Nedelja, 19.06.2005.

13:00

Miličić: "Čuvam snagu za 'plave'"

Izvor: B92

Milièiæ: "Èuvam snagu za 'plave'" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

KOSTA

pre 18 godina

PAZI SAMO KOLIKO ODVRATNO PUNO ZLOBNIH KOMENTARA. JEL BI STE UBILI DECKA DA MOZETE? KAKAV SMO MI TO NAROD? JEDVA DOCEKAMO DA PLJUJEMO JEDAN DRUGOGA. NEVEROVATNO! SAMO DA VIDIM KOLIKO VAS CE ZA PAR GODINA DA SE KUNE U DARKA?

Simon

pre 18 godina

Ajde mali, sredi se i zaigraj kako znas.
Dosta je bilo prica, polaganja voznje, biranja automobila... Mora malo i da se zaigra za reprezentaciju, samo pazi, da se ne lazemo, dosta se od tebe ocekuje. Glavu gore i cepaj.

Nikola

pre 18 godina

Ma ne treba ga zvati. Imamo toliko igraca da posle onoga sto je "onda" uradio nema nikakve sumnje da je visak (tj nikad ni nije bio deo). Trebalo bi mu zabraniti da igra za reprezentaciju!

Bekias

pre 18 godina

Evo i ja cu sebi da dopustim i dam komentar na ovu vest nemogu da se sudrzim a da ne prokomentarisem ,jer kada nije imalo ko da igra mali je polaga oza auto nedostajalo je motivacije a sada kao cuva snagu za srbiju ma dajte molim vas pa cime je on to zasluzio poziv u reprezentaciju i ko mu daje za pravo da sebe tu stavlja nije dovoljno da ode u nba i da mu je mest ozagarantovano u reprezentaciji a on sebe ubraja u njoj pa znate li koliko je on daleko od KRLEta mnogo veoma mnogo kao C.Z od partizana on sada nema mesta ni u buducnosti da igra a kamoli u nasoj reprezentaciji pa zato ja ga nevidim ni na sirem spisku , e sada ce sigurno biti komentara na ovu moju izjavu ali szvako ima pravo na svoje viidjenje a moje je tako.

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Da li je moguce da ovoliko pakosti izlazi iz usta mog naroda, pa jos i onog njegovog ucenijeg dela koji navraca na stranice B92. Ne razumem ovoliku mrznju prema Darku. Pa nije vas bre bombardobvao 1999!

milan

pre 18 godina

darko samo ti treniraj i budi uveren da ce i tvojih 5 minuta doci a kada dodju siguran sam da ces pokazati ko je u stvari DARKO MILICIC POZDRAV !!!!!!

Predrag Cvetkovic

pre 18 godina

Momak ima malo godina a mnogo para. Nije ni prvi ni poslednji koji je zbog toga uzleteo.
Zasluzio je sansu i razumevanje, pa ako iskoristi priliku, neka igra u Beogradu.
Nisu svi imali Divca da ih savetuje. Zato je Krle bio u prednosti.

Djenka

pre 18 godina

E sto bi ja voleo da sedim na klupi za 10 milki, i da se zakitim prstenom o kome sanjaju Barkli, Meloun i Pejton. A snagu bi cuvao samo tako, za bazen posle utakmice ili za vecernu masazu:)) Slazem se da decko treba da cuva snagu za reprezentaciju, neka ga jos jedno 4-5 godina, neka se bas odmori pa ce da bude snazan kad zatreba:))

I posle se cudimo zasto nam ovako ide??!!!

pre 18 godina

Koji smo mi narod!!!
U svetu se ne zvizdi timu kad igra bolje i kad vrati loptu golmanu. Kod nas je to katastrofa (poslednji primer fuca: SCG-Belgija).
U svetu se zna kada se i kako pravi pritisak na sudije i sta to znaci imati domaci teren. Kod nas to ni treneri, ni igraci, pa ni navijaci ne znaju (poslednji primer juce rukomet SCG-Makedonija, kada su sudije sudile vise u korist gostiju).
I hiljade je drugih primera kada mi pokazujemo koliko toga ne znamo i ponosimo se time. Na zalost, komentari na ovom sajtu su najcesce tipa „jesam li ja reko da ce biti to i to“ ili „uzeo sam na kladionici...“. A kada treba makar i uzaludno ukazati nekom poverenje i podrzati ga, tu nas nigde nema.
Trebalo bi da nas je sve sramota!!!

Dzoe

pre 18 godina

Na moju veliku zalost Milicic ce biti pozvan da igra za reprezentaciju, a onda kad pocne da igra, da se razvija kao igrac, da "eventualno" bude extra placen kao igrac u NBA.... onda ce da bude ovako: Pa ne mogu ovo leto da igram za reprezentaciju.... povreda!! ...moram da napredujem!! ... deca, zena !!! Iskoristice reprezantaciju a onda pljunuti po njoj !

andro

pre 18 godina

Ljudi, nemoj da ste zlobni. Decko se posipa pepelom, kao sto je i red. Uostalom Radmanovic je pravio mnogo gora sr.... pa mu je to oprosteno. Treba ga pozvati na pripreme, ali treba da bude MNOGOOO dobar na istim da bi usao u krajnji tim. Sem Rebrace, Krstica, Radmanovica i Tomasevica mi nemamo vise igraca na pozicijama centra i krilnog centra koji sigurno ulaze u 12 igraca. Drobnjak je jako los (covek igra lose u najgorem timu u NBA), Cabarkapa promenljiv (ako njega poredimo sa Darkom ne bi mogao da kazem ko je vredniji), Milojevic je prenizak za poziciju koju igra (da me neko ne razume pogresno, ja sam partizanovac), Kosta je jedva dostigao nivo za srpsko-crnogosku i guma ligu a ne za ozbiljna takmicenja, a Ostojic i resto nasih centara su smesni. Posto moramo da vodimo najmanje 5 igraca na pozicijama krilnog centra i centra (posto je Radmanovic krilo-krilni centar, mozda i 6) i posto ce sigurno da bude povreda (svi bi voleli da ih ne bude, ali ...) postoji sansa za Darka da udje u 12 igraca.
Ako je neko zaboravio, mi smo mala zemlja i nemamo bas tako puno talenata kao sto je Darko. On je otisao kao klinac (18 goina) u NBA, bez znanja engleskog, psihicki nezreo i nije cudo da se proveo (za sada) ko bos po trnju. Siguran sam da svako od nas moze da se seti gomile gluposti koju je radio sa 18 godina.
Iskulirajte malo i dajte decku podrsku sad kada mu treba. Pa ako se pokaze vredan toga, imacemo razloga da slavimo ...

Joe

pre 18 godina

btw Darko je za americke novinare izjavio da ce igrati za mladu ako dodje do lock-outa, a ako ne igrace letnju ligu pa odatle na pripreme. Ne znam da li je neko uopste njega kontaktirao za mladu, ali to pokazuje da je za njega ovo leto prelomno za dalju karijeru i ne treba da cudi ta njegova zelja. Verujte doci ce na pripreme pun energije. Ja sam ubedjenja da je on tip coveka koji moze sve kada ima dobru volju, a u suprotnom postaje nepodnosljiv cak i sam sebi.On ima apsolutno sve elemente koji cine vrhunskog igraca osim mentaliteta. I oni koji ga porede sa Perovicem trebali bi da znaju da bi Darko mogao biti od mnogo vece koristi jer ima predispozicije da igra na 3 pozicije u timu, dok je Kosta ogranicen na tu poziciju koja je popunjena jednim ekstra igracem(Krle). I jos samo jedna zabluda koju treba da se oslobodite: Darko jeste dosao na prvi dan priprema prosle godine i to sa polomljenim prstom da pozdravi igrace, zajedno sa Djordjevicem.Ne kazem da nije ispadao kreten, ali trebate biti malo manje strogi prema njemu. To sto ne igra je najmanje njegova krivica, to ce cak i Brown reci.

sanana

pre 18 godina

Ne znam zasto, ali sve mi se cini da je ova izjava bila namerna od strane Darka,da bi malo napalio svoje "obozavaoce"a sad se sigurno smeska dok cita"razjarene" komentare.U principu ne treba da se mnogo nervira(sto verovatno i nece ) i ako ne igra ove godine za reprezentaciju,njegovo vreme tek dolazi!!!!.Sve najbolje Darko.

Milena

pre 18 godina

Ja njega ne bih pustila da igra ni u beton ligi.Jednostavno nije zasluzio da igra bilo gde u Srbiji.Eno mu sad Amerika pa nek se razigra tamo.Samo vidim da mu nesto ne ide...haha bas bedak.A sad covek hoce da igra za Srbiju....

i corava koka

pre 18 godina

Da li je to on izjavio da se stedi za reprezentaciju ili se ja to samo tripujem?:)
Btw, da je imalo pametniji i naravno, da zaista toliko voli Srbiju, vratio bi se u mladu reprezentaciju. Mislim, cova, prvo se dokazi negdje. Mada, vrlo vjerovatno da bi i u toj konkurenciji bio tek prosjecan igrac. Zalosno. Stvarno zalosno. No, krivica je sigurno i na novinarima, koji su ga jos prije dvije godine okovali u zvjezde.

napred PARTIZAN

pre 18 godina

ti decko kao i sto su predlozili da igras za MLADU reprezentaciju posto u A reprezentaciji sigurno nemas i jos nisi zasluzio mesto

Igor

pre 18 godina

Ee kakvi ste vi cangrizavi Srbi bre!!! Jel' znate sta znaci "cangrizavi"? Ch-angrizavi. E pa to ste lepi moji. Lay off the hatorade people, lay off!!!! Svi dobro znamo da cemo se diciti s Darkom a i vec s Krletom u tandemu veoma uskoro. Nemojte biti tipicni klishe Srbi, il' preveliki pesimisti il' ogromni optimijti. Daj bre da se neki balans nadje. Samo napred Darko, izbori se za repku i minutazu.

aaaa

pre 18 godina

hm... mali se previse bio digao pa se sada lagano prizemljio na zemlju! al ipak mu je sad reprezentacija jedini nacin da se dokaze ali ja mislim da nije zasluzio poziv ipak je jaka konkurencija na poziciji centra!

Talicni Darko

pre 18 godina

Njega treba zvati, pa makar non-stop sedeo na klupi. Decko je nevidjena talija! Pa da nije on dosao u Detroit, znate kad bi oni opet bili prvaci?

delija_lj

pre 18 godina

Haha,u Hemofarmu bio veciti talenat?Sa svojih 17 godina?Normalno da nije briljirao,ali je postizao po 9 poena i oko 4,5 skokova.Milicicu treba samo minutaza da pokaze sta zna,isto kao Krsticu.Krstic je na srecu to dobio,a Milicic kod Browna nije.Nadam se da ce jedan od njih dvojice zameniti sredinu u sledecoj sezoni,pa da Milicic vama pljuvacima konacno pokaze koliko vredi.Glupo je otpisivati nekog sa 20 godina.Sto se tice EP,mislim da bi Milicic ove godine trebao da igra za mlade,a u A timu Rebraca,Krstic,Drobnjak i Tomasevic.

filozof

pre 18 godina

Ne bi pomogao ni Hemofarmu protiv Partizana , Kosta bi ga...ma koji Kosta , Kosta je za njega profesor, Samardzinski bi ga progutao, a sta ocekivati od njega na evropskom. Ali posto je veciti talenat ja bi mu dao sansu da skuplja lopte na treningu da stekne kondiciju za narednu sezonu u NBA pa mozda dobije sansu koji sekund vise.HAhaha

Rdzavi

pre 18 godina

U stvari niko od nas nema pojma kako darko igra i koliko je napredovao (da li je?!?) u prethodne 2 godine. Mnogo ozbiljniji igraci od njega ne bi nasli svoje mesto na poziciji centra u detroitu. A i kad covek odigra par poslednjih minuta kada je utakmica vec resena ne moze da se iskaze. Ne sumnjam da ce ljudi iz saveza znati da odaberu najbolji moguci sastav i da ako se Darko nadje u njemu to ce biti opravdano.

John Paxon

pre 18 godina

isti taj DARKO- POBEDNICKI- TOMPUS- MILICIC je odbio da se pojavi na proslim pripremama repke pod izgovorom da se sprema za NBA. taraba.

beretka

pre 18 godina

prolai talenat??? ljudi, o cemu vi. Ja ne mogu rec da je on brilijantan kosarkas ili slicno, ali ono kroz sta je on prosao je za "kapu dole". Da je neko drugi u NBA i da bukvalno 2 godine nije loptu takao, pitao bi ga ja kako bi se osecao, kako bi se motivisao. Da sam ja njegov slucaj, davno bi se ja odrekao kosarke, a ne dolazio ranije ili ostao duze na treningu. Neki ljudi se povrede na 2 meseca pa vise nikako da nadju formu. Uostalom, nije toliko ni on kriv, vec je jednostavno momak nesrecan, jednostavno ima takvog trenera koji mu daje minute na kasiku, a nece da ga trejduje. Zanimljivo, niko tog skota jos nije kritikovao. Poslednji mec bukvalno 20 min pre kraja se znalo ko ce dobiti, ali tek u poslednja 2 min Milicic je zaigrao.
Uostalom, za ovoga ko je napisao ovu statistiku, isti taj Milicic je prvi put bio u startnoj postavi protiv Atlante u poslednjoj rundi ove godine (pre play off-a) i isti taj klinac, propali talenat je dao 16 poena za nekih 20-ak min.
Ono sto je on govorio o reprezentaciji je stvarno greska, ali treba ipak malo razumeti situaciju i reci, cek o balavcu od 18 god je rec.
Sto se tice same reprezentacije, ja da sam selektor, ja bi ga pozvao na pripreme, i bilo bi ono u fazonu, "dete, igraj". Ako se pokazes da si bolji od Drobnjaka ili Rebrace, u igri si.
Jednostavno, nije da ga branim, ali uvek pogledam malo i onu drugu stranu. Po meni, on ce biti dobar kosarkas, pametan ocigledno nije i treba mu savet, jer i ja da sam otisao sa tim godinama sam u beli svet, kisnuo bi mnogo puta.

Joe

pre 18 godina

Jako je glupo reci da je on propali talenat dok se njegovi vrsnjaci(Luka,Kosta,Miljan Rakic...) jos tretiraju kao talenti, a on je pre 2 godine bio na istom ili visem nivou nego sto su oni sada.Jedan je od najmladjih igraca u NBA. Jos gluplji je komentar da je u Hemofarmu bio veciti talenat.On je tada imao 17 godina! Kao paralela neka posluze Aleksandrov, Labovic, Borovnjak i ko se seca pojedinih Darkovih igara u Hemofarmu ne moze uopste da mu ospori da je tada bio cudo.Uostalom da li se secate nekog igraca koji je sa 17 godina dao 37 poena na jednoj utakmici u Evropi od Kukoca na ovamo. Ono sto stoji je da se decko vise istice izjavama nego igrama, ali niko od nas realno ne zna za sta je on trenutno sposoban.Sudite mu na osnovu licnih simpatija ili antipatija prema njemu. Ja ne verujem da ce on uci u 12, ali bar u 18 da oseti tu atmosferu.Trebace nam u buducnosti.

persa

pre 18 godina

Uvek me ovaj Darko razveseli.
Cuva snagu!!!!
Nisu Divac i ostali postali to sto jesu jer su lencarili, vec zato sto su radili i trenirali non-stop. Darko, pitaj Krstica koliko je imao slobodnih dana u ZIVOTU.

srbos

pre 18 godina

Ranije je bio pun sebe a sad kad je pogledao bolje promenio je pricu.
Treba videti koliko je spreman i sta moze da ponudi reprezentaciji. Uglavnom mislim da ga treba pozvati...

goran (francsuska)

pre 18 godina

Bez veze sa Milicicem, ali poveznao sa NBA: Rakocevic se ne vraca tamo, na Spanskom radiju Real Madrid je najavio novo veliko, ogromno pojacanje, koje se zove IGOR RAKOCEVIC ! Neopisivo mi je drago sto taj preskromni momak napokon dozivljava postovanje dostojno njegovom kolosalnom talentu i fantasticnim fizickim predispozicijama. Napred Rakoce, neka real postane jos veci uz tebe i ti us njega !

johny logan

pre 18 godina

Gorane (Francuska), po tvom komentaru vidi se da nisi odgledao nijednu utakmicu Detroit Pistonsa. Za tvoju informaciju veceg neradnika nisam video. Da mu Leri sansu 5 minuta i umesto da grize protivnike a ovaj namesta frizuricu a pored njega centri prolaze kao pored turskog groblja. Bilo bi stvarno sramota da ga stavi u reprezentaciju. Zbog takvih kao sto je on sve manje ce i zvati igrace iz nase zemlje u NBA.

vladabrada

pre 18 godina

Ni na siri spisak priprema ga ne treba zvati , zasto bi on zauzimao mestu jednom Miletu Ilicu koji ima fenomenalnu sezonu iza sebe i kome bi poziv u siri spisak bio velika satisfakcija za dobar rad i motivacija za dalju karijeru.

pedja

pre 18 godina

proctihahahohe(aorist)ovaj komentar slatko se nasmejah.ti u reprezentaciju,pa bre bi ja trebao da idem tamo nego ti.decko,ti si preambiciozan i ako zelis nesto da postignes u svom zivotu osim egzistencije moras promeniti klub,jer ko ce tebe u prvu ili drugu petorku kad u konkurenciji imas valase,mekdajsa,kembela i jos nekog nemogu da se setim.Navedimo primer krleta za kojeg garantujem da je u nba 2 puta popularniji od tebe.u svakom slucaju zelim ti sve najlepse ali zaboravi repku bar jos ovu godinu dok se ne pocnes konstantno da igras 10-20 minuta za prosek 7-10 poena e tad si ti za repku.

Srdjan

pre 18 godina

Da covjek ne povjeruje! Nakon blistave sezone, 6,9 minuta po utakmici, 1,8 koseva i 1,2 skokova, sa fantasticnim procentom suta od 32,9%, decko se sam nudi reprezentaciji. A svi se sjecamo njegovih izjava od prije par godina.

Tool

pre 18 godina

Decko je mlad i ima prava na greske. Kao i svi ostali. Neko od vas , zestokih kriticara, nikad nije napravio gresku? Ne treba tek tako osudjivati nikoga. Propali talenat sa samo 20 ? Smesno.

SmiljaPfc

pre 18 godina

Mozes da dodjes na pripreme umesto mene, tad mi je ispitni rok. A inace bi trebalo da skupljas snagu za pecanje momce. Posle svega sto si izvaljivao treba da budes presrecan ako upadnes u 40 i odradis neki trening sa ostakima. Lepo rece covek, Krle i Kosta treba da igraju pre tebe, oni su se dokazali tu gde igraju, ti nisi. Ni u hemofarmu nisi bio neke zvezda, vec "veciti talenat".

smelo

pre 18 godina

Darko je buducnost nase kosarke nebi trebali olako da ga se odreknemo!!Darko i Krstic uz dodatak mozda Koste Perovica su igraci koji bi trebali da nose nasu reprezentaciju u narednih 10,15 godina!!Naravno da mu treba pruziti priliku ali je trenutno za njega najrealnija mlada i to bi za njega bila prava prilika da vrati samopouzdanje a za seniore ima vremena!!

rojf

pre 18 godina

Pa nije reprezentacija SCG spala valjda na to da propalim talentima daje nekakve sanse i kredite bez pokrica!
Vrlo je jednostavno, Milicic nije odigrao ni poluvrijeme kosarke ove godine i ni po cemu ne zasluzuje da uopste udje u konkurenciju za mjesto u ekipi, ma ni medju 20!
Ako ga zovnu onda ce mi biti jako zao onih silnih momaka koji cijelu sezonu naporno rade da bi uopste bili primjeceni od vodjstva reprezentacije,a nece uci samo zbog toga sto svaki dan slusamo samo o Milicicu i njegovim dogodovstinama na klupi.

Dragan

pre 18 godina

Ja decko uvideo si napokon da je cast igrati za svoju domovinu ma gde i ma kada ali tek sada kad su te odbacili ameri i treba ti utakmica da malo udjes u formu OK ali pamet u glavu i ne zaboravi da se domovini javlja u svako vreme.
Nisam bas siguran da bi dosao da igras na EP da si standardni u klubu,ali dobro domovina nije zlopamtilo i ona te prima rasirenih ruku.
Pamet u glavu u buducnosti i nikad vise ne reci ne domovini.

Sergio

pre 18 godina

"Jedva čekam. Ne interesuje me stvarno gde je, najvažnije mi je da igram. Svakako je odlično igrati za Srbiju, ne postoji šta bolje. Za Srbiju se sve daje. Za Srbiju da igram, nema veze gde se igra. Želim da igram i uradiću sve što treba, i sad je na njiman da odluče ko će ići, a ko neće". Pa dobro... A da nemas u planu ovog leta da polazes za C kategoriju? Mislim, pre Olimpijade si polagao za kola...

goran (francuska)

pre 18 godina

Sad ce opet da padnu komentari, "ko je on da se nudi reprezentaciji ? Samo Srbija ? A Crna Gora ? Minutazu po kojoj osnovi ? Prepotenko ! promasaj ! nema pojma ! Itd...". Ali, meni se cini da decko pokazuje neverovatnu cvrstinu zahvaljujuci kojoj je izdrzao nesto kroz sta bi mnogi drugi totalno propali. Ima najvece ambicije, sto je odlika celicnog, sampionskog karaktera, i zato ponavljam po ko zna koji put, i ako je tema vec postala dosadna, da ce Darko postati igracina na kojeg ce se svi koji ga danas kritikuju, ponositi. Medjutim, mislim da je sasvim nerealno da zaigra u reprezentaciji nakon prinudne pauze od dve godine i zato sto je radi toga potpuno nedokazan igrac. Ali sledeca sezona bice sasvim sigurno sezona njegove afirmacije u NBA i preporuka za nas drzavni tim. Samo napred Darko !

XFactor

pre 18 godina

Ako tebe zovu u reprezentaciju necemo biti predzadnji nego zadnji. Svi su bolji od Milicica. Miloje, Krle, Drobnjak, Radman, Perovic, Ostioic, Popovic... A rezultat cemo napraviti samo sa Topicem.

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Valjda za Srbiju i Crnu Goru Darko?Koliko god ja volio Srbiju ipak mislim da ne treba izbacivati Crnu Goru svakom prilikom!

Sergio

pre 18 godina

"Jedva čekam. Ne interesuje me stvarno gde je, najvažnije mi je da igram. Svakako je odlično igrati za Srbiju, ne postoji šta bolje. Za Srbiju se sve daje. Za Srbiju da igram, nema veze gde se igra. Želim da igram i uradiću sve što treba, i sad je na njiman da odluče ko će ići, a ko neće". Pa dobro... A da nemas u planu ovog leta da polazes za C kategoriju? Mislim, pre Olimpijade si polagao za kola...

XFactor

pre 18 godina

Ako tebe zovu u reprezentaciju necemo biti predzadnji nego zadnji. Svi su bolji od Milicica. Miloje, Krle, Drobnjak, Radman, Perovic, Ostioic, Popovic... A rezultat cemo napraviti samo sa Topicem.

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Valjda za Srbiju i Crnu Goru Darko?Koliko god ja volio Srbiju ipak mislim da ne treba izbacivati Crnu Goru svakom prilikom!

goran (francuska)

pre 18 godina

Sad ce opet da padnu komentari, "ko je on da se nudi reprezentaciji ? Samo Srbija ? A Crna Gora ? Minutazu po kojoj osnovi ? Prepotenko ! promasaj ! nema pojma ! Itd...". Ali, meni se cini da decko pokazuje neverovatnu cvrstinu zahvaljujuci kojoj je izdrzao nesto kroz sta bi mnogi drugi totalno propali. Ima najvece ambicije, sto je odlika celicnog, sampionskog karaktera, i zato ponavljam po ko zna koji put, i ako je tema vec postala dosadna, da ce Darko postati igracina na kojeg ce se svi koji ga danas kritikuju, ponositi. Medjutim, mislim da je sasvim nerealno da zaigra u reprezentaciji nakon prinudne pauze od dve godine i zato sto je radi toga potpuno nedokazan igrac. Ali sledeca sezona bice sasvim sigurno sezona njegove afirmacije u NBA i preporuka za nas drzavni tim. Samo napred Darko !

Dragan

pre 18 godina

Ja decko uvideo si napokon da je cast igrati za svoju domovinu ma gde i ma kada ali tek sada kad su te odbacili ameri i treba ti utakmica da malo udjes u formu OK ali pamet u glavu i ne zaboravi da se domovini javlja u svako vreme.
Nisam bas siguran da bi dosao da igras na EP da si standardni u klubu,ali dobro domovina nije zlopamtilo i ona te prima rasirenih ruku.
Pamet u glavu u buducnosti i nikad vise ne reci ne domovini.

rojf

pre 18 godina

Pa nije reprezentacija SCG spala valjda na to da propalim talentima daje nekakve sanse i kredite bez pokrica!
Vrlo je jednostavno, Milicic nije odigrao ni poluvrijeme kosarke ove godine i ni po cemu ne zasluzuje da uopste udje u konkurenciju za mjesto u ekipi, ma ni medju 20!
Ako ga zovnu onda ce mi biti jako zao onih silnih momaka koji cijelu sezonu naporno rade da bi uopste bili primjeceni od vodjstva reprezentacije,a nece uci samo zbog toga sto svaki dan slusamo samo o Milicicu i njegovim dogodovstinama na klupi.

smelo

pre 18 godina

Darko je buducnost nase kosarke nebi trebali olako da ga se odreknemo!!Darko i Krstic uz dodatak mozda Koste Perovica su igraci koji bi trebali da nose nasu reprezentaciju u narednih 10,15 godina!!Naravno da mu treba pruziti priliku ali je trenutno za njega najrealnija mlada i to bi za njega bila prava prilika da vrati samopouzdanje a za seniore ima vremena!!

pedja

pre 18 godina

proctihahahohe(aorist)ovaj komentar slatko se nasmejah.ti u reprezentaciju,pa bre bi ja trebao da idem tamo nego ti.decko,ti si preambiciozan i ako zelis nesto da postignes u svom zivotu osim egzistencije moras promeniti klub,jer ko ce tebe u prvu ili drugu petorku kad u konkurenciji imas valase,mekdajsa,kembela i jos nekog nemogu da se setim.Navedimo primer krleta za kojeg garantujem da je u nba 2 puta popularniji od tebe.u svakom slucaju zelim ti sve najlepse ali zaboravi repku bar jos ovu godinu dok se ne pocnes konstantno da igras 10-20 minuta za prosek 7-10 poena e tad si ti za repku.

SmiljaPfc

pre 18 godina

Mozes da dodjes na pripreme umesto mene, tad mi je ispitni rok. A inace bi trebalo da skupljas snagu za pecanje momce. Posle svega sto si izvaljivao treba da budes presrecan ako upadnes u 40 i odradis neki trening sa ostakima. Lepo rece covek, Krle i Kosta treba da igraju pre tebe, oni su se dokazali tu gde igraju, ti nisi. Ni u hemofarmu nisi bio neke zvezda, vec "veciti talenat".

Tool

pre 18 godina

Decko je mlad i ima prava na greske. Kao i svi ostali. Neko od vas , zestokih kriticara, nikad nije napravio gresku? Ne treba tek tako osudjivati nikoga. Propali talenat sa samo 20 ? Smesno.

Srdjan

pre 18 godina

Da covjek ne povjeruje! Nakon blistave sezone, 6,9 minuta po utakmici, 1,8 koseva i 1,2 skokova, sa fantasticnim procentom suta od 32,9%, decko se sam nudi reprezentaciji. A svi se sjecamo njegovih izjava od prije par godina.

johny logan

pre 18 godina

Gorane (Francuska), po tvom komentaru vidi se da nisi odgledao nijednu utakmicu Detroit Pistonsa. Za tvoju informaciju veceg neradnika nisam video. Da mu Leri sansu 5 minuta i umesto da grize protivnike a ovaj namesta frizuricu a pored njega centri prolaze kao pored turskog groblja. Bilo bi stvarno sramota da ga stavi u reprezentaciju. Zbog takvih kao sto je on sve manje ce i zvati igrace iz nase zemlje u NBA.

vladabrada

pre 18 godina

Ni na siri spisak priprema ga ne treba zvati , zasto bi on zauzimao mestu jednom Miletu Ilicu koji ima fenomenalnu sezonu iza sebe i kome bi poziv u siri spisak bio velika satisfakcija za dobar rad i motivacija za dalju karijeru.

Joe

pre 18 godina

Jako je glupo reci da je on propali talenat dok se njegovi vrsnjaci(Luka,Kosta,Miljan Rakic...) jos tretiraju kao talenti, a on je pre 2 godine bio na istom ili visem nivou nego sto su oni sada.Jedan je od najmladjih igraca u NBA. Jos gluplji je komentar da je u Hemofarmu bio veciti talenat.On je tada imao 17 godina! Kao paralela neka posluze Aleksandrov, Labovic, Borovnjak i ko se seca pojedinih Darkovih igara u Hemofarmu ne moze uopste da mu ospori da je tada bio cudo.Uostalom da li se secate nekog igraca koji je sa 17 godina dao 37 poena na jednoj utakmici u Evropi od Kukoca na ovamo. Ono sto stoji je da se decko vise istice izjavama nego igrama, ali niko od nas realno ne zna za sta je on trenutno sposoban.Sudite mu na osnovu licnih simpatija ili antipatija prema njemu. Ja ne verujem da ce on uci u 12, ali bar u 18 da oseti tu atmosferu.Trebace nam u buducnosti.

srbos

pre 18 godina

Ranije je bio pun sebe a sad kad je pogledao bolje promenio je pricu.
Treba videti koliko je spreman i sta moze da ponudi reprezentaciji. Uglavnom mislim da ga treba pozvati...

goran (francsuska)

pre 18 godina

Bez veze sa Milicicem, ali poveznao sa NBA: Rakocevic se ne vraca tamo, na Spanskom radiju Real Madrid je najavio novo veliko, ogromno pojacanje, koje se zove IGOR RAKOCEVIC ! Neopisivo mi je drago sto taj preskromni momak napokon dozivljava postovanje dostojno njegovom kolosalnom talentu i fantasticnim fizickim predispozicijama. Napred Rakoce, neka real postane jos veci uz tebe i ti us njega !

persa

pre 18 godina

Uvek me ovaj Darko razveseli.
Cuva snagu!!!!
Nisu Divac i ostali postali to sto jesu jer su lencarili, vec zato sto su radili i trenirali non-stop. Darko, pitaj Krstica koliko je imao slobodnih dana u ZIVOTU.

beretka

pre 18 godina

prolai talenat??? ljudi, o cemu vi. Ja ne mogu rec da je on brilijantan kosarkas ili slicno, ali ono kroz sta je on prosao je za "kapu dole". Da je neko drugi u NBA i da bukvalno 2 godine nije loptu takao, pitao bi ga ja kako bi se osecao, kako bi se motivisao. Da sam ja njegov slucaj, davno bi se ja odrekao kosarke, a ne dolazio ranije ili ostao duze na treningu. Neki ljudi se povrede na 2 meseca pa vise nikako da nadju formu. Uostalom, nije toliko ni on kriv, vec je jednostavno momak nesrecan, jednostavno ima takvog trenera koji mu daje minute na kasiku, a nece da ga trejduje. Zanimljivo, niko tog skota jos nije kritikovao. Poslednji mec bukvalno 20 min pre kraja se znalo ko ce dobiti, ali tek u poslednja 2 min Milicic je zaigrao.
Uostalom, za ovoga ko je napisao ovu statistiku, isti taj Milicic je prvi put bio u startnoj postavi protiv Atlante u poslednjoj rundi ove godine (pre play off-a) i isti taj klinac, propali talenat je dao 16 poena za nekih 20-ak min.
Ono sto je on govorio o reprezentaciji je stvarno greska, ali treba ipak malo razumeti situaciju i reci, cek o balavcu od 18 god je rec.
Sto se tice same reprezentacije, ja da sam selektor, ja bi ga pozvao na pripreme, i bilo bi ono u fazonu, "dete, igraj". Ako se pokazes da si bolji od Drobnjaka ili Rebrace, u igri si.
Jednostavno, nije da ga branim, ali uvek pogledam malo i onu drugu stranu. Po meni, on ce biti dobar kosarkas, pametan ocigledno nije i treba mu savet, jer i ja da sam otisao sa tim godinama sam u beli svet, kisnuo bi mnogo puta.

Rdzavi

pre 18 godina

U stvari niko od nas nema pojma kako darko igra i koliko je napredovao (da li je?!?) u prethodne 2 godine. Mnogo ozbiljniji igraci od njega ne bi nasli svoje mesto na poziciji centra u detroitu. A i kad covek odigra par poslednjih minuta kada je utakmica vec resena ne moze da se iskaze. Ne sumnjam da ce ljudi iz saveza znati da odaberu najbolji moguci sastav i da ako se Darko nadje u njemu to ce biti opravdano.

John Paxon

pre 18 godina

isti taj DARKO- POBEDNICKI- TOMPUS- MILICIC je odbio da se pojavi na proslim pripremama repke pod izgovorom da se sprema za NBA. taraba.

Talicni Darko

pre 18 godina

Njega treba zvati, pa makar non-stop sedeo na klupi. Decko je nevidjena talija! Pa da nije on dosao u Detroit, znate kad bi oni opet bili prvaci?

filozof

pre 18 godina

Ne bi pomogao ni Hemofarmu protiv Partizana , Kosta bi ga...ma koji Kosta , Kosta je za njega profesor, Samardzinski bi ga progutao, a sta ocekivati od njega na evropskom. Ali posto je veciti talenat ja bi mu dao sansu da skuplja lopte na treningu da stekne kondiciju za narednu sezonu u NBA pa mozda dobije sansu koji sekund vise.HAhaha

delija_lj

pre 18 godina

Haha,u Hemofarmu bio veciti talenat?Sa svojih 17 godina?Normalno da nije briljirao,ali je postizao po 9 poena i oko 4,5 skokova.Milicicu treba samo minutaza da pokaze sta zna,isto kao Krsticu.Krstic je na srecu to dobio,a Milicic kod Browna nije.Nadam se da ce jedan od njih dvojice zameniti sredinu u sledecoj sezoni,pa da Milicic vama pljuvacima konacno pokaze koliko vredi.Glupo je otpisivati nekog sa 20 godina.Sto se tice EP,mislim da bi Milicic ove godine trebao da igra za mlade,a u A timu Rebraca,Krstic,Drobnjak i Tomasevic.

napred PARTIZAN

pre 18 godina

ti decko kao i sto su predlozili da igras za MLADU reprezentaciju posto u A reprezentaciji sigurno nemas i jos nisi zasluzio mesto

Igor

pre 18 godina

Ee kakvi ste vi cangrizavi Srbi bre!!! Jel' znate sta znaci "cangrizavi"? Ch-angrizavi. E pa to ste lepi moji. Lay off the hatorade people, lay off!!!! Svi dobro znamo da cemo se diciti s Darkom a i vec s Krletom u tandemu veoma uskoro. Nemojte biti tipicni klishe Srbi, il' preveliki pesimisti il' ogromni optimijti. Daj bre da se neki balans nadje. Samo napred Darko, izbori se za repku i minutazu.

aaaa

pre 18 godina

hm... mali se previse bio digao pa se sada lagano prizemljio na zemlju! al ipak mu je sad reprezentacija jedini nacin da se dokaze ali ja mislim da nije zasluzio poziv ipak je jaka konkurencija na poziciji centra!

i corava koka

pre 18 godina

Da li je to on izjavio da se stedi za reprezentaciju ili se ja to samo tripujem?:)
Btw, da je imalo pametniji i naravno, da zaista toliko voli Srbiju, vratio bi se u mladu reprezentaciju. Mislim, cova, prvo se dokazi negdje. Mada, vrlo vjerovatno da bi i u toj konkurenciji bio tek prosjecan igrac. Zalosno. Stvarno zalosno. No, krivica je sigurno i na novinarima, koji su ga jos prije dvije godine okovali u zvjezde.

Milena

pre 18 godina

Ja njega ne bih pustila da igra ni u beton ligi.Jednostavno nije zasluzio da igra bilo gde u Srbiji.Eno mu sad Amerika pa nek se razigra tamo.Samo vidim da mu nesto ne ide...haha bas bedak.A sad covek hoce da igra za Srbiju....

sanana

pre 18 godina

Ne znam zasto, ali sve mi se cini da je ova izjava bila namerna od strane Darka,da bi malo napalio svoje "obozavaoce"a sad se sigurno smeska dok cita"razjarene" komentare.U principu ne treba da se mnogo nervira(sto verovatno i nece ) i ako ne igra ove godine za reprezentaciju,njegovo vreme tek dolazi!!!!.Sve najbolje Darko.

Joe

pre 18 godina

btw Darko je za americke novinare izjavio da ce igrati za mladu ako dodje do lock-outa, a ako ne igrace letnju ligu pa odatle na pripreme. Ne znam da li je neko uopste njega kontaktirao za mladu, ali to pokazuje da je za njega ovo leto prelomno za dalju karijeru i ne treba da cudi ta njegova zelja. Verujte doci ce na pripreme pun energije. Ja sam ubedjenja da je on tip coveka koji moze sve kada ima dobru volju, a u suprotnom postaje nepodnosljiv cak i sam sebi.On ima apsolutno sve elemente koji cine vrhunskog igraca osim mentaliteta. I oni koji ga porede sa Perovicem trebali bi da znaju da bi Darko mogao biti od mnogo vece koristi jer ima predispozicije da igra na 3 pozicije u timu, dok je Kosta ogranicen na tu poziciju koja je popunjena jednim ekstra igracem(Krle). I jos samo jedna zabluda koju treba da se oslobodite: Darko jeste dosao na prvi dan priprema prosle godine i to sa polomljenim prstom da pozdravi igrace, zajedno sa Djordjevicem.Ne kazem da nije ispadao kreten, ali trebate biti malo manje strogi prema njemu. To sto ne igra je najmanje njegova krivica, to ce cak i Brown reci.

andro

pre 18 godina

Ljudi, nemoj da ste zlobni. Decko se posipa pepelom, kao sto je i red. Uostalom Radmanovic je pravio mnogo gora sr.... pa mu je to oprosteno. Treba ga pozvati na pripreme, ali treba da bude MNOGOOO dobar na istim da bi usao u krajnji tim. Sem Rebrace, Krstica, Radmanovica i Tomasevica mi nemamo vise igraca na pozicijama centra i krilnog centra koji sigurno ulaze u 12 igraca. Drobnjak je jako los (covek igra lose u najgorem timu u NBA), Cabarkapa promenljiv (ako njega poredimo sa Darkom ne bi mogao da kazem ko je vredniji), Milojevic je prenizak za poziciju koju igra (da me neko ne razume pogresno, ja sam partizanovac), Kosta je jedva dostigao nivo za srpsko-crnogosku i guma ligu a ne za ozbiljna takmicenja, a Ostojic i resto nasih centara su smesni. Posto moramo da vodimo najmanje 5 igraca na pozicijama krilnog centra i centra (posto je Radmanovic krilo-krilni centar, mozda i 6) i posto ce sigurno da bude povreda (svi bi voleli da ih ne bude, ali ...) postoji sansa za Darka da udje u 12 igraca.
Ako je neko zaboravio, mi smo mala zemlja i nemamo bas tako puno talenata kao sto je Darko. On je otisao kao klinac (18 goina) u NBA, bez znanja engleskog, psihicki nezreo i nije cudo da se proveo (za sada) ko bos po trnju. Siguran sam da svako od nas moze da se seti gomile gluposti koju je radio sa 18 godina.
Iskulirajte malo i dajte decku podrsku sad kada mu treba. Pa ako se pokaze vredan toga, imacemo razloga da slavimo ...

Dzoe

pre 18 godina

Na moju veliku zalost Milicic ce biti pozvan da igra za reprezentaciju, a onda kad pocne da igra, da se razvija kao igrac, da "eventualno" bude extra placen kao igrac u NBA.... onda ce da bude ovako: Pa ne mogu ovo leto da igram za reprezentaciju.... povreda!! ...moram da napredujem!! ... deca, zena !!! Iskoristice reprezantaciju a onda pljunuti po njoj !

I posle se cudimo zasto nam ovako ide??!!!

pre 18 godina

Koji smo mi narod!!!
U svetu se ne zvizdi timu kad igra bolje i kad vrati loptu golmanu. Kod nas je to katastrofa (poslednji primer fuca: SCG-Belgija).
U svetu se zna kada se i kako pravi pritisak na sudije i sta to znaci imati domaci teren. Kod nas to ni treneri, ni igraci, pa ni navijaci ne znaju (poslednji primer juce rukomet SCG-Makedonija, kada su sudije sudile vise u korist gostiju).
I hiljade je drugih primera kada mi pokazujemo koliko toga ne znamo i ponosimo se time. Na zalost, komentari na ovom sajtu su najcesce tipa „jesam li ja reko da ce biti to i to“ ili „uzeo sam na kladionici...“. A kada treba makar i uzaludno ukazati nekom poverenje i podrzati ga, tu nas nigde nema.
Trebalo bi da nas je sve sramota!!!

Djenka

pre 18 godina

E sto bi ja voleo da sedim na klupi za 10 milki, i da se zakitim prstenom o kome sanjaju Barkli, Meloun i Pejton. A snagu bi cuvao samo tako, za bazen posle utakmice ili za vecernu masazu:)) Slazem se da decko treba da cuva snagu za reprezentaciju, neka ga jos jedno 4-5 godina, neka se bas odmori pa ce da bude snazan kad zatreba:))

Predrag Cvetkovic

pre 18 godina

Momak ima malo godina a mnogo para. Nije ni prvi ni poslednji koji je zbog toga uzleteo.
Zasluzio je sansu i razumevanje, pa ako iskoristi priliku, neka igra u Beogradu.
Nisu svi imali Divca da ih savetuje. Zato je Krle bio u prednosti.

milan

pre 18 godina

darko samo ti treniraj i budi uveren da ce i tvojih 5 minuta doci a kada dodju siguran sam da ces pokazati ko je u stvari DARKO MILICIC POZDRAV !!!!!!

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Da li je moguce da ovoliko pakosti izlazi iz usta mog naroda, pa jos i onog njegovog ucenijeg dela koji navraca na stranice B92. Ne razumem ovoliku mrznju prema Darku. Pa nije vas bre bombardobvao 1999!

Bekias

pre 18 godina

Evo i ja cu sebi da dopustim i dam komentar na ovu vest nemogu da se sudrzim a da ne prokomentarisem ,jer kada nije imalo ko da igra mali je polaga oza auto nedostajalo je motivacije a sada kao cuva snagu za srbiju ma dajte molim vas pa cime je on to zasluzio poziv u reprezentaciju i ko mu daje za pravo da sebe tu stavlja nije dovoljno da ode u nba i da mu je mest ozagarantovano u reprezentaciji a on sebe ubraja u njoj pa znate li koliko je on daleko od KRLEta mnogo veoma mnogo kao C.Z od partizana on sada nema mesta ni u buducnosti da igra a kamoli u nasoj reprezentaciji pa zato ja ga nevidim ni na sirem spisku , e sada ce sigurno biti komentara na ovu moju izjavu ali szvako ima pravo na svoje viidjenje a moje je tako.

Nikola

pre 18 godina

Ma ne treba ga zvati. Imamo toliko igraca da posle onoga sto je "onda" uradio nema nikakve sumnje da je visak (tj nikad ni nije bio deo). Trebalo bi mu zabraniti da igra za reprezentaciju!

Simon

pre 18 godina

Ajde mali, sredi se i zaigraj kako znas.
Dosta je bilo prica, polaganja voznje, biranja automobila... Mora malo i da se zaigra za reprezentaciju, samo pazi, da se ne lazemo, dosta se od tebe ocekuje. Glavu gore i cepaj.

KOSTA

pre 18 godina

PAZI SAMO KOLIKO ODVRATNO PUNO ZLOBNIH KOMENTARA. JEL BI STE UBILI DECKA DA MOZETE? KAKAV SMO MI TO NAROD? JEDVA DOCEKAMO DA PLJUJEMO JEDAN DRUGOGA. NEVEROVATNO! SAMO DA VIDIM KOLIKO VAS CE ZA PAR GODINA DA SE KUNE U DARKA?

Sergio

pre 18 godina

"Jedva čekam. Ne interesuje me stvarno gde je, najvažnije mi je da igram. Svakako je odlično igrati za Srbiju, ne postoji šta bolje. Za Srbiju se sve daje. Za Srbiju da igram, nema veze gde se igra. Želim da igram i uradiću sve što treba, i sad je na njiman da odluče ko će ići, a ko neće". Pa dobro... A da nemas u planu ovog leta da polazes za C kategoriju? Mislim, pre Olimpijade si polagao za kola...

XFactor

pre 18 godina

Ako tebe zovu u reprezentaciju necemo biti predzadnji nego zadnji. Svi su bolji od Milicica. Miloje, Krle, Drobnjak, Radman, Perovic, Ostioic, Popovic... A rezultat cemo napraviti samo sa Topicem.

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Valjda za Srbiju i Crnu Goru Darko?Koliko god ja volio Srbiju ipak mislim da ne treba izbacivati Crnu Goru svakom prilikom!

goran (francuska)

pre 18 godina

Sad ce opet da padnu komentari, "ko je on da se nudi reprezentaciji ? Samo Srbija ? A Crna Gora ? Minutazu po kojoj osnovi ? Prepotenko ! promasaj ! nema pojma ! Itd...". Ali, meni se cini da decko pokazuje neverovatnu cvrstinu zahvaljujuci kojoj je izdrzao nesto kroz sta bi mnogi drugi totalno propali. Ima najvece ambicije, sto je odlika celicnog, sampionskog karaktera, i zato ponavljam po ko zna koji put, i ako je tema vec postala dosadna, da ce Darko postati igracina na kojeg ce se svi koji ga danas kritikuju, ponositi. Medjutim, mislim da je sasvim nerealno da zaigra u reprezentaciji nakon prinudne pauze od dve godine i zato sto je radi toga potpuno nedokazan igrac. Ali sledeca sezona bice sasvim sigurno sezona njegove afirmacije u NBA i preporuka za nas drzavni tim. Samo napred Darko !

Dragan

pre 18 godina

Ja decko uvideo si napokon da je cast igrati za svoju domovinu ma gde i ma kada ali tek sada kad su te odbacili ameri i treba ti utakmica da malo udjes u formu OK ali pamet u glavu i ne zaboravi da se domovini javlja u svako vreme.
Nisam bas siguran da bi dosao da igras na EP da si standardni u klubu,ali dobro domovina nije zlopamtilo i ona te prima rasirenih ruku.
Pamet u glavu u buducnosti i nikad vise ne reci ne domovini.

rojf

pre 18 godina

Pa nije reprezentacija SCG spala valjda na to da propalim talentima daje nekakve sanse i kredite bez pokrica!
Vrlo je jednostavno, Milicic nije odigrao ni poluvrijeme kosarke ove godine i ni po cemu ne zasluzuje da uopste udje u konkurenciju za mjesto u ekipi, ma ni medju 20!
Ako ga zovnu onda ce mi biti jako zao onih silnih momaka koji cijelu sezonu naporno rade da bi uopste bili primjeceni od vodjstva reprezentacije,a nece uci samo zbog toga sto svaki dan slusamo samo o Milicicu i njegovim dogodovstinama na klupi.

smelo

pre 18 godina

Darko je buducnost nase kosarke nebi trebali olako da ga se odreknemo!!Darko i Krstic uz dodatak mozda Koste Perovica su igraci koji bi trebali da nose nasu reprezentaciju u narednih 10,15 godina!!Naravno da mu treba pruziti priliku ali je trenutno za njega najrealnija mlada i to bi za njega bila prava prilika da vrati samopouzdanje a za seniore ima vremena!!

pedja

pre 18 godina

proctihahahohe(aorist)ovaj komentar slatko se nasmejah.ti u reprezentaciju,pa bre bi ja trebao da idem tamo nego ti.decko,ti si preambiciozan i ako zelis nesto da postignes u svom zivotu osim egzistencije moras promeniti klub,jer ko ce tebe u prvu ili drugu petorku kad u konkurenciji imas valase,mekdajsa,kembela i jos nekog nemogu da se setim.Navedimo primer krleta za kojeg garantujem da je u nba 2 puta popularniji od tebe.u svakom slucaju zelim ti sve najlepse ali zaboravi repku bar jos ovu godinu dok se ne pocnes konstantno da igras 10-20 minuta za prosek 7-10 poena e tad si ti za repku.

SmiljaPfc

pre 18 godina

Mozes da dodjes na pripreme umesto mene, tad mi je ispitni rok. A inace bi trebalo da skupljas snagu za pecanje momce. Posle svega sto si izvaljivao treba da budes presrecan ako upadnes u 40 i odradis neki trening sa ostakima. Lepo rece covek, Krle i Kosta treba da igraju pre tebe, oni su se dokazali tu gde igraju, ti nisi. Ni u hemofarmu nisi bio neke zvezda, vec "veciti talenat".

Tool

pre 18 godina

Decko je mlad i ima prava na greske. Kao i svi ostali. Neko od vas , zestokih kriticara, nikad nije napravio gresku? Ne treba tek tako osudjivati nikoga. Propali talenat sa samo 20 ? Smesno.

Srdjan

pre 18 godina

Da covjek ne povjeruje! Nakon blistave sezone, 6,9 minuta po utakmici, 1,8 koseva i 1,2 skokova, sa fantasticnim procentom suta od 32,9%, decko se sam nudi reprezentaciji. A svi se sjecamo njegovih izjava od prije par godina.

johny logan

pre 18 godina

Gorane (Francuska), po tvom komentaru vidi se da nisi odgledao nijednu utakmicu Detroit Pistonsa. Za tvoju informaciju veceg neradnika nisam video. Da mu Leri sansu 5 minuta i umesto da grize protivnike a ovaj namesta frizuricu a pored njega centri prolaze kao pored turskog groblja. Bilo bi stvarno sramota da ga stavi u reprezentaciju. Zbog takvih kao sto je on sve manje ce i zvati igrace iz nase zemlje u NBA.

vladabrada

pre 18 godina

Ni na siri spisak priprema ga ne treba zvati , zasto bi on zauzimao mestu jednom Miletu Ilicu koji ima fenomenalnu sezonu iza sebe i kome bi poziv u siri spisak bio velika satisfakcija za dobar rad i motivacija za dalju karijeru.

Joe

pre 18 godina

Jako je glupo reci da je on propali talenat dok se njegovi vrsnjaci(Luka,Kosta,Miljan Rakic...) jos tretiraju kao talenti, a on je pre 2 godine bio na istom ili visem nivou nego sto su oni sada.Jedan je od najmladjih igraca u NBA. Jos gluplji je komentar da je u Hemofarmu bio veciti talenat.On je tada imao 17 godina! Kao paralela neka posluze Aleksandrov, Labovic, Borovnjak i ko se seca pojedinih Darkovih igara u Hemofarmu ne moze uopste da mu ospori da je tada bio cudo.Uostalom da li se secate nekog igraca koji je sa 17 godina dao 37 poena na jednoj utakmici u Evropi od Kukoca na ovamo. Ono sto stoji je da se decko vise istice izjavama nego igrama, ali niko od nas realno ne zna za sta je on trenutno sposoban.Sudite mu na osnovu licnih simpatija ili antipatija prema njemu. Ja ne verujem da ce on uci u 12, ali bar u 18 da oseti tu atmosferu.Trebace nam u buducnosti.

srbos

pre 18 godina

Ranije je bio pun sebe a sad kad je pogledao bolje promenio je pricu.
Treba videti koliko je spreman i sta moze da ponudi reprezentaciji. Uglavnom mislim da ga treba pozvati...

goran (francsuska)

pre 18 godina

Bez veze sa Milicicem, ali poveznao sa NBA: Rakocevic se ne vraca tamo, na Spanskom radiju Real Madrid je najavio novo veliko, ogromno pojacanje, koje se zove IGOR RAKOCEVIC ! Neopisivo mi je drago sto taj preskromni momak napokon dozivljava postovanje dostojno njegovom kolosalnom talentu i fantasticnim fizickim predispozicijama. Napred Rakoce, neka real postane jos veci uz tebe i ti us njega !

persa

pre 18 godina

Uvek me ovaj Darko razveseli.
Cuva snagu!!!!
Nisu Divac i ostali postali to sto jesu jer su lencarili, vec zato sto su radili i trenirali non-stop. Darko, pitaj Krstica koliko je imao slobodnih dana u ZIVOTU.

beretka

pre 18 godina

prolai talenat??? ljudi, o cemu vi. Ja ne mogu rec da je on brilijantan kosarkas ili slicno, ali ono kroz sta je on prosao je za "kapu dole". Da je neko drugi u NBA i da bukvalno 2 godine nije loptu takao, pitao bi ga ja kako bi se osecao, kako bi se motivisao. Da sam ja njegov slucaj, davno bi se ja odrekao kosarke, a ne dolazio ranije ili ostao duze na treningu. Neki ljudi se povrede na 2 meseca pa vise nikako da nadju formu. Uostalom, nije toliko ni on kriv, vec je jednostavno momak nesrecan, jednostavno ima takvog trenera koji mu daje minute na kasiku, a nece da ga trejduje. Zanimljivo, niko tog skota jos nije kritikovao. Poslednji mec bukvalno 20 min pre kraja se znalo ko ce dobiti, ali tek u poslednja 2 min Milicic je zaigrao.
Uostalom, za ovoga ko je napisao ovu statistiku, isti taj Milicic je prvi put bio u startnoj postavi protiv Atlante u poslednjoj rundi ove godine (pre play off-a) i isti taj klinac, propali talenat je dao 16 poena za nekih 20-ak min.
Ono sto je on govorio o reprezentaciji je stvarno greska, ali treba ipak malo razumeti situaciju i reci, cek o balavcu od 18 god je rec.
Sto se tice same reprezentacije, ja da sam selektor, ja bi ga pozvao na pripreme, i bilo bi ono u fazonu, "dete, igraj". Ako se pokazes da si bolji od Drobnjaka ili Rebrace, u igri si.
Jednostavno, nije da ga branim, ali uvek pogledam malo i onu drugu stranu. Po meni, on ce biti dobar kosarkas, pametan ocigledno nije i treba mu savet, jer i ja da sam otisao sa tim godinama sam u beli svet, kisnuo bi mnogo puta.

Rdzavi

pre 18 godina

U stvari niko od nas nema pojma kako darko igra i koliko je napredovao (da li je?!?) u prethodne 2 godine. Mnogo ozbiljniji igraci od njega ne bi nasli svoje mesto na poziciji centra u detroitu. A i kad covek odigra par poslednjih minuta kada je utakmica vec resena ne moze da se iskaze. Ne sumnjam da ce ljudi iz saveza znati da odaberu najbolji moguci sastav i da ako se Darko nadje u njemu to ce biti opravdano.

John Paxon

pre 18 godina

isti taj DARKO- POBEDNICKI- TOMPUS- MILICIC je odbio da se pojavi na proslim pripremama repke pod izgovorom da se sprema za NBA. taraba.

Talicni Darko

pre 18 godina

Njega treba zvati, pa makar non-stop sedeo na klupi. Decko je nevidjena talija! Pa da nije on dosao u Detroit, znate kad bi oni opet bili prvaci?

filozof

pre 18 godina

Ne bi pomogao ni Hemofarmu protiv Partizana , Kosta bi ga...ma koji Kosta , Kosta je za njega profesor, Samardzinski bi ga progutao, a sta ocekivati od njega na evropskom. Ali posto je veciti talenat ja bi mu dao sansu da skuplja lopte na treningu da stekne kondiciju za narednu sezonu u NBA pa mozda dobije sansu koji sekund vise.HAhaha

delija_lj

pre 18 godina

Haha,u Hemofarmu bio veciti talenat?Sa svojih 17 godina?Normalno da nije briljirao,ali je postizao po 9 poena i oko 4,5 skokova.Milicicu treba samo minutaza da pokaze sta zna,isto kao Krsticu.Krstic je na srecu to dobio,a Milicic kod Browna nije.Nadam se da ce jedan od njih dvojice zameniti sredinu u sledecoj sezoni,pa da Milicic vama pljuvacima konacno pokaze koliko vredi.Glupo je otpisivati nekog sa 20 godina.Sto se tice EP,mislim da bi Milicic ove godine trebao da igra za mlade,a u A timu Rebraca,Krstic,Drobnjak i Tomasevic.

napred PARTIZAN

pre 18 godina

ti decko kao i sto su predlozili da igras za MLADU reprezentaciju posto u A reprezentaciji sigurno nemas i jos nisi zasluzio mesto

Igor

pre 18 godina

Ee kakvi ste vi cangrizavi Srbi bre!!! Jel' znate sta znaci "cangrizavi"? Ch-angrizavi. E pa to ste lepi moji. Lay off the hatorade people, lay off!!!! Svi dobro znamo da cemo se diciti s Darkom a i vec s Krletom u tandemu veoma uskoro. Nemojte biti tipicni klishe Srbi, il' preveliki pesimisti il' ogromni optimijti. Daj bre da se neki balans nadje. Samo napred Darko, izbori se za repku i minutazu.

aaaa

pre 18 godina

hm... mali se previse bio digao pa se sada lagano prizemljio na zemlju! al ipak mu je sad reprezentacija jedini nacin da se dokaze ali ja mislim da nije zasluzio poziv ipak je jaka konkurencija na poziciji centra!

i corava koka

pre 18 godina

Da li je to on izjavio da se stedi za reprezentaciju ili se ja to samo tripujem?:)
Btw, da je imalo pametniji i naravno, da zaista toliko voli Srbiju, vratio bi se u mladu reprezentaciju. Mislim, cova, prvo se dokazi negdje. Mada, vrlo vjerovatno da bi i u toj konkurenciji bio tek prosjecan igrac. Zalosno. Stvarno zalosno. No, krivica je sigurno i na novinarima, koji su ga jos prije dvije godine okovali u zvjezde.

Milena

pre 18 godina

Ja njega ne bih pustila da igra ni u beton ligi.Jednostavno nije zasluzio da igra bilo gde u Srbiji.Eno mu sad Amerika pa nek se razigra tamo.Samo vidim da mu nesto ne ide...haha bas bedak.A sad covek hoce da igra za Srbiju....

sanana

pre 18 godina

Ne znam zasto, ali sve mi se cini da je ova izjava bila namerna od strane Darka,da bi malo napalio svoje "obozavaoce"a sad se sigurno smeska dok cita"razjarene" komentare.U principu ne treba da se mnogo nervira(sto verovatno i nece ) i ako ne igra ove godine za reprezentaciju,njegovo vreme tek dolazi!!!!.Sve najbolje Darko.

Joe

pre 18 godina

btw Darko je za americke novinare izjavio da ce igrati za mladu ako dodje do lock-outa, a ako ne igrace letnju ligu pa odatle na pripreme. Ne znam da li je neko uopste njega kontaktirao za mladu, ali to pokazuje da je za njega ovo leto prelomno za dalju karijeru i ne treba da cudi ta njegova zelja. Verujte doci ce na pripreme pun energije. Ja sam ubedjenja da je on tip coveka koji moze sve kada ima dobru volju, a u suprotnom postaje nepodnosljiv cak i sam sebi.On ima apsolutno sve elemente koji cine vrhunskog igraca osim mentaliteta. I oni koji ga porede sa Perovicem trebali bi da znaju da bi Darko mogao biti od mnogo vece koristi jer ima predispozicije da igra na 3 pozicije u timu, dok je Kosta ogranicen na tu poziciju koja je popunjena jednim ekstra igracem(Krle). I jos samo jedna zabluda koju treba da se oslobodite: Darko jeste dosao na prvi dan priprema prosle godine i to sa polomljenim prstom da pozdravi igrace, zajedno sa Djordjevicem.Ne kazem da nije ispadao kreten, ali trebate biti malo manje strogi prema njemu. To sto ne igra je najmanje njegova krivica, to ce cak i Brown reci.

andro

pre 18 godina

Ljudi, nemoj da ste zlobni. Decko se posipa pepelom, kao sto je i red. Uostalom Radmanovic je pravio mnogo gora sr.... pa mu je to oprosteno. Treba ga pozvati na pripreme, ali treba da bude MNOGOOO dobar na istim da bi usao u krajnji tim. Sem Rebrace, Krstica, Radmanovica i Tomasevica mi nemamo vise igraca na pozicijama centra i krilnog centra koji sigurno ulaze u 12 igraca. Drobnjak je jako los (covek igra lose u najgorem timu u NBA), Cabarkapa promenljiv (ako njega poredimo sa Darkom ne bi mogao da kazem ko je vredniji), Milojevic je prenizak za poziciju koju igra (da me neko ne razume pogresno, ja sam partizanovac), Kosta je jedva dostigao nivo za srpsko-crnogosku i guma ligu a ne za ozbiljna takmicenja, a Ostojic i resto nasih centara su smesni. Posto moramo da vodimo najmanje 5 igraca na pozicijama krilnog centra i centra (posto je Radmanovic krilo-krilni centar, mozda i 6) i posto ce sigurno da bude povreda (svi bi voleli da ih ne bude, ali ...) postoji sansa za Darka da udje u 12 igraca.
Ako je neko zaboravio, mi smo mala zemlja i nemamo bas tako puno talenata kao sto je Darko. On je otisao kao klinac (18 goina) u NBA, bez znanja engleskog, psihicki nezreo i nije cudo da se proveo (za sada) ko bos po trnju. Siguran sam da svako od nas moze da se seti gomile gluposti koju je radio sa 18 godina.
Iskulirajte malo i dajte decku podrsku sad kada mu treba. Pa ako se pokaze vredan toga, imacemo razloga da slavimo ...

Dzoe

pre 18 godina

Na moju veliku zalost Milicic ce biti pozvan da igra za reprezentaciju, a onda kad pocne da igra, da se razvija kao igrac, da "eventualno" bude extra placen kao igrac u NBA.... onda ce da bude ovako: Pa ne mogu ovo leto da igram za reprezentaciju.... povreda!! ...moram da napredujem!! ... deca, zena !!! Iskoristice reprezantaciju a onda pljunuti po njoj !

I posle se cudimo zasto nam ovako ide??!!!

pre 18 godina

Koji smo mi narod!!!
U svetu se ne zvizdi timu kad igra bolje i kad vrati loptu golmanu. Kod nas je to katastrofa (poslednji primer fuca: SCG-Belgija).
U svetu se zna kada se i kako pravi pritisak na sudije i sta to znaci imati domaci teren. Kod nas to ni treneri, ni igraci, pa ni navijaci ne znaju (poslednji primer juce rukomet SCG-Makedonija, kada su sudije sudile vise u korist gostiju).
I hiljade je drugih primera kada mi pokazujemo koliko toga ne znamo i ponosimo se time. Na zalost, komentari na ovom sajtu su najcesce tipa „jesam li ja reko da ce biti to i to“ ili „uzeo sam na kladionici...“. A kada treba makar i uzaludno ukazati nekom poverenje i podrzati ga, tu nas nigde nema.
Trebalo bi da nas je sve sramota!!!

Djenka

pre 18 godina

E sto bi ja voleo da sedim na klupi za 10 milki, i da se zakitim prstenom o kome sanjaju Barkli, Meloun i Pejton. A snagu bi cuvao samo tako, za bazen posle utakmice ili za vecernu masazu:)) Slazem se da decko treba da cuva snagu za reprezentaciju, neka ga jos jedno 4-5 godina, neka se bas odmori pa ce da bude snazan kad zatreba:))

Predrag Cvetkovic

pre 18 godina

Momak ima malo godina a mnogo para. Nije ni prvi ni poslednji koji je zbog toga uzleteo.
Zasluzio je sansu i razumevanje, pa ako iskoristi priliku, neka igra u Beogradu.
Nisu svi imali Divca da ih savetuje. Zato je Krle bio u prednosti.

milan

pre 18 godina

darko samo ti treniraj i budi uveren da ce i tvojih 5 minuta doci a kada dodju siguran sam da ces pokazati ko je u stvari DARKO MILICIC POZDRAV !!!!!!

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Da li je moguce da ovoliko pakosti izlazi iz usta mog naroda, pa jos i onog njegovog ucenijeg dela koji navraca na stranice B92. Ne razumem ovoliku mrznju prema Darku. Pa nije vas bre bombardobvao 1999!

Bekias

pre 18 godina

Evo i ja cu sebi da dopustim i dam komentar na ovu vest nemogu da se sudrzim a da ne prokomentarisem ,jer kada nije imalo ko da igra mali je polaga oza auto nedostajalo je motivacije a sada kao cuva snagu za srbiju ma dajte molim vas pa cime je on to zasluzio poziv u reprezentaciju i ko mu daje za pravo da sebe tu stavlja nije dovoljno da ode u nba i da mu je mest ozagarantovano u reprezentaciji a on sebe ubraja u njoj pa znate li koliko je on daleko od KRLEta mnogo veoma mnogo kao C.Z od partizana on sada nema mesta ni u buducnosti da igra a kamoli u nasoj reprezentaciji pa zato ja ga nevidim ni na sirem spisku , e sada ce sigurno biti komentara na ovu moju izjavu ali szvako ima pravo na svoje viidjenje a moje je tako.

Nikola

pre 18 godina

Ma ne treba ga zvati. Imamo toliko igraca da posle onoga sto je "onda" uradio nema nikakve sumnje da je visak (tj nikad ni nije bio deo). Trebalo bi mu zabraniti da igra za reprezentaciju!

Simon

pre 18 godina

Ajde mali, sredi se i zaigraj kako znas.
Dosta je bilo prica, polaganja voznje, biranja automobila... Mora malo i da se zaigra za reprezentaciju, samo pazi, da se ne lazemo, dosta se od tebe ocekuje. Glavu gore i cepaj.

KOSTA

pre 18 godina

PAZI SAMO KOLIKO ODVRATNO PUNO ZLOBNIH KOMENTARA. JEL BI STE UBILI DECKA DA MOZETE? KAKAV SMO MI TO NAROD? JEDVA DOCEKAMO DA PLJUJEMO JEDAN DRUGOGA. NEVEROVATNO! SAMO DA VIDIM KOLIKO VAS CE ZA PAR GODINA DA SE KUNE U DARKA?