Petak, 02.10.2020.

15:10

Zvezdina grupa na skeneru B92.net

Izvor: Luka Nikoliæ

Zvezdina grupa na skeneru B92.net IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Prvo se treba pogledati u ogledalu

pre 3 godine

Pogledajmo prvo kakve su bile igre prikazane od strane Zvezde protiv amatera iz Gibraltara, prvaka Albanije, Kipra, Jermenije, pa tek onda analizirajmo kvalitete protivnika. Uz to iz Zvezde odlaze Degenek i Ben.

Severnjača

pre 3 godine

Kad bi podigli nivo kondicije, možda bi se i nadali prolazu grupe, Zvezda igra negde do 70.minuta, posle toga nas nema na terenu! Teško ali ćemo makar da igramo 6 utakmica u Evropi pa da vidimo gde smo! Ponavljam, fizički smo nespremni za LE, to je osnovni problem!

CJC

pre 3 godine

Realno, biće sramota ako ovo ne prođemo.
Čak i sa dva poraza od objektivno najjače ekipe iz preostale 4 minimum 8 bodova a mozda i svih 12.

haha

pre 3 godine

Kakav evropski put : Evropa Gibraltar, Tirana, Omonija, Ararat pa Gent, Liberec, Hofenhajm.

Sve poluamaterske ekipe. Svi kad se saberu nisu ulozili u ekipu kao Zvezda.

g.m.

pre 3 godine

U Srbiji Evropa I igranje u njoj je "Svetinja" I lova , a u ove 3 zemlje I ekipe ne znam... Liga Europa I pristup istoj je cudan u vecem delu Evrope... Od toga mnogo zavisi jer to ne znamo , pogotovo sto se igraju 3 kola za redom svakog cetvrtka pa pauza I opet isto... Pitanje sta ce biti prioritet , na primer Nemcima , Bundes L. ili Europa ..Videcemo

mr.wolf

pre 3 godine

jedna nerešena kući puna kapa!
(realno, 02. oktobar 2020 15:49)

Pomesao si nesto. Tako vi igrate Evropu, mada ste puno puta zavrsavali sa NULA bodova. Zna se dobro na ovim pristorima ko kako igra grupu.

Milan

pre 3 godine

opušteno zadnji u grupi
(sale, 2. oktobar 2020 16:22)

Ne verujem, možda se grupa i prođe. Biće napeto, živci na probi.
Ti te muke nećeš imati pošto je za tvoje grupna faza nedosanjan san. Blago tebi, mene već sada nervoza drma.

Ogysa

pre 3 godine

Liberecu da vratimo milo za drago,sa Gentom moze da se igra pogotova u Bg,a sad taj Hofenhajm,svi ga nesto velicaju i dizu u nebesa,jesu favoriti ali takodje na domacem terenu verujem da mozemo da izvucemo bod...nekih 8-10 bodova sasvim zadovoljavajuce...uz odredjenu dozu srece,naravno!

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Mile

Liverpul šampion Evrope pa je bio zgažen. Ne pre 40 nego 2 godine. Mnogi giganti su kod Čika Rajka bili potučeni, što bi se plašili i tresli od Hofenhajma? Ajde molim te.

Skečer

pre 3 godine

Hofenhajm Bayernu dao 4 komada, kako cemo tek mi proci...srecno nam bilo
(Mile, 02. oktobar 2020 15:23)
Totalno pogrešan stav, recimo niko ne spominje da je Hofenhajm dao 4 gola u gostina pre par meseci BvB-u. Da nisu dobili istrošen Bajern, verovatno bi ih "stručnjaci" omalovažili. Sve u svemu, fudbal nije igrica, vreča novca ne daje golove, odigrati jako i strpljivo i rezultat će doći. Grupa može da se prođe. Srećno Zvezdo!

momo brko

pre 3 godine

Pa Hofenhajm je pre nedelju dana ošišoa Bajern to je solidan klub u bundes ligi već par godina ali ni ostali nisu slabi biće ozbiljno ali otom potom!!!

Nikola MNE

pre 3 godine

Sjecam se dobili mi za protivnika Cesku u baraz i tu svi kao zadovoljni jedino je Ivica Osim rekao nesretnom Brnovicu, tafa selektoru, da ne likuje i da pogleda malo istoriju ceskog fudbala. Naravno Cesi nas izbace ukupnim rezultatom 3:0. Valjalo bi da Dejan Stankovic ne nagazi na istu minu i lakovjernost novinara i navijaca jer bilo koja ekipa iz Ceske je ozbiljan protivnik.

mighty banana

pre 3 godine

Realno ova grupa se može proći, niko tu nije bauk ali što je lepo autor teksta napisao neće se ni sam niko pobediti. Znači malo zapeti i može se do sledeće runde. Ko misli da je Hofenhajm neki veliki zalogaj greši, bar po meni, pošto često ti osrednji timovi iz najjačih liga ni ne igraju u najjačim sastavima u LE. Naravno ne mora da znači da će to biti slučaj ali svakako ni u najjačem sastavu niko nije nesavladiv.

Mik

pre 3 godine

Ja bi rekao da ce biti ovako Hofenhajm prvi u grupi mada je moguce da se i oni negde na gostovanju zakace i izgube bodove ali ostaju favortiti za prvo mesto...a ovi ostali ce biti kao ona narodna "i corava koka ubode poneko zrno" pa ko ubode najvise bit ce drugi nadajmo se da ce to biti zvezda mada tesko ali ne i nemoguce setimo se one godine sa po jednim golom na dve utakmice protiv Kelna su usli u drugi krug

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Grupa taman. Bitno da može se igra egal sa svima, osim tog gostovanja Hofenhajmu.

Mada čudni su Nemci, ako uđu u lošu formu možda se otkinu i njima bodovi. Keln smo prošli sa 6 bodova. Gent je idealan iz prvog šešira, tradicionalno ranjivi su na kontre. Slovan mora se dobije i na njemu će svi tražiti 6 bodova. Bitno je odbraniti domaći teren, kidati na 9 bodova i tražiti brejk u Češkoj. Može se prođe, samo da se saberemo i dovedemo neko pojačanje.

Ivan

pre 3 godine

Dali je ikad neka od ove tri ekipe bila sampion svoje drzave?
(Blandy, 2. oktobar 2020 16:09)

Gent da, verovatno i Slovan, za njih nisam siguran. Ovo je Liga evrope, i slabije su ekipe u odnosu na LS sto je normalno. Neki bi ocigledno voleli da zvezda igra i LE sa Liverpulom, Psz-om i Napolijem. Posto ne mogu da navijaju za partizan, bar da budu najveci navijaci zvezdinih protivnika.

veliki strumf

pre 3 godine

najlaksa grupa je zvezdina,uvek ima srece zvezda,u kvalifikacijama igraju samo s jermencima i azerbejdzanom,nikako da igraju npr s arsenalom,ili psv,ili fejnordom,napoli itd...
(adje, 2. oktobar 2020 14:34) Ne znas ni da trolujes kako treba. Naravno da ne mozemo da igramo sa navedenim timovima u kvalifikacijama, jer MI SMO SAMPIONI I MOZEMO DA IGRAMO SAMO SA SAMPIONIMA! Kada ovi pobrojani timovi budu sampioni, mozda cemo igrati sa njima. Ali da vi pricate o sreci, vi koji ste igrali protiv šifara od klubova - neki RFS, pa Sfintul, pa eto mocna Sarlroa koja ispade kuci od svemocnih Poljaka. Mi igrali sa Liverpulom, PSZ-om i Napolijem (Liverpul postao sampion), pa sa Bajernom i Totenhemom (Bajern postao sampion, Totenhem godinu pre bio finalista) - i MI IMALI SRECU!? U 2 godine sa 2 sampiona te godine je sreca? To samo grobarski mozak moze da smisli. Ova grupa sada je vrlo nezgodna, ali verujem u Zvezdu i uz najmanje 2 pojacanja, od kojih jedno MORA da bude u odbrani, mozemo da prodjemo.

veliki strumf

pre 3 godine

Realno je za Zvezdu zreb bio izbalansiran: iz prvog sesira sigurno najslabiji tim, iz treceg sesira verovatno (bar trenutno po igri i formi) najjaci, jaci i od Milana koji je nekim cudom prosao dalje, a iz 3. sesira smo dobili nezgodan tim, ali tim koji je po kvalitetu na sredini tog 4. sesira. valjalo je izbeci narocito Lil, pa i Nicu, a najbolje bi dosli Dandalk i Bugari. Slovan je tu negde, bas zlatna sredina, ekipa koja nije previse cvrsta, koja i daje i prima golove. Ako Kramaric ostane u Hofenhajmu 8a nadam se da ce ga neko kupiti ovih dana), Nemci su definitivno prvi favoriti u grupi, sto ne znaci da ce i biti prvi. Oni su tim koji igra brzo, na kontre i tako su razbili Bajern. Protiv timova koji postave blok znatno se teze snalaze. Gent je trenutno u losoj formi, a Liberec igra toplo-hladno. Zvezda ima realne sanse da se bori i izbori prolaz.

Stari cigan

pre 3 godine

Konacno i nas sreca da pogleda. Drugo mesto je realnost i tako se treba i postaviti. Uprava da postavi cilj pred Stankovica i fudbalere: prolece u Evropi.

Andrea Djani

pre 3 godine

Raspored utakmica je nesto sto ce nam odrediti sudbinu . Idealno je docekati Slovan u prvom kolu , pa gostovati Hofenhajmu i onda dva meca sa Gentom , prvo kod njih , pa kod nas . U petom kolu bi gostovali vec otpisanom Slovanu , a onda docekati rezervni tim Hofenhajma koji bi vec obezbedio prolaz i prvo mesto . To je jedini nacin da se umesamo u borbu za prolaz , jer ako u prvom kolu gostujemo Slovanu , pa u drugom docekamo Gent , pa onda dvomec sa Hofom , nema nade .

Vucko

pre 3 godine

Bitno je da mi budemo pravi, uigramo ekipu, i dovedemo neko pojacanje, pre svega na poziciji beka i veznog. Verujem u ovaj tim i nadam se da mozemo proci grupu. Moja prognoza:
1. Hofenhajm
2. Zvezda
3. Gent
4. Liberec

Vdusan

pre 3 godine

Ozbiljan fudbal se ne može igrati sa igračima kojima je frizura prioritet. Gobeljići i Njegoši Petrovići su super rešenje protiv Voždovca. To će pokazati i dokazati Hoffenheim.

borivoje surdilovic

pre 3 godine

cibona, igokea, korona, rat, i na to nikada laksa grupa bez ijednog zvucnog imena...klubovi bez titula....kako ih hoce...

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Ја ово гледам као да смо добили Хофенхајм из првог а Гент из трећег шешира 😂
Мислим страшан је тим Хофенхајма ове сезоне.Тим који разбије Бајерн на ситне комаде (мада треба признати да су они били исцрпљени након тешког меча против Севиље)завређује свако поштовање.Ми то неби могли ни да играмо 10 узастопних мечева и то пред пуним трибинама.Имају у тиму неке нама врло познате играче попут Самасескуа и Дабура који су били најбољи играчи оног Салцбурга.Ту је и хрватски репрезентативац Крамарић који је у сјајној форми а и наш Гаћиновић који неспорно има квалитет за Бундес лигу.Уз све то Хофенхајм за разлику од неких престижних европских клубова није ни мало гадљив на Лигу Европе и сигурно нам неће слати резервне играче да се обучавају у овом такмичењу.Једина олакшавајућа околност је та да играју јаку лигу и може се десити да будемо те среће да играју неки тежек меч у лиги па не буду физички и психички спремни да одиграју на највећем нивоу против нас...
Белгијанци су нешто јачи од нас али су у силазној путањи.Смијенили су тренера и тек треба да доведу новог.Код куће би лако могли да их савладамо а исто тако и да изгубимо на страни...
Слован ни мало наивна екипа.Негдје на нивоу нашег Партизана.Јачи смо од њих али треба пробити њихов бункер.Нимало лако.Нешто налик Спартака из Трнаве.
Хофенхајм сигурно први,ми и Гент у борби за другу позицију.Ко буде имао бољи скор против Слована пролази даље...

Brzi Gonzales

pre 3 godine

cibona, igokea, korona, rat, i na to nikada laksa grupa bez ijednog zvucnog imena...klubovi bez titula....kako ih hoce...
(borivoje surdilovic, 02. oktobar 2020 15:34)

E to je karma...

алал вера

pre 3 godine

Либерец се мора кући победити,док је у гостима и бод довољан...Против Гента кући исто на победу у гостима је и реми океј...Против Хофенхајма кући и бод је супер у гостима шта нам Бог да!Срећно Звездо!

Cika Djura

pre 3 godine

Da vas pitam deco nesto? A sta fali Dekiju kao treneru? Ako već kritikujete onda kažitw koga bi vi na klupi. Možda neko od vas pošto ste svi stručnjaci. Od početka sezone u svim utakmicama dato preko 35 golova a primljeno 6. I opet ste nezadovoljni. Možda bi vi voleli da na klupu sedne Pep Gvardiola, Murinjo, Konte. Može i to ali na PS4 a da u timu budu De Bruine, Alaba, Lewandowski, Vandajk..... Zvezda raspolaže sa onim što je moguće. Tim i trener za naše uslove su OK. Može se u ovoj grupi. Timovi nisu bauk i žreb je ok.

realno

pre 3 godine

Zvezda treba da se fokusira na osvajanje titule, Navijaci da prestanu da budu bahati i da budu svesni da zivimo u siromasnoj drzavi gde je ulazak u LE takodje veliki uspeh.

kusavi

pre 3 godine

Pa kaže:"Ipak, potrebno je istaći da su crveno-beli imali određenu dozu sreće na žrebu u Nionu."A onda odma iza kažu kako je Hofenhajm najteži iz trećeg šešira. Dobro je li bila sreća ili nije? Ne mogu grobarski urednici nikako preci preko činjenice da je Zvezda u ovoj solidnoj grupi prilično konkurentna, pa bi vjerovatno najviše voljeli neku grup smrti za nedaj Bože.

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 3 godine

BRAVO ZA ZVEZDU NASU DOBRA GRUPA NAJBOLJA NEKI KAZU TESKA DE TESKA PA ZVEZDA JE U NEMACKOJ KO SE SECA KIDALA I ARSENAL I KELN U NEMACKOJ SAMO CU JEDNU REC RECI A TO JE LOPTA JE OKRUGLA

johny

pre 3 godine

Hofenhajm Bayernu dao 4 komada, kako cemo tek mi proci...srecno nam bilo
(Mile, 02. oktobar 2020 15:23)

Bajern igrao produžetak i osvojio super kup Evrope u sredu a u subotu igrao sa Hofenhajmom. Bez ikakvog mešanja karata. Kladionačari svi igrali na Hofenhajm

Zvezdas

pre 3 godine

Nikada laksa grupa, ali cemo je mi tesko proci. Al ajd mozda se nesto promeni. Navijamo za nas tim pa sta bude
(Mareje care sad je startuj, 02. oktobar 2020 15:27)

"nikada laksa grupa" "nikada laksi zreb" Kad god to procitam znam da o fudbalu slabo znate...

Milan Indjija

pre 3 godine

Hofenhajm u trecam sesiru, a igraju kao na struju. Brzi su, imaju kondicije za dve utakmice, a kontre su im ubitacne. Nesto najslicnije Lajpcigu. Zvezda ovde nece videti ni boda. Protiv ostalih moze da igra, ali samo ako budu na 100%.

realno

pre 3 godine

Zvezda treba da se fokusira na osvajanje titule, Navijaci da prestanu da budu bahati i da budu svesni da zivimo u siromasnoj drzavi gde je ulazak u LE takodje veliki uspeh.

Zvezdas

pre 3 godine

Nikada laksa grupa, ali cemo je mi tesko proci. Al ajd mozda se nesto promeni. Navijamo za nas tim pa sta bude
(Mareje care sad je startuj, 02. oktobar 2020 15:27)

"nikada laksa grupa" "nikada laksi zreb" Kad god to procitam znam da o fudbalu slabo znate...

алал вера

pre 3 godine

Либерец се мора кући победити,док је у гостима и бод довољан...Против Гента кући исто на победу у гостима је и реми океј...Против Хофенхајма кући и бод је супер у гостима шта нам Бог да!Срећно Звездо!

Ivan

pre 3 godine

Dali je ikad neka od ove tri ekipe bila sampion svoje drzave?
(Blandy, 2. oktobar 2020 16:09)

Gent da, verovatno i Slovan, za njih nisam siguran. Ovo je Liga evrope, i slabije su ekipe u odnosu na LS sto je normalno. Neki bi ocigledno voleli da zvezda igra i LE sa Liverpulom, Psz-om i Napolijem. Posto ne mogu da navijaju za partizan, bar da budu najveci navijaci zvezdinih protivnika.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Ја ово гледам као да смо добили Хофенхајм из првог а Гент из трећег шешира 😂
Мислим страшан је тим Хофенхајма ове сезоне.Тим који разбије Бајерн на ситне комаде (мада треба признати да су они били исцрпљени након тешког меча против Севиље)завређује свако поштовање.Ми то неби могли ни да играмо 10 узастопних мечева и то пред пуним трибинама.Имају у тиму неке нама врло познате играче попут Самасескуа и Дабура који су били најбољи играчи оног Салцбурга.Ту је и хрватски репрезентативац Крамарић који је у сјајној форми а и наш Гаћиновић који неспорно има квалитет за Бундес лигу.Уз све то Хофенхајм за разлику од неких престижних европских клубова није ни мало гадљив на Лигу Европе и сигурно нам неће слати резервне играче да се обучавају у овом такмичењу.Једина олакшавајућа околност је та да играју јаку лигу и може се десити да будемо те среће да играју неки тежек меч у лиги па не буду физички и психички спремни да одиграју на највећем нивоу против нас...
Белгијанци су нешто јачи од нас али су у силазној путањи.Смијенили су тренера и тек треба да доведу новог.Код куће би лако могли да их савладамо а исто тако и да изгубимо на страни...
Слован ни мало наивна екипа.Негдје на нивоу нашег Партизана.Јачи смо од њих али треба пробити њихов бункер.Нимало лако.Нешто налик Спартака из Трнаве.
Хофенхајм сигурно први,ми и Гент у борби за другу позицију.Ко буде имао бољи скор против Слована пролази даље...

Cika Djura

pre 3 godine

Da vas pitam deco nesto? A sta fali Dekiju kao treneru? Ako već kritikujete onda kažitw koga bi vi na klupi. Možda neko od vas pošto ste svi stručnjaci. Od početka sezone u svim utakmicama dato preko 35 golova a primljeno 6. I opet ste nezadovoljni. Možda bi vi voleli da na klupu sedne Pep Gvardiola, Murinjo, Konte. Može i to ali na PS4 a da u timu budu De Bruine, Alaba, Lewandowski, Vandajk..... Zvezda raspolaže sa onim što je moguće. Tim i trener za naše uslove su OK. Može se u ovoj grupi. Timovi nisu bauk i žreb je ok.

Nikola MNE

pre 3 godine

Sjecam se dobili mi za protivnika Cesku u baraz i tu svi kao zadovoljni jedino je Ivica Osim rekao nesretnom Brnovicu, tafa selektoru, da ne likuje i da pogleda malo istoriju ceskog fudbala. Naravno Cesi nas izbace ukupnim rezultatom 3:0. Valjalo bi da Dejan Stankovic ne nagazi na istu minu i lakovjernost novinara i navijaca jer bilo koja ekipa iz Ceske je ozbiljan protivnik.

Andrea Djani

pre 3 godine

Raspored utakmica je nesto sto ce nam odrediti sudbinu . Idealno je docekati Slovan u prvom kolu , pa gostovati Hofenhajmu i onda dva meca sa Gentom , prvo kod njih , pa kod nas . U petom kolu bi gostovali vec otpisanom Slovanu , a onda docekati rezervni tim Hofenhajma koji bi vec obezbedio prolaz i prvo mesto . To je jedini nacin da se umesamo u borbu za prolaz , jer ako u prvom kolu gostujemo Slovanu , pa u drugom docekamo Gent , pa onda dvomec sa Hofom , nema nade .

veliki strumf

pre 3 godine

najlaksa grupa je zvezdina,uvek ima srece zvezda,u kvalifikacijama igraju samo s jermencima i azerbejdzanom,nikako da igraju npr s arsenalom,ili psv,ili fejnordom,napoli itd...
(adje, 2. oktobar 2020 14:34) Ne znas ni da trolujes kako treba. Naravno da ne mozemo da igramo sa navedenim timovima u kvalifikacijama, jer MI SMO SAMPIONI I MOZEMO DA IGRAMO SAMO SA SAMPIONIMA! Kada ovi pobrojani timovi budu sampioni, mozda cemo igrati sa njima. Ali da vi pricate o sreci, vi koji ste igrali protiv šifara od klubova - neki RFS, pa Sfintul, pa eto mocna Sarlroa koja ispade kuci od svemocnih Poljaka. Mi igrali sa Liverpulom, PSZ-om i Napolijem (Liverpul postao sampion), pa sa Bajernom i Totenhemom (Bajern postao sampion, Totenhem godinu pre bio finalista) - i MI IMALI SRECU!? U 2 godine sa 2 sampiona te godine je sreca? To samo grobarski mozak moze da smisli. Ova grupa sada je vrlo nezgodna, ali verujem u Zvezdu i uz najmanje 2 pojacanja, od kojih jedno MORA da bude u odbrani, mozemo da prodjemo.

veliki strumf

pre 3 godine

Realno je za Zvezdu zreb bio izbalansiran: iz prvog sesira sigurno najslabiji tim, iz treceg sesira verovatno (bar trenutno po igri i formi) najjaci, jaci i od Milana koji je nekim cudom prosao dalje, a iz 3. sesira smo dobili nezgodan tim, ali tim koji je po kvalitetu na sredini tog 4. sesira. valjalo je izbeci narocito Lil, pa i Nicu, a najbolje bi dosli Dandalk i Bugari. Slovan je tu negde, bas zlatna sredina, ekipa koja nije previse cvrsta, koja i daje i prima golove. Ako Kramaric ostane u Hofenhajmu 8a nadam se da ce ga neko kupiti ovih dana), Nemci su definitivno prvi favoriti u grupi, sto ne znaci da ce i biti prvi. Oni su tim koji igra brzo, na kontre i tako su razbili Bajern. Protiv timova koji postave blok znatno se teze snalaze. Gent je trenutno u losoj formi, a Liberec igra toplo-hladno. Zvezda ima realne sanse da se bori i izbori prolaz.

mr.wolf

pre 3 godine

jedna nerešena kući puna kapa!
(realno, 02. oktobar 2020 15:49)

Pomesao si nesto. Tako vi igrate Evropu, mada ste puno puta zavrsavali sa NULA bodova. Zna se dobro na ovim pristorima ko kako igra grupu.

Milan

pre 3 godine

opušteno zadnji u grupi
(sale, 2. oktobar 2020 16:22)

Ne verujem, možda se grupa i prođe. Biće napeto, živci na probi.
Ti te muke nećeš imati pošto je za tvoje grupna faza nedosanjan san. Blago tebi, mene već sada nervoza drma.

Skečer

pre 3 godine

Hofenhajm Bayernu dao 4 komada, kako cemo tek mi proci...srecno nam bilo
(Mile, 02. oktobar 2020 15:23)
Totalno pogrešan stav, recimo niko ne spominje da je Hofenhajm dao 4 gola u gostina pre par meseci BvB-u. Da nisu dobili istrošen Bajern, verovatno bi ih "stručnjaci" omalovažili. Sve u svemu, fudbal nije igrica, vreča novca ne daje golove, odigrati jako i strpljivo i rezultat će doći. Grupa može da se prođe. Srećno Zvezdo!

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Mile

Liverpul šampion Evrope pa je bio zgažen. Ne pre 40 nego 2 godine. Mnogi giganti su kod Čika Rajka bili potučeni, što bi se plašili i tresli od Hofenhajma? Ajde molim te.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Grupa taman. Bitno da može se igra egal sa svima, osim tog gostovanja Hofenhajmu.

Mada čudni su Nemci, ako uđu u lošu formu možda se otkinu i njima bodovi. Keln smo prošli sa 6 bodova. Gent je idealan iz prvog šešira, tradicionalno ranjivi su na kontre. Slovan mora se dobije i na njemu će svi tražiti 6 bodova. Bitno je odbraniti domaći teren, kidati na 9 bodova i tražiti brejk u Češkoj. Može se prođe, samo da se saberemo i dovedemo neko pojačanje.

Milan Indjija

pre 3 godine

Hofenhajm u trecam sesiru, a igraju kao na struju. Brzi su, imaju kondicije za dve utakmice, a kontre su im ubitacne. Nesto najslicnije Lajpcigu. Zvezda ovde nece videti ni boda. Protiv ostalih moze da igra, ali samo ako budu na 100%.

momo brko

pre 3 godine

Pa Hofenhajm je pre nedelju dana ošišoa Bajern to je solidan klub u bundes ligi već par godina ali ni ostali nisu slabi biće ozbiljno ali otom potom!!!

Stari cigan

pre 3 godine

Konacno i nas sreca da pogleda. Drugo mesto je realnost i tako se treba i postaviti. Uprava da postavi cilj pred Stankovica i fudbalere: prolece u Evropi.

Ogysa

pre 3 godine

Liberecu da vratimo milo za drago,sa Gentom moze da se igra pogotova u Bg,a sad taj Hofenhajm,svi ga nesto velicaju i dizu u nebesa,jesu favoriti ali takodje na domacem terenu verujem da mozemo da izvucemo bod...nekih 8-10 bodova sasvim zadovoljavajuce...uz odredjenu dozu srece,naravno!

kusavi

pre 3 godine

Pa kaže:"Ipak, potrebno je istaći da su crveno-beli imali određenu dozu sreće na žrebu u Nionu."A onda odma iza kažu kako je Hofenhajm najteži iz trećeg šešira. Dobro je li bila sreća ili nije? Ne mogu grobarski urednici nikako preci preko činjenice da je Zvezda u ovoj solidnoj grupi prilično konkurentna, pa bi vjerovatno najviše voljeli neku grup smrti za nedaj Bože.

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 3 godine

BRAVO ZA ZVEZDU NASU DOBRA GRUPA NAJBOLJA NEKI KAZU TESKA DE TESKA PA ZVEZDA JE U NEMACKOJ KO SE SECA KIDALA I ARSENAL I KELN U NEMACKOJ SAMO CU JEDNU REC RECI A TO JE LOPTA JE OKRUGLA

Mik

pre 3 godine

Ja bi rekao da ce biti ovako Hofenhajm prvi u grupi mada je moguce da se i oni negde na gostovanju zakace i izgube bodove ali ostaju favortiti za prvo mesto...a ovi ostali ce biti kao ona narodna "i corava koka ubode poneko zrno" pa ko ubode najvise bit ce drugi nadajmo se da ce to biti zvezda mada tesko ali ne i nemoguce setimo se one godine sa po jednim golom na dve utakmice protiv Kelna su usli u drugi krug

Brzi Gonzales

pre 3 godine

cibona, igokea, korona, rat, i na to nikada laksa grupa bez ijednog zvucnog imena...klubovi bez titula....kako ih hoce...
(borivoje surdilovic, 02. oktobar 2020 15:34)

E to je karma...

johny

pre 3 godine

Hofenhajm Bayernu dao 4 komada, kako cemo tek mi proci...srecno nam bilo
(Mile, 02. oktobar 2020 15:23)

Bajern igrao produžetak i osvojio super kup Evrope u sredu a u subotu igrao sa Hofenhajmom. Bez ikakvog mešanja karata. Kladionačari svi igrali na Hofenhajm

Severnjača

pre 3 godine

Kad bi podigli nivo kondicije, možda bi se i nadali prolazu grupe, Zvezda igra negde do 70.minuta, posle toga nas nema na terenu! Teško ali ćemo makar da igramo 6 utakmica u Evropi pa da vidimo gde smo! Ponavljam, fizički smo nespremni za LE, to je osnovni problem!

g.m.

pre 3 godine

U Srbiji Evropa I igranje u njoj je "Svetinja" I lova , a u ove 3 zemlje I ekipe ne znam... Liga Europa I pristup istoj je cudan u vecem delu Evrope... Od toga mnogo zavisi jer to ne znamo , pogotovo sto se igraju 3 kola za redom svakog cetvrtka pa pauza I opet isto... Pitanje sta ce biti prioritet , na primer Nemcima , Bundes L. ili Europa ..Videcemo

Vucko

pre 3 godine

Bitno je da mi budemo pravi, uigramo ekipu, i dovedemo neko pojacanje, pre svega na poziciji beka i veznog. Verujem u ovaj tim i nadam se da mozemo proci grupu. Moja prognoza:
1. Hofenhajm
2. Zvezda
3. Gent
4. Liberec

Vdusan

pre 3 godine

Ozbiljan fudbal se ne može igrati sa igračima kojima je frizura prioritet. Gobeljići i Njegoši Petrovići su super rešenje protiv Voždovca. To će pokazati i dokazati Hoffenheim.

mighty banana

pre 3 godine

Realno ova grupa se može proći, niko tu nije bauk ali što je lepo autor teksta napisao neće se ni sam niko pobediti. Znači malo zapeti i može se do sledeće runde. Ko misli da je Hofenhajm neki veliki zalogaj greši, bar po meni, pošto često ti osrednji timovi iz najjačih liga ni ne igraju u najjačim sastavima u LE. Naravno ne mora da znači da će to biti slučaj ali svakako ni u najjačem sastavu niko nije nesavladiv.

haha

pre 3 godine

Kakav evropski put : Evropa Gibraltar, Tirana, Omonija, Ararat pa Gent, Liberec, Hofenhajm.

Sve poluamaterske ekipe. Svi kad se saberu nisu ulozili u ekipu kao Zvezda.

Prvo se treba pogledati u ogledalu

pre 3 godine

Pogledajmo prvo kakve su bile igre prikazane od strane Zvezde protiv amatera iz Gibraltara, prvaka Albanije, Kipra, Jermenije, pa tek onda analizirajmo kvalitete protivnika. Uz to iz Zvezde odlaze Degenek i Ben.

borivoje surdilovic

pre 3 godine

cibona, igokea, korona, rat, i na to nikada laksa grupa bez ijednog zvucnog imena...klubovi bez titula....kako ih hoce...

CJC

pre 3 godine

Realno, biće sramota ako ovo ne prođemo.
Čak i sa dva poraza od objektivno najjače ekipe iz preostale 4 minimum 8 bodova a mozda i svih 12.

haha

pre 3 godine

Kakav evropski put : Evropa Gibraltar, Tirana, Omonija, Ararat pa Gent, Liberec, Hofenhajm.

Sve poluamaterske ekipe. Svi kad se saberu nisu ulozili u ekipu kao Zvezda.

realno

pre 3 godine

Zvezda treba da se fokusira na osvajanje titule, Navijaci da prestanu da budu bahati i da budu svesni da zivimo u siromasnoj drzavi gde je ulazak u LE takodje veliki uspeh.

алал вера

pre 3 godine

Либерец се мора кући победити,док је у гостима и бод довољан...Против Гента кући исто на победу у гостима је и реми океј...Против Хофенхајма кући и бод је супер у гостима шта нам Бог да!Срећно Звездо!

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 3 godine

BRAVO ZA ZVEZDU NASU DOBRA GRUPA NAJBOLJA NEKI KAZU TESKA DE TESKA PA ZVEZDA JE U NEMACKOJ KO SE SECA KIDALA I ARSENAL I KELN U NEMACKOJ SAMO CU JEDNU REC RECI A TO JE LOPTA JE OKRUGLA

Cika Djura

pre 3 godine

Da vas pitam deco nesto? A sta fali Dekiju kao treneru? Ako već kritikujete onda kažitw koga bi vi na klupi. Možda neko od vas pošto ste svi stručnjaci. Od početka sezone u svim utakmicama dato preko 35 golova a primljeno 6. I opet ste nezadovoljni. Možda bi vi voleli da na klupu sedne Pep Gvardiola, Murinjo, Konte. Može i to ali na PS4 a da u timu budu De Bruine, Alaba, Lewandowski, Vandajk..... Zvezda raspolaže sa onim što je moguće. Tim i trener za naše uslove su OK. Može se u ovoj grupi. Timovi nisu bauk i žreb je ok.

borivoje surdilovic

pre 3 godine

cibona, igokea, korona, rat, i na to nikada laksa grupa bez ijednog zvucnog imena...klubovi bez titula....kako ih hoce...

Zvezdas

pre 3 godine

Nikada laksa grupa, ali cemo je mi tesko proci. Al ajd mozda se nesto promeni. Navijamo za nas tim pa sta bude
(Mareje care sad je startuj, 02. oktobar 2020 15:27)

"nikada laksa grupa" "nikada laksi zreb" Kad god to procitam znam da o fudbalu slabo znate...

kusavi

pre 3 godine

Pa kaže:"Ipak, potrebno je istaći da su crveno-beli imali određenu dozu sreće na žrebu u Nionu."A onda odma iza kažu kako je Hofenhajm najteži iz trećeg šešira. Dobro je li bila sreća ili nije? Ne mogu grobarski urednici nikako preci preko činjenice da je Zvezda u ovoj solidnoj grupi prilično konkurentna, pa bi vjerovatno najviše voljeli neku grup smrti za nedaj Bože.

Andrea Djani

pre 3 godine

Raspored utakmica je nesto sto ce nam odrediti sudbinu . Idealno je docekati Slovan u prvom kolu , pa gostovati Hofenhajmu i onda dva meca sa Gentom , prvo kod njih , pa kod nas . U petom kolu bi gostovali vec otpisanom Slovanu , a onda docekati rezervni tim Hofenhajma koji bi vec obezbedio prolaz i prvo mesto . To je jedini nacin da se umesamo u borbu za prolaz , jer ako u prvom kolu gostujemo Slovanu , pa u drugom docekamo Gent , pa onda dvomec sa Hofom , nema nade .

veliki strumf

pre 3 godine

najlaksa grupa je zvezdina,uvek ima srece zvezda,u kvalifikacijama igraju samo s jermencima i azerbejdzanom,nikako da igraju npr s arsenalom,ili psv,ili fejnordom,napoli itd...
(adje, 2. oktobar 2020 14:34) Ne znas ni da trolujes kako treba. Naravno da ne mozemo da igramo sa navedenim timovima u kvalifikacijama, jer MI SMO SAMPIONI I MOZEMO DA IGRAMO SAMO SA SAMPIONIMA! Kada ovi pobrojani timovi budu sampioni, mozda cemo igrati sa njima. Ali da vi pricate o sreci, vi koji ste igrali protiv šifara od klubova - neki RFS, pa Sfintul, pa eto mocna Sarlroa koja ispade kuci od svemocnih Poljaka. Mi igrali sa Liverpulom, PSZ-om i Napolijem (Liverpul postao sampion), pa sa Bajernom i Totenhemom (Bajern postao sampion, Totenhem godinu pre bio finalista) - i MI IMALI SRECU!? U 2 godine sa 2 sampiona te godine je sreca? To samo grobarski mozak moze da smisli. Ova grupa sada je vrlo nezgodna, ali verujem u Zvezdu i uz najmanje 2 pojacanja, od kojih jedno MORA da bude u odbrani, mozemo da prodjemo.

Ogysa

pre 3 godine

Liberecu da vratimo milo za drago,sa Gentom moze da se igra pogotova u Bg,a sad taj Hofenhajm,svi ga nesto velicaju i dizu u nebesa,jesu favoriti ali takodje na domacem terenu verujem da mozemo da izvucemo bod...nekih 8-10 bodova sasvim zadovoljavajuce...uz odredjenu dozu srece,naravno!

CJC

pre 3 godine

Realno, biće sramota ako ovo ne prođemo.
Čak i sa dva poraza od objektivno najjače ekipe iz preostale 4 minimum 8 bodova a mozda i svih 12.

Stari cigan

pre 3 godine

Konacno i nas sreca da pogleda. Drugo mesto je realnost i tako se treba i postaviti. Uprava da postavi cilj pred Stankovica i fudbalere: prolece u Evropi.

Milan Indjija

pre 3 godine

Hofenhajm u trecam sesiru, a igraju kao na struju. Brzi su, imaju kondicije za dve utakmice, a kontre su im ubitacne. Nesto najslicnije Lajpcigu. Zvezda ovde nece videti ni boda. Protiv ostalih moze da igra, ali samo ako budu na 100%.

Ivan

pre 3 godine

Dali je ikad neka od ove tri ekipe bila sampion svoje drzave?
(Blandy, 2. oktobar 2020 16:09)

Gent da, verovatno i Slovan, za njih nisam siguran. Ovo je Liga evrope, i slabije su ekipe u odnosu na LS sto je normalno. Neki bi ocigledno voleli da zvezda igra i LE sa Liverpulom, Psz-om i Napolijem. Posto ne mogu da navijaju za partizan, bar da budu najveci navijaci zvezdinih protivnika.

Vdusan

pre 3 godine

Ozbiljan fudbal se ne može igrati sa igračima kojima je frizura prioritet. Gobeljići i Njegoši Petrovići su super rešenje protiv Voždovca. To će pokazati i dokazati Hoffenheim.

Vucko

pre 3 godine

Bitno je da mi budemo pravi, uigramo ekipu, i dovedemo neko pojacanje, pre svega na poziciji beka i veznog. Verujem u ovaj tim i nadam se da mozemo proci grupu. Moja prognoza:
1. Hofenhajm
2. Zvezda
3. Gent
4. Liberec

mighty banana

pre 3 godine

Realno ova grupa se može proći, niko tu nije bauk ali što je lepo autor teksta napisao neće se ni sam niko pobediti. Znači malo zapeti i može se do sledeće runde. Ko misli da je Hofenhajm neki veliki zalogaj greši, bar po meni, pošto često ti osrednji timovi iz najjačih liga ni ne igraju u najjačim sastavima u LE. Naravno ne mora da znači da će to biti slučaj ali svakako ni u najjačem sastavu niko nije nesavladiv.

Skečer

pre 3 godine

Hofenhajm Bayernu dao 4 komada, kako cemo tek mi proci...srecno nam bilo
(Mile, 02. oktobar 2020 15:23)
Totalno pogrešan stav, recimo niko ne spominje da je Hofenhajm dao 4 gola u gostina pre par meseci BvB-u. Da nisu dobili istrošen Bajern, verovatno bi ih "stručnjaci" omalovažili. Sve u svemu, fudbal nije igrica, vreča novca ne daje golove, odigrati jako i strpljivo i rezultat će doći. Grupa može da se prođe. Srećno Zvezdo!

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Ја ово гледам као да смо добили Хофенхајм из првог а Гент из трећег шешира 😂
Мислим страшан је тим Хофенхајма ове сезоне.Тим који разбије Бајерн на ситне комаде (мада треба признати да су они били исцрпљени након тешког меча против Севиље)завређује свако поштовање.Ми то неби могли ни да играмо 10 узастопних мечева и то пред пуним трибинама.Имају у тиму неке нама врло познате играче попут Самасескуа и Дабура који су били најбољи играчи оног Салцбурга.Ту је и хрватски репрезентативац Крамарић који је у сјајној форми а и наш Гаћиновић који неспорно има квалитет за Бундес лигу.Уз све то Хофенхајм за разлику од неких престижних европских клубова није ни мало гадљив на Лигу Европе и сигурно нам неће слати резервне играче да се обучавају у овом такмичењу.Једина олакшавајућа околност је та да играју јаку лигу и може се десити да будемо те среће да играју неки тежек меч у лиги па не буду физички и психички спремни да одиграју на највећем нивоу против нас...
Белгијанци су нешто јачи од нас али су у силазној путањи.Смијенили су тренера и тек треба да доведу новог.Код куће би лако могли да их савладамо а исто тако и да изгубимо на страни...
Слован ни мало наивна екипа.Негдје на нивоу нашег Партизана.Јачи смо од њих али треба пробити њихов бункер.Нимало лако.Нешто налик Спартака из Трнаве.
Хофенхајм сигурно први,ми и Гент у борби за другу позицију.Ко буде имао бољи скор против Слована пролази даље...

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Mile

Liverpul šampion Evrope pa je bio zgažen. Ne pre 40 nego 2 godine. Mnogi giganti su kod Čika Rajka bili potučeni, što bi se plašili i tresli od Hofenhajma? Ajde molim te.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Grupa taman. Bitno da može se igra egal sa svima, osim tog gostovanja Hofenhajmu.

Mada čudni su Nemci, ako uđu u lošu formu možda se otkinu i njima bodovi. Keln smo prošli sa 6 bodova. Gent je idealan iz prvog šešira, tradicionalno ranjivi su na kontre. Slovan mora se dobije i na njemu će svi tražiti 6 bodova. Bitno je odbraniti domaći teren, kidati na 9 bodova i tražiti brejk u Češkoj. Može se prođe, samo da se saberemo i dovedemo neko pojačanje.

veliki strumf

pre 3 godine

Realno je za Zvezdu zreb bio izbalansiran: iz prvog sesira sigurno najslabiji tim, iz treceg sesira verovatno (bar trenutno po igri i formi) najjaci, jaci i od Milana koji je nekim cudom prosao dalje, a iz 3. sesira smo dobili nezgodan tim, ali tim koji je po kvalitetu na sredini tog 4. sesira. valjalo je izbeci narocito Lil, pa i Nicu, a najbolje bi dosli Dandalk i Bugari. Slovan je tu negde, bas zlatna sredina, ekipa koja nije previse cvrsta, koja i daje i prima golove. Ako Kramaric ostane u Hofenhajmu 8a nadam se da ce ga neko kupiti ovih dana), Nemci su definitivno prvi favoriti u grupi, sto ne znaci da ce i biti prvi. Oni su tim koji igra brzo, na kontre i tako su razbili Bajern. Protiv timova koji postave blok znatno se teze snalaze. Gent je trenutno u losoj formi, a Liberec igra toplo-hladno. Zvezda ima realne sanse da se bori i izbori prolaz.

mr.wolf

pre 3 godine

jedna nerešena kući puna kapa!
(realno, 02. oktobar 2020 15:49)

Pomesao si nesto. Tako vi igrate Evropu, mada ste puno puta zavrsavali sa NULA bodova. Zna se dobro na ovim pristorima ko kako igra grupu.

johny

pre 3 godine

Hofenhajm Bayernu dao 4 komada, kako cemo tek mi proci...srecno nam bilo
(Mile, 02. oktobar 2020 15:23)

Bajern igrao produžetak i osvojio super kup Evrope u sredu a u subotu igrao sa Hofenhajmom. Bez ikakvog mešanja karata. Kladionačari svi igrali na Hofenhajm

Mik

pre 3 godine

Ja bi rekao da ce biti ovako Hofenhajm prvi u grupi mada je moguce da se i oni negde na gostovanju zakace i izgube bodove ali ostaju favortiti za prvo mesto...a ovi ostali ce biti kao ona narodna "i corava koka ubode poneko zrno" pa ko ubode najvise bit ce drugi nadajmo se da ce to biti zvezda mada tesko ali ne i nemoguce setimo se one godine sa po jednim golom na dve utakmice protiv Kelna su usli u drugi krug

Nikola MNE

pre 3 godine

Sjecam se dobili mi za protivnika Cesku u baraz i tu svi kao zadovoljni jedino je Ivica Osim rekao nesretnom Brnovicu, tafa selektoru, da ne likuje i da pogleda malo istoriju ceskog fudbala. Naravno Cesi nas izbace ukupnim rezultatom 3:0. Valjalo bi da Dejan Stankovic ne nagazi na istu minu i lakovjernost novinara i navijaca jer bilo koja ekipa iz Ceske je ozbiljan protivnik.

Prvo se treba pogledati u ogledalu

pre 3 godine

Pogledajmo prvo kakve su bile igre prikazane od strane Zvezde protiv amatera iz Gibraltara, prvaka Albanije, Kipra, Jermenije, pa tek onda analizirajmo kvalitete protivnika. Uz to iz Zvezde odlaze Degenek i Ben.

Brzi Gonzales

pre 3 godine

cibona, igokea, korona, rat, i na to nikada laksa grupa bez ijednog zvucnog imena...klubovi bez titula....kako ih hoce...
(borivoje surdilovic, 02. oktobar 2020 15:34)

E to je karma...

g.m.

pre 3 godine

U Srbiji Evropa I igranje u njoj je "Svetinja" I lova , a u ove 3 zemlje I ekipe ne znam... Liga Europa I pristup istoj je cudan u vecem delu Evrope... Od toga mnogo zavisi jer to ne znamo , pogotovo sto se igraju 3 kola za redom svakog cetvrtka pa pauza I opet isto... Pitanje sta ce biti prioritet , na primer Nemcima , Bundes L. ili Europa ..Videcemo

momo brko

pre 3 godine

Pa Hofenhajm je pre nedelju dana ošišoa Bajern to je solidan klub u bundes ligi već par godina ali ni ostali nisu slabi biće ozbiljno ali otom potom!!!

Milan

pre 3 godine

opušteno zadnji u grupi
(sale, 2. oktobar 2020 16:22)

Ne verujem, možda se grupa i prođe. Biće napeto, živci na probi.
Ti te muke nećeš imati pošto je za tvoje grupna faza nedosanjan san. Blago tebi, mene već sada nervoza drma.

Severnjača

pre 3 godine

Kad bi podigli nivo kondicije, možda bi se i nadali prolazu grupe, Zvezda igra negde do 70.minuta, posle toga nas nema na terenu! Teško ali ćemo makar da igramo 6 utakmica u Evropi pa da vidimo gde smo! Ponavljam, fizički smo nespremni za LE, to je osnovni problem!