Sreda, 26.02.2020.

19:50

Kolaps Reala usred Madrida – Siti uz penal i crveni do pobede!

Fudbaleri Mančester sitija šokirali su Real i u Madridu zabeležili pobedu od 2:1 u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: LN

Kolaps Reala usred Madrida – Siti uz penal i crveni do pobede! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

320 Komentari

Sortiraj po:

Ivan ZG

pre 4 godine

Ne znam koju su utakmicu vaši komentatori gledali, ali ništa nisu vidjeli.
Modrič je bio jedan od najboljih. Čita igru protivnika i presjeca loptu. Odmah kreće naprijed, dodaje i evo jedinog gola za Real. Da nije njegovog presjecanja lopte ne bi bilo ni gola za Real.
Drugo je promašaj Zidana koji Krosa drži na klupi i ostavlja Modriča da poveže sve redove. To tako ne ide. Uz to Real uspavan i čeka da se protivnik sam pobjedi. Igra dosta statična jer nitko ne utrčava u šansu pa Modrič nema kome gurati u for. Bejl prekasno ulazi da bi iskoristio brzinu. I ne stavlja ga na krilo gdje je najbolji!? Njemu treba prostora da njegova brzina dođe do izražaja, a Zidan ga stavi u gužvu!?
Nema veze u drugoj utakmici će Real morati stisnuti od prve minute i onda će to biti prava utakmica.
City nije pokazao ništa osim trke. Vidjet ćemo hoće li to biti dosta u drugoj utakmici. Realu nedostaje pravi napadač kao npr. Kavani ili Suarez da puni mrežu protivnika. Ovako se previše muče i troše.

lol

pre 4 godine

de sad bez zajebancije tko su Djajic i Belodedic objasnite mi molim vas ja nikad cuo, jesu sportasi i ako da u kojem sportu su se proslavili, a ako su pjevaci koji hit im je bio popularan?

SrbEUin

pre 4 godine

I? Gde je var? Kako obe ruke na ledina defanzivca u skoku mogu da ne budu faul? (4k4.Dex, 27. februar 2020 07:58)

Klasično neiskustvo, nije ispoštovao proceduru. Da bi sudija svirao faul, Serđo je morao da se bacaka, batrga, mlatara i na kraju kotrlja. Podrazumeva se naravno, da pre svega toga vrati pasoš...

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Cuj Aguero ne zna engleski, buraz, on je tamo u Engleskoj vec 10 godina, za to vreme ja bih naucio i kineski i hebrejski jezik a kamoli engleski (u slucaju da ne znam engleski a znam ), dalje kako se Kun sporazumeva u svakodnevnom zivotu i situacijama (recimo u pekari, banci, prodavnici, marketu, apoteci, bioskopu) ako ne zna engleski?
(Will Mosley, 26. februar 2020 23:56)

Uzuvaj! https://youtu.be/GH7U_8ZQLOI
.

Tevez je bio još gori: https://youtu.be/xq4avt8Xauk

Istina i samo istina

pre 4 godine

Big blue@ Komentar ravan 0. Jasno je da smo sportski rivali pa i to da nismo dragi jedni drugima ali bar u sportu mozemo bit realni i iskazat postovanje za odredeni sportski uspjeh. Jasno mi je i da neko napise neki provokatorski komentar i naravno da ces odgovorit u duhu istog ali...Jovic je dobar igrac i to nitko ne moze osporit al je pitanje jel za Real. Cak ovaj Real koji je najslabiji u zadnjih 10ak godina. Ovdje navodis Olica(ciji dres imam iz Dinama, original njegov koji je nosio) i Mandzu. Alooo Olic u Cska, Hsv rasturo da bi dosao u Bayern i doveo ih do finala. Kazem doveo jer je dao Lyonu hat trick, Manchesteru dva i jos bitnih golova. Uz Robena najzasluzniji za to finale. I to je u vecini utakmica ulazio s klupe. Mandzo koji je osvojio Lp s Bayernom, dao gol u tom finalu, dao gol u finalu u mecu Juventus-Real. I to kakav gol. Dao gol u polufinalu i finalu Sp, dao gol na utakmici finala spanjolskog kupa protiv Reala koja je zavrsila 1:0 i najbolji strijelac Ep. Pogledaj samo klubove za koje je nastupao: Wolsburg, Bayern, Atletico, Juventus. I u svakom je bio odlican. Modric u Jovicevim godinama u momcadi kola Ep...Stvarno ne znam sta je tesko priznat i rec da, bolji ste od nas u nogometu. Ja nemam problem reci da ste bolji od nas u kosarci i ne izvlacim titule Splita i Cibone da dokazem suprotno. Sad cu te malo uvrijedit ali to su frustracije i komleksi i nista vise

hadžija

pre 4 godine

(Najveći Zvezdaš lkad, 27. februar 2020 07:35)

Dve velike istine.

Istorija evropskog (pre svega spanskog) fudbala bi bila potpuno drugacija da je bilo vise ovakvih sudija i VARa.

Steta sto ih FFP nikad nece dotaci. Inace bi dobili 16 dozivotnih zabrana igranja u LS. Msilim na Real i Barsu.

Drugo. Ova generacija Reala je potrosena. Treba im kompletna promena. Od direktora i vlasnika.
Oni sad nasumicno kupuju mlade Brazilce (Reiner, Rodrigo, Vinicius...), pa ce pljunuti koju stotinu na Manea, Skrinjara... ko dvogodisnjak kad igra tetris da. Samo nabacaju kockice...

hadžija

pre 4 godine

Cekaj, zar nije spanska liga najjaca?
Kakvo je oni rutiniziranje bilo sinoc?
Od Sitija koji se sa Sefildom i Lesterom bori za plasman u LS?

Ajme...

BorisSrb

pre 4 godine

Zidan je napravavio gresku jer je umjesto Vinicusa trebao ubaciti Krosa i promjeniti formaciju na 4-3-2-1, sa Iscom i Modricem iza Benzeme i tako zatvoriti utakmicu i ici na kontre i polu kontre.. vifjelovse kad Sterling usao da Real ima problema po desnoj strani u odbrani. Oba gola su dosla preko te steane, centarsit i prodor Sterlinga za penal. Veoma cudno da Zidan to nije vidio i da nije pokusao nesto da promjeni..

lol

pre 4 godine

ova "jedna dama" vas unistava ako ste pametni ne kontrirajte joj jer zena vas doslovno razvaljuje logikom i pamecu, Xhodeh i sljedbenici odite na sajt o odbojci jer ovo vise nije za vas.

drago

pre 4 godine

Jos koja rijec za sinoc. Courtois - od odlicnih do ocajnih reakcija, morao obraniti gol, imao loptu na ruci. On skuhao ono sto je mogao biti Ramosov autogol. Carvajala ubile ozlijede, lose odigrao, skrivio penal. Varane u zivotnoj formi, sve lako zaustavljao. Ramos se nije vidio dok za 2 glave nizi Jesus nije preko njega zabio glavom, jos je i skrivio crveni. Tragicar meca uz Carvajala. Mendy - nikad nisam vidio takvo drvo na tom nivou,lopta se odbija od njega 5 metara, nakon driblinga sam sebe izbaci iz balansa, sudara se sa Ramosom u obrani. Casemiro - nije se vidio. Valverde - vise vrijedi Modricev neposjeceni nokat nego cijeli Valverde, isto kao i Mendy nevidjeno drvo za taj nivo, onako se sudario sa Benzemom, isto nikad vidio. Vinicius i Isco - osim gola nista. Vinicius uprskao odlicne prilike ocajnim reakcijama. Modric - najbolji, odlican, jedini koji je mogao iskreirati sinoc, presjekao loptu za 1 gol, dao jos par odlicnih lopti koje su Vinicius i Mendy zeznuli Benzema - nevidljiv. Bale - totalno pao u formi, nije se ni borio, nakon njegovog ulaska su dobili 2 gola. Jovic - City je sa igracem vise zagospodario terenom, tako ni Jovic nije mogao doci do lopte.
Zidane - ocajan. Umjesto Marcela i Kroosa stavio Mendy-ija i Valverdea,kasno mijenjao.
Jedina sansa Realu u uzvratu je velika borbenost i da startaju Marcelo i Kroos koji jedini uz Modrica mlgu kreirsti u napadu.
Real je ekipa koja je u padu.

Nesa

pre 4 godine

Nije pobedio bolji tim. Prvi gol MC faul nad Ramosom, drugi gol- penal 50:50, crveni Ramosu zasluzeno. Zidan je izvrsio ocajne zamene jer onaj V Junior je odlican igrac I trebalo bi stalno da igra u Realu a Isco je sinoc igrao odlicno. Gvardiola je izvrsio pravu zamenu sa Sterlingom jer je on pola tima sadasnjeg MC, ne znam sta je razlog da nije igrao od pocetka. Sanse u revansu 60:40 u korist MC.
(miodrag, 27. februar 2020 07:15)
Druze, nije da navijam za Real, mogu reci da ih simpatisem zbog Zidana, ali nisi upravu uopste. Prvi gol moze a i ne mora da bude faul, ali nije velika greska sudija i ako je priznao gol. Vise je pogresilo 4 igraca Reala sto je dopustilo KDB centarsut. Penal je cist kao suza, Karvahal nije ni pipnuo loptu. Sledece, Vinicijus ne igra stalno, jer jednu utakmicu odigra kao najbolji igrac sveta, a vec sledecu kao da igra Podrucnoj ligi Vojvodine. Sterling nije igrao cu utakmicu, jer je bio povredjen. U revansu ih ne treba otpisivati, jer je protivnik Siti, a UEFA sumnjam da ce dopustiti da tim koji su izbacili iz takmicenja na dve godine osvoji ligu sampiona, a Siti je svakako na osnovu igre od sinoc jedan od kandidata za osvajanje. Koliko god svi pricali da su vestacki klub, mora im se priznati da igraju odlican fudbal.

Gigi

pre 4 godine

Piše danas da je Orsato prvi sudac koji ikada svirao penal i isključenje protiv najvećeg zla fudbala usred Madrida(Bernabeu).Nitko nije do sada to nije uradio.Ima"Cojones" najveća.Da se svako pita a pogotovo navijači kluba iz Madrida da li je to moguće?I kako vas nije sramota navijati za taj klub...

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

:)))))
vrapče bi, pod hitno, trebalo da nabavi kamere, jedna daNa ponovo čuvaru maznuo ključ od sobe s kompjuterom...

SrbEUin

pre 4 godine

E, pa, ne može se tek tako dobiti faul u napadu. Ramos je za to morao da se izbatrga i izbacaka kao Stojke, i još pre toga da vrati pasoš.

hm

pre 4 godine

Miodraze, jeste pobedio bolji tim. Gol Reala je plod greske odbrane u periodu potpune dominacije MC. Faul kod gola? 50:50, a penal 100%, kao u crveni za Ramosa.
Sterling oporavljen od povrede i nije spreman za 90'.

SunShine

pre 4 godine

@FofanaPost

Bravo legendo,kralju,vrhunski poznavaoce fudbala. Sve si lepo rekao,a oni tebi brdo minusa... Da li se sada osecas zadovoljno?

Jedna dama

pre 4 godine

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.
Za razliku od Dragana Džajića.
Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.
Jasno?!

Evo, ovo je definicija mitomanije koju bi trebalo uvesti kao školski primjer :D
Tužni Xnodeh uspoređuje nekog Dzajica, za kojeg su culi samo u Srbiji (eventualno Ex Yu) iz neke “Pašnjak lige” sa jednim od najboljih veznih igraca ovog stoljeća i igraca iz IDEALNIH 11 REALOVIH SVIH VREMENA.
Hahahahaha
Te tvoje Dzajica, Majice, i “no name” igrace izabrane u Srbiji u “timu svih vremena” ostavi za unuke koje ces jednog dana hraniti mitovima i bajkama. Najboljeg i najveceg igraca ovih prostora, Modrica, kada spomeneš, odmah u hram Svetog Save da se zahvališ sto si zivio u njegovom vremenu.
Da li razumijes, tužni Xnodeše?
Tvoj kompleks tzv. “Patuljak vs Div” je za kliničko ispitivanje...
Ili je jednostavno tesko ocekivati da odbojkaš razumije nogomet.
Da si Španjolac ili Brazilac, pa da te covjek shvati ozbiljno, ali ovako..:D :D :D

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Gospodo, fudbal pratim duže od 40 godina, i reći ću Vam, da su Real i Juventus dva kluba sa najvećim privilegijama i u domaćim savezima i još izraženije od UEFA. Pola evropskih trofeja Real je osvojio uz razne pomoći i favorizovanje od strane sudija i UEFA.
Na stranu to, Real je sinoć izgubio i bio NADIGRAN, M. City je sinoć bio bolja ekipa u svakom pogledu, i u revanšu treba da se desi ogromno čudo da bi Real prošlo dalje. Marselo, Modrić, Benzema, Ramos, Karvahal, Bejl , i pored nespornog kvaliteta sada izgledaju kao "suvo granje" , i to nisu više igrači koji mogu da osvoje nešto. To se jasno videlo sinoć, igrači M. City - ja su brži, samouvereniji, superiorniji u svakom pogledu.
Ne govorim ovo navijački, u mom životu postoji samo i jedino Zvezda, i ne razumem ovu ostrašćenost komentatora za ove tuđinske klubove.

Jedna dam

pre 4 godine

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
(Big Blue,

Xnodeh, zašto usporedjujes Pjacu koji je ozlijedjen godinu i pol dana.
Drugo, Jovic je imao jednu dobru sezonu u svom zivotu i sada grije klupu Reala evo 8 mjeseci.
Da li je to karijera? Jedna sezona? :D
Tocno u Jovicevim godinama doktor Modric bio je u IDEALNOM TIMU EURA, hej!
Jovic u 23.grije klupu i ulazi kao dzoker koji eventualno pogodi prečku ili zabije mrtvoj Osasuni.
Pa Modric je osvojio vise Liga prvaka nego kaj je Jovic golova dao ove sezone.
Ne sramoti se tužni Xnodeše, opet ja kao zena moram da te učim nogometu i zdravoj logici.

miodrag

pre 4 godine

Nije pobedio bolji tim. Prvi gol MC faul nad Ramosom, drugi gol- penal 50:50, crveni Ramosu zasluzeno. Zidan je izvrsio ocajne zamene jer onaj V Junior je odlican igrac I trebalo bi stalno da igra u Realu a Isco je sinoc igrao odlicno. Gvardiola je izvrsio pravu zamenu sa Sterlingom jer je on pola tima sadasnjeg MC, ne znam sta je razlog da nije igrao od pocetka. Sanse u revansu 60:40 u korist MC.

NATO i traktori

pre 4 godine

Tjesio bih ovu tuznu navijacicu reala. :D
(Pijani zlotvor, 26. februar 2020 22:43)

jednom i ti, nesto pametno da kazes...
Becki konjusar

Od tebe cekamo jbar ednu pametnu riječ, ali ni to...

Jedna dama

pre 4 godine

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.
Za razliku od Dragana Džajića.
Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.
Jasno?!

Evo, ovo je definicija mitomanije koju bi trebalo uvesti kao školski primjer :D
Tužni Xnodeh uspoređuje nekog Dzajica, za kojeg su culi samo u Srbiji (eventualno Ex Yu) iz neke “Pašnjak lige” sa jednim od najboljih veznih igraca ovog stoljeća i igraca iz IDEALNIH 11 REALOVIH SVIH VREMENA.
Hahahahaha
Te tvoje Dzajica, Majice, i “no name” igrace izabrane u Srbiji u “timu svih vremena” ostavi za unuke koje ces jednog dana hraniti mitovima i bajkama. Najboljeg i najveceg igraca ovih prostora, Modrica, kada spomeneš, odmah u hram Svetog Save da se zahvališ sto si zivio u njegovom vremenu.
Da li razumijes, tužni Xnodeše?
Tvoj kompleks tzv. “Patuljak vs Div” je za kliničko ispitivanje...
Ili je jednostavno tesko ocekivati da odbojkaš razumije nogomet.
Da si Španjolac ili Brazilac, pa da te covjek shvati ozbiljno, ali ovako..:D :D :D

Jedna dama

pre 4 godine

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
(Big Blue,

Xnodeh, zašto usporedjujes Pjacu koji je bio ozlijedjen godinu i pol dana?
Drugo, Jovic je imao jednu dobru sezonu u svom zivotu i sada grije klupu Reala evo 8 mjeseci.
Da li je to karijera? Jedna sezona? :D
Tocno u Jovicevim godinama doktor Modric bio je u IDEALNOM TIMU EURA, hej!
Jovic u 23.grije klupu i ulazi kao dzoker koji eventualno pogodi prečku ili zabije mrtvoj Osasuni.
Pa Modric je osvojio vise Liga prvaka nego kaj je Jovic golova dao ove sezone.
Ne sramoti se tužni Xnodeše, opet ja kao zena moram da te učim nogometu i zdravoj logici.

savetodavac

pre 4 godine

Umesto što mlatite praznu slamu bolje bi bilo da komentarišete predsednikovu najavu da će prosečns plata biti preko 500 evra, ako u to verujete.

Big_black

pre 4 godine

"Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi."
(Big Blue, 27. februar 2020 01:23)

Ček, ti misliš da će Luka Jović na ovaj Euro ? Pa s kojom reprezentacijom :-) ?

marko

pre 4 godine

LOL. Naravno da u finalu neće igrati dva engleska kluba već Atalanta-RB Leipzig.Lično tipujem na Atalantu. Ajd, pa prijatno vam jutro.

мики

pre 4 godine

утакмицу је добио Гвардиола на тривијалан начин. увео је Стерлинга да нападне залуталог Карвахала (класа испод свих осталих фудбалера на терену), и то се моментално исплатило.

Scouser

pre 4 godine

Koliko je Engleska liga jača od svih! Ove godine opet englesko finale Liverpul-Siti
Zašta služi kontinent Englezima? Da igraju finala Lige Šampiona, da se navijači provedu i da Liverpul osvaja titule!

Big Blue

pre 4 godine

Samo što je taj isti Henry u tim godinama na Euru 2000 dao 3 gola i osvojio trofej, dok Luka Jović neće napraviti ništa od navedenog. Ali inače, usporedba sasvim na mjestu :-).
(Big_black, 26. februar 2020 22:30)

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. To sto je Anri osvojio trofej je do cinjenice da je bio deo najvece francuske generacije u istoriji tada. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)

Hrvatima je najveci uspeh kada Srbin izgubi,dakle veoma retko imaju uspeh :))

pre 4 godine

Majka Tereza@ Vidis mi smo mislili da je samo jedan ogorcen i isfrustriran covjeculjak na ovom portalu(xnodex) ali ocito vas ima vise, puuuuuuno vise. Euro dolazi. Trk u apoteku po normabele
(Srbima je najveci uspjeh u nogometu onda kad Hrvat izgubi:)), 27. februar 2020 00:05)

Znamo da vas ima vise.Puno vise.Znamo i da se organizujete na forumu Indexa da trolujete ovde,to vam je dnevna terapija umesto lekova koje preskacete.Ali nece vam zauvek pomoci,ipak ce tu lekovi morati da se uzimaju!

Will Mosley

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom. 
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20) 


Na engleskom brate mili.

Will Mosley

pre 4 godine

Mene zanima kako je Aca informacija izračunao 7% na prolaz Reala :O
(Kakarot, 26. februar 2020 23:08)

Tako sto je od 100 oduzeo 93, prosto.

Will Mosley

pre 4 godine

Lige..Nadam se da Barsa i Messi mogu neko cudo da naprave.
(Sinke, 26. februar 2020 23:05)

Cudo da naprave? Bato moj, ima sa 3 gola da ispratimo Napoli kuci, od njih ce ostati samo napolitanke. Dace golove Mesi x2 i onaj mali Fathy, Feghouli ili kako se vec zove.

laa

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)
Dobio si tolike pluseve, ocigledno da ljudi koji su ti dali pluseve znaju jos manje od tebe, nije sramota istraziti nesto sto ne znas pre nego sto javno napises.. Aguero godinama zivi u Engleskoj ali ne zna engleski za razliku od bejla koji je naucio spanski, zato je i rekao na kom li jeziku pricaju.. Ako mi ne verujes istrazi malo po netu videces da je aguero vodio prevodioca na treninzima dugo godina, dok nije dosao gvardiola sa kojim komunicira na maternjem...

Jedna dama

pre 4 godine

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D
(Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

Ti treba da se lecis. Po ceo dan pricas o Xnodehu kao najveca patnica.Tuzan li ti je zivot ne smem ni da zamislim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jadranka,

Xnodeh i dalje ne shvaca da se moze kriti ispod 100 nickova, svi prepoznaju njegove komentare po nebulozama koje pise.
Da ti bude lakse, gledaj to ovako.
“Xnodeh” je sinonim za glupost i ljudske komplekse. Dakle, imamo novi izraz.
“Xnodeh” = Kompleksaš
Da li je sada jasnije?

Back in Black

pre 4 godine

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
(neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)
Covek dao do sada ko zna koliko intervuja na engleskom jeziku tako da bi ti mogao malo da se informišeš pa da komentarišeš.

krki

pre 4 godine

Xnodeh, najveci problem je što si ti opterecen Hrvatskim sportašima, pa si nam sve članke o Hrvatskim sportašima ogadio. Gori si od korona virusa.
(mrki, 26. februar 2020 23:57)

On na svom portalu ne moze biti opterecen hrvatskim sportistima. On je svoj na svome. Vi ste ti koji ste optereceni srpskim pa dolazite na srpski sajt da trolujete, da niste drzali bi ste se svojih.

Back in Black

pre 4 godine

Dobio si tolike pluseve, ocigledno da ljudi koji su ti dali pluseve znaju jos manje od tebe, nije sramota istraziti nesto sto ne znas pre nego sto javno napises.. Aguero godinama zivi u Engleskoj ali ne zna engleski za razliku od bejla koji je naucio spanski, zato je i rekao na kom li jeziku pricaju.. Ako mi ne verujes istrazi malo po netu videces da je aguero vodio prevodioca na treninzima dugo godina, dok nije dosao gvardiola sa kojim komunicira na maternjem...
(laa, 27. februar 2020 00:11)
Ti ocigledno imas samo Arene hahahahhahahaha.Decko nemoj da si smesan ukucaj malo na Youtube.Hahahahah kakvi likovi.

A za to hvaljenje srbima u svojim redovima, to je lepo od vas...

pre 4 godine

a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
(Sta mu uradi Modricu? :)))), 26. februar 2020 23:59)

Ajde prošlo je vreme druga starog, koji vam je "demokratski" iscrtao kiflu i utopio vas Briselu. Posle Beča, Budimpešte, Berlina, Beograda... sledeći glavni grad vam je Bukurešt. Pa vi kao nešto znate kad se ustaje i kome se ustaje, kome se baca cveće kad ulazi u Zagreb, a kome ne, i kad se na psotolja penje, a kad silazi... tisućljetni, ti opet po onoj vašoj - vi ćete da zažmurite, da vas mi ne vidimo ko ste i šta ste?

E, a baš divna koicidencija da se dohvatimo rumuna, aporpo Bukurešta, vašeg sledećeg glavnog grada. Jednog posebno, koji je rumun, taman koliko je Modrić hrvašanin.

Belodedić.

Kad spomeneš Belodedića, da uradiš 4 salta unazad, i potom odeš u podrum i zaključaš se tamo na 1 dan bez hleba i bez vode.

Čovek je uzeo 2 titule LŠ... ali sa Steauom i sa FKCZ! E, to druže vredi više nego bilo ko sa Realom da uzme 50 titula LŠ.

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.

Za razliku od Dragana Džajića.

Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.

Jasno?!

Will Mosley

pre 4 godine

Ovaj RTS kad uzme da prenosi nesto, treba kucu staviti na 0-2 gola... 
(palop, 26. februar 2020 22:07) 

Bolje da si rekao ode pseca kucica, ode crep od kuce ili tako nesto manje vredno.

Back in Black

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
(br, 26. februar 2020 23:18)
Nema opcije zato sto Bejl nema pojma španski jezik i to svi znaju dok Aguero, i ako ovde neki lupaju kako Aguero ne zna ipak zna Engleski, fala bogu dao je do sada jedno 1000 intervjua na Engleskom jeziku.

Will Mosley

pre 4 godine

De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
(BojanNS, 26. februar 2020 22:44)

Nije, bolji su Rakitic, Arturo Vidal, Buskets, Havi Martinez, Gonalons, Najngolan, Matuidi, Stambouli, Parolo, Kandreva, i Pjanic. I Vertongen kad igra u veznom redu iako moze da bude i stoper.

Srbima je najveci uspjeh u nogometu onda kad Hrvat izgubi:))

pre 4 godine

Majka Tereza@ Vidis mi smo mislili da je samo jedan ogorcen i isfrustriran covjeculjak na ovom portalu(xnodex) ali ocito vas ima vise, puuuuuuno vise. Euro dolazi. Trk u apoteku po normabele

DYD986

pre 4 godine

Drazi mi je crveni karton Ramosa nego da je Siti dao jos dva gola. Od srca zelim Realu da im se desetostruko vrate one kradje prethodnih godina i da sledecu titulu prvaka evrope cekaju narednih 40...

svako dobro

pre 4 godine

Jel igrao Jovic? Jel on i dalje clan Penal Madrida?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 26. februar 2020 23:48)

Ne batice, nego su clanovi Predrag Spasic i onaj mali Mozlijev sin, sto Tegi na gostovanjima radi intervjue s njim.

BorisSrb

pre 4 godine

Zidan je napravavio gresku jer je umjesto Vinicusa trebao ubaciti Krosa i promjeniti formaciju na 4-3-2-1, sa Iscom i Modricem iza Benzeme i tako zatvoriti utakmicu i ici na kontre i polu kontre.. vifjelovse kad Sterling usao da Real ima problema po desnoj strani u odbrani. Oba gola su dosla preko te steane, centarsit i prodor Sterlinga za penal. Veoma cudno da Zidan to nije vidio i da nije pokusao nesto da promjeni..

Bolece te uvek

pre 4 godine

Jos uvijek boli Xnodeh?
Prežaliti neces Zlatnu loptu Zlatnog Modrica, veličanstvenog osvajača 4LP i Viceprvaka Svijeta? Moze li se De Bruyne pohvaliti s time, nesretni Xnodese?
Pitaj ove godine da Perez namjesti jednu Klupa d’or za tvoga Jovica...a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
(lol, 26. februar 2020 23:59)

Jos uvek boli lol? Cinjenica da si iz zemlje bez ijednog fudbalskog trofeja bolece te dok si ziv! Spasa ti tu nema! Znamo da ti je Jovic nocna mora jer takvog napadaca u tako mladim godinama nemate ni u bajkama.A ovde kad pises nesto da ustanes! Kao tvoji preci na Beckom dvoru kad su konjusarili gazdama,jes cuo????

Jedna dama

pre 4 godine

Places jedino ti od istine. Bolne istine da je Modric smesan igrac naspram nekih koji nikada nece dobiti zvanicno priznanje da su najbolji jer nisu deo Perezove sekte, a jedan od njih je i De Brujne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Takodje Subotica,

Kompleksaš se prepoznao. Patuljak opet ljubomoran na diva. Zeli opet da naraste koji centimetar, a ne moze.
Eh, tuzni Xnodese...tvoji kompleksi i zavist se šire brže nego koronavirus. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo.
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D

миле

pre 4 godine

Браво за Грађане!
немогу више смислим смрдљиви Реал који се толико протежира
где је мафија уобличена у оној-Уефа- намерно направила притисак
на Грађане око оне казне само због ове утакмице.
Од казне неће бидне ништа.

Negativni

pre 4 godine

Karmaaaaaaaa, sve se vraca Realu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cocban, 26. februar 2020 22:42) Sta je tacno karma i sta se tacno "vraca" Realu? Bice karma kada ih sudije pokradu i izbace, ovo veceras je sve cisto kao suza.

br

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...

KAZNA KRU

pre 4 godine

Onaj Marez je uništio Siti, stiče se utisak da je na večerašnjoj utakmici namesto njega bio bilo koji drugi napadač da bi rezultat bio najmanje 4:1
za klub iz Mančestera ako ne i više.

Labud

pre 4 godine

Mogu donekle da razumem prvu postavku bez Jovića, to ajde i nekako ali brale moj ti posle onakvog poluvremena ne menjaš Benzemu i ne uvedeš Jovića, a onda očekuješ da ti Luka vadi kesetnje tri sekunde pre kraja kod već izgubljene utakmice. Daboga izgubio od barse sa 10 nula bre!!! Kao igrac skidam kapu ali ovako nisi ni za trecu ligu !!!

Subotica

pre 4 godine

Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
(eX,

Po komentaru se vidi da covek nije gledao utakmicu. I da je ljubomoran na komšije i osvajača Zlatne lopte pa plače ovde. Koliko ovakvih kompleksaša ima ovde

Splinter

pre 4 godine

Luka Jovic udje u igru i minut posle toga Real ostane sa igracem manje, realno raspade se Real a Jovic je najmanje kriv za to. Pep Gvardiola je promenio formaciju kada je ubacio Sterlinga i to mu je donelo pobedu, klasa od trenera.

darre

pre 4 godine

Koliko su pojedini ovdje optereceni i ljubomorni na Jovica i njegovu karijeru to je nevjerovatno, pa ne kaze se dzaba Srbin ti sve moze oprostiti, ali da si uspjesniji od njega nikako. Toliko omalazavajucih, zavidnih i iskompleksiranih komentara, pa strasno... Decko usao 7-8 min prije kraja kad je utakmica koja je skoro rijesena i njegov tim dobio crveni i ocekuju da rijesi utakmicu u kojoj se ni Benezema nije vidio 90 min... I ne znaju sta ce pa kazu ruzno trci... Ne branim ga, al muka citati komentare...

Beograd

pre 4 godine

Siti bolji jaci organizovaniji. Ubitacan na sredini terena. I posle 1-0 preokretom do znacajne prednosti pred revans. I onaj gol sto je Siti primio je splet nesretnih okolnosti. Siti odnosno Pep je pogodio sa izmenama nastavio svoju igru koju je krunisao pobedom. Gvardiolina masina melje skockao je ekipu za sam vrh LS.Bice vraski tesko Realu u uzvratu mislim da Siti prolazi da je apsolutni favorit.

Da dodam

pre 4 godine

Man Siti pobedio + Lion pobedio = fudbal pobedio
Svaka cast sudiji, to je sudija sa stavom i karakterom, odlicno je sudio. Bilo je kontakta izmedju Zezusa i Ramosa ali ne toliko jako da to bude faul. Ramos ionako nije stigao do lopte pa je preuvelicao kontakt kada je video da nece izbaciti loptu.
Karvahal nije pipnuo loptu nego je srusio Sterlinga koji je malo pre kontakta sa Karvahalom poceo iskusno da pada i iznudio penal.

Asics

pre 4 godine

Luka Modric je fenomen svetskog fudbala! On ne samo da je prvi dobitnik Zlatne lopte koji sledece godine nije bio ni medju 30 najboljih igraca sveta odnosno nije bio u konkurenciji za Zlatnu loptu,vec je prvi igrac u istoriji koji ni u godini u kojoj je dobio Zlatnu loptu nije bio ni u 30 najboljih igraca sveta! Prevara veka!!

Asics

pre 4 godine

P.S. Sretno Norveškoj, nece im sreca ni trebat
(Boksic, 26. februar 2020 23:20)

Nece.Ne vredi im sreca. Kao sto ne vredi ni vama u junu, bicete pregazeni od svih redom.

Sale

pre 4 godine

Uzbudljiva LŠ ove sezone, sve utakmice su otvorene, niko još nije ispao, osim Čelsija verovatno, na ostalim mečevima je sve moguće, nikog ne treba otpisati i radujem se revanšima, i dobrom fudbalu naravno.

neki veliki dr

pre 4 godine

(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati

Mikii

pre 4 godine

Ovaj Zidan pojma nema, vodi klub samo zato što ima dosta kombinacija na svim pozicijama. Modrić, Karvahal i još bar dvojica odavno zreli za penziju. Rodrigo brz a kao muva bez glave. A kad se sve raspadne, kad prime golove, kad Ramos dobije crveni karton i kad standardno ostane celih 7 minuta do kraja utakmice ajde Joviću ulazi jer ostalo ti je taman toliko vremena da jedna lopta bude upućena ka tebi i ako ne uradiš ništa eto prilike da te sutra španska MARCA razapne kao najvećeg krivca i najpreplaćenijeg igrača koji je još jednu utakmicu "odigrao" a da se nije upisao u srelce. More...
(Djordje NS, 26. februar 2020 23:17)

Pusti Zidana i Real, nego, daj malo tvog ljubimca prokomentarisi :)

DamirCRO

pre 4 godine

Kako je ovaj De Bruyne doktor nogometa za Luku, bili bi vrhunski licemjeri ako to ne kazemo. Luka da pjeva sto je imao Pereza i sto je Ronaldo otisao u Juventus jer ce doista ostati upamcen kao najsmjesniji dobitnik Ballon d'ora u blizoj povijesti. U mirovinu sto prije.

Jedna dama

pre 4 godine

Kompleksaš se prepoznao. Patuljak opet ljubomoran na diva. Zeli opet da naraste koji centimetar, a ne moze.
Eh, tuzni Xnodese...tvoji kompleksi i zavist se šire brže nego koronavirus. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo.
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D

Dj4pe

pre 4 godine

Ovo će biti nedelja u kojoj Real završava sezonu.. U nedelju će ih Barsa razvaliti po default-u. Jadni nisu ni svesni šta će im se desiti tek u revanšu sa Sitijem...😁👌

Will Mosley

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred. 
(Pitanje, 26. februar 2020 23:14) 

Sam si sebi odgovorio na komentar, to je sintagma. Nema na cemu.

Will Mosley

pre 4 godine

dva najodvratnija kluba na svetu su veceras izgubila, puno mi srce!
(internazionale, 26. februar 2020 23:31)

Ima i treci, taj je remizirao sa Indjijom.

Mos Ley

pre 4 godine

Uživam da gledam kada Real ima napokon tretman sudija kao da je Young Boys ili Rosenborg. Usput, mislim da je ovo kompenzacija za suspenziju Cityja iz LS.

2CRAZY

pre 4 godine

Nema sta, cista i zasluzena pobeda Sitija.
Mislim da RM nema tamo sta da trazi, oni sa Aguerom i Sterlingom od pocetka, bice jos jaci.

RM je mogao jedino da pokusa da pocnu sa dva napadaca, sa Jovicem i Benzemom, da igraju Marselinjo i Kros obavezno i naravno Luka Modric, mislim da bi izvukli povoljniji rezultat.

Jedna dana

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
(Xnodeh

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D

Will Mosley

pre 4 godine

Onaj Marez je uništio Siti, stiče se utisak da je na večerašnjoj utakmici namesto njega bio bilo koji drugi napadač da bi rezultat bio najmanje 4:1 
za klub iz Mančestera ako ne i više.
(KAZNA KRU, 26. februar 2020 23:22)

Fun fact, Mahrez nije napadac vec krilo, kao Zoki Tosic, Marko Jankovic, Visente, Hoakin, Kaljehon, Ben Arfa, Bejl, Feghouli, Toliso, Cenk Tosun...

Brane

pre 4 godine

Jel sada Jovic kriv? Cujem nbenzema se pretrgao od golova. Sram da bude Jovic sto nije dao pet golova za 5 minuta ili najmanje dvbadeset za svih sto minuta koje je do sada odigrao. Madridski licemeri

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Sve sto ima svoj pocetak, ima i svoj kraj. Cini se da su i barca, a i real, dosli do kraja puta. Mogu oni proci u iducu rundu, mozda i u polufinale, ali to vise jednostavno nije to.

Will Mosley

pre 4 godine

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
(neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)

Cuj Aguero ne zna engleski, buraz, on je tamo u Engleskoj vec 10 godina, za to vreme ja bih naucio i kineski i hebrejski jezik a kamoli engleski (u slucaju da ne znam engleski a znam ), dalje kako se Kun sporazumeva u svakodnevnom zivotu i situacijama (recimo u pekari, banci, prodavnici, marketu, apoteci, bioskopu) ako ne zna engleski?

Mikii

pre 4 godine

Mitrovic u 95 minutu za Fulam!!!
(Ali..., 26. februar 2020 22:48)

Decak, ovo je liga sampiona. Sampiona. Ne zanimaju nas druge lige. Solja mleka, krevet. Brzo.

Bivsi dizajner tobogana

pre 4 godine

Real raspad od tima... Jovic ima u biografiji da je bio igrac Reala, ali treba da ide dalje. Definitivno nije problem u njemu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Драго ми је због Реала што је овако завршило. Крали су ових година а и не волим их. Не волим ни Манчестер Сити који ће надам се испасти већ у наредном кругу. Одвратни и једни и други.

Takodje Subotica

pre 4 godine

Po komentaru se vidi da covek nije gledao utakmicu. I da je ljubomoran na komšije i osvajača Zlatne lopte pa plače ovde. Koliko ovakvih kompleksaša ima ovde
(Subotica, 26. februar 2020 23:12)

Places jedino ti od istine. Bolne istine da je Modric smesan igrac naspram nekih koji nikada nece dobiti zvanicno priznanje da su najbolji jer nisu deo Perezove sekte, a jedan od njih je i De Brujne.

Ivan

pre 4 godine

Da zaista, dobar naslov ovog posta ste postavili. Zaista ovo večeras na Santjago Bernabeu stadionu u Madridu je bio totalni kolaps slavnog Reala u jednoj utakmici u kojoj je u totalno podređenom položaju bio svo vreme, čak čak i kada je poveo sa 1:0. Sa druge strane Siti odličan, demolirao je igrom Reala i sasvim zasluženo pobedio a ta pobeda je trebala biti i mnogo ubedljivija, jer je Siti zaista bio veoma nadmoćan večeras. Nije ih uzdrmala kazna Uefe, odigrali su fenomenalnu utakmicu i demolirali slavnog rivala. U jednom trenutku kada je Real poveo uz dosta sreće učinilo mi se da će uspeti da na mišiće izguraju do kraja i sačuvaju tu pobedu što bi bio totalno nerealan rezultat ove utakmice, međutim Siti im ipak ipak to nije dozvolio, veoma nadmoćnom igrom je preokrenuo rezultat i zasluženo pobedio. Treba istaći da je ovo jedan od najgorih Reala u poslednju deceniju pa i više, prepun veterana a u nedostatku pravih pojačanja, taj tim više nije dominantan onako kako je doskora bio. Na leto moraće uprava da odreši kesu i totalno renovira tim, i u odbrani i u sredini i u napadu, inače neće skoro videti neku važnu titulu. Svi Realovi veliki igrači tipa Modrić, Kazemiro, Karvahal, prekaljeni kapiten Serhio Ramos i ostali jesu zaista veliki igrači i proverena slavna imena, ali tim vapi za nekoliko snažnih pojačanja koja bi uz pomenute iskusne majstore doneli prevagu. Što pre to urade, to pre će im doći bolji rezultati.

Sta mu uradi Modricu? :))))

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
(Xnodeh)

Jos uvijek boli Xnodeh?
Prežaliti neces Zlatnu loptu Zlatnog Modrica, veličanstvenog osvajača 4LP i Viceprvaka Svijeta? Moze li se De Bruyne pohvaliti s time, nesretni Xnodese?
Pitaj ove godine da Perez namjesti jednu Klupa d’or za tvoga Jovica...a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?

drago

pre 4 godine

Modric je trebao otici kad i Ronaldo. Ne zna se ko je gori, Real ili Zidane.
Jedino je dobro sto ce ispasti rano, u 35-oj mu treba sto vise odmora pred Euro.

PS Ovo sto se tice sofascore i ocijena veze s vezom nema. Covjek je uz Varanea bio debelo najbolji u Realu. Dovoljno je reci da je Ramos bio bolje ocijenjen a za 2 glave nizi Jesus je preko njega zabio glavom. Jos je napravio crveni.

Jadranka

pre 4 godine

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D
(Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

Ti treba da se lecis. Po ceo dan pricas o Xnodehu kao najveca patnica.Tuzan li ti je zivot ne smem ni da zamislim.

Tereza

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :)))))
(IvanZG, 26. februar 2020 22:56)
Xnodex, mi kažemo donio a ne doneo. Doneo kažu Srbi a nikako IvanZG. pa toliko vježbamo hrvatski a ti ništa ne napreduješ, u čemu je problem ?

La Brat Gospodin

pre 4 godine

Najjači mi ovaj na klipu što lomi na pola ovog za penal u kaznenom i pokazuje prstom da je igrao na loptu hahahaha eeee živote...

Djordje NS

pre 4 godine

Ovaj Zidan pojma nema, vodi klub samo zato što ima dosta kombinacija na svim pozicijama. Modrić, Karvahal i još bar dvojica odavno zreli za penziju. Rodrigo brz a kao muva bez glave. A kad se sve raspadne, kad prime golove, kad Ramos dobije crveni karton i kad standardno ostane celih 7 minuta do kraja utakmice ajde Joviću ulazi jer ostalo ti je taman toliko vremena da jedna lopta bude upućena ka tebi i ako ne uradiš ništa eto prilike da te sutra španska MARCA razapne kao najvećeg krivca i najpreplaćenijeg igrača koji je još jednu utakmicu "odigrao" a da se nije upisao u srelce. More...

Becki konjusari

pre 4 godine

Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
(eX, 26. februar 2020 22:47)

Nemoj tako, covek ima Balun.

Will Mosley

pre 4 godine

Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo. 
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D
(Jedna dama, 26. februar 2020 23:38)

Sta znaci cjepivo, moze li jedan translate?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ БЕЧКИ КОЊУШАРИ - Баш си ме насикирао, ево сузе ми иду низ леђа. 😂😂😂

Misa

pre 4 godine

Koliko god da cenim Jovica, decko nije za fudbal. Gledao sam tekmu samo zbog njega jer sam bio ubedjen da ce dati gol. A on, likonja umesto da grize i iskoristi sansu, decko kao da je pao sa marsa. Trckara tamo amo kao da ga ne interesuje fudbal. Nije mi jasno koji mu je

Mikii

pre 4 godine

Ovo mi je bilo zaista cudno.
Sve vreme sam ocekivao sudjenje na stranu Reala,neki penal ili crveni karton za protivnika. Kad ono medjutim :)
Uhvatis poslednjih 10ak minuta u Lionu.
Racunam,sad ce neki penal za Ronalda da pokaze klasu kao po obicaju.
Prosto sam navikao po starom dobrom obicaju da se Real pogura,oni su navikli na to.. Isto Juve u Italiji, potpuno isti kriterijum sudjenja za njih.
I onda mi bude puno srce kao, nadam se, svima ljubiteljima fudbala,da ce ove dve ekipe ispasti iz takmicenja.
(AcA, 26. februar 2020 23:18

Ti si jedan od onih intelektualaca koji bi voleli da vide Lion i Salke u finalu lige sampiona, kao neki omaz malim klubovima, i onda kad se tako nesto i desi, shvatis da ni sam to ne zelis da gledas.

FofanaPost

pre 4 godine

Kad sam napisao da je Siti favorit u ovom dvomeču još u decembru prošle godine dobio gomilu minusa, čak i odgovore da posetim psihijatra i slično. Sad se slatko smejem. Siti pokidao večeras. Naravno, još ništa nije gotovo, ali 2 gola u Madridu su velika prednost pred revanš u Engleskoj. Shvatite da se Siti naosvajao Premijer Lige zadnjih 8 godina, Liverpul je odavno obezbedio titulu. Siti baca sve karte na LŠ! Moraju tolike pare iz Etihada da okuse i pehar prvaka Evrope. Jednom bar.

Mikii

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
(br, 26. februar 2020 23:18)

Najsmesnije od svega je sto obojica igraju "100 godina" u Engleskoj, odnosno Spaniji, a dve reci jezika zemlje u kojoj zive ne znaju. Zato i jeste komicno, i interesantno je pitanje na kojem jeziku komuniciraju. Verujem da obojica pricaju nesto svoje, i nikoga tu ne razume.

Marko

pre 4 godine

Rralu se vraca za svu onu ludu srecu koju su godinama imali u ls i pomoc sudija...Ronaldo nista tu nebi pomogao..kolo stece se okrece tako je to...

Pitanje

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred.

Milan

pre 4 godine

Siti je bio bolji i to bi čak i navijači reala trebalo da priznaju.
Što se tiče odluka sudije god golova one su apsolutno na mestu. Nije mi jasan zahtev da se svira faul nad ramosom jer žesus stoji i lopta ide na njega a ramos se kreće prema žesusu. Žesus nije gurao ramosa nego se zaštitito, da nije Ramos bi udario u njega u gol šansi i to bi bio penal za siti. Situacija čista kao suza.
Penal je već sporan zbog dva detalja.
Sterling gura loptu koja ide van terena. On očigledno ne bi stigao do nje, koliko znam pravilo je da se svira penal ako je faul dok je lopta još u terenu. Sudija je tu postupio po pravilima ali ja ne bih nikad sudio penal gde igrač baš to želi da dobije.
Drugi detalj je da Sterling traži kontakt, tj lepo se vidi na snimku da ga lopta ne zanima. Sa druge strane start karvahala je toliko glup, da gluplji ne može biti, prosto i nije sudiji baš ostavio dilemu.
Voleo bih stvarno čuti od nekog ko je igrao fudbal, šta to povuče igrača na tako idiotski start. Sterling nije zaslužio da dobije penal ali Karvahal nije ostavi ni promil šanse da se ne svira

Negativni

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred.
(Pitanje, 26. februar 2020 23:14) U pitanju je osoba sa ozbiljnim psihickim smetnjama koja preko proksija boostuje sebi pluseve i ostavlja dopadljive komentare i to radi 18 sati dnevno. To je jedan fenomen. Drugi fenomen je odredjena grupa ljudi koja je iziritirana tim ponasanjem i onda ga sprdaju potpisivajuci se kao on...to je cela filozofija.

ma idi

pre 4 godine

Ovako izgleda Real bez pomoći sudija, lako se osvajaju pehari kad ti poklanjaju, a realno svaki put je trebao da ispadne još u osmini. Ronaldu je bilo jasno da ta pomoć neće trajati večno pa je zbrisao.

Šimundžan

pre 4 godine

Kad ja kao Hrvat moram reći da mit Luke Modriča blijedi i da doista od SP u Rusiji ne prikazuje igre dostojne službeno najboljeg nogometaša svijeta.

pop

pre 4 godine

Gledam ovog Modrića. Svaku loptu mora da ocarini. Ako je lopta u levo on je tu ako je desno opet je on, ako je ispred kaznenog prostora opet je on tu. Maše rukama i traži loptu. A većina lopti ide unazad
(znalac, 26. februar 2020 22:40)

Vidi se da se ne razumeš u fudbal, kad se Modric vraca po loptu ne sme da riskira, nego mora da izabere najsigurniju varijantu, jer ako izgubi loptu to ti je 90% gol.

milos

pre 4 godine

Ovaj Gvardiola bi potpisao da Siti svoje utakmice kao domacin igra na Bernabeu...Covek ih u Madridu zgazi sa svakim timom koji vodi...Sto se Reala i Zidana tice,od kad uvedose VAR,nemaju oni sta da traze u ligi sampiona

Dario

pre 4 godine

Obrni okreni nemci najvise pokazali nakon prvih utakmica. Bayern silan, Lajpcig i BVB takodje odlicni. Spanci tanko, englezi jos tanje. Kod talijana razocarali oni koji su bili najveci favoriti. Moguce je dosta iznenadjenja. Juve jalov, dosta toga ne stima, opasan rezultat. Barsa ima srecu da je zabila inace bi imali mnogo problema. Svakako im ne predvidjam dug put. Prevelika ovisnost o Mesiju a takav fudbal je prolazio pre 30 i kusur god. Bayern i City pokazali najvise od favorita i cini mi se da su nabrijaji i jedni i drugi . Moja dva favorita za osvajanje.

Majka Tereze

pre 4 godine

Xnodex, mi kažemo donio a ne doneo. Doneo kažu Srbi a nikako IvanZG. pa toliko vježbamo hrvatski a ti ništa ne napreduješ, u čemu je problem ?
(Tereza, 26. februar 2020 23:15)

Problem je sto ste optereceni Xnodehom da je to zaista za lecenje.

Hernan BG

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :))))) 
(IvanZG, 26. februar 2020 22:56) 

Ni u Ronaldovo preduzece ne cveta cvece.

Madridista

pre 4 godine

Benzema teraj se da te ne gledamo više ovo je neizdrž. Carvajal amaterski start, Sterling ozbiljni kaskader i padavičar. Da nije bilo guranja Ramosa od strane Jesusa nikad ne bi on dao gol glavom pored njega. Svejedno, City zasluženo pobedio. U Mančesteru je sve moguće. Šanse za prolaz : 70% City i 30% Real. Hala Madrid y nada mas!

Zuba

pre 4 godine

Zidanu hitno dati otkaz. Upropastio je ekipu stalnim eksperimentisanjem, ovakvu utakmicu mora igrati najjači i najiskusni sastav, njemu Bejl i Kros sede na klupi a Viničijus igra. Dobro su još i prošli.
U toku cele sezone on je jedino protiv Barse igrao sa prvom ekipom sve ostalo je bila neka kombinovana ekipa.

ZOKI

pre 4 godine

Jedina šansa Reala da prođe dalje je da pre revanša smene Zidana i dovedu Poketina. Ekipa se potpuno raspala rezulatat je trebao da bude mnogo ubedljiviji za Siti nijedan, trener na svetu ne može sebi dozvoliti luksus da mu na na ovakvoj utakmici na klupi sede Bejl, Marselo i Kros.
Da sam na mestu Peresa još večeras bih smenio Zidana.

Boksic

pre 4 godine

Modric je ostario, cestitam svima koji su cekali i docekali, pretvarati cemo se da je to uvijek ovako izgledalo, spominjanje njegovih vrsnjaka vezista koji su u penziji 3 godine smiješno..

De bruyne je dobar al meni to nije po ukusu, pravocrtno, playstation, ne svida mi se..

P.S. Sretno Norveškoj, nece im sreca ni trebat

AcA

pre 4 godine

Ovo mi je bilo zaista cudno.
Sve vreme sam ocekivao sudjenje na stranu Reala,neki penal ili crveni karton za protivnika. Kad ono medjutim :)
Uhvatis poslednjih 10ak minuta u Lionu.
Racunam,sad ce neki penal za Ronalda da pokaze klasu kao po obicaju.
Prosto sam navikao po starom dobrom obicaju da se Real pogura,oni su navikli na to.. Isto Juve u Italiji, potpuno isti kriterijum sudjenja za njih.
I onda mi bude puno srce kao, nadam se, svima ljubiteljima fudbala,da ce ove dve ekipe ispasti iz takmicenja.

mrki

pre 4 godine

Problem je sto ste optereceni Xnodehom da je to zaista za lecenje.
(Majka Tereze, 26. februar 2020 23:47)

Xnodeh, najveci problem je što si ti opterecen Hrvatskim sportašima, pa si nam sve članke o Hrvatskim sportašima ogadio. Gori si od korona virusa.

Ivan

pre 4 godine

Gvardiola pokazao zašto je jedan od najboljih trenera trenutno,objektivno pričamo,Siti je zaslužio noćas pobjedu. Zidan kiksao što je Krosa ostavio na klupu.

Viktor

pre 4 godine

Najpre se vrati u prvi razred osnovne skole i nauci pravopis. Bile oci koliko si nepismen.
(Darko, 26. februar 2020 21:41)

Šta rade oči? Gde su bile? Koga?

klot

pre 4 godine

U prvom poluvremenu sudija svira faul Vinisijusa nad, cini mi se, Marezom u stopostotnoj sansi iako ga Vinisijus nije pipnuo.
Sada ocigledno guranje Zezusa sa ledja ne svira faul.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Такмичење звано лига шампиона у коме игра само пет (5) правих шампиона који су то изборили у својим лигама (земљама) прошле сезоне. ЛИГА БОГАТИХ то је правилнији назив. Овим називом се омаловажавају сви шампиони у осталим лигама (земљама) Европе колико год оне биле слабе, корумпиране и сиромашне.

veliki strumf

pre 4 godine

De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
(BojanNS, 26. februar 2020 22:44) To je veliki Radomir Antić odaaaavno rekao!

znalac

pre 4 godine

Gledam ovog Modrića. Svaku loptu mora da ocarini. Ako je lopta u levo on je tu ako je desno opet je on, ako je ispred kaznenog prostora opet je on tu. Maše rukama i traži loptu. A većina lopti ide unazad

Roni

pre 4 godine

Pep Gvardiola konkvistador Madrida:) U 4 god u barsi, 4 x za redom je pobedjivao u ligi na bernabeu sto nikome u istoriji nije uspelo. Od toga je i ona cudesna lekcija iz totalnog fudbala od 6-2, ali i na Nou Campu kad je pobedjivao 3-0 i 5-0, strpao petardu special one!:)) ukupno 13 utakmica odigrao sa Realom u tom periodu i samo 1 izgubio:)). Posle toga je izgubio sa Bayernom ali evo sada sa Cityem opet po starom. Ukljucujuci sva takmicenja i klubove, 5x pobedio na Bernebu od 7 gostovanja:). Hvala ti pep za one nezaboravne 4 god! Neprocenjivo!

Sloba

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.

bimbo

pre 4 godine

"Sama pomisao da ga je Murinjo doveo skoro za džabe pre par godina mi je neverovatna"


Pre par godina? Mislis pre 9 godina jer je Varan od 2011. u Realu

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ БАЊИЦА - То финале Милан-Ливерпул сам одиграо прије почетка утакмице да ће Ливерпул побиједити на пенале. Ни сам после нисам могао вјеровати како сам успио погодити. Дошла квота 11. То је био мој један од најбриљантнијих погодака на кладионици. Као и прије свјетског шампионата 2006 када сам се кладио да Италија осваја. Прво она брука наше репрезентације, е колико сам се нервирао. Данима нисам излазио у град јер би ме многи прозивали зато што сам највећи навијач Србије (као и Звезде наравно) у мом граду. А онда ипак колико толико радост и срећан крај због тог поготка Италије да осваја. Све је то живот један, јединствен, непоновљив. Живот пише романе. Ево уђе и Јовић. Ајде брате дај понеки гол и окрени ово да те коначно почну цијенити и давати већу минутажу.

Zmaj

pre 4 godine

Jovicu, ne razumem kako je ovako brzi Real mogao da kupi takvu kornjaču poput tebe?
Ne da nisi za Real sine nego nisi ni za špansku ni englesku ligu koliko si spor...beži u nemacku ili italiju

Negativni

pre 4 godine

Zidanov poraz. Glupsonski golovi. Modrić, Benzema i Ramos - penzija. Dešava im se isto što i Milanu, Kostakurta i Maldini igrali do stote pa ih drali Deportivo i slični.

Calm Like a Bomb

pre 4 godine

Pročitah negde, ako pobedi Real, onda je Gvardiola ćelava prevara koja ne može nikoga da pobedi bez Mesija.
Ako pobedi Siti, onda je Zidan ćelava prevara koja nikoga ne može da pobedi bez Ronalda.
Volim ovaj Internet..

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

M. City je večeras pobedio u Madridu zasluženo, pobedio je jer je bolji tim od Reala i to je jasno pokazao na terenu.
U revanšu će pobeda biti još ubedljivija...... M. City ide dalje, i to sa pobedom u Mančesteru.

Todor

pre 4 godine

Kako bih ovog Mareza iztanburao... Tri čiste kontre je usrao, sebična budala... Taj mi više dres nebi obukao...
A što se Zidana tiče, kad su istrošili baterije, Pep je tek ubacio u treću... Videlo se već oko 60. minuta da igrači Reala nemaju snage i ne mogu da prate pojačan tempo Sitija! Uz to i Sterling je mnogo gadan i zaheban igrač... a Karvahal navikao da mu ovakve startove u Primeri opraštaju... nije pipnuo loptu, i još pokazuje sudiji gde je lopta otišla... koji glupan! Jović...? Nemojte ljudi! Slamka spasa...?

Back in Black

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.

IvanZG

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :)))))

OtacMakarije

pre 4 godine

Zasluženo
Real je krš ekipa Benzema se izduvao nigde ga nema slabo se otvara i trči ,Jović je mogao u drugom poluvremenu da bude mnogo više od koristi .

Petargg

pre 4 godine

Koliko su ih sudije gurale godinama zaredom konačno da neko izbaci ove prevarante iz Madrida... Nema šanse ovo da stignu u Mančesteru

ozren

pre 4 godine

Kakvo samouništenje madridista.
Tipičan prestanak igranja na 1:0.
Samo to vise ne prolazi ni protiv selte i levantea a ne protiv Citya

veliki strumf

pre 4 godine

Svaka čast sudiji Orsatu! Suditi ovako protiv Reala na sred Bernabeua - ma alal vera. Realu se vraća za sve one kradje sudija u njihovu korist i bukvalno poklonjene 3 poslednje titule prvaka Evrope (pritom ne mislim na finale koje je sudio Mazic - te godine je Real mnogo ranije trebao da ispadne). Orsato je sve ključne odluke ispravno doneo. Kontakt sa Ramosom kod prvog gola bio je veoma blag, a on svakako ne bi dosegao loptu. Penal čist, crveni čist (čak se ni ovaj glumac nije bunio). Ovo je ćao Realu i mnogo mi je milo.

ne komrntarisi

pre 4 godine

Smesan penal, Carvajal kao da igra u Zvezdi prvi put Ls pa uklizva, a lopta izlazi u golaut. Sterling bukvalno pada preko ovoga i ako do kontanta mozda nije ni bilo...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

...мислио сам на ову фазу такмичења у коме игра само 5 правих шампиона.

Big_black

pre 4 godine

"Medjutim,da vam san ne bude bas idealan pobrinicu se i ovoga puta ja jednim prostim podsednikom da se na primer veliki Tijeri Anri sa 22 godine raspadao u Juventusu,pa u Arsenalu posle postao ikona i najbolji napadac sveta,sto svakako ne znaci da ce Jovic to dostici,ali ce svakako u nekom velikom klubu uspeti ako to ne bude Real jer vreme radi za njega."
(Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

Samo što je taj isti Henry u tim godinama na Euru 2000 dao 3 gola i osvojio trofej, dok Luka Jović neće napraviti ništa od navedenog. Ali inače, usporedba sasvim na mjestu :-).

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakva je svrha u ovoj utakmici Benzeme?!Pipnuo loptu nije ceo meč??!!??Slina neće Luku da ubaci bar na 20 min.pred kraj...Kako mi je milo što ih Siti pegla!

Руска Душа

pre 4 godine

Ama ne diraj Acu, milina ga je slušati.
(banjica, 26. februar 2020 21:16)
Ето ти га, "Ама(н)", нити га дирам, нити га гледам.. Слушам га што морам, али га не чујем..

Darko

pre 4 godine

Šta li priča Aca Stojanović da je Iska tražio Zidan da dođe.. A Zidan u klubu od 2014e (od 2016e kao glavni trener) a Isko došo u klub 2013e...
(Fanatik, 26. februar 2020 21:08)

Zidan je u klubu od 2001. godine, po zavrsetku fudbalske karijere bio je pomocnik Ancelotiju, nakon toga sportski direktor Reala. Koliko imas godina? 11?

Jovan

pre 4 godine

Србенда je oставио 12 од 58 коментара. Страшно
(mst, 26. februar 2020 21:35)
Ima jedan i jos 1000 koji ga hejtuju.Kod tebe ocigledno problem sa IQ kada ne mozes da provalis?!

Bgd

pre 4 godine

Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
 (Dejan, 26. februar 2020 20:14

Veruj mi da bi bilo još tužnije a slobodno mogu da kažem NEPODNOŠLJIVO, da prenosi Nemanja Matić. To je nešto najgore što se moglo desiti sportskom novinarstvu.

banjica

pre 4 godine

Leće - Kaljari iz 2000. je meč stoleća za ovu utakmicu.
(Neplivač, 26. februar 2020 21:28)

Finale 2005: Milan - Liverpul. Milan vodio 3:0 na poluvremenu, onda im Liverpul dao tri komada za 6 minuta (54, 56, 60) i na kraju osvojio na penale.

banjica

pre 4 godine

hahahaaaaaa rekoh ja jutros da će Perica da greje klupu Benzemi. Nema...neće Zidan da rizikuje na ovako važnoj utakmici. A vi što ćete spominjati Acu Stojanoviča, milina je slušati ga kada nabraja fudbalere!

banjica

pre 4 godine

Ето ти га, "Ама(н)", нити га дирам, нити га гледам.. Слушам га што морам, али га не чујем..
(Руска Душа, 26. februar 2020 21:39)

Ne moraš prijatelju, pritisni "mute". Mora se samo...ajde nećemo sad o tome.

Гружа

pre 4 godine

(Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

Браво! Сјајно си описао просечног пљувача одавде,а ја лично једва чекам када им Јовић запуши уста.Толики се нису снашли у Реалу,почев од тренутно Азара који се распада и са формом и са физичком спремом па се повређује до неких примера из блиске прошлости попут Робена који ништа није урадио па је у Бајерну 10 година доминирао или Снајдера који је такође у Реалу био просечан а у Интеру био главни играч у историјском походу на триплету 2010.године.А каква су само искусна и звучна имена и Робен и Снајдер већ били кад су дошли у Реал,неупоредиво са Јовићевом младошћу и неискуством.Али не можеш ти то хејтерима доказати када од троловања не виде даље од себе.Успеће Јовић негде у неком великом клубу,сигуран сам,па њега и оваквог у Реалу па траже велики попут Манчестера и Арсенала.Сваки искрени љубитељ фудбала из Србије му жели да негде успе.

Bundesliga

pre 4 godine

Jel to ta “najjaca” liga čiji klubovi ni gol ne znaju da daju u Ligi Sampiona?Chelsea+Tottenham+Manchester+Liverpool=0 golova. Leipzig=1 gol.

Руска Душа

pre 4 godine

Наше право да не видимо увод у утакмицу, поставе, представљање.. Знам да је досадно жалити се стално, али ја кад не видим тај део као да ништа нисам ни гледао.. Још док Стојановић изгугла ко суди.. Ех, како се некад гледала утакмица...

vaffanculo

pre 4 godine

Bezveze utakmica. Gvardiola je lagano sa rezervnom klupom mogao da dobije 0:1 ili 0:2. Sam sebe pobedi sa postavom.
Ovde će biti remi, eventualno pobeda Reala.

Dušan

pre 4 godine

Jel realno da Siti igra u ovoj postavi i formaciji...šta radi ovaj Pep čoveče pa svake godine sam sebe izbaci ovim eksperimentisanjem.

Fanatik

pre 4 godine

Šta li priča Aca Stojanović da je Iska tražio Zidan da dođe.. A Zidan u klubu od 2014e (od 2016e kao glavni trener) a Isko došo u klub 2013e...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Aca je upravo rekao ova dva tima su odigrali 5 meceva 2 pobede Reala i 2 remija haha....
(lala, 26. februar 2020 21:01)
Ima Aca informacija svojih bisera ali nije lepo lagati.Rekao je ova dva tima igraju 5 meč,2 pobede Reala i 2 remija...

Negativni

pre 4 godine

Bezveze utakmica. Gvardiola je lagano sa rezervnom klupom mogao da dobije 0:1 ili 0:2. Sam sebe pobedi sa postavom.
Ovde će biti remi, eventualno pobeda Reala.
(vaffanculo, 26. februar 2020 21:40

To ti se samo čini. Zna Gvardiola šta radi. Real ima jako loš napad za ovaj nivo fudbala, ali sredinu i odbranu odličnu. Čak i kod Sitijevih šansi, sve je bilo pokriveno, nigde igrač nije bio sam. Srećom po Siti, Vinisius i Isko su katastrofa a Benzema i Modrić spori.

Phrm

pre 4 godine

Bon jovi ladno dobio posao na forumu. Ispunio je svoju želju, da ne radi ništa a zaradjuje iz svoje Loznice. Konačno je našao sreću sa nikom dnevna doza. Nego ga hejtuju mnogo ovde. Čudi me s obzirom da ne ostavi dnevno 2000 komentara I lupa sebi pluseve.

Todor

pre 4 godine

Mendy iz sitija vezara teška
(drMM, 26. februar 2020 21:30

Možda nešto i bude od njega, samo još da savlada prijem i predaju lopte...

Nikola

pre 4 godine

Iako još uvek traje prvo poluvreme, moram da prokomentarišem Varana. Taj čovek je doktor, nepremostiva prepreka u odbrani, kao stena jak, skočan, a još ume i dribling da napravi s vremena na vreme. Sama pomisao da ga je Murinjo doveo skoro za džabe pre par godina mi je neverovatna

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora

Lelemood

pre 4 godine

Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
(Dejan, 26. februar 2020 20:14)

Ili možda bilo bolje da prenosi "sportski pozdrav"?

Kristijan

pre 4 godine

(Kristijan, 26. februar 2020 20:16)ocigledno je da vise njih koristi njegov nick, ali zasto bi njega neko hejtovao i jos iz politickih razloga?
(jedan je Don Karlo, 26. februar 2020 20:28)
Zbog ostavljanja komenatara na politickim vestima i na fejsu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Koliko su samo bolesni ovi politicki botovi sto hejtuju dnevnu dozu
(Kristijan, 26. februar 2020 20:16) Kako su Maja i Ivan?

Kristijan

pre 4 godine

Mislim da Siti ima velike sanse, najbolji su ove godine!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:12)
Koliko su samo bolesni ovi politicki botovi sto hejtuju dnevnu dozu

cocoloco

pre 4 godine

Svaki normalan covek koji je rodjen u Srbiji navija samo i iskljucivo za dobar ucinak Luke Jovica, ovi ostali koji pre svega zele da gledaju dobar fudbal nakon ling long lige itd treba da se zapitaju...

Dinastija Nemanjica

pre 4 godine

Jedva cekam oko 23h kada krene salva pljuvacine iskompleksiranih kroasana i njihove tople autosovinisticke brace iz Srbije kako je Luka Jovic za 5 minuta pred kraj koje ce verovatno da dobije glavni krivac ako Real ne ostvari zeljeni rezultat veceras,jer Boze moj kako to ne moze za 5 minuta da postigne 2 gola?! E onda posle toga jedva cekam objasnjenja "strucnjaka" kako je odigrao cuvenih 700,800 minuta u sezoni i dao samo dva gola,a to sto je nije isto kada odigrate 7 utakmica u kontinuitetu po 90 minuta ili kada dobijete 3 utakmice po 15 minuta pa onda na 3 ne dobijete ni minut nema veze.Vazno je "strucno" pljunuti Jovica,uz obavezno "propao kao zeton" (nemojte pljuvaci slucajno to da zaboravite) i onda epohalni zakljucak u vidu "on je na izlaznim vratima nema sta da trazi tu".E kada ispunite svoju svetu misiju botovskog pljuvanja momka koji je sa 22 godine u fudbalu ostvario koliko 90% igraca na svetu ne ostvari (jer fudbal igraju milioni a samo na stotine njih stigne do dresa najveceg kluba na svetu) onda mozete mirno na spavanje. Medjutim,da vam san ne bude bas idealan pobrinicu se i ovoga puta ja jednim prostim podsednikom da se na primer veliki Tijeri Anri sa 22 godine raspadao u Juventusu,pa u Arsenalu posle postao ikona i najbolji napadac sveta,sto svakako ne znaci da ce Jovic to dostici,ali ce svakako u nekom velikom klubu uspeti ako to ne bude Real jer vreme radi za njega.Cisto da vam tokom zaspeca proradi strah da postoji mogucnost da i Jovic to mozda postane.

Negativni

pre 4 godine

Jović u 16 Real Madrida.Svako ko je šutnuo loptu u životu je sanjao to...On ispunio svoj san.A ti?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:08) Ti koji visis 18 sati na forumu znas sta je kome san ko je uzeo loptu? hahahahhaah

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)
Smesna legendica hahahahahhaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:29)
Xaxaxaxxaxaxxaxaxa kakva fora

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)
Smesna legendica hahahahahhaha

Miodrag

pre 4 godine

Jovicu svi broje utakmice kao da svaku igra po 90 minuta i dao dva gola. Dečko nije sve zajedno odigrao 5 utakmica. Tu i jeste njegova greska sto je otisao bas u Real. Veceras utakmicu gledam tek kad on udje u teren (ako udje) jer mene interesuje uspeh svakog naseg sportiste. Ne razumem likove koji ljubomorno gledaju na nase ljude koji su uspesni.

Miodrag

pre 4 godine

Jovicu svi broje utakmice kao da svaku igra po 90 minuta i dao dva gola. Dečko nije sve zajedno odigrao 5 utakmica. Tu i jeste njegova greska sto je otisao bas u Real. Veceras utakmicu gledam tek kad on udje u teren (ako udje) jer mene interesuje uspeh svakog naseg sportiste. Ne razumem likove koji ljubomorno gledaju na nase ljude koji su uspesni.

jedan je Don Karlo

pre 4 godine

(Kristijan, 26. februar 2020 20:16)

ocigledno je da vise njih koristi njegov nick, ali zasto bi njega neko hejtovao i jos iz politickih razloga?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jovara klupara
(jovo, 26. februar 2020 20:00)
Jović u 16 Real Madrida.Svako ko je šutnuo loptu u životu je sanjao to...On ispunio svoj san.A ti?!

ShoneNI

pre 4 godine

Meni su potpuno nejasni ovi navijački "pola-pola" šalovi..
Jesi li ti turista u obilasku objekta ili si došao na stadion da bodriš svoj klub?
Ne znam šta ljudi misle o ovome, ali ja bih to uredno izbacio iz "ponude"..

Pijani zlotvor

pre 4 godine

...i mogu ja sad pricati da je real klub frankista, falangista i fasista, dok je za Republiku ratovalo nekih 1000 hrvata koje je u spanjolsku preko pariza slao izvjesni zagorac imena josip, od kojih je jedan zavrsio u kultnom hemingwayovom 'kome zvono zvoni', i da je recimo rundek obradio 'ay carmela', ali jednostavno ne mogu biti za city. :D

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)

Calm Like a Bomb

pre 4 godine

Pročitah negde, ako pobedi Real, onda je Gvardiola ćelava prevara koja ne može nikoga da pobedi bez Mesija.
Ako pobedi Siti, onda je Zidan ćelava prevara koja nikoga ne može da pobedi bez Ronalda.
Volim ovaj Internet..

Back in Black

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.

Sloba

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jovara klupara
(jovo, 26. februar 2020 20:00)
Jović u 16 Real Madrida.Svako ko je šutnuo loptu u životu je sanjao to...On ispunio svoj san.A ti?!

Darko

pre 4 godine

Šta li priča Aca Stojanović da je Iska tražio Zidan da dođe.. A Zidan u klubu od 2014e (od 2016e kao glavni trener) a Isko došo u klub 2013e...
(Fanatik, 26. februar 2020 21:08)

Zidan je u klubu od 2001. godine, po zavrsetku fudbalske karijere bio je pomocnik Ancelotiju, nakon toga sportski direktor Reala. Koliko imas godina? 11?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakva je svrha u ovoj utakmici Benzeme?!Pipnuo loptu nije ceo meč??!!??Slina neće Luku da ubaci bar na 20 min.pred kraj...Kako mi je milo što ih Siti pegla!

Roni

pre 4 godine

Pep Gvardiola konkvistador Madrida:) U 4 god u barsi, 4 x za redom je pobedjivao u ligi na bernabeu sto nikome u istoriji nije uspelo. Od toga je i ona cudesna lekcija iz totalnog fudbala od 6-2, ali i na Nou Campu kad je pobedjivao 3-0 i 5-0, strpao petardu special one!:)) ukupno 13 utakmica odigrao sa Realom u tom periodu i samo 1 izgubio:)). Posle toga je izgubio sa Bayernom ali evo sada sa Cityem opet po starom. Ukljucujuci sva takmicenja i klubove, 5x pobedio na Bernebu od 7 gostovanja:). Hvala ti pep za one nezaboravne 4 god! Neprocenjivo!

Ivan

pre 4 godine

Gvardiola pokazao zašto je jedan od najboljih trenera trenutno,objektivno pričamo,Siti je zaslužio noćas pobjedu. Zidan kiksao što je Krosa ostavio na klupu.

Splinter

pre 4 godine

Luka Jovic udje u igru i minut posle toga Real ostane sa igracem manje, realno raspade se Real a Jovic je najmanje kriv za to. Pep Gvardiola je promenio formaciju kada je ubacio Sterlinga i to mu je donelo pobedu, klasa od trenera.

Руска Душа

pre 4 godine

Наше право да не видимо увод у утакмицу, поставе, представљање.. Знам да је досадно жалити се стално, али ја кад не видим тај део као да ништа нисам ни гледао.. Још док Стојановић изгугла ко суди.. Ех, како се некад гледала утакмица...

Mos Ley

pre 4 godine

Uživam da gledam kada Real ima napokon tretman sudija kao da je Young Boys ili Rosenborg. Usput, mislim da je ovo kompenzacija za suspenziju Cityja iz LS.

Negativni

pre 4 godine

Jović u 16 Real Madrida.Svako ko je šutnuo loptu u životu je sanjao to...On ispunio svoj san.A ti?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:08) Ti koji visis 18 sati na forumu znas sta je kome san ko je uzeo loptu? hahahahhaah

savetodavac

pre 4 godine

Umesto što mlatite praznu slamu bolje bi bilo da komentarišete predsednikovu najavu da će prosečns plata biti preko 500 evra, ako u to verujete.

DYD986

pre 4 godine

Drazi mi je crveni karton Ramosa nego da je Siti dao jos dva gola. Od srca zelim Realu da im se desetostruko vrate one kradje prethodnih godina i da sledecu titulu prvaka evrope cekaju narednih 40...

Negativni

pre 4 godine

Zidanov poraz. Glupsonski golovi. Modrić, Benzema i Ramos - penzija. Dešava im se isto što i Milanu, Kostakurta i Maldini igrali do stote pa ih drali Deportivo i slični.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Такмичење звано лига шампиона у коме игра само пет (5) правих шампиона који су то изборили у својим лигама (земљама) прошле сезоне. ЛИГА БОГАТИХ то је правилнији назив. Овим називом се омаловажавају сви шампиони у осталим лигама (земљама) Европе колико год оне биле слабе, корумпиране и сиромашне.

A za to hvaljenje srbima u svojim redovima, to je lepo od vas...

pre 4 godine

a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
(Sta mu uradi Modricu? :)))), 26. februar 2020 23:59)

Ajde prošlo je vreme druga starog, koji vam je "demokratski" iscrtao kiflu i utopio vas Briselu. Posle Beča, Budimpešte, Berlina, Beograda... sledeći glavni grad vam je Bukurešt. Pa vi kao nešto znate kad se ustaje i kome se ustaje, kome se baca cveće kad ulazi u Zagreb, a kome ne, i kad se na psotolja penje, a kad silazi... tisućljetni, ti opet po onoj vašoj - vi ćete da zažmurite, da vas mi ne vidimo ko ste i šta ste?

E, a baš divna koicidencija da se dohvatimo rumuna, aporpo Bukurešta, vašeg sledećeg glavnog grada. Jednog posebno, koji je rumun, taman koliko je Modrić hrvašanin.

Belodedić.

Kad spomeneš Belodedića, da uradiš 4 salta unazad, i potom odeš u podrum i zaključaš se tamo na 1 dan bez hleba i bez vode.

Čovek je uzeo 2 titule LŠ... ali sa Steauom i sa FKCZ! E, to druže vredi više nego bilo ko sa Realom da uzme 50 titula LŠ.

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.

Za razliku od Dragana Džajića.

Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.

Jasno?!

znalac

pre 4 godine

Gledam ovog Modrića. Svaku loptu mora da ocarini. Ako je lopta u levo on je tu ako je desno opet je on, ako je ispred kaznenog prostora opet je on tu. Maše rukama i traži loptu. A većina lopti ide unazad

milos

pre 4 godine

Ovaj Gvardiola bi potpisao da Siti svoje utakmice kao domacin igra na Bernabeu...Covek ih u Madridu zgazi sa svakim timom koji vodi...Sto se Reala i Zidana tice,od kad uvedose VAR,nemaju oni sta da traze u ligi sampiona

veliki strumf

pre 4 godine

Svaka čast sudiji Orsatu! Suditi ovako protiv Reala na sred Bernabeua - ma alal vera. Realu se vraća za sve one kradje sudija u njihovu korist i bukvalno poklonjene 3 poslednje titule prvaka Evrope (pritom ne mislim na finale koje je sudio Mazic - te godine je Real mnogo ranije trebao da ispadne). Orsato je sve ključne odluke ispravno doneo. Kontakt sa Ramosom kod prvog gola bio je veoma blag, a on svakako ne bi dosegao loptu. Penal čist, crveni čist (čak se ni ovaj glumac nije bunio). Ovo je ćao Realu i mnogo mi je milo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Aca je upravo rekao ova dva tima su odigrali 5 meceva 2 pobede Reala i 2 remija haha....
(lala, 26. februar 2020 21:01)
Ima Aca informacija svojih bisera ali nije lepo lagati.Rekao je ova dva tima igraju 5 meč,2 pobede Reala i 2 remija...

Bgd

pre 4 godine

Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
 (Dejan, 26. februar 2020 20:14

Veruj mi da bi bilo još tužnije a slobodno mogu da kažem NEPODNOŠLJIVO, da prenosi Nemanja Matić. To je nešto najgore što se moglo desiti sportskom novinarstvu.

ozren

pre 4 godine

Kakvo samouništenje madridista.
Tipičan prestanak igranja na 1:0.
Samo to vise ne prolazi ni protiv selte i levantea a ne protiv Citya

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Sve sto ima svoj pocetak, ima i svoj kraj. Cini se da su i barca, a i real, dosli do kraja puta. Mogu oni proci u iducu rundu, mozda i u polufinale, ali to vise jednostavno nije to.

Beograd

pre 4 godine

Siti bolji jaci organizovaniji. Ubitacan na sredini terena. I posle 1-0 preokretom do znacajne prednosti pred revans. I onaj gol sto je Siti primio je splet nesretnih okolnosti. Siti odnosno Pep je pogodio sa izmenama nastavio svoju igru koju je krunisao pobedom. Gvardiolina masina melje skockao je ekipu za sam vrh LS.Bice vraski tesko Realu u uzvratu mislim da Siti prolazi da je apsolutni favorit.

Гружа

pre 4 godine

(Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

Браво! Сјајно си описао просечног пљувача одавде,а ја лично једва чекам када им Јовић запуши уста.Толики се нису снашли у Реалу,почев од тренутно Азара који се распада и са формом и са физичком спремом па се повређује до неких примера из блиске прошлости попут Робена који ништа није урадио па је у Бајерну 10 година доминирао или Снајдера који је такође у Реалу био просечан а у Интеру био главни играч у историјском походу на триплету 2010.године.А каква су само искусна и звучна имена и Робен и Снајдер већ били кад су дошли у Реал,неупоредиво са Јовићевом младошћу и неискуством.Али не можеш ти то хејтерима доказати када од троловања не виде даље од себе.Успеће Јовић негде у неком великом клубу,сигуран сам,па њега и оваквог у Реалу па траже велики попут Манчестера и Арсенала.Сваки искрени љубитељ фудбала из Србије му жели да негде успе.

Petargg

pre 4 godine

Koliko su ih sudije gurale godinama zaredom konačno da neko izbaci ove prevarante iz Madrida... Nema šanse ovo da stignu u Mančesteru

Bivsi dizajner tobogana

pre 4 godine

Real raspad od tima... Jovic ima u biografiji da je bio igrac Reala, ali treba da ide dalje. Definitivno nije problem u njemu.

Dario

pre 4 godine

Obrni okreni nemci najvise pokazali nakon prvih utakmica. Bayern silan, Lajpcig i BVB takodje odlicni. Spanci tanko, englezi jos tanje. Kod talijana razocarali oni koji su bili najveci favoriti. Moguce je dosta iznenadjenja. Juve jalov, dosta toga ne stima, opasan rezultat. Barsa ima srecu da je zabila inace bi imali mnogo problema. Svakako im ne predvidjam dug put. Prevelika ovisnost o Mesiju a takav fudbal je prolazio pre 30 i kusur god. Bayern i City pokazali najvise od favorita i cini mi se da su nabrijaji i jedni i drugi . Moja dva favorita za osvajanje.

Back in Black

pre 4 godine

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
(neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)
Covek dao do sada ko zna koliko intervuja na engleskom jeziku tako da bi ti mogao malo da se informišeš pa da komentarišeš.

veliki strumf

pre 4 godine

De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
(BojanNS, 26. februar 2020 22:44) To je veliki Radomir Antić odaaaavno rekao!

Gigi

pre 4 godine

Piše danas da je Orsato prvi sudac koji ikada svirao penal i isključenje protiv najvećeg zla fudbala usred Madrida(Bernabeu).Nitko nije do sada to nije uradio.Ima"Cojones" najveća.Da se svako pita a pogotovo navijači kluba iz Madrida da li je to moguće?I kako vas nije sramota navijati za taj klub...

Sta mu uradi Modricu? :))))

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
(Xnodeh)

Jos uvijek boli Xnodeh?
Prežaliti neces Zlatnu loptu Zlatnog Modrica, veličanstvenog osvajača 4LP i Viceprvaka Svijeta? Moze li se De Bruyne pohvaliti s time, nesretni Xnodese?
Pitaj ove godine da Perez namjesti jednu Klupa d’or za tvoga Jovica...a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?

Will Mosley

pre 4 godine

Mene zanima kako je Aca informacija izračunao 7% na prolaz Reala :O
(Kakarot, 26. februar 2020 23:08)

Tako sto je od 100 oduzeo 93, prosto.

Back in Black

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
(br, 26. februar 2020 23:18)
Nema opcije zato sto Bejl nema pojma španski jezik i to svi znaju dok Aguero, i ako ovde neki lupaju kako Aguero ne zna ipak zna Engleski, fala bogu dao je do sada jedno 1000 intervjua na Engleskom jeziku.

Mikii

pre 4 godine

Mitrovic u 95 minutu za Fulam!!!
(Ali..., 26. februar 2020 22:48)

Decak, ovo je liga sampiona. Sampiona. Ne zanimaju nas druge lige. Solja mleka, krevet. Brzo.

мики

pre 4 godine

утакмицу је добио Гвардиола на тривијалан начин. увео је Стерлинга да нападне залуталог Карвахала (класа испод свих осталих фудбалера на терену), и то се моментално исплатило.

Big_black

pre 4 godine

"Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi."
(Big Blue, 27. februar 2020 01:23)

Ček, ti misliš da će Luka Jović na ovaj Euro ? Pa s kojom reprezentacijom :-) ?

Istina i samo istina

pre 4 godine

Big blue@ Komentar ravan 0. Jasno je da smo sportski rivali pa i to da nismo dragi jedni drugima ali bar u sportu mozemo bit realni i iskazat postovanje za odredeni sportski uspjeh. Jasno mi je i da neko napise neki provokatorski komentar i naravno da ces odgovorit u duhu istog ali...Jovic je dobar igrac i to nitko ne moze osporit al je pitanje jel za Real. Cak ovaj Real koji je najslabiji u zadnjih 10ak godina. Ovdje navodis Olica(ciji dres imam iz Dinama, original njegov koji je nosio) i Mandzu. Alooo Olic u Cska, Hsv rasturo da bi dosao u Bayern i doveo ih do finala. Kazem doveo jer je dao Lyonu hat trick, Manchesteru dva i jos bitnih golova. Uz Robena najzasluzniji za to finale. I to je u vecini utakmica ulazio s klupe. Mandzo koji je osvojio Lp s Bayernom, dao gol u tom finalu, dao gol u finalu u mecu Juventus-Real. I to kakav gol. Dao gol u polufinalu i finalu Sp, dao gol na utakmici finala spanjolskog kupa protiv Reala koja je zavrsila 1:0 i najbolji strijelac Ep. Pogledaj samo klubove za koje je nastupao: Wolsburg, Bayern, Atletico, Juventus. I u svakom je bio odlican. Modric u Jovicevim godinama u momcadi kola Ep...Stvarno ne znam sta je tesko priznat i rec da, bolji ste od nas u nogometu. Ja nemam problem reci da ste bolji od nas u kosarci i ne izvlacim titule Splita i Cibone da dokazem suprotno. Sad cu te malo uvrijedit ali to su frustracije i komleksi i nista vise

Labud

pre 4 godine

Mogu donekle da razumem prvu postavku bez Jovića, to ajde i nekako ali brale moj ti posle onakvog poluvremena ne menjaš Benzemu i ne uvedeš Jovića, a onda očekuješ da ti Luka vadi kesetnje tri sekunde pre kraja kod već izgubljene utakmice. Daboga izgubio od barse sa 10 nula bre!!! Kao igrac skidam kapu ali ovako nisi ni za trecu ligu !!!

Marko

pre 4 godine

Rralu se vraca za svu onu ludu srecu koju su godinama imali u ls i pomoc sudija...Ronaldo nista tu nebi pomogao..kolo stece se okrece tako je to...

Subotica

pre 4 godine

Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
(eX,

Po komentaru se vidi da covek nije gledao utakmicu. I da je ljubomoran na komšije i osvajača Zlatne lopte pa plače ovde. Koliko ovakvih kompleksaša ima ovde

Hernan BG

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :))))) 
(IvanZG, 26. februar 2020 22:56) 

Ni u Ronaldovo preduzece ne cveta cvece.

Nikola

pre 4 godine

Iako još uvek traje prvo poluvreme, moram da prokomentarišem Varana. Taj čovek je doktor, nepremostiva prepreka u odbrani, kao stena jak, skočan, a još ume i dribling da napravi s vremena na vreme. Sama pomisao da ga je Murinjo doveo skoro za džabe pre par godina mi je neverovatna

ma idi

pre 4 godine

Ovako izgleda Real bez pomoći sudija, lako se osvajaju pehari kad ti poklanjaju, a realno svaki put je trebao da ispadne još u osmini. Ronaldu je bilo jasno da ta pomoć neće trajati večno pa je zbrisao.

Nesa

pre 4 godine

Nije pobedio bolji tim. Prvi gol MC faul nad Ramosom, drugi gol- penal 50:50, crveni Ramosu zasluzeno. Zidan je izvrsio ocajne zamene jer onaj V Junior je odlican igrac I trebalo bi stalno da igra u Realu a Isco je sinoc igrao odlicno. Gvardiola je izvrsio pravu zamenu sa Sterlingom jer je on pola tima sadasnjeg MC, ne znam sta je razlog da nije igrao od pocetka. Sanse u revansu 60:40 u korist MC.
(miodrag, 27. februar 2020 07:15)
Druze, nije da navijam za Real, mogu reci da ih simpatisem zbog Zidana, ali nisi upravu uopste. Prvi gol moze a i ne mora da bude faul, ali nije velika greska sudija i ako je priznao gol. Vise je pogresilo 4 igraca Reala sto je dopustilo KDB centarsut. Penal je cist kao suza, Karvahal nije ni pipnuo loptu. Sledece, Vinicijus ne igra stalno, jer jednu utakmicu odigra kao najbolji igrac sveta, a vec sledecu kao da igra Podrucnoj ligi Vojvodine. Sterling nije igrao cu utakmicu, jer je bio povredjen. U revansu ih ne treba otpisivati, jer je protivnik Siti, a UEFA sumnjam da ce dopustiti da tim koji su izbacili iz takmicenja na dve godine osvoji ligu sampiona, a Siti je svakako na osnovu igre od sinoc jedan od kandidata za osvajanje. Koliko god svi pricali da su vestacki klub, mora im se priznati da igraju odlican fudbal.

Becki konjusari

pre 4 godine

Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
(eX, 26. februar 2020 22:47)

Nemoj tako, covek ima Balun.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Gospodo, fudbal pratim duže od 40 godina, i reći ću Vam, da su Real i Juventus dva kluba sa najvećim privilegijama i u domaćim savezima i još izraženije od UEFA. Pola evropskih trofeja Real je osvojio uz razne pomoći i favorizovanje od strane sudija i UEFA.
Na stranu to, Real je sinoć izgubio i bio NADIGRAN, M. City je sinoć bio bolja ekipa u svakom pogledu, i u revanšu treba da se desi ogromno čudo da bi Real prošlo dalje. Marselo, Modrić, Benzema, Ramos, Karvahal, Bejl , i pored nespornog kvaliteta sada izgledaju kao "suvo granje" , i to nisu više igrači koji mogu da osvoje nešto. To se jasno videlo sinoć, igrači M. City - ja su brži, samouvereniji, superiorniji u svakom pogledu.
Ne govorim ovo navijački, u mom životu postoji samo i jedino Zvezda, i ne razumem ovu ostrašćenost komentatora za ove tuđinske klubove.

svako dobro

pre 4 godine

Jel igrao Jovic? Jel on i dalje clan Penal Madrida?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 26. februar 2020 23:48)

Ne batice, nego su clanovi Predrag Spasic i onaj mali Mozlijev sin, sto Tegi na gostovanjima radi intervjue s njim.

DamirCRO

pre 4 godine

Kako je ovaj De Bruyne doktor nogometa za Luku, bili bi vrhunski licemjeri ako to ne kazemo. Luka da pjeva sto je imao Pereza i sto je Ronaldo otisao u Juventus jer ce doista ostati upamcen kao najsmjesniji dobitnik Ballon d'ora u blizoj povijesti. U mirovinu sto prije.

Misa

pre 4 godine

Koliko god da cenim Jovica, decko nije za fudbal. Gledao sam tekmu samo zbog njega jer sam bio ubedjen da ce dati gol. A on, likonja umesto da grize i iskoristi sansu, decko kao da je pao sa marsa. Trckara tamo amo kao da ga ne interesuje fudbal. Nije mi jasno koji mu je

bimbo

pre 4 godine

"Sama pomisao da ga je Murinjo doveo skoro za džabe pre par godina mi je neverovatna"


Pre par godina? Mislis pre 9 godina jer je Varan od 2011. u Realu

BorisSrb

pre 4 godine

Zidan je napravavio gresku jer je umjesto Vinicusa trebao ubaciti Krosa i promjeniti formaciju na 4-3-2-1, sa Iscom i Modricem iza Benzeme i tako zatvoriti utakmicu i ici na kontre i polu kontre.. vifjelovse kad Sterling usao da Real ima problema po desnoj strani u odbrani. Oba gola su dosla preko te steane, centarsit i prodor Sterlinga za penal. Veoma cudno da Zidan to nije vidio i da nije pokusao nesto da promjeni..

OtacMakarije

pre 4 godine

Zasluženo
Real je krš ekipa Benzema se izduvao nigde ga nema slabo se otvara i trči ,Jović je mogao u drugom poluvremenu da bude mnogo više od koristi .

Todor

pre 4 godine

Mendy iz sitija vezara teška
(drMM, 26. februar 2020 21:30

Možda nešto i bude od njega, samo još da savlada prijem i predaju lopte...

klot

pre 4 godine

U prvom poluvremenu sudija svira faul Vinisijusa nad, cini mi se, Marezom u stopostotnoj sansi iako ga Vinisijus nije pipnuo.
Sada ocigledno guranje Zezusa sa ledja ne svira faul.

Mikii

pre 4 godine

Ovo mi je bilo zaista cudno.
Sve vreme sam ocekivao sudjenje na stranu Reala,neki penal ili crveni karton za protivnika. Kad ono medjutim :)
Uhvatis poslednjih 10ak minuta u Lionu.
Racunam,sad ce neki penal za Ronalda da pokaze klasu kao po obicaju.
Prosto sam navikao po starom dobrom obicaju da se Real pogura,oni su navikli na to.. Isto Juve u Italiji, potpuno isti kriterijum sudjenja za njih.
I onda mi bude puno srce kao, nadam se, svima ljubiteljima fudbala,da ce ove dve ekipe ispasti iz takmicenja.
(AcA, 26. februar 2020 23:18

Ti si jedan od onih intelektualaca koji bi voleli da vide Lion i Salke u finalu lige sampiona, kao neki omaz malim klubovima, i onda kad se tako nesto i desi, shvatis da ni sam to ne zelis da gledas.

Todor

pre 4 godine

Kako bih ovog Mareza iztanburao... Tri čiste kontre je usrao, sebična budala... Taj mi više dres nebi obukao...
A što se Zidana tiče, kad su istrošili baterije, Pep je tek ubacio u treću... Videlo se već oko 60. minuta da igrači Reala nemaju snage i ne mogu da prate pojačan tempo Sitija! Uz to i Sterling je mnogo gadan i zaheban igrač... a Karvahal navikao da mu ovakve startove u Primeri opraštaju... nije pipnuo loptu, i još pokazuje sudiji gde je lopta otišla... koji glupan! Jović...? Nemojte ljudi! Slamka spasa...?

ShoneNI

pre 4 godine

Meni su potpuno nejasni ovi navijački "pola-pola" šalovi..
Jesi li ti turista u obilasku objekta ili si došao na stadion da bodriš svoj klub?
Ne znam šta ljudi misle o ovome, ali ja bih to uredno izbacio iz "ponude"..

darre

pre 4 godine

Koliko su pojedini ovdje optereceni i ljubomorni na Jovica i njegovu karijeru to je nevjerovatno, pa ne kaze se dzaba Srbin ti sve moze oprostiti, ali da si uspjesniji od njega nikako. Toliko omalazavajucih, zavidnih i iskompleksiranih komentara, pa strasno... Decko usao 7-8 min prije kraja kad je utakmica koja je skoro rijesena i njegov tim dobio crveni i ocekuju da rijesi utakmicu u kojoj se ni Benezema nije vidio 90 min... I ne znaju sta ce pa kazu ruzno trci... Ne branim ga, al muka citati komentare...

Will Mosley

pre 4 godine

dva najodvratnija kluba na svetu su veceras izgubila, puno mi srce!
(internazionale, 26. februar 2020 23:31)

Ima i treci, taj je remizirao sa Indjijom.

Jedna dama

pre 4 godine

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D
(Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

Ti treba da se lecis. Po ceo dan pricas o Xnodehu kao najveca patnica.Tuzan li ti je zivot ne smem ni da zamislim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jadranka,

Xnodeh i dalje ne shvaca da se moze kriti ispod 100 nickova, svi prepoznaju njegove komentare po nebulozama koje pise.
Da ti bude lakse, gledaj to ovako.
“Xnodeh” je sinonim za glupost i ljudske komplekse. Dakle, imamo novi izraz.
“Xnodeh” = Kompleksaš
Da li je sada jasnije?

hadžija

pre 4 godine

(Najveći Zvezdaš lkad, 27. februar 2020 07:35)

Dve velike istine.

Istorija evropskog (pre svega spanskog) fudbala bi bila potpuno drugacija da je bilo vise ovakvih sudija i VARa.

Steta sto ih FFP nikad nece dotaci. Inace bi dobili 16 dozivotnih zabrana igranja u LS. Msilim na Real i Barsu.

Drugo. Ova generacija Reala je potrosena. Treba im kompletna promena. Od direktora i vlasnika.
Oni sad nasumicno kupuju mlade Brazilce (Reiner, Rodrigo, Vinicius...), pa ce pljunuti koju stotinu na Manea, Skrinjara... ko dvogodisnjak kad igra tetris da. Samo nabacaju kockice...

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

M. City je večeras pobedio u Madridu zasluženo, pobedio je jer je bolji tim od Reala i to je jasno pokazao na terenu.
U revanšu će pobeda biti još ubedljivija...... M. City ide dalje, i to sa pobedom u Mančesteru.

Brane

pre 4 godine

Jel sada Jovic kriv? Cujem nbenzema se pretrgao od golova. Sram da bude Jovic sto nije dao pet golova za 5 minuta ili najmanje dvbadeset za svih sto minuta koje je do sada odigrao. Madridski licemeri

Mikii

pre 4 godine

Ovaj Zidan pojma nema, vodi klub samo zato što ima dosta kombinacija na svim pozicijama. Modrić, Karvahal i još bar dvojica odavno zreli za penziju. Rodrigo brz a kao muva bez glave. A kad se sve raspadne, kad prime golove, kad Ramos dobije crveni karton i kad standardno ostane celih 7 minuta do kraja utakmice ajde Joviću ulazi jer ostalo ti je taman toliko vremena da jedna lopta bude upućena ka tebi i ako ne uradiš ništa eto prilike da te sutra španska MARCA razapne kao najvećeg krivca i najpreplaćenijeg igrača koji je još jednu utakmicu "odigrao" a da se nije upisao u srelce. More...
(Djordje NS, 26. februar 2020 23:17)

Pusti Zidana i Real, nego, daj malo tvog ljubimca prokomentarisi :)

marko

pre 4 godine

LOL. Naravno da u finalu neće igrati dva engleska kluba već Atalanta-RB Leipzig.Lično tipujem na Atalantu. Ajd, pa prijatno vam jutro.

Jedna dama

pre 4 godine

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
(Big Blue,

Xnodeh, zašto usporedjujes Pjacu koji je bio ozlijedjen godinu i pol dana?
Drugo, Jovic je imao jednu dobru sezonu u svom zivotu i sada grije klupu Reala evo 8 mjeseci.
Da li je to karijera? Jedna sezona? :D
Tocno u Jovicevim godinama doktor Modric bio je u IDEALNOM TIMU EURA, hej!
Jovic u 23.grije klupu i ulazi kao dzoker koji eventualno pogodi prečku ili zabije mrtvoj Osasuni.
Pa Modric je osvojio vise Liga prvaka nego kaj je Jovic golova dao ove sezone.
Ne sramoti se tužni Xnodeše, opet ja kao zena moram da te učim nogometu i zdravoj logici.

Asics

pre 4 godine

Luka Modric je fenomen svetskog fudbala! On ne samo da je prvi dobitnik Zlatne lopte koji sledece godine nije bio ni medju 30 najboljih igraca sveta odnosno nije bio u konkurenciji za Zlatnu loptu,vec je prvi igrac u istoriji koji ni u godini u kojoj je dobio Zlatnu loptu nije bio ni u 30 najboljih igraca sveta! Prevara veka!!

krki

pre 4 godine

Xnodeh, najveci problem je što si ti opterecen Hrvatskim sportašima, pa si nam sve članke o Hrvatskim sportašima ogadio. Gori si od korona virusa.
(mrki, 26. februar 2020 23:57)

On na svom portalu ne moze biti opterecen hrvatskim sportistima. On je svoj na svome. Vi ste ti koji ste optereceni srpskim pa dolazite na srpski sajt da trolujete, da niste drzali bi ste se svojih.

Big_black

pre 4 godine

"Medjutim,da vam san ne bude bas idealan pobrinicu se i ovoga puta ja jednim prostim podsednikom da se na primer veliki Tijeri Anri sa 22 godine raspadao u Juventusu,pa u Arsenalu posle postao ikona i najbolji napadac sveta,sto svakako ne znaci da ce Jovic to dostici,ali ce svakako u nekom velikom klubu uspeti ako to ne bude Real jer vreme radi za njega."
(Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

Samo što je taj isti Henry u tim godinama na Euru 2000 dao 3 gola i osvojio trofej, dok Luka Jović neće napraviti ništa od navedenog. Ali inače, usporedba sasvim na mjestu :-).

drago

pre 4 godine

Modric je trebao otici kad i Ronaldo. Ne zna se ko je gori, Real ili Zidane.
Jedino je dobro sto ce ispasti rano, u 35-oj mu treba sto vise odmora pred Euro.

PS Ovo sto se tice sofascore i ocijena veze s vezom nema. Covjek je uz Varanea bio debelo najbolji u Realu. Dovoljno je reci da je Ramos bio bolje ocijenjen a za 2 glave nizi Jesus je preko njega zabio glavom. Jos je napravio crveni.

La Brat Gospodin

pre 4 godine

Najjači mi ovaj na klipu što lomi na pola ovog za penal u kaznenom i pokazuje prstom da je igrao na loptu hahahaha eeee živote...

IvanZG

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :)))))

Zmaj

pre 4 godine

Jovicu, ne razumem kako je ovako brzi Real mogao da kupi takvu kornjaču poput tebe?
Ne da nisi za Real sine nego nisi ni za špansku ni englesku ligu koliko si spor...beži u nemacku ili italiju

Jedna dama

pre 4 godine

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.
Za razliku od Dragana Džajića.
Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.
Jasno?!

Evo, ovo je definicija mitomanije koju bi trebalo uvesti kao školski primjer :D
Tužni Xnodeh uspoređuje nekog Dzajica, za kojeg su culi samo u Srbiji (eventualno Ex Yu) iz neke “Pašnjak lige” sa jednim od najboljih veznih igraca ovog stoljeća i igraca iz IDEALNIH 11 REALOVIH SVIH VREMENA.
Hahahahaha
Te tvoje Dzajica, Majice, i “no name” igrace izabrane u Srbiji u “timu svih vremena” ostavi za unuke koje ces jednog dana hraniti mitovima i bajkama. Najboljeg i najveceg igraca ovih prostora, Modrica, kada spomeneš, odmah u hram Svetog Save da se zahvališ sto si zivio u njegovom vremenu.
Da li razumijes, tužni Xnodeše?
Tvoj kompleks tzv. “Patuljak vs Div” je za kliničko ispitivanje...
Ili je jednostavno tesko ocekivati da odbojkaš razumije nogomet.
Da si Španjolac ili Brazilac, pa da te covjek shvati ozbiljno, ali ovako..:D :D :D

KAZNA KRU

pre 4 godine

Onaj Marez je uništio Siti, stiče se utisak da je na večerašnjoj utakmici namesto njega bio bilo koji drugi napadač da bi rezultat bio najmanje 4:1
za klub iz Mančestera ako ne i više.

Negativni

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred.
(Pitanje, 26. februar 2020 23:14) U pitanju je osoba sa ozbiljnim psihickim smetnjama koja preko proksija boostuje sebi pluseve i ostavlja dopadljive komentare i to radi 18 sati dnevno. To je jedan fenomen. Drugi fenomen je odredjena grupa ljudi koja je iziritirana tim ponasanjem i onda ga sprdaju potpisivajuci se kao on...to je cela filozofija.

ZOKI

pre 4 godine

Jedina šansa Reala da prođe dalje je da pre revanša smene Zidana i dovedu Poketina. Ekipa se potpuno raspala rezulatat je trebao da bude mnogo ubedljiviji za Siti nijedan, trener na svetu ne može sebi dozvoliti luksus da mu na na ovakvoj utakmici na klupi sede Bejl, Marselo i Kros.
Da sam na mestu Peresa još večeras bih smenio Zidana.

Phrm

pre 4 godine

Bon jovi ladno dobio posao na forumu. Ispunio je svoju želju, da ne radi ništa a zaradjuje iz svoje Loznice. Konačno je našao sreću sa nikom dnevna doza. Nego ga hejtuju mnogo ovde. Čudi me s obzirom da ne ostavi dnevno 2000 komentara I lupa sebi pluseve.

Mikii

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
(br, 26. februar 2020 23:18)

Najsmesnije od svega je sto obojica igraju "100 godina" u Engleskoj, odnosno Spaniji, a dve reci jezika zemlje u kojoj zive ne znaju. Zato i jeste komicno, i interesantno je pitanje na kojem jeziku komuniciraju. Verujem da obojica pricaju nesto svoje, i nikoga tu ne razume.

Big Blue

pre 4 godine

Samo što je taj isti Henry u tim godinama na Euru 2000 dao 3 gola i osvojio trofej, dok Luka Jović neće napraviti ništa od navedenog. Ali inače, usporedba sasvim na mjestu :-).
(Big_black, 26. februar 2020 22:30)

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. To sto je Anri osvojio trofej je do cinjenice da je bio deo najvece francuske generacije u istoriji tada. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)

Dinastija Nemanjica

pre 4 godine

Jedva cekam oko 23h kada krene salva pljuvacine iskompleksiranih kroasana i njihove tople autosovinisticke brace iz Srbije kako je Luka Jovic za 5 minuta pred kraj koje ce verovatno da dobije glavni krivac ako Real ne ostvari zeljeni rezultat veceras,jer Boze moj kako to ne moze za 5 minuta da postigne 2 gola?! E onda posle toga jedva cekam objasnjenja "strucnjaka" kako je odigrao cuvenih 700,800 minuta u sezoni i dao samo dva gola,a to sto je nije isto kada odigrate 7 utakmica u kontinuitetu po 90 minuta ili kada dobijete 3 utakmice po 15 minuta pa onda na 3 ne dobijete ni minut nema veze.Vazno je "strucno" pljunuti Jovica,uz obavezno "propao kao zeton" (nemojte pljuvaci slucajno to da zaboravite) i onda epohalni zakljucak u vidu "on je na izlaznim vratima nema sta da trazi tu".E kada ispunite svoju svetu misiju botovskog pljuvanja momka koji je sa 22 godine u fudbalu ostvario koliko 90% igraca na svetu ne ostvari (jer fudbal igraju milioni a samo na stotine njih stigne do dresa najveceg kluba na svetu) onda mozete mirno na spavanje. Medjutim,da vam san ne bude bas idealan pobrinicu se i ovoga puta ja jednim prostim podsednikom da se na primer veliki Tijeri Anri sa 22 godine raspadao u Juventusu,pa u Arsenalu posle postao ikona i najbolji napadac sveta,sto svakako ne znaci da ce Jovic to dostici,ali ce svakako u nekom velikom klubu uspeti ako to ne bude Real jer vreme radi za njega.Cisto da vam tokom zaspeca proradi strah da postoji mogucnost da i Jovic to mozda postane.

mrki

pre 4 godine

Problem je sto ste optereceni Xnodehom da je to zaista za lecenje.
(Majka Tereze, 26. februar 2020 23:47)

Xnodeh, najveci problem je što si ti opterecen Hrvatskim sportašima, pa si nam sve članke o Hrvatskim sportašima ogadio. Gori si od korona virusa.

Jedna dama

pre 4 godine

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.
Za razliku od Dragana Džajića.
Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.
Jasno?!

Evo, ovo je definicija mitomanije koju bi trebalo uvesti kao školski primjer :D
Tužni Xnodeh uspoređuje nekog Dzajica, za kojeg su culi samo u Srbiji (eventualno Ex Yu) iz neke “Pašnjak lige” sa jednim od najboljih veznih igraca ovog stoljeća i igraca iz IDEALNIH 11 REALOVIH SVIH VREMENA.
Hahahahaha
Te tvoje Dzajica, Majice, i “no name” igrace izabrane u Srbiji u “timu svih vremena” ostavi za unuke koje ces jednog dana hraniti mitovima i bajkama. Najboljeg i najveceg igraca ovih prostora, Modrica, kada spomeneš, odmah u hram Svetog Save da se zahvališ sto si zivio u njegovom vremenu.
Da li razumijes, tužni Xnodeše?
Tvoj kompleks tzv. “Patuljak vs Div” je za kliničko ispitivanje...
Ili je jednostavno tesko ocekivati da odbojkaš razumije nogomet.
Da si Španjolac ili Brazilac, pa da te covjek shvati ozbiljno, ali ovako..:D :D :D

drago

pre 4 godine

Jos koja rijec za sinoc. Courtois - od odlicnih do ocajnih reakcija, morao obraniti gol, imao loptu na ruci. On skuhao ono sto je mogao biti Ramosov autogol. Carvajala ubile ozlijede, lose odigrao, skrivio penal. Varane u zivotnoj formi, sve lako zaustavljao. Ramos se nije vidio dok za 2 glave nizi Jesus nije preko njega zabio glavom, jos je i skrivio crveni. Tragicar meca uz Carvajala. Mendy - nikad nisam vidio takvo drvo na tom nivou,lopta se odbija od njega 5 metara, nakon driblinga sam sebe izbaci iz balansa, sudara se sa Ramosom u obrani. Casemiro - nije se vidio. Valverde - vise vrijedi Modricev neposjeceni nokat nego cijeli Valverde, isto kao i Mendy nevidjeno drvo za taj nivo, onako se sudario sa Benzemom, isto nikad vidio. Vinicius i Isco - osim gola nista. Vinicius uprskao odlicne prilike ocajnim reakcijama. Modric - najbolji, odlican, jedini koji je mogao iskreirati sinoc, presjekao loptu za 1 gol, dao jos par odlicnih lopti koje su Vinicius i Mendy zeznuli Benzema - nevidljiv. Bale - totalno pao u formi, nije se ni borio, nakon njegovog ulaska su dobili 2 gola. Jovic - City je sa igracem vise zagospodario terenom, tako ni Jovic nije mogao doci do lopte.
Zidane - ocajan. Umjesto Marcela i Kroosa stavio Mendy-ija i Valverdea,kasno mijenjao.
Jedina sansa Realu u uzvratu je velika borbenost i da startaju Marcelo i Kroos koji jedini uz Modrica mlgu kreirsti u napadu.
Real je ekipa koja je u padu.

pop

pre 4 godine

Gledam ovog Modrića. Svaku loptu mora da ocarini. Ako je lopta u levo on je tu ako je desno opet je on, ako je ispred kaznenog prostora opet je on tu. Maše rukama i traži loptu. A većina lopti ide unazad
(znalac, 26. februar 2020 22:40)

Vidi se da se ne razumeš u fudbal, kad se Modric vraca po loptu ne sme da riskira, nego mora da izabere najsigurniju varijantu, jer ako izgubi loptu to ti je 90% gol.

hadžija

pre 4 godine

Cekaj, zar nije spanska liga najjaca?
Kakvo je oni rutiniziranje bilo sinoc?
Od Sitija koji se sa Sefildom i Lesterom bori za plasman u LS?

Ajme...

Jovan

pre 4 godine

Србенда je oставио 12 од 58 коментара. Страшно
(mst, 26. februar 2020 21:35)
Ima jedan i jos 1000 koji ga hejtuju.Kod tebe ocigledno problem sa IQ kada ne mozes da provalis?!

ne komrntarisi

pre 4 godine

Smesan penal, Carvajal kao da igra u Zvezdi prvi put Ls pa uklizva, a lopta izlazi u golaut. Sterling bukvalno pada preko ovoga i ako do kontanta mozda nije ni bilo...

hm

pre 4 godine

Miodraze, jeste pobedio bolji tim. Gol Reala je plod greske odbrane u periodu potpune dominacije MC. Faul kod gola? 50:50, a penal 100%, kao u crveni za Ramosa.
Sterling oporavljen od povrede i nije spreman za 90'.

Takodje Subotica

pre 4 godine

Po komentaru se vidi da covek nije gledao utakmicu. I da je ljubomoran na komšije i osvajača Zlatne lopte pa plače ovde. Koliko ovakvih kompleksaša ima ovde
(Subotica, 26. februar 2020 23:12)

Places jedino ti od istine. Bolne istine da je Modric smesan igrac naspram nekih koji nikada nece dobiti zvanicno priznanje da su najbolji jer nisu deo Perezove sekte, a jedan od njih je i De Brujne.

br

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...

Da dodam

pre 4 godine

Man Siti pobedio + Lion pobedio = fudbal pobedio
Svaka cast sudiji, to je sudija sa stavom i karakterom, odlicno je sudio. Bilo je kontakta izmedju Zezusa i Ramosa ali ne toliko jako da to bude faul. Ramos ionako nije stigao do lopte pa je preuvelicao kontakt kada je video da nece izbaciti loptu.
Karvahal nije pipnuo loptu nego je srusio Sterlinga koji je malo pre kontakta sa Karvahalom poceo iskusno da pada i iznudio penal.

Scouser

pre 4 godine

Koliko je Engleska liga jača od svih! Ove godine opet englesko finale Liverpul-Siti
Zašta služi kontinent Englezima? Da igraju finala Lige Šampiona, da se navijači provedu i da Liverpul osvaja titule!

Šimundžan

pre 4 godine

Kad ja kao Hrvat moram reći da mit Luke Modriča blijedi i da doista od SP u Rusiji ne prikazuje igre dostojne službeno najboljeg nogometaša svijeta.

Negativni

pre 4 godine

Karmaaaaaaaa, sve se vraca Realu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cocban, 26. februar 2020 22:42) Sta je tacno karma i sta se tacno "vraca" Realu? Bice karma kada ih sudije pokradu i izbace, ovo veceras je sve cisto kao suza.

Will Mosley

pre 4 godine

Onaj Marez je uništio Siti, stiče se utisak da je na večerašnjoj utakmici namesto njega bio bilo koji drugi napadač da bi rezultat bio najmanje 4:1 
za klub iz Mančestera ako ne i više.
(KAZNA KRU, 26. februar 2020 23:22)

Fun fact, Mahrez nije napadac vec krilo, kao Zoki Tosic, Marko Jankovic, Visente, Hoakin, Kaljehon, Ben Arfa, Bejl, Feghouli, Toliso, Cenk Tosun...

Miodrag

pre 4 godine

Jovicu svi broje utakmice kao da svaku igra po 90 minuta i dao dva gola. Dečko nije sve zajedno odigrao 5 utakmica. Tu i jeste njegova greska sto je otisao bas u Real. Veceras utakmicu gledam tek kad on udje u teren (ako udje) jer mene interesuje uspeh svakog naseg sportiste. Ne razumem likove koji ljubomorno gledaju na nase ljude koji su uspesni.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

...i mogu ja sad pricati da je real klub frankista, falangista i fasista, dok je za Republiku ratovalo nekih 1000 hrvata koje je u spanjolsku preko pariza slao izvjesni zagorac imena josip, od kojih je jedan zavrsio u kultnom hemingwayovom 'kome zvono zvoni', i da je recimo rundek obradio 'ay carmela', ali jednostavno ne mogu biti za city. :D

Jedna dana

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
(Xnodeh

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D

Miodrag

pre 4 godine

Jovicu svi broje utakmice kao da svaku igra po 90 minuta i dao dva gola. Dečko nije sve zajedno odigrao 5 utakmica. Tu i jeste njegova greska sto je otisao bas u Real. Veceras utakmicu gledam tek kad on udje u teren (ako udje) jer mene interesuje uspeh svakog naseg sportiste. Ne razumem likove koji ljubomorno gledaju na nase ljude koji su uspesni.

Tereza

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :)))))
(IvanZG, 26. februar 2020 22:56)
Xnodex, mi kažemo donio a ne doneo. Doneo kažu Srbi a nikako IvanZG. pa toliko vježbamo hrvatski a ti ništa ne napreduješ, u čemu je problem ?

Srbima je najveci uspjeh u nogometu onda kad Hrvat izgubi:))

pre 4 godine

Majka Tereza@ Vidis mi smo mislili da je samo jedan ogorcen i isfrustriran covjeculjak na ovom portalu(xnodex) ali ocito vas ima vise, puuuuuuno vise. Euro dolazi. Trk u apoteku po normabele

cocoloco

pre 4 godine

Svaki normalan covek koji je rodjen u Srbiji navija samo i iskljucivo za dobar ucinak Luke Jovica, ovi ostali koji pre svega zele da gledaju dobar fudbal nakon ling long lige itd treba da se zapitaju...

Руска Душа

pre 4 godine

Ama ne diraj Acu, milina ga je slušati.
(banjica, 26. februar 2020 21:16)
Ето ти га, "Ама(н)", нити га дирам, нити га гледам.. Слушам га што морам, али га не чујем..

Negativni

pre 4 godine

Bezveze utakmica. Gvardiola je lagano sa rezervnom klupom mogao da dobije 0:1 ili 0:2. Sam sebe pobedi sa postavom.
Ovde će biti remi, eventualno pobeda Reala.
(vaffanculo, 26. februar 2020 21:40

To ti se samo čini. Zna Gvardiola šta radi. Real ima jako loš napad za ovaj nivo fudbala, ali sredinu i odbranu odličnu. Čak i kod Sitijevih šansi, sve je bilo pokriveno, nigde igrač nije bio sam. Srećom po Siti, Vinisius i Isko su katastrofa a Benzema i Modrić spori.

Pitanje

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred.

миле

pre 4 godine

Браво за Грађане!
немогу више смислим смрдљиви Реал који се толико протежира
где је мафија уобличена у оној-Уефа- намерно направила притисак
на Грађане око оне казне само због ове утакмице.
Од казне неће бидне ништа.

AcA

pre 4 godine

Ovo mi je bilo zaista cudno.
Sve vreme sam ocekivao sudjenje na stranu Reala,neki penal ili crveni karton za protivnika. Kad ono medjutim :)
Uhvatis poslednjih 10ak minuta u Lionu.
Racunam,sad ce neki penal za Ronalda da pokaze klasu kao po obicaju.
Prosto sam navikao po starom dobrom obicaju da se Real pogura,oni su navikli na to.. Isto Juve u Italiji, potpuno isti kriterijum sudjenja za njih.
I onda mi bude puno srce kao, nadam se, svima ljubiteljima fudbala,da ce ove dve ekipe ispasti iz takmicenja.

FofanaPost

pre 4 godine

Kad sam napisao da je Siti favorit u ovom dvomeču još u decembru prošle godine dobio gomilu minusa, čak i odgovore da posetim psihijatra i slično. Sad se slatko smejem. Siti pokidao večeras. Naravno, još ništa nije gotovo, ali 2 gola u Madridu su velika prednost pred revanš u Engleskoj. Shvatite da se Siti naosvajao Premijer Lige zadnjih 8 godina, Liverpul je odavno obezbedio titulu. Siti baca sve karte na LŠ! Moraju tolike pare iz Etihada da okuse i pehar prvaka Evrope. Jednom bar.

Dj4pe

pre 4 godine

Ovo će biti nedelja u kojoj Real završava sezonu.. U nedelju će ih Barsa razvaliti po default-u. Jadni nisu ni svesni šta će im se desiti tek u revanšu sa Sitijem...😁👌

Sale

pre 4 godine

Uzbudljiva LŠ ove sezone, sve utakmice su otvorene, niko još nije ispao, osim Čelsija verovatno, na ostalim mečevima je sve moguće, nikog ne treba otpisati i radujem se revanšima, i dobrom fudbalu naravno.

Jedna dama

pre 4 godine

Places jedino ti od istine. Bolne istine da je Modric smesan igrac naspram nekih koji nikada nece dobiti zvanicno priznanje da su najbolji jer nisu deo Perezove sekte, a jedan od njih je i De Brujne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Takodje Subotica,

Kompleksaš se prepoznao. Patuljak opet ljubomoran na diva. Zeli opet da naraste koji centimetar, a ne moze.
Eh, tuzni Xnodese...tvoji kompleksi i zavist se šire brže nego koronavirus. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo.
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D

Will Mosley

pre 4 godine

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
(neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)

Cuj Aguero ne zna engleski, buraz, on je tamo u Engleskoj vec 10 godina, za to vreme ja bih naucio i kineski i hebrejski jezik a kamoli engleski (u slucaju da ne znam engleski a znam ), dalje kako se Kun sporazumeva u svakodnevnom zivotu i situacijama (recimo u pekari, banci, prodavnici, marketu, apoteci, bioskopu) ako ne zna engleski?

Hrvatima je najveci uspeh kada Srbin izgubi,dakle veoma retko imaju uspeh :))

pre 4 godine

Majka Tereza@ Vidis mi smo mislili da je samo jedan ogorcen i isfrustriran covjeculjak na ovom portalu(xnodex) ali ocito vas ima vise, puuuuuuno vise. Euro dolazi. Trk u apoteku po normabele
(Srbima je najveci uspjeh u nogometu onda kad Hrvat izgubi:)), 27. februar 2020 00:05)

Znamo da vas ima vise.Puno vise.Znamo i da se organizujete na forumu Indexa da trolujete ovde,to vam je dnevna terapija umesto lekova koje preskacete.Ali nece vam zauvek pomoci,ipak ce tu lekovi morati da se uzimaju!

Dušan

pre 4 godine

Jel realno da Siti igra u ovoj postavi i formaciji...šta radi ovaj Pep čoveče pa svake godine sam sebe izbaci ovim eksperimentisanjem.

Milan

pre 4 godine

Siti je bio bolji i to bi čak i navijači reala trebalo da priznaju.
Što se tiče odluka sudije god golova one su apsolutno na mestu. Nije mi jasan zahtev da se svira faul nad ramosom jer žesus stoji i lopta ide na njega a ramos se kreće prema žesusu. Žesus nije gurao ramosa nego se zaštitito, da nije Ramos bi udario u njega u gol šansi i to bi bio penal za siti. Situacija čista kao suza.
Penal je već sporan zbog dva detalja.
Sterling gura loptu koja ide van terena. On očigledno ne bi stigao do nje, koliko znam pravilo je da se svira penal ako je faul dok je lopta još u terenu. Sudija je tu postupio po pravilima ali ja ne bih nikad sudio penal gde igrač baš to želi da dobije.
Drugi detalj je da Sterling traži kontakt, tj lepo se vidi na snimku da ga lopta ne zanima. Sa druge strane start karvahala je toliko glup, da gluplji ne može biti, prosto i nije sudiji baš ostavio dilemu.
Voleo bih stvarno čuti od nekog ko je igrao fudbal, šta to povuče igrača na tako idiotski start. Sterling nije zaslužio da dobije penal ali Karvahal nije ostavi ni promil šanse da se ne svira

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Koliko su samo bolesni ovi politicki botovi sto hejtuju dnevnu dozu
(Kristijan, 26. februar 2020 20:16) Kako su Maja i Ivan?

Kristijan

pre 4 godine

(Kristijan, 26. februar 2020 20:16)ocigledno je da vise njih koristi njegov nick, ali zasto bi njega neko hejtovao i jos iz politickih razloga?
(jedan je Don Karlo, 26. februar 2020 20:28)
Zbog ostavljanja komenatara na politickim vestima i na fejsu.

NATO i traktori

pre 4 godine

Tjesio bih ovu tuznu navijacicu reala. :D
(Pijani zlotvor, 26. februar 2020 22:43)

jednom i ti, nesto pametno da kazes...
Becki konjusar

Od tebe cekamo jbar ednu pametnu riječ, ali ni to...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora

2CRAZY

pre 4 godine

Nema sta, cista i zasluzena pobeda Sitija.
Mislim da RM nema tamo sta da trazi, oni sa Aguerom i Sterlingom od pocetka, bice jos jaci.

RM je mogao jedino da pokusa da pocnu sa dva napadaca, sa Jovicem i Benzemom, da igraju Marselinjo i Kros obavezno i naravno Luka Modric, mislim da bi izvukli povoljniji rezultat.

Madridista

pre 4 godine

Benzema teraj se da te ne gledamo više ovo je neizdrž. Carvajal amaterski start, Sterling ozbiljni kaskader i padavičar. Da nije bilo guranja Ramosa od strane Jesusa nikad ne bi on dao gol glavom pored njega. Svejedno, City zasluženo pobedio. U Mančesteru je sve moguće. Šanse za prolaz : 70% City i 30% Real. Hala Madrid y nada mas!

Ivan

pre 4 godine

Da zaista, dobar naslov ovog posta ste postavili. Zaista ovo večeras na Santjago Bernabeu stadionu u Madridu je bio totalni kolaps slavnog Reala u jednoj utakmici u kojoj je u totalno podređenom položaju bio svo vreme, čak čak i kada je poveo sa 1:0. Sa druge strane Siti odličan, demolirao je igrom Reala i sasvim zasluženo pobedio a ta pobeda je trebala biti i mnogo ubedljivija, jer je Siti zaista bio veoma nadmoćan večeras. Nije ih uzdrmala kazna Uefe, odigrali su fenomenalnu utakmicu i demolirali slavnog rivala. U jednom trenutku kada je Real poveo uz dosta sreće učinilo mi se da će uspeti da na mišiće izguraju do kraja i sačuvaju tu pobedu što bi bio totalno nerealan rezultat ove utakmice, međutim Siti im ipak ipak to nije dozvolio, veoma nadmoćnom igrom je preokrenuo rezultat i zasluženo pobedio. Treba istaći da je ovo jedan od najgorih Reala u poslednju deceniju pa i više, prepun veterana a u nedostatku pravih pojačanja, taj tim više nije dominantan onako kako je doskora bio. Na leto moraće uprava da odreši kesu i totalno renovira tim, i u odbrani i u sredini i u napadu, inače neće skoro videti neku važnu titulu. Svi Realovi veliki igrači tipa Modrić, Kazemiro, Karvahal, prekaljeni kapiten Serhio Ramos i ostali jesu zaista veliki igrači i proverena slavna imena, ali tim vapi za nekoliko snažnih pojačanja koja bi uz pomenute iskusne majstore doneli prevagu. Što pre to urade, to pre će im doći bolji rezultati.

Will Mosley

pre 4 godine

Ovaj RTS kad uzme da prenosi nesto, treba kucu staviti na 0-2 gola... 
(palop, 26. februar 2020 22:07) 

Bolje da si rekao ode pseca kucica, ode crep od kuce ili tako nesto manje vredno.

Jedna dam

pre 4 godine

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
(Big Blue,

Xnodeh, zašto usporedjujes Pjacu koji je ozlijedjen godinu i pol dana.
Drugo, Jovic je imao jednu dobru sezonu u svom zivotu i sada grije klupu Reala evo 8 mjeseci.
Da li je to karijera? Jedna sezona? :D
Tocno u Jovicevim godinama doktor Modric bio je u IDEALNOM TIMU EURA, hej!
Jovic u 23.grije klupu i ulazi kao dzoker koji eventualno pogodi prečku ili zabije mrtvoj Osasuni.
Pa Modric je osvojio vise Liga prvaka nego kaj je Jovic golova dao ove sezone.
Ne sramoti se tužni Xnodeše, opet ja kao zena moram da te učim nogometu i zdravoj logici.

BorisSrb

pre 4 godine

Zidan je napravavio gresku jer je umjesto Vinicusa trebao ubaciti Krosa i promjeniti formaciju na 4-3-2-1, sa Iscom i Modricem iza Benzeme i tako zatvoriti utakmicu i ici na kontre i polu kontre.. vifjelovse kad Sterling usao da Real ima problema po desnoj strani u odbrani. Oba gola su dosla preko te steane, centarsit i prodor Sterlinga za penal. Veoma cudno da Zidan to nije vidio i da nije pokusao nesto da promjeni..

lol

pre 4 godine

ova "jedna dama" vas unistava ako ste pametni ne kontrirajte joj jer zena vas doslovno razvaljuje logikom i pamecu, Xhodeh i sljedbenici odite na sajt o odbojci jer ovo vise nije za vas.

banjica

pre 4 godine

Leće - Kaljari iz 2000. je meč stoleća za ovu utakmicu.
(Neplivač, 26. februar 2020 21:28)

Finale 2005: Milan - Liverpul. Milan vodio 3:0 na poluvremenu, onda im Liverpul dao tri komada za 6 minuta (54, 56, 60) i na kraju osvojio na penale.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Драго ми је због Реала што је овако завршило. Крали су ових година а и не волим их. Не волим ни Манчестер Сити који ће надам се испасти већ у наредном кругу. Одвратни и једни и други.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

:)))))
vrapče bi, pod hitno, trebalo da nabavi kamere, jedna daNa ponovo čuvaru maznuo ključ od sobe s kompjuterom...

Bolece te uvek

pre 4 godine

Jos uvijek boli Xnodeh?
Prežaliti neces Zlatnu loptu Zlatnog Modrica, veličanstvenog osvajača 4LP i Viceprvaka Svijeta? Moze li se De Bruyne pohvaliti s time, nesretni Xnodese?
Pitaj ove godine da Perez namjesti jednu Klupa d’or za tvoga Jovica...a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
(lol, 26. februar 2020 23:59)

Jos uvek boli lol? Cinjenica da si iz zemlje bez ijednog fudbalskog trofeja bolece te dok si ziv! Spasa ti tu nema! Znamo da ti je Jovic nocna mora jer takvog napadaca u tako mladim godinama nemate ni u bajkama.A ovde kad pises nesto da ustanes! Kao tvoji preci na Beckom dvoru kad su konjusarili gazdama,jes cuo????

SrbEUin

pre 4 godine

I? Gde je var? Kako obe ruke na ledina defanzivca u skoku mogu da ne budu faul? (4k4.Dex, 27. februar 2020 07:58)

Klasično neiskustvo, nije ispoštovao proceduru. Da bi sudija svirao faul, Serđo je morao da se bacaka, batrga, mlatara i na kraju kotrlja. Podrazumeva se naravno, da pre svega toga vrati pasoš...

Djordje NS

pre 4 godine

Ovaj Zidan pojma nema, vodi klub samo zato što ima dosta kombinacija na svim pozicijama. Modrić, Karvahal i još bar dvojica odavno zreli za penziju. Rodrigo brz a kao muva bez glave. A kad se sve raspadne, kad prime golove, kad Ramos dobije crveni karton i kad standardno ostane celih 7 minuta do kraja utakmice ajde Joviću ulazi jer ostalo ti je taman toliko vremena da jedna lopta bude upućena ka tebi i ako ne uradiš ništa eto prilike da te sutra španska MARCA razapne kao najvećeg krivca i najpreplaćenijeg igrača koji je još jednu utakmicu "odigrao" a da se nije upisao u srelce. More...

Asics

pre 4 godine

P.S. Sretno Norveškoj, nece im sreca ni trebat
(Boksic, 26. februar 2020 23:20)

Nece.Ne vredi im sreca. Kao sto ne vredi ni vama u junu, bicete pregazeni od svih redom.

SrbEUin

pre 4 godine

E, pa, ne može se tek tako dobiti faul u napadu. Ramos je za to morao da se izbatrga i izbacaka kao Stojke, i još pre toga da vrati pasoš.

Kristijan

pre 4 godine

Mislim da Siti ima velike sanse, najbolji su ove godine!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:12)
Koliko su samo bolesni ovi politicki botovi sto hejtuju dnevnu dozu

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)
Smesna legendica hahahahahhaha

Fanatik

pre 4 godine

Šta li priča Aca Stojanović da je Iska tražio Zidan da dođe.. A Zidan u klubu od 2014e (od 2016e kao glavni trener) a Isko došo u klub 2013e...

Will Mosley

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred. 
(Pitanje, 26. februar 2020 23:14) 

Sam si sebi odgovorio na komentar, to je sintagma. Nema na cemu.

Bundesliga

pre 4 godine

Jel to ta “najjaca” liga čiji klubovi ni gol ne znaju da daju u Ligi Sampiona?Chelsea+Tottenham+Manchester+Liverpool=0 golova. Leipzig=1 gol.

Viktor

pre 4 godine

Najpre se vrati u prvi razred osnovne skole i nauci pravopis. Bile oci koliko si nepismen.
(Darko, 26. februar 2020 21:41)

Šta rade oči? Gde su bile? Koga?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

...мислио сам на ову фазу такмичења у коме игра само 5 правих шампиона.

Jedna dama

pre 4 godine

Kompleksaš se prepoznao. Patuljak opet ljubomoran na diva. Zeli opet da naraste koji centimetar, a ne moze.
Eh, tuzni Xnodese...tvoji kompleksi i zavist se šire brže nego koronavirus. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo.
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D

Majka Tereze

pre 4 godine

Xnodex, mi kažemo donio a ne doneo. Doneo kažu Srbi a nikako IvanZG. pa toliko vježbamo hrvatski a ti ništa ne napreduješ, u čemu je problem ?
(Tereza, 26. februar 2020 23:15)

Problem je sto ste optereceni Xnodehom da je to zaista za lecenje.

Will Mosley

pre 4 godine

Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo. 
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D
(Jedna dama, 26. februar 2020 23:38)

Sta znaci cjepivo, moze li jedan translate?

Jadranka

pre 4 godine

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D
(Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

Ti treba da se lecis. Po ceo dan pricas o Xnodehu kao najveca patnica.Tuzan li ti je zivot ne smem ni da zamislim.

Will Mosley

pre 4 godine

Lige..Nadam se da Barsa i Messi mogu neko cudo da naprave.
(Sinke, 26. februar 2020 23:05)

Cudo da naprave? Bato moj, ima sa 3 gola da ispratimo Napoli kuci, od njih ce ostati samo napolitanke. Dace golove Mesi x2 i onaj mali Fathy, Feghouli ili kako se vec zove.

banjica

pre 4 godine

Ето ти га, "Ама(н)", нити га дирам, нити га гледам.. Слушам га што морам, али га не чујем..
(Руска Душа, 26. februar 2020 21:39)

Ne moraš prijatelju, pritisni "mute". Mora se samo...ajde nećemo sad o tome.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ БАЊИЦА - То финале Милан-Ливерпул сам одиграо прије почетка утакмице да ће Ливерпул побиједити на пенале. Ни сам после нисам могао вјеровати како сам успио погодити. Дошла квота 11. То је био мој један од најбриљантнијих погодака на кладионици. Као и прије свјетског шампионата 2006 када сам се кладио да Италија осваја. Прво она брука наше репрезентације, е колико сам се нервирао. Данима нисам излазио у град јер би ме многи прозивали зато што сам највећи навијач Србије (као и Звезде наравно) у мом граду. А онда ипак колико толико радост и срећан крај због тог поготка Италије да осваја. Све је то живот један, јединствен, непоновљив. Живот пише романе. Ево уђе и Јовић. Ајде брате дај понеки гол и окрени ово да те коначно почну цијенити и давати већу минутажу.

Zuba

pre 4 godine

Zidanu hitno dati otkaz. Upropastio je ekipu stalnim eksperimentisanjem, ovakvu utakmicu mora igrati najjači i najiskusni sastav, njemu Bejl i Kros sede na klupi a Viničijus igra. Dobro su još i prošli.
U toku cele sezone on je jedino protiv Barse igrao sa prvom ekipom sve ostalo je bila neka kombinovana ekipa.

Will Mosley

pre 4 godine

De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
(BojanNS, 26. februar 2020 22:44)

Nije, bolji su Rakitic, Arturo Vidal, Buskets, Havi Martinez, Gonalons, Najngolan, Matuidi, Stambouli, Parolo, Kandreva, i Pjanic. I Vertongen kad igra u veznom redu iako moze da bude i stoper.

Lelemood

pre 4 godine

Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
(Dejan, 26. februar 2020 20:14)

Ili možda bilo bolje da prenosi "sportski pozdrav"?

Boksic

pre 4 godine

Modric je ostario, cestitam svima koji su cekali i docekali, pretvarati cemo se da je to uvijek ovako izgledalo, spominjanje njegovih vrsnjaka vezista koji su u penziji 3 godine smiješno..

De bruyne je dobar al meni to nije po ukusu, pravocrtno, playstation, ne svida mi se..

P.S. Sretno Norveškoj, nece im sreca ni trebat

miodrag

pre 4 godine

Nije pobedio bolji tim. Prvi gol MC faul nad Ramosom, drugi gol- penal 50:50, crveni Ramosu zasluzeno. Zidan je izvrsio ocajne zamene jer onaj V Junior je odlican igrac I trebalo bi stalno da igra u Realu a Isco je sinoc igrao odlicno. Gvardiola je izvrsio pravu zamenu sa Sterlingom jer je on pola tima sadasnjeg MC, ne znam sta je razlog da nije igrao od pocetka. Sanse u revansu 60:40 u korist MC.

jedan je Don Karlo

pre 4 godine

(Kristijan, 26. februar 2020 20:16)

ocigledno je da vise njih koristi njegov nick, ali zasto bi njega neko hejtovao i jos iz politickih razloga?

neki veliki dr

pre 4 godine

(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati

laa

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)
Dobio si tolike pluseve, ocigledno da ljudi koji su ti dali pluseve znaju jos manje od tebe, nije sramota istraziti nesto sto ne znas pre nego sto javno napises.. Aguero godinama zivi u Engleskoj ali ne zna engleski za razliku od bejla koji je naucio spanski, zato je i rekao na kom li jeziku pricaju.. Ako mi ne verujes istrazi malo po netu videces da je aguero vodio prevodioca na treninzima dugo godina, dok nije dosao gvardiola sa kojim komunicira na maternjem...

banjica

pre 4 godine

hahahaaaaaa rekoh ja jutros da će Perica da greje klupu Benzemi. Nema...neće Zidan da rizikuje na ovako važnoj utakmici. A vi što ćete spominjati Acu Stojanoviča, milina je slušati ga kada nabraja fudbalere!

vaffanculo

pre 4 godine

Bezveze utakmica. Gvardiola je lagano sa rezervnom klupom mogao da dobije 0:1 ili 0:2. Sam sebe pobedi sa postavom.
Ovde će biti remi, eventualno pobeda Reala.

Will Mosley

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom. 
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20) 


Na engleskom brate mili.

Back in Black

pre 4 godine

Dobio si tolike pluseve, ocigledno da ljudi koji su ti dali pluseve znaju jos manje od tebe, nije sramota istraziti nesto sto ne znas pre nego sto javno napises.. Aguero godinama zivi u Engleskoj ali ne zna engleski za razliku od bejla koji je naucio spanski, zato je i rekao na kom li jeziku pricaju.. Ako mi ne verujes istrazi malo po netu videces da je aguero vodio prevodioca na treninzima dugo godina, dok nije dosao gvardiola sa kojim komunicira na maternjem...
(laa, 27. februar 2020 00:11)
Ti ocigledno imas samo Arene hahahahhahahaha.Decko nemoj da si smesan ukucaj malo na Youtube.Hahahahah kakvi likovi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ БЕЧКИ КОЊУШАРИ - Баш си ме насикирао, ево сузе ми иду низ леђа. 😂😂😂

lol

pre 4 godine

de sad bez zajebancije tko su Djajic i Belodedic objasnite mi molim vas ja nikad cuo, jesu sportasi i ako da u kojem sportu su se proslavili, a ako su pjevaci koji hit im je bio popularan?

Ivan ZG

pre 4 godine

Ne znam koju su utakmicu vaši komentatori gledali, ali ništa nisu vidjeli.
Modrič je bio jedan od najboljih. Čita igru protivnika i presjeca loptu. Odmah kreće naprijed, dodaje i evo jedinog gola za Real. Da nije njegovog presjecanja lopte ne bi bilo ni gola za Real.
Drugo je promašaj Zidana koji Krosa drži na klupi i ostavlja Modriča da poveže sve redove. To tako ne ide. Uz to Real uspavan i čeka da se protivnik sam pobjedi. Igra dosta statična jer nitko ne utrčava u šansu pa Modrič nema kome gurati u for. Bejl prekasno ulazi da bi iskoristio brzinu. I ne stavlja ga na krilo gdje je najbolji!? Njemu treba prostora da njegova brzina dođe do izražaja, a Zidan ga stavi u gužvu!?
Nema veze u drugoj utakmici će Real morati stisnuti od prve minute i onda će to biti prava utakmica.
City nije pokazao ništa osim trke. Vidjet ćemo hoće li to biti dosta u drugoj utakmici. Realu nedostaje pravi napadač kao npr. Kavani ili Suarez da puni mrežu protivnika. Ovako se previše muče i troše.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)
Smesna legendica hahahahahhaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:29)
Xaxaxaxxaxaxxaxaxa kakva fora

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Cuj Aguero ne zna engleski, buraz, on je tamo u Engleskoj vec 10 godina, za to vreme ja bih naucio i kineski i hebrejski jezik a kamoli engleski (u slucaju da ne znam engleski a znam ), dalje kako se Kun sporazumeva u svakodnevnom zivotu i situacijama (recimo u pekari, banci, prodavnici, marketu, apoteci, bioskopu) ako ne zna engleski?
(Will Mosley, 26. februar 2020 23:56)

Uzuvaj! https://youtu.be/GH7U_8ZQLOI
.

Tevez je bio još gori: https://youtu.be/xq4avt8Xauk

SunShine

pre 4 godine

@FofanaPost

Bravo legendo,kralju,vrhunski poznavaoce fudbala. Sve si lepo rekao,a oni tebi brdo minusa... Da li se sada osecas zadovoljno?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jovara klupara
(jovo, 26. februar 2020 20:00)
Jović u 16 Real Madrida.Svako ko je šutnuo loptu u životu je sanjao to...On ispunio svoj san.A ti?!

Sloba

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)

Will Mosley

pre 4 godine

De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
(BojanNS, 26. februar 2020 22:44)

Nije, bolji su Rakitic, Arturo Vidal, Buskets, Havi Martinez, Gonalons, Najngolan, Matuidi, Stambouli, Parolo, Kandreva, i Pjanic. I Vertongen kad igra u veznom redu iako moze da bude i stoper.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakva je svrha u ovoj utakmici Benzeme?!Pipnuo loptu nije ceo meč??!!??Slina neće Luku da ubaci bar na 20 min.pred kraj...Kako mi je milo što ih Siti pegla!

klot

pre 4 godine

U prvom poluvremenu sudija svira faul Vinisijusa nad, cini mi se, Marezom u stopostotnoj sansi iako ga Vinisijus nije pipnuo.
Sada ocigledno guranje Zezusa sa ledja ne svira faul.

Scouser

pre 4 godine

Koliko je Engleska liga jača od svih! Ove godine opet englesko finale Liverpul-Siti
Zašta služi kontinent Englezima? Da igraju finala Lige Šampiona, da se navijači provedu i da Liverpul osvaja titule!

A za to hvaljenje srbima u svojim redovima, to je lepo od vas...

pre 4 godine

a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
(Sta mu uradi Modricu? :)))), 26. februar 2020 23:59)

Ajde prošlo je vreme druga starog, koji vam je "demokratski" iscrtao kiflu i utopio vas Briselu. Posle Beča, Budimpešte, Berlina, Beograda... sledeći glavni grad vam je Bukurešt. Pa vi kao nešto znate kad se ustaje i kome se ustaje, kome se baca cveće kad ulazi u Zagreb, a kome ne, i kad se na psotolja penje, a kad silazi... tisućljetni, ti opet po onoj vašoj - vi ćete da zažmurite, da vas mi ne vidimo ko ste i šta ste?

E, a baš divna koicidencija da se dohvatimo rumuna, aporpo Bukurešta, vašeg sledećeg glavnog grada. Jednog posebno, koji je rumun, taman koliko je Modrić hrvašanin.

Belodedić.

Kad spomeneš Belodedića, da uradiš 4 salta unazad, i potom odeš u podrum i zaključaš se tamo na 1 dan bez hleba i bez vode.

Čovek je uzeo 2 titule LŠ... ali sa Steauom i sa FKCZ! E, to druže vredi više nego bilo ko sa Realom da uzme 50 titula LŠ.

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.

Za razliku od Dragana Džajića.

Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.

Jasno?!

miodrag

pre 4 godine

Nije pobedio bolji tim. Prvi gol MC faul nad Ramosom, drugi gol- penal 50:50, crveni Ramosu zasluzeno. Zidan je izvrsio ocajne zamene jer onaj V Junior je odlican igrac I trebalo bi stalno da igra u Realu a Isco je sinoc igrao odlicno. Gvardiola je izvrsio pravu zamenu sa Sterlingom jer je on pola tima sadasnjeg MC, ne znam sta je razlog da nije igrao od pocetka. Sanse u revansu 60:40 u korist MC.

znalac

pre 4 godine

Gledam ovog Modrića. Svaku loptu mora da ocarini. Ako je lopta u levo on je tu ako je desno opet je on, ako je ispred kaznenog prostora opet je on tu. Maše rukama i traži loptu. A većina lopti ide unazad

Misa

pre 4 godine

Koliko god da cenim Jovica, decko nije za fudbal. Gledao sam tekmu samo zbog njega jer sam bio ubedjen da ce dati gol. A on, likonja umesto da grize i iskoristi sansu, decko kao da je pao sa marsa. Trckara tamo amo kao da ga ne interesuje fudbal. Nije mi jasno koji mu je

Big Blue

pre 4 godine

Samo što je taj isti Henry u tim godinama na Euru 2000 dao 3 gola i osvojio trofej, dok Luka Jović neće napraviti ništa od navedenog. Ali inače, usporedba sasvim na mjestu :-).
(Big_black, 26. februar 2020 22:30)

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. To sto je Anri osvojio trofej je do cinjenice da je bio deo najvece francuske generacije u istoriji tada. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Такмичење звано лига шампиона у коме игра само пет (5) правих шампиона који су то изборили у својим лигама (земљама) прошле сезоне. ЛИГА БОГАТИХ то је правилнији назив. Овим називом се омаловажавају сви шампиони у осталим лигама (земљама) Европе колико год оне биле слабе, корумпиране и сиромашне.

Mikii

pre 4 godine

Ovo mi je bilo zaista cudno.
Sve vreme sam ocekivao sudjenje na stranu Reala,neki penal ili crveni karton za protivnika. Kad ono medjutim :)
Uhvatis poslednjih 10ak minuta u Lionu.
Racunam,sad ce neki penal za Ronalda da pokaze klasu kao po obicaju.
Prosto sam navikao po starom dobrom obicaju da se Real pogura,oni su navikli na to.. Isto Juve u Italiji, potpuno isti kriterijum sudjenja za njih.
I onda mi bude puno srce kao, nadam se, svima ljubiteljima fudbala,da ce ove dve ekipe ispasti iz takmicenja.
(AcA, 26. februar 2020 23:18

Ti si jedan od onih intelektualaca koji bi voleli da vide Lion i Salke u finalu lige sampiona, kao neki omaz malim klubovima, i onda kad se tako nesto i desi, shvatis da ni sam to ne zelis da gledas.

Subotica

pre 4 godine

Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
(eX,

Po komentaru se vidi da covek nije gledao utakmicu. I da je ljubomoran na komšije i osvajača Zlatne lopte pa plače ovde. Koliko ovakvih kompleksaša ima ovde

Will Mosley

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom. 
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20) 


Na engleskom brate mili.

IvanZG

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :)))))

Asics

pre 4 godine

Luka Modric je fenomen svetskog fudbala! On ne samo da je prvi dobitnik Zlatne lopte koji sledece godine nije bio ni medju 30 najboljih igraca sveta odnosno nije bio u konkurenciji za Zlatnu loptu,vec je prvi igrac u istoriji koji ni u godini u kojoj je dobio Zlatnu loptu nije bio ni u 30 najboljih igraca sveta! Prevara veka!!

krki

pre 4 godine

Xnodeh, najveci problem je što si ti opterecen Hrvatskim sportašima, pa si nam sve članke o Hrvatskim sportašima ogadio. Gori si od korona virusa.
(mrki, 26. februar 2020 23:57)

On na svom portalu ne moze biti opterecen hrvatskim sportistima. On je svoj na svome. Vi ste ti koji ste optereceni srpskim pa dolazite na srpski sajt da trolujete, da niste drzali bi ste se svojih.

drago

pre 4 godine

Jos koja rijec za sinoc. Courtois - od odlicnih do ocajnih reakcija, morao obraniti gol, imao loptu na ruci. On skuhao ono sto je mogao biti Ramosov autogol. Carvajala ubile ozlijede, lose odigrao, skrivio penal. Varane u zivotnoj formi, sve lako zaustavljao. Ramos se nije vidio dok za 2 glave nizi Jesus nije preko njega zabio glavom, jos je i skrivio crveni. Tragicar meca uz Carvajala. Mendy - nikad nisam vidio takvo drvo na tom nivou,lopta se odbija od njega 5 metara, nakon driblinga sam sebe izbaci iz balansa, sudara se sa Ramosom u obrani. Casemiro - nije se vidio. Valverde - vise vrijedi Modricev neposjeceni nokat nego cijeli Valverde, isto kao i Mendy nevidjeno drvo za taj nivo, onako se sudario sa Benzemom, isto nikad vidio. Vinicius i Isco - osim gola nista. Vinicius uprskao odlicne prilike ocajnim reakcijama. Modric - najbolji, odlican, jedini koji je mogao iskreirati sinoc, presjekao loptu za 1 gol, dao jos par odlicnih lopti koje su Vinicius i Mendy zeznuli Benzema - nevidljiv. Bale - totalno pao u formi, nije se ni borio, nakon njegovog ulaska su dobili 2 gola. Jovic - City je sa igracem vise zagospodario terenom, tako ni Jovic nije mogao doci do lopte.
Zidane - ocajan. Umjesto Marcela i Kroosa stavio Mendy-ija i Valverdea,kasno mijenjao.
Jedina sansa Realu u uzvratu je velika borbenost i da startaju Marcelo i Kroos koji jedini uz Modrica mlgu kreirsti u napadu.
Real je ekipa koja je u padu.

Dinastija Nemanjica

pre 4 godine

Jedva cekam oko 23h kada krene salva pljuvacine iskompleksiranih kroasana i njihove tople autosovinisticke brace iz Srbije kako je Luka Jovic za 5 minuta pred kraj koje ce verovatno da dobije glavni krivac ako Real ne ostvari zeljeni rezultat veceras,jer Boze moj kako to ne moze za 5 minuta da postigne 2 gola?! E onda posle toga jedva cekam objasnjenja "strucnjaka" kako je odigrao cuvenih 700,800 minuta u sezoni i dao samo dva gola,a to sto je nije isto kada odigrate 7 utakmica u kontinuitetu po 90 minuta ili kada dobijete 3 utakmice po 15 minuta pa onda na 3 ne dobijete ni minut nema veze.Vazno je "strucno" pljunuti Jovica,uz obavezno "propao kao zeton" (nemojte pljuvaci slucajno to da zaboravite) i onda epohalni zakljucak u vidu "on je na izlaznim vratima nema sta da trazi tu".E kada ispunite svoju svetu misiju botovskog pljuvanja momka koji je sa 22 godine u fudbalu ostvario koliko 90% igraca na svetu ne ostvari (jer fudbal igraju milioni a samo na stotine njih stigne do dresa najveceg kluba na svetu) onda mozete mirno na spavanje. Medjutim,da vam san ne bude bas idealan pobrinicu se i ovoga puta ja jednim prostim podsednikom da se na primer veliki Tijeri Anri sa 22 godine raspadao u Juventusu,pa u Arsenalu posle postao ikona i najbolji napadac sveta,sto svakako ne znaci da ce Jovic to dostici,ali ce svakako u nekom velikom klubu uspeti ako to ne bude Real jer vreme radi za njega.Cisto da vam tokom zaspeca proradi strah da postoji mogucnost da i Jovic to mozda postane.

DamirCRO

pre 4 godine

Kako je ovaj De Bruyne doktor nogometa za Luku, bili bi vrhunski licemjeri ako to ne kazemo. Luka da pjeva sto je imao Pereza i sto je Ronaldo otisao u Juventus jer ce doista ostati upamcen kao najsmjesniji dobitnik Ballon d'ora u blizoj povijesti. U mirovinu sto prije.

Sta mu uradi Modricu? :))))

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
(Xnodeh)

Jos uvijek boli Xnodeh?
Prežaliti neces Zlatnu loptu Zlatnog Modrica, veličanstvenog osvajača 4LP i Viceprvaka Svijeta? Moze li se De Bruyne pohvaliti s time, nesretni Xnodese?
Pitaj ove godine da Perez namjesti jednu Klupa d’or za tvoga Jovica...a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?

Will Mosley

pre 4 godine

dva najodvratnija kluba na svetu su veceras izgubila, puno mi srce!
(internazionale, 26. februar 2020 23:31)

Ima i treci, taj je remizirao sa Indjijom.

Bolece te uvek

pre 4 godine

Jos uvijek boli Xnodeh?
Prežaliti neces Zlatnu loptu Zlatnog Modrica, veličanstvenog osvajača 4LP i Viceprvaka Svijeta? Moze li se De Bruyne pohvaliti s time, nesretni Xnodese?
Pitaj ove godine da Perez namjesti jednu Klupa d’or za tvoga Jovica...a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
(lol, 26. februar 2020 23:59)

Jos uvek boli lol? Cinjenica da si iz zemlje bez ijednog fudbalskog trofeja bolece te dok si ziv! Spasa ti tu nema! Znamo da ti je Jovic nocna mora jer takvog napadaca u tako mladim godinama nemate ni u bajkama.A ovde kad pises nesto da ustanes! Kao tvoji preci na Beckom dvoru kad su konjusarili gazdama,jes cuo????

Madridista

pre 4 godine

Benzema teraj se da te ne gledamo više ovo je neizdrž. Carvajal amaterski start, Sterling ozbiljni kaskader i padavičar. Da nije bilo guranja Ramosa od strane Jesusa nikad ne bi on dao gol glavom pored njega. Svejedno, City zasluženo pobedio. U Mančesteru je sve moguće. Šanse za prolaz : 70% City i 30% Real. Hala Madrid y nada mas!

Zmaj

pre 4 godine

Jovicu, ne razumem kako je ovako brzi Real mogao da kupi takvu kornjaču poput tebe?
Ne da nisi za Real sine nego nisi ni za špansku ni englesku ligu koliko si spor...beži u nemacku ili italiju

Takodje Subotica

pre 4 godine

Po komentaru se vidi da covek nije gledao utakmicu. I da je ljubomoran na komšije i osvajača Zlatne lopte pa plače ovde. Koliko ovakvih kompleksaša ima ovde
(Subotica, 26. februar 2020 23:12)

Places jedino ti od istine. Bolne istine da je Modric smesan igrac naspram nekih koji nikada nece dobiti zvanicno priznanje da su najbolji jer nisu deo Perezove sekte, a jedan od njih je i De Brujne.

Bundesliga

pre 4 godine

Jel to ta “najjaca” liga čiji klubovi ni gol ne znaju da daju u Ligi Sampiona?Chelsea+Tottenham+Manchester+Liverpool=0 golova. Leipzig=1 gol.

Šimundžan

pre 4 godine

Kad ja kao Hrvat moram reći da mit Luke Modriča blijedi i da doista od SP u Rusiji ne prikazuje igre dostojne službeno najboljeg nogometaša svijeta.

Back in Black

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.

Mikii

pre 4 godine

Mitrovic u 95 minutu za Fulam!!!
(Ali..., 26. februar 2020 22:48)

Decak, ovo je liga sampiona. Sampiona. Ne zanimaju nas druge lige. Solja mleka, krevet. Brzo.

Becki konjusari

pre 4 godine

Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
(eX, 26. februar 2020 22:47)

Nemoj tako, covek ima Balun.

ne komrntarisi

pre 4 godine

Smesan penal, Carvajal kao da igra u Zvezdi prvi put Ls pa uklizva, a lopta izlazi u golaut. Sterling bukvalno pada preko ovoga i ako do kontanta mozda nije ni bilo...

Negativni

pre 4 godine

Zidanov poraz. Glupsonski golovi. Modrić, Benzema i Ramos - penzija. Dešava im se isto što i Milanu, Kostakurta i Maldini igrali do stote pa ih drali Deportivo i slični.

Negativni

pre 4 godine

Jović u 16 Real Madrida.Svako ko je šutnuo loptu u životu je sanjao to...On ispunio svoj san.A ti?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:08) Ti koji visis 18 sati na forumu znas sta je kome san ko je uzeo loptu? hahahahhaah

Jedna dama

pre 4 godine

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.
Za razliku od Dragana Džajića.
Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.
Jasno?!

Evo, ovo je definicija mitomanije koju bi trebalo uvesti kao školski primjer :D
Tužni Xnodeh uspoređuje nekog Dzajica, za kojeg su culi samo u Srbiji (eventualno Ex Yu) iz neke “Pašnjak lige” sa jednim od najboljih veznih igraca ovog stoljeća i igraca iz IDEALNIH 11 REALOVIH SVIH VREMENA.
Hahahahaha
Te tvoje Dzajica, Majice, i “no name” igrace izabrane u Srbiji u “timu svih vremena” ostavi za unuke koje ces jednog dana hraniti mitovima i bajkama. Najboljeg i najveceg igraca ovih prostora, Modrica, kada spomeneš, odmah u hram Svetog Save da se zahvališ sto si zivio u njegovom vremenu.
Da li razumijes, tužni Xnodeše?
Tvoj kompleks tzv. “Patuljak vs Div” je za kliničko ispitivanje...
Ili je jednostavno tesko ocekivati da odbojkaš razumije nogomet.
Da si Španjolac ili Brazilac, pa da te covjek shvati ozbiljno, ali ovako..:D :D :D

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)
Smesna legendica hahahahahhaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:29)
Xaxaxaxxaxaxxaxaxa kakva fora

Mikii

pre 4 godine

Ovaj Zidan pojma nema, vodi klub samo zato što ima dosta kombinacija na svim pozicijama. Modrić, Karvahal i još bar dvojica odavno zreli za penziju. Rodrigo brz a kao muva bez glave. A kad se sve raspadne, kad prime golove, kad Ramos dobije crveni karton i kad standardno ostane celih 7 minuta do kraja utakmice ajde Joviću ulazi jer ostalo ti je taman toliko vremena da jedna lopta bude upućena ka tebi i ako ne uradiš ništa eto prilike da te sutra španska MARCA razapne kao najvećeg krivca i najpreplaćenijeg igrača koji je još jednu utakmicu "odigrao" a da se nije upisao u srelce. More...
(Djordje NS, 26. februar 2020 23:17)

Pusti Zidana i Real, nego, daj malo tvog ljubimca prokomentarisi :)

cocoloco

pre 4 godine

Svaki normalan covek koji je rodjen u Srbiji navija samo i iskljucivo za dobar ucinak Luke Jovica, ovi ostali koji pre svega zele da gledaju dobar fudbal nakon ling long lige itd treba da se zapitaju...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ БАЊИЦА - То финале Милан-Ливерпул сам одиграо прије почетка утакмице да ће Ливерпул побиједити на пенале. Ни сам после нисам могао вјеровати како сам успио погодити. Дошла квота 11. То је био мој један од најбриљантнијих погодака на кладионици. Као и прије свјетског шампионата 2006 када сам се кладио да Италија осваја. Прво она брука наше репрезентације, е колико сам се нервирао. Данима нисам излазио у град јер би ме многи прозивали зато што сам највећи навијач Србије (као и Звезде наравно) у мом граду. А онда ипак колико толико радост и срећан крај због тог поготка Италије да осваја. Све је то живот један, јединствен, непоновљив. Живот пише романе. Ево уђе и Јовић. Ајде брате дај понеки гол и окрени ово да те коначно почну цијенити и давати већу минутажу.

Will Mosley

pre 4 godine

Lige..Nadam se da Barsa i Messi mogu neko cudo da naprave.
(Sinke, 26. februar 2020 23:05)

Cudo da naprave? Bato moj, ima sa 3 gola da ispratimo Napoli kuci, od njih ce ostati samo napolitanke. Dace golove Mesi x2 i onaj mali Fathy, Feghouli ili kako se vec zove.

veliki strumf

pre 4 godine

Svaka čast sudiji Orsatu! Suditi ovako protiv Reala na sred Bernabeua - ma alal vera. Realu se vraća za sve one kradje sudija u njihovu korist i bukvalno poklonjene 3 poslednje titule prvaka Evrope (pritom ne mislim na finale koje je sudio Mazic - te godine je Real mnogo ranije trebao da ispadne). Orsato je sve ključne odluke ispravno doneo. Kontakt sa Ramosom kod prvog gola bio je veoma blag, a on svakako ne bi dosegao loptu. Penal čist, crveni čist (čak se ni ovaj glumac nije bunio). Ovo je ćao Realu i mnogo mi je milo.

Labud

pre 4 godine

Mogu donekle da razumem prvu postavku bez Jovića, to ajde i nekako ali brale moj ti posle onakvog poluvremena ne menjaš Benzemu i ne uvedeš Jovića, a onda očekuješ da ti Luka vadi kesetnje tri sekunde pre kraja kod već izgubljene utakmice. Daboga izgubio od barse sa 10 nula bre!!! Kao igrac skidam kapu ali ovako nisi ni za trecu ligu !!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora

Kristijan

pre 4 godine

Mislim da Siti ima velike sanse, najbolji su ove godine!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:12)
Koliko su samo bolesni ovi politicki botovi sto hejtuju dnevnu dozu

Mos Ley

pre 4 godine

Uživam da gledam kada Real ima napokon tretman sudija kao da je Young Boys ili Rosenborg. Usput, mislim da je ovo kompenzacija za suspenziju Cityja iz LS.

Boksic

pre 4 godine

Modric je ostario, cestitam svima koji su cekali i docekali, pretvarati cemo se da je to uvijek ovako izgledalo, spominjanje njegovih vrsnjaka vezista koji su u penziji 3 godine smiješno..

De bruyne je dobar al meni to nije po ukusu, pravocrtno, playstation, ne svida mi se..

P.S. Sretno Norveškoj, nece im sreca ni trebat

DYD986

pre 4 godine

Drazi mi je crveni karton Ramosa nego da je Siti dao jos dva gola. Od srca zelim Realu da im se desetostruko vrate one kradje prethodnih godina i da sledecu titulu prvaka evrope cekaju narednih 40...

svako dobro

pre 4 godine

Jel igrao Jovic? Jel on i dalje clan Penal Madrida?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 26. februar 2020 23:48)

Ne batice, nego su clanovi Predrag Spasic i onaj mali Mozlijev sin, sto Tegi na gostovanjima radi intervjue s njim.

veliki strumf

pre 4 godine

De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
(BojanNS, 26. februar 2020 22:44) To je veliki Radomir Antić odaaaavno rekao!

Will Mosley

pre 4 godine

Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo. 
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D
(Jedna dama, 26. februar 2020 23:38)

Sta znaci cjepivo, moze li jedan translate?

Jedna dama

pre 4 godine

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
(Big Blue,

Xnodeh, zašto usporedjujes Pjacu koji je bio ozlijedjen godinu i pol dana?
Drugo, Jovic je imao jednu dobru sezonu u svom zivotu i sada grije klupu Reala evo 8 mjeseci.
Da li je to karijera? Jedna sezona? :D
Tocno u Jovicevim godinama doktor Modric bio je u IDEALNOM TIMU EURA, hej!
Jovic u 23.grije klupu i ulazi kao dzoker koji eventualno pogodi prečku ili zabije mrtvoj Osasuni.
Pa Modric je osvojio vise Liga prvaka nego kaj je Jovic golova dao ove sezone.
Ne sramoti se tužni Xnodeše, opet ja kao zena moram da te učim nogometu i zdravoj logici.

Fanatik

pre 4 godine

Šta li priča Aca Stojanović da je Iska tražio Zidan da dođe.. A Zidan u klubu od 2014e (od 2016e kao glavni trener) a Isko došo u klub 2013e...

drago

pre 4 godine

Modric je trebao otici kad i Ronaldo. Ne zna se ko je gori, Real ili Zidane.
Jedino je dobro sto ce ispasti rano, u 35-oj mu treba sto vise odmora pred Euro.

PS Ovo sto se tice sofascore i ocijena veze s vezom nema. Covjek je uz Varanea bio debelo najbolji u Realu. Dovoljno je reci da je Ramos bio bolje ocijenjen a za 2 glave nizi Jesus je preko njega zabio glavom. Jos je napravio crveni.

Jedna dana

pre 4 godine

Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
(Xnodeh

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D

Jadranka

pre 4 godine

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D
(Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

Ti treba da se lecis. Po ceo dan pricas o Xnodehu kao najveca patnica.Tuzan li ti je zivot ne smem ni da zamislim.

banjica

pre 4 godine

hahahaaaaaa rekoh ja jutros da će Perica da greje klupu Benzemi. Nema...neće Zidan da rizikuje na ovako važnoj utakmici. A vi što ćete spominjati Acu Stojanoviča, milina je slušati ga kada nabraja fudbalere!

milos

pre 4 godine

Ovaj Gvardiola bi potpisao da Siti svoje utakmice kao domacin igra na Bernabeu...Covek ih u Madridu zgazi sa svakim timom koji vodi...Sto se Reala i Zidana tice,od kad uvedose VAR,nemaju oni sta da traze u ligi sampiona

Srbima je najveci uspjeh u nogometu onda kad Hrvat izgubi:))

pre 4 godine

Majka Tereza@ Vidis mi smo mislili da je samo jedan ogorcen i isfrustriran covjeculjak na ovom portalu(xnodex) ali ocito vas ima vise, puuuuuuno vise. Euro dolazi. Trk u apoteku po normabele

banjica

pre 4 godine

Leće - Kaljari iz 2000. je meč stoleća za ovu utakmicu.
(Neplivač, 26. februar 2020 21:28)

Finale 2005: Milan - Liverpul. Milan vodio 3:0 na poluvremenu, onda im Liverpul dao tri komada za 6 minuta (54, 56, 60) i na kraju osvojio na penale.

Petargg

pre 4 godine

Koliko su ih sudije gurale godinama zaredom konačno da neko izbaci ove prevarante iz Madrida... Nema šanse ovo da stignu u Mančesteru

Roni

pre 4 godine

Pep Gvardiola konkvistador Madrida:) U 4 god u barsi, 4 x za redom je pobedjivao u ligi na bernabeu sto nikome u istoriji nije uspelo. Od toga je i ona cudesna lekcija iz totalnog fudbala od 6-2, ali i na Nou Campu kad je pobedjivao 3-0 i 5-0, strpao petardu special one!:)) ukupno 13 utakmica odigrao sa Realom u tom periodu i samo 1 izgubio:)). Posle toga je izgubio sa Bayernom ali evo sada sa Cityem opet po starom. Ukljucujuci sva takmicenja i klubove, 5x pobedio na Bernebu od 7 gostovanja:). Hvala ti pep za one nezaboravne 4 god! Neprocenjivo!

Marko

pre 4 godine

Rralu se vraca za svu onu ludu srecu koju su godinama imali u ls i pomoc sudija...Ronaldo nista tu nebi pomogao..kolo stece se okrece tako je to...

mrki

pre 4 godine

Problem je sto ste optereceni Xnodehom da je to zaista za lecenje.
(Majka Tereze, 26. februar 2020 23:47)

Xnodeh, najveci problem je što si ti opterecen Hrvatskim sportašima, pa si nam sve članke o Hrvatskim sportašima ogadio. Gori si od korona virusa.

BorisSrb

pre 4 godine

Zidan je napravavio gresku jer je umjesto Vinicusa trebao ubaciti Krosa i promjeniti formaciju na 4-3-2-1, sa Iscom i Modricem iza Benzeme i tako zatvoriti utakmicu i ici na kontre i polu kontre.. vifjelovse kad Sterling usao da Real ima problema po desnoj strani u odbrani. Oba gola su dosla preko te steane, centarsit i prodor Sterlinga za penal. Veoma cudno da Zidan to nije vidio i da nije pokusao nesto da promjeni..

NATO i traktori

pre 4 godine

Tjesio bih ovu tuznu navijacicu reala. :D
(Pijani zlotvor, 26. februar 2020 22:43)

jednom i ti, nesto pametno da kazes...
Becki konjusar

Od tebe cekamo jbar ednu pametnu riječ, ali ni to...

Gigi

pre 4 godine

Piše danas da je Orsato prvi sudac koji ikada svirao penal i isključenje protiv najvećeg zla fudbala usred Madrida(Bernabeu).Nitko nije do sada to nije uradio.Ima"Cojones" najveća.Da se svako pita a pogotovo navijači kluba iz Madrida da li je to moguće?I kako vas nije sramota navijati za taj klub...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Koliko su samo bolesni ovi politicki botovi sto hejtuju dnevnu dozu
(Kristijan, 26. februar 2020 20:16) Kako su Maja i Ivan?

Miodrag

pre 4 godine

Jovicu svi broje utakmice kao da svaku igra po 90 minuta i dao dva gola. Dečko nije sve zajedno odigrao 5 utakmica. Tu i jeste njegova greska sto je otisao bas u Real. Veceras utakmicu gledam tek kad on udje u teren (ako udje) jer mene interesuje uspeh svakog naseg sportiste. Ne razumem likove koji ljubomorno gledaju na nase ljude koji su uspesni.

Miodrag

pre 4 godine

Jovicu svi broje utakmice kao da svaku igra po 90 minuta i dao dva gola. Dečko nije sve zajedno odigrao 5 utakmica. Tu i jeste njegova greska sto je otisao bas u Real. Veceras utakmicu gledam tek kad on udje u teren (ako udje) jer mene interesuje uspeh svakog naseg sportiste. Ne razumem likove koji ljubomorno gledaju na nase ljude koji su uspesni.

vaffanculo

pre 4 godine

Bezveze utakmica. Gvardiola je lagano sa rezervnom klupom mogao da dobije 0:1 ili 0:2. Sam sebe pobedi sa postavom.
Ovde će biti remi, eventualno pobeda Reala.

Djordje NS

pre 4 godine

Ovaj Zidan pojma nema, vodi klub samo zato što ima dosta kombinacija na svim pozicijama. Modrić, Karvahal i još bar dvojica odavno zreli za penziju. Rodrigo brz a kao muva bez glave. A kad se sve raspadne, kad prime golove, kad Ramos dobije crveni karton i kad standardno ostane celih 7 minuta do kraja utakmice ajde Joviću ulazi jer ostalo ti je taman toliko vremena da jedna lopta bude upućena ka tebi i ako ne uradiš ništa eto prilike da te sutra španska MARCA razapne kao najvećeg krivca i najpreplaćenijeg igrača koji je još jednu utakmicu "odigrao" a da se nije upisao u srelce. More...

Will Mosley

pre 4 godine

Onaj Marez je uništio Siti, stiče se utisak da je na večerašnjoj utakmici namesto njega bio bilo koji drugi napadač da bi rezultat bio najmanje 4:1 
za klub iz Mančestera ako ne i više.
(KAZNA KRU, 26. februar 2020 23:22)

Fun fact, Mahrez nije napadac vec krilo, kao Zoki Tosic, Marko Jankovic, Visente, Hoakin, Kaljehon, Ben Arfa, Bejl, Feghouli, Toliso, Cenk Tosun...

Will Mosley

pre 4 godine

Mene zanima kako je Aca informacija izračunao 7% na prolaz Reala :O
(Kakarot, 26. februar 2020 23:08)

Tako sto je od 100 oduzeo 93, prosto.

Hrvatima je najveci uspeh kada Srbin izgubi,dakle veoma retko imaju uspeh :))

pre 4 godine

Majka Tereza@ Vidis mi smo mislili da je samo jedan ogorcen i isfrustriran covjeculjak na ovom portalu(xnodex) ali ocito vas ima vise, puuuuuuno vise. Euro dolazi. Trk u apoteku po normabele
(Srbima je najveci uspjeh u nogometu onda kad Hrvat izgubi:)), 27. februar 2020 00:05)

Znamo da vas ima vise.Puno vise.Znamo i da se organizujete na forumu Indexa da trolujete ovde,to vam je dnevna terapija umesto lekova koje preskacete.Ali nece vam zauvek pomoci,ipak ce tu lekovi morati da se uzimaju!

laa

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)
Dobio si tolike pluseve, ocigledno da ljudi koji su ti dali pluseve znaju jos manje od tebe, nije sramota istraziti nesto sto ne znas pre nego sto javno napises.. Aguero godinama zivi u Engleskoj ali ne zna engleski za razliku od bejla koji je naucio spanski, zato je i rekao na kom li jeziku pricaju.. Ako mi ne verujes istrazi malo po netu videces da je aguero vodio prevodioca na treninzima dugo godina, dok nije dosao gvardiola sa kojim komunicira na maternjem...

Гружа

pre 4 godine

(Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

Браво! Сјајно си описао просечног пљувача одавде,а ја лично једва чекам када им Јовић запуши уста.Толики се нису снашли у Реалу,почев од тренутно Азара који се распада и са формом и са физичком спремом па се повређује до неких примера из блиске прошлости попут Робена који ништа није урадио па је у Бајерну 10 година доминирао или Снајдера који је такође у Реалу био просечан а у Интеру био главни играч у историјском походу на триплету 2010.године.А каква су само искусна и звучна имена и Робен и Снајдер већ били кад су дошли у Реал,неупоредиво са Јовићевом младошћу и неискуством.Али не можеш ти то хејтерима доказати када од троловања не виде даље од себе.Успеће Јовић негде у неком великом клубу,сигуран сам,па њега и оваквог у Реалу па траже велики попут Манчестера и Арсенала.Сваки искрени љубитељ фудбала из Србије му жели да негде успе.

Darko

pre 4 godine

Šta li priča Aca Stojanović da je Iska tražio Zidan da dođe.. A Zidan u klubu od 2014e (od 2016e kao glavni trener) a Isko došo u klub 2013e...
(Fanatik, 26. februar 2020 21:08)

Zidan je u klubu od 2001. godine, po zavrsetku fudbalske karijere bio je pomocnik Ancelotiju, nakon toga sportski direktor Reala. Koliko imas godina? 11?

Splinter

pre 4 godine

Luka Jovic udje u igru i minut posle toga Real ostane sa igracem manje, realno raspade se Real a Jovic je najmanje kriv za to. Pep Gvardiola je promenio formaciju kada je ubacio Sterlinga i to mu je donelo pobedu, klasa od trenera.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Драго ми је због Реала што је овако завршило. Крали су ових година а и не волим их. Не волим ни Манчестер Сити који ће надам се испасти већ у наредном кругу. Одвратни и једни и други.

darre

pre 4 godine

Koliko su pojedini ovdje optereceni i ljubomorni na Jovica i njegovu karijeru to je nevjerovatno, pa ne kaze se dzaba Srbin ti sve moze oprostiti, ali da si uspjesniji od njega nikako. Toliko omalazavajucih, zavidnih i iskompleksiranih komentara, pa strasno... Decko usao 7-8 min prije kraja kad je utakmica koja je skoro rijesena i njegov tim dobio crveni i ocekuju da rijesi utakmicu u kojoj se ni Benezema nije vidio 90 min... I ne znaju sta ce pa kazu ruzno trci... Ne branim ga, al muka citati komentare...

Majka Tereze

pre 4 godine

Xnodex, mi kažemo donio a ne doneo. Doneo kažu Srbi a nikako IvanZG. pa toliko vježbamo hrvatski a ti ništa ne napreduješ, u čemu je problem ?
(Tereza, 26. februar 2020 23:15)

Problem je sto ste optereceni Xnodehom da je to zaista za lecenje.

Nesa

pre 4 godine

Nije pobedio bolji tim. Prvi gol MC faul nad Ramosom, drugi gol- penal 50:50, crveni Ramosu zasluzeno. Zidan je izvrsio ocajne zamene jer onaj V Junior je odlican igrac I trebalo bi stalno da igra u Realu a Isco je sinoc igrao odlicno. Gvardiola je izvrsio pravu zamenu sa Sterlingom jer je on pola tima sadasnjeg MC, ne znam sta je razlog da nije igrao od pocetka. Sanse u revansu 60:40 u korist MC.
(miodrag, 27. februar 2020 07:15)
Druze, nije da navijam za Real, mogu reci da ih simpatisem zbog Zidana, ali nisi upravu uopste. Prvi gol moze a i ne mora da bude faul, ali nije velika greska sudija i ako je priznao gol. Vise je pogresilo 4 igraca Reala sto je dopustilo KDB centarsut. Penal je cist kao suza, Karvahal nije ni pipnuo loptu. Sledece, Vinicijus ne igra stalno, jer jednu utakmicu odigra kao najbolji igrac sveta, a vec sledecu kao da igra Podrucnoj ligi Vojvodine. Sterling nije igrao cu utakmicu, jer je bio povredjen. U revansu ih ne treba otpisivati, jer je protivnik Siti, a UEFA sumnjam da ce dopustiti da tim koji su izbacili iz takmicenja na dve godine osvoji ligu sampiona, a Siti je svakako na osnovu igre od sinoc jedan od kandidata za osvajanje. Koliko god svi pricali da su vestacki klub, mora im se priznati da igraju odlican fudbal.

lol

pre 4 godine

de sad bez zajebancije tko su Djajic i Belodedic objasnite mi molim vas ja nikad cuo, jesu sportasi i ako da u kojem sportu su se proslavili, a ako su pjevaci koji hit im je bio popularan?

Pijani zlotvor

pre 4 godine

...i mogu ja sad pricati da je real klub frankista, falangista i fasista, dok je za Republiku ratovalo nekih 1000 hrvata koje je u spanjolsku preko pariza slao izvjesni zagorac imena josip, od kojih je jedan zavrsio u kultnom hemingwayovom 'kome zvono zvoni', i da je recimo rundek obradio 'ay carmela', ali jednostavno ne mogu biti za city. :D

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

...мислио сам на ову фазу такмичења у коме игра само 5 правих шампиона.

Big_black

pre 4 godine

"Medjutim,da vam san ne bude bas idealan pobrinicu se i ovoga puta ja jednim prostim podsednikom da se na primer veliki Tijeri Anri sa 22 godine raspadao u Juventusu,pa u Arsenalu posle postao ikona i najbolji napadac sveta,sto svakako ne znaci da ce Jovic to dostici,ali ce svakako u nekom velikom klubu uspeti ako to ne bude Real jer vreme radi za njega."
(Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

Samo što je taj isti Henry u tim godinama na Euru 2000 dao 3 gola i osvojio trofej, dok Luka Jović neće napraviti ništa od navedenog. Ali inače, usporedba sasvim na mjestu :-).

Bivsi dizajner tobogana

pre 4 godine

Real raspad od tima... Jovic ima u biografiji da je bio igrac Reala, ali treba da ide dalje. Definitivno nije problem u njemu.

Dario

pre 4 godine

Obrni okreni nemci najvise pokazali nakon prvih utakmica. Bayern silan, Lajpcig i BVB takodje odlicni. Spanci tanko, englezi jos tanje. Kod talijana razocarali oni koji su bili najveci favoriti. Moguce je dosta iznenadjenja. Juve jalov, dosta toga ne stima, opasan rezultat. Barsa ima srecu da je zabila inace bi imali mnogo problema. Svakako im ne predvidjam dug put. Prevelika ovisnost o Mesiju a takav fudbal je prolazio pre 30 i kusur god. Bayern i City pokazali najvise od favorita i cini mi se da su nabrijaji i jedni i drugi . Moja dva favorita za osvajanje.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Sve sto ima svoj pocetak, ima i svoj kraj. Cini se da su i barca, a i real, dosli do kraja puta. Mogu oni proci u iducu rundu, mozda i u polufinale, ali to vise jednostavno nije to.

ZOKI

pre 4 godine

Jedina šansa Reala da prođe dalje je da pre revanša smene Zidana i dovedu Poketina. Ekipa se potpuno raspala rezulatat je trebao da bude mnogo ubedljiviji za Siti nijedan, trener na svetu ne može sebi dozvoliti luksus da mu na na ovakvoj utakmici na klupi sede Bejl, Marselo i Kros.
Da sam na mestu Peresa još večeras bih smenio Zidana.

Back in Black

pre 4 godine

Dobio si tolike pluseve, ocigledno da ljudi koji su ti dali pluseve znaju jos manje od tebe, nije sramota istraziti nesto sto ne znas pre nego sto javno napises.. Aguero godinama zivi u Engleskoj ali ne zna engleski za razliku od bejla koji je naucio spanski, zato je i rekao na kom li jeziku pricaju.. Ako mi ne verujes istrazi malo po netu videces da je aguero vodio prevodioca na treninzima dugo godina, dok nije dosao gvardiola sa kojim komunicira na maternjem...
(laa, 27. februar 2020 00:11)
Ti ocigledno imas samo Arene hahahahhahahaha.Decko nemoj da si smesan ukucaj malo na Youtube.Hahahahah kakvi likovi.

Jedna dama

pre 4 godine

A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.
Za razliku od Dragana Džajića.
Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.
Jasno?!

Evo, ovo je definicija mitomanije koju bi trebalo uvesti kao školski primjer :D
Tužni Xnodeh uspoređuje nekog Dzajica, za kojeg su culi samo u Srbiji (eventualno Ex Yu) iz neke “Pašnjak lige” sa jednim od najboljih veznih igraca ovog stoljeća i igraca iz IDEALNIH 11 REALOVIH SVIH VREMENA.
Hahahahaha
Te tvoje Dzajica, Majice, i “no name” igrace izabrane u Srbiji u “timu svih vremena” ostavi za unuke koje ces jednog dana hraniti mitovima i bajkama. Najboljeg i najveceg igraca ovih prostora, Modrica, kada spomeneš, odmah u hram Svetog Save da se zahvališ sto si zivio u njegovom vremenu.
Da li razumijes, tužni Xnodeše?
Tvoj kompleks tzv. “Patuljak vs Div” je za kliničko ispitivanje...
Ili je jednostavno tesko ocekivati da odbojkaš razumije nogomet.
Da si Španjolac ili Brazilac, pa da te covjek shvati ozbiljno, ali ovako..:D :D :D

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Gospodo, fudbal pratim duže od 40 godina, i reći ću Vam, da su Real i Juventus dva kluba sa najvećim privilegijama i u domaćim savezima i još izraženije od UEFA. Pola evropskih trofeja Real je osvojio uz razne pomoći i favorizovanje od strane sudija i UEFA.
Na stranu to, Real je sinoć izgubio i bio NADIGRAN, M. City je sinoć bio bolja ekipa u svakom pogledu, i u revanšu treba da se desi ogromno čudo da bi Real prošlo dalje. Marselo, Modrić, Benzema, Ramos, Karvahal, Bejl , i pored nespornog kvaliteta sada izgledaju kao "suvo granje" , i to nisu više igrači koji mogu da osvoje nešto. To se jasno videlo sinoć, igrači M. City - ja su brži, samouvereniji, superiorniji u svakom pogledu.
Ne govorim ovo navijački, u mom životu postoji samo i jedino Zvezda, i ne razumem ovu ostrašćenost komentatora za ove tuđinske klubove.

hadžija

pre 4 godine

Cekaj, zar nije spanska liga najjaca?
Kakvo je oni rutiniziranje bilo sinoc?
Od Sitija koji se sa Sefildom i Lesterom bori za plasman u LS?

Ajme...

ma idi

pre 4 godine

Ovako izgleda Real bez pomoći sudija, lako se osvajaju pehari kad ti poklanjaju, a realno svaki put je trebao da ispadne još u osmini. Ronaldu je bilo jasno da ta pomoć neće trajati večno pa je zbrisao.

Jedna dam

pre 4 godine

Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
(Big Blue,

Xnodeh, zašto usporedjujes Pjacu koji je ozlijedjen godinu i pol dana.
Drugo, Jovic je imao jednu dobru sezonu u svom zivotu i sada grije klupu Reala evo 8 mjeseci.
Da li je to karijera? Jedna sezona? :D
Tocno u Jovicevim godinama doktor Modric bio je u IDEALNOM TIMU EURA, hej!
Jovic u 23.grije klupu i ulazi kao dzoker koji eventualno pogodi prečku ili zabije mrtvoj Osasuni.
Pa Modric je osvojio vise Liga prvaka nego kaj je Jovic golova dao ove sezone.
Ne sramoti se tužni Xnodeše, opet ja kao zena moram da te učim nogometu i zdravoj logici.

Beograd

pre 4 godine

Siti bolji jaci organizovaniji. Ubitacan na sredini terena. I posle 1-0 preokretom do znacajne prednosti pred revans. I onaj gol sto je Siti primio je splet nesretnih okolnosti. Siti odnosno Pep je pogodio sa izmenama nastavio svoju igru koju je krunisao pobedom. Gvardiolina masina melje skockao je ekipu za sam vrh LS.Bice vraski tesko Realu u uzvratu mislim da Siti prolazi da je apsolutni favorit.

pop

pre 4 godine

Gledam ovog Modrića. Svaku loptu mora da ocarini. Ako je lopta u levo on je tu ako je desno opet je on, ako je ispred kaznenog prostora opet je on tu. Maše rukama i traži loptu. A većina lopti ide unazad
(znalac, 26. februar 2020 22:40)

Vidi se da se ne razumeš u fudbal, kad se Modric vraca po loptu ne sme da riskira, nego mora da izabere najsigurniju varijantu, jer ako izgubi loptu to ti je 90% gol.

Will Mosley

pre 4 godine

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
(neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)

Cuj Aguero ne zna engleski, buraz, on je tamo u Engleskoj vec 10 godina, za to vreme ja bih naucio i kineski i hebrejski jezik a kamoli engleski (u slucaju da ne znam engleski a znam ), dalje kako se Kun sporazumeva u svakodnevnom zivotu i situacijama (recimo u pekari, banci, prodavnici, marketu, apoteci, bioskopu) ako ne zna engleski?

Jovan

pre 4 godine

Србенда je oставио 12 од 58 коментара. Страшно
(mst, 26. februar 2020 21:35)
Ima jedan i jos 1000 koji ga hejtuju.Kod tebe ocigledno problem sa IQ kada ne mozes da provalis?!

Viktor

pre 4 godine

Najpre se vrati u prvi razred osnovne skole i nauci pravopis. Bile oci koliko si nepismen.
(Darko, 26. februar 2020 21:41)

Šta rade oči? Gde su bile? Koga?

neki veliki dr

pre 4 godine

(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati

FofanaPost

pre 4 godine

Kad sam napisao da je Siti favorit u ovom dvomeču još u decembru prošle godine dobio gomilu minusa, čak i odgovore da posetim psihijatra i slično. Sad se slatko smejem. Siti pokidao večeras. Naravno, još ništa nije gotovo, ali 2 gola u Madridu su velika prednost pred revanš u Engleskoj. Shvatite da se Siti naosvajao Premijer Lige zadnjih 8 godina, Liverpul je odavno obezbedio titulu. Siti baca sve karte na LŠ! Moraju tolike pare iz Etihada da okuse i pehar prvaka Evrope. Jednom bar.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ БЕЧКИ КОЊУШАРИ - Баш си ме насикирао, ево сузе ми иду низ леђа. 😂😂😂

Mikii

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
(br, 26. februar 2020 23:18)

Najsmesnije od svega je sto obojica igraju "100 godina" u Engleskoj, odnosno Spaniji, a dve reci jezika zemlje u kojoj zive ne znaju. Zato i jeste komicno, i interesantno je pitanje na kojem jeziku komuniciraju. Verujem da obojica pricaju nesto svoje, i nikoga tu ne razume.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Aca je upravo rekao ova dva tima su odigrali 5 meceva 2 pobede Reala i 2 remija haha....
(lala, 26. februar 2020 21:01)
Ima Aca informacija svojih bisera ali nije lepo lagati.Rekao je ova dva tima igraju 5 meč,2 pobede Reala i 2 remija...

Phrm

pre 4 godine

Bon jovi ladno dobio posao na forumu. Ispunio je svoju želju, da ne radi ništa a zaradjuje iz svoje Loznice. Konačno je našao sreću sa nikom dnevna doza. Nego ga hejtuju mnogo ovde. Čudi me s obzirom da ne ostavi dnevno 2000 komentara I lupa sebi pluseve.

OtacMakarije

pre 4 godine

Zasluženo
Real je krš ekipa Benzema se izduvao nigde ga nema slabo se otvara i trči ,Jović je mogao u drugom poluvremenu da bude mnogo više od koristi .

Ivan

pre 4 godine

Gvardiola pokazao zašto je jedan od najboljih trenera trenutno,objektivno pričamo,Siti je zaslužio noćas pobjedu. Zidan kiksao što je Krosa ostavio na klupu.

Brane

pre 4 godine

Jel sada Jovic kriv? Cujem nbenzema se pretrgao od golova. Sram da bude Jovic sto nije dao pet golova za 5 minuta ili najmanje dvbadeset za svih sto minuta koje je do sada odigrao. Madridski licemeri

Jedna dama

pre 4 godine

Places jedino ti od istine. Bolne istine da je Modric smesan igrac naspram nekih koji nikada nece dobiti zvanicno priznanje da su najbolji jer nisu deo Perezove sekte, a jedan od njih je i De Brujne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Takodje Subotica,

Kompleksaš se prepoznao. Patuljak opet ljubomoran na diva. Zeli opet da naraste koji centimetar, a ne moze.
Eh, tuzni Xnodese...tvoji kompleksi i zavist se šire brže nego koronavirus. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo.
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D

SrbEUin

pre 4 godine

E, pa, ne može se tek tako dobiti faul u napadu. Ramos je za to morao da se izbatrga i izbacaka kao Stojke, i još pre toga da vrati pasoš.

hadžija

pre 4 godine

(Najveći Zvezdaš lkad, 27. februar 2020 07:35)

Dve velike istine.

Istorija evropskog (pre svega spanskog) fudbala bi bila potpuno drugacija da je bilo vise ovakvih sudija i VARa.

Steta sto ih FFP nikad nece dotaci. Inace bi dobili 16 dozivotnih zabrana igranja u LS. Msilim na Real i Barsu.

Drugo. Ova generacija Reala je potrosena. Treba im kompletna promena. Od direktora i vlasnika.
Oni sad nasumicno kupuju mlade Brazilce (Reiner, Rodrigo, Vinicius...), pa ce pljunuti koju stotinu na Manea, Skrinjara... ko dvogodisnjak kad igra tetris da. Samo nabacaju kockice...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)
Smesna legendica hahahahahhaha

ShoneNI

pre 4 godine

Meni su potpuno nejasni ovi navijački "pola-pola" šalovi..
Jesi li ti turista u obilasku objekta ili si došao na stadion da bodriš svoj klub?
Ne znam šta ljudi misle o ovome, ali ja bih to uredno izbacio iz "ponude"..

banjica

pre 4 godine

Ето ти га, "Ама(н)", нити га дирам, нити га гледам.. Слушам га што морам, али га не чујем..
(Руска Душа, 26. februar 2020 21:39)

Ne moraš prijatelju, pritisni "mute". Mora se samo...ajde nećemo sad o tome.

Todor

pre 4 godine

Kako bih ovog Mareza iztanburao... Tri čiste kontre je usrao, sebična budala... Taj mi više dres nebi obukao...
A što se Zidana tiče, kad su istrošili baterije, Pep je tek ubacio u treću... Videlo se već oko 60. minuta da igrači Reala nemaju snage i ne mogu da prate pojačan tempo Sitija! Uz to i Sterling je mnogo gadan i zaheban igrač... a Karvahal navikao da mu ovakve startove u Primeri opraštaju... nije pipnuo loptu, i još pokazuje sudiji gde je lopta otišla... koji glupan! Jović...? Nemojte ljudi! Slamka spasa...?

Jedna dama

pre 4 godine

Kompleksaš se prepoznao. Patuljak opet ljubomoran na diva. Zeli opet da naraste koji centimetar, a ne moze.
Eh, tuzni Xnodese...tvoji kompleksi i zavist se šire brže nego koronavirus. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo.
Za tvoju bolest nema lijeka :D :D

Asics

pre 4 godine

P.S. Sretno Norveškoj, nece im sreca ni trebat
(Boksic, 26. februar 2020 23:20)

Nece.Ne vredi im sreca. Kao sto ne vredi ni vama u junu, bicete pregazeni od svih redom.

Will Mosley

pre 4 godine

Ovaj RTS kad uzme da prenosi nesto, treba kucu staviti na 0-2 gola... 
(palop, 26. februar 2020 22:07) 

Bolje da si rekao ode pseca kucica, ode crep od kuce ili tako nesto manje vredno.

Jedna dama

pre 4 godine

Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
I nabavi Normabele za Euro :D
(Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

Ti treba da se lecis. Po ceo dan pricas o Xnodehu kao najveca patnica.Tuzan li ti je zivot ne smem ni da zamislim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jadranka,

Xnodeh i dalje ne shvaca da se moze kriti ispod 100 nickova, svi prepoznaju njegove komentare po nebulozama koje pise.
Da ti bude lakse, gledaj to ovako.
“Xnodeh” je sinonim za glupost i ljudske komplekse. Dakle, imamo novi izraz.
“Xnodeh” = Kompleksaš
Da li je sada jasnije?

Big_black

pre 4 godine

"Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi."
(Big Blue, 27. februar 2020 01:23)

Ček, ti misliš da će Luka Jović na ovaj Euro ? Pa s kojom reprezentacijom :-) ?

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

:)))))
vrapče bi, pod hitno, trebalo da nabavi kamere, jedna daNa ponovo čuvaru maznuo ključ od sobe s kompjuterom...

lol

pre 4 godine

ova "jedna dama" vas unistava ako ste pametni ne kontrirajte joj jer zena vas doslovno razvaljuje logikom i pamecu, Xhodeh i sljedbenici odite na sajt o odbojci jer ovo vise nije za vas.

jedan je Don Karlo

pre 4 godine

(Kristijan, 26. februar 2020 20:16)

ocigledno je da vise njih koristi njegov nick, ali zasto bi njega neko hejtovao i jos iz politickih razloga?

Руска Душа

pre 4 godine

Ama ne diraj Acu, milina ga je slušati.
(banjica, 26. februar 2020 21:16)
Ето ти га, "Ама(н)", нити га дирам, нити га гледам.. Слушам га што морам, али га не чујем..

Tereza

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :)))))
(IvanZG, 26. februar 2020 22:56)
Xnodex, mi kažemo donio a ne doneo. Doneo kažu Srbi a nikako IvanZG. pa toliko vježbamo hrvatski a ti ništa ne napreduješ, u čemu je problem ?

La Brat Gospodin

pre 4 godine

Najjači mi ovaj na klipu što lomi na pola ovog za penal u kaznenom i pokazuje prstom da je igrao na loptu hahahaha eeee živote...

Zuba

pre 4 godine

Zidanu hitno dati otkaz. Upropastio je ekipu stalnim eksperimentisanjem, ovakvu utakmicu mora igrati najjači i najiskusni sastav, njemu Bejl i Kros sede na klupi a Viničijus igra. Dobro su još i prošli.
U toku cele sezone on je jedino protiv Barse igrao sa prvom ekipom sve ostalo je bila neka kombinovana ekipa.

Da dodam

pre 4 godine

Man Siti pobedio + Lion pobedio = fudbal pobedio
Svaka cast sudiji, to je sudija sa stavom i karakterom, odlicno je sudio. Bilo je kontakta izmedju Zezusa i Ramosa ali ne toliko jako da to bude faul. Ramos ionako nije stigao do lopte pa je preuvelicao kontakt kada je video da nece izbaciti loptu.
Karvahal nije pipnuo loptu nego je srusio Sterlinga koji je malo pre kontakta sa Karvahalom poceo iskusno da pada i iznudio penal.

Back in Black

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
(br, 26. februar 2020 23:18)
Nema opcije zato sto Bejl nema pojma španski jezik i to svi znaju dok Aguero, i ako ovde neki lupaju kako Aguero ne zna ipak zna Engleski, fala bogu dao je do sada jedno 1000 intervjua na Engleskom jeziku.

Back in Black

pre 4 godine

Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
(neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)
Covek dao do sada ko zna koliko intervuja na engleskom jeziku tako da bi ti mogao malo da se informišeš pa da komentarišeš.

marko

pre 4 godine

LOL. Naravno da u finalu neće igrati dva engleska kluba već Atalanta-RB Leipzig.Lično tipujem na Atalantu. Ajd, pa prijatno vam jutro.

Istina i samo istina

pre 4 godine

Big blue@ Komentar ravan 0. Jasno je da smo sportski rivali pa i to da nismo dragi jedni drugima ali bar u sportu mozemo bit realni i iskazat postovanje za odredeni sportski uspjeh. Jasno mi je i da neko napise neki provokatorski komentar i naravno da ces odgovorit u duhu istog ali...Jovic je dobar igrac i to nitko ne moze osporit al je pitanje jel za Real. Cak ovaj Real koji je najslabiji u zadnjih 10ak godina. Ovdje navodis Olica(ciji dres imam iz Dinama, original njegov koji je nosio) i Mandzu. Alooo Olic u Cska, Hsv rasturo da bi dosao u Bayern i doveo ih do finala. Kazem doveo jer je dao Lyonu hat trick, Manchesteru dva i jos bitnih golova. Uz Robena najzasluzniji za to finale. I to je u vecini utakmica ulazio s klupe. Mandzo koji je osvojio Lp s Bayernom, dao gol u tom finalu, dao gol u finalu u mecu Juventus-Real. I to kakav gol. Dao gol u polufinalu i finalu Sp, dao gol na utakmici finala spanjolskog kupa protiv Reala koja je zavrsila 1:0 i najbolji strijelac Ep. Pogledaj samo klubove za koje je nastupao: Wolsburg, Bayern, Atletico, Juventus. I u svakom je bio odlican. Modric u Jovicevim godinama u momcadi kola Ep...Stvarno ne znam sta je tesko priznat i rec da, bolji ste od nas u nogometu. Ja nemam problem reci da ste bolji od nas u kosarci i ne izvlacim titule Splita i Cibone da dokazem suprotno. Sad cu te malo uvrijedit ali to su frustracije i komleksi i nista vise

Kristijan

pre 4 godine

(Kristijan, 26. februar 2020 20:16)ocigledno je da vise njih koristi njegov nick, ali zasto bi njega neko hejtovao i jos iz politickih razloga?
(jedan je Don Karlo, 26. februar 2020 20:28)
Zbog ostavljanja komenatara na politickim vestima i na fejsu.

Руска Душа

pre 4 godine

Наше право да не видимо увод у утакмицу, поставе, представљање.. Знам да је досадно жалити се стално, али ја кад не видим тај део као да ништа нисам ни гледао.. Још док Стојановић изгугла ко суди.. Ех, како се некад гледала утакмица...

Negativni

pre 4 godine

Bezveze utakmica. Gvardiola je lagano sa rezervnom klupom mogao da dobije 0:1 ili 0:2. Sam sebe pobedi sa postavom.
Ovde će biti remi, eventualno pobeda Reala.
(vaffanculo, 26. februar 2020 21:40

To ti se samo čini. Zna Gvardiola šta radi. Real ima jako loš napad za ovaj nivo fudbala, ali sredinu i odbranu odličnu. Čak i kod Sitijevih šansi, sve je bilo pokriveno, nigde igrač nije bio sam. Srećom po Siti, Vinisius i Isko su katastrofa a Benzema i Modrić spori.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

M. City je večeras pobedio u Madridu zasluženo, pobedio je jer je bolji tim od Reala i to je jasno pokazao na terenu.
U revanšu će pobeda biti još ubedljivija...... M. City ide dalje, i to sa pobedom u Mančesteru.

Pitanje

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred.

AcA

pre 4 godine

Ovo mi je bilo zaista cudno.
Sve vreme sam ocekivao sudjenje na stranu Reala,neki penal ili crveni karton za protivnika. Kad ono medjutim :)
Uhvatis poslednjih 10ak minuta u Lionu.
Racunam,sad ce neki penal za Ronalda da pokaze klasu kao po obicaju.
Prosto sam navikao po starom dobrom obicaju da se Real pogura,oni su navikli na to.. Isto Juve u Italiji, potpuno isti kriterijum sudjenja za njih.
I onda mi bude puno srce kao, nadam se, svima ljubiteljima fudbala,da ce ove dve ekipe ispasti iz takmicenja.

KAZNA KRU

pre 4 godine

Onaj Marez je uništio Siti, stiče se utisak da je na večerašnjoj utakmici namesto njega bio bilo koji drugi napadač da bi rezultat bio najmanje 4:1
za klub iz Mančestera ako ne i više.

Ivan

pre 4 godine

Da zaista, dobar naslov ovog posta ste postavili. Zaista ovo večeras na Santjago Bernabeu stadionu u Madridu je bio totalni kolaps slavnog Reala u jednoj utakmici u kojoj je u totalno podređenom položaju bio svo vreme, čak čak i kada je poveo sa 1:0. Sa druge strane Siti odličan, demolirao je igrom Reala i sasvim zasluženo pobedio a ta pobeda je trebala biti i mnogo ubedljivija, jer je Siti zaista bio veoma nadmoćan večeras. Nije ih uzdrmala kazna Uefe, odigrali su fenomenalnu utakmicu i demolirali slavnog rivala. U jednom trenutku kada je Real poveo uz dosta sreće učinilo mi se da će uspeti da na mišiće izguraju do kraja i sačuvaju tu pobedu što bi bio totalno nerealan rezultat ove utakmice, međutim Siti im ipak ipak to nije dozvolio, veoma nadmoćnom igrom je preokrenuo rezultat i zasluženo pobedio. Treba istaći da je ovo jedan od najgorih Reala u poslednju deceniju pa i više, prepun veterana a u nedostatku pravih pojačanja, taj tim više nije dominantan onako kako je doskora bio. Na leto moraće uprava da odreši kesu i totalno renovira tim, i u odbrani i u sredini i u napadu, inače neće skoro videti neku važnu titulu. Svi Realovi veliki igrači tipa Modrić, Kazemiro, Karvahal, prekaljeni kapiten Serhio Ramos i ostali jesu zaista veliki igrači i proverena slavna imena, ali tim vapi za nekoliko snažnih pojačanja koja bi uz pomenute iskusne majstore doneli prevagu. Što pre to urade, to pre će im doći bolji rezultati.

мики

pre 4 godine

утакмицу је добио Гвардиола на тривијалан начин. увео је Стерлинга да нападне залуталог Карвахала (класа испод свих осталих фудбалера на терену), и то се моментално исплатило.

Dušan

pre 4 godine

Jel realno da Siti igra u ovoj postavi i formaciji...šta radi ovaj Pep čoveče pa svake godine sam sebe izbaci ovim eksperimentisanjem.

Bgd

pre 4 godine

Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
 (Dejan, 26. februar 2020 20:14

Veruj mi da bi bilo još tužnije a slobodno mogu da kažem NEPODNOŠLJIVO, da prenosi Nemanja Matić. To je nešto najgore što se moglo desiti sportskom novinarstvu.

Todor

pre 4 godine

Mendy iz sitija vezara teška
(drMM, 26. februar 2020 21:30

Možda nešto i bude od njega, samo još da savlada prijem i predaju lopte...

Calm Like a Bomb

pre 4 godine

Pročitah negde, ako pobedi Real, onda je Gvardiola ćelava prevara koja ne može nikoga da pobedi bez Mesija.
Ako pobedi Siti, onda je Zidan ćelava prevara koja nikoga ne može da pobedi bez Ronalda.
Volim ovaj Internet..

Dj4pe

pre 4 godine

Ovo će biti nedelja u kojoj Real završava sezonu.. U nedelju će ih Barsa razvaliti po default-u. Jadni nisu ni svesni šta će im se desiti tek u revanšu sa Sitijem...😁👌

Negativni

pre 4 godine

Karmaaaaaaaa, sve se vraca Realu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cocban, 26. februar 2020 22:42) Sta je tacno karma i sta se tacno "vraca" Realu? Bice karma kada ih sudije pokradu i izbace, ovo veceras je sve cisto kao suza.

Hernan BG

pre 4 godine

Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :))))) 
(IvanZG, 26. februar 2020 22:56) 

Ni u Ronaldovo preduzece ne cveta cvece.

Will Mosley

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred. 
(Pitanje, 26. februar 2020 23:14) 

Sam si sebi odgovorio na komentar, to je sintagma. Nema na cemu.

savetodavac

pre 4 godine

Umesto što mlatite praznu slamu bolje bi bilo da komentarišete predsednikovu najavu da će prosečns plata biti preko 500 evra, ako u to verujete.

миле

pre 4 godine

Браво за Грађане!
немогу више смислим смрдљиви Реал који се толико протежира
где је мафија уобличена у оној-Уефа- намерно направила притисак
на Грађане око оне казне само због ове утакмице.
Од казне неће бидне ништа.

2CRAZY

pre 4 godine

Nema sta, cista i zasluzena pobeda Sitija.
Mislim da RM nema tamo sta da trazi, oni sa Aguerom i Sterlingom od pocetka, bice jos jaci.

RM je mogao jedino da pokusa da pocnu sa dva napadaca, sa Jovicem i Benzemom, da igraju Marselinjo i Kros obavezno i naravno Luka Modric, mislim da bi izvukli povoljniji rezultat.

Milan

pre 4 godine

Siti je bio bolji i to bi čak i navijači reala trebalo da priznaju.
Što se tiče odluka sudije god golova one su apsolutno na mestu. Nije mi jasan zahtev da se svira faul nad ramosom jer žesus stoji i lopta ide na njega a ramos se kreće prema žesusu. Žesus nije gurao ramosa nego se zaštitito, da nije Ramos bi udario u njega u gol šansi i to bi bio penal za siti. Situacija čista kao suza.
Penal je već sporan zbog dva detalja.
Sterling gura loptu koja ide van terena. On očigledno ne bi stigao do nje, koliko znam pravilo je da se svira penal ako je faul dok je lopta još u terenu. Sudija je tu postupio po pravilima ali ja ne bih nikad sudio penal gde igrač baš to želi da dobije.
Drugi detalj je da Sterling traži kontakt, tj lepo se vidi na snimku da ga lopta ne zanima. Sa druge strane start karvahala je toliko glup, da gluplji ne može biti, prosto i nije sudiji baš ostavio dilemu.
Voleo bih stvarno čuti od nekog ko je igrao fudbal, šta to povuče igrača na tako idiotski start. Sterling nije zaslužio da dobije penal ali Karvahal nije ostavi ni promil šanse da se ne svira

Nikola

pre 4 godine

Iako još uvek traje prvo poluvreme, moram da prokomentarišem Varana. Taj čovek je doktor, nepremostiva prepreka u odbrani, kao stena jak, skočan, a još ume i dribling da napravi s vremena na vreme. Sama pomisao da ga je Murinjo doveo skoro za džabe pre par godina mi je neverovatna

ozren

pre 4 godine

Kakvo samouništenje madridista.
Tipičan prestanak igranja na 1:0.
Samo to vise ne prolazi ni protiv selte i levantea a ne protiv Citya

Sale

pre 4 godine

Uzbudljiva LŠ ove sezone, sve utakmice su otvorene, niko još nije ispao, osim Čelsija verovatno, na ostalim mečevima je sve moguće, nikog ne treba otpisati i radujem se revanšima, i dobrom fudbalu naravno.

Negativni

pre 4 godine

Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred.
(Pitanje, 26. februar 2020 23:14) U pitanju je osoba sa ozbiljnim psihickim smetnjama koja preko proksija boostuje sebi pluseve i ostavlja dopadljive komentare i to radi 18 sati dnevno. To je jedan fenomen. Drugi fenomen je odredjena grupa ljudi koja je iziritirana tim ponasanjem i onda ga sprdaju potpisivajuci se kao on...to je cela filozofija.

BorisSrb

pre 4 godine

Zidan je napravavio gresku jer je umjesto Vinicusa trebao ubaciti Krosa i promjeniti formaciju na 4-3-2-1, sa Iscom i Modricem iza Benzeme i tako zatvoriti utakmicu i ici na kontre i polu kontre.. vifjelovse kad Sterling usao da Real ima problema po desnoj strani u odbrani. Oba gola su dosla preko te steane, centarsit i prodor Sterlinga za penal. Veoma cudno da Zidan to nije vidio i da nije pokusao nesto da promjeni..

br

pre 4 godine

Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
(Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...

Lelemood

pre 4 godine

Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
(Dejan, 26. februar 2020 20:14)

Ili možda bilo bolje da prenosi "sportski pozdrav"?

SunShine

pre 4 godine

@FofanaPost

Bravo legendo,kralju,vrhunski poznavaoce fudbala. Sve si lepo rekao,a oni tebi brdo minusa... Da li se sada osecas zadovoljno?

hm

pre 4 godine

Miodraze, jeste pobedio bolji tim. Gol Reala je plod greske odbrane u periodu potpune dominacije MC. Faul kod gola? 50:50, a penal 100%, kao u crveni za Ramosa.
Sterling oporavljen od povrede i nije spreman za 90'.

SrbEUin

pre 4 godine

I? Gde je var? Kako obe ruke na ledina defanzivca u skoku mogu da ne budu faul? (4k4.Dex, 27. februar 2020 07:58)

Klasično neiskustvo, nije ispoštovao proceduru. Da bi sudija svirao faul, Serđo je morao da se bacaka, batrga, mlatara i na kraju kotrlja. Podrazumeva se naravno, da pre svega toga vrati pasoš...

Ivan ZG

pre 4 godine

Ne znam koju su utakmicu vaši komentatori gledali, ali ništa nisu vidjeli.
Modrič je bio jedan od najboljih. Čita igru protivnika i presjeca loptu. Odmah kreće naprijed, dodaje i evo jedinog gola za Real. Da nije njegovog presjecanja lopte ne bi bilo ni gola za Real.
Drugo je promašaj Zidana koji Krosa drži na klupi i ostavlja Modriča da poveže sve redove. To tako ne ide. Uz to Real uspavan i čeka da se protivnik sam pobjedi. Igra dosta statična jer nitko ne utrčava u šansu pa Modrič nema kome gurati u for. Bejl prekasno ulazi da bi iskoristio brzinu. I ne stavlja ga na krilo gdje je najbolji!? Njemu treba prostora da njegova brzina dođe do izražaja, a Zidan ga stavi u gužvu!?
Nema veze u drugoj utakmici će Real morati stisnuti od prve minute i onda će to biti prava utakmica.
City nije pokazao ništa osim trke. Vidjet ćemo hoće li to biti dosta u drugoj utakmici. Realu nedostaje pravi napadač kao npr. Kavani ili Suarez da puni mrežu protivnika. Ovako se previše muče i troše.

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Cuj Aguero ne zna engleski, buraz, on je tamo u Engleskoj vec 10 godina, za to vreme ja bih naucio i kineski i hebrejski jezik a kamoli engleski (u slucaju da ne znam engleski a znam ), dalje kako se Kun sporazumeva u svakodnevnom zivotu i situacijama (recimo u pekari, banci, prodavnici, marketu, apoteci, bioskopu) ako ne zna engleski?
(Will Mosley, 26. februar 2020 23:56)

Uzuvaj! https://youtu.be/GH7U_8ZQLOI
.

Tevez je bio još gori: https://youtu.be/xq4avt8Xauk

bimbo

pre 4 godine

"Sama pomisao da ga je Murinjo doveo skoro za džabe pre par godina mi je neverovatna"


Pre par godina? Mislis pre 9 godina jer je Varan od 2011. u Realu