Sreda, 20.05.2020.

21:33

Koroman opleo po Zvezdi i srpskom fudbalu: Dotakli smo dno, ko je ovde lud?

Ognjen Koroman, bivši fudbaler Crvene zvezde, uputio je oštre kritike uperene ka srpskom fudbalu i svom nekadašnjem klubu.

Izvor: LN

Koroman opleo po Zvezdi i srpskom fudbalu: Dotakli smo dno, ko je ovde lud? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Almanah

pre 3 godine

Oce bude nekih "5 mninuta sa spas srpskog fudbala" ili je to bilo "fudbal u Srbiji je ok ako mi mozemo da urnisemo sve i svakoga, da nam sviraju izmisljene penale u 90. i 91. minutu i tako to" ?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

У праву је ал неће ништа створити као појединац. И ја сам овакав као Короман. Доста сам се пута и то усамљен борио против "вјетрењача" ал слабо је било успјеха. Једноставно, морао сам одустати и ићи даље. У преводу:"Иди из нашег фудбала Коромане, џаба се бориш и губиш животно вријеме."

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ТОНИ - Странцима се дају толике плате јер се многи у клубу и око клуба уграде у трансфере. Како да то ниси досад закључио? Е пријатељу... 🙄

Fuzbal

pre 3 godine

Neznam zasto ljudi uopste idu na utakmice.

Pa da je ulaz dzabe i nekako da se ubije vreme ali tada cete zaista izgubiti vreme uzalud.

Corso Monforte

pre 3 godine

Srbija nema jedan normalan stadion, liga je amaterska bez prihoda, tribine prazne, novca nema.
Ako hoces da budes luzer, krenes da treniras fudbal, pa da ti polusvet soli pamet.
Nadjite sebe negde, gde ce biti nesto od vas.

pop

pre 3 godine

Samo daj imena - ko, kada i koju utakmicu je namestio! Dosta više tih uopštenih stvari
(Bro, 21. maj 2020 07:29)

Dao je Mateus, ali vi grobari samo Zvezdu vidite.

tony

pre 3 godine

Koroman mi se nije svidjao kao igrac nikako i ne mogu reci da ga pamtim po dobrom. Ali sa jednom njegovom konstatacijom se mogu sloziti. Strancima koji ne znaju da prime loptu, daju se plate od 500000 evra godisnje. Ne znam cemu to, pored toliko talentovanih igraca iz Srbije.

privatizujte ili gasite

pre 3 godine

Vecinu fudbal uopste ne zanima, sto se i vidi iz posete utakmicama. Jedino sto je vecini bitno je da pod hitno prestane sa drzavnim finansiranjem klubova. Ako mogu da opstanu na trzistu, dobro, ako ne mogu neka se zatvore.

Aksiom

pre 3 godine

Od ovih partizanovaca nema nista gore, teska malogradjanstina, uzas.
Pazite ovako, njihova logika je: Fudbal nam je u kriminalu teskom, povezan je i sa politikom, svi namestaju utakmice, svi uzimaju pare od drzave, e jedino Partizan je sirot dobar posten i pravedan.

Nikola

pre 3 godine

A ti si kao mutav pa nez
znas imena...daj bre, nemas pojma
u kakvoj zemlji zivimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 21. maj 2020 06:48)

Evo ni ja ne znam imena. Kako da znam kada svi samo kazu "Zna se o kome pricam..svi znaju..necu da imenujem.." i slicno. Kazite vec jednom -
Ko je namestio?
Sta je namestio?
Za koliko para je namestio?
Svi znate, a niko uhapsen.
Inace Koroman i njegova svita su bili poznati kao ljubitelji stranih igraca, pogotovo tamnoputih, i dok je igrao za Zvezdu. Vidim da mu smetaju i dalje.

John Terry

pre 3 godine

Funkcionalno nepismena osoba je osoba koja zna da cita/pise ali ne razume procitano...
(cuj mozda, 21. maj 2020 00:23)

A potpuno nepismena osoba je ona koja stavlja tri tacke onda kada to semanticki ne odgovara trenutku.

....

pre 3 godine

Trudiš se da zvučiš objektivno, a vidi se da te izjedaju dve LŠ....

Aparthejd?
(Pedja 71, 21. maj 2020 05:04)

ti ne vidis sumu od drveta, nisi ni pola procitao sta je covek napisao...

aha

pre 3 godine

vidi Ognjene, tvoji "navijači" i "navijači" Kabela, i "navijači blizanaca" u svetu imaju drugo ime za delatnost kojom se bave, ili ne......?

Kume, ja bi da sletim u kasarnu

pre 3 godine

Mislio sam da on nema potencijal da sastavi ovako nesto. Ali bez obzira da li je on tekst sastavio ili neko drugi je za respekt. Neznam sto mu je samo ovo trebalo "Osećam se poraženo što neću da imenujem neke ljude sa tako odvaratnim nadimcima koji kroje naš fudbal". Ja bi dodao sto pricas onda ako stajes na pola price?

Rugija

pre 3 godine

Nas fudbal je tu gde jeste jer je prepun prepametnih momaka kao ovaj Koroman. Pa sto neko ne progovori dok prima platu, nego uvek posle "kaje" kao neki penzionisani general i pere dusu.

....

pre 3 godine

Samo reci imena i konkretno šta su namestili, ukrali, prevarili. Ili ćuti.
(neko, 21. maj 2020 05:07)

A ti si kao mutav pa nez
znas imena...daj bre, nemas pojma
u kakvoj zemlji zivimo.

Neko ko je visio na Severu do dolaska Terzića

pre 3 godine

Hrabro, tačno, iskreno i iz srca. Svaka čast. Jedino što mi obični navijači možemo da uradimo je da BOJKOT-ujemo srpski prvoligaški fudbal pa neka im na utakmice dolaze samo vođe sa poslovnim kombinacijama i zavedeni klinci.

Pedja 71

pre 3 godine

Ognjene, sve sto ste napisali stoji, osim toga da se neko dodvorava Partizanu. Molim da konkretno navedete ko je to? Da li je to neki klub mozda i koji? Gotovo da nema kluba koji Partizanu u prethodnim godinama nije uzimao bodove (sto je i normalno i treba da uzimaju), dok sa druge strane veliki strucnjak Milojevic je imao skoro 100 pobeda u 3 sezone, sto na svetu nigde ne postoji. To sto je popio 20+ komada u LŠ to se zaboravlja, 0-6 protiv Bajerna i jos dobro prosli i sl.
Sad kad je razlika +10, onda mozda i bude neki sudijski kiks na korist Partizana, ali to sada sluzi da bi se pravila navodna jednakost izmedju Partizana i Zvezde, a u poslednjih 5 sezona, CZ je lagano uzela 4 titule, o onu jednu je izgubila jer je Vozdovac odigrao posteno. A u tih 5 godina Zveda nije dobila 2 derbija, ali su zato Cuka, Vosa, Radnicki, Surdulica i ostali padali pod Zvezdom kao sveće. A sad ide i promocija Stankovica koji postaje veliki trener koji uzima titulu tako sto se skracuje prvenstvo???
Sledece prvenstvo ne mora ni da se igra, nek odigra Zvezda jednu prijateljsku sa Vosom, Cukom, Radnickim, Surdulicom ili Graficarom i neka se odmah prekine prvenstvo i dodeli nova titula.
A Marakana, osim placenika na severu, pusta. To je suština Ognjene i tu ste vrlo blizu. Nemojte da mesate Partizan koji je godinama prakticno gubio titulu na jesen.
Ali generalno, pohvala i podrska Ognjene za iskrenost.
(Ben Hur, 20. maj 2020 22:08)

Trudiš se da zvučiš objektivno, a vidi se da te izjedaju dve LŠ....

Aparthejd?

Godinama bez ugovora.

pre 3 godine

jako, bravo, centar,
ajde prvo da sredimo zivot, a fudbal ce samo po sebi da prati stanje u drustvu.
Ustanite ljudi, recite svoje misljenje, sramota je ćutati!

cuj mozda

pre 3 godine

Kad neko moze da kaze da Kokeza nije kriv, ja vise ne moram dalje da citam.
(John Terry, 20. maj 2020 22:57)

Funkcionalno nepismena osoba je osoba koja zna da cita/pise ali ne razume procitano...

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 3 godine

Doktora čuva kabinet...ne sme niko ni ročište da zakaže protiv njega. 3 godine se odlaže...ali da parafraziram Pantića iz Tesne kože...i beli medvedi su zaštićeni, ali sve ih je manje...doći će kraj i njegovoj vrsti...a tada će Koroman možda trebati da posvedoči pred sudom ovo što je sada rekao...pa ako bude pravde doktor, Kokeza i ekipa otići će na jedno dugo "usavršavanje"

kxk

pre 3 godine

Brane- Zato je i doveo Stankovića, da legendom "kupi" pristalice kako bi nastavio da vrši posao bez problema. A šta je Dejanu trebalo da ulazi u to blato, ko će ga znati. Ko zna koliko su para oprali poslednje 3-4 godine. Baš je u toj izjavi za Gavrića, Nikolića i Njegoša rekao da će igrati kvalifikacije za Evropu pa onda transfer nekog od njih. Što znači, kavlifikovali se za evropska takmičenja ili ne, Terza magija proda par klinaca za fine pare pa tu padne neko ugrađivanje, a onda nam svakako dolaze neki novi Kanjas, Žander, Van la Para, eventualno možda ubodu jednog od pet da bude solidan, ostali na zimu šut karta pa opet traži klince iz omladniske škole.

HARIS

pre 3 godine

Sada je pitanje ko je naljutio Ognjena, ko Ognjenu nije dao neku funkciju u FSS ili u Zvezdi, dok su tu razne Kokeze, Pantelici, Terzici, itd.

NeRazumem

pre 3 godine

Mogao bi gospodin da se podseti svojih igara u bivsem klubu. Ne pratim preterano fudbal, jos manje sam navijac, ali on mi je ostao upamcen po pljuvanju sudija i svadjama sa svima na i oko terena. Tako da opstem stanju u fudbalu apsolutno je doprineo i doticni

Dvojnik

pre 3 godine

Pa u srpskom fudbalu svake 2-3 godine neko nam javi da smo dotakli dno uz najcesce ono "necu sad o imenima", I to obicno neko od glavnih aktera koji potom dobije fotelju i garantovanu platu u FSS na poziciji "savetnika" ...I naravno Nikon nista

xy

pre 3 godine

Utakmica Smederevo - Kabel je namestena a razlika u odnosu na ostale namestene utakmice je ta sto igraci nisu znali da odglume. Pogledajte samo golove, reakciju odbrane prilikom centarsuta i komican pokusaj golmana da kao odbrani

Brane

pre 3 godine

Kaze Terzic da su najbolji igraci Zvezde Zander, Kanjas i la prevara. Rece covek bez stida i srama nedavno u jednom razgovoru .Sigurno pravdajuci dovodjenje ovih neznalica i lopovluk koji se desio u ovim transferima...a ima ih jos. Zatim izjavi da mora prodati Gavrica, Nikolica i Njegosa jer znate Zvezda nema da prezivi posle tri Evrope i 100 miliona zarade sto kroz uefa takmicanje sto kroz transfere, ulaznice tv prava sto je sve cinjenica. Zasto prodaje zvezdinu decu kao glavni razlog je naveo da jedino na njima Zvezda moze da zaradi. Pa cekaj malo...sta cemo sa nasim najboljim igracima Kanjasom La prevarom,Zanderom, Garsijom? Znaci nase "najbolje" igrace ne mozes da prodas pa eto zaradice na " najgorima" i to zvezdinoj deci....ko je ovde lud??Ko te samo drzi u nasoj Zvezdi!

Marko

pre 3 godine

Zna se kolika je bila tarifa u OFK Beogradu, dok je Terza tamo gazdovao. Bez te uplate u njegov dzep nije bilo moguce doci do prvog tima. Po odlasku to je obavljao njegov rodjeni brat, malo ko ga pominje, a kada su izbacili taj sjajni klub u 3. ligu, okrenuli su ledja.
Videti Kokezu, Terzu, Bjeku na celu naseg fudbala, ostavlja bez bilo kakvog komentara. Samo covek sa veoma niskim IQ-om ili cisti kriminalac moze da prica pozitivno o tom sportu u nas.

Марко

pre 3 godine

Коромане, колико пута је Звезда играла Лигу шампиона док си ти играо у Звезди? Колико пута је Звезда дочекала пролеће у Европи док си ти играо у Звезди? Немам више питања.

Gib

pre 3 godine

Vidi se da neke boli istina kada se ovako javno objavi. Ali ne brinite nece nista bitno da se promeni. Muljanje zarad licnih interesa od 90tih je sve prisutno pa je to ocito postalo normalno. Kakav stanje u fudbalu zadnjih 30god takvi i rezultati u timskom i reprezentativnom smislu. Tako da bez nervoze. Ostavimo fudbal onima koji znaju da igraju i koji ga vole. Nek uce od komsija ako imaju obraza.

Vladan R

pre 3 godine

@xyz

Problem je što te treće godine kada bi kao konačno eliminisali iole jačeg rivala, ne bi ni bilo a kamoli pete gde oba puta kao dobijamo Luverpul, jer bez uspeha u Evropi nema novca da zadržiš tim dve a kamoli tri ili četiri godine uzastopno, a nema ni kao nekada zabrane odlaska u inostranstvo do 26 godine od strane saveza ili države. Tako da su stranci neminovnost stim što moraju da prave razliku kao Kanga, Marin, Letalek, Ben, Boaći, Donald, Ibanjez, ili iskusni igrači Borjan, Degenek, Krstičić itd Problem je sa druge strane, ako stranci ne prave razliku, kso ove godine dovedeni Laparla, Tomane, Zander...

duledudule

pre 3 godine

Znaju svi ljudi to nisu oni mutavi.Ali aj da se javio neko nego ti , vnogo koji si pravio klanove kad si igrao za nas i busio trenere sa kojima si radio.Niste bre hteli Barkosu loptu da date , ispade lik varkos ali je posle bio ubica u Palmeirasu i Gremiju , igrao lik za reprezentaciju Argentine.Iako prica sve sto mi znamo , peglira mi se od ovakvih ljigavih likova

Hando

pre 3 godine

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.
(xyz, 20. maj 2020 22:22)

Meni je bilo dovoljno 10 godina bez evrope, mani me tih bajki o "nasoj deci".

A iz iskustva znam da bi, u slucaju ispadanja u kvalifikacijama, Gavric i Nikolic bili stavljeni na stub srama, kao "prevare", "menadzerski igraci", "ko ih gura" i slicno.

tom pus

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.

(Arch, 20. maj 2020 21:

ne mora da znači...padnu ovi...dođu drugi i postave ga za preds.fssa...
kolo sreće se okreće...

Profesor BG

pre 3 godine

Korektno i realno receno. Jedini je problem sto je to receno jer je SD izbacen iz lige, da nije, Koroman bi verovatno i dalje cutao. Sve dok ne bude 10 ovakvih kao sto je Koroman, reklo gde je problem, nasem fudbalu nema svetle buducnosti.

N-E-O

pre 3 godine

Ognjen Koroman nasao tj dao sebi za pravo da priča, moš' misliti... Covek koji je u tunelu dobijao crveni karton čovek koji je svojevremeno na pripremama urinirao u saksiju u hodniku hotela on, takav kakav je priča nesto auuuu braćo moja...

ШУМАДИНАЦ

pre 3 godine

Koromana je počeo seniorsku karijeru u Spartak iz Kragujevca pored toga što igrao za Ofk,Dinamo Moskve 3x Zvezda i td..

Inače svakom je jasno u kakvom stanju je naš klupski fudbal nema potrebe da naznači on nešto posebno..
(Poštovalac igre, 20. maj 2020 23:02)

У Спартаку из Крагујевца није могао никако да почне. Или је у Спартаку из Суботице, или у Радничком из Крагујевца. Иначе његов погодак у пенал серији против Чукаричког нас је увео у прву лигу после дуго, дуго година

Cika Slave

pre 3 godine

Namestanje? Sram te bilo Ognjene, to je laz! Zvrzda namestila, Partizan namestio? Ma nije moguce! Fudbaleri manjih klubova namiruju svoja potrazivanja tako sto nameste utakmicu? Nema sanse u ovoj prepostenoj zemlji! Neprijatno mi je koliko nam dobro ide!
Pa sta ako je Kokeza bio NJEGOV vozac, vozaci imaju potrebene kvalifikacije da vode FSS! Sta reci o Vuceli i Terzi? Krem de la krem! U ovoj zemlji niko nista ne pamti... Sto bi rekla najveca srpska majka "idi dok si mlad"

BBC

pre 3 godine

Koliko kratko pamćenje imamo, nismo za bolje ništa. Moralne lekcije deli jedan Ognjen Koroman ej!!! I svi u fazonu "bravo kralju, svaka čast...".. Ako vam nije dovoljno što je i sam napisao "imam i ja svoje "navijače"" proguglajte malo njegovo ime i prezime, njegove dane u FKCZ, jednog Barkosa koji se dokazao kao fudbaler 100x više nego on, prozvao kao Varkos, itd itd.. Ne propadamo mi kao društvo što nam je sistem takav, nego što imamo pamćenje kao zlatna ribica, pa posle ovi opet upadnu u sistem, poput Miloševića, Krstajića, pa i ti ćeš Ognjene kad zadovoljiš svoje interese da se sakriješ u mišju rupu, odakle si sad povređenog ega i sujete izašao... Sportski pozdrav!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Koromana je počeo seniorsku karijeru u Spartak iz Kragujevca pored toga što igrao za Ofk,Dinamo Moskve 3x Zvezda i td..

Inače svakom je jasno u kakvom stanju je naš klupski fudbal nema potrebe da naznači on nešto posebno..

ШУМАДИНАЦ

pre 3 godine

Kad neko moze da kaze da Kokeza nije kriv, ja vise ne moram dalje da citam.
(John Terry, 20. maj 2020 22:57)

Прочитај до краја

upim

pre 3 godine

Brate Ognjene,
koliko sam imao frku kad si igrao protiv nas, sada imam još veći motiv da te lično upoznam i kažem SVAKA ČAST!!
Pozdrav od iskrenog, sredovečnog Partizanovog navijača.

Darjan

pre 3 godine

Ko se to dodvorava Partizanu i ko ga šta pita? Ne može Partizan u isti koš za Zvezdom čiji je talac kompletan srpski fudbal. I da svakako, Kokeza je kriv, kao i onaj što ga je postavio.

Istine radi

pre 3 godine

Koroman je isti mentalni sklop kao Nikola Mijailovic. Obojica vole Zvezdu na pravi nacin, ne dodvoravaju se mocnicima i navijacima. Nece da prihvate kriminalce u Zvezdi iako ce to prividno doneti neki boljitak. Bravo za obojicu, pokazali ste zube i imate postovanje od jednog Partizanovca. Za razliku od ove dvojice, nas Sasa Ilic je brze bolje pobegao u kriminal zvani FSS i poceo da proziva Partizan. Ovi momci su imali samo stetu sto su se zamerili sa Terzicem. Ilic je ua pljuvanje Partizana kao zahvalnost dobio mesto u FSS. Sve je jasno,ko je ispravan a ko ne.

kvisko

pre 3 godine

Pa ako se ne plasis reci bar te nadimke, ovako si samo jos jedan u nizu.
(Box, 20. maj 2020 21:39

Ne brini, sutra ce Terzic da se pravda novim saopstenjem za javnost.

Hero

pre 3 godine

Sad ce i tebi da zabrane dolazak na stadion...kako li si se samo usudio da kazes nesto protiv voljenog kluba?
Postade i ti grobar,gotovo...
(Leonida, 20. maj 2020 21:41)

Mnogo gore stvari su drugi pricali pa se nikome nije zabranjeno...

bgd

pre 3 godine

Ovde je futbal odavno postao ventil za neostvarene i nabijene kompleksom. Nimalo mi ne nedostaju utakmice. Imamo precih problema, pa bi valjalo da se pozabavimo njima. Sve te frustracije kanalisite u pravu svrhu. Zivela Srbija!

Slozna braca

pre 3 godine

Nas fudbal tuga. Prosirili ligu na 20 klubova, a nema kvaliteta ni za 4 realno, mesto da se igra sa 10 pa cetvorokruzno ili 14, pa 6 u plejof, 8 u plejaut, da ne spominjem forsiranje Zvezde i od drzave 6 miliona evra koliko ostali u ligi ne dobijaju zajedno, a sudjenje je posebna prica, u nasoj ligi bi Bajern bio drugi.

Zvezdaš onaj stari

pre 3 godine

Ovaj je bušio Zemana kada je igrao za Zvezdu. Nikakva ličnost iako je za stanje u fudbalu u pravu za Zvezdu i Partizan.

NikolaSrb

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.
(Arch, 20. maj 2020 21:50)

U prevodu nastavice slobodno da se bavi fudbalom jer vi imate pogresnu sliku o zvezdi a vas klub je posten.

Maksim

pre 3 godine

Jedino se za ovo oko stranaca ne bih slozio. "Nasa deca" ne bi izdrzala npr. maraton sa Kopenhagenom, a o Salzburgu ,Jang Bojsu i Krasnodaru da ne pricamo. Ne moze se ocekivati razvoj mladih igraca i plasman odnosno uspeh u Evropi.

Bez Bena, Le Taleka, Donalda, Kange ne bismo videli ni LE ni LS. Boaci je postigao 50 golova na 57 meceva. Moze se diskutovati o promasajima, ali pogresno bi bilo sad stvarati negativnu atmosferu oko stranaca.

eto

pre 3 godine

Samonjedno pitanje- guraju li se “nasa deca” i kad nemaju kvalitet? Sta cemo ako im je jedini kvalitet to sto su “nasa deca”? Sa tom pricom, nema LŠ! Ni blizu

XYZ

pre 3 godine

Koromane, tražili ste ti i Terzić pare od malog golmana Đekića da bi dalje branio u Zvezdi. Kad nije pristao izbacili ste ga iz reprezentacije, a pre svega toga mu je Zvezda dugovala stipendije. Dečko je pobegao zbog vas iz Zvezde i uzeo ga je Inter. Tako da nemoj da glumiš poštenje, dok ste radili zajedno ćutao si. Ovaj primer je samo kap u moru.

Džigi

pre 3 godine

"Ja kao grobar", "ja kao delija" i ostale gluposti.... Ta dva tima su uništila Srpski fudbal zbog nameštanja utakmica, ili nemogućnosti sudija da budu objektivni. Zameriš li se njima nema napredovanja. A onda kada odu u evropu ne mogu da pobede nikoga. Dakle, nezavisna sudijska organizacija i samim time šanse da se i drugi klubovi umešaju u borbu za titulu bi bilo neko ozdravljenje našeg fudbala.

Pazarka

pre 3 godine

A nismo dotakli dno kad je delio pravdu kao harambaša i danima najavljivao preko medija da će prebiti dečka zbog jačeg starta na prethodnoj utakmici dva tima što je i uradio u tunelu stadiona pokušavajući da bude seljačka verzija Roja Kina ? Da ne spominjem skandalozno ponašanje na utakmici protiv BIH i na derbijima ?

Maksim

pre 3 godine

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.
(xyz, 20. maj 2020 22:22)

U nasem fudbalu je nemoguce zadrzati talentovane klince 3 sezone, a kamoli 5.

xyz

pre 3 godine

sa Kopenhagenom, a o Salzburgu ,Jang Bojsu i Krasnodaru da ne pricamo. Ne moze se ocekivati razvoj mladih igraca i plasman odnosno uspeh u Evropi.

Bez Bena, Le Taleka, Donalda, Kange ne bismo videli ni LE ni LS. Boaci je postigao 50 golova na 57 meceva. Moze se diskutovati o promasajima, ali pogresno bi bilo sad stvarati negativnu atmosferu oko stranaca.
(Maksim, 20. maj 2020 22:00)

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.

poznavalac ©®

pre 3 godine

Bravo Koki, da su takvi u Zvezdi i Partizanu gde bi nam kraj bio. Dovode se Sume, onog iz Zvezde ne mogu ni da se setim, Sadici, i ostali...

Dragana

pre 3 godine

Sve sto je rekao je istina ali dzabe, ovo je banana drzava I tu su najgori ljudi na najvisim mestima a tako je I u fudbalu nazalost.......

Ben Hur

pre 3 godine

Ognjene, sve sto ste napisali stoji, osim toga da se neko dodvorava Partizanu. Molim da konkretno navedete ko je to? Da li je to neki klub mozda i koji? Gotovo da nema kluba koji Partizanu u prethodnim godinama nije uzimao bodove (sto je i normalno i treba da uzimaju), dok sa druge strane veliki strucnjak Milojevic je imao skoro 100 pobeda u 3 sezone, sto na svetu nigde ne postoji. To sto je popio 20+ komada u LŠ to se zaboravlja, 0-6 protiv Bajerna i jos dobro prosli i sl.
Sad kad je razlika +10, onda mozda i bude neki sudijski kiks na korist Partizana, ali to sada sluzi da bi se pravila navodna jednakost izmedju Partizana i Zvezde, a u poslednjih 5 sezona, CZ je lagano uzela 4 titule, o onu jednu je izgubila jer je Vozdovac odigrao posteno. A u tih 5 godina Zveda nije dobila 2 derbija, ali su zato Cuka, Vosa, Radnicki, Surdulica i ostali padali pod Zvezdom kao sveće. A sad ide i promocija Stankovica koji postaje veliki trener koji uzima titulu tako sto se skracuje prvenstvo???
Sledece prvenstvo ne mora ni da se igra, nek odigra Zvezda jednu prijateljsku sa Vosom, Cukom, Radnickim, Surdulicom ili Graficarom i neka se odmah prekine prvenstvo i dodeli nova titula.
A Marakana, osim placenika na severu, pusta. To je suština Ognjene i tu ste vrlo blizu. Nemojte da mesate Partizan koji je godinama prakticno gubio titulu na jesen.
Ali generalno, pohvala i podrska Ognjene za iskrenost.

hombre

pre 3 godine

cekaj stani..mnogo bivsih fudbalera,sadasnjih trenera otvori dusu vremenom.ne kazu nista konkretno,nego ono sto svi mi ljubitelji fudbala znamo..rezultat ce biti isti,na kraju nista.ali,bar nas je Koroman podsetio gde smo i sta smo.

jako

pre 3 godine

1 milion građana Srbije nema tri sigurna obroka dnevno, nego mora da se snalazi kako zna i ume.
Mladi beže kao da je ratno stanje, svake godine imamo 35 000 ljudi manje kroz mortalitet plus još toliko se odseli.
U prevodu za 100 godina Srbije bukvalno biti neće.

Fudbal je najnebitniji i celoj priči, uskoro ga neće niko ni igrati jer dece neće biti.

dr

pre 3 godine

od kada pričam da ovaj kao profesionalni razvoj fudbal u Srbiji treba ukinuti ,da sve u vezi našeg fudbala nije tužno i žalosno bilo bi smešno

Jovan Vukadinovic

pre 3 godine

Napokon neko ko prati "rad"ponocne uprave od pre nekoliko godina..ko prati rad tih ljudi od OFK..Zvezde..i da iz esnafa..nacrta citko i jasno sta oni /Tvorzic i kompanija/rade zapravo..Koroman🎯🎯🎯

Leonida

pre 3 godine

Sad ce i tebi da zabrane dolazak na stadion...kako li si se samo usudio da kazes nesto protiv voljenog kluba?
Postade i ti grobar,gotovo...

Arch

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.

Za očuvanje pravih vrednosti

pre 3 godine

E ovo je vest dana... kakva korona ... i ma koliko to zvučalo glupo ali kroz ovu vest i FK Zvezda i fudbal generalno kod nas, vidi se celokupna slabost ovog društva.. Koromana ili takvog nekog čoveka treba postaviti za predsednika FK Crvena Zvezda a ne takozvanog "sportskog radnika" Terzića, kome je bio i ostao samo sopstveni interes i zarada. Ali ovaj prvi ne bi mogao da trpi svakojake radnje i malverzacije pa bi brže bolje otišao zbog "pritiska" sa strane. Zapamtite u Zvezdi ne može na čelu da bude dobar i pošten čovek već samo neko ko odgovara celokupnom državnom sistemu u Srbiji i koji će po svaku cenu raditi sve u sopstvenom i interesu nekolicine ljudi.

Za očuvanje pravih vrednosti

pre 3 godine

Koromana ili takvog nekog čoveka treba postaviti za predsednika FK Crvena Zvezda a ne takozvanog "sportskog radnika" Terzića, kome je bio i ostao samo sopstveni interes i zarada. Ali ovaj prvi ne bi mogao da trpi svakojake radnje i malverzacije pa bi brže bolje otišao zbog "pritiska" sa strane. Zapamtite u Zvezdi ne može na čelu da bude dobar i pošten čovek već samo neko ko odgovara celokupnom državnom sistemu u Srbiji i koji će po svaku cenu raditi sve u sopstvenom i interesu nekolicine ljudi.

Posmatrac

pre 3 godine

Iznenadicu se ako neko iz vrha FSSa ovo ne dozivi kao napad na nekoga ko nije u FSSu ali se, kao i mnogo drugih dogadjaja, ovakav nastup moze pripisati i kao napad na jednog coveka...

stefan

pre 3 godine

grobar sam, ali svaka mu cast. takvih u nasem fudbalu je 90%. unistise sve radi svojih interesa. ovaj lopovluk koji drzava dopusta jer ga i sama kroji je prevazisao svaku meru

Docent

pre 3 godine

Bravo Koki, mogo si doduše malo više da daš detalja pa da ova tvoja priča ne ostane mrtvo slovo na papiru, nego da dobije i neki epilog (sudski?). Svakako podrška što odbijaš da ćutiš na mešetarenja i lopovluke.

Arch

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.

jako

pre 3 godine

1 milion građana Srbije nema tri sigurna obroka dnevno, nego mora da se snalazi kako zna i ume.
Mladi beže kao da je ratno stanje, svake godine imamo 35 000 ljudi manje kroz mortalitet plus još toliko se odseli.
U prevodu za 100 godina Srbije bukvalno biti neće.

Fudbal je najnebitniji i celoj priči, uskoro ga neće niko ni igrati jer dece neće biti.

stefan

pre 3 godine

grobar sam, ali svaka mu cast. takvih u nasem fudbalu je 90%. unistise sve radi svojih interesa. ovaj lopovluk koji drzava dopusta jer ga i sama kroji je prevazisao svaku meru

Marko

pre 3 godine

Zna se kolika je bila tarifa u OFK Beogradu, dok je Terza tamo gazdovao. Bez te uplate u njegov dzep nije bilo moguce doci do prvog tima. Po odlasku to je obavljao njegov rodjeni brat, malo ko ga pominje, a kada su izbacili taj sjajni klub u 3. ligu, okrenuli su ledja.
Videti Kokezu, Terzu, Bjeku na celu naseg fudbala, ostavlja bez bilo kakvog komentara. Samo covek sa veoma niskim IQ-om ili cisti kriminalac moze da prica pozitivno o tom sportu u nas.

Za očuvanje pravih vrednosti

pre 3 godine

E ovo je vest dana... kakva korona ... i ma koliko to zvučalo glupo ali kroz ovu vest i FK Zvezda i fudbal generalno kod nas, vidi se celokupna slabost ovog društva.. Koromana ili takvog nekog čoveka treba postaviti za predsednika FK Crvena Zvezda a ne takozvanog "sportskog radnika" Terzića, kome je bio i ostao samo sopstveni interes i zarada. Ali ovaj prvi ne bi mogao da trpi svakojake radnje i malverzacije pa bi brže bolje otišao zbog "pritiska" sa strane. Zapamtite u Zvezdi ne može na čelu da bude dobar i pošten čovek već samo neko ko odgovara celokupnom državnom sistemu u Srbiji i koji će po svaku cenu raditi sve u sopstvenom i interesu nekolicine ljudi.

Leonida

pre 3 godine

Sad ce i tebi da zabrane dolazak na stadion...kako li si se samo usudio da kazes nesto protiv voljenog kluba?
Postade i ti grobar,gotovo...

Profesor BG

pre 3 godine

Korektno i realno receno. Jedini je problem sto je to receno jer je SD izbacen iz lige, da nije, Koroman bi verovatno i dalje cutao. Sve dok ne bude 10 ovakvih kao sto je Koroman, reklo gde je problem, nasem fudbalu nema svetle buducnosti.

upim

pre 3 godine

Brate Ognjene,
koliko sam imao frku kad si igrao protiv nas, sada imam još veći motiv da te lično upoznam i kažem SVAKA ČAST!!
Pozdrav od iskrenog, sredovečnog Partizanovog navijača.

Brane

pre 3 godine

Kaze Terzic da su najbolji igraci Zvezde Zander, Kanjas i la prevara. Rece covek bez stida i srama nedavno u jednom razgovoru .Sigurno pravdajuci dovodjenje ovih neznalica i lopovluk koji se desio u ovim transferima...a ima ih jos. Zatim izjavi da mora prodati Gavrica, Nikolica i Njegosa jer znate Zvezda nema da prezivi posle tri Evrope i 100 miliona zarade sto kroz uefa takmicanje sto kroz transfere, ulaznice tv prava sto je sve cinjenica. Zasto prodaje zvezdinu decu kao glavni razlog je naveo da jedino na njima Zvezda moze da zaradi. Pa cekaj malo...sta cemo sa nasim najboljim igracima Kanjasom La prevarom,Zanderom, Garsijom? Znaci nase "najbolje" igrace ne mozes da prodas pa eto zaradice na " najgorima" i to zvezdinoj deci....ko je ovde lud??Ko te samo drzi u nasoj Zvezdi!

ШУМАДИНАЦ

pre 3 godine

Kad neko moze da kaze da Kokeza nije kriv, ja vise ne moram dalje da citam.
(John Terry, 20. maj 2020 22:57)

Прочитај до краја

Posmatrac

pre 3 godine

Iznenadicu se ako neko iz vrha FSSa ovo ne dozivi kao napad na nekoga ko nije u FSSu ali se, kao i mnogo drugih dogadjaja, ovakav nastup moze pripisati i kao napad na jednog coveka...

Za očuvanje pravih vrednosti

pre 3 godine

Koromana ili takvog nekog čoveka treba postaviti za predsednika FK Crvena Zvezda a ne takozvanog "sportskog radnika" Terzića, kome je bio i ostao samo sopstveni interes i zarada. Ali ovaj prvi ne bi mogao da trpi svakojake radnje i malverzacije pa bi brže bolje otišao zbog "pritiska" sa strane. Zapamtite u Zvezdi ne može na čelu da bude dobar i pošten čovek već samo neko ko odgovara celokupnom državnom sistemu u Srbiji i koji će po svaku cenu raditi sve u sopstvenom i interesu nekolicine ljudi.

Docent

pre 3 godine

Bravo Koki, mogo si doduše malo više da daš detalja pa da ova tvoja priča ne ostane mrtvo slovo na papiru, nego da dobije i neki epilog (sudski?). Svakako podrška što odbijaš da ćutiš na mešetarenja i lopovluke.

Neko ko je visio na Severu do dolaska Terzića

pre 3 godine

Hrabro, tačno, iskreno i iz srca. Svaka čast. Jedino što mi obični navijači možemo da uradimo je da BOJKOT-ujemo srpski prvoligaški fudbal pa neka im na utakmice dolaze samo vođe sa poslovnim kombinacijama i zavedeni klinci.

Dragana

pre 3 godine

Sve sto je rekao je istina ali dzabe, ovo je banana drzava I tu su najgori ljudi na najvisim mestima a tako je I u fudbalu nazalost.......

BBC

pre 3 godine

Koliko kratko pamćenje imamo, nismo za bolje ništa. Moralne lekcije deli jedan Ognjen Koroman ej!!! I svi u fazonu "bravo kralju, svaka čast...".. Ako vam nije dovoljno što je i sam napisao "imam i ja svoje "navijače"" proguglajte malo njegovo ime i prezime, njegove dane u FKCZ, jednog Barkosa koji se dokazao kao fudbaler 100x više nego on, prozvao kao Varkos, itd itd.. Ne propadamo mi kao društvo što nam je sistem takav, nego što imamo pamćenje kao zlatna ribica, pa posle ovi opet upadnu u sistem, poput Miloševića, Krstajića, pa i ti ćeš Ognjene kad zadovoljiš svoje interese da se sakriješ u mišju rupu, odakle si sad povređenog ega i sujete izašao... Sportski pozdrav!

Maksim

pre 3 godine

Jedino se za ovo oko stranaca ne bih slozio. "Nasa deca" ne bi izdrzala npr. maraton sa Kopenhagenom, a o Salzburgu ,Jang Bojsu i Krasnodaru da ne pricamo. Ne moze se ocekivati razvoj mladih igraca i plasman odnosno uspeh u Evropi.

Bez Bena, Le Taleka, Donalda, Kange ne bismo videli ni LE ni LS. Boaci je postigao 50 golova na 57 meceva. Moze se diskutovati o promasajima, ali pogresno bi bilo sad stvarati negativnu atmosferu oko stranaca.

ШУМАДИНАЦ

pre 3 godine

Koromana je počeo seniorsku karijeru u Spartak iz Kragujevca pored toga što igrao za Ofk,Dinamo Moskve 3x Zvezda i td..

Inače svakom je jasno u kakvom stanju je naš klupski fudbal nema potrebe da naznači on nešto posebno..
(Poštovalac igre, 20. maj 2020 23:02)

У Спартаку из Крагујевца није могао никако да почне. Или је у Спартаку из Суботице, или у Радничком из Крагујевца. Иначе његов погодак у пенал серији против Чукаричког нас је увео у прву лигу после дуго, дуго година

Slozna braca

pre 3 godine

Nas fudbal tuga. Prosirili ligu na 20 klubova, a nema kvaliteta ni za 4 realno, mesto da se igra sa 10 pa cetvorokruzno ili 14, pa 6 u plejof, 8 u plejaut, da ne spominjem forsiranje Zvezde i od drzave 6 miliona evra koliko ostali u ligi ne dobijaju zajedno, a sudjenje je posebna prica, u nasoj ligi bi Bajern bio drugi.

....

pre 3 godine

Samo reci imena i konkretno šta su namestili, ukrali, prevarili. Ili ćuti.
(neko, 21. maj 2020 05:07)

A ti si kao mutav pa nez
znas imena...daj bre, nemas pojma
u kakvoj zemlji zivimo.

Cika Slave

pre 3 godine

Namestanje? Sram te bilo Ognjene, to je laz! Zvrzda namestila, Partizan namestio? Ma nije moguce! Fudbaleri manjih klubova namiruju svoja potrazivanja tako sto nameste utakmicu? Nema sanse u ovoj prepostenoj zemlji! Neprijatno mi je koliko nam dobro ide!
Pa sta ako je Kokeza bio NJEGOV vozac, vozaci imaju potrebene kvalifikacije da vode FSS! Sta reci o Vuceli i Terzi? Krem de la krem! U ovoj zemlji niko nista ne pamti... Sto bi rekla najveca srpska majka "idi dok si mlad"

dr

pre 3 godine

od kada pričam da ovaj kao profesionalni razvoj fudbal u Srbiji treba ukinuti ,da sve u vezi našeg fudbala nije tužno i žalosno bilo bi smešno

Jovan Vukadinovic

pre 3 godine

Napokon neko ko prati "rad"ponocne uprave od pre nekoliko godina..ko prati rad tih ljudi od OFK..Zvezde..i da iz esnafa..nacrta citko i jasno sta oni /Tvorzic i kompanija/rade zapravo..Koroman🎯🎯🎯

....

pre 3 godine

Trudiš se da zvučiš objektivno, a vidi se da te izjedaju dve LŠ....

Aparthejd?
(Pedja 71, 21. maj 2020 05:04)

ti ne vidis sumu od drveta, nisi ni pola procitao sta je covek napisao...

Pazarka

pre 3 godine

A nismo dotakli dno kad je delio pravdu kao harambaša i danima najavljivao preko medija da će prebiti dečka zbog jačeg starta na prethodnoj utakmici dva tima što je i uradio u tunelu stadiona pokušavajući da bude seljačka verzija Roja Kina ? Da ne spominjem skandalozno ponašanje na utakmici protiv BIH i na derbijima ?

Istine radi

pre 3 godine

Koroman je isti mentalni sklop kao Nikola Mijailovic. Obojica vole Zvezdu na pravi nacin, ne dodvoravaju se mocnicima i navijacima. Nece da prihvate kriminalce u Zvezdi iako ce to prividno doneti neki boljitak. Bravo za obojicu, pokazali ste zube i imate postovanje od jednog Partizanovca. Za razliku od ove dvojice, nas Sasa Ilic je brze bolje pobegao u kriminal zvani FSS i poceo da proziva Partizan. Ovi momci su imali samo stetu sto su se zamerili sa Terzicem. Ilic je ua pljuvanje Partizana kao zahvalnost dobio mesto u FSS. Sve je jasno,ko je ispravan a ko ne.

Godinama bez ugovora.

pre 3 godine

jako, bravo, centar,
ajde prvo da sredimo zivot, a fudbal ce samo po sebi da prati stanje u drustvu.
Ustanite ljudi, recite svoje misljenje, sramota je ćutati!

kxk

pre 3 godine

Brane- Zato je i doveo Stankovića, da legendom "kupi" pristalice kako bi nastavio da vrši posao bez problema. A šta je Dejanu trebalo da ulazi u to blato, ko će ga znati. Ko zna koliko su para oprali poslednje 3-4 godine. Baš je u toj izjavi za Gavrića, Nikolića i Njegoša rekao da će igrati kvalifikacije za Evropu pa onda transfer nekog od njih. Što znači, kavlifikovali se za evropska takmičenja ili ne, Terza magija proda par klinaca za fine pare pa tu padne neko ugrađivanje, a onda nam svakako dolaze neki novi Kanjas, Žander, Van la Para, eventualno možda ubodu jednog od pet da bude solidan, ostali na zimu šut karta pa opet traži klince iz omladniske škole.

privatizujte ili gasite

pre 3 godine

Vecinu fudbal uopste ne zanima, sto se i vidi iz posete utakmicama. Jedino sto je vecini bitno je da pod hitno prestane sa drzavnim finansiranjem klubova. Ako mogu da opstanu na trzistu, dobro, ako ne mogu neka se zatvore.

Ben Hur

pre 3 godine

Ognjene, sve sto ste napisali stoji, osim toga da se neko dodvorava Partizanu. Molim da konkretno navedete ko je to? Da li je to neki klub mozda i koji? Gotovo da nema kluba koji Partizanu u prethodnim godinama nije uzimao bodove (sto je i normalno i treba da uzimaju), dok sa druge strane veliki strucnjak Milojevic je imao skoro 100 pobeda u 3 sezone, sto na svetu nigde ne postoji. To sto je popio 20+ komada u LŠ to se zaboravlja, 0-6 protiv Bajerna i jos dobro prosli i sl.
Sad kad je razlika +10, onda mozda i bude neki sudijski kiks na korist Partizana, ali to sada sluzi da bi se pravila navodna jednakost izmedju Partizana i Zvezde, a u poslednjih 5 sezona, CZ je lagano uzela 4 titule, o onu jednu je izgubila jer je Vozdovac odigrao posteno. A u tih 5 godina Zveda nije dobila 2 derbija, ali su zato Cuka, Vosa, Radnicki, Surdulica i ostali padali pod Zvezdom kao sveće. A sad ide i promocija Stankovica koji postaje veliki trener koji uzima titulu tako sto se skracuje prvenstvo???
Sledece prvenstvo ne mora ni da se igra, nek odigra Zvezda jednu prijateljsku sa Vosom, Cukom, Radnickim, Surdulicom ili Graficarom i neka se odmah prekine prvenstvo i dodeli nova titula.
A Marakana, osim placenika na severu, pusta. To je suština Ognjene i tu ste vrlo blizu. Nemojte da mesate Partizan koji je godinama prakticno gubio titulu na jesen.
Ali generalno, pohvala i podrska Ognjene za iskrenost.

tony

pre 3 godine

Koroman mi se nije svidjao kao igrac nikako i ne mogu reci da ga pamtim po dobrom. Ali sa jednom njegovom konstatacijom se mogu sloziti. Strancima koji ne znaju da prime loptu, daju se plate od 500000 evra godisnje. Ne znam cemu to, pored toliko talentovanih igraca iz Srbije.

Kume, ja bi da sletim u kasarnu

pre 3 godine

Mislio sam da on nema potencijal da sastavi ovako nesto. Ali bez obzira da li je on tekst sastavio ili neko drugi je za respekt. Neznam sto mu je samo ovo trebalo "Osećam se poraženo što neću da imenujem neke ljude sa tako odvaratnim nadimcima koji kroje naš fudbal". Ja bi dodao sto pricas onda ako stajes na pola price?

Gib

pre 3 godine

Vidi se da neke boli istina kada se ovako javno objavi. Ali ne brinite nece nista bitno da se promeni. Muljanje zarad licnih interesa od 90tih je sve prisutno pa je to ocito postalo normalno. Kakav stanje u fudbalu zadnjih 30god takvi i rezultati u timskom i reprezentativnom smislu. Tako da bez nervoze. Ostavimo fudbal onima koji znaju da igraju i koji ga vole. Nek uce od komsija ako imaju obraza.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 3 godine

Doktora čuva kabinet...ne sme niko ni ročište da zakaže protiv njega. 3 godine se odlaže...ali da parafraziram Pantića iz Tesne kože...i beli medvedi su zaštićeni, ali sve ih je manje...doći će kraj i njegovoj vrsti...a tada će Koroman možda trebati da posvedoči pred sudom ovo što je sada rekao...pa ako bude pravde doktor, Kokeza i ekipa otići će na jedno dugo "usavršavanje"

XYZ

pre 3 godine

Koromane, tražili ste ti i Terzić pare od malog golmana Đekića da bi dalje branio u Zvezdi. Kad nije pristao izbacili ste ga iz reprezentacije, a pre svega toga mu je Zvezda dugovala stipendije. Dečko je pobegao zbog vas iz Zvezde i uzeo ga je Inter. Tako da nemoj da glumiš poštenje, dok ste radili zajedno ćutao si. Ovaj primer je samo kap u moru.

kvisko

pre 3 godine

Pa ako se ne plasis reci bar te nadimke, ovako si samo jos jedan u nizu.
(Box, 20. maj 2020 21:39

Ne brini, sutra ce Terzic da se pravda novim saopstenjem za javnost.

Darjan

pre 3 godine

Ko se to dodvorava Partizanu i ko ga šta pita? Ne može Partizan u isti koš za Zvezdom čiji je talac kompletan srpski fudbal. I da svakako, Kokeza je kriv, kao i onaj što ga je postavio.

duledudule

pre 3 godine

Znaju svi ljudi to nisu oni mutavi.Ali aj da se javio neko nego ti , vnogo koji si pravio klanove kad si igrao za nas i busio trenere sa kojima si radio.Niste bre hteli Barkosu loptu da date , ispade lik varkos ali je posle bio ubica u Palmeirasu i Gremiju , igrao lik za reprezentaciju Argentine.Iako prica sve sto mi znamo , peglira mi se od ovakvih ljigavih likova

HARIS

pre 3 godine

Sada je pitanje ko je naljutio Ognjena, ko Ognjenu nije dao neku funkciju u FSS ili u Zvezdi, dok su tu razne Kokeze, Pantelici, Terzici, itd.

Džigi

pre 3 godine

"Ja kao grobar", "ja kao delija" i ostale gluposti.... Ta dva tima su uništila Srpski fudbal zbog nameštanja utakmica, ili nemogućnosti sudija da budu objektivni. Zameriš li se njima nema napredovanja. A onda kada odu u evropu ne mogu da pobede nikoga. Dakle, nezavisna sudijska organizacija i samim time šanse da se i drugi klubovi umešaju u borbu za titulu bi bilo neko ozdravljenje našeg fudbala.

aha

pre 3 godine

vidi Ognjene, tvoji "navijači" i "navijači" Kabela, i "navijači blizanaca" u svetu imaju drugo ime za delatnost kojom se bave, ili ne......?

Hando

pre 3 godine

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.
(xyz, 20. maj 2020 22:22)

Meni je bilo dovoljno 10 godina bez evrope, mani me tih bajki o "nasoj deci".

A iz iskustva znam da bi, u slucaju ispadanja u kvalifikacijama, Gavric i Nikolic bili stavljeni na stub srama, kao "prevare", "menadzerski igraci", "ko ih gura" i slicno.

pop

pre 3 godine

Samo daj imena - ko, kada i koju utakmicu je namestio! Dosta više tih uopštenih stvari
(Bro, 21. maj 2020 07:29)

Dao je Mateus, ali vi grobari samo Zvezdu vidite.

Zvezdaš onaj stari

pre 3 godine

Ovaj je bušio Zemana kada je igrao za Zvezdu. Nikakva ličnost iako je za stanje u fudbalu u pravu za Zvezdu i Partizan.

poznavalac ©®

pre 3 godine

Bravo Koki, da su takvi u Zvezdi i Partizanu gde bi nam kraj bio. Dovode se Sume, onog iz Zvezde ne mogu ni da se setim, Sadici, i ostali...

tom pus

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.

(Arch, 20. maj 2020 21:

ne mora da znači...padnu ovi...dođu drugi i postave ga za preds.fssa...
kolo sreće se okreće...

Nikola

pre 3 godine

A ti si kao mutav pa nez
znas imena...daj bre, nemas pojma
u kakvoj zemlji zivimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 21. maj 2020 06:48)

Evo ni ja ne znam imena. Kako da znam kada svi samo kazu "Zna se o kome pricam..svi znaju..necu da imenujem.." i slicno. Kazite vec jednom -
Ko je namestio?
Sta je namestio?
Za koliko para je namestio?
Svi znate, a niko uhapsen.
Inace Koroman i njegova svita su bili poznati kao ljubitelji stranih igraca, pogotovo tamnoputih, i dok je igrao za Zvezdu. Vidim da mu smetaju i dalje.

cuj mozda

pre 3 godine

Kad neko moze da kaze da Kokeza nije kriv, ja vise ne moram dalje da citam.
(John Terry, 20. maj 2020 22:57)

Funkcionalno nepismena osoba je osoba koja zna da cita/pise ali ne razume procitano...

Pedja 71

pre 3 godine

Ognjene, sve sto ste napisali stoji, osim toga da se neko dodvorava Partizanu. Molim da konkretno navedete ko je to? Da li je to neki klub mozda i koji? Gotovo da nema kluba koji Partizanu u prethodnim godinama nije uzimao bodove (sto je i normalno i treba da uzimaju), dok sa druge strane veliki strucnjak Milojevic je imao skoro 100 pobeda u 3 sezone, sto na svetu nigde ne postoji. To sto je popio 20+ komada u LŠ to se zaboravlja, 0-6 protiv Bajerna i jos dobro prosli i sl.
Sad kad je razlika +10, onda mozda i bude neki sudijski kiks na korist Partizana, ali to sada sluzi da bi se pravila navodna jednakost izmedju Partizana i Zvezde, a u poslednjih 5 sezona, CZ je lagano uzela 4 titule, o onu jednu je izgubila jer je Vozdovac odigrao posteno. A u tih 5 godina Zveda nije dobila 2 derbija, ali su zato Cuka, Vosa, Radnicki, Surdulica i ostali padali pod Zvezdom kao sveće. A sad ide i promocija Stankovica koji postaje veliki trener koji uzima titulu tako sto se skracuje prvenstvo???
Sledece prvenstvo ne mora ni da se igra, nek odigra Zvezda jednu prijateljsku sa Vosom, Cukom, Radnickim, Surdulicom ili Graficarom i neka se odmah prekine prvenstvo i dodeli nova titula.
A Marakana, osim placenika na severu, pusta. To je suština Ognjene i tu ste vrlo blizu. Nemojte da mesate Partizan koji je godinama prakticno gubio titulu na jesen.
Ali generalno, pohvala i podrska Ognjene za iskrenost.
(Ben Hur, 20. maj 2020 22:08)

Trudiš se da zvučiš objektivno, a vidi se da te izjedaju dve LŠ....

Aparthejd?

bgd

pre 3 godine

Ovde je futbal odavno postao ventil za neostvarene i nabijene kompleksom. Nimalo mi ne nedostaju utakmice. Imamo precih problema, pa bi valjalo da se pozabavimo njima. Sve te frustracije kanalisite u pravu svrhu. Zivela Srbija!

Maksim

pre 3 godine

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.
(xyz, 20. maj 2020 22:22)

U nasem fudbalu je nemoguce zadrzati talentovane klince 3 sezone, a kamoli 5.

Aksiom

pre 3 godine

Od ovih partizanovaca nema nista gore, teska malogradjanstina, uzas.
Pazite ovako, njihova logika je: Fudbal nam je u kriminalu teskom, povezan je i sa politikom, svi namestaju utakmice, svi uzimaju pare od drzave, e jedino Partizan je sirot dobar posten i pravedan.

hombre

pre 3 godine

cekaj stani..mnogo bivsih fudbalera,sadasnjih trenera otvori dusu vremenom.ne kazu nista konkretno,nego ono sto svi mi ljubitelji fudbala znamo..rezultat ce biti isti,na kraju nista.ali,bar nas je Koroman podsetio gde smo i sta smo.

xy

pre 3 godine

Utakmica Smederevo - Kabel je namestena a razlika u odnosu na ostale namestene utakmice je ta sto igraci nisu znali da odglume. Pogledajte samo golove, reakciju odbrane prilikom centarsuta i komican pokusaj golmana da kao odbrani

Dvojnik

pre 3 godine

Pa u srpskom fudbalu svake 2-3 godine neko nam javi da smo dotakli dno uz najcesce ono "necu sad o imenima", I to obicno neko od glavnih aktera koji potom dobije fotelju i garantovanu platu u FSS na poziciji "savetnika" ...I naravno Nikon nista

NeRazumem

pre 3 godine

Mogao bi gospodin da se podseti svojih igara u bivsem klubu. Ne pratim preterano fudbal, jos manje sam navijac, ali on mi je ostao upamcen po pljuvanju sudija i svadjama sa svima na i oko terena. Tako da opstem stanju u fudbalu apsolutno je doprineo i doticni

eto

pre 3 godine

Samonjedno pitanje- guraju li se “nasa deca” i kad nemaju kvalitet? Sta cemo ako im je jedini kvalitet to sto su “nasa deca”? Sa tom pricom, nema LŠ! Ni blizu

Corso Monforte

pre 3 godine

Srbija nema jedan normalan stadion, liga je amaterska bez prihoda, tribine prazne, novca nema.
Ako hoces da budes luzer, krenes da treniras fudbal, pa da ti polusvet soli pamet.
Nadjite sebe negde, gde ce biti nesto od vas.

N-E-O

pre 3 godine

Ognjen Koroman nasao tj dao sebi za pravo da priča, moš' misliti... Covek koji je u tunelu dobijao crveni karton čovek koji je svojevremeno na pripremama urinirao u saksiju u hodniku hotela on, takav kakav je priča nesto auuuu braćo moja...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ТОНИ - Странцима се дају толике плате јер се многи у клубу и око клуба уграде у трансфере. Како да то ниси досад закључио? Е пријатељу... 🙄

Fuzbal

pre 3 godine

Neznam zasto ljudi uopste idu na utakmice.

Pa da je ulaz dzabe i nekako da se ubije vreme ali tada cete zaista izgubiti vreme uzalud.

Rugija

pre 3 godine

Nas fudbal je tu gde jeste jer je prepun prepametnih momaka kao ovaj Koroman. Pa sto neko ne progovori dok prima platu, nego uvek posle "kaje" kao neki penzionisani general i pere dusu.

John Terry

pre 3 godine

Funkcionalno nepismena osoba je osoba koja zna da cita/pise ali ne razume procitano...
(cuj mozda, 21. maj 2020 00:23)

A potpuno nepismena osoba je ona koja stavlja tri tacke onda kada to semanticki ne odgovara trenutku.

Hero

pre 3 godine

Sad ce i tebi da zabrane dolazak na stadion...kako li si se samo usudio da kazes nesto protiv voljenog kluba?
Postade i ti grobar,gotovo...
(Leonida, 20. maj 2020 21:41)

Mnogo gore stvari su drugi pricali pa se nikome nije zabranjeno...

xyz

pre 3 godine

sa Kopenhagenom, a o Salzburgu ,Jang Bojsu i Krasnodaru da ne pricamo. Ne moze se ocekivati razvoj mladih igraca i plasman odnosno uspeh u Evropi.

Bez Bena, Le Taleka, Donalda, Kange ne bismo videli ni LE ni LS. Boaci je postigao 50 golova na 57 meceva. Moze se diskutovati o promasajima, ali pogresno bi bilo sad stvarati negativnu atmosferu oko stranaca.
(Maksim, 20. maj 2020 22:00)

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.

Марко

pre 3 godine

Коромане, колико пута је Звезда играла Лигу шампиона док си ти играо у Звезди? Колико пута је Звезда дочекала пролеће у Европи док си ти играо у Звезди? Немам више питања.

Vladan R

pre 3 godine

@xyz

Problem je što te treće godine kada bi kao konačno eliminisali iole jačeg rivala, ne bi ni bilo a kamoli pete gde oba puta kao dobijamo Luverpul, jer bez uspeha u Evropi nema novca da zadržiš tim dve a kamoli tri ili četiri godine uzastopno, a nema ni kao nekada zabrane odlaska u inostranstvo do 26 godine od strane saveza ili države. Tako da su stranci neminovnost stim što moraju da prave razliku kao Kanga, Marin, Letalek, Ben, Boaći, Donald, Ibanjez, ili iskusni igrači Borjan, Degenek, Krstičić itd Problem je sa druge strane, ako stranci ne prave razliku, kso ove godine dovedeni Laparla, Tomane, Zander...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

У праву је ал неће ништа створити као појединац. И ја сам овакав као Короман. Доста сам се пута и то усамљен борио против "вјетрењача" ал слабо је било успјеха. Једноставно, морао сам одустати и ићи даље. У преводу:"Иди из нашег фудбала Коромане, џаба се бориш и губиш животно вријеме."

NikolaSrb

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.
(Arch, 20. maj 2020 21:50)

U prevodu nastavice slobodno da se bavi fudbalom jer vi imate pogresnu sliku o zvezdi a vas klub je posten.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Koromana je počeo seniorsku karijeru u Spartak iz Kragujevca pored toga što igrao za Ofk,Dinamo Moskve 3x Zvezda i td..

Inače svakom je jasno u kakvom stanju je naš klupski fudbal nema potrebe da naznači on nešto posebno..

Almanah

pre 3 godine

Oce bude nekih "5 mninuta sa spas srpskog fudbala" ili je to bilo "fudbal u Srbiji je ok ako mi mozemo da urnisemo sve i svakoga, da nam sviraju izmisljene penale u 90. i 91. minutu i tako to" ?

N-E-O

pre 3 godine

Ognjen Koroman nasao tj dao sebi za pravo da priča, moš' misliti... Covek koji je u tunelu dobijao crveni karton čovek koji je svojevremeno na pripremama urinirao u saksiju u hodniku hotela on, takav kakav je priča nesto auuuu braćo moja...

Марко

pre 3 godine

Коромане, колико пута је Звезда играла Лигу шампиона док си ти играо у Звезди? Колико пута је Звезда дочекала пролеће у Европи док си ти играо у Звезди? Немам више питања.

Pazarka

pre 3 godine

A nismo dotakli dno kad je delio pravdu kao harambaša i danima najavljivao preko medija da će prebiti dečka zbog jačeg starta na prethodnoj utakmici dva tima što je i uradio u tunelu stadiona pokušavajući da bude seljačka verzija Roja Kina ? Da ne spominjem skandalozno ponašanje na utakmici protiv BIH i na derbijima ?

Pedja 71

pre 3 godine

Ognjene, sve sto ste napisali stoji, osim toga da se neko dodvorava Partizanu. Molim da konkretno navedete ko je to? Da li je to neki klub mozda i koji? Gotovo da nema kluba koji Partizanu u prethodnim godinama nije uzimao bodove (sto je i normalno i treba da uzimaju), dok sa druge strane veliki strucnjak Milojevic je imao skoro 100 pobeda u 3 sezone, sto na svetu nigde ne postoji. To sto je popio 20+ komada u LŠ to se zaboravlja, 0-6 protiv Bajerna i jos dobro prosli i sl.
Sad kad je razlika +10, onda mozda i bude neki sudijski kiks na korist Partizana, ali to sada sluzi da bi se pravila navodna jednakost izmedju Partizana i Zvezde, a u poslednjih 5 sezona, CZ je lagano uzela 4 titule, o onu jednu je izgubila jer je Vozdovac odigrao posteno. A u tih 5 godina Zveda nije dobila 2 derbija, ali su zato Cuka, Vosa, Radnicki, Surdulica i ostali padali pod Zvezdom kao sveće. A sad ide i promocija Stankovica koji postaje veliki trener koji uzima titulu tako sto se skracuje prvenstvo???
Sledece prvenstvo ne mora ni da se igra, nek odigra Zvezda jednu prijateljsku sa Vosom, Cukom, Radnickim, Surdulicom ili Graficarom i neka se odmah prekine prvenstvo i dodeli nova titula.
A Marakana, osim placenika na severu, pusta. To je suština Ognjene i tu ste vrlo blizu. Nemojte da mesate Partizan koji je godinama prakticno gubio titulu na jesen.
Ali generalno, pohvala i podrska Ognjene za iskrenost.
(Ben Hur, 20. maj 2020 22:08)

Trudiš se da zvučiš objektivno, a vidi se da te izjedaju dve LŠ....

Aparthejd?

Rugija

pre 3 godine

Nas fudbal je tu gde jeste jer je prepun prepametnih momaka kao ovaj Koroman. Pa sto neko ne progovori dok prima platu, nego uvek posle "kaje" kao neki penzionisani general i pere dusu.

Aksiom

pre 3 godine

Od ovih partizanovaca nema nista gore, teska malogradjanstina, uzas.
Pazite ovako, njihova logika je: Fudbal nam je u kriminalu teskom, povezan je i sa politikom, svi namestaju utakmice, svi uzimaju pare od drzave, e jedino Partizan je sirot dobar posten i pravedan.

Maksim

pre 3 godine

Jedino se za ovo oko stranaca ne bih slozio. "Nasa deca" ne bi izdrzala npr. maraton sa Kopenhagenom, a o Salzburgu ,Jang Bojsu i Krasnodaru da ne pricamo. Ne moze se ocekivati razvoj mladih igraca i plasman odnosno uspeh u Evropi.

Bez Bena, Le Taleka, Donalda, Kange ne bismo videli ni LE ni LS. Boaci je postigao 50 golova na 57 meceva. Moze se diskutovati o promasajima, ali pogresno bi bilo sad stvarati negativnu atmosferu oko stranaca.

BBC

pre 3 godine

Koliko kratko pamćenje imamo, nismo za bolje ništa. Moralne lekcije deli jedan Ognjen Koroman ej!!! I svi u fazonu "bravo kralju, svaka čast...".. Ako vam nije dovoljno što je i sam napisao "imam i ja svoje "navijače"" proguglajte malo njegovo ime i prezime, njegove dane u FKCZ, jednog Barkosa koji se dokazao kao fudbaler 100x više nego on, prozvao kao Varkos, itd itd.. Ne propadamo mi kao društvo što nam je sistem takav, nego što imamo pamćenje kao zlatna ribica, pa posle ovi opet upadnu u sistem, poput Miloševića, Krstajića, pa i ti ćeš Ognjene kad zadovoljiš svoje interese da se sakriješ u mišju rupu, odakle si sad povređenog ega i sujete izašao... Sportski pozdrav!

pop

pre 3 godine

Samo daj imena - ko, kada i koju utakmicu je namestio! Dosta više tih uopštenih stvari
(Bro, 21. maj 2020 07:29)

Dao je Mateus, ali vi grobari samo Zvezdu vidite.

Ben Hur

pre 3 godine

Ognjene, sve sto ste napisali stoji, osim toga da se neko dodvorava Partizanu. Molim da konkretno navedete ko je to? Da li je to neki klub mozda i koji? Gotovo da nema kluba koji Partizanu u prethodnim godinama nije uzimao bodove (sto je i normalno i treba da uzimaju), dok sa druge strane veliki strucnjak Milojevic je imao skoro 100 pobeda u 3 sezone, sto na svetu nigde ne postoji. To sto je popio 20+ komada u LŠ to se zaboravlja, 0-6 protiv Bajerna i jos dobro prosli i sl.
Sad kad je razlika +10, onda mozda i bude neki sudijski kiks na korist Partizana, ali to sada sluzi da bi se pravila navodna jednakost izmedju Partizana i Zvezde, a u poslednjih 5 sezona, CZ je lagano uzela 4 titule, o onu jednu je izgubila jer je Vozdovac odigrao posteno. A u tih 5 godina Zveda nije dobila 2 derbija, ali su zato Cuka, Vosa, Radnicki, Surdulica i ostali padali pod Zvezdom kao sveće. A sad ide i promocija Stankovica koji postaje veliki trener koji uzima titulu tako sto se skracuje prvenstvo???
Sledece prvenstvo ne mora ni da se igra, nek odigra Zvezda jednu prijateljsku sa Vosom, Cukom, Radnickim, Surdulicom ili Graficarom i neka se odmah prekine prvenstvo i dodeli nova titula.
A Marakana, osim placenika na severu, pusta. To je suština Ognjene i tu ste vrlo blizu. Nemojte da mesate Partizan koji je godinama prakticno gubio titulu na jesen.
Ali generalno, pohvala i podrska Ognjene za iskrenost.

John Terry

pre 3 godine

Funkcionalno nepismena osoba je osoba koja zna da cita/pise ali ne razume procitano...
(cuj mozda, 21. maj 2020 00:23)

A potpuno nepismena osoba je ona koja stavlja tri tacke onda kada to semanticki ne odgovara trenutku.

Arch

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.

Leonida

pre 3 godine

Sad ce i tebi da zabrane dolazak na stadion...kako li si se samo usudio da kazes nesto protiv voljenog kluba?
Postade i ti grobar,gotovo...

Vladan R

pre 3 godine

@xyz

Problem je što te treće godine kada bi kao konačno eliminisali iole jačeg rivala, ne bi ni bilo a kamoli pete gde oba puta kao dobijamo Luverpul, jer bez uspeha u Evropi nema novca da zadržiš tim dve a kamoli tri ili četiri godine uzastopno, a nema ni kao nekada zabrane odlaska u inostranstvo do 26 godine od strane saveza ili države. Tako da su stranci neminovnost stim što moraju da prave razliku kao Kanga, Marin, Letalek, Ben, Boaći, Donald, Ibanjez, ili iskusni igrači Borjan, Degenek, Krstičić itd Problem je sa druge strane, ako stranci ne prave razliku, kso ove godine dovedeni Laparla, Tomane, Zander...

jako

pre 3 godine

1 milion građana Srbije nema tri sigurna obroka dnevno, nego mora da se snalazi kako zna i ume.
Mladi beže kao da je ratno stanje, svake godine imamo 35 000 ljudi manje kroz mortalitet plus još toliko se odseli.
U prevodu za 100 godina Srbije bukvalno biti neće.

Fudbal je najnebitniji i celoj priči, uskoro ga neće niko ni igrati jer dece neće biti.

Darjan

pre 3 godine

Ko se to dodvorava Partizanu i ko ga šta pita? Ne može Partizan u isti koš za Zvezdom čiji je talac kompletan srpski fudbal. I da svakako, Kokeza je kriv, kao i onaj što ga je postavio.

poznavalac ©®

pre 3 godine

Bravo Koki, da su takvi u Zvezdi i Partizanu gde bi nam kraj bio. Dovode se Sume, onog iz Zvezde ne mogu ni da se setim, Sadici, i ostali...

Za očuvanje pravih vrednosti

pre 3 godine

E ovo je vest dana... kakva korona ... i ma koliko to zvučalo glupo ali kroz ovu vest i FK Zvezda i fudbal generalno kod nas, vidi se celokupna slabost ovog društva.. Koromana ili takvog nekog čoveka treba postaviti za predsednika FK Crvena Zvezda a ne takozvanog "sportskog radnika" Terzića, kome je bio i ostao samo sopstveni interes i zarada. Ali ovaj prvi ne bi mogao da trpi svakojake radnje i malverzacije pa bi brže bolje otišao zbog "pritiska" sa strane. Zapamtite u Zvezdi ne može na čelu da bude dobar i pošten čovek već samo neko ko odgovara celokupnom državnom sistemu u Srbiji i koji će po svaku cenu raditi sve u sopstvenom i interesu nekolicine ljudi.

NikolaSrb

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.
(Arch, 20. maj 2020 21:50)

U prevodu nastavice slobodno da se bavi fudbalom jer vi imate pogresnu sliku o zvezdi a vas klub je posten.

upim

pre 3 godine

Brate Ognjene,
koliko sam imao frku kad si igrao protiv nas, sada imam još veći motiv da te lično upoznam i kažem SVAKA ČAST!!
Pozdrav od iskrenog, sredovečnog Partizanovog navijača.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Koromana je počeo seniorsku karijeru u Spartak iz Kragujevca pored toga što igrao za Ofk,Dinamo Moskve 3x Zvezda i td..

Inače svakom je jasno u kakvom stanju je naš klupski fudbal nema potrebe da naznači on nešto posebno..

eto

pre 3 godine

Samonjedno pitanje- guraju li se “nasa deca” i kad nemaju kvalitet? Sta cemo ako im je jedini kvalitet to sto su “nasa deca”? Sa tom pricom, nema LŠ! Ni blizu

NeRazumem

pre 3 godine

Mogao bi gospodin da se podseti svojih igara u bivsem klubu. Ne pratim preterano fudbal, jos manje sam navijac, ali on mi je ostao upamcen po pljuvanju sudija i svadjama sa svima na i oko terena. Tako da opstem stanju u fudbalu apsolutno je doprineo i doticni

xyz

pre 3 godine

sa Kopenhagenom, a o Salzburgu ,Jang Bojsu i Krasnodaru da ne pricamo. Ne moze se ocekivati razvoj mladih igraca i plasman odnosno uspeh u Evropi.

Bez Bena, Le Taleka, Donalda, Kange ne bismo videli ni LE ni LS. Boaci je postigao 50 golova na 57 meceva. Moze se diskutovati o promasajima, ali pogresno bi bilo sad stvarati negativnu atmosferu oko stranaca.
(Maksim, 20. maj 2020 22:00)

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.

cuj mozda

pre 3 godine

Kad neko moze da kaze da Kokeza nije kriv, ja vise ne moram dalje da citam.
(John Terry, 20. maj 2020 22:57)

Funkcionalno nepismena osoba je osoba koja zna da cita/pise ali ne razume procitano...

Nikola

pre 3 godine

A ti si kao mutav pa nez
znas imena...daj bre, nemas pojma
u kakvoj zemlji zivimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 21. maj 2020 06:48)

Evo ni ja ne znam imena. Kako da znam kada svi samo kazu "Zna se o kome pricam..svi znaju..necu da imenujem.." i slicno. Kazite vec jednom -
Ko je namestio?
Sta je namestio?
Za koliko para je namestio?
Svi znate, a niko uhapsen.
Inace Koroman i njegova svita su bili poznati kao ljubitelji stranih igraca, pogotovo tamnoputih, i dok je igrao za Zvezdu. Vidim da mu smetaju i dalje.

Za očuvanje pravih vrednosti

pre 3 godine

Koromana ili takvog nekog čoveka treba postaviti za predsednika FK Crvena Zvezda a ne takozvanog "sportskog radnika" Terzića, kome je bio i ostao samo sopstveni interes i zarada. Ali ovaj prvi ne bi mogao da trpi svakojake radnje i malverzacije pa bi brže bolje otišao zbog "pritiska" sa strane. Zapamtite u Zvezdi ne može na čelu da bude dobar i pošten čovek već samo neko ko odgovara celokupnom državnom sistemu u Srbiji i koji će po svaku cenu raditi sve u sopstvenom i interesu nekolicine ljudi.

Jovan Vukadinovic

pre 3 godine

Napokon neko ko prati "rad"ponocne uprave od pre nekoliko godina..ko prati rad tih ljudi od OFK..Zvezde..i da iz esnafa..nacrta citko i jasno sta oni /Tvorzic i kompanija/rade zapravo..Koroman🎯🎯🎯

Slozna braca

pre 3 godine

Nas fudbal tuga. Prosirili ligu na 20 klubova, a nema kvaliteta ni za 4 realno, mesto da se igra sa 10 pa cetvorokruzno ili 14, pa 6 u plejof, 8 u plejaut, da ne spominjem forsiranje Zvezde i od drzave 6 miliona evra koliko ostali u ligi ne dobijaju zajedno, a sudjenje je posebna prica, u nasoj ligi bi Bajern bio drugi.

stefan

pre 3 godine

grobar sam, ali svaka mu cast. takvih u nasem fudbalu je 90%. unistise sve radi svojih interesa. ovaj lopovluk koji drzava dopusta jer ga i sama kroji je prevazisao svaku meru

XYZ

pre 3 godine

Koromane, tražili ste ti i Terzić pare od malog golmana Đekića da bi dalje branio u Zvezdi. Kad nije pristao izbacili ste ga iz reprezentacije, a pre svega toga mu je Zvezda dugovala stipendije. Dečko je pobegao zbog vas iz Zvezde i uzeo ga je Inter. Tako da nemoj da glumiš poštenje, dok ste radili zajedno ćutao si. Ovaj primer je samo kap u moru.

Hando

pre 3 godine

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.
(xyz, 20. maj 2020 22:22)

Meni je bilo dovoljno 10 godina bez evrope, mani me tih bajki o "nasoj deci".

A iz iskustva znam da bi, u slucaju ispadanja u kvalifikacijama, Gavric i Nikolic bili stavljeni na stub srama, kao "prevare", "menadzerski igraci", "ko ih gura" i slicno.

ШУМАДИНАЦ

pre 3 godine

Kad neko moze da kaze da Kokeza nije kriv, ja vise ne moram dalje da citam.
(John Terry, 20. maj 2020 22:57)

Прочитај до краја

Istine radi

pre 3 godine

Koroman je isti mentalni sklop kao Nikola Mijailovic. Obojica vole Zvezdu na pravi nacin, ne dodvoravaju se mocnicima i navijacima. Nece da prihvate kriminalce u Zvezdi iako ce to prividno doneti neki boljitak. Bravo za obojicu, pokazali ste zube i imate postovanje od jednog Partizanovca. Za razliku od ove dvojice, nas Sasa Ilic je brze bolje pobegao u kriminal zvani FSS i poceo da proziva Partizan. Ovi momci su imali samo stetu sto su se zamerili sa Terzicem. Ilic je ua pljuvanje Partizana kao zahvalnost dobio mesto u FSS. Sve je jasno,ko je ispravan a ko ne.

Zvezdaš onaj stari

pre 3 godine

Ovaj je bušio Zemana kada je igrao za Zvezdu. Nikakva ličnost iako je za stanje u fudbalu u pravu za Zvezdu i Partizan.

duledudule

pre 3 godine

Znaju svi ljudi to nisu oni mutavi.Ali aj da se javio neko nego ti , vnogo koji si pravio klanove kad si igrao za nas i busio trenere sa kojima si radio.Niste bre hteli Barkosu loptu da date , ispade lik varkos ali je posle bio ubica u Palmeirasu i Gremiju , igrao lik za reprezentaciju Argentine.Iako prica sve sto mi znamo , peglira mi se od ovakvih ljigavih likova

Docent

pre 3 godine

Bravo Koki, mogo si doduše malo više da daš detalja pa da ova tvoja priča ne ostane mrtvo slovo na papiru, nego da dobije i neki epilog (sudski?). Svakako podrška što odbijaš da ćutiš na mešetarenja i lopovluke.

kvisko

pre 3 godine

Pa ako se ne plasis reci bar te nadimke, ovako si samo jos jedan u nizu.
(Box, 20. maj 2020 21:39

Ne brini, sutra ce Terzic da se pravda novim saopstenjem za javnost.

Maksim

pre 3 godine

Nebi izdrzali prve dve godine protiv Krasnodara, trece bi ga dobili, a pete bi dobili i Liverpul u obe utakmice. Treba im dati sansu.
(xyz, 20. maj 2020 22:22)

U nasem fudbalu je nemoguce zadrzati talentovane klince 3 sezone, a kamoli 5.

....

pre 3 godine

Samo reci imena i konkretno šta su namestili, ukrali, prevarili. Ili ćuti.
(neko, 21. maj 2020 05:07)

A ti si kao mutav pa nez
znas imena...daj bre, nemas pojma
u kakvoj zemlji zivimo.

Hero

pre 3 godine

Sad ce i tebi da zabrane dolazak na stadion...kako li si se samo usudio da kazes nesto protiv voljenog kluba?
Postade i ti grobar,gotovo...
(Leonida, 20. maj 2020 21:41)

Mnogo gore stvari su drugi pricali pa se nikome nije zabranjeno...

Dragana

pre 3 godine

Sve sto je rekao je istina ali dzabe, ovo je banana drzava I tu su najgori ljudi na najvisim mestima a tako je I u fudbalu nazalost.......

Profesor BG

pre 3 godine

Korektno i realno receno. Jedini je problem sto je to receno jer je SD izbacen iz lige, da nije, Koroman bi verovatno i dalje cutao. Sve dok ne bude 10 ovakvih kao sto je Koroman, reklo gde je problem, nasem fudbalu nema svetle buducnosti.

HARIS

pre 3 godine

Sada je pitanje ko je naljutio Ognjena, ko Ognjenu nije dao neku funkciju u FSS ili u Zvezdi, dok su tu razne Kokeze, Pantelici, Terzici, itd.

....

pre 3 godine

Trudiš se da zvučiš objektivno, a vidi se da te izjedaju dve LŠ....

Aparthejd?
(Pedja 71, 21. maj 2020 05:04)

ti ne vidis sumu od drveta, nisi ni pola procitao sta je covek napisao...

Džigi

pre 3 godine

"Ja kao grobar", "ja kao delija" i ostale gluposti.... Ta dva tima su uništila Srpski fudbal zbog nameštanja utakmica, ili nemogućnosti sudija da budu objektivni. Zameriš li se njima nema napredovanja. A onda kada odu u evropu ne mogu da pobede nikoga. Dakle, nezavisna sudijska organizacija i samim time šanse da se i drugi klubovi umešaju u borbu za titulu bi bilo neko ozdravljenje našeg fudbala.

Brane

pre 3 godine

Kaze Terzic da su najbolji igraci Zvezde Zander, Kanjas i la prevara. Rece covek bez stida i srama nedavno u jednom razgovoru .Sigurno pravdajuci dovodjenje ovih neznalica i lopovluk koji se desio u ovim transferima...a ima ih jos. Zatim izjavi da mora prodati Gavrica, Nikolica i Njegosa jer znate Zvezda nema da prezivi posle tri Evrope i 100 miliona zarade sto kroz uefa takmicanje sto kroz transfere, ulaznice tv prava sto je sve cinjenica. Zasto prodaje zvezdinu decu kao glavni razlog je naveo da jedino na njima Zvezda moze da zaradi. Pa cekaj malo...sta cemo sa nasim najboljim igracima Kanjasom La prevarom,Zanderom, Garsijom? Znaci nase "najbolje" igrace ne mozes da prodas pa eto zaradice na " najgorima" i to zvezdinoj deci....ko je ovde lud??Ko te samo drzi u nasoj Zvezdi!

Marko

pre 3 godine

Zna se kolika je bila tarifa u OFK Beogradu, dok je Terza tamo gazdovao. Bez te uplate u njegov dzep nije bilo moguce doci do prvog tima. Po odlasku to je obavljao njegov rodjeni brat, malo ko ga pominje, a kada su izbacili taj sjajni klub u 3. ligu, okrenuli su ledja.
Videti Kokezu, Terzu, Bjeku na celu naseg fudbala, ostavlja bez bilo kakvog komentara. Samo covek sa veoma niskim IQ-om ili cisti kriminalac moze da prica pozitivno o tom sportu u nas.

ШУМАДИНАЦ

pre 3 godine

Koromana je počeo seniorsku karijeru u Spartak iz Kragujevca pored toga što igrao za Ofk,Dinamo Moskve 3x Zvezda i td..

Inače svakom je jasno u kakvom stanju je naš klupski fudbal nema potrebe da naznači on nešto posebno..
(Poštovalac igre, 20. maj 2020 23:02)

У Спартаку из Крагујевца није могао никако да почне. Или је у Спартаку из Суботице, или у Радничком из Крагујевца. Иначе његов погодак у пенал серији против Чукаричког нас је увео у прву лигу после дуго, дуго година

tony

pre 3 godine

Koroman mi se nije svidjao kao igrac nikako i ne mogu reci da ga pamtim po dobrom. Ali sa jednom njegovom konstatacijom se mogu sloziti. Strancima koji ne znaju da prime loptu, daju se plate od 500000 evra godisnje. Ne znam cemu to, pored toliko talentovanih igraca iz Srbije.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

У праву је ал неће ништа створити као појединац. И ја сам овакав као Короман. Доста сам се пута и то усамљен борио против "вјетрењача" ал слабо је било успјеха. Једноставно, морао сам одустати и ићи даље. У преводу:"Иди из нашег фудбала Коромане, џаба се бориш и губиш животно вријеме."

bgd

pre 3 godine

Ovde je futbal odavno postao ventil za neostvarene i nabijene kompleksom. Nimalo mi ne nedostaju utakmice. Imamo precih problema, pa bi valjalo da se pozabavimo njima. Sve te frustracije kanalisite u pravu svrhu. Zivela Srbija!

Cika Slave

pre 3 godine

Namestanje? Sram te bilo Ognjene, to je laz! Zvrzda namestila, Partizan namestio? Ma nije moguce! Fudbaleri manjih klubova namiruju svoja potrazivanja tako sto nameste utakmicu? Nema sanse u ovoj prepostenoj zemlji! Neprijatno mi je koliko nam dobro ide!
Pa sta ako je Kokeza bio NJEGOV vozac, vozaci imaju potrebene kvalifikacije da vode FSS! Sta reci o Vuceli i Terzi? Krem de la krem! U ovoj zemlji niko nista ne pamti... Sto bi rekla najveca srpska majka "idi dok si mlad"

Gib

pre 3 godine

Vidi se da neke boli istina kada se ovako javno objavi. Ali ne brinite nece nista bitno da se promeni. Muljanje zarad licnih interesa od 90tih je sve prisutno pa je to ocito postalo normalno. Kakav stanje u fudbalu zadnjih 30god takvi i rezultati u timskom i reprezentativnom smislu. Tako da bez nervoze. Ostavimo fudbal onima koji znaju da igraju i koji ga vole. Nek uce od komsija ako imaju obraza.

aha

pre 3 godine

vidi Ognjene, tvoji "navijači" i "navijači" Kabela, i "navijači blizanaca" u svetu imaju drugo ime za delatnost kojom se bave, ili ne......?

Corso Monforte

pre 3 godine

Srbija nema jedan normalan stadion, liga je amaterska bez prihoda, tribine prazne, novca nema.
Ako hoces da budes luzer, krenes da treniras fudbal, pa da ti polusvet soli pamet.
Nadjite sebe negde, gde ce biti nesto od vas.

Fuzbal

pre 3 godine

Neznam zasto ljudi uopste idu na utakmice.

Pa da je ulaz dzabe i nekako da se ubije vreme ali tada cete zaista izgubiti vreme uzalud.

tom pus

pre 3 godine

Druže, upravo si sebi prepisao doživotnu zabranu fudbalskog delovanja u Srbiji. Svaka čast na hrabrosti ali nema ko ovde više da čuje i da reaguje. Pozdrav od navijača Partizana, ne grobara.

(Arch, 20. maj 2020 21:

ne mora da znači...padnu ovi...dođu drugi i postave ga za preds.fssa...
kolo sreće se okreće...

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 3 godine

Doktora čuva kabinet...ne sme niko ni ročište da zakaže protiv njega. 3 godine se odlaže...ali da parafraziram Pantića iz Tesne kože...i beli medvedi su zaštićeni, ali sve ih je manje...doći će kraj i njegovoj vrsti...a tada će Koroman možda trebati da posvedoči pred sudom ovo što je sada rekao...pa ako bude pravde doktor, Kokeza i ekipa otići će na jedno dugo "usavršavanje"

Posmatrac

pre 3 godine

Iznenadicu se ako neko iz vrha FSSa ovo ne dozivi kao napad na nekoga ko nije u FSSu ali se, kao i mnogo drugih dogadjaja, ovakav nastup moze pripisati i kao napad na jednog coveka...

dr

pre 3 godine

od kada pričam da ovaj kao profesionalni razvoj fudbal u Srbiji treba ukinuti ,da sve u vezi našeg fudbala nije tužno i žalosno bilo bi smešno

xy

pre 3 godine

Utakmica Smederevo - Kabel je namestena a razlika u odnosu na ostale namestene utakmice je ta sto igraci nisu znali da odglume. Pogledajte samo golove, reakciju odbrane prilikom centarsuta i komican pokusaj golmana da kao odbrani

Godinama bez ugovora.

pre 3 godine

jako, bravo, centar,
ajde prvo da sredimo zivot, a fudbal ce samo po sebi da prati stanje u drustvu.
Ustanite ljudi, recite svoje misljenje, sramota je ćutati!

Neko ko je visio na Severu do dolaska Terzića

pre 3 godine

Hrabro, tačno, iskreno i iz srca. Svaka čast. Jedino što mi obični navijači možemo da uradimo je da BOJKOT-ujemo srpski prvoligaški fudbal pa neka im na utakmice dolaze samo vođe sa poslovnim kombinacijama i zavedeni klinci.

privatizujte ili gasite

pre 3 godine

Vecinu fudbal uopste ne zanima, sto se i vidi iz posete utakmicama. Jedino sto je vecini bitno je da pod hitno prestane sa drzavnim finansiranjem klubova. Ako mogu da opstanu na trzistu, dobro, ako ne mogu neka se zatvore.

Almanah

pre 3 godine

Oce bude nekih "5 mninuta sa spas srpskog fudbala" ili je to bilo "fudbal u Srbiji je ok ako mi mozemo da urnisemo sve i svakoga, da nam sviraju izmisljene penale u 90. i 91. minutu i tako to" ?

hombre

pre 3 godine

cekaj stani..mnogo bivsih fudbalera,sadasnjih trenera otvori dusu vremenom.ne kazu nista konkretno,nego ono sto svi mi ljubitelji fudbala znamo..rezultat ce biti isti,na kraju nista.ali,bar nas je Koroman podsetio gde smo i sta smo.

kxk

pre 3 godine

Brane- Zato je i doveo Stankovića, da legendom "kupi" pristalice kako bi nastavio da vrši posao bez problema. A šta je Dejanu trebalo da ulazi u to blato, ko će ga znati. Ko zna koliko su para oprali poslednje 3-4 godine. Baš je u toj izjavi za Gavrića, Nikolića i Njegoša rekao da će igrati kvalifikacije za Evropu pa onda transfer nekog od njih. Što znači, kavlifikovali se za evropska takmičenja ili ne, Terza magija proda par klinaca za fine pare pa tu padne neko ugrađivanje, a onda nam svakako dolaze neki novi Kanjas, Žander, Van la Para, eventualno možda ubodu jednog od pet da bude solidan, ostali na zimu šut karta pa opet traži klince iz omladniske škole.

Kume, ja bi da sletim u kasarnu

pre 3 godine

Mislio sam da on nema potencijal da sastavi ovako nesto. Ali bez obzira da li je on tekst sastavio ili neko drugi je za respekt. Neznam sto mu je samo ovo trebalo "Osećam se poraženo što neću da imenujem neke ljude sa tako odvaratnim nadimcima koji kroje naš fudbal". Ja bi dodao sto pricas onda ako stajes na pola price?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ТОНИ - Странцима се дају толике плате јер се многи у клубу и око клуба уграде у трансфере. Како да то ниси досад закључио? Е пријатељу... 🙄

Dvojnik

pre 3 godine

Pa u srpskom fudbalu svake 2-3 godine neko nam javi da smo dotakli dno uz najcesce ono "necu sad o imenima", I to obicno neko od glavnih aktera koji potom dobije fotelju i garantovanu platu u FSS na poziciji "savetnika" ...I naravno Nikon nista