Sreda, 29.01.2020.

17:15

Kako je Kobi postao "Crna mamba"?

Izvor: Stefan Nikoliæ

Kako je Kobi postao "Crna mamba"? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Sale

pre 4 godine

Da, konobarica iz imucne porodice. U americi je normalno da deca rade kroz srednju skolu i fakultet, to je neko skraceno radno vreme, ali da vec tad sticu radne navike i To nema
Veze sa tim da li su roditelji bogati ili ne. Uglavnom svi rade

Alen

pre 4 godine

zivac
Pogledaj olipiske igre ko je igrao sve 2008 i 2012 i pored tih imena pogledaj ko je spance pobedio bice ti jasno ko je bio najbolji igrac na svetu od spanije bi sigurno izgubili zlato da nije usao tata kobi pogledaj slobodno na youtube ukucas kobe vs spanija;) a tu su lebron wede karmelo durant pol bos itd koji bi izgubili

nista o nicemu

pre 4 godine

Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!
(miks, 29. januar 2020 23:08)

Konobarica iz imucne porodice? Jesi ti normalan?

nista o nicemu

pre 4 godine

Onda navedeti da su njegovi advokati unistili preko tabloida devojku i da je ona pod pritiskom odustala od tuzbe. Ona se nije izborila sa Mamba mentalitetom, a to je Mambin najveci poraz i mrlja koja unistava predivnu karijeru

Delija iz Valjeva

pre 4 godine

Jedan jedini,najbolji i nikad zaboravljeni KOBI BRAJANT.Voleo bih a to mi je zelja od kad je Kralj Lebron dosao u Lejkerse da posle toliko godina konacno osvoje titulu,ovaj put u cast velikog Kobi Brajanta!!!!!

zvezda

pre 4 godine

je prijatelju jasno kao dan.Čovek(Le Bron) koji samog sebe nazove Kraljem/King James,ili GOAT-om nema šta da traži među velikanima ovog sporta.I da postigne sutra 40 000 koševa jednostavno nije njihov nivo.Respekt za sve postignuto,i sigurno je u samom vrhu,ali prosto nema onaj glavni činilac koji su imali MJ i Kobi.A to što se ove Jeremije i ostali pale na njegove statističke podatke neka osnuju sajt pod nazivom "Vestbruk&Co"!
(Penny Hardaway, 29. januar 2020 19
i Kobi je sam sebi dao nadimak ,,crna mamba,,

joj

pre 4 godine

@Zoran 33
Nije uznemiravanje nego ga je bas za silovanje optuzila. Jer se to dogodilo, spavali su zajedno samo on kaze dobrovoljno, ona kaze silovanje. On je priznao da je prevario zenu i kupio joj prsten vredan 4miliona $ tada. Ona je ostala uz njega. Konobarica je izvukla pare na sudu, a krivicnu tuzbu je povukla. Na tom drugom, civilnom sudu je dobila, nagadja se, 2.5miliona. Nagodba je ostala tajna. Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!
(miks, 29. januar 2020 23:08) # Link komentara

Imala je psihickih problema. Imala je i ozlede na genitalijama koje sudeci po lekarima "nisu mogle nastati dobrovoljnim odnosom". Tacnije imala je toliko razderotina na vagini da se "nisu mogle prebrojati". Imala je i svedoka da je iz Kobijeve sobe izasla potresena i u suzama.

Ali advokati su iskoristili njeno lose mentalno zdravlje protiv nje. Govorili su da nije pri sebi i da samo trazi paznju. Na kraju su se nagodili za izvinjenje i novcanu nadoknadu. I nije konobarica nego hostesa u hotelu. I da bila je iz imucne porodice, novac joj nije trebao.

Mogli ste malo vise o njoj a ne o tome kako je Brajantovoj zeni bilo tesko.

Alen

pre 4 godine

живац

Realno nemas pojma kobi posle seka imao je najmanje 2 sigurne sezone na MVP nivou a uzeo ih stiv nes oces da kazes da 35p 7sk i 7as po utakmici malo uz odlicne procente e sad sto je nes bio MVP imao je najbolju ekipu najvise pobeda u ligi eto zasto a kobi je imao krs ekipu koju je dovuko do play off. I opet nes nista nije uradio zamisli da je tad kobi imao meriona unaboljim godinama stodemajera borisa diao barbosu bela kurta tomasa harao bi NBA...

miks

pre 4 godine

@Zoran 33
Nije uznemiravanje nego ga je bas za silovanje optuzila. Jer se to dogodilo, spavali su zajedno samo on kaze dobrovoljno, ona kaze silovanje. On je priznao da je prevario zenu i kupio joj prsten vredan 4miliona $ tada. Ona je ostala uz njega. Konobarica je izvukla pare na sudu, a krivicnu tuzbu je povukla. Na tom drugom, civilnom sudu je dobila, nagadja se, 2.5miliona. Nagodba je ostala tajna. Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!

orao s visine

pre 4 godine

Bilo bi izuzetno korisno da neki izdavač objavi knjigu Kobija
"Mentalitet mambe -Kako ja igram "
Ova knjiga je skup motivacionih poruka i razmišljanja ovog izuzetno mudrog čoveka koja su ga i dovela na sam tron-

Rafa30

pre 4 godine

Kobijev osmijeh, osmijeh njegove kcerke i velika ljubav koju je pokazivao prema svojim kcerkicama i zeni..
Vozio se helikopterom da bi izbjegao guzve LA-a, da bi imao vise vremena s obitelji..
I sad..

Vise nikad nece imati priliku gledati djecu kako rastu..

To je toliko okrutna sudbina
Tako tuzno..

A covjek je tek poceo bit full time 'girl dad', nakon karijere..
Prestrasno

Almighty

pre 4 godine

Sta je novo Kobi doneo..?
Paaaaa recimo da je sve postojece poteze podigao na jedan daleko visi nivo. Recimo da je doneo bekovima ledjnu tehniku, koja je bila bolja od svih centara u ligi i jedna od najboljih ikad generalno (sam Hakim od kog je ucio to kaze).
Sto se odbrane tice, on i Dzordan su najbolji bekovi u odbrani svih vremena..bez diskusije..! Odmah do njih, Vejd.
Da je samo izbegao ove dve poslednje velike povrede, dogurao bi jos dalje.
Sta mi pricamo, covek pokida ahilovu tetivu, vrati se da sutira slobodna, pogodi oba i odsepa u svlacionicu?! I to sa 35 god..!
Da su Lejkersi bili maaaaaalo krsteniji tim, bio bi MVP.
Isto kao sto je komotno u jos 3 sezone imao MVP brojke.
Sto se finala 2010. tice, Boston je bio najbolja defanzivna ekipa u ligi i svim silama su pokusavali da ga zaustave... Zato su i pukli na drugim mestima.

Vinetu

pre 4 godine

@zivac
Decko, kao neko ko ima 29 godina, i ko je trenirao kosarku 10 godina kazem ti da ugasis internet.
Kobi Brajant je covek koji je sam stvorio svoje ime krvavim radom, nije dosao u ligu kao cudo od deteta- kao Zajon, Lebron, Sek itd.
Najbolje godine karijere je proveo u petorci : Smus Parker (najgori startni plej u istoriji NBA), Kobi Brajant, Luk Volton (igrac manje) Lamar Odom(dobar igrac nista vise, Kobiju da zahvali za sve u karijeri) , Kvame Braun (ne znas koliko je bio los, a i neces razumeti). Tu ekipu je vodio do pobeda, Lejkersi su hteli da "tenkuju", ali Kobi nije. Ja sam gledao sve utakmice uzivo, Lejkersi su cak i 2009, 2010 bili vrlo staticna ekipa, igraci su generalno bili spori njihovi suparnici (Garnet, Dankan, Pirs itd. u svemu bolji), i da nije Kobija bilo ne bi igrali ni plejof. A o rastavljanju sampionskog San Antonia 2008 da ne pricam, ja pamtim poraze Lejkersa od Bostona i drugih gde je Kobi jedini vukao, dok su svi staticno gledali, niko od sampionskog tima Lejkersa ne bi video finale da nije Kobija. Jednostavno je fokus odbrane bio na njemu, drugi igraci su bili potpuno rastereceni. Danas se decaci kao ti dive igracima koji se stede, namerno propustaju cele sezone, utakmice, a Kobi je u kasnim 30-im jurio 10 godina mladje plejmejkere.
A za edukaciju ti preporucujem da odslusas intervju Dirka Novickog- zna covek kosarku bolje od nas- pre pogibije Kobija, sta kaze ko je bio bez konkurencije najbolji igrac tokom 20 godina njegovog igranja u NBA.
Kobi - zvanicno najbolji igrac decenije 2000-2010.

prva liga komentator

pre 4 godine

@живац, 29. januar 2020 21:33)
Nije za diskusiju?!
To si u pravu.
Jer on jeste definitivno broj 2.
Za diskusiju i to ozbiljnu je to što si ti napisao. Šta je novo doneo košarci? Ako imaš 15 godina, oprošteno ti je, a ako ne, teško je onda i da ti objašnjavam.
Lepše je videti Kobija da 10 puta promaši, nego Lebrona da 10 puta pogodi.

живац

pre 4 godine

само да додам,ништа против кобија немам, напротив. и жао ми човека. делује да је био о.к тип. увек је била посластица и кад игра и кад гостује у некој емисији. синоћ је на нба тв била 7. утакмица финала 2010 лејкерси-бостон. узгред коби очајан. гасол и артест више допринели. кажем, драг ми је играч био, јако интелигентан спортиста и прави олимпијац, али немојте сад највећи после џордана, много бољи од леброна... јер то везе са животом нема. био је такмичар и радник, али ништа ново у кошарку није донео, није имао смисла да организује игру, није имао неке проценте шута и није био звер у одбрани. да кажемо све је радио солидно, али је увек био у топ форми. због тога је можда у 5 до 10 најбољих бекова свих времена, уз џордана, томаса, вејда, ајверсона... али 2. најбољи играч икада апсолутно, апсолутно не. то није за дискусију уопште.

живац

pre 4 godine

је л треба да сачекам да прође 40 дана или сад могу да изразим чуђење?
човек који је 20 година форсиран медијски и маркетиншки као лице најславније франшизе у нба, имао одрешене руке да на свакој утакмици шутне по 60 пута, а успео за све то време да само ЈЕДНОМ буде мвп лиге (и то су му дали реда ради), сад по погибији испаде највећи после џордана?!
то је толико глупо и нетачно, да немам шта да кажем. био је добар играч, леп човек, харизматичан, по физичким предиспозицијама је потсећао на џордана, а онда се трудио да копира све његове потезе. не спада ни у 10 најбољих играча своје ере, где су без дискусије испред њега баркли, шек, данкан, дурент, кари, леброн и многи други, а камоли да је највећи после џордана.
колико мрзим ту малограђанштину. кад неко погине, одмах је бог. а погледајте само коментаре о кобију на овом сајту у задњих пар година његове каријере.
трагедија велика и ружна. посебно због деце. ал немојте хистерисати и брукати се...

Penny Hardaway

pre 4 godine

Znam da ce klinci sad da me ispljuju, ali uz svo duzno postovanje prema Lebronu, nekako mi on nije ta zver koja je bio Kobi. Mislim da je Kobi imao taj zivotinjski instikt , kao MJ. Lebron je robot . Kobi je bio Crna Mamba, ubica.
(zimbabwe, 29. januar 2020 17:27) # Link komentara

To je prijatelju jasno kao dan.Čovek(Le Bron) koji samog sebe nazove Kraljem/King James,ili GOAT-om nema šta da traži među velikanima ovog sporta.I da postigne sutra 40 000 koševa jednostavno nije njihov nivo.Respekt za sve postignuto,i sigurno je u samom vrhu,ali prosto nema onaj glavni činilac koji su imali MJ i Kobi.A to što se ove Jeremije i ostali pale na njegove statističke podatke neka osnuju sajt pod nazivom "Vestbruk&Co"!

agent mahoun

pre 4 godine

Pogledajte taj intervju kod Darijusa i Kventina čućete zanimljive priče kako je Kobi razmišljao kao mlad i koje igrače je smatrao boljim od sebe u to vreme.
Dok su na njega vršnjaci bili ljubomorni što dolazi iz bogate porodice itd. Holivudska priča je njegov život.

Zoran33

pre 4 godine

Milane nesrecnice o kakvim silovanjima pricas?!!Imao je 23 god. kada ga je jedna sobarica optuzila da je uznemiravao,ne silovao, vec da je preterao sa nabacivanjem.On je tada ostavio na miru, a kasnije je i ona povukla tuzbu i to je to.

neko iz mase

pre 4 godine

T-mac i Kobe prvog sam obožavao samim tim što sam i navijač iz detinjstva orlanda još dok su igrali d. amstrong mali opasni šuter g. hill strašno krilo sve je umeo h. grant i shaq' ludnica od ekipe i ništa nažalost nisu napravili. Zbog Trace McGrade nisam spavao . Što se drugog tiče nisam mogo da ga podnesem jer je u sebi imao što T-mac nije imao a to je upornost. I mogu slobodno reći mirne duše da je Kobe bio bolji a tad je u ligi bio i Iverson, Shaq, Karter,Sprewal,Kidd,Novitzki,Garnet itd. Kobe je bio u toj grupi nivo iznad i ako je igrao u timu sa Shaqom znalo se ko je gazda u LAL . Posle toga znamo kako se završila priča sa Kobe i Shaqom.Zbog Kobe i Shaq' i dan danas ne volim LAL. Generacije će pričati o tebi legendo pamtićemo te po black mamba mentality.

NemanjaBB

pre 4 godine

Jedini vredan za poredjenje sa Letecim Majkijem. Lebron je iza njih, zivotinja, ali nije kalibar prve dvojice.
Kao recimo Ronaldinjo i Mesi u poredjenju sa Drogbom, Ibrahimovicem i CR7. Moje skromno misljenje...tuga za Mambu, odrasli smo uz njih..

zimbabwe

pre 4 godine

Znam da ce klinci sad da me ispljuju, ali uz svo duzno postovanje prema Lebronu, nekako mi on nije ta zver koja je bio Kobi. Mislim da je Kobi imao taj zivotinjski instikt , kao MJ. Lebron je robot . Kobi je bio Crna Mamba, ubica.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja vidim sličnost između njega i Novaka.I jedan i drugi krvavim radom i upornošću došli do visina.Obojica su top sportisti u svojim sportovima.Nije ni čudo što su imali jedan prema drugom veliko poštovanje...Jedan je Kobe uz kojeg su rasle generacije i generacije dece....

CeLaVsAmPaStA#8#24

pre 4 godine

Ja ne znam sta je ovo ali kad kod citam neki tekst,kad god pogledam sliku suze mi krenu. Njegov onaj osmjeh mi je pred ocima kad god trepnem, njegov osmijeh me dotuce svaki put. I kako da sad ja objasnim zasto je to tako,zasto me to toliko pogodilo a nisam ga licno poznavao i nije mi rod?? Pocivaj u miru.

Било Једном у...

pre 4 godine

Још само, идеја за Црну Мамбу је дошла из филма Kill Bill који је тада био актуелан.

DukiNS

pre 4 godine

Nisam ga voleo zbog onih utakmica protiv Sakramenta, ali je on bio taj koji je dostojno 'odmenio' Jordana. Svaka čast Lebronu na svemu do sad, ali za mene lično je Mamba tik iza Jordana, i malo ispred Kinga. Velika šteta za košarku, što reče Šek, neće moći u svojim 60im da priča sa njim kako je to nekad bilo.

lfc

pre 4 godine

Kolko je ovaj Lakers roster bio jak: Sakil, Kobi, Malone, Payton... nesto kao Golden State prosle sezone....
A na snimku na 4:24 - Tairon Lu sa afro frizurom

Sale...

pre 4 godine

Samo o MJ i Kobeu se može pričati kao o najboljima ikada... Još par igrača tik iza, Lebron prvi medju njima, ali jednostavno po srži onoga što se naziva modernom košarkom, samo ova dvojica... To je bilo milina gledati...

zimbabwe

pre 4 godine

Znam da ce klinci sad da me ispljuju, ali uz svo duzno postovanje prema Lebronu, nekako mi on nije ta zver koja je bio Kobi. Mislim da je Kobi imao taj zivotinjski instikt , kao MJ. Lebron je robot . Kobi je bio Crna Mamba, ubica.

DukiNS

pre 4 godine

Nisam ga voleo zbog onih utakmica protiv Sakramenta, ali je on bio taj koji je dostojno 'odmenio' Jordana. Svaka čast Lebronu na svemu do sad, ali za mene lično je Mamba tik iza Jordana, i malo ispred Kinga. Velika šteta za košarku, što reče Šek, neće moći u svojim 60im da priča sa njim kako je to nekad bilo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja vidim sličnost između njega i Novaka.I jedan i drugi krvavim radom i upornošću došli do visina.Obojica su top sportisti u svojim sportovima.Nije ni čudo što su imali jedan prema drugom veliko poštovanje...Jedan je Kobe uz kojeg su rasle generacije i generacije dece....

Sale...

pre 4 godine

Samo o MJ i Kobeu se može pričati kao o najboljima ikada... Još par igrača tik iza, Lebron prvi medju njima, ali jednostavno po srži onoga što se naziva modernom košarkom, samo ova dvojica... To je bilo milina gledati...

CeLaVsAmPaStA#8#24

pre 4 godine

Ja ne znam sta je ovo ali kad kod citam neki tekst,kad god pogledam sliku suze mi krenu. Njegov onaj osmjeh mi je pred ocima kad god trepnem, njegov osmijeh me dotuce svaki put. I kako da sad ja objasnim zasto je to tako,zasto me to toliko pogodilo a nisam ga licno poznavao i nije mi rod?? Pocivaj u miru.

lfc

pre 4 godine

Kolko je ovaj Lakers roster bio jak: Sakil, Kobi, Malone, Payton... nesto kao Golden State prosle sezone....
A na snimku na 4:24 - Tairon Lu sa afro frizurom

Било Једном у...

pre 4 godine

Још само, идеја за Црну Мамбу је дошла из филма Kill Bill који је тада био актуелан.

NemanjaBB

pre 4 godine

Jedini vredan za poredjenje sa Letecim Majkijem. Lebron je iza njih, zivotinja, ali nije kalibar prve dvojice.
Kao recimo Ronaldinjo i Mesi u poredjenju sa Drogbom, Ibrahimovicem i CR7. Moje skromno misljenje...tuga za Mambu, odrasli smo uz njih..

Penny Hardaway

pre 4 godine

Znam da ce klinci sad da me ispljuju, ali uz svo duzno postovanje prema Lebronu, nekako mi on nije ta zver koja je bio Kobi. Mislim da je Kobi imao taj zivotinjski instikt , kao MJ. Lebron je robot . Kobi je bio Crna Mamba, ubica.
(zimbabwe, 29. januar 2020 17:27) # Link komentara

To je prijatelju jasno kao dan.Čovek(Le Bron) koji samog sebe nazove Kraljem/King James,ili GOAT-om nema šta da traži među velikanima ovog sporta.I da postigne sutra 40 000 koševa jednostavno nije njihov nivo.Respekt za sve postignuto,i sigurno je u samom vrhu,ali prosto nema onaj glavni činilac koji su imali MJ i Kobi.A to što se ove Jeremije i ostali pale na njegove statističke podatke neka osnuju sajt pod nazivom "Vestbruk&Co"!

Vinetu

pre 4 godine

@zivac
Decko, kao neko ko ima 29 godina, i ko je trenirao kosarku 10 godina kazem ti da ugasis internet.
Kobi Brajant je covek koji je sam stvorio svoje ime krvavim radom, nije dosao u ligu kao cudo od deteta- kao Zajon, Lebron, Sek itd.
Najbolje godine karijere je proveo u petorci : Smus Parker (najgori startni plej u istoriji NBA), Kobi Brajant, Luk Volton (igrac manje) Lamar Odom(dobar igrac nista vise, Kobiju da zahvali za sve u karijeri) , Kvame Braun (ne znas koliko je bio los, a i neces razumeti). Tu ekipu je vodio do pobeda, Lejkersi su hteli da "tenkuju", ali Kobi nije. Ja sam gledao sve utakmice uzivo, Lejkersi su cak i 2009, 2010 bili vrlo staticna ekipa, igraci su generalno bili spori njihovi suparnici (Garnet, Dankan, Pirs itd. u svemu bolji), i da nije Kobija bilo ne bi igrali ni plejof. A o rastavljanju sampionskog San Antonia 2008 da ne pricam, ja pamtim poraze Lejkersa od Bostona i drugih gde je Kobi jedini vukao, dok su svi staticno gledali, niko od sampionskog tima Lejkersa ne bi video finale da nije Kobija. Jednostavno je fokus odbrane bio na njemu, drugi igraci su bili potpuno rastereceni. Danas se decaci kao ti dive igracima koji se stede, namerno propustaju cele sezone, utakmice, a Kobi je u kasnim 30-im jurio 10 godina mladje plejmejkere.
A za edukaciju ti preporucujem da odslusas intervju Dirka Novickog- zna covek kosarku bolje od nas- pre pogibije Kobija, sta kaze ko je bio bez konkurencije najbolji igrac tokom 20 godina njegovog igranja u NBA.
Kobi - zvanicno najbolji igrac decenije 2000-2010.

neko iz mase

pre 4 godine

T-mac i Kobe prvog sam obožavao samim tim što sam i navijač iz detinjstva orlanda još dok su igrali d. amstrong mali opasni šuter g. hill strašno krilo sve je umeo h. grant i shaq' ludnica od ekipe i ništa nažalost nisu napravili. Zbog Trace McGrade nisam spavao . Što se drugog tiče nisam mogo da ga podnesem jer je u sebi imao što T-mac nije imao a to je upornost. I mogu slobodno reći mirne duše da je Kobe bio bolji a tad je u ligi bio i Iverson, Shaq, Karter,Sprewal,Kidd,Novitzki,Garnet itd. Kobe je bio u toj grupi nivo iznad i ako je igrao u timu sa Shaqom znalo se ko je gazda u LAL . Posle toga znamo kako se završila priča sa Kobe i Shaqom.Zbog Kobe i Shaq' i dan danas ne volim LAL. Generacije će pričati o tebi legendo pamtićemo te po black mamba mentality.

Zoran33

pre 4 godine

Milane nesrecnice o kakvim silovanjima pricas?!!Imao je 23 god. kada ga je jedna sobarica optuzila da je uznemiravao,ne silovao, vec da je preterao sa nabacivanjem.On je tada ostavio na miru, a kasnije je i ona povukla tuzbu i to je to.

agent mahoun

pre 4 godine

Pogledajte taj intervju kod Darijusa i Kventina čućete zanimljive priče kako je Kobi razmišljao kao mlad i koje igrače je smatrao boljim od sebe u to vreme.
Dok su na njega vršnjaci bili ljubomorni što dolazi iz bogate porodice itd. Holivudska priča je njegov život.

Rafa30

pre 4 godine

Kobijev osmijeh, osmijeh njegove kcerke i velika ljubav koju je pokazivao prema svojim kcerkicama i zeni..
Vozio se helikopterom da bi izbjegao guzve LA-a, da bi imao vise vremena s obitelji..
I sad..

Vise nikad nece imati priliku gledati djecu kako rastu..

To je toliko okrutna sudbina
Tako tuzno..

A covjek je tek poceo bit full time 'girl dad', nakon karijere..
Prestrasno

prva liga komentator

pre 4 godine

@живац, 29. januar 2020 21:33)
Nije za diskusiju?!
To si u pravu.
Jer on jeste definitivno broj 2.
Za diskusiju i to ozbiljnu je to što si ti napisao. Šta je novo doneo košarci? Ako imaš 15 godina, oprošteno ti je, a ako ne, teško je onda i da ti objašnjavam.
Lepše je videti Kobija da 10 puta promaši, nego Lebrona da 10 puta pogodi.

Almighty

pre 4 godine

Sta je novo Kobi doneo..?
Paaaaa recimo da je sve postojece poteze podigao na jedan daleko visi nivo. Recimo da je doneo bekovima ledjnu tehniku, koja je bila bolja od svih centara u ligi i jedna od najboljih ikad generalno (sam Hakim od kog je ucio to kaze).
Sto se odbrane tice, on i Dzordan su najbolji bekovi u odbrani svih vremena..bez diskusije..! Odmah do njih, Vejd.
Da je samo izbegao ove dve poslednje velike povrede, dogurao bi jos dalje.
Sta mi pricamo, covek pokida ahilovu tetivu, vrati se da sutira slobodna, pogodi oba i odsepa u svlacionicu?! I to sa 35 god..!
Da su Lejkersi bili maaaaaalo krsteniji tim, bio bi MVP.
Isto kao sto je komotno u jos 3 sezone imao MVP brojke.
Sto se finala 2010. tice, Boston je bio najbolja defanzivna ekipa u ligi i svim silama su pokusavali da ga zaustave... Zato su i pukli na drugim mestima.

orao s visine

pre 4 godine

Bilo bi izuzetno korisno da neki izdavač objavi knjigu Kobija
"Mentalitet mambe -Kako ja igram "
Ova knjiga je skup motivacionih poruka i razmišljanja ovog izuzetno mudrog čoveka koja su ga i dovela na sam tron-

miks

pre 4 godine

@Zoran 33
Nije uznemiravanje nego ga je bas za silovanje optuzila. Jer se to dogodilo, spavali su zajedno samo on kaze dobrovoljno, ona kaze silovanje. On je priznao da je prevario zenu i kupio joj prsten vredan 4miliona $ tada. Ona je ostala uz njega. Konobarica je izvukla pare na sudu, a krivicnu tuzbu je povukla. Na tom drugom, civilnom sudu je dobila, nagadja se, 2.5miliona. Nagodba je ostala tajna. Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!

живац

pre 4 godine

је л треба да сачекам да прође 40 дана или сад могу да изразим чуђење?
човек који је 20 година форсиран медијски и маркетиншки као лице најславније франшизе у нба, имао одрешене руке да на свакој утакмици шутне по 60 пута, а успео за све то време да само ЈЕДНОМ буде мвп лиге (и то су му дали реда ради), сад по погибији испаде највећи после џордана?!
то је толико глупо и нетачно, да немам шта да кажем. био је добар играч, леп човек, харизматичан, по физичким предиспозицијама је потсећао на џордана, а онда се трудио да копира све његове потезе. не спада ни у 10 најбољих играча своје ере, где су без дискусије испред њега баркли, шек, данкан, дурент, кари, леброн и многи други, а камоли да је највећи после џордана.
колико мрзим ту малограђанштину. кад неко погине, одмах је бог. а погледајте само коментаре о кобију на овом сајту у задњих пар година његове каријере.
трагедија велика и ружна. посебно због деце. ал немојте хистерисати и брукати се...

живац

pre 4 godine

само да додам,ништа против кобија немам, напротив. и жао ми човека. делује да је био о.к тип. увек је била посластица и кад игра и кад гостује у некој емисији. синоћ је на нба тв била 7. утакмица финала 2010 лејкерси-бостон. узгред коби очајан. гасол и артест више допринели. кажем, драг ми је играч био, јако интелигентан спортиста и прави олимпијац, али немојте сад највећи после џордана, много бољи од леброна... јер то везе са животом нема. био је такмичар и радник, али ништа ново у кошарку није донео, није имао смисла да организује игру, није имао неке проценте шута и није био звер у одбрани. да кажемо све је радио солидно, али је увек био у топ форми. због тога је можда у 5 до 10 најбољих бекова свих времена, уз џордана, томаса, вејда, ајверсона... али 2. најбољи играч икада апсолутно, апсолутно не. то није за дискусију уопште.

nista o nicemu

pre 4 godine

Onda navedeti da su njegovi advokati unistili preko tabloida devojku i da je ona pod pritiskom odustala od tuzbe. Ona se nije izborila sa Mamba mentalitetom, a to je Mambin najveci poraz i mrlja koja unistava predivnu karijeru

Alen

pre 4 godine

zivac
Pogledaj olipiske igre ko je igrao sve 2008 i 2012 i pored tih imena pogledaj ko je spance pobedio bice ti jasno ko je bio najbolji igrac na svetu od spanije bi sigurno izgubili zlato da nije usao tata kobi pogledaj slobodno na youtube ukucas kobe vs spanija;) a tu su lebron wede karmelo durant pol bos itd koji bi izgubili

joj

pre 4 godine

@Zoran 33
Nije uznemiravanje nego ga je bas za silovanje optuzila. Jer se to dogodilo, spavali su zajedno samo on kaze dobrovoljno, ona kaze silovanje. On je priznao da je prevario zenu i kupio joj prsten vredan 4miliona $ tada. Ona je ostala uz njega. Konobarica je izvukla pare na sudu, a krivicnu tuzbu je povukla. Na tom drugom, civilnom sudu je dobila, nagadja se, 2.5miliona. Nagodba je ostala tajna. Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!
(miks, 29. januar 2020 23:08) # Link komentara

Imala je psihickih problema. Imala je i ozlede na genitalijama koje sudeci po lekarima "nisu mogle nastati dobrovoljnim odnosom". Tacnije imala je toliko razderotina na vagini da se "nisu mogle prebrojati". Imala je i svedoka da je iz Kobijeve sobe izasla potresena i u suzama.

Ali advokati su iskoristili njeno lose mentalno zdravlje protiv nje. Govorili su da nije pri sebi i da samo trazi paznju. Na kraju su se nagodili za izvinjenje i novcanu nadoknadu. I nije konobarica nego hostesa u hotelu. I da bila je iz imucne porodice, novac joj nije trebao.

Mogli ste malo vise o njoj a ne o tome kako je Brajantovoj zeni bilo tesko.

Alen

pre 4 godine

живац

Realno nemas pojma kobi posle seka imao je najmanje 2 sigurne sezone na MVP nivou a uzeo ih stiv nes oces da kazes da 35p 7sk i 7as po utakmici malo uz odlicne procente e sad sto je nes bio MVP imao je najbolju ekipu najvise pobeda u ligi eto zasto a kobi je imao krs ekipu koju je dovuko do play off. I opet nes nista nije uradio zamisli da je tad kobi imao meriona unaboljim godinama stodemajera borisa diao barbosu bela kurta tomasa harao bi NBA...

Delija iz Valjeva

pre 4 godine

Jedan jedini,najbolji i nikad zaboravljeni KOBI BRAJANT.Voleo bih a to mi je zelja od kad je Kralj Lebron dosao u Lejkerse da posle toliko godina konacno osvoje titulu,ovaj put u cast velikog Kobi Brajanta!!!!!

Sale

pre 4 godine

Da, konobarica iz imucne porodice. U americi je normalno da deca rade kroz srednju skolu i fakultet, to je neko skraceno radno vreme, ali da vec tad sticu radne navike i To nema
Veze sa tim da li su roditelji bogati ili ne. Uglavnom svi rade

nista o nicemu

pre 4 godine

Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!
(miks, 29. januar 2020 23:08)

Konobarica iz imucne porodice? Jesi ti normalan?

zvezda

pre 4 godine

je prijatelju jasno kao dan.Čovek(Le Bron) koji samog sebe nazove Kraljem/King James,ili GOAT-om nema šta da traži među velikanima ovog sporta.I da postigne sutra 40 000 koševa jednostavno nije njihov nivo.Respekt za sve postignuto,i sigurno je u samom vrhu,ali prosto nema onaj glavni činilac koji su imali MJ i Kobi.A to što se ove Jeremije i ostali pale na njegove statističke podatke neka osnuju sajt pod nazivom "Vestbruk&Co"!
(Penny Hardaway, 29. januar 2020 19
i Kobi je sam sebi dao nadimak ,,crna mamba,,

живац

pre 4 godine

је л треба да сачекам да прође 40 дана или сад могу да изразим чуђење?
човек који је 20 година форсиран медијски и маркетиншки као лице најславније франшизе у нба, имао одрешене руке да на свакој утакмици шутне по 60 пута, а успео за све то време да само ЈЕДНОМ буде мвп лиге (и то су му дали реда ради), сад по погибији испаде највећи после џордана?!
то је толико глупо и нетачно, да немам шта да кажем. био је добар играч, леп човек, харизматичан, по физичким предиспозицијама је потсећао на џордана, а онда се трудио да копира све његове потезе. не спада ни у 10 најбољих играча своје ере, где су без дискусије испред њега баркли, шек, данкан, дурент, кари, леброн и многи други, а камоли да је највећи после џордана.
колико мрзим ту малограђанштину. кад неко погине, одмах је бог. а погледајте само коментаре о кобију на овом сајту у задњих пар година његове каријере.
трагедија велика и ружна. посебно због деце. ал немојте хистерисати и брукати се...

живац

pre 4 godine

само да додам,ништа против кобија немам, напротив. и жао ми човека. делује да је био о.к тип. увек је била посластица и кад игра и кад гостује у некој емисији. синоћ је на нба тв била 7. утакмица финала 2010 лејкерси-бостон. узгред коби очајан. гасол и артест више допринели. кажем, драг ми је играч био, јако интелигентан спортиста и прави олимпијац, али немојте сад највећи после џордана, много бољи од леброна... јер то везе са животом нема. био је такмичар и радник, али ништа ново у кошарку није донео, није имао смисла да организује игру, није имао неке проценте шута и није био звер у одбрани. да кажемо све је радио солидно, али је увек био у топ форми. због тога је можда у 5 до 10 најбољих бекова свих времена, уз џордана, томаса, вејда, ајверсона... али 2. најбољи играч икада апсолутно, апсолутно не. то није за дискусију уопште.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja vidim sličnost između njega i Novaka.I jedan i drugi krvavim radom i upornošću došli do visina.Obojica su top sportisti u svojim sportovima.Nije ni čudo što su imali jedan prema drugom veliko poštovanje...Jedan je Kobe uz kojeg su rasle generacije i generacije dece....

zimbabwe

pre 4 godine

Znam da ce klinci sad da me ispljuju, ali uz svo duzno postovanje prema Lebronu, nekako mi on nije ta zver koja je bio Kobi. Mislim da je Kobi imao taj zivotinjski instikt , kao MJ. Lebron je robot . Kobi je bio Crna Mamba, ubica.

Sale...

pre 4 godine

Samo o MJ i Kobeu se može pričati kao o najboljima ikada... Još par igrača tik iza, Lebron prvi medju njima, ali jednostavno po srži onoga što se naziva modernom košarkom, samo ova dvojica... To je bilo milina gledati...

NemanjaBB

pre 4 godine

Jedini vredan za poredjenje sa Letecim Majkijem. Lebron je iza njih, zivotinja, ali nije kalibar prve dvojice.
Kao recimo Ronaldinjo i Mesi u poredjenju sa Drogbom, Ibrahimovicem i CR7. Moje skromno misljenje...tuga za Mambu, odrasli smo uz njih..

DukiNS

pre 4 godine

Nisam ga voleo zbog onih utakmica protiv Sakramenta, ali je on bio taj koji je dostojno 'odmenio' Jordana. Svaka čast Lebronu na svemu do sad, ali za mene lično je Mamba tik iza Jordana, i malo ispred Kinga. Velika šteta za košarku, što reče Šek, neće moći u svojim 60im da priča sa njim kako je to nekad bilo.

Zoran33

pre 4 godine

Milane nesrecnice o kakvim silovanjima pricas?!!Imao je 23 god. kada ga je jedna sobarica optuzila da je uznemiravao,ne silovao, vec da je preterao sa nabacivanjem.On je tada ostavio na miru, a kasnije je i ona povukla tuzbu i to je to.

CeLaVsAmPaStA#8#24

pre 4 godine

Ja ne znam sta je ovo ali kad kod citam neki tekst,kad god pogledam sliku suze mi krenu. Njegov onaj osmjeh mi je pred ocima kad god trepnem, njegov osmijeh me dotuce svaki put. I kako da sad ja objasnim zasto je to tako,zasto me to toliko pogodilo a nisam ga licno poznavao i nije mi rod?? Pocivaj u miru.

Penny Hardaway

pre 4 godine

Znam da ce klinci sad da me ispljuju, ali uz svo duzno postovanje prema Lebronu, nekako mi on nije ta zver koja je bio Kobi. Mislim da je Kobi imao taj zivotinjski instikt , kao MJ. Lebron je robot . Kobi je bio Crna Mamba, ubica.
(zimbabwe, 29. januar 2020 17:27) # Link komentara

To je prijatelju jasno kao dan.Čovek(Le Bron) koji samog sebe nazove Kraljem/King James,ili GOAT-om nema šta da traži među velikanima ovog sporta.I da postigne sutra 40 000 koševa jednostavno nije njihov nivo.Respekt za sve postignuto,i sigurno je u samom vrhu,ali prosto nema onaj glavni činilac koji su imali MJ i Kobi.A to što se ove Jeremije i ostali pale na njegove statističke podatke neka osnuju sajt pod nazivom "Vestbruk&Co"!

lfc

pre 4 godine

Kolko je ovaj Lakers roster bio jak: Sakil, Kobi, Malone, Payton... nesto kao Golden State prosle sezone....
A na snimku na 4:24 - Tairon Lu sa afro frizurom

neko iz mase

pre 4 godine

T-mac i Kobe prvog sam obožavao samim tim što sam i navijač iz detinjstva orlanda još dok su igrali d. amstrong mali opasni šuter g. hill strašno krilo sve je umeo h. grant i shaq' ludnica od ekipe i ništa nažalost nisu napravili. Zbog Trace McGrade nisam spavao . Što se drugog tiče nisam mogo da ga podnesem jer je u sebi imao što T-mac nije imao a to je upornost. I mogu slobodno reći mirne duše da je Kobe bio bolji a tad je u ligi bio i Iverson, Shaq, Karter,Sprewal,Kidd,Novitzki,Garnet itd. Kobe je bio u toj grupi nivo iznad i ako je igrao u timu sa Shaqom znalo se ko je gazda u LAL . Posle toga znamo kako se završila priča sa Kobe i Shaqom.Zbog Kobe i Shaq' i dan danas ne volim LAL. Generacije će pričati o tebi legendo pamtićemo te po black mamba mentality.

prva liga komentator

pre 4 godine

@живац, 29. januar 2020 21:33)
Nije za diskusiju?!
To si u pravu.
Jer on jeste definitivno broj 2.
Za diskusiju i to ozbiljnu je to što si ti napisao. Šta je novo doneo košarci? Ako imaš 15 godina, oprošteno ti je, a ako ne, teško je onda i da ti objašnjavam.
Lepše je videti Kobija da 10 puta promaši, nego Lebrona da 10 puta pogodi.

nista o nicemu

pre 4 godine

Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!
(miks, 29. januar 2020 23:08)

Konobarica iz imucne porodice? Jesi ti normalan?

Rafa30

pre 4 godine

Kobijev osmijeh, osmijeh njegove kcerke i velika ljubav koju je pokazivao prema svojim kcerkicama i zeni..
Vozio se helikopterom da bi izbjegao guzve LA-a, da bi imao vise vremena s obitelji..
I sad..

Vise nikad nece imati priliku gledati djecu kako rastu..

To je toliko okrutna sudbina
Tako tuzno..

A covjek je tek poceo bit full time 'girl dad', nakon karijere..
Prestrasno

miks

pre 4 godine

@Zoran 33
Nije uznemiravanje nego ga je bas za silovanje optuzila. Jer se to dogodilo, spavali su zajedno samo on kaze dobrovoljno, ona kaze silovanje. On je priznao da je prevario zenu i kupio joj prsten vredan 4miliona $ tada. Ona je ostala uz njega. Konobarica je izvukla pare na sudu, a krivicnu tuzbu je povukla. Na tom drugom, civilnom sudu je dobila, nagadja se, 2.5miliona. Nagodba je ostala tajna. Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!

Vinetu

pre 4 godine

@zivac
Decko, kao neko ko ima 29 godina, i ko je trenirao kosarku 10 godina kazem ti da ugasis internet.
Kobi Brajant je covek koji je sam stvorio svoje ime krvavim radom, nije dosao u ligu kao cudo od deteta- kao Zajon, Lebron, Sek itd.
Najbolje godine karijere je proveo u petorci : Smus Parker (najgori startni plej u istoriji NBA), Kobi Brajant, Luk Volton (igrac manje) Lamar Odom(dobar igrac nista vise, Kobiju da zahvali za sve u karijeri) , Kvame Braun (ne znas koliko je bio los, a i neces razumeti). Tu ekipu je vodio do pobeda, Lejkersi su hteli da "tenkuju", ali Kobi nije. Ja sam gledao sve utakmice uzivo, Lejkersi su cak i 2009, 2010 bili vrlo staticna ekipa, igraci su generalno bili spori njihovi suparnici (Garnet, Dankan, Pirs itd. u svemu bolji), i da nije Kobija bilo ne bi igrali ni plejof. A o rastavljanju sampionskog San Antonia 2008 da ne pricam, ja pamtim poraze Lejkersa od Bostona i drugih gde je Kobi jedini vukao, dok su svi staticno gledali, niko od sampionskog tima Lejkersa ne bi video finale da nije Kobija. Jednostavno je fokus odbrane bio na njemu, drugi igraci su bili potpuno rastereceni. Danas se decaci kao ti dive igracima koji se stede, namerno propustaju cele sezone, utakmice, a Kobi je u kasnim 30-im jurio 10 godina mladje plejmejkere.
A za edukaciju ti preporucujem da odslusas intervju Dirka Novickog- zna covek kosarku bolje od nas- pre pogibije Kobija, sta kaze ko je bio bez konkurencije najbolji igrac tokom 20 godina njegovog igranja u NBA.
Kobi - zvanicno najbolji igrac decenije 2000-2010.

Било Једном у...

pre 4 godine

Још само, идеја за Црну Мамбу је дошла из филма Kill Bill који је тада био актуелан.

orao s visine

pre 4 godine

Bilo bi izuzetno korisno da neki izdavač objavi knjigu Kobija
"Mentalitet mambe -Kako ja igram "
Ova knjiga je skup motivacionih poruka i razmišljanja ovog izuzetno mudrog čoveka koja su ga i dovela na sam tron-

zvezda

pre 4 godine

je prijatelju jasno kao dan.Čovek(Le Bron) koji samog sebe nazove Kraljem/King James,ili GOAT-om nema šta da traži među velikanima ovog sporta.I da postigne sutra 40 000 koševa jednostavno nije njihov nivo.Respekt za sve postignuto,i sigurno je u samom vrhu,ali prosto nema onaj glavni činilac koji su imali MJ i Kobi.A to što se ove Jeremije i ostali pale na njegove statističke podatke neka osnuju sajt pod nazivom "Vestbruk&Co"!
(Penny Hardaway, 29. januar 2020 19
i Kobi je sam sebi dao nadimak ,,crna mamba,,

Almighty

pre 4 godine

Sta je novo Kobi doneo..?
Paaaaa recimo da je sve postojece poteze podigao na jedan daleko visi nivo. Recimo da je doneo bekovima ledjnu tehniku, koja je bila bolja od svih centara u ligi i jedna od najboljih ikad generalno (sam Hakim od kog je ucio to kaze).
Sto se odbrane tice, on i Dzordan su najbolji bekovi u odbrani svih vremena..bez diskusije..! Odmah do njih, Vejd.
Da je samo izbegao ove dve poslednje velike povrede, dogurao bi jos dalje.
Sta mi pricamo, covek pokida ahilovu tetivu, vrati se da sutira slobodna, pogodi oba i odsepa u svlacionicu?! I to sa 35 god..!
Da su Lejkersi bili maaaaaalo krsteniji tim, bio bi MVP.
Isto kao sto je komotno u jos 3 sezone imao MVP brojke.
Sto se finala 2010. tice, Boston je bio najbolja defanzivna ekipa u ligi i svim silama su pokusavali da ga zaustave... Zato su i pukli na drugim mestima.

nista o nicemu

pre 4 godine

Onda navedeti da su njegovi advokati unistili preko tabloida devojku i da je ona pod pritiskom odustala od tuzbe. Ona se nije izborila sa Mamba mentalitetom, a to je Mambin najveci poraz i mrlja koja unistava predivnu karijeru

agent mahoun

pre 4 godine

Pogledajte taj intervju kod Darijusa i Kventina čućete zanimljive priče kako je Kobi razmišljao kao mlad i koje igrače je smatrao boljim od sebe u to vreme.
Dok su na njega vršnjaci bili ljubomorni što dolazi iz bogate porodice itd. Holivudska priča je njegov život.

joj

pre 4 godine

@Zoran 33
Nije uznemiravanje nego ga je bas za silovanje optuzila. Jer se to dogodilo, spavali su zajedno samo on kaze dobrovoljno, ona kaze silovanje. On je priznao da je prevario zenu i kupio joj prsten vredan 4miliona $ tada. Ona je ostala uz njega. Konobarica je izvukla pare na sudu, a krivicnu tuzbu je povukla. Na tom drugom, civilnom sudu je dobila, nagadja se, 2.5miliona. Nagodba je ostala tajna. Da li je silovao ili je samo zelela odstetu nikada necemo saznati, ali secam se, bila je iz imucne porodice. Navodno je imala psihickih problema, ili je to bio spin njegovih advokata. Ko zna.. ali dogodilo se tu svasta i nije bilo samo nabacivanje!
(miks, 29. januar 2020 23:08) # Link komentara

Imala je psihickih problema. Imala je i ozlede na genitalijama koje sudeci po lekarima "nisu mogle nastati dobrovoljnim odnosom". Tacnije imala je toliko razderotina na vagini da se "nisu mogle prebrojati". Imala je i svedoka da je iz Kobijeve sobe izasla potresena i u suzama.

Ali advokati su iskoristili njeno lose mentalno zdravlje protiv nje. Govorili su da nije pri sebi i da samo trazi paznju. Na kraju su se nagodili za izvinjenje i novcanu nadoknadu. I nije konobarica nego hostesa u hotelu. I da bila je iz imucne porodice, novac joj nije trebao.

Mogli ste malo vise o njoj a ne o tome kako je Brajantovoj zeni bilo tesko.

Sale

pre 4 godine

Da, konobarica iz imucne porodice. U americi je normalno da deca rade kroz srednju skolu i fakultet, to je neko skraceno radno vreme, ali da vec tad sticu radne navike i To nema
Veze sa tim da li su roditelji bogati ili ne. Uglavnom svi rade

Alen

pre 4 godine

живац

Realno nemas pojma kobi posle seka imao je najmanje 2 sigurne sezone na MVP nivou a uzeo ih stiv nes oces da kazes da 35p 7sk i 7as po utakmici malo uz odlicne procente e sad sto je nes bio MVP imao je najbolju ekipu najvise pobeda u ligi eto zasto a kobi je imao krs ekipu koju je dovuko do play off. I opet nes nista nije uradio zamisli da je tad kobi imao meriona unaboljim godinama stodemajera borisa diao barbosu bela kurta tomasa harao bi NBA...

Delija iz Valjeva

pre 4 godine

Jedan jedini,najbolji i nikad zaboravljeni KOBI BRAJANT.Voleo bih a to mi je zelja od kad je Kralj Lebron dosao u Lejkerse da posle toliko godina konacno osvoje titulu,ovaj put u cast velikog Kobi Brajanta!!!!!

Alen

pre 4 godine

zivac
Pogledaj olipiske igre ko je igrao sve 2008 i 2012 i pored tih imena pogledaj ko je spance pobedio bice ti jasno ko je bio najbolji igrac na svetu od spanije bi sigurno izgubili zlato da nije usao tata kobi pogledaj slobodno na youtube ukucas kobe vs spanija;) a tu su lebron wede karmelo durant pol bos itd koji bi izgubili