Sreda, 04.12.2019.

19:42

Milošević: Neću čekati da me neko otera

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, bio je izuzetno nezadovoljan posle poraza od Napretka.

Izvor: LN

Miloševiæ: Neæu èekati da me neko otera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Kvantni navijač

pre 4 godine

Neće te terati sigurno jer većina u Srbiji voli ponižavanje Partizana. Ti preuzmi odgovornost, odglumi besnilo, pa teraj dalje (ako možeš) a gledaoci kojima to odgovara ionako oduvek idu u pozorište. A ne znaju!

ultrasrbin

pre 4 godine

Марко, 4. decembar 2019 21:30

Ako ti je lakse da tako mislis ti onda ostani pri svome, ali mislim da je Terzic sve objasnio sa recenicom "namerno su nas pobedili". Mislim da je to bilo posle utaakmice sa Vozdovcem.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 4 godine

Savo odlazi i povedi Stojkovića obojica ste krivi za loše rezultate Partizana.
Prravili ste obojica kardinalne greške kada to nije smelo da se dogodi.
Volim Partizan i.t.d.

Lajoš

pre 4 godine

Ovaj covek je jos na klupi Partizana?nemogu da verujem,unistio nas u Ligi Uefa,u prvenstvu takodje,sta se ceka jos?.Dotakli smo dno dna!.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikloš Salamander, 5. decembar 2019 08:29)
Pobedio Zvezdu, dosta, može da upropasti sve ostalo.

devilhimself

pre 4 godine

Samo mi nije jasno kako bilo koji nas trener sme da izjavi kako mu je ekipa umorna!!! OD ČEGA BRE???
Od mačve, radnika, javora, napretka???
Šta bi klop recimo, trebao da kaže, kod njega van dajk arnold robertson henderson fabinjo vajnaldum mane salah firmino NE ODLAZE KUĆI, igraju u proseku bar 80min po utakmici, na nivou sezone a to je barem 50-60 utakmica,i TO KAKVIM UTAKMICA PROTIV KAKVIH PROTIVNIKA!? Taj isti klop ima 3-4 izmene milner origi čemberlen lovren i nikada nisam čuo da izgovara takvu glupost tipa EKIPA MI JE UMORNA!!! Gledam ono trckaranje po terenu igrača zvezde protiv totenhema i bajerna, pa ono je sramota, dva šprinta nisam video za dve utakmice. Onda gledam levandovskog kako posle trećeg gola šprinta sa centra u presing, kida i kliza posle 4 data gola. SRAMOTA BRE!!!

indijanac

pre 4 godine

Ne cekaj, Savo, kreni odmah. Imas let za saragosu preko madrida danas u 16.05. Pokupice te covek ispred gajbe, ponesi i letnju garderobu

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Ovaj covek je jos na klupi Partizana?nemogu da verujem,unistio nas u Ligi Uefa,u prvenstvu takodje,sta se ceka jos?.Dotakli smo dno dna!.

Snaga je u razumu

pre 4 godine

Treneru...Sadik ti previse lopte trose...nijednu visoku loptu ne zna da umiri...ja ga jos nisam video da je grudima primio loptu i prosledio dalje...odbija se lopta ko od balvana....video ga nisam da je glavom udario loptu...pritom...napad ti je jako sebican...svi igraju za sebe umesto za tim...nema igre bez lopte...kratkih i dugih pasova...a pritom smatram a siguran sam i mnogi drugi, da odavno ovakav kvalitetan sastav nismo imali. Treca stvar...zasto golman stalno degazira loptu iz 16terca...sto bre ne razigrava igrace oko sebe...Ne bih voleo da ti Milosevicu odes jer si za kratko vreme mnogo dobrog uradio...preporodio si Partizan

Bojan.

pre 4 godine

Ja kad zelim nesto lepo da gledam ja pogledam neki film sa lepom glumicom i lepompricom.Fudbal se igra za rezultat a ne za lepotu.Kad navijaci to shvate nece hvaliti igru Partizana.Ko te pita kako igras kad na kraju izgubis,lepsi tije poraz.E onda Partizanovci uzivajte u porazima i manje kukajte posto je to lepo da gubite.

Talicni

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.
(Baraka, 04. decembar 2019 23:25)

Vise mi lici da ne mozemo ni namestenu da dobijemo ..

h

pre 4 godine

Savo i Ilijev su dovodili igrace i oterali neke od prosle godine. Znaci krivica je na njima. Dve uzastopne utakmice pravi pogresne izmene i gubi utakmice. Kokezin kadar Savo ce nas unistiti. Najgora sezona u istoriji Partizana

A sad malo ja

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.


ti ako si grobar ja ću lajati ko ker Partizan u zadnjih 10 godina nije imao jači tim to je drugo što Crvena Zvezda ne sme da izgubi a inače da je sve regularno nosili bi se i to i i žestoko. naravno 90% grobara podržava Pantića i Miloševića
to što ti navijaš za onoga autostolara iz Čačka verovatno zato što imaš člansku kartu Srpske napredne stranke
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bemzin, 4. decembar 2019 23:19) # Link komentara


@Benzim
Lajes ti vec, samo ne vidis :)

sta im uradi Nebojsa da cvile ovoliko

pre 4 godine

(Saša, 4. decembar 2019 22:57)
Samo jos kad bi ti veliki delijo rekao kako su to oni bacili manje para nego mi..aj racunaj polako i pazi da ti se ne zavrti u glavi od miliona

Janaćije

pre 4 godine

Savo je igru Prtizana modernizovao, radi odlično, a ovi porazi su nešto sasvim očekivano za tim koji je sastavljen "juče". Tim za evropske uspehe se uigrava više sezona. U nas se odmah očekuju rezultati, bez greške. Bila bi katastrofa da ode...- i velika glupost ... Ove nameštaljke, gde jedan klub ne zna za poraz, osim protiv Partizana, nisu nikakvo merilo prema kome bi se merili uspesi Partizana...

Кими

pre 4 godine

Не бих рекао да Партизан нема квалитетне играче. Брука која се десила у Хагу у само пар минута је за посебну анализу. Исти тај тим је пре тога имао много бољу игру и контролисао меч са 2 гола вишка. Треба размислити о томе. Немогуће је да су одједном крш екипа. Колико год ви волели Милошевића, ја мислим да је овде пре свега проблем у тренеру и психичкој припреми за меч.

Spale

pre 4 godine

Alo bre,cela uprava sa sve Sadikom i tobom adio!!!!!!!!
Nemamo upravu,nemamo trenera,nemamo gol igraca od Skuletica pa na dalje!!!!!!!

Džoni Manila

pre 4 godine

Podrška Miloševiću. Samo napred. Ide i zimski prelazni rok. Pripremiti se za leto i za iduću sezonu. Meni se lično ne dopada odbrana. Nikad mi nije bilo jasno zašto se ne kupe dva vrhunska beka. Pa oni ne koštaju milione bar. Zaključak. Meni se dopada ovo što radi Milošević.

Roki

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.
(Baraka, 04. decembar 2019 23:25)

Kako ne smeju da izgube???Pa vidis da ih na Rajku puni Totenhem,pa Bajern.I jos se utrkuju ko ce vise da im spakuje.

Visko

pre 4 godine

Da vam nesto Zvezdas kaze. Rezultati Partizana su loshi pa ako hocete i tragicni, ali postoji jedna stvar. Oni igraju tokom utakmice odlicnih 60 70 minuta, stvaraju sanse, postizu golove, promasuju veliki broj sansi, i vidi se nesto od igre, koja se prospe u zavrsnicama. A sta ima kod nas? E pa kod nas nema ama bash nista, ni akcije ni igre. Imamo 11 bodova prednosti zahvaljujuci poklonima sudija ( najmanje 10 bodova) - ne znam kad smo nekog u ovoj smesnoj ligi ubedljivo dobili a da nije bilo sudijskih gresaka u nasu korist.
(Slobo, 04. decembar 2019 20:20)

Sine, da tebi nesto pravi zvezdas kaze - ti ako si zvezdas, ja sam Maradona licno!! U redu!?
A sto se tice sudijskih gresaka, evo realno, kada bi se od pocetka sezone obrisali svi bodovi i Zvezdi i Partizanu koje su osvojili zahvaljujuci sudijama, ne bi bilo tih +11... bilo bi +25 za Zvezdu.

p.s. najjadnije nesto sto postoji je kad se grobar predstavlja kao zvezdas. Bljuc.

Milan Spanac

pre 4 godine

ovim komentarom da hoces nikolica si sve rekao o sebi.. Trener kao Savo se davno nije pojavio na ovim prostorima, i nisam patlidzanovac.. navijam za zvezdu koja igra kantu od fudbala, ali to sad nije tema.. Visoki presing, kratki pasovi i posed lopte.. fali posed savu ali kada vidis roster koji ima pitas se kako je pobedio i ovo do sada.. da ima roster upola ko zvezda bio bi ispred zvezde.. Ako ga terate, oterajte ga u repku.. to nama treba, a ne covek koji je zarobljen u partizanu 95te..

Baraka

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.

Talicni

pre 4 godine

prelazni rok je bio kriminalan. Asano samo trci, tehniku nema kao ni sut, Sadik na trenutke odlican ali isto tako komican, Lazar Markovic jednostavno nije u kondiciji ali klasa... bez rezernog spica je jako neozbiljno igrati, Ozegovic ili Nikolic bi nam dobro dosli u ovom trenutku ...
Tosica sko usmere u desno on se ne snalazi ...
Suma kad bi malo vise dodavao bio bi najbolji na terenu ...
Odbranu nemamo to je tacno osim pavlovica ... Miletic ,Urosevic, Sehovic oni su kriminalni ...
krila Tosic, Markovic, Asano treba da se prodaju
napadac pod hitno ... Lukic, Matic itd

Ivan Veljković

pre 4 godine

Posle one utakmice u Hagu u kojoj je Partizan zaista na amaterski način ispustio sigurnu pobedu u utakmici sezone, pobedu kojom bi stekao velike izglede da prezimi u Evropi i time donese veliki rezultatski uspeh i popriličnu zaradu, sada se u Humskoj večeras desila još veća blamaža, poraz od Napretka 2:3 posla 2:0! Nedopustivo za tim koji je sebe predstavljao kao ozbiljan! Imali su pobedu protiv AZ Alkmara koji je drugoplasiran u holandskom prvenstvu, ispustili su dva gola viška u poslednjih nekoliko minuta susreta, bruka, večeras protiv Napretka koji ove sezone igra prilično loše su izgubili na svom terenu opet posle dva gola viška i opet u poslednih deset i kusur minuta meča. Jednostavno bruka. To ne može da bude slučajnost, to se vidimo konstantno ponavlja na mnogim utakmicama ove sezone i to dokazuje da je tim Partizana ove sezone veoma veoma limitiran, da mu je većina rostera prilično amaterska, i da tu trener nije mnogo kriv. Jednostavno toliki je limit ove trenutne ekipe Partizana i to je realnost. Smenom trenera ništa neće postići. Potrebne su korenite promene u samoj upravi i politici kluba. Treba ozbiljno da se radi ako se žele ozbiljni rezultati. To je svakako činjenica koju moraju da prihvate u upravi Partizana inače nema uspeha.

Bemzin

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.


ti ako si grobar ja ću lajati ko ker Partizan u zadnjih 10 godina nije imao jači tim to je drugo što Crvena Zvezda ne sme da izgubi a inače da je sve regularno nosili bi se i to i i žestoko. naravno 90% grobara podržava Pantića i Miloševića
to što ti navijaš za onoga autostolara iz Čačka verovatno zato što imaš člansku kartu Srpske napredne stranke

zastava101specijal

pre 4 godine

molim sve strucnjake , da zacute ....Savo je nesto najbolje sto se desilo Partizanu u zadnjih 20 godina ! Ja bih bez gledanja potpisao sa njim na 10 godina po cenu da nemamo titulu 3 godine i da ne dobijemo utakmicu do kraja sezone !! Savo izdrzi !!!
(nenad, 04. decembar 2019 22:56)
Tvoje mišljenje je tvoje mišljenje, ali bar objasni zašto je Savo nešto najbolje itd. zašto recimo onaj trener što je igrao proleće u evropi nije nešto najbolje.

xxx

pre 4 godine

Vodi sa sobom trio V i pola tima (Asano,Sadik,Stojkovic,Bambi....) Jedino rjesenje je Marko Nikolic,i u njegovo vrijeme se kralo (Zvezda imala 8 penala u 7 play off utamica) pa nije plakao,kukao,javno se predao u borbi za titulu nego cutao,radio i donio duplu krunu s jeftinijim timom. Dva puta u nizu da se izgubi 2-0,da se nema fokus i da se ponavljaju iste greske svakako da je do trenera! Locirao je ispravno u cemu je problem ali za njega nema rjesenje-jos uvijek bacamo niz zicera,jos uvijek igracima pada koncentracija i na kraju ne zna da ih motivise za manje utakmice,dzaba svi derbiji kad nas puni ko stigne cak i kuci (Vozdovac,Lucani,Napredak,Cuka-da nas nije ko ostetio tu?).... Dakle Marko Nikolic,nova uprava,novi napadac golman stoper jer Pavlovic ide i kreativni vezni ili nista. Nasem fudbalskom klubu tek predstoje crni dani-ocekuje nas pljacka tria V kod transfera Pavlovica,vjerovatno jos jedan kup kojim ce zamazati oci i kupiti sebi jos jednu sezonu,povecanje dugova i sijaset drugih problema

Zlatan

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.

One night in May

pre 4 godine

Dovedes napadace Rome, Arsenala i Liverpula i dva veznjaka CSKA Moskva, imas reprezentativnog golmana, beka i zadnjeg veznog i places kako nemas dobre igrace... Samo u Partizanu.

Ivan

pre 4 godine

Za ovo posrtanje Partizana ove sezone nije kriv trener Savo Milošević nimalo, shvatite to! Jednostavno Partizan je izuzetno limitiran tim ove sezone! Sa veoma ograničenim rosterom u kome je dobar deo igrača igrački na izuzetno niskom nivou, ne mogu se očekivati neke dobre partije! Nije kriv Savo Milošević uopšte!

Saša

pre 4 godine

Pazi kada cigani se predstavljaju kao Partizanovci i teraju Savu. 
Imate vi veća problema od nas, gledajte u vaše dvorište. 
Mi smo svesni da niko osim vas ne sme uzeti titulu i zato se radujemo kada partizan igra ravnopravno sa evropskim ekipama a tugujem kada izgubi od lošijih od nas ali sve je to sport i dokaz da igramo pošteno. 
E to je nama pravim Partizanovcima važnije nego titule koje se osvajaju na silu. 
Molim te Savo ostani, radi dalje vredno jer niko nije stvorio ekipu preko noći. 
Ni Ferguson na početku karijere nije blistao i bio blizu otkaza više puta ali su Englezi imali strpljenja.
(Demokrata, 04. decembar 2019 20:44)

Misliš na onih vaših poštenih 10-ak što ste uzeli pre nas pa skoro u kontinuitetu.
Odišete poštenjem......

nenad

pre 4 godine

molim sve strucnjake , da zacute ....Savo je nesto najbolje sto se desilo Partizanu u zadnjih 20 godina ! Ja bih bez gledanja potpisao sa njim na 10 godina po cenu da nemamo titulu 3 godine i da ne dobijemo utakmicu do kraja sezone !! Savo izdrzi !!!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Đukić proleće u Evropi sa Ožegolom a Savo sa Natkom puca kolo pre u grupi. Isto će biti plasirani u domaćici, 2. ili 3. mesto svejedno. Đuka popljuvan i oteran kao neviđeni dunster a Savo proglašen trenerčinom sa vizijom. Zbog čega, umetničkog dojma, lepši je gubitnik?

Čudni kriterijumi komšiluka, stvarno se da upitati za njihovo generalno poznavanje fudbalske igre. Mršava 2ka.

Nikola

pre 4 godine

Savo veliki si emotivac jedino to ti ne valja.
Imaš ogroman potencijal kao trener, ne pamtim da je neki trener u Srbiji za par meseci uradio više od tebe što se unapredjenja igre tiče.
Jedini u Srbiji forsiraš fudbal koji liči na ono što se igra u Evropi.
Treba ti još koji igrač da potpuno sprovedeš to što želiš i to nije do tebe, to uprava treba da isprati.
Neću da ulazim u sve detalje šta si unapredio što se Partizana tiče..jesi napravio i par greškica, npr.sa izmenama protiv Aza ali si i potpuno neutralisao igru Aza 85.minuta! teško je i mentalitet srpskog igrača promeniti.
Da je Partizan pametan trebalo bi da te potpiše na 10 godina jer si jedini uz Jokana koji ima jednu drugačiju viziju fudbala.
Ali care ovakve izjave su ti pogrešne, kakav bre odlazak?
Treba da ostaneš dugo u Partizanu tek si na početku onoga što treba da uradiš..

realni cigo oli

pre 4 godine

Partizan igra lep napadački fudbal i ima bolji vezni red i napad od zvezde!!!
E sad što mora i malo discipline i odbrane gola u fudbalu i što to fudbaleri partizana ne poštuju, to je za neku drugu analizu!

srdjan

pre 4 godine

Sava mora da ode ima nalosije rezulltate u istoriji Partizana,mora da ode i uprava koja je najveci krivac.Dok se bahate po skupim hotelima u Amsterdamu sa blizom i sirom rodbinom na racun Partizana igracima se duguje za plate i premije,para ima ali uprava ceka da kad igraci odlaze u drugi klub oproste Partizanu taj dug to je dovelo do rasula u ekipi.

Pera

pre 4 godine

Ma da, za sve su krivi Zvezda, sudije, pa čak nekako i Karadžić partizanovac.

Što reče neko, kako to da imaju 20 bodova manje a igraju bolji fudbal od komšija.

rajko

pre 4 godine

Čovek jednostavno nije za trenera.Ono što je on uspeo u dve utakmice sa Alkmarom i ovo sa Napretkom treba biti majstor pa izgubiti.Treba pomenuti i utakmicu sa Voždovcem.U dve utakmice protiv slabijih ekipa na dopmaćem terenu ekipa mu prima gol u 95-om minutu.Ispade i Đukić za njega klasa. I sa Đukićem je bilo slično.Krenuo dobro u Evropi i zbog toga mu se tolerisala loša igra u domaćoj ligi.Na kraju u utakmici gde je na domaćem terenu mogao da izgubi sa jednim golom on gubi sa dva gola razlike i ispada.TEk tada biva smenjen ali je već stigao da sve upropasti.Tako i Savo.Da li će biti smenjen ili dati ostavku ne znam.Ono što je za mene iznenađenje što ima onih koji smatraju da je dobro radio a i on izgleda ne namerava da da ostavku.Partizan mora da igra u kontinuitetu a on samo povremeno blesne poput Čukaričkog i sl. timova.Na dosta utakmica u nikad lošijem domaćem prvenstvu Partizan ima muku da da gol na domaćem terenu.Retke su utakmice gde Partizan ne primi gol a na većini prima po dva i više.

vuk

pre 4 godine

Pa Savo brate saberi 2 i 2 !
Krusevac nema ni Asana ni Sadika ni Sumu pa njihov napad deluje ozbiljnije! A sam kazes da ne postuju dogovor iz svlacionice! Znaci bezi od njih!

Sport

pre 4 godine

Savo je poprilično jednodimenzionalan trener u ovom trenutku. Ima potencijala, napravio je čudo sa poprilično tankim timom jer nema klupu. Ipak problem je sto je njegova igra sada pročitana. Bilo je uspeha u početku, ali sada ga ljudi već čitaju. Ima problem sa defanzivom i definitivno ne zna kako da isti resi. Ima štofa za poboljsanje, ali nema ko da radi. Jedan dobar defanzivni pomocni trener bi i ovaj problem rešio. Ako uprava misli da poboljša situaciju prvo mora dovesti pomoćnog trenera koji će raditi na defanzivi i zatvaranju utakmice kada je duša već u nosu. Ima ih takvih sigurno, ali izgleda da je bitnije prodati Pavlovića jednu od svetlih tacaka odbrane umesto istu utegnuti.

Djordjevic Goran

pre 4 godine

Vole te delije Savo i navijaju da ostaneš tri doživotne u Partizanu. Znaju oni da si vrhunski trener koji donosi kvalitet više u igru Partizana.Nisu krivi igrači,kriv si ti jer ne znaš da postaviš taktiku,hoćeš da napadaš sa 10 igrača a druge ekipe te kontrama pune kao što se koka kola puni u Zemunu.Onaj ko to ne vidi i ništa ne menja po tom pitanju nije za trenera.Ne znaš da postaviš igru,nema taktike,ne znaš da zameniš igrače u pravom trenutku.Ti si direktni krivac za nerešen rezultat u Hagu sa AZ ,izbacio si najbitnije vezne igrače i ubacio one koji ne znaju da zadrže loptu.U našem prvenstvu te rasturaju ekipe koje igraju na kontru,pročitali su te kao bukvar da napadaš i samo napadaš sa stomiliona igrača a oni lagano iz kontre 1,2,3 gola i Partizan puca po svim šavovima.Obični navijači Partizana to vide ali ti ne .Sada imamo 11 bodova manje od Zvezde, do kraja prvenstva biće više od dvadeset.Za ovo stanje je kriva uprava koja se zadovoljava osvojenim kupom Srbije koji eto srećom osvajamo poslednjih godina. Najtragičnije od svega je Partizan evo ide peta godina ima preko 100 bodova manje od Zvezde kada se pogledaju tabele.To je ljudi izgubljeno jedno celo prvenstvo.Bruka i sramota šta uprava radi Partizanu a navijači je podržavaju.Sretan ti put Savo ,pokaži se kao trener u nekom drugom klubu ako te žele,nemoj više da uništavaš naš Partizan,i povedi upravu sa sobom.

Saša

pre 4 godine

Kao ciganin koji poštuje Partizan kao najvećeg rivala spadam u one koji vam ne želi zlo.Nije problem u treneru.Meni lično je Sava dobar trener.Od krš tima realno vam je izvukao maksimum ali tim je nedisciplinovan jer kako drugačije objasniti ovolike oscilacije.U nedelju dana remi u Evropi i poraz u prvenstvu na istovetan način.To je glava u pitanju ovih amatera.Da ne bude zabune ja čak mislim da Partizan i lepše igra od Žvezde a bacili ste X puta manje para u koje kakve kvazi igrače.I jedni i drugi i cigani i grobari morate gurnuti u vatru svoju decu iz podmlatka.Sve drugo je budalaština.A menadžere i upravu niz Atokomondu i jedni i drugi.

ntt

pre 4 godine

Uprava napolje ! Savo ostani, da i dalje gaziš cigane! Treba da odu oni koji su krivi što imamo jednog, i to jadnog, špica, što je odbrana skromna, što nemamo barem 20ak , po kvalitetu sličnih igrača.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

nisi savo ti kriv....ova sezona je zavrsena i pre ove utakmice....igraci su istroseni...nemaju ni oni volje za igrom....samo evropa ih je drzala kolko tolko....al za to nema kvaliteta... pusti ti gigica i lazara i ostake momke sa klupe da igraju... grizli bi....sem lutovca...da ne jazem zalutovca...spremaj tu omladinu za sledecu sezonu....napred partizan.

Božo

pre 4 godine

Ja nemam pravo da komentarišem, navijam za ZBEZDU. Svi naši fudbaleri koji misle da su,,zvezde"provode slobodno vreme po splavovima i kafićima strahinjića bana. Tu ostaje sav talenat, snaga za trčanje, taktika i sve što se tiče fudbala. Primer zvezde protiv Bayerna. Kao da su izašle njihove starlete.

Марко

pre 4 godine

Eno Marko čeka, samo je pitanje da li ga Uprava hoće, ona ga je i oterala kada je uzeo obećanu titulu.
(Saca, 4. decembar 2019 21:06)

Ту титулу сте узели зато што у дербији није свиран фаул над Звездиним голманом Манојловићем, а ситуација је била идентична као на претходном дербију када је свиран фаул над Стојковићем. Тим голом сте повели са 2:1 баш у тренутку када је Звезда имала добру игру након изједначења. Ако то није био фаул, онда није био ни над Стојковићем, и обрнуто.

ls

pre 4 godine

Nemoj Savo da upropastis sve sto si do sada uspeo da ostvaris, tvoj tim je izborio ucesce u Evropi zbog koje je i cena Pavlovica dostigla 13 milki, Zdjelaru takodje porasla cena i Partizan ce i na njemu dobro da zaradi. Sumu ako uspes nekome da uvalis bice jos bolje. Dobar igrac, ali svojevlav i sebican, zato mu se konstantno menja uloga iz heroja u tragicara i obrnuto. Na Sadiku mozemo da zaradimo, na Asanu isto, Partizan ima igru 80 minuta. Stavi na klupu tog bambia, taj je vec odavno mator kopitar i sa njim u timu kao da imamo 10 igraca, bolje da Stevanovic bude srandardan prvotimac, na njemu ce Partizan zaraditi bar 20 milki. Stojkovic i Ostoja su takodje za penziju.
(Penicilin, 04. decembar 2019 20:41)

Napravi ti ekipu vrednu skoro kao PSG, svaka cast majstore.

pogled sa Avale

pre 4 godine

slusaj Savo sveznalico.........rad prve ekipe Partizana nije na nivou rada partizanove skole, prva ekipa koju ti vodis sa tvojim strucnim, akademskim, stabom zaostaje daleko za evropskim klubovima na TEHNICKOJ i FIZICKOJ spremi igraca...............samo na danasnjoj utakmici mogu se nabrojati preko dvadeset kikseva na prijemu lopte profesionalnih igraca, SRAMOTA za struku kluba, odnosno svi angazovani igraci od ovog leta sve vise pokazuju nazadovanje u tehnici i fizickoj spremi.........svi treneri i skauti u strucnom stabu su NEZNALICE ili SLEPI a mozda ne zele da priznaju upozorenja stranih strucnjaka koliko nasi igraci kaskaju za tehnikom i fizikom igraca........ti nedostaci su glavni uzroci za SITUACIONA SNALAZENJA IGRACA NA TERENU !!!

Pedja

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, ali mislim da je Savo sasvim solidan trener. Napravio je neku napadacku igru od tima sa kojim ni Djukic i Mirkovic nisu znali sta ce. Problem Partizana, ne samo ove godine, je da sunajstariji igraci najbolji u timu. Dok je igrao Sasa Ilic, koji nije nista posebno, doneo je mnogo bodova Partizanu, ulaskom ili izlaskom sa terena, potpuno bi se promenila igra. Sada isto sa Tosicem, kako on izadje, Partizan se izgubi. U napadu je maltene beskoristan, ali ocigledno pomaze stabilnosti tima, samo sto nema snagu za celu utakmicu. Ni Natho vam nece biti od neke velike pomoci, i njemu je dusa u nosu, pogotovo ako ostane i dogodine. Sto se tice Sava, ono sto ne zna je da zatvori utakmicu. Vise puta je Partizan imao prednost, a nije uspeo da je odrzi. Samo skorije je recimo AZ 2 puta imao igraca manje i oba puta izjednacio, sada Napredak td. Jednostavno Savo nema plan kako da utakmicu privede kraju.

WIN

pre 4 godine

Realno u celoj ovoj Partizanovoj prici Savo je najsvetlija tacka!
Od poluigraca napravio je neke rezultate i moje misljenje da je jedino pogresio sto malo igraca rotira,mada mozda i tu nema iole zglavnih opcija...

Demokrata

pre 4 godine

Pazi kada cigani se predstavljaju kao Partizanovci i teraju Savu.
Imate vi veća problema od nas, gledajte u vaše dvorište.
Mi smo svesni da niko osim vas ne sme uzeti titulu i zato se radujemo kada partizan igra ravnopravno sa evropskim ekipama a tugujem kada izgubi od lošijih od nas ali sve je to sport i dokaz da igramo pošteno.
E to je nama pravim Partizanovcima važnije nego titule koje se osvajaju na silu.
Molim te Savo ostani, radi dalje vredno jer niko nije stvorio ekipu preko noći.
Ni Ferguson na početku karijere nije blistao i bio blizu otkaza više puta ali su Englezi imali strpljenja.

montoya

pre 4 godine

Savo I da ode , mi nemamo koga da dovedemo, moze samo neko gori da dodje, neki klimoglavac...jer niko ozbiljan ko drzi do sebe nece pristati da se valja u ovom blatu.

grobari

pre 4 godine

nemoj Savo ti da ideš. pa kako si razvalio Zvezdu u derbiju, koja tada kao nije bila umorna a igra od juna.saml smo mi umorni. od čega???

ostani Savo, legendo naša.

Mozgovi su još u 1945.

pre 4 godine

U glavi prosečnog navijača rešenje je sledeće - dovesti Marćela Lipija ili Fabija Kapela u sadejstvu sa još većim ulupavanjem državnog socijalističkog budžeta u naš jugoslovenski klub.
Pa odatle videti dalje korake.

realan zvezdas

pre 4 godine

U fudbalu je jako bitna disciplina u igri(ono sto imaju Milojevic I Marko Nikolic).Na kratak rok I postizes neke rezultate u igri ali nemas nikakav sistem ,tako da na kraju uvek ispadne ovako.....Miloje nema leprsavu igru ali ipak ima neki sistem u toj igri I timove pribliznog kvaliteta ili malo jace ipak pobedjuje..pozz

neki veliki dr

pre 4 godine

Ti si Savo, skroz pobrkao loncice. Ovo kao zvezdas kazem. Hteo si da budes Dusko Vujosevic, da se bavis politikom, kritikujes vlas, vrtis staru mantru o aparthejdu, pastorcadi... Umesto da se fokusiras na fudbal i pravis rezultate na terenu. Niko te danas nije ostetio, niti u Hagu protiv AZ-a. Pa sta je problem? Ovde se svi u sve mesaju, i svi sve znaju, a u stvari niko pojma nema o poslu za koji je angazovan...

tomy bgd

pre 4 godine

savo sve pohvale za tebe kao coveka ...pogotovo kad si bio uz otpor ...
ali realno si kriv za ispadanje od aza ( izmene uzasne ) ......sta znam....nisi za trenera ocigledno

Raca

pre 4 godine

Sava nista nije kriv ima ocajnu ekipu. Mozda bi samo Marko Nikolic bio bolje resenje na klupi ali igracki kadar mora temeljno da se reorganizuje. Partizan u ovom momentu ne izgleda kao klub sposoban da uradi tako nesto.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imaš 2:0 i top igru.Izvedeš kvalitet i uvedeš kvantitet.Primiš u nadoknadi 2 gola i ispadneš iz Evrope...Vodiš kući protiv smešno ekipe 2:0 i izgubiš 3:2...Ajd Savo da se ne ljubimo...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pre neko veče Sava reče da ne znamo ništa o fudbalu..stvarno ništa ne znamo.Biće da je ovo naša ipak diplomatska pobeda...

Sch..

pre 4 godine

Savo ti ne trebaš da ideš treba da idu Tošić koji igra amaterski fudbal , Suma koji je umislio da je ronaldinjo , Stojković u penziju , Miletić koji nije prošo pored beka , Natho koji nije nikakav vrhunski fudbaler sem što ima fin pregled igre i pas ništa više jer ga malo brže dete pređe ko da ne postoji to smo imali i u ilića sa 40 god. pusti malo našu decu u vatru tako će mo svi da budemo na dobitku a i imaćemo više strpljenja za njihove greške nego za ove gore navedene amatere . Nisi ti loš trener ali ti što sede u foteljama već godinama u našem voljenom klubu su ti dali na raspolaganju ograničenu ekipu.

Robert kvatro Levangolski

pre 4 godine

Marko Nikolic je sloboan i pozeljan da da dodje na klupu.
Takodje da se vrati i Masimo Morati srpskog fudbala Dragan Djuric.

del

pre 4 godine

Jedna gomila amatera, pocevsi od Uprave koja dovodi igrace kakve dovodi, dok vecito drobi o prosloj Upravi i dugovima (poznato nesto?), preko trenera koji, ili nema znanja, ili nema autoriteta kod igraca da sprovede svoju igru, pa oni deluju kao deca na skolskom igralistu, do igraca koji osnove fudbala ne znaju (primi, dodaj, centriraj, sutni). Nekada dobijem napad panike kada vidim kako tromo trce, kako teraju onu jadnu loptu, kako napamet centriraju, kako je guraju umesto sutiraju. Spin majstori, koji su pekli zanat 90ih godina, su napravili hajp oko Milosevica, kako Partizan igra svemirski fudbal, a cinjenica je da su nas u Evropi skoro svi nadigrali, osim Astane i AZ do pred kraj, da smo u prvenstvu izgubili titulu pre nego sto je zazimilo, pa vas ja pitam na cemu bazirate tu euforiju? Partizan ste sveli na nivo seoskog kluba, mada koja ekipa ga jase, jos nam dobro i ide.

milos

pre 4 godine

Savo je posle Stanojevića najbolji trener u zadnjih 20 godina, ne treba ga menjati ni po koju cenu, tek kad ga budu tražili jači klubovi onda ga pustiti da se dalje razvija. Kada je dosao proletos bili smo u rasulu, koliko toliko skockao je ekipu i malo smo zivnuli, realno malo nam je falilo da prezimimo u Ligi evrope, ali šta je tu je...Otkrio je malog Pavlovića, Stevanovića, povratio Sumu, ali generalno imamo limitiranu ekipu, sa solidnih 11, slabom klupom i dosta matorih igrača, Stojke, Ostoja, Tosic su dugo u padu forme. Ali generalno, ne pamtim da smo igrali lepši fudbal, brzo ulazili u šanse, doduše na momente i dosta amaterski, ali opet treba imati u vidi da je Savo imao samo jedne pripreme s ovom ekipom, i ocekujem posle zimskih priprema uz pojačanja u zadnjoj liniji, da će sve ovo dosta bolje izgledati. Pa sl godine, da izborimo i prolece u LE, a to isto bih zeleo j komsinici, da igra Le i da ima 4-5 pobeda u grupi, i to bi dosta doprinelo napretku naše lige i naših klubova na rang listi. Realno LS nije nas nivo i tek posle 10ak sezona konstantnog igranja i pobeđivanja u LE doćićemo do nivoa da budemo dosta konkurentniji i u LS.

lalovsin

pre 4 godine

Dobar si covek Savo, jos si bolji igrac bio, golgeter prve klase, ali za trenera nisi, nemas trenersku zicu kakvu na prime ima sada Murinjo a ranije Miljanic i Boskov.Zao ti je igraca neces da ih kaznjavas jer si u dusi fudbaler a ne trener.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Savo I da ode , mi nemamo koga da dovedemo, moze samo neko gori da dodje, neki klimoglavac...jer niko ozbiljan ko drzi do sebe nece pristati da se valja u ovom blatu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 4. decembar 2019 20:13)
Poketino je slobodan,

Đorđe

pre 4 godine

Savo je pokazao da ima potencijal za odličnog trenera, ali očigledno mu nedostaje iskustvo. Čini mi se da ne ume da se prilagodi na neke neplanirane situacije i da ne ume da iskoristi slabosti protivnika. Često ekipa gubi koncentracije i ulazi u paničnu igru, što jeste Savina odgovornost. Ali mislim da ga treba istrpeti, jer Partizan igra lepo u napadu, brzo i mnogo lako ulazi u šanse, što godinama unazad nije bio slučaj. Savo mora da ostane.
Takođe treba imati u vidu, da Savo nema zamene. Nema drugog napadača, a Sadik, koji ima potencijal, prilično je nestabilan. U vezanom redu, Zdjelar, Suma i Natho nemaju zamenu. Tu je Šćekić, ali koja je on alternativa. Ostojić i Stojković su već u godinama, a igraju bukvalno svaku utakmicu, pa je normalno da padnu u bitnim momentima. Ni na tim pozicijama nema alternative. Bekovi su već tradicionalno očajni. Pa i Asano i Tošić po krilima jedinu zamenu imaju u mladom Stevanoviću. Uz sve taktičke propuste Save, ipak je uprava najodgovornija, jer je nedopustivo da klub koji igra Evropu i pretenduje na duplu krunu u domaćim takmičenjima, ostane sa bukvalno 11 igrača.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

nemoj Savo ti da ideš. pa kako si razvalio Zvezdu u derbiju, koja tada kao nije bila umorna a igra od juna.saml smo mi umorni. od čega??? 

ostani Savo, legendo naša.
(grobari, 04. decembar

Саво остани!
Буди и наша легенда!
Достигни - 40!

Slobo

pre 4 godine

Da vam nesto Zvezdas kaze. Rezultati Partizana su loshi pa ako hocete i tragicni, ali postoji jedna stvar. Oni igraju tokom utakmice odlicnih 60 70 minuta, stvaraju sanse, postizu golove, promasuju veliki broj sansi, i vidi se nesto od igre, koja se prospe u zavrsnicama. A sta ima kod nas? E pa kod nas nema ama bash nista, ni akcije ni igre. Imamo 11 bodova prednosti zahvaljujuci poklonima sudija ( najmanje 10 bodova) - ne znam kad smo nekog u ovoj smesnoj ligi ubedljivo dobili a da nije bilo sudijskih gresaka u nasu korist.

bozapub

pre 4 godine

A zasto je Savo kriv? Zato sto ima 11 igraca, zato sto nema krstene zamene? Pa to nije Savina krivica. Utakmica je danas izgubljena kada smo poveli sa 2-0 a pritom nam se povredio celavi Miletic... Mi nemamo rezervnog desnog beka, nego je Lutovac primoran to da igra... Sva tri gola su pala posle akcija sa njegove strane... Partizanovih 11 su jaci od Zvezdinih 11.... Ali klupa na kojoj su dva klinca, i igraci tipa lutovac, scekic, vujacic, gigic je slabija od klupa Zvwzde, Vojvodine i Cukarickog... Mi gubimo utakmice iskljucivo kada se prvih 11 igraca zamori a izmene ne budu kadre da ih dostojno odmene... Uprava je najvise kriva za to... Ne moze se sa jedanaest igraca svaki megdan dobiti... Plus nisu racunali da ce metiljavi Lazar Markovic opet i opet biti povredjen, bas kada nam je najvise trebaooo.... Podrska za Savu... Oladio je on Zvezdu i Miloja na dva poslednja derbija samo tako...

veliki strumf

pre 4 godine

Kud da te oteraju sad kad si doktorirao i to sa odlikom, na temu “Zašto je 2-0 najopasniji rezultat - moj primer”? To si izučio do tančina, tu si briljantan. Pa kako jednog doktora oterati.

Penicilin

pre 4 godine

Nemoj Savo da upropastis sve sto si do sada uspeo da ostvaris, tvoj tim je izborio ucesce u Evropi zbog koje je i cena Pavlovica dostigla 13 milki, Zdjelaru takodje porasla cena i Partizan ce i na njemu dobro da zaradi. Sumu ako uspes nekome da uvalis bice jos bolje. Dobar igrac, ali svojevlav i sebican, zato mu se konstantno menja uloga iz heroja u tragicara i obrnuto. Na Sadiku mozemo da zaradimo, na Asanu isto, Partizan ima igru 80 minuta. Stavi na klupu tog bambia, taj je vec odavno mator kopitar i sa njim u timu kao da imamo 10 igraca, bolje da Stevanovic bude srandardan prvotimac, na njemu ce Partizan zaraditi bar 20 milki. Stojkovic i Ostoja su takodje za penziju.

Boro iz Pobede

pre 4 godine

"Ja mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me oteraju".

Mentalitet gubitničke fudbalske nacije! Zašto se Nemac nikada ne povlači sam? Nemački trener i kada naredja 7 poraza za redom radi svoj posao najbolje što moze u nadi da će se već na sledećoj utakmici njegov rad videti! A da li je trener dobar ili nije u klubu odlučuje neko drugi a ne sam trener! Trener koji se sam povuče priznaje da je amater i da nema pojma i da nebi više trebao da radi taj posao!

neki veliki dr

pre 4 godine

Ti si Savo, skroz pobrkao loncice. Ovo kao zvezdas kazem. Hteo si da budes Dusko Vujosevic, da se bavis politikom, kritikujes vlas, vrtis staru mantru o aparthejdu, pastorcadi... Umesto da se fokusiras na fudbal i pravis rezultate na terenu. Niko te danas nije ostetio, niti u Hagu protiv AZ-a. Pa sta je problem? Ovde se svi u sve mesaju, i svi sve znaju, a u stvari niko pojma nema o poslu za koji je angazovan...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imaš 2:0 i top igru.Izvedeš kvalitet i uvedeš kvantitet.Primiš u nadoknadi 2 gola i ispadneš iz Evrope...Vodiš kući protiv smešno ekipe 2:0 i izgubiš 3:2...Ajd Savo da se ne ljubimo...

Đorđe

pre 4 godine

Savo je pokazao da ima potencijal za odličnog trenera, ali očigledno mu nedostaje iskustvo. Čini mi se da ne ume da se prilagodi na neke neplanirane situacije i da ne ume da iskoristi slabosti protivnika. Često ekipa gubi koncentracije i ulazi u paničnu igru, što jeste Savina odgovornost. Ali mislim da ga treba istrpeti, jer Partizan igra lepo u napadu, brzo i mnogo lako ulazi u šanse, što godinama unazad nije bio slučaj. Savo mora da ostane.
Takođe treba imati u vidu, da Savo nema zamene. Nema drugog napadača, a Sadik, koji ima potencijal, prilično je nestabilan. U vezanom redu, Zdjelar, Suma i Natho nemaju zamenu. Tu je Šćekić, ali koja je on alternativa. Ostojić i Stojković su već u godinama, a igraju bukvalno svaku utakmicu, pa je normalno da padnu u bitnim momentima. Ni na tim pozicijama nema alternative. Bekovi su već tradicionalno očajni. Pa i Asano i Tošić po krilima jedinu zamenu imaju u mladom Stevanoviću. Uz sve taktičke propuste Save, ipak je uprava najodgovornija, jer je nedopustivo da klub koji igra Evropu i pretenduje na duplu krunu u domaćim takmičenjima, ostane sa bukvalno 11 igrača.

veliki strumf

pre 4 godine

Kud da te oteraju sad kad si doktorirao i to sa odlikom, na temu “Zašto je 2-0 najopasniji rezultat - moj primer”? To si izučio do tančina, tu si briljantan. Pa kako jednog doktora oterati.

ls

pre 4 godine

Nemoj Savo da upropastis sve sto si do sada uspeo da ostvaris, tvoj tim je izborio ucesce u Evropi zbog koje je i cena Pavlovica dostigla 13 milki, Zdjelaru takodje porasla cena i Partizan ce i na njemu dobro da zaradi. Sumu ako uspes nekome da uvalis bice jos bolje. Dobar igrac, ali svojevlav i sebican, zato mu se konstantno menja uloga iz heroja u tragicara i obrnuto. Na Sadiku mozemo da zaradimo, na Asanu isto, Partizan ima igru 80 minuta. Stavi na klupu tog bambia, taj je vec odavno mator kopitar i sa njim u timu kao da imamo 10 igraca, bolje da Stevanovic bude srandardan prvotimac, na njemu ce Partizan zaraditi bar 20 milki. Stojkovic i Ostoja su takodje za penziju.
(Penicilin, 04. decembar 2019 20:41)

Napravi ti ekipu vrednu skoro kao PSG, svaka cast majstore.

montoya

pre 4 godine

Savo I da ode , mi nemamo koga da dovedemo, moze samo neko gori da dodje, neki klimoglavac...jer niko ozbiljan ko drzi do sebe nece pristati da se valja u ovom blatu.

One night in May

pre 4 godine

Dovedes napadace Rome, Arsenala i Liverpula i dva veznjaka CSKA Moskva, imas reprezentativnog golmana, beka i zadnjeg veznog i places kako nemas dobre igrace... Samo u Partizanu.

Slobo

pre 4 godine

Da vam nesto Zvezdas kaze. Rezultati Partizana su loshi pa ako hocete i tragicni, ali postoji jedna stvar. Oni igraju tokom utakmice odlicnih 60 70 minuta, stvaraju sanse, postizu golove, promasuju veliki broj sansi, i vidi se nesto od igre, koja se prospe u zavrsnicama. A sta ima kod nas? E pa kod nas nema ama bash nista, ni akcije ni igre. Imamo 11 bodova prednosti zahvaljujuci poklonima sudija ( najmanje 10 bodova) - ne znam kad smo nekog u ovoj smesnoj ligi ubedljivo dobili a da nije bilo sudijskih gresaka u nasu korist.

lalovsin

pre 4 godine

Dobar si covek Savo, jos si bolji igrac bio, golgeter prve klase, ali za trenera nisi, nemas trenersku zicu kakvu na prime ima sada Murinjo a ranije Miljanic i Boskov.Zao ti je igraca neces da ih kaznjavas jer si u dusi fudbaler a ne trener.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pre neko veče Sava reče da ne znamo ništa o fudbalu..stvarno ništa ne znamo.Biće da je ovo naša ipak diplomatska pobeda...

Božo

pre 4 godine

Ja nemam pravo da komentarišem, navijam za ZBEZDU. Svi naši fudbaleri koji misle da su,,zvezde"provode slobodno vreme po splavovima i kafićima strahinjića bana. Tu ostaje sav talenat, snaga za trčanje, taktika i sve što se tiče fudbala. Primer zvezde protiv Bayerna. Kao da su izašle njihove starlete.

Mozgovi su još u 1945.

pre 4 godine

U glavi prosečnog navijača rešenje je sledeće - dovesti Marćela Lipija ili Fabija Kapela u sadejstvu sa još većim ulupavanjem državnog socijalističkog budžeta u naš jugoslovenski klub.
Pa odatle videti dalje korake.

Pedja

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, ali mislim da je Savo sasvim solidan trener. Napravio je neku napadacku igru od tima sa kojim ni Djukic i Mirkovic nisu znali sta ce. Problem Partizana, ne samo ove godine, je da sunajstariji igraci najbolji u timu. Dok je igrao Sasa Ilic, koji nije nista posebno, doneo je mnogo bodova Partizanu, ulaskom ili izlaskom sa terena, potpuno bi se promenila igra. Sada isto sa Tosicem, kako on izadje, Partizan se izgubi. U napadu je maltene beskoristan, ali ocigledno pomaze stabilnosti tima, samo sto nema snagu za celu utakmicu. Ni Natho vam nece biti od neke velike pomoci, i njemu je dusa u nosu, pogotovo ako ostane i dogodine. Sto se tice Sava, ono sto ne zna je da zatvori utakmicu. Vise puta je Partizan imao prednost, a nije uspeo da je odrzi. Samo skorije je recimo AZ 2 puta imao igraca manje i oba puta izjednacio, sada Napredak td. Jednostavno Savo nema plan kako da utakmicu privede kraju.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Savo I da ode , mi nemamo koga da dovedemo, moze samo neko gori da dodje, neki klimoglavac...jer niko ozbiljan ko drzi do sebe nece pristati da se valja u ovom blatu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 4. decembar 2019 20:13)
Poketino je slobodan,

grobari

pre 4 godine

nemoj Savo ti da ideš. pa kako si razvalio Zvezdu u derbiju, koja tada kao nije bila umorna a igra od juna.saml smo mi umorni. od čega???

ostani Savo, legendo naša.

WIN

pre 4 godine

Realno u celoj ovoj Partizanovoj prici Savo je najsvetlija tacka!
Od poluigraca napravio je neke rezultate i moje misljenje da je jedino pogresio sto malo igraca rotira,mada mozda i tu nema iole zglavnih opcija...

Saša

pre 4 godine

Kao ciganin koji poštuje Partizan kao najvećeg rivala spadam u one koji vam ne želi zlo.Nije problem u treneru.Meni lično je Sava dobar trener.Od krš tima realno vam je izvukao maksimum ali tim je nedisciplinovan jer kako drugačije objasniti ovolike oscilacije.U nedelju dana remi u Evropi i poraz u prvenstvu na istovetan način.To je glava u pitanju ovih amatera.Da ne bude zabune ja čak mislim da Partizan i lepše igra od Žvezde a bacili ste X puta manje para u koje kakve kvazi igrače.I jedni i drugi i cigani i grobari morate gurnuti u vatru svoju decu iz podmlatka.Sve drugo je budalaština.A menadžere i upravu niz Atokomondu i jedni i drugi.

milos

pre 4 godine

Savo je posle Stanojevića najbolji trener u zadnjih 20 godina, ne treba ga menjati ni po koju cenu, tek kad ga budu tražili jači klubovi onda ga pustiti da se dalje razvija. Kada je dosao proletos bili smo u rasulu, koliko toliko skockao je ekipu i malo smo zivnuli, realno malo nam je falilo da prezimimo u Ligi evrope, ali šta je tu je...Otkrio je malog Pavlovića, Stevanovića, povratio Sumu, ali generalno imamo limitiranu ekipu, sa solidnih 11, slabom klupom i dosta matorih igrača, Stojke, Ostoja, Tosic su dugo u padu forme. Ali generalno, ne pamtim da smo igrali lepši fudbal, brzo ulazili u šanse, doduše na momente i dosta amaterski, ali opet treba imati u vidi da je Savo imao samo jedne pripreme s ovom ekipom, i ocekujem posle zimskih priprema uz pojačanja u zadnjoj liniji, da će sve ovo dosta bolje izgledati. Pa sl godine, da izborimo i prolece u LE, a to isto bih zeleo j komsinici, da igra Le i da ima 4-5 pobeda u grupi, i to bi dosta doprinelo napretku naše lige i naših klubova na rang listi. Realno LS nije nas nivo i tek posle 10ak sezona konstantnog igranja i pobeđivanja u LE doćićemo do nivoa da budemo dosta konkurentniji i u LS.

Robert kvatro Levangolski

pre 4 godine

Marko Nikolic je sloboan i pozeljan da da dodje na klupu.
Takodje da se vrati i Masimo Morati srpskog fudbala Dragan Djuric.

devilhimself

pre 4 godine

Samo mi nije jasno kako bilo koji nas trener sme da izjavi kako mu je ekipa umorna!!! OD ČEGA BRE???
Od mačve, radnika, javora, napretka???
Šta bi klop recimo, trebao da kaže, kod njega van dajk arnold robertson henderson fabinjo vajnaldum mane salah firmino NE ODLAZE KUĆI, igraju u proseku bar 80min po utakmici, na nivou sezone a to je barem 50-60 utakmica,i TO KAKVIM UTAKMICA PROTIV KAKVIH PROTIVNIKA!? Taj isti klop ima 3-4 izmene milner origi čemberlen lovren i nikada nisam čuo da izgovara takvu glupost tipa EKIPA MI JE UMORNA!!! Gledam ono trckaranje po terenu igrača zvezde protiv totenhema i bajerna, pa ono je sramota, dva šprinta nisam video za dve utakmice. Onda gledam levandovskog kako posle trećeg gola šprinta sa centra u presing, kida i kliza posle 4 data gola. SRAMOTA BRE!!!

Saša

pre 4 godine

Pazi kada cigani se predstavljaju kao Partizanovci i teraju Savu. 
Imate vi veća problema od nas, gledajte u vaše dvorište. 
Mi smo svesni da niko osim vas ne sme uzeti titulu i zato se radujemo kada partizan igra ravnopravno sa evropskim ekipama a tugujem kada izgubi od lošijih od nas ali sve je to sport i dokaz da igramo pošteno. 
E to je nama pravim Partizanovcima važnije nego titule koje se osvajaju na silu. 
Molim te Savo ostani, radi dalje vredno jer niko nije stvorio ekipu preko noći. 
Ni Ferguson na početku karijere nije blistao i bio blizu otkaza više puta ali su Englezi imali strpljenja.
(Demokrata, 04. decembar 2019 20:44)

Misliš na onih vaših poštenih 10-ak što ste uzeli pre nas pa skoro u kontinuitetu.
Odišete poštenjem......

Ivan

pre 4 godine

Za ovo posrtanje Partizana ove sezone nije kriv trener Savo Milošević nimalo, shvatite to! Jednostavno Partizan je izuzetno limitiran tim ove sezone! Sa veoma ograničenim rosterom u kome je dobar deo igrača igrački na izuzetno niskom nivou, ne mogu se očekivati neke dobre partije! Nije kriv Savo Milošević uopšte!

del

pre 4 godine

Jedna gomila amatera, pocevsi od Uprave koja dovodi igrace kakve dovodi, dok vecito drobi o prosloj Upravi i dugovima (poznato nesto?), preko trenera koji, ili nema znanja, ili nema autoriteta kod igraca da sprovede svoju igru, pa oni deluju kao deca na skolskom igralistu, do igraca koji osnove fudbala ne znaju (primi, dodaj, centriraj, sutni). Nekada dobijem napad panike kada vidim kako tromo trce, kako teraju onu jadnu loptu, kako napamet centriraju, kako je guraju umesto sutiraju. Spin majstori, koji su pekli zanat 90ih godina, su napravili hajp oko Milosevica, kako Partizan igra svemirski fudbal, a cinjenica je da su nas u Evropi skoro svi nadigrali, osim Astane i AZ do pred kraj, da smo u prvenstvu izgubili titulu pre nego sto je zazimilo, pa vas ja pitam na cemu bazirate tu euforiju? Partizan ste sveli na nivo seoskog kluba, mada koja ekipa ga jase, jos nam dobro i ide.

Sch..

pre 4 godine

Savo ti ne trebaš da ideš treba da idu Tošić koji igra amaterski fudbal , Suma koji je umislio da je ronaldinjo , Stojković u penziju , Miletić koji nije prošo pored beka , Natho koji nije nikakav vrhunski fudbaler sem što ima fin pregled igre i pas ništa više jer ga malo brže dete pređe ko da ne postoji to smo imali i u ilića sa 40 god. pusti malo našu decu u vatru tako će mo svi da budemo na dobitku a i imaćemo više strpljenja za njihove greške nego za ove gore navedene amatere . Nisi ti loš trener ali ti što sede u foteljama već godinama u našem voljenom klubu su ti dali na raspolaganju ograničenu ekipu.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

nemoj Savo ti da ideš. pa kako si razvalio Zvezdu u derbiju, koja tada kao nije bila umorna a igra od juna.saml smo mi umorni. od čega??? 

ostani Savo, legendo naša.
(grobari, 04. decembar

Саво остани!
Буди и наша легенда!
Достигни - 40!

Boro iz Pobede

pre 4 godine

"Ja mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me oteraju".

Mentalitet gubitničke fudbalske nacije! Zašto se Nemac nikada ne povlači sam? Nemački trener i kada naredja 7 poraza za redom radi svoj posao najbolje što moze u nadi da će se već na sledećoj utakmici njegov rad videti! A da li je trener dobar ili nije u klubu odlučuje neko drugi a ne sam trener! Trener koji se sam povuče priznaje da je amater i da nema pojma i da nebi više trebao da radi taj posao!

realan zvezdas

pre 4 godine

U fudbalu je jako bitna disciplina u igri(ono sto imaju Milojevic I Marko Nikolic).Na kratak rok I postizes neke rezultate u igri ali nemas nikakav sistem ,tako da na kraju uvek ispadne ovako.....Miloje nema leprsavu igru ali ipak ima neki sistem u toj igri I timove pribliznog kvaliteta ili malo jace ipak pobedjuje..pozz

ntt

pre 4 godine

Uprava napolje ! Savo ostani, da i dalje gaziš cigane! Treba da odu oni koji su krivi što imamo jednog, i to jadnog, špica, što je odbrana skromna, što nemamo barem 20ak , po kvalitetu sličnih igrača.

Марко

pre 4 godine

Eno Marko čeka, samo je pitanje da li ga Uprava hoće, ona ga je i oterala kada je uzeo obećanu titulu.
(Saca, 4. decembar 2019 21:06)

Ту титулу сте узели зато што у дербији није свиран фаул над Звездиним голманом Манојловићем, а ситуација је била идентична као на претходном дербију када је свиран фаул над Стојковићем. Тим голом сте повели са 2:1 баш у тренутку када је Звезда имала добру игру након изједначења. Ако то није био фаул, онда није био ни над Стојковићем, и обрнуто.

xxx

pre 4 godine

Vodi sa sobom trio V i pola tima (Asano,Sadik,Stojkovic,Bambi....) Jedino rjesenje je Marko Nikolic,i u njegovo vrijeme se kralo (Zvezda imala 8 penala u 7 play off utamica) pa nije plakao,kukao,javno se predao u borbi za titulu nego cutao,radio i donio duplu krunu s jeftinijim timom. Dva puta u nizu da se izgubi 2-0,da se nema fokus i da se ponavljaju iste greske svakako da je do trenera! Locirao je ispravno u cemu je problem ali za njega nema rjesenje-jos uvijek bacamo niz zicera,jos uvijek igracima pada koncentracija i na kraju ne zna da ih motivise za manje utakmice,dzaba svi derbiji kad nas puni ko stigne cak i kuci (Vozdovac,Lucani,Napredak,Cuka-da nas nije ko ostetio tu?).... Dakle Marko Nikolic,nova uprava,novi napadac golman stoper jer Pavlovic ide i kreativni vezni ili nista. Nasem fudbalskom klubu tek predstoje crni dani-ocekuje nas pljacka tria V kod transfera Pavlovica,vjerovatno jos jedan kup kojim ce zamazati oci i kupiti sebi jos jednu sezonu,povecanje dugova i sijaset drugih problema

Ivan Veljković

pre 4 godine

Posle one utakmice u Hagu u kojoj je Partizan zaista na amaterski način ispustio sigurnu pobedu u utakmici sezone, pobedu kojom bi stekao velike izglede da prezimi u Evropi i time donese veliki rezultatski uspeh i popriličnu zaradu, sada se u Humskoj večeras desila još veća blamaža, poraz od Napretka 2:3 posla 2:0! Nedopustivo za tim koji je sebe predstavljao kao ozbiljan! Imali su pobedu protiv AZ Alkmara koji je drugoplasiran u holandskom prvenstvu, ispustili su dva gola viška u poslednjih nekoliko minuta susreta, bruka, večeras protiv Napretka koji ove sezone igra prilično loše su izgubili na svom terenu opet posle dva gola viška i opet u poslednih deset i kusur minuta meča. Jednostavno bruka. To ne može da bude slučajnost, to se vidimo konstantno ponavlja na mnogim utakmicama ove sezone i to dokazuje da je tim Partizana ove sezone veoma veoma limitiran, da mu je većina rostera prilično amaterska, i da tu trener nije mnogo kriv. Jednostavno toliki je limit ove trenutne ekipe Partizana i to je realnost. Smenom trenera ništa neće postići. Potrebne su korenite promene u samoj upravi i politici kluba. Treba ozbiljno da se radi ako se žele ozbiljni rezultati. To je svakako činjenica koju moraju da prihvate u upravi Partizana inače nema uspeha.

pogled sa Avale

pre 4 godine

slusaj Savo sveznalico.........rad prve ekipe Partizana nije na nivou rada partizanove skole, prva ekipa koju ti vodis sa tvojim strucnim, akademskim, stabom zaostaje daleko za evropskim klubovima na TEHNICKOJ i FIZICKOJ spremi igraca...............samo na danasnjoj utakmici mogu se nabrojati preko dvadeset kikseva na prijemu lopte profesionalnih igraca, SRAMOTA za struku kluba, odnosno svi angazovani igraci od ovog leta sve vise pokazuju nazadovanje u tehnici i fizickoj spremi.........svi treneri i skauti u strucnom stabu su NEZNALICE ili SLEPI a mozda ne zele da priznaju upozorenja stranih strucnjaka koliko nasi igraci kaskaju za tehnikom i fizikom igraca........ti nedostaci su glavni uzroci za SITUACIONA SNALAZENJA IGRACA NA TERENU !!!

realni cigo oli

pre 4 godine

Partizan igra lep napadački fudbal i ima bolji vezni red i napad od zvezde!!!
E sad što mora i malo discipline i odbrane gola u fudbalu i što to fudbaleri partizana ne poštuju, to je za neku drugu analizu!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Đukić proleće u Evropi sa Ožegolom a Savo sa Natkom puca kolo pre u grupi. Isto će biti plasirani u domaćici, 2. ili 3. mesto svejedno. Đuka popljuvan i oteran kao neviđeni dunster a Savo proglašen trenerčinom sa vizijom. Zbog čega, umetničkog dojma, lepši je gubitnik?

Čudni kriterijumi komšiluka, stvarno se da upitati za njihovo generalno poznavanje fudbalske igre. Mršava 2ka.

Talicni

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.
(Baraka, 04. decembar 2019 23:25)

Vise mi lici da ne mozemo ni namestenu da dobijemo ..

zastava101specijal

pre 4 godine

molim sve strucnjake , da zacute ....Savo je nesto najbolje sto se desilo Partizanu u zadnjih 20 godina ! Ja bih bez gledanja potpisao sa njim na 10 godina po cenu da nemamo titulu 3 godine i da ne dobijemo utakmicu do kraja sezone !! Savo izdrzi !!!
(nenad, 04. decembar 2019 22:56)
Tvoje mišljenje je tvoje mišljenje, ali bar objasni zašto je Savo nešto najbolje itd. zašto recimo onaj trener što je igrao proleće u evropi nije nešto najbolje.

bozapub

pre 4 godine

A zasto je Savo kriv? Zato sto ima 11 igraca, zato sto nema krstene zamene? Pa to nije Savina krivica. Utakmica je danas izgubljena kada smo poveli sa 2-0 a pritom nam se povredio celavi Miletic... Mi nemamo rezervnog desnog beka, nego je Lutovac primoran to da igra... Sva tri gola su pala posle akcija sa njegove strane... Partizanovih 11 su jaci od Zvezdinih 11.... Ali klupa na kojoj su dva klinca, i igraci tipa lutovac, scekic, vujacic, gigic je slabija od klupa Zvwzde, Vojvodine i Cukarickog... Mi gubimo utakmice iskljucivo kada se prvih 11 igraca zamori a izmene ne budu kadre da ih dostojno odmene... Uprava je najvise kriva za to... Ne moze se sa jedanaest igraca svaki megdan dobiti... Plus nisu racunali da ce metiljavi Lazar Markovic opet i opet biti povredjen, bas kada nam je najvise trebaooo.... Podrska za Savu... Oladio je on Zvezdu i Miloja na dva poslednja derbija samo tako...

Sport

pre 4 godine

Savo je poprilično jednodimenzionalan trener u ovom trenutku. Ima potencijala, napravio je čudo sa poprilično tankim timom jer nema klupu. Ipak problem je sto je njegova igra sada pročitana. Bilo je uspeha u početku, ali sada ga ljudi već čitaju. Ima problem sa defanzivom i definitivno ne zna kako da isti resi. Ima štofa za poboljsanje, ali nema ko da radi. Jedan dobar defanzivni pomocni trener bi i ovaj problem rešio. Ako uprava misli da poboljša situaciju prvo mora dovesti pomoćnog trenera koji će raditi na defanzivi i zatvaranju utakmice kada je duša već u nosu. Ima ih takvih sigurno, ali izgleda da je bitnije prodati Pavlovića jednu od svetlih tacaka odbrane umesto istu utegnuti.

Baraka

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.

Visko

pre 4 godine

Da vam nesto Zvezdas kaze. Rezultati Partizana su loshi pa ako hocete i tragicni, ali postoji jedna stvar. Oni igraju tokom utakmice odlicnih 60 70 minuta, stvaraju sanse, postizu golove, promasuju veliki broj sansi, i vidi se nesto od igre, koja se prospe u zavrsnicama. A sta ima kod nas? E pa kod nas nema ama bash nista, ni akcije ni igre. Imamo 11 bodova prednosti zahvaljujuci poklonima sudija ( najmanje 10 bodova) - ne znam kad smo nekog u ovoj smesnoj ligi ubedljivo dobili a da nije bilo sudijskih gresaka u nasu korist.
(Slobo, 04. decembar 2019 20:20)

Sine, da tebi nesto pravi zvezdas kaze - ti ako si zvezdas, ja sam Maradona licno!! U redu!?
A sto se tice sudijskih gresaka, evo realno, kada bi se od pocetka sezone obrisali svi bodovi i Zvezdi i Partizanu koje su osvojili zahvaljujuci sudijama, ne bi bilo tih +11... bilo bi +25 za Zvezdu.

p.s. najjadnije nesto sto postoji je kad se grobar predstavlja kao zvezdas. Bljuc.

Pera

pre 4 godine

Ma da, za sve su krivi Zvezda, sudije, pa čak nekako i Karadžić partizanovac.

Što reče neko, kako to da imaju 20 bodova manje a igraju bolji fudbal od komšija.

Demokrata

pre 4 godine

Pazi kada cigani se predstavljaju kao Partizanovci i teraju Savu.
Imate vi veća problema od nas, gledajte u vaše dvorište.
Mi smo svesni da niko osim vas ne sme uzeti titulu i zato se radujemo kada partizan igra ravnopravno sa evropskim ekipama a tugujem kada izgubi od lošijih od nas ali sve je to sport i dokaz da igramo pošteno.
E to je nama pravim Partizanovcima važnije nego titule koje se osvajaju na silu.
Molim te Savo ostani, radi dalje vredno jer niko nije stvorio ekipu preko noći.
Ni Ferguson na početku karijere nije blistao i bio blizu otkaza više puta ali su Englezi imali strpljenja.

srdjan

pre 4 godine

Sava mora da ode ima nalosije rezulltate u istoriji Partizana,mora da ode i uprava koja je najveci krivac.Dok se bahate po skupim hotelima u Amsterdamu sa blizom i sirom rodbinom na racun Partizana igracima se duguje za plate i premije,para ima ali uprava ceka da kad igraci odlaze u drugi klub oproste Partizanu taj dug to je dovelo do rasula u ekipi.

Raca

pre 4 godine

Sava nista nije kriv ima ocajnu ekipu. Mozda bi samo Marko Nikolic bio bolje resenje na klupi ali igracki kadar mora temeljno da se reorganizuje. Partizan u ovom momentu ne izgleda kao klub sposoban da uradi tako nesto.

tomy bgd

pre 4 godine

savo sve pohvale za tebe kao coveka ...pogotovo kad si bio uz otpor ...
ali realno si kriv za ispadanje od aza ( izmene uzasne ) ......sta znam....nisi za trenera ocigledno

Nikola

pre 4 godine

Savo veliki si emotivac jedino to ti ne valja.
Imaš ogroman potencijal kao trener, ne pamtim da je neki trener u Srbiji za par meseci uradio više od tebe što se unapredjenja igre tiče.
Jedini u Srbiji forsiraš fudbal koji liči na ono što se igra u Evropi.
Treba ti još koji igrač da potpuno sprovedeš to što želiš i to nije do tebe, to uprava treba da isprati.
Neću da ulazim u sve detalje šta si unapredio što se Partizana tiče..jesi napravio i par greškica, npr.sa izmenama protiv Aza ali si i potpuno neutralisao igru Aza 85.minuta! teško je i mentalitet srpskog igrača promeniti.
Da je Partizan pametan trebalo bi da te potpiše na 10 godina jer si jedini uz Jokana koji ima jednu drugačiju viziju fudbala.
Ali care ovakve izjave su ti pogrešne, kakav bre odlazak?
Treba da ostaneš dugo u Partizanu tek si na početku onoga što treba da uradiš..

borivoje surdilovic

pre 4 godine

nisi savo ti kriv....ova sezona je zavrsena i pre ove utakmice....igraci su istroseni...nemaju ni oni volje za igrom....samo evropa ih je drzala kolko tolko....al za to nema kvaliteta... pusti ti gigica i lazara i ostake momke sa klupe da igraju... grizli bi....sem lutovca...da ne jazem zalutovca...spremaj tu omladinu za sledecu sezonu....napred partizan.

vuk

pre 4 godine

Pa Savo brate saberi 2 i 2 !
Krusevac nema ni Asana ni Sadika ni Sumu pa njihov napad deluje ozbiljnije! A sam kazes da ne postuju dogovor iz svlacionice! Znaci bezi od njih!

Penicilin

pre 4 godine

Nemoj Savo da upropastis sve sto si do sada uspeo da ostvaris, tvoj tim je izborio ucesce u Evropi zbog koje je i cena Pavlovica dostigla 13 milki, Zdjelaru takodje porasla cena i Partizan ce i na njemu dobro da zaradi. Sumu ako uspes nekome da uvalis bice jos bolje. Dobar igrac, ali svojevlav i sebican, zato mu se konstantno menja uloga iz heroja u tragicara i obrnuto. Na Sadiku mozemo da zaradimo, na Asanu isto, Partizan ima igru 80 minuta. Stavi na klupu tog bambia, taj je vec odavno mator kopitar i sa njim u timu kao da imamo 10 igraca, bolje da Stevanovic bude srandardan prvotimac, na njemu ce Partizan zaraditi bar 20 milki. Stojkovic i Ostoja su takodje za penziju.

nenad

pre 4 godine

molim sve strucnjake , da zacute ....Savo je nesto najbolje sto se desilo Partizanu u zadnjih 20 godina ! Ja bih bez gledanja potpisao sa njim na 10 godina po cenu da nemamo titulu 3 godine i da ne dobijemo utakmicu do kraja sezone !! Savo izdrzi !!!

Janaćije

pre 4 godine

Savo je igru Prtizana modernizovao, radi odlično, a ovi porazi su nešto sasvim očekivano za tim koji je sastavljen "juče". Tim za evropske uspehe se uigrava više sezona. U nas se odmah očekuju rezultati, bez greške. Bila bi katastrofa da ode...- i velika glupost ... Ove nameštaljke, gde jedan klub ne zna za poraz, osim protiv Partizana, nisu nikakvo merilo prema kome bi se merili uspesi Partizana...

Djordjevic Goran

pre 4 godine

Vole te delije Savo i navijaju da ostaneš tri doživotne u Partizanu. Znaju oni da si vrhunski trener koji donosi kvalitet više u igru Partizana.Nisu krivi igrači,kriv si ti jer ne znaš da postaviš taktiku,hoćeš da napadaš sa 10 igrača a druge ekipe te kontrama pune kao što se koka kola puni u Zemunu.Onaj ko to ne vidi i ništa ne menja po tom pitanju nije za trenera.Ne znaš da postaviš igru,nema taktike,ne znaš da zameniš igrače u pravom trenutku.Ti si direktni krivac za nerešen rezultat u Hagu sa AZ ,izbacio si najbitnije vezne igrače i ubacio one koji ne znaju da zadrže loptu.U našem prvenstvu te rasturaju ekipe koje igraju na kontru,pročitali su te kao bukvar da napadaš i samo napadaš sa stomiliona igrača a oni lagano iz kontre 1,2,3 gola i Partizan puca po svim šavovima.Obični navijači Partizana to vide ali ti ne .Sada imamo 11 bodova manje od Zvezde, do kraja prvenstva biće više od dvadeset.Za ovo stanje je kriva uprava koja se zadovoljava osvojenim kupom Srbije koji eto srećom osvajamo poslednjih godina. Najtragičnije od svega je Partizan evo ide peta godina ima preko 100 bodova manje od Zvezde kada se pogledaju tabele.To je ljudi izgubljeno jedno celo prvenstvo.Bruka i sramota šta uprava radi Partizanu a navijači je podržavaju.Sretan ti put Savo ,pokaži se kao trener u nekom drugom klubu ako te žele,nemoj više da uništavaš naš Partizan,i povedi upravu sa sobom.

Bojan.

pre 4 godine

Ja kad zelim nesto lepo da gledam ja pogledam neki film sa lepom glumicom i lepompricom.Fudbal se igra za rezultat a ne za lepotu.Kad navijaci to shvate nece hvaliti igru Partizana.Ko te pita kako igras kad na kraju izgubis,lepsi tije poraz.E onda Partizanovci uzivajte u porazima i manje kukajte posto je to lepo da gubite.

rajko

pre 4 godine

Čovek jednostavno nije za trenera.Ono što je on uspeo u dve utakmice sa Alkmarom i ovo sa Napretkom treba biti majstor pa izgubiti.Treba pomenuti i utakmicu sa Voždovcem.U dve utakmice protiv slabijih ekipa na dopmaćem terenu ekipa mu prima gol u 95-om minutu.Ispade i Đukić za njega klasa. I sa Đukićem je bilo slično.Krenuo dobro u Evropi i zbog toga mu se tolerisala loša igra u domaćoj ligi.Na kraju u utakmici gde je na domaćem terenu mogao da izgubi sa jednim golom on gubi sa dva gola razlike i ispada.TEk tada biva smenjen ali je već stigao da sve upropasti.Tako i Savo.Da li će biti smenjen ili dati ostavku ne znam.Ono što je za mene iznenađenje što ima onih koji smatraju da je dobro radio a i on izgleda ne namerava da da ostavku.Partizan mora da igra u kontinuitetu a on samo povremeno blesne poput Čukaričkog i sl. timova.Na dosta utakmica u nikad lošijem domaćem prvenstvu Partizan ima muku da da gol na domaćem terenu.Retke su utakmice gde Partizan ne primi gol a na većini prima po dva i više.

Milan Spanac

pre 4 godine

ovim komentarom da hoces nikolica si sve rekao o sebi.. Trener kao Savo se davno nije pojavio na ovim prostorima, i nisam patlidzanovac.. navijam za zvezdu koja igra kantu od fudbala, ali to sad nije tema.. Visoki presing, kratki pasovi i posed lopte.. fali posed savu ali kada vidis roster koji ima pitas se kako je pobedio i ovo do sada.. da ima roster upola ko zvezda bio bi ispred zvezde.. Ako ga terate, oterajte ga u repku.. to nama treba, a ne covek koji je zarobljen u partizanu 95te..

Talicni

pre 4 godine

prelazni rok je bio kriminalan. Asano samo trci, tehniku nema kao ni sut, Sadik na trenutke odlican ali isto tako komican, Lazar Markovic jednostavno nije u kondiciji ali klasa... bez rezernog spica je jako neozbiljno igrati, Ozegovic ili Nikolic bi nam dobro dosli u ovom trenutku ...
Tosica sko usmere u desno on se ne snalazi ...
Suma kad bi malo vise dodavao bio bi najbolji na terenu ...
Odbranu nemamo to je tacno osim pavlovica ... Miletic ,Urosevic, Sehovic oni su kriminalni ...
krila Tosic, Markovic, Asano treba da se prodaju
napadac pod hitno ... Lukic, Matic itd

Snaga je u razumu

pre 4 godine

Treneru...Sadik ti previse lopte trose...nijednu visoku loptu ne zna da umiri...ja ga jos nisam video da je grudima primio loptu i prosledio dalje...odbija se lopta ko od balvana....video ga nisam da je glavom udario loptu...pritom...napad ti je jako sebican...svi igraju za sebe umesto za tim...nema igre bez lopte...kratkih i dugih pasova...a pritom smatram a siguran sam i mnogi drugi, da odavno ovakav kvalitetan sastav nismo imali. Treca stvar...zasto golman stalno degazira loptu iz 16terca...sto bre ne razigrava igrace oko sebe...Ne bih voleo da ti Milosevicu odes jer si za kratko vreme mnogo dobrog uradio...preporodio si Partizan

Kvantni navijač

pre 4 godine

Neće te terati sigurno jer većina u Srbiji voli ponižavanje Partizana. Ti preuzmi odgovornost, odglumi besnilo, pa teraj dalje (ako možeš) a gledaoci kojima to odgovara ionako oduvek idu u pozorište. A ne znaju!

Džoni Manila

pre 4 godine

Podrška Miloševiću. Samo napred. Ide i zimski prelazni rok. Pripremiti se za leto i za iduću sezonu. Meni se lično ne dopada odbrana. Nikad mi nije bilo jasno zašto se ne kupe dva vrhunska beka. Pa oni ne koštaju milione bar. Zaključak. Meni se dopada ovo što radi Milošević.

Zlatan

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.

sta im uradi Nebojsa da cvile ovoliko

pre 4 godine

(Saša, 4. decembar 2019 22:57)
Samo jos kad bi ti veliki delijo rekao kako su to oni bacili manje para nego mi..aj racunaj polako i pazi da ti se ne zavrti u glavi od miliona

Bemzin

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.


ti ako si grobar ja ću lajati ko ker Partizan u zadnjih 10 godina nije imao jači tim to je drugo što Crvena Zvezda ne sme da izgubi a inače da je sve regularno nosili bi se i to i i žestoko. naravno 90% grobara podržava Pantića i Miloševića
to što ti navijaš za onoga autostolara iz Čačka verovatno zato što imaš člansku kartu Srpske napredne stranke

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Ovaj covek je jos na klupi Partizana?nemogu da verujem,unistio nas u Ligi Uefa,u prvenstvu takodje,sta se ceka jos?.Dotakli smo dno dna!.

h

pre 4 godine

Savo i Ilijev su dovodili igrace i oterali neke od prosle godine. Znaci krivica je na njima. Dve uzastopne utakmice pravi pogresne izmene i gubi utakmice. Kokezin kadar Savo ce nas unistiti. Najgora sezona u istoriji Partizana

indijanac

pre 4 godine

Ne cekaj, Savo, kreni odmah. Imas let za saragosu preko madrida danas u 16.05. Pokupice te covek ispred gajbe, ponesi i letnju garderobu

A sad malo ja

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.


ti ako si grobar ja ću lajati ko ker Partizan u zadnjih 10 godina nije imao jači tim to je drugo što Crvena Zvezda ne sme da izgubi a inače da je sve regularno nosili bi se i to i i žestoko. naravno 90% grobara podržava Pantića i Miloševića
to što ti navijaš za onoga autostolara iz Čačka verovatno zato što imaš člansku kartu Srpske napredne stranke
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bemzin, 4. decembar 2019 23:19) # Link komentara


@Benzim
Lajes ti vec, samo ne vidis :)

ultrasrbin

pre 4 godine

Марко, 4. decembar 2019 21:30

Ako ti je lakse da tako mislis ti onda ostani pri svome, ali mislim da je Terzic sve objasnio sa recenicom "namerno su nas pobedili". Mislim da je to bilo posle utaakmice sa Vozdovcem.

Roki

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.
(Baraka, 04. decembar 2019 23:25)

Kako ne smeju da izgube???Pa vidis da ih na Rajku puni Totenhem,pa Bajern.I jos se utrkuju ko ce vise da im spakuje.

Кими

pre 4 godine

Не бих рекао да Партизан нема квалитетне играче. Брука која се десила у Хагу у само пар минута је за посебну анализу. Исти тај тим је пре тога имао много бољу игру и контролисао меч са 2 гола вишка. Треба размислити о томе. Немогуће је да су одједном крш екипа. Колико год ви волели Милошевића, ја мислим да је овде пре свега проблем у тренеру и психичкој припреми за меч.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 4 godine

Savo odlazi i povedi Stojkovića obojica ste krivi za loše rezultate Partizana.
Prravili ste obojica kardinalne greške kada to nije smelo da se dogodi.
Volim Partizan i.t.d.

Spale

pre 4 godine

Alo bre,cela uprava sa sve Sadikom i tobom adio!!!!!!!!
Nemamo upravu,nemamo trenera,nemamo gol igraca od Skuletica pa na dalje!!!!!!!

Lajoš

pre 4 godine

Ovaj covek je jos na klupi Partizana?nemogu da verujem,unistio nas u Ligi Uefa,u prvenstvu takodje,sta se ceka jos?.Dotakli smo dno dna!.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikloš Salamander, 5. decembar 2019 08:29)
Pobedio Zvezdu, dosta, može da upropasti sve ostalo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imaš 2:0 i top igru.Izvedeš kvalitet i uvedeš kvantitet.Primiš u nadoknadi 2 gola i ispadneš iz Evrope...Vodiš kući protiv smešno ekipe 2:0 i izgubiš 3:2...Ajd Savo da se ne ljubimo...

Baraka

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.

Slobo

pre 4 godine

Da vam nesto Zvezdas kaze. Rezultati Partizana su loshi pa ako hocete i tragicni, ali postoji jedna stvar. Oni igraju tokom utakmice odlicnih 60 70 minuta, stvaraju sanse, postizu golove, promasuju veliki broj sansi, i vidi se nesto od igre, koja se prospe u zavrsnicama. A sta ima kod nas? E pa kod nas nema ama bash nista, ni akcije ni igre. Imamo 11 bodova prednosti zahvaljujuci poklonima sudija ( najmanje 10 bodova) - ne znam kad smo nekog u ovoj smesnoj ligi ubedljivo dobili a da nije bilo sudijskih gresaka u nasu korist.

neki veliki dr

pre 4 godine

Ti si Savo, skroz pobrkao loncice. Ovo kao zvezdas kazem. Hteo si da budes Dusko Vujosevic, da se bavis politikom, kritikujes vlas, vrtis staru mantru o aparthejdu, pastorcadi... Umesto da se fokusiras na fudbal i pravis rezultate na terenu. Niko te danas nije ostetio, niti u Hagu protiv AZ-a. Pa sta je problem? Ovde se svi u sve mesaju, i svi sve znaju, a u stvari niko pojma nema o poslu za koji je angazovan...

Demokrata

pre 4 godine

Pazi kada cigani se predstavljaju kao Partizanovci i teraju Savu.
Imate vi veća problema od nas, gledajte u vaše dvorište.
Mi smo svesni da niko osim vas ne sme uzeti titulu i zato se radujemo kada partizan igra ravnopravno sa evropskim ekipama a tugujem kada izgubi od lošijih od nas ali sve je to sport i dokaz da igramo pošteno.
E to je nama pravim Partizanovcima važnije nego titule koje se osvajaju na silu.
Molim te Savo ostani, radi dalje vredno jer niko nije stvorio ekipu preko noći.
Ni Ferguson na početku karijere nije blistao i bio blizu otkaza više puta ali su Englezi imali strpljenja.

ntt

pre 4 godine

Uprava napolje ! Savo ostani, da i dalje gaziš cigane! Treba da odu oni koji su krivi što imamo jednog, i to jadnog, špica, što je odbrana skromna, što nemamo barem 20ak , po kvalitetu sličnih igrača.

Bemzin

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.


ti ako si grobar ja ću lajati ko ker Partizan u zadnjih 10 godina nije imao jači tim to je drugo što Crvena Zvezda ne sme da izgubi a inače da je sve regularno nosili bi se i to i i žestoko. naravno 90% grobara podržava Pantića i Miloševića
to što ti navijaš za onoga autostolara iz Čačka verovatno zato što imaš člansku kartu Srpske napredne stranke

lalovsin

pre 4 godine

Dobar si covek Savo, jos si bolji igrac bio, golgeter prve klase, ali za trenera nisi, nemas trenersku zicu kakvu na prime ima sada Murinjo a ranije Miljanic i Boskov.Zao ti je igraca neces da ih kaznjavas jer si u dusi fudbaler a ne trener.

veliki strumf

pre 4 godine

Kud da te oteraju sad kad si doktorirao i to sa odlikom, na temu “Zašto je 2-0 najopasniji rezultat - moj primer”? To si izučio do tančina, tu si briljantan. Pa kako jednog doktora oterati.

bozapub

pre 4 godine

A zasto je Savo kriv? Zato sto ima 11 igraca, zato sto nema krstene zamene? Pa to nije Savina krivica. Utakmica je danas izgubljena kada smo poveli sa 2-0 a pritom nam se povredio celavi Miletic... Mi nemamo rezervnog desnog beka, nego je Lutovac primoran to da igra... Sva tri gola su pala posle akcija sa njegove strane... Partizanovih 11 su jaci od Zvezdinih 11.... Ali klupa na kojoj su dva klinca, i igraci tipa lutovac, scekic, vujacic, gigic je slabija od klupa Zvwzde, Vojvodine i Cukarickog... Mi gubimo utakmice iskljucivo kada se prvih 11 igraca zamori a izmene ne budu kadre da ih dostojno odmene... Uprava je najvise kriva za to... Ne moze se sa jedanaest igraca svaki megdan dobiti... Plus nisu racunali da ce metiljavi Lazar Markovic opet i opet biti povredjen, bas kada nam je najvise trebaooo.... Podrska za Savu... Oladio je on Zvezdu i Miloja na dva poslednja derbija samo tako...

xxx

pre 4 godine

Vodi sa sobom trio V i pola tima (Asano,Sadik,Stojkovic,Bambi....) Jedino rjesenje je Marko Nikolic,i u njegovo vrijeme se kralo (Zvezda imala 8 penala u 7 play off utamica) pa nije plakao,kukao,javno se predao u borbi za titulu nego cutao,radio i donio duplu krunu s jeftinijim timom. Dva puta u nizu da se izgubi 2-0,da se nema fokus i da se ponavljaju iste greske svakako da je do trenera! Locirao je ispravno u cemu je problem ali za njega nema rjesenje-jos uvijek bacamo niz zicera,jos uvijek igracima pada koncentracija i na kraju ne zna da ih motivise za manje utakmice,dzaba svi derbiji kad nas puni ko stigne cak i kuci (Vozdovac,Lucani,Napredak,Cuka-da nas nije ko ostetio tu?).... Dakle Marko Nikolic,nova uprava,novi napadac golman stoper jer Pavlovic ide i kreativni vezni ili nista. Nasem fudbalskom klubu tek predstoje crni dani-ocekuje nas pljacka tria V kod transfera Pavlovica,vjerovatno jos jedan kup kojim ce zamazati oci i kupiti sebi jos jednu sezonu,povecanje dugova i sijaset drugih problema

Zlatan

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.

Марко

pre 4 godine

Eno Marko čeka, samo je pitanje da li ga Uprava hoće, ona ga je i oterala kada je uzeo obećanu titulu.
(Saca, 4. decembar 2019 21:06)

Ту титулу сте узели зато што у дербији није свиран фаул над Звездиним голманом Манојловићем, а ситуација је била идентична као на претходном дербију када је свиран фаул над Стојковићем. Тим голом сте повели са 2:1 баш у тренутку када је Звезда имала добру игру након изједначења. Ако то није био фаул, онда није био ни над Стојковићем, и обрнуто.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pre neko veče Sava reče da ne znamo ništa o fudbalu..stvarno ništa ne znamo.Biće da je ovo naša ipak diplomatska pobeda...

grobari

pre 4 godine

nemoj Savo ti da ideš. pa kako si razvalio Zvezdu u derbiju, koja tada kao nije bila umorna a igra od juna.saml smo mi umorni. od čega???

ostani Savo, legendo naša.

Penicilin

pre 4 godine

Nemoj Savo da upropastis sve sto si do sada uspeo da ostvaris, tvoj tim je izborio ucesce u Evropi zbog koje je i cena Pavlovica dostigla 13 milki, Zdjelaru takodje porasla cena i Partizan ce i na njemu dobro da zaradi. Sumu ako uspes nekome da uvalis bice jos bolje. Dobar igrac, ali svojevlav i sebican, zato mu se konstantno menja uloga iz heroja u tragicara i obrnuto. Na Sadiku mozemo da zaradimo, na Asanu isto, Partizan ima igru 80 minuta. Stavi na klupu tog bambia, taj je vec odavno mator kopitar i sa njim u timu kao da imamo 10 igraca, bolje da Stevanovic bude srandardan prvotimac, na njemu ce Partizan zaraditi bar 20 milki. Stojkovic i Ostoja su takodje za penziju.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

nisi savo ti kriv....ova sezona je zavrsena i pre ove utakmice....igraci su istroseni...nemaju ni oni volje za igrom....samo evropa ih je drzala kolko tolko....al za to nema kvaliteta... pusti ti gigica i lazara i ostake momke sa klupe da igraju... grizli bi....sem lutovca...da ne jazem zalutovca...spremaj tu omladinu za sledecu sezonu....napred partizan.

realni cigo oli

pre 4 godine

Partizan igra lep napadački fudbal i ima bolji vezni red i napad od zvezde!!!
E sad što mora i malo discipline i odbrane gola u fudbalu i što to fudbaleri partizana ne poštuju, to je za neku drugu analizu!

nenad

pre 4 godine

molim sve strucnjake , da zacute ....Savo je nesto najbolje sto se desilo Partizanu u zadnjih 20 godina ! Ja bih bez gledanja potpisao sa njim na 10 godina po cenu da nemamo titulu 3 godine i da ne dobijemo utakmicu do kraja sezone !! Savo izdrzi !!!

One night in May

pre 4 godine

Dovedes napadace Rome, Arsenala i Liverpula i dva veznjaka CSKA Moskva, imas reprezentativnog golmana, beka i zadnjeg veznog i places kako nemas dobre igrace... Samo u Partizanu.

Đorđe

pre 4 godine

Savo je pokazao da ima potencijal za odličnog trenera, ali očigledno mu nedostaje iskustvo. Čini mi se da ne ume da se prilagodi na neke neplanirane situacije i da ne ume da iskoristi slabosti protivnika. Često ekipa gubi koncentracije i ulazi u paničnu igru, što jeste Savina odgovornost. Ali mislim da ga treba istrpeti, jer Partizan igra lepo u napadu, brzo i mnogo lako ulazi u šanse, što godinama unazad nije bio slučaj. Savo mora da ostane.
Takođe treba imati u vidu, da Savo nema zamene. Nema drugog napadača, a Sadik, koji ima potencijal, prilično je nestabilan. U vezanom redu, Zdjelar, Suma i Natho nemaju zamenu. Tu je Šćekić, ali koja je on alternativa. Ostojić i Stojković su već u godinama, a igraju bukvalno svaku utakmicu, pa je normalno da padnu u bitnim momentima. Ni na tim pozicijama nema alternative. Bekovi su već tradicionalno očajni. Pa i Asano i Tošić po krilima jedinu zamenu imaju u mladom Stevanoviću. Uz sve taktičke propuste Save, ipak je uprava najodgovornija, jer je nedopustivo da klub koji igra Evropu i pretenduje na duplu krunu u domaćim takmičenjima, ostane sa bukvalno 11 igrača.

srdjan

pre 4 godine

Sava mora da ode ima nalosije rezulltate u istoriji Partizana,mora da ode i uprava koja je najveci krivac.Dok se bahate po skupim hotelima u Amsterdamu sa blizom i sirom rodbinom na racun Partizana igracima se duguje za plate i premije,para ima ali uprava ceka da kad igraci odlaze u drugi klub oproste Partizanu taj dug to je dovelo do rasula u ekipi.

Janaćije

pre 4 godine

Savo je igru Prtizana modernizovao, radi odlično, a ovi porazi su nešto sasvim očekivano za tim koji je sastavljen "juče". Tim za evropske uspehe se uigrava više sezona. U nas se odmah očekuju rezultati, bez greške. Bila bi katastrofa da ode...- i velika glupost ... Ove nameštaljke, gde jedan klub ne zna za poraz, osim protiv Partizana, nisu nikakvo merilo prema kome bi se merili uspesi Partizana...

milos

pre 4 godine

Savo je posle Stanojevića najbolji trener u zadnjih 20 godina, ne treba ga menjati ni po koju cenu, tek kad ga budu tražili jači klubovi onda ga pustiti da se dalje razvija. Kada je dosao proletos bili smo u rasulu, koliko toliko skockao je ekipu i malo smo zivnuli, realno malo nam je falilo da prezimimo u Ligi evrope, ali šta je tu je...Otkrio je malog Pavlovića, Stevanovića, povratio Sumu, ali generalno imamo limitiranu ekipu, sa solidnih 11, slabom klupom i dosta matorih igrača, Stojke, Ostoja, Tosic su dugo u padu forme. Ali generalno, ne pamtim da smo igrali lepši fudbal, brzo ulazili u šanse, doduše na momente i dosta amaterski, ali opet treba imati u vidi da je Savo imao samo jedne pripreme s ovom ekipom, i ocekujem posle zimskih priprema uz pojačanja u zadnjoj liniji, da će sve ovo dosta bolje izgledati. Pa sl godine, da izborimo i prolece u LE, a to isto bih zeleo j komsinici, da igra Le i da ima 4-5 pobeda u grupi, i to bi dosta doprinelo napretku naše lige i naših klubova na rang listi. Realno LS nije nas nivo i tek posle 10ak sezona konstantnog igranja i pobeđivanja u LE doćićemo do nivoa da budemo dosta konkurentniji i u LS.

ls

pre 4 godine

Nemoj Savo da upropastis sve sto si do sada uspeo da ostvaris, tvoj tim je izborio ucesce u Evropi zbog koje je i cena Pavlovica dostigla 13 milki, Zdjelaru takodje porasla cena i Partizan ce i na njemu dobro da zaradi. Sumu ako uspes nekome da uvalis bice jos bolje. Dobar igrac, ali svojevlav i sebican, zato mu se konstantno menja uloga iz heroja u tragicara i obrnuto. Na Sadiku mozemo da zaradimo, na Asanu isto, Partizan ima igru 80 minuta. Stavi na klupu tog bambia, taj je vec odavno mator kopitar i sa njim u timu kao da imamo 10 igraca, bolje da Stevanovic bude srandardan prvotimac, na njemu ce Partizan zaraditi bar 20 milki. Stojkovic i Ostoja su takodje za penziju.
(Penicilin, 04. decembar 2019 20:41)

Napravi ti ekipu vrednu skoro kao PSG, svaka cast majstore.

Ivan

pre 4 godine

Za ovo posrtanje Partizana ove sezone nije kriv trener Savo Milošević nimalo, shvatite to! Jednostavno Partizan je izuzetno limitiran tim ove sezone! Sa veoma ograničenim rosterom u kome je dobar deo igrača igrački na izuzetno niskom nivou, ne mogu se očekivati neke dobre partije! Nije kriv Savo Milošević uopšte!

Robert kvatro Levangolski

pre 4 godine

Marko Nikolic je sloboan i pozeljan da da dodje na klupu.
Takodje da se vrati i Masimo Morati srpskog fudbala Dragan Djuric.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

nemoj Savo ti da ideš. pa kako si razvalio Zvezdu u derbiju, koja tada kao nije bila umorna a igra od juna.saml smo mi umorni. od čega??? 

ostani Savo, legendo naša.
(grobari, 04. decembar

Саво остани!
Буди и наша легенда!
Достигни - 40!

tomy bgd

pre 4 godine

savo sve pohvale za tebe kao coveka ...pogotovo kad si bio uz otpor ...
ali realno si kriv za ispadanje od aza ( izmene uzasne ) ......sta znam....nisi za trenera ocigledno

WIN

pre 4 godine

Realno u celoj ovoj Partizanovoj prici Savo je najsvetlija tacka!
Od poluigraca napravio je neke rezultate i moje misljenje da je jedino pogresio sto malo igraca rotira,mada mozda i tu nema iole zglavnih opcija...

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Ovaj covek je jos na klupi Partizana?nemogu da verujem,unistio nas u Ligi Uefa,u prvenstvu takodje,sta se ceka jos?.Dotakli smo dno dna!.

Saša

pre 4 godine

Kao ciganin koji poštuje Partizan kao najvećeg rivala spadam u one koji vam ne želi zlo.Nije problem u treneru.Meni lično je Sava dobar trener.Od krš tima realno vam je izvukao maksimum ali tim je nedisciplinovan jer kako drugačije objasniti ovolike oscilacije.U nedelju dana remi u Evropi i poraz u prvenstvu na istovetan način.To je glava u pitanju ovih amatera.Da ne bude zabune ja čak mislim da Partizan i lepše igra od Žvezde a bacili ste X puta manje para u koje kakve kvazi igrače.I jedni i drugi i cigani i grobari morate gurnuti u vatru svoju decu iz podmlatka.Sve drugo je budalaština.A menadžere i upravu niz Atokomondu i jedni i drugi.

Spale

pre 4 godine

Alo bre,cela uprava sa sve Sadikom i tobom adio!!!!!!!!
Nemamo upravu,nemamo trenera,nemamo gol igraca od Skuletica pa na dalje!!!!!!!

Sch..

pre 4 godine

Savo ti ne trebaš da ideš treba da idu Tošić koji igra amaterski fudbal , Suma koji je umislio da je ronaldinjo , Stojković u penziju , Miletić koji nije prošo pored beka , Natho koji nije nikakav vrhunski fudbaler sem što ima fin pregled igre i pas ništa više jer ga malo brže dete pređe ko da ne postoji to smo imali i u ilića sa 40 god. pusti malo našu decu u vatru tako će mo svi da budemo na dobitku a i imaćemo više strpljenja za njihove greške nego za ove gore navedene amatere . Nisi ti loš trener ali ti što sede u foteljama već godinama u našem voljenom klubu su ti dali na raspolaganju ograničenu ekipu.

Talicni

pre 4 godine

prelazni rok je bio kriminalan. Asano samo trci, tehniku nema kao ni sut, Sadik na trenutke odlican ali isto tako komican, Lazar Markovic jednostavno nije u kondiciji ali klasa... bez rezernog spica je jako neozbiljno igrati, Ozegovic ili Nikolic bi nam dobro dosli u ovom trenutku ...
Tosica sko usmere u desno on se ne snalazi ...
Suma kad bi malo vise dodavao bio bi najbolji na terenu ...
Odbranu nemamo to je tacno osim pavlovica ... Miletic ,Urosevic, Sehovic oni su kriminalni ...
krila Tosic, Markovic, Asano treba da se prodaju
napadac pod hitno ... Lukic, Matic itd

Roki

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.
(Baraka, 04. decembar 2019 23:25)

Kako ne smeju da izgube???Pa vidis da ih na Rajku puni Totenhem,pa Bajern.I jos se utrkuju ko ce vise da im spakuje.

Visko

pre 4 godine

Da vam nesto Zvezdas kaze. Rezultati Partizana su loshi pa ako hocete i tragicni, ali postoji jedna stvar. Oni igraju tokom utakmice odlicnih 60 70 minuta, stvaraju sanse, postizu golove, promasuju veliki broj sansi, i vidi se nesto od igre, koja se prospe u zavrsnicama. A sta ima kod nas? E pa kod nas nema ama bash nista, ni akcije ni igre. Imamo 11 bodova prednosti zahvaljujuci poklonima sudija ( najmanje 10 bodova) - ne znam kad smo nekog u ovoj smesnoj ligi ubedljivo dobili a da nije bilo sudijskih gresaka u nasu korist.
(Slobo, 04. decembar 2019 20:20)

Sine, da tebi nesto pravi zvezdas kaze - ti ako si zvezdas, ja sam Maradona licno!! U redu!?
A sto se tice sudijskih gresaka, evo realno, kada bi se od pocetka sezone obrisali svi bodovi i Zvezdi i Partizanu koje su osvojili zahvaljujuci sudijama, ne bi bilo tih +11... bilo bi +25 za Zvezdu.

p.s. najjadnije nesto sto postoji je kad se grobar predstavlja kao zvezdas. Bljuc.

Raca

pre 4 godine

Sava nista nije kriv ima ocajnu ekipu. Mozda bi samo Marko Nikolic bio bolje resenje na klupi ali igracki kadar mora temeljno da se reorganizuje. Partizan u ovom momentu ne izgleda kao klub sposoban da uradi tako nesto.

Sport

pre 4 godine

Savo je poprilično jednodimenzionalan trener u ovom trenutku. Ima potencijala, napravio je čudo sa poprilično tankim timom jer nema klupu. Ipak problem je sto je njegova igra sada pročitana. Bilo je uspeha u početku, ali sada ga ljudi već čitaju. Ima problem sa defanzivom i definitivno ne zna kako da isti resi. Ima štofa za poboljsanje, ali nema ko da radi. Jedan dobar defanzivni pomocni trener bi i ovaj problem rešio. Ako uprava misli da poboljša situaciju prvo mora dovesti pomoćnog trenera koji će raditi na defanzivi i zatvaranju utakmice kada je duša već u nosu. Ima ih takvih sigurno, ali izgleda da je bitnije prodati Pavlovića jednu od svetlih tacaka odbrane umesto istu utegnuti.

rajko

pre 4 godine

Čovek jednostavno nije za trenera.Ono što je on uspeo u dve utakmice sa Alkmarom i ovo sa Napretkom treba biti majstor pa izgubiti.Treba pomenuti i utakmicu sa Voždovcem.U dve utakmice protiv slabijih ekipa na dopmaćem terenu ekipa mu prima gol u 95-om minutu.Ispade i Đukić za njega klasa. I sa Đukićem je bilo slično.Krenuo dobro u Evropi i zbog toga mu se tolerisala loša igra u domaćoj ligi.Na kraju u utakmici gde je na domaćem terenu mogao da izgubi sa jednim golom on gubi sa dva gola razlike i ispada.TEk tada biva smenjen ali je već stigao da sve upropasti.Tako i Savo.Da li će biti smenjen ili dati ostavku ne znam.Ono što je za mene iznenađenje što ima onih koji smatraju da je dobro radio a i on izgleda ne namerava da da ostavku.Partizan mora da igra u kontinuitetu a on samo povremeno blesne poput Čukaričkog i sl. timova.Na dosta utakmica u nikad lošijem domaćem prvenstvu Partizan ima muku da da gol na domaćem terenu.Retke su utakmice gde Partizan ne primi gol a na većini prima po dva i više.

zastava101specijal

pre 4 godine

molim sve strucnjake , da zacute ....Savo je nesto najbolje sto se desilo Partizanu u zadnjih 20 godina ! Ja bih bez gledanja potpisao sa njim na 10 godina po cenu da nemamo titulu 3 godine i da ne dobijemo utakmicu do kraja sezone !! Savo izdrzi !!!
(nenad, 04. decembar 2019 22:56)
Tvoje mišljenje je tvoje mišljenje, ali bar objasni zašto je Savo nešto najbolje itd. zašto recimo onaj trener što je igrao proleće u evropi nije nešto najbolje.

Bojan.

pre 4 godine

Ja kad zelim nesto lepo da gledam ja pogledam neki film sa lepom glumicom i lepompricom.Fudbal se igra za rezultat a ne za lepotu.Kad navijaci to shvate nece hvaliti igru Partizana.Ko te pita kako igras kad na kraju izgubis,lepsi tije poraz.E onda Partizanovci uzivajte u porazima i manje kukajte posto je to lepo da gubite.

Lajoš

pre 4 godine

Ovaj covek je jos na klupi Partizana?nemogu da verujem,unistio nas u Ligi Uefa,u prvenstvu takodje,sta se ceka jos?.Dotakli smo dno dna!.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikloš Salamander, 5. decembar 2019 08:29)
Pobedio Zvezdu, dosta, može da upropasti sve ostalo.

realan zvezdas

pre 4 godine

U fudbalu je jako bitna disciplina u igri(ono sto imaju Milojevic I Marko Nikolic).Na kratak rok I postizes neke rezultate u igri ali nemas nikakav sistem ,tako da na kraju uvek ispadne ovako.....Miloje nema leprsavu igru ali ipak ima neki sistem u toj igri I timove pribliznog kvaliteta ili malo jace ipak pobedjuje..pozz

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Đukić proleće u Evropi sa Ožegolom a Savo sa Natkom puca kolo pre u grupi. Isto će biti plasirani u domaćici, 2. ili 3. mesto svejedno. Đuka popljuvan i oteran kao neviđeni dunster a Savo proglašen trenerčinom sa vizijom. Zbog čega, umetničkog dojma, lepši je gubitnik?

Čudni kriterijumi komšiluka, stvarno se da upitati za njihovo generalno poznavanje fudbalske igre. Mršava 2ka.

Talicni

pre 4 godine

Najjaci su mi navijaci Zvezde koji pricaju o nekom minusu a njihov klub ne sme da izgubi. Ovaj poraz Partizana je samo dokaz da igramo cisto, sada ste i toga svesni.
(Baraka, 04. decembar 2019 23:25)

Vise mi lici da ne mozemo ni namestenu da dobijemo ..

montoya

pre 4 godine

Savo I da ode , mi nemamo koga da dovedemo, moze samo neko gori da dodje, neki klimoglavac...jer niko ozbiljan ko drzi do sebe nece pristati da se valja u ovom blatu.

Pedja

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, ali mislim da je Savo sasvim solidan trener. Napravio je neku napadacku igru od tima sa kojim ni Djukic i Mirkovic nisu znali sta ce. Problem Partizana, ne samo ove godine, je da sunajstariji igraci najbolji u timu. Dok je igrao Sasa Ilic, koji nije nista posebno, doneo je mnogo bodova Partizanu, ulaskom ili izlaskom sa terena, potpuno bi se promenila igra. Sada isto sa Tosicem, kako on izadje, Partizan se izgubi. U napadu je maltene beskoristan, ali ocigledno pomaze stabilnosti tima, samo sto nema snagu za celu utakmicu. Ni Natho vam nece biti od neke velike pomoci, i njemu je dusa u nosu, pogotovo ako ostane i dogodine. Sto se tice Sava, ono sto ne zna je da zatvori utakmicu. Vise puta je Partizan imao prednost, a nije uspeo da je odrzi. Samo skorije je recimo AZ 2 puta imao igraca manje i oba puta izjednacio, sada Napredak td. Jednostavno Savo nema plan kako da utakmicu privede kraju.

Nikola

pre 4 godine

Savo veliki si emotivac jedino to ti ne valja.
Imaš ogroman potencijal kao trener, ne pamtim da je neki trener u Srbiji za par meseci uradio više od tebe što se unapredjenja igre tiče.
Jedini u Srbiji forsiraš fudbal koji liči na ono što se igra u Evropi.
Treba ti još koji igrač da potpuno sprovedeš to što želiš i to nije do tebe, to uprava treba da isprati.
Neću da ulazim u sve detalje šta si unapredio što se Partizana tiče..jesi napravio i par greškica, npr.sa izmenama protiv Aza ali si i potpuno neutralisao igru Aza 85.minuta! teško je i mentalitet srpskog igrača promeniti.
Da je Partizan pametan trebalo bi da te potpiše na 10 godina jer si jedini uz Jokana koji ima jednu drugačiju viziju fudbala.
Ali care ovakve izjave su ti pogrešne, kakav bre odlazak?
Treba da ostaneš dugo u Partizanu tek si na početku onoga što treba da uradiš..

Milan Spanac

pre 4 godine

ovim komentarom da hoces nikolica si sve rekao o sebi.. Trener kao Savo se davno nije pojavio na ovim prostorima, i nisam patlidzanovac.. navijam za zvezdu koja igra kantu od fudbala, ali to sad nije tema.. Visoki presing, kratki pasovi i posed lopte.. fali posed savu ali kada vidis roster koji ima pitas se kako je pobedio i ovo do sada.. da ima roster upola ko zvezda bio bi ispred zvezde.. Ako ga terate, oterajte ga u repku.. to nama treba, a ne covek koji je zarobljen u partizanu 95te..

Džoni Manila

pre 4 godine

Podrška Miloševiću. Samo napred. Ide i zimski prelazni rok. Pripremiti se za leto i za iduću sezonu. Meni se lično ne dopada odbrana. Nikad mi nije bilo jasno zašto se ne kupe dva vrhunska beka. Pa oni ne koštaju milione bar. Zaključak. Meni se dopada ovo što radi Milošević.

Djordjevic Goran

pre 4 godine

Vole te delije Savo i navijaju da ostaneš tri doživotne u Partizanu. Znaju oni da si vrhunski trener koji donosi kvalitet više u igru Partizana.Nisu krivi igrači,kriv si ti jer ne znaš da postaviš taktiku,hoćeš da napadaš sa 10 igrača a druge ekipe te kontrama pune kao što se koka kola puni u Zemunu.Onaj ko to ne vidi i ništa ne menja po tom pitanju nije za trenera.Ne znaš da postaviš igru,nema taktike,ne znaš da zameniš igrače u pravom trenutku.Ti si direktni krivac za nerešen rezultat u Hagu sa AZ ,izbacio si najbitnije vezne igrače i ubacio one koji ne znaju da zadrže loptu.U našem prvenstvu te rasturaju ekipe koje igraju na kontru,pročitali su te kao bukvar da napadaš i samo napadaš sa stomiliona igrača a oni lagano iz kontre 1,2,3 gola i Partizan puca po svim šavovima.Obični navijači Partizana to vide ali ti ne .Sada imamo 11 bodova manje od Zvezde, do kraja prvenstva biće više od dvadeset.Za ovo stanje je kriva uprava koja se zadovoljava osvojenim kupom Srbije koji eto srećom osvajamo poslednjih godina. Najtragičnije od svega je Partizan evo ide peta godina ima preko 100 bodova manje od Zvezde kada se pogledaju tabele.To je ljudi izgubljeno jedno celo prvenstvo.Bruka i sramota šta uprava radi Partizanu a navijači je podržavaju.Sretan ti put Savo ,pokaži se kao trener u nekom drugom klubu ako te žele,nemoj više da uništavaš naš Partizan,i povedi upravu sa sobom.

Mozgovi su još u 1945.

pre 4 godine

U glavi prosečnog navijača rešenje je sledeće - dovesti Marćela Lipija ili Fabija Kapela u sadejstvu sa još većim ulupavanjem državnog socijalističkog budžeta u naš jugoslovenski klub.
Pa odatle videti dalje korake.

pogled sa Avale

pre 4 godine

slusaj Savo sveznalico.........rad prve ekipe Partizana nije na nivou rada partizanove skole, prva ekipa koju ti vodis sa tvojim strucnim, akademskim, stabom zaostaje daleko za evropskim klubovima na TEHNICKOJ i FIZICKOJ spremi igraca...............samo na danasnjoj utakmici mogu se nabrojati preko dvadeset kikseva na prijemu lopte profesionalnih igraca, SRAMOTA za struku kluba, odnosno svi angazovani igraci od ovog leta sve vise pokazuju nazadovanje u tehnici i fizickoj spremi.........svi treneri i skauti u strucnom stabu su NEZNALICE ili SLEPI a mozda ne zele da priznaju upozorenja stranih strucnjaka koliko nasi igraci kaskaju za tehnikom i fizikom igraca........ti nedostaci su glavni uzroci za SITUACIONA SNALAZENJA IGRACA NA TERENU !!!

Ivan Veljković

pre 4 godine

Posle one utakmice u Hagu u kojoj je Partizan zaista na amaterski način ispustio sigurnu pobedu u utakmici sezone, pobedu kojom bi stekao velike izglede da prezimi u Evropi i time donese veliki rezultatski uspeh i popriličnu zaradu, sada se u Humskoj večeras desila još veća blamaža, poraz od Napretka 2:3 posla 2:0! Nedopustivo za tim koji je sebe predstavljao kao ozbiljan! Imali su pobedu protiv AZ Alkmara koji je drugoplasiran u holandskom prvenstvu, ispustili su dva gola viška u poslednjih nekoliko minuta susreta, bruka, večeras protiv Napretka koji ove sezone igra prilično loše su izgubili na svom terenu opet posle dva gola viška i opet u poslednih deset i kusur minuta meča. Jednostavno bruka. To ne može da bude slučajnost, to se vidimo konstantno ponavlja na mnogim utakmicama ove sezone i to dokazuje da je tim Partizana ove sezone veoma veoma limitiran, da mu je većina rostera prilično amaterska, i da tu trener nije mnogo kriv. Jednostavno toliki je limit ove trenutne ekipe Partizana i to je realnost. Smenom trenera ništa neće postići. Potrebne su korenite promene u samoj upravi i politici kluba. Treba ozbiljno da se radi ako se žele ozbiljni rezultati. To je svakako činjenica koju moraju da prihvate u upravi Partizana inače nema uspeha.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 4 godine

Savo odlazi i povedi Stojkovića obojica ste krivi za loše rezultate Partizana.
Prravili ste obojica kardinalne greške kada to nije smelo da se dogodi.
Volim Partizan i.t.d.

del

pre 4 godine

Jedna gomila amatera, pocevsi od Uprave koja dovodi igrace kakve dovodi, dok vecito drobi o prosloj Upravi i dugovima (poznato nesto?), preko trenera koji, ili nema znanja, ili nema autoriteta kod igraca da sprovede svoju igru, pa oni deluju kao deca na skolskom igralistu, do igraca koji osnove fudbala ne znaju (primi, dodaj, centriraj, sutni). Nekada dobijem napad panike kada vidim kako tromo trce, kako teraju onu jadnu loptu, kako napamet centriraju, kako je guraju umesto sutiraju. Spin majstori, koji su pekli zanat 90ih godina, su napravili hajp oko Milosevica, kako Partizan igra svemirski fudbal, a cinjenica je da su nas u Evropi skoro svi nadigrali, osim Astane i AZ do pred kraj, da smo u prvenstvu izgubili titulu pre nego sto je zazimilo, pa vas ja pitam na cemu bazirate tu euforiju? Partizan ste sveli na nivo seoskog kluba, mada koja ekipa ga jase, jos nam dobro i ide.

Saša

pre 4 godine

Pazi kada cigani se predstavljaju kao Partizanovci i teraju Savu. 
Imate vi veća problema od nas, gledajte u vaše dvorište. 
Mi smo svesni da niko osim vas ne sme uzeti titulu i zato se radujemo kada partizan igra ravnopravno sa evropskim ekipama a tugujem kada izgubi od lošijih od nas ali sve je to sport i dokaz da igramo pošteno. 
E to je nama pravim Partizanovcima važnije nego titule koje se osvajaju na silu. 
Molim te Savo ostani, radi dalje vredno jer niko nije stvorio ekipu preko noći. 
Ni Ferguson na početku karijere nije blistao i bio blizu otkaza više puta ali su Englezi imali strpljenja.
(Demokrata, 04. decembar 2019 20:44)

Misliš na onih vaših poštenih 10-ak što ste uzeli pre nas pa skoro u kontinuitetu.
Odišete poštenjem......

Pera

pre 4 godine

Ma da, za sve su krivi Zvezda, sudije, pa čak nekako i Karadžić partizanovac.

Što reče neko, kako to da imaju 20 bodova manje a igraju bolji fudbal od komšija.

vuk

pre 4 godine

Pa Savo brate saberi 2 i 2 !
Krusevac nema ni Asana ni Sadika ni Sumu pa njihov napad deluje ozbiljnije! A sam kazes da ne postuju dogovor iz svlacionice! Znaci bezi od njih!

h

pre 4 godine

Savo i Ilijev su dovodili igrace i oterali neke od prosle godine. Znaci krivica je na njima. Dve uzastopne utakmice pravi pogresne izmene i gubi utakmice. Kokezin kadar Savo ce nas unistiti. Najgora sezona u istoriji Partizana

Snaga je u razumu

pre 4 godine

Treneru...Sadik ti previse lopte trose...nijednu visoku loptu ne zna da umiri...ja ga jos nisam video da je grudima primio loptu i prosledio dalje...odbija se lopta ko od balvana....video ga nisam da je glavom udario loptu...pritom...napad ti je jako sebican...svi igraju za sebe umesto za tim...nema igre bez lopte...kratkih i dugih pasova...a pritom smatram a siguran sam i mnogi drugi, da odavno ovakav kvalitetan sastav nismo imali. Treca stvar...zasto golman stalno degazira loptu iz 16terca...sto bre ne razigrava igrace oko sebe...Ne bih voleo da ti Milosevicu odes jer si za kratko vreme mnogo dobrog uradio...preporodio si Partizan

Božo

pre 4 godine

Ja nemam pravo da komentarišem, navijam za ZBEZDU. Svi naši fudbaleri koji misle da su,,zvezde"provode slobodno vreme po splavovima i kafićima strahinjića bana. Tu ostaje sav talenat, snaga za trčanje, taktika i sve što se tiče fudbala. Primer zvezde protiv Bayerna. Kao da su izašle njihove starlete.

A sad malo ja

pre 4 godine

Nisi ti kriv, već uprava. Ovaj Partizan nema kvalitet igrača, nema vođu. Uprava je Partizan zadužila i dovela ga do ruba propasti. Nećemo mi grobari ni tim kao Zvezda da nam se sklanjaju i da imamo sudije, štampu i ostalo da ne navodim. Hoćemo naš Partizan prepoznatljive igre tj. hoćemo Partizan.


ti ako si grobar ja ću lajati ko ker Partizan u zadnjih 10 godina nije imao jači tim to je drugo što Crvena Zvezda ne sme da izgubi a inače da je sve regularno nosili bi se i to i i žestoko. naravno 90% grobara podržava Pantića i Miloševića
to što ti navijaš za onoga autostolara iz Čačka verovatno zato što imaš člansku kartu Srpske napredne stranke
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bemzin, 4. decembar 2019 23:19) # Link komentara


@Benzim
Lajes ti vec, samo ne vidis :)

indijanac

pre 4 godine

Ne cekaj, Savo, kreni odmah. Imas let za saragosu preko madrida danas u 16.05. Pokupice te covek ispred gajbe, ponesi i letnju garderobu

Boro iz Pobede

pre 4 godine

"Ja mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me oteraju".

Mentalitet gubitničke fudbalske nacije! Zašto se Nemac nikada ne povlači sam? Nemački trener i kada naredja 7 poraza za redom radi svoj posao najbolje što moze u nadi da će se već na sledećoj utakmici njegov rad videti! A da li je trener dobar ili nije u klubu odlučuje neko drugi a ne sam trener! Trener koji se sam povuče priznaje da je amater i da nema pojma i da nebi više trebao da radi taj posao!

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Savo I da ode , mi nemamo koga da dovedemo, moze samo neko gori da dodje, neki klimoglavac...jer niko ozbiljan ko drzi do sebe nece pristati da se valja u ovom blatu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 4. decembar 2019 20:13)
Poketino je slobodan,

Кими

pre 4 godine

Не бих рекао да Партизан нема квалитетне играче. Брука која се десила у Хагу у само пар минута је за посебну анализу. Исти тај тим је пре тога имао много бољу игру и контролисао меч са 2 гола вишка. Треба размислити о томе. Немогуће је да су одједном крш екипа. Колико год ви волели Милошевића, ја мислим да је овде пре свега проблем у тренеру и психичкој припреми за меч.

sta im uradi Nebojsa da cvile ovoliko

pre 4 godine

(Saša, 4. decembar 2019 22:57)
Samo jos kad bi ti veliki delijo rekao kako su to oni bacili manje para nego mi..aj racunaj polako i pazi da ti se ne zavrti u glavi od miliona

devilhimself

pre 4 godine

Samo mi nije jasno kako bilo koji nas trener sme da izjavi kako mu je ekipa umorna!!! OD ČEGA BRE???
Od mačve, radnika, javora, napretka???
Šta bi klop recimo, trebao da kaže, kod njega van dajk arnold robertson henderson fabinjo vajnaldum mane salah firmino NE ODLAZE KUĆI, igraju u proseku bar 80min po utakmici, na nivou sezone a to je barem 50-60 utakmica,i TO KAKVIM UTAKMICA PROTIV KAKVIH PROTIVNIKA!? Taj isti klop ima 3-4 izmene milner origi čemberlen lovren i nikada nisam čuo da izgovara takvu glupost tipa EKIPA MI JE UMORNA!!! Gledam ono trckaranje po terenu igrača zvezde protiv totenhema i bajerna, pa ono je sramota, dva šprinta nisam video za dve utakmice. Onda gledam levandovskog kako posle trećeg gola šprinta sa centra u presing, kida i kliza posle 4 data gola. SRAMOTA BRE!!!

Kvantni navijač

pre 4 godine

Neće te terati sigurno jer većina u Srbiji voli ponižavanje Partizana. Ti preuzmi odgovornost, odglumi besnilo, pa teraj dalje (ako možeš) a gledaoci kojima to odgovara ionako oduvek idu u pozorište. A ne znaju!

ultrasrbin

pre 4 godine

Марко, 4. decembar 2019 21:30

Ako ti je lakse da tako mislis ti onda ostani pri svome, ali mislim da je Terzic sve objasnio sa recenicom "namerno su nas pobedili". Mislim da je to bilo posle utaakmice sa Vozdovcem.