Ponedeljak, 17.02.2020.

20:30

Junajted pokorio "Bridž" – Liga šampiona je ponovo blizu!

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su na Stamford bridžu Čelsi sa 2:0, u poslednjem meču 26. kola Premijer lige.

Izvor: MT

Junajted pokorio "Bridž" – Liga šampiona je ponovo blizu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

jelena

pre 4 godine

@red veteran
Da je meni neko pričao da će 2020 liverpul imati duplo više osvojenih liga šampiona od junajteda,ne bih verovao.
Ali je tako.
(Crveni veteran, 18. februar 2020 08:18)

Pa Liverpool je oduvek imao najviše titula evropskog šampiona u engleskoj sta ti je tu tolilo za neverovanje?

adamGT

pre 4 godine

Nisam gledao utakmicu i na osnovu većine komentara ovde bi se reklo da je Utd zasluženo odneo bodove da mosta,ali onda pogledam analizu u studiju posle utakmice i Englezi svi u čudu zašto Megvajer nije dobio crveni karton, zašto je poništen gol Zume kad je prvi Azpilikueta bio fauliran i šta bi Frenku da stavi ono Belgijsko drvo u napad. Zaključak je da li vi ljudi gledate fudbal realno ili isključivo kroz navijačke boje? Jedan od gostiju u engleskom studiju kaže da su u Var sobi nosili dresove Mančestera mislim da je to dovoljan komentar

Crveni veteran

pre 4 godine

@red veteran
Da je meni neko pričao da će 2020 liverpul imati duplo više osvojenih liga šampiona od junajteda,ne bih verovao.
Ali je tako.

Alo

pre 4 godine

Nekada mi je MU bio omiljeni strani klub na svetu a danas se samo pogleda sastav, trener, uprava i nemam vise zelju da ih gledam, ponekad padne neka velika pobeda a uglavnom teski prosek

sssar

pre 4 godine

Utisak. Kakav sunovrat dva velika kluba.
Jedan je svoju velicinu izgradio 90ih, drugi 2000ih.
Relativno mlade “franšize”. Otuda i tezak sunovrat.
Trebace im bar 10 god za totalnu rekonstrukciju.

Raspad.

Red Veteran

pre 4 godine

@... Kompetentan i dobar napad bi danas Junajtedu utovario kamion golova, svojski su se trudili da omoguce to ali u Celsiju nema nikoga da zavrsi posao. Odbrana je vic koji ce se mozda srediti na leto. Kako znaju i umeju moraju ostati u top 5 ukoliko kazna Sitiju ostane pravosnazna!
(BlueFortress, 17. februar 2020 23:12)
Fer komentari kao i obično od tebe. Jedino si malo preterao sa... "utovario kamion golova". Eh, da je babi ona stvar, kako bi je zvali? Ovo je treća tekma u sezoni protiv Junajteda i kako ono beše... treća uzastopna pobeda Junajteda i gol razlika 7-1. Zaboravio si da više nemate fenomena Azara koji je pravio prevagu i "kamionu su malo gume ispraznele"... Povrede jesu isakatile Čelsi danas, malo i sudija ruku na srce, ali i neznanje trenera koji počinje bez opasnog Žirua što je velika sreća za moj Junajted. De Hea se nešto danas nije naigrao, gotovo sve lopte pored gola. Na drugoj strani Junajtedu je odigrao vrlo dobro s obzirom da odavne ne igraju trojica najbitnijih igrača tima (Pogba, Rašford i Mektominaj), a Baili igra svoj prvi meč u prvenstvu nakon teške povrede (i odigrao odlično). Kada se doda da je Ole prodao Lukakua i nije doveo zamenu, Junajted je zasluženo tu gde je, ali gotovo je sigurno da se kockice polako slažu dovodjenjem odličnog Fernandeša i izostavkom (napokon!) najgoreg igrača u modernoj istoriji Junajteda zvanog Lingard! Pred samo prvenstvo govorio sam da će Lampardu biti vrlo teško s podmladjenim timom i još uvek mislim da će dobiti otkaz na kraju. Već 9 poraza a period teških utakmica tek dolazi. Živi bili pa videli! Sportski pozdrav.

Red Veteran

pre 4 godine

@Neka netko napise kako je igrao ovaj mali Fernandes...oce bit sta od njega? Neki dojam, nesto...
(Igracina, 17. februar 2020 23:08)
Evo... dečko Bruno odigrao prilično dobro. Vidi se da dolazi iz "sporije" lige i još treba navikavanja na pakleni tempo Premijer lige. Ono što se meni jako dopada kod njega je da uvek pokušava poslati loptu napred (za razliku od onog jadnog Lingarda koji trči kao muva bez glave i umesto lopte napred on je obično vrati nazad). Bruno je izveo slobodnjak nešto vani iskosa kaznenog prostora i pogodio stativu. Zna se da je Bruno postigao mnogo golova šutevima iz daljine za Sporting. Izvodi kornere mnogo dobro. Drugi gol je postignut upravo nakon njegovog odličnog nabacivanja iz ugla. Junajtedova publika je u nekoliko navrata skandirala ime... "Bruno, Bruno...", što je znak prihvatanja i dobrodošlice.

Red Veteran

pre 4 godine

@Da mi je neko pričao pre 10-tak godina da će na 2/3 prvenstva 2020 godine Liverpool imati 25 pobeda a Mancheter united 9 slatko bi mu se smejao...Neverovatna tabela engleske premijer lige...
(isprani mozgovi, 17. februar 2020 20:19)
Da je meni neko rekao da Liverpul neće biti prvak Engleske 30 godina slatko bi mu se nasmijao... I baš tako bi!!

Rile

pre 4 godine

@Fred gurne Azpilikuetu i sudija svira prekrsaj u korist Junajteda i ponisti gol! Sve sam video.
(cirkus, 17. februar 2020 22:20)
Slabo si video... a očigkedno nisi ko je gurnuo Viliamsa pa postogao gol...

DarkoM

pre 4 godine

Dzaba Var kad pojedine timove i dalje guraju sudije. Ono je danas bilo gore nego Mirkovic sto je uradio u Zagrebu ali posto je to uradio Englez a jos igra za MU, nikom nista.

john

pre 4 godine

Upravo se vratih sa stadiona Celzija. Navijam za Celzi tako da bije bilo nimalo zabavno. Bacchvachuai nije ni za Jelen ligu. Bojim se da ce Celsi nastaviti sa propadanjem.

Todor

pre 4 godine

Cirkus
Pa to se iz aviona videlo...! I poništen gol Žirua je regularan... imam usporen snimak, frem po frem, gde se vidi da su pre ovog smrznutog snimka VAR-a noge Megvajera bile raširene, a leva pola metra ispred noge Žirua!!! Nisam navijač ni Čelzija, ni MUtd. Na smrznutom snimku Megvajeru su noge skoro sastavljene, a trčali su obojica prema golu... Uz to da bi bilo jasno morala bi da se vidi i pozicija igrača koji centrira u istom kadru... Ko ima tv sa vraćanjem može se lako uveriti u ovo... i sutra!

Moral iznad svega

pre 4 godine

@H94, ti ili provociras, ili si vatreni navijac MU:
Nije bilo gresaka sudija, greske su kada se nesto uradi slucajno. Ovo je sudija koji vec ima "istoriju" sa Celzijem - i ranije je znao da osteti Celzi, pa se zbog toga javno izvinjavao. Ocigledno ga to i dalje grebe, jer ovo danas je sramotno.
H94, samo za tebe:
-Vilijan je fauliran pred sesnaestercom. Sudija umesto slobodnog udarca za Celzi daje Vilijanu zuti karton. Usporen snimak pokazuje jasan faul. Vec tada se moglo naslutiti ko ce u ovoj utakmici imati glavnu rec.
-cisti crveni karton za Megvajera, posle namernog udaranja igraca Celzija u medjunozje. Usporen snimak pokazuje kristalno jasno da je bilo namerno, sto samo sudija i navijaci MU ne zele da vide. Nema nikakvog kartona, cini mi se ni faul nije sviran.
-nepriznat gol Celzija, posto sudija izmislja faul Aspilikuete (praveci se da ne vidi da je gurnut)
-kasnije trazenje incidenta od igraca MU - umesto igraca MU, Celzi dobija karton. Posle se ipak daje karton i igracu MU, zbog nastavka akcije. Kasno za bilo kakvu kompenzaciju, sudija je vec potpuno izgubio kontrolu nad utakmicom.
Posle ovog ni teorije zavere da je MU zapravo uklonio Siti, pa nastavlja dalje, ne bi bile bas toliko cudne.

Oliver

pre 4 godine

Stvari sa navijacima Junajteda su jednostavne ako zele da velicaju sebe onda ce reci da je Celzi veliki tim sa istorijom, tradicijom itd a ako Celzijevi navijaci malo dirnu Junajted e onda ce oni reci istinu a to je da je Celzi plastika u vlasnistvu Rusa, mali tim koji je ulozio stotine miliona za 3, 4 titule itd. Sto se sudjenaja tice oni su tu poseban slucaj ali ne zamjeram im jer su ih sudije godinama gurale pogotovo Veb tako da je i veceras sudija odlican, noga u medjunozje je bila u prirodnom polozaju a taj isti covjek koji je trebao biti iskljucen postize gol itd. I ovaj sto pise o misevima je stvarno mis koji se niotkud pojavio i bolje da se vrati tamo a 4 mjesto se u Junajtedu slavi kao trofej ocito. Onda treba ljudima cestitati na osvajanju cetvrtog mjesta i uruciti pehara da se ta zetva osvajanja titula nastavi. I obavezno kupiti dres hehe, po mogucnosti broj 7 jer je to kultni broj a pogotovo ove sezone jer je toliko godina proslo od osvajanja posljednje titule, GGMU.

Will Mosley

pre 4 godine

Koja je luzerska ekipa ovaj Junajted, izgube od Burnlija, Liverpula, Votforda i Arsenala a pobede Sitija i Celsi. Nikako ne mogu da ih razumem.

BlueFortress

pre 4 godine

Cudan mec, bitna pobeda za Junajted i pogotovo Totenhem jer su iscupali bodove u nadoknadi i ovo kolo. Bice jako zanimljivo da vidimo sada reakciju Celsija pred kriticni period, sledece kolo stize Totenhem.

Ne bih komentarisao smesnog sudiju Tejlora, vec proklete povrede gde su se Hadson Odoi i Abraham povredili na zagrevanju, njihove zamene Pedro i Bacuaji zatim mase SVE sto se moglo masiti. Da komedija bude jos bolja, 10 min nakon pocetka povreda i Kantea, najbitnijeg igraca...

Kompetentan i dobar napad bi danas Junajtedu utovario kamion golova, svojski su se trudili da omoguce to ali u Celsiju nema nikoga da zavrsi posao. Odbrana je vic koji ce se mozda srediti na leto. Kako znaju i umeju moraju ostati u top 5 ukoliko kazna Sitiju ostane pravosnazna!

Matija dag & red

pre 4 godine

TREĆA pobeda Junajteda ove godine nad Čelsijem, druga u Londonu. Poslednja 3 susreta ova 2 tima na Bridgeu je dobio Junajted(Fa cup, Liga kup, PL). Izgleda da Manchesta dobija još jedan trening centar u prestonici pored Emirata. A u vezi sa poništenim golovima, nije ovo prvi put da Solser preslisava Frenkija, nije valjda da je sve zbog sudija?!

Zigzaga

pre 4 godine

Ovaj Chelsea najnesretniji klub ove sezone,samo da Frank izdrzi na klupi,stvarno bi bilo steta da ode takva legenda kluba bez ikakvog uspjeha...

Dag Kristi

pre 4 godine

Bacuaia u 3 tim chesea... Znaci odpad od napadaca... Najkrivlji sto je man utd dobio... Umesto da je poceo sa iskusnim žiruom pa da malog glupaka bacuaia ubaci u 70 min on ga pusta da se blamira i pokloni utakmicu man utd.... Uzas od managera Lampard... Sve naopako
(Ake, 17. februar 2020 23:37)

U kom to sportu je igrač od 27godina,"mali"?

masterS

pre 4 godine

Premier Liga je skoro pa drugi sport u odnosu na ostale lige po brzini i intenzitetu. Gledam ovog Fernandesa, nije on fizicki nespreman, ali jednostavno nije navikao na ovakav intenzitet, trebace mu jos vremena da odigra da navikne na utakmice u trecoj brzini u odnosu na Portugal. Da bi ovde izdrazao mec 90 minuta moras da budes cudoviste.
(Ivan, 17. februar 2020 22:56)

Imace ManUtd dosta koristi od njega samo da se navikne. Konacno da neko izvede korner i da pogodi Megvajera u glavu. To do sad nije niko uradio, a on u drugoj utakmici. Slazem se trebace vremena kao i Fredu.

Aleks

pre 4 godine

Džaba, gube sledeću kući od Votforda.
Mislim, ja navijam za MUTD, ali već dugo ne umeju da se ljudski sastave :(
Ni Fergi nije prvih sezona blistao... Treba dati šansu ubici dečjeg lica još jednu sezonu, a ne već krenule spekulacije o pregovorima sa Poketinom... Drugo, još više forsirati Junajtedovu decu. Gigs, Bekam, Skols, sve deca iz Junajtedovog pogona.
Srećno Redsi!

Ake

pre 4 godine

Bacuaia u 3 tim chesea... Znaci odpad od napadaca... Najkrivlji sto je man utd dobio... Umesto da je poceo sa iskusnim žiruom pa da malog glupaka bacuaia ubaci u 70 min on ga pusta da se blamira i pokloni utakmicu man utd.... Uzas od managera Lampard... Sve naopako

Н94

pre 4 godine

"Otkad nisam mrzeo Junajted, i njihova kupovanja sudija. Vreme je da se setimo da najodvratniji tim na svetu nisu svakako ni Siti, i cak ni Barselona."


Појасни нам те лоше одлуке судија.

Vanja LFC

pre 4 godine

Prosao sam blizu Stamford Bridge-a desetak minuta pre zavrsetka tekme i video dok sam cekao na semaforu navijace Celzija kako odlaze kuci. Bogami, ima do stadiona dobrih 10 minuta peske odatle. Nisam gledao tekmu, ali sudeci po bezaniji njihovih navijaca dugo pre kraja, nije bilo nimalo prijatno za njih.

cirkus

pre 4 godine

Ne verujem: jedan lik pod 4-5 nicka u par minuta napisao isto: da je Fred gurnuo Azpilikuetu a ovaj napravio faul. Inače je bio čist faul. Lik ili mnogo voli Celsi, ili mnogo mrzi Junajted, ili čeka Celsi na kladzi, sto je najverovatnije.
(veliki strumf, 17. februar 2020 22:40)

Kakav jedan lik? Pa nisam valjda naizmenicno slao komentare sa telefona i kompjutera. Ljudi gledaju mec i ne veruju sta sudija radi, engleski komentatori takodje nisu mogli da veruju da ekipa iz VAR sobe nije videla guranje Azpilikuete od strane Freda, tome VAR i treba da sluzi.

Milan

pre 4 godine

Ne vidim šta je sporno, guranje s leđa je oduvek bio faul(pre samo 2 dana za isto to Maneu nije sviram faul kada je dao gol protiv Kanarinaca). Što se tiče ofsajda, i za manje stvari su poništavali gol. Zaslužena pobeda Junajteda, 2 lepa gola glavom, i konačno Baji koji pokazuje da je za klasu bolji štoper od Megvajera, o rupi Lindelofu neću ni da pričam..

miro

pre 4 godine

Ko se seca sada gola Jorginja protiv Arsenala u prvoj utakmici ova dva kluba Pa Jorginjo je napravio tri puta veci faul nego ovaj danas Aspilikueta koji je bio gurnut na igraca MU od igraca MU Ove Engleske sudije i ovi sto ih podrzavaju najveca sramota PL sa ovom FA koja je bespomocna da ucini bilo sta Napravili su od VARA cirkus...

Ivan

pre 4 godine

Premier Liga je skoro pa drugi sport u odnosu na ostale lige po brzini i intenzitetu. Gledam ovog Fernandesa, nije on fizicki nespreman, ali jednostavno nije navikao na ovakav intenzitet, trebace mu jos vremena da odigra da navikne na utakmice u trecoj brzini u odnosu na Portugal. Da bi ovde izdrazao mec 90 minuta moras da budes cudoviste.

asi

pre 4 godine

brt koja kradja... sta glume ovi u VAR sobi ako ne vide da je junajtedov igrac gurnuo azpilikuetu koji je gurnuo treceg igraca??? pravda za Chelsea

Bojan.

pre 4 godine

Nisam navijac Celzija,ali var ce definitivno unistiti fudbal.Prvi gol Fred gura igraca Celzija ponisten gol,drugi put coveku za nokat strci noga napred telo mu iza ponisten gol.Po meni oba gola regularna.Bruka

Student

pre 4 godine

Ljudi, nema veze i ako je ofsajd bio, ovaj var je smesan. Ubio utakmicu, evo drugi gol ponistili Celsiju, a siguran sam da se niko ne bi bunio da nema vara, koliko su samo titula mnogi osvojili za neke stvari u kojima su milimetri odlucivali, ovo je fudbal, treba sudije da sude ono sto vide, a ne ovo ubijanje fudbala...

fun fact

pre 4 godine

Ako se, kao što se priča, oduzme Sitiju titula iz 2014. ona će najverovatnije biti dodeljena Liverpulu, koji je te godine imao 2 boda manje od Sitija na tabeli. To je ona čuvena sezona kada se Džerard okliznuo. To bi značilo da će Stiven Džerard dobiti trofej Premijer lige.

Moral iznad svega

pre 4 godine

Otkad nisam mrzeo Junajted, i njihova kupovanja sudija. Vreme je da se setimo da najodvratniji tim na svetu nisu svakako ni Siti, i cak ni Barselona.

Ivan

pre 4 godine

Fred i Matic sredina ManU!!! Cirkus
(bax, 17. februar 2020 21:38)

Sta konkretno je cirkus? Nemam nista protiv da postoje razlicita misljenja, ali valja se izneti argument za takvu tvrdnju. Junajted rutinira Celsi dok ovo pisem, Matic i Fred dominiraju na sredini u oba pravca. Nisu imali kombinovano ni 2-3 greske.

Henrique Hilario

pre 4 godine

Čelsi oštećen najmanje dva puta prvo kod odluke VARa jer je Fred gurnuo Aspilikuetu pre gola Zume, zatim u prvom poluvremenu kada je Megvajer startovao na Bačuajija

Toni

pre 4 godine

Covece, pogledaj makar na taj ekran, cemu vam on sluzi... Prvo je cini mi se Fred ili ko je vec gurnuo Aspilikuetu da bi ovaj potom gurnuo igraca Mancestera... Sramotna odluka.

pedja

pre 4 godine

Inace navijam za LFC ali VAR zasta je ponistio gol strasno... Fred gura Aspiliketu koji gura dalje i faul Aspilikete... stvarno nigde veze sa mozgom.

veliki strumf

pre 4 godine

Ne verujem: jedan lik pod 4-5 nicka u par minuta napisao isto: da je Fred gurnuo Azpilikuetu a ovaj napravio faul. Inače je bio čist faul. Lik ili mnogo voli Celsi, ili mnogo mrzi Junajted, ili čeka Celsi na kladzi, sto je najverovatnije.

Misa

pre 4 godine

Bas dobra utakmica. Konacno baily da zaigra, bruno kakva kupovina, pun pogodak. Frenk lampard, naklon do poda, gospodin covek, bas je cool, odlican posao radi sa decurliom. Ole isto.

Azer

pre 4 godine

Ovde neki neprestano pisu LiVARpool a onda dodje Sky Sports, uradi studiju i studija pokaze najvise od VAR profitirao Ju anted sa 4 penala koja inace ne bi dobili. Danas Fred gurne Aspilikuetu na svog igraca i oni ponistavaju gol zbog faula u napadu, tragikomedija

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja sam mislio da je ovaj Batshuayi završio karijeru kad ono lik igra ovu tekmu u prvoj postavi Čelzija...Kakav otpad od kluba postao ovaj Čelzi??!!??Pa lik zadnji put igrao 2017 u prvoj postavi Čelzja na domaćem terenu hahahahahhaahhahahahah

No Name

pre 4 godine

Sta se dogodilo, da Celzi i Mancester igraju nebitnu utakmicu u prvenstvu. Dva najveca kluba u poslednjih 20 u Engleskoj. To je liga. A kod nas?

Misa

pre 4 godine

Kako neki ljudi vole da mrze junajted, smesno pomalo. Ako pobedi celsi, siktace i sipace mrznju ovde, ako pobedi junajted, nece izaci iz misjih rupa.

Calm Like a Bomb

pre 4 godine

Kako neki ljudi vole da mrze junajted, smesno pomalo. Ako pobedi celsi, siktace i sipace mrznju ovde, ako pobedi junajted, nece izaci iz misjih rupa.
(Misa, 17. februar 2020 21:25)

Evo, čovek vam lepo objašnjava da će neki drugi ljudi da ovde sipaju mržnju.

Nikola

pre 4 godine

Pazi ovoga spominje misje rupe a zove se miša, pa u rupama su bas navijaci Junajteda koji vec 7 godina nisu nikakav faktor u Engleskoj a do 90-ih su spavali u tim rupama bas iz kojih sada izvire kada pobjede neko zvucnije ime. Kakva crna mrznja realnost je sprdnja na racun tog kluba

BlueFortress

pre 4 godine

Naravno nakon svih promasenih sansi, cim protivnik predje pola bice kazna. Bacuajia cim videh u postavi zbog Abrahamove povrede, nisam morao ni da gledam utakmicu. Za ovo bih mu odbio platu bez razmisljanja.

Spicevi su razlika izmedju 3 i -3 boda.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Opet ce ih Junajted rastaviti i to lakse nego prvi put, najjaci su ni navijaci Celzija koji tvrde kako su bili bolji stvorili vise prilika haha pa kako primise 4 gola onda. Amaterska plasticna ekipa na celu sa profiterom iz Rusije i igracima ranga Vigana. Mount, Kepa, Zouma, itd. Bruno ce malog Kantea da vrati na fabricka podesavanja. Predvidjam 0-4 ponovo
(Mare, 17. februar 2020 20:14)
Ne kažem da neće pobediti.Lopta je okrugla.Ali čemu toliko optimizam?!Jesi video ti care tabelu?!Nije ovo sezona 1998/99 sa Endi Kolom i Dvajtom Jorkom.Ne sedi na klupi sir Aleks Ferguson...Na čemu prijatelju toliko optimizam?!

Mare

pre 4 godine

Opet ce ih Junajted rastaviti i to lakse nego prvi put, najjaci su ni navijaci Celzija koji tvrde kako su bili bolji stvorili vise prilika haha pa kako primise 4 gola onda. Amaterska plasticna ekipa na celu sa profiterom iz Rusije i igracima ranga Vigana. Mount, Kepa, Zouma, itd. Bruno ce malog Kantea da vrati na fabricka podesavanja. Predvidjam 0-4 ponovo

isprani mozgovi

pre 4 godine

Da mi je neko pričao pre 10-tak godina da će na 2/3 prvenstva 2020 godine Liverpool imati 25 pobeda a Mancheter united 9 slatko bi mu se smejao...Neverovatna tabela engleske premijer lige...

isprani mozgovi

pre 4 godine

Da mi je neko pričao pre 10-tak godina da će na 2/3 prvenstva 2020 godine Liverpool imati 25 pobeda a Mancheter united 9 slatko bi mu se smejao...Neverovatna tabela engleske premijer lige...

No Name

pre 4 godine

Sta se dogodilo, da Celzi i Mancester igraju nebitnu utakmicu u prvenstvu. Dva najveca kluba u poslednjih 20 u Engleskoj. To je liga. A kod nas?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Opet ce ih Junajted rastaviti i to lakse nego prvi put, najjaci su ni navijaci Celzija koji tvrde kako su bili bolji stvorili vise prilika haha pa kako primise 4 gola onda. Amaterska plasticna ekipa na celu sa profiterom iz Rusije i igracima ranga Vigana. Mount, Kepa, Zouma, itd. Bruno ce malog Kantea da vrati na fabricka podesavanja. Predvidjam 0-4 ponovo
(Mare, 17. februar 2020 20:14)
Ne kažem da neće pobediti.Lopta je okrugla.Ali čemu toliko optimizam?!Jesi video ti care tabelu?!Nije ovo sezona 1998/99 sa Endi Kolom i Dvajtom Jorkom.Ne sedi na klupi sir Aleks Ferguson...Na čemu prijatelju toliko optimizam?!

Н94

pre 4 godine

"Otkad nisam mrzeo Junajted, i njihova kupovanja sudija. Vreme je da se setimo da najodvratniji tim na svetu nisu svakako ni Siti, i cak ni Barselona."


Појасни нам те лоше одлуке судија.

masterS

pre 4 godine

Premier Liga je skoro pa drugi sport u odnosu na ostale lige po brzini i intenzitetu. Gledam ovog Fernandesa, nije on fizicki nespreman, ali jednostavno nije navikao na ovakav intenzitet, trebace mu jos vremena da odigra da navikne na utakmice u trecoj brzini u odnosu na Portugal. Da bi ovde izdrazao mec 90 minuta moras da budes cudoviste.
(Ivan, 17. februar 2020 22:56)

Imace ManUtd dosta koristi od njega samo da se navikne. Konacno da neko izvede korner i da pogodi Megvajera u glavu. To do sad nije niko uradio, a on u drugoj utakmici. Slazem se trebace vremena kao i Fredu.

Ivan

pre 4 godine

Fred i Matic sredina ManU!!! Cirkus
(bax, 17. februar 2020 21:38)

Sta konkretno je cirkus? Nemam nista protiv da postoje razlicita misljenja, ali valja se izneti argument za takvu tvrdnju. Junajted rutinira Celsi dok ovo pisem, Matic i Fred dominiraju na sredini u oba pravca. Nisu imali kombinovano ni 2-3 greske.

Milan

pre 4 godine

Ne vidim šta je sporno, guranje s leđa je oduvek bio faul(pre samo 2 dana za isto to Maneu nije sviram faul kada je dao gol protiv Kanarinaca). Što se tiče ofsajda, i za manje stvari su poništavali gol. Zaslužena pobeda Junajteda, 2 lepa gola glavom, i konačno Baji koji pokazuje da je za klasu bolji štoper od Megvajera, o rupi Lindelofu neću ni da pričam..

Dag Kristi

pre 4 godine

Bacuaia u 3 tim chesea... Znaci odpad od napadaca... Najkrivlji sto je man utd dobio... Umesto da je poceo sa iskusnim žiruom pa da malog glupaka bacuaia ubaci u 70 min on ga pusta da se blamira i pokloni utakmicu man utd.... Uzas od managera Lampard... Sve naopako
(Ake, 17. februar 2020 23:37)

U kom to sportu je igrač od 27godina,"mali"?

Aleks

pre 4 godine

Džaba, gube sledeću kući od Votforda.
Mislim, ja navijam za MUTD, ali već dugo ne umeju da se ljudski sastave :(
Ni Fergi nije prvih sezona blistao... Treba dati šansu ubici dečjeg lica još jednu sezonu, a ne već krenule spekulacije o pregovorima sa Poketinom... Drugo, još više forsirati Junajtedovu decu. Gigs, Bekam, Skols, sve deca iz Junajtedovog pogona.
Srećno Redsi!

BlueFortress

pre 4 godine

Cudan mec, bitna pobeda za Junajted i pogotovo Totenhem jer su iscupali bodove u nadoknadi i ovo kolo. Bice jako zanimljivo da vidimo sada reakciju Celsija pred kriticni period, sledece kolo stize Totenhem.

Ne bih komentarisao smesnog sudiju Tejlora, vec proklete povrede gde su se Hadson Odoi i Abraham povredili na zagrevanju, njihove zamene Pedro i Bacuaji zatim mase SVE sto se moglo masiti. Da komedija bude jos bolja, 10 min nakon pocetka povreda i Kantea, najbitnijeg igraca...

Kompetentan i dobar napad bi danas Junajtedu utovario kamion golova, svojski su se trudili da omoguce to ali u Celsiju nema nikoga da zavrsi posao. Odbrana je vic koji ce se mozda srediti na leto. Kako znaju i umeju moraju ostati u top 5 ukoliko kazna Sitiju ostane pravosnazna!

Misa

pre 4 godine

Kako neki ljudi vole da mrze junajted, smesno pomalo. Ako pobedi celsi, siktace i sipace mrznju ovde, ako pobedi junajted, nece izaci iz misjih rupa.

Misa

pre 4 godine

Bas dobra utakmica. Konacno baily da zaigra, bruno kakva kupovina, pun pogodak. Frenk lampard, naklon do poda, gospodin covek, bas je cool, odlican posao radi sa decurliom. Ole isto.

Calm Like a Bomb

pre 4 godine

Kako neki ljudi vole da mrze junajted, smesno pomalo. Ako pobedi celsi, siktace i sipace mrznju ovde, ako pobedi junajted, nece izaci iz misjih rupa.
(Misa, 17. februar 2020 21:25)

Evo, čovek vam lepo objašnjava da će neki drugi ljudi da ovde sipaju mržnju.

pedja

pre 4 godine

Inace navijam za LFC ali VAR zasta je ponistio gol strasno... Fred gura Aspiliketu koji gura dalje i faul Aspilikete... stvarno nigde veze sa mozgom.

Matija dag & red

pre 4 godine

TREĆA pobeda Junajteda ove godine nad Čelsijem, druga u Londonu. Poslednja 3 susreta ova 2 tima na Bridgeu je dobio Junajted(Fa cup, Liga kup, PL). Izgleda da Manchesta dobija još jedan trening centar u prestonici pored Emirata. A u vezi sa poništenim golovima, nije ovo prvi put da Solser preslisava Frenkija, nije valjda da je sve zbog sudija?!

Zigzaga

pre 4 godine

Ovaj Chelsea najnesretniji klub ove sezone,samo da Frank izdrzi na klupi,stvarno bi bilo steta da ode takva legenda kluba bez ikakvog uspjeha...

Vanja LFC

pre 4 godine

Prosao sam blizu Stamford Bridge-a desetak minuta pre zavrsetka tekme i video dok sam cekao na semaforu navijace Celzija kako odlaze kuci. Bogami, ima do stadiona dobrih 10 minuta peske odatle. Nisam gledao tekmu, ali sudeci po bezaniji njihovih navijaca dugo pre kraja, nije bilo nimalo prijatno za njih.

Ivan

pre 4 godine

Premier Liga je skoro pa drugi sport u odnosu na ostale lige po brzini i intenzitetu. Gledam ovog Fernandesa, nije on fizicki nespreman, ali jednostavno nije navikao na ovakav intenzitet, trebace mu jos vremena da odigra da navikne na utakmice u trecoj brzini u odnosu na Portugal. Da bi ovde izdrazao mec 90 minuta moras da budes cudoviste.

asi

pre 4 godine

brt koja kradja... sta glume ovi u VAR sobi ako ne vide da je junajtedov igrac gurnuo azpilikuetu koji je gurnuo treceg igraca??? pravda za Chelsea

Toni

pre 4 godine

Covece, pogledaj makar na taj ekran, cemu vam on sluzi... Prvo je cini mi se Fred ili ko je vec gurnuo Aspilikuetu da bi ovaj potom gurnuo igraca Mancestera... Sramotna odluka.

Mare

pre 4 godine

Opet ce ih Junajted rastaviti i to lakse nego prvi put, najjaci su ni navijaci Celzija koji tvrde kako su bili bolji stvorili vise prilika haha pa kako primise 4 gola onda. Amaterska plasticna ekipa na celu sa profiterom iz Rusije i igracima ranga Vigana. Mount, Kepa, Zouma, itd. Bruno ce malog Kantea da vrati na fabricka podesavanja. Predvidjam 0-4 ponovo

cirkus

pre 4 godine

Ne verujem: jedan lik pod 4-5 nicka u par minuta napisao isto: da je Fred gurnuo Azpilikuetu a ovaj napravio faul. Inače je bio čist faul. Lik ili mnogo voli Celsi, ili mnogo mrzi Junajted, ili čeka Celsi na kladzi, sto je najverovatnije.
(veliki strumf, 17. februar 2020 22:40)

Kakav jedan lik? Pa nisam valjda naizmenicno slao komentare sa telefona i kompjutera. Ljudi gledaju mec i ne veruju sta sudija radi, engleski komentatori takodje nisu mogli da veruju da ekipa iz VAR sobe nije videla guranje Azpilikuete od strane Freda, tome VAR i treba da sluzi.

BlueFortress

pre 4 godine

Naravno nakon svih promasenih sansi, cim protivnik predje pola bice kazna. Bacuajia cim videh u postavi zbog Abrahamove povrede, nisam morao ni da gledam utakmicu. Za ovo bih mu odbio platu bez razmisljanja.

Spicevi su razlika izmedju 3 i -3 boda.

Henrique Hilario

pre 4 godine

Čelsi oštećen najmanje dva puta prvo kod odluke VARa jer je Fred gurnuo Aspilikuetu pre gola Zume, zatim u prvom poluvremenu kada je Megvajer startovao na Bačuajija

miro

pre 4 godine

Ko se seca sada gola Jorginja protiv Arsenala u prvoj utakmici ova dva kluba Pa Jorginjo je napravio tri puta veci faul nego ovaj danas Aspilikueta koji je bio gurnut na igraca MU od igraca MU Ove Engleske sudije i ovi sto ih podrzavaju najveca sramota PL sa ovom FA koja je bespomocna da ucini bilo sta Napravili su od VARA cirkus...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja sam mislio da je ovaj Batshuayi završio karijeru kad ono lik igra ovu tekmu u prvoj postavi Čelzija...Kakav otpad od kluba postao ovaj Čelzi??!!??Pa lik zadnji put igrao 2017 u prvoj postavi Čelzja na domaćem terenu hahahahahhaahhahahahah

Azer

pre 4 godine

Ovde neki neprestano pisu LiVARpool a onda dodje Sky Sports, uradi studiju i studija pokaze najvise od VAR profitirao Ju anted sa 4 penala koja inace ne bi dobili. Danas Fred gurne Aspilikuetu na svog igraca i oni ponistavaju gol zbog faula u napadu, tragikomedija

fun fact

pre 4 godine

Ako se, kao što se priča, oduzme Sitiju titula iz 2014. ona će najverovatnije biti dodeljena Liverpulu, koji je te godine imao 2 boda manje od Sitija na tabeli. To je ona čuvena sezona kada se Džerard okliznuo. To bi značilo da će Stiven Džerard dobiti trofej Premijer lige.

veliki strumf

pre 4 godine

Ne verujem: jedan lik pod 4-5 nicka u par minuta napisao isto: da je Fred gurnuo Azpilikuetu a ovaj napravio faul. Inače je bio čist faul. Lik ili mnogo voli Celsi, ili mnogo mrzi Junajted, ili čeka Celsi na kladzi, sto je najverovatnije.

Red Veteran

pre 4 godine

@Neka netko napise kako je igrao ovaj mali Fernandes...oce bit sta od njega? Neki dojam, nesto...
(Igracina, 17. februar 2020 23:08)
Evo... dečko Bruno odigrao prilično dobro. Vidi se da dolazi iz "sporije" lige i još treba navikavanja na pakleni tempo Premijer lige. Ono što se meni jako dopada kod njega je da uvek pokušava poslati loptu napred (za razliku od onog jadnog Lingarda koji trči kao muva bez glave i umesto lopte napred on je obično vrati nazad). Bruno je izveo slobodnjak nešto vani iskosa kaznenog prostora i pogodio stativu. Zna se da je Bruno postigao mnogo golova šutevima iz daljine za Sporting. Izvodi kornere mnogo dobro. Drugi gol je postignut upravo nakon njegovog odličnog nabacivanja iz ugla. Junajtedova publika je u nekoliko navrata skandirala ime... "Bruno, Bruno...", što je znak prihvatanja i dobrodošlice.

Moral iznad svega

pre 4 godine

Otkad nisam mrzeo Junajted, i njihova kupovanja sudija. Vreme je da se setimo da najodvratniji tim na svetu nisu svakako ni Siti, i cak ni Barselona.

Nikola

pre 4 godine

Pazi ovoga spominje misje rupe a zove se miša, pa u rupama su bas navijaci Junajteda koji vec 7 godina nisu nikakav faktor u Engleskoj a do 90-ih su spavali u tim rupama bas iz kojih sada izvire kada pobjede neko zvucnije ime. Kakva crna mrznja realnost je sprdnja na racun tog kluba

Student

pre 4 godine

Ljudi, nema veze i ako je ofsajd bio, ovaj var je smesan. Ubio utakmicu, evo drugi gol ponistili Celsiju, a siguran sam da se niko ne bi bunio da nema vara, koliko su samo titula mnogi osvojili za neke stvari u kojima su milimetri odlucivali, ovo je fudbal, treba sudije da sude ono sto vide, a ne ovo ubijanje fudbala...

Ake

pre 4 godine

Bacuaia u 3 tim chesea... Znaci odpad od napadaca... Najkrivlji sto je man utd dobio... Umesto da je poceo sa iskusnim žiruom pa da malog glupaka bacuaia ubaci u 70 min on ga pusta da se blamira i pokloni utakmicu man utd.... Uzas od managera Lampard... Sve naopako

Bojan.

pre 4 godine

Nisam navijac Celzija,ali var ce definitivno unistiti fudbal.Prvi gol Fred gura igraca Celzija ponisten gol,drugi put coveku za nokat strci noga napred telo mu iza ponisten gol.Po meni oba gola regularna.Bruka

adamGT

pre 4 godine

Nisam gledao utakmicu i na osnovu većine komentara ovde bi se reklo da je Utd zasluženo odneo bodove da mosta,ali onda pogledam analizu u studiju posle utakmice i Englezi svi u čudu zašto Megvajer nije dobio crveni karton, zašto je poništen gol Zume kad je prvi Azpilikueta bio fauliran i šta bi Frenku da stavi ono Belgijsko drvo u napad. Zaključak je da li vi ljudi gledate fudbal realno ili isključivo kroz navijačke boje? Jedan od gostiju u engleskom studiju kaže da su u Var sobi nosili dresove Mančestera mislim da je to dovoljan komentar

jelena

pre 4 godine

@red veteran
Da je meni neko pričao da će 2020 liverpul imati duplo više osvojenih liga šampiona od junajteda,ne bih verovao.
Ali je tako.
(Crveni veteran, 18. februar 2020 08:18)

Pa Liverpool je oduvek imao najviše titula evropskog šampiona u engleskoj sta ti je tu tolilo za neverovanje?

Moral iznad svega

pre 4 godine

@H94, ti ili provociras, ili si vatreni navijac MU:
Nije bilo gresaka sudija, greske su kada se nesto uradi slucajno. Ovo je sudija koji vec ima "istoriju" sa Celzijem - i ranije je znao da osteti Celzi, pa se zbog toga javno izvinjavao. Ocigledno ga to i dalje grebe, jer ovo danas je sramotno.
H94, samo za tebe:
-Vilijan je fauliran pred sesnaestercom. Sudija umesto slobodnog udarca za Celzi daje Vilijanu zuti karton. Usporen snimak pokazuje jasan faul. Vec tada se moglo naslutiti ko ce u ovoj utakmici imati glavnu rec.
-cisti crveni karton za Megvajera, posle namernog udaranja igraca Celzija u medjunozje. Usporen snimak pokazuje kristalno jasno da je bilo namerno, sto samo sudija i navijaci MU ne zele da vide. Nema nikakvog kartona, cini mi se ni faul nije sviran.
-nepriznat gol Celzija, posto sudija izmislja faul Aspilikuete (praveci se da ne vidi da je gurnut)
-kasnije trazenje incidenta od igraca MU - umesto igraca MU, Celzi dobija karton. Posle se ipak daje karton i igracu MU, zbog nastavka akcije. Kasno za bilo kakvu kompenzaciju, sudija je vec potpuno izgubio kontrolu nad utakmicom.
Posle ovog ni teorije zavere da je MU zapravo uklonio Siti, pa nastavlja dalje, ne bi bile bas toliko cudne.

DarkoM

pre 4 godine

Dzaba Var kad pojedine timove i dalje guraju sudije. Ono je danas bilo gore nego Mirkovic sto je uradio u Zagrebu ali posto je to uradio Englez a jos igra za MU, nikom nista.

sssar

pre 4 godine

Utisak. Kakav sunovrat dva velika kluba.
Jedan je svoju velicinu izgradio 90ih, drugi 2000ih.
Relativno mlade “franšize”. Otuda i tezak sunovrat.
Trebace im bar 10 god za totalnu rekonstrukciju.

Raspad.

Red Veteran

pre 4 godine

@... Kompetentan i dobar napad bi danas Junajtedu utovario kamion golova, svojski su se trudili da omoguce to ali u Celsiju nema nikoga da zavrsi posao. Odbrana je vic koji ce se mozda srediti na leto. Kako znaju i umeju moraju ostati u top 5 ukoliko kazna Sitiju ostane pravosnazna!
(BlueFortress, 17. februar 2020 23:12)
Fer komentari kao i obično od tebe. Jedino si malo preterao sa... "utovario kamion golova". Eh, da je babi ona stvar, kako bi je zvali? Ovo je treća tekma u sezoni protiv Junajteda i kako ono beše... treća uzastopna pobeda Junajteda i gol razlika 7-1. Zaboravio si da više nemate fenomena Azara koji je pravio prevagu i "kamionu su malo gume ispraznele"... Povrede jesu isakatile Čelsi danas, malo i sudija ruku na srce, ali i neznanje trenera koji počinje bez opasnog Žirua što je velika sreća za moj Junajted. De Hea se nešto danas nije naigrao, gotovo sve lopte pored gola. Na drugoj strani Junajtedu je odigrao vrlo dobro s obzirom da odavne ne igraju trojica najbitnijih igrača tima (Pogba, Rašford i Mektominaj), a Baili igra svoj prvi meč u prvenstvu nakon teške povrede (i odigrao odlično). Kada se doda da je Ole prodao Lukakua i nije doveo zamenu, Junajted je zasluženo tu gde je, ali gotovo je sigurno da se kockice polako slažu dovodjenjem odličnog Fernandeša i izostavkom (napokon!) najgoreg igrača u modernoj istoriji Junajteda zvanog Lingard! Pred samo prvenstvo govorio sam da će Lampardu biti vrlo teško s podmladjenim timom i još uvek mislim da će dobiti otkaz na kraju. Već 9 poraza a period teških utakmica tek dolazi. Živi bili pa videli! Sportski pozdrav.

Alo

pre 4 godine

Nekada mi je MU bio omiljeni strani klub na svetu a danas se samo pogleda sastav, trener, uprava i nemam vise zelju da ih gledam, ponekad padne neka velika pobeda a uglavnom teski prosek

Red Veteran

pre 4 godine

@Da mi je neko pričao pre 10-tak godina da će na 2/3 prvenstva 2020 godine Liverpool imati 25 pobeda a Mancheter united 9 slatko bi mu se smejao...Neverovatna tabela engleske premijer lige...
(isprani mozgovi, 17. februar 2020 20:19)
Da je meni neko rekao da Liverpul neće biti prvak Engleske 30 godina slatko bi mu se nasmijao... I baš tako bi!!

Crveni veteran

pre 4 godine

@red veteran
Da je meni neko pričao da će 2020 liverpul imati duplo više osvojenih liga šampiona od junajteda,ne bih verovao.
Ali je tako.

Will Mosley

pre 4 godine

Koja je luzerska ekipa ovaj Junajted, izgube od Burnlija, Liverpula, Votforda i Arsenala a pobede Sitija i Celsi. Nikako ne mogu da ih razumem.

Todor

pre 4 godine

Cirkus
Pa to se iz aviona videlo...! I poništen gol Žirua je regularan... imam usporen snimak, frem po frem, gde se vidi da su pre ovog smrznutog snimka VAR-a noge Megvajera bile raširene, a leva pola metra ispred noge Žirua!!! Nisam navijač ni Čelzija, ni MUtd. Na smrznutom snimku Megvajeru su noge skoro sastavljene, a trčali su obojica prema golu... Uz to da bi bilo jasno morala bi da se vidi i pozicija igrača koji centrira u istom kadru... Ko ima tv sa vraćanjem može se lako uveriti u ovo... i sutra!

Oliver

pre 4 godine

Stvari sa navijacima Junajteda su jednostavne ako zele da velicaju sebe onda ce reci da je Celzi veliki tim sa istorijom, tradicijom itd a ako Celzijevi navijaci malo dirnu Junajted e onda ce oni reci istinu a to je da je Celzi plastika u vlasnistvu Rusa, mali tim koji je ulozio stotine miliona za 3, 4 titule itd. Sto se sudjenaja tice oni su tu poseban slucaj ali ne zamjeram im jer su ih sudije godinama gurale pogotovo Veb tako da je i veceras sudija odlican, noga u medjunozje je bila u prirodnom polozaju a taj isti covjek koji je trebao biti iskljucen postize gol itd. I ovaj sto pise o misevima je stvarno mis koji se niotkud pojavio i bolje da se vrati tamo a 4 mjesto se u Junajtedu slavi kao trofej ocito. Onda treba ljudima cestitati na osvajanju cetvrtog mjesta i uruciti pehara da se ta zetva osvajanja titula nastavi. I obavezno kupiti dres hehe, po mogucnosti broj 7 jer je to kultni broj a pogotovo ove sezone jer je toliko godina proslo od osvajanja posljednje titule, GGMU.

Rile

pre 4 godine

@Fred gurne Azpilikuetu i sudija svira prekrsaj u korist Junajteda i ponisti gol! Sve sam video.
(cirkus, 17. februar 2020 22:20)
Slabo si video... a očigkedno nisi ko je gurnuo Viliamsa pa postogao gol...

john

pre 4 godine

Upravo se vratih sa stadiona Celzija. Navijam za Celzi tako da bije bilo nimalo zabavno. Bacchvachuai nije ni za Jelen ligu. Bojim se da ce Celsi nastaviti sa propadanjem.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Opet ce ih Junajted rastaviti i to lakse nego prvi put, najjaci su ni navijaci Celzija koji tvrde kako su bili bolji stvorili vise prilika haha pa kako primise 4 gola onda. Amaterska plasticna ekipa na celu sa profiterom iz Rusije i igracima ranga Vigana. Mount, Kepa, Zouma, itd. Bruno ce malog Kantea da vrati na fabricka podesavanja. Predvidjam 0-4 ponovo
(Mare, 17. februar 2020 20:14)
Ne kažem da neće pobediti.Lopta je okrugla.Ali čemu toliko optimizam?!Jesi video ti care tabelu?!Nije ovo sezona 1998/99 sa Endi Kolom i Dvajtom Jorkom.Ne sedi na klupi sir Aleks Ferguson...Na čemu prijatelju toliko optimizam?!

Ake

pre 4 godine

Bacuaia u 3 tim chesea... Znaci odpad od napadaca... Najkrivlji sto je man utd dobio... Umesto da je poceo sa iskusnim žiruom pa da malog glupaka bacuaia ubaci u 70 min on ga pusta da se blamira i pokloni utakmicu man utd.... Uzas od managera Lampard... Sve naopako

Mare

pre 4 godine

Opet ce ih Junajted rastaviti i to lakse nego prvi put, najjaci su ni navijaci Celzija koji tvrde kako su bili bolji stvorili vise prilika haha pa kako primise 4 gola onda. Amaterska plasticna ekipa na celu sa profiterom iz Rusije i igracima ranga Vigana. Mount, Kepa, Zouma, itd. Bruno ce malog Kantea da vrati na fabricka podesavanja. Predvidjam 0-4 ponovo

Moral iznad svega

pre 4 godine

Otkad nisam mrzeo Junajted, i njihova kupovanja sudija. Vreme je da se setimo da najodvratniji tim na svetu nisu svakako ni Siti, i cak ni Barselona.

pedja

pre 4 godine

Inace navijam za LFC ali VAR zasta je ponistio gol strasno... Fred gura Aspiliketu koji gura dalje i faul Aspilikete... stvarno nigde veze sa mozgom.

Nikola

pre 4 godine

Pazi ovoga spominje misje rupe a zove se miša, pa u rupama su bas navijaci Junajteda koji vec 7 godina nisu nikakav faktor u Engleskoj a do 90-ih su spavali u tim rupama bas iz kojih sada izvire kada pobjede neko zvucnije ime. Kakva crna mrznja realnost je sprdnja na racun tog kluba

fun fact

pre 4 godine

Ako se, kao što se priča, oduzme Sitiju titula iz 2014. ona će najverovatnije biti dodeljena Liverpulu, koji je te godine imao 2 boda manje od Sitija na tabeli. To je ona čuvena sezona kada se Džerard okliznuo. To bi značilo da će Stiven Džerard dobiti trofej Premijer lige.

cirkus

pre 4 godine

Ne verujem: jedan lik pod 4-5 nicka u par minuta napisao isto: da je Fred gurnuo Azpilikuetu a ovaj napravio faul. Inače je bio čist faul. Lik ili mnogo voli Celsi, ili mnogo mrzi Junajted, ili čeka Celsi na kladzi, sto je najverovatnije.
(veliki strumf, 17. februar 2020 22:40)

Kakav jedan lik? Pa nisam valjda naizmenicno slao komentare sa telefona i kompjutera. Ljudi gledaju mec i ne veruju sta sudija radi, engleski komentatori takodje nisu mogli da veruju da ekipa iz VAR sobe nije videla guranje Azpilikuete od strane Freda, tome VAR i treba da sluzi.

miro

pre 4 godine

Ko se seca sada gola Jorginja protiv Arsenala u prvoj utakmici ova dva kluba Pa Jorginjo je napravio tri puta veci faul nego ovaj danas Aspilikueta koji je bio gurnut na igraca MU od igraca MU Ove Engleske sudije i ovi sto ih podrzavaju najveca sramota PL sa ovom FA koja je bespomocna da ucini bilo sta Napravili su od VARA cirkus...

Bojan.

pre 4 godine

Nisam navijac Celzija,ali var ce definitivno unistiti fudbal.Prvi gol Fred gura igraca Celzija ponisten gol,drugi put coveku za nokat strci noga napred telo mu iza ponisten gol.Po meni oba gola regularna.Bruka

Toni

pre 4 godine

Covece, pogledaj makar na taj ekran, cemu vam on sluzi... Prvo je cini mi se Fred ili ko je vec gurnuo Aspilikuetu da bi ovaj potom gurnuo igraca Mancestera... Sramotna odluka.

asi

pre 4 godine

brt koja kradja... sta glume ovi u VAR sobi ako ne vide da je junajtedov igrac gurnuo azpilikuetu koji je gurnuo treceg igraca??? pravda za Chelsea

Henrique Hilario

pre 4 godine

Čelsi oštećen najmanje dva puta prvo kod odluke VARa jer je Fred gurnuo Aspilikuetu pre gola Zume, zatim u prvom poluvremenu kada je Megvajer startovao na Bačuajija

Student

pre 4 godine

Ljudi, nema veze i ako je ofsajd bio, ovaj var je smesan. Ubio utakmicu, evo drugi gol ponistili Celsiju, a siguran sam da se niko ne bi bunio da nema vara, koliko su samo titula mnogi osvojili za neke stvari u kojima su milimetri odlucivali, ovo je fudbal, treba sudije da sude ono sto vide, a ne ovo ubijanje fudbala...

No Name

pre 4 godine

Sta se dogodilo, da Celzi i Mancester igraju nebitnu utakmicu u prvenstvu. Dva najveca kluba u poslednjih 20 u Engleskoj. To je liga. A kod nas?

Azer

pre 4 godine

Ovde neki neprestano pisu LiVARpool a onda dodje Sky Sports, uradi studiju i studija pokaze najvise od VAR profitirao Ju anted sa 4 penala koja inace ne bi dobili. Danas Fred gurne Aspilikuetu na svog igraca i oni ponistavaju gol zbog faula u napadu, tragikomedija

Н94

pre 4 godine

"Otkad nisam mrzeo Junajted, i njihova kupovanja sudija. Vreme je da se setimo da najodvratniji tim na svetu nisu svakako ni Siti, i cak ni Barselona."


Појасни нам те лоше одлуке судија.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja sam mislio da je ovaj Batshuayi završio karijeru kad ono lik igra ovu tekmu u prvoj postavi Čelzija...Kakav otpad od kluba postao ovaj Čelzi??!!??Pa lik zadnji put igrao 2017 u prvoj postavi Čelzja na domaćem terenu hahahahahhaahhahahahah

Misa

pre 4 godine

Kako neki ljudi vole da mrze junajted, smesno pomalo. Ako pobedi celsi, siktace i sipace mrznju ovde, ako pobedi junajted, nece izaci iz misjih rupa.

sssar

pre 4 godine

Utisak. Kakav sunovrat dva velika kluba.
Jedan je svoju velicinu izgradio 90ih, drugi 2000ih.
Relativno mlade “franšize”. Otuda i tezak sunovrat.
Trebace im bar 10 god za totalnu rekonstrukciju.

Raspad.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Da mi je neko pričao pre 10-tak godina da će na 2/3 prvenstva 2020 godine Liverpool imati 25 pobeda a Mancheter united 9 slatko bi mu se smejao...Neverovatna tabela engleske premijer lige...

Aleks

pre 4 godine

Džaba, gube sledeću kući od Votforda.
Mislim, ja navijam za MUTD, ali već dugo ne umeju da se ljudski sastave :(
Ni Fergi nije prvih sezona blistao... Treba dati šansu ubici dečjeg lica još jednu sezonu, a ne već krenule spekulacije o pregovorima sa Poketinom... Drugo, još više forsirati Junajtedovu decu. Gigs, Bekam, Skols, sve deca iz Junajtedovog pogona.
Srećno Redsi!

Ivan

pre 4 godine

Premier Liga je skoro pa drugi sport u odnosu na ostale lige po brzini i intenzitetu. Gledam ovog Fernandesa, nije on fizicki nespreman, ali jednostavno nije navikao na ovakav intenzitet, trebace mu jos vremena da odigra da navikne na utakmice u trecoj brzini u odnosu na Portugal. Da bi ovde izdrazao mec 90 minuta moras da budes cudoviste.

Milan

pre 4 godine

Ne vidim šta je sporno, guranje s leđa je oduvek bio faul(pre samo 2 dana za isto to Maneu nije sviram faul kada je dao gol protiv Kanarinaca). Što se tiče ofsajda, i za manje stvari su poništavali gol. Zaslužena pobeda Junajteda, 2 lepa gola glavom, i konačno Baji koji pokazuje da je za klasu bolji štoper od Megvajera, o rupi Lindelofu neću ni da pričam..

Vanja LFC

pre 4 godine

Prosao sam blizu Stamford Bridge-a desetak minuta pre zavrsetka tekme i video dok sam cekao na semaforu navijace Celzija kako odlaze kuci. Bogami, ima do stadiona dobrih 10 minuta peske odatle. Nisam gledao tekmu, ali sudeci po bezaniji njihovih navijaca dugo pre kraja, nije bilo nimalo prijatno za njih.

Matija dag & red

pre 4 godine

TREĆA pobeda Junajteda ove godine nad Čelsijem, druga u Londonu. Poslednja 3 susreta ova 2 tima na Bridgeu je dobio Junajted(Fa cup, Liga kup, PL). Izgleda da Manchesta dobija još jedan trening centar u prestonici pored Emirata. A u vezi sa poništenim golovima, nije ovo prvi put da Solser preslisava Frenkija, nije valjda da je sve zbog sudija?!

Zigzaga

pre 4 godine

Ovaj Chelsea najnesretniji klub ove sezone,samo da Frank izdrzi na klupi,stvarno bi bilo steta da ode takva legenda kluba bez ikakvog uspjeha...

veliki strumf

pre 4 godine

Ne verujem: jedan lik pod 4-5 nicka u par minuta napisao isto: da je Fred gurnuo Azpilikuetu a ovaj napravio faul. Inače je bio čist faul. Lik ili mnogo voli Celsi, ili mnogo mrzi Junajted, ili čeka Celsi na kladzi, sto je najverovatnije.

Alo

pre 4 godine

Nekada mi je MU bio omiljeni strani klub na svetu a danas se samo pogleda sastav, trener, uprava i nemam vise zelju da ih gledam, ponekad padne neka velika pobeda a uglavnom teski prosek

adamGT

pre 4 godine

Nisam gledao utakmicu i na osnovu većine komentara ovde bi se reklo da je Utd zasluženo odneo bodove da mosta,ali onda pogledam analizu u studiju posle utakmice i Englezi svi u čudu zašto Megvajer nije dobio crveni karton, zašto je poništen gol Zume kad je prvi Azpilikueta bio fauliran i šta bi Frenku da stavi ono Belgijsko drvo u napad. Zaključak je da li vi ljudi gledate fudbal realno ili isključivo kroz navijačke boje? Jedan od gostiju u engleskom studiju kaže da su u Var sobi nosili dresove Mančestera mislim da je to dovoljan komentar

Oliver

pre 4 godine

Stvari sa navijacima Junajteda su jednostavne ako zele da velicaju sebe onda ce reci da je Celzi veliki tim sa istorijom, tradicijom itd a ako Celzijevi navijaci malo dirnu Junajted e onda ce oni reci istinu a to je da je Celzi plastika u vlasnistvu Rusa, mali tim koji je ulozio stotine miliona za 3, 4 titule itd. Sto se sudjenaja tice oni su tu poseban slucaj ali ne zamjeram im jer su ih sudije godinama gurale pogotovo Veb tako da je i veceras sudija odlican, noga u medjunozje je bila u prirodnom polozaju a taj isti covjek koji je trebao biti iskljucen postize gol itd. I ovaj sto pise o misevima je stvarno mis koji se niotkud pojavio i bolje da se vrati tamo a 4 mjesto se u Junajtedu slavi kao trofej ocito. Onda treba ljudima cestitati na osvajanju cetvrtog mjesta i uruciti pehara da se ta zetva osvajanja titula nastavi. I obavezno kupiti dres hehe, po mogucnosti broj 7 jer je to kultni broj a pogotovo ove sezone jer je toliko godina proslo od osvajanja posljednje titule, GGMU.

DarkoM

pre 4 godine

Dzaba Var kad pojedine timove i dalje guraju sudije. Ono je danas bilo gore nego Mirkovic sto je uradio u Zagrebu ali posto je to uradio Englez a jos igra za MU, nikom nista.

Calm Like a Bomb

pre 4 godine

Kako neki ljudi vole da mrze junajted, smesno pomalo. Ako pobedi celsi, siktace i sipace mrznju ovde, ako pobedi junajted, nece izaci iz misjih rupa.
(Misa, 17. februar 2020 21:25)

Evo, čovek vam lepo objašnjava da će neki drugi ljudi da ovde sipaju mržnju.

Crveni veteran

pre 4 godine

@red veteran
Da je meni neko pričao da će 2020 liverpul imati duplo više osvojenih liga šampiona od junajteda,ne bih verovao.
Ali je tako.

BlueFortress

pre 4 godine

Cudan mec, bitna pobeda za Junajted i pogotovo Totenhem jer su iscupali bodove u nadoknadi i ovo kolo. Bice jako zanimljivo da vidimo sada reakciju Celsija pred kriticni period, sledece kolo stize Totenhem.

Ne bih komentarisao smesnog sudiju Tejlora, vec proklete povrede gde su se Hadson Odoi i Abraham povredili na zagrevanju, njihove zamene Pedro i Bacuaji zatim mase SVE sto se moglo masiti. Da komedija bude jos bolja, 10 min nakon pocetka povreda i Kantea, najbitnijeg igraca...

Kompetentan i dobar napad bi danas Junajtedu utovario kamion golova, svojski su se trudili da omoguce to ali u Celsiju nema nikoga da zavrsi posao. Odbrana je vic koji ce se mozda srediti na leto. Kako znaju i umeju moraju ostati u top 5 ukoliko kazna Sitiju ostane pravosnazna!

Dag Kristi

pre 4 godine

Bacuaia u 3 tim chesea... Znaci odpad od napadaca... Najkrivlji sto je man utd dobio... Umesto da je poceo sa iskusnim žiruom pa da malog glupaka bacuaia ubaci u 70 min on ga pusta da se blamira i pokloni utakmicu man utd.... Uzas od managera Lampard... Sve naopako
(Ake, 17. februar 2020 23:37)

U kom to sportu je igrač od 27godina,"mali"?

Moral iznad svega

pre 4 godine

@H94, ti ili provociras, ili si vatreni navijac MU:
Nije bilo gresaka sudija, greske su kada se nesto uradi slucajno. Ovo je sudija koji vec ima "istoriju" sa Celzijem - i ranije je znao da osteti Celzi, pa se zbog toga javno izvinjavao. Ocigledno ga to i dalje grebe, jer ovo danas je sramotno.
H94, samo za tebe:
-Vilijan je fauliran pred sesnaestercom. Sudija umesto slobodnog udarca za Celzi daje Vilijanu zuti karton. Usporen snimak pokazuje jasan faul. Vec tada se moglo naslutiti ko ce u ovoj utakmici imati glavnu rec.
-cisti crveni karton za Megvajera, posle namernog udaranja igraca Celzija u medjunozje. Usporen snimak pokazuje kristalno jasno da je bilo namerno, sto samo sudija i navijaci MU ne zele da vide. Nema nikakvog kartona, cini mi se ni faul nije sviran.
-nepriznat gol Celzija, posto sudija izmislja faul Aspilikuete (praveci se da ne vidi da je gurnut)
-kasnije trazenje incidenta od igraca MU - umesto igraca MU, Celzi dobija karton. Posle se ipak daje karton i igracu MU, zbog nastavka akcije. Kasno za bilo kakvu kompenzaciju, sudija je vec potpuno izgubio kontrolu nad utakmicom.
Posle ovog ni teorije zavere da je MU zapravo uklonio Siti, pa nastavlja dalje, ne bi bile bas toliko cudne.

Will Mosley

pre 4 godine

Koja je luzerska ekipa ovaj Junajted, izgube od Burnlija, Liverpula, Votforda i Arsenala a pobede Sitija i Celsi. Nikako ne mogu da ih razumem.

Red Veteran

pre 4 godine

@Da mi je neko pričao pre 10-tak godina da će na 2/3 prvenstva 2020 godine Liverpool imati 25 pobeda a Mancheter united 9 slatko bi mu se smejao...Neverovatna tabela engleske premijer lige...
(isprani mozgovi, 17. februar 2020 20:19)
Da je meni neko rekao da Liverpul neće biti prvak Engleske 30 godina slatko bi mu se nasmijao... I baš tako bi!!

Red Veteran

pre 4 godine

@... Kompetentan i dobar napad bi danas Junajtedu utovario kamion golova, svojski su se trudili da omoguce to ali u Celsiju nema nikoga da zavrsi posao. Odbrana je vic koji ce se mozda srediti na leto. Kako znaju i umeju moraju ostati u top 5 ukoliko kazna Sitiju ostane pravosnazna!
(BlueFortress, 17. februar 2020 23:12)
Fer komentari kao i obično od tebe. Jedino si malo preterao sa... "utovario kamion golova". Eh, da je babi ona stvar, kako bi je zvali? Ovo je treća tekma u sezoni protiv Junajteda i kako ono beše... treća uzastopna pobeda Junajteda i gol razlika 7-1. Zaboravio si da više nemate fenomena Azara koji je pravio prevagu i "kamionu su malo gume ispraznele"... Povrede jesu isakatile Čelsi danas, malo i sudija ruku na srce, ali i neznanje trenera koji počinje bez opasnog Žirua što je velika sreća za moj Junajted. De Hea se nešto danas nije naigrao, gotovo sve lopte pored gola. Na drugoj strani Junajtedu je odigrao vrlo dobro s obzirom da odavne ne igraju trojica najbitnijih igrača tima (Pogba, Rašford i Mektominaj), a Baili igra svoj prvi meč u prvenstvu nakon teške povrede (i odigrao odlično). Kada se doda da je Ole prodao Lukakua i nije doveo zamenu, Junajted je zasluženo tu gde je, ali gotovo je sigurno da se kockice polako slažu dovodjenjem odličnog Fernandeša i izostavkom (napokon!) najgoreg igrača u modernoj istoriji Junajteda zvanog Lingard! Pred samo prvenstvo govorio sam da će Lampardu biti vrlo teško s podmladjenim timom i još uvek mislim da će dobiti otkaz na kraju. Već 9 poraza a period teških utakmica tek dolazi. Živi bili pa videli! Sportski pozdrav.

Misa

pre 4 godine

Bas dobra utakmica. Konacno baily da zaigra, bruno kakva kupovina, pun pogodak. Frenk lampard, naklon do poda, gospodin covek, bas je cool, odlican posao radi sa decurliom. Ole isto.

masterS

pre 4 godine

Premier Liga je skoro pa drugi sport u odnosu na ostale lige po brzini i intenzitetu. Gledam ovog Fernandesa, nije on fizicki nespreman, ali jednostavno nije navikao na ovakav intenzitet, trebace mu jos vremena da odigra da navikne na utakmice u trecoj brzini u odnosu na Portugal. Da bi ovde izdrazao mec 90 minuta moras da budes cudoviste.
(Ivan, 17. februar 2020 22:56)

Imace ManUtd dosta koristi od njega samo da se navikne. Konacno da neko izvede korner i da pogodi Megvajera u glavu. To do sad nije niko uradio, a on u drugoj utakmici. Slazem se trebace vremena kao i Fredu.

Todor

pre 4 godine

Cirkus
Pa to se iz aviona videlo...! I poništen gol Žirua je regularan... imam usporen snimak, frem po frem, gde se vidi da su pre ovog smrznutog snimka VAR-a noge Megvajera bile raširene, a leva pola metra ispred noge Žirua!!! Nisam navijač ni Čelzija, ni MUtd. Na smrznutom snimku Megvajeru su noge skoro sastavljene, a trčali su obojica prema golu... Uz to da bi bilo jasno morala bi da se vidi i pozicija igrača koji centrira u istom kadru... Ko ima tv sa vraćanjem može se lako uveriti u ovo... i sutra!

BlueFortress

pre 4 godine

Naravno nakon svih promasenih sansi, cim protivnik predje pola bice kazna. Bacuajia cim videh u postavi zbog Abrahamove povrede, nisam morao ni da gledam utakmicu. Za ovo bih mu odbio platu bez razmisljanja.

Spicevi su razlika izmedju 3 i -3 boda.

Ivan

pre 4 godine

Fred i Matic sredina ManU!!! Cirkus
(bax, 17. februar 2020 21:38)

Sta konkretno je cirkus? Nemam nista protiv da postoje razlicita misljenja, ali valja se izneti argument za takvu tvrdnju. Junajted rutinira Celsi dok ovo pisem, Matic i Fred dominiraju na sredini u oba pravca. Nisu imali kombinovano ni 2-3 greske.

john

pre 4 godine

Upravo se vratih sa stadiona Celzija. Navijam za Celzi tako da bije bilo nimalo zabavno. Bacchvachuai nije ni za Jelen ligu. Bojim se da ce Celsi nastaviti sa propadanjem.

Rile

pre 4 godine

@Fred gurne Azpilikuetu i sudija svira prekrsaj u korist Junajteda i ponisti gol! Sve sam video.
(cirkus, 17. februar 2020 22:20)
Slabo si video... a očigkedno nisi ko je gurnuo Viliamsa pa postogao gol...

jelena

pre 4 godine

@red veteran
Da je meni neko pričao da će 2020 liverpul imati duplo više osvojenih liga šampiona od junajteda,ne bih verovao.
Ali je tako.
(Crveni veteran, 18. februar 2020 08:18)

Pa Liverpool je oduvek imao najviše titula evropskog šampiona u engleskoj sta ti je tu tolilo za neverovanje?

Red Veteran

pre 4 godine

@Neka netko napise kako je igrao ovaj mali Fernandes...oce bit sta od njega? Neki dojam, nesto...
(Igracina, 17. februar 2020 23:08)
Evo... dečko Bruno odigrao prilično dobro. Vidi se da dolazi iz "sporije" lige i još treba navikavanja na pakleni tempo Premijer lige. Ono što se meni jako dopada kod njega je da uvek pokušava poslati loptu napred (za razliku od onog jadnog Lingarda koji trči kao muva bez glave i umesto lopte napred on je obično vrati nazad). Bruno je izveo slobodnjak nešto vani iskosa kaznenog prostora i pogodio stativu. Zna se da je Bruno postigao mnogo golova šutevima iz daljine za Sporting. Izvodi kornere mnogo dobro. Drugi gol je postignut upravo nakon njegovog odličnog nabacivanja iz ugla. Junajtedova publika je u nekoliko navrata skandirala ime... "Bruno, Bruno...", što je znak prihvatanja i dobrodošlice.