Nedelja, 20.09.2020.

12:00

Đoković pobedio Ruda i sudiju za finale Rima!

Novak Đoković se pobedom nad Norvežaninom Kasperom Rudom sa 7:5, 6:3 plasirao u svoje 52. Masters finale.

Izvor: LN

Ðokoviæ pobedio Ruda i sudiju za finale Rima! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

300 Komentari

Sortiraj po:

sweswe

pre 3 godine

Đoković je jedini igrač u povijesti tenisa koji igra protiv protivnika, sudije, sakupljača loptica i publike (ako je ima).
(Netijak, 20. septembar 2020 21:41)

Ne, ne...
Nije, Martina Navratilova, Ivan Lendl i dosta igraca sa nekadasnjeg "Istoka" su toliko puta bili osteceni od sudija i bili nepostovani od publike, ali u slucaju Novaka se pojavljuje jedna nova dimenzija, rusi im IDOLE Nike-a, a to se ne prasta. Zao mi je sto Martina i Ivan nikada ne spominju tu nepravdu i ne pokusaju da objasne te nepravde. Mada su oni sad Amerikanci, kao i nasa Mala Mo.

DRAGAN

pre 3 godine

Sutra finale u Rimu
Novak/ Dijego
Za koga ce navijati Rafa.
Zna se, za svog dzelata.
Ali ne zaboravite sa druge
strane mreze je ne pobedivi
Novak u ovoj godini.Zato
uzivajmo i ispratimo novu
pobedu sampiona.
Arizona ceka 36 ATP master. Sretno majstore.

Momabrazil

pre 3 godine

Kako je lepo citati ovakve vesti uz popodnevnu kafu iz Brazila. Koliko samo optimizma nam uliva nas Nole. Steta za NY ali tu jé zato RG!

Jovana

pre 3 godine

Pod hitno za Administratora angažujte psihologa, ovde je pacijenata "na kilo".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkg, 20. septembar 2020 21:28
Odavno pišem ,jumku treba psihijatar, dečko ima ozbiljnih psihičkih problema koji se samo uvećavaju komentarisanjem na tenisu. Žalosno da niko neće da mu pomogne!

Dragoslav

pre 3 godine

Da li je Noletova igra koju ne pokazao danas i juče dovoljna za pobedu u finalu? Nadam se da jeste, a ako nije molim Noleta da zaigra bolje

johny

pre 3 godine

Od toga nema ništa. Vaseljenski patrijarh je Grk.
(petar nikolić, 20. septembar 2020 18:15)

Rifate, to je tako jer su Nadal i Švarcman sinoć završili oko 22 časa. Finale je sutra u 18 časova posle ženskog finala

prescott

pre 3 godine

Ja sam seljacina par ekselans. Ne zamerite mi.
(prescott, 20. septembar 2020 18:46)

Ahahahhhahahaha sine boli duša pa se pribegava krađi nicka. Hahahahahahaa bednost level kid. Sindrom pokušaja vređanja nekog bez argumenta je odlika maloumnika. Hvala na potvrdi raspada džigerice. :***

Zole

pre 3 godine

VUK, 20. septembar 2020 18:39) smešan pokušaj gospodine Jumko. Niste samo u tom neodlasku ispali kukavica i smešni. VUK je redovno na vama na ovom portalu pravio "čas anatomije" .Niste dostojni da koristite njegov nike. Vi ste lažna zvezda. VUK je legenda.

Skandinavac.

pre 3 godine

"Novak Djokovic kranglet med dommeren ved flere anledninger. Her hevder han at en ball var ute."
"Novak Dokovic se svadao sa sudijom u vise navrata. Ovde on tvrdi da je lopta bila u autu."
Kommentar u Aftenposten ispod slike na kojoj Novak stoji zajedno sa sudijom meca i pokazuje mu rukom/prstom trag lopte koja je bila u autu. Na osnovu komentara mi se cini da nismo gledali isti mec.

da

pre 3 godine

Djido,Jumko,artiljerci,banjci itd ne lelemudite antipropagandu po narodnim herojima NORa,jer niste dorasli tome,da vam kaze drug Marko a i čika Janko,ne kvarite omladinu!Pred njima bi stojali mirno i Novakov i Jelenin deda

ccc

pre 3 godine

I Nadalu su ukrali poen u meču sa Lajovićem, niste ni spomenuli a tek da naslov glasi Nadal je pobedio Lajovića i sudiju, ali kod kalimera uvek neke nepravde. A nepravdu što su mu poklonili dva mastersa ne spominjete, to vam je ok..

VU

pre 3 godine

(VU, 20. septembar 2020 16:39)
Vule, jesi li to ti??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica velickovic, 20. septembar 2020 18:15)
Nije Vule, ovo VU se odnosi na Vukovar.

Will Mosley

pre 3 godine

Hvala ti Novače što konstantno zatrpavaš ove mrzitelje svojih i tvojih gena!
(Dušan Miami, 20. septembar 2020 18:18)

Nece to biti dugackog daha.

Auuu!?!

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala. 
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21) 

Znam i ja. Isti onaj koji je Novaku namestio da igra u podne/rano pre podne, a Rafi uveče... I šta ćeš sa tim saznanjem?

Konfučije

pre 3 godine

Čestitke Novaku, verujem u titulu sutra. No, vidim što je vrlo pozitivno da se na portal vraćaju komentatori koji su dugi niz godina ovde. Čije sam komentare voleo čitati i koji su doprinosili lepoj raspravi. Jedno vreme je dosta ljudi nestalo, o razlozima sam i ovde pisao. Ostrašćenost iz niskih pobuda ničemu ne služi. A toga se namnožilo, nažalost. Ja tenis pratim od vremena pre nego što se Novak rodio i uživao sam u tenisu. Sada uživam još više, imamo našeg šampiona koji mnoge rekorde drži, neke juri i pobeđuje mnogo češće nego što gubi. Da li će sve dostići? Pa neće i ne mora , ali nema lepšeg osećaja u praćenju te borbe. Nije nužno navijati za Novaka toliko igrača ima. Ali vređati i nipodaštavati našeg igrača, sunarodnika, šampiona? To je necivilizovano, isto tako bilo kojeg sportistu. U redu je poneka duhovita doskočica na bilo čiji račun, ali uvrede?! Budimo ljudi.

Will Mosley

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

I posle se njegovi navijaci raduju pobedama i titulama i svaki dan docekaju u nadi da ce prestici Kralja Federera po broju titula. Ali dzaba vam novci moji sinovci.

prescott

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs 
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu 
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta 
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27) 

Hahhahahhhaaaa
Ono kad od jada i nemoći počneš da navodiš gluposti kako bi sebi olakšao duševnu bol izazvanu nezasićenom zlobom a pritom te nije sramora da to podeliš sa svetom jer od pakosti nemaš više osećaj gde curiš pa nisi sposoban to ni da sprečis. EPIC

Will Mosley

pre 3 godine

Ja pijem šampanjac, a Jumko toplo pivce ispred onog kioska...
(Svakom po zaslugama, 20. septembar 2020 17:25)

I sta je poenta ovog komentara, da je sampanjac bolji?

Will Mosley

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

Cirkus, kao da je Fjucers u pitanju.

NY

pre 3 godine

posle se njegovi navijaci raduju pobedama i titulama i svaki dan docekaju u nadi da ce prestici Kralja Federera po broju titula. Ali dzaba vam novci moji sinovci.
(Will Mosley, 20. septembar 2020 19:05)

Jumko eto sada novi nick. Posle King Roger. Imaš ih ti još ali teško možeš da nas prevariš

kraja

pre 3 godine

"Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas."

...racunas samo do 33...???
...neprijatno...
...u beogradu bi imao velike probleme sa gradskim prevozom...
...ima dosta brojeva preko 20...
...cak i trocifrenih, ali da te ne plasim...

nikola

pre 3 godine

al kad klinac od 21 godine kaze da ce pobediti broja 1,?,razumem kurazenje i mladalacki bezobrazluk,pa decko nije on tu sto ga je postavio komitet.!!

Mikiinabijemtiovoliikii

pre 3 godine

123

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)
Čovek je direktor turnira i zove se Đovanezi Vasa.
Pozdrav

Zole

pre 3 godine

Jumko, 20. septembar 2020 15:57) ...ovde ima mnogo mlađih , koji postavljaju komentare tek godinu ,dve pa ih je lako varati. Gospodine Jumko , vi koji ste umislili da ste veći i mudriji od celog Srpskog naroda i koji ovde tolike godine preko kritike navodnog idolopoklonstva prema Novaku , želite da ispadnete pametna i mudra osoba ," pecate" tako ostrašćene mlade ljude da bi jeftino poentirali. Poslednji mamac , koji koristite od avgusta 2019 , kada ste se oporavili od brutalnog finala Wimbldona i penzionisanja Federera od strane Đokovića, je vaša uporna tvrdnja da Novak neće osvojiti 20 GS !? E sad mi koji na ovom portalu malo duže pratimo vaše komentare , sećamo se vremenskog perioda pre nego je Novak osvojio RG . Tada ste smorili godinama da Novak nikada,ama nikada neće osvojiti RG !!! I ? Tako da je dugačak spisak vaših promašaja ,a u vezi je Novaka. Tako i sad. Tvrdite o 20 GS isto kao i za RG . Šteta što nema više onog lika koji vas je redovno izuvao iz cipela. Znam da mu je bio nike VUK . Čak vas je pozivao u Novi Sad da gledate zvezde. Naravno da niste otišli. Tako da vi Jumko s vremena na vreme imate "sigurne" tvrdnje i prognoze , ali Novak vas redovno napravi smešnim.

prescott

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan. 
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57) 

Ubeđen si ti bio i pre 10 godina da neće osvojiti ni 5 GS pa ga evo sad na 17. Ubeđen si svake godine u svašta pa ispadaš majmun iznova i nikakav problem nemaš. Ubeđen si ti i da si normalan pa nikom ništa. :)
I što je najlepše kad osvoji 22 GS ti ćeš se opet pojaviti iz neke rupe i tvrditi nam kako si ubeđen da nikada ali NIKADA neće osvojiti 25 GS. :D
Neprocenjivo!!!

Јабучило

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27)

Определи се који ти је критеријум, па га примени доследно.

Рајко Четник

pre 3 godine

А од судије и Руда остала само .... Не не римује се остали само мућкови.
Ноле против свих, ново поглавље тениса.

pobor

pre 3 godine

Nole obezbedjuje verovatno sesti put no.1, na kraju godine. Stize dedu po broju nedelja i ako Bog da osvaja Rolan garos. I da, rekordni 37 masters.

Рајко Ђукановић

pre 3 godine

Добој и Република Србска чека 36 мастерс најбољег тенисера данашњице..

anica velickovic

pre 3 godine

(Zole, 20. septembar 2020 18:24)
Ima ga ima, tu je on. Vule, postacu mama jedne devojcice i presrecna sam. Drago mi je da si i dalje uz Noleta. Sve najlepse gde god da si.

Segrt Sinisa

pre 3 godine

Bravo Nosa.!!!!Nije bilo dosta "gospodi iz belog sporta"sta su ti uradili na US Openu nego nastavljaju i u Rimu.Naravno ti dolazis iz "MALE SRBIJE"ali oni jos uvek neshvataju da nas Nosa iz te "MALE SRBIJE" ce pobiti sve rekorde u teniskom sportu.Uvek uz tebe i od tvog pocetnog turnira u San-Remu pa do svih sledecih titula koje ces osvojiti.Hvala ti i za sve neprespavane noci zbog raznih "geografija" gde igras.Sa verom u BOGA.Sinisa i Liljana Segrt iz Nice

prescott

pre 3 godine

Napred Rud.
(Rasim Np, 20. septembar 2020 13:50)

Ništa Đzumhur a? Finale sa Nadalom, ni to? Napred svako dok jednom ne pogodim hahahahahahahaaa o tugo jesenja.

prescott

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

Ahahhahahaahaahaaaaa
Ono kad pakost nadvlada to malo uma pa počne da se lupeta bez ikakvog pokušaja da se spreči blamiranje. Ti mu ionako ništa nećeš priznati a ti si ionako niko tako da si tu u pravu. :)

prescott

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala. 
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21) 

Znam ja a ti plači od muke! hahahahahahaaha

ja

pre 3 godine

@

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

isti onaj lik koji je prošle godine namestio Novaku da igra večernje polufinale. pa ga Novak igrao sa Švarcmanom tri sata, i sutradan protiv Rafe bio polu mrtav. Novak je u Rimu igrao noćno polufinale i kada je u finalu igrao protiv Endija i protiv Zvereva. sve je to Novak u finalu gubio. tako da ovaj koji danas igra drugo polufinale, sutra skoro sigurno gubi. tako to u Rimu ide...

ljuti petunov

pre 3 godine

36.sjutra. Easy game. Sa 42% snage. Na RG finale sa Thiemom i pobjeda 3:2, 18.GS, zati mosbaja zavrsni masters, osigurava najvise nedjelja na prvom mjestu i onda uzima lagano AO. To je 19. Na RG Thiem uzima drugi GS a na Wimbledonu se baletan oprasta porazom u trecem kolu od Andersona ili nekog jakog servera. Novak uzima 20. GS i onda botovi ce da pisu:
20>20
310>350
23>27
30>37
Zasto? Jer su botovi

Ns

pre 3 godine

Jel se neko seca onog lika iz serije Malkolm u sredini, njegov drugar crnac koji je u inv kolicima? Ja tako zamisljam ovog Milosa iz komentara:)

Tostolobik

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko

Piješ pivo u ime svoje ubeđenosti. Nije tebi lako.

CroFed

pre 3 godine

Dobro ga je servis služio u kriznim situacijama, zaradio i opomenu zbog P.M. bitno za njega da meč nije otišao u treći set, bit će odmoran za finale. Koga bi radije u finalu? Pa mislim mladog Kanađanina, on je "shotmaker" no ako ga uhvati 10 min krize raspadne se i netko kao Đoković će to znati iskoristiti. Maleni Diego je tvrd orah i ovakvog Novaka bi vjerojatno odveo u tri seta gdje je svašta moguće...

ekonlmista

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03

A gde treba da plaća porez. Novac od turnira se odmah oporezuje u zemlji gde je turnir odigran i uplaćuje se neto iznos i nema dvostrukog oporezivanja. Eto seli se u Marbelju a račun kao ne rezident može da ima gde hoće

Dragance

pre 3 godine

Narode, ja sam ubedjen da ce Novak osvojiti toliko GS da ga nikada, niko, nece prestici. Odoh sada da popijem jednog zajecarca ali mutnog.

max

pre 3 godine

Moram ovo da napišem da ovde ima debila što pišu protiv Noleta (ko da se englezi) da nisu vredni ni minusa ni to(minus) neću da im dam koliko su jadni i mrze sve.

Andrea Djani

pre 3 godine

Nadam se da ce u finalu Novak konacno odigrati pravi mec , sto bi znacilo 6 3 6 1 . A motiv vise da osvojimo 36 masters i izbijemo na prvo mesto . Zaista je fantasticno da Novak ove sezone nema poraz , a realno daleko je od svog najboljeg tenisa . Sta ceka protivnike kada bude na svom najvisem nivou , jasno je , rezervacija leta na dan posle projektovanog meca sa Noletom.

Činjenica

pre 3 godine

Znate li koji je sutra dan? Pa moj omiljeni dan u nedelji dok je Nole prvi. Kad se probudim znam da je nasem Noletu ukucana jos jedna nedelja na prvom mestu; sutra 307. po redu. Idemo prvo lagano do Dzemperkovih 310, a posle cemo da vidimo.

Radoslav

pre 3 godine

@ende
Niko i ne očekuje senzaciju, čovek igra sa Kasper Rudom..veliko ime svetskog tenisa, moz' misliti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cinjenica, 20. septembar 2020 16:36) Vala bas,ko i sinoc Svarcman.

Jovan Lazic

pre 3 godine

NOVAK voli Italiju i Italijane a i oni njega, ali ovi ATP globalni fredierreovci zaista bi trebali da ga zabrane, ukinu i izbace. On sada svakim turnirom, sahranjuje bambija.

Goran

pre 3 godine

Za ove što komentarišu ko je Rud, reći ću samo da momak nije nimalo slučajno došao do polufinala rima, već je igrao dečko tenis karijere , na ovom mastersu pobedjivao je do polufinala sve bolje rangirane tenisere od sebe...
Mlad je (23 god.) i veoma je napredovao u poslednje vreme,ako nastavi ovako da napreduje već ga ubrzo možemo videti u top tenu definitivno ima kapaciteta za to što je uostalom u današnjem meču i pokazao ,svi su očekivali lagan posao za Novaka ali svi smo videli da nije bilo baš tako lako,morao je Novak dosta da se namuči kako bi pobedio inspirisanog Ruda...

Js

pre 3 godine

Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas.
(Cicko,

Pa naravno da treba, Rud igra maksimum a Novak se igra... naravno da nema motivaciju kad igra sa igracima koji nisu njegov nivo.
Samo se ti opusti, nije za dzabe smišljen broj 1 u svakom sportu.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

Kladim se da imas Novakovu sliku u novcaniku.
Jos neka tetovaza tipa "No1e" na podlaktici i vrh !

brinem se za tvoje zdravle

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Uzmi nesto zesce da utolis tugu

Beobrad

pre 3 godine

Pokusao je Rud, kome svaka cast za karakter i igru koju je prikazao. Bice od njega teniser, i vec jeste.
Ali, pokusao je i sudija, tj. Atp, jer je nemoguce da imaju renomiranog profi sudiju koji ne vidi dobro. Naravno, samo ce time razljutiti Novaka i pomoci mu da brze postane i statisticki G.o.a.t.
A, ovo je Novakovih tek 70% na sljaci!
Pravi ce biti tek na Rolan Garosu, gde ce, nadam se igrati protiv Nadala!
Kralj sljake zavrsice u prasini (sljake).

sam protiv svih

pre 3 godine

Protiv sudija, protivnika na terenu i van njega, domacih ljigavaca, drugosrbijanaca i ostale bratije..Gazi bre, ko im j.m svima !

Stole

pre 3 godine

sam tu zbog Jumka i King Rogera, da lupim po minus :--)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragoslav, 20. septembar 2020 16:33

Hahaha,i ja isto care,samo im ponekad dam i plus jer me zasmeju,a i nije zdravo stalno lupati minuse njima,ovo im je život))))

Beobrad

pre 3 godine

Postovana redakcijo, molim vas pustite komentare pismenene i smislene, a ne kao sto je nick mamatijedrolja. Gde je moj komentar, nikoga ne vredja, u cemu je problem?

Штета

pre 3 godine

Дешавало се после неких Новакових пораза да десетине коментара буде у стилу "Сам је себе плбедио". На жалост јединк пораз који му се десио ове године је теоретски,практично,буквално,сам себе победио.Волели га или не,ко год воли спорт а посебно тенис мора му скинути капу,не због знања које је неупитно,већ због те жеље,опсесије да може до највећих достигнућа.То нешто се зове страст и са тим се рађа,то не можеш да научиш.На жалост због те страсти која му је донела све титуле и сплетом невероватног броја малера у кратком периоду(смеч у мрежу,линија Карења Бусте,пропуштен добијен сет)победио је самог себе.

djomla

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.


Ne nego će osvojiti 21 ili 22 GS. Prijatno i tebi

DRAGAN

pre 3 godine

Norvezanin danas nije
imao sta izgubiti. Pruzio je svoj maximum, i naravno
porazen sa 2÷0.
Bravo majstore. Sutra
gledam finale a svi ovi
hajteri u misiju rupu i na
spavanje. Idemo NOLE....

lol

pre 3 godine

Sramno suđenje.
Trebalo je da Nole danas postupi kao Rafa prije tri godine, kad je u toku meča prišao sudiji I pred svima, glasno rekao da svi čuju:
- nikad više nećeš suditi na mom meču!
I nije više taj sudio kad je Rafa igrao.

Just sayin'

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

I Nadal takodje.
Samo je prevideo Svarcmana.

goranh

pre 3 godine

Dobija Rudi ovo. A onda slavlje u čast pobede nad neplatišom poreza.
(Milan_PT, 20. septembar 2020 12:52)

Na koji porez misliš? Porez na osvojenu nagradu plaća se u zemlji gde je dobijen.

Inat je naše najače oružije

pre 3 godine

Juče je ovaj sudija nezasluženo dodelio gem Federeru, jasno je da je sve organizovano protiv Srbina Novaka, zato što je Srbin i pravoslavac.

psihogija modernog transubstancionog metabolizma

pre 3 godine

Драго ми је и двоструко драго, јер су овде у Норвешкој ставили у новине слику финог, насмејаног Руда и искеженог Нолета. Иначе, с ким год да игра, Новакова слика у новинама је нека где се мршти или виче или га ухвате у тренутку док му је згрчено лице. Не знам ни за један разлог где је Норвежанима дао разлог да га не воле. Осим што су болесно заљубљени у Федерера. После кажу 'Ма, није да нас на Западу не воле...'

Dosta bre!!

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Možda. i neće na šljaci... Ali ima tu još malo betona i trave narednih godina, dovoljno razloga da ti još poneko pivce loše legne.

max

pre 3 godine

Samo bih primetio da Nole sad ima odličnu pomoć pisihologa za razliku od perioda da Pepeom sad se posle diskvslifikacije nije povukao pa da glupi i pazi šta radi što su ovi i hteli već naprotiv gura dalju pobednički nećete vi meni po starom.To je najvažnije u tenisu.Bravo.

brinem se za tvoje zdravle

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Uzmi nesto zesce da utolis tugu

ljuti petunov

pre 3 godine

Steta sto ne igra sa federerom svako kolo pa da zavrsava sve lagano sa 6:2 6:2, ovi novi su nalozeni pa se bore dok baletan iz bazela vec u svlacionici izgubi

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas.
(Cicko, 20. septembar 2020 16:37)

Aha, treba...al na kraju ih sve ispoliva...ko tebe

DRAGAN

pre 3 godine

Sudije su zelele da Novak
po svaku cenu izgubi prvi set.Ali ima pravde, zato je
Novak sa velikim KRIKOM,
otpozdravio prvi dobijeni
set. Idemo Nole lagano prema finalu i jos jednom
1000 ATP MASTERU.

Ljubo

pre 3 godine

Nije mi jasno zbog čega se Novak toliko muči sa ovim anonimusima,da ne znam ko je Đoković mislio bi da je to Kasper Rud.I kada će više ukinuti ove sudije koji ne vide gde loptice padaju a padaju im ispred nosa,treba da se uvede da oni sude koji gledaju usporeni snimak kao u Sinsinatiju.I kao treće moje zapažanje ali će se neko lepo obogatiti ko proizvodi ove
maske.I daj Nole uozbilji se i polni da igraš kao najbolji teniser na svetu a ne da igraš kao da si ti ovi anonimusi.

Milan

pre 3 godine

Gotov je. Danas gubi. Šteta. Žao mi je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adila, 20. septembar 2020 15:19)

Tek ce da ti bude zaoooo!!!

peta mesna

pre 3 godine

Je li treba da plače što ovih nema. E ako su Federer, Marej i Kirios jači igrači onda ti o tenisu nemaš pojma. Dečko podloga je zemlja
(autolakirer, 20. septembar 2020 15:43)

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta

ccc

pre 3 godine

Častili ga sa dva mastetsa a vi pišete o nekoj nepravdi...Pa i Nadalu su ukrali poen protiv Lajovića, niko nije spomenuo, a sada....Ali, najžešće što igra sa Kasperom, a ovde ga veličaju.

Gledaoc

pre 3 godine

Rud je imao šansu nakon prvog seta ali Novak toliko jak psihički da će po pravilu dobiti meč nevezano što ne igra uopšte ni blizu svoj najbolji tenis koji treba.

Mislim da dobijaaa sa jednim brejk Novak i privodi na kraju ceo meč.

Goran

pre 3 godine

Ako ne racunamo "poraz" od Laure, Novak nije izgubio ATP mec jos tamo od zavrsnog mastersa prosle godine. Nijedan poraz u 10 meseci. To se nije desilo u istoriji. Mislite o tome. Bez korone, sa koronom, bez Federera, sa Federerom, bez Nadala sa Nadalom, bez karantina, sa karantinom. Sve se menjalo samo je jedno ostalo isto. Nijedan protivnicki igrac nije dobio Novaka ove godine.

Simke

pre 3 godine

Veliki ce biti izazov osvojiti Rolan Garos,to je definitvno.Novak je cudo od igraca,za mene najbolji svih vremena,totalno univerzalan na svakoj podlozi...Ipak,misljenja sam da se najvise muci na sljaci,jer se tu bukvalno covjek trosi najvise fizicki,jos se igra u 3 dobijena seta,i mnogo je komplikovano doci do kraja....A onda kada na sve to dodamo da se pojavi neki lik koji je nastimovan i daje sve od sebe,onda treba zaista imati zicaca,strpljenja i snage....Ako ko moze pravizici sve probleme,onda je to Novak,ali bice pakleno.Ajmo Nole do nove masters titule!!!

sakupljač minusa

pre 3 godine

bude li Novak imao malo ozbiljniji žreb na RG, neće videti finale. Realno, on se muči sa totalnim anonimusima, koji kad je turnir kompletan sa igračima, ne vide 3 kolo.

autolakirer

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27)

Rodžer od 2011 ništa značajno nije osvoji. Znači zlatne sa OI su značajnije od Gs. Eto sada i Kirijos ispade teniska gromada

Džoni

pre 3 godine

Ubeđen sam da Nole više voli da igra protiv Rafe i Federera jer od njih zna šta da očekuje, poznaje njihovu igru i tu nema iznenađenja. Ovi ovakvi su najgori. Šalje Noletu visoke lopte, a Nole na sporoj podlozi to jednostavno ne može da pretvori u prednost. Zna ovaj šta radi, samo je pitanje koliko dugo može da igra na ovom nivou. Nole igra, nit najbolje, nit najgore, ali rekao bih dovoljno!

Bolest

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)


Zar te do te mere boli Novakova dominacija da moras da se napijas. Au majko mila koliko ljudi daleko idu.

SrbIN

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57

Sada si Jumko a drugi put King Roger a treći put Grobar. Ne vredi ti posao Rifate iz Pazara

Marko

pre 3 godine

Koji je to primitivac, teško je rečima opisati. Kako se obraća onom njegovom timu, ne verujem da bi kočijaš tako radio. Džabe ti sav novac i uspeh Novače moj.

Žarko

pre 3 godine

Jako mi bode oči ova statistika, krugovi, procenti. Zar ne može to lepo da se napiše kao ranije? I u toku same igre kada različite boje stave kod score boarda ne mogu da skontam šta se osnosi na kog igrača

xxx

pre 3 godine

Nista nije slucajno, nek se Novak spremi za buduce smicalice na terenu i van njega. Ocigledno mu ATP nece oprostiti to sto je osnovao privatnu tenisku asocijaciju..

Džoni

pre 3 godine

Ljudi moraju da shvate da su Nole, Rafa i Rodžer pogotovo ušli u ozbiljne "sportske" godine, iako se to sve pomera i da će sve češće imati problema sa ovim mlađim igračima što je normalno. Fudbaleri u ovim godinama masovno odlaze da igraju neke manje zahtevne lige, a ne rade to zato što neće i ne vole da igraju u ligama petice, nego im biologija polako pravi smetnje i ne mogu da izdrže napore koje su mogli sa 20 ili 25! Sve češće ćemo gledati ove mlađe kako muče i pobeđuju veliku trojku i to je sasvim ok i prirodno!

Ivan

pre 3 godine

Kada se greske konsttantno ponavljaju, onda tu vise nema faktora slucajnosti, to je jasna namera. Mogu tek da zamislim sta bi mu radili protiv Nadala.

uncle tom

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)
Ziveli! Samo pazi da se ne zagrcnes.

GrebGreb

pre 3 godine

Pusta ga Nole malo, cak i da izgubi prvi set, drugi osvaja lako. Opustite se, titula je blizu, nece da propusti sansu da je osvoji.
Samo me malo nervira sto se danas ne igra finale, vec sutra.

baby fed

pre 3 godine

Pažnja! Pažnja! Pažnja!

Trenutno imamo 45 komentara, od toga 17! negativnih odnosno 37,78% negativnih komentara izraženo u procentima.

PS. VOLIM VAS, KISS

Straight Outta München

pre 3 godine

Sve na stranu, ali da profesionalni teniser ne moze da 4 puta uzastopno pretvori smec u poen, to mi nije jasno.... Prosto neverovatno kako se muci sa smecom, ne razumem u cemu je problem.

Dragan

pre 3 godine

Neka Nolo uzme Rim kao Sinsinatiju. A onda neka pukne na GS u Parizu i bilo bi super Nolo botovima. Za njih je to isto titula je titula. Ko njima da objasni sta je GS? Ili ovaj sistem bodovanja radi pandemije. Svaki drugi piše kako je Rafa izgubio bodove na USA open i u Rimu. Samo cekam kada ce da pitaju jel ima ofsajda u tenisu. Mi navijaci gospodina RF smo za njih čista aristokratija sto se tice tenisa. Oni su vise za plemenske obicaje i brojanje krvnih zrnaca... A da i masovno mrze anglosaksonce. Oni misle da su to Pisarovi konkvistadori.
Ovo sam namerno napisao da malo guglaju da vide iz koje su ti konkvistadori zemlje... Možda su braća Rusi?

No1e

pre 3 godine

Auu, ala je Nole poceo plasljivo i nesigurno. Potpuno je van igre. Vise razmislja o vetru, suncu, odskoku loptice, nego o igri... Nadam se da prvi set nije vec izgubljen.

tenis011

pre 3 godine

@goran Loznica

Novakove pare su njegove i samo njegove i treba da placa porez gde zeli.
Treba reci da je njegova fondacija ulozila veliku kolicinu novca u Srbiju.

Zarad kompletne istine Novak JESTE dobio novac od drzave, Saveza kad je bio mlad , to se lako moze proveriti. Isto tako prvi veliki ugovor je potpisao sa Telekom Srbija ( Joca Lilic preko Radujka koji je sredio)
Znace ljudi iz tenisa o kome pricam.

Stefke

pre 3 godine

Zanimljivo svetskog broja 1 stavljaju u dnevni termin,iako do sad nije odigrao mislim ni jedan mec na turniru u nocnom terminu,dok za vecernji termin stavljaju Sapovalova i Svarcmana osmog i dvanaestog nosioca na turniru,izuzetno zanimljivo.Pitam se da li bi bio isti slucaj i sa Nadalom da je umesto Noleta.

MikaSG

pre 3 godine

Ovaj Ruud je stvarno neugodan za Novaka. Igra visoke lopte koje isto tako visoko odskakaju, a na to Novak dosta puta nema adekvatno rijsenje.

Kakav Danak Neiskustvu

pre 3 godine

Znaci koliko nisam ni gledao na 5:4 i servis za protivnika, da sam mogao kucu bih stavio da Novak uzima gem. Neverovatna mentalna snaga, mozda najjaca u istoriji sporta.

autolakirer

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

Je li treba da plače što ovih nema. E ako su Federer, Marej i Kirios jači igrači onda ti o tenisu nemaš pojma. Dečko podloga je zemlja

Stefan

pre 3 godine

Novak je nešto sebi zacrtao u glavi samo on zna. Ili mu se neigra ili ne želi da daje 100% i onda računa sa manje snage dokle do dogura da se štedi za RG. U nekim momentima djeluje kao da mu je stalo sa igra po uklicima, ne znam. Inače ova igra pomalo podsjeća na epizode iz 2018 kada je gubio neke masterse i završni sa ziheraškom i prebacivačkom igrom. Kako god, ako ne dobije nema veze važno je da bude ubojit na RG-u.

peta mesna

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma

Marko

pre 3 godine

Novakova skraćena lopta i smeč su na nivou jačeg rekreativnog igrača. Kako je Nole sa skromnom tehnikom, ako ga uporedimo sa Rodjom, Marejom,te jos nekolicinom, uspeo da osvoji toliko trofeja je zaista zapanjujuće.

Zole

pre 3 godine

Nije loše. Očajno izdanje!!! Ovo nema veze sa njegovom igrom. Španija,Beograd,Španija,USA, Španija...tri meseca treninga .i ? Šta je ovo ? Brzina 0 ! Kao Nadal juče. Stanu na osnovnu liniju i valjda bi neko trebalo da se skloni ?! Borbenost 0 !

johny

pre 3 godine

A sve sami znalci komentarišu. Podloga je zemljana. Sporija i loptica više odskače. Treba se privići na podlogu. Novak je car tvrdih podloga kao što je Rafa zemljanih. Potpuno dva siistema igre. Ovo je samo uvertira na ono što sledi a to ke RG

cinjenica

pre 3 godine

Igra sa Kasperom Rudom (?), polufinale mastersa....eeeeeej. Da mi je neko rekao da će takva ,,nepravda" da ga zadesi, ne bih verovao. Na svakom turniru ista ,,nepravda" ali sad je baš baš...

Miš Petko

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

ATP nije ogranak SNS-a, pa da se pogađaš šta se priznaje kao titula, a šta ne.
Bolje biti bilo, brale, da siđeš sa tog konja pre nego što bude kasno, jer kako stara izreka kaže: "Ko visoko leti, nisko pada".

Deki

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

Jasper Simons

Robert

pre 3 godine

-Ma šta reče?Pa kako onda ispade Nadal ako su sve teletabisi?!Zašto ne uzmeš ti reket u ruke pa raspali i osvoji masters kada su teletabisi?!
(Goran Loznica, 20. septembar 2020 13:03)

Nemoj tako, i Novak je ispadao od "teletabisa", nije u tome stvar. Naleti tako autsajderima da odigraju meč života, pa nekada prođe protiv Velike trojke, a nekada ni taj nivo ne bude dovoljan za njih. Ili, naprosto, favoriti odigraju ispod svog nivoa i "teletabisu" to bude dovoljno da ostvari najveći uspeh u karijeri. Mi prvi ne umemo da priznamo da je protivnik bio bolji, nego odmah za poraz tražimo razlog u lošoj igri Noleta, inače "da je Nole igrao kako zna, ti bi prike bio počišćen, pa bolje ćuti tamo". Tako vele naši komentatori u takvim, istina, retkim prilikama kada autsajder porazi Đokovića.

Beobrad

pre 3 godine

A Nadal trenira mazohozam iz fotelje, gledace kako Novak dize pehar u Rimu i porucuje mu - secas li kako sam te 7 puta zaredom u ritmu, Vamos - tamos.

Filip

pre 3 godine

Gazi Novace do jos jedne titule.
(Cole, 20. septembar 2020 13:09)
Sta da gazi,koga,naucite se postovanju protivnika od Novaka koji uvek biranim recima i kulturno govori o svojim protivnicima. Ti si najboljim dokaz da su navijaci Federera i Nadala pristojni ljudi i intelektualci, a vi razulareni,neskolovani motaci kablova,ako ste i to.

RG Fan

pre 3 godine

Oko bodovanja i ATP poena. Gleda se max bodova na turniru koje je igrač osvojio 2019. ili 2020. godine. "Brisanje" ovako računatih poena kreće od završnog turnira.
Od tada Đoković (kao i ostali) "brani" dosta poena:

Atp finals 200
Atp cup 665
AO 2000
Dubai 500

Posle ide povoljniji period Monte Carlo, IW, Miami.

Zato su jako bitna ova 2 turnira gde bi sa potencijalnih dodatnih 400 poena u Rimu i 480 ili 1280 na RG mogao da stvori dodatnu zalihu i zacementira br.1 do 310 nedelje.

Srećno!

Djido

pre 3 godine

Molim te Novače, pobedi i pomozi meni ubogom i neškolovanom. Samo još dve pobede i titula je tvoja. Možda za tebe to nije mnogo, ali meni pruža nadu u bolje sutra da će neko sunce ogrejati Srbiju i obasjati moj prazan život. Posle tvoje duhovne prosvećenosti, tvoj znoj je za mene najveća svetinja. Hvala tvom ocu, gospodinu Srđanu što nas drži na okupu kao Hrist svoje stado. Večno sam mu zahvalan na hlebu koji mi daje.

Zurkolomac

pre 3 godine

Ajde Rud udri ga! Ajde Mugu udri tog patuljka!
(Srki, 20. septembar 2020 12:38)

Smaras.
(DNCE, 20. septembar 2020 14:08)

Nemoj tako druze. To je ipak samo jedan imbecil, a oni nisu svesni svoje medjulobanjske tragedije.
Ja im iz sazaljenja saljem jednom nedeljno 100 grama bodljikavog parizera i po jedan par belih ftorirnih carapa. Zalosno je to kad ih vidis kakvi su i da su potpuno izbaceni od drustva...

Goran Loznica

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03)


-Novak Đoković nije ovaj narod centa koštao.Svaki dolar i evro je zaradio u inostranstvu.Nije imao stipendije,lažne ugovore sa političarima(pola njemu pola njima),nije postao poznat u srpskim reality programima...Tamo gde osvaja turnire tamo neka i plaća porez!Koliko je srpskih političara i biznismena iznelo milijarde dolara od raspada exYu pa nikom ništa.Narod i dalje radi zbog njih za koru hleba a oni nisu po zatvorima.A ti se uhvatio Novaka Đokovića?

Srki

pre 3 godine

Ja ne znam šta bih radio, da nema b92...Usamljen sam, nije mi neki put dobro. Vi ste mi jedina razonoda, ne mojte da se ljutite na mene. Teško je, ali mora da se izdrži...

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03

Monte Karlo je drzava u Aziji a Pariz je pokrajina u Švedskoj. Nema veze nikakve sa Rimom. Rim se nalazi u Austriji

Cole

pre 3 godine

Otvorilo se Novaku. Nadam se da ce znati da iskoristi. Eventualnom pobedom povecao bi drasticno razliku u bodovima na ATP listi jer je Nadal bio branilac titule u Rimu. Eventualnom pobedom stvorio bi veliku prednost da ne bi postojala nikakva sansa da ga Nadal skine pre nego sto predje Federerov rekord od 310 nedelja na prvom mestu.
(Bex, 20. septembar 2020 12:08)

Kapiram sta zelis da kazes ali zasto
komentarises tenis koji ne pratis???
Jer da pratis, znao bi da se zbog
korone ove godine poeni NE ODUZIMAJU.
Eventualnom pobedom i (ne daj Boze)
porazom u finalu, razlika izmedju
Novaka i Rafe bi bila ista kao i pre
Rima, osvajanjem titule Novak bi
pivecao bodovnu prednost od 400 poena,
nije malo ali nije ni drasticno koliko
ti mislis. Poz.

P.S.
Gazi Novace do jos jedne titule.

Goran Loznica

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)


-Ma šta reče?Pa kako onda ispade Nadal ako su sve teletabisi?!Zašto ne uzmeš ti reket u ruke pa raspali i osvoji masters kada su teletabisi?!

Simke

pre 3 godine

Svaki,ali svaki put ove zene tako dugo igraju da pomjere muske meceve...Sinoc mec Nadala i Svarcmana je poceo kasno...Srecom,pa Novak igra u dnevnom terminu i ima vremena....Ne mogu da shvatim da organizatori stavljaju zenske meceve prije muskih...Pogotovu kada stave zenski mec u 19 h,a muski ostave za poslednji.

Жеља

pre 3 godine

Све је спремно за финале Новак против Надала и публика ће бити. Једино што нема Надала!

Djido

pre 3 godine

Novače, meni bi tvoja titula značila mnogo.
Svoj bih bedni i promašeni život u ovoj mračnoj Srbiji za trenutak promenio jer bih tvoje uspehe smatrao za sopstvene i osvetio se mrskom Zapadu od koga potiču svi naši problemi, jer nas mrze samo zato što smo duhovni i neiskvaren narod koji ih stalno pobeđuje i koji oni mogu samo da mrze. Da ne pričam o još jednoj pobedi pravoslavlja zbog koje bih zaboravio ono što nam trenutno rade na Kosovu ili su pokušali u Crnoj Gori. Tako bi moj promašeni život ponovo dobio smisao. Živeo bih nečiji tuđi život, a ne svoj bedni, promašeni, bez škole, nepismen i neobrazovan.
Dakle, značila bi tvoja pobeda, nije da nije. A mogao bih i da likujem jer bi svi hejteri umukli, kao i uvek i kao i juče kad ispade onaj što ga zovu bik. Lepog li nadimka.

Bex

pre 3 godine

Otvorilo se Novaku. Nadam se da ce znati da iskoristi. Eventualnom pobedom povecao bi drasticno razliku u bodovima na ATP listi jer je Nadal bio branilac titule u Rimu. Eventualnom pobedom stvorio bi veliku prednost da ne bi postojala nikakva sansa da ga Nadal skine pre nego sto predje Federerov rekord od 310 nedelja na prvom mestu.

Маре царе сад је стартуј

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.

velikoslovog

pre 3 godine

Ajmo Nole, idemo po 52 masters finale i 36 titulu (trenutno i on i Nadal imaju 51 finala i 35 titula). Ako uzme ovu titulu to ce biti deseti masters na sljaci, mislim da je vec 2.svih vremena po tom pitanju i da je Lendl 3. sa osam. Vrhunska priprema za RG, mislim da nikad nije imao bolju sansu nego sada da osvoji drugu titilu, em je neporazen (u mecevima koji su se igrali do kraja, khm), em se igra u Oktobru tako da lopta nece leteti po Satrije-u onako kako Nadalu odgovara. Thiem je opasan takodje, jako, ali tesko mi je da zamislim da bas uzme dva slema (i to prva dva u karijeri) u nizu.

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03

Monte Karlo je drzava u Aziji a Pariz je pokrajina u Švedskoj. Nema veze nikakve sa Rimom. Rim se nalazi u Austriji

uncle tom

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)
Ziveli! Samo pazi da se ne zagrcnes.

Kakav Danak Neiskustvu

pre 3 godine

Znaci koliko nisam ni gledao na 5:4 i servis za protivnika, da sam mogao kucu bih stavio da Novak uzima gem. Neverovatna mentalna snaga, mozda najjaca u istoriji sporta.

Goran Loznica

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)


-Ma šta reče?Pa kako onda ispade Nadal ako su sve teletabisi?!Zašto ne uzmeš ti reket u ruke pa raspali i osvoji masters kada su teletabisi?!

Goran Loznica

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03)


-Novak Đoković nije ovaj narod centa koštao.Svaki dolar i evro je zaradio u inostranstvu.Nije imao stipendije,lažne ugovore sa političarima(pola njemu pola njima),nije postao poznat u srpskim reality programima...Tamo gde osvaja turnire tamo neka i plaća porez!Koliko je srpskih političara i biznismena iznelo milijarde dolara od raspada exYu pa nikom ništa.Narod i dalje radi zbog njih za koru hleba a oni nisu po zatvorima.A ti se uhvatio Novaka Đokovića?

velikoslovog

pre 3 godine

Ajmo Nole, idemo po 52 masters finale i 36 titulu (trenutno i on i Nadal imaju 51 finala i 35 titula). Ako uzme ovu titulu to ce biti deseti masters na sljaci, mislim da je vec 2.svih vremena po tom pitanju i da je Lendl 3. sa osam. Vrhunska priprema za RG, mislim da nikad nije imao bolju sansu nego sada da osvoji drugu titilu, em je neporazen (u mecevima koji su se igrali do kraja, khm), em se igra u Oktobru tako da lopta nece leteti po Satrije-u onako kako Nadalu odgovara. Thiem je opasan takodje, jako, ali tesko mi je da zamislim da bas uzme dva slema (i to prva dva u karijeri) u nizu.

Bolest

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)


Zar te do te mere boli Novakova dominacija da moras da se napijas. Au majko mila koliko ljudi daleko idu.

djomla

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.


Ne nego će osvojiti 21 ili 22 GS. Prijatno i tebi

Džoni

pre 3 godine

Ubeđen sam da Nole više voli da igra protiv Rafe i Federera jer od njih zna šta da očekuje, poznaje njihovu igru i tu nema iznenađenja. Ovi ovakvi su najgori. Šalje Noletu visoke lopte, a Nole na sporoj podlozi to jednostavno ne može da pretvori u prednost. Zna ovaj šta radi, samo je pitanje koliko dugo može da igra na ovom nivou. Nole igra, nit najbolje, nit najgore, ali rekao bih dovoljno!

Just sayin'

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

I Nadal takodje.
Samo je prevideo Svarcmana.

Konfučije

pre 3 godine

Čestitke Novaku, verujem u titulu sutra. No, vidim što je vrlo pozitivno da se na portal vraćaju komentatori koji su dugi niz godina ovde. Čije sam komentare voleo čitati i koji su doprinosili lepoj raspravi. Jedno vreme je dosta ljudi nestalo, o razlozima sam i ovde pisao. Ostrašćenost iz niskih pobuda ničemu ne služi. A toga se namnožilo, nažalost. Ja tenis pratim od vremena pre nego što se Novak rodio i uživao sam u tenisu. Sada uživam još više, imamo našeg šampiona koji mnoge rekorde drži, neke juri i pobeđuje mnogo češće nego što gubi. Da li će sve dostići? Pa neće i ne mora , ali nema lepšeg osećaja u praćenju te borbe. Nije nužno navijati za Novaka toliko igrača ima. Ali vređati i nipodaštavati našeg igrača, sunarodnika, šampiona? To je necivilizovano, isto tako bilo kojeg sportistu. U redu je poneka duhovita doskočica na bilo čiji račun, ali uvrede?! Budimo ljudi.

ljuti petunov

pre 3 godine

Steta sto ne igra sa federerom svako kolo pa da zavrsava sve lagano sa 6:2 6:2, ovi novi su nalozeni pa se bore dok baletan iz bazela vec u svlacionici izgubi

RG Fan

pre 3 godine

Oko bodovanja i ATP poena. Gleda se max bodova na turniru koje je igrač osvojio 2019. ili 2020. godine. "Brisanje" ovako računatih poena kreće od završnog turnira.
Od tada Đoković (kao i ostali) "brani" dosta poena:

Atp finals 200
Atp cup 665
AO 2000
Dubai 500

Posle ide povoljniji period Monte Carlo, IW, Miami.

Zato su jako bitna ova 2 turnira gde bi sa potencijalnih dodatnih 400 poena u Rimu i 480 ili 1280 na RG mogao da stvori dodatnu zalihu i zacementira br.1 do 310 nedelje.

Srećno!

Dosta bre!!

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Možda. i neće na šljaci... Ali ima tu još malo betona i trave narednih godina, dovoljno razloga da ti još poneko pivce loše legne.

prescott

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

Ahahhahahaahaahaaaaa
Ono kad pakost nadvlada to malo uma pa počne da se lupeta bez ikakvog pokušaja da se spreči blamiranje. Ti mu ionako ništa nećeš priznati a ti si ionako niko tako da si tu u pravu. :)

Činjenica

pre 3 godine

Znate li koji je sutra dan? Pa moj omiljeni dan u nedelji dok je Nole prvi. Kad se probudim znam da je nasem Noletu ukucana jos jedna nedelja na prvom mestu; sutra 307. po redu. Idemo prvo lagano do Dzemperkovih 310, a posle cemo da vidimo.

Zole

pre 3 godine

Jumko, 20. septembar 2020 15:57) ...ovde ima mnogo mlađih , koji postavljaju komentare tek godinu ,dve pa ih je lako varati. Gospodine Jumko , vi koji ste umislili da ste veći i mudriji od celog Srpskog naroda i koji ovde tolike godine preko kritike navodnog idolopoklonstva prema Novaku , želite da ispadnete pametna i mudra osoba ," pecate" tako ostrašćene mlade ljude da bi jeftino poentirali. Poslednji mamac , koji koristite od avgusta 2019 , kada ste se oporavili od brutalnog finala Wimbldona i penzionisanja Federera od strane Đokovića, je vaša uporna tvrdnja da Novak neće osvojiti 20 GS !? E sad mi koji na ovom portalu malo duže pratimo vaše komentare , sećamo se vremenskog perioda pre nego je Novak osvojio RG . Tada ste smorili godinama da Novak nikada,ama nikada neće osvojiti RG !!! I ? Tako da je dugačak spisak vaših promašaja ,a u vezi je Novaka. Tako i sad. Tvrdite o 20 GS isto kao i za RG . Šteta što nema više onog lika koji vas je redovno izuvao iz cipela. Znam da mu je bio nike VUK . Čak vas je pozivao u Novi Sad da gledate zvezde. Naravno da niste otišli. Tako da vi Jumko s vremena na vreme imate "sigurne" tvrdnje i prognoze , ali Novak vas redovno napravi smešnim.

NY

pre 3 godine

posle se njegovi navijaci raduju pobedama i titulama i svaki dan docekaju u nadi da ce prestici Kralja Federera po broju titula. Ali dzaba vam novci moji sinovci.
(Will Mosley, 20. septembar 2020 19:05)

Jumko eto sada novi nick. Posle King Roger. Imaš ih ti još ali teško možeš da nas prevariš

Рајко Ђукановић

pre 3 godine

Добој и Република Србска чека 36 мастерс најбољег тенисера данашњице..

Jovan Lazic

pre 3 godine

NOVAK voli Italiju i Italijane a i oni njega, ali ovi ATP globalni fredierreovci zaista bi trebali da ga zabrane, ukinu i izbace. On sada svakim turnirom, sahranjuje bambija.

prescott

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala. 
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21) 

Znam ja a ti plači od muke! hahahahahahaaha

Milan

pre 3 godine

Gotov je. Danas gubi. Šteta. Žao mi je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adila, 20. septembar 2020 15:19)

Tek ce da ti bude zaoooo!!!

Cole

pre 3 godine

Otvorilo se Novaku. Nadam se da ce znati da iskoristi. Eventualnom pobedom povecao bi drasticno razliku u bodovima na ATP listi jer je Nadal bio branilac titule u Rimu. Eventualnom pobedom stvorio bi veliku prednost da ne bi postojala nikakva sansa da ga Nadal skine pre nego sto predje Federerov rekord od 310 nedelja na prvom mestu.
(Bex, 20. septembar 2020 12:08)

Kapiram sta zelis da kazes ali zasto
komentarises tenis koji ne pratis???
Jer da pratis, znao bi da se zbog
korone ove godine poeni NE ODUZIMAJU.
Eventualnom pobedom i (ne daj Boze)
porazom u finalu, razlika izmedju
Novaka i Rafe bi bila ista kao i pre
Rima, osvajanjem titule Novak bi
pivecao bodovnu prednost od 400 poena,
nije malo ali nije ni drasticno koliko
ti mislis. Poz.

P.S.
Gazi Novace do jos jedne titule.

GrebGreb

pre 3 godine

Pusta ga Nole malo, cak i da izgubi prvi set, drugi osvaja lako. Opustite se, titula je blizu, nece da propusti sansu da je osvoji.
Samo me malo nervira sto se danas ne igra finale, vec sutra.

prescott

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs 
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu 
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta 
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27) 

Hahhahahhhaaaa
Ono kad od jada i nemoći počneš da navodiš gluposti kako bi sebi olakšao duševnu bol izazvanu nezasićenom zlobom a pritom te nije sramora da to podeliš sa svetom jer od pakosti nemaš više osećaj gde curiš pa nisi sposoban to ni da sprečis. EPIC

lol

pre 3 godine

Sramno suđenje.
Trebalo je da Nole danas postupi kao Rafa prije tri godine, kad je u toku meča prišao sudiji I pred svima, glasno rekao da svi čuju:
- nikad više nećeš suditi na mom meču!
I nije više taj sudio kad je Rafa igrao.

Жеља

pre 3 godine

Све је спремно за финале Новак против Надала и публика ће бити. Једино што нема Надала!

nikola

pre 3 godine

al kad klinac od 21 godine kaze da ce pobediti broja 1,?,razumem kurazenje i mladalacki bezobrazluk,pa decko nije on tu sto ga je postavio komitet.!!

prescott

pre 3 godine

Napred Rud.
(Rasim Np, 20. septembar 2020 13:50)

Ništa Đzumhur a? Finale sa Nadalom, ni to? Napred svako dok jednom ne pogodim hahahahahahahaaa o tugo jesenja.

Miš Petko

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

ATP nije ogranak SNS-a, pa da se pogađaš šta se priznaje kao titula, a šta ne.
Bolje biti bilo, brale, da siđeš sa tog konja pre nego što bude kasno, jer kako stara izreka kaže: "Ko visoko leti, nisko pada".

Beobrad

pre 3 godine

Postovana redakcijo, molim vas pustite komentare pismenene i smislene, a ne kao sto je nick mamatijedrolja. Gde je moj komentar, nikoga ne vredja, u cemu je problem?

Mikiinabijemtiovoliikii

pre 3 godine

123

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)
Čovek je direktor turnira i zove se Đovanezi Vasa.
Pozdrav

goranh

pre 3 godine

Dobija Rudi ovo. A onda slavlje u čast pobede nad neplatišom poreza.
(Milan_PT, 20. septembar 2020 12:52)

Na koji porez misliš? Porez na osvojenu nagradu plaća se u zemlji gde je dobijen.

Ivan

pre 3 godine

Kada se greske konsttantno ponavljaju, onda tu vise nema faktora slucajnosti, to je jasna namera. Mogu tek da zamislim sta bi mu radili protiv Nadala.

prescott

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan. 
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57) 

Ubeđen si ti bio i pre 10 godina da neće osvojiti ni 5 GS pa ga evo sad na 17. Ubeđen si svake godine u svašta pa ispadaš majmun iznova i nikakav problem nemaš. Ubeđen si ti i da si normalan pa nikom ništa. :)
I što je najlepše kad osvoji 22 GS ti ćeš se opet pojaviti iz neke rupe i tvrditi nam kako si ubeđen da nikada ali NIKADA neće osvojiti 25 GS. :D
Neprocenjivo!!!

Dragance

pre 3 godine

Narode, ja sam ubedjen da ce Novak osvojiti toliko GS da ga nikada, niko, nece prestici. Odoh sada da popijem jednog zajecarca ali mutnog.

Gledaoc

pre 3 godine

Rud je imao šansu nakon prvog seta ali Novak toliko jak psihički da će po pravilu dobiti meč nevezano što ne igra uopšte ni blizu svoj najbolji tenis koji treba.

Mislim da dobijaaa sa jednim brejk Novak i privodi na kraju ceo meč.

Јабучило

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27)

Определи се који ти је критеријум, па га примени доследно.

Рајко Четник

pre 3 godine

А од судије и Руда остала само .... Не не римује се остали само мућкови.
Ноле против свих, ново поглавље тениса.

Auuu!?!

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala. 
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21) 

Znam i ja. Isti onaj koji je Novaku namestio da igra u podne/rano pre podne, a Rafi uveče... I šta ćeš sa tim saznanjem?

pobor

pre 3 godine

Nole obezbedjuje verovatno sesti put no.1, na kraju godine. Stize dedu po broju nedelja i ako Bog da osvaja Rolan garos. I da, rekordni 37 masters.

Momabrazil

pre 3 godine

Kako je lepo citati ovakve vesti uz popodnevnu kafu iz Brazila. Koliko samo optimizma nam uliva nas Nole. Steta za NY ali tu jé zato RG!

Segrt Sinisa

pre 3 godine

Bravo Nosa.!!!!Nije bilo dosta "gospodi iz belog sporta"sta su ti uradili na US Openu nego nastavljaju i u Rimu.Naravno ti dolazis iz "MALE SRBIJE"ali oni jos uvek neshvataju da nas Nosa iz te "MALE SRBIJE" ce pobiti sve rekorde u teniskom sportu.Uvek uz tebe i od tvog pocetnog turnira u San-Remu pa do svih sledecih titula koje ces osvojiti.Hvala ti i za sve neprespavane noci zbog raznih "geografija" gde igras.Sa verom u BOGA.Sinisa i Liljana Segrt iz Nice

Штета

pre 3 godine

Дешавало се после неких Новакових пораза да десетине коментара буде у стилу "Сам је себе плбедио". На жалост јединк пораз који му се десио ове године је теоретски,практично,буквално,сам себе победио.Волели га или не,ко год воли спорт а посебно тенис мора му скинути капу,не због знања које је неупитно,већ због те жеље,опсесије да може до највећих достигнућа.То нешто се зове страст и са тим се рађа,то не можеш да научиш.На жалост због те страсти која му је донела све титуле и сплетом невероватног броја малера у кратком периоду(смеч у мрежу,линија Карења Бусте,пропуштен добијен сет)победио је самог себе.

Bex

pre 3 godine

Otvorilo se Novaku. Nadam se da ce znati da iskoristi. Eventualnom pobedom povecao bi drasticno razliku u bodovima na ATP listi jer je Nadal bio branilac titule u Rimu. Eventualnom pobedom stvorio bi veliku prednost da ne bi postojala nikakva sansa da ga Nadal skine pre nego sto predje Federerov rekord od 310 nedelja na prvom mestu.

max

pre 3 godine

Moram ovo da napišem da ovde ima debila što pišu protiv Noleta (ko da se englezi) da nisu vredni ni minusa ni to(minus) neću da im dam koliko su jadni i mrze sve.

DRAGAN

pre 3 godine

Sudije su zelele da Novak
po svaku cenu izgubi prvi set.Ali ima pravde, zato je
Novak sa velikim KRIKOM,
otpozdravio prvi dobijeni
set. Idemo Nole lagano prema finalu i jos jednom
1000 ATP MASTERU.

kraja

pre 3 godine

"Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas."

...racunas samo do 33...???
...neprijatno...
...u beogradu bi imao velike probleme sa gradskim prevozom...
...ima dosta brojeva preko 20...
...cak i trocifrenih, ali da te ne plasim...

Straight Outta München

pre 3 godine

Sve na stranu, ali da profesionalni teniser ne moze da 4 puta uzastopno pretvori smec u poen, to mi nije jasno.... Prosto neverovatno kako se muci sa smecom, ne razumem u cemu je problem.

Goran

pre 3 godine

Za ove što komentarišu ko je Rud, reći ću samo da momak nije nimalo slučajno došao do polufinala rima, već je igrao dečko tenis karijere , na ovom mastersu pobedjivao je do polufinala sve bolje rangirane tenisere od sebe...
Mlad je (23 god.) i veoma je napredovao u poslednje vreme,ako nastavi ovako da napreduje već ga ubrzo možemo videti u top tenu definitivno ima kapaciteta za to što je uostalom u današnjem meču i pokazao ,svi su očekivali lagan posao za Novaka ali svi smo videli da nije bilo baš tako lako,morao je Novak dosta da se namuči kako bi pobedio inspirisanog Ruda...

Dragoslav

pre 3 godine

Da li je Noletova igra koju ne pokazao danas i juče dovoljna za pobedu u finalu? Nadam se da jeste, a ako nije molim Noleta da zaigra bolje

Beobrad

pre 3 godine

Pokusao je Rud, kome svaka cast za karakter i igru koju je prikazao. Bice od njega teniser, i vec jeste.
Ali, pokusao je i sudija, tj. Atp, jer je nemoguce da imaju renomiranog profi sudiju koji ne vidi dobro. Naravno, samo ce time razljutiti Novaka i pomoci mu da brze postane i statisticki G.o.a.t.
A, ovo je Novakovih tek 70% na sljaci!
Pravi ce biti tek na Rolan Garosu, gde ce, nadam se igrati protiv Nadala!
Kralj sljake zavrsice u prasini (sljake).

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

Kladim se da imas Novakovu sliku u novcaniku.
Jos neka tetovaza tipa "No1e" na podlaktici i vrh !

Djido

pre 3 godine

Novače, meni bi tvoja titula značila mnogo.
Svoj bih bedni i promašeni život u ovoj mračnoj Srbiji za trenutak promenio jer bih tvoje uspehe smatrao za sopstvene i osvetio se mrskom Zapadu od koga potiču svi naši problemi, jer nas mrze samo zato što smo duhovni i neiskvaren narod koji ih stalno pobeđuje i koji oni mogu samo da mrze. Da ne pričam o još jednoj pobedi pravoslavlja zbog koje bih zaboravio ono što nam trenutno rade na Kosovu ili su pokušali u Crnoj Gori. Tako bi moj promašeni život ponovo dobio smisao. Živeo bih nečiji tuđi život, a ne svoj bedni, promašeni, bez škole, nepismen i neobrazovan.
Dakle, značila bi tvoja pobeda, nije da nije. A mogao bih i da likujem jer bi svi hejteri umukli, kao i uvek i kao i juče kad ispade onaj što ga zovu bik. Lepog li nadimka.

psihogija modernog transubstancionog metabolizma

pre 3 godine

Драго ми је и двоструко драго, јер су овде у Норвешкој ставили у новине слику финог, насмејаног Руда и искеженог Нолета. Иначе, с ким год да игра, Новакова слика у новинама је нека где се мршти или виче или га ухвате у тренутку док му је згрчено лице. Не знам ни за један разлог где је Норвежанима дао разлог да га не воле. Осим што су болесно заљубљени у Федерера. После кажу 'Ма, није да нас на Западу не воле...'

Andrea Djani

pre 3 godine

Nadam se da ce u finalu Novak konacno odigrati pravi mec , sto bi znacilo 6 3 6 1 . A motiv vise da osvojimo 36 masters i izbijemo na prvo mesto . Zaista je fantasticno da Novak ove sezone nema poraz , a realno daleko je od svog najboljeg tenisa . Sta ceka protivnike kada bude na svom najvisem nivou , jasno je , rezervacija leta na dan posle projektovanog meca sa Noletom.

Skandinavac.

pre 3 godine

"Novak Djokovic kranglet med dommeren ved flere anledninger. Her hevder han at en ball var ute."
"Novak Dokovic se svadao sa sudijom u vise navrata. Ovde on tvrdi da je lopta bila u autu."
Kommentar u Aftenposten ispod slike na kojoj Novak stoji zajedno sa sudijom meca i pokazuje mu rukom/prstom trag lopte koja je bila u autu. Na osnovu komentara mi se cini da nismo gledali isti mec.

autolakirer

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

Je li treba da plače što ovih nema. E ako su Federer, Marej i Kirios jači igrači onda ti o tenisu nemaš pojma. Dečko podloga je zemlja

Stole

pre 3 godine

sam tu zbog Jumka i King Rogera, da lupim po minus :--)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragoslav, 20. septembar 2020 16:33

Hahaha,i ja isto care,samo im ponekad dam i plus jer me zasmeju,a i nije zdravo stalno lupati minuse njima,ovo im je život))))

anica velickovic

pre 3 godine

(Zole, 20. septembar 2020 18:24)
Ima ga ima, tu je on. Vule, postacu mama jedne devojcice i presrecna sam. Drago mi je da si i dalje uz Noleta. Sve najlepse gde god da si.

johny

pre 3 godine

A sve sami znalci komentarišu. Podloga je zemljana. Sporija i loptica više odskače. Treba se privići na podlogu. Novak je car tvrdih podloga kao što je Rafa zemljanih. Potpuno dva siistema igre. Ovo je samo uvertira na ono što sledi a to ke RG

ljuti petunov

pre 3 godine

36.sjutra. Easy game. Sa 42% snage. Na RG finale sa Thiemom i pobjeda 3:2, 18.GS, zati mosbaja zavrsni masters, osigurava najvise nedjelja na prvom mjestu i onda uzima lagano AO. To je 19. Na RG Thiem uzima drugi GS a na Wimbledonu se baletan oprasta porazom u trecem kolu od Andersona ili nekog jakog servera. Novak uzima 20. GS i onda botovi ce da pisu:
20>20
310>350
23>27
30>37
Zasto? Jer su botovi

brinem se za tvoje zdravle

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Uzmi nesto zesce da utolis tugu

sam protiv svih

pre 3 godine

Protiv sudija, protivnika na terenu i van njega, domacih ljigavaca, drugosrbijanaca i ostale bratije..Gazi bre, ko im j.m svima !

ja

pre 3 godine

@

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

isti onaj lik koji je prošle godine namestio Novaku da igra večernje polufinale. pa ga Novak igrao sa Švarcmanom tri sata, i sutradan protiv Rafe bio polu mrtav. Novak je u Rimu igrao noćno polufinale i kada je u finalu igrao protiv Endija i protiv Zvereva. sve je to Novak u finalu gubio. tako da ovaj koji danas igra drugo polufinale, sutra skoro sigurno gubi. tako to u Rimu ide...

johny

pre 3 godine

Od toga nema ništa. Vaseljenski patrijarh je Grk.
(petar nikolić, 20. septembar 2020 18:15)

Rifate, to je tako jer su Nadal i Švarcman sinoć završili oko 22 časa. Finale je sutra u 18 časova posle ženskog finala

Zurkolomac

pre 3 godine

Ajde Rud udri ga! Ajde Mugu udri tog patuljka!
(Srki, 20. septembar 2020 12:38)

Smaras.
(DNCE, 20. septembar 2020 14:08)

Nemoj tako druze. To je ipak samo jedan imbecil, a oni nisu svesni svoje medjulobanjske tragedije.
Ja im iz sazaljenja saljem jednom nedeljno 100 grama bodljikavog parizera i po jedan par belih ftorirnih carapa. Zalosno je to kad ih vidis kakvi su i da su potpuno izbaceni od drustva...

Ns

pre 3 godine

Jel se neko seca onog lika iz serije Malkolm u sredini, njegov drugar crnac koji je u inv kolicima? Ja tako zamisljam ovog Milosa iz komentara:)

brinem se za tvoje zdravle

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Uzmi nesto zesce da utolis tugu

Djido

pre 3 godine

Molim te Novače, pobedi i pomozi meni ubogom i neškolovanom. Samo još dve pobede i titula je tvoja. Možda za tebe to nije mnogo, ali meni pruža nadu u bolje sutra da će neko sunce ogrejati Srbiju i obasjati moj prazan život. Posle tvoje duhovne prosvećenosti, tvoj znoj je za mene najveća svetinja. Hvala tvom ocu, gospodinu Srđanu što nas drži na okupu kao Hrist svoje stado. Večno sam mu zahvalan na hlebu koji mi daje.

Žarko

pre 3 godine

Jako mi bode oči ova statistika, krugovi, procenti. Zar ne može to lepo da se napiše kao ranije? I u toku same igre kada različite boje stave kod score boarda ne mogu da skontam šta se osnosi na kog igrača

Js

pre 3 godine

Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas.
(Cicko,

Pa naravno da treba, Rud igra maksimum a Novak se igra... naravno da nema motivaciju kad igra sa igracima koji nisu njegov nivo.
Samo se ti opusti, nije za dzabe smišljen broj 1 u svakom sportu.

Jovana

pre 3 godine

Pod hitno za Administratora angažujte psihologa, ovde je pacijenata "na kilo".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkg, 20. septembar 2020 21:28
Odavno pišem ,jumku treba psihijatar, dečko ima ozbiljnih psihičkih problema koji se samo uvećavaju komentarisanjem na tenisu. Žalosno da niko neće da mu pomogne!

DRAGAN

pre 3 godine

Sutra finale u Rimu
Novak/ Dijego
Za koga ce navijati Rafa.
Zna se, za svog dzelata.
Ali ne zaboravite sa druge
strane mreze je ne pobedivi
Novak u ovoj godini.Zato
uzivajmo i ispratimo novu
pobedu sampiona.
Arizona ceka 36 ATP master. Sretno majstore.

da

pre 3 godine

Djido,Jumko,artiljerci,banjci itd ne lelemudite antipropagandu po narodnim herojima NORa,jer niste dorasli tome,da vam kaze drug Marko a i čika Janko,ne kvarite omladinu!Pred njima bi stojali mirno i Novakov i Jelenin deda

Deki

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

Jasper Simons

Маре царе сад је стартуј

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.

Simke

pre 3 godine

Svaki,ali svaki put ove zene tako dugo igraju da pomjere muske meceve...Sinoc mec Nadala i Svarcmana je poceo kasno...Srecom,pa Novak igra u dnevnom terminu i ima vremena....Ne mogu da shvatim da organizatori stavljaju zenske meceve prije muskih...Pogotovu kada stave zenski mec u 19 h,a muski ostave za poslednji.

Beobrad

pre 3 godine

A Nadal trenira mazohozam iz fotelje, gledace kako Novak dize pehar u Rimu i porucuje mu - secas li kako sam te 7 puta zaredom u ritmu, Vamos - tamos.

max

pre 3 godine

Samo bih primetio da Nole sad ima odličnu pomoć pisihologa za razliku od perioda da Pepeom sad se posle diskvslifikacije nije povukao pa da glupi i pazi šta radi što su ovi i hteli već naprotiv gura dalju pobednički nećete vi meni po starom.To je najvažnije u tenisu.Bravo.

Goran

pre 3 godine

Ako ne racunamo "poraz" od Laure, Novak nije izgubio ATP mec jos tamo od zavrsnog mastersa prosle godine. Nijedan poraz u 10 meseci. To se nije desilo u istoriji. Mislite o tome. Bez korone, sa koronom, bez Federera, sa Federerom, bez Nadala sa Nadalom, bez karantina, sa karantinom. Sve se menjalo samo je jedno ostalo isto. Nijedan protivnicki igrac nije dobio Novaka ove godine.

Tostolobik

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko

Piješ pivo u ime svoje ubeđenosti. Nije tebi lako.

Džoni

pre 3 godine

Ljudi moraju da shvate da su Nole, Rafa i Rodžer pogotovo ušli u ozbiljne "sportske" godine, iako se to sve pomera i da će sve češće imati problema sa ovim mlađim igračima što je normalno. Fudbaleri u ovim godinama masovno odlaze da igraju neke manje zahtevne lige, a ne rade to zato što neće i ne vole da igraju u ligama petice, nego im biologija polako pravi smetnje i ne mogu da izdrže napore koje su mogli sa 20 ili 25! Sve češće ćemo gledati ove mlađe kako muče i pobeđuju veliku trojku i to je sasvim ok i prirodno!

No1e

pre 3 godine

Auu, ala je Nole poceo plasljivo i nesigurno. Potpuno je van igre. Vise razmislja o vetru, suncu, odskoku loptice, nego o igri... Nadam se da prvi set nije vec izgubljen.

xxx

pre 3 godine

Nista nije slucajno, nek se Novak spremi za buduce smicalice na terenu i van njega. Ocigledno mu ATP nece oprostiti to sto je osnovao privatnu tenisku asocijaciju..

DRAGAN

pre 3 godine

Norvezanin danas nije
imao sta izgubiti. Pruzio je svoj maximum, i naravno
porazen sa 2÷0.
Bravo majstore. Sutra
gledam finale a svi ovi
hajteri u misiju rupu i na
spavanje. Idemo NOLE....

CroFed

pre 3 godine

Dobro ga je servis služio u kriznim situacijama, zaradio i opomenu zbog P.M. bitno za njega da meč nije otišao u treći set, bit će odmoran za finale. Koga bi radije u finalu? Pa mislim mladog Kanađanina, on je "shotmaker" no ako ga uhvati 10 min krize raspadne se i netko kao Đoković će to znati iskoristiti. Maleni Diego je tvrd orah i ovakvog Novaka bi vjerojatno odveo u tri seta gdje je svašta moguće...

baby fed

pre 3 godine

Pažnja! Pažnja! Pažnja!

Trenutno imamo 45 komentara, od toga 17! negativnih odnosno 37,78% negativnih komentara izraženo u procentima.

PS. VOLIM VAS, KISS

Simke

pre 3 godine

Veliki ce biti izazov osvojiti Rolan Garos,to je definitvno.Novak je cudo od igraca,za mene najbolji svih vremena,totalno univerzalan na svakoj podlozi...Ipak,misljenja sam da se najvise muci na sljaci,jer se tu bukvalno covjek trosi najvise fizicki,jos se igra u 3 dobijena seta,i mnogo je komplikovano doci do kraja....A onda kada na sve to dodamo da se pojavi neki lik koji je nastimovan i daje sve od sebe,onda treba zaista imati zicaca,strpljenja i snage....Ako ko moze pravizici sve probleme,onda je to Novak,ali bice pakleno.Ajmo Nole do nove masters titule!!!

SrbIN

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57

Sada si Jumko a drugi put King Roger a treći put Grobar. Ne vredi ti posao Rifate iz Pazara

sweswe

pre 3 godine

Đoković je jedini igrač u povijesti tenisa koji igra protiv protivnika, sudije, sakupljača loptica i publike (ako je ima).
(Netijak, 20. septembar 2020 21:41)

Ne, ne...
Nije, Martina Navratilova, Ivan Lendl i dosta igraca sa nekadasnjeg "Istoka" su toliko puta bili osteceni od sudija i bili nepostovani od publike, ali u slucaju Novaka se pojavljuje jedna nova dimenzija, rusi im IDOLE Nike-a, a to se ne prasta. Zao mi je sto Martina i Ivan nikada ne spominju tu nepravdu i ne pokusaju da objasne te nepravde. Mada su oni sad Amerikanci, kao i nasa Mala Mo.

Stefke

pre 3 godine

Zanimljivo svetskog broja 1 stavljaju u dnevni termin,iako do sad nije odigrao mislim ni jedan mec na turniru u nocnom terminu,dok za vecernji termin stavljaju Sapovalova i Svarcmana osmog i dvanaestog nosioca na turniru,izuzetno zanimljivo.Pitam se da li bi bio isti slucaj i sa Nadalom da je umesto Noleta.

autolakirer

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27)

Rodžer od 2011 ništa značajno nije osvoji. Znači zlatne sa OI su značajnije od Gs. Eto sada i Kirijos ispade teniska gromada

Zole

pre 3 godine

VUK, 20. septembar 2020 18:39) smešan pokušaj gospodine Jumko. Niste samo u tom neodlasku ispali kukavica i smešni. VUK je redovno na vama na ovom portalu pravio "čas anatomije" .Niste dostojni da koristite njegov nike. Vi ste lažna zvezda. VUK je legenda.

Stefan

pre 3 godine

Novak je nešto sebi zacrtao u glavi samo on zna. Ili mu se neigra ili ne želi da daje 100% i onda računa sa manje snage dokle do dogura da se štedi za RG. U nekim momentima djeluje kao da mu je stalo sa igra po uklicima, ne znam. Inače ova igra pomalo podsjeća na epizode iz 2018 kada je gubio neke masterse i završni sa ziheraškom i prebacivačkom igrom. Kako god, ako ne dobije nema veze važno je da bude ubojit na RG-u.

Radoslav

pre 3 godine

@ende
Niko i ne očekuje senzaciju, čovek igra sa Kasper Rudom..veliko ime svetskog tenisa, moz' misliti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cinjenica, 20. septembar 2020 16:36) Vala bas,ko i sinoc Svarcman.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas.
(Cicko, 20. septembar 2020 16:37)

Aha, treba...al na kraju ih sve ispoliva...ko tebe

ekonlmista

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03

A gde treba da plaća porez. Novac od turnira se odmah oporezuje u zemlji gde je turnir odigran i uplaćuje se neto iznos i nema dvostrukog oporezivanja. Eto seli se u Marbelju a račun kao ne rezident može da ima gde hoće

prescott

pre 3 godine

Ja sam seljacina par ekselans. Ne zamerite mi.
(prescott, 20. septembar 2020 18:46)

Ahahahhhahahaha sine boli duša pa se pribegava krađi nicka. Hahahahahahaa bednost level kid. Sindrom pokušaja vređanja nekog bez argumenta je odlika maloumnika. Hvala na potvrdi raspada džigerice. :***

Marko

pre 3 godine

Koji je to primitivac, teško je rečima opisati. Kako se obraća onom njegovom timu, ne verujem da bi kočijaš tako radio. Džabe ti sav novac i uspeh Novače moj.

Srki

pre 3 godine

Ja ne znam šta bih radio, da nema b92...Usamljen sam, nije mi neki put dobro. Vi ste mi jedina razonoda, ne mojte da se ljutite na mene. Teško je, ali mora da se izdrži...

cinjenica

pre 3 godine

Igra sa Kasperom Rudom (?), polufinale mastersa....eeeeeej. Da mi je neko rekao da će takva ,,nepravda" da ga zadesi, ne bih verovao. Na svakom turniru ista ,,nepravda" ali sad je baš baš...

peta mesna

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma

Ljubo

pre 3 godine

Nije mi jasno zbog čega se Novak toliko muči sa ovim anonimusima,da ne znam ko je Đoković mislio bi da je to Kasper Rud.I kada će više ukinuti ove sudije koji ne vide gde loptice padaju a padaju im ispred nosa,treba da se uvede da oni sude koji gledaju usporeni snimak kao u Sinsinatiju.I kao treće moje zapažanje ali će se neko lepo obogatiti ko proizvodi ove
maske.I daj Nole uozbilji se i polni da igraš kao najbolji teniser na svetu a ne da igraš kao da si ti ovi anonimusi.

Inat je naše najače oružije

pre 3 godine

Juče je ovaj sudija nezasluženo dodelio gem Federeru, jasno je da je sve organizovano protiv Srbina Novaka, zato što je Srbin i pravoslavac.

peta mesna

pre 3 godine

Je li treba da plače što ovih nema. E ako su Federer, Marej i Kirios jači igrači onda ti o tenisu nemaš pojma. Dečko podloga je zemlja
(autolakirer, 20. septembar 2020 15:43)

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta

Dragan

pre 3 godine

Neka Nolo uzme Rim kao Sinsinatiju. A onda neka pukne na GS u Parizu i bilo bi super Nolo botovima. Za njih je to isto titula je titula. Ko njima da objasni sta je GS? Ili ovaj sistem bodovanja radi pandemije. Svaki drugi piše kako je Rafa izgubio bodove na USA open i u Rimu. Samo cekam kada ce da pitaju jel ima ofsajda u tenisu. Mi navijaci gospodina RF smo za njih čista aristokratija sto se tice tenisa. Oni su vise za plemenske obicaje i brojanje krvnih zrnaca... A da i masovno mrze anglosaksonce. Oni misle da su to Pisarovi konkvistadori.
Ovo sam namerno napisao da malo guglaju da vide iz koje su ti konkvistadori zemlje... Možda su braća Rusi?

Robert

pre 3 godine

-Ma šta reče?Pa kako onda ispade Nadal ako su sve teletabisi?!Zašto ne uzmeš ti reket u ruke pa raspali i osvoji masters kada su teletabisi?!
(Goran Loznica, 20. septembar 2020 13:03)

Nemoj tako, i Novak je ispadao od "teletabisa", nije u tome stvar. Naleti tako autsajderima da odigraju meč života, pa nekada prođe protiv Velike trojke, a nekada ni taj nivo ne bude dovoljan za njih. Ili, naprosto, favoriti odigraju ispod svog nivoa i "teletabisu" to bude dovoljno da ostvari najveći uspeh u karijeri. Mi prvi ne umemo da priznamo da je protivnik bio bolji, nego odmah za poraz tražimo razlog u lošoj igri Noleta, inače "da je Nole igrao kako zna, ti bi prike bio počišćen, pa bolje ćuti tamo". Tako vele naši komentatori u takvim, istina, retkim prilikama kada autsajder porazi Đokovića.

tenis011

pre 3 godine

@goran Loznica

Novakove pare su njegove i samo njegove i treba da placa porez gde zeli.
Treba reci da je njegova fondacija ulozila veliku kolicinu novca u Srbiju.

Zarad kompletne istine Novak JESTE dobio novac od drzave, Saveza kad je bio mlad , to se lako moze proveriti. Isto tako prvi veliki ugovor je potpisao sa Telekom Srbija ( Joca Lilic preko Radujka koji je sredio)
Znace ljudi iz tenisa o kome pricam.

Marko

pre 3 godine

Novakova skraćena lopta i smeč su na nivou jačeg rekreativnog igrača. Kako je Nole sa skromnom tehnikom, ako ga uporedimo sa Rodjom, Marejom,te jos nekolicinom, uspeo da osvoji toliko trofeja je zaista zapanjujuće.

Zole

pre 3 godine

Nije loše. Očajno izdanje!!! Ovo nema veze sa njegovom igrom. Španija,Beograd,Španija,USA, Španija...tri meseca treninga .i ? Šta je ovo ? Brzina 0 ! Kao Nadal juče. Stanu na osnovnu liniju i valjda bi neko trebalo da se skloni ?! Borbenost 0 !

VU

pre 3 godine

(VU, 20. septembar 2020 16:39)
Vule, jesi li to ti??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica velickovic, 20. septembar 2020 18:15)
Nije Vule, ovo VU se odnosi na Vukovar.

Filip

pre 3 godine

Gazi Novace do jos jedne titule.
(Cole, 20. septembar 2020 13:09)
Sta da gazi,koga,naucite se postovanju protivnika od Novaka koji uvek biranim recima i kulturno govori o svojim protivnicima. Ti si najboljim dokaz da su navijaci Federera i Nadala pristojni ljudi i intelektualci, a vi razulareni,neskolovani motaci kablova,ako ste i to.

Will Mosley

pre 3 godine

Hvala ti Novače što konstantno zatrpavaš ove mrzitelje svojih i tvojih gena!
(Dušan Miami, 20. septembar 2020 18:18)

Nece to biti dugackog daha.

ccc

pre 3 godine

I Nadalu su ukrali poen u meču sa Lajovićem, niste ni spomenuli a tek da naslov glasi Nadal je pobedio Lajovića i sudiju, ali kod kalimera uvek neke nepravde. A nepravdu što su mu poklonili dva mastersa ne spominjete, to vam je ok..

Will Mosley

pre 3 godine

Ja pijem šampanjac, a Jumko toplo pivce ispred onog kioska...
(Svakom po zaslugama, 20. septembar 2020 17:25)

I sta je poenta ovog komentara, da je sampanjac bolji?

MikaSG

pre 3 godine

Ovaj Ruud je stvarno neugodan za Novaka. Igra visoke lopte koje isto tako visoko odskakaju, a na to Novak dosta puta nema adekvatno rijsenje.

sakupljač minusa

pre 3 godine

bude li Novak imao malo ozbiljniji žreb na RG, neće videti finale. Realno, on se muči sa totalnim anonimusima, koji kad je turnir kompletan sa igračima, ne vide 3 kolo.

ccc

pre 3 godine

Častili ga sa dva mastetsa a vi pišete o nekoj nepravdi...Pa i Nadalu su ukrali poen protiv Lajovića, niko nije spomenuo, a sada....Ali, najžešće što igra sa Kasperom, a ovde ga veličaju.

Will Mosley

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

Cirkus, kao da je Fjucers u pitanju.

Will Mosley

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

I posle se njegovi navijaci raduju pobedama i titulama i svaki dan docekaju u nadi da ce prestici Kralja Federera po broju titula. Ali dzaba vam novci moji sinovci.

peta mesna

pre 3 godine

Je li treba da plače što ovih nema. E ako su Federer, Marej i Kirios jači igrači onda ti o tenisu nemaš pojma. Dečko podloga je zemlja
(autolakirer, 20. septembar 2020 15:43)

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta

peta mesna

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma

Маре царе сад је стартуј

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.

Marko

pre 3 godine

Koji je to primitivac, teško je rečima opisati. Kako se obraća onom njegovom timu, ne verujem da bi kočijaš tako radio. Džabe ti sav novac i uspeh Novače moj.

Dragan

pre 3 godine

Neka Nolo uzme Rim kao Sinsinatiju. A onda neka pukne na GS u Parizu i bilo bi super Nolo botovima. Za njih je to isto titula je titula. Ko njima da objasni sta je GS? Ili ovaj sistem bodovanja radi pandemije. Svaki drugi piše kako je Rafa izgubio bodove na USA open i u Rimu. Samo cekam kada ce da pitaju jel ima ofsajda u tenisu. Mi navijaci gospodina RF smo za njih čista aristokratija sto se tice tenisa. Oni su vise za plemenske obicaje i brojanje krvnih zrnaca... A da i masovno mrze anglosaksonce. Oni misle da su to Pisarovi konkvistadori.
Ovo sam namerno napisao da malo guglaju da vide iz koje su ti konkvistadori zemlje... Možda su braća Rusi?

cinjenica

pre 3 godine

Igra sa Kasperom Rudom (?), polufinale mastersa....eeeeeej. Da mi je neko rekao da će takva ,,nepravda" da ga zadesi, ne bih verovao. Na svakom turniru ista ,,nepravda" ali sad je baš baš...

ccc

pre 3 godine

I Nadalu su ukrali poen u meču sa Lajovićem, niste ni spomenuli a tek da naslov glasi Nadal je pobedio Lajovića i sudiju, ali kod kalimera uvek neke nepravde. A nepravdu što su mu poklonili dva mastersa ne spominjete, to vam je ok..

Djido

pre 3 godine

Novače, meni bi tvoja titula značila mnogo.
Svoj bih bedni i promašeni život u ovoj mračnoj Srbiji za trenutak promenio jer bih tvoje uspehe smatrao za sopstvene i osvetio se mrskom Zapadu od koga potiču svi naši problemi, jer nas mrze samo zato što smo duhovni i neiskvaren narod koji ih stalno pobeđuje i koji oni mogu samo da mrze. Da ne pričam o još jednoj pobedi pravoslavlja zbog koje bih zaboravio ono što nam trenutno rade na Kosovu ili su pokušali u Crnoj Gori. Tako bi moj promašeni život ponovo dobio smisao. Živeo bih nečiji tuđi život, a ne svoj bedni, promašeni, bez škole, nepismen i neobrazovan.
Dakle, značila bi tvoja pobeda, nije da nije. A mogao bih i da likujem jer bi svi hejteri umukli, kao i uvek i kao i juče kad ispade onaj što ga zovu bik. Lepog li nadimka.

Will Mosley

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

I posle se njegovi navijaci raduju pobedama i titulama i svaki dan docekaju u nadi da ce prestici Kralja Federera po broju titula. Ali dzaba vam novci moji sinovci.

Djido

pre 3 godine

Molim te Novače, pobedi i pomozi meni ubogom i neškolovanom. Samo još dve pobede i titula je tvoja. Možda za tebe to nije mnogo, ali meni pruža nadu u bolje sutra da će neko sunce ogrejati Srbiju i obasjati moj prazan život. Posle tvoje duhovne prosvećenosti, tvoj znoj je za mene najveća svetinja. Hvala tvom ocu, gospodinu Srđanu što nas drži na okupu kao Hrist svoje stado. Večno sam mu zahvalan na hlebu koji mi daje.

Will Mosley

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

Cirkus, kao da je Fjucers u pitanju.

Will Mosley

pre 3 godine

Hvala ti Novače što konstantno zatrpavaš ove mrzitelje svojih i tvojih gena!
(Dušan Miami, 20. septembar 2020 18:18)

Nece to biti dugackog daha.

sakupljač minusa

pre 3 godine

bude li Novak imao malo ozbiljniji žreb na RG, neće videti finale. Realno, on se muči sa totalnim anonimusima, koji kad je turnir kompletan sa igračima, ne vide 3 kolo.

Will Mosley

pre 3 godine

Ja pijem šampanjac, a Jumko toplo pivce ispred onog kioska...
(Svakom po zaslugama, 20. septembar 2020 17:25)

I sta je poenta ovog komentara, da je sampanjac bolji?

Marko

pre 3 godine

Novakova skraćena lopta i smeč su na nivou jačeg rekreativnog igrača. Kako je Nole sa skromnom tehnikom, ako ga uporedimo sa Rodjom, Marejom,te jos nekolicinom, uspeo da osvoji toliko trofeja je zaista zapanjujuće.

Filip

pre 3 godine

Gazi Novace do jos jedne titule.
(Cole, 20. septembar 2020 13:09)
Sta da gazi,koga,naucite se postovanju protivnika od Novaka koji uvek biranim recima i kulturno govori o svojim protivnicima. Ti si najboljim dokaz da su navijaci Federera i Nadala pristojni ljudi i intelektualci, a vi razulareni,neskolovani motaci kablova,ako ste i to.

Zole

pre 3 godine

Nije loše. Očajno izdanje!!! Ovo nema veze sa njegovom igrom. Španija,Beograd,Španija,USA, Španija...tri meseca treninga .i ? Šta je ovo ? Brzina 0 ! Kao Nadal juče. Stanu na osnovnu liniju i valjda bi neko trebalo da se skloni ?! Borbenost 0 !

uncle tom

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)
Ziveli! Samo pazi da se ne zagrcnes.

Kakav Danak Neiskustvu

pre 3 godine

Znaci koliko nisam ni gledao na 5:4 i servis za protivnika, da sam mogao kucu bih stavio da Novak uzima gem. Neverovatna mentalna snaga, mozda najjaca u istoriji sporta.

ccc

pre 3 godine

Častili ga sa dva mastetsa a vi pišete o nekoj nepravdi...Pa i Nadalu su ukrali poen protiv Lajovića, niko nije spomenuo, a sada....Ali, najžešće što igra sa Kasperom, a ovde ga veličaju.

Inat je naše najače oružije

pre 3 godine

Juče je ovaj sudija nezasluženo dodelio gem Federeru, jasno je da je sve organizovano protiv Srbina Novaka, zato što je Srbin i pravoslavac.

Činjenica

pre 3 godine

Znate li koji je sutra dan? Pa moj omiljeni dan u nedelji dok je Nole prvi. Kad se probudim znam da je nasem Noletu ukucana jos jedna nedelja na prvom mestu; sutra 307. po redu. Idemo prvo lagano do Dzemperkovih 310, a posle cemo da vidimo.

Bex

pre 3 godine

Otvorilo se Novaku. Nadam se da ce znati da iskoristi. Eventualnom pobedom povecao bi drasticno razliku u bodovima na ATP listi jer je Nadal bio branilac titule u Rimu. Eventualnom pobedom stvorio bi veliku prednost da ne bi postojala nikakva sansa da ga Nadal skine pre nego sto predje Federerov rekord od 310 nedelja na prvom mestu.

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03

Monte Karlo je drzava u Aziji a Pariz je pokrajina u Švedskoj. Nema veze nikakve sa Rimom. Rim se nalazi u Austriji

Goran Loznica

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03)


-Novak Đoković nije ovaj narod centa koštao.Svaki dolar i evro je zaradio u inostranstvu.Nije imao stipendije,lažne ugovore sa političarima(pola njemu pola njima),nije postao poznat u srpskim reality programima...Tamo gde osvaja turnire tamo neka i plaća porez!Koliko je srpskih političara i biznismena iznelo milijarde dolara od raspada exYu pa nikom ništa.Narod i dalje radi zbog njih za koru hleba a oni nisu po zatvorima.A ti se uhvatio Novaka Đokovića?

MikaSG

pre 3 godine

Ovaj Ruud je stvarno neugodan za Novaka. Igra visoke lopte koje isto tako visoko odskakaju, a na to Novak dosta puta nema adekvatno rijsenje.

Goran Loznica

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)


-Ma šta reče?Pa kako onda ispade Nadal ako su sve teletabisi?!Zašto ne uzmeš ti reket u ruke pa raspali i osvoji masters kada su teletabisi?!

tenis011

pre 3 godine

@goran Loznica

Novakove pare su njegove i samo njegove i treba da placa porez gde zeli.
Treba reci da je njegova fondacija ulozila veliku kolicinu novca u Srbiju.

Zarad kompletne istine Novak JESTE dobio novac od drzave, Saveza kad je bio mlad , to se lako moze proveriti. Isto tako prvi veliki ugovor je potpisao sa Telekom Srbija ( Joca Lilic preko Radujka koji je sredio)
Znace ljudi iz tenisa o kome pricam.

Ljubo

pre 3 godine

Nije mi jasno zbog čega se Novak toliko muči sa ovim anonimusima,da ne znam ko je Đoković mislio bi da je to Kasper Rud.I kada će više ukinuti ove sudije koji ne vide gde loptice padaju a padaju im ispred nosa,treba da se uvede da oni sude koji gledaju usporeni snimak kao u Sinsinatiju.I kao treće moje zapažanje ali će se neko lepo obogatiti ko proizvodi ove
maske.I daj Nole uozbilji se i polni da igraš kao najbolji teniser na svetu a ne da igraš kao da si ti ovi anonimusi.

Јабучило

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27)

Определи се који ти је критеријум, па га примени доследно.

Straight Outta München

pre 3 godine

Sve na stranu, ali da profesionalni teniser ne moze da 4 puta uzastopno pretvori smec u poen, to mi nije jasno.... Prosto neverovatno kako se muci sa smecom, ne razumem u cemu je problem.

Bolest

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)


Zar te do te mere boli Novakova dominacija da moras da se napijas. Au majko mila koliko ljudi daleko idu.

ljuti petunov

pre 3 godine

Steta sto ne igra sa federerom svako kolo pa da zavrsava sve lagano sa 6:2 6:2, ovi novi su nalozeni pa se bore dok baletan iz bazela vec u svlacionici izgubi

Segrt Sinisa

pre 3 godine

Bravo Nosa.!!!!Nije bilo dosta "gospodi iz belog sporta"sta su ti uradili na US Openu nego nastavljaju i u Rimu.Naravno ti dolazis iz "MALE SRBIJE"ali oni jos uvek neshvataju da nas Nosa iz te "MALE SRBIJE" ce pobiti sve rekorde u teniskom sportu.Uvek uz tebe i od tvog pocetnog turnira u San-Remu pa do svih sledecih titula koje ces osvojiti.Hvala ti i za sve neprespavane noci zbog raznih "geografija" gde igras.Sa verom u BOGA.Sinisa i Liljana Segrt iz Nice

velikoslovog

pre 3 godine

Ajmo Nole, idemo po 52 masters finale i 36 titulu (trenutno i on i Nadal imaju 51 finala i 35 titula). Ako uzme ovu titulu to ce biti deseti masters na sljaci, mislim da je vec 2.svih vremena po tom pitanju i da je Lendl 3. sa osam. Vrhunska priprema za RG, mislim da nikad nije imao bolju sansu nego sada da osvoji drugu titilu, em je neporazen (u mecevima koji su se igrali do kraja, khm), em se igra u Oktobru tako da lopta nece leteti po Satrije-u onako kako Nadalu odgovara. Thiem je opasan takodje, jako, ali tesko mi je da zamislim da bas uzme dva slema (i to prva dva u karijeri) u nizu.

Srki

pre 3 godine

Ja ne znam šta bih radio, da nema b92...Usamljen sam, nije mi neki put dobro. Vi ste mi jedina razonoda, ne mojte da se ljutite na mene. Teško je, ali mora da se izdrži...

Miš Petko

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

ATP nije ogranak SNS-a, pa da se pogađaš šta se priznaje kao titula, a šta ne.
Bolje biti bilo, brale, da siđeš sa tog konja pre nego što bude kasno, jer kako stara izreka kaže: "Ko visoko leti, nisko pada".

Cole

pre 3 godine

Otvorilo se Novaku. Nadam se da ce znati da iskoristi. Eventualnom pobedom povecao bi drasticno razliku u bodovima na ATP listi jer je Nadal bio branilac titule u Rimu. Eventualnom pobedom stvorio bi veliku prednost da ne bi postojala nikakva sansa da ga Nadal skine pre nego sto predje Federerov rekord od 310 nedelja na prvom mestu.
(Bex, 20. septembar 2020 12:08)

Kapiram sta zelis da kazes ali zasto
komentarises tenis koji ne pratis???
Jer da pratis, znao bi da se zbog
korone ove godine poeni NE ODUZIMAJU.
Eventualnom pobedom i (ne daj Boze)
porazom u finalu, razlika izmedju
Novaka i Rafe bi bila ista kao i pre
Rima, osvajanjem titule Novak bi
pivecao bodovnu prednost od 400 poena,
nije malo ali nije ni drasticno koliko
ti mislis. Poz.

P.S.
Gazi Novace do jos jedne titule.

Zole

pre 3 godine

Jumko, 20. septembar 2020 15:57) ...ovde ima mnogo mlađih , koji postavljaju komentare tek godinu ,dve pa ih je lako varati. Gospodine Jumko , vi koji ste umislili da ste veći i mudriji od celog Srpskog naroda i koji ovde tolike godine preko kritike navodnog idolopoklonstva prema Novaku , želite da ispadnete pametna i mudra osoba ," pecate" tako ostrašćene mlade ljude da bi jeftino poentirali. Poslednji mamac , koji koristite od avgusta 2019 , kada ste se oporavili od brutalnog finala Wimbldona i penzionisanja Federera od strane Đokovića, je vaša uporna tvrdnja da Novak neće osvojiti 20 GS !? E sad mi koji na ovom portalu malo duže pratimo vaše komentare , sećamo se vremenskog perioda pre nego je Novak osvojio RG . Tada ste smorili godinama da Novak nikada,ama nikada neće osvojiti RG !!! I ? Tako da je dugačak spisak vaših promašaja ,a u vezi je Novaka. Tako i sad. Tvrdite o 20 GS isto kao i za RG . Šteta što nema više onog lika koji vas je redovno izuvao iz cipela. Znam da mu je bio nike VUK . Čak vas je pozivao u Novi Sad da gledate zvezde. Naravno da niste otišli. Tako da vi Jumko s vremena na vreme imate "sigurne" tvrdnje i prognoze , ali Novak vas redovno napravi smešnim.

prescott

pre 3 godine

Ja sam seljacina par ekselans. Ne zamerite mi.
(prescott, 20. septembar 2020 18:46)

Ahahahhhahahaha sine boli duša pa se pribegava krađi nicka. Hahahahahahaa bednost level kid. Sindrom pokušaja vređanja nekog bez argumenta je odlika maloumnika. Hvala na potvrdi raspada džigerice. :***

Dragance

pre 3 godine

Narode, ja sam ubedjen da ce Novak osvojiti toliko GS da ga nikada, niko, nece prestici. Odoh sada da popijem jednog zajecarca ali mutnog.

Штета

pre 3 godine

Дешавало се после неких Новакових пораза да десетине коментара буде у стилу "Сам је себе плбедио". На жалост јединк пораз који му се десио ове године је теоретски,практично,буквално,сам себе победио.Волели га или не,ко год воли спорт а посебно тенис мора му скинути капу,не због знања које је неупитно,већ због те жеље,опсесије да може до највећих достигнућа.То нешто се зове страст и са тим се рађа,то не можеш да научиш.На жалост због те страсти која му је донела све титуле и сплетом невероватног броја малера у кратком периоду(смеч у мрежу,линија Карења Бусте,пропуштен добијен сет)победио је самог себе.

kraja

pre 3 godine

"Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas."

...racunas samo do 33...???
...neprijatno...
...u beogradu bi imao velike probleme sa gradskim prevozom...
...ima dosta brojeva preko 20...
...cak i trocifrenih, ali da te ne plasim...

NY

pre 3 godine

posle se njegovi navijaci raduju pobedama i titulama i svaki dan docekaju u nadi da ce prestici Kralja Federera po broju titula. Ali dzaba vam novci moji sinovci.
(Will Mosley, 20. septembar 2020 19:05)

Jumko eto sada novi nick. Posle King Roger. Imaš ih ti još ali teško možeš da nas prevariš

Жеља

pre 3 godine

Све је спремно за финале Новак против Надала и публика ће бити. Једино што нема Надала!

Simke

pre 3 godine

Svaki,ali svaki put ove zene tako dugo igraju da pomjere muske meceve...Sinoc mec Nadala i Svarcmana je poceo kasno...Srecom,pa Novak igra u dnevnom terminu i ima vremena....Ne mogu da shvatim da organizatori stavljaju zenske meceve prije muskih...Pogotovu kada stave zenski mec u 19 h,a muski ostave za poslednji.

Zurkolomac

pre 3 godine

Ajde Rud udri ga! Ajde Mugu udri tog patuljka!
(Srki, 20. septembar 2020 12:38)

Smaras.
(DNCE, 20. septembar 2020 14:08)

Nemoj tako druze. To je ipak samo jedan imbecil, a oni nisu svesni svoje medjulobanjske tragedije.
Ja im iz sazaljenja saljem jednom nedeljno 100 grama bodljikavog parizera i po jedan par belih ftorirnih carapa. Zalosno je to kad ih vidis kakvi su i da su potpuno izbaceni od drustva...

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

Kladim se da imas Novakovu sliku u novcaniku.
Jos neka tetovaza tipa "No1e" na podlaktici i vrh !

djomla

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.


Ne nego će osvojiti 21 ili 22 GS. Prijatno i tebi

Beobrad

pre 3 godine

A Nadal trenira mazohozam iz fotelje, gledace kako Novak dize pehar u Rimu i porucuje mu - secas li kako sam te 7 puta zaredom u ritmu, Vamos - tamos.

Deki

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

Jasper Simons

GrebGreb

pre 3 godine

Pusta ga Nole malo, cak i da izgubi prvi set, drugi osvaja lako. Opustite se, titula je blizu, nece da propusti sansu da je osvoji.
Samo me malo nervira sto se danas ne igra finale, vec sutra.

prescott

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs 
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu 
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta 
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27) 

Hahhahahhhaaaa
Ono kad od jada i nemoći počneš da navodiš gluposti kako bi sebi olakšao duševnu bol izazvanu nezasićenom zlobom a pritom te nije sramora da to podeliš sa svetom jer od pakosti nemaš više osećaj gde curiš pa nisi sposoban to ni da sprečis. EPIC

psihogija modernog transubstancionog metabolizma

pre 3 godine

Драго ми је и двоструко драго, јер су овде у Норвешкој ставили у новине слику финог, насмејаног Руда и искеженог Нолета. Иначе, с ким год да игра, Новакова слика у новинама је нека где се мршти или виче или га ухвате у тренутку док му је згрчено лице. Не знам ни за један разлог где је Норвежанима дао разлог да га не воле. Осим што су болесно заљубљени у Федерера. После кажу 'Ма, није да нас на Западу не воле...'

max

pre 3 godine

Moram ovo da napišem da ovde ima debila što pišu protiv Noleta (ko da se englezi) da nisu vredni ni minusa ni to(minus) neću da im dam koliko su jadni i mrze sve.

Рајко Ђукановић

pre 3 godine

Добој и Република Србска чека 36 мастерс најбољег тенисера данашњице..

prescott

pre 3 godine

Мене би било срамота да сам на његовом месту, све неки телетабиси од противника, а чак је и Надал испао... Нико му неће признати титулу, ако је уопште и освоји.
(Маре царе сад је стартуј, 20. septembar 2020 12:20)

Ahahhahahaahaahaaaaa
Ono kad pakost nadvlada to malo uma pa počne da se lupeta bez ikakvog pokušaja da se spreči blamiranje. Ti mu ionako ništa nećeš priznati a ti si ionako niko tako da si tu u pravu. :)

prescott

pre 3 godine

Napred Rud.
(Rasim Np, 20. septembar 2020 13:50)

Ništa Đzumhur a? Finale sa Nadalom, ni to? Napred svako dok jednom ne pogodim hahahahahahahaaa o tugo jesenja.

da

pre 3 godine

Djido,Jumko,artiljerci,banjci itd ne lelemudite antipropagandu po narodnim herojima NORa,jer niste dorasli tome,da vam kaze drug Marko a i čika Janko,ne kvarite omladinu!Pred njima bi stojali mirno i Novakov i Jelenin deda

baby fed

pre 3 godine

Pažnja! Pažnja! Pažnja!

Trenutno imamo 45 komentara, od toga 17! negativnih odnosno 37,78% negativnih komentara izraženo u procentima.

PS. VOLIM VAS, KISS

No1e

pre 3 godine

Auu, ala je Nole poceo plasljivo i nesigurno. Potpuno je van igre. Vise razmislja o vetru, suncu, odskoku loptice, nego o igri... Nadam se da prvi set nije vec izgubljen.

Goran

pre 3 godine

Za ove što komentarišu ko je Rud, reći ću samo da momak nije nimalo slučajno došao do polufinala rima, već je igrao dečko tenis karijere , na ovom mastersu pobedjivao je do polufinala sve bolje rangirane tenisere od sebe...
Mlad je (23 god.) i veoma je napredovao u poslednje vreme,ako nastavi ovako da napreduje već ga ubrzo možemo videti u top tenu definitivno ima kapaciteta za to što je uostalom u današnjem meču i pokazao ,svi su očekivali lagan posao za Novaka ali svi smo videli da nije bilo baš tako lako,morao je Novak dosta da se namuči kako bi pobedio inspirisanog Ruda...

lol

pre 3 godine

Sramno suđenje.
Trebalo je da Nole danas postupi kao Rafa prije tri godine, kad je u toku meča prišao sudiji I pred svima, glasno rekao da svi čuju:
- nikad više nećeš suditi na mom meču!
I nije više taj sudio kad je Rafa igrao.

Just sayin'

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

I Nadal takodje.
Samo je prevideo Svarcmana.

Jovan Lazic

pre 3 godine

NOVAK voli Italiju i Italijane a i oni njega, ali ovi ATP globalni fredierreovci zaista bi trebali da ga zabrane, ukinu i izbace. On sada svakim turnirom, sahranjuje bambija.

nikola

pre 3 godine

al kad klinac od 21 godine kaze da ce pobediti broja 1,?,razumem kurazenje i mladalacki bezobrazluk,pa decko nije on tu sto ga je postavio komitet.!!

prescott

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala. 
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21) 

Znam ja a ti plači od muke! hahahahahahaaha

Robert

pre 3 godine

-Ma šta reče?Pa kako onda ispade Nadal ako su sve teletabisi?!Zašto ne uzmeš ti reket u ruke pa raspali i osvoji masters kada su teletabisi?!
(Goran Loznica, 20. septembar 2020 13:03)

Nemoj tako, i Novak je ispadao od "teletabisa", nije u tome stvar. Naleti tako autsajderima da odigraju meč života, pa nekada prođe protiv Velike trojke, a nekada ni taj nivo ne bude dovoljan za njih. Ili, naprosto, favoriti odigraju ispod svog nivoa i "teletabisu" to bude dovoljno da ostvari najveći uspeh u karijeri. Mi prvi ne umemo da priznamo da je protivnik bio bolji, nego odmah za poraz tražimo razlog u lošoj igri Noleta, inače "da je Nole igrao kako zna, ti bi prike bio počišćen, pa bolje ćuti tamo". Tako vele naši komentatori u takvim, istina, retkim prilikama kada autsajder porazi Đokovića.

Stefke

pre 3 godine

Zanimljivo svetskog broja 1 stavljaju u dnevni termin,iako do sad nije odigrao mislim ni jedan mec na turniru u nocnom terminu,dok za vecernji termin stavljaju Sapovalova i Svarcmana osmog i dvanaestog nosioca na turniru,izuzetno zanimljivo.Pitam se da li bi bio isti slucaj i sa Nadalom da je umesto Noleta.

autolakirer

pre 3 godine

nolo cekao da svi jaci igraci tipa federer, marej, kirjos, odustanu od turnira i dosao da igra protiv nekih anonimusa, ali ko zna tako je planirao i na us open pa mu se osvetila karma
(peta mesna, 20. septembar 2020 15:17)

Je li treba da plače što ovih nema. E ako su Federer, Marej i Kirios jači igrači onda ti o tenisu nemaš pojma. Dečko podloga je zemlja

Ivan

pre 3 godine

Kada se greske konsttantno ponavljaju, onda tu vise nema faktora slucajnosti, to je jasna namera. Mogu tek da zamislim sta bi mu radili protiv Nadala.

Milan

pre 3 godine

Gotov je. Danas gubi. Šteta. Žao mi je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adila, 20. septembar 2020 15:19)

Tek ce da ti bude zaoooo!!!

Džoni

pre 3 godine

Ubeđen sam da Nole više voli da igra protiv Rafe i Federera jer od njih zna šta da očekuje, poznaje njihovu igru i tu nema iznenađenja. Ovi ovakvi su najgori. Šalje Noletu visoke lopte, a Nole na sporoj podlozi to jednostavno ne može da pretvori u prednost. Zna ovaj šta radi, samo je pitanje koliko dugo može da igra na ovom nivou. Nole igra, nit najbolje, nit najgore, ali rekao bih dovoljno!

Beobrad

pre 3 godine

Postovana redakcijo, molim vas pustite komentare pismenene i smislene, a ne kao sto je nick mamatijedrolja. Gde je moj komentar, nikoga ne vredja, u cemu je problem?

prescott

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan. 
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57) 

Ubeđen si ti bio i pre 10 godina da neće osvojiti ni 5 GS pa ga evo sad na 17. Ubeđen si svake godine u svašta pa ispadaš majmun iznova i nikakav problem nemaš. Ubeđen si ti i da si normalan pa nikom ništa. :)
I što je najlepše kad osvoji 22 GS ti ćeš se opet pojaviti iz neke rupe i tvrditi nam kako si ubeđen da nikada ali NIKADA neće osvojiti 25 GS. :D
Neprocenjivo!!!

ja

pre 3 godine

@

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)

isti onaj lik koji je prošle godine namestio Novaku da igra večernje polufinale. pa ga Novak igrao sa Švarcmanom tri sata, i sutradan protiv Rafe bio polu mrtav. Novak je u Rimu igrao noćno polufinale i kada je u finalu igrao protiv Endija i protiv Zvereva. sve je to Novak u finalu gubio. tako da ovaj koji danas igra drugo polufinale, sutra skoro sigurno gubi. tako to u Rimu ide...

Konfučije

pre 3 godine

Čestitke Novaku, verujem u titulu sutra. No, vidim što je vrlo pozitivno da se na portal vraćaju komentatori koji su dugi niz godina ovde. Čije sam komentare voleo čitati i koji su doprinosili lepoj raspravi. Jedno vreme je dosta ljudi nestalo, o razlozima sam i ovde pisao. Ostrašćenost iz niskih pobuda ničemu ne služi. A toga se namnožilo, nažalost. Ja tenis pratim od vremena pre nego što se Novak rodio i uživao sam u tenisu. Sada uživam još više, imamo našeg šampiona koji mnoge rekorde drži, neke juri i pobeđuje mnogo češće nego što gubi. Da li će sve dostići? Pa neće i ne mora , ali nema lepšeg osećaja u praćenju te borbe. Nije nužno navijati za Novaka toliko igrača ima. Ali vređati i nipodaštavati našeg igrača, sunarodnika, šampiona? To je necivilizovano, isto tako bilo kojeg sportistu. U redu je poneka duhovita doskočica na bilo čiji račun, ali uvrede?! Budimo ljudi.

johny

pre 3 godine

Od toga nema ništa. Vaseljenski patrijarh je Grk.
(petar nikolić, 20. septembar 2020 18:15)

Rifate, to je tako jer su Nadal i Švarcman sinoć završili oko 22 časa. Finale je sutra u 18 časova posle ženskog finala

johny

pre 3 godine

A sve sami znalci komentarišu. Podloga je zemljana. Sporija i loptica više odskače. Treba se privići na podlogu. Novak je car tvrdih podloga kao što je Rafa zemljanih. Potpuno dva siistema igre. Ovo je samo uvertira na ono što sledi a to ke RG

DRAGAN

pre 3 godine

Sudije su zelele da Novak
po svaku cenu izgubi prvi set.Ali ima pravde, zato je
Novak sa velikim KRIKOM,
otpozdravio prvi dobijeni
set. Idemo Nole lagano prema finalu i jos jednom
1000 ATP MASTERU.

Andrea Djani

pre 3 godine

Nadam se da ce u finalu Novak konacno odigrati pravi mec , sto bi znacilo 6 3 6 1 . A motiv vise da osvojimo 36 masters i izbijemo na prvo mesto . Zaista je fantasticno da Novak ove sezone nema poraz , a realno daleko je od svog najboljeg tenisa . Sta ceka protivnike kada bude na svom najvisem nivou , jasno je , rezervacija leta na dan posle projektovanog meca sa Noletom.

Dosta bre!!

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Možda. i neće na šljaci... Ali ima tu još malo betona i trave narednih godina, dovoljno razloga da ti još poneko pivce loše legne.

anica velickovic

pre 3 godine

(Zole, 20. septembar 2020 18:24)
Ima ga ima, tu je on. Vule, postacu mama jedne devojcice i presrecna sam. Drago mi je da si i dalje uz Noleta. Sve najlepse gde god da si.

Jovana

pre 3 godine

Pod hitno za Administratora angažujte psihologa, ovde je pacijenata "na kilo".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkg, 20. septembar 2020 21:28
Odavno pišem ,jumku treba psihijatar, dečko ima ozbiljnih psihičkih problema koji se samo uvećavaju komentarisanjem na tenisu. Žalosno da niko neće da mu pomogne!

Gledaoc

pre 3 godine

Rud je imao šansu nakon prvog seta ali Novak toliko jak psihički da će po pravilu dobiti meč nevezano što ne igra uopšte ni blizu svoj najbolji tenis koji treba.

Mislim da dobijaaa sa jednim brejk Novak i privodi na kraju ceo meč.

SrbIN

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57

Sada si Jumko a drugi put King Roger a treći put Grobar. Ne vredi ti posao Rifate iz Pazara

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas.
(Cicko, 20. septembar 2020 16:37)

Aha, treba...al na kraju ih sve ispoliva...ko tebe

Radoslav

pre 3 godine

@ende
Niko i ne očekuje senzaciju, čovek igra sa Kasper Rudom..veliko ime svetskog tenisa, moz' misliti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cinjenica, 20. septembar 2020 16:36) Vala bas,ko i sinoc Svarcman.

sam protiv svih

pre 3 godine

Protiv sudija, protivnika na terenu i van njega, domacih ljigavaca, drugosrbijanaca i ostale bratije..Gazi bre, ko im j.m svima !

brinem se za tvoje zdravle

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Uzmi nesto zesce da utolis tugu

Js

pre 3 godine

Nikad nisam cuo za ovog Ruda. Zar broju jedan treba ovoliko vremena. I juce i danas.
(Cicko,

Pa naravno da treba, Rud igra maksimum a Novak se igra... naravno da nema motivaciju kad igra sa igracima koji nisu njegov nivo.
Samo se ti opusti, nije za dzabe smišljen broj 1 u svakom sportu.

Stole

pre 3 godine

sam tu zbog Jumka i King Rogera, da lupim po minus :--)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragoslav, 20. septembar 2020 16:33

Hahaha,i ja isto care,samo im ponekad dam i plus jer me zasmeju,a i nije zdravo stalno lupati minuse njima,ovo im je život))))

Beobrad

pre 3 godine

Pokusao je Rud, kome svaka cast za karakter i igru koju je prikazao. Bice od njega teniser, i vec jeste.
Ali, pokusao je i sudija, tj. Atp, jer je nemoguce da imaju renomiranog profi sudiju koji ne vidi dobro. Naravno, samo ce time razljutiti Novaka i pomoci mu da brze postane i statisticki G.o.a.t.
A, ovo je Novakovih tek 70% na sljaci!
Pravi ce biti tek na Rolan Garosu, gde ce, nadam se igrati protiv Nadala!
Kralj sljake zavrsice u prasini (sljake).

goranh

pre 3 godine

Dobija Rudi ovo. A onda slavlje u čast pobede nad neplatišom poreza.
(Milan_PT, 20. septembar 2020 12:52)

Na koji porez misliš? Porez na osvojenu nagradu plaća se u zemlji gde je dobijen.

Mikiinabijemtiovoliikii

pre 3 godine

123

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala.
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21)
Čovek je direktor turnira i zove se Đovanezi Vasa.
Pozdrav

Auuu!?!

pre 3 godine

Zna li neko ime coveka koji je namestio Djokovicu da igra sada, a drugim polufinalistima tek od 19h, koji ce biti umorni za sutrasnje finale jer ce imati manje vremena za oporavak? Hvala. 
(Jumko, 20. septembar 2020 14:21) 

Znam i ja. Isti onaj koji je Novaku namestio da igra u podne/rano pre podne, a Rafi uveče... I šta ćeš sa tim saznanjem?

Momabrazil

pre 3 godine

Kako je lepo citati ovakve vesti uz popodnevnu kafu iz Brazila. Koliko samo optimizma nam uliva nas Nole. Steta za NY ali tu jé zato RG!

RG Fan

pre 3 godine

Oko bodovanja i ATP poena. Gleda se max bodova na turniru koje je igrač osvojio 2019. ili 2020. godine. "Brisanje" ovako računatih poena kreće od završnog turnira.
Od tada Đoković (kao i ostali) "brani" dosta poena:

Atp finals 200
Atp cup 665
AO 2000
Dubai 500

Posle ide povoljniji period Monte Carlo, IW, Miami.

Zato su jako bitna ova 2 turnira gde bi sa potencijalnih dodatnih 400 poena u Rimu i 480 ili 1280 na RG mogao da stvori dodatnu zalihu i zacementira br.1 do 310 nedelje.

Srećno!

brinem se za tvoje zdravle

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko, 20. septembar 2020 15:57)

Uzmi nesto zesce da utolis tugu

max

pre 3 godine

Samo bih primetio da Nole sad ima odličnu pomoć pisihologa za razliku od perioda da Pepeom sad se posle diskvslifikacije nije povukao pa da glupi i pazi šta radi što su ovi i hteli već naprotiv gura dalju pobednički nećete vi meni po starom.To je najvažnije u tenisu.Bravo.

Ns

pre 3 godine

Jel se neko seca onog lika iz serije Malkolm u sredini, njegov drugar crnac koji je u inv kolicima? Ja tako zamisljam ovog Milosa iz komentara:)

pobor

pre 3 godine

Nole obezbedjuje verovatno sesti put no.1, na kraju godine. Stize dedu po broju nedelja i ako Bog da osvaja Rolan garos. I da, rekordni 37 masters.

Zole

pre 3 godine

VUK, 20. septembar 2020 18:39) smešan pokušaj gospodine Jumko. Niste samo u tom neodlasku ispali kukavica i smešni. VUK je redovno na vama na ovom portalu pravio "čas anatomije" .Niste dostojni da koristite njegov nike. Vi ste lažna zvezda. VUK je legenda.

Skandinavac.

pre 3 godine

"Novak Djokovic kranglet med dommeren ved flere anledninger. Her hevder han at en ball var ute."
"Novak Dokovic se svadao sa sudijom u vise navrata. Ovde on tvrdi da je lopta bila u autu."
Kommentar u Aftenposten ispod slike na kojoj Novak stoji zajedno sa sudijom meca i pokazuje mu rukom/prstom trag lopte koja je bila u autu. Na osnovu komentara mi se cini da nismo gledali isti mec.

Žarko

pre 3 godine

Jako mi bode oči ova statistika, krugovi, procenti. Zar ne može to lepo da se napiše kao ranije? I u toku same igre kada različite boje stave kod score boarda ne mogu da skontam šta se osnosi na kog igrača

Goran

pre 3 godine

Ako ne racunamo "poraz" od Laure, Novak nije izgubio ATP mec jos tamo od zavrsnog mastersa prosle godine. Nijedan poraz u 10 meseci. To se nije desilo u istoriji. Mislite o tome. Bez korone, sa koronom, bez Federera, sa Federerom, bez Nadala sa Nadalom, bez karantina, sa karantinom. Sve se menjalo samo je jedno ostalo isto. Nijedan protivnicki igrac nije dobio Novaka ove godine.

autolakirer

pre 3 godine

federer - goat tenisa, 20 gs, nolo 17 gs
marej - 2 zlatne medalje sa oi, nolo ispao u prvom kolu
kirjos - dva meca protiv nola, dve pobede bez izgubljenog seta
(peta mesna, 20. septembar 2020 16:27)

Rodžer od 2011 ništa značajno nije osvoji. Znači zlatne sa OI su značajnije od Gs. Eto sada i Kirijos ispade teniska gromada

CroFed

pre 3 godine

Dobro ga je servis služio u kriznim situacijama, zaradio i opomenu zbog P.M. bitno za njega da meč nije otišao u treći set, bit će odmoran za finale. Koga bi radije u finalu? Pa mislim mladog Kanađanina, on je "shotmaker" no ako ga uhvati 10 min krize raspadne se i netko kao Đoković će to znati iskoristiti. Maleni Diego je tvrd orah i ovakvog Novaka bi vjerojatno odveo u tri seta gdje je svašta moguće...

Tostolobik

pre 3 godine

Narode, jos sam ubedjeniji da Djokovic nikada, ali nikada nece osvojiti 20 GS titula! Nikada! Odoh u to ime na jedno popodnevno pivce... Prijatan dan.
(Jumko

Piješ pivo u ime svoje ubeđenosti. Nije tebi lako.

ljuti petunov

pre 3 godine

36.sjutra. Easy game. Sa 42% snage. Na RG finale sa Thiemom i pobjeda 3:2, 18.GS, zati mosbaja zavrsni masters, osigurava najvise nedjelja na prvom mjestu i onda uzima lagano AO. To je 19. Na RG Thiem uzima drugi GS a na Wimbledonu se baletan oprasta porazom u trecem kolu od Andersona ili nekog jakog servera. Novak uzima 20. GS i onda botovi ce da pisu:
20>20
310>350
23>27
30>37
Zasto? Jer su botovi

Рајко Четник

pre 3 godine

А од судије и Руда остала само .... Не не римује се остали само мућкови.
Ноле против свих, ново поглавље тениса.

Stefan

pre 3 godine

Novak je nešto sebi zacrtao u glavi samo on zna. Ili mu se neigra ili ne želi da daje 100% i onda računa sa manje snage dokle do dogura da se štedi za RG. U nekim momentima djeluje kao da mu je stalo sa igra po uklicima, ne znam. Inače ova igra pomalo podsjeća na epizode iz 2018 kada je gubio neke masterse i završni sa ziheraškom i prebacivačkom igrom. Kako god, ako ne dobije nema veze važno je da bude ubojit na RG-u.

DRAGAN

pre 3 godine

Norvezanin danas nije
imao sta izgubiti. Pruzio je svoj maximum, i naravno
porazen sa 2÷0.
Bravo majstore. Sutra
gledam finale a svi ovi
hajteri u misiju rupu i na
spavanje. Idemo NOLE....

xxx

pre 3 godine

Nista nije slucajno, nek se Novak spremi za buduce smicalice na terenu i van njega. Ocigledno mu ATP nece oprostiti to sto je osnovao privatnu tenisku asocijaciju..

Simke

pre 3 godine

Veliki ce biti izazov osvojiti Rolan Garos,to je definitvno.Novak je cudo od igraca,za mene najbolji svih vremena,totalno univerzalan na svakoj podlozi...Ipak,misljenja sam da se najvise muci na sljaci,jer se tu bukvalno covjek trosi najvise fizicki,jos se igra u 3 dobijena seta,i mnogo je komplikovano doci do kraja....A onda kada na sve to dodamo da se pojavi neki lik koji je nastimovan i daje sve od sebe,onda treba zaista imati zicaca,strpljenja i snage....Ako ko moze pravizici sve probleme,onda je to Novak,ali bice pakleno.Ajmo Nole do nove masters titule!!!

Džoni

pre 3 godine

Ljudi moraju da shvate da su Nole, Rafa i Rodžer pogotovo ušli u ozbiljne "sportske" godine, iako se to sve pomera i da će sve češće imati problema sa ovim mlađim igračima što je normalno. Fudbaleri u ovim godinama masovno odlaze da igraju neke manje zahtevne lige, a ne rade to zato što neće i ne vole da igraju u ligama petice, nego im biologija polako pravi smetnje i ne mogu da izdrže napore koje su mogli sa 20 ili 25! Sve češće ćemo gledati ove mlađe kako muče i pobeđuju veliku trojku i to je sasvim ok i prirodno!

ekonlmista

pre 3 godine

Novak ce osvojiti Rim zato sto uredno placa porez u njihovoj provinciji M. Karlu, bas providno. Da ga vidim na RolanGarosu!
(Moki, 20. septembar 2020 12:03

A gde treba da plaća porez. Novac od turnira se odmah oporezuje u zemlji gde je turnir odigran i uplaćuje se neto iznos i nema dvostrukog oporezivanja. Eto seli se u Marbelju a račun kao ne rezident može da ima gde hoće

VU

pre 3 godine

(VU, 20. septembar 2020 16:39)
Vule, jesi li to ti??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica velickovic, 20. septembar 2020 18:15)
Nije Vule, ovo VU se odnosi na Vukovar.

Dragoslav

pre 3 godine

Da li je Noletova igra koju ne pokazao danas i juče dovoljna za pobedu u finalu? Nadam se da jeste, a ako nije molim Noleta da zaigra bolje

DRAGAN

pre 3 godine

Sutra finale u Rimu
Novak/ Dijego
Za koga ce navijati Rafa.
Zna se, za svog dzelata.
Ali ne zaboravite sa druge
strane mreze je ne pobedivi
Novak u ovoj godini.Zato
uzivajmo i ispratimo novu
pobedu sampiona.
Arizona ceka 36 ATP master. Sretno majstore.

sweswe

pre 3 godine

Đoković je jedini igrač u povijesti tenisa koji igra protiv protivnika, sudije, sakupljača loptica i publike (ako je ima).
(Netijak, 20. septembar 2020 21:41)

Ne, ne...
Nije, Martina Navratilova, Ivan Lendl i dosta igraca sa nekadasnjeg "Istoka" su toliko puta bili osteceni od sudija i bili nepostovani od publike, ali u slucaju Novaka se pojavljuje jedna nova dimenzija, rusi im IDOLE Nike-a, a to se ne prasta. Zao mi je sto Martina i Ivan nikada ne spominju tu nepravdu i ne pokusaju da objasne te nepravde. Mada su oni sad Amerikanci, kao i nasa Mala Mo.