Subota, 07.12.2019.

18:30

Da li Savo treba da ode? [podcast]

Nešto manje od osam meseci je proteklo od dolaska Sava Miloševića na poziciju šefa stručnog štaba Partizana.

Izvor: SN

Da li Savo treba da ode? [podcast] IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Kolos

pre 4 godine

Ja sam zvezdas, ali u zadnje vreme rado gledam Partizan kad igra upravo zahvaljujući Savi koji ih je spremio da preoru teren brzom i atraktivnom igrom. Sve ono što me nervira u srpskom fudbalu, Milošević je uklonio iz igre i uveo englesku školu igre, brzo i ofanzivno bez beskonačnog vraćanja lopte na svoju polovinu terena. Ovaj nerešeni rezultat od Haga mu delimično ide na dušu, ali odbrana naših timova realno nije dorasla snažnim i brzim napadačima evropskih klubova, pa zato tako lako i primamo golove. Taj segment igre mora da se ojača na nivou čitavog srpskog fudbala.

Bodibond

pre 4 godine

Vecina igraca nije na bivoz Partizana pa can ni na nivou prosecnog srpskoligasa:Scekic,Zdjelar;Vukovic,Lutovac,Miletic,Urosevic,Ostojic i Stojkovic u penziju... 
Neka on predlaze pojacanja za prekazni rok u januraru.Sta ce Vazura,Vucelic i Ilije hos u Partizanu,mnogo kostaju a ne doprinose.
(Dr Zoran, 08. decembar 2019 10:21)

Izvini doktore Zoki, a ko je Vukovic? Ako mislis na Jagosa Vukovica on (srecom) ne igra u Partizanu.

Bodibond

pre 4 godine

Izgleda da je malo bilo 2:0. Na Rajku ćemo vas morati još jače poniziti.
(Poz Iz BG-a, 08. decembar 2019 11:14)

Ako dodje Mare Nikolic opeglacemo ih sa onih 3:1 kao u kupu pre 2 godine.

Dr Zoran

pre 4 godine

Vecina igraca nije na bivoz Partizana pa can ni na nivou prosecnog srpskoligasa:Scekic,Zdjelar;Vukovic,Lutovac,Miletic,Urosevic,Ostojic i Stojkovic u penziju...
Neka on predlaze pojacanja za prekazni rok u januraru.Sta ce Vazura,Vucelic i Ilije hos u Partizanu,mnogo kostaju a ne doprinose.

Penicilin

pre 4 godine

Savo nema rezultat ,ispao iz nejake grupe LE,zaostaje u domacoj ligi 11 bodova.Pobedio Zvezdu.I?Partizan igra ofanzivno,napadacki a rezultat takve igre je?
(ovde, 8. decembar 2019 09:55)

Vas strah od Partizana i od Save, zebnja za naredni derbi, namestanje domaceg prvenstva do te mere da je i vama smesno gledanje Zvezdinih utakmica.

ovde

pre 4 godine

Savo nema rezultat ,ispao iz nejake grupe LE,zaostaje u domacoj ligi 11 bodova.Pobedio Zvezdu.I?Partizan igra ofanzivno,napadacki a rezultat takve igre je?

lemi

pre 4 godine

Ne treab Savi da ide nigde, nego da istane nekoliko godina u Partizanu i da mu se daju odresene ruke.
Posle 8 meseci nema tog trenera za koga se moze reci da li je napravio neki uspeh ili ne.
Dobri neko rece setite se gde je klub i igraci bili pre dolaska Save.
To što je izgoreo kao sva normalan covek posle utakmice sa Napretkom je normalno.
Savo puna podrska i samo gledaj u buducnost. Bices jako dobar trener a i u Partizanu imas sansu da pokazes svoj potencijal.
P. S. Ne gledaj u tudje dvoriste nego samo u svoje i rad, rad, rad i disciplina.

Peugeot 307

pre 4 godine

Znaci kompleksi iz derbija se polako zaboravljaju sto je I normalno posle goleade I bruke protiv Bajerna I Totenhema .
Ne zurite pred rudu bice toga jos .
Savo Milosevic je bio I veliki igrac I smesi mu se trenerska karijera.
Živi bili pa videli..
(Panta SD, 08. decembar 2019 07:54)
Vi imate puno razloga za zadovoljstvo jer se blizi kraj godine a vi jos uvek imate teoretske sanse da osvojite titulu. Prosle godine ste se oprostili od titule vec u oktobru. Dakle, ocigledan je Napredak u vasoj igri, vi ste spoj Mladosti i iskustva a Savo je pravi Radnik ali mora malo da pazi i na zdravlje da ga ne "strefi" Čuka jer se mnogo nervira u poslednje vreme.

Istine radi

pre 4 godine

Samo se vratite u vreme kada je Savo dolazio na mesto trenera,gde i kako je klub izgledao tada? Ocigledan je boljitak,imamo igraca koji ce otici za 10-15 mil,imas tri cetiri igraca koji ce da dostignu cenu preko 5-6 mil.Igras LE i jedini problem je sto ne mozemo do titule u domacem prvenstvu.Verujte da ce sve ove titule koje zvezda osvaja biti oduzete i mene ne brine da li su oni na +15 ili +25 ,bitno je da se dokazi o namestenim titulama gomilaju i da je to preslo granicu gde vise nema povratka.Samo strpljenje braco Grobari,njima ostavljamo da nam oduzmu one Toletove titule ako su zaista bile namestene jer ce Vuletic sigurno njima oduzeti sve ove Terzine i Kokezine titule.

Panta SD

pre 4 godine

Zvezdasi daju Savi punu podršku! Samo ovako neka nastavi!
(veliki strumf, 07. decembar 2019 20:31)

Znaci kompleksi iz derbija se polako zaboravljaju sto je I normalno posle goleade I bruke protiv Bajerna I Totenhema .
Ne zurite pred rudu bice toga jos .
Savo Milosevic je bio I veliki igrac I smesi mu se trenerska karijera.
Živi bili pa videli..

Габарје

pre 4 godine

Партизан и Саву БУШЕ ИЗНУТРА они који су доведени да га униште - а у томе имају подршку десетак фракција навијача.

Mile

pre 4 godine

Savo je toliko toga doneo Partizanu i Srbiji, golovi u derbijima ( dva u najluđem 1/2 kupa 1994), odveo nas na SP 1998 golom u Pragu, bio najbolji strelac na EP 2000. Rešetao po najjačim ligama, čovek ima fudbal u malom prstu. Dakle, on je najmanji problem, štaviše, mislim da je lud što je uopšte prihvatio da radi u ovoj ping pong Ligi. SNS VVV uprava da ode, a Savu ugovor na 4 godine.

PFK

pre 4 godine

Savo me podsjeca na portugalskog selektora Santosa sa proslog EP kada je izvukao ama bas sve iz tima i uzeo prvenstvo. Sa koliko je para napravio "muzike", e to je stvarno nesta. Podsjetio bi da je Sumu izvukao iz jako teske situacije. Zatim da je definisao Zdjelara koji je dugo fudbalski lutao i napravio od njega vrhunskog igraca. Eto, samo ta 2 primjera odslikavaju njegove sposobnosti. Ne radi se o tome da je povecao efikasnost nekih igraca 30% ili 300%, vec da ih je preporodio. Bukvalno je svakog Partizanovog igraca kog sam prije gledao, sem standardno izvanrednog Stojketa, podigao na neki mnogo visi nivo. Drzim da je sve to nauka- i psihologija i sociologija uz trenersko zvanje. Dalje, fudbal koji Partizan igra je fudbal zbog koga ljudi zavole fudbal i zbog koga gledaju fudbal. To je tip fudbala koji se rijedje vidja jer zahtijeva i znanje i odlucnost. Licno mi je zao sto sam ga kritikovao poslije AZ sa izmjenama jer tada i nije imao dobru opciju- ili da ostavi one koji znaju a vise ne mogu da trce, ili da uradi ono sto je uradio. Partizan ima jako tanko klupu, bez uvrede. U svakom slucaju, Savi se mogu prebaciti samo dvije stvari. Malo bi morao da stavlja stvari u perspektivu, pa samim tim i ocekivanja i od sebe i drugih, da ne sagori. Pod dva, sto je nastavak "pod jedan", stvarno ne bi trebao da se osvrce toliko na neke komentare sa drustvenih mreza. Od tog isto moze samo da sagori. Strasan je trener, vec sada, cuvajmo ga ako mozemo.

vlada

pre 4 godine

Zvezdi poklonjeno 5 do 7 bodova,Partizan perfidno guran da se oklizne kao protiv Vozdovca sa nepostojecim penalom Stojkovica,ukupno Zvezdi sudjenjem dodato 7 do 9 bodova. A Vi bi da terate Savu?

Kole

pre 4 godine

Iskreno,Savo me je iznenadio svojim pristupom igre. Nije on problem,kao ni u Zvezdi Miloje,nego uprava koja upravlja igračima i svime.

Tole

pre 4 godine

Prvo oterati VVV. Nova uprava da raskrcmi fikuse od igraca, da dovede Marka ili Stolicu i da ih ispostuje i poslusa kada je struka u pitanju. Pitanje je vezano za Savu? Ma nek se vrati Kokezi i nek povede Stojketa ali do auto komade, jer ga ni Kokeza nece.

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Savo je nešto novo doneo Srpskom fudbalu i koliko toliko je normalan čovek. Tralalat bi mogao isto da uradi mnogo samo mora da se okane onoga što nikome sreću nije donelo!

C i n i k

pre 4 godine

Ne.
Iako nma iskustva, za ovu ping/pong ligu je odlican.
Taman ce kao i Milojevic u CZ da nsto i nauci iz Evrope.
Ns najveci problem je losa selekcija,fizioloska tupavost igraca i to da vise nmamo fudbalere,vi kd pogledate te koji igraju u Partizanu i CZ, to je jad i beda,stvarno,veze oni sa tom igrom nemaju,nemaju cak ni talenat,samo znaju da trce i to cak ne 90 min.
A neki pas,neki centarsut,neki gol,taman posla,nemaju pojma sta bi s loptom i sta se s loptom radi i kako ekipa treba da igra.
Losi su igraci, a ta losa selekcija pocinje jos u doba pionira.
O strancima sve najgore jer su gori cak i od ovih nasih tataba/balvana.

dragiša

pre 4 godine

partizan ima nikad bolje i skuplje igrače od napadača dovedeni su samo asevi a zadnjeg veznog igra natko reprezentativac izraela za kojeg se interesuju mnogi klubovi suma je debelo plačen sa razlogom i nakraju kad podvučemo crtu partizan je u evropi ostvario nulu jer je ispao u prvenstvu takodjer gubi pa nemožeš popiti 3.komada u 10.zadnjih minuta nit je savo neki specijalni trener samo je dobio u ruker odličnu ekipu koja je več neko vreme na okupu.zvezda je realno slabija i ima slabiju ekipu a morala je prodati neke od nosioca ekipe pa opet pravi bolji rezultat u prvenstvu i nudi se joj šansa,da prodje ako odigra dobro protiv olimpiakosa koji svake godine redovno igra ligu šampiona,da su neki od trenera koji su najureni imali igrače kakve ima danas sava miloševič u partizanu mogao bi čudo,da napravi a ni prvenstvo nam nebi izmaklo ovako mrka kapa naravno,da tutanj,magla ili kako več samo odi sava da te moje oči više nevide u partizanu.

zastavnik džemo

pre 4 godine

bukvalno je ovo tanka linija koja možda razdvaja partizan od nekih velikih rezultata. treba istrajati a rezultati će doći. treba podržati savu jer partizan napokon igra moderan fudbal. samo još neko pojačanja na ključnim mestima i vera u tim...

Sstrelac

pre 4 godine

Ne sećam se kada je Partizan ovako dobro i efikasno igrao ali niko nikad nije odigrao sezonu sa svim pobedama niti će a to što smo mi nestrpljivi i hoćemo sve preko noći a igrači su koliko para toliko muzike. Uz dobra pojačanja proleća i titule su pred nama.

Miki

pre 4 godine

Ne znam ko radi sa igracima na taktickoj i psiholoskoj pripremi ali se jasno vidi slabost,pogotovo u dve zadnje utakmice.Debakl protiv Napretka je nedopustiv i da ekipa koja diktira ritam onako padne,i da u nadoknadi vremena izgubi utakmicu.Trener svakako snosi odgovornost,ali i ostatak strucnog staba.Nije opravdanje,igramo dobro i stvaramo sanse i na kraju izgubimo utakmicu,jer se to vec redovno desava.

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 4 godine

Voditi pa izgubiti nije tragedija, ali ako se to dešava u kontinuitetu onda nešto debelo škrgpi. Partizan je imao razmazene i privilegovane bebe, i stize do finala sampiona. A na sta ovo sada liči, ne na razmazene nego na maliciozne momke, koji doaro igraju do kraja, a onda katastrofa. Kada su igrali protiv Napretka, na kraju utakmice počeo sam da navijam za Napredak iako cijelog zivota navijam za Partizan. Zasto? Uzainat cini mi se da su momci stali. Nije u pitanju kondicija. Samo sto uglas nisu rekli, idi Miloševiću, a i prazan stadion je rekao sve. Vrijeme je Milosevicu, idi jer ti vise nista ne mozes postici sa ovim igracima. Za trenera treba da dode neko koji ce posloziti stvari!

Miki1

pre 4 godine

Videli smo da ceste promene trenera Partizanu nisu pomagale u blizoj istoriji.
Savov tim jos nije kompletiran, ima trecinu dobrih , trecinu prosecnih i trecinu ocajnih u prvih 11. Za takav sastav on nije kriv - do sad je uspeo da stvori gledljivu i brzu napadacku igru cedeci suvu drenovinu ali rezultati nece preko noci doci. Bice jos bolnih poraza ali ako se uigraju jos i porade na slabostima uz 4,5 novih dobrih igraca doci ce i rezultati. Ne treba da ide
Mora ostati jos 2-3 godine i dati mu uticaj na sastav klupe

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ne. Pa ko ce onda da nas zasmejava o teorijama mracnih sila sa aerodroma Nikola Tesla? I jos vaznije, ko ce onda da bude alibi cuvenom triu VVV za ostanak na funkcijama?

tom pus

pre 4 godine

lakčević dobar kao i drugi pavlović...sava ih retko ubacuje...pusti one koji znaju iako su mladi...izbaci spore visoke i tehnički nepotkovane..i od r.igrač mora znati igrati lopte što kod nas nije slučaj.

nesa80

pre 4 godine

meni nije jasno jedno-partizan igra lep,brz,moderan fudbal sa mnogo sansi i super igrao u evropi,ali stvarno nije imao ni gram srece,u derbiju pokazao da je za 2 klase bolji od zvezde,u prvenstvu opet igra lepo a mnogo prosutih bodova.a kilava zvezda koja iskreno blage veze nema sve redom delje sa nikakvom igrom i ubedljivo prva.eto to je stvarno nepravda,koja razlika u utakmiciama ove dve ekipe,pogledajte kako igraju partizanovi protivnici i zvezdini.ako hocete lepu takmicarsku utakmicu gledajte partizan.vecna misterija ovog prvenstva.a savo ne mora da ide,jedin njegov greh su nelogicne izmene kad vodimo i kontrolisemo utakmicu i izmenama sve uprska.i stojkovic treba da ide prvim busom bilo gde,unakazio nas ove sezone

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Nisam neki expert i stručnjak, ali mogu da iznesem moje mišljenje, ono što mu je dovedeno, sa onim parama sa kojim raspolažu, on čini što može Po meni naći kupca za sve klubove, pa nek iz svoje kese daju pare za igrače, mi se ovde kidamo i nerviram, a samo pogledajte kolike su im plate. A najsmešniji su mi oni što pišu com tu Partizan ili Zvezda broo, kao on zna ko je Partizan i Zvezda i doći će djabe

ban

pre 4 godine

Nego sta, nego da ode. Poraz od Az je njegov licno, zbog njegovifh gluposti u izenama, upropasto je klub nekoliko miliona evra. Katastrofa, na koje ni sam nije spreman.

Del boj

pre 4 godine

Jedan od retkih ljudi iz fudbala koji zna da sklopi više od 2-3 prostoproširene rečenice. Dakle, Veliko Ne, podrška za legendu Partizana Savu Miloševića.

Takenardi

pre 4 godine

Savo je dobar trener, vidi se da se igra kvalitetan fudbal, veoma kreativno i napadacki. Nego je problem sto klub ima los igracki kadar, po bira igrace ono sto ima.. kad bi on birao igrace na trzistu bili bi zaista ozbiljni u ligi pa cak i u evro-takmicenjima. Da me neko sutra pita da li bi pristao da Sava bude selektor reprezentacije Srbije, pristao bih i podrzao bih tu ideju.

Rokatanski

pre 4 godine

Partizan i Zvezda su imali svoju istorijsku ulogu u državi i sistemu koji se zvao socijalizam. Danas je svuda zavladao kapitalizam, pa je privatizacija neophodna. Uostalom, koji gazda kluba bi trpeo bilo koju navijačku grupu ili tzv. vođe navijača. Gledao bi da ih istera sa tribina i to bi mu bio najveći trošak. Posle toga bi bilo sve drugačije. Inače, Savo je u međunarodnim utakmicama odigrao prilično solidno i nemam zamerki, od 5 utakmica u jednoj je bio nadigran, u Mančesteru, u ostale 4 je bio apsolutno ravnopravan. U 3 utakmice je imao priliku za bolji rezultat, ali to je već druga priča. To je i previše ako gledamo ostale klubove, Radnički Niš koji kao vicešampion ispada od estonske Flore, pa i Čukarički koga je izbacio Molde itd. Zvezda u Ligi šampiona ima jaču grupu, ali objektivno nikad gori tim i rezultate. Možda bi mogao da ih izvuče uspeh u Pireju. Realno, Partizan je na međunarodnoj sceni naš najbolji klub i najviše je pokazao. Nije igrao kukavički i osim u Mančesteru, dostojno se suprotstavio svima. Što se domaćeg prvenstva tiče, tu već vladaju druga pravila, kladionice imaju svoje interese, igra se neka prosta balkanska priča koju ne pratim osim "interesantnih" rezultata na kladionici. Iz 1 u 2 i iz 2 u 1, a i broj golova (da ne pominjem utakmice) su ovde mnogo važnije od kvalitetnog fudbala. Na osnovu ovakvih zaključaka, potpuno je svejedno ko će biti trener, s tim što bi Savo Milošević i njegov način pristupa fudbalu bio potpuno opravdan. Pozdrav!

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 4 godine

Neka ostane od srca mu to želim, a takodje i triju VVV i naravno našem drugu Žeksu, sportski pozdrav ...

deki

pre 4 godine

Savo treba da ode isto kao i svi igraci posle najvece bruke i sramote u istoriji kluba . Primiti tri gola sa igracem vise jedan u Beogradu i dva u Hagu je i vise od sramote .

Вељкo

pre 4 godine

Savo je učinio igru Partizana modernom,brzom,napadačkom.
U nekim utakmicama nije bilo sportske sreće.
Kao zvezdaš,voleo bih da Zvezda a i reprezentacija igraju na način na koji igra Partizan.
Kako će neka ekipa igrati najviše zavisi od trenera.Prema tome-treba da ostane.Ovo ne mislim iz razloga što Zvezda ima trenutno više bodova.
Ovo pišem kao bivši fudbaler.Vreme je da na ovim prostorima počne ponovo da se igra fudbal,pravi,muški a ne šah.

autocorrect off

pre 4 godine

zašto sad da ide kad je propao partizan? ispao iz kupa uefa, ispao iz trke za titulu. sad je sasvim svejedno ko će da igra i ko će da vodi ekipu

nik

pre 4 godine

Treba.Samo zbog onoga sto izjavio posle onog smesnog remija protiv Alkmara da fudbal komentarisu neznalice.Za ligu nema zamerke,ona je pre pocetka"zatvorena",za zvezdu,ali Ono se seoskom treneru nebi desilo.Tvrdim da je Djukic doktor za sve ovde,doveo je Partizan do proleca u Evropi,a ovde Ni gospod bog nebi osvojio prvenstvo ,od zvezdane.

bi

mladen

pre 4 godine

Ako se gleda zanat - taktika, izbor igraca u 11 za odredjeni mec, izmene itd - trebao je da ode jos juce. Dirtno je krivac za poraz od Alkmara i gubitak za Partiyan ozbiljnih para. Takodje, losim izborom igraca za pojedine meceve i manjkom autoriteta u svlacionici , sto se vidi odnosom igarca na terenu, te zbog velikog broja poraza u domacoj ligi u polusezini - morao bi da ode.
S druge strane, ima nameru da igra napadacki fudbal, sto je za nasu ligu dobro. Ali...namera nije dovoljna. Uprava da drzi jer tako drze i sebe, nemaju vise koga da dovedu..Tesko se sta bolje moz napraviti - i tim i i trener imaju limite.

Cisse 9

pre 4 godine

Da li Lampard treba da ode iz Celsija ? Evo i on prosipa bodove malo malo neki kiks. Ali stvara tim, igra lepo....svojim pristupom fudbalu stilu igre pridobio je neutralne navijace. Evo ja prvi sam mrzeo Celsi a sad su mi bas gotivni, igra je tu rezultati ce doci. Kad tad ce vam se vratiti ako imate igru. Savo je to uspeo sa Partizanim da sa drvetima od igraca imamo igru bre ljudi a rezultati ce kad tad doci. Da je neke pameti dati mu ugovor na 3 god , da stvara i da radi. Pa koji nas trener je igrao atraktivno hrabro, smuci mi se kad vidim jedan napadac i bunarenje na njega. Tako igra zvezda sa Milojem i onda je u pitanju samo splet okolnosti , srece , al nema sistem. A Savo moze da uspostsvi sistem ako mu se da sansa . Zorana Milinkovica smo oterali a covek igrao sa tri napadaca primao puno golova ali i davao, pa tada smo auzburgu dali 3 gola , az alkmaru 3 gola, steaui 4 gola itd. I mi ga oteramo , ako sad Savu oteraju to je pucanje sebi u noge

vanBasten

pre 4 godine

Mislim da kod Partizana nije stvar u treneru, vec u izrazito nekvalitetnim igracima, bez ikakve mogucnosti za rotaciju i tempo igranjaa sreda-nedelja. Ofanzivno, Partizan ne igra uopste lose, dok su igraci u snazi, problemi pocinju oko 60-tog minuta, i tu se nedostatak mogucnosti rotacije najbolje vidi. Nije savo kriv sto mora da uvede drvo od igraca umesto nekog od boljih koji je otao bez snage. Sa 3-4 nova igraca kao sto je Natho, Partizan moze biti konkurentaan Zvezdi. Za sada, mislim da su daleko nekvalitetniji, istina protiv Zvezde igraju na krv i noz, ali gube bodove tamo gde ne bi trebali.
Inace, navijac sam Zvezde, ali isto tako sam navijac dobrog i konkurentnog fudbala i u nasoj ligi.

netko

pre 4 godine

pa nek ide..jest da su losi al barem imaju neku igru.

pogresio je mnogo u evropi, ne radi se to kod nas tako. treba dovesti nekog domaceg strucnjaka koji ce igrati sa 7 zadnjih veznih i izvlaciti jedinog napadaca kad gube sa 1-0 da bi uveo jos jednog zadnjeg veznog da ne primi jos koji gol.

novi sad

pre 4 godine

kao zvezdas,smatram da treba da ostane zbog srpskog fudbala.savo neguje napadacki stil fudbala za razliku od 90 posto srpskih trenera,jos i gura mlade igrace... oterati bandite iz celog srpskog fudbala
obratite paznju na kabel i sve vam je jasno
kaznjeni zbog namestanja pre par kola i ovo vanredno kolo ponovo prelaz na poluvremenu

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Ne!
Odlicno radi i to se vidi na terenu. Izvlaci maksimum iz ovog tima.
Ima JEDNOG centarfora, a za ostale pozicije skoro i da nema adekvatne zamene. Losi rezultati nisu njegova krivica. Radi sa onim sto ima.

Capo

pre 4 godine

botovi savo ima najbolji moguci strucni stab , 2 najbolja strucnjaka za fizicku pripremu na balkanu ako ne i u Evropi , a Djumi je valjda naucio nesto tokom ovih godina tavorenja u savezu . Samo treba da kaze crnogorcima Cao

analiza

pre 4 godine

Ne, Uprava treba da ode. I skauti koji dovode Šćepana Šćekića i slična drva, možda i kondicioni trener. Savo ima neku ideju u glavi, sistem pokušava da napravi, krivicu preuzima na sebe kad zabrlja i brani igrače javno čak i kad su krivi dakle, radi pedagoški, što retko ko radi. Bez njega ne bi smo ni prismrdeli ulasku u LE, jer je dao sigurnost igračima da nema veze ako gube, pa su preokretali rezultat više puta . Čak je i Sumu podsetio šta je fudbal.Žuta minuta u Hagu je uvukla nesigurnost u igrače da čak i kad vode ništa nije sigurno. Mora samo psihički da ih osveži, i naravno, da traži bolje igrače od b... u Upravi.

Huan Pablo Don Fernando

pre 4 godine

ni murinjo ne moze da napravi neki ozbiljniji rezultat sa partizanom i zvezdom, dokle god pojedini likovi sede u upravi, a ne milosevic i njemu slicni!!!

Ђенерал

pre 4 godine

Саво је препородио Партизан. Ја који сам Партизановац, нисам могао очима да гледам Партизан задње две године јер је игра била као и игра репрезентације јадна, килава и никаква, са опскурним играчима који су носили дрес.
Саво је направио праву ствар и најпријатније је изненађење. Није он крив што је Стојковић замлата и што има играче јадног квалитета.
Ја сам да се да Саву петогодишњи уговор и да му се да мало већа слобода.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Savo je najmanji problem FK Partizan...Kada bi nabrajao ko su sve problemi i rečima kojim bi ih opisao u FK Partizan vi meni ne bi objavili komentar...

veljo gegelj

pre 4 godine

i kad i ako ode, šta onda? opet neko na pola godine il godinu? i onda opet jovo na novo, dajte coveku sansu pobogu pa nije ovo barselona pa da se očekivao nekakav bajkovit rezultat. ovo je sad šta je, realno stanje, evropa ako se prezimi( nazalost nije, al šta je tu drugačije nego zadnjih godina) i prvenstvo zavrsis kao drugi jer realno sad je malo prevelik zaostatak. šta novi trener pa ko god on bio može novo da ponudi do kraja? da bude drugi? i da pokuša dogodine nesto više u evropi? pa to može i savo. valjda. gore ne može. i na kraju rezime. i kad dodju porazi i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga( oni pravi a ne one klosarcine koje gledaju kako jedan drugom da razbiju glavu a kao navija se za isti klub)

Digging Bill

pre 4 godine

Ne !!!!a,zaso bi isao?Partizan igra fudbal,za razliku od nekih,i vidi se ogroman pomak napred.Dati njemu odresene ruke,i u svojstvu direktora kluba,ja mislim da ce pogoditi sa desnim bekom,stoperima,jednim zadnim najmanje,jos jedan igrac koji pravi razliku u sredini terena i napadaca.To nam treba ko lebac beli,i bicemo konkurentni i u Evropi....videcete.Naravno,pod uslovom da Suma Natko Sadik ostanu.Nemojmo opet praviti gresku,kao onomad kada smo oterali Ivicu Ilieva,koji je imao itekako dobru viziju....Nmeojmo biti nestrpljivi .

karamarko

pre 4 godine

Savo i njegov strucni stab su "slepi"za tehnikom vladanja loptom (spor prijem i spora predaja, ocajano) i fizickom spremom igraca........ti nedostaci su glavni uzroci za SITUACIONA SNALAZENJA IGRACA NA TERENU !!!.......nacin rada partizanovih trenera je kao da teniraju rekreativce...........sramota, barabe jedne ???..........to je najveci razlog sto se lopta od igraca odbija kao od drveta odnosno kiksevi igraca koji kostaju .....rezultatom !

Mare

pre 4 godine

Nista se nece peomeniti odlaskom Save, bilo je lose i pre Save, bilo bi isto i posle.Pristup i odnos prema igri moraju da se menjaju, kao i golman Stojkovic.

pfff

pre 4 godine

Ne. Navijam za CZ i ne podnosim Partizan, ali msm da je Savo najbolja opcija, harizmatican i uporan, rodjeni pobednik. Treba mu dati bar godinu dana.

Ercov78

pre 4 godine

Naravno da ne treba. Treba mu dati tim i priliku na duži vremenski period da radi jer se njegovim dolaskom osetio pomak u igri. Za nešto više je potrebno vreme. A i Murinjo da je trener ovde ne bi osvojio titulu, svi znamo zašto.

Pera Detlic

pre 4 godine

Po frakcijama grobara dve su za ostanak Save a dve su za odlazak,zeljno iscekujemo petu frakciju grobara da odluci o sudbini Save pa da odluka bude prava demokratska.

Leteci Djuka

pre 4 godine

Ne treba nikako, sve sto se lose desava u klubu zadnjih par godina nema mnogo veze sa trenerima vec ovom podanickom upravom koja svojim botovanjem unosi nesportski mentalitet izgovora igracima pa i treneru, sve u cilju opravdanja za sebe a zadatka sa vrha. Njegovim dolaskom ma sta pricali igramo najlepsi fudbal jos od prve sezone Stanoja i uz to ima smek i stil da predstavlja klub ovakve velicine. Jedina zamerka sto malo vise ne rotira, Naravno ne kao ovi iz komsiluka fudbal menadzer svake nedelje, ali u zdravoj meri da se osvezi tim. Imamo na klupi Gigica, Pesukica, Stevanovica, pa i Sehovica i pored par kikseva, daj konkretnu sansu ljudima pa da ih onda ocenimo.

Markooo

pre 4 godine

Nesto sto je Savo Milosevic po prvi put implementirao u nasu ekipu pored Marka Nikolica je definisan identitet ekipe i filozofija igre. Marko Nikolic je bio donekle pragmatican trener sa ciljem da odbrani svoju mrezu i igra na mali rezultat, dok Milosevic forsira ultra ofanzivan fudbal sa visokim pritiskom na protivnika na njihovoj polovini. To je nesto sto vidjamo medju dominantnim evropskim ekipama kao sto su Liverpul i u tom aspektu Savo Milosevic je zaista ispunio svoj inicijalni cilj - da nas koliko toliko priblizi ka Evropskom nivou fudbala. Ja sam licno prezadovoljan sa njegovim ucinkom i odavno nisam imao vecu sigurnost u neku osobu kao Savo pored jako bolnih poraza. Naravno veliki problem je manjak kvalitetnih igraca za rotaciju imajuci u vidu ubistven ritam sreda-nedelja na koji nasi igracu nisu skroz navikli. Jos smo mi imali i donekle srece sto nismo imali gomilu povreda i za to dugujemo zahvalnost strucnom stabu i doktorima u FKP. Prvi put vidim Partizan koji ima neku ambiciju i viziju i moramo svi celokupno da pomognemo i podrzimo Savu da nas dovede na neki stabilan evropski nivo gde cemo utakmice koje smo gubili danas dobijati sutra. Puna podrska Savi i strucnom stabu i podrska da se napravi odredjen raz tokom zimskog prelaznog roka. Nemojmo zaboraviti - Savo je u Partizanu tek od 28 Marta sa ekipom i po meni za ovih 8-9 meseci je napravio najveci pomak koji sam video u FKP-u u zadnjih 10-ak godina. Ajmo crno beli!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Savo je najmanji problem FK Partizan...Kada bi nabrajao ko su sve problemi i rečima kojim bi ih opisao u FK Partizan vi meni ne bi objavili komentar...

Markooo

pre 4 godine

Nesto sto je Savo Milosevic po prvi put implementirao u nasu ekipu pored Marka Nikolica je definisan identitet ekipe i filozofija igre. Marko Nikolic je bio donekle pragmatican trener sa ciljem da odbrani svoju mrezu i igra na mali rezultat, dok Milosevic forsira ultra ofanzivan fudbal sa visokim pritiskom na protivnika na njihovoj polovini. To je nesto sto vidjamo medju dominantnim evropskim ekipama kao sto su Liverpul i u tom aspektu Savo Milosevic je zaista ispunio svoj inicijalni cilj - da nas koliko toliko priblizi ka Evropskom nivou fudbala. Ja sam licno prezadovoljan sa njegovim ucinkom i odavno nisam imao vecu sigurnost u neku osobu kao Savo pored jako bolnih poraza. Naravno veliki problem je manjak kvalitetnih igraca za rotaciju imajuci u vidu ubistven ritam sreda-nedelja na koji nasi igracu nisu skroz navikli. Jos smo mi imali i donekle srece sto nismo imali gomilu povreda i za to dugujemo zahvalnost strucnom stabu i doktorima u FKP. Prvi put vidim Partizan koji ima neku ambiciju i viziju i moramo svi celokupno da pomognemo i podrzimo Savu da nas dovede na neki stabilan evropski nivo gde cemo utakmice koje smo gubili danas dobijati sutra. Puna podrska Savi i strucnom stabu i podrska da se napravi odredjen raz tokom zimskog prelaznog roka. Nemojmo zaboraviti - Savo je u Partizanu tek od 28 Marta sa ekipom i po meni za ovih 8-9 meseci je napravio najveci pomak koji sam video u FKP-u u zadnjih 10-ak godina. Ajmo crno beli!

Mare

pre 4 godine

Nista se nece peomeniti odlaskom Save, bilo je lose i pre Save, bilo bi isto i posle.Pristup i odnos prema igri moraju da se menjaju, kao i golman Stojkovic.

Вељкo

pre 4 godine

Savo je učinio igru Partizana modernom,brzom,napadačkom.
U nekim utakmicama nije bilo sportske sreće.
Kao zvezdaš,voleo bih da Zvezda a i reprezentacija igraju na način na koji igra Partizan.
Kako će neka ekipa igrati najviše zavisi od trenera.Prema tome-treba da ostane.Ovo ne mislim iz razloga što Zvezda ima trenutno više bodova.
Ovo pišem kao bivši fudbaler.Vreme je da na ovim prostorima počne ponovo da se igra fudbal,pravi,muški a ne šah.

Huan Pablo Don Fernando

pre 4 godine

ni murinjo ne moze da napravi neki ozbiljniji rezultat sa partizanom i zvezdom, dokle god pojedini likovi sede u upravi, a ne milosevic i njemu slicni!!!

Ђенерал

pre 4 godine

Саво је препородио Партизан. Ја који сам Партизановац, нисам могао очима да гледам Партизан задње две године јер је игра била као и игра репрезентације јадна, килава и никаква, са опскурним играчима који су носили дрес.
Саво је направио праву ствар и најпријатније је изненађење. Није он крив што је Стојковић замлата и што има играче јадног квалитета.
Ја сам да се да Саву петогодишњи уговор и да му се да мало већа слобода.

Del boj

pre 4 godine

Jedan od retkih ljudi iz fudbala koji zna da sklopi više od 2-3 prostoproširene rečenice. Dakle, Veliko Ne, podrška za legendu Partizana Savu Miloševića.

nesa80

pre 4 godine

meni nije jasno jedno-partizan igra lep,brz,moderan fudbal sa mnogo sansi i super igrao u evropi,ali stvarno nije imao ni gram srece,u derbiju pokazao da je za 2 klase bolji od zvezde,u prvenstvu opet igra lepo a mnogo prosutih bodova.a kilava zvezda koja iskreno blage veze nema sve redom delje sa nikakvom igrom i ubedljivo prva.eto to je stvarno nepravda,koja razlika u utakmiciama ove dve ekipe,pogledajte kako igraju partizanovi protivnici i zvezdini.ako hocete lepu takmicarsku utakmicu gledajte partizan.vecna misterija ovog prvenstva.a savo ne mora da ide,jedin njegov greh su nelogicne izmene kad vodimo i kontrolisemo utakmicu i izmenama sve uprska.i stojkovic treba da ide prvim busom bilo gde,unakazio nas ove sezone

Digging Bill

pre 4 godine

Ne !!!!a,zaso bi isao?Partizan igra fudbal,za razliku od nekih,i vidi se ogroman pomak napred.Dati njemu odresene ruke,i u svojstvu direktora kluba,ja mislim da ce pogoditi sa desnim bekom,stoperima,jednim zadnim najmanje,jos jedan igrac koji pravi razliku u sredini terena i napadaca.To nam treba ko lebac beli,i bicemo konkurentni i u Evropi....videcete.Naravno,pod uslovom da Suma Natko Sadik ostanu.Nemojmo opet praviti gresku,kao onomad kada smo oterali Ivicu Ilieva,koji je imao itekako dobru viziju....Nmeojmo biti nestrpljivi .

analiza

pre 4 godine

Ne, Uprava treba da ode. I skauti koji dovode Šćepana Šćekića i slična drva, možda i kondicioni trener. Savo ima neku ideju u glavi, sistem pokušava da napravi, krivicu preuzima na sebe kad zabrlja i brani igrače javno čak i kad su krivi dakle, radi pedagoški, što retko ko radi. Bez njega ne bi smo ni prismrdeli ulasku u LE, jer je dao sigurnost igračima da nema veze ako gube, pa su preokretali rezultat više puta . Čak je i Sumu podsetio šta je fudbal.Žuta minuta u Hagu je uvukla nesigurnost u igrače da čak i kad vode ništa nije sigurno. Mora samo psihički da ih osveži, i naravno, da traži bolje igrače od b... u Upravi.

Miki1

pre 4 godine

Videli smo da ceste promene trenera Partizanu nisu pomagale u blizoj istoriji.
Savov tim jos nije kompletiran, ima trecinu dobrih , trecinu prosecnih i trecinu ocajnih u prvih 11. Za takav sastav on nije kriv - do sad je uspeo da stvori gledljivu i brzu napadacku igru cedeci suvu drenovinu ali rezultati nece preko noci doci. Bice jos bolnih poraza ali ako se uigraju jos i porade na slabostima uz 4,5 novih dobrih igraca doci ce i rezultati. Ne treba da ide
Mora ostati jos 2-3 godine i dati mu uticaj na sastav klupe

vanBasten

pre 4 godine

Mislim da kod Partizana nije stvar u treneru, vec u izrazito nekvalitetnim igracima, bez ikakve mogucnosti za rotaciju i tempo igranjaa sreda-nedelja. Ofanzivno, Partizan ne igra uopste lose, dok su igraci u snazi, problemi pocinju oko 60-tog minuta, i tu se nedostatak mogucnosti rotacije najbolje vidi. Nije savo kriv sto mora da uvede drvo od igraca umesto nekog od boljih koji je otao bez snage. Sa 3-4 nova igraca kao sto je Natho, Partizan moze biti konkurentaan Zvezdi. Za sada, mislim da su daleko nekvalitetniji, istina protiv Zvezde igraju na krv i noz, ali gube bodove tamo gde ne bi trebali.
Inace, navijac sam Zvezde, ali isto tako sam navijac dobrog i konkurentnog fudbala i u nasoj ligi.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Ne!
Odlicno radi i to se vidi na terenu. Izvlaci maksimum iz ovog tima.
Ima JEDNOG centarfora, a za ostale pozicije skoro i da nema adekvatne zamene. Losi rezultati nisu njegova krivica. Radi sa onim sto ima.

Cisse 9

pre 4 godine

Da li Lampard treba da ode iz Celsija ? Evo i on prosipa bodove malo malo neki kiks. Ali stvara tim, igra lepo....svojim pristupom fudbalu stilu igre pridobio je neutralne navijace. Evo ja prvi sam mrzeo Celsi a sad su mi bas gotivni, igra je tu rezultati ce doci. Kad tad ce vam se vratiti ako imate igru. Savo je to uspeo sa Partizanim da sa drvetima od igraca imamo igru bre ljudi a rezultati ce kad tad doci. Da je neke pameti dati mu ugovor na 3 god , da stvara i da radi. Pa koji nas trener je igrao atraktivno hrabro, smuci mi se kad vidim jedan napadac i bunarenje na njega. Tako igra zvezda sa Milojem i onda je u pitanju samo splet okolnosti , srece , al nema sistem. A Savo moze da uspostsvi sistem ako mu se da sansa . Zorana Milinkovica smo oterali a covek igrao sa tri napadaca primao puno golova ali i davao, pa tada smo auzburgu dali 3 gola , az alkmaru 3 gola, steaui 4 gola itd. I mi ga oteramo , ako sad Savu oteraju to je pucanje sebi u noge

Ercov78

pre 4 godine

Naravno da ne treba. Treba mu dati tim i priliku na duži vremenski period da radi jer se njegovim dolaskom osetio pomak u igri. Za nešto više je potrebno vreme. A i Murinjo da je trener ovde ne bi osvojio titulu, svi znamo zašto.

zastavnik džemo

pre 4 godine

bukvalno je ovo tanka linija koja možda razdvaja partizan od nekih velikih rezultata. treba istrajati a rezultati će doći. treba podržati savu jer partizan napokon igra moderan fudbal. samo još neko pojačanja na ključnim mestima i vera u tim...

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Savo je nešto novo doneo Srpskom fudbalu i koliko toliko je normalan čovek. Tralalat bi mogao isto da uradi mnogo samo mora da se okane onoga što nikome sreću nije donelo!

veljo gegelj

pre 4 godine

i kad i ako ode, šta onda? opet neko na pola godine il godinu? i onda opet jovo na novo, dajte coveku sansu pobogu pa nije ovo barselona pa da se očekivao nekakav bajkovit rezultat. ovo je sad šta je, realno stanje, evropa ako se prezimi( nazalost nije, al šta je tu drugačije nego zadnjih godina) i prvenstvo zavrsis kao drugi jer realno sad je malo prevelik zaostatak. šta novi trener pa ko god on bio može novo da ponudi do kraja? da bude drugi? i da pokuša dogodine nesto više u evropi? pa to može i savo. valjda. gore ne može. i na kraju rezime. i kad dodju porazi i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga( oni pravi a ne one klosarcine koje gledaju kako jedan drugom da razbiju glavu a kao navija se za isti klub)

pfff

pre 4 godine

Ne. Navijam za CZ i ne podnosim Partizan, ali msm da je Savo najbolja opcija, harizmatican i uporan, rodjeni pobednik. Treba mu dati bar godinu dana.

netko

pre 4 godine

pa nek ide..jest da su losi al barem imaju neku igru.

pogresio je mnogo u evropi, ne radi se to kod nas tako. treba dovesti nekog domaceg strucnjaka koji ce igrati sa 7 zadnjih veznih i izvlaciti jedinog napadaca kad gube sa 1-0 da bi uveo jos jednog zadnjeg veznog da ne primi jos koji gol.

mladen

pre 4 godine

Ako se gleda zanat - taktika, izbor igraca u 11 za odredjeni mec, izmene itd - trebao je da ode jos juce. Dirtno je krivac za poraz od Alkmara i gubitak za Partiyan ozbiljnih para. Takodje, losim izborom igraca za pojedine meceve i manjkom autoriteta u svlacionici , sto se vidi odnosom igarca na terenu, te zbog velikog broja poraza u domacoj ligi u polusezini - morao bi da ode.
S druge strane, ima nameru da igra napadacki fudbal, sto je za nasu ligu dobro. Ali...namera nije dovoljna. Uprava da drzi jer tako drze i sebe, nemaju vise koga da dovedu..Tesko se sta bolje moz napraviti - i tim i i trener imaju limite.

novi sad

pre 4 godine

kao zvezdas,smatram da treba da ostane zbog srpskog fudbala.savo neguje napadacki stil fudbala za razliku od 90 posto srpskih trenera,jos i gura mlade igrace... oterati bandite iz celog srpskog fudbala
obratite paznju na kabel i sve vam je jasno
kaznjeni zbog namestanja pre par kola i ovo vanredno kolo ponovo prelaz na poluvremenu

Takenardi

pre 4 godine

Savo je dobar trener, vidi se da se igra kvalitetan fudbal, veoma kreativno i napadacki. Nego je problem sto klub ima los igracki kadar, po bira igrace ono sto ima.. kad bi on birao igrace na trzistu bili bi zaista ozbiljni u ligi pa cak i u evro-takmicenjima. Da me neko sutra pita da li bi pristao da Sava bude selektor reprezentacije Srbije, pristao bih i podrzao bih tu ideju.

Leteci Djuka

pre 4 godine

Ne treba nikako, sve sto se lose desava u klubu zadnjih par godina nema mnogo veze sa trenerima vec ovom podanickom upravom koja svojim botovanjem unosi nesportski mentalitet izgovora igracima pa i treneru, sve u cilju opravdanja za sebe a zadatka sa vrha. Njegovim dolaskom ma sta pricali igramo najlepsi fudbal jos od prve sezone Stanoja i uz to ima smek i stil da predstavlja klub ovakve velicine. Jedina zamerka sto malo vise ne rotira, Naravno ne kao ovi iz komsiluka fudbal menadzer svake nedelje, ali u zdravoj meri da se osvezi tim. Imamo na klupi Gigica, Pesukica, Stevanovica, pa i Sehovica i pored par kikseva, daj konkretnu sansu ljudima pa da ih onda ocenimo.

Sstrelac

pre 4 godine

Ne sećam se kada je Partizan ovako dobro i efikasno igrao ali niko nikad nije odigrao sezonu sa svim pobedama niti će a to što smo mi nestrpljivi i hoćemo sve preko noći a igrači su koliko para toliko muzike. Uz dobra pojačanja proleća i titule su pred nama.

deki

pre 4 godine

Savo treba da ode isto kao i svi igraci posle najvece bruke i sramote u istoriji kluba . Primiti tri gola sa igracem vise jedan u Beogradu i dva u Hagu je i vise od sramote .

Rokatanski

pre 4 godine

Partizan i Zvezda su imali svoju istorijsku ulogu u državi i sistemu koji se zvao socijalizam. Danas je svuda zavladao kapitalizam, pa je privatizacija neophodna. Uostalom, koji gazda kluba bi trpeo bilo koju navijačku grupu ili tzv. vođe navijača. Gledao bi da ih istera sa tribina i to bi mu bio najveći trošak. Posle toga bi bilo sve drugačije. Inače, Savo je u međunarodnim utakmicama odigrao prilično solidno i nemam zamerki, od 5 utakmica u jednoj je bio nadigran, u Mančesteru, u ostale 4 je bio apsolutno ravnopravan. U 3 utakmice je imao priliku za bolji rezultat, ali to je već druga priča. To je i previše ako gledamo ostale klubove, Radnički Niš koji kao vicešampion ispada od estonske Flore, pa i Čukarički koga je izbacio Molde itd. Zvezda u Ligi šampiona ima jaču grupu, ali objektivno nikad gori tim i rezultate. Možda bi mogao da ih izvuče uspeh u Pireju. Realno, Partizan je na međunarodnoj sceni naš najbolji klub i najviše je pokazao. Nije igrao kukavički i osim u Mančesteru, dostojno se suprotstavio svima. Što se domaćeg prvenstva tiče, tu već vladaju druga pravila, kladionice imaju svoje interese, igra se neka prosta balkanska priča koju ne pratim osim "interesantnih" rezultata na kladionici. Iz 1 u 2 i iz 2 u 1, a i broj golova (da ne pominjem utakmice) su ovde mnogo važnije od kvalitetnog fudbala. Na osnovu ovakvih zaključaka, potpuno je svejedno ko će biti trener, s tim što bi Savo Milošević i njegov način pristupa fudbalu bio potpuno opravdan. Pozdrav!

C i n i k

pre 4 godine

Ne.
Iako nma iskustva, za ovu ping/pong ligu je odlican.
Taman ce kao i Milojevic u CZ da nsto i nauci iz Evrope.
Ns najveci problem je losa selekcija,fizioloska tupavost igraca i to da vise nmamo fudbalere,vi kd pogledate te koji igraju u Partizanu i CZ, to je jad i beda,stvarno,veze oni sa tom igrom nemaju,nemaju cak ni talenat,samo znaju da trce i to cak ne 90 min.
A neki pas,neki centarsut,neki gol,taman posla,nemaju pojma sta bi s loptom i sta se s loptom radi i kako ekipa treba da igra.
Losi su igraci, a ta losa selekcija pocinje jos u doba pionira.
O strancima sve najgore jer su gori cak i od ovih nasih tataba/balvana.

ban

pre 4 godine

Nego sta, nego da ode. Poraz od Az je njegov licno, zbog njegovifh gluposti u izenama, upropasto je klub nekoliko miliona evra. Katastrofa, na koje ni sam nije spreman.

autocorrect off

pre 4 godine

zašto sad da ide kad je propao partizan? ispao iz kupa uefa, ispao iz trke za titulu. sad je sasvim svejedno ko će da igra i ko će da vodi ekipu

Kolos

pre 4 godine

Ja sam zvezdas, ali u zadnje vreme rado gledam Partizan kad igra upravo zahvaljujući Savi koji ih je spremio da preoru teren brzom i atraktivnom igrom. Sve ono što me nervira u srpskom fudbalu, Milošević je uklonio iz igre i uveo englesku školu igre, brzo i ofanzivno bez beskonačnog vraćanja lopte na svoju polovinu terena. Ovaj nerešeni rezultat od Haga mu delimično ide na dušu, ali odbrana naših timova realno nije dorasla snažnim i brzim napadačima evropskih klubova, pa zato tako lako i primamo golove. Taj segment igre mora da se ojača na nivou čitavog srpskog fudbala.

Pera Detlic

pre 4 godine

Po frakcijama grobara dve su za ostanak Save a dve su za odlazak,zeljno iscekujemo petu frakciju grobara da odluci o sudbini Save pa da odluka bude prava demokratska.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Nisam neki expert i stručnjak, ali mogu da iznesem moje mišljenje, ono što mu je dovedeno, sa onim parama sa kojim raspolažu, on čini što može Po meni naći kupca za sve klubove, pa nek iz svoje kese daju pare za igrače, mi se ovde kidamo i nerviram, a samo pogledajte kolike su im plate. A najsmešniji su mi oni što pišu com tu Partizan ili Zvezda broo, kao on zna ko je Partizan i Zvezda i doći će djabe

Panta SD

pre 4 godine

Zvezdasi daju Savi punu podršku! Samo ovako neka nastavi!
(veliki strumf, 07. decembar 2019 20:31)

Znaci kompleksi iz derbija se polako zaboravljaju sto je I normalno posle goleade I bruke protiv Bajerna I Totenhema .
Ne zurite pred rudu bice toga jos .
Savo Milosevic je bio I veliki igrac I smesi mu se trenerska karijera.
Živi bili pa videli..

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 4 godine

Neka ostane od srca mu to želim, a takodje i triju VVV i naravno našem drugu Žeksu, sportski pozdrav ...

Capo

pre 4 godine

botovi savo ima najbolji moguci strucni stab , 2 najbolja strucnjaka za fizicku pripremu na balkanu ako ne i u Evropi , a Djumi je valjda naucio nesto tokom ovih godina tavorenja u savezu . Samo treba da kaze crnogorcima Cao

nik

pre 4 godine

Treba.Samo zbog onoga sto izjavio posle onog smesnog remija protiv Alkmara da fudbal komentarisu neznalice.Za ligu nema zamerke,ona je pre pocetka"zatvorena",za zvezdu,ali Ono se seoskom treneru nebi desilo.Tvrdim da je Djukic doktor za sve ovde,doveo je Partizan do proleca u Evropi,a ovde Ni gospod bog nebi osvojio prvenstvo ,od zvezdane.

bi

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ne. Pa ko ce onda da nas zasmejava o teorijama mracnih sila sa aerodroma Nikola Tesla? I jos vaznije, ko ce onda da bude alibi cuvenom triu VVV za ostanak na funkcijama?

Miki

pre 4 godine

Ne znam ko radi sa igracima na taktickoj i psiholoskoj pripremi ali se jasno vidi slabost,pogotovo u dve zadnje utakmice.Debakl protiv Napretka je nedopustiv i da ekipa koja diktira ritam onako padne,i da u nadoknadi vremena izgubi utakmicu.Trener svakako snosi odgovornost,ali i ostatak strucnog staba.Nije opravdanje,igramo dobro i stvaramo sanse i na kraju izgubimo utakmicu,jer se to vec redovno desava.

dragiša

pre 4 godine

partizan ima nikad bolje i skuplje igrače od napadača dovedeni su samo asevi a zadnjeg veznog igra natko reprezentativac izraela za kojeg se interesuju mnogi klubovi suma je debelo plačen sa razlogom i nakraju kad podvučemo crtu partizan je u evropi ostvario nulu jer je ispao u prvenstvu takodjer gubi pa nemožeš popiti 3.komada u 10.zadnjih minuta nit je savo neki specijalni trener samo je dobio u ruker odličnu ekipu koja je več neko vreme na okupu.zvezda je realno slabija i ima slabiju ekipu a morala je prodati neke od nosioca ekipe pa opet pravi bolji rezultat u prvenstvu i nudi se joj šansa,da prodje ako odigra dobro protiv olimpiakosa koji svake godine redovno igra ligu šampiona,da su neki od trenera koji su najureni imali igrače kakve ima danas sava miloševič u partizanu mogao bi čudo,da napravi a ni prvenstvo nam nebi izmaklo ovako mrka kapa naravno,da tutanj,magla ili kako več samo odi sava da te moje oči više nevide u partizanu.

PFK

pre 4 godine

Savo me podsjeca na portugalskog selektora Santosa sa proslog EP kada je izvukao ama bas sve iz tima i uzeo prvenstvo. Sa koliko je para napravio "muzike", e to je stvarno nesta. Podsjetio bi da je Sumu izvukao iz jako teske situacije. Zatim da je definisao Zdjelara koji je dugo fudbalski lutao i napravio od njega vrhunskog igraca. Eto, samo ta 2 primjera odslikavaju njegove sposobnosti. Ne radi se o tome da je povecao efikasnost nekih igraca 30% ili 300%, vec da ih je preporodio. Bukvalno je svakog Partizanovog igraca kog sam prije gledao, sem standardno izvanrednog Stojketa, podigao na neki mnogo visi nivo. Drzim da je sve to nauka- i psihologija i sociologija uz trenersko zvanje. Dalje, fudbal koji Partizan igra je fudbal zbog koga ljudi zavole fudbal i zbog koga gledaju fudbal. To je tip fudbala koji se rijedje vidja jer zahtijeva i znanje i odlucnost. Licno mi je zao sto sam ga kritikovao poslije AZ sa izmjenama jer tada i nije imao dobru opciju- ili da ostavi one koji znaju a vise ne mogu da trce, ili da uradi ono sto je uradio. Partizan ima jako tanko klupu, bez uvrede. U svakom slucaju, Savi se mogu prebaciti samo dvije stvari. Malo bi morao da stavlja stvari u perspektivu, pa samim tim i ocekivanja i od sebe i drugih, da ne sagori. Pod dva, sto je nastavak "pod jedan", stvarno ne bi trebao da se osvrce toliko na neke komentare sa drustvenih mreza. Od tog isto moze samo da sagori. Strasan je trener, vec sada, cuvajmo ga ako mozemo.

karamarko

pre 4 godine

Savo i njegov strucni stab su "slepi"za tehnikom vladanja loptom (spor prijem i spora predaja, ocajano) i fizickom spremom igraca........ti nedostaci su glavni uzroci za SITUACIONA SNALAZENJA IGRACA NA TERENU !!!.......nacin rada partizanovih trenera je kao da teniraju rekreativce...........sramota, barabe jedne ???..........to je najveci razlog sto se lopta od igraca odbija kao od drveta odnosno kiksevi igraca koji kostaju .....rezultatom !

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 4 godine

Voditi pa izgubiti nije tragedija, ali ako se to dešava u kontinuitetu onda nešto debelo škrgpi. Partizan je imao razmazene i privilegovane bebe, i stize do finala sampiona. A na sta ovo sada liči, ne na razmazene nego na maliciozne momke, koji doaro igraju do kraja, a onda katastrofa. Kada su igrali protiv Napretka, na kraju utakmice počeo sam da navijam za Napredak iako cijelog zivota navijam za Partizan. Zasto? Uzainat cini mi se da su momci stali. Nije u pitanju kondicija. Samo sto uglas nisu rekli, idi Miloševiću, a i prazan stadion je rekao sve. Vrijeme je Milosevicu, idi jer ti vise nista ne mozes postici sa ovim igracima. Za trenera treba da dode neko koji ce posloziti stvari!

vlada

pre 4 godine

Zvezdi poklonjeno 5 do 7 bodova,Partizan perfidno guran da se oklizne kao protiv Vozdovca sa nepostojecim penalom Stojkovica,ukupno Zvezdi sudjenjem dodato 7 do 9 bodova. A Vi bi da terate Savu?

Mile

pre 4 godine

Savo je toliko toga doneo Partizanu i Srbiji, golovi u derbijima ( dva u najluđem 1/2 kupa 1994), odveo nas na SP 1998 golom u Pragu, bio najbolji strelac na EP 2000. Rešetao po najjačim ligama, čovek ima fudbal u malom prstu. Dakle, on je najmanji problem, štaviše, mislim da je lud što je uopšte prihvatio da radi u ovoj ping pong Ligi. SNS VVV uprava da ode, a Savu ugovor na 4 godine.

Kole

pre 4 godine

Iskreno,Savo me je iznenadio svojim pristupom igre. Nije on problem,kao ni u Zvezdi Miloje,nego uprava koja upravlja igračima i svime.

Istine radi

pre 4 godine

Samo se vratite u vreme kada je Savo dolazio na mesto trenera,gde i kako je klub izgledao tada? Ocigledan je boljitak,imamo igraca koji ce otici za 10-15 mil,imas tri cetiri igraca koji ce da dostignu cenu preko 5-6 mil.Igras LE i jedini problem je sto ne mozemo do titule u domacem prvenstvu.Verujte da ce sve ove titule koje zvezda osvaja biti oduzete i mene ne brine da li su oni na +15 ili +25 ,bitno je da se dokazi o namestenim titulama gomilaju i da je to preslo granicu gde vise nema povratka.Samo strpljenje braco Grobari,njima ostavljamo da nam oduzmu one Toletove titule ako su zaista bile namestene jer ce Vuletic sigurno njima oduzeti sve ove Terzine i Kokezine titule.

ovde

pre 4 godine

Savo nema rezultat ,ispao iz nejake grupe LE,zaostaje u domacoj ligi 11 bodova.Pobedio Zvezdu.I?Partizan igra ofanzivno,napadacki a rezultat takve igre je?

lemi

pre 4 godine

Ne treab Savi da ide nigde, nego da istane nekoliko godina u Partizanu i da mu se daju odresene ruke.
Posle 8 meseci nema tog trenera za koga se moze reci da li je napravio neki uspeh ili ne.
Dobri neko rece setite se gde je klub i igraci bili pre dolaska Save.
To što je izgoreo kao sva normalan covek posle utakmice sa Napretkom je normalno.
Savo puna podrska i samo gledaj u buducnost. Bices jako dobar trener a i u Partizanu imas sansu da pokazes svoj potencijal.
P. S. Ne gledaj u tudje dvoriste nego samo u svoje i rad, rad, rad i disciplina.

tom pus

pre 4 godine

lakčević dobar kao i drugi pavlović...sava ih retko ubacuje...pusti one koji znaju iako su mladi...izbaci spore visoke i tehnički nepotkovane..i od r.igrač mora znati igrati lopte što kod nas nije slučaj.

Peugeot 307

pre 4 godine

Znaci kompleksi iz derbija se polako zaboravljaju sto je I normalno posle goleade I bruke protiv Bajerna I Totenhema .
Ne zurite pred rudu bice toga jos .
Savo Milosevic je bio I veliki igrac I smesi mu se trenerska karijera.
Živi bili pa videli..
(Panta SD, 08. decembar 2019 07:54)
Vi imate puno razloga za zadovoljstvo jer se blizi kraj godine a vi jos uvek imate teoretske sanse da osvojite titulu. Prosle godine ste se oprostili od titule vec u oktobru. Dakle, ocigledan je Napredak u vasoj igri, vi ste spoj Mladosti i iskustva a Savo je pravi Radnik ali mora malo da pazi i na zdravlje da ga ne "strefi" Čuka jer se mnogo nervira u poslednje vreme.

Penicilin

pre 4 godine

Savo nema rezultat ,ispao iz nejake grupe LE,zaostaje u domacoj ligi 11 bodova.Pobedio Zvezdu.I?Partizan igra ofanzivno,napadacki a rezultat takve igre je?
(ovde, 8. decembar 2019 09:55)

Vas strah od Partizana i od Save, zebnja za naredni derbi, namestanje domaceg prvenstva do te mere da je i vama smesno gledanje Zvezdinih utakmica.

Габарје

pre 4 godine

Партизан и Саву БУШЕ ИЗНУТРА они који су доведени да га униште - а у томе имају подршку десетак фракција навијача.

Tole

pre 4 godine

Prvo oterati VVV. Nova uprava da raskrcmi fikuse od igraca, da dovede Marka ili Stolicu i da ih ispostuje i poslusa kada je struka u pitanju. Pitanje je vezano za Savu? Ma nek se vrati Kokezi i nek povede Stojketa ali do auto komade, jer ga ni Kokeza nece.

Dr Zoran

pre 4 godine

Vecina igraca nije na bivoz Partizana pa can ni na nivou prosecnog srpskoligasa:Scekic,Zdjelar;Vukovic,Lutovac,Miletic,Urosevic,Ostojic i Stojkovic u penziju...
Neka on predlaze pojacanja za prekazni rok u januraru.Sta ce Vazura,Vucelic i Ilije hos u Partizanu,mnogo kostaju a ne doprinose.

Bodibond

pre 4 godine

Izgleda da je malo bilo 2:0. Na Rajku ćemo vas morati još jače poniziti.
(Poz Iz BG-a, 08. decembar 2019 11:14)

Ako dodje Mare Nikolic opeglacemo ih sa onih 3:1 kao u kupu pre 2 godine.

Bodibond

pre 4 godine

Vecina igraca nije na bivoz Partizana pa can ni na nivou prosecnog srpskoligasa:Scekic,Zdjelar;Vukovic,Lutovac,Miletic,Urosevic,Ostojic i Stojkovic u penziju... 
Neka on predlaze pojacanja za prekazni rok u januraru.Sta ce Vazura,Vucelic i Ilije hos u Partizanu,mnogo kostaju a ne doprinose.
(Dr Zoran, 08. decembar 2019 10:21)

Izvini doktore Zoki, a ko je Vukovic? Ako mislis na Jagosa Vukovica on (srecom) ne igra u Partizanu.

ban

pre 4 godine

Nego sta, nego da ode. Poraz od Az je njegov licno, zbog njegovifh gluposti u izenama, upropasto je klub nekoliko miliona evra. Katastrofa, na koje ni sam nije spreman.

dragiša

pre 4 godine

partizan ima nikad bolje i skuplje igrače od napadača dovedeni su samo asevi a zadnjeg veznog igra natko reprezentativac izraela za kojeg se interesuju mnogi klubovi suma je debelo plačen sa razlogom i nakraju kad podvučemo crtu partizan je u evropi ostvario nulu jer je ispao u prvenstvu takodjer gubi pa nemožeš popiti 3.komada u 10.zadnjih minuta nit je savo neki specijalni trener samo je dobio u ruker odličnu ekipu koja je več neko vreme na okupu.zvezda je realno slabija i ima slabiju ekipu a morala je prodati neke od nosioca ekipe pa opet pravi bolji rezultat u prvenstvu i nudi se joj šansa,da prodje ako odigra dobro protiv olimpiakosa koji svake godine redovno igra ligu šampiona,da su neki od trenera koji su najureni imali igrače kakve ima danas sava miloševič u partizanu mogao bi čudo,da napravi a ni prvenstvo nam nebi izmaklo ovako mrka kapa naravno,da tutanj,magla ili kako več samo odi sava da te moje oči više nevide u partizanu.

nik

pre 4 godine

Treba.Samo zbog onoga sto izjavio posle onog smesnog remija protiv Alkmara da fudbal komentarisu neznalice.Za ligu nema zamerke,ona je pre pocetka"zatvorena",za zvezdu,ali Ono se seoskom treneru nebi desilo.Tvrdim da je Djukic doktor za sve ovde,doveo je Partizan do proleca u Evropi,a ovde Ni gospod bog nebi osvojio prvenstvo ,od zvezdane.

bi

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Savo je najmanji problem FK Partizan...Kada bi nabrajao ko su sve problemi i rečima kojim bi ih opisao u FK Partizan vi meni ne bi objavili komentar...

mladen

pre 4 godine

Ako se gleda zanat - taktika, izbor igraca u 11 za odredjeni mec, izmene itd - trebao je da ode jos juce. Dirtno je krivac za poraz od Alkmara i gubitak za Partiyan ozbiljnih para. Takodje, losim izborom igraca za pojedine meceve i manjkom autoriteta u svlacionici , sto se vidi odnosom igarca na terenu, te zbog velikog broja poraza u domacoj ligi u polusezini - morao bi da ode.
S druge strane, ima nameru da igra napadacki fudbal, sto je za nasu ligu dobro. Ali...namera nije dovoljna. Uprava da drzi jer tako drze i sebe, nemaju vise koga da dovedu..Tesko se sta bolje moz napraviti - i tim i i trener imaju limite.

deki

pre 4 godine

Savo treba da ode isto kao i svi igraci posle najvece bruke i sramote u istoriji kluba . Primiti tri gola sa igracem vise jedan u Beogradu i dva u Hagu je i vise od sramote .

nesa80

pre 4 godine

meni nije jasno jedno-partizan igra lep,brz,moderan fudbal sa mnogo sansi i super igrao u evropi,ali stvarno nije imao ni gram srece,u derbiju pokazao da je za 2 klase bolji od zvezde,u prvenstvu opet igra lepo a mnogo prosutih bodova.a kilava zvezda koja iskreno blage veze nema sve redom delje sa nikakvom igrom i ubedljivo prva.eto to je stvarno nepravda,koja razlika u utakmiciama ove dve ekipe,pogledajte kako igraju partizanovi protivnici i zvezdini.ako hocete lepu takmicarsku utakmicu gledajte partizan.vecna misterija ovog prvenstva.a savo ne mora da ide,jedin njegov greh su nelogicne izmene kad vodimo i kontrolisemo utakmicu i izmenama sve uprska.i stojkovic treba da ide prvim busom bilo gde,unakazio nas ove sezone

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 4 godine

Voditi pa izgubiti nije tragedija, ali ako se to dešava u kontinuitetu onda nešto debelo škrgpi. Partizan je imao razmazene i privilegovane bebe, i stize do finala sampiona. A na sta ovo sada liči, ne na razmazene nego na maliciozne momke, koji doaro igraju do kraja, a onda katastrofa. Kada su igrali protiv Napretka, na kraju utakmice počeo sam da navijam za Napredak iako cijelog zivota navijam za Partizan. Zasto? Uzainat cini mi se da su momci stali. Nije u pitanju kondicija. Samo sto uglas nisu rekli, idi Miloševiću, a i prazan stadion je rekao sve. Vrijeme je Milosevicu, idi jer ti vise nista ne mozes postici sa ovim igracima. Za trenera treba da dode neko koji ce posloziti stvari!

Pera Detlic

pre 4 godine

Po frakcijama grobara dve su za ostanak Save a dve su za odlazak,zeljno iscekujemo petu frakciju grobara da odluci o sudbini Save pa da odluka bude prava demokratska.

autocorrect off

pre 4 godine

zašto sad da ide kad je propao partizan? ispao iz kupa uefa, ispao iz trke za titulu. sad je sasvim svejedno ko će da igra i ko će da vodi ekipu

Istine radi

pre 4 godine

Samo se vratite u vreme kada je Savo dolazio na mesto trenera,gde i kako je klub izgledao tada? Ocigledan je boljitak,imamo igraca koji ce otici za 10-15 mil,imas tri cetiri igraca koji ce da dostignu cenu preko 5-6 mil.Igras LE i jedini problem je sto ne mozemo do titule u domacem prvenstvu.Verujte da ce sve ove titule koje zvezda osvaja biti oduzete i mene ne brine da li su oni na +15 ili +25 ,bitno je da se dokazi o namestenim titulama gomilaju i da je to preslo granicu gde vise nema povratka.Samo strpljenje braco Grobari,njima ostavljamo da nam oduzmu one Toletove titule ako su zaista bile namestene jer ce Vuletic sigurno njima oduzeti sve ove Terzine i Kokezine titule.

Takenardi

pre 4 godine

Savo je dobar trener, vidi se da se igra kvalitetan fudbal, veoma kreativno i napadacki. Nego je problem sto klub ima los igracki kadar, po bira igrace ono sto ima.. kad bi on birao igrace na trzistu bili bi zaista ozbiljni u ligi pa cak i u evro-takmicenjima. Da me neko sutra pita da li bi pristao da Sava bude selektor reprezentacije Srbije, pristao bih i podrzao bih tu ideju.

vlada

pre 4 godine

Zvezdi poklonjeno 5 do 7 bodova,Partizan perfidno guran da se oklizne kao protiv Vozdovca sa nepostojecim penalom Stojkovica,ukupno Zvezdi sudjenjem dodato 7 do 9 bodova. A Vi bi da terate Savu?

Ercov78

pre 4 godine

Naravno da ne treba. Treba mu dati tim i priliku na duži vremenski period da radi jer se njegovim dolaskom osetio pomak u igri. Za nešto više je potrebno vreme. A i Murinjo da je trener ovde ne bi osvojio titulu, svi znamo zašto.

Markooo

pre 4 godine

Nesto sto je Savo Milosevic po prvi put implementirao u nasu ekipu pored Marka Nikolica je definisan identitet ekipe i filozofija igre. Marko Nikolic je bio donekle pragmatican trener sa ciljem da odbrani svoju mrezu i igra na mali rezultat, dok Milosevic forsira ultra ofanzivan fudbal sa visokim pritiskom na protivnika na njihovoj polovini. To je nesto sto vidjamo medju dominantnim evropskim ekipama kao sto su Liverpul i u tom aspektu Savo Milosevic je zaista ispunio svoj inicijalni cilj - da nas koliko toliko priblizi ka Evropskom nivou fudbala. Ja sam licno prezadovoljan sa njegovim ucinkom i odavno nisam imao vecu sigurnost u neku osobu kao Savo pored jako bolnih poraza. Naravno veliki problem je manjak kvalitetnih igraca za rotaciju imajuci u vidu ubistven ritam sreda-nedelja na koji nasi igracu nisu skroz navikli. Jos smo mi imali i donekle srece sto nismo imali gomilu povreda i za to dugujemo zahvalnost strucnom stabu i doktorima u FKP. Prvi put vidim Partizan koji ima neku ambiciju i viziju i moramo svi celokupno da pomognemo i podrzimo Savu da nas dovede na neki stabilan evropski nivo gde cemo utakmice koje smo gubili danas dobijati sutra. Puna podrska Savi i strucnom stabu i podrska da se napravi odredjen raz tokom zimskog prelaznog roka. Nemojmo zaboraviti - Savo je u Partizanu tek od 28 Marta sa ekipom i po meni za ovih 8-9 meseci je napravio najveci pomak koji sam video u FKP-u u zadnjih 10-ak godina. Ajmo crno beli!

karamarko

pre 4 godine

Savo i njegov strucni stab su "slepi"za tehnikom vladanja loptom (spor prijem i spora predaja, ocajano) i fizickom spremom igraca........ti nedostaci su glavni uzroci za SITUACIONA SNALAZENJA IGRACA NA TERENU !!!.......nacin rada partizanovih trenera je kao da teniraju rekreativce...........sramota, barabe jedne ???..........to je najveci razlog sto se lopta od igraca odbija kao od drveta odnosno kiksevi igraca koji kostaju .....rezultatom !

Sstrelac

pre 4 godine

Ne sećam se kada je Partizan ovako dobro i efikasno igrao ali niko nikad nije odigrao sezonu sa svim pobedama niti će a to što smo mi nestrpljivi i hoćemo sve preko noći a igrači su koliko para toliko muzike. Uz dobra pojačanja proleća i titule su pred nama.

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Savo je nešto novo doneo Srpskom fudbalu i koliko toliko je normalan čovek. Tralalat bi mogao isto da uradi mnogo samo mora da se okane onoga što nikome sreću nije donelo!

Panta SD

pre 4 godine

Zvezdasi daju Savi punu podršku! Samo ovako neka nastavi!
(veliki strumf, 07. decembar 2019 20:31)

Znaci kompleksi iz derbija se polako zaboravljaju sto je I normalno posle goleade I bruke protiv Bajerna I Totenhema .
Ne zurite pred rudu bice toga jos .
Savo Milosevic je bio I veliki igrac I smesi mu se trenerska karijera.
Živi bili pa videli..

Peugeot 307

pre 4 godine

Znaci kompleksi iz derbija se polako zaboravljaju sto je I normalno posle goleade I bruke protiv Bajerna I Totenhema .
Ne zurite pred rudu bice toga jos .
Savo Milosevic je bio I veliki igrac I smesi mu se trenerska karijera.
Živi bili pa videli..
(Panta SD, 08. decembar 2019 07:54)
Vi imate puno razloga za zadovoljstvo jer se blizi kraj godine a vi jos uvek imate teoretske sanse da osvojite titulu. Prosle godine ste se oprostili od titule vec u oktobru. Dakle, ocigledan je Napredak u vasoj igri, vi ste spoj Mladosti i iskustva a Savo je pravi Radnik ali mora malo da pazi i na zdravlje da ga ne "strefi" Čuka jer se mnogo nervira u poslednje vreme.

Digging Bill

pre 4 godine

Ne !!!!a,zaso bi isao?Partizan igra fudbal,za razliku od nekih,i vidi se ogroman pomak napred.Dati njemu odresene ruke,i u svojstvu direktora kluba,ja mislim da ce pogoditi sa desnim bekom,stoperima,jednim zadnim najmanje,jos jedan igrac koji pravi razliku u sredini terena i napadaca.To nam treba ko lebac beli,i bicemo konkurentni i u Evropi....videcete.Naravno,pod uslovom da Suma Natko Sadik ostanu.Nemojmo opet praviti gresku,kao onomad kada smo oterali Ivicu Ilieva,koji je imao itekako dobru viziju....Nmeojmo biti nestrpljivi .

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 4 godine

Neka ostane od srca mu to želim, a takodje i triju VVV i naravno našem drugu Žeksu, sportski pozdrav ...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ne. Pa ko ce onda da nas zasmejava o teorijama mracnih sila sa aerodroma Nikola Tesla? I jos vaznije, ko ce onda da bude alibi cuvenom triu VVV za ostanak na funkcijama?

Miki

pre 4 godine

Ne znam ko radi sa igracima na taktickoj i psiholoskoj pripremi ali se jasno vidi slabost,pogotovo u dve zadnje utakmice.Debakl protiv Napretka je nedopustiv i da ekipa koja diktira ritam onako padne,i da u nadoknadi vremena izgubi utakmicu.Trener svakako snosi odgovornost,ali i ostatak strucnog staba.Nije opravdanje,igramo dobro i stvaramo sanse i na kraju izgubimo utakmicu,jer se to vec redovno desava.

zastavnik džemo

pre 4 godine

bukvalno je ovo tanka linija koja možda razdvaja partizan od nekih velikih rezultata. treba istrajati a rezultati će doći. treba podržati savu jer partizan napokon igra moderan fudbal. samo još neko pojačanja na ključnim mestima i vera u tim...

Penicilin

pre 4 godine

Savo nema rezultat ,ispao iz nejake grupe LE,zaostaje u domacoj ligi 11 bodova.Pobedio Zvezdu.I?Partizan igra ofanzivno,napadacki a rezultat takve igre je?
(ovde, 8. decembar 2019 09:55)

Vas strah od Partizana i od Save, zebnja za naredni derbi, namestanje domaceg prvenstva do te mere da je i vama smesno gledanje Zvezdinih utakmica.

Cisse 9

pre 4 godine

Da li Lampard treba da ode iz Celsija ? Evo i on prosipa bodove malo malo neki kiks. Ali stvara tim, igra lepo....svojim pristupom fudbalu stilu igre pridobio je neutralne navijace. Evo ja prvi sam mrzeo Celsi a sad su mi bas gotivni, igra je tu rezultati ce doci. Kad tad ce vam se vratiti ako imate igru. Savo je to uspeo sa Partizanim da sa drvetima od igraca imamo igru bre ljudi a rezultati ce kad tad doci. Da je neke pameti dati mu ugovor na 3 god , da stvara i da radi. Pa koji nas trener je igrao atraktivno hrabro, smuci mi se kad vidim jedan napadac i bunarenje na njega. Tako igra zvezda sa Milojem i onda je u pitanju samo splet okolnosti , srece , al nema sistem. A Savo moze da uspostsvi sistem ako mu se da sansa . Zorana Milinkovica smo oterali a covek igrao sa tri napadaca primao puno golova ali i davao, pa tada smo auzburgu dali 3 gola , az alkmaru 3 gola, steaui 4 gola itd. I mi ga oteramo , ako sad Savu oteraju to je pucanje sebi u noge

vanBasten

pre 4 godine

Mislim da kod Partizana nije stvar u treneru, vec u izrazito nekvalitetnim igracima, bez ikakve mogucnosti za rotaciju i tempo igranjaa sreda-nedelja. Ofanzivno, Partizan ne igra uopste lose, dok su igraci u snazi, problemi pocinju oko 60-tog minuta, i tu se nedostatak mogucnosti rotacije najbolje vidi. Nije savo kriv sto mora da uvede drvo od igraca umesto nekog od boljih koji je otao bez snage. Sa 3-4 nova igraca kao sto je Natho, Partizan moze biti konkurentaan Zvezdi. Za sada, mislim da su daleko nekvalitetniji, istina protiv Zvezde igraju na krv i noz, ali gube bodove tamo gde ne bi trebali.
Inace, navijac sam Zvezde, ali isto tako sam navijac dobrog i konkurentnog fudbala i u nasoj ligi.

pfff

pre 4 godine

Ne. Navijam za CZ i ne podnosim Partizan, ali msm da je Savo najbolja opcija, harizmatican i uporan, rodjeni pobednik. Treba mu dati bar godinu dana.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Ne!
Odlicno radi i to se vidi na terenu. Izvlaci maksimum iz ovog tima.
Ima JEDNOG centarfora, a za ostale pozicije skoro i da nema adekvatne zamene. Losi rezultati nisu njegova krivica. Radi sa onim sto ima.

Ђенерал

pre 4 godine

Саво је препородио Партизан. Ја који сам Партизановац, нисам могао очима да гледам Партизан задње две године јер је игра била као и игра репрезентације јадна, килава и никаква, са опскурним играчима који су носили дрес.
Саво је направио праву ствар и најпријатније је изненађење. Није он крив што је Стојковић замлата и што има играче јадног квалитета.
Ја сам да се да Саву петогодишњи уговор и да му се да мало већа слобода.

Вељкo

pre 4 godine

Savo je učinio igru Partizana modernom,brzom,napadačkom.
U nekim utakmicama nije bilo sportske sreće.
Kao zvezdaš,voleo bih da Zvezda a i reprezentacija igraju na način na koji igra Partizan.
Kako će neka ekipa igrati najviše zavisi od trenera.Prema tome-treba da ostane.Ovo ne mislim iz razloga što Zvezda ima trenutno više bodova.
Ovo pišem kao bivši fudbaler.Vreme je da na ovim prostorima počne ponovo da se igra fudbal,pravi,muški a ne šah.

analiza

pre 4 godine

Ne, Uprava treba da ode. I skauti koji dovode Šćepana Šćekića i slična drva, možda i kondicioni trener. Savo ima neku ideju u glavi, sistem pokušava da napravi, krivicu preuzima na sebe kad zabrlja i brani igrače javno čak i kad su krivi dakle, radi pedagoški, što retko ko radi. Bez njega ne bi smo ni prismrdeli ulasku u LE, jer je dao sigurnost igračima da nema veze ako gube, pa su preokretali rezultat više puta . Čak je i Sumu podsetio šta je fudbal.Žuta minuta u Hagu je uvukla nesigurnost u igrače da čak i kad vode ništa nije sigurno. Mora samo psihički da ih osveži, i naravno, da traži bolje igrače od b... u Upravi.

Del boj

pre 4 godine

Jedan od retkih ljudi iz fudbala koji zna da sklopi više od 2-3 prostoproširene rečenice. Dakle, Veliko Ne, podrška za legendu Partizana Savu Miloševića.

Miki1

pre 4 godine

Videli smo da ceste promene trenera Partizanu nisu pomagale u blizoj istoriji.
Savov tim jos nije kompletiran, ima trecinu dobrih , trecinu prosecnih i trecinu ocajnih u prvih 11. Za takav sastav on nije kriv - do sad je uspeo da stvori gledljivu i brzu napadacku igru cedeci suvu drenovinu ali rezultati nece preko noci doci. Bice jos bolnih poraza ali ako se uigraju jos i porade na slabostima uz 4,5 novih dobrih igraca doci ce i rezultati. Ne treba da ide
Mora ostati jos 2-3 godine i dati mu uticaj na sastav klupe

Leteci Djuka

pre 4 godine

Ne treba nikako, sve sto se lose desava u klubu zadnjih par godina nema mnogo veze sa trenerima vec ovom podanickom upravom koja svojim botovanjem unosi nesportski mentalitet izgovora igracima pa i treneru, sve u cilju opravdanja za sebe a zadatka sa vrha. Njegovim dolaskom ma sta pricali igramo najlepsi fudbal jos od prve sezone Stanoja i uz to ima smek i stil da predstavlja klub ovakve velicine. Jedina zamerka sto malo vise ne rotira, Naravno ne kao ovi iz komsiluka fudbal menadzer svake nedelje, ali u zdravoj meri da se osvezi tim. Imamo na klupi Gigica, Pesukica, Stevanovica, pa i Sehovica i pored par kikseva, daj konkretnu sansu ljudima pa da ih onda ocenimo.

Rokatanski

pre 4 godine

Partizan i Zvezda su imali svoju istorijsku ulogu u državi i sistemu koji se zvao socijalizam. Danas je svuda zavladao kapitalizam, pa je privatizacija neophodna. Uostalom, koji gazda kluba bi trpeo bilo koju navijačku grupu ili tzv. vođe navijača. Gledao bi da ih istera sa tribina i to bi mu bio najveći trošak. Posle toga bi bilo sve drugačije. Inače, Savo je u međunarodnim utakmicama odigrao prilično solidno i nemam zamerki, od 5 utakmica u jednoj je bio nadigran, u Mančesteru, u ostale 4 je bio apsolutno ravnopravan. U 3 utakmice je imao priliku za bolji rezultat, ali to je već druga priča. To je i previše ako gledamo ostale klubove, Radnički Niš koji kao vicešampion ispada od estonske Flore, pa i Čukarički koga je izbacio Molde itd. Zvezda u Ligi šampiona ima jaču grupu, ali objektivno nikad gori tim i rezultate. Možda bi mogao da ih izvuče uspeh u Pireju. Realno, Partizan je na međunarodnoj sceni naš najbolji klub i najviše je pokazao. Nije igrao kukavički i osim u Mančesteru, dostojno se suprotstavio svima. Što se domaćeg prvenstva tiče, tu već vladaju druga pravila, kladionice imaju svoje interese, igra se neka prosta balkanska priča koju ne pratim osim "interesantnih" rezultata na kladionici. Iz 1 u 2 i iz 2 u 1, a i broj golova (da ne pominjem utakmice) su ovde mnogo važnije od kvalitetnog fudbala. Na osnovu ovakvih zaključaka, potpuno je svejedno ko će biti trener, s tim što bi Savo Milošević i njegov način pristupa fudbalu bio potpuno opravdan. Pozdrav!

PFK

pre 4 godine

Savo me podsjeca na portugalskog selektora Santosa sa proslog EP kada je izvukao ama bas sve iz tima i uzeo prvenstvo. Sa koliko je para napravio "muzike", e to je stvarno nesta. Podsjetio bi da je Sumu izvukao iz jako teske situacije. Zatim da je definisao Zdjelara koji je dugo fudbalski lutao i napravio od njega vrhunskog igraca. Eto, samo ta 2 primjera odslikavaju njegove sposobnosti. Ne radi se o tome da je povecao efikasnost nekih igraca 30% ili 300%, vec da ih je preporodio. Bukvalno je svakog Partizanovog igraca kog sam prije gledao, sem standardno izvanrednog Stojketa, podigao na neki mnogo visi nivo. Drzim da je sve to nauka- i psihologija i sociologija uz trenersko zvanje. Dalje, fudbal koji Partizan igra je fudbal zbog koga ljudi zavole fudbal i zbog koga gledaju fudbal. To je tip fudbala koji se rijedje vidja jer zahtijeva i znanje i odlucnost. Licno mi je zao sto sam ga kritikovao poslije AZ sa izmjenama jer tada i nije imao dobru opciju- ili da ostavi one koji znaju a vise ne mogu da trce, ili da uradi ono sto je uradio. Partizan ima jako tanko klupu, bez uvrede. U svakom slucaju, Savi se mogu prebaciti samo dvije stvari. Malo bi morao da stavlja stvari u perspektivu, pa samim tim i ocekivanja i od sebe i drugih, da ne sagori. Pod dva, sto je nastavak "pod jedan", stvarno ne bi trebao da se osvrce toliko na neke komentare sa drustvenih mreza. Od tog isto moze samo da sagori. Strasan je trener, vec sada, cuvajmo ga ako mozemo.

Mare

pre 4 godine

Nista se nece peomeniti odlaskom Save, bilo je lose i pre Save, bilo bi isto i posle.Pristup i odnos prema igri moraju da se menjaju, kao i golman Stojkovic.

novi sad

pre 4 godine

kao zvezdas,smatram da treba da ostane zbog srpskog fudbala.savo neguje napadacki stil fudbala za razliku od 90 posto srpskih trenera,jos i gura mlade igrace... oterati bandite iz celog srpskog fudbala
obratite paznju na kabel i sve vam je jasno
kaznjeni zbog namestanja pre par kola i ovo vanredno kolo ponovo prelaz na poluvremenu

ovde

pre 4 godine

Savo nema rezultat ,ispao iz nejake grupe LE,zaostaje u domacoj ligi 11 bodova.Pobedio Zvezdu.I?Partizan igra ofanzivno,napadacki a rezultat takve igre je?

Capo

pre 4 godine

botovi savo ima najbolji moguci strucni stab , 2 najbolja strucnjaka za fizicku pripremu na balkanu ako ne i u Evropi , a Djumi je valjda naucio nesto tokom ovih godina tavorenja u savezu . Samo treba da kaze crnogorcima Cao

tom pus

pre 4 godine

lakčević dobar kao i drugi pavlović...sava ih retko ubacuje...pusti one koji znaju iako su mladi...izbaci spore visoke i tehnički nepotkovane..i od r.igrač mora znati igrati lopte što kod nas nije slučaj.

Габарје

pre 4 godine

Партизан и Саву БУШЕ ИЗНУТРА они који су доведени да га униште - а у томе имају подршку десетак фракција навијача.

veljo gegelj

pre 4 godine

i kad i ako ode, šta onda? opet neko na pola godine il godinu? i onda opet jovo na novo, dajte coveku sansu pobogu pa nije ovo barselona pa da se očekivao nekakav bajkovit rezultat. ovo je sad šta je, realno stanje, evropa ako se prezimi( nazalost nije, al šta je tu drugačije nego zadnjih godina) i prvenstvo zavrsis kao drugi jer realno sad je malo prevelik zaostatak. šta novi trener pa ko god on bio može novo da ponudi do kraja? da bude drugi? i da pokuša dogodine nesto više u evropi? pa to može i savo. valjda. gore ne može. i na kraju rezime. i kad dodju porazi i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga( oni pravi a ne one klosarcine koje gledaju kako jedan drugom da razbiju glavu a kao navija se za isti klub)

Huan Pablo Don Fernando

pre 4 godine

ni murinjo ne moze da napravi neki ozbiljniji rezultat sa partizanom i zvezdom, dokle god pojedini likovi sede u upravi, a ne milosevic i njemu slicni!!!

C i n i k

pre 4 godine

Ne.
Iako nma iskustva, za ovu ping/pong ligu je odlican.
Taman ce kao i Milojevic u CZ da nsto i nauci iz Evrope.
Ns najveci problem je losa selekcija,fizioloska tupavost igraca i to da vise nmamo fudbalere,vi kd pogledate te koji igraju u Partizanu i CZ, to je jad i beda,stvarno,veze oni sa tom igrom nemaju,nemaju cak ni talenat,samo znaju da trce i to cak ne 90 min.
A neki pas,neki centarsut,neki gol,taman posla,nemaju pojma sta bi s loptom i sta se s loptom radi i kako ekipa treba da igra.
Losi su igraci, a ta losa selekcija pocinje jos u doba pionira.
O strancima sve najgore jer su gori cak i od ovih nasih tataba/balvana.

Tole

pre 4 godine

Prvo oterati VVV. Nova uprava da raskrcmi fikuse od igraca, da dovede Marka ili Stolicu i da ih ispostuje i poslusa kada je struka u pitanju. Pitanje je vezano za Savu? Ma nek se vrati Kokezi i nek povede Stojketa ali do auto komade, jer ga ni Kokeza nece.

lemi

pre 4 godine

Ne treab Savi da ide nigde, nego da istane nekoliko godina u Partizanu i da mu se daju odresene ruke.
Posle 8 meseci nema tog trenera za koga se moze reci da li je napravio neki uspeh ili ne.
Dobri neko rece setite se gde je klub i igraci bili pre dolaska Save.
To što je izgoreo kao sva normalan covek posle utakmice sa Napretkom je normalno.
Savo puna podrska i samo gledaj u buducnost. Bices jako dobar trener a i u Partizanu imas sansu da pokazes svoj potencijal.
P. S. Ne gledaj u tudje dvoriste nego samo u svoje i rad, rad, rad i disciplina.

netko

pre 4 godine

pa nek ide..jest da su losi al barem imaju neku igru.

pogresio je mnogo u evropi, ne radi se to kod nas tako. treba dovesti nekog domaceg strucnjaka koji ce igrati sa 7 zadnjih veznih i izvlaciti jedinog napadaca kad gube sa 1-0 da bi uveo jos jednog zadnjeg veznog da ne primi jos koji gol.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Nisam neki expert i stručnjak, ali mogu da iznesem moje mišljenje, ono što mu je dovedeno, sa onim parama sa kojim raspolažu, on čini što može Po meni naći kupca za sve klubove, pa nek iz svoje kese daju pare za igrače, mi se ovde kidamo i nerviram, a samo pogledajte kolike su im plate. A najsmešniji su mi oni što pišu com tu Partizan ili Zvezda broo, kao on zna ko je Partizan i Zvezda i doći će djabe

Mile

pre 4 godine

Savo je toliko toga doneo Partizanu i Srbiji, golovi u derbijima ( dva u najluđem 1/2 kupa 1994), odveo nas na SP 1998 golom u Pragu, bio najbolji strelac na EP 2000. Rešetao po najjačim ligama, čovek ima fudbal u malom prstu. Dakle, on je najmanji problem, štaviše, mislim da je lud što je uopšte prihvatio da radi u ovoj ping pong Ligi. SNS VVV uprava da ode, a Savu ugovor na 4 godine.

Dr Zoran

pre 4 godine

Vecina igraca nije na bivoz Partizana pa can ni na nivou prosecnog srpskoligasa:Scekic,Zdjelar;Vukovic,Lutovac,Miletic,Urosevic,Ostojic i Stojkovic u penziju...
Neka on predlaze pojacanja za prekazni rok u januraru.Sta ce Vazura,Vucelic i Ilije hos u Partizanu,mnogo kostaju a ne doprinose.

Bodibond

pre 4 godine

Vecina igraca nije na bivoz Partizana pa can ni na nivou prosecnog srpskoligasa:Scekic,Zdjelar;Vukovic,Lutovac,Miletic,Urosevic,Ostojic i Stojkovic u penziju... 
Neka on predlaze pojacanja za prekazni rok u januraru.Sta ce Vazura,Vucelic i Ilije hos u Partizanu,mnogo kostaju a ne doprinose.
(Dr Zoran, 08. decembar 2019 10:21)

Izvini doktore Zoki, a ko je Vukovic? Ako mislis na Jagosa Vukovica on (srecom) ne igra u Partizanu.

Kolos

pre 4 godine

Ja sam zvezdas, ali u zadnje vreme rado gledam Partizan kad igra upravo zahvaljujući Savi koji ih je spremio da preoru teren brzom i atraktivnom igrom. Sve ono što me nervira u srpskom fudbalu, Milošević je uklonio iz igre i uveo englesku školu igre, brzo i ofanzivno bez beskonačnog vraćanja lopte na svoju polovinu terena. Ovaj nerešeni rezultat od Haga mu delimično ide na dušu, ali odbrana naših timova realno nije dorasla snažnim i brzim napadačima evropskih klubova, pa zato tako lako i primamo golove. Taj segment igre mora da se ojača na nivou čitavog srpskog fudbala.

Kole

pre 4 godine

Iskreno,Savo me je iznenadio svojim pristupom igre. Nije on problem,kao ni u Zvezdi Miloje,nego uprava koja upravlja igračima i svime.

Bodibond

pre 4 godine

Izgleda da je malo bilo 2:0. Na Rajku ćemo vas morati još jače poniziti.
(Poz Iz BG-a, 08. decembar 2019 11:14)

Ako dodje Mare Nikolic opeglacemo ih sa onih 3:1 kao u kupu pre 2 godine.