Petak, 06.12.2019.

07:30

Nervozni Jokić se mučio i u Medison Skver Gardenu VIDEO

Nikola Jokić odigrao je još jedan meč ispod očekivanog nivoa.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Nervozni Jokiæ se muèio i u Medison Skver Gardenu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Čvrsto stojim na zemlji

pre 4 godine

Da li je za većinu vas MIT da je košarka timski sport?!?Da li ste igrali,imali pametnog trenera?
Biti egoista,alavi šuter poput nekih i onda je to top za njega?
Pobede se pamte i računaju.Denver ne vodi samo jedan čovek već cela institucija,pomoćni treneri,skauti...verujem da Jokić igra onako kako se od njega zahteva u datom trenutku.

rambo

pre 4 godine

(KOSTA1703, 6. decembar 2019 13:27)
Brate pojma nemas.
Tebi je igrac koga je jedan matori Skola oducio od kosarke neki faktor u Denveru, koji igra bolje bez njega na terenu.
Kada ovaj Denver bude ispao u prvom kolu bice ti opet kriv Marej, Haris i Maloun. Evidentno je da je Jokic limitiran kosarkas, pogotovu u odbrani, gde je krajnje smesan.

NastyB

pre 4 godine

MPJ je igrao poslednjih 4,5 minuta i fascinirala me je njegova pojava na terenu.kao Kukoč 2.0 što bi rekli, visok , neverovatne tehnike, dobrog pregleda igre a u isto vreme brži i bolje mehanike šuta od Kukoča(brži izbačaj).Ipak ima samo 21 godinu, još uvek ga odnesu na snagu, nema one čvrstine u duelu što dolazi sa godinama igranja.
Ako ga obidju povrede, biće MVP lige, zapamtite šta kažem.
(KOSTA1703, 6. decembar 2019 13:27)

Svojevremeno je bio projektovan kao neko ko će biti među tri prva pika, ali u svojoj koledž godini je više pauzirao nego što je bio na terenu. Štaviše, bio sam silno iznenađen kad ga je Denver pokupio kao 14og pika, ali sam shvatio da ta pivreda leđa nije nimalo naivna i kao od šale može da postane hronična. Ali je poznato da Denver ima najbolji medicinski tim u NBA i da upravo zbog toga Bol Bol ne dobija nikakvu šansu bez obzira na nesporan talenat - u ovakvoj NBA svojom visinom i kržljavošću bi bio pokidan posle par utakmica.
I upravo zbog te povrede mislim da MPJ nikad neće doći do svog maksimalnog potencijala, jer psihološki strah od povrede će ga uvek pratiti i sputavati. A i daleko je od Kukoča po tehnici i pregledu igre.

KOSTA1703

pre 4 godine

Koliko komentatora bez da su pogledali minut utakmice.......
Sinoć sam gledao ceo meč i video nekoliko "zastrašujucih" stvari.
1.Denverova odbrana je nešto što danas u NBA ne igra niko, i to ne samo jedan nego svaki igrač koji ulazi u igru igra je izvanredno, prosto lete po terenu uključujući i Jokića.
2.Iako je dao samo 6 poena Jokić je bio centralna figura meča, preko njega je išao svaki napad, na njegovih 8 asistencija treba dodati bar još 8,9 kojima je napravio višak ali je lopta otišla dalje.
3.MPJ je igrao poslednjih 4,5 minuta i fascinirala me je njegova pojava na terenu.kao Kukoč 2.0 što bi rekli, visok , neverovatne tehnike, dobrog pregleda igre a u isto vreme brži i bolje mehanike šuta od Kukoča(brži izbačaj).Ipak ima samo 21 godinu, još uvek ga odnesu na snagu, nema one čvrstine u duelu što dolazi sa godinama igranja.
Ako ga obidju povrede, biće MVP lige, zapamtite šta kažem.
Večeras sigurno neće ponoviti onu šuterku kliniku od sinoć, ali baš da vidimo tu odbranu i protiv Bostona, radujem se tome.

D

pre 4 godine

Razumem da Denver trenutno ima 5 pobeda i 15 poraza pa da se kritikuje Jokić, ovako je sve besmisleno. Videćemo na kraju godine, i posle playoffa. Nikolu ne zanima All Star, možda čak i svesno hoće da izbegne taj cirkus pa da posle ubaci u petu brzinu.

NegujmoSrbskiJezik

pre 4 godine

ne znam šta bih rekao za ovogodišnju igru jokića.. doduše i prošle sezone se nije raspucavao ali definitivno ne ovako.. smatram nikolu i melona pametnim ljudima i nadam se da je ovo sve deo taktike?

Demar Derosan

pre 4 godine

Polako ljudi, ne sudite Jokari na osnovu nekoliko meceva. Tim u ovom delu sezone dobro gura uz njegov solidan ucinak, tako da je vreme da se dozira napor i saceka plej of 100% spreman i zdrav.

NastyB

pre 4 godine

Prošle godine su se povredili Heris i Barton. Rezervisti Denvera više odgovaraju Jokiću kao saigrači, a i bolji su. Medjutim, ova dvojica imaju jake ugovore.
(Saša, 6. decembar 2019 09:54)

Jake?? Obojica zajedno ove sezone će imati jedva malo više od Jokića. https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html

SRB

pre 4 godine

@Ovo je posledica igranja za reprezentaciju

Ma kako da ne. Covek je 2 meseca posle sezone i mesec dana posle SP imao slobodno. Nema on 34 nego 24 godine. Niko mu nije kriv sto je fizicki nespreman, a upravo takav je dosao i u reprezentaciju. Ali dobro mozda ljudi imaju prevelika ocekivanja, ja ipak mislim da on igra ono sto ume i moze.

petar-nbg

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i ne bih komentarisao Jokica jer poenterski je van forme, dok sve dugo radi kako treba. Klupa im je mnogo dobro odigrala utakmicu, a kao i što trener kaže najbolji igrač ove sezone je Milsap i stvarno kida. Jokić odigrao koliko treba i kad su videli da je utakmica prelomljena ni on se više nije trudio. Dosta dobro odigrao Plamli i dosta je unapredio igru. Ne srlja više bezglavo i sve više asistira bekovima. U svakom slučaju Nikola je već uradio ono što je trebao, a to je da poveže ekipu i da pojedinci napreduju kako bi imali 12 igrača koji mogu da iznesu napore sezone, a za PO će se iskristalisati ko bude bio zdrav i u najboljoj formi.

Sexisto

pre 4 godine

Jokić nije izgledao toliko katastrofa, sada je donekle ličio na sebe. Na ovakvim utakmicama je mogao da pusti ruku i malo vežba šut, ne znam što to nije radio. Nego, pravog ljubitelja košarke ne zanima šta naš Jokić može protiv Njujorka i tih krš timova. To je prevaziđeno. Na ovakvim mečevima on treba da igra sa pola gasa, baš ovako. On treba da bude dobar protiv top timova kao što su Lejkersi i drugi. Ako ništa drugo od tolikog trčanja tamo vamo skinuće kilažu i doći do forme, ima još mnogo da se igra, čak 60 mečeva, znate li vi koliko će on još da pretrči do plej ofa? Ja uopšte me sumnjam da će biti spreman kao sajla do proleća, mislim da će šut i kondicija ići u paketu. Svako ko je igrao basket zna kako iz meča u meč uz kondiciju ide i preciznost. On mora da bude 20+ poena lagano svaki meč.
(Ratko, 6. decembar 2019 07:52)

Samo što on ne igra na poziciji trkača, nego prve zvezde ekipe, all star i no.1 centar sveta.

JPR24

pre 4 godine

Nisam gledao, ali realno, šta ga bole ćufta !? Pobedili, to je najvažnije. On se nije ni umorio čestito. A za šut, tu je trener, on treba da ga forsira, pa makar i redjao promašaje..

A smejali ste se Mirotiću

pre 4 godine

Njegov govor tela i pogled isti je kao i na SPu, da li je toliki emotivac da je potonuo zbog problema sa bratom, ne znam, ali to je čovek koji izgleda da mu se baš ne igra.

Don Quijote de la Mancha

pre 4 godine

Puk'o nacisto.
(Ajdemi, 6. decembar 2019 07:38)

Ko bre nacista?! Decku ne ide sut, ali to ne sme biti razlog za vredjanje.
(neki, 06. decembar 2019 09:50)

Ne zna se ko je ludji.... :D

Tool Pneuma

pre 4 godine

Kako se mucio a sutnuo na kos 7 puta?Ajde da je bacio 25 puta i pogodio jedno 4 šuta pa da pricamo kako se mucio.Imao je 3/6 za dva i 0/ 1 za tri.Toliko Harden baci za tri minuta.Kada Harden ima 45 poena sa sutom iz igre 7/35 on se nije mucio vec je bio heroj Hjustona.

Lajte kere Jakobsfelda

pre 4 godine

Neće ovo na dobro kad su rezervisti u glavnoj ulozi. Jedan Plamli razvalio. Još jedan ovakav meč i mogućnost klupe nije nerealna. Nažalost.

AS

pre 4 godine

ako vi smatrate da je 10-15ak koseva za takvog igraca dobro,zadovoljavajuce itd. ok,ipak je vaš..po meni on nije obranbeni igrac nego napadac,da je treci igrac tima a ne prvi,k tome u naj petorci sezone i da ima 15 ak milijuna placu a ne 30 bilo bi ok..po tome bi grk i slicni trebali imati 60ak milijuna ugovore...jokić mora biti prvi strijelac te ekipe a to cuvanje za play off,pa razigravanje drugih,pa nece da forsira..ejj..tip uzima 10 ak šuteva po meču za 14 koševa u prosjeku a igra za 30 milja i to je vama dobro???...ma dajte molim vas otvorite oči jedanput više.

gao

pre 4 godine

ja se secam da je Meloun prosle sezone nakon ispadanja iz PO i onih Jokicevih 65 minuta, rekao da ce morati da pronadju nacin kako da igraju da se takva minutaza ne ponovi nikad bilo kom igracu, kao i da ce Jokic od ove sezone imati drugaciju ulogu u timu, mozda su ovakve partije Jokica proizvod bas te ideje o "drugacijoj ulozi u timu"....

Пеђа

pre 4 godine

ШУТИРАЈ ЧОВЕЧЕ САМО ШУТИРАЈ. Да би имао више кошева мораш више и да шутираш

igor

pre 4 godine

Dogodilo se sledece: Nikola zadovoljan proslom sezonom, opustio se. NBA igraci uvredjeni sto im je jedan takav uzeo mesto u prvoj petorci lige, ove godine stisli i ne pustaju. Klasika u idnosu nsih i zapada. Mislio sam prosle godine da se rodula nova generacija koja nece to vise dozvoljavati, ali zapad je lukav, uvali im mnogo para i opet su pobedili.

roten

pre 4 godine

Denver drugi na zapadu a na Jokića se vodi hajka kao da gube non-stop i kao da Denver liči na ove raspale Nikse.Čovek nema problem da njegov lični učinak trpi ako tim pobeđuje,šta je tu loše? Polako,tek je decembar,kako se bude približavao plej of tako će i njegova forma rasti.

neki veliki dr

pre 4 godine

Neki problem postoji, nadam se da ce se resiti kako sezona bude odmicala jer ovo je bas tanko. Ono sto mene brine je da nakon ovoga tesko da ce ga ikad pustiti na reprezentativna takmicenja, pogotovo ako ovako slabe partije povezu sa ovogodisnjim SP.

boaz

pre 4 godine

gledao celu utakmicu za razliku od pojedinih komentatora. vidi se da ima izvesnih psiholoških problema u njegovoj igri i stavu. i dalje je duša tima

Dzoni 77'

pre 4 godine

Čovek uzima malo šuteva , procenti su ok, skokovi ok, asistencije ok.
Dečko je pametan i ne forsira na silu kao što to radi masa igrača već igra za tim.
Kad bude osećao da može više uzeće više šuteva i to je to.
Treba razumeti sport a Denveru ide ok.
Znači da su dobar tim a to je bitnije od pojedinaca, u tome je poenta, biti dobar tim !
Imaju veliku šansu ove sezone za iskorak ka recimo finalu zapada.

drvobradi

pre 4 godine

Negde naleteh na analizu od cega zavisi procenat suta sa bacanja. Ispostavilo se da najveci uticaj na sut ima prekomerna tezina. Ocigledno je da nije fizicki spreman kao prosle godine i to najvise utice na njegovu igru tj sut.

Makaveli

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu do pola trece cervrtine. Najkasnije tad je bilo jasno da Denver lagano dobija. Jokic se uopste nije mucio, naprotiv. Igrao je sa 40-50% od onog sto ustvari moze. Kada mora. A protiv ovakvih protivnika igra pametno i ne siluje redorde, tripl-dablove itd. Ovo je za sad odlicno.

neki veliki dr

pre 4 godine

A kad se samo setim strucnih komentara prosle sezone i ranije. Marej, Barton divljaci, guse Jokica, bez Jokica su nista, ne mogu nikoga da pobede? Ovo ne pisem da omalovazim Jokica koji je za mene i dalje najbolji centar u NBA, samo da opet proigra, vec da skrenem paznju koliko vi o kosarci veze nemate. Tako isto ste pisali za Bjelicu u Minesoti, za Bogdana u Sakramentu, ja ne znam cemu tolika mrznja prema tamnoputim igracima? Dal je ljubomora, rasizam, sta je problem? Ili ste samo zaslepljeni jer previse volite nase

Građanin opasnih namera

pre 4 godine

Lepo je rekao Jordan, u moje vreme si morao krv da pro. . .š da dobiješ posle 5 godina ugovor milionski, a današnji klinci dobijaju na lepe oči...tj. unapred bez ikakve garancije da će izrasti u velike igrače

Rodney

pre 4 godine

@ Pera

To nam govori da je Jokic dostigao status superzvezde i da za njega ne vaze standardi kao za obicne rotacijske igrace kao sto su Bogdanovic i Bjelica uz svo postovanje prema njima. Jokic mozda nije klasicna superzvezda koja ce da daje 30 poena po utakmici, ali 14 koliko trenutno ima je jos malo pa kao u njegovoj ruki sezoni. Jokic je unazadio svoju igru i sad da li je to zbog reprezentacije, da li zbog drugacije uloge u igri, da li zbog nekih svojih frustracija, na njemu i klubu je da vide, ali da igra mnogo ispod svojih mogucnosti, to je cinjenica.

neki veliki dr

pre 4 godine

(Pera, 6. decembar 2019 08:54)
To treba da ti govori da Jokica ne treba porediti sa Bogdanovicem i Bjelicom, vec da je Jokic elitna klasa u NBA - Super Star. Covek sa maksimalnim ugovorom. U tom rangu su Harden, LBJ, Adetokumbo i jos nekoliko igraca medju kojima je Nikola Jokic

Saša

pre 4 godine

Prošle godine su se povredili Heris i Barton. Rezervisti Denvera više odgovaraju Jokiću kao saigrači, a i bolji su. Medjutim, ova dvojica imaju jake ugovore.

oxoxoposum

pre 4 godine

Nije mi jasno što ste toliko zapenili oko Nikolinog učinka u prvoj trećini sezone. Da li treba da se forsira i da se povredi da bi ispunio vaša očekivanja? Ili očekivanja američkih novinara? Ne treba. Dok pobeđuju sve je to u redu. Nikola igra u drugoj brzini a oni imaju visoku poziciju na tabeli. Ubaciće u petu brzinu u aprilu kada se uđe u mečeve za eleminaciju, kada zdravstveni bilten odlučuje. Setite se kako je Toronto uzeo titulu. Nije posle MVP sezone Kavaja Lenarda, nego na njegovu svežinu u plej ofu... Opustite se ljudi, uživajte. Sport je zabava za sirotinju.

A retracment

pre 4 godine

Прошлогодишња инзвередна сезона је скренула пажњу на Јокића, тренери других тимова су очигледно снимили слабе тачке у његовој игри и начин опструкције те је притисак порастао, а Никола је очигледно почео да пуца по свим шавовима. Мора да тренира још више, а психолошки такође мора да се "билдује" да би се вратио на место најбољег центра НБА.

Srba

pre 4 godine

3/7 i nije toliko lose samo mi nije jasno kako ne forsira vise. Kako mi trener uopste dozvoljava da sutne samo 7 puta.
(4k4.Dex, 06. decembar 2019 07:38)
Nisu mi jasni ljudi koji ovakve komentare plusiraju... Jokic nije bek suter pa da sutira vise, on je centar. On treba vecinu suteva da odradi iz reketa, iz ofanzivnog skoka. Ima ko da sutira i bez njega. A kada malo sutira nije pokazatelj da je bio skroman vec da je bio lijen i fizicki nespreman da se bori za poziciju u reketu. Jer centar kada pridje na dva metra od kosa to se sutira, tu nema vise dodavanja osim u iznimnim situacijama.
E sad podji i pogledaj kakvih 7 suteva je uzeo Jokic.

Pera

pre 4 godine

Jokic je igrao pristojno, a i trener je rekao da je veoma doprineo timu. Gledao sam mec i nisam video nikakvo mucenje, nista neobicajeno.

Iskreno, ne svidja mi se dvostruki arsin nasih media prema nasima u NBA. Jokic postigne na pr. 14p,10sk i 7as i o njemu se pise prespavao mec, nervozan, lose je igrao, forma itd. Ako isti rezultat imaju Beli ili Bogdanovic, procitacete da su zasluzni za pobedu svog tima, da su odvalili dobrom igrom, da su heroji. Sta nam to govori...

steva

pre 4 godine

Ne ide ga sut , ok ...ali , kako mislis da namestis ruku ako sutnes samo 7 puta ? Narocito , kad igras protiv ovakve ekipe i kad ranije napravis veliku razliku . Ne , nema potrebe da ga Melon odmara i da Jokara igra "samo" 25 min. Pusti ga bre da na ovakvim tekmama odigra 35 min , da sutira kad nema nikakvog opterecenja , jer je utakmica ranije resene . Nek sutira i nek lagano vraca samopuzdanje . Mada , mene licno ako pitate nije ni fora u vezi tog suta sa distance i za 3 poena ...vec je fora u agresivnosti . Znam ga ove godine sve ekipe ozbiljnije cuvaju ...ali , tvoje je da se spustis nize , da trazis loptu , igras ledjima , jedan na jedan...pa ako te udvoje onda vracas pas napolje . On je zvezda ekipe , i bez obzira sto ga "ne ide" , on mora biti agresivan i sutnuti na svakoj utakmici izmedju 15 i 20 puta .

Dzhoni

pre 4 godine

Ne znam šta se ložite, paćenici. Već 4. sezonu zaredom Jokara počinje slabo, pa u polovini decembra da gas. Opet ćete kukati na kraju...

Lobos

pre 4 godine

Meloun Jokica treba da ostavi na klupi tri utakmice,da ne upise ni jedan minut..da razmisli,prevrne koju gumu,sredi se i onda ce valjda nesto uci u kos!

Marko

pre 4 godine

Posle neko upoređuje Jokica i kaže da je bolji od Divca, da je bolji od Pau Gasola..Da je najbolji centar, Hakim I Sek bi danas da se vrate protiv ovoga dali 30 poena

nekonba

pre 4 godine

klasican srpski sportski mentalitet. isti slucaj kao sa Milicicem, Pekovicem, Teodosicem, i svim fudbalerima... ljudi dostigli neki nivo (visinu ugovorq) i resili da prestanu da se cimaju i treniraju. Radio ne radio, svira mu radio. Da ima mentalitet Dražena Petrovića gde bi mu kraj bio...

Lokos

pre 4 godine

MVP,MVP,MVP
Najbolji centar sveta.
Mađija.
Plejmejker.
Frljoka.

E kako su mu prošle godine sve one frljoke ulazile,tako mu ove ništa ne ulazi.
Što mi rekli komentatori sa ovog portala, staru dobru izlizanu frazu
"Karma je čudo"

Ćao Joko frljoko,ovo si pravi ti a ne ono prošle godine.
P.S.
A da, Sale je kriv.
I Birča 100%

Drim Kečer

pre 4 godine

"Ne uspevam da pogodim šuteve, lopta neće da uđe. Možda ne šutiram mnogo, ali ni ne želim kad lopta neće da uđe. Može biti svašta"

Dame i gospodo, dobitnik nagrade Zlatni Trol za godinu 2019. je...Nikolaaaa Jokić!! 🎉🎉🎉

Ratko

pre 4 godine

Jokić nije izgledao toliko katastrofa, sada je donekle ličio na sebe. Na ovakvim utakmicama je mogao da pusti ruku i malo vežba šut, ne znam što to nije radio. Nego, pravog ljubitelja košarke ne zanima šta naš Jokić može protiv Njujorka i tih krš timova. To je prevaziđeno. Na ovakvim mečevima on treba da igra sa pola gasa, baš ovako. On treba da bude dobar protiv top timova kao što su Lejkersi i drugi. Ako ništa drugo od tolikog trčanja tamo vamo skinuće kilažu i doći do forme, ima još mnogo da se igra, čak 60 mečeva, znate li vi koliko će on još da pretrči do plej ofa? Ja uopšte me sumnjam da će biti spreman kao sajla do proleća, mislim da će šut i kondicija ići u paketu. Svako ko je igrao basket zna kako iz meča u meč uz kondiciju ide i preciznost. On mora da bude 20+ poena lagano svaki meč.

Sasha

pre 4 godine

Ne bi me cudilo da ga trejduju u neku drugu ekipu (naravno, ako se nadje neki maloumni vlasnik koji ce da prihvati prosjecnog igraca za 30 milki po sezoni)

Filuj me sa mitovima

pre 4 godine

Da može više pokazao bi to i na svetskom prvenstvu pored ipak lakših protivnika. Tada je navodno bio kriv sistem kod Đorđevića.

Ratko

pre 4 godine

Jokić nije izgledao toliko katastrofa, sada je donekle ličio na sebe. Na ovakvim utakmicama je mogao da pusti ruku i malo vežba šut, ne znam što to nije radio. Nego, pravog ljubitelja košarke ne zanima šta naš Jokić može protiv Njujorka i tih krš timova. To je prevaziđeno. Na ovakvim mečevima on treba da igra sa pola gasa, baš ovako. On treba da bude dobar protiv top timova kao što su Lejkersi i drugi. Ako ništa drugo od tolikog trčanja tamo vamo skinuće kilažu i doći do forme, ima još mnogo da se igra, čak 60 mečeva, znate li vi koliko će on još da pretrči do plej ofa? Ja uopšte me sumnjam da će biti spreman kao sajla do proleća, mislim da će šut i kondicija ići u paketu. Svako ko je igrao basket zna kako iz meča u meč uz kondiciju ide i preciznost. On mora da bude 20+ poena lagano svaki meč.

Drim Kečer

pre 4 godine

"Ne uspevam da pogodim šuteve, lopta neće da uđe. Možda ne šutiram mnogo, ali ni ne želim kad lopta neće da uđe. Može biti svašta"

Dame i gospodo, dobitnik nagrade Zlatni Trol za godinu 2019. je...Nikolaaaa Jokić!! 🎉🎉🎉

Pera

pre 4 godine

Jokic je igrao pristojno, a i trener je rekao da je veoma doprineo timu. Gledao sam mec i nisam video nikakvo mucenje, nista neobicajeno.

Iskreno, ne svidja mi se dvostruki arsin nasih media prema nasima u NBA. Jokic postigne na pr. 14p,10sk i 7as i o njemu se pise prespavao mec, nervozan, lose je igrao, forma itd. Ako isti rezultat imaju Beli ili Bogdanovic, procitacete da su zasluzni za pobedu svog tima, da su odvalili dobrom igrom, da su heroji. Sta nam to govori...

Dzoni 77'

pre 4 godine

Čovek uzima malo šuteva , procenti su ok, skokovi ok, asistencije ok.
Dečko je pametan i ne forsira na silu kao što to radi masa igrača već igra za tim.
Kad bude osećao da može više uzeće više šuteva i to je to.
Treba razumeti sport a Denveru ide ok.
Znači da su dobar tim a to je bitnije od pojedinaca, u tome je poenta, biti dobar tim !
Imaju veliku šansu ove sezone za iskorak ka recimo finalu zapada.

oxoxoposum

pre 4 godine

Nije mi jasno što ste toliko zapenili oko Nikolinog učinka u prvoj trećini sezone. Da li treba da se forsira i da se povredi da bi ispunio vaša očekivanja? Ili očekivanja američkih novinara? Ne treba. Dok pobeđuju sve je to u redu. Nikola igra u drugoj brzini a oni imaju visoku poziciju na tabeli. Ubaciće u petu brzinu u aprilu kada se uđe u mečeve za eleminaciju, kada zdravstveni bilten odlučuje. Setite se kako je Toronto uzeo titulu. Nije posle MVP sezone Kavaja Lenarda, nego na njegovu svežinu u plej ofu... Opustite se ljudi, uživajte. Sport je zabava za sirotinju.

Dzhoni

pre 4 godine

Ne znam šta se ložite, paćenici. Već 4. sezonu zaredom Jokara počinje slabo, pa u polovini decembra da gas. Opet ćete kukati na kraju...

Don Quijote de la Mancha

pre 4 godine

Puk'o nacisto.
(Ajdemi, 6. decembar 2019 07:38)

Ko bre nacista?! Decku ne ide sut, ali to ne sme biti razlog za vredjanje.
(neki, 06. decembar 2019 09:50)

Ne zna se ko je ludji.... :D

Građanin opasnih namera

pre 4 godine

Lepo je rekao Jordan, u moje vreme si morao krv da pro. . .š da dobiješ posle 5 godina ugovor milionski, a današnji klinci dobijaju na lepe oči...tj. unapred bez ikakve garancije da će izrasti u velike igrače

steva

pre 4 godine

Ne ide ga sut , ok ...ali , kako mislis da namestis ruku ako sutnes samo 7 puta ? Narocito , kad igras protiv ovakve ekipe i kad ranije napravis veliku razliku . Ne , nema potrebe da ga Melon odmara i da Jokara igra "samo" 25 min. Pusti ga bre da na ovakvim tekmama odigra 35 min , da sutira kad nema nikakvog opterecenja , jer je utakmica ranije resene . Nek sutira i nek lagano vraca samopuzdanje . Mada , mene licno ako pitate nije ni fora u vezi tog suta sa distance i za 3 poena ...vec je fora u agresivnosti . Znam ga ove godine sve ekipe ozbiljnije cuvaju ...ali , tvoje je da se spustis nize , da trazis loptu , igras ledjima , jedan na jedan...pa ako te udvoje onda vracas pas napolje . On je zvezda ekipe , i bez obzira sto ga "ne ide" , on mora biti agresivan i sutnuti na svakoj utakmici izmedju 15 i 20 puta .

A smejali ste se Mirotiću

pre 4 godine

Njegov govor tela i pogled isti je kao i na SPu, da li je toliki emotivac da je potonuo zbog problema sa bratom, ne znam, ali to je čovek koji izgleda da mu se baš ne igra.

roten

pre 4 godine

Denver drugi na zapadu a na Jokića se vodi hajka kao da gube non-stop i kao da Denver liči na ove raspale Nikse.Čovek nema problem da njegov lični učinak trpi ako tim pobeđuje,šta je tu loše? Polako,tek je decembar,kako se bude približavao plej of tako će i njegova forma rasti.

Lokos

pre 4 godine

MVP,MVP,MVP
Najbolji centar sveta.
Mađija.
Plejmejker.
Frljoka.

E kako su mu prošle godine sve one frljoke ulazile,tako mu ove ništa ne ulazi.
Što mi rekli komentatori sa ovog portala, staru dobru izlizanu frazu
"Karma je čudo"

Ćao Joko frljoko,ovo si pravi ti a ne ono prošle godine.
P.S.
A da, Sale je kriv.
I Birča 100%

petar-nbg

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i ne bih komentarisao Jokica jer poenterski je van forme, dok sve dugo radi kako treba. Klupa im je mnogo dobro odigrala utakmicu, a kao i što trener kaže najbolji igrač ove sezone je Milsap i stvarno kida. Jokić odigrao koliko treba i kad su videli da je utakmica prelomljena ni on se više nije trudio. Dosta dobro odigrao Plamli i dosta je unapredio igru. Ne srlja više bezglavo i sve više asistira bekovima. U svakom slučaju Nikola je već uradio ono što je trebao, a to je da poveže ekipu i da pojedinci napreduju kako bi imali 12 igrača koji mogu da iznesu napore sezone, a za PO će se iskristalisati ko bude bio zdrav i u najboljoj formi.

Sasha

pre 4 godine

Ne bi me cudilo da ga trejduju u neku drugu ekipu (naravno, ako se nadje neki maloumni vlasnik koji ce da prihvati prosjecnog igraca za 30 milki po sezoni)

AS

pre 4 godine

ako vi smatrate da je 10-15ak koseva za takvog igraca dobro,zadovoljavajuce itd. ok,ipak je vaš..po meni on nije obranbeni igrac nego napadac,da je treci igrac tima a ne prvi,k tome u naj petorci sezone i da ima 15 ak milijuna placu a ne 30 bilo bi ok..po tome bi grk i slicni trebali imati 60ak milijuna ugovore...jokić mora biti prvi strijelac te ekipe a to cuvanje za play off,pa razigravanje drugih,pa nece da forsira..ejj..tip uzima 10 ak šuteva po meču za 14 koševa u prosjeku a igra za 30 milja i to je vama dobro???...ma dajte molim vas otvorite oči jedanput više.

Srba

pre 4 godine

3/7 i nije toliko lose samo mi nije jasno kako ne forsira vise. Kako mi trener uopste dozvoljava da sutne samo 7 puta.
(4k4.Dex, 06. decembar 2019 07:38)
Nisu mi jasni ljudi koji ovakve komentare plusiraju... Jokic nije bek suter pa da sutira vise, on je centar. On treba vecinu suteva da odradi iz reketa, iz ofanzivnog skoka. Ima ko da sutira i bez njega. A kada malo sutira nije pokazatelj da je bio skroman vec da je bio lijen i fizicki nespreman da se bori za poziciju u reketu. Jer centar kada pridje na dva metra od kosa to se sutira, tu nema vise dodavanja osim u iznimnim situacijama.
E sad podji i pogledaj kakvih 7 suteva je uzeo Jokic.

drvobradi

pre 4 godine

Negde naleteh na analizu od cega zavisi procenat suta sa bacanja. Ispostavilo se da najveci uticaj na sut ima prekomerna tezina. Ocigledno je da nije fizicki spreman kao prosle godine i to najvise utice na njegovu igru tj sut.

boaz

pre 4 godine

gledao celu utakmicu za razliku od pojedinih komentatora. vidi se da ima izvesnih psiholoških problema u njegovoj igri i stavu. i dalje je duša tima

neki veliki dr

pre 4 godine

(Pera, 6. decembar 2019 08:54)
To treba da ti govori da Jokica ne treba porediti sa Bogdanovicem i Bjelicom, vec da je Jokic elitna klasa u NBA - Super Star. Covek sa maksimalnim ugovorom. U tom rangu su Harden, LBJ, Adetokumbo i jos nekoliko igraca medju kojima je Nikola Jokic

Makaveli

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu do pola trece cervrtine. Najkasnije tad je bilo jasno da Denver lagano dobija. Jokic se uopste nije mucio, naprotiv. Igrao je sa 40-50% od onog sto ustvari moze. Kada mora. A protiv ovakvih protivnika igra pametno i ne siluje redorde, tripl-dablove itd. Ovo je za sad odlicno.

gao

pre 4 godine

ja se secam da je Meloun prosle sezone nakon ispadanja iz PO i onih Jokicevih 65 minuta, rekao da ce morati da pronadju nacin kako da igraju da se takva minutaza ne ponovi nikad bilo kom igracu, kao i da ce Jokic od ove sezone imati drugaciju ulogu u timu, mozda su ovakve partije Jokica proizvod bas te ideje o "drugacijoj ulozi u timu"....

Filuj me sa mitovima

pre 4 godine

Da može više pokazao bi to i na svetskom prvenstvu pored ipak lakših protivnika. Tada je navodno bio kriv sistem kod Đorđevića.

Rodney

pre 4 godine

@ Pera

To nam govori da je Jokic dostigao status superzvezde i da za njega ne vaze standardi kao za obicne rotacijske igrace kao sto su Bogdanovic i Bjelica uz svo postovanje prema njima. Jokic mozda nije klasicna superzvezda koja ce da daje 30 poena po utakmici, ali 14 koliko trenutno ima je jos malo pa kao u njegovoj ruki sezoni. Jokic je unazadio svoju igru i sad da li je to zbog reprezentacije, da li zbog drugacije uloge u igri, da li zbog nekih svojih frustracija, na njemu i klubu je da vide, ali da igra mnogo ispod svojih mogucnosti, to je cinjenica.

Пеђа

pre 4 godine

ШУТИРАЈ ЧОВЕЧЕ САМО ШУТИРАЈ. Да би имао више кошева мораш више и да шутираш

nekonba

pre 4 godine

klasican srpski sportski mentalitet. isti slucaj kao sa Milicicem, Pekovicem, Teodosicem, i svim fudbalerima... ljudi dostigli neki nivo (visinu ugovorq) i resili da prestanu da se cimaju i treniraju. Radio ne radio, svira mu radio. Da ima mentalitet Dražena Petrovića gde bi mu kraj bio...

D

pre 4 godine

Razumem da Denver trenutno ima 5 pobeda i 15 poraza pa da se kritikuje Jokić, ovako je sve besmisleno. Videćemo na kraju godine, i posle playoffa. Nikolu ne zanima All Star, možda čak i svesno hoće da izbegne taj cirkus pa da posle ubaci u petu brzinu.

Marko

pre 4 godine

Posle neko upoređuje Jokica i kaže da je bolji od Divca, da je bolji od Pau Gasola..Da je najbolji centar, Hakim I Sek bi danas da se vrate protiv ovoga dali 30 poena

Lobos

pre 4 godine

Meloun Jokica treba da ostavi na klupi tri utakmice,da ne upise ni jedan minut..da razmisli,prevrne koju gumu,sredi se i onda ce valjda nesto uci u kos!

A retracment

pre 4 godine

Прошлогодишња инзвередна сезона је скренула пажњу на Јокића, тренери других тимова су очигледно снимили слабе тачке у његовој игри и начин опструкције те је притисак порастао, а Никола је очигледно почео да пуца по свим шавовима. Мора да тренира још више, а психолошки такође мора да се "билдује" да би се вратио на место најбољег центра НБА.

SRB

pre 4 godine

@Ovo je posledica igranja za reprezentaciju

Ma kako da ne. Covek je 2 meseca posle sezone i mesec dana posle SP imao slobodno. Nema on 34 nego 24 godine. Niko mu nije kriv sto je fizicki nespreman, a upravo takav je dosao i u reprezentaciju. Ali dobro mozda ljudi imaju prevelika ocekivanja, ja ipak mislim da on igra ono sto ume i moze.

neki veliki dr

pre 4 godine

A kad se samo setim strucnih komentara prosle sezone i ranije. Marej, Barton divljaci, guse Jokica, bez Jokica su nista, ne mogu nikoga da pobede? Ovo ne pisem da omalovazim Jokica koji je za mene i dalje najbolji centar u NBA, samo da opet proigra, vec da skrenem paznju koliko vi o kosarci veze nemate. Tako isto ste pisali za Bjelicu u Minesoti, za Bogdana u Sakramentu, ja ne znam cemu tolika mrznja prema tamnoputim igracima? Dal je ljubomora, rasizam, sta je problem? Ili ste samo zaslepljeni jer previse volite nase

Tool Pneuma

pre 4 godine

Kako se mucio a sutnuo na kos 7 puta?Ajde da je bacio 25 puta i pogodio jedno 4 šuta pa da pricamo kako se mucio.Imao je 3/6 za dva i 0/ 1 za tri.Toliko Harden baci za tri minuta.Kada Harden ima 45 poena sa sutom iz igre 7/35 on se nije mucio vec je bio heroj Hjustona.

NegujmoSrbskiJezik

pre 4 godine

ne znam šta bih rekao za ovogodišnju igru jokića.. doduše i prošle sezone se nije raspucavao ali definitivno ne ovako.. smatram nikolu i melona pametnim ljudima i nadam se da je ovo sve deo taktike?

KOSTA1703

pre 4 godine

Koliko komentatora bez da su pogledali minut utakmice.......
Sinoć sam gledao ceo meč i video nekoliko "zastrašujucih" stvari.
1.Denverova odbrana je nešto što danas u NBA ne igra niko, i to ne samo jedan nego svaki igrač koji ulazi u igru igra je izvanredno, prosto lete po terenu uključujući i Jokića.
2.Iako je dao samo 6 poena Jokić je bio centralna figura meča, preko njega je išao svaki napad, na njegovih 8 asistencija treba dodati bar još 8,9 kojima je napravio višak ali je lopta otišla dalje.
3.MPJ je igrao poslednjih 4,5 minuta i fascinirala me je njegova pojava na terenu.kao Kukoč 2.0 što bi rekli, visok , neverovatne tehnike, dobrog pregleda igre a u isto vreme brži i bolje mehanike šuta od Kukoča(brži izbačaj).Ipak ima samo 21 godinu, još uvek ga odnesu na snagu, nema one čvrstine u duelu što dolazi sa godinama igranja.
Ako ga obidju povrede, biće MVP lige, zapamtite šta kažem.
Večeras sigurno neće ponoviti onu šuterku kliniku od sinoć, ali baš da vidimo tu odbranu i protiv Bostona, radujem se tome.

igor

pre 4 godine

Dogodilo se sledece: Nikola zadovoljan proslom sezonom, opustio se. NBA igraci uvredjeni sto im je jedan takav uzeo mesto u prvoj petorci lige, ove godine stisli i ne pustaju. Klasika u idnosu nsih i zapada. Mislio sam prosle godine da se rodula nova generacija koja nece to vise dozvoljavati, ali zapad je lukav, uvali im mnogo para i opet su pobedili.

Demar Derosan

pre 4 godine

Polako ljudi, ne sudite Jokari na osnovu nekoliko meceva. Tim u ovom delu sezone dobro gura uz njegov solidan ucinak, tako da je vreme da se dozira napor i saceka plej of 100% spreman i zdrav.

NastyB

pre 4 godine

MPJ je igrao poslednjih 4,5 minuta i fascinirala me je njegova pojava na terenu.kao Kukoč 2.0 što bi rekli, visok , neverovatne tehnike, dobrog pregleda igre a u isto vreme brži i bolje mehanike šuta od Kukoča(brži izbačaj).Ipak ima samo 21 godinu, još uvek ga odnesu na snagu, nema one čvrstine u duelu što dolazi sa godinama igranja.
Ako ga obidju povrede, biće MVP lige, zapamtite šta kažem.
(KOSTA1703, 6. decembar 2019 13:27)

Svojevremeno je bio projektovan kao neko ko će biti među tri prva pika, ali u svojoj koledž godini je više pauzirao nego što je bio na terenu. Štaviše, bio sam silno iznenađen kad ga je Denver pokupio kao 14og pika, ali sam shvatio da ta pivreda leđa nije nimalo naivna i kao od šale može da postane hronična. Ali je poznato da Denver ima najbolji medicinski tim u NBA i da upravo zbog toga Bol Bol ne dobija nikakvu šansu bez obzira na nesporan talenat - u ovakvoj NBA svojom visinom i kržljavošću bi bio pokidan posle par utakmica.
I upravo zbog te povrede mislim da MPJ nikad neće doći do svog maksimalnog potencijala, jer psihološki strah od povrede će ga uvek pratiti i sputavati. A i daleko je od Kukoča po tehnici i pregledu igre.

JPR24

pre 4 godine

Nisam gledao, ali realno, šta ga bole ćufta !? Pobedili, to je najvažnije. On se nije ni umorio čestito. A za šut, tu je trener, on treba da ga forsira, pa makar i redjao promašaje..

neki veliki dr

pre 4 godine

Neki problem postoji, nadam se da ce se resiti kako sezona bude odmicala jer ovo je bas tanko. Ono sto mene brine je da nakon ovoga tesko da ce ga ikad pustiti na reprezentativna takmicenja, pogotovo ako ovako slabe partije povezu sa ovogodisnjim SP.

Saša

pre 4 godine

Prošle godine su se povredili Heris i Barton. Rezervisti Denvera više odgovaraju Jokiću kao saigrači, a i bolji su. Medjutim, ova dvojica imaju jake ugovore.

NastyB

pre 4 godine

Prošle godine su se povredili Heris i Barton. Rezervisti Denvera više odgovaraju Jokiću kao saigrači, a i bolji su. Medjutim, ova dvojica imaju jake ugovore.
(Saša, 6. decembar 2019 09:54)

Jake?? Obojica zajedno ove sezone će imati jedva malo više od Jokića. https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html

Sexisto

pre 4 godine

Jokić nije izgledao toliko katastrofa, sada je donekle ličio na sebe. Na ovakvim utakmicama je mogao da pusti ruku i malo vežba šut, ne znam što to nije radio. Nego, pravog ljubitelja košarke ne zanima šta naš Jokić može protiv Njujorka i tih krš timova. To je prevaziđeno. Na ovakvim mečevima on treba da igra sa pola gasa, baš ovako. On treba da bude dobar protiv top timova kao što su Lejkersi i drugi. Ako ništa drugo od tolikog trčanja tamo vamo skinuće kilažu i doći do forme, ima još mnogo da se igra, čak 60 mečeva, znate li vi koliko će on još da pretrči do plej ofa? Ja uopšte me sumnjam da će biti spreman kao sajla do proleća, mislim da će šut i kondicija ići u paketu. Svako ko je igrao basket zna kako iz meča u meč uz kondiciju ide i preciznost. On mora da bude 20+ poena lagano svaki meč.
(Ratko, 6. decembar 2019 07:52)

Samo što on ne igra na poziciji trkača, nego prve zvezde ekipe, all star i no.1 centar sveta.

Lajte kere Jakobsfelda

pre 4 godine

Neće ovo na dobro kad su rezervisti u glavnoj ulozi. Jedan Plamli razvalio. Još jedan ovakav meč i mogućnost klupe nije nerealna. Nažalost.

rambo

pre 4 godine

(KOSTA1703, 6. decembar 2019 13:27)
Brate pojma nemas.
Tebi je igrac koga je jedan matori Skola oducio od kosarke neki faktor u Denveru, koji igra bolje bez njega na terenu.
Kada ovaj Denver bude ispao u prvom kolu bice ti opet kriv Marej, Haris i Maloun. Evidentno je da je Jokic limitiran kosarkas, pogotovu u odbrani, gde je krajnje smesan.

Čvrsto stojim na zemlji

pre 4 godine

Da li je za većinu vas MIT da je košarka timski sport?!?Da li ste igrali,imali pametnog trenera?
Biti egoista,alavi šuter poput nekih i onda je to top za njega?
Pobede se pamte i računaju.Denver ne vodi samo jedan čovek već cela institucija,pomoćni treneri,skauti...verujem da Jokić igra onako kako se od njega zahteva u datom trenutku.

Lokos

pre 4 godine

MVP,MVP,MVP
Najbolji centar sveta.
Mađija.
Plejmejker.
Frljoka.

E kako su mu prošle godine sve one frljoke ulazile,tako mu ove ništa ne ulazi.
Što mi rekli komentatori sa ovog portala, staru dobru izlizanu frazu
"Karma je čudo"

Ćao Joko frljoko,ovo si pravi ti a ne ono prošle godine.
P.S.
A da, Sale je kriv.
I Birča 100%

Sasha

pre 4 godine

Ne bi me cudilo da ga trejduju u neku drugu ekipu (naravno, ako se nadje neki maloumni vlasnik koji ce da prihvati prosjecnog igraca za 30 milki po sezoni)

Filuj me sa mitovima

pre 4 godine

Da može više pokazao bi to i na svetskom prvenstvu pored ipak lakših protivnika. Tada je navodno bio kriv sistem kod Đorđevića.

Makaveli

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu do pola trece cervrtine. Najkasnije tad je bilo jasno da Denver lagano dobija. Jokic se uopste nije mucio, naprotiv. Igrao je sa 40-50% od onog sto ustvari moze. Kada mora. A protiv ovakvih protivnika igra pametno i ne siluje redorde, tripl-dablove itd. Ovo je za sad odlicno.

Marko

pre 4 godine

Posle neko upoređuje Jokica i kaže da je bolji od Divca, da je bolji od Pau Gasola..Da je najbolji centar, Hakim I Sek bi danas da se vrate protiv ovoga dali 30 poena

Drim Kečer

pre 4 godine

"Ne uspevam da pogodim šuteve, lopta neće da uđe. Možda ne šutiram mnogo, ali ni ne želim kad lopta neće da uđe. Može biti svašta"

Dame i gospodo, dobitnik nagrade Zlatni Trol za godinu 2019. je...Nikolaaaa Jokić!! 🎉🎉🎉

Saša

pre 4 godine

Prošle godine su se povredili Heris i Barton. Rezervisti Denvera više odgovaraju Jokiću kao saigrači, a i bolji su. Medjutim, ova dvojica imaju jake ugovore.

Pera

pre 4 godine

Jokic je igrao pristojno, a i trener je rekao da je veoma doprineo timu. Gledao sam mec i nisam video nikakvo mucenje, nista neobicajeno.

Iskreno, ne svidja mi se dvostruki arsin nasih media prema nasima u NBA. Jokic postigne na pr. 14p,10sk i 7as i o njemu se pise prespavao mec, nervozan, lose je igrao, forma itd. Ako isti rezultat imaju Beli ili Bogdanovic, procitacete da su zasluzni za pobedu svog tima, da su odvalili dobrom igrom, da su heroji. Sta nam to govori...

Dzoni 77'

pre 4 godine

Čovek uzima malo šuteva , procenti su ok, skokovi ok, asistencije ok.
Dečko je pametan i ne forsira na silu kao što to radi masa igrača već igra za tim.
Kad bude osećao da može više uzeće više šuteva i to je to.
Treba razumeti sport a Denveru ide ok.
Znači da su dobar tim a to je bitnije od pojedinaca, u tome je poenta, biti dobar tim !
Imaju veliku šansu ove sezone za iskorak ka recimo finalu zapada.

nekonba

pre 4 godine

klasican srpski sportski mentalitet. isti slucaj kao sa Milicicem, Pekovicem, Teodosicem, i svim fudbalerima... ljudi dostigli neki nivo (visinu ugovorq) i resili da prestanu da se cimaju i treniraju. Radio ne radio, svira mu radio. Da ima mentalitet Dražena Petrovića gde bi mu kraj bio...

Sexisto

pre 4 godine

Jokić nije izgledao toliko katastrofa, sada je donekle ličio na sebe. Na ovakvim utakmicama je mogao da pusti ruku i malo vežba šut, ne znam što to nije radio. Nego, pravog ljubitelja košarke ne zanima šta naš Jokić može protiv Njujorka i tih krš timova. To je prevaziđeno. Na ovakvim mečevima on treba da igra sa pola gasa, baš ovako. On treba da bude dobar protiv top timova kao što su Lejkersi i drugi. Ako ništa drugo od tolikog trčanja tamo vamo skinuće kilažu i doći do forme, ima još mnogo da se igra, čak 60 mečeva, znate li vi koliko će on još da pretrči do plej ofa? Ja uopšte me sumnjam da će biti spreman kao sajla do proleća, mislim da će šut i kondicija ići u paketu. Svako ko je igrao basket zna kako iz meča u meč uz kondiciju ide i preciznost. On mora da bude 20+ poena lagano svaki meč.
(Ratko, 6. decembar 2019 07:52)

Samo što on ne igra na poziciji trkača, nego prve zvezde ekipe, all star i no.1 centar sveta.

Ratko

pre 4 godine

Jokić nije izgledao toliko katastrofa, sada je donekle ličio na sebe. Na ovakvim utakmicama je mogao da pusti ruku i malo vežba šut, ne znam što to nije radio. Nego, pravog ljubitelja košarke ne zanima šta naš Jokić može protiv Njujorka i tih krš timova. To je prevaziđeno. Na ovakvim mečevima on treba da igra sa pola gasa, baš ovako. On treba da bude dobar protiv top timova kao što su Lejkersi i drugi. Ako ništa drugo od tolikog trčanja tamo vamo skinuće kilažu i doći do forme, ima još mnogo da se igra, čak 60 mečeva, znate li vi koliko će on još da pretrči do plej ofa? Ja uopšte me sumnjam da će biti spreman kao sajla do proleća, mislim da će šut i kondicija ići u paketu. Svako ko je igrao basket zna kako iz meča u meč uz kondiciju ide i preciznost. On mora da bude 20+ poena lagano svaki meč.

Dzhoni

pre 4 godine

Ne znam šta se ložite, paćenici. Već 4. sezonu zaredom Jokara počinje slabo, pa u polovini decembra da gas. Opet ćete kukati na kraju...

A retracment

pre 4 godine

Прошлогодишња инзвередна сезона је скренула пажњу на Јокића, тренери других тимова су очигледно снимили слабе тачке у његовој игри и начин опструкције те је притисак порастао, а Никола је очигледно почео да пуца по свим шавовима. Мора да тренира још више, а психолошки такође мора да се "билдује" да би се вратио на место најбољег центра НБА.

neki veliki dr

pre 4 godine

A kad se samo setim strucnih komentara prosle sezone i ranije. Marej, Barton divljaci, guse Jokica, bez Jokica su nista, ne mogu nikoga da pobede? Ovo ne pisem da omalovazim Jokica koji je za mene i dalje najbolji centar u NBA, samo da opet proigra, vec da skrenem paznju koliko vi o kosarci veze nemate. Tako isto ste pisali za Bjelicu u Minesoti, za Bogdana u Sakramentu, ja ne znam cemu tolika mrznja prema tamnoputim igracima? Dal je ljubomora, rasizam, sta je problem? Ili ste samo zaslepljeni jer previse volite nase

Lobos

pre 4 godine

Meloun Jokica treba da ostavi na klupi tri utakmice,da ne upise ni jedan minut..da razmisli,prevrne koju gumu,sredi se i onda ce valjda nesto uci u kos!

igor

pre 4 godine

Dogodilo se sledece: Nikola zadovoljan proslom sezonom, opustio se. NBA igraci uvredjeni sto im je jedan takav uzeo mesto u prvoj petorci lige, ove godine stisli i ne pustaju. Klasika u idnosu nsih i zapada. Mislio sam prosle godine da se rodula nova generacija koja nece to vise dozvoljavati, ali zapad je lukav, uvali im mnogo para i opet su pobedili.

roten

pre 4 godine

Denver drugi na zapadu a na Jokića se vodi hajka kao da gube non-stop i kao da Denver liči na ove raspale Nikse.Čovek nema problem da njegov lični učinak trpi ako tim pobeđuje,šta je tu loše? Polako,tek je decembar,kako se bude približavao plej of tako će i njegova forma rasti.

Lajte kere Jakobsfelda

pre 4 godine

Neće ovo na dobro kad su rezervisti u glavnoj ulozi. Jedan Plamli razvalio. Još jedan ovakav meč i mogućnost klupe nije nerealna. Nažalost.

Srba

pre 4 godine

3/7 i nije toliko lose samo mi nije jasno kako ne forsira vise. Kako mi trener uopste dozvoljava da sutne samo 7 puta.
(4k4.Dex, 06. decembar 2019 07:38)
Nisu mi jasni ljudi koji ovakve komentare plusiraju... Jokic nije bek suter pa da sutira vise, on je centar. On treba vecinu suteva da odradi iz reketa, iz ofanzivnog skoka. Ima ko da sutira i bez njega. A kada malo sutira nije pokazatelj da je bio skroman vec da je bio lijen i fizicki nespreman da se bori za poziciju u reketu. Jer centar kada pridje na dva metra od kosa to se sutira, tu nema vise dodavanja osim u iznimnim situacijama.
E sad podji i pogledaj kakvih 7 suteva je uzeo Jokic.

neki veliki dr

pre 4 godine

(Pera, 6. decembar 2019 08:54)
To treba da ti govori da Jokica ne treba porediti sa Bogdanovicem i Bjelicom, vec da je Jokic elitna klasa u NBA - Super Star. Covek sa maksimalnim ugovorom. U tom rangu su Harden, LBJ, Adetokumbo i jos nekoliko igraca medju kojima je Nikola Jokic

oxoxoposum

pre 4 godine

Nije mi jasno što ste toliko zapenili oko Nikolinog učinka u prvoj trećini sezone. Da li treba da se forsira i da se povredi da bi ispunio vaša očekivanja? Ili očekivanja američkih novinara? Ne treba. Dok pobeđuju sve je to u redu. Nikola igra u drugoj brzini a oni imaju visoku poziciju na tabeli. Ubaciće u petu brzinu u aprilu kada se uđe u mečeve za eleminaciju, kada zdravstveni bilten odlučuje. Setite se kako je Toronto uzeo titulu. Nije posle MVP sezone Kavaja Lenarda, nego na njegovu svežinu u plej ofu... Opustite se ljudi, uživajte. Sport je zabava za sirotinju.

D

pre 4 godine

Razumem da Denver trenutno ima 5 pobeda i 15 poraza pa da se kritikuje Jokić, ovako je sve besmisleno. Videćemo na kraju godine, i posle playoffa. Nikolu ne zanima All Star, možda čak i svesno hoće da izbegne taj cirkus pa da posle ubaci u petu brzinu.

AS

pre 4 godine

ako vi smatrate da je 10-15ak koseva za takvog igraca dobro,zadovoljavajuce itd. ok,ipak je vaš..po meni on nije obranbeni igrac nego napadac,da je treci igrac tima a ne prvi,k tome u naj petorci sezone i da ima 15 ak milijuna placu a ne 30 bilo bi ok..po tome bi grk i slicni trebali imati 60ak milijuna ugovore...jokić mora biti prvi strijelac te ekipe a to cuvanje za play off,pa razigravanje drugih,pa nece da forsira..ejj..tip uzima 10 ak šuteva po meču za 14 koševa u prosjeku a igra za 30 milja i to je vama dobro???...ma dajte molim vas otvorite oči jedanput više.

steva

pre 4 godine

Ne ide ga sut , ok ...ali , kako mislis da namestis ruku ako sutnes samo 7 puta ? Narocito , kad igras protiv ovakve ekipe i kad ranije napravis veliku razliku . Ne , nema potrebe da ga Melon odmara i da Jokara igra "samo" 25 min. Pusti ga bre da na ovakvim tekmama odigra 35 min , da sutira kad nema nikakvog opterecenja , jer je utakmica ranije resene . Nek sutira i nek lagano vraca samopuzdanje . Mada , mene licno ako pitate nije ni fora u vezi tog suta sa distance i za 3 poena ...vec je fora u agresivnosti . Znam ga ove godine sve ekipe ozbiljnije cuvaju ...ali , tvoje je da se spustis nize , da trazis loptu , igras ledjima , jedan na jedan...pa ako te udvoje onda vracas pas napolje . On je zvezda ekipe , i bez obzira sto ga "ne ide" , on mora biti agresivan i sutnuti na svakoj utakmici izmedju 15 i 20 puta .

neki veliki dr

pre 4 godine

Neki problem postoji, nadam se da ce se resiti kako sezona bude odmicala jer ovo je bas tanko. Ono sto mene brine je da nakon ovoga tesko da ce ga ikad pustiti na reprezentativna takmicenja, pogotovo ako ovako slabe partije povezu sa ovogodisnjim SP.

Rodney

pre 4 godine

@ Pera

To nam govori da je Jokic dostigao status superzvezde i da za njega ne vaze standardi kao za obicne rotacijske igrace kao sto su Bogdanovic i Bjelica uz svo postovanje prema njima. Jokic mozda nije klasicna superzvezda koja ce da daje 30 poena po utakmici, ali 14 koliko trenutno ima je jos malo pa kao u njegovoj ruki sezoni. Jokic je unazadio svoju igru i sad da li je to zbog reprezentacije, da li zbog drugacije uloge u igri, da li zbog nekih svojih frustracija, na njemu i klubu je da vide, ali da igra mnogo ispod svojih mogucnosti, to je cinjenica.

boaz

pre 4 godine

gledao celu utakmicu za razliku od pojedinih komentatora. vidi se da ima izvesnih psiholoških problema u njegovoj igri i stavu. i dalje je duša tima

SRB

pre 4 godine

@Ovo je posledica igranja za reprezentaciju

Ma kako da ne. Covek je 2 meseca posle sezone i mesec dana posle SP imao slobodno. Nema on 34 nego 24 godine. Niko mu nije kriv sto je fizicki nespreman, a upravo takav je dosao i u reprezentaciju. Ali dobro mozda ljudi imaju prevelika ocekivanja, ja ipak mislim da on igra ono sto ume i moze.

drvobradi

pre 4 godine

Negde naleteh na analizu od cega zavisi procenat suta sa bacanja. Ispostavilo se da najveci uticaj na sut ima prekomerna tezina. Ocigledno je da nije fizicki spreman kao prosle godine i to najvise utice na njegovu igru tj sut.

Tool Pneuma

pre 4 godine

Kako se mucio a sutnuo na kos 7 puta?Ajde da je bacio 25 puta i pogodio jedno 4 šuta pa da pricamo kako se mucio.Imao je 3/6 za dva i 0/ 1 za tri.Toliko Harden baci za tri minuta.Kada Harden ima 45 poena sa sutom iz igre 7/35 on se nije mucio vec je bio heroj Hjustona.

Demar Derosan

pre 4 godine

Polako ljudi, ne sudite Jokari na osnovu nekoliko meceva. Tim u ovom delu sezone dobro gura uz njegov solidan ucinak, tako da je vreme da se dozira napor i saceka plej of 100% spreman i zdrav.

A smejali ste se Mirotiću

pre 4 godine

Njegov govor tela i pogled isti je kao i na SPu, da li je toliki emotivac da je potonuo zbog problema sa bratom, ne znam, ali to je čovek koji izgleda da mu se baš ne igra.

NegujmoSrbskiJezik

pre 4 godine

ne znam šta bih rekao za ovogodišnju igru jokića.. doduše i prošle sezone se nije raspucavao ali definitivno ne ovako.. smatram nikolu i melona pametnim ljudima i nadam se da je ovo sve deo taktike?

KOSTA1703

pre 4 godine

Koliko komentatora bez da su pogledali minut utakmice.......
Sinoć sam gledao ceo meč i video nekoliko "zastrašujucih" stvari.
1.Denverova odbrana je nešto što danas u NBA ne igra niko, i to ne samo jedan nego svaki igrač koji ulazi u igru igra je izvanredno, prosto lete po terenu uključujući i Jokića.
2.Iako je dao samo 6 poena Jokić je bio centralna figura meča, preko njega je išao svaki napad, na njegovih 8 asistencija treba dodati bar još 8,9 kojima je napravio višak ali je lopta otišla dalje.
3.MPJ je igrao poslednjih 4,5 minuta i fascinirala me je njegova pojava na terenu.kao Kukoč 2.0 što bi rekli, visok , neverovatne tehnike, dobrog pregleda igre a u isto vreme brži i bolje mehanike šuta od Kukoča(brži izbačaj).Ipak ima samo 21 godinu, još uvek ga odnesu na snagu, nema one čvrstine u duelu što dolazi sa godinama igranja.
Ako ga obidju povrede, biće MVP lige, zapamtite šta kažem.
Večeras sigurno neće ponoviti onu šuterku kliniku od sinoć, ali baš da vidimo tu odbranu i protiv Bostona, radujem se tome.

Пеђа

pre 4 godine

ШУТИРАЈ ЧОВЕЧЕ САМО ШУТИРАЈ. Да би имао више кошева мораш више и да шутираш

NastyB

pre 4 godine

Prošle godine su se povredili Heris i Barton. Rezervisti Denvera više odgovaraju Jokiću kao saigrači, a i bolji su. Medjutim, ova dvojica imaju jake ugovore.
(Saša, 6. decembar 2019 09:54)

Jake?? Obojica zajedno ove sezone će imati jedva malo više od Jokića. https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html

petar-nbg

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i ne bih komentarisao Jokica jer poenterski je van forme, dok sve dugo radi kako treba. Klupa im je mnogo dobro odigrala utakmicu, a kao i što trener kaže najbolji igrač ove sezone je Milsap i stvarno kida. Jokić odigrao koliko treba i kad su videli da je utakmica prelomljena ni on se više nije trudio. Dosta dobro odigrao Plamli i dosta je unapredio igru. Ne srlja više bezglavo i sve više asistira bekovima. U svakom slučaju Nikola je već uradio ono što je trebao, a to je da poveže ekipu i da pojedinci napreduju kako bi imali 12 igrača koji mogu da iznesu napore sezone, a za PO će se iskristalisati ko bude bio zdrav i u najboljoj formi.

NastyB

pre 4 godine

MPJ je igrao poslednjih 4,5 minuta i fascinirala me je njegova pojava na terenu.kao Kukoč 2.0 što bi rekli, visok , neverovatne tehnike, dobrog pregleda igre a u isto vreme brži i bolje mehanike šuta od Kukoča(brži izbačaj).Ipak ima samo 21 godinu, još uvek ga odnesu na snagu, nema one čvrstine u duelu što dolazi sa godinama igranja.
Ako ga obidju povrede, biće MVP lige, zapamtite šta kažem.
(KOSTA1703, 6. decembar 2019 13:27)

Svojevremeno je bio projektovan kao neko ko će biti među tri prva pika, ali u svojoj koledž godini je više pauzirao nego što je bio na terenu. Štaviše, bio sam silno iznenađen kad ga je Denver pokupio kao 14og pika, ali sam shvatio da ta pivreda leđa nije nimalo naivna i kao od šale može da postane hronična. Ali je poznato da Denver ima najbolji medicinski tim u NBA i da upravo zbog toga Bol Bol ne dobija nikakvu šansu bez obzira na nesporan talenat - u ovakvoj NBA svojom visinom i kržljavošću bi bio pokidan posle par utakmica.
I upravo zbog te povrede mislim da MPJ nikad neće doći do svog maksimalnog potencijala, jer psihološki strah od povrede će ga uvek pratiti i sputavati. A i daleko je od Kukoča po tehnici i pregledu igre.

rambo

pre 4 godine

(KOSTA1703, 6. decembar 2019 13:27)
Brate pojma nemas.
Tebi je igrac koga je jedan matori Skola oducio od kosarke neki faktor u Denveru, koji igra bolje bez njega na terenu.
Kada ovaj Denver bude ispao u prvom kolu bice ti opet kriv Marej, Haris i Maloun. Evidentno je da je Jokic limitiran kosarkas, pogotovu u odbrani, gde je krajnje smesan.

Građanin opasnih namera

pre 4 godine

Lepo je rekao Jordan, u moje vreme si morao krv da pro. . .š da dobiješ posle 5 godina ugovor milionski, a današnji klinci dobijaju na lepe oči...tj. unapred bez ikakve garancije da će izrasti u velike igrače

gao

pre 4 godine

ja se secam da je Meloun prosle sezone nakon ispadanja iz PO i onih Jokicevih 65 minuta, rekao da ce morati da pronadju nacin kako da igraju da se takva minutaza ne ponovi nikad bilo kom igracu, kao i da ce Jokic od ove sezone imati drugaciju ulogu u timu, mozda su ovakve partije Jokica proizvod bas te ideje o "drugacijoj ulozi u timu"....

JPR24

pre 4 godine

Nisam gledao, ali realno, šta ga bole ćufta !? Pobedili, to je najvažnije. On se nije ni umorio čestito. A za šut, tu je trener, on treba da ga forsira, pa makar i redjao promašaje..

Don Quijote de la Mancha

pre 4 godine

Puk'o nacisto.
(Ajdemi, 6. decembar 2019 07:38)

Ko bre nacista?! Decku ne ide sut, ali to ne sme biti razlog za vredjanje.
(neki, 06. decembar 2019 09:50)

Ne zna se ko je ludji.... :D

Čvrsto stojim na zemlji

pre 4 godine

Da li je za većinu vas MIT da je košarka timski sport?!?Da li ste igrali,imali pametnog trenera?
Biti egoista,alavi šuter poput nekih i onda je to top za njega?
Pobede se pamte i računaju.Denver ne vodi samo jedan čovek već cela institucija,pomoćni treneri,skauti...verujem da Jokić igra onako kako se od njega zahteva u datom trenutku.