Utorak, 22.10.2019.

10:05

Misterija rešena – Tumbaković precrtao Jovića jer je "povređen" igrao za Real

Sportski direktor FS Srbije Vladimir Matijašević otkrio je šta se tačno dešavalo između selektora Ljubiše Tumbakovića i napadača Reala Luke Jovića.

Izvor: Z.K.

Misterija rešena – Tumbakoviæ precrtao Joviæa jer je "povreðen" igrao za Real IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

zlatan kurjak

pre 4 godine

Umisljena zvezda i ovde podrzavam selektora. Mitrovic je jedina svetla tacka u nasoj ekipi i ne znam sta Jovicu tu nije najjasnije. Uostalom mnogo bolji igraci od njega, poput Riberija i Benzeme nisu igrali za svoju drzavu zbog nediscipline, tako da ovo je okej.
(sef strucnog staba, 22. oktobar 2019 10:10)
Mnogo mi se ti razumes u fudbal. Mani se toga, nije to za tebe.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ МИРОСЛАВ - Гледају у савезу виши интерес ал за свој џеп. Зато увијек некога и прецртавају.

Dragi

pre 4 godine

"...i da kodeks ponasanja mora da se prilagodi nacionalnom timu".Tumbakovic je dva meseca ranije saznao za utakmicu koju nije "odigrao",a Jovic je problem sto je za 4 dana promenio misljenje,posto je verovatno osetio da moze da igra.Sramota si Tumbakovicu,pogledaj prvo sebe i svoje postupke.

Bad Spenser

pre 4 godine

@Deki

Objasnio si suštinu, nedavno sam i ja nešto slično napisao pa su me zatrpali minusima navijači Crvene zvezde. Jednostavno ne možeš tako da se ponašaš posle samo jedne dobre sezone u karijeri a trenutno te nigde nema.

Deki

pre 4 godine

Timski sport... prvi put kada se pojedincu dozvoli da iskoci iz sistema - sve je ozbiljno naruseno. Ostali mogu da dolaze i giljaju, ali jedan od njih je resio da kaze 'odoh ja, a vi ostajte'. Pritom, nije cak ni to uradio (iskreno rekao) vec je lagao da je povredjen. Slagao je trenera, doktore, ceo strucni stab, slagao je sve svoje saigrace. To je potez koji se ne radi, ako ti je uopste stalo do te grupe ljudi.

I sta svi ostali igraci, koji nisu slagali i zapalili da bleje sa porodicama, drugarima, ljubavnicama treba da zakljuce ako se ovako nesto tolerise? Verovatno da su budale.

Mozda, da su u pitanju Ronaldo ili Mesi, i da se igracu izadje u susret, kao Tadicu, uostalom. Ali ovaj decko je u (fudbalski) ozbiljnom kanalu trenutno, a karijera mu je do sada - jedna dobra klupska sezona i nista vise. Nije malo, naravno, ali daleko je on od kredita da mu se oprasta i zmuri na oba oka. Bas daleko, jos uvek.

stat

pre 4 godine

Da li bi igranje Jovica u reprezentaciji podiglo kvalitet tima generalno i da li bi rezultati bili bolji?
(george pappadoubie, 22. oktobar 2019 11:00)

Ne bi ništa pomoglo. Pri ovakvoj postavci igre, ne bi nam pomogao ni Mesi. I on bi se utopio u sivilo. Mi igramo ovako. Minut-dva naš igrač na sredini gleda kud će sa loptom; za to vreme protivnik može da poveže odbranu ako do tad nije,a ima vremena i da pojede sendvič; ako je neki mnogo jak protivnik pomete nas presingom (mislim da protiv ekipa koje baš forsiraju presing ne bismo sastavili dva dodavanja), dok je naše jedino rešenje u napadu bunarenje na Mitrovića koji se po mišljenju neukih kometnatora "srčano bori" i kojeg sada uzdižu u božanstvo iako tehnički lošijeg prvog centarfora reprezentacije nismo imali u istoriji.
Tačno tako, uzdižu u božanstvo lika s kojim se sprdaju na stranim portalima:
Ako neko iznese ovu statistiku, odmah se jave nesrećnici koji nešto zameraju,a skoro jedan ima tako malo obraza pa me je optužio da lažem.
I sad ova hajka na Jovića. Funkcioner FSS ima obraza da laže čak i o Jovićem godinama (a kamoli o nečem drugom) iako je to vrlo lako proverljivo. Ko zna kako će se karijera tog dečka odvijati, a za reprezentaciju je već precrtan zbog nekog izmišljenog prekršaja i što je najvažnije jer je skupo prodat, a neko tek treba da se proda...

Fudbaloman

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.
(Delija, 22. oktobar 2019 10:34)

Nema. Da krenemo od pocetka. Santrac je bio u sukobu sa Rambom Petkovicem i Nadjem.Boskov je takodje precrtao Ramba iz planova.Djoric sa Mijatovicem,Stojkovicem i Kovacevicem.Savicevic sa Kezmanom.Petkovic sa Rambom i Mihajlovicem.Klemente sa Jevricem i Kezmanom.Cak je i Antic ,koliko god ga voleli,uspeo da napravi nesuglasice sa Disljenkovicem,zbog kojih je ovaj zavrsio reprezentativnu karijeru.Pizon sa Stojkovicem.Mihajlovic sa Maticem i Ljajicem.Curcic sa Tadicem.Muslin sa SMS-om,Krstajic sa Milivojevicem,Nastasicem i Grujicem i Tumbakovic sada sa Jovicem i Grujicem.

Dakle,vrlo ozbiljna hronologija srpskog reprezentativnog cirkusa na relaciji selektori-igraci.Ne pamtim jadniju atmosferu oko reprezentacije i broj ljudi koji su totalno izgubili ali svako interesovanje za istu i cak i u slucaju na jedvite-jade provlacenja na EP preko neke Norveske,Skotske ili Bugarske to stanje nece promeniti.Evo mene prvog.Treba li da me zainteresuje taj eventualan slucajan plasman na EP a da na istom selektor bude Ljubisa Tumbakovic koji na to takmicenje na kraju ne povede Jovica,Grujica i ko zna jos koga do tada,i sta ce sve biti?! Ne,ne treba da me zainteresuje i apsolutno to nece promeniti odsustvo svakog interesovanja.

joki

pre 4 godine

Slazem se disciplina treba u repki!
Ali Sto onda vratise milivojevica i Nastasica npr?
Ovo vise nije samo pitanje selektora nego saveza!
Problem je po meni neodlucnost saveza da drzi do sebe ! To znaci ako si jednom odbio da igras za reprezentaciju moze biti trener ko hoce Nema vise povratka!

Miki

pre 4 godine

Zašto se Prijović nikada nije uvređen i povređen povukao?
Kako bi Jović peošao u Realu da ne dođe na trening rekavši da je povređen a da posle tri dana igra za reprezentaciju?
Ne mogu da shvatim koncept komentara iz koga proizlazi da reprezentacija treba da služi za razigravanje igrača za nastup u njihovom klubu...Upravo to je Bane rekao Kokezi i Krstajiću, setimo se toga, valjda je selektor taj koji odlučuje, 30 sekundi ili 90 minuta on se pita.
Mali da je pošten trebao je samo da kaže neću da igram a ne da laže. Tako su uradili Milivojević, Subotić, Nastasić i znalo se na čemu smo

SUPERMAN

pre 4 godine

Jovic je rodjen 1997. godine znaci u pravu je Matijasevic. Nikako ne moze da ima 21.
(sef strucnog staba, 22. oktobar 2019 10:59)

Pa znaš li ti računati čoveče? Lik je rođen 23 decembra 1997 a sad je 22 oktobar 2019,šta ti nije jasno?

sale

pre 4 godine

Јер треба неко други да игра да би се продао.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 10:06)

Ne nego treba da u repki nabija formu i pritom ima stav da nema boljeg od njega u svemiru pa shodno tome ne mora mrdnut k... 90 min!!

Eto ni Real ne moze da dobije utakmicu kada je on starter, nema tu vise o cemu da se prica!! Mali ima ozbiljan problem. Potrebna mu je medicinska pomoc.

george pappadoubie

pre 4 godine

Saga se nastavlja i u nastavcima... Da ne duzim, postavio bih svima pitanje: Da li bi igranje Jovica u reprezentaciji podiglo kvalitet tima generalno i da li bi rezultati bili bolji? Stavimo po stranu ko igra umesto njega vec da vec par godina reprezentacija nema nikakvu igru, igra bezidejno i u vecini slucajeva je nadigrana od strane protivnika, tako da sam misljenja da Jovic ne bi mnogo sta promenio vec se treba pomiriti sa cinjenicom da nista na bolje nije promenjeno u reprezentaciji vec godinama ma ko igrao.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ne razumem ni Tumbu, ni Krstaju pre njega...imamo dva top špica, striker-a što kažu englezi...treba da pravimo igru za one koje imamo, na primer - Mitros i Jović znaju da daju gol, odlični u skoku, slabiji su sa driblingom i od njih ne možeš da očekuješ da će sami "izmisliti" gol, neće oni proći jednog , dva igrača i munuti ga u 90...pa zato onda napraviš igru kao Antara kada je imao Žigića...stavio je klasična krila desno dešnjaka Krasića, levo Lane levak...tako i mi treba da igramo sada- levo Kostić, desno Radonjić, brzi, imaju dobar centaršut...iza njih Tadić, koji zna sve sa loptom...prosto i jednostavno, što pre lopta na stranu i centsršut...bez izmišljanja tople vode, kada već nemamo igrače osim Tadića koji mogu kroz pas i kombinaciju nešto da urade

zex

pre 4 godine

Mislim da je i Tadic igrao povređen posle otakaza reprezentaciji. Nije bilo neke polemike oko toga. Reprezentacija je nebitna za Jovica jer nama ni Mesi nebi pomogao. U toku godine mi menjamo i trenere i igrace nikada neznamo koga ce trener zvati. Kada su vazne utakmice zovu se ovi sto su pred penziju jer imaju kao neko iskustvo i tu naravno puknemo. Onda dodju nebitne utakmice pa se zovu igrači iz Zvezde i Partizana, tu se obrne malo lova, jer je za dalji prodaju neophodno da imas odredjini broj utakmica za reprezentaciju. Ti momci iz Srbije su zasluzili taj dres vise nego stranci jer mnogo vise daju sebe od njih. Na kraji se svelo da mi nemamo 11 standardnih imamo 40igraca pa ko dodje dodje a ko ne dodje, nema veze. Zbog toga nikada nećemo napraviti nista. Dok je bio Antic vladala je harmonija u ekipi, polse njega videli smo i sami kako je. Sto se Luke tice, mnogo je dobar decko i Mitrovic je mnogo dobar lik i igrac ali Luka je morao dobiti bar pola sata cak i sa Mitrovicem u tandemu. Jovic oza sebe ima fantasticne brojke i veliki pedigre, to što on nije dao gol u par utakmica nista ne znaci, u Realu ga niko nije dao pre dva dana pa i dalje ce se igrati fudbal. Decko je podcenjen do maksimuma sa onih 4minita. To bi bolelo svakog. Luka ima sigurno visoko misljenje o sebi a kako i nebi i njega je to zabolelo strasno. Voleo bih da nikada ne zaigra za Srbiju vec da se skocentrise na Real. Ova susa ce proci, kao i u vremenu posle suse dodje kisa. Real igra ocajno, Jovic se samo uklopio u to sivilo i nista vise.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Umisljena zvezda i ovde podrzavam selektora. Mitrovic je jedina svetla tacka u nasoj ekipi i ne znam sta Jovicu tu nije najjasnije. Uostalom mnogo bolji igraci od njega, poput Riberija i Benzeme nisu igrali za svoju drzavu zbog nediscipline, tako da ovo je okej.

neutralni felsh

pre 4 godine

Sto se Luke tice, mnogo je dobar decko i Mitrovic je mnogo dobar lik i igrac ali Luka je morao dobiti bar pola sata cak i sa Mitrovicem u tandemu. Jovic oza sebe ima fantasticne brojke i veliki pedigre, to što on nije dao gol u par utakmica nista ne znaci, u Realu ga niko nije dao pre dva dana pa i dalje ce se igrati fudbal. Decko je podcenjen do maksimuma sa onih 4minita. To bi bolelo svakog. Luka ima sigurno visoko misljenje o sebi a kako i nebi i njega je to zabolelo strasno. Voleo bih da nikada ne zaigra za Srbiju vec da se skocentrise na Real. Ova susa ce proci, kao i u vremenu posle suse dodje kisa. Real igra ocajno, Jovic se samo uklopio u to sivilo i nista vise.
(zex, 22. oktobar 2019 10:24)


zdravo, Luka, bice bolje ne sekiraj se.

јд123

pre 4 godine

"selektor je taj koji ima poslednju reč", zaključio je Matijašević

Не знам да ли Матијашевић стварно мисли да смо сви ми толики морони, па да не видимо да се селектор ништа не пита око састава. Нажалост су новинари толико уплашени да се не усуђују постављати права питања и тако обелоданити све махинације у нашем фудбалу. Али треба их разумети, јер је њихова егзистенција у питању.

Delija

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.

Miroslav

pre 4 godine

ima li iko u našem savezu da gleda visi interes reprezentacije, a ne svoju sujetu ...deceniju kuburimo sa klasnim napadačima i sad kad napokon imamo dobar tandem Mitrovic-Jovic , ovaj našao da ga sankcioniše

Gile

pre 4 godine

Cuj ovog Matijasevica - "Luka Jovic ima 23 godine." Covek nije ni zinuo a slagao. Luka ima 21 godinu, u Decembru puni 22. A Tumbakovic = Krstajic.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.
(Delija, 22. oktobar 2019 10:34)






ima!
muslin je precrtao milinkovića-savića-kokezu-kežmana, i kao četvrtorangiranu iz grupe srbiju plasirao na svetsko prvenstvo!

Delija

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.

Miroslav

pre 4 godine

ima li iko u našem savezu da gleda visi interes reprezentacije, a ne svoju sujetu ...deceniju kuburimo sa klasnim napadačima i sad kad napokon imamo dobar tandem Mitrovic-Jovic , ovaj našao da ga sankcioniše

јд123

pre 4 godine

"selektor je taj koji ima poslednju reč", zaključio je Matijašević

Не знам да ли Матијашевић стварно мисли да смо сви ми толики морони, па да не видимо да се селектор ништа не пита око састава. Нажалост су новинари толико уплашени да се не усуђују постављати права питања и тако обелоданити све махинације у нашем фудбалу. Али треба их разумети, јер је њихова егзистенција у питању.

Gile

pre 4 godine

Cuj ovog Matijasevica - "Luka Jovic ima 23 godine." Covek nije ni zinuo a slagao. Luka ima 21 godinu, u Decembru puni 22. A Tumbakovic = Krstajic.

Fudbaloman

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.
(Delija, 22. oktobar 2019 10:34)

Nema. Da krenemo od pocetka. Santrac je bio u sukobu sa Rambom Petkovicem i Nadjem.Boskov je takodje precrtao Ramba iz planova.Djoric sa Mijatovicem,Stojkovicem i Kovacevicem.Savicevic sa Kezmanom.Petkovic sa Rambom i Mihajlovicem.Klemente sa Jevricem i Kezmanom.Cak je i Antic ,koliko god ga voleli,uspeo da napravi nesuglasice sa Disljenkovicem,zbog kojih je ovaj zavrsio reprezentativnu karijeru.Pizon sa Stojkovicem.Mihajlovic sa Maticem i Ljajicem.Curcic sa Tadicem.Muslin sa SMS-om,Krstajic sa Milivojevicem,Nastasicem i Grujicem i Tumbakovic sada sa Jovicem i Grujicem.

Dakle,vrlo ozbiljna hronologija srpskog reprezentativnog cirkusa na relaciji selektori-igraci.Ne pamtim jadniju atmosferu oko reprezentacije i broj ljudi koji su totalno izgubili ali svako interesovanje za istu i cak i u slucaju na jedvite-jade provlacenja na EP preko neke Norveske,Skotske ili Bugarske to stanje nece promeniti.Evo mene prvog.Treba li da me zainteresuje taj eventualan slucajan plasman na EP a da na istom selektor bude Ljubisa Tumbakovic koji na to takmicenje na kraju ne povede Jovica,Grujica i ko zna jos koga do tada,i sta ce sve biti?! Ne,ne treba da me zainteresuje i apsolutno to nece promeniti odsustvo svakog interesovanja.

SUPERMAN

pre 4 godine

Jovic je rodjen 1997. godine znaci u pravu je Matijasevic. Nikako ne moze da ima 21.
(sef strucnog staba, 22. oktobar 2019 10:59)

Pa znaš li ti računati čoveče? Lik je rođen 23 decembra 1997 a sad je 22 oktobar 2019,šta ti nije jasno?

sef strucnog staba

pre 4 godine

Umisljena zvezda i ovde podrzavam selektora. Mitrovic je jedina svetla tacka u nasoj ekipi i ne znam sta Jovicu tu nije najjasnije. Uostalom mnogo bolji igraci od njega, poput Riberija i Benzeme nisu igrali za svoju drzavu zbog nediscipline, tako da ovo je okej.

zex

pre 4 godine

Mislim da je i Tadic igrao povređen posle otakaza reprezentaciji. Nije bilo neke polemike oko toga. Reprezentacija je nebitna za Jovica jer nama ni Mesi nebi pomogao. U toku godine mi menjamo i trenere i igrace nikada neznamo koga ce trener zvati. Kada su vazne utakmice zovu se ovi sto su pred penziju jer imaju kao neko iskustvo i tu naravno puknemo. Onda dodju nebitne utakmice pa se zovu igrači iz Zvezde i Partizana, tu se obrne malo lova, jer je za dalji prodaju neophodno da imas odredjini broj utakmica za reprezentaciju. Ti momci iz Srbije su zasluzili taj dres vise nego stranci jer mnogo vise daju sebe od njih. Na kraji se svelo da mi nemamo 11 standardnih imamo 40igraca pa ko dodje dodje a ko ne dodje, nema veze. Zbog toga nikada nećemo napraviti nista. Dok je bio Antic vladala je harmonija u ekipi, polse njega videli smo i sami kako je. Sto se Luke tice, mnogo je dobar decko i Mitrovic je mnogo dobar lik i igrac ali Luka je morao dobiti bar pola sata cak i sa Mitrovicem u tandemu. Jovic oza sebe ima fantasticne brojke i veliki pedigre, to što on nije dao gol u par utakmica nista ne znaci, u Realu ga niko nije dao pre dva dana pa i dalje ce se igrati fudbal. Decko je podcenjen do maksimuma sa onih 4minita. To bi bolelo svakog. Luka ima sigurno visoko misljenje o sebi a kako i nebi i njega je to zabolelo strasno. Voleo bih da nikada ne zaigra za Srbiju vec da se skocentrise na Real. Ova susa ce proci, kao i u vremenu posle suse dodje kisa. Real igra ocajno, Jovic se samo uklopio u to sivilo i nista vise.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.
(Delija, 22. oktobar 2019 10:34)






ima!
muslin je precrtao milinkovića-savića-kokezu-kežmana, i kao četvrtorangiranu iz grupe srbiju plasirao na svetsko prvenstvo!

neutralni felsh

pre 4 godine

Sto se Luke tice, mnogo je dobar decko i Mitrovic je mnogo dobar lik i igrac ali Luka je morao dobiti bar pola sata cak i sa Mitrovicem u tandemu. Jovic oza sebe ima fantasticne brojke i veliki pedigre, to što on nije dao gol u par utakmica nista ne znaci, u Realu ga niko nije dao pre dva dana pa i dalje ce se igrati fudbal. Decko je podcenjen do maksimuma sa onih 4minita. To bi bolelo svakog. Luka ima sigurno visoko misljenje o sebi a kako i nebi i njega je to zabolelo strasno. Voleo bih da nikada ne zaigra za Srbiju vec da se skocentrise na Real. Ova susa ce proci, kao i u vremenu posle suse dodje kisa. Real igra ocajno, Jovic se samo uklopio u to sivilo i nista vise.
(zex, 22. oktobar 2019 10:24)


zdravo, Luka, bice bolje ne sekiraj se.

george pappadoubie

pre 4 godine

Saga se nastavlja i u nastavcima... Da ne duzim, postavio bih svima pitanje: Da li bi igranje Jovica u reprezentaciji podiglo kvalitet tima generalno i da li bi rezultati bili bolji? Stavimo po stranu ko igra umesto njega vec da vec par godina reprezentacija nema nikakvu igru, igra bezidejno i u vecini slucajeva je nadigrana od strane protivnika, tako da sam misljenja da Jovic ne bi mnogo sta promenio vec se treba pomiriti sa cinjenicom da nista na bolje nije promenjeno u reprezentaciji vec godinama ma ko igrao.

Miki

pre 4 godine

Zašto se Prijović nikada nije uvređen i povređen povukao?
Kako bi Jović peošao u Realu da ne dođe na trening rekavši da je povređen a da posle tri dana igra za reprezentaciju?
Ne mogu da shvatim koncept komentara iz koga proizlazi da reprezentacija treba da služi za razigravanje igrača za nastup u njihovom klubu...Upravo to je Bane rekao Kokezi i Krstajiću, setimo se toga, valjda je selektor taj koji odlučuje, 30 sekundi ili 90 minuta on se pita.
Mali da je pošten trebao je samo da kaže neću da igram a ne da laže. Tako su uradili Milivojević, Subotić, Nastasić i znalo se na čemu smo

stat

pre 4 godine

Da li bi igranje Jovica u reprezentaciji podiglo kvalitet tima generalno i da li bi rezultati bili bolji?
(george pappadoubie, 22. oktobar 2019 11:00)

Ne bi ništa pomoglo. Pri ovakvoj postavci igre, ne bi nam pomogao ni Mesi. I on bi se utopio u sivilo. Mi igramo ovako. Minut-dva naš igrač na sredini gleda kud će sa loptom; za to vreme protivnik može da poveže odbranu ako do tad nije,a ima vremena i da pojede sendvič; ako je neki mnogo jak protivnik pomete nas presingom (mislim da protiv ekipa koje baš forsiraju presing ne bismo sastavili dva dodavanja), dok je naše jedino rešenje u napadu bunarenje na Mitrovića koji se po mišljenju neukih kometnatora "srčano bori" i kojeg sada uzdižu u božanstvo iako tehnički lošijeg prvog centarfora reprezentacije nismo imali u istoriji.
Tačno tako, uzdižu u božanstvo lika s kojim se sprdaju na stranim portalima:
Ako neko iznese ovu statistiku, odmah se jave nesrećnici koji nešto zameraju,a skoro jedan ima tako malo obraza pa me je optužio da lažem.
I sad ova hajka na Jovića. Funkcioner FSS ima obraza da laže čak i o Jovićem godinama (a kamoli o nečem drugom) iako je to vrlo lako proverljivo. Ko zna kako će se karijera tog dečka odvijati, a za reprezentaciju je već precrtan zbog nekog izmišljenog prekršaja i što je najvažnije jer je skupo prodat, a neko tek treba da se proda...

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ne razumem ni Tumbu, ni Krstaju pre njega...imamo dva top špica, striker-a što kažu englezi...treba da pravimo igru za one koje imamo, na primer - Mitros i Jović znaju da daju gol, odlični u skoku, slabiji su sa driblingom i od njih ne možeš da očekuješ da će sami "izmisliti" gol, neće oni proći jednog , dva igrača i munuti ga u 90...pa zato onda napraviš igru kao Antara kada je imao Žigića...stavio je klasična krila desno dešnjaka Krasića, levo Lane levak...tako i mi treba da igramo sada- levo Kostić, desno Radonjić, brzi, imaju dobar centaršut...iza njih Tadić, koji zna sve sa loptom...prosto i jednostavno, što pre lopta na stranu i centsršut...bez izmišljanja tople vode, kada već nemamo igrače osim Tadića koji mogu kroz pas i kombinaciju nešto da urade

sale

pre 4 godine

Јер треба неко други да игра да би се продао.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 10:06)

Ne nego treba da u repki nabija formu i pritom ima stav da nema boljeg od njega u svemiru pa shodno tome ne mora mrdnut k... 90 min!!

Eto ni Real ne moze da dobije utakmicu kada je on starter, nema tu vise o cemu da se prica!! Mali ima ozbiljan problem. Potrebna mu je medicinska pomoc.

Deki

pre 4 godine

Timski sport... prvi put kada se pojedincu dozvoli da iskoci iz sistema - sve je ozbiljno naruseno. Ostali mogu da dolaze i giljaju, ali jedan od njih je resio da kaze 'odoh ja, a vi ostajte'. Pritom, nije cak ni to uradio (iskreno rekao) vec je lagao da je povredjen. Slagao je trenera, doktore, ceo strucni stab, slagao je sve svoje saigrace. To je potez koji se ne radi, ako ti je uopste stalo do te grupe ljudi.

I sta svi ostali igraci, koji nisu slagali i zapalili da bleje sa porodicama, drugarima, ljubavnicama treba da zakljuce ako se ovako nesto tolerise? Verovatno da su budale.

Mozda, da su u pitanju Ronaldo ili Mesi, i da se igracu izadje u susret, kao Tadicu, uostalom. Ali ovaj decko je u (fudbalski) ozbiljnom kanalu trenutno, a karijera mu je do sada - jedna dobra klupska sezona i nista vise. Nije malo, naravno, ali daleko je on od kredita da mu se oprasta i zmuri na oba oka. Bas daleko, jos uvek.

joki

pre 4 godine

Slazem se disciplina treba u repki!
Ali Sto onda vratise milivojevica i Nastasica npr?
Ovo vise nije samo pitanje selektora nego saveza!
Problem je po meni neodlucnost saveza da drzi do sebe ! To znaci ako si jednom odbio da igras za reprezentaciju moze biti trener ko hoce Nema vise povratka!

zlatan kurjak

pre 4 godine

Umisljena zvezda i ovde podrzavam selektora. Mitrovic je jedina svetla tacka u nasoj ekipi i ne znam sta Jovicu tu nije najjasnije. Uostalom mnogo bolji igraci od njega, poput Riberija i Benzeme nisu igrali za svoju drzavu zbog nediscipline, tako da ovo je okej.
(sef strucnog staba, 22. oktobar 2019 10:10)
Mnogo mi se ti razumes u fudbal. Mani se toga, nije to za tebe.

Dragi

pre 4 godine

"...i da kodeks ponasanja mora da se prilagodi nacionalnom timu".Tumbakovic je dva meseca ranije saznao za utakmicu koju nije "odigrao",a Jovic je problem sto je za 4 dana promenio misljenje,posto je verovatno osetio da moze da igra.Sramota si Tumbakovicu,pogledaj prvo sebe i svoje postupke.

Bad Spenser

pre 4 godine

@Deki

Objasnio si suštinu, nedavno sam i ja nešto slično napisao pa su me zatrpali minusima navijači Crvene zvezde. Jednostavno ne možeš tako da se ponašaš posle samo jedne dobre sezone u karijeri a trenutno te nigde nema.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ МИРОСЛАВ - Гледају у савезу виши интерес ал за свој џеп. Зато увијек некога и прецртавају.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Umisljena zvezda i ovde podrzavam selektora. Mitrovic je jedina svetla tacka u nasoj ekipi i ne znam sta Jovicu tu nije najjasnije. Uostalom mnogo bolji igraci od njega, poput Riberija i Benzeme nisu igrali za svoju drzavu zbog nediscipline, tako da ovo je okej.

Miroslav

pre 4 godine

ima li iko u našem savezu da gleda visi interes reprezentacije, a ne svoju sujetu ...deceniju kuburimo sa klasnim napadačima i sad kad napokon imamo dobar tandem Mitrovic-Jovic , ovaj našao da ga sankcioniše

zex

pre 4 godine

Mislim da je i Tadic igrao povređen posle otakaza reprezentaciji. Nije bilo neke polemike oko toga. Reprezentacija je nebitna za Jovica jer nama ni Mesi nebi pomogao. U toku godine mi menjamo i trenere i igrace nikada neznamo koga ce trener zvati. Kada su vazne utakmice zovu se ovi sto su pred penziju jer imaju kao neko iskustvo i tu naravno puknemo. Onda dodju nebitne utakmice pa se zovu igrači iz Zvezde i Partizana, tu se obrne malo lova, jer je za dalji prodaju neophodno da imas odredjini broj utakmica za reprezentaciju. Ti momci iz Srbije su zasluzili taj dres vise nego stranci jer mnogo vise daju sebe od njih. Na kraji se svelo da mi nemamo 11 standardnih imamo 40igraca pa ko dodje dodje a ko ne dodje, nema veze. Zbog toga nikada nećemo napraviti nista. Dok je bio Antic vladala je harmonija u ekipi, polse njega videli smo i sami kako je. Sto se Luke tice, mnogo je dobar decko i Mitrovic je mnogo dobar lik i igrac ali Luka je morao dobiti bar pola sata cak i sa Mitrovicem u tandemu. Jovic oza sebe ima fantasticne brojke i veliki pedigre, to što on nije dao gol u par utakmica nista ne znaci, u Realu ga niko nije dao pre dva dana pa i dalje ce se igrati fudbal. Decko je podcenjen do maksimuma sa onih 4minita. To bi bolelo svakog. Luka ima sigurno visoko misljenje o sebi a kako i nebi i njega je to zabolelo strasno. Voleo bih da nikada ne zaigra za Srbiju vec da se skocentrise na Real. Ova susa ce proci, kao i u vremenu posle suse dodje kisa. Real igra ocajno, Jovic se samo uklopio u to sivilo i nista vise.

neutralni felsh

pre 4 godine

Sto se Luke tice, mnogo je dobar decko i Mitrovic je mnogo dobar lik i igrac ali Luka je morao dobiti bar pola sata cak i sa Mitrovicem u tandemu. Jovic oza sebe ima fantasticne brojke i veliki pedigre, to što on nije dao gol u par utakmica nista ne znaci, u Realu ga niko nije dao pre dva dana pa i dalje ce se igrati fudbal. Decko je podcenjen do maksimuma sa onih 4minita. To bi bolelo svakog. Luka ima sigurno visoko misljenje o sebi a kako i nebi i njega je to zabolelo strasno. Voleo bih da nikada ne zaigra za Srbiju vec da se skocentrise na Real. Ova susa ce proci, kao i u vremenu posle suse dodje kisa. Real igra ocajno, Jovic se samo uklopio u to sivilo i nista vise.
(zex, 22. oktobar 2019 10:24)


zdravo, Luka, bice bolje ne sekiraj se.

stat

pre 4 godine

Da li bi igranje Jovica u reprezentaciji podiglo kvalitet tima generalno i da li bi rezultati bili bolji?
(george pappadoubie, 22. oktobar 2019 11:00)

Ne bi ništa pomoglo. Pri ovakvoj postavci igre, ne bi nam pomogao ni Mesi. I on bi se utopio u sivilo. Mi igramo ovako. Minut-dva naš igrač na sredini gleda kud će sa loptom; za to vreme protivnik može da poveže odbranu ako do tad nije,a ima vremena i da pojede sendvič; ako je neki mnogo jak protivnik pomete nas presingom (mislim da protiv ekipa koje baš forsiraju presing ne bismo sastavili dva dodavanja), dok je naše jedino rešenje u napadu bunarenje na Mitrovića koji se po mišljenju neukih kometnatora "srčano bori" i kojeg sada uzdižu u božanstvo iako tehnički lošijeg prvog centarfora reprezentacije nismo imali u istoriji.
Tačno tako, uzdižu u božanstvo lika s kojim se sprdaju na stranim portalima:
Ako neko iznese ovu statistiku, odmah se jave nesrećnici koji nešto zameraju,a skoro jedan ima tako malo obraza pa me je optužio da lažem.
I sad ova hajka na Jovića. Funkcioner FSS ima obraza da laže čak i o Jovićem godinama (a kamoli o nečem drugom) iako je to vrlo lako proverljivo. Ko zna kako će se karijera tog dečka odvijati, a za reprezentaciju je već precrtan zbog nekog izmišljenog prekršaja i što je najvažnije jer je skupo prodat, a neko tek treba da se proda...

јд123

pre 4 godine

"selektor je taj koji ima poslednju reč", zaključio je Matijašević

Не знам да ли Матијашевић стварно мисли да смо сви ми толики морони, па да не видимо да се селектор ништа не пита око састава. Нажалост су новинари толико уплашени да се не усуђују постављати права питања и тако обелоданити све махинације у нашем фудбалу. Али треба их разумети, јер је њихова егзистенција у питању.

Delija

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.
(Delija, 22. oktobar 2019 10:34)






ima!
muslin je precrtao milinkovića-savića-kokezu-kežmana, i kao četvrtorangiranu iz grupe srbiju plasirao na svetsko prvenstvo!

sale

pre 4 godine

Јер треба неко други да игра да би се продао.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 10:06)

Ne nego treba da u repki nabija formu i pritom ima stav da nema boljeg od njega u svemiru pa shodno tome ne mora mrdnut k... 90 min!!

Eto ni Real ne moze da dobije utakmicu kada je on starter, nema tu vise o cemu da se prica!! Mali ima ozbiljan problem. Potrebna mu je medicinska pomoc.

Bad Spenser

pre 4 godine

@Deki

Objasnio si suštinu, nedavno sam i ja nešto slično napisao pa su me zatrpali minusima navijači Crvene zvezde. Jednostavno ne možeš tako da se ponašaš posle samo jedne dobre sezone u karijeri a trenutno te nigde nema.

Gile

pre 4 godine

Cuj ovog Matijasevica - "Luka Jovic ima 23 godine." Covek nije ni zinuo a slagao. Luka ima 21 godinu, u Decembru puni 22. A Tumbakovic = Krstajic.

Deki

pre 4 godine

Timski sport... prvi put kada se pojedincu dozvoli da iskoci iz sistema - sve je ozbiljno naruseno. Ostali mogu da dolaze i giljaju, ali jedan od njih je resio da kaze 'odoh ja, a vi ostajte'. Pritom, nije cak ni to uradio (iskreno rekao) vec je lagao da je povredjen. Slagao je trenera, doktore, ceo strucni stab, slagao je sve svoje saigrace. To je potez koji se ne radi, ako ti je uopste stalo do te grupe ljudi.

I sta svi ostali igraci, koji nisu slagali i zapalili da bleje sa porodicama, drugarima, ljubavnicama treba da zakljuce ako se ovako nesto tolerise? Verovatno da su budale.

Mozda, da su u pitanju Ronaldo ili Mesi, i da se igracu izadje u susret, kao Tadicu, uostalom. Ali ovaj decko je u (fudbalski) ozbiljnom kanalu trenutno, a karijera mu je do sada - jedna dobra klupska sezona i nista vise. Nije malo, naravno, ali daleko je on od kredita da mu se oprasta i zmuri na oba oka. Bas daleko, jos uvek.

SUPERMAN

pre 4 godine

Jovic je rodjen 1997. godine znaci u pravu je Matijasevic. Nikako ne moze da ima 21.
(sef strucnog staba, 22. oktobar 2019 10:59)

Pa znaš li ti računati čoveče? Lik je rođen 23 decembra 1997 a sad je 22 oktobar 2019,šta ti nije jasno?

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ne razumem ni Tumbu, ni Krstaju pre njega...imamo dva top špica, striker-a što kažu englezi...treba da pravimo igru za one koje imamo, na primer - Mitros i Jović znaju da daju gol, odlični u skoku, slabiji su sa driblingom i od njih ne možeš da očekuješ da će sami "izmisliti" gol, neće oni proći jednog , dva igrača i munuti ga u 90...pa zato onda napraviš igru kao Antara kada je imao Žigića...stavio je klasična krila desno dešnjaka Krasića, levo Lane levak...tako i mi treba da igramo sada- levo Kostić, desno Radonjić, brzi, imaju dobar centaršut...iza njih Tadić, koji zna sve sa loptom...prosto i jednostavno, što pre lopta na stranu i centsršut...bez izmišljanja tople vode, kada već nemamo igrače osim Tadića koji mogu kroz pas i kombinaciju nešto da urade

Miki

pre 4 godine

Zašto se Prijović nikada nije uvređen i povređen povukao?
Kako bi Jović peošao u Realu da ne dođe na trening rekavši da je povređen a da posle tri dana igra za reprezentaciju?
Ne mogu da shvatim koncept komentara iz koga proizlazi da reprezentacija treba da služi za razigravanje igrača za nastup u njihovom klubu...Upravo to je Bane rekao Kokezi i Krstajiću, setimo se toga, valjda je selektor taj koji odlučuje, 30 sekundi ili 90 minuta on se pita.
Mali da je pošten trebao je samo da kaže neću da igram a ne da laže. Tako su uradili Milivojević, Subotić, Nastasić i znalo se na čemu smo

zlatan kurjak

pre 4 godine

Umisljena zvezda i ovde podrzavam selektora. Mitrovic je jedina svetla tacka u nasoj ekipi i ne znam sta Jovicu tu nije najjasnije. Uostalom mnogo bolji igraci od njega, poput Riberija i Benzeme nisu igrali za svoju drzavu zbog nediscipline, tako da ovo je okej.
(sef strucnog staba, 22. oktobar 2019 10:10)
Mnogo mi se ti razumes u fudbal. Mani se toga, nije to za tebe.

Fudbaloman

pre 4 godine

Dal ima da neki trener reprezentacije nije nekog precrtao u prethodnih 9 godina,ovo je već postalo ustaljeno da se precrtavaju igrači a uspeha nigde.
(Delija, 22. oktobar 2019 10:34)

Nema. Da krenemo od pocetka. Santrac je bio u sukobu sa Rambom Petkovicem i Nadjem.Boskov je takodje precrtao Ramba iz planova.Djoric sa Mijatovicem,Stojkovicem i Kovacevicem.Savicevic sa Kezmanom.Petkovic sa Rambom i Mihajlovicem.Klemente sa Jevricem i Kezmanom.Cak je i Antic ,koliko god ga voleli,uspeo da napravi nesuglasice sa Disljenkovicem,zbog kojih je ovaj zavrsio reprezentativnu karijeru.Pizon sa Stojkovicem.Mihajlovic sa Maticem i Ljajicem.Curcic sa Tadicem.Muslin sa SMS-om,Krstajic sa Milivojevicem,Nastasicem i Grujicem i Tumbakovic sada sa Jovicem i Grujicem.

Dakle,vrlo ozbiljna hronologija srpskog reprezentativnog cirkusa na relaciji selektori-igraci.Ne pamtim jadniju atmosferu oko reprezentacije i broj ljudi koji su totalno izgubili ali svako interesovanje za istu i cak i u slucaju na jedvite-jade provlacenja na EP preko neke Norveske,Skotske ili Bugarske to stanje nece promeniti.Evo mene prvog.Treba li da me zainteresuje taj eventualan slucajan plasman na EP a da na istom selektor bude Ljubisa Tumbakovic koji na to takmicenje na kraju ne povede Jovica,Grujica i ko zna jos koga do tada,i sta ce sve biti?! Ne,ne treba da me zainteresuje i apsolutno to nece promeniti odsustvo svakog interesovanja.

joki

pre 4 godine

Slazem se disciplina treba u repki!
Ali Sto onda vratise milivojevica i Nastasica npr?
Ovo vise nije samo pitanje selektora nego saveza!
Problem je po meni neodlucnost saveza da drzi do sebe ! To znaci ako si jednom odbio da igras za reprezentaciju moze biti trener ko hoce Nema vise povratka!

george pappadoubie

pre 4 godine

Saga se nastavlja i u nastavcima... Da ne duzim, postavio bih svima pitanje: Da li bi igranje Jovica u reprezentaciji podiglo kvalitet tima generalno i da li bi rezultati bili bolji? Stavimo po stranu ko igra umesto njega vec da vec par godina reprezentacija nema nikakvu igru, igra bezidejno i u vecini slucajeva je nadigrana od strane protivnika, tako da sam misljenja da Jovic ne bi mnogo sta promenio vec se treba pomiriti sa cinjenicom da nista na bolje nije promenjeno u reprezentaciji vec godinama ma ko igrao.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ МИРОСЛАВ - Гледају у савезу виши интерес ал за свој џеп. Зато увијек некога и прецртавају.

Dragi

pre 4 godine

"...i da kodeks ponasanja mora da se prilagodi nacionalnom timu".Tumbakovic je dva meseca ranije saznao za utakmicu koju nije "odigrao",a Jovic je problem sto je za 4 dana promenio misljenje,posto je verovatno osetio da moze da igra.Sramota si Tumbakovicu,pogledaj prvo sebe i svoje postupke.