Nedelja, 12.04.2020.

14:26

Tim za zaborav – najveći promašaji u istoriji Crvene zvezde

Izvor: Marko Ðinðiæ

Tim za zaborav – najveæi promašaji u istoriji Crvene zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Fljamurtari

pre 1 mesec

Ja kada bi znao bar pola onoga oko muljanja sto spominju komentatori, ja bi bio ili drzavni heroj ili drzavni neprijatelj, ali djabe je poricati deca koja se nisu rodila, kad je to bilo "muljanje". Mnogo slušate onog bolesnika na TV Partizan, ako znate nesto i imate dokaze, pravac tužilaštvo, proslavite se.

E sad o promašajima, jeste promašaj i razočaranje Cafu, ali nam je u Ludoj šumi pravio malu decu.

Milan

pre 3 godine

I sve što ste naučili posle jednog veka igranja fudbala jeste da pobegnete sa terena kada gubite, ljuti na suđenje u utakmici gde vam je priznat gol iz ofsajda.Bolje da se pokrijete ušima jer o vama može samo tekst da ste potpuni promašaj kao klub, od osnivača preko svih predsednika i trenera do velike većine igrača
(Mravojed, 16. april 2020 21:25)

Ovako pise tipican uvek objektivni grobar. Ta utakmica je najociglednija kradja u nasem sportu, mozda uz onunkad je u prvom kolu lige Partizan "postenoni zasluzeno" pobedio Novi Pazar sa 4:3.

Mravojed

pre 4 godine

A mi navijace Vojvodine ne zasluzujemo da se nama bavite? ovi jos nisu bili razvili svoju teoriju komunizma kad smo mi igrali fudbal.
(Тајни детектив Ђидо Мова, 13. april 2020 16:09)

I sve što ste naučili posle jednog veka igranja fudbala jeste da pobegnete sa terena kada gubite, ljuti na suđenje u utakmici gde vam je priznat gol iz ofsajda.Bolje da se pokrijete ušima jer o vama može samo tekst da ste potpuni promašaj kao klub, od osnivača preko svih predsednika i trenera do velike većine igrača

v1ad

pre 4 godine

Bronovicki je bio dobar bek u to vreme, sigurno mnogo bolji od Andjelkovica kome je nekom misterijom grejao klupu. Pasheko je isto bio odlican igrac za nase uslove, da nije bilo te povrede to bi se videlo (on, Evandro i Lazovic bi pravili dar-mar).

Gabrijel Omar

pre 4 godine

Bilo je tu i bizarnih likova kao sto je vec dole pomenuti Betoligar koji je bio jedan od dva ili tri profesinalna fudbalera u Cadu ili nas brat M'Bodj koji je postao veliki navijac zvezde, Ailton na kraju karijere koji je cak i onom gabaritu bio tata za ceo ondasnji tim, Onjilo, Bernard Parker iz Juznoafricke republike koji je cak bio i next big thing, onaj nesrecni Lukas koji je umro od posledica srcane mane...cak sam se setio i izvesnog Gibe, prvog Brazilca na probi u Zvezdi davne '98..

rajaram

pre 4 godine

pojedini su bili povrijdjeni ili se nijesu uklopili, ne može se reći za Matosa ili Arauha da nijesu za Zvezdu ili Salasa Molinu koji su se kasnije dokazali kao i Barkois..obratite pažnju na zivot tada u Srbiji okruzenje, stanje u klubu i mmilion drugih stvari, koje strancu znače...Bronovicki takodje korektan, Viniocijus itd itd..lista mogla da bude drugacija

Objektivno

pre 4 godine

Ovi nabrojani i nisu toliki promasaji,poput nekih,koje uopste niste stavili na ovu listu.Bronovicki je uzeo ogromnu lovu,dugo su ga isplacivali i zato ga smatraju promasajem ali ono sto je odigrao,nije bilo tako lose.Imao je zapazenu partiju i u jednom derbiju.Vinisijus je odmah na pripremama polomio nogu,tako da ni on ne zasluzuje da se nadje na listi.Arauho je bio tinejdzer kad je dosao.Vered je nakon prve utakmice bio toliko dobar,da nam je Kairat davao milion evra za njega,kasnije je bio sve slabiji ali nije los igrac.
Losi igraci su Omega,Parker,Da Silva,Van la Para, onaj brazlilski stoper sto lici na boksera i jos neki cijih se ni imena ne secam.

Тајни детектив Ђидо Мова

pre 4 godine

A mi navijace Vojvodine ne zasluzujemo da se nama bavite? ovi jos nisu bili razvili svoju teoriju komunizma kad smo mi igrali fudbal.

mniwkdj

pre 4 godine

covece, podsetili ste me na jednu od najgorih scena meni licno, kada je paseko slomio nogu.
delovao je kao ozbiljno pojacanje.
zavrsio karijeru nakon toga..
sta sve moze da ti se desi u trenutku...

OtacMakarije

pre 4 godine

Van La Para poslednji u nizu..
Trebalo je na listu staviti i Barkosa koji je igra ka o da ima dve leve noge a po odlasku postao jedan od najboljih strelaca Argentine...

mich

pre 4 godine

Na ovoj slici Babalj, drzi dres sa brojem 9, te sezone su nosili replike dresa iz 1991, tada je slavni dres MISTER BABBY nosio Pancev, a sada Babalj, pa vi sad vidite nivo CZV... SKANDAL I SRAMOTA

Sub013

pre 4 godine

Neminovno je da se desavaju promasaji u transfer politici, promasuju i mnogo veci i to za mnogo vise para, jer pogotovo ce se desavati promasaji kad si ogranicen da ti cifra za koju dovodis igraca ne premasi 2 miliona, sto je u modernom fudbalu nazalost smesno. Tu onda dolaze i drugi faktori, da li ce se snaci, da li ce trener uspeti da izvuce maksimum iz njega, da li ce ga zaobici povrede i slicne stvari koje niko ne moze da predvidi. Pa tako ako neki igrac ne uspe ovde ne znaci da je automatski los igrac i da je neko pogresio sto ga je doveo, vec su drugi faktori uticali na to da ne pokaze sav potencijal. E sad, kad smo to apsolvirali mozemo da predjeno na onu drugu, kriminalnu stvar, a to je dovodjenja igraca koji nisu igraci, kao sto su npr. Gbolahan Salami i Dzeferson Da Silva. Naime o cemu se radi. Salami vise ne igra fudbal ali se stavio na raspolaganje menadzerima koji rade u mutnom. Nasi predstave Salamija kao veliko pojacanje, plate ga oko milion od cega on dobije svega par hiljada eura jer jednostavno nije fudbaler i nije ni doveden da igra. Zatim mu se odredi plata od nekih 15-20 soma eura od cega on dobije 2-3 i na taj nacin uprava sebi napravi platu od desetinu hiljada eura mesecno ni iz cega i to samo od jedog igraca. Doticni "fudbaleri" malo splavare, malo jedu pljeke i cekaju da im menadzer nadje drugi klub. Ovaj patent je najvise voleo da primenjuje Vladan Lukic, koji ke u jednom trenutku imao desetine takvih "fudbalera" sto domacih, sto stranih.

Zdravo cao

pre 4 godine

ja kao navijac Partizana ne mogu da shvatim kako su ovi igraci dovodjeni za tolike pare a sa nije u pitanja tzv ugradnja. Ej Eli Babalj milion e? ovaj 600000e iz drugoligasa. naravno ista stvar i u Partizanu, blagi uzas od skauta

Ja

pre 4 godine

Matos,Mitcel,Araujo,Parker,Suzuki,Georgiev,Jeff,Some,Betoligar,Bronowicki,Savio...
Moglo bi se jos tu iskopati ali mislim da Vered nije bio promasaj kao ni Barkos jednostavno se nisu uklopili i malo su odigrali u usporedbi npr sa Causicem kojeg su stalno gurali a ovaj zesca vezara

Parni valjak

pre 4 godine

Zvezda je krajem 2012 dugovala 62,4 miliona evra. Zanimljivo je da je eksponencijalni rast dovođenja tih promašaja krenuo nakon toga, a kulminaciju dostigao u poslednje 2-3 godine. Paralelno sa tim, dug se rapidno topio, tako da to ustvari i nisu bili promašaji.

aco

pre 4 godine

Није проблем довести лошег играча, већ платити га озбиљним новцем. Према том критеријуму, највећи промашај је Сузуки, а одмах из њега је Ла Пара. Највећи аматер који се појавио у Звезди је онај Омега Робертсон, али он није Звезду пуно коштао, док Броновицки јесте. Пикси је направио можда највише промашаја, а ни Терза се није прославио.

Ljubomir

pre 4 godine

Ja imam pojma o sportu ali očigledno da ga vi nemate čim nevidíte koliko se nameštaju utakmice u svim sportovima koje su zastupljene u kladionicama a one koje nisu tamo nema nameštanja pa samim tim nemôže dá zadnji pobedi prvoga kao na primer da Bolt kada je trčao da izgubi od nekoga ko nije nikada trčao ispod 10 sekundi.A u ovim sportovima koji su zastupljeni u kladionici može da jedna Crvena Zvezda da pobedi Liverpula a da izgubi od neke Mačve iz Pravca.To sam dao samo primer a tokom godine imate na hiljade takvih primera bilo u fudbalu,košarki,tenisu ili nekom drugom sportu koji je zastupljen u tenisu.To nije jedna dve nameštene utakmice ima ih na hiljade samo što niko ne reaguje jer bi izgubili milijarde evra.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 4 godine

Bilo bi lepo da nakon sto napravite listu najgorih stranaca u Partizanu, napravite i listu najgorih igraca koji su igrali za reprezentaciju od 2006 (moze i od ranije). I pod ovim ne mislim na solidne igrace cije pozivanje nervira ljude (npr. Rukavina, Raca Petrovic, Gudelj, Radonjic), nego one BAS najgore za koji ne bi trebali da budu ni na prosirenom spisku a kamoli u prvih 23 (kao npr. igraci iz one "sampionske" Obiliceve ekipe, braca Dudic ili nestasna Partizanova deca). Mislim da imamo dosta igraca koji se uklapaju u taj profil, a i dobro bi nam doslo malo podsecanja na neka "lepsa vremena".

Sportski pozdrav.

Dragan

pre 4 godine

Današnja uprava je u zadnjih 3-4 sezone potukla sve te rekorde...Kafu, Ebesilio, Rikardinjo, Čaušić, Jirka, Meleg, Žander, La Para itd.

Sani Kroket

pre 4 godine

Ovo samo pokazuje da kod nas moze da dodje bukvalno bilo ko! Covek dao jedan gol u zivotu i oni ga kupuju. Pa i da je besplatno dosao, nije za Zvezdu.
Menadzerska muljanja su dostigla toliki nivo i bezobrazluk da to nije normalno!

Dilema

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.
(Bolontiku, 13. april 2020 10:53)

Ono kad Suzuki dovede Toyotu ?

srdjan

pre 4 godine

A ne brojite raznorazne talente iz CrneGore... koji su dovedeni od stane njihovih zemljaka, zuzimaju mesta nasoj deci i cilj je samo sa se nekom dalje prodaju...

Milan

pre 4 godine

lucas je umro pre par godina
(pizzi

Auh, ako je istina mnogo mi je žao. Igrao je baš dobro za nas i nakon toga su mu ustanovili neki srčani problem ili nešto slično zbog čega je morao da prekine karijeru. Jel ovo proverena vest, zna li neko?

III

pre 4 godine

Svojevremeno je Džaja odbijao da angažuje strance.Razlog je bio da nemamo para za pravog,prosječnih ima i kod nas koliko hoćeš.Svi su jedva čekali da mu vide leđa,govorili su da je ostao u nekom prošlom vremenu i ko zna šta još.

duledudule

pre 4 godine

Ja se secam samo bronovickog, verada, josue Parkera i ovog Suzukija, svi su bili manje vise promašaji mada je i onaj Cafu isto bio promasaj dobar igrac ali u zvezdi loš i stari debeli Ailton ako se neko njega dobro sjeca, dobro je prije toga igrao u Bundesligi u zvezdi debeo dosao videlo se da je dobar ali nista bez kondicije!

Samo od tih stranaca najvise zalim sto zvezda nije iskoristila Palacia posle covek zaigra za tottenham!
(miki, 13. april 2020 11:09)
Ailton je.i tako debeo bio bog za sve , lik se zgranuo gde je dosao.Secam se da smo igrali neke kvalifikacije , liberec tako nesto , debeli se celu tekmu otvara ,odvlaci , ide u prostor , niko da skapira sta ce da uradi.Jednu loptu zdravu mu nisu dali.Isto tako mozes da kazes da je Barkos promasaj a on dosao u tim da mu glavati koroman odlucuje o sudbini i da pravi klanove.Ni on nije dobio zdravu loptu a posle igrao za reprezentaciju Argentineau brazilskoj ligi iskidao

adriano_galliani

pre 4 godine

A gdje su Kafu,Ebelisio,La Para... ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BOSS, 13. april 2020 10:56)

Biće i oni na ovakvoj listi ali za 10 godina. Sada ne smeju da budu haha

miki

pre 4 godine

Ja se secam samo bronovickog, verada, josue Parkera i ovog Suzukija, svi su bili manje vise promašaji mada je i onaj Cafu isto bio promasaj dobar igrac ali u zvezdi loš i stari debeli Ailton ako se neko njega dobro sjeca, dobro je prije toga igrao u Bundesligi u zvezdi debeo dosao videlo se da je dobar ali nista bez kondicije!

Samo od tih stranaca najvise zalim sto zvezda nije iskoristila Palacia posle covek zaigra za tottenham!

adriano_galliani

pre 4 godine

"Pivopiji i ljubitelju pljeskavica Zvezda je ostala dužna 840.000 evra, što mu je godinama isplaćivala u ratama."

Pa da, čim mora da se plati, odmah sve najgore. "Tadašnje rukovodstvo" - pa napišite koga ste citirali u izjavi o ovom igraču.

Misa

pre 4 godine

Ovi sto pljuju Barkosa su verovatno isti oni koji gledaju Pink i citaju Informer. Barkos u Zvezdi nije dobio sansu kod Kosanovica, kakav crni promasaj, igrao posle za reprezentaciju Argentine. Jedan od najboljih napadaca koje smo imali, a nismo znali da ga iskoristimo. Raskovic igrao pre njega u revansu protiv Rangersa.

Максим

pre 4 godine

Било је још много асова, неких се ретко ко и сећа, као што су Бобан Максимовић или онај Канађанин Јаховић. У једном року је Звезда довела 11 играча, углавном изузетно анонимних.

Неки се нису укопили а имали су квалитет, попут Баркоса или Арауха, а неки нису имали квалитет да се боре за опстанак у Србији. Оњило је један од великих промашаја јер је плаћен скоро пола милиона.

Једини закључак је да се људи уграђују на штету клуба, јер је просто немогуће да неко ко иоле познаје спорт може да доведе неке од поменутих отпадака.

Интересантно да је Звездина омладинска школа била потпуно растурена у преиоду тог довођења играча на кило, нимало случајно. Шта су ти комбинације у Србији, тешко трава да никне после одласка неких људи са функција.

Колико се ситуација на терену поправила када ће Лалатовић, нешто касније, у поставу убацити петорицу играча из омладинског погона.

Milan

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.
(Bolontiku, 13. april 2020 10:53)

Toyota je došla na leto kad je došao i Piksi. Suzuki je stigao tek u zimskom prelaznom roku a a ideja je bila da se prodaju tv prava nekoj japanskoj stanici. Sve je palo u vodu.
Zvanična verzija kluba je bila da su japanci hteli prava na sve zvezdine utakmice a da ostali stadioni u superligi nisu ispunjavali uslove za prenose. Ali ne znam koji je pravi razlog što nisu došli.

Мифо

pre 4 godine

Molina kod Jankovica i Ebisilio kod Milojevica. Obojica su pokazali da znaju da igraju fudbal, ali iz nekog razloga treneri ih nisu cenili, sto je po meni minus za ovu dvojicu trenera.
(Bocko, 13. april 2020 10:52)

Молина је играо у турбулентном периоду, ко зна шта је тачно било, мада ме не би изненадило да је Косановић нешто пропустио. Што се тиче Ебисилија, човек је целу сезону имао упадљив вишак килограма, прича се и да је много излазио по Београду, све је јеасно кад се узме у обзир колику дисциплину је Милојевић захтевао.

ivanov

pre 4 godine

Debeljko Ailton,pa Barkos...jaooo koliko ih je bilo spisku nema kraja.Da su to sve naša deca ne bi mi bilo krivo a ovako kad strancima punimo dzepove duša me boli.

Иду дани...

pre 4 godine

Није баш фер да уврстите Винисијус Пашека у ову категорију.Човеку је сломљена нога и морао је чак и каријеру да заврши због тога.Као ни Саламија који није ни регистрован за клуб.такође има овдје неколико играча који су купљени за сићу па се не може рећи да су промашај у правом смислу те ријечи.Много већи промашај од неких наведених су Фибел,Ван ла Пара и Баркос.

jataganac

pre 4 godine

Vrtela se lova, pa to je samo zvonilo. Babalj 1mil. , Dzeferson da silva pola milke... Kao sto se kaze kod mene u kraju, ko nije uzeo milku, celava mu keva :D

Aron

pre 4 godine

Jesu loši igrači ali nr bih baš rekao da su promasaji, osim Suzukia. To du tada bili realni igrači d obzirom ns budžet tima. Danas Zvezda ima bukvalno blanko ček od strane države za pojačanje koje tada nije imala jer su po novcu bili jednaki Partizanu.

Zvezda

pre 4 godine

Pašeko je promašaj iskljucivo zbog povrede inače da je ostao zdrav imali bi tada odličnog igrača. O čemu pričam dovoljno govori to sto posle Zvezde je završio karijeru zbog nemogućnosti da se vrati fudbalu.

Bocko

pre 4 godine

Na zalost, ova lista moze biti duza od predhodne. Ja bih dodao dva trenerska promasaja kod izbora igraca. Molina kod Jankovica i Ebisilio kod Milojevica. Obojica su pokazali da znaju da igraju fudbal, ali iz nekog razloga treneri ih nisu cenili, sto je po meni minus za ovu dvojicu trenera.

Brada

pre 4 godine

Nestvarno koliko promasaja, prosto covek ne moze da veruje svojim ocima sta tzv sportski direktori dovode, pa ja laik pa bih video da li taj stranac pravi razliku ili takvog mozes da nadjes i na bilo kojoj superligaskoj njivi....

Jo

pre 4 godine

Auuu kakvo pranje para preko ovih "pojačanja" što vole pljeskavice i imaju višak kilograma. A tek napadač koji nikada nije postigao gol. Cirkus!

Bolontiku

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.

Jo

pre 4 godine

Auuu kakvo pranje para preko ovih "pojačanja" što vole pljeskavice i imaju višak kilograma. A tek napadač koji nikada nije postigao gol. Cirkus!

Zvezda

pre 4 godine

Pašeko je promašaj iskljucivo zbog povrede inače da je ostao zdrav imali bi tada odličnog igrača. O čemu pričam dovoljno govori to sto posle Zvezde je završio karijeru zbog nemogućnosti da se vrati fudbalu.

jataganac

pre 4 godine

Vrtela se lova, pa to je samo zvonilo. Babalj 1mil. , Dzeferson da silva pola milke... Kao sto se kaze kod mene u kraju, ko nije uzeo milku, celava mu keva :D

III

pre 4 godine

Svojevremeno je Džaja odbijao da angažuje strance.Razlog je bio da nemamo para za pravog,prosječnih ima i kod nas koliko hoćeš.Svi su jedva čekali da mu vide leđa,govorili su da je ostao u nekom prošlom vremenu i ko zna šta još.

Иду дани...

pre 4 godine

Није баш фер да уврстите Винисијус Пашека у ову категорију.Човеку је сломљена нога и морао је чак и каријеру да заврши због тога.Као ни Саламија који није ни регистрован за клуб.такође има овдје неколико играча који су купљени за сићу па се не може рећи да су промашај у правом смислу те ријечи.Много већи промашај од неких наведених су Фибел,Ван ла Пара и Баркос.

Bolontiku

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.

Brada

pre 4 godine

Nestvarno koliko promasaja, prosto covek ne moze da veruje svojim ocima sta tzv sportski direktori dovode, pa ja laik pa bih video da li taj stranac pravi razliku ili takvog mozes da nadjes i na bilo kojoj superligaskoj njivi....

duledudule

pre 4 godine

Ja se secam samo bronovickog, verada, josue Parkera i ovog Suzukija, svi su bili manje vise promašaji mada je i onaj Cafu isto bio promasaj dobar igrac ali u zvezdi loš i stari debeli Ailton ako se neko njega dobro sjeca, dobro je prije toga igrao u Bundesligi u zvezdi debeo dosao videlo se da je dobar ali nista bez kondicije!

Samo od tih stranaca najvise zalim sto zvezda nije iskoristila Palacia posle covek zaigra za tottenham!
(miki, 13. april 2020 11:09)
Ailton je.i tako debeo bio bog za sve , lik se zgranuo gde je dosao.Secam se da smo igrali neke kvalifikacije , liberec tako nesto , debeli se celu tekmu otvara ,odvlaci , ide u prostor , niko da skapira sta ce da uradi.Jednu loptu zdravu mu nisu dali.Isto tako mozes da kazes da je Barkos promasaj a on dosao u tim da mu glavati koroman odlucuje o sudbini i da pravi klanove.Ni on nije dobio zdravu loptu a posle igrao za reprezentaciju Argentineau brazilskoj ligi iskidao

Dilema

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.
(Bolontiku, 13. april 2020 10:53)

Ono kad Suzuki dovede Toyotu ?

Misa

pre 4 godine

Ovi sto pljuju Barkosa su verovatno isti oni koji gledaju Pink i citaju Informer. Barkos u Zvezdi nije dobio sansu kod Kosanovica, kakav crni promasaj, igrao posle za reprezentaciju Argentine. Jedan od najboljih napadaca koje smo imali, a nismo znali da ga iskoristimo. Raskovic igrao pre njega u revansu protiv Rangersa.

adriano_galliani

pre 4 godine

A gdje su Kafu,Ebelisio,La Para... ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BOSS, 13. april 2020 10:56)

Biće i oni na ovakvoj listi ali za 10 godina. Sada ne smeju da budu haha

ivanov

pre 4 godine

Debeljko Ailton,pa Barkos...jaooo koliko ih je bilo spisku nema kraja.Da su to sve naša deca ne bi mi bilo krivo a ovako kad strancima punimo dzepove duša me boli.

Bocko

pre 4 godine

Na zalost, ova lista moze biti duza od predhodne. Ja bih dodao dva trenerska promasaja kod izbora igraca. Molina kod Jankovica i Ebisilio kod Milojevica. Obojica su pokazali da znaju da igraju fudbal, ali iz nekog razloga treneri ih nisu cenili, sto je po meni minus za ovu dvojicu trenera.

Dragan

pre 4 godine

Današnja uprava je u zadnjih 3-4 sezone potukla sve te rekorde...Kafu, Ebesilio, Rikardinjo, Čaušić, Jirka, Meleg, Žander, La Para itd.

srdjan

pre 4 godine

A ne brojite raznorazne talente iz CrneGore... koji su dovedeni od stane njihovih zemljaka, zuzimaju mesta nasoj deci i cilj je samo sa se nekom dalje prodaju...

Sani Kroket

pre 4 godine

Ovo samo pokazuje da kod nas moze da dodje bukvalno bilo ko! Covek dao jedan gol u zivotu i oni ga kupuju. Pa i da je besplatno dosao, nije za Zvezdu.
Menadzerska muljanja su dostigla toliki nivo i bezobrazluk da to nije normalno!

Milan

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.
(Bolontiku, 13. april 2020 10:53)

Toyota je došla na leto kad je došao i Piksi. Suzuki je stigao tek u zimskom prelaznom roku a a ideja je bila da se prodaju tv prava nekoj japanskoj stanici. Sve je palo u vodu.
Zvanična verzija kluba je bila da su japanci hteli prava na sve zvezdine utakmice a da ostali stadioni u superligi nisu ispunjavali uslove za prenose. Ali ne znam koji je pravi razlog što nisu došli.

Максим

pre 4 godine

Било је још много асова, неких се ретко ко и сећа, као што су Бобан Максимовић или онај Канађанин Јаховић. У једном року је Звезда довела 11 играча, углавном изузетно анонимних.

Неки се нису укопили а имали су квалитет, попут Баркоса или Арауха, а неки нису имали квалитет да се боре за опстанак у Србији. Оњило је један од великих промашаја јер је плаћен скоро пола милиона.

Једини закључак је да се људи уграђују на штету клуба, јер је просто немогуће да неко ко иоле познаје спорт може да доведе неке од поменутих отпадака.

Интересантно да је Звездина омладинска школа била потпуно растурена у преиоду тог довођења играча на кило, нимало случајно. Шта су ти комбинације у Србији, тешко трава да никне после одласка неких људи са функција.

Колико се ситуација на терену поправила када ће Лалатовић, нешто касније, у поставу убацити петорицу играча из омладинског погона.

Мифо

pre 4 godine

Molina kod Jankovica i Ebisilio kod Milojevica. Obojica su pokazali da znaju da igraju fudbal, ali iz nekog razloga treneri ih nisu cenili, sto je po meni minus za ovu dvojicu trenera.
(Bocko, 13. april 2020 10:52)

Молина је играо у турбулентном периоду, ко зна шта је тачно било, мада ме не би изненадило да је Косановић нешто пропустио. Што се тиче Ебисилија, човек је целу сезону имао упадљив вишак килограма, прича се и да је много излазио по Београду, све је јеасно кад се узме у обзир колику дисциплину је Милојевић захтевао.

adriano_galliani

pre 4 godine

"Pivopiji i ljubitelju pljeskavica Zvezda je ostala dužna 840.000 evra, što mu je godinama isplaćivala u ratama."

Pa da, čim mora da se plati, odmah sve najgore. "Tadašnje rukovodstvo" - pa napišite koga ste citirali u izjavi o ovom igraču.

mich

pre 4 godine

Na ovoj slici Babalj, drzi dres sa brojem 9, te sezone su nosili replike dresa iz 1991, tada je slavni dres MISTER BABBY nosio Pancev, a sada Babalj, pa vi sad vidite nivo CZV... SKANDAL I SRAMOTA

Ser Kokeza od FSS-a

pre 4 godine

Bilo bi lepo da nakon sto napravite listu najgorih stranaca u Partizanu, napravite i listu najgorih igraca koji su igrali za reprezentaciju od 2006 (moze i od ranije). I pod ovim ne mislim na solidne igrace cije pozivanje nervira ljude (npr. Rukavina, Raca Petrovic, Gudelj, Radonjic), nego one BAS najgore za koji ne bi trebali da budu ni na prosirenom spisku a kamoli u prvih 23 (kao npr. igraci iz one "sampionske" Obiliceve ekipe, braca Dudic ili nestasna Partizanova deca). Mislim da imamo dosta igraca koji se uklapaju u taj profil, a i dobro bi nam doslo malo podsecanja na neka "lepsa vremena".

Sportski pozdrav.

Sub013

pre 4 godine

Neminovno je da se desavaju promasaji u transfer politici, promasuju i mnogo veci i to za mnogo vise para, jer pogotovo ce se desavati promasaji kad si ogranicen da ti cifra za koju dovodis igraca ne premasi 2 miliona, sto je u modernom fudbalu nazalost smesno. Tu onda dolaze i drugi faktori, da li ce se snaci, da li ce trener uspeti da izvuce maksimum iz njega, da li ce ga zaobici povrede i slicne stvari koje niko ne moze da predvidi. Pa tako ako neki igrac ne uspe ovde ne znaci da je automatski los igrac i da je neko pogresio sto ga je doveo, vec su drugi faktori uticali na to da ne pokaze sav potencijal. E sad, kad smo to apsolvirali mozemo da predjeno na onu drugu, kriminalnu stvar, a to je dovodjenja igraca koji nisu igraci, kao sto su npr. Gbolahan Salami i Dzeferson Da Silva. Naime o cemu se radi. Salami vise ne igra fudbal ali se stavio na raspolaganje menadzerima koji rade u mutnom. Nasi predstave Salamija kao veliko pojacanje, plate ga oko milion od cega on dobije svega par hiljada eura jer jednostavno nije fudbaler i nije ni doveden da igra. Zatim mu se odredi plata od nekih 15-20 soma eura od cega on dobije 2-3 i na taj nacin uprava sebi napravi platu od desetinu hiljada eura mesecno ni iz cega i to samo od jedog igraca. Doticni "fudbaleri" malo splavare, malo jedu pljeke i cekaju da im menadzer nadje drugi klub. Ovaj patent je najvise voleo da primenjuje Vladan Lukic, koji ke u jednom trenutku imao desetine takvih "fudbalera" sto domacih, sto stranih.

Zdravo cao

pre 4 godine

ja kao navijac Partizana ne mogu da shvatim kako su ovi igraci dovodjeni za tolike pare a sa nije u pitanja tzv ugradnja. Ej Eli Babalj milion e? ovaj 600000e iz drugoligasa. naravno ista stvar i u Partizanu, blagi uzas od skauta

miki

pre 4 godine

Ja se secam samo bronovickog, verada, josue Parkera i ovog Suzukija, svi su bili manje vise promašaji mada je i onaj Cafu isto bio promasaj dobar igrac ali u zvezdi loš i stari debeli Ailton ako se neko njega dobro sjeca, dobro je prije toga igrao u Bundesligi u zvezdi debeo dosao videlo se da je dobar ali nista bez kondicije!

Samo od tih stranaca najvise zalim sto zvezda nije iskoristila Palacia posle covek zaigra za tottenham!

Milan

pre 4 godine

lucas je umro pre par godina
(pizzi

Auh, ako je istina mnogo mi je žao. Igrao je baš dobro za nas i nakon toga su mu ustanovili neki srčani problem ili nešto slično zbog čega je morao da prekine karijeru. Jel ovo proverena vest, zna li neko?

aco

pre 4 godine

Није проблем довести лошег играча, већ платити га озбиљним новцем. Према том критеријуму, највећи промашај је Сузуки, а одмах из њега је Ла Пара. Највећи аматер који се појавио у Звезди је онај Омега Робертсон, али он није Звезду пуно коштао, док Броновицки јесте. Пикси је направио можда највише промашаја, а ни Терза се није прославио.

Objektivno

pre 4 godine

Ovi nabrojani i nisu toliki promasaji,poput nekih,koje uopste niste stavili na ovu listu.Bronovicki je uzeo ogromnu lovu,dugo su ga isplacivali i zato ga smatraju promasajem ali ono sto je odigrao,nije bilo tako lose.Imao je zapazenu partiju i u jednom derbiju.Vinisijus je odmah na pripremama polomio nogu,tako da ni on ne zasluzuje da se nadje na listi.Arauho je bio tinejdzer kad je dosao.Vered je nakon prve utakmice bio toliko dobar,da nam je Kairat davao milion evra za njega,kasnije je bio sve slabiji ali nije los igrac.
Losi igraci su Omega,Parker,Da Silva,Van la Para, onaj brazlilski stoper sto lici na boksera i jos neki cijih se ni imena ne secam.

Тајни детектив Ђидо Мова

pre 4 godine

A mi navijace Vojvodine ne zasluzujemo da se nama bavite? ovi jos nisu bili razvili svoju teoriju komunizma kad smo mi igrali fudbal.

mniwkdj

pre 4 godine

covece, podsetili ste me na jednu od najgorih scena meni licno, kada je paseko slomio nogu.
delovao je kao ozbiljno pojacanje.
zavrsio karijeru nakon toga..
sta sve moze da ti se desi u trenutku...

Aron

pre 4 godine

Jesu loši igrači ali nr bih baš rekao da su promasaji, osim Suzukia. To du tada bili realni igrači d obzirom ns budžet tima. Danas Zvezda ima bukvalno blanko ček od strane države za pojačanje koje tada nije imala jer su po novcu bili jednaki Partizanu.

Ja

pre 4 godine

Matos,Mitcel,Araujo,Parker,Suzuki,Georgiev,Jeff,Some,Betoligar,Bronowicki,Savio...
Moglo bi se jos tu iskopati ali mislim da Vered nije bio promasaj kao ni Barkos jednostavno se nisu uklopili i malo su odigrali u usporedbi npr sa Causicem kojeg su stalno gurali a ovaj zesca vezara

Gabrijel Omar

pre 4 godine

Bilo je tu i bizarnih likova kao sto je vec dole pomenuti Betoligar koji je bio jedan od dva ili tri profesinalna fudbalera u Cadu ili nas brat M'Bodj koji je postao veliki navijac zvezde, Ailton na kraju karijere koji je cak i onom gabaritu bio tata za ceo ondasnji tim, Onjilo, Bernard Parker iz Juznoafricke republike koji je cak bio i next big thing, onaj nesrecni Lukas koji je umro od posledica srcane mane...cak sam se setio i izvesnog Gibe, prvog Brazilca na probi u Zvezdi davne '98..

Parni valjak

pre 4 godine

Zvezda je krajem 2012 dugovala 62,4 miliona evra. Zanimljivo je da je eksponencijalni rast dovođenja tih promašaja krenuo nakon toga, a kulminaciju dostigao u poslednje 2-3 godine. Paralelno sa tim, dug se rapidno topio, tako da to ustvari i nisu bili promašaji.

OtacMakarije

pre 4 godine

Van La Para poslednji u nizu..
Trebalo je na listu staviti i Barkosa koji je igra ka o da ima dve leve noge a po odlasku postao jedan od najboljih strelaca Argentine...

v1ad

pre 4 godine

Bronovicki je bio dobar bek u to vreme, sigurno mnogo bolji od Andjelkovica kome je nekom misterijom grejao klupu. Pasheko je isto bio odlican igrac za nase uslove, da nije bilo te povrede to bi se videlo (on, Evandro i Lazovic bi pravili dar-mar).

rajaram

pre 4 godine

pojedini su bili povrijdjeni ili se nijesu uklopili, ne može se reći za Matosa ili Arauha da nijesu za Zvezdu ili Salasa Molinu koji su se kasnije dokazali kao i Barkois..obratite pažnju na zivot tada u Srbiji okruzenje, stanje u klubu i mmilion drugih stvari, koje strancu znače...Bronovicki takodje korektan, Viniocijus itd itd..lista mogla da bude drugacija

Ljubomir

pre 4 godine

Ja imam pojma o sportu ali očigledno da ga vi nemate čim nevidíte koliko se nameštaju utakmice u svim sportovima koje su zastupljene u kladionicama a one koje nisu tamo nema nameštanja pa samim tim nemôže dá zadnji pobedi prvoga kao na primer da Bolt kada je trčao da izgubi od nekoga ko nije nikada trčao ispod 10 sekundi.A u ovim sportovima koji su zastupljeni u kladionici može da jedna Crvena Zvezda da pobedi Liverpula a da izgubi od neke Mačve iz Pravca.To sam dao samo primer a tokom godine imate na hiljade takvih primera bilo u fudbalu,košarki,tenisu ili nekom drugom sportu koji je zastupljen u tenisu.To nije jedna dve nameštene utakmice ima ih na hiljade samo što niko ne reaguje jer bi izgubili milijarde evra.

Mravojed

pre 4 godine

A mi navijace Vojvodine ne zasluzujemo da se nama bavite? ovi jos nisu bili razvili svoju teoriju komunizma kad smo mi igrali fudbal.
(Тајни детектив Ђидо Мова, 13. april 2020 16:09)

I sve što ste naučili posle jednog veka igranja fudbala jeste da pobegnete sa terena kada gubite, ljuti na suđenje u utakmici gde vam je priznat gol iz ofsajda.Bolje da se pokrijete ušima jer o vama može samo tekst da ste potpuni promašaj kao klub, od osnivača preko svih predsednika i trenera do velike većine igrača

Milan

pre 3 godine

I sve što ste naučili posle jednog veka igranja fudbala jeste da pobegnete sa terena kada gubite, ljuti na suđenje u utakmici gde vam je priznat gol iz ofsajda.Bolje da se pokrijete ušima jer o vama može samo tekst da ste potpuni promašaj kao klub, od osnivača preko svih predsednika i trenera do velike većine igrača
(Mravojed, 16. april 2020 21:25)

Ovako pise tipican uvek objektivni grobar. Ta utakmica je najociglednija kradja u nasem sportu, mozda uz onunkad je u prvom kolu lige Partizan "postenoni zasluzeno" pobedio Novi Pazar sa 4:3.

Fljamurtari

pre 1 mesec

Ja kada bi znao bar pola onoga oko muljanja sto spominju komentatori, ja bi bio ili drzavni heroj ili drzavni neprijatelj, ali djabe je poricati deca koja se nisu rodila, kad je to bilo "muljanje". Mnogo slušate onog bolesnika na TV Partizan, ako znate nesto i imate dokaze, pravac tužilaštvo, proslavite se.

E sad o promašajima, jeste promašaj i razočaranje Cafu, ali nam je u Ludoj šumi pravio malu decu.

Aron

pre 4 godine

Jesu loši igrači ali nr bih baš rekao da su promasaji, osim Suzukia. To du tada bili realni igrači d obzirom ns budžet tima. Danas Zvezda ima bukvalno blanko ček od strane države za pojačanje koje tada nije imala jer su po novcu bili jednaki Partizanu.

Ljubomir

pre 4 godine

Ja imam pojma o sportu ali očigledno da ga vi nemate čim nevidíte koliko se nameštaju utakmice u svim sportovima koje su zastupljene u kladionicama a one koje nisu tamo nema nameštanja pa samim tim nemôže dá zadnji pobedi prvoga kao na primer da Bolt kada je trčao da izgubi od nekoga ko nije nikada trčao ispod 10 sekundi.A u ovim sportovima koji su zastupljeni u kladionici može da jedna Crvena Zvezda da pobedi Liverpula a da izgubi od neke Mačve iz Pravca.To sam dao samo primer a tokom godine imate na hiljade takvih primera bilo u fudbalu,košarki,tenisu ili nekom drugom sportu koji je zastupljen u tenisu.To nije jedna dve nameštene utakmice ima ih na hiljade samo što niko ne reaguje jer bi izgubili milijarde evra.

Parni valjak

pre 4 godine

Zvezda je krajem 2012 dugovala 62,4 miliona evra. Zanimljivo je da je eksponencijalni rast dovođenja tih promašaja krenuo nakon toga, a kulminaciju dostigao u poslednje 2-3 godine. Paralelno sa tim, dug se rapidno topio, tako da to ustvari i nisu bili promašaji.

Bolontiku

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.

Тајни детектив Ђидо Мова

pre 4 godine

A mi navijace Vojvodine ne zasluzujemo da se nama bavite? ovi jos nisu bili razvili svoju teoriju komunizma kad smo mi igrali fudbal.

adriano_galliani

pre 4 godine

A gdje su Kafu,Ebelisio,La Para... ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (BOSS, 13. april 2020 10:56)

Biće i oni na ovakvoj listi ali za 10 godina. Sada ne smeju da budu haha

Dragan

pre 4 godine

Današnja uprava je u zadnjih 3-4 sezone potukla sve te rekorde...Kafu, Ebesilio, Rikardinjo, Čaušić, Jirka, Meleg, Žander, La Para itd.

Misa

pre 4 godine

Ovi sto pljuju Barkosa su verovatno isti oni koji gledaju Pink i citaju Informer. Barkos u Zvezdi nije dobio sansu kod Kosanovica, kakav crni promasaj, igrao posle za reprezentaciju Argentine. Jedan od najboljih napadaca koje smo imali, a nismo znali da ga iskoristimo. Raskovic igrao pre njega u revansu protiv Rangersa.

ivanov

pre 4 godine

Debeljko Ailton,pa Barkos...jaooo koliko ih je bilo spisku nema kraja.Da su to sve naša deca ne bi mi bilo krivo a ovako kad strancima punimo dzepove duša me boli.

III

pre 4 godine

Svojevremeno je Džaja odbijao da angažuje strance.Razlog je bio da nemamo para za pravog,prosječnih ima i kod nas koliko hoćeš.Svi su jedva čekali da mu vide leđa,govorili su da je ostao u nekom prošlom vremenu i ko zna šta još.

Dilema

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.
(Bolontiku, 13. april 2020 10:53)

Ono kad Suzuki dovede Toyotu ?

Иду дани...

pre 4 godine

Није баш фер да уврстите Винисијус Пашека у ову категорију.Човеку је сломљена нога и морао је чак и каријеру да заврши због тога.Као ни Саламија који није ни регистрован за клуб.такође има овдје неколико играча који су купљени за сићу па се не може рећи да су промашај у правом смислу те ријечи.Много већи промашај од неких наведених су Фибел,Ван ла Пара и Баркос.

adriano_galliani

pre 4 godine

"Pivopiji i ljubitelju pljeskavica Zvezda je ostala dužna 840.000 evra, što mu je godinama isplaćivala u ratama."

Pa da, čim mora da se plati, odmah sve najgore. "Tadašnje rukovodstvo" - pa napišite koga ste citirali u izjavi o ovom igraču.

Jo

pre 4 godine

Auuu kakvo pranje para preko ovih "pojačanja" što vole pljeskavice i imaju višak kilograma. A tek napadač koji nikada nije postigao gol. Cirkus!

Мифо

pre 4 godine

Molina kod Jankovica i Ebisilio kod Milojevica. Obojica su pokazali da znaju da igraju fudbal, ali iz nekog razloga treneri ih nisu cenili, sto je po meni minus za ovu dvojicu trenera.
(Bocko, 13. april 2020 10:52)

Молина је играо у турбулентном периоду, ко зна шта је тачно било, мада ме не би изненадило да је Косановић нешто пропустио. Што се тиче Ебисилија, човек је целу сезону имао упадљив вишак килограма, прича се и да је много излазио по Београду, све је јеасно кад се узме у обзир колику дисциплину је Милојевић захтевао.

aco

pre 4 godine

Није проблем довести лошег играча, већ платити га озбиљним новцем. Према том критеријуму, највећи промашај је Сузуки, а одмах из њега је Ла Пара. Највећи аматер који се појавио у Звезди је онај Омега Робертсон, али он није Звезду пуно коштао, док Броновицки јесте. Пикси је направио можда највише промашаја, а ни Терза се није прославио.

Brada

pre 4 godine

Nestvarno koliko promasaja, prosto covek ne moze da veruje svojim ocima sta tzv sportski direktori dovode, pa ja laik pa bih video da li taj stranac pravi razliku ili takvog mozes da nadjes i na bilo kojoj superligaskoj njivi....

Zvezda

pre 4 godine

Pašeko je promašaj iskljucivo zbog povrede inače da je ostao zdrav imali bi tada odličnog igrača. O čemu pričam dovoljno govori to sto posle Zvezde je završio karijeru zbog nemogućnosti da se vrati fudbalu.

miki

pre 4 godine

Ja se secam samo bronovickog, verada, josue Parkera i ovog Suzukija, svi su bili manje vise promašaji mada je i onaj Cafu isto bio promasaj dobar igrac ali u zvezdi loš i stari debeli Ailton ako se neko njega dobro sjeca, dobro je prije toga igrao u Bundesligi u zvezdi debeo dosao videlo se da je dobar ali nista bez kondicije!

Samo od tih stranaca najvise zalim sto zvezda nije iskoristila Palacia posle covek zaigra za tottenham!

Milan

pre 4 godine

Suzuki nije bio promašaj, on je se isplatio jer smo dobili Tojotu za generalnog sponzora zbog njega.
Svi reprezentativci Japana imaju neku veliku kompaniju koja ih prati i sponzoriše klubove u kojima igraju.
(Bolontiku, 13. april 2020 10:53)

Toyota je došla na leto kad je došao i Piksi. Suzuki je stigao tek u zimskom prelaznom roku a a ideja je bila da se prodaju tv prava nekoj japanskoj stanici. Sve je palo u vodu.
Zvanična verzija kluba je bila da su japanci hteli prava na sve zvezdine utakmice a da ostali stadioni u superligi nisu ispunjavali uslove za prenose. Ali ne znam koji je pravi razlog što nisu došli.

srdjan

pre 4 godine

A ne brojite raznorazne talente iz CrneGore... koji su dovedeni od stane njihovih zemljaka, zuzimaju mesta nasoj deci i cilj je samo sa se nekom dalje prodaju...

Ja

pre 4 godine

Matos,Mitcel,Araujo,Parker,Suzuki,Georgiev,Jeff,Some,Betoligar,Bronowicki,Savio...
Moglo bi se jos tu iskopati ali mislim da Vered nije bio promasaj kao ni Barkos jednostavno se nisu uklopili i malo su odigrali u usporedbi npr sa Causicem kojeg su stalno gurali a ovaj zesca vezara

OtacMakarije

pre 4 godine

Van La Para poslednji u nizu..
Trebalo je na listu staviti i Barkosa koji je igra ka o da ima dve leve noge a po odlasku postao jedan od najboljih strelaca Argentine...

jataganac

pre 4 godine

Vrtela se lova, pa to je samo zvonilo. Babalj 1mil. , Dzeferson da silva pola milke... Kao sto se kaze kod mene u kraju, ko nije uzeo milku, celava mu keva :D

Sani Kroket

pre 4 godine

Ovo samo pokazuje da kod nas moze da dodje bukvalno bilo ko! Covek dao jedan gol u zivotu i oni ga kupuju. Pa i da je besplatno dosao, nije za Zvezdu.
Menadzerska muljanja su dostigla toliki nivo i bezobrazluk da to nije normalno!

Sub013

pre 4 godine

Neminovno je da se desavaju promasaji u transfer politici, promasuju i mnogo veci i to za mnogo vise para, jer pogotovo ce se desavati promasaji kad si ogranicen da ti cifra za koju dovodis igraca ne premasi 2 miliona, sto je u modernom fudbalu nazalost smesno. Tu onda dolaze i drugi faktori, da li ce se snaci, da li ce trener uspeti da izvuce maksimum iz njega, da li ce ga zaobici povrede i slicne stvari koje niko ne moze da predvidi. Pa tako ako neki igrac ne uspe ovde ne znaci da je automatski los igrac i da je neko pogresio sto ga je doveo, vec su drugi faktori uticali na to da ne pokaze sav potencijal. E sad, kad smo to apsolvirali mozemo da predjeno na onu drugu, kriminalnu stvar, a to je dovodjenja igraca koji nisu igraci, kao sto su npr. Gbolahan Salami i Dzeferson Da Silva. Naime o cemu se radi. Salami vise ne igra fudbal ali se stavio na raspolaganje menadzerima koji rade u mutnom. Nasi predstave Salamija kao veliko pojacanje, plate ga oko milion od cega on dobije svega par hiljada eura jer jednostavno nije fudbaler i nije ni doveden da igra. Zatim mu se odredi plata od nekih 15-20 soma eura od cega on dobije 2-3 i na taj nacin uprava sebi napravi platu od desetinu hiljada eura mesecno ni iz cega i to samo od jedog igraca. Doticni "fudbaleri" malo splavare, malo jedu pljeke i cekaju da im menadzer nadje drugi klub. Ovaj patent je najvise voleo da primenjuje Vladan Lukic, koji ke u jednom trenutku imao desetine takvih "fudbalera" sto domacih, sto stranih.

Mravojed

pre 4 godine

A mi navijace Vojvodine ne zasluzujemo da se nama bavite? ovi jos nisu bili razvili svoju teoriju komunizma kad smo mi igrali fudbal.
(Тајни детектив Ђидо Мова, 13. april 2020 16:09)

I sve što ste naučili posle jednog veka igranja fudbala jeste da pobegnete sa terena kada gubite, ljuti na suđenje u utakmici gde vam je priznat gol iz ofsajda.Bolje da se pokrijete ušima jer o vama može samo tekst da ste potpuni promašaj kao klub, od osnivača preko svih predsednika i trenera do velike većine igrača

Bocko

pre 4 godine

Na zalost, ova lista moze biti duza od predhodne. Ja bih dodao dva trenerska promasaja kod izbora igraca. Molina kod Jankovica i Ebisilio kod Milojevica. Obojica su pokazali da znaju da igraju fudbal, ali iz nekog razloga treneri ih nisu cenili, sto je po meni minus za ovu dvojicu trenera.

duledudule

pre 4 godine

Ja se secam samo bronovickog, verada, josue Parkera i ovog Suzukija, svi su bili manje vise promašaji mada je i onaj Cafu isto bio promasaj dobar igrac ali u zvezdi loš i stari debeli Ailton ako se neko njega dobro sjeca, dobro je prije toga igrao u Bundesligi u zvezdi debeo dosao videlo se da je dobar ali nista bez kondicije!

Samo od tih stranaca najvise zalim sto zvezda nije iskoristila Palacia posle covek zaigra za tottenham!
(miki, 13. april 2020 11:09)
Ailton je.i tako debeo bio bog za sve , lik se zgranuo gde je dosao.Secam se da smo igrali neke kvalifikacije , liberec tako nesto , debeli se celu tekmu otvara ,odvlaci , ide u prostor , niko da skapira sta ce da uradi.Jednu loptu zdravu mu nisu dali.Isto tako mozes da kazes da je Barkos promasaj a on dosao u tim da mu glavati koroman odlucuje o sudbini i da pravi klanove.Ni on nije dobio zdravu loptu a posle igrao za reprezentaciju Argentineau brazilskoj ligi iskidao

rajaram

pre 4 godine

pojedini su bili povrijdjeni ili se nijesu uklopili, ne može se reći za Matosa ili Arauha da nijesu za Zvezdu ili Salasa Molinu koji su se kasnije dokazali kao i Barkois..obratite pažnju na zivot tada u Srbiji okruzenje, stanje u klubu i mmilion drugih stvari, koje strancu znače...Bronovicki takodje korektan, Viniocijus itd itd..lista mogla da bude drugacija

Milan

pre 4 godine

lucas je umro pre par godina
(pizzi

Auh, ako je istina mnogo mi je žao. Igrao je baš dobro za nas i nakon toga su mu ustanovili neki srčani problem ili nešto slično zbog čega je morao da prekine karijeru. Jel ovo proverena vest, zna li neko?

Максим

pre 4 godine

Било је још много асова, неких се ретко ко и сећа, као што су Бобан Максимовић или онај Канађанин Јаховић. У једном року је Звезда довела 11 играча, углавном изузетно анонимних.

Неки се нису укопили а имали су квалитет, попут Баркоса или Арауха, а неки нису имали квалитет да се боре за опстанак у Србији. Оњило је један од великих промашаја јер је плаћен скоро пола милиона.

Једини закључак је да се људи уграђују на штету клуба, јер је просто немогуће да неко ко иоле познаје спорт може да доведе неке од поменутих отпадака.

Интересантно да је Звездина омладинска школа била потпуно растурена у преиоду тог довођења играча на кило, нимало случајно. Шта су ти комбинације у Србији, тешко трава да никне после одласка неких људи са функција.

Колико се ситуација на терену поправила када ће Лалатовић, нешто касније, у поставу убацити петорицу играча из омладинског погона.

mich

pre 4 godine

Na ovoj slici Babalj, drzi dres sa brojem 9, te sezone su nosili replike dresa iz 1991, tada je slavni dres MISTER BABBY nosio Pancev, a sada Babalj, pa vi sad vidite nivo CZV... SKANDAL I SRAMOTA

Gabrijel Omar

pre 4 godine

Bilo je tu i bizarnih likova kao sto je vec dole pomenuti Betoligar koji je bio jedan od dva ili tri profesinalna fudbalera u Cadu ili nas brat M'Bodj koji je postao veliki navijac zvezde, Ailton na kraju karijere koji je cak i onom gabaritu bio tata za ceo ondasnji tim, Onjilo, Bernard Parker iz Juznoafricke republike koji je cak bio i next big thing, onaj nesrecni Lukas koji je umro od posledica srcane mane...cak sam se setio i izvesnog Gibe, prvog Brazilca na probi u Zvezdi davne '98..

v1ad

pre 4 godine

Bronovicki je bio dobar bek u to vreme, sigurno mnogo bolji od Andjelkovica kome je nekom misterijom grejao klupu. Pasheko je isto bio odlican igrac za nase uslove, da nije bilo te povrede to bi se videlo (on, Evandro i Lazovic bi pravili dar-mar).

Milan

pre 3 godine

I sve što ste naučili posle jednog veka igranja fudbala jeste da pobegnete sa terena kada gubite, ljuti na suđenje u utakmici gde vam je priznat gol iz ofsajda.Bolje da se pokrijete ušima jer o vama može samo tekst da ste potpuni promašaj kao klub, od osnivača preko svih predsednika i trenera do velike većine igrača
(Mravojed, 16. april 2020 21:25)

Ovako pise tipican uvek objektivni grobar. Ta utakmica je najociglednija kradja u nasem sportu, mozda uz onunkad je u prvom kolu lige Partizan "postenoni zasluzeno" pobedio Novi Pazar sa 4:3.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 4 godine

Bilo bi lepo da nakon sto napravite listu najgorih stranaca u Partizanu, napravite i listu najgorih igraca koji su igrali za reprezentaciju od 2006 (moze i od ranije). I pod ovim ne mislim na solidne igrace cije pozivanje nervira ljude (npr. Rukavina, Raca Petrovic, Gudelj, Radonjic), nego one BAS najgore za koji ne bi trebali da budu ni na prosirenom spisku a kamoli u prvih 23 (kao npr. igraci iz one "sampionske" Obiliceve ekipe, braca Dudic ili nestasna Partizanova deca). Mislim da imamo dosta igraca koji se uklapaju u taj profil, a i dobro bi nam doslo malo podsecanja na neka "lepsa vremena".

Sportski pozdrav.

Zdravo cao

pre 4 godine

ja kao navijac Partizana ne mogu da shvatim kako su ovi igraci dovodjeni za tolike pare a sa nije u pitanja tzv ugradnja. Ej Eli Babalj milion e? ovaj 600000e iz drugoligasa. naravno ista stvar i u Partizanu, blagi uzas od skauta

Objektivno

pre 4 godine

Ovi nabrojani i nisu toliki promasaji,poput nekih,koje uopste niste stavili na ovu listu.Bronovicki je uzeo ogromnu lovu,dugo su ga isplacivali i zato ga smatraju promasajem ali ono sto je odigrao,nije bilo tako lose.Imao je zapazenu partiju i u jednom derbiju.Vinisijus je odmah na pripremama polomio nogu,tako da ni on ne zasluzuje da se nadje na listi.Arauho je bio tinejdzer kad je dosao.Vered je nakon prve utakmice bio toliko dobar,da nam je Kairat davao milion evra za njega,kasnije je bio sve slabiji ali nije los igrac.
Losi igraci su Omega,Parker,Da Silva,Van la Para, onaj brazlilski stoper sto lici na boksera i jos neki cijih se ni imena ne secam.

mniwkdj

pre 4 godine

covece, podsetili ste me na jednu od najgorih scena meni licno, kada je paseko slomio nogu.
delovao je kao ozbiljno pojacanje.
zavrsio karijeru nakon toga..
sta sve moze da ti se desi u trenutku...

Fljamurtari

pre 1 mesec

Ja kada bi znao bar pola onoga oko muljanja sto spominju komentatori, ja bi bio ili drzavni heroj ili drzavni neprijatelj, ali djabe je poricati deca koja se nisu rodila, kad je to bilo "muljanje". Mnogo slušate onog bolesnika na TV Partizan, ako znate nesto i imate dokaze, pravac tužilaštvo, proslavite se.

E sad o promašajima, jeste promašaj i razočaranje Cafu, ali nam je u Ludoj šumi pravio malu decu.