Nedelja, 17.11.2019.

11:00

Džejms zapretio Bjelici: Skloni se ako ne želiš da ti porodica bude zavijena u crno VIDEO

Američki košarkaš Lebron Džejms divio se samom sebi na društvenim mrežama i poslao poruku svima koji planiraju da mu se suprostave.

Izvor: LN

Džejms zapretio Bjelici: Skloni se ako ne želiš da ti porodica bude zavijena u crno VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 4 godine

Nije Bjelica stao "hrabro"kao sto vi u Srbiji zelite da ublazite stvari, vec je stao nadmeno, zeleci da ispadne pametnjakovic i prevari Lebrona dok svi ostali iskusni kosarkasi znaju unapred da je takav potez glup protiv najboljeg kosarkasa na svetu! E pa umesto da ispadne pametnjakovic, Lebron ga je spustio na zemlju tako da zasluzuje da mu se sada podsmevaju...

i-gor

pre 4 godine

beli ce da padne u depresiju posle ovog kucanja i ponizavanja. Isto kao sto je onaj francuski centar weiss kada ga je kartet ba olimpijadi 2000 te preskocio i zakucao...evo videcete

misko

pre 4 godine

Nemanja pokažu Lerbronu gde je manastir Tvrdoš iz 4. veka jer ipak su Amerikanci nacija još u povoju i malo više divlja i neartikulisana.

A retracment

pre 4 godine

Џејмсу (који је један од најбољих свих времена закуцавача лопте), треба избити лопту пре него што скочи, или на самом почетку скока. Кад је у пуном залету и висини скока није реално лупити му рампу! Тренутно у НБА би могли да залепе Џејмса при покушају бруталног закуцавања: Ембид, Дејвис, Драмонд, ДеАндре Џордан, јер су изузетно високи, скочни и снажни.

Lesa

pre 4 godine

Najbolji kosarkas tesko, ragbista ili rukometas, to bez sumnje, svakako. Da biste nekog igraca mogli nazvati kosarkasem, on mora da igra po pravilima same igre. A posto doticni to ne radi od kako je krocio nogom na parket, on se ne moze okrakterisati kao kosarkas. Kada se susretne sa jednim pravim, u vidu Kavaia, onda cete videti oducavanje doticnog od njegovog pokusaja da igra igru nalik kosarci, gde pravac menja samo kad krene ka svlacionici, na odmor. Tako da bih molio redkaciju da vise ne skrnavi samu igru, nazivanjem doticnog kosarkasem, ponajmanje najboljim.

Blackman

pre 4 godine

Koliko emocionalno moras da budes nezreo da kosarkaski potez dovodis u vezu sa oduzimanjem necijeg zivota. Da je u pitanju neki tinejdzer, pa da razumes...

Kkkkkk

pre 4 godine

Vreca steroida je morala da stavi i snimak i slike ovog zakucavanja na instagram i uz to i milijarde storija nalozenih idiota jer mu to hrani ego.

javale mcgee

pre 4 godine

Cekaj, vi stvarno kapirate da je LeBron pretio Bjelici?
Ovaj post znaci: Pricali ste da sam propao da me je pregazilo vreme ali ko god mi stane na put procice ovako, Bjelica je samo kolateralna steta.
Brisite ovo, smejace nam se ljudi.

vlade

pre 4 godine

ovaj bizgov će sledeći put ovako nekoga obogaljiti.. baš kao i Hiberta, onomad.. doduše, nije kriv što mu se postavljaju, ali nije mi jasno da se neko raduje tuđoj nesreći da ne kažem povredi

železničar

pre 4 godine

Jedva čekam sledeći njihov duel. Nadam se da će Beli pokušati da mu se revanšira na bilo koji način. Razočarao me je ovakvim mlitavim postavljanjem, nadam se da će to ispraviti...

hardaway

pre 4 godine

Da li iko od vas prati NBA?
James ima nerasciscene racune sa Bjelicom, jer mu je Beli igrajuci za Minesotu udario takvu bananu da Lebron nije znao gde je.
Ovo je nakupljena frustracija jednog nabedjenog, razmazenog igraca, koji je sam sebe najbolje opisao-voz. Pravolinijski steroidni bik koji razgrce ramenom protivnickog igraca. Da nije zasticen od lige bio bi na nivou Larry Johnsona. Ali moze mu se i pokazuje zube.
Napravio je vise koraka u NBA, nego sto je cela liga do njegovog dolaska napravila. Covek koji je u svom prajmu bio rame uz rame sa Wade-om, koji sada nije ni u top 20 igraca ikada, a James kao konkurise za top 5-10. Smesno.

petarczv

pre 4 godine

Najnaspricaniji I najdopingovaniji sportista svih vremena. Od kad se resetovao u majamiju na čuvenoj klinici koja je samo za njega radila covek je postao preko noci duplo jaci brzi... Samo sto mu je na vilici islocila kvrga od zivotinjskih steroida pa od tog dana do dan danas nosi bradu...

Aleks

pre 4 godine

Ko o čemu ova o bogdanu... Daj oladi više nije vest o bogdanu vec o lebronu i bjelici...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 17. novembar 2019 17:20)

Ti ga prvi pominješ na svakoj vesti o košarci, tako daaa... Nego ti smeta kad ga neko spomene u pozitivnom kontekstu. Pokrij se po ušima. Elegantno si zaobišao moj komentar o Bjelici i LBJ, nema šta. :)

dragan

pre 4 godine

Vratice mu Beli sigurno.Banana ili nekim udarcem po glavi.Znam ga dobro.Po cijenu isključenja.Ima prilike,jos minimum 3 utakmice imaju igrati.

Stevan

pre 4 godine

Niti je sportski niti je ljudski... ali posle ovakve izjave, zasluzio je da sledeci put, kad pokusa isto, bude tako fino namesten, tako da mu se uleti da se ziv slomi kad se doceka na parket... pa nek’ tvituje i seruje iz bolnice dok pauzira citavu sezonu zbog povreda.

Stevan

pre 4 godine

Znaju Amerikanci sa kakvima zive... zato im i ne daju neka posebna prava. I ovo sto su dobili do sada- mnogo je. Ovo ponasanje pokazuje da Ipak nisu za bolje od onoga sto su bili do sredine 19-of veka.

losmi

pre 4 godine

Ne razumem zašto se omalovažavaju reprezentativci ove zemlje, Bjelica i Bogdan?! Uz Tea, to su jedini igrači koji nikada nisu odbili poziv u državni tim. Bjelica je propustio možda jednu akciju zbog povrede. Naši su, bolje nemamo.

Tačno mogu da se vratim u vreme nekih 15-20 godina i da procitam kako se prozivaju Divac i Stojaković kako nemaju pojma, kako crnci kucaju preko njih, kako Stojaković nikoga ne može da čuva, kako neki tamo O' Neal napunio Divca sa 40 poena.

Grr

pre 4 godine

Sportski nema šta. Šta ćemo sa doping kontrolom koja ne važi za ove "sportiste" . Njihovo ponašanje je upravo ovako, da je suprotno bilo bi mnogo čudno.

stanoje zoranovic

pre 4 godine

Ovo je po meni dobar posao za advokate Sakramenta i NBA, mogla bi se ova pretnja katastrofalno završiti po Dzejmsa. Nadam se da će Sajramento dostojanstveno reagovati u interesu sporta.

petarczv

pre 4 godine

Joj meni je to utisak utakmice, Bogdan čuva Lebrona. Volim Bogija mnogo ali kad sam to videla nije mi bilo svejedno...jer znam kakav je LBJ i koliko je zaštićen i svaki kontakt je faul. Kad ono, Bogdan ga vaistinu izludeo hahaha. Nije ga puštao, pobegao mu je jednom i time se hvali, kao i kucanjem preko Bjelice. Ego na maks. A tek krađa lopte kad se lomilo, uze mu je Bogdan bez ikakvog rispekta, Lebron se postavlja u odbranu ali ipak ga prepušta Dejvisu i on pogađa pored Dejvisa. Najlepši momenat utakmice, definitivno. To je moglo da prelomi utakmicu ali LBJ je naravno dobio svoja slobodna bacanja i znamo kako se završilo.
(Aleks, 17. novembar 2019 15:31)

Ko o čemu ova o bogdanu... Daj oladi više nije vest o bogdanu vec o lebronu i bjelici...

mile

pre 4 godine

aman ljudi ne palite se, sve je to za zabavu raje koja daje dobre pare za ulaznice i hoće neki šou za to. Toga je svestan Lebron, svestan je Bjelica, kao i svaki igrač u NBA. U niko se neće ljutiti zbog toga sve dok kaplje lova. I jedan Lebron je nekada taj koji dobija po ušima ali je svestan da je to sve deo jednog velikog cirkusa.

petarczv

pre 4 godine

Kad su ga buyombo i alen iz bruklina ponizili blokovima bio je manji od makovog zrna, pa kad ga je dzordz posterizovao, pa tatum u playoffu... Mnogo velika seljacina...

Buki

pre 4 godine

Nije mi jasno zasto ovokiko vole da ponizavaju protivnika i to radi igrac koji ima 35g i prelazi granicu zdravog ukusa,u jedno sam siguran videcete da ce karma sve to odraditi i vratiti.

Beli Vuk

pre 4 godine

Ne znam zasto se pravi fama kad neko zakuca preko nekoga, cemu to hvalisanje? Pa ovaj sto kuca je u startu u prednosti, jer ima ne znam koliko metara da se zatrci, i moze da razvije maksimalan odraz. Dok ovaj sto brani mora nesto iz mesta da proba, a ovaj u zaletu ima tu silu, i jos kad ima takve atletske sposobnosti, i zakuca preko nekog ko nije tako atletski mocan, i onda nesto likuje, smesno. I onda neko busanje u grudi, neukusno , glupo ... Tako da bi ovaj kvazi kralj trebao da iskulira malo.

dd

pre 4 godine

nema vise velikih mangupa kao sto su bili Rodman,Lejmbir...a pogotovo Lejbir jest da je io prgav igrac ali takvi sada trebaju da smire ove danasnje zvezde koje kace zakucavanja i time se hvale na drustvenim mrezama uz morbidne poruke,koje ostale zvezde iz filma,muzike,glume podrzavaju,e zato fali igrac tipa Bila Lejmbira DA GA ZAKUCA ZA PATOS,prilikom takvog pokusaja,i da vidis kako bi se smirio,nikada to vise ne bi pokusao i ne bi pravio budalu od sebe na isntagramu!uz vredjanje,ovo je otislo predaleko...e takve je Lejmbir tukao i svaka mu cast na tome,sreca Lebronova sto ovaj vise ne igra i ne samo njegova,i onda je nasao mirnog momka da javno ponizava,sledeci put Bjelice uleti u njega i pokupi ga brate,ne daj na sebe pa makar te iskljucili,sramota za Lebrona!zakucao si i cuti zasto ponizavanje???kao sto rekoh fali igrac tipa Lejmbira da ih tuce malo!

Topnik

pre 4 godine

On ima komplekse jer stari. Prošle godine ga je Jarett Allen blokirao pri pokušaju zakucavanja, a Hezonja ga je blokirao na šutu za pobjedu. Sad zakucao preko Bjelice koji nije ni išao na blokadu i odmah koristi to da se šepuri pred svojim fanovima. Zna da neće osvojiti prsten pa ide samo na statistiku i poneki potez poput ovoga.

Vladimir

pre 4 godine

Ovaj zvokonja iz lejkersa bi stvarno trebao da ćuti i da se pokrije ušima, kad ih već sudije guraju na svaki mogući način, tom samoprozvanom kralju, kraljici, ne sviraju tri miliona faulova u napadu, dok parkira autobus u rikverc ramenom u protivnika i sapliće ljude po terenu. Ekipa nije neka, atmosfera i pritisak su preveliki, uopstalom, gospoda iz Clippersa će im objasniti šta je košarka, tiho i normalno, a Kawhi strpati proćelavog dzejmsa u dzep kao kada je bio mvp sa Spursima. Pominjanje nečije familije, vredjanje, jednog običnog košarkaškog poteza, je znak slabosti, kao i podrška njegovih gangstera, koji uvek iznova dokazuju koliki su rasisti. On je svoju šampionksu karijeru zavrsio, sad mu ostaje samo da budzi statistiku jer ce da igra 30 godina, a Kawhi je već odavno preuzeo ulogu najboljeg. I treba NBA liga da gura to finale ekipa iz Los Andjelesa, kao što besramno i rade, eto da kraljica skupi ubedljdivo najviše poraza u finalima, što naravno nije moguće, jer su obe ekipe sa Zapada :) ali dalje od clippersa, a verovatno i Denvera, Jute, neće, a možda se i Hjuston povampiri. Neverovanto koliko čovek mrzi bele igrače, i verovatno ljude, Bogi ga je IZLUDEO, Bogi od 90kg čuva lebrona opušteno i krade mu dve lopte, DAvisu jednu. Mrzi Jokića koji ga je pravio budalom na all staru, i tako će biti zapamćen. Nisam obožavatelj Dzordana, ali on je jedan veliki gospodin i muškarac u odnosu na ovu kukavicu i bedni izgovor od čoveka.

Rokatanski

pre 4 godine

Ne znam da li se stariji ljubitelji košarke sećaju Bila Lejmbira iz Detroita. Završena utakmica (pogotovu važnija) bez opšte tuče ili bar incidenta bila je skoro nemoguća kada je on igrao za Detroit. Osvojio je čak i dve titule krajem 80-ih, a saigrači su mu bili i Dumars, Mahorn, Rodman itd. koji su bili prave naivčine (po incidentima) u odnosu na Lejmbira. Bio je centar Detroita i tada je Detroit primao izuzetno mali broj koševa. Nije respektovao ni najveće zvezde tadašnje NBA lige poput Birda, Medžika i Džordana. U sličnoj poziciji u kojoj je bio Bjelica, Lejmbir bi išao sa obe ruke na protivnika, česti su bili udarci direktno u lice protivnika, posle toga uglavnom i tuča ili opšta tuča na terenu. Lejmbir je često nosio i zaštitnu masku na licu, ali ni to mu nije smetalo da udari protivnika. Znao je da udari i podmuklo, bez lopte, laktom u lice itd. Njegovi direktni čuvari i oni protiv kojih je igrao nisu prolazili baš dobro. Danas nema takvih igrača i Lebron ima sreću što nije igrao protiv Lejmbira. Dobre batine ne bi izbegao. A protiv Bjelice mu je lako. Pozdrav!

23 NJKV

pre 4 godine

Daleko si od MJ-a miljama u svakom pogledu. Njegova zakucavanja preko P.Juinga, D.Vilkinsa i ostalih mega atleta nikad neces ni u snu postici. A samo je zakucavao i cutao...

Misko

pre 4 godine

Treba da zahvali Nemanji, inače bi to bilo obično zakucavanje. Ovako, može da se k...i! I Nemanja budala, trebao je da ga pusti.......pa neka zamišlja šta god hoće. Kralj..................
.................................................................................?

Ujka Žitko

pre 4 godine

I eto, istera samozvani ,,kralj'' iz momka sa beogradskih ulica prkos i inat, pa će đavo da mu bude kriv kad ga u sledećoj utakmici ovaj preskoči kao kozlić... Naravno, tuča posle tog ponižavanja ne gine, ali Bjelici je to najmanji problem...

Aleks

pre 4 godine

Neverovanto koliko čovek mrzi bele igrače, i verovatno ljude, Bogi ga je IZLUDEO, Bogi od 90kg čuva lebrona opušteno i krade mu dve lopte, DAvisu jednu. Mrzi Jokića koji ga je pravio budalom na all staru, i tako će biti zapamćen.
(Vladimir, 17. novembar 2019 15:04)

Joj meni je to utisak utakmice, Bogdan čuva Lebrona. Volim Bogija mnogo ali kad sam to videla nije mi bilo svejedno...jer znam kakav je LBJ i koliko je zaštićen i svaki kontakt je faul. Kad ono, Bogdan ga vaistinu izludeo hahaha. Nije ga puštao, pobegao mu je jednom i time se hvali, kao i kucanjem preko Bjelice. Ego na maks. A tek krađa lopte kad se lomilo, uze mu je Bogdan bez ikakvog rispekta, Lebron se postavlja u odbranu ali ipak ga prepušta Dejvisu i on pogađa pored Dejvisa. Najlepši momenat utakmice, definitivno. To je moglo da prelomi utakmicu ali LBJ je naravno dobio svoja slobodna bacanja i znamo kako se završilo.

điu,liu i sadriu

pre 4 godine

Durent te 2017. i 2018. odučio od ulaza u reket.U 2 velika finala u 9 utakmica Durent te zalepio negde oko 20 puta.Sramota šta postavljaš na društvene mreže.Kada bi svi košarkaši to radili niko normalan više ne bi gledao košarku,ali LBJ je večiti gubitnik i verovatno vuče traume iz detinjstva.

Pant.LA

pre 4 godine

brate, dokle ovo ide?! aj da je neki klinac, al ono lebron licno, jos se tu primaju neki glumci, komentatori, sta li vec.. ne vezano za bjelicu, nego uopste.. tuzno

Marinko

pre 4 godine

Bjelica nastavlja sa formom sa SP. Izmedju dve normalne opcije (skoka sa ispruzenim rukama ili faula u napadu) izabrao je poster. Lebron je mucenik, uzasno je pateticno forsiranje i trljanje na nos njegovog lika i dela. Sva ta na silu jurnjava za MJ23 je tuga. Space Jam 2. Facepalm.

sasa pg

pre 4 godine

Ovim komentarom takozvani kralj je pokazao koliko je ništavan i iskompleksiran. Pa Džordan ili Brajant ne bi ni obratili pažnju da je neko stao ispred njih, a kamoli da ga ponižavaju. Ovo pokazuje i stanje u današnjoj NBA. Tuga

Drax

pre 4 godine

Lebron je malo ogranicen u napadu sut mu je nula pa mu samo ostaju ulazi i jurenje pasa za 3 ili kucanje.Vrlo tesko dolazi do poena i protiv neke jake odbrane nema sta da trazi ugasili bi ga do zadnje cetvrtine.

Nebo.Der

pre 4 godine

Sa dužnim poštovanjem, ja da sam ovo pokušao u blokovima ne bi me bilo. Inače moje lično iskustvo iz b45, da mi je Andrej Vučić na moje zakucavanje, samo stavio lakat na rame i nije mi dobro u vezi leđa i dan danas. Ne zameram mu ništa!

mrmlj

pre 4 godine

jedino sto ovde moze bjelici da se zameri je sto je naivno pomislio da bi lebronu uopste svirali faul u napadu za ovako nesto, cak i da je bio s obe noge na zemlji u trenutku kontakta. ostalo je sve sasvim kosarkaski uradjeno, nema price o nekom blamiranju i sl

bos

pre 4 godine

LBJ je odavao utisak normalnog igraca nba iako najveci superstar
ne pamtim da je imao ovako infantilne komentare ni s pocetka karijere. a iz sina ce ga izbaciti prvi po fizikalijama priblizan igrac.

borat

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.

televisa presente

pre 4 godine

zakucao, ni prvi ni poslednji, bjelica iskulirao - nista neobicno
a ovaj 3 dana prica o tome, kao da ima nesto licno protiv belog, sto samo pokazuje kompleks i otkriva istinu da su tesno i jedva dobili prosecni sakramento a sebe vec vide kao prvake.

samo zamislite obrnutu situaciju

belac zakuca preko crnca i svi belci prave hajp od obicnog kucanja i dive se svom nazovi alfa muzjaku

ne bi moglo da se zivi od njihovog kukanja, rasizma, ugrozenosti ...

crnci su najveci rasisti, ali nazalost zivimo u takvom vremenu da se normalnost gura u stranu a devijacije dobijaju najglasniju mogucu podrsku

nista o nicemu

pre 4 godine

Nesreca njegova sto je Bjelica odrastao na basketu u blokovima. Ako hoces da igras moras da budes najbolji, a vrlo cesto ako hoces da igras moras da se potuces da bi dobio kos na terenu. Druze, ne bio ti u kozi sledecu utakmicu, Beli ce te sahraniti

Realno

pre 4 godine

Jos uvek se secam kako ga je Biyombo spustio na zemlju, onako bas surovo, jos sa obe ruke!
https://www.youtube.com/watch?v=uEFQprEop9M

Ivan

pre 4 godine

Zanimljivo kako se ponasa kao da Bjelica tu nije mogao nista, a decko pokusao da iznudi faul u napadu, jer je sportista, gleda sta je najbolje da uradi za svoj tim. Da je krenuo istom energijom i istom snagom da mu skoci i da ga blokira, povredili bi se obojica...

RW#0

pre 4 godine

Lejkersi ili Hjuston. Ne moze treci tim da uzme titulu, siguran sam u to. Vidim svi vide Kliperse kao glavne favorite ali sta oni imaju? Dva top igrace od kojih jedan se nikada nije dokazao u plej ofu. Dva super igraca sa klupe u vidu Vilijamsa i Harela i tu se njihov tim zavrsava. Posle ko im je najbolji? Beverli koji je bio prosek u evropi? Zubac? Hjuston redja pobede a recimo poslednji mec igrali bez Vestbruka, Hausa, Grina, Kapele i Gordona dakle 5 od 8 glavnih igraca. I posle neko kritikuje Hardena? Lejkersi su ipak najbolji tim. Neko rece ovde za njih da imaju tanku klupu!? Ja ne pamtim tim sa duzom klupom i vecim brojem kvalitetnijih igraca.
PG- Rondo, Kuk
SG- Bredli, Grin
SF- LeBron, Kuzma
PF i C- Kazins, Dejvis, Mekgi i Hauard.
Svaka pozicija po dva top igraca. Plus Kaldvel Pop, Denijels, Karuso, Dadli koji igraju dobro a pitanje da li ima mesta za njih kasnije. Kazins se vraca za plej of a mediji pisu sa su favoriti za Iguadalu. Mogu sa dva centra da igraju gde niko ne moze da im parira a mogu i sa pet sutera na teren. Imaju opcije koje drugi nemaju i zato ce uzeti prsten!

Dosada

pre 4 godine

Ne razumem navijace koji se odusevljavaju ovakvim potezima. Mislim jeste lepo zakucao, covek je atletski premocan ali mene vise impresioniraju druge stvari u kosarci. Mnogo vise volim da gledam npr Doncica od ovakvih zakucavanja. Kapiram da se masi ljudi svidja ovo i onda se to mora gurati i kroz medije ali pravi poznavaoci kosarke cene druge stvari.

Mare

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)

Izgleda da si mnogo kul i blejiš sa njim private kad ne možeš ni celo ime d mu napišeš... Nismo te poznali.

Sale#4

pre 4 godine

@nista o nicemu Au, decko, ne brukaj se. Beli je trebalo da uleti u njega, a ne da se samo postavi, dobio je sta je dobio, lepo je biti i na posteru :)

tihi prle

pre 4 godine

Sport je predstava za debile i duhovnu sirotinju , što ovi komentari i pokazuju .
(Remetilac faktora, 17. novembar 2019 14:26)

Upravo to, brate. Koje moralno dno i duhovna pustinja od coveka moras biti da bi ovako nesto napisao. I to posle obicnog zakucavanja u neki tamo kos. Jos su gori oni koji ovde u komentarima pricaju o nekakvoj Nemanjinoj sramoti. Sta je ovde sramota? Koliko smo prsli kao civilizacija, neverovatno... Kucali su i ludje i atraktivnije od ovog i Kemp i Vilkins i Dzordan i Garnet i Juing i Karter i Grifin i mnogi drugi ali niko nije pisao o ubijanju. Bolest.

masoutis

pre 4 godine

Jos jedan dokaz koliko LJ smesan i patetican bez grama smeka i ukusa.
Sve bi ovo bilo da kazemo Ok da je Bjelica krenuo na blokadu a ovaj ga odneo i zakucao.
Cirkus od NBA danasnjeg kada kazes da si sahranio coveka koji stoji mirno i uopste nije dao nanznaku da ce uci u duel i skociti.
Bedo i jado od igraca i od coveka kad se ovo nalozis, strasno.

Nba

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)

Evo sedi Bjelica i plače.Sledeći put "sekirom" da ga odvoji od života.Ps.Kucanje je ok,ništa spec.

Student

pre 4 godine

@Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)
Ima i ljudi koji pamte kako je Beli zalepio Lebrona pre 2-3 godine...

Smeh

pre 4 godine

Steroidi baš udaraju po mozgu kada napišeš nešto ovako javno. Sramota od legende košarke da šalje ovakve poruke. I ovaj nekome idol? Možda bahatim i razmaženim derištima.

Srba

pre 4 godine

Kako se bezveze pravi hype a zaista nepotrebno od i ovakog lepog zakucavanja.

Prvo, Bjelica nije ni skocio, niti podigao ruke u pokusaju da ga blokira, on je muski stao na put pokusavajuci da iznudi faul.
Tako da ovde nema ni reci o ponizavanju Bjelice, ali dobro, ocigledno mora od necega da se pravi senzacija.

I da ponovim, kucanje je brutalno, ali Bjelici ne zameram nista, odradio je sta je mogao, i najpametnije sto nije ni skocio, niti pokusao da blokira.
(Goran, 17. novembar 2019 14:28)
Nista muski tu nije uradjeno. Krenuo je bio da iznudi faul u napadu pa kada je vidio da ovaj se bas zaletio u zadnji tren odustao. Nikakve ovdje nije determinacije bilo, da je bilo imao je svo vrujeme ovog svijeta da se postavi za jedan bas brutalan blok. Njemu je proslo to kroz glavu pa se predomislio. Nije mi jasno zasto ljudi ne mogu nesto da vide onakvim kako jeste vec imaju neku svoju istinu.

Aleks

pre 4 godine

Dobili su Sakramento koji svi smatraju ispodprosečnom ekipom i žale ih zbog lošeg starta, sa LBJ koji je igrao 35+ minuta i uključio GOAT mašinu, na jedvite jade. Kako će da dobijaju Kliperse sa Lenardom i PG? Pa nikako. Da ne pričam o drugim jačim ekipama.
Ovde se pojedini podsmevaju Bjelici što je toliko ružno, prvo pokušao je da popravi Bogdanov kiks u odbrani, drugo ovo nije ništa specijalno. A treće, ne podsmevajte se ni Bogdanu jer ovo je jedini put da mu je Lebron pobegao dok ga je čuvao, to zna ko je gledao. Zaključao ga je odlično s obzirom na svoju konstituciju i činjenicu da bi LBJ trebalo da bude nadmoćniji. To malo Lebrona udara po sujeti, i sumnjam da će uzeti prsten. Videla sam ovu sliku na instagramu i opis, jako ružno i prepotentno. Lebrona boli što su Kingse dobili jedva i to svi znaju.

agent mahoun

pre 4 godine

Brate mili koje preterivanje.

Lebron će ući u istoriju kao "najisforsiraniji" igrač od strane medija.

Razumem da žive od njegove popularnosti ali brate mili preteraše ga.

Goran

pre 4 godine

Kako se bezveze pravi hype a zaista nepotrebno od i ovakog lepog zakucavanja.

Prvo, Bjelica nije ni skocio, niti podigao ruke u pokusaju da ga blokira, on je muski stao na put pokusavajuci da iznudi faul.
Tako da ovde nema ni reci o ponizavanju Bjelice, ali dobro, ocigledno mora od necega da se pravi senzacija.

I da ponovim, kucanje je brutalno, ali Bjelici ne zameram nista, odradio je sta je mogao, i najpametnije sto nije ni skocio, niti pokusao da blokira.

ivan

pre 4 godine

Ma nek pise Dzejms sta hoce mozda i treba kad onaj nas nije ni pokusao da ga zaustavi, stao dole i stavio ruke ko da je u zivom zidu... Pa skoci bre i ti zakucaj ti njega nazad makar dobio i namernu al pokazi malo da imas nesto izmedju nogu.. Visok si bre i visi od njega... Al to je Bjelica čovek flegma zato nikada nece biti nesto veliko od njega...

nista o nicemu

pre 4 godine

Nesreca njegova sto je Bjelica odrastao na basketu u blokovima. Ako hoces da igras moras da budes najbolji, a vrlo cesto ako hoces da igras moras da se potuces da bi dobio kos na terenu. Druze, ne bio ti u kozi sledecu utakmicu, Beli ce te sahraniti

Goran

pre 4 godine

Kako se bezveze pravi hype a zaista nepotrebno od i ovakog lepog zakucavanja.

Prvo, Bjelica nije ni skocio, niti podigao ruke u pokusaju da ga blokira, on je muski stao na put pokusavajuci da iznudi faul.
Tako da ovde nema ni reci o ponizavanju Bjelice, ali dobro, ocigledno mora od necega da se pravi senzacija.

I da ponovim, kucanje je brutalno, ali Bjelici ne zameram nista, odradio je sta je mogao, i najpametnije sto nije ni skocio, niti pokusao da blokira.

Ivan

pre 4 godine

Zanimljivo kako se ponasa kao da Bjelica tu nije mogao nista, a decko pokusao da iznudi faul u napadu, jer je sportista, gleda sta je najbolje da uradi za svoj tim. Da je krenuo istom energijom i istom snagom da mu skoci i da ga blokira, povredili bi se obojica...

sasa pg

pre 4 godine

Ovim komentarom takozvani kralj je pokazao koliko je ništavan i iskompleksiran. Pa Džordan ili Brajant ne bi ni obratili pažnju da je neko stao ispred njih, a kamoli da ga ponižavaju. Ovo pokazuje i stanje u današnjoj NBA. Tuga

televisa presente

pre 4 godine

zakucao, ni prvi ni poslednji, bjelica iskulirao - nista neobicno
a ovaj 3 dana prica o tome, kao da ima nesto licno protiv belog, sto samo pokazuje kompleks i otkriva istinu da su tesno i jedva dobili prosecni sakramento a sebe vec vide kao prvake.

samo zamislite obrnutu situaciju

belac zakuca preko crnca i svi belci prave hajp od obicnog kucanja i dive se svom nazovi alfa muzjaku

ne bi moglo da se zivi od njihovog kukanja, rasizma, ugrozenosti ...

crnci su najveci rasisti, ali nazalost zivimo u takvom vremenu da se normalnost gura u stranu a devijacije dobijaju najglasniju mogucu podrsku

Pant.LA

pre 4 godine

brate, dokle ovo ide?! aj da je neki klinac, al ono lebron licno, jos se tu primaju neki glumci, komentatori, sta li vec.. ne vezano za bjelicu, nego uopste.. tuzno

Nba

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)

Evo sedi Bjelica i plače.Sledeći put "sekirom" da ga odvoji od života.Ps.Kucanje je ok,ništa spec.

23 NJKV

pre 4 godine

Daleko si od MJ-a miljama u svakom pogledu. Njegova zakucavanja preko P.Juinga, D.Vilkinsa i ostalih mega atleta nikad neces ni u snu postici. A samo je zakucavao i cutao...

Smeh

pre 4 godine

Steroidi baš udaraju po mozgu kada napišeš nešto ovako javno. Sramota od legende košarke da šalje ovakve poruke. I ovaj nekome idol? Možda bahatim i razmaženim derištima.

Ujka Žitko

pre 4 godine

I eto, istera samozvani ,,kralj'' iz momka sa beogradskih ulica prkos i inat, pa će đavo da mu bude kriv kad ga u sledećoj utakmici ovaj preskoči kao kozlić... Naravno, tuča posle tog ponižavanja ne gine, ali Bjelici je to najmanji problem...

petarczv

pre 4 godine

Kad su ga buyombo i alen iz bruklina ponizili blokovima bio je manji od makovog zrna, pa kad ga je dzordz posterizovao, pa tatum u playoffu... Mnogo velika seljacina...

masoutis

pre 4 godine

Jos jedan dokaz koliko LJ smesan i patetican bez grama smeka i ukusa.
Sve bi ovo bilo da kazemo Ok da je Bjelica krenuo na blokadu a ovaj ga odneo i zakucao.
Cirkus od NBA danasnjeg kada kazes da si sahranio coveka koji stoji mirno i uopste nije dao nanznaku da ce uci u duel i skociti.
Bedo i jado od igraca i od coveka kad se ovo nalozis, strasno.

tihi prle

pre 4 godine

Sport je predstava za debile i duhovnu sirotinju , što ovi komentari i pokazuju .
(Remetilac faktora, 17. novembar 2019 14:26)

Upravo to, brate. Koje moralno dno i duhovna pustinja od coveka moras biti da bi ovako nesto napisao. I to posle obicnog zakucavanja u neki tamo kos. Jos su gori oni koji ovde u komentarima pricaju o nekakvoj Nemanjinoj sramoti. Sta je ovde sramota? Koliko smo prsli kao civilizacija, neverovatno... Kucali su i ludje i atraktivnije od ovog i Kemp i Vilkins i Dzordan i Garnet i Juing i Karter i Grifin i mnogi drugi ali niko nije pisao o ubijanju. Bolest.

Vladimir

pre 4 godine

Ovaj zvokonja iz lejkersa bi stvarno trebao da ćuti i da se pokrije ušima, kad ih već sudije guraju na svaki mogući način, tom samoprozvanom kralju, kraljici, ne sviraju tri miliona faulova u napadu, dok parkira autobus u rikverc ramenom u protivnika i sapliće ljude po terenu. Ekipa nije neka, atmosfera i pritisak su preveliki, uopstalom, gospoda iz Clippersa će im objasniti šta je košarka, tiho i normalno, a Kawhi strpati proćelavog dzejmsa u dzep kao kada je bio mvp sa Spursima. Pominjanje nečije familije, vredjanje, jednog običnog košarkaškog poteza, je znak slabosti, kao i podrška njegovih gangstera, koji uvek iznova dokazuju koliki su rasisti. On je svoju šampionksu karijeru zavrsio, sad mu ostaje samo da budzi statistiku jer ce da igra 30 godina, a Kawhi je već odavno preuzeo ulogu najboljeg. I treba NBA liga da gura to finale ekipa iz Los Andjelesa, kao što besramno i rade, eto da kraljica skupi ubedljdivo najviše poraza u finalima, što naravno nije moguće, jer su obe ekipe sa Zapada :) ali dalje od clippersa, a verovatno i Denvera, Jute, neće, a možda se i Hjuston povampiri. Neverovanto koliko čovek mrzi bele igrače, i verovatno ljude, Bogi ga je IZLUDEO, Bogi od 90kg čuva lebrona opušteno i krade mu dve lopte, DAvisu jednu. Mrzi Jokića koji ga je pravio budalom na all staru, i tako će biti zapamćen. Nisam obožavatelj Dzordana, ali on je jedan veliki gospodin i muškarac u odnosu na ovu kukavicu i bedni izgovor od čoveka.

Buki

pre 4 godine

Nije mi jasno zasto ovokiko vole da ponizavaju protivnika i to radi igrac koji ima 35g i prelazi granicu zdravog ukusa,u jedno sam siguran videcete da ce karma sve to odraditi i vratiti.

điu,liu i sadriu

pre 4 godine

Durent te 2017. i 2018. odučio od ulaza u reket.U 2 velika finala u 9 utakmica Durent te zalepio negde oko 20 puta.Sramota šta postavljaš na društvene mreže.Kada bi svi košarkaši to radili niko normalan više ne bi gledao košarku,ali LBJ je večiti gubitnik i verovatno vuče traume iz detinjstva.

Mare

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)

Izgleda da si mnogo kul i blejiš sa njim private kad ne možeš ni celo ime d mu napišeš... Nismo te poznali.

Rokatanski

pre 4 godine

Ne znam da li se stariji ljubitelji košarke sećaju Bila Lejmbira iz Detroita. Završena utakmica (pogotovu važnija) bez opšte tuče ili bar incidenta bila je skoro nemoguća kada je on igrao za Detroit. Osvojio je čak i dve titule krajem 80-ih, a saigrači su mu bili i Dumars, Mahorn, Rodman itd. koji su bili prave naivčine (po incidentima) u odnosu na Lejmbira. Bio je centar Detroita i tada je Detroit primao izuzetno mali broj koševa. Nije respektovao ni najveće zvezde tadašnje NBA lige poput Birda, Medžika i Džordana. U sličnoj poziciji u kojoj je bio Bjelica, Lejmbir bi išao sa obe ruke na protivnika, česti su bili udarci direktno u lice protivnika, posle toga uglavnom i tuča ili opšta tuča na terenu. Lejmbir je često nosio i zaštitnu masku na licu, ali ni to mu nije smetalo da udari protivnika. Znao je da udari i podmuklo, bez lopte, laktom u lice itd. Njegovi direktni čuvari i oni protiv kojih je igrao nisu prolazili baš dobro. Danas nema takvih igrača i Lebron ima sreću što nije igrao protiv Lejmbira. Dobre batine ne bi izbegao. A protiv Bjelice mu je lako. Pozdrav!

Realno

pre 4 godine

Jos uvek se secam kako ga je Biyombo spustio na zemlju, onako bas surovo, jos sa obe ruke!
https://www.youtube.com/watch?v=uEFQprEop9M

mrmlj

pre 4 godine

jedino sto ovde moze bjelici da se zameri je sto je naivno pomislio da bi lebronu uopste svirali faul u napadu za ovako nesto, cak i da je bio s obe noge na zemlji u trenutku kontakta. ostalo je sve sasvim kosarkaski uradjeno, nema price o nekom blamiranju i sl

Aleks

pre 4 godine

Dobili su Sakramento koji svi smatraju ispodprosečnom ekipom i žale ih zbog lošeg starta, sa LBJ koji je igrao 35+ minuta i uključio GOAT mašinu, na jedvite jade. Kako će da dobijaju Kliperse sa Lenardom i PG? Pa nikako. Da ne pričam o drugim jačim ekipama.
Ovde se pojedini podsmevaju Bjelici što je toliko ružno, prvo pokušao je da popravi Bogdanov kiks u odbrani, drugo ovo nije ništa specijalno. A treće, ne podsmevajte se ni Bogdanu jer ovo je jedini put da mu je Lebron pobegao dok ga je čuvao, to zna ko je gledao. Zaključao ga je odlično s obzirom na svoju konstituciju i činjenicu da bi LBJ trebalo da bude nadmoćniji. To malo Lebrona udara po sujeti, i sumnjam da će uzeti prsten. Videla sam ovu sliku na instagramu i opis, jako ružno i prepotentno. Lebrona boli što su Kingse dobili jedva i to svi znaju.

bos

pre 4 godine

LBJ je odavao utisak normalnog igraca nba iako najveci superstar
ne pamtim da je imao ovako infantilne komentare ni s pocetka karijere. a iz sina ce ga izbaciti prvi po fizikalijama priblizan igrac.

Blackman

pre 4 godine

Koliko emocionalno moras da budes nezreo da kosarkaski potez dovodis u vezu sa oduzimanjem necijeg zivota. Da je u pitanju neki tinejdzer, pa da razumes...

agent mahoun

pre 4 godine

Brate mili koje preterivanje.

Lebron će ući u istoriju kao "najisforsiraniji" igrač od strane medija.

Razumem da žive od njegove popularnosti ali brate mili preteraše ga.

Student

pre 4 godine

@Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)
Ima i ljudi koji pamte kako je Beli zalepio Lebrona pre 2-3 godine...

Kkkkkk

pre 4 godine

Vreca steroida je morala da stavi i snimak i slike ovog zakucavanja na instagram i uz to i milijarde storija nalozenih idiota jer mu to hrani ego.

Topnik

pre 4 godine

On ima komplekse jer stari. Prošle godine ga je Jarett Allen blokirao pri pokušaju zakucavanja, a Hezonja ga je blokirao na šutu za pobjedu. Sad zakucao preko Bjelice koji nije ni išao na blokadu i odmah koristi to da se šepuri pred svojim fanovima. Zna da neće osvojiti prsten pa ide samo na statistiku i poneki potez poput ovoga.

Beli Vuk

pre 4 godine

Ne znam zasto se pravi fama kad neko zakuca preko nekoga, cemu to hvalisanje? Pa ovaj sto kuca je u startu u prednosti, jer ima ne znam koliko metara da se zatrci, i moze da razvije maksimalan odraz. Dok ovaj sto brani mora nesto iz mesta da proba, a ovaj u zaletu ima tu silu, i jos kad ima takve atletske sposobnosti, i zakuca preko nekog ko nije tako atletski mocan, i onda nesto likuje, smesno. I onda neko busanje u grudi, neukusno , glupo ... Tako da bi ovaj kvazi kralj trebao da iskulira malo.

hardaway

pre 4 godine

Da li iko od vas prati NBA?
James ima nerasciscene racune sa Bjelicom, jer mu je Beli igrajuci za Minesotu udario takvu bananu da Lebron nije znao gde je.
Ovo je nakupljena frustracija jednog nabedjenog, razmazenog igraca, koji je sam sebe najbolje opisao-voz. Pravolinijski steroidni bik koji razgrce ramenom protivnickog igraca. Da nije zasticen od lige bio bi na nivou Larry Johnsona. Ali moze mu se i pokazuje zube.
Napravio je vise koraka u NBA, nego sto je cela liga do njegovog dolaska napravila. Covek koji je u svom prajmu bio rame uz rame sa Wade-om, koji sada nije ni u top 20 igraca ikada, a James kao konkurise za top 5-10. Smesno.

Aleks

pre 4 godine

Neverovanto koliko čovek mrzi bele igrače, i verovatno ljude, Bogi ga je IZLUDEO, Bogi od 90kg čuva lebrona opušteno i krade mu dve lopte, DAvisu jednu. Mrzi Jokića koji ga je pravio budalom na all staru, i tako će biti zapamćen.
(Vladimir, 17. novembar 2019 15:04)

Joj meni je to utisak utakmice, Bogdan čuva Lebrona. Volim Bogija mnogo ali kad sam to videla nije mi bilo svejedno...jer znam kakav je LBJ i koliko je zaštićen i svaki kontakt je faul. Kad ono, Bogdan ga vaistinu izludeo hahaha. Nije ga puštao, pobegao mu je jednom i time se hvali, kao i kucanjem preko Bjelice. Ego na maks. A tek krađa lopte kad se lomilo, uze mu je Bogdan bez ikakvog rispekta, Lebron se postavlja u odbranu ali ipak ga prepušta Dejvisu i on pogađa pored Dejvisa. Najlepši momenat utakmice, definitivno. To je moglo da prelomi utakmicu ali LBJ je naravno dobio svoja slobodna bacanja i znamo kako se završilo.

Dosada

pre 4 godine

Ne razumem navijace koji se odusevljavaju ovakvim potezima. Mislim jeste lepo zakucao, covek je atletski premocan ali mene vise impresioniraju druge stvari u kosarci. Mnogo vise volim da gledam npr Doncica od ovakvih zakucavanja. Kapiram da se masi ljudi svidja ovo i onda se to mora gurati i kroz medije ali pravi poznavaoci kosarke cene druge stvari.

Marinko

pre 4 godine

Bjelica nastavlja sa formom sa SP. Izmedju dve normalne opcije (skoka sa ispruzenim rukama ili faula u napadu) izabrao je poster. Lebron je mucenik, uzasno je pateticno forsiranje i trljanje na nos njegovog lika i dela. Sva ta na silu jurnjava za MJ23 je tuga. Space Jam 2. Facepalm.

Stevan

pre 4 godine

Niti je sportski niti je ljudski... ali posle ovakve izjave, zasluzio je da sledeci put, kad pokusa isto, bude tako fino namesten, tako da mu se uleti da se ziv slomi kad se doceka na parket... pa nek’ tvituje i seruje iz bolnice dok pauzira citavu sezonu zbog povreda.

dragan

pre 4 godine

Vratice mu Beli sigurno.Banana ili nekim udarcem po glavi.Znam ga dobro.Po cijenu isključenja.Ima prilike,jos minimum 3 utakmice imaju igrati.

petarczv

pre 4 godine

Najnaspricaniji I najdopingovaniji sportista svih vremena. Od kad se resetovao u majamiju na čuvenoj klinici koja je samo za njega radila covek je postao preko noci duplo jaci brzi... Samo sto mu je na vilici islocila kvrga od zivotinjskih steroida pa od tog dana do dan danas nosi bradu...

dd

pre 4 godine

nema vise velikih mangupa kao sto su bili Rodman,Lejmbir...a pogotovo Lejbir jest da je io prgav igrac ali takvi sada trebaju da smire ove danasnje zvezde koje kace zakucavanja i time se hvale na drustvenim mrezama uz morbidne poruke,koje ostale zvezde iz filma,muzike,glume podrzavaju,e zato fali igrac tipa Bila Lejmbira DA GA ZAKUCA ZA PATOS,prilikom takvog pokusaja,i da vidis kako bi se smirio,nikada to vise ne bi pokusao i ne bi pravio budalu od sebe na isntagramu!uz vredjanje,ovo je otislo predaleko...e takve je Lejmbir tukao i svaka mu cast na tome,sreca Lebronova sto ovaj vise ne igra i ne samo njegova,i onda je nasao mirnog momka da javno ponizava,sledeci put Bjelice uleti u njega i pokupi ga brate,ne daj na sebe pa makar te iskljucili,sramota za Lebrona!zakucao si i cuti zasto ponizavanje???kao sto rekoh fali igrac tipa Lejmbira da ih tuce malo!

Lesa

pre 4 godine

Najbolji kosarkas tesko, ragbista ili rukometas, to bez sumnje, svakako. Da biste nekog igraca mogli nazvati kosarkasem, on mora da igra po pravilima same igre. A posto doticni to ne radi od kako je krocio nogom na parket, on se ne moze okrakterisati kao kosarkas. Kada se susretne sa jednim pravim, u vidu Kavaia, onda cete videti oducavanje doticnog od njegovog pokusaja da igra igru nalik kosarci, gde pravac menja samo kad krene ka svlacionici, na odmor. Tako da bih molio redkaciju da vise ne skrnavi samu igru, nazivanjem doticnog kosarkasem, ponajmanje najboljim.

vlade

pre 4 godine

ovaj bizgov će sledeći put ovako nekoga obogaljiti.. baš kao i Hiberta, onomad.. doduše, nije kriv što mu se postavljaju, ali nije mi jasno da se neko raduje tuđoj nesreći da ne kažem povredi

Drax

pre 4 godine

Lebron je malo ogranicen u napadu sut mu je nula pa mu samo ostaju ulazi i jurenje pasa za 3 ili kucanje.Vrlo tesko dolazi do poena i protiv neke jake odbrane nema sta da trazi ugasili bi ga do zadnje cetvrtine.

losmi

pre 4 godine

Ne razumem zašto se omalovažavaju reprezentativci ove zemlje, Bjelica i Bogdan?! Uz Tea, to su jedini igrači koji nikada nisu odbili poziv u državni tim. Bjelica je propustio možda jednu akciju zbog povrede. Naši su, bolje nemamo.

Tačno mogu da se vratim u vreme nekih 15-20 godina i da procitam kako se prozivaju Divac i Stojaković kako nemaju pojma, kako crnci kucaju preko njih, kako Stojaković nikoga ne može da čuva, kako neki tamo O' Neal napunio Divca sa 40 poena.

železničar

pre 4 godine

Jedva čekam sledeći njihov duel. Nadam se da će Beli pokušati da mu se revanšira na bilo koji način. Razočarao me je ovakvim mlitavim postavljanjem, nadam se da će to ispraviti...

ivan

pre 4 godine

Ma nek pise Dzejms sta hoce mozda i treba kad onaj nas nije ni pokusao da ga zaustavi, stao dole i stavio ruke ko da je u zivom zidu... Pa skoci bre i ti zakucaj ti njega nazad makar dobio i namernu al pokazi malo da imas nesto izmedju nogu.. Visok si bre i visi od njega... Al to je Bjelica čovek flegma zato nikada nece biti nesto veliko od njega...

misko

pre 4 godine

Nemanja pokažu Lerbronu gde je manastir Tvrdoš iz 4. veka jer ipak su Amerikanci nacija još u povoju i malo više divlja i neartikulisana.

Stevan

pre 4 godine

Znaju Amerikanci sa kakvima zive... zato im i ne daju neka posebna prava. I ovo sto su dobili do sada- mnogo je. Ovo ponasanje pokazuje da Ipak nisu za bolje od onoga sto su bili do sredine 19-of veka.

borat

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.

Misko

pre 4 godine

Treba da zahvali Nemanji, inače bi to bilo obično zakucavanje. Ovako, može da se k...i! I Nemanja budala, trebao je da ga pusti.......pa neka zamišlja šta god hoće. Kralj..................
.................................................................................?

javale mcgee

pre 4 godine

Cekaj, vi stvarno kapirate da je LeBron pretio Bjelici?
Ovaj post znaci: Pricali ste da sam propao da me je pregazilo vreme ali ko god mi stane na put procice ovako, Bjelica je samo kolateralna steta.
Brisite ovo, smejace nam se ljudi.

A retracment

pre 4 godine

Џејмсу (који је један од најбољих свих времена закуцавача лопте), треба избити лопту пре него што скочи, или на самом почетку скока. Кад је у пуном залету и висини скока није реално лупити му рампу! Тренутно у НБА би могли да залепе Џејмса при покушају бруталног закуцавања: Ембид, Дејвис, Драмонд, ДеАндре Џордан, јер су изузетно високи, скочни и снажни.

Grr

pre 4 godine

Sportski nema šta. Šta ćemo sa doping kontrolom koja ne važi za ove "sportiste" . Njihovo ponašanje je upravo ovako, da je suprotno bilo bi mnogo čudno.

mile

pre 4 godine

aman ljudi ne palite se, sve je to za zabavu raje koja daje dobre pare za ulaznice i hoće neki šou za to. Toga je svestan Lebron, svestan je Bjelica, kao i svaki igrač u NBA. U niko se neće ljutiti zbog toga sve dok kaplje lova. I jedan Lebron je nekada taj koji dobija po ušima ali je svestan da je to sve deo jednog velikog cirkusa.

Aleks

pre 4 godine

Ko o čemu ova o bogdanu... Daj oladi više nije vest o bogdanu vec o lebronu i bjelici...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 17. novembar 2019 17:20)

Ti ga prvi pominješ na svakoj vesti o košarci, tako daaa... Nego ti smeta kad ga neko spomene u pozitivnom kontekstu. Pokrij se po ušima. Elegantno si zaobišao moj komentar o Bjelici i LBJ, nema šta. :)

Srba

pre 4 godine

Kako se bezveze pravi hype a zaista nepotrebno od i ovakog lepog zakucavanja.

Prvo, Bjelica nije ni skocio, niti podigao ruke u pokusaju da ga blokira, on je muski stao na put pokusavajuci da iznudi faul.
Tako da ovde nema ni reci o ponizavanju Bjelice, ali dobro, ocigledno mora od necega da se pravi senzacija.

I da ponovim, kucanje je brutalno, ali Bjelici ne zameram nista, odradio je sta je mogao, i najpametnije sto nije ni skocio, niti pokusao da blokira.
(Goran, 17. novembar 2019 14:28)
Nista muski tu nije uradjeno. Krenuo je bio da iznudi faul u napadu pa kada je vidio da ovaj se bas zaletio u zadnji tren odustao. Nikakve ovdje nije determinacije bilo, da je bilo imao je svo vrujeme ovog svijeta da se postavi za jedan bas brutalan blok. Njemu je proslo to kroz glavu pa se predomislio. Nije mi jasno zasto ljudi ne mogu nesto da vide onakvim kako jeste vec imaju neku svoju istinu.

stanoje zoranovic

pre 4 godine

Ovo je po meni dobar posao za advokate Sakramenta i NBA, mogla bi se ova pretnja katastrofalno završiti po Dzejmsa. Nadam se da će Sajramento dostojanstveno reagovati u interesu sporta.

Nebo.Der

pre 4 godine

Sa dužnim poštovanjem, ja da sam ovo pokušao u blokovima ne bi me bilo. Inače moje lično iskustvo iz b45, da mi je Andrej Vučić na moje zakucavanje, samo stavio lakat na rame i nije mi dobro u vezi leđa i dan danas. Ne zameram mu ništa!

petarczv

pre 4 godine

Joj meni je to utisak utakmice, Bogdan čuva Lebrona. Volim Bogija mnogo ali kad sam to videla nije mi bilo svejedno...jer znam kakav je LBJ i koliko je zaštićen i svaki kontakt je faul. Kad ono, Bogdan ga vaistinu izludeo hahaha. Nije ga puštao, pobegao mu je jednom i time se hvali, kao i kucanjem preko Bjelice. Ego na maks. A tek krađa lopte kad se lomilo, uze mu je Bogdan bez ikakvog rispekta, Lebron se postavlja u odbranu ali ipak ga prepušta Dejvisu i on pogađa pored Dejvisa. Najlepši momenat utakmice, definitivno. To je moglo da prelomi utakmicu ali LBJ je naravno dobio svoja slobodna bacanja i znamo kako se završilo.
(Aleks, 17. novembar 2019 15:31)

Ko o čemu ova o bogdanu... Daj oladi više nije vest o bogdanu vec o lebronu i bjelici...

RW#0

pre 4 godine

Lejkersi ili Hjuston. Ne moze treci tim da uzme titulu, siguran sam u to. Vidim svi vide Kliperse kao glavne favorite ali sta oni imaju? Dva top igrace od kojih jedan se nikada nije dokazao u plej ofu. Dva super igraca sa klupe u vidu Vilijamsa i Harela i tu se njihov tim zavrsava. Posle ko im je najbolji? Beverli koji je bio prosek u evropi? Zubac? Hjuston redja pobede a recimo poslednji mec igrali bez Vestbruka, Hausa, Grina, Kapele i Gordona dakle 5 od 8 glavnih igraca. I posle neko kritikuje Hardena? Lejkersi su ipak najbolji tim. Neko rece ovde za njih da imaju tanku klupu!? Ja ne pamtim tim sa duzom klupom i vecim brojem kvalitetnijih igraca.
PG- Rondo, Kuk
SG- Bredli, Grin
SF- LeBron, Kuzma
PF i C- Kazins, Dejvis, Mekgi i Hauard.
Svaka pozicija po dva top igraca. Plus Kaldvel Pop, Denijels, Karuso, Dadli koji igraju dobro a pitanje da li ima mesta za njih kasnije. Kazins se vraca za plej of a mediji pisu sa su favoriti za Iguadalu. Mogu sa dva centra da igraju gde niko ne moze da im parira a mogu i sa pet sutera na teren. Imaju opcije koje drugi nemaju i zato ce uzeti prsten!

Sale#4

pre 4 godine

@nista o nicemu Au, decko, ne brukaj se. Beli je trebalo da uleti u njega, a ne da se samo postavi, dobio je sta je dobio, lepo je biti i na posteru :)

i-gor

pre 4 godine

beli ce da padne u depresiju posle ovog kucanja i ponizavanja. Isto kao sto je onaj francuski centar weiss kada ga je kartet ba olimpijadi 2000 te preskocio i zakucao...evo videcete

djole

pre 4 godine

Nije Bjelica stao "hrabro"kao sto vi u Srbiji zelite da ublazite stvari, vec je stao nadmeno, zeleci da ispadne pametnjakovic i prevari Lebrona dok svi ostali iskusni kosarkasi znaju unapred da je takav potez glup protiv najboljeg kosarkasa na svetu! E pa umesto da ispadne pametnjakovic, Lebron ga je spustio na zemlju tako da zasluzuje da mu se sada podsmevaju...

borat

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.

nista o nicemu

pre 4 godine

Nesreca njegova sto je Bjelica odrastao na basketu u blokovima. Ako hoces da igras moras da budes najbolji, a vrlo cesto ako hoces da igras moras da se potuces da bi dobio kos na terenu. Druze, ne bio ti u kozi sledecu utakmicu, Beli ce te sahraniti

Srba

pre 4 godine

Kako se bezveze pravi hype a zaista nepotrebno od i ovakog lepog zakucavanja.

Prvo, Bjelica nije ni skocio, niti podigao ruke u pokusaju da ga blokira, on je muski stao na put pokusavajuci da iznudi faul.
Tako da ovde nema ni reci o ponizavanju Bjelice, ali dobro, ocigledno mora od necega da se pravi senzacija.

I da ponovim, kucanje je brutalno, ali Bjelici ne zameram nista, odradio je sta je mogao, i najpametnije sto nije ni skocio, niti pokusao da blokira.
(Goran, 17. novembar 2019 14:28)
Nista muski tu nije uradjeno. Krenuo je bio da iznudi faul u napadu pa kada je vidio da ovaj se bas zaletio u zadnji tren odustao. Nikakve ovdje nije determinacije bilo, da je bilo imao je svo vrujeme ovog svijeta da se postavi za jedan bas brutalan blok. Njemu je proslo to kroz glavu pa se predomislio. Nije mi jasno zasto ljudi ne mogu nesto da vide onakvim kako jeste vec imaju neku svoju istinu.

RW#0

pre 4 godine

Lejkersi ili Hjuston. Ne moze treci tim da uzme titulu, siguran sam u to. Vidim svi vide Kliperse kao glavne favorite ali sta oni imaju? Dva top igrace od kojih jedan se nikada nije dokazao u plej ofu. Dva super igraca sa klupe u vidu Vilijamsa i Harela i tu se njihov tim zavrsava. Posle ko im je najbolji? Beverli koji je bio prosek u evropi? Zubac? Hjuston redja pobede a recimo poslednji mec igrali bez Vestbruka, Hausa, Grina, Kapele i Gordona dakle 5 od 8 glavnih igraca. I posle neko kritikuje Hardena? Lejkersi su ipak najbolji tim. Neko rece ovde za njih da imaju tanku klupu!? Ja ne pamtim tim sa duzom klupom i vecim brojem kvalitetnijih igraca.
PG- Rondo, Kuk
SG- Bredli, Grin
SF- LeBron, Kuzma
PF i C- Kazins, Dejvis, Mekgi i Hauard.
Svaka pozicija po dva top igraca. Plus Kaldvel Pop, Denijels, Karuso, Dadli koji igraju dobro a pitanje da li ima mesta za njih kasnije. Kazins se vraca za plej of a mediji pisu sa su favoriti za Iguadalu. Mogu sa dva centra da igraju gde niko ne moze da im parira a mogu i sa pet sutera na teren. Imaju opcije koje drugi nemaju i zato ce uzeti prsten!

javale mcgee

pre 4 godine

Cekaj, vi stvarno kapirate da je LeBron pretio Bjelici?
Ovaj post znaci: Pricali ste da sam propao da me je pregazilo vreme ali ko god mi stane na put procice ovako, Bjelica je samo kolateralna steta.
Brisite ovo, smejace nam se ljudi.

Sale#4

pre 4 godine

@nista o nicemu Au, decko, ne brukaj se. Beli je trebalo da uleti u njega, a ne da se samo postavi, dobio je sta je dobio, lepo je biti i na posteru :)

Nebo.Der

pre 4 godine

Sa dužnim poštovanjem, ja da sam ovo pokušao u blokovima ne bi me bilo. Inače moje lično iskustvo iz b45, da mi je Andrej Vučić na moje zakucavanje, samo stavio lakat na rame i nije mi dobro u vezi leđa i dan danas. Ne zameram mu ništa!

petarczv

pre 4 godine

Joj meni je to utisak utakmice, Bogdan čuva Lebrona. Volim Bogija mnogo ali kad sam to videla nije mi bilo svejedno...jer znam kakav je LBJ i koliko je zaštićen i svaki kontakt je faul. Kad ono, Bogdan ga vaistinu izludeo hahaha. Nije ga puštao, pobegao mu je jednom i time se hvali, kao i kucanjem preko Bjelice. Ego na maks. A tek krađa lopte kad se lomilo, uze mu je Bogdan bez ikakvog rispekta, Lebron se postavlja u odbranu ali ipak ga prepušta Dejvisu i on pogađa pored Dejvisa. Najlepši momenat utakmice, definitivno. To je moglo da prelomi utakmicu ali LBJ je naravno dobio svoja slobodna bacanja i znamo kako se završilo.
(Aleks, 17. novembar 2019 15:31)

Ko o čemu ova o bogdanu... Daj oladi više nije vest o bogdanu vec o lebronu i bjelici...

ivan

pre 4 godine

Ma nek pise Dzejms sta hoce mozda i treba kad onaj nas nije ni pokusao da ga zaustavi, stao dole i stavio ruke ko da je u zivom zidu... Pa skoci bre i ti zakucaj ti njega nazad makar dobio i namernu al pokazi malo da imas nesto izmedju nogu.. Visok si bre i visi od njega... Al to je Bjelica čovek flegma zato nikada nece biti nesto veliko od njega...

Ujka Žitko

pre 4 godine

I eto, istera samozvani ,,kralj'' iz momka sa beogradskih ulica prkos i inat, pa će đavo da mu bude kriv kad ga u sledećoj utakmici ovaj preskoči kao kozlić... Naravno, tuča posle tog ponižavanja ne gine, ali Bjelici je to najmanji problem...

Stevan

pre 4 godine

Znaju Amerikanci sa kakvima zive... zato im i ne daju neka posebna prava. I ovo sto su dobili do sada- mnogo je. Ovo ponasanje pokazuje da Ipak nisu za bolje od onoga sto su bili do sredine 19-of veka.

i-gor

pre 4 godine

beli ce da padne u depresiju posle ovog kucanja i ponizavanja. Isto kao sto je onaj francuski centar weiss kada ga je kartet ba olimpijadi 2000 te preskocio i zakucao...evo videcete

Vladimir

pre 4 godine

Ovaj zvokonja iz lejkersa bi stvarno trebao da ćuti i da se pokrije ušima, kad ih već sudije guraju na svaki mogući način, tom samoprozvanom kralju, kraljici, ne sviraju tri miliona faulova u napadu, dok parkira autobus u rikverc ramenom u protivnika i sapliće ljude po terenu. Ekipa nije neka, atmosfera i pritisak su preveliki, uopstalom, gospoda iz Clippersa će im objasniti šta je košarka, tiho i normalno, a Kawhi strpati proćelavog dzejmsa u dzep kao kada je bio mvp sa Spursima. Pominjanje nečije familije, vredjanje, jednog običnog košarkaškog poteza, je znak slabosti, kao i podrška njegovih gangstera, koji uvek iznova dokazuju koliki su rasisti. On je svoju šampionksu karijeru zavrsio, sad mu ostaje samo da budzi statistiku jer ce da igra 30 godina, a Kawhi je već odavno preuzeo ulogu najboljeg. I treba NBA liga da gura to finale ekipa iz Los Andjelesa, kao što besramno i rade, eto da kraljica skupi ubedljdivo najviše poraza u finalima, što naravno nije moguće, jer su obe ekipe sa Zapada :) ali dalje od clippersa, a verovatno i Denvera, Jute, neće, a možda se i Hjuston povampiri. Neverovanto koliko čovek mrzi bele igrače, i verovatno ljude, Bogi ga je IZLUDEO, Bogi od 90kg čuva lebrona opušteno i krade mu dve lopte, DAvisu jednu. Mrzi Jokića koji ga je pravio budalom na all staru, i tako će biti zapamćen. Nisam obožavatelj Dzordana, ali on je jedan veliki gospodin i muškarac u odnosu na ovu kukavicu i bedni izgovor od čoveka.

23 NJKV

pre 4 godine

Daleko si od MJ-a miljama u svakom pogledu. Njegova zakucavanja preko P.Juinga, D.Vilkinsa i ostalih mega atleta nikad neces ni u snu postici. A samo je zakucavao i cutao...

Drax

pre 4 godine

Lebron je malo ogranicen u napadu sut mu je nula pa mu samo ostaju ulazi i jurenje pasa za 3 ili kucanje.Vrlo tesko dolazi do poena i protiv neke jake odbrane nema sta da trazi ugasili bi ga do zadnje cetvrtine.

hardaway

pre 4 godine

Da li iko od vas prati NBA?
James ima nerasciscene racune sa Bjelicom, jer mu je Beli igrajuci za Minesotu udario takvu bananu da Lebron nije znao gde je.
Ovo je nakupljena frustracija jednog nabedjenog, razmazenog igraca, koji je sam sebe najbolje opisao-voz. Pravolinijski steroidni bik koji razgrce ramenom protivnickog igraca. Da nije zasticen od lige bio bi na nivou Larry Johnsona. Ali moze mu se i pokazuje zube.
Napravio je vise koraka u NBA, nego sto je cela liga do njegovog dolaska napravila. Covek koji je u svom prajmu bio rame uz rame sa Wade-om, koji sada nije ni u top 20 igraca ikada, a James kao konkurise za top 5-10. Smesno.

televisa presente

pre 4 godine

zakucao, ni prvi ni poslednji, bjelica iskulirao - nista neobicno
a ovaj 3 dana prica o tome, kao da ima nesto licno protiv belog, sto samo pokazuje kompleks i otkriva istinu da su tesno i jedva dobili prosecni sakramento a sebe vec vide kao prvake.

samo zamislite obrnutu situaciju

belac zakuca preko crnca i svi belci prave hajp od obicnog kucanja i dive se svom nazovi alfa muzjaku

ne bi moglo da se zivi od njihovog kukanja, rasizma, ugrozenosti ...

crnci su najveci rasisti, ali nazalost zivimo u takvom vremenu da se normalnost gura u stranu a devijacije dobijaju najglasniju mogucu podrsku

djole

pre 4 godine

Nije Bjelica stao "hrabro"kao sto vi u Srbiji zelite da ublazite stvari, vec je stao nadmeno, zeleci da ispadne pametnjakovic i prevari Lebrona dok svi ostali iskusni kosarkasi znaju unapred da je takav potez glup protiv najboljeg kosarkasa na svetu! E pa umesto da ispadne pametnjakovic, Lebron ga je spustio na zemlju tako da zasluzuje da mu se sada podsmevaju...

Dosada

pre 4 godine

Ne razumem navijace koji se odusevljavaju ovakvim potezima. Mislim jeste lepo zakucao, covek je atletski premocan ali mene vise impresioniraju druge stvari u kosarci. Mnogo vise volim da gledam npr Doncica od ovakvih zakucavanja. Kapiram da se masi ljudi svidja ovo i onda se to mora gurati i kroz medije ali pravi poznavaoci kosarke cene druge stvari.

Pant.LA

pre 4 godine

brate, dokle ovo ide?! aj da je neki klinac, al ono lebron licno, jos se tu primaju neki glumci, komentatori, sta li vec.. ne vezano za bjelicu, nego uopste.. tuzno

mile

pre 4 godine

aman ljudi ne palite se, sve je to za zabavu raje koja daje dobre pare za ulaznice i hoće neki šou za to. Toga je svestan Lebron, svestan je Bjelica, kao i svaki igrač u NBA. U niko se neće ljutiti zbog toga sve dok kaplje lova. I jedan Lebron je nekada taj koji dobija po ušima ali je svestan da je to sve deo jednog velikog cirkusa.

sasa pg

pre 4 godine

Ovim komentarom takozvani kralj je pokazao koliko je ništavan i iskompleksiran. Pa Džordan ili Brajant ne bi ni obratili pažnju da je neko stao ispred njih, a kamoli da ga ponižavaju. Ovo pokazuje i stanje u današnjoj NBA. Tuga

Marinko

pre 4 godine

Bjelica nastavlja sa formom sa SP. Izmedju dve normalne opcije (skoka sa ispruzenim rukama ili faula u napadu) izabrao je poster. Lebron je mucenik, uzasno je pateticno forsiranje i trljanje na nos njegovog lika i dela. Sva ta na silu jurnjava za MJ23 je tuga. Space Jam 2. Facepalm.

dd

pre 4 godine

nema vise velikih mangupa kao sto su bili Rodman,Lejmbir...a pogotovo Lejbir jest da je io prgav igrac ali takvi sada trebaju da smire ove danasnje zvezde koje kace zakucavanja i time se hvale na drustvenim mrezama uz morbidne poruke,koje ostale zvezde iz filma,muzike,glume podrzavaju,e zato fali igrac tipa Bila Lejmbira DA GA ZAKUCA ZA PATOS,prilikom takvog pokusaja,i da vidis kako bi se smirio,nikada to vise ne bi pokusao i ne bi pravio budalu od sebe na isntagramu!uz vredjanje,ovo je otislo predaleko...e takve je Lejmbir tukao i svaka mu cast na tome,sreca Lebronova sto ovaj vise ne igra i ne samo njegova,i onda je nasao mirnog momka da javno ponizava,sledeci put Bjelice uleti u njega i pokupi ga brate,ne daj na sebe pa makar te iskljucili,sramota za Lebrona!zakucao si i cuti zasto ponizavanje???kao sto rekoh fali igrac tipa Lejmbira da ih tuce malo!

Goran

pre 4 godine

Kako se bezveze pravi hype a zaista nepotrebno od i ovakog lepog zakucavanja.

Prvo, Bjelica nije ni skocio, niti podigao ruke u pokusaju da ga blokira, on je muski stao na put pokusavajuci da iznudi faul.
Tako da ovde nema ni reci o ponizavanju Bjelice, ali dobro, ocigledno mora od necega da se pravi senzacija.

I da ponovim, kucanje je brutalno, ali Bjelici ne zameram nista, odradio je sta je mogao, i najpametnije sto nije ni skocio, niti pokusao da blokira.

Ivan

pre 4 godine

Zanimljivo kako se ponasa kao da Bjelica tu nije mogao nista, a decko pokusao da iznudi faul u napadu, jer je sportista, gleda sta je najbolje da uradi za svoj tim. Da je krenuo istom energijom i istom snagom da mu skoci i da ga blokira, povredili bi se obojica...

Nba

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)

Evo sedi Bjelica i plače.Sledeći put "sekirom" da ga odvoji od života.Ps.Kucanje je ok,ništa spec.

masoutis

pre 4 godine

Jos jedan dokaz koliko LJ smesan i patetican bez grama smeka i ukusa.
Sve bi ovo bilo da kazemo Ok da je Bjelica krenuo na blokadu a ovaj ga odneo i zakucao.
Cirkus od NBA danasnjeg kada kazes da si sahranio coveka koji stoji mirno i uopste nije dao nanznaku da ce uci u duel i skociti.
Bedo i jado od igraca i od coveka kad se ovo nalozis, strasno.

Smeh

pre 4 godine

Steroidi baš udaraju po mozgu kada napišeš nešto ovako javno. Sramota od legende košarke da šalje ovakve poruke. I ovaj nekome idol? Možda bahatim i razmaženim derištima.

Aleks

pre 4 godine

Neverovanto koliko čovek mrzi bele igrače, i verovatno ljude, Bogi ga je IZLUDEO, Bogi od 90kg čuva lebrona opušteno i krade mu dve lopte, DAvisu jednu. Mrzi Jokića koji ga je pravio budalom na all staru, i tako će biti zapamćen.
(Vladimir, 17. novembar 2019 15:04)

Joj meni je to utisak utakmice, Bogdan čuva Lebrona. Volim Bogija mnogo ali kad sam to videla nije mi bilo svejedno...jer znam kakav je LBJ i koliko je zaštićen i svaki kontakt je faul. Kad ono, Bogdan ga vaistinu izludeo hahaha. Nije ga puštao, pobegao mu je jednom i time se hvali, kao i kucanjem preko Bjelice. Ego na maks. A tek krađa lopte kad se lomilo, uze mu je Bogdan bez ikakvog rispekta, Lebron se postavlja u odbranu ali ipak ga prepušta Dejvisu i on pogađa pored Dejvisa. Najlepši momenat utakmice, definitivno. To je moglo da prelomi utakmicu ali LBJ je naravno dobio svoja slobodna bacanja i znamo kako se završilo.

petarczv

pre 4 godine

Kad su ga buyombo i alen iz bruklina ponizili blokovima bio je manji od makovog zrna, pa kad ga je dzordz posterizovao, pa tatum u playoffu... Mnogo velika seljacina...

stanoje zoranovic

pre 4 godine

Ovo je po meni dobar posao za advokate Sakramenta i NBA, mogla bi se ova pretnja katastrofalno završiti po Dzejmsa. Nadam se da će Sajramento dostojanstveno reagovati u interesu sporta.

petarczv

pre 4 godine

Najnaspricaniji I najdopingovaniji sportista svih vremena. Od kad se resetovao u majamiju na čuvenoj klinici koja je samo za njega radila covek je postao preko noci duplo jaci brzi... Samo sto mu je na vilici islocila kvrga od zivotinjskih steroida pa od tog dana do dan danas nosi bradu...

Rokatanski

pre 4 godine

Ne znam da li se stariji ljubitelji košarke sećaju Bila Lejmbira iz Detroita. Završena utakmica (pogotovu važnija) bez opšte tuče ili bar incidenta bila je skoro nemoguća kada je on igrao za Detroit. Osvojio je čak i dve titule krajem 80-ih, a saigrači su mu bili i Dumars, Mahorn, Rodman itd. koji su bili prave naivčine (po incidentima) u odnosu na Lejmbira. Bio je centar Detroita i tada je Detroit primao izuzetno mali broj koševa. Nije respektovao ni najveće zvezde tadašnje NBA lige poput Birda, Medžika i Džordana. U sličnoj poziciji u kojoj je bio Bjelica, Lejmbir bi išao sa obe ruke na protivnika, česti su bili udarci direktno u lice protivnika, posle toga uglavnom i tuča ili opšta tuča na terenu. Lejmbir je često nosio i zaštitnu masku na licu, ali ni to mu nije smetalo da udari protivnika. Znao je da udari i podmuklo, bez lopte, laktom u lice itd. Njegovi direktni čuvari i oni protiv kojih je igrao nisu prolazili baš dobro. Danas nema takvih igrača i Lebron ima sreću što nije igrao protiv Lejmbira. Dobre batine ne bi izbegao. A protiv Bjelice mu je lako. Pozdrav!

điu,liu i sadriu

pre 4 godine

Durent te 2017. i 2018. odučio od ulaza u reket.U 2 velika finala u 9 utakmica Durent te zalepio negde oko 20 puta.Sramota šta postavljaš na društvene mreže.Kada bi svi košarkaši to radili niko normalan više ne bi gledao košarku,ali LBJ je večiti gubitnik i verovatno vuče traume iz detinjstva.

Grr

pre 4 godine

Sportski nema šta. Šta ćemo sa doping kontrolom koja ne važi za ove "sportiste" . Njihovo ponašanje je upravo ovako, da je suprotno bilo bi mnogo čudno.

Lesa

pre 4 godine

Najbolji kosarkas tesko, ragbista ili rukometas, to bez sumnje, svakako. Da biste nekog igraca mogli nazvati kosarkasem, on mora da igra po pravilima same igre. A posto doticni to ne radi od kako je krocio nogom na parket, on se ne moze okrakterisati kao kosarkas. Kada se susretne sa jednim pravim, u vidu Kavaia, onda cete videti oducavanje doticnog od njegovog pokusaja da igra igru nalik kosarci, gde pravac menja samo kad krene ka svlacionici, na odmor. Tako da bih molio redkaciju da vise ne skrnavi samu igru, nazivanjem doticnog kosarkasem, ponajmanje najboljim.

misko

pre 4 godine

Nemanja pokažu Lerbronu gde je manastir Tvrdoš iz 4. veka jer ipak su Amerikanci nacija još u povoju i malo više divlja i neartikulisana.

agent mahoun

pre 4 godine

Brate mili koje preterivanje.

Lebron će ući u istoriju kao "najisforsiraniji" igrač od strane medija.

Razumem da žive od njegove popularnosti ali brate mili preteraše ga.

Buki

pre 4 godine

Nije mi jasno zasto ovokiko vole da ponizavaju protivnika i to radi igrac koji ima 35g i prelazi granicu zdravog ukusa,u jedno sam siguran videcete da ce karma sve to odraditi i vratiti.

dragan

pre 4 godine

Vratice mu Beli sigurno.Banana ili nekim udarcem po glavi.Znam ga dobro.Po cijenu isključenja.Ima prilike,jos minimum 3 utakmice imaju igrati.

Mare

pre 4 godine

Kao što rekoh, Bron osramotio Bjelicu za sva vremena. Kao je već Bogdan lagano ispao, trebao je da se skloni kad je video da Bron ide na poster. Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)

Izgleda da si mnogo kul i blejiš sa njim private kad ne možeš ni celo ime d mu napišeš... Nismo te poznali.

bos

pre 4 godine

LBJ je odavao utisak normalnog igraca nba iako najveci superstar
ne pamtim da je imao ovako infantilne komentare ni s pocetka karijere. a iz sina ce ga izbaciti prvi po fizikalijama priblizan igrac.

tihi prle

pre 4 godine

Sport je predstava za debile i duhovnu sirotinju , što ovi komentari i pokazuju .
(Remetilac faktora, 17. novembar 2019 14:26)

Upravo to, brate. Koje moralno dno i duhovna pustinja od coveka moras biti da bi ovako nesto napisao. I to posle obicnog zakucavanja u neki tamo kos. Jos su gori oni koji ovde u komentarima pricaju o nekakvoj Nemanjinoj sramoti. Sta je ovde sramota? Koliko smo prsli kao civilizacija, neverovatno... Kucali su i ludje i atraktivnije od ovog i Kemp i Vilkins i Dzordan i Garnet i Juing i Karter i Grifin i mnogi drugi ali niko nije pisao o ubijanju. Bolest.

Misko

pre 4 godine

Treba da zahvali Nemanji, inače bi to bilo obično zakucavanje. Ovako, može da se k...i! I Nemanja budala, trebao je da ga pusti.......pa neka zamišlja šta god hoće. Kralj..................
.................................................................................?

Topnik

pre 4 godine

On ima komplekse jer stari. Prošle godine ga je Jarett Allen blokirao pri pokušaju zakucavanja, a Hezonja ga je blokirao na šutu za pobjedu. Sad zakucao preko Bjelice koji nije ni išao na blokadu i odmah koristi to da se šepuri pred svojim fanovima. Zna da neće osvojiti prsten pa ide samo na statistiku i poneki potez poput ovoga.

mrmlj

pre 4 godine

jedino sto ovde moze bjelici da se zameri je sto je naivno pomislio da bi lebronu uopste svirali faul u napadu za ovako nesto, cak i da je bio s obe noge na zemlji u trenutku kontakta. ostalo je sve sasvim kosarkaski uradjeno, nema price o nekom blamiranju i sl

Aleks

pre 4 godine

Dobili su Sakramento koji svi smatraju ispodprosečnom ekipom i žale ih zbog lošeg starta, sa LBJ koji je igrao 35+ minuta i uključio GOAT mašinu, na jedvite jade. Kako će da dobijaju Kliperse sa Lenardom i PG? Pa nikako. Da ne pričam o drugim jačim ekipama.
Ovde se pojedini podsmevaju Bjelici što je toliko ružno, prvo pokušao je da popravi Bogdanov kiks u odbrani, drugo ovo nije ništa specijalno. A treće, ne podsmevajte se ni Bogdanu jer ovo je jedini put da mu je Lebron pobegao dok ga je čuvao, to zna ko je gledao. Zaključao ga je odlično s obzirom na svoju konstituciju i činjenicu da bi LBJ trebalo da bude nadmoćniji. To malo Lebrona udara po sujeti, i sumnjam da će uzeti prsten. Videla sam ovu sliku na instagramu i opis, jako ružno i prepotentno. Lebrona boli što su Kingse dobili jedva i to svi znaju.

Beli Vuk

pre 4 godine

Ne znam zasto se pravi fama kad neko zakuca preko nekoga, cemu to hvalisanje? Pa ovaj sto kuca je u startu u prednosti, jer ima ne znam koliko metara da se zatrci, i moze da razvije maksimalan odraz. Dok ovaj sto brani mora nesto iz mesta da proba, a ovaj u zaletu ima tu silu, i jos kad ima takve atletske sposobnosti, i zakuca preko nekog ko nije tako atletski mocan, i onda nesto likuje, smesno. I onda neko busanje u grudi, neukusno , glupo ... Tako da bi ovaj kvazi kralj trebao da iskulira malo.

Stevan

pre 4 godine

Niti je sportski niti je ljudski... ali posle ovakve izjave, zasluzio je da sledeci put, kad pokusa isto, bude tako fino namesten, tako da mu se uleti da se ziv slomi kad se doceka na parket... pa nek’ tvituje i seruje iz bolnice dok pauzira citavu sezonu zbog povreda.

Blackman

pre 4 godine

Koliko emocionalno moras da budes nezreo da kosarkaski potez dovodis u vezu sa oduzimanjem necijeg zivota. Da je u pitanju neki tinejdzer, pa da razumes...

Realno

pre 4 godine

Jos uvek se secam kako ga je Biyombo spustio na zemlju, onako bas surovo, jos sa obe ruke!
https://www.youtube.com/watch?v=uEFQprEop9M

Student

pre 4 godine

@Sad će svi po ovome da ga pamte u NBA jer je prosečan igrač.
(borat, 17. novembar 2019 14:24)
Ima i ljudi koji pamte kako je Beli zalepio Lebrona pre 2-3 godine...

Aleks

pre 4 godine

Ko o čemu ova o bogdanu... Daj oladi više nije vest o bogdanu vec o lebronu i bjelici...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 17. novembar 2019 17:20)

Ti ga prvi pominješ na svakoj vesti o košarci, tako daaa... Nego ti smeta kad ga neko spomene u pozitivnom kontekstu. Pokrij se po ušima. Elegantno si zaobišao moj komentar o Bjelici i LBJ, nema šta. :)

železničar

pre 4 godine

Jedva čekam sledeći njihov duel. Nadam se da će Beli pokušati da mu se revanšira na bilo koji način. Razočarao me je ovakvim mlitavim postavljanjem, nadam se da će to ispraviti...

losmi

pre 4 godine

Ne razumem zašto se omalovažavaju reprezentativci ove zemlje, Bjelica i Bogdan?! Uz Tea, to su jedini igrači koji nikada nisu odbili poziv u državni tim. Bjelica je propustio možda jednu akciju zbog povrede. Naši su, bolje nemamo.

Tačno mogu da se vratim u vreme nekih 15-20 godina i da procitam kako se prozivaju Divac i Stojaković kako nemaju pojma, kako crnci kucaju preko njih, kako Stojaković nikoga ne može da čuva, kako neki tamo O' Neal napunio Divca sa 40 poena.

Kkkkkk

pre 4 godine

Vreca steroida je morala da stavi i snimak i slike ovog zakucavanja na instagram i uz to i milijarde storija nalozenih idiota jer mu to hrani ego.

A retracment

pre 4 godine

Џејмсу (који је један од најбољих свих времена закуцавача лопте), треба избити лопту пре него што скочи, или на самом почетку скока. Кад је у пуном залету и висини скока није реално лупити му рампу! Тренутно у НБА би могли да залепе Џејмса при покушају бруталног закуцавања: Ембид, Дејвис, Драмонд, ДеАндре Џордан, јер су изузетно високи, скочни и снажни.

vlade

pre 4 godine

ovaj bizgov će sledeći put ovako nekoga obogaljiti.. baš kao i Hiberta, onomad.. doduše, nije kriv što mu se postavljaju, ali nije mi jasno da se neko raduje tuđoj nesreći da ne kažem povredi