1. Budućnost je državni klub a ostali klubovi su ikebana. Imamo i mi u Srbiji dva državna kluba jedino je pitanje koja vlast će kom od njih dati više para i time odrediti redosled prvog i drugog. A ostali klubovi su naravno takođe ikebana.
  (ikebanjeros, 26. decembar 2019 22:57)

  # Link komentara

 2. Били сте Варвари па Varvari а сада сте barbari.
  (Драгче, 25. decembar 2019 23:28)

  # Link komentara

 3. Hau jes nou.
  (Mile = Alek = Milo, 25. decembar 2019 22:13)

  # Link komentara

 4. Da li vi navijate za Par kad igra protiv stranaca?Ja recimo navijam za CZ samo ako je očigledno kradu ili se trudi ili kad mi je žao ,kao protiv Bajerna-ali obično navijam protiv ili mi je svejedno tj bitnije mi je šta uradi Par.S obzirom da pominjete ,makar bilo i metaforično,u DNK usađenu mržnju,i to patološku(postoji li fiziološka mržnja?!),komplekse,silu i otimačinu,mislim da ste verbalno kao ste neutralni kad Par igra a u duši mašete repom-metaforično-kad Par prospe 2:0 ili se bori i zbog penala izgubi.Ako su vam merilo komentari Bodibonda i sličnih ekstremista u procemi psihe navijača,onda da ja pomenem 1913,ništa o ničemu,petarczv,zdravkogf- par vaših bisera ovde.Pa mi nađite razliku između njih,ako postoji.
  (analiza, 25. decembar 2019 10:52)

  Pa, vidi, nisam bas toliko aktivan na portalu da bih pamtio sve te nick-ove koje si naveo. Uglavnom citam sadrzaj komentara. Ali bez obzira na to, nisam izveo zakljucke o mrznji samo na bazi komentara na b92, vec i iz licnog iskustva, nekih poznanstava, nekih rodjaka, kolega, itd. Drugo, ne znam zasto brkas patologiju i fiziologiju. Ako je mrznja patoloska, to znaci da je otisla u ekstrem, prevazisla granice normalnog. To sam hteo da kazem. Znaci, suprotno od "patoloske mrznje" mogla bi da bude "normalna mrznja" (ako mrznja uopste moze da bude normalna, to je veliko pitanje), a ne fizioloska mrznja. I trece, ne, ne navijam za Partizan kad igra sa strancima, ne navijam ni protiv, a najcesce uopste ne gledam.
  (Skakac u stomak, 25. decembar 2019 15:38)

  # Link komentara

 5. "... To vam je usadjeno u vasem grobarskom DNK. Mrzeti Zvezdu. Ne samo u derbiju i domacem prvenstvu, vec i kada igra sa klubovima iz drugih drzava. Uostalom, to je bio i motiv osnivanja vaseg JSD. Nije vazno sta uradimo u Evropi, al' da smo samo ispred Zvezde, pa makar i silom i otimacinom. Teski kompleksi."
  (Skakac u stomak)
  "Nisi razumeo. To za DNK je receno metaforicno. Da odslika razmere vase patoloske mrznje. Pohvalno je sto kazes da ti licno ne mrzis Zvezdu. Na zalost, u manjini si. A to da volis Zvezdu, pa to ne ocekujem ni od tebe, ni od drugih grobara. Ako nesto ne mrzis ne znaci da to nesto moras da volis. Postoji nesto izmedju. To je ravnodusnost. Ja sam recimo ravnodusan na igre, rezultate, uspehe i neuspehe JSD Partizan."
  (Skakac u stomak)
  Da li vi navijate za Par kad igra protiv stranaca?Ja recimo navijam za CZ samo ako je očigledno kradu ili se trudi ili kad mi je žao ,kao protiv Bajerna-ali obično navijam protiv ili mi je svejedno tj bitnije mi je šta uradi Par.S obzirom da pominjete ,makar bilo i metaforično,u DNK usađenu mržnju,i to patološku(postoji li fiziološka mržnja?!),komplekse,silu i otimačinu,mislim da ste verbalno kao ste neutralni kad Par igra a u duši mašete repom-metaforično-kad Par prospe 2:0 ili se bori i zbog penala izgubi.Ako su vam merilo komentari Bodibonda i sličnih ekstremista u procemi psihe navijača,onda da ja pomenem 1913,ništa o ničemu,petarczv,zdravkogf- par vaših bisera ovde.Pa mi nađite razliku između njih,ako postoji.
  (analiza, 25. decembar 2019 10:52)

  # Link komentara

 6. Sve što je državno to je i Milovo.
  (Price Countdown, 25. decembar 2019 08:17)

  # Link komentara

 7. Nisi razumeo. To za DNK je receno metaforicno. Da odslika razmere vase patoloske mrznje. Pohvalno je sto kazes da ti licno ne mrzis Zvezdu. Na zalost, u manjini si. A to da volis Zvezdu, pa to ne ocekujem ni od tebe, ni od drugih grobara. Ako nesto ne mrzis ne znaci da to nesto moras da volis. Postoji nesto izmedju. To je ravnodusnost. Ja sam recimo ravnodusan na igre, rezultate, uspehe i neuspehe JSD Partizan.
  (Skakac u stomak, 24. decembar 2019 14:43) Jedno je ocigledno, a to je tvoja neravnodusnost. Koga zavaravas ti?
  (Partizan, 24. decembar 2019 16:30)

  Nisam ravnodusan na mrznju Partizanovih navijaca prema Zvezdi. To je tacno i to ne poricem. Zato sam se i upustio u ovu polemiku. Medjutim, sto se tice desavanja u JSD Partizan, ponavljam, potpuno sam ravnodusan.
  (Skakac u stomak, 24. decembar 2019 17:16)

  # Link komentara

 8. "Privilegija da nasa deca za sportske uzore imaju svoje sugradjane, prve komsije sa kojima su odrastali ...." Mislis Milo na Meiersa,Bamforta, Martina, Coobsa, Kilpatrika, Bozica ??? Ili na onih 10 stranaca iz prosle godine ??
  (Cika Toni, 24. decembar 2019 15:04)
  Nemoj ciko na teren dje si gost... CG sa populacijom N.Beograds ima vise svoje djece u Buducnost nego 8-milionska Srbija u svoja dva mezimceta... ili sto Varvari rekose upravo vama prosli mec - ko o cemu...
  (Podgoricki, 24. decembar 2019 17:02)

  # Link komentara

 9. "Privilegija da nasa deca za sportske uzore imaju svoje sugradjane, prve komsije sa kojima su odrastali ...." Mislis Milo na Meiersa,Bamforta, Martina, Coobsa, Kilpatrika, Bozica ??? Ili na onih 10 stranaca iz prosle godine ??
  (Cika Toni, 24. decembar 2019 15:04)
  Nemoj ciko na teren dje si gost... CG sa populacijom N Beograda ima vise svoje djece u Buducnost nego 8 mi
  (Podgoricki, 24. decembar 2019 17:00)

  # Link komentara

 10. Niko vas ne uvlaci. Uvlacite se sami. To se videlo po vasim komentarima, kako je covek i objasnio. To vam je usadjeno u vasem grobarskom DNK. Mrzeti Zvezdu. Ne samo u derbiju i domacem prvenstvu, vec i kada igra sa klubovima iz drugih drzava. Uostalom, to je bio i motiv osnivanja vaseg JSD. Nije vazno sta uradimo u Evropi, al' da smo samo ispred Zvezde, pa makar i silom i otimacinom. Teski kompleksi. (Skakac u stomak, 24. decembar 2019 11:24) Komentar ti je besmislen.Kao prvo ne postoji grobarski,ciganski,delijski DNK.Drugo,ja nikoga ne mrzim,ne volim Zvezdu ali nemam razloga da mrzim.Koliko navijaci Partizana mrze ili ne vole Zvezdu tako je i na suprotnoj strani.Niko se ne radja kao zvezdas ili partizanovac.to je stvar vaspitanja i ok je navijati i za jedan i za drugi klub.Nikad mi necete biti jasni vi koji se zalite da protivnicki navijaci mrze vas klub,covece vi ste nam najveci rival,pa ne mogu ja voleti vas klub.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emulator, 24. decembar 2019 12:37)Nisi razumeo. To za DNK je receno metaforicno. Da odslika razmere vase patoloske mrznje. Pohvalno je sto kazes da ti licno ne mrzis Zvezdu. Na zalost, u manjini si. A to da volis Zvezdu, pa to ne ocekujem ni od tebe, ni od drugih grobara. Ako nesto ne mrzis ne znaci da to nesto moras da volis. Postoji nesto izmedju. To je ravnodusnost. Ja sam recimo ravnodusan na igre, rezultate, uspehe i neuspehe JSD Partizan.
  (Skakac u stomak, 24. decembar 2019 14:43) Jedno je ocigledno, a to je tvoja neravnodusnost. Koga zavaravas ti?
  (Partizan, 24. decembar 2019 16:30)

  # Link komentara

 11. "Privilegija da nasa deca za sportske uzore imaju svoje sugradjane, prve komsije sa kojima su odrastali ...." Mislis Milo na Meiersa,Bamforta, Martina, Coobsa, Kilpatrika, Bozica ??? Ili na onih 10 stranaca iz prosle godine ??
  (Cika Toni, 24. decembar 2019 15:04)

  # Link komentara

 12. 100+ komentara na vijest o Buducnosti... a kako ide ono "nebitni ste " i ostale price za spavanje
  (Podgoricki, 24. decembar 2019 14:55)

  # Link komentara

 13. @ Emulator .... Kad kazes da nema razlike izmedju Covica i Bokana zaboravljas jednu "sitnicu". Covic je preko 30 god. u sportu, bio je izuzetno uspesan predsednik kosarkaskog saveza za cijeg smo mandata osvojili dosta medalja sto u seniorskoj konkurenciji sto u mladjim kategorijama. Da ne pricam o tome koliko je reprezentativaca iznedrio FMP.
  (Cika Toni, 24. decembar 2019 14:46)

  # Link komentara

 14. Niko vas ne uvlaci. Uvlacite se sami. To se videlo po vasim komentarima, kako je covek i objasnio. To vam je usadjeno u vasem grobarskom DNK. Mrzeti Zvezdu. Ne samo u derbiju i domacem prvenstvu, vec i kada igra sa klubovima iz drugih drzava. Uostalom, to je bio i motiv osnivanja vaseg JSD. Nije vazno sta uradimo u Evropi, al' da smo samo ispred Zvezde, pa makar i silom i otimacinom. Teski kompleksi.
  (Skakac u stomak, 24. decembar 2019 11:24)

  Komentar ti je besmislen.Kao prvo ne postoji grobarski,ciganski,delijski DNK.Drugo,ja nikoga ne mrzim,ne volim Zvezdu ali nemam razloga da mrzim.Koliko navijaci Partizana mrze ili ne vole Zvezdu tako je i na suprotnoj strani.Niko se ne radja kao zvezdas ili partizanovac.to je stvar vaspitanja i ok je navijati i za jedan i za drugi klub.Nikad mi necete biti jasni vi koji se zalite da protivnicki navijaci mrze vas klub,covece vi ste nam najveci rival,pa ne mogu ja voleti vas klub.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emulator, 24. decembar 2019 12:37)

  Nisi razumeo. To za DNK je receno metaforicno. Da odslika razmere vase patoloske mrznje. Pohvalno je sto kazes da ti licno ne mrzis Zvezdu. Na zalost, u manjini si. A to da volis Zvezdu, pa to ne ocekujem ni od tebe, ni od drugih grobara. Ako nesto ne mrzis ne znaci da to nesto moras da volis. Postoji nesto izmedju. To je ravnodusnost. Ja sam recimo ravnodusan na igre, rezultate, uspehe i neuspehe JSD Partizan.
  (Skakac u stomak, 24. decembar 2019 14:43)

  # Link komentara

 15. Oni su sve suprotno od onoga sto se u ovim politickim govorima kaze. Ukratko, klub provincijskog i bizarnog mentaliteta, bez talenta i duse koji nije u stanju da odigra jednu krstenu akciju po sablonu. Galama ne pomaze da bi se kosarka naucila. Poceli su sa Dziletom malo da se menjaju, ali proradi priroda, smenise coveka koji je za njih bio profesor kosarke, dovedose Repesu shodno svom znanju i umecu, i opet propadose uz veliko bacanje novca. A sadasnji trener je prica za sebe.
   (Demar Derosan, 24. decembar 2019 14:30)

  # Link komentara

 16. Kao kod nas Crvena zvezda!
  (Gagiša, 24. decembar 2019 14:26)

  # Link komentara

 17. @Emulator
  Normalno ZABORAVIĆEMO SVE i eto tebi odgovara krenućemo od koraka Bili Berona i samo finalne serije CZ:BUD?
  A moj komentar je o ?
  I konkretno u čemu je razlika između Ostoje i Nebojše?
  A pošto deliš lekcije o svrsishodnosti komentara pročitaj moj sa razumevanjem. Videćeš da "mešam" jedan stav i jedan narod, nije mi namera da nas delim na CZ i PAR ali eto ti izvuci iz konteksta pa pametuj.

  OK, naviklo to Partizan je od 2006. pa..., Partizan je poslednji Derbi pa..., mi smo sada..., kako li vam to ne smeta?

  Ko je prošle sezone nasrnuo na igrače Cedevite i CZ u Pioniru? Nešto drugačije je to od pomenutih? Ne, isto je to. Atmosfera linča, doduše za vas je to "samo atmosfera" i onda se upire prst u koga?
  Šta kaže predsednik KKP "Ja ne mogu da kontrolišem frakcije i dešavanja...", bezbedonosno svaka utakmica SD Partizan predstavlja građanski rat i drži RS Srbiju kao taoca.
  Ali ti razmišljaš kao da se to događa gde... u Meksiku, Zimbabveu?
  Čović je kriv što ste gađali i pljuvali ljude iz Cedevite?
  (nemi posmatrač, 24. decembar 2019 14:25)

  # Link komentara

 18. Hleba i igara, to vam treba.
  (Madjaroljub, 24. decembar 2019 14:02)

  # Link komentara

 19. @Samo da dodatno objasnim: Moli ovde pokušava da još malo podigne njihov nacionalni ponos, da bi ispunili dvoranu, da naprave neregularne uslove za igru, kako bi još jednom mogli neregularno da pobede. Jer samo tako i mogu.
  (Objektivan, 24. decembar 2019 13:37)

  A u Beogradu sve regularni uslovi uvijek. Vidi pod peta utakmica prosle godine.
  (Hez, 24. decembar 2019 13:59)

  # Link komentara

 20. Samo da dodatno objasnim: Moli ovde pokušava da još malo podigne njihov nacionalni ponos, da bi ispunili dvoranu, da naprave neregularne uslove za igru, kako bi još jednom mogli neregularno da pobede. Jer samo tako i mogu.
  (Objektivan, 24. decembar 2019 13:37)

  # Link komentara

 21. Deco, prestanite da se ložite. Kako ne shvatate da se ovakve vesti namerno puštaju uvek pred neku bitnu utakmicu (sledeće nedelje Budućnost - Zvezda).
  (Objektivan, 24. decembar 2019 13:36)

  # Link komentara

 22. Jedini i pravi simbol Crne Gore je Partizan. To zna svako ko iole poznaje sport i Crnogorce
   (PBC, 24. decembar 2019 13:27)

  # Link komentara

 23. U Srbiji je partizan veciti drzavni projekat od Milosevica,preko Borisa do Vucica.
  (Aleksandra, 24. decembar 2019 13:12)

  # Link komentara

 24. Mali ali pun para.
  (z, 24. decembar 2019 13:03)

  # Link komentara

 25. Sta reci za mutanta iz Zeleznika tek.
  (NR, 24. decembar 2019 13:00)

  # Link komentara

 26. Sem tamo i ovde (CZ) nzn dal jos ngde u Evropi postoji drzavni klub?
   (C i n i k, 24. decembar 2019 13:00)

  # Link komentara

 27. Ovde jeste reč o Državnom Projektu tj o politici koja od 1996. i izbora pobeđuje u CG. Šta to predstavlja za nas?

  Osnovno je da navijači CZ i KKP shvate da 23 godine taj klub i strukture oko njega predstavljaju zvaničnu politiku. Deo su svake kampanje vladajuće partije. Znači 23 godine se polarizuje jedan narod i opstaje jedna ideja da se unizi jedan deo stanovništva.
  KK Budućnost je perjanica toga. Primera je bezbroj, 2018. izbori stiže Zvezda na finalnu seriju i biva kamenovana, šikanirana i pokradena. Isto bi bilo sa KKP ne zamišljajte drugačije i ne vređajte nečiju inteligenciju.
  Ničim izazvani su zbog izbora iskoristili i ni krivu ni dužnu srpsku ekipu ponizili ponašanjem u PG. Ništa tu nije bilo spontano ili slučajno.

  Volim Zvezdu ali ne na štetu konkretno Partizana, zato me jako zaboleo deo komentara koji je stao na stranu Podgoričana u prošloj sezoni. Prosto je bolno što ne razumeju da bi isto prošli da su se našli ovom čudovištu na putu.
  Nikada ne bih navijao za KK Budućnost protiv Partizana, nikad. Jer ovo jeste više od sporta konkretno košarke.
  (nemi posmatrač, 24. decembar 2019 10:05)
  To je to, nema se sta dodati
   (****, 24. decembar 2019 12:56)

  # Link komentara

 28. Mirko Marjanović premijer , partizan 10 " titula", Tole Karadžića 10 titula, Boris Tadić 12 titula????!!!! Pa ki je tu čiji projekat!!!! Plus onaj Lopovluk Vesića i Žike pauka protiv Zvezde!? Ne zaboravljamo!"
  (naše će sene ...)

  Veze ti nemas vec samo kao papagaj ponavljas mantru.Mirko Marjanovic predsednik vlade 1994-2000
  FK Partizan 4 titule FK CZ 3 titule za to vreme.
   (Emulator, 24. decembar 2019 12:52)

  # Link komentara

 29. Ima ovde klub jedan jos gori i jos je lazni, zato nikom niste bitni ni vazni kod normalnih navijaca-postali ste na ovim prostorima:zid placa..
   (Parizan zakon jedini, 24. decembar 2019 12:50)

  # Link komentara

 30. Marjanović, Dačić, Ružić, Vučelić.... Ili imaš 5 godina ili amneziju. A osnivač tudjman i zg.
  (zorz, 24. decembar 2019 11:41)

  PA, jos mislis da si pametan, a to je ono najgore. Ovo je vreme kada kompjuter, odnosno interent , bez kontrole, dozvoljen je i licima poput tebe.
  Tudjman rodjen 1922, a Partizan osnovan 1945. Znaci Tudjman sa 23god. starosti i cinom porucnika osnovao FK Partizan. Ti ili si na nekim lekovima ili ti je naglo pozlilo. No, nisi sam.
  Osnivaci PArtizana su (da te malo poducima) : Koča Popović, Ratko Vujović, Peko Dapčević, Svetozar Vukmanović. Narodni heroji. Klub osnovan u Beogradu u domu Armije (ako uopste znas gde je to mesto)
  Zvezdin osnivac je Krcun, osoba direktno odgovorna za pobijenih vise od 20.000 Srba (to istorija kaze, a ne ja), Goli otok i mnogo toga. Kasnije vam dolazi druga legenda, a taj je imao nadimak "zver", zvao se Bugarchic. On ti je bio upravnik kazamata na Golom otoku, gde je hiljade Srba propatilo. To su osnivaci tvog kluba. Nemoj da se stidis. Dok se ratovalo vi ste sa shiptairam igrali fudbal u sred Albanije. Budi ponosan na to...Ne moze se istorija iskriviti ponavljanjem gluposti. Sve je zapisano, uslikano, objavljeno.
  (Marko, 24. decembar 2019 12:49)

  # Link komentara

 31. Vidimo se u sl kolu
   (miloje, 24. decembar 2019 12:47)

  # Link komentara

 32. Ovi sto napadaju Covica treba da se zamisle.Kad je Zvezda izgubila titulu dobar deo su i sudije kumovale.Zadnji obracun i osvajanje titule protiv iste te Buducnosti je primer da Srbi vise ne okrecu obraz da dobiju jos jedan samar vec se demonstrirala sila.Ovo nema veze sa Partizanom niti treba da se stvara mrznja.Covic kakav god da je objasnio je Milogorcima ko je gazda.To ce biti i ove godine, zivi bili pa videli.Evo javno kazem nek osvoji titulu i Partizan, bice mi drago ali milogorski klub nece videti titulu na Balkanu vise nikada.
   (Bobbie, 24. decembar 2019 12:46)

  # Link komentara

 33.  U čemu onda tačno da ne mešam KKP?

  Najbolje da niko ne postoji u Srbiji sem KKP, jer kada ima još nekog e onda je šta?
  Lično meni je dosta ove Zvezdine dominacije, nisam Đavo, mislim da je dobro za Srbiju da se češće menjaju šampioni. Uopšte mi ne smeta da budete šampioni samo nemoj o Godinama koje su pojeli skakavci zarad jednog kluba.
  Valjda ćemo jednom sve to da ostavimo iza sebe i Duleta i Čovića i Ostoje i Tegija... sve nezajažljive.
  A Bokan i ekipa, pa to vuče korene mnogo dugo, trenutno je Bokan inače poodavno je to ovako i uvek je bilo.
  (nemi posmatrač, 24. decembar 2019

  Lepo sam ti napisao da nas ne mesate u vas sukob sa Buducnosti i ceo komentar koji sam napisao je u tom pravcu.Nije mi jasno sta te je to uvredilo.Kazi mi jesam li slagao kada kazem da ste se isto ponasali u finalu i lazem li da nema razlike izmedju Bokana i Covica.Ako sam u zabludi pojasni mi sta sam pogresno video.Te price a vi ste bili ovakvi pusti,ima matrelijala i za nas i vas o tome.
   (Emulator, 24. decembar 2019 12:44)

  # Link komentara

 34. Za vreme Mirka Marjanovića zvezda postala evropski i svetski prvak
  (Sunce ti ljubim, 24. decembar 2019 12:42)

  # Link komentara

 35. Niko vas ne uvlaci. Uvlacite se sami. To se videlo po vasim komentarima, kako je covek i objasnio. To vam je usadjeno u vasem grobarskom DNK. Mrzeti Zvezdu. Ne samo u derbiju i domacem prvenstvu, vec i kada igra sa klubovima iz drugih drzava. Uostalom, to je bio i motiv osnivanja vaseg JSD. Nije vazno sta uradimo u Evropi, al' da smo samo ispred Zvezde, pa makar i silom i otimacinom. Teski kompleksi.
  (Skakac u stomak, 24. decembar 2019 11:24)

  Komentar ti je besmislen.Kao prvo ne postoji grobarski,ciganski,delijski DNK.Drugo,ja nikoga ne mrzim,ne volim Zvezdu ali nemam razloga da mrzim.Koliko navijaci Partizana mrze ili ne vole Zvezdu tako je i na suprotnoj strani.Niko se ne radja kao zvezdas ili partizanovac.to je stvar vaspitanja i ok je navijati i za jedan i za drugi klub.Nikad mi necete biti jasni vi koji se zalite da protivnicki navijaci mrze vas klub,covece vi ste nam najveci rival,pa ne mogu ja voleti vas klub.
   (Emulator, 24. decembar 2019 12:37)

  # Link komentara

 36. Barbari Titograd Ultras.
  (zagorac, 24. decembar 2019 12:34)

  # Link komentara

 37. Marjanović, Dačić, Ružić, Vučelić.... Ili imaš 5 godina ili amneziju. A osnivač tudjman i zg.
  (zorz, 24. decembar 2019 11:41)

  Niti amneziju imam a od tebe sam stariji sigurno.Nisam pominjao da ste drzavni klub kao Buducnost vec da ste isti po ponasanju bili u finalnoj seriji i da su Bokan i Covic isti tip ljudi.Znaci okrenuo si temu na Mirka Marjanovica i ostale zato sto si stvorio sliku da ste vi sad drzavni klub a ja to nisam napisao.A kod tog Mirka mi uzeli 4 titule a vi 3 dok je on bio predsednik vlade.Ukljuci malo mozak i procitaj sta sam napisao ako nisi inteligentan ti pitaj nekog da ti protumaci smisao pa onda komentarisi.
   (Emulator, 24. decembar 2019 12:29)

  # Link komentara

 38. Marjanović, Dačić, Ružić, Vučelić.... Ili imaš 5 godina ili amneziju. A osnivač tudjman i zg.
  (zorz, 24. decembar 2019 11:41)

  I niko od njih nije radio to sto Radi Covic.
   (Radijator, 24. decembar 2019 12:25)

  # Link komentara

 39. Pamtim dobro sve sto je bilo,ovde zeleznik tamo milo.Institucija je samo jedna, i borba protiv diktature i botova je uvek vredna.A njih gresne oprosti boze sta rade, mnogima se gade..
   (Duh sa sekirom, 24. decembar 2019 12:23)

  # Link komentara

 40. Smesni sa svojom velikom drzavom. Jedan od poslednjih diktatora u svetu.
  (Andrej, 24. decembar 2019 09:07)

  A mi sa nasim nismo smesni?
   (kimi, 24. decembar 2019 12:21)

  # Link komentara

 41. Kad o mešanju politike pišu navijači kluba kojem je predsednik FK istovremeno bio i premijer, kad o poštenju pišu navijači kluba u čijem upravnom odboru je bilo pet predsednika klubova prve fudbalske lige, kad o mešanju politike pišu navijači KK čiji predsednik je bio večiti potpredsednik vlade ili ministar, e onda mi dođe da se fino izbljujem od silne količine licemerja i selektivnog pamćenja.
  (Lajavi krelac, 24. decembar 2019 12:17)

  # Link komentara

 42. Hahahah smijurija od kluba
   (Roki, 24. decembar 2019 12:11)

  # Link komentara

 43. Ovi kao Partizan sve skupi stranci.
  @sol

  Ti skupi igraci, svi zajedno, kostaju kao neki Borisa.
   (Biber, 24. decembar 2019 12:11)

  # Link komentara

 44. ma i ovde jedan identican klub....
  (Valjkom na Krcuniju + Tenkic, 24. decembar 2019 10:49)


  Imam...JSD PartizaИ . Oni i Buducnost klasicni poslusnici vlasti, partijski klubovi. Slazem se sa tobom
  (Tito partija crno bela SNS armija, 24. decembar 2019 12:07)

  # Link komentara

 45. Ovi kao Partizan kod nas,dovode pojačanje za pojačanje, sve skupi stranci.
  Samo ovipošteno priznaju a grobari još i kukaju.
   (sol, 24. decembar 2019 11:59)

  # Link komentara

 46. Dinamo Zagreb,Zvezda,Buducnost,Dallas Cowboys a sa druge strane Hajduk,Partizan Philadelphia Eagles
  (Drzava vs avangarda, 24. decembar 2019 11:58)

  # Link komentara

 47. Ima i ovde jedan identican klub....
  (Valjkom na Krcuniju + Tenkic, 24. decembar 2019 10:49)

  Koliko samo patoloskog stanja ili mozda bolesti kojekakve u samom komentaru kao i u nadimku.
  Ne razumem sta coveku treba da se dogodi pa da ga podoji mrznjom i besmislicama nekakav YT mentor nekakvog partizanovog vesnika.
  (Opala, 24. decembar 2019 11:30)

  Patolosko stanje tvoje..Nijednu rec nisam slagao ni u komentaru a posebno u Niku....Samo sto tebi treba tim strucnjaka iz Laze da ukapiras.
   (Valjkom na Krcuniju + Tenkic, 24. decembar 2019 11:48)

  # Link komentara

 48. Стварно човек мора да поштује и лопова кад јавно то признаје, али кад ви навијачима звезде укажете да они имају још бољи третман од Србије данас него ови из ЦГ, они машу главом и не признају, као да није истина ако неће да признају. Свака част нормалним појединцима којих има више али бирају да ћуте.
   (Дух са секиром, 24. decembar 2019 11:46)

  # Link komentara

 49. I pored toga vječiti trn u oku regiona.

  Država ima stanovnika kao opstina Novi Beograd
  (Srki, 24. decembar 2019 09:33)
   (WebDev, 24. decembar 2019 11:43)

  # Link komentara

 50. Pusti ti Partizan na miru prijatelju.Kakva je razlika izmedju Buducnosti i Zvezde?Ja ti kazem nikakva a videli smo to u vasoj finaloj seriji.Razlika izmedju Bokana i Covica?Nema je!Isti su! I jedan i drugi ne biraju nacin da ostvare cilj pa makar to bio i nesportski.Vas sukob resavajte sami ne uvlacite bas u to,mi smo za vasa dva kluba sampioni Evrope.
  (Emulator, 24. decembar 2019 10:51)

  Marjanović, Dačić, Ružić, Vučelić.... Ili imaš 5 godina ili amneziju. A osnivač tudjman i zg.
   (zorz, 24. decembar 2019 11:41)

  # Link komentara

 51. znamo to,
  zato vas i ne volimo milogorci..
   (Pant.LA, 24. decembar 2019 11:33)

  # Link komentara

 52. Ima i ovde jedan identican klub....
  (Valjkom na Krcuniju + Tenkic, 24. decembar 2019 10:49)

  Koliko samo patoloskog stanja ili mozda bolesti kojekakve u samom komentaru kao i u nadimku.
  Ne razumem sta coveku treba da se dogodi pa da ga podoji mrznjom i besmislicama nekakav YT mentor nekakvog partizanovog vesnika.
   (Opala, 24. decembar 2019 11:30)

  # Link komentara

 53. Svaki diktator ima svoj drzavni projekat tj. klub.
  Milo ne moze sebi dozvoliti da gazde Zvezde i Igokeje imaju svoj klub a on nema. Ipak je on balkanski diktator sa najduzim stazom.
  (moreplovac, 24. decembar 2019 11:25)

  # Link komentara

 54. Što bi rekli zlobnici: kakva država-takav i klub...
  (Brada Le, 24. decembar 2019 11:25)

  # Link komentara

 55. Volim Zvezdu ali ne na štetu konkretno Partizana, zato me jako zaboleo deo komentara koji je stao na stranu Podgoričana u prošloj sezoni. Prosto je bolno što ne razumeju da bi isto prošli da su se našli ovom čudovištu na putu.
  Nikada ne bih navijao za KK Budućnost protiv Partizana, nikad. Jer ovo jeste više od sporta konkretno košarke.
  (nemi posmatrač, 24. decembar 2019 10:05)

  Pusti ti Partizan na miru prijatelju.Kakva je razlika izmedju Buducnosti i Zvezde?Ja ti kazem nikakva a videli smo to u vasoj finaloj seriji.Razlika izmedju Bokana i Covica?Nema je!Isti su! I jedan i drugi ne biraju nacin da ostvare cilj pa makar to bio i nesportski.Vas sukob resavajte sami ne uvlacite bas u to,mi smo za vasa dva kluba sampioni Evrope.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emulator, 24. decembar 2019 10:51)

  Niko vas ne uvlaci. Uvlacite se sami. To se videlo po vasim komentarima, kako je covek i objasnio. To vam je usadjeno u vasem grobarskom DNK. Mrzeti Zvezdu. Ne samo u derbiju i domacem prvenstvu, vec i kada igra sa klubovima iz drugih drzava. Uostalom, to je bio i motiv osnivanja vaseg JSD. Nije vazno sta uradimo u Evropi, al' da smo samo ispred Zvezde, pa makar i silom i otimacinom. Teski kompleksi.
  (Skakac u stomak, 24. decembar 2019 11:24)

  # Link komentara

 56. Mi imamo dva..to nas zeza..
   (gorkat, 24. decembar 2019 11:23)

  # Link komentara

 57. Ладно се навијачи зову Аветиње.
   (Ђенерал, 24. decembar 2019 11:23)

  # Link komentara

 58. @analiza
  Ne znam zasto si se uhvatio Miljana Miljanica. Zvezda je igrala odlican fudbal u to vreme i samo ko zna na koji nacin vec tad nije uzela kup sampiona. Bili ste slabiji tada kao i vecinu vremena osim za vreme Toleta.
   (Izhlapjeli starac, 24. decembar 2019 11:21)

  # Link komentara

 59. @Emulator
  Verovatno se ponosiš Ostojom Mijailovićem? Njegov rad je drugačiji?
  UO KKP koji čini SNS jel tako?
  Ili prebijanjem sudije Jurasa?
  Raznim finansijsko, fizičko i svakim drugim silovanjem košarke u Srbiji?
  Menjanjem statuta, disciplinskim i sudijskim komisijama koje su ne stalno ali kada je bilo potrebno krojili ishode šampionata?

  U čemu se tačno razlikuje to? Jer to nisu "Sva sredstva"?

  Lako je po tuđim leđima gledati otimanje 2 kapitena i još par igrača, uslovno igranje za reprezentaciju, sramna suđenja... ponavljam ne stalno ali kada je bilo tvrdo eto silnih skandala. U čemu onda tačno da ne mešam KKP?

  Najbolje da niko ne postoji u Srbiji sem KKP, jer kada ima još nekog e onda je šta?
  Lično meni je dosta ove Zvezdine dominacije, nisam Đavo, mislim da je dobro za Srbiju da se češće menjaju šampioni. Uopšte mi ne smeta da budete šampioni samo nemoj o Godinama koje su pojeli skakavci zarad jednog kluba.
  Valjda ćemo jednom sve to da ostavimo iza sebe i Duleta i Čovića i Ostoje i Tegija... sve nezajažljive.
  A Bokan i ekipa, pa to vuče korene mnogo dugo, trenutno je Bokan inače poodavno je to ovako i uvek je bilo.
  (nemi posmatrač, 24. decembar 2019 11:18)

  # Link komentara

 60. Kameno doba.
  (it_should_be_done, 24. decembar 2019 11:17)

  # Link komentara

 61. Jedini klub na planeti kojeg ne voli niko ni u svojoj zemlji. Pa i Eskobarov Atletiko Nasional je imao iskrene navijače. Samo Milovo strašilo mora simulira podršku. Svaki navijač sa urednom partijskom knjižicom, podeljene karte, orkestrirana podrška, Ševerna Koreja, čemer i jad.

  I to samo deo Podgoričana. Nikog u Nikšiću ni Herceg Novom, Baru ne možete naći da navija niti da prati ove. Neprirodno je. Malo i anticivilizacijski.
   (prijatelj nekih prijatelja, 24. decembar 2019 11:13)

  # Link komentara

 62. ..... будућност је прошлост
  (Кики, 24. decembar 2019 11:13)

  # Link komentara

 63. Imamo mi jedan takav ovde. Ima 30 igrača na platnom spisku i još jedan danas potpisuje. I sve to u neprofitabilnom sportu.
   (Luke Babbitt gravedigger, 24. decembar 2019 11:12)

  # Link komentara

 64. kakav klub takva i drzava,isti.
   (boban, 24. decembar 2019 11:09)

  # Link komentara

 65. stara buducnost, niti je bila slaba, niti je bila mala... kao ni stara crna gora... zapravo isrpavno je reci prava i jedina... prkosna i ponosna... okupatori su dolazili i prolazili, ali se duh njegosa ili mojkovca nikada ne sme zaboraviti...
  ova danasnja nakaza i od drzave i od kluba koji je potpomognut tom drzavom bice ugasena iznenada, bas kao sto je i nastala... umrece montenegro, da bi se ponovo rodila crna gora, koja je, istini za volju i dalje tu, u nasim srcima i samo ceka pravi trenutak da skine ljagu sa svog obraza... i za nato i za kosovo i za spc... isto vazi i za buducnost, onu buducnost koju su predvodili milojevic, cabarkapa, topic, scepanovic, radonjic... ona buducnost koja se nije stidela svoje proslosti...
   (lal, 24. decembar 2019 11:07)

  # Link komentara

 66. Milo bar kaže javno.
   (xxl, 24. decembar 2019 11:00)

  # Link komentara

 67. Crna Gora voli Partizan!
   (PgpG, 24. decembar 2019 10:57)

  # Link komentara

 68. Volim Zvezdu ali ne na štetu konkretno Partizana, zato me jako zaboleo deo komentara koji je stao na stranu Podgoričana u prošloj sezoni. Prosto je bolno što ne razumeju da bi isto prošli da su se našli ovom čudovištu na putu.
  Nikada ne bih navijao za KK Budućnost protiv Partizana, nikad. Jer ovo jeste više od sporta konkretno košarke.
  (nemi posmatrač, 24. decembar 2019 10:05)

  Pusti ti Partizan na miru prijatelju.Kakva je razlika izmedju Buducnosti i Zvezde?Ja ti kazem nikakva a videli smo to u vasoj finaloj seriji.Razlika izmedju Bokana i Covica?Nema je!Isti su! I jedan i drugi ne biraju nacin da ostvare cilj pa makar to bio i nesportski.Vas sukob resavajte sami ne uvlacite bas u to,mi smo za vasa dva kluba sampioni Evrope.
   (Emulator, 24. decembar 2019 10:51)

  # Link komentara

 69. Crna Gora voli Partizan!
  (sasa pg, 24. decembar 2019 10:50)

  # Link komentara

 70. Ima i ovde jedan identican klub....
   (Valjkom na Krcuniju + Tenkic, 24. decembar 2019 10:49)

  # Link komentara

 71. Koja ste vi drzava kada nemate nekakav UPPR i zamrzivac.
  (Djalma, 24. decembar 2019 10:48)

  # Link komentara

 72. "Mirko Marjanović premijer , partizan 10 " titula", Tole Karadžića 10 titula, Boris Tadić 12 titula????!!!! Pa ki je tu čiji projekat!!!! Plus onaj Lopovluk Vesića i Žike pauka protiv Zvezde!? Ne zaboravljamo!"
  (naše će sene ...)
  Marjanović je bio u FK Par od 89 do 94,kad je postao premijer i više nije bio zvanično deo FK.Da li je on ikada bio podjednako moćan kao jedan PPV, nedavno?Da li je i on delio dresove Par stranim delegacijama,kao sadašnji zvaničnici tipa ćale-kevo?Tole je mala maca za Miljana Miljanića koji nije hteo da sedi na klupi Reala kad Real igra protiv njegove CZ-pa mogu da zamislim šta je sve radio na klupi FSS-a.Tole je trajao mnogo kraće od Miljana koji je nadživeo funkcionerski i Slobu!Na kog Vesića mislite,na ovog sadašnjeg pisca i zamenika ili na pređašnjeg žutog Vesića,s obzirom da "ne zaboravljate" šta je radio CZ ,on i drug mu ,Pauk?
  (analiza, 24. decembar 2019 10:42)

  # Link komentara

 73. 08:40
  @Mirko Marjanović premijer , partizan 10 " titula", Tole Karadžića 10 titula, Boris Tadić 12 titula????!!!! Pa ki je tu čiji projekat!!!! Plus onaj Lopovluk Vesića i Žike pauka protiv Zvezde!? Ne zaboravljamo!(naše će sene ..., 24. decembar 2019 10:07)ti si decko partizanu dao 32 titule za period od 28 godina...brojis titule ko buldozer sate na kolubari...
  (Zabela, 24. decembar 2019 10:19):// Metaforički gospodine!!! A tu se ubrajaju titule Fudbal, Košarka, Vaterpolo( danas se gasi klub , sto mi je žao) Rukomet ... A tema je državni projekat!
  (naše će sene ..., 24. decembar 2019 10:34)

  # Link komentara

 74. I partizan je decenijama
  (Cccsss, 24. decembar 2019 10:28)

  # Link komentara

 75. @Mirko Marjanović premijer , partizan 10 " titula", Tole Karadžića 10 titula, Boris Tadić 12 titula????!!!! Pa ki je tu čiji projekat!!!! Plus onaj Lopovluk Vesića i Žike pauka protiv Zvezde!? Ne zaboravljamo!
  (naše će sene ..., 24. decembar 2019 10:07)

  ti si decko partizanu dao 32 titule za period od 28 godina...brojis titule ko buldozer sate na kolubari...
   (Zabela, 24. decembar 2019 10:19)

  # Link komentara

 76. Ja ne znam da li su ovi shvatili da su prvi put ujedinili grobare i cigane?
  Posle onakvog goatoprimstva u pg, oni trofej videti nece, makar se igralo u milovom dvoristu.
  Zaigrala se deca...
   (Zabela, 24. decembar 2019 10:18)

  # Link komentara

 77. Nije to ništa, Partizan-Igokea je bio projekt dve države.
  (epcot, 24. decembar 2019 09:33)

  I za F4 dobio 200 000 evra,a vi sirorinja od grada Beograda dobili prkeo 2 miliona u sezoni kad se F4 igrao u BG.
  (PAOK, 24. decembar 2019 10:17)

  # Link komentara

 78. Ali da "probudi diva"... hahaha
   (bgd, 24. decembar 2019 10:15)

  # Link komentara

 79. cekamo vas u beogradu.
  metafora crne gore je lopovsko bahanalijski klub. o vasem postenju, cojstvu i junastvu je dovoljno rekla utakmica u pg.
  vasi grobari
   (Zabela, 24. decembar 2019 10:14)

  # Link komentara

 80. privatni klub i peračina para,svi pravi navijači godinama ne idu na utakmice... a šta je sa fudbalskim, rukometnim, odbojkaškim klubovima? Jedva preživljavaju
  (Mario, 24. decembar 2019 10:14)

  # Link komentara

 81. Mirko Marjanović premijer , partizan 10 " titula", Tole Karadžića 10 titula, Boris Tadić 12 titula????!!!! Pa ki je tu čiji projekat!!!! Plus onaj Lopovluk Vesića i Žike pauka protiv Zvezde!? Ne zaboravljamo!
  (naše će sene ..., 24. decembar 2019 10:07)

  # Link komentara

 82. Ovde jeste reč o Državnom Projektu tj o politici koja od 1996. i izbora pobeđuje u CG. Šta to predstavlja za nas?

  Osnovno je da navijači CZ i KKP shvate da 23 godine taj klub i strukture oko njega predstavljaju zvaničnu politiku. Deo su svake kampanje vladajuće partije. Znači 23 godine se polarizuje jedan narod i opstaje jedna ideja da se unizi jedan deo stanovništva.
  KK Budućnost je perjanica toga. Primera je bezbroj, 2018. izbori stiže Zvezda na finalnu seriju i biva kamenovana, šikanirana i pokradena. Isto bi bilo sa KKP ne zamišljajte drugačije i ne vređajte nečiju inteligenciju.
  Ničim izazvani su zbog izbora iskoristili i ni krivu ni dužnu srpsku ekipu ponizili ponašanjem u PG. Ništa tu nije bilo spontano ili slučajno.

  Volim Zvezdu ali ne na štetu konkretno Partizana, zato me jako zaboleo deo komentara koji je stao na stranu Podgoričana u prošloj sezoni. Prosto je bolno što ne razumeju da bi isto prošli da su se našli ovom čudovištu na putu.
  Nikada ne bih navijao za KK Budućnost protiv Partizana, nikad. Jer ovo jeste više od sporta konkretno košarke.
  (nemi posmatrač, 24. decembar 2019 10:05)

  # Link komentara

 83. A Jugoloveni?
  (Dino, 24. decembar 2019 10:01)

  # Link komentara

 84. Naravno. Nasa drzava ce to i iskreno reci, dok cete vi uvijek biti ti koji nesto kriju, i pokusavacete da sakrijete da ste drzavni klub. Milo je ovom porukom htio reci da cemo i dalje da vas gazimo.
  (Hej hej hej, 24. decembar 2019 08:59). A jel htio reci sa 30 ili sa 50 razlike, kao proletos?!
  (veliki strumf, 24. decembar 2019 09:56)

  # Link komentara

 85. kad nema u sta drugo da ulaze, pustinja u svakom smislu. Buducnost im je jedini brend, koliko god ona to ne bila van granica Crne Gore.
   (avav, 24. decembar 2019 09:54)

  # Link komentara

 86. Stub crnogorstva
   (Barista, 24. decembar 2019 09:54)

  # Link komentara

 87. Isto kao CZ i Partizan u Srbiji.

  Umesto da je država u svom vlasništvu zadržava velike sisteme,firme,gigante,plodno zemljište,rudnike.....

  Srbija i Crna Gora su zadržale CZ,Partizan i Budućnost sa sve skupa kriminalcima sa tribina koji uz drogu i reket sada još dobijaju i državne poslove.

  Sve samo simboli srpstva i crnogorstva zato smo tu gde jesmo.
   (gojko 12, 24. decembar 2019 09:54)

  # Link komentara

 88. Postovanje za iskrenost,a sto da kazemo za dva BG drzavna kluba koja imaju uvjek najvece budzete u regionu ali bas uvjek i naravno uvjek ce to kriti kao zmija noge! Kad cemo nesto tako od njih čuti "da drzavni smo klubovi od pamtivjeka"
   (Karakter, 24. decembar 2019 09:53)

  # Link komentara

 89. Vucic i Djukanovic,Crvena Zvezda i Buducnost.
  (Zoran LFC, 24. decembar 2019 09:01)


  A i Zvezda isto.
  (Grobarchina, 24. decembar 2019 09:04)

  Ono kada navijac partizan nis mts kaze nekome da je drzavni projekat...
   (smesno, 24. decembar 2019 09:51)

  # Link komentara

 90. kako cemo ti i ove godine pregaziti metaforu,kao i proletos,jos i gore
   (pripravnik, 24. decembar 2019 09:50)

  # Link komentara

 91. Evo ga Crnogorski Covic !
  Cudi me da i on sina nije bacio u 'vatru', barem nedeljom dok odmara od bankarskih obaveza !
  (Djordje Stanojevic, 24. decembar 2019 09:49)

  # Link komentara

 92. Buducnost je uz Partizan i Cibonu najveci klub sa ovih prostora.Decenijama su u vrhu,izbacili toliko reprezentativaca i vrhunskih igraca.
  (Vukk, 24. decembar 2019 08:59)

  Историја кошарке је кратка, историја југо кошарке је мерена деценијама, историја партизана мало краћа, историја цибоне креће у 80-тим, а будућност као један од два државна милова спортска пројекта су само два милова спортска пројекта, и то им је и прошлост и садашњост и будућност, и немају везе ни са деценијама ни са историјом, већ просто то је пројекат са ороченим роком трајања и циљем који није спортски већ просто политички и тако ће увек и бити посматрани.
  (mr, 24. decembar 2019 09:40)

  # Link komentara

 93. Nova Crna Gora? Sprema li to NATO promenu imena?????
  (Simica, 24. decembar 2019 09:39)

  # Link komentara

 94. Mislim da rijetko dje u svijetu ima da drzavni prvak u kosarci ima vecu pomoc drzave i veci budzet od drzavnog prvaka u fudbalu
   (Shein, 24. decembar 2019 09:34)

  # Link komentara

 95. Država ima stanovnika kao opstina Novi Beograd
  (Srki, 24. decembar 2019 09:33)

  # Link komentara

 96. Nije to ništa, Partizan-Igokea je bio projekt dve države.
  (epcot, 24. decembar 2019 09:33)

  # Link komentara

 97. Naravno. Nasa drzava ce to i iskreno reci, dok cete vi uvijek biti ti koji nesto kriju, i pokusavacete da sakrijete da ste drzavni klub.

  Milo je ovom porukom htio reci da cemo i dalje da vas gazimo.
  (Hej hej hej, 24. decembar 2019 08:59)

  Eee moj jado, koga ste vi do sada uopste gazili??
  Pa ova i ovakva,raspadnuta Zvezda u EL vec sada ni na pola sezone, ima isti broj pobeda kao Buducnost za celu proslu sezonu!!
   (stefan prvovencani, 24. decembar 2019 09:29)

  # Link komentara

 98. Vukk
  Uporediti jednu minornu ekipu i klub kakav je Budućnost sa Partizanom je smiješno. Možete se porediti sa današnjom Zvezdom jer je mešetarenje i kriminal metoda kojom se bave u i oko ova dva državna projekta.
  (Aco, 24. decembar 2019 09:27)

  # Link komentara

 99. Milo je ovom porukom htio reci da cemo i dalje da vas gazimo.
  (Hej hej hej, 24. decembar 2019 08:59)

  Unapred se radujem tom gazenju sa -105 kos razlikom u tri meca.
  (Sabre, 24. decembar 2019 09:26)

  # Link komentara

 100. e vala jednom i ovaj djukanovic da ne slaze..metafora..mrznja prema zvezdi i partizanu koja se oseca na tim utakmicama je pravo merilo nove crne gore..ili nato crne gore kako vec...ono sto mene nervira je sto mi srbi lako oprostimo i zaboravimo. jednog dana kad podviju rep mi cemo im oprostiti..ma mi smo tolike b....e da bi i hrvate opet bracom zvali..
  (maksa, 24. decembar 2019 09:25)

  # Link komentara

 101. Državni klubovi poput nasa dva velikana. Tu se dovode pojačanja za 300-500k eura a knjizi se 10 puta veca suma. Eto zato nema privatizacije i zato država nema snage da se izbori sa nekoliko desetina dilera na tribinama. A mogu kad god požele. Ali ima tetaka u Kanadi i nema zakona o poreklu imovine.
  (Idemo u Nemačku I ne vraćamo se, 24. decembar 2019 09:24)

  # Link komentara

 102. А у грбу клуба бели двоглави орао :)
   (Јабучило, 24. decembar 2019 09:24)

  # Link komentara

 103. I Partizan je bio državni projekt. Sad se vidi koliko je to bilo pogrešno.
  (ranac, 24. decembar 2019 09:22)

  # Link komentara

 104. Умро Пантелја. Ајде. Комотно можемо да заборавимо Пантелију и да користимо ову метафору о метафори.
  (mr, 24. decembar 2019 09:19)

  # Link komentara

 105. Pogledajte samo kako se ponašaju na terenu(otimanje pobeda)..Takav i gazda!
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 24. decembar 2019 09:18)

  # Link komentara

 106. i gde je tu sport ? sta ako nabijam za Mornar, ja znaci uvek cu da budem drugorazredni...naravno da je lepo da CG ima dobar klub, ali sef mesa politiku i spirt...i to do daske
   (Kanidja, 24. decembar 2019 09:18)

  # Link komentara

 107. Jesu, i jedni o drugi se finansiraju “trgovinom bananama” ;)
  (Zagor, 24. decembar 2019 09:17)

  # Link komentara

 108. A Zvezda pa nije?
  (HIM, 24. decembar 2019 09:13)

  # Link komentara

 109. Smesni sa svojom velikom drzavom. Jedan od poslednjih diktatora u svetu.
   (Andrej, 24. decembar 2019 09:07)

  # Link komentara

 110. A i Zvezda isto.
   (Grobarchina, 24. decembar 2019 09:04)

  # Link komentara

 111. Izađi mala...
  (Dragan BL, 24. decembar 2019 09:03)

  # Link komentara

 112. I mi kazemo. Bahatost, lopovluk, sumnjive radnje i likovi pri vrhu... skroz dobra metafora.
  (Sabre, 24. decembar 2019 09:02)

  # Link komentara

 113. Vucic i Djukanovic,Crvena Zvezda i Buducnost.
   (Zoran LFC, 24. decembar 2019 09:01)

  # Link komentara

 114. Buducnost ostaje drzavni klub, ali telekom i elektroprivreda strancima, uhhh, patrioto
  (veton, 24. decembar 2019 09:00)

  # Link komentara

 115. Buducnost je uz Partizan i Cibonu najveci klub sa ovih prostora.Decenijama su u vrhu,izbacili toliko reprezentativaca i vrhunskih igraca.
  (Vukk, 24. decembar 2019 08:59)

  # Link komentara

 116. Naravno. Nasa drzava ce to i iskreno reci, dok cete vi uvijek biti ti koji nesto kriju, i pokusavacete da sakrijete da ste drzavni klub.

  Milo je ovom porukom htio reci da cemo i dalje da vas gazimo.
  (Hej hej hej, 24. decembar 2019 08:59)

  # Link komentara

 117. Lici bogomi na drzavu u pravu je Milo. Lopovluk i bahatost i pranje novca.
  (Nije nicija do zore, 24. decembar 2019 08:56)

  # Link komentara