom i fizicki izuzetno jak.Mislim da smo dobili odlicnog stopera u Erakovicu a pravi potez je poverenje Stankovica nakon kiksa u derbiju.I veceras je poceo stegnuto,prve 2-3 lopte iz straha lose predate ali kako je utakmica odmicala,dobio je sve duele,odneo mnoge lopte iz opasne zone a u vazduhu dobio svaki duel.Nikolic ispod uobicajenog nivoa,uvek za sekund kasnio sa startovima,predajom lopte,percepcijom.Falcineli se odlicno gradio,morao je iskoristiti bar jednu sansu,mozda onaj lob koji je otisao na tribine.Pozitivan utisak.Sa Kangom i Ivanicem bi to bilo mnogo bolje,sa Kangom pogotovo jer su ovo utakmice kao stvorene za njega ali i njima je falio babaroga Kramaric i jos neki igraci.Generalno su dobra tim,kada su kompletni,pri vrhu tabele i nisu tek tako razbili Bajern.Nedostaje nam kreativnost,koju bi imali sa Kangom i Ivanicem,fali nam brzina,pogotovo ona startna ali Ligu Evrope mozemo bez problema sa svima igrati.Naredne dve utakmice su jako bitne,mozda i kljucne.

Prelkor

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.

vlade

pre 3 godine

deki je legenda, ali nije ovo za njega.. pokušati da se forsira Murinjova igru sa ovim igračima, je van svake pameti, nakanta će nas svi redom u grupi.. sporo se prebacujemo u fazu napada, pa mi jednu krštenu šansu za kojom imamo da žalimo nismo napravili, a jurili smo rezultat celo drugo poluvreme.. prekidi katastrofa, centaršut ne postoji.. kondicija do šezdesetog minuta..

dak

pre 3 godine

 Tajseoski tim, kako ga ti zoveš, pobijedio je Bajern 4:1 u tekućoj sezoni


e u tome i jeste problem.Cak i bajern izgubi utakmicu,ali galaktikosi iz ling long lige ne!Zato slede samarcine kad se izadje u evropu.

ovde

pre 3 godine

Sa ponosom i bez obzira na rezultat gledam naseg jedinog predstavnika u UEFA sezoni i to cetvrtu godinu za redom, ruzni komentari govore samo o zlobi, pakosti i ljubomori na jos jednu Zvezdinu evropsku jesen.

aca

pre 3 godine

Nista za zameriti momcima do sada.Pobede i porazi su sastavni deo sporta.Samo ucesce cetvrti put za redom u evropskim takmicenjima je izuzetan uspeh.

crni_redstar

pre 3 godine

mister neznalica, najlosija karika, no nije gora od terze i mrkele. ono kad ti evropu igraju spiridonovoc, petrovic, vukanovic i simic-kraj vica. stanlovic legenda kao igrac, kao trener najveci promasaj u istoriji Zvezde.

Stipsa

pre 3 godine

Nije Stanković kriv realno! Pa kada bi i Murinju ili Gvardijoli dali ovu boraniju od igrača na čelu sa Gobeljićem i Rodićem ne bi uspeli ništa da urade! Ovo jednostavno nije tim za elitna evropska takmičenja!
(Nikola, 22. oktobar 2020 22:55)

Care oni nikad ne bi pristali da vode boraniju.
To su dokazani stručnjaci sa renomeom.Nijedan stručnjak ne bi sebi dozvolio da bude isključen u iole važnoj utakmici , svojim isključenjem " mister' potpisao je poraz ovih neznalica ali on je Falčinelija doveo, Sanoga , Spiridonovoća.Mi ne znamo da igramo fudbal i napravimo iznenađenje, naša filozofija je prihvatljiv poraz do 2 gola razlike da posle kažemo nismo se obrukali.

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

S obzirom kakva smo boranija i kanta za napucavanje bili u zadnje dve godine u evropi i da smo smo jedva na silu se plasirali ove godine primiti samo dva gola od bilo koje nemacke ekipe je super

Dijaspo

pre 3 godine

Hofenheim je jedna jako dobra ekipa..to sto su igrali bez sestorice standardnih prvotimaca je zvezda trebala da iskoristi.zvezda je previse respektovala ovaj tim nemaca.nije trebala.i treba da se navikne na ovakve situacije gde se naviklo u srbiji na sudjenje pa onda evropske sudije..sudija pogresio ..sra da se radi..inace zvezda morala bolje.hof onoliko koliko je trebalo

skolo

pre 3 godine

Evo da prokomentarisem prvi Zvezdin pokusaj. Nikolicev posed je bio na nivou najveceg amatera koji je posle fizickog u srednjoj 5 godina kasnije izasao na neki teren da igra fudbal. Eto tako je izgledao njegov posed.

Bajs

pre 3 godine

Vrh igramo ! I to bez Kange, Ivanića i Bena ljudi ! Organizovano bez grešaka u odbrani, jednak broj šansi, mi više većih šansi, Sanogo pokazuje iz tekme u tekmu zašto je doveden, a mnogi ga pljuju. Eraković odličan takođe, aj ovako i u 2. Poluvremenu pa da izvučemo bod, koji bi bio ravan bodu protiv Napolija od pre 2 sezone. Nije mi jasno kako su ovi razvalili Bayern.
(Katai, 22. oktobar 2020 21:55)

Da im je neki Srbin glavni igrac, onda bi ti sve bilo jasno. Ovako se pravimo blesavi, ko da Kramaric ne postoji.

Heroes

pre 3 godine

Ako izgube od ovih sramota,pa ne igra im pola tima i najbolji igraci.
(Vucko, 22. oktobar 2020 19:09)

Ne igra ni zvezdi, Kanga, Ben, Ivanic, Gavric, koja je poenta tvog komentara? A u stvarnosti Hofenhajmu ne igra samo dva prvotimca ostali su rezervisti.

гол323

pre 3 godine

Ништа спорно код гола за 1:0, моје мишљење. Звезда без идеје. Јако лоше. Мислио сам да ће измене у 70том донети макар бод Звезди али ништа. Чини ми да Звезда чак није имала ниједан шут у оквир. Све у свему јако лоше. Није овај Хофенхајм ништа посебно, али за наше клубове су изгледа ЏЕЛАТИ и Гент и Либерец. Нажалост.

fancy

pre 3 godine

Ej, ovo ne bi lose uopste. Lepo su igrali dok je imao ko da igra. Simic i Vukanovic ja ne znam stvarno mnoge smo poklonili za dz a ove jos drzimo...

anonimac

pre 3 godine

Ne kapiram nase trenere, kad god je bitna utakmica, oni menjaju na neku neuigranu formaciju. Isto Krstajic uradio protiv Ukrajine, i boom 5-0

hogarstrasny

pre 3 godine

Realno, kakvi smo, tako smo i prosli. Erakovic u odbrani dobar, ali svaki njegov pas naprijed bio je pogresan, ili izgubljena lopta. S njegove strane Spiridonovic, los i los i los, ko muva bez glave. Slican tip igraca kao Garsija, samo sto je argentinac mnogo bolji tehnicar. Stankoviceva greska sto se nije optertio Sessenio na toj desnoj strani, ali kao sto rekoh, u paru nemogu Erakovic i Spiridonovic.

europljanin intelektualac

pre 3 godine

Svaka čast za B92 novinara koji radi "live blog". Precizno, pismeno, uz često ažuriranje. Mnogo znači nama koji ne možemo da gledamo prenos. Bravo!

C i n i k

pre 3 godine

Trener jeste 0,ali i ovi igraci CZ su balvani,pojma nemaju i ne kapiram trenera, dal on pogleda bar 3 x celu ovu utakmicu natenane kuci, da vidi ko kako i sta igra u CZ?
Tu nma iole dobrog fudbalera, bukvalno nijedan fudbaler nzna 1 tacan pas da napravi, a sta pisati o taktici, oni veze nmaju sta je to, sta napisati o suvise lakom gubljenju lopte, o tehnickom neznanju, o gradjenju lopte, o pregledu igre, o igri u 16 /rcu,o nabacivanjima pred gol,neverovatno je kako je CZ uspela da okupi toliko losih pojedinaca?
Sto se tice trenera, covek je neznalica, treba napisati onako kako jeste.
Jedina dobra stvar je sto nece biti publike jos bar 1 godinu na nasim stadionima i gde covek moze bar na TV malo da odgleda ovo mucenje..
Hofenheim je 1 prosecna ekipa sa ne bas zavidnim stilom ali su za CZ izmislili fudbal.
Odavno sm inace prestao da pratim domace klubove ali prosto sada nam mogao da se uzdrzim od komentra jer sm pogledao utakmicu posle ko zna koliko vremena, stvarno bedno izdanje CZ,ujedno,ovi stranci u CZ ne vrede pisljiva boba!

Цоа

pre 3 godine

Доста добра звезда.
Штета само што су изашли на терен преплашени. Задовољни са 0-0. Па момци није ово лига шампиона. Морају у глави да буду нашпановани на 6 победа, па храбро и како буде. Али добро, самопоуздање им је срозавано две деценије, као и нацији, земљи.... Не може то преко ноћи.
Фалћинели најбољи.
Родић одмах ту. Можда 3 центаршута су на утакмици били да ваљају, један је био његов. О претрчаним километрима да не говорим.
Гајић врло добар.
Самог добар, само му долазе жуте минуте када није баш баждарен и када врло лако добије жути или се игра испред нашег шеснаестерца и има неке нерезонске одлуке.
Катајиа смирити мало. Добар али некад покушава да изведе нешто из месијевог асортимана, а то код њега изгледа неозбиљно. Може много, али као свака десетка мора да се заузда.
Станковић аматер али видећемо. Свакако је искључен као павијан. И уопште не разумем стајање и дреку 90 минута. У реду некад мора. Значи и треба. Љупко Петровић је историјски у најважнијим утакмицама углавном седео. Можда јер је било дозвољено пушење тада.
Све у свему солидно. Али само радити на психи. Није хофенхајм Бајерн, нити је либерец Наполи, ни Гент Тотенхем. Против свих може и мора да се игра и кући и на страни. Да се граде акције, да лопта клизи.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Okej je, premašili smo realna očekivanja. Hofenhajm je i bez Kramarića i Kaderžabeka ozbiljan tim i oznojili smo ih muški. Više nama fale Kanga i Ivanić, baš nema nikoga da gurne tu loptu napred, da povuče kontru.

Najveći dobitak ove nedelje je Čupa Eraković. Ne dirajte malog do daljnjeg! Iznošenje lopte, anticipacija, inteligencija, nekoliko vrhunskih reakcija. Greške se trpe, ali dobitak je višestruko veći. Teramo dalje, Zvezda!

skolo

pre 3 godine

Nemam ja problem sto smo slabiji tim. Nemam problem ni da izgubimo. Problem je sto igramo potpuno amaterski fudbal. Napucavanje, nijedno dodavanje ne prolazi, trcanja sa loptom nema. Ja stvarno ne znam sta su ovi ucili ceo zivot.

Marko

pre 3 godine

Uvodis Simica koji nije minuta video cele sezone.
Da se malo digne cena igraca.
E zato necu da pratim ovaj kriminal,bice katanac za koju godinu kad se vidi koji ne dug i kanal

Sasa

pre 3 godine

Jel moguće da se ovoliko pljuje ekipa, a utakmica nije ni počela, pa igramo 4 godinu za redom evropsko takmičenje, prvi smo, osvajamo titule, ne znam zaista šta više hoće neki ljudi, kad Eraković, ne valja menadzerski igrač, kad ne igra Eraković već Pankov onda igra rupa propali igrač, gde su naša deca, da li neki čitaju šta pišu, pljuju dete od 19 godina koje je odigralo 3 zvaničme utakmice, a uz to je polazao potencijal i pored grešaka, dajte mu oar utakmica pa mu sudite, hvala Bogu kad mu daje šansu, ovoliko negativnoh komentara kao da smo već igrali i izgubili ubedljovo, zaista ne razumem šta neki više hoće od ekipe.

Peruzzi

pre 3 godine

Ne tako davno, dodje nama Keln, vicesampion Nemacke u Beograd, Zvezda ih rasturi 4:0, oduci ih od fudbala. A sada ne mozes jednu sansu protiv prosecne ekipe da stvoris, razbiju te i fizicki i tehnicki. Kako se kampanjski radi u nasem fudbalu, sam plasman u ligu evrope je senzacija sama po sebi. Gde su pare od 2 godine igranja lige sampiona? Zasto nije doveden neki bolji napadac, vezni red katastrofa. Prvi gol je cist ko suza, igrac uklizava pola metra od zvezdinog igraca koji ne znam zasto pada kao pokosen. To bi verovatno u nasoj namestenoj ligi bio faul a mozda i crveni karton u slucaju da zvezzda ne vodi ili gubi. E pa ovo je Evropa!!! Razlika u klasi primetna, a ovi vodeci evropski klubovi su 2 klase ispred Zvezde.

shone

pre 3 godine

Po meni bolje da igra Erakovic mlad stoper na kome može da se dosta zaradi ako bude igrao dobro u LE nego Pankov koji ima skoro 30 god i za njega ne možeš uzeti više od milion evra.
(Delija, 22. oktobar 2020 19:56)

Pankov ima 22 godine

killy81

pre 3 godine

Ostavite Erakovica na miru. Decko ima 18 godina. Ok, pogrešio je u derbiju, ni prvi ni poslednji. Ako hocemo da kalimo nasu decu, onda budite spremni na njihove greske koje su sastavni deo sticanja iskustva. Pogledajte samo reakciju odbrambenog igraca Sitija kod gola Portana kicerasnjoj. Skoro pa istovetna kao Erakoviceva, pri cemu se ne mogu porediti iskustvo i plata ova dva igraca.

Seljak

pre 3 godine

Sve je podnošljivo sem bezbrojnih grešaka Nikolića. Dečko je izgubljen, pogotovo kad treba napraviti dobar pas, sporo se oslobađa lopte, pregled igre katastrofalan! Rodić za nijansu manje loš.

wrt

pre 3 godine

Postoji nesto sto se zove "opasna igra", bez obzira na to da li je doslo do kontakta izmedju igraca - ovo kod prvog gola bio je faul kao kuca, za zuti karton.

Džoni

pre 3 godine

Ja sam do duše malo gledao, ali to koliko sam gledao video sam bezbroj pogrešnih pasova i to ne u završnici napada nego na sredini, u začetku akcija, čim osvojimo loptu i sl., ni ovi na sreću nisu izgledali mnogo bolje, ali činjenica je da Zvezda mora da napravi 5 stopostotnih šansi da bi dala jedan gol a to u Evropi neće ići, moraju se golovi davati iz polušansi pa i bez šansi, a da ne pričamo posle neke iole dobre akcije. Mi to nemamo i delujemo poprilično bezopasno po protivnika i to je činjenica, ne samo večeras nego generalno. Milojeva Zvezda je bila poprilično defanzivna, ali je znala da iskoristi tu jednu ili dve šanse koje su se ukazale na utakmici. Pa mi u derbijima protiv realno očajnog Partizana ne damo gol po 400 i više minuta.

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

@Očekujem da Spiridonović koji je dosta podcenjen napravi nešto. 


Druze nije on potcenjen nego kad god igra ne lici na profi fudbalera i nekog ko zivi od sporta koji igra,do sad nije opravdao ni jedan cent od 250 hiljada koliko je placen ali ima jos vremena da pokaze zasto je doveden.

andrej

pre 3 godine

Citam neke komentare tipa na sta smo spali da se branimo od ove prosecne nemacke ekipe..da nismo mi prvak Italije slucajno..kakvi smo na drugim poljima imamo vise nego sto zasluzujemo kao drustvo

boban

pre 3 godine

Simic ,Ben,Vukomanovic.Katai cirkuzant,Spiridonovic brz ali u kontri ceka,Degenek kod drugog gola posmatra umesto da izadje i bude opsajd.Sanogo i Flancineli su primer za htenje i zelju sto je malo.Stankovicu menjas da bi menjao.Ubacujes Simica koji nie igrao5 min.do sada,zar nevidis da Vukomanovic kao da je pusteni ker nezna gde je levo.Ben neigra nista ceo nastavak,a ti menjas Sanoga koji je jedini cuvao loptu i pametno igrao.Sada cete reci faul pa gol.Sto neko od zvezdinih igraca nije pravio faul posle njihovog?Neznaju.Ti to treba da radis a ne da hendikepiras ekipu ubacivanjem rekovalescenata.

Katai

pre 3 godine

I više nego zadovoljan igrom, Sanogo i Eraković pokidali, bez Kange i Ivanića, Katai i Ben roviti, imali smo šanse, koje nismo iskoristili, oni jesu. Dobiše 4:1 Bayern, koji dobi 4:0 Atletico. Verujem u prolaz grupe, veliki je hendikep što će biti prazna Marakana... Grobarima, koji više mrze Zvezdu nego što vole Partizan, i koji su očekivali 5-6 komada, srećna borba za 2. mesto sa Vojvodinom i da daleko dogura Partizan u konferencijama sledeće sezone, kad već nije ušao u LE ove sezone da pomogne u borbi za 15. mesto.

malo preciznije

pre 3 godine

Sta bi tek bilo da im igralo pola ekipe sa Kramaricem... Katastrofa kako igraju. Opet bez suta u okvir.
(Valentin, 22. oktobar 2020 22:51)

Kramaric i Kaderabek od prvotimaca nisi igrali, to nije bas pola ekipe.

Dragisa

pre 3 godine

Nisam toliko nezadovoljan.Momci su se hrabro borili,malo je falilo da ih mi prvo otvorimo golom posle ko zna sta bi bilo.Hofenhajm je ozbiljna ekipa,favorit u nasoj grupi,skoro dobili jedan Bajern 4-1.Idemo dalje,napred Zvezdo

vlade

pre 3 godine

Najveći utisak : EKIPA JE POTPUNO FIZIČKI I KONDICIONO NESPREMNA DA U VISOKOM RITMU ODIGRA 90 min.
Ukupno uzevši sve okolnosti, Zvezda je solidno odigrala protiv tima koji je objektivno bolji.
(NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD, 22. oktobar 2020 23:26)
tačno tako, fizički totalno nespremna za 90 minuta ovakvog tempa i pokušaja da se iz defanzive prebacimo u fazu napada.. a kada se uzme u obzir, da u zadnjih 30 metara deluje i sporo i bezidejno, rezultat je mogao da bude mnogo gori, po nas! ako naredne dve kod kuće, na neku foru ne dobijemo, bićemo zadnji u grupi..

Milan Djordjevic

pre 3 godine

Nule. Zadnje mesto u grupi. Ne može da daju gol prosečnim ekipama a kamoli Hofenhajmu. Igra ništa samo spašavanje žive glave. Opet dovodite napadače čijo je učinak u ping pong ligi koji je politička liga. Samo dva kluba konkurišu za prvo mesto.

fuki

pre 3 godine

Stankovica ne moze da ne voli nijedan zvezdas, bilo kao igraca bilo kao coveka ali mi nije jasno sta mu je cilj...

Drago mi je sto igraju Zvezdina deca ali nikako da shvate da su jos deca i da nije na njima da pametuju i komplikuju i da moraju jos da uce ( zato su tu Katai , Ben, zabar itd)... mora jednostavnije , pas , centarsut , izbijanje lopte itd...daju neki gol nekoj Macvi i odmah glume zvezde...

kappa

pre 3 godine

Nema spornog momenta kod gola!
Faula nije bilo!
Jedino može diskusija o ferplay-u..da li su trebali stati igrači Hofenhajma ili ne??!
Po meni nisu morali!
Nije prvi primer, kada se nastavi igra posle spornih, nedosuđenih situacija...

CJC

pre 3 godine

Pa svaki naš centaršut je opasan, pa jel moguće da 5 opasnih takvih da nijedan u gol ne možemo da ubacimo?
Evo Pavkov ulazi, treba ga samo pogoditi i to je gol.

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Previše igrača nam fali za ovaj nivo takmičenja,nije ovo nikakav smak svijeta.Jedino što ima par igrača kojima nije njesto u ekipi ali niko ih ni neće.

Grizlor

pre 3 godine

Ova utakmica je pokazala ko moze a ko ne.Katai moze ali kao poluspic ne krilo,Facineli,Nikolic ali ne kao zadnji vezni,Erakovic odlican ali za sistem sa tri centralna odbrambena,Sanogo da ali samo kao zadnji vezni... Sve ostalo sto imamo narucito bekovi i krila su ispod proseka igraci i sistematski ih treba menjati modernijim i boljim igracima.Naravno bekovi su prvi u redu za remont,pa onda centralni odbrambeni itd... Ne mozemo sigurno to uraditi preko noci niti ove ili cak i sledece godine ali moramo makar naci po jednog kvalitetnog igraca u svakom prelaznom roku za pocetak.

Surova istina

pre 3 godine

Najbolja partija zvezde ove sezone. Cisto da se zna sta je bundesliga, a sta ling long liga.
Stankovic prvi put postavio odlicnu taktiku i nagovestio da ce ipak biti dobar trener. Hofenhajm do gola nije uspeo da uradi nista. Da je ovo bio neki tim iz austrije, belgije ili holandije bila bi drugacija prica. Taktika igra i zalaganje na visokom nivou, momci su se stvarno trudili ali Hofenhajm je dve klase iznad.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Šta reći, izgubili smo, ali smo se držali odlično u većem delu utakmice! Primili smo dva jeftina gola mora se priznati, prvi gol je bio veoma diskutabilan, mada se na snimku ne vidi najjasnije da li je došlo do kontakta na centru, ako jeste faul je evidentan i sudija je morao prekinuti igru, tako da ne bi u tom slučaju ni bilo vodećeg gola za Hofenhajm, ali ako nije bilo kontakta onda je sve regularno bez dileme, a drugi gol smo primili u nadoknadi, jeftino, šteta, moglo je da se nekako iščupa bod uz malo više sreće ali nema veze, ova igra od večeras obećava. Hofenhajm jeste bolji tim od Zvezde u ovom trenutku, i zasluženo je pobedio sa 2:0 moram priznati, to je nesporno, plus nije bio u najjačem sastavu večeras, sve to stoji, ali Zvezda je uz malo više sreće mogla iščupati bod večeras. Dobro smo stajali u većem delu tekme, moram priznati da me je Zvezda iznenadila tom sposobnošću da parira jednom od najbojih timova Bundeslige, posle Bajerna i Borusije Dortmund trećeg po snazi u Bundesligi trenutno. Ova igra daje nadu da možemo izaći iz ove grupe. Šteta za večerašnji poraz ali izgubili smo od veoma jako tima, tima koji je nedavno deklasirao Bajern sa 4:1 na svom terenu, ne smemo to smetnuti s uma. Idemo dalje hrabro, samo nastaviti raditi marljivo i vredno i bodovi protiv Libereca i Genta bi morali doći.

nego

pre 3 godine

Kao i u derbiju prvi gol je Erakovicev...cudni termini za ubacivanje u vatru neiskusnog igraca koji ako nastavi sa ovakvim greskama pitanje je koliko je talentovan za defanzivu...

Partizanovac

pre 3 godine

Nije lose Zvezda igrala.Stankovic je formacijom potpuno paralisala Nemce,malo su sanse imali.Posle je doslo do izrazaja njihov kvalitet.Ali mogla je i Zvezda kojim golom da zakomplikuje utakmicu,bili su nedovoljni odlucni u zavrsnom pasu.Falio je Kanga to se videlo.Sve u svemu korektna Zvezda

Dirty

pre 3 godine

Ništa tu nije sporno, Zvezda nema igru, trenera i igrače koji mogu da promene ovu mučnu troturu lopte tv gledaoca i svih koji su očekivali ne rezultat, već nešto manje brukanja od predhodnih godina???

Fenomen

pre 3 godine

Sudeći po sastavu mi već gubimo sa 3:0, a nije ni počelo. Naš trener u pokušaju je već zaražen sindromom većine srpskih trenera...kukavičlukom.

zex

pre 3 godine

Zvezda moze da ih dobije u Beogradu, fali Kanga mnogo ali veceras su imali odmeravanje snaga, ima tu itekako mesta za napredak.Nije bilo tako lose, siguran sam da ce Hofenhajm kiksirati bar na dve tri utakmice do kraja, sledeca je bitna da se pobedi.Katai je bio povredjen, jasno se videlo, fali Kanga i Ivanic,Sanogo je klasa, najbolji u Zvezdi, najjaci covek na terenu sa samo jednom greskom.Petrovic nema mesta u Zvezde.Gajic se zakopao ocajnom partijom, covek nezna da uputi centar sut.Ben jednostavno prespor za ovaj rang takmicenja.Spiridonovic moze da igra mnogo bolje.Nije bilo Brukanja, Hofenhajm je tim koji igra otvoreno,i ostavljaju prostor za gol.

bice bolje

pre 3 godine

Dobra utakmica, igra zvezda, gol posle faula, da su jos bili Kanga i Ivanic, bilo bi bolje.
Kad Hofenhajm pobedi Bajern 4:1, jedan od najboljih u nemackoj ligi, onda ce da nas vrati na fabricka podesavanj, kada odigramo egal sa njima onda su krs, odlucite se vise hejteri sta su i ko su.
Lepo je igrala zvezda, Milunovic, Degenek, Erakovic, Sanogo, Felcineli odlicni!

Pera Detlic

pre 3 godine

Mile ne igraju protiv reala ali igraju sa timom koji ima 5× veci budzet od zvezde.Ja sam ocekivao poraz bar sa 4 gola razlike.Nasa sansa su pobede u Beogradu i neki remi u gostima.Svebe mogu pasti u Beogradu.Polovican ucinak nasih momaka danas fudbaleri izgubili kosarkasi pobedili ja zadovljan.

4k4.Dex

pre 3 godine

Odlično igraju. Baš postavljeno kako treba. Bravo za Dekija. Sanogo doktorski igra i lepo razvijaju kontre a neutrališu brzu igru Hofa.

Serdjo Konsisao

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde! Bravo Deki, bili smo fenomenalni! Zvezda predobra.. Sudije su ovo resile.. Sudije navijale za njih. Stankovicu ostani

Sasa

pre 3 godine

Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.

Aleks

pre 3 godine

Momci i ne igraju lose, dobro je ovo, a ovi iz Hofenhajma mesari brate, sudija pusta malo onako bas vise grubu igru? Razumem ja domacin i to ali brate, kostolomci.

Vons

pre 3 godine

Da je Miloje na klupi, ne bi bilo zime. Ovako tesko da ce doci i do boda.
(morimoto, 22. oktobar 2020 19:28)
Što Miloje? Stankela još nije osetio poraz od 6 komada razlike? Pa evo prilike večeras
(Salaso, 22. oktobar 2020 19:45)

Blago vama vi ne igrate nista, ali dobro vi primate svega 5 komada od Tikve Dinama i ostalih velesila.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 3 godine

Srecno Zvezdo.Meni se svidja ova formacija.Rodic ce verovatno biti defanzivniji a Gajic ce vise ici napred.Vreme je da i Spidi odigra dobru utakmicu posle duzeg vremena.Samo hrabro Zvezdo i neka se ponovi Keln

Rocky

pre 3 godine

Uči se trener svom poslu u Evropi i uči se pola tima....takav je i rezultat.

Osrednje..... Stankoviću izgleda menadžeri sastavljaju tim za Evropu, pa džabe onda šizi na sudije i divlja .... i dobija kartone.

shone

pre 3 godine

ovo je neki napredni nivo bunkera...pet odbrambenih i pet zadnjih veznih...to im je navika kroz celu istoriju, bunker pa cekaj penal(e)...
(bajro enimal, 22. oktobar 2020 19:49)

A ti odmori do aprila..
Tada vam je polufinale kupa...
I moli Boga da ne naleti Lalatović....

slobinator

pre 3 godine

da se igra sa publikom ne bih sumnjao u prolaz jer verujem da bi dobili sve tri kod kuće.naivno smo uzgubili od ekipe koja ništa posebno nije pokazala.mora to jače hrabrije i napadački

Srecko Sojic

pre 3 godine

@ Neposteni gradjanin
Vlasnik kluba je jedan od najbogatijih Njemaca.Lik je zaobisao njemacke zakone i privatizirao nizeligaski klub koji je uspio dovesti u Bundesligu. A kako vidimo i na evropsku scenu. Sada u doba korone igra se u Sinsheimu a inace se evropske utakmice i domacinstva sa klubovima za koje se zna da ce biti puno gledatelja igraju na vecim stadionima u susjedstvu. Hoppu je jeftinije iznajmiti veci stadion u okolici nego praviti novi. Nisu pare problem vec njemacki zakoni i njihova racionalnost. Sta ce ti veliki stadion u mjestu( selu sa 3,5k stanovnika) ako znas da ces ga napuniti par puta godisnje ako gostuje Bajern ili B.Dortmund a u svim ostalim slucajevima tipa Union Berlin,Frajburg... neces popuniti ni pola tog seoskog stadiona.

Luka

pre 3 godine

S obzirom kakva smo boranija i kanta za napucavanje bili u zadnje dve godine u evropi i da smo smo jedva na silu se plasirali ove godine primiti samo dva gola od bilo koje nemacke ekipe je super
(Mali Milojica sin od Malog Radojice, 22. oktobar 2020 23:03)

@ Mali Milojica
Ali Hofenhajm je igrao bez svog najvažnijeg igrača, bez napadača i opet zabio Zvezdi dva a Zvezda je igrala bunker i primila golove od slabih napadača. I to je problem. Da je Hofenhajm igrao u punom sastavu, da je Zvezda nešto i odigrala (nije imala ni jedan udarac na go protivnika) i da je rezultat isti kao sad 2:0 za Hofenhajm još i nekako. Ali ovako..

legolas

pre 3 godine

Samo se potrudite, rastrcite, dajte sve od sebe, niko ni a neće da vam kaže i ako izgubite.
Nemojte da ste kao babe da gledate Nemce dok ginu i tope dresove znojem.
Ostavite srce, i imačege podršku svih navijača.
Nadam se da će biti tako, sretno Zvezdo.

Krle

pre 3 godine

Srecno Zvezdi od jednog Partizanovca.Svaki bod je bitan za tu 15 poziciju koju jurimo.Zanimljiva formacija Stankovica, moze ovo da bude dobro

Mladen cg

pre 3 godine

Osjećam da je ovo meč , kao protiv Salzburga; protiv znatno jače ekipe, nadam se da Zvezda može odigrati muški, odgovorno i da se večeras radujemo!!

Slavisa V.

pre 3 godine

@Sabre, ne znam po koji put cu ponoviti da sam navijac Zvezde (bio), ali kako to objasniti koji skacete i slavite dok ekipa gubi 6-0. Gledao sam uzivo Maradonino remek delo, a pamtim AEK. Ti ne znas ni o cemu govorim. Kako si pogodio da mislim na sastav Zvezde?

prager

pre 3 godine

Ovaj hofenhajm teska truba. Nista posebno. Zvezda ove godine ima tu nesrecu da ne moze pred svojim navijacima igrati. Dobila bi i omoniju pred punom marakanom. Ne kazem da su nesto posebno al ni jednom klubu ne znace navijaci kao zvezdi. Ovu grupu bi zvezda kuci sve tukla da je normalno sve. Klubovima sa pozorisnom atmosferom na stadionu korona ne smeta.

Sabre

pre 3 godine

Realno, bas steta. Odlicno smo igrali, moglo je ovo da bude i nekih 1-1 komotno, al sta da se radi, glava dole. Slabi smo napadacki, i glupi nepotrebni kiksevi su presudili, ali svako sem pacenika iz crno belog tabora ce reci da smo posteno namucili jedan jako jako ozbiljan tim.

ringofthelords

pre 3 godine

Daleko od toga da smo imali dobru utakmicu ali do a posebno od primljenog gola, ni sreća nije bila na našoj strani. Uz par drugačijih odluka sudije, možda smo mogli čak i do vođstva.
Ono što je definitivno, uz budžet, na strani Nemaca je hjihova disciplina, strpljenje, upornost i borba do samog kraja. Imam utisak da je nama 0:0 posle prvog poluvremena bilo dovoljno da ne moramo da igramo dalje, samo da odradimo drugo poluvreme.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

@ neutralni felš
...... lako je Tebi, ti možeš i sa pola i sa 100% snage svake godine da navijaš bar za 6-7 kluba..... Da Te podsetim : urlao si za Krasnodar, cepao si se za Keln, bacao se u blato za Liverpul, kmečao si za Ararat, slinio si zbog Olimpijakosa, večeras ćeš drhtati kao lažni svedok zbog Hofenhajma, za par dana nosićeš šal oko vrata Genta,,,,,, itditditditd...... i tako ćeš do kraja života,,,, NAVIJAĆEŠ TI BAR ZA DVE TREĆINE EVROPSKIH KLUBOVA TO TI JA OBEĆAVAM.......
Inače lepo od tebe što pratiš Zvezdu, i kad je ranjena, kao večeras npr.

zemunski kej

pre 3 godine

Sta bi bilo da nisu igrali sa 3 centarhalfa .2 bela i 2 zadnja vezna? Isto primili bi gol vise ,eventualno ali bi imali sansu da daju gol. Ne mozes sa 1 napadacem da das gol. Mozda vam izgleda nelogicno ali jedini ce Erakovic da napravi karijeru .Ne bezi od lopte kao drugi.Naravno da ce da pogresi 2001 godiste,mora da igra vise.

Marko

pre 3 godine

Ova igra daje nadu da možemo izaći iz ove grupe. Šteta za večerašnji poraz ali izgubili smo od veoma jako tima, tima koji je nedavno deklasirao Bajern sa 4:1 na svom terenu, ne smemo to smetnuti s uma. Idemo dalje hrabro, samo nastaviti raditi marljivo i vredno i bodovi protiv Libereca i Genta bi morali doći.
(Oposum, divna životinjica, 22. oktobar 2020 23:34)

Ma šta nam napriča...Koja igra pruža nadu..? Sve ovo vidjeno protiv Partizana. Jos smo protiv lopatara dobro prošli, jer je groblju najbolji igrač izašao napolje, a takodje onaj njihov nesretnik trener zna manje od našeg, pa povukao tim u odbranu. Večeras isto. Bez ideje, bez gola, bez KONDICIJE. Imamo snage za 60min. O kojoj nadi ti pišeš..?? Večito ono naše, 'ma za malo'.... a u realnosti nikada ništa,,
Sta rece, ovi pobedili Bajern. Auuuu...Znas da Ivo Karlovic vodi protiv Novaka Djokovica 2-1 u medjusobnim susretima. Prvi nije niko i nista u tenisu, drugi ,skoro, najbolji svih vremena. I ?????
Ta tvoja logika je dečija.

Srdjan

pre 3 godine

Zvezda sasvim pristojna. Osim greske Sanogoa, gotovo besprekorno. Sanogo je do tada bio najbolji na terenu i to ubedljivo. Ali ne valja imati ni preveliko samopouzdanje. Zbog toga je rizikovao ispred svog sesnaesterca i pogresio. Sva sreca nije nam se obilo o glavu. Valjda ce mu biti za nauk za drugo poluvreme da se ne igra tako. Erakovic fenomenalan za sada!

zanimljivo

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.
(Prelkor, 23. oktobar 2020 08:23)

Još jedan fun fact:

Partizan je zadnji put pobedio u gostima u ligi šampiona pre 38 godina.

Mr. Max

pre 3 godine

Realno smo slabiji tim ali to bi trebalo da bude razlog više kao motivacija za naše. Očekujem da Spiridonović koji je dosta podcenjen napravi nešto. Nada poslednja umire. Mi smo za njih ime ali je novac na njihovoj strani.

Tuta

pre 3 godine

Nasi konstantno cekaju da protivnik kada ima loptu u nogama pokusa da udje sa njom u gol kao u nasoj sramota i reci ime kojoj ligi. I onda kad loptu bilo ko razvuce za 15-20 metara mi ostanemo u cudu kako je pocepala mrezu, a takvu taktiku smo razradili da je to cudo jedno, da nije bilo sanse da udje nijedna.

Dexim

pre 3 godine

Nije problem formacija koliko je problem sto da igra Erakovic bez ikakvog razloga ..Isto je tako ubacen na derbiju dok je Pankov proveo vreme na klupi, Ovo je tim za poraz a ne za jurenje rezultata.

no name

pre 3 godine

Rodic.Vukanovic nisu igraci za evropu.mozda lingi long , al ovo nije za njih...Mali Nikolic kao da se uplasio malo meca .Al opet se borio .Borjan lose brani u zadnje vrjeme ....Bice bolje kod kuce valjda.

Katai

pre 3 godine

Vrh igramo ! I to bez Kange, Ivanića i Bena ljudi ! Organizovano bez grešaka u odbrani, jednak broj šansi, mi više većih šansi, Sanogo pokazuje iz tekme u tekmu zašto je doveden, a mnogi ga pljuju. Eraković odličan takođe, aj ovako i u 2. Poluvremenu pa da izvučemo bod, koji bi bio ravan bodu protiv Napolija od pre 2 sezone. Nije mi jasno kako su ovi razvalili Bayern.

Nikola

pre 3 godine

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar 2020 18:06)

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

vas briga, vas niko ne moze da dovati i razbije, vi ste na sigurnom, na adi

Konfučije

pre 3 godine

Ne puno nažalost! Voleo bih da grešim. Hofenhajm je jedna solidna ekipa i ništa iznad toga. Evropski ispodprosek, bez preteranog iskustva u evro takmičenjima itd. I kao takvi su babaroga za ovu otužnu Zvezdu. Deprimirajuće ali istinito. Svaki častan poraz bi bio uspeh!!! Eto gde je naš fudbal.

Hmmm

pre 3 godine

Klecaju li kolena stankeli? Jel se spremio za potop?
(Derviš delija sever gurbetlija, 22. oktobar 2020 19:42)

Jel si se ti spremio za novu sezonu bez titule i bez ikakvog trofeja? mislim nije vam pomoglo puno ni kada nam je Bajern i Totenhem dao 6 golova, pitam se sta očekujete sad? da vam Hofenhajm donese malo radosti?

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Tako smo svojevremeno uradili protiv Slavije iz Praga (dok je Pizon bio trener) pa smo primili laganu trojku u prvom poluvremenu...

Smeh

pre 3 godine

@Slavisa V.

U tim godinama ne znate da je pravilo "koliko para toliko muzike", pogotovo u fudbalu? Izgleda da kod vas ne važi pravilo da iskustvo i zrelost dolazi sa godinama. Možda da pitate navijače Barselone kako su oni mogli mirno da gledaju ponižavanje sa primljenih 8 komada.

mich

pre 3 godine

Peruzzi

Ne znam na koji period mislis hahaha, Keln koji je gostovao Zvezdi je bio poslednji na tabeli koliko znam, a znam dosta.
Onaj Keln iz 1989 smo demontirali u BG 2-0 i opet ispali, a ti verovatno mislis na Kajzerslautern,to je bio uspeh te mlade Zvezdi ne generacije, ali taj Kajzer nije bio neki bauk od ekipe, jesu bili vicesampioni prethodne godine, ali su zato iste te godine i ISPALI U DRUGU LIGU...

Милан

pre 3 godine

Ово су утакмице где Звезда итекако има шта да покаже. Противник јак, домаћин, кренуће офанзивно, Звезда има играче да одговоре на такву игру и да из добре дефанзиве и брзих акција у контрама и полуконтрама дође до ефикасне завршнице. Звездина одбрана је уиграна, чврста и искусна и уз значајно појачање из средине, Санога, може да одговори брзој игри Хофенхајма. Средина је добра, имамо добрих играча у контроли лопте и пасу, а у нападу је брзи и борбени Фалчинели, тимски играч. Недостају Канга или Иванић, бар један од њих двојице и ту Станковић треба да пронађе решење. Мислим да су Саного, Николић,Гаврић, Бен и Катаи прва решења, али ту су и Спиридоновић и Петровић. Ко год да буде, биће неопходно много трчања и дефанзивних задатака, а у нападачком смислу, брза игра преко Катаиа, Бена, Гаврића, Фалчинелија. Ту су увек и прекиди из којих Звезда тражи своју шансу. Звезда треба да одигра чврсто, борбено, храбро, стабилно у дефанзиви и стрпљиво да сачека своје шансе. Како год да се заврши овај дуел србски шампион се и даље пита и одлучује о својој судбини за пролазак групе. Звезда!

Joe Lesh

pre 3 godine

Pa zvezdin trener Mademoiselle bi trebao igrati atraktivno i napadacki, kad ono 7-3-0 formacija. Duplo gora defanziva nego sto je Miloje ikad igrao i protiv najjacih u LŠ.

veliki strumf

pre 3 godine

Ne mogu da razumem bilo kog trenera na svetu koji odstupi od formacije u kojoj igra cele godine i izvede neku potpuno bezveze formaciju koja uopšte nije uigrana. To sto imaš 3+2+2 defanzivna igrača nikako ne znaci da si ojacao odbranu i da nećeš primiti nekoliko komada! Tako je eksperimentisao Krstajić u Ukrajini... Nadam se da Stankovic zna šta radi, mada nisam ubedjen.

milan

pre 3 godine

Ne znam kakav su ljudi sastav ocekivali, kada su Ivanic i Kanga odsutni zbog virusa, a Gavric, Ben i Katai nisu 100% spremni!? Sasvim realan (iznudjeni) sastav!

Xero

pre 3 godine

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar )

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

Vi ste pobedili fc Backu u Ligi sampiona, bole vas briga pa sad imate prava da pozivate nekog, mali smo mi za vas.

Bor'ša

pre 3 godine

Pa kako sad!? Tri štopera, dva beka i Sanogo... Kako do gola!? Defanziva pa na polukontre, kontre. Ok, bod bi trebalo da uzmemo sa ovakvom postavom.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ne puno nažalost! Voleo bih da grešim. Hofenhajm je jedna solidna ekipa i ništa iznad toga. Evropski ispodprosek, bez preteranog iskustva u evro takmičenjima itd. I kao takvi su babaroga za ovu otužnu Zvezdu. Deprimirajuće ali istinito. Svaki častan poraz bi bio uspeh!!! Eto gde je naš fudbal.
(Konfučije, 22. oktobar 2020 19:25

Ne znam od kada pratiš fudbal, ali ovakvi timovi su za Zvezdu problem od kraja devedesetih, dakle 20 godina, a za Partizan od kraja šezdesetih, dakle pola veka. Odavno je naš fudbal dno.

Srdjan

pre 3 godine

Borjan - odradio posao. Ocena 6.
Gajic - odradio posao. Ocena 5,5.
Rodic - odradio posao i malo preko toga. Ocena 6.
Erakovic - njegov igrac je dao prvi gol, ali bez obzira na to potrebno je i dalje ga forsirati. Izuzetan potencijal. Ocena 6.
Degenek - lose postavljen kod drugog gola, ali daleko od toga da je krivac. Ocena 6.
Milunovic - direktan krivac za drugi gol, ali bez obzira na to, pokusao je da poveze akciju sa zemlje, ostalo vise nego dobro. Ocena 6.
Sanogo - fantastican do kiksa pred kraj prvog poluvremena. Napravljen nedosudjen penal nad njim. Ocena 6.
Nikolic - slaba partija do pred sam kraj, kada se oslobodio. Ocena 5,5.
Katai - odlicni pasovi, dusa mu u nosu. Ocena 6.
Spiridonovic - blagi uspon forme. Ocena 5,5.
Falcineli - odlicno kretanje, gradnja lopte, losa reakcija u gol sansi. Ocena 6.
Ben, Vukanovic, Petrovic, Vukanovic, Pavkov, Simic - nedovoljno vremena za ocenu, ali dovoljno vremena za kritiku oko truda kojim su mogli da dopune neznanje.
Stankovic - dobra postavka, u skladu sa onim sto ima od igraca. Ocena 6.

Marko

pre 3 godine

Tebra, nama je ceo startni vezni red falio a njima jedan napadac. Bas bih voleo da vidim JEDNOG napadaca u JSL koji bi onako dobro usao izmedju trojice i sproveo rutinski volejcinu pod precku. Dajte nam jednog takvog loseg.. dva ako moze?!
(Sabre, 22. oktobar 2020 23:41)

Sejduba Suma. Eto ti jedan kome ovih 20 radnika, večeras, po znanju fudbalskom, nisu do kolena. Da je Zvezda imala njega, kojim slučajem, Kangu i Bena od pošetka, odrala bi ove šustere bez ikakvog problema.
Ovi nemci su jedan sasvim prosecna ekipa, poput AZ Alkmara.Problem je sto Dejan Stankovic, kao ni onaj Savo, su daleko od ozbiljnog trenera i u utakmicama gde imaju materijal da pretvore u pobedu oni 'ladno izgube. Savo je "zaklao" Partizan protiv Alkmara, za duzi vrmenski period, Dejan je to uradio Zvezdi veceras sa totalno pogresnom postavom i taktikom. Steta..Imali su ih...

bajro enimal

pre 3 godine

ovo je neki napredni nivo bunkera...pet odbrambenih i pet zadnjih veznih...to im je navika kroz celu istoriju, bunker pa cekaj penal(e)...

2CRAZY

pre 3 godine

Ne mogu da ne primetim , koliko pokušavate da na zvezdinim evropskim utakmicama izbacite frustracije jer ne možete da prebrodite -8 i ispadanje evrope, navijaci malog kluba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cinjenica, 22. oktobar 2020 19:27)

Ne mozemo da podnesemo nepravdu, kad se sve dovede u red, onda necemo vise da vas prozivamo.

4k4.Dex

pre 3 godine

Sve u svemu dobra igra. Da je nešto i ušlo bilo bi nerešeno ovako kad se ne da gol nema šta da se traži. Bravo momci idemo dalje još jače.

Pravo na....

pre 3 godine

Čitam gol je regularan nije ga ni pipnuo... Šta je trebalo, da ostavi nogu pa da mu je onaj mesar polomi. Ovo je opasna igra i sudija je ladno mogao crncu i crveni karton da da...Pogrešio bi manje nego ovako. igra zvezde nije bila loša ili je bila bolja nego što smo većina nas mislili da će biti

Xeroes

pre 3 godine

I tako igra Erakovic menadžerski igrac koji je igrao i na derbiju bez ikakvog razloga, odma po sastavu moze da se zaključi da se ne juri rezultat vec samo ubedljiv poraz. Ovo je samo gubljenje živaca... nista drugo.

marko

pre 3 godine

U odsustvu Kange i Ivanica (Kovid), Bena i Gavrica (nisu na 100%)... Iznudjena postava i postavka! Sta da se radi! Bez 4 igraca koja generalno konkurisu za 4 ofanzivne pozicije! Nije se verovatno trebalo rizikovati ni sa Kataijem, jer se pisao o laksoj nekoj povredi... Ali... Kako god... Odgledati bez pritiska...

SAŠA FRANKFURT

pre 3 godine

Oposum, divna životinjica: Hoffenheim je 8, nikako treći! Frankfurt im je naneo prvi poraz u sezoni, sad već imaju dva!! Zvezda može da ih dobije u Beogradu, a treba juriti pobede i protiv Libereca i Genta!

logika?

pre 3 godine

Ako pogledate formaciju, Hofenhajm igra u istoj formaciji, ako je autobus za zvezdu onda je isto i za Hofenhajm? oni imaju 5 igraca u poslednjoj liniji

misa

pre 3 godine

Spiridonovic ocaj zivi. Falcineli isto , ko amateri neki. Nisu za prvu ligu Srbije uopste. Hoce li ova Zvezda vise naci nekog krstenog spica. Godinama najslabija pozicija u timu. Covece koliko je bitna pozicija spica, nije ni cudo sto je zvezdu cesto mucno gledati sa ovakvim napadom.

tupson

pre 3 godine

Ne znam na koji period mislis hahaha, Keln koji je gostovao Zvezdi je bio poslednji na tabeli koliko znam, a znam dosta.
Onaj Keln iz 1989 smo demontirali u BG 2-0 i opet ispali, a ti verovatno mislis na Kajzerslautern,to je bio uspeh te mlade Zvezdi ne generacije, ali taj Kajzer nije bio neki bauk od ekipe, jesu bili vicesampioni prethodne godine, ali su zato iste te godine i ISPALI U DRUGU LIGU...
(mich, 23. oktobar 2020 08:44). Keln je bio poslednji na tabeli, a Kajzerslautern je kad je igrao sa Zvezdom te sezone ušao iz druge u prvu ligu, i kasnije postao prvak Nemačke, a u evropi su igrali jer su kao drugoligaši stigli do finala kupa.

Salaso

pre 3 godine

Da je Miloje na klupi, ne bi bilo zime. Ovako tesko da ce doci i do boda.
(morimoto, 22. oktobar 2020 19:28)
Što Miloje? Stankela još nije osetio poraz od 6 komada razlike? Pa evo prilike večeras

zex

pre 3 godine

(veliki strumf, 22. oktobar 2020 20:20)
Sta ima ti da razumes?Kada pocne utakmica formacija se menja.Bravo deki za Erakovica, neka igra, neka gresi mlad je i mora igrati.Miloje je sahranio Zvezdu prosle godine, ni jedan mladi igrac nije igrao Ls.Cilj je da se pokazu u dobrom svetlu i da se sutradan na njima zaradi.Uvek sam za to da igraju mladi igraci.Jedan Mbape je sa 18terorisao rivale,zasto nebi i nasi mladi momci sticali iskustvo na ovako visokom nivou.

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam malo nemacke novine ,ne previse o utakmici ali ima clanaka gde ih hvale Zvezdu i isticu slavnu proslost i to da nemaju poraz u srpskoj ligi.Nesto slicno je izjavio i Belodedic kada su igrali ,STEAUA sa TSC uz napomenu da je Zvezda pobedila TSC sa 5 golova prema nula. Veceras cemo da vidimo da li je protekcija u nasoj ligi ili stvarno imaju neki kvalitet.

Delija

pre 3 godine

Po meni bolje da igra Erakovic mlad stoper na kome može da se dosta zaradi ako bude igrao dobro u LE nego Pankov koji ima skoro 30 god i za njega ne možeš uzeti više od milion evra.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@НЕУТРАЛНИ ФЕЛШ - Играмо и кошарку вечерас, чисто да те Делија подсјети.

Konfučije

pre 3 godine

Mali Hijavata, 22. oktobar 2020 20:10)
Pa evo kad ste me već pitali od kad pratim fudbal, reći ću. Fudbal pratim od 1985 godine i ne samo da ga pratim nego sam po završenoj školi stručnjak za isti. Proverljivo. Radio u struci duži niz godina sa prilično dobrim rezultatima. I nisam navijački ostrašćen. Ovo što sam napisao i ne prvi put, je više lament nad našim fudbalom koji je nekad bio nešto. A danas jedna naša ekipa strepi od Hofenhajma. Eto ukratko. A može i duže samo ovo nije mesto za to.

P-76ers

pre 3 godine

Ja ovo gledam bez opterećenja, prezadovoljan sam igrom Zvezde...

Daćemo mi jedan gol do kraja, ovi hvala Bogu neće ni do prekosutra da se igra...

Vladan R

pre 3 godine

Neverovatno, koliko su nazovi navijači nerealni, i koliko malo poštovanja imaju prema bundes ligašu, iz gornjeg dela tabele. Te seoski klub, te gori nemački klub nisu gledali i slično. Možda nisu bili ubedljiviji jer im je Zvezda dobro parirala, u većem delu meča. Jedina zamerka što se CZ tiče, je neefikasnost. Niti jedan šut u okvir gola, a imao.je šansu i Falcineli u kontru, pa Spiridonovic iz peterca je morao da ga da, zatim dva puta Sanogo i na kraju i Milunović. Možda sam neku priliku i nisam naveo, ali mnogo je i da iz ovih 5 sasvim solidnih šansi niti jednom nije upućen šut u okvir gola. Neću otkriti toplu vodu tvrdnjom da je to, da li ste ili niste iskoristili šanse ključno. Protiv Salcburga u gostima, Liverpula i Olimpijakosa u Bgd, te Krasnodaru i Kelna u oba meča jesmo, dok protiv CSKA, Hofenhajm, Olimpijakosa u Atini, pa čak i Totenhem u Bgd, pa i Omonije nismo. I naravno u prvo pomenutim utakmicama velike pobede, u drugo pomenutim bolni porazi, uz jednu katastrofu. Ako se zele pobede, protiv Libereca i Genta realizacija mora biti na mnogo višem nivou nego večeras.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Није велики пораз како су неки наслућивали ал је ипак пораз. Ал после свега приказаног некако не могу баш бити незадовољан, борили су се наши и пружили колико су могли и знали у овом тренутку. Треба ово много боље а питање је колико је то могуће са оваквим тимом који имамо. Наредни прелазни рок морају се ти бекови бољи купити, они прије свих. Ако буду дозволили публику у Београду и још кад нам се врате преостали играчи ја вјерујем у побједе па и против Хофенхајма зашто да не, нису ни они нешто специјално колико се прича.

Nikoga ne smemo podčeniti niti prečeniti

pre 3 godine

Biče ovo težak meč ali nesmemo podčeniti protivnika i igrati na kontre i polukontre zna Dejan Stankovič kako da upari Spiridoniča i Kstoviča na napadačkim pozicijama a iza igra Ben. tesßško je bez ivaniča i kange ali smo opet bolji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitezkoja, 22. oktobar 2020 18:09)


Biče tečko,ali ja verujem u Kstoviča,Spiridoniča,Borjaniča i uopčte čeli tim.

P.Č. nisam joč rekao da verujem i u Stankoviča

Nebojsa

pre 3 godine

Katai povredjen, Ben povredjen, Ivanic i Kanga ostali u Beogradu, tesko su dolazili do protivnickog dela terena.
Mislim da necu reci sto druge ne vide a to je da Nikolic bio najslabija karika u timu, da on nije igrac za Evropske utakmice.

Miro,Bastina-Ohio

pre 3 godine

Cinjenica da Zvezda gostuje uglednom Nemackom timu,u okolnostima,kada su joj tri ponajbolja igraca rovita/Katai,Gavric,Boaci/, a dvojica pod koronom/Kanga,i Ivanic/-najiskusnija dva vezna igraca Zvezde,nisam, ocekivao povoljniji rezultat od ostvarenog poraza...Nemacka stampa je pompozno najavila uglednog Evropskog gosta,kao Evropskog sampiona,ciji trener je slavni Evropski fudbaler!U takovoj atmosferi postovanja gostujuceg tima,domacin je igrao u grcu i do kraja prvoga poluvremena nije igrom dokazao da je favorit u tom mecu.Izuzev precke u zadnjoj napadackoj akciji,na kraju prvoga poluvremena...zato sam ocekivao jos agresivniju Zvezdu u drugome poluvremenu...Uzalud!Nosioci napadacke igre,Katai /igrao rovit/ i Falcineli su izgubili dah u zadnjoj cetvrtini meca i Zvezdina igra se raspala!Sanogo je bio najstabilniji zadnji vezniu odbrani a u napadu u dva navrata najopasniji Zvezdin napadac...Zbog preke naravi,sa ponekom nonsalalatnoscu i zutim kartonom,njegovim izlaskom,kao i izlaskom rovitog Kataia,Zvezdin tim je igracki pao...Rodic i Milanovic su zadovoljili a mladi Erakovic izrasta u Evropsku Zvezdu!Ukratko ,Zvezda je polozila prvi Evropski ispit.Posto ce u sledecim Beogradskim mecevima Zvezda biti jaca za iskusne Kangu,Ivanica i Boacija,te supertalentovanoga Gavrica i izlecenog Kataia,mozemo ocekivati Zvezdu,kao jednog od favorita u zavrsnici Lige Evrope..

CJC

pre 3 godine

Što bi rekao Familija pred kosovski boj :"Će nas iscepaju"...sa ovakvom kukavičkom postavom, gde Sanogo, Katai, Spira i Falkao nemaju dodirnih tačaka jedni s drugim mi dva pasa necemo sastaviti na protivnickoj polovini. Petorci u odbrani ce protivnicka polovina biti prikazana kao minsko polje.
Sad, mozda bude i 0-0 ali jedno je sigurno, mi gola ne možemo dati veceras pa ostaje nada da nece ni oni.

Svarožić

pre 3 godine

Ja volim ovu formaciju i mislim da reprezentacija Srbije treba da igra tako, ali ovo za Zvezdu nije.
Prvo, ne mijenja sa formacija pred jednu važnu utakmicu. Ovaj sistem mora da se dugo uigrava. Btw, sjećate se kad je Krstajić prvi put oveo ovu formaciju protiv Ukrajine šta je bilo?!

Drugo, naša 3 štopera ne znaju da iznesu loptu i skloni su kiksevima, sva trojica. Možda da je stavio Pankova. On je isto sklon kiksevima ali zna nekad da iznese loptu. Ili možda čak da je pokušao sa Gobeljićem na desnom štoperu umjesto Erakovića, koji mi iskreno ne uliva povjerenje.

Da je makar Kanga na sredini, pa da se vraća po loptu. Ovako će da bude izbijanje napamet, a naprijed nemamo ni nekih visokih i jakih igrača

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 3 godine

Fali Kanga ko leba da uputi taj zavrsni pas.Vidi se da je Katai rovit i da ne moze da pruzi sve sto zna.Ne znam kakva je situacija sa Gavricem da probamo sa njim u drugom poluvremenu. Ajmo Zvezdo ne daj se

Kolja

pre 3 godine

Zvezda sasvim solidna večeras punih 75 minuta.Bila ravnopravna i odigrala najbolju utakmicu ove sezone u evropi bez konkurencije.Šteta za poraz i za drugi gol.A sada sledi nešto mnogo,mnogo teže a to je "pod moranje" dobiti Liberec pa Gent.Vrlo,vrlo teško.Pogotovo što su najbolji igrači ili roviti ili bolesni.Treba ponekad biti objektivan.Svi pričaju da je Hofenhajm oslabljen,ali u timu koji ima 20 igraca koji su svi placeniji od najskupljeg Zvezdinog nema slabog igraca.A Zvezdi fale dva n ponajbolja plus Gavrić i Katai koji se jedva kretao i pitanje je da li je izgubljen za Liberec.

Vitezkoja

pre 3 godine

Biče ovo težak meč ali nesmemo podčeniti protivnika i igrati na kontre i polukontre zna Dejan Stankovič kako da upari Spiridoniča i Kstoviča na napadačkim pozicijama a iza igra Ben. tesßško je bez ivaniča i kange ali smo opet bolji

Pera Detlic

pre 3 godine

Mile ne igraju protiv reala ali igraju sa timom koji ima 5× veci budzet od zvezde.Ja sam ocekivao poraz bar sa 4 gola razlike.Nasa sansa su pobede u Beogradu i neki remi u gostima.Svebe mogu pasti u Beogradu.Polovican ucinak nasih momaka danas fudbaleri izgubili kosarkasi pobedili ja zadovljan.

Милан

pre 3 godine

Добра утакмица србског и немачког представника у којој су нијансе одлучивале. Овог пута домаћин је изашао као победник искористивши две шансе од три из категорије озбиљних прилика за гол. Црвена Звезда је такође створила три озбиљне прилике, али није дала гол. Ипак, по свему виђеном Звезда би могла до бода или три у Београду, само да играчи буду здрави. Осетан је био недостатак Канге, Бена и Иванића, можда и Панкова, Гаврића.. Звезда је променила и систем пред утакмицу, могуће да је и то утицало на коначан исход и питање је како би могла одиграти у Београду у свом уиграном досадашњем систему са четири играча у дефанзиви,односно два штопера и два бека.Уколико Хофенхајм победи наредна три меча и у Београд дође без морања победе и уз то одмори неколико играча,Звезда би сигурно имала веће изгледе за повољан резултат.Исто тако Звезди је неопходно да освоји што више бодова у наредне три утакмице и да пред тај меч буде у конкуренцији за пролаз групе.Осетан је напредак у игри србског шампиона и много тога ће бити јасније,колико може тренер Станковић и његов тим,после утакмица против Либереца и Гента у Београду,као и после гостовања у Белгији.За сада ипак делује да Звезда нема решење када се играју утакмице против незгоднијег ривала и када је резултат од веће важности.То се показало против Омоније,Партизана и Хофенхајма. Управо због тога ће утакмице против Гента и Либереца дати одговор колико Звезда може у ЛЕ. Делује да ће у овој групи борба за пролаз бити неизвесна до задњег кола.

biber u linije

pre 3 godine

zbog čega nova?
da nije zbog dresova ili ipak zbog toga što ce pokušati da šutne na gol protivnika . Biće ipak gadno, ovde nema sklanjalice, a nisu tu i njihove sudije pa ne verujem da će svirati penal.
mislim da je ipak ispravan naslov, moramo videti zvezdu koja ima nove uslove igranja
Mislim da ce biti prilično teško pogoditi rezultat...

Slavisa V.

pre 3 godine

Po Krivokapicu po jedan Sanogo igra za svaki od timova. Je l' ima Sanogo i u Hofenhajmu? Evo, sad gledam, ipak nema. Do duse, ni ovaj jedan se ne zna za koga igra.

lal

pre 3 godine

@peruzzi: to je bio kajzer, a ne keln... u regularnom toku je bilo 1:0, ali smo ih pregazili u produzecima... taj isti tim je igrao i 1:1 protiv zubine barse...
ali tada su stankela i pantela bili na terenu, a ne na klupi i u savezu...
malo me sramota da pokusam da uporedim: djorovica, zivkovica, pericu ognjenovica ili jovicica sa bilo kim iz sadasnje postave...
dobro nisi pomenuo da zvezda ode u minhen i strpa bajernu 2 komada... malo je nerealno porediti kliker i svemirsku stanicu mir...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Овде би и бод био добар. Десетковани јесмо и то фали најбољи играч Катаи ал нема кукања ни предаје, играмо с оним шта имамо. Рече ми друг малоприје да су и они десетковани. Мало чудна формација и позиције неких играча ал ајд сад... У сваком случају хоћемо "срце на терен". ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ! ИДЕМО ❤ЗВЕЗДО❤!

Kg

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.
(Prelkor, 23. oktobar 2020 08:23)

Takav fudbal igraju. Isto tako su na svakoj utakmici u evropi postigli bar jedan gol a prosek ima jer 2,5 po mecu. I to su igrali protiv Liverpula, man citija, lions, shahtjora i brage. Lionu Dali cak 5 golova u dvomecu. Nije to smesan Tim, i u sustini zvezda je dugo imala 0-0 Bez da su nemci pretili ozbiljno. Naravno da je zvezda mogla bolje, ali isto tako naravno da su bolji i deset puta skuplji tim od naseg.

Vladan R

pre 3 godine

@ pilipenda

Svi igrači od reda, to rade, dižu ruku kao naša lopta iako znaju da nije. Čast izuzecima kao što je Fauler bio nekad, ali takvi su izmruli vremenom. Zašto bi samo naši bili budalu i sve priznavali. Kada bi svi sve priznavali ne bi ni trebao sudija. Usput budi rečeno sudija na Faulerovi priznanje, niti je klimnuo glavom, niti je promenio odluku, već je ostao pri odluci da jeste penal. Objašnjenje je : start golmana nije bio na loptu, plus da je time uticao na kretanje igrača, koji je morao da ga preskače, čime je izgubio balans, i zbog toga na kraju i pao.

cinjenica

pre 3 godine

Biće praznik gaženja buranije. Kod nemca nema sklanjalica
(Giljamdande efempe, 22. oktobar 2020 19:21)

Nema Elvisa bice 3:0 za Nemce.
(nosilac trampovog pera, 22. oktobar 2020 19:15)

jednostavno receno, ne moze
(dragan, 22. oktobar 2020 19:08)

da hoce 5 komada bez problema moze hofenhajm da utrpa
(internazionale, 22. oktobar 2020 18:59)

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar 2020 18:06)

Ne mogu da ne primetim , koliko pokušavate da na zvezdinim evropskim utakmicama izbacite frustracije jer ne možete da prebrodite -8 i ispadanje evrope, navijaci malog kluba

ovde

pre 3 godine

Sa ponosom i bez obzira na rezultat gledam naseg jedinog predstavnika u UEFA sezoni i to cetvrtu godinu za redom, ruzni komentari govore samo o zlobi, pakosti i ljubomori na jos jednu Zvezdinu evropsku jesen.

Walt

pre 3 godine

Trebali ste gledati basket, mnogo je lepši ugođaj. Kad ovako poredim prebacujući fudbal i košarku, stvarno mi nije jasno zašto je fudbal popularniji sport? Košarka je dinamična, uvek se nešto dešava, dok fudbal, ja koliko sam gledao sve se svodilo na naše pogrešne pasove u noge protivnika. Frustrirajuće!
(Džoni, 22. oktobar 2020 23:42)
Košarka je sport napada, sport gde je taktika u drugom planu i sve odlučuje inspiracija igrača, ako imaš dobre igrače imaš šansu i da pobediš. A fudbal je igra gde 11 poluamatera može da dobije Barselonu jer se igra na mali broj pogodaka, to je najveća čar fudbala. I pored svih para i dalje se dešavaju Lesteri, Atalnte, Grčke itd, kad se u košarci desi tako nešto, pa skoro nikad.

Вук Караџић

pre 3 godine

бедна Звезда, без игре, без храбрости губи од веома просечне екипе Хофенхајма која се вероватно неће ове године би пласирати за Европу за следећу сезону. Деки, јасно, није стратег бити тренер неопходан за европски успех.

wrt

pre 3 godine

Postoji nesto sto se zove "opasna igra", bez obzira na to da li je doslo do kontakta izmedju igraca - ovo kod prvog gola bio je faul kao kuca, za zuti karton.

nislija s merak

pre 3 godine

Tim iz mesta koje cine dvanaest sela i svi ukupno imaju 30k stanovnika.Sam Hofenhajm oko 3k.E moja Srbijo kod nas je sport moguc samo u Beogradu.

Pedja J7

pre 3 godine

Sanogo - jedini koji ima snage za duele, i ovaj muški fudbal!
U Ling Long balet ligi nosi epitet siledžije... A sad vidimo šta je realnost.

P-76ers

pre 3 godine

Ja ovo gledam bez opterećenja, prezadovoljan sam igrom Zvezde...

Daćemo mi jedan gol do kraja, ovi hvala Bogu neće ni do prekosutra da se igra...

aca

pre 3 godine

Nista za zameriti momcima do sada.Pobede i porazi su sastavni deo sporta.Samo ucesce cetvrti put za redom u evropskim takmicenjima je izuzetan uspeh.

Pravo na....

pre 3 godine

Čitam gol je regularan nije ga ni pipnuo... Šta je trebalo, da ostavi nogu pa da mu je onaj mesar polomi. Ovo je opasna igra i sudija je ladno mogao crncu i crveni karton da da...Pogrešio bi manje nego ovako. igra zvezde nije bila loša ili je bila bolja nego što smo većina nas mislili da će biti

Gagi

pre 3 godine

Najslabija karika u timu Zvezde je trener Stanković. Samo totalni diletant vrši onako stihijske izmene. Ovo Nemci su jedan od najslabijih nemačkih timova koje sam ja do sada gledao.

Marko

pre 3 godine

Kad vidim da jedan bundesligas cuva vreme i 1:0 protiv Zvezde, meni srce puno.
Sasvim smo bili solidni, na momente i opasni..
Cela odbrana dobra, posebno mali Erakovic.
Sanogo vise nego dobar, Nikolic preslab za ovu konkurenciju!
Spidi solidan.
Katai solidan, mada moram da kazem da je pod injekcijama igrao.
Falcineli odlican!
Bez Kange, Ivanica i Gavrica nije moglo bolje.
Idemo dalje!

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

U jednom trenutku posed lopte za Hofenhajm 82 za Zvezdu 18,pa koje ste vi bruke. Onaj Stankovic jos zadovoljan, nikad nista da zameri, onaj Milunovic sa onakvim zubima eventualno moze da pozira umesto statuee Samia u zoo vrtu. Prava je misterija kako ovaj Rodic ima veze sa bilo kakvim fudbalom, a kamoli nazovi ovim profesionalnim. Ko je njega vodio 2018 u Rusiju, to je tek za istragu. Gospodo, nemate pojma sto bi rekao Andjus,svih 11 igraca Hofenhajma su bolji od 11 igraca Zvezde.

Sasa

pre 3 godine

Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.

Miro,Bastina-Ohio

pre 3 godine

Cinjenica da Zvezda gostuje uglednom Nemackom timu,u okolnostima,kada su joj tri ponajbolja igraca rovita/Katai,Gavric,Boaci/, a dvojica pod koronom/Kanga,i Ivanic/-najiskusnija dva vezna igraca Zvezde,nisam, ocekivao povoljniji rezultat od ostvarenog poraza...Nemacka stampa je pompozno najavila uglednog Evropskog gosta,kao Evropskog sampiona,ciji trener je slavni Evropski fudbaler!U takovoj atmosferi postovanja gostujuceg tima,domacin je igrao u grcu i do kraja prvoga poluvremena nije igrom dokazao da je favorit u tom mecu.Izuzev precke u zadnjoj napadackoj akciji,na kraju prvoga poluvremena...zato sam ocekivao jos agresivniju Zvezdu u drugome poluvremenu...Uzalud!Nosioci napadacke igre,Katai /igrao rovit/ i Falcineli su izgubili dah u zadnjoj cetvrtini meca i Zvezdina igra se raspala!Sanogo je bio najstabilniji zadnji vezniu odbrani a u napadu u dva navrata najopasniji Zvezdin napadac...Zbog preke naravi,sa ponekom nonsalalatnoscu i zutim kartonom,njegovim izlaskom,kao i izlaskom rovitog Kataia,Zvezdin tim je igracki pao...Rodic i Milanovic su zadovoljili a mladi Erakovic izrasta u Evropsku Zvezdu!Ukratko ,Zvezda je polozila prvi Evropski ispit.Posto ce u sledecim Beogradskim mecevima Zvezda biti jaca za iskusne Kangu,Ivanica i Boacija,te supertalentovanoga Gavrica i izlecenog Kataia,mozemo ocekivati Zvezdu,kao jednog od favorita u zavrsnici Lige Evrope..

Serdjo Konsisao

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde! Bravo Deki, bili smo fenomenalni! Zvezda predobra.. Sudije su ovo resile.. Sudije navijale za njih. Stankovicu ostani

vladimir

pre 3 godine

ovde neki dizu taj hoffenheim kao treci najbolji tim bundeslige sto je naravno glupost..ispred njih su leipzig,gladbach i leverkuzen.ako gledamo njihovu stranu price onda je ovo bio tipicni "arbeits sieg "-radna pobeda sredinom nedelje protiv neugodnog srpskog tima.i sa prosecnom igrom su pobedili sto pokazuje da su solidan tim.igrali su kolko im je bilo potrebno dok su nasi zvezdini igraci igrali na svom maksimumum i to bez dva najkvalitetnija igraca u veznom redu ( ivanic i kanga ).sa njima dvoje ubedjen sam da bi postigli bar jedan gol.talijan u zvezidnom napadu solidan ali ipak i veoma prosecan centarfor.radnik je ,trudi se ali nije neko koji ti moze razvaliti protivnika sa dva gola ili slicno..nazalost.mozda gresim ,vreme ce pokazati..sve u svemu dobra igra zvezde koja je u skladu svojih limitiranih mogucnosti mogla doci i do pravednog X-a umesto sto je izgubila..

...

pre 3 godine

Jel bio vatromet na Rajku zbog skoro pa suta u okvir gola ? Jeste da nije bio sut ni danas u okvir gola ali probao je Sanogo da padne i trazi penal

Partizan u srcu od malih nogu

pre 3 godine

Da je u našoj ligi bio onaj start, čovjek bi dobio crveni a zvezda ne bi izgubila.Sad vidimo koliko su naše sudije na strani crvene zvezde

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Surove su ovakve utakmice. Ili daješ prvi gol, praviš totalnu paniku protivniku ili nestaješ. Tako smo dobili Keln onomad. Baš je malo falilo Falćiju za totalni tuš. Šteta. Ne treba očajavati, momci su se muški šibali do kraja.

Čupa Eraković fenomenalan, raste iz nedelje, najbolji a najmlađi. Mora što još češće gurati u 11. Sanogo pokazao zašto je igrao godinama u Jang Bojsu i vredeo bezmalo 7 milki ojra. Tenk na sredini. Dobro smo gurali ovaj 352 i ovako oslabljeni, može da se koristi na dalje uz neke korekcije.

Sa Kangom, Ivanićem i Gavrićem možemo da se bijemo i sa Slovanom i Gentom.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

ovaj primi go kroz usi i onda trci da se zali na neki faul na centru koji je on video (iako nije bio) e moj golmane odbrani ti sut pa se onda zali a ne kao faul mu kriv sto mu je lopta prosla kroz usi

carpix

pre 3 godine

Stanković protiv Omonije izvodi iz igre najboljeg igrača na utakmici Ivanića
Stanković večeras izvodi iz igre nqjboljeg igrqča Sanoga.
Ubacuje u igru tada Jovančića koji ni jednu ninpre ninposle.te utakmice nije odigrao.
Večeras ubacuje u igru Simića i Vukanovića koji nisu realno ni ne liče na fudbalere.
Solidan trener a ne neki dobar trener bi sa ovim igračima razbio partizan i Hoffenheim

Srdjan

pre 3 godine

Borjan - odradio posao. Ocena 6.
Gajic - odradio posao. Ocena 5,5.
Rodic - odradio posao i malo preko toga. Ocena 6.
Erakovic - njegov igrac je dao prvi gol, ali bez obzira na to potrebno je i dalje ga forsirati. Izuzetan potencijal. Ocena 6.
Degenek - lose postavljen kod drugog gola, ali daleko od toga da je krivac. Ocena 6.
Milunovic - direktan krivac za drugi gol, ali bez obzira na to, pokusao je da poveze akciju sa zemlje, ostalo vise nego dobro. Ocena 6.
Sanogo - fantastican do kiksa pred kraj prvog poluvremena. Napravljen nedosudjen penal nad njim. Ocena 6.
Nikolic - slaba partija do pred sam kraj, kada se oslobodio. Ocena 5,5.
Katai - odlicni pasovi, dusa mu u nosu. Ocena 6.
Spiridonovic - blagi uspon forme. Ocena 5,5.
Falcineli - odlicno kretanje, gradnja lopte, losa reakcija u gol sansi. Ocena 6.
Ben, Vukanovic, Petrovic, Vukanovic, Pavkov, Simic - nedovoljno vremena za ocenu, ali dovoljno vremena za kritiku oko truda kojim su mogli da dopune neznanje.
Stankovic - dobra postavka, u skladu sa onim sto ima od igraca. Ocena 6.

vladil73

pre 3 godine

Prosečan Hofejham koji je odradio jači trening i rutinski dobio utakmicu sa 60 posto snage! Razlika u klasi...! Komentator Arene posle snimka akcije kod prvog gola a gde se vidi da kontakta bukvalno nema bez smelosti da to i kažu....,fuj!

Digging Bill

pre 3 godine

0 (nula) šuteva u okvir
(ende,
Pa i njie lose...protiv Partizana ste imali jedan (dodavanje Stojkovicu) i jos jedan ,onaj izmisljeni korner,pa onaj udarac koji samo vi znate najvise od svih ekipa na Svetu da koristite.Ah,da,jeste...zaboravio sam posed j bio na vasoj strani,bukvalo na vasoj(stooperi i bekovi).Pazi naslov....zamalo !

Goran Loznica

pre 3 godine

“Na sve to, Crvena zvezda je prethodnog vikenda igrala "večiti" derbi sa Partizanom i videćemo kako će energetski odgovoriti na popularni Hof.”



-Pa i Hoffenheim je igrao za vikend svoj meč protiv prejake Borusije Dortmund. Ne razumem poentu priče?

prager

pre 3 godine

Ovaj hofenhajm teska truba. Nista posebno. Zvezda ove godine ima tu nesrecu da ne moze pred svojim navijacima igrati. Dobila bi i omoniju pred punom marakanom. Ne kazem da su nesto posebno al ni jednom klubu ne znace navijaci kao zvezdi. Ovu grupu bi zvezda kuci sve tukla da je normalno sve. Klubovima sa pozorisnom atmosferom na stadionu korona ne smeta.

bice bolje

pre 3 godine

Dobra utakmica, igra zvezda, gol posle faula, da su jos bili Kanga i Ivanic, bilo bi bolje.
Kad Hofenhajm pobedi Bajern 4:1, jedan od najboljih u nemackoj ligi, onda ce da nas vrati na fabricka podesavanj, kada odigramo egal sa njima onda su krs, odlucite se vise hejteri sta su i ko su.
Lepo je igrala zvezda, Milunovic, Degenek, Erakovic, Sanogo, Felcineli odlicni!

CJC

pre 3 godine

Pa svaki naš centaršut je opasan, pa jel moguće da 5 opasnih takvih da nijedan u gol ne možemo da ubacimo?
Evo Pavkov ulazi, treba ga samo pogoditi i to je gol.

Nikola

pre 3 godine

Nije Stanković kriv realno! Pa kada bi i Murinju ili Gvardijoli dali ovu boraniju od igrača na čelu sa Gobeljićem i Rodićem ne bi uspeli ništa da urade! Ovo jednostavno nije tim za elitna evropska takmičenja!

Emodžija

pre 3 godine

Igra se 85’ a Zvezda nije uputila ni jedan udarac u ram gola.
Posed lopte Zvezda 38%.
Bunkeriše i opet gubi a protivnik igra bez najboljeg napadača.
Šta da se gleda?

C i n i k

pre 3 godine

Trener jeste 0,ali i ovi igraci CZ su balvani,pojma nemaju i ne kapiram trenera, dal on pogleda bar 3 x celu ovu utakmicu natenane kuci, da vidi ko kako i sta igra u CZ?
Tu nma iole dobrog fudbalera, bukvalno nijedan fudbaler nzna 1 tacan pas da napravi, a sta pisati o taktici, oni veze nmaju sta je to, sta napisati o suvise lakom gubljenju lopte, o tehnickom neznanju, o gradjenju lopte, o pregledu igre, o igri u 16 /rcu,o nabacivanjima pred gol,neverovatno je kako je CZ uspela da okupi toliko losih pojedinaca?
Sto se tice trenera, covek je neznalica, treba napisati onako kako jeste.
Jedina dobra stvar je sto nece biti publike jos bar 1 godinu na nasim stadionima i gde covek moze bar na TV malo da odgleda ovo mucenje..
Hofenheim je 1 prosecna ekipa sa ne bas zavidnim stilom ali su za CZ izmislili fudbal.
Odavno sm inace prestao da pratim domace klubove ali prosto sada nam mogao da se uzdrzim od komentra jer sm pogledao utakmicu posle ko zna koliko vremena, stvarno bedno izdanje CZ,ujedno,ovi stranci u CZ ne vrede pisljiva boba!

Vitezkoja

pre 3 godine

Biče ovo težak meč ali nesmemo podčeniti protivnika i igrati na kontre i polukontre zna Dejan Stankovič kako da upari Spiridoniča i Kstoviča na napadačkim pozicijama a iza igra Ben. tesßško je bez ivaniča i kange ali smo opet bolji

Sabre

pre 3 godine

Hajnkes je '91-ve izveo "sastav za totalnu ofanzivu", veceras cemo videti i "sastav za totalnu defanzivu".
(Slavisa V., 22. oktobar 2020 21:05)

Za neupucene ciji klub je na letnjem raspustu vec mesecima, ovaj klub protiv koga Zvezda igra je dobio Bajern sa 4-1. Da, Bajern. Znas, onaj najbolji klub na svetu trenutno. Lepo je sto si pokusao da budes duhovit, ali ne ide ti bas...

Evropska zvezda

pre 3 godine

Hahah, pa nema u Evropi Elvisa i ekipe pa da za urlik i skakanje dobijes faul ili da za skok u bazen kao Sanogo dobijes penal. A pokazna vezba kako se za lakat odma dobija zuti karton.

Mene samo zanima da li ce i kada ce ova uraganska zvezda nekome da sutne u okvir gola iz igre. Na derbiju bez suta, danas isto...gde nestane ta magija i lakoca davanja golova Falsinelija, Kati Magika i ostalih virtuoza !?

Luka

pre 3 godine

S obzirom kakva smo boranija i kanta za napucavanje bili u zadnje dve godine u evropi i da smo smo jedva na silu se plasirali ove godine primiti samo dva gola od bilo koje nemacke ekipe je super
(Mali Milojica sin od Malog Radojice, 22. oktobar 2020 23:03)

@ Mali Milojica
Ali Hofenhajm je igrao bez svog najvažnijeg igrača, bez napadača i opet zabio Zvezdi dva a Zvezda je igrala bunker i primila golove od slabih napadača. I to je problem. Da je Hofenhajm igrao u punom sastavu, da je Zvezda nešto i odigrala (nije imala ni jedan udarac na go protivnika) i da je rezultat isti kao sad 2:0 za Hofenhajm još i nekako. Ali ovako..

Mix

pre 3 godine

Citajuci komentare, pomislio sam Zvezda dominira... Onda pogledam statistiku - 39% poseda, 0 suteva u okvir, 2x napada, 4x manje opasnih napada - sta bi bilo da ne igraju dobro?

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Šta reći, izgubili smo, ali smo se držali odlično u većem delu utakmice! Primili smo dva jeftina gola mora se priznati, prvi gol je bio veoma diskutabilan, mada se na snimku ne vidi najjasnije da li je došlo do kontakta na centru, ako jeste faul je evidentan i sudija je morao prekinuti igru, tako da ne bi u tom slučaju ni bilo vodećeg gola za Hofenhajm, ali ako nije bilo kontakta onda je sve regularno bez dileme, a drugi gol smo primili u nadoknadi, jeftino, šteta, moglo je da se nekako iščupa bod uz malo više sreće ali nema veze, ova igra od večeras obećava. Hofenhajm jeste bolji tim od Zvezde u ovom trenutku, i zasluženo je pobedio sa 2:0 moram priznati, to je nesporno, plus nije bio u najjačem sastavu večeras, sve to stoji, ali Zvezda je uz malo više sreće mogla iščupati bod večeras. Dobro smo stajali u većem delu tekme, moram priznati da me je Zvezda iznenadila tom sposobnošću da parira jednom od najbojih timova Bundeslige, posle Bajerna i Borusije Dortmund trećeg po snazi u Bundesligi trenutno. Ova igra daje nadu da možemo izaći iz ove grupe. Šteta za večerašnji poraz ali izgubili smo od veoma jako tima, tima koji je nedavno deklasirao Bajern sa 4:1 na svom terenu, ne smemo to smetnuti s uma. Idemo dalje hrabro, samo nastaviti raditi marljivo i vredno i bodovi protiv Libereca i Genta bi morali doći.

Kolja

pre 3 godine

Zvezda sasvim solidna večeras punih 75 minuta.Bila ravnopravna i odigrala najbolju utakmicu ove sezone u evropi bez konkurencije.Šteta za poraz i za drugi gol.A sada sledi nešto mnogo,mnogo teže a to je "pod moranje" dobiti Liberec pa Gent.Vrlo,vrlo teško.Pogotovo što su najbolji igrači ili roviti ili bolesni.Treba ponekad biti objektivan.Svi pričaju da je Hofenhajm oslabljen,ali u timu koji ima 20 igraca koji su svi placeniji od najskupljeg Zvezdinog nema slabog igraca.A Zvezdi fale dva n ponajbolja plus Gavrić i Katai koji se jedva kretao i pitanje je da li je izgubljen za Liberec.

Delije Čikago

pre 3 godine

Sanogo je klasa za našu ligu, malog Nikolića ima u svakoj osnovnoj školi, loptu ne zna da primi, Falči nema s'kim, spori smo, i kad pokušamo brže grešimo, jer nismo navikli tako zbog loših trenera u mlađim kategorijama, ako izvučemo ovde bod to je kao kuća...

2CRAZY

pre 3 godine

Ne mogu da ne primetim , koliko pokušavate da na zvezdinim evropskim utakmicama izbacite frustracije jer ne možete da prebrodite -8 i ispadanje evrope, navijaci malog kluba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cinjenica, 22. oktobar 2020 19:27)

Ne mozemo da podnesemo nepravdu, kad se sve dovede u red, onda necemo vise da vas prozivamo.

Милан

pre 3 godine

Добра утакмица србског и немачког представника у којој су нијансе одлучивале. Овог пута домаћин је изашао као победник искористивши две шансе од три из категорије озбиљних прилика за гол. Црвена Звезда је такође створила три озбиљне прилике, али није дала гол. Ипак, по свему виђеном Звезда би могла до бода или три у Београду, само да играчи буду здрави. Осетан је био недостатак Канге, Бена и Иванића, можда и Панкова, Гаврића.. Звезда је променила и систем пред утакмицу, могуће да је и то утицало на коначан исход и питање је како би могла одиграти у Београду у свом уиграном досадашњем систему са четири играча у дефанзиви,односно два штопера и два бека.Уколико Хофенхајм победи наредна три меча и у Београд дође без морања победе и уз то одмори неколико играча,Звезда би сигурно имала веће изгледе за повољан резултат.Исто тако Звезди је неопходно да освоји што више бодова у наредне три утакмице и да пред тај меч буде у конкуренцији за пролаз групе.Осетан је напредак у игри србског шампиона и много тога ће бити јасније,колико може тренер Станковић и његов тим,после утакмица против Либереца и Гента у Београду,као и после гостовања у Белгији.За сада ипак делује да Звезда нема решење када се играју утакмице против незгоднијег ривала и када је резултат од веће важности.То се показало против Омоније,Партизана и Хофенхајма. Управо због тога ће утакмице против Гента и Либереца дати одговор колико Звезда може у ЛЕ. Делује да ће у овој групи борба за пролаз бити неизвесна до задњег кола.

Aleks

pre 3 godine

Momci i ne igraju lose, dobro je ovo, a ovi iz Hofenhajma mesari brate, sudija pusta malo onako bas vise grubu igru? Razumem ja domacin i to ali brate, kostolomci.

Milan Djordjevic

pre 3 godine

Nule. Zadnje mesto u grupi. Ne može da daju gol prosečnim ekipama a kamoli Hofenhajmu. Igra ništa samo spašavanje žive glave. Opet dovodite napadače čijo je učinak u ping pong ligi koji je politička liga. Samo dva kluba konkurišu za prvo mesto.

ludilo kompletno

pre 3 godine

Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.
(Sasa, 22. oktobar 2020 23:28)

Gde ti živiš? kakve veze što je stadion u selu?

Милан

pre 3 godine

Ово су утакмице где Звезда итекако има шта да покаже. Противник јак, домаћин, кренуће офанзивно, Звезда има играче да одговоре на такву игру и да из добре дефанзиве и брзих акција у контрама и полуконтрама дође до ефикасне завршнице. Звездина одбрана је уиграна, чврста и искусна и уз значајно појачање из средине, Санога, може да одговори брзој игри Хофенхајма. Средина је добра, имамо добрих играча у контроли лопте и пасу, а у нападу је брзи и борбени Фалчинели, тимски играч. Недостају Канга или Иванић, бар један од њих двојице и ту Станковић треба да пронађе решење. Мислим да су Саного, Николић,Гаврић, Бен и Катаи прва решења, али ту су и Спиридоновић и Петровић. Ко год да буде, биће неопходно много трчања и дефанзивних задатака, а у нападачком смислу, брза игра преко Катаиа, Бена, Гаврића, Фалчинелија. Ту су увек и прекиди из којих Звезда тражи своју шансу. Звезда треба да одигра чврсто, борбено, храбро, стабилно у дефанзиви и стрпљиво да сачека своје шансе. Како год да се заврши овај дуел србски шампион се и даље пита и одлучује о својој судбини за пролазак групе. Звезда!

Katai

pre 3 godine

I više nego zadovoljan igrom, Sanogo i Eraković pokidali, bez Kange i Ivanića, Katai i Ben roviti, imali smo šanse, koje nismo iskoristili, oni jesu. Dobiše 4:1 Bayern, koji dobi 4:0 Atletico. Verujem u prolaz grupe, veliki je hendikep što će biti prazna Marakana... Grobarima, koji više mrze Zvezdu nego što vole Partizan, i koji su očekivali 5-6 komada, srećna borba za 2. mesto sa Vojvodinom i da daleko dogura Partizan u konferencijama sledeće sezone, kad već nije ušao u LE ove sezone da pomogne u borbi za 15. mesto.

Džoni

pre 3 godine

Trebali ste gledati basket, mnogo je lepši ugođaj. Kad ovako poredim prebacujući fudbal i košarku, stvarno mi nije jasno zašto je fudbal popularniji sport? Košarka je dinamična, uvek se nešto dešava, dok fudbal, ja koliko sam gledao sve se svodilo na naše pogrešne pasove u noge protivnika. Frustrirajuće!

Katai

pre 3 godine

Vrh igramo ! I to bez Kange, Ivanića i Bena ljudi ! Organizovano bez grešaka u odbrani, jednak broj šansi, mi više većih šansi, Sanogo pokazuje iz tekme u tekmu zašto je doveden, a mnogi ga pljuju. Eraković odličan takođe, aj ovako i u 2. Poluvremenu pa da izvučemo bod, koji bi bio ravan bodu protiv Napolija od pre 2 sezone. Nije mi jasno kako su ovi razvalili Bayern.

zex

pre 3 godine

Zvezda moze da ih dobije u Beogradu, fali Kanga mnogo ali veceras su imali odmeravanje snaga, ima tu itekako mesta za napredak.Nije bilo tako lose, siguran sam da ce Hofenhajm kiksirati bar na dve tri utakmice do kraja, sledeca je bitna da se pobedi.Katai je bio povredjen, jasno se videlo, fali Kanga i Ivanic,Sanogo je klasa, najbolji u Zvezdi, najjaci covek na terenu sa samo jednom greskom.Petrovic nema mesta u Zvezde.Gajic se zakopao ocajnom partijom, covek nezna da uputi centar sut.Ben jednostavno prespor za ovaj rang takmicenja.Spiridonovic moze da igra mnogo bolje.Nije bilo Brukanja, Hofenhajm je tim koji igra otvoreno,i ostavljaju prostor za gol.

misa

pre 3 godine

Spiridonovic ocaj zivi. Falcineli isto , ko amateri neki. Nisu za prvu ligu Srbije uopste. Hoce li ova Zvezda vise naci nekog krstenog spica. Godinama najslabija pozicija u timu. Covece koliko je bitna pozicija spica, nije ni cudo sto je zvezdu cesto mucno gledati sa ovakvim napadom.

crni_redstar

pre 3 godine

mister neznalica, najlosija karika, no nije gora od terze i mrkele. ono kad ti evropu igraju spiridonovoc, petrovic, vukanovic i simic-kraj vica. stanlovic legenda kao igrac, kao trener najveci promasaj u istoriji Zvezde.

fidelio

pre 3 godine

Pa nije ovo Ivanjica i Topola da kod prvog gola protivnicki igrac dobije crveni na sredini terena. Mnogo ste razmazeni. Za Kk Cz kapa dole.

Sabre

pre 3 godine

Ali Hofenhajm je igrao bez svog najvažnijeg igrača, bez napadača i opet zabio Zvezdi dva a Zvezda je igrala bunker i primila golove od slabih napadača. I to je problem. Da je Hofenhajm igrao u punom sastavu, da je Zvezda nešto i odigrala (nije imala ni jedan udarac na go protivnika) i da je rezultat isti kao sad 2:0 za Hofenhajm još i nekako. Ali ovako..
(Luka, 22. oktobar 2020 23:30)

Tebra, nama je ceo startni vezni red falio a njima jedan napadac. Bas bih voleo da vidim JEDNOG napadaca u JSL koji bi onako dobro usao izmedju trojice i sproveo rutinski volejcinu pod precku. Dajte nam jednog takvog loseg.. dva ako moze?!

Surova istina

pre 3 godine

Najbolja partija zvezde ove sezone. Cisto da se zna sta je bundesliga, a sta ling long liga.
Stankovic prvi put postavio odlicnu taktiku i nagovestio da ce ipak biti dobar trener. Hofenhajm do gola nije uspeo da uradi nista. Da je ovo bio neki tim iz austrije, belgije ili holandije bila bi drugacija prica. Taktika igra i zalaganje na visokom nivou, momci su se stvarno trudili ali Hofenhajm je dve klase iznad.

Bajs

pre 3 godine

Vrh igramo ! I to bez Kange, Ivanića i Bena ljudi ! Organizovano bez grešaka u odbrani, jednak broj šansi, mi više većih šansi, Sanogo pokazuje iz tekme u tekmu zašto je doveden, a mnogi ga pljuju. Eraković odličan takođe, aj ovako i u 2. Poluvremenu pa da izvučemo bod, koji bi bio ravan bodu protiv Napolija od pre 2 sezone. Nije mi jasno kako su ovi razvalili Bayern.
(Katai, 22. oktobar 2020 21:55)

Da im je neki Srbin glavni igrac, onda bi ti sve bilo jasno. Ovako se pravimo blesavi, ko da Kramaric ne postoji.

Pera Detlic

pre 3 godine

Mile ne igraju protiv reala ali igraju sa timom koji ima 5× veci budzet od zvezde.Ja sam ocekivao poraz bar sa 4 gola razlike.Nasa sansa su pobede u Beogradu i neki remi u gostima.Svebe mogu pasti u Beogradu.Polovican ucinak nasih momaka danas fudbaleri izgubili kosarkasi pobedili ja zadovljan.

lal

pre 3 godine

Ovo Nemci su jedan od najslabijih nemačkih timova koje sam ja do sada gledao.
(Gagi, 22. oktobar 2020 22:54)
ne jedan od, nego drugi najslabiji tim u bundesligi... jedino je bajern, koji su nakantali 4:1, losiji od njih...

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Evo usporeni snimak, krupan kadar gdje se vidi da igrac cisti loptu i ne dodiruje Nikolica niti jedan milimetar. Ispravna odluka sudije.

malo preciznije

pre 3 godine

Sta bi tek bilo da im igralo pola ekipe sa Kramaricem... Katastrofa kako igraju. Opet bez suta u okvir.
(Valentin, 22. oktobar 2020 22:51)

Kramaric i Kaderabek od prvotimaca nisi igrali, to nije bas pola ekipe.

bobanmkd

pre 3 godine

Sto Sanogo ne tuce nogama & rukama ovde ?
Zna da ce popiti crveni ali odmah.

Zato...ce Evropa biti NULA.
Videcete protiv Libereca u sledecem kolu-kuci.
Nisam zlonameran...samo sam realan.
Veciti derbi je kao tuca kaubojaca i indijanaca
Cim se igra normalan fudbal...bez vudu sportske srece, nema ih nigde.

slobinator

pre 3 godine

da se igra sa publikom ne bih sumnjao u prolaz jer verujem da bi dobili sve tri kod kuće.naivno smo uzgubili od ekipe koja ništa posebno nije pokazala.mora to jače hrabrije i napadački

Nešoni

pre 3 godine

Može Zvezda.... da primi 4-5 komada.
Pa da li imate oči i mozga... Koja Zvezda, koji Partizan, koji Tončev, Terzić, Vučetić, Kokeza itd
Klupski fudbal u Srbiji ne postoji odavno

samo kazem

pre 3 godine

ono sto vidim zvezda neprecizna, bez ideja,
spori.
mnogo raspravljaju i jako su glasni.
hoffenheimova klupa i igraci skoro i da se necuju.

velika zvezda veliko nista.

Dragisa

pre 3 godine

Nisam toliko nezadovoljan.Momci su se hrabro borili,malo je falilo da ih mi prvo otvorimo golom posle ko zna sta bi bilo.Hofenhajm je ozbiljna ekipa,favorit u nasoj grupi,skoro dobili jedan Bajern 4-1.Idemo dalje,napred Zvezdo

Salaso

pre 3 godine

Da je Miloje na klupi, ne bi bilo zime. Ovako tesko da ce doci i do boda.
(morimoto, 22. oktobar 2020 19:28)
Što Miloje? Stankela još nije osetio poraz od 6 komada razlike? Pa evo prilike večeras

vlade

pre 3 godine

deki je legenda, ali nije ovo za njega.. pokušati da se forsira Murinjova igru sa ovim igračima, je van svake pameti, nakanta će nas svi redom u grupi.. sporo se prebacujemo u fazu napada, pa mi jednu krštenu šansu za kojom imamo da žalimo nismo napravili, a jurili smo rezultat celo drugo poluvreme.. prekidi katastrofa, centaršut ne postoji.. kondicija do šezdesetog minuta..

Sabre

pre 3 godine

Realno, bas steta. Odlicno smo igrali, moglo je ovo da bude i nekih 1-1 komotno, al sta da se radi, glava dole. Slabi smo napadacki, i glupi nepotrebni kiksevi su presudili, ali svako sem pacenika iz crno belog tabora ce reci da smo posteno namucili jedan jako jako ozbiljan tim.

fuki

pre 3 godine

Stankovica ne moze da ne voli nijedan zvezdas, bilo kao igraca bilo kao coveka ali mi nije jasno sta mu je cilj...

Drago mi je sto igraju Zvezdina deca ali nikako da shvate da su jos deca i da nije na njima da pametuju i komplikuju i da moraju jos da uce ( zato su tu Katai , Ben, zabar itd)... mora jednostavnije , pas , centarsut , izbijanje lopte itd...daju neki gol nekoj Macvi i odmah glume zvezde...

BogiZ

pre 3 godine

Ama bre šta je uopšte bilo ovde sporno. Nemci krš ekipa u ovakvom sastavu i od njih se izgubi utakmica. Uvek je neko kriv kada izgubimo a mi sjajni i hrabri...

Saca

pre 3 godine

Eraković igrač utakmice lagano. Svaka čast mali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bob, 22. oktobar 2020 23:05)

Ne može biti igrač utakmice kad je očajno reagovao kod prvog gola i direktan je krivac za isti.
Naravno da je potencijal i da ima šanse da napravi karijeru, ali isto tako naravno da je ubačen u vatru prerano.

remax

pre 3 godine

Dajem 3 utakmice sa dobrom igrom za jednu sa dobrim rezultatom.
Pristojna igra ali poraze ne treba slaviti kao što to neki rade.
Ostaje žal za bodom na koji se nije računalo, a ipak je mogao da se osvoji.
Slaba realizacija, stara boljka.
Liberec bi morao da se pobedi da bi ostali u igri za prolaz.

skolo

pre 3 godine

Nemam ja problem sto smo slabiji tim. Nemam problem ni da izgubimo. Problem je sto igramo potpuno amaterski fudbal. Napucavanje, nijedno dodavanje ne prolazi, trcanja sa loptom nema. Ja stvarno ne znam sta su ovi ucili ceo zivot.

Peruzzi

pre 3 godine

Ne tako davno, dodje nama Keln, vicesampion Nemacke u Beograd, Zvezda ih rasturi 4:0, oduci ih od fudbala. A sada ne mozes jednu sansu protiv prosecne ekipe da stvoris, razbiju te i fizicki i tehnicki. Kako se kampanjski radi u nasem fudbalu, sam plasman u ligu evrope je senzacija sama po sebi. Gde su pare od 2 godine igranja lige sampiona? Zasto nije doveden neki bolji napadac, vezni red katastrofa. Prvi gol je cist ko suza, igrac uklizava pola metra od zvezdinog igraca koji ne znam zasto pada kao pokosen. To bi verovatno u nasoj namestenoj ligi bio faul a mozda i crveni karton u slucaju da zvezzda ne vodi ili gubi. E pa ovo je Evropa!!! Razlika u klasi primetna, a ovi vodeci evropski klubovi su 2 klase ispred Zvezde.

Partizanovac

pre 3 godine

Nije lose Zvezda igrala.Stankovic je formacijom potpuno paralisala Nemce,malo su sanse imali.Posle je doslo do izrazaja njihov kvalitet.Ali mogla je i Zvezda kojim golom da zakomplikuje utakmicu,bili su nedovoljni odlucni u zavrsnom pasu.Falio je Kanga to se videlo.Sve u svemu korektna Zvezda

Nikola

pre 3 godine

Sam bog nas pogledao što nismo otišli u LŠ! Sa ovakvom igrom i boranijom od igrača služili bi samo za nabijanje gol razlike! Mada ovako nesigurna i jalova igra zvezdinih bunkeraša je sramota i nije dostojna čak ni LE!

Цоа

pre 3 godine

...И гол није споран. Ни најмање. Регуларан, течан и тачан. Сјајан.

То што је било на средини није фаул. А надам се само да је тренер гледајући у тунелу снимак нешто и научио , а тек после на трибинама седећи и размишљајући о црвеном картону.

Analiza

pre 3 godine

Uakmica za nauk.Mladi da steknu iskustvo i vide gde su u odnosu na Evropu a citav tim da se oslobodi straha kad igra protiv jacih klubova,kao i da vide da mogu protiv jacih timova da igraju a ne samo da se brane,sto im je usadio jos Milojevic.U prvom poluvremenu je Sanogo bio bez konkurencije najbolji igrac,ne samo Zvezde vec na terenu ali zamalo jedna njegova nepaznja i greska da nas kostaju primljenog gola.U drugom delu je izgubio snagu i odmah to nije to jer je spor igrac ali zna sa loptom i fizicki izuzetno jak.Mislim da smo dobili odlicnog stopera u Erakovicu a pravi potez je poverenje Stankovica nakon kiksa u derbiju.I veceras je poceo stegnuto,prve 2-3 lopte iz straha lose predate ali kako je utakmica odmicala,dobio je sve duele,odneo mnoge lopte iz opasne zone a u vazduhu dobio svaki duel.Nikolic ispod uobicajenog nivoa,uvek za sekund kasnio sa startovima,predajom lopte,percepcijom.Falcineli se odlicno gradio,morao je iskoristiti bar jednu sansu,mozda onaj lob koji je otisao na tribine.Pozitivan utisak.Sa Kangom i Ivanicem bi to bilo mnogo bolje,sa Kangom pogotovo jer su ovo utakmice kao stvorene za njega ali i njima je falio babaroga Kramaric i jos neki igraci.Generalno su dobra tim,kada su kompletni,pri vrhu tabele i nisu tek tako razbili Bajern.Nedostaje nam kreativnost,koju bi imali sa Kangom i Ivanicem,fali nam brzina,pogotovo ona startna ali Ligu Evrope mozemo bez problema sa svima igrati.Naredne dve utakmice su jako bitne,mozda i kljucne.

Srecko Sojic

pre 3 godine

@ Neposteni gradjanin
Vlasnik kluba je jedan od najbogatijih Njemaca.Lik je zaobisao njemacke zakone i privatizirao nizeligaski klub koji je uspio dovesti u Bundesligu. A kako vidimo i na evropsku scenu. Sada u doba korone igra se u Sinsheimu a inace se evropske utakmice i domacinstva sa klubovima za koje se zna da ce biti puno gledatelja igraju na vecim stadionima u susjedstvu. Hoppu je jeftinije iznajmiti veci stadion u okolici nego praviti novi. Nisu pare problem vec njemacki zakoni i njihova racionalnost. Sta ce ti veliki stadion u mjestu( selu sa 3,5k stanovnika) ako znas da ces ga napuniti par puta godisnje ako gostuje Bajern ili B.Dortmund a u svim ostalim slucajevima tipa Union Berlin,Frajburg... neces popuniti ni pola tog seoskog stadiona.

SAŠA FRANKFURT

pre 3 godine

Oposum, divna životinjica: Hoffenheim je 8, nikako treći! Frankfurt im je naneo prvi poraz u sezoni, sad već imaju dva!! Zvezda može da ih dobije u Beogradu, a treba juriti pobede i protiv Libereca i Genta!

zanimljivo

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.
(Prelkor, 23. oktobar 2020 08:23)

Još jedan fun fact:

Partizan je zadnji put pobedio u gostima u ligi šampiona pre 38 godina.

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 3 godine

Fali Kanga ko leba da uputi taj zavrsni pas.Vidi se da je Katai rovit i da ne moze da pruzi sve sto zna.Ne znam kakva je situacija sa Gavricem da probamo sa njim u drugom poluvremenu. Ajmo Zvezdo ne daj se

гол323

pre 3 godine

Ништа спорно код гола за 1:0, моје мишљење. Звезда без идеје. Јако лоше. Мислио сам да ће измене у 70том донети макар бод Звезди али ништа. Чини ми да Звезда чак није имала ниједан шут у оквир. Све у свему јако лоше. Није овај Хофенхајм ништа посебно, али за наше клубове су изгледа ЏЕЛАТИ и Гент и Либерец. Нажалост.

Цоа

pre 3 godine

Доста добра звезда.
Штета само што су изашли на терен преплашени. Задовољни са 0-0. Па момци није ово лига шампиона. Морају у глави да буду нашпановани на 6 победа, па храбро и како буде. Али добро, самопоуздање им је срозавано две деценије, као и нацији, земљи.... Не може то преко ноћи.
Фалћинели најбољи.
Родић одмах ту. Можда 3 центаршута су на утакмици били да ваљају, један је био његов. О претрчаним километрима да не говорим.
Гајић врло добар.
Самог добар, само му долазе жуте минуте када није баш баждарен и када врло лако добије жути или се игра испред нашег шеснаестерца и има неке нерезонске одлуке.
Катајиа смирити мало. Добар али некад покушава да изведе нешто из месијевог асортимана, а то код њега изгледа неозбиљно. Може много, али као свака десетка мора да се заузда.
Станковић аматер али видећемо. Свакако је искључен као павијан. И уопште не разумем стајање и дреку 90 минута. У реду некад мора. Значи и треба. Љупко Петровић је историјски у најважнијим утакмицама углавном седео. Можда јер је било дозвољено пушење тада.
Све у свему солидно. Али само радити на психи. Није хофенхајм Бајерн, нити је либерец Наполи, ни Гент Тотенхем. Против свих може и мора да се игра и кући и на страни. Да се граде акције, да лопта клизи.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

@ neutralni felš
...... lako je Tebi, ti možeš i sa pola i sa 100% snage svake godine da navijaš bar za 6-7 kluba..... Da Te podsetim : urlao si za Krasnodar, cepao si se za Keln, bacao se u blato za Liverpul, kmečao si za Ararat, slinio si zbog Olimpijakosa, večeras ćeš drhtati kao lažni svedok zbog Hofenhajma, za par dana nosićeš šal oko vrata Genta,,,,,, itditditditd...... i tako ćeš do kraja života,,,, NAVIJAĆEŠ TI BAR ZA DVE TREĆINE EVROPSKIH KLUBOVA TO TI JA OBEĆAVAM.......
Inače lepo od tebe što pratiš Zvezdu, i kad je ranjena, kao večeras npr.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Sanogo buldožer na sredini. Ni da ga pipnu. Fenomenalan. I Milun jako dobar u ovoj formaciji sa 3 štopera, najviše mu i leži.

4k4.Dex

pre 3 godine

Sve u svemu dobra igra. Da je nešto i ušlo bilo bi nerešeno ovako kad se ne da gol nema šta da se traži. Bravo momci idemo dalje još jače.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Није велики пораз како су неки наслућивали ал је ипак пораз. Ал после свега приказаног некако не могу баш бити незадовољан, борили су се наши и пружили колико су могли и знали у овом тренутку. Треба ово много боље а питање је колико је то могуће са оваквим тимом који имамо. Наредни прелазни рок морају се ти бекови бољи купити, они прије свих. Ако буду дозволили публику у Београду и још кад нам се врате преостали играчи ја вјерујем у побједе па и против Хофенхајма зашто да не, нису ни они нешто специјално колико се прича.

bajro enimal

pre 3 godine

ovo je neki napredni nivo bunkera...pet odbrambenih i pet zadnjih veznih...to im je navika kroz celu istoriju, bunker pa cekaj penal(e)...

Mikijaveli

pre 3 godine

Da li ste, i kada videli naše košarkaše da se žale kod sudije kad gube? Samo nabedjeni fudbalerčići... jaki samo na konferenciji pred meč. Faul ili ne primio si gol, igraj da daš 2...e,ali nema to u glavi, a ni dole za takav pristup

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Kad nema Gobeljica ova ekipa izgleda malo ozbiljinje, a kad izbacimo jos Rodica, e onda ima nesto da bude od ove ekipe.
(sportdetective, 22. oktobar 2020 22:44)


i Gajica

Sasa

pre 3 godine

Jel moguće da se ovoliko pljuje ekipa, a utakmica nije ni počela, pa igramo 4 godinu za redom evropsko takmičenje, prvi smo, osvajamo titule, ne znam zaista šta više hoće neki ljudi, kad Eraković, ne valja menadzerski igrač, kad ne igra Eraković već Pankov onda igra rupa propali igrač, gde su naša deca, da li neki čitaju šta pišu, pljuju dete od 19 godina koje je odigralo 3 zvaničme utakmice, a uz to je polazao potencijal i pored grešaka, dajte mu oar utakmica pa mu sudite, hvala Bogu kad mu daje šansu, ovoliko negativnoh komentara kao da smo već igrali i izgubili ubedljovo, zaista ne razumem šta neki više hoće od ekipe.

Slavisa V.

pre 3 godine

@Sabre, ne znam po koji put cu ponoviti da sam navijac Zvezde (bio), ali kako to objasniti koji skacete i slavite dok ekipa gubi 6-0. Gledao sam uzivo Maradonino remek delo, a pamtim AEK. Ti ne znas ni o cemu govorim. Kako si pogodio da mislim na sastav Zvezde?

Pera Detlic

pre 3 godine

Mile ne igraju protiv reala ali igraju sa timom koji ima 5× veci budzet od zvezde.Ja sam ocekivao poraz bar sa 4 gola razlike.Nasa sansa su pobede u Beogradu i neki remi u gostima.Svebe mogu pasti u Beogradu.Polovican ucinak nasih momaka danas fudbaleri izgubili kosarkasi pobedili ja zadovljan.

Iskreno

pre 3 godine

Momci su se borili. Ovo je neki maksimum ove naše Zvezde, nažalost. Deki je posebna priča, nekako ne ume svoj temperament da prenese timu, već im stvara teret. Na terenu nemamo vođu. Mladi igrači nikakvi, osim Erakovića koji polako sazreva. Strancima pokazati granične prelaze Republike Srbije.

Krle

pre 3 godine

Srecno Zvezdi od jednog Partizanovca.Svaki bod je bitan za tu 15 poziciju koju jurimo.Zanimljiva formacija Stankovica, moze ovo da bude dobro

Momcilo

pre 3 godine

Taj seoski tim, kako ga ti zoveš, pobijedio je Bajern 4:1 u tekućoj sezoni.




Bruka da jedan seoski tim ne mozemo da pobedimo. Hofenhajm je selo od 3200 stanovnika. Stankoviceva formacija 7-3-0 je postavljena da ne primimo pet komada. I uspeo je neznalica.
(Sasa, 22. oktobar 2020 23:28)

Konfučije

pre 3 godine

Ne puno nažalost! Voleo bih da grešim. Hofenhajm je jedna solidna ekipa i ništa iznad toga. Evropski ispodprosek, bez preteranog iskustva u evro takmičenjima itd. I kao takvi su babaroga za ovu otužnu Zvezdu. Deprimirajuće ali istinito. Svaki častan poraz bi bio uspeh!!! Eto gde je naš fudbal.

neutralni felš

pre 3 godine

Fali Kanga ko leba da uputi taj zavrsni pas.Vidi se da je Katai rovit i da ne moze da pruzi sve sto zna.Ne znam kakva je situacija sa Gavricem da probamo sa njim u drugom poluvremenu. Ajmo Zvezdo ne daj se
(Nek grmi jako zvezda sampion, 22. oktobar 2020 22:01)


katai rovit? dva meseca igra i još je rovit...

fancy

pre 3 godine

Ej, ovo ne bi lose uopste. Lepo su igrali dok je imao ko da igra. Simic i Vukanovic ja ne znam stvarno mnoge smo poklonili za dz a ove jos drzimo...

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam malo nemacke novine ,ne previse o utakmici ali ima clanaka gde ih hvale Zvezdu i isticu slavnu proslost i to da nemaju poraz u srpskoj ligi.Nesto slicno je izjavio i Belodedic kada su igrali ,STEAUA sa TSC uz napomenu da je Zvezda pobedila TSC sa 5 golova prema nula. Veceras cemo da vidimo da li je protekcija u nasoj ligi ili stvarno imaju neki kvalitet.

Vons

pre 3 godine

Da je Miloje na klupi, ne bi bilo zime. Ovako tesko da ce doci i do boda.
(morimoto, 22. oktobar 2020 19:28)
Što Miloje? Stankela još nije osetio poraz od 6 komada razlike? Pa evo prilike večeras
(Salaso, 22. oktobar 2020 19:45)

Blago vama vi ne igrate nista, ali dobro vi primate svega 5 komada od Tikve Dinama i ostalih velesila.

4k4.Dex

pre 3 godine

Odlično igraju. Baš postavljeno kako treba. Bravo za Dekija. Sanogo doktorski igra i lepo razvijaju kontre a neutrališu brzu igru Hofa.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Okej je, premašili smo realna očekivanja. Hofenhajm je i bez Kramarića i Kaderžabeka ozbiljan tim i oznojili smo ih muški. Više nama fale Kanga i Ivanić, baš nema nikoga da gurne tu loptu napred, da povuče kontru.

Najveći dobitak ove nedelje je Čupa Eraković. Ne dirajte malog do daljnjeg! Iznošenje lopte, anticipacija, inteligencija, nekoliko vrhunskih reakcija. Greške se trpe, ali dobitak je višestruko veći. Teramo dalje, Zvezda!

Djed Gavrilo

pre 3 godine

Zvezda je ekipa nez i jednog talenta.To znaci nemaju onu zlatnu nit koju su imali u Miticu,Sekiju,Dzaji....
Stankovic je bio dobar igrač,ali više za kvarenje igre protivnika,nego za nadigravanje u veštini i umeću baratanja bubamarom.
Ispod proseka je talentovanost.Fizicke predispozicije sa uvežbavanjem fudbalske tehnike daje različit efekt kod razlicitih igraca.Oni talentovani postaju virtuozi i mogu resavati utakmice.U ovoj Zvezdi nema ni jedan takav.
Stankovic ne može sloziti tim jer nema ni talenta ni novca za takve virtuoze.
On može biti pomoćnik za pripremu ekipe kada igra sa moćnim ekipama.Tada moraš kvariti igru protivnika.On je to umeo i znao bi i pripremiti one koji bi mogli to raditi.
U domaćem prvenstvu Zvezda se ne uvezbava,nego upotrebljava sva sredstva da bude prva(sto joj nije ni teško u ovoj ligi),a kad Izadje vani deluje nemoćno i bledo.
U ovim uslovima,jedina opcija je igra na tike take(gvardiolina koju sad najbolje primenjuje Bajern)i tada bi pronašli ono najbolje sto ima na tržištu uz postojece finansije.Tada dolazi do izražaja talenat,a ne oni koji su odlucili da se nabiju snagom i vežbaju tehniku,a nemaju glavu da postave improvizaciju u svakom trenutku.
Bajern je sasvim druga ekipa posle Gvardiole,jer su Nemci racionalna nacija i nastavili su da unapredjuje koncept koji radi.

Heroes

pre 3 godine

Ako izgube od ovih sramota,pa ne igra im pola tima i najbolji igraci.
(Vucko, 22. oktobar 2020 19:09)

Ne igra ni zvezdi, Kanga, Ben, Ivanic, Gavric, koja je poenta tvog komentara? A u stvarnosti Hofenhajmu ne igra samo dva prvotimca ostali su rezervisti.

Xeroes

pre 3 godine

I tako igra Erakovic menadžerski igrac koji je igrao i na derbiju bez ikakvog razloga, odma po sastavu moze da se zaključi da se ne juri rezultat vec samo ubedljiv poraz. Ovo je samo gubljenje živaca... nista drugo.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Овде би и бод био добар. Десетковани јесмо и то фали најбољи играч Катаи ал нема кукања ни предаје, играмо с оним шта имамо. Рече ми друг малоприје да су и они десетковани. Мало чудна формација и позиције неких играча ал ајд сад... У сваком случају хоћемо "срце на терен". ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ! ИДЕМО ❤ЗВЕЗДО❤!

Delija

pre 3 godine

Po meni bolje da igra Erakovic mlad stoper na kome može da se dosta zaradi ako bude igrao dobro u LE nego Pankov koji ima skoro 30 god i za njega ne možeš uzeti više od milion evra.

Mordor

pre 3 godine

Dovoljno je da uporedite ova dva trenera.S jedne strane tipična Nemačka samokontrola, mirnoća a na drugoj strani jedan prosečan balkanac, sa svojim impulsivnim reakcijama u domenu klinca u pubertetu.

Xero

pre 3 godine

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar )

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

Vi ste pobedili fc Backu u Ligi sampiona, bole vas briga pa sad imate prava da pozivate nekog, mali smo mi za vas.

logika?

pre 3 godine

Ako pogledate formaciju, Hofenhajm igra u istoj formaciji, ako je autobus za zvezdu onda je isto i za Hofenhajm? oni imaju 5 igraca u poslednjoj liniji

Slavisa V.

pre 3 godine

Po Krivokapicu po jedan Sanogo igra za svaki od timova. Je l' ima Sanogo i u Hofenhajmu? Evo, sad gledam, ipak nema. Do duse, ni ovaj jedan se ne zna za koga igra.

Topla Preporuka

pre 3 godine

Sviđa mi se kako igra Hofenhajm...baš dobra ekipa...
(boss po trnju..., 22. oktobar 2020 22:39)

Dobili su Bayern nedavno 4:1. To će ove sezone malo kome poći za rukom.

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

S obzirom kakva smo boranija i kanta za napucavanje bili u zadnje dve godine u evropi i da smo smo jedva na silu se plasirali ove godine primiti samo dva gola od bilo koje nemacke ekipe je super

Hmmm

pre 3 godine

Klecaju li kolena stankeli? Jel se spremio za potop?
(Derviš delija sever gurbetlija, 22. oktobar 2020 19:42)

Jel si se ti spremio za novu sezonu bez titule i bez ikakvog trofeja? mislim nije vam pomoglo puno ni kada nam je Bajern i Totenhem dao 6 golova, pitam se sta očekujete sad? da vam Hofenhajm donese malo radosti?

biber u linije

pre 3 godine

zbog čega nova?
da nije zbog dresova ili ipak zbog toga što ce pokušati da šutne na gol protivnika . Biće ipak gadno, ovde nema sklanjalice, a nisu tu i njihove sudije pa ne verujem da će svirati penal.
mislim da je ipak ispravan naslov, moramo videti zvezdu koja ima nove uslove igranja
Mislim da ce biti prilično teško pogoditi rezultat...

europljanin intelektualac

pre 3 godine

Svaka čast za B92 novinara koji radi "live blog". Precizno, pismeno, uz često ažuriranje. Mnogo znači nama koji ne možemo da gledamo prenos. Bravo!

Srdjan

pre 3 godine

Zvezda sasvim pristojna. Osim greske Sanogoa, gotovo besprekorno. Sanogo je do tada bio najbolji na terenu i to ubedljivo. Ali ne valja imati ni preveliko samopouzdanje. Zbog toga je rizikovao ispred svog sesnaesterca i pogresio. Sva sreca nije nam se obilo o glavu. Valjda ce mu biti za nauk za drugo poluvreme da se ne igra tako. Erakovic fenomenalan za sada!

Nenad

pre 3 godine

Ne vredi Crvena Zvezda nema ekipu za Evropu,nema igru trener nema dovoljno iskustva i znanja da vodi tim dobija crveni karton za gluposti.Sve u svemu veliko ništa.

nego

pre 3 godine

Kao i u derbiju prvi gol je Erakovicev...cudni termini za ubacivanje u vatru neiskusnog igraca koji ako nastavi sa ovakvim greskama pitanje je koliko je talentovan za defanzivu...

Bor'ša

pre 3 godine

Pa kako sad!? Tri štopera, dva beka i Sanogo... Kako do gola!? Defanziva pa na polukontre, kontre. Ok, bod bi trebalo da uzmemo sa ovakvom postavom.

Svarožić

pre 3 godine

Ja volim ovu formaciju i mislim da reprezentacija Srbije treba da igra tako, ali ovo za Zvezdu nije.
Prvo, ne mijenja sa formacija pred jednu važnu utakmicu. Ovaj sistem mora da se dugo uigrava. Btw, sjećate se kad je Krstajić prvi put oveo ovu formaciju protiv Ukrajine šta je bilo?!

Drugo, naša 3 štopera ne znaju da iznesu loptu i skloni su kiksevima, sva trojica. Možda da je stavio Pankova. On je isto sklon kiksevima ali zna nekad da iznese loptu. Ili možda čak da je pokušao sa Gobeljićem na desnom štoperu umjesto Erakovića, koji mi iskreno ne uliva povjerenje.

Da je makar Kanga na sredini, pa da se vraća po loptu. Ovako će da bude izbijanje napamet, a naprijed nemamo ni nekih visokih i jakih igrača

boban

pre 3 godine

Simic ,Ben,Vukomanovic.Katai cirkuzant,Spiridonovic brz ali u kontri ceka,Degenek kod drugog gola posmatra umesto da izadje i bude opsajd.Sanogo i Flancineli su primer za htenje i zelju sto je malo.Stankovicu menjas da bi menjao.Ubacujes Simica koji nie igrao5 min.do sada,zar nevidis da Vukomanovic kao da je pusteni ker nezna gde je levo.Ben neigra nista ceo nastavak,a ti menjas Sanoga koji je jedini cuvao loptu i pametno igrao.Sada cete reci faul pa gol.Sto neko od zvezdinih igraca nije pravio faul posle njihovog?Neznaju.Ti to treba da radis a ne da hendikepiras ekipu ubacivanjem rekovalescenata.

Stipsa

pre 3 godine

Nije Stanković kriv realno! Pa kada bi i Murinju ili Gvardijoli dali ovu boraniju od igrača na čelu sa Gobeljićem i Rodićem ne bi uspeli ništa da urade! Ovo jednostavno nije tim za elitna evropska takmičenja!
(Nikola, 22. oktobar 2020 22:55)

Care oni nikad ne bi pristali da vode boraniju.
To su dokazani stručnjaci sa renomeom.Nijedan stručnjak ne bi sebi dozvolio da bude isključen u iole važnoj utakmici , svojim isključenjem " mister' potpisao je poraz ovih neznalica ali on je Falčinelija doveo, Sanoga , Spiridonovoća.Mi ne znamo da igramo fudbal i napravimo iznenađenje, naša filozofija je prihvatljiv poraz do 2 gola razlike da posle kažemo nismo se obrukali.

Marko

pre 3 godine

Uvodis Simica koji nije minuta video cele sezone.
Da se malo digne cena igraca.
E zato necu da pratim ovaj kriminal,bice katanac za koju godinu kad se vidi koji ne dug i kanal

ringofthelords

pre 3 godine

Daleko od toga da smo imali dobru utakmicu ali do a posebno od primljenog gola, ni sreća nije bila na našoj strani. Uz par drugačijih odluka sudije, možda smo mogli čak i do vođstva.
Ono što je definitivno, uz budžet, na strani Nemaca je hjihova disciplina, strpljenje, upornost i borba do samog kraja. Imam utisak da je nama 0:0 posle prvog poluvremena bilo dovoljno da ne moramo da igramo dalje, samo da odradimo drugo poluvreme.

Marko

pre 3 godine

Tebra, nama je ceo startni vezni red falio a njima jedan napadac. Bas bih voleo da vidim JEDNOG napadaca u JSL koji bi onako dobro usao izmedju trojice i sproveo rutinski volejcinu pod precku. Dajte nam jednog takvog loseg.. dva ako moze?!
(Sabre, 22. oktobar 2020 23:41)

Sejduba Suma. Eto ti jedan kome ovih 20 radnika, večeras, po znanju fudbalskom, nisu do kolena. Da je Zvezda imala njega, kojim slučajem, Kangu i Bena od pošetka, odrala bi ove šustere bez ikakvog problema.
Ovi nemci su jedan sasvim prosecna ekipa, poput AZ Alkmara.Problem je sto Dejan Stankovic, kao ni onaj Savo, su daleko od ozbiljnog trenera i u utakmicama gde imaju materijal da pretvore u pobedu oni 'ladno izgube. Savo je "zaklao" Partizan protiv Alkmara, za duzi vrmenski period, Dejan je to uradio Zvezdi veceras sa totalno pogresnom postavom i taktikom. Steta..Imali su ih...

dak

pre 3 godine

 Tajseoski tim, kako ga ti zoveš, pobijedio je Bajern 4:1 u tekućoj sezoni


e u tome i jeste problem.Cak i bajern izgubi utakmicu,ali galaktikosi iz ling long lige ne!Zato slede samarcine kad se izadje u evropu.

veliki strumf

pre 3 godine

Ne mogu da razumem bilo kog trenera na svetu koji odstupi od formacije u kojoj igra cele godine i izvede neku potpuno bezveze formaciju koja uopšte nije uigrana. To sto imaš 3+2+2 defanzivna igrača nikako ne znaci da si ojacao odbranu i da nećeš primiti nekoliko komada! Tako je eksperimentisao Krstajić u Ukrajini... Nadam se da Stankovic zna šta radi, mada nisam ubedjen.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@НЕУТРАЛНИ ФЕЛШ - Играмо и кошарку вечерас, чисто да те Делија подсјети.

Slavisa V.

pre 3 godine

Krivokapic "...a nadoknade ce biti vise nego dovoljno-5 minuta". Znaci, 90 minuta je bilo nedovoljno, a sad ce ovih pet biti vise nego dovoljno. Sa ovakvom igrom moze da se igra do prekosutra, ovi ga nece dati.

Kg

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.
(Prelkor, 23. oktobar 2020 08:23)

Takav fudbal igraju. Isto tako su na svakoj utakmici u evropi postigli bar jedan gol a prosek ima jer 2,5 po mecu. I to su igrali protiv Liverpula, man citija, lions, shahtjora i brage. Lionu Dali cak 5 golova u dvomecu. Nije to smesan Tim, i u sustini zvezda je dugo imala 0-0 Bez da su nemci pretili ozbiljno. Naravno da je zvezda mogla bolje, ali isto tako naravno da su bolji i deset puta skuplji tim od naseg.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 3 godine

Srecno Zvezdo.Meni se svidja ova formacija.Rodic ce verovatno biti defanzivniji a Gajic ce vise ici napred.Vreme je da i Spidi odigra dobru utakmicu posle duzeg vremena.Samo hrabro Zvezdo i neka se ponovi Keln

Mladen cg

pre 3 godine

Osjećam da je ovo meč , kao protiv Salzburga; protiv znatno jače ekipe, nadam se da Zvezda može odigrati muški, odgovorno i da se večeras radujemo!!

andrej

pre 3 godine

Citam neke komentare tipa na sta smo spali da se branimo od ove prosecne nemacke ekipe..da nismo mi prvak Italije slucajno..kakvi smo na drugim poljima imamo vise nego sto zasluzujemo kao drustvo

no name

pre 3 godine

Rodic.Vukanovic nisu igraci za evropu.mozda lingi long , al ovo nije za njih...Mali Nikolic kao da se uplasio malo meca .Al opet se borio .Borjan lose brani u zadnje vrjeme ....Bice bolje kod kuce valjda.

Prelkor

pre 3 godine

Fun fact: Zvezda je jedina ekipa koja je do sada uspela da ne da gol Hofenhajmu u Evropi. Na svim dosadasnjim utakmicama Nemci si primili minimum jedan gol.

legolas

pre 3 godine

Samo se potrudite, rastrcite, dajte sve od sebe, niko ni a neće da vam kaže i ako izgubite.
Nemojte da ste kao babe da gledate Nemce dok ginu i tope dresove znojem.
Ostavite srce, i imačege podršku svih navijača.
Nadam se da će biti tako, sretno Zvezdo.

killy81

pre 3 godine

Ostavite Erakovica na miru. Decko ima 18 godina. Ok, pogrešio je u derbiju, ni prvi ni poslednji. Ako hocemo da kalimo nasu decu, onda budite spremni na njihove greske koje su sastavni deo sticanja iskustva. Pogledajte samo reakciju odbrambenog igraca Sitija kod gola Portana kicerasnjoj. Skoro pa istovetna kao Erakoviceva, pri cemu se ne mogu porediti iskustvo i plata ova dva igraca.

Mr. Max

pre 3 godine

Realno smo slabiji tim ali to bi trebalo da bude razlog više kao motivacija za naše. Očekujem da Spiridonović koji je dosta podcenjen napravi nešto. Nada poslednja umire. Mi smo za njih ime ali je novac na njihovoj strani.

Seljak

pre 3 godine

Sve je podnošljivo sem bezbrojnih grešaka Nikolića. Dečko je izgubljen, pogotovo kad treba napraviti dobar pas, sporo se oslobađa lopte, pregled igre katastrofalan! Rodić za nijansu manje loš.

Zvezdaš

pre 3 godine

Budimo realni Zvezda nema kvalitet i snagu da pobedi iole jačeg protivnika, to se videlo i protiv Partizana i protiv Nemaca, sa onolikim greškama sve izgleda smešno, ne možemo da postignemo gol iako je i bilo ozbiljnih šansi a oni profesionalno iskoristili naše greške i odmah šutiraju i pogađaju.Spiridonović ama baš ništa nije uradio, ne znam za koga je on pojačanje.

Marko

pre 3 godine

Ova igra daje nadu da možemo izaći iz ove grupe. Šteta za večerašnji poraz ali izgubili smo od veoma jako tima, tima koji je nedavno deklasirao Bajern sa 4:1 na svom terenu, ne smemo to smetnuti s uma. Idemo dalje hrabro, samo nastaviti raditi marljivo i vredno i bodovi protiv Libereca i Genta bi morali doći.
(Oposum, divna životinjica, 22. oktobar 2020 23:34)

Ma šta nam napriča...Koja igra pruža nadu..? Sve ovo vidjeno protiv Partizana. Jos smo protiv lopatara dobro prošli, jer je groblju najbolji igrač izašao napolje, a takodje onaj njihov nesretnik trener zna manje od našeg, pa povukao tim u odbranu. Večeras isto. Bez ideje, bez gola, bez KONDICIJE. Imamo snage za 60min. O kojoj nadi ti pišeš..?? Večito ono naše, 'ma za malo'.... a u realnosti nikada ništa,,
Sta rece, ovi pobedili Bajern. Auuuu...Znas da Ivo Karlovic vodi protiv Novaka Djokovica 2-1 u medjusobnim susretima. Prvi nije niko i nista u tenisu, drugi ,skoro, najbolji svih vremena. I ?????
Ta tvoja logika je dečija.

Nikola

pre 3 godine

Razbice ih Hoffenheim! Sa pola snage!
(neutralni felš, 22. oktobar 2020 18:06)

Ijaaaaao lele, kad vas dovate nemci...
(2CRAZY, 22. oktobar 2020 18:08)

vas briga, vas niko ne moze da dovati i razbije, vi ste na sigurnom, na adi

Nikoga ne smemo podčeniti niti prečeniti

pre 3 godine

Biče ovo težak meč ali nesmemo podčeniti protivnika i igrati na kontre i polukontre zna Dejan Stankovič kako da upari Spiridoniča i Kstoviča na napadačkim pozicijama a iza igra Ben. tesßško je bez ivaniča i kange ali smo opet bolji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vitezkoja, 22. oktobar 2020 18:09)


Biče tečko,ali ja verujem u Kstoviča,Spiridoniča,Borjaniča i uopčte čeli tim.

P.Č. nisam joč rekao da verujem i u Stankoviča

Fenomen

pre 3 godine

Sudeći po sastavu mi već gubimo sa 3:0, a nije ni počelo. Naš trener u pokušaju je već zaražen sindromom većine srpskih trenera...kukavičlukom.

Slavisa V.

pre 3 godine

Ovog Erakovica odmah prekomandovati na mesto centarfora, ja ne znam ko bi od ovih vedeta u napadu onako efektno zatreaso mrezu iz ne bas lake pozicije.

Grizlor

pre 3 godine

Ova utakmica je pokazala ko moze a ko ne.Katai moze ali kao poluspic ne krilo,Facineli,Nikolic ali ne kao zadnji vezni,Erakovic odlican ali za sistem sa tri centralna odbrambena,Sanogo da ali samo kao zadnji vezni... Sve ostalo sto imamo narucito bekovi i krila su ispod proseka igraci i sistematski ih treba menjati modernijim i boljim igracima.Naravno bekovi su prvi u redu za remont,pa onda centralni odbrambeni itd... Ne mozemo sigurno to uraditi preko noci niti ove ili cak i sledece godine ali moramo makar naci po jednog kvalitetnog igraca u svakom prelaznom roku za pocetak.

shone

pre 3 godine

ovo je neki napredni nivo bunkera...pet odbrambenih i pet zadnjih veznih...to im je navika kroz celu istoriju, bunker pa cekaj penal(e)...
(bajro enimal, 22. oktobar 2020 19:49)

A ti odmori do aprila..
Tada vam je polufinale kupa...
I moli Boga da ne naleti Lalatović....

Joe Lesh

pre 3 godine

Pa zvezdin trener Mademoiselle bi trebao igrati atraktivno i napadacki, kad ono 7-3-0 formacija. Duplo gora defanziva nego sto je Miloje ikad igrao i protiv najjacih u LŠ.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Tako smo svojevremeno uradili protiv Slavije iz Praga (dok je Pizon bio trener) pa smo primili laganu trojku u prvom poluvremenu...

ferko

pre 3 godine

Gol nije sporan, cisto oduzeta lopta, gornjom stranom stopala, ne djonom kako je komentator potencirao. Stankovic zasluzeno iskljucen. Zasluzena pobeda Nemaca.

mich

pre 3 godine

Peruzzi

Ne znam na koji period mislis hahaha, Keln koji je gostovao Zvezdi je bio poslednji na tabeli koliko znam, a znam dosta.
Onaj Keln iz 1989 smo demontirali u BG 2-0 i opet ispali, a ti verovatno mislis na Kajzerslautern,to je bio uspeh te mlade Zvezdi ne generacije, ali taj Kajzer nije bio neki bauk od ekipe, jesu bili vicesampioni prethodne godine, ali su zato iste te godine i ISPALI U DRUGU LIGU...

Dexim

pre 3 godine

Nije problem formacija koliko je problem sto da igra Erakovic bez ikakvog razloga ..Isto je tako ubacen na derbiju dok je Pankov proveo vreme na klupi, Ovo je tim za poraz a ne za jurenje rezultata.

skolo

pre 3 godine

Evo da prokomentarisem prvi Zvezdin pokusaj. Nikolicev posed je bio na nivou najveceg amatera koji je posle fizickog u srednjoj 5 godina kasnije izasao na neki teren da igra fudbal. Eto tako je izgledao njegov posed.

zemunski kej

pre 3 godine

Sta bi bilo da nisu igrali sa 3 centarhalfa .2 bela i 2 zadnja vezna? Isto primili bi gol vise ,eventualno ali bi imali sansu da daju gol. Ne mozes sa 1 napadacem da das gol. Mozda vam izgleda nelogicno ali jedini ce Erakovic da napravi karijeru .Ne bezi od lopte kao drugi.Naravno da ce da pogresi 2001 godiste,mora da igra vise.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najveći utisak : EKIPA JE POTPUNO FIZIČKI I KONDICIONO NESPREMNA DA U VISOKOM RITMU ODIGRA 90 min.
Ukupno uzevši sve okolnosti, Zvezda je solidno odigrala protiv tima koji je objektivno bolji.

Cisse 9

pre 3 godine

Sa nasim timovima najvise treba raditi na samopozdanju igraca jer igramo u grču i sa previse respekta a nismo toliko losiji. To je posao trenera a i sam trener da postavi hrabriju formaciju. Novinari medju glavnim krivcima jer pre utakmice o protivniku pisu kao da su Bajern, a videli smo Hofenhajm nista posebno. Pa zar se treba plašiti tima gde je Gacinovic starter, tako isto plasili nas sa Norveskom,partizan plasili sa sarloom a ladno ih partizan mogao dobiti. Tako da samo hrabro sa svima se moze igrati pogotovo u ligi evrope pogotovo u zvezdinoj grupi ako nisi vec u Ligi Sampiona sta se branis napadaj probavaj vidi gde ti je maksimum izmeri se . Mrzim kukavicluk.

Vladan R

pre 3 godine

Neverovatno, koliko su nazovi navijači nerealni, i koliko malo poštovanja imaju prema bundes ligašu, iz gornjeg dela tabele. Te seoski klub, te gori nemački klub nisu gledali i slično. Možda nisu bili ubedljiviji jer im je Zvezda dobro parirala, u većem delu meča. Jedina zamerka što se CZ tiče, je neefikasnost. Niti jedan šut u okvir gola, a imao.je šansu i Falcineli u kontru, pa Spiridonovic iz peterca je morao da ga da, zatim dva puta Sanogo i na kraju i Milunović. Možda sam neku priliku i nisam naveo, ali mnogo je i da iz ovih 5 sasvim solidnih šansi niti jednom nije upućen šut u okvir gola. Neću otkriti toplu vodu tvrdnjom da je to, da li ste ili niste iskoristili šanse ključno. Protiv Salcburga u gostima, Liverpula i Olimpijakosa u Bgd, te Krasnodaru i Kelna u oba meča jesmo, dok protiv CSKA, Hofenhajm, Olimpijakosa u Atini, pa čak i Totenhem u Bgd, pa i Omonije nismo. I naravno u prvo pomenutim utakmicama velike pobede, u drugo pomenutim bolni porazi, uz jednu katastrofu. Ako se zele pobede, protiv Libereca i Genta realizacija mora biti na mnogo višem nivou nego večeras.

Tuta

pre 3 godine

Nasi konstantno cekaju da protivnik kada ima loptu u nogama pokusa da udje sa njom u gol kao u nasoj sramota i reci ime kojoj ligi. I onda kad loptu bilo ko razvuce za 15-20 metara mi ostanemo u cudu kako je pocepala mrezu, a takvu taktiku smo razradili da je to cudo jedno, da nije bilo sanse da udje nijedna.

Pilipenda

pre 3 godine

Mene ne boli poraz, boli me kad, čini mi se Nikolić, laže sudiju da je lopta za Zvezdu, a bila korna za Nemce. Jasno se na usporenom snimku vidi, da lopta nije dirala ovog što nam turio drugi. Lep primer za omladinu, slogan: "Sva sredstva su dozvoljena.“
Pada mi na pamet Robi Fauler, bivši napadač Liverpula. U prodoru je, izlazi ispred golmana, gura loptu pored njega i preskače mu ruke, pada, sudija svira penal. Robi ustaje, prilazi sudiji i kaže:
"Nije bio."
Sudija klimne glavom i poništava svoju odluku.

E takve igrače hoću u Zvezdi, vitezove bre!
Neću lažove, što lažu i jajare za posed lopte.
Izgubi i 10:0, ali budi laf, a ne miš.

Loše vaspitavamo omladinu.

anonimac

pre 3 godine

Ne kapiram nase trenere, kad god je bitna utakmica, oni menjaju na neku neuigranu formaciju. Isto Krstajic uradio protiv Ukrajine, i boom 5-0

CJC

pre 3 godine

Što bi rekao Familija pred kosovski boj :"Će nas iscepaju"...sa ovakvom kukavičkom postavom, gde Sanogo, Katai, Spira i Falkao nemaju dodirnih tačaka jedni s drugim mi dva pasa necemo sastaviti na protivnickoj polovini. Petorci u odbrani ce protivnicka polovina biti prikazana kao minsko polje.
Sad, mozda bude i 0-0 ali jedno je sigurno, mi gola ne možemo dati veceras pa ostaje nada da nece ni oni.

zex

pre 3 godine

(veliki strumf, 22. oktobar 2020 20:20)
Sta ima ti da razumes?Kada pocne utakmica formacija se menja.Bravo deki za Erakovica, neka igra, neka gresi mlad je i mora igrati.Miloje je sahranio Zvezdu prosle godine, ni jedan mladi igrac nije igrao Ls.Cilj je da se pokazu u dobrom svetlu i da se sutradan na njima zaradi.Uvek sam za to da igraju mladi igraci.Jedan Mbape je sa 18terorisao rivale,zasto nebi i nasi mladi momci sticali iskustvo na ovako visokom nivou.

hogarstrasny

pre 3 godine

Realno, kakvi smo, tako smo i prosli. Erakovic u odbrani dobar, ali svaki njegov pas naprijed bio je pogresan, ili izgubljena lopta. S njegove strane Spiridonovic, los i los i los, ko muva bez glave. Slican tip igraca kao Garsija, samo sto je argentinac mnogo bolji tehnicar. Stankoviceva greska sto se nije optertio Sessenio na toj desnoj strani, ali kao sto rekoh, u paru nemogu Erakovic i Spiridonovic.

lal

pre 3 godine

@peruzzi: to je bio kajzer, a ne keln... u regularnom toku je bilo 1:0, ali smo ih pregazili u produzecima... taj isti tim je igrao i 1:1 protiv zubine barse...
ali tada su stankela i pantela bili na terenu, a ne na klupi i u savezu...
malo me sramota da pokusam da uporedim: djorovica, zivkovica, pericu ognjenovica ili jovicica sa bilo kim iz sadasnje postave...
dobro nisi pomenuo da zvezda ode u minhen i strpa bajernu 2 komada... malo je nerealno porediti kliker i svemirsku stanicu mir...

Vladan R

pre 3 godine

@ pilipenda

Svi igrači od reda, to rade, dižu ruku kao naša lopta iako znaju da nije. Čast izuzecima kao što je Fauler bio nekad, ali takvi su izmruli vremenom. Zašto bi samo naši bili budalu i sve priznavali. Kada bi svi sve priznavali ne bi ni trebao sudija. Usput budi rečeno sudija na Faulerovi priznanje, niti je klimnuo glavom, niti je promenio odluku, već je ostao pri odluci da jeste penal. Objašnjenje je : start golmana nije bio na loptu, plus da je time uticao na kretanje igrača, koji je morao da ga preskače, čime je izgubio balans, i zbog toga na kraju i pao.

milan

pre 3 godine

Ne znam kakav su ljudi sastav ocekivali, kada su Ivanic i Kanga odsutni zbog virusa, a Gavric, Ben i Katai nisu 100% spremni!? Sasvim realan (iznudjeni) sastav!

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

@Koliko je naplasen erakovic ovo je strasno
(kln, 22. oktobar 2020 21:26)

Pa naravno da je naplasen i poplasen prvo se kuka kako treba dati sansu nasoj deci i onda kad neko to stvarno i uradi i gurne dete u vatru i da debituje na derbiju on decko oogresi i onda ga najstrasnije ispljuju i izvredjaju posle prve profi utakmice,svaka cast stankovicu sto sto mu je dao sansu i na derbiju i ovde i samo nek nastavi da ga forsira svakako je mali vidic za milunovica.

Rocky

pre 3 godine

Uči se trener svom poslu u Evropi i uči se pola tima....takav je i rezultat.

Osrednje..... Stankoviću izgleda menadžeri sastavljaju tim za Evropu, pa džabe onda šizi na sudije i divlja .... i dobija kartone.

Dirty

pre 3 godine

Ništa tu nije sporno, Zvezda nema igru, trenera i igrače koji mogu da promene ovu mučnu troturu lopte tv gledaoca i svih koji su očekivali ne rezultat, već nešto manje brukanja od predhodnih godina???

kappa

pre 3 godine

Nema spornog momenta kod gola!
Faula nije bilo!
Jedino može diskusija o ferplay-u..da li su trebali stati igrači Hofenhajma ili ne??!
Po meni nisu morali!
Nije prvi primer, kada se nastavi igra posle spornih, nedosuđenih situacija...

Mali Hijavata

pre 3 godine

Ne puno nažalost! Voleo bih da grešim. Hofenhajm je jedna solidna ekipa i ništa iznad toga. Evropski ispodprosek, bez preteranog iskustva u evro takmičenjima itd. I kao takvi su babaroga za ovu otužnu Zvezdu. Deprimirajuće ali istinito. Svaki častan poraz bi bio uspeh!!! Eto gde je naš fudbal.
(Konfučije, 22. oktobar 2020 19:25

Ne znam od kada pratiš fudbal, ali ovakvi timovi su za Zvezdu problem od kraja devedesetih, dakle 20 godina, a za Partizan od kraja šezdesetih, dakle pola veka. Odavno je naš fudbal dno.

Nebojsa

pre 3 godine

Katai povredjen, Ben povredjen, Ivanic i Kanga ostali u Beogradu, tesko su dolazili do protivnickog dela terena.
Mislim da necu reci sto druge ne vide a to je da Nikolic bio najslabija karika u timu, da on nije igrac za Evropske utakmice.

tupson

pre 3 godine

Ne znam na koji period mislis hahaha, Keln koji je gostovao Zvezdi je bio poslednji na tabeli koliko znam, a znam dosta.
Onaj Keln iz 1989 smo demontirali u BG 2-0 i opet ispali, a ti verovatno mislis na Kajzerslautern,to je bio uspeh te mlade Zvezdi ne generacije, ali taj Kajzer nije bio neki bauk od ekipe, jesu bili vicesampioni prethodne godine, ali su zato iste te godine i ISPALI U DRUGU LIGU...
(mich, 23. oktobar 2020 08:44). Keln je bio poslednji na tabeli, a Kajzerslautern je kad je igrao sa Zvezdom te sezone ušao iz druge u prvu ligu, i kasnije postao prvak Nemačke, a u evropi su igrali jer su kao drugoligaši stigli do finala kupa.

marko

pre 3 godine

U odsustvu Kange i Ivanica (Kovid), Bena i Gavrica (nisu na 100%)... Iznudjena postava i postavka! Sta da se radi! Bez 4 igraca koja generalno konkurisu za 4 ofanzivne pozicije! Nije se verovatno trebalo rizikovati ni sa Kataijem, jer se pisao o laksoj nekoj povredi... Ali... Kako god... Odgledati bez pritiska...

Mali Milojica sin od Malog Radojice

pre 3 godine

@Očekujem da Spiridonović koji je dosta podcenjen napravi nešto. 


Druze nije on potcenjen nego kad god igra ne lici na profi fudbalera i nekog ko zivi od sporta koji igra,do sad nije opravdao ni jedan cent od 250 hiljada koliko je placen ali ima jos vremena da pokaze zasto je doveden.

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Previše igrača nam fali za ovaj nivo takmičenja,nije ovo nikakav smak svijeta.Jedino što ima par igrača kojima nije njesto u ekipi ali niko ih ni neće.

SAŠA FRANKFURT

pre 3 godine

Cisse: treba raditi na psihi igrača, ali to je teško!! Recimo kad su izvlačenja za Evropu, strepimo koga ćemo da izvučemo, to je gubitnički mentalitet! Recimo Nemce i ne interesuje koga su dobili!! Zašto, pa zato što oni kažu mi smo najbolji, a ovi drugi tj protivnici neka dokažu da su bolji! To je pobednički mentalitet!! Na tome bi se trebalo poraditi, kao i na brzini i izdržljivosti igrača. Naši ispuste dušu posle 50-60 minuta!

Dijaspo

pre 3 godine

Hofenheim je jedna jako dobra ekipa..to sto su igrali bez sestorice standardnih prvotimaca je zvezda trebala da iskoristi.zvezda je previse respektovala ovaj tim nemaca.nije trebala.i treba da se navikne na ovakve situacije gde se naviklo u srbiji na sudjenje pa onda evropske sudije..sudija pogresio ..sra da se radi..inace zvezda morala bolje.hof onoliko koliko je trebalo

vlade

pre 3 godine

Najveći utisak : EKIPA JE POTPUNO FIZIČKI I KONDICIONO NESPREMNA DA U VISOKOM RITMU ODIGRA 90 min.
Ukupno uzevši sve okolnosti, Zvezda je solidno odigrala protiv tima koji je objektivno bolji.
(NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD, 22. oktobar 2020 23:26)
tačno tako, fizički totalno nespremna za 90 minuta ovakvog tempa i pokušaja da se iz defanzive prebacimo u fazu napada.. a kada se uzme u obzir, da u zadnjih 30 metara deluje i sporo i bezidejno, rezultat je mogao da bude mnogo gori, po nas! ako naredne dve kod kuće, na neku foru ne dobijemo, bićemo zadnji u grupi..

Smeh

pre 3 godine

@Slavisa V.

U tim godinama ne znate da je pravilo "koliko para toliko muzike", pogotovo u fudbalu? Izgleda da kod vas ne važi pravilo da iskustvo i zrelost dolazi sa godinama. Možda da pitate navijače Barselone kako su oni mogli mirno da gledaju ponižavanje sa primljenih 8 komada.

SARLOAkrobata

pre 3 godine

Tri sanse 2 gola,to su Nemci,uvek su takvi bili,sto se Zvezde tice,iz jedne sanse ili dve polusanse u ozbiljnoj evropskoj utakmici moras da das gol ako hoces bilo sta da uradis i to je uvek tako bilo,nema tu puno mudrosti

shone

pre 3 godine

Po meni bolje da igra Erakovic mlad stoper na kome može da se dosta zaradi ako bude igrao dobro u LE nego Pankov koji ima skoro 30 god i za njega ne možeš uzeti više od milion evra.
(Delija, 22. oktobar 2020 19:56)

Pankov ima 22 godine

Konfučije

pre 3 godine

Mali Hijavata, 22. oktobar 2020 20:10)
Pa evo kad ste me već pitali od kad pratim fudbal, reći ću. Fudbal pratim od 1985 godine i ne samo da ga pratim nego sam po završenoj školi stručnjak za isti. Proverljivo. Radio u struci duži niz godina sa prilično dobrim rezultatima. I nisam navijački ostrašćen. Ovo što sam napisao i ne prvi put, je više lament nad našim fudbalom koji je nekad bio nešto. A danas jedna naša ekipa strepi od Hofenhajma. Eto ukratko. A može i duže samo ovo nije mesto za to.

Džoni

pre 3 godine

Ja sam do duše malo gledao, ali to koliko sam gledao video sam bezbroj pogrešnih pasova i to ne u završnici napada nego na sredini, u začetku akcija, čim osvojimo loptu i sl., ni ovi na sreću nisu izgledali mnogo bolje, ali činjenica je da Zvezda mora da napravi 5 stopostotnih šansi da bi dala jedan gol a to u Evropi neće ići, moraju se golovi davati iz polušansi pa i bez šansi, a da ne pričamo posle neke iole dobre akcije. Mi to nemamo i delujemo poprilično bezopasno po protivnika i to je činjenica, ne samo večeras nego generalno. Milojeva Zvezda je bila poprilično defanzivna, ali je znala da iskoristi tu jednu ili dve šanse koje su se ukazale na utakmici. Pa mi u derbijima protiv realno očajnog Partizana ne damo gol po 400 i više minuta.