Sreda, 05.08.2020.

09:00

Pakujte kofere

Izvor: PT

Pakujte kofere IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Bruce Wayne is Batman

pre 3 godine

Sve okej, samo mi nije jasno...

D’Antoni je cirkus trener... Vidim ovde da ga stavljaju na listu najboljih.

U rangu mi je sa Waltonom ako ne i gori.

eto

pre 3 godine

Goks...BAS nisi u pravu! A da ne spominjem “more” babaroga medju asistentima...pusti te mitove o evropskim trenerima...
Neko je spominjao kss klan...pa pomenuti igrac je u ozbiljnoj vezi sa cerkom predsednika...i SVAKO ko ima malo informacija zna kakav je taj imao tretman, a kakav ostali

Rocky Balboa

pre 3 godine

Pričamo o trenerima.... vrhunski na istoku, Nurse, Mc Millan, Steavens, Brown, Budenholzer, Spoelstra(meni osobno vrh).... zapad : Snider, Pop, Meloun, D'Antoni, Carlisile, Williams (pravo osvježenje, Phoenix igra možda i najljepšu košarku uz Utah(bez Bojana nažalost nije isti tim), Rivers, Kerr, ma možemo do sutra, vrlo mali broj NBA trenera ne zna svoj zanat a među njima je Volton vjerojatno na vrhu.... Divac je povukao katastrofa poteze i vrijeme je da pakira kofere, od odabira trenera do suludog plaćanja prosječnih NBA igrača i slaganja tima, sve je uprskao.

jsx

pre 3 godine

Volton nije mogao da udje u PO sa Lejkersima, a ocekivali su da udje sa Sakramentom.
Jos me ubedjuju da je to sto samo zato sto ga ne slusa Lebron i da ce u Kingsima da briljira.
Ne znam sta bi Jeger uradio ove godine, ali je nesjvatljivo da ga zamene covekom koji je vodio bolji tim do losije pozicije (delimicno zbog povrede Lebrona, ali to tek pokazuje koliko ne zna, kad je i ono malo pobeda sto je imao zasluga Lebrona)

Marinko

pre 3 godine

@svako danas ima pristup tastaturi

Ovo sto si rekao da se niko ne bi secao Sacramento Kingsa sem Srba je preterano. I danas se objavljuju tekstovi i klipovi o kradji protiv Lakersa, i sudiji koji je radio za mafiju. Ne objavljuju ih Srbi, vec USA mediji. Cinjenica je da je Sacramento vuko*ebina, ali ima i drugih vuko*ebina u NBA. Za razliku od Kingsa neki od njih imaju prave ljude, Spursi npr.

manuginobili

pre 3 godine

Sacramento kao organizacija je katastrofa pocevsi od vlasnika,preko GM-a Divca pa sve do trenera i igraca...Divac je davno trebao da ode,ova ekipa ne lici ni na sta niti ima neku perspektivu...Toliko katastrofalnih poteza u vezi dovodjenja igraca i trenera i davanja mega ugovora prosjecnim igracima,a o preskakanju Doncica da i ne govorim,sta god da je Divac uradio u igrackoj karijeri-a uradio je puno nece mu biti dovoljno,ono po cemu ce ostati upamcen je neiskoristena sansa koju je propustio da izabere talenta kakav se radja jednom u ko zna koliko godina i potpuno promijeni lice fransize i dovede ih u sam vrh lige...Nikada to necu shvatiti,shvatam donekle Amere i njihov podcjenjivacki stav u vezi Doncica-kaze Barkley "strucnjak" prije drafta-"kakva je to liga(Evroliga) u kojoj je Doncic MVP"??...Ali Divac je morao da zna ko je i sta je Doncic-teenager MVP lige,najbolji igrac Reala!!!...A price kako Luka nije htio u Sacramento-smijesno,ne biraju igraci klubove na draftu vec obrnuto...Ekipa bez trenera-bukvalno trenera kao da i nema,play koji ispaljuje 30 suteva po utakmici i gleda samo sebe...vrijeme je za totalni restart,da sam na mjestu Divca sam bih otisao.

ПиротЋанац

pre 3 godine

Играју к’о репрезентација Србије! Збуњени и изгубљени, чим се појави мало боља дружина они у мишју рупу а овамо прсе се к’о маче на џигерицу(Србија против Филипина иАнголе)!!

Википедија новинарство

pre 3 godine

Ево их ови активисти БЛМ-а из Србије. Не знају шта им се догађа у држави али тамо су главни. Јесу ли клечали на почетку?

svako danas ima pristup tastaturi

pre 3 godine

Ni Knicksi nisu videli play off godinama, pa se ne postavlja ovo zadnje pitanje: Trebaju li imati NBA ekipu?
(Danilo, 5. avgust 2020 10:40)

Ovo je kao da porediš KK Partizan i KK Proleter iz Zrenjanina!
Niksi su franšiza nad franšizama, u ligi su od osnivanja, imaju 2 prstena, od samog osnivanja nisu menjali ni lokaciju ni ime (za razliku od jezerdžija iz Mineapolisa na primer), s te strane jedino veće ime su Boston Seltiksi. Medison Skver Garden na Menhetnu je jedna od najlegendarnijih arena na svetu, a i nju nikad nisu menjali (samo je blizu stare 1968. napravljena nova hala). Nju Jork je "velika jabuka", središte svega i svačega, pa iako nije ni glavni grad SAD, mnogi ga smatraju glavnim gradom sveta. Igrale su brojne zvezde, neke makar na kratko, u krizi su duže vreme, ali su jedna od 5 najvažnijih franšiza u ligi. Kad bi NBA ostala bez njih bila bi u problemu.
S druge strane, Kingsi su jedini prsten osvojili 1951. kao Ročester Rojalsi, a taj Ročester je, pajsad, predgrađe Njujorka, vucarali su se po Sinsinatiju, Kanzas Sitiju, dok pre 35 godina nisu stigli u Kaliforniju. Iako na papiru glavni grad, Sakramento je čak i za kalifornijske prilike vukohebina, verovatno bi vlasnik prodao franšizu, ali pitanje da li je neko uopšte hoće. Uticaj na ligu je ravan kao Bobketsi ili Vankuver, da promene lokaciju ili nestanu, za par godina (osim Srba) niko se ne bi ni sećao da se u Sakramentu nekad igrala NBA košarka...

ja

pre 3 godine

@ (svako danas ima pristup tastaturi, 5. avgust 2020 12:05)

Uz sve to što si napisao, dodao bih samo još jednu stvar, koja je u eri profesionalnog sporta možda i najbitnija. Niksi su najprofitabilnija sportska organizacija na planeti. Iako nisu ništa osvojili već decenijama, uvek su prvi (i to ubedljivo prvi) po prihodima i profitu, ne samo u NBA već u svim sportovima u Americi. Takođe, na Forbsovoj listi najvrednijih sportskih franšiza, uvek su među prva 3 kluba (obično su samo Dalas Cowboys i Jenkiji ispred njih). I ove godine su na 3. mestu (1. u košarci), sa vrednošću od 4.6 milijardi dolara (tolika je npr. vrednost EPS-a)... Eto, to su Niksi...

CarloNS

pre 3 godine

Nisi u pravu, nik nurs i dok rivers su odlicni treneri
Bili donovan sa oklahomom ove sezone odlican rezultat, nejt mekmilan sa indijanom odlican rezultat, tejlor dzenkins odlicno vodi memfis, meloun je isto dobar trener

Ima ocajnih trenera kao volton ali da u ligi od 30 trenera samo 5-6 valja to nije tacno
(cole, 5. avgust 2020 12:02)

Dodao bih i Snajdera iz Jute i Kerra iz GSV. Takođe, D'Antoni je ozbiljno trenersko ime.

Mislim da je mit kako su evropski treneri neki vrhunac. Kokoškov je došao kao pomoćnik iz NBA pa je sa Slovenijom uzeo zlato pored toliko evropskih trenera.

cole

pre 3 godine

@Goks

Nisi u pravu, nik nurs i dok rivers su odlicni treneri
Bili donovan sa oklahomom ove sezone odlican rezultat, nejt mekmilan sa indijanom odlican rezultat, tejlor dzenkins odlicno vodi memfis, meloun je isto dobar trener

Ima ocajnih trenera kao volton ali da u ligi od 30 trenera samo 5-6 valja to nije tacno

Vezuj

pre 3 godine

Kad igra verovatno najdarovitijeg pojedinca (Fox) nije u funkciji tima nista bolje se ne moze ocekivati. Fox je trenutno rak rana Kingsa i to sto je van kontrole je najveca Voltonova greska. Decko radi sta hoce. Ono lopti sto preostane iza njega, Hild radi sta hoce. Ostali trce gore-dole ko budale. To nije kosarka. Foksu neko treba da kaze da nije MJ, da ga zauzda, postavi na mesto, tj. u funkciju tima. Ova kosarka 1 na 5 je mucna za gledanje.

sgdp

pre 3 godine

@Back in black

Jasno da je Bogdan nekonstantan i da nije u stanju da daje preko 20 svaki drugi dan u NBA, i sam sam za to da se vrati u Evropu i bude među pet najboljih igrača, ali o kakvom guranju u reprezentaciji ti pričaš? Samo pogledaj šta su ostali igrači radili na poslednjem SP (na EP 2017. je bila još gora situacija):
Jović - nema sigurnosti u svoj šut, često ne šutira ni kad je sam
Micić - privatni problemi, očajan na celom prvenstvu
Bjelica - takođe očajan na celom prvenstvu
Lučić - bio je ok
Jokić - jeste ga gurao Sale na četvorku, ali nedopustivo je da igrač iz prve NBA petorke toliko malo pokaže
Bobi, Milutinov - takođe dosta slabo, svakako nisu igrači koji sami kreiraju poene
Gudurić - igrao totalno u grču
Simonović, Birčević, Raduljica - ne bih komentarisao.

I onda imaš Bogdana, koji je najbolji strelac prvenstva, koji je šutirao preko 50% i za 2, i za 3. Šta, kad niko drugi ne može ništa da pogodi, treba i on da prestane da šutira da bi se solidarisao sa ekipom? I nemoj samo da mi kažeš da je zbog Bogdana Jokić ugušen, kako može da igra u NBA sa još većim privatnicima, pa i dalje da bude najbolji centar u ligi? Tu je problem bio ili u Jokićevoj naravi, ili u nečem drugom, uz prisutan višak kilograma, ali svakako Bogdan nema veze sa tim.

Goks

pre 3 godine

Ljudi, pratim kosarku 40 godina.Živeo sam u Americi,intenzivno pratio i nba i ncaa. Verujte mi,sada u nba ima 5 - 6 trenera koji znaju kosarku...Popović, Vogel,Stivens, Budenholzer, Spolstra...i to je to. Ovi ostali,ne da ne bi mogli da vode evroligaške ekipe, nego ne bi mogli da vode ekipe iz beton lige u Srbiji ili bilo gde u Evropi. Zvuči čudno, ali verujte, znam šta pričam.

BojanNS

pre 3 godine

Walton i Barnes su imali toliku srecu sto su bili deo sampionske generacije GSW-a. Dva coveka koja bi trebalo da su najiskusniji i da vode ekipu, jedan sa klupe, drugi na terenu, njih dvojica su totalne 0 ove sezone. Mada ne moze se nista od njih ni ocekivati jer su bili samo dva pomocna srafa u jednoj ogromnoj masini.

Gordan

pre 3 godine

Za Nba odavno nemam interesovanja da bih pratio a jos manje gledao meceve, tu i tamo vidim nesto... kad sam procitao - nisu se igrale neke odbrane, tu sam stao sa citanjem... to je glavni razlog zasto me ova liga ne zanima, lici mi na cirkus, nekako mi je lazna, igra se individualno, nabijanje statistike. Evropska kosarka je vec nesto drugo, puno mi je zanimljivija.

drmr

pre 3 godine

Pa cekaj jel trener kriv sto mu startni bek šutira 0 od 14 iz igre?
Mozemo mi da ga volimo, on jeste nas najbolji igrač, ili medju dva, ali nije za nba ligu.

Aleksandar

pre 3 godine

Odgovornost je na igračima, treneru i menadžerima uključujući tu i našeg Divca.
Pravio je lošu selekciju igrača,ispustio Dončića i logično je da prepusti mesto nekom drugom.

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 3 godine

Posle nekoliko meseci zeljan krštenog sporta, uvatim zadnju četvrtinu da gledam... Au leptejebo, ono je bilo Bogu plakati, žali Bože što sam gubio vreme gledajući i od njih je i Bog digo ruke.

A uopšte nisam nešto religiozna osoba.

Back in Black

pre 3 godine

Sakremento je raspuštena banda,a trener totalni promašaj.A kofere treba da pakuje Divac.Bogdana je u Sakrementu najavio kao da je Majkl Jordan a umesto Luke Doncica izabrao Beglija.Mislim Divac da li je moguce?Ali to je taj KSS klan Danilovic,Djordjevic i Divac itd koji javno mrze Doncica i Jokica a Bogdana dizu u nebesa.Ali parket je merilo gospodo i samo parket pokazuje istinu.Jedino mi nije jasno sta i dalje Danilovic trazi odavno mu je vreme da i on pakuje kofere.Forsiranje Bogdana u reprezentaciji je providno da providnije ne moze da bude,forsirao se i na totalno nebitnim utakmicama,cela reprrzentacija se svela na njega kao da ne sme niko drugi da šutne na koš.EP Bogdan igra neke totalno nebitne utakmice preko 30 minuta i onda u finalu nema snage da prdne.A sve u cilju predstavljanja njega kao nove velike senzacije u NBA,ali kao sto sam rekao parket je jedino merilo.

cole

pre 3 godine

Bezidejna igra je najbolji opis, nema akcije nema kretnji u napadu samo igra 1 na 1
Najveci problem je trener, volton je ocajan i zbog toga igraju kako igraju

San antonio je primjer sta znaci dobar trener, prosjecan tim mozda i losiji od sakramenta, ali igraju timski zato i jesu jos u borbi za plej of a sakramento moze kuci a i iduce sezone bez trenera plej of mogu gledati ne tv-u

nemanja

pre 3 godine

Ovo su sve vanredne okolnosti, ekipe nisu u formi, ne igra se ozbiljno, puno je iznenadjenja, tako da ove utakmice nisu pokazatelj nicega. Sakramento u svakom slucaju mora bolje.

Miljojko Casillas

pre 3 godine

Trener je amater, Walton jedva da zna toliko košarke da trenire juniore, kamoli Nba ekipu, juče crta akciju za Bogdana koji u tom trenutku ima 0/13 iz igre i on naravno promašuje isforsiran šut preko ruke itd, posle imamo par privatnika poput Foxa i Hilda koji nisu čuli za saigrače i dodavanje lopte, te na kraju toplo-hladnog Bogdana i prosečnog Bjelicu. Ostatak ekipe 90% divlje 10% nije vredno pomena. A smejemo se Divcu i dalje, i treba. Od Kingsa nažalost neće biti ništa sledećih sezona na nikad jačem zapadu. Pa nije Dončić lud što nije hteo tamo, da je i Bogdan pametan pa da traži trejd jer tamo samo propada.

slučajni prolaznik

pre 3 godine

Igru Sakramenta možemo opisati isto kao i igru Lejkersa od prošle sezone dok ih je vodio Luk Volton. Mislim da je i tatu Bila pomalo sramota kada vidi kakvu košarku igraju ekipe koje vodi njegov sin...

Miljojko Casillas

pre 3 godine

Trener je amater, Walton jedva da zna toliko košarke da trenire juniore, kamoli Nba ekipu, juče crta akciju za Bogdana koji u tom trenutku ima 0/13 iz igre i on naravno promašuje isforsiran šut preko ruke itd, posle imamo par privatnika poput Foxa i Hilda koji nisu čuli za saigrače i dodavanje lopte, te na kraju toplo-hladnog Bogdana i prosečnog Bjelicu. Ostatak ekipe 90% divlje 10% nije vredno pomena. A smejemo se Divcu i dalje, i treba. Od Kingsa nažalost neće biti ništa sledećih sezona na nikad jačem zapadu. Pa nije Dončić lud što nije hteo tamo, da je i Bogdan pametan pa da traži trejd jer tamo samo propada.

slučajni prolaznik

pre 3 godine

Igru Sakramenta možemo opisati isto kao i igru Lejkersa od prošle sezone dok ih je vodio Luk Volton. Mislim da je i tatu Bila pomalo sramota kada vidi kakvu košarku igraju ekipe koje vodi njegov sin...

Back in Black

pre 3 godine

Sakremento je raspuštena banda,a trener totalni promašaj.A kofere treba da pakuje Divac.Bogdana je u Sakrementu najavio kao da je Majkl Jordan a umesto Luke Doncica izabrao Beglija.Mislim Divac da li je moguce?Ali to je taj KSS klan Danilovic,Djordjevic i Divac itd koji javno mrze Doncica i Jokica a Bogdana dizu u nebesa.Ali parket je merilo gospodo i samo parket pokazuje istinu.Jedino mi nije jasno sta i dalje Danilovic trazi odavno mu je vreme da i on pakuje kofere.Forsiranje Bogdana u reprezentaciji je providno da providnije ne moze da bude,forsirao se i na totalno nebitnim utakmicama,cela reprrzentacija se svela na njega kao da ne sme niko drugi da šutne na koš.EP Bogdan igra neke totalno nebitne utakmice preko 30 minuta i onda u finalu nema snage da prdne.A sve u cilju predstavljanja njega kao nove velike senzacije u NBA,ali kao sto sam rekao parket je jedino merilo.

svako danas ima pristup tastaturi

pre 3 godine

Ni Knicksi nisu videli play off godinama, pa se ne postavlja ovo zadnje pitanje: Trebaju li imati NBA ekipu?
(Danilo, 5. avgust 2020 10:40)

Ovo je kao da porediš KK Partizan i KK Proleter iz Zrenjanina!
Niksi su franšiza nad franšizama, u ligi su od osnivanja, imaju 2 prstena, od samog osnivanja nisu menjali ni lokaciju ni ime (za razliku od jezerdžija iz Mineapolisa na primer), s te strane jedino veće ime su Boston Seltiksi. Medison Skver Garden na Menhetnu je jedna od najlegendarnijih arena na svetu, a i nju nikad nisu menjali (samo je blizu stare 1968. napravljena nova hala). Nju Jork je "velika jabuka", središte svega i svačega, pa iako nije ni glavni grad SAD, mnogi ga smatraju glavnim gradom sveta. Igrale su brojne zvezde, neke makar na kratko, u krizi su duže vreme, ali su jedna od 5 najvažnijih franšiza u ligi. Kad bi NBA ostala bez njih bila bi u problemu.
S druge strane, Kingsi su jedini prsten osvojili 1951. kao Ročester Rojalsi, a taj Ročester je, pajsad, predgrađe Njujorka, vucarali su se po Sinsinatiju, Kanzas Sitiju, dok pre 35 godina nisu stigli u Kaliforniju. Iako na papiru glavni grad, Sakramento je čak i za kalifornijske prilike vukohebina, verovatno bi vlasnik prodao franšizu, ali pitanje da li je neko uopšte hoće. Uticaj na ligu je ravan kao Bobketsi ili Vankuver, da promene lokaciju ili nestanu, za par godina (osim Srba) niko se ne bi ni sećao da se u Sakramentu nekad igrala NBA košarka...

Aleksandar

pre 3 godine

Odgovornost je na igračima, treneru i menadžerima uključujući tu i našeg Divca.
Pravio je lošu selekciju igrača,ispustio Dončića i logično je da prepusti mesto nekom drugom.

cole

pre 3 godine

Bezidejna igra je najbolji opis, nema akcije nema kretnji u napadu samo igra 1 na 1
Najveci problem je trener, volton je ocajan i zbog toga igraju kako igraju

San antonio je primjer sta znaci dobar trener, prosjecan tim mozda i losiji od sakramenta, ali igraju timski zato i jesu jos u borbi za plej of a sakramento moze kuci a i iduce sezone bez trenera plej of mogu gledati ne tv-u

sgdp

pre 3 godine

@Back in black

Jasno da je Bogdan nekonstantan i da nije u stanju da daje preko 20 svaki drugi dan u NBA, i sam sam za to da se vrati u Evropu i bude među pet najboljih igrača, ali o kakvom guranju u reprezentaciji ti pričaš? Samo pogledaj šta su ostali igrači radili na poslednjem SP (na EP 2017. je bila još gora situacija):
Jović - nema sigurnosti u svoj šut, često ne šutira ni kad je sam
Micić - privatni problemi, očajan na celom prvenstvu
Bjelica - takođe očajan na celom prvenstvu
Lučić - bio je ok
Jokić - jeste ga gurao Sale na četvorku, ali nedopustivo je da igrač iz prve NBA petorke toliko malo pokaže
Bobi, Milutinov - takođe dosta slabo, svakako nisu igrači koji sami kreiraju poene
Gudurić - igrao totalno u grču
Simonović, Birčević, Raduljica - ne bih komentarisao.

I onda imaš Bogdana, koji je najbolji strelac prvenstva, koji je šutirao preko 50% i za 2, i za 3. Šta, kad niko drugi ne može ništa da pogodi, treba i on da prestane da šutira da bi se solidarisao sa ekipom? I nemoj samo da mi kažeš da je zbog Bogdana Jokić ugušen, kako može da igra u NBA sa još većim privatnicima, pa i dalje da bude najbolji centar u ligi? Tu je problem bio ili u Jokićevoj naravi, ili u nečem drugom, uz prisutan višak kilograma, ali svakako Bogdan nema veze sa tim.

manuginobili

pre 3 godine

Sacramento kao organizacija je katastrofa pocevsi od vlasnika,preko GM-a Divca pa sve do trenera i igraca...Divac je davno trebao da ode,ova ekipa ne lici ni na sta niti ima neku perspektivu...Toliko katastrofalnih poteza u vezi dovodjenja igraca i trenera i davanja mega ugovora prosjecnim igracima,a o preskakanju Doncica da i ne govorim,sta god da je Divac uradio u igrackoj karijeri-a uradio je puno nece mu biti dovoljno,ono po cemu ce ostati upamcen je neiskoristena sansa koju je propustio da izabere talenta kakav se radja jednom u ko zna koliko godina i potpuno promijeni lice fransize i dovede ih u sam vrh lige...Nikada to necu shvatiti,shvatam donekle Amere i njihov podcjenjivacki stav u vezi Doncica-kaze Barkley "strucnjak" prije drafta-"kakva je to liga(Evroliga) u kojoj je Doncic MVP"??...Ali Divac je morao da zna ko je i sta je Doncic-teenager MVP lige,najbolji igrac Reala!!!...A price kako Luka nije htio u Sacramento-smijesno,ne biraju igraci klubove na draftu vec obrnuto...Ekipa bez trenera-bukvalno trenera kao da i nema,play koji ispaljuje 30 suteva po utakmici i gleda samo sebe...vrijeme je za totalni restart,da sam na mjestu Divca sam bih otisao.

BojanNS

pre 3 godine

Walton i Barnes su imali toliku srecu sto su bili deo sampionske generacije GSW-a. Dva coveka koja bi trebalo da su najiskusniji i da vode ekipu, jedan sa klupe, drugi na terenu, njih dvojica su totalne 0 ove sezone. Mada ne moze se nista od njih ni ocekivati jer su bili samo dva pomocna srafa u jednoj ogromnoj masini.

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 3 godine

Posle nekoliko meseci zeljan krštenog sporta, uvatim zadnju četvrtinu da gledam... Au leptejebo, ono je bilo Bogu plakati, žali Bože što sam gubio vreme gledajući i od njih je i Bog digo ruke.

A uopšte nisam nešto religiozna osoba.

Gordan

pre 3 godine

Za Nba odavno nemam interesovanja da bih pratio a jos manje gledao meceve, tu i tamo vidim nesto... kad sam procitao - nisu se igrale neke odbrane, tu sam stao sa citanjem... to je glavni razlog zasto me ova liga ne zanima, lici mi na cirkus, nekako mi je lazna, igra se individualno, nabijanje statistike. Evropska kosarka je vec nesto drugo, puno mi je zanimljivija.

Goks

pre 3 godine

Ljudi, pratim kosarku 40 godina.Živeo sam u Americi,intenzivno pratio i nba i ncaa. Verujte mi,sada u nba ima 5 - 6 trenera koji znaju kosarku...Popović, Vogel,Stivens, Budenholzer, Spolstra...i to je to. Ovi ostali,ne da ne bi mogli da vode evroligaške ekipe, nego ne bi mogli da vode ekipe iz beton lige u Srbiji ili bilo gde u Evropi. Zvuči čudno, ali verujte, znam šta pričam.

drmr

pre 3 godine

Pa cekaj jel trener kriv sto mu startni bek šutira 0 od 14 iz igre?
Mozemo mi da ga volimo, on jeste nas najbolji igrač, ili medju dva, ali nije za nba ligu.

Vezuj

pre 3 godine

Kad igra verovatno najdarovitijeg pojedinca (Fox) nije u funkciji tima nista bolje se ne moze ocekivati. Fox je trenutno rak rana Kingsa i to sto je van kontrole je najveca Voltonova greska. Decko radi sta hoce. Ono lopti sto preostane iza njega, Hild radi sta hoce. Ostali trce gore-dole ko budale. To nije kosarka. Foksu neko treba da kaze da nije MJ, da ga zauzda, postavi na mesto, tj. u funkciju tima. Ova kosarka 1 na 5 je mucna za gledanje.

cole

pre 3 godine

@Goks

Nisi u pravu, nik nurs i dok rivers su odlicni treneri
Bili donovan sa oklahomom ove sezone odlican rezultat, nejt mekmilan sa indijanom odlican rezultat, tejlor dzenkins odlicno vodi memfis, meloun je isto dobar trener

Ima ocajnih trenera kao volton ali da u ligi od 30 trenera samo 5-6 valja to nije tacno

ja

pre 3 godine

@ (svako danas ima pristup tastaturi, 5. avgust 2020 12:05)

Uz sve to što si napisao, dodao bih samo još jednu stvar, koja je u eri profesionalnog sporta možda i najbitnija. Niksi su najprofitabilnija sportska organizacija na planeti. Iako nisu ništa osvojili već decenijama, uvek su prvi (i to ubedljivo prvi) po prihodima i profitu, ne samo u NBA već u svim sportovima u Americi. Takođe, na Forbsovoj listi najvrednijih sportskih franšiza, uvek su među prva 3 kluba (obično su samo Dalas Cowboys i Jenkiji ispred njih). I ove godine su na 3. mestu (1. u košarci), sa vrednošću od 4.6 milijardi dolara (tolika je npr. vrednost EPS-a)... Eto, to su Niksi...

CarloNS

pre 3 godine

Nisi u pravu, nik nurs i dok rivers su odlicni treneri
Bili donovan sa oklahomom ove sezone odlican rezultat, nejt mekmilan sa indijanom odlican rezultat, tejlor dzenkins odlicno vodi memfis, meloun je isto dobar trener

Ima ocajnih trenera kao volton ali da u ligi od 30 trenera samo 5-6 valja to nije tacno
(cole, 5. avgust 2020 12:02)

Dodao bih i Snajdera iz Jute i Kerra iz GSV. Takođe, D'Antoni je ozbiljno trenersko ime.

Mislim da je mit kako su evropski treneri neki vrhunac. Kokoškov je došao kao pomoćnik iz NBA pa je sa Slovenijom uzeo zlato pored toliko evropskih trenera.

ПиротЋанац

pre 3 godine

Играју к’о репрезентација Србије! Збуњени и изгубљени, чим се појави мало боља дружина они у мишју рупу а овамо прсе се к’о маче на џигерицу(Србија против Филипина иАнголе)!!

Rocky Balboa

pre 3 godine

Pričamo o trenerima.... vrhunski na istoku, Nurse, Mc Millan, Steavens, Brown, Budenholzer, Spoelstra(meni osobno vrh).... zapad : Snider, Pop, Meloun, D'Antoni, Carlisile, Williams (pravo osvježenje, Phoenix igra možda i najljepšu košarku uz Utah(bez Bojana nažalost nije isti tim), Rivers, Kerr, ma možemo do sutra, vrlo mali broj NBA trenera ne zna svoj zanat a među njima je Volton vjerojatno na vrhu.... Divac je povukao katastrofa poteze i vrijeme je da pakira kofere, od odabira trenera do suludog plaćanja prosječnih NBA igrača i slaganja tima, sve je uprskao.

Marinko

pre 3 godine

@svako danas ima pristup tastaturi

Ovo sto si rekao da se niko ne bi secao Sacramento Kingsa sem Srba je preterano. I danas se objavljuju tekstovi i klipovi o kradji protiv Lakersa, i sudiji koji je radio za mafiju. Ne objavljuju ih Srbi, vec USA mediji. Cinjenica je da je Sacramento vuko*ebina, ali ima i drugih vuko*ebina u NBA. Za razliku od Kingsa neki od njih imaju prave ljude, Spursi npr.

jsx

pre 3 godine

Volton nije mogao da udje u PO sa Lejkersima, a ocekivali su da udje sa Sakramentom.
Jos me ubedjuju da je to sto samo zato sto ga ne slusa Lebron i da ce u Kingsima da briljira.
Ne znam sta bi Jeger uradio ove godine, ali je nesjvatljivo da ga zamene covekom koji je vodio bolji tim do losije pozicije (delimicno zbog povrede Lebrona, ali to tek pokazuje koliko ne zna, kad je i ono malo pobeda sto je imao zasluga Lebrona)

nemanja

pre 3 godine

Ovo su sve vanredne okolnosti, ekipe nisu u formi, ne igra se ozbiljno, puno je iznenadjenja, tako da ove utakmice nisu pokazatelj nicega. Sakramento u svakom slucaju mora bolje.

Википедија новинарство

pre 3 godine

Ево их ови активисти БЛМ-а из Србије. Не знају шта им се догађа у држави али тамо су главни. Јесу ли клечали на почетку?

eto

pre 3 godine

Goks...BAS nisi u pravu! A da ne spominjem “more” babaroga medju asistentima...pusti te mitove o evropskim trenerima...
Neko je spominjao kss klan...pa pomenuti igrac je u ozbiljnoj vezi sa cerkom predsednika...i SVAKO ko ima malo informacija zna kakav je taj imao tretman, a kakav ostali

Bruce Wayne is Batman

pre 3 godine

Sve okej, samo mi nije jasno...

D’Antoni je cirkus trener... Vidim ovde da ga stavljaju na listu najboljih.

U rangu mi je sa Waltonom ako ne i gori.

Back in Black

pre 3 godine

Sakremento je raspuštena banda,a trener totalni promašaj.A kofere treba da pakuje Divac.Bogdana je u Sakrementu najavio kao da je Majkl Jordan a umesto Luke Doncica izabrao Beglija.Mislim Divac da li je moguce?Ali to je taj KSS klan Danilovic,Djordjevic i Divac itd koji javno mrze Doncica i Jokica a Bogdana dizu u nebesa.Ali parket je merilo gospodo i samo parket pokazuje istinu.Jedino mi nije jasno sta i dalje Danilovic trazi odavno mu je vreme da i on pakuje kofere.Forsiranje Bogdana u reprezentaciji je providno da providnije ne moze da bude,forsirao se i na totalno nebitnim utakmicama,cela reprrzentacija se svela na njega kao da ne sme niko drugi da šutne na koš.EP Bogdan igra neke totalno nebitne utakmice preko 30 minuta i onda u finalu nema snage da prdne.A sve u cilju predstavljanja njega kao nove velike senzacije u NBA,ali kao sto sam rekao parket je jedino merilo.

nemanja

pre 3 godine

Ovo su sve vanredne okolnosti, ekipe nisu u formi, ne igra se ozbiljno, puno je iznenadjenja, tako da ove utakmice nisu pokazatelj nicega. Sakramento u svakom slucaju mora bolje.

sgdp

pre 3 godine

@Back in black

Jasno da je Bogdan nekonstantan i da nije u stanju da daje preko 20 svaki drugi dan u NBA, i sam sam za to da se vrati u Evropu i bude među pet najboljih igrača, ali o kakvom guranju u reprezentaciji ti pričaš? Samo pogledaj šta su ostali igrači radili na poslednjem SP (na EP 2017. je bila još gora situacija):
Jović - nema sigurnosti u svoj šut, često ne šutira ni kad je sam
Micić - privatni problemi, očajan na celom prvenstvu
Bjelica - takođe očajan na celom prvenstvu
Lučić - bio je ok
Jokić - jeste ga gurao Sale na četvorku, ali nedopustivo je da igrač iz prve NBA petorke toliko malo pokaže
Bobi, Milutinov - takođe dosta slabo, svakako nisu igrači koji sami kreiraju poene
Gudurić - igrao totalno u grču
Simonović, Birčević, Raduljica - ne bih komentarisao.

I onda imaš Bogdana, koji je najbolji strelac prvenstva, koji je šutirao preko 50% i za 2, i za 3. Šta, kad niko drugi ne može ništa da pogodi, treba i on da prestane da šutira da bi se solidarisao sa ekipom? I nemoj samo da mi kažeš da je zbog Bogdana Jokić ugušen, kako može da igra u NBA sa još većim privatnicima, pa i dalje da bude najbolji centar u ligi? Tu je problem bio ili u Jokićevoj naravi, ili u nečem drugom, uz prisutan višak kilograma, ali svakako Bogdan nema veze sa tim.

Goks

pre 3 godine

Ljudi, pratim kosarku 40 godina.Živeo sam u Americi,intenzivno pratio i nba i ncaa. Verujte mi,sada u nba ima 5 - 6 trenera koji znaju kosarku...Popović, Vogel,Stivens, Budenholzer, Spolstra...i to je to. Ovi ostali,ne da ne bi mogli da vode evroligaške ekipe, nego ne bi mogli da vode ekipe iz beton lige u Srbiji ili bilo gde u Evropi. Zvuči čudno, ali verujte, znam šta pričam.

Gordan

pre 3 godine

Za Nba odavno nemam interesovanja da bih pratio a jos manje gledao meceve, tu i tamo vidim nesto... kad sam procitao - nisu se igrale neke odbrane, tu sam stao sa citanjem... to je glavni razlog zasto me ova liga ne zanima, lici mi na cirkus, nekako mi je lazna, igra se individualno, nabijanje statistike. Evropska kosarka je vec nesto drugo, puno mi je zanimljivija.

Miljojko Casillas

pre 3 godine

Trener je amater, Walton jedva da zna toliko košarke da trenire juniore, kamoli Nba ekipu, juče crta akciju za Bogdana koji u tom trenutku ima 0/13 iz igre i on naravno promašuje isforsiran šut preko ruke itd, posle imamo par privatnika poput Foxa i Hilda koji nisu čuli za saigrače i dodavanje lopte, te na kraju toplo-hladnog Bogdana i prosečnog Bjelicu. Ostatak ekipe 90% divlje 10% nije vredno pomena. A smejemo se Divcu i dalje, i treba. Od Kingsa nažalost neće biti ništa sledećih sezona na nikad jačem zapadu. Pa nije Dončić lud što nije hteo tamo, da je i Bogdan pametan pa da traži trejd jer tamo samo propada.

drmr

pre 3 godine

Pa cekaj jel trener kriv sto mu startni bek šutira 0 od 14 iz igre?
Mozemo mi da ga volimo, on jeste nas najbolji igrač, ili medju dva, ali nije za nba ligu.

Википедија новинарство

pre 3 godine

Ево их ови активисти БЛМ-а из Србије. Не знају шта им се догађа у држави али тамо су главни. Јесу ли клечали на почетку?

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 3 godine

Posle nekoliko meseci zeljan krštenog sporta, uvatim zadnju četvrtinu da gledam... Au leptejebo, ono je bilo Bogu plakati, žali Bože što sam gubio vreme gledajući i od njih je i Bog digo ruke.

A uopšte nisam nešto religiozna osoba.

Aleksandar

pre 3 godine

Odgovornost je na igračima, treneru i menadžerima uključujući tu i našeg Divca.
Pravio je lošu selekciju igrača,ispustio Dončića i logično je da prepusti mesto nekom drugom.

svako danas ima pristup tastaturi

pre 3 godine

Ni Knicksi nisu videli play off godinama, pa se ne postavlja ovo zadnje pitanje: Trebaju li imati NBA ekipu?
(Danilo, 5. avgust 2020 10:40)

Ovo je kao da porediš KK Partizan i KK Proleter iz Zrenjanina!
Niksi su franšiza nad franšizama, u ligi su od osnivanja, imaju 2 prstena, od samog osnivanja nisu menjali ni lokaciju ni ime (za razliku od jezerdžija iz Mineapolisa na primer), s te strane jedino veće ime su Boston Seltiksi. Medison Skver Garden na Menhetnu je jedna od najlegendarnijih arena na svetu, a i nju nikad nisu menjali (samo je blizu stare 1968. napravljena nova hala). Nju Jork je "velika jabuka", središte svega i svačega, pa iako nije ni glavni grad SAD, mnogi ga smatraju glavnim gradom sveta. Igrale su brojne zvezde, neke makar na kratko, u krizi su duže vreme, ali su jedna od 5 najvažnijih franšiza u ligi. Kad bi NBA ostala bez njih bila bi u problemu.
S druge strane, Kingsi su jedini prsten osvojili 1951. kao Ročester Rojalsi, a taj Ročester je, pajsad, predgrađe Njujorka, vucarali su se po Sinsinatiju, Kanzas Sitiju, dok pre 35 godina nisu stigli u Kaliforniju. Iako na papiru glavni grad, Sakramento je čak i za kalifornijske prilike vukohebina, verovatno bi vlasnik prodao franšizu, ali pitanje da li je neko uopšte hoće. Uticaj na ligu je ravan kao Bobketsi ili Vankuver, da promene lokaciju ili nestanu, za par godina (osim Srba) niko se ne bi ni sećao da se u Sakramentu nekad igrala NBA košarka...

Bruce Wayne is Batman

pre 3 godine

Sve okej, samo mi nije jasno...

D’Antoni je cirkus trener... Vidim ovde da ga stavljaju na listu najboljih.

U rangu mi je sa Waltonom ako ne i gori.

cole

pre 3 godine

Bezidejna igra je najbolji opis, nema akcije nema kretnji u napadu samo igra 1 na 1
Najveci problem je trener, volton je ocajan i zbog toga igraju kako igraju

San antonio je primjer sta znaci dobar trener, prosjecan tim mozda i losiji od sakramenta, ali igraju timski zato i jesu jos u borbi za plej of a sakramento moze kuci a i iduce sezone bez trenera plej of mogu gledati ne tv-u

eto

pre 3 godine

Goks...BAS nisi u pravu! A da ne spominjem “more” babaroga medju asistentima...pusti te mitove o evropskim trenerima...
Neko je spominjao kss klan...pa pomenuti igrac je u ozbiljnoj vezi sa cerkom predsednika...i SVAKO ko ima malo informacija zna kakav je taj imao tretman, a kakav ostali

CarloNS

pre 3 godine

Nisi u pravu, nik nurs i dok rivers su odlicni treneri
Bili donovan sa oklahomom ove sezone odlican rezultat, nejt mekmilan sa indijanom odlican rezultat, tejlor dzenkins odlicno vodi memfis, meloun je isto dobar trener

Ima ocajnih trenera kao volton ali da u ligi od 30 trenera samo 5-6 valja to nije tacno
(cole, 5. avgust 2020 12:02)

Dodao bih i Snajdera iz Jute i Kerra iz GSV. Takođe, D'Antoni je ozbiljno trenersko ime.

Mislim da je mit kako su evropski treneri neki vrhunac. Kokoškov je došao kao pomoćnik iz NBA pa je sa Slovenijom uzeo zlato pored toliko evropskih trenera.

ja

pre 3 godine

@ (svako danas ima pristup tastaturi, 5. avgust 2020 12:05)

Uz sve to što si napisao, dodao bih samo još jednu stvar, koja je u eri profesionalnog sporta možda i najbitnija. Niksi su najprofitabilnija sportska organizacija na planeti. Iako nisu ništa osvojili već decenijama, uvek su prvi (i to ubedljivo prvi) po prihodima i profitu, ne samo u NBA već u svim sportovima u Americi. Takođe, na Forbsovoj listi najvrednijih sportskih franšiza, uvek su među prva 3 kluba (obično su samo Dalas Cowboys i Jenkiji ispred njih). I ove godine su na 3. mestu (1. u košarci), sa vrednošću od 4.6 milijardi dolara (tolika je npr. vrednost EPS-a)... Eto, to su Niksi...

cole

pre 3 godine

@Goks

Nisi u pravu, nik nurs i dok rivers su odlicni treneri
Bili donovan sa oklahomom ove sezone odlican rezultat, nejt mekmilan sa indijanom odlican rezultat, tejlor dzenkins odlicno vodi memfis, meloun je isto dobar trener

Ima ocajnih trenera kao volton ali da u ligi od 30 trenera samo 5-6 valja to nije tacno

manuginobili

pre 3 godine

Sacramento kao organizacija je katastrofa pocevsi od vlasnika,preko GM-a Divca pa sve do trenera i igraca...Divac je davno trebao da ode,ova ekipa ne lici ni na sta niti ima neku perspektivu...Toliko katastrofalnih poteza u vezi dovodjenja igraca i trenera i davanja mega ugovora prosjecnim igracima,a o preskakanju Doncica da i ne govorim,sta god da je Divac uradio u igrackoj karijeri-a uradio je puno nece mu biti dovoljno,ono po cemu ce ostati upamcen je neiskoristena sansa koju je propustio da izabere talenta kakav se radja jednom u ko zna koliko godina i potpuno promijeni lice fransize i dovede ih u sam vrh lige...Nikada to necu shvatiti,shvatam donekle Amere i njihov podcjenjivacki stav u vezi Doncica-kaze Barkley "strucnjak" prije drafta-"kakva je to liga(Evroliga) u kojoj je Doncic MVP"??...Ali Divac je morao da zna ko je i sta je Doncic-teenager MVP lige,najbolji igrac Reala!!!...A price kako Luka nije htio u Sacramento-smijesno,ne biraju igraci klubove na draftu vec obrnuto...Ekipa bez trenera-bukvalno trenera kao da i nema,play koji ispaljuje 30 suteva po utakmici i gleda samo sebe...vrijeme je za totalni restart,da sam na mjestu Divca sam bih otisao.

ПиротЋанац

pre 3 godine

Играју к’о репрезентација Србије! Збуњени и изгубљени, чим се појави мало боља дружина они у мишју рупу а овамо прсе се к’о маче на џигерицу(Србија против Филипина иАнголе)!!

BojanNS

pre 3 godine

Walton i Barnes su imali toliku srecu sto su bili deo sampionske generacije GSW-a. Dva coveka koja bi trebalo da su najiskusniji i da vode ekipu, jedan sa klupe, drugi na terenu, njih dvojica su totalne 0 ove sezone. Mada ne moze se nista od njih ni ocekivati jer su bili samo dva pomocna srafa u jednoj ogromnoj masini.

Vezuj

pre 3 godine

Kad igra verovatno najdarovitijeg pojedinca (Fox) nije u funkciji tima nista bolje se ne moze ocekivati. Fox je trenutno rak rana Kingsa i to sto je van kontrole je najveca Voltonova greska. Decko radi sta hoce. Ono lopti sto preostane iza njega, Hild radi sta hoce. Ostali trce gore-dole ko budale. To nije kosarka. Foksu neko treba da kaze da nije MJ, da ga zauzda, postavi na mesto, tj. u funkciju tima. Ova kosarka 1 na 5 je mucna za gledanje.

slučajni prolaznik

pre 3 godine

Igru Sakramenta možemo opisati isto kao i igru Lejkersa od prošle sezone dok ih je vodio Luk Volton. Mislim da je i tatu Bila pomalo sramota kada vidi kakvu košarku igraju ekipe koje vodi njegov sin...

Rocky Balboa

pre 3 godine

Pričamo o trenerima.... vrhunski na istoku, Nurse, Mc Millan, Steavens, Brown, Budenholzer, Spoelstra(meni osobno vrh).... zapad : Snider, Pop, Meloun, D'Antoni, Carlisile, Williams (pravo osvježenje, Phoenix igra možda i najljepšu košarku uz Utah(bez Bojana nažalost nije isti tim), Rivers, Kerr, ma možemo do sutra, vrlo mali broj NBA trenera ne zna svoj zanat a među njima je Volton vjerojatno na vrhu.... Divac je povukao katastrofa poteze i vrijeme je da pakira kofere, od odabira trenera do suludog plaćanja prosječnih NBA igrača i slaganja tima, sve je uprskao.

Marinko

pre 3 godine

@svako danas ima pristup tastaturi

Ovo sto si rekao da se niko ne bi secao Sacramento Kingsa sem Srba je preterano. I danas se objavljuju tekstovi i klipovi o kradji protiv Lakersa, i sudiji koji je radio za mafiju. Ne objavljuju ih Srbi, vec USA mediji. Cinjenica je da je Sacramento vuko*ebina, ali ima i drugih vuko*ebina u NBA. Za razliku od Kingsa neki od njih imaju prave ljude, Spursi npr.

jsx

pre 3 godine

Volton nije mogao da udje u PO sa Lejkersima, a ocekivali su da udje sa Sakramentom.
Jos me ubedjuju da je to sto samo zato sto ga ne slusa Lebron i da ce u Kingsima da briljira.
Ne znam sta bi Jeger uradio ove godine, ali je nesjvatljivo da ga zamene covekom koji je vodio bolji tim do losije pozicije (delimicno zbog povrede Lebrona, ali to tek pokazuje koliko ne zna, kad je i ono malo pobeda sto je imao zasluga Lebrona)