Utorak, 10.12.2019.

22:53

Tadićev Ajaks ispao iz Lige šampiona!

Fudbaleri Ajaksa su porazom rezultatom 1:0 od Valensije u poslednjem kolu Lige šampiona završili učešće u elitnom takmičenju.

Izvor: SN

Tadiæev Ajaks ispao iz Lige šampiona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Pinto

pre 4 godine

Ne mogu da čitam ove glupe komentare od neznalica i zločestih ljudi.Ajax je velika momčad i sinoc je ispala jer nije imala sreće.Tadić je veliki igrač a tko to ne prizna ili ne želi priznati nema pojma o nogometu.Sad pričati o hrvatskim igračima i usporedjivati sa srpskim je velika glupost.Tako govore da Lovren nije igrač a igra čovjek prvu englesku ligu ima 5 godina i standardan igrač.U velikim klubovima se ne igra ako nisi kvalitetan a drugo je kad dobiješ priliku da je moraš iskoristiti.

tisina kompleksasu

pre 4 godine

@drago hrvat prica nesto o sportu hahhaha otresao ga Tadic i dobio 10 sto i nije tesko pored prevare od Modrica, vi hrvati nikad nista niste osvojili i ovde pricate da imate neke igrace ,koje to ,sve grejaci klupa i onda se kompleksas kao ti javlja ovde odi igraj menadjera mozda ti je tamo Brozovic najbolji igrac premda takav SF nigde ne postoji

Lesser watch

pre 4 godine

Šteta za fudbal što su ispali Ajaks i Salcburg. To su ekipe koje igraju možda i najlepši fudbal u Evropi i pravo je uživanje gledati njihove utakmice. Sada će pravi ljubitelji fudbala ostati uskraćeni za gledanje njihovih utakmica u LŠ. Ostaju utakmice u LE i siguran sam da bi njihova eventualna međusobna utakmica bila praznik za oči.

dux

pre 4 godine

Ovaj drago sramoti i nas normalne Hrvate ovdje, ne znam samo kako ga nije sram toliko izmisljati, valjda je klinac od 17 godina ,nema druge isprike

Granota

pre 4 godine

Još jedan dokaz da se fudbal ne igra po novinskim člancima nego na terenu. Cele sezone su blatili Valensiju, posebno španski mediji, a cela Evropa je uzdizala Ajaks posle prošle sezone. Da ne pominjem ode u desetercu Dušanu Tadiću po ovdašnjim novinama (na putu ste da jednog divnog dečka omrznete ljudima, kao što ste uradili već sa Sergejem). Vixca Valencia, amunt Valencia.

drago

pre 4 godine

Pinta

Decko, to koliko su nasi igraci otresli vase je smijesno i pominjati. Taj Modric je otresao sve vase igrace, prvog Vidica kojem je zabio kroz usi sa 30 metara. Mandzukic je otresao Subotica kad mu je zabio u finalu LP.
I kako je to Tadic otresao Modrica kad Modric ne igra obranu? Nikako, eto kako.
A sta tek reci na to kako ste prosli na Maksimiru.
Srbin prica Hrvatu o nogometu HAHAHA.


Kad smo kod prevara

Vise vrijede golovi Mandzukica (X2), Rakitica, Perisica, Prosineckog i Sukera u finalima LP, polufinalu SP i utakmici za broncu na SP nego sto su vasi postigli i sto ce ikad postici.

sasa

pre 4 godine

Gostovanja Slavije iz Praga evropskim velikanima:
Inter-Slavija 1:1
Barselona-Slavija 0:0
Dortmund-Slavija 2:1, i to jedva.
Svaka cast. Primer kako se moze iako su to velikani. A nasa Zvezda "petardirana" na svako gostovanje u ove dve godine. 38 komada za dve godine, tragedija. Bog neka pomogne sutra...
(Uros Dj., 10. decembar 2019 23:46)

Nije petardirana na svakom gostovanju nego na 2. Pored toga Zvezda je i prosle i ove sezone osvojila vise bodova nego Slavija. Pritom Inter i Dortmund trenutno nisu ekipe koje bilo koga petardiraju za razliku od ekipa sa kojima je Zvezda igrala.

pazarac

pre 4 godine

Hakim Zijeh... ako ovaj covek vredi stotine miliona, svaki dodir sa loptom je greska, svaki pas je greska, odbranu ne igra, ali kao da po direktivi nekoga iz kluba on mora da bude tu gde je lopta, da izvodi svaki prekid i sve sto se desava na terenu mora da bude u vezi njega... ocajno, nije tadic blistao ali Zijeh je kriminalan
(slola, 10. decembar 2019 22:57)
Gledam Ajaks uzivo decko je najbolji u ekipi skoro uvek je proglasen igracem utakmice nije dzabe interesovanje Real Madrida...
Ali onda dodje neki internet strucnjak da prosipa pamet.

Dobro

pre 4 godine

Neiskustvo i naivnost, to je Ajaksov problem.
Protiv Totenhema prošle godine primili gol tri sekunde pred kraj. Španci bi se valjali po terenu do sutra ujutru, samo tako. U zadnjoj utakmici prošlog meseca u Londonu vode 4:1 i izgube bod. A sinoć, šta da vam kažem, bio sam na utakmici, zivim u NL od 1991, osećalo se nešto u vazduhu... kao da nas neće. Teško je jednom naivnom i neiskusnom klubu da igra protiv Španskih foliranata. Više su se valjali po terenu neko što su igrali fudbal. Ajaks je sa takvim protivnicima jednostavno impotentan. Čujem neke polemike o Tadiću. Nije se ove sezone naigrao fudbala, iako je igrao sve utakmice. Pao je u formi, i ne vidi se na terenu. Ponekad neki lucidni pas i to je to!! Spor je i staromodan. Kao da gledam Piksija, (ko ga se još seća)....Bio je Tadić sasvim ok prošle sezone, ali ove bogami nije. Šteta, i za Ajaks i za Duleta, ali nisu zaslužili da prodju dalje .... ni jedan ni drugi.

Iz zemlje lala, uvek Vaš,

CZV Fan

pre 4 godine

Šteta,ali baš velika šteta Da ovako Dobar tim ispadne Iz LŠ i to pre nokaut faze Imaju jako dobre igrače Jako dobrog Z
Trenera ali Šta ćes u zadnje dve godine Su malerozni zapravo najmalerozniji su u zadnjih dve godine,A Inter je bruka II sramota.

VUK

pre 4 godine

Tadiću upravo nedostaje ono malo sto i Srbiji da bi bio ozbiljan igrac. Dodatni kvalitet u presudnim mečevima kada se odlučuje o vrhunskim rezultatima. Bez trofeja nema ni govora o nekom vrhunskom kvalitetu. Nacionalni šampionat je samo ulaznica u arenu najboljih. Bez titule prvaka Evrope u klupskoj konkurenciji ,nema govora o nekoj uspešnoj karijeri. Samo dobar i talentovan igrač , ali luzer.

DokHoliday

pre 4 godine

Vec sam pisao da gledam svaku utakmicu Ajaksa i da je Dusan van forme celu ovu novu sezonu. Zadnji gol je dao Realu u ligi sampiona u 1/8 finala prosle sezone. Navijaci gube strpljenje i verujem da ce uskoro na klupu ako se nista ne promeni. Totalno je izgubio poverenje u sebe pa cak i iz cistih sansi pokusava da asistira. Sinoc se Holandski reporter pita kod jednog napada zasto Tadic sam nije sutirao nego ponovo pas nekom drugom.

BlueBlueBlue

pre 4 godine

Dusan Tadic je prosle sezone izbacio trostrukog prvaka Evrope za redom, Real Madrida, sa ocenom 10/10, medju 10 igraca je koji su ikada imali takav mec u Evropi:
Sauzee '88
Martini '88
Salenko '94
Windfeld '97
Messi '10
Messi '12
Lewandowski '13
Eduardo '14
Neymar '18
TADIĆ '19

Sta sad?

???

pre 4 godine

Eto umalo je Tadic bio opet bolji od Modrica. Steta velika, ali cim ode u Kinu tamo ce sigurno bit bolji od Piksija. Steta da i Djajic nije igrao u Kini. Modric nikad nece uspjet u aziji.

Uros

pre 4 godine

Zbog nekoliko dobrih utakmica su strucnjaci ovde tvrdili da je Tadic bolji od Modrica. Istina je da mi u Srbiji nemamo pojma sta znaci rec KONTINUITET.

PFC

pre 4 godine

Zex
Pa bolje osvojiti 2 boda znajući da te niko nije ponizio u grupi smrti
Nego primiti prosle godine 15,16
Ove već 18 i hvaliti se sa 3 boda

Srpski recept

pre 4 godine

Ništa, za sledeću sezonu država Holandija da izdvoji mnogomilionski iznos i pomogne Ajaksu da bi holandski narod bio srećniji.

BlueFortress

pre 4 godine

Da podsetim ovog dole da je ta plastika iz Londona pojela Ajaks u Amsterdamu, da ih nisu pokrali i veceras protiv Valensije? Protiv Tothema kada su vodili 2:0? Luzercine.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Жао ми због нашег Дулета који је један ријетких наших фудбалера у Европи којег много поштујем, ту је и Митровић прије осталих... Имали су одлучујућу утакмицу код куће и био је бод довољан ал ни њега не задржаше. Обично кад се иде на бод и без њега останеш. Бод одбранити могу само тимови са јаком тактиком и игром уопште, наравно и врхунским тренером. Ајакс је нападачка екипа, требали су напасти "из свих оружја". Исто као и Салзбург који је додуше нешто и нападао и стварао шансе.

Mantis

pre 4 godine

Tadić o 42.000.000 iz Kine.......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
......a poslije ovoga večeras,
Kinezi dali novu ponudu ~ 42.000 Eura.
I to mu (Tadiću) je previše......!!

GM

pre 4 godine

Ispao je prvoplasirani tim ITALIJE, kao i prvoplasirani tim PORTUGALIJE...

A ne sampion Holandije posle 5 godina. Prosecna ekipa, sa talentom, ali ne kvalitetom da se predstavljaju kao da su medju najboljim timovima Evrope.

Mantis

pre 4 godine

Kako je ovim Kroasanima Tadic nabio komplekse
kada je otresao Modrica kao slinu, citam njihove
izlive kompleksa i uzivam!
(Pinta, 10. decembar 2019 23:17)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Je, tako je dobro "otresao", pa je na kraju
danas "otresao" sam sebe!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zlatna Lopta Tadic!?!? BUAHAHA. Sta ta prevara radi na 20-om mjestu na svijetu. Da mu nije bilo De Jonga i De Lighta nikad nista ne bi napravili.
(drago, 10. decembar 2019 23:13)
Tadić je prošle godine bio najbolji igrač Ajaksa po svim mogućim parametrima...O čemu ti kralju?!

Chinaman

pre 4 godine

Nemam reči da opišem koliko mi je krivo što su ispali, a više su nego zaslužili da prođu, pa možda i da osvoje grupu čak :(
Ali rekao bih, gospodo, da smo dobili osvajača ovogodišnjeg izdanja Lige Evrope ?

Modric, Rakitic, Lovren, Kovacic,...

pre 4 godine

Zao mi Ajaksa, ali ako mi je zbog necega malo drago to jezbog bolesnih naslova "Tadic odveo Ajaks dalje", Tadic pobedio sam", "Genije Tadic odlucio mec" itd
Pa gde vam je taj Tadic sada??? Jel prosao neki srpski fudbaler dalje? Mozda Mitrovic?:)))

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Tadic ubedljivo najgori na terenu.Sta li on igra verujem da ni njemu samom nije jasno. Ni centar, ni krilo, ni sredina samo smeta i usporava igru.
(moreplovac, 10. decembar 2019 23:07)u pravi si u potpunosti se slazem sa tobom

zex

pre 4 godine

Dvojka Valensija dvojka Barselona gledam u kladionici i razmišljam, neko ce na namestiti, hteo sam bas ta dva para i dosla su ali nisam imao hrabrosti da odigram. Fudbalom vlada mafija, Inter je morao pobediti ali nije. Kvota je bila 1.50na keca koliko su samo singla pali večeras. Milim da je i uprava Intera igrala dvojku. Oni znaju da nemaju tum da osvoje LS. Mnogo vise su dobili porazom.

Sibir Novosibirsk

pre 4 godine

A sad pravac Kina i da sa legendom japanske lige osvojiš prestižnu i neosvojivu Aziju.
Marku Šimiću iz Persia Jakarte se već tresu gaće...

moreplovac

pre 4 godine

Tadic ubedljivo najgori na terenu.
Sta li on igra verujem da ni njemu samom nije jasno. Ni centar, ni krilo, ni sredina samo smeta i usporava igru.

gadni

pre 4 godine

Na kladari ajaks bio izraziti favorit? na valenciju kvota preko 6, a to su po svemu podjednake ekipe, jos valencia ima deset puta teze prvenstvo

Ćale

pre 4 godine

Jeste bre, Dule im nabio kompleks sa osvojenim trofejom-dva u boranija ligi, a Modric preko 20 trofeja, vicesampion sveta i osvajac Zlatne lopte.
Koriste li ova deca logiku kada ovako komentarišu?

veliki strumf

pre 4 godine

Ne znam da li je neko gledao utakmice Ajaksa protiv Willem II za vikend i ovu protiv valensije. Obe su igrali kuci, gol nisu dali, a sta su sve promasili to je za pricu. Neverovatno kako lopta nije htela u gol. Sada je Ajaks uz Inter i uvek veoma opasni Salcburg postao glavni kandidat za osvajanje Lige Evrope, iako i u tom takmicenju ima nekoliko velikih klubova. Nadam se evropskoj tituli Ajaksa. Zasluzili su je a sigurno su najmalerozniji tim u Evropi u poslednje 2 godine.

drago

pre 4 godine

Zlatna Lopta Tadic!?!? BUAHAHA. Sta ta prevara radi na 20-om mjestu na svijetu. Da mu nije bilo De Jonga i De Lighta nikad nista ne bi napravili.

2CRAZY

pre 4 godine

Boze kolko glupo Ajax je ispao.
Sad nemam vise koga da gledam u LS, mozda jedino Bajern Minhen.
Ispao je Ajax bas zbog glupih stvari u ovoj utakmici i nekim proslim gde su neverovatno gubili bodove.
Zatim ispali su jer su prodali neke igrace koje nisu uspeli da zamene i ispali su zbog povreda koje su imali.

slaviša šmigič

pre 4 godine

valencija iz jedinog napada dala sretan gol onaj ziah mašio mrtve šanse ajax jih u samoj igri totalno razbio i uterao u čošak branila se valencia tokom cele utakmice španci krali vreme svi redom svaki najmanji kontakt bacanje i nakraju uspeli iako si igrom nisu zaslužili,da prođu stvarno šteta za ajax koji bi se borio i za samo osvajanje lige šampiona ispao a igrom pleni i igra stvarno jedan od vrh najlepšeg i jednostavnog fudbala.španci prljavi samo kad pogledaš onog nejmara kako se valjao u barceloni dodje ti da povratiš.

Uros Dj.

pre 4 godine

Gostovanja Slavije iz Praga evropskim velikanima:
Inter-Slavija 1:1
Barselona-Slavija 0:0
Dortmund-Slavija 2:1, i to jedva.
Svaka cast. Primer kako se moze iako su to velikani. A nasa Zvezda "petardirana" na svako gostovanje u ove dve godine. 38 komada za dve godine, tragedija. Bog neka pomogne sutra...

Ruzvelt1

pre 4 godine

Joj kad pročitam "poklon kvota"...
Uvek je lepo kad ubodeš tiket, nema tu poklonjeno ili nepoklonjeno. To je kladioničarsko znanje i naravno sreća.

Mikii

pre 4 godine

To je fudbal, prije 6 mjeseci oducis od fudbala Real, Juventus a veceras ti Valensija ocita lekciju. 
Fudbal zato i jeste magican.
(lorD, 10. decembar 2019 23:07)

I, strucnjak, sta si hteo reci? Da je Valensija neki seoski klub? Sedi, 0.

Filip

pre 4 godine

U komentarima se vidi koliko su naši ljudi frustrirani i nesrećni.
(punk is everywhere, 10. decembar 2019 23:25)

Reci to onom Mikiiju koji pljuje sve sto je srpsko, lik je lud!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To je fudbal, prije 6 mjeseci oducis od fudbala Real, Juventus a veceras ti Valensija ocita lekciju.Fudbal zato i jeste magican.
(lorD, 10. decembar 2019 23:07)
Jarane pre 6 meseci imali su 2 puta jači tim...Kontaš?

lol

pre 4 godine

Kako je ovim Kroasanima Tadic nabio komplekse 
kada je otresao Modrica kao slinu, citam njihove
izlive kompleksa i uzivam! 
(Xnodeh, 10. decembar 2019 23:17) 

Naš Ola je imao bolju partiju od Tadiceve. Olić je vjerojatno doživio najveću večer u svojoj karijeri postigavši hat-trick u polufinalu Lige prvaka. I to ne bilo kakav, nego savršeni hat-trick! Nakon pogodaka desnom i lijevom nogom, treći pogodak je Olić postigao glavom nakon ubacivanja Lahma i time zaslužio velike ovacije svojih navijača.
U toj sezoni zabio je i dva gola Manchester Unitedu, od toga i pobjednički na Allianz Areni, ali i jedan Juventusu. Bila je to Olićeva sezona iz snova u dresu bavarskog diva.
Svojim golovima u kljucnim utakmicama (protiv Haife, Juventusa, Man Utd-a, Lyona) si dao najveci doprijenos tome da Bayern ulazi u finale!
Bio je to drugi hat-trick u povijesti polufinala Lige prvaka, prvi je Del Pierov 1998.

Ljestvica strijelaca.
8 - Lionel Messi
7 - IVICA OLIĆ BAYERN
7 Cristiano Ronaldo

sef strucnog staba

pre 4 godine

Mnogo su umislili da su neko i nesto posle odlicne prosle sezone, a samo se dokazuje koliko su nista bez Frenkija de Jonga i De Lihta.

slola

pre 4 godine

Hakim Zijeh... ako ovaj covek vredi stotine miliona, svaki dodir sa loptom je greska, svaki pas je greska, odbranu ne igra, ali kao da po direktivi nekoga iz kluba on mora da bude tu gde je lopta, da izvodi svaki prekid i sve sto se desava na terenu mora da bude u vezi njega... ocajno, nije tadic blistao ali Zijeh je kriminalan

Loading...

pre 4 godine

Ten hag jos jednom pokazao da je medju najgorim trenerima na svetu.Ajaks 1 sut za celu utakmicu!Svi su bili ocajni kad je najbitnije ukljucujuci i Tadica.

Uros Dj.

pre 4 godine

Gostovanja Slavije iz Praga evropskim velikanima:
Inter-Slavija 1:1
Barselona-Slavija 0:0
Dortmund-Slavija 2:1, i to jedva.
Svaka cast. Primer kako se moze iako su to velikani. A nasa Zvezda "petardirana" na svako gostovanje u ove dve godine. 38 komada za dve godine, tragedija. Bog neka pomogne sutra...

slola

pre 4 godine

Hakim Zijeh... ako ovaj covek vredi stotine miliona, svaki dodir sa loptom je greska, svaki pas je greska, odbranu ne igra, ali kao da po direktivi nekoga iz kluba on mora da bude tu gde je lopta, da izvodi svaki prekid i sve sto se desava na terenu mora da bude u vezi njega... ocajno, nije tadic blistao ali Zijeh je kriminalan

sef strucnog staba

pre 4 godine

Mnogo su umislili da su neko i nesto posle odlicne prosle sezone, a samo se dokazuje koliko su nista bez Frenkija de Jonga i De Lihta.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zlatna Lopta Tadic!?!? BUAHAHA. Sta ta prevara radi na 20-om mjestu na svijetu. Da mu nije bilo De Jonga i De Lighta nikad nista ne bi napravili.
(drago, 10. decembar 2019 23:13)
Tadić je prošle godine bio najbolji igrač Ajaksa po svim mogućim parametrima...O čemu ti kralju?!

Modric, Rakitic, Lovren, Kovacic,...

pre 4 godine

Zao mi Ajaksa, ali ako mi je zbog necega malo drago to jezbog bolesnih naslova "Tadic odveo Ajaks dalje", Tadic pobedio sam", "Genije Tadic odlucio mec" itd
Pa gde vam je taj Tadic sada??? Jel prosao neki srpski fudbaler dalje? Mozda Mitrovic?:)))

Mikii

pre 4 godine

To je fudbal, prije 6 mjeseci oducis od fudbala Real, Juventus a veceras ti Valensija ocita lekciju. 
Fudbal zato i jeste magican.
(lorD, 10. decembar 2019 23:07)

I, strucnjak, sta si hteo reci? Da je Valensija neki seoski klub? Sedi, 0.

veliki strumf

pre 4 godine

Ne znam da li je neko gledao utakmice Ajaksa protiv Willem II za vikend i ovu protiv valensije. Obe su igrali kuci, gol nisu dali, a sta su sve promasili to je za pricu. Neverovatno kako lopta nije htela u gol. Sada je Ajaks uz Inter i uvek veoma opasni Salcburg postao glavni kandidat za osvajanje Lige Evrope, iako i u tom takmicenju ima nekoliko velikih klubova. Nadam se evropskoj tituli Ajaksa. Zasluzili su je a sigurno su najmalerozniji tim u Evropi u poslednje 2 godine.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To je fudbal, prije 6 mjeseci oducis od fudbala Real, Juventus a veceras ti Valensija ocita lekciju.Fudbal zato i jeste magican.
(lorD, 10. decembar 2019 23:07)
Jarane pre 6 meseci imali su 2 puta jači tim...Kontaš?

Ćale

pre 4 godine

Jeste bre, Dule im nabio kompleks sa osvojenim trofejom-dva u boranija ligi, a Modric preko 20 trofeja, vicesampion sveta i osvajac Zlatne lopte.
Koriste li ova deca logiku kada ovako komentarišu?

moreplovac

pre 4 godine

Tadic ubedljivo najgori na terenu.
Sta li on igra verujem da ni njemu samom nije jasno. Ni centar, ni krilo, ni sredina samo smeta i usporava igru.

lol

pre 4 godine

Kako je ovim Kroasanima Tadic nabio komplekse 
kada je otresao Modrica kao slinu, citam njihove
izlive kompleksa i uzivam! 
(Xnodeh, 10. decembar 2019 23:17) 

Naš Ola je imao bolju partiju od Tadiceve. Olić je vjerojatno doživio najveću večer u svojoj karijeri postigavši hat-trick u polufinalu Lige prvaka. I to ne bilo kakav, nego savršeni hat-trick! Nakon pogodaka desnom i lijevom nogom, treći pogodak je Olić postigao glavom nakon ubacivanja Lahma i time zaslužio velike ovacije svojih navijača.
U toj sezoni zabio je i dva gola Manchester Unitedu, od toga i pobjednički na Allianz Areni, ali i jedan Juventusu. Bila je to Olićeva sezona iz snova u dresu bavarskog diva.
Svojim golovima u kljucnim utakmicama (protiv Haife, Juventusa, Man Utd-a, Lyona) si dao najveci doprijenos tome da Bayern ulazi u finale!
Bio je to drugi hat-trick u povijesti polufinala Lige prvaka, prvi je Del Pierov 1998.

Ljestvica strijelaca.
8 - Lionel Messi
7 - IVICA OLIĆ BAYERN
7 Cristiano Ronaldo

zex

pre 4 godine

Dvojka Valensija dvojka Barselona gledam u kladionici i razmišljam, neko ce na namestiti, hteo sam bas ta dva para i dosla su ali nisam imao hrabrosti da odigram. Fudbalom vlada mafija, Inter je morao pobediti ali nije. Kvota je bila 1.50na keca koliko su samo singla pali večeras. Milim da je i uprava Intera igrala dvojku. Oni znaju da nemaju tum da osvoje LS. Mnogo vise su dobili porazom.

Filip

pre 4 godine

U komentarima se vidi koliko su naši ljudi frustrirani i nesrećni.
(punk is everywhere, 10. decembar 2019 23:25)

Reci to onom Mikiiju koji pljuje sve sto je srpsko, lik je lud!

2CRAZY

pre 4 godine

Boze kolko glupo Ajax je ispao.
Sad nemam vise koga da gledam u LS, mozda jedino Bajern Minhen.
Ispao je Ajax bas zbog glupih stvari u ovoj utakmici i nekim proslim gde su neverovatno gubili bodove.
Zatim ispali su jer su prodali neke igrace koje nisu uspeli da zamene i ispali su zbog povreda koje su imali.

Dobro

pre 4 godine

Neiskustvo i naivnost, to je Ajaksov problem.
Protiv Totenhema prošle godine primili gol tri sekunde pred kraj. Španci bi se valjali po terenu do sutra ujutru, samo tako. U zadnjoj utakmici prošlog meseca u Londonu vode 4:1 i izgube bod. A sinoć, šta da vam kažem, bio sam na utakmici, zivim u NL od 1991, osećalo se nešto u vazduhu... kao da nas neće. Teško je jednom naivnom i neiskusnom klubu da igra protiv Španskih foliranata. Više su se valjali po terenu neko što su igrali fudbal. Ajaks je sa takvim protivnicima jednostavno impotentan. Čujem neke polemike o Tadiću. Nije se ove sezone naigrao fudbala, iako je igrao sve utakmice. Pao je u formi, i ne vidi se na terenu. Ponekad neki lucidni pas i to je to!! Spor je i staromodan. Kao da gledam Piksija, (ko ga se još seća)....Bio je Tadić sasvim ok prošle sezone, ali ove bogami nije. Šteta, i za Ajaks i za Duleta, ali nisu zaslužili da prodju dalje .... ni jedan ni drugi.

Iz zemlje lala, uvek Vaš,

Loading...

pre 4 godine

Ten hag jos jednom pokazao da je medju najgorim trenerima na svetu.Ajaks 1 sut za celu utakmicu!Svi su bili ocajni kad je najbitnije ukljucujuci i Tadica.

gadni

pre 4 godine

Na kladari ajaks bio izraziti favorit? na valenciju kvota preko 6, a to su po svemu podjednake ekipe, jos valencia ima deset puta teze prvenstvo

Sibir Novosibirsk

pre 4 godine

A sad pravac Kina i da sa legendom japanske lige osvojiš prestižnu i neosvojivu Aziju.
Marku Šimiću iz Persia Jakarte se već tresu gaće...

Mantis

pre 4 godine

Kako je ovim Kroasanima Tadic nabio komplekse
kada je otresao Modrica kao slinu, citam njihove
izlive kompleksa i uzivam!
(Pinta, 10. decembar 2019 23:17)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Je, tako je dobro "otresao", pa je na kraju
danas "otresao" sam sebe!!!

Ruzvelt1

pre 4 godine

Joj kad pročitam "poklon kvota"...
Uvek je lepo kad ubodeš tiket, nema tu poklonjeno ili nepoklonjeno. To je kladioničarsko znanje i naravno sreća.

Chinaman

pre 4 godine

Nemam reči da opišem koliko mi je krivo što su ispali, a više su nego zaslužili da prođu, pa možda i da osvoje grupu čak :(
Ali rekao bih, gospodo, da smo dobili osvajača ovogodišnjeg izdanja Lige Evrope ?

slaviša šmigič

pre 4 godine

valencija iz jedinog napada dala sretan gol onaj ziah mašio mrtve šanse ajax jih u samoj igri totalno razbio i uterao u čošak branila se valencia tokom cele utakmice španci krali vreme svi redom svaki najmanji kontakt bacanje i nakraju uspeli iako si igrom nisu zaslužili,da prođu stvarno šteta za ajax koji bi se borio i za samo osvajanje lige šampiona ispao a igrom pleni i igra stvarno jedan od vrh najlepšeg i jednostavnog fudbala.španci prljavi samo kad pogledaš onog nejmara kako se valjao u barceloni dodje ti da povratiš.

pazarac

pre 4 godine

Hakim Zijeh... ako ovaj covek vredi stotine miliona, svaki dodir sa loptom je greska, svaki pas je greska, odbranu ne igra, ali kao da po direktivi nekoga iz kluba on mora da bude tu gde je lopta, da izvodi svaki prekid i sve sto se desava na terenu mora da bude u vezi njega... ocajno, nije tadic blistao ali Zijeh je kriminalan
(slola, 10. decembar 2019 22:57)
Gledam Ajaks uzivo decko je najbolji u ekipi skoro uvek je proglasen igracem utakmice nije dzabe interesovanje Real Madrida...
Ali onda dodje neki internet strucnjak da prosipa pamet.

drago

pre 4 godine

Zlatna Lopta Tadic!?!? BUAHAHA. Sta ta prevara radi na 20-om mjestu na svijetu. Da mu nije bilo De Jonga i De Lighta nikad nista ne bi napravili.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Tadic ubedljivo najgori na terenu.Sta li on igra verujem da ni njemu samom nije jasno. Ni centar, ni krilo, ni sredina samo smeta i usporava igru.
(moreplovac, 10. decembar 2019 23:07)u pravi si u potpunosti se slazem sa tobom

Uros

pre 4 godine

Zbog nekoliko dobrih utakmica su strucnjaci ovde tvrdili da je Tadic bolji od Modrica. Istina je da mi u Srbiji nemamo pojma sta znaci rec KONTINUITET.

???

pre 4 godine

Eto umalo je Tadic bio opet bolji od Modrica. Steta velika, ali cim ode u Kinu tamo ce sigurno bit bolji od Piksija. Steta da i Djajic nije igrao u Kini. Modric nikad nece uspjet u aziji.

DokHoliday

pre 4 godine

Vec sam pisao da gledam svaku utakmicu Ajaksa i da je Dusan van forme celu ovu novu sezonu. Zadnji gol je dao Realu u ligi sampiona u 1/8 finala prosle sezone. Navijaci gube strpljenje i verujem da ce uskoro na klupu ako se nista ne promeni. Totalno je izgubio poverenje u sebe pa cak i iz cistih sansi pokusava da asistira. Sinoc se Holandski reporter pita kod jednog napada zasto Tadic sam nije sutirao nego ponovo pas nekom drugom.

drago

pre 4 godine

Pinta

Decko, to koliko su nasi igraci otresli vase je smijesno i pominjati. Taj Modric je otresao sve vase igrace, prvog Vidica kojem je zabio kroz usi sa 30 metara. Mandzukic je otresao Subotica kad mu je zabio u finalu LP.
I kako je to Tadic otresao Modrica kad Modric ne igra obranu? Nikako, eto kako.
A sta tek reci na to kako ste prosli na Maksimiru.
Srbin prica Hrvatu o nogometu HAHAHA.


Kad smo kod prevara

Vise vrijede golovi Mandzukica (X2), Rakitica, Perisica, Prosineckog i Sukera u finalima LP, polufinalu SP i utakmici za broncu na SP nego sto su vasi postigli i sto ce ikad postici.

sasa

pre 4 godine

Gostovanja Slavije iz Praga evropskim velikanima:
Inter-Slavija 1:1
Barselona-Slavija 0:0
Dortmund-Slavija 2:1, i to jedva.
Svaka cast. Primer kako se moze iako su to velikani. A nasa Zvezda "petardirana" na svako gostovanje u ove dve godine. 38 komada za dve godine, tragedija. Bog neka pomogne sutra...
(Uros Dj., 10. decembar 2019 23:46)

Nije petardirana na svakom gostovanju nego na 2. Pored toga Zvezda je i prosle i ove sezone osvojila vise bodova nego Slavija. Pritom Inter i Dortmund trenutno nisu ekipe koje bilo koga petardiraju za razliku od ekipa sa kojima je Zvezda igrala.

VUK

pre 4 godine

Tadiću upravo nedostaje ono malo sto i Srbiji da bi bio ozbiljan igrac. Dodatni kvalitet u presudnim mečevima kada se odlučuje o vrhunskim rezultatima. Bez trofeja nema ni govora o nekom vrhunskom kvalitetu. Nacionalni šampionat je samo ulaznica u arenu najboljih. Bez titule prvaka Evrope u klupskoj konkurenciji ,nema govora o nekoj uspešnoj karijeri. Samo dobar i talentovan igrač , ali luzer.

Granota

pre 4 godine

Još jedan dokaz da se fudbal ne igra po novinskim člancima nego na terenu. Cele sezone su blatili Valensiju, posebno španski mediji, a cela Evropa je uzdizala Ajaks posle prošle sezone. Da ne pominjem ode u desetercu Dušanu Tadiću po ovdašnjim novinama (na putu ste da jednog divnog dečka omrznete ljudima, kao što ste uradili već sa Sergejem). Vixca Valencia, amunt Valencia.

Lesser watch

pre 4 godine

Šteta za fudbal što su ispali Ajaks i Salcburg. To su ekipe koje igraju možda i najlepši fudbal u Evropi i pravo je uživanje gledati njihove utakmice. Sada će pravi ljubitelji fudbala ostati uskraćeni za gledanje njihovih utakmica u LŠ. Ostaju utakmice u LE i siguran sam da bi njihova eventualna međusobna utakmica bila praznik za oči.

BlueBlueBlue

pre 4 godine

Dusan Tadic je prosle sezone izbacio trostrukog prvaka Evrope za redom, Real Madrida, sa ocenom 10/10, medju 10 igraca je koji su ikada imali takav mec u Evropi:
Sauzee '88
Martini '88
Salenko '94
Windfeld '97
Messi '10
Messi '12
Lewandowski '13
Eduardo '14
Neymar '18
TADIĆ '19

Sta sad?

Srpski recept

pre 4 godine

Ništa, za sledeću sezonu država Holandija da izdvoji mnogomilionski iznos i pomogne Ajaksu da bi holandski narod bio srećniji.

BlueFortress

pre 4 godine

Da podsetim ovog dole da je ta plastika iz Londona pojela Ajaks u Amsterdamu, da ih nisu pokrali i veceras protiv Valensije? Protiv Tothema kada su vodili 2:0? Luzercine.

GM

pre 4 godine

Ispao je prvoplasirani tim ITALIJE, kao i prvoplasirani tim PORTUGALIJE...

A ne sampion Holandije posle 5 godina. Prosecna ekipa, sa talentom, ali ne kvalitetom da se predstavljaju kao da su medju najboljim timovima Evrope.

Mantis

pre 4 godine

Tadić o 42.000.000 iz Kine.......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
......a poslije ovoga večeras,
Kinezi dali novu ponudu ~ 42.000 Eura.
I to mu (Tadiću) je previše......!!

PFC

pre 4 godine

Zex
Pa bolje osvojiti 2 boda znajući da te niko nije ponizio u grupi smrti
Nego primiti prosle godine 15,16
Ove već 18 i hvaliti se sa 3 boda

dux

pre 4 godine

Ovaj drago sramoti i nas normalne Hrvate ovdje, ne znam samo kako ga nije sram toliko izmisljati, valjda je klinac od 17 godina ,nema druge isprike

CZV Fan

pre 4 godine

Šteta,ali baš velika šteta Da ovako Dobar tim ispadne Iz LŠ i to pre nokaut faze Imaju jako dobre igrače Jako dobrog Z
Trenera ali Šta ćes u zadnje dve godine Su malerozni zapravo najmalerozniji su u zadnjih dve godine,A Inter je bruka II sramota.

tisina kompleksasu

pre 4 godine

@drago hrvat prica nesto o sportu hahhaha otresao ga Tadic i dobio 10 sto i nije tesko pored prevare od Modrica, vi hrvati nikad nista niste osvojili i ovde pricate da imate neke igrace ,koje to ,sve grejaci klupa i onda se kompleksas kao ti javlja ovde odi igraj menadjera mozda ti je tamo Brozovic najbolji igrac premda takav SF nigde ne postoji

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Жао ми због нашег Дулета који је један ријетких наших фудбалера у Европи којег много поштујем, ту је и Митровић прије осталих... Имали су одлучујућу утакмицу код куће и био је бод довољан ал ни њега не задржаше. Обично кад се иде на бод и без њега останеш. Бод одбранити могу само тимови са јаком тактиком и игром уопште, наравно и врхунским тренером. Ајакс је нападачка екипа, требали су напасти "из свих оружја". Исто као и Салзбург који је додуше нешто и нападао и стварао шансе.

Pinto

pre 4 godine

Ne mogu da čitam ove glupe komentare od neznalica i zločestih ljudi.Ajax je velika momčad i sinoc je ispala jer nije imala sreće.Tadić je veliki igrač a tko to ne prizna ili ne želi priznati nema pojma o nogometu.Sad pričati o hrvatskim igračima i usporedjivati sa srpskim je velika glupost.Tako govore da Lovren nije igrač a igra čovjek prvu englesku ligu ima 5 godina i standardan igrač.U velikim klubovima se ne igra ako nisi kvalitetan a drugo je kad dobiješ priliku da je moraš iskoristiti.

Modric, Rakitic, Lovren, Kovacic,...

pre 4 godine

Zao mi Ajaksa, ali ako mi je zbog necega malo drago to jezbog bolesnih naslova "Tadic odveo Ajaks dalje", Tadic pobedio sam", "Genije Tadic odlucio mec" itd
Pa gde vam je taj Tadic sada??? Jel prosao neki srpski fudbaler dalje? Mozda Mitrovic?:)))

sef strucnog staba

pre 4 godine

Mnogo su umislili da su neko i nesto posle odlicne prosle sezone, a samo se dokazuje koliko su nista bez Frenkija de Jonga i De Lihta.

moreplovac

pre 4 godine

Tadic ubedljivo najgori na terenu.
Sta li on igra verujem da ni njemu samom nije jasno. Ni centar, ni krilo, ni sredina samo smeta i usporava igru.

lol

pre 4 godine

Kako je ovim Kroasanima Tadic nabio komplekse 
kada je otresao Modrica kao slinu, citam njihove
izlive kompleksa i uzivam! 
(Xnodeh, 10. decembar 2019 23:17) 

Naš Ola je imao bolju partiju od Tadiceve. Olić je vjerojatno doživio najveću večer u svojoj karijeri postigavši hat-trick u polufinalu Lige prvaka. I to ne bilo kakav, nego savršeni hat-trick! Nakon pogodaka desnom i lijevom nogom, treći pogodak je Olić postigao glavom nakon ubacivanja Lahma i time zaslužio velike ovacije svojih navijača.
U toj sezoni zabio je i dva gola Manchester Unitedu, od toga i pobjednički na Allianz Areni, ali i jedan Juventusu. Bila je to Olićeva sezona iz snova u dresu bavarskog diva.
Svojim golovima u kljucnim utakmicama (protiv Haife, Juventusa, Man Utd-a, Lyona) si dao najveci doprijenos tome da Bayern ulazi u finale!
Bio je to drugi hat-trick u povijesti polufinala Lige prvaka, prvi je Del Pierov 1998.

Ljestvica strijelaca.
8 - Lionel Messi
7 - IVICA OLIĆ BAYERN
7 Cristiano Ronaldo

drago

pre 4 godine

Zlatna Lopta Tadic!?!? BUAHAHA. Sta ta prevara radi na 20-om mjestu na svijetu. Da mu nije bilo De Jonga i De Lighta nikad nista ne bi napravili.

Sibir Novosibirsk

pre 4 godine

A sad pravac Kina i da sa legendom japanske lige osvojiš prestižnu i neosvojivu Aziju.
Marku Šimiću iz Persia Jakarte se već tresu gaće...

zex

pre 4 godine

Dvojka Valensija dvojka Barselona gledam u kladionici i razmišljam, neko ce na namestiti, hteo sam bas ta dva para i dosla su ali nisam imao hrabrosti da odigram. Fudbalom vlada mafija, Inter je morao pobediti ali nije. Kvota je bila 1.50na keca koliko su samo singla pali večeras. Milim da je i uprava Intera igrala dvojku. Oni znaju da nemaju tum da osvoje LS. Mnogo vise su dobili porazom.

Mantis

pre 4 godine

Kako je ovim Kroasanima Tadic nabio komplekse
kada je otresao Modrica kao slinu, citam njihove
izlive kompleksa i uzivam!
(Pinta, 10. decembar 2019 23:17)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Je, tako je dobro "otresao", pa je na kraju
danas "otresao" sam sebe!!!

Uros Dj.

pre 4 godine

Gostovanja Slavije iz Praga evropskim velikanima:
Inter-Slavija 1:1
Barselona-Slavija 0:0
Dortmund-Slavija 2:1, i to jedva.
Svaka cast. Primer kako se moze iako su to velikani. A nasa Zvezda "petardirana" na svako gostovanje u ove dve godine. 38 komada za dve godine, tragedija. Bog neka pomogne sutra...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zlatna Lopta Tadic!?!? BUAHAHA. Sta ta prevara radi na 20-om mjestu na svijetu. Da mu nije bilo De Jonga i De Lighta nikad nista ne bi napravili.
(drago, 10. decembar 2019 23:13)
Tadić je prošle godine bio najbolji igrač Ajaksa po svim mogućim parametrima...O čemu ti kralju?!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Tadic ubedljivo najgori na terenu.Sta li on igra verujem da ni njemu samom nije jasno. Ni centar, ni krilo, ni sredina samo smeta i usporava igru.
(moreplovac, 10. decembar 2019 23:07)u pravi si u potpunosti se slazem sa tobom

sasa

pre 4 godine

Gostovanja Slavije iz Praga evropskim velikanima:
Inter-Slavija 1:1
Barselona-Slavija 0:0
Dortmund-Slavija 2:1, i to jedva.
Svaka cast. Primer kako se moze iako su to velikani. A nasa Zvezda "petardirana" na svako gostovanje u ove dve godine. 38 komada za dve godine, tragedija. Bog neka pomogne sutra...
(Uros Dj., 10. decembar 2019 23:46)

Nije petardirana na svakom gostovanju nego na 2. Pored toga Zvezda je i prosle i ove sezone osvojila vise bodova nego Slavija. Pritom Inter i Dortmund trenutno nisu ekipe koje bilo koga petardiraju za razliku od ekipa sa kojima je Zvezda igrala.

Mikii

pre 4 godine

To je fudbal, prije 6 mjeseci oducis od fudbala Real, Juventus a veceras ti Valensija ocita lekciju. 
Fudbal zato i jeste magican.
(lorD, 10. decembar 2019 23:07)

I, strucnjak, sta si hteo reci? Da je Valensija neki seoski klub? Sedi, 0.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To je fudbal, prije 6 mjeseci oducis od fudbala Real, Juventus a veceras ti Valensija ocita lekciju.Fudbal zato i jeste magican.
(lorD, 10. decembar 2019 23:07)
Jarane pre 6 meseci imali su 2 puta jači tim...Kontaš?

Ćale

pre 4 godine

Jeste bre, Dule im nabio kompleks sa osvojenim trofejom-dva u boranija ligi, a Modric preko 20 trofeja, vicesampion sveta i osvajac Zlatne lopte.
Koriste li ova deca logiku kada ovako komentarišu?

slaviša šmigič

pre 4 godine

valencija iz jedinog napada dala sretan gol onaj ziah mašio mrtve šanse ajax jih u samoj igri totalno razbio i uterao u čošak branila se valencia tokom cele utakmice španci krali vreme svi redom svaki najmanji kontakt bacanje i nakraju uspeli iako si igrom nisu zaslužili,da prođu stvarno šteta za ajax koji bi se borio i za samo osvajanje lige šampiona ispao a igrom pleni i igra stvarno jedan od vrh najlepšeg i jednostavnog fudbala.španci prljavi samo kad pogledaš onog nejmara kako se valjao u barceloni dodje ti da povratiš.

Filip

pre 4 godine

U komentarima se vidi koliko su naši ljudi frustrirani i nesrećni.
(punk is everywhere, 10. decembar 2019 23:25)

Reci to onom Mikiiju koji pljuje sve sto je srpsko, lik je lud!

Chinaman

pre 4 godine

Nemam reči da opišem koliko mi je krivo što su ispali, a više su nego zaslužili da prođu, pa možda i da osvoje grupu čak :(
Ali rekao bih, gospodo, da smo dobili osvajača ovogodišnjeg izdanja Lige Evrope ?

tisina kompleksasu

pre 4 godine

@drago hrvat prica nesto o sportu hahhaha otresao ga Tadic i dobio 10 sto i nije tesko pored prevare od Modrica, vi hrvati nikad nista niste osvojili i ovde pricate da imate neke igrace ,koje to ,sve grejaci klupa i onda se kompleksas kao ti javlja ovde odi igraj menadjera mozda ti je tamo Brozovic najbolji igrac premda takav SF nigde ne postoji

Loading...

pre 4 godine

Ten hag jos jednom pokazao da je medju najgorim trenerima na svetu.Ajaks 1 sut za celu utakmicu!Svi su bili ocajni kad je najbitnije ukljucujuci i Tadica.

veliki strumf

pre 4 godine

Ne znam da li je neko gledao utakmice Ajaksa protiv Willem II za vikend i ovu protiv valensije. Obe su igrali kuci, gol nisu dali, a sta su sve promasili to je za pricu. Neverovatno kako lopta nije htela u gol. Sada je Ajaks uz Inter i uvek veoma opasni Salcburg postao glavni kandidat za osvajanje Lige Evrope, iako i u tom takmicenju ima nekoliko velikih klubova. Nadam se evropskoj tituli Ajaksa. Zasluzili su je a sigurno su najmalerozniji tim u Evropi u poslednje 2 godine.

2CRAZY

pre 4 godine

Boze kolko glupo Ajax je ispao.
Sad nemam vise koga da gledam u LS, mozda jedino Bajern Minhen.
Ispao je Ajax bas zbog glupih stvari u ovoj utakmici i nekim proslim gde su neverovatno gubili bodove.
Zatim ispali su jer su prodali neke igrace koje nisu uspeli da zamene i ispali su zbog povreda koje su imali.

slola

pre 4 godine

Hakim Zijeh... ako ovaj covek vredi stotine miliona, svaki dodir sa loptom je greska, svaki pas je greska, odbranu ne igra, ali kao da po direktivi nekoga iz kluba on mora da bude tu gde je lopta, da izvodi svaki prekid i sve sto se desava na terenu mora da bude u vezi njega... ocajno, nije tadic blistao ali Zijeh je kriminalan

BlueBlueBlue

pre 4 godine

Dusan Tadic je prosle sezone izbacio trostrukog prvaka Evrope za redom, Real Madrida, sa ocenom 10/10, medju 10 igraca je koji su ikada imali takav mec u Evropi:
Sauzee '88
Martini '88
Salenko '94
Windfeld '97
Messi '10
Messi '12
Lewandowski '13
Eduardo '14
Neymar '18
TADIĆ '19

Sta sad?

gadni

pre 4 godine

Na kladari ajaks bio izraziti favorit? na valenciju kvota preko 6, a to su po svemu podjednake ekipe, jos valencia ima deset puta teze prvenstvo

dux

pre 4 godine

Ovaj drago sramoti i nas normalne Hrvate ovdje, ne znam samo kako ga nije sram toliko izmisljati, valjda je klinac od 17 godina ,nema druge isprike

Lesser watch

pre 4 godine

Šteta za fudbal što su ispali Ajaks i Salcburg. To su ekipe koje igraju možda i najlepši fudbal u Evropi i pravo je uživanje gledati njihove utakmice. Sada će pravi ljubitelji fudbala ostati uskraćeni za gledanje njihovih utakmica u LŠ. Ostaju utakmice u LE i siguran sam da bi njihova eventualna međusobna utakmica bila praznik za oči.

Granota

pre 4 godine

Još jedan dokaz da se fudbal ne igra po novinskim člancima nego na terenu. Cele sezone su blatili Valensiju, posebno španski mediji, a cela Evropa je uzdizala Ajaks posle prošle sezone. Da ne pominjem ode u desetercu Dušanu Tadiću po ovdašnjim novinama (na putu ste da jednog divnog dečka omrznete ljudima, kao što ste uradili već sa Sergejem). Vixca Valencia, amunt Valencia.

PFC

pre 4 godine

Zex
Pa bolje osvojiti 2 boda znajući da te niko nije ponizio u grupi smrti
Nego primiti prosle godine 15,16
Ove već 18 i hvaliti se sa 3 boda

???

pre 4 godine

Eto umalo je Tadic bio opet bolji od Modrica. Steta velika, ali cim ode u Kinu tamo ce sigurno bit bolji od Piksija. Steta da i Djajic nije igrao u Kini. Modric nikad nece uspjet u aziji.

drago

pre 4 godine

Pinta

Decko, to koliko su nasi igraci otresli vase je smijesno i pominjati. Taj Modric je otresao sve vase igrace, prvog Vidica kojem je zabio kroz usi sa 30 metara. Mandzukic je otresao Subotica kad mu je zabio u finalu LP.
I kako je to Tadic otresao Modrica kad Modric ne igra obranu? Nikako, eto kako.
A sta tek reci na to kako ste prosli na Maksimiru.
Srbin prica Hrvatu o nogometu HAHAHA.


Kad smo kod prevara

Vise vrijede golovi Mandzukica (X2), Rakitica, Perisica, Prosineckog i Sukera u finalima LP, polufinalu SP i utakmici za broncu na SP nego sto su vasi postigli i sto ce ikad postici.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Жао ми због нашег Дулета који је један ријетких наших фудбалера у Европи којег много поштујем, ту је и Митровић прије осталих... Имали су одлучујућу утакмицу код куће и био је бод довољан ал ни њега не задржаше. Обично кад се иде на бод и без њега останеш. Бод одбранити могу само тимови са јаком тактиком и игром уопште, наравно и врхунским тренером. Ајакс је нападачка екипа, требали су напасти "из свих оружја". Исто као и Салзбург који је додуше нешто и нападао и стварао шансе.

Mantis

pre 4 godine

Tadić o 42.000.000 iz Kine.......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
......a poslije ovoga večeras,
Kinezi dali novu ponudu ~ 42.000 Eura.
I to mu (Tadiću) je previše......!!

BlueFortress

pre 4 godine

Da podsetim ovog dole da je ta plastika iz Londona pojela Ajaks u Amsterdamu, da ih nisu pokrali i veceras protiv Valensije? Protiv Tothema kada su vodili 2:0? Luzercine.

Ruzvelt1

pre 4 godine

Joj kad pročitam "poklon kvota"...
Uvek je lepo kad ubodeš tiket, nema tu poklonjeno ili nepoklonjeno. To je kladioničarsko znanje i naravno sreća.

CZV Fan

pre 4 godine

Šteta,ali baš velika šteta Da ovako Dobar tim ispadne Iz LŠ i to pre nokaut faze Imaju jako dobre igrače Jako dobrog Z
Trenera ali Šta ćes u zadnje dve godine Su malerozni zapravo najmalerozniji su u zadnjih dve godine,A Inter je bruka II sramota.

pazarac

pre 4 godine

Hakim Zijeh... ako ovaj covek vredi stotine miliona, svaki dodir sa loptom je greska, svaki pas je greska, odbranu ne igra, ali kao da po direktivi nekoga iz kluba on mora da bude tu gde je lopta, da izvodi svaki prekid i sve sto se desava na terenu mora da bude u vezi njega... ocajno, nije tadic blistao ali Zijeh je kriminalan
(slola, 10. decembar 2019 22:57)
Gledam Ajaks uzivo decko je najbolji u ekipi skoro uvek je proglasen igracem utakmice nije dzabe interesovanje Real Madrida...
Ali onda dodje neki internet strucnjak da prosipa pamet.

Srpski recept

pre 4 godine

Ništa, za sledeću sezonu država Holandija da izdvoji mnogomilionski iznos i pomogne Ajaksu da bi holandski narod bio srećniji.

Dobro

pre 4 godine

Neiskustvo i naivnost, to je Ajaksov problem.
Protiv Totenhema prošle godine primili gol tri sekunde pred kraj. Španci bi se valjali po terenu do sutra ujutru, samo tako. U zadnjoj utakmici prošlog meseca u Londonu vode 4:1 i izgube bod. A sinoć, šta da vam kažem, bio sam na utakmici, zivim u NL od 1991, osećalo se nešto u vazduhu... kao da nas neće. Teško je jednom naivnom i neiskusnom klubu da igra protiv Španskih foliranata. Više su se valjali po terenu neko što su igrali fudbal. Ajaks je sa takvim protivnicima jednostavno impotentan. Čujem neke polemike o Tadiću. Nije se ove sezone naigrao fudbala, iako je igrao sve utakmice. Pao je u formi, i ne vidi se na terenu. Ponekad neki lucidni pas i to je to!! Spor je i staromodan. Kao da gledam Piksija, (ko ga se još seća)....Bio je Tadić sasvim ok prošle sezone, ali ove bogami nije. Šteta, i za Ajaks i za Duleta, ali nisu zaslužili da prodju dalje .... ni jedan ni drugi.

Iz zemlje lala, uvek Vaš,

Pinto

pre 4 godine

Ne mogu da čitam ove glupe komentare od neznalica i zločestih ljudi.Ajax je velika momčad i sinoc je ispala jer nije imala sreće.Tadić je veliki igrač a tko to ne prizna ili ne želi priznati nema pojma o nogometu.Sad pričati o hrvatskim igračima i usporedjivati sa srpskim je velika glupost.Tako govore da Lovren nije igrač a igra čovjek prvu englesku ligu ima 5 godina i standardan igrač.U velikim klubovima se ne igra ako nisi kvalitetan a drugo je kad dobiješ priliku da je moraš iskoristiti.

Uros

pre 4 godine

Zbog nekoliko dobrih utakmica su strucnjaci ovde tvrdili da je Tadic bolji od Modrica. Istina je da mi u Srbiji nemamo pojma sta znaci rec KONTINUITET.

VUK

pre 4 godine

Tadiću upravo nedostaje ono malo sto i Srbiji da bi bio ozbiljan igrac. Dodatni kvalitet u presudnim mečevima kada se odlučuje o vrhunskim rezultatima. Bez trofeja nema ni govora o nekom vrhunskom kvalitetu. Nacionalni šampionat je samo ulaznica u arenu najboljih. Bez titule prvaka Evrope u klupskoj konkurenciji ,nema govora o nekoj uspešnoj karijeri. Samo dobar i talentovan igrač , ali luzer.

GM

pre 4 godine

Ispao je prvoplasirani tim ITALIJE, kao i prvoplasirani tim PORTUGALIJE...

A ne sampion Holandije posle 5 godina. Prosecna ekipa, sa talentom, ali ne kvalitetom da se predstavljaju kao da su medju najboljim timovima Evrope.

DokHoliday

pre 4 godine

Vec sam pisao da gledam svaku utakmicu Ajaksa i da je Dusan van forme celu ovu novu sezonu. Zadnji gol je dao Realu u ligi sampiona u 1/8 finala prosle sezone. Navijaci gube strpljenje i verujem da ce uskoro na klupu ako se nista ne promeni. Totalno je izgubio poverenje u sebe pa cak i iz cistih sansi pokusava da asistira. Sinoc se Holandski reporter pita kod jednog napada zasto Tadic sam nije sutirao nego ponovo pas nekom drugom.