Četvrtak, 03.09.2020.

12:00

Može li Jokić da "osveti" Dončića?

Izvor: PT

Može li Jokiæ da "osveti" Donèiæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

zemunski kej

pre 3 godine

Apsolutno ne. Na svakoj poziciji Klipersi imaju bolje igrace. Cini se da su probili selari cap ,tim je samo za jednu sezonu projektovan da osvoji titulu. Koliko se secam ,redovno su tukli Nagetse a i Lejkerse .Dosta dobro izgleda Majami sa Dzimi Batlerom i Dragicem. Mozda finale bude Klipersi Majami.

majstor

pre 3 godine

Mogu...ako Milsap igra koliko je i placen !!! Ako Plamli odigra koliko je i placen...Barton...imaju bas stetne ugovore. Nadam se da ce ih sledece godine šutnuti i dati te pare pravim ljudima. Klipersi nisu nepobedivi, a svakako ce Denveru ova serija biti "za iskustvo".

pero bandera

pre 3 godine

Može li Jokić da "osveti" Dončića? Jok! košarka je timski sport, nemaju Nuggetsi kvalitetne igrače kao Klipersi. A hoće li Jokic igrati dobro? Na to smo navikli i to očekujemo

stefan

pre 3 godine

Kao što neko reče a i što već svi znaju. Jokića će da udvajaju, on će da asistira saigračima na spoljnoj liniji, ako uspeju da pogadjaju konstantno(u šta sumnjam), možda i imaju neke šanse, u suprotnom nema ništa od toga. A već sve ekipe u NBA znaju koliko su nekonstantni bekovi Denvera, a o klupi ne treba trošiti reči. Ali ajde da ih vidimo na terenu.

Western Devil

pre 3 godine

Ne može, ali može da trpa Gobera i Zubca. A mišićavi tetovirani Steven Adams ne može da poentira preko hobita iz Hjustona. Ja i dalje ne mogu da se otmem utisku iako ne navijam za OKC. Pre nego što iko zucne o Jokiću nešto loše neka gleda kako se jedan od "najboljih" centara lige plaši da preuzme inicijativu protiv ekipe sa 3 beka i 2 niska krila.

sasadime

pre 3 godine

Budimo realni. Denver apsolutno bez sanse protiv Klipersa. Svaka cast za ovo sto su postigli. Sa ovim igracima, to je stvarno maksimum.

kralj

pre 3 godine

Iako su Klipersi mnogo bolja ekipa od Jute,mislim da ce Denveru da bude lakse u odbrani a pogotovo Jokicu,ocekujem od Jokica da dominira I bude najbolji strelac.

baron

pre 3 godine

Kandza protiv prevrtaca guma sa inauguracije. Naravno da sam svim srcem za Leonarda. Verovatno ce pg13 igrati na strani Denvera, ali nece ih ni to spasiti. 4-1 za buduce sampione.

Konfučije

pre 3 godine

Voleo bih da grešim, ipak rezultat u korist LAC treba tražiti do max 4-2. Mislim da Denver, pre svega zbog odbrane, još uvek nema kvalitet za finale konferencije. Napadački su u redu, raznovrsni, nekoliko igrača može da postigne veliki broj poena. Ipak i tu se pojavljuju problemi, tamnoputi igrači igraju za ličnu statistiku, ako se pobedi super a i poraz je sastavni deo igre. Drugi problem, Jokić je već prihvatio ulogu čoveka broj 2, što dalje vodi u enormnu potrošnju lopti od strane Džamala. Milsap je skrajnut, nije zaboravio igrati. I na kraju najviše pobeđuju kad Portera i Mareja stane šut, onda Jokić povezuje redove i igra se timski. I sve to na stranu, odbrana je rak rana, igraju je na mahove bez discipline i požrtvovanosti tokom cele utakmice. Plej of to ne dopušta, a Klipersi sa ogromnom količinom kvaliteta nikako. Ipak i pored svega tim za koji navijam je Denver, zbog Jokića. Pa ćemo videti.

Nba

pre 3 godine

Nakon sedmog meča raduju me tri pozitivne stvari kad je Denver u pitanju. A to su Heris ova odbrana, Jokićeva konstantnost i Milsapovo duze grejanje klupe. Svim srcem uz slabije na papiru, navija se sat za noćas. 😁 😎

stefan beograd

pre 3 godine

Nisu nagetsi bez sanse, mada je Malone malo limitiran trener. Klipersi imaju zustriju spoljnu liniju, ovi iz denvera naspram njih dodju kao deca, tesko ce odbranu odigrati a tesko ce i probiti. Jokic moze jako ali ne moze samo, znaju i oni da on moze da bude prevaga, kad se bude lomilo udvajace ga samo tako a tada ne moze da odgovori niko osim Mareja a njemu od dana do dana...

aco

pre 3 godine

Денвер ће моћи наредне сезоне да нападну титулу. Сад нису спремни да избаце можда и најјачи тим лиге. Ово је добро искустви за млад тим попут Денвера. Они могу рачунати на борбу за титулу кад се ослободе штетних уговора Пламлија и Бартона. Кад је Јокић на клупи, немају центра који може да постигне више од 2-3 поена у плеј-офу. У НБА је предуслов да су сви играчи 100% спремни, тако да су увек могућа изненађења, т.ј да квалитетнији тим раније заврши, али у овом тренутку су Клиперси бољи од Денвера.

Back in Black

pre 3 godine

Denver je protiv Jute bio neki blagi favorit znamo sta se sve desavalo i sada i sam prolaz protiv Jute je za njih uspeh.I tako da ce protiv Klipersa da igraju rastereceno jer su Klipersi veliki favoriti i to je najveca prednost Denvera.Klipersi se nisu nesto proslavili protiv Dalasa,sve je to zbog pritiska.Jedostavno oni su sada ono sto su u fudbalu PSG i Siti.A koliko ih pritisak ubija pokazuju i igre Pola Dzordza.A te klinacke fore Zubac ovo ono,Jokic ce da ima preko 25 poena i u ovoj seriji u to budite sigurni.Cak mislim da ce da ima partije koje ce da se pamte,jednostavno sada je mnogo opusteniji.Vec su uradili ogromnu stvar posle 3:1 za Jutu tako da niko nista nece da im zameri.Tako da ja licno ocekujem mnogo i to mnogo bolju igru svih igraca Denvera a jos veci pritisak na igrace Klipersa.Normalno Lenard je taj koji pravi tu ogromnu prednost na strani Klipersa,jedino da Denver dovede Zazu Paculiju da reši stvar.

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kao tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi. Jokic treba kao i protiv Jute u 7 utakmici da preuzme odgovornost i Denver treba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ne bih se bas slozio sa autorom teksta da Denver ima prednost sto Klipersi nisu igrali pet dana. U sedmoj utakmici se videlo da su itekako umorni svi redom. Heris recimo nije mogao okean sa broda da pogodi. On je odigrao malo na svezinu i stigao i njega umor. Sa druge strane Klipersi su imali dovoljno vremena da skautiraju sve moguce kombinacije Denvera i da uvezbaju po nesto tako da ulaze potpuno odmorni u utakmice. Prevaga bi mogao da bude Jokic koji u proseku nije odigrao previse minuta u duelima da Jutom. Moja prognoza je 4:2 za Kliperse samo zbog pomenutih razloga. Da je Denver kojim slucajem imao pauzu od pet dana onda bi bili ravnopravni. I poslednje sto moze da bude velik faktor je Viliams. Taj covek moze da ubaci svakome 30 poena sa svojim ludjackim sutevima van balansa. Videcemo, bice zanimljivo.

Ne mislim, dakle ne postojim!

pre 3 godine

Ja kad pregledam ona prva dva napada Denvera protiv Jute na pocetku 4/4 , bez Jokica, ono sumanuto trcanje levo desno, kao muve bez glava (sad znam sta to znaci) a pogotovo onaj zadnji megakosmicni glupi napad nemam pojma kako bi oni to mogli izvesti. Jokic ne moze sam a Klipersi nisu Juta koja takodjer nije bila nista narocito, jedino im je Micel igrao, Gober siledjija i glumac ostali isto boranija. Ma nisu ni Klipersi neka ekstra klasa ali opet, ako ne prorade bar jos dva igraca nema Denver sanse. Ah da, zaboravih... trener!!!

Tera

pre 3 godine

Pa ako odigraju kao zadnje 3 protiv Jute imaju sanse. Jutu je fonjao sut, do psolednje, kao lude. Ja mislim da su maserima dali da sutaju imali bi 70%....

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Da li je reč o timu iz LA koji pored dva vrhunska košarkaša ima i najdužu klupu i kome će svi biti zdravi? Da li o njima govorimo i pitamo se kakve su šanse Denvera? Šanse Denvera za prolazak postoje samo ako PG nastavi da igra kriminalno, a sa druge strane prisustvujemo rađanju najboljeg tandema koji je ikada i igrao košarku. Volio bih da Denver prođe, ali...

Dušan THC

pre 3 godine

Imam neki osećaj da će PG sada da se povampiri. Nadam se da grešim. Ako on podbaci (kao protiv Dalasa) a Jokić i Marej budu na svom nivou onda Denver ima šanse. Jer Kavaj sigurno neće podbaciti.

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kap tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi, a ne u igri. Jokic treba kao i protiv Jute da preuzme odgovornost i Denver yreba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

Dragan-Borca

pre 3 godine

Uf, sve zavisi od Malouna. Nazalost mislim da on nece odstupati od svojih nekih igraca. Fali mu progresivnost u ceonom reznju. Previse postuje stare zasluge i kod njega se tesko novi igraci probijaju. Bukvalno su Dozier, Diop i Vonleh bolji igraci od Plamlija, ovako propalog Milsapa i Krega ali on se jako tesko odlucuje na promene. Ima 3 atletski mocna mladja, brza, jaca i bolja igraca koja skoro uopste ne koristi a ova trojica su mu maltene beskorisna. Plamli je imao jedan bljesak od par min i to je sve. Pre nekih godinu i po Vonleh je jednom cuvao Nikolu u Njujorku i i bas je bio agresivan i dobar. Diop energetsko krilo sa dobrom defanzivom, za klasu bolji igrac od Krega. Ali sta vredi kad ce on da se drzi starih zasluga i igraca. Mnogo bi dobili na atletici i brzini, agresiji da igraju Vonleh i Diop umesto Plamlija i Milsapa. Sta je tu je, bojim se samo da ce opet krenuti sa Milsapom i da ce se Klipersi odmah odvojiti. Osim ako Nidza ne bude u superstar modu, pa necemu i da se nadamo. Treba im makar 3 raspolozena igraca da bi bili uopste u igri sa ovim namazanim djilkosima. Klipersi nisu jaci igracki sa kosarkaskim vestimama ali su daleko namazaniji i znaju da igraju na ivici faula. Jednostavno stalno tako igraju i nametnu kod sudija kriterijum koji njima odgovara. Klepaju po rukama, milion malih naguravanja sa namazanim povlacenjima itd, sve im skoro to prolazi. Moze Denver da pobedi ali moraju da igraju svoju najbolju kosarku, a da Pol ili Lu imaju slabije vece. Idemoooo

kkkk

pre 3 godine

Klipersi su imali dosta srece sa Dalasom. Sudije su im pomagale i Porzingis se povredio. Mislim da bi isli u 7 utakmica da se on nije povredio, a mozda bi Dalas i pobedio prvu da ga nisu iskljucili.

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kap tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi, a ne u igri. Jokic treba kao i protiv Jute da preuzme odgovornost i Denver yreba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

GM

pre 3 godine

Druga runda je limit za Denver. Ove godine jedva i dotle.

To sto oni igraju dobro tokom regularne sezone, nema veze sa tim kako se igra u plejofu, kada na povrsinu izlaze najbolji.

MK

pre 3 godine

Teško, vrlo teško. Možda ako se Leonard povredi ali i bez njega Denver nije dovoljno konzistentan šuterski, a i kada jeste - olako ispuste 20 poena prednosti. Što Klipersi sa onakvom klupom a kamoli prvih 5, ima da kazne.

Bezobzira, nadam se da ću pogrešiti.

pričajuća glava

pre 3 godine

Jokić treba rasno da uvredi Harela a onda da izuje Morisa gazeći ga a potom i da ga namerno tresne u glavu? Šalu na stranu, voleo bih da grešim ali mislim da su Klipersi odmorniji i na višem nivou trenutno. Mada ako Marej ponovo poludi uz konstantnog Jokića i ako još neko iz Denvera povremeno blesne može da bude neizvesno...

Twolf

pre 3 godine

Ako uspe automatski postaje all time great sto bi Ameri rekli. Ima jednog krstenog igraca Mareja, i ekipu punu igraca za G ligu. Pogledajte roster Pelicansa kad je Davis tamo igrao, a samo jednom je usao u play off. Jokic celu ekipu cini boljom, a Davis je tek sa Lebronom poceo da pobedjuje.

Maribor, Slovenija

pre 3 godine

Najbolja osveta bila bi, da Nagetsi na krilima Jokare idu dalje!!
Samo da se Jokic ne da izprovocirati! Sigurno ce pokusati da i njega zezaju.

pedja

pre 3 godine

Naslov u fazonu “Moze li Marej da osveti Hardaveja?”
Pa svi su oni rivali nema tu nikakve osvete. Pa igrali bi protiv Dalasa da je ispalo drugacije.

Where is my sendvic?

pre 3 godine

Ovo je sto se Jokica tice idealna opcija ,ali najgora za Denver,to znaci da ce imati 30 poena prosek,mozda I vise ,Ali Denver mozda ispadne u 5 ili cak 4...dakle njegova reputacija najboljeg Centra ostace netaknuta,mozda cak I zacementirana jer nema ko da ga cuva,s druge strane Kavaj I Dordz zatvaraju Mareja I to je to.

DukiNS

pre 3 godine

Loš im je match up sa Klipersima. Mnogo bolja spoljna linija, sa dobrom odbranom. Jokića će 'prebiti' i udvajati i treba Denveru mnogo bolja i konstantnija ofanziva da imaju neku šansu na 4 dobijene. Plus je izgleda već viđeno LA finale zapada, malo će i sudije pogurati ako treba.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

Kakav naslov?svasta!,.jedino ako je Jokic postao Slovenac i svi mi Srbi onda razumem, nego on da osveti Bobana Marjanovica,mislim da je tako logicnije i pravednije zar ne?

JaxTeller

pre 3 godine

nažalost ne, nemoze sam! možda mogu da uzmu 1-2 utakmice, ali mora odbrana biti kao protiv Jazz u prvoj polovin i moraju još par igrača proradid pored Jokica. jedino sto ide u korist Denevera, nemaju uopste pritisak, zna se ko je favorit, tako da mogu oslobođeno igrati. Nek samo Jokic razvali Zizica, ne sto ga nevolim, ne sto je hrvat, samo zbog onog lika ovde, sto je nekidan pravijo od njega Karim Abdula! :-D

resoli

pre 3 godine

Klipersi su najveci favoriti ne samo zbog 'superstara' PG13 i Lenarda, vec zato sto imaju odlicne "sporedne" glumce, dobru klupu. Lejkersi i nagetsi nemaju nista sa klupe da ponude. Jedina sansa je da se neko od dvojice zvezda iz klipersa povredi.

a

pre 3 godine

Budimo realni, bez obzira na Jokica, prolaz u ovaj krug je bio uspeh za Denver gledajuci kako su igrali. Volio bih da bude drugacije ali mislim da Klipersi ovo lagano dobijaju 4-0 ili 4-1.

bla

pre 3 godine

da li je za NBA najisplativije da u finalu zapada igraju timovi iz la-a? da li je duel Leonard-James to sto ce doneti rekordne profite?

Twolf

pre 3 godine

Ako uspe automatski postaje all time great sto bi Ameri rekli. Ima jednog krstenog igraca Mareja, i ekipu punu igraca za G ligu. Pogledajte roster Pelicansa kad je Davis tamo igrao, a samo jednom je usao u play off. Jokic celu ekipu cini boljom, a Davis je tek sa Lebronom poceo da pobedjuje.

pričajuća glava

pre 3 godine

Jokić treba rasno da uvredi Harela a onda da izuje Morisa gazeći ga a potom i da ga namerno tresne u glavu? Šalu na stranu, voleo bih da grešim ali mislim da su Klipersi odmorniji i na višem nivou trenutno. Mada ako Marej ponovo poludi uz konstantnog Jokića i ako još neko iz Denvera povremeno blesne može da bude neizvesno...

Where is my sendvic?

pre 3 godine

Ovo je sto se Jokica tice idealna opcija ,ali najgora za Denver,to znaci da ce imati 30 poena prosek,mozda I vise ,Ali Denver mozda ispadne u 5 ili cak 4...dakle njegova reputacija najboljeg Centra ostace netaknuta,mozda cak I zacementirana jer nema ko da ga cuva,s druge strane Kavaj I Dordz zatvaraju Mareja I to je to.

Maribor, Slovenija

pre 3 godine

Najbolja osveta bila bi, da Nagetsi na krilima Jokare idu dalje!!
Samo da se Jokic ne da izprovocirati! Sigurno ce pokusati da i njega zezaju.

DukiNS

pre 3 godine

Loš im je match up sa Klipersima. Mnogo bolja spoljna linija, sa dobrom odbranom. Jokića će 'prebiti' i udvajati i treba Denveru mnogo bolja i konstantnija ofanziva da imaju neku šansu na 4 dobijene. Plus je izgleda već viđeno LA finale zapada, malo će i sudije pogurati ako treba.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

Kakav naslov?svasta!,.jedino ako je Jokic postao Slovenac i svi mi Srbi onda razumem, nego on da osveti Bobana Marjanovica,mislim da je tako logicnije i pravednije zar ne?

Dušan THC

pre 3 godine

Imam neki osećaj da će PG sada da se povampiri. Nadam se da grešim. Ako on podbaci (kao protiv Dalasa) a Jokić i Marej budu na svom nivou onda Denver ima šanse. Jer Kavaj sigurno neće podbaciti.

bla

pre 3 godine

da li je za NBA najisplativije da u finalu zapada igraju timovi iz la-a? da li je duel Leonard-James to sto ce doneti rekordne profite?

MK

pre 3 godine

Teško, vrlo teško. Možda ako se Leonard povredi ali i bez njega Denver nije dovoljno konzistentan šuterski, a i kada jeste - olako ispuste 20 poena prednosti. Što Klipersi sa onakvom klupom a kamoli prvih 5, ima da kazne.

Bezobzira, nadam se da ću pogrešiti.

stefan beograd

pre 3 godine

Nisu nagetsi bez sanse, mada je Malone malo limitiran trener. Klipersi imaju zustriju spoljnu liniju, ovi iz denvera naspram njih dodju kao deca, tesko ce odbranu odigrati a tesko ce i probiti. Jokic moze jako ali ne moze samo, znaju i oni da on moze da bude prevaga, kad se bude lomilo udvajace ga samo tako a tada ne moze da odgovori niko osim Mareja a njemu od dana do dana...

Konfučije

pre 3 godine

Voleo bih da grešim, ipak rezultat u korist LAC treba tražiti do max 4-2. Mislim da Denver, pre svega zbog odbrane, još uvek nema kvalitet za finale konferencije. Napadački su u redu, raznovrsni, nekoliko igrača može da postigne veliki broj poena. Ipak i tu se pojavljuju problemi, tamnoputi igrači igraju za ličnu statistiku, ako se pobedi super a i poraz je sastavni deo igre. Drugi problem, Jokić je već prihvatio ulogu čoveka broj 2, što dalje vodi u enormnu potrošnju lopti od strane Džamala. Milsap je skrajnut, nije zaboravio igrati. I na kraju najviše pobeđuju kad Portera i Mareja stane šut, onda Jokić povezuje redove i igra se timski. I sve to na stranu, odbrana je rak rana, igraju je na mahove bez discipline i požrtvovanosti tokom cele utakmice. Plej of to ne dopušta, a Klipersi sa ogromnom količinom kvaliteta nikako. Ipak i pored svega tim za koji navijam je Denver, zbog Jokića. Pa ćemo videti.

Nba

pre 3 godine

Nakon sedmog meča raduju me tri pozitivne stvari kad je Denver u pitanju. A to su Heris ova odbrana, Jokićeva konstantnost i Milsapovo duze grejanje klupe. Svim srcem uz slabije na papiru, navija se sat za noćas. 😁 😎

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kao tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi. Jokic treba kao i protiv Jute u 7 utakmici da preuzme odgovornost i Denver treba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

Back in Black

pre 3 godine

Denver je protiv Jute bio neki blagi favorit znamo sta se sve desavalo i sada i sam prolaz protiv Jute je za njih uspeh.I tako da ce protiv Klipersa da igraju rastereceno jer su Klipersi veliki favoriti i to je najveca prednost Denvera.Klipersi se nisu nesto proslavili protiv Dalasa,sve je to zbog pritiska.Jedostavno oni su sada ono sto su u fudbalu PSG i Siti.A koliko ih pritisak ubija pokazuju i igre Pola Dzordza.A te klinacke fore Zubac ovo ono,Jokic ce da ima preko 25 poena i u ovoj seriji u to budite sigurni.Cak mislim da ce da ima partije koje ce da se pamte,jednostavno sada je mnogo opusteniji.Vec su uradili ogromnu stvar posle 3:1 za Jutu tako da niko nista nece da im zameri.Tako da ja licno ocekujem mnogo i to mnogo bolju igru svih igraca Denvera a jos veci pritisak na igrace Klipersa.Normalno Lenard je taj koji pravi tu ogromnu prednost na strani Klipersa,jedino da Denver dovede Zazu Paculiju da reši stvar.

stefan

pre 3 godine

Kao što neko reče a i što već svi znaju. Jokića će da udvajaju, on će da asistira saigračima na spoljnoj liniji, ako uspeju da pogadjaju konstantno(u šta sumnjam), možda i imaju neke šanse, u suprotnom nema ništa od toga. A već sve ekipe u NBA znaju koliko su nekonstantni bekovi Denvera, a o klupi ne treba trošiti reči. Ali ajde da ih vidimo na terenu.

Dragan-Borca

pre 3 godine

Uf, sve zavisi od Malouna. Nazalost mislim da on nece odstupati od svojih nekih igraca. Fali mu progresivnost u ceonom reznju. Previse postuje stare zasluge i kod njega se tesko novi igraci probijaju. Bukvalno su Dozier, Diop i Vonleh bolji igraci od Plamlija, ovako propalog Milsapa i Krega ali on se jako tesko odlucuje na promene. Ima 3 atletski mocna mladja, brza, jaca i bolja igraca koja skoro uopste ne koristi a ova trojica su mu maltene beskorisna. Plamli je imao jedan bljesak od par min i to je sve. Pre nekih godinu i po Vonleh je jednom cuvao Nikolu u Njujorku i i bas je bio agresivan i dobar. Diop energetsko krilo sa dobrom defanzivom, za klasu bolji igrac od Krega. Ali sta vredi kad ce on da se drzi starih zasluga i igraca. Mnogo bi dobili na atletici i brzini, agresiji da igraju Vonleh i Diop umesto Plamlija i Milsapa. Sta je tu je, bojim se samo da ce opet krenuti sa Milsapom i da ce se Klipersi odmah odvojiti. Osim ako Nidza ne bude u superstar modu, pa necemu i da se nadamo. Treba im makar 3 raspolozena igraca da bi bili uopste u igri sa ovim namazanim djilkosima. Klipersi nisu jaci igracki sa kosarkaskim vestimama ali su daleko namazaniji i znaju da igraju na ivici faula. Jednostavno stalno tako igraju i nametnu kod sudija kriterijum koji njima odgovara. Klepaju po rukama, milion malih naguravanja sa namazanim povlacenjima itd, sve im skoro to prolazi. Moze Denver da pobedi ali moraju da igraju svoju najbolju kosarku, a da Pol ili Lu imaju slabije vece. Idemoooo

kralj

pre 3 godine

Iako su Klipersi mnogo bolja ekipa od Jute,mislim da ce Denveru da bude lakse u odbrani a pogotovo Jokicu,ocekujem od Jokica da dominira I bude najbolji strelac.

pedja

pre 3 godine

Naslov u fazonu “Moze li Marej da osveti Hardaveja?”
Pa svi su oni rivali nema tu nikakve osvete. Pa igrali bi protiv Dalasa da je ispalo drugacije.

Ne mislim, dakle ne postojim!

pre 3 godine

Ja kad pregledam ona prva dva napada Denvera protiv Jute na pocetku 4/4 , bez Jokica, ono sumanuto trcanje levo desno, kao muve bez glava (sad znam sta to znaci) a pogotovo onaj zadnji megakosmicni glupi napad nemam pojma kako bi oni to mogli izvesti. Jokic ne moze sam a Klipersi nisu Juta koja takodjer nije bila nista narocito, jedino im je Micel igrao, Gober siledjija i glumac ostali isto boranija. Ma nisu ni Klipersi neka ekstra klasa ali opet, ako ne prorade bar jos dva igraca nema Denver sanse. Ah da, zaboravih... trener!!!

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Da li je reč o timu iz LA koji pored dva vrhunska košarkaša ima i najdužu klupu i kome će svi biti zdravi? Da li o njima govorimo i pitamo se kakve su šanse Denvera? Šanse Denvera za prolazak postoje samo ako PG nastavi da igra kriminalno, a sa druge strane prisustvujemo rađanju najboljeg tandema koji je ikada i igrao košarku. Volio bih da Denver prođe, ali...

kkkk

pre 3 godine

Klipersi su imali dosta srece sa Dalasom. Sudije su im pomagale i Porzingis se povredio. Mislim da bi isli u 7 utakmica da se on nije povredio, a mozda bi Dalas i pobedio prvu da ga nisu iskljucili.

a

pre 3 godine

Budimo realni, bez obzira na Jokica, prolaz u ovaj krug je bio uspeh za Denver gledajuci kako su igrali. Volio bih da bude drugacije ali mislim da Klipersi ovo lagano dobijaju 4-0 ili 4-1.

sasadime

pre 3 godine

Budimo realni. Denver apsolutno bez sanse protiv Klipersa. Svaka cast za ovo sto su postigli. Sa ovim igracima, to je stvarno maksimum.

pero bandera

pre 3 godine

Može li Jokić da "osveti" Dončića? Jok! košarka je timski sport, nemaju Nuggetsi kvalitetne igrače kao Klipersi. A hoće li Jokic igrati dobro? Na to smo navikli i to očekujemo

resoli

pre 3 godine

Klipersi su najveci favoriti ne samo zbog 'superstara' PG13 i Lenarda, vec zato sto imaju odlicne "sporedne" glumce, dobru klupu. Lejkersi i nagetsi nemaju nista sa klupe da ponude. Jedina sansa je da se neko od dvojice zvezda iz klipersa povredi.

aco

pre 3 godine

Денвер ће моћи наредне сезоне да нападну титулу. Сад нису спремни да избаце можда и најјачи тим лиге. Ово је добро искустви за млад тим попут Денвера. Они могу рачунати на борбу за титулу кад се ослободе штетних уговора Пламлија и Бартона. Кад је Јокић на клупи, немају центра који може да постигне више од 2-3 поена у плеј-офу. У НБА је предуслов да су сви играчи 100% спремни, тако да су увек могућа изненађења, т.ј да квалитетнији тим раније заврши, али у овом тренутку су Клиперси бољи од Денвера.

Tera

pre 3 godine

Pa ako odigraju kao zadnje 3 protiv Jute imaju sanse. Jutu je fonjao sut, do psolednje, kao lude. Ja mislim da su maserima dali da sutaju imali bi 70%....

Western Devil

pre 3 godine

Ne može, ali može da trpa Gobera i Zubca. A mišićavi tetovirani Steven Adams ne može da poentira preko hobita iz Hjustona. Ja i dalje ne mogu da se otmem utisku iako ne navijam za OKC. Pre nego što iko zucne o Jokiću nešto loše neka gleda kako se jedan od "najboljih" centara lige plaši da preuzme inicijativu protiv ekipe sa 3 beka i 2 niska krila.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ne bih se bas slozio sa autorom teksta da Denver ima prednost sto Klipersi nisu igrali pet dana. U sedmoj utakmici se videlo da su itekako umorni svi redom. Heris recimo nije mogao okean sa broda da pogodi. On je odigrao malo na svezinu i stigao i njega umor. Sa druge strane Klipersi su imali dovoljno vremena da skautiraju sve moguce kombinacije Denvera i da uvezbaju po nesto tako da ulaze potpuno odmorni u utakmice. Prevaga bi mogao da bude Jokic koji u proseku nije odigrao previse minuta u duelima da Jutom. Moja prognoza je 4:2 za Kliperse samo zbog pomenutih razloga. Da je Denver kojim slucajem imao pauzu od pet dana onda bi bili ravnopravni. I poslednje sto moze da bude velik faktor je Viliams. Taj covek moze da ubaci svakome 30 poena sa svojim ludjackim sutevima van balansa. Videcemo, bice zanimljivo.

GM

pre 3 godine

Druga runda je limit za Denver. Ove godine jedva i dotle.

To sto oni igraju dobro tokom regularne sezone, nema veze sa tim kako se igra u plejofu, kada na povrsinu izlaze najbolji.

JaxTeller

pre 3 godine

nažalost ne, nemoze sam! možda mogu da uzmu 1-2 utakmice, ali mora odbrana biti kao protiv Jazz u prvoj polovin i moraju još par igrača proradid pored Jokica. jedino sto ide u korist Denevera, nemaju uopste pritisak, zna se ko je favorit, tako da mogu oslobođeno igrati. Nek samo Jokic razvali Zizica, ne sto ga nevolim, ne sto je hrvat, samo zbog onog lika ovde, sto je nekidan pravijo od njega Karim Abdula! :-D

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kap tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi, a ne u igri. Jokic treba kao i protiv Jute da preuzme odgovornost i Denver yreba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

majstor

pre 3 godine

Mogu...ako Milsap igra koliko je i placen !!! Ako Plamli odigra koliko je i placen...Barton...imaju bas stetne ugovore. Nadam se da ce ih sledece godine šutnuti i dati te pare pravim ljudima. Klipersi nisu nepobedivi, a svakako ce Denveru ova serija biti "za iskustvo".

baron

pre 3 godine

Kandza protiv prevrtaca guma sa inauguracije. Naravno da sam svim srcem za Leonarda. Verovatno ce pg13 igrati na strani Denvera, ali nece ih ni to spasiti. 4-1 za buduce sampione.

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kap tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi, a ne u igri. Jokic treba kao i protiv Jute da preuzme odgovornost i Denver yreba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

zemunski kej

pre 3 godine

Apsolutno ne. Na svakoj poziciji Klipersi imaju bolje igrace. Cini se da su probili selari cap ,tim je samo za jednu sezonu projektovan da osvoji titulu. Koliko se secam ,redovno su tukli Nagetse a i Lejkerse .Dosta dobro izgleda Majami sa Dzimi Batlerom i Dragicem. Mozda finale bude Klipersi Majami.

baron

pre 3 godine

Kandza protiv prevrtaca guma sa inauguracije. Naravno da sam svim srcem za Leonarda. Verovatno ce pg13 igrati na strani Denvera, ali nece ih ni to spasiti. 4-1 za buduce sampione.

GM

pre 3 godine

Druga runda je limit za Denver. Ove godine jedva i dotle.

To sto oni igraju dobro tokom regularne sezone, nema veze sa tim kako se igra u plejofu, kada na povrsinu izlaze najbolji.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

Kakav naslov?svasta!,.jedino ako je Jokic postao Slovenac i svi mi Srbi onda razumem, nego on da osveti Bobana Marjanovica,mislim da je tako logicnije i pravednije zar ne?

JaxTeller

pre 3 godine

nažalost ne, nemoze sam! možda mogu da uzmu 1-2 utakmice, ali mora odbrana biti kao protiv Jazz u prvoj polovin i moraju još par igrača proradid pored Jokica. jedino sto ide u korist Denevera, nemaju uopste pritisak, zna se ko je favorit, tako da mogu oslobođeno igrati. Nek samo Jokic razvali Zizica, ne sto ga nevolim, ne sto je hrvat, samo zbog onog lika ovde, sto je nekidan pravijo od njega Karim Abdula! :-D

Where is my sendvic?

pre 3 godine

Ovo je sto se Jokica tice idealna opcija ,ali najgora za Denver,to znaci da ce imati 30 poena prosek,mozda I vise ,Ali Denver mozda ispadne u 5 ili cak 4...dakle njegova reputacija najboljeg Centra ostace netaknuta,mozda cak I zacementirana jer nema ko da ga cuva,s druge strane Kavaj I Dordz zatvaraju Mareja I to je to.

Twolf

pre 3 godine

Ako uspe automatski postaje all time great sto bi Ameri rekli. Ima jednog krstenog igraca Mareja, i ekipu punu igraca za G ligu. Pogledajte roster Pelicansa kad je Davis tamo igrao, a samo jednom je usao u play off. Jokic celu ekipu cini boljom, a Davis je tek sa Lebronom poceo da pobedjuje.

a

pre 3 godine

Budimo realni, bez obzira na Jokica, prolaz u ovaj krug je bio uspeh za Denver gledajuci kako su igrali. Volio bih da bude drugacije ali mislim da Klipersi ovo lagano dobijaju 4-0 ili 4-1.

sasadime

pre 3 godine

Budimo realni. Denver apsolutno bez sanse protiv Klipersa. Svaka cast za ovo sto su postigli. Sa ovim igracima, to je stvarno maksimum.

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kap tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi, a ne u igri. Jokic treba kao i protiv Jute da preuzme odgovornost i Denver yreba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kao tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi. Jokic treba kao i protiv Jute u 7 utakmici da preuzme odgovornost i Denver treba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

resoli

pre 3 godine

Klipersi su najveci favoriti ne samo zbog 'superstara' PG13 i Lenarda, vec zato sto imaju odlicne "sporedne" glumce, dobru klupu. Lejkersi i nagetsi nemaju nista sa klupe da ponude. Jedina sansa je da se neko od dvojice zvezda iz klipersa povredi.

BprisSrb

pre 3 godine

Po meni protiv Jute su bile sanse za prolaz 50:50, sad protiv Klipersa su im sanse 55:45 ako budu igrali kap tim i kao zadnju utakmicu protiv Jute i naravno uz Milsapa na klupi, a ne u igri. Jokic treba kao i protiv Jute da preuzme odgovornost i Denver yreba da igra sto vise na njega, jer ako je.mogao protiv Gobera, protiv Zupca ce biti malo lakse.

Ne mislim, dakle ne postojim!

pre 3 godine

Ja kad pregledam ona prva dva napada Denvera protiv Jute na pocetku 4/4 , bez Jokica, ono sumanuto trcanje levo desno, kao muve bez glava (sad znam sta to znaci) a pogotovo onaj zadnji megakosmicni glupi napad nemam pojma kako bi oni to mogli izvesti. Jokic ne moze sam a Klipersi nisu Juta koja takodjer nije bila nista narocito, jedino im je Micel igrao, Gober siledjija i glumac ostali isto boranija. Ma nisu ni Klipersi neka ekstra klasa ali opet, ako ne prorade bar jos dva igraca nema Denver sanse. Ah da, zaboravih... trener!!!

Maribor, Slovenija

pre 3 godine

Najbolja osveta bila bi, da Nagetsi na krilima Jokare idu dalje!!
Samo da se Jokic ne da izprovocirati! Sigurno ce pokusati da i njega zezaju.

pričajuća glava

pre 3 godine

Jokić treba rasno da uvredi Harela a onda da izuje Morisa gazeći ga a potom i da ga namerno tresne u glavu? Šalu na stranu, voleo bih da grešim ali mislim da su Klipersi odmorniji i na višem nivou trenutno. Mada ako Marej ponovo poludi uz konstantnog Jokića i ako još neko iz Denvera povremeno blesne može da bude neizvesno...

Dušan THC

pre 3 godine

Imam neki osećaj da će PG sada da se povampiri. Nadam se da grešim. Ako on podbaci (kao protiv Dalasa) a Jokić i Marej budu na svom nivou onda Denver ima šanse. Jer Kavaj sigurno neće podbaciti.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ne bih se bas slozio sa autorom teksta da Denver ima prednost sto Klipersi nisu igrali pet dana. U sedmoj utakmici se videlo da su itekako umorni svi redom. Heris recimo nije mogao okean sa broda da pogodi. On je odigrao malo na svezinu i stigao i njega umor. Sa druge strane Klipersi su imali dovoljno vremena da skautiraju sve moguce kombinacije Denvera i da uvezbaju po nesto tako da ulaze potpuno odmorni u utakmice. Prevaga bi mogao da bude Jokic koji u proseku nije odigrao previse minuta u duelima da Jutom. Moja prognoza je 4:2 za Kliperse samo zbog pomenutih razloga. Da je Denver kojim slucajem imao pauzu od pet dana onda bi bili ravnopravni. I poslednje sto moze da bude velik faktor je Viliams. Taj covek moze da ubaci svakome 30 poena sa svojim ludjackim sutevima van balansa. Videcemo, bice zanimljivo.

Dragan-Borca

pre 3 godine

Uf, sve zavisi od Malouna. Nazalost mislim da on nece odstupati od svojih nekih igraca. Fali mu progresivnost u ceonom reznju. Previse postuje stare zasluge i kod njega se tesko novi igraci probijaju. Bukvalno su Dozier, Diop i Vonleh bolji igraci od Plamlija, ovako propalog Milsapa i Krega ali on se jako tesko odlucuje na promene. Ima 3 atletski mocna mladja, brza, jaca i bolja igraca koja skoro uopste ne koristi a ova trojica su mu maltene beskorisna. Plamli je imao jedan bljesak od par min i to je sve. Pre nekih godinu i po Vonleh je jednom cuvao Nikolu u Njujorku i i bas je bio agresivan i dobar. Diop energetsko krilo sa dobrom defanzivom, za klasu bolji igrac od Krega. Ali sta vredi kad ce on da se drzi starih zasluga i igraca. Mnogo bi dobili na atletici i brzini, agresiji da igraju Vonleh i Diop umesto Plamlija i Milsapa. Sta je tu je, bojim se samo da ce opet krenuti sa Milsapom i da ce se Klipersi odmah odvojiti. Osim ako Nidza ne bude u superstar modu, pa necemu i da se nadamo. Treba im makar 3 raspolozena igraca da bi bili uopste u igri sa ovim namazanim djilkosima. Klipersi nisu jaci igracki sa kosarkaskim vestimama ali su daleko namazaniji i znaju da igraju na ivici faula. Jednostavno stalno tako igraju i nametnu kod sudija kriterijum koji njima odgovara. Klepaju po rukama, milion malih naguravanja sa namazanim povlacenjima itd, sve im skoro to prolazi. Moze Denver da pobedi ali moraju da igraju svoju najbolju kosarku, a da Pol ili Lu imaju slabije vece. Idemoooo

Konfučije

pre 3 godine

Voleo bih da grešim, ipak rezultat u korist LAC treba tražiti do max 4-2. Mislim da Denver, pre svega zbog odbrane, još uvek nema kvalitet za finale konferencije. Napadački su u redu, raznovrsni, nekoliko igrača može da postigne veliki broj poena. Ipak i tu se pojavljuju problemi, tamnoputi igrači igraju za ličnu statistiku, ako se pobedi super a i poraz je sastavni deo igre. Drugi problem, Jokić je već prihvatio ulogu čoveka broj 2, što dalje vodi u enormnu potrošnju lopti od strane Džamala. Milsap je skrajnut, nije zaboravio igrati. I na kraju najviše pobeđuju kad Portera i Mareja stane šut, onda Jokić povezuje redove i igra se timski. I sve to na stranu, odbrana je rak rana, igraju je na mahove bez discipline i požrtvovanosti tokom cele utakmice. Plej of to ne dopušta, a Klipersi sa ogromnom količinom kvaliteta nikako. Ipak i pored svega tim za koji navijam je Denver, zbog Jokića. Pa ćemo videti.

bla

pre 3 godine

da li je za NBA najisplativije da u finalu zapada igraju timovi iz la-a? da li je duel Leonard-James to sto ce doneti rekordne profite?

pedja

pre 3 godine

Naslov u fazonu “Moze li Marej da osveti Hardaveja?”
Pa svi su oni rivali nema tu nikakve osvete. Pa igrali bi protiv Dalasa da je ispalo drugacije.

stefan beograd

pre 3 godine

Nisu nagetsi bez sanse, mada je Malone malo limitiran trener. Klipersi imaju zustriju spoljnu liniju, ovi iz denvera naspram njih dodju kao deca, tesko ce odbranu odigrati a tesko ce i probiti. Jokic moze jako ali ne moze samo, znaju i oni da on moze da bude prevaga, kad se bude lomilo udvajace ga samo tako a tada ne moze da odgovori niko osim Mareja a njemu od dana do dana...

Tera

pre 3 godine

Pa ako odigraju kao zadnje 3 protiv Jute imaju sanse. Jutu je fonjao sut, do psolednje, kao lude. Ja mislim da su maserima dali da sutaju imali bi 70%....

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Da li je reč o timu iz LA koji pored dva vrhunska košarkaša ima i najdužu klupu i kome će svi biti zdravi? Da li o njima govorimo i pitamo se kakve su šanse Denvera? Šanse Denvera za prolazak postoje samo ako PG nastavi da igra kriminalno, a sa druge strane prisustvujemo rađanju najboljeg tandema koji je ikada i igrao košarku. Volio bih da Denver prođe, ali...

Western Devil

pre 3 godine

Ne može, ali može da trpa Gobera i Zubca. A mišićavi tetovirani Steven Adams ne može da poentira preko hobita iz Hjustona. Ja i dalje ne mogu da se otmem utisku iako ne navijam za OKC. Pre nego što iko zucne o Jokiću nešto loše neka gleda kako se jedan od "najboljih" centara lige plaši da preuzme inicijativu protiv ekipe sa 3 beka i 2 niska krila.

majstor

pre 3 godine

Mogu...ako Milsap igra koliko je i placen !!! Ako Plamli odigra koliko je i placen...Barton...imaju bas stetne ugovore. Nadam se da ce ih sledece godine šutnuti i dati te pare pravim ljudima. Klipersi nisu nepobedivi, a svakako ce Denveru ova serija biti "za iskustvo".

aco

pre 3 godine

Денвер ће моћи наредне сезоне да нападну титулу. Сад нису спремни да избаце можда и најјачи тим лиге. Ово је добро искустви за млад тим попут Денвера. Они могу рачунати на борбу за титулу кад се ослободе штетних уговора Пламлија и Бартона. Кад је Јокић на клупи, немају центра који може да постигне више од 2-3 поена у плеј-офу. У НБА је предуслов да су сви играчи 100% спремни, тако да су увек могућа изненађења, т.ј да квалитетнији тим раније заврши, али у овом тренутку су Клиперси бољи од Денвера.

Back in Black

pre 3 godine

Denver je protiv Jute bio neki blagi favorit znamo sta se sve desavalo i sada i sam prolaz protiv Jute je za njih uspeh.I tako da ce protiv Klipersa da igraju rastereceno jer su Klipersi veliki favoriti i to je najveca prednost Denvera.Klipersi se nisu nesto proslavili protiv Dalasa,sve je to zbog pritiska.Jedostavno oni su sada ono sto su u fudbalu PSG i Siti.A koliko ih pritisak ubija pokazuju i igre Pola Dzordza.A te klinacke fore Zubac ovo ono,Jokic ce da ima preko 25 poena i u ovoj seriji u to budite sigurni.Cak mislim da ce da ima partije koje ce da se pamte,jednostavno sada je mnogo opusteniji.Vec su uradili ogromnu stvar posle 3:1 za Jutu tako da niko nista nece da im zameri.Tako da ja licno ocekujem mnogo i to mnogo bolju igru svih igraca Denvera a jos veci pritisak na igrace Klipersa.Normalno Lenard je taj koji pravi tu ogromnu prednost na strani Klipersa,jedino da Denver dovede Zazu Paculiju da reši stvar.

pero bandera

pre 3 godine

Može li Jokić da "osveti" Dončića? Jok! košarka je timski sport, nemaju Nuggetsi kvalitetne igrače kao Klipersi. A hoće li Jokic igrati dobro? Na to smo navikli i to očekujemo

DukiNS

pre 3 godine

Loš im je match up sa Klipersima. Mnogo bolja spoljna linija, sa dobrom odbranom. Jokića će 'prebiti' i udvajati i treba Denveru mnogo bolja i konstantnija ofanziva da imaju neku šansu na 4 dobijene. Plus je izgleda već viđeno LA finale zapada, malo će i sudije pogurati ako treba.

kkkk

pre 3 godine

Klipersi su imali dosta srece sa Dalasom. Sudije su im pomagale i Porzingis se povredio. Mislim da bi isli u 7 utakmica da se on nije povredio, a mozda bi Dalas i pobedio prvu da ga nisu iskljucili.

Nba

pre 3 godine

Nakon sedmog meča raduju me tri pozitivne stvari kad je Denver u pitanju. A to su Heris ova odbrana, Jokićeva konstantnost i Milsapovo duze grejanje klupe. Svim srcem uz slabije na papiru, navija se sat za noćas. 😁 😎

kralj

pre 3 godine

Iako su Klipersi mnogo bolja ekipa od Jute,mislim da ce Denveru da bude lakse u odbrani a pogotovo Jokicu,ocekujem od Jokica da dominira I bude najbolji strelac.

MK

pre 3 godine

Teško, vrlo teško. Možda ako se Leonard povredi ali i bez njega Denver nije dovoljno konzistentan šuterski, a i kada jeste - olako ispuste 20 poena prednosti. Što Klipersi sa onakvom klupom a kamoli prvih 5, ima da kazne.

Bezobzira, nadam se da ću pogrešiti.

stefan

pre 3 godine

Kao što neko reče a i što već svi znaju. Jokića će da udvajaju, on će da asistira saigračima na spoljnoj liniji, ako uspeju da pogadjaju konstantno(u šta sumnjam), možda i imaju neke šanse, u suprotnom nema ništa od toga. A već sve ekipe u NBA znaju koliko su nekonstantni bekovi Denvera, a o klupi ne treba trošiti reči. Ali ajde da ih vidimo na terenu.

zemunski kej

pre 3 godine

Apsolutno ne. Na svakoj poziciji Klipersi imaju bolje igrace. Cini se da su probili selari cap ,tim je samo za jednu sezonu projektovan da osvoji titulu. Koliko se secam ,redovno su tukli Nagetse a i Lejkerse .Dosta dobro izgleda Majami sa Dzimi Batlerom i Dragicem. Mozda finale bude Klipersi Majami.