Nedelja, 15.12.2019.

17:31

Šta je Milojević želeo da poruči?

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da mu je pobeda nad Čukaričkim najdraža.

Izvor: SV

Šta je Milojeviæ želeo da poruèi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

m1k3

pre 4 godine

@Vetar u ledja..,
Ko je bolji igrac?
Iz naseg tima 96, samo bi Djorovic, Njegos i Perica imali mesta u ovom timu. A, da bi shvatio koliko je velika razlika u kvalitetu one Barcelone i ovih Tottenham-a i Bayern-a, evo uporedjenja igraca.
Barcelona 1996 vs Tottenham 2019
Vítor Baía vs Paulo Gazzaniga +
Gheorghe Popescu vs Davinson Sánchez +
Abelardo vs Juan Foyth +
Sergi vs Danny Rose +
Laurent Blanc vs Eric Dier +
Nadal vs Moussa Sissoko +
Pep Guardiola vs Tanguy Ndombele +
Luis Enrique vs Son Heung-Min +
Hristo Stoichkov vs Dele Alli +
Ronaldo vs Harry Kane +
Giovanni vs Giovani Lo Celso +
Pa ni jedan igrac ovogodisnjih Tottenham-a ili Bayern-a, ne bi imao mesta u tom timu Barcelone...
Bilo je i tada losih rezultata, ali nas niko nije ponizio na Marakani, do dolaska Muslina, ali sa Milojevicem to je postala normala...
Shvatam, Vi velicate i Muslina i Milojevica, koji su zajedno sa kolegama iz Partizana i stvorili sliku u kojoj nije moguce pobediti nikoga u fudbalu. Ili da je svaka pobeda kao senzacija. A Partizan je recimo izbacio Newcastle sa Sirerom, Spidom, Batijem, Solanom, a danas se unapred ocekuje da izgubi od ovog raspalog ManUTD.
Jednostavna mantra... Kad igras protiv slabijih, svi igraju fudbal, kad igras protiv jacih, e... pa oni su mnogo jaci...

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@m1k3
Uf..uf...Porediti 96. sa 2019. je apsurdno u svakom smislu. Prvo, nabrojali ste najlosije nase igrace iz te postave a ne one najbolje, drugo svi ti igraci su prve fudbalske korake ucili u SFRJ kada je sve bilo drugaciji i svi ti igraci su bili fudbalski pismeniji od velike vecine ovde. Primera radi tada je i Winston Yuba Liga u kosarci bila jaka. Dalje, tadasnji fudbal i sadasnji ne mogu da se porede jer si tada mogao nesto i na suvi kvalitet a sada je fudbal toliko napredovao da su strani igraci gladijatori u odnosu na nase i bez ekstremne fizicke pripremljenosti nista ne moze... E a onda kada na to dodamo i kvalitet koji je nesporno na strani drugih dolazimo do toga da je ovo nasa realnost. Miloje je ovim rezultatima spasao klub i kome to nije jasno nema svrhe ni objasnjavati. Da li je moglo bolje? Verovatno. Verovatno smo mogli da damo jos neki gol ali to je to. A da li je moglo gore? E pa odgovor na to je 10 godina bez grupne faze...

m1k3

pre 4 godine

Vi, svi, sto velicate Milojevica, shvatite, da mi koji ga napadamo, nismo deca, naprotiv. Ja imam 49 godina, 42 gostovanja u SFRJ. Ja se secam kako je Zvezda igrala protiv mnogo jacih protivnika, nego ovih koje smo imali ove sezone u LS, sa timom daleko od kvaliteta ovogodisnjeg tima.
Samo jedno podsecanje... Zvezda - Barcelona '96. Mi smo tamo poveli, izgubili 3:1. Kuci odigrali 1:1, a lagano smo mogli da im damo jos dva komada, a oni su na znanje uterali taj jedan iz jedine sanse...
Za Barcelonu su igrali, izmedju ostalih Baía, Popescu, Blan, Gvardiola, Luis Enrique, Hristo Stoichkov, Ronaldo (onaj pravi), Giovanni... Bajern i Totenhem zajedno nemaju 8 ovakvih svetskih zvezda u timu.
A u nasem timu, koji ih je razbio na Marakani, pola tima su iz Zvezde otisli na kraju sezone u druge domace klubove, ne cak ni u inostranstvo. Darko Ljubojević (u Borac iz Banjaluke), Goran Boskovic (u Sutjesku), Nenad Vanić (u Vojvodinu). Centarfor koji je dao gol Barceloni otisao je iz Zvezde i do kraja karijere dao jos samo 6 golova na profesionalnim utakmicama...
Jeste, ja cu prvi da kazem, pare igraju, i niko ne ocekuje da mi razvalimo PSG, ali ako pare igraju, kako nikako da razvalimo Grobare, ili Sudavu?
Eto, od te Sudave smo tacno toliko puta skuplji koliko je PSG skuplji od nas.
Da li bi smo mi danas i pricali o ovome, da nije potrosio sve kredite sportske srece koja je skupljana preko magle pa do Kelna, na ona dva slucajna gola u Salcburgu ili onaj nepriznati gol Krasnodara?

aksiom

pre 4 godine

Alo bre, ne igra Zvezda los fudbal, samo nije lep za oko uvek. A sa LŠ nemojte porediti, druga su dimenzija za nas. Kada cete prihvatiti vise u svojim glavama da smo skoro 20 godina ispod proseka evropskog fudbala, skoro pa dno. I u ligi i u reprezentaciji i u infrastrukturi. Za nas je velik uspeh i LE. Sta ste se poprimali

rodny

pre 4 godine

Ne zeli vise da gubi od Partizana.Ode i Borjan golom sa centra a nije ni zakrpio mrezu jos od Sume.Ne cveta cvece ni u vase preduzece......

Rocky

pre 4 godine

Miloje treba da ode. On je vec legenda kluba. Institucija.

Ali ne sme vise on da bude pokrice za Terziceve prevare i pljacke.

Napolje Zerzic, Miloje Hvala.

Artlu Sproc

pre 4 godine

Svi nešto zamerate i kenjate okolo ko foke, kako vas bre nije sramota?!?!
PA šta ako Miloje forsira defanzivu i ziherašku taktiku, ne možeš da igraš sa ovakvim igračima kao Barsa pa da očekuješ nešto jer si limitiran takvim igračima, neka vam bude za nauk ovo što se desilo, jer da nije bilo tog čoveka ne bi videli evropu pitaj Boga koliko!

Ovde jedino ko treba da snosi odgovornost je uprava, jer je ista ta uprava kupila poene i kitila se lovorikama kad god su kupili nekog dobrog igrača ili prodali nekog za neke pare a sad kad je loše neće da preuzmu krivicu i da izađu u javnost i kažu "krivi smo za tog tog i tog igrača, očekivali smo više, zajebali smo se".
Ali ne, njima odgovara tako jer sve te igrače drže neki naši "menadžeri" sa kojima mogu da se prave razni dilovi i kombinacije.
Da je stvarno Terza hteo neki uspeh da napravi, ne bi žurio sa prodajom Radonjića u Marsej, ili sa prodajom malog Joveljića koji je i sam rekao da mu je žao što nije ostao još jednu sezonu u Zvezdi, a šta tek reći za Donalda koji je pravi cigan, prvi kapiten stranac u Zvezdi koji je spajao odbranu i napad i koji je imao šutinu, a tek Le Talek koji je mnogo inteligentan igrač, pored njega je Savić odlično funkcionisao jer ga je le Talek dopunjavao kad je trebalo jer nije klasičan štoper i tu je on bio vodja, kad treba da se postavi odbrana, kad treba da se iznese lopta itd. a pritom ovaj zna francuski i to je bio dodatni plus... Sve su to greške o kojima niko ne priča, jer Le Taleku nisu hteli da produže ugovor, otišao je za 0€, Donald je oteran za male pare, da si dao normalne ugovore bili bi tu i dan danas Mič, Le Talek, Joveljić, Radonjić I pitaj Boga koliko bi vredeli, možda ne kao Olmo ali sigurno više nego za koliko smo ih prodali ili oterali ... I ne bi dovodili tamo neke Hadersfilžane...

Milojević nije ništa kriv, zamerate mu za kup, pa eto im taj kup, da se ja pitam ja bi radije 10 godina za redom da uzimamo titule a oni kup, eto im, pa da prišijemo 4-tu zvezdicu.
Kao što ste svi vi terali Radonjića u basketu pa sad kukate i plačete za njim, tako će te plakati i za Milojevićem.

pravda

pre 4 godine

Koliko li si dobio sto si napravio izmjenu za namjerni penal? Sigurno vise nego sto bi dobio da smo prosli! Sramota i izdaja za sbe koji vole Zvezdu!

Rocky

pre 4 godine

Dosta je ovde klinaca Zvezdasa bez mozga pod uticajem ove partizanske propagande o Miloju (kog su mrzeli) i Zvezdinoj defanzivnoj igri... pa naravno da ce da mrze Miloja kad su u derbiju prvi put pobedili posle 3 godine od kad je Miloje dosao... titulu videli nisu godinama....

Jos kad dodamo 2.godine zaredom LŠ.... motivi su jasni.

Moderni fudbal je defanzivan i Zvezda ne moze da igra kao milijarderi City, Real, Bajern, Liverpul...

trojanaski magarci

pre 4 godine

najveca boljka u nas - kratko pamcenje.
gdin miloje moze da postane zvezdin ferguson. potpisao bih ruznu igru dok sam ziv ali redovno ucesce u evropi.

elite

pre 4 godine

Nije mislio ništa posebno hteo je samo da bude zagonetan i da sebi na publicitetu. Za igre prvog tima u Super ligi je svakako presudan duh koji lebdi iznad Marakane. Ko je trener nije toliko ni važno. Bez obzira mislim da Milojević neće nigde i da mu teško negde može biti lakše i bolje.

uzimam.kokice

pre 4 godine

Miloju podrška! Ako I ode ostaće upamćen kao najuspešniji trener Crvene zvezde u novijoj istoriji. LE i prolazak grupe u istoj, dve LŠ, pobede nad Liverpulom i Oli. Dve titule i treća uveliko na putu sa plus 11 na pola sezone. To je dovoljno. Bilo je promasenih pojačanja i poraza od svemirskih ekipa u odnosu na nas u LŠ, ali to ne može da promeni prvo navedene činjenice. Miloje hvala za sve!

Mitar

pre 4 godine

Iz ugla nekoga ko je Zvezdu gledao prvi put uživo pre 50 i kusur godina želim da kažem sledeće:Ovaj fudbal što igra Zvezda nije fudbal koji bih ja voleo da gledam.Pritisak zarade novca je toliko uništio atraktivnost igre,napadački momenat,da to mučenje sa vraćanjem lopte unazad do besvesti,a zarad nekog "poseda"lopte više nikome nije zanimljivo.Zvezda igra fudbal sada, kao što su nekad igrale u bivšoj SFRJ prosečne ekipe iz unutrašnjosti koje su dolazile u BG po porciju od nekoliko komada.Ako bi mene pitali više bih voleo da igramo napadački fudbal sa našim mladim i neafirmisanim fudbalerima nego ovo mučenje sa isluženim menadžerskim polovnjacima.A upravama i menadžerima to odgovara jer im kako-tako sliva novac u džepove.Dakle,neka ide trener kod koga je lopta više išla prema svom nego prema protivničkom golu,a neka dođe neki ofanzivac.Pa da gledamo kom opanci,kom obojci.

matriks u srba

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.
(Lucky boy, 15. decembar 2019 18:06)

Jedva ceka da vodi u surdulicu na derbi. Kaze to mu je nevidjeni izazov i ne spava koliko ga trese adrenalin. Da ponovo dovede zvezdu na put slave i igra sa honvedom, videotonom, dinamo drezdenom, steauom..

davzvezda

pre 4 godine

Tako su terali i Muslina koji je ispunio cilj i izborio plasman na SP ....ti komentari su imali najvise pluseva. Tako je i za Miloja, covek koji 3 godine za redom igra Evropu. Bolje je za njega licno bilo da je otisao prosle godine na kraju sezone, ali covek je ostao i sa ovim losim timom koji nema dva krstena igraca,koji nije ni za Ligu Evrope i ove godine izborio plasman u Ligu sampiona. Ali to je nas mentalitet nikad zadovoljni.

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

Negativni

pre 4 godine

Koliko god bio nedorastao za LŠ, ipak za tri godine napraviti toliko uspeha posle decenije blamiranja i poraza od Kairata i sličnih velikana, nikako ne može biti slučajno. Veći problem je uprava kluba koja dovodi La Prevare, Žandare i Tomanoviće, te potpuno odsustvo kvalitetnog rada i nedostatak ozbiljne omladinske škole. O preranoj prodaji igrača da i ne govorimo. Nemamo desnog beka? Pa Radonjić je, uz nadzor ozbiljnog stručnjaka i ozbiljan rad mogao to biti, jer za napad nema dovoljno talenta. Jović nije morao biti prodat, bolji je tri puta od Tomanea, Pavkova i Boaćija. Šta rade skauti Zvezde, ako uopšte postoje? Ako ti je problem novac, možeš slobodno da uzimaš igrače iz Srbije, ali da sa njima kvalitetno radiš. Za fizičku spremu ne trebaju pare. Za elementarni trening kako se daje pas, kako se centrira a kako šutira, takodje ne trebaju pare. Zvezda ima mnogo dublje i ozbiljnije probleme nego što su promene trenera. Kao i srpski fudbal, uostalom. Ukoliko se to ne promeni, ponovo ćemo ispadati od Kairata i to vrlo brzo.

Zvrk

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.
(Lucky boy, 15. decembar 2019 18:06)

Prevedi nam to sto si napisao.

BOSS

pre 4 godine

Mrkela je prvi trebao da ide!!!
Mislim da se ovaj covjek nije puno pitao za pojacanja,a ako je onda i on snosi odgovornost za ove igrace.Sto se tice svih uspjeha ekipe Zvezde da budemo realni malo,SRECE SMO IMA LI KAO NIKO NIKAD!!! Prije nego mi neko odgovori nek vrati film zadnje 3 godine.Milojevic je uspio da stabilizuje ekipu i treba da smo mu zahvalni,a za uspjehe ipak treba da se zahvalimo .... Mi smo pobili onu tezu da moze jednom slucajno,pa i drugi put al treci nema sanse! E pa mi smo 10 puta ima li srece u zadnje 3 godine.
Sve strance osim Bena i Garsije rastjerat!!!

Nikola

pre 4 godine

Miloje HVALA TI ZA SVEEE !!!
Videti da li Buvač ima želje za trenerski posao u našoj Zvezdi, možda onaj Slovenac nzm .. Na upravi je sad

GM

pre 4 godine

Zvezdi su potrebne promene, jer je ocigledno doslo do zasicenja i to je cinjenica.

Nije kriv Milojevic sto mu dovode igrace koje u zivotu nije gledao, niti se pita za bilo sta. Ako ceo da budemo realni. Iako je on naravno stajao iza kluba i govorio da je on zeleo tog i tog igraca.

S obzirom da klub radi lose, da su bacili 10 miliona evra ovog leta, na pojacanja koja nista nisu donela, na njihove bonuse, a onda i plate... bolje da Milojevic ode zbog sebe samog i na taj nacin ode kao pobednik sa 3 evropske sezone zaredom.

Oporavljanje od veoma loseg prelaznog roka se nece srediti vec sada na leto. Potrajace, jer ima 10 igraca koji treba da odu, a nece svi, kada imaju takvu platu.

Za Miloja je bolje da ode i potrazi novi izazov, a onda pokaze i kvalitet.
Da ga ne brukaju polovni stranci i ostali igraci koji se predstavljaju fudbalerima, a nemaju 1 centarsut u svojoj karijeri.

Hvala Miloje i puno srece.

sampioni

pre 4 godine

Miloju svaka cast, od Zvezde je napravio tim, bez obzira na lose rezultate u LS, u kojoj imamo dve pobede, on je odlican trener, koji je pomerio granice na prostorima bivse Jugoslavije u fudbalu.
Svi koji ga teraju iz Zvezde nisam siguran koliko su Zvezdasi, proglasili su neuspehom ucesce u LS, titule i pobede.
Miloje ostani!

ljovisna

pre 4 godine

Posle Ambasadora(Branko Stankovic)najbolji trener kojeg je Zvezda imala, Ljupko je osvojio titulu Prvaka Evrope,Vladica Prvaka sveta, Stankovic jeste nesrecno izgubio prvo Zvezdino prvo evropsko finale ,protiv Borusije ali to ne umanjuje njegovu velicinu.Miloje OSTANI!

dex

pre 4 godine

@gm

Milojević je lično insistirao na Čaušiću, Žanderu(!), Ivaniću, i još nekim igračima. Nije da baš nije učestvovao u nekim promašajima...

jovo

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29)pa ti si ovde pisao sto puta da nema nikakvu igru i da je sve splet srecni da nema nikakvu taktiku i da igraju lose sa njim????!!!!!!

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

Namestenu ligu si igrao ....Dva puta na srecu si usao u CL.....Ali ok treba zasluziti srecu.Ponizavali su te u CL preko 40 golova u dva ucesca .Samo ti zameram izjave a stoji Drzava iz Zvezde i tebe....Inace si solidan trener .

neko to od gore vide sve

pre 4 godine

Sa ili bez Milojevica, i Zvezda i Partizan su vise nego zasluzili gasenje.
Ovo niti lici, niti ima ikakve veze sa fudbalom. Huligan u pokusaju je samo dokusurio nas fudbal. Amin.

Марко

pre 4 godine

У првој сезони Милоје је после осам сезона увео Звезду у групну фазу неког такмичења прошавши четири кола квалификација. Када смо извукли Спарту из Прага, мислили смо да је ту крај. А Милоје је прошао и Спарту, па после и Краснодар. Прошао је и групу и Звезда је дочекала пролеће у Европи први пут од 1992. Звезда је освојила и титулу. Продат је Боаће за 6 милиона, а Пешић за 4,2. Зарађено је 5 милиона од ЛЕ.

У другој сезони Милоје је прошао четири кола квалификација за Лигу шампиона, избацио дупло скупљи Салцбург и Звезда је ушла у ЛШ први пут после 1992. У ЛШ Звезда је победила Ливерпул и до последњег кола се борила за 3. место у групи са Наполијем, ПСЖ-ом и Ливерпулом. Одбрањена је титула на крају сезоне. Продат је Радоњић за 12 милиона, а Дегенек за 3,6 милиона. Зарађено је 25 милиона од ЛШ.

У трећој сезони Милојевић опет пролази четири кола квалификација, побеђује Олимпијакос у Лиги шампиона и до 87. минута последњег кола има треће место у групи, али су му дошли главе играчи који морају да играју због Терзића. Тренутно Звезда има 11 бодова предности над Партизаном и веома лепу шансу за освајање титуле трећи пут заредом. Последњи пут Звезда је три титуле везала у периоду од 1989-1992. Продат је Јовељић за 4 милиона, Терзић за 1,7 милиона. Зарађено је 25 милиона од ЛШ.

Када се све сабере у клуб је ушло 85 милиона евра, 2,5 титуле, 2 учешћа у ЛШ и пролеће у ЛЕ, али ето проблем је Милојевић, а није проблем где је 85 милиона евра и зашто се доводе јефтина појачања.

Zvezdaš

pre 4 godine

Svaka čast za dva učešća u LŠ sa fin. aspekta ali sa sportskog loše smo prošli i oborili mnoge negativne rekorde.Osim toga nismo uspeli da na račun ta dva učešća u LŠ ojačamo i napravimo moćniji tim bar za naše prvenstvo.Ovako Partizan nam je ove godine uzeo kup na Marakani i opet nas pobedio u orvenstvu, a morate priznati i da ima bolje i skuplje pojedine igrače.Zvezda je samo prošle i ove godine promašila bar sa 20 pojačanja, koja će je skupo koštati.Doveli su Kafua, Melega, Stoljićkovića, Jirku, Jeftovića, Embesilija, Čaušića pa Tomanea, VanLa paru, Žandera, Kanjasa itd. nekog sam i zaboravio, a oterali su Savića, Stojkovića itd.Mnogo promašaja za kratko vreme.Koga sad i kome da prodamo kad ih niko neće?Ko će sad da plati za ove promašaje?Pa to je mnogo para.Sad treba precizno svesti računicu, uzeti u obzir i dugovanja koja dospevaju za ova pojačanja.I Terzić i Mrkela moraju da kažu svima koliko je to para i koliko su oni odgovorni.Partizan dovodi manje igrača ali su kvalitetniji.

Lucky boy

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.

3k

pre 4 godine

Brate kako tendenciozno su pravljeni komentari na ovom grobarskom sajtu. Podrška Milojeviću je uvek bila. Komentari podrške su namerno izostavljeni.

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

aleks

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29)pa ti si ovde pisao sto puta da nema nikakvu igru i da je sve splet srecni da nema nikakvu taktiku i da igraju lose sa njim????!!!!!!
(jovo, 15. decembar 2019 18:02) Tačno i ja sam čitao!

tom pus

pre 4 godine

možda čovek zna nešto što mi ne znamo...možda se menja vlast pa neće biti para...ko zna...sklanja se na vreme...ima neku dojavu sigurno..

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

Zvezdaš

pre 4 godine

Ne ne samo to ne. Velicina od coveka, pravi trener za pravi klub. U moru grešaka uprave ova će biti šlag na tortu. Toliko nam je radosti doneo poale godina tuge i potopa

Baš zato što te znamo

pre 4 godine

Problem je Terzić.Poslednjih godinu dana je od Zvezde napravio trgovinsko preduzeće , i ti loše.On je time Miloju nametnuo 25 igrača u rotaciji što se ispodtavilo i taktički i finansijski katastrofalno.Miloju mogu da zamerim defanzivnu taktiku i strah i ziherašku igru a taj svoj strah je preneo na igrače.Mrkeli i menadžerima koji su doveli poslednja pojačanja treba zabraniti ulazak u Zvezdu.To je suština problema.

Mikula

pre 4 godine

Ako je jedna Zvezda došla do toga da će propasti ako Milojević ode, onda i nek propadnemo. Pa i bolji su odlazili sa tog mesta, a realno već više od godinu i po nemamo igru, a i LŠ smo srećom zakačili ove godine. Zbog petardi i šestardi na Marakani trebao je već da ode.

Fica

pre 4 godine

Hvala gospodine Milojevicu i naklon za sve sto ste uradili!
Dobio covek radpad tim,za mesec ipo dana skockao ekipu,eliminisao Spartu i Krasnodar i usao u ligu evrope. Usao u nokaut fazu lige evrope,pomerio granice sa dvde lige sampiona za redom,dve titule i kao kruna svega,pobeda nad Liverpulom. Nadam se da cemo moci da zadrzimo evropski trend i dominaciju ligi,ali bez Miloja tesko.

nikolabg

pre 4 godine

Bez obzira na sve, gospodin Milojević je poslednji za kojeg se treba razmatrati otkaz.
Nažalost, najčešće se stvara takva atmosfera da je on glavni krivac, loš trener, da loše vodi i trenira ekipu. Naprotiv, on je dobar trener, odlično vodi i još bolje od toga je trenira.
Ova godina je takva da je to jedna od onih "promašaja" u smislu sastava, taktike načina igre, forme.I nije on tu najveći krivac, samo je jedan od. A za razliku od drugih on ima rezultate kao dokaz. Liga je takav nivo da je nažalost ili na sreću to dovoljno da se na ovim prostorima osvajaju titule i kupovi.
Pitanje je samo koliko on može psihički da izdrži pritisak.Možda jednostavno ne želi više da se bakće i ima apsolutno pravo na to.
Sve u svemu šta god odluka bila hvala na svemu učinjenom u ove tri godine.Teško da se to može ponoviti. S ovim igračima koji igraju na našim prostorima i ljudima koji vode klubove moraš biti veći madjioničar od onih pravih. Milojević je to više puta pokazao.

Pantic i Tegi = Laza Lazarević

pre 4 godine

Bravo za ostavku, Zvezda godinu ipo dana ne igra fudbal, ovo je mučenje za gledati, mora nešto da se menja....

Zvezdaš

pre 4 godine

Najbolji trener Zvezde u zadnjih xx godina. Voleo bih da ostane ako je moguće. Niko ne vidi da Zvezda nije imala pauzu i odmor dve godine. Ova zimska pauza moze mnogo da donese i odmor igracima i treneru.

Stradivari

pre 4 godine

dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29) Apsolutno... Nazalost, kod nas se uspeh ne prasta.. Zao mi je samo sto ce posle sledeceg leta kad se zavrsi nasa Evropa svi da placu, ali mi smo takav narod. Cocek koji ima u kvalifikacijama 12/12, i nikad nije ispao... tesko je objasniti, umesto da ga molimo da ostane i potpise ugovor na 10 godina da stvori masineriju, ne vredi... Hvala ti Miloje na svemu, veliki gospodin, veliki covek.. Nadam se da i Marin nece krenuti za tobom jer smo onda zapecatili sve i pokazali kakav smo narod...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..

branko

pre 4 godine

Милојевић је по резултатима можда најуспешнији Звездин тренер у историји и ту чињеницу нико не може оспорити. Али тешко је оспорити и то да Звезда никад није играла овако лош фудбал а верујте ми, ја је пратим јако, јако дуго. Ако су Милојевићеве заслуге за оно прво неспорне, тешко да их нема ни у овом другом.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..

Fica

pre 4 godine

Hvala gospodine Milojevicu i naklon za sve sto ste uradili!
Dobio covek radpad tim,za mesec ipo dana skockao ekipu,eliminisao Spartu i Krasnodar i usao u ligu evrope. Usao u nokaut fazu lige evrope,pomerio granice sa dvde lige sampiona za redom,dve titule i kao kruna svega,pobeda nad Liverpulom. Nadam se da cemo moci da zadrzimo evropski trend i dominaciju ligi,ali bez Miloja tesko.

Марко

pre 4 godine

У првој сезони Милоје је после осам сезона увео Звезду у групну фазу неког такмичења прошавши четири кола квалификација. Када смо извукли Спарту из Прага, мислили смо да је ту крај. А Милоје је прошао и Спарту, па после и Краснодар. Прошао је и групу и Звезда је дочекала пролеће у Европи први пут од 1992. Звезда је освојила и титулу. Продат је Боаће за 6 милиона, а Пешић за 4,2. Зарађено је 5 милиона од ЛЕ.

У другој сезони Милоје је прошао четири кола квалификација за Лигу шампиона, избацио дупло скупљи Салцбург и Звезда је ушла у ЛШ први пут после 1992. У ЛШ Звезда је победила Ливерпул и до последњег кола се борила за 3. место у групи са Наполијем, ПСЖ-ом и Ливерпулом. Одбрањена је титула на крају сезоне. Продат је Радоњић за 12 милиона, а Дегенек за 3,6 милиона. Зарађено је 25 милиона од ЛШ.

У трећој сезони Милојевић опет пролази четири кола квалификација, побеђује Олимпијакос у Лиги шампиона и до 87. минута последњег кола има треће место у групи, али су му дошли главе играчи који морају да играју због Терзића. Тренутно Звезда има 11 бодова предности над Партизаном и веома лепу шансу за освајање титуле трећи пут заредом. Последњи пут Звезда је три титуле везала у периоду од 1989-1992. Продат је Јовељић за 4 милиона, Терзић за 1,7 милиона. Зарађено је 25 милиона од ЛШ.

Када се све сабере у клуб је ушло 85 милиона евра, 2,5 титуле, 2 учешћа у ЛШ и пролеће у ЛЕ, али ето проблем је Милојевић, а није проблем где је 85 милиона евра и зашто се доводе јефтина појачања.

sampioni

pre 4 godine

Miloju svaka cast, od Zvezde je napravio tim, bez obzira na lose rezultate u LS, u kojoj imamo dve pobede, on je odlican trener, koji je pomerio granice na prostorima bivse Jugoslavije u fudbalu.
Svi koji ga teraju iz Zvezde nisam siguran koliko su Zvezdasi, proglasili su neuspehom ucesce u LS, titule i pobede.
Miloje ostani!

Baš zato što te znamo

pre 4 godine

Problem je Terzić.Poslednjih godinu dana je od Zvezde napravio trgovinsko preduzeće , i ti loše.On je time Miloju nametnuo 25 igrača u rotaciji što se ispodtavilo i taktički i finansijski katastrofalno.Miloju mogu da zamerim defanzivnu taktiku i strah i ziherašku igru a taj svoj strah je preneo na igrače.Mrkeli i menadžerima koji su doveli poslednja pojačanja treba zabraniti ulazak u Zvezdu.To je suština problema.

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

davzvezda

pre 4 godine

Tako su terali i Muslina koji je ispunio cilj i izborio plasman na SP ....ti komentari su imali najvise pluseva. Tako je i za Miloja, covek koji 3 godine za redom igra Evropu. Bolje je za njega licno bilo da je otisao prosle godine na kraju sezone, ali covek je ostao i sa ovim losim timom koji nema dva krstena igraca,koji nije ni za Ligu Evrope i ove godine izborio plasman u Ligu sampiona. Ali to je nas mentalitet nikad zadovoljni.

Zvezdaš

pre 4 godine

Najbolji trener Zvezde u zadnjih xx godina. Voleo bih da ostane ako je moguće. Niko ne vidi da Zvezda nije imala pauzu i odmor dve godine. Ova zimska pauza moze mnogo da donese i odmor igracima i treneru.

neko to od gore vide sve

pre 4 godine

Sa ili bez Milojevica, i Zvezda i Partizan su vise nego zasluzili gasenje.
Ovo niti lici, niti ima ikakve veze sa fudbalom. Huligan u pokusaju je samo dokusurio nas fudbal. Amin.

Zvezdaš

pre 4 godine

Svaka čast za dva učešća u LŠ sa fin. aspekta ali sa sportskog loše smo prošli i oborili mnoge negativne rekorde.Osim toga nismo uspeli da na račun ta dva učešća u LŠ ojačamo i napravimo moćniji tim bar za naše prvenstvo.Ovako Partizan nam je ove godine uzeo kup na Marakani i opet nas pobedio u orvenstvu, a morate priznati i da ima bolje i skuplje pojedine igrače.Zvezda je samo prošle i ove godine promašila bar sa 20 pojačanja, koja će je skupo koštati.Doveli su Kafua, Melega, Stoljićkovića, Jirku, Jeftovića, Embesilija, Čaušića pa Tomanea, VanLa paru, Žandera, Kanjasa itd. nekog sam i zaboravio, a oterali su Savića, Stojkovića itd.Mnogo promašaja za kratko vreme.Koga sad i kome da prodamo kad ih niko neće?Ko će sad da plati za ove promašaje?Pa to je mnogo para.Sad treba precizno svesti računicu, uzeti u obzir i dugovanja koja dospevaju za ova pojačanja.I Terzić i Mrkela moraju da kažu svima koliko je to para i koliko su oni odgovorni.Partizan dovodi manje igrača ali su kvalitetniji.

Artlu Sproc

pre 4 godine

Svi nešto zamerate i kenjate okolo ko foke, kako vas bre nije sramota?!?!
PA šta ako Miloje forsira defanzivu i ziherašku taktiku, ne možeš da igraš sa ovakvim igračima kao Barsa pa da očekuješ nešto jer si limitiran takvim igračima, neka vam bude za nauk ovo što se desilo, jer da nije bilo tog čoveka ne bi videli evropu pitaj Boga koliko!

Ovde jedino ko treba da snosi odgovornost je uprava, jer je ista ta uprava kupila poene i kitila se lovorikama kad god su kupili nekog dobrog igrača ili prodali nekog za neke pare a sad kad je loše neće da preuzmu krivicu i da izađu u javnost i kažu "krivi smo za tog tog i tog igrača, očekivali smo više, zajebali smo se".
Ali ne, njima odgovara tako jer sve te igrače drže neki naši "menadžeri" sa kojima mogu da se prave razni dilovi i kombinacije.
Da je stvarno Terza hteo neki uspeh da napravi, ne bi žurio sa prodajom Radonjića u Marsej, ili sa prodajom malog Joveljića koji je i sam rekao da mu je žao što nije ostao još jednu sezonu u Zvezdi, a šta tek reći za Donalda koji je pravi cigan, prvi kapiten stranac u Zvezdi koji je spajao odbranu i napad i koji je imao šutinu, a tek Le Talek koji je mnogo inteligentan igrač, pored njega je Savić odlično funkcionisao jer ga je le Talek dopunjavao kad je trebalo jer nije klasičan štoper i tu je on bio vodja, kad treba da se postavi odbrana, kad treba da se iznese lopta itd. a pritom ovaj zna francuski i to je bio dodatni plus... Sve su to greške o kojima niko ne priča, jer Le Taleku nisu hteli da produže ugovor, otišao je za 0€, Donald je oteran za male pare, da si dao normalne ugovore bili bi tu i dan danas Mič, Le Talek, Joveljić, Radonjić I pitaj Boga koliko bi vredeli, možda ne kao Olmo ali sigurno više nego za koliko smo ih prodali ili oterali ... I ne bi dovodili tamo neke Hadersfilžane...

Milojević nije ništa kriv, zamerate mu za kup, pa eto im taj kup, da se ja pitam ja bi radije 10 godina za redom da uzimamo titule a oni kup, eto im, pa da prišijemo 4-tu zvezdicu.
Kao što ste svi vi terali Radonjića u basketu pa sad kukate i plačete za njim, tako će te plakati i za Milojevićem.

m1k3

pre 4 godine

Vi, svi, sto velicate Milojevica, shvatite, da mi koji ga napadamo, nismo deca, naprotiv. Ja imam 49 godina, 42 gostovanja u SFRJ. Ja se secam kako je Zvezda igrala protiv mnogo jacih protivnika, nego ovih koje smo imali ove sezone u LS, sa timom daleko od kvaliteta ovogodisnjeg tima.
Samo jedno podsecanje... Zvezda - Barcelona '96. Mi smo tamo poveli, izgubili 3:1. Kuci odigrali 1:1, a lagano smo mogli da im damo jos dva komada, a oni su na znanje uterali taj jedan iz jedine sanse...
Za Barcelonu su igrali, izmedju ostalih Baía, Popescu, Blan, Gvardiola, Luis Enrique, Hristo Stoichkov, Ronaldo (onaj pravi), Giovanni... Bajern i Totenhem zajedno nemaju 8 ovakvih svetskih zvezda u timu.
A u nasem timu, koji ih je razbio na Marakani, pola tima su iz Zvezde otisli na kraju sezone u druge domace klubove, ne cak ni u inostranstvo. Darko Ljubojević (u Borac iz Banjaluke), Goran Boskovic (u Sutjesku), Nenad Vanić (u Vojvodinu). Centarfor koji je dao gol Barceloni otisao je iz Zvezde i do kraja karijere dao jos samo 6 golova na profesionalnim utakmicama...
Jeste, ja cu prvi da kazem, pare igraju, i niko ne ocekuje da mi razvalimo PSG, ali ako pare igraju, kako nikako da razvalimo Grobare, ili Sudavu?
Eto, od te Sudave smo tacno toliko puta skuplji koliko je PSG skuplji od nas.
Da li bi smo mi danas i pricali o ovome, da nije potrosio sve kredite sportske srece koja je skupljana preko magle pa do Kelna, na ona dva slucajna gola u Salcburgu ili onaj nepriznati gol Krasnodara?

GM

pre 4 godine

Zvezdi su potrebne promene, jer je ocigledno doslo do zasicenja i to je cinjenica.

Nije kriv Milojevic sto mu dovode igrace koje u zivotu nije gledao, niti se pita za bilo sta. Ako ceo da budemo realni. Iako je on naravno stajao iza kluba i govorio da je on zeleo tog i tog igraca.

S obzirom da klub radi lose, da su bacili 10 miliona evra ovog leta, na pojacanja koja nista nisu donela, na njihove bonuse, a onda i plate... bolje da Milojevic ode zbog sebe samog i na taj nacin ode kao pobednik sa 3 evropske sezone zaredom.

Oporavljanje od veoma loseg prelaznog roka se nece srediti vec sada na leto. Potrajace, jer ima 10 igraca koji treba da odu, a nece svi, kada imaju takvu platu.

Za Miloja je bolje da ode i potrazi novi izazov, a onda pokaze i kvalitet.
Da ga ne brukaju polovni stranci i ostali igraci koji se predstavljaju fudbalerima, a nemaju 1 centarsut u svojoj karijeri.

Hvala Miloje i puno srece.

branko

pre 4 godine

Милојевић је по резултатима можда најуспешнији Звездин тренер у историји и ту чињеницу нико не може оспорити. Али тешко је оспорити и то да Звезда никад није играла овако лош фудбал а верујте ми, ја је пратим јако, јако дуго. Ако су Милојевићеве заслуге за оно прво неспорне, тешко да их нема ни у овом другом.

dex

pre 4 godine

@gm

Milojević je lično insistirao na Čaušiću, Žanderu(!), Ivaniću, i još nekim igračima. Nije da baš nije učestvovao u nekim promašajima...

Stradivari

pre 4 godine

dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29) Apsolutno... Nazalost, kod nas se uspeh ne prasta.. Zao mi je samo sto ce posle sledeceg leta kad se zavrsi nasa Evropa svi da placu, ali mi smo takav narod. Cocek koji ima u kvalifikacijama 12/12, i nikad nije ispao... tesko je objasniti, umesto da ga molimo da ostane i potpise ugovor na 10 godina da stvori masineriju, ne vredi... Hvala ti Miloje na svemu, veliki gospodin, veliki covek.. Nadam se da i Marin nece krenuti za tobom jer smo onda zapecatili sve i pokazali kakav smo narod...

Zvrk

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.
(Lucky boy, 15. decembar 2019 18:06)

Prevedi nam to sto si napisao.

trojanaski magarci

pre 4 godine

najveca boljka u nas - kratko pamcenje.
gdin miloje moze da postane zvezdin ferguson. potpisao bih ruznu igru dok sam ziv ali redovno ucesce u evropi.

BOSS

pre 4 godine

Mrkela je prvi trebao da ide!!!
Mislim da se ovaj covjek nije puno pitao za pojacanja,a ako je onda i on snosi odgovornost za ove igrace.Sto se tice svih uspjeha ekipe Zvezde da budemo realni malo,SRECE SMO IMA LI KAO NIKO NIKAD!!! Prije nego mi neko odgovori nek vrati film zadnje 3 godine.Milojevic je uspio da stabilizuje ekipu i treba da smo mu zahvalni,a za uspjehe ipak treba da se zahvalimo .... Mi smo pobili onu tezu da moze jednom slucajno,pa i drugi put al treci nema sanse! E pa mi smo 10 puta ima li srece u zadnje 3 godine.
Sve strance osim Bena i Garsije rastjerat!!!

3k

pre 4 godine

Brate kako tendenciozno su pravljeni komentari na ovom grobarskom sajtu. Podrška Milojeviću je uvek bila. Komentari podrške su namerno izostavljeni.

Rocky

pre 4 godine

Dosta je ovde klinaca Zvezdasa bez mozga pod uticajem ove partizanske propagande o Miloju (kog su mrzeli) i Zvezdinoj defanzivnoj igri... pa naravno da ce da mrze Miloja kad su u derbiju prvi put pobedili posle 3 godine od kad je Miloje dosao... titulu videli nisu godinama....

Jos kad dodamo 2.godine zaredom LŠ.... motivi su jasni.

Moderni fudbal je defanzivan i Zvezda ne moze da igra kao milijarderi City, Real, Bajern, Liverpul...

nikolabg

pre 4 godine

Bez obzira na sve, gospodin Milojević je poslednji za kojeg se treba razmatrati otkaz.
Nažalost, najčešće se stvara takva atmosfera da je on glavni krivac, loš trener, da loše vodi i trenira ekipu. Naprotiv, on je dobar trener, odlično vodi i još bolje od toga je trenira.
Ova godina je takva da je to jedna od onih "promašaja" u smislu sastava, taktike načina igre, forme.I nije on tu najveći krivac, samo je jedan od. A za razliku od drugih on ima rezultate kao dokaz. Liga je takav nivo da je nažalost ili na sreću to dovoljno da se na ovim prostorima osvajaju titule i kupovi.
Pitanje je samo koliko on može psihički da izdrži pritisak.Možda jednostavno ne želi više da se bakće i ima apsolutno pravo na to.
Sve u svemu šta god odluka bila hvala na svemu učinjenom u ove tri godine.Teško da se to može ponoviti. S ovim igračima koji igraju na našim prostorima i ljudima koji vode klubove moraš biti veći madjioničar od onih pravih. Milojević je to više puta pokazao.

Mikula

pre 4 godine

Ako je jedna Zvezda došla do toga da će propasti ako Milojević ode, onda i nek propadnemo. Pa i bolji su odlazili sa tog mesta, a realno već više od godinu i po nemamo igru, a i LŠ smo srećom zakačili ove godine. Zbog petardi i šestardi na Marakani trebao je već da ode.

Rocky

pre 4 godine

Miloje treba da ode. On je vec legenda kluba. Institucija.

Ali ne sme vise on da bude pokrice za Terziceve prevare i pljacke.

Napolje Zerzic, Miloje Hvala.

rodny

pre 4 godine

Ne zeli vise da gubi od Partizana.Ode i Borjan golom sa centra a nije ni zakrpio mrezu jos od Sume.Ne cveta cvece ni u vase preduzece......

aksiom

pre 4 godine

Alo bre, ne igra Zvezda los fudbal, samo nije lep za oko uvek. A sa LŠ nemojte porediti, druga su dimenzija za nas. Kada cete prihvatiti vise u svojim glavama da smo skoro 20 godina ispod proseka evropskog fudbala, skoro pa dno. I u ligi i u reprezentaciji i u infrastrukturi. Za nas je velik uspeh i LE. Sta ste se poprimali

Pantic i Tegi = Laza Lazarević

pre 4 godine

Bravo za ostavku, Zvezda godinu ipo dana ne igra fudbal, ovo je mučenje za gledati, mora nešto da se menja....

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

Namestenu ligu si igrao ....Dva puta na srecu si usao u CL.....Ali ok treba zasluziti srecu.Ponizavali su te u CL preko 40 golova u dva ucesca .Samo ti zameram izjave a stoji Drzava iz Zvezde i tebe....Inace si solidan trener .

Negativni

pre 4 godine

Koliko god bio nedorastao za LŠ, ipak za tri godine napraviti toliko uspeha posle decenije blamiranja i poraza od Kairata i sličnih velikana, nikako ne može biti slučajno. Veći problem je uprava kluba koja dovodi La Prevare, Žandare i Tomanoviće, te potpuno odsustvo kvalitetnog rada i nedostatak ozbiljne omladinske škole. O preranoj prodaji igrača da i ne govorimo. Nemamo desnog beka? Pa Radonjić je, uz nadzor ozbiljnog stručnjaka i ozbiljan rad mogao to biti, jer za napad nema dovoljno talenta. Jović nije morao biti prodat, bolji je tri puta od Tomanea, Pavkova i Boaćija. Šta rade skauti Zvezde, ako uopšte postoje? Ako ti je problem novac, možeš slobodno da uzimaš igrače iz Srbije, ali da sa njima kvalitetno radiš. Za fizičku spremu ne trebaju pare. Za elementarni trening kako se daje pas, kako se centrira a kako šutira, takodje ne trebaju pare. Zvezda ima mnogo dublje i ozbiljnije probleme nego što su promene trenera. Kao i srpski fudbal, uostalom. Ukoliko se to ne promeni, ponovo ćemo ispadati od Kairata i to vrlo brzo.

matriks u srba

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.
(Lucky boy, 15. decembar 2019 18:06)

Jedva ceka da vodi u surdulicu na derbi. Kaze to mu je nevidjeni izazov i ne spava koliko ga trese adrenalin. Da ponovo dovede zvezdu na put slave i igra sa honvedom, videotonom, dinamo drezdenom, steauom..

jovo

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29)pa ti si ovde pisao sto puta da nema nikakvu igru i da je sve splet srecni da nema nikakvu taktiku i da igraju lose sa njim????!!!!!!

uzimam.kokice

pre 4 godine

Miloju podrška! Ako I ode ostaće upamćen kao najuspešniji trener Crvene zvezde u novijoj istoriji. LE i prolazak grupe u istoj, dve LŠ, pobede nad Liverpulom i Oli. Dve titule i treća uveliko na putu sa plus 11 na pola sezone. To je dovoljno. Bilo je promasenih pojačanja i poraza od svemirskih ekipa u odnosu na nas u LŠ, ali to ne može da promeni prvo navedene činjenice. Miloje hvala za sve!

Zvezdaš

pre 4 godine

Ne ne samo to ne. Velicina od coveka, pravi trener za pravi klub. U moru grešaka uprave ova će biti šlag na tortu. Toliko nam je radosti doneo poale godina tuge i potopa

ljovisna

pre 4 godine

Posle Ambasadora(Branko Stankovic)najbolji trener kojeg je Zvezda imala, Ljupko je osvojio titulu Prvaka Evrope,Vladica Prvaka sveta, Stankovic jeste nesrecno izgubio prvo Zvezdino prvo evropsko finale ,protiv Borusije ali to ne umanjuje njegovu velicinu.Miloje OSTANI!

Mitar

pre 4 godine

Iz ugla nekoga ko je Zvezdu gledao prvi put uživo pre 50 i kusur godina želim da kažem sledeće:Ovaj fudbal što igra Zvezda nije fudbal koji bih ja voleo da gledam.Pritisak zarade novca je toliko uništio atraktivnost igre,napadački momenat,da to mučenje sa vraćanjem lopte unazad do besvesti,a zarad nekog "poseda"lopte više nikome nije zanimljivo.Zvezda igra fudbal sada, kao što su nekad igrale u bivšoj SFRJ prosečne ekipe iz unutrašnjosti koje su dolazile u BG po porciju od nekoliko komada.Ako bi mene pitali više bih voleo da igramo napadački fudbal sa našim mladim i neafirmisanim fudbalerima nego ovo mučenje sa isluženim menadžerskim polovnjacima.A upravama i menadžerima to odgovara jer im kako-tako sliva novac u džepove.Dakle,neka ide trener kod koga je lopta više išla prema svom nego prema protivničkom golu,a neka dođe neki ofanzivac.Pa da gledamo kom opanci,kom obojci.

aleks

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29)pa ti si ovde pisao sto puta da nema nikakvu igru i da je sve splet srecni da nema nikakvu taktiku i da igraju lose sa njim????!!!!!!
(jovo, 15. decembar 2019 18:02) Tačno i ja sam čitao!

Nikola

pre 4 godine

Miloje HVALA TI ZA SVEEE !!!
Videti da li Buvač ima želje za trenerski posao u našoj Zvezdi, možda onaj Slovenac nzm .. Na upravi je sad

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

tom pus

pre 4 godine

možda čovek zna nešto što mi ne znamo...možda se menja vlast pa neće biti para...ko zna...sklanja se na vreme...ima neku dojavu sigurno..

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

pravda

pre 4 godine

Koliko li si dobio sto si napravio izmjenu za namjerni penal? Sigurno vise nego sto bi dobio da smo prosli! Sramota i izdaja za sbe koji vole Zvezdu!

elite

pre 4 godine

Nije mislio ništa posebno hteo je samo da bude zagonetan i da sebi na publicitetu. Za igre prvog tima u Super ligi je svakako presudan duh koji lebdi iznad Marakane. Ko je trener nije toliko ni važno. Bez obzira mislim da Milojević neće nigde i da mu teško negde može biti lakše i bolje.

Lucky boy

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@m1k3
Uf..uf...Porediti 96. sa 2019. je apsurdno u svakom smislu. Prvo, nabrojali ste najlosije nase igrace iz te postave a ne one najbolje, drugo svi ti igraci su prve fudbalske korake ucili u SFRJ kada je sve bilo drugaciji i svi ti igraci su bili fudbalski pismeniji od velike vecine ovde. Primera radi tada je i Winston Yuba Liga u kosarci bila jaka. Dalje, tadasnji fudbal i sadasnji ne mogu da se porede jer si tada mogao nesto i na suvi kvalitet a sada je fudbal toliko napredovao da su strani igraci gladijatori u odnosu na nase i bez ekstremne fizicke pripremljenosti nista ne moze... E a onda kada na to dodamo i kvalitet koji je nesporno na strani drugih dolazimo do toga da je ovo nasa realnost. Miloje je ovim rezultatima spasao klub i kome to nije jasno nema svrhe ni objasnjavati. Da li je moglo bolje? Verovatno. Verovatno smo mogli da damo jos neki gol ali to je to. A da li je moglo gore? E pa odgovor na to je 10 godina bez grupne faze...

m1k3

pre 4 godine

@Vetar u ledja..,
Ko je bolji igrac?
Iz naseg tima 96, samo bi Djorovic, Njegos i Perica imali mesta u ovom timu. A, da bi shvatio koliko je velika razlika u kvalitetu one Barcelone i ovih Tottenham-a i Bayern-a, evo uporedjenja igraca.
Barcelona 1996 vs Tottenham 2019
Vítor Baía vs Paulo Gazzaniga +
Gheorghe Popescu vs Davinson Sánchez +
Abelardo vs Juan Foyth +
Sergi vs Danny Rose +
Laurent Blanc vs Eric Dier +
Nadal vs Moussa Sissoko +
Pep Guardiola vs Tanguy Ndombele +
Luis Enrique vs Son Heung-Min +
Hristo Stoichkov vs Dele Alli +
Ronaldo vs Harry Kane +
Giovanni vs Giovani Lo Celso +
Pa ni jedan igrac ovogodisnjih Tottenham-a ili Bayern-a, ne bi imao mesta u tom timu Barcelone...
Bilo je i tada losih rezultata, ali nas niko nije ponizio na Marakani, do dolaska Muslina, ali sa Milojevicem to je postala normala...
Shvatam, Vi velicate i Muslina i Milojevica, koji su zajedno sa kolegama iz Partizana i stvorili sliku u kojoj nije moguce pobediti nikoga u fudbalu. Ili da je svaka pobeda kao senzacija. A Partizan je recimo izbacio Newcastle sa Sirerom, Spidom, Batijem, Solanom, a danas se unapred ocekuje da izgubi od ovog raspalog ManUTD.
Jednostavna mantra... Kad igras protiv slabijih, svi igraju fudbal, kad igras protiv jacih, e... pa oni su mnogo jaci...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

Namestenu ligu si igrao ....Dva puta na srecu si usao u CL.....Ali ok treba zasluziti srecu.Ponizavali su te u CL preko 40 golova u dva ucesca .Samo ti zameram izjave a stoji Drzava iz Zvezde i tebe....Inace si solidan trener .

rodny

pre 4 godine

Ne zeli vise da gubi od Partizana.Ode i Borjan golom sa centra a nije ni zakrpio mrezu jos od Sume.Ne cveta cvece ni u vase preduzece......

Pantic i Tegi = Laza Lazarević

pre 4 godine

Bravo za ostavku, Zvezda godinu ipo dana ne igra fudbal, ovo je mučenje za gledati, mora nešto da se menja....

Lucky boy

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.

pravda

pre 4 godine

Koliko li si dobio sto si napravio izmjenu za namjerni penal? Sigurno vise nego sto bi dobio da smo prosli! Sramota i izdaja za sbe koji vole Zvezdu!

Rocky

pre 4 godine

Dosta je ovde klinaca Zvezdasa bez mozga pod uticajem ove partizanske propagande o Miloju (kog su mrzeli) i Zvezdinoj defanzivnoj igri... pa naravno da ce da mrze Miloja kad su u derbiju prvi put pobedili posle 3 godine od kad je Miloje dosao... titulu videli nisu godinama....

Jos kad dodamo 2.godine zaredom LŠ.... motivi su jasni.

Moderni fudbal je defanzivan i Zvezda ne moze da igra kao milijarderi City, Real, Bajern, Liverpul...

branko

pre 4 godine

Милојевић је по резултатима можда најуспешнији Звездин тренер у историји и ту чињеницу нико не може оспорити. Али тешко је оспорити и то да Звезда никад није играла овако лош фудбал а верујте ми, ја је пратим јако, јако дуго. Ако су Милојевићеве заслуге за оно прво неспорне, тешко да их нема ни у овом другом.

3k

pre 4 godine

Brate kako tendenciozno su pravljeni komentari na ovom grobarskom sajtu. Podrška Milojeviću je uvek bila. Komentari podrške su namerno izostavljeni.

m1k3

pre 4 godine

Vi, svi, sto velicate Milojevica, shvatite, da mi koji ga napadamo, nismo deca, naprotiv. Ja imam 49 godina, 42 gostovanja u SFRJ. Ja se secam kako je Zvezda igrala protiv mnogo jacih protivnika, nego ovih koje smo imali ove sezone u LS, sa timom daleko od kvaliteta ovogodisnjeg tima.
Samo jedno podsecanje... Zvezda - Barcelona '96. Mi smo tamo poveli, izgubili 3:1. Kuci odigrali 1:1, a lagano smo mogli da im damo jos dva komada, a oni su na znanje uterali taj jedan iz jedine sanse...
Za Barcelonu su igrali, izmedju ostalih Baía, Popescu, Blan, Gvardiola, Luis Enrique, Hristo Stoichkov, Ronaldo (onaj pravi), Giovanni... Bajern i Totenhem zajedno nemaju 8 ovakvih svetskih zvezda u timu.
A u nasem timu, koji ih je razbio na Marakani, pola tima su iz Zvezde otisli na kraju sezone u druge domace klubove, ne cak ni u inostranstvo. Darko Ljubojević (u Borac iz Banjaluke), Goran Boskovic (u Sutjesku), Nenad Vanić (u Vojvodinu). Centarfor koji je dao gol Barceloni otisao je iz Zvezde i do kraja karijere dao jos samo 6 golova na profesionalnim utakmicama...
Jeste, ja cu prvi da kazem, pare igraju, i niko ne ocekuje da mi razvalimo PSG, ali ako pare igraju, kako nikako da razvalimo Grobare, ili Sudavu?
Eto, od te Sudave smo tacno toliko puta skuplji koliko je PSG skuplji od nas.
Da li bi smo mi danas i pricali o ovome, da nije potrosio sve kredite sportske srece koja je skupljana preko magle pa do Kelna, na ona dva slucajna gola u Salcburgu ili onaj nepriznati gol Krasnodara?

elite

pre 4 godine

Nije mislio ništa posebno hteo je samo da bude zagonetan i da sebi na publicitetu. Za igre prvog tima u Super ligi je svakako presudan duh koji lebdi iznad Marakane. Ko je trener nije toliko ni važno. Bez obzira mislim da Milojević neće nigde i da mu teško negde može biti lakše i bolje.

sampioni

pre 4 godine

Miloju svaka cast, od Zvezde je napravio tim, bez obzira na lose rezultate u LS, u kojoj imamo dve pobede, on je odlican trener, koji je pomerio granice na prostorima bivse Jugoslavije u fudbalu.
Svi koji ga teraju iz Zvezde nisam siguran koliko su Zvezdasi, proglasili su neuspehom ucesce u LS, titule i pobede.
Miloje ostani!

neko to od gore vide sve

pre 4 godine

Sa ili bez Milojevica, i Zvezda i Partizan su vise nego zasluzili gasenje.
Ovo niti lici, niti ima ikakve veze sa fudbalom. Huligan u pokusaju je samo dokusurio nas fudbal. Amin.

Zvezdaš

pre 4 godine

Najbolji trener Zvezde u zadnjih xx godina. Voleo bih da ostane ako je moguće. Niko ne vidi da Zvezda nije imala pauzu i odmor dve godine. Ova zimska pauza moze mnogo da donese i odmor igracima i treneru.

Stradivari

pre 4 godine

dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29) Apsolutno... Nazalost, kod nas se uspeh ne prasta.. Zao mi je samo sto ce posle sledeceg leta kad se zavrsi nasa Evropa svi da placu, ali mi smo takav narod. Cocek koji ima u kvalifikacijama 12/12, i nikad nije ispao... tesko je objasniti, umesto da ga molimo da ostane i potpise ugovor na 10 godina da stvori masineriju, ne vredi... Hvala ti Miloje na svemu, veliki gospodin, veliki covek.. Nadam se da i Marin nece krenuti za tobom jer smo onda zapecatili sve i pokazali kakav smo narod...

BOSS

pre 4 godine

Mrkela je prvi trebao da ide!!!
Mislim da se ovaj covjek nije puno pitao za pojacanja,a ako je onda i on snosi odgovornost za ove igrace.Sto se tice svih uspjeha ekipe Zvezde da budemo realni malo,SRECE SMO IMA LI KAO NIKO NIKAD!!! Prije nego mi neko odgovori nek vrati film zadnje 3 godine.Milojevic je uspio da stabilizuje ekipu i treba da smo mu zahvalni,a za uspjehe ipak treba da se zahvalimo .... Mi smo pobili onu tezu da moze jednom slucajno,pa i drugi put al treci nema sanse! E pa mi smo 10 puta ima li srece u zadnje 3 godine.
Sve strance osim Bena i Garsije rastjerat!!!

Mikula

pre 4 godine

Ako je jedna Zvezda došla do toga da će propasti ako Milojević ode, onda i nek propadnemo. Pa i bolji su odlazili sa tog mesta, a realno već više od godinu i po nemamo igru, a i LŠ smo srećom zakačili ove godine. Zbog petardi i šestardi na Marakani trebao je već da ode.

Fica

pre 4 godine

Hvala gospodine Milojevicu i naklon za sve sto ste uradili!
Dobio covek radpad tim,za mesec ipo dana skockao ekipu,eliminisao Spartu i Krasnodar i usao u ligu evrope. Usao u nokaut fazu lige evrope,pomerio granice sa dvde lige sampiona za redom,dve titule i kao kruna svega,pobeda nad Liverpulom. Nadam se da cemo moci da zadrzimo evropski trend i dominaciju ligi,ali bez Miloja tesko.

Zvezdaš

pre 4 godine

Svaka čast za dva učešća u LŠ sa fin. aspekta ali sa sportskog loše smo prošli i oborili mnoge negativne rekorde.Osim toga nismo uspeli da na račun ta dva učešća u LŠ ojačamo i napravimo moćniji tim bar za naše prvenstvo.Ovako Partizan nam je ove godine uzeo kup na Marakani i opet nas pobedio u orvenstvu, a morate priznati i da ima bolje i skuplje pojedine igrače.Zvezda je samo prošle i ove godine promašila bar sa 20 pojačanja, koja će je skupo koštati.Doveli su Kafua, Melega, Stoljićkovića, Jirku, Jeftovića, Embesilija, Čaušića pa Tomanea, VanLa paru, Žandera, Kanjasa itd. nekog sam i zaboravio, a oterali su Savića, Stojkovića itd.Mnogo promašaja za kratko vreme.Koga sad i kome da prodamo kad ih niko neće?Ko će sad da plati za ove promašaje?Pa to je mnogo para.Sad treba precizno svesti računicu, uzeti u obzir i dugovanja koja dospevaju za ova pojačanja.I Terzić i Mrkela moraju da kažu svima koliko je to para i koliko su oni odgovorni.Partizan dovodi manje igrača ali su kvalitetniji.

Artlu Sproc

pre 4 godine

Svi nešto zamerate i kenjate okolo ko foke, kako vas bre nije sramota?!?!
PA šta ako Miloje forsira defanzivu i ziherašku taktiku, ne možeš da igraš sa ovakvim igračima kao Barsa pa da očekuješ nešto jer si limitiran takvim igračima, neka vam bude za nauk ovo što se desilo, jer da nije bilo tog čoveka ne bi videli evropu pitaj Boga koliko!

Ovde jedino ko treba da snosi odgovornost je uprava, jer je ista ta uprava kupila poene i kitila se lovorikama kad god su kupili nekog dobrog igrača ili prodali nekog za neke pare a sad kad je loše neće da preuzmu krivicu i da izađu u javnost i kažu "krivi smo za tog tog i tog igrača, očekivali smo više, zajebali smo se".
Ali ne, njima odgovara tako jer sve te igrače drže neki naši "menadžeri" sa kojima mogu da se prave razni dilovi i kombinacije.
Da je stvarno Terza hteo neki uspeh da napravi, ne bi žurio sa prodajom Radonjića u Marsej, ili sa prodajom malog Joveljića koji je i sam rekao da mu je žao što nije ostao još jednu sezonu u Zvezdi, a šta tek reći za Donalda koji je pravi cigan, prvi kapiten stranac u Zvezdi koji je spajao odbranu i napad i koji je imao šutinu, a tek Le Talek koji je mnogo inteligentan igrač, pored njega je Savić odlično funkcionisao jer ga je le Talek dopunjavao kad je trebalo jer nije klasičan štoper i tu je on bio vodja, kad treba da se postavi odbrana, kad treba da se iznese lopta itd. a pritom ovaj zna francuski i to je bio dodatni plus... Sve su to greške o kojima niko ne priča, jer Le Taleku nisu hteli da produže ugovor, otišao je za 0€, Donald je oteran za male pare, da si dao normalne ugovore bili bi tu i dan danas Mič, Le Talek, Joveljić, Radonjić I pitaj Boga koliko bi vredeli, možda ne kao Olmo ali sigurno više nego za koliko smo ih prodali ili oterali ... I ne bi dovodili tamo neke Hadersfilžane...

Milojević nije ništa kriv, zamerate mu za kup, pa eto im taj kup, da se ja pitam ja bi radije 10 godina za redom da uzimamo titule a oni kup, eto im, pa da prišijemo 4-tu zvezdicu.
Kao što ste svi vi terali Radonjića u basketu pa sad kukate i plačete za njim, tako će te plakati i za Milojevićem.

tom pus

pre 4 godine

možda čovek zna nešto što mi ne znamo...možda se menja vlast pa neće biti para...ko zna...sklanja se na vreme...ima neku dojavu sigurno..

jovo

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..
(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29)pa ti si ovde pisao sto puta da nema nikakvu igru i da je sve splet srecni da nema nikakvu taktiku i da igraju lose sa njim????!!!!!!

Rocky

pre 4 godine

Miloje treba da ode. On je vec legenda kluba. Institucija.

Ali ne sme vise on da bude pokrice za Terziceve prevare i pljacke.

Napolje Zerzic, Miloje Hvala.

ljovisna

pre 4 godine

Posle Ambasadora(Branko Stankovic)najbolji trener kojeg je Zvezda imala, Ljupko je osvojio titulu Prvaka Evrope,Vladica Prvaka sveta, Stankovic jeste nesrecno izgubio prvo Zvezdino prvo evropsko finale ,protiv Borusije ali to ne umanjuje njegovu velicinu.Miloje OSTANI!

Baš zato što te znamo

pre 4 godine

Problem je Terzić.Poslednjih godinu dana je od Zvezde napravio trgovinsko preduzeće , i ti loše.On je time Miloju nametnuo 25 igrača u rotaciji što se ispodtavilo i taktički i finansijski katastrofalno.Miloju mogu da zamerim defanzivnu taktiku i strah i ziherašku igru a taj svoj strah je preneo na igrače.Mrkeli i menadžerima koji su doveli poslednja pojačanja treba zabraniti ulazak u Zvezdu.To je suština problema.

Nikola

pre 4 godine

Miloje HVALA TI ZA SVEEE !!!
Videti da li Buvač ima želje za trenerski posao u našoj Zvezdi, možda onaj Slovenac nzm .. Na upravi je sad

davzvezda

pre 4 godine

Tako su terali i Muslina koji je ispunio cilj i izborio plasman na SP ....ti komentari su imali najvise pluseva. Tako je i za Miloja, covek koji 3 godine za redom igra Evropu. Bolje je za njega licno bilo da je otisao prosle godine na kraju sezone, ali covek je ostao i sa ovim losim timom koji nema dva krstena igraca,koji nije ni za Ligu Evrope i ove godine izborio plasman u Ligu sampiona. Ali to je nas mentalitet nikad zadovoljni.

aksiom

pre 4 godine

Alo bre, ne igra Zvezda los fudbal, samo nije lep za oko uvek. A sa LŠ nemojte porediti, druga su dimenzija za nas. Kada cete prihvatiti vise u svojim glavama da smo skoro 20 godina ispod proseka evropskog fudbala, skoro pa dno. I u ligi i u reprezentaciji i u infrastrukturi. Za nas je velik uspeh i LE. Sta ste se poprimali

Mitar

pre 4 godine

Iz ugla nekoga ko je Zvezdu gledao prvi put uživo pre 50 i kusur godina želim da kažem sledeće:Ovaj fudbal što igra Zvezda nije fudbal koji bih ja voleo da gledam.Pritisak zarade novca je toliko uništio atraktivnost igre,napadački momenat,da to mučenje sa vraćanjem lopte unazad do besvesti,a zarad nekog "poseda"lopte više nikome nije zanimljivo.Zvezda igra fudbal sada, kao što su nekad igrale u bivšoj SFRJ prosečne ekipe iz unutrašnjosti koje su dolazile u BG po porciju od nekoliko komada.Ako bi mene pitali više bih voleo da igramo napadački fudbal sa našim mladim i neafirmisanim fudbalerima nego ovo mučenje sa isluženim menadžerskim polovnjacima.A upravama i menadžerima to odgovara jer im kako-tako sliva novac u džepove.Dakle,neka ide trener kod koga je lopta više išla prema svom nego prema protivničkom golu,a neka dođe neki ofanzivac.Pa da gledamo kom opanci,kom obojci.

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

trojanaski magarci

pre 4 godine

najveca boljka u nas - kratko pamcenje.
gdin miloje moze da postane zvezdin ferguson. potpisao bih ruznu igru dok sam ziv ali redovno ucesce u evropi.

dex

pre 4 godine

@gm

Milojević je lično insistirao na Čaušiću, Žanderu(!), Ivaniću, i još nekim igračima. Nije da baš nije učestvovao u nekim promašajima...

nikolabg

pre 4 godine

Bez obzira na sve, gospodin Milojević je poslednji za kojeg se treba razmatrati otkaz.
Nažalost, najčešće se stvara takva atmosfera da je on glavni krivac, loš trener, da loše vodi i trenira ekipu. Naprotiv, on je dobar trener, odlično vodi i još bolje od toga je trenira.
Ova godina je takva da je to jedna od onih "promašaja" u smislu sastava, taktike načina igre, forme.I nije on tu najveći krivac, samo je jedan od. A za razliku od drugih on ima rezultate kao dokaz. Liga je takav nivo da je nažalost ili na sreću to dovoljno da se na ovim prostorima osvajaju titule i kupovi.
Pitanje je samo koliko on može psihički da izdrži pritisak.Možda jednostavno ne želi više da se bakće i ima apsolutno pravo na to.
Sve u svemu šta god odluka bila hvala na svemu učinjenom u ove tri godine.Teško da se to može ponoviti. S ovim igračima koji igraju na našim prostorima i ljudima koji vode klubove moraš biti veći madjioničar od onih pravih. Milojević je to više puta pokazao.

Zvezdaš

pre 4 godine

Ne ne samo to ne. Velicina od coveka, pravi trener za pravi klub. U moru grešaka uprave ova će biti šlag na tortu. Toliko nam je radosti doneo poale godina tuge i potopa

Negativni

pre 4 godine

Koliko god bio nedorastao za LŠ, ipak za tri godine napraviti toliko uspeha posle decenije blamiranja i poraza od Kairata i sličnih velikana, nikako ne može biti slučajno. Veći problem je uprava kluba koja dovodi La Prevare, Žandare i Tomanoviće, te potpuno odsustvo kvalitetnog rada i nedostatak ozbiljne omladinske škole. O preranoj prodaji igrača da i ne govorimo. Nemamo desnog beka? Pa Radonjić je, uz nadzor ozbiljnog stručnjaka i ozbiljan rad mogao to biti, jer za napad nema dovoljno talenta. Jović nije morao biti prodat, bolji je tri puta od Tomanea, Pavkova i Boaćija. Šta rade skauti Zvezde, ako uopšte postoje? Ako ti je problem novac, možeš slobodno da uzimaš igrače iz Srbije, ali da sa njima kvalitetno radiš. Za fizičku spremu ne trebaju pare. Za elementarni trening kako se daje pas, kako se centrira a kako šutira, takodje ne trebaju pare. Zvezda ima mnogo dublje i ozbiljnije probleme nego što su promene trenera. Kao i srpski fudbal, uostalom. Ukoliko se to ne promeni, ponovo ćemo ispadati od Kairata i to vrlo brzo.

GM

pre 4 godine

Zvezdi su potrebne promene, jer je ocigledno doslo do zasicenja i to je cinjenica.

Nije kriv Milojevic sto mu dovode igrace koje u zivotu nije gledao, niti se pita za bilo sta. Ako ceo da budemo realni. Iako je on naravno stajao iza kluba i govorio da je on zeleo tog i tog igraca.

S obzirom da klub radi lose, da su bacili 10 miliona evra ovog leta, na pojacanja koja nista nisu donela, na njihove bonuse, a onda i plate... bolje da Milojevic ode zbog sebe samog i na taj nacin ode kao pobednik sa 3 evropske sezone zaredom.

Oporavljanje od veoma loseg prelaznog roka se nece srediti vec sada na leto. Potrajace, jer ima 10 igraca koji treba da odu, a nece svi, kada imaju takvu platu.

Za Miloja je bolje da ode i potrazi novi izazov, a onda pokaze i kvalitet.
Da ga ne brukaju polovni stranci i ostali igraci koji se predstavljaju fudbalerima, a nemaju 1 centarsut u svojoj karijeri.

Hvala Miloje i puno srece.

matriks u srba

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.
(Lucky boy, 15. decembar 2019 18:06)

Jedva ceka da vodi u surdulicu na derbi. Kaze to mu je nevidjeni izazov i ne spava koliko ga trese adrenalin. Da ponovo dovede zvezdu na put slave i igra sa honvedom, videotonom, dinamo drezdenom, steauom..

uzimam.kokice

pre 4 godine

Miloju podrška! Ako I ode ostaće upamćen kao najuspešniji trener Crvene zvezde u novijoj istoriji. LE i prolazak grupe u istoj, dve LŠ, pobede nad Liverpulom i Oli. Dve titule i treća uveliko na putu sa plus 11 na pola sezone. To je dovoljno. Bilo je promasenih pojačanja i poraza od svemirskih ekipa u odnosu na nas u LŠ, ali to ne može da promeni prvo navedene činjenice. Miloje hvala za sve!

Марко

pre 4 godine

У првој сезони Милоје је после осам сезона увео Звезду у групну фазу неког такмичења прошавши четири кола квалификација. Када смо извукли Спарту из Прага, мислили смо да је ту крај. А Милоје је прошао и Спарту, па после и Краснодар. Прошао је и групу и Звезда је дочекала пролеће у Европи први пут од 1992. Звезда је освојила и титулу. Продат је Боаће за 6 милиона, а Пешић за 4,2. Зарађено је 5 милиона од ЛЕ.

У другој сезони Милоје је прошао четири кола квалификација за Лигу шампиона, избацио дупло скупљи Салцбург и Звезда је ушла у ЛШ први пут после 1992. У ЛШ Звезда је победила Ливерпул и до последњег кола се борила за 3. место у групи са Наполијем, ПСЖ-ом и Ливерпулом. Одбрањена је титула на крају сезоне. Продат је Радоњић за 12 милиона, а Дегенек за 3,6 милиона. Зарађено је 25 милиона од ЛШ.

У трећој сезони Милојевић опет пролази четири кола квалификација, побеђује Олимпијакос у Лиги шампиона и до 87. минута последњег кола има треће место у групи, али су му дошли главе играчи који морају да играју због Терзића. Тренутно Звезда има 11 бодова предности над Партизаном и веома лепу шансу за освајање титуле трећи пут заредом. Последњи пут Звезда је три титуле везала у периоду од 1989-1992. Продат је Јовељић за 4 милиона, Терзић за 1,7 милиона. Зарађено је 25 милиона од ЛШ.

Када се све сабере у клуб је ушло 85 милиона евра, 2,5 титуле, 2 учешћа у ЛШ и пролеће у ЛЕ, али ето проблем је Милојевић, а није проблем где је 85 милиона евра и зашто се доводе јефтина појачања.

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

Zvrk

pre 4 godine

Ja hicu Morinju za trenera, ponudite mu saku dolara, rakije I cevapa, I kazite mu da ako je toliko dobar Sa celsijem I ostalim mocnim timovima hajde to uradi I Sa CZ, dajte nu izazov, nju netrabaju pare,vec njemu treba igo da se nary a stalno. Zamislite tu svetlu paznju putem stampe kad bi dosao u srbiju. Ja bi mu to nudio - a challenge to bring CZ back to her glory days.
(Lucky boy, 15. decembar 2019 18:06)

Prevedi nam to sto si napisao.

VericaNe

pre 4 godine

Прво треба на удару да буде Мркела и појачања, наравно Терзић са тим где су паре и који је минус,тачно,у динар,не кад дође крај године,кад ово кад они,све да се покаже !!!! Игра је ове сезоне била стварно ужасна,појачања су била више појачања за супарничке екипе него за нас... тако да не иде да само Милоје испашта,ако већ мора,прво ова двојица!!!!!

aleks

pre 4 godine

Pravićete ga od blata...Upamtime moj komentar Zvezdaši...2 godine za redom vas uvodi u LŠ.Pre toga Zvezda 20 godina nije igrala Evropu...Rokajte - do mile volje..Ovo je komentar iz neutralnog ugla..(dnevna doza prosecnog Srbende, 15. decembar 2019 17:29)pa ti si ovde pisao sto puta da nema nikakvu igru i da je sve splet srecni da nema nikakvu taktiku i da igraju lose sa njim????!!!!!!
(jovo, 15. decembar 2019 18:02) Tačno i ja sam čitao!

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@m1k3
Uf..uf...Porediti 96. sa 2019. je apsurdno u svakom smislu. Prvo, nabrojali ste najlosije nase igrace iz te postave a ne one najbolje, drugo svi ti igraci su prve fudbalske korake ucili u SFRJ kada je sve bilo drugaciji i svi ti igraci su bili fudbalski pismeniji od velike vecine ovde. Primera radi tada je i Winston Yuba Liga u kosarci bila jaka. Dalje, tadasnji fudbal i sadasnji ne mogu da se porede jer si tada mogao nesto i na suvi kvalitet a sada je fudbal toliko napredovao da su strani igraci gladijatori u odnosu na nase i bez ekstremne fizicke pripremljenosti nista ne moze... E a onda kada na to dodamo i kvalitet koji je nesporno na strani drugih dolazimo do toga da je ovo nasa realnost. Miloje je ovim rezultatima spasao klub i kome to nije jasno nema svrhe ni objasnjavati. Da li je moglo bolje? Verovatno. Verovatno smo mogli da damo jos neki gol ali to je to. A da li je moglo gore? E pa odgovor na to je 10 godina bez grupne faze...

m1k3

pre 4 godine

@Vetar u ledja..,
Ko je bolji igrac?
Iz naseg tima 96, samo bi Djorovic, Njegos i Perica imali mesta u ovom timu. A, da bi shvatio koliko je velika razlika u kvalitetu one Barcelone i ovih Tottenham-a i Bayern-a, evo uporedjenja igraca.
Barcelona 1996 vs Tottenham 2019
Vítor Baía vs Paulo Gazzaniga +
Gheorghe Popescu vs Davinson Sánchez +
Abelardo vs Juan Foyth +
Sergi vs Danny Rose +
Laurent Blanc vs Eric Dier +
Nadal vs Moussa Sissoko +
Pep Guardiola vs Tanguy Ndombele +
Luis Enrique vs Son Heung-Min +
Hristo Stoichkov vs Dele Alli +
Ronaldo vs Harry Kane +
Giovanni vs Giovani Lo Celso +
Pa ni jedan igrac ovogodisnjih Tottenham-a ili Bayern-a, ne bi imao mesta u tom timu Barcelone...
Bilo je i tada losih rezultata, ali nas niko nije ponizio na Marakani, do dolaska Muslina, ali sa Milojevicem to je postala normala...
Shvatam, Vi velicate i Muslina i Milojevica, koji su zajedno sa kolegama iz Partizana i stvorili sliku u kojoj nije moguce pobediti nikoga u fudbalu. Ili da je svaka pobeda kao senzacija. A Partizan je recimo izbacio Newcastle sa Sirerom, Spidom, Batijem, Solanom, a danas se unapred ocekuje da izgubi od ovog raspalog ManUTD.
Jednostavna mantra... Kad igras protiv slabijih, svi igraju fudbal, kad igras protiv jacih, e... pa oni su mnogo jaci...