Sreda, 05.08.2020.

19:55

Milošević: Ovo je i tužno i ružno

Trener Partizana Savo Milošević nije bio zadovoljan izdanjem nekih igrača u porazu svoje ekipe od Novog Pazara.

Izvor: MT/SS

Miloševiæ: Ovo je i tužno i ružno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

179 Komentari

Sortiraj po:

stručnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 3 godine

Mozda da potraze odbrambene igrace na malti ili farskim ostrvima, posto su sigurko bolji od ovih

da da

pre 3 godine

Za sada Zvezda je u odlicnoj formi ali prvenstvo je dugo, Savo dobro radi posao ne napadajte ga.Dobro za nas fudbal je to sto se desavaju bolje utakmice za gledanje nego prosle sezone.Nemojte da mislite da ce Zvezda lagano kao predhodnih godina sve pobedjivati.

XXL

pre 3 godine

Sve je to normalno, da nije bilo Grujića u KŠ, osvojili biste samo 1 bod u prva dva kola i titula bi bila rešena! Ima čovek najskuplje igrače u Srbiji (samo Sadik vredi preko 20 mil evra), najboljeg napadača u Srbiji (boljeg od Azara) i najbolji vezni red (Suma i Natho) a on se žali da je tužno i ružno?! Ostani Savo, sa tobom je titula za Zvezdu zagarantovana, u derbiju ćemo da vas pustimo da se malo ponadate a i opravdate kod svojih navijača!

Dijagnosticar

pre 3 godine

Limitirani smo.
Slaba konkurencija u ekipi.
Najiskusniji veoma slabi.
Suma, Asano, Natho.
Stevanovic ni 1%:od onoga kako ga opisuje Milosevic.
Prelazni rok - 0.
Uprava nije ni 0. Uprava je najvece zlo u istoriji Partizana.
Tako nesto nesposobno nigde nisam video.
Mislim da nema nista ni od ove sezone, tako da cu pokusati da ne pratim i da se manje nerviram.

dik

pre 3 godine

... da, ovo je Partizan jer ovako igraju zadnjih 30 godina koliko ja pratim, i te priče biće, saće, nesmo imali sreće, biće bolje isto slušam 30 giduba !

mile

pre 3 godine

A jesi se zapitao da nisi ti kriv povedes 2-1 i izvadis natka a uvedes ofanzivnog veznog pa sto nisi uveo def dok dovedes igru pod kontrolu i nemoj majketi da mi pricate o sadiku sumi i ostalim o ciframs pa napretka i pazara me mogu dobiti

nada

pre 3 godine

Ode najbolji defanzivac, izbacis Stojkovica sa gola, dovedes pomocnog za kog je Dusan Tadic fudbalska analfabeta i nadas se najboljem.

Dovedi ozbiljna pojačanja

pre 3 godine

Majstore, dovedi ozbiljnog golmana, pravog desnog beka, još jednog kvalitetnog zadnjeg veznog (tipa Everton, može i mlađi igrač), Sulejmanija i još jednog ozbiljnog centarfora.

Zahvali se: Vujačiću, Lutovcu, Loli, L. Pavloviću, Ivanoviću i Matiću.

Ne vređaj nam inteligenciju izjavama tipa "imamo namešten tim".
Koga si danas mogao uvesti s klupe da napravi razliku?

Smeh

pre 3 godine

Zeznut taj Real Madrid. Ipak su igrali kući pa im je to bila prednost i samo zbog toga su dobili. U suprotnom bi Partizan lagano slavio jer su oni najbolji. I onda se uplakani probude i shvate da ih je otresao nikada jači Novi Pazar. Sreća pa ne igrate protiv Voše sledeće kolo inače bi već tada pričali o sledećoj sezoni.

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

Zasto Ivanovic i dalje igra u Partizanu? Ciji je on igrac? Velje Nevolje, profin, Vazurin?
(Nemanja, 05. avgust 2020 22:40)

Profin (u poverenju) ... ;)

Maximus Decimus Meridius

pre 3 godine

Ajde Savo vreme je da ideš, sve naše mlade igrače si oterao zbog ovih stranaca, nisi ti za ovu ligu, neka 2 ili 3 liga je za tebe, da se malo kališ kao čelik.

devilhimself

pre 3 godine

Moje je mišljenje da partizan ima najbolji tim u ligi, jedino što ima neiskusnog golmana, lošu odbranu, sredinu i napad! Što se tiče save, odličan trener, resenje na duže staze, perspektiva struke na ovim prostorima doduše tim mu nema igru, ne zna da pravi izmene, ne može da pobedi pazar, radnik, spartak, napredak, ne osvaja trofeje, zaostaje za zvezdom po 30 bodova REDOVNO!!! Ako se sve to zanemari situacija u FK Partizan je FENOMENALNA, nema mesta za nezadovoljstvo...

filipo inzagi

pre 3 godine

Kažu karma se vratila zbog penala iz krusevca. Nije brate karma kad su ovo lagano izgubili. Tek treba karma da nešto baš nesrećno ili kradjom izgube, ovako je bilo zasluzeno

bili

pre 3 godine

Kako tuzno i ruzno, a u ekipi ima igraca koji je bolji od Azara i jos ima napadaca kakvog Balkan nikad nije vidio. Pa takva dva igraca bi trebala biti i vise nego dovoljna da se pobedi Novi Pazar.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Savo jasno da si razocaran,ali ko ne moze da pobedi osrednji N.Pazar nema sta da trazi na vrhu tabele.Jednostavno fudbal je kolektivna igra koj bazira na trcanju,taktika je sastavni deo igre koju iraci moraju razumeti i sprovesti.Ako to ne uspiju trener je taj koji vuce korekture Savo je to uradio i utakmica je izgubljena,izvadjeni su kvalitetniji igraci a uvedeni mnogo losiji,jos gore je pobedonosni gol je auto gol.Da li je to namerno??.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Tužno je što Savo pristaje da mu prodaju najboljeg defanzivca iz ionako kilave odbrane, a da ne dovedu bar dva prosečna beka. O defanzivnim veznim da ne govorimo. Tu je prosečni Zdjelar i niko više.
NP će malo kome dati 3 gola ove sezone, bez obzira na motiv, sudjenje i sl. Isto gledamo već drugu godinu za redom. Gube se dobijene utakmice pred sam kraj. Protivnik je nebitan.

Borko

pre 3 godine

Dobri moj Savo,samo jedno pitanje:Koliko ovakvih utakmica treba navijač Partizana da dozivi dok si ti trener,a da ti još uvek radiš taj posao?

JPR24

pre 3 godine

Nuit je tuzno niti šta god hoćeš, već sramota !!! Nula !! Cirkus obicni ! Odbrana liči na skup klinaca a ne na profi ekipu koja zna nešto, ovi ne znaju ništa i zreli su A bunar svi, sa ostatkom tima i trenerom koji realno pojma nema !

Idi begaj

pre 3 godine

Tuga od igre, igrači primadone ... Trener katastrofalan
(djole bombas, 05. avgust 2020 20:07)

Ooooo,stručnjak po zanimanju?
Savo je za sve vas profesor,ljudina i grobar.

jedna vest

pre 3 godine

Koliko ova uprava forta svoje i mozda najbolje pokazuje jedna vest koja je ovde prosla nezapaženo - Sadik ide u Lil, ovi razbijaju kasu, prodaje se za 20 miliona, ako Lil proda Osimena... Ode lik u Napoli, Lil js doveo Buraka Jilmaza čoveka od 35 godina, ej 35 i to na dvogodisnji ugovor? Yoliko o upravi FKP i Spinovima... Koji bre Sadik?

karamarko

pre 3 godine

Savo je odlepio sa strukom kao najveci malogradjanin......imam najboljeg kondicionog trenera Marka u Evropi, da Klop, Gvardiola, Zidan citaju Savine intervjuje potrcali bi u Srbiju da angazuju trenera strucnjaka koji trenira fudbalere Partizana spremajuci ih za radnicko sportske igre jer su ih igraci Novog Pazara pobedili sa jednom nedeljom treniranja i sa kvalitetom odbacenih igraca iz Crne Gore i BiH.............dokaz su snimci treninga sa pripema koji ne lice ni na rekreativna zagrevanja............ostavka Savo, odvedi Ostojica, Smiljanica,Stojketa, Brezancica u neki balon na mali fudbal za drustvo

NoName

pre 3 godine

Čovek lepo i kulturno čestitao Novom Pazaru,pa nije smak sveta,ako izgubiš utakmicu.Naravno to Zvezdi ne može da se desi,jer unapred zatvori svaku utakmicu osim sa Partizanom.I da se zna ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu,navijač sam Radničkog.
(Boban.niš, 05. avgust 2020 22:24)


Ne razumem šta si hteo da kažeš? Da je Zvezda trebala da čestita pobedu Radničkom??? Ili možda Pazaru u prošlom kolu???

srb

pre 3 godine

Pazar bio bolji i zasluzeno pobedio, odbrana kriminalna ali nije smak sveta. Zvezda se ozbiljno pojacala igra fudbal na visem nivou nego prethodne sezone a part ostao na istom cak i degradirao.

zoran

pre 3 godine

penal za pazar ?? ne komentarisu ovi i cz..ne pitaju sta ce fs uraditi..?? aaa da pazar pobedio...cestitke...mirno spavajte dezurni posteni kriticari...

Xyz

pre 3 godine

Ne respektuju vas sudije dovoljno, Pazar bi osvojio lige petice, a Sadika i Stevanovica treba da prodate za 40 miliona i da dovedete Alexis Sanceza za dzabe.

Mirijevac

pre 3 godine

Kako odbrana da bude dobra kada napadamo sa 8 igrača ,a sve ostale ekipe nas trpaju iz kontre. Da Partizan ima najbolje odbrmbene igrače na svetu opet bi ovako gubio utakmice. Sve je to zbog stila igre koji forsira Milošević. To je fudbal iz prošlog veka sa centarforom i takozvanim krilima koji šalju centaršuteve u šesnaesterac. Zbog stila igre protivničke ekipe imaju po desetak kontri po utakmici i trpaju nas uvek na isti način. Čovek ne zna da postavi taktiku, nema kontre ,nema dubinskog osvajanja terena.Na stotine centaršuteva gola nema,na stotine kornera nismo ni pola gola dali.Ne zna se ko na kojem mestu igra,čovek menja danas Natka,Sumu i Asana tri igrača koji neštu u fudbalu znaju a ubacuje neke levake i svi u napad. U današnjem fudbalu se igra sa špicevima i brzim igračim i vrši se tranformacija u trenutku a ovaj ubacuje igrače tipa čaše Ilića koji se vrte u krug. Igra mu je ista kao kod Tumbakovića ,kratki pasovi ja tebi, ti meni, on sebi naširoko kao da se igra mali fudbal Nijedan elemenat modernog fudbala nije ubacio u igri Partizana i zato po meni mogu samo da kažem jedno:Nisi trener za Partizan ,odlazi i srećan ti put i nikada nemoj da napadaš igrače koje si tako naučio da igraju.

Boban.niš

pre 3 godine

Čovek lepo i kulturno čestitao Novom Pazaru,pa nije smak sveta,ako izgubiš utakmicu.Naravno to Zvezdi ne može da se desi,jer unapred zatvori svaku utakmicu osim sa Partizanom.I da se zna ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu,navijač sam Radničkog.

Милорад

pre 3 godine

Да данас је тужно и ружно а сутра крће велеобрт.Партизан игра најлепши фудбал али ето противници га не поштују, судије суде против њега, циа +биа +држава и ко зна шта још. СУТРА КРЕЋЕ ПРОПАГАНДА.

nostalgija

pre 3 godine

Partizan ima jedan problem, a to je nedostatak kvalitetnog rostera. Prva postava je ok(da nije odbrana sumnjiva moglo bi se reci i jako dobra), ali povredom Markovica, Partizan nema ni jednog, ali ni jednog igraca na klupi, bar pribliznog kvaliteta u odnosu na ove iz prve postave. Tako da je prilicno lako skautirati igru Partizana, jer svi znamo ko ce poceti utakmicu, a drugi problem je sto tokom sezone mora da se rotira. A vi se posle cudite, kako to da dobijete Zvezdu a ubedljivo gubite titulu. Mozete vi da postavljate razne teorije zavere ako vam je tako lakse, ali realno Zvezda ima daleko jaci roster, vasi igraci na klupi, su nivo za neku prosecnu superligasku ekipu, a Partizan mora da bude iznad toga.
Iz svega navedenog, bez obzira na ovaj poraz u Pazaru, mislim da cemo opet lako do titule, a vama ostaje da nesto pokusate u Evropi, manji je broj utakmica, pa to mogu da iznesu ovih startnih jedanaest. A ako prodate nekog, tek onda ce da nastane rupa.

gojko

pre 3 godine

Nemas desnog beka, igra ti ili stoper Miletic ili krilo Lutovac.
Drugog stopera ti igra bivsi spic bez minuta ranijeg staza.
Cesto izvodis 3 zadnja vezna u postavi, Zdjelar-Scekic-Natho( Kup ) i poremetis totalno kompoziciju igre.
Nelogicnosti. Dobra filozofija i procjena igraca, jeftine trenerske greske.

Crnobelac

pre 3 godine

Katastrofa što se tiće igre.Obrana u totalnom rasulu i malo jači protivnik dao bi nam pet komada.Ti kao trener,kao i kompletna uprava trebali bi pod hitno podneti ostavku za dobrobit Partizana.

AlenBor2

pre 3 godine

samo sto si ishvalio sadika pre neki dan,isto azar stevanovic,asano munja itd.. spakovao ih je sumin drugar kog vam je doveo na probu u dzep vrlo lagano. toliko o tebi savo kao strucnjaku. isto vazi i za stankovica,nulta tacka. nek se uce u slabijim klubovima pa bajo moj ako uradis neki uspeh sa vozdovcem itd dodji.

Ево бићу сутра глуп .

pre 3 godine

Тужно је иружно што сте победили и у Крушевцу али ко чује глас чарапана !?

Veze nemate

pre 3 godine

Svake godine isto.djerlek pa.onaj stoper.markovic antitalenat kladim se da 90, posto ljudi ne zna gde igra a bio novi barezi.pa saponjic,strahinja jovanovic sada popovic i lazar pavlovic.puko vredjanje inteligencije.onda zvezda kriva .dovode ljudi kangu adobro se secam dovodjenja radise ilica i onog nesretnog rankovica ,sikimica kad smo mi igrali ls i imali novca.unistavate deset godina klub niste do kolena zvezdi to kao grobar kazem.oni ls pojacanja katai kanga a mi rnic i rankovic.

mile

pre 3 godine

savo daj ostavku---slab si ti trener zapravo daleko si ti od trenera--nne osecas utakmicu los si u defanzivnoj taktici iako imamo dobre igrace u odbrani-- tvoja taktika ubija defanzivu---ti si isti trener kao djukic ako ne i gori--bolji si od njega samo po demagogiji i praznoj prici---

NDCZ

pre 3 godine

Nije kriv Savo (njemu poštovanje), problem je dublji. PFC posto nema tim, a ima takav skup ludaka u upravi (VVV + Pantić). Napisao sam posle Napretka da PFC nema roster, ima četiri valjana igrača (Natko, Sadik, Stevanović i Suma) i kiksevi su neizbežni. Čim je izvadio iz igre 3 od 4 navedena tim je po kvalitetu pao na nivo tima iz sredine tabele. Svejedno i da je završeno pobedom PFC,ovo će biti mučna sezona za njih. A problem za nas fudbal biće ono što bi mogli doživeti u prvim kolima kvalifikacija za LE.

tata

pre 3 godine

Ostavka ili otkaz. Treceg nema. Dajte nekog krstenog trenera, platite nekog stranca dok nije kasno. Tuzno je i pretuzno na sta licimo. Ne samo danas,nego i proslo kolo i proslo prvenstvo. Dzaba nam pobede u derbiju, ovom igrom nema titule da se ne lazemo. Tim je solidan ali uzalud kad se ne zna sta igramo. Neke duge lopte na krilo, neki fudbal sesdesetih, sporo sporo sporo.. Sportski pozdrav. Napred Partizan.

Jova 68

pre 3 godine

Najgora odbrana u istoriji Partizana,prosek dva primljena gola,Popović, Urošević, Ostojić i Miletić na klupu i penziju.
Nemanja Stevanović je golman za duže staze a ne samo kad je gusto, gde je Lutovac.
I na kraju dovedite Srećka Kataneca za trenera

Сораб

pre 3 godine

Милошевићу, није то за тебе. Мани се ти фудбала, уложи новац који си зарадио у производњу неку. Бар чеш усрећити људе који би се запослили. Српски фудбал је синоним за пропаст...

cosmo

pre 3 godine

Kako se tuzno kaze na latinskom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BM, 5. avgust 2020 19:58)

Tradizione di famiglia! 🤣🤣🤣

Crnobelac

pre 3 godine

Katastrofa što se tiće igre.Obrana u totalnom rasulu i malo jači protivnik dao bi nam pet komada.Ti kao trener,kao i kompletna uprava trebali bi pod hitno podneti ostavku za dobrobit Partizana.

Leo

pre 3 godine

@@@(navijac, 05. avgust 2020 20:24)
Tebi bi igrao samo Miletic???
Ovaj lazni reprezentativac?!
A on najgori vec duze vremena...fudbalski nepismen igrac!!!

terminalac

pre 3 godine

gledam zvezdin sastav i ove moje...kvalitet je na njihovoj strani.
ali Savo,sa ovom ekipom bi trebao da dobijes Pazar.
mada me ne bi iznenadilo da se za kladionicu igralo.

A gde je pecat?

pre 3 godine

Znaci bojkot igraca da smene Ruzic i ekipa iz vrha!
Samo fora je u tome sto su za Pavlovica maznuli 10 milki, osladilo se.... culi za Stevanovica i Sadik. da. mogu dobiti bar. x2 pa ne daju fotelje dok i to ne obave, onda mogu u zasluzenu penziju kad vec preko politike nisu kadri bili.... na zalost navijaca!

Zeleni Bil

pre 3 godine

Nema igre bez discipline. A tvoja ekipa igra kao raspuštena banda. Svako igra kako hoće i šta hoće. Ti samo brani igače i budi im ortak i posle se češi kad propadneš kao trener. I živni malo na utakmici. Proderi se malo na njih, razdrmaj ih malo. A posle utakmice, analiza i kazne. Po džepu, klupa, tribine, šut karta. Pa nije Partizan termin rekreativaca da radi ko šta hoće.

zex

pre 3 godine

Pobedite Zvezdu jedva, onda kazete titula nije zasluzena jer ste vi pobedili?bolji ste? Danas vas pobedi Pazar jel to znaci da su oni bolji od tima koji vredi preko 100miliona, Imate Sadika40mil, Azara 40mil i Asana 20mil?

Swift

pre 3 godine

Savo se za sada pokazao kao velika trenerska prevara.

Slusam price od prosle sezone, kako smo napravili dobar tim, pogodilo se sa strancima, igramo napadacki, atraktivan fudbal, itd... Jedini problem je sto su rezultati nula!

Iz Evrope smo ispali iskljucivo zahvaljujuci Savinim kukavickim potezima.
Ako Evropa moze da se progleda kroz prste (nismo bili medju favoritima), kakvo je opravdanje u ovoj jadnoj domacoj ligi? Prosipali bodove svaku drugu utakmicu, ogroman zaostatak za Zvezdom. Kup takodje izgubljen.

Sve zajedno gledano, bas lose i skroz neubedljivo, ne zasluzuje prelaznu ocenu, pogotovo sto bi ovaj tim morao da se proseta kroz vecinu utakmica u domacem prvenstvu. Po igrama i prikazanom kvalitetu, vise nismo medju dva najbolja kluba u zemlji, vec jedan od onih iz gornje polovine tabele, a to je iskljucivo trenerska krivica.

Kako je krenulo, deluje mi da ove sezone nece biti nista bolje nego prosle.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa koliko juce si pricao da bi bili u vrhu tabele liga petice, da Sadik vredi 20m a Azar Stevanovic minimim 30m. I sad ne valja nista. Pa kako to?

dacke

pre 3 godine

Au partizane...pogledajte kakve akcije zvezda izvela u ova dva kola. Za klasu bolji vezni red nego prosle sezone. Bice opet dvocifrena prednost, izgleda brze nego sto se ocekivalo

Zoran bl

pre 3 godine

Realno gledajuci U ove dve utakmice partizan ama bas nista nije pokazao..komplikujete .beskonačno ubacuje te na sadika..bespotrebno vraćate loptu nazad..spora igra..zamene jos gore..lose za sada....zvezda ima mnogo bolji vezni red nego prošle godine napadači igraju na jedan dva dodira i okrenuti su licem prema golu..nema vraćanja lopte..katai bolji od Marina..spiridonovic moderan igrač jos kanga..hmmm proslogodisnja zvezda vam pobeze 11 bodova..e sad se ti Savo samokritikuj al ako nastavis
ovako ova mnogo jaca zvezda ce protutnjati kao brzi voz...realno

Realno

pre 3 godine

Odbrana na nivou Metalca,Lucana,Surdulice,vezni red i napad onako,poluigraci...vodice se borba do kraja sezone za Evropu i pitanje je da li ce je izboriti jer nista nisu jaci od Vose,TSC-a,Radnickog,Cuke...tako to biva kad pojedine igrace bespotrebno naduvas i sam im odredjujes cenu i to desetostruko vecu.
(Istina, 5. avgust 2020 20:08) #

Da bam je odbrana na nivou ovih sto si nabrojao, ne bi jedan Ostojic bio kapiten a Vitas i Miletic igrali u prvih 11. Oni tamo ne bi imali mesta. Ostojica hteli da oteraju letos a sad kao neki kapiten. Stavili u21 bonus na golmana, decko 19 god ne zna gde udara, samo da ne placaju Stojkovica. Sava direktan krivac jer uporno prica da je zadovoljan sa ekipom i da mu ne trebaju pojacanja. Samo da on uvali negde Sadika i Filipa pa moze sve. Gde su pare od Pavlovica ? Zamajavaju nas pobedama nad onim namestacima sa Marakane pa misle da mogu sve da rade

nesa80

pre 3 godine

pa ti si taj koji bira igrace,kad god si napravio izmenu mi smo otisli u minus,svaki put kad povedemo sa golom razlike ti brze bolje u istom minutu nesto menjas i okreces rezultat na nasu stetu,sta je sa tobom covece,glumis nekog murinja,ko vam bira golmane,jedan zicer nisu u stanju da skinu vec 2 godine,svaki sut u okvir gola je pogodak,jel vi vidite kako brani taj golman pazara,sise iz pazara ti ne valja a danas je pokazao kako se igra u odbrani svim tvojim igracima,ti umesto njega biras nekog panja iz olimpije.ti jednostavno nisi nikakav trener i tacka,koliko god da igra dobro ekipa mi cemo uvek kiksnuti,uvek.odlazi iz partizana ovo je bruka i sramota,nijedan trener nije toliko prosuo bodova ko ti protiv nikakvih ekipa,trebao si da letis jos posle AZ alkmara,da si tad leteo mi bi imali 6 bodova.mi bre svaku utakmicu pocinjemo sa 0-1 pa jurimo,alooo to je srpska liga,2-3 kiksa max smes.covece odlazi sam ako imas morala

Tatko

pre 3 godine

Ja sam pisao još prošle godibe kada je Savo došao i kada smo odigrali nerešeno sa Napretkom: "Savo nije za našu ligu, on ne može da spremi tim da pobeđuje iz nedelje u nedelju "slabije protivnike". Pobediće Zvezdu, u Evropi neće biti loše, ali u našoj ligi gubićemo bodove gde stignemo".

Miloš

pre 3 godine

A nadao sam se biće ooet iz 1 u 2...jaka kvota...smešne su mi više ove izjave i izgovori na konferencijama. Realno, samo privatizacija ima smisla u našem fudbalu, tada ne bi bilo obilo ovakvih likova po klubovima.

69

pre 3 godine

Reko bi čovjek partizan je real iz madrida,pa ga je nemoguće pobjediti,,partizan,crvena zvezda su za nijansu bolji od ostalih...ne odskaču ni oni puno od ostalih tu su na istoj igri svi...
(Novi Pazar, 05. avgust 2020 20:13)

Baš pre neki dan smo svi mogli da vidimo razliku u kvalitetu.
Zvezda vas je raskinula od života u svakom smislu te reči za razliku od jalovog Partizana.
Drugo, pogledaj vrednost klubova, odnosno igračkog kadra i neke će ti stvari biti malo jasnije, čisto da ne lupaš gluposti.

realno

pre 3 godine

A da daš ostavku umjesto što samo preuzmeš odgovornost i misliš da si sve riješio. Velika si trenerska faca pa preuzimanje odgovornosti ima neku težinu.

алал вера

pre 3 godine

Овако сте одиграли против Напредка него сте имали мало више “среће”...

MIKI

pre 3 godine

NAJZAD SI REKAO PRAVU ISTINU I RUZAN I TUZAN SI NAJGORA POSTAVKA IGRE Y ISTORIJI FUDBALA A STA TEK RECI ZA IZMENE JEDINE KASVETNE IGRACE KOJE IMAS TI MENJAS PA KOGA SI UVEO I OCEJKIVAO DA DA GO VEROVATNO MENE IZ MOJE DNEVNE SOBE U NISU VAZNO DA TEBI I TVOJOJ BRATIJI IZ UPRAVE NE TREBAJU IGRACI TI SI ZADOVOLJAN TUGA JAD CEMER I SYO JE NAJGORE NEZNANJE

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Sadiku skocila cena za 5m minimu. Sad ako ga neko ne kupi za 25m nece nikad. Azar Stevanovic bez 40m da se ne raspravlja. Jel tako Savo?

zemunski kej

pre 3 godine

Savo imas sada samo 8 fudbalera .Otisao je Strahinja Pavlovic,Odbranu nemas .Trebalo bi da kidate ove godine? Nije svrha samo prodati igrace. Pohvale N,Pazaru na zalaganju zelim da ostanu u ligi ali svaku da igraju ovako.

sibin

pre 3 godine

omah napolje iz kluba suma ,ostijić,asano ,vuletić,vučelić naročito a savo tebi drugi žuti a bjekovića i zečevića staviti na crnu listu - žestoki ali baš žestoki partizanovac ; obraza kao ni stida ni srama nemate .

Carrera

pre 3 godine

Sa zadnjom linijom koju cine ,Miletic ,Scekic ,Vitas i Ostojic jos smo i dobro prosli. Budimo realni , svaka druga sansa protivnika je 80% gol.

Rade KV

pre 3 godine

Sta bre neki?Svi.Ja imam 56 god.i pamtim dobro kada se u bivsoj nam drzavi igrao vrhunski fudbal,pa samim tim I u momPartizanu.Ovo Danas na moju veliku zalost ne lici ninasta.Nivo nekadasnje Srpske lige,a mozda ni to.Moj Partizan danas,to svi vide osim naseg trenera nema odbranu,kad padne lopta u kazneni prostor svi beze od nje kao da he bomba.Spoljni igraci(bekovi) tragikomedija u odbrani a u ofanzivi da ne pricam.Stoper covek 36 g.sporiji od mene.Doveli stopera kao pojacanje a on ne igra toboze ne izgori Ej.Taktika za gol vise kao da smo Real.Na svakoj utamici mi primimo makar jedan gol,nije bitno protiv koga igramo.Neverovatno.Fudbal se dragi moj Savo igra istina da se pobedi,Ali se isto tako igra I da se ne IZGUBI.Imao bih jos sto sta reci Ali neka see zavrsi na ovome.Strasno Sam ljut,reci cu nesto Gore. Sramota.

Ban

pre 3 godine

Stvarno sam morao iz dna duse da napisem ovaj komentar, , lpun razocarenja a napisao bih mnogo vise.
Ostaces ti Savo upamcen kao najgori trener u dugoj istoriji Partizana, toliko od mene, a uprava je prica za sebe, ceka se samo katanac na vratima.

navijac

pre 3 godine

Ovo je sramota! Reakcije igraca odbrane su sramota! Posle ovoga meni bi igrao samo celavi Miletic, i to na poziciji stopera, svi ostali napolje iz Partizana! Najvaznija stvar u fudbalu je odbrana, jer ko ne primi gol, ne moze ni da izgubi.

Сале

pre 3 godine

Молим те иди из Партизана,ниси дорастао као ни поједини играчи. Изгубио си од скрпљене екипе Пазара, одлази молим те где год.

daki

pre 3 godine

Ovo je 3.sezona za redom partizan isto igra isto gubi bodove odbrana katastrofa,isto dozvoljava preokrete kao neki amaterski klub ciji se igraci zaraduju vodjstvu i onda krah ....

Mladen

pre 3 godine

Šta ti je karma...čudo jedno!!!
Prošlu tekmu ste kupili,uzeli u Kš tri boda sa kreča,iako penala nije ni bilo....
Sve se vraća...sve se vraća!!!!
P.S.Kako seješ....tako žanješ!!!

Borkes

pre 3 godine

Savo, prosle godine smo bili iza Zvezde dvocifren broj bodova, izgubili smo u finalu Kupa, i nikog ne dovedemo da pojaca ekipu. A onda nam pricas da je cilj titula. Koji si ti demagog! Gori si od ovih prodanih dusa sto sede u upravi. Oni bar cute. A izvodjenje jedine dvojice igraca koji nesto znaju je posebna prica. Lazar Pavlovic stvarno ne zna. Spor je i los. Pisti Sumu i Natha da igraju

Desko

pre 3 godine

Tim koji je jedva bio drugi I izgubio finale kupa,slabiji za stopera, ne znam kako moze odjednom da proradi.Igra s jednim napadacem I visokim krilima,konstantno, Urosevic,Ostojic I Miletic su vec dve godine prelazno resenje na svojim pozicijama Mnogo nepovezanih dodavanja sto je omogucilo kontre.Prodaju nam maglu drzavni sluzbenici iz uprave.

Novi Pazar

pre 3 godine

Reko bi čovjek partizan je real iz madrida,pa ga je nemoguće pobjediti,,partizan,crvena zvezda su za nijansu bolji od ostalih...ne odskaču ni oni puno od ostalih tu su na istoj igri svi...

no

pre 3 godine

Da nam fudbal vodi neko iole pametan i dobronameran prva i druga liga bi imale 10 klubova. Samim tim Novi Pazar bi bio treća liga. A vi ste izgubili danas sa 3:2.
Jeste da smo se mi (Zvezda) raspali protiv Partizana prošle sezone ali brate sa ovolikim porazima stvarno morate da budete krajnje nerealni pa da mislite da zaslužujete titulu.
Od 9 titula, koliko smo osvojili u XXI veku ova poslednja je jedina kada smo imali lošiji međusobni skor protiv Partizana.
Od Partzianovih 11 Zvezda je 3 puta imala bolji međusobni skor .

JDAleksandar

pre 3 godine

Na stranu sve,ali zar je moguce da niko iz kluba ne vidi da mi tri sezone za desnog beka imamo stopera i na levom beku u najmanju ruku poluamatera koji nisu uputili centarsut za tri godine koliko su u Partizanu ?

Dosta vise sa pricama !

Svesni smo da za titulu treba 33,34 pobeda u 37 kola sto je nemoguce,ali daj bar da gledamo igrace koji su pokretljivi i koji igraju na svojim pozicijama !

sibin

pre 3 godine

pola ekipe ne može ništa u životu da uradi a kamoli da igra fudbal , gde su ti savo oči igrao si i trenirao po belom svetu , primeni to i na sebe i na ekipu

LimaN

pre 3 godine

Tužno je što si bez iskustva seo u trenersku stolicu vrlikog kluba, jedan Pol Skols je počeo u šestoligušu.. AALOOOO POL SKOLS...

Istina

pre 3 godine

Odbrana na nivou Metalca,Lucana,Surdulice,vezni red i napad onako,poluigraci...vodice se borba do kraja sezone za Evropu i pitanje je da li ce je izboriti jer nista nisu jaci od Vose,TSC-a,Radnickog,Cuke...tako to biva kad pojedine igrace bespotrebno naduvas i sam im odredjujes cenu i to desetostruko vecu.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Milošević upravo počišćen od trenera kojem je Novi Pazar najveći klub u kojem je radio.

Pre Pazara, radio u Jošanici, Ibru iz Rožaja, Slogi iz Sjenice, Polimju iz Prijepolja.

Doktor fudbala, gospoštine i filozofije.

Savo ostani!

Očaj

pre 3 godine

Jel ne provaljuješ čoveče da su ti igrači nespremni fizički. Oni napred nešto i stignu na suvi kvalitet ali ovi pozadi nisu u stanju nikoga da stignu i ništa da zatvore. Svaki pa i najmanji kiks je odmah 100% šansa za protivnika. Nema ispravke, niko ni rezonski faul ne može da stigne da napravi. a pogledaj ekipe protiv kojih igramo. Treba da se okozimo pa da dođemo do situacije za gol. A naši protivnici, lagano, svaki put kad pređu centar to je šansa.Pa ne može Asano sve da stiže a ovi iz odbrane da primaju platu. Da sam ja na tvom mestu meni niko iz odbrane ne bi primio platu i posle nekih golova na pripremama a ne sada u prvenstvu. Pa neka se oni dogovore ko je kriv. a ne ovako svi tapšu jedan drugom, primaju masne plate i kiksiraju iz utakmice u utakmicu.

bobo

pre 3 godine

lose je izgledala odbrana partizana bas lose, i tu zaista mora da se.mjenja...ali sasvim druga stvar je sto jedna druga ekipa ne smije da izgubi nijedan bod, sem u derbiju, pa se onda svaki kiks dozivljava kao smak svijeta.

Marko

pre 3 godine

Naravno da je tuzno i jadno..Svaka ekipa se iole pojacala,a mi?Dve godine covece jednog spica imas..Raspalu odbranu necu ni da komentarisem..Svaki ulazak u 16 gol..Vama je ljudi jedini smisao izgleda koga cete da prodate samo,nista drugo..Razmislja li iko o pojacanjima,a fale nam u svakoj liniji..Pricas o formiranoj ekipi,a sta je ta ekipa osvojila?Prvenstvo,kup?Sta?Bice ove godine jos u avgustu oprastanja od titule,koliko vidim...Jad i beda...

grobar.prijepolje

pre 3 godine

Gospodski.Priznamo poraz i to je to.Da je iole sreće da još "neki" imaju nivo ,malo obraza...Verujem da novo saopštenje nije potrebno!!

Od radise ilica ,saponjica do lazara pavlovicai i popovica

pre 3 godine

Kad vidim da vadi natha i ubacuje ovog pavlovica zeludac mi se okrene.moja baba pokojna vidi da taj pavlovic ne mize trecu ligu da igra.ovog malog na golu ne bi limeni stavio da brani nivo bgd zone.

Riki

pre 3 godine

Ovoga je trebalo najuriti onog istog momenta kad je dao sebi za pravo da nas navijace uvredi poredeci sebe sa profesorom nuklearne fizike, a nama porucujuci da veze sa ovim sportom nemamo. Od tada, Partizan tone li tone, a doticna neznalica je "iznenadjen i uvredjen", sad evo i razocaran. Bruka. Cestitke Zvezdi na novoj tituli, sa ovim sledi teska borba za cetvrto mesto.

Milisav

pre 3 godine

Covek, imas cetiri ekstra igraca, ostalo zali Boze i ispod suvog proseka. To je realnost a sad to sto uprava zamlacuje one koji se na to loze, to je druga stvar!

Ban

pre 3 godine

A zaboravio si da das izjavu kao prosle godine, da je prvenstvo zavrseno.
Partizan ima tako leprsavu igru, da perje leti Partizanu na sve strane od lepote.
Ne zna se ko je gori, uprava, trener ili igraci.
Nesto je trulo u drzavi Danskoj.

Sinisa

pre 3 godine

A sta je tužno i ružno? Zašto PAR i CZV uvek moraju da pobede. Ako se to ne desi onda je kraj sveta, smena trenera, omalovažavanje igrača...ljudi, to je fudbal, ne pobedi uvek favorit..da nije tako bio bi dosadan...

VanBasten

pre 3 godine

Izgkeda da ni Partizan ni Zvezda ne smeju da izgube, odma je kraj sveta i podvlace se neke crte. Zasto se ne kaze bili su bolji, vise truda i srece drugi put. Zasto je to toliko tesko reci?

Zivadin Dzekson

pre 3 godine

Ti lepo da objasnis zasto svaki put kad damo gol, brze bolje izbacis dva najbolja igraca? Oce centrala jednom da pogresi... Prodaj pricu nekom drugom, nama koji pratimo fudbal - neces. Provaljen si.

Cubaka

pre 3 godine

Savo nije strasno ko sto velis, dati dva gola u gostima i nije tako lose.Drugo kolo je a igra se konstantno sreda-nedelja, verovatno je umor uzeo svoj danak, odvedi ih u etno selo da se malo odmore.

Istina

pre 3 godine

Uprava napolje. Onda staf. Ili morate odmah gazdama u drzavi da skinete gace da se sve bez halabuke resi za mesec dana a onda da cekate kup kao malo dete lilihip. Nikolic nije bez neke posle duple krune pokupio prnje a sve su zatvorili sem Vozdovac. Vi ni nemate zelju da ih terate da se brukaju .

Deki

pre 3 godine

Već godinama ista priča, u Evropi i protiv Zvezde na maksimumu, protiv ostalih kao na treningu. Da privatnik vodi klub, mislite da bi moglo ovako?

gremlin

pre 3 godine

Ovo nije ni tužno ni ružno NEGO REALNO,doveli ste klub na nivo prvoligaša Malte...i to je to,al nek je “leglo”od Strahinje ostaće za zimovanje jer od letovanja ništa...

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

Filip Azar Stevanović fenomenalan večeras. Stručna komisija transfermarkt-a najavila hitno zasedanje za večeras kako bi mu i zvanično povećali ćenu sa 25 na 63 miliona evropskih novčanica ...

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

Filip Azar Stevanović fenomenalan večeras. Stručna komisija transfermarkt-a najavila hitno zasedanje za večeras kako bi mu i zvanično povećali ćenu sa 25 na 63 miliona evropskih novčanica ...

gremlin

pre 3 godine

Ovo nije ni tužno ni ružno NEGO REALNO,doveli ste klub na nivo prvoligaša Malte...i to je to,al nek je “leglo”od Strahinje ostaće za zimovanje jer od letovanja ništa...

алал вера

pre 3 godine

Овако сте одиграли против Напредка него сте имали мало више “среће”...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Sadiku skocila cena za 5m minimu. Sad ako ga neko ne kupi za 25m nece nikad. Azar Stevanovic bez 40m da se ne raspravlja. Jel tako Savo?

Cubaka

pre 3 godine

Savo nije strasno ko sto velis, dati dva gola u gostima i nije tako lose.Drugo kolo je a igra se konstantno sreda-nedelja, verovatno je umor uzeo svoj danak, odvedi ih u etno selo da se malo odmore.

dacke

pre 3 godine

Au partizane...pogledajte kakve akcije zvezda izvela u ova dva kola. Za klasu bolji vezni red nego prosle sezone. Bice opet dvocifrena prednost, izgleda brze nego sto se ocekivalo

Ево бићу сутра глуп .

pre 3 godine

Тужно је иружно што сте победили и у Крушевцу али ко чује глас чарапана !?

nesa80

pre 3 godine

pa ti si taj koji bira igrace,kad god si napravio izmenu mi smo otisli u minus,svaki put kad povedemo sa golom razlike ti brze bolje u istom minutu nesto menjas i okreces rezultat na nasu stetu,sta je sa tobom covece,glumis nekog murinja,ko vam bira golmane,jedan zicer nisu u stanju da skinu vec 2 godine,svaki sut u okvir gola je pogodak,jel vi vidite kako brani taj golman pazara,sise iz pazara ti ne valja a danas je pokazao kako se igra u odbrani svim tvojim igracima,ti umesto njega biras nekog panja iz olimpije.ti jednostavno nisi nikakav trener i tacka,koliko god da igra dobro ekipa mi cemo uvek kiksnuti,uvek.odlazi iz partizana ovo je bruka i sramota,nijedan trener nije toliko prosuo bodova ko ti protiv nikakvih ekipa,trebao si da letis jos posle AZ alkmara,da si tad leteo mi bi imali 6 bodova.mi bre svaku utakmicu pocinjemo sa 0-1 pa jurimo,alooo to je srpska liga,2-3 kiksa max smes.covece odlazi sam ako imas morala

Zoran bl

pre 3 godine

Realno gledajuci U ove dve utakmice partizan ama bas nista nije pokazao..komplikujete .beskonačno ubacuje te na sadika..bespotrebno vraćate loptu nazad..spora igra..zamene jos gore..lose za sada....zvezda ima mnogo bolji vezni red nego prošle godine napadači igraju na jedan dva dodira i okrenuti su licem prema golu..nema vraćanja lopte..katai bolji od Marina..spiridonovic moderan igrač jos kanga..hmmm proslogodisnja zvezda vam pobeze 11 bodova..e sad se ti Savo samokritikuj al ako nastavis
ovako ova mnogo jaca zvezda ce protutnjati kao brzi voz...realno

srb

pre 3 godine

Pazar bio bolji i zasluzeno pobedio, odbrana kriminalna ali nije smak sveta. Zvezda se ozbiljno pojacala igra fudbal na visem nivou nego prethodne sezone a part ostao na istom cak i degradirao.

Милорад

pre 3 godine

Да данас је тужно и ружно а сутра крће велеобрт.Партизан игра најлепши фудбал али ето противници га не поштују, судије суде против њега, циа +биа +држава и ко зна шта још. СУТРА КРЕЋЕ ПРОПАГАНДА.

Marko

pre 3 godine

Naravno da je tuzno i jadno..Svaka ekipa se iole pojacala,a mi?Dve godine covece jednog spica imas..Raspalu odbranu necu ni da komentarisem..Svaki ulazak u 16 gol..Vama je ljudi jedini smisao izgleda koga cete da prodate samo,nista drugo..Razmislja li iko o pojacanjima,a fale nam u svakoj liniji..Pricas o formiranoj ekipi,a sta je ta ekipa osvojila?Prvenstvo,kup?Sta?Bice ove godine jos u avgustu oprastanja od titule,koliko vidim...Jad i beda...

cosmo

pre 3 godine

Kako se tuzno kaze na latinskom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BM, 5. avgust 2020 19:58)

Tradizione di famiglia! 🤣🤣🤣

Očaj

pre 3 godine

Jel ne provaljuješ čoveče da su ti igrači nespremni fizički. Oni napred nešto i stignu na suvi kvalitet ali ovi pozadi nisu u stanju nikoga da stignu i ništa da zatvore. Svaki pa i najmanji kiks je odmah 100% šansa za protivnika. Nema ispravke, niko ni rezonski faul ne može da stigne da napravi. a pogledaj ekipe protiv kojih igramo. Treba da se okozimo pa da dođemo do situacije za gol. A naši protivnici, lagano, svaki put kad pređu centar to je šansa.Pa ne može Asano sve da stiže a ovi iz odbrane da primaju platu. Da sam ja na tvom mestu meni niko iz odbrane ne bi primio platu i posle nekih golova na pripremama a ne sada u prvenstvu. Pa neka se oni dogovore ko je kriv. a ne ovako svi tapšu jedan drugom, primaju masne plate i kiksiraju iz utakmice u utakmicu.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa koliko juce si pricao da bi bili u vrhu tabele liga petice, da Sadik vredi 20m a Azar Stevanovic minimim 30m. I sad ne valja nista. Pa kako to?

jedna vest

pre 3 godine

Koliko ova uprava forta svoje i mozda najbolje pokazuje jedna vest koja je ovde prosla nezapaženo - Sadik ide u Lil, ovi razbijaju kasu, prodaje se za 20 miliona, ako Lil proda Osimena... Ode lik u Napoli, Lil js doveo Buraka Jilmaza čoveka od 35 godina, ej 35 i to na dvogodisnji ugovor? Yoliko o upravi FKP i Spinovima... Koji bre Sadik?

Veze nemate

pre 3 godine

Svake godine isto.djerlek pa.onaj stoper.markovic antitalenat kladim se da 90, posto ljudi ne zna gde igra a bio novi barezi.pa saponjic,strahinja jovanovic sada popovic i lazar pavlovic.puko vredjanje inteligencije.onda zvezda kriva .dovode ljudi kangu adobro se secam dovodjenja radise ilica i onog nesretnog rankovica ,sikimica kad smo mi igrali ls i imali novca.unistavate deset godina klub niste do kolena zvezdi to kao grobar kazem.oni ls pojacanja katai kanga a mi rnic i rankovic.

zex

pre 3 godine

Pobedite Zvezdu jedva, onda kazete titula nije zasluzena jer ste vi pobedili?bolji ste? Danas vas pobedi Pazar jel to znaci da su oni bolji od tima koji vredi preko 100miliona, Imate Sadika40mil, Azara 40mil i Asana 20mil?

Swift

pre 3 godine

Savo se za sada pokazao kao velika trenerska prevara.

Slusam price od prosle sezone, kako smo napravili dobar tim, pogodilo se sa strancima, igramo napadacki, atraktivan fudbal, itd... Jedini problem je sto su rezultati nula!

Iz Evrope smo ispali iskljucivo zahvaljujuci Savinim kukavickim potezima.
Ako Evropa moze da se progleda kroz prste (nismo bili medju favoritima), kakvo je opravdanje u ovoj jadnoj domacoj ligi? Prosipali bodove svaku drugu utakmicu, ogroman zaostatak za Zvezdom. Kup takodje izgubljen.

Sve zajedno gledano, bas lose i skroz neubedljivo, ne zasluzuje prelaznu ocenu, pogotovo sto bi ovaj tim morao da se proseta kroz vecinu utakmica u domacem prvenstvu. Po igrama i prikazanom kvalitetu, vise nismo medju dva najbolja kluba u zemlji, vec jedan od onih iz gornje polovine tabele, a to je iskljucivo trenerska krivica.

Kako je krenulo, deluje mi da ove sezone nece biti nista bolje nego prosle.

Xyz

pre 3 godine

Ne respektuju vas sudije dovoljno, Pazar bi osvojio lige petice, a Sadika i Stevanovica treba da prodate za 40 miliona i da dovedete Alexis Sanceza za dzabe.

NoName

pre 3 godine

Čovek lepo i kulturno čestitao Novom Pazaru,pa nije smak sveta,ako izgubiš utakmicu.Naravno to Zvezdi ne može da se desi,jer unapred zatvori svaku utakmicu osim sa Partizanom.I da se zna ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu,navijač sam Radničkog.
(Boban.niš, 05. avgust 2020 22:24)


Ne razumem šta si hteo da kažeš? Da je Zvezda trebala da čestita pobedu Radničkom??? Ili možda Pazaru u prošlom kolu???

karamarko

pre 3 godine

Savo je odlepio sa strukom kao najveci malogradjanin......imam najboljeg kondicionog trenera Marka u Evropi, da Klop, Gvardiola, Zidan citaju Savine intervjuje potrcali bi u Srbiju da angazuju trenera strucnjaka koji trenira fudbalere Partizana spremajuci ih za radnicko sportske igre jer su ih igraci Novog Pazara pobedili sa jednom nedeljom treniranja i sa kvalitetom odbacenih igraca iz Crne Gore i BiH.............dokaz su snimci treninga sa pripema koji ne lice ni na rekreativna zagrevanja............ostavka Savo, odvedi Ostojica, Smiljanica,Stojketa, Brezancica u neki balon na mali fudbal za drustvo

Borko

pre 3 godine

Dobri moj Savo,samo jedno pitanje:Koliko ovakvih utakmica treba navijač Partizana da dozivi dok si ti trener,a da ti još uvek radiš taj posao?

nostalgija

pre 3 godine

Partizan ima jedan problem, a to je nedostatak kvalitetnog rostera. Prva postava je ok(da nije odbrana sumnjiva moglo bi se reci i jako dobra), ali povredom Markovica, Partizan nema ni jednog, ali ni jednog igraca na klupi, bar pribliznog kvaliteta u odnosu na ove iz prve postave. Tako da je prilicno lako skautirati igru Partizana, jer svi znamo ko ce poceti utakmicu, a drugi problem je sto tokom sezone mora da se rotira. A vi se posle cudite, kako to da dobijete Zvezdu a ubedljivo gubite titulu. Mozete vi da postavljate razne teorije zavere ako vam je tako lakse, ali realno Zvezda ima daleko jaci roster, vasi igraci na klupi, su nivo za neku prosecnu superligasku ekipu, a Partizan mora da bude iznad toga.
Iz svega navedenog, bez obzira na ovaj poraz u Pazaru, mislim da cemo opet lako do titule, a vama ostaje da nesto pokusate u Evropi, manji je broj utakmica, pa to mogu da iznesu ovih startnih jedanaest. A ako prodate nekog, tek onda ce da nastane rupa.

Riki

pre 3 godine

Ovoga je trebalo najuriti onog istog momenta kad je dao sebi za pravo da nas navijace uvredi poredeci sebe sa profesorom nuklearne fizike, a nama porucujuci da veze sa ovim sportom nemamo. Od tada, Partizan tone li tone, a doticna neznalica je "iznenadjen i uvredjen", sad evo i razocaran. Bruka. Cestitke Zvezdi na novoj tituli, sa ovim sledi teska borba za cetvrto mesto.

navijac

pre 3 godine

Ovo je sramota! Reakcije igraca odbrane su sramota! Posle ovoga meni bi igrao samo celavi Miletic, i to na poziciji stopera, svi ostali napolje iz Partizana! Najvaznija stvar u fudbalu je odbrana, jer ko ne primi gol, ne moze ni da izgubi.

Od radise ilica ,saponjica do lazara pavlovicai i popovica

pre 3 godine

Kad vidim da vadi natha i ubacuje ovog pavlovica zeludac mi se okrene.moja baba pokojna vidi da taj pavlovic ne mize trecu ligu da igra.ovog malog na golu ne bi limeni stavio da brani nivo bgd zone.

Mladen

pre 3 godine

Šta ti je karma...čudo jedno!!!
Prošlu tekmu ste kupili,uzeli u Kš tri boda sa kreča,iako penala nije ni bilo....
Sve se vraća...sve se vraća!!!!
P.S.Kako seješ....tako žanješ!!!

69

pre 3 godine

Reko bi čovjek partizan je real iz madrida,pa ga je nemoguće pobjediti,,partizan,crvena zvezda su za nijansu bolji od ostalih...ne odskaču ni oni puno od ostalih tu su na istoj igri svi...
(Novi Pazar, 05. avgust 2020 20:13)

Baš pre neki dan smo svi mogli da vidimo razliku u kvalitetu.
Zvezda vas je raskinula od života u svakom smislu te reči za razliku od jalovog Partizana.
Drugo, pogledaj vrednost klubova, odnosno igračkog kadra i neke će ti stvari biti malo jasnije, čisto da ne lupaš gluposti.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Milošević upravo počišćen od trenera kojem je Novi Pazar najveći klub u kojem je radio.

Pre Pazara, radio u Jošanici, Ibru iz Rožaja, Slogi iz Sjenice, Polimju iz Prijepolja.

Doktor fudbala, gospoštine i filozofije.

Savo ostani!

Carrera

pre 3 godine

Sa zadnjom linijom koju cine ,Miletic ,Scekic ,Vitas i Ostojic jos smo i dobro prosli. Budimo realni , svaka druga sansa protivnika je 80% gol.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Tužno je što Savo pristaje da mu prodaju najboljeg defanzivca iz ionako kilave odbrane, a da ne dovedu bar dva prosečna beka. O defanzivnim veznim da ne govorimo. Tu je prosečni Zdjelar i niko više.
NP će malo kome dati 3 gola ove sezone, bez obzira na motiv, sudjenje i sl. Isto gledamo već drugu godinu za redom. Gube se dobijene utakmice pred sam kraj. Protivnik je nebitan.

Deki

pre 3 godine

Već godinama ista priča, u Evropi i protiv Zvezde na maksimumu, protiv ostalih kao na treningu. Da privatnik vodi klub, mislite da bi moglo ovako?

VanBasten

pre 3 godine

Izgkeda da ni Partizan ni Zvezda ne smeju da izgube, odma je kraj sveta i podvlace se neke crte. Zasto se ne kaze bili su bolji, vise truda i srece drugi put. Zasto je to toliko tesko reci?

tata

pre 3 godine

Ostavka ili otkaz. Treceg nema. Dajte nekog krstenog trenera, platite nekog stranca dok nije kasno. Tuzno je i pretuzno na sta licimo. Ne samo danas,nego i proslo kolo i proslo prvenstvo. Dzaba nam pobede u derbiju, ovom igrom nema titule da se ne lazemo. Tim je solidan ali uzalud kad se ne zna sta igramo. Neke duge lopte na krilo, neki fudbal sesdesetih, sporo sporo sporo.. Sportski pozdrav. Napred Partizan.

LimaN

pre 3 godine

Tužno je što si bez iskustva seo u trenersku stolicu vrlikog kluba, jedan Pol Skols je počeo u šestoligušu.. AALOOOO POL SKOLS...

Realno

pre 3 godine

Odbrana na nivou Metalca,Lucana,Surdulice,vezni red i napad onako,poluigraci...vodice se borba do kraja sezone za Evropu i pitanje je da li ce je izboriti jer nista nisu jaci od Vose,TSC-a,Radnickog,Cuke...tako to biva kad pojedine igrace bespotrebno naduvas i sam im odredjujes cenu i to desetostruko vecu.
(Istina, 5. avgust 2020 20:08) #

Da bam je odbrana na nivou ovih sto si nabrojao, ne bi jedan Ostojic bio kapiten a Vitas i Miletic igrali u prvih 11. Oni tamo ne bi imali mesta. Ostojica hteli da oteraju letos a sad kao neki kapiten. Stavili u21 bonus na golmana, decko 19 god ne zna gde udara, samo da ne placaju Stojkovica. Sava direktan krivac jer uporno prica da je zadovoljan sa ekipom i da mu ne trebaju pojacanja. Samo da on uvali negde Sadika i Filipa pa moze sve. Gde su pare od Pavlovica ? Zamajavaju nas pobedama nad onim namestacima sa Marakane pa misle da mogu sve da rade

Ban

pre 3 godine

Stvarno sam morao iz dna duse da napisem ovaj komentar, , lpun razocarenja a napisao bih mnogo vise.
Ostaces ti Savo upamcen kao najgori trener u dugoj istoriji Partizana, toliko od mene, a uprava je prica za sebe, ceka se samo katanac na vratima.

zemunski kej

pre 3 godine

Savo imas sada samo 8 fudbalera .Otisao je Strahinja Pavlovic,Odbranu nemas .Trebalo bi da kidate ove godine? Nije svrha samo prodati igrace. Pohvale N,Pazaru na zalaganju zelim da ostanu u ligi ali svaku da igraju ovako.

Mirijevac

pre 3 godine

Kako odbrana da bude dobra kada napadamo sa 8 igrača ,a sve ostale ekipe nas trpaju iz kontre. Da Partizan ima najbolje odbrmbene igrače na svetu opet bi ovako gubio utakmice. Sve je to zbog stila igre koji forsira Milošević. To je fudbal iz prošlog veka sa centarforom i takozvanim krilima koji šalju centaršuteve u šesnaesterac. Zbog stila igre protivničke ekipe imaju po desetak kontri po utakmici i trpaju nas uvek na isti način. Čovek ne zna da postavi taktiku, nema kontre ,nema dubinskog osvajanja terena.Na stotine centaršuteva gola nema,na stotine kornera nismo ni pola gola dali.Ne zna se ko na kojem mestu igra,čovek menja danas Natka,Sumu i Asana tri igrača koji neštu u fudbalu znaju a ubacuje neke levake i svi u napad. U današnjem fudbalu se igra sa špicevima i brzim igračim i vrši se tranformacija u trenutku a ovaj ubacuje igrače tipa čaše Ilića koji se vrte u krug. Igra mu je ista kao kod Tumbakovića ,kratki pasovi ja tebi, ti meni, on sebi naširoko kao da se igra mali fudbal Nijedan elemenat modernog fudbala nije ubacio u igri Partizana i zato po meni mogu samo da kažem jedno:Nisi trener za Partizan ,odlazi i srećan ti put i nikada nemoj da napadaš igrače koje si tako naučio da igraju.

Zeleni Bil

pre 3 godine

Nema igre bez discipline. A tvoja ekipa igra kao raspuštena banda. Svako igra kako hoće i šta hoće. Ti samo brani igače i budi im ortak i posle se češi kad propadneš kao trener. I živni malo na utakmici. Proderi se malo na njih, razdrmaj ih malo. A posle utakmice, analiza i kazne. Po džepu, klupa, tribine, šut karta. Pa nije Partizan termin rekreativaca da radi ko šta hoće.

NDCZ

pre 3 godine

Nije kriv Savo (njemu poštovanje), problem je dublji. PFC posto nema tim, a ima takav skup ludaka u upravi (VVV + Pantić). Napisao sam posle Napretka da PFC nema roster, ima četiri valjana igrača (Natko, Sadik, Stevanović i Suma) i kiksevi su neizbežni. Čim je izvadio iz igre 3 od 4 navedena tim je po kvalitetu pao na nivo tima iz sredine tabele. Svejedno i da je završeno pobedom PFC,ovo će biti mučna sezona za njih. A problem za nas fudbal biće ono što bi mogli doživeti u prvim kolima kvalifikacija za LE.

Zivadin Dzekson

pre 3 godine

Ti lepo da objasnis zasto svaki put kad damo gol, brze bolje izbacis dva najbolja igraca? Oce centrala jednom da pogresi... Prodaj pricu nekom drugom, nama koji pratimo fudbal - neces. Provaljen si.

Rade KV

pre 3 godine

Sta bre neki?Svi.Ja imam 56 god.i pamtim dobro kada se u bivsoj nam drzavi igrao vrhunski fudbal,pa samim tim I u momPartizanu.Ovo Danas na moju veliku zalost ne lici ninasta.Nivo nekadasnje Srpske lige,a mozda ni to.Moj Partizan danas,to svi vide osim naseg trenera nema odbranu,kad padne lopta u kazneni prostor svi beze od nje kao da he bomba.Spoljni igraci(bekovi) tragikomedija u odbrani a u ofanzivi da ne pricam.Stoper covek 36 g.sporiji od mene.Doveli stopera kao pojacanje a on ne igra toboze ne izgori Ej.Taktika za gol vise kao da smo Real.Na svakoj utamici mi primimo makar jedan gol,nije bitno protiv koga igramo.Neverovatno.Fudbal se dragi moj Savo igra istina da se pobedi,Ali se isto tako igra I da se ne IZGUBI.Imao bih jos sto sta reci Ali neka see zavrsi na ovome.Strasno Sam ljut,reci cu nesto Gore. Sramota.

A gde je pecat?

pre 3 godine

Znaci bojkot igraca da smene Ruzic i ekipa iz vrha!
Samo fora je u tome sto su za Pavlovica maznuli 10 milki, osladilo se.... culi za Stevanovica i Sadik. da. mogu dobiti bar. x2 pa ne daju fotelje dok i to ne obave, onda mogu u zasluzenu penziju kad vec preko politike nisu kadri bili.... na zalost navijaca!

Сораб

pre 3 godine

Милошевићу, није то за тебе. Мани се ти фудбала, уложи новац који си зарадио у производњу неку. Бар чеш усрећити људе који би се запослили. Српски фудбал је синоним за пропаст...

Crnobelac

pre 3 godine

Katastrofa što se tiće igre.Obrana u totalnom rasulu i malo jači protivnik dao bi nam pet komada.Ti kao trener,kao i kompletna uprava trebali bi pod hitno podneti ostavku za dobrobit Partizana.

Sinisa

pre 3 godine

A sta je tužno i ružno? Zašto PAR i CZV uvek moraju da pobede. Ako se to ne desi onda je kraj sveta, smena trenera, omalovažavanje igrača...ljudi, to je fudbal, ne pobedi uvek favorit..da nije tako bio bi dosadan...

Istina

pre 3 godine

Odbrana na nivou Metalca,Lucana,Surdulice,vezni red i napad onako,poluigraci...vodice se borba do kraja sezone za Evropu i pitanje je da li ce je izboriti jer nista nisu jaci od Vose,TSC-a,Radnickog,Cuke...tako to biva kad pojedine igrace bespotrebno naduvas i sam im odredjujes cenu i to desetostruko vecu.

JPR24

pre 3 godine

Nuit je tuzno niti šta god hoćeš, već sramota !!! Nula !! Cirkus obicni ! Odbrana liči na skup klinaca a ne na profi ekipu koja zna nešto, ovi ne znaju ništa i zreli su A bunar svi, sa ostatkom tima i trenerom koji realno pojma nema !

AlenBor2

pre 3 godine

samo sto si ishvalio sadika pre neki dan,isto azar stevanovic,asano munja itd.. spakovao ih je sumin drugar kog vam je doveo na probu u dzep vrlo lagano. toliko o tebi savo kao strucnjaku. isto vazi i za stankovica,nulta tacka. nek se uce u slabijim klubovima pa bajo moj ako uradis neki uspeh sa vozdovcem itd dodji.

Borkes

pre 3 godine

Savo, prosle godine smo bili iza Zvezde dvocifren broj bodova, izgubili smo u finalu Kupa, i nikog ne dovedemo da pojaca ekipu. A onda nam pricas da je cilj titula. Koji si ti demagog! Gori si od ovih prodanih dusa sto sede u upravi. Oni bar cute. A izvodjenje jedine dvojice igraca koji nesto znaju je posebna prica. Lazar Pavlovic stvarno ne zna. Spor je i los. Pisti Sumu i Natha da igraju

Сале

pre 3 godine

Молим те иди из Партизана,ниси дорастао као ни поједини играчи. Изгубио си од скрпљене екипе Пазара, одлази молим те где год.

sibin

pre 3 godine

pola ekipe ne može ništa u životu da uradi a kamoli da igra fudbal , gde su ti savo oči igrao si i trenirao po belom svetu , primeni to i na sebe i na ekipu

Jova 68

pre 3 godine

Najgora odbrana u istoriji Partizana,prosek dva primljena gola,Popović, Urošević, Ostojić i Miletić na klupu i penziju.
Nemanja Stevanović je golman za duže staze a ne samo kad je gusto, gde je Lutovac.
I na kraju dovedite Srećka Kataneca za trenera

Desko

pre 3 godine

Tim koji je jedva bio drugi I izgubio finale kupa,slabiji za stopera, ne znam kako moze odjednom da proradi.Igra s jednim napadacem I visokim krilima,konstantno, Urosevic,Ostojic I Miletic su vec dve godine prelazno resenje na svojim pozicijama Mnogo nepovezanih dodavanja sto je omogucilo kontre.Prodaju nam maglu drzavni sluzbenici iz uprave.

sibin

pre 3 godine

omah napolje iz kluba suma ,ostijić,asano ,vuletić,vučelić naročito a savo tebi drugi žuti a bjekovića i zečevića staviti na crnu listu - žestoki ali baš žestoki partizanovac ; obraza kao ni stida ni srama nemate .

Ban

pre 3 godine

A zaboravio si da das izjavu kao prosle godine, da je prvenstvo zavrseno.
Partizan ima tako leprsavu igru, da perje leti Partizanu na sve strane od lepote.
Ne zna se ko je gori, uprava, trener ili igraci.
Nesto je trulo u drzavi Danskoj.

terminalac

pre 3 godine

gledam zvezdin sastav i ove moje...kvalitet je na njihovoj strani.
ali Savo,sa ovom ekipom bi trebao da dobijes Pazar.
mada me ne bi iznenadilo da se za kladionicu igralo.

daki

pre 3 godine

Ovo je 3.sezona za redom partizan isto igra isto gubi bodove odbrana katastrofa,isto dozvoljava preokrete kao neki amaterski klub ciji se igraci zaraduju vodjstvu i onda krah ....

Miloš

pre 3 godine

A nadao sam se biće ooet iz 1 u 2...jaka kvota...smešne su mi više ove izjave i izgovori na konferencijama. Realno, samo privatizacija ima smisla u našem fudbalu, tada ne bi bilo obilo ovakvih likova po klubovima.

devilhimself

pre 3 godine

Moje je mišljenje da partizan ima najbolji tim u ligi, jedino što ima neiskusnog golmana, lošu odbranu, sredinu i napad! Što se tiče save, odličan trener, resenje na duže staze, perspektiva struke na ovim prostorima doduše tim mu nema igru, ne zna da pravi izmene, ne može da pobedi pazar, radnik, spartak, napredak, ne osvaja trofeje, zaostaje za zvezdom po 30 bodova REDOVNO!!! Ako se sve to zanemari situacija u FK Partizan je FENOMENALNA, nema mesta za nezadovoljstvo...

no

pre 3 godine

Da nam fudbal vodi neko iole pametan i dobronameran prva i druga liga bi imale 10 klubova. Samim tim Novi Pazar bi bio treća liga. A vi ste izgubili danas sa 3:2.
Jeste da smo se mi (Zvezda) raspali protiv Partizana prošle sezone ali brate sa ovolikim porazima stvarno morate da budete krajnje nerealni pa da mislite da zaslužujete titulu.
Od 9 titula, koliko smo osvojili u XXI veku ova poslednja je jedina kada smo imali lošiji međusobni skor protiv Partizana.
Od Partzianovih 11 Zvezda je 3 puta imala bolji međusobni skor .

Dijagnosticar

pre 3 godine

Limitirani smo.
Slaba konkurencija u ekipi.
Najiskusniji veoma slabi.
Suma, Asano, Natho.
Stevanovic ni 1%:od onoga kako ga opisuje Milosevic.
Prelazni rok - 0.
Uprava nije ni 0. Uprava je najvece zlo u istoriji Partizana.
Tako nesto nesposobno nigde nisam video.
Mislim da nema nista ni od ove sezone, tako da cu pokusati da ne pratim i da se manje nerviram.

JDAleksandar

pre 3 godine

Na stranu sve,ali zar je moguce da niko iz kluba ne vidi da mi tri sezone za desnog beka imamo stopera i na levom beku u najmanju ruku poluamatera koji nisu uputili centarsut za tri godine koliko su u Partizanu ?

Dosta vise sa pricama !

Svesni smo da za titulu treba 33,34 pobeda u 37 kola sto je nemoguce,ali daj bar da gledamo igrace koji su pokretljivi i koji igraju na svojim pozicijama !

MIKI

pre 3 godine

NAJZAD SI REKAO PRAVU ISTINU I RUZAN I TUZAN SI NAJGORA POSTAVKA IGRE Y ISTORIJI FUDBALA A STA TEK RECI ZA IZMENE JEDINE KASVETNE IGRACE KOJE IMAS TI MENJAS PA KOGA SI UVEO I OCEJKIVAO DA DA GO VEROVATNO MENE IZ MOJE DNEVNE SOBE U NISU VAZNO DA TEBI I TVOJOJ BRATIJI IZ UPRAVE NE TREBAJU IGRACI TI SI ZADOVOLJAN TUGA JAD CEMER I SYO JE NAJGORE NEZNANJE

gojko

pre 3 godine

Nemas desnog beka, igra ti ili stoper Miletic ili krilo Lutovac.
Drugog stopera ti igra bivsi spic bez minuta ranijeg staza.
Cesto izvodis 3 zadnja vezna u postavi, Zdjelar-Scekic-Natho( Kup ) i poremetis totalno kompoziciju igre.
Nelogicnosti. Dobra filozofija i procjena igraca, jeftine trenerske greske.

Leo

pre 3 godine

@@@(navijac, 05. avgust 2020 20:24)
Tebi bi igrao samo Miletic???
Ovaj lazni reprezentativac?!
A on najgori vec duze vremena...fudbalski nepismen igrac!!!

Tatko

pre 3 godine

Ja sam pisao još prošle godibe kada je Savo došao i kada smo odigrali nerešeno sa Napretkom: "Savo nije za našu ligu, on ne može da spremi tim da pobeđuje iz nedelje u nedelju "slabije protivnike". Pobediće Zvezdu, u Evropi neće biti loše, ali u našoj ligi gubićemo bodove gde stignemo".

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

Zasto Ivanovic i dalje igra u Partizanu? Ciji je on igrac? Velje Nevolje, profin, Vazurin?
(Nemanja, 05. avgust 2020 22:40)

Profin (u poverenju) ... ;)

mile

pre 3 godine

savo daj ostavku---slab si ti trener zapravo daleko si ti od trenera--nne osecas utakmicu los si u defanzivnoj taktici iako imamo dobre igrace u odbrani-- tvoja taktika ubija defanzivu---ti si isti trener kao djukic ako ne i gori--bolji si od njega samo po demagogiji i praznoj prici---

Novi Pazar

pre 3 godine

Reko bi čovjek partizan je real iz madrida,pa ga je nemoguće pobjediti,,partizan,crvena zvezda su za nijansu bolji od ostalih...ne odskaču ni oni puno od ostalih tu su na istoj igri svi...

Max von Laaberg

pre 3 godine

Savo jasno da si razocaran,ali ko ne moze da pobedi osrednji N.Pazar nema sta da trazi na vrhu tabele.Jednostavno fudbal je kolektivna igra koj bazira na trcanju,taktika je sastavni deo igre koju iraci moraju razumeti i sprovesti.Ako to ne uspiju trener je taj koji vuce korekture Savo je to uradio i utakmica je izgubljena,izvadjeni su kvalitetniji igraci a uvedeni mnogo losiji,jos gore je pobedonosni gol je auto gol.Da li je to namerno??.

Milisav

pre 3 godine

Covek, imas cetiri ekstra igraca, ostalo zali Boze i ispod suvog proseka. To je realnost a sad to sto uprava zamlacuje one koji se na to loze, to je druga stvar!

realno

pre 3 godine

A da daš ostavku umjesto što samo preuzmeš odgovornost i misliš da si sve riješio. Velika si trenerska faca pa preuzimanje odgovornosti ima neku težinu.

Smeh

pre 3 godine

Zeznut taj Real Madrid. Ipak su igrali kući pa im je to bila prednost i samo zbog toga su dobili. U suprotnom bi Partizan lagano slavio jer su oni najbolji. I onda se uplakani probude i shvate da ih je otresao nikada jači Novi Pazar. Sreća pa ne igrate protiv Voše sledeće kolo inače bi već tada pričali o sledećoj sezoni.

filipo inzagi

pre 3 godine

Kažu karma se vratila zbog penala iz krusevca. Nije brate karma kad su ovo lagano izgubili. Tek treba karma da nešto baš nesrećno ili kradjom izgube, ovako je bilo zasluzeno

XXL

pre 3 godine

Sve je to normalno, da nije bilo Grujića u KŠ, osvojili biste samo 1 bod u prva dva kola i titula bi bila rešena! Ima čovek najskuplje igrače u Srbiji (samo Sadik vredi preko 20 mil evra), najboljeg napadača u Srbiji (boljeg od Azara) i najbolji vezni red (Suma i Natho) a on se žali da je tužno i ružno?! Ostani Savo, sa tobom je titula za Zvezdu zagarantovana, u derbiju ćemo da vas pustimo da se malo ponadate a i opravdate kod svojih navijača!

Crnobelac

pre 3 godine

Katastrofa što se tiće igre.Obrana u totalnom rasulu i malo jači protivnik dao bi nam pet komada.Ti kao trener,kao i kompletna uprava trebali bi pod hitno podneti ostavku za dobrobit Partizana.

dik

pre 3 godine

... da, ovo je Partizan jer ovako igraju zadnjih 30 godina koliko ja pratim, i te priče biće, saće, nesmo imali sreće, biće bolje isto slušam 30 giduba !

bobo

pre 3 godine

lose je izgledala odbrana partizana bas lose, i tu zaista mora da se.mjenja...ali sasvim druga stvar je sto jedna druga ekipa ne smije da izgubi nijedan bod, sem u derbiju, pa se onda svaki kiks dozivljava kao smak svijeta.

Boban.niš

pre 3 godine

Čovek lepo i kulturno čestitao Novom Pazaru,pa nije smak sveta,ako izgubiš utakmicu.Naravno to Zvezdi ne može da se desi,jer unapred zatvori svaku utakmicu osim sa Partizanom.I da se zna ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu,navijač sam Radničkog.

Dovedi ozbiljna pojačanja

pre 3 godine

Majstore, dovedi ozbiljnog golmana, pravog desnog beka, još jednog kvalitetnog zadnjeg veznog (tipa Everton, može i mlađi igrač), Sulejmanija i još jednog ozbiljnog centarfora.

Zahvali se: Vujačiću, Lutovcu, Loli, L. Pavloviću, Ivanoviću i Matiću.

Ne vređaj nam inteligenciju izjavama tipa "imamo namešten tim".
Koga si danas mogao uvesti s klupe da napravi razliku?

bili

pre 3 godine

Kako tuzno i ruzno, a u ekipi ima igraca koji je bolji od Azara i jos ima napadaca kakvog Balkan nikad nije vidio. Pa takva dva igraca bi trebala biti i vise nego dovoljna da se pobedi Novi Pazar.

mile

pre 3 godine

A jesi se zapitao da nisi ti kriv povedes 2-1 i izvadis natka a uvedes ofanzivnog veznog pa sto nisi uveo def dok dovedes igru pod kontrolu i nemoj majketi da mi pricate o sadiku sumi i ostalim o ciframs pa napretka i pazara me mogu dobiti

zoran

pre 3 godine

penal za pazar ?? ne komentarisu ovi i cz..ne pitaju sta ce fs uraditi..?? aaa da pazar pobedio...cestitke...mirno spavajte dezurni posteni kriticari...

nada

pre 3 godine

Ode najbolji defanzivac, izbacis Stojkovica sa gola, dovedes pomocnog za kog je Dusan Tadic fudbalska analfabeta i nadas se najboljem.

grobar.prijepolje

pre 3 godine

Gospodski.Priznamo poraz i to je to.Da je iole sreće da još "neki" imaju nivo ,malo obraza...Verujem da novo saopštenje nije potrebno!!

Idi begaj

pre 3 godine

Tuga od igre, igrači primadone ... Trener katastrofalan
(djole bombas, 05. avgust 2020 20:07)

Ooooo,stručnjak po zanimanju?
Savo je za sve vas profesor,ljudina i grobar.

Istina

pre 3 godine

Uprava napolje. Onda staf. Ili morate odmah gazdama u drzavi da skinete gace da se sve bez halabuke resi za mesec dana a onda da cekate kup kao malo dete lilihip. Nikolic nije bez neke posle duple krune pokupio prnje a sve su zatvorili sem Vozdovac. Vi ni nemate zelju da ih terate da se brukaju .

Maximus Decimus Meridius

pre 3 godine

Ajde Savo vreme je da ideš, sve naše mlade igrače si oterao zbog ovih stranaca, nisi ti za ovu ligu, neka 2 ili 3 liga je za tebe, da se malo kališ kao čelik.

da da

pre 3 godine

Za sada Zvezda je u odlicnoj formi ali prvenstvo je dugo, Savo dobro radi posao ne napadajte ga.Dobro za nas fudbal je to sto se desavaju bolje utakmice za gledanje nego prosle sezone.Nemojte da mislite da ce Zvezda lagano kao predhodnih godina sve pobedjivati.

stručnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 3 godine

Mozda da potraze odbrambene igrace na malti ili farskim ostrvima, posto su sigurko bolji od ovih

Boban.niš

pre 3 godine

Čovek lepo i kulturno čestitao Novom Pazaru,pa nije smak sveta,ako izgubiš utakmicu.Naravno to Zvezdi ne može da se desi,jer unapred zatvori svaku utakmicu osim sa Partizanom.I da se zna ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu,navijač sam Radničkog.

zoran

pre 3 godine

penal za pazar ?? ne komentarisu ovi i cz..ne pitaju sta ce fs uraditi..?? aaa da pazar pobedio...cestitke...mirno spavajte dezurni posteni kriticari...

Idi begaj

pre 3 godine

Tuga od igre, igrači primadone ... Trener katastrofalan
(djole bombas, 05. avgust 2020 20:07)

Ooooo,stručnjak po zanimanju?
Savo je za sve vas profesor,ljudina i grobar.

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

Filip Azar Stevanović fenomenalan večeras. Stručna komisija transfermarkt-a najavila hitno zasedanje za večeras kako bi mu i zvanično povećali ćenu sa 25 na 63 miliona evropskih novčanica ...

grobar.prijepolje

pre 3 godine

Gospodski.Priznamo poraz i to je to.Da je iole sreće da još "neki" imaju nivo ,malo obraza...Verujem da novo saopštenje nije potrebno!!

bobo

pre 3 godine

lose je izgledala odbrana partizana bas lose, i tu zaista mora da se.mjenja...ali sasvim druga stvar je sto jedna druga ekipa ne smije da izgubi nijedan bod, sem u derbiju, pa se onda svaki kiks dozivljava kao smak svijeta.

алал вера

pre 3 godine

Овако сте одиграли против Напредка него сте имали мало више “среће”...

Istina

pre 3 godine

Uprava napolje. Onda staf. Ili morate odmah gazdama u drzavi da skinete gace da se sve bez halabuke resi za mesec dana a onda da cekate kup kao malo dete lilihip. Nikolic nije bez neke posle duple krune pokupio prnje a sve su zatvorili sem Vozdovac. Vi ni nemate zelju da ih terate da se brukaju .

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Sadiku skocila cena za 5m minimu. Sad ako ga neko ne kupi za 25m nece nikad. Azar Stevanovic bez 40m da se ne raspravlja. Jel tako Savo?

Ево бићу сутра глуп .

pre 3 godine

Тужно је иружно што сте победили и у Крушевцу али ко чује глас чарапана !?

Mladen

pre 3 godine

Šta ti je karma...čudo jedno!!!
Prošlu tekmu ste kupili,uzeli u Kš tri boda sa kreča,iako penala nije ni bilo....
Sve se vraća...sve se vraća!!!!
P.S.Kako seješ....tako žanješ!!!

NoName

pre 3 godine

Čovek lepo i kulturno čestitao Novom Pazaru,pa nije smak sveta,ako izgubiš utakmicu.Naravno to Zvezdi ne može da se desi,jer unapred zatvori svaku utakmicu osim sa Partizanom.I da se zna ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu,navijač sam Radničkog.
(Boban.niš, 05. avgust 2020 22:24)


Ne razumem šta si hteo da kažeš? Da je Zvezda trebala da čestita pobedu Radničkom??? Ili možda Pazaru u prošlom kolu???

Realno

pre 3 godine

Odbrana na nivou Metalca,Lucana,Surdulice,vezni red i napad onako,poluigraci...vodice se borba do kraja sezone za Evropu i pitanje je da li ce je izboriti jer nista nisu jaci od Vose,TSC-a,Radnickog,Cuke...tako to biva kad pojedine igrace bespotrebno naduvas i sam im odredjujes cenu i to desetostruko vecu.
(Istina, 5. avgust 2020 20:08) #

Da bam je odbrana na nivou ovih sto si nabrojao, ne bi jedan Ostojic bio kapiten a Vitas i Miletic igrali u prvih 11. Oni tamo ne bi imali mesta. Ostojica hteli da oteraju letos a sad kao neki kapiten. Stavili u21 bonus na golmana, decko 19 god ne zna gde udara, samo da ne placaju Stojkovica. Sava direktan krivac jer uporno prica da je zadovoljan sa ekipom i da mu ne trebaju pojacanja. Samo da on uvali negde Sadika i Filipa pa moze sve. Gde su pare od Pavlovica ? Zamajavaju nas pobedama nad onim namestacima sa Marakane pa misle da mogu sve da rade

Novi Pazar

pre 3 godine

Reko bi čovjek partizan je real iz madrida,pa ga je nemoguće pobjediti,,partizan,crvena zvezda su za nijansu bolji od ostalih...ne odskaču ni oni puno od ostalih tu su na istoj igri svi...

nesa80

pre 3 godine

pa ti si taj koji bira igrace,kad god si napravio izmenu mi smo otisli u minus,svaki put kad povedemo sa golom razlike ti brze bolje u istom minutu nesto menjas i okreces rezultat na nasu stetu,sta je sa tobom covece,glumis nekog murinja,ko vam bira golmane,jedan zicer nisu u stanju da skinu vec 2 godine,svaki sut u okvir gola je pogodak,jel vi vidite kako brani taj golman pazara,sise iz pazara ti ne valja a danas je pokazao kako se igra u odbrani svim tvojim igracima,ti umesto njega biras nekog panja iz olimpije.ti jednostavno nisi nikakav trener i tacka,koliko god da igra dobro ekipa mi cemo uvek kiksnuti,uvek.odlazi iz partizana ovo je bruka i sramota,nijedan trener nije toliko prosuo bodova ko ti protiv nikakvih ekipa,trebao si da letis jos posle AZ alkmara,da si tad leteo mi bi imali 6 bodova.mi bre svaku utakmicu pocinjemo sa 0-1 pa jurimo,alooo to je srpska liga,2-3 kiksa max smes.covece odlazi sam ako imas morala

Милорад

pre 3 godine

Да данас је тужно и ружно а сутра крће велеобрт.Партизан игра најлепши фудбал али ето противници га не поштују, судије суде против њега, циа +биа +држава и ко зна шта још. СУТРА КРЕЋЕ ПРОПАГАНДА.

da da

pre 3 godine

Za sada Zvezda je u odlicnoj formi ali prvenstvo je dugo, Savo dobro radi posao ne napadajte ga.Dobro za nas fudbal je to sto se desavaju bolje utakmice za gledanje nego prosle sezone.Nemojte da mislite da ce Zvezda lagano kao predhodnih godina sve pobedjivati.

no

pre 3 godine

Da nam fudbal vodi neko iole pametan i dobronameran prva i druga liga bi imale 10 klubova. Samim tim Novi Pazar bi bio treća liga. A vi ste izgubili danas sa 3:2.
Jeste da smo se mi (Zvezda) raspali protiv Partizana prošle sezone ali brate sa ovolikim porazima stvarno morate da budete krajnje nerealni pa da mislite da zaslužujete titulu.
Od 9 titula, koliko smo osvojili u XXI veku ova poslednja je jedina kada smo imali lošiji međusobni skor protiv Partizana.
Od Partzianovih 11 Zvezda je 3 puta imala bolji međusobni skor .

Cubaka

pre 3 godine

Savo nije strasno ko sto velis, dati dva gola u gostima i nije tako lose.Drugo kolo je a igra se konstantno sreda-nedelja, verovatno je umor uzeo svoj danak, odvedi ih u etno selo da se malo odmore.

terminalac

pre 3 godine

gledam zvezdin sastav i ove moje...kvalitet je na njihovoj strani.
ali Savo,sa ovom ekipom bi trebao da dobijes Pazar.
mada me ne bi iznenadilo da se za kladionicu igralo.

mile

pre 3 godine

savo daj ostavku---slab si ti trener zapravo daleko si ti od trenera--nne osecas utakmicu los si u defanzivnoj taktici iako imamo dobre igrace u odbrani-- tvoja taktika ubija defanzivu---ti si isti trener kao djukic ako ne i gori--bolji si od njega samo po demagogiji i praznoj prici---

dacke

pre 3 godine

Au partizane...pogledajte kakve akcije zvezda izvela u ova dva kola. Za klasu bolji vezni red nego prosle sezone. Bice opet dvocifrena prednost, izgleda brze nego sto se ocekivalo

zex

pre 3 godine

Pobedite Zvezdu jedva, onda kazete titula nije zasluzena jer ste vi pobedili?bolji ste? Danas vas pobedi Pazar jel to znaci da su oni bolji od tima koji vredi preko 100miliona, Imate Sadika40mil, Azara 40mil i Asana 20mil?

gremlin

pre 3 godine

Ovo nije ni tužno ni ružno NEGO REALNO,doveli ste klub na nivo prvoligaša Malte...i to je to,al nek je “leglo”od Strahinje ostaće za zimovanje jer od letovanja ništa...

VanBasten

pre 3 godine

Izgkeda da ni Partizan ni Zvezda ne smeju da izgube, odma je kraj sveta i podvlace se neke crte. Zasto se ne kaze bili su bolji, vise truda i srece drugi put. Zasto je to toliko tesko reci?

MIKI

pre 3 godine

NAJZAD SI REKAO PRAVU ISTINU I RUZAN I TUZAN SI NAJGORA POSTAVKA IGRE Y ISTORIJI FUDBALA A STA TEK RECI ZA IZMENE JEDINE KASVETNE IGRACE KOJE IMAS TI MENJAS PA KOGA SI UVEO I OCEJKIVAO DA DA GO VEROVATNO MENE IZ MOJE DNEVNE SOBE U NISU VAZNO DA TEBI I TVOJOJ BRATIJI IZ UPRAVE NE TREBAJU IGRACI TI SI ZADOVOLJAN TUGA JAD CEMER I SYO JE NAJGORE NEZNANJE

JDAleksandar

pre 3 godine

Na stranu sve,ali zar je moguce da niko iz kluba ne vidi da mi tri sezone za desnog beka imamo stopera i na levom beku u najmanju ruku poluamatera koji nisu uputili centarsut za tri godine koliko su u Partizanu ?

Dosta vise sa pricama !

Svesni smo da za titulu treba 33,34 pobeda u 37 kola sto je nemoguce,ali daj bar da gledamo igrace koji su pokretljivi i koji igraju na svojim pozicijama !

tata

pre 3 godine

Ostavka ili otkaz. Treceg nema. Dajte nekog krstenog trenera, platite nekog stranca dok nije kasno. Tuzno je i pretuzno na sta licimo. Ne samo danas,nego i proslo kolo i proslo prvenstvo. Dzaba nam pobede u derbiju, ovom igrom nema titule da se ne lazemo. Tim je solidan ali uzalud kad se ne zna sta igramo. Neke duge lopte na krilo, neki fudbal sesdesetih, sporo sporo sporo.. Sportski pozdrav. Napred Partizan.

Od radise ilica ,saponjica do lazara pavlovicai i popovica

pre 3 godine

Kad vidim da vadi natha i ubacuje ovog pavlovica zeludac mi se okrene.moja baba pokojna vidi da taj pavlovic ne mize trecu ligu da igra.ovog malog na golu ne bi limeni stavio da brani nivo bgd zone.

realno

pre 3 godine

A da daš ostavku umjesto što samo preuzmeš odgovornost i misliš da si sve riješio. Velika si trenerska faca pa preuzimanje odgovornosti ima neku težinu.

Ban

pre 3 godine

Stvarno sam morao iz dna duse da napisem ovaj komentar, , lpun razocarenja a napisao bih mnogo vise.
Ostaces ti Savo upamcen kao najgori trener u dugoj istoriji Partizana, toliko od mene, a uprava je prica za sebe, ceka se samo katanac na vratima.

Sinisa

pre 3 godine

A sta je tužno i ružno? Zašto PAR i CZV uvek moraju da pobede. Ako se to ne desi onda je kraj sveta, smena trenera, omalovažavanje igrača...ljudi, to je fudbal, ne pobedi uvek favorit..da nije tako bio bi dosadan...

A gde je pecat?

pre 3 godine

Znaci bojkot igraca da smene Ruzic i ekipa iz vrha!
Samo fora je u tome sto su za Pavlovica maznuli 10 milki, osladilo se.... culi za Stevanovica i Sadik. da. mogu dobiti bar. x2 pa ne daju fotelje dok i to ne obave, onda mogu u zasluzenu penziju kad vec preko politike nisu kadri bili.... na zalost navijaca!

69

pre 3 godine

Reko bi čovjek partizan je real iz madrida,pa ga je nemoguće pobjediti,,partizan,crvena zvezda su za nijansu bolji od ostalih...ne odskaču ni oni puno od ostalih tu su na istoj igri svi...
(Novi Pazar, 05. avgust 2020 20:13)

Baš pre neki dan smo svi mogli da vidimo razliku u kvalitetu.
Zvezda vas je raskinula od života u svakom smislu te reči za razliku od jalovog Partizana.
Drugo, pogledaj vrednost klubova, odnosno igračkog kadra i neke će ti stvari biti malo jasnije, čisto da ne lupaš gluposti.

nostalgija

pre 3 godine

Partizan ima jedan problem, a to je nedostatak kvalitetnog rostera. Prva postava je ok(da nije odbrana sumnjiva moglo bi se reci i jako dobra), ali povredom Markovica, Partizan nema ni jednog, ali ni jednog igraca na klupi, bar pribliznog kvaliteta u odnosu na ove iz prve postave. Tako da je prilicno lako skautirati igru Partizana, jer svi znamo ko ce poceti utakmicu, a drugi problem je sto tokom sezone mora da se rotira. A vi se posle cudite, kako to da dobijete Zvezdu a ubedljivo gubite titulu. Mozete vi da postavljate razne teorije zavere ako vam je tako lakse, ali realno Zvezda ima daleko jaci roster, vasi igraci na klupi, su nivo za neku prosecnu superligasku ekipu, a Partizan mora da bude iznad toga.
Iz svega navedenog, bez obzira na ovaj poraz u Pazaru, mislim da cemo opet lako do titule, a vama ostaje da nesto pokusate u Evropi, manji je broj utakmica, pa to mogu da iznesu ovih startnih jedanaest. A ako prodate nekog, tek onda ce da nastane rupa.

Mirijevac

pre 3 godine

Kako odbrana da bude dobra kada napadamo sa 8 igrača ,a sve ostale ekipe nas trpaju iz kontre. Da Partizan ima najbolje odbrmbene igrače na svetu opet bi ovako gubio utakmice. Sve je to zbog stila igre koji forsira Milošević. To je fudbal iz prošlog veka sa centarforom i takozvanim krilima koji šalju centaršuteve u šesnaesterac. Zbog stila igre protivničke ekipe imaju po desetak kontri po utakmici i trpaju nas uvek na isti način. Čovek ne zna da postavi taktiku, nema kontre ,nema dubinskog osvajanja terena.Na stotine centaršuteva gola nema,na stotine kornera nismo ni pola gola dali.Ne zna se ko na kojem mestu igra,čovek menja danas Natka,Sumu i Asana tri igrača koji neštu u fudbalu znaju a ubacuje neke levake i svi u napad. U današnjem fudbalu se igra sa špicevima i brzim igračim i vrši se tranformacija u trenutku a ovaj ubacuje igrače tipa čaše Ilića koji se vrte u krug. Igra mu je ista kao kod Tumbakovića ,kratki pasovi ja tebi, ti meni, on sebi naširoko kao da se igra mali fudbal Nijedan elemenat modernog fudbala nije ubacio u igri Partizana i zato po meni mogu samo da kažem jedno:Nisi trener za Partizan ,odlazi i srećan ti put i nikada nemoj da napadaš igrače koje si tako naučio da igraju.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Tužno je što Savo pristaje da mu prodaju najboljeg defanzivca iz ionako kilave odbrane, a da ne dovedu bar dva prosečna beka. O defanzivnim veznim da ne govorimo. Tu je prosečni Zdjelar i niko više.
NP će malo kome dati 3 gola ove sezone, bez obzira na motiv, sudjenje i sl. Isto gledamo već drugu godinu za redom. Gube se dobijene utakmice pred sam kraj. Protivnik je nebitan.

Rade KV

pre 3 godine

Sta bre neki?Svi.Ja imam 56 god.i pamtim dobro kada se u bivsoj nam drzavi igrao vrhunski fudbal,pa samim tim I u momPartizanu.Ovo Danas na moju veliku zalost ne lici ninasta.Nivo nekadasnje Srpske lige,a mozda ni to.Moj Partizan danas,to svi vide osim naseg trenera nema odbranu,kad padne lopta u kazneni prostor svi beze od nje kao da he bomba.Spoljni igraci(bekovi) tragikomedija u odbrani a u ofanzivi da ne pricam.Stoper covek 36 g.sporiji od mene.Doveli stopera kao pojacanje a on ne igra toboze ne izgori Ej.Taktika za gol vise kao da smo Real.Na svakoj utamici mi primimo makar jedan gol,nije bitno protiv koga igramo.Neverovatno.Fudbal se dragi moj Savo igra istina da se pobedi,Ali se isto tako igra I da se ne IZGUBI.Imao bih jos sto sta reci Ali neka see zavrsi na ovome.Strasno Sam ljut,reci cu nesto Gore. Sramota.

Zeleni Bil

pre 3 godine

Nema igre bez discipline. A tvoja ekipa igra kao raspuštena banda. Svako igra kako hoće i šta hoće. Ti samo brani igače i budi im ortak i posle se češi kad propadneš kao trener. I živni malo na utakmici. Proderi se malo na njih, razdrmaj ih malo. A posle utakmice, analiza i kazne. Po džepu, klupa, tribine, šut karta. Pa nije Partizan termin rekreativaca da radi ko šta hoće.

Crnobelac

pre 3 godine

Katastrofa što se tiće igre.Obrana u totalnom rasulu i malo jači protivnik dao bi nam pet komada.Ti kao trener,kao i kompletna uprava trebali bi pod hitno podneti ostavku za dobrobit Partizana.

Crnobelac

pre 3 godine

Katastrofa što se tiće igre.Obrana u totalnom rasulu i malo jači protivnik dao bi nam pet komada.Ti kao trener,kao i kompletna uprava trebali bi pod hitno podneti ostavku za dobrobit Partizana.

Сале

pre 3 godine

Молим те иди из Партизана,ниси дорастао као ни поједини играчи. Изгубио си од скрпљене екипе Пазара, одлази молим те где год.

sibin

pre 3 godine

pola ekipe ne može ništa u životu da uradi a kamoli da igra fudbal , gde su ti savo oči igrao si i trenirao po belom svetu , primeni to i na sebe i na ekipu

sibin

pre 3 godine

omah napolje iz kluba suma ,ostijić,asano ,vuletić,vučelić naročito a savo tebi drugi žuti a bjekovića i zečevića staviti na crnu listu - žestoki ali baš žestoki partizanovac ; obraza kao ni stida ni srama nemate .

Borkes

pre 3 godine

Savo, prosle godine smo bili iza Zvezde dvocifren broj bodova, izgubili smo u finalu Kupa, i nikog ne dovedemo da pojaca ekipu. A onda nam pricas da je cilj titula. Koji si ti demagog! Gori si od ovih prodanih dusa sto sede u upravi. Oni bar cute. A izvodjenje jedine dvojice igraca koji nesto znaju je posebna prica. Lazar Pavlovic stvarno ne zna. Spor je i los. Pisti Sumu i Natha da igraju

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa koliko juce si pricao da bi bili u vrhu tabele liga petice, da Sadik vredi 20m a Azar Stevanovic minimim 30m. I sad ne valja nista. Pa kako to?

Milisav

pre 3 godine

Covek, imas cetiri ekstra igraca, ostalo zali Boze i ispod suvog proseka. To je realnost a sad to sto uprava zamlacuje one koji se na to loze, to je druga stvar!

navijac

pre 3 godine

Ovo je sramota! Reakcije igraca odbrane su sramota! Posle ovoga meni bi igrao samo celavi Miletic, i to na poziciji stopera, svi ostali napolje iz Partizana! Najvaznija stvar u fudbalu je odbrana, jer ko ne primi gol, ne moze ni da izgubi.

Tatko

pre 3 godine

Ja sam pisao još prošle godibe kada je Savo došao i kada smo odigrali nerešeno sa Napretkom: "Savo nije za našu ligu, on ne može da spremi tim da pobeđuje iz nedelje u nedelju "slabije protivnike". Pobediće Zvezdu, u Evropi neće biti loše, ali u našoj ligi gubićemo bodove gde stignemo".

Zivadin Dzekson

pre 3 godine

Ti lepo da objasnis zasto svaki put kad damo gol, brze bolje izbacis dva najbolja igraca? Oce centrala jednom da pogresi... Prodaj pricu nekom drugom, nama koji pratimo fudbal - neces. Provaljen si.

Leo

pre 3 godine

@@@(navijac, 05. avgust 2020 20:24)
Tebi bi igrao samo Miletic???
Ovaj lazni reprezentativac?!
A on najgori vec duze vremena...fudbalski nepismen igrac!!!

Zoran bl

pre 3 godine

Realno gledajuci U ove dve utakmice partizan ama bas nista nije pokazao..komplikujete .beskonačno ubacuje te na sadika..bespotrebno vraćate loptu nazad..spora igra..zamene jos gore..lose za sada....zvezda ima mnogo bolji vezni red nego prošle godine napadači igraju na jedan dva dodira i okrenuti su licem prema golu..nema vraćanja lopte..katai bolji od Marina..spiridonovic moderan igrač jos kanga..hmmm proslogodisnja zvezda vam pobeze 11 bodova..e sad se ti Savo samokritikuj al ako nastavis
ovako ova mnogo jaca zvezda ce protutnjati kao brzi voz...realno

Istina

pre 3 godine

Odbrana na nivou Metalca,Lucana,Surdulice,vezni red i napad onako,poluigraci...vodice se borba do kraja sezone za Evropu i pitanje je da li ce je izboriti jer nista nisu jaci od Vose,TSC-a,Radnickog,Cuke...tako to biva kad pojedine igrace bespotrebno naduvas i sam im odredjujes cenu i to desetostruko vecu.

Riki

pre 3 godine

Ovoga je trebalo najuriti onog istog momenta kad je dao sebi za pravo da nas navijace uvredi poredeci sebe sa profesorom nuklearne fizike, a nama porucujuci da veze sa ovim sportom nemamo. Od tada, Partizan tone li tone, a doticna neznalica je "iznenadjen i uvredjen", sad evo i razocaran. Bruka. Cestitke Zvezdi na novoj tituli, sa ovim sledi teska borba za cetvrto mesto.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Milošević upravo počišćen od trenera kojem je Novi Pazar najveći klub u kojem je radio.

Pre Pazara, radio u Jošanici, Ibru iz Rožaja, Slogi iz Sjenice, Polimju iz Prijepolja.

Doktor fudbala, gospoštine i filozofije.

Savo ostani!

srb

pre 3 godine

Pazar bio bolji i zasluzeno pobedio, odbrana kriminalna ali nije smak sveta. Zvezda se ozbiljno pojacala igra fudbal na visem nivou nego prethodne sezone a part ostao na istom cak i degradirao.

Borko

pre 3 godine

Dobri moj Savo,samo jedno pitanje:Koliko ovakvih utakmica treba navijač Partizana da dozivi dok si ti trener,a da ti još uvek radiš taj posao?

Max von Laaberg

pre 3 godine

Savo jasno da si razocaran,ali ko ne moze da pobedi osrednji N.Pazar nema sta da trazi na vrhu tabele.Jednostavno fudbal je kolektivna igra koj bazira na trcanju,taktika je sastavni deo igre koju iraci moraju razumeti i sprovesti.Ako to ne uspiju trener je taj koji vuce korekture Savo je to uradio i utakmica je izgubljena,izvadjeni su kvalitetniji igraci a uvedeni mnogo losiji,jos gore je pobedonosni gol je auto gol.Da li je to namerno??.

daki

pre 3 godine

Ovo je 3.sezona za redom partizan isto igra isto gubi bodove odbrana katastrofa,isto dozvoljava preokrete kao neki amaterski klub ciji se igraci zaraduju vodjstvu i onda krah ....

Očaj

pre 3 godine

Jel ne provaljuješ čoveče da su ti igrači nespremni fizički. Oni napred nešto i stignu na suvi kvalitet ali ovi pozadi nisu u stanju nikoga da stignu i ništa da zatvore. Svaki pa i najmanji kiks je odmah 100% šansa za protivnika. Nema ispravke, niko ni rezonski faul ne može da stigne da napravi. a pogledaj ekipe protiv kojih igramo. Treba da se okozimo pa da dođemo do situacije za gol. A naši protivnici, lagano, svaki put kad pređu centar to je šansa.Pa ne može Asano sve da stiže a ovi iz odbrane da primaju platu. Da sam ja na tvom mestu meni niko iz odbrane ne bi primio platu i posle nekih golova na pripremama a ne sada u prvenstvu. Pa neka se oni dogovore ko je kriv. a ne ovako svi tapšu jedan drugom, primaju masne plate i kiksiraju iz utakmice u utakmicu.

Marko

pre 3 godine

Naravno da je tuzno i jadno..Svaka ekipa se iole pojacala,a mi?Dve godine covece jednog spica imas..Raspalu odbranu necu ni da komentarisem..Svaki ulazak u 16 gol..Vama je ljudi jedini smisao izgleda koga cete da prodate samo,nista drugo..Razmislja li iko o pojacanjima,a fale nam u svakoj liniji..Pricas o formiranoj ekipi,a sta je ta ekipa osvojila?Prvenstvo,kup?Sta?Bice ove godine jos u avgustu oprastanja od titule,koliko vidim...Jad i beda...

Сораб

pre 3 godine

Милошевићу, није то за тебе. Мани се ти фудбала, уложи новац који си зарадио у производњу неку. Бар чеш усрећити људе који би се запослили. Српски фудбал је синоним за пропаст...

gojko

pre 3 godine

Nemas desnog beka, igra ti ili stoper Miletic ili krilo Lutovac.
Drugog stopera ti igra bivsi spic bez minuta ranijeg staza.
Cesto izvodis 3 zadnja vezna u postavi, Zdjelar-Scekic-Natho( Kup ) i poremetis totalno kompoziciju igre.
Nelogicnosti. Dobra filozofija i procjena igraca, jeftine trenerske greske.

jedna vest

pre 3 godine

Koliko ova uprava forta svoje i mozda najbolje pokazuje jedna vest koja je ovde prosla nezapaženo - Sadik ide u Lil, ovi razbijaju kasu, prodaje se za 20 miliona, ako Lil proda Osimena... Ode lik u Napoli, Lil js doveo Buraka Jilmaza čoveka od 35 godina, ej 35 i to na dvogodisnji ugovor? Yoliko o upravi FKP i Spinovima... Koji bre Sadik?

Deki

pre 3 godine

Već godinama ista priča, u Evropi i protiv Zvezde na maksimumu, protiv ostalih kao na treningu. Da privatnik vodi klub, mislite da bi moglo ovako?

zemunski kej

pre 3 godine

Savo imas sada samo 8 fudbalera .Otisao je Strahinja Pavlovic,Odbranu nemas .Trebalo bi da kidate ove godine? Nije svrha samo prodati igrace. Pohvale N,Pazaru na zalaganju zelim da ostanu u ligi ali svaku da igraju ovako.

Desko

pre 3 godine

Tim koji je jedva bio drugi I izgubio finale kupa,slabiji za stopera, ne znam kako moze odjednom da proradi.Igra s jednim napadacem I visokim krilima,konstantno, Urosevic,Ostojic I Miletic su vec dve godine prelazno resenje na svojim pozicijama Mnogo nepovezanih dodavanja sto je omogucilo kontre.Prodaju nam maglu drzavni sluzbenici iz uprave.

Ban

pre 3 godine

A zaboravio si da das izjavu kao prosle godine, da je prvenstvo zavrseno.
Partizan ima tako leprsavu igru, da perje leti Partizanu na sve strane od lepote.
Ne zna se ko je gori, uprava, trener ili igraci.
Nesto je trulo u drzavi Danskoj.

LimaN

pre 3 godine

Tužno je što si bez iskustva seo u trenersku stolicu vrlikog kluba, jedan Pol Skols je počeo u šestoligušu.. AALOOOO POL SKOLS...

Carrera

pre 3 godine

Sa zadnjom linijom koju cine ,Miletic ,Scekic ,Vitas i Ostojic jos smo i dobro prosli. Budimo realni , svaka druga sansa protivnika je 80% gol.

AlenBor2

pre 3 godine

samo sto si ishvalio sadika pre neki dan,isto azar stevanovic,asano munja itd.. spakovao ih je sumin drugar kog vam je doveo na probu u dzep vrlo lagano. toliko o tebi savo kao strucnjaku. isto vazi i za stankovica,nulta tacka. nek se uce u slabijim klubovima pa bajo moj ako uradis neki uspeh sa vozdovcem itd dodji.

cosmo

pre 3 godine

Kako se tuzno kaze na latinskom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BM, 5. avgust 2020 19:58)

Tradizione di famiglia! 🤣🤣🤣

Jova 68

pre 3 godine

Najgora odbrana u istoriji Partizana,prosek dva primljena gola,Popović, Urošević, Ostojić i Miletić na klupu i penziju.
Nemanja Stevanović je golman za duže staze a ne samo kad je gusto, gde je Lutovac.
I na kraju dovedite Srećka Kataneca za trenera

karamarko

pre 3 godine

Savo je odlepio sa strukom kao najveci malogradjanin......imam najboljeg kondicionog trenera Marka u Evropi, da Klop, Gvardiola, Zidan citaju Savine intervjuje potrcali bi u Srbiju da angazuju trenera strucnjaka koji trenira fudbalere Partizana spremajuci ih za radnicko sportske igre jer su ih igraci Novog Pazara pobedili sa jednom nedeljom treniranja i sa kvalitetom odbacenih igraca iz Crne Gore i BiH.............dokaz su snimci treninga sa pripema koji ne lice ni na rekreativna zagrevanja............ostavka Savo, odvedi Ostojica, Smiljanica,Stojketa, Brezancica u neki balon na mali fudbal za drustvo

Miloš

pre 3 godine

A nadao sam se biće ooet iz 1 u 2...jaka kvota...smešne su mi više ove izjave i izgovori na konferencijama. Realno, samo privatizacija ima smisla u našem fudbalu, tada ne bi bilo obilo ovakvih likova po klubovima.

NDCZ

pre 3 godine

Nije kriv Savo (njemu poštovanje), problem je dublji. PFC posto nema tim, a ima takav skup ludaka u upravi (VVV + Pantić). Napisao sam posle Napretka da PFC nema roster, ima četiri valjana igrača (Natko, Sadik, Stevanović i Suma) i kiksevi su neizbežni. Čim je izvadio iz igre 3 od 4 navedena tim je po kvalitetu pao na nivo tima iz sredine tabele. Svejedno i da je završeno pobedom PFC,ovo će biti mučna sezona za njih. A problem za nas fudbal biće ono što bi mogli doživeti u prvim kolima kvalifikacija za LE.

Maximus Decimus Meridius

pre 3 godine

Ajde Savo vreme je da ideš, sve naše mlade igrače si oterao zbog ovih stranaca, nisi ti za ovu ligu, neka 2 ili 3 liga je za tebe, da se malo kališ kao čelik.

Dijagnosticar

pre 3 godine

Limitirani smo.
Slaba konkurencija u ekipi.
Najiskusniji veoma slabi.
Suma, Asano, Natho.
Stevanovic ni 1%:od onoga kako ga opisuje Milosevic.
Prelazni rok - 0.
Uprava nije ni 0. Uprava je najvece zlo u istoriji Partizana.
Tako nesto nesposobno nigde nisam video.
Mislim da nema nista ni od ove sezone, tako da cu pokusati da ne pratim i da se manje nerviram.

Veze nemate

pre 3 godine

Svake godine isto.djerlek pa.onaj stoper.markovic antitalenat kladim se da 90, posto ljudi ne zna gde igra a bio novi barezi.pa saponjic,strahinja jovanovic sada popovic i lazar pavlovic.puko vredjanje inteligencije.onda zvezda kriva .dovode ljudi kangu adobro se secam dovodjenja radise ilica i onog nesretnog rankovica ,sikimica kad smo mi igrali ls i imali novca.unistavate deset godina klub niste do kolena zvezdi to kao grobar kazem.oni ls pojacanja katai kanga a mi rnic i rankovic.

Dovedi ozbiljna pojačanja

pre 3 godine

Majstore, dovedi ozbiljnog golmana, pravog desnog beka, još jednog kvalitetnog zadnjeg veznog (tipa Everton, može i mlađi igrač), Sulejmanija i još jednog ozbiljnog centarfora.

Zahvali se: Vujačiću, Lutovcu, Loli, L. Pavloviću, Ivanoviću i Matiću.

Ne vređaj nam inteligenciju izjavama tipa "imamo namešten tim".
Koga si danas mogao uvesti s klupe da napravi razliku?

nada

pre 3 godine

Ode najbolji defanzivac, izbacis Stojkovica sa gola, dovedes pomocnog za kog je Dusan Tadic fudbalska analfabeta i nadas se najboljem.

dik

pre 3 godine

... da, ovo je Partizan jer ovako igraju zadnjih 30 godina koliko ja pratim, i te priče biće, saće, nesmo imali sreće, biće bolje isto slušam 30 giduba !

mile

pre 3 godine

A jesi se zapitao da nisi ti kriv povedes 2-1 i izvadis natka a uvedes ofanzivnog veznog pa sto nisi uveo def dok dovedes igru pod kontrolu i nemoj majketi da mi pricate o sadiku sumi i ostalim o ciframs pa napretka i pazara me mogu dobiti

XXL

pre 3 godine

Sve je to normalno, da nije bilo Grujića u KŠ, osvojili biste samo 1 bod u prva dva kola i titula bi bila rešena! Ima čovek najskuplje igrače u Srbiji (samo Sadik vredi preko 20 mil evra), najboljeg napadača u Srbiji (boljeg od Azara) i najbolji vezni red (Suma i Natho) a on se žali da je tužno i ružno?! Ostani Savo, sa tobom je titula za Zvezdu zagarantovana, u derbiju ćemo da vas pustimo da se malo ponadate a i opravdate kod svojih navijača!

Swift

pre 3 godine

Savo se za sada pokazao kao velika trenerska prevara.

Slusam price od prosle sezone, kako smo napravili dobar tim, pogodilo se sa strancima, igramo napadacki, atraktivan fudbal, itd... Jedini problem je sto su rezultati nula!

Iz Evrope smo ispali iskljucivo zahvaljujuci Savinim kukavickim potezima.
Ako Evropa moze da se progleda kroz prste (nismo bili medju favoritima), kakvo je opravdanje u ovoj jadnoj domacoj ligi? Prosipali bodove svaku drugu utakmicu, ogroman zaostatak za Zvezdom. Kup takodje izgubljen.

Sve zajedno gledano, bas lose i skroz neubedljivo, ne zasluzuje prelaznu ocenu, pogotovo sto bi ovaj tim morao da se proseta kroz vecinu utakmica u domacem prvenstvu. Po igrama i prikazanom kvalitetu, vise nismo medju dva najbolja kluba u zemlji, vec jedan od onih iz gornje polovine tabele, a to je iskljucivo trenerska krivica.

Kako je krenulo, deluje mi da ove sezone nece biti nista bolje nego prosle.

Xyz

pre 3 godine

Ne respektuju vas sudije dovoljno, Pazar bi osvojio lige petice, a Sadika i Stevanovica treba da prodate za 40 miliona i da dovedete Alexis Sanceza za dzabe.

JPR24

pre 3 godine

Nuit je tuzno niti šta god hoćeš, već sramota !!! Nula !! Cirkus obicni ! Odbrana liči na skup klinaca a ne na profi ekipu koja zna nešto, ovi ne znaju ništa i zreli su A bunar svi, sa ostatkom tima i trenerom koji realno pojma nema !

filipo inzagi

pre 3 godine

Kažu karma se vratila zbog penala iz krusevca. Nije brate karma kad su ovo lagano izgubili. Tek treba karma da nešto baš nesrećno ili kradjom izgube, ovako je bilo zasluzeno

bili

pre 3 godine

Kako tuzno i ruzno, a u ekipi ima igraca koji je bolji od Azara i jos ima napadaca kakvog Balkan nikad nije vidio. Pa takva dva igraca bi trebala biti i vise nego dovoljna da se pobedi Novi Pazar.

devilhimself

pre 3 godine

Moje je mišljenje da partizan ima najbolji tim u ligi, jedino što ima neiskusnog golmana, lošu odbranu, sredinu i napad! Što se tiče save, odličan trener, resenje na duže staze, perspektiva struke na ovim prostorima doduše tim mu nema igru, ne zna da pravi izmene, ne može da pobedi pazar, radnik, spartak, napredak, ne osvaja trofeje, zaostaje za zvezdom po 30 bodova REDOVNO!!! Ako se sve to zanemari situacija u FK Partizan je FENOMENALNA, nema mesta za nezadovoljstvo...

Smeh

pre 3 godine

Zeznut taj Real Madrid. Ipak su igrali kući pa im je to bila prednost i samo zbog toga su dobili. U suprotnom bi Partizan lagano slavio jer su oni najbolji. I onda se uplakani probude i shvate da ih je otresao nikada jači Novi Pazar. Sreća pa ne igrate protiv Voše sledeće kolo inače bi već tada pričali o sledećoj sezoni.

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

Zasto Ivanovic i dalje igra u Partizanu? Ciji je on igrac? Velje Nevolje, profin, Vazurin?
(Nemanja, 05. avgust 2020 22:40)

Profin (u poverenju) ... ;)

stručnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 3 godine

Mozda da potraze odbrambene igrace na malti ili farskim ostrvima, posto su sigurko bolji od ovih