Sreda, 22.01.2020.

20:50

Sve veće interesovanje za Bogdana Bogdanovića

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz NBA lige, za Bogdana Bogdanovića vlada veliko interesovanje.

Izvor: SN

Sve veæe interesovanje za Bogdana Bogdanoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Rade

pre 4 godine

Čitam komentare i zgrožen sam navijačima Zvezde koji ga mrze samo iz razloga jer je u četiri meča plej ofa dao 123 poena. Ne zaboravljaju dominaciju i nepopra ljivi su. Bogdan je Srbin, kome je dres svetinja i to bi trebali da poštujete prvenstveno. Pritom je najbolji srpski bek u poslednjih 25 godina. Po kvalitetu je prevazišao legende Danilovića, Djordjevića i Tea, u šta sam pre 5-6 godina sumnjao da će uspeti. I to morate da poštujete, ako sebe smatrate Srbima. Na SP je jedino slabiji učinak imao protiv Filipinaca koje smo dobili 50+ razlike, na svim ostalim mečevima je bio igrač meča, protiv osvajača zlata Španaca je imao učinak 26/10/6, naravno uz vrhunske procente. Španci konstatovati da je monstrum. Svi vi koji ste tugovali jer nas je sam doveo do srebra na EP i što je briljirao na SP, tugovaćete i dalje. Kokoškov će iskoristiti Jokića maksimalno, a ni Bogdanov učinak neće padati. Za našu reprezentaciju biće nebo granica. A vi volite svoje Čoviće, Laziće, Đenke i admirale Nelsone.

miško

pre 4 godine

Pet zadnjih napada protiv Slovenije i pet zadnjih napada protiv Zvezde u Pioniru je upropastio, promašio. Tako on rešava utakmice. Ovo samo da podsetim one koji ga dižu u nebesa.

miško

pre 4 godine

Bogdan je šesti igrač u lošem tima NBA lige. To i nije tako loše za našeg igrača, uspeo je u najjačoj ligi i to je to. Prosečan igrač i ništa više. Druga je stvar šta bi smo mi hteli. Većina evropskih igrača, koji tamo igraju, bolje se kotiraju od njega.

Nebojsa

pre 4 godine

Bogdan ne treba da ide nikud iz Sakramenta barem do kraja sezone, bila bi to greska. Nigde on nece imati tretman kao sto ga ima u Sakramentu. Moze da sutne kad hoce i koliko hoce, nije prva petorka ali ima lepu minutazu kao sesti igrac.
To isto mislim i za Bjelicu koji igra u zivotnoj formi i da ne treba nikud iz Sakramenta . Bez obzira sto kazu za Bjelicu da je jedna boljih cetvorki i da zasluzuje klub koji ce bez problema biti u plejofu....

rece mi jedan covek

pre 4 godine

Pogledajte malo dalje... na BR (za one koji ne znaju portal za akumulaciju svih mogucih vesti i analiza iz NBA...) Bogdanovic se stvarno spominje kao glavni target Sixersa i pre toga Lakersa (po vestima koje stvarno objavljuju ugledni i dokazano pouzdani komentatori)

Statističar

pre 4 godine

Današnja vest - Bagli je opet povredio isto stopalo. Eto šance da Bjelica opet da preko 20 poena! Eto šanse da konačno Kingsi pobede!!! Igraju protiv Detroit Pistonsa kojem je pola tima povređeno a među njima je Blake Grifin. Ma može Beli ako se dobro psihički spremi da ladno da 30 poena! Ako Kingsi večeras ne pobederaspale Pistonse treba iz Srbije pokrenuti peticiju za smenu Luka Voltona! Večeras ima sve igrače na raspolaganju osim smotanog Beglija, čak i pridošlice iz Portlanda!!!

NoName

pre 4 godine

Može Lejkersi. A može i Fila. Oba tima će se i ove i narednih sezona boriti za titulu. Plus su ti gradovi bolji za i život i marketinški. Srećno Bogdanu. 

Ali bolje i Fila i LAL da pročitaju ovde komentare, jer bolje znaju hejteri da je Bogdan loš nego oni tamo koji vrte stotine miliona.
(Vlad Rad, 22. januar 2020 22:49)

Problem je što on neće nigde. Iliti neće on niđe.

petarczv

pre 4 godine

All zelite da cujete do me Bogdan dobar ili be,pitajte navijace Zvezde !

Oni su Kris istoriju imali homily igraca u NBA logo,Kai Sto su npr : *&_"'-+&error""''_-filenotfound**
(Party Zanovac, 22. januar 2020 22:57)

Humor na nivou tegija...

vlade

pre 4 godine

komentar od zvezdaša: volim Bogija zbog odnosa prema igri, saigračima, protivnicima i reprezentaciji, veliki talenat i još veći radnik, ali nekako, kao da sporo sazreva, otuda i njegova nekonstanost katkada u igri.
mislim da on uvek ulazi u utakmicu sa nekim moranjem koje sam sebi nameće da mora dati 110% u svim aspektima i otuda se desi da ima šut 2 od 14 recimo.. mora biti racionalniji i drskiji, nekada tim da podredi sebi zarad uspeha tog tima, a ne da se troši na sve strane, pa da podbaci kad se od njega očekuju poeni. ovim privatnicima iz Kingsa odavno je trebao da objasni da je on taj koji diktira pravila igre jer ima dovoljno mozga i beogradskog šmeka da to istera, mora više biti drčniji.. u protivnom, ni selidba u drugu ekipu mu neće mnogo pomoći, pojaviće se neki drugi problem. čovek može da postane sledeći Srbin posle Peđe, Jokića i Divca koji neće biti puki epizodista, zna košarku! na njemu je..

Aleks

pre 4 godine

Po meni je on dobar igrac ali bi morao da poradi na samopouzdanju.Boji se da krene na ulaz,promasuje otvorene suteve.Mislim da je jako stegnut i trebao bi da se opusti uziva u igri i napredak je zagarantovan.I sada je vec zaradio dovoljno novca tako da moze da igra opusteno i uziva u zivotu.PS.Sve najbolje Bogdane.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najbolji je opancarev lepak., 22. januar 2020 22:10)

Tačno, ali mislim da se sve to manifestuje kada od njega prave spot up šutera. U takvim situacijama je nervozan, pogubljen, ima dribling više, okleva, ne šutne... U poslednje vreme je to često jer Volton tera Hilda da organizuje igru kako bi postao combo bek, što znači da Bogdan u principu stoji u ćošku i čeka neku loptu za šut, ne oseća loptu u rukama. Takođe je i igrač koji u velikoj meri zavisi od raspoloženja, bilo da uđe u seriju pogodaka ili promašaja.

E sad, videli smo svi kada se Foks povredio kako on može da igra kad mu se dopusti da više organizuje igru. Sigurniji je, fokusiran, zna šta da radi i manje okleva. Lično mislim da bi najviše doprineo timu koji igra organizovano, igrači imaju jasno podeljene uloge među sobom jer je on na takav sistem navikao.

Početkom sezone bila sam u fazonu Milvoki, Fila, Toronto. Generalno, neki tim sa Istoka...

Ovisnik

pre 4 godine

Još kada bi imao inteligencije da provališ da pod tim nikovima ostavljaju na hiljade ljudi komentare gde bi tebi bio kraj....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:31) # Link komentara

Okay. Pitam se, sta te uznemirilo u mom komentaru, da si posumnjao da ja to neznam?

p.s. hvala ti za ono o 'inteligenciji'.

Nemanja

pre 4 godine

Neverovatno je to koliko dečka pljuju, a dečko je uvek tu za reprezentaciju i u njoj uvek jedan od tri najbolja igrača na svakom velikom takmicenju, ako ne i najbolji.Mi smo jedan jako bolestan narod.

majstor

pre 4 godine

Pare je uzeo...uzece ih jos...dovoljno za 6 zivota...trebao bi recimo da gleda u kojoj ekipi bi mogao da uzme prsten ili dva, a para ce biti. Ako mu je i dalje primarno da igra 35 min po utakmici onda neka gleda da predje u nekog fenjeraša gde bi bio prvi ili drugi igrac. Moje misljenje je da bi on legao Jezerašima samo tako i da bi dosao vrlo brzo do toga da bude ili starter ili 6. covek i uz Lebrona i Dejvisa bi mogao i da napreduje igracki i da nauci kako da maksimalno produzi karijeru i imao bi realnu sansu da uzme prsten.

Nemam pamćenje ko u kišne gliste

pre 4 godine

Evo, ja se upravo setio kako je dodao milenku tepiću u polufinalu protiv Cedevite, a gde je on trebao na kraju da šutira.

Синови издате Србије

pre 4 godine

Шта ће им овај лузер?!!! Он се ускоро враћа у Европу, у Виртус највероватније! Вечито млад, у 27 година?!!

fergi

pre 4 godine

Bogdan da pogodi kad je najpotrebnije,pa taj u zivotu nije odigrao dobru utakmicu kad se od njega najvise ocekuje
Neki dan baca vruc krompir u ruke foksa umjesto da on sutne trojku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 22. januar 2020 21:48)


To si kao video a nisi video da NJEMU dodaju loptu i to na 0.8 sekundi do kraja utakmice, pre produzetka?? A sto onda ONI nisu sutirali jer su imali VISE vremena za sut, barem sekundu , jer dok je lopta dodata BB ostalo je 0.8 do kraja pre produzetka? To nisi video? Kada je BB dodao loptu Foxu ihaha je bilo vremena do kraja produzetka. Na kraju, BB je rezerva, nosioci tima i zvezde su Fox i Hild od 90 mil. dolara pa neka oni sutiraju na 0.8 do kraja, zasto dodaju BB?? Tada nisu vise sebicni? A u toku utakmice loptu ne mozes da dobijes od njih, posebno od Foxa koji je u produzetku upropastio 3 napada? Da li su od Majamija izgubili zbog BB ili Foxa? Ma da Fox ima asistencije..to sam zaboravio..

bmiles

pre 4 godine

A Denver se ne javlja a po meni njima upravo takav suter treba,da cepa mrezice kad ga Nikola pronadje,ubise Nikolinu statistiku asistencija,Bizli,Barton,Haris i drustvo svi ispod 25% uspesnosti u suti spolja neverovatno!Kad se tome dopda da je Bogi ubitacan i sa distance i u ulazu od ove pomenute trojice moj glas bi voleo da dopre do usiju direktora Denvera!Ovako zavrsice ili u Fili ili u Lejkersima!

Vlad Rad

pre 4 godine

Može Lejkersi. A može i Fila. Oba tima će se i ove i narednih sezona boriti za titulu. Plus su ti gradovi bolji za i život i marketinški. Srećno Bogdanu.

Ali bolje i Fila i LAL da pročitaju ovde komentare, jer bolje znaju hejteri da je Bogdan loš nego oni tamo koji vrte stotine miliona.

Najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Po meni je on dobar igrac ali bi morao da poradi na samopouzdanju.Boji se da krene na ulaz,promasuje otvorene suteve.Mislim da je jako stegnut i trebao bi da se opusti uziva u igri i napredak je zagarantovan.I sada je vec zaradio dovoljno novca tako da moze da igra opusteno i uziva u zivotu.PS.Sve najbolje Bogdane.

CarloNS

pre 4 godine

Bogi ima u karijeri 37.6% trojku.
Da se nije dosta povredjivao, verovatno bi bila oko 39%.
Ali neka si ti nama rekao.
Sta bih ja dao da Jokic u Denveru ima nekog sa 38% trojkom na toliko suteva.
Jokic mukica kuburi sa Gerijem na 31%, Marej 32% itd.
Barton mu sutnuo 4-32 trojke protiv Lejkersa, Klipersa, File, Bostona, Hjustona, strasno.
(Dragan-Borca, 22. januar 2020 21:41)

Problem sa Bogdanovićem nije % šuta koji je u suštini dobar, već što nije konstantan. Na jednoj utakmici šutira 70%, a onda na drugoj 15%. Ekipa ne može da se osloni na njega jer nikada ne zna na koju će nogu ustati. Često zakaže baš u najbitnijem momentu. Kada bi na svakoj utakmici pogađao 6 od 15-16 pokušaja to bi bilo dobro, ali kao što rekoh kod njega se nikad ne zna. Takve igrače u suštini treneri ne vole. Treneri vole igrače poput Jokića koji u 95% utakmica isporuče svojih 15-20 poena, sa visokim %.

Statističar

pre 4 godine

Od trejda nema ništa! Šta će Fila da ponudi za Bogija??? Embid, Hoford, Haris i Simons su nedodirljivi. Ostali nisu ni za drugu ligu Grčke! Ove godine nemaju pika prve runde, pa bi bilo kakav trejd Bogdana u Filu bio čist poklon zbog kojeg bi Divac morao da potpiše ostavku. Fila ima bekove koji imaju 16 i 20 odsto šut za 3 poena. Klupa im je sastavljena od igrača koji su na draftu bili oko 50-tog mesta. KATASTROFA. Svi znaju da je Fila u panici, mnogi američki komentatori predlažu da trejduju Simonsa za Dianđela Rasela ali i tu je problem zbog ogromne razlike u plati. Fila je pukla, nema s kim da dogovori dobar trejd osim ako im neko ne pokloni igrača. Ne bi me iznenadilo da Divac i da Fili Bogdana kao ustupak Bogdanu. Ali dok američki mediji svake sedmice bar jednom spomenu Bogdana njemu cena raste, ovo je odličan marketing.

petarczv

pre 4 godine

@ ercov
Pa znao sam da me necete razumeti.....

Rekao sam za koga navijam da ne bude da sam okoreli zvezdas i da mrzim sve sto ima veze sa Partizanom.

Kako da dam neko objektivno misljenje koje se ne svidja grobarima a da ne budem napunjen minusima sto navodno mrzim grobare.
Forum je mesto za polemiku argumentima a ne za prepucavanje!
(Vlada, 22. januar 2020 21:46)

Tako ti i treba...

Stric iz Njemacke

pre 4 godine

Meni je iskreno zao sto i ovaj zadnji koncept Sakramenta nije uspeo!
Samim tim mi je krivo sto Bogdan odlazi. Pitanje je koga ce Kingsi da dobiju umesto njega. Foks nije lider i neko oko koga se pravi tim, Begli realno veze nema, Hild i Barns su najobicniji prosek koji vise nece napredovati, kao ni ostali igraci Kingsa... Vrlo je moguce da je Vivek taj koji ipak vuce sve konce, pa i one za koje placa Divca i Stojakovica jer bi u suprotnom Divac davno dobio otkaz za seriju suludih poteza oko formiranja ekipe. Objektivno, moraju u ko zna koji rebilding, to vise nije pitanje, nego surova realnost.

Stop botovima

pre 4 godine

A kako onda fox ima 8asistencija u proseku a bogdan 2!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 22. januar 2020 21:29) #

Eo bota perice, nema ga jutros na vestima o idolu Dončiću pošto su izgubili. Inače bi normalno bio tu da napiše kako je Slovenac najbolji košarkaš ikada!! Biće prilike pero, ne odustaj od svojih snova

Inače, Bogi 3.6 ass, Fox 7.3 a Fox carini loptu duplo više od Bogdana kad je u igri

Party Zanovac

pre 4 godine

All zelite da cujete do me Bogdan dobar ili be,pitajte navijace Zvezde !

Oni su Kris istoriju imali homily igraca u NBA logo,Kai Sto su npr : *&_"'-+&error""''_-filenotfound**

remax

pre 4 godine

Zanimljivo je da kao kandidate za titulu sa istoka u tekstu niste pomenuli i Majami, a nisu ništa manji kandidati od Toronta, Bostona i pogotovo Filadelfije za koju sam ubeđen da ne može ništa da uradi.

Blek - Chicago

pre 4 godine

Bogi dete moje.... Take a money and run ! Bolji si od pola njih najmanje. Plus pametniji. ;) Gledaj Haustor dole na linku...
https://youtu.be/x8l_eKfU5Co

KimiRaikonen

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
(Boris, 22. januar 2020 21:22)
-----------------
Brate, platio je svim uticajnim novinarima u Srbiji i Americi. Sigurno je zidar!

Kole

pre 4 godine

Po mojim informacijama Bogi ide u Kliperse u zamenu za Lenarda koji ce u Sakramenta... Normalno Klipersi treba i da doplate. O kojoj svoti je rec znace se sutra!

Ovisnik

pre 4 godine

Iz Slovenije sam al 2 x dnevno (ujutro i navece) moram (M O R A M) da cekiram b92 zbog komentara ga. Ruzice iz Svajcarske i 'dnevne doze'.

Eto!

веверица

pre 4 godine

искрено му то желим. није ол стар, али је јако интересантан играч за гледање. не навијачки, него објективно. има скила, разуме игру, игра такмичарски, има срца... само је мало крут. да је само мало мекши и бржи, био би ол стар. али и овако је јако, јако добар и комплетан бек који би највише дао у озбиљној такмичарској плејоф кошарци

Dragan-Borca

pre 4 godine

Cekaj zasto onda dovode Bogdanovica? Valjda im treba neko ko moze da pogodi trojku a ne samo da sutne.
(Joca, 22. januar 2020 21:20) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-7)

Bogi ima u karijeri 37.6% trojku.
Da se nije dosta povredjivao, verovatno bi bila oko 39%.
Ali neka si ti nama rekao.
Sta bih ja dao da Jokic u Denveru ima nekog sa 38% trojkom na toliko suteva.
Jokic mukica kuburi sa Gerijem na 31%, Marej 32% itd.
Barton mu sutnuo 4-32 trojke protiv Lejkersa, Klipersa, File, Bostona, Hjustona, strasno.

cole

pre 4 godine

Bogdan da pogodi kad je najpotrebnije,pa taj u zivotu nije odigrao dobru utakmicu kad se od njega najvise ocekuje
Neki dan baca vruc krompir u ruke foksa umjesto da on sutne trojku

z’brda

pre 4 godine

nije Bogdan klasičan bek šuter, može on prodorom mnogo toga da uradi i da šutne sa polu-distance. Pozicija u Sac mu nikako ne odgovara. Nek’menja sredinu obavezno. Sixers-i bi mu pali ko kec na 11!

dux

pre 4 godine

Nema to veze sa igračima, jednostavno naši mediji su takvi. Đoković, Jokić, SMS, Jović, sad Bogdan, idemo dalje..
(Wild West, 22. januar 2020 21:10)

Funkcionalna pismenost znači da čitajući tekst možeš samostalno da zaključiš da to ne pišu naši nego američki mediji, tj da si ti u našem mediju pročitao ono što je on preneo iz američkog...

Vlada

pre 4 godine

@ ercov
Pa znao sam da me necete razumeti.....

Rekao sam za koga navijam da ne bude da sam okoreli zvezdas i da mrzim sve sto ima veze sa Partizanom.

Kako da dam neko objektivno misljenje koje se ne svidja grobarima a da ne budem napunjen minusima sto navodno mrzim grobare.
Forum je mesto za polemiku argumentima a ne za prepucavanje!

petarczv

pre 4 godine

Jap da hoce da ode više da ne slusamo vise kako ovi njegovi ko papagaji ponavljaju da me može da igra zbog foxa i hilda. Samo me zanima kako će da igra u filadelfiji 30+min ili da sutne 28x!

Stfu

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 22. januar 2020 21:22)

1. Neki Amer je napisao ovo na tviteru, a očigledno ima veze sa siksersima. Naši su to samo preneli jer znaju da su najkomentarisanije vesti o Bogdanoviću gde se svi sjatite da pričate kako je privatnik. Oni od toga jelte zarađuju

2. Smaraš

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Cekaj zasto onda dovode Bogdanovica? Valjda im treba neko ko moze da pogodi trojku a ne samo da sutne.
(Joca, 22. januar 2020 21:20)

Zato sto imaju neznalice u klubu, a nemaju Jocu. Da imaju Jocu, uradili bi pravu stvar. Joca zna.

111

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 22. januar 2020 21:22)



Zato je dobro da si ti pametan i vidis dok oni koji placaju i daju milione oni su glupi i nista ne vide. Tako su i stekli svoje milione jer su glupi a pametni, e oni nemaju milione. Takodje su toliko glupi da slusaju novinare a ne gledaju Bogdana sve ove godine i nemaju pojma kako on igra.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Iz Slovenije sam al 2 x dnevno (ujutro i navece) moram (M O R A M) da cekiram b92 zbog komentara ga. Ruzice iz Svajcarske i 'dnevne doze'.Eto!
(Ovisnik, 22. januar 2020 21:19)
Još kada bi imao inteligencije da provališ da pod tim nikovima ostavljaju na hiljade ljudi komentare gde bi tebi bio kraj....

petarczv

pre 4 godine

Najpametnija stvar bi mu to bila.Pored Foksa ne može ni Lebron dobiti loptu...Srwćno Bogi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:03)

A kako onda fox ima 8asistencija u proseku a bogdan 2!?

Vlada

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, volim kako igra Bogdanovic i koliko daje sebe u reprezentaciji.
Ali ajde dosta vise sa Bogdanovicem!
Kad potpise potpisao, da li ostaje ili ide muka mi je vise od napumpanih naslova. Verujem da se i grobarima smucilo!?

Boris

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.

nn

pre 4 godine

Najpametnija stvar bi mu to bila.Pored Foksa ne može ni Lebron dobiti loptu...Srwćno Bogi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:03)

Sta ima ovako druze?

nn

pre 4 godine

Najpametnija stvar bi mu to bila.Pored Foksa ne može ni Lebron dobiti loptu...Srwćno Bogi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:03)

Sta ima ovako druze?

Ovisnik

pre 4 godine

Iz Slovenije sam al 2 x dnevno (ujutro i navece) moram (M O R A M) da cekiram b92 zbog komentara ga. Ruzice iz Svajcarske i 'dnevne doze'.

Eto!

Vlada

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, volim kako igra Bogdanovic i koliko daje sebe u reprezentaciji.
Ali ajde dosta vise sa Bogdanovicem!
Kad potpise potpisao, da li ostaje ili ide muka mi je vise od napumpanih naslova. Verujem da se i grobarima smucilo!?

111

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 22. januar 2020 21:22)



Zato je dobro da si ti pametan i vidis dok oni koji placaju i daju milione oni su glupi i nista ne vide. Tako su i stekli svoje milione jer su glupi a pametni, e oni nemaju milione. Takodje su toliko glupi da slusaju novinare a ne gledaju Bogdana sve ove godine i nemaju pojma kako on igra.

KimiRaikonen

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
(Boris, 22. januar 2020 21:22)
-----------------
Brate, platio je svim uticajnim novinarima u Srbiji i Americi. Sigurno je zidar!

Stric iz Njemacke

pre 4 godine

Meni je iskreno zao sto i ovaj zadnji koncept Sakramenta nije uspeo!
Samim tim mi je krivo sto Bogdan odlazi. Pitanje je koga ce Kingsi da dobiju umesto njega. Foks nije lider i neko oko koga se pravi tim, Begli realno veze nema, Hild i Barns su najobicniji prosek koji vise nece napredovati, kao ni ostali igraci Kingsa... Vrlo je moguce da je Vivek taj koji ipak vuce sve konce, pa i one za koje placa Divca i Stojakovica jer bi u suprotnom Divac davno dobio otkaz za seriju suludih poteza oko formiranja ekipe. Objektivno, moraju u ko zna koji rebilding, to vise nije pitanje, nego surova realnost.

Stfu

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 22. januar 2020 21:22)

1. Neki Amer je napisao ovo na tviteru, a očigledno ima veze sa siksersima. Naši su to samo preneli jer znaju da su najkomentarisanije vesti o Bogdanoviću gde se svi sjatite da pričate kako je privatnik. Oni od toga jelte zarađuju

2. Smaraš

Boris

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Cekaj zasto onda dovode Bogdanovica? Valjda im treba neko ko moze da pogodi trojku a ne samo da sutne.
(Joca, 22. januar 2020 21:20)

Zato sto imaju neznalice u klubu, a nemaju Jocu. Da imaju Jocu, uradili bi pravu stvar. Joca zna.

z’brda

pre 4 godine

nije Bogdan klasičan bek šuter, može on prodorom mnogo toga da uradi i da šutne sa polu-distance. Pozicija u Sac mu nikako ne odgovara. Nek’menja sredinu obavezno. Sixers-i bi mu pali ko kec na 11!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Cekaj zasto onda dovode Bogdanovica? Valjda im treba neko ko moze da pogodi trojku a ne samo da sutne.
(Joca, 22. januar 2020 21:20) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-7)

Bogi ima u karijeri 37.6% trojku.
Da se nije dosta povredjivao, verovatno bi bila oko 39%.
Ali neka si ti nama rekao.
Sta bih ja dao da Jokic u Denveru ima nekog sa 38% trojkom na toliko suteva.
Jokic mukica kuburi sa Gerijem na 31%, Marej 32% itd.
Barton mu sutnuo 4-32 trojke protiv Lejkersa, Klipersa, File, Bostona, Hjustona, strasno.

веверица

pre 4 godine

искрено му то желим. није ол стар, али је јако интересантан играч за гледање. не навијачки, него објективно. има скила, разуме игру, игра такмичарски, има срца... само је мало крут. да је само мало мекши и бржи, био би ол стар. али и овако је јако, јако добар и комплетан бек који би највише дао у озбиљној такмичарској плејоф кошарци

fergi

pre 4 godine

Bogdan da pogodi kad je najpotrebnije,pa taj u zivotu nije odigrao dobru utakmicu kad se od njega najvise ocekuje
Neki dan baca vruc krompir u ruke foksa umjesto da on sutne trojku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 22. januar 2020 21:48)


To si kao video a nisi video da NJEMU dodaju loptu i to na 0.8 sekundi do kraja utakmice, pre produzetka?? A sto onda ONI nisu sutirali jer su imali VISE vremena za sut, barem sekundu , jer dok je lopta dodata BB ostalo je 0.8 do kraja pre produzetka? To nisi video? Kada je BB dodao loptu Foxu ihaha je bilo vremena do kraja produzetka. Na kraju, BB je rezerva, nosioci tima i zvezde su Fox i Hild od 90 mil. dolara pa neka oni sutiraju na 0.8 do kraja, zasto dodaju BB?? Tada nisu vise sebicni? A u toku utakmice loptu ne mozes da dobijes od njih, posebno od Foxa koji je u produzetku upropastio 3 napada? Da li su od Majamija izgubili zbog BB ili Foxa? Ma da Fox ima asistencije..to sam zaboravio..

CarloNS

pre 4 godine

Bogi ima u karijeri 37.6% trojku.
Da se nije dosta povredjivao, verovatno bi bila oko 39%.
Ali neka si ti nama rekao.
Sta bih ja dao da Jokic u Denveru ima nekog sa 38% trojkom na toliko suteva.
Jokic mukica kuburi sa Gerijem na 31%, Marej 32% itd.
Barton mu sutnuo 4-32 trojke protiv Lejkersa, Klipersa, File, Bostona, Hjustona, strasno.
(Dragan-Borca, 22. januar 2020 21:41)

Problem sa Bogdanovićem nije % šuta koji je u suštini dobar, već što nije konstantan. Na jednoj utakmici šutira 70%, a onda na drugoj 15%. Ekipa ne može da se osloni na njega jer nikada ne zna na koju će nogu ustati. Često zakaže baš u najbitnijem momentu. Kada bi na svakoj utakmici pogađao 6 od 15-16 pokušaja to bi bilo dobro, ali kao što rekoh kod njega se nikad ne zna. Takve igrače u suštini treneri ne vole. Treneri vole igrače poput Jokića koji u 95% utakmica isporuče svojih 15-20 poena, sa visokim %.

Nemanja

pre 4 godine

Neverovatno je to koliko dečka pljuju, a dečko je uvek tu za reprezentaciju i u njoj uvek jedan od tri najbolja igrača na svakom velikom takmicenju, ako ne i najbolji.Mi smo jedan jako bolestan narod.

dux

pre 4 godine

Nema to veze sa igračima, jednostavno naši mediji su takvi. Đoković, Jokić, SMS, Jović, sad Bogdan, idemo dalje..
(Wild West, 22. januar 2020 21:10)

Funkcionalna pismenost znači da čitajući tekst možeš samostalno da zaključiš da to ne pišu naši nego američki mediji, tj da si ti u našem mediju pročitao ono što je on preneo iz američkog...

Statističar

pre 4 godine

Od trejda nema ništa! Šta će Fila da ponudi za Bogija??? Embid, Hoford, Haris i Simons su nedodirljivi. Ostali nisu ni za drugu ligu Grčke! Ove godine nemaju pika prve runde, pa bi bilo kakav trejd Bogdana u Filu bio čist poklon zbog kojeg bi Divac morao da potpiše ostavku. Fila ima bekove koji imaju 16 i 20 odsto šut za 3 poena. Klupa im je sastavljena od igrača koji su na draftu bili oko 50-tog mesta. KATASTROFA. Svi znaju da je Fila u panici, mnogi američki komentatori predlažu da trejduju Simonsa za Dianđela Rasela ali i tu je problem zbog ogromne razlike u plati. Fila je pukla, nema s kim da dogovori dobar trejd osim ako im neko ne pokloni igrača. Ne bi me iznenadilo da Divac i da Fili Bogdana kao ustupak Bogdanu. Ali dok američki mediji svake sedmice bar jednom spomenu Bogdana njemu cena raste, ovo je odličan marketing.

Kole

pre 4 godine

Po mojim informacijama Bogi ide u Kliperse u zamenu za Lenarda koji ce u Sakramenta... Normalno Klipersi treba i da doplate. O kojoj svoti je rec znace se sutra!

cole

pre 4 godine

Bogdan da pogodi kad je najpotrebnije,pa taj u zivotu nije odigrao dobru utakmicu kad se od njega najvise ocekuje
Neki dan baca vruc krompir u ruke foksa umjesto da on sutne trojku

Najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Po meni je on dobar igrac ali bi morao da poradi na samopouzdanju.Boji se da krene na ulaz,promasuje otvorene suteve.Mislim da je jako stegnut i trebao bi da se opusti uziva u igri i napredak je zagarantovan.I sada je vec zaradio dovoljno novca tako da moze da igra opusteno i uziva u zivotu.PS.Sve najbolje Bogdane.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Iz Slovenije sam al 2 x dnevno (ujutro i navece) moram (M O R A M) da cekiram b92 zbog komentara ga. Ruzice iz Svajcarske i 'dnevne doze'.Eto!
(Ovisnik, 22. januar 2020 21:19)
Još kada bi imao inteligencije da provališ da pod tim nikovima ostavljaju na hiljade ljudi komentare gde bi tebi bio kraj....

bmiles

pre 4 godine

A Denver se ne javlja a po meni njima upravo takav suter treba,da cepa mrezice kad ga Nikola pronadje,ubise Nikolinu statistiku asistencija,Bizli,Barton,Haris i drustvo svi ispod 25% uspesnosti u suti spolja neverovatno!Kad se tome dopda da je Bogi ubitacan i sa distance i u ulazu od ove pomenute trojice moj glas bi voleo da dopre do usiju direktora Denvera!Ovako zavrsice ili u Fili ili u Lejkersima!

petarczv

pre 4 godine

Jap da hoce da ode više da ne slusamo vise kako ovi njegovi ko papagaji ponavljaju da me može da igra zbog foxa i hilda. Samo me zanima kako će da igra u filadelfiji 30+min ili da sutne 28x!

Rade

pre 4 godine

Čitam komentare i zgrožen sam navijačima Zvezde koji ga mrze samo iz razloga jer je u četiri meča plej ofa dao 123 poena. Ne zaboravljaju dominaciju i nepopra ljivi su. Bogdan je Srbin, kome je dres svetinja i to bi trebali da poštujete prvenstveno. Pritom je najbolji srpski bek u poslednjih 25 godina. Po kvalitetu je prevazišao legende Danilovića, Djordjevića i Tea, u šta sam pre 5-6 godina sumnjao da će uspeti. I to morate da poštujete, ako sebe smatrate Srbima. Na SP je jedino slabiji učinak imao protiv Filipinaca koje smo dobili 50+ razlike, na svim ostalim mečevima je bio igrač meča, protiv osvajača zlata Španaca je imao učinak 26/10/6, naravno uz vrhunske procente. Španci konstatovati da je monstrum. Svi vi koji ste tugovali jer nas je sam doveo do srebra na EP i što je briljirao na SP, tugovaćete i dalje. Kokoškov će iskoristiti Jokića maksimalno, a ni Bogdanov učinak neće padati. Za našu reprezentaciju biće nebo granica. A vi volite svoje Čoviće, Laziće, Đenke i admirale Nelsone.

petarczv

pre 4 godine

Najpametnija stvar bi mu to bila.Pored Foksa ne može ni Lebron dobiti loptu...Srwćno Bogi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:03)

A kako onda fox ima 8asistencija u proseku a bogdan 2!?

Stop botovima

pre 4 godine

A kako onda fox ima 8asistencija u proseku a bogdan 2!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 22. januar 2020 21:29) #

Eo bota perice, nema ga jutros na vestima o idolu Dončiću pošto su izgubili. Inače bi normalno bio tu da napiše kako je Slovenac najbolji košarkaš ikada!! Biće prilike pero, ne odustaj od svojih snova

Inače, Bogi 3.6 ass, Fox 7.3 a Fox carini loptu duplo više od Bogdana kad je u igri

Vlad Rad

pre 4 godine

Može Lejkersi. A može i Fila. Oba tima će se i ove i narednih sezona boriti za titulu. Plus su ti gradovi bolji za i život i marketinški. Srećno Bogdanu.

Ali bolje i Fila i LAL da pročitaju ovde komentare, jer bolje znaju hejteri da je Bogdan loš nego oni tamo koji vrte stotine miliona.

Синови издате Србије

pre 4 godine

Шта ће им овај лузер?!!! Он се ускоро враћа у Европу, у Виртус највероватније! Вечито млад, у 27 година?!!

remax

pre 4 godine

Zanimljivo je da kao kandidate za titulu sa istoka u tekstu niste pomenuli i Majami, a nisu ništa manji kandidati od Toronta, Bostona i pogotovo Filadelfije za koju sam ubeđen da ne može ništa da uradi.

Aleks

pre 4 godine

Po meni je on dobar igrac ali bi morao da poradi na samopouzdanju.Boji se da krene na ulaz,promasuje otvorene suteve.Mislim da je jako stegnut i trebao bi da se opusti uziva u igri i napredak je zagarantovan.I sada je vec zaradio dovoljno novca tako da moze da igra opusteno i uziva u zivotu.PS.Sve najbolje Bogdane.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najbolji je opancarev lepak., 22. januar 2020 22:10)

Tačno, ali mislim da se sve to manifestuje kada od njega prave spot up šutera. U takvim situacijama je nervozan, pogubljen, ima dribling više, okleva, ne šutne... U poslednje vreme je to često jer Volton tera Hilda da organizuje igru kako bi postao combo bek, što znači da Bogdan u principu stoji u ćošku i čeka neku loptu za šut, ne oseća loptu u rukama. Takođe je i igrač koji u velikoj meri zavisi od raspoloženja, bilo da uđe u seriju pogodaka ili promašaja.

E sad, videli smo svi kada se Foks povredio kako on može da igra kad mu se dopusti da više organizuje igru. Sigurniji je, fokusiran, zna šta da radi i manje okleva. Lično mislim da bi najviše doprineo timu koji igra organizovano, igrači imaju jasno podeljene uloge među sobom jer je on na takav sistem navikao.

Početkom sezone bila sam u fazonu Milvoki, Fila, Toronto. Generalno, neki tim sa Istoka...

rece mi jedan covek

pre 4 godine

Pogledajte malo dalje... na BR (za one koji ne znaju portal za akumulaciju svih mogucih vesti i analiza iz NBA...) Bogdanovic se stvarno spominje kao glavni target Sixersa i pre toga Lakersa (po vestima koje stvarno objavljuju ugledni i dokazano pouzdani komentatori)

majstor

pre 4 godine

Pare je uzeo...uzece ih jos...dovoljno za 6 zivota...trebao bi recimo da gleda u kojoj ekipi bi mogao da uzme prsten ili dva, a para ce biti. Ako mu je i dalje primarno da igra 35 min po utakmici onda neka gleda da predje u nekog fenjeraša gde bi bio prvi ili drugi igrac. Moje misljenje je da bi on legao Jezerašima samo tako i da bi dosao vrlo brzo do toga da bude ili starter ili 6. covek i uz Lebrona i Dejvisa bi mogao i da napreduje igracki i da nauci kako da maksimalno produzi karijeru i imao bi realnu sansu da uzme prsten.

Vlada

pre 4 godine

@ ercov
Pa znao sam da me necete razumeti.....

Rekao sam za koga navijam da ne bude da sam okoreli zvezdas i da mrzim sve sto ima veze sa Partizanom.

Kako da dam neko objektivno misljenje koje se ne svidja grobarima a da ne budem napunjen minusima sto navodno mrzim grobare.
Forum je mesto za polemiku argumentima a ne za prepucavanje!

Statističar

pre 4 godine

Današnja vest - Bagli je opet povredio isto stopalo. Eto šance da Bjelica opet da preko 20 poena! Eto šanse da konačno Kingsi pobede!!! Igraju protiv Detroit Pistonsa kojem je pola tima povređeno a među njima je Blake Grifin. Ma može Beli ako se dobro psihički spremi da ladno da 30 poena! Ako Kingsi večeras ne pobederaspale Pistonse treba iz Srbije pokrenuti peticiju za smenu Luka Voltona! Večeras ima sve igrače na raspolaganju osim smotanog Beglija, čak i pridošlice iz Portlanda!!!

vlade

pre 4 godine

komentar od zvezdaša: volim Bogija zbog odnosa prema igri, saigračima, protivnicima i reprezentaciji, veliki talenat i još veći radnik, ali nekako, kao da sporo sazreva, otuda i njegova nekonstanost katkada u igri.
mislim da on uvek ulazi u utakmicu sa nekim moranjem koje sam sebi nameće da mora dati 110% u svim aspektima i otuda se desi da ima šut 2 od 14 recimo.. mora biti racionalniji i drskiji, nekada tim da podredi sebi zarad uspeha tog tima, a ne da se troši na sve strane, pa da podbaci kad se od njega očekuju poeni. ovim privatnicima iz Kingsa odavno je trebao da objasni da je on taj koji diktira pravila igre jer ima dovoljno mozga i beogradskog šmeka da to istera, mora više biti drčniji.. u protivnom, ni selidba u drugu ekipu mu neće mnogo pomoći, pojaviće se neki drugi problem. čovek može da postane sledeći Srbin posle Peđe, Jokića i Divca koji neće biti puki epizodista, zna košarku! na njemu je..

Blek - Chicago

pre 4 godine

Bogi dete moje.... Take a money and run ! Bolji si od pola njih najmanje. Plus pametniji. ;) Gledaj Haustor dole na linku...
https://youtu.be/x8l_eKfU5Co

NoName

pre 4 godine

Može Lejkersi. A može i Fila. Oba tima će se i ove i narednih sezona boriti za titulu. Plus su ti gradovi bolji za i život i marketinški. Srećno Bogdanu. 

Ali bolje i Fila i LAL da pročitaju ovde komentare, jer bolje znaju hejteri da je Bogdan loš nego oni tamo koji vrte stotine miliona.
(Vlad Rad, 22. januar 2020 22:49)

Problem je što on neće nigde. Iliti neće on niđe.

Party Zanovac

pre 4 godine

All zelite da cujete do me Bogdan dobar ili be,pitajte navijace Zvezde !

Oni su Kris istoriju imali homily igraca u NBA logo,Kai Sto su npr : *&_"'-+&error""''_-filenotfound**

petarczv

pre 4 godine

All zelite da cujete do me Bogdan dobar ili be,pitajte navijace Zvezde !

Oni su Kris istoriju imali homily igraca u NBA logo,Kai Sto su npr : *&_"'-+&error""''_-filenotfound**
(Party Zanovac, 22. januar 2020 22:57)

Humor na nivou tegija...

miško

pre 4 godine

Bogdan je šesti igrač u lošem tima NBA lige. To i nije tako loše za našeg igrača, uspeo je u najjačoj ligi i to je to. Prosečan igrač i ništa više. Druga je stvar šta bi smo mi hteli. Većina evropskih igrača, koji tamo igraju, bolje se kotiraju od njega.

Nebojsa

pre 4 godine

Bogdan ne treba da ide nikud iz Sakramenta barem do kraja sezone, bila bi to greska. Nigde on nece imati tretman kao sto ga ima u Sakramentu. Moze da sutne kad hoce i koliko hoce, nije prva petorka ali ima lepu minutazu kao sesti igrac.
To isto mislim i za Bjelicu koji igra u zivotnoj formi i da ne treba nikud iz Sakramenta . Bez obzira sto kazu za Bjelicu da je jedna boljih cetvorki i da zasluzuje klub koji ce bez problema biti u plejofu....

miško

pre 4 godine

Pet zadnjih napada protiv Slovenije i pet zadnjih napada protiv Zvezde u Pioniru je upropastio, promašio. Tako on rešava utakmice. Ovo samo da podsetim one koji ga dižu u nebesa.

Nemam pamćenje ko u kišne gliste

pre 4 godine

Evo, ja se upravo setio kako je dodao milenku tepiću u polufinalu protiv Cedevite, a gde je on trebao na kraju da šutira.

petarczv

pre 4 godine

@ ercov
Pa znao sam da me necete razumeti.....

Rekao sam za koga navijam da ne bude da sam okoreli zvezdas i da mrzim sve sto ima veze sa Partizanom.

Kako da dam neko objektivno misljenje koje se ne svidja grobarima a da ne budem napunjen minusima sto navodno mrzim grobare.
Forum je mesto za polemiku argumentima a ne za prepucavanje!
(Vlada, 22. januar 2020 21:46)

Tako ti i treba...

Ovisnik

pre 4 godine

Još kada bi imao inteligencije da provališ da pod tim nikovima ostavljaju na hiljade ljudi komentare gde bi tebi bio kraj....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:31) # Link komentara

Okay. Pitam se, sta te uznemirilo u mom komentaru, da si posumnjao da ja to neznam?

p.s. hvala ti za ono o 'inteligenciji'.

Boris

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.

Vlada

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, volim kako igra Bogdanovic i koliko daje sebe u reprezentaciji.
Ali ajde dosta vise sa Bogdanovicem!
Kad potpise potpisao, da li ostaje ili ide muka mi je vise od napumpanih naslova. Verujem da se i grobarima smucilo!?

Синови издате Србије

pre 4 godine

Шта ће им овај лузер?!!! Он се ускоро враћа у Европу, у Виртус највероватније! Вечито млад, у 27 година?!!

cole

pre 4 godine

Bogdan da pogodi kad je najpotrebnije,pa taj u zivotu nije odigrao dobru utakmicu kad se od njega najvise ocekuje
Neki dan baca vruc krompir u ruke foksa umjesto da on sutne trojku

Kole

pre 4 godine

Po mojim informacijama Bogi ide u Kliperse u zamenu za Lenarda koji ce u Sakramenta... Normalno Klipersi treba i da doplate. O kojoj svoti je rec znace se sutra!

miško

pre 4 godine

Pet zadnjih napada protiv Slovenije i pet zadnjih napada protiv Zvezde u Pioniru je upropastio, promašio. Tako on rešava utakmice. Ovo samo da podsetim one koji ga dižu u nebesa.

petarczv

pre 4 godine

Najpametnija stvar bi mu to bila.Pored Foksa ne može ni Lebron dobiti loptu...Srwćno Bogi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:03)

A kako onda fox ima 8asistencija u proseku a bogdan 2!?

nn

pre 4 godine

Najpametnija stvar bi mu to bila.Pored Foksa ne može ni Lebron dobiti loptu...Srwćno Bogi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:03)

Sta ima ovako druze?

111

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 22. januar 2020 21:22)



Zato je dobro da si ti pametan i vidis dok oni koji placaju i daju milione oni su glupi i nista ne vide. Tako su i stekli svoje milione jer su glupi a pametni, e oni nemaju milione. Takodje su toliko glupi da slusaju novinare a ne gledaju Bogdana sve ove godine i nemaju pojma kako on igra.

Party Zanovac

pre 4 godine

All zelite da cujete do me Bogdan dobar ili be,pitajte navijace Zvezde !

Oni su Kris istoriju imali homily igraca u NBA logo,Kai Sto su npr : *&_"'-+&error""''_-filenotfound**

CarloNS

pre 4 godine

Bogi ima u karijeri 37.6% trojku.
Da se nije dosta povredjivao, verovatno bi bila oko 39%.
Ali neka si ti nama rekao.
Sta bih ja dao da Jokic u Denveru ima nekog sa 38% trojkom na toliko suteva.
Jokic mukica kuburi sa Gerijem na 31%, Marej 32% itd.
Barton mu sutnuo 4-32 trojke protiv Lejkersa, Klipersa, File, Bostona, Hjustona, strasno.
(Dragan-Borca, 22. januar 2020 21:41)

Problem sa Bogdanovićem nije % šuta koji je u suštini dobar, već što nije konstantan. Na jednoj utakmici šutira 70%, a onda na drugoj 15%. Ekipa ne može da se osloni na njega jer nikada ne zna na koju će nogu ustati. Često zakaže baš u najbitnijem momentu. Kada bi na svakoj utakmici pogađao 6 od 15-16 pokušaja to bi bilo dobro, ali kao što rekoh kod njega se nikad ne zna. Takve igrače u suštini treneri ne vole. Treneri vole igrače poput Jokića koji u 95% utakmica isporuče svojih 15-20 poena, sa visokim %.

petarczv

pre 4 godine

Jap da hoce da ode više da ne slusamo vise kako ovi njegovi ko papagaji ponavljaju da me može da igra zbog foxa i hilda. Samo me zanima kako će da igra u filadelfiji 30+min ili da sutne 28x!

KimiRaikonen

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
(Boris, 22. januar 2020 21:22)
-----------------
Brate, platio je svim uticajnim novinarima u Srbiji i Americi. Sigurno je zidar!

petarczv

pre 4 godine

@ ercov
Pa znao sam da me necete razumeti.....

Rekao sam za koga navijam da ne bude da sam okoreli zvezdas i da mrzim sve sto ima veze sa Partizanom.

Kako da dam neko objektivno misljenje koje se ne svidja grobarima a da ne budem napunjen minusima sto navodno mrzim grobare.
Forum je mesto za polemiku argumentima a ne za prepucavanje!
(Vlada, 22. januar 2020 21:46)

Tako ti i treba...

miško

pre 4 godine

Bogdan je šesti igrač u lošem tima NBA lige. To i nije tako loše za našeg igrača, uspeo je u najjačoj ligi i to je to. Prosečan igrač i ništa više. Druga je stvar šta bi smo mi hteli. Većina evropskih igrača, koji tamo igraju, bolje se kotiraju od njega.

Ovisnik

pre 4 godine

Iz Slovenije sam al 2 x dnevno (ujutro i navece) moram (M O R A M) da cekiram b92 zbog komentara ga. Ruzice iz Svajcarske i 'dnevne doze'.

Eto!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Iz Slovenije sam al 2 x dnevno (ujutro i navece) moram (M O R A M) da cekiram b92 zbog komentara ga. Ruzice iz Svajcarske i 'dnevne doze'.Eto!
(Ovisnik, 22. januar 2020 21:19)
Još kada bi imao inteligencije da provališ da pod tim nikovima ostavljaju na hiljade ljudi komentare gde bi tebi bio kraj....

Stfu

pre 4 godine

Njega novinari definitivno guraju kroz čitavu njegovu karijeru...On je sebičan igrač i misli samo na sebe on je veliki potrošač lopti a procenat pogođenih šuteva je mali.Zar to nitko ne vidi?
Veliki je radnik i uporan je ali to mnogo ne pomaže kada ne igra za ekipu nego samo za sebe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boris, 22. januar 2020 21:22)

1. Neki Amer je napisao ovo na tviteru, a očigledno ima veze sa siksersima. Naši su to samo preneli jer znaju da su najkomentarisanije vesti o Bogdanoviću gde se svi sjatite da pričate kako je privatnik. Oni od toga jelte zarađuju

2. Smaraš

NoName

pre 4 godine

Može Lejkersi. A može i Fila. Oba tima će se i ove i narednih sezona boriti za titulu. Plus su ti gradovi bolji za i život i marketinški. Srećno Bogdanu. 

Ali bolje i Fila i LAL da pročitaju ovde komentare, jer bolje znaju hejteri da je Bogdan loš nego oni tamo koji vrte stotine miliona.
(Vlad Rad, 22. januar 2020 22:49)

Problem je što on neće nigde. Iliti neće on niđe.

z’brda

pre 4 godine

nije Bogdan klasičan bek šuter, može on prodorom mnogo toga da uradi i da šutne sa polu-distance. Pozicija u Sac mu nikako ne odgovara. Nek’menja sredinu obavezno. Sixers-i bi mu pali ko kec na 11!

petarczv

pre 4 godine

All zelite da cujete do me Bogdan dobar ili be,pitajte navijace Zvezde !

Oni su Kris istoriju imali homily igraca u NBA logo,Kai Sto su npr : *&_"'-+&error""''_-filenotfound**
(Party Zanovac, 22. januar 2020 22:57)

Humor na nivou tegija...

Dragan-Borca

pre 4 godine

Cekaj zasto onda dovode Bogdanovica? Valjda im treba neko ko moze da pogodi trojku a ne samo da sutne.
(Joca, 22. januar 2020 21:20) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-7)

Bogi ima u karijeri 37.6% trojku.
Da se nije dosta povredjivao, verovatno bi bila oko 39%.
Ali neka si ti nama rekao.
Sta bih ja dao da Jokic u Denveru ima nekog sa 38% trojkom na toliko suteva.
Jokic mukica kuburi sa Gerijem na 31%, Marej 32% itd.
Barton mu sutnuo 4-32 trojke protiv Lejkersa, Klipersa, File, Bostona, Hjustona, strasno.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Cekaj zasto onda dovode Bogdanovica? Valjda im treba neko ko moze da pogodi trojku a ne samo da sutne.
(Joca, 22. januar 2020 21:20)

Zato sto imaju neznalice u klubu, a nemaju Jocu. Da imaju Jocu, uradili bi pravu stvar. Joca zna.

веверица

pre 4 godine

искрено му то желим. није ол стар, али је јако интересантан играч за гледање. не навијачки, него објективно. има скила, разуме игру, игра такмичарски, има срца... само је мало крут. да је само мало мекши и бржи, био би ол стар. али и овако је јако, јако добар и комплетан бек који би највише дао у озбиљној такмичарској плејоф кошарци

dux

pre 4 godine

Nema to veze sa igračima, jednostavno naši mediji su takvi. Đoković, Jokić, SMS, Jović, sad Bogdan, idemo dalje..
(Wild West, 22. januar 2020 21:10)

Funkcionalna pismenost znači da čitajući tekst možeš samostalno da zaključiš da to ne pišu naši nego američki mediji, tj da si ti u našem mediju pročitao ono što je on preneo iz američkog...

fergi

pre 4 godine

Bogdan da pogodi kad je najpotrebnije,pa taj u zivotu nije odigrao dobru utakmicu kad se od njega najvise ocekuje
Neki dan baca vruc krompir u ruke foksa umjesto da on sutne trojku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 22. januar 2020 21:48)


To si kao video a nisi video da NJEMU dodaju loptu i to na 0.8 sekundi do kraja utakmice, pre produzetka?? A sto onda ONI nisu sutirali jer su imali VISE vremena za sut, barem sekundu , jer dok je lopta dodata BB ostalo je 0.8 do kraja pre produzetka? To nisi video? Kada je BB dodao loptu Foxu ihaha je bilo vremena do kraja produzetka. Na kraju, BB je rezerva, nosioci tima i zvezde su Fox i Hild od 90 mil. dolara pa neka oni sutiraju na 0.8 do kraja, zasto dodaju BB?? Tada nisu vise sebicni? A u toku utakmice loptu ne mozes da dobijes od njih, posebno od Foxa koji je u produzetku upropastio 3 napada? Da li su od Majamija izgubili zbog BB ili Foxa? Ma da Fox ima asistencije..to sam zaboravio..

bmiles

pre 4 godine

A Denver se ne javlja a po meni njima upravo takav suter treba,da cepa mrezice kad ga Nikola pronadje,ubise Nikolinu statistiku asistencija,Bizli,Barton,Haris i drustvo svi ispod 25% uspesnosti u suti spolja neverovatno!Kad se tome dopda da je Bogi ubitacan i sa distance i u ulazu od ove pomenute trojice moj glas bi voleo da dopre do usiju direktora Denvera!Ovako zavrsice ili u Fili ili u Lejkersima!

Vlad Rad

pre 4 godine

Može Lejkersi. A može i Fila. Oba tima će se i ove i narednih sezona boriti za titulu. Plus su ti gradovi bolji za i život i marketinški. Srećno Bogdanu.

Ali bolje i Fila i LAL da pročitaju ovde komentare, jer bolje znaju hejteri da je Bogdan loš nego oni tamo koji vrte stotine miliona.

Ovisnik

pre 4 godine

Još kada bi imao inteligencije da provališ da pod tim nikovima ostavljaju na hiljade ljudi komentare gde bi tebi bio kraj....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. januar 2020 21:31) # Link komentara

Okay. Pitam se, sta te uznemirilo u mom komentaru, da si posumnjao da ja to neznam?

p.s. hvala ti za ono o 'inteligenciji'.

Nemanja

pre 4 godine

Neverovatno je to koliko dečka pljuju, a dečko je uvek tu za reprezentaciju i u njoj uvek jedan od tri najbolja igrača na svakom velikom takmicenju, ako ne i najbolji.Mi smo jedan jako bolestan narod.

Blek - Chicago

pre 4 godine

Bogi dete moje.... Take a money and run ! Bolji si od pola njih najmanje. Plus pametniji. ;) Gledaj Haustor dole na linku...
https://youtu.be/x8l_eKfU5Co

Vlada

pre 4 godine

@ ercov
Pa znao sam da me necete razumeti.....

Rekao sam za koga navijam da ne bude da sam okoreli zvezdas i da mrzim sve sto ima veze sa Partizanom.

Kako da dam neko objektivno misljenje koje se ne svidja grobarima a da ne budem napunjen minusima sto navodno mrzim grobare.
Forum je mesto za polemiku argumentima a ne za prepucavanje!

Stop botovima

pre 4 godine

A kako onda fox ima 8asistencija u proseku a bogdan 2!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 22. januar 2020 21:29) #

Eo bota perice, nema ga jutros na vestima o idolu Dončiću pošto su izgubili. Inače bi normalno bio tu da napiše kako je Slovenac najbolji košarkaš ikada!! Biće prilike pero, ne odustaj od svojih snova

Inače, Bogi 3.6 ass, Fox 7.3 a Fox carini loptu duplo više od Bogdana kad je u igri

vlade

pre 4 godine

komentar od zvezdaša: volim Bogija zbog odnosa prema igri, saigračima, protivnicima i reprezentaciji, veliki talenat i još veći radnik, ali nekako, kao da sporo sazreva, otuda i njegova nekonstanost katkada u igri.
mislim da on uvek ulazi u utakmicu sa nekim moranjem koje sam sebi nameće da mora dati 110% u svim aspektima i otuda se desi da ima šut 2 od 14 recimo.. mora biti racionalniji i drskiji, nekada tim da podredi sebi zarad uspeha tog tima, a ne da se troši na sve strane, pa da podbaci kad se od njega očekuju poeni. ovim privatnicima iz Kingsa odavno je trebao da objasni da je on taj koji diktira pravila igre jer ima dovoljno mozga i beogradskog šmeka da to istera, mora više biti drčniji.. u protivnom, ni selidba u drugu ekipu mu neće mnogo pomoći, pojaviće se neki drugi problem. čovek može da postane sledeći Srbin posle Peđe, Jokića i Divca koji neće biti puki epizodista, zna košarku! na njemu je..

Rade

pre 4 godine

Čitam komentare i zgrožen sam navijačima Zvezde koji ga mrze samo iz razloga jer je u četiri meča plej ofa dao 123 poena. Ne zaboravljaju dominaciju i nepopra ljivi su. Bogdan je Srbin, kome je dres svetinja i to bi trebali da poštujete prvenstveno. Pritom je najbolji srpski bek u poslednjih 25 godina. Po kvalitetu je prevazišao legende Danilovića, Djordjevića i Tea, u šta sam pre 5-6 godina sumnjao da će uspeti. I to morate da poštujete, ako sebe smatrate Srbima. Na SP je jedino slabiji učinak imao protiv Filipinaca koje smo dobili 50+ razlike, na svim ostalim mečevima je bio igrač meča, protiv osvajača zlata Španaca je imao učinak 26/10/6, naravno uz vrhunske procente. Španci konstatovati da je monstrum. Svi vi koji ste tugovali jer nas je sam doveo do srebra na EP i što je briljirao na SP, tugovaćete i dalje. Kokoškov će iskoristiti Jokića maksimalno, a ni Bogdanov učinak neće padati. Za našu reprezentaciju biće nebo granica. A vi volite svoje Čoviće, Laziće, Đenke i admirale Nelsone.

Statističar

pre 4 godine

Današnja vest - Bagli je opet povredio isto stopalo. Eto šance da Bjelica opet da preko 20 poena! Eto šanse da konačno Kingsi pobede!!! Igraju protiv Detroit Pistonsa kojem je pola tima povređeno a među njima je Blake Grifin. Ma može Beli ako se dobro psihički spremi da ladno da 30 poena! Ako Kingsi večeras ne pobederaspale Pistonse treba iz Srbije pokrenuti peticiju za smenu Luka Voltona! Večeras ima sve igrače na raspolaganju osim smotanog Beglija, čak i pridošlice iz Portlanda!!!

Aleks

pre 4 godine

Po meni je on dobar igrac ali bi morao da poradi na samopouzdanju.Boji se da krene na ulaz,promasuje otvorene suteve.Mislim da je jako stegnut i trebao bi da se opusti uziva u igri i napredak je zagarantovan.I sada je vec zaradio dovoljno novca tako da moze da igra opusteno i uziva u zivotu.PS.Sve najbolje Bogdane.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najbolji je opancarev lepak., 22. januar 2020 22:10)

Tačno, ali mislim da se sve to manifestuje kada od njega prave spot up šutera. U takvim situacijama je nervozan, pogubljen, ima dribling više, okleva, ne šutne... U poslednje vreme je to često jer Volton tera Hilda da organizuje igru kako bi postao combo bek, što znači da Bogdan u principu stoji u ćošku i čeka neku loptu za šut, ne oseća loptu u rukama. Takođe je i igrač koji u velikoj meri zavisi od raspoloženja, bilo da uđe u seriju pogodaka ili promašaja.

E sad, videli smo svi kada se Foks povredio kako on može da igra kad mu se dopusti da više organizuje igru. Sigurniji je, fokusiran, zna šta da radi i manje okleva. Lično mislim da bi najviše doprineo timu koji igra organizovano, igrači imaju jasno podeljene uloge među sobom jer je on na takav sistem navikao.

Početkom sezone bila sam u fazonu Milvoki, Fila, Toronto. Generalno, neki tim sa Istoka...

Nemam pamćenje ko u kišne gliste

pre 4 godine

Evo, ja se upravo setio kako je dodao milenku tepiću u polufinalu protiv Cedevite, a gde je on trebao na kraju da šutira.

Stric iz Njemacke

pre 4 godine

Meni je iskreno zao sto i ovaj zadnji koncept Sakramenta nije uspeo!
Samim tim mi je krivo sto Bogdan odlazi. Pitanje je koga ce Kingsi da dobiju umesto njega. Foks nije lider i neko oko koga se pravi tim, Begli realno veze nema, Hild i Barns su najobicniji prosek koji vise nece napredovati, kao ni ostali igraci Kingsa... Vrlo je moguce da je Vivek taj koji ipak vuce sve konce, pa i one za koje placa Divca i Stojakovica jer bi u suprotnom Divac davno dobio otkaz za seriju suludih poteza oko formiranja ekipe. Objektivno, moraju u ko zna koji rebilding, to vise nije pitanje, nego surova realnost.

Statističar

pre 4 godine

Od trejda nema ništa! Šta će Fila da ponudi za Bogija??? Embid, Hoford, Haris i Simons su nedodirljivi. Ostali nisu ni za drugu ligu Grčke! Ove godine nemaju pika prve runde, pa bi bilo kakav trejd Bogdana u Filu bio čist poklon zbog kojeg bi Divac morao da potpiše ostavku. Fila ima bekove koji imaju 16 i 20 odsto šut za 3 poena. Klupa im je sastavljena od igrača koji su na draftu bili oko 50-tog mesta. KATASTROFA. Svi znaju da je Fila u panici, mnogi američki komentatori predlažu da trejduju Simonsa za Dianđela Rasela ali i tu je problem zbog ogromne razlike u plati. Fila je pukla, nema s kim da dogovori dobar trejd osim ako im neko ne pokloni igrača. Ne bi me iznenadilo da Divac i da Fili Bogdana kao ustupak Bogdanu. Ali dok američki mediji svake sedmice bar jednom spomenu Bogdana njemu cena raste, ovo je odličan marketing.

remax

pre 4 godine

Zanimljivo je da kao kandidate za titulu sa istoka u tekstu niste pomenuli i Majami, a nisu ništa manji kandidati od Toronta, Bostona i pogotovo Filadelfije za koju sam ubeđen da ne može ništa da uradi.

Najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Po meni je on dobar igrac ali bi morao da poradi na samopouzdanju.Boji se da krene na ulaz,promasuje otvorene suteve.Mislim da je jako stegnut i trebao bi da se opusti uziva u igri i napredak je zagarantovan.I sada je vec zaradio dovoljno novca tako da moze da igra opusteno i uziva u zivotu.PS.Sve najbolje Bogdane.

majstor

pre 4 godine

Pare je uzeo...uzece ih jos...dovoljno za 6 zivota...trebao bi recimo da gleda u kojoj ekipi bi mogao da uzme prsten ili dva, a para ce biti. Ako mu je i dalje primarno da igra 35 min po utakmici onda neka gleda da predje u nekog fenjeraša gde bi bio prvi ili drugi igrac. Moje misljenje je da bi on legao Jezerašima samo tako i da bi dosao vrlo brzo do toga da bude ili starter ili 6. covek i uz Lebrona i Dejvisa bi mogao i da napreduje igracki i da nauci kako da maksimalno produzi karijeru i imao bi realnu sansu da uzme prsten.

Nebojsa

pre 4 godine

Bogdan ne treba da ide nikud iz Sakramenta barem do kraja sezone, bila bi to greska. Nigde on nece imati tretman kao sto ga ima u Sakramentu. Moze da sutne kad hoce i koliko hoce, nije prva petorka ali ima lepu minutazu kao sesti igrac.
To isto mislim i za Bjelicu koji igra u zivotnoj formi i da ne treba nikud iz Sakramenta . Bez obzira sto kazu za Bjelicu da je jedna boljih cetvorki i da zasluzuje klub koji ce bez problema biti u plejofu....

rece mi jedan covek

pre 4 godine

Pogledajte malo dalje... na BR (za one koji ne znaju portal za akumulaciju svih mogucih vesti i analiza iz NBA...) Bogdanovic se stvarno spominje kao glavni target Sixersa i pre toga Lakersa (po vestima koje stvarno objavljuju ugledni i dokazano pouzdani komentatori)