Subota, 28.03.2020.

08:15

Vejd: Sećaš se Miličića?; Karmelo: Ne VIDEO

Karmelo Entoni i Dvejn Vejd vodili su interesantan razgovor preko "Instagram lajva".

Izvor: SN

Vejd: Seæaš se Milièiæa?; Karmelo: Ne VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Ostin A

pre 4 godine

Prsten ima i Ognjen Kuzmić.

A to kao "smorila ga košarka, bilo mu bezveze" u Americi, daleko od kuće, je glupost. Igrao je u tom NBA-u 10 godina i povukao se nakon što je počinjala sezona a on nije mogao da nađe angažman. Namlatio se para, igrao je gde je hteo, ostvario dečačke snove, ta Amerika mu je pružila sve ono što Srbija nije mogla.

Sad ga boli uvo, kao milioner može da pokreće biznise i uživa u Srbiji, onako kako 99% nas ne može.

Nenad

pre 4 godine

Darko je srecan ima porodicu i radi ono sto voli. Slava bude i prodje. Puno je njih kojim je samo ostalo da pricaju o proslosti i da zive u njoj a Darko ima sadasnjost i buducnost. A kosarku igra zbog zadovoljstva sa svojim komsijama. Darko je uvek bio prvo covek i to je ostao.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

mislim da je on svoj prsten prodao...
indijanac
(123321, 28. mart 2020 14:19)

Čekaj, Darko je indijanac jer je prodao prsten i novac poklonio u humanitarne svrhe?
Šta li si onda tek ti majstore?

kosarka u srcu

pre 4 godine

Miličić ce sledece sezone pojačati Hercegovac iz Gajdobre koji je ušao u 1 Srpsku ligu i pomoće im da napadnu prvu ligu.

Voja

pre 4 godine

Ništa posebno.Dvojica sjajnih igrača opušteno ćaskaju,i nema nikakvog naročitog nipodaštavanja.Deluje da ga stvarno nije razumeo u prvi mah.Ovo je predstavljeno tako da ,verovatno,probudi kompleks niže vrednosti kod pojedinaca,pa da opletu po svemu i svačemu.

Leteca veverica

pre 4 godine

Darko je svoj prsten prodao i sve donirao u dobrotvorne svrhe, tako da Karmelo, on je pokazao da je veliki covek, sto mislim da je 10x bitnije...

John Wayne

pre 4 godine

darko nije ispunio vase snove,zato ga pljujete! ispunio je svoje i zivio je kako je htjeo(dok je igrao)...ako nista pokazao im je balkanski stil zivota,i bar po necemu bio poznat medu igracima.

123321

pre 4 godine

Darko vi sada trebao da posalje sliku svog prstena Karmelu i da pita ovog gde je njegov prsten?
(Gorki, 28. mart 2020 08:51)
mislim da je on svoj prsten prodao...
indijanac

kakone

pre 4 godine

Da, ono kad je 34ogodišnji Bodiroga 'driblao' 19ogodišnjeg Karmela... Za šta se sirotinja hvata..
(Vladimir, 28. mart 2020 13:27)

Tako je! Nije tacno da ga je driblao, vec je decka zamolio da podje po burek.

Panamana

pre 4 godine

Ima svako pravo da ga smori to sto radi. Ljude smori posao, pa nadju novi. Nikoga on nije povredio i nikome nije ucinio nazao svojim postupcima. Sve sto je radio radio je sebi. Kako se cini, on se ne kaje ni zbog cega i zadovoljan je svojim zivotom. A to je najveca sreca. Pretpostavljam da ti to ne mozes da shvatis.
(Roki, 28. mart 2020 13:49)

To je sve tako kako kazete ako je kosarka posao a ne strast. Mozda je to tako u slucaju vecine vrhunskih igraca; to je pitanje za njih. Potpisujem ostalo sto ste rekli o DM, sem onoga da li se kaje ili ne. To samo on zna; priznavao to sebi/drugima ili ne. Ta fora "I did it my way" je cesto fasada. Uostalom, mlad je jos, zivot je pred njim; pozno zivotno doba je vreme podvlacenja racuna, pa i kajanja.

Bojan

pre 4 godine

Dobro ih je opisao Darko, smaraci koji jedino mogu pricati o kosarci. Imaju 40 godina i i dalje ih tisti pozicija na draftu od pre 20 godina.

Gledalac

pre 4 godine

Gledajuci svetska prvenstva i olimpijade dugo godina Vaterpolo, Kosarka, Fudbal, Odbojka. Primetio sam da su Amerikanci uvek bili Fair Play, igraju, bore se, nema nista prljavo i nesportski u njihovoj igri, i ako izgube , cestitaju pobedniku i to je to pravi sportisti. Dok za Evropljane Spance, Grke,nas Srbe, Hrvate, Italijane, Turke, Portugal i ostale, kao i za Juzno Amerikance od Argentine, Urugvaja do Meksika itd itd nemam to misljenje, nema Fair Play-a kod njih nego simuliranje i tuca. Mislim da se ova 2 Amerikanca opusteno sale i to je to

Roki

pre 4 godine

Panamana

Ima svako pravo da ga smori to sto radi. Ljude smori posao, pa nadju novi. Nikoga on nije povredio i nikome nije ucinio nazao svojim postupcima. Sve sto je radio radio je sebi. Kako se cini, on se ne kaje ni zbog cega i zadovoljan je svojim zivotom. A to je najveca sreca. Pretpostavljam da ti to ne mozes da shvatis.

lal

pre 4 godine

@zambezi: zasto bi bodiroga pokusavao da bude cirkuzant?!? kada je sreo tog trostrukog osvajaca olimpijskog zlata samo mu je u driblingu dobacio: gde si posao buraz??? to je jednosmerna...

petar markovic

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu
(Berberbre, 28. mart 2020 08:47)

Aha... i kakve to veze ima sa Milicicem?

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Cuj ovog dodji da vidis sampionski prsten kod Darka,Dare ga sledece godine prodao i sve pare dao u humanitarne svrhe,boli Dareta uvo za kosarku,a kamoli NBA.
(Тајни детектив Ђидо Мова, 28. mart 2020 09:06)ima da zida od blata onog tko mu je poklonio silne pare, jer zaslužio ih nije, bio bi leba gladan....

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Da je Darko otišao kod Pet Rajlija, bio bi najbolji igrač u NBA.
(Mile, 28. mart 2020 08:28)sramno je videti u kojem društvu je on drugi pik, nigde on ne bi uradio ništa kao što i nije.

Bane

pre 4 godine

Može Carmelo da se sprda sad dok je aktivan igrač. Videćemo ga 5 godina nakon penzionisanja, kad bankrotira kao i svi maloumni NBA igrači, pa da ne završi na Darkovij farmi kao sezonski radnik.

Zambezi

pre 4 godine

Entoni ima tri zlatne olimpijske medalje, Milicic i Bodiroga nemaju nijednu i eto sad. Nije za poredjenje igrac koji je u top 20 strelaca NBA lige svih vremena sa igracem koji je celu karijeru presedeo na klupi ili sa igracem koji nije ni pokusao da igra "preko bare", ma koliko mi voleli tog igraca. Po logici " ja imam prsten ti nemas" Milicic je bolji od Melouna, Juinga, Divca, Barklija, Milera, Stoktona, Nesa, Stojakovica. Logike bez.

Rambinho

pre 4 godine

Bezveze su price da nije draftovan u Pistonse bio bi najbolji bla bla bla. Pa decko je igrao za vise NBA timova i pokazao je sta? Talenat za kosarku ima mnogo igraca ali se sudi samo sta si pokazao na terenu, a ne smarati tu da je Darko trebao biti ovo ili ono

Panamana

pre 4 godine

Darko je loš sportista, pre svega.
(Lala, 28. mart 2020 09:57)

Kraj price. Kaze jedan komentator ovde da ge je kosarka smorila! E vidite, vi danas u Srbiji, pod vanrednim stanjem, imate par desetina hiljada devojcica i decaka koje kosarka nije smorila nego treniraju u svojim sobama, iskradaju se na trcanje zorom u 6, sutijaju po dvoristima o zid... To je za divljenje a ne prsten dobijen sedeci na klupi jer te je kosarka smorila.

Marko

pre 4 godine

Darko je zaradio 52 miliona u nba, odbite 40% porez i par procenata na agenta ostane 30 mil cisto. Bio je talenat ali detroit je definitivno bila pogresna ekipa jer Larry Brown je poznat da pocetnicima ne daje sansu + darko je bio slab sa engleskim pa nije mogao ni da prati sta mu se prica, digli ruke od njega, on izgubio svaku motivaciju, Pa se zezao trosio pare..........

Gorki

pre 4 godine

Ja cu licno pamtiti Karmela kao igraca koji je kao vazio za nekakvog najboljeg ofanzivnog igraca a ustvari to uopste nije bio!!! Bio je samo sebicni kosarkas koji je sutirao do besomucnosti. Pored toga cu ga pamtiti kao kosarkasa kojeg niko nije zeleo da angazuje i koji je isao od kluba do kluba da moli da ga angazuju!!!!!

knjaz miloš

pre 4 godine

da se ne lažemo milačić je mogao da napravio karijeru bolju od divca i stojakovića.... ali jednostavno nije ozbiljno shvatio da mu se pruža prilika života... bio je tvrdoglav jazavac nije zreo bio da ukapirao neke stvari... on je još veći promašaj u basketu nego što je ognjenović u fudbalu ... i ako danas lepo živi i ima stabilan život na njegovom mestu bih se osećao nekako neispunjenim.... od basketa on ima jedan prsten... i nekoliko miliona to je to.... a,za rusofile i srbe tvrdoglave koliko ko to vas bolelo i vejd i entoni su napravili bolje karijere od darka...10x.... po bilo kojem segmentu.....tako da... mani te te fore.... bodiroga indianpolis.... itd... ovse je pitanje o darku ... najvećem promašaju svetskog basketa.

E moj ti

pre 4 godine

Njega je košarka smorila, a mogao je mnogo više da postigne.
(marko, 28. mart 2020 10:24

Kosarka ga smorila? Kosarka ga smorila?! Pa se sada bavi kvantnom fizikom, radi operacije na otvorenom srcu,...? Ja jedva niz stepenice silazim od bola u kolenima a nema sta ne bih dao za jos par basketa a da pritom zute banke nisam uzeo od kosarke. Al tukcu ne mores objasnit. Nema tuznije stvari neko kada stracis bogomdani talenat.

Back in Black

pre 4 godine

Ako cemo realno retko ko ga u USA pamti ako cemo jos realnije jedan od najvecih promašaja u istoriji NBA.Sada ako batalimo sportsku stranu čovek je mladji od mene 5 godina uveliko je u penziji i ima milione u banci a ja mora da rintam za 350 eura,ima da se otelim do penzije ako je uopšte doživim.

Sasha

pre 4 godine

Darko je previse mlad otisao u NBA, imao je problem u glavi, odnosno mislio je da je Bogom dan, plus sto je dosao u ekipu u kojoj je imao konkurenciju na svojoj poziciji, tako da je uglavnom vrijeme provodio grijuci klupu. Da je upao u ekipu u kojoj je mogao da igra kao starter, vjerujem da bi ostao zapamcen kao jedan od najboljih kosarkasa sa nasih prostora.

Andrej

pre 4 godine

Samo cu citirati, tj. parafrazirati americkog novinara koji je snimio reportazu o Darku Milicicu. Na kraju je rekao, da li i dalje mislim da je Darko promasaj, ne! Darko je uspeo u zivotu.
P. S. 90% nba igraca bankrotira 5 godina nakon karijere.
I jos jedna stvar, ja cu Karmela pamtiti kao nekoga ko je molio da mu bilo koji klub da da igra, pare nisu bitne......

duki

pre 4 godine

miličić ima šampionski prsten to se piše a ovaj nema
(48, 28. mart 2020 08:30)

Jaka stvar....prsten ima i Žan Tabak pa niko čuo za njega.

Danilo

pre 4 godine

Veliki je to bio sok prlazak preko bare iz jednog Hemofarma gde nije postenu sezonu odigrao.Nije po meni sve to bilo do Darka vec i do samog njegovog menadzera ljudi oko njega ,trenerq koji nije imao strpljenja.Onda i to breme kad ste visoki pik,mnogo mu se nekih bezveze stvari nakarikalo .Al opet je izvukai par dobrih sezona i zaradio lepe pare .Dajte Darku uslove kao sto je Doncic dobio siguran sam da bi mmogo bolje prosao ,kad imas mnogo minuta na terenu i podrsku sa svih strana u klubu .Plua Donici je dosao kao ostvareni igrac par sezona u Evroligi reprezentacija nemerljivo iskustvo .I uz sve to opet vidite da se on nekad bas raspravlja sa sudijama ne moze uvek da kontrolise emocije .

prof.

pre 4 godine

Karmelo a jel se sećaš Bodiroge? Ne sećaš se??? Onaj što te je poslao po burek do Ruže u sred utakmice...
(Mare, 28. mart 2020 09:24)

Bravo kralju, komentar godine za sad........auh al se nasmejah, davno beše Atlanta '96.

Acika

pre 4 godine

Darko je covek za primer, radio je uvek ono sto mu kaze srce, nije folirant. Kikboks, Baja i vasari, jabuke, sutra nesto drugo. Jednostavno uvek je radio ono sto voli, i stoji iza toga.
A vi sto pricate o prstenu, samo da se nesto ima, da se slika, pa uzeo je prsten i Zan Tabak sa Hjustonom, i ko se toga seca sad. Totalno nebitna stvar, posebno ljudima kao sto je Darko, zato ga je i otudjio i pomogao nekim ljudima.

Sale

pre 4 godine

I sad je gomila ljudi našla da sudi o izjavi dvojice vrhunskih košarkaša.
Da li se neko od vas seća Darku u NBA?
Iskreno ja se ne sećam a pratim NBA još od 87/88 godine.
Da je dečko bi talenat, bio je što i potvrđuje 2 mesto pika na draftu ali to je sve što je ostalo a i ostaće ispred njegovog imena kao veliki uspeh u domenu NBA.
Sve ostalo što je uradio je bilo protiv svoje karijere čime je dao primer mladima šta sve može luda ljudska glava.
Ne priča se ovde o humanitarnom radu i veličini Darka kao čoveka (svi znamo da je dobar momak ) već je ovde samo reč o tome da je dečko bio i ostao drugi pik na najačem NBA drafu ikada iza LeBrona a ispred gomile mnogo dobrih igrača.
Preten koji je uzeo je iste težine kao i prsten Žan Tabaka u dresu Huostona u eri Hakima i Drexlera pa da li se iko od vas seća Žana?
Mislim da se ni on a ni Darko ne sećaju svojih NBA karijera :(

Vladimir

pre 4 godine

Ljudi umiru a botovi udarili "ptozivke po prstenu" od rane zore... i to za šta botuju i za šta im neko daje pare dok se neko bori za život... za tapšače lopte bez osnovne škole...

Mihajlo

pre 4 godine

Poenta priče je da je Miličić sa 18 godina prvo biciklom isao na treninge, a potom za par meseci potpisao NBA ugovor, gde je imao garantovanih 11 miliona eura po sezoni kao drugi pik na draftu! Velika promena u životu jednog mladog čoveka!

Тајни детектив Ђидо Мова

pre 4 godine

Cuj ovog dodji da vidis sampionski prsten kod Darka,Dare ga sledece godine prodao i sve pare dao u humanitarne svrhe,boli Dareta uvo za kosarku,a kamoli NBA.

Valjevska podvala

pre 4 godine

entoni dođi da vidiš šampionski prsten kod darka
(48, 28. mart 2020 08:32)

Zar ga Darko nije prodao na nekoj dobrotvornoj aukciji

daki

pre 4 godine

Uzeo je prsten a igrao nije!to je isto kao uzmes pare a nikad nisi igrao plej of ili nisi pozvan na al star!mislim sve kapiram ali ako se prica o kvalitetu igraca bez tih paremetara nema price niti poredjenja sa bilo kim,uz duzno postovanje svima!ja Jokica ne gotivim ali njegovi rezultati govore za njega!one je vec sad postao ozbiljan plej of igrac,a to se jedino broji ako gledas igru a ne jeli uzeo koji milion!

tand

pre 4 godine

Adam Morison ima 2 prstena pa ga to ne cini boljim igracem, a pogotovo ne boljim od Karmela ili Wade-a. Milicic je predmet sprdnje u NBA svojom zaslugom i svojim zalaganjem i ponasanjem u istoj je doveo do toga da se igraci sa Balkana podcenjuju na draftu.

poznavalac ©®

pre 4 godine

entoni dođi da vidiš šampionski prsten kod darka
(48, 28. mart 2020 08:32)
Dao ga je u dobrotvorne svrhe tako da može da dodje da vidi sampiona. Sampion možes biti i bez pehara, sporta i prstena.

Lala

pre 4 godine

Darko je loš sportista, pre svega.
Za dobrog sportistu, pored talenta je potreban RAD, RAD, RAD!
Darko nije dovoljno trenirao, očito nije imao motiv, a zašto - to on samo zna.
A što se tiče sadašnjosti - malo je otišao u "desnu nacional-romantiku".
Kao i dobar deo neukih, neškolovanih ljudi.

Roki

pre 4 godine

Darko sa 18 godina osvojio prsten, Karmelo o tome moze samo da sanja. Da nije iskoristio talenat, nije. Ja sam misljenja da je otisao kod bilo kog trenera osim kod Brauna, bio bi medju deset centara svog vremena. Steta sto nikad necemo saznati. S druge strane, ostvaren je porodicni covek i nije procerdao svoje bogatstvo vec ga uvecava. Za razliku od recimo Ajversona, Vokera..

Petar

pre 4 godine

Darko je imao solidnu NBA karijeru bolju od Jarica, Radmanovica, Bobija, Teodosica - problem je sto se mislilo da ce on biti na nivou Barklija

WWIII

pre 4 godine

Nadmeni bahati crnac, standardno ponasanje te klase koja je dosla od sirotinje do para. Nije vrijedan daljeg komentarisanja.
Ostaje zal sto legenda Milicic nije otisao kod Rajlija, sigurno bi bar dvije-tri sezone bio najbolji na planeti.

slaviša šmigič

pre 4 godine

onaš što priča kako je Darko Miličič prevara verovatno i nije čuo za Darka niti ga video,stvarno šteta Darko je bio talenat za top 3 najbolja igača nažalost njega nije previše zanimao rad i nije ozbiljno uzeo košarku iako mu je priroda to dala,da je ostao kod railia danas bi bila njegova karijera na izuzetno visokom nivou posebno jer je imao izuzetne atletske sposobnosti i lupao je rampe centrima odšale stvarno neznam zašto je odneo odluku,da ode u pistonse a kod railia bi bio prvi centar i poput lebrona danas bi bio jedan od najbolih košarkaša,neki košarkaši su izuzetni recimo Dražen Petrovič je prve 2 sezone blejao u portlandu iako je bio za 2.klase iznad svih tamo posebno portera i drekslera zbog kojih je samo stagnirao do odlaska u nyu djersi kad je jednostavno ekplodirao.

cole

pre 4 godine

miličić ima šampionski prsten to se piše a ovaj nema
(48, 28. mart 2020 08:30)

Kuzmic je onda bolji od divca melouna jer se pise prsten
Karemlo je jedan od najboljih napadaca i tako ce ostati upamcen u nba,a milicic ce ostati upamcen kao jedan od najvećih draft promasaja

Majkl Džondar

pre 4 godine

Gledao sam intervju sa Miličićem, čovek je imao svoje principe i to je to. Amerika nije bila za njega. On je više za ovo sad, jabuke. I zbog toga ga gotovim. A talenat, nema šta.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Miličić više nema šampionski prsten, prodao ga je na licitaciji za humanitarne svrhe. Možda je protraćio karijeru, ali je ostao čovek, dok ovaj Karmelo samo dokazuje zašto ga od klubova niko nije hteo...

prvak u đidanju

pre 4 godine

Darko nije uspeo jer nije bio spreman na lovu koja se tamo dobijala i nije imao nikakvu kontrolu. Imate intervju sa Strahinjom Jokić, Nikolinim bratom od pre par godina gde je objasnio sve. On je igrao sa Darkom u mlađim kategorijama i Darko ga je doveo kod njega u vilu tu je spavao i upisao ga na koledž u Detroitu. Tamo je pravio studentske žurke, imao 10 automobila... To je razlog zašto Darko nije uspeo a Nikola jeste jer ga je Strahinja uhvatio da mora da makar da sve od sebe da bude spreman kada bude dobio šansu i da ne odustaje.

bla

pre 4 godine

Nije darko uzeo prsten, nego ga je dobio kao clan ekipe. Ne znam zasto ga ljudi velicaju. Bukvalno treba da bude u svim udzbenicima sporta kao los primer.
Cuo sam da je veliki humanitarac, ali to ovde nije tema.

Dusan

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu

Gluposti, Luka je recimo trenutnk mega zvezda i pitanje je sezone kada ce postati mvp. Darko jednostavno nije bio taj nivo. Iz te generacije ga uporrdi sa Ksticem npr.i vidi koliko zaostaje za njim kao centar u svim segmentima igre.

Miroslav

pre 4 godine

Darko je imao sve,sem glave,da postane najbolji centar na svetu.Luda glava ga je kostala desetak nastupa na ol star mecu,i ko zna koliko miliona dolara.

ElHombre

pre 4 godine

Darko je sa pravom bio drugi na draftu, imao je dobar sut i bio je snazan pod kosem a jos i levoruk, nije bio kao Nikola Jokic recimo nego je stvarno kucao preko drugih i lupao blokade.
To sto je uzeo prsten na klupi ga je mozda i unistilo kao igraca jer je kao klinac uspeo da ostvari nesto sto ni Divac nije mogao i cak i da nije imao toliko strasti za kosarku to malo sto je imao je nestalo brzo bas zbog tog prstena, ali da je bio pravi talenat bio je.

Drax

pre 4 godine

Najveca sramota Srpske kosarke ne samo da je svoju karijeru minirao nego je kostao druge Euro igrace poverenja koje uzivaju crnci iz USA.Pa jedan Doncic je preskakan kao vruc krompir na Draftu.Decko je bio nasa verzija geto propaliteta koji je znao pomalo kosarke.

Berberbre

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu

Слађан

pre 4 godine

Najveca prevara od igraca ne samo u NBA , vec u kosarci uopste ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (honor, 28. mart 2020 08:34)

Не говори глупости, да је био превара зар мислиш да би га НБА скаути, тек тако онако безвезе ставили као другог пика одмах иза Леброна те године на драфту ?
То што касније ,није показао ни делић од раскошног талента то је већ друга прича, једноставно није желео да се посвети кошарци ,мрзело га је да тренира,није показивао ни делић жеље да напредује а имао је све предиспозиције,имао је и снагу и брзину и фантастичну технику ,и могао је да буде један од најбољих белих центара свих времена само да се 100% посветио спорту !

Слађан

pre 4 godine

Najveca prevara od igraca ne samo u NBA , vec u kosarci uopste ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (honor, 28. mart 2020 08:34)

Не говори глупости, да је био превара зар мислиш да би га НБА скаути, тек тако онако безвезе ставили као другог пика одмах иза Леброна те године на драфту ?
То што касније ,није показао ни делић од раскошног талента то је већ друга прича, једноставно није желео да се посвети кошарци ,мрзело га је да тренира,није показивао ни делић жеље да напредује а имао је све предиспозиције,имао је и снагу и брзину и фантастичну технику ,и могао је да буде један од најбољих белих центара свих времена само да се 100% посветио спорту !

Тајни детектив Ђидо Мова

pre 4 godine

Cuj ovog dodji da vidis sampionski prsten kod Darka,Dare ga sledece godine prodao i sve pare dao u humanitarne svrhe,boli Dareta uvo za kosarku,a kamoli NBA.

bla

pre 4 godine

Nije darko uzeo prsten, nego ga je dobio kao clan ekipe. Ne znam zasto ga ljudi velicaju. Bukvalno treba da bude u svim udzbenicima sporta kao los primer.
Cuo sam da je veliki humanitarac, ali to ovde nije tema.

Majkl Džondar

pre 4 godine

Gledao sam intervju sa Miličićem, čovek je imao svoje principe i to je to. Amerika nije bila za njega. On je više za ovo sad, jabuke. I zbog toga ga gotovim. A talenat, nema šta.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Miličić više nema šampionski prsten, prodao ga je na licitaciji za humanitarne svrhe. Možda je protraćio karijeru, ali je ostao čovek, dok ovaj Karmelo samo dokazuje zašto ga od klubova niko nije hteo...

Petar

pre 4 godine

Darko je imao solidnu NBA karijeru bolju od Jarica, Radmanovica, Bobija, Teodosica - problem je sto se mislilo da ce on biti na nivou Barklija

Roki

pre 4 godine

Darko sa 18 godina osvojio prsten, Karmelo o tome moze samo da sanja. Da nije iskoristio talenat, nije. Ja sam misljenja da je otisao kod bilo kog trenera osim kod Brauna, bio bi medju deset centara svog vremena. Steta sto nikad necemo saznati. S druge strane, ostvaren je porodicni covek i nije procerdao svoje bogatstvo vec ga uvecava. Za razliku od recimo Ajversona, Vokera..

Back in Black

pre 4 godine

Ako cemo realno retko ko ga u USA pamti ako cemo jos realnije jedan od najvecih promašaja u istoriji NBA.Sada ako batalimo sportsku stranu čovek je mladji od mene 5 godina uveliko je u penziji i ima milione u banci a ja mora da rintam za 350 eura,ima da se otelim do penzije ako je uopšte doživim.

duki

pre 4 godine

miličić ima šampionski prsten to se piše a ovaj nema
(48, 28. mart 2020 08:30)

Jaka stvar....prsten ima i Žan Tabak pa niko čuo za njega.

Valjevska podvala

pre 4 godine

entoni dođi da vidiš šampionski prsten kod darka
(48, 28. mart 2020 08:32)

Zar ga Darko nije prodao na nekoj dobrotvornoj aukciji

WWIII

pre 4 godine

Nadmeni bahati crnac, standardno ponasanje te klase koja je dosla od sirotinje do para. Nije vrijedan daljeg komentarisanja.
Ostaje zal sto legenda Milicic nije otisao kod Rajlija, sigurno bi bar dvije-tri sezone bio najbolji na planeti.

ElHombre

pre 4 godine

Darko je sa pravom bio drugi na draftu, imao je dobar sut i bio je snazan pod kosem a jos i levoruk, nije bio kao Nikola Jokic recimo nego je stvarno kucao preko drugih i lupao blokade.
To sto je uzeo prsten na klupi ga je mozda i unistilo kao igraca jer je kao klinac uspeo da ostvari nesto sto ni Divac nije mogao i cak i da nije imao toliko strasti za kosarku to malo sto je imao je nestalo brzo bas zbog tog prstena, ali da je bio pravi talenat bio je.

Andrej

pre 4 godine

Samo cu citirati, tj. parafrazirati americkog novinara koji je snimio reportazu o Darku Milicicu. Na kraju je rekao, da li i dalje mislim da je Darko promasaj, ne! Darko je uspeo u zivotu.
P. S. 90% nba igraca bankrotira 5 godina nakon karijere.
I jos jedna stvar, ja cu Karmela pamtiti kao nekoga ko je molio da mu bilo koji klub da da igra, pare nisu bitne......

Sale

pre 4 godine

I sad je gomila ljudi našla da sudi o izjavi dvojice vrhunskih košarkaša.
Da li se neko od vas seća Darku u NBA?
Iskreno ja se ne sećam a pratim NBA još od 87/88 godine.
Da je dečko bi talenat, bio je što i potvrđuje 2 mesto pika na draftu ali to je sve što je ostalo a i ostaće ispred njegovog imena kao veliki uspeh u domenu NBA.
Sve ostalo što je uradio je bilo protiv svoje karijere čime je dao primer mladima šta sve može luda ljudska glava.
Ne priča se ovde o humanitarnom radu i veličini Darka kao čoveka (svi znamo da je dobar momak ) već je ovde samo reč o tome da je dečko bio i ostao drugi pik na najačem NBA drafu ikada iza LeBrona a ispred gomile mnogo dobrih igrača.
Preten koji je uzeo je iste težine kao i prsten Žan Tabaka u dresu Huostona u eri Hakima i Drexlera pa da li se iko od vas seća Žana?
Mislim da se ni on a ni Darko ne sećaju svojih NBA karijera :(

Miroslav

pre 4 godine

Darko je imao sve,sem glave,da postane najbolji centar na svetu.Luda glava ga je kostala desetak nastupa na ol star mecu,i ko zna koliko miliona dolara.

Sasha

pre 4 godine

Darko je previse mlad otisao u NBA, imao je problem u glavi, odnosno mislio je da je Bogom dan, plus sto je dosao u ekipu u kojoj je imao konkurenciju na svojoj poziciji, tako da je uglavnom vrijeme provodio grijuci klupu. Da je upao u ekipu u kojoj je mogao da igra kao starter, vjerujem da bi ostao zapamcen kao jedan od najboljih kosarkasa sa nasih prostora.

tand

pre 4 godine

Adam Morison ima 2 prstena pa ga to ne cini boljim igracem, a pogotovo ne boljim od Karmela ili Wade-a. Milicic je predmet sprdnje u NBA svojom zaslugom i svojim zalaganjem i ponasanjem u istoj je doveo do toga da se igraci sa Balkana podcenjuju na draftu.

Слађан

pre 4 godine

Najveca prevara od igraca ne samo u NBA , vec u kosarci uopste ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (honor, 28. mart 2020 08:34)

Не говори глупости, да је био превара зар мислиш да би га НБА скаути, тек тако онако безвезе ставили као другог пика одмах иза Леброна те године на драфту ?
То што касније ,није показао ни делић од раскошног талента то је већ друга прича, једноставно није желео да се посвети кошарци ,мрзело га је да тренира,није показивао ни делић жеље да напредује а имао је све предиспозиције,имао је и снагу и брзину и фантастичну технику ,и могао је да буде један од најбољих белих центара свих времена само да се 100% посветио спорту !

E moj ti

pre 4 godine

Njega je košarka smorila, a mogao je mnogo više da postigne.
(marko, 28. mart 2020 10:24

Kosarka ga smorila? Kosarka ga smorila?! Pa se sada bavi kvantnom fizikom, radi operacije na otvorenom srcu,...? Ja jedva niz stepenice silazim od bola u kolenima a nema sta ne bih dao za jos par basketa a da pritom zute banke nisam uzeo od kosarke. Al tukcu ne mores objasnit. Nema tuznije stvari neko kada stracis bogomdani talenat.

prof.

pre 4 godine

Karmelo a jel se sećaš Bodiroge? Ne sećaš se??? Onaj što te je poslao po burek do Ruže u sred utakmice...
(Mare, 28. mart 2020 09:24)

Bravo kralju, komentar godine za sad........auh al se nasmejah, davno beše Atlanta '96.

Gledalac

pre 4 godine

Gledajuci svetska prvenstva i olimpijade dugo godina Vaterpolo, Kosarka, Fudbal, Odbojka. Primetio sam da su Amerikanci uvek bili Fair Play, igraju, bore se, nema nista prljavo i nesportski u njihovoj igri, i ako izgube , cestitaju pobedniku i to je to pravi sportisti. Dok za Evropljane Spance, Grke,nas Srbe, Hrvate, Italijane, Turke, Portugal i ostale, kao i za Juzno Amerikance od Argentine, Urugvaja do Meksika itd itd nemam to misljenje, nema Fair Play-a kod njih nego simuliranje i tuca. Mislim da se ova 2 Amerikanca opusteno sale i to je to

Drax

pre 4 godine

Najveca sramota Srpske kosarke ne samo da je svoju karijeru minirao nego je kostao druge Euro igrace poverenja koje uzivaju crnci iz USA.Pa jedan Doncic je preskakan kao vruc krompir na Draftu.Decko je bio nasa verzija geto propaliteta koji je znao pomalo kosarke.

prvak u đidanju

pre 4 godine

Darko nije uspeo jer nije bio spreman na lovu koja se tamo dobijala i nije imao nikakvu kontrolu. Imate intervju sa Strahinjom Jokić, Nikolinim bratom od pre par godina gde je objasnio sve. On je igrao sa Darkom u mlađim kategorijama i Darko ga je doveo kod njega u vilu tu je spavao i upisao ga na koledž u Detroitu. Tamo je pravio studentske žurke, imao 10 automobila... To je razlog zašto Darko nije uspeo a Nikola jeste jer ga je Strahinja uhvatio da mora da makar da sve od sebe da bude spreman kada bude dobio šansu i da ne odustaje.

Lala

pre 4 godine

Darko je loš sportista, pre svega.
Za dobrog sportistu, pored talenta je potreban RAD, RAD, RAD!
Darko nije dovoljno trenirao, očito nije imao motiv, a zašto - to on samo zna.
A što se tiče sadašnjosti - malo je otišao u "desnu nacional-romantiku".
Kao i dobar deo neukih, neškolovanih ljudi.

Voja

pre 4 godine

Ništa posebno.Dvojica sjajnih igrača opušteno ćaskaju,i nema nikakvog naročitog nipodaštavanja.Deluje da ga stvarno nije razumeo u prvi mah.Ovo je predstavljeno tako da ,verovatno,probudi kompleks niže vrednosti kod pojedinaca,pa da opletu po svemu i svačemu.

Gorki

pre 4 godine

Ja cu licno pamtiti Karmela kao igraca koji je kao vazio za nekakvog najboljeg ofanzivnog igraca a ustvari to uopste nije bio!!! Bio je samo sebicni kosarkas koji je sutirao do besomucnosti. Pored toga cu ga pamtiti kao kosarkasa kojeg niko nije zeleo da angazuje i koji je isao od kluba do kluba da moli da ga angazuju!!!!!

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Da je Darko otišao kod Pet Rajlija, bio bi najbolji igrač u NBA.
(Mile, 28. mart 2020 08:28)sramno je videti u kojem društvu je on drugi pik, nigde on ne bi uradio ništa kao što i nije.

Marko

pre 4 godine

Darko je zaradio 52 miliona u nba, odbite 40% porez i par procenata na agenta ostane 30 mil cisto. Bio je talenat ali detroit je definitivno bila pogresna ekipa jer Larry Brown je poznat da pocetnicima ne daje sansu + darko je bio slab sa engleskim pa nije mogao ni da prati sta mu se prica, digli ruke od njega, on izgubio svaku motivaciju, Pa se zezao trosio pare..........

Rambinho

pre 4 godine

Bezveze su price da nije draftovan u Pistonse bio bi najbolji bla bla bla. Pa decko je igrao za vise NBA timova i pokazao je sta? Talenat za kosarku ima mnogo igraca ali se sudi samo sta si pokazao na terenu, a ne smarati tu da je Darko trebao biti ovo ili ono

Mihajlo

pre 4 godine

Poenta priče je da je Miličić sa 18 godina prvo biciklom isao na treninge, a potom za par meseci potpisao NBA ugovor, gde je imao garantovanih 11 miliona eura po sezoni kao drugi pik na draftu! Velika promena u životu jednog mladog čoveka!

Слађан

pre 4 godine

Najveca prevara od igraca ne samo u NBA , vec u kosarci uopste ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (honor, 28. mart 2020 08:34)

Не говори глупости, да је био превара зар мислиш да би га НБА скаути, тек тако онако безвезе ставили као другог пика одмах иза Леброна те године на драфту ?
То што касније ,није показао ни делић од раскошног талента то је већ друга прича, једноставно није желео да се посвети кошарци ,мрзело га је да тренира,није показивао ни делић жеље да напредује а имао је све предиспозиције,имао је и снагу и брзину и фантастичну технику ,и могао је да буде један од најбољих белих центара свих времена само да се 100% посветио спорту !

Berberbre

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu

Panamana

pre 4 godine

Darko je loš sportista, pre svega.
(Lala, 28. mart 2020 09:57)

Kraj price. Kaze jedan komentator ovde da ge je kosarka smorila! E vidite, vi danas u Srbiji, pod vanrednim stanjem, imate par desetina hiljada devojcica i decaka koje kosarka nije smorila nego treniraju u svojim sobama, iskradaju se na trcanje zorom u 6, sutijaju po dvoristima o zid... To je za divljenje a ne prsten dobijen sedeci na klupi jer te je kosarka smorila.

Zambezi

pre 4 godine

Entoni ima tri zlatne olimpijske medalje, Milicic i Bodiroga nemaju nijednu i eto sad. Nije za poredjenje igrac koji je u top 20 strelaca NBA lige svih vremena sa igracem koji je celu karijeru presedeo na klupi ili sa igracem koji nije ni pokusao da igra "preko bare", ma koliko mi voleli tog igraca. Po logici " ja imam prsten ti nemas" Milicic je bolji od Melouna, Juinga, Divca, Barklija, Milera, Stoktona, Nesa, Stojakovica. Logike bez.

knjaz miloš

pre 4 godine

da se ne lažemo milačić je mogao da napravio karijeru bolju od divca i stojakovića.... ali jednostavno nije ozbiljno shvatio da mu se pruža prilika života... bio je tvrdoglav jazavac nije zreo bio da ukapirao neke stvari... on je još veći promašaj u basketu nego što je ognjenović u fudbalu ... i ako danas lepo živi i ima stabilan život na njegovom mestu bih se osećao nekako neispunjenim.... od basketa on ima jedan prsten... i nekoliko miliona to je to.... a,za rusofile i srbe tvrdoglave koliko ko to vas bolelo i vejd i entoni su napravili bolje karijere od darka...10x.... po bilo kojem segmentu.....tako da... mani te te fore.... bodiroga indianpolis.... itd... ovse je pitanje o darku ... najvećem promašaju svetskog basketa.

kakone

pre 4 godine

Da, ono kad je 34ogodišnji Bodiroga 'driblao' 19ogodišnjeg Karmela... Za šta se sirotinja hvata..
(Vladimir, 28. mart 2020 13:27)

Tako je! Nije tacno da ga je driblao, vec je decka zamolio da podje po burek.

slaviša šmigič

pre 4 godine

onaš što priča kako je Darko Miličič prevara verovatno i nije čuo za Darka niti ga video,stvarno šteta Darko je bio talenat za top 3 najbolja igača nažalost njega nije previše zanimao rad i nije ozbiljno uzeo košarku iako mu je priroda to dala,da je ostao kod railia danas bi bila njegova karijera na izuzetno visokom nivou posebno jer je imao izuzetne atletske sposobnosti i lupao je rampe centrima odšale stvarno neznam zašto je odneo odluku,da ode u pistonse a kod railia bi bio prvi centar i poput lebrona danas bi bio jedan od najbolih košarkaša,neki košarkaši su izuzetni recimo Dražen Petrovič je prve 2 sezone blejao u portlandu iako je bio za 2.klase iznad svih tamo posebno portera i drekslera zbog kojih je samo stagnirao do odlaska u nyu djersi kad je jednostavno ekplodirao.

daki

pre 4 godine

Uzeo je prsten a igrao nije!to je isto kao uzmes pare a nikad nisi igrao plej of ili nisi pozvan na al star!mislim sve kapiram ali ako se prica o kvalitetu igraca bez tih paremetara nema price niti poredjenja sa bilo kim,uz duzno postovanje svima!ja Jokica ne gotivim ali njegovi rezultati govore za njega!one je vec sad postao ozbiljan plej of igrac,a to se jedino broji ako gledas igru a ne jeli uzeo koji milion!

petar markovic

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu
(Berberbre, 28. mart 2020 08:47)

Aha... i kakve to veze ima sa Milicicem?

Bane

pre 4 godine

Može Carmelo da se sprda sad dok je aktivan igrač. Videćemo ga 5 godina nakon penzionisanja, kad bankrotira kao i svi maloumni NBA igrači, pa da ne završi na Darkovij farmi kao sezonski radnik.

Roki

pre 4 godine

Panamana

Ima svako pravo da ga smori to sto radi. Ljude smori posao, pa nadju novi. Nikoga on nije povredio i nikome nije ucinio nazao svojim postupcima. Sve sto je radio radio je sebi. Kako se cini, on se ne kaje ni zbog cega i zadovoljan je svojim zivotom. A to je najveca sreca. Pretpostavljam da ti to ne mozes da shvatis.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Cuj ovog dodji da vidis sampionski prsten kod Darka,Dare ga sledece godine prodao i sve pare dao u humanitarne svrhe,boli Dareta uvo za kosarku,a kamoli NBA.
(Тајни детектив Ђидо Мова, 28. mart 2020 09:06)ima da zida od blata onog tko mu je poklonio silne pare, jer zaslužio ih nije, bio bi leba gladan....

cole

pre 4 godine

miličić ima šampionski prsten to se piše a ovaj nema
(48, 28. mart 2020 08:30)

Kuzmic je onda bolji od divca melouna jer se pise prsten
Karemlo je jedan od najboljih napadaca i tako ce ostati upamcen u nba,a milicic ce ostati upamcen kao jedan od najvećih draft promasaja

Dusan

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu

Gluposti, Luka je recimo trenutnk mega zvezda i pitanje je sezone kada ce postati mvp. Darko jednostavno nije bio taj nivo. Iz te generacije ga uporrdi sa Ksticem npr.i vidi koliko zaostaje za njim kao centar u svim segmentima igre.

123321

pre 4 godine

Darko vi sada trebao da posalje sliku svog prstena Karmelu i da pita ovog gde je njegov prsten?
(Gorki, 28. mart 2020 08:51)
mislim da je on svoj prsten prodao...
indijanac

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

mislim da je on svoj prsten prodao...
indijanac
(123321, 28. mart 2020 14:19)

Čekaj, Darko je indijanac jer je prodao prsten i novac poklonio u humanitarne svrhe?
Šta li si onda tek ti majstore?

Leteca veverica

pre 4 godine

Darko je svoj prsten prodao i sve donirao u dobrotvorne svrhe, tako da Karmelo, on je pokazao da je veliki covek, sto mislim da je 10x bitnije...

Acika

pre 4 godine

Darko je covek za primer, radio je uvek ono sto mu kaze srce, nije folirant. Kikboks, Baja i vasari, jabuke, sutra nesto drugo. Jednostavno uvek je radio ono sto voli, i stoji iza toga.
A vi sto pricate o prstenu, samo da se nesto ima, da se slika, pa uzeo je prsten i Zan Tabak sa Hjustonom, i ko se toga seca sad. Totalno nebitna stvar, posebno ljudima kao sto je Darko, zato ga je i otudjio i pomogao nekim ljudima.

lal

pre 4 godine

@zambezi: zasto bi bodiroga pokusavao da bude cirkuzant?!? kada je sreo tog trostrukog osvajaca olimpijskog zlata samo mu je u driblingu dobacio: gde si posao buraz??? to je jednosmerna...

poznavalac ©®

pre 4 godine

entoni dođi da vidiš šampionski prsten kod darka
(48, 28. mart 2020 08:32)
Dao ga je u dobrotvorne svrhe tako da može da dodje da vidi sampiona. Sampion možes biti i bez pehara, sporta i prstena.

Danilo

pre 4 godine

Veliki je to bio sok prlazak preko bare iz jednog Hemofarma gde nije postenu sezonu odigrao.Nije po meni sve to bilo do Darka vec i do samog njegovog menadzera ljudi oko njega ,trenerq koji nije imao strpljenja.Onda i to breme kad ste visoki pik,mnogo mu se nekih bezveze stvari nakarikalo .Al opet je izvukai par dobrih sezona i zaradio lepe pare .Dajte Darku uslove kao sto je Doncic dobio siguran sam da bi mmogo bolje prosao ,kad imas mnogo minuta na terenu i podrsku sa svih strana u klubu .Plua Donici je dosao kao ostvareni igrac par sezona u Evroligi reprezentacija nemerljivo iskustvo .I uz sve to opet vidite da se on nekad bas raspravlja sa sudijama ne moze uvek da kontrolise emocije .

Vladimir

pre 4 godine

Ljudi umiru a botovi udarili "ptozivke po prstenu" od rane zore... i to za šta botuju i za šta im neko daje pare dok se neko bori za život... za tapšače lopte bez osnovne škole...

John Wayne

pre 4 godine

darko nije ispunio vase snove,zato ga pljujete! ispunio je svoje i zivio je kako je htjeo(dok je igrao)...ako nista pokazao im je balkanski stil zivota,i bar po necemu bio poznat medu igracima.

kosarka u srcu

pre 4 godine

Miličić ce sledece sezone pojačati Hercegovac iz Gajdobre koji je ušao u 1 Srpsku ligu i pomoće im da napadnu prvu ligu.

Bojan

pre 4 godine

Dobro ih je opisao Darko, smaraci koji jedino mogu pricati o kosarci. Imaju 40 godina i i dalje ih tisti pozicija na draftu od pre 20 godina.

Panamana

pre 4 godine

Ima svako pravo da ga smori to sto radi. Ljude smori posao, pa nadju novi. Nikoga on nije povredio i nikome nije ucinio nazao svojim postupcima. Sve sto je radio radio je sebi. Kako se cini, on se ne kaje ni zbog cega i zadovoljan je svojim zivotom. A to je najveca sreca. Pretpostavljam da ti to ne mozes da shvatis.
(Roki, 28. mart 2020 13:49)

To je sve tako kako kazete ako je kosarka posao a ne strast. Mozda je to tako u slucaju vecine vrhunskih igraca; to je pitanje za njih. Potpisujem ostalo sto ste rekli o DM, sem onoga da li se kaje ili ne. To samo on zna; priznavao to sebi/drugima ili ne. Ta fora "I did it my way" je cesto fasada. Uostalom, mlad je jos, zivot je pred njim; pozno zivotno doba je vreme podvlacenja racuna, pa i kajanja.

Ostin A

pre 4 godine

Prsten ima i Ognjen Kuzmić.

A to kao "smorila ga košarka, bilo mu bezveze" u Americi, daleko od kuće, je glupost. Igrao je u tom NBA-u 10 godina i povukao se nakon što je počinjala sezona a on nije mogao da nađe angažman. Namlatio se para, igrao je gde je hteo, ostvario dečačke snove, ta Amerika mu je pružila sve ono što Srbija nije mogla.

Sad ga boli uvo, kao milioner može da pokreće biznise i uživa u Srbiji, onako kako 99% nas ne može.

Nenad

pre 4 godine

Darko je srecan ima porodicu i radi ono sto voli. Slava bude i prodje. Puno je njih kojim je samo ostalo da pricaju o proslosti i da zive u njoj a Darko ima sadasnjost i buducnost. A kosarku igra zbog zadovoljstva sa svojim komsijama. Darko je uvek bio prvo covek i to je ostao.

bla

pre 4 godine

Nije darko uzeo prsten, nego ga je dobio kao clan ekipe. Ne znam zasto ga ljudi velicaju. Bukvalno treba da bude u svim udzbenicima sporta kao los primer.
Cuo sam da je veliki humanitarac, ali to ovde nije tema.

Drax

pre 4 godine

Najveca sramota Srpske kosarke ne samo da je svoju karijeru minirao nego je kostao druge Euro igrace poverenja koje uzivaju crnci iz USA.Pa jedan Doncic je preskakan kao vruc krompir na Draftu.Decko je bio nasa verzija geto propaliteta koji je znao pomalo kosarke.

WWIII

pre 4 godine

Nadmeni bahati crnac, standardno ponasanje te klase koja je dosla od sirotinje do para. Nije vrijedan daljeg komentarisanja.
Ostaje zal sto legenda Milicic nije otisao kod Rajlija, sigurno bi bar dvije-tri sezone bio najbolji na planeti.

Bane

pre 4 godine

Može Carmelo da se sprda sad dok je aktivan igrač. Videćemo ga 5 godina nakon penzionisanja, kad bankrotira kao i svi maloumni NBA igrači, pa da ne završi na Darkovij farmi kao sezonski radnik.

Zambezi

pre 4 godine

Entoni ima tri zlatne olimpijske medalje, Milicic i Bodiroga nemaju nijednu i eto sad. Nije za poredjenje igrac koji je u top 20 strelaca NBA lige svih vremena sa igracem koji je celu karijeru presedeo na klupi ili sa igracem koji nije ni pokusao da igra "preko bare", ma koliko mi voleli tog igraca. Po logici " ja imam prsten ti nemas" Milicic je bolji od Melouna, Juinga, Divca, Barklija, Milera, Stoktona, Nesa, Stojakovica. Logike bez.

prof.

pre 4 godine

Karmelo a jel se sećaš Bodiroge? Ne sećaš se??? Onaj što te je poslao po burek do Ruže u sred utakmice...
(Mare, 28. mart 2020 09:24)

Bravo kralju, komentar godine za sad........auh al se nasmejah, davno beše Atlanta '96.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Cuj ovog dodji da vidis sampionski prsten kod Darka,Dare ga sledece godine prodao i sve pare dao u humanitarne svrhe,boli Dareta uvo za kosarku,a kamoli NBA.
(Тајни детектив Ђидо Мова, 28. mart 2020 09:06)ima da zida od blata onog tko mu je poklonio silne pare, jer zaslužio ih nije, bio bi leba gladan....

Roki

pre 4 godine

Darko sa 18 godina osvojio prsten, Karmelo o tome moze samo da sanja. Da nije iskoristio talenat, nije. Ja sam misljenja da je otisao kod bilo kog trenera osim kod Brauna, bio bi medju deset centara svog vremena. Steta sto nikad necemo saznati. S druge strane, ostvaren je porodicni covek i nije procerdao svoje bogatstvo vec ga uvecava. Za razliku od recimo Ajversona, Vokera..

Majkl Džondar

pre 4 godine

Gledao sam intervju sa Miličićem, čovek je imao svoje principe i to je to. Amerika nije bila za njega. On je više za ovo sad, jabuke. I zbog toga ga gotovim. A talenat, nema šta.

tand

pre 4 godine

Adam Morison ima 2 prstena pa ga to ne cini boljim igracem, a pogotovo ne boljim od Karmela ili Wade-a. Milicic je predmet sprdnje u NBA svojom zaslugom i svojim zalaganjem i ponasanjem u istoj je doveo do toga da se igraci sa Balkana podcenjuju na draftu.

Vladimir

pre 4 godine

Ljudi umiru a botovi udarili "ptozivke po prstenu" od rane zore... i to za šta botuju i za šta im neko daje pare dok se neko bori za život... za tapšače lopte bez osnovne škole...

Gorki

pre 4 godine

Ja cu licno pamtiti Karmela kao igraca koji je kao vazio za nekakvog najboljeg ofanzivnog igraca a ustvari to uopste nije bio!!! Bio je samo sebicni kosarkas koji je sutirao do besomucnosti. Pored toga cu ga pamtiti kao kosarkasa kojeg niko nije zeleo da angazuje i koji je isao od kluba do kluba da moli da ga angazuju!!!!!

Тајни детектив Ђидо Мова

pre 4 godine

Cuj ovog dodji da vidis sampionski prsten kod Darka,Dare ga sledece godine prodao i sve pare dao u humanitarne svrhe,boli Dareta uvo za kosarku,a kamoli NBA.

duki

pre 4 godine

miličić ima šampionski prsten to se piše a ovaj nema
(48, 28. mart 2020 08:30)

Jaka stvar....prsten ima i Žan Tabak pa niko čuo za njega.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Miličić više nema šampionski prsten, prodao ga je na licitaciji za humanitarne svrhe. Možda je protraćio karijeru, ali je ostao čovek, dok ovaj Karmelo samo dokazuje zašto ga od klubova niko nije hteo...

Acika

pre 4 godine

Darko je covek za primer, radio je uvek ono sto mu kaze srce, nije folirant. Kikboks, Baja i vasari, jabuke, sutra nesto drugo. Jednostavno uvek je radio ono sto voli, i stoji iza toga.
A vi sto pricate o prstenu, samo da se nesto ima, da se slika, pa uzeo je prsten i Zan Tabak sa Hjustonom, i ko se toga seca sad. Totalno nebitna stvar, posebno ljudima kao sto je Darko, zato ga je i otudjio i pomogao nekim ljudima.

slaviša šmigič

pre 4 godine

onaš što priča kako je Darko Miličič prevara verovatno i nije čuo za Darka niti ga video,stvarno šteta Darko je bio talenat za top 3 najbolja igača nažalost njega nije previše zanimao rad i nije ozbiljno uzeo košarku iako mu je priroda to dala,da je ostao kod railia danas bi bila njegova karijera na izuzetno visokom nivou posebno jer je imao izuzetne atletske sposobnosti i lupao je rampe centrima odšale stvarno neznam zašto je odneo odluku,da ode u pistonse a kod railia bi bio prvi centar i poput lebrona danas bi bio jedan od najbolih košarkaša,neki košarkaši su izuzetni recimo Dražen Petrovič je prve 2 sezone blejao u portlandu iako je bio za 2.klase iznad svih tamo posebno portera i drekslera zbog kojih je samo stagnirao do odlaska u nyu djersi kad je jednostavno ekplodirao.

Petar

pre 4 godine

Darko je imao solidnu NBA karijeru bolju od Jarica, Radmanovica, Bobija, Teodosica - problem je sto se mislilo da ce on biti na nivou Barklija

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Da je Darko otišao kod Pet Rajlija, bio bi najbolji igrač u NBA.
(Mile, 28. mart 2020 08:28)sramno je videti u kojem društvu je on drugi pik, nigde on ne bi uradio ništa kao što i nije.

Bojan

pre 4 godine

Dobro ih je opisao Darko, smaraci koji jedino mogu pricati o kosarci. Imaju 40 godina i i dalje ih tisti pozicija na draftu od pre 20 godina.

Andrej

pre 4 godine

Samo cu citirati, tj. parafrazirati americkog novinara koji je snimio reportazu o Darku Milicicu. Na kraju je rekao, da li i dalje mislim da je Darko promasaj, ne! Darko je uspeo u zivotu.
P. S. 90% nba igraca bankrotira 5 godina nakon karijere.
I jos jedna stvar, ja cu Karmela pamtiti kao nekoga ko je molio da mu bilo koji klub da da igra, pare nisu bitne......

Berberbre

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu

daki

pre 4 godine

Uzeo je prsten a igrao nije!to je isto kao uzmes pare a nikad nisi igrao plej of ili nisi pozvan na al star!mislim sve kapiram ali ako se prica o kvalitetu igraca bez tih paremetara nema price niti poredjenja sa bilo kim,uz duzno postovanje svima!ja Jokica ne gotivim ali njegovi rezultati govore za njega!one je vec sad postao ozbiljan plej of igrac,a to se jedino broji ako gledas igru a ne jeli uzeo koji milion!

Panamana

pre 4 godine

Darko je loš sportista, pre svega.
(Lala, 28. mart 2020 09:57)

Kraj price. Kaze jedan komentator ovde da ge je kosarka smorila! E vidite, vi danas u Srbiji, pod vanrednim stanjem, imate par desetina hiljada devojcica i decaka koje kosarka nije smorila nego treniraju u svojim sobama, iskradaju se na trcanje zorom u 6, sutijaju po dvoristima o zid... To je za divljenje a ne prsten dobijen sedeci na klupi jer te je kosarka smorila.

knjaz miloš

pre 4 godine

da se ne lažemo milačić je mogao da napravio karijeru bolju od divca i stojakovića.... ali jednostavno nije ozbiljno shvatio da mu se pruža prilika života... bio je tvrdoglav jazavac nije zreo bio da ukapirao neke stvari... on je još veći promašaj u basketu nego što je ognjenović u fudbalu ... i ako danas lepo živi i ima stabilan život na njegovom mestu bih se osećao nekako neispunjenim.... od basketa on ima jedan prsten... i nekoliko miliona to je to.... a,za rusofile i srbe tvrdoglave koliko ko to vas bolelo i vejd i entoni su napravili bolje karijere od darka...10x.... po bilo kojem segmentu.....tako da... mani te te fore.... bodiroga indianpolis.... itd... ovse je pitanje o darku ... najvećem promašaju svetskog basketa.

123321

pre 4 godine

Darko vi sada trebao da posalje sliku svog prstena Karmelu i da pita ovog gde je njegov prsten?
(Gorki, 28. mart 2020 08:51)
mislim da je on svoj prsten prodao...
indijanac

John Wayne

pre 4 godine

darko nije ispunio vase snove,zato ga pljujete! ispunio je svoje i zivio je kako je htjeo(dok je igrao)...ako nista pokazao im je balkanski stil zivota,i bar po necemu bio poznat medu igracima.

Слађан

pre 4 godine

Najveca prevara od igraca ne samo u NBA , vec u kosarci uopste ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (honor, 28. mart 2020 08:34)

Не говори глупости, да је био превара зар мислиш да би га НБА скаути, тек тако онако безвезе ставили као другог пика одмах иза Леброна те године на драфту ?
То што касније ,није показао ни делић од раскошног талента то је већ друга прича, једноставно није желео да се посвети кошарци ,мрзело га је да тренира,није показивао ни делић жеље да напредује а имао је све предиспозиције,имао је и снагу и брзину и фантастичну технику ,и могао је да буде један од најбољих белих центара свих времена само да се 100% посветио спорту !

Leteca veverica

pre 4 godine

Darko je svoj prsten prodao i sve donirao u dobrotvorne svrhe, tako da Karmelo, on je pokazao da je veliki covek, sto mislim da je 10x bitnije...

Sasha

pre 4 godine

Darko je previse mlad otisao u NBA, imao je problem u glavi, odnosno mislio je da je Bogom dan, plus sto je dosao u ekipu u kojoj je imao konkurenciju na svojoj poziciji, tako da je uglavnom vrijeme provodio grijuci klupu. Da je upao u ekipu u kojoj je mogao da igra kao starter, vjerujem da bi ostao zapamcen kao jedan od najboljih kosarkasa sa nasih prostora.

Gledalac

pre 4 godine

Gledajuci svetska prvenstva i olimpijade dugo godina Vaterpolo, Kosarka, Fudbal, Odbojka. Primetio sam da su Amerikanci uvek bili Fair Play, igraju, bore se, nema nista prljavo i nesportski u njihovoj igri, i ako izgube , cestitaju pobedniku i to je to pravi sportisti. Dok za Evropljane Spance, Grke,nas Srbe, Hrvate, Italijane, Turke, Portugal i ostale, kao i za Juzno Amerikance od Argentine, Urugvaja do Meksika itd itd nemam to misljenje, nema Fair Play-a kod njih nego simuliranje i tuca. Mislim da se ova 2 Amerikanca opusteno sale i to je to

Lala

pre 4 godine

Darko je loš sportista, pre svega.
Za dobrog sportistu, pored talenta je potreban RAD, RAD, RAD!
Darko nije dovoljno trenirao, očito nije imao motiv, a zašto - to on samo zna.
A što se tiče sadašnjosti - malo je otišao u "desnu nacional-romantiku".
Kao i dobar deo neukih, neškolovanih ljudi.

E moj ti

pre 4 godine

Njega je košarka smorila, a mogao je mnogo više da postigne.
(marko, 28. mart 2020 10:24

Kosarka ga smorila? Kosarka ga smorila?! Pa se sada bavi kvantnom fizikom, radi operacije na otvorenom srcu,...? Ja jedva niz stepenice silazim od bola u kolenima a nema sta ne bih dao za jos par basketa a da pritom zute banke nisam uzeo od kosarke. Al tukcu ne mores objasnit. Nema tuznije stvari neko kada stracis bogomdani talenat.

Dusan

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu

Gluposti, Luka je recimo trenutnk mega zvezda i pitanje je sezone kada ce postati mvp. Darko jednostavno nije bio taj nivo. Iz te generacije ga uporrdi sa Ksticem npr.i vidi koliko zaostaje za njim kao centar u svim segmentima igre.

Danilo

pre 4 godine

Veliki je to bio sok prlazak preko bare iz jednog Hemofarma gde nije postenu sezonu odigrao.Nije po meni sve to bilo do Darka vec i do samog njegovog menadzera ljudi oko njega ,trenerq koji nije imao strpljenja.Onda i to breme kad ste visoki pik,mnogo mu se nekih bezveze stvari nakarikalo .Al opet je izvukai par dobrih sezona i zaradio lepe pare .Dajte Darku uslove kao sto je Doncic dobio siguran sam da bi mmogo bolje prosao ,kad imas mnogo minuta na terenu i podrsku sa svih strana u klubu .Plua Donici je dosao kao ostvareni igrac par sezona u Evroligi reprezentacija nemerljivo iskustvo .I uz sve to opet vidite da se on nekad bas raspravlja sa sudijama ne moze uvek da kontrolise emocije .

Marko

pre 4 godine

Darko je zaradio 52 miliona u nba, odbite 40% porez i par procenata na agenta ostane 30 mil cisto. Bio je talenat ali detroit je definitivno bila pogresna ekipa jer Larry Brown je poznat da pocetnicima ne daje sansu + darko je bio slab sa engleskim pa nije mogao ni da prati sta mu se prica, digli ruke od njega, on izgubio svaku motivaciju, Pa se zezao trosio pare..........

lal

pre 4 godine

@zambezi: zasto bi bodiroga pokusavao da bude cirkuzant?!? kada je sreo tog trostrukog osvajaca olimpijskog zlata samo mu je u driblingu dobacio: gde si posao buraz??? to je jednosmerna...

kakone

pre 4 godine

Da, ono kad je 34ogodišnji Bodiroga 'driblao' 19ogodišnjeg Karmela... Za šta se sirotinja hvata..
(Vladimir, 28. mart 2020 13:27)

Tako je! Nije tacno da ga je driblao, vec je decka zamolio da podje po burek.

Слађан

pre 4 godine

Najveca prevara od igraca ne samo u NBA , vec u kosarci uopste ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (honor, 28. mart 2020 08:34)

Не говори глупости, да је био превара зар мислиш да би га НБА скаути, тек тако онако безвезе ставили као другог пика одмах иза Леброна те године на драфту ?
То што касније ,није показао ни делић од раскошног талента то је већ друга прича, једноставно није желео да се посвети кошарци ,мрзело га је да тренира,није показивао ни делић жеље да напредује а имао је све предиспозиције,имао је и снагу и брзину и фантастичну технику ,и могао је да буде један од најбољих белих центара свих времена само да се 100% посветио спорту !

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

mislim da je on svoj prsten prodao...
indijanac
(123321, 28. mart 2020 14:19)

Čekaj, Darko je indijanac jer je prodao prsten i novac poklonio u humanitarne svrhe?
Šta li si onda tek ti majstore?

Sale

pre 4 godine

I sad je gomila ljudi našla da sudi o izjavi dvojice vrhunskih košarkaša.
Da li se neko od vas seća Darku u NBA?
Iskreno ja se ne sećam a pratim NBA još od 87/88 godine.
Da je dečko bi talenat, bio je što i potvrđuje 2 mesto pika na draftu ali to je sve što je ostalo a i ostaće ispred njegovog imena kao veliki uspeh u domenu NBA.
Sve ostalo što je uradio je bilo protiv svoje karijere čime je dao primer mladima šta sve može luda ljudska glava.
Ne priča se ovde o humanitarnom radu i veličini Darka kao čoveka (svi znamo da je dobar momak ) već je ovde samo reč o tome da je dečko bio i ostao drugi pik na najačem NBA drafu ikada iza LeBrona a ispred gomile mnogo dobrih igrača.
Preten koji je uzeo je iste težine kao i prsten Žan Tabaka u dresu Huostona u eri Hakima i Drexlera pa da li se iko od vas seća Žana?
Mislim da se ni on a ni Darko ne sećaju svojih NBA karijera :(

Back in Black

pre 4 godine

Ako cemo realno retko ko ga u USA pamti ako cemo jos realnije jedan od najvecih promašaja u istoriji NBA.Sada ako batalimo sportsku stranu čovek je mladji od mene 5 godina uveliko je u penziji i ima milione u banci a ja mora da rintam za 350 eura,ima da se otelim do penzije ako je uopšte doživim.

Rambinho

pre 4 godine

Bezveze su price da nije draftovan u Pistonse bio bi najbolji bla bla bla. Pa decko je igrao za vise NBA timova i pokazao je sta? Talenat za kosarku ima mnogo igraca ali se sudi samo sta si pokazao na terenu, a ne smarati tu da je Darko trebao biti ovo ili ono

Valjevska podvala

pre 4 godine

entoni dođi da vidiš šampionski prsten kod darka
(48, 28. mart 2020 08:32)

Zar ga Darko nije prodao na nekoj dobrotvornoj aukciji

cole

pre 4 godine

miličić ima šampionski prsten to se piše a ovaj nema
(48, 28. mart 2020 08:30)

Kuzmic je onda bolji od divca melouna jer se pise prsten
Karemlo je jedan od najboljih napadaca i tako ce ostati upamcen u nba,a milicic ce ostati upamcen kao jedan od najvećih draft promasaja

petar markovic

pre 4 godine

U Americi najbolje da budeš ispod radara, ako nisi Amerikanac, jel oni jednostavno nemogu da prihvate da je neko bolji ili na neki način ispred njih u nečemu
(Berberbre, 28. mart 2020 08:47)

Aha... i kakve to veze ima sa Milicicem?

Nenad

pre 4 godine

Darko je srecan ima porodicu i radi ono sto voli. Slava bude i prodje. Puno je njih kojim je samo ostalo da pricaju o proslosti i da zive u njoj a Darko ima sadasnjost i buducnost. A kosarku igra zbog zadovoljstva sa svojim komsijama. Darko je uvek bio prvo covek i to je ostao.

ElHombre

pre 4 godine

Darko je sa pravom bio drugi na draftu, imao je dobar sut i bio je snazan pod kosem a jos i levoruk, nije bio kao Nikola Jokic recimo nego je stvarno kucao preko drugih i lupao blokade.
To sto je uzeo prsten na klupi ga je mozda i unistilo kao igraca jer je kao klinac uspeo da ostvari nesto sto ni Divac nije mogao i cak i da nije imao toliko strasti za kosarku to malo sto je imao je nestalo brzo bas zbog tog prstena, ali da je bio pravi talenat bio je.

poznavalac ©®

pre 4 godine

entoni dođi da vidiš šampionski prsten kod darka
(48, 28. mart 2020 08:32)
Dao ga je u dobrotvorne svrhe tako da može da dodje da vidi sampiona. Sampion možes biti i bez pehara, sporta i prstena.

Mihajlo

pre 4 godine

Poenta priče je da je Miličić sa 18 godina prvo biciklom isao na treninge, a potom za par meseci potpisao NBA ugovor, gde je imao garantovanih 11 miliona eura po sezoni kao drugi pik na draftu! Velika promena u životu jednog mladog čoveka!

Miroslav

pre 4 godine

Darko je imao sve,sem glave,da postane najbolji centar na svetu.Luda glava ga je kostala desetak nastupa na ol star mecu,i ko zna koliko miliona dolara.

Voja

pre 4 godine

Ništa posebno.Dvojica sjajnih igrača opušteno ćaskaju,i nema nikakvog naročitog nipodaštavanja.Deluje da ga stvarno nije razumeo u prvi mah.Ovo je predstavljeno tako da ,verovatno,probudi kompleks niže vrednosti kod pojedinaca,pa da opletu po svemu i svačemu.

kosarka u srcu

pre 4 godine

Miličić ce sledece sezone pojačati Hercegovac iz Gajdobre koji je ušao u 1 Srpsku ligu i pomoće im da napadnu prvu ligu.

Ostin A

pre 4 godine

Prsten ima i Ognjen Kuzmić.

A to kao "smorila ga košarka, bilo mu bezveze" u Americi, daleko od kuće, je glupost. Igrao je u tom NBA-u 10 godina i povukao se nakon što je počinjala sezona a on nije mogao da nađe angažman. Namlatio se para, igrao je gde je hteo, ostvario dečačke snove, ta Amerika mu je pružila sve ono što Srbija nije mogla.

Sad ga boli uvo, kao milioner može da pokreće biznise i uživa u Srbiji, onako kako 99% nas ne može.

Roki

pre 4 godine

Panamana

Ima svako pravo da ga smori to sto radi. Ljude smori posao, pa nadju novi. Nikoga on nije povredio i nikome nije ucinio nazao svojim postupcima. Sve sto je radio radio je sebi. Kako se cini, on se ne kaje ni zbog cega i zadovoljan je svojim zivotom. A to je najveca sreca. Pretpostavljam da ti to ne mozes da shvatis.

Panamana

pre 4 godine

Ima svako pravo da ga smori to sto radi. Ljude smori posao, pa nadju novi. Nikoga on nije povredio i nikome nije ucinio nazao svojim postupcima. Sve sto je radio radio je sebi. Kako se cini, on se ne kaje ni zbog cega i zadovoljan je svojim zivotom. A to je najveca sreca. Pretpostavljam da ti to ne mozes da shvatis.
(Roki, 28. mart 2020 13:49)

To je sve tako kako kazete ako je kosarka posao a ne strast. Mozda je to tako u slucaju vecine vrhunskih igraca; to je pitanje za njih. Potpisujem ostalo sto ste rekli o DM, sem onoga da li se kaje ili ne. To samo on zna; priznavao to sebi/drugima ili ne. Ta fora "I did it my way" je cesto fasada. Uostalom, mlad je jos, zivot je pred njim; pozno zivotno doba je vreme podvlacenja racuna, pa i kajanja.

prvak u đidanju

pre 4 godine

Darko nije uspeo jer nije bio spreman na lovu koja se tamo dobijala i nije imao nikakvu kontrolu. Imate intervju sa Strahinjom Jokić, Nikolinim bratom od pre par godina gde je objasnio sve. On je igrao sa Darkom u mlađim kategorijama i Darko ga je doveo kod njega u vilu tu je spavao i upisao ga na koledž u Detroitu. Tamo je pravio studentske žurke, imao 10 automobila... To je razlog zašto Darko nije uspeo a Nikola jeste jer ga je Strahinja uhvatio da mora da makar da sve od sebe da bude spreman kada bude dobio šansu i da ne odustaje.