Utorak, 17.12.2019.

09:00

Zvezdu čeka rekonstrukcija tima – ko ide, ko ostaje, a ko dolazi?

Izvor: PT

Zvezdu èeka rekonstrukcija tima – ko ide, ko ostaje, a ko dolazi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Dott

pre 4 godine

"Zvezdu čeka rekonstrukcija tima – ko ide, ko ostaje, a ko dolazi?"

To znaci da se mnogo proda i malo kupi.
Ubiranje plodova minulog nerada, kao i decenijama unazad.

Negativni

pre 4 godine

@ Sub013

Zvezda je ove godine bila samo učesnik Lige šampiona. Nije igrala.
Zatim, ovde je reč o Zvezdi a ne o Partizanu. Isticanje Partizanovih neuspeha neće umanjiti Zvezdine. To je čak promašena tema.
Napisao sam da tribine nisu bile pune a ne da je stadion bio poluprazan jer to nije isto. Da li je zapad bio pun? Nije. Istok i jug? Nisu. Čak ni sever nije bio popunjen kao što ume da bude. Uporedi atmosferu protiv Liverpula sa bilo kojom ovogodišnjom utakmicom Lige šampiona pa ćeš videti razliku. Postoji čak i snimak na jutjubu gde dvojica Engleskih komentatora ne mogu da prestanu da govore o atmosferi i navijanju u Beogradu protiv Liverpula.
A to navijanje na 0:6 i u sličnim debaklima je grobarski specijalitet. Oni su se uvek palili na to a ne Zvezdini navijači. Još iz Miljanovog doba poznato je kako su navijači Zvezde umeli da reauguju. Danas je nestala bilo kakva kritika usmerena prema klubu.
Da li možeš da mi kažeš koliko je Zvezdine dece u prvom timu?
I za kraj razmišljaj više o Zvezdi nego o Partizanu.
(ArtuDitu, 17. decembar 2019 17:36)

Tačno! Nema nikakve kritike više, a klicanje dok nas pune uvek je bio specijalitet komšija. Mada, ne moramo da brinemo, fale nam samo bekovi, centarhalfovi, vezni red i napad. Uprava takodje, trener takodje, a bogme i golman. Sve drugo imamo.

1987

pre 4 godine

Od svih frakcija Grobara najjaca mi je ova frakcija sto se buni za cene karata koje su bile u LS za nase utakmice? mada i ova frakcija sto dozivljava fras kad se pomene najjace bratstvo u svetu fudbala mi je skroz kul, dok mi je najneoriginalnija ona frakcija Zvezdas sam ali Miloje odlazi. Pustite vi klubove gde su cene karata sto eura a dodje 50 hiljada ljudi, pustite vi klubove ciji su navijaci docekani kao bogovi u Atini, pustite vi klubove koji pobedjuju Liverpul, daleko ste vi od toga, gledajte vase mrzitelje Pantice i lecite komplekse, pustite malo Zvezdu, od toga vam je samo gore.
(Sub013, 17. decembar 2019 12:56)

Svi su oni smejurija u odnosu na najjaču grupu na svetu "vidim grobare svuda" ti su najopasniji - šire MIŠIJU GROZNICU !

pedja

pre 4 godine

Mislim da je ocena negde izmedju 2i3.LS je sigurno uspeh, jos drugi put, ali ako se ocenjuje kompletan utisak onda to nije preovladjujuce.Beskorisno utrosene pare od prvog ucesca u LS u lose igrace, prodja igraca koji su mogli da budu vodeci (za ucese u igri) i kasnije daleko bolje prodati, potpuni gubitak kvaliteta igre u svim segmentima ( tehnicki - sem Marina, nema igraca koji moze da predribla prtivnika, fizicki - najslabija ekipa u LS i na zalost najsporija, takticki- bez ideje kako da se odigra bitna utakmica.
Zvezda terba da vrati Krsticica,Jirku i Kataia, po mogucnosti Savica i Srnica.Istrpeti Petrovica i dodati Nikolica,Erakovica i jos nekog omladinca.Na zalost nisu iskoriscene mogucnosti Boacija, Pavkova i Tomanea jer Zvezda je igrala dzor sistem (to Milojevic nek objasni) a nije imala igru preko krila tako da ovi igarci nisu imali dovoljno lopti kako bi pokazali sta znaju. Zvezdin obrazac igre treba da bude igra iz LE od pre dve godine.Ako ne mogu da vrate ove igrace onda treba da kupe igrace koji imaju slicne karakteristike. Obavezno zsezahvalitiZanderu,Milunovicu, Rodicu,Jeftovicu, Simicu, Van Lapari, Kanjasu,Jovancicu.Ostaviti Borjana i Marina (ako bude imao sa kim da igra),Degeneka,Gobeljica, Vulica,Bena,Jovicica i jako je bitno napraviti dobru igrru, da li 4:4:2 ili 3:5:2 ali ne igarti sa jednim spicem u nasoj ligi. Da li sa Milojevicem ili ne pitaju se obe starne i Zvezda i on!

Konstatacija

pre 4 godine

Nemojte ponovo da pravite kikseve u prelaznom roku i da pokusavate da opravdate svoje greske,zadrzavanjem nekih igraca,koji nikako nisu za Zvezdu.Kakav Tomane,kakvi bakraci...po cemu je on zadovoljio bilo koga?Jedino onaj gol makazicama je sto je vredelo od njega i nista vise.Da ga ne vidimo vise u nasem dresu,kao ni Zandera,Van la paru,Kanjasa.Moze da ostane Garsija,da prodje pripreme,malo fizicki ojaca a zna lopte.Boaci takodje moze da ide ali mora spic da se dovede.Pokusajte sa Nemanjom Nikolicem jer je slobodan igrac.Od nasih igraca,moze da ide svako ko ima ile ozbiljniju ponudu a moraju se dovesti i levi i desni bek.Rodica, Gajica i Milunovica prodati obavezno a Gobelju samo ako je jako povoljna ponuda.Obavezno prikljuciti prvom timu Gavrica i Erakovica,kao i Radulovica iz omladinaca.Pokusati sa dovodjenjem ali ne preplacivati Birmancevica,Topica i Cumica i to je to.Radikalno podmladiti ekipu,prvenstveno domacim igracima.Za nosioce ostaviti golmana Popovica,Pankova i Degeneka,Jovicica,Pavkova,Marina.

Zvezdaš

pre 4 godine

Ovo je bez veze da se ocenjuje nečiji rad i trud. Činjenica je prva da je Zvezda u zadnjih dve tri sezone vezano odigrala mnogo utakmica. Mnogo teških. Kompleskna je stvar. Partizan je kiksnuo upravo posle teskih utakmica jer igra dobro ali ne zrelo. Trener Milijević i ekipa su se dobro nosiki sa svim teškoćama i ja ocenjujem odlicno. Naravno treba i može bolje.

Sub013

pre 4 godine

(ArtuDitu, 17. decembar 2019 17:36)

Ne razmisljam ja o Partizanu vec jednostavno od njihovih komentara na nasim vestima ne moze nista normalno da se procita pa odgovaram njima, ne znam zasto si se ti tu pronasao? Verovatno sam to za poluprazan stadion video u nekom drugom komentaru, moja greska ako nisi to napisao. Tacno je da su bile previsoke karte to niko ne spori, ali protiv Bajerna je 95% kapaciteta bilo ispunjeno i uopste nije bila pozorisna atmosfera. Sto se tice navijanja na 6:0 najbolje da su svi napustili stadion, pa pogledaj rezultate u Bundes ligiali, malo malo pa neko primi sest, sedam, osam...sta su trebali da urade navijaci Totenhema kad su primili 7 a njihov tim isto vredi milijardu? Da, bila je samo ucesnik koji se borio za trece mesto do zadnjeg kola, to sto ti ocekujes da igramo ravnopravan fudbal sa Bajernom ciji je svaki igrac pojedinacno skuplji od celog naseg tima je nemoguce, jos samo sa nasom decom kao sto kazes je tek naucna fantastika, sa nasom decom ne bismo ni dosli do LS. Znas sta jos, do pre tri godine nismo ni sa Sasuolom mogli da igramo ravnopravno a LS je bila naucna fantastika, pa izvini molim te bolje da budemo u mogucnosti uopste da igramo sa takvim klubovima i da budemo neravnopravni sa Bajernom umesto sto smo bili neravnopravni sa Sasuolom i Kairatom u prvom ili drugom kolu kvalifikacija za LE.

Školobocna

pre 4 godine

Ocena je 3 , zbog katastrofalne igre u LŠ , nema nikakve borbe , ako može Slavija sa manjim budžetom da igra nerešeno sa Barselonom i Interom na gostovanjima , može i Zvezda da se potrudi a ne da svi izađu na teren bez ikakve volje . Druga stvar koja je problematična je dovođenje stranaca koji nemaju kvalitet a guraju se , potpuno nelogično ako nisu neke menadžerske igre u pitanju . Ako već imaš filijalu Grafičar , iskoristi je da preko nje razviješ mlade igrače iz Brazila i Argentine koji mogu da se nađu veoma jeftino a perspektivni su . Za 3 godine dobijaju pasoš i igraju kao domaći igrači , od njih 5 ako se 2 pogode mogu da budu za prvi tim sa 20,21 godinom . Bolje tako ulagati nego u islužene strance 30 + god , nikad ne može da se vrati uloženi novac .

Sova966

pre 4 godine

Da su hteli goru ekipu da naprave,teško da bi uspeli..A šta ćemo.ako nam odu dva puža sporaca kanjas i petrovic..ko će da nam organizuje igru..? A tek dva britka stopera degenek i milunovic?kada im das loptu u noge ko da si im dao tempiranu bombu..ako to može,A znam da ne može, sve sem borjana i marina u grafičar,A 2/3 grafičara i 1\3 omladinaca u zvezdu.bolje će.da izgleda sigurno..da ne pričam koliko će da bude jeftinije.to bi moglo da se desi u nekoj drugoj zemlji,ali u srbiji nikad.na žalost..

Ivan Veljković

pre 4 godine

Kada se sagleda ova Zvezdina jesen u celosti, an ženeral, jednostavno mora se reći da je bila uspešna, za naše prilike veoma veoma uspešna. Plasman po drugi put za redom u Ligu šampiona u ovim našim surovim okolnostima večitog nedostatka novca, to je jednostavno bajka, san. I to se mora poštovati. Čitave jeseni Zvezda bije bitke u Evropi sa velikim protivnicima, a nema roster od milijardu i po dolara tržišne vrednosti već jedan skromni limitirani tim i napraviti takav uspeh u tim okolnostima, to je jednostavno za divljenje. Porazi od Bajerna i Totenhema jesu bili veoma ubedljivi ali nije smak sveta, to je jednostavno realnost, i nije Zvezda jedina koja protiv njih prolazi tako. Taj Bajern redovno puni i one najveće klubove četvorkama, peticama, šesticama, sedmicama, čak čak je jednom izuzetno jakom Totenhemu vicešampionu Evrope u sred Londona zabio ogromnih 7 golova. Znači nema s te strane razloga za dramu. Dakle Zvezda čitave jeseni igra teške utakmice u Evropi, čak 14 ih je odigrala, vodila teške bitke u kvalifikacijama za LŠ i izborila plasman u LŠ jednom junačkom borbom i to mora da se ceni. Pored toga završila je i ovu godinu na prvom mestu u Srbiji i to ubedljivo, sa 11 bodova ispred Partizana i to je odličan uspeh. E sad, to je ono što je dobro, a ono što ne valja je sledeće: PRELAZNI ROK JE KATASTROFALNO URAĐEN! Totalni AMATERIZAM! To treba uvek isticati! Roster Zvezde tokom zime MORA da se znatno promeni, gomila igrača mora da se otpusti i da se dovedu bolji.

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Sub013

Zvezda je ove godine bila samo učesnik Lige šampiona. Nije igrala.
Zatim, ovde je reč o Zvezdi a ne o Partizanu. Isticanje Partizanovih neuspeha neće umanjiti Zvezdine. To je čak promašena tema.
Napisao sam da tribine nisu bile pune a ne da je stadion bio poluprazan jer to nije isto. Da li je zapad bio pun? Nije. Istok i jug? Nisu. Čak ni sever nije bio popunjen kao što ume da bude. Uporedi atmosferu protiv Liverpula sa bilo kojom ovogodišnjom utakmicom Lige šampiona pa ćeš videti razliku. Postoji čak i snimak na jutjubu gde dvojica Engleskih komentatora ne mogu da prestanu da govore o atmosferi i navijanju u Beogradu protiv Liverpula.
A to navijanje na 0:6 i u sličnim debaklima je grobarski specijalitet. Oni su se uvek palili na to a ne Zvezdini navijači. Još iz Miljanovog doba poznato je kako su navijači Zvezde umeli da reauguju. Danas je nestala bilo kakva kritika usmerena prema klubu.
Da li možeš da mi kažeš koliko je Zvezdine dece u prvom timu?
I za kraj razmišljaj više o Zvezdi nego o Partizanu.

Ares

pre 4 godine

Ne rekonstrukcija vec totalna rekonstrukcija.Nemamo ova beka I centalhalfove koji znaju igrati nogom osim Pankova koji je za ove ch pojam Garantujem da bi Pankov I Babic 10 puta bolje igrali od ovih cepanki.Potrebno je dovesti najmanje 3 srednja igraca koji mogu igrati brzo na sredini.Ostaviti golmana/bilo koga od prve dvojice,Gajica kao zamenu za beka,Pankova,Jovicica,PavkovaI,Bena I Boacija.Sve ostalo pustiti.Sa Marinom obaviti razgovor da li zeli da igra jer cele godine nista ne igra.Takodje obavezno ostaviti Jirku I Argentinca jer su savremeni brzi I mladi igraci ali Zvezda apsolutno nema sredinu pa SE svi zbog toga utooe u sivilo

maSi

pre 4 godine

Ko plati da igra, i ostaje, i dolazi. Scenario je sledeći. Odlaze navijači sa stadiona. Zapad i istok prazni, na severu par stotina tapkaroša. Slede potopi protiv Partizana, i naravno debakl u sezoni kupanja. Terzina se na jesen pojavljuje sa novim obećanjima, i doktorskom analizom, da nam tek dolaze godine procvata. Kombinacije i muljanja dostižu vrhunac, zidanjem stadiona. Bila jednom jedna Zvezda...

marko

pre 4 godine

Jel obecavas da neces da kukas i pljujes kad budemo ispali u prvom kolu kvalifikacija?

Elem, veliki rezovi nikad nisu dobri.Nije dobro rasprodati odjednom pola ekipe. Igraci treba sistemski da se menjaju. U ovom prelaznom roku bi trebalo da se oslobodimo igraca koji su igrali vrlo malo i po nekog skupog stranca.
(1234, 17. decembar 2019 09:55)

- Imamo dva prelazna roka da popunimo "roster" do pocetka kvalifikacija... Ima se dovoljno vremena... Samo treba kupovati pametno i kvalitetno... Ako praznimo magacin, da bismo ga ponovo punili "skart" robom, bolje i da ne dovodimo "pojacanja"...
Borjan, Popovic, Degenek, Gobeljic, Marin, Ben, Garsija, Jovicic, Pavkov... uz Vulica, N.Petrovica neke pridodate igrace iz Graficara i Nikolica koji nije dobio gotovo nikakvu sansu, a za ono malo vremena je pokazao vise nego pojedinci od pocetka sezone... Sasvim dobra baza igraca! Na sve to imamo i dva prelazna roka!

Sub013

pre 4 godine

(ArtuDitu, 17. decembar 2019 15:38)

Nikako ne mogu da prihvatim cinjenicu da je igranje LS, pobeda i sansa da se u zadnjem kolu izbori prolece fijasko, pogotovo ne ako dolazi od nekog ko je igranje LS i osvajanje nula bodova u grupi sa Arsenalom, Bragom i Sahtiorom smatrao fantasticnim uspehom za srpski fudbal. Cene karata jesu bile previsoke ali price o pozorisnoj atmosferi i polupraznom stadionu su jednostavno laz. Protiv Bajerna se na 6:0 navijalo jace nego ikad, cas se i Nojer u jednom trenutku okrenuo i aplaudirao ka severu. Sto se tice utakmice sa Partizanom odigrali smo je lose, nije nam znacila koliko vama i to se desi, pre toga vi dva derbija niste sutnuli na gol i veruj mi ne mogu da docekam sledeci da vam objasnimo gde vam je mesto, ni Grujic nece moci da vam pomogne!

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Sub013

Postoji jedna neoboriva činjenica koja se suprotstavlja tvom komentaru - vreme ne stoji, već teče. Pobeda Zvezde nad Liverpulom bila je pre više od godinu dana. Šta se dogodilo za tih nešto više od trista šezdeset pet dana? Liverpul je osvojio LŠ, ove godine dominira u Premijer ligi i kvalifikovao se u drugu fazu LŠ. A šta se desilo sa Zvezdom? Utakmica sa Liverpulom predstavljala je prelomnu tačku posle koje je, umesto da nastavi uzlaznom putanjom, Zvezdina igra krenula strmoglavo nizbrdo i u ovom trenutku je zaustavljenja zahvaljujući završetku jesenjeg dela prvenstva. Toliko Zvezda ne igra nikakav, tačnije, potpuno negledljiv fudbal.
Ove godine, za razliku od prošle, tribine nijednom nisu bile pune tokom Lige šampiona a atmosfera je bila nalik pozorišnoj. Nije problem ni u ceni karata već u činjenici da kada je fijasko sa prodajom bio neminovan tada su karte počele da se dele besplatno preko raznih banaka i na razne druge načine. Nekorektno prema svima koji su izdvojili veliki novac i platili karte.
Tokom tih godinu i više ostaće upamćeno da je Zvezda doživela najviši poraz na Marakani, da je u četiri evropske utakmice primila 19 golova, da nije dala nijedan, ustvari da se jedva mogu prebrojati šutevi u okvir gola, da je bila potpuno inferiorna protiv Partizana što je rezultiralo porazom i neupućenim šutom u gol. Najupečatljivija je mučna igra koja ne liči ni na šta.
U sportu prošlost služi radi istorije. Ali, od prošlosti se u sportu ne živi. A sadašnjost je takva da u Zvezdi nemaju mnogo čime da se pohvale.

Sone

pre 4 godine

Ja cu da kazem samo za Tomanea, kakav je to igrac, spic??? Jel brz- nije, jel prodoran- nije, jel jak - nije , jel ima osecaj za gol- nema! Ne znam kakav je to napadac kada nema niti jednu karakteristiku napadaca. Ostali tu i tamo, moglo je bolje naravno ali nije smak sveta, glavu gore bice bolje.

i pre Barija

pre 4 godine

Prvo, čestitke na svemu ostvarenom.
Ali, nema potrebe za spinovanjem rečima "nije pogodila letos sam pojačanjima". Nema tu šta da se pogadja. Ukoliko si kompetentan i znaš šta ti treba za igrački/fudbalski stepenik više u odnosu na prošlu godinu! Pogadja se greb-greb.
Čitava 2019 je promašena sa dovodjenjem skupih igrača. Da li se neko seća brzog i čvrstog u duelima od pre tri godine Mirka Ivanića? Takav je-kakav je, a niko se nije zapitao zašto nijedan ruski klub nije kupio ovog igrača iz lige koja je razvojna za Rusiju, eventualno Ukrajinu.
Da je neko, sportski direktor i stručni štab, samo desetak puta zaredom ponovio o Kanjasu sledeće - 32 godine, spor...32g, spor....pretpostavljam da bi letos završio u Albacete-u. U najboljem slučaju po njega.
La Para kao da je kupljen na nečiji nagovor. Momak je prošlu jesen bio u Hadersfildu i odigrao 5 (pet) utakmica, ne celih. Proleća ove godine poslat je u Midlzbro na pozajmicu i odigrao, opet ne cele, 3 (tri) utakmice. Osam za celu sezonu, a Zvezda ga kupuje za 1,2mil. Igrača sličnih karakteristika je kupila prošle godine (Jirka) za 800.000 uz hvalospeve i pominjanje nedostatka takve genetike kod balkanskog mužjaka. Rezultat - dva igrača za 2 miliona, na bitnim pozicijama, a nismo jesenas imali ni jednog!
Žander...hm. Tridesetjednogodišnji stranac doveden kao pojačanje iz osrednjeg kiparskog kluba.
Žao mi je što ništa nisu naučili od prošlogodišnje Lige šampiona.
Ipak, gubiću nerve i preživljavati svaki minut i dalje...

SEnT

pre 4 godine

Cini mi se da je samo Crvenoj zvezdi svojstveno da jednu lepu priliku da klub podigne na visi nivo posle dva ulaska u LS uspe da ovako upropasti, i da sada nezna sta ce sa ovolikim brojem fudbalera. Ovi silni stranci niti imaju kvalitet, niti mogu da igraju zbog propisa u nasoj ligi. Treba ih se ratosiljati kako god. Ni jedan od stranaca koji su stigli na početku ove sezone se nije pokazao. Kanjas prespor, Zander pogubljen i mnogo los u odbrani, Tomane spor i slab golgeter, Van la Para ne pokušava, ili nezna da probije, iako igra na krilu, Mateo je jedini nesto malo pokazao, ali je dosta lagan i slabasan za ozbiljan fudbal. Ivanic i Milunović takodje velika razocarenja. Borjan, Marin, Degenek, Pavkov, Jovicic, Gobeljic, Ben, Vukanović,Babic, Popovic i 3-4 mlada igraca iz omladinske skole, uz 2 prava pojačanja, ali ne iz nase lige(sve je to tanko). Bekovi i zadnji vezni su bili najveći problem tako da bi valjalo tu dovesti pojacanja. Ali je jasno da ce tesko toliki broj nepotrebnih fudbalera otici, tako da ocekujem problematičnu prolećnu polusezonu.

andrej mostovoj

pre 4 godine

vidim ovde se porede zvezda i partizan. ako cemo realno Pavlovic vredi vise nego cela zvezdina odbrana koja je primila dvadeset i kusur golova u Ligi Sampiona. u zvezdi osim marina sve panj do panja dok Partizan ima 5,6 dobrih igraca. ako su vam jovancici,joveljici i njegosi petrovici ok igraci onda svaka cast. uostalom videlo se u derbiju ko koliko zna. ili vam to jednostavno nije bio dan??

Nebojsa

pre 4 godine

U koliko ostanu Terzic, Mrkela i Milojevic, a to ce se desiti ne ocekujte nesto epohalno u C Zvezdi.
Opet ce neki igraci biti prodati, neki otici na pozajmicu, dovesti neke nove igrace i po ne znam koji put bacice se novac.
Oni ne znaju da dovedu igraca sve su to nekvalitetni igraci, zbog kojih bi publika nece da dodje na stadion.
A zasto su nam stadioni prazni???
Koga da gledaju igras tri godine u Evropi, a nemas jednog igraca za kojeg mozes da se uhvatis i da kazes to je igrac za C.Zvezdu.
Jel normalno da u LS na domacem terenu u tri meca primis 12 golova???
Bez obzira s kim igrao to je za mene veoma teska blamaza, imali tome kraja
Ne moze vise ovako ili se uozbiljite i prestanite sa igracima sumljivog kvaliteta ili se povucite sa tih pozicija.
Imate sansu da se odreknete, prodate sve igrace za koje se zna da nisu za C.Zvezdu, necu ih nabrajati dobro se zna koji su to.

klaas-jan huntelaar

pre 4 godine

ono sto nam treba jeste da Miloje mora da ostane. boacija vredi prodati. zander nije nista specijalno pokazao pa i on ukoliko ga neko oce valjalo bi utopiti. marinu, borjanu i degeneku dozivotni ugovor i to je to.i milunovic se uklopio sa degenekom..garsija zna fudbala treba mu dati prostora a i tomane bi u slučaju da ricmond ode imao vise minuta koje bi trebalo da iskoristi. ovo ostalo manje vise sve moze da se proda i nadje zamena u ping pong ligi.

Sub013

pre 4 godine

U koliko ostanu Terzic, Mrkela i Milojevic, a to ce se desiti ne ocekujte nesto epohalno u C Zvezdi.
Opet ce neki igraci biti prodati, neki otici na pozajmicu, dovesti neke nove igrace i po ne znam koji put bacice se novac.
Oni ne znaju da dovedu igraca sve su to nekvalitetni igraci, zbog kojih bi publika nece da dodje na stadion.
A zasto su nam stadioni prazni???
Koga da gledaju igras tri godine u Evropi, a nemas jednog igraca za kojeg mozes da se uhvatis i da kazes to je igrac za C.Zvezdu.
Jel normalno da u LS na domacem terenu u tri meca primis 12 golova???
Bez obzira s kim igrao to je za mene veoma teska blamaza, imali tome kraja
Ne moze vise ovako ili se uozbiljite i prestanite sa igracima sumljivog kvaliteta ili se povucite sa tih pozicija.
(Nebojsa, 17. decembar 2019 13:01)

Kako da ne ocekujemo nosta epohalno kad nismo igrali LS 30 godina a sad je igramo 2 puta za redom? Ako to nije epohalno ne znam sta je. Primio si na tri meca 12 golova u LS pa sta? Totenhem je na jednom primio 7 a vrede milijardu, primio je od kluba koji vredi isto kao oni a ne od kluba koji je 20 puta skuplji, to je kao da smo mi od Jang Bojsa primili 7 na svom terenu, sta biste tad pisali? Jedino se slazem sa tim da su trebali da se otvore za jos neko kvalitetno pojacanje da bi imao Miloje sa kim da pravi igru, ali da se pomere pa da opet ispadamo od Kairata, neka hvala.

milan

pre 4 godine

Dovesti Kataia, dajte mu kolko para hoce. Promenite formaciju. Nemamo igrace za 451. Imamo odlicne stopere. Igrajmo 3-5-2. Degenek, Milunovic, Pankov - Zander, i Gajic bekovi (eventualno dovesti desnog beka) vezni red Njegos, Vulic, Gobeljic - Marin i Katai ofanzivni vezni i Boace spic. Garsija moze da igra umesto Kataia, Ivanic isto. Ostali su slobodni. Naravno Jovicic, cak I Jovancic mogu da se cekaju. Za trenutnu formaciju nemamo igrace kao sto su bili Donald i Grujic. Zasto ne probati da novom formacijom? Imamo celu polusezonu da je uigramo. Nisam neki skaut, ali ne vidim koga mozemo da dovedemo sem Kataia.

Pterodaktil

pre 4 godine

Zamislite na trenutak Grobari da mi imamo takav tim?.....ali samo na trenutak...Grozno !Mozda,ali samo mozda bi imalo mesta za Marina,i verovatno za borjana,sta bismo sa ostalima??Jezim se i na samu pomisao da moram njih da gledam.Kako fudbal zna da nekad bude okrutan...

sava

pre 4 godine

@ Nenad
znaci da rezimiramo Partizan je pobedio 5 a vi dve utakmice..vidim potcenjujes malaciju,az i astanu.. pa sve tri ekipe su svemirski brod za zvezdu..az je ispred ajaksa u holandiji.. I da te podsetim derbija u kome na go niste sutnuli..

mr.wolf

pre 4 godine

Crvena Zvezda je ove sezone odigrala sledece utakmice: 
Helsinki 2-0 
Helsinki 1-2 
kopenhagen 1-1 
kopenhagen 1-1 
jang- bojs 2-2 
jang bojs 1-1 
olimpijakos 3-1 
olimpijakos 0-1 
bajern minhen 0-3 
bajern minhen 0-6 
totenhem 0-4 
totenhem 0-5 
partizan 0-2 
dakle zvezda je ove seozne odigrala 13 utakmica. u samo dve je pobedila i to prosecnog helsinkija I olimpijakosa ( igrac vise ) 
u vecini ovih utakmica se grcevito branila pa cak i protiv Partizana. 
Gol razlika u ovih 13 utakmica je 11-29
(sava, 17. decembar 2019 11:48)

Kakav strucan komentar.... bukvalno na nivou "nas i kineza miljardu i po"....

Sremac

pre 4 godine

rekli i ostali zivi dva penala za dva minuta i nije im bilo svejedno za prvi penal koji nije postojao,pravi fer plej igrac uzme loptu namerno promasi penal okrene se prema sudiji i kaze nije bio penal,nego kukavicki daju gol,kako su licemerne izjave...
(adje, 17. decembar 2019 11:50)

A u tole ligi koliko je namerno, a koliko slucajno Partizan promasio penala? I koliko su penala sami igraci Partizana (ko kaze Jojic?) dosudili?

Analogna Trikotaza

pre 4 godine

(nenad,
Sine,da mi imamo te pare sto vam prevashodno drzava dala,mi bi igrali verovatno 1/4finale...Pa silne pare ste potrosili na 100 fudbalera,a pogodili sa dva...Iliev je za Mrkelu- Venger,a vidi kako se proveo? .Bacate u vetar drzavni novac,jos niste u plusu iako 2 god vec igrate LS,trebate prvo vratiti novac poveriocima,bankama drzavi,a ne kupovati kamionima igrace koje niko i ne zna kako i kojim parama ih placate...U,stvari mi znamo..

Ko dobija ne rotira

pre 4 godine

Zvezda je taoc neinteligentnih navijača Marina koja samo usporava napad i gubi lopte u opasnoj zoni. Bez tog mezimca neznalica, Zvezda bi bila na nivou bar AZ Alkmara ako ne i Suduve, idimo na Krasnodar sa Ristićem. Mogla bi konačno da se oslobodi Pipera, L.Lukića, Širokog i sl. jer bi bila bar druga a nebi se brukala..

Sunce Slobode

pre 4 godine

Svi znaju šta treba uraditi, odlepiti se još koji bod od drugoplasiranog i uigravati tim za kvalifikacije za LS. S tim da u januaru već treba da postoji osnova tima koji će napasti LS. Na leto eventualno dovesti jednog-dva igrača i to je to. U medjuvremenu davati što više šanse mladima, ne Simicu nego omladincima. I da probamo tri godine za redom da udjemo u najjače klupsko takmičenje na svetu.

nenad

pre 4 godine

@sava vidi prijatelju

Odigralii ste sledece utakmice
Partizan prestrasna Malatija
3:1 0:1
Fenomenalni Molde - velesila
2:1 1:1
Straobalna Astana
4:1 i zaboravih prvu...
AZ fenomenalni Alkmar
2:2(igrac vise) 2:2 (igrac vise, do 89. 2:0)
Junajted, u nikada boljoj formi
0:1 pobeda i 0:3
Zvezda 2:0 i to vam je komsije realno najveci uspeh

I NE potcenjujem vas. Samo ocu da kazem da niste mnogo ni bolji ni gori od nas. A poredjenje grupa i nivoa takmicenja prepusticu strucnjacima...

NY

pre 4 godine

znaci da rezimiramo Partizan je pobedio 5 a vi dve utakmice..vidim potcenjujes malaciju,az i astanu.. pa sve tri ekipe su svemirski brod za zvezdu..az je ispred ajaksa u holandiji.. I da te podsetim derbija u kome na go niste sutnuli..
(sava, 17. decembar 2019 12:25)

Ajax ima tri boda više od AZ. Astana zavšila prvenstvo pre mesec dana. I naravno svi su jači od Bajerna, Totenhema, Olimpijakosa. Malacija je vrh turskog prvenstva zar ne?

Kriticar

pre 4 godine

Prodati:
La Paru - nije pokazao apsolutno nista
Vukanovica - taj decko je JSL nivo, nema fudbalsku intaligenciju za nesto ozbiljnije
Simic - nema mu.. da odigra kada je i najmanji pritisak
Jevtovic - mizeran ucinak
Kanjas - ne donosi potreban kvalitet za mesto stranca od 30+ godina
Boaci - nema vise one zelje, sklon povredama
Pavkov - umesto da iskoristi onu utakmicu sa Liverpulom da napravi karijeru, on pustio stomak, ne moze da veze vise od dve utakmice zdrav
Zander - nema defanzivnih kvaliteta za levog beka a sa 30 godina je malo kasno da se uci da igra levo krilo
Jos jednu sansu dati Ivanicu i Jovancicu.
Potraziti brzo levo krilo i zadnjeg veznog.
Vise od dva igraca nam ne trebaju za ovo malo utakmica sto je ostalo.

Sub013

pre 4 godine

Od svih frakcija Grobara najjaca mi je ova frakcija sto se buni za cene karata koje su bile u LS za nase utakmice? mada i ova frakcija sto dozivljava fras kad se pomene najjace bratstvo u svetu fudbala mi je skroz kul, dok mi je najneoriginalnija ona frakcija Zvezdas sam ali Miloje odlazi. Pustite vi klubove gde su cene karata sto eura a dodje 50 hiljada ljudi, pustite vi klubove ciji su navijaci docekani kao bogovi u Atini, pustite vi klubove koji pobedjuju Liverpul, daleko ste vi od toga, gledajte vase mrzitelje Pantice i lecite komplekse, pustite malo Zvezdu, od toga vam je samo gore.

Milos

pre 4 godine

Svi sa stranim pasošem osim Marina i Borjana su za prodaju, kakvu god. Ko se malo razume u fudbal, shvata da retko koji domaći igrač zna da primi, zagradi se i pošalje pas dalje kao npr. Boaći. Retko ko ima pregled igre kao Marin. Naravno pomenuti igrači imaju svoje mane i baš zbog toga igraju u Zvezdi.

Vidim da svi prozivaju Jovančića, a on ima predispozicije da bude kao Matić, zna da stane na loptu, pregled igre dobar, samo što je van forme i grešio je u pasovima i odbrani. Zvezdi fali dobra odbrana i što jača sredina terena, a napad je samo kulminacija, što naravno ne znači da treba da igraju neke neznalice.

Najveći problem ostaje fizička inferiornost u odnosu na velike evropske timove. Primi, zadrži loptu, pošalji dalje sa minimalnim brojem grešaka. Posle 5-6 dobrih dodavanja a bez izgubljene lopte i Bayern izlazi iz presinga i kreće u pozicioniranje.

Roger

pre 4 godine

Zaradili smo 70 miliona evra u poslednje 3 godine. Da se barem 1/5 tog novca koji nam je bukvalno pao sa neba plasmanima u LS iskoristio za transfere na pravi nacin, gledali bi Zvezdu na prolece u Ligi Evrope. Umesto toga gledali smo tim, koji je i po igri i po kvalitetu igraca daleko slabiji od onog kojeg je Milojevic nasledio od Bozovica. Prodali smo Le Teleka, Kangu, Donalda, Radonjica, Jovica, Joveljica, pa cak i Srnica. A doveli koga? Osim Marina, nikog... Pritom je Gobeljic zamenio Stojkovica, a Milunovic kapitena Savica... Od sadasnjih igraca, jedino Borjan i Marin zasluzuju da igraju u startnoj postavi, eventualno Degenek i Garsija. Ovaj poslednji nije mogao doci do izrazaja zbog ubitacno lose i kukavicke igre. Dakle ko je kriv? Terzic i Mrkela, jer oni upravljaju. Miloje se nazalost nista ne pita...

saf

pre 4 godine

@Sava
od tih 29 slobodno odbij 15 jer nije realno da pobedimo bajern i totenhem.
što se tiče helsinkija, tamo smo primili gol iz penala sa igračem manje, ako već umanjuješ pobedu protiv olimpijakosa.
poraz od partizana ništa ne znači jer je bodovna razlika 11.
zamerka za miloja je što nije prijavio gajića za ligu šampiona ali možda ima neki drugi razlog (možda je disciplinski sankcionisan od uprave)
sve zamerke idu na račun uprave, svaki prelazni rok prodaja 10 igrača i dovođenje novih 10, umesto te pare da su iskoristili na podizanje plata igrača i zadržavanje tima i uigravanje. npr da su krstičiću uduplali platu manje bi para izgubila zvezda nego što je dovela 3-4 igrača, njihove zbirne plate su veće nego što bi ih koštalo da zadrže krstičića.
zvezdina uprava ne radi na jačanju tima nego na švercu igrača i da uzimaju 8% od svakog transfera. je li zvezda uđe u ligu šampiona ona dovede par igrača za 2-3 miliona da bi uzeli sebi procente jer znaju da će klub imati pare da to isplati.
navijam za zvezdu preko 30 godina, ali od dolaska piksija za predsednika kluba, zvezda je postala krava muzara za menadžere.

killy81

pre 4 godine

Kao što već napisah nedavno, od stranaca otarasiti se Kanjasa, Van la Pare, Tomanea i Žandera (po cenu da se mora uzeti kredit da se otplate dugovanja prema njima), a od domaćih igrača Jovančića, Jevtovića, Simića, Babića i Gobeljića. Vratiti Jirku iz Radničkog da se bori sa Gajićem za poziciju desnog beka, i po meni obavezno produžiti ugovor sa Benom. Prodati Boaćea i od tih para kupiti (ako je tačno da se nudi 2,5 miliona evra) ozbiljnog veznog igrača koji može da poveže odbranu i napad kako Bog zapoveda. Bakula se vraća na proleće, falila nam ja ta njegova energija i presing na sredini terena. U napadu su sasvim dovoljni Vukanović i Pavkov plus neki omladinac, npr. ovaj mali Radulović, mada nisam siguran da je njegova pozicija napadač. Vratiti Erakovića iz Grafičara i ubaciti još nekoliko omladinaca i to bi po meni bilo dovoljno za proleće, s obzirom na bodovnu razliku u odnosu na konkurente. Dakle, po meni ovako bi trebalo da izgleda tim Zvezde na proleće: golmani Borjan, Popović, Vasiljević, odbrana Rodić, Pankov, Degenek, Milunović, Gajić, Jirka, Eraković, sredina terena Marin, Ivanić, Ben, Jovičić, Vulić, Petrović + pojačanje, napadači Vukanović, Pavkov, Garsija, Ben + omladinac.

Marinkova bara

pre 4 godine

Ovu polusezonu treba napraviti novi tim. Uigravati odbranu. Titula je obezbedjena. I dovesti jednog ili dva ozbiljna igrača koji bi uz Marina napravili razliku. Prodati što više i ne dovoditi igrače preko video kaseta. Možda bi Miloje trebalo da ide. Prezasićenost. Ali koga dovesti? U Srbiji nema trenera koji je perspektivan i koji je za Zvezdu. Stranca nikako

Arhiv

pre 4 godine

TAj sp[ektakularni timsa spektakularnim rezultatima kada izadje iz svog autisticnog mehura u realan svet vrednosti, novca, trgovine ima ponudu od Kanzas Sitija za Boacija za 2.5 mil. Smrznuti komsija samo za jedno dete iz svoje skole uzima 13 miliona, a drugo vec vredi 15 samo sto nije na prodaju jos min dve godine. To je ta razlika. Razlika fiktivnog sveta LingLong cirkusa i realnih odnosa kvaliteta i znacaja. Zvezdasi probudite se! Djavo ce doci po svoje. Ovo sto Terzic, Mrkela i Miljevic rade sa klubom je put u ambis iz koga nas tri Vucica ne mogu izvaditi.

Stanko

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".

sava

pre 4 godine

Crvena Zvezda je ove sezone odigrala sledece utakmice:
Helsinki 2-0
Helsinki 1-2
kopenhagen 1-1
kopenhagen 1-1
jang- bojs 2-2
jang bojs 1-1
olimpijakos 3-1
olimpijakos 0-1
bajern minhen 0-3
bajern minhen 0-6
totenhem 0-4
totenhem 0-5
partizan 0-2
dakle zvezda je ove seozne odigrala 13 utakmica. u samo dve je pobedila i to prosecnog helsinkija I olimpijakosa ( igrac vise )
u vecini ovih utakmica se grcevito branila pa cak i protiv Partizana.
Gol razlika u ovih 13 utakmica je 11-29

Superstar

pre 4 godine

Mrkela da ima trunku obraza sam bi otisao a on i pored katastrofalne igre njegovih pojačanja on i dalje tvrdi da su dobri...a da ne pričamo o odgovornosti za uloženi novac.

mre

pre 4 godine

Kardinalna greska je bila neregistrovanje bena za ligu sampiona. On je uz marina bio nosioc igre. Zamena mu je bila ocajna. Da je on igrao, siguran sam da ne bi doziveli blamaze, i da bi mozda otisli u le.

adje

pre 4 godine

rekli i ostali zivi dva penala za dva minuta i nije im bilo svejedno za prvi penal koji nije postojao,pravi fer plej igrac uzme loptu namerno promasi penal okrene se prema sudiji i kaze nije bio penal,nego kukavicki daju gol,kako su licemerne izjave...

Šef

pre 4 godine

ovako:dao sam trojku,nije bilo loše al moglo je puno bolje,...jeste... igrali smo ligu šampiona... al smo primili dvaest golova...Miloje nije loš,svaka mu čast na dve uzastopne lige šampiona... medjutim,to bunkerisanje me nervira,napad nemamo,sredinu nemamo,a odbrana nam je teški užas... verovatno ni Murinjo ne bi drastično bolje prošao u ligi šampiona,...(Arsen Wenger je slobodan)...stranci koje je Mrkela doveo su težak promašaj... sve prekomandovati u Grafičar...uzeti mlade i ubacivati ih polako u vatru...toliko.

odličan centaršut

pre 4 godine

Zadržati sve. Prvenstvo je osvojeno nepostojećim penalima, sklanjalicama, nameštanjem, poklanjanjem... Zašto terati ljude koji su idealni za šarene laže?

misko ajkula

pre 4 godine

Slavisa, desni bek Stojkovic brz? Jesi li ozbiljan? Covjek ima brzinu ranjenog puza, borben ali limitiran i izuzetno spor, sta ti gledas ustvari?

David

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".
(Stanko, 17. decembar 2019 11:15

Ni jednu!
Ali se nismo osramotili kao vi uz gol razliku od 3-184

Sabre

pre 4 godine

Šta bi bilo da predsednik navija za Partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 17. decembar 2019 11:31)

Ako pratimo analogiju trenutnog desavanja, onda bi verovatno davao Zvezdi vise para da ne bi plakala non stop zbog te cinjenice.

JPR24

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".
(Stanko, 17. decembar 2019 11:15)

Kao da je to važno. To je kao neka vrsta utehe za neuspehe našeg fudbala zadnjih 30 godina !? Kažem neuspehe, da ostanem fin, posto svi znamo da nam je fudbal Nula !

Straight Outta München

pre 4 godine

Hahahhahaha 700 000 evra za Jovancica. Da li je ovo realno???? Coveku trebaju tri svedoka da potvrde da je profesionalni fudbaler.

Kanta

pre 4 godine

Samo da Jovancicu i Ivanicu vidim ledja, kad god udju u igru, smuci mi se svaki minut utakmice... spori, bezidejni i nesigurni.
Ostali manje-vise, Van La Para, Canas, Tomane i drustvo mogu polako da se pakuju, ali me ne iritiraju kao navedeni dvojac.
Sto se tice malog Garcie, od njega se nekako najmanje ocekivalo, a ispalo je da je najbolje pojacanje u moru krseva koji su dovedeni.

zex

pre 4 godine

Da nije bilo Marina Zvezda bi danas bila peta na tabeli a tog Penala nebi ni bilo. Da imas malo vise znanja znao bi da igrac koji je dobio udarac po nozi i koji se ne oseca dobro nebi trebalo da sutira. Penal je mogao bilo ko da izvezde, to je udarac sa 11metara i ja bih ga dao. Da je sutirao Marin i promasio danas bi ga pljuvali zbog toga sto je sutirao a nije trebao. Tomane ima odlican skor penala, napadac je, pa ko da sutira ako ne on? Taj penal nije nam nista znacio sami smo se zakopali posle ulaskom Zandera.
Ove godine Zvezda je platila veliku skolu nekom vrstom brukanja ali je zaradila 26mil sto uopste nije lose. Ima pobedu i poraze, ali jedan Bajern je dao 7 Totinhemu to je tezi poraz nego Zvezdin. Zvezda je napravila ono sto niko nece u Srbiji ponoviti. LS je zavrsena prica za nase klubove. Sto je bilo bilo je. Veliki je uspeh uci tamo, veliki.

devilhimself

pre 4 godine

Svako REALAN je morao da oceni 2019 god ocenom 5 samo zbog plasmana u LIGU ŠAMPIONA!!!
Igranje u 32 najboljih evropskih klubova je mnogo veći od poraza u finalu kupa, poraza u derbiju, loše igre u LŠ!!!
Jesu poklonjeni gardisti, rasprodati igrači, promašena pojačanja. Ipak, igranje lige šampiona je san mnogo jačih i mnogo skuplih timova, a mi smo je igrali 2 god zaredom, pritom dobili budućeg evropskog prvaka...

Balls of Steel

pre 4 godine

Marin je najveci krivac za poraz od Olimpijakosa. Kao kapiten i kao prvi izvodjac penala, morao je da preuzme odgovornost. Za mene on nije za kapitena. Koliko god dobar fudbaler bio! Sve u svemu, Milojevicu podrska, uveo je Zvezdu dve godine za redom u Ligu Sampiona sa veoooma limitiranim timom. Mozda bi bolje bilo i mozda bi javnost bila vise zadovoljna da smo igrali ligu evrope i takmicili se sa nama ravnim. Jer, realno, tu nam je i mesto!

pedja Dorcolac

pre 4 godine

Bio sam na poslednjoj utakmici Zvezde (protiv Cukarickog). Bila je prava muka gledati nase tkz zvezde poput Boacija, Marina i drugih. Opet sa druge strane je bilo pravo uzivanje gledati tu decu Cukarickog (6 od 11 njihovih igraca je bilo ispod 21 god!!!). Tedic klasa za onu babu od Boacija a decko ima 19 godina. Poenta je jasna. Treba forsirati nasu decu (sto iz omladinskog pogona sto iz nase lige) a ne tamo neke Zandere, Tomanee, Boacije i dr.

ja

pre 4 godine

Ja sam dao četvorku i mislim da je to potpuno realno u ovom trenutku. Peticu bih dao da je napravljen rezultat protiv Olimpijakosa i da smo prošli u nokaut fazu LE - ne zbog nekog rezultata (tu sigurno ne bismo ništa napravili), već zbog bodova za srpski fudbal. Ovako, imali smo vrlo uspešnu sezonu - titula je, praktično, već obezbeđena, igrali smo grupnu fazu LŠ 2. godinu zaredom i finansijski smo odlično prošli i od UEFA naknada i u prelaznom roku. Sada treba temeljno rekonstruisati tim, jer imamo i dobru zalihu bodova i solidne finansije. Ostavio bih jezgro tima - Srbe sa stranim pasošom i mlađe igrače + Gobelju i Rodića, a zahvalio bih se Žanderu, Kanjasu i Tomaneu. Garsija je OK za naše potrebe, kao i Ben i Boaći. S tim da ovaj poslednji može da ide za dobru ponudu. Rešio bih se i Pavkova, jer je povređen više nego što igra, a i, sem ona 2 gola protiv L'pula, ništa nismo videli od njega. Treba promovisati mlade igrače i dati im priliku da se dokažu i pokupiti sve što vredi iz domaće lige. Na leto, pre početka kvalifikacija, treba dovesti par ozbiljnih stranaca (špic, krilo, štoper) i gurati za novi plasman u LŠ. Miloje mora da ostane.

Zvezdaš

pre 4 godine

Molim da se nama pravim navijačima kaže koliki je dug Fk. Crvena zvezda? Mene stadion nece videti dok se do poslednjeg Evra ne objasni gde je otislo preko 50 miliona Evra koji su usli u klub. Ako su uopste usli u klub. Mene stadion nece videti dokle god je tenk ispred Severa. Uprava do nove godine da podnese racun javno nama Zvezdašima koji sami placa i karte i putovanja na gostovanja. Da se iz uprave kluba izbace "navijači" iz Ultra Kopa... Terzic da podnese ostavku zato sto su cene karata za LŠ bile nenormalno a stadion poluprazan prvi put za 75 godina postojanja kluba, prvaka Sveta!

FK DOO

pre 4 godine

TIM kod oba Bg kluba je tim trenutnih na vlasti, ekipe koje vode klub i naravno “vodje” navijaca. To je tim za jako dobar biznis, sta njima pretekne ide na igrace naravno uz dobar procenat.
Sve ostalo je zabava za dokon narod i zaludjene navijace koji na evro takmicenjina vide jacinu svojih miljenika i opet ne kapiraju nista nego krecu u “rat” sa miljenicima drugog kluba... sta bi bilo kad bi bilo, ko je sta osvojio, platio sudije itd itd

Ne trosite zivce na tudj biznis. Samo opusteno

nikor24

pre 4 godine

Sa nasim mogucnostima i uslovima da budemo realni Liga sampiona je ove godine ogroman uspeh , na stranu to sto smo odugrali lose ali protiv mnogo jacih i mnogo mnogo profesionalnijih i bogatijih klubova sa mnogo boljim uslovima i organizovanijih . A mi smo takav narod na dam nista ne valja pa prosle godine su neki olakali od srece kada amo usli u grupnu fazu i vikali ma ne moramo ni bod da uzmemo , a sada niko ne valja . Nasi stranci van la para i ostali pa ljudi nisu oni mesi pa da jedim potezom rese utakmicu lrotiv totenhema i ostalih , njih jedino prodati ako ne prave razliku u domacem prvenstvu a protiv ovakhim azdaja od timova je nerealno ocekivati da nesto vise pokazu pogotovo jer dobiju dve tri lipte na utakmici jer se 80% vremena branimo . Mozemo jedino da zamerino i igracima i Milojevicu da igri protiv partizana a ovo ostalo je i vise nego od realnog a to je na nama da li hocemo da leihvatimo realnost ili necemo .

Milan

pre 4 godine

Tako je, nemojte stati na put Borjanu, umesto da se isprsite i izjednačite najbolju ponudu koju dobije. Rešićete se 4-5 krševa i dovesti 7-8 novih. Da se malo obrne lova. Sve vas treba najuriti, ništa konkretno u tim uložili niste. Sve što ste doveli je otplaćeno transferima Joveljića i Terzića, jedan evro niste uložili od dve uzastopne Lige Šampiona!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Čeka je katanac za dobrobit sporta u Srbiji
(Panterska je muka pregolema, 17. decembar 2019 10:37)

Sve je moguce osim da vas kompleksi sa Zvezdom budu manji, sta vise...

mare

pre 4 godine

@Jarić T Živadin, 17. decembar 2019 09:47). Vidi ja sam navijac Zvezde, ali Zvezda i partizan nikada nisu bili nista drugo do partijski klubovi sa ciljem kontrole i regrutovanja navijaca u politicke ciljeve...

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Daj bre Terziću osvesti se.
(Baš zato što te znamo, 17. decembar 2019 09:45)





misliš da aktivira ispisnicu sam sebi?

u duhu blagdana, zamolio bih deda mraza da na isto natera i mrkelu i milojevića...

Dzoni 77'

pre 4 godine

Svi ovi "reprezentativci" da ih prodas djuture ne mož da dobiju kolko samo Pavlović iz Partizana koji nema mesta u istoj !
Sve oko fudbala u Srbiji je jedna velika laža samo razni doktori prolaze masno....

Slavko

pre 4 godine

@Malkom To što je Borjan primio 20 u LŠ, neki drugi bi primio 40. Naravno prosečan golman, nadam se da ne očekuješ De Geu na golu Zvezde.

Malkom

pre 4 godine

Samo Borjan i eto donekle Marin.Sve ostalo je katastrofa.
(C i n i k, 17. decembar 2019 09:48)

Tačno je da vrlo često ima sjajne i spektakularne odbrane, ali golman koji primi 20 golova u LŠ, koji primi dva gola pred kraj derbija nije baš za neku veliku pohvalu. Nije ni za osudu, ali nije ni za pohvalu.

nemke

pre 4 godine

Ama ljudi da li iko vidi da nama fale desni bek i pre svega zadnji vezni?? Mi smo usli u ligu sampiona bez zadnjeg veznog, i Mitar nam se zali kako eto, svi zaboravljamo povredu jovicia protiv Helsinkija? Helsinki je bio u julu, od tad ste nagomilali igrace a dozvolili sebi da udjete u LS bez zadnjeg veznog. Zato smo i prosli kako smo prosli. Jovancic jeste u uzasnoj formi, mozda bi bio bolji da iza sebe ima nekog poput jovicica, a ne nesretnog kanjasa - koji opet nije igrac da trci i "krlja". Malo mozga da je bilo prilikom kreiranja ekipe, da se dovede jak desni bek i jak zadnji vezni i da gobelja po zadatku pokriva obe pozicije kad treba - mozda bi ovo bolje i izgledalo. Zato u napadu imamo gomilu dovedenih beskorisnih igraca, a jedinog vrednog (joveljica) prodali za smesne pare. UZevsi u obzir plate igraca, vise smo izgubili nego dobili dolaskom ovog Tomanea a odlaskom jovelje. Pa ljudi bi na FM igrici sastavili pametnije tim...

milke

pre 4 godine

„Nećemo tražiti desnog beka, Gajić će dobiti veću šansu“. Baš ćemo se usrećiti sa takvim bekom....i da, ko god može da se proda za sitnu lovu može da ide. Po svoj prilici biće to još slabiji tim od ovoga što je sada.
.

Slavisa

pre 4 godine

Prodali Jovica za smesne pare!! Nema tog novca koliko on vredi. Isto kao i Radonjic. Pre njih je igrao Srnic od brzih igraca. Desni bek Stojkovic. I to je to. Nema Zvezda brzog igraca. Nekad su ljudi u fudbalu znali sta je vrednost a sad su se strucnjaci zamrsili sa raznim parametrima i nemaju pojma o fudbalu.

1234

pre 4 godine

Ostavio bi' samo Borjana, Popovica, Degeneka, Gobeljica (rotacija), Jovicica, Marina, Bena, Garsiju, Pavkova i nase mladje igrace... Ostalo rasprodati, pokloniti ili kako god...
(marko, 17. decembar 2019 09:43) # Link komentara

Jel obecavas da neces da kukas i pljujes kad budemo ispali u prvom kolu kvalifikacija?

Elem, veliki rezovi nikad nisu dobri.Nije dobro rasprodati odjednom pola ekipe. Igraci treba sistemski da se menjaju. U ovom prelaznom roku bi trebalo da se oslobodimo igraca koji su igrali vrlo malo i po nekog skupog stranca.

marko

pre 4 godine

Ostavio bi' samo Borjana, Popovica, Degeneka, Gobeljica (rotacija), Jovicica, Marina, Bena, Garsiju, Pavkova i nase mladje igrace... Ostalo rasprodati, pokloniti ili kako god...

my way

pre 4 godine

Tomaneom zadovoljni??? Citaj, niko ga nece za novogodisnji poklon. Lepo je sto necemo da stojimo na putu najboljim fudbalerima, ali sa sportske strane Bena i Boacija bi bilo dobro zadrzati. Sve ostalo, ukljucujuci i Marina je zamenljivo.

Bad Spenser

pre 4 godine

Ko god da ode i ko god da ostane rezultat će na kraju biti isti jer startuju utakmicu sa 14 igrača. Zamislite kakvo će tek biti otimanje ako dovedu lošije od ovih sada.

Dzony

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...

Baš zato što te znamo

pre 4 godine

I opet u krug se vrti isto - prosečnost.Pa dal su više normalni? Spoljni bekovi i su nam spori i loši ,i to traje godinama a ovaj priča o nekom Gajiću,Gobeljiću...Čuj , Tomane valja.Špic koji valja daje u proseku gol po utakmici a ne jedan mesečno.Nekada je Zvezda imala po dva,tri špica koji trpaju 35 golova po sezoni.Daj bre Terziću osvesti se.

Dzony

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...

only fools and horses

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...
(Dzony, 17. decembar 2019 09:25)

Da li vi stvarno postojite, da li je ovo stvarno vaše mišljenje?
Teško mi je da poverujem da ima takvih ljudi.

Jarić T Živadin

pre 4 godine

To sto je on zadovoljan sa strancima, koji ne sto nisu pojačanje, nego su teska umanjenja, vidi se na tribinama.Tamo se mogu pronaći samo, stranački navijači, a sto se tice njegove funkcije, i ona je isto tako stranačka, jer on priznaje samo sud svoje partije, ne i sud struke, koja bi ga odmah razresila duznosti.Eh moja Zvezdo, nasta si spala,,,,, na jedan stranački klub, partije na vlasti, u kome sede lica sa poternice, abolirani od krivice prema sopstvenom klubu, i neznalice za sve pare.

marko

pre 4 godine

Ostavio bi' samo Borjana, Popovica, Degeneka, Gobeljica (rotacija), Jovicica, Marina, Bena, Garsiju, Pavkova i nase mladje igrace... Ostalo rasprodati, pokloniti ili kako god...

Jarić T Živadin

pre 4 godine

To sto je on zadovoljan sa strancima, koji ne sto nisu pojačanje, nego su teska umanjenja, vidi se na tribinama.Tamo se mogu pronaći samo, stranački navijači, a sto se tice njegove funkcije, i ona je isto tako stranačka, jer on priznaje samo sud svoje partije, ne i sud struke, koja bi ga odmah razresila duznosti.Eh moja Zvezdo, nasta si spala,,,,, na jedan stranački klub, partije na vlasti, u kome sede lica sa poternice, abolirani od krivice prema sopstvenom klubu, i neznalice za sve pare.

Baš zato što te znamo

pre 4 godine

I opet u krug se vrti isto - prosečnost.Pa dal su više normalni? Spoljni bekovi i su nam spori i loši ,i to traje godinama a ovaj priča o nekom Gajiću,Gobeljiću...Čuj , Tomane valja.Špic koji valja daje u proseku gol po utakmici a ne jedan mesečno.Nekada je Zvezda imala po dva,tri špica koji trpaju 35 golova po sezoni.Daj bre Terziću osvesti se.

my way

pre 4 godine

Tomaneom zadovoljni??? Citaj, niko ga nece za novogodisnji poklon. Lepo je sto necemo da stojimo na putu najboljim fudbalerima, ali sa sportske strane Bena i Boacija bi bilo dobro zadrzati. Sve ostalo, ukljucujuci i Marina je zamenljivo.

Zvezdaš

pre 4 godine

Molim da se nama pravim navijačima kaže koliki je dug Fk. Crvena zvezda? Mene stadion nece videti dok se do poslednjeg Evra ne objasni gde je otislo preko 50 miliona Evra koji su usli u klub. Ako su uopste usli u klub. Mene stadion nece videti dokle god je tenk ispred Severa. Uprava do nove godine da podnese racun javno nama Zvezdašima koji sami placa i karte i putovanja na gostovanja. Da se iz uprave kluba izbace "navijači" iz Ultra Kopa... Terzic da podnese ostavku zato sto su cene karata za LŠ bile nenormalno a stadion poluprazan prvi put za 75 godina postojanja kluba, prvaka Sveta!

Straight Outta München

pre 4 godine

Hahahhahaha 700 000 evra za Jovancica. Da li je ovo realno???? Coveku trebaju tri svedoka da potvrde da je profesionalni fudbaler.

mare

pre 4 godine

@Jarić T Živadin, 17. decembar 2019 09:47). Vidi ja sam navijac Zvezde, ali Zvezda i partizan nikada nisu bili nista drugo do partijski klubovi sa ciljem kontrole i regrutovanja navijaca u politicke ciljeve...

FK DOO

pre 4 godine

TIM kod oba Bg kluba je tim trenutnih na vlasti, ekipe koje vode klub i naravno “vodje” navijaca. To je tim za jako dobar biznis, sta njima pretekne ide na igrace naravno uz dobar procenat.
Sve ostalo je zabava za dokon narod i zaludjene navijace koji na evro takmicenjina vide jacinu svojih miljenika i opet ne kapiraju nista nego krecu u “rat” sa miljenicima drugog kluba... sta bi bilo kad bi bilo, ko je sta osvojio, platio sudije itd itd

Ne trosite zivce na tudj biznis. Samo opusteno

Bad Spenser

pre 4 godine

Ko god da ode i ko god da ostane rezultat će na kraju biti isti jer startuju utakmicu sa 14 igrača. Zamislite kakvo će tek biti otimanje ako dovedu lošije od ovih sada.

zex

pre 4 godine

Da nije bilo Marina Zvezda bi danas bila peta na tabeli a tog Penala nebi ni bilo. Da imas malo vise znanja znao bi da igrac koji je dobio udarac po nozi i koji se ne oseca dobro nebi trebalo da sutira. Penal je mogao bilo ko da izvezde, to je udarac sa 11metara i ja bih ga dao. Da je sutirao Marin i promasio danas bi ga pljuvali zbog toga sto je sutirao a nije trebao. Tomane ima odlican skor penala, napadac je, pa ko da sutira ako ne on? Taj penal nije nam nista znacio sami smo se zakopali posle ulaskom Zandera.
Ove godine Zvezda je platila veliku skolu nekom vrstom brukanja ali je zaradila 26mil sto uopste nije lose. Ima pobedu i poraze, ali jedan Bajern je dao 7 Totinhemu to je tezi poraz nego Zvezdin. Zvezda je napravila ono sto niko nece u Srbiji ponoviti. LS je zavrsena prica za nase klubove. Sto je bilo bilo je. Veliki je uspeh uci tamo, veliki.

i pre Barija

pre 4 godine

Prvo, čestitke na svemu ostvarenom.
Ali, nema potrebe za spinovanjem rečima "nije pogodila letos sam pojačanjima". Nema tu šta da se pogadja. Ukoliko si kompetentan i znaš šta ti treba za igrački/fudbalski stepenik više u odnosu na prošlu godinu! Pogadja se greb-greb.
Čitava 2019 je promašena sa dovodjenjem skupih igrača. Da li se neko seća brzog i čvrstog u duelima od pre tri godine Mirka Ivanića? Takav je-kakav je, a niko se nije zapitao zašto nijedan ruski klub nije kupio ovog igrača iz lige koja je razvojna za Rusiju, eventualno Ukrajinu.
Da je neko, sportski direktor i stručni štab, samo desetak puta zaredom ponovio o Kanjasu sledeće - 32 godine, spor...32g, spor....pretpostavljam da bi letos završio u Albacete-u. U najboljem slučaju po njega.
La Para kao da je kupljen na nečiji nagovor. Momak je prošlu jesen bio u Hadersfildu i odigrao 5 (pet) utakmica, ne celih. Proleća ove godine poslat je u Midlzbro na pozajmicu i odigrao, opet ne cele, 3 (tri) utakmice. Osam za celu sezonu, a Zvezda ga kupuje za 1,2mil. Igrača sličnih karakteristika je kupila prošle godine (Jirka) za 800.000 uz hvalospeve i pominjanje nedostatka takve genetike kod balkanskog mužjaka. Rezultat - dva igrača za 2 miliona, na bitnim pozicijama, a nismo jesenas imali ni jednog!
Žander...hm. Tridesetjednogodišnji stranac doveden kao pojačanje iz osrednjeg kiparskog kluba.
Žao mi je što ništa nisu naučili od prošlogodišnje Lige šampiona.
Ipak, gubiću nerve i preživljavati svaki minut i dalje...

Slavko

pre 4 godine

@Malkom To što je Borjan primio 20 u LŠ, neki drugi bi primio 40. Naravno prosečan golman, nadam se da ne očekuješ De Geu na golu Zvezde.

Stanko

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".

sava

pre 4 godine

Crvena Zvezda je ove sezone odigrala sledece utakmice:
Helsinki 2-0
Helsinki 1-2
kopenhagen 1-1
kopenhagen 1-1
jang- bojs 2-2
jang bojs 1-1
olimpijakos 3-1
olimpijakos 0-1
bajern minhen 0-3
bajern minhen 0-6
totenhem 0-4
totenhem 0-5
partizan 0-2
dakle zvezda je ove seozne odigrala 13 utakmica. u samo dve je pobedila i to prosecnog helsinkija I olimpijakosa ( igrac vise )
u vecini ovih utakmica se grcevito branila pa cak i protiv Partizana.
Gol razlika u ovih 13 utakmica je 11-29

pedja Dorcolac

pre 4 godine

Bio sam na poslednjoj utakmici Zvezde (protiv Cukarickog). Bila je prava muka gledati nase tkz zvezde poput Boacija, Marina i drugih. Opet sa druge strane je bilo pravo uzivanje gledati tu decu Cukarickog (6 od 11 njihovih igraca je bilo ispod 21 god!!!). Tedic klasa za onu babu od Boacija a decko ima 19 godina. Poenta je jasna. Treba forsirati nasu decu (sto iz omladinskog pogona sto iz nase lige) a ne tamo neke Zandere, Tomanee, Boacije i dr.

Dzony

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...

Dzoni 77'

pre 4 godine

Svi ovi "reprezentativci" da ih prodas djuture ne mož da dobiju kolko samo Pavlović iz Partizana koji nema mesta u istoj !
Sve oko fudbala u Srbiji je jedna velika laža samo razni doktori prolaze masno....

nemke

pre 4 godine

Ama ljudi da li iko vidi da nama fale desni bek i pre svega zadnji vezni?? Mi smo usli u ligu sampiona bez zadnjeg veznog, i Mitar nam se zali kako eto, svi zaboravljamo povredu jovicia protiv Helsinkija? Helsinki je bio u julu, od tad ste nagomilali igrace a dozvolili sebi da udjete u LS bez zadnjeg veznog. Zato smo i prosli kako smo prosli. Jovancic jeste u uzasnoj formi, mozda bi bio bolji da iza sebe ima nekog poput jovicica, a ne nesretnog kanjasa - koji opet nije igrac da trci i "krlja". Malo mozga da je bilo prilikom kreiranja ekipe, da se dovede jak desni bek i jak zadnji vezni i da gobelja po zadatku pokriva obe pozicije kad treba - mozda bi ovo bolje i izgledalo. Zato u napadu imamo gomilu dovedenih beskorisnih igraca, a jedinog vrednog (joveljica) prodali za smesne pare. UZevsi u obzir plate igraca, vise smo izgubili nego dobili dolaskom ovog Tomanea a odlaskom jovelje. Pa ljudi bi na FM igrici sastavili pametnije tim...

Milan

pre 4 godine

Tako je, nemojte stati na put Borjanu, umesto da se isprsite i izjednačite najbolju ponudu koju dobije. Rešićete se 4-5 krševa i dovesti 7-8 novih. Da se malo obrne lova. Sve vas treba najuriti, ništa konkretno u tim uložili niste. Sve što ste doveli je otplaćeno transferima Joveljića i Terzića, jedan evro niste uložili od dve uzastopne Lige Šampiona!

Roger

pre 4 godine

Zaradili smo 70 miliona evra u poslednje 3 godine. Da se barem 1/5 tog novca koji nam je bukvalno pao sa neba plasmanima u LS iskoristio za transfere na pravi nacin, gledali bi Zvezdu na prolece u Ligi Evrope. Umesto toga gledali smo tim, koji je i po igri i po kvalitetu igraca daleko slabiji od onog kojeg je Milojevic nasledio od Bozovica. Prodali smo Le Teleka, Kangu, Donalda, Radonjica, Jovica, Joveljica, pa cak i Srnica. A doveli koga? Osim Marina, nikog... Pritom je Gobeljic zamenio Stojkovica, a Milunovic kapitena Savica... Od sadasnjih igraca, jedino Borjan i Marin zasluzuju da igraju u startnoj postavi, eventualno Degenek i Garsija. Ovaj poslednji nije mogao doci do izrazaja zbog ubitacno lose i kukavicke igre. Dakle ko je kriv? Terzic i Mrkela, jer oni upravljaju. Miloje se nazalost nista ne pita...

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Sub013

Postoji jedna neoboriva činjenica koja se suprotstavlja tvom komentaru - vreme ne stoji, već teče. Pobeda Zvezde nad Liverpulom bila je pre više od godinu dana. Šta se dogodilo za tih nešto više od trista šezdeset pet dana? Liverpul je osvojio LŠ, ove godine dominira u Premijer ligi i kvalifikovao se u drugu fazu LŠ. A šta se desilo sa Zvezdom? Utakmica sa Liverpulom predstavljala je prelomnu tačku posle koje je, umesto da nastavi uzlaznom putanjom, Zvezdina igra krenula strmoglavo nizbrdo i u ovom trenutku je zaustavljenja zahvaljujući završetku jesenjeg dela prvenstva. Toliko Zvezda ne igra nikakav, tačnije, potpuno negledljiv fudbal.
Ove godine, za razliku od prošle, tribine nijednom nisu bile pune tokom Lige šampiona a atmosfera je bila nalik pozorišnoj. Nije problem ni u ceni karata već u činjenici da kada je fijasko sa prodajom bio neminovan tada su karte počele da se dele besplatno preko raznih banaka i na razne druge načine. Nekorektno prema svima koji su izdvojili veliki novac i platili karte.
Tokom tih godinu i više ostaće upamćeno da je Zvezda doživela najviši poraz na Marakani, da je u četiri evropske utakmice primila 19 golova, da nije dala nijedan, ustvari da se jedva mogu prebrojati šutevi u okvir gola, da je bila potpuno inferiorna protiv Partizana što je rezultiralo porazom i neupućenim šutom u gol. Najupečatljivija je mučna igra koja ne liči ni na šta.
U sportu prošlost služi radi istorije. Ali, od prošlosti se u sportu ne živi. A sadašnjost je takva da u Zvezdi nemaju mnogo čime da se pohvale.

ja

pre 4 godine

Ja sam dao četvorku i mislim da je to potpuno realno u ovom trenutku. Peticu bih dao da je napravljen rezultat protiv Olimpijakosa i da smo prošli u nokaut fazu LE - ne zbog nekog rezultata (tu sigurno ne bismo ništa napravili), već zbog bodova za srpski fudbal. Ovako, imali smo vrlo uspešnu sezonu - titula je, praktično, već obezbeđena, igrali smo grupnu fazu LŠ 2. godinu zaredom i finansijski smo odlično prošli i od UEFA naknada i u prelaznom roku. Sada treba temeljno rekonstruisati tim, jer imamo i dobru zalihu bodova i solidne finansije. Ostavio bih jezgro tima - Srbe sa stranim pasošom i mlađe igrače + Gobelju i Rodića, a zahvalio bih se Žanderu, Kanjasu i Tomaneu. Garsija je OK za naše potrebe, kao i Ben i Boaći. S tim da ovaj poslednji može da ide za dobru ponudu. Rešio bih se i Pavkova, jer je povređen više nego što igra, a i, sem ona 2 gola protiv L'pula, ništa nismo videli od njega. Treba promovisati mlade igrače i dati im priliku da se dokažu i pokupiti sve što vredi iz domaće lige. Na leto, pre početka kvalifikacija, treba dovesti par ozbiljnih stranaca (špic, krilo, štoper) i gurati za novi plasman u LŠ. Miloje mora da ostane.

Superstar

pre 4 godine

Mrkela da ima trunku obraza sam bi otisao a on i pored katastrofalne igre njegovih pojačanja on i dalje tvrdi da su dobri...a da ne pričamo o odgovornosti za uloženi novac.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Čeka je katanac za dobrobit sporta u Srbiji
(Panterska je muka pregolema, 17. decembar 2019 10:37)

Sve je moguce osim da vas kompleksi sa Zvezdom budu manji, sta vise...

mre

pre 4 godine

Kardinalna greska je bila neregistrovanje bena za ligu sampiona. On je uz marina bio nosioc igre. Zamena mu je bila ocajna. Da je on igrao, siguran sam da ne bi doziveli blamaze, i da bi mozda otisli u le.

misko ajkula

pre 4 godine

Slavisa, desni bek Stojkovic brz? Jesi li ozbiljan? Covjek ima brzinu ranjenog puza, borben ali limitiran i izuzetno spor, sta ti gledas ustvari?

Sabre

pre 4 godine

Šta bi bilo da predsednik navija za Partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 17. decembar 2019 11:31)

Ako pratimo analogiju trenutnog desavanja, onda bi verovatno davao Zvezdi vise para da ne bi plakala non stop zbog te cinjenice.

saf

pre 4 godine

@Sava
od tih 29 slobodno odbij 15 jer nije realno da pobedimo bajern i totenhem.
što se tiče helsinkija, tamo smo primili gol iz penala sa igračem manje, ako već umanjuješ pobedu protiv olimpijakosa.
poraz od partizana ništa ne znači jer je bodovna razlika 11.
zamerka za miloja je što nije prijavio gajića za ligu šampiona ali možda ima neki drugi razlog (možda je disciplinski sankcionisan od uprave)
sve zamerke idu na račun uprave, svaki prelazni rok prodaja 10 igrača i dovođenje novih 10, umesto te pare da su iskoristili na podizanje plata igrača i zadržavanje tima i uigravanje. npr da su krstičiću uduplali platu manje bi para izgubila zvezda nego što je dovela 3-4 igrača, njihove zbirne plate su veće nego što bi ih koštalo da zadrže krstičića.
zvezdina uprava ne radi na jačanju tima nego na švercu igrača i da uzimaju 8% od svakog transfera. je li zvezda uđe u ligu šampiona ona dovede par igrača za 2-3 miliona da bi uzeli sebi procente jer znaju da će klub imati pare da to isplati.
navijam za zvezdu preko 30 godina, ali od dolaska piksija za predsednika kluba, zvezda je postala krava muzara za menadžere.

Kriticar

pre 4 godine

Prodati:
La Paru - nije pokazao apsolutno nista
Vukanovica - taj decko je JSL nivo, nema fudbalsku intaligenciju za nesto ozbiljnije
Simic - nema mu.. da odigra kada je i najmanji pritisak
Jevtovic - mizeran ucinak
Kanjas - ne donosi potreban kvalitet za mesto stranca od 30+ godina
Boaci - nema vise one zelje, sklon povredama
Pavkov - umesto da iskoristi onu utakmicu sa Liverpulom da napravi karijeru, on pustio stomak, ne moze da veze vise od dve utakmice zdrav
Zander - nema defanzivnih kvaliteta za levog beka a sa 30 godina je malo kasno da se uci da igra levo krilo
Jos jednu sansu dati Ivanicu i Jovancicu.
Potraziti brzo levo krilo i zadnjeg veznog.
Vise od dva igraca nam ne trebaju za ovo malo utakmica sto je ostalo.

Balls of Steel

pre 4 godine

Marin je najveci krivac za poraz od Olimpijakosa. Kao kapiten i kao prvi izvodjac penala, morao je da preuzme odgovornost. Za mene on nije za kapitena. Koliko god dobar fudbaler bio! Sve u svemu, Milojevicu podrska, uveo je Zvezdu dve godine za redom u Ligu Sampiona sa veoooma limitiranim timom. Mozda bi bolje bilo i mozda bi javnost bila vise zadovoljna da smo igrali ligu evrope i takmicili se sa nama ravnim. Jer, realno, tu nam je i mesto!

NY

pre 4 godine

znaci da rezimiramo Partizan je pobedio 5 a vi dve utakmice..vidim potcenjujes malaciju,az i astanu.. pa sve tri ekipe su svemirski brod za zvezdu..az je ispred ajaksa u holandiji.. I da te podsetim derbija u kome na go niste sutnuli..
(sava, 17. decembar 2019 12:25)

Ajax ima tri boda više od AZ. Astana zavšila prvenstvo pre mesec dana. I naravno svi su jači od Bajerna, Totenhema, Olimpijakosa. Malacija je vrh turskog prvenstva zar ne?

Slavisa

pre 4 godine

Prodali Jovica za smesne pare!! Nema tog novca koliko on vredi. Isto kao i Radonjic. Pre njih je igrao Srnic od brzih igraca. Desni bek Stojkovic. I to je to. Nema Zvezda brzog igraca. Nekad su ljudi u fudbalu znali sta je vrednost a sad su se strucnjaci zamrsili sa raznim parametrima i nemaju pojma o fudbalu.

Sub013

pre 4 godine

Od svih frakcija Grobara najjaca mi je ova frakcija sto se buni za cene karata koje su bile u LS za nase utakmice? mada i ova frakcija sto dozivljava fras kad se pomene najjace bratstvo u svetu fudbala mi je skroz kul, dok mi je najneoriginalnija ona frakcija Zvezdas sam ali Miloje odlazi. Pustite vi klubove gde su cene karata sto eura a dodje 50 hiljada ljudi, pustite vi klubove ciji su navijaci docekani kao bogovi u Atini, pustite vi klubove koji pobedjuju Liverpul, daleko ste vi od toga, gledajte vase mrzitelje Pantice i lecite komplekse, pustite malo Zvezdu, od toga vam je samo gore.

andrej mostovoj

pre 4 godine

vidim ovde se porede zvezda i partizan. ako cemo realno Pavlovic vredi vise nego cela zvezdina odbrana koja je primila dvadeset i kusur golova u Ligi Sampiona. u zvezdi osim marina sve panj do panja dok Partizan ima 5,6 dobrih igraca. ako su vam jovancici,joveljici i njegosi petrovici ok igraci onda svaka cast. uostalom videlo se u derbiju ko koliko zna. ili vam to jednostavno nije bio dan??

mr.wolf

pre 4 godine

Crvena Zvezda je ove sezone odigrala sledece utakmice: 
Helsinki 2-0 
Helsinki 1-2 
kopenhagen 1-1 
kopenhagen 1-1 
jang- bojs 2-2 
jang bojs 1-1 
olimpijakos 3-1 
olimpijakos 0-1 
bajern minhen 0-3 
bajern minhen 0-6 
totenhem 0-4 
totenhem 0-5 
partizan 0-2 
dakle zvezda je ove seozne odigrala 13 utakmica. u samo dve je pobedila i to prosecnog helsinkija I olimpijakosa ( igrac vise ) 
u vecini ovih utakmica se grcevito branila pa cak i protiv Partizana. 
Gol razlika u ovih 13 utakmica je 11-29
(sava, 17. decembar 2019 11:48)

Kakav strucan komentar.... bukvalno na nivou "nas i kineza miljardu i po"....

SEnT

pre 4 godine

Cini mi se da je samo Crvenoj zvezdi svojstveno da jednu lepu priliku da klub podigne na visi nivo posle dva ulaska u LS uspe da ovako upropasti, i da sada nezna sta ce sa ovolikim brojem fudbalera. Ovi silni stranci niti imaju kvalitet, niti mogu da igraju zbog propisa u nasoj ligi. Treba ih se ratosiljati kako god. Ni jedan od stranaca koji su stigli na početku ove sezone se nije pokazao. Kanjas prespor, Zander pogubljen i mnogo los u odbrani, Tomane spor i slab golgeter, Van la Para ne pokušava, ili nezna da probije, iako igra na krilu, Mateo je jedini nesto malo pokazao, ali je dosta lagan i slabasan za ozbiljan fudbal. Ivanic i Milunović takodje velika razocarenja. Borjan, Marin, Degenek, Pavkov, Jovicic, Gobeljic, Ben, Vukanović,Babic, Popovic i 3-4 mlada igraca iz omladinske skole, uz 2 prava pojačanja, ali ne iz nase lige(sve je to tanko). Bekovi i zadnji vezni su bili najveći problem tako da bi valjalo tu dovesti pojacanja. Ali je jasno da ce tesko toliki broj nepotrebnih fudbalera otici, tako da ocekujem problematičnu prolećnu polusezonu.

Šef

pre 4 godine

ovako:dao sam trojku,nije bilo loše al moglo je puno bolje,...jeste... igrali smo ligu šampiona... al smo primili dvaest golova...Miloje nije loš,svaka mu čast na dve uzastopne lige šampiona... medjutim,to bunkerisanje me nervira,napad nemamo,sredinu nemamo,a odbrana nam je teški užas... verovatno ni Murinjo ne bi drastično bolje prošao u ligi šampiona,...(Arsen Wenger je slobodan)...stranci koje je Mrkela doveo su težak promašaj... sve prekomandovati u Grafičar...uzeti mlade i ubacivati ih polako u vatru...toliko.

Sone

pre 4 godine

Ja cu da kazem samo za Tomanea, kakav je to igrac, spic??? Jel brz- nije, jel prodoran- nije, jel jak - nije , jel ima osecaj za gol- nema! Ne znam kakav je to napadac kada nema niti jednu karakteristiku napadaca. Ostali tu i tamo, moglo je bolje naravno ali nije smak sveta, glavu gore bice bolje.

only fools and horses

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...
(Dzony, 17. decembar 2019 09:25)

Da li vi stvarno postojite, da li je ovo stvarno vaše mišljenje?
Teško mi je da poverujem da ima takvih ljudi.

nenad

pre 4 godine

@sava vidi prijatelju

Odigralii ste sledece utakmice
Partizan prestrasna Malatija
3:1 0:1
Fenomenalni Molde - velesila
2:1 1:1
Straobalna Astana
4:1 i zaboravih prvu...
AZ fenomenalni Alkmar
2:2(igrac vise) 2:2 (igrac vise, do 89. 2:0)
Junajted, u nikada boljoj formi
0:1 pobeda i 0:3
Zvezda 2:0 i to vam je komsije realno najveci uspeh

I NE potcenjujem vas. Samo ocu da kazem da niste mnogo ni bolji ni gori od nas. A poredjenje grupa i nivoa takmicenja prepusticu strucnjacima...

Sub013

pre 4 godine

U koliko ostanu Terzic, Mrkela i Milojevic, a to ce se desiti ne ocekujte nesto epohalno u C Zvezdi.
Opet ce neki igraci biti prodati, neki otici na pozajmicu, dovesti neke nove igrace i po ne znam koji put bacice se novac.
Oni ne znaju da dovedu igraca sve su to nekvalitetni igraci, zbog kojih bi publika nece da dodje na stadion.
A zasto su nam stadioni prazni???
Koga da gledaju igras tri godine u Evropi, a nemas jednog igraca za kojeg mozes da se uhvatis i da kazes to je igrac za C.Zvezdu.
Jel normalno da u LS na domacem terenu u tri meca primis 12 golova???
Bez obzira s kim igrao to je za mene veoma teska blamaza, imali tome kraja
Ne moze vise ovako ili se uozbiljite i prestanite sa igracima sumljivog kvaliteta ili se povucite sa tih pozicija.
(Nebojsa, 17. decembar 2019 13:01)

Kako da ne ocekujemo nosta epohalno kad nismo igrali LS 30 godina a sad je igramo 2 puta za redom? Ako to nije epohalno ne znam sta je. Primio si na tri meca 12 golova u LS pa sta? Totenhem je na jednom primio 7 a vrede milijardu, primio je od kluba koji vredi isto kao oni a ne od kluba koji je 20 puta skuplji, to je kao da smo mi od Jang Bojsa primili 7 na svom terenu, sta biste tad pisali? Jedino se slazem sa tim da su trebali da se otvore za jos neko kvalitetno pojacanje da bi imao Miloje sa kim da pravi igru, ali da se pomere pa da opet ispadamo od Kairata, neka hvala.

1234

pre 4 godine

Ostavio bi' samo Borjana, Popovica, Degeneka, Gobeljica (rotacija), Jovicica, Marina, Bena, Garsiju, Pavkova i nase mladje igrace... Ostalo rasprodati, pokloniti ili kako god...
(marko, 17. decembar 2019 09:43) # Link komentara

Jel obecavas da neces da kukas i pljujes kad budemo ispali u prvom kolu kvalifikacija?

Elem, veliki rezovi nikad nisu dobri.Nije dobro rasprodati odjednom pola ekipe. Igraci treba sistemski da se menjaju. U ovom prelaznom roku bi trebalo da se oslobodimo igraca koji su igrali vrlo malo i po nekog skupog stranca.

David

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".
(Stanko, 17. decembar 2019 11:15

Ni jednu!
Ali se nismo osramotili kao vi uz gol razliku od 3-184

Kanta

pre 4 godine

Samo da Jovancicu i Ivanicu vidim ledja, kad god udju u igru, smuci mi se svaki minut utakmice... spori, bezidejni i nesigurni.
Ostali manje-vise, Van La Para, Canas, Tomane i drustvo mogu polako da se pakuju, ali me ne iritiraju kao navedeni dvojac.
Sto se tice malog Garcie, od njega se nekako najmanje ocekivalo, a ispalo je da je najbolje pojacanje u moru krseva koji su dovedeni.

Sunce Slobode

pre 4 godine

Svi znaju šta treba uraditi, odlepiti se još koji bod od drugoplasiranog i uigravati tim za kvalifikacije za LS. S tim da u januaru već treba da postoji osnova tima koji će napasti LS. Na leto eventualno dovesti jednog-dva igrača i to je to. U medjuvremenu davati što više šanse mladima, ne Simicu nego omladincima. I da probamo tri godine za redom da udjemo u najjače klupsko takmičenje na svetu.

Školobocna

pre 4 godine

Ocena je 3 , zbog katastrofalne igre u LŠ , nema nikakve borbe , ako može Slavija sa manjim budžetom da igra nerešeno sa Barselonom i Interom na gostovanjima , može i Zvezda da se potrudi a ne da svi izađu na teren bez ikakve volje . Druga stvar koja je problematična je dovođenje stranaca koji nemaju kvalitet a guraju se , potpuno nelogično ako nisu neke menadžerske igre u pitanju . Ako već imaš filijalu Grafičar , iskoristi je da preko nje razviješ mlade igrače iz Brazila i Argentine koji mogu da se nađu veoma jeftino a perspektivni su . Za 3 godine dobijaju pasoš i igraju kao domaći igrači , od njih 5 ako se 2 pogode mogu da budu za prvi tim sa 20,21 godinom . Bolje tako ulagati nego u islužene strance 30 + god , nikad ne može da se vrati uloženi novac .

devilhimself

pre 4 godine

Svako REALAN je morao da oceni 2019 god ocenom 5 samo zbog plasmana u LIGU ŠAMPIONA!!!
Igranje u 32 najboljih evropskih klubova je mnogo veći od poraza u finalu kupa, poraza u derbiju, loše igre u LŠ!!!
Jesu poklonjeni gardisti, rasprodati igrači, promašena pojačanja. Ipak, igranje lige šampiona je san mnogo jačih i mnogo skuplih timova, a mi smo je igrali 2 god zaredom, pritom dobili budućeg evropskog prvaka...

odličan centaršut

pre 4 godine

Zadržati sve. Prvenstvo je osvojeno nepostojećim penalima, sklanjalicama, nameštanjem, poklanjanjem... Zašto terati ljude koji su idealni za šarene laže?

Nebojsa

pre 4 godine

U koliko ostanu Terzic, Mrkela i Milojevic, a to ce se desiti ne ocekujte nesto epohalno u C Zvezdi.
Opet ce neki igraci biti prodati, neki otici na pozajmicu, dovesti neke nove igrace i po ne znam koji put bacice se novac.
Oni ne znaju da dovedu igraca sve su to nekvalitetni igraci, zbog kojih bi publika nece da dodje na stadion.
A zasto su nam stadioni prazni???
Koga da gledaju igras tri godine u Evropi, a nemas jednog igraca za kojeg mozes da se uhvatis i da kazes to je igrac za C.Zvezdu.
Jel normalno da u LS na domacem terenu u tri meca primis 12 golova???
Bez obzira s kim igrao to je za mene veoma teska blamaza, imali tome kraja
Ne moze vise ovako ili se uozbiljite i prestanite sa igracima sumljivog kvaliteta ili se povucite sa tih pozicija.
Imate sansu da se odreknete, prodate sve igrace za koje se zna da nisu za C.Zvezdu, necu ih nabrajati dobro se zna koji su to.

Arhiv

pre 4 godine

TAj sp[ektakularni timsa spektakularnim rezultatima kada izadje iz svog autisticnog mehura u realan svet vrednosti, novca, trgovine ima ponudu od Kanzas Sitija za Boacija za 2.5 mil. Smrznuti komsija samo za jedno dete iz svoje skole uzima 13 miliona, a drugo vec vredi 15 samo sto nije na prodaju jos min dve godine. To je ta razlika. Razlika fiktivnog sveta LingLong cirkusa i realnih odnosa kvaliteta i znacaja. Zvezdasi probudite se! Djavo ce doci po svoje. Ovo sto Terzic, Mrkela i Miljevic rade sa klubom je put u ambis iz koga nas tri Vucica ne mogu izvaditi.

JPR24

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".
(Stanko, 17. decembar 2019 11:15)

Kao da je to važno. To je kao neka vrsta utehe za neuspehe našeg fudbala zadnjih 30 godina !? Kažem neuspehe, da ostanem fin, posto svi znamo da nam je fudbal Nula !

Dzony

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...

Marinkova bara

pre 4 godine

Ovu polusezonu treba napraviti novi tim. Uigravati odbranu. Titula je obezbedjena. I dovesti jednog ili dva ozbiljna igrača koji bi uz Marina napravili razliku. Prodati što više i ne dovoditi igrače preko video kaseta. Možda bi Miloje trebalo da ide. Prezasićenost. Ali koga dovesti? U Srbiji nema trenera koji je perspektivan i koji je za Zvezdu. Stranca nikako

Sremac

pre 4 godine

rekli i ostali zivi dva penala za dva minuta i nije im bilo svejedno za prvi penal koji nije postojao,pravi fer plej igrac uzme loptu namerno promasi penal okrene se prema sudiji i kaze nije bio penal,nego kukavicki daju gol,kako su licemerne izjave...
(adje, 17. decembar 2019 11:50)

A u tole ligi koliko je namerno, a koliko slucajno Partizan promasio penala? I koliko su penala sami igraci Partizana (ko kaze Jojic?) dosudili?

milke

pre 4 godine

„Nećemo tražiti desnog beka, Gajić će dobiti veću šansu“. Baš ćemo se usrećiti sa takvim bekom....i da, ko god može da se proda za sitnu lovu može da ide. Po svoj prilici biće to još slabiji tim od ovoga što je sada.
.

nikor24

pre 4 godine

Sa nasim mogucnostima i uslovima da budemo realni Liga sampiona je ove godine ogroman uspeh , na stranu to sto smo odugrali lose ali protiv mnogo jacih i mnogo mnogo profesionalnijih i bogatijih klubova sa mnogo boljim uslovima i organizovanijih . A mi smo takav narod na dam nista ne valja pa prosle godine su neki olakali od srece kada amo usli u grupnu fazu i vikali ma ne moramo ni bod da uzmemo , a sada niko ne valja . Nasi stranci van la para i ostali pa ljudi nisu oni mesi pa da jedim potezom rese utakmicu lrotiv totenhema i ostalih , njih jedino prodati ako ne prave razliku u domacem prvenstvu a protiv ovakhim azdaja od timova je nerealno ocekivati da nesto vise pokazu pogotovo jer dobiju dve tri lipte na utakmici jer se 80% vremena branimo . Mozemo jedino da zamerino i igracima i Milojevicu da igri protiv partizana a ovo ostalo je i vise nego od realnog a to je na nama da li hocemo da leihvatimo realnost ili necemo .

Malkom

pre 4 godine

Samo Borjan i eto donekle Marin.Sve ostalo je katastrofa.
(C i n i k, 17. decembar 2019 09:48)

Tačno je da vrlo često ima sjajne i spektakularne odbrane, ali golman koji primi 20 golova u LŠ, koji primi dva gola pred kraj derbija nije baš za neku veliku pohvalu. Nije ni za osudu, ali nije ni za pohvalu.

Milos

pre 4 godine

Svi sa stranim pasošem osim Marina i Borjana su za prodaju, kakvu god. Ko se malo razume u fudbal, shvata da retko koji domaći igrač zna da primi, zagradi se i pošalje pas dalje kao npr. Boaći. Retko ko ima pregled igre kao Marin. Naravno pomenuti igrači imaju svoje mane i baš zbog toga igraju u Zvezdi.

Vidim da svi prozivaju Jovančića, a on ima predispozicije da bude kao Matić, zna da stane na loptu, pregled igre dobar, samo što je van forme i grešio je u pasovima i odbrani. Zvezdi fali dobra odbrana i što jača sredina terena, a napad je samo kulminacija, što naravno ne znači da treba da igraju neke neznalice.

Najveći problem ostaje fizička inferiornost u odnosu na velike evropske timove. Primi, zadrži loptu, pošalji dalje sa minimalnim brojem grešaka. Posle 5-6 dobrih dodavanja a bez izgubljene lopte i Bayern izlazi iz presinga i kreće u pozicioniranje.

1987

pre 4 godine

Od svih frakcija Grobara najjaca mi je ova frakcija sto se buni za cene karata koje su bile u LS za nase utakmice? mada i ova frakcija sto dozivljava fras kad se pomene najjace bratstvo u svetu fudbala mi je skroz kul, dok mi je najneoriginalnija ona frakcija Zvezdas sam ali Miloje odlazi. Pustite vi klubove gde su cene karata sto eura a dodje 50 hiljada ljudi, pustite vi klubove ciji su navijaci docekani kao bogovi u Atini, pustite vi klubove koji pobedjuju Liverpul, daleko ste vi od toga, gledajte vase mrzitelje Pantice i lecite komplekse, pustite malo Zvezdu, od toga vam je samo gore.
(Sub013, 17. decembar 2019 12:56)

Svi su oni smejurija u odnosu na najjaču grupu na svetu "vidim grobare svuda" ti su najopasniji - šire MIŠIJU GROZNICU !

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Daj bre Terziću osvesti se.
(Baš zato što te znamo, 17. decembar 2019 09:45)





misliš da aktivira ispisnicu sam sebi?

u duhu blagdana, zamolio bih deda mraza da na isto natera i mrkelu i milojevića...

Ko dobija ne rotira

pre 4 godine

Zvezda je taoc neinteligentnih navijača Marina koja samo usporava napad i gubi lopte u opasnoj zoni. Bez tog mezimca neznalica, Zvezda bi bila na nivou bar AZ Alkmara ako ne i Suduve, idimo na Krasnodar sa Ristićem. Mogla bi konačno da se oslobodi Pipera, L.Lukića, Širokog i sl. jer bi bila bar druga a nebi se brukala..

Sub013

pre 4 godine

(ArtuDitu, 17. decembar 2019 15:38)

Nikako ne mogu da prihvatim cinjenicu da je igranje LS, pobeda i sansa da se u zadnjem kolu izbori prolece fijasko, pogotovo ne ako dolazi od nekog ko je igranje LS i osvajanje nula bodova u grupi sa Arsenalom, Bragom i Sahtiorom smatrao fantasticnim uspehom za srpski fudbal. Cene karata jesu bile previsoke ali price o pozorisnoj atmosferi i polupraznom stadionu su jednostavno laz. Protiv Bajerna se na 6:0 navijalo jace nego ikad, cas se i Nojer u jednom trenutku okrenuo i aplaudirao ka severu. Sto se tice utakmice sa Partizanom odigrali smo je lose, nije nam znacila koliko vama i to se desi, pre toga vi dva derbija niste sutnuli na gol i veruj mi ne mogu da docekam sledeci da vam objasnimo gde vam je mesto, ni Grujic nece moci da vam pomogne!

Ares

pre 4 godine

Ne rekonstrukcija vec totalna rekonstrukcija.Nemamo ova beka I centalhalfove koji znaju igrati nogom osim Pankova koji je za ove ch pojam Garantujem da bi Pankov I Babic 10 puta bolje igrali od ovih cepanki.Potrebno je dovesti najmanje 3 srednja igraca koji mogu igrati brzo na sredini.Ostaviti golmana/bilo koga od prve dvojice,Gajica kao zamenu za beka,Pankova,Jovicica,PavkovaI,Bena I Boacija.Sve ostalo pustiti.Sa Marinom obaviti razgovor da li zeli da igra jer cele godine nista ne igra.Takodje obavezno ostaviti Jirku I Argentinca jer su savremeni brzi I mladi igraci ali Zvezda apsolutno nema sredinu pa SE svi zbog toga utooe u sivilo

Analogna Trikotaza

pre 4 godine

(nenad,
Sine,da mi imamo te pare sto vam prevashodno drzava dala,mi bi igrali verovatno 1/4finale...Pa silne pare ste potrosili na 100 fudbalera,a pogodili sa dva...Iliev je za Mrkelu- Venger,a vidi kako se proveo? .Bacate u vetar drzavni novac,jos niste u plusu iako 2 god vec igrate LS,trebate prvo vratiti novac poveriocima,bankama drzavi,a ne kupovati kamionima igrace koje niko i ne zna kako i kojim parama ih placate...U,stvari mi znamo..

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Sub013

Zvezda je ove godine bila samo učesnik Lige šampiona. Nije igrala.
Zatim, ovde je reč o Zvezdi a ne o Partizanu. Isticanje Partizanovih neuspeha neće umanjiti Zvezdine. To je čak promašena tema.
Napisao sam da tribine nisu bile pune a ne da je stadion bio poluprazan jer to nije isto. Da li je zapad bio pun? Nije. Istok i jug? Nisu. Čak ni sever nije bio popunjen kao što ume da bude. Uporedi atmosferu protiv Liverpula sa bilo kojom ovogodišnjom utakmicom Lige šampiona pa ćeš videti razliku. Postoji čak i snimak na jutjubu gde dvojica Engleskih komentatora ne mogu da prestanu da govore o atmosferi i navijanju u Beogradu protiv Liverpula.
A to navijanje na 0:6 i u sličnim debaklima je grobarski specijalitet. Oni su se uvek palili na to a ne Zvezdini navijači. Još iz Miljanovog doba poznato je kako su navijači Zvezde umeli da reauguju. Danas je nestala bilo kakva kritika usmerena prema klubu.
Da li možeš da mi kažeš koliko je Zvezdine dece u prvom timu?
I za kraj razmišljaj više o Zvezdi nego o Partizanu.

Zvezdaš

pre 4 godine

Ovo je bez veze da se ocenjuje nečiji rad i trud. Činjenica je prva da je Zvezda u zadnjih dve tri sezone vezano odigrala mnogo utakmica. Mnogo teških. Kompleskna je stvar. Partizan je kiksnuo upravo posle teskih utakmica jer igra dobro ali ne zrelo. Trener Milijević i ekipa su se dobro nosiki sa svim teškoćama i ja ocenjujem odlicno. Naravno treba i može bolje.

maSi

pre 4 godine

Ko plati da igra, i ostaje, i dolazi. Scenario je sledeći. Odlaze navijači sa stadiona. Zapad i istok prazni, na severu par stotina tapkaroša. Slede potopi protiv Partizana, i naravno debakl u sezoni kupanja. Terzina se na jesen pojavljuje sa novim obećanjima, i doktorskom analizom, da nam tek dolaze godine procvata. Kombinacije i muljanja dostižu vrhunac, zidanjem stadiona. Bila jednom jedna Zvezda...

pedja

pre 4 godine

Mislim da je ocena negde izmedju 2i3.LS je sigurno uspeh, jos drugi put, ali ako se ocenjuje kompletan utisak onda to nije preovladjujuce.Beskorisno utrosene pare od prvog ucesca u LS u lose igrace, prodja igraca koji su mogli da budu vodeci (za ucese u igri) i kasnije daleko bolje prodati, potpuni gubitak kvaliteta igre u svim segmentima ( tehnicki - sem Marina, nema igraca koji moze da predribla prtivnika, fizicki - najslabija ekipa u LS i na zalost najsporija, takticki- bez ideje kako da se odigra bitna utakmica.
Zvezda terba da vrati Krsticica,Jirku i Kataia, po mogucnosti Savica i Srnica.Istrpeti Petrovica i dodati Nikolica,Erakovica i jos nekog omladinca.Na zalost nisu iskoriscene mogucnosti Boacija, Pavkova i Tomanea jer Zvezda je igrala dzor sistem (to Milojevic nek objasni) a nije imala igru preko krila tako da ovi igarci nisu imali dovoljno lopti kako bi pokazali sta znaju. Zvezdin obrazac igre treba da bude igra iz LE od pre dve godine.Ako ne mogu da vrate ove igrace onda treba da kupe igrace koji imaju slicne karakteristike. Obavezno zsezahvalitiZanderu,Milunovicu, Rodicu,Jeftovicu, Simicu, Van Lapari, Kanjasu,Jovancicu.Ostaviti Borjana i Marina (ako bude imao sa kim da igra),Degeneka,Gobeljica, Vulica,Bena,Jovicica i jako je bitno napraviti dobru igrru, da li 4:4:2 ili 3:5:2 ali ne igarti sa jednim spicem u nasoj ligi. Da li sa Milojevicem ili ne pitaju se obe starne i Zvezda i on!

adje

pre 4 godine

rekli i ostali zivi dva penala za dva minuta i nije im bilo svejedno za prvi penal koji nije postojao,pravi fer plej igrac uzme loptu namerno promasi penal okrene se prema sudiji i kaze nije bio penal,nego kukavicki daju gol,kako su licemerne izjave...

klaas-jan huntelaar

pre 4 godine

ono sto nam treba jeste da Miloje mora da ostane. boacija vredi prodati. zander nije nista specijalno pokazao pa i on ukoliko ga neko oce valjalo bi utopiti. marinu, borjanu i degeneku dozivotni ugovor i to je to.i milunovic se uklopio sa degenekom..garsija zna fudbala treba mu dati prostora a i tomane bi u slučaju da ricmond ode imao vise minuta koje bi trebalo da iskoristi. ovo ostalo manje vise sve moze da se proda i nadje zamena u ping pong ligi.

milan

pre 4 godine

Dovesti Kataia, dajte mu kolko para hoce. Promenite formaciju. Nemamo igrace za 451. Imamo odlicne stopere. Igrajmo 3-5-2. Degenek, Milunovic, Pankov - Zander, i Gajic bekovi (eventualno dovesti desnog beka) vezni red Njegos, Vulic, Gobeljic - Marin i Katai ofanzivni vezni i Boace spic. Garsija moze da igra umesto Kataia, Ivanic isto. Ostali su slobodni. Naravno Jovicic, cak I Jovancic mogu da se cekaju. Za trenutnu formaciju nemamo igrace kao sto su bili Donald i Grujic. Zasto ne probati da novom formacijom? Imamo celu polusezonu da je uigramo. Nisam neki skaut, ali ne vidim koga mozemo da dovedemo sem Kataia.

Dott

pre 4 godine

"Zvezdu čeka rekonstrukcija tima – ko ide, ko ostaje, a ko dolazi?"

To znaci da se mnogo proda i malo kupi.
Ubiranje plodova minulog nerada, kao i decenijama unazad.

sava

pre 4 godine

@ Nenad
znaci da rezimiramo Partizan je pobedio 5 a vi dve utakmice..vidim potcenjujes malaciju,az i astanu.. pa sve tri ekipe su svemirski brod za zvezdu..az je ispred ajaksa u holandiji.. I da te podsetim derbija u kome na go niste sutnuli..

Sova966

pre 4 godine

Da su hteli goru ekipu da naprave,teško da bi uspeli..A šta ćemo.ako nam odu dva puža sporaca kanjas i petrovic..ko će da nam organizuje igru..? A tek dva britka stopera degenek i milunovic?kada im das loptu u noge ko da si im dao tempiranu bombu..ako to može,A znam da ne može, sve sem borjana i marina u grafičar,A 2/3 grafičara i 1\3 omladinaca u zvezdu.bolje će.da izgleda sigurno..da ne pričam koliko će da bude jeftinije.to bi moglo da se desi u nekoj drugoj zemlji,ali u srbiji nikad.na žalost..

killy81

pre 4 godine

Kao što već napisah nedavno, od stranaca otarasiti se Kanjasa, Van la Pare, Tomanea i Žandera (po cenu da se mora uzeti kredit da se otplate dugovanja prema njima), a od domaćih igrača Jovančića, Jevtovića, Simića, Babića i Gobeljića. Vratiti Jirku iz Radničkog da se bori sa Gajićem za poziciju desnog beka, i po meni obavezno produžiti ugovor sa Benom. Prodati Boaćea i od tih para kupiti (ako je tačno da se nudi 2,5 miliona evra) ozbiljnog veznog igrača koji može da poveže odbranu i napad kako Bog zapoveda. Bakula se vraća na proleće, falila nam ja ta njegova energija i presing na sredini terena. U napadu su sasvim dovoljni Vukanović i Pavkov plus neki omladinac, npr. ovaj mali Radulović, mada nisam siguran da je njegova pozicija napadač. Vratiti Erakovića iz Grafičara i ubaciti još nekoliko omladinaca i to bi po meni bilo dovoljno za proleće, s obzirom na bodovnu razliku u odnosu na konkurente. Dakle, po meni ovako bi trebalo da izgleda tim Zvezde na proleće: golmani Borjan, Popović, Vasiljević, odbrana Rodić, Pankov, Degenek, Milunović, Gajić, Jirka, Eraković, sredina terena Marin, Ivanić, Ben, Jovičić, Vulić, Petrović + pojačanje, napadači Vukanović, Pavkov, Garsija, Ben + omladinac.

Pterodaktil

pre 4 godine

Zamislite na trenutak Grobari da mi imamo takav tim?.....ali samo na trenutak...Grozno !Mozda,ali samo mozda bi imalo mesta za Marina,i verovatno za borjana,sta bismo sa ostalima??Jezim se i na samu pomisao da moram njih da gledam.Kako fudbal zna da nekad bude okrutan...

Ivan Veljković

pre 4 godine

Kada se sagleda ova Zvezdina jesen u celosti, an ženeral, jednostavno mora se reći da je bila uspešna, za naše prilike veoma veoma uspešna. Plasman po drugi put za redom u Ligu šampiona u ovim našim surovim okolnostima večitog nedostatka novca, to je jednostavno bajka, san. I to se mora poštovati. Čitave jeseni Zvezda bije bitke u Evropi sa velikim protivnicima, a nema roster od milijardu i po dolara tržišne vrednosti već jedan skromni limitirani tim i napraviti takav uspeh u tim okolnostima, to je jednostavno za divljenje. Porazi od Bajerna i Totenhema jesu bili veoma ubedljivi ali nije smak sveta, to je jednostavno realnost, i nije Zvezda jedina koja protiv njih prolazi tako. Taj Bajern redovno puni i one najveće klubove četvorkama, peticama, šesticama, sedmicama, čak čak je jednom izuzetno jakom Totenhemu vicešampionu Evrope u sred Londona zabio ogromnih 7 golova. Znači nema s te strane razloga za dramu. Dakle Zvezda čitave jeseni igra teške utakmice u Evropi, čak 14 ih je odigrala, vodila teške bitke u kvalifikacijama za LŠ i izborila plasman u LŠ jednom junačkom borbom i to mora da se ceni. Pored toga završila je i ovu godinu na prvom mestu u Srbiji i to ubedljivo, sa 11 bodova ispred Partizana i to je odličan uspeh. E sad, to je ono što je dobro, a ono što ne valja je sledeće: PRELAZNI ROK JE KATASTROFALNO URAĐEN! Totalni AMATERIZAM! To treba uvek isticati! Roster Zvezde tokom zime MORA da se znatno promeni, gomila igrača mora da se otpusti i da se dovedu bolji.

Sub013

pre 4 godine

(ArtuDitu, 17. decembar 2019 17:36)

Ne razmisljam ja o Partizanu vec jednostavno od njihovih komentara na nasim vestima ne moze nista normalno da se procita pa odgovaram njima, ne znam zasto si se ti tu pronasao? Verovatno sam to za poluprazan stadion video u nekom drugom komentaru, moja greska ako nisi to napisao. Tacno je da su bile previsoke karte to niko ne spori, ali protiv Bajerna je 95% kapaciteta bilo ispunjeno i uopste nije bila pozorisna atmosfera. Sto se tice navijanja na 6:0 najbolje da su svi napustili stadion, pa pogledaj rezultate u Bundes ligiali, malo malo pa neko primi sest, sedam, osam...sta su trebali da urade navijaci Totenhema kad su primili 7 a njihov tim isto vredi milijardu? Da, bila je samo ucesnik koji se borio za trece mesto do zadnjeg kola, to sto ti ocekujes da igramo ravnopravan fudbal sa Bajernom ciji je svaki igrac pojedinacno skuplji od celog naseg tima je nemoguce, jos samo sa nasom decom kao sto kazes je tek naucna fantastika, sa nasom decom ne bismo ni dosli do LS. Znas sta jos, do pre tri godine nismo ni sa Sasuolom mogli da igramo ravnopravno a LS je bila naucna fantastika, pa izvini molim te bolje da budemo u mogucnosti uopste da igramo sa takvim klubovima i da budemo neravnopravni sa Bajernom umesto sto smo bili neravnopravni sa Sasuolom i Kairatom u prvom ili drugom kolu kvalifikacija za LE.

Negativni

pre 4 godine

@ Sub013

Zvezda je ove godine bila samo učesnik Lige šampiona. Nije igrala.
Zatim, ovde je reč o Zvezdi a ne o Partizanu. Isticanje Partizanovih neuspeha neće umanjiti Zvezdine. To je čak promašena tema.
Napisao sam da tribine nisu bile pune a ne da je stadion bio poluprazan jer to nije isto. Da li je zapad bio pun? Nije. Istok i jug? Nisu. Čak ni sever nije bio popunjen kao što ume da bude. Uporedi atmosferu protiv Liverpula sa bilo kojom ovogodišnjom utakmicom Lige šampiona pa ćeš videti razliku. Postoji čak i snimak na jutjubu gde dvojica Engleskih komentatora ne mogu da prestanu da govore o atmosferi i navijanju u Beogradu protiv Liverpula.
A to navijanje na 0:6 i u sličnim debaklima je grobarski specijalitet. Oni su se uvek palili na to a ne Zvezdini navijači. Još iz Miljanovog doba poznato je kako su navijači Zvezde umeli da reauguju. Danas je nestala bilo kakva kritika usmerena prema klubu.
Da li možeš da mi kažeš koliko je Zvezdine dece u prvom timu?
I za kraj razmišljaj više o Zvezdi nego o Partizanu.
(ArtuDitu, 17. decembar 2019 17:36)

Tačno! Nema nikakve kritike više, a klicanje dok nas pune uvek je bio specijalitet komšija. Mada, ne moramo da brinemo, fale nam samo bekovi, centarhalfovi, vezni red i napad. Uprava takodje, trener takodje, a bogme i golman. Sve drugo imamo.

marko

pre 4 godine

Jel obecavas da neces da kukas i pljujes kad budemo ispali u prvom kolu kvalifikacija?

Elem, veliki rezovi nikad nisu dobri.Nije dobro rasprodati odjednom pola ekipe. Igraci treba sistemski da se menjaju. U ovom prelaznom roku bi trebalo da se oslobodimo igraca koji su igrali vrlo malo i po nekog skupog stranca.
(1234, 17. decembar 2019 09:55)

- Imamo dva prelazna roka da popunimo "roster" do pocetka kvalifikacija... Ima se dovoljno vremena... Samo treba kupovati pametno i kvalitetno... Ako praznimo magacin, da bismo ga ponovo punili "skart" robom, bolje i da ne dovodimo "pojacanja"...
Borjan, Popovic, Degenek, Gobeljic, Marin, Ben, Garsija, Jovicic, Pavkov... uz Vulica, N.Petrovica neke pridodate igrace iz Graficara i Nikolica koji nije dobio gotovo nikakvu sansu, a za ono malo vremena je pokazao vise nego pojedinci od pocetka sezone... Sasvim dobra baza igraca! Na sve to imamo i dva prelazna roka!

Konstatacija

pre 4 godine

Nemojte ponovo da pravite kikseve u prelaznom roku i da pokusavate da opravdate svoje greske,zadrzavanjem nekih igraca,koji nikako nisu za Zvezdu.Kakav Tomane,kakvi bakraci...po cemu je on zadovoljio bilo koga?Jedino onaj gol makazicama je sto je vredelo od njega i nista vise.Da ga ne vidimo vise u nasem dresu,kao ni Zandera,Van la paru,Kanjasa.Moze da ostane Garsija,da prodje pripreme,malo fizicki ojaca a zna lopte.Boaci takodje moze da ide ali mora spic da se dovede.Pokusajte sa Nemanjom Nikolicem jer je slobodan igrac.Od nasih igraca,moze da ide svako ko ima ile ozbiljniju ponudu a moraju se dovesti i levi i desni bek.Rodica, Gajica i Milunovica prodati obavezno a Gobelju samo ako je jako povoljna ponuda.Obavezno prikljuciti prvom timu Gavrica i Erakovica,kao i Radulovica iz omladinaca.Pokusati sa dovodjenjem ali ne preplacivati Birmancevica,Topica i Cumica i to je to.Radikalno podmladiti ekipu,prvenstveno domacim igracima.Za nosioce ostaviti golmana Popovica,Pankova i Degeneka,Jovicica,Pavkova,Marina.

Dzony

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...

Malkom

pre 4 godine

Samo Borjan i eto donekle Marin.Sve ostalo je katastrofa.
(C i n i k, 17. decembar 2019 09:48)

Tačno je da vrlo često ima sjajne i spektakularne odbrane, ali golman koji primi 20 golova u LŠ, koji primi dva gola pred kraj derbija nije baš za neku veliku pohvalu. Nije ni za osudu, ali nije ni za pohvalu.

Dzony

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...

Jarić T Živadin

pre 4 godine

To sto je on zadovoljan sa strancima, koji ne sto nisu pojačanje, nego su teska umanjenja, vidi se na tribinama.Tamo se mogu pronaći samo, stranački navijači, a sto se tice njegove funkcije, i ona je isto tako stranačka, jer on priznaje samo sud svoje partije, ne i sud struke, koja bi ga odmah razresila duznosti.Eh moja Zvezdo, nasta si spala,,,,, na jedan stranački klub, partije na vlasti, u kome sede lica sa poternice, abolirani od krivice prema sopstvenom klubu, i neznalice za sve pare.

Balls of Steel

pre 4 godine

Marin je najveci krivac za poraz od Olimpijakosa. Kao kapiten i kao prvi izvodjac penala, morao je da preuzme odgovornost. Za mene on nije za kapitena. Koliko god dobar fudbaler bio! Sve u svemu, Milojevicu podrska, uveo je Zvezdu dve godine za redom u Ligu Sampiona sa veoooma limitiranim timom. Mozda bi bolje bilo i mozda bi javnost bila vise zadovoljna da smo igrali ligu evrope i takmicili se sa nama ravnim. Jer, realno, tu nam je i mesto!

Bad Spenser

pre 4 godine

Ko god da ode i ko god da ostane rezultat će na kraju biti isti jer startuju utakmicu sa 14 igrača. Zamislite kakvo će tek biti otimanje ako dovedu lošije od ovih sada.

Stanko

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".

devilhimself

pre 4 godine

Svako REALAN je morao da oceni 2019 god ocenom 5 samo zbog plasmana u LIGU ŠAMPIONA!!!
Igranje u 32 najboljih evropskih klubova je mnogo veći od poraza u finalu kupa, poraza u derbiju, loše igre u LŠ!!!
Jesu poklonjeni gardisti, rasprodati igrači, promašena pojačanja. Ipak, igranje lige šampiona je san mnogo jačih i mnogo skuplih timova, a mi smo je igrali 2 god zaredom, pritom dobili budućeg evropskog prvaka...

ja

pre 4 godine

Ja sam dao četvorku i mislim da je to potpuno realno u ovom trenutku. Peticu bih dao da je napravljen rezultat protiv Olimpijakosa i da smo prošli u nokaut fazu LE - ne zbog nekog rezultata (tu sigurno ne bismo ništa napravili), već zbog bodova za srpski fudbal. Ovako, imali smo vrlo uspešnu sezonu - titula je, praktično, već obezbeđena, igrali smo grupnu fazu LŠ 2. godinu zaredom i finansijski smo odlično prošli i od UEFA naknada i u prelaznom roku. Sada treba temeljno rekonstruisati tim, jer imamo i dobru zalihu bodova i solidne finansije. Ostavio bih jezgro tima - Srbe sa stranim pasošom i mlađe igrače + Gobelju i Rodića, a zahvalio bih se Žanderu, Kanjasu i Tomaneu. Garsija je OK za naše potrebe, kao i Ben i Boaći. S tim da ovaj poslednji može da ide za dobru ponudu. Rešio bih se i Pavkova, jer je povređen više nego što igra, a i, sem ona 2 gola protiv L'pula, ništa nismo videli od njega. Treba promovisati mlade igrače i dati im priliku da se dokažu i pokupiti sve što vredi iz domaće lige. Na leto, pre početka kvalifikacija, treba dovesti par ozbiljnih stranaca (špic, krilo, štoper) i gurati za novi plasman u LŠ. Miloje mora da ostane.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Čeka je katanac za dobrobit sporta u Srbiji
(Panterska je muka pregolema, 17. decembar 2019 10:37)

Sve je moguce osim da vas kompleksi sa Zvezdom budu manji, sta vise...

David

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".
(Stanko, 17. decembar 2019 11:15

Ni jednu!
Ali se nismo osramotili kao vi uz gol razliku od 3-184

andrej mostovoj

pre 4 godine

vidim ovde se porede zvezda i partizan. ako cemo realno Pavlovic vredi vise nego cela zvezdina odbrana koja je primila dvadeset i kusur golova u Ligi Sampiona. u zvezdi osim marina sve panj do panja dok Partizan ima 5,6 dobrih igraca. ako su vam jovancici,joveljici i njegosi petrovici ok igraci onda svaka cast. uostalom videlo se u derbiju ko koliko zna. ili vam to jednostavno nije bio dan??

my way

pre 4 godine

Tomaneom zadovoljni??? Citaj, niko ga nece za novogodisnji poklon. Lepo je sto necemo da stojimo na putu najboljim fudbalerima, ali sa sportske strane Bena i Boacija bi bilo dobro zadrzati. Sve ostalo, ukljucujuci i Marina je zamenljivo.

Arhiv

pre 4 godine

TAj sp[ektakularni timsa spektakularnim rezultatima kada izadje iz svog autisticnog mehura u realan svet vrednosti, novca, trgovine ima ponudu od Kanzas Sitija za Boacija za 2.5 mil. Smrznuti komsija samo za jedno dete iz svoje skole uzima 13 miliona, a drugo vec vredi 15 samo sto nije na prodaju jos min dve godine. To je ta razlika. Razlika fiktivnog sveta LingLong cirkusa i realnih odnosa kvaliteta i znacaja. Zvezdasi probudite se! Djavo ce doci po svoje. Ovo sto Terzic, Mrkela i Miljevic rade sa klubom je put u ambis iz koga nas tri Vucica ne mogu izvaditi.

odličan centaršut

pre 4 godine

Zadržati sve. Prvenstvo je osvojeno nepostojećim penalima, sklanjalicama, nameštanjem, poklanjanjem... Zašto terati ljude koji su idealni za šarene laže?

Straight Outta München

pre 4 godine

Hahahhahaha 700 000 evra za Jovancica. Da li je ovo realno???? Coveku trebaju tri svedoka da potvrde da je profesionalni fudbaler.

nenad

pre 4 godine

@sava vidi prijatelju

Odigralii ste sledece utakmice
Partizan prestrasna Malatija
3:1 0:1
Fenomenalni Molde - velesila
2:1 1:1
Straobalna Astana
4:1 i zaboravih prvu...
AZ fenomenalni Alkmar
2:2(igrac vise) 2:2 (igrac vise, do 89. 2:0)
Junajted, u nikada boljoj formi
0:1 pobeda i 0:3
Zvezda 2:0 i to vam je komsije realno najveci uspeh

I NE potcenjujem vas. Samo ocu da kazem da niste mnogo ni bolji ni gori od nas. A poredjenje grupa i nivoa takmicenja prepusticu strucnjacima...

Analogna Trikotaza

pre 4 godine

(nenad,
Sine,da mi imamo te pare sto vam prevashodno drzava dala,mi bi igrali verovatno 1/4finale...Pa silne pare ste potrosili na 100 fudbalera,a pogodili sa dva...Iliev je za Mrkelu- Venger,a vidi kako se proveo? .Bacate u vetar drzavni novac,jos niste u plusu iako 2 god vec igrate LS,trebate prvo vratiti novac poveriocima,bankama drzavi,a ne kupovati kamionima igrace koje niko i ne zna kako i kojim parama ih placate...U,stvari mi znamo..

zex

pre 4 godine

Da nije bilo Marina Zvezda bi danas bila peta na tabeli a tog Penala nebi ni bilo. Da imas malo vise znanja znao bi da igrac koji je dobio udarac po nozi i koji se ne oseca dobro nebi trebalo da sutira. Penal je mogao bilo ko da izvezde, to je udarac sa 11metara i ja bih ga dao. Da je sutirao Marin i promasio danas bi ga pljuvali zbog toga sto je sutirao a nije trebao. Tomane ima odlican skor penala, napadac je, pa ko da sutira ako ne on? Taj penal nije nam nista znacio sami smo se zakopali posle ulaskom Zandera.
Ove godine Zvezda je platila veliku skolu nekom vrstom brukanja ali je zaradila 26mil sto uopste nije lose. Ima pobedu i poraze, ali jedan Bajern je dao 7 Totinhemu to je tezi poraz nego Zvezdin. Zvezda je napravila ono sto niko nece u Srbiji ponoviti. LS je zavrsena prica za nase klubove. Sto je bilo bilo je. Veliki je uspeh uci tamo, veliki.

sava

pre 4 godine

Crvena Zvezda je ove sezone odigrala sledece utakmice:
Helsinki 2-0
Helsinki 1-2
kopenhagen 1-1
kopenhagen 1-1
jang- bojs 2-2
jang bojs 1-1
olimpijakos 3-1
olimpijakos 0-1
bajern minhen 0-3
bajern minhen 0-6
totenhem 0-4
totenhem 0-5
partizan 0-2
dakle zvezda je ove seozne odigrala 13 utakmica. u samo dve je pobedila i to prosecnog helsinkija I olimpijakosa ( igrac vise )
u vecini ovih utakmica se grcevito branila pa cak i protiv Partizana.
Gol razlika u ovih 13 utakmica je 11-29

sava

pre 4 godine

@ Nenad
znaci da rezimiramo Partizan je pobedio 5 a vi dve utakmice..vidim potcenjujes malaciju,az i astanu.. pa sve tri ekipe su svemirski brod za zvezdu..az je ispred ajaksa u holandiji.. I da te podsetim derbija u kome na go niste sutnuli..

Sub013

pre 4 godine

Od svih frakcija Grobara najjaca mi je ova frakcija sto se buni za cene karata koje su bile u LS za nase utakmice? mada i ova frakcija sto dozivljava fras kad se pomene najjace bratstvo u svetu fudbala mi je skroz kul, dok mi je najneoriginalnija ona frakcija Zvezdas sam ali Miloje odlazi. Pustite vi klubove gde su cene karata sto eura a dodje 50 hiljada ljudi, pustite vi klubove ciji su navijaci docekani kao bogovi u Atini, pustite vi klubove koji pobedjuju Liverpul, daleko ste vi od toga, gledajte vase mrzitelje Pantice i lecite komplekse, pustite malo Zvezdu, od toga vam je samo gore.

Baš zato što te znamo

pre 4 godine

I opet u krug se vrti isto - prosečnost.Pa dal su više normalni? Spoljni bekovi i su nam spori i loši ,i to traje godinama a ovaj priča o nekom Gajiću,Gobeljiću...Čuj , Tomane valja.Špic koji valja daje u proseku gol po utakmici a ne jedan mesečno.Nekada je Zvezda imala po dva,tri špica koji trpaju 35 golova po sezoni.Daj bre Terziću osvesti se.

mre

pre 4 godine

Kardinalna greska je bila neregistrovanje bena za ligu sampiona. On je uz marina bio nosioc igre. Zamena mu je bila ocajna. Da je on igrao, siguran sam da ne bi doziveli blamaze, i da bi mozda otisli u le.

mr.wolf

pre 4 godine

Crvena Zvezda je ove sezone odigrala sledece utakmice: 
Helsinki 2-0 
Helsinki 1-2 
kopenhagen 1-1 
kopenhagen 1-1 
jang- bojs 2-2 
jang bojs 1-1 
olimpijakos 3-1 
olimpijakos 0-1 
bajern minhen 0-3 
bajern minhen 0-6 
totenhem 0-4 
totenhem 0-5 
partizan 0-2 
dakle zvezda je ove seozne odigrala 13 utakmica. u samo dve je pobedila i to prosecnog helsinkija I olimpijakosa ( igrac vise ) 
u vecini ovih utakmica se grcevito branila pa cak i protiv Partizana. 
Gol razlika u ovih 13 utakmica je 11-29
(sava, 17. decembar 2019 11:48)

Kakav strucan komentar.... bukvalno na nivou "nas i kineza miljardu i po"....

Dzoni 77'

pre 4 godine

Svi ovi "reprezentativci" da ih prodas djuture ne mož da dobiju kolko samo Pavlović iz Partizana koji nema mesta u istoj !
Sve oko fudbala u Srbiji je jedna velika laža samo razni doktori prolaze masno....

Sub013

pre 4 godine

U koliko ostanu Terzic, Mrkela i Milojevic, a to ce se desiti ne ocekujte nesto epohalno u C Zvezdi.
Opet ce neki igraci biti prodati, neki otici na pozajmicu, dovesti neke nove igrace i po ne znam koji put bacice se novac.
Oni ne znaju da dovedu igraca sve su to nekvalitetni igraci, zbog kojih bi publika nece da dodje na stadion.
A zasto su nam stadioni prazni???
Koga da gledaju igras tri godine u Evropi, a nemas jednog igraca za kojeg mozes da se uhvatis i da kazes to je igrac za C.Zvezdu.
Jel normalno da u LS na domacem terenu u tri meca primis 12 golova???
Bez obzira s kim igrao to je za mene veoma teska blamaza, imali tome kraja
Ne moze vise ovako ili se uozbiljite i prestanite sa igracima sumljivog kvaliteta ili se povucite sa tih pozicija.
(Nebojsa, 17. decembar 2019 13:01)

Kako da ne ocekujemo nosta epohalno kad nismo igrali LS 30 godina a sad je igramo 2 puta za redom? Ako to nije epohalno ne znam sta je. Primio si na tri meca 12 golova u LS pa sta? Totenhem je na jednom primio 7 a vrede milijardu, primio je od kluba koji vredi isto kao oni a ne od kluba koji je 20 puta skuplji, to je kao da smo mi od Jang Bojsa primili 7 na svom terenu, sta biste tad pisali? Jedino se slazem sa tim da su trebali da se otvore za jos neko kvalitetno pojacanje da bi imao Miloje sa kim da pravi igru, ali da se pomere pa da opet ispadamo od Kairata, neka hvala.

marko

pre 4 godine

Ostavio bi' samo Borjana, Popovica, Degeneka, Gobeljica (rotacija), Jovicica, Marina, Bena, Garsiju, Pavkova i nase mladje igrace... Ostalo rasprodati, pokloniti ili kako god...

nikor24

pre 4 godine

Sa nasim mogucnostima i uslovima da budemo realni Liga sampiona je ove godine ogroman uspeh , na stranu to sto smo odugrali lose ali protiv mnogo jacih i mnogo mnogo profesionalnijih i bogatijih klubova sa mnogo boljim uslovima i organizovanijih . A mi smo takav narod na dam nista ne valja pa prosle godine su neki olakali od srece kada amo usli u grupnu fazu i vikali ma ne moramo ni bod da uzmemo , a sada niko ne valja . Nasi stranci van la para i ostali pa ljudi nisu oni mesi pa da jedim potezom rese utakmicu lrotiv totenhema i ostalih , njih jedino prodati ako ne prave razliku u domacem prvenstvu a protiv ovakhim azdaja od timova je nerealno ocekivati da nesto vise pokazu pogotovo jer dobiju dve tri lipte na utakmici jer se 80% vremena branimo . Mozemo jedino da zamerino i igracima i Milojevicu da igri protiv partizana a ovo ostalo je i vise nego od realnog a to je na nama da li hocemo da leihvatimo realnost ili necemo .

killy81

pre 4 godine

Kao što već napisah nedavno, od stranaca otarasiti se Kanjasa, Van la Pare, Tomanea i Žandera (po cenu da se mora uzeti kredit da se otplate dugovanja prema njima), a od domaćih igrača Jovančića, Jevtovića, Simića, Babića i Gobeljića. Vratiti Jirku iz Radničkog da se bori sa Gajićem za poziciju desnog beka, i po meni obavezno produžiti ugovor sa Benom. Prodati Boaćea i od tih para kupiti (ako je tačno da se nudi 2,5 miliona evra) ozbiljnog veznog igrača koji može da poveže odbranu i napad kako Bog zapoveda. Bakula se vraća na proleće, falila nam ja ta njegova energija i presing na sredini terena. U napadu su sasvim dovoljni Vukanović i Pavkov plus neki omladinac, npr. ovaj mali Radulović, mada nisam siguran da je njegova pozicija napadač. Vratiti Erakovića iz Grafičara i ubaciti još nekoliko omladinaca i to bi po meni bilo dovoljno za proleće, s obzirom na bodovnu razliku u odnosu na konkurente. Dakle, po meni ovako bi trebalo da izgleda tim Zvezde na proleće: golmani Borjan, Popović, Vasiljević, odbrana Rodić, Pankov, Degenek, Milunović, Gajić, Jirka, Eraković, sredina terena Marin, Ivanić, Ben, Jovičić, Vulić, Petrović + pojačanje, napadači Vukanović, Pavkov, Garsija, Ben + omladinac.

JPR24

pre 4 godine

Grobari, pre nego sto pocnete da komentarisete Zvezdine igre u Evropi, odgovorite na jedno jednostavno pitanje: " Koliko imate pobeda u Ligi sampiona?".
(Stanko, 17. decembar 2019 11:15)

Kao da je to važno. To je kao neka vrsta utehe za neuspehe našeg fudbala zadnjih 30 godina !? Kažem neuspehe, da ostanem fin, posto svi znamo da nam je fudbal Nula !

Ko dobija ne rotira

pre 4 godine

Zvezda je taoc neinteligentnih navijača Marina koja samo usporava napad i gubi lopte u opasnoj zoni. Bez tog mezimca neznalica, Zvezda bi bila na nivou bar AZ Alkmara ako ne i Suduve, idimo na Krasnodar sa Ristićem. Mogla bi konačno da se oslobodi Pipera, L.Lukića, Širokog i sl. jer bi bila bar druga a nebi se brukala..

Pterodaktil

pre 4 godine

Zamislite na trenutak Grobari da mi imamo takav tim?.....ali samo na trenutak...Grozno !Mozda,ali samo mozda bi imalo mesta za Marina,i verovatno za borjana,sta bismo sa ostalima??Jezim se i na samu pomisao da moram njih da gledam.Kako fudbal zna da nekad bude okrutan...

milan

pre 4 godine

Dovesti Kataia, dajte mu kolko para hoce. Promenite formaciju. Nemamo igrace za 451. Imamo odlicne stopere. Igrajmo 3-5-2. Degenek, Milunovic, Pankov - Zander, i Gajic bekovi (eventualno dovesti desnog beka) vezni red Njegos, Vulic, Gobeljic - Marin i Katai ofanzivni vezni i Boace spic. Garsija moze da igra umesto Kataia, Ivanic isto. Ostali su slobodni. Naravno Jovicic, cak I Jovancic mogu da se cekaju. Za trenutnu formaciju nemamo igrace kao sto su bili Donald i Grujic. Zasto ne probati da novom formacijom? Imamo celu polusezonu da je uigramo. Nisam neki skaut, ali ne vidim koga mozemo da dovedemo sem Kataia.

Sub013

pre 4 godine

(ArtuDitu, 17. decembar 2019 15:38)

Nikako ne mogu da prihvatim cinjenicu da je igranje LS, pobeda i sansa da se u zadnjem kolu izbori prolece fijasko, pogotovo ne ako dolazi od nekog ko je igranje LS i osvajanje nula bodova u grupi sa Arsenalom, Bragom i Sahtiorom smatrao fantasticnim uspehom za srpski fudbal. Cene karata jesu bile previsoke ali price o pozorisnoj atmosferi i polupraznom stadionu su jednostavno laz. Protiv Bajerna se na 6:0 navijalo jace nego ikad, cas se i Nojer u jednom trenutku okrenuo i aplaudirao ka severu. Sto se tice utakmice sa Partizanom odigrali smo je lose, nije nam znacila koliko vama i to se desi, pre toga vi dva derbija niste sutnuli na gol i veruj mi ne mogu da docekam sledeci da vam objasnimo gde vam je mesto, ni Grujic nece moci da vam pomogne!

Zvezdaš

pre 4 godine

Molim da se nama pravim navijačima kaže koliki je dug Fk. Crvena zvezda? Mene stadion nece videti dok se do poslednjeg Evra ne objasni gde je otislo preko 50 miliona Evra koji su usli u klub. Ako su uopste usli u klub. Mene stadion nece videti dokle god je tenk ispred Severa. Uprava do nove godine da podnese racun javno nama Zvezdašima koji sami placa i karte i putovanja na gostovanja. Da se iz uprave kluba izbace "navijači" iz Ultra Kopa... Terzic da podnese ostavku zato sto su cene karata za LŠ bile nenormalno a stadion poluprazan prvi put za 75 godina postojanja kluba, prvaka Sveta!

Slavko

pre 4 godine

@Malkom To što je Borjan primio 20 u LŠ, neki drugi bi primio 40. Naravno prosečan golman, nadam se da ne očekuješ De Geu na golu Zvezde.

Sabre

pre 4 godine

Šta bi bilo da predsednik navija za Partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 17. decembar 2019 11:31)

Ako pratimo analogiju trenutnog desavanja, onda bi verovatno davao Zvezdi vise para da ne bi plakala non stop zbog te cinjenice.

only fools and horses

pre 4 godine

Kako se sistematski ignorisu sudijske greske na stetu zvezde, kada je protiv zvezde sviran takav penal , jedan za Spartak drugi za Vojvodinu nije bio problem...
(Dzony, 17. decembar 2019 09:25)

Da li vi stvarno postojite, da li je ovo stvarno vaše mišljenje?
Teško mi je da poverujem da ima takvih ljudi.

mare

pre 4 godine

@Jarić T Živadin, 17. decembar 2019 09:47). Vidi ja sam navijac Zvezde, ali Zvezda i partizan nikada nisu bili nista drugo do partijski klubovi sa ciljem kontrole i regrutovanja navijaca u politicke ciljeve...

NY

pre 4 godine

znaci da rezimiramo Partizan je pobedio 5 a vi dve utakmice..vidim potcenjujes malaciju,az i astanu.. pa sve tri ekipe su svemirski brod za zvezdu..az je ispred ajaksa u holandiji.. I da te podsetim derbija u kome na go niste sutnuli..
(sava, 17. decembar 2019 12:25)

Ajax ima tri boda više od AZ. Astana zavšila prvenstvo pre mesec dana. I naravno svi su jači od Bajerna, Totenhema, Olimpijakosa. Malacija je vrh turskog prvenstva zar ne?

Nebojsa

pre 4 godine

U koliko ostanu Terzic, Mrkela i Milojevic, a to ce se desiti ne ocekujte nesto epohalno u C Zvezdi.
Opet ce neki igraci biti prodati, neki otici na pozajmicu, dovesti neke nove igrace i po ne znam koji put bacice se novac.
Oni ne znaju da dovedu igraca sve su to nekvalitetni igraci, zbog kojih bi publika nece da dodje na stadion.
A zasto su nam stadioni prazni???
Koga da gledaju igras tri godine u Evropi, a nemas jednog igraca za kojeg mozes da se uhvatis i da kazes to je igrac za C.Zvezdu.
Jel normalno da u LS na domacem terenu u tri meca primis 12 golova???
Bez obzira s kim igrao to je za mene veoma teska blamaza, imali tome kraja
Ne moze vise ovako ili se uozbiljite i prestanite sa igracima sumljivog kvaliteta ili se povucite sa tih pozicija.
Imate sansu da se odreknete, prodate sve igrace za koje se zna da nisu za C.Zvezdu, necu ih nabrajati dobro se zna koji su to.

klaas-jan huntelaar

pre 4 godine

ono sto nam treba jeste da Miloje mora da ostane. boacija vredi prodati. zander nije nista specijalno pokazao pa i on ukoliko ga neko oce valjalo bi utopiti. marinu, borjanu i degeneku dozivotni ugovor i to je to.i milunovic se uklopio sa degenekom..garsija zna fudbala treba mu dati prostora a i tomane bi u slučaju da ricmond ode imao vise minuta koje bi trebalo da iskoristi. ovo ostalo manje vise sve moze da se proda i nadje zamena u ping pong ligi.

1987

pre 4 godine

Od svih frakcija Grobara najjaca mi je ova frakcija sto se buni za cene karata koje su bile u LS za nase utakmice? mada i ova frakcija sto dozivljava fras kad se pomene najjace bratstvo u svetu fudbala mi je skroz kul, dok mi je najneoriginalnija ona frakcija Zvezdas sam ali Miloje odlazi. Pustite vi klubove gde su cene karata sto eura a dodje 50 hiljada ljudi, pustite vi klubove ciji su navijaci docekani kao bogovi u Atini, pustite vi klubove koji pobedjuju Liverpul, daleko ste vi od toga, gledajte vase mrzitelje Pantice i lecite komplekse, pustite malo Zvezdu, od toga vam je samo gore.
(Sub013, 17. decembar 2019 12:56)

Svi su oni smejurija u odnosu na najjaču grupu na svetu "vidim grobare svuda" ti su najopasniji - šire MIŠIJU GROZNICU !

pedja Dorcolac

pre 4 godine

Bio sam na poslednjoj utakmici Zvezde (protiv Cukarickog). Bila je prava muka gledati nase tkz zvezde poput Boacija, Marina i drugih. Opet sa druge strane je bilo pravo uzivanje gledati tu decu Cukarickog (6 od 11 njihovih igraca je bilo ispod 21 god!!!). Tedic klasa za onu babu od Boacija a decko ima 19 godina. Poenta je jasna. Treba forsirati nasu decu (sto iz omladinskog pogona sto iz nase lige) a ne tamo neke Zandere, Tomanee, Boacije i dr.

adje

pre 4 godine

rekli i ostali zivi dva penala za dva minuta i nije im bilo svejedno za prvi penal koji nije postojao,pravi fer plej igrac uzme loptu namerno promasi penal okrene se prema sudiji i kaze nije bio penal,nego kukavicki daju gol,kako su licemerne izjave...

saf

pre 4 godine

@Sava
od tih 29 slobodno odbij 15 jer nije realno da pobedimo bajern i totenhem.
što se tiče helsinkija, tamo smo primili gol iz penala sa igračem manje, ako već umanjuješ pobedu protiv olimpijakosa.
poraz od partizana ništa ne znači jer je bodovna razlika 11.
zamerka za miloja je što nije prijavio gajića za ligu šampiona ali možda ima neki drugi razlog (možda je disciplinski sankcionisan od uprave)
sve zamerke idu na račun uprave, svaki prelazni rok prodaja 10 igrača i dovođenje novih 10, umesto te pare da su iskoristili na podizanje plata igrača i zadržavanje tima i uigravanje. npr da su krstičiću uduplali platu manje bi para izgubila zvezda nego što je dovela 3-4 igrača, njihove zbirne plate su veće nego što bi ih koštalo da zadrže krstičića.
zvezdina uprava ne radi na jačanju tima nego na švercu igrača i da uzimaju 8% od svakog transfera. je li zvezda uđe u ligu šampiona ona dovede par igrača za 2-3 miliona da bi uzeli sebi procente jer znaju da će klub imati pare da to isplati.
navijam za zvezdu preko 30 godina, ali od dolaska piksija za predsednika kluba, zvezda je postala krava muzara za menadžere.

Zvezdaš

pre 4 godine

Ovo je bez veze da se ocenjuje nečiji rad i trud. Činjenica je prva da je Zvezda u zadnjih dve tri sezone vezano odigrala mnogo utakmica. Mnogo teških. Kompleskna je stvar. Partizan je kiksnuo upravo posle teskih utakmica jer igra dobro ali ne zrelo. Trener Milijević i ekipa su se dobro nosiki sa svim teškoćama i ja ocenjujem odlicno. Naravno treba i može bolje.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Daj bre Terziću osvesti se.
(Baš zato što te znamo, 17. decembar 2019 09:45)





misliš da aktivira ispisnicu sam sebi?

u duhu blagdana, zamolio bih deda mraza da na isto natera i mrkelu i milojevića...

Kriticar

pre 4 godine

Prodati:
La Paru - nije pokazao apsolutno nista
Vukanovica - taj decko je JSL nivo, nema fudbalsku intaligenciju za nesto ozbiljnije
Simic - nema mu.. da odigra kada je i najmanji pritisak
Jevtovic - mizeran ucinak
Kanjas - ne donosi potreban kvalitet za mesto stranca od 30+ godina
Boaci - nema vise one zelje, sklon povredama
Pavkov - umesto da iskoristi onu utakmicu sa Liverpulom da napravi karijeru, on pustio stomak, ne moze da veze vise od dve utakmice zdrav
Zander - nema defanzivnih kvaliteta za levog beka a sa 30 godina je malo kasno da se uci da igra levo krilo
Jos jednu sansu dati Ivanicu i Jovancicu.
Potraziti brzo levo krilo i zadnjeg veznog.
Vise od dva igraca nam ne trebaju za ovo malo utakmica sto je ostalo.

Sremac

pre 4 godine

rekli i ostali zivi dva penala za dva minuta i nije im bilo svejedno za prvi penal koji nije postojao,pravi fer plej igrac uzme loptu namerno promasi penal okrene se prema sudiji i kaze nije bio penal,nego kukavicki daju gol,kako su licemerne izjave...
(adje, 17. decembar 2019 11:50)

A u tole ligi koliko je namerno, a koliko slucajno Partizan promasio penala? I koliko su penala sami igraci Partizana (ko kaze Jojic?) dosudili?

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Sub013

Zvezda je ove godine bila samo učesnik Lige šampiona. Nije igrala.
Zatim, ovde je reč o Zvezdi a ne o Partizanu. Isticanje Partizanovih neuspeha neće umanjiti Zvezdine. To je čak promašena tema.
Napisao sam da tribine nisu bile pune a ne da je stadion bio poluprazan jer to nije isto. Da li je zapad bio pun? Nije. Istok i jug? Nisu. Čak ni sever nije bio popunjen kao što ume da bude. Uporedi atmosferu protiv Liverpula sa bilo kojom ovogodišnjom utakmicom Lige šampiona pa ćeš videti razliku. Postoji čak i snimak na jutjubu gde dvojica Engleskih komentatora ne mogu da prestanu da govore o atmosferi i navijanju u Beogradu protiv Liverpula.
A to navijanje na 0:6 i u sličnim debaklima je grobarski specijalitet. Oni su se uvek palili na to a ne Zvezdini navijači. Još iz Miljanovog doba poznato je kako su navijači Zvezde umeli da reauguju. Danas je nestala bilo kakva kritika usmerena prema klubu.
Da li možeš da mi kažeš koliko je Zvezdine dece u prvom timu?
I za kraj razmišljaj više o Zvezdi nego o Partizanu.

Konstatacija

pre 4 godine

Nemojte ponovo da pravite kikseve u prelaznom roku i da pokusavate da opravdate svoje greske,zadrzavanjem nekih igraca,koji nikako nisu za Zvezdu.Kakav Tomane,kakvi bakraci...po cemu je on zadovoljio bilo koga?Jedino onaj gol makazicama je sto je vredelo od njega i nista vise.Da ga ne vidimo vise u nasem dresu,kao ni Zandera,Van la paru,Kanjasa.Moze da ostane Garsija,da prodje pripreme,malo fizicki ojaca a zna lopte.Boaci takodje moze da ide ali mora spic da se dovede.Pokusajte sa Nemanjom Nikolicem jer je slobodan igrac.Od nasih igraca,moze da ide svako ko ima ile ozbiljniju ponudu a moraju se dovesti i levi i desni bek.Rodica, Gajica i Milunovica prodati obavezno a Gobelju samo ako je jako povoljna ponuda.Obavezno prikljuciti prvom timu Gavrica i Erakovica,kao i Radulovica iz omladinaca.Pokusati sa dovodjenjem ali ne preplacivati Birmancevica,Topica i Cumica i to je to.Radikalno podmladiti ekipu,prvenstveno domacim igracima.Za nosioce ostaviti golmana Popovica,Pankova i Degeneka,Jovicica,Pavkova,Marina.

Slavisa

pre 4 godine

Prodali Jovica za smesne pare!! Nema tog novca koliko on vredi. Isto kao i Radonjic. Pre njih je igrao Srnic od brzih igraca. Desni bek Stojkovic. I to je to. Nema Zvezda brzog igraca. Nekad su ljudi u fudbalu znali sta je vrednost a sad su se strucnjaci zamrsili sa raznim parametrima i nemaju pojma o fudbalu.

Superstar

pre 4 godine

Mrkela da ima trunku obraza sam bi otisao a on i pored katastrofalne igre njegovih pojačanja on i dalje tvrdi da su dobri...a da ne pričamo o odgovornosti za uloženi novac.

Marinkova bara

pre 4 godine

Ovu polusezonu treba napraviti novi tim. Uigravati odbranu. Titula je obezbedjena. I dovesti jednog ili dva ozbiljna igrača koji bi uz Marina napravili razliku. Prodati što više i ne dovoditi igrače preko video kaseta. Možda bi Miloje trebalo da ide. Prezasićenost. Ali koga dovesti? U Srbiji nema trenera koji je perspektivan i koji je za Zvezdu. Stranca nikako

Sunce Slobode

pre 4 godine

Svi znaju šta treba uraditi, odlepiti se još koji bod od drugoplasiranog i uigravati tim za kvalifikacije za LS. S tim da u januaru već treba da postoji osnova tima koji će napasti LS. Na leto eventualno dovesti jednog-dva igrača i to je to. U medjuvremenu davati što više šanse mladima, ne Simicu nego omladincima. I da probamo tri godine za redom da udjemo u najjače klupsko takmičenje na svetu.

Roger

pre 4 godine

Zaradili smo 70 miliona evra u poslednje 3 godine. Da se barem 1/5 tog novca koji nam je bukvalno pao sa neba plasmanima u LS iskoristio za transfere na pravi nacin, gledali bi Zvezdu na prolece u Ligi Evrope. Umesto toga gledali smo tim, koji je i po igri i po kvalitetu igraca daleko slabiji od onog kojeg je Milojevic nasledio od Bozovica. Prodali smo Le Teleka, Kangu, Donalda, Radonjica, Jovica, Joveljica, pa cak i Srnica. A doveli koga? Osim Marina, nikog... Pritom je Gobeljic zamenio Stojkovica, a Milunovic kapitena Savica... Od sadasnjih igraca, jedino Borjan i Marin zasluzuju da igraju u startnoj postavi, eventualno Degenek i Garsija. Ovaj poslednji nije mogao doci do izrazaja zbog ubitacno lose i kukavicke igre. Dakle ko je kriv? Terzic i Mrkela, jer oni upravljaju. Miloje se nazalost nista ne pita...

i pre Barija

pre 4 godine

Prvo, čestitke na svemu ostvarenom.
Ali, nema potrebe za spinovanjem rečima "nije pogodila letos sam pojačanjima". Nema tu šta da se pogadja. Ukoliko si kompetentan i znaš šta ti treba za igrački/fudbalski stepenik više u odnosu na prošlu godinu! Pogadja se greb-greb.
Čitava 2019 je promašena sa dovodjenjem skupih igrača. Da li se neko seća brzog i čvrstog u duelima od pre tri godine Mirka Ivanića? Takav je-kakav je, a niko se nije zapitao zašto nijedan ruski klub nije kupio ovog igrača iz lige koja je razvojna za Rusiju, eventualno Ukrajinu.
Da je neko, sportski direktor i stručni štab, samo desetak puta zaredom ponovio o Kanjasu sledeće - 32 godine, spor...32g, spor....pretpostavljam da bi letos završio u Albacete-u. U najboljem slučaju po njega.
La Para kao da je kupljen na nečiji nagovor. Momak je prošlu jesen bio u Hadersfildu i odigrao 5 (pet) utakmica, ne celih. Proleća ove godine poslat je u Midlzbro na pozajmicu i odigrao, opet ne cele, 3 (tri) utakmice. Osam za celu sezonu, a Zvezda ga kupuje za 1,2mil. Igrača sličnih karakteristika je kupila prošle godine (Jirka) za 800.000 uz hvalospeve i pominjanje nedostatka takve genetike kod balkanskog mužjaka. Rezultat - dva igrača za 2 miliona, na bitnim pozicijama, a nismo jesenas imali ni jednog!
Žander...hm. Tridesetjednogodišnji stranac doveden kao pojačanje iz osrednjeg kiparskog kluba.
Žao mi je što ništa nisu naučili od prošlogodišnje Lige šampiona.
Ipak, gubiću nerve i preživljavati svaki minut i dalje...

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Sub013

Postoji jedna neoboriva činjenica koja se suprotstavlja tvom komentaru - vreme ne stoji, već teče. Pobeda Zvezde nad Liverpulom bila je pre više od godinu dana. Šta se dogodilo za tih nešto više od trista šezdeset pet dana? Liverpul je osvojio LŠ, ove godine dominira u Premijer ligi i kvalifikovao se u drugu fazu LŠ. A šta se desilo sa Zvezdom? Utakmica sa Liverpulom predstavljala je prelomnu tačku posle koje je, umesto da nastavi uzlaznom putanjom, Zvezdina igra krenula strmoglavo nizbrdo i u ovom trenutku je zaustavljenja zahvaljujući završetku jesenjeg dela prvenstva. Toliko Zvezda ne igra nikakav, tačnije, potpuno negledljiv fudbal.
Ove godine, za razliku od prošle, tribine nijednom nisu bile pune tokom Lige šampiona a atmosfera je bila nalik pozorišnoj. Nije problem ni u ceni karata već u činjenici da kada je fijasko sa prodajom bio neminovan tada su karte počele da se dele besplatno preko raznih banaka i na razne druge načine. Nekorektno prema svima koji su izdvojili veliki novac i platili karte.
Tokom tih godinu i više ostaće upamćeno da je Zvezda doživela najviši poraz na Marakani, da je u četiri evropske utakmice primila 19 golova, da nije dala nijedan, ustvari da se jedva mogu prebrojati šutevi u okvir gola, da je bila potpuno inferiorna protiv Partizana što je rezultiralo porazom i neupućenim šutom u gol. Najupečatljivija je mučna igra koja ne liči ni na šta.
U sportu prošlost služi radi istorije. Ali, od prošlosti se u sportu ne živi. A sadašnjost je takva da u Zvezdi nemaju mnogo čime da se pohvale.

Sova966

pre 4 godine

Da su hteli goru ekipu da naprave,teško da bi uspeli..A šta ćemo.ako nam odu dva puža sporaca kanjas i petrovic..ko će da nam organizuje igru..? A tek dva britka stopera degenek i milunovic?kada im das loptu u noge ko da si im dao tempiranu bombu..ako to može,A znam da ne može, sve sem borjana i marina u grafičar,A 2/3 grafičara i 1\3 omladinaca u zvezdu.bolje će.da izgleda sigurno..da ne pričam koliko će da bude jeftinije.to bi moglo da se desi u nekoj drugoj zemlji,ali u srbiji nikad.na žalost..

pedja

pre 4 godine

Mislim da je ocena negde izmedju 2i3.LS je sigurno uspeh, jos drugi put, ali ako se ocenjuje kompletan utisak onda to nije preovladjujuce.Beskorisno utrosene pare od prvog ucesca u LS u lose igrace, prodja igraca koji su mogli da budu vodeci (za ucese u igri) i kasnije daleko bolje prodati, potpuni gubitak kvaliteta igre u svim segmentima ( tehnicki - sem Marina, nema igraca koji moze da predribla prtivnika, fizicki - najslabija ekipa u LS i na zalost najsporija, takticki- bez ideje kako da se odigra bitna utakmica.
Zvezda terba da vrati Krsticica,Jirku i Kataia, po mogucnosti Savica i Srnica.Istrpeti Petrovica i dodati Nikolica,Erakovica i jos nekog omladinca.Na zalost nisu iskoriscene mogucnosti Boacija, Pavkova i Tomanea jer Zvezda je igrala dzor sistem (to Milojevic nek objasni) a nije imala igru preko krila tako da ovi igarci nisu imali dovoljno lopti kako bi pokazali sta znaju. Zvezdin obrazac igre treba da bude igra iz LE od pre dve godine.Ako ne mogu da vrate ove igrace onda treba da kupe igrace koji imaju slicne karakteristike. Obavezno zsezahvalitiZanderu,Milunovicu, Rodicu,Jeftovicu, Simicu, Van Lapari, Kanjasu,Jovancicu.Ostaviti Borjana i Marina (ako bude imao sa kim da igra),Degeneka,Gobeljica, Vulica,Bena,Jovicica i jako je bitno napraviti dobru igrru, da li 4:4:2 ili 3:5:2 ali ne igarti sa jednim spicem u nasoj ligi. Da li sa Milojevicem ili ne pitaju se obe starne i Zvezda i on!

nemke

pre 4 godine

Ama ljudi da li iko vidi da nama fale desni bek i pre svega zadnji vezni?? Mi smo usli u ligu sampiona bez zadnjeg veznog, i Mitar nam se zali kako eto, svi zaboravljamo povredu jovicia protiv Helsinkija? Helsinki je bio u julu, od tad ste nagomilali igrace a dozvolili sebi da udjete u LS bez zadnjeg veznog. Zato smo i prosli kako smo prosli. Jovancic jeste u uzasnoj formi, mozda bi bio bolji da iza sebe ima nekog poput jovicica, a ne nesretnog kanjasa - koji opet nije igrac da trci i "krlja". Malo mozga da je bilo prilikom kreiranja ekipe, da se dovede jak desni bek i jak zadnji vezni i da gobelja po zadatku pokriva obe pozicije kad treba - mozda bi ovo bolje i izgledalo. Zato u napadu imamo gomilu dovedenih beskorisnih igraca, a jedinog vrednog (joveljica) prodali za smesne pare. UZevsi u obzir plate igraca, vise smo izgubili nego dobili dolaskom ovog Tomanea a odlaskom jovelje. Pa ljudi bi na FM igrici sastavili pametnije tim...

Šef

pre 4 godine

ovako:dao sam trojku,nije bilo loše al moglo je puno bolje,...jeste... igrali smo ligu šampiona... al smo primili dvaest golova...Miloje nije loš,svaka mu čast na dve uzastopne lige šampiona... medjutim,to bunkerisanje me nervira,napad nemamo,sredinu nemamo,a odbrana nam je teški užas... verovatno ni Murinjo ne bi drastično bolje prošao u ligi šampiona,...(Arsen Wenger je slobodan)...stranci koje je Mrkela doveo su težak promašaj... sve prekomandovati u Grafičar...uzeti mlade i ubacivati ih polako u vatru...toliko.

Milos

pre 4 godine

Svi sa stranim pasošem osim Marina i Borjana su za prodaju, kakvu god. Ko se malo razume u fudbal, shvata da retko koji domaći igrač zna da primi, zagradi se i pošalje pas dalje kao npr. Boaći. Retko ko ima pregled igre kao Marin. Naravno pomenuti igrači imaju svoje mane i baš zbog toga igraju u Zvezdi.

Vidim da svi prozivaju Jovančića, a on ima predispozicije da bude kao Matić, zna da stane na loptu, pregled igre dobar, samo što je van forme i grešio je u pasovima i odbrani. Zvezdi fali dobra odbrana i što jača sredina terena, a napad je samo kulminacija, što naravno ne znači da treba da igraju neke neznalice.

Najveći problem ostaje fizička inferiornost u odnosu na velike evropske timove. Primi, zadrži loptu, pošalji dalje sa minimalnim brojem grešaka. Posle 5-6 dobrih dodavanja a bez izgubljene lopte i Bayern izlazi iz presinga i kreće u pozicioniranje.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Kada se sagleda ova Zvezdina jesen u celosti, an ženeral, jednostavno mora se reći da je bila uspešna, za naše prilike veoma veoma uspešna. Plasman po drugi put za redom u Ligu šampiona u ovim našim surovim okolnostima večitog nedostatka novca, to je jednostavno bajka, san. I to se mora poštovati. Čitave jeseni Zvezda bije bitke u Evropi sa velikim protivnicima, a nema roster od milijardu i po dolara tržišne vrednosti već jedan skromni limitirani tim i napraviti takav uspeh u tim okolnostima, to je jednostavno za divljenje. Porazi od Bajerna i Totenhema jesu bili veoma ubedljivi ali nije smak sveta, to je jednostavno realnost, i nije Zvezda jedina koja protiv njih prolazi tako. Taj Bajern redovno puni i one najveće klubove četvorkama, peticama, šesticama, sedmicama, čak čak je jednom izuzetno jakom Totenhemu vicešampionu Evrope u sred Londona zabio ogromnih 7 golova. Znači nema s te strane razloga za dramu. Dakle Zvezda čitave jeseni igra teške utakmice u Evropi, čak 14 ih je odigrala, vodila teške bitke u kvalifikacijama za LŠ i izborila plasman u LŠ jednom junačkom borbom i to mora da se ceni. Pored toga završila je i ovu godinu na prvom mestu u Srbiji i to ubedljivo, sa 11 bodova ispred Partizana i to je odličan uspeh. E sad, to je ono što je dobro, a ono što ne valja je sledeće: PRELAZNI ROK JE KATASTROFALNO URAĐEN! Totalni AMATERIZAM! To treba uvek isticati! Roster Zvezde tokom zime MORA da se znatno promeni, gomila igrača mora da se otpusti i da se dovedu bolji.

Sub013

pre 4 godine

(ArtuDitu, 17. decembar 2019 17:36)

Ne razmisljam ja o Partizanu vec jednostavno od njihovih komentara na nasim vestima ne moze nista normalno da se procita pa odgovaram njima, ne znam zasto si se ti tu pronasao? Verovatno sam to za poluprazan stadion video u nekom drugom komentaru, moja greska ako nisi to napisao. Tacno je da su bile previsoke karte to niko ne spori, ali protiv Bajerna je 95% kapaciteta bilo ispunjeno i uopste nije bila pozorisna atmosfera. Sto se tice navijanja na 6:0 najbolje da su svi napustili stadion, pa pogledaj rezultate u Bundes ligiali, malo malo pa neko primi sest, sedam, osam...sta su trebali da urade navijaci Totenhema kad su primili 7 a njihov tim isto vredi milijardu? Da, bila je samo ucesnik koji se borio za trece mesto do zadnjeg kola, to sto ti ocekujes da igramo ravnopravan fudbal sa Bajernom ciji je svaki igrac pojedinacno skuplji od celog naseg tima je nemoguce, jos samo sa nasom decom kao sto kazes je tek naucna fantastika, sa nasom decom ne bismo ni dosli do LS. Znas sta jos, do pre tri godine nismo ni sa Sasuolom mogli da igramo ravnopravno a LS je bila naucna fantastika, pa izvini molim te bolje da budemo u mogucnosti uopste da igramo sa takvim klubovima i da budemo neravnopravni sa Bajernom umesto sto smo bili neravnopravni sa Sasuolom i Kairatom u prvom ili drugom kolu kvalifikacija za LE.

milke

pre 4 godine

„Nećemo tražiti desnog beka, Gajić će dobiti veću šansu“. Baš ćemo se usrećiti sa takvim bekom....i da, ko god može da se proda za sitnu lovu može da ide. Po svoj prilici biće to još slabiji tim od ovoga što je sada.
.

1234

pre 4 godine

Ostavio bi' samo Borjana, Popovica, Degeneka, Gobeljica (rotacija), Jovicica, Marina, Bena, Garsiju, Pavkova i nase mladje igrace... Ostalo rasprodati, pokloniti ili kako god...
(marko, 17. decembar 2019 09:43) # Link komentara

Jel obecavas da neces da kukas i pljujes kad budemo ispali u prvom kolu kvalifikacija?

Elem, veliki rezovi nikad nisu dobri.Nije dobro rasprodati odjednom pola ekipe. Igraci treba sistemski da se menjaju. U ovom prelaznom roku bi trebalo da se oslobodimo igraca koji su igrali vrlo malo i po nekog skupog stranca.

Milan

pre 4 godine

Tako je, nemojte stati na put Borjanu, umesto da se isprsite i izjednačite najbolju ponudu koju dobije. Rešićete se 4-5 krševa i dovesti 7-8 novih. Da se malo obrne lova. Sve vas treba najuriti, ništa konkretno u tim uložili niste. Sve što ste doveli je otplaćeno transferima Joveljića i Terzića, jedan evro niste uložili od dve uzastopne Lige Šampiona!

FK DOO

pre 4 godine

TIM kod oba Bg kluba je tim trenutnih na vlasti, ekipe koje vode klub i naravno “vodje” navijaca. To je tim za jako dobar biznis, sta njima pretekne ide na igrace naravno uz dobar procenat.
Sve ostalo je zabava za dokon narod i zaludjene navijace koji na evro takmicenjina vide jacinu svojih miljenika i opet ne kapiraju nista nego krecu u “rat” sa miljenicima drugog kluba... sta bi bilo kad bi bilo, ko je sta osvojio, platio sudije itd itd

Ne trosite zivce na tudj biznis. Samo opusteno

Kanta

pre 4 godine

Samo da Jovancicu i Ivanicu vidim ledja, kad god udju u igru, smuci mi se svaki minut utakmice... spori, bezidejni i nesigurni.
Ostali manje-vise, Van La Para, Canas, Tomane i drustvo mogu polako da se pakuju, ali me ne iritiraju kao navedeni dvojac.
Sto se tice malog Garcie, od njega se nekako najmanje ocekivalo, a ispalo je da je najbolje pojacanje u moru krseva koji su dovedeni.

Sone

pre 4 godine

Ja cu da kazem samo za Tomanea, kakav je to igrac, spic??? Jel brz- nije, jel prodoran- nije, jel jak - nije , jel ima osecaj za gol- nema! Ne znam kakav je to napadac kada nema niti jednu karakteristiku napadaca. Ostali tu i tamo, moglo je bolje naravno ali nije smak sveta, glavu gore bice bolje.

marko

pre 4 godine

Jel obecavas da neces da kukas i pljujes kad budemo ispali u prvom kolu kvalifikacija?

Elem, veliki rezovi nikad nisu dobri.Nije dobro rasprodati odjednom pola ekipe. Igraci treba sistemski da se menjaju. U ovom prelaznom roku bi trebalo da se oslobodimo igraca koji su igrali vrlo malo i po nekog skupog stranca.
(1234, 17. decembar 2019 09:55)

- Imamo dva prelazna roka da popunimo "roster" do pocetka kvalifikacija... Ima se dovoljno vremena... Samo treba kupovati pametno i kvalitetno... Ako praznimo magacin, da bismo ga ponovo punili "skart" robom, bolje i da ne dovodimo "pojacanja"...
Borjan, Popovic, Degenek, Gobeljic, Marin, Ben, Garsija, Jovicic, Pavkov... uz Vulica, N.Petrovica neke pridodate igrace iz Graficara i Nikolica koji nije dobio gotovo nikakvu sansu, a za ono malo vremena je pokazao vise nego pojedinci od pocetka sezone... Sasvim dobra baza igraca! Na sve to imamo i dva prelazna roka!

maSi

pre 4 godine

Ko plati da igra, i ostaje, i dolazi. Scenario je sledeći. Odlaze navijači sa stadiona. Zapad i istok prazni, na severu par stotina tapkaroša. Slede potopi protiv Partizana, i naravno debakl u sezoni kupanja. Terzina se na jesen pojavljuje sa novim obećanjima, i doktorskom analizom, da nam tek dolaze godine procvata. Kombinacije i muljanja dostižu vrhunac, zidanjem stadiona. Bila jednom jedna Zvezda...

Ares

pre 4 godine

Ne rekonstrukcija vec totalna rekonstrukcija.Nemamo ova beka I centalhalfove koji znaju igrati nogom osim Pankova koji je za ove ch pojam Garantujem da bi Pankov I Babic 10 puta bolje igrali od ovih cepanki.Potrebno je dovesti najmanje 3 srednja igraca koji mogu igrati brzo na sredini.Ostaviti golmana/bilo koga od prve dvojice,Gajica kao zamenu za beka,Pankova,Jovicica,PavkovaI,Bena I Boacija.Sve ostalo pustiti.Sa Marinom obaviti razgovor da li zeli da igra jer cele godine nista ne igra.Takodje obavezno ostaviti Jirku I Argentinca jer su savremeni brzi I mladi igraci ali Zvezda apsolutno nema sredinu pa SE svi zbog toga utooe u sivilo

Negativni

pre 4 godine

@ Sub013

Zvezda je ove godine bila samo učesnik Lige šampiona. Nije igrala.
Zatim, ovde je reč o Zvezdi a ne o Partizanu. Isticanje Partizanovih neuspeha neće umanjiti Zvezdine. To je čak promašena tema.
Napisao sam da tribine nisu bile pune a ne da je stadion bio poluprazan jer to nije isto. Da li je zapad bio pun? Nije. Istok i jug? Nisu. Čak ni sever nije bio popunjen kao što ume da bude. Uporedi atmosferu protiv Liverpula sa bilo kojom ovogodišnjom utakmicom Lige šampiona pa ćeš videti razliku. Postoji čak i snimak na jutjubu gde dvojica Engleskih komentatora ne mogu da prestanu da govore o atmosferi i navijanju u Beogradu protiv Liverpula.
A to navijanje na 0:6 i u sličnim debaklima je grobarski specijalitet. Oni su se uvek palili na to a ne Zvezdini navijači. Još iz Miljanovog doba poznato je kako su navijači Zvezde umeli da reauguju. Danas je nestala bilo kakva kritika usmerena prema klubu.
Da li možeš da mi kažeš koliko je Zvezdine dece u prvom timu?
I za kraj razmišljaj više o Zvezdi nego o Partizanu.
(ArtuDitu, 17. decembar 2019 17:36)

Tačno! Nema nikakve kritike više, a klicanje dok nas pune uvek je bio specijalitet komšija. Mada, ne moramo da brinemo, fale nam samo bekovi, centarhalfovi, vezni red i napad. Uprava takodje, trener takodje, a bogme i golman. Sve drugo imamo.

misko ajkula

pre 4 godine

Slavisa, desni bek Stojkovic brz? Jesi li ozbiljan? Covjek ima brzinu ranjenog puza, borben ali limitiran i izuzetno spor, sta ti gledas ustvari?

SEnT

pre 4 godine

Cini mi se da je samo Crvenoj zvezdi svojstveno da jednu lepu priliku da klub podigne na visi nivo posle dva ulaska u LS uspe da ovako upropasti, i da sada nezna sta ce sa ovolikim brojem fudbalera. Ovi silni stranci niti imaju kvalitet, niti mogu da igraju zbog propisa u nasoj ligi. Treba ih se ratosiljati kako god. Ni jedan od stranaca koji su stigli na početku ove sezone se nije pokazao. Kanjas prespor, Zander pogubljen i mnogo los u odbrani, Tomane spor i slab golgeter, Van la Para ne pokušava, ili nezna da probije, iako igra na krilu, Mateo je jedini nesto malo pokazao, ali je dosta lagan i slabasan za ozbiljan fudbal. Ivanic i Milunović takodje velika razocarenja. Borjan, Marin, Degenek, Pavkov, Jovicic, Gobeljic, Ben, Vukanović,Babic, Popovic i 3-4 mlada igraca iz omladinske skole, uz 2 prava pojačanja, ali ne iz nase lige(sve je to tanko). Bekovi i zadnji vezni su bili najveći problem tako da bi valjalo tu dovesti pojacanja. Ali je jasno da ce tesko toliki broj nepotrebnih fudbalera otici, tako da ocekujem problematičnu prolećnu polusezonu.

Školobocna

pre 4 godine

Ocena je 3 , zbog katastrofalne igre u LŠ , nema nikakve borbe , ako može Slavija sa manjim budžetom da igra nerešeno sa Barselonom i Interom na gostovanjima , može i Zvezda da se potrudi a ne da svi izađu na teren bez ikakve volje . Druga stvar koja je problematična je dovođenje stranaca koji nemaju kvalitet a guraju se , potpuno nelogično ako nisu neke menadžerske igre u pitanju . Ako već imaš filijalu Grafičar , iskoristi je da preko nje razviješ mlade igrače iz Brazila i Argentine koji mogu da se nađu veoma jeftino a perspektivni su . Za 3 godine dobijaju pasoš i igraju kao domaći igrači , od njih 5 ako se 2 pogode mogu da budu za prvi tim sa 20,21 godinom . Bolje tako ulagati nego u islužene strance 30 + god , nikad ne može da se vrati uloženi novac .

Dott

pre 4 godine

"Zvezdu čeka rekonstrukcija tima – ko ide, ko ostaje, a ko dolazi?"

To znaci da se mnogo proda i malo kupi.
Ubiranje plodova minulog nerada, kao i decenijama unazad.