Subota, 15.02.2020.

16:00

Beron trojkom u poslednjoj sekundi odveo Zvezdu u finale! VIDEO

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu sa 80:79 u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: MT

Beron trojkom u poslednjoj sekundi odveo Zvezdu u finale! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

276 Komentari

Sortiraj po:

Goran

pre 4 godine

I zato mi nije jasno šta mi radimo u ABA ligi.
Samo pomažemo komšijama u pravljenju igrača. Nama ta liga ne treba imamo 12 boljih klubova u srbiji od te lige. Plus napravili bi više dobrih igrača.
Ovakve utakmice samo potvrđuju što ja pričam.
Srbi opametite se i izađite iz te lige.
Toliko od mene.

Goran

pre 4 godine

I zato mi nije jasno šta mi radimo u ABA ligi.
Samo pomažemo komšijama u pravljenju igrača. Nama ta liga ne treba imamo 12 boljih klubova u srbiji od te lige. Plus napravili bi više dobrih igrača.
Ovakve utakmice samo potvrđuju što ja pričam.
Srbi opametite se i izađite iz te lige.
Toliko od mene.

urke

pre 4 godine

Uopste ne razumem potrebu da udjemo u finale ovog bezveznog takmicenja,da sami sebi nametnemo potrosnju igrajuci 3 utakmice za 4 dana i da jos rizikujemo da se neko povredi a ceka nas CSKA u cetvrtak,neverovatno je da nismo dali Megi da ide dalje,i onako smo odigrali katastrofalno a i tumbasi su neprikosnoveni u osvajanju nebitnih takmicenja

Koja

pre 4 godine

FMP-zvezda nijednu utakmicu od svog postanka nije dobila pošteno uvek sudije pp aparati i razne kese po terenu ali doći će kraj i ovom zlu

poznavalac ©®

pre 4 godine

Ne razumem kritike prema Miloju, svejedno je Mega imala sut za pobedu.Kod prve Bilijeve trojke nije mogao da se napravi faul jer bi bila tri bacanja, ili bi bilo 3+1. Bila je krug akcija za njega. Čovek ima istu mehaniku suta i kada je sam i kada je preko ruke i kada je sa sest metara i kada je sa osam metara sut. Neverovatan je. Jedino nema fizikalije/visine za NBA.

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen trening gospodina Sakote i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom), a ovaj put sparing partner u kupu Milivoja Jovcica bila je simpatična,divlja ekipica Mega Keksa. Jedna lagana dozirana utakmica uz odmaranje nosilaca za predstojeće evroligaske utakmice tj. utakmice viseg nivoa košarke, koju su kao i uvek kad igra Zvezda kvarile sudije svoim cirkuzantskim suđenjem.Tako su utakmicu koja je trebalo da bude rešena jos u prvom delu pokusali na sve nacine da učine interesantnom, pa cak ako ae ukaze prilika i da otmu u korist Mege.Zbog toga je ovako jos slađe.Milojevic već ima strašne komplekse od Zvezde koju ne moze nikako ni na koji nacin da pobedi jos od vremena velikog maga Radonjatora pa Dusana silnog Alimpijevica, velikog Toma, Gavrila, pa evo sve do gospodina Sakote.Bravo momci,sledeci molim!

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Bez energije, bez trenera, bez navijaca, tesko da dobijemo sutra kroasane.Sve ovo je na njihovoj strani plus sudije...Daj boze da gresim ali....

12345

pre 4 godine

Kakva bre smena Sakote, morate se spustiti na zemlju. On ce i naredne sezone biti na klupi C.Zvezde , bez obzira sta se desilo do kraja ove sezone.
Pojedinci bi smenjivali trenera na mesecnom nivou, e kad budete imali svoj klub mozete to raditi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 15. februar 2020 20:10)

Normalno. Vi menjate po 2 trenera u sezoni, necete i treceg? Na kraju, napravite svoj klub pa menjajte trenere i igrace kako hocete?

Пеђа

pre 4 godine

Превише зависимо од странаца,и они доста кривудају у игри,нема ништа од нас ове сезоне

Nepristrasni Nislija

pre 4 godine

Sve vec vidjeno. Mega vodi veci deo utakmice, Zvezda ih sustigne u zadnjoj cetvrtini. Onda neizvezsna zavrsnica i Zvezdu dobije na jedan ili dva kosa razlike. U zadnjih 6 - 7 godina 90% utkmica Mege i Zvezde bila je ovakva. NE znam da li igraci Mege imaju neki kompleks pa ne mogu da pobede Zvezdu, ili je nesto drugo u pitanju. Siptomaticno jeste svakako.

johny

pre 4 godine

Koliko samo komentara "stručnjaka" za košarku koji istu prate preko TV ekrana ili sa njom imaju veze igrajući basket u školskom dvorištu. Drvlje i kamenje na Šakotu a čovek objasnio da nemaju trening zbog zgusnutog rasporeda. Ti isi stručnjaci ne znaju da sutra dan posle utakmice nema treninga već samo masaža i laki šuterski trening

znalac

pre 4 godine

Sutra će Partizan 20+ razlike ove da iskida.
(Luke Babbitt gravedigger, 15. februar 2020 21

I ti ćeš barem jednim da budeš sretan što će tvoja institucija da iskida tim koji u dve nedelje odigrao osam utakmica. Pa što ne pokidaste pre dve nedelje

znalac

pre 4 godine

Jedna grupa ovih što lupetajj stalno teraju trenere. Terali u početku Radonju, pa Alimpija, pa Tomića, pa Gavrilovića a sada Šakotu. Terali bi i Fil Džeksona, Pata Rajlija a nikako da kažu ko je dobar za klupu. Možda bi neko od njih mislio da može jer sve znaju o košarci a ne shvataju da nw može trener da trči, skače, šutira bez obzira na dogovor, i nacrtane šeme. Čudni neki navijači. U Feneru nikom ne pada da tera Željka posle katasteifalne ove sezone.

Milutin Topalović

pre 4 godine

@ Tehnicka klupi zvezde zbog ulaska na teren prije isteka vremena.. (1., 15. februar 2020 19:51)

Možda i bude. Sigurno je VAR signalizirao Jovčiću i Maričiću da sude tehničku ...

Nebojsa

pre 4 godine

Kakva bre smena Sakote, morate se spustiti na zemlju. On ce i naredne sezone biti na klupi C.Zvezde , bez obzira sta se desilo do kraja ove sezone.
Pojedinci bi smenjivali trenera na mesecnom nivou, e kad budete imali svoj klub mozete to raditi.

Zinjak

pre 4 godine

@zdravko

Obožavam likove koji bukvalno ne zna jednu rečenicu da napiše pravilno,ali zato zna neki sport u srž iako isti nikada nije igrao.

драган

pre 4 godine

Шта се толико чудите на слабу Звездину игру. Више пута сам писао, да Звезда нем тим, нем тренера, нема руководство, једино има неколико добрих појединаца. Тако да Звезда има бољи пласман него што га заслужује.

Polina

pre 4 godine

Mislim da se nikad nisam ovoliko nervirao zbog neke utakmice, nista meni ovde nije jasno... nadam se da ce prštati otkazi na sve strane... iskreno bi mi draže bilo da igraju klinci iz Mege za Zvezdu, uz po nekog jakog stranca
(cocoloco, 15. februar 2020 18:40)

A ti pocni da gledas Megu i da navijas za njih, ko ti brani?

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Mučeni Šakota garantovano nije gledao ovoliko utakmica na TV-u zaredom koliko je vodio u poslednjih mesec dana. Čovek ne zna gde se nalazi, na -5, 3 minuta do kraja ubaciti Lazića umesto Berona je totalno bunilo. Pa to nasumičnom pratiocu basketa iz kladionice ne bi palo na pamet.

Šta god da uradimo u finalu, Šakija na Kališ, ide proleće, zahvalnica i prijatna penzija.

Pristojan trener koji može da reaguje na očigledne stvari. Zatraži tajmaut, drekne nekad na zvezde. Nije teško, probaj Nebojša.

kvantitet mentalitet

pre 4 godine

Sa vama ćemo lakše nego sa megom.
(Darko, 15. februar 2020 19:33)

To je to, večeras kroz iglene uši, finale mnogo lakše, uvek je tako u sportu.

Boban

pre 4 godine

Vama je pametnije da se smirite i odmorite manite se i Sakote i kupa i ostalih sta uradite to je ,vama je najvaznija utakmica protiv Cedevite i pametnije bi bilo da se na to gleda jer sam Beron protiv njih tesko bas tesko.

FaLcO

pre 4 godine

Svaka ti cast Milojevicu za trenersko (NE)znanje. Mozes slobodno da pocepas tu trenersku diplomu (onu istu koju ti je verovatno Misko i kupio). Pa koliki nemac pojma moras da budes da ti za 40sek dozvolis dva puta najboljem suteru za 3p u regionu a i sire da ti opali. Majstore lupis ga po ruci oba puta pa na bacanja pa pre ce sa linije penala da promasi nego sut za 3p. I sva 4 da ubaci ostaje ti 1p u plusu cak i da ne resis svoj napad a vreme tece. Znas kad ce da ti promasi ove suteve posebno protiv tebe neznalice i ovih tvojih anti-talenata. NIKAD!!!

Navijaci Partizana ne znaju koju imaju srecu sto ovaj covek nije seo na klupu njihovog kluba. Covek koga rezultat ne interesuje vec samo kad ce plata i kad ce procenat od prodaje. Daleko ti lepa kuca pali tamo u Ameriku da budes 13.asistent to ti je zelja a u reprezentaciji nista vise od drzanja i dodavanja table Kokoskovu.

Uci se kako just Dzile onomad na Guduricu losijem suteru od Berona na egalu napravio faul. Ovaj dao jedan od dva, imas napad Novica flouterom zavrsio.

Eto jednog primera mnogo tezoj situaciji nego sto je bila ova.

Otac Makarije

pre 4 godine

Ovo stvarno postaje sramotno! Visi fajnal-for u Aba ligi a u kupu na srecu protiv "velike" Mege!! Velikan Lorenco imao 0 (nula) poena!

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)





:)))))
manje se sekiraju igrači mege.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Will Mosley, da 10-ti u Evropi.Ej, medju 10 najboljih ekipa u Evropi. Ipak mi nismo kao neki da se radujemo ko mala deca kada udjemo u top 26 klubova u Evropi sa sve budzetom od 9,4 miliona.

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Milojevićev 37. uzastopni poraz od Zvezde. +6 za minut prosuo. Izgubio od Šakote.

Situacija za prevremenu penziju i suicid.

BGD

pre 4 godine

Ova Mega je luzerska ekipa i tu pomoci nema,ovo nije prvi put da se desi.Takodje zabrinjava da nasi klinci kad je gusto ne mogu ni bacanje da pogode ko ovaj Cerovina a on je kao neki talenat i buducnost nasr kosarke.Ako je to buducnost cetvrtfinala ce biti veliki uspeh.

Voja

pre 4 godine

Ama nijednu akciju nemamo,samo na individualni kvalitet,pa Bože pomozi.A Lazić,privatizovao klub,može da radi šta hoće,čovek pravi namerno faul,iako zna da smo ispunili bonus,i niko ne sme ništa da mu kaže,jer je on veliki borac!

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

Bili: sta ce biti sa kucom...zapalicu je...Sakota nema konkurenciju pri pravljenju tabele najlosijih trenera u Zvezdi, bez konkurencije...

Bajker

pre 4 godine

Nezaslužena pobeda Zvezde,a Beronu hvala za doprinos u poslednjih 50 sekundi
utakmice. Igra tokom druge četvrtine bila je na nivou renomea Zvezde,ostatak
meča nije vredan pomena.
I nakon dolaska Lukasa nedostajaće nam plej obzirom da je Braun prestao sa
ozbiljnom igrom. Možda bi trebalo da ga pošaljemo u FMP na uigravanje.
Na kraju bitna napomena: Mega je na raspolaganju imala 10 igrača,jedan od njih uopšte nije ni igrao dok Zvezda to nije umela da iskoristi i reši pitanje pobednika na vreme.

matori 2

pre 4 godine

Milojev poraz. Svi smo znali da ce Beron da sutne . Mogao je i udvajanje i faul a on je racunao da ce da masi. Odlicna Mega ili ocajna Zvezda - stvar za analizu

Алекса

pre 4 godine

Busiiiiiii este se ponadali grobari a? hhahahahahahahaha
(Antoni, 15. februar 2020 18:55)
Pitaš nas a tebi se gaće tresle do 39:59min.
(crni, 15. februar 2020 19:10)

Па нама се тресле за наш тим, али ви сте се надали за Мишков???

Klaxxon

pre 4 godine

@Takav je suter i takva igracina da ste deseti u Evroligi i peti u Aba ligi, malo bolji od Dundjerskog iz Radnickog sa Novog Beograda ili Novacica sto igra za Zadar.
(Will Mosley, 15. februar 2020 19:13)

Pa kakve veze ima na kom se mestu nalazi ekipa kad je u pitanju pojedinac? Ne igra Beron sam u Zvezdi. Evo prosle godine Zvezda bila prva u Aba i prva u nasoj ligi, obezbedila EL, a isto je igrao taj Beron i bio jedan od najboljih. Seti se onog vaseg Vilijama Gosa. Paklen igrac, a koji ste bili na tabelama? E evrokupu ne znam da li ste 2 pobede imali a u Aba jedva izdvojili plejof, kao ove godine Zvezda. I sta sad, zbog toga je Goss los igrac, iako je imao sjajnu statistiku u gotovo na svakom mecu bio fantastican.

ivkovic zoran

pre 4 godine

-pošteno reći nezaslužena pobeda večeras Zvezde .
-Panter je veći deo meča nosio Zvezdu ulazima igrao jedan deo meča skoro sam ali zato za 3 nista nije ubacio
-Beron je i večeras dobro šutirao i svaka čast za ovo za kraj
-sto se ostalih igrača tiče mnogi zaslužuju samo reči kritike
-Lorenco užasno i dezorjentisano
-Lazić dezorjentisano i bez hrabrosti u napadu
-Dzenkins tanko mnogo tanko gubi loptu na -5 pri izvodjenju iz auta i u napadu plaži se da šutne
-Dobrić dečko nekako ispario nema ga
-Davidovac pa nesigurno
-Simanić priča za sebe sve lošiji
-Kuridza borbeno i samo to za sada
-Gist umorno deluje i istrošeno
-Štimac više se očekivalo
-Odzo zaboravljen od trenera
-trener Šakota -Šokata
-bojazljivo izgleda Zvezda i dosta bezidejno ako ovakva na megdan izadje Partizanu loše će proći ....Večeras samo 2 igrača nesto ....Partizan će biti silno motivisan a posebno Veličković on obozava te odlučujuce utakmice koje resavaju sve ....obozava kup utakmice

Zvezda Sampion

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Moli, podanice, moli!!!

slaviša šmigič

pre 4 godine

protiv ovog sudije tamnije boje sa crnom kosom mora,da se uputi protest takvo sudjenje je moguče jediono u beton ligi ili protiv budučnosti kad sude slovenci gore jednostavno nemože toliko je samo oštetio zvezdu,da me nebi čudilo,da se radi o nekom članu partizana fuj nije zvezda igrala loše kako je sudija sudio i mrki pogled zvezdi faul pogode ni blizu kontakta sudija svira koš faul drži za nogu več u poćetku utakmice kako bi se okrenuo igrač mege opet faul zvezde mislim,da najgore sudjenje odkako se igra liga i da smo izgubili nema veze radi se o kupu ali ovo više nema veze sa košarkom.toliko sramno sudjenje nisam video još u vreme dok je partizan radio žestoki pritisak na sudije i sudjenje vidi se mega je partizanov klub a sudija sigurno neki član drugi je uglavnom čutao a ovaj sve na štetu zvezde stvarno nam treba sudjenje evropskih sudija.

Bajker

pre 4 godine

Nezaslužena pobeda Zvezde,a Beronu hvala za doprinos u poslednjih 50 sekundi
utakmice. Igra tokom druge četvrtine bila je na nivou renomea Zvezde,ostatak
meča nije vredan pomena.
I nakon dolaska Lukasa nedostajaće nam plej obzirom da je Braun prestao sa
ozbiljnom igrom. Možda bi trebalo da ga pošaljemo u FMP na uigravanje.
Na kraju bitna napomena: Mega je na raspolaganju imala 10 igrača,jedan od njih uopšte nije ni igrao dok Zvezda to nije umela da iskoristi i reši pitanje pobednika na vreme.

sryugos

pre 4 godine

Najnezasluženija pobeda ikada, Beron je heroj po ko zna koji put. Šakota opet pogubljen sve do poslednjeg minuta što više i nije čudno.
Odžo krene 5 minuta pa presedi sve, Lorenco koji jeste loš ali je jedini plej presedi celu treću i četvrtu deonicu?
Simanić maltene celu. Davidovac i Dobrić sede celu četvrtu.
Zašto Gist uporno dobija loptu na trojci i visokom postu i stalno gleda koš a Dženkins odatle ni dvogledom ne vidi koš?
Samo da se dobije Cedevita, uđe među 4 u ABA i onih par lakših tamo pred kraj evrolige. Trofeji sa ovakvom igrom doviđenja a nadam se i Lazić za početak.
Bravo za Pantera, dajte mu na još jednu godinu već sada.

Smesan si

pre 4 godine

Kakva radost, kakva erupcija odusevljenja, ekipa koja igra EL i ima budzet 10 miliona na jedvite jade uz puno srece dobila Megu koja se grcevito bori za opstanak u Aba ligi, sjajno zaista
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral

A vi ono Borac pobedili 30 razlike?

hoće

pre 4 godine

Beron, ocajan igrac kome se karijera svodi na to da li ce slucajno da ubode trojku dve. Bas takav igrac vas unistava dugorocno jer je ocajan u odbrani. Dobije kednu utakmicu ali izgubi sledecih 15. Nula od igraca.
(U Srbiji je sve moguće.., 15. februar 2020 18:55)

PA PARTIZANU PROSEČNO DAJE 20 POENA KO OD ŠALE
UNIŠTAVA VAS STALNO

KAKVA STE ONDA EKIPA KAD VAS OČAJAN IGRAČ TAKO PUNI NON STOP?

Stark

pre 4 godine

Bas je smesan L Brown!!

Volden je jedno 1000x kval od njega!!
(Grobar, 15. februar 2020 17:49

One partije u EL taj Volden nece imati za zivota.

Al dobro izasli ste kad je on u - fazi sa formom.Samo cekajte da se vrati!!

Aleksandar

pre 4 godine

Takav je suter i takva igracina da ste deseti u Evroligi i peti u Aba ligi, malo bolji od Dundjerskog iz Radnickog sa Novog Beograda ili Novacica sto igra za Zadar.
(Will Mosley, 15. februar 2020 19:13)

Ajd, ne lupetaj. Igračina je Beron i to će da kaže svako ko se bar malo bavio košarkom. Iskreno, baš bih voleo da ga imamo u Partizanu. Fali nam realno takav igrač. Koji uzme loptu i da koš kad ekipi ne ide. Od Miće Berića nismo imali takvog igrača. Možda je kasnije Bo Mekkejleb imao neke trenutke, ali generalno dugo nismo imali takvog igrača...

slobinator

pre 4 godine

Zamalo da puknemo od Mege, jedne menadžerske, cirkuske ekipe u roze gaćama koja se s pravom naziva – seljačka radne zadruga.Ali šalu na stranu.Zvezda je večeras izgledala baš kao jedna cirkuska ekipa,predvođena glavnim klovnom Šakotom koji bi i nakovanj pokvario.Meč je praktično bio izgubljen.Ovo što je Bili izveo na sopstveni suvi kvalitet ne računam.Dao je dve trojke za pola minuta iz nemogućih situacija.Sad je ušlo,drugi put neće.Šakota je uspeo da svakog igrača pojedinačno izbaci iz forme,o ekipi generalno da ne pričam.Jedino rešenje za Zvezdu je povratak Radonjića bez obzira na ishod finala kupa,jer sa Šakotom nema perspektive

Walldorf

pre 4 godine

Malo je falilo da nas L.Braun bukvalno ukopa.Za minut i po,taj momak je prosuo sve sto smo mukom stekli tokom druge cetvrtine.Shvatam da je umoran.Shvatam da je jedini plej u ekipi,medjutim,njegova indolencija i losa igra postaju konstanta.Srecom,doveli smo Lukasa,pa mozemo ocekivati novu energiju spolja.Da ne bude zabune,svi mi znamo da je L.Braun vrhunski igrac i da nas je nosio na svojim plecima odredjeno vreme.I zahvalni smo na tome.Ali,njegove greske u kontinuitetu, veceras su nas dovele na ivicu provalije.Sudjenje ne komentarisem,iako bi se moglo mnogo toga reci u vezi toga.Sve u svemu,ocekivao sam ovakvu utakmicu.Igraci Mege uvek protiv nas pruzaju i vise nego sto objektivno mogu i znaju.Najvaznija je pobeda.Bili nas je jos jednom izvadio iz kanala i pokazao o kakvom se velemajstoru radi.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Delijska pamet

pre 4 godine

Да, шта би радила да нема своје играче...
(Гробарска памет, 15. februar 2020 17:46)

Mislio je u fazonu da ta dvojica nisu dosli u Zvezdu.

bg

pre 4 godine

Pih upropasti vas beron i dade trojku, i ako vas ne zanima. I sta sad?
(da da, 15. februar 2020 18:54)
pa nista..odracemo vas u finalu..ako te bas zanima

Mamin panter

pre 4 godine

Šta bi zvezda radila da nema puntera i berona... 
(lfc, 15. februar 2020 17:32)

Znam ja, dovela bi neka druga dva skupa igraca.

Nikola

pre 4 godine

Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da Zvezda nije dovela Pantera pred kraj prelaznog roka ili da je, ne daj Bože, Bili otišao preko leta. Njima dvojici svaka čast na borbenosti, ubedljivo dva najkonstantnija igrača u Novoj godini. Pored njih, solidne role u napadu su imali Gist, Štime i Kuridža. Definitivno Lorenco ima neki problem, možda strah od nove povrede pa se nekako ustručava da krene na prodor. Sve u svemu, luda sreća što imaju Bilija.

Džoni

pre 4 godine

Ovo mi skrivamo karte od Trinkijerija. Puštamo samo Bilija i Pantera da soliraju, ali kad počne da se igra, asistira, utrčava... I haaajjj...

zoran

pre 4 godine

Sakota molim te ko brata ne sramoti se vise. Proslo je dovoljno vremena, nista se nije promenilo u igri u odnosu na Tomica i Gavrilovica. Ovo sto mi igramo je hrkljus a kosarka.

Džoni

pre 4 godine

Navijao sam negde u dubini duše da Beron ovo promaši, jer budemo li ovakvi Partizanu izašli na megdan obrisaće pod sa nama, mada i oni nisu baš raspoloženi i biće verujem čupavo i njima protiv FMP. Ovo kao kup prošle godine, kroz iglene uši, ali potpisao bih da se sezona završi kao prošla.

Dusan

pre 4 godine

Sad svi u glas "Sakota odlazi"...a ko dovede njega???
Znaci...gospodin "napravite vi svoj klub pa neka vam igra ko hoce" je jedini i pravi krivac. Dal ste se nekad zapitali sto ni jedan ozbiljniji evropski trener ili "nece da dodje" ili se ne pregovara sa njima.

Kako god...cestitke Zvezdi na prolazu. Sreca(BILI) je sastavni deo igre i ovaj put nam je bila naklonjena.

Samo je kosarka sport

pre 4 godine

Cestitke Zvezdi. Miloje je takav trenerski dunster, da je to neverovatno. Cela Srbija je znala da ce Beron sutirati trojku. Napravi faul, imas zadnji napad za pobedu, ovako je ispao trenerski laik

Samo kazem

pre 4 godine

Gledao sam samo zadnju cetvrtinu. Svaki Megin napad, kos i faul, a sa druge strane Gist, Panter i Beron faul mogu samo da sanjaju.

Mega nije cakmizasla iz bonusa, oni imaju toliko dobru odbranu, da igraci zvezde sami padaju.

Tako je bilo improtiv Mornara, ali to je CG, pa mi jasno.

Gledajte veceras, kako ce FMP da prodje ako ga krene.

Mislim , sta da ocekujes, klub vodi predsednika saveza na utakmicu u Bolonju, a onda savez organizuje kup, tako da Zvezda i ako prodje, bude bukvalno prebijena.

Da vidite veceras kako ce Partizan da dobia bacanja i za treptaje igraca FMP-a.

Žile

pre 4 godine

Nije mi jasno, pre samo mesec dana u hali sportova ih dobije +20...Ove sezone ih 2x lagano dobijamo i sad se mučimo do poslednje sekunde. Bili je verovatno najbolji šuter za 3 poena koji je igrao na našim prostorima. Ajde 2,3x da pogađa ovako ali on pogađe ove šuteve i prosle i ove sezone. Svaka čast.!

bubuleja

pre 4 godine

Pre pocetka turnira sam rekao, ponovicu, i Za Zvezdu i za Partizan ne vidim svrhu borbe za Kup ove godine. Tri dana, tri utakmice na noz, povredjenih vec na obe strane, a predstoje odlucujuce borbe za ABA i posebno za Partizan u EK. Bez da Kup Srbije nipodastavam, mogli su veciti da se ove godine izmaknu da uzme neko "manji"...

Zdravko

pre 4 godine

jasam piso u prehodnim komentarima da je sakota los trener. to se potvrdilo veceras protiv mege. on nezna da rotira igrace na vreme neke drzi i ako vidi da tom igracu neide a posebno stimac covek se raspada u igri a on to nevidi ovoje katastrofa od trenrra sutra u finalu sa fmpe jom neknam je bog na pomoci. pozdrav

шигуд

pre 4 godine

Imaš 7 razlike na poluvremenu, nastavak kreće tako što pogađaju 2 puta za redom. Igrači su u bunilu nekom, trener stoji, prekrstio ruke i gleda. Ne traži tajmaut, i dalje gleda. Mega okreće, vode 3 razlike, Šakota tek tada traži tajmaut.
Šakota Dragan možda zna košarku, ali ne zna da vodi utakmicu. Ne zna da prepozna momenat kada ti ne ide, a protivnik se zalijeće. Ako nemaš ništa pametno da kažeš igračima ili da nacrtaš akciju onda prekidaš seriju protivnika, probaš da ih poremetiš. Prijatelju Šakota, moraš učestvovati u utakmici. Stiče se utisak da je Dragan zaglavio u 1988. godini. Ne valja ovo ništa. Samo se nadam da ne mogu 2 puta za redom odigrati loše.

Xman

pre 4 godine

Grobarčići, 'ste se ponadali, a? Hahahahahahahahah
(Red Star Forever, 15. februar 2020 18:51)

Lako je vama, sve igrate sa dva kluba pa koji god sta da osvoji vi upisete sportskom drustvu CZ. Sve ce to jednog dana neko da ponisti, nista ne brini.

Pancevo

pre 4 godine

Ljudi moji prati li neko šta se dešava sa Lazićem? Čovek ranije bar znao da ništa ne zna a sada počeo da glumi igrača. Kada god je on u igri Zvezda u debelom minusu.

Ivan

pre 4 godine

Nema nikakve logike za ovo sto se dogadja u zvezdi. Igraci su prepusteni sami sebi. Preokrenes utakmicu u drugoj cetvrtini i onda kada bi trebalo da si u psiholoskoj prednosti odigras trecu cetvrtinu kao da nikada nisi video kosarkasku loptu. Mozda i bolje da ispadnemo ovde u polufinalu. Ne treba nam brz revans partizana.

NY

pre 4 godine

Ovo nije zdravo. U deset dana Zvezda odigra pet utakmuca uz putovanja. U ponedeljak igra u Baru. Onda iz Bara u Beograd pa u Niš da bi z četvrtak igrali KRK a danas u subotu opet i ako udju u funale sutra opet. Svi protivnici u prednosti jer su odmorniji. U pravu je Šakota kada kaže da nemaju treninge. Pa to nema ni u NBA

veliki strumf

pre 4 godine

Isterajte bre više ovog senilnih starca na klupi!!! Čovek bre veze s mozgom nema, ali veze blage. Briga me za kup, ne zanima me uopšte, ali deda će apsolutno sve upropastiti u završnici sezone! On se pogubio skroz, ne zna šta radi. Matorac je trener za 19. vek, ovako skup tim upropascava iz utakmice i utakmicu. Teraj bre to napolje. Trebalo je još pre 20 dana - ovo je zadnja šansa.

Al Kos

pre 4 godine

Šakota je senilni starac, koji dve blage veze nema sa savremenim košarkom. Ako slučajno i Zvezda prođe Megu, sutra je partizanke bambusaju sa minimum 20 razlike. Tragedija, počev od uprave, preko trenera do igrača... Jedna veeeelika sramota.

Mil@n

pre 4 godine

Милојевићу, ти си изгубио овај меч.Уместо да правиш фаул и имаш лопту за меч ти се коцкаш и губиш.

U Srbiji je sve moguće..

pre 4 godine

Beron, ocajan igrac kome se karijera svodi na to da li ce slucajno da ubode trojku dve. Bas takav igrac vas unistava dugorocno jer je ocajan u odbrani. Dobije kednu utakmicu ali izgubi sledecih 15. Nula od igraca.

123

pre 4 godine

Cestitam samo Beronu ali ovako ne moze stalno da se pobedjuje jer sut je kurva. Izneverice kad tad i to kada je najpotrebnije. Ovde se radi da nema IGRE. Jedva pobedjena ova deca i to poslednjim sutem Berona? I Mega je imala poslednji sut koji nije iskoriscen. Ovako ne moze stalno da se pobedjuje, zapamtite.

Rajko

pre 4 godine

Nemoguce,pre ce vas Fmp. 
(Red, 15. februar 2020 16:58) 

Isti ovaj FMP koji smo pre 2 nedelje dobili 40 razlike ili ovaj sto nas je pobedio pre nedelju dana?
(cjofo, 15. februar 2020 18:00)Obozavam kad se kur*ite!

sasa pg

pre 4 godine

@zvezdu kup ne zanima..pritom ne mislim da ga je lako uzeti..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bg, 15. februar 2020 18:44) # Link komentara

Čudi me onda što su onoliko slavili prolaz u finale takmičenja koje ih me zanima

ColdBreeze

pre 4 godine

Nismo zasluzili, na individualni kvalitet i srecu smo prosli. Zao mi je ovih klinaca iz Mege i Milojevica, trebali su da igraju finale.

Straight Outta München

pre 4 godine

ožda CZ nema igru,možda loše igra za oko,možda navijači nisu zadovoljni...ali zato ima Šakotu na klupi :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:5

Smesan si kao mikijev zabavnik

Ivan

pre 4 godine

Ne kapiram ove poteze kada izgubis loptu i onda juris jos dodatno da ukanalis svoj tim tako sto ces napraviti namernu licnu gresku. Svaku utakmicu od pocetka sezone to gledam u zvezdi, i svi to rade, a najvise lazic.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Jedini klub u Evropi koji štedi na treneru.

Gde si ti crni Šakota proveo 40 godina i šta si ti trenirao, vodio, učio, pitanje za milion.

Dušan Alimpijević je 2x smisleniji trener od metuzalema koji čuva unucima tajm aute.

jelena

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Jao pa kako si ti nama sad? Jel sve u redu? Greota hahahahahahahaha

Лепи Цане

pre 4 godine

Можда нам је одбрана лоша, можда немамо добра решења у нападу, можда је катастрофално вођење тима са клупе, можда нам недостаје борбеност, можда немамо играча који ће да покрене тим - али зато изгледамо очајно.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Beroneeeeeeee doktoreeeeee
(Zveki, 15. februar 2020 18:48)
Care,to je Mega.To je 1/2 finale domaćeg kupa...Strašno kakvih paljevina ima!Ovo CZ je trebala dobiti 20 razlike minimum...

shone

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Bily su odigrali pametno...

Lex

pre 4 godine

Mene je kao Grobara blam ovog Mosleya sto ostavlja komentare.Ja sam iskreno navijao za zvezdu da pobedi,vise volim gledati derbi nego bilo sta.Beron je vrhunski igrac.

Aragorn

pre 4 godine

Mali Mišković je očajan prava Mega škola bez obaveze. Simonović zanimljiv jako... u Czv vuče Panter. Onako malo slabiji meč to ti je kad se igra dan za dan. Neće ni naš biti mnogo lepši za gledanje. Ne bi možda bilo loše da se igra još tri pretkola kupa na osnovu žreba slučajnog i onda da se kroz baš kup takmičenje uđe u ovu završnicu... Npr da ABA-ligaši imaju kasnije uključenje u to takmičenje.

shone

pre 4 godine

Koliko je ovaj Milojević napaljen i koliko španuje tim kada igra protiv Zvezde. Izbacuj to iz lige.
(NY, 15. februar 2020 18:46
Mega nikad nije pobedila Zvezdu.

Dwade

pre 4 godine

Pa sta ako je zvezda odigrala 5 utakmica u 10 dana tako se u nba igra od 1960 god pa i dan danas...sto ne treniraju vise fizicki ...samo teretana i trcanje i to je to

onako

pre 4 godine

Molim ljubitelje lika i dela gdin Šakote da objasne 27pts u 3/4 i to od Mege koja je najlošija ekipa u ABA.

Smenite ga jer ni EC neće izboriti.

Nikola

pre 4 godine

Ne bih da ispitujem stručnost Šakote, ali mi stvarno nije jasno po kom kriterijumu Lazić ima veću minutažu od Dobrića, Dženkinsa, a da ne spominjem Pantera. Čovek je čisti dokaz da napornim radom i bez talenta ne možeš u svaki put da budeš dobar u napadu. Njegovi neinteligentni faulovi su posebna tema

cocoloco

pre 4 godine

Sakota legendo, jos koliko losih pocetaka oba poluvremena ti treba da skapiras da neki igraci jednostavno nisu u formi trenutno i da ne mogu da budu nosioci igre!

VoMa

pre 4 godine

E moj Milojeviću, zauvek ceš ostati trener Mege. Pa na 19 sekundi do kraja, kada vodiš 2 razlike, pravi se faul odmah za izjednačenje, pa imaš na nerešenom 15 sekundi da sam rešiš svoju sudbinu. Poslednjih pola minuta u košarci je igra šaha, a ti toj igri nisi dorastao. Nemaš odbranu na nivou da bi branio poslednji napad na 2 razlike, a protivniku najjače oružje trojka! Ostaje žal što ova mlada ekipa puna domaćih igrača nije imala priliku da osvoji ovaj kup!

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Sve ok,nadam se da su svoju srecu ispucali za ovu sezonu,jedno je sigurno veze s kosarkom nemaju.Milojevicu idi radi poljoprivredu,nije kosarka za tebe

Дух са секиром

pre 4 godine

Koliko je ovaj Milojević napaljen i koliko španuje tim kada igra protiv Zvezde. Izbacuj to iz lige.
@NY,

Овај коментар само показује да њима није до спорта али јесте до намештања.

cjofo

pre 4 godine

Nemoguce,pre ce vas Fmp.
(Red, 15. februar 2020 16:58)

Isti ovaj FMP koji smo pre 2 nedelje dobili 40 razlike ili ovaj sto nas je pobedio pre nedelju dana?

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Hahahahahahahaha evo ti maramica sinko ! :)))

cocoloco

pre 4 godine

Mislim da se nikad nisam ovoliko nervirao zbog neke utakmice, nista meni ovde nije jasno... nadam se da ce prštati otkazi na sve strane... iskreno bi mi draže bilo da igraju klinci iz Mege za Zvezdu, uz po nekog jakog stranca

KokiVrc

pre 4 godine

Au kakav smo narod. Proziva se Lazic, Davidovac i ostali nebitni igraci, a niko u komentarima ne spominje Brauna, posle ovakve setnje po terenu zasluzuje otkaz posle ove utakmice. Ovo je sramno

NY

pre 4 godine

Zadovoljan sam samo što smo pobedili Milojevića ali nisam zadovoljan što igramo finale. Samo još više da se umaramo. Važno je odmoran biti za sledeći Ponedeljak protiv Cedevite

milke

pre 4 godine

E vala drago mi zbog Šakote, čovek pojma nema, jer da ima zvezdina igra bi na nešto ličila, a ovo ne liči ni na šta. Za Šakotu je Milojević pr. dr. košarke.

Admiral

pre 4 godine

Kakva radost, kakva erupcija odusevljenja, ekipa koja igra EL i ima budzet 10 miliona na jedvite jade uz puno srece dobila Megu koja se grcevito bori za opstanak u Aba ligi, sjajno zaista

Muta Gonzales

pre 4 godine

Čudo da se Šakota setio Bilija pred kraj utakmice.
Neverovatno, još će da nas ubedi da ga je planski čuvao za dva zadnja napada.

jjjjj

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Jel si živ?

Има наде

pre 4 godine

Hahahahhah prvi od narednih izgubljenih trofeja. Uprava napolje!!!
(Slobodan Milosevic, 15. februar 2020 18:44)

Зашто изгубљен? Мислиш да не могу да добију финалну утакмицу?

Inner Voice

pre 4 godine

Tesko da ce Zvezda u finale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 15. februar 2020 18:15)

Teško i jeste bilo, da im ne beše Berona pakovali bi se već večeras za bg. Kad su delili pasoše bolje da su njemu dali, on ih drži evo već dve godine.

mohikanac

pre 4 godine

Mrzi me više i da nabrajam situacije, da brojim utakmice.
Nemoguće da igrači ovako letargično izgledaju dok nije -10 ili toliko serija za nekog. Više to nije Efes, Barsa ...sad se na timu izdižu Žalgiris, Alba,Himki... Mega, Radnički...
Mornar je posledica gubitničkog mentaliteta, čuvenog odmaranja... Šakota možda i nešto zna ali sam siguran da to ne zna da prenese na tim.
Daj bre više, otvori jednom utakmicu da pršti 10-15 razlike pa posle rotiraj, drži visok nivo, penji formu i igru...
Stvarno me podseća na nesretnog Repešu, demagog sa dobrim rosterom a igra tiha jeza.
E prava reč, Šakotina Zvezda igra jezivo.
Trgni se starče, nije bitno pobeda/poraz bitno je da tim pokaže karakter a onda su češće pobede.

Mladen cg

pre 4 godine

Bili Beron je heroj večeri! Fascinira njegova sigurnost , u ,skoro, izgubljenoj situaciji! Sa druge strane, kako god se završi sjutrašnje finale, Šakota treba da ide kući. Jer, ova sezona ,, klizi" ivicom neuspjeha...

Golden Masters

pre 4 godine

@mulat

https://en.sportplus.live/ imas prenos nekoliko sportova, ne znam za sve tacno jer gledam samo tenis tamo, ali proverio sam i imas prenos ove utakmice

Гробарска памет

pre 4 godine

Šta bi zvezda radila da nema puntera i berona...
(lfc, 15. februar 2020 17:32)

Да, шта би радила да нема своје играче...

Spale

pre 4 godine

Ajd što od Efesa gubimo 0:11 i od PAO 5:15, ali jel mora i od Mornara, Mege..? Ima li neka ekipa da nije vodila protiv Zvezde deset razlike posle 7-8 min igre? E sad, nekad stignemo, a nekad bogami i ne stignemo. Baš me interesuje kako bi izgledala neka utakmica da vodimo deset razlike posle prve četvrtine.? Dragan -10 Šakota

milke

pre 4 godine

Kuridža sam pod košem i nije mu jasno da treba dati koš. Odbrana Zvezde na početku utakmice uvek ista....OČAJNA. Svi to vide osim Šakote, jer da vidi dosad bi nešto promenio.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Da li je neko primetio da CZ i Partizan ove sezone 1/4 igraju katastrofalno!Oba tima jure do poluvremena rezultat...Mogu misliti kakva će biti 1/4 u finalu haha

veliki strumf

pre 4 godine

Zaprepascujuce je da igrači koji pocnu meč konstantno ne igraju odbranu. Tek kada udju Dzenkins, Panter odbrana se zategne. Lazic, Lorenco, Beron i ostali samo kamufliraju da igraju odbranu.

Fifi

pre 4 godine

Jel ima prenos negde?
(mulat, 15. februar 2020 17:28)

Ukucaj na You Tube ali nemas sta da vidis. Sa jedne strane milioneri a sa druge deca. Da znaju da sutiraju trojke kao Borac sada bi vodili barem 10 razlike. Ali nemaju pojma.

Wllaxy

pre 4 godine

Zvezda-Partizan u finalu a onda sledi cirkus hahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:06)

Ako preživimo tvoje komentare, preživećemo i svaki drugi cirkus.

stručnjak fotelja

pre 4 godine

sunovrat zvezde sa ovakvom odbranom i pristupanjem igri. ako izgube el a partizan je izbori ove godine, biće stvarno gašenje kluba.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Menjajte ovog dedu sa klupe pojma nema. Sakota napolje, ostavka, neznalico!
(ColdBreeze, 15. februar 2020 17:48)
Možda je deda,ali sačuva čak 3 tajm auta za finale hahahahah

NY

pre 4 godine

Zvezda-Partizan u finalu a onda sledi cirkus hahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:06)

Srbendo mrdni se od TV ekrana. Gledao si fudbal serija komentara, pa sada jedna košarka pa druga. Jutris u 9 si za tastaturom

Ivan

pre 4 godine

Ne kapiram ove poteze kada izgubis loptu i onda juris jos dodatno da ukanalis svoj tim tako sto ces napraviti namernu licnu gresku. Svaku utakmicu od pocetka sezone to gledam u zvezdi, i svi to rade, a najvise lazic.

123

pre 4 godine

Cestitam samo Beronu ali ovako ne moze stalno da se pobedjuje jer sut je kurva. Izneverice kad tad i to kada je najpotrebnije. Ovde se radi da nema IGRE. Jedva pobedjena ova deca i to poslednjim sutem Berona? I Mega je imala poslednji sut koji nije iskoriscen. Ovako ne moze stalno da se pobedjuje, zapamtite.

Лепи Цане

pre 4 godine

Можда нам је одбрана лоша, можда немамо добра решења у нападу, можда је катастрофално вођење тима са клупе, можда нам недостаје борбеност, можда немамо играча који ће да покрене тим - али зато изгледамо очајно.

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Milojevićev 37. uzastopni poraz od Zvezde. +6 za minut prosuo. Izgubio od Šakote.

Situacija za prevremenu penziju i suicid.

hoće

pre 4 godine

Beron, ocajan igrac kome se karijera svodi na to da li ce slucajno da ubode trojku dve. Bas takav igrac vas unistava dugorocno jer je ocajan u odbrani. Dobije kednu utakmicu ali izgubi sledecih 15. Nula od igraca.
(U Srbiji je sve moguće.., 15. februar 2020 18:55)

PA PARTIZANU PROSEČNO DAJE 20 POENA KO OD ŠALE
UNIŠTAVA VAS STALNO

KAKVA STE ONDA EKIPA KAD VAS OČAJAN IGRAČ TAKO PUNI NON STOP?

milke

pre 4 godine

Kuridža sam pod košem i nije mu jasno da treba dati koš. Odbrana Zvezde na početku utakmice uvek ista....OČAJNA. Svi to vide osim Šakote, jer da vidi dosad bi nešto promenio.

Muta Gonzales

pre 4 godine

Čudo da se Šakota setio Bilija pred kraj utakmice.
Neverovatno, još će da nas ubedi da ga je planski čuvao za dva zadnja napada.

Smesan si

pre 4 godine

Kakva radost, kakva erupcija odusevljenja, ekipa koja igra EL i ima budzet 10 miliona na jedvite jade uz puno srece dobila Megu koja se grcevito bori za opstanak u Aba ligi, sjajno zaista
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral

A vi ono Borac pobedili 30 razlike?

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

Bili: sta ce biti sa kucom...zapalicu je...Sakota nema konkurenciju pri pravljenju tabele najlosijih trenera u Zvezdi, bez konkurencije...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Menjajte ovog dedu sa klupe pojma nema. Sakota napolje, ostavka, neznalico!
(ColdBreeze, 15. februar 2020 17:48)
Možda je deda,ali sačuva čak 3 tajm auta za finale hahahahah

Алекса

pre 4 godine

Busiiiiiii este se ponadali grobari a? hhahahahahahahaha
(Antoni, 15. februar 2020 18:55)
Pitaš nas a tebi se gaće tresle do 39:59min.
(crni, 15. februar 2020 19:10)

Па нама се тресле за наш тим, али ви сте се надали за Мишков???

Lex

pre 4 godine

Mene je kao Grobara blam ovog Mosleya sto ostavlja komentare.Ja sam iskreno navijao za zvezdu da pobedi,vise volim gledati derbi nego bilo sta.Beron je vrhunski igrac.

sryugos

pre 4 godine

Najnezasluženija pobeda ikada, Beron je heroj po ko zna koji put. Šakota opet pogubljen sve do poslednjeg minuta što više i nije čudno.
Odžo krene 5 minuta pa presedi sve, Lorenco koji jeste loš ali je jedini plej presedi celu treću i četvrtu deonicu?
Simanić maltene celu. Davidovac i Dobrić sede celu četvrtu.
Zašto Gist uporno dobija loptu na trojci i visokom postu i stalno gleda koš a Dženkins odatle ni dvogledom ne vidi koš?
Samo da se dobije Cedevita, uđe među 4 u ABA i onih par lakših tamo pred kraj evrolige. Trofeji sa ovakvom igrom doviđenja a nadam se i Lazić za početak.
Bravo za Pantera, dajte mu na još jednu godinu već sada.

Aleksandar

pre 4 godine

Takav je suter i takva igracina da ste deseti u Evroligi i peti u Aba ligi, malo bolji od Dundjerskog iz Radnickog sa Novog Beograda ili Novacica sto igra za Zadar.
(Will Mosley, 15. februar 2020 19:13)

Ajd, ne lupetaj. Igračina je Beron i to će da kaže svako ko se bar malo bavio košarkom. Iskreno, baš bih voleo da ga imamo u Partizanu. Fali nam realno takav igrač. Koji uzme loptu i da koš kad ekipi ne ide. Od Miće Berića nismo imali takvog igrača. Možda je kasnije Bo Mekkejleb imao neke trenutke, ali generalno dugo nismo imali takvog igrača...

znalac

pre 4 godine

Sutra će Partizan 20+ razlike ove da iskida.
(Luke Babbitt gravedigger, 15. februar 2020 21

I ti ćeš barem jednim da budeš sretan što će tvoja institucija da iskida tim koji u dve nedelje odigrao osam utakmica. Pa što ne pokidaste pre dve nedelje

Džoni

pre 4 godine

Navijao sam negde u dubini duše da Beron ovo promaši, jer budemo li ovakvi Partizanu izašli na megdan obrisaće pod sa nama, mada i oni nisu baš raspoloženi i biće verujem čupavo i njima protiv FMP. Ovo kao kup prošle godine, kroz iglene uši, ali potpisao bih da se sezona završi kao prošla.

Nebojsa

pre 4 godine

Kakva bre smena Sakote, morate se spustiti na zemlju. On ce i naredne sezone biti na klupi C.Zvezde , bez obzira sta se desilo do kraja ove sezone.
Pojedinci bi smenjivali trenera na mesecnom nivou, e kad budete imali svoj klub mozete to raditi.

ivkovic zoran

pre 4 godine

-pošteno reći nezaslužena pobeda večeras Zvezde .
-Panter je veći deo meča nosio Zvezdu ulazima igrao jedan deo meča skoro sam ali zato za 3 nista nije ubacio
-Beron je i večeras dobro šutirao i svaka čast za ovo za kraj
-sto se ostalih igrača tiče mnogi zaslužuju samo reči kritike
-Lorenco užasno i dezorjentisano
-Lazić dezorjentisano i bez hrabrosti u napadu
-Dzenkins tanko mnogo tanko gubi loptu na -5 pri izvodjenju iz auta i u napadu plaži se da šutne
-Dobrić dečko nekako ispario nema ga
-Davidovac pa nesigurno
-Simanić priča za sebe sve lošiji
-Kuridza borbeno i samo to za sada
-Gist umorno deluje i istrošeno
-Štimac više se očekivalo
-Odzo zaboravljen od trenera
-trener Šakota -Šokata
-bojazljivo izgleda Zvezda i dosta bezidejno ako ovakva na megdan izadje Partizanu loše će proći ....Večeras samo 2 igrača nesto ....Partizan će biti silno motivisan a posebno Veličković on obozava te odlučujuce utakmice koje resavaju sve ....obozava kup utakmice

matori 2

pre 4 godine

Milojev poraz. Svi smo znali da ce Beron da sutne . Mogao je i udvajanje i faul a on je racunao da ce da masi. Odlicna Mega ili ocajna Zvezda - stvar za analizu

NY

pre 4 godine

Ovo nije zdravo. U deset dana Zvezda odigra pet utakmuca uz putovanja. U ponedeljak igra u Baru. Onda iz Bara u Beograd pa u Niš da bi z četvrtak igrali KRK a danas u subotu opet i ako udju u funale sutra opet. Svi protivnici u prednosti jer su odmorniji. U pravu je Šakota kada kaže da nemaju treninge. Pa to nema ni u NBA

zoran

pre 4 godine

Sakota molim te ko brata ne sramoti se vise. Proslo je dovoljno vremena, nista se nije promenilo u igri u odnosu na Tomica i Gavrilovica. Ovo sto mi igramo je hrkljus a kosarka.

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Mučeni Šakota garantovano nije gledao ovoliko utakmica na TV-u zaredom koliko je vodio u poslednjih mesec dana. Čovek ne zna gde se nalazi, na -5, 3 minuta do kraja ubaciti Lazića umesto Berona je totalno bunilo. Pa to nasumičnom pratiocu basketa iz kladionice ne bi palo na pamet.

Šta god da uradimo u finalu, Šakija na Kališ, ide proleće, zahvalnica i prijatna penzija.

Pristojan trener koji može da reaguje na očigledne stvari. Zatraži tajmaut, drekne nekad na zvezde. Nije teško, probaj Nebojša.

jjjjj

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Jel si živ?

Mladen cg

pre 4 godine

Bili Beron je heroj večeri! Fascinira njegova sigurnost , u ,skoro, izgubljenoj situaciji! Sa druge strane, kako god se završi sjutrašnje finale, Šakota treba da ide kući. Jer, ova sezona ,, klizi" ivicom neuspjeha...

Walldorf

pre 4 godine

Malo je falilo da nas L.Braun bukvalno ukopa.Za minut i po,taj momak je prosuo sve sto smo mukom stekli tokom druge cetvrtine.Shvatam da je umoran.Shvatam da je jedini plej u ekipi,medjutim,njegova indolencija i losa igra postaju konstanta.Srecom,doveli smo Lukasa,pa mozemo ocekivati novu energiju spolja.Da ne bude zabune,svi mi znamo da je L.Braun vrhunski igrac i da nas je nosio na svojim plecima odredjeno vreme.I zahvalni smo na tome.Ali,njegove greske u kontinuitetu, veceras su nas dovele na ivicu provalije.Sudjenje ne komentarisem,iako bi se moglo mnogo toga reci u vezi toga.Sve u svemu,ocekivao sam ovakvu utakmicu.Igraci Mege uvek protiv nas pruzaju i vise nego sto objektivno mogu i znaju.Najvaznija je pobeda.Bili nas je jos jednom izvadio iz kanala i pokazao o kakvom se velemajstoru radi.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Samo je kosarka sport

pre 4 godine

Cestitke Zvezdi. Miloje je takav trenerski dunster, da je to neverovatno. Cela Srbija je znala da ce Beron sutirati trojku. Napravi faul, imas zadnji napad za pobedu, ovako je ispao trenerski laik

Samo kazem

pre 4 godine

Gledao sam samo zadnju cetvrtinu. Svaki Megin napad, kos i faul, a sa druge strane Gist, Panter i Beron faul mogu samo da sanjaju.

Mega nije cakmizasla iz bonusa, oni imaju toliko dobru odbranu, da igraci zvezde sami padaju.

Tako je bilo improtiv Mornara, ali to je CG, pa mi jasno.

Gledajte veceras, kako ce FMP da prodje ako ga krene.

Mislim , sta da ocekujes, klub vodi predsednika saveza na utakmicu u Bolonju, a onda savez organizuje kup, tako da Zvezda i ako prodje, bude bukvalno prebijena.

Da vidite veceras kako ce Partizan da dobia bacanja i za treptaje igraca FMP-a.

Žile

pre 4 godine

Nije mi jasno, pre samo mesec dana u hali sportova ih dobije +20...Ove sezone ih 2x lagano dobijamo i sad se mučimo do poslednje sekunde. Bili je verovatno najbolji šuter za 3 poena koji je igrao na našim prostorima. Ajde 2,3x da pogađa ovako ali on pogađe ove šuteve i prosle i ove sezone. Svaka čast.!

Wllaxy

pre 4 godine

Zvezda-Partizan u finalu a onda sledi cirkus hahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:06)

Ako preživimo tvoje komentare, preživećemo i svaki drugi cirkus.

Polina

pre 4 godine

Mislim da se nikad nisam ovoliko nervirao zbog neke utakmice, nista meni ovde nije jasno... nadam se da ce prštati otkazi na sve strane... iskreno bi mi draže bilo da igraju klinci iz Mege za Zvezdu, uz po nekog jakog stranca
(cocoloco, 15. februar 2020 18:40)

A ti pocni da gledas Megu i da navijas za njih, ko ti brani?

milke

pre 4 godine

E vala drago mi zbog Šakote, čovek pojma nema, jer da ima zvezdina igra bi na nešto ličila, a ovo ne liči ni na šta. Za Šakotu je Milojević pr. dr. košarke.

znalac

pre 4 godine

Jedna grupa ovih što lupetajj stalno teraju trenere. Terali u početku Radonju, pa Alimpija, pa Tomića, pa Gavrilovića a sada Šakotu. Terali bi i Fil Džeksona, Pata Rajlija a nikako da kažu ko je dobar za klupu. Možda bi neko od njih mislio da može jer sve znaju o košarci a ne shvataju da nw može trener da trči, skače, šutira bez obzira na dogovor, i nacrtane šeme. Čudni neki navijači. U Feneru nikom ne pada da tera Željka posle katasteifalne ove sezone.

Zvezda Sampion

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Moli, podanice, moli!!!

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)





:)))))
manje se sekiraju igrači mege.

Milutin Topalović

pre 4 godine

@ Tehnicka klupi zvezde zbog ulaska na teren prije isteka vremena.. (1., 15. februar 2020 19:51)

Možda i bude. Sigurno je VAR signalizirao Jovčiću i Maričiću da sude tehničku ...

Nikola

pre 4 godine

Ne bih da ispitujem stručnost Šakote, ali mi stvarno nije jasno po kom kriterijumu Lazić ima veću minutažu od Dobrića, Dženkinsa, a da ne spominjem Pantera. Čovek je čisti dokaz da napornim radom i bez talenta ne možeš u svaki put da budeš dobar u napadu. Njegovi neinteligentni faulovi su posebna tema

Mamin panter

pre 4 godine

Šta bi zvezda radila da nema puntera i berona... 
(lfc, 15. februar 2020 17:32)

Znam ja, dovela bi neka druga dva skupa igraca.

poznavalac ©®

pre 4 godine

Ne razumem kritike prema Miloju, svejedno je Mega imala sut za pobedu.Kod prve Bilijeve trojke nije mogao da se napravi faul jer bi bila tri bacanja, ili bi bilo 3+1. Bila je krug akcija za njega. Čovek ima istu mehaniku suta i kada je sam i kada je preko ruke i kada je sa sest metara i kada je sa osam metara sut. Neverovatan je. Jedino nema fizikalije/visine za NBA.

VoMa

pre 4 godine

E moj Milojeviću, zauvek ceš ostati trener Mege. Pa na 19 sekundi do kraja, kada vodiš 2 razlike, pravi se faul odmah za izjednačenje, pa imaš na nerešenom 15 sekundi da sam rešiš svoju sudbinu. Poslednjih pola minuta u košarci je igra šaha, a ti toj igri nisi dorastao. Nemaš odbranu na nivou da bi branio poslednji napad na 2 razlike, a protivniku najjače oružje trojka! Ostaje žal što ova mlada ekipa puna domaćih igrača nije imala priliku da osvoji ovaj kup!

Dusan

pre 4 godine

Sad svi u glas "Sakota odlazi"...a ko dovede njega???
Znaci...gospodin "napravite vi svoj klub pa neka vam igra ko hoce" je jedini i pravi krivac. Dal ste se nekad zapitali sto ni jedan ozbiljniji evropski trener ili "nece da dodje" ili se ne pregovara sa njima.

Kako god...cestitke Zvezdi na prolazu. Sreca(BILI) je sastavni deo igre i ovaj put nam je bila naklonjena.

Mil@n

pre 4 godine

Милојевићу, ти си изгубио овај меч.Уместо да правиш фаул и имаш лопту за меч ти се коцкаш и губиш.

kvantitet mentalitet

pre 4 godine

Sa vama ćemo lakše nego sa megom.
(Darko, 15. februar 2020 19:33)

To je to, večeras kroz iglene uši, finale mnogo lakše, uvek je tako u sportu.

Дух са секиром

pre 4 godine

Koliko je ovaj Milojević napaljen i koliko španuje tim kada igra protiv Zvezde. Izbacuj to iz lige.
@NY,

Овај коментар само показује да њима није до спорта али јесте до намештања.

slobinator

pre 4 godine

Zamalo da puknemo od Mege, jedne menadžerske, cirkuske ekipe u roze gaćama koja se s pravom naziva – seljačka radne zadruga.Ali šalu na stranu.Zvezda je večeras izgledala baš kao jedna cirkuska ekipa,predvođena glavnim klovnom Šakotom koji bi i nakovanj pokvario.Meč je praktično bio izgubljen.Ovo što je Bili izveo na sopstveni suvi kvalitet ne računam.Dao je dve trojke za pola minuta iz nemogućih situacija.Sad je ušlo,drugi put neće.Šakota je uspeo da svakog igrača pojedinačno izbaci iz forme,o ekipi generalno da ne pričam.Jedino rešenje za Zvezdu je povratak Radonjića bez obzira na ishod finala kupa,jer sa Šakotom nema perspektive

NY

pre 4 godine

Zadovoljan sam samo što smo pobedili Milojevića ali nisam zadovoljan što igramo finale. Samo još više da se umaramo. Važno je odmoran biti za sledeći Ponedeljak protiv Cedevite

BGD

pre 4 godine

Ova Mega je luzerska ekipa i tu pomoci nema,ovo nije prvi put da se desi.Takodje zabrinjava da nasi klinci kad je gusto ne mogu ni bacanje da pogode ko ovaj Cerovina a on je kao neki talenat i buducnost nasr kosarke.Ako je to buducnost cetvrtfinala ce biti veliki uspeh.

Klaxxon

pre 4 godine

@Takav je suter i takva igracina da ste deseti u Evroligi i peti u Aba ligi, malo bolji od Dundjerskog iz Radnickog sa Novog Beograda ili Novacica sto igra za Zadar.
(Will Mosley, 15. februar 2020 19:13)

Pa kakve veze ima na kom se mestu nalazi ekipa kad je u pitanju pojedinac? Ne igra Beron sam u Zvezdi. Evo prosle godine Zvezda bila prva u Aba i prva u nasoj ligi, obezbedila EL, a isto je igrao taj Beron i bio jedan od najboljih. Seti se onog vaseg Vilijama Gosa. Paklen igrac, a koji ste bili na tabelama? E evrokupu ne znam da li ste 2 pobede imali a u Aba jedva izdvojili plejof, kao ove godine Zvezda. I sta sad, zbog toga je Goss los igrac, iako je imao sjajnu statistiku u gotovo na svakom mecu bio fantastican.

шигуд

pre 4 godine

Imaš 7 razlike na poluvremenu, nastavak kreće tako što pogađaju 2 puta za redom. Igrači su u bunilu nekom, trener stoji, prekrstio ruke i gleda. Ne traži tajmaut, i dalje gleda. Mega okreće, vode 3 razlike, Šakota tek tada traži tajmaut.
Šakota Dragan možda zna košarku, ali ne zna da vodi utakmicu. Ne zna da prepozna momenat kada ti ne ide, a protivnik se zalijeće. Ako nemaš ništa pametno da kažeš igračima ili da nacrtaš akciju onda prekidaš seriju protivnika, probaš da ih poremetiš. Prijatelju Šakota, moraš učestvovati u utakmici. Stiče se utisak da je Dragan zaglavio u 1988. godini. Ne valja ovo ništa. Samo se nadam da ne mogu 2 puta za redom odigrati loše.

KokiVrc

pre 4 godine

Au kakav smo narod. Proziva se Lazic, Davidovac i ostali nebitni igraci, a niko u komentarima ne spominje Brauna, posle ovakve setnje po terenu zasluzuje otkaz posle ove utakmice. Ovo je sramno

Xman

pre 4 godine

Grobarčići, 'ste se ponadali, a? Hahahahahahahahah
(Red Star Forever, 15. februar 2020 18:51)

Lako je vama, sve igrate sa dva kluba pa koji god sta da osvoji vi upisete sportskom drustvu CZ. Sve ce to jednog dana neko da ponisti, nista ne brini.

Nikola

pre 4 godine

Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da Zvezda nije dovela Pantera pred kraj prelaznog roka ili da je, ne daj Bože, Bili otišao preko leta. Njima dvojici svaka čast na borbenosti, ubedljivo dva najkonstantnija igrača u Novoj godini. Pored njih, solidne role u napadu su imali Gist, Štime i Kuridža. Definitivno Lorenco ima neki problem, možda strah od nove povrede pa se nekako ustručava da krene na prodor. Sve u svemu, luda sreća što imaju Bilija.

Džoni

pre 4 godine

Ovo mi skrivamo karte od Trinkijerija. Puštamo samo Bilija i Pantera da soliraju, ali kad počne da se igra, asistira, utrčava... I haaajjj...

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Hahahahahahahaha evo ti maramica sinko ! :)))

Inner Voice

pre 4 godine

Tesko da ce Zvezda u finale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 15. februar 2020 18:15)

Teško i jeste bilo, da im ne beše Berona pakovali bi se već večeras za bg. Kad su delili pasoše bolje da su njemu dali, on ih drži evo već dve godine.

Stark

pre 4 godine

Bas je smesan L Brown!!

Volden je jedno 1000x kval od njega!!
(Grobar, 15. februar 2020 17:49

One partije u EL taj Volden nece imati za zivota.

Al dobro izasli ste kad je on u - fazi sa formom.Samo cekajte da se vrati!!

johny

pre 4 godine

Koliko samo komentara "stručnjaka" za košarku koji istu prate preko TV ekrana ili sa njom imaju veze igrajući basket u školskom dvorištu. Drvlje i kamenje na Šakotu a čovek objasnio da nemaju trening zbog zgusnutog rasporeda. Ti isi stručnjaci ne znaju da sutra dan posle utakmice nema treninga već samo masaža i laki šuterski trening

onako

pre 4 godine

Molim ljubitelje lika i dela gdin Šakote da objasne 27pts u 3/4 i to od Mege koja je najlošija ekipa u ABA.

Smenite ga jer ni EC neće izboriti.

Zinjak

pre 4 godine

@zdravko

Obožavam likove koji bukvalno ne zna jednu rečenicu da napiše pravilno,ali zato zna neki sport u srž iako isti nikada nije igrao.

Ivan

pre 4 godine

Nema nikakve logike za ovo sto se dogadja u zvezdi. Igraci su prepusteni sami sebi. Preokrenes utakmicu u drugoj cetvrtini i onda kada bi trebalo da si u psiholoskoj prednosti odigras trecu cetvrtinu kao da nikada nisi video kosarkasku loptu. Mozda i bolje da ispadnemo ovde u polufinalu. Ne treba nam brz revans partizana.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Jedini klub u Evropi koji štedi na treneru.

Gde si ti crni Šakota proveo 40 godina i šta si ti trenirao, vodio, učio, pitanje za milion.

Dušan Alimpijević je 2x smisleniji trener od metuzalema koji čuva unucima tajm aute.

Voja

pre 4 godine

Ama nijednu akciju nemamo,samo na individualni kvalitet,pa Bože pomozi.A Lazić,privatizovao klub,može da radi šta hoće,čovek pravi namerno faul,iako zna da smo ispunili bonus,i niko ne sme ništa da mu kaže,jer je on veliki borac!

mohikanac

pre 4 godine

Mrzi me više i da nabrajam situacije, da brojim utakmice.
Nemoguće da igrači ovako letargično izgledaju dok nije -10 ili toliko serija za nekog. Više to nije Efes, Barsa ...sad se na timu izdižu Žalgiris, Alba,Himki... Mega, Radnički...
Mornar je posledica gubitničkog mentaliteta, čuvenog odmaranja... Šakota možda i nešto zna ali sam siguran da to ne zna da prenese na tim.
Daj bre više, otvori jednom utakmicu da pršti 10-15 razlike pa posle rotiraj, drži visok nivo, penji formu i igru...
Stvarno me podseća na nesretnog Repešu, demagog sa dobrim rosterom a igra tiha jeza.
E prava reč, Šakotina Zvezda igra jezivo.
Trgni se starče, nije bitno pobeda/poraz bitno je da tim pokaže karakter a onda su češće pobede.

Admiral

pre 4 godine

Kakva radost, kakva erupcija odusevljenja, ekipa koja igra EL i ima budzet 10 miliona na jedvite jade uz puno srece dobila Megu koja se grcevito bori za opstanak u Aba ligi, sjajno zaista

U Srbiji je sve moguće..

pre 4 godine

Beron, ocajan igrac kome se karijera svodi na to da li ce slucajno da ubode trojku dve. Bas takav igrac vas unistava dugorocno jer je ocajan u odbrani. Dobije kednu utakmicu ali izgubi sledecih 15. Nula od igraca.

bg

pre 4 godine

Pih upropasti vas beron i dade trojku, i ako vas ne zanima. I sta sad?
(da da, 15. februar 2020 18:54)
pa nista..odracemo vas u finalu..ako te bas zanima

bubuleja

pre 4 godine

Pre pocetka turnira sam rekao, ponovicu, i Za Zvezdu i za Partizan ne vidim svrhu borbe za Kup ove godine. Tri dana, tri utakmice na noz, povredjenih vec na obe strane, a predstoje odlucujuce borbe za ABA i posebno za Partizan u EK. Bez da Kup Srbije nipodastavam, mogli su veciti da se ove godine izmaknu da uzme neko "manji"...

Straight Outta München

pre 4 godine

ožda CZ nema igru,možda loše igra za oko,možda navijači nisu zadovoljni...ali zato ima Šakotu na klupi :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:5

Smesan si kao mikijev zabavnik

Гробарска памет

pre 4 godine

Šta bi zvezda radila da nema puntera i berona...
(lfc, 15. februar 2020 17:32)

Да, шта би радила да нема своје играче...

jelena

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Jao pa kako si ti nama sad? Jel sve u redu? Greota hahahahahahahaha

Има наде

pre 4 godine

Hahahahhah prvi od narednih izgubljenih trofeja. Uprava napolje!!!
(Slobodan Milosevic, 15. februar 2020 18:44)

Зашто изгубљен? Мислиш да не могу да добију финалну утакмицу?

slaviša šmigič

pre 4 godine

protiv ovog sudije tamnije boje sa crnom kosom mora,da se uputi protest takvo sudjenje je moguče jediono u beton ligi ili protiv budučnosti kad sude slovenci gore jednostavno nemože toliko je samo oštetio zvezdu,da me nebi čudilo,da se radi o nekom članu partizana fuj nije zvezda igrala loše kako je sudija sudio i mrki pogled zvezdi faul pogode ni blizu kontakta sudija svira koš faul drži za nogu več u poćetku utakmice kako bi se okrenuo igrač mege opet faul zvezde mislim,da najgore sudjenje odkako se igra liga i da smo izgubili nema veze radi se o kupu ali ovo više nema veze sa košarkom.toliko sramno sudjenje nisam video još u vreme dok je partizan radio žestoki pritisak na sudije i sudjenje vidi se mega je partizanov klub a sudija sigurno neki član drugi je uglavnom čutao a ovaj sve na štetu zvezde stvarno nam treba sudjenje evropskih sudija.

драган

pre 4 godine

Шта се толико чудите на слабу Звездину игру. Више пута сам писао, да Звезда нем тим, нем тренера, нема руководство, једино има неколико добрих појединаца. Тако да Звезда има бољи пласман него што га заслужује.

Nepristrasni Nislija

pre 4 godine

Sve vec vidjeno. Mega vodi veci deo utakmice, Zvezda ih sustigne u zadnjoj cetvrtini. Onda neizvezsna zavrsnica i Zvezdu dobije na jedan ili dva kosa razlike. U zadnjih 6 - 7 godina 90% utkmica Mege i Zvezde bila je ovakva. NE znam da li igraci Mege imaju neki kompleks pa ne mogu da pobede Zvezdu, ili je nesto drugo u pitanju. Siptomaticno jeste svakako.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Bez energije, bez trenera, bez navijaca, tesko da dobijemo sutra kroasane.Sve ovo je na njihovoj strani plus sudije...Daj boze da gresim ali....

shone

pre 4 godine

Koliko je ovaj Milojević napaljen i koliko španuje tim kada igra protiv Zvezde. Izbacuj to iz lige.
(NY, 15. februar 2020 18:46
Mega nikad nije pobedila Zvezdu.

FaLcO

pre 4 godine

Svaka ti cast Milojevicu za trenersko (NE)znanje. Mozes slobodno da pocepas tu trenersku diplomu (onu istu koju ti je verovatno Misko i kupio). Pa koliki nemac pojma moras da budes da ti za 40sek dozvolis dva puta najboljem suteru za 3p u regionu a i sire da ti opali. Majstore lupis ga po ruci oba puta pa na bacanja pa pre ce sa linije penala da promasi nego sut za 3p. I sva 4 da ubaci ostaje ti 1p u plusu cak i da ne resis svoj napad a vreme tece. Znas kad ce da ti promasi ove suteve posebno protiv tebe neznalice i ovih tvojih anti-talenata. NIKAD!!!

Navijaci Partizana ne znaju koju imaju srecu sto ovaj covek nije seo na klupu njihovog kluba. Covek koga rezultat ne interesuje vec samo kad ce plata i kad ce procenat od prodaje. Daleko ti lepa kuca pali tamo u Ameriku da budes 13.asistent to ti je zelja a u reprezentaciji nista vise od drzanja i dodavanja table Kokoskovu.

Uci se kako just Dzile onomad na Guduricu losijem suteru od Berona na egalu napravio faul. Ovaj dao jedan od dva, imas napad Novica flouterom zavrsio.

Eto jednog primera mnogo tezoj situaciji nego sto je bila ova.

veliki strumf

pre 4 godine

Zaprepascujuce je da igrači koji pocnu meč konstantno ne igraju odbranu. Tek kada udju Dzenkins, Panter odbrana se zategne. Lazic, Lorenco, Beron i ostali samo kamufliraju da igraju odbranu.

veliki strumf

pre 4 godine

Isterajte bre više ovog senilnih starca na klupi!!! Čovek bre veze s mozgom nema, ali veze blage. Briga me za kup, ne zanima me uopšte, ali deda će apsolutno sve upropastiti u završnici sezone! On se pogubio skroz, ne zna šta radi. Matorac je trener za 19. vek, ovako skup tim upropascava iz utakmice i utakmicu. Teraj bre to napolje. Trebalo je još pre 20 dana - ovo je zadnja šansa.

shone

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Bily su odigrali pametno...

ColdBreeze

pre 4 godine

Nismo zasluzili, na individualni kvalitet i srecu smo prosli. Zao mi je ovih klinaca iz Mege i Milojevica, trebali su da igraju finale.

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen trening gospodina Sakote i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom), a ovaj put sparing partner u kupu Milivoja Jovcica bila je simpatična,divlja ekipica Mega Keksa. Jedna lagana dozirana utakmica uz odmaranje nosilaca za predstojeće evroligaske utakmice tj. utakmice viseg nivoa košarke, koju su kao i uvek kad igra Zvezda kvarile sudije svoim cirkuzantskim suđenjem.Tako su utakmicu koja je trebalo da bude rešena jos u prvom delu pokusali na sve nacine da učine interesantnom, pa cak ako ae ukaze prilika i da otmu u korist Mege.Zbog toga je ovako jos slađe.Milojevic već ima strašne komplekse od Zvezde koju ne moze nikako ni na koji nacin da pobedi jos od vremena velikog maga Radonjatora pa Dusana silnog Alimpijevica, velikog Toma, Gavrila, pa evo sve do gospodina Sakote.Bravo momci,sledeci molim!

Spale

pre 4 godine

Ajd što od Efesa gubimo 0:11 i od PAO 5:15, ali jel mora i od Mornara, Mege..? Ima li neka ekipa da nije vodila protiv Zvezde deset razlike posle 7-8 min igre? E sad, nekad stignemo, a nekad bogami i ne stignemo. Baš me interesuje kako bi izgledala neka utakmica da vodimo deset razlike posle prve četvrtine.? Dragan -10 Šakota

Pancevo

pre 4 godine

Ljudi moji prati li neko šta se dešava sa Lazićem? Čovek ranije bar znao da ništa ne zna a sada počeo da glumi igrača. Kada god je on u igri Zvezda u debelom minusu.

Пеђа

pre 4 godine

Превише зависимо од странаца,и они доста кривудају у игри,нема ништа од нас ове сезоне

Otac Makarije

pre 4 godine

Ovo stvarno postaje sramotno! Visi fajnal-for u Aba ligi a u kupu na srecu protiv "velike" Mege!! Velikan Lorenco imao 0 (nula) poena!

Zdravko

pre 4 godine

jasam piso u prehodnim komentarima da je sakota los trener. to se potvrdilo veceras protiv mege. on nezna da rotira igrace na vreme neke drzi i ako vidi da tom igracu neide a posebno stimac covek se raspada u igri a on to nevidi ovoje katastrofa od trenrra sutra u finalu sa fmpe jom neknam je bog na pomoci. pozdrav

stručnjak fotelja

pre 4 godine

sunovrat zvezde sa ovakvom odbranom i pristupanjem igri. ako izgube el a partizan je izbori ove godine, biće stvarno gašenje kluba.

Al Kos

pre 4 godine

Šakota je senilni starac, koji dve blage veze nema sa savremenim košarkom. Ako slučajno i Zvezda prođe Megu, sutra je partizanke bambusaju sa minimum 20 razlike. Tragedija, počev od uprave, preko trenera do igrača... Jedna veeeelika sramota.

cocoloco

pre 4 godine

Mislim da se nikad nisam ovoliko nervirao zbog neke utakmice, nista meni ovde nije jasno... nadam se da ce prštati otkazi na sve strane... iskreno bi mi draže bilo da igraju klinci iz Mege za Zvezdu, uz po nekog jakog stranca

Bajker

pre 4 godine

Nezaslužena pobeda Zvezde,a Beronu hvala za doprinos u poslednjih 50 sekundi
utakmice. Igra tokom druge četvrtine bila je na nivou renomea Zvezde,ostatak
meča nije vredan pomena.
I nakon dolaska Lukasa nedostajaće nam plej obzirom da je Braun prestao sa
ozbiljnom igrom. Možda bi trebalo da ga pošaljemo u FMP na uigravanje.
Na kraju bitna napomena: Mega je na raspolaganju imala 10 igrača,jedan od njih uopšte nije ni igrao dok Zvezda to nije umela da iskoristi i reši pitanje pobednika na vreme.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Da li je neko primetio da CZ i Partizan ove sezone 1/4 igraju katastrofalno!Oba tima jure do poluvremena rezultat...Mogu misliti kakva će biti 1/4 u finalu haha

Boban

pre 4 godine

Vama je pametnije da se smirite i odmorite manite se i Sakote i kupa i ostalih sta uradite to je ,vama je najvaznija utakmica protiv Cedevite i pametnije bi bilo da se na to gleda jer sam Beron protiv njih tesko bas tesko.

cjofo

pre 4 godine

Nemoguce,pre ce vas Fmp.
(Red, 15. februar 2020 16:58)

Isti ovaj FMP koji smo pre 2 nedelje dobili 40 razlike ili ovaj sto nas je pobedio pre nedelju dana?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Will Mosley, da 10-ti u Evropi.Ej, medju 10 najboljih ekipa u Evropi. Ipak mi nismo kao neki da se radujemo ko mala deca kada udjemo u top 26 klubova u Evropi sa sve budzetom od 9,4 miliona.

12345

pre 4 godine

Kakva bre smena Sakote, morate se spustiti na zemlju. On ce i naredne sezone biti na klupi C.Zvezde , bez obzira sta se desilo do kraja ove sezone.
Pojedinci bi smenjivali trenera na mesecnom nivou, e kad budete imali svoj klub mozete to raditi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 15. februar 2020 20:10)

Normalno. Vi menjate po 2 trenera u sezoni, necete i treceg? Na kraju, napravite svoj klub pa menjajte trenere i igrace kako hocete?

sasa pg

pre 4 godine

@zvezdu kup ne zanima..pritom ne mislim da ga je lako uzeti..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bg, 15. februar 2020 18:44) # Link komentara

Čudi me onda što su onoliko slavili prolaz u finale takmičenja koje ih me zanima

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Sve ok,nadam se da su svoju srecu ispucali za ovu sezonu,jedno je sigurno veze s kosarkom nemaju.Milojevicu idi radi poljoprivredu,nije kosarka za tebe

Bajker

pre 4 godine

Nezaslužena pobeda Zvezde,a Beronu hvala za doprinos u poslednjih 50 sekundi
utakmice. Igra tokom druge četvrtine bila je na nivou renomea Zvezde,ostatak
meča nije vredan pomena.
I nakon dolaska Lukasa nedostajaće nam plej obzirom da je Braun prestao sa
ozbiljnom igrom. Možda bi trebalo da ga pošaljemo u FMP na uigravanje.
Na kraju bitna napomena: Mega je na raspolaganju imala 10 igrača,jedan od njih uopšte nije ni igrao dok Zvezda to nije umela da iskoristi i reši pitanje pobednika na vreme.

cocoloco

pre 4 godine

Sakota legendo, jos koliko losih pocetaka oba poluvremena ti treba da skapiras da neki igraci jednostavno nisu u formi trenutno i da ne mogu da budu nosioci igre!

NY

pre 4 godine

Zvezda-Partizan u finalu a onda sledi cirkus hahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:06)

Srbendo mrdni se od TV ekrana. Gledao si fudbal serija komentara, pa sada jedna košarka pa druga. Jutris u 9 si za tastaturom

Rajko

pre 4 godine

Nemoguce,pre ce vas Fmp. 
(Red, 15. februar 2020 16:58) 

Isti ovaj FMP koji smo pre 2 nedelje dobili 40 razlike ili ovaj sto nas je pobedio pre nedelju dana?
(cjofo, 15. februar 2020 18:00)Obozavam kad se kur*ite!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Beroneeeeeeee doktoreeeeee
(Zveki, 15. februar 2020 18:48)
Care,to je Mega.To je 1/2 finale domaćeg kupa...Strašno kakvih paljevina ima!Ovo CZ je trebala dobiti 20 razlike minimum...

Goran

pre 4 godine

I zato mi nije jasno šta mi radimo u ABA ligi.
Samo pomažemo komšijama u pravljenju igrača. Nama ta liga ne treba imamo 12 boljih klubova u srbiji od te lige. Plus napravili bi više dobrih igrača.
Ovakve utakmice samo potvrđuju što ja pričam.
Srbi opametite se i izađite iz te lige.
Toliko od mene.

Fifi

pre 4 godine

Jel ima prenos negde?
(mulat, 15. februar 2020 17:28)

Ukucaj na You Tube ali nemas sta da vidis. Sa jedne strane milioneri a sa druge deca. Da znaju da sutiraju trojke kao Borac sada bi vodili barem 10 razlike. Ali nemaju pojma.

Delijska pamet

pre 4 godine

Да, шта би радила да нема своје играче...
(Гробарска памет, 15. februar 2020 17:46)

Mislio je u fazonu da ta dvojica nisu dosli u Zvezdu.

Dwade

pre 4 godine

Pa sta ako je zvezda odigrala 5 utakmica u 10 dana tako se u nba igra od 1960 god pa i dan danas...sto ne treniraju vise fizicki ...samo teretana i trcanje i to je to

Golden Masters

pre 4 godine

@mulat

https://en.sportplus.live/ imas prenos nekoliko sportova, ne znam za sve tacno jer gledam samo tenis tamo, ali proverio sam i imas prenos ove utakmice

urke

pre 4 godine

Uopste ne razumem potrebu da udjemo u finale ovog bezveznog takmicenja,da sami sebi nametnemo potrosnju igrajuci 3 utakmice za 4 dana i da jos rizikujemo da se neko povredi a ceka nas CSKA u cetvrtak,neverovatno je da nismo dali Megi da ide dalje,i onako smo odigrali katastrofalno a i tumbasi su neprikosnoveni u osvajanju nebitnih takmicenja

Goran

pre 4 godine

I zato mi nije jasno šta mi radimo u ABA ligi.
Samo pomažemo komšijama u pravljenju igrača. Nama ta liga ne treba imamo 12 boljih klubova u srbiji od te lige. Plus napravili bi više dobrih igrača.
Ovakve utakmice samo potvrđuju što ja pričam.
Srbi opametite se i izađite iz te lige.
Toliko od mene.

Aragorn

pre 4 godine

Mali Mišković je očajan prava Mega škola bez obaveze. Simonović zanimljiv jako... u Czv vuče Panter. Onako malo slabiji meč to ti je kad se igra dan za dan. Neće ni naš biti mnogo lepši za gledanje. Ne bi možda bilo loše da se igra još tri pretkola kupa na osnovu žreba slučajnog i onda da se kroz baš kup takmičenje uđe u ovu završnicu... Npr da ABA-ligaši imaju kasnije uključenje u to takmičenje.

Koja

pre 4 godine

FMP-zvezda nijednu utakmicu od svog postanka nije dobila pošteno uvek sudije pp aparati i razne kese po terenu ali doći će kraj i ovom zlu

NY

pre 4 godine

Ovo nije zdravo. U deset dana Zvezda odigra pet utakmuca uz putovanja. U ponedeljak igra u Baru. Onda iz Bara u Beograd pa u Niš da bi z četvrtak igrali KRK a danas u subotu opet i ako udju u funale sutra opet. Svi protivnici u prednosti jer su odmorniji. U pravu je Šakota kada kaže da nemaju treninge. Pa to nema ni u NBA

U Srbiji je sve moguće..

pre 4 godine

Beron, ocajan igrac kome se karijera svodi na to da li ce slucajno da ubode trojku dve. Bas takav igrac vas unistava dugorocno jer je ocajan u odbrani. Dobije kednu utakmicu ali izgubi sledecih 15. Nula od igraca.

драган

pre 4 godine

Шта се толико чудите на слабу Звездину игру. Више пута сам писао, да Звезда нем тим, нем тренера, нема руководство, једино има неколико добрих појединаца. Тако да Звезда има бољи пласман него што га заслужује.

Xman

pre 4 godine

Grobarčići, 'ste se ponadali, a? Hahahahahahahahah
(Red Star Forever, 15. februar 2020 18:51)

Lako je vama, sve igrate sa dva kluba pa koji god sta da osvoji vi upisete sportskom drustvu CZ. Sve ce to jednog dana neko da ponisti, nista ne brini.

bg

pre 4 godine

Pih upropasti vas beron i dade trojku, i ako vas ne zanima. I sta sad?
(da da, 15. februar 2020 18:54)
pa nista..odracemo vas u finalu..ako te bas zanima

hoće

pre 4 godine

Beron, ocajan igrac kome se karijera svodi na to da li ce slucajno da ubode trojku dve. Bas takav igrac vas unistava dugorocno jer je ocajan u odbrani. Dobije kednu utakmicu ali izgubi sledecih 15. Nula od igraca.
(U Srbiji je sve moguće.., 15. februar 2020 18:55)

PA PARTIZANU PROSEČNO DAJE 20 POENA KO OD ŠALE
UNIŠTAVA VAS STALNO

KAKVA STE ONDA EKIPA KAD VAS OČAJAN IGRAČ TAKO PUNI NON STOP?

Zdravko

pre 4 godine

jasam piso u prehodnim komentarima da je sakota los trener. to se potvrdilo veceras protiv mege. on nezna da rotira igrace na vreme neke drzi i ako vidi da tom igracu neide a posebno stimac covek se raspada u igri a on to nevidi ovoje katastrofa od trenrra sutra u finalu sa fmpe jom neknam je bog na pomoci. pozdrav

Straight Outta München

pre 4 godine

ožda CZ nema igru,možda loše igra za oko,možda navijači nisu zadovoljni...ali zato ima Šakotu na klupi :)
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:5

Smesan si kao mikijev zabavnik

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Sve ok,nadam se da su svoju srecu ispucali za ovu sezonu,jedno je sigurno veze s kosarkom nemaju.Milojevicu idi radi poljoprivredu,nije kosarka za tebe

Алекса

pre 4 godine

Busiiiiiii este se ponadali grobari a? hhahahahahahahaha
(Antoni, 15. februar 2020 18:55)
Pitaš nas a tebi se gaće tresle do 39:59min.
(crni, 15. februar 2020 19:10)

Па нама се тресле за наш тим, али ви сте се надали за Мишков???

Mamin panter

pre 4 godine

Šta bi zvezda radila da nema puntera i berona... 
(lfc, 15. februar 2020 17:32)

Znam ja, dovela bi neka druga dva skupa igraca.

Admiral

pre 4 godine

Kakva radost, kakva erupcija odusevljenja, ekipa koja igra EL i ima budzet 10 miliona na jedvite jade uz puno srece dobila Megu koja se grcevito bori za opstanak u Aba ligi, sjajno zaista

Samo kazem

pre 4 godine

Gledao sam samo zadnju cetvrtinu. Svaki Megin napad, kos i faul, a sa druge strane Gist, Panter i Beron faul mogu samo da sanjaju.

Mega nije cakmizasla iz bonusa, oni imaju toliko dobru odbranu, da igraci zvezde sami padaju.

Tako je bilo improtiv Mornara, ali to je CG, pa mi jasno.

Gledajte veceras, kako ce FMP da prodje ako ga krene.

Mislim , sta da ocekujes, klub vodi predsednika saveza na utakmicu u Bolonju, a onda savez organizuje kup, tako da Zvezda i ako prodje, bude bukvalno prebijena.

Da vidite veceras kako ce Partizan da dobia bacanja i za treptaje igraca FMP-a.

Smesan si

pre 4 godine

Kakva radost, kakva erupcija odusevljenja, ekipa koja igra EL i ima budzet 10 miliona na jedvite jade uz puno srece dobila Megu koja se grcevito bori za opstanak u Aba ligi, sjajno zaista
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Admiral

A vi ono Borac pobedili 30 razlike?

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen trening gospodina Sakote i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom), a ovaj put sparing partner u kupu Milivoja Jovcica bila je simpatična,divlja ekipica Mega Keksa. Jedna lagana dozirana utakmica uz odmaranje nosilaca za predstojeće evroligaske utakmice tj. utakmice viseg nivoa košarke, koju su kao i uvek kad igra Zvezda kvarile sudije svoim cirkuzantskim suđenjem.Tako su utakmicu koja je trebalo da bude rešena jos u prvom delu pokusali na sve nacine da učine interesantnom, pa cak ako ae ukaze prilika i da otmu u korist Mege.Zbog toga je ovako jos slađe.Milojevic već ima strašne komplekse od Zvezde koju ne moze nikako ni na koji nacin da pobedi jos od vremena velikog maga Radonjatora pa Dusana silnog Alimpijevica, velikog Toma, Gavrila, pa evo sve do gospodina Sakote.Bravo momci,sledeci molim!

stručnjak fotelja

pre 4 godine

sunovrat zvezde sa ovakvom odbranom i pristupanjem igri. ako izgube el a partizan je izbori ove godine, biće stvarno gašenje kluba.

slaviša šmigič

pre 4 godine

protiv ovog sudije tamnije boje sa crnom kosom mora,da se uputi protest takvo sudjenje je moguče jediono u beton ligi ili protiv budučnosti kad sude slovenci gore jednostavno nemože toliko je samo oštetio zvezdu,da me nebi čudilo,da se radi o nekom članu partizana fuj nije zvezda igrala loše kako je sudija sudio i mrki pogled zvezdi faul pogode ni blizu kontakta sudija svira koš faul drži za nogu več u poćetku utakmice kako bi se okrenuo igrač mege opet faul zvezde mislim,da najgore sudjenje odkako se igra liga i da smo izgubili nema veze radi se o kupu ali ovo više nema veze sa košarkom.toliko sramno sudjenje nisam video još u vreme dok je partizan radio žestoki pritisak na sudije i sudjenje vidi se mega je partizanov klub a sudija sigurno neki član drugi je uglavnom čutao a ovaj sve na štetu zvezde stvarno nam treba sudjenje evropskih sudija.

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Milojevićev 37. uzastopni poraz od Zvezde. +6 za minut prosuo. Izgubio od Šakote.

Situacija za prevremenu penziju i suicid.

Polina

pre 4 godine

Mislim da se nikad nisam ovoliko nervirao zbog neke utakmice, nista meni ovde nije jasno... nadam se da ce prštati otkazi na sve strane... iskreno bi mi draže bilo da igraju klinci iz Mege za Zvezdu, uz po nekog jakog stranca
(cocoloco, 15. februar 2020 18:40)

A ti pocni da gledas Megu i da navijas za njih, ko ti brani?

ColdBreeze

pre 4 godine

Nismo zasluzili, na individualni kvalitet i srecu smo prosli. Zao mi je ovih klinaca iz Mege i Milojevica, trebali su da igraju finale.

Nebojsa

pre 4 godine

Kakva bre smena Sakote, morate se spustiti na zemlju. On ce i naredne sezone biti na klupi C.Zvezde , bez obzira sta se desilo do kraja ove sezone.
Pojedinci bi smenjivali trenera na mesecnom nivou, e kad budete imali svoj klub mozete to raditi.

Delijska pamet

pre 4 godine

Да, шта би радила да нема своје играче...
(Гробарска памет, 15. februar 2020 17:46)

Mislio je u fazonu da ta dvojica nisu dosli u Zvezdu.

Džoni

pre 4 godine

Navijao sam negde u dubini duše da Beron ovo promaši, jer budemo li ovakvi Partizanu izašli na megdan obrisaće pod sa nama, mada i oni nisu baš raspoloženi i biće verujem čupavo i njima protiv FMP. Ovo kao kup prošle godine, kroz iglene uši, ali potpisao bih da se sezona završi kao prošla.

ivkovic zoran

pre 4 godine

-pošteno reći nezaslužena pobeda večeras Zvezde .
-Panter je veći deo meča nosio Zvezdu ulazima igrao jedan deo meča skoro sam ali zato za 3 nista nije ubacio
-Beron je i večeras dobro šutirao i svaka čast za ovo za kraj
-sto se ostalih igrača tiče mnogi zaslužuju samo reči kritike
-Lorenco užasno i dezorjentisano
-Lazić dezorjentisano i bez hrabrosti u napadu
-Dzenkins tanko mnogo tanko gubi loptu na -5 pri izvodjenju iz auta i u napadu plaži se da šutne
-Dobrić dečko nekako ispario nema ga
-Davidovac pa nesigurno
-Simanić priča za sebe sve lošiji
-Kuridza borbeno i samo to za sada
-Gist umorno deluje i istrošeno
-Štimac više se očekivalo
-Odzo zaboravljen od trenera
-trener Šakota -Šokata
-bojazljivo izgleda Zvezda i dosta bezidejno ako ovakva na megdan izadje Partizanu loše će proći ....Večeras samo 2 igrača nesto ....Partizan će biti silno motivisan a posebno Veličković on obozava te odlučujuce utakmice koje resavaju sve ....obozava kup utakmice

cjofo

pre 4 godine

Nemoguce,pre ce vas Fmp.
(Red, 15. februar 2020 16:58)

Isti ovaj FMP koji smo pre 2 nedelje dobili 40 razlike ili ovaj sto nas je pobedio pre nedelju dana?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Beroneeeeeeee doktoreeeeee
(Zveki, 15. februar 2020 18:48)
Care,to je Mega.To je 1/2 finale domaćeg kupa...Strašno kakvih paljevina ima!Ovo CZ je trebala dobiti 20 razlike minimum...

Nepristrasni Nislija

pre 4 godine

Sve vec vidjeno. Mega vodi veci deo utakmice, Zvezda ih sustigne u zadnjoj cetvrtini. Onda neizvezsna zavrsnica i Zvezdu dobije na jedan ili dva kosa razlike. U zadnjih 6 - 7 godina 90% utkmica Mege i Zvezde bila je ovakva. NE znam da li igraci Mege imaju neki kompleks pa ne mogu da pobede Zvezdu, ili je nesto drugo u pitanju. Siptomaticno jeste svakako.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Bez energije, bez trenera, bez navijaca, tesko da dobijemo sutra kroasane.Sve ovo je na njihovoj strani plus sudije...Daj boze da gresim ali....

Džoni

pre 4 godine

Ovo mi skrivamo karte od Trinkijerija. Puštamo samo Bilija i Pantera da soliraju, ali kad počne da se igra, asistira, utrčava... I haaajjj...

Bajker

pre 4 godine

Nezaslužena pobeda Zvezde,a Beronu hvala za doprinos u poslednjih 50 sekundi
utakmice. Igra tokom druge četvrtine bila je na nivou renomea Zvezde,ostatak
meča nije vredan pomena.
I nakon dolaska Lukasa nedostajaće nam plej obzirom da je Braun prestao sa
ozbiljnom igrom. Možda bi trebalo da ga pošaljemo u FMP na uigravanje.
Na kraju bitna napomena: Mega je na raspolaganju imala 10 igrača,jedan od njih uopšte nije ni igrao dok Zvezda to nije umela da iskoristi i reši pitanje pobednika na vreme.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Will Mosley, da 10-ti u Evropi.Ej, medju 10 najboljih ekipa u Evropi. Ipak mi nismo kao neki da se radujemo ko mala deca kada udjemo u top 26 klubova u Evropi sa sve budzetom od 9,4 miliona.

FaLcO

pre 4 godine

Svaka ti cast Milojevicu za trenersko (NE)znanje. Mozes slobodno da pocepas tu trenersku diplomu (onu istu koju ti je verovatno Misko i kupio). Pa koliki nemac pojma moras da budes da ti za 40sek dozvolis dva puta najboljem suteru za 3p u regionu a i sire da ti opali. Majstore lupis ga po ruci oba puta pa na bacanja pa pre ce sa linije penala da promasi nego sut za 3p. I sva 4 da ubaci ostaje ti 1p u plusu cak i da ne resis svoj napad a vreme tece. Znas kad ce da ti promasi ove suteve posebno protiv tebe neznalice i ovih tvojih anti-talenata. NIKAD!!!

Navijaci Partizana ne znaju koju imaju srecu sto ovaj covek nije seo na klupu njihovog kluba. Covek koga rezultat ne interesuje vec samo kad ce plata i kad ce procenat od prodaje. Daleko ti lepa kuca pali tamo u Ameriku da budes 13.asistent to ti je zelja a u reprezentaciji nista vise od drzanja i dodavanja table Kokoskovu.

Uci se kako just Dzile onomad na Guduricu losijem suteru od Berona na egalu napravio faul. Ovaj dao jedan od dva, imas napad Novica flouterom zavrsio.

Eto jednog primera mnogo tezoj situaciji nego sto je bila ova.

Lex

pre 4 godine

Mene je kao Grobara blam ovog Mosleya sto ostavlja komentare.Ja sam iskreno navijao za zvezdu da pobedi,vise volim gledati derbi nego bilo sta.Beron je vrhunski igrac.

milke

pre 4 godine

E vala drago mi zbog Šakote, čovek pojma nema, jer da ima zvezdina igra bi na nešto ličila, a ovo ne liči ni na šta. Za Šakotu je Milojević pr. dr. košarke.

jjjjj

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Jel si živ?

Bajker

pre 4 godine

Nezaslužena pobeda Zvezde,a Beronu hvala za doprinos u poslednjih 50 sekundi
utakmice. Igra tokom druge četvrtine bila je na nivou renomea Zvezde,ostatak
meča nije vredan pomena.
I nakon dolaska Lukasa nedostajaće nam plej obzirom da je Braun prestao sa
ozbiljnom igrom. Možda bi trebalo da ga pošaljemo u FMP na uigravanje.
Na kraju bitna napomena: Mega je na raspolaganju imala 10 igrača,jedan od njih uopšte nije ni igrao dok Zvezda to nije umela da iskoristi i reši pitanje pobednika na vreme.

123

pre 4 godine

Cestitam samo Beronu ali ovako ne moze stalno da se pobedjuje jer sut je kurva. Izneverice kad tad i to kada je najpotrebnije. Ovde se radi da nema IGRE. Jedva pobedjena ova deca i to poslednjim sutem Berona? I Mega je imala poslednji sut koji nije iskoriscen. Ovako ne moze stalno da se pobedjuje, zapamtite.

Fifi

pre 4 godine

Jel ima prenos negde?
(mulat, 15. februar 2020 17:28)

Ukucaj na You Tube ali nemas sta da vidis. Sa jedne strane milioneri a sa druge deca. Da znaju da sutiraju trojke kao Borac sada bi vodili barem 10 razlike. Ali nemaju pojma.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Menjajte ovog dedu sa klupe pojma nema. Sakota napolje, ostavka, neznalico!
(ColdBreeze, 15. februar 2020 17:48)
Možda je deda,ali sačuva čak 3 tajm auta za finale hahahahah

Inner Voice

pre 4 godine

Tesko da ce Zvezda u finale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gorki, 15. februar 2020 18:15)

Teško i jeste bilo, da im ne beše Berona pakovali bi se već večeras za bg. Kad su delili pasoše bolje da su njemu dali, on ih drži evo već dve godine.

шигуд

pre 4 godine

Imaš 7 razlike na poluvremenu, nastavak kreće tako što pogađaju 2 puta za redom. Igrači su u bunilu nekom, trener stoji, prekrstio ruke i gleda. Ne traži tajmaut, i dalje gleda. Mega okreće, vode 3 razlike, Šakota tek tada traži tajmaut.
Šakota Dragan možda zna košarku, ali ne zna da vodi utakmicu. Ne zna da prepozna momenat kada ti ne ide, a protivnik se zalijeće. Ako nemaš ništa pametno da kažeš igračima ili da nacrtaš akciju onda prekidaš seriju protivnika, probaš da ih poremetiš. Prijatelju Šakota, moraš učestvovati u utakmici. Stiče se utisak da je Dragan zaglavio u 1988. godini. Ne valja ovo ništa. Samo se nadam da ne mogu 2 puta za redom odigrati loše.

znalac

pre 4 godine

Sutra će Partizan 20+ razlike ove da iskida.
(Luke Babbitt gravedigger, 15. februar 2020 21

I ti ćeš barem jednim da budeš sretan što će tvoja institucija da iskida tim koji u dve nedelje odigrao osam utakmica. Pa što ne pokidaste pre dve nedelje

jelena

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Jao pa kako si ti nama sad? Jel sve u redu? Greota hahahahahahahaha

VoMa

pre 4 godine

E moj Milojeviću, zauvek ceš ostati trener Mege. Pa na 19 sekundi do kraja, kada vodiš 2 razlike, pravi se faul odmah za izjednačenje, pa imaš na nerešenom 15 sekundi da sam rešiš svoju sudbinu. Poslednjih pola minuta u košarci je igra šaha, a ti toj igri nisi dorastao. Nemaš odbranu na nivou da bi branio poslednji napad na 2 razlike, a protivniku najjače oružje trojka! Ostaje žal što ova mlada ekipa puna domaćih igrača nije imala priliku da osvoji ovaj kup!

NY

pre 4 godine

Zadovoljan sam samo što smo pobedili Milojevića ali nisam zadovoljan što igramo finale. Samo još više da se umaramo. Važno je odmoran biti za sledeći Ponedeljak protiv Cedevite

Dusan

pre 4 godine

Sad svi u glas "Sakota odlazi"...a ko dovede njega???
Znaci...gospodin "napravite vi svoj klub pa neka vam igra ko hoce" je jedini i pravi krivac. Dal ste se nekad zapitali sto ni jedan ozbiljniji evropski trener ili "nece da dodje" ili se ne pregovara sa njima.

Kako god...cestitke Zvezdi na prolazu. Sreca(BILI) je sastavni deo igre i ovaj put nam je bila naklonjena.

Koja

pre 4 godine

FMP-zvezda nijednu utakmicu od svog postanka nije dobila pošteno uvek sudije pp aparati i razne kese po terenu ali doći će kraj i ovom zlu

Лепи Цане

pre 4 godine

Можда нам је одбрана лоша, можда немамо добра решења у нападу, можда је катастрофално вођење тима са клупе, можда нам недостаје борбеност, можда немамо играча који ће да покрене тим - али зато изгледамо очајно.

slobinator

pre 4 godine

Zamalo da puknemo od Mege, jedne menadžerske, cirkuske ekipe u roze gaćama koja se s pravom naziva – seljačka radne zadruga.Ali šalu na stranu.Zvezda je večeras izgledala baš kao jedna cirkuska ekipa,predvođena glavnim klovnom Šakotom koji bi i nakovanj pokvario.Meč je praktično bio izgubljen.Ovo što je Bili izveo na sopstveni suvi kvalitet ne računam.Dao je dve trojke za pola minuta iz nemogućih situacija.Sad je ušlo,drugi put neće.Šakota je uspeo da svakog igrača pojedinačno izbaci iz forme,o ekipi generalno da ne pričam.Jedino rešenje za Zvezdu je povratak Radonjića bez obzira na ishod finala kupa,jer sa Šakotom nema perspektive

kvantitet mentalitet

pre 4 godine

Sa vama ćemo lakše nego sa megom.
(Darko, 15. februar 2020 19:33)

To je to, večeras kroz iglene uši, finale mnogo lakše, uvek je tako u sportu.

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Mučeni Šakota garantovano nije gledao ovoliko utakmica na TV-u zaredom koliko je vodio u poslednjih mesec dana. Čovek ne zna gde se nalazi, na -5, 3 minuta do kraja ubaciti Lazića umesto Berona je totalno bunilo. Pa to nasumičnom pratiocu basketa iz kladionice ne bi palo na pamet.

Šta god da uradimo u finalu, Šakija na Kališ, ide proleće, zahvalnica i prijatna penzija.

Pristojan trener koji može da reaguje na očigledne stvari. Zatraži tajmaut, drekne nekad na zvezde. Nije teško, probaj Nebojša.

Dwade

pre 4 godine

Pa sta ako je zvezda odigrala 5 utakmica u 10 dana tako se u nba igra od 1960 god pa i dan danas...sto ne treniraju vise fizicki ...samo teretana i trcanje i to je to

Zvezda Sampion

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Moli, podanice, moli!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Da li je neko primetio da CZ i Partizan ove sezone 1/4 igraju katastrofalno!Oba tima jure do poluvremena rezultat...Mogu misliti kakva će biti 1/4 u finalu haha

12345

pre 4 godine

Kakva bre smena Sakote, morate se spustiti na zemlju. On ce i naredne sezone biti na klupi C.Zvezde , bez obzira sta se desilo do kraja ove sezone.
Pojedinci bi smenjivali trenera na mesecnom nivou, e kad budete imali svoj klub mozete to raditi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 15. februar 2020 20:10)

Normalno. Vi menjate po 2 trenera u sezoni, necete i treceg? Na kraju, napravite svoj klub pa menjajte trenere i igrace kako hocete?

veliki strumf

pre 4 godine

Zaprepascujuce je da igrači koji pocnu meč konstantno ne igraju odbranu. Tek kada udju Dzenkins, Panter odbrana se zategne. Lazic, Lorenco, Beron i ostali samo kamufliraju da igraju odbranu.

KokiVrc

pre 4 godine

Au kakav smo narod. Proziva se Lazic, Davidovac i ostali nebitni igraci, a niko u komentarima ne spominje Brauna, posle ovakve setnje po terenu zasluzuje otkaz posle ove utakmice. Ovo je sramno

Има наде

pre 4 godine

Hahahahhah prvi od narednih izgubljenih trofeja. Uprava napolje!!!
(Slobodan Milosevic, 15. februar 2020 18:44)

Зашто изгубљен? Мислиш да не могу да добију финалну утакмицу?

Дух са секиром

pre 4 godine

Koliko je ovaj Milojević napaljen i koliko španuje tim kada igra protiv Zvezde. Izbacuj to iz lige.
@NY,

Овај коментар само показује да њима није до спорта али јесте до намештања.

Otac Makarije

pre 4 godine

Ovo stvarno postaje sramotno! Visi fajnal-for u Aba ligi a u kupu na srecu protiv "velike" Mege!! Velikan Lorenco imao 0 (nula) poena!

Milutin Topalović

pre 4 godine

@ Tehnicka klupi zvezde zbog ulaska na teren prije isteka vremena.. (1., 15. februar 2020 19:51)

Možda i bude. Sigurno je VAR signalizirao Jovčiću i Maričiću da sude tehničku ...

Boban

pre 4 godine

Vama je pametnije da se smirite i odmorite manite se i Sakote i kupa i ostalih sta uradite to je ,vama je najvaznija utakmica protiv Cedevite i pametnije bi bilo da se na to gleda jer sam Beron protiv njih tesko bas tesko.

znalac

pre 4 godine

Jedna grupa ovih što lupetajj stalno teraju trenere. Terali u početku Radonju, pa Alimpija, pa Tomića, pa Gavrilovića a sada Šakotu. Terali bi i Fil Džeksona, Pata Rajlija a nikako da kažu ko je dobar za klupu. Možda bi neko od njih mislio da može jer sve znaju o košarci a ne shvataju da nw može trener da trči, skače, šutira bez obzira na dogovor, i nacrtane šeme. Čudni neki navijači. U Feneru nikom ne pada da tera Željka posle katasteifalne ove sezone.

Wllaxy

pre 4 godine

Zvezda-Partizan u finalu a onda sledi cirkus hahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:06)

Ako preživimo tvoje komentare, preživećemo i svaki drugi cirkus.

Ivan

pre 4 godine

Ne kapiram ove poteze kada izgubis loptu i onda juris jos dodatno da ukanalis svoj tim tako sto ces napraviti namernu licnu gresku. Svaku utakmicu od pocetka sezone to gledam u zvezdi, i svi to rade, a najvise lazic.

veliki strumf

pre 4 godine

Isterajte bre više ovog senilnih starca na klupi!!! Čovek bre veze s mozgom nema, ali veze blage. Briga me za kup, ne zanima me uopšte, ali deda će apsolutno sve upropastiti u završnici sezone! On se pogubio skroz, ne zna šta radi. Matorac je trener za 19. vek, ovako skup tim upropascava iz utakmice i utakmicu. Teraj bre to napolje. Trebalo je još pre 20 dana - ovo je zadnja šansa.

sasa pg

pre 4 godine

@zvezdu kup ne zanima..pritom ne mislim da ga je lako uzeti..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bg, 15. februar 2020 18:44) # Link komentara

Čudi me onda što su onoliko slavili prolaz u finale takmičenja koje ih me zanima

Mil@n

pre 4 godine

Милојевићу, ти си изгубио овај меч.Уместо да правиш фаул и имаш лопту за меч ти се коцкаш и губиш.

Mladen cg

pre 4 godine

Bili Beron je heroj večeri! Fascinira njegova sigurnost , u ,skoro, izgubljenoj situaciji! Sa druge strane, kako god se završi sjutrašnje finale, Šakota treba da ide kući. Jer, ova sezona ,, klizi" ivicom neuspjeha...

matori 2

pre 4 godine

Milojev poraz. Svi smo znali da ce Beron da sutne . Mogao je i udvajanje i faul a on je racunao da ce da masi. Odlicna Mega ili ocajna Zvezda - stvar za analizu

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

Bili: sta ce biti sa kucom...zapalicu je...Sakota nema konkurenciju pri pravljenju tabele najlosijih trenera u Zvezdi, bez konkurencije...

johny

pre 4 godine

Koliko samo komentara "stručnjaka" za košarku koji istu prate preko TV ekrana ili sa njom imaju veze igrajući basket u školskom dvorištu. Drvlje i kamenje na Šakotu a čovek objasnio da nemaju trening zbog zgusnutog rasporeda. Ti isi stručnjaci ne znaju da sutra dan posle utakmice nema treninga već samo masaža i laki šuterski trening

milke

pre 4 godine

Kuridža sam pod košem i nije mu jasno da treba dati koš. Odbrana Zvezde na početku utakmice uvek ista....OČAJNA. Svi to vide osim Šakote, jer da vidi dosad bi nešto promenio.

Гробарска памет

pre 4 godine

Šta bi zvezda radila da nema puntera i berona...
(lfc, 15. februar 2020 17:32)

Да, шта би радила да нема своје играче...

Voja

pre 4 godine

Ama nijednu akciju nemamo,samo na individualni kvalitet,pa Bože pomozi.A Lazić,privatizovao klub,može da radi šta hoće,čovek pravi namerno faul,iako zna da smo ispunili bonus,i niko ne sme ništa da mu kaže,jer je on veliki borac!

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)





:)))))
manje se sekiraju igrači mege.

zoran

pre 4 godine

Sakota molim te ko brata ne sramoti se vise. Proslo je dovoljno vremena, nista se nije promenilo u igri u odnosu na Tomica i Gavrilovica. Ovo sto mi igramo je hrkljus a kosarka.

Walldorf

pre 4 godine

Malo je falilo da nas L.Braun bukvalno ukopa.Za minut i po,taj momak je prosuo sve sto smo mukom stekli tokom druge cetvrtine.Shvatam da je umoran.Shvatam da je jedini plej u ekipi,medjutim,njegova indolencija i losa igra postaju konstanta.Srecom,doveli smo Lukasa,pa mozemo ocekivati novu energiju spolja.Da ne bude zabune,svi mi znamo da je L.Braun vrhunski igrac i da nas je nosio na svojim plecima odredjeno vreme.I zahvalni smo na tome.Ali,njegove greske u kontinuitetu, veceras su nas dovele na ivicu provalije.Sudjenje ne komentarisem,iako bi se moglo mnogo toga reci u vezi toga.Sve u svemu,ocekivao sam ovakvu utakmicu.Igraci Mege uvek protiv nas pruzaju i vise nego sto objektivno mogu i znaju.Najvaznija je pobeda.Bili nas je jos jednom izvadio iz kanala i pokazao o kakvom se velemajstoru radi.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Zinjak

pre 4 godine

@zdravko

Obožavam likove koji bukvalno ne zna jednu rečenicu da napiše pravilno,ali zato zna neki sport u srž iako isti nikada nije igrao.

Al Kos

pre 4 godine

Šakota je senilni starac, koji dve blage veze nema sa savremenim košarkom. Ako slučajno i Zvezda prođe Megu, sutra je partizanke bambusaju sa minimum 20 razlike. Tragedija, počev od uprave, preko trenera do igrača... Jedna veeeelika sramota.

onako

pre 4 godine

Molim ljubitelje lika i dela gdin Šakote da objasne 27pts u 3/4 i to od Mege koja je najlošija ekipa u ABA.

Smenite ga jer ni EC neće izboriti.

cocoloco

pre 4 godine

Mislim da se nikad nisam ovoliko nervirao zbog neke utakmice, nista meni ovde nije jasno... nadam se da ce prštati otkazi na sve strane... iskreno bi mi draže bilo da igraju klinci iz Mege za Zvezdu, uz po nekog jakog stranca

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Hahahahahahahaha evo ti maramica sinko ! :)))

Muta Gonzales

pre 4 godine

Čudo da se Šakota setio Bilija pred kraj utakmice.
Neverovatno, još će da nas ubedi da ga je planski čuvao za dva zadnja napada.

Пеђа

pre 4 godine

Превише зависимо од странаца,и они доста кривудају у игри,нема ништа од нас ове сезоне

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Jedini klub u Evropi koji štedi na treneru.

Gde si ti crni Šakota proveo 40 godina i šta si ti trenirao, vodio, učio, pitanje za milion.

Dušan Alimpijević je 2x smisleniji trener od metuzalema koji čuva unucima tajm aute.

sryugos

pre 4 godine

Najnezasluženija pobeda ikada, Beron je heroj po ko zna koji put. Šakota opet pogubljen sve do poslednjeg minuta što više i nije čudno.
Odžo krene 5 minuta pa presedi sve, Lorenco koji jeste loš ali je jedini plej presedi celu treću i četvrtu deonicu?
Simanić maltene celu. Davidovac i Dobrić sede celu četvrtu.
Zašto Gist uporno dobija loptu na trojci i visokom postu i stalno gleda koš a Dženkins odatle ni dvogledom ne vidi koš?
Samo da se dobije Cedevita, uđe među 4 u ABA i onih par lakših tamo pred kraj evrolige. Trofeji sa ovakvom igrom doviđenja a nadam se i Lazić za početak.
Bravo za Pantera, dajte mu na još jednu godinu već sada.

Aragorn

pre 4 godine

Mali Mišković je očajan prava Mega škola bez obaveze. Simonović zanimljiv jako... u Czv vuče Panter. Onako malo slabiji meč to ti je kad se igra dan za dan. Neće ni naš biti mnogo lepši za gledanje. Ne bi možda bilo loše da se igra još tri pretkola kupa na osnovu žreba slučajnog i onda da se kroz baš kup takmičenje uđe u ovu završnicu... Npr da ABA-ligaši imaju kasnije uključenje u to takmičenje.

Stark

pre 4 godine

Bas je smesan L Brown!!

Volden je jedno 1000x kval od njega!!
(Grobar, 15. februar 2020 17:49

One partije u EL taj Volden nece imati za zivota.

Al dobro izasli ste kad je on u - fazi sa formom.Samo cekajte da se vrati!!

bubuleja

pre 4 godine

Pre pocetka turnira sam rekao, ponovicu, i Za Zvezdu i za Partizan ne vidim svrhu borbe za Kup ove godine. Tri dana, tri utakmice na noz, povredjenih vec na obe strane, a predstoje odlucujuce borbe za ABA i posebno za Partizan u EK. Bez da Kup Srbije nipodastavam, mogli su veciti da se ove godine izmaknu da uzme neko "manji"...

Aleksandar

pre 4 godine

Takav je suter i takva igracina da ste deseti u Evroligi i peti u Aba ligi, malo bolji od Dundjerskog iz Radnickog sa Novog Beograda ili Novacica sto igra za Zadar.
(Will Mosley, 15. februar 2020 19:13)

Ajd, ne lupetaj. Igračina je Beron i to će da kaže svako ko se bar malo bavio košarkom. Iskreno, baš bih voleo da ga imamo u Partizanu. Fali nam realno takav igrač. Koji uzme loptu i da koš kad ekipi ne ide. Od Miće Berića nismo imali takvog igrača. Možda je kasnije Bo Mekkejleb imao neke trenutke, ali generalno dugo nismo imali takvog igrača...

NY

pre 4 godine

Zvezda-Partizan u finalu a onda sledi cirkus hahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. februar 2020 17:06)

Srbendo mrdni se od TV ekrana. Gledao si fudbal serija komentara, pa sada jedna košarka pa druga. Jutris u 9 si za tastaturom

shone

pre 4 godine

Koliko je ovaj Milojević napaljen i koliko španuje tim kada igra protiv Zvezde. Izbacuj to iz lige.
(NY, 15. februar 2020 18:46
Mega nikad nije pobedila Zvezdu.

Samo je kosarka sport

pre 4 godine

Cestitke Zvezdi. Miloje je takav trenerski dunster, da je to neverovatno. Cela Srbija je znala da ce Beron sutirati trojku. Napravi faul, imas zadnji napad za pobedu, ovako je ispao trenerski laik

BGD

pre 4 godine

Ova Mega je luzerska ekipa i tu pomoci nema,ovo nije prvi put da se desi.Takodje zabrinjava da nasi klinci kad je gusto ne mogu ni bacanje da pogode ko ovaj Cerovina a on je kao neki talenat i buducnost nasr kosarke.Ako je to buducnost cetvrtfinala ce biti veliki uspeh.

shone

pre 4 godine

Molim vas Mitrovcani pobedite. Samo da sacuvaju ova 2 poena prednosti, bez srljanja i zurbe. Treba odigrati pametno u zavrsnici.
(Will Mosley, 15. februar 2020 18:44)

Bily su odigrali pametno...

Spale

pre 4 godine

Ajd što od Efesa gubimo 0:11 i od PAO 5:15, ali jel mora i od Mornara, Mege..? Ima li neka ekipa da nije vodila protiv Zvezde deset razlike posle 7-8 min igre? E sad, nekad stignemo, a nekad bogami i ne stignemo. Baš me interesuje kako bi izgledala neka utakmica da vodimo deset razlike posle prve četvrtine.? Dragan -10 Šakota

Pancevo

pre 4 godine

Ljudi moji prati li neko šta se dešava sa Lazićem? Čovek ranije bar znao da ništa ne zna a sada počeo da glumi igrača. Kada god je on u igri Zvezda u debelom minusu.

cocoloco

pre 4 godine

Sakota legendo, jos koliko losih pocetaka oba poluvremena ti treba da skapiras da neki igraci jednostavno nisu u formi trenutno i da ne mogu da budu nosioci igre!

Rajko

pre 4 godine

Nemoguce,pre ce vas Fmp. 
(Red, 15. februar 2020 16:58) 

Isti ovaj FMP koji smo pre 2 nedelje dobili 40 razlike ili ovaj sto nas je pobedio pre nedelju dana?
(cjofo, 15. februar 2020 18:00)Obozavam kad se kur*ite!

Klaxxon

pre 4 godine

@Takav je suter i takva igracina da ste deseti u Evroligi i peti u Aba ligi, malo bolji od Dundjerskog iz Radnickog sa Novog Beograda ili Novacica sto igra za Zadar.
(Will Mosley, 15. februar 2020 19:13)

Pa kakve veze ima na kom se mestu nalazi ekipa kad je u pitanju pojedinac? Ne igra Beron sam u Zvezdi. Evo prosle godine Zvezda bila prva u Aba i prva u nasoj ligi, obezbedila EL, a isto je igrao taj Beron i bio jedan od najboljih. Seti se onog vaseg Vilijama Gosa. Paklen igrac, a koji ste bili na tabelama? E evrokupu ne znam da li ste 2 pobede imali a u Aba jedva izdvojili plejof, kao ove godine Zvezda. I sta sad, zbog toga je Goss los igrac, iako je imao sjajnu statistiku u gotovo na svakom mecu bio fantastican.

urke

pre 4 godine

Uopste ne razumem potrebu da udjemo u finale ovog bezveznog takmicenja,da sami sebi nametnemo potrosnju igrajuci 3 utakmice za 4 dana i da jos rizikujemo da se neko povredi a ceka nas CSKA u cetvrtak,neverovatno je da nismo dali Megi da ide dalje,i onako smo odigrali katastrofalno a i tumbasi su neprikosnoveni u osvajanju nebitnih takmicenja

Golden Masters

pre 4 godine

@mulat

https://en.sportplus.live/ imas prenos nekoliko sportova, ne znam za sve tacno jer gledam samo tenis tamo, ali proverio sam i imas prenos ove utakmice

Ivan

pre 4 godine

Nema nikakve logike za ovo sto se dogadja u zvezdi. Igraci su prepusteni sami sebi. Preokrenes utakmicu u drugoj cetvrtini i onda kada bi trebalo da si u psiholoskoj prednosti odigras trecu cetvrtinu kao da nikada nisi video kosarkasku loptu. Mozda i bolje da ispadnemo ovde u polufinalu. Ne treba nam brz revans partizana.

Nikola

pre 4 godine

Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da Zvezda nije dovela Pantera pred kraj prelaznog roka ili da je, ne daj Bože, Bili otišao preko leta. Njima dvojici svaka čast na borbenosti, ubedljivo dva najkonstantnija igrača u Novoj godini. Pored njih, solidne role u napadu su imali Gist, Štime i Kuridža. Definitivno Lorenco ima neki problem, možda strah od nove povrede pa se nekako ustručava da krene na prodor. Sve u svemu, luda sreća što imaju Bilija.

Žile

pre 4 godine

Nije mi jasno, pre samo mesec dana u hali sportova ih dobije +20...Ove sezone ih 2x lagano dobijamo i sad se mučimo do poslednje sekunde. Bili je verovatno najbolji šuter za 3 poena koji je igrao na našim prostorima. Ajde 2,3x da pogađa ovako ali on pogađe ove šuteve i prosle i ove sezone. Svaka čast.!

poznavalac ©®

pre 4 godine

Ne razumem kritike prema Miloju, svejedno je Mega imala sut za pobedu.Kod prve Bilijeve trojke nije mogao da se napravi faul jer bi bila tri bacanja, ili bi bilo 3+1. Bila je krug akcija za njega. Čovek ima istu mehaniku suta i kada je sam i kada je preko ruke i kada je sa sest metara i kada je sa osam metara sut. Neverovatan je. Jedino nema fizikalije/visine za NBA.

mohikanac

pre 4 godine

Mrzi me više i da nabrajam situacije, da brojim utakmice.
Nemoguće da igrači ovako letargično izgledaju dok nije -10 ili toliko serija za nekog. Više to nije Efes, Barsa ...sad se na timu izdižu Žalgiris, Alba,Himki... Mega, Radnički...
Mornar je posledica gubitničkog mentaliteta, čuvenog odmaranja... Šakota možda i nešto zna ali sam siguran da to ne zna da prenese na tim.
Daj bre više, otvori jednom utakmicu da pršti 10-15 razlike pa posle rotiraj, drži visok nivo, penji formu i igru...
Stvarno me podseća na nesretnog Repešu, demagog sa dobrim rosterom a igra tiha jeza.
E prava reč, Šakotina Zvezda igra jezivo.
Trgni se starče, nije bitno pobeda/poraz bitno je da tim pokaže karakter a onda su češće pobede.

Nikola

pre 4 godine

Ne bih da ispitujem stručnost Šakote, ali mi stvarno nije jasno po kom kriterijumu Lazić ima veću minutažu od Dobrića, Dženkinsa, a da ne spominjem Pantera. Čovek je čisti dokaz da napornim radom i bez talenta ne možeš u svaki put da budeš dobar u napadu. Njegovi neinteligentni faulovi su posebna tema

Goran

pre 4 godine

I zato mi nije jasno šta mi radimo u ABA ligi.
Samo pomažemo komšijama u pravljenju igrača. Nama ta liga ne treba imamo 12 boljih klubova u srbiji od te lige. Plus napravili bi više dobrih igrača.
Ovakve utakmice samo potvrđuju što ja pričam.
Srbi opametite se i izađite iz te lige.
Toliko od mene.

Goran

pre 4 godine

I zato mi nije jasno šta mi radimo u ABA ligi.
Samo pomažemo komšijama u pravljenju igrača. Nama ta liga ne treba imamo 12 boljih klubova u srbiji od te lige. Plus napravili bi više dobrih igrača.
Ovakve utakmice samo potvrđuju što ja pričam.
Srbi opametite se i izađite iz te lige.
Toliko od mene.