Ponedeljak, 21.10.2019.

16:15

Čović u utorak pred medijima: Koje su Zvezdine odluke?

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović održaće u utorak konferenciju za medije, od 14 sati, gde će izvesno govoriti o lošem startu sezone.

Izvor: MT

Èoviæ u utorak pred medijima: Koje su Zvezdine odluke? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

zutzemper63

pre 4 godine

Problem je neuigrana ekipa i nedostatak komunikacije izmedju igraca. Cini mi se da postoji bojkot nasih domacih igraca prema strancima, kojih je previse u Zvezdi.

Konstatacija

pre 4 godine

Ocekujem dosta filozofiranja,branjenje Tomica i igraca jer cim nije prihvatio njegovu ostavku,a trebalo je,morace da stane uz njega jer nijedan drugi mu nece pustati sina da igra,iako nema mesta medju 12 ni u ludilu.Bice reci o tome kako se nije ocekivao ovakav start ali da veruje u ekipu i igrace i po sistemu,tresla se gora,rodio se mis,ostace sve na starom,uz opasku da se moraju uozboljiti i krenuti sa pobedama,sto ce tesko ici sa njegovim sinom,Odzom,Braunima...

Crni96

pre 4 godine

Zvezda ne izgleda dobro.. ali trebalo bi dati još koju sansu Tomicu i momcima.. istom je sezona pocela. Ne vidim problem sto smo malo losije poceli ABA ligu? Dok je EL nesto drugo, i ako smo srusili Fenera kuci,onda mozemo bilo koga. U gostima je prica drugacija za bilo koju ekipa a ne samo za nas. Idemo bre

Djomla

pre 4 godine

Samo strpljivo i bez naglih odluka. Dobar je ovo tim i vrhunski trener. Realno, mogli smo i bili blizu da dobijemo sve utakmice. Crta se podvlaci na kraju, bice ovo jos jedna uspesna sezona.

Bojan

pre 4 godine

Razumem Covica da gleda siru sliku i da zeli da zvezdu predstavi kao klub koji ne smenjuje trenere preko noci i posle par izgubljenih utakmica. Ali ne moze se cekati predugo. Vec se tako opekao sa Alimpijevicem. Ovo vec traje neko vreme, Tomiceva zvezda nema igru, nema jasnu timsku koncepciju, igra se uglavnom individualno. Prosle godine je imao srece da su bljesnuli zvezdini mladji igraci i izvikli sezonu na kraju, ali ove godine ovo ponovo ne lici ni na sta. Svojim grubim i bahatim karakterom i ponasanjem izgubio je kredibilitet kod igraca, navijaca, novinara. Dati mu jos utakmicu-dve i ako se nesto drasticno ne promeni - dovidjenja.

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Kako koje, pa zna se prvo da se odigra odlicna utakmica viseg nivoa kosarke i zgazi Barsa, a onda kao i obično da se nastavi sa nabijanjem kompleksa ovim inferiornim ekipicama u ABA ligi.Pripremite se za časove moderne košarke, svi ce te doci na red.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pripremite se za časove moderne košarke, svi ce te doci na red.
(Radikal Republika Srpska, 21. oktobar 2019 19:46)

А то неки стручно називају "Апартхејд"..

NY

pre 4 godine

isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?
(slobinator, 21. oktobar 2019 17:34)

Odes na APR i pogledas bilans i vidis da Zvezda i dalje pkaca dug Agrobanci koja je danas u banci Postanske stedionice.Samo ako znas da citas bilans.Prosle godine od transfera dobiti Zvezda je na ime poreza drzavi platila 4,7 miliona evra.Drugo kada je Covic bio i u FK on je angazovao nezavisni Deloite koji su napravili celokupno pislovanje od 2000-te i rezultat predat novinarima

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

Pa ti očigledno ne znaš ko vodi Partizan
(peki, 21. oktobar 2019 17:58)

Зна и знамо, само их не сматрамо легендама, не поносимо се њима и не "тепамо" им са разним надимцима.

železničar

pre 4 godine

Da iznese da se ima cz ime rotira, ide na adresu radničkog (dosadašnjeg fmp-a), radnički se pomera na ime ilr-a, ilr se pomera ko zna gde, a bitno je jedino da je cz prva na tabeli :)

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Protiv Krke su izgubili jer su mediji napravili atmosferu gde mora da se pobedi.
(Iskreno, 21. oktobar 2019 17:41)

Iskreno, biser dana. Mediji im ubacili 79 poena?

as

pre 4 godine

isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?
(slobinator, 21. oktobar 2019 17:34)

Kredit na kojem je pecat i potpis ovlascenog lica iz CZ i na koji je data hipoteka na stadion i sta tu nije jasno.
Sto ste pare uzimali kada vam je kamata bila visoka,navikli da nikom nista ne placate i da vam se otpisuje lopovlukom.Sad vam otpisuje banka 14 miliona evra i jos nas ubedjujete da je to normalno u svetu.Klubu.koji sam kaze da je za dve godine zaradio 50 m evra banka otpisuje 14 miliona jer je kao nenaplativ kredit,aha to moze samo u crtacu i plitkim mozgovima.Nego da ljubite Vucicu stope,da ga nema ne da ne bi igrali ligu sampiona vec bi do sada bankrotirali i ugasili se.aJedino ste i bili veliki kada je drzava na vasoj strani.A u kosarci posebna je prica,nije vam bilo dosta sto vam je drzava gurala pare nego je morala da skoro ugasi Partizan,da mi otera trenera i rasturi ekipu da bi vi preuzeli primat,to vec nije zabelezeno nigde u svetu.

Rondo

pre 4 godine

Dajte im jos 10-tak milki.Da prebrode ovu krizu.Godinama cerupaju drzavnu kasu.A nista nisu postigli.To traje vec pet godina prosek po sezoni 10,000,000€.Ovom zlu mora se stati na kraj."Dzaba vam novci".

Zhol

pre 4 godine

@slobinator ahahah, ma tako je, svi su Zvezdi mucenoj naduvavali dugove, drzava se protiv nje okrenula... Druze nemoj takve gluposti pricati, pumpa se kes u blizance drzavne oduvek i zauvek ce se pumpati, neko vreme malo vise u Partizan, pa neko vreme malo vise u Zvezdu, kako kad kome odgovara. Posle ce se dugovi volsebno otpisivati, i neko ce se tu debelo ogradjivati, i jesce vuk magarca jos decenijama, bas kako ga decenijama unazad jede. Ko veruje da je jedan klub lopovski, a drugi ne, taj prosto nece da gleda istini u oci...

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

Ma sta se brinete, ovo su sve ipak nebitne utalmice... Jedine dve bitne su druga utakmica protiv primorske i protiv fenera, ovo ostalo, ponavljam, nebitno.

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

Da li će se među novinarima naći neki hrabar lik da ga pita za status back up play-a koji konstantno ima index oko -15. Verovatno ne.
(dking, 21. oktobar 2019 16:31)

Evo ja cu. Nije mi problem. Gledaj konferenciju sutra.

Fon Ligeštul

pre 4 godine

Uz par interesantnih izuzetaka gomila "duhovitih komentara u pokušaju" s komšijske strane.
Ujedno, koristim priliku da poželim Partizanu nastavak uspešnog početka u Evrokupu.
Da komšiji krava bude živa i zdrava!
Čirs

Iskreno

pre 4 godine

Svako ko misli da ce oterati Tomica ne zna Covica. Covic u utorak izlazi i brani Tomica i napasce Novinare skroz opravdano jer nije ni sezona pocela aoni pisu razno razne tekstove. Ne valja ovo ne valja ono. Tomic u Olimpijakosu. Itd itd Izgubili smo od Makabija nakon produzetka gde smo odigrali ocajan mec i imali otvoren sut za pobedu. Izgubili od Panatijakosa 5 razlike a svi znaju koliko su oni jaki kuci. Gde gube u proseku samo dva puta po sezoni ej po sezoni. Izgubili od Buducnosti ok ljudi nas nadigrali krenuo ih sut. Protiv Krke su izgubili jer su mediji napravili atmosferu gde mora da se pobedi. Ovo je Srbija kad Pobedjujes Tomicu Legendo a kad gubic teras svakog. Zato smo mi sa balkanu tu gde smo na zacelju Evrope i zato svi beze iz Balkana a ostaju pljuvaci, botovu, kvazi novinari... Ponovo cu Citirati Branimira Stulica "Kamo dalje rođače iz pjeska vire krunisane glave šta to rade pr*e u prašinu".

Ivan

pre 4 godine

Problemi su: tomic, lazic, odzo, covic, plej braun....drugi braun moze da se popravi samo mu treba veca minutaza...ostali zasluzuju da budu tu gde su...
(Sima, 21. oktobar 2019 17:06)

Ne moze ne igra odbranu, u napadu za te pare koje dobija nije pokazao nista, ne vredi to cekati...

NikolaSrb

pre 4 godine

Jedno je sigurno, Bice zvezda ponovo sampion Aba lige. A ovi sto brze bolje su krenuli da pisu komentare zna se sta ih ceka pa lece komplekse dok ne pocnu da placu.

zeka

pre 4 godine

Stavi zeta za trenera, pojacaj minutazu JR Covicu i Le Branku, sta te boli uvo , tvoj je klub a i ako krene sve nizbrdo uvek mozes da skocis do APR i da promenis ime kluba.
Tebi covek da ustupi Golden State na godinu dana, zavrsili bi u cabru i morali bi da menjaju grad i ime kluba .
(Djordje Stanojevic, 21. oktobar 2019 16:27)

Hahaha, auuu prika, ala je on tebi patnje naneo

slobinator

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:30)
budžet partizana je državna tajna u celom 21.veku.prvi se na budžet počeo žaliti partizanov guru vujošević i to u periodu kada je imao sponzorski pul od 11 javnih preduzeća,a to su bili samo zvanični prihodi.dug zvezde od 15 miliona u košarci je bio ko zna kako naduvan i ko zna ko se u sve to ugrađivao.isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?

peki

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

Pa ti očigledno ne znaš ko vodi Partizan

Dr.

pre 4 godine

Odlazi i povedi sina, dosta je bilo!!!
(Nenad, 21. oktobar 2019 17:20)

A sto bi on trebalo da ide? Postavio Zbezdu na stabilne noge isto kao i kada je bio predsednik KSJ gde je savez finansijski dobro stajao

sryugos

pre 4 godine

Koje odluke? Da ce raspusti najskupljeg trenera u drzavi i celu eskardilu stranaca?
(antiDebil, 21. oktobar 2019 16:24)

O tome vrti onaj ciji klub ima italijanskog trenera i bataljon stranaca i to redom Parahuski, Mozli, Tomas, Peiners, Volden, Pejdz, Gordic?

pedjahn

pre 4 godine

Tacka 1. Otvaranje presa.
Tacka 2. Orkestrirana kampanja protiv nejaci
Tacka3. Nece meni navijaci smenjivati trenera
Tacka 4.Trener Tomic uziva puno poverenje i ostaje
Tacka 5.Strucni stab ce odluciti kojim igracima ce se zahvaliti i sta nedostaje timu,tj. ko ce biti novajlije.
Tacka 6. Ziveo ja i moja famili-JA!!!

Goliat

pre 4 godine

Mene ne bi cudilo uopste da nam saopsti da je i on odlucio da se aktivira kao igrac pa da imamo ne svakidasnji tandem OTAC-SIN na poziciji pleja i bek sutera!

Milan

pre 4 godine

Zato je JSD ili bolje CSD Patlidžan na putu sa ovim timom da osvoji sve što postoji na ovom svetu. Čak i NBA. Baš 2 košarkaška giganta.

pedjahn

pre 4 godine

Otkaz Tomiću i Fića preuzima ulogu igrača trenera do kraja sezone.
(Pera Lozac, 21. oktobar 2019 16:52)Polako,prvo sportski direktor pa trener.Ne trci pred rudu!!!

Sima

pre 4 godine

Problemi su: tomic, lazic, odzo, covic, plej braun....drugi braun moze da se popravi samo mu treba veca minutaza...ostali zasluzuju da budu tu gde su...

Kosjan

pre 4 godine

Sad nešto razmišljam.Pa on će verovatno kukati na budžet koji nikad nije bio manji(nešto manji od 15 miliona€))ili hoće da promeni ime kluba u Refleks ponovo...Ne znam šta bi mogao drugo da priča?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:30)

Koliko se vi gubite sa tim budzetima... zaista se tuzni.

Zvezdaaa

pre 4 godine

Drzava ulozila 15m i rezlutati ovakvi?!!

SRAMOTA!!

Partizan sampion!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:22)

Imas li dokaz? Do juce bilo 13 miliona sada 15 a za nedelju dana ce da bude 20. Srbendo odes na sajt najvecih poreskih duznika Zvezde tamo nema a tvoj tim na 85 mestu sa dugom od 75 miliona dinara i taj dug vec trecu godinu.Ne placa se drzavi jer neko tako hoce, dug 3 miliona evra kako kaze limar Ostoja a tim pun stranaca sa skupim trenerom. Za putovanja plate treba 3 miliona po sezoni.Arenu ne placate ali zato direktor Grbovic naplati 25 hiljada evra dnevno Disney on ice, Bajagi

Josarian

pre 4 godine

Mislim da je za sve kriv Vujošević i da o tome ima Excel tabelu. Gospodin vlasnik kluba koji dotira država će teško da objasni predsedniku koji je personifikacija države zašto sada pred izbore nije svako u Srbiji srećan, a svi mogu biti srećni samo ako je predsednik srećan, a predsednik je srećan ako je Zvezda prva. Evo kako u fudbalu, dva tri penala po utakmici i cela nacija srećna (jer je, pogadjate - predsednik srećan)

NY

pre 4 godine

Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17)

Jutros si u 7,38 ostavio prvi komentar na temu plagijata Prof.Popovic

pedjahn

pre 4 godine

Jedno je sigurno, Bice zvezda ponovo sampion Aba lige. A ovi sto brze bolje su krenuli da pisu komentare zna se sta ih ceka pa lece komplekse dok ne pocnu da placu.
(NikolaSrb, 21. oktobar 2019 17:18)Zarez pa veliko slovo!?!?!Inace kad se poteudis da razumes sta je pisac hteo da kaze,prodje te volja za tim.

Oberin Martell

pre 4 godine

Gomila besmislenih komentara iskompleksiranih jugoslavena. Tomić nije u stanju da vodi ovaj tim i zato odlazi. Zamenice ga Obradović ili Barcokas. Moguće je i dovodjenje jakog pleja i poneki otkaz igračima. To je to a ne gluposti o And Ostoji i Trinkijeriju...

Ivan

pre 4 godine

Panteri sta je bilo?

Preko leta Tomic ce da objasni Trinkijeriju neke stvari?!

Preko leta Gist(igra za pare) dosao iz ljubavi da da tovari Partizan?!

D i L Brown bolji od Tomasa i Voldena(hahahahah kako da ne)!!

Krece RASPAD!!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:21)

Raspad prizivate vec 7 godina. Sto se Gista tice nikada ni jedan simpatizer obicni koji navija za zvezdu nije rekao ni za jednog stranca da dolazi da igra iz ljubavi, to je vasa prica iz vremena Vujosevica.

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Легенда и омиљени лик навијача непостојећег клуба има решење за све ситуације. Трејдују се неки играчи из ФМП-1 у ФМП - 2 и обрнуто, а онда ФМП 1 престаје да се зове Звезда и постаје ФМП , а садашњем ФМП-у 2 нико не може да забани да се поново назове Звезда и онда под именом Звезда, наставља такмичење у АБА са првог места. Још који евро у буџет од неког хрватског спонзора, још које појачање и најсрпскији клуб, докторском бахатомагијом, решава све актуелне проблеме.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sad nešto razmišljam.Pa on će verovatno kukati na budžet koji nikad nije bio manji(nešto manji od 15 miliona€))ili hoće da promeni ime kluba u Refleks ponovo...Ne znam šta bi mogao drugo da priča?

Klemenca

pre 4 godine

Mozda vrati ime u fmp obzirom na stanje na tabeli...
(bixente, 21. oktobar 2019 16:16)
S obzirom na stanje na tabeli, za očekivati je da se fuzionišu FMP i Crvena Zvezda, s tim što bi novi klub zauzeo poziciju FMP a zadržao ime CZ. Zvuči poznato?

Djordje Stanojevic

pre 4 godine

Stavi zeta za trenera, pojacaj minutazu JR Covicu i Le Branku, sta te boli uvo , tvoj je klub a i ako krene sve nizbrdo uvek mozes da skocis do APR i da promenis ime kluba.
Tebi covek da ustupi Golden State na godinu dana, zavrsili bi u cabru i morali bi da menjaju grad i ime kluba .

severnjača

pre 4 godine

Jedina opcija je smena trenera kao "šok terapija" za igrače! Međutim, veliki je problem koga dovesti na njegovo mesto kad je sezona počela? Nema borbenosti i želje, veliki broj iskusnih ali istrošenih igrača, bez Kuzmića smo dosta oslabljeni! Odžo nema kvalitet za EL a nije dominantan ni u ABA, pravi bespotrebne faulove i greške u odbrani! Bolje da prednost ima Jovanović, juče je imao bolji učinak a bolje je da napreduje kao mlad i domaći igrač! Gubimo Borišu, mali broj utakmica i sedenje na klupi će ga totalno unazaditi! Vidi se da je ispod nivoa od prošle sezone! Barsa nam dolazi u četvrtak, ekipa mora da se trgne i da shvati da nema lakih protivnika u ABA ligi!

ja

pre 4 godine

Pa koje su odluke. Opet da se otpuštaju igrači koji nisu ispunili očekivanja i dovode nove NBA i Evroligaške zvezde, i dodatno opterećuje budžet Srbije, kao onomad kad su zamenili Sofoa, Mekela i Tompsona kao čarape. I naravno Čović će to predstaviti kao da je Zvezda na dobitku, a mi ovce ćemo da mu verujemo.

Činjenice

pre 4 godine

Ahahaha,ma sjajno,slatko se smejem dok citam komentare,mi Srbi sko jako duhovit i pametan narod.. Danas briljiraju Grobari ali ima dana kad briljaraju i zvezdasi

Sabre

pre 4 godine

Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17)

Ali zato tvojih uporno neduhovitih komentara ne manjka. Daj bre, izadji malo napolje covece...

NoName

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

I nama je drago što ti navijaš za Partizan.

Kole

pre 4 godine

Ovaj film smo vec gledali sa Radonjom. Covic nece i ne treba da menja Tomica. Polako daleko je maj. Tomic je prosle godine razbio Komsije i Budućnost a da se nismo oznojili. Zvezda je ozbiljan klub i nece 50 botova iz komsiluka menjati Zvezdinog trenera. I ja sam razočaran igrom Zvezde ove godine ali se setim sta je bilo pre dolaska Covica. Nismo imali koseve! Covicu samo nastavi...

Red

pre 4 godine

Sigurno ce govoriti o tome da su Bokan i Trinkijeri krivi sto CZ ima nikad manji budzet
(mg, 21. oktobar 2019 16:20

Ma ne,pricacemo o partizanovom budzetu i hvala premijeru.

neko iz mase

pre 4 godine

Sto posto ce da kaze da nema nameru da menja trenera, i da zna da bi svi kada lose krene prvo da menjaju trenere, i da optuzi sve druge da su krivi sto zvezda ovako sramotno igra!Naravno Tomic ce da ostane i pozicija sina je sigurna i to je to,a mi navijaci naravno da nastavimo da dolazimo i da placamo karte i da nas takvi tretiraju kao ovce koje nista ne znaju.E taj film Covke neces vise gledati bar od mene!

Red

pre 4 godine

) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-5)
Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17

Haha i tebe nije bilo odavno,koliko visis ovde,ja mislim da ti nije ostalo ni za zvakace.

Grobar

pre 4 godine

Panteri sta je bilo?

Preko leta Tomic ce da objasni Trinkijeriju neke stvari?!

Preko leta Gist(igra za pare) dosao iz ljubavi da da tovari Partizan?!

D i L Brown bolji od Tomasa i Voldena(hahahahah kako da ne)!!

Krece RASPAD!!!!

konto

pre 4 godine

Mozda vrati ime u fmp obzirom na stanje na tabeli...
(bixente, 21. oktobar 2019 16:16)

Konačno jedan zaista duhovit komentar. Pozdrav od zvezdaša.

milan

pre 4 godine

Ja razumem da Covic junior ne moze fizicki da odgovori odbradbenim zadacima ali za onog Derika Braun-a ne razumem. Decko igra kosarku kao preplasena zecica bezi od kontakta i totalno nezainteresovano. Neverovatno je da Simanic i Jovanovic ne dobijaju sansu a juce Jovanovic 10 poena i 5 skoka za manje od 6 minuta igra.To ide na ruku treneru mada mozda i igraci imaju u ugovoru koliko minuta moraju provesti na terenu da ne gresim dusu.

Sah mat

pre 4 godine

Cuj ti njega, on danas najavljije sebe za sutra.
Ma najbolje da ti u utorak udjes u neki rijaliti, posto si zeljan medija a sina da vratis odakle je dosao jer nije za ovde gde je.
Uglavnom, okrivice Partizan ili nekoga ko je vezan za Partizan.
Onda ce govoriti o budzetu koji nije toliki koliki je.
Kopirajte ovaj komentar pa se cujemo sutra.

Miki ciganin

pre 4 godine

Gospodine Čoviću, s obzirom da smo svi gotovo sigurni da ćete nam opet naširoko objasniti gde smo bili pre vas, do kakvih visina ste nas doveli, voleo bih da shvatite da je to zaista ofucana priča, iako u njoj ima i puno istine. Ajte vi nama kažite pta sad, da Vas ne poznajemi svi bismo sutra razmišljali o novom treneru, jer iritantnijeg i goreg nikad nismo imali, ali s obzirom da Vas poznajemo, ja lično očekujem nakob pomenutog fraziranja o istoriji, otkaz nekim igračima, iskreno se nadam Djenki, Odžu i Deriku, bar nešto, a svi znamo da sa ovim iritantnim amaterom leba nema EL za nas. Dakle braćo iskreno ne nadam se Bog zna šta.

konto

pre 4 godine

Mozda vrati ime u fmp obzirom na stanje na tabeli...
(bixente, 21. oktobar 2019 16:16)

Konačno jedan zaista duhovit komentar. Pozdrav od zvezdaša.

Djordje Stanojevic

pre 4 godine

Stavi zeta za trenera, pojacaj minutazu JR Covicu i Le Branku, sta te boli uvo , tvoj je klub a i ako krene sve nizbrdo uvek mozes da skocis do APR i da promenis ime kluba.
Tebi covek da ustupi Golden State na godinu dana, zavrsili bi u cabru i morali bi da menjaju grad i ime kluba .

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sad nešto razmišljam.Pa on će verovatno kukati na budžet koji nikad nije bio manji(nešto manji od 15 miliona€))ili hoće da promeni ime kluba u Refleks ponovo...Ne znam šta bi mogao drugo da priča?

Ivan

pre 4 godine

Panteri sta je bilo?

Preko leta Tomic ce da objasni Trinkijeriju neke stvari?!

Preko leta Gist(igra za pare) dosao iz ljubavi da da tovari Partizan?!

D i L Brown bolji od Tomasa i Voldena(hahahahah kako da ne)!!

Krece RASPAD!!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:21)

Raspad prizivate vec 7 godina. Sto se Gista tice nikada ni jedan simpatizer obicni koji navija za zvezdu nije rekao ni za jednog stranca da dolazi da igra iz ljubavi, to je vasa prica iz vremena Vujosevica.

Klemenca

pre 4 godine

Mozda vrati ime u fmp obzirom na stanje na tabeli...
(bixente, 21. oktobar 2019 16:16)
S obzirom na stanje na tabeli, za očekivati je da se fuzionišu FMP i Crvena Zvezda, s tim što bi novi klub zauzeo poziciju FMP a zadržao ime CZ. Zvuči poznato?

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Легенда и омиљени лик навијача непостојећег клуба има решење за све ситуације. Трејдују се неки играчи из ФМП-1 у ФМП - 2 и обрнуто, а онда ФМП 1 престаје да се зове Звезда и постаје ФМП , а садашњем ФМП-у 2 нико не може да забани да се поново назове Звезда и онда под именом Звезда, наставља такмичење у АБА са првог места. Још који евро у буџет од неког хрватског спонзора, још које појачање и најсрпскији клуб, докторском бахатомагијом, решава све актуелне проблеме.

ja

pre 4 godine

Pa koje su odluke. Opet da se otpuštaju igrači koji nisu ispunili očekivanja i dovode nove NBA i Evroligaške zvezde, i dodatno opterećuje budžet Srbije, kao onomad kad su zamenili Sofoa, Mekela i Tompsona kao čarape. I naravno Čović će to predstaviti kao da je Zvezda na dobitku, a mi ovce ćemo da mu verujemo.

NoName

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

I nama je drago što ti navijaš za Partizan.

Sabre

pre 4 godine

Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17)

Ali zato tvojih uporno neduhovitih komentara ne manjka. Daj bre, izadji malo napolje covece...

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

Pa ti očigledno ne znaš ko vodi Partizan
(peki, 21. oktobar 2019 17:58)

Зна и знамо, само их не сматрамо легендама, не поносимо се њима и не "тепамо" им са разним надимцима.

neko iz mase

pre 4 godine

Sto posto ce da kaze da nema nameru da menja trenera, i da zna da bi svi kada lose krene prvo da menjaju trenere, i da optuzi sve druge da su krivi sto zvezda ovako sramotno igra!Naravno Tomic ce da ostane i pozicija sina je sigurna i to je to,a mi navijaci naravno da nastavimo da dolazimo i da placamo karte i da nas takvi tretiraju kao ovce koje nista ne znaju.E taj film Covke neces vise gledati bar od mene!

Josarian

pre 4 godine

Mislim da je za sve kriv Vujošević i da o tome ima Excel tabelu. Gospodin vlasnik kluba koji dotira država će teško da objasni predsedniku koji je personifikacija države zašto sada pred izbore nije svako u Srbiji srećan, a svi mogu biti srećni samo ako je predsednik srećan, a predsednik je srećan ako je Zvezda prva. Evo kako u fudbalu, dva tri penala po utakmici i cela nacija srećna (jer je, pogadjate - predsednik srećan)

milan

pre 4 godine

Ja razumem da Covic junior ne moze fizicki da odgovori odbradbenim zadacima ali za onog Derika Braun-a ne razumem. Decko igra kosarku kao preplasena zecica bezi od kontakta i totalno nezainteresovano. Neverovatno je da Simanic i Jovanovic ne dobijaju sansu a juce Jovanovic 10 poena i 5 skoka za manje od 6 minuta igra.To ide na ruku treneru mada mozda i igraci imaju u ugovoru koliko minuta moraju provesti na terenu da ne gresim dusu.

severnjača

pre 4 godine

Jedina opcija je smena trenera kao "šok terapija" za igrače! Međutim, veliki je problem koga dovesti na njegovo mesto kad je sezona počela? Nema borbenosti i želje, veliki broj iskusnih ali istrošenih igrača, bez Kuzmića smo dosta oslabljeni! Odžo nema kvalitet za EL a nije dominantan ni u ABA, pravi bespotrebne faulove i greške u odbrani! Bolje da prednost ima Jovanović, juče je imao bolji učinak a bolje je da napreduje kao mlad i domaći igrač! Gubimo Borišu, mali broj utakmica i sedenje na klupi će ga totalno unazaditi! Vidi se da je ispod nivoa od prošle sezone! Barsa nam dolazi u četvrtak, ekipa mora da se trgne i da shvati da nema lakih protivnika u ABA ligi!

Red

pre 4 godine

Sigurno ce govoriti o tome da su Bokan i Trinkijeri krivi sto CZ ima nikad manji budzet
(mg, 21. oktobar 2019 16:20

Ma ne,pricacemo o partizanovom budzetu i hvala premijeru.

Sah mat

pre 4 godine

Cuj ti njega, on danas najavljije sebe za sutra.
Ma najbolje da ti u utorak udjes u neki rijaliti, posto si zeljan medija a sina da vratis odakle je dosao jer nije za ovde gde je.
Uglavnom, okrivice Partizan ili nekoga ko je vezan za Partizan.
Onda ce govoriti o budzetu koji nije toliki koliki je.
Kopirajte ovaj komentar pa se cujemo sutra.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Protiv Krke su izgubili jer su mediji napravili atmosferu gde mora da se pobedi.
(Iskreno, 21. oktobar 2019 17:41)

Iskreno, biser dana. Mediji im ubacili 79 poena?

Grobar

pre 4 godine

Panteri sta je bilo?

Preko leta Tomic ce da objasni Trinkijeriju neke stvari?!

Preko leta Gist(igra za pare) dosao iz ljubavi da da tovari Partizan?!

D i L Brown bolji od Tomasa i Voldena(hahahahah kako da ne)!!

Krece RASPAD!!!!

Kole

pre 4 godine

Ovaj film smo vec gledali sa Radonjom. Covic nece i ne treba da menja Tomica. Polako daleko je maj. Tomic je prosle godine razbio Komsije i Budućnost a da se nismo oznojili. Zvezda je ozbiljan klub i nece 50 botova iz komsiluka menjati Zvezdinog trenera. I ja sam razočaran igrom Zvezde ove godine ali se setim sta je bilo pre dolaska Covica. Nismo imali koseve! Covicu samo nastavi...

pedjahn

pre 4 godine

Tacka 1. Otvaranje presa.
Tacka 2. Orkestrirana kampanja protiv nejaci
Tacka3. Nece meni navijaci smenjivati trenera
Tacka 4.Trener Tomic uziva puno poverenje i ostaje
Tacka 5.Strucni stab ce odluciti kojim igracima ce se zahvaliti i sta nedostaje timu,tj. ko ce biti novajlije.
Tacka 6. Ziveo ja i moja famili-JA!!!

sryugos

pre 4 godine

Koje odluke? Da ce raspusti najskupljeg trenera u drzavi i celu eskardilu stranaca?
(antiDebil, 21. oktobar 2019 16:24)

O tome vrti onaj ciji klub ima italijanskog trenera i bataljon stranaca i to redom Parahuski, Mozli, Tomas, Peiners, Volden, Pejdz, Gordic?

Kosjan

pre 4 godine

Sad nešto razmišljam.Pa on će verovatno kukati na budžet koji nikad nije bio manji(nešto manji od 15 miliona€))ili hoće da promeni ime kluba u Refleks ponovo...Ne znam šta bi mogao drugo da priča?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:30)

Koliko se vi gubite sa tim budzetima... zaista se tuzni.

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

Da li će se među novinarima naći neki hrabar lik da ga pita za status back up play-a koji konstantno ima index oko -15. Verovatno ne.
(dking, 21. oktobar 2019 16:31)

Evo ja cu. Nije mi problem. Gledaj konferenciju sutra.

as

pre 4 godine

isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?
(slobinator, 21. oktobar 2019 17:34)

Kredit na kojem je pecat i potpis ovlascenog lica iz CZ i na koji je data hipoteka na stadion i sta tu nije jasno.
Sto ste pare uzimali kada vam je kamata bila visoka,navikli da nikom nista ne placate i da vam se otpisuje lopovlukom.Sad vam otpisuje banka 14 miliona evra i jos nas ubedjujete da je to normalno u svetu.Klubu.koji sam kaze da je za dve godine zaradio 50 m evra banka otpisuje 14 miliona jer je kao nenaplativ kredit,aha to moze samo u crtacu i plitkim mozgovima.Nego da ljubite Vucicu stope,da ga nema ne da ne bi igrali ligu sampiona vec bi do sada bankrotirali i ugasili se.aJedino ste i bili veliki kada je drzava na vasoj strani.A u kosarci posebna je prica,nije vam bilo dosta sto vam je drzava gurala pare nego je morala da skoro ugasi Partizan,da mi otera trenera i rasturi ekipu da bi vi preuzeli primat,to vec nije zabelezeno nigde u svetu.

Red

pre 4 godine

) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-5)
Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17

Haha i tebe nije bilo odavno,koliko visis ovde,ja mislim da ti nije ostalo ni za zvakace.

Bojan

pre 4 godine

Razumem Covica da gleda siru sliku i da zeli da zvezdu predstavi kao klub koji ne smenjuje trenere preko noci i posle par izgubljenih utakmica. Ali ne moze se cekati predugo. Vec se tako opekao sa Alimpijevicem. Ovo vec traje neko vreme, Tomiceva zvezda nema igru, nema jasnu timsku koncepciju, igra se uglavnom individualno. Prosle godine je imao srece da su bljesnuli zvezdini mladji igraci i izvikli sezonu na kraju, ali ove godine ovo ponovo ne lici ni na sta. Svojim grubim i bahatim karakterom i ponasanjem izgubio je kredibilitet kod igraca, navijaca, novinara. Dati mu jos utakmicu-dve i ako se nesto drasticno ne promeni - dovidjenja.

Miki ciganin

pre 4 godine

Gospodine Čoviću, s obzirom da smo svi gotovo sigurni da ćete nam opet naširoko objasniti gde smo bili pre vas, do kakvih visina ste nas doveli, voleo bih da shvatite da je to zaista ofucana priča, iako u njoj ima i puno istine. Ajte vi nama kažite pta sad, da Vas ne poznajemi svi bismo sutra razmišljali o novom treneru, jer iritantnijeg i goreg nikad nismo imali, ali s obzirom da Vas poznajemo, ja lično očekujem nakob pomenutog fraziranja o istoriji, otkaz nekim igračima, iskreno se nadam Djenki, Odžu i Deriku, bar nešto, a svi znamo da sa ovim iritantnim amaterom leba nema EL za nas. Dakle braćo iskreno ne nadam se Bog zna šta.

NY

pre 4 godine

Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17)

Jutros si u 7,38 ostavio prvi komentar na temu plagijata Prof.Popovic

peki

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

Pa ti očigledno ne znaš ko vodi Partizan

NikolaSrb

pre 4 godine

Jedno je sigurno, Bice zvezda ponovo sampion Aba lige. A ovi sto brze bolje su krenuli da pisu komentare zna se sta ih ceka pa lece komplekse dok ne pocnu da placu.

Oberin Martell

pre 4 godine

Gomila besmislenih komentara iskompleksiranih jugoslavena. Tomić nije u stanju da vodi ovaj tim i zato odlazi. Zamenice ga Obradović ili Barcokas. Moguće je i dovodjenje jakog pleja i poneki otkaz igračima. To je to a ne gluposti o And Ostoji i Trinkijeriju...

Sima

pre 4 godine

Problemi su: tomic, lazic, odzo, covic, plej braun....drugi braun moze da se popravi samo mu treba veca minutaza...ostali zasluzuju da budu tu gde su...

Zvezdaaa

pre 4 godine

Drzava ulozila 15m i rezlutati ovakvi?!!

SRAMOTA!!

Partizan sampion!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:22)

Imas li dokaz? Do juce bilo 13 miliona sada 15 a za nedelju dana ce da bude 20. Srbendo odes na sajt najvecih poreskih duznika Zvezde tamo nema a tvoj tim na 85 mestu sa dugom od 75 miliona dinara i taj dug vec trecu godinu.Ne placa se drzavi jer neko tako hoce, dug 3 miliona evra kako kaze limar Ostoja a tim pun stranaca sa skupim trenerom. Za putovanja plate treba 3 miliona po sezoni.Arenu ne placate ali zato direktor Grbovic naplati 25 hiljada evra dnevno Disney on ice, Bajagi

Goliat

pre 4 godine

Mene ne bi cudilo uopste da nam saopsti da je i on odlucio da se aktivira kao igrac pa da imamo ne svakidasnji tandem OTAC-SIN na poziciji pleja i bek sutera!

Rondo

pre 4 godine

Dajte im jos 10-tak milki.Da prebrode ovu krizu.Godinama cerupaju drzavnu kasu.A nista nisu postigli.To traje vec pet godina prosek po sezoni 10,000,000€.Ovom zlu mora se stati na kraj."Dzaba vam novci".

Zhol

pre 4 godine

@slobinator ahahah, ma tako je, svi su Zvezdi mucenoj naduvavali dugove, drzava se protiv nje okrenula... Druze nemoj takve gluposti pricati, pumpa se kes u blizance drzavne oduvek i zauvek ce se pumpati, neko vreme malo vise u Partizan, pa neko vreme malo vise u Zvezdu, kako kad kome odgovara. Posle ce se dugovi volsebno otpisivati, i neko ce se tu debelo ogradjivati, i jesce vuk magarca jos decenijama, bas kako ga decenijama unazad jede. Ko veruje da je jedan klub lopovski, a drugi ne, taj prosto nece da gleda istini u oci...

Činjenice

pre 4 godine

Ahahaha,ma sjajno,slatko se smejem dok citam komentare,mi Srbi sko jako duhovit i pametan narod.. Danas briljiraju Grobari ali ima dana kad briljaraju i zvezdasi

zeka

pre 4 godine

Stavi zeta za trenera, pojacaj minutazu JR Covicu i Le Branku, sta te boli uvo , tvoj je klub a i ako krene sve nizbrdo uvek mozes da skocis do APR i da promenis ime kluba.
Tebi covek da ustupi Golden State na godinu dana, zavrsili bi u cabru i morali bi da menjaju grad i ime kluba .
(Djordje Stanojevic, 21. oktobar 2019 16:27)

Hahaha, auuu prika, ala je on tebi patnje naneo

železničar

pre 4 godine

Da iznese da se ima cz ime rotira, ide na adresu radničkog (dosadašnjeg fmp-a), radnički se pomera na ime ilr-a, ilr se pomera ko zna gde, a bitno je jedino da je cz prva na tabeli :)

Fon Ligeštul

pre 4 godine

Uz par interesantnih izuzetaka gomila "duhovitih komentara u pokušaju" s komšijske strane.
Ujedno, koristim priliku da poželim Partizanu nastavak uspešnog početka u Evrokupu.
Da komšiji krava bude živa i zdrava!
Čirs

Iskreno

pre 4 godine

Svako ko misli da ce oterati Tomica ne zna Covica. Covic u utorak izlazi i brani Tomica i napasce Novinare skroz opravdano jer nije ni sezona pocela aoni pisu razno razne tekstove. Ne valja ovo ne valja ono. Tomic u Olimpijakosu. Itd itd Izgubili smo od Makabija nakon produzetka gde smo odigrali ocajan mec i imali otvoren sut za pobedu. Izgubili od Panatijakosa 5 razlike a svi znaju koliko su oni jaki kuci. Gde gube u proseku samo dva puta po sezoni ej po sezoni. Izgubili od Buducnosti ok ljudi nas nadigrali krenuo ih sut. Protiv Krke su izgubili jer su mediji napravili atmosferu gde mora da se pobedi. Ovo je Srbija kad Pobedjujes Tomicu Legendo a kad gubic teras svakog. Zato smo mi sa balkanu tu gde smo na zacelju Evrope i zato svi beze iz Balkana a ostaju pljuvaci, botovu, kvazi novinari... Ponovo cu Citirati Branimira Stulica "Kamo dalje rođače iz pjeska vire krunisane glave šta to rade pr*e u prašinu".

slobinator

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:30)
budžet partizana je državna tajna u celom 21.veku.prvi se na budžet počeo žaliti partizanov guru vujošević i to u periodu kada je imao sponzorski pul od 11 javnih preduzeća,a to su bili samo zvanični prihodi.dug zvezde od 15 miliona u košarci je bio ko zna kako naduvan i ko zna ko se u sve to ugrađivao.isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pripremite se za časove moderne košarke, svi ce te doci na red.
(Radikal Republika Srpska, 21. oktobar 2019 19:46)

А то неки стручно називају "Апартхејд"..

Djomla

pre 4 godine

Samo strpljivo i bez naglih odluka. Dobar je ovo tim i vrhunski trener. Realno, mogli smo i bili blizu da dobijemo sve utakmice. Crta se podvlaci na kraju, bice ovo jos jedna uspesna sezona.

Dr.

pre 4 godine

Odlazi i povedi sina, dosta je bilo!!!
(Nenad, 21. oktobar 2019 17:20)

A sto bi on trebalo da ide? Postavio Zbezdu na stabilne noge isto kao i kada je bio predsednik KSJ gde je savez finansijski dobro stajao

pedjahn

pre 4 godine

Jedno je sigurno, Bice zvezda ponovo sampion Aba lige. A ovi sto brze bolje su krenuli da pisu komentare zna se sta ih ceka pa lece komplekse dok ne pocnu da placu.
(NikolaSrb, 21. oktobar 2019 17:18)Zarez pa veliko slovo!?!?!Inace kad se poteudis da razumes sta je pisac hteo da kaze,prodje te volja za tim.

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

Ma sta se brinete, ovo su sve ipak nebitne utalmice... Jedine dve bitne su druga utakmica protiv primorske i protiv fenera, ovo ostalo, ponavljam, nebitno.

NY

pre 4 godine

isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?
(slobinator, 21. oktobar 2019 17:34)

Odes na APR i pogledas bilans i vidis da Zvezda i dalje pkaca dug Agrobanci koja je danas u banci Postanske stedionice.Samo ako znas da citas bilans.Prosle godine od transfera dobiti Zvezda je na ime poreza drzavi platila 4,7 miliona evra.Drugo kada je Covic bio i u FK on je angazovao nezavisni Deloite koji su napravili celokupno pislovanje od 2000-te i rezultat predat novinarima

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Kako koje, pa zna se prvo da se odigra odlicna utakmica viseg nivoa kosarke i zgazi Barsa, a onda kao i obično da se nastavi sa nabijanjem kompleksa ovim inferiornim ekipicama u ABA ligi.Pripremite se za časove moderne košarke, svi ce te doci na red.

Konstatacija

pre 4 godine

Ocekujem dosta filozofiranja,branjenje Tomica i igraca jer cim nije prihvatio njegovu ostavku,a trebalo je,morace da stane uz njega jer nijedan drugi mu nece pustati sina da igra,iako nema mesta medju 12 ni u ludilu.Bice reci o tome kako se nije ocekivao ovakav start ali da veruje u ekipu i igrace i po sistemu,tresla se gora,rodio se mis,ostace sve na starom,uz opasku da se moraju uozboljiti i krenuti sa pobedama,sto ce tesko ici sa njegovim sinom,Odzom,Braunima...

Milan

pre 4 godine

Zato je JSD ili bolje CSD Patlidžan na putu sa ovim timom da osvoji sve što postoji na ovom svetu. Čak i NBA. Baš 2 košarkaška giganta.

pedjahn

pre 4 godine

Otkaz Tomiću i Fića preuzima ulogu igrača trenera do kraja sezone.
(Pera Lozac, 21. oktobar 2019 16:52)Polako,prvo sportski direktor pa trener.Ne trci pred rudu!!!

Crni96

pre 4 godine

Zvezda ne izgleda dobro.. ali trebalo bi dati još koju sansu Tomicu i momcima.. istom je sezona pocela. Ne vidim problem sto smo malo losije poceli ABA ligu? Dok je EL nesto drugo, i ako smo srusili Fenera kuci,onda mozemo bilo koga. U gostima je prica drugacija za bilo koju ekipa a ne samo za nas. Idemo bre

Ivan

pre 4 godine

Problemi su: tomic, lazic, odzo, covic, plej braun....drugi braun moze da se popravi samo mu treba veca minutaza...ostali zasluzuju da budu tu gde su...
(Sima, 21. oktobar 2019 17:06)

Ne moze ne igra odbranu, u napadu za te pare koje dobija nije pokazao nista, ne vredi to cekati...

zutzemper63

pre 4 godine

Problem je neuigrana ekipa i nedostatak komunikacije izmedju igraca. Cini mi se da postoji bojkot nasih domacih igraca prema strancima, kojih je previse u Zvezdi.

Ivan

pre 4 godine

Panteri sta je bilo?

Preko leta Tomic ce da objasni Trinkijeriju neke stvari?!

Preko leta Gist(igra za pare) dosao iz ljubavi da da tovari Partizan?!

D i L Brown bolji od Tomasa i Voldena(hahahahah kako da ne)!!

Krece RASPAD!!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:21)

Raspad prizivate vec 7 godina. Sto se Gista tice nikada ni jedan simpatizer obicni koji navija za zvezdu nije rekao ni za jednog stranca da dolazi da igra iz ljubavi, to je vasa prica iz vremena Vujosevica.

Kole

pre 4 godine

Ovaj film smo vec gledali sa Radonjom. Covic nece i ne treba da menja Tomica. Polako daleko je maj. Tomic je prosle godine razbio Komsije i Budućnost a da se nismo oznojili. Zvezda je ozbiljan klub i nece 50 botova iz komsiluka menjati Zvezdinog trenera. I ja sam razočaran igrom Zvezde ove godine ali se setim sta je bilo pre dolaska Covica. Nismo imali koseve! Covicu samo nastavi...

Djordje Stanojevic

pre 4 godine

Stavi zeta za trenera, pojacaj minutazu JR Covicu i Le Branku, sta te boli uvo , tvoj je klub a i ako krene sve nizbrdo uvek mozes da skocis do APR i da promenis ime kluba.
Tebi covek da ustupi Golden State na godinu dana, zavrsili bi u cabru i morali bi da menjaju grad i ime kluba .

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sad nešto razmišljam.Pa on će verovatno kukati na budžet koji nikad nije bio manji(nešto manji od 15 miliona€))ili hoće da promeni ime kluba u Refleks ponovo...Ne znam šta bi mogao drugo da priča?

Grobar

pre 4 godine

Panteri sta je bilo?

Preko leta Tomic ce da objasni Trinkijeriju neke stvari?!

Preko leta Gist(igra za pare) dosao iz ljubavi da da tovari Partizan?!

D i L Brown bolji od Tomasa i Voldena(hahahahah kako da ne)!!

Krece RASPAD!!!!

NoName

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

I nama je drago što ti navijaš za Partizan.

Klemenca

pre 4 godine

Mozda vrati ime u fmp obzirom na stanje na tabeli...
(bixente, 21. oktobar 2019 16:16)
S obzirom na stanje na tabeli, za očekivati je da se fuzionišu FMP i Crvena Zvezda, s tim što bi novi klub zauzeo poziciju FMP a zadržao ime CZ. Zvuči poznato?

Oberin Martell

pre 4 godine

Gomila besmislenih komentara iskompleksiranih jugoslavena. Tomić nije u stanju da vodi ovaj tim i zato odlazi. Zamenice ga Obradović ili Barcokas. Moguće je i dovodjenje jakog pleja i poneki otkaz igračima. To je to a ne gluposti o And Ostoji i Trinkijeriju...

Red

pre 4 godine

Sigurno ce govoriti o tome da su Bokan i Trinkijeri krivi sto CZ ima nikad manji budzet
(mg, 21. oktobar 2019 16:20

Ma ne,pricacemo o partizanovom budzetu i hvala premijeru.

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Легенда и омиљени лик навијача непостојећег клуба има решење за све ситуације. Трејдују се неки играчи из ФМП-1 у ФМП - 2 и обрнуто, а онда ФМП 1 престаје да се зове Звезда и постаје ФМП , а садашњем ФМП-у 2 нико не може да забани да се поново назове Звезда и онда под именом Звезда, наставља такмичење у АБА са првог места. Још који евро у буџет од неког хрватског спонзора, још које појачање и најсрпскији клуб, докторском бахатомагијом, решава све актуелне проблеме.

ja

pre 4 godine

Pa koje su odluke. Opet da se otpuštaju igrači koji nisu ispunili očekivanja i dovode nove NBA i Evroligaške zvezde, i dodatno opterećuje budžet Srbije, kao onomad kad su zamenili Sofoa, Mekela i Tompsona kao čarape. I naravno Čović će to predstaviti kao da je Zvezda na dobitku, a mi ovce ćemo da mu verujemo.

sryugos

pre 4 godine

Koje odluke? Da ce raspusti najskupljeg trenera u drzavi i celu eskardilu stranaca?
(antiDebil, 21. oktobar 2019 16:24)

O tome vrti onaj ciji klub ima italijanskog trenera i bataljon stranaca i to redom Parahuski, Mozli, Tomas, Peiners, Volden, Pejdz, Gordic?

Sabre

pre 4 godine

Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17)

Ali zato tvojih uporno neduhovitih komentara ne manjka. Daj bre, izadji malo napolje covece...

Kosjan

pre 4 godine

Sad nešto razmišljam.Pa on će verovatno kukati na budžet koji nikad nije bio manji(nešto manji od 15 miliona€))ili hoće da promeni ime kluba u Refleks ponovo...Ne znam šta bi mogao drugo da priča?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:30)

Koliko se vi gubite sa tim budzetima... zaista se tuzni.

pedjahn

pre 4 godine

Jedno je sigurno, Bice zvezda ponovo sampion Aba lige. A ovi sto brze bolje su krenuli da pisu komentare zna se sta ih ceka pa lece komplekse dok ne pocnu da placu.
(NikolaSrb, 21. oktobar 2019 17:18)Zarez pa veliko slovo!?!?!Inace kad se poteudis da razumes sta je pisac hteo da kaze,prodje te volja za tim.

NikolaSrb

pre 4 godine

Jedno je sigurno, Bice zvezda ponovo sampion Aba lige. A ovi sto brze bolje su krenuli da pisu komentare zna se sta ih ceka pa lece komplekse dok ne pocnu da placu.

zeka

pre 4 godine

Stavi zeta za trenera, pojacaj minutazu JR Covicu i Le Branku, sta te boli uvo , tvoj je klub a i ako krene sve nizbrdo uvek mozes da skocis do APR i da promenis ime kluba.
Tebi covek da ustupi Golden State na godinu dana, zavrsili bi u cabru i morali bi da menjaju grad i ime kluba .
(Djordje Stanojevic, 21. oktobar 2019 16:27)

Hahaha, auuu prika, ala je on tebi patnje naneo

as

pre 4 godine

isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?
(slobinator, 21. oktobar 2019 17:34)

Kredit na kojem je pecat i potpis ovlascenog lica iz CZ i na koji je data hipoteka na stadion i sta tu nije jasno.
Sto ste pare uzimali kada vam je kamata bila visoka,navikli da nikom nista ne placate i da vam se otpisuje lopovlukom.Sad vam otpisuje banka 14 miliona evra i jos nas ubedjujete da je to normalno u svetu.Klubu.koji sam kaze da je za dve godine zaradio 50 m evra banka otpisuje 14 miliona jer je kao nenaplativ kredit,aha to moze samo u crtacu i plitkim mozgovima.Nego da ljubite Vucicu stope,da ga nema ne da ne bi igrali ligu sampiona vec bi do sada bankrotirali i ugasili se.aJedino ste i bili veliki kada je drzava na vasoj strani.A u kosarci posebna je prica,nije vam bilo dosta sto vam je drzava gurala pare nego je morala da skoro ugasi Partizan,da mi otera trenera i rasturi ekipu da bi vi preuzeli primat,to vec nije zabelezeno nigde u svetu.

Djomla

pre 4 godine

Samo strpljivo i bez naglih odluka. Dobar je ovo tim i vrhunski trener. Realno, mogli smo i bili blizu da dobijemo sve utakmice. Crta se podvlaci na kraju, bice ovo jos jedna uspesna sezona.

konto

pre 4 godine

Mozda vrati ime u fmp obzirom na stanje na tabeli...
(bixente, 21. oktobar 2019 16:16)

Konačno jedan zaista duhovit komentar. Pozdrav od zvezdaša.

Dr.

pre 4 godine

Odlazi i povedi sina, dosta je bilo!!!
(Nenad, 21. oktobar 2019 17:20)

A sto bi on trebalo da ide? Postavio Zbezdu na stabilne noge isto kao i kada je bio predsednik KSJ gde je savez finansijski dobro stajao

Milan

pre 4 godine

Zato je JSD ili bolje CSD Patlidžan na putu sa ovim timom da osvoji sve što postoji na ovom svetu. Čak i NBA. Baš 2 košarkaška giganta.

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Kako koje, pa zna se prvo da se odigra odlicna utakmica viseg nivoa kosarke i zgazi Barsa, a onda kao i obično da se nastavi sa nabijanjem kompleksa ovim inferiornim ekipicama u ABA ligi.Pripremite se za časove moderne košarke, svi ce te doci na red.

Miki ciganin

pre 4 godine

Gospodine Čoviću, s obzirom da smo svi gotovo sigurni da ćete nam opet naširoko objasniti gde smo bili pre vas, do kakvih visina ste nas doveli, voleo bih da shvatite da je to zaista ofucana priča, iako u njoj ima i puno istine. Ajte vi nama kažite pta sad, da Vas ne poznajemi svi bismo sutra razmišljali o novom treneru, jer iritantnijeg i goreg nikad nismo imali, ali s obzirom da Vas poznajemo, ja lično očekujem nakob pomenutog fraziranja o istoriji, otkaz nekim igračima, iskreno se nadam Djenki, Odžu i Deriku, bar nešto, a svi znamo da sa ovim iritantnim amaterom leba nema EL za nas. Dakle braćo iskreno ne nadam se Bog zna šta.

Josarian

pre 4 godine

Mislim da je za sve kriv Vujošević i da o tome ima Excel tabelu. Gospodin vlasnik kluba koji dotira država će teško da objasni predsedniku koji je personifikacija države zašto sada pred izbore nije svako u Srbiji srećan, a svi mogu biti srećni samo ako je predsednik srećan, a predsednik je srećan ako je Zvezda prva. Evo kako u fudbalu, dva tri penala po utakmici i cela nacija srećna (jer je, pogadjate - predsednik srećan)

Iskreno

pre 4 godine

Svako ko misli da ce oterati Tomica ne zna Covica. Covic u utorak izlazi i brani Tomica i napasce Novinare skroz opravdano jer nije ni sezona pocela aoni pisu razno razne tekstove. Ne valja ovo ne valja ono. Tomic u Olimpijakosu. Itd itd Izgubili smo od Makabija nakon produzetka gde smo odigrali ocajan mec i imali otvoren sut za pobedu. Izgubili od Panatijakosa 5 razlike a svi znaju koliko su oni jaki kuci. Gde gube u proseku samo dva puta po sezoni ej po sezoni. Izgubili od Buducnosti ok ljudi nas nadigrali krenuo ih sut. Protiv Krke su izgubili jer su mediji napravili atmosferu gde mora da se pobedi. Ovo je Srbija kad Pobedjujes Tomicu Legendo a kad gubic teras svakog. Zato smo mi sa balkanu tu gde smo na zacelju Evrope i zato svi beze iz Balkana a ostaju pljuvaci, botovu, kvazi novinari... Ponovo cu Citirati Branimira Stulica "Kamo dalje rođače iz pjeska vire krunisane glave šta to rade pr*e u prašinu".

peki

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

Pa ti očigledno ne znaš ko vodi Partizan

Red

pre 4 godine

) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-5)
Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17

Haha i tebe nije bilo odavno,koliko visis ovde,ja mislim da ti nije ostalo ni za zvakace.

slobinator

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:30)
budžet partizana je državna tajna u celom 21.veku.prvi se na budžet počeo žaliti partizanov guru vujošević i to u periodu kada je imao sponzorski pul od 11 javnih preduzeća,a to su bili samo zvanični prihodi.dug zvezde od 15 miliona u košarci je bio ko zna kako naduvan i ko zna ko se u sve to ugrađivao.isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?

Zvezdaaa

pre 4 godine

Drzava ulozila 15m i rezlutati ovakvi?!!

SRAMOTA!!

Partizan sampion!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:22)

Imas li dokaz? Do juce bilo 13 miliona sada 15 a za nedelju dana ce da bude 20. Srbendo odes na sajt najvecih poreskih duznika Zvezde tamo nema a tvoj tim na 85 mestu sa dugom od 75 miliona dinara i taj dug vec trecu godinu.Ne placa se drzavi jer neko tako hoce, dug 3 miliona evra kako kaze limar Ostoja a tim pun stranaca sa skupim trenerom. Za putovanja plate treba 3 miliona po sezoni.Arenu ne placate ali zato direktor Grbovic naplati 25 hiljada evra dnevno Disney on ice, Bajagi

Aлександар Ст.

pre 4 godine

Kad vidim Covica i Terzica ovde drago mi je sto navijam za Partizan!!!
(Grobar, 21. oktobar 2019 16:23)

Pa ti očigledno ne znaš ko vodi Partizan
(peki, 21. oktobar 2019 17:58)

Зна и знамо, само их не сматрамо легендама, не поносимо се њима и не "тепамо" им са разним надимцима.

NY

pre 4 godine

isti je slučaj bio i sa fudbalskim klubom.samo za kamate agrobanci zvezda je trebala platiti 10 miliona evra?!kakav je to kredit za koji je kamata 10 miliona evra?
(slobinator, 21. oktobar 2019 17:34)

Odes na APR i pogledas bilans i vidis da Zvezda i dalje pkaca dug Agrobanci koja je danas u banci Postanske stedionice.Samo ako znas da citas bilans.Prosle godine od transfera dobiti Zvezda je na ime poreza drzavi platila 4,7 miliona evra.Drugo kada je Covic bio i u FK on je angazovao nezavisni Deloite koji su napravili celokupno pislovanje od 2000-te i rezultat predat novinarima

neko iz mase

pre 4 godine

Sto posto ce da kaze da nema nameru da menja trenera, i da zna da bi svi kada lose krene prvo da menjaju trenere, i da optuzi sve druge da su krivi sto zvezda ovako sramotno igra!Naravno Tomic ce da ostane i pozicija sina je sigurna i to je to,a mi navijaci naravno da nastavimo da dolazimo i da placamo karte i da nas takvi tretiraju kao ovce koje nista ne znaju.E taj film Covke neces vise gledati bar od mene!

Sah mat

pre 4 godine

Cuj ti njega, on danas najavljije sebe za sutra.
Ma najbolje da ti u utorak udjes u neki rijaliti, posto si zeljan medija a sina da vratis odakle je dosao jer nije za ovde gde je.
Uglavnom, okrivice Partizan ili nekoga ko je vezan za Partizan.
Onda ce govoriti o budzetu koji nije toliki koliki je.
Kopirajte ovaj komentar pa se cujemo sutra.

Rondo

pre 4 godine

Dajte im jos 10-tak milki.Da prebrode ovu krizu.Godinama cerupaju drzavnu kasu.A nista nisu postigli.To traje vec pet godina prosek po sezoni 10,000,000€.Ovom zlu mora se stati na kraj."Dzaba vam novci".

Činjenice

pre 4 godine

Ahahaha,ma sjajno,slatko se smejem dok citam komentare,mi Srbi sko jako duhovit i pametan narod.. Danas briljiraju Grobari ali ima dana kad briljaraju i zvezdasi

Crni96

pre 4 godine

Zvezda ne izgleda dobro.. ali trebalo bi dati još koju sansu Tomicu i momcima.. istom je sezona pocela. Ne vidim problem sto smo malo losije poceli ABA ligu? Dok je EL nesto drugo, i ako smo srusili Fenera kuci,onda mozemo bilo koga. U gostima je prica drugacija za bilo koju ekipa a ne samo za nas. Idemo bre

severnjača

pre 4 godine

Jedina opcija je smena trenera kao "šok terapija" za igrače! Međutim, veliki je problem koga dovesti na njegovo mesto kad je sezona počela? Nema borbenosti i želje, veliki broj iskusnih ali istrošenih igrača, bez Kuzmića smo dosta oslabljeni! Odžo nema kvalitet za EL a nije dominantan ni u ABA, pravi bespotrebne faulove i greške u odbrani! Bolje da prednost ima Jovanović, juče je imao bolji učinak a bolje je da napreduje kao mlad i domaći igrač! Gubimo Borišu, mali broj utakmica i sedenje na klupi će ga totalno unazaditi! Vidi se da je ispod nivoa od prošle sezone! Barsa nam dolazi u četvrtak, ekipa mora da se trgne i da shvati da nema lakih protivnika u ABA ligi!

milan

pre 4 godine

Ja razumem da Covic junior ne moze fizicki da odgovori odbradbenim zadacima ali za onog Derika Braun-a ne razumem. Decko igra kosarku kao preplasena zecica bezi od kontakta i totalno nezainteresovano. Neverovatno je da Simanic i Jovanovic ne dobijaju sansu a juce Jovanovic 10 poena i 5 skoka za manje od 6 minuta igra.To ide na ruku treneru mada mozda i igraci imaju u ugovoru koliko minuta moraju provesti na terenu da ne gresim dusu.

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

Ma sta se brinete, ovo su sve ipak nebitne utalmice... Jedine dve bitne su druga utakmica protiv primorske i protiv fenera, ovo ostalo, ponavljam, nebitno.

železničar

pre 4 godine

Da iznese da se ima cz ime rotira, ide na adresu radničkog (dosadašnjeg fmp-a), radnički se pomera na ime ilr-a, ilr se pomera ko zna gde, a bitno je jedino da je cz prva na tabeli :)

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pripremite se za časove moderne košarke, svi ce te doci na red.
(Radikal Republika Srpska, 21. oktobar 2019 19:46)

А то неки стручно називају "Апартхејд"..

Sima

pre 4 godine

Problemi su: tomic, lazic, odzo, covic, plej braun....drugi braun moze da se popravi samo mu treba veca minutaza...ostali zasluzuju da budu tu gde su...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Protiv Krke su izgubili jer su mediji napravili atmosferu gde mora da se pobedi.
(Iskreno, 21. oktobar 2019 17:41)

Iskreno, biser dana. Mediji im ubacili 79 poena?

NY

pre 4 godine

Nije odavno bilo SAOPŠTENJA od Nebojše Čovića.Moram nabaviti kokice i pivo da sa “merakom” da čitam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. oktobar 2019 16:17)

Jutros si u 7,38 ostavio prvi komentar na temu plagijata Prof.Popovic

Ivan

pre 4 godine

Problemi su: tomic, lazic, odzo, covic, plej braun....drugi braun moze da se popravi samo mu treba veca minutaza...ostali zasluzuju da budu tu gde su...
(Sima, 21. oktobar 2019 17:06)

Ne moze ne igra odbranu, u napadu za te pare koje dobija nije pokazao nista, ne vredi to cekati...

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

Da li će se među novinarima naći neki hrabar lik da ga pita za status back up play-a koji konstantno ima index oko -15. Verovatno ne.
(dking, 21. oktobar 2019 16:31)

Evo ja cu. Nije mi problem. Gledaj konferenciju sutra.

Goliat

pre 4 godine

Mene ne bi cudilo uopste da nam saopsti da je i on odlucio da se aktivira kao igrac pa da imamo ne svakidasnji tandem OTAC-SIN na poziciji pleja i bek sutera!

Zhol

pre 4 godine

@slobinator ahahah, ma tako je, svi su Zvezdi mucenoj naduvavali dugove, drzava se protiv nje okrenula... Druze nemoj takve gluposti pricati, pumpa se kes u blizance drzavne oduvek i zauvek ce se pumpati, neko vreme malo vise u Partizan, pa neko vreme malo vise u Zvezdu, kako kad kome odgovara. Posle ce se dugovi volsebno otpisivati, i neko ce se tu debelo ogradjivati, i jesce vuk magarca jos decenijama, bas kako ga decenijama unazad jede. Ko veruje da je jedan klub lopovski, a drugi ne, taj prosto nece da gleda istini u oci...

Bojan

pre 4 godine

Razumem Covica da gleda siru sliku i da zeli da zvezdu predstavi kao klub koji ne smenjuje trenere preko noci i posle par izgubljenih utakmica. Ali ne moze se cekati predugo. Vec se tako opekao sa Alimpijevicem. Ovo vec traje neko vreme, Tomiceva zvezda nema igru, nema jasnu timsku koncepciju, igra se uglavnom individualno. Prosle godine je imao srece da su bljesnuli zvezdini mladji igraci i izvikli sezonu na kraju, ali ove godine ovo ponovo ne lici ni na sta. Svojim grubim i bahatim karakterom i ponasanjem izgubio je kredibilitet kod igraca, navijaca, novinara. Dati mu jos utakmicu-dve i ako se nesto drasticno ne promeni - dovidjenja.

pedjahn

pre 4 godine

Otkaz Tomiću i Fića preuzima ulogu igrača trenera do kraja sezone.
(Pera Lozac, 21. oktobar 2019 16:52)Polako,prvo sportski direktor pa trener.Ne trci pred rudu!!!

pedjahn

pre 4 godine

Tacka 1. Otvaranje presa.
Tacka 2. Orkestrirana kampanja protiv nejaci
Tacka3. Nece meni navijaci smenjivati trenera
Tacka 4.Trener Tomic uziva puno poverenje i ostaje
Tacka 5.Strucni stab ce odluciti kojim igracima ce se zahvaliti i sta nedostaje timu,tj. ko ce biti novajlije.
Tacka 6. Ziveo ja i moja famili-JA!!!

Konstatacija

pre 4 godine

Ocekujem dosta filozofiranja,branjenje Tomica i igraca jer cim nije prihvatio njegovu ostavku,a trebalo je,morace da stane uz njega jer nijedan drugi mu nece pustati sina da igra,iako nema mesta medju 12 ni u ludilu.Bice reci o tome kako se nije ocekivao ovakav start ali da veruje u ekipu i igrace i po sistemu,tresla se gora,rodio se mis,ostace sve na starom,uz opasku da se moraju uozboljiti i krenuti sa pobedama,sto ce tesko ici sa njegovim sinom,Odzom,Braunima...

Fon Ligeštul

pre 4 godine

Uz par interesantnih izuzetaka gomila "duhovitih komentara u pokušaju" s komšijske strane.
Ujedno, koristim priliku da poželim Partizanu nastavak uspešnog početka u Evrokupu.
Da komšiji krava bude živa i zdrava!
Čirs

zutzemper63

pre 4 godine

Problem je neuigrana ekipa i nedostatak komunikacije izmedju igraca. Cini mi se da postoji bojkot nasih domacih igraca prema strancima, kojih je previse u Zvezdi.