Sreda, 22.01.2020.

10:23

La Para na transfer listi, Zvezda mu traži novi klub

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Radživ van La Para na transfer listi zbog nediscpiline i nezalaganja.

Izvor: PT

La Para na transfer listi, Zvezda mu traži novi klub IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

ParaKostaLaPara

pre 4 godine

Zvezda sto pre da se resi Mrkele i njegovog izbora stranaca i fudbalera bilo kojih. Pogodi jednog u deset. A brate i mracan je lik,nisam ga kao klinca video namsejanog,kamoli sad.

Dragan

pre 4 godine

Dobro je pa niko ne pita kako to da najuspeniji trener u istoriji ode iznenada posle dve najuspesnije sezone u istoriji...DA NE RADI NIGDE, kako to da najbolji igrac u poslednjih 20 godina preko noci ode...U ARABIJU ZA 1.8 MIILIONA (a ovamo razno razni Boaciji, Ilici i Terzici vrede i prodaju se po 4-5 miliona), kako to da Zander ne odgovara Stankovicu iako je najbolje krilo (a ne bek) kojeg zvezda ima, kako to da je Van la Para odjednom neposlusan...Ipak ce biti da je nesto drugo u pitanju.

Parni valjak

pre 4 godine

Koliko vidim po komentarima, zvezdašima ne valja ni jedan njihov igrač, sve treba rasprodati, iako su plaćeni milionima evra. Jedino im nije sumljivo što imaju 11 bodova prednosti i nisu izgubili utakmicu 2 godine, osim naravno derbi.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Zato mislim da ovom coveku treba pruziti sansu u prvenstvu jer bolje od njega
(., 22. januar 2020 12:34)




reci ne opijatima!

Pant. LA

pre 4 godine

Problem je u ljudima, navijacima, gradnjanima, koji jos uvek misle da ce nesto biti bolje, da ce da se radi domacinski.. Ljudski je nadati se, ali dokle vise, ode zivot, vrtimo se u krug, sve vec vidjeno po vise puta, postalo i dosadno.. sa ovakvim likovima na celu institucija, firmi, na celu drzave.. pipci u bukvalno svim porama društva.. Jako jako tesko..

Jay

pre 4 godine

(Rundi, 22. januar 2020 13:47)

I dobro, kaži mi molim te, šta je epilog te dve lige šampiona?
OK, koeficijent kluba se poboljšao, zaradio klub nešto para. Pitanje i koliko je zaradio, s obzirom da ogromne rashode u vidu transfera dovođenja igrača, kao i njihovih plata!
Šta dalje? Crvena Zvezda trenutno ima 32 igrača u pogonu, plus 25 na pozajmicama. U redu, na pozajmicama su većinom juniori, mada i tu ima regularnih seniora. Dakle, dolazimo do toga da Crvena Zvezda danas ima 40 igrača, od kojih je daj-Bože 10 interesantno nekome da ih kupi. Ostali nisu, što dalje implicira da u Zvezda trenutno ima 30 fudbalera KOJE NIKO NEĆE! Za miran završetak tekuće sezone, Zvezdu ukupno ne treba više od 20-22 fudbalera.
Zaključak - ako Terza i Mrkela ne rasprodaju ozbiljan broj igrača tokom ostatka januara, onda je jasno da su obične lopine koje klub uopšte ne interesuje, već isključivo lopovluk i sopstveni interes.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@.,

Slažem se suštinski ali se onda logično postavlja kontra teza. Zašto svesno dovoditi škart kada unapred znaš da nema prevage na top nivou? Ništa gori ne bio ni npr. Srnić a kamoli mali Željko Gavrić koji ima prag talenta da bude mnogo mnogo bolje krilo od trenutnih.

Ljudima smeta uludo bacanje para, nisam primetio da ovoliko bode oči Mateo Garsija. 23 godine, maleno latino krilo koje možeš izbrusiš i prodaš.

29-odišnja raga iz čempionšipa sa 2 gola i 1 asistencijom u karijeri, instant horor.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Опасно су се Терза и ко зна ко још уградили на овом несрећнику а и на осталим странцима. Надам се да ће Деки колико толико завести неки ред и зауздати Терзу и његове мутне радње. Видимо да је Деки почео правити чистку и решавати се једног по једног странца. Овај ми је најодвратнији.

Rundi

pre 4 godine

Kad ce na transfer listi da budu Terzic-Mrkela, oni su rak rana naseg kluba
Sve dok su oni u klubu dolazice nam neki Kanjasi, Zanderi, Tomene, La Para i njima slicni.
(Nebojsa, 22. januar 2020 13:21)


Kako te bre nije sramota, imas li obraza ako si navijac Zvezde, posle dve Lige sampiona, Lige evrope i dominacije u domacem prvenstvu ti bi da menjas, hoces upravu iz doba Toleta da nas gaze i ponizavaju kako ko stigne???

Nebojsa

pre 4 godine

Kad ce na transfer listi da budu Terzic-Mrkela, oni su rak rana naseg kluba
Sve dok su oni u klubu dolazice nam neki Kanjasi, Zanderi, Tomene, La Para i njima slicni.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

... Eeeee sad zamislite: Direktora koji dovodi za LŠ La Paru, Žandera, Kanjasa, Kafua, Sumailu, Melega, itd....... traži LIDS ???? A On kaže: Ne, ne, ne idem nikuda, imam ovde još nezavršenog posla, ostajem u Zvezdi još dugo.
Pitanje za celokupno Zvezdaško bratstvo :
- Dragi Zvezdaši, osećate li sram, poniženost, uvređenost..... Imate li bar malo stida kad sve ovo čitate tj. čitamo ovih dana...... ili smatrate da je to u stvari sve normalno.

Garfild

pre 4 godine

Kako odmah nisu videli da nema veze sa vezom? Promašaj decenije
(jole, 22. januar 2020 10:42)
JEL STVARNO MISILIS DA NISU VIDELI :D

BOSS

pre 4 godine

Ovoliko ptomasaja samo moze Mancester J da izdrzi i prezivi.
Od 10 pojacanja mi ne mozemo uzet 2 miliona eura,a Mrkela mi izigrava ovdje neko ludilo.Sram da te budee

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@jahači magle

To pravilo ne važi za sve lige. Primera radi može bez problema da igra po Aziji. U Arabiji i Emiratima ne može ali oni i pored toga umeju da potpišu igrača sa trećim klubom pa ga čekaju 6 meseci da zaigra. Mož' se ovo uvalja, ne se šekiraj. Doviđenja prijatno.

Plavi osvajaci

pre 4 godine

A to sto je placen milion funti odmah I sto je potpisao na tri godine za mesecnu platu od 50.000 evra ?? Ko ce za to da odgovara ?? Sta ako ne ode I ostane do kraja ?? Sad se svi prave ludi a doveli su igraca za koga niko nikad cuo nije !

BOSS

pre 4 godine

I jos mi neki minus stavljaju.
Koje je vase objasnjenje ovih promasaja???
Ne moze za Zvezdu i Partizan biti pojacanje iz druge Engleske lige ili iz ekipe koja se bori za opstanak u Portugal,a taj sjedi na klupu.
Znate li zasto ne moze???
Ja sam siguran da dodju Boaci i La Para na mali fudbal da igramo,bilo bi gusto. Pa niti jedan od njih nije brzi od mene, mozemo organizovat na 100 metara trku pa da vidimo ko ce se crvenjet :)))
Sramota su Boaci,La Para,Zander,Tomane

zmajognjeni

pre 4 godine

Da budem malo djavolji advokat, u intervjuima su Mrkela i Terzic objasnjavali kakva pojacanja traze. Ideja je bila da su u mladjim kategorijama ili bili reprezentativci ili bili u vrunskim klubovima, a da su negde na prelazu u seniore nestali. Njihova cena je manja, a oni su nauceni da pobedjuju i da se nose sa pritiskom (za razliku od tih nekih malih i brzih afrikanaca koje ljudi pominju ovde), i otuda Boaći i La Para. Iz jakih liga, dolaze, znaju da pobedjuju, a jeftini su. Rizikovali su, negde se isplatilo negde ne. Ali generalno gledano, zvezda uzima titule, igra Evropu, znaci da su uradili nesto dobro.

Objasnjenje

pre 4 godine

... Eeeee sad zamislite: Direktora koji dovodi za LŠ La Paru, Žandera, Kanjasa, Kafua, Sumailu, Melega, itd....... traži LIDS ???? A On kaže: Ne, ne, ne idem nikuda, imam ovde još nezavršenog posla, ostajem u Zvezdi još dugo.
Pitanje za celokupno Zvezdaško bratstvo :
- Dragi Zvezdaši, osećate li sram, poniženost, uvređenost..... Imate li bar malo stida kad sve ovo čitate tj. čitamo ovih dana...... ili smatrate da je to u stvari sve normalno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najveći Zvezdaš lkad, 22. januar 2020 12:04)

Vidi ovako...pomunuti Kafu nas je razbio na Marakani u dresu Ludogoreca i verujem da bi ga svako doveo,da je imao prilike ali niko nije mogao da pretpostavi da ce onako lose odigrati i da ga boli briga za sve.Meleg je bio najbolji igrac nase lige samo dve sezone pre dolaska kod nas i logicno da je morao biti pojacanje ali decko je malodusan,anemican,slicno kao sada Ivanic.Doveo je Terza i Marina,Boacija,Vieru,Ibanjeza i imao je mnogo dobrih pogodaka i procena ali verujem da je ovo namerno uradio,da bi se utalio sa menadzerom i uzeo masnu proviziju.To rade svi na slicnim polozajima,svuda u svetu.On jeste kontraverzan ali jos gori su bili u partizanu i radili mnogo gore stvari i da nije nama dosao jedan takav,nikad ih ne bi skinuli sa prvog mesta jer su krali i namestali ubedljivo najvise u istoriji fudbala kod nas.Kriva je drzava jer takve trpi,kojima nije mesto u fudbalu.

.

pre 4 godine

Svako ko je ikada trenirao fudbal moze da vidi da je La Para korektan igrac,posebno za nase uslove.Medjutim holandjaninu je dat nemoguc zadatak prilikom dolaska a to je da donese prevagu u LS.Koji to igrac iz njegovog platnog ranga moze da donosi prevagu protiv Bayerna i Totenhema?Pa cak i protiv Olija?Ljudi,morate da shvatite da igrac koji moze da oduva zadnju liniju bavaraca i engleza mnogo,mnogo kosta.Toliko da ga ne moze priustiti nijedan klub sa Balkana.Zato mislim da ovom coveku treba pruziti sansu u prvenstvu jer bolje od njega i Garsije nemamo u klubu.A onda,na kraju sezone,sa doprinosom dva trofeja u ruci lakse bi ga bilo i prodati

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

“Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Radživ van La Para na transfer listi zbog nediscpiline i nezalaganja”...
-Koliko talentovane srpske dece nije moglo doći ni do vrata stadiona zbog ovakvih La Para i sličnih milionskih ugovora...Hoće li neko odgovarati zbog bacanja narodnih para?Pa nije Mrkela njega platio?!
(dnevna doza prosecnog Srbende

Jesi probao, SNUKER stručnjače, radiš li ti štogod osim što pišeš gluposti. Deca da igraju, a onda udri po svemu i svačemu što nema rezultata,hoćete rezultate a hoćete naša deca da igraju, pa predjimo na amaterski fudbal skroz, pametnije bi bilo.

Delija

pre 4 godine

I kada za godinu -dve neko se sjeti njega u rubrici Gdje su i sta rade bivsi igraci CZ, nastupati ce u nekoj 3.ligi belgije ili japana

Bas promasaj

pre 4 godine

i placen je dolazak i velika plata ,skoro 2 miliona evra je sve to kostalo .Kad bi uspeli negde za pola toga sto ih kostao da prodaju bilo bi odlicno .

Armata

pre 4 godine

Ima mali milion tih Afrikanaca koji su brzi ko munja, a u Zvezdi jure neke La Pare po drugim engleskim ligama. Za te pare i platu su mogli dovesti trojicu odlicnih Afrikanaca kojima bi samo trebalo vreme za adaptaciju, Ziva je bio doveo Abubakara Oumarua za stan i hranu, pa je nakon godinu dana postao prvi strelac lige, a takvih po Africi imate koliko hocete.

jahači magle

pre 4 godine

Van la Para ne može nigde da ode jer je već nastupao za dva kluba ove sezone, klub iz kog je došao u Zvezdu i za Zvezdu.
Od njegovog odlaska u neki treći klub ove sezone nema ništa.
Može da ode ali nema pravo igranja do kraja sezone.
Samim tim je Zvezda obavezna da ga plaća do kraja ove sezone.
Doviđenja prijatno.

PeruN

pre 4 godine

A ko će odgovarati za bacanje novca na ovog indijanca i to pred sam kraj prelaznog roka,za Zvezdu koja je bila pred gašenjem je transfer od 1,8 miliona ogroman novac i ako se za nekoga toliko plati onda taj mora biti solidan,a ne ovakav indijanac i divljak,a znalo se da je problematičnog karaktera kad je dolazio i čemu bacanje novca na takve nestabilne tipove.

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

Doveden cisto da Terza uzme masnu proviziju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 22. januar 2020 10:39)
Mi pravi navijači Crvene Zvezde te molimo ovim putem, da sve dokaze predaš tužilaštvu, da se lopov procesuira. Brate dosta mi je ovih pametnjaković, ako iko ima dokaz nek izvrši svoju gradjanski dužnost, ništa protiv nemam, lak bi mi bilo drago. Svi pametni Terza krade, Vučelić krade, Vazura lopina i sve u krug, i kako se osećate pisle tog napisanog, jeste pametniji, jači, bolji. Dokaze na sunce

varga stevan

pre 4 godine

Sami ste krivi ,doveliste ga ....trebali ste sansu da mu pruzite .... nemoze u 10 dana da STANKOVIC NERACUNA NA LA PARU....ILI KAD SE DOVODI STRANAC ....DOVESTI KVALITETNA.2-3 IGRACA .... I PLATITI DOBRO....GDE SU PATE OD NAGRADE ZA ULAZAK U LS.. HOCETE ZA MILION EVRA ..... DA KUPITE KVALITETNO I DOBRO....GDE TO IMA ....

Matador

pre 4 godine

Zajedno sa Suzukijem, Mučeom i Kafuom u konkurenciji za najsmešnije inostrano pojačanje koje smo ikada doveli. To su igrači koji su predstavljani kao da je Mesi lično došao na Marakanu, a moram dobro da se potrudim da bih se prisetio jednog dobrog poteza koji su napravili.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Da se ovo ne bi ponavljalo, postoji samo jedan lek, DA ZAJEDNO SA LA PAROM NA TRANSFER LISTU BUDU STAVLJENI I.......... PARDON, NE NA TRANSFER LISTU, NEGO DA BUDU NAJURENI TERZIĆ I MRKELA, I SVI ĆUTOLOZI I KLIMOGLAVCI OKO NJIH.

varga stevan

pre 4 godine

ZASTO NISTE PRUZILI SANSU JIRKI.... NJEMU SU TREBALE UTAKMICE U ZVEZDI....A NE POZAJMICA U NIS....STVARNO PROMASENIH TRANSFERA STE IMALI UVEK I NA GRESKAMA UCITE,DA SVAKI TRANSFER BUDE PROMASEN....EKIPA TREBA DA SE PRAVI 2-3 GODINE....

Delija

pre 4 godine

Ima li bre neko pametan u ovoj Zvezdi pa da se zapita ko je idgovoran za toliko promašenih pojačanja.Setite se Kafua, koliko nas je kostao a uopšte nije igrao.Čaušića su doveli za milion a orodali ga za pola, pa Samuila, Jeftović, Jirka, Embesilio, Meleg, pa Kanjas, Tomane, Žander i VanLa Para.Pa da li je to moguće da neko dvadeset puza pogreši i nikom ništa.Hoćemo odgovornost, da znamo ko je odgovoran za tolike promašaje i koliko će to da košta Zvedu.Nemojte da nam prodajete maglu već recite ko je ODGOVORAN.

gremlin

pre 4 godine

Jel on zaradio platu?!Ili je on placao klub da igra jer mu je čast biti deo Zvezdaške porodice,i vi što kukate na njega,bolje kukajte na koga je doveo...

King

pre 4 godine

Hvala Bogu! Stanković je već uradio dve odlične stvari otkako je postao trener Zvezde, a to je uklanjanje Žandera i Van La Pare iz ekipe, dva šarlatana koja ne bi smela da imaju mesta ni u jednom iole ozbiljnom fudbalskom klubu. Meni lično su bili sumnjivi još kad su dovedeni i stvarno me čudi da je Miloje dozvolio da ima dva tako neozbiljna i nedisciplinovana pojedinca u timu. Jedino mi je Kanjasa nekako žao, deluje kao dobar lik i mislim da može više od prikazanog. Igrao je skroz korektno do povrede, mada je posle stvarno bio prilično slab.

Konstatacija

pre 4 godine

Cim sam video klip sa njegovim najboljim potezima,rekao sam da on nije igrac za Zvezdu i pitao se ko ga je uopste doveo i jos platio ogromno obestecenje za poluigraca.Isto vazi i za Tomanea,doduse on je malo kvalitetniji ali daleko od igraca za Zvezdu.Na osnovu tih klipova se moze videti nesto,sigurno ne sve kao kad igraca gledas uzivo i na terenu ali ko zna,moze da zapazi i kvalitet i kad neko nema pojma.Eto,na osnovu istog,mogu reci da je Zvezda juce dobila odlicnog igraca,upravo na poziciji koja je najvise skripala u LS i gotovo sam siguran da odskace od svih zadnjih veznih u nasoj ligi,mada nije klasican igrac za tu poziciju vec malo ispred.Covek zna znanje,odmah se vidi a uz to ima i odlicne fizikalije,jak u duelima,dobro skace,ima izvanrednu dugu loptu a zna da doda i spoji saigraca sa zicerom.

VeljaCZV

pre 4 godine

Dobro je ovo što nam ide. Još da se otarasimo Tomanea ili Boaćija, Žandera, Kanjasa i to je to - taman od stranaca da ostanu Tomane/Boaći, Ben, Garsija i Sanogo ! Biće sve kako treba, videćete :)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-“Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Radživ van La Para na transfer listi zbog nediscpiline i nezalaganja”...
-Koliko talentovane srpske dece nije moglo doći ni do vrata stadiona zbog ovakvih La Para i sličnih milionskih ugovora...Hoće li neko odgovarati zbog bacanja narodnih para?Pa nije Mrkela njega platio?!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-“Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Radživ van La Para na transfer listi zbog nediscpiline i nezalaganja”...
-Koliko talentovane srpske dece nije moglo doći ni do vrata stadiona zbog ovakvih La Para i sličnih milionskih ugovora...Hoće li neko odgovarati zbog bacanja narodnih para?Pa nije Mrkela njega platio?!

Delija

pre 4 godine

Ima li bre neko pametan u ovoj Zvezdi pa da se zapita ko je idgovoran za toliko promašenih pojačanja.Setite se Kafua, koliko nas je kostao a uopšte nije igrao.Čaušića su doveli za milion a orodali ga za pola, pa Samuila, Jeftović, Jirka, Embesilio, Meleg, pa Kanjas, Tomane, Žander i VanLa Para.Pa da li je to moguće da neko dvadeset puza pogreši i nikom ništa.Hoćemo odgovornost, da znamo ko je odgovoran za tolike promašaje i koliko će to da košta Zvedu.Nemojte da nam prodajete maglu već recite ko je ODGOVORAN.

Konstatacija

pre 4 godine

Cim sam video klip sa njegovim najboljim potezima,rekao sam da on nije igrac za Zvezdu i pitao se ko ga je uopste doveo i jos platio ogromno obestecenje za poluigraca.Isto vazi i za Tomanea,doduse on je malo kvalitetniji ali daleko od igraca za Zvezdu.Na osnovu tih klipova se moze videti nesto,sigurno ne sve kao kad igraca gledas uzivo i na terenu ali ko zna,moze da zapazi i kvalitet i kad neko nema pojma.Eto,na osnovu istog,mogu reci da je Zvezda juce dobila odlicnog igraca,upravo na poziciji koja je najvise skripala u LS i gotovo sam siguran da odskace od svih zadnjih veznih u nasoj ligi,mada nije klasican igrac za tu poziciju vec malo ispred.Covek zna znanje,odmah se vidi a uz to ima i odlicne fizikalije,jak u duelima,dobro skace,ima izvanrednu dugu loptu a zna da doda i spoji saigraca sa zicerom.

VeljaCZV

pre 4 godine

Dobro je ovo što nam ide. Još da se otarasimo Tomanea ili Boaćija, Žandera, Kanjasa i to je to - taman od stranaca da ostanu Tomane/Boaći, Ben, Garsija i Sanogo ! Biće sve kako treba, videćete :)

Plavi osvajaci

pre 4 godine

A to sto je placen milion funti odmah I sto je potpisao na tri godine za mesecnu platu od 50.000 evra ?? Ko ce za to da odgovara ?? Sta ako ne ode I ostane do kraja ?? Sad se svi prave ludi a doveli su igraca za koga niko nikad cuo nije !

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Da se ovo ne bi ponavljalo, postoji samo jedan lek, DA ZAJEDNO SA LA PAROM NA TRANSFER LISTU BUDU STAVLJENI I.......... PARDON, NE NA TRANSFER LISTU, NEGO DA BUDU NAJURENI TERZIĆ I MRKELA, I SVI ĆUTOLOZI I KLIMOGLAVCI OKO NJIH.

Armata

pre 4 godine

Ima mali milion tih Afrikanaca koji su brzi ko munja, a u Zvezdi jure neke La Pare po drugim engleskim ligama. Za te pare i platu su mogli dovesti trojicu odlicnih Afrikanaca kojima bi samo trebalo vreme za adaptaciju, Ziva je bio doveo Abubakara Oumarua za stan i hranu, pa je nakon godinu dana postao prvi strelac lige, a takvih po Africi imate koliko hocete.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@.,

Slažem se suštinski ali se onda logično postavlja kontra teza. Zašto svesno dovoditi škart kada unapred znaš da nema prevage na top nivou? Ništa gori ne bio ni npr. Srnić a kamoli mali Željko Gavrić koji ima prag talenta da bude mnogo mnogo bolje krilo od trenutnih.

Ljudima smeta uludo bacanje para, nisam primetio da ovoliko bode oči Mateo Garsija. 23 godine, maleno latino krilo koje možeš izbrusiš i prodaš.

29-odišnja raga iz čempionšipa sa 2 gola i 1 asistencijom u karijeri, instant horor.

King

pre 4 godine

Hvala Bogu! Stanković je već uradio dve odlične stvari otkako je postao trener Zvezde, a to je uklanjanje Žandera i Van La Pare iz ekipe, dva šarlatana koja ne bi smela da imaju mesta ni u jednom iole ozbiljnom fudbalskom klubu. Meni lično su bili sumnjivi još kad su dovedeni i stvarno me čudi da je Miloje dozvolio da ima dva tako neozbiljna i nedisciplinovana pojedinca u timu. Jedino mi je Kanjasa nekako žao, deluje kao dobar lik i mislim da može više od prikazanog. Igrao je skroz korektno do povrede, mada je posle stvarno bio prilično slab.

Garfild

pre 4 godine

Kako odmah nisu videli da nema veze sa vezom? Promašaj decenije
(jole, 22. januar 2020 10:42)
JEL STVARNO MISILIS DA NISU VIDELI :D

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

... Eeeee sad zamislite: Direktora koji dovodi za LŠ La Paru, Žandera, Kanjasa, Kafua, Sumailu, Melega, itd....... traži LIDS ???? A On kaže: Ne, ne, ne idem nikuda, imam ovde još nezavršenog posla, ostajem u Zvezdi još dugo.
Pitanje za celokupno Zvezdaško bratstvo :
- Dragi Zvezdaši, osećate li sram, poniženost, uvređenost..... Imate li bar malo stida kad sve ovo čitate tj. čitamo ovih dana...... ili smatrate da je to u stvari sve normalno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Опасно су се Терза и ко зна ко још уградили на овом несрећнику а и на осталим странцима. Надам се да ће Деки колико толико завести неки ред и зауздати Терзу и његове мутне радње. Видимо да је Деки почео правити чистку и решавати се једног по једног странца. Овај ми је најодвратнији.

Jay

pre 4 godine

(Rundi, 22. januar 2020 13:47)

I dobro, kaži mi molim te, šta je epilog te dve lige šampiona?
OK, koeficijent kluba se poboljšao, zaradio klub nešto para. Pitanje i koliko je zaradio, s obzirom da ogromne rashode u vidu transfera dovođenja igrača, kao i njihovih plata!
Šta dalje? Crvena Zvezda trenutno ima 32 igrača u pogonu, plus 25 na pozajmicama. U redu, na pozajmicama su većinom juniori, mada i tu ima regularnih seniora. Dakle, dolazimo do toga da Crvena Zvezda danas ima 40 igrača, od kojih je daj-Bože 10 interesantno nekome da ih kupi. Ostali nisu, što dalje implicira da u Zvezda trenutno ima 30 fudbalera KOJE NIKO NEĆE! Za miran završetak tekuće sezone, Zvezdu ukupno ne treba više od 20-22 fudbalera.
Zaključak - ako Terza i Mrkela ne rasprodaju ozbiljan broj igrača tokom ostatka januara, onda je jasno da su obične lopine koje klub uopšte ne interesuje, već isključivo lopovluk i sopstveni interes.

Matador

pre 4 godine

Zajedno sa Suzukijem, Mučeom i Kafuom u konkurenciji za najsmešnije inostrano pojačanje koje smo ikada doveli. To su igrači koji su predstavljani kao da je Mesi lično došao na Marakanu, a moram dobro da se potrudim da bih se prisetio jednog dobrog poteza koji su napravili.

Bas promasaj

pre 4 godine

i placen je dolazak i velika plata ,skoro 2 miliona evra je sve to kostalo .Kad bi uspeli negde za pola toga sto ih kostao da prodaju bilo bi odlicno .

Nebojsa

pre 4 godine

Kad ce na transfer listi da budu Terzic-Mrkela, oni su rak rana naseg kluba
Sve dok su oni u klubu dolazice nam neki Kanjasi, Zanderi, Tomene, La Para i njima slicni.

Delija

pre 4 godine

I kada za godinu -dve neko se sjeti njega u rubrici Gdje su i sta rade bivsi igraci CZ, nastupati ce u nekoj 3.ligi belgije ili japana

PeruN

pre 4 godine

A ko će odgovarati za bacanje novca na ovog indijanca i to pred sam kraj prelaznog roka,za Zvezdu koja je bila pred gašenjem je transfer od 1,8 miliona ogroman novac i ako se za nekoga toliko plati onda taj mora biti solidan,a ne ovakav indijanac i divljak,a znalo se da je problematičnog karaktera kad je dolazio i čemu bacanje novca na takve nestabilne tipove.

gremlin

pre 4 godine

Jel on zaradio platu?!Ili je on placao klub da igra jer mu je čast biti deo Zvezdaške porodice,i vi što kukate na njega,bolje kukajte na koga je doveo...

BOSS

pre 4 godine

I jos mi neki minus stavljaju.
Koje je vase objasnjenje ovih promasaja???
Ne moze za Zvezdu i Partizan biti pojacanje iz druge Engleske lige ili iz ekipe koja se bori za opstanak u Portugal,a taj sjedi na klupu.
Znate li zasto ne moze???
Ja sam siguran da dodju Boaci i La Para na mali fudbal da igramo,bilo bi gusto. Pa niti jedan od njih nije brzi od mene, mozemo organizovat na 100 metara trku pa da vidimo ko ce se crvenjet :)))
Sramota su Boaci,La Para,Zander,Tomane

varga stevan

pre 4 godine

ZASTO NISTE PRUZILI SANSU JIRKI.... NJEMU SU TREBALE UTAKMICE U ZVEZDI....A NE POZAJMICA U NIS....STVARNO PROMASENIH TRANSFERA STE IMALI UVEK I NA GRESKAMA UCITE,DA SVAKI TRANSFER BUDE PROMASEN....EKIPA TREBA DA SE PRAVI 2-3 GODINE....

jahači magle

pre 4 godine

Van la Para ne može nigde da ode jer je već nastupao za dva kluba ove sezone, klub iz kog je došao u Zvezdu i za Zvezdu.
Od njegovog odlaska u neki treći klub ove sezone nema ništa.
Može da ode ali nema pravo igranja do kraja sezone.
Samim tim je Zvezda obavezna da ga plaća do kraja ove sezone.
Doviđenja prijatno.

Objasnjenje

pre 4 godine

... Eeeee sad zamislite: Direktora koji dovodi za LŠ La Paru, Žandera, Kanjasa, Kafua, Sumailu, Melega, itd....... traži LIDS ???? A On kaže: Ne, ne, ne idem nikuda, imam ovde još nezavršenog posla, ostajem u Zvezdi još dugo.
Pitanje za celokupno Zvezdaško bratstvo :
- Dragi Zvezdaši, osećate li sram, poniženost, uvređenost..... Imate li bar malo stida kad sve ovo čitate tj. čitamo ovih dana...... ili smatrate da je to u stvari sve normalno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najveći Zvezdaš lkad, 22. januar 2020 12:04)

Vidi ovako...pomunuti Kafu nas je razbio na Marakani u dresu Ludogoreca i verujem da bi ga svako doveo,da je imao prilike ali niko nije mogao da pretpostavi da ce onako lose odigrati i da ga boli briga za sve.Meleg je bio najbolji igrac nase lige samo dve sezone pre dolaska kod nas i logicno da je morao biti pojacanje ali decko je malodusan,anemican,slicno kao sada Ivanic.Doveo je Terza i Marina,Boacija,Vieru,Ibanjeza i imao je mnogo dobrih pogodaka i procena ali verujem da je ovo namerno uradio,da bi se utalio sa menadzerom i uzeo masnu proviziju.To rade svi na slicnim polozajima,svuda u svetu.On jeste kontraverzan ali jos gori su bili u partizanu i radili mnogo gore stvari i da nije nama dosao jedan takav,nikad ih ne bi skinuli sa prvog mesta jer su krali i namestali ubedljivo najvise u istoriji fudbala kod nas.Kriva je drzava jer takve trpi,kojima nije mesto u fudbalu.

BOSS

pre 4 godine

Ovoliko ptomasaja samo moze Mancester J da izdrzi i prezivi.
Od 10 pojacanja mi ne mozemo uzet 2 miliona eura,a Mrkela mi izigrava ovdje neko ludilo.Sram da te budee

zmajognjeni

pre 4 godine

Da budem malo djavolji advokat, u intervjuima su Mrkela i Terzic objasnjavali kakva pojacanja traze. Ideja je bila da su u mladjim kategorijama ili bili reprezentativci ili bili u vrunskim klubovima, a da su negde na prelazu u seniore nestali. Njihova cena je manja, a oni su nauceni da pobedjuju i da se nose sa pritiskom (za razliku od tih nekih malih i brzih afrikanaca koje ljudi pominju ovde), i otuda Boaći i La Para. Iz jakih liga, dolaze, znaju da pobedjuju, a jeftini su. Rizikovali su, negde se isplatilo negde ne. Ali generalno gledano, zvezda uzima titule, igra Evropu, znaci da su uradili nesto dobro.

Parni valjak

pre 4 godine

Koliko vidim po komentarima, zvezdašima ne valja ni jedan njihov igrač, sve treba rasprodati, iako su plaćeni milionima evra. Jedino im nije sumljivo što imaju 11 bodova prednosti i nisu izgubili utakmicu 2 godine, osim naravno derbi.

Dragan

pre 4 godine

Dobro je pa niko ne pita kako to da najuspeniji trener u istoriji ode iznenada posle dve najuspesnije sezone u istoriji...DA NE RADI NIGDE, kako to da najbolji igrac u poslednjih 20 godina preko noci ode...U ARABIJU ZA 1.8 MIILIONA (a ovamo razno razni Boaciji, Ilici i Terzici vrede i prodaju se po 4-5 miliona), kako to da Zander ne odgovara Stankovicu iako je najbolje krilo (a ne bek) kojeg zvezda ima, kako to da je Van la Para odjednom neposlusan...Ipak ce biti da je nesto drugo u pitanju.

Rundi

pre 4 godine

Kad ce na transfer listi da budu Terzic-Mrkela, oni su rak rana naseg kluba
Sve dok su oni u klubu dolazice nam neki Kanjasi, Zanderi, Tomene, La Para i njima slicni.
(Nebojsa, 22. januar 2020 13:21)


Kako te bre nije sramota, imas li obraza ako si navijac Zvezde, posle dve Lige sampiona, Lige evrope i dominacije u domacem prvenstvu ti bi da menjas, hoces upravu iz doba Toleta da nas gaze i ponizavaju kako ko stigne???

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Zato mislim da ovom coveku treba pruziti sansu u prvenstvu jer bolje od njega
(., 22. januar 2020 12:34)




reci ne opijatima!

Pant. LA

pre 4 godine

Problem je u ljudima, navijacima, gradnjanima, koji jos uvek misle da ce nesto biti bolje, da ce da se radi domacinski.. Ljudski je nadati se, ali dokle vise, ode zivot, vrtimo se u krug, sve vec vidjeno po vise puta, postalo i dosadno.. sa ovakvim likovima na celu institucija, firmi, na celu drzave.. pipci u bukvalno svim porama društva.. Jako jako tesko..

varga stevan

pre 4 godine

Sami ste krivi ,doveliste ga ....trebali ste sansu da mu pruzite .... nemoze u 10 dana da STANKOVIC NERACUNA NA LA PARU....ILI KAD SE DOVODI STRANAC ....DOVESTI KVALITETNA.2-3 IGRACA .... I PLATITI DOBRO....GDE SU PATE OD NAGRADE ZA ULAZAK U LS.. HOCETE ZA MILION EVRA ..... DA KUPITE KVALITETNO I DOBRO....GDE TO IMA ....

.

pre 4 godine

Svako ko je ikada trenirao fudbal moze da vidi da je La Para korektan igrac,posebno za nase uslove.Medjutim holandjaninu je dat nemoguc zadatak prilikom dolaska a to je da donese prevagu u LS.Koji to igrac iz njegovog platnog ranga moze da donosi prevagu protiv Bayerna i Totenhema?Pa cak i protiv Olija?Ljudi,morate da shvatite da igrac koji moze da oduva zadnju liniju bavaraca i engleza mnogo,mnogo kosta.Toliko da ga ne moze priustiti nijedan klub sa Balkana.Zato mislim da ovom coveku treba pruziti sansu u prvenstvu jer bolje od njega i Garsije nemamo u klubu.A onda,na kraju sezone,sa doprinosom dva trofeja u ruci lakse bi ga bilo i prodati

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

Doveden cisto da Terza uzme masnu proviziju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 22. januar 2020 10:39)
Mi pravi navijači Crvene Zvezde te molimo ovim putem, da sve dokaze predaš tužilaštvu, da se lopov procesuira. Brate dosta mi je ovih pametnjaković, ako iko ima dokaz nek izvrši svoju gradjanski dužnost, ništa protiv nemam, lak bi mi bilo drago. Svi pametni Terza krade, Vučelić krade, Vazura lopina i sve u krug, i kako se osećate pisle tog napisanog, jeste pametniji, jači, bolji. Dokaze na sunce

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@jahači magle

To pravilo ne važi za sve lige. Primera radi može bez problema da igra po Aziji. U Arabiji i Emiratima ne može ali oni i pored toga umeju da potpišu igrača sa trećim klubom pa ga čekaju 6 meseci da zaigra. Mož' se ovo uvalja, ne se šekiraj. Doviđenja prijatno.

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

“Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Radživ van La Para na transfer listi zbog nediscpiline i nezalaganja”...
-Koliko talentovane srpske dece nije moglo doći ni do vrata stadiona zbog ovakvih La Para i sličnih milionskih ugovora...Hoće li neko odgovarati zbog bacanja narodnih para?Pa nije Mrkela njega platio?!
(dnevna doza prosecnog Srbende

Jesi probao, SNUKER stručnjače, radiš li ti štogod osim što pišeš gluposti. Deca da igraju, a onda udri po svemu i svačemu što nema rezultata,hoćete rezultate a hoćete naša deca da igraju, pa predjimo na amaterski fudbal skroz, pametnije bi bilo.

ParaKostaLaPara

pre 4 godine

Zvezda sto pre da se resi Mrkele i njegovog izbora stranaca i fudbalera bilo kojih. Pogodi jednog u deset. A brate i mracan je lik,nisam ga kao klinca video namsejanog,kamoli sad.

Rundi

pre 4 godine

Kad ce na transfer listi da budu Terzic-Mrkela, oni su rak rana naseg kluba
Sve dok su oni u klubu dolazice nam neki Kanjasi, Zanderi, Tomene, La Para i njima slicni.
(Nebojsa, 22. januar 2020 13:21)


Kako te bre nije sramota, imas li obraza ako si navijac Zvezde, posle dve Lige sampiona, Lige evrope i dominacije u domacem prvenstvu ti bi da menjas, hoces upravu iz doba Toleta da nas gaze i ponizavaju kako ko stigne???

.

pre 4 godine

Svako ko je ikada trenirao fudbal moze da vidi da je La Para korektan igrac,posebno za nase uslove.Medjutim holandjaninu je dat nemoguc zadatak prilikom dolaska a to je da donese prevagu u LS.Koji to igrac iz njegovog platnog ranga moze da donosi prevagu protiv Bayerna i Totenhema?Pa cak i protiv Olija?Ljudi,morate da shvatite da igrac koji moze da oduva zadnju liniju bavaraca i engleza mnogo,mnogo kosta.Toliko da ga ne moze priustiti nijedan klub sa Balkana.Zato mislim da ovom coveku treba pruziti sansu u prvenstvu jer bolje od njega i Garsije nemamo u klubu.A onda,na kraju sezone,sa doprinosom dva trofeja u ruci lakse bi ga bilo i prodati

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

Doveden cisto da Terza uzme masnu proviziju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 22. januar 2020 10:39)
Mi pravi navijači Crvene Zvezde te molimo ovim putem, da sve dokaze predaš tužilaštvu, da se lopov procesuira. Brate dosta mi je ovih pametnjaković, ako iko ima dokaz nek izvrši svoju gradjanski dužnost, ništa protiv nemam, lak bi mi bilo drago. Svi pametni Terza krade, Vučelić krade, Vazura lopina i sve u krug, i kako se osećate pisle tog napisanog, jeste pametniji, jači, bolji. Dokaze na sunce

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-“Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Radživ van La Para na transfer listi zbog nediscpiline i nezalaganja”...
-Koliko talentovane srpske dece nije moglo doći ni do vrata stadiona zbog ovakvih La Para i sličnih milionskih ugovora...Hoće li neko odgovarati zbog bacanja narodnih para?Pa nije Mrkela njega platio?!

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

“Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je Radživ van La Para na transfer listi zbog nediscpiline i nezalaganja”...
-Koliko talentovane srpske dece nije moglo doći ni do vrata stadiona zbog ovakvih La Para i sličnih milionskih ugovora...Hoće li neko odgovarati zbog bacanja narodnih para?Pa nije Mrkela njega platio?!
(dnevna doza prosecnog Srbende

Jesi probao, SNUKER stručnjače, radiš li ti štogod osim što pišeš gluposti. Deca da igraju, a onda udri po svemu i svačemu što nema rezultata,hoćete rezultate a hoćete naša deca da igraju, pa predjimo na amaterski fudbal skroz, pametnije bi bilo.

Parni valjak

pre 4 godine

Koliko vidim po komentarima, zvezdašima ne valja ni jedan njihov igrač, sve treba rasprodati, iako su plaćeni milionima evra. Jedino im nije sumljivo što imaju 11 bodova prednosti i nisu izgubili utakmicu 2 godine, osim naravno derbi.

Objasnjenje

pre 4 godine

... Eeeee sad zamislite: Direktora koji dovodi za LŠ La Paru, Žandera, Kanjasa, Kafua, Sumailu, Melega, itd....... traži LIDS ???? A On kaže: Ne, ne, ne idem nikuda, imam ovde još nezavršenog posla, ostajem u Zvezdi još dugo.
Pitanje za celokupno Zvezdaško bratstvo :
- Dragi Zvezdaši, osećate li sram, poniženost, uvređenost..... Imate li bar malo stida kad sve ovo čitate tj. čitamo ovih dana...... ili smatrate da je to u stvari sve normalno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najveći Zvezdaš lkad, 22. januar 2020 12:04)

Vidi ovako...pomunuti Kafu nas je razbio na Marakani u dresu Ludogoreca i verujem da bi ga svako doveo,da je imao prilike ali niko nije mogao da pretpostavi da ce onako lose odigrati i da ga boli briga za sve.Meleg je bio najbolji igrac nase lige samo dve sezone pre dolaska kod nas i logicno da je morao biti pojacanje ali decko je malodusan,anemican,slicno kao sada Ivanic.Doveo je Terza i Marina,Boacija,Vieru,Ibanjeza i imao je mnogo dobrih pogodaka i procena ali verujem da je ovo namerno uradio,da bi se utalio sa menadzerom i uzeo masnu proviziju.To rade svi na slicnim polozajima,svuda u svetu.On jeste kontraverzan ali jos gori su bili u partizanu i radili mnogo gore stvari i da nije nama dosao jedan takav,nikad ih ne bi skinuli sa prvog mesta jer su krali i namestali ubedljivo najvise u istoriji fudbala kod nas.Kriva je drzava jer takve trpi,kojima nije mesto u fudbalu.

zmajognjeni

pre 4 godine

Da budem malo djavolji advokat, u intervjuima su Mrkela i Terzic objasnjavali kakva pojacanja traze. Ideja je bila da su u mladjim kategorijama ili bili reprezentativci ili bili u vrunskim klubovima, a da su negde na prelazu u seniore nestali. Njihova cena je manja, a oni su nauceni da pobedjuju i da se nose sa pritiskom (za razliku od tih nekih malih i brzih afrikanaca koje ljudi pominju ovde), i otuda Boaći i La Para. Iz jakih liga, dolaze, znaju da pobedjuju, a jeftini su. Rizikovali su, negde se isplatilo negde ne. Ali generalno gledano, zvezda uzima titule, igra Evropu, znaci da su uradili nesto dobro.

VeljaCZV

pre 4 godine

Dobro je ovo što nam ide. Još da se otarasimo Tomanea ili Boaćija, Žandera, Kanjasa i to je to - taman od stranaca da ostanu Tomane/Boaći, Ben, Garsija i Sanogo ! Biće sve kako treba, videćete :)

jahači magle

pre 4 godine

Van la Para ne može nigde da ode jer je već nastupao za dva kluba ove sezone, klub iz kog je došao u Zvezdu i za Zvezdu.
Od njegovog odlaska u neki treći klub ove sezone nema ništa.
Može da ode ali nema pravo igranja do kraja sezone.
Samim tim je Zvezda obavezna da ga plaća do kraja ove sezone.
Doviđenja prijatno.

Nebojsa

pre 4 godine

Kad ce na transfer listi da budu Terzic-Mrkela, oni su rak rana naseg kluba
Sve dok su oni u klubu dolazice nam neki Kanjasi, Zanderi, Tomene, La Para i njima slicni.

BOSS

pre 4 godine

I jos mi neki minus stavljaju.
Koje je vase objasnjenje ovih promasaja???
Ne moze za Zvezdu i Partizan biti pojacanje iz druge Engleske lige ili iz ekipe koja se bori za opstanak u Portugal,a taj sjedi na klupu.
Znate li zasto ne moze???
Ja sam siguran da dodju Boaci i La Para na mali fudbal da igramo,bilo bi gusto. Pa niti jedan od njih nije brzi od mene, mozemo organizovat na 100 metara trku pa da vidimo ko ce se crvenjet :)))
Sramota su Boaci,La Para,Zander,Tomane

Konstatacija

pre 4 godine

Cim sam video klip sa njegovim najboljim potezima,rekao sam da on nije igrac za Zvezdu i pitao se ko ga je uopste doveo i jos platio ogromno obestecenje za poluigraca.Isto vazi i za Tomanea,doduse on je malo kvalitetniji ali daleko od igraca za Zvezdu.Na osnovu tih klipova se moze videti nesto,sigurno ne sve kao kad igraca gledas uzivo i na terenu ali ko zna,moze da zapazi i kvalitet i kad neko nema pojma.Eto,na osnovu istog,mogu reci da je Zvezda juce dobila odlicnog igraca,upravo na poziciji koja je najvise skripala u LS i gotovo sam siguran da odskace od svih zadnjih veznih u nasoj ligi,mada nije klasican igrac za tu poziciju vec malo ispred.Covek zna znanje,odmah se vidi a uz to ima i odlicne fizikalije,jak u duelima,dobro skace,ima izvanrednu dugu loptu a zna da doda i spoji saigraca sa zicerom.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

... Eeeee sad zamislite: Direktora koji dovodi za LŠ La Paru, Žandera, Kanjasa, Kafua, Sumailu, Melega, itd....... traži LIDS ???? A On kaže: Ne, ne, ne idem nikuda, imam ovde još nezavršenog posla, ostajem u Zvezdi još dugo.
Pitanje za celokupno Zvezdaško bratstvo :
- Dragi Zvezdaši, osećate li sram, poniženost, uvređenost..... Imate li bar malo stida kad sve ovo čitate tj. čitamo ovih dana...... ili smatrate da je to u stvari sve normalno.

Delija

pre 4 godine

Ima li bre neko pametan u ovoj Zvezdi pa da se zapita ko je idgovoran za toliko promašenih pojačanja.Setite se Kafua, koliko nas je kostao a uopšte nije igrao.Čaušića su doveli za milion a orodali ga za pola, pa Samuila, Jeftović, Jirka, Embesilio, Meleg, pa Kanjas, Tomane, Žander i VanLa Para.Pa da li je to moguće da neko dvadeset puza pogreši i nikom ništa.Hoćemo odgovornost, da znamo ko je odgovoran za tolike promašaje i koliko će to da košta Zvedu.Nemojte da nam prodajete maglu već recite ko je ODGOVORAN.

varga stevan

pre 4 godine

Sami ste krivi ,doveliste ga ....trebali ste sansu da mu pruzite .... nemoze u 10 dana da STANKOVIC NERACUNA NA LA PARU....ILI KAD SE DOVODI STRANAC ....DOVESTI KVALITETNA.2-3 IGRACA .... I PLATITI DOBRO....GDE SU PATE OD NAGRADE ZA ULAZAK U LS.. HOCETE ZA MILION EVRA ..... DA KUPITE KVALITETNO I DOBRO....GDE TO IMA ....

Dragan

pre 4 godine

Dobro je pa niko ne pita kako to da najuspeniji trener u istoriji ode iznenada posle dve najuspesnije sezone u istoriji...DA NE RADI NIGDE, kako to da najbolji igrac u poslednjih 20 godina preko noci ode...U ARABIJU ZA 1.8 MIILIONA (a ovamo razno razni Boaciji, Ilici i Terzici vrede i prodaju se po 4-5 miliona), kako to da Zander ne odgovara Stankovicu iako je najbolje krilo (a ne bek) kojeg zvezda ima, kako to da je Van la Para odjednom neposlusan...Ipak ce biti da je nesto drugo u pitanju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Опасно су се Терза и ко зна ко још уградили на овом несрећнику а и на осталим странцима. Надам се да ће Деки колико толико завести неки ред и зауздати Терзу и његове мутне радње. Видимо да је Деки почео правити чистку и решавати се једног по једног странца. Овај ми је најодвратнији.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Da se ovo ne bi ponavljalo, postoji samo jedan lek, DA ZAJEDNO SA LA PAROM NA TRANSFER LISTU BUDU STAVLJENI I.......... PARDON, NE NA TRANSFER LISTU, NEGO DA BUDU NAJURENI TERZIĆ I MRKELA, I SVI ĆUTOLOZI I KLIMOGLAVCI OKO NJIH.

Jay

pre 4 godine

(Rundi, 22. januar 2020 13:47)

I dobro, kaži mi molim te, šta je epilog te dve lige šampiona?
OK, koeficijent kluba se poboljšao, zaradio klub nešto para. Pitanje i koliko je zaradio, s obzirom da ogromne rashode u vidu transfera dovođenja igrača, kao i njihovih plata!
Šta dalje? Crvena Zvezda trenutno ima 32 igrača u pogonu, plus 25 na pozajmicama. U redu, na pozajmicama su većinom juniori, mada i tu ima regularnih seniora. Dakle, dolazimo do toga da Crvena Zvezda danas ima 40 igrača, od kojih je daj-Bože 10 interesantno nekome da ih kupi. Ostali nisu, što dalje implicira da u Zvezda trenutno ima 30 fudbalera KOJE NIKO NEĆE! Za miran završetak tekuće sezone, Zvezdu ukupno ne treba više od 20-22 fudbalera.
Zaključak - ako Terza i Mrkela ne rasprodaju ozbiljan broj igrača tokom ostatka januara, onda je jasno da su obične lopine koje klub uopšte ne interesuje, već isključivo lopovluk i sopstveni interes.

gremlin

pre 4 godine

Jel on zaradio platu?!Ili je on placao klub da igra jer mu je čast biti deo Zvezdaške porodice,i vi što kukate na njega,bolje kukajte na koga je doveo...

King

pre 4 godine

Hvala Bogu! Stanković je već uradio dve odlične stvari otkako je postao trener Zvezde, a to je uklanjanje Žandera i Van La Pare iz ekipe, dva šarlatana koja ne bi smela da imaju mesta ni u jednom iole ozbiljnom fudbalskom klubu. Meni lično su bili sumnjivi još kad su dovedeni i stvarno me čudi da je Miloje dozvolio da ima dva tako neozbiljna i nedisciplinovana pojedinca u timu. Jedino mi je Kanjasa nekako žao, deluje kao dobar lik i mislim da može više od prikazanog. Igrao je skroz korektno do povrede, mada je posle stvarno bio prilično slab.

Bas promasaj

pre 4 godine

i placen je dolazak i velika plata ,skoro 2 miliona evra je sve to kostalo .Kad bi uspeli negde za pola toga sto ih kostao da prodaju bilo bi odlicno .

varga stevan

pre 4 godine

ZASTO NISTE PRUZILI SANSU JIRKI.... NJEMU SU TREBALE UTAKMICE U ZVEZDI....A NE POZAJMICA U NIS....STVARNO PROMASENIH TRANSFERA STE IMALI UVEK I NA GRESKAMA UCITE,DA SVAKI TRANSFER BUDE PROMASEN....EKIPA TREBA DA SE PRAVI 2-3 GODINE....

Armata

pre 4 godine

Ima mali milion tih Afrikanaca koji su brzi ko munja, a u Zvezdi jure neke La Pare po drugim engleskim ligama. Za te pare i platu su mogli dovesti trojicu odlicnih Afrikanaca kojima bi samo trebalo vreme za adaptaciju, Ziva je bio doveo Abubakara Oumarua za stan i hranu, pa je nakon godinu dana postao prvi strelac lige, a takvih po Africi imate koliko hocete.

BOSS

pre 4 godine

Ovoliko ptomasaja samo moze Mancester J da izdrzi i prezivi.
Od 10 pojacanja mi ne mozemo uzet 2 miliona eura,a Mrkela mi izigrava ovdje neko ludilo.Sram da te budee

PeruN

pre 4 godine

A ko će odgovarati za bacanje novca na ovog indijanca i to pred sam kraj prelaznog roka,za Zvezdu koja je bila pred gašenjem je transfer od 1,8 miliona ogroman novac i ako se za nekoga toliko plati onda taj mora biti solidan,a ne ovakav indijanac i divljak,a znalo se da je problematičnog karaktera kad je dolazio i čemu bacanje novca na takve nestabilne tipove.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Zato mislim da ovom coveku treba pruziti sansu u prvenstvu jer bolje od njega
(., 22. januar 2020 12:34)




reci ne opijatima!

Delija

pre 4 godine

I kada za godinu -dve neko se sjeti njega u rubrici Gdje su i sta rade bivsi igraci CZ, nastupati ce u nekoj 3.ligi belgije ili japana

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@jahači magle

To pravilo ne važi za sve lige. Primera radi može bez problema da igra po Aziji. U Arabiji i Emiratima ne može ali oni i pored toga umeju da potpišu igrača sa trećim klubom pa ga čekaju 6 meseci da zaigra. Mož' se ovo uvalja, ne se šekiraj. Doviđenja prijatno.

Pant. LA

pre 4 godine

Problem je u ljudima, navijacima, gradnjanima, koji jos uvek misle da ce nesto biti bolje, da ce da se radi domacinski.. Ljudski je nadati se, ali dokle vise, ode zivot, vrtimo se u krug, sve vec vidjeno po vise puta, postalo i dosadno.. sa ovakvim likovima na celu institucija, firmi, na celu drzave.. pipci u bukvalno svim porama društva.. Jako jako tesko..

Matador

pre 4 godine

Zajedno sa Suzukijem, Mučeom i Kafuom u konkurenciji za najsmešnije inostrano pojačanje koje smo ikada doveli. To su igrači koji su predstavljani kao da je Mesi lično došao na Marakanu, a moram dobro da se potrudim da bih se prisetio jednog dobrog poteza koji su napravili.

Garfild

pre 4 godine

Kako odmah nisu videli da nema veze sa vezom? Promašaj decenije
(jole, 22. januar 2020 10:42)
JEL STVARNO MISILIS DA NISU VIDELI :D

Plavi osvajaci

pre 4 godine

A to sto je placen milion funti odmah I sto je potpisao na tri godine za mesecnu platu od 50.000 evra ?? Ko ce za to da odgovara ?? Sta ako ne ode I ostane do kraja ?? Sad se svi prave ludi a doveli su igraca za koga niko nikad cuo nije !

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@.,

Slažem se suštinski ali se onda logično postavlja kontra teza. Zašto svesno dovoditi škart kada unapred znaš da nema prevage na top nivou? Ništa gori ne bio ni npr. Srnić a kamoli mali Željko Gavrić koji ima prag talenta da bude mnogo mnogo bolje krilo od trenutnih.

Ljudima smeta uludo bacanje para, nisam primetio da ovoliko bode oči Mateo Garsija. 23 godine, maleno latino krilo koje možeš izbrusiš i prodaš.

29-odišnja raga iz čempionšipa sa 2 gola i 1 asistencijom u karijeri, instant horor.

ParaKostaLaPara

pre 4 godine

Zvezda sto pre da se resi Mrkele i njegovog izbora stranaca i fudbalera bilo kojih. Pogodi jednog u deset. A brate i mracan je lik,nisam ga kao klinca video namsejanog,kamoli sad.