Utorak, 22.10.2019.

19:00

Partizanova kaznena ekspedicija – pala i Lokomotiva u grotlu Pionira!

Košarkaši Partizana savladali su rusku ekipu Lokomotivu rezultatom 80:71 u 4. kolu Evrokupa.

Izvor: SN

Partizanova kaznena ekspedicija – pala i Lokomotiva u grotlu Pionira! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

214 Komentari

Sortiraj po:

MT Vračar

pre 4 godine

Navijanje ko u bioskopu, tagikomedija, niko stariji od 15 godina na tribinama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wlada, 22. oktobar 2019 20:19)

A sa druge strane, neke od izjava košarkaša Lokomotive posle sinoćnjeg meča:

"Igrao sam u mnogim ludim atmosferama na koledžu i kasnije u profesionalnoj košarci, ali navijači Partizana su nešto što nikada nisam video. Navijači, cenim neverovatnu atmosferu koju ste napravili. Ovo ću pamtiti zauvek"
Sem Deker

"Iskreno, još mi zuji u ušima. Ovo je jedna od najneverovatnijih atmosfera na nekoj košarkaškoj utakmici koju sam ikada iskusio. Igrao sam u mnogo liga, na mnogo mesta, ali ovo je neponovljivo. Definitivno je bilo važan faktor, nismo mogli normalno da komuniciramo, da čujemo sudije"
Alan Vilijams

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Trebalo je samo da udju 2-3 otvorena suta za 3 i da pobeda bude rutinska i ubedljiva.
Tomas poludeo u 4/4. U odbrani, svi izginuli i zaustavili mocnu Lokomotivu na 71 poen. Jedino onaj Parahovski nema svrhu.

Keynes

pre 4 godine

Posto kad se pobedi svi zaboravljaju, ali hteo bih i to da se pomene... Sudjenje je bilo skroz diskutabilno. U drugom poluvremenu ocigledno navlacenje na Lokose samo tako... Srecom, uzalud. Bravo igrači, bravo Trinki, bravo navijaci, bravo Partizan! :-)

dalibor

pre 4 godine

Po meni i nije tolko bitno biti sad prvi u grupi,jer ako ocemo do el moramo svakog umeti da pobedimo.
Bitnije je u top 16 biti prvi jer se tu onda prednost domaceg parketa ostvaruje za plej off.....

Merit Son

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
(Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Ne znam da li smo mi gledali iste utakmice, ali Partizan je miljama daleko od prave forme. Opet to nije cudno. Zahvaljujuci neverovatnom rasporedu, eklipa je non stop na strani, u putu, nema se vremena za treninge. Cekaj dok se skrase u BGD, pocnu da treniraju vise, uigravaju akcije, pa da proradi osovina plejemejker-centar, oslobodi se prostor za sutere, e tek onda ces videti pravu formu. Ovaj tim je daleko, daleko od svog maksimuma, a raduje sto i pored toga lepo igra i pobedjuje.

Zhol

pre 4 godine

imao sam los osecaj za ovu tekmu, dobro je sto me je prevario :) Od stranaca, Tomas i Mozli odlicni, Volden ok, iako bez poena... Od nasih Zagorac dobar, Jaramaz ok, a prvi put me Birca nije naterao da pozelim da olupam tv, tako da - napredak! :)

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Koja je svrha Parahuskog i Pejnersa ???
(Ragnar, 22. oktobar 2019 22:01) 

Njih dvojicu ćemo da pustimo s lanca kad krene najbitnije. Gledaj i uživaj uz najbolji tim na ovim prostorima.

andrejka

pre 4 godine

Vecerasnja utakmica je pokazala mnogo stvari:

-Volden je apsolutno stetan po ekipu i ako se ne promeni najuriti ga sto pre
-Zagorac nema konstantnost, a i Trinkijeri ga odmara u pogresnim momentima (kada udje u sut)
-Pejdž treba da ide na beka sutera i da mu se da veca sloboda 7
-Gordić je neznatno bolji od Voldena pa treba da ostane
-Parahovski moze da ostane samo ako placa nekome platu. Covek je ocaj i u odbrani i u napadu.
-Jaramaz je jedan od retkih koji je konstantan, ali ima i on zute minute.
-Veličković neigra uopste pa mi nije jasno zasto zauzima mesto.
-Birčević veceras i ne tako los, ali bih ga stavio samo ispred Pejnersa i Parahovskog.
-Janković odigrao sasvim korektno, a onda ga Trinkijeri kaznio za onajsut za 3 dok ga je pre toga izveo kada je imao momentum. Sta onda treba da uradi trener Pejnersu i Parahovskom. Da im uzme 2 mesecne plate i posalje u Dinamik.
-Tomas se probudio u pravom momentu i nosio ekipu. Pre toga ocaj.
-Pejners je jedan od onik kojima bih vec rekao dovidjenja.Tesko je biti gori od Birce, Jankovica ili Parahovskog, a ovaj je gori od njih 3 zajedno.
-Mozli je legenda. Koliko borbenosti i energije donosi ekipi.
-Andrea Trinkijeri ima suvise pogresnih poteza za trenera takvog renomea.
(ultrasrbin, 22. oktobar 2019 22:56)

Kakvo nepoznavanje kosarke.

Tomo

pre 4 godine

Partizan je jako rano usao u formu, neminovno sledi pad, bice jako gadno. Sve druge ekipe su u losoj firmu,sledi lagano podizanje forme, tipacan primer je Fener, koji se pali tek na fajnar4.

matori

pre 4 godine

@37 minut po kosa razlike tajm aut i onda lom
e to je trener
svaka cast momcima i trinkiju
ovo je vec ozbiljna ekipa
(dragan, 22. oktobar 2019 22:22)

Trinki je znao šta da kaže igračima u gustoj završnici, za razliku od Tomića...

Tomas profesor kosarke!

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
(Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Sacekaj ti da mi udjemo u formu. Da plejevi i centri prorade. Veceras smo izdominirali prve favorite Eurocup-a, a da smo imali sut za tri 4/25. Bice forma taman pred vas.
(Realista, 22. oktobar 2019 23:11)
Velickovic odmara,Tomas nije igrao,Pejdz dobra utakmica protiv ritasa,Parahuski nista,jankovic malo vise,Mozli igra na kasicicu,pejners onako,gordic je malo vukao a pocetku..Sve u svemu osim Jaramaza,zagorca i Voldena koji su istroseni,ne moze da se kaze da je Partizan u punoj formi?!Neka su Pejdz i Gordic odigrali dve dobre utakmice i Velickovic dve,pa dve odmara,to ipak nije puna forma.

Realista

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Sacekaj ti da mi udjemo u formu. Da plejevi i centri prorade. Veceras smo izdominirali prve favorite Eurocup-a, a da smo imali sut za tri 4/25. Bice forma taman pred vas.

neki veliki dr

pre 4 godine

Bravo grobari, zaista mislim da mozete daleko da dogurate u ovom amaterskom takmicenju. Ovo je strasno kolika je razlika izmedju EL i EK, dajte grobari pun gas pa do finala cipiripi kupa i time u EL

bizmark123

pre 4 godine

U najavi sam rekao da je ova utakmica lomi evropske utakmice.Dve ekipe koje jure 1 i 2 mesto dobijene su 13 i 9 raz. Sad realno treba traziti pobedu i u Francuskoj pa onda dolazi Venecija i tu moze da se resi 1 mesto.Sto bi znacilo povoljan raspored u top 16, i prednost domaceg terena u plej ofu.Sad ide utakmica koja lomi sezonu u Aba, pobeda protiv cedevite donosi 1 mesto, posle nje dolaze lakse utakmice sa Fmp i zadrom pa dva derbija zbezda i buducnost.

bizmark123

pre 4 godine

Trikineri igru bazira na jakoj odbrani iz koje dolaze kontre i pik.Veceras je u svemu pogodio.Pod kosem jako dobri 46 od 80 poena dali su petice i cetvorke. Spoljni igraci na nivou.E sad,jedino se jos traze Pejners i Parahovski,al moraju i oni da prorade,mozda cak protiv Cedevite. Volden bez poena,mora on jako jako vise. Al odlicnu timsku igru treba pohvaliti. Ova utakmica je lomila sezonu, sad ce biti dosta lakse sa Limozem.

primorska

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

I ja se pitam
(Cakir, 22. oktobar 2019 22:18)

Takvi strucnjaci a ne vide da je Primorska ima jaci tim od Buducnosti i Mornara, bice 4 tim ABA lige!

Blue Moon 1837

pre 4 godine

Volden igra decko za tim ne divlja kao u Izraelu prosle sezone takva mu je trenutna uloga i on to obavlja korektno, polako doci ce deo sezone kad i on bude krenuo da uzima svoje suteve siguran sam u to.

Paja

pre 4 godine

Što bi Dule rekao "Cipiripi kup"
(bond, 22. oktobar 2019 23:00)Nazovi kako hoces, ali mi cemo ove sezone da se radujemo pobedama sto u EC sto u ABA ligi, pa dogodine u EL, a vi tonete sve dublje i dublje. I to je fakat.

Jabučilo

pre 4 godine

Au kakva igra Partizana, rapsodija u crno-beloj varijanti...
Bilo je padova, loš šut, ali sjajna atmosfera, odlična odbrana i borbenost, dobra rešenja u napadu i sjajan povratak iz pada u 3/4...
A Lokomotiva je evroligaški tim, prejaka...
Ove godine Partizan mora da ide u finale evrokupa...

Blue Moon 1835

pre 4 godine

Sta reci posle ovakve pobede idemo redom atmosfera ovo sto Pionir ima 20 Arena ne moze da ponudi veceras je bilo blizu kao nekad. Sto se tice utakmice opet odbrana na nivou igraci ginu,bacaju se za svaku loptu idu non stop na skok i to kad se vidi nema greske posle koje nece dobiti aplauz, dva najbolja veceras Rasa Tomas zver i Markus Pejdz toliko je Pejdz napredovao da je to neverovatno. MELJI DALJE!!!!!

aca

pre 4 godine

tandem Parahovski Pejners duplo slabiji nego na nekoliko prethodnih utakmica kada su u tandemu imali 2 poena. Ovaj put Parahovski standardan ali je Pejers podbacio.

Putnik

pre 4 godine

Evo kako izgleda, kada odabereš koliko-toliko kvalitetnog trenera i daš mu slobodu a ne da mu namećeš tatinog sina. Ne volim Dapčevićevce, prevashodno zbog njihovih osnivača i onoga što simboliziraju, ali čisto sportski gledano su pametnije postupili i rezultati se vide. A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.

Ufff

pre 4 godine

Sve je dobro dok ovako ide. Ali ostaju Parahovski, Pejners, Volden. TOTALNI PROMAŠAJI.
(tomo, 22. oktobar 2019 22:18)

Ocigledno se ne razumes u kosarku, posebno kad kazes da je Volden promasaj. Strasno.
Idi gledaj u sunce ili zadrugu.

Mr. Bojangles

pre 4 godine

A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.
(Putnik, 22. oktobar 2019 22:00)

Možda zato što je limar doktor, a doktor je... sam odaberi šta ćeš da napišeš.

Del Piero#10

pre 4 godine

koje smece od kosarke, realno mnogo losa igra obe ekipe..
(realno, 22. oktobar 2019 22:12)

A ti gledaj "prvoklasni" fudbal. Eno Kejn, Son I drugovi iznose smeće sa "Vajt hart lejna".

CiStO_onAkO

pre 4 godine

Bravo ekipo bravo.Znamo sve tastatura strucnjaci nikad slabija Lokomotiva i to,nego me strah za te nikad jače ekipe kad konacno dodju jer ove nikad slabije deremo sine.Iz utakmice u utakmicu sve smo bolji,igramo prakticno sve utakmice bez projektovane prve 5tice,ja se nadam da ce Parahovski poceti da igra ne vjerujem da je zaboravio kosarku tokom ljeta,ako ne sporazumni raskid pa da ga mijenjamo,ostalo sve ide i ići ce na bolje.Sto se atmosvere tice,tu smo davno obrnuli igricu tako da nastavljamo u istom ritmu.Napred Partizan

Straight Outta München

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10

Mukice poredis Ligu Sampiona u fudbalu i kup slavice cukteras u kosarci...

Jabučilo

pre 4 godine

Bar dve akcije su za top10 ovog kola...
Inače, partizan odličan tim, stranci odlični, pa i ovi igrači što su da kažemo slabiji, imaju svoju ulogu i odrade svoje, pa čak i Birča ;)
Jedino Parahovski je skroz nesnađen, sačekati ga još malo, ako ne ide onda menjati u zimskom roku i dovesti još jednog šutera i to je to, pa da se ide na dve titule...

cole

pre 4 godine

cestitke, grobari! nisam vas gledao do kraja, samo prvih sat vremena, jer gledam ovu moju mucenu zvezdu u londonu. to sto sam gledao...kapa dole! ovo je sasvim drugi tim u odnosu na proslu sezonu. verujem da cete bez muke uspeti da budete cetvrti, mozda cak i treci u aba ligi. srecno u nastavku evrokupa!

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Nikad lošija Lokomotiva. Mislim da će vam Bartomeu dodeliti specijalnu pozivnicu za EL vec od januara. Ipak ste vi institucija
(zex, 22. oktobar 2019 22:25)
Idi gledaj Totenhem i Krku...

ultrasrbin

pre 4 godine

Vecerasnja utakmica je pokazala mnogo stvari:

-Volden je apsolutno stetan po ekipu i ako se ne promeni najuriti ga sto pre
-Zagorac nema konstantnost, a i Trinkijeri ga odmara u pogresnim momentima (kada udje u sut)
-Pejdž treba da ide na beka sutera i da mu se da veca sloboda 7
-Gordić je neznatno bolji od Voldena pa treba da ostane
-Parahovski moze da ostane samo ako placa nekome platu. Covek je ocaj i u odbrani i u napadu.
-Jaramaz je jedan od retkih koji je konstantan, ali ima i on zute minute.
-Veličković neigra uopste pa mi nije jasno zasto zauzima mesto.
-Birčević veceras i ne tako los, ali bih ga stavio samo ispred Pejnersa i Parahovskog.
-Janković odigrao sasvim korektno, a onda ga Trinkijeri kaznio za onajsut za 3 dok ga je pre toga izveo kada je imao momentum. Sta onda treba da uradi trener Pejnersu i Parahovskom. Da im uzme 2 mesecne plate i posalje u Dinamik.
-Tomas se probudio u pravom momentu i nosio ekipu. Pre toga ocaj.
-Pejners je jedan od onik kojima bih vec rekao dovidjenja.Tesko je biti gori od Birce, Jankovica ili Parahovskog, a ovaj je gori od njih 3 zajedno.
-Mozli je legenda. Koliko borbenosti i energije donosi ekipi.
-Andrea Trinkijeri ima suvise pogresnih poteza za trenera takvog renomea.

bizmark123

pre 4 godine

Vrhunska utakmica,granitna odbrana, timska igra,brza igra,odlicno vodjenje od strane Trikinerija,sjajno navijajanje. Odigrati ovako protiv vrhunske ekipe i dobiti +9 onda je to za svaku pohvalu. 4/4 i prilika protiv lijeza da bude 5/5 i da se 80% obezbedu 1 mesto. Vrhunska partija Tomasa,unedljovo najboljeg igraca,al veceras je cela ekipa bila sjajna.

molos

pre 4 godine

neverovatan podatak mi je sad upao u oci, mi smo jedini dobili obe utakmice u gostima, svi ostali timovi su svaku utakmicu u gostima izgubili ??!!!

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Ne znam gde ovi novinari videše dramu ? Pocepali smo ih kao siroče oblandu. :)

Odlična završnica, odlična timska defanziva (i pojedinačna povremeno). Volim dobru odbranu više nego hleba da jedem. Šta ću, Duletova škola. Šut spolja kritičan i nama i njima, ali napad danas nije mogao da presudi. Ljudi, Lokomotiva je jedna sjajna ekipa. Fali joj dva, tri igrača u dubini rostera da igra zapaženu ulogu u Evroligi. Večeras je KKP bio bolji od tih Kubanaca za više od ovih +9.

Lepo spavaj, juggrobarijo.

koky

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

Doći ćete i vi na red, samo polako :)
Gde vam je trener?

Mika

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

I ja se pitam
(Cakir, 22. oktobar 2019 22:18)

Ma Krka-nje na sve strane.

Mare

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Ne volim Dapčevićevce, prevashodno zbog njihovih osnivača i onoga što simboliziraju, ali čisto sportski gledano su pametnije postupili i rezultati se vide. A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.
(Putnik, 22. oktobar 2019 22:00)

Onda tek neces voleti Bugarcicevce, kad saznas ko su osnivaci i sta predstavljaju...

Admiral

pre 4 godine

Apsolutno se slazem sa svima koji su za Pionir pre Arene. Arena je cist promasaj, ogromna hala, hladna, neakusticna, osam hiljada u Pioniru izaziva potres, strah kod protivnika, dize adrenalin igracima a toliki broj u Areni cisto mrtvilo. Bojim se da nam upravo ta Arena ne bude kljucni kamen spoticanja kada dodje borba za trofeje...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Joj moje sreće Partizan dobija a državni projekat puca.Lepo oktobarsko veče!!!!!!!

I ja

pre 4 godine

E tako je Pionir dobio cuveni nadimak GROTLO.Ovu igru u Srbiji je proslavio Partizan i Grobari freneticnim navijanjem i nista ovome nije slicno nikakav fmp i ostali bakraci.

veliki strumf

pre 4 godine

Pionir je čudo. On sam dobija utakmice. U Areni bi Partizan ovo verovatno izgubio - u Pioniru se ovo ne gubi. Tako je Tomić “dobio” Budućnost prošle godine - te utakmice ne dovija trener već publika.

bole

pre 4 godine

Tomas = Partizan, zali boze Malijevih milijardi na ostale strance
(poznavalac ©®, 22. oktobar 2019 21:45)

Ritas smo tukli bez Tomasa.
Naša snaga je u timskoj igri i dobroj hemiji...

Grobar-España

pre 4 godine

Ovo već postaje pristojna priča. Dobijamo ozbiljne ekipe u izjednačenim utakmicama. Potrebno je da se ekipa još bolje uigra i da prorade svi igrači, ali i ovo do sada nije loše. Može ovo da bude dobra sezona.

Borkes

pre 4 godine

I sad neka mi neko objasni sto igramo u Areni? Protiv Tofasa bilo 2000 gledalaca vise nego veceras, a atmosfera neuporedivo bolja. U ovom grotlu svako moze da padne, a zarada ista. Taman za onih 2000 gledalaca skuplji zakup Arene

jedinac

pre 4 godine

Najbolji poenter Thomas16p Skakac najbolji Mozli 11skokova Asistent najbolji Wolden 5asi i to sve protiv realno evroligaske ekipe po kvalitetuu. ..Pa neka neko kaze da smo pogresili sa strancima..

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 4 godine

Mukice poredis Ligu Sampiona u fudbalu i kup slavice cukteras u kosarci...
(Straight Outta München, 22. oktobar 2019 22:04)

Mi barem pobjeđujemo, vas kantaju.

matori

pre 4 godine

mislim da je ovo bila najbolja igra Partizana u evrokupu. i dalje povremeno škripi napad, kao da nemaju ideju, ali odbrana je bila na nivou, a to je posledica htenja i zalaganja. mada je bilo nekoliko puta da smo primili koš 3 sekunde posle datog... da smo to branili, bila bi pobeda uverljivija.

mozli

pre 4 godine

neverovatan podatak mi je sad upao u oci, mi smo jedini dobili obe utakmice u gostima, svi ostali timovi su svaku utakmicu u gostima izgubili ??!!!
(molos, 22. oktobar 2019 22:27)

Neverovatan? Sve je to normalno...

mrBane

pre 4 godine

Čekam da gledam Zvezdu u Londonu pa sam svratio da kazem Čovke LEGENDO!
(Bivsi grobar, 22. oktobar 2019 20:30)

Nadam se da uživaš u dominaciji Zvezde u Londonu, barem 50% koliko mi grobari uživamo.. ?

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Видим да је у Лондону прекинут меч на 5:0. Јел зна неко када ће се играти шести гем?

dalaBu

pre 4 godine

Šteta je da, kad imamo najbolji tim u poslednjih nekoliko godina i kad realno imamo šanse da napravimo nešto veliko ove godine, igramo u Areni a ne u Pioniru. Svaka čast Areni ali u Pioniru se dešavaju čuda i možda u odlučujućim utakmicama će nam biti potrebno takvo nešto.

PARTIZAN '92.

pre 4 godine

Koja je svrha Parahuskog i Pejnersa ???
(Ragnar, 22. oktobar 2019 22:01)

Koja je svrha tvog komentara ako si Grobar? Tim pobedjuje, ti tražiš dlaku u jajetu. Čemu?

prijepolje

pre 4 godine

Sto bi zeks reko kolko je para skrkano u ovaj tim sve osim osvajanja će biti debakl
(Kako da Ne, 22. oktobar 2019 22:03)

Ovo si pokušao da se našališ ili...??? Jadni oni koje ti nasmeješ!

Izvan okvira

pre 4 godine

Trinkijeri trenerčina! Nadam se da Partizan neće napraviti grešku kao sujetni Čović sa Radonjićem. Vrhunski treneri su rijetki, a Partizan ga ima, ima ga i Bajern, a Zvezda nažalost nema.

JPR24

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da gubimo, a imali smo 12 poena prednosti, ee zato ne volim da gledam kosarku.
(Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:32)

Pa idi gledaj Kriket.

broj

pre 4 godine

Ubi nas rani izlazak iz bonusa u drugoj, a pogotovo u trecoj cetvrtini.
A i sudije promenise kriterijum u drugom poluvremenu, ne smes da igras odbranu.

Globtroter

pre 4 godine

Sudije nas urnišu. Poklon faulovi za bacanja za njih, a na drugoj strani Tomas lik gura sve vreme i tek na kraju sviraju faul kad ga ovaj odalami po ruci.

niurkoosla

pre 4 godine

Ali natpisi idemo ka još jednoj evro tituli, a igraju u grupi cipiripi kupa, koji su sami tako prozvali.
(kvota 1.01, 22. oktobar 2019 20:46)

Koji kup je igrao tvoj klub prosle godine

matori

pre 4 godine

@ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)

a šta i gde igra zvezda?
evro liga je četvrtkom mislim....
možda neki drugi sport, ali to me ne interesuje...

Demar Derosan

pre 4 godine

Ljudi, ovaj Sem Deker iz Kubanja je strasan igrac, nema puno godina, i Zvezda mora da pokusa da ga dovede za Evroligu,, jos je jaci igrac od Berona zbog kretnje bez lopte i besprekornog ulaza, e to je igrac koji pravi razliku mada mu je verovatno cena visoka, ali Zvezda sa budzetom od 13.5 mil evra moze da ga dovede, kao i Marka Josila iz Krke

Deki

pre 4 godine

Vi zvezdasi gledajte svoje dvorište sram vas bilo partizan u vrhu vi u dnu mi barem smo pobedili 3 a možda bude i 4 vi gledajte kako ćete bez trenera

ccc?

pre 4 godine

Teska utakmica, veoma iskusan protivnik. Ono sto mi smeta da kada imamo napad, svi osim onog ko ima loptu stoje na liniji za 3, niko da se krece, prodje kroz reket i ocekuje moguce dodavanje. Svi na liniji za 3?? Ajde bre do pobede.

Bez imena

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?

Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10)

Ligu Sampiona veceras, Evroliga u cetvrtak. Gledacemo ono sto vi necete narednih 10 godina. Pozz
(Al Sahm, 22. oktobar 2019 19:43)
Ko god nema mozga udarice minus.

anti šajber

pre 4 godine

Ono kad dodjes u halu omrazenog rivala, sav Kolorit crveno-beli, turkish euroleague logo u uglu, a znaš da tu Evroligu možeš gledati samo na TV i navijati protiv crveno-bele boje, muke grobarske niko ne zna..
(Spale, 22. oktobar 2019 20:33)

kako Partizan igra, biće da si ti na najvećim mukama

Spale

pre 4 godine

Ono kad dodjes u halu omrazenog rivala, sav Kolorit crveno-beli, turkish euroleague logo u uglu, a znaš da tu Evroligu možeš gledati samo na TV i navijati protiv crveno-bele boje, muke grobarske niko ne zna..

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Evo Partizan igra lepo i borbeno?Možda i dobije ako ovako nastavi.Nego čemu se nadaš protiv Totenhema?!

Kuki

pre 4 godine

Sjajna atmosfera u hali Puonir. Jedna od stvari koje najvise volim da gledam na kosatkaskim mecevima Zvezde i Partizana je pocetak utakmice. Ako nas neka slika nasih navijaca odlicno predstavlja u Evropi, onda su to poceci utakmica Zvezde i Partizana u kosarci.

Zamolio bih klince, ili one odrasle koji imaju intaligenciju kao deca od sedam godina, da ne mere ciji navijaci prave vecu buku i bolju atmosferu.

petarczv

pre 4 godine

Bogami sjajni smo globalno imamo se čemu nadati,još kad dodje šuter...idemo crno beli...
(gremlin, 22. oktobar 2019 20:24)

"globalno imamo čemu da se nadamo" hahahahahaha jel moguce da si ovoliko neobrazovan!

Lova

pre 4 godine

Ovi navijaci i njihove podele su mi se zgadili. Jedni pevaju jednu pesmu, drugi neku svoju. Nigde harmonije, neutralna publika koja je dosla da navija za svoj klub ne zna koga da prati. Sve najgore vam zelim, samo na pare mislite. Volite klub a ne da delite tribine.

Evans

pre 4 godine

Pazi ti tu NULU od navijaca, prosle godine kada su svi trpali Partizan prosek je bio 1000 navijaca po utakmici, sad sastavili dve pobede i oni kao podrzavaju klub, tuzno :(

evilllama

pre 4 godine

Ukoliko u svom komentaru koji ostavljate na vesti o utakmicama Partizana ili Crvene Zvezde imate sledece konstrukcije:
- "Kompleksi su cudo"
- "Hvala ti Boze pa nisam (ime suparnickog tima)"
- Prognozu rezultata u kojem nas tim (jedan od ova dva) gubi 800 razlike
- "A sta radi (ime suparnickog srpskog tima) veceras?"
- Spominjanje titula od pre 50 godina
- Spominjanje budzeta suparnickog srpskog tima
- "Nismo isti"

...da znate da nikome niste zabavni sem tim ljudima sa kojima jeste isti..a to nisu navijaci, vec isfrustrirani ljudi koji nisu u stanju da vole svoj tim, samo da mrze onaj drugi. Pre nego sto takvi i sa ljudima oko sebe postanete pa vam i tu drzava bude kriva sto vas niko ne voli, pustite ljude da navijaju za svoj klub, uzivaju u njegovim pobedama i nerviraju se njegovim porazima sami za sebe.
Vama zelim da vas tim vise pobedjuje, a vi malo manje ogorceni da budete i vise da se smejete ;)

Partizan iznad svih i svega

pre 4 godine

Sjajna atmosfera kakvu samo grobari mogu da naprave.Lokomotiva nije nista kriva, ali im se ne pise dobro u ovom grotlu.Lepo ce na kraju biti videti 4:0 i prvo mesto naseg Partizana na putu ka jos jednoj evro tituli??

nebitan srbin

pre 4 godine

lokomotiva pretendent za titulu u evrokupu gubi deset razlike u 14. minutu. trinki izbaci tomasa i zagorca da bude neizvesnije.

Солшер

pre 4 godine

Ау, какву кошарку игра Партизан! Ово је буквално дефиниција кошарке, оно чему треба да тежи сваки тим. Прелепо!!

Spale

pre 4 godine

Ajde groboti komentarišite ovde još malo, pa se prebacujte u 9h na bitnije sportske dogadjaje, jer ste poznati da više mrzite Zvezdu, nego sto vam je stalo do Partizana.

primorska

pre 4 godine

Samo hrabro crno-beli, uz današnju pobjedu verovatno smo prvi u grupi do kraja, što znaci da u naredna faza takmičenja dobijamo i lakšeg protivnika.
(Bmw, 22. oktobar 2019 19:17) # Link komentara

Ne bih da preterujem, ali pobeda otvara vrata cak do polufinala Evrokupa. Zasto ? Prvo mesto znaci da u sledecoj fazi izbegavamo Virtus, i idemo na klubove poput Promiteasa, Huventuda(Darusafake), Oldenburg ili Trento, izbegvamo i Uniks a u cetvrtfinalu prednost domaceg terena!

Bmw

pre 4 godine

Samo hrabro crno-beli, uz današnju pobjedu verovatno smo prvi u grupi do kraja, što znaci da u naredna faza takmičenja dobijamo i lakšeg protivnika.

partizan

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Jel to onaj klub sto deli halu sa sampionom Evrope?

Al Sahm

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?

Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10)

Ligu Sampiona veceras, Evroliga u cetvrtak. Gledacemo ono sto vi necete narednih 10 godina. Pozz

anti šajber

pre 4 godine

Ono kad dodjes u halu omrazenog rivala, sav Kolorit crveno-beli, turkish euroleague logo u uglu, a znaš da tu Evroligu možeš gledati samo na TV i navijati protiv crveno-bele boje, muke grobarske niko ne zna..
(Spale, 22. oktobar 2019 20:33)

kako Partizan igra, biće da si ti na najvećim mukama

andrejka

pre 4 godine

Vecerasnja utakmica je pokazala mnogo stvari:

-Volden je apsolutno stetan po ekipu i ako se ne promeni najuriti ga sto pre
-Zagorac nema konstantnost, a i Trinkijeri ga odmara u pogresnim momentima (kada udje u sut)
-Pejdž treba da ide na beka sutera i da mu se da veca sloboda 7
-Gordić je neznatno bolji od Voldena pa treba da ostane
-Parahovski moze da ostane samo ako placa nekome platu. Covek je ocaj i u odbrani i u napadu.
-Jaramaz je jedan od retkih koji je konstantan, ali ima i on zute minute.
-Veličković neigra uopste pa mi nije jasno zasto zauzima mesto.
-Birčević veceras i ne tako los, ali bih ga stavio samo ispred Pejnersa i Parahovskog.
-Janković odigrao sasvim korektno, a onda ga Trinkijeri kaznio za onajsut za 3 dok ga je pre toga izveo kada je imao momentum. Sta onda treba da uradi trener Pejnersu i Parahovskom. Da im uzme 2 mesecne plate i posalje u Dinamik.
-Tomas se probudio u pravom momentu i nosio ekipu. Pre toga ocaj.
-Pejners je jedan od onik kojima bih vec rekao dovidjenja.Tesko je biti gori od Birce, Jankovica ili Parahovskog, a ovaj je gori od njih 3 zajedno.
-Mozli je legenda. Koliko borbenosti i energije donosi ekipi.
-Andrea Trinkijeri ima suvise pogresnih poteza za trenera takvog renomea.
(ultrasrbin, 22. oktobar 2019 22:56)

Kakvo nepoznavanje kosarke.

Солшер

pre 4 godine

Ау, какву кошарку игра Партизан! Ово је буквално дефиниција кошарке, оно чему треба да тежи сваки тим. Прелепо!!

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Nikad lošija Lokomotiva. Mislim da će vam Bartomeu dodeliti specijalnu pozivnicu za EL vec od januara. Ipak ste vi institucija
(zex, 22. oktobar 2019 22:25)
Idi gledaj Totenhem i Krku...

evilllama

pre 4 godine

Ukoliko u svom komentaru koji ostavljate na vesti o utakmicama Partizana ili Crvene Zvezde imate sledece konstrukcije:
- "Kompleksi su cudo"
- "Hvala ti Boze pa nisam (ime suparnickog tima)"
- Prognozu rezultata u kojem nas tim (jedan od ova dva) gubi 800 razlike
- "A sta radi (ime suparnickog srpskog tima) veceras?"
- Spominjanje titula od pre 50 godina
- Spominjanje budzeta suparnickog srpskog tima
- "Nismo isti"

...da znate da nikome niste zabavni sem tim ljudima sa kojima jeste isti..a to nisu navijaci, vec isfrustrirani ljudi koji nisu u stanju da vole svoj tim, samo da mrze onaj drugi. Pre nego sto takvi i sa ljudima oko sebe postanete pa vam i tu drzava bude kriva sto vas niko ne voli, pustite ljude da navijaju za svoj klub, uzivaju u njegovim pobedama i nerviraju se njegovim porazima sami za sebe.
Vama zelim da vas tim vise pobedjuje, a vi malo manje ogorceni da budete i vise da se smejete ;)

Del Piero#10

pre 4 godine

koje smece od kosarke, realno mnogo losa igra obe ekipe..
(realno, 22. oktobar 2019 22:12)

A ti gledaj "prvoklasni" fudbal. Eno Kejn, Son I drugovi iznose smeće sa "Vajt hart lejna".

Ufff

pre 4 godine

Sve je dobro dok ovako ide. Ali ostaju Parahovski, Pejners, Volden. TOTALNI PROMAŠAJI.
(tomo, 22. oktobar 2019 22:18)

Ocigledno se ne razumes u kosarku, posebno kad kazes da je Volden promasaj. Strasno.
Idi gledaj u sunce ili zadrugu.

I ja

pre 4 godine

E tako je Pionir dobio cuveni nadimak GROTLO.Ovu igru u Srbiji je proslavio Partizan i Grobari freneticnim navijanjem i nista ovome nije slicno nikakav fmp i ostali bakraci.

JPR24

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da gubimo, a imali smo 12 poena prednosti, ee zato ne volim da gledam kosarku.
(Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:32)

Pa idi gledaj Kriket.

Paja

pre 4 godine

Što bi Dule rekao "Cipiripi kup"
(bond, 22. oktobar 2019 23:00)Nazovi kako hoces, ali mi cemo ove sezone da se radujemo pobedama sto u EC sto u ABA ligi, pa dogodine u EL, a vi tonete sve dublje i dublje. I to je fakat.

PARTIZAN '92.

pre 4 godine

Koja je svrha Parahuskog i Pejnersa ???
(Ragnar, 22. oktobar 2019 22:01)

Koja je svrha tvog komentara ako si Grobar? Tim pobedjuje, ti tražiš dlaku u jajetu. Čemu?

Mika

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

I ja se pitam
(Cakir, 22. oktobar 2019 22:18)

Ma Krka-nje na sve strane.

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Видим да је у Лондону прекинут меч на 5:0. Јел зна неко када ће се играти шести гем?

koky

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

Doći ćete i vi na red, samo polako :)
Gde vam je trener?

bole

pre 4 godine

Tomas = Partizan, zali boze Malijevih milijardi na ostale strance
(poznavalac ©®, 22. oktobar 2019 21:45)

Ritas smo tukli bez Tomasa.
Naša snaga je u timskoj igri i dobroj hemiji...

primorska

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

I ja se pitam
(Cakir, 22. oktobar 2019 22:18)

Takvi strucnjaci a ne vide da je Primorska ima jaci tim od Buducnosti i Mornara, bice 4 tim ABA lige!

mrBane

pre 4 godine

Čekam da gledam Zvezdu u Londonu pa sam svratio da kazem Čovke LEGENDO!
(Bivsi grobar, 22. oktobar 2019 20:30)

Nadam se da uživaš u dominaciji Zvezde u Londonu, barem 50% koliko mi grobari uživamo.. ?

bizmark123

pre 4 godine

U najavi sam rekao da je ova utakmica lomi evropske utakmice.Dve ekipe koje jure 1 i 2 mesto dobijene su 13 i 9 raz. Sad realno treba traziti pobedu i u Francuskoj pa onda dolazi Venecija i tu moze da se resi 1 mesto.Sto bi znacilo povoljan raspored u top 16, i prednost domaceg terena u plej ofu.Sad ide utakmica koja lomi sezonu u Aba, pobeda protiv cedevite donosi 1 mesto, posle nje dolaze lakse utakmice sa Fmp i zadrom pa dva derbija zbezda i buducnost.

Blue Moon 1837

pre 4 godine

Volden igra decko za tim ne divlja kao u Izraelu prosle sezone takva mu je trenutna uloga i on to obavlja korektno, polako doci ce deo sezone kad i on bude krenuo da uzima svoje suteve siguran sam u to.

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 4 godine

Mukice poredis Ligu Sampiona u fudbalu i kup slavice cukteras u kosarci...
(Straight Outta München, 22. oktobar 2019 22:04)

Mi barem pobjeđujemo, vas kantaju.

Realista

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Sacekaj ti da mi udjemo u formu. Da plejevi i centri prorade. Veceras smo izdominirali prve favorite Eurocup-a, a da smo imali sut za tri 4/25. Bice forma taman pred vas.

matori

pre 4 godine

@37 minut po kosa razlike tajm aut i onda lom
e to je trener
svaka cast momcima i trinkiju
ovo je vec ozbiljna ekipa
(dragan, 22. oktobar 2019 22:22)

Trinki je znao šta da kaže igračima u gustoj završnici, za razliku od Tomića...

jedinac

pre 4 godine

Najbolji poenter Thomas16p Skakac najbolji Mozli 11skokova Asistent najbolji Wolden 5asi i to sve protiv realno evroligaske ekipe po kvalitetuu. ..Pa neka neko kaze da smo pogresili sa strancima..

Admiral

pre 4 godine

Apsolutno se slazem sa svima koji su za Pionir pre Arene. Arena je cist promasaj, ogromna hala, hladna, neakusticna, osam hiljada u Pioniru izaziva potres, strah kod protivnika, dize adrenalin igracima a toliki broj u Areni cisto mrtvilo. Bojim se da nam upravo ta Arena ne bude kljucni kamen spoticanja kada dodje borba za trofeje...

molos

pre 4 godine

neverovatan podatak mi je sad upao u oci, mi smo jedini dobili obe utakmice u gostima, svi ostali timovi su svaku utakmicu u gostima izgubili ??!!!

Tomas profesor kosarke!

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
(Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Sacekaj ti da mi udjemo u formu. Da plejevi i centri prorade. Veceras smo izdominirali prve favorite Eurocup-a, a da smo imali sut za tri 4/25. Bice forma taman pred vas.
(Realista, 22. oktobar 2019 23:11)
Velickovic odmara,Tomas nije igrao,Pejdz dobra utakmica protiv ritasa,Parahuski nista,jankovic malo vise,Mozli igra na kasicicu,pejners onako,gordic je malo vukao a pocetku..Sve u svemu osim Jaramaza,zagorca i Voldena koji su istroseni,ne moze da se kaze da je Partizan u punoj formi?!Neka su Pejdz i Gordic odigrali dve dobre utakmice i Velickovic dve,pa dve odmara,to ipak nije puna forma.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Ne volim Dapčevićevce, prevashodno zbog njihovih osnivača i onoga što simboliziraju, ali čisto sportski gledano su pametnije postupili i rezultati se vide. A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.
(Putnik, 22. oktobar 2019 22:00)

Onda tek neces voleti Bugarcicevce, kad saznas ko su osnivaci i sta predstavljaju...

Izvan okvira

pre 4 godine

Trinkijeri trenerčina! Nadam se da Partizan neće napraviti grešku kao sujetni Čović sa Radonjićem. Vrhunski treneri su rijetki, a Partizan ga ima, ima ga i Bajern, a Zvezda nažalost nema.

Grobar-España

pre 4 godine

Ovo već postaje pristojna priča. Dobijamo ozbiljne ekipe u izjednačenim utakmicama. Potrebno je da se ekipa još bolje uigra i da prorade svi igrači, ali i ovo do sada nije loše. Može ovo da bude dobra sezona.

Blue Moon 1835

pre 4 godine

Sta reci posle ovakve pobede idemo redom atmosfera ovo sto Pionir ima 20 Arena ne moze da ponudi veceras je bilo blizu kao nekad. Sto se tice utakmice opet odbrana na nivou igraci ginu,bacaju se za svaku loptu idu non stop na skok i to kad se vidi nema greske posle koje nece dobiti aplauz, dva najbolja veceras Rasa Tomas zver i Markus Pejdz toliko je Pejdz napredovao da je to neverovatno. MELJI DALJE!!!!!

Jabučilo

pre 4 godine

Au kakva igra Partizana, rapsodija u crno-beloj varijanti...
Bilo je padova, loš šut, ali sjajna atmosfera, odlična odbrana i borbenost, dobra rešenja u napadu i sjajan povratak iz pada u 3/4...
A Lokomotiva je evroligaški tim, prejaka...
Ove godine Partizan mora da ide u finale evrokupa...

bizmark123

pre 4 godine

Vrhunska utakmica,granitna odbrana, timska igra,brza igra,odlicno vodjenje od strane Trikinerija,sjajno navijajanje. Odigrati ovako protiv vrhunske ekipe i dobiti +9 onda je to za svaku pohvalu. 4/4 i prilika protiv lijeza da bude 5/5 i da se 80% obezbedu 1 mesto. Vrhunska partija Tomasa,unedljovo najboljeg igraca,al veceras je cela ekipa bila sjajna.

bizmark123

pre 4 godine

Trikineri igru bazira na jakoj odbrani iz koje dolaze kontre i pik.Veceras je u svemu pogodio.Pod kosem jako dobri 46 od 80 poena dali su petice i cetvorke. Spoljni igraci na nivou.E sad,jedino se jos traze Pejners i Parahovski,al moraju i oni da prorade,mozda cak protiv Cedevite. Volden bez poena,mora on jako jako vise. Al odlicnu timsku igru treba pohvaliti. Ova utakmica je lomila sezonu, sad ce biti dosta lakse sa Limozem.

CiStO_onAkO

pre 4 godine

Bravo ekipo bravo.Znamo sve tastatura strucnjaci nikad slabija Lokomotiva i to,nego me strah za te nikad jače ekipe kad konacno dodju jer ove nikad slabije deremo sine.Iz utakmice u utakmicu sve smo bolji,igramo prakticno sve utakmice bez projektovane prve 5tice,ja se nadam da ce Parahovski poceti da igra ne vjerujem da je zaboravio kosarku tokom ljeta,ako ne sporazumni raskid pa da ga mijenjamo,ostalo sve ide i ići ce na bolje.Sto se atmosvere tice,tu smo davno obrnuli igricu tako da nastavljamo u istom ritmu.Napred Partizan

partizan

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Jel to onaj klub sto deli halu sa sampionom Evrope?

Jabučilo

pre 4 godine

Bar dve akcije su za top10 ovog kola...
Inače, partizan odličan tim, stranci odlični, pa i ovi igrači što su da kažemo slabiji, imaju svoju ulogu i odrade svoje, pa čak i Birča ;)
Jedino Parahovski je skroz nesnađen, sačekati ga još malo, ako ne ide onda menjati u zimskom roku i dovesti još jednog šutera i to je to, pa da se ide na dve titule...

Borkes

pre 4 godine

I sad neka mi neko objasni sto igramo u Areni? Protiv Tofasa bilo 2000 gledalaca vise nego veceras, a atmosfera neuporedivo bolja. U ovom grotlu svako moze da padne, a zarada ista. Taman za onih 2000 gledalaca skuplji zakup Arene

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Ne znam gde ovi novinari videše dramu ? Pocepali smo ih kao siroče oblandu. :)

Odlična završnica, odlična timska defanziva (i pojedinačna povremeno). Volim dobru odbranu više nego hleba da jedem. Šta ću, Duletova škola. Šut spolja kritičan i nama i njima, ali napad danas nije mogao da presudi. Ljudi, Lokomotiva je jedna sjajna ekipa. Fali joj dva, tri igrača u dubini rostera da igra zapaženu ulogu u Evroligi. Večeras je KKP bio bolji od tih Kubanaca za više od ovih +9.

Lepo spavaj, juggrobarijo.

mozli

pre 4 godine

neverovatan podatak mi je sad upao u oci, mi smo jedini dobili obe utakmice u gostima, svi ostali timovi su svaku utakmicu u gostima izgubili ??!!!
(molos, 22. oktobar 2019 22:27)

Neverovatan? Sve je to normalno...

Bmw

pre 4 godine

Samo hrabro crno-beli, uz današnju pobjedu verovatno smo prvi u grupi do kraja, što znaci da u naredna faza takmičenja dobijamo i lakšeg protivnika.

matori

pre 4 godine

mislim da je ovo bila najbolja igra Partizana u evrokupu. i dalje povremeno škripi napad, kao da nemaju ideju, ali odbrana je bila na nivou, a to je posledica htenja i zalaganja. mada je bilo nekoliko puta da smo primili koš 3 sekunde posle datog... da smo to branili, bila bi pobeda uverljivija.

Lova

pre 4 godine

Ovi navijaci i njihove podele su mi se zgadili. Jedni pevaju jednu pesmu, drugi neku svoju. Nigde harmonije, neutralna publika koja je dosla da navija za svoj klub ne zna koga da prati. Sve najgore vam zelim, samo na pare mislite. Volite klub a ne da delite tribine.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Evo Partizan igra lepo i borbeno?Možda i dobije ako ovako nastavi.Nego čemu se nadaš protiv Totenhema?!

prijepolje

pre 4 godine

Sto bi zeks reko kolko je para skrkano u ovaj tim sve osim osvajanja će biti debakl
(Kako da Ne, 22. oktobar 2019 22:03)

Ovo si pokušao da se našališ ili...??? Jadni oni koje ti nasmeješ!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Joj moje sreće Partizan dobija a državni projekat puca.Lepo oktobarsko veče!!!!!!!

nebitan srbin

pre 4 godine

lokomotiva pretendent za titulu u evrokupu gubi deset razlike u 14. minutu. trinki izbaci tomasa i zagorca da bude neizvesnije.

niurkoosla

pre 4 godine

Ali natpisi idemo ka još jednoj evro tituli, a igraju u grupi cipiripi kupa, koji su sami tako prozvali.
(kvota 1.01, 22. oktobar 2019 20:46)

Koji kup je igrao tvoj klub prosle godine

Partizan iznad svih i svega

pre 4 godine

Sjajna atmosfera kakvu samo grobari mogu da naprave.Lokomotiva nije nista kriva, ali im se ne pise dobro u ovom grotlu.Lepo ce na kraju biti videti 4:0 i prvo mesto naseg Partizana na putu ka jos jednoj evro tituli??

dalaBu

pre 4 godine

Šteta je da, kad imamo najbolji tim u poslednjih nekoliko godina i kad realno imamo šanse da napravimo nešto veliko ove godine, igramo u Areni a ne u Pioniru. Svaka čast Areni ali u Pioniru se dešavaju čuda i možda u odlučujućim utakmicama će nam biti potrebno takvo nešto.

aca

pre 4 godine

tandem Parahovski Pejners duplo slabiji nego na nekoliko prethodnih utakmica kada su u tandemu imali 2 poena. Ovaj put Parahovski standardan ali je Pejers podbacio.

Merit Son

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
(Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Ne znam da li smo mi gledali iste utakmice, ali Partizan je miljama daleko od prave forme. Opet to nije cudno. Zahvaljujuci neverovatnom rasporedu, eklipa je non stop na strani, u putu, nema se vremena za treninge. Cekaj dok se skrase u BGD, pocnu da treniraju vise, uigravaju akcije, pa da proradi osovina plejemejker-centar, oslobodi se prostor za sutere, e tek onda ces videti pravu formu. Ovaj tim je daleko, daleko od svog maksimuma, a raduje sto i pored toga lepo igra i pobedjuje.

veliki strumf

pre 4 godine

Pionir je čudo. On sam dobija utakmice. U Areni bi Partizan ovo verovatno izgubio - u Pioniru se ovo ne gubi. Tako je Tomić “dobio” Budućnost prošle godine - te utakmice ne dovija trener već publika.

broj

pre 4 godine

Ubi nas rani izlazak iz bonusa u drugoj, a pogotovo u trecoj cetvrtini.
A i sudije promenise kriterijum u drugom poluvremenu, ne smes da igras odbranu.

Globtroter

pre 4 godine

Sudije nas urnišu. Poklon faulovi za bacanja za njih, a na drugoj strani Tomas lik gura sve vreme i tek na kraju sviraju faul kad ga ovaj odalami po ruci.

Deki

pre 4 godine

Vi zvezdasi gledajte svoje dvorište sram vas bilo partizan u vrhu vi u dnu mi barem smo pobedili 3 a možda bude i 4 vi gledajte kako ćete bez trenera

primorska

pre 4 godine

Samo hrabro crno-beli, uz današnju pobjedu verovatno smo prvi u grupi do kraja, što znaci da u naredna faza takmičenja dobijamo i lakšeg protivnika.
(Bmw, 22. oktobar 2019 19:17) # Link komentara

Ne bih da preterujem, ali pobeda otvara vrata cak do polufinala Evrokupa. Zasto ? Prvo mesto znaci da u sledecoj fazi izbegavamo Virtus, i idemo na klubove poput Promiteasa, Huventuda(Darusafake), Oldenburg ili Trento, izbegvamo i Uniks a u cetvrtfinalu prednost domaceg terena!

Mr. Bojangles

pre 4 godine

A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.
(Putnik, 22. oktobar 2019 22:00)

Možda zato što je limar doktor, a doktor je... sam odaberi šta ćeš da napišeš.

Putnik

pre 4 godine

Evo kako izgleda, kada odabereš koliko-toliko kvalitetnog trenera i daš mu slobodu a ne da mu namećeš tatinog sina. Ne volim Dapčevićevce, prevashodno zbog njihovih osnivača i onoga što simboliziraju, ali čisto sportski gledano su pametnije postupili i rezultati se vide. A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.

matori

pre 4 godine

@ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)

a šta i gde igra zvezda?
evro liga je četvrtkom mislim....
možda neki drugi sport, ali to me ne interesuje...

Kuki

pre 4 godine

Sjajna atmosfera u hali Puonir. Jedna od stvari koje najvise volim da gledam na kosatkaskim mecevima Zvezde i Partizana je pocetak utakmice. Ako nas neka slika nasih navijaca odlicno predstavlja u Evropi, onda su to poceci utakmica Zvezde i Partizana u kosarci.

Zamolio bih klince, ili one odrasle koji imaju intaligenciju kao deca od sedam godina, da ne mere ciji navijaci prave vecu buku i bolju atmosferu.

Zhol

pre 4 godine

imao sam los osecaj za ovu tekmu, dobro je sto me je prevario :) Od stranaca, Tomas i Mozli odlicni, Volden ok, iako bez poena... Od nasih Zagorac dobar, Jaramaz ok, a prvi put me Birca nije naterao da pozelim da olupam tv, tako da - napredak! :)

ccc?

pre 4 godine

Teska utakmica, veoma iskusan protivnik. Ono sto mi smeta da kada imamo napad, svi osim onog ko ima loptu stoje na liniji za 3, niko da se krece, prodje kroz reket i ocekuje moguce dodavanje. Svi na liniji za 3?? Ajde bre do pobede.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Koja je svrha Parahuskog i Pejnersa ???
(Ragnar, 22. oktobar 2019 22:01) 

Njih dvojicu ćemo da pustimo s lanca kad krene najbitnije. Gledaj i uživaj uz najbolji tim na ovim prostorima.

Keynes

pre 4 godine

Posto kad se pobedi svi zaboravljaju, ali hteo bih i to da se pomene... Sudjenje je bilo skroz diskutabilno. U drugom poluvremenu ocigledno navlacenje na Lokose samo tako... Srecom, uzalud. Bravo igrači, bravo Trinki, bravo navijaci, bravo Partizan! :-)

MT Vračar

pre 4 godine

Navijanje ko u bioskopu, tagikomedija, niko stariji od 15 godina na tribinama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wlada, 22. oktobar 2019 20:19)

A sa druge strane, neke od izjava košarkaša Lokomotive posle sinoćnjeg meča:

"Igrao sam u mnogim ludim atmosferama na koledžu i kasnije u profesionalnoj košarci, ali navijači Partizana su nešto što nikada nisam video. Navijači, cenim neverovatnu atmosferu koju ste napravili. Ovo ću pamtiti zauvek"
Sem Deker

"Iskreno, još mi zuji u ušima. Ovo je jedna od najneverovatnijih atmosfera na nekoj košarkaškoj utakmici koju sam ikada iskusio. Igrao sam u mnogo liga, na mnogo mesta, ali ovo je neponovljivo. Definitivno je bilo važan faktor, nismo mogli normalno da komuniciramo, da čujemo sudije"
Alan Vilijams

Al Sahm

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?

Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10)

Ligu Sampiona veceras, Evroliga u cetvrtak. Gledacemo ono sto vi necete narednih 10 godina. Pozz

Demar Derosan

pre 4 godine

Ljudi, ovaj Sem Deker iz Kubanja je strasan igrac, nema puno godina, i Zvezda mora da pokusa da ga dovede za Evroligu,, jos je jaci igrac od Berona zbog kretnje bez lopte i besprekornog ulaza, e to je igrac koji pravi razliku mada mu je verovatno cena visoka, ali Zvezda sa budzetom od 13.5 mil evra moze da ga dovede, kao i Marka Josila iz Krke

cole

pre 4 godine

cestitke, grobari! nisam vas gledao do kraja, samo prvih sat vremena, jer gledam ovu moju mucenu zvezdu u londonu. to sto sam gledao...kapa dole! ovo je sasvim drugi tim u odnosu na proslu sezonu. verujem da cete bez muke uspeti da budete cetvrti, mozda cak i treci u aba ligi. srecno u nastavku evrokupa!

dalibor

pre 4 godine

Po meni i nije tolko bitno biti sad prvi u grupi,jer ako ocemo do el moramo svakog umeti da pobedimo.
Bitnije je u top 16 biti prvi jer se tu onda prednost domaceg parketa ostvaruje za plej off.....

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Trebalo je samo da udju 2-3 otvorena suta za 3 i da pobeda bude rutinska i ubedljiva.
Tomas poludeo u 4/4. U odbrani, svi izginuli i zaustavili mocnu Lokomotivu na 71 poen. Jedino onaj Parahovski nema svrhu.

ultrasrbin

pre 4 godine

Vecerasnja utakmica je pokazala mnogo stvari:

-Volden je apsolutno stetan po ekipu i ako se ne promeni najuriti ga sto pre
-Zagorac nema konstantnost, a i Trinkijeri ga odmara u pogresnim momentima (kada udje u sut)
-Pejdž treba da ide na beka sutera i da mu se da veca sloboda 7
-Gordić je neznatno bolji od Voldena pa treba da ostane
-Parahovski moze da ostane samo ako placa nekome platu. Covek je ocaj i u odbrani i u napadu.
-Jaramaz je jedan od retkih koji je konstantan, ali ima i on zute minute.
-Veličković neigra uopste pa mi nije jasno zasto zauzima mesto.
-Birčević veceras i ne tako los, ali bih ga stavio samo ispred Pejnersa i Parahovskog.
-Janković odigrao sasvim korektno, a onda ga Trinkijeri kaznio za onajsut za 3 dok ga je pre toga izveo kada je imao momentum. Sta onda treba da uradi trener Pejnersu i Parahovskom. Da im uzme 2 mesecne plate i posalje u Dinamik.
-Tomas se probudio u pravom momentu i nosio ekipu. Pre toga ocaj.
-Pejners je jedan od onik kojima bih vec rekao dovidjenja.Tesko je biti gori od Birce, Jankovica ili Parahovskog, a ovaj je gori od njih 3 zajedno.
-Mozli je legenda. Koliko borbenosti i energije donosi ekipi.
-Andrea Trinkijeri ima suvise pogresnih poteza za trenera takvog renomea.

neki veliki dr

pre 4 godine

Bravo grobari, zaista mislim da mozete daleko da dogurate u ovom amaterskom takmicenju. Ovo je strasno kolika je razlika izmedju EL i EK, dajte grobari pun gas pa do finala cipiripi kupa i time u EL

Tomo

pre 4 godine

Partizan je jako rano usao u formu, neminovno sledi pad, bice jako gadno. Sve druge ekipe su u losoj firmu,sledi lagano podizanje forme, tipacan primer je Fener, koji se pali tek na fajnar4.

Mare

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.

Spale

pre 4 godine

Ajde groboti komentarišite ovde još malo, pa se prebacujte u 9h na bitnije sportske dogadjaje, jer ste poznati da više mrzite Zvezdu, nego sto vam je stalo do Partizana.

petarczv

pre 4 godine

Bogami sjajni smo globalno imamo se čemu nadati,još kad dodje šuter...idemo crno beli...
(gremlin, 22. oktobar 2019 20:24)

"globalno imamo čemu da se nadamo" hahahahahaha jel moguce da si ovoliko neobrazovan!

Evans

pre 4 godine

Pazi ti tu NULU od navijaca, prosle godine kada su svi trpali Partizan prosek je bio 1000 navijaca po utakmici, sad sastavili dve pobede i oni kao podrzavaju klub, tuzno :(

Straight Outta München

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10

Mukice poredis Ligu Sampiona u fudbalu i kup slavice cukteras u kosarci...

Bez imena

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?

Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10)

Ligu Sampiona veceras, Evroliga u cetvrtak. Gledacemo ono sto vi necete narednih 10 godina. Pozz
(Al Sahm, 22. oktobar 2019 19:43)
Ko god nema mozga udarice minus.

Spale

pre 4 godine

Ono kad dodjes u halu omrazenog rivala, sav Kolorit crveno-beli, turkish euroleague logo u uglu, a znaš da tu Evroligu možeš gledati samo na TV i navijati protiv crveno-bele boje, muke grobarske niko ne zna..

ultrasrbin

pre 4 godine

Vecerasnja utakmica je pokazala mnogo stvari:

-Volden je apsolutno stetan po ekipu i ako se ne promeni najuriti ga sto pre
-Zagorac nema konstantnost, a i Trinkijeri ga odmara u pogresnim momentima (kada udje u sut)
-Pejdž treba da ide na beka sutera i da mu se da veca sloboda 7
-Gordić je neznatno bolji od Voldena pa treba da ostane
-Parahovski moze da ostane samo ako placa nekome platu. Covek je ocaj i u odbrani i u napadu.
-Jaramaz je jedan od retkih koji je konstantan, ali ima i on zute minute.
-Veličković neigra uopste pa mi nije jasno zasto zauzima mesto.
-Birčević veceras i ne tako los, ali bih ga stavio samo ispred Pejnersa i Parahovskog.
-Janković odigrao sasvim korektno, a onda ga Trinkijeri kaznio za onajsut za 3 dok ga je pre toga izveo kada je imao momentum. Sta onda treba da uradi trener Pejnersu i Parahovskom. Da im uzme 2 mesecne plate i posalje u Dinamik.
-Tomas se probudio u pravom momentu i nosio ekipu. Pre toga ocaj.
-Pejners je jedan od onik kojima bih vec rekao dovidjenja.Tesko je biti gori od Birce, Jankovica ili Parahovskog, a ovaj je gori od njih 3 zajedno.
-Mozli je legenda. Koliko borbenosti i energije donosi ekipi.
-Andrea Trinkijeri ima suvise pogresnih poteza za trenera takvog renomea.

neki veliki dr

pre 4 godine

Bravo grobari, zaista mislim da mozete daleko da dogurate u ovom amaterskom takmicenju. Ovo je strasno kolika je razlika izmedju EL i EK, dajte grobari pun gas pa do finala cipiripi kupa i time u EL

Tomo

pre 4 godine

Partizan je jako rano usao u formu, neminovno sledi pad, bice jako gadno. Sve druge ekipe su u losoj firmu,sledi lagano podizanje forme, tipacan primer je Fener, koji se pali tek na fajnar4.

cole

pre 4 godine

cestitke, grobari! nisam vas gledao do kraja, samo prvih sat vremena, jer gledam ovu moju mucenu zvezdu u londonu. to sto sam gledao...kapa dole! ovo je sasvim drugi tim u odnosu na proslu sezonu. verujem da cete bez muke uspeti da budete cetvrti, mozda cak i treci u aba ligi. srecno u nastavku evrokupa!

Evans

pre 4 godine

Pazi ti tu NULU od navijaca, prosle godine kada su svi trpali Partizan prosek je bio 1000 navijaca po utakmici, sad sastavili dve pobede i oni kao podrzavaju klub, tuzno :(

Straight Outta München

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10

Mukice poredis Ligu Sampiona u fudbalu i kup slavice cukteras u kosarci...

Mare

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.

Spale

pre 4 godine

Ono kad dodjes u halu omrazenog rivala, sav Kolorit crveno-beli, turkish euroleague logo u uglu, a znaš da tu Evroligu možeš gledati samo na TV i navijati protiv crveno-bele boje, muke grobarske niko ne zna..

Al Sahm

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?

Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10)

Ligu Sampiona veceras, Evroliga u cetvrtak. Gledacemo ono sto vi necete narednih 10 godina. Pozz

Demar Derosan

pre 4 godine

Ljudi, ovaj Sem Deker iz Kubanja je strasan igrac, nema puno godina, i Zvezda mora da pokusa da ga dovede za Evroligu,, jos je jaci igrac od Berona zbog kretnje bez lopte i besprekornog ulaza, e to je igrac koji pravi razliku mada mu je verovatno cena visoka, ali Zvezda sa budzetom od 13.5 mil evra moze da ga dovede, kao i Marka Josila iz Krke

petarczv

pre 4 godine

Bogami sjajni smo globalno imamo se čemu nadati,još kad dodje šuter...idemo crno beli...
(gremlin, 22. oktobar 2019 20:24)

"globalno imamo čemu da se nadamo" hahahahahaha jel moguce da si ovoliko neobrazovan!

Bez imena

pre 4 godine

Sta li ce panteri da gledaju?

Razbijanje Lokomotive ili kako ih Totenhem razbija?
(Grobar, 22. oktobar 2019 19:10)

Ligu Sampiona veceras, Evroliga u cetvrtak. Gledacemo ono sto vi necete narednih 10 godina. Pozz
(Al Sahm, 22. oktobar 2019 19:43)
Ko god nema mozga udarice minus.

Spale

pre 4 godine

Ajde groboti komentarišite ovde još malo, pa se prebacujte u 9h na bitnije sportske dogadjaje, jer ste poznati da više mrzite Zvezdu, nego sto vam je stalo do Partizana.

andrejka

pre 4 godine

Vecerasnja utakmica je pokazala mnogo stvari:

-Volden je apsolutno stetan po ekipu i ako se ne promeni najuriti ga sto pre
-Zagorac nema konstantnost, a i Trinkijeri ga odmara u pogresnim momentima (kada udje u sut)
-Pejdž treba da ide na beka sutera i da mu se da veca sloboda 7
-Gordić je neznatno bolji od Voldena pa treba da ostane
-Parahovski moze da ostane samo ako placa nekome platu. Covek je ocaj i u odbrani i u napadu.
-Jaramaz je jedan od retkih koji je konstantan, ali ima i on zute minute.
-Veličković neigra uopste pa mi nije jasno zasto zauzima mesto.
-Birčević veceras i ne tako los, ali bih ga stavio samo ispred Pejnersa i Parahovskog.
-Janković odigrao sasvim korektno, a onda ga Trinkijeri kaznio za onajsut za 3 dok ga je pre toga izveo kada je imao momentum. Sta onda treba da uradi trener Pejnersu i Parahovskom. Da im uzme 2 mesecne plate i posalje u Dinamik.
-Tomas se probudio u pravom momentu i nosio ekipu. Pre toga ocaj.
-Pejners je jedan od onik kojima bih vec rekao dovidjenja.Tesko je biti gori od Birce, Jankovica ili Parahovskog, a ovaj je gori od njih 3 zajedno.
-Mozli je legenda. Koliko borbenosti i energije donosi ekipi.
-Andrea Trinkijeri ima suvise pogresnih poteza za trenera takvog renomea.
(ultrasrbin, 22. oktobar 2019 22:56)

Kakvo nepoznavanje kosarke.

Admiral

pre 4 godine

Apsolutno se slazem sa svima koji su za Pionir pre Arene. Arena je cist promasaj, ogromna hala, hladna, neakusticna, osam hiljada u Pioniru izaziva potres, strah kod protivnika, dize adrenalin igracima a toliki broj u Areni cisto mrtvilo. Bojim se da nam upravo ta Arena ne bude kljucni kamen spoticanja kada dodje borba za trofeje...

anti šajber

pre 4 godine

Ono kad dodjes u halu omrazenog rivala, sav Kolorit crveno-beli, turkish euroleague logo u uglu, a znaš da tu Evroligu možeš gledati samo na TV i navijati protiv crveno-bele boje, muke grobarske niko ne zna..
(Spale, 22. oktobar 2019 20:33)

kako Partizan igra, biće da si ti na najvećim mukama

I ja

pre 4 godine

E tako je Pionir dobio cuveni nadimak GROTLO.Ovu igru u Srbiji je proslavio Partizan i Grobari freneticnim navijanjem i nista ovome nije slicno nikakav fmp i ostali bakraci.

veliki strumf

pre 4 godine

Pionir je čudo. On sam dobija utakmice. U Areni bi Partizan ovo verovatno izgubio - u Pioniru se ovo ne gubi. Tako je Tomić “dobio” Budućnost prošle godine - te utakmice ne dovija trener već publika.

aca

pre 4 godine

tandem Parahovski Pejners duplo slabiji nego na nekoliko prethodnih utakmica kada su u tandemu imali 2 poena. Ovaj put Parahovski standardan ali je Pejers podbacio.

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Видим да је у Лондону прекинут меч на 5:0. Јел зна неко када ће се играти шести гем?

partizan

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Jel to onaj klub sto deli halu sa sampionom Evrope?

Borkes

pre 4 godine

I sad neka mi neko objasni sto igramo u Areni? Protiv Tofasa bilo 2000 gledalaca vise nego veceras, a atmosfera neuporedivo bolja. U ovom grotlu svako moze da padne, a zarada ista. Taman za onih 2000 gledalaca skuplji zakup Arene

Lova

pre 4 godine

Ovi navijaci i njihove podele su mi se zgadili. Jedni pevaju jednu pesmu, drugi neku svoju. Nigde harmonije, neutralna publika koja je dosla da navija za svoj klub ne zna koga da prati. Sve najgore vam zelim, samo na pare mislite. Volite klub a ne da delite tribine.

Realista

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Sacekaj ti da mi udjemo u formu. Da plejevi i centri prorade. Veceras smo izdominirali prve favorite Eurocup-a, a da smo imali sut za tri 4/25. Bice forma taman pred vas.

primorska

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

I ja se pitam
(Cakir, 22. oktobar 2019 22:18)

Takvi strucnjaci a ne vide da je Primorska ima jaci tim od Buducnosti i Mornara, bice 4 tim ABA lige!

Tomas profesor kosarke!

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
(Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Sacekaj ti da mi udjemo u formu. Da plejevi i centri prorade. Veceras smo izdominirali prve favorite Eurocup-a, a da smo imali sut za tri 4/25. Bice forma taman pred vas.
(Realista, 22. oktobar 2019 23:11)
Velickovic odmara,Tomas nije igrao,Pejdz dobra utakmica protiv ritasa,Parahuski nista,jankovic malo vise,Mozli igra na kasicicu,pejners onako,gordic je malo vukao a pocetku..Sve u svemu osim Jaramaza,zagorca i Voldena koji su istroseni,ne moze da se kaze da je Partizan u punoj formi?!Neka su Pejdz i Gordic odigrali dve dobre utakmice i Velickovic dve,pa dve odmara,to ipak nije puna forma.

PARTIZAN '92.

pre 4 godine

Koja je svrha Parahuskog i Pejnersa ???
(Ragnar, 22. oktobar 2019 22:01)

Koja je svrha tvog komentara ako si Grobar? Tim pobedjuje, ti tražiš dlaku u jajetu. Čemu?

Ufff

pre 4 godine

Sve je dobro dok ovako ide. Ali ostaju Parahovski, Pejners, Volden. TOTALNI PROMAŠAJI.
(tomo, 22. oktobar 2019 22:18)

Ocigledno se ne razumes u kosarku, posebno kad kazes da je Volden promasaj. Strasno.
Idi gledaj u sunce ili zadrugu.

Paja

pre 4 godine

Što bi Dule rekao "Cipiripi kup"
(bond, 22. oktobar 2019 23:00)Nazovi kako hoces, ali mi cemo ove sezone da se radujemo pobedama sto u EC sto u ABA ligi, pa dogodine u EL, a vi tonete sve dublje i dublje. I to je fakat.

Солшер

pre 4 godine

Ау, какву кошарку игра Партизан! Ово је буквално дефиниција кошарке, оно чему треба да тежи сваки тим. Прелепо!!

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Nikad lošija Lokomotiva. Mislim da će vam Bartomeu dodeliti specijalnu pozivnicu za EL vec od januara. Ipak ste vi institucija
(zex, 22. oktobar 2019 22:25)
Idi gledaj Totenhem i Krku...

bizmark123

pre 4 godine

U najavi sam rekao da je ova utakmica lomi evropske utakmice.Dve ekipe koje jure 1 i 2 mesto dobijene su 13 i 9 raz. Sad realno treba traziti pobedu i u Francuskoj pa onda dolazi Venecija i tu moze da se resi 1 mesto.Sto bi znacilo povoljan raspored u top 16, i prednost domaceg terena u plej ofu.Sad ide utakmica koja lomi sezonu u Aba, pobeda protiv cedevite donosi 1 mesto, posle nje dolaze lakse utakmice sa Fmp i zadrom pa dva derbija zbezda i buducnost.

JPR24

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da gubimo, a imali smo 12 poena prednosti, ee zato ne volim da gledam kosarku.
(Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:32)

Pa idi gledaj Kriket.

niurkoosla

pre 4 godine

Ali natpisi idemo ka još jednoj evro tituli, a igraju u grupi cipiripi kupa, koji su sami tako prozvali.
(kvota 1.01, 22. oktobar 2019 20:46)

Koji kup je igrao tvoj klub prosle godine

ccc?

pre 4 godine

Teska utakmica, veoma iskusan protivnik. Ono sto mi smeta da kada imamo napad, svi osim onog ko ima loptu stoje na liniji za 3, niko da se krece, prodje kroz reket i ocekuje moguce dodavanje. Svi na liniji za 3?? Ajde bre do pobede.

Del Piero#10

pre 4 godine

koje smece od kosarke, realno mnogo losa igra obe ekipe..
(realno, 22. oktobar 2019 22:12)

A ti gledaj "prvoklasni" fudbal. Eno Kejn, Son I drugovi iznose smeće sa "Vajt hart lejna".

koky

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

Doći ćete i vi na red, samo polako :)
Gde vam je trener?

prijepolje

pre 4 godine

Sto bi zeks reko kolko je para skrkano u ovaj tim sve osim osvajanja će biti debakl
(Kako da Ne, 22. oktobar 2019 22:03)

Ovo si pokušao da se našališ ili...??? Jadni oni koje ti nasmeješ!

bizmark123

pre 4 godine

Trikineri igru bazira na jakoj odbrani iz koje dolaze kontre i pik.Veceras je u svemu pogodio.Pod kosem jako dobri 46 od 80 poena dali su petice i cetvorke. Spoljni igraci na nivou.E sad,jedino se jos traze Pejners i Parahovski,al moraju i oni da prorade,mozda cak protiv Cedevite. Volden bez poena,mora on jako jako vise. Al odlicnu timsku igru treba pohvaliti. Ova utakmica je lomila sezonu, sad ce biti dosta lakse sa Limozem.

matori

pre 4 godine

@ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)

a šta i gde igra zvezda?
evro liga je četvrtkom mislim....
možda neki drugi sport, ali to me ne interesuje...

Putnik

pre 4 godine

Evo kako izgleda, kada odabereš koliko-toliko kvalitetnog trenera i daš mu slobodu a ne da mu namećeš tatinog sina. Ne volim Dapčevićevce, prevashodno zbog njihovih osnivača i onoga što simboliziraju, ali čisto sportski gledano su pametnije postupili i rezultati se vide. A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.

jedinac

pre 4 godine

Najbolji poenter Thomas16p Skakac najbolji Mozli 11skokova Asistent najbolji Wolden 5asi i to sve protiv realno evroligaske ekipe po kvalitetuu. ..Pa neka neko kaze da smo pogresili sa strancima..

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Evo Partizan igra lepo i borbeno?Možda i dobije ako ovako nastavi.Nego čemu se nadaš protiv Totenhema?!

Deki

pre 4 godine

Vi zvezdasi gledajte svoje dvorište sram vas bilo partizan u vrhu vi u dnu mi barem smo pobedili 3 a možda bude i 4 vi gledajte kako ćete bez trenera

matori

pre 4 godine

@37 minut po kosa razlike tajm aut i onda lom
e to je trener
svaka cast momcima i trinkiju
ovo je vec ozbiljna ekipa
(dragan, 22. oktobar 2019 22:22)

Trinki je znao šta da kaže igračima u gustoj završnici, za razliku od Tomića...

evilllama

pre 4 godine

Ukoliko u svom komentaru koji ostavljate na vesti o utakmicama Partizana ili Crvene Zvezde imate sledece konstrukcije:
- "Kompleksi su cudo"
- "Hvala ti Boze pa nisam (ime suparnickog tima)"
- Prognozu rezultata u kojem nas tim (jedan od ova dva) gubi 800 razlike
- "A sta radi (ime suparnickog srpskog tima) veceras?"
- Spominjanje titula od pre 50 godina
- Spominjanje budzeta suparnickog srpskog tima
- "Nismo isti"

...da znate da nikome niste zabavni sem tim ljudima sa kojima jeste isti..a to nisu navijaci, vec isfrustrirani ljudi koji nisu u stanju da vole svoj tim, samo da mrze onaj drugi. Pre nego sto takvi i sa ljudima oko sebe postanete pa vam i tu drzava bude kriva sto vas niko ne voli, pustite ljude da navijaju za svoj klub, uzivaju u njegovim pobedama i nerviraju se njegovim porazima sami za sebe.
Vama zelim da vas tim vise pobedjuje, a vi malo manje ogorceni da budete i vise da se smejete ;)

molos

pre 4 godine

neverovatan podatak mi je sad upao u oci, mi smo jedini dobili obe utakmice u gostima, svi ostali timovi su svaku utakmicu u gostima izgubili ??!!!

matori

pre 4 godine

mislim da je ovo bila najbolja igra Partizana u evrokupu. i dalje povremeno škripi napad, kao da nemaju ideju, ali odbrana je bila na nivou, a to je posledica htenja i zalaganja. mada je bilo nekoliko puta da smo primili koš 3 sekunde posle datog... da smo to branili, bila bi pobeda uverljivija.

mrBane

pre 4 godine

Čekam da gledam Zvezdu u Londonu pa sam svratio da kazem Čovke LEGENDO!
(Bivsi grobar, 22. oktobar 2019 20:30)

Nadam se da uživaš u dominaciji Zvezde u Londonu, barem 50% koliko mi grobari uživamo.. ?

mozli

pre 4 godine

neverovatan podatak mi je sad upao u oci, mi smo jedini dobili obe utakmice u gostima, svi ostali timovi su svaku utakmicu u gostima izgubili ??!!!
(molos, 22. oktobar 2019 22:27)

Neverovatan? Sve je to normalno...

Kuki

pre 4 godine

Sjajna atmosfera u hali Puonir. Jedna od stvari koje najvise volim da gledam na kosatkaskim mecevima Zvezde i Partizana je pocetak utakmice. Ako nas neka slika nasih navijaca odlicno predstavlja u Evropi, onda su to poceci utakmica Zvezde i Partizana u kosarci.

Zamolio bih klince, ili one odrasle koji imaju intaligenciju kao deca od sedam godina, da ne mere ciji navijaci prave vecu buku i bolju atmosferu.

nebitan srbin

pre 4 godine

lokomotiva pretendent za titulu u evrokupu gubi deset razlike u 14. minutu. trinki izbaci tomasa i zagorca da bude neizvesnije.

Globtroter

pre 4 godine

Sudije nas urnišu. Poklon faulovi za bacanja za njih, a na drugoj strani Tomas lik gura sve vreme i tek na kraju sviraju faul kad ga ovaj odalami po ruci.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

ko ce da prati ovo pored zvezde??? ???
(r8, 22. oktobar 2019 19:11)
Joj moje sreće Partizan dobija a državni projekat puca.Lepo oktobarsko veče!!!!!!!

Jabučilo

pre 4 godine

Au kakva igra Partizana, rapsodija u crno-beloj varijanti...
Bilo je padova, loš šut, ali sjajna atmosfera, odlična odbrana i borbenost, dobra rešenja u napadu i sjajan povratak iz pada u 3/4...
A Lokomotiva je evroligaški tim, prejaka...
Ove godine Partizan mora da ide u finale evrokupa...

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 4 godine

Mukice poredis Ligu Sampiona u fudbalu i kup slavice cukteras u kosarci...
(Straight Outta München, 22. oktobar 2019 22:04)

Mi barem pobjeđujemo, vas kantaju.

Mika

pre 4 godine

Kakvo li je ovo takmicenje gde Partizan ima 4-0 a poliva ih Primorska...
(Bane, 22. oktobar 2019 22:07)

I ja se pitam
(Cakir, 22. oktobar 2019 22:18)

Ma Krka-nje na sve strane.

bizmark123

pre 4 godine

Vrhunska utakmica,granitna odbrana, timska igra,brza igra,odlicno vodjenje od strane Trikinerija,sjajno navijajanje. Odigrati ovako protiv vrhunske ekipe i dobiti +9 onda je to za svaku pohvalu. 4/4 i prilika protiv lijeza da bude 5/5 i da se 80% obezbedu 1 mesto. Vrhunska partija Tomasa,unedljovo najboljeg igraca,al veceras je cela ekipa bila sjajna.

Izvan okvira

pre 4 godine

Trinkijeri trenerčina! Nadam se da Partizan neće napraviti grešku kao sujetni Čović sa Radonjićem. Vrhunski treneri su rijetki, a Partizan ga ima, ima ga i Bajern, a Zvezda nažalost nema.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Ne volim Dapčevićevce, prevashodno zbog njihovih osnivača i onoga što simboliziraju, ali čisto sportski gledano su pametnije postupili i rezultati se vide. A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.
(Putnik, 22. oktobar 2019 22:00)

Onda tek neces voleti Bugarcicevce, kad saznas ko su osnivaci i sta predstavljaju...

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Koja je svrha Parahuskog i Pejnersa ???
(Ragnar, 22. oktobar 2019 22:01) 

Njih dvojicu ćemo da pustimo s lanca kad krene najbitnije. Gledaj i uživaj uz najbolji tim na ovim prostorima.

Bmw

pre 4 godine

Samo hrabro crno-beli, uz današnju pobjedu verovatno smo prvi u grupi do kraja, što znaci da u naredna faza takmičenja dobijamo i lakšeg protivnika.

primorska

pre 4 godine

Samo hrabro crno-beli, uz današnju pobjedu verovatno smo prvi u grupi do kraja, što znaci da u naredna faza takmičenja dobijamo i lakšeg protivnika.
(Bmw, 22. oktobar 2019 19:17) # Link komentara

Ne bih da preterujem, ali pobeda otvara vrata cak do polufinala Evrokupa. Zasto ? Prvo mesto znaci da u sledecoj fazi izbegavamo Virtus, i idemo na klubove poput Promiteasa, Huventuda(Darusafake), Oldenburg ili Trento, izbegvamo i Uniks a u cetvrtfinalu prednost domaceg terena!

broj

pre 4 godine

Ubi nas rani izlazak iz bonusa u drugoj, a pogotovo u trecoj cetvrtini.
A i sudije promenise kriterijum u drugom poluvremenu, ne smes da igras odbranu.

Jabučilo

pre 4 godine

Bar dve akcije su za top10 ovog kola...
Inače, partizan odličan tim, stranci odlični, pa i ovi igrači što su da kažemo slabiji, imaju svoju ulogu i odrade svoje, pa čak i Birča ;)
Jedino Parahovski je skroz nesnađen, sačekati ga još malo, ako ne ide onda menjati u zimskom roku i dovesti još jednog šutera i to je to, pa da se ide na dve titule...

dalaBu

pre 4 godine

Šteta je da, kad imamo najbolji tim u poslednjih nekoliko godina i kad realno imamo šanse da napravimo nešto veliko ove godine, igramo u Areni a ne u Pioniru. Svaka čast Areni ali u Pioniru se dešavaju čuda i možda u odlučujućim utakmicama će nam biti potrebno takvo nešto.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Ne znam gde ovi novinari videše dramu ? Pocepali smo ih kao siroče oblandu. :)

Odlična završnica, odlična timska defanziva (i pojedinačna povremeno). Volim dobru odbranu više nego hleba da jedem. Šta ću, Duletova škola. Šut spolja kritičan i nama i njima, ali napad danas nije mogao da presudi. Ljudi, Lokomotiva je jedna sjajna ekipa. Fali joj dva, tri igrača u dubini rostera da igra zapaženu ulogu u Evroligi. Večeras je KKP bio bolji od tih Kubanaca za više od ovih +9.

Lepo spavaj, juggrobarijo.

Zhol

pre 4 godine

imao sam los osecaj za ovu tekmu, dobro je sto me je prevario :) Od stranaca, Tomas i Mozli odlicni, Volden ok, iako bez poena... Od nasih Zagorac dobar, Jaramaz ok, a prvi put me Birca nije naterao da pozelim da olupam tv, tako da - napredak! :)

Merit Son

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde, radujem se ovoj formi Partizana. Jasno je da ve kad tad doci do pada forme, jer ne mogu vecno ovako igrati.I Zvezda je bila prosle god u formi, dobila prve 4 utakmice, a onda pocela da gubi u Evrokupu.
(Mare, 22. oktobar 2019 22:41)

Ne znam da li smo mi gledali iste utakmice, ali Partizan je miljama daleko od prave forme. Opet to nije cudno. Zahvaljujuci neverovatnom rasporedu, eklipa je non stop na strani, u putu, nema se vremena za treninge. Cekaj dok se skrase u BGD, pocnu da treniraju vise, uigravaju akcije, pa da proradi osovina plejemejker-centar, oslobodi se prostor za sutere, e tek onda ces videti pravu formu. Ovaj tim je daleko, daleko od svog maksimuma, a raduje sto i pored toga lepo igra i pobedjuje.

Keynes

pre 4 godine

Posto kad se pobedi svi zaboravljaju, ali hteo bih i to da se pomene... Sudjenje je bilo skroz diskutabilno. U drugom poluvremenu ocigledno navlacenje na Lokose samo tako... Srecom, uzalud. Bravo igrači, bravo Trinki, bravo navijaci, bravo Partizan! :-)

MT Vračar

pre 4 godine

Navijanje ko u bioskopu, tagikomedija, niko stariji od 15 godina na tribinama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wlada, 22. oktobar 2019 20:19)

A sa druge strane, neke od izjava košarkaša Lokomotive posle sinoćnjeg meča:

"Igrao sam u mnogim ludim atmosferama na koledžu i kasnije u profesionalnoj košarci, ali navijači Partizana su nešto što nikada nisam video. Navijači, cenim neverovatnu atmosferu koju ste napravili. Ovo ću pamtiti zauvek"
Sem Deker

"Iskreno, još mi zuji u ušima. Ovo je jedna od najneverovatnijih atmosfera na nekoj košarkaškoj utakmici koju sam ikada iskusio. Igrao sam u mnogo liga, na mnogo mesta, ali ovo je neponovljivo. Definitivno je bilo važan faktor, nismo mogli normalno da komuniciramo, da čujemo sudije"
Alan Vilijams

bole

pre 4 godine

Tomas = Partizan, zali boze Malijevih milijardi na ostale strance
(poznavalac ©®, 22. oktobar 2019 21:45)

Ritas smo tukli bez Tomasa.
Naša snaga je u timskoj igri i dobroj hemiji...

Blue Moon 1835

pre 4 godine

Sta reci posle ovakve pobede idemo redom atmosfera ovo sto Pionir ima 20 Arena ne moze da ponudi veceras je bilo blizu kao nekad. Sto se tice utakmice opet odbrana na nivou igraci ginu,bacaju se za svaku loptu idu non stop na skok i to kad se vidi nema greske posle koje nece dobiti aplauz, dva najbolja veceras Rasa Tomas zver i Markus Pejdz toliko je Pejdz napredovao da je to neverovatno. MELJI DALJE!!!!!

Grobar-España

pre 4 godine

Ovo već postaje pristojna priča. Dobijamo ozbiljne ekipe u izjednačenim utakmicama. Potrebno je da se ekipa još bolje uigra i da prorade svi igrači, ali i ovo do sada nije loše. Može ovo da bude dobra sezona.

Blue Moon 1837

pre 4 godine

Volden igra decko za tim ne divlja kao u Izraelu prosle sezone takva mu je trenutna uloga i on to obavlja korektno, polako doci ce deo sezone kad i on bude krenuo da uzima svoje suteve siguran sam u to.

dalibor

pre 4 godine

Po meni i nije tolko bitno biti sad prvi u grupi,jer ako ocemo do el moramo svakog umeti da pobedimo.
Bitnije je u top 16 biti prvi jer se tu onda prednost domaceg parketa ostvaruje za plej off.....

Partizan iznad svih i svega

pre 4 godine

Sjajna atmosfera kakvu samo grobari mogu da naprave.Lokomotiva nije nista kriva, ali im se ne pise dobro u ovom grotlu.Lepo ce na kraju biti videti 4:0 i prvo mesto naseg Partizana na putu ka jos jednoj evro tituli??

CiStO_onAkO

pre 4 godine

Bravo ekipo bravo.Znamo sve tastatura strucnjaci nikad slabija Lokomotiva i to,nego me strah za te nikad jače ekipe kad konacno dodju jer ove nikad slabije deremo sine.Iz utakmice u utakmicu sve smo bolji,igramo prakticno sve utakmice bez projektovane prve 5tice,ja se nadam da ce Parahovski poceti da igra ne vjerujem da je zaboravio kosarku tokom ljeta,ako ne sporazumni raskid pa da ga mijenjamo,ostalo sve ide i ići ce na bolje.Sto se atmosvere tice,tu smo davno obrnuli igricu tako da nastavljamo u istom ritmu.Napred Partizan

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Trebalo je samo da udju 2-3 otvorena suta za 3 i da pobeda bude rutinska i ubedljiva.
Tomas poludeo u 4/4. U odbrani, svi izginuli i zaustavili mocnu Lokomotivu na 71 poen. Jedino onaj Parahovski nema svrhu.

Mr. Bojangles

pre 4 godine

A na nama je da razmislimo zašto je limar bio mudriji od doktora.
(Putnik, 22. oktobar 2019 22:00)

Možda zato što je limar doktor, a doktor je... sam odaberi šta ćeš da napišeš.