1. Bilo bi sve isto.
  Bio bi on ista primadona, trazio lopte na lopate i gledao kako 4 preostala igraca igraju odbranu...
  Jedino sto bi se desilo da Detroit mozda ne bi uzeo one dve titule...
   (Ivan Drago, 30. mart 2020 10:51)

  # Link komentara

 2. Po komentarima zakljucih koliko ne poznajete materiju. Drugi pik na draftu se pusta u igru pa i u sampionskoj ekipi.
  Drugo, svi su znali ko je Melo. NCAA sampion sa Sirakjuza. Pricao je Rip Hamilton koliko su svi bili iznenadjeni sto je biran Darko prije Mela. Tako da ne kapiram pricu "prosao bi isto kao Darko" jer ne bi. Darko je sam kriv sto mu se desilo. A i na kraju krajeva, tad se polako pocinjalo sa tranzicijom i tih godina je sve manje big man bio cijenjen. A opstajali su veliki i snazni borci u reketu. Kasnije i njihov polozaj se pogorsao.
   (Srba, 30. mart 2020 10:44)

  # Link komentara

 3. Velika razlikaa igrat za reprezentaciju i klupsku košarku.

  Tu Melo nikako nije umeoo shvati zbog čegaa nema prsten a zaslužio s'obzirom o kakvom košarkašu reč.
  (Basketaš, 30. mart 2020 10:17)

  # Link komentara

 4. Sta bi bilo sa bilo kim osim LBJ da ih je izabrao Detroit?
  Pistonsi su imali nastelovanu ekipu tih godina, titula, pa finale lige, pa stalno finale konferencije.
  Darko je imao i najjacu konkurenciju na svojoj poziciji, Ben Valas, Okur, sledee sezone i Mekdajs, Sid kao visok igrac... Da su Bosa izabrali, ni on se ne bi naigrao za vreme ruki ugovora, to je sigurno, i pitanje je sta bi bilo posle, jer je tu bio i Elden Kembel na njegovoj poziciji.
  Fles bi morao da ceka da Bilaps iskoristi svoje minute, a s obzirom da je bila sampionska ekipa, sigurno da ne bi imali strpljenja za rukija na pozicji 1, odnosno eventualno 2, gde je zakucan bio Rip Hamilton.
  Na kraju, mislim da bi Melo najgore prosao, jer igrac koji ne igra defanzivu, ruki koji bi uzimao milion suteva, nikada ne bi igrao umesto Tejsona Princa u tako nastelovanoj ekipi Pistonsa. Melo bi istrulio na klupi ceo ruki ugovor, jer im igrac sa takvim karakteristikama tek nije trebao u ekipi, jer bi matori igraci morali da krpe njegove rupe u odbrani, a to bas ne ide tako.
  U sustini, Pistonsima nije trebao pik te godine, osim da su mogli da dodju do LBJ, koji bi jedini mogao da se izbori za pristojnu sansui minute, tako da bilo ko da je od njih otisao u Detroit, pitanje je kako bi se razvijao u vreme trajanja ruki ugovora i koliko bi uopste igrao. Mnogi bi tu pukli, Melo prvi, tako da Darko nije toliki bust, koliko splet vise razlicitih okolnosti koje bilo kommladom igracu u njegovoj situaicji nisu isle na ruku.
  (Oto, 30. mart 2020 10:07)

  # Link komentara

 5. Ako je nekog kriviti za situaciju u Detroitu, onda je to uprava i Ben Wallace. Cekali su ga da se izjasni hoce li ili nece ostati, uzeli Darka i ostalo je istorija. S druge strane, da se Ben izjasnio da ostaje, sigurno bi uzeli Mela. Melo bi oko sebe imao tim, i nebi mu odmah dali uzde u ruke, vec postepeno.

  Lako moguce da bi uzeo i prsten sa njima.
  (MHS, 30. mart 2020 09:44)

  # Link komentara

 6. Tesko je nagadjati, ali po svemu sto smo videli od njih dvojice verovatno bi bilo isto. Darku kosarka nije bila na prvom mestu i to je bilo jasno jos dok je bio u Hemofarmu. Melo je vrhunski strelac, ali jednostavno nije igrac koji je sposoban da vuce ekipu. Ni njegovo poimanje kosarke nije islo dalje od zatrpavanja protivnickog kosa i to je to.
  (Roki, 30. mart 2020 09:06)

  # Link komentara

 7. isto bi bilo...
   (Jovan, 30. mart 2020 08:32)

  # Link komentara

 8. Da nije bilo Darka verovatno bi Pistonsi uzeli Bosa jer su ocigledno jurili visokog igraca...
   (Ivan87, 30. mart 2020 08:21)

  # Link komentara

 9. Šteta za Mela, ali ta šteta se ne može porediti sa onom štetom koja se zove "Darkova karijera"..
   (Ruki Sezone, 30. mart 2020 08:20)

  # Link komentara

 10. Melo smara mnogo, hoce covek da mu Niksi i Denver povuku broj i u glavi on ima 3 prstena kao Lebron...Ma vazi evo i sa Lilardom u Portlandu do pauze nije mogao da dodje do playoff pozicije a taj isti Portland prosle sezone igrao finale konferencije.
  (ElHombre, 30. mart 2020 08:17)

  # Link komentara