Sreda, 10.06.2020.

22:30

Partizan na skeneru B92.net: Pavlović doktorirao sa trakom, Sadika će sanjati čuvari

Izvor: SS

Partizan na skeneru B92.net: Pavloviæ doktorirao sa trakom, Sadika æe sanjati èuvari IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.
(sgdp, 10. jun 2020 22:44)
Apsolutno je jasno kako Zvezda osvaja titule, samo treba pogledati utakmice protiv "malih" klubova. Sviranje nepostojećih faulova u zoni slobodnih udaraca, nepostojeći penali, isključenja protivnika...sudije bukvalno osakate sve male klubove protiv Zvezde, dok se nekim drugim sredstvima zavašava takođe dobara deo utakmica, setimo se kako je Terzić pretio igračima OFK kada su na poluvremenu vodili 2:0 protiv Zvezde, zar dalje treba komentarisati? Sve dok je SNS na vlasti, šanse nema da neko drugi bude prvak u fudbalu, jer političari koji su instalirani u upravu FKP ne smeju u neće da "talasaju" previše, pokupe neke mrvice sa stola i ćute...A šta tek reći za javno poklanjanje dresa Kapetanu Draganu, osuđenom za ratne zločine...mi kao nacija imamo problem usvakoj sferi društva, a fudbal je samo jedno od ogledala stanja u kome se nalazimo (sprega politike, mafije i privrednog kriminala).

Futre

pre 3 godine

Partizan je bolji tim od Zvezde. E, sad, odbrane i jednog i drugog tima jednako su užasne, ne zna se ko je gori. Pavlović nema pojma, provlači se na sudije koje ne smeju ništa da mu sviraju, dok u Evropi uvek biva jedan od najgorih na terenu. Tuga je srpski fudbal. I sramota.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

@ oposum

Ко Спартаку, ТСЦ-у, Напретку, Младости брани да победи Црвену Звезду? Питање је тако боље формулисано.

Тарми Рићми

pre 3 godine

Највећи успех Звезде је у томе што смо партизан натерали да славе улазак у финале купа као да су освојили титулу. Доказ о величини клубова.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Ko vam brani da pobedite Spartak, TSC, Napredak, Mladost, itd, itd? Zvezda? U tim utakmicama ste izgubili prvenstvo! Liga se osvaja u malim utakmicama, ne u derbijima! Vi ste dokat tome!
(Oposum, divna životinjica, 10. jun 2020 23:27)

Ne brani nama niko da pobedimo Spartak, TSC, Napredak itd. ali brani njima da pobede vas, ako možeš da shvatiš poentu što čisto sumnjam. Tako se osvaja pingpong liga, vi ste dokaz tome.

Del Piero#10

pre 3 godine

Kako ono rekoše ovde neki navijači komšinice, "mali Pavlović je prevara od igrača"? Dečko stavio u džep Boaćija i kompaniju, koji će se, ako budu imali sreće, kao slepi putnici prošvercovati u tom džepu do Monte Karla.

miško

pre 3 godine

Pa što nije dobio crveni karton, posle datog gola sledio je prekid, valjanje grobara, matorih posebno, Stojke, Ostojić ukrali bar 15' baklje još toliko i sve da bi "spasili sezonu". Spasavali je tako svaki put. Nama je cilj LŠ, tamo bar imaš korektno sudjenje a o meleonima i da ne pričam.

zvekete

pre 3 godine

@Oposum
Kralju, nikako da skapiras. Nismo mi masine da bijemo sve redom, pogotovo ne posle evropskih utakmica gde se pre svega fizicki a onda i emotivno istrosis toliko da je jednostavno tesko igrati domacu utakmicu nakon toga. Tu je problem. Sto vi jednostavno ne smete da izgubite domace utakmice (sem derbija). Pogledaj skor zvezde poslednje tri sezoneu nasem prvenstvu. Toga ni u Severnoj Koreji nema.

resistance

pre 3 godine

Ja već godinama u svojim komemtarima pišem da Partizan ima bolji i kvalitetniji sastav, bolje individualce, da samo zahvaljujući neviđenoj institucinalnoj i finansiskoj pomoći, medijskoj propagandi i pomoći sudija Zvezda "dominira". Ta "dominacija" obično padne u vodu na derbiju i tako je to u poslednje vreme, a to vreme baš traje. Naravno, opet čitamo da nije Partizan "kriv" što je pobedio opet, već je "ponovo Zvezda igrala očajno". Pa kako se ne desi da tako "loše odigra protiv Radničkog, Mladosti, Vojvodine..? Zvezda već godinama ne igra, nema igru, već gro svojih pobeda je posledica što prijatelsko-revijalnih utakmica sa svojim filijalama, što penalima(obično pri rezultatu 0:0). Ona kao državni Nacionalni projekat MORA da bude prva i to nam je jasno, ali svima nama koji imamo elementarno znanje o fudbalu je više nego jasno da je Partizan bolji u svim segmentima, osim u pomoći države, sudija, medija i ono najbitnije: Partizan igra takmičarske utakmive u prvenstvu, bori se za svaki bod, dok sa druge strane Zvezda igra unapred dobijene mečeve na načine opisane u mom komentaru, pa otud nema igru za razliku od Partizana. Verujte mi da, kad bi se Zvezda borila za svaki bod na isti način kao i Partizan, ne bi Partizan pa skoro olako dobijao svaki derbi poslednjih nekoliko godina. Mediji koji aboliraju i brane Zvezdu tobože lošom igrom i time devalviraju Partizan, zapravo čine medveđu uslugu Zvezdi!!!

miško

pre 3 godine

Ako je Pavlović fudbaler onda je Belodedić tramvaj. Rukama, nogama glavom, udara čim god stigne, dezorjentisan, kao Stojke, Smiljanić, Šćekić. Ima li dopig kontrole kod nas.

Luiz

pre 3 godine

Decko je rupa. Odbrana mu se raspada. Glumi Nestu, istrcava, ostavlja kratere iza, lose se pozicionira. Taj ako zaigra standardno u Monaku ja prestajem da pratim fudbal
(Milan, 09. jun 2020 13:29)

Ovaj da da gol? Budi bog s tobom dete...pa ti gol nisi dao ni na treningu a sutra bi najvecem klubu na Balkanu,ne ide.Pre bih rekao da ces dati autogol ili da ces kiksnuti za gol Zvezde,nego ovo drugo jer si jedan od najvecih kiksara u nasoj ligi.
(Realno, 09. jun 2020 13:30)


Dva komentara komsija o Strahinji Pavlovicu. Komedija

Berberin

pre 3 godine

Jako lijep clanak ali, drzim, ipak nepristrasan. Pavlovic je tako dominirao da sam ostao u ubjedjenju da su bar zadnju cetvrtinu igraci Zvezde izbjegavali kontakte sa njim koje su em gubili, em bi skoro i svaki put fizicki nagrabusili u kontakt igri. Kako su se odbijali od njega u duelu, izgledalo je kao da tinejdzeri igraju protiv odraslih. Na stranu "fizika", stvarno je nadrastao ovo takmicenje. Sadik je vazda imao potencijal, a sada je i prestao nerezonski da igra solo. Da li je poslao Degeneka po burek, ili samo po novine, ostace jedna od misterija Vecitih Derbija. Svakako je bila nezaboravna akcija kod gola. Sava kao neki berberin u selu, sta god da musterija pozeli od frizura- opet bude osisana na nularicu.

Radoslav

pre 3 godine

Pavlovic doktorirao glumu. u 87.minutu ga niko nije pipnuo, legao da se valja..sramota. Ostojic isto tako. O Stojkovicu ne vredi vise pricati, ali da je utakmica bila regularna, on ne bi ni prvo poluvreme zavrsio. Treba da vas sve bude sramota, a ne da slavite pobedu.
(StojkeStojko, 10. jun 2020 22:38) Uvek objektuvni zvezdasi....Za 54godine zivota nisam video onako grub i bezibrazan start i guranje s obe ruke kao veceras od strane Gobeljica.Jos se i gurao posle...Da je pravde iole jos tad bi ste ostali sa 10 igraca i ne bi ni centar vise presli pa se ovo sa Stojkovicem ne bi ni desilo al bitno je da si ti nesto napisao...

Dzoni-1970-

pre 3 godine

Ma sta ce Pavlovic u reprezentaciji, tu je Milunovic, Degenek ili ko vec... Pavlovicu ni ne moraju pozivom da dizu cenu, sam je on podigao vec...

zvekete

pre 3 godine

Dali ce se precednik smilovati i lustiti ekipe iz dingdong lige da se takmicarski nadmecu za mezimicom rezima? Jedino tako mozemo da pricamo o postenim titulama. Do tada..

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Čestitke Partizanu od mene velikog zvezdaša. Da, bili ste bolji večeras, ali ne toliko ekstra dobri koliko smo mi očajni. Ovakvu Zvezdu poput večerašnje može da dobije i mnogo lošiji klub od Partizana. Tako da, ne uljujkujte se mnogo ovom pobedom, mi smo kršine bez ozbiljnog igrača u timu, tako da ne bi me iznenadilo da vas Vojvodina pobedi u finalu, zaista Lalatović je sastavio dobar kolektiv, gledao ja danas prenos sa Banovog brda, sredio je Brđane očas posla, odučio ih od fudbala svojom postavom, onog Tedića kog je Mančester Siti kupio pa pozajmio Čuki Lale je potpuno zatvorio, nije mu dao da mrdne. Prema tome, taj vaš Sadik za Zvezdu očito jeste dobar, ali koliko nedelju dana pre toga u Surdulici nije protiv Radnika uspeo ništa da uradi, prema tome ne uljujkujte se mnogo, ova pobeda ne govori da ste dobar ekstra tim već da smo mi očaj. Ali od nas eto ako vam je za utehu bolji ste trenutno! Čestitke!

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.
(sgdp, 10. jun 2020 22:44)

Ko vam brani da pobedite Spartak, TSC, Napredak, Mladost, itd, itd? Zvezda? U tim utakmicama ste izgubili prvenstvo! Liga se osvaja u malim utakmicama, ne u derbijima! Vi ste dokat tome!

Arthas

pre 3 godine

Derbi je za promenu bio dosta dinamcniji i bolji nego prethodnih desetak, mislim da je Stojkovic trebao crveni mada nisu hteli da prikazu da li je poslednji igrac odbrane ali dobro, svaka cast zasluzeno idete dalje i pokazali ste da ove sezone imate primetno bolji tim na prakticno svim pozicijama sem golmana. Jedino sto bih na vasem mestu najurio mokrom krpom onog Markovica, oba derbija sto sam ga gledao izgleda kao da je na splavu a ne fudbalskom terenu

Goran Loznica

pre 3 godine

Sve to ali onaj čist crveni karton što nam nisu dali kada je stojković kao zadnji igrač zaradio čist crveni je rešilo utakmicu u našu korist

StojkeStojko

pre 3 godine

Pavlovic doktorirao glumu. u 87.minutu ga niko nije pipnuo, legao da se valja..sramota. Ostojic isto tako. O Stojkovicu ne vredi vise pricati, ali da je utakmica bila regularna, on ne bi ni prvo poluvreme zavrsio. Treba da vas sve bude sramota, a ne da slavite pobedu.

nenad strasni

pre 3 godine

Sve to ali onaj čist crveni karton što nam nisu dali kada je stojković kao zadnji igrač zaradio čist crveni je rešilo utakmicu u našu korist
(Goran Loznica, 10. jun
Majstore pogledaj snimak , Stojkovic nije bio zadnji !! Imas na ovim stranicama b92 situaciju !

sgdp

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.

Goran Loznica

pre 3 godine

Partizan je mnogo kvalitetniji tim u zadnjih par godina.Nažalost to na terenu gde je borba za titulu NE SME da pokaže jer fudbal je deo srpske politike...

Blue moon 2070

pre 3 godine

Pavlovic cista 10-ka, Sadika cela sezona od sjaja do ocaja danas odlican Degenek ima da ga sanja, Natko moze bolje i pored gola, jedino Markec po mom mišljenju nije bio na nivou. NAPRED PARTIZAN!!!!

sgdp

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.

Goran Loznica

pre 3 godine

Partizan je mnogo kvalitetniji tim u zadnjih par godina.Nažalost to na terenu gde je borba za titulu NE SME da pokaže jer fudbal je deo srpske politike...

Blue moon 2070

pre 3 godine

Pavlovic cista 10-ka, Sadika cela sezona od sjaja do ocaja danas odlican Degenek ima da ga sanja, Natko moze bolje i pored gola, jedino Markec po mom mišljenju nije bio na nivou. NAPRED PARTIZAN!!!!

Berberin

pre 3 godine

Jako lijep clanak ali, drzim, ipak nepristrasan. Pavlovic je tako dominirao da sam ostao u ubjedjenju da su bar zadnju cetvrtinu igraci Zvezde izbjegavali kontakte sa njim koje su em gubili, em bi skoro i svaki put fizicki nagrabusili u kontakt igri. Kako su se odbijali od njega u duelu, izgledalo je kao da tinejdzeri igraju protiv odraslih. Na stranu "fizika", stvarno je nadrastao ovo takmicenje. Sadik je vazda imao potencijal, a sada je i prestao nerezonski da igra solo. Da li je poslao Degeneka po burek, ili samo po novine, ostace jedna od misterija Vecitih Derbija. Svakako je bila nezaboravna akcija kod gola. Sava kao neki berberin u selu, sta god da musterija pozeli od frizura- opet bude osisana na nularicu.

Radoslav

pre 3 godine

Pavlovic doktorirao glumu. u 87.minutu ga niko nije pipnuo, legao da se valja..sramota. Ostojic isto tako. O Stojkovicu ne vredi vise pricati, ali da je utakmica bila regularna, on ne bi ni prvo poluvreme zavrsio. Treba da vas sve bude sramota, a ne da slavite pobedu.
(StojkeStojko, 10. jun 2020 22:38) Uvek objektuvni zvezdasi....Za 54godine zivota nisam video onako grub i bezibrazan start i guranje s obe ruke kao veceras od strane Gobeljica.Jos se i gurao posle...Da je pravde iole jos tad bi ste ostali sa 10 igraca i ne bi ni centar vise presli pa se ovo sa Stojkovicem ne bi ni desilo al bitno je da si ti nesto napisao...

zvekete

pre 3 godine

Dali ce se precednik smilovati i lustiti ekipe iz dingdong lige da se takmicarski nadmecu za mezimicom rezima? Jedino tako mozemo da pricamo o postenim titulama. Do tada..

Luiz

pre 3 godine

Decko je rupa. Odbrana mu se raspada. Glumi Nestu, istrcava, ostavlja kratere iza, lose se pozicionira. Taj ako zaigra standardno u Monaku ja prestajem da pratim fudbal
(Milan, 09. jun 2020 13:29)

Ovaj da da gol? Budi bog s tobom dete...pa ti gol nisi dao ni na treningu a sutra bi najvecem klubu na Balkanu,ne ide.Pre bih rekao da ces dati autogol ili da ces kiksnuti za gol Zvezde,nego ovo drugo jer si jedan od najvecih kiksara u nasoj ligi.
(Realno, 09. jun 2020 13:30)


Dva komentara komsija o Strahinji Pavlovicu. Komedija

Dzoni-1970-

pre 3 godine

Ma sta ce Pavlovic u reprezentaciji, tu je Milunovic, Degenek ili ko vec... Pavlovicu ni ne moraju pozivom da dizu cenu, sam je on podigao vec...

nenad strasni

pre 3 godine

Sve to ali onaj čist crveni karton što nam nisu dali kada je stojković kao zadnji igrač zaradio čist crveni je rešilo utakmicu u našu korist
(Goran Loznica, 10. jun
Majstore pogledaj snimak , Stojkovic nije bio zadnji !! Imas na ovim stranicama b92 situaciju !

Arthas

pre 3 godine

Derbi je za promenu bio dosta dinamcniji i bolji nego prethodnih desetak, mislim da je Stojkovic trebao crveni mada nisu hteli da prikazu da li je poslednji igrac odbrane ali dobro, svaka cast zasluzeno idete dalje i pokazali ste da ove sezone imate primetno bolji tim na prakticno svim pozicijama sem golmana. Jedino sto bih na vasem mestu najurio mokrom krpom onog Markovica, oba derbija sto sam ga gledao izgleda kao da je na splavu a ne fudbalskom terenu

resistance

pre 3 godine

Ja već godinama u svojim komemtarima pišem da Partizan ima bolji i kvalitetniji sastav, bolje individualce, da samo zahvaljujući neviđenoj institucinalnoj i finansiskoj pomoći, medijskoj propagandi i pomoći sudija Zvezda "dominira". Ta "dominacija" obično padne u vodu na derbiju i tako je to u poslednje vreme, a to vreme baš traje. Naravno, opet čitamo da nije Partizan "kriv" što je pobedio opet, već je "ponovo Zvezda igrala očajno". Pa kako se ne desi da tako "loše odigra protiv Radničkog, Mladosti, Vojvodine..? Zvezda već godinama ne igra, nema igru, već gro svojih pobeda je posledica što prijatelsko-revijalnih utakmica sa svojim filijalama, što penalima(obično pri rezultatu 0:0). Ona kao državni Nacionalni projekat MORA da bude prva i to nam je jasno, ali svima nama koji imamo elementarno znanje o fudbalu je više nego jasno da je Partizan bolji u svim segmentima, osim u pomoći države, sudija, medija i ono najbitnije: Partizan igra takmičarske utakmive u prvenstvu, bori se za svaki bod, dok sa druge strane Zvezda igra unapred dobijene mečeve na načine opisane u mom komentaru, pa otud nema igru za razliku od Partizana. Verujte mi da, kad bi se Zvezda borila za svaki bod na isti način kao i Partizan, ne bi Partizan pa skoro olako dobijao svaki derbi poslednjih nekoliko godina. Mediji koji aboliraju i brane Zvezdu tobože lošom igrom i time devalviraju Partizan, zapravo čine medveđu uslugu Zvezdi!!!

Kum Žoržo

pre 3 godine

Ko vam brani da pobedite Spartak, TSC, Napredak, Mladost, itd, itd? Zvezda? U tim utakmicama ste izgubili prvenstvo! Liga se osvaja u malim utakmicama, ne u derbijima! Vi ste dokat tome!
(Oposum, divna životinjica, 10. jun 2020 23:27)

Ne brani nama niko da pobedimo Spartak, TSC, Napredak itd. ali brani njima da pobede vas, ako možeš da shvatiš poentu što čisto sumnjam. Tako se osvaja pingpong liga, vi ste dokaz tome.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Čestitke Partizanu od mene velikog zvezdaša. Da, bili ste bolji večeras, ali ne toliko ekstra dobri koliko smo mi očajni. Ovakvu Zvezdu poput večerašnje može da dobije i mnogo lošiji klub od Partizana. Tako da, ne uljujkujte se mnogo ovom pobedom, mi smo kršine bez ozbiljnog igrača u timu, tako da ne bi me iznenadilo da vas Vojvodina pobedi u finalu, zaista Lalatović je sastavio dobar kolektiv, gledao ja danas prenos sa Banovog brda, sredio je Brđane očas posla, odučio ih od fudbala svojom postavom, onog Tedića kog je Mančester Siti kupio pa pozajmio Čuki Lale je potpuno zatvorio, nije mu dao da mrdne. Prema tome, taj vaš Sadik za Zvezdu očito jeste dobar, ali koliko nedelju dana pre toga u Surdulici nije protiv Radnika uspeo ništa da uradi, prema tome ne uljujkujte se mnogo, ova pobeda ne govori da ste dobar ekstra tim već da smo mi očaj. Ali od nas eto ako vam je za utehu bolji ste trenutno! Čestitke!

zvekete

pre 3 godine

@Oposum
Kralju, nikako da skapiras. Nismo mi masine da bijemo sve redom, pogotovo ne posle evropskih utakmica gde se pre svega fizicki a onda i emotivno istrosis toliko da je jednostavno tesko igrati domacu utakmicu nakon toga. Tu je problem. Sto vi jednostavno ne smete da izgubite domace utakmice (sem derbija). Pogledaj skor zvezde poslednje tri sezoneu nasem prvenstvu. Toga ni u Severnoj Koreji nema.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.
(sgdp, 10. jun 2020 22:44)

Ko vam brani da pobedite Spartak, TSC, Napredak, Mladost, itd, itd? Zvezda? U tim utakmicama ste izgubili prvenstvo! Liga se osvaja u malim utakmicama, ne u derbijima! Vi ste dokat tome!

Del Piero#10

pre 3 godine

Kako ono rekoše ovde neki navijači komšinice, "mali Pavlović je prevara od igrača"? Dečko stavio u džep Boaćija i kompaniju, koji će se, ako budu imali sreće, kao slepi putnici prošvercovati u tom džepu do Monte Karla.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

@ oposum

Ко Спартаку, ТСЦ-у, Напретку, Младости брани да победи Црвену Звезду? Питање је тако боље формулисано.

StojkeStojko

pre 3 godine

Pavlovic doktorirao glumu. u 87.minutu ga niko nije pipnuo, legao da se valja..sramota. Ostojic isto tako. O Stojkovicu ne vredi vise pricati, ali da je utakmica bila regularna, on ne bi ni prvo poluvreme zavrsio. Treba da vas sve bude sramota, a ne da slavite pobedu.

Goran Loznica

pre 3 godine

Sve to ali onaj čist crveni karton što nam nisu dali kada je stojković kao zadnji igrač zaradio čist crveni je rešilo utakmicu u našu korist

Igor

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.
(sgdp, 10. jun 2020 22:44)
Apsolutno je jasno kako Zvezda osvaja titule, samo treba pogledati utakmice protiv "malih" klubova. Sviranje nepostojećih faulova u zoni slobodnih udaraca, nepostojeći penali, isključenja protivnika...sudije bukvalno osakate sve male klubove protiv Zvezde, dok se nekim drugim sredstvima zavašava takođe dobara deo utakmica, setimo se kako je Terzić pretio igračima OFK kada su na poluvremenu vodili 2:0 protiv Zvezde, zar dalje treba komentarisati? Sve dok je SNS na vlasti, šanse nema da neko drugi bude prvak u fudbalu, jer političari koji su instalirani u upravu FKP ne smeju u neće da "talasaju" previše, pokupe neke mrvice sa stola i ćute...A šta tek reći za javno poklanjanje dresa Kapetanu Draganu, osuđenom za ratne zločine...mi kao nacija imamo problem usvakoj sferi društva, a fudbal je samo jedno od ogledala stanja u kome se nalazimo (sprega politike, mafije i privrednog kriminala).

Тарми Рићми

pre 3 godine

Највећи успех Звезде је у томе што смо партизан натерали да славе улазак у финале купа као да су освојили титулу. Доказ о величини клубова.

Futre

pre 3 godine

Partizan je bolji tim od Zvezde. E, sad, odbrane i jednog i drugog tima jednako su užasne, ne zna se ko je gori. Pavlović nema pojma, provlači se na sudije koje ne smeju ništa da mu sviraju, dok u Evropi uvek biva jedan od najgorih na terenu. Tuga je srpski fudbal. I sramota.

miško

pre 3 godine

Pa što nije dobio crveni karton, posle datog gola sledio je prekid, valjanje grobara, matorih posebno, Stojke, Ostojić ukrali bar 15' baklje još toliko i sve da bi "spasili sezonu". Spasavali je tako svaki put. Nama je cilj LŠ, tamo bar imaš korektno sudjenje a o meleonima i da ne pričam.

miško

pre 3 godine

Ako je Pavlović fudbaler onda je Belodedić tramvaj. Rukama, nogama glavom, udara čim god stigne, dezorjentisan, kao Stojke, Smiljanić, Šćekić. Ima li dopig kontrole kod nas.

StojkeStojko

pre 3 godine

Pavlovic doktorirao glumu. u 87.minutu ga niko nije pipnuo, legao da se valja..sramota. Ostojic isto tako. O Stojkovicu ne vredi vise pricati, ali da je utakmica bila regularna, on ne bi ni prvo poluvreme zavrsio. Treba da vas sve bude sramota, a ne da slavite pobedu.

Goran Loznica

pre 3 godine

Sve to ali onaj čist crveni karton što nam nisu dali kada je stojković kao zadnji igrač zaradio čist crveni je rešilo utakmicu u našu korist

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.
(sgdp, 10. jun 2020 22:44)

Ko vam brani da pobedite Spartak, TSC, Napredak, Mladost, itd, itd? Zvezda? U tim utakmicama ste izgubili prvenstvo! Liga se osvaja u malim utakmicama, ne u derbijima! Vi ste dokat tome!

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Čestitke Partizanu od mene velikog zvezdaša. Da, bili ste bolji večeras, ali ne toliko ekstra dobri koliko smo mi očajni. Ovakvu Zvezdu poput večerašnje može da dobije i mnogo lošiji klub od Partizana. Tako da, ne uljujkujte se mnogo ovom pobedom, mi smo kršine bez ozbiljnog igrača u timu, tako da ne bi me iznenadilo da vas Vojvodina pobedi u finalu, zaista Lalatović je sastavio dobar kolektiv, gledao ja danas prenos sa Banovog brda, sredio je Brđane očas posla, odučio ih od fudbala svojom postavom, onog Tedića kog je Mančester Siti kupio pa pozajmio Čuki Lale je potpuno zatvorio, nije mu dao da mrdne. Prema tome, taj vaš Sadik za Zvezdu očito jeste dobar, ali koliko nedelju dana pre toga u Surdulici nije protiv Radnika uspeo ništa da uradi, prema tome ne uljujkujte se mnogo, ova pobeda ne govori da ste dobar ekstra tim već da smo mi očaj. Ali od nas eto ako vam je za utehu bolji ste trenutno! Čestitke!

Goran Loznica

pre 3 godine

Partizan je mnogo kvalitetniji tim u zadnjih par godina.Nažalost to na terenu gde je borba za titulu NE SME da pokaže jer fudbal je deo srpske politike...

sgdp

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.

miško

pre 3 godine

Ako je Pavlović fudbaler onda je Belodedić tramvaj. Rukama, nogama glavom, udara čim god stigne, dezorjentisan, kao Stojke, Smiljanić, Šćekić. Ima li dopig kontrole kod nas.

Futre

pre 3 godine

Partizan je bolji tim od Zvezde. E, sad, odbrane i jednog i drugog tima jednako su užasne, ne zna se ko je gori. Pavlović nema pojma, provlači se na sudije koje ne smeju ništa da mu sviraju, dok u Evropi uvek biva jedan od najgorih na terenu. Tuga je srpski fudbal. I sramota.

miško

pre 3 godine

Pa što nije dobio crveni karton, posle datog gola sledio je prekid, valjanje grobara, matorih posebno, Stojke, Ostojić ukrali bar 15' baklje još toliko i sve da bi "spasili sezonu". Spasavali je tako svaki put. Nama je cilj LŠ, tamo bar imaš korektno sudjenje a o meleonima i da ne pričam.

Тарми Рићми

pre 3 godine

Највећи успех Звезде је у томе што смо партизан натерали да славе улазак у финале купа као да су освојили титулу. Доказ о величини клубова.

Radoslav

pre 3 godine

Pavlovic doktorirao glumu. u 87.minutu ga niko nije pipnuo, legao da se valja..sramota. Ostojic isto tako. O Stojkovicu ne vredi vise pricati, ali da je utakmica bila regularna, on ne bi ni prvo poluvreme zavrsio. Treba da vas sve bude sramota, a ne da slavite pobedu.
(StojkeStojko, 10. jun 2020 22:38) Uvek objektuvni zvezdasi....Za 54godine zivota nisam video onako grub i bezibrazan start i guranje s obe ruke kao veceras od strane Gobeljica.Jos se i gurao posle...Da je pravde iole jos tad bi ste ostali sa 10 igraca i ne bi ni centar vise presli pa se ovo sa Stojkovicem ne bi ni desilo al bitno je da si ti nesto napisao...

Blue moon 2070

pre 3 godine

Pavlovic cista 10-ka, Sadika cela sezona od sjaja do ocaja danas odlican Degenek ima da ga sanja, Natko moze bolje i pored gola, jedino Markec po mom mišljenju nije bio na nivou. NAPRED PARTIZAN!!!!

Arthas

pre 3 godine

Derbi je za promenu bio dosta dinamcniji i bolji nego prethodnih desetak, mislim da je Stojkovic trebao crveni mada nisu hteli da prikazu da li je poslednji igrac odbrane ali dobro, svaka cast zasluzeno idete dalje i pokazali ste da ove sezone imate primetno bolji tim na prakticno svim pozicijama sem golmana. Jedino sto bih na vasem mestu najurio mokrom krpom onog Markovica, oba derbija sto sam ga gledao izgleda kao da je na splavu a ne fudbalskom terenu

zvekete

pre 3 godine

Dali ce se precednik smilovati i lustiti ekipe iz dingdong lige da se takmicarski nadmecu za mezimicom rezima? Jedino tako mozemo da pricamo o postenim titulama. Do tada..

Dzoni-1970-

pre 3 godine

Ma sta ce Pavlovic u reprezentaciji, tu je Milunovic, Degenek ili ko vec... Pavlovicu ni ne moraju pozivom da dizu cenu, sam je on podigao vec...

Luiz

pre 3 godine

Decko je rupa. Odbrana mu se raspada. Glumi Nestu, istrcava, ostavlja kratere iza, lose se pozicionira. Taj ako zaigra standardno u Monaku ja prestajem da pratim fudbal
(Milan, 09. jun 2020 13:29)

Ovaj da da gol? Budi bog s tobom dete...pa ti gol nisi dao ni na treningu a sutra bi najvecem klubu na Balkanu,ne ide.Pre bih rekao da ces dati autogol ili da ces kiksnuti za gol Zvezde,nego ovo drugo jer si jedan od najvecih kiksara u nasoj ligi.
(Realno, 09. jun 2020 13:30)


Dva komentara komsija o Strahinji Pavlovicu. Komedija

nenad strasni

pre 3 godine

Sve to ali onaj čist crveni karton što nam nisu dali kada je stojković kao zadnji igrač zaradio čist crveni je rešilo utakmicu u našu korist
(Goran Loznica, 10. jun
Majstore pogledaj snimak , Stojkovic nije bio zadnji !! Imas na ovim stranicama b92 situaciju !

Berberin

pre 3 godine

Jako lijep clanak ali, drzim, ipak nepristrasan. Pavlovic je tako dominirao da sam ostao u ubjedjenju da su bar zadnju cetvrtinu igraci Zvezde izbjegavali kontakte sa njim koje su em gubili, em bi skoro i svaki put fizicki nagrabusili u kontakt igri. Kako su se odbijali od njega u duelu, izgledalo je kao da tinejdzeri igraju protiv odraslih. Na stranu "fizika", stvarno je nadrastao ovo takmicenje. Sadik je vazda imao potencijal, a sada je i prestao nerezonski da igra solo. Da li je poslao Degeneka po burek, ili samo po novine, ostace jedna od misterija Vecitih Derbija. Svakako je bila nezaboravna akcija kod gola. Sava kao neki berberin u selu, sta god da musterija pozeli od frizura- opet bude osisana na nularicu.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Ko vam brani da pobedite Spartak, TSC, Napredak, Mladost, itd, itd? Zvezda? U tim utakmicama ste izgubili prvenstvo! Liga se osvaja u malim utakmicama, ne u derbijima! Vi ste dokat tome!
(Oposum, divna životinjica, 10. jun 2020 23:27)

Ne brani nama niko da pobedimo Spartak, TSC, Napredak itd. ali brani njima da pobede vas, ako možeš da shvatiš poentu što čisto sumnjam. Tako se osvaja pingpong liga, vi ste dokaz tome.

resistance

pre 3 godine

Ja već godinama u svojim komemtarima pišem da Partizan ima bolji i kvalitetniji sastav, bolje individualce, da samo zahvaljujući neviđenoj institucinalnoj i finansiskoj pomoći, medijskoj propagandi i pomoći sudija Zvezda "dominira". Ta "dominacija" obično padne u vodu na derbiju i tako je to u poslednje vreme, a to vreme baš traje. Naravno, opet čitamo da nije Partizan "kriv" što je pobedio opet, već je "ponovo Zvezda igrala očajno". Pa kako se ne desi da tako "loše odigra protiv Radničkog, Mladosti, Vojvodine..? Zvezda već godinama ne igra, nema igru, već gro svojih pobeda je posledica što prijatelsko-revijalnih utakmica sa svojim filijalama, što penalima(obično pri rezultatu 0:0). Ona kao državni Nacionalni projekat MORA da bude prva i to nam je jasno, ali svima nama koji imamo elementarno znanje o fudbalu je više nego jasno da je Partizan bolji u svim segmentima, osim u pomoći države, sudija, medija i ono najbitnije: Partizan igra takmičarske utakmive u prvenstvu, bori se za svaki bod, dok sa druge strane Zvezda igra unapred dobijene mečeve na načine opisane u mom komentaru, pa otud nema igru za razliku od Partizana. Verujte mi da, kad bi se Zvezda borila za svaki bod na isti način kao i Partizan, ne bi Partizan pa skoro olako dobijao svaki derbi poslednjih nekoliko godina. Mediji koji aboliraju i brane Zvezdu tobože lošom igrom i time devalviraju Partizan, zapravo čine medveđu uslugu Zvezdi!!!

zvekete

pre 3 godine

@Oposum
Kralju, nikako da skapiras. Nismo mi masine da bijemo sve redom, pogotovo ne posle evropskih utakmica gde se pre svega fizicki a onda i emotivno istrosis toliko da je jednostavno tesko igrati domacu utakmicu nakon toga. Tu je problem. Sto vi jednostavno ne smete da izgubite domace utakmice (sem derbija). Pogledaj skor zvezde poslednje tri sezoneu nasem prvenstvu. Toga ni u Severnoj Koreji nema.

Del Piero#10

pre 3 godine

Kako ono rekoše ovde neki navijači komšinice, "mali Pavlović je prevara od igrača"? Dečko stavio u džep Boaćija i kompaniju, koji će se, ako budu imali sreće, kao slepi putnici prošvercovati u tom džepu do Monte Karla.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

@ oposum

Ко Спартаку, ТСЦ-у, Напретку, Младости брани да победи Црвену Звезду? Питање је тако боље формулисано.

Igor

pre 3 godine

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.
(sgdp, 10. jun 2020 22:44)
Apsolutno je jasno kako Zvezda osvaja titule, samo treba pogledati utakmice protiv "malih" klubova. Sviranje nepostojećih faulova u zoni slobodnih udaraca, nepostojeći penali, isključenja protivnika...sudije bukvalno osakate sve male klubove protiv Zvezde, dok se nekim drugim sredstvima zavašava takođe dobara deo utakmica, setimo se kako je Terzić pretio igračima OFK kada su na poluvremenu vodili 2:0 protiv Zvezde, zar dalje treba komentarisati? Sve dok je SNS na vlasti, šanse nema da neko drugi bude prvak u fudbalu, jer političari koji su instalirani u upravu FKP ne smeju u neće da "talasaju" previše, pokupe neke mrvice sa stola i ćute...A šta tek reći za javno poklanjanje dresa Kapetanu Draganu, osuđenom za ratne zločine...mi kao nacija imamo problem usvakoj sferi društva, a fudbal je samo jedno od ogledala stanja u kome se nalazimo (sprega politike, mafije i privrednog kriminala).