Subota, 06.06.2020.

08:05

"Prava odluka Partizana – Evrokup će biti slabiji, a Zvezda jača"

Duško Vujošević je u izjavi za Partizanovu klupsku televiziju prokomentarisao odluku crno-belih da i sledeće sezone učestvuje u Evrokupu.

Izvor: SS

"Prava odluka Partizana – Evrokup æe biti slabiji, a Zvezda jaèa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

198 Komentari

Sortiraj po:

tito-čaušesku,sloba-ilijesku,zvezda-steaua

pre 3 godine

(laza, 6. jun 2020 15:35)

Partizan je osvojio Evroligu.Te godine je Fiba osnovala Evroligu umesto KEŠ.Kasnije ona prelazi u ruke Uleba,koji se osniva (ako se ne varam) baš te sezone kad je Partizan osvojio Evroligu.
Dakle,Kup Evropskih Šampiona su osvajali Bosna,Cibona i Jugoplastika/Pop84,a Partizan Evroligu!

rajko

pre 3 godine

@mladići borovi,devojke jele
U sezoni 1970/71 Partizan je u ligi od 12 timova osvojio 10. mesto (iza bili Oriolik iz Slavonskog Broda i Željezničar iz Karlovca) tako da nije ispao iz lige.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

U sezoni 1970/71 Partizan je u ligi od 12 timova osvojio 10. mesto (iza bili Oriolik iz Slavonskog Broda i Željezničar iz Karlovca) tako da nije ispao iz lige.
(rajko, 6. jun 2020 18:10)




:)))))
važi, ko sam ja da ne verujem da je u svetu vjesnikovih svedoka to i bilo tako!

u realnom svetu, u tadašnjoj prvoj košarkaškoj ligi sfrj, tog proleća te godine ispa(da)la su 3 poslednjeplasirana kluba, a kk partizaи je bio jedan od njih.

video si kk partizaи na listi timova koji su prvu ligu igrali i na jesen te godine, i kao i svaki vjesnikov svedok, brže-bolje zaključio da su ispadala samo dva kluba, ali, bre, pa nema ih mnogo, samo 12, kako nisi primetio da su i oriolik i željezničar takođe tu, možda bi ti nešto i bilo sumnjivo?
pomoć prijatelja - letnja liga...

Hover ghost

pre 3 godine

Apelujem na drzavu da osnuje fondaciju za lecenje velikog dela populacije od trauma izazvanih delima gospodina Duska Vujosevica.
Stvar je krajnje ozbiljna i nece se resiti guranjem pod tepih,a u prilog tome govori podatak da frustracije ne popustaju iako doticni vec godinama ne obitava i radi u Srbiji.Pokusaj izlecenja teranjem doticnog i trofeji kluba iz Zeleznika koji se lazno predstavlja kao Zvezda nisu urodili plodom tako da je vreme za konkretne mere.Za kraj apel redakciji da u manjoj meri prenosi vesti vezane za gospodina Vujosevica i po mogucstvu njegove izjave objavljuje bez fotografije zarad dusevnog mira obolele populacije,hvala unapred i sve najbolje.

sasa the red baron

pre 3 godine

Ah evo ga Dulue,dajos jednom objasni zasto se nije uspelo,i kako je zbog tog ne uspeha,sve bolje.
KKP stavrno misli da je favorit za osvajanje EK,ali istina je da KKP nije niu top 3 timova za osvajanje..
I do godine,bice stvari mnogo jasnije..

Will Mosley

pre 3 godine

Naša Srbija ,zemlja košarke, osvojila evropsko 2001, svetsko 2002 a vi divanite o našim klubovima .... Pametnom dovoljno !
(Kari, 06. jun 2020 16:09)

A ko je stvorio kosarkase koji su postigli te uspehe? Srpski klubovi, pre svih Partizan, originalni FMP i nekadasnji Hemofarm.

pravnik

pre 3 godine

Znamo mi stariji kako su doktorirali mladi komunisti sa partijskom knjizicom. On ti je jedan od njih koji je pljackaskom privatizacijom oteo fabriku radnicima i postao kapitalista, gazda Coki.
(Sada znas, 06. jun 2020 15:47

Dr. Čović je bio prof. na Mašinskom. Taj fakultet ne može na vezu ili partijsku knjižicu. Samo položiti termodinamiku kod čuvenog prof. Saljnikova je pola fakilteta. On nije ništa oteo već je id male metalske radionice napravio pristojnu fabriku. Radionica je imala desetak radnika

laza

pre 3 godine

Fk Crvena Zvezda je bila prvak Evrope tako sto je osvojila KUP Šampiona.
Kk. Partizan je bio prvak Evrope tako sto je osvojio KUP Šampiona. Naslednik Kupa Šampiona u fudbalu je liga šampiona i to je takmičenje pod Eufa i jedno i drugo.
Partizan je osvojio KUP Šampiona pod Fiba. Fiba je 2000 prodala prava Ulebu i nastala je Evro liga koja nije pod Fiba. Evro Liga nema veze sa Kupom Šampiona i Partizan nije osvojio Evro Ligu. Partizan je bio PRVAK EVROPE ali nije osvojio EL. Zvezdino ime je na peharu Lige Šampiona zato sto je to isto takmičenje kao KUP Šampiona. Partizanovo ime nije na peharu Evro Lige zato sto ona nije naslednik Kupa Šampiona. Jednostavna stvar!

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ovaj što piše o ispadanju Partizana iz prve lige neka napiše koje godine je to bilo ili neka prekine sa pisanjem dezinformacija.
(rajko, 6. jun 2020 12:59)




:)))))
1971.

ne ustručavaj se, pitaj sve što te zanima, nije mi teško da pomognem.

Sada znas

pre 3 godine

Nije dr mr, nego doktor masinstva - doktorirao je na izuzetno zahtevnom fakultetu Beogradskog univerziteta - jednom od retkih fakulteta istog koji je priznat svuda u svetu od Amerike do Nemacke - i gde doktora nauka u jednoj deceniji mozes da nabrojis na prste jedne ruke.

Dok Dulo nije uspeo ni trogodisnju srednju da zavrsi.
(One night in May, 6. jun 2020 14:41) # Link komentara

Znamo mi stariji kako su doktorirali mladi komunisti sa partijskom knjizicom. On ti je jedan od njih koji je pljackaskom privatizacijom oteo fabriku radnicima i postao kapitalista, gazda Coki.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Pa ti nesto cesto postajes razdrazljiv, narocito kad je vest o Vujosevicu ili Partizanu.
(Will Mosley, 6. jun 2020 12:33)




:)))))
vesti o partizanu - ne!
naprotiv, mnogo puta sam istakao da me veselite kako vi vjesnikovi svedoci tako i kompletna jugoslavenska športska udruga!

takođe, objasnio sam i zbog čega je dulo krajnje iritantan - jer je neopevani duduk koji ne ume da artikuliše ni najobičniju prostoproširenu rečenicu, a ne samo da se, kao i svaki duduk, primio na basnu, da basnu, da je hiperinteligentan nego je u nju i sam poverovao.
naravno, skorojevićka fascinacija skupim slikama i knjigama u dobrom povezu, a bez ikakvog predznanja i umeća relevantne komparativnosti - očekivana je, i samo podcrtava i patetičnost i enormne proporcije tragikomične karikaturalnosti.


na kraju, poljubac vesni, a pozdrav i tebi striptizeta i svim vjesnikovim svedocima obožavaocima!!!

Dete iz sume

pre 3 godine

Vujosevic je rekao suvu istinu. Sad sto se to nekome ne svidja...Sto se Evrolige tice, u nekoj buducnosti, ne ocekujte nijedan klub sa ovim prostora. Jos par sezona ce Evrokup imati prolaz, a kada za tri sezone isteknu ugovori 11 povlascenih klubova, potpuno ce zatvoriti ligu. Realno potpuno nebitno za nas. Evroliga donosi samo gubitke, jedini prihodi su od publike, posto klub od TV prava dobija svega 200.000 godisnje sto je mizerija, a nijedan klub sa ovih prostora u dogledno vreme ne bi imao sansu ne da je osvoji nego da uopste primirise F4. Nas mnogo veci problem jeste razvoj mladih igraca. Pogledajte Zvezdu i Partizan. U Zvezdi Davidovac i Dobric sa svojih 24-5-6 godina, jasno je da nisu reprezentativni kalibar. U Partizan jos djene-djene. Jaramaz i Trifunovic ce verovatno postati clanovi reprezentacije. I to je to. Znaci iz jedina dva ozbiljna kluba svega dva potencijalna reprezentativca. Jasno je da jurenje za rezultatima iziskuje dovodjenje gomile stranaca, gde ispastaju nasi mladi igraci i ukoliko brzo nesto ne promenimo nasa kosarka ce biti u corsokaku. Ponovicu ono sto sam vec deset puta rekao. Evroliga unistava evropsku kosarku, a mlitava FIBA nema sanse da joj se odupre. Mladi Evropljani brze bolje idu u NBA, dolaze nam drugorazredni Ameri, kvalitet evropske kosarke je iz sezonu u sezonu sve gori i gori i to je trend koji se nece promeniti. Jos kad ubace Engleze, koje kosarka interesuje, ono, nimalo, eto totalne sizofrenije.

pravnik

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).

Jesmo, i to pobedom nad Joventutom u Istanbulu, a vi niste osvojili LS jer je osnovana 1992. godine, jedan od prvih osvajaca LS pod tim imenom je Marsej koji je bio sampion 1993. godine.
(Will Mosley, 06. jun 2020 12:32)

Jumko neznalico. ULEB EL je osnovana 2000 - te. A ko je napisao da je Zvezda u fudbalu osvojila LŠ. Osvojila KEŠ a sledeće sezone 91/92 napravljen pilot projekat LŠ od dve grupe. Zvezda u Sofiji izgubila odlučujući meč za finale a u grupi bila ispred Anderlehta i PAO

Sendvicar

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:03)

Samo kad je vasa legenda dr mr olicenje dobrote i pravednosti...

Will Mosley

pre 3 godine

Mirno panteri kad izgovarate ime Generala. Taj vam je ugasio klub i naterao da navijate za ILR/FMP/zvezdu
(Salaso, 06. jun 2020 12:54)

I opet ce.

Aleksandar

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04)

Pogledaj na sajtu Evrolige ko je bio šampion 1992. godine! Zašto bi Evroliga svrtstavala Partizan u redove osvajača ako ne priznaju taj uspeh?? Drugo, kup šampiona je prestao da postoji '91-ve, a novi format pod nazivom Evroliga je počeo '92. godine i Partizan je prvi osvajač u tom novom formatu.
Nego, ne brukaj se ubuduće, ispadaš pglu.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Koliki budžet? Ti kao grobar sve znaš. Budžet medju tri najmanja u EL. A papiri kažu da ste dobili više od Zvezde. Što tvoji nikada nisu izašli sa finansijskom analizom kako u fudbalu tako i košarci. Vodeći klubovi EL imaju budžet oko 30 miliona. CSKA, Fener, Efes imaju čarter letove. Posle utakmice pravac kući.
(pravnik, 06. jun 2020 13:47)

Pa dobro, nije bas da je transparetno sve kod vas. Recimo oni krediti sto su otpisani od propale domace banke ( a mogli su biti naplaceni, to je bio argument za otpis), pa onda dug koji se smanji za tri miliona ako vratis jedan i to prema privatnoj banci. Ko vam je to omogucio?! Pa isti onaj sto je doveo dr. Terzu u Zvezdu. Jeste, KKP ima za 200k veci budzet od vas za ovu godinu, i za ovo ostalo si u pravu. Izgleda da si zavrsio drzavni fakultet. Mozda ti je dr. Vuleta nesto predavao :) .

One night in May

pre 3 godine

Samo kad je vasa legenda dr mr olicenje dobrote i pravednosti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sendvicar, 6. jun 2020 14:16)

Nije dr mr, nego doktor masinstva - doktorirao je na izuzetno zahtevnom fakultetu Beogradskog univerziteta - jednom od retkih fakulteta istog koji je priznat svuda u svetu od Amerike do Nemacke - i gde doktora nauka u jednoj deceniji mozes da nabrojis na prste jedne ruke.

Dok Dulo nije uspeo ni trogodisnju srednju da zavrsi.

Miodrag

pre 3 godine

Ove besmislene rasprave su stvarno užasne!!!!! KKP je nedvosmisleno u kosarci napravio rezultate koji su za postovanje,izbacio veliki broj izuzetnih igraca i trenera i napravio temelje koji i dan danas drzi i klub i navijace... i to niko ne moze ni da anulira niti da negira!!?
KKCZ to u poslednjih 30 god. nema ni blizu takve rezultate,a posebno je interesantna i kontraverzan period kulta licnosti N.Čovica... Zvezda tolike godine ima sve: prilican budzet,gomilu igraca,trenere,ogromnu logistiku i materijalnu i politicku..A REZULTATA
N E M A.... nece ga ni biti, jer DR Exel to svojom ideologijom ne moze da napravi!!!
Tu je sve extra igraci a tima i hemije nema,takodje konekcije sa publikom!!?
Pa Vas gazda legenda bije Dzajica.a navijacima porucuje da prave svoj klub,novinarima preti a elita se bije u prvom redu!!!! Za rezultate je potrebno mnogo vise od moći NČ i njegove zaledjine..Igrajte EL... a nas ostavite na miru,mi cemo u bilo kom takmicenju dobijati vise pozitivne energije i uzivanja,volecemo kosarku i KKP bez obzira na sve!!!
Inace zivim za dan kada cemo napustiti ABA ligu i igrati normalnu jaku srpsku ligu!!!

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Ma kakvi i Cipiripi kup i Rumunska liga su nikad jači, a evroliga o Zvezda nikad losiji.Pogledajte sta ne Radonjator uradio od samozvanog maga, degazirao ga u nikad jacu Rumunsku ligu i sad odatle moze da prati evroligasa.Znate i pad je let!

isprani mozgovi

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 06. jun 2020 10:55)

Ovaj ide redom i upucuje replike. Sine, jel si to iskompleksiran ili da?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 6. jun 2020 12:53)

Covek sa upitnim iq, sinonim za komplekse nekoga proziva ?!

Will Mosley

pre 3 godine

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja. 
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?! 
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 12:57)

Ne vredja te nego iznosi cinjenicu a to je da pises nebuloze.

pravnik

pre 3 godine

Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:45)

Koliki budžet? Ti kao grobar sve znaš. Budžet medju tri najmanja u EL. A papiri kažu da ste dobili više od Zvezde. Što tvoji nikada nisu izašli sa finansijskom analizom kako u fudbalu tako i košarci. Vodeći klubovi EL imaju budžet oko 30 miliona. CSKA, Fener, Efes imaju čarter letove. Posle utakmice pravac kući.

Dejan Vasic Bg

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 6. jun 2020 13:11)

Uh sto bi ja voleo da mi je taj tvoj ispran mozak bar tri dana. Da se odmorim ko covek, DA SALJEM KOMENTARE PO CEO DAN.
Ali ne vredi, imam posla preko glave.

Will Mosley

pre 3 godine

2011 sam isao na UPPR i Zvezda je bila u Zelezniku. Ali sam isao na UPPR I 2015 i nasao je na staroj adresi na Kališu gde je i danas. Zavrsili postupak stecaja vratili se kuci i cepamo dalje. Sta je tu tajna i sta je sporno. A da ne svidja vam se sto smo na staroj adresi! Žao mi je...
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 10:38)

Nije moguce da si TI licno isao u UPPR jer nisi preduzece, vec fizicko lice, mozda si isao na sajt APR-a.

pravnik

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr
(muamua, 06. jun 2020 10:46)

Teško da ti znaš da udješ na APR i da umeš da protumačiš kada vidim šta si napisao

Will Mosley

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr
(muamua, 06. jun 2020 10:46)

To i boli zvezdase, zato ovako horski ostavljaju komentare.

Will Mosley

pre 3 godine

Ma kakvi i Cipiripi kup i Rumunska liga su nikad jači, a evroliga o Zvezda nikad losiji.Pogledajte sta ne Radonjator uradio od samozvanog maga, degazirao ga u nikad jacu Rumunsku ligu i sad odatle moze da prati evroligasa.Znate i pad je let!
(Radikal Republika Srpska, 06. jun 2020 13:45)

Jel tebi cudno to sto Radonja nece da se vrati u Srbiju, mozda to ima veze sa tim sto Trinki ostaje u Partizanu. Ali tu je Obradovic sto dodje na isto.

ivkovic zoran

pre 3 godine

-fiba će malo teško da preuzme evroligu ...
-sto se tice evrolige zaista tu nema pravila o ulasku timova ...kako ce uci tim iz Bugarske,Makedonije,Slovacke ,Finske ,Moldavije,Irske .....nema plana razvoja košarke u zemljama slabe kosarkaske tradicije ....sve se vrti oko love ....i Abba ligasa će odbaciti iz evrolige trebaju im bogati gradovi kao velika trzista .....tipa Pariz i London .....cak i ne zanima ih sto nema tradicije kosarkaske u Londonu

ACM

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna

Pravnik neki


Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:45)
Ne vredi brate objašnjavati nekom ko ostavlja komentare na kakvima mu i bilmezi zavide.

Will Mosley

pre 3 godine

Reče čovek koji je 5 puta tužio svoj klub i udarao mu BAT i prodavao mu "časove ljubavi" jer kako jednom reče i ljubav košta ...
(Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!, 06. jun 2020 10:50)

Treba da budes srecan sto Alimpije, Tomic i Gavrilovic jos nisu tuzili tvoju Zvezdu zbog naplate casova ljubavi. A da ne zaboravim Sakotu i Gista. Kad se obelodani koliko njima dugujete ode Obradovic ali i price o povratku Simona, Gudure, Jovica, Dangubica, Nedovica, Voltersa i ostalih takozvanih kosarkasa.
Nego, reci ti nama kad stize Teodosic? Sve ostalo ostalo sto si naveo je nevazno.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja.
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?!
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 12:57)

Ne vredja te nego iznosi cinjenicu a to je da pises nebuloze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 6. jun 2020 13:16)

Dete , zar sam ti se bas pos*ao toliko u zivot, da samo ides i repliciras ?!
Prestani da se blamiras vise, vidis da ti se ljudi ovde smeju ?!

Will Mosley

pre 3 godine

Pa vi dan pocinjete sa 91! Umesto dobro jutro. Tokio vam je laka noc. Negde izmedju je tudjman, vujosevic, mirko marjanovic, tole karadzic.
(Bob, 06. jun 2020 10:38)

Umesto dobro jutro panteri pominju Bari, a umesto laku noc pominju Tokio, toliko o njihovom "od proslosti se ne zivi, gleda se sadasnjost". Cist apsurd i paradoks.

pravnik

pre 3 godine

Auuuu... I šta onda uopšte polemisati sa jednom ovakvom osobom?
Svaka dalja diskusija je suvišna...
(društvance iz predgrađa, 06. jun 2020 11:38)

Zadojeni grobaru, pa ti pojma nemaš. Znači više vrede dve grupne faze tadašnje EL od ligaškog dela današnjeg formata. Ajde samo pogledaj ko je tada igrao i sastave timova budžete. Kao kada bi ja sada uporedjiva Zvezdino osvajanje KEŠ, ili dva polufinala, ili finale Kupa Uefa sa današnjom LŠ i LE,. Nemerljivo

Karaburac

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...
(mladići borovi, devojke jele, 6. jun 2020 12:18) # Link komentara

Ako si se razdrazio ne uzimaj tablete, prosetaj.

Miki

pre 3 godine

Čovek objasnio . Teško da ćete da ponovite ovu sezonu, a Zvezda teško da će da bude ponovo kao ove sezone. Znači nek vam je Bog upomoć.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...

Bocko

pre 3 godine

NSBGD-Nije dobro pisati takvim stvarima, a ne poznavati materiju. Cibona ima tri razlicita evro trofeja. Dva KES, dva KPK i jedan KRK ( kao Lokomotiva). Uvek se iznenadim kada grobari, kao najbolji poznavaoci kosarke u vasioni, ne znaju proste stvari.

Will Mosley

pre 3 godine

Osvojio je, na primer, Kup Radivoja Koraca. Onaj evropski, medjunarodni, pandam Kupu UEFA u fudbalu. To je jednak broj medjunarodnih trofeja broju koji su svi klubovi za koje navijas (Zvezda, FMP, ILR i ko ce ih sve pobrojati) zajedno osvojili u istoriji. 

Objavote mi komentar, nikoga ne vredjam niti psujem.
(Maradona i Roberto Duran, 06. jun 2020 11:54)

I Radnicki Basket odnosno Refleks. Fora je u tome da nece da objave komentar kad se napise istina, kao ti sada, a objave razne nebuloze poput toga da je Partizan osnovan u Zagrebu, a to pisu zvezdasi ciji klub sponzorise pazi sad- IDEA, kakav paradoks i apsurd istovremeno.

Will Mosley

pre 3 godine

Čovek objasnio . Teško da ćete da ponovite ovu sezonu, a Zvezda teško da će da bude ponovo kao ove sezone. Znači nek vam je Bog upomoć.
(Miki, 06. jun 2020 12:05)

A otkud ti znas da Partizan nece ponoviti proslu sezonu? Ima sve predispozicije i uslove da to ucini, cak i nadmasi proslosezonski uspeh jer ima celu okosnicu tima na okupu, i trener ostaje sto je jako bitno, ne menja trenere na svaka 4 meseca kao neki koje su trenirali Toma, Gavra, Topic, Sakota u jako kratkom periodu.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

mile, za razliku od teče karaburca, kod xxx činjenice ne pominji ni u najmanjoj meri, nije humano - upljuvaće se menjajući sve i moguće i nemoguće identitete, a ništa, osim jedno isto o sebi samom, neće reći!!!

xxx

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).ФИБА Лига шампиона је професионално такмичење кошаркашких клубова у Европи. Такмичење организује ФИБА Европа, а основано је 21. марта 2016. године. Прва сезона 2016/17.

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

to što ne znaš kada su i u kojoj državi nabrojani košarkaši igrali za kk partizaи uspešno si kompenzirao time što si u pravu za nabrojane klubove - tačno je da oni imaju jednu titulu više od zvezde... svi ukupno!


kad posetiš zemlju porekla, priupitaj tamošnje navijače šta je za njih bio derbi - ne samo da neće pomenuti kk partizaи, nego ćeš saznati i tužnu istinu da je njihov klub na privremenom radu u beogradu i tu bio tek četvrti po rangu, posle zvezde, okk beograda i radničkog...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 12:03:))))))Mnogo si sladak sa tom obrnutom psihologijom ali nazalost nju mozes da prodas samo armiji tvojih krezubih poklonika.Za nekog malo inteligentnijeg probaj malo ozbiljnije da obrazlozis uticaj svog kluba za koji je u medjuvremenu upitno da li je zaista i pravi naslednik KK Crvena Zvezda posle nemilih dogadjaja koje bi najradije zaboravio.Ne krivim te zbog toga jer to su bile godine intenzivne patnje tebe i armije “pravih srba” koji su za razliku od mene i manjine laznih srba eto drznuo da ne navija za olicenje vaskolike i prave Srbije.U to ime ostani mi zdravo i okani se tih klinackih fora tipa Partizai i sl. jer ne prilice ozbiljnom razgovoru inteligentnih osoba.Cmok.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Pa gde si bre matori boricu, vidi, isto ovo vazi i za tebe. Nije ironija. Vase vreme je tek pocelo.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:42)







:)))))
pusti ti mene, nego - što nacrni onako grdno svog sopstvenog kolegu?!

(da mi žena, tu i tamo, ne baci pogled na komentare - dobio bi instrukcije koga da pitaš to da li sam mator:D)

zoran

pre 3 godine

Moram reci da je svih prethodnih godina ojadio mezimicu cak i uspeo da je ugasi posto zvezda zvanicno ne postoji mislim na kosarkaski klub tako da joj je izbrisana i istorija.Meni dosta ti si svoje uradio politicki si sklonjen posto si unistio najveceg rivala.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 06. jun 2020 12:34)

Moram da te zamolim da ne pricas tako sa matorim boricem, ipak je to covek u godinama, slabo srce, prostata...itd. Imaj obzira, ubi ga jednolicna ishrana sa sendvicima.

Will Mosley

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).

Jesmo, i to pobedom nad Joventutom u Istanbulu, a vi niste osvojili LS jer je osnovana 1992. godine, jedan od prvih osvajaca LS pod tim imenom je Marsej koji je bio sampion 1993. godine.

pravnik

pre 3 godine

@pravnik ma vredniji je vas top 8 nego nase osvajanje! Vidi se da si klasicni streber koji nije bas previse inteligentan!
(kolee, 06. jun 2020 11:31)

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu

Will Mosley

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 12:18)

Pa ti nesto cesto postajes razdrazljiv, narocito kad je vest o Vujosevicu ili Partizanu.

Will Mosley

pre 3 godine

hop cup evrokup
(kalcokera i trokorak bili, 06. jun 2020 11:30)

Bolje osvojiti Evrokup, ili barem igrati finale, nego biti dvanaesti u Evroligi.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna 

Pravnik neki


Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.

Will Mosley

pre 3 godine

Dobro je , vidim da vam Dulo i dalje drži strah , pa dobro to je opravdano vi fmpovci ili moderni novozvezdaši znate gde vam je mesto
(alfagrobar2, 06. jun 2020 11:11)

Znaju oni to dobro ali se tese kuckanjem komentara, to im dodje kao svojevrsni lek za dusu jer su svesni da ih ceka jos jedna sezona u kojoj ce osvojiti jedno veliko nista, s tim sto ih korona vise nece spasavati, u smislu da vise nece biti prekida sezone.

rajko

pre 3 godine

Ovaj što piše o ispadanju Partizana iz prve lige neka napiše koje godine je to bilo ili neka prekine sa pisanjem dezinformacija.Kada je Partizasn igrao Evroligu nije bila lošija nego danas,mislim da je bila bolja jer više je bilo najboljih evropskih igrača u njoj nego sada(Dijamantidis,Spanulis,Navaro,Jasekivičius i dr.) a i Amerikanci nisu bili lošiji nego sada.Tačno je da je bilo više lošijih ekipa ali tada su igrala 24 tima,ali ući među osam najboljih nije bilo lakše nego sada.
Što se tiče odnosa pobeda i poraza kada je Partizan u pitanju on je takav jer za razliku od Zvezde koja oformi tim u julu Partizan je formirao tim na samom početku Evrolige tako da je uglavnom imao loš start.One sezone kada je igrao fajnal for Roberts i Mekkejleb mislim da i nisu igrali prvo kolo ili su došlikoji dan pre njega.Tako je Partizan izgubio od Ritasa skoro 30 poena razlike ali je u revanšu pobedio ubedljivije.

Will Mosley

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti ! 
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:00) 

Ono kad zvezdas prica o kompleksima, i to napise na vest o bivsem treneru Partizana, koji apsurd.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Jao izvini molim te,te komunisticke godine iz vase istorije ne pamtim.Pamtim samo one nezaboravne godine uz gromade poput Kiće,Praje,Saleta Djordjevica,Divca i nezaboravne derbije sa istinskim velikanima poput Cibone i Jugoplastike.Zao mi je,boranija se ne racuna.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 6. jun 2020 11:01)



:)))))
to što ne znaš kada su i u kojoj državi nabrojani košarkaši igrali za kk partizaи uspešno si kompenzirao time što si u pravu za nabrojane klubove - tačno je da oni imaju jednu titulu više od zvezde... svi ukupno!


kad posetiš zemlju porekla, priupitaj tamošnje navijače šta je za njih bio derbi - ne samo da neće pomenuti kk partizaи, nego ćeš saznati i tužnu istinu da je njihov klub na privremenom radu u beogradu i tu bio tek četvrti po rangu, posle zvezde, okk beograda i radničkog...

sramota

pre 3 godine

O gospodine Dule pa vi dadoste razuman komentar.Bravo.Nema veze sto ste posvadjali navijace Zvezde I Partizana zauvek,(a koliko pratim I Partizanove medju sobom).Nema veze sto su navijaci Zvezde poceli da mrze Partizan a koji su onomad bodrili I radovali se svakoj njihovoj pobedi jer su voleli pre svega kosarku.Sada vidim drug Ostoja krece Vasim stopama.Kao sto sami rekoste"svakom zlu dodje kraj",izgleda da se vase zlo nastavlja I nastavlja.Da bi pojasnio,recite mi kada ste poslednji put navijali za Zvezdu u nekoj utakmici?Slobodno priupitajte obrnuto starije Zvezdine navijace.Sada vam je Covic kriv.Ne drugari,sami ste.
(ValterNBG, 06. jun 2020 11:32)
Apsolutno se slazem sa ovim delom da su se Zvezdini navijaci radovali Partizanovim pobedama u Evropi, jer ja spadam medju njima. Moj cale(grobar) i ja (zvezdas), nismo propustali utakmice Partizana. Pamtim skoro svaku tekmu sezone kad je Partizan igrao f4.

Will Mosley

pre 3 godine

Samo jedna stvar je gora - slepi sektasi kk partizai koji imaju isprane mozgove i vise veruju ostoji i dulou nego svojim ocima! 
I to potvrduju iz minuta u minut...
(Rankan, 06. jun 2020 11:49)

A ti bolje da poverujes profesoru maternjeg jezika jer si nepismen. Sta znaci "Dulou"? Dok sam bio ucenik, uvek imao sam dobre ocene iz srpskog jezika, ali nikad nisam cuo za tu rec.

isprani mozgovi

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 6. jun 2020 10:55) # Link komentara

S obziron na tvoj nick nema smisla polemisati sa tobom. Ja ne znam ko vam je isprao mozak ali kada covek procita tvoje budalastine samo se treba kloniti takvih likova.
(Karaburac, 6. jun 2020 11:28)

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja.
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?!
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

))))) 
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom: 
:)))))
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 10:53

Pa gde si bre matori boricu, vidi, isto ovo vazi i za tebe. Nije ironija. Vase vreme je tek pocelo.

crni

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 11:25)

Bitno je da si ti nama objektivno informisan !!!

Will Mosley

pre 3 godine

@pravnik ma vredniji je vas top 8 nego nase osvajanje! Vidi se da si klasicni streber koji nije bas previse inteligentan!
(kolee, 06. jun 2020 11:31)


Ne da nije inteligentan nego, nije ni bio rodjen te godine kad se Partizan popeo na krov Evrope, cak je jedne godine osvojio i trece mesto, izgubio u polufinalu, ako se ne varam to je bilo 1994. godine.

srb

pre 3 godine

@marko
Jeste,u pravu si, tuzno je to. Tuzna su prepucavanja oko toga da li jeste ili nije, vi nas ubedjujete da jeste, mi vas da nije i tako u krug. Umesto da se bavis zvezdom bavi se partizanom i razmisli odakle skoro 10mil budzet ove sezone ako je drzavni klub, da nije od sponzora mzda? :)

Miskec

pre 3 godine

Ma dobro to, nego kako napreduje vracanje rumunske kosarke na mesto koje joj pripada u svetu kosarke?
Nekada je YU slala igrace po kazni na Balkanske sportske igre i drali su redom te koje on sada vraca na mesto koje im navodno pripada!

Rankan

pre 3 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nisu propustili nijednu priliku da to potvrde...
(Randy Marsh, 06. jun 2020 09:05)

Samo jedna stvar je gora - slepi sektasi kk partizai koji imaju isprane mozgove i vise veruju ostoji i dulou nego svojim ocima!
I to potvrduju iz minuta u minut...

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna koji timovi su bili u F4 a sa ne gugla. Ni ti sada da te pita čovek ne bi znao. Tadašnji format takmičenja gde su igrali Lotomatika, Rytas, PAOK, Huventud, Zelena Gora, Šarloa, Olimpija, gde nikad niste prošli grupu sa više pobeda od poraza, gde nije bilo igrača iz NBA, gde je najveći budžet timova bio do 10 miliiona. Prošli ste dalje i sa 3 pibede. I za ulazak u 8 trebalo vam pet sezona a Zvezdi tri. Zvezda je drugi put izvisila za osam sa skorom 15/15 jer je imala lošiji medjusobni skor za Darušafakom. Sadašnji formar je NBA za onaj kada ste vi igrali. Efes i Fener tada nisu predstavljali ništa
(pravnik, 06. jun 2020 10:49)

Auuuu... I šta onda uopšte polemisati sa jednom ovakvom osobom?
Svaka dalja diskusija je suvišna...

Sada znas

pre 3 godine

@Karaburac... Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 6. jun 2020 10:56) # Link komentara

Ma da, dao ti covek sve pogresno. Vi ste Kalemegdanu a mi smo na marsu.

Karaburac

pre 3 godine

Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 6. jun 2020 10:56) # Link komentara

Ponovo? Sad smo se razumeli.

ValterNBG

pre 3 godine

O gospodine Dule pa vi dadoste razuman komentar.Bravo.Nema veze sto ste posvadjali navijace Zvezde I Partizana zauvek,(a koliko pratim I Partizanove medju sobom).Nema veze sto su navijaci Zvezde poceli da mrze Partizan a koji su onomad bodrili I radovali se svakoj njihovoj pobedi jer su voleli pre svega kosarku.Sada vidim drug Ostoja krece Vasim stopama.Kao sto sami rekoste"svakom zlu dodje kraj",izgleda da se vase zlo nastavlja I nastavlja.Da bi pojasnio,recite mi kada ste poslednji put navijali za Zvezdu u nekoj utakmici?Slobodno priupitajte obrnuto starije Zvezdine navijace.Sada vam je Covic kriv.Ne drugari,sami ste.

Rapidograf

pre 3 godine

@Sneška
Gde se i kada Dule Vujošević dokazao na međunarodnom planu?
Jedina gospodska crta kod dotičnog je ljubav prema umetninama i knjigama, u ostalim segmentima je klasična, neotesana...

Avaks zeleni

pre 3 godine

Na kraju je istakao za čelnike Evrolige da su oduvek iskazivali slabost prema novcu

Kao i Dule kada je tuzio kk partizan.
(Hehe, 06. jun 2020 08:48)


ruku dajem da si jedan od onih koji se nije smirio dok nije dobio svojih 100€.

Karaburac

pre 3 godine

Zasto si trazio podatke za KK Crvena Zvezda Beograd, a ne za KK Crvena Zvezda ???
Lep pokusaj licemerne obmane , ali to si ti.
KKCZB je funkcionisala za vreme UPPR-a, a nakon zavrsetka istog, sve osvojeno se "pripisuje" KKCZ koja nastavlja sa funkcionisanjem. Dugove je vracala KKCZB u imi KKCZ i sada je to cisto.
Zlonamerno iskrivljivanje cinjenica govori o tvojoj neobavestenosti , ali i o kompleksima u vezi sa istom.
Pokusaj spina ali jako los
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (isprani mozgovi, 6. jun 2020 10:55) # Link komentara

S obziron na tvoj nick nema smisla polemisati sa tobom. Ja ne znam ko vam je isprao mozak ali kada covek procita tvoje budalastine samo se treba kloniti takvih likova.

Maradona i Roberto Duran

pre 3 godine

@Rapidograf

Osvojio je, na primer, Kup Radivoja Koraca. Onaj evropski, medjunarodni, pandam Kupu UEFA u fudbalu. To je jednak broj medjunarodnih trofeja broju koji su svi klubovi za koje navijas (Zvezda, FMP, ILR i ko ce ih sve pobrojati) zajedno osvojili u istoriji.

Objavote mi komentar, nikoga ne vredjam niti psujem.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

cipiripi - nije, ali kup pobednika kupova - jeste!

doduše, ima opravdanja što to ne pamtite - bile su to godine ponovnog adaptiranja kk partizaи na prvu posle povratka iz druge lige...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 10:43)Jao izvini molim te,te komunisticke godine iz vase istorije ne pamtim.Pamtim samo one nezaboravne godine uz gromade poput Kiće,Praje,Saleta Djordjevica,Divca i nezaboravne derbije sa istinskim velikanima poput Cibone i Jugoplastike.Zao mi je,boranija se ne racuna.

marko

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji

istoricar

pre 3 godine

Nemam nista protiv duleta Ali nekako je sam kriv gdje je zavrsio I zasto ga ljudi ne cene I ne postuju .od izjava da je srbija najvise kriva za rat , pa do mutnih radnji oko dovodjenja I prodaje igraca dok je bio u partizanu,niko ne zna za kolicinu novca koja je prosla Kroz partizan ni Dan danas se to ne zna ( jedino sto znamo da je ubedljivo najmanji od svim drugih klubova tj.takozvano igranje za stipendije I iz ljubavi )pa njegovih izjava da zvezda treba da se ugasi a to su i pokusali da urade . Kao trener nigdje nije imao uspeha osim u partizanu a u takvim uslovima bi I vlada jovanovic imao toliko titula ili bilo koji drugi trener.da ne spominjem mutne radnje sa navijacima I da su Im igraci morali davati pare. Ima toga zaista puno Ali znam da ovo nece promeniti misljenje ni partizanovaca ni zvezdasa istina Je da su I jedni i drugi drzavni klubovi za drzavnim parama I da bez toga nebi prezivili ni jedan Dan I za kraj ovo je samo sport

isprani mozgovi

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno

alfagrobar2

pre 3 godine

Dobro je , vidim da vam Dulo i dalje drži strah , pa dobro to je opravdano vi fmpovci ili moderni novozvezdaši znate gde vam je mesto

Smeh

pre 3 godine

Pokušaj da se uplakanima malko ublaži bol i plač. Zar nije izjavio kako ljubav košta? A ovamo kritikuje druge za pare. Izgleda da je opet u romingu.

Djalma

pre 3 godine

dulooo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Liberty, 6. jun 2020 09:35)

Salo, Dalo, Dzilo...dnevna doza prosecnog pantera.

Mile iz Lajkovca

pre 3 godine

@Karaburac... 2011 sam isao na UPPR i Zvezda je bila u Zelezniku. Ali sam isao na UPPR I 2015 i nasao je na staroj adresi na Kališu gde je i danas. Zavrsili postupak stecaja vratili se kuci i cepamo dalje. Sta je tu tajna i sta je sporno. A da ne svidja vam se sto smo na staroj adresi! Žao mi je...

Apokalipso

pre 3 godine

E deco...pravicemo mi tog Vujosevica a i Radonjica od blata...jednog krstenog domaceg igraca oba kluba nisu "izbacili" a bilo je materijala. Muka mi je da ih gledam

pravnik

pre 3 godine

Pa to se od vas i očekivalo. Da predstavite jedan kup pobednika kupova kao veći od Evrolige. A istina je da je i samo tih 4 učešća na f4 Evrolige veće od tog kupa, a kamoli titula '92.
Problem u ovoj priči je što nikako da shvatite činjenicu da koliko god svoj klub predstavljate kao velikana ovog sporta, samo izgledate smešnije i smešnije.
U fudbalu je razlika u vašu korist, to ne sporim. Ali je opet mnogo manja razlika u odnosu na košarku. Partizan je igrao finale KEŠ-a u fudbalu, vi u košarci niste primirisali čak ni f4, a puvate se da ste veći ili u najmanju ruku na istoj visini kao Partizan. Jeste, al kad bi se zezali...
(društvance iz predgrađa, 06. jun 2020 10:26)

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna koji timovi su bili u F4 a sa ne gugla. Ni ti sada da te pita čovek ne bi znao. Tadašnji format takmičenja gde su igrali Lotomatika, Rytas, PAOK, Huventud, Zelena Gora, Šarloa, Olimpija, gde nikad niste prošli grupu sa više pobeda od poraza, gde nije bilo igrača iz NBA, gde je najveći budžet timova bio do 10 miliiona. Prošli ste dalje i sa 3 pibede. I za ulazak u 8 trebalo vam pet sezona a Zvezdi tri. Zvezda je drugi put izvisila za osam sa skorom 15/15 jer je imala lošiji medjusobni skor za Darušafakom. Sadašnji formar je NBA za onaj kada ste vi igrali. Efes i Fener tada nisu predstavljali ništa

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

zgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 10:19)



:)))))
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom:
:)))))

Tvoj brat Erdogan

pre 3 godine

Unesrecena deca, unistena detinjstva... tesko je kapiram.
(Nemanja, 6. jun 2020 10:27)
Sta mislis, zasto svi pisu komentare pune mrznje, kao sto je i ovaj tvoj? Upravo zbog ovog crnogorca, koji je une mrznju u zdravo rivalstvo, koje smo nekada imali. Njegov najveci uspeh si upravo ti, i takvi kao ti, zadojeni mrznjom. Lik sa kosarkom ima veze kao ja sa fizikom. Videlo se to u svim klubovima, osim u tvom, jer mu je tad drzava omogucila sve, pa i upotrebu sile, gasenje klubova, itd...

Bob

pre 3 godine

#Grobarsko prevtanje cinjenica nema kraja. Prica o velikanu u sportu ne prolazi. Gleda se sadasnjost.

Pa vi dan pocinjete sa 91! Umesto dobro jutro. Tokio vam je laka noc. Negde izmedju je tudjman, vujosevic, mirko marjanovic, tole karadzic.

76er

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Nisu nikad osvojili Evroligu, ne znam zasto bi imali pravo na nju?
(Baki, 06. jun 2020 09:50)

Jesi ti to dobro proverio?

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ? 
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27) 

Pa to i vi radite na zvezdinim vestima. Sto kukas?
(!!yorker, 06. jun 2020 09:48)

potpuno netacno, na vest da Katai prelazi u Zvezdu 40 komentara, od toga par koji mozda napisali Grobari. Vi ste optereceni sa KK Partizanom, zato i visite na nasim vestima.

molina

pre 3 godine

Grobarsko prevtanje cinjenica nema kraja. Prica o velikanu u sportu ne prolazi. Gleda se sadasnjost. Sto grobarska logika ne pominje Jugoplastiku, sto ne kazu da bi Zvezda u fudbalu kao bivsi evropski prvak, trebalo da ima stalno ucesce Ligi sampiona.
Zato cekajte da osvojite nesto sto vam daje prolaz u EL, a te price, mi smo zasluzili, mi smo samoproglasena institucija, ostavite za vreme kada budete osvojili Abu kroz play off .

isprani mozgovi

pre 3 godine

(Karaburac, 06. jun 2020 10:42)

Zasto si trazio podatke za KK Crvena Zvezda Beograd, a ne za KK Crvena Zvezda ???
Lep pokusaj licemerne obmane , ali to si ti.
KKCZB je funkcionisala za vreme UPPR-a, a nakon zavrsetka istog, sve osvojeno se "pripisuje" KKCZ koja nastavlja sa funkcionisanjem. Dugove je vracala KKCZB u imi KKCZ i sada je to cisto.
Zlonamerno iskrivljivanje cinjenica govori o tvojoj neobavestenosti , ali i o kompleksima u vezi sa istom.
Pokusaj spina ali jako los

Slobodan

pre 3 godine

Naravno da ce Partizan ici za najboljim ekipama, evo ide i dan danas i moljaka Djordija da ga primi u elitu ...
I u FIBI ima taj cipiripi kup !
Cipiripi rasirio svoje grane da prihvati svoje partizane !

Nemanja

pre 3 godine

Dulo je ove sezone osvojio trece mesto u Evropi u kategoriji trener sa najvecom telesnom tezinom.Prvi je bio Dzikic a drugi Trinkijeri.I vi navijaci Zvezde podcenjujete tu Partizanovu trenersku skolu...

City Slicker

pre 3 godine

Vujošević je potpuno u pravu kada komentariše FIBA i 3x3. Bez obzira što su Srbi u vrhu, to je ipak rekreativna aktivnost gde je uspeh proporcionalan samo stepenu ložane u nekoj zemlji. Kod nas se ljudi najviše lože pa zato i imaju naši rezultate. Ali pogledajte samo ostale ekipe, ko su, odakle dolaze i kako izgledaju. Kakve Olimpijske igre, vaterpolo koji hoće da izbace je pravi i ozbiljan sport u odnosu na basket 3x3.

Karaburac

pre 3 godine

Napisati komentar da Zvezda nema identitet i da nije prava Zvezda je veoma inventivan i unikatan komentar. To je kao kada bi ja svaki dan pisao da ste zagorci. Samo nema potrebe za tim jer je to istina i to svi znaju. Prihvatio narod i nema potrebe ponavljati. Vi vec 8 godina ponavljate svaki dan da smo panter ali ne vredi... Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile iz Lajkovca, 6. jun 2020 09:42) # Link komentara

Pa sta se ono desilo avgusta 2011? Jesi li tada isao na APR ili tz. UPPR.
Pobrkao si pojmove, sta si ti gledao ne znam ali zvezdu nisi video sigurno nego novi klub crvena zvezda Beograd koji je nastao na rusevinama fmpa.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Izgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 10:19)



:)))))
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom:
:)))))

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Kup pobednika kupova 1974. U to doba Partizan još ni domaću titulu nije imao.
(dex, 06. jun 2020 09:57)

Pa to se od vas i očekivalo. Da predstavite jedan kup pobednika kupova kao veći od Evrolige. A istina je da je i samo tih 4 učešća na f4 Evrolige veće od tog kupa, a kamoli titula '92.
Problem u ovoj priči je što nikako da shvatite činjenicu da koliko god svoj klub predstavljate kao velikana ovog sporta, samo izgledate smešnije i smešnije.
U fudbalu je razlika u vašu korist, to ne sporim. Ali je opet mnogo manja razlika u odnosu na košarku. Partizan je igrao finale KEŠ-a u fudbalu, vi u košarci niste primirisali čak ni f4, a puvate se da ste veći ili u najmanju ruku na istoj visini kao Partizan. Jeste, al kad bi se zezali...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije.
(Mr. Bojangles, 6. jun 2020 09:59)





:)))))
bar smo, i sam to konstatuješ - u srbiji, za razliku od vas koji ste u nekom samo vama vjesnikovim svedocima poznatom univerzumu...

JPR24

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Partizan je bio uspešniji u zadnjih 10-15 godina, Split i Cibona su daleko iza još odavno, obrni okreni ali Partizan i Zvezda su trenutno Alfa i Omega sto se ExYu košarke tiče.

Karaburac

pre 3 godine

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...
(Slobodan, 6. jun 2020 10:23) # Link komentara

KK Partizan NIS. Humska 1, 11000 Beograd, Srbija. Tel: +381 11 3690 395. Tel: +381 11 3691 545. Fax: +381 11 3690 664. Email: kkpartizan@kkpartizan.rs ...


KK Crvena Zvezda Beograd
Naziv firme: KK Crvena Zvezda Beograd
Zvaničan pun naziv firme: Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom
Kategorija: Sportska društva
Opis firme:
KOŠARKAŠKI KLUB CRVENA ZVEZDA BEOGRAD

PIB: 101032648
Matični broj: 07078048
Adresa: Stjepana Supanca 15a, 11000 Beograd
Grad: Beograd
Poštanski broj: 11000
Telefon (01112345xx): 0113284780
Telefon 2 (0211234xx): 0112570199
Fax: 0112570101
Tagovi: KK Crvena zvezda, Zvezda
WEB sajt: http://kkcrvenazvezda.rs

isprani mozgovi

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ?
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27)


Evo, apsolutno se slazem sa tobom, mozda po prvi put :)
Skroz korektan i odmeren intevju. Naravno, sto je normalno "iz ugla" Partizana.
Problem je u "minulom radu", odnosno sve ono sto je bilo u proslosti, sarkasticnih izjava, moze se reci i zluradih (parafraziram "da nije interes srpske kosarke da se KK CZ spase ispadanja iz ABA lige"). Sličnih izjava je bilo i sa ove strane , pa su mu razumlive i vase reakcije.
Ali sto se konkretno tiče ovog intevjua, apsolutno korektno

NSBGD

pre 3 godine

A ako partizan osvoji ovaj slab osiromaseni evrokup, taj evrokup nikad nece biti jaci.
(bones, 06. jun 2020 08:49)
Ako ga osvoji bice mu to 5 osvojeni evropski trofej i bice klub koji je osvojio 3 razlicita evropska trofeja. Verovatno jedini na ovim prostorima a verovatno i sire.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije. Na kraju, zar se ne živi bolje otkako se panteri i njihove legende pitaju za sve?
(Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Izgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.

muamua

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr

Sah-mat

pre 3 godine

Evo ga fanatik bez anganzmana pocinje ponovo da laje i kruzi oko Kk. C. Z. kao nekad kad je proglasavao pobednika na pocetku sezone i vrsio pritiske od samog starta a onda zavrsavao prvi na kraju sezone, jer to je jedino pravedno a onda ponovo smisljao iznova nove price.....
(Bolesnik, 6. jun 2020 09:54) # Link komentara

S obzirom na tvoj nick nista ti ne zameram. Ako ikad budes bolje ti se javi.

SILA

pre 3 godine

A ako partizan osvoji ovaj slab osiromaseni evrokup, taj evrokup nikad nece biti jaci.
(bones, 06. jun 2020 08:49)

slusaj druze,svaki trofej je podjednako vazan,sad neki malo vise dobija na znacaju.Imamo ovaj od Evrolige,fali nam taj od cipiripi kupa .pozziic

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...
(Slobodan, 06. jun 2020 10:23)

Humska 1, 11000 Beograd

Sada znas

pre 3 godine

Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 09:42)

Ha ha ha udje na UPPR. Pazi kada si nas ubedio.
Ne pominji UPPR panteru ako mislis da branis neodbranjivo.

Slobodan

pre 3 godine

(Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...

cukce

pre 3 godine

Jel se dogovoriše Kimi i Dule ko je koliko para uzimao od KK Partizana, koliko za džeparac, koliko za izbavljanje drugara iz zatovra! I posle se pitate kako ste dospeli ovde gde ste, posle vam Nolan Smit kriv!

molina

pre 3 godine

Ovo je onaj sto ga je Radonja oterao u Transilvaniju.
(Kurlebalo, 06. jun 2020 09:27)
Hahah, čuj ovog pantera, poredi jednog Vujoševića sa nekim Radonjatorom, panteru, šta je sa glavom? hahahha
(Salaso, 06. jun 2020 09:48)

Sveti Dule je definitivno grobarima isprao mozak. Njegova zloba je unistila generaciju navijaca partizana. Sada ce oni da pisu da nam je nabio komplekse, a koliko vidim sam sebi i ostalim grobarima je nametnuo jedino mrznju.
Terajte dalje svoje price o nepravdama, panterima, institucijama.....
Taj isti Radonja je trener i radnik na terenu, ima rezultate ali nikada ni jedna losa rec.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Osvoji li Zvezda nekad taj “cipiripi” kup u košarci,ili neki drugi a da nije domaci?Bar neki?Nista onda.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 6. jun 2020 09:51)





:)))))
cipiripi - nije, ali kup pobednika kupova - jeste!

doduše, ima opravdanja što to ne pamtite - bile su to godine ponovnog adaptiranja kk partizaи na prvu posle povratka iz druge lige...

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

"Na kraju je istakao za čelnike Evrolige da su oduvek iskazivali slabost prema novcu. "

Reče čovek koji je 5 puta tužio svoj klub i udarao mu BAT i prodavao mu "časove ljubavi" jer kako jednom reče i ljubav košta ...

Nisam gledao.

pre 3 godine

Partizan je pisao istoriju najboljih rezultata eurolige., da da 4 puta u bliskoj prošlosti. Jedan krilati i jedno izgubljeno finale uz pregršt top 8.
Ko drugi može time da se diči u regionu!?

nemi posmatrač

pre 3 godine

Možda prate košarku 40 god ali pamćenje imaju kao kokoška...

Grof od Kluža ne tako davno Vam je servirao pomije "EvroKup se NE ISPLATI" ... gutali ste to tad jel tako?

Oholost koja je tako brzo i tako dobro došla na naplatu.

Mile

pre 3 godine

@Karaburac... Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.

Salaso

pre 3 godine

Ovo je onaj sto ga je Radonja oterao u Transilvaniju.
(Kurlebalo, 06. jun 2020 09:27)
Hahah, čuj ovog pantera, poredi jednog Vujoševića sa nekim Radonjatorom, panteru, šta je sa glavom? hahahha

Sah-mat

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 6. jun 2020 09:23) # Link komentara

petre, koliko si komentara poslao? Jel to zbog kompleksa vise vrednosti?
Ne blamiraj se perice.

Mile iz Lajkovca

pre 3 godine

@Panter pudlica... Napisati komentar da Zvezda nema identitet i da nije prava Zvezda je veoma inventivan i unikatan komentar. To je kao kada bi ja svaki dan pisao da ste zagorci. Samo nema potrebe za tim jer je to istina i to svi znaju. Prihvatio narod i nema potrebe ponavljati. Vi vec 8 godina ponavljate svaki dan da smo panter ali ne vredi... Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 09:42)

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije. Na kraju, zar se ne živi bolje otkako se panteri i njihove legende pitaju za sve?

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:03)Ti si vise za Acu Srbina?Pa znam nego ajde...

Bolesnik

pre 3 godine

Evo ga fanatik bez anganzmana pocinje ponovo da laje i kruzi oko Kk. C. Z. kao nekad kad je proglasavao pobednika na pocetku sezone i vrsio pritiske od samog starta a onda zavrsavao prvi na kraju sezone, jer to je jedino pravedno a onda ponovo smisljao iznova nove price.....

zvekete

pre 3 godine

Slazem se da ce mezimica biti jaca. Kad si na drzavnoj sisi ne moras se cimati za budzet i dovodis i dajes sakom i kapom. Ali ne mislim da ce EK biti slabiji. Ekipe koje su ga napustile su smesne tipa Dacka, Ritas, Tofas, Galata ali ostaju Virtus, Unikaha i Loko koja ce opet imati 20m budzet nicim izazvana.

гиле

pre 3 godine

(drvobradi, 06. jun 2020 09:15)
Мислим да они то већ сада раде, само морају полако. Немају пара да одмах убаце, већ 5-6 клубова да привуку. Следеће године још који и тако су конкурент еуро купу. Тада се и нови спонзори појављују. Е онда следе преговори са ЕЛ.

Sah-mat

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti !
(Nikola Goranovic VeGe, 6. jun 2020 09:00)

ahahahahah sjajno panteru. Potrefio si ga ka prstom u d...

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

(Tramvaj zona prava mera, 06. jun 2020 08:51)

Zato što FIBA je svesna ko je Partizan u košarci, a ko su ostali. Za Partizan će uvek biti mesta, za ostale ne bih rekao. Možda se vi pitate poslednjih 5-6 godina (od toga 3 administrativnim ili COVID putem), ali košarka postoji odavno.

panter pudlica

pre 3 godine

Već mi postaje žao mučenja kk partizan.
Ovo kao zvezdaš kažem.
Neće ljudi videti Evroligu još 10 godina...
(JeRemija, 06. jun 2020 08:47)

Već ove bi je videli, da vas nije spasila korona. Tako da će se ova zvati Corona Euroliga.
Meni je ipak više žao vas, pogotovo vas navijača, koji moraju da navijaju za privatni klub dr iz predgrađa jer nemaju drugi... izgubili ste brate identitet načisto.

vlado

pre 3 godine

@tramvaj zona....
Druze spominjes tvoju zvezdu kao da je u pitanju barsa, a tvoji limenkari iz zeleznika nikada nista nisu osvojili, niti ce. Ratumem tvoje frustracije ali priznanje bolesti je prvi korak ka izlecenja. Partizan je jedna od institucija evropske kosarke sa osvojenim kupom sampiona, i 3 Kupa Radivoja Koraca, a vi osvojili ste sta?

Karaburac

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 6. jun 2020 09:23) # Link komentara

Perica je ispricao vic.

Sasa

pre 3 godine

Najtrofejniji trener laznih titula
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (!!!, 6. jun 2020 09:28) # Link komenta

Hajde me podseti koja vam je titula ukradena?

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

Kletva Nolana Smita i dalje traje.
(Yoks, 06. jun 2020 08:53)Kleli smo mi vas majstore 3 decenije u fulu,pa red je da neku godinicu i vas krene.

!!yorker

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ?
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27)

Pa to i vi radite na zvezdinim vestima. Sto kukas?

Baki

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Nisu nikad osvojili Evroligu, ne znam zasto bi imali pravo na nju?

drvobradi

pre 3 godine

FIBA je verovatno najnesposobnija krovna organizacija od svih sportova. I tako je već 20g, ne vidim da će nešto da se menja u narednih 10.
Njihov plan ne treba da bude da pariraju EL, već da naprave konkurenciju Eurokupu, takmičenje u kome se mnogo više zarađuje nego u EC. Vremenom će Djordiju ostati samo 11 klubova sa A licencom u totalno nezanimljivom takmičenju.

Dejan CZ

pre 3 godine

Smeta ti basket 3x3 u kojem Srbija dominira i koji je postao olimpijska disciplina...Posle izjava o ratu u Bosni i ne cudi takav stav dukljanskog vojnika.
Dobro je sto je stiglo i do takve glave da tvoj parazit od kluba moze nesto da potrazi samo kroz slabija takmicenja kao sto je EC i da protiv Zvezde evroligasa nema cemu da se nada jer klubovi koji su evropska elita druga su dimenzija za tvoj cipiripi klubic...Sto se tice buducnosti kosarke jedino sto mozes da ocekujes je da se uskoro u jednom takmicenju nadju takve velicine kao sto su tvoj Kluz i PartizanIgokea pa da prsti na sve strane...

matori

pre 3 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nisu propustili nijednu priliku da to potvrde...
(Randy Marsh, 06. jun 2020 09:05)

Jel te nerviramo? Mukice

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
(petarczv, 06. jun 2020 09:23)Od koga?Od Zvezde?u košarci?Daj saberi se pobogu.

Nikola Goranovic VeGe

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.

Duka

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti !
(Nikola Goranovic VeGe, 6. jun 2020 09:00)

A ti vec poslao osam komentara o njemu. E mucenice.

Lektor

pre 3 godine

Pozdrav za Lektora vaseg sajta. Ponovo radi vrhunski posao i ispravlja minimalne greske koje je novinar u zanosu napravio. Jos malo pa cemo shvatiti sta je hteo da napise

Tramvaj zona prava mera

pre 3 godine

"Onog trenutka kada FIBA vrati Evroligu, što bih ja voleo, Partizan će sa svim ostalim velikanima da ide tamo", obrazložio je legendarni trener crno-belih."


Tipično razmišljanje preletača kod nas. Zašto bi tada Fiba zvala Partizan a ne recimo klubove koji sada već igraju EL a ima ih 18? Ok ako FIBA napravi takmičenje za 30-40 klubova, ali ako zamislimo da FIBA EL bude imala 24-30 klubova, jako je teško da bi Partizan igrao u sadašnjoj konstelaciji gde bi svoju šansu tražili i prvaci Slovenije, Hrvatske, CG a kod nas se Zvezda najviše pita evo već 5-6 godina.

Evropa nema mnogo klubova koji ozbiljno ulažu, negde 30-40 (uključujući i Partizan). Bilo bi dobro vratiti sistem s grupama i proširiti na recimo 32 tima kao u UEFA takmičenja gde bi svoje mesto našli i Cedevita i Budućnost i Partizan i neki tim iz Hrvatske, pored same Crvene Zvezde, ali se bojim da će se to jako teško desiti.

filip

pre 3 godine

Pa mislim da je to logicno, jer igrace privlaci takmicenje koje igras. Nije bitno sto je zvezda u evroligi isto bi bilo da je partizan tamo.

Nikola Goranovic VeGe

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.

panter pudlica

pre 3 godine

Već mi postaje žao mučenja kk partizan.
Ovo kao zvezdaš kažem.
Neće ljudi videti Evroligu još 10 godina...
(JeRemija, 06. jun 2020 08:47)

Već ove bi je videli, da vas nije spasila korona. Tako da će se ova zvati Corona Euroliga.
Meni je ipak više žao vas, pogotovo vas navijača, koji moraju da navijaju za privatni klub dr iz predgrađa jer nemaju drugi... izgubili ste brate identitet načisto.

matori

pre 3 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nisu propustili nijednu priliku da to potvrde...
(Randy Marsh, 06. jun 2020 09:05)

Jel te nerviramo? Mukice

filip

pre 3 godine

Pa mislim da je to logicno, jer igrace privlaci takmicenje koje igras. Nije bitno sto je zvezda u evroligi isto bi bilo da je partizan tamo.

Dejan CZ

pre 3 godine

Smeta ti basket 3x3 u kojem Srbija dominira i koji je postao olimpijska disciplina...Posle izjava o ratu u Bosni i ne cudi takav stav dukljanskog vojnika.
Dobro je sto je stiglo i do takve glave da tvoj parazit od kluba moze nesto da potrazi samo kroz slabija takmicenja kao sto je EC i da protiv Zvezde evroligasa nema cemu da se nada jer klubovi koji su evropska elita druga su dimenzija za tvoj cipiripi klubic...Sto se tice buducnosti kosarke jedino sto mozes da ocekujes je da se uskoro u jednom takmicenju nadju takve velicine kao sto su tvoj Kluz i PartizanIgokea pa da prsti na sve strane...

Lektor

pre 3 godine

Pozdrav za Lektora vaseg sajta. Ponovo radi vrhunski posao i ispravlja minimalne greske koje je novinar u zanosu napravio. Jos malo pa cemo shvatiti sta je hteo da napise

Mile iz Lajkovca

pre 3 godine

@Panter pudlica... Napisati komentar da Zvezda nema identitet i da nije prava Zvezda je veoma inventivan i unikatan komentar. To je kao kada bi ja svaki dan pisao da ste zagorci. Samo nema potrebe za tim jer je to istina i to svi znaju. Prihvatio narod i nema potrebe ponavljati. Vi vec 8 godina ponavljate svaki dan da smo panter ali ne vredi... Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.

Slobodan

pre 3 godine

(Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...

Bolesnik

pre 3 godine

Evo ga fanatik bez anganzmana pocinje ponovo da laje i kruzi oko Kk. C. Z. kao nekad kad je proglasavao pobednika na pocetku sezone i vrsio pritiske od samog starta a onda zavrsavao prvi na kraju sezone, jer to je jedino pravedno a onda ponovo smisljao iznova nove price.....

cukce

pre 3 godine

Jel se dogovoriše Kimi i Dule ko je koliko para uzimao od KK Partizana, koliko za džeparac, koliko za izbavljanje drugara iz zatovra! I posle se pitate kako ste dospeli ovde gde ste, posle vam Nolan Smit kriv!

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Osvoji li Zvezda nekad taj “cipiripi” kup u košarci,ili neki drugi a da nije domaci?Bar neki?Nista onda.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 6. jun 2020 09:51)





:)))))
cipiripi - nije, ali kup pobednika kupova - jeste!

doduše, ima opravdanja što to ne pamtite - bile su to godine ponovnog adaptiranja kk partizaи na prvu posle povratka iz druge lige...

drvobradi

pre 3 godine

FIBA je verovatno najnesposobnija krovna organizacija od svih sportova. I tako je već 20g, ne vidim da će nešto da se menja u narednih 10.
Njihov plan ne treba da bude da pariraju EL, već da naprave konkurenciju Eurokupu, takmičenje u kome se mnogo više zarađuje nego u EC. Vremenom će Djordiju ostati samo 11 klubova sa A licencom u totalno nezanimljivom takmičenju.

Tramvaj zona prava mera

pre 3 godine

"Onog trenutka kada FIBA vrati Evroligu, što bih ja voleo, Partizan će sa svim ostalim velikanima da ide tamo", obrazložio je legendarni trener crno-belih."


Tipično razmišljanje preletača kod nas. Zašto bi tada Fiba zvala Partizan a ne recimo klubove koji sada već igraju EL a ima ih 18? Ok ako FIBA napravi takmičenje za 30-40 klubova, ali ako zamislimo da FIBA EL bude imala 24-30 klubova, jako je teško da bi Partizan igrao u sadašnjoj konstelaciji gde bi svoju šansu tražili i prvaci Slovenije, Hrvatske, CG a kod nas se Zvezda najviše pita evo već 5-6 godina.

Evropa nema mnogo klubova koji ozbiljno ulažu, negde 30-40 (uključujući i Partizan). Bilo bi dobro vratiti sistem s grupama i proširiti na recimo 32 tima kao u UEFA takmičenja gde bi svoje mesto našli i Cedevita i Budućnost i Partizan i neki tim iz Hrvatske, pored same Crvene Zvezde, ali se bojim da će se to jako teško desiti.

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

"Na kraju je istakao za čelnike Evrolige da su oduvek iskazivali slabost prema novcu. "

Reče čovek koji je 5 puta tužio svoj klub i udarao mu BAT i prodavao mu "časove ljubavi" jer kako jednom reče i ljubav košta ...

molina

pre 3 godine

Grobarsko prevtanje cinjenica nema kraja. Prica o velikanu u sportu ne prolazi. Gleda se sadasnjost. Sto grobarska logika ne pominje Jugoplastiku, sto ne kazu da bi Zvezda u fudbalu kao bivsi evropski prvak, trebalo da ima stalno ucesce Ligi sampiona.
Zato cekajte da osvojite nesto sto vam daje prolaz u EL, a te price, mi smo zasluzili, mi smo samoproglasena institucija, ostavite za vreme kada budete osvojili Abu kroz play off .

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna koji timovi su bili u F4 a sa ne gugla. Ni ti sada da te pita čovek ne bi znao. Tadašnji format takmičenja gde su igrali Lotomatika, Rytas, PAOK, Huventud, Zelena Gora, Šarloa, Olimpija, gde nikad niste prošli grupu sa više pobeda od poraza, gde nije bilo igrača iz NBA, gde je najveći budžet timova bio do 10 miliiona. Prošli ste dalje i sa 3 pibede. I za ulazak u 8 trebalo vam pet sezona a Zvezdi tri. Zvezda je drugi put izvisila za osam sa skorom 15/15 jer je imala lošiji medjusobni skor za Darušafakom. Sadašnji formar je NBA za onaj kada ste vi igrali. Efes i Fener tada nisu predstavljali ništa
(pravnik, 06. jun 2020 10:49)

Auuuu... I šta onda uopšte polemisati sa jednom ovakvom osobom?
Svaka dalja diskusija je suvišna...

Hover ghost

pre 3 godine

Apelujem na drzavu da osnuje fondaciju za lecenje velikog dela populacije od trauma izazvanih delima gospodina Duska Vujosevica.
Stvar je krajnje ozbiljna i nece se resiti guranjem pod tepih,a u prilog tome govori podatak da frustracije ne popustaju iako doticni vec godinama ne obitava i radi u Srbiji.Pokusaj izlecenja teranjem doticnog i trofeji kluba iz Zeleznika koji se lazno predstavlja kao Zvezda nisu urodili plodom tako da je vreme za konkretne mere.Za kraj apel redakciji da u manjoj meri prenosi vesti vezane za gospodina Vujosevica i po mogucstvu njegove izjave objavljuje bez fotografije zarad dusevnog mira obolele populacije,hvala unapred i sve najbolje.

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

(Tramvaj zona prava mera, 06. jun 2020 08:51)

Zato što FIBA je svesna ko je Partizan u košarci, a ko su ostali. Za Partizan će uvek biti mesta, za ostale ne bih rekao. Možda se vi pitate poslednjih 5-6 godina (od toga 3 administrativnim ili COVID putem), ali košarka postoji odavno.

molina

pre 3 godine

Ovo je onaj sto ga je Radonja oterao u Transilvaniju.
(Kurlebalo, 06. jun 2020 09:27)
Hahah, čuj ovog pantera, poredi jednog Vujoševića sa nekim Radonjatorom, panteru, šta je sa glavom? hahahha
(Salaso, 06. jun 2020 09:48)

Sveti Dule je definitivno grobarima isprao mozak. Njegova zloba je unistila generaciju navijaca partizana. Sada ce oni da pisu da nam je nabio komplekse, a koliko vidim sam sebi i ostalim grobarima je nametnuo jedino mrznju.
Terajte dalje svoje price o nepravdama, panterima, institucijama.....
Taj isti Radonja je trener i radnik na terenu, ima rezultate ali nikada ni jedna losa rec.

Mile iz Lajkovca

pre 3 godine

@Karaburac... 2011 sam isao na UPPR i Zvezda je bila u Zelezniku. Ali sam isao na UPPR I 2015 i nasao je na staroj adresi na Kališu gde je i danas. Zavrsili postupak stecaja vratili se kuci i cepamo dalje. Sta je tu tajna i sta je sporno. A da ne svidja vam se sto smo na staroj adresi! Žao mi je...

Salaso

pre 3 godine

Ovo je onaj sto ga je Radonja oterao u Transilvaniju.
(Kurlebalo, 06. jun 2020 09:27)
Hahah, čuj ovog pantera, poredi jednog Vujoševića sa nekim Radonjatorom, panteru, šta je sa glavom? hahahha

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Kup pobednika kupova 1974. U to doba Partizan još ni domaću titulu nije imao.
(dex, 06. jun 2020 09:57)

Pa to se od vas i očekivalo. Da predstavite jedan kup pobednika kupova kao veći od Evrolige. A istina je da je i samo tih 4 učešća na f4 Evrolige veće od tog kupa, a kamoli titula '92.
Problem u ovoj priči je što nikako da shvatite činjenicu da koliko god svoj klub predstavljate kao velikana ovog sporta, samo izgledate smešnije i smešnije.
U fudbalu je razlika u vašu korist, to ne sporim. Ali je opet mnogo manja razlika u odnosu na košarku. Partizan je igrao finale KEŠ-a u fudbalu, vi u košarci niste primirisali čak ni f4, a puvate se da ste veći ili u najmanju ruku na istoj visini kao Partizan. Jeste, al kad bi se zezali...

Karaburac

pre 3 godine

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...
(Slobodan, 6. jun 2020 10:23) # Link komentara

KK Partizan NIS. Humska 1, 11000 Beograd, Srbija. Tel: +381 11 3690 395. Tel: +381 11 3691 545. Fax: +381 11 3690 664. Email: kkpartizan@kkpartizan.rs ...


KK Crvena Zvezda Beograd
Naziv firme: KK Crvena Zvezda Beograd
Zvaničan pun naziv firme: Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom
Kategorija: Sportska društva
Opis firme:
KOŠARKAŠKI KLUB CRVENA ZVEZDA BEOGRAD

PIB: 101032648
Matični broj: 07078048
Adresa: Stjepana Supanca 15a, 11000 Beograd
Grad: Beograd
Poštanski broj: 11000
Telefon (01112345xx): 0113284780
Telefon 2 (0211234xx): 0112570199
Fax: 0112570101
Tagovi: KK Crvena zvezda, Zvezda
WEB sajt: http://kkcrvenazvezda.rs

isprani mozgovi

pre 3 godine

(Karaburac, 06. jun 2020 10:42)

Zasto si trazio podatke za KK Crvena Zvezda Beograd, a ne za KK Crvena Zvezda ???
Lep pokusaj licemerne obmane , ali to si ti.
KKCZB je funkcionisala za vreme UPPR-a, a nakon zavrsetka istog, sve osvojeno se "pripisuje" KKCZ koja nastavlja sa funkcionisanjem. Dugove je vracala KKCZB u imi KKCZ i sada je to cisto.
Zlonamerno iskrivljivanje cinjenica govori o tvojoj neobavestenosti , ali i o kompleksima u vezi sa istom.
Pokusaj spina ali jako los

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
(petarczv, 06. jun 2020 09:23)Od koga?Od Zvezde?u košarci?Daj saberi se pobogu.

Will Mosley

pre 3 godine

Mirno panteri kad izgovarate ime Generala. Taj vam je ugasio klub i naterao da navijate za ILR/FMP/zvezdu
(Salaso, 06. jun 2020 12:54)

I opet ce.

Duka

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti !
(Nikola Goranovic VeGe, 6. jun 2020 09:00)

A ti vec poslao osam komentara o njemu. E mucenice.

Bob

pre 3 godine

#Grobarsko prevtanje cinjenica nema kraja. Prica o velikanu u sportu ne prolazi. Gleda se sadasnjost.

Pa vi dan pocinjete sa 91! Umesto dobro jutro. Tokio vam je laka noc. Negde izmedju je tudjman, vujosevic, mirko marjanovic, tole karadzic.

pravnik

pre 3 godine

Pa to se od vas i očekivalo. Da predstavite jedan kup pobednika kupova kao veći od Evrolige. A istina je da je i samo tih 4 učešća na f4 Evrolige veće od tog kupa, a kamoli titula '92.
Problem u ovoj priči je što nikako da shvatite činjenicu da koliko god svoj klub predstavljate kao velikana ovog sporta, samo izgledate smešnije i smešnije.
U fudbalu je razlika u vašu korist, to ne sporim. Ali je opet mnogo manja razlika u odnosu na košarku. Partizan je igrao finale KEŠ-a u fudbalu, vi u košarci niste primirisali čak ni f4, a puvate se da ste veći ili u najmanju ruku na istoj visini kao Partizan. Jeste, al kad bi se zezali...
(društvance iz predgrađa, 06. jun 2020 10:26)

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna koji timovi su bili u F4 a sa ne gugla. Ni ti sada da te pita čovek ne bi znao. Tadašnji format takmičenja gde su igrali Lotomatika, Rytas, PAOK, Huventud, Zelena Gora, Šarloa, Olimpija, gde nikad niste prošli grupu sa više pobeda od poraza, gde nije bilo igrača iz NBA, gde je najveći budžet timova bio do 10 miliiona. Prošli ste dalje i sa 3 pibede. I za ulazak u 8 trebalo vam pet sezona a Zvezdi tri. Zvezda je drugi put izvisila za osam sa skorom 15/15 jer je imala lošiji medjusobni skor za Darušafakom. Sadašnji formar je NBA za onaj kada ste vi igrali. Efes i Fener tada nisu predstavljali ništa

Sasa

pre 3 godine

Najtrofejniji trener laznih titula
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (!!!, 6. jun 2020 09:28) # Link komenta

Hajde me podseti koja vam je titula ukradena?

One night in May

pre 3 godine

Samo kad je vasa legenda dr mr olicenje dobrote i pravednosti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sendvicar, 6. jun 2020 14:16)

Nije dr mr, nego doktor masinstva - doktorirao je na izuzetno zahtevnom fakultetu Beogradskog univerziteta - jednom od retkih fakulteta istog koji je priznat svuda u svetu od Amerike do Nemacke - i gde doktora nauka u jednoj deceniji mozes da nabrojis na prste jedne ruke.

Dok Dulo nije uspeo ni trogodisnju srednju da zavrsi.

Mile

pre 3 godine

@Karaburac... Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.

Avaks zeleni

pre 3 godine

Na kraju je istakao za čelnike Evrolige da su oduvek iskazivali slabost prema novcu

Kao i Dule kada je tuzio kk partizan.
(Hehe, 06. jun 2020 08:48)


ruku dajem da si jedan od onih koji se nije smirio dok nije dobio svojih 100€.

Karaburac

pre 3 godine

Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 6. jun 2020 10:56) # Link komentara

Ponovo? Sad smo se razumeli.

tito-čaušesku,sloba-ilijesku,zvezda-steaua

pre 3 godine

(laza, 6. jun 2020 15:35)

Partizan je osvojio Evroligu.Te godine je Fiba osnovala Evroligu umesto KEŠ.Kasnije ona prelazi u ruke Uleba,koji se osniva (ako se ne varam) baš te sezone kad je Partizan osvojio Evroligu.
Dakle,Kup Evropskih Šampiona su osvajali Bosna,Cibona i Jugoplastika/Pop84,a Partizan Evroligu!

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 09:42)

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije. Na kraju, zar se ne živi bolje otkako se panteri i njihove legende pitaju za sve?

Slobodan

pre 3 godine

Naravno da ce Partizan ici za najboljim ekipama, evo ide i dan danas i moljaka Djordija da ga primi u elitu ...
I u FIBI ima taj cipiripi kup !
Cipiripi rasirio svoje grane da prihvati svoje partizane !

Tvoj brat Erdogan

pre 3 godine

Unesrecena deca, unistena detinjstva... tesko je kapiram.
(Nemanja, 6. jun 2020 10:27)
Sta mislis, zasto svi pisu komentare pune mrznje, kao sto je i ovaj tvoj? Upravo zbog ovog crnogorca, koji je une mrznju u zdravo rivalstvo, koje smo nekada imali. Njegov najveci uspeh si upravo ti, i takvi kao ti, zadojeni mrznjom. Lik sa kosarkom ima veze kao ja sa fizikom. Videlo se to u svim klubovima, osim u tvom, jer mu je tad drzava omogucila sve, pa i upotrebu sile, gasenje klubova, itd...

Aleksandar

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04)

Pogledaj na sajtu Evrolige ko je bio šampion 1992. godine! Zašto bi Evroliga svrtstavala Partizan u redove osvajača ako ne priznaju taj uspeh?? Drugo, kup šampiona je prestao da postoji '91-ve, a novi format pod nazivom Evroliga je počeo '92. godine i Partizan je prvi osvajač u tom novom formatu.
Nego, ne brukaj se ubuduće, ispadaš pglu.

Sada znas

pre 3 godine

Nije dr mr, nego doktor masinstva - doktorirao je na izuzetno zahtevnom fakultetu Beogradskog univerziteta - jednom od retkih fakulteta istog koji je priznat svuda u svetu od Amerike do Nemacke - i gde doktora nauka u jednoj deceniji mozes da nabrojis na prste jedne ruke.

Dok Dulo nije uspeo ni trogodisnju srednju da zavrsi.
(One night in May, 6. jun 2020 14:41) # Link komentara

Znamo mi stariji kako su doktorirali mladi komunisti sa partijskom knjizicom. On ti je jedan od njih koji je pljackaskom privatizacijom oteo fabriku radnicima i postao kapitalista, gazda Coki.

!!yorker

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ?
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27)

Pa to i vi radite na zvezdinim vestima. Sto kukas?

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

cipiripi - nije, ali kup pobednika kupova - jeste!

doduše, ima opravdanja što to ne pamtite - bile su to godine ponovnog adaptiranja kk partizaи na prvu posle povratka iz druge lige...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 10:43)Jao izvini molim te,te komunisticke godine iz vase istorije ne pamtim.Pamtim samo one nezaboravne godine uz gromade poput Kiće,Praje,Saleta Djordjevica,Divca i nezaboravne derbije sa istinskim velikanima poput Cibone i Jugoplastike.Zao mi je,boranija se ne racuna.

Miodrag

pre 3 godine

Ove besmislene rasprave su stvarno užasne!!!!! KKP je nedvosmisleno u kosarci napravio rezultate koji su za postovanje,izbacio veliki broj izuzetnih igraca i trenera i napravio temelje koji i dan danas drzi i klub i navijace... i to niko ne moze ni da anulira niti da negira!!?
KKCZ to u poslednjih 30 god. nema ni blizu takve rezultate,a posebno je interesantna i kontraverzan period kulta licnosti N.Čovica... Zvezda tolike godine ima sve: prilican budzet,gomilu igraca,trenere,ogromnu logistiku i materijalnu i politicku..A REZULTATA
N E M A.... nece ga ni biti, jer DR Exel to svojom ideologijom ne moze da napravi!!!
Tu je sve extra igraci a tima i hemije nema,takodje konekcije sa publikom!!?
Pa Vas gazda legenda bije Dzajica.a navijacima porucuje da prave svoj klub,novinarima preti a elita se bije u prvom redu!!!! Za rezultate je potrebno mnogo vise od moći NČ i njegove zaledjine..Igrajte EL... a nas ostavite na miru,mi cemo u bilo kom takmicenju dobijati vise pozitivne energije i uzivanja,volecemo kosarku i KKP bez obzira na sve!!!
Inace zivim za dan kada cemo napustiti ABA ligu i igrati normalnu jaku srpsku ligu!!!

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

U sezoni 1970/71 Partizan je u ligi od 12 timova osvojio 10. mesto (iza bili Oriolik iz Slavonskog Broda i Željezničar iz Karlovca) tako da nije ispao iz lige.
(rajko, 6. jun 2020 18:10)




:)))))
važi, ko sam ja da ne verujem da je u svetu vjesnikovih svedoka to i bilo tako!

u realnom svetu, u tadašnjoj prvoj košarkaškoj ligi sfrj, tog proleća te godine ispa(da)la su 3 poslednjeplasirana kluba, a kk partizaи je bio jedan od njih.

video si kk partizaи na listi timova koji su prvu ligu igrali i na jesen te godine, i kao i svaki vjesnikov svedok, brže-bolje zaključio da su ispadala samo dva kluba, ali, bre, pa nema ih mnogo, samo 12, kako nisi primetio da su i oriolik i željezničar takođe tu, možda bi ti nešto i bilo sumnjivo?
pomoć prijatelja - letnja liga...

NSBGD

pre 3 godine

A ako partizan osvoji ovaj slab osiromaseni evrokup, taj evrokup nikad nece biti jaci.
(bones, 06. jun 2020 08:49)
Ako ga osvoji bice mu to 5 osvojeni evropski trofej i bice klub koji je osvojio 3 razlicita evropska trofeja. Verovatno jedini na ovim prostorima a verovatno i sire.

ValterNBG

pre 3 godine

O gospodine Dule pa vi dadoste razuman komentar.Bravo.Nema veze sto ste posvadjali navijace Zvezde I Partizana zauvek,(a koliko pratim I Partizanove medju sobom).Nema veze sto su navijaci Zvezde poceli da mrze Partizan a koji su onomad bodrili I radovali se svakoj njihovoj pobedi jer su voleli pre svega kosarku.Sada vidim drug Ostoja krece Vasim stopama.Kao sto sami rekoste"svakom zlu dodje kraj",izgleda da se vase zlo nastavlja I nastavlja.Da bi pojasnio,recite mi kada ste poslednji put navijali za Zvezdu u nekoj utakmici?Slobodno priupitajte obrnuto starije Zvezdine navijace.Sada vam je Covic kriv.Ne drugari,sami ste.

76er

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Nisu nikad osvojili Evroligu, ne znam zasto bi imali pravo na nju?
(Baki, 06. jun 2020 09:50)

Jesi ti to dobro proverio?

Rapidograf

pre 3 godine

@Sneška
Gde se i kada Dule Vujošević dokazao na međunarodnom planu?
Jedina gospodska crta kod dotičnog je ljubav prema umetninama i knjigama, u ostalim segmentima je klasična, neotesana...

rajko

pre 3 godine

@mladići borovi,devojke jele
U sezoni 1970/71 Partizan je u ligi od 12 timova osvojio 10. mesto (iza bili Oriolik iz Slavonskog Broda i Željezničar iz Karlovca) tako da nije ispao iz lige.

Nemanja

pre 3 godine

Dulo je ove sezone osvojio trece mesto u Evropi u kategoriji trener sa najvecom telesnom tezinom.Prvi je bio Dzikic a drugi Trinkijeri.I vi navijaci Zvezde podcenjujete tu Partizanovu trenersku skolu...

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije. Na kraju, zar se ne živi bolje otkako se panteri i njihove legende pitaju za sve?
(Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Izgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.

Sada znas

pre 3 godine

Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 09:42)

Ha ha ha udje na UPPR. Pazi kada si nas ubedio.
Ne pominji UPPR panteru ako mislis da branis neodbranjivo.

Rankan

pre 3 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nisu propustili nijednu priliku da to potvrde...
(Randy Marsh, 06. jun 2020 09:05)

Samo jedna stvar je gora - slepi sektasi kk partizai koji imaju isprane mozgove i vise veruju ostoji i dulou nego svojim ocima!
I to potvrduju iz minuta u minut...

Sendvicar

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:03)

Samo kad je vasa legenda dr mr olicenje dobrote i pravednosti...

laza

pre 3 godine

Fk Crvena Zvezda je bila prvak Evrope tako sto je osvojila KUP Šampiona.
Kk. Partizan je bio prvak Evrope tako sto je osvojio KUP Šampiona. Naslednik Kupa Šampiona u fudbalu je liga šampiona i to je takmičenje pod Eufa i jedno i drugo.
Partizan je osvojio KUP Šampiona pod Fiba. Fiba je 2000 prodala prava Ulebu i nastala je Evro liga koja nije pod Fiba. Evro Liga nema veze sa Kupom Šampiona i Partizan nije osvojio Evro Ligu. Partizan je bio PRVAK EVROPE ali nije osvojio EL. Zvezdino ime je na peharu Lige Šampiona zato sto je to isto takmičenje kao KUP Šampiona. Partizanovo ime nije na peharu Evro Lige zato sto ona nije naslednik Kupa Šampiona. Jednostavna stvar!

Dete iz sume

pre 3 godine

Vujosevic je rekao suvu istinu. Sad sto se to nekome ne svidja...Sto se Evrolige tice, u nekoj buducnosti, ne ocekujte nijedan klub sa ovim prostora. Jos par sezona ce Evrokup imati prolaz, a kada za tri sezone isteknu ugovori 11 povlascenih klubova, potpuno ce zatvoriti ligu. Realno potpuno nebitno za nas. Evroliga donosi samo gubitke, jedini prihodi su od publike, posto klub od TV prava dobija svega 200.000 godisnje sto je mizerija, a nijedan klub sa ovih prostora u dogledno vreme ne bi imao sansu ne da je osvoji nego da uopste primirise F4. Nas mnogo veci problem jeste razvoj mladih igraca. Pogledajte Zvezdu i Partizan. U Zvezdi Davidovac i Dobric sa svojih 24-5-6 godina, jasno je da nisu reprezentativni kalibar. U Partizan jos djene-djene. Jaramaz i Trifunovic ce verovatno postati clanovi reprezentacije. I to je to. Znaci iz jedina dva ozbiljna kluba svega dva potencijalna reprezentativca. Jasno je da jurenje za rezultatima iziskuje dovodjenje gomile stranaca, gde ispastaju nasi mladi igraci i ukoliko brzo nesto ne promenimo nasa kosarka ce biti u corsokaku. Ponovicu ono sto sam vec deset puta rekao. Evroliga unistava evropsku kosarku, a mlitava FIBA nema sanse da joj se odupre. Mladi Evropljani brze bolje idu u NBA, dolaze nam drugorazredni Ameri, kvalitet evropske kosarke je iz sezonu u sezonu sve gori i gori i to je trend koji se nece promeniti. Jos kad ubace Engleze, koje kosarka interesuje, ono, nimalo, eto totalne sizofrenije.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Pa ti nesto cesto postajes razdrazljiv, narocito kad je vest o Vujosevicu ili Partizanu.
(Will Mosley, 6. jun 2020 12:33)




:)))))
vesti o partizanu - ne!
naprotiv, mnogo puta sam istakao da me veselite kako vi vjesnikovi svedoci tako i kompletna jugoslavenska športska udruga!

takođe, objasnio sam i zbog čega je dulo krajnje iritantan - jer je neopevani duduk koji ne ume da artikuliše ni najobičniju prostoproširenu rečenicu, a ne samo da se, kao i svaki duduk, primio na basnu, da basnu, da je hiperinteligentan nego je u nju i sam poverovao.
naravno, skorojevićka fascinacija skupim slikama i knjigama u dobrom povezu, a bez ikakvog predznanja i umeća relevantne komparativnosti - očekivana je, i samo podcrtava i patetičnost i enormne proporcije tragikomične karikaturalnosti.


na kraju, poljubac vesni, a pozdrav i tebi striptizeta i svim vjesnikovim svedocima obožavaocima!!!

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

Kletva Nolana Smita i dalje traje.
(Yoks, 06. jun 2020 08:53)Kleli smo mi vas majstore 3 decenije u fulu,pa red je da neku godinicu i vas krene.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno

istoricar

pre 3 godine

Nemam nista protiv duleta Ali nekako je sam kriv gdje je zavrsio I zasto ga ljudi ne cene I ne postuju .od izjava da je srbija najvise kriva za rat , pa do mutnih radnji oko dovodjenja I prodaje igraca dok je bio u partizanu,niko ne zna za kolicinu novca koja je prosla Kroz partizan ni Dan danas se to ne zna ( jedino sto znamo da je ubedljivo najmanji od svim drugih klubova tj.takozvano igranje za stipendije I iz ljubavi )pa njegovih izjava da zvezda treba da se ugasi a to su i pokusali da urade . Kao trener nigdje nije imao uspeha osim u partizanu a u takvim uslovima bi I vlada jovanovic imao toliko titula ili bilo koji drugi trener.da ne spominjem mutne radnje sa navijacima I da su Im igraci morali davati pare. Ima toga zaista puno Ali znam da ovo nece promeniti misljenje ni partizanovaca ni zvezdasa istina Je da su I jedni i drugi drzavni klubovi za drzavnim parama I da bez toga nebi prezivili ni jedan Dan I za kraj ovo je samo sport

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna 

Pravnik neki


Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ovaj što piše o ispadanju Partizana iz prve lige neka napiše koje godine je to bilo ili neka prekine sa pisanjem dezinformacija.
(rajko, 6. jun 2020 12:59)




:)))))
1971.

ne ustručavaj se, pitaj sve što te zanima, nije mi teško da pomognem.

Will Mosley

pre 3 godine

Naša Srbija ,zemlja košarke, osvojila evropsko 2001, svetsko 2002 a vi divanite o našim klubovima .... Pametnom dovoljno !
(Kari, 06. jun 2020 16:09)

A ko je stvorio kosarkase koji su postigli te uspehe? Srpski klubovi, pre svih Partizan, originalni FMP i nekadasnji Hemofarm.

marko

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji

isprani mozgovi

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno

Smeh

pre 3 godine

Pokušaj da se uplakanima malko ublaži bol i plač. Zar nije izjavio kako ljubav košta? A ovamo kritikuje druge za pare. Izgleda da je opet u romingu.

crni

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 11:25)

Bitno je da si ti nama objektivno informisan !!!

Will Mosley

pre 3 godine

Osvojio je, na primer, Kup Radivoja Koraca. Onaj evropski, medjunarodni, pandam Kupu UEFA u fudbalu. To je jednak broj medjunarodnih trofeja broju koji su svi klubovi za koje navijas (Zvezda, FMP, ILR i ko ce ih sve pobrojati) zajedno osvojili u istoriji. 

Objavote mi komentar, nikoga ne vredjam niti psujem.
(Maradona i Roberto Duran, 06. jun 2020 11:54)

I Radnicki Basket odnosno Refleks. Fora je u tome da nece da objave komentar kad se napise istina, kao ti sada, a objave razne nebuloze poput toga da je Partizan osnovan u Zagrebu, a to pisu zvezdasi ciji klub sponzorise pazi sad- IDEA, kakav paradoks i apsurd istovremeno.

vlado

pre 3 godine

@tramvaj zona....
Druze spominjes tvoju zvezdu kao da je u pitanju barsa, a tvoji limenkari iz zeleznika nikada nista nisu osvojili, niti ce. Ratumem tvoje frustracije ali priznanje bolesti je prvi korak ka izlecenja. Partizan je jedna od institucija evropske kosarke sa osvojenim kupom sampiona, i 3 Kupa Radivoja Koraca, a vi osvojili ste sta?

zvekete

pre 3 godine

Slazem se da ce mezimica biti jaca. Kad si na drzavnoj sisi ne moras se cimati za budzet i dovodis i dajes sakom i kapom. Ali ne mislim da ce EK biti slabiji. Ekipe koje su ga napustile su smesne tipa Dacka, Ritas, Tofas, Galata ali ostaju Virtus, Unikaha i Loko koja ce opet imati 20m budzet nicim izazvana.

nemi posmatrač

pre 3 godine

Možda prate košarku 40 god ali pamćenje imaju kao kokoška...

Grof od Kluža ne tako davno Vam je servirao pomije "EvroKup se NE ISPLATI" ... gutali ste to tad jel tako?

Oholost koja je tako brzo i tako dobro došla na naplatu.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije.
(Mr. Bojangles, 6. jun 2020 09:59)





:)))))
bar smo, i sam to konstatuješ - u srbiji, za razliku od vas koji ste u nekom samo vama vjesnikovim svedocima poznatom univerzumu...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

zgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 10:19)



:)))))
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom:
:)))))

Miki

pre 3 godine

Čovek objasnio . Teško da ćete da ponovite ovu sezonu, a Zvezda teško da će da bude ponovo kao ove sezone. Znači nek vam je Bog upomoć.

sramota

pre 3 godine

O gospodine Dule pa vi dadoste razuman komentar.Bravo.Nema veze sto ste posvadjali navijace Zvezde I Partizana zauvek,(a koliko pratim I Partizanove medju sobom).Nema veze sto su navijaci Zvezde poceli da mrze Partizan a koji su onomad bodrili I radovali se svakoj njihovoj pobedi jer su voleli pre svega kosarku.Sada vidim drug Ostoja krece Vasim stopama.Kao sto sami rekoste"svakom zlu dodje kraj",izgleda da se vase zlo nastavlja I nastavlja.Da bi pojasnio,recite mi kada ste poslednji put navijali za Zvezdu u nekoj utakmici?Slobodno priupitajte obrnuto starije Zvezdine navijace.Sada vam je Covic kriv.Ne drugari,sami ste.
(ValterNBG, 06. jun 2020 11:32)
Apsolutno se slazem sa ovim delom da su se Zvezdini navijaci radovali Partizanovim pobedama u Evropi, jer ja spadam medju njima. Moj cale(grobar) i ja (zvezdas), nismo propustali utakmice Partizana. Pamtim skoro svaku tekmu sezone kad je Partizan igrao f4.

Will Mosley

pre 3 godine

Samo jedna stvar je gora - slepi sektasi kk partizai koji imaju isprane mozgove i vise veruju ostoji i dulou nego svojim ocima! 
I to potvrduju iz minuta u minut...
(Rankan, 06. jun 2020 11:49)

A ti bolje da poverujes profesoru maternjeg jezika jer si nepismen. Sta znaci "Dulou"? Dok sam bio ucenik, uvek imao sam dobre ocene iz srpskog jezika, ali nikad nisam cuo za tu rec.

pravnik

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).

Jesmo, i to pobedom nad Joventutom u Istanbulu, a vi niste osvojili LS jer je osnovana 1992. godine, jedan od prvih osvajaca LS pod tim imenom je Marsej koji je bio sampion 1993. godine.
(Will Mosley, 06. jun 2020 12:32)

Jumko neznalico. ULEB EL je osnovana 2000 - te. A ko je napisao da je Zvezda u fudbalu osvojila LŠ. Osvojila KEŠ a sledeće sezone 91/92 napravljen pilot projekat LŠ od dve grupe. Zvezda u Sofiji izgubila odlučujući meč za finale a u grupi bila ispred Anderlehta i PAO

pravnik

pre 3 godine

Znamo mi stariji kako su doktorirali mladi komunisti sa partijskom knjizicom. On ti je jedan od njih koji je pljackaskom privatizacijom oteo fabriku radnicima i postao kapitalista, gazda Coki.
(Sada znas, 06. jun 2020 15:47

Dr. Čović je bio prof. na Mašinskom. Taj fakultet ne može na vezu ili partijsku knjižicu. Samo položiti termodinamiku kod čuvenog prof. Saljnikova je pola fakilteta. On nije ništa oteo već je id male metalske radionice napravio pristojnu fabriku. Radionica je imala desetak radnika

Sah-mat

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti !
(Nikola Goranovic VeGe, 6. jun 2020 09:00)

ahahahahah sjajno panteru. Potrefio si ga ka prstom u d...

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:03)Ti si vise za Acu Srbina?Pa znam nego ajde...

rajko

pre 3 godine

Ovaj što piše o ispadanju Partizana iz prve lige neka napiše koje godine je to bilo ili neka prekine sa pisanjem dezinformacija.Kada je Partizasn igrao Evroligu nije bila lošija nego danas,mislim da je bila bolja jer više je bilo najboljih evropskih igrača u njoj nego sada(Dijamantidis,Spanulis,Navaro,Jasekivičius i dr.) a i Amerikanci nisu bili lošiji nego sada.Tačno je da je bilo više lošijih ekipa ali tada su igrala 24 tima,ali ući među osam najboljih nije bilo lakše nego sada.
Što se tiče odnosa pobeda i poraza kada je Partizan u pitanju on je takav jer za razliku od Zvezde koja oformi tim u julu Partizan je formirao tim na samom početku Evrolige tako da je uglavnom imao loš start.One sezone kada je igrao fajnal for Roberts i Mekkejleb mislim da i nisu igrali prvo kolo ili su došlikoji dan pre njega.Tako je Partizan izgubio od Ritasa skoro 30 poena razlike ali je u revanšu pobedio ubedljivije.

Will Mosley

pre 3 godine

Reče čovek koji je 5 puta tužio svoj klub i udarao mu BAT i prodavao mu "časove ljubavi" jer kako jednom reče i ljubav košta ...
(Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!, 06. jun 2020 10:50)

Treba da budes srecan sto Alimpije, Tomic i Gavrilovic jos nisu tuzili tvoju Zvezdu zbog naplate casova ljubavi. A da ne zaboravim Sakotu i Gista. Kad se obelodani koliko njima dugujete ode Obradovic ali i price o povratku Simona, Gudure, Jovica, Dangubica, Nedovica, Voltersa i ostalih takozvanih kosarkasa.
Nego, reci ti nama kad stize Teodosic? Sve ostalo ostalo sto si naveo je nevazno.

pravnik

pre 3 godine

Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:45)

Koliki budžet? Ti kao grobar sve znaš. Budžet medju tri najmanja u EL. A papiri kažu da ste dobili više od Zvezde. Što tvoji nikada nisu izašli sa finansijskom analizom kako u fudbalu tako i košarci. Vodeći klubovi EL imaju budžet oko 30 miliona. CSKA, Fener, Efes imaju čarter letove. Posle utakmice pravac kući.

Will Mosley

pre 3 godine

Ma kakvi i Cipiripi kup i Rumunska liga su nikad jači, a evroliga o Zvezda nikad losiji.Pogledajte sta ne Radonjator uradio od samozvanog maga, degazirao ga u nikad jacu Rumunsku ligu i sad odatle moze da prati evroligasa.Znate i pad je let!
(Radikal Republika Srpska, 06. jun 2020 13:45)

Jel tebi cudno to sto Radonja nece da se vrati u Srbiju, mozda to ima veze sa tim sto Trinki ostaje u Partizanu. Ali tu je Obradovic sto dodje na isto.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ? 
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27) 

Pa to i vi radite na zvezdinim vestima. Sto kukas?
(!!yorker, 06. jun 2020 09:48)

potpuno netacno, na vest da Katai prelazi u Zvezdu 40 komentara, od toga par koji mozda napisali Grobari. Vi ste optereceni sa KK Partizanom, zato i visite na nasim vestima.

Apokalipso

pre 3 godine

E deco...pravicemo mi tog Vujosevica a i Radonjica od blata...jednog krstenog domaceg igraca oba kluba nisu "izbacili" a bilo je materijala. Muka mi je da ih gledam

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

to što ne znaš kada su i u kojoj državi nabrojani košarkaši igrali za kk partizaи uspešno si kompenzirao time što si u pravu za nabrojane klubove - tačno je da oni imaju jednu titulu više od zvezde... svi ukupno!


kad posetiš zemlju porekla, priupitaj tamošnje navijače šta je za njih bio derbi - ne samo da neće pomenuti kk partizaи, nego ćeš saznati i tužnu istinu da je njihov klub na privremenom radu u beogradu i tu bio tek četvrti po rangu, posle zvezde, okk beograda i radničkog...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 12:03:))))))Mnogo si sladak sa tom obrnutom psihologijom ali nazalost nju mozes da prodas samo armiji tvojih krezubih poklonika.Za nekog malo inteligentnijeg probaj malo ozbiljnije da obrazlozis uticaj svog kluba za koji je u medjuvremenu upitno da li je zaista i pravi naslednik KK Crvena Zvezda posle nemilih dogadjaja koje bi najradije zaboravio.Ne krivim te zbog toga jer to su bile godine intenzivne patnje tebe i armije “pravih srba” koji su za razliku od mene i manjine laznih srba eto drznuo da ne navija za olicenje vaskolike i prave Srbije.U to ime ostani mi zdravo i okani se tih klinackih fora tipa Partizai i sl. jer ne prilice ozbiljnom razgovoru inteligentnih osoba.Cmok.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 06. jun 2020 12:34)

Moram da te zamolim da ne pricas tako sa matorim boricem, ipak je to covek u godinama, slabo srce, prostata...itd. Imaj obzira, ubi ga jednolicna ishrana sa sendvicima.

Will Mosley

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr
(muamua, 06. jun 2020 10:46)

To i boli zvezdase, zato ovako horski ostavljaju komentare.

sasa the red baron

pre 3 godine

Ah evo ga Dulue,dajos jednom objasni zasto se nije uspelo,i kako je zbog tog ne uspeha,sve bolje.
KKP stavrno misli da je favorit za osvajanje EK,ali istina je da KKP nije niu top 3 timova za osvajanje..
I do godine,bice stvari mnogo jasnije..

Sah-mat

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 6. jun 2020 09:23) # Link komentara

petre, koliko si komentara poslao? Jel to zbog kompleksa vise vrednosti?
Ne blamiraj se perice.

Karaburac

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 6. jun 2020 09:23) # Link komentara

Perica je ispricao vic.

Baki

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Nisu nikad osvojili Evroligu, ne znam zasto bi imali pravo na nju?

City Slicker

pre 3 godine

Vujošević je potpuno u pravu kada komentariše FIBA i 3x3. Bez obzira što su Srbi u vrhu, to je ipak rekreativna aktivnost gde je uspeh proporcionalan samo stepenu ložane u nekoj zemlji. Kod nas se ljudi najviše lože pa zato i imaju naši rezultate. Ali pogledajte samo ostale ekipe, ko su, odakle dolaze i kako izgledaju. Kakve Olimpijske igre, vaterpolo koji hoće da izbace je pravi i ozbiljan sport u odnosu na basket 3x3.

Sah-mat

pre 3 godine

Evo ga fanatik bez anganzmana pocinje ponovo da laje i kruzi oko Kk. C. Z. kao nekad kad je proglasavao pobednika na pocetku sezone i vrsio pritiske od samog starta a onda zavrsavao prvi na kraju sezone, jer to je jedino pravedno a onda ponovo smisljao iznova nove price.....
(Bolesnik, 6. jun 2020 09:54) # Link komentara

S obzirom na tvoj nick nista ti ne zameram. Ako ikad budes bolje ti se javi.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Izgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 10:19)



:)))))
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom:
:)))))

srb

pre 3 godine

@marko
Jeste,u pravu si, tuzno je to. Tuzna su prepucavanja oko toga da li jeste ili nije, vi nas ubedjujete da jeste, mi vas da nije i tako u krug. Umesto da se bavis zvezdom bavi se partizanom i razmisli odakle skoro 10mil budzet ove sezone ako je drzavni klub, da nije od sponzora mzda? :)

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Jao izvini molim te,te komunisticke godine iz vase istorije ne pamtim.Pamtim samo one nezaboravne godine uz gromade poput Kiće,Praje,Saleta Djordjevica,Divca i nezaboravne derbije sa istinskim velikanima poput Cibone i Jugoplastike.Zao mi je,boranija se ne racuna.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 6. jun 2020 11:01)



:)))))
to što ne znaš kada su i u kojoj državi nabrojani košarkaši igrali za kk partizaи uspešno si kompenzirao time što si u pravu za nabrojane klubove - tačno je da oni imaju jednu titulu više od zvezde... svi ukupno!


kad posetiš zemlju porekla, priupitaj tamošnje navijače šta je za njih bio derbi - ne samo da neće pomenuti kk partizaи, nego ćeš saznati i tužnu istinu da je njihov klub na privremenom radu u beogradu i tu bio tek četvrti po rangu, posle zvezde, okk beograda i radničkog...

Will Mosley

pre 3 godine

hop cup evrokup
(kalcokera i trokorak bili, 06. jun 2020 11:30)

Bolje osvojiti Evrokup, ili barem igrati finale, nego biti dvanaesti u Evroligi.

Will Mosley

pre 3 godine

Pa vi dan pocinjete sa 91! Umesto dobro jutro. Tokio vam je laka noc. Negde izmedju je tudjman, vujosevic, mirko marjanovic, tole karadzic.
(Bob, 06. jun 2020 10:38)

Umesto dobro jutro panteri pominju Bari, a umesto laku noc pominju Tokio, toliko o njihovom "od proslosti se ne zivi, gleda se sadasnjost". Cist apsurd i paradoks.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja.
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?!
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 12:57)

Ne vredja te nego iznosi cinjenicu a to je da pises nebuloze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 6. jun 2020 13:16)

Dete , zar sam ti se bas pos*ao toliko u zivot, da samo ides i repliciras ?!
Prestani da se blamiras vise, vidis da ti se ljudi ovde smeju ?!

pravnik

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr
(muamua, 06. jun 2020 10:46)

Teško da ti znaš da udješ na APR i da umeš da protumačiš kada vidim šta si napisao

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Koliki budžet? Ti kao grobar sve znaš. Budžet medju tri najmanja u EL. A papiri kažu da ste dobili više od Zvezde. Što tvoji nikada nisu izašli sa finansijskom analizom kako u fudbalu tako i košarci. Vodeći klubovi EL imaju budžet oko 30 miliona. CSKA, Fener, Efes imaju čarter letove. Posle utakmice pravac kući.
(pravnik, 06. jun 2020 13:47)

Pa dobro, nije bas da je transparetno sve kod vas. Recimo oni krediti sto su otpisani od propale domace banke ( a mogli su biti naplaceni, to je bio argument za otpis), pa onda dug koji se smanji za tri miliona ako vratis jedan i to prema privatnoj banci. Ko vam je to omogucio?! Pa isti onaj sto je doveo dr. Terzu u Zvezdu. Jeste, KKP ima za 200k veci budzet od vas za ovu godinu, i za ovo ostalo si u pravu. Izgleda da si zavrsio drzavni fakultet. Mozda ti je dr. Vuleta nesto predavao :) .

zoran

pre 3 godine

Moram reci da je svih prethodnih godina ojadio mezimicu cak i uspeo da je ugasi posto zvezda zvanicno ne postoji mislim na kosarkaski klub tako da joj je izbrisana i istorija.Meni dosta ti si svoje uradio politicki si sklonjen posto si unistio najveceg rivala.

Will Mosley

pre 3 godine

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja. 
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?! 
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 12:57)

Ne vredja te nego iznosi cinjenicu a to je da pises nebuloze.

ivkovic zoran

pre 3 godine

-fiba će malo teško da preuzme evroligu ...
-sto se tice evrolige zaista tu nema pravila o ulasku timova ...kako ce uci tim iz Bugarske,Makedonije,Slovacke ,Finske ,Moldavije,Irske .....nema plana razvoja košarke u zemljama slabe kosarkaske tradicije ....sve se vrti oko love ....i Abba ligasa će odbaciti iz evrolige trebaju im bogati gradovi kao velika trzista .....tipa Pariz i London .....cak i ne zanima ih sto nema tradicije kosarkaske u Londonu

Dejan Vasic Bg

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 6. jun 2020 13:11)

Uh sto bi ja voleo da mi je taj tvoj ispran mozak bar tri dana. Da se odmorim ko covek, DA SALJEM KOMENTARE PO CEO DAN.
Ali ne vredi, imam posla preko glave.

alfagrobar2

pre 3 godine

Dobro je , vidim da vam Dulo i dalje drži strah , pa dobro to je opravdano vi fmpovci ili moderni novozvezdaši znate gde vam je mesto

Karaburac

pre 3 godine

Napisati komentar da Zvezda nema identitet i da nije prava Zvezda je veoma inventivan i unikatan komentar. To je kao kada bi ja svaki dan pisao da ste zagorci. Samo nema potrebe za tim jer je to istina i to svi znaju. Prihvatio narod i nema potrebe ponavljati. Vi vec 8 godina ponavljate svaki dan da smo panter ali ne vredi... Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile iz Lajkovca, 6. jun 2020 09:42) # Link komentara

Pa sta se ono desilo avgusta 2011? Jesi li tada isao na APR ili tz. UPPR.
Pobrkao si pojmove, sta si ti gledao ne znam ali zvezdu nisi video sigurno nego novi klub crvena zvezda Beograd koji je nastao na rusevinama fmpa.

Maradona i Roberto Duran

pre 3 godine

@Rapidograf

Osvojio je, na primer, Kup Radivoja Koraca. Onaj evropski, medjunarodni, pandam Kupu UEFA u fudbalu. To je jednak broj medjunarodnih trofeja broju koji su svi klubovi za koje navijas (Zvezda, FMP, ILR i ko ce ih sve pobrojati) zajedno osvojili u istoriji.

Objavote mi komentar, nikoga ne vredjam niti psujem.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...

Will Mosley

pre 3 godine

Dobro je , vidim da vam Dulo i dalje drži strah , pa dobro to je opravdano vi fmpovci ili moderni novozvezdaši znate gde vam je mesto
(alfagrobar2, 06. jun 2020 11:11)

Znaju oni to dobro ali se tese kuckanjem komentara, to im dodje kao svojevrsni lek za dusu jer su svesni da ih ceka jos jedna sezona u kojoj ce osvojiti jedno veliko nista, s tim sto ih korona vise nece spasavati, u smislu da vise nece biti prekida sezone.

isprani mozgovi

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 6. jun 2020 10:55) # Link komentara

S obziron na tvoj nick nema smisla polemisati sa tobom. Ja ne znam ko vam je isprao mozak ali kada covek procita tvoje budalastine samo se treba kloniti takvih likova.
(Karaburac, 6. jun 2020 11:28)

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja.
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?!
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti

Will Mosley

pre 3 godine

2011 sam isao na UPPR i Zvezda je bila u Zelezniku. Ali sam isao na UPPR I 2015 i nasao je na staroj adresi na Kališu gde je i danas. Zavrsili postupak stecaja vratili se kuci i cepamo dalje. Sta je tu tajna i sta je sporno. A da ne svidja vam se sto smo na staroj adresi! Žao mi je...
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 10:38)

Nije moguce da si TI licno isao u UPPR jer nisi preduzece, vec fizicko lice, mozda si isao na sajt APR-a.

гиле

pre 3 godine

(drvobradi, 06. jun 2020 09:15)
Мислим да они то већ сада раде, само морају полако. Немају пара да одмах убаце, већ 5-6 клубова да привуку. Следеће године још који и тако су конкурент еуро купу. Тада се и нови спонзори појављују. Е онда следе преговори са ЕЛ.

Nisam gledao.

pre 3 godine

Partizan je pisao istoriju najboljih rezultata eurolige., da da 4 puta u bliskoj prošlosti. Jedan krilati i jedno izgubljeno finale uz pregršt top 8.
Ko drugi može time da se diči u regionu!?

Karaburac

pre 3 godine

Zasto si trazio podatke za KK Crvena Zvezda Beograd, a ne za KK Crvena Zvezda ???
Lep pokusaj licemerne obmane , ali to si ti.
KKCZB je funkcionisala za vreme UPPR-a, a nakon zavrsetka istog, sve osvojeno se "pripisuje" KKCZ koja nastavlja sa funkcionisanjem. Dugove je vracala KKCZB u imi KKCZ i sada je to cisto.
Zlonamerno iskrivljivanje cinjenica govori o tvojoj neobavestenosti , ali i o kompleksima u vezi sa istom.
Pokusaj spina ali jako los
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (isprani mozgovi, 6. jun 2020 10:55) # Link komentara

S obziron na tvoj nick nema smisla polemisati sa tobom. Ja ne znam ko vam je isprao mozak ali kada covek procita tvoje budalastine samo se treba kloniti takvih likova.

Miskec

pre 3 godine

Ma dobro to, nego kako napreduje vracanje rumunske kosarke na mesto koje joj pripada u svetu kosarke?
Nekada je YU slala igrace po kazni na Balkanske sportske igre i drali su redom te koje on sada vraca na mesto koje im navodno pripada!

xxx

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).ФИБА Лига шампиона је професионално такмичење кошаркашких клубова у Европи. Такмичење организује ФИБА Европа, а основано је 21. марта 2016. године. Прва сезона 2016/17.

Will Mosley

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).

Jesmo, i to pobedom nad Joventutom u Istanbulu, a vi niste osvojili LS jer je osnovana 1992. godine, jedan od prvih osvajaca LS pod tim imenom je Marsej koji je bio sampion 1993. godine.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

))))) 
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom: 
:)))))
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 10:53

Pa gde si bre matori boricu, vidi, isto ovo vazi i za tebe. Nije ironija. Vase vreme je tek pocelo.

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Ma kakvi i Cipiripi kup i Rumunska liga su nikad jači, a evroliga o Zvezda nikad losiji.Pogledajte sta ne Radonjator uradio od samozvanog maga, degazirao ga u nikad jacu Rumunsku ligu i sad odatle moze da prati evroligasa.Znate i pad je let!

Djalma

pre 3 godine

dulooo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Liberty, 6. jun 2020 09:35)

Salo, Dalo, Dzilo...dnevna doza prosecnog pantera.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ?
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27)


Evo, apsolutno se slazem sa tobom, mozda po prvi put :)
Skroz korektan i odmeren intevju. Naravno, sto je normalno "iz ugla" Partizana.
Problem je u "minulom radu", odnosno sve ono sto je bilo u proslosti, sarkasticnih izjava, moze se reci i zluradih (parafraziram "da nije interes srpske kosarke da se KK CZ spase ispadanja iz ABA lige"). Sličnih izjava je bilo i sa ove strane , pa su mu razumlive i vase reakcije.
Ali sto se konkretno tiče ovog intevjua, apsolutno korektno

SILA

pre 3 godine

A ako partizan osvoji ovaj slab osiromaseni evrokup, taj evrokup nikad nece biti jaci.
(bones, 06. jun 2020 08:49)

slusaj druze,svaki trofej je podjednako vazan,sad neki malo vise dobija na znacaju.Imamo ovaj od Evrolige,fali nam taj od cipiripi kupa .pozziic

JPR24

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Partizan je bio uspešniji u zadnjih 10-15 godina, Split i Cibona su daleko iza još odavno, obrni okreni ali Partizan i Zvezda su trenutno Alfa i Omega sto se ExYu košarke tiče.

muamua

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...
(Slobodan, 06. jun 2020 10:23)

Humska 1, 11000 Beograd

pravnik

pre 3 godine

Auuuu... I šta onda uopšte polemisati sa jednom ovakvom osobom?
Svaka dalja diskusija je suvišna...
(društvance iz predgrađa, 06. jun 2020 11:38)

Zadojeni grobaru, pa ti pojma nemaš. Znači više vrede dve grupne faze tadašnje EL od ligaškog dela današnjeg formata. Ajde samo pogledaj ko je tada igrao i sastave timova budžete. Kao kada bi ja sada uporedjiva Zvezdino osvajanje KEŠ, ili dva polufinala, ili finale Kupa Uefa sa današnjom LŠ i LE,. Nemerljivo

pravnik

pre 3 godine

@pravnik ma vredniji je vas top 8 nego nase osvajanje! Vidi se da si klasicni streber koji nije bas previse inteligentan!
(kolee, 06. jun 2020 11:31)

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu

Will Mosley

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 12:18)

Pa ti nesto cesto postajes razdrazljiv, narocito kad je vest o Vujosevicu ili Partizanu.

Will Mosley

pre 3 godine

Čovek objasnio . Teško da ćete da ponovite ovu sezonu, a Zvezda teško da će da bude ponovo kao ove sezone. Znači nek vam je Bog upomoć.
(Miki, 06. jun 2020 12:05)

A otkud ti znas da Partizan nece ponoviti proslu sezonu? Ima sve predispozicije i uslove da to ucini, cak i nadmasi proslosezonski uspeh jer ima celu okosnicu tima na okupu, i trener ostaje sto je jako bitno, ne menja trenere na svaka 4 meseca kao neki koje su trenirali Toma, Gavra, Topic, Sakota u jako kratkom periodu.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Pa gde si bre matori boricu, vidi, isto ovo vazi i za tebe. Nije ironija. Vase vreme je tek pocelo.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:42)







:)))))
pusti ti mene, nego - što nacrni onako grdno svog sopstvenog kolegu?!

(da mi žena, tu i tamo, ne baci pogled na komentare - dobio bi instrukcije koga da pitaš to da li sam mator:D)

Bocko

pre 3 godine

NSBGD-Nije dobro pisati takvim stvarima, a ne poznavati materiju. Cibona ima tri razlicita evro trofeja. Dva KES, dva KPK i jedan KRK ( kao Lokomotiva). Uvek se iznenadim kada grobari, kao najbolji poznavaoci kosarke u vasioni, ne znaju proste stvari.

Will Mosley

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti ! 
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:00) 

Ono kad zvezdas prica o kompleksima, i to napise na vest o bivsem treneru Partizana, koji apsurd.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

mile, za razliku od teče karaburca, kod xxx činjenice ne pominji ni u najmanjoj meri, nije humano - upljuvaće se menjajući sve i moguće i nemoguće identitete, a ništa, osim jedno isto o sebi samom, neće reći!!!

ACM

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna

Pravnik neki


Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:45)
Ne vredi brate objašnjavati nekom ko ostavlja komentare na kakvima mu i bilmezi zavide.

Sada znas

pre 3 godine

@Karaburac... Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 6. jun 2020 10:56) # Link komentara

Ma da, dao ti covek sve pogresno. Vi ste Kalemegdanu a mi smo na marsu.

Karaburac

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...
(mladići borovi, devojke jele, 6. jun 2020 12:18) # Link komentara

Ako si se razdrazio ne uzimaj tablete, prosetaj.

Will Mosley

pre 3 godine

@pravnik ma vredniji je vas top 8 nego nase osvajanje! Vidi se da si klasicni streber koji nije bas previse inteligentan!
(kolee, 06. jun 2020 11:31)


Ne da nije inteligentan nego, nije ni bio rodjen te godine kad se Partizan popeo na krov Evrope, cak je jedne godine osvojio i trece mesto, izgubio u polufinalu, ako se ne varam to je bilo 1994. godine.

isprani mozgovi

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 06. jun 2020 10:55)

Ovaj ide redom i upucuje replike. Sine, jel si to iskompleksiran ili da?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 6. jun 2020 12:53)

Covek sa upitnim iq, sinonim za komplekse nekoga proziva ?!

panter pudlica

pre 3 godine

Već mi postaje žao mučenja kk partizan.
Ovo kao zvezdaš kažem.
Neće ljudi videti Evroligu još 10 godina...
(JeRemija, 06. jun 2020 08:47)

Već ove bi je videli, da vas nije spasila korona. Tako da će se ova zvati Corona Euroliga.
Meni je ipak više žao vas, pogotovo vas navijača, koji moraju da navijaju za privatni klub dr iz predgrađa jer nemaju drugi... izgubili ste brate identitet načisto.

Nikola Goranovic VeGe

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

(Tramvaj zona prava mera, 06. jun 2020 08:51)

Zato što FIBA je svesna ko je Partizan u košarci, a ko su ostali. Za Partizan će uvek biti mesta, za ostale ne bih rekao. Možda se vi pitate poslednjih 5-6 godina (od toga 3 administrativnim ili COVID putem), ali košarka postoji odavno.

Salaso

pre 3 godine

Ovo je onaj sto ga je Radonja oterao u Transilvaniju.
(Kurlebalo, 06. jun 2020 09:27)
Hahah, čuj ovog pantera, poredi jednog Vujoševića sa nekim Radonjatorom, panteru, šta je sa glavom? hahahha

Baki

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Nisu nikad osvojili Evroligu, ne znam zasto bi imali pravo na nju?

matori

pre 3 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nisu propustili nijednu priliku da to potvrde...
(Randy Marsh, 06. jun 2020 09:05)

Jel te nerviramo? Mukice

vlado

pre 3 godine

@tramvaj zona....
Druze spominjes tvoju zvezdu kao da je u pitanju barsa, a tvoji limenkari iz zeleznika nikada nista nisu osvojili, niti ce. Ratumem tvoje frustracije ali priznanje bolesti je prvi korak ka izlecenja. Partizan je jedna od institucija evropske kosarke sa osvojenim kupom sampiona, i 3 Kupa Radivoja Koraca, a vi osvojili ste sta?

Tramvaj zona prava mera

pre 3 godine

"Onog trenutka kada FIBA vrati Evroligu, što bih ja voleo, Partizan će sa svim ostalim velikanima da ide tamo", obrazložio je legendarni trener crno-belih."


Tipično razmišljanje preletača kod nas. Zašto bi tada Fiba zvala Partizan a ne recimo klubove koji sada već igraju EL a ima ih 18? Ok ako FIBA napravi takmičenje za 30-40 klubova, ali ako zamislimo da FIBA EL bude imala 24-30 klubova, jako je teško da bi Partizan igrao u sadašnjoj konstelaciji gde bi svoju šansu tražili i prvaci Slovenije, Hrvatske, CG a kod nas se Zvezda najviše pita evo već 5-6 godina.

Evropa nema mnogo klubova koji ozbiljno ulažu, negde 30-40 (uključujući i Partizan). Bilo bi dobro vratiti sistem s grupama i proširiti na recimo 32 tima kao u UEFA takmičenja gde bi svoje mesto našli i Cedevita i Budućnost i Partizan i neki tim iz Hrvatske, pored same Crvene Zvezde, ali se bojim da će se to jako teško desiti.

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

cipiripi - nije, ali kup pobednika kupova - jeste!

doduše, ima opravdanja što to ne pamtite - bile su to godine ponovnog adaptiranja kk partizaи na prvu posle povratka iz druge lige...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 10:43)Jao izvini molim te,te komunisticke godine iz vase istorije ne pamtim.Pamtim samo one nezaboravne godine uz gromade poput Kiće,Praje,Saleta Djordjevica,Divca i nezaboravne derbije sa istinskim velikanima poput Cibone i Jugoplastike.Zao mi je,boranija se ne racuna.

marko

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji

Dejan CZ

pre 3 godine

Smeta ti basket 3x3 u kojem Srbija dominira i koji je postao olimpijska disciplina...Posle izjava o ratu u Bosni i ne cudi takav stav dukljanskog vojnika.
Dobro je sto je stiglo i do takve glave da tvoj parazit od kluba moze nesto da potrazi samo kroz slabija takmicenja kao sto je EC i da protiv Zvezde evroligasa nema cemu da se nada jer klubovi koji su evropska elita druga su dimenzija za tvoj cipiripi klubic...Sto se tice buducnosti kosarke jedino sto mozes da ocekujes je da se uskoro u jednom takmicenju nadju takve velicine kao sto su tvoj Kluz i PartizanIgokea pa da prsti na sve strane...

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
(petarczv, 06. jun 2020 09:23)Od koga?Od Zvezde?u košarci?Daj saberi se pobogu.

Mile iz Lajkovca

pre 3 godine

@Panter pudlica... Napisati komentar da Zvezda nema identitet i da nije prava Zvezda je veoma inventivan i unikatan komentar. To je kao kada bi ja svaki dan pisao da ste zagorci. Samo nema potrebe za tim jer je to istina i to svi znaju. Prihvatio narod i nema potrebe ponavljati. Vi vec 8 godina ponavljate svaki dan da smo panter ali ne vredi... Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...
(Slobodan, 06. jun 2020 10:23)

Humska 1, 11000 Beograd

Sah-mat

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti !
(Nikola Goranovic VeGe, 6. jun 2020 09:00)

ahahahahah sjajno panteru. Potrefio si ga ka prstom u d...

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 09:42)

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije. Na kraju, zar se ne živi bolje otkako se panteri i njihove legende pitaju za sve?

Nisam gledao.

pre 3 godine

Partizan je pisao istoriju najboljih rezultata eurolige., da da 4 puta u bliskoj prošlosti. Jedan krilati i jedno izgubljeno finale uz pregršt top 8.
Ko drugi može time da se diči u regionu!?

pravnik

pre 3 godine

Pa to se od vas i očekivalo. Da predstavite jedan kup pobednika kupova kao veći od Evrolige. A istina je da je i samo tih 4 učešća na f4 Evrolige veće od tog kupa, a kamoli titula '92.
Problem u ovoj priči je što nikako da shvatite činjenicu da koliko god svoj klub predstavljate kao velikana ovog sporta, samo izgledate smešnije i smešnije.
U fudbalu je razlika u vašu korist, to ne sporim. Ali je opet mnogo manja razlika u odnosu na košarku. Partizan je igrao finale KEŠ-a u fudbalu, vi u košarci niste primirisali čak ni f4, a puvate se da ste veći ili u najmanju ruku na istoj visini kao Partizan. Jeste, al kad bi se zezali...
(društvance iz predgrađa, 06. jun 2020 10:26)

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna koji timovi su bili u F4 a sa ne gugla. Ni ti sada da te pita čovek ne bi znao. Tadašnji format takmičenja gde su igrali Lotomatika, Rytas, PAOK, Huventud, Zelena Gora, Šarloa, Olimpija, gde nikad niste prošli grupu sa više pobeda od poraza, gde nije bilo igrača iz NBA, gde je najveći budžet timova bio do 10 miliiona. Prošli ste dalje i sa 3 pibede. I za ulazak u 8 trebalo vam pet sezona a Zvezdi tri. Zvezda je drugi put izvisila za osam sa skorom 15/15 jer je imala lošiji medjusobni skor za Darušafakom. Sadašnji formar je NBA za onaj kada ste vi igrali. Efes i Fener tada nisu predstavljali ništa

zvekete

pre 3 godine

Slazem se da ce mezimica biti jaca. Kad si na drzavnoj sisi ne moras se cimati za budzet i dovodis i dajes sakom i kapom. Ali ne mislim da ce EK biti slabiji. Ekipe koje su ga napustile su smesne tipa Dacka, Ritas, Tofas, Galata ali ostaju Virtus, Unikaha i Loko koja ce opet imati 20m budzet nicim izazvana.

Sada znas

pre 3 godine

Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 09:42)

Ha ha ha udje na UPPR. Pazi kada si nas ubedio.
Ne pominji UPPR panteru ako mislis da branis neodbranjivo.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Kup pobednika kupova 1974. U to doba Partizan još ni domaću titulu nije imao.
(dex, 06. jun 2020 09:57)

Pa to se od vas i očekivalo. Da predstavite jedan kup pobednika kupova kao veći od Evrolige. A istina je da je i samo tih 4 učešća na f4 Evrolige veće od tog kupa, a kamoli titula '92.
Problem u ovoj priči je što nikako da shvatite činjenicu da koliko god svoj klub predstavljate kao velikana ovog sporta, samo izgledate smešnije i smešnije.
U fudbalu je razlika u vašu korist, to ne sporim. Ali je opet mnogo manja razlika u odnosu na košarku. Partizan je igrao finale KEŠ-a u fudbalu, vi u košarci niste primirisali čak ni f4, a puvate se da ste veći ili u najmanju ruku na istoj visini kao Partizan. Jeste, al kad bi se zezali...

Hover ghost

pre 3 godine

Apelujem na drzavu da osnuje fondaciju za lecenje velikog dela populacije od trauma izazvanih delima gospodina Duska Vujosevica.
Stvar je krajnje ozbiljna i nece se resiti guranjem pod tepih,a u prilog tome govori podatak da frustracije ne popustaju iako doticni vec godinama ne obitava i radi u Srbiji.Pokusaj izlecenja teranjem doticnog i trofeji kluba iz Zeleznika koji se lazno predstavlja kao Zvezda nisu urodili plodom tako da je vreme za konkretne mere.Za kraj apel redakciji da u manjoj meri prenosi vesti vezane za gospodina Vujosevica i po mogucstvu njegove izjave objavljuje bez fotografije zarad dusevnog mira obolele populacije,hvala unapred i sve najbolje.

Bolesnik

pre 3 godine

Evo ga fanatik bez anganzmana pocinje ponovo da laje i kruzi oko Kk. C. Z. kao nekad kad je proglasavao pobednika na pocetku sezone i vrsio pritiske od samog starta a onda zavrsavao prvi na kraju sezone, jer to je jedino pravedno a onda ponovo smisljao iznova nove price.....

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

Kletva Nolana Smita i dalje traje.
(Yoks, 06. jun 2020 08:53)Kleli smo mi vas majstore 3 decenije u fulu,pa red je da neku godinicu i vas krene.

Sasa

pre 3 godine

Najtrofejniji trener laznih titula
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (!!!, 6. jun 2020 09:28) # Link komenta

Hajde me podseti koja vam je titula ukradena?

Duka

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti !
(Nikola Goranovic VeGe, 6. jun 2020 09:00)

A ti vec poslao osam komentara o njemu. E mucenice.

alfagrobar2

pre 3 godine

Dobro je , vidim da vam Dulo i dalje drži strah , pa dobro to je opravdano vi fmpovci ili moderni novozvezdaši znate gde vam je mesto

One night in May

pre 3 godine

Samo kad je vasa legenda dr mr olicenje dobrote i pravednosti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sendvicar, 6. jun 2020 14:16)

Nije dr mr, nego doktor masinstva - doktorirao je na izuzetno zahtevnom fakultetu Beogradskog univerziteta - jednom od retkih fakulteta istog koji je priznat svuda u svetu od Amerike do Nemacke - i gde doktora nauka u jednoj deceniji mozes da nabrojis na prste jedne ruke.

Dok Dulo nije uspeo ni trogodisnju srednju da zavrsi.

Karaburac

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 6. jun 2020 09:23) # Link komentara

Perica je ispricao vic.

Sah-mat

pre 3 godine

Evo ga fanatik bez anganzmana pocinje ponovo da laje i kruzi oko Kk. C. Z. kao nekad kad je proglasavao pobednika na pocetku sezone i vrsio pritiske od samog starta a onda zavrsavao prvi na kraju sezone, jer to je jedino pravedno a onda ponovo smisljao iznova nove price.....
(Bolesnik, 6. jun 2020 09:54) # Link komentara

S obzirom na tvoj nick nista ti ne zameram. Ako ikad budes bolje ti se javi.

Karaburac

pre 3 godine

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...
(Slobodan, 6. jun 2020 10:23) # Link komentara

KK Partizan NIS. Humska 1, 11000 Beograd, Srbija. Tel: +381 11 3690 395. Tel: +381 11 3691 545. Fax: +381 11 3690 664. Email: kkpartizan@kkpartizan.rs ...


KK Crvena Zvezda Beograd
Naziv firme: KK Crvena Zvezda Beograd
Zvaničan pun naziv firme: Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom
Kategorija: Sportska društva
Opis firme:
KOŠARKAŠKI KLUB CRVENA ZVEZDA BEOGRAD

PIB: 101032648
Matični broj: 07078048
Adresa: Stjepana Supanca 15a, 11000 Beograd
Grad: Beograd
Poštanski broj: 11000
Telefon (01112345xx): 0113284780
Telefon 2 (0211234xx): 0112570199
Fax: 0112570101
Tagovi: KK Crvena zvezda, Zvezda
WEB sajt: http://kkcrvenazvezda.rs

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna koji timovi su bili u F4 a sa ne gugla. Ni ti sada da te pita čovek ne bi znao. Tadašnji format takmičenja gde su igrali Lotomatika, Rytas, PAOK, Huventud, Zelena Gora, Šarloa, Olimpija, gde nikad niste prošli grupu sa više pobeda od poraza, gde nije bilo igrača iz NBA, gde je najveći budžet timova bio do 10 miliiona. Prošli ste dalje i sa 3 pibede. I za ulazak u 8 trebalo vam pet sezona a Zvezdi tri. Zvezda je drugi put izvisila za osam sa skorom 15/15 jer je imala lošiji medjusobni skor za Darušafakom. Sadašnji formar je NBA za onaj kada ste vi igrali. Efes i Fener tada nisu predstavljali ništa
(pravnik, 06. jun 2020 10:49)

Auuuu... I šta onda uopšte polemisati sa jednom ovakvom osobom?
Svaka dalja diskusija je suvišna...

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ? 
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27) 

Pa to i vi radite na zvezdinim vestima. Sto kukas?
(!!yorker, 06. jun 2020 09:48)

potpuno netacno, na vest da Katai prelazi u Zvezdu 40 komentara, od toga par koji mozda napisali Grobari. Vi ste optereceni sa KK Partizanom, zato i visite na nasim vestima.

pravnik

pre 3 godine

Znamo mi stariji kako su doktorirali mladi komunisti sa partijskom knjizicom. On ti je jedan od njih koji je pljackaskom privatizacijom oteo fabriku radnicima i postao kapitalista, gazda Coki.
(Sada znas, 06. jun 2020 15:47

Dr. Čović je bio prof. na Mašinskom. Taj fakultet ne može na vezu ili partijsku knjižicu. Samo položiti termodinamiku kod čuvenog prof. Saljnikova je pola fakilteta. On nije ništa oteo već je id male metalske radionice napravio pristojnu fabriku. Radionica je imala desetak radnika

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

U sezoni 1970/71 Partizan je u ligi od 12 timova osvojio 10. mesto (iza bili Oriolik iz Slavonskog Broda i Željezničar iz Karlovca) tako da nije ispao iz lige.
(rajko, 6. jun 2020 18:10)




:)))))
važi, ko sam ja da ne verujem da je u svetu vjesnikovih svedoka to i bilo tako!

u realnom svetu, u tadašnjoj prvoj košarkaškoj ligi sfrj, tog proleća te godine ispa(da)la su 3 poslednjeplasirana kluba, a kk partizaи je bio jedan od njih.

video si kk partizaи na listi timova koji su prvu ligu igrali i na jesen te godine, i kao i svaki vjesnikov svedok, brže-bolje zaključio da su ispadala samo dva kluba, ali, bre, pa nema ih mnogo, samo 12, kako nisi primetio da su i oriolik i željezničar takođe tu, možda bi ti nešto i bilo sumnjivo?
pomoć prijatelja - letnja liga...

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:03)Ti si vise za Acu Srbina?Pa znam nego ajde...

Will Mosley

pre 3 godine

Mirno panteri kad izgovarate ime Generala. Taj vam je ugasio klub i naterao da navijate za ILR/FMP/zvezdu
(Salaso, 06. jun 2020 12:54)

I opet ce.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Pa ti nesto cesto postajes razdrazljiv, narocito kad je vest o Vujosevicu ili Partizanu.
(Will Mosley, 6. jun 2020 12:33)




:)))))
vesti o partizanu - ne!
naprotiv, mnogo puta sam istakao da me veselite kako vi vjesnikovi svedoci tako i kompletna jugoslavenska športska udruga!

takođe, objasnio sam i zbog čega je dulo krajnje iritantan - jer je neopevani duduk koji ne ume da artikuliše ni najobičniju prostoproširenu rečenicu, a ne samo da se, kao i svaki duduk, primio na basnu, da basnu, da je hiperinteligentan nego je u nju i sam poverovao.
naravno, skorojevićka fascinacija skupim slikama i knjigama u dobrom povezu, a bez ikakvog predznanja i umeća relevantne komparativnosti - očekivana je, i samo podcrtava i patetičnost i enormne proporcije tragikomične karikaturalnosti.


na kraju, poljubac vesni, a pozdrav i tebi striptizeta i svim vjesnikovim svedocima obožavaocima!!!

rajko

pre 3 godine

@mladići borovi,devojke jele
U sezoni 1970/71 Partizan je u ligi od 12 timova osvojio 10. mesto (iza bili Oriolik iz Slavonskog Broda i Željezničar iz Karlovca) tako da nije ispao iz lige.

Mile iz Lajkovca

pre 3 godine

@Karaburac... 2011 sam isao na UPPR i Zvezda je bila u Zelezniku. Ali sam isao na UPPR I 2015 i nasao je na staroj adresi na Kališu gde je i danas. Zavrsili postupak stecaja vratili se kuci i cepamo dalje. Sta je tu tajna i sta je sporno. A da ne svidja vam se sto smo na staroj adresi! Žao mi je...

isprani mozgovi

pre 3 godine

(Karaburac, 06. jun 2020 10:42)

Zasto si trazio podatke za KK Crvena Zvezda Beograd, a ne za KK Crvena Zvezda ???
Lep pokusaj licemerne obmane , ali to si ti.
KKCZB je funkcionisala za vreme UPPR-a, a nakon zavrsetka istog, sve osvojeno se "pripisuje" KKCZ koja nastavlja sa funkcionisanjem. Dugove je vracala KKCZB u imi KKCZ i sada je to cisto.
Zlonamerno iskrivljivanje cinjenica govori o tvojoj neobavestenosti , ali i o kompleksima u vezi sa istom.
Pokusaj spina ali jako los

Will Mosley

pre 3 godine

Naša Srbija ,zemlja košarke, osvojila evropsko 2001, svetsko 2002 a vi divanite o našim klubovima .... Pametnom dovoljno !
(Kari, 06. jun 2020 16:09)

A ko je stvorio kosarkase koji su postigli te uspehe? Srpski klubovi, pre svih Partizan, originalni FMP i nekadasnji Hemofarm.

molina

pre 3 godine

Ovo je onaj sto ga je Radonja oterao u Transilvaniju.
(Kurlebalo, 06. jun 2020 09:27)
Hahah, čuj ovog pantera, poredi jednog Vujoševića sa nekim Radonjatorom, panteru, šta je sa glavom? hahahha
(Salaso, 06. jun 2020 09:48)

Sveti Dule je definitivno grobarima isprao mozak. Njegova zloba je unistila generaciju navijaca partizana. Sada ce oni da pisu da nam je nabio komplekse, a koliko vidim sam sebi i ostalim grobarima je nametnuo jedino mrznju.
Terajte dalje svoje price o nepravdama, panterima, institucijama.....
Taj isti Radonja je trener i radnik na terenu, ima rezultate ali nikada ni jedna losa rec.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Osvoji li Zvezda nekad taj “cipiripi” kup u košarci,ili neki drugi a da nije domaci?Bar neki?Nista onda.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 6. jun 2020 09:51)





:)))))
cipiripi - nije, ali kup pobednika kupova - jeste!

doduše, ima opravdanja što to ne pamtite - bile su to godine ponovnog adaptiranja kk partizaи na prvu posle povratka iz druge lige...

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 3 godine

"Na kraju je istakao za čelnike Evrolige da su oduvek iskazivali slabost prema novcu. "

Reče čovek koji je 5 puta tužio svoj klub i udarao mu BAT i prodavao mu "časove ljubavi" jer kako jednom reče i ljubav košta ...

Will Mosley

pre 3 godine

Reče čovek koji je 5 puta tužio svoj klub i udarao mu BAT i prodavao mu "časove ljubavi" jer kako jednom reče i ljubav košta ...
(Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!, 06. jun 2020 10:50)

Treba da budes srecan sto Alimpije, Tomic i Gavrilovic jos nisu tuzili tvoju Zvezdu zbog naplate casova ljubavi. A da ne zaboravim Sakotu i Gista. Kad se obelodani koliko njima dugujete ode Obradovic ali i price o povratku Simona, Gudure, Jovica, Dangubica, Nedovica, Voltersa i ostalih takozvanih kosarkasa.
Nego, reci ti nama kad stize Teodosic? Sve ostalo ostalo sto si naveo je nevazno.

Miodrag

pre 3 godine

Ove besmislene rasprave su stvarno užasne!!!!! KKP je nedvosmisleno u kosarci napravio rezultate koji su za postovanje,izbacio veliki broj izuzetnih igraca i trenera i napravio temelje koji i dan danas drzi i klub i navijace... i to niko ne moze ni da anulira niti da negira!!?
KKCZ to u poslednjih 30 god. nema ni blizu takve rezultate,a posebno je interesantna i kontraverzan period kulta licnosti N.Čovica... Zvezda tolike godine ima sve: prilican budzet,gomilu igraca,trenere,ogromnu logistiku i materijalnu i politicku..A REZULTATA
N E M A.... nece ga ni biti, jer DR Exel to svojom ideologijom ne moze da napravi!!!
Tu je sve extra igraci a tima i hemije nema,takodje konekcije sa publikom!!?
Pa Vas gazda legenda bije Dzajica.a navijacima porucuje da prave svoj klub,novinarima preti a elita se bije u prvom redu!!!! Za rezultate je potrebno mnogo vise od moći NČ i njegove zaledjine..Igrajte EL... a nas ostavite na miru,mi cemo u bilo kom takmicenju dobijati vise pozitivne energije i uzivanja,volecemo kosarku i KKP bez obzira na sve!!!
Inace zivim za dan kada cemo napustiti ABA ligu i igrati normalnu jaku srpsku ligu!!!

Mile

pre 3 godine

@Karaburac... Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno

crni

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 11:25)

Bitno je da si ti nama objektivno informisan !!!

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ovaj što piše o ispadanju Partizana iz prve lige neka napiše koje godine je to bilo ili neka prekine sa pisanjem dezinformacija.
(rajko, 6. jun 2020 12:59)




:)))))
1971.

ne ustručavaj se, pitaj sve što te zanima, nije mi teško da pomognem.

sasa the red baron

pre 3 godine

Ah evo ga Dulue,dajos jednom objasni zasto se nije uspelo,i kako je zbog tog ne uspeha,sve bolje.
KKP stavrno misli da je favorit za osvajanje EK,ali istina je da KKP nije niu top 3 timova za osvajanje..
I do godine,bice stvari mnogo jasnije..

!!yorker

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ?
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27)

Pa to i vi radite na zvezdinim vestima. Sto kukas?

Slobodan

pre 3 godine

(Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Druze navijac si KK partizan pa te pitam gde covek moze da ode da vidi prostorije tvog kluba ???
Otidji na Kalemegdan i naci ces prostorije Zvezde a gde su vase ???
Daj nam adresu ...

Sada znas

pre 3 godine

Nije dr mr, nego doktor masinstva - doktorirao je na izuzetno zahtevnom fakultetu Beogradskog univerziteta - jednom od retkih fakulteta istog koji je priznat svuda u svetu od Amerike do Nemacke - i gde doktora nauka u jednoj deceniji mozes da nabrojis na prste jedne ruke.

Dok Dulo nije uspeo ni trogodisnju srednju da zavrsi.
(One night in May, 6. jun 2020 14:41) # Link komentara

Znamo mi stariji kako su doktorirali mladi komunisti sa partijskom knjizicom. On ti je jedan od njih koji je pljackaskom privatizacijom oteo fabriku radnicima i postao kapitalista, gazda Coki.

Sah-mat

pre 3 godine

Ovi ne mogu jedan dan da izdrže a da ne pomenu zvezdu.. Sta ti je komplex niže vrednosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 6. jun 2020 09:23) # Link komentara

petre, koliko si komentara poslao? Jel to zbog kompleksa vise vrednosti?
Ne blamiraj se perice.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Najtuznije u svemu ovome je sto neki ljudi i dalje veruju da KK Crvena Zvezda nije ugasen...Veruju iako ne postoji zakon o privatizaciji u sportu da je jedan klub samo tako presao iz drzavnog u privatni... Mnogo tuzno ljudi moji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. jun 2020 11:13)

Tuzno je kada ne znas, a imas mogucnosti da naučiš. Verovatno nemaš ni kapaciteta, a ni zelje da se objektivno informises ali to je ipak tvoja licna stvar. E, to je tuzno

Rapidograf

pre 3 godine

@Sneška
Gde se i kada Dule Vujošević dokazao na međunarodnom planu?
Jedina gospodska crta kod dotičnog je ljubav prema umetninama i knjigama, u ostalim segmentima je klasična, neotesana...

pravnik

pre 3 godine

@pravnik ma vredniji je vas top 8 nego nase osvajanje! Vidi se da si klasicni streber koji nije bas previse inteligentan!
(kolee, 06. jun 2020 11:31)

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu

laza

pre 3 godine

Fk Crvena Zvezda je bila prvak Evrope tako sto je osvojila KUP Šampiona.
Kk. Partizan je bio prvak Evrope tako sto je osvojio KUP Šampiona. Naslednik Kupa Šampiona u fudbalu je liga šampiona i to je takmičenje pod Eufa i jedno i drugo.
Partizan je osvojio KUP Šampiona pod Fiba. Fiba je 2000 prodala prava Ulebu i nastala je Evro liga koja nije pod Fiba. Evro Liga nema veze sa Kupom Šampiona i Partizan nije osvojio Evro Ligu. Partizan je bio PRVAK EVROPE ali nije osvojio EL. Zvezdino ime je na peharu Lige Šampiona zato sto je to isto takmičenje kao KUP Šampiona. Partizanovo ime nije na peharu Evro Lige zato sto ona nije naslednik Kupa Šampiona. Jednostavna stvar!

molina

pre 3 godine

Grobarsko prevtanje cinjenica nema kraja. Prica o velikanu u sportu ne prolazi. Gleda se sadasnjost. Sto grobarska logika ne pominje Jugoplastiku, sto ne kazu da bi Zvezda u fudbalu kao bivsi evropski prvak, trebalo da ima stalno ucesce Ligi sampiona.
Zato cekajte da osvojite nesto sto vam daje prolaz u EL, a te price, mi smo zasluzili, mi smo samoproglasena institucija, ostavite za vreme kada budete osvojili Abu kroz play off .

Will Mosley

pre 3 godine

hop cup evrokup
(kalcokera i trokorak bili, 06. jun 2020 11:30)

Bolje osvojiti Evrokup, ili barem igrati finale, nego biti dvanaesti u Evroligi.

Will Mosley

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr
(muamua, 06. jun 2020 10:46)

To i boli zvezdase, zato ovako horski ostavljaju komentare.

drvobradi

pre 3 godine

FIBA je verovatno najnesposobnija krovna organizacija od svih sportova. I tako je već 20g, ne vidim da će nešto da se menja u narednih 10.
Njihov plan ne treba da bude da pariraju EL, već da naprave konkurenciju Eurokupu, takmičenje u kome se mnogo više zarađuje nego u EC. Vremenom će Djordiju ostati samo 11 klubova sa A licencom u totalno nezanimljivom takmičenju.

Will Mosley

pre 3 godine

Dobro je , vidim da vam Dulo i dalje drži strah , pa dobro to je opravdano vi fmpovci ili moderni novozvezdaši znate gde vam je mesto
(alfagrobar2, 06. jun 2020 11:11)

Znaju oni to dobro ali se tese kuckanjem komentara, to im dodje kao svojevrsni lek za dusu jer su svesni da ih ceka jos jedna sezona u kojoj ce osvojiti jedno veliko nista, s tim sto ih korona vise nece spasavati, u smislu da vise nece biti prekida sezone.

Will Mosley

pre 3 godine

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja. 
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?! 
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 12:57)

Ne vredja te nego iznosi cinjenicu a to je da pises nebuloze.

pravnik

pre 3 godine

Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:45)

Koliki budžet? Ti kao grobar sve znaš. Budžet medju tri najmanja u EL. A papiri kažu da ste dobili više od Zvezde. Što tvoji nikada nisu izašli sa finansijskom analizom kako u fudbalu tako i košarci. Vodeći klubovi EL imaju budžet oko 30 miliona. CSKA, Fener, Efes imaju čarter letove. Posle utakmice pravac kući.

Will Mosley

pre 3 godine

Ma kakvi i Cipiripi kup i Rumunska liga su nikad jači, a evroliga o Zvezda nikad losiji.Pogledajte sta ne Radonjator uradio od samozvanog maga, degazirao ga u nikad jacu Rumunsku ligu i sad odatle moze da prati evroligasa.Znate i pad je let!
(Radikal Republika Srpska, 06. jun 2020 13:45)

Jel tebi cudno to sto Radonja nece da se vrati u Srbiju, mozda to ima veze sa tim sto Trinki ostaje u Partizanu. Ali tu je Obradovic sto dodje na isto.

Sendvicar

pre 3 godine

A vidi sto dulo prica protiv basketa 3x3 gde su nasi SRBI najbolji na planeti vec koliko godina, tesko zlo, nije ni cudo sto ga porede sa milom djukanovicem.
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:03)

Samo kad je vasa legenda dr mr olicenje dobrote i pravednosti...

Djalma

pre 3 godine

dulooo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Liberty, 6. jun 2020 09:35)

Salo, Dalo, Dzilo...dnevna doza prosecnog pantera.

cukce

pre 3 godine

Jel se dogovoriše Kimi i Dule ko je koliko para uzimao od KK Partizana, koliko za džeparac, koliko za izbavljanje drugara iz zatovra! I posle se pitate kako ste dospeli ovde gde ste, posle vam Nolan Smit kriv!

Tvoj brat Erdogan

pre 3 godine

Unesrecena deca, unistena detinjstva... tesko je kapiram.
(Nemanja, 6. jun 2020 10:27)
Sta mislis, zasto svi pisu komentare pune mrznje, kao sto je i ovaj tvoj? Upravo zbog ovog crnogorca, koji je une mrznju u zdravo rivalstvo, koje smo nekada imali. Njegov najveci uspeh si upravo ti, i takvi kao ti, zadojeni mrznjom. Lik sa kosarkom ima veze kao ja sa fizikom. Videlo se to u svim klubovima, osim u tvom, jer mu je tad drzava omogucila sve, pa i upotrebu sile, gasenje klubova, itd...

NSBGD

pre 3 godine

A ako partizan osvoji ovaj slab osiromaseni evrokup, taj evrokup nikad nece biti jaci.
(bones, 06. jun 2020 08:49)
Ako ga osvoji bice mu to 5 osvojeni evropski trofej i bice klub koji je osvojio 3 razlicita evropska trofeja. Verovatno jedini na ovim prostorima a verovatno i sire.

JPR24

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Partizan je bio uspešniji u zadnjih 10-15 godina, Split i Cibona su daleko iza još odavno, obrni okreni ali Partizan i Zvezda su trenutno Alfa i Omega sto se ExYu košarke tiče.

Karaburac

pre 3 godine

Zasto si trazio podatke za KK Crvena Zvezda Beograd, a ne za KK Crvena Zvezda ???
Lep pokusaj licemerne obmane , ali to si ti.
KKCZB je funkcionisala za vreme UPPR-a, a nakon zavrsetka istog, sve osvojeno se "pripisuje" KKCZ koja nastavlja sa funkcionisanjem. Dugove je vracala KKCZB u imi KKCZ i sada je to cisto.
Zlonamerno iskrivljivanje cinjenica govori o tvojoj neobavestenosti , ali i o kompleksima u vezi sa istom.
Pokusaj spina ali jako los
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (isprani mozgovi, 6. jun 2020 10:55) # Link komentara

S obziron na tvoj nick nema smisla polemisati sa tobom. Ja ne znam ko vam je isprao mozak ali kada covek procita tvoje budalastine samo se treba kloniti takvih likova.

Rankan

pre 3 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nisu propustili nijednu priliku da to potvrde...
(Randy Marsh, 06. jun 2020 09:05)

Samo jedna stvar je gora - slepi sektasi kk partizai koji imaju isprane mozgove i vise veruju ostoji i dulou nego svojim ocima!
I to potvrduju iz minuta u minut...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Jao izvini molim te,te komunisticke godine iz vase istorije ne pamtim.Pamtim samo one nezaboravne godine uz gromade poput Kiće,Praje,Saleta Djordjevica,Divca i nezaboravne derbije sa istinskim velikanima poput Cibone i Jugoplastike.Zao mi je,boranija se ne racuna.
(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 6. jun 2020 11:01)



:)))))
to što ne znaš kada su i u kojoj državi nabrojani košarkaši igrali za kk partizaи uspešno si kompenzirao time što si u pravu za nabrojane klubove - tačno je da oni imaju jednu titulu više od zvezde... svi ukupno!


kad posetiš zemlju porekla, priupitaj tamošnje navijače šta je za njih bio derbi - ne samo da neće pomenuti kk partizaи, nego ćeš saznati i tužnu istinu da je njihov klub na privremenom radu u beogradu i tu bio tek četvrti po rangu, posle zvezde, okk beograda i radničkog...

kakvi stubovi,takvo i srBstvo!

pre 3 godine

to što ne znaš kada su i u kojoj državi nabrojani košarkaši igrali za kk partizaи uspešno si kompenzirao time što si u pravu za nabrojane klubove - tačno je da oni imaju jednu titulu više od zvezde... svi ukupno!


kad posetiš zemlju porekla, priupitaj tamošnje navijače šta je za njih bio derbi - ne samo da neće pomenuti kk partizaи, nego ćeš saznati i tužnu istinu da je njihov klub na privremenom radu u beogradu i tu bio tek četvrti po rangu, posle zvezde, okk beograda i radničkog...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 12:03:))))))Mnogo si sladak sa tom obrnutom psihologijom ali nazalost nju mozes da prodas samo armiji tvojih krezubih poklonika.Za nekog malo inteligentnijeg probaj malo ozbiljnije da obrazlozis uticaj svog kluba za koji je u medjuvremenu upitno da li je zaista i pravi naslednik KK Crvena Zvezda posle nemilih dogadjaja koje bi najradije zaboravio.Ne krivim te zbog toga jer to su bile godine intenzivne patnje tebe i armije “pravih srba” koji su za razliku od mene i manjine laznih srba eto drznuo da ne navija za olicenje vaskolike i prave Srbije.U to ime ostani mi zdravo i okani se tih klinackih fora tipa Partizai i sl. jer ne prilice ozbiljnom razgovoru inteligentnih osoba.Cmok.

Will Mosley

pre 3 godine

2011 sam isao na UPPR i Zvezda je bila u Zelezniku. Ali sam isao na UPPR I 2015 i nasao je na staroj adresi na Kališu gde je i danas. Zavrsili postupak stecaja vratili se kuci i cepamo dalje. Sta je tu tajna i sta je sporno. A da ne svidja vam se sto smo na staroj adresi! Žao mi je...
(Mile iz Lajkovca, 06. jun 2020 10:38)

Nije moguce da si TI licno isao u UPPR jer nisi preduzece, vec fizicko lice, mozda si isao na sajt APR-a.

Will Mosley

pre 3 godine

Pa vi dan pocinjete sa 91! Umesto dobro jutro. Tokio vam je laka noc. Negde izmedju je tudjman, vujosevic, mirko marjanovic, tole karadzic.
(Bob, 06. jun 2020 10:38)

Umesto dobro jutro panteri pominju Bari, a umesto laku noc pominju Tokio, toliko o njihovom "od proslosti se ne zivi, gleda se sadasnjost". Cist apsurd i paradoks.

pravnik

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr
(muamua, 06. jun 2020 10:46)

Teško da ti znaš da udješ na APR i da umeš da protumačiš kada vidim šta si napisao

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Koliki budžet? Ti kao grobar sve znaš. Budžet medju tri najmanja u EL. A papiri kažu da ste dobili više od Zvezde. Što tvoji nikada nisu izašli sa finansijskom analizom kako u fudbalu tako i košarci. Vodeći klubovi EL imaju budžet oko 30 miliona. CSKA, Fener, Efes imaju čarter letove. Posle utakmice pravac kući.
(pravnik, 06. jun 2020 13:47)

Pa dobro, nije bas da je transparetno sve kod vas. Recimo oni krediti sto su otpisani od propale domace banke ( a mogli su biti naplaceni, to je bio argument za otpis), pa onda dug koji se smanji za tri miliona ako vratis jedan i to prema privatnoj banci. Ko vam je to omogucio?! Pa isti onaj sto je doveo dr. Terzu u Zvezdu. Jeste, KKP ima za 200k veci budzet od vas za ovu godinu, i za ovo ostalo si u pravu. Izgleda da si zavrsio drzavni fakultet. Mozda ti je dr. Vuleta nesto predavao :) .

Karaburac

pre 3 godine

Napisati komentar da Zvezda nema identitet i da nije prava Zvezda je veoma inventivan i unikatan komentar. To je kao kada bi ja svaki dan pisao da ste zagorci. Samo nema potrebe za tim jer je to istina i to svi znaju. Prihvatio narod i nema potrebe ponavljati. Vi vec 8 godina ponavljate svaki dan da smo panter ali ne vredi... Ode narod na kalis vidi terene, grb, ode kuci na komp udje na UPPR i vidi adresu Kk. Crvena zvezda Mali kalemegdan br2. Pozdrav navijacima Zvezde Evroligaša.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile iz Lajkovca, 6. jun 2020 09:42) # Link komentara

Pa sta se ono desilo avgusta 2011? Jesi li tada isao na APR ili tz. UPPR.
Pobrkao si pojmove, sta si ti gledao ne znam ali zvezdu nisi video sigurno nego novi klub crvena zvezda Beograd koji je nastao na rusevinama fmpa.

Nemanja

pre 3 godine

Dulo je ove sezone osvojio trece mesto u Evropi u kategoriji trener sa najvecom telesnom tezinom.Prvi je bio Dzikic a drugi Trinkijeri.I vi navijaci Zvezde podcenjujete tu Partizanovu trenersku skolu...

isprani mozgovi

pre 3 godine

Covek da sasvim korekten intervju, ali komsije obasipaju salve uvreda i negativnih komenatara, cemu to ?
(toto ko tunjo, 06. jun 2020 09:27)


Evo, apsolutno se slazem sa tobom, mozda po prvi put :)
Skroz korektan i odmeren intevju. Naravno, sto je normalno "iz ugla" Partizana.
Problem je u "minulom radu", odnosno sve ono sto je bilo u proslosti, sarkasticnih izjava, moze se reci i zluradih (parafraziram "da nije interes srpske kosarke da se KK CZ spase ispadanja iz ABA lige"). Sličnih izjava je bilo i sa ove strane , pa su mu razumlive i vase reakcije.
Ali sto se konkretno tiče ovog intevjua, apsolutno korektno

Miskec

pre 3 godine

Ma dobro to, nego kako napreduje vracanje rumunske kosarke na mesto koje joj pripada u svetu kosarke?
Nekada je YU slala igrace po kazni na Balkanske sportske igre i drali su redom te koje on sada vraca na mesto koje im navodno pripada!

Karaburac

pre 3 godine

Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 6. jun 2020 10:56) # Link komentara

Ponovo? Sad smo se razumeli.

ACM

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna

Pravnik neki


Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:45)
Ne vredi brate objašnjavati nekom ko ostavlja komentare na kakvima mu i bilmezi zavide.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja.
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?!
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti
(isprani mozgovi, 06. jun 2020 12:57)

Ne vredja te nego iznosi cinjenicu a to je da pises nebuloze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 6. jun 2020 13:16)

Dete , zar sam ti se bas pos*ao toliko u zivot, da samo ides i repliciras ?!
Prestani da se blamiras vise, vidis da ti se ljudi ovde smeju ?!

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Ma kakvi i Cipiripi kup i Rumunska liga su nikad jači, a evroliga o Zvezda nikad losiji.Pogledajte sta ne Radonjator uradio od samozvanog maga, degazirao ga u nikad jacu Rumunsku ligu i sad odatle moze da prati evroligasa.Znate i pad je let!

tito-čaušesku,sloba-ilijesku,zvezda-steaua

pre 3 godine

(laza, 6. jun 2020 15:35)

Partizan je osvojio Evroligu.Te godine je Fiba osnovala Evroligu umesto KEŠ.Kasnije ona prelazi u ruke Uleba,koji se osniva (ako se ne varam) baš te sezone kad je Partizan osvojio Evroligu.
Dakle,Kup Evropskih Šampiona su osvajali Bosna,Cibona i Jugoplastika/Pop84,a Partizan Evroligu!

nemi posmatrač

pre 3 godine

Možda prate košarku 40 god ali pamćenje imaju kao kokoška...

Grof od Kluža ne tako davno Vam je servirao pomije "EvroKup se NE ISPLATI" ... gutali ste to tad jel tako?

Oholost koja je tako brzo i tako dobro došla na naplatu.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

zgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 10:19)



:)))))
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom:
:)))))

pravnik

pre 3 godine

Auuuu... I šta onda uopšte polemisati sa jednom ovakvom osobom?
Svaka dalja diskusija je suvišna...
(društvance iz predgrađa, 06. jun 2020 11:38)

Zadojeni grobaru, pa ti pojma nemaš. Znači više vrede dve grupne faze tadašnje EL od ligaškog dela današnjeg formata. Ajde samo pogledaj ko je tada igrao i sastave timova budžete. Kao kada bi ja sada uporedjiva Zvezdino osvajanje KEŠ, ili dva polufinala, ili finale Kupa Uefa sa današnjom LŠ i LE,. Nemerljivo

Will Mosley

pre 3 godine

Samo jedna stvar je gora - slepi sektasi kk partizai koji imaju isprane mozgove i vise veruju ostoji i dulou nego svojim ocima! 
I to potvrduju iz minuta u minut...
(Rankan, 06. jun 2020 11:49)

A ti bolje da poverujes profesoru maternjeg jezika jer si nepismen. Sta znaci "Dulou"? Dok sam bio ucenik, uvek imao sam dobre ocene iz srpskog jezika, ali nikad nisam cuo za tu rec.

zoran

pre 3 godine

Moram reci da je svih prethodnih godina ojadio mezimicu cak i uspeo da je ugasi posto zvezda zvanicno ne postoji mislim na kosarkaski klub tako da joj je izbrisana i istorija.Meni dosta ti si svoje uradio politicki si sklonjen posto si unistio najveceg rivala.

isprani mozgovi

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 6. jun 2020 10:55) # Link komentara

S obziron na tvoj nick nema smisla polemisati sa tobom. Ja ne znam ko vam je isprao mozak ali kada covek procita tvoje budalastine samo se treba kloniti takvih likova.
(Karaburac, 6. jun 2020 11:28)

Naravno, kada nema argumente onda krene da vredja.
Ja te lepo pitam zasto si svesno dao podatke za KKCZB , a ne za KKCZ ?!
A, ti odmah kreces sa vredajem. Ok, to si ti

rajko

pre 3 godine

Ovaj što piše o ispadanju Partizana iz prve lige neka napiše koje godine je to bilo ili neka prekine sa pisanjem dezinformacija.Kada je Partizasn igrao Evroligu nije bila lošija nego danas,mislim da je bila bolja jer više je bilo najboljih evropskih igrača u njoj nego sada(Dijamantidis,Spanulis,Navaro,Jasekivičius i dr.) a i Amerikanci nisu bili lošiji nego sada.Tačno je da je bilo više lošijih ekipa ali tada su igrala 24 tima,ali ući među osam najboljih nije bilo lakše nego sada.
Što se tiče odnosa pobeda i poraza kada je Partizan u pitanju on je takav jer za razliku od Zvezde koja oformi tim u julu Partizan je formirao tim na samom početku Evrolige tako da je uglavnom imao loš start.One sezone kada je igrao fajnal for Roberts i Mekkejleb mislim da i nisu igrali prvo kolo ili su došlikoji dan pre njega.Tako je Partizan izgubio od Ritasa skoro 30 poena razlike ali je u revanšu pobedio ubedljivije.

Slobodan

pre 3 godine

Naravno da ce Partizan ici za najboljim ekipama, evo ide i dan danas i moljaka Djordija da ga primi u elitu ...
I u FIBI ima taj cipiripi kup !
Cipiripi rasirio svoje grane da prihvati svoje partizane !

muamua

pre 3 godine

Ahaahaaha odes na upppr. Ahaahaah jeste odem na apr i vidin da se zvezda ona iz 2011 sad zove kk ilr i da je predsednik tog kluba covek koji je bio oredsednik zvezde tih godina apr

ValterNBG

pre 3 godine

O gospodine Dule pa vi dadoste razuman komentar.Bravo.Nema veze sto ste posvadjali navijace Zvezde I Partizana zauvek,(a koliko pratim I Partizanove medju sobom).Nema veze sto su navijaci Zvezde poceli da mrze Partizan a koji su onomad bodrili I radovali se svakoj njihovoj pobedi jer su voleli pre svega kosarku.Sada vidim drug Ostoja krece Vasim stopama.Kao sto sami rekoste"svakom zlu dodje kraj",izgleda da se vase zlo nastavlja I nastavlja.Da bi pojasnio,recite mi kada ste poslednji put navijali za Zvezdu u nekoj utakmici?Slobodno priupitajte obrnuto starije Zvezdine navijace.Sada vam je Covic kriv.Ne drugari,sami ste.

isprani mozgovi

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 06. jun 2020 10:55)

Ovaj ide redom i upucuje replike. Sine, jel si to iskompleksiran ili da?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 6. jun 2020 12:53)

Covek sa upitnim iq, sinonim za komplekse nekoga proziva ?!

Aleksandar

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04)

Pogledaj na sajtu Evrolige ko je bio šampion 1992. godine! Zašto bi Evroliga svrtstavala Partizan u redove osvajača ako ne priznaju taj uspeh?? Drugo, kup šampiona je prestao da postoji '91-ve, a novi format pod nazivom Evroliga je počeo '92. godine i Partizan je prvi osvajač u tom novom formatu.
Nego, ne brukaj se ubuduće, ispadaš pglu.

City Slicker

pre 3 godine

Vujošević je potpuno u pravu kada komentariše FIBA i 3x3. Bez obzira što su Srbi u vrhu, to je ipak rekreativna aktivnost gde je uspeh proporcionalan samo stepenu ložane u nekoj zemlji. Kod nas se ljudi najviše lože pa zato i imaju naši rezultate. Ali pogledajte samo ostale ekipe, ko su, odakle dolaze i kako izgledaju. Kakve Olimpijske igre, vaterpolo koji hoće da izbace je pravi i ozbiljan sport u odnosu na basket 3x3.

SILA

pre 3 godine

A ako partizan osvoji ovaj slab osiromaseni evrokup, taj evrokup nikad nece biti jaci.
(bones, 06. jun 2020 08:49)

slusaj druze,svaki trofej je podjednako vazan,sad neki malo vise dobija na znacaju.Imamo ovaj od Evrolige,fali nam taj od cipiripi kupa .pozziic

Bob

pre 3 godine

#Grobarsko prevtanje cinjenica nema kraja. Prica o velikanu u sportu ne prolazi. Gleda se sadasnjost.

Pa vi dan pocinjete sa 91! Umesto dobro jutro. Tokio vam je laka noc. Negde izmedju je tudjman, vujosevic, mirko marjanovic, tole karadzic.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Izgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 10:19)



:)))))
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom:
:)))))

Smeh

pre 3 godine

Pokušaj da se uplakanima malko ublaži bol i plač. Zar nije izjavio kako ljubav košta? A ovamo kritikuje druge za pare. Izgleda da je opet u romingu.

Sada znas

pre 3 godine

@Karaburac... Dao si staru adresu Kk. Partizan vise niste u Humskoj!
Isto tako si dao staru adresu Kk.Crvena zvezda u Železniku mi smo ponovo na Kališu od 2015 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 6. jun 2020 10:56) # Link komentara

Ma da, dao ti covek sve pogresno. Vi ste Kalemegdanu a mi smo na marsu.

Miki

pre 3 godine

Čovek objasnio . Teško da ćete da ponovite ovu sezonu, a Zvezda teško da će da bude ponovo kao ove sezone. Znači nek vam je Bog upomoć.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...

Karaburac

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...
(mladići borovi, devojke jele, 6. jun 2020 12:18) # Link komentara

Ako si se razdrazio ne uzimaj tablete, prosetaj.

filip

pre 3 godine

Pa mislim da je to logicno, jer igrace privlaci takmicenje koje igras. Nije bitno sto je zvezda u evroligi isto bi bilo da je partizan tamo.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije.
(Mr. Bojangles, 6. jun 2020 09:59)





:)))))
bar smo, i sam to konstatuješ - u srbiji, za razliku od vas koji ste u nekom samo vama vjesnikovim svedocima poznatom univerzumu...

srb

pre 3 godine

@marko
Jeste,u pravu si, tuzno je to. Tuzna su prepucavanja oko toga da li jeste ili nije, vi nas ubedjujete da jeste, mi vas da nije i tako u krug. Umesto da se bavis zvezdom bavi se partizanom i razmisli odakle skoro 10mil budzet ove sezone ako je drzavni klub, da nije od sponzora mzda? :)

Avaks zeleni

pre 3 godine

Na kraju je istakao za čelnike Evrolige da su oduvek iskazivali slabost prema novcu

Kao i Dule kada je tuzio kk partizan.
(Hehe, 06. jun 2020 08:48)


ruku dajem da si jedan od onih koji se nije smirio dok nije dobio svojih 100€.

xxx

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).ФИБА Лига шампиона је професионално такмичење кошаркашких клубова у Европи. Такмичење организује ФИБА Европа, а основано је 21. марта 2016. године. Прва сезона 2016/17.

Will Mosley

pre 3 godine

mile, lepo je to što se ne libiš inkluzivnog rada sa teča karaburcem, samo mali profesionalni savet - kod osoba sa posebnim potrebama ne preterivati sa činjenicama, postaju razdražljive...
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 12:18)

Pa ti nesto cesto postajes razdrazljiv, narocito kad je vest o Vujosevicu ili Partizanu.

Will Mosley

pre 3 godine

@pravnik ma vredniji je vas top 8 nego nase osvajanje! Vidi se da si klasicni streber koji nije bas previse inteligentan!
(kolee, 06. jun 2020 11:31)


Ne da nije inteligentan nego, nije ni bio rodjen te godine kad se Partizan popeo na krov Evrope, cak je jedne godine osvojio i trece mesto, izgubio u polufinalu, ako se ne varam to je bilo 1994. godine.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Pa gde si bre matori boricu, vidi, isto ovo vazi i za tebe. Nije ironija. Vase vreme je tek pocelo.
(CZV 1945 Tirana, 6. jun 2020 12:42)







:)))))
pusti ti mene, nego - što nacrni onako grdno svog sopstvenog kolegu?!

(da mi žena, tu i tamo, ne baci pogled na komentare - dobio bi instrukcije koga da pitaš to da li sam mator:D)

Dejan Vasic Bg

pre 3 godine

(isprani mozgovi, 6. jun 2020 13:11)

Uh sto bi ja voleo da mi je taj tvoj ispran mozak bar tri dana. Da se odmorim ko covek, DA SALJEM KOMENTARE PO CEO DAN.
Ali ne vredi, imam posla preko glave.

Dete iz sume

pre 3 godine

Vujosevic je rekao suvu istinu. Sad sto se to nekome ne svidja...Sto se Evrolige tice, u nekoj buducnosti, ne ocekujte nijedan klub sa ovim prostora. Jos par sezona ce Evrokup imati prolaz, a kada za tri sezone isteknu ugovori 11 povlascenih klubova, potpuno ce zatvoriti ligu. Realno potpuno nebitno za nas. Evroliga donosi samo gubitke, jedini prihodi su od publike, posto klub od TV prava dobija svega 200.000 godisnje sto je mizerija, a nijedan klub sa ovih prostora u dogledno vreme ne bi imao sansu ne da je osvoji nego da uopste primirise F4. Nas mnogo veci problem jeste razvoj mladih igraca. Pogledajte Zvezdu i Partizan. U Zvezdi Davidovac i Dobric sa svojih 24-5-6 godina, jasno je da nisu reprezentativni kalibar. U Partizan jos djene-djene. Jaramaz i Trifunovic ce verovatno postati clanovi reprezentacije. I to je to. Znaci iz jedina dva ozbiljna kluba svega dva potencijalna reprezentativca. Jasno je da jurenje za rezultatima iziskuje dovodjenje gomile stranaca, gde ispastaju nasi mladi igraci i ukoliko brzo nesto ne promenimo nasa kosarka ce biti u corsokaku. Ponovicu ono sto sam vec deset puta rekao. Evroliga unistava evropsku kosarku, a mlitava FIBA nema sanse da joj se odupre. Mladi Evropljani brze bolje idu u NBA, dolaze nam drugorazredni Ameri, kvalitet evropske kosarke je iz sezonu u sezonu sve gori i gori i to je trend koji se nece promeniti. Jos kad ubace Engleze, koje kosarka interesuje, ono, nimalo, eto totalne sizofrenije.

Maradona i Roberto Duran

pre 3 godine

@Rapidograf

Osvojio je, na primer, Kup Radivoja Koraca. Onaj evropski, medjunarodni, pandam Kupu UEFA u fudbalu. To je jednak broj medjunarodnih trofeja broju koji su svi klubovi za koje navijas (Zvezda, FMP, ILR i ko ce ih sve pobrojati) zajedno osvojili u istoriji.

Objavote mi komentar, nikoga ne vredjam niti psujem.

Will Mosley

pre 3 godine

Čovek objasnio . Teško da ćete da ponovite ovu sezonu, a Zvezda teško da će da bude ponovo kao ove sezone. Znači nek vam je Bog upomoć.
(Miki, 06. jun 2020 12:05)

A otkud ti znas da Partizan nece ponoviti proslu sezonu? Ima sve predispozicije i uslove da to ucini, cak i nadmasi proslosezonski uspeh jer ima celu okosnicu tima na okupu, i trener ostaje sto je jako bitno, ne menja trenere na svaka 4 meseca kao neki koje su trenirali Toma, Gavra, Topic, Sakota u jako kratkom periodu.

Will Mosley

pre 3 godine

Osvojio je, na primer, Kup Radivoja Koraca. Onaj evropski, medjunarodni, pandam Kupu UEFA u fudbalu. To je jednak broj medjunarodnih trofeja broju koji su svi klubovi za koje navijas (Zvezda, FMP, ILR i ko ce ih sve pobrojati) zajedno osvojili u istoriji. 

Objavote mi komentar, nikoga ne vredjam niti psujem.
(Maradona i Roberto Duran, 06. jun 2020 11:54)

I Radnicki Basket odnosno Refleks. Fora je u tome da nece da objave komentar kad se napise istina, kao ti sada, a objave razne nebuloze poput toga da je Partizan osnovan u Zagrebu, a to pisu zvezdasi ciji klub sponzorise pazi sad- IDEA, kakav paradoks i apsurd istovremeno.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

))))) 
ono kada je očekivano i to što bistri tiranac nije prepoznao svog vjesnikovog svedoka, i to što vjesnikov svedok i kod ironije u pokušaju - samo projektuje njihove zajedničke komplekse.

nije lepo, znam, ali moram još jednom: 
:)))))
(mladići borovi, devojke jele, 06. jun 2020 10:53

Pa gde si bre matori boricu, vidi, isto ovo vazi i za tebe. Nije ironija. Vase vreme je tek pocelo.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

mile, za razliku od teče karaburca, kod xxx činjenice ne pominji ni u najmanjoj meri, nije humano - upljuvaće se menjajući sve i moguće i nemoguće identitete, a ništa, osim jedno isto o sebi samom, neće reći!!!

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Samo što narod zna da je sve to laž i privid i da je sve to moguće samo u vašem delu Srbije. Na kraju, zar se ne živi bolje otkako se panteri i njihove legende pitaju za sve?
(Mr. Bojangles, 06. jun 2020 09:59)

Izgleda da je sa kulenom, nije vise sa salamom. Vidi se ta ostrina u komentaru. Sledece godine u ovo vreme, vidim te na nekoj funkciji. Samo nastavi tako.

istoricar

pre 3 godine

Nemam nista protiv duleta Ali nekako je sam kriv gdje je zavrsio I zasto ga ljudi ne cene I ne postuju .od izjava da je srbija najvise kriva za rat , pa do mutnih radnji oko dovodjenja I prodaje igraca dok je bio u partizanu,niko ne zna za kolicinu novca koja je prosla Kroz partizan ni Dan danas se to ne zna ( jedino sto znamo da je ubedljivo najmanji od svim drugih klubova tj.takozvano igranje za stipendije I iz ljubavi )pa njegovih izjava da zvezda treba da se ugasi a to su i pokusali da urade . Kao trener nigdje nije imao uspeha osim u partizanu a u takvim uslovima bi I vlada jovanovic imao toliko titula ili bilo koji drugi trener.da ne spominjem mutne radnje sa navijacima I da su Im igraci morali davati pare. Ima toga zaista puno Ali znam da ovo nece promeniti misljenje ni partizanovaca ni zvezdasa istina Je da su I jedni i drugi drzavni klubovi za drzavnim parama I da bez toga nebi prezivili ni jedan Dan I za kraj ovo je samo sport

Bocko

pre 3 godine

NSBGD-Nije dobro pisati takvim stvarima, a ne poznavati materiju. Cibona ima tri razlicita evro trofeja. Dva KES, dva KPK i jedan KRK ( kao Lokomotiva). Uvek se iznenadim kada grobari, kao najbolji poznavaoci kosarke u vasioni, ne znaju proste stvari.

Will Mosley

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).

Jesmo, i to pobedom nad Joventutom u Istanbulu, a vi niste osvojili LS jer je osnovana 1992. godine, jedan od prvih osvajaca LS pod tim imenom je Marsej koji je bio sampion 1993. godine.

Will Mosley

pre 3 godine

Javio se najveci kompleks na ovoj planeti ! 
(Nikola Goranovic VeGe, 06. jun 2020 09:00) 

Ono kad zvezdas prica o kompleksima, i to napise na vest o bivsem treneru Partizana, koji apsurd.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Dečko više vredi Zvezdin ulazak u 8 nego vaša četiri F4 gde ste bili pislednji i osim vas niko živi ne zna 

Pravnik neki


Eto, to je srz problema. Najveci domet sa tolikim budzetom F8. A F4 se od pre 10 godina se ne vazi. Kako vas drmaju kompleksi, solite neku pamet sa 14 mesta EL. Kakvi ste vi luzeri.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

(kakvi stubovi,takvo i srBstvo!, 06. jun 2020 12:34)

Moram da te zamolim da ne pricas tako sa matorim boricem, ipak je to covek u godinama, slabo srce, prostata...itd. Imaj obzira, ubi ga jednolicna ishrana sa sendvicima.

pravnik

pre 3 godine

Niste osvojili EL jer tada EL nije postojala. FIBA LŠ. Tu vas zovu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pravnik, 6. jun 2020 12:04).

Jesmo, i to pobedom nad Joventutom u Istanbulu, a vi niste osvojili LS jer je osnovana 1992. godine, jedan od prvih osvajaca LS pod tim imenom je Marsej koji je bio sampion 1993. godine.
(Will Mosley, 06. jun 2020 12:32)

Jumko neznalico. ULEB EL je osnovana 2000 - te. A ko je napisao da je Zvezda u fudbalu osvojila LŠ. Osvojila KEŠ a sledeće sezone 91/92 napravljen pilot projekat LŠ od dve grupe. Zvezda u Sofiji izgubila odlučujući meč za finale a u grupi bila ispred Anderlehta i PAO

Lektor

pre 3 godine

Pozdrav za Lektora vaseg sajta. Ponovo radi vrhunski posao i ispravlja minimalne greske koje je novinar u zanosu napravio. Jos malo pa cemo shvatiti sta je hteo da napise

76er

pre 3 godine

Ako je po Dulovoj logici onda Cibona i Split (Jugoplastika) kao uspešniji u Kupu šampiona imaju veće pravo na Evroligu
(sa x, 06. jun 2020 09:02)

Nisu nikad osvojili Evroligu, ne znam zasto bi imali pravo na nju?
(Baki, 06. jun 2020 09:50)

Jesi ti to dobro proverio?

Apokalipso

pre 3 godine

E deco...pravicemo mi tog Vujosevica a i Radonjica od blata...jednog krstenog domaceg igraca oba kluba nisu "izbacili" a bilo je materijala. Muka mi je da ih gledam

гиле

pre 3 godine

(drvobradi, 06. jun 2020 09:15)
Мислим да они то већ сада раде, само морају полако. Немају пара да одмах убаце, већ 5-6 клубова да привуку. Следеће године још који и тако су конкурент еуро купу. Тада се и нови спонзори појављују. Е онда следе преговори са ЕЛ.

ivkovic zoran

pre 3 godine

-fiba će malo teško da preuzme evroligu ...
-sto se tice evrolige zaista tu nema pravila o ulasku timova ...kako ce uci tim iz Bugarske,Makedonije,Slovacke ,Finske ,Moldavije,Irske .....nema plana razvoja košarke u zemljama slabe kosarkaske tradicije ....sve se vrti oko love ....i Abba ligasa će odbaciti iz evrolige trebaju im bogati gradovi kao velika trzista .....tipa Pariz i London .....cak i ne zanima ih sto nema tradicije kosarkaske u Londonu

sramota

pre 3 godine

O gospodine Dule pa vi dadoste razuman komentar.Bravo.Nema veze sto ste posvadjali navijace Zvezde I Partizana zauvek,(a koliko pratim I Partizanove medju sobom).Nema veze sto su navijaci Zvezde poceli da mrze Partizan a koji su onomad bodrili I radovali se svakoj njihovoj pobedi jer su voleli pre svega kosarku.Sada vidim drug Ostoja krece Vasim stopama.Kao sto sami rekoste"svakom zlu dodje kraj",izgleda da se vase zlo nastavlja I nastavlja.Da bi pojasnio,recite mi kada ste poslednji put navijali za Zvezdu u nekoj utakmici?Slobodno priupitajte obrnuto starije Zvezdine navijace.Sada vam je Covic kriv.Ne drugari,sami ste.
(ValterNBG, 06. jun 2020 11:32)
Apsolutno se slazem sa ovim delom da su se Zvezdini navijaci radovali Partizanovim pobedama u Evropi, jer ja spadam medju njima. Moj cale(grobar) i ja (zvezdas), nismo propustali utakmice Partizana. Pamtim skoro svaku tekmu sezone kad je Partizan igrao f4.