Sreda, 28.08.2019.

08:10

12 od 12!

Izvor: PT

12 od 12! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

216 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 4 godine

Hajde sada ovako: Čitam komentare i ima dosta komentara koji se odnose na koji način i kako je Zvezda prošla u LE i LŠ. Kako je to na sreću, kako su timovi poput Helsinkija, Kopenhagena i Jang bojsa slabe... Samo da napomenem pod brojem jedan:oni su šampioni lige u svojoj zemlji, odnosno najaci i najbolji u svojoj ligi. Kao drugo Zvezda nije prosla play off Lige šampiona na penale poput jednog malog srskog kluba, kada su ulazili u LŠ.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Da i ovo da ne zaboravim Milojevic sa Zvezdom je napisao još jednu stranicu istorije fudbala,on je sa Zvezdom treci put zaredom od 1 kola kvalikifacija izborio grupnu fazu u Evropi,što se nijedan fudbalski klub nikada to nije uradio,fenomenalan rezultat i uspeh.

Needukovan

pre 4 godine

rezultat maksimalan, igra-dekadencija kakvu nismo gledali-, tim-prpodao si terzica, Joveljica i Bogdana Jocica najtalentovanijeg vezustu regiona, prodao si xzvezdinu mladost i buducnost tima i kluba.
(vasa ladacki, 28. avgust 2019 08:37)

Prijatelju, ti si jedini ovde ubo sustinu! PRODALI SU BUDUCNOST! I to ne tima, nego kluba! MI nemamo napadace, on proda Joveljica, decka koji je trebao da bude ono sto smo ispustili sa Jovicem. Nemamo kreativce i prave vezne fudbalere, a on prodao Jocica, decka koji je trebao da bude okosnica i lider u godinama koje dolaze! Dakle, ove rezultate (koje realno Milojevic pravi upravo tom dekadentnom igrom kao jedinim nacinom da se prodje dalje) Terzic koristi da mulja i trpa u svoje dzepove i mozemo pretpostaviti cije jos. A Zvezda..za Zvezdu ih realno boli uvo. Da je drugacije cuvali bi tu decu koja su nevidjeni potencijal, ne bi ih prodavali kao sto to rade i kao sto uostalom radi i Pertizan. Svima je bitno samo da napune dzepove, o nekom sistemu i globalnoj buducnosti klubova niko ne razmislja. Uspelo je i ove godine 'i jare i pare' ali ako se tako nastavi vrlo brzo ce se sve izduvati kao balon i bicemo potpuno isti kao Partizan, ocerupani i tuzni sto je sve bilo samo trenutak u kom su se poklopile kockice, a ne plod nekog sistema. Bez obzira na sve jedva cekam zreb i nadam se laksoj grupi nego prosle godine.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.
(Djalma, 28. avgust 2019 12:30) # Link komentara

Ljupko je dosao na gotovo - Vaske i Seki su napravili tu ekipu, Ljupko je dodao dva igraca, nije se mesao u posao Deju i Robiju i u finalu objasnio kako da uzmu trofej.

I u tom mandatu bio dvaput krace na Zvezdinoj klupi od Miloja danas.

Istina, Grof je Miloju ostavio nosioce - te prve sezone. Donald, LeTalek, Kanga, Boaci, Srnic, Grujic... Ali je ostalo Miloje sve sam uradio.

Heroes

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Uspeo je dva puta da pobedi u play offu zato ne pisi gluposti.

Heroes

pre 4 godine

Posto ocigledno Milojevic nije zasluzio postovanje od navijaca partizana i pored proleca u evropi i 2x lige sampiona i covek koji se uvek kulturno ophodio , ne znam zasto bi iko trebao da postuje partizan uopste i njihove rezultate?

Nemanja

pre 4 godine

Od osam utakmica dve pobede pet neresenih jedna izgubljena... ili ja ne znam da racunam
(Utin, 28. avgust 2019 11:53)I ja sam mislio da ne znam da racunam kad sam prosle sezone video -36 bodova izmedju prvoplasirane i treceplasirane ekipe.Ali tako je bilo.

bidon

pre 4 godine

`Milojević je ponovio neverovatan uspeh, koji ne može da se opiše rečima, pošto nijedan srpski klub nije uspeo da igra Ligu šampiona u dve uzastopne godine.`

Kratko i jasno ! Hvala, dovidjenja !

drmr

pre 4 godine

Da li se slazem ili ne nije ni bitno, mogao bih da argumentujem i odlicne stvari u igri Zvezde, verujem da smo ih imali i vise od protivnika. Sigurno smo puno puta imali srece u kvalifikacijama. I sta, i sta recite mi? Zvezda je najdosadnijom igrom u finalu i osvojila tu istu ligu sampiona. Ja se toga ne stidim, ja se tim ponosim i puno mi je srce. Vama sve najbolje. Partizanu puno srece.

nindža

pre 4 godine

Pre 2 meseca Gospodin Milojević izjavi da najviše očekuje od Vukanovića i Jirke!!! Čovek ima viziju Respect!!! Bez vizije ostaješ prosek kako u fudbalu tako i u životu!!!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

- Kad je došao u Zvezdu, posle prve godine se videlo da je talentovan trener.
- Danas je već formiran trener i u Evropi se njegovo ime već zna.
- Milojević će postati veliki Evropski trener,...... U to sam potpuno siguran.
Milojeviću, veliko hvala Tebi, Tvom stručnom štabu i igračima za svu radost koju Nam pružate.

webb

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.
(Jelaaaa, 28. avgust 2019 08:19) # Link komentara

Ne uliva ni sada a sto ima, to nesto, to se zvove sreca, neverovatno srecan covek. On nije pobedio ni jednu ozbiljnu ekipu. Desio se taj Liverpul nekim cudom i zacepio nam usta. U sustini tanko je to. U ostalom otisao bi negde preko u neki ozbiljan klub. Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.
(Djalma, 28. avgust 2019 12:30)

Osecam jaku patnnu u tebi...

dr

pre 4 godine

@A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ja pamtim sve tri, pa i Ferencvaros..
Ziv sam se pojeo, nisam vjerovao da se to desava. kao i ona sa Borusijom, 2-0 povesti i uprskati sve.
Ali da ti odgovorim.
Panatenaikos je sam Zvezda prodala za debele pare.
Milan, magla..posteno, ljudi su dali gol koji im sudija nije priznao, lopta je potpuno jasno debelo bila unutra kad je nas igras izbacio.

Od svega toga ostaje Real, kojeg su sudije ugurale dalje , mada je Zvezda trebala da ih otrese. Onaj penal nije postojao,ali Hugu Sanceza nije bas bilo briga za to. Muka mi je od te utakmice, a jos vise od Reala i Rijeke koja ih je rasturila ali sudije su opet odradile posao.

Djalma

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.
(Jelaaaa, 28. avgust 2019 08:19) # Link komentara

Ne uliva ni sada a sto ima, to nesto, to se zvove sreca, neverovatno srecan covek. On nije pobedio ni jednu ozbiljnu ekipu. Desio se taj Liverpul nekim cudom i zacepio nam usta. U sustini tanko je to. U ostalom otisao bi negde preko u neki ozbiljan klub. Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona
(LOVRA VEREBI, 28. avgust 2019 11:21)
Zvanično nije jer se u sezoni 91/92 igrao eksperimentalni sistem u kome su posle dva kola klasičnog nokaut sistema, 8 preostalih svrstali u dve drupe i pobednici tih grupa su igrali finale. Sledeća sezona 92/93 je zvanično prva godina LŠ.
(zoran, 28. avgust 2019 11:48)
Hvala, to nisam znao.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Dinamo pobjeduje svoje protivnike,reci mi kad ste pobijedili itijednog od ovih protivnika salzburg,kopenhagen i young boys?
(Zigzag, 28. avgust 2019 11:29)

Prvo da naucis osnovna pravila. Eliminacioni dvomec nije ligasko takmicenje - ne sakupljaju se bodovi. Pobeda i poraz u ligi vrede 3 boda, a dva remija 2.
U eliminacionom dvomecu vrlo cesto sa pobedom i porazom ispadnes, a sa 2 remija prodjes.

Darko Banja Luka

pre 4 godine

Konacno pravi trener. Studiozan, miran, kulturan, odmjeren. Postovanje za svakog protivnika , vjera u svoju ekipu. Odlicni saradnici.Nema euforije , nepotrebnog patetisanja. A NAJVAZNIJE- RAD, RAD, I SAMO RAD. I IMA REZULTATE.
Tako rijetka sorta na Balkanu.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ako nepamtiš, nadji na YT pa pogledaj. Vredi pre pisanja nekog komentara.
(hipi, 28. avgust 2019 11:03
Kako da pamti kad je realno 90 godište

Lajavi krelac

pre 4 godine

(ArtuDitu, 28. avgust 2019 10:07)

Lepo si ovo napisao, ali se ne slažem u potpunosti sa nekim stvarima. Generalni problem svih naših timova je poprilično loša fizička priprema. Ja sam ubeđen da Zvezda ima trenutno tim koji može da pregazi ove i ovakve Jang Bojse samo da nisu igrali kukavički. I da imaju snage.
U drugom poluvremenu Zvezda je imala nekoliko izglednih polukontri, ali Marin i Kanjas kao da su namerno zadržavali loptu, iako su imali igrače koje im se otvaraju i nude i koji bi mogli da ugroze gol "žutih". Kao da im je Miloje rekao "Zadržavajte loptu i ne pokušavajte da date gol!", ja nemam drugo objašnjenje za to.
I iako svi sada dižu Vukanovića u Zvezde zbog gola, neka neko pogleda trezveno njegov učinak izuzimajući gol - jedan napravljen faul nad njim u 18. minutu, izborio je aut izlaskom na igraća YB, primio je jedno 20-ak lopti i SVE DO JEDNE je izgubio. Nevidljiv u odbrani, loše postavljanje kod preuzimanja i pravljenja blokova i da nije postigao gol bio bi UBEDLJIVO najgori igrač na terenu. Imaš u timu Vulića, igrača sa odličnim šutem, pregledom igre i borbenošću, a na terenu Jovančić koji je u svađi sa nogama, spor, takođe gubi 90% lopti koje primi, Boaći i Ben totalno van forme a Žander, Tomane i Pavkov zevaju na klupi...
Znam, bitan je rezultat, ali da strepiš pred 50.000 svojih navijača protiv ovakvih osrednjih timova, umesto da ih pregaziš kao plitak potok, jer to možeš...e, to je jedino što zameram Miloju.

zoran

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona
(LOVRA VEREBI, 28. avgust 2019 11:21)
Zvanično nije jer se u sezoni 91/92 igrao eksperimentalni sistem u kome su posle dva kola klasičnog nokaut sistema, 8 preostalih svrstali u dve drupe i pobednici tih grupa su igrali finale. Sledeća sezona 92/93 je zvanično prva godina LŠ.

hipi

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ako nepamtiš, nadji na YT pa pogledaj. Vredi pre pisanja nekog komentara.

Zigzag

pre 4 godine

ZigZagJoš se trese "vratnica" na 1:0 za Rozu, nigde vas nije bilo, zamalo opet LE ali vas baš pogledala sreća.
(Smogovci, 28. avgust 2019 10:44)
Dinamo pobjeduje svoje protivnike,reci mi kad ste pobijedili itijednog od ovih protivnika salzburg,kopenhagen i young boys?

nikola1992

pre 4 godine

Od sinoc je gospodin Milojevic za mene 7. Zvezdina Zvezda! Covek je sam vratio Zvezdu tamo gde istorijski pripada. Naklon do poda i hvala Miloje za sve sto si ucinio za nas klub.

zoran

pre 4 godine

Najveća šteta ovih kvalifikacija je izgubljenih 6 bodova, što svojim greškama i glupostima a po koji i sudijskim odlukama. Svaki bod nam je bitan zbog UEFA rang liste i pokušaja da sledeće godine krenemo iz trećeg kola kvalifikacija.
A za ove koji komentarišu utakmice, samo da vas podsetim da je ove godine Ajax uzeo više bodova u gostima nego kod kuće i ne vidim da ih neko kritikuje kako su došli do polufinala LŠ.

Zuba

pre 4 godine

Od para dobijenih ulaskom u ovogodisnju LS obavezno obnoviti (poboljsati)ugovor sa Milojem i Marinom. To pa onda osveziti igracki kadar ako je moguce.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona

Zvezda -jang bojs 3-0

pre 4 godine

dali je moguce da drugu godinu za redom igramo ligu sampiona, i da opet ima strucnjaka koji nisu zadovoljni i znaju bolje od Miloja kako bi trebalo da se igra. pa od 91 izmenjali smo ko zna koliko trenara i nijedan nije uspeo ni blizu lige samiona da bude, a imali smo i bolje timove, i dodje Miloje 3 godine za redom igra grupnu fazu evrope, drugu godinu za redom igra ligu samiona, i opet ima neko nesto da kaze kako je trebalo da se igra. pa sta bi vi, da smenimo sad milojevica, pa da vi strucnjaci budete treneri, bas bih voleo da vidim tu vasu igru
nenormalno koliko su sprintali igraci JB ,pretrcali su 20 km ukupno vise od zvezdinih ...mali pad i goool...posle kopenhagena nisam mogo da svarim Milojevica a sada moram da mu se poklonim...trecu godinu zaredom smo u grupama ..

Vladan R

pre 4 godine

@ Zoran

Nikakvi bodovi nisu izgubljeni. Kako god da se kvalifikuješ za grupnu fazu LŠ, dobijaš 4 boda. Nebitno je da li si ušao direktno kao najjači klubovi, da li si morao da odigraš 2 ili svih 8 utakmica, odnosno kako si prošao sa svih 8 pobeda ili sa 8 nerešnih na gol u gostima ili penale. Jednostavno svi dobijaju po 4 boda i to je to.

Djubre

pre 4 godine

Poraz Zvezde od Voždovca, nešto najbolje što se desilo Zvezdi od ‘91 na ovamo. Pričaju ovde o malom broju pobeda, 10 u 24 kvalifikacionoh utakmica, u ovim kvalifikacijama samo 2. Ne zaboravimo Prosinečkog koji je mislio da igra sa Zvezdom kao Barselona, sa Borhom kao Etoom, a Srdjanom Mijailovićem kao Buskecom, Darko Lazović je bio nešto tipa Mesi, a veliki Nikola Mikić - Dani Alves I šta se desi? Dodje grupa crnaca iz Bordoa, Rena, koja trči deset puta više od tebe i jača je fizički u svakom duelu i glat ispadamo glatki. Ili setimo se velikog Grofa, koji je rekao da je realnost da igramo grupnu fazu u Evropi za 5,6 godina, jer je nemoguće izbaciti ekipu sa većim budžetom. Miloje je doktor koji igra na rezultat i sjajno motiviše ekipu i hvala mu na svemu!

Zvezda -jang bojs 3-0

pre 4 godine

Koja je ovo propaganda u stilu velikog vidje,"12-12" a osim suduve i slicnih nisu pobedili nikog,sve nereseno,produzeci penali,odugovlacenje i anti-fudbal i vise srece nego pameti,setite se ponisten gol kradnodaru lopta prosla metar u gol,penali protiv kopenhagena,da se razumemo nisam protiv toga sto je zvezda u LS ali budimo realni.
(milica, 28. avgust 2019 10:17)
12 od 12 Vladana Milojevica , to je cinjenica nije propaganda...niko ne moze da ga eliminise..jos da kljucne jos neki bod u grupi i to je to...sledece godine smo jos bolji

Vladan R

pre 4 godine

@ Milica

Kako samo, svi vi paćenici, gledate samo jednu stranu medalje, koja vam odgovara. Uhvatili ste se za taj ne priznat čist gol, a ne spominjete da je baš tom istom Kranodaru, priznat neregularan gol u prvom meču, iako je lopta u toku akcije izašla u aut, odnosno sviran im nepostojeći penal u Bgd. Pričate o nekojsreći CZ, a ne vidite koliko srećan gol je dao YB u Bgd. Pa kad su sudije grešile sudija protiv Kopenhagena, nije bilo VARa a protiv YB, VAR penal. Ne žalim se, na dosudnjen penal jer jeste bio, već samo navodim o nedostatku sreće, da kad je CZ trebao VAR nije bio instaliran, i obratno. Da se razumeo ne pričam ni o kakvoj teoriji zaveri, jednostavno sistem takmičenja je takav da se VAR primjenjuje samo u plej ofu i kako CZ tako i svima. Naravno da je bilo i sreće. Na neki način iz jednog prelaska centra protiv Salcburga dali dva gola, a oni dosta toga promašili unrevanšu. Usput budi rečeno, i penal za Salcburga, je bio problematičan, jer je kontakt započeo van šesnaesterca. Po meni je ipak korektno sviran, jer je se nastavio i u šesnaestercu, ali po nekim tumačenjima pravila definitivno problematičan. Sa druge strane, u već pomenuti mečevima sreća je išla na drugi stranu. Jednostavno treba gledati ove strane medalje.

Vladan R

pre 4 godine

@zigzag

Potsetim me samo, kad ste vi to pobedili YB. Koliko znam bilo 1:1 i 1:2. Ne vidim da ste pobedili. Da ste pobedili možda biste i prošli. Mi istina nismo pobedili, kao vi recimo u tvojim snovima, ali smo zato prošli.

Drndo Maroje

pre 4 godine

Imperator...... Kvalifikacioni dvpmeči se ne igraju, oni se dobijaju.... Milojeva filozofija
(masterkg, 28. avgust 2019 08:16)

Cuj deteta, imperator...hahaha, tip sa pobedom na guzove protiv jadnog Helsinkija dosao do LS.
Da mu nije Suduve tesko da bi koga mogao da pobjedi. To je otprilike nas fudbalski nivo- Suduva i Gomora hahaha.
Jos to zoves filozofijom jednog Miloja,!
Pa ima neko ko je tu filozofiju otkrio stotinama godina pre Miloja. To je naime obicni MIS! Mis se takodje zavuce u svoju rupu i ceka pogodan momenat da iskoci i pokupi koji otpadak. Onda se ponovo zavuce u svoju rupu i ceka. Dakle sine, to je filozofija misa.

Smogovci

pre 4 godine

@ZigZag
Eto pobedili smo Liverpul, jel se važi to?

Jao što nas žreb ne spoji, zauvek bi ućutao kad te Zvezda razludi na Maksimiru u sred ZG.
Nego neće nas ta mrša koja zimi u Evropi jednom u "stoleću", opet će neki Prvaci Evrope i slično.

zex

pre 4 godine

Ako smo kod srece, sinoc je Yang Bojs dao srecno gol. Onaj udarac je bio tako traljav da mozda nebi ni pogodio okvir ali je zakacio Bena i usao. Da nije toga mislim da nebi dali gol jos dugo dugo. Jesu oni napadali sa svih strana, njima je bilo nuzda a ne nama. Dobra su ekipa, brza i snazna ali ono sto njima fali je zavrsni pas o realizacija. Tamnoputi igraci su fizicki malo snazniji ali im fali intiligencije a ta dva nikako neidu zajedno. Voleo bih Real da nam padne, nekako imam osecaj da bi protiv njih odigrali odlicno, trenutno nemogu da se sastave i treba to iskoristiti.

Dimitrije

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu i drago mi je sto srpski fudbal napreduje...to sto sam zvezdas, ne znaci da ne navijam da Partizan prodje u grupnu fazu Lige evrope...pre svega navijam za Srbiju i Srpske klubove

Pero

pre 4 godine

Ovde, citam, ima svega. Vise tuge i zalosti nego srece i radosti. Ne daj boze da se Srbi sloze. (ako sa druge strane uopste i ima Srba). Ja cu, naprimer, veceras da se radujem prolasku Partizana bez obzira sto ih ne volim, ali volim Srbiju
(sve se pomesalo, 28. avgust 2019 10:13)

# Link komentara

Večeras nećeš sigurno. Partizan igra ono drugo takmičenje.

fikarbc

pre 4 godine

Pišu pojedini kako je Zvezda nerešenim rezultatima došla do grupne faze? Kakve golove je dala Zvezda ? svaki je bio iz akcije
Prva utakmica sa JangBoys-ima cista sreća da se napravi penal
Sinoć autogol ? Uporedite kakve golove im je Zvezda dala a kakve primila , a Bojsi su jedna od kvalitetnijih ekipa evrope.

Grobari , isplačite se biće vam lakše ;)

A večeras vam želim da prođete dalje.Pozz

hipi

pre 4 godine

Udju ligu sampiona sa dve pobede iz osam utakmica,ma ne nece sluziti za nabijanje gol razlike ekipama.... xDDDDD
(dafa, 28. avgust 2019 10:32) # Link komentara

Bolje ući sa dve pobede, nego ispasti sa sedam.

Evo i Partizanu ( u inat istma kao ti ) želim poraz u Norveškoj 3:2 ili 4:3

kt

pre 4 godine

OGROMAN USPEH OGROMAN..MILOJE PISE BAJKE KAKAV COVEK
taktički odlično postavljen meč, prošli smo opasnu ekipu..
za sve negativne komentare koji nemaju nikakve veze sa istinom samo treba kulturno reći da suoni koji ih pišu totalni idioti..pronaći će se oni sami..ovi što pisu za antifudbal bunker itd itd kompleksasi čisti
BRAVO MOMCI BRAVO DOKTORI

Back in Black

pre 4 godine

Samo grobarcici mogu da u kvalifikacijama za Ligu sampiona pricaju o lepoti igre,normalno jer nemaju o cemu a toliko pate da prosto moraju da napisu neki komentar pa nema veze i sto je glup za medalju.Ej Zvezda po drugi put za redom ušla u Ligu sampiona a oni mi pišu koliko je ona pobedila,koliko je gola dala,pa mislim to mora da je toliki bol da je jednostavno neizdrziv pa se blamiras u komentarima.Videcemo u cetvrtak pravi napadacki fudbal.Samo kada se setim dvomeca protiv konobara ,kao kada se skupi neko drustvo pa aj u pivo malo fucu a poslednji put šutnuli loptu pre jedno deset godina.

Forest

pre 4 godine

Još jednom čestitke komšije :) Pokušaću da ostavim realan komentar iako navijam za Partizan. Uzgred sinoć sam ostavio komentar pre utakmice da će biti 1:1 :D
Da ste imali sreće imali ste ali ste je borbenošću i zaslužili. Ne obraćajte pažnju na par nikova koji prozivaju i omalovažavaju vaš uspeh jer sam siguran da je bar 80% navijača Partizana nema takvo mišljenje. Nek ste i sve ikseve odigrali,imate rezultat. Treba nam taj koeficijent i sutra prolaz Partizana pa da imamo napokon dva predstavnika.
Ono što mi jedina zamerka je to što vidim po komentarima da je za YB- Kopenhagen izmislio fudbal. Kakav crni Kopenhagen, nisu stvorili ni dve šanse, imali penal u Bg, i ništa pokazali nisu. YB igra otvoreno ,napadački,bez nekog taktiziranja pa ste sa takvim protivnikom i vi bolje igrali i stvarali šanse.
I manite se ljudi prepucavanja više, nije džabe - SSSS!

bata

pre 4 godine

@Forest ...mi imali srece? YB imao penal kod kuce ...ovde dali vrljav gol na fliper ...mi dali sve golove iz otvorenih akcija..Kopenhagen imao penal i ovde i na svom terenu ..inace ni oni nikad ne bi dali gol ...i MI smo imali srece? Ne ...Kopenhagen i Young Boys su imali srece sto su uopste imali sansu da se nadaju bilo cemu..

milica

pre 4 godine

Koja je ovo propaganda u stilu velikog vidje,"12-12" a osim suduve i slicnih nisu pobedili nikog,sve nereseno,produzeci penali,odugovlacenje i anti-fudbal i vise srece nego pameti,setite se ponisten gol kradnodaru lopta prosla metar u gol,penali protiv kopenhagena,da se razumemo nisam protiv toga sto je zvezda u LS ali budimo realni.

srbija

pre 4 godine

dali je moguce da drugu godinu za redom igramo ligu sampiona, i da opet ima strucnjaka koji nisu zadovoljni i znaju bolje od Miloja kako bi trebalo da se igra. pa od 91 izmenjali smo ko zna koliko trenara i nijedan nije uspeo ni blizu lige samiona da bude, a imali smo i bolje timove, i dodje Miloje 3 godine za redom igra grupnu fazu evrope, drugu godinu za redom igra ligu samiona, i opet ima neko nesto da kaze kako je trebalo da se igra. pa sta bi vi, da smenimo sad milojevica, pa da vi strucnjaci budete treneri, bas bih voleo da vidim tu vasu igru

Јабучило

pre 4 godine

Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).
(Јабучило, 28. avgust 2019 09:36) nista bitno, samo omlatimo prvaka evrope! Nekad je pametnije cutati...
(pixi10, 28. avgust 2019 09:55)

И који сте били на табели (а беше нешто и са ПСЖ-ом)? Том логиком, ми смо вас омлатили на Маракани у финалу Купа. Притом је наша победа бар донела опипљив трофеј.

Istina pre svega

pre 4 godine

Uspeh se u Srbiji ne prasta, uci 2x za redom je neverovatan uspeh.Vidi se da je nekima jako tesko pao uspeh Srpskog kluba a sutra ce da nam pricaju o patriotizmu...

sale

pre 4 godine

Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Sinocna formacija je najbolja moguca koja se moze odigrati kontra one YB.

YB ima brze napadace, Miloje ih neutralize na nacin sto kad ima loptu zadnja linija stoji iza centra (ne racunajuci ubacivanje bekova), dok u fazi odbrane ta odbrana je duboko postavljena odnosno blizu golmana.

YB ima brzu tranziciju, Miloje ih neutralizuje igrajuci sa dva zadnja vezna, tako da protivnik ima problema sa prenosom lopte jer oni non stop pomazu u udvajanju i na neki nacin 'skracuju' prostor, stoga YB nije imao ni par udaraca iz blizine, vecinom udarci sa vece distance.

Na kraju, tu su dva krila, uz Boacija i Marina koji bi trebali da brzo dodju sa loptom do protivnickog sesnaesterca.

Jedina zamjerka jeste sto nije radio visoki presing u prvih 15tak, 20min, da 'unovci' efekat Mare. Ovi kada su izasli na teren nijesu znali sta im se desilo a on im pusta posjed u potpunosti sto YB koristi da dodje do nekog samopouzdanja... Ali ga ne mogu 'kriviti', ima povoljan rezultat, ne zuri mu se nigdje a da nije doslo do nesporazuma Ben-Borjan, do ponoci gost ne bi dao gol.

Ono sto me raduje, uz odlican skauting igraca i skoro pa nestvarno dobre transfere, Zvezda ima i odlican skauting protivnika.

Svaka cast svima u Zvezdi!! Uzivacemo protiv najboljih na planetu!!

srb

pre 4 godine

miloje doktor. nisu im pomogli ni penali (mahom nepostojeci) u svim vaznim dvomecima: krasnodar u bg nije bio, trnava u gostima mozda, salzburg u gostima nije-van kaznenog, kopenhagen u bg nije bio, yb u gostima ok

ArtuDitu

pre 4 godine

Zvezda drugu godinu za redom igra Ligu šampiona što je čini prvim srpskim klubom koji je uspeo tako nešto. Činjenica da tim čine igrači koji su menadžerske kombinacije kvaliteta za neki tim iz sredine tabele naše lige i isluženi anonimusi iz inostranstva Milojevića pretvara u neku vrstu alhemičara a ne trenera. On uspeva da od ispodprosečnih fudbalera izvuče 150% njihovih mogućnosti i uveri ih da mogu da igraju sa bilo kim. Stvorio je neku vrstu povezanosti među igračima koji na terenu izgledaju kao formacija sa Spartanskom filozofijom da svaki pazi na onog levog do sebe. Ta hemija ih na terenu hrani, uzdiže i omogućava da zabašure sve one fudbalske stvari koje im nedostaju. Kada Degenek plače na kraju utakmice a neki Španac za koga do juče niko nije čuo sa šlemom na glavi iz transportera urla Liga šampiona to prevazilazi lovu i profesionalizam.
Milojević ima upravu koja sluha ima samo za lični interes. Jer kako drugačije objasniti prodaju Zvezdine dece u bescenje i dovođenje nekakvih cirkuzanata iz inostranstva i mladih igrača iz drugih klubova. Uz objašnjenja poput onog vezanog za Joveljića da nema budućnost u Zvedi jer ne mogu da ga čekaju. Milojeviću su tu vezane ruke ali stoički izdržava te niske udarce i uspeva da ostvari rezultate koje je malo ko očekivao.
Zvezdina igra je užasna i u svojoj istoriji Zvezda nije igrala ovako. Ali, umiranje u lepoti često nije davalo rezultat kao ni taj jedan primljeni gol viška. Setimo se samo utakmica sa Realom. U ovom trenutku Miloje nema igrače, izuzev Marina, sa kojima bi mogao da odigra na vic i improvizaciju. On to dobro zna. Zato igra ono što može. I to u ove tri godine daje rezultate kakve Zvezda nije imala od Barija. Zato ne treba tražiti dlaku u jajetu već čestitati ovom čoveku i momcima na terenu na onome što su do sad postigli.

ПункиШа

pre 4 godine

Браво и велико хвала за Милојевића и играче. Три године за редом групна фаза ЛЕ и ЛШ не може бити баш случајно и само срећа. Има нешто и у знању, борбености, вери у успех. Када се то поклопи долази и резултат. Многи критичари овде вероватно ни једну од тих ствари у свом животу немају па и не знају шта то значи.

sve se pomesalo

pre 4 godine

Ovde, citam, ima svega. Vise tuge i zalosti nego srece i radosti. Ne daj boze da se Srbi sloze. (ako sa druge strane uopste i ima Srba). Ja cu, naprimer, veceras da se radujem prolasku Partizana bez obzira sto ih ne volim, ali volim Srbiju

"koju posluku porati"

pre 4 godine

Gospodin. Mogu nama da se ne svidjaju neke takticke zamisli, ali Milojevic ima karakteristiku koja je za svakog trenera najbitnija- zna da iz svakog igraca izvuce 110%.
A sto se tice ovih sto komentarisu prolaze bez pobeda. Kad su vec dokoni pa smisljaju kako da omalovaze svaki uspeh, neka potraze podatak kada je pre Zvezde neko dao u kvalifikacijama Salcburgu ili Jang Bojsu dva gola u gostima.
Zvezda pise istoriju i to je najbitnije.

jsx

pre 4 godine

@Daks
FC Barselona nema klub u vaterpolu koliko mi je poznato (Barseloneta je druga stvar). Doduse ucestvuju u LS u rukometu, futsalu i hokeju na rolerima i bore se za titulu u svih 5 sportova, tako da su verovatno iznad Zvezde.
No, ni drugo mesto uopste nije lose :). Jang Bojsi su solidan tim, ali Zvezda ipak dosta bolja, sto je pre par godina bilo tesko zamislivo.

Bruko c......a

pre 4 godine

Mozda i ispadnemo ali cemo to uraditi sa stilom i bar cetiri primljena gola a ne kao vi samo jedan od Jang Bojsa
(Pantic grof od Madridskog rendgena, 28. avgust 2019 09:58 Ismevas tudju nesrecu. Mozda i ti dodjes pod neciji rendgen

Vladan R

pre 4 godine

Evo već tri godine, život paćenika sa druge strane brda, se svodi na sledeće.Prvo pusta želja da CZ ispadne. Razbiće vas Sparta kod kuće. Nemate šanse protiv Krsnodsra. Vratiće vas Salcburga na fabrička podešavanja. Nećete osvojiti ni bod u LŠ. Sve će vam se vratiti protiv YB, biće 0:3. A nakon mečeva. Nikad slabija Sparta, Krasnodar... Psihološki problemi i plakanje. Joooj koliko imaju sreće, kuku prodjoše sa 2 pobede u 8 utakmica ove 2019, odnosno bez pobede protiv Spartaka, Salcburga, Kopenhagena, YB u avgustu poslednje dve godine, lele koliko odugovlače. Usput budi rečeno baš smo "imali sreće" ove godine. Kopenhagen pogurale sudije u oba meča, YB da nije bilo autogola, nam u Bgd ne bi dao gol u 3 utakmice. Može sreća jednom, 2 pa i 3 puta, ali ne može 12/12. Istovremeno kuknjava, kako CZ namešta u prvenstvu, dominira zbog AV. Sa druge strane je bila normalna dominacija FKP od 2008/09 do 2014/15. 6 titula u 7 godina, dok su istovremeno 6 puta ispali početkom avgusta, iako su vam i tada, sklonjeni sa puta svi rivali iz top 10 liga u Evropi. Što ne udjoste još koji put u LŠ, tim pre jer je bilo više mesta tada za stazu šampiona. Tad vam nije smetao sistem, druga šansa krajem avgusta pa ste skupili 1LŠ (jedina sezona kad ste prošli oba avgustovska kola) i 4LE. Zato ste se "proslavili" u grupama, sa 1 pobedom 22 poraza u 28 mečeva (protiv Šahtjora koji je već obezbedio prolaz) 8 osvojenih bodova i gol razlikom 13:52.

onako bez lupetanja

pre 4 godine

@Nikola
Treba da znaš da ovde ima nas starijih, nije samo dečurlija.
Hoću da kažem da je Zvezda u dvomeču ponizila taj Bayern, Dejo je bio pa realno najbolji igrač tada Evrope kao da gledaš Mesija sada, poigravao se sa Efenbergom i ekipom. Već je neko niže opisao da njih nigde nije bilo, 2:1 iz Minhena gde 30 god niko u KEŠ nije pobedio i u tom trenutku 1:0 u BG uz potpunu kontrolu utakmice. Greške se događaju, eto Dika ih je vratio u život bez potrebe kasnije je Auman imao istu rolu, fudbal je to.
Ali činjenica je da je Zvezda razmontirala Bayern 150 od 180min u dvomeču. Tako da nekom drugom tamo na GTR forumu prosipaš te baljezgarije 'naš...

Istina pre svega

pre 4 godine

Uspeh se u Srbiji ne prasta, uci 2x za redom je neverovatan uspeh.Vidi se da je nekima jako tesko pao uspeh Srpskog kluba a sutra ce da nam pricaju o patriotizmu...

Ivan

pre 4 godine

Da ne kazem grobari u celini, jer nisu svi takvi, ostavljaju neki od njih od juce takve komentare da me stvarno bude sramota umesto njih, kakve su sve u stanju stvari da napisu u pokusaju da umanje i omalovaze zvezdu. Ide se toliko daleko, da ni manje ni vise sve ove tri sezone u evropi pripisuju sreci!? U fazonu, imate srece 3 godine, 12 dvomeca, ahahahaha! Kada se zvezda jednom ne bude plasirala u LS, napisace, eto sve se vraca.

Jehova Željko i njegov pastor Savo

pre 4 godine

(Nizbrdo, 28. avgust 2019 09:27) Kažeš Partizan gazio po evropi dok Zvezde nije bilo nigde? Stoji da Zvezde nije bilo nigde, ali da je Partizan gazio je jedna od boljih odvala koju sam čuo uz “instituciju”, “aparthejd” i “sve ce se to lane zvati”.

Pantic grof od Madridskog rendgena

pre 4 godine

Zvezda prođe , još PARTIZANI da ispadnu pa da slavlje bude kompletno!!!
(gendegen, 28. avgust 2019 09:26)Mozda i ispadnemo ali cemo to uraditi sa stilom i bar cetiri primljena gola a ne kao vi samo jedan od Jang Bojsa

Јабучило

pre 4 godine

Neverovatno koliko čovek ima sreće. Cela filozofija igre zasniva se na odbrani u kojoj učestvuje ceo tim, i čekanju prilika iz kontri.
(ja, 28. avgust 2019 08:44)

Човек се специјализовао за квалификационе двомече, тако што се теуди да у гостима да више, а код куће прими мање голова. Све по правилима. За српски фудбал је пролазак у ЛШ две године узастопно успех. Да се разумемо, није ми драго због Звезде, али заслужен успех није у реду омаловажавати.
Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).

Proto Ganci

pre 4 godine

Kao sto sam vec mnogo puta napisao, Miloje je novi Cica. Stvara se ponovo velika Zvezda i to je njegova najveca zasluga. Moramo ga zadrzati sto duze u klubu po svaku cenu. Sa njim ce biti jos mnogo radosti narednih godina. Za komsije, sudeci po njihovim komentarima, dolazi, za njih normalno, stanje permanentne frustiranosti.

Mare

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

Jao zemljače molim te ne lupetaj. Pa ja bi bubreg dao da moj Partizan dve sezone za redom igra LŠ.

Vračarac

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Pamtiš vidim Bajernove šanse, a nekako to je promakla pobeda Zvezde u Minhenu kada ih je Dejo razmontirao sa pola terena za pobedu od 2-1. Živo me zanima da li bi smatrao srećom da je Zvezda postigla gol golmanu kroz ruke kao što je Bajern uspeo u Beogradu, pošto vidim ni to ne pominješ. Mislim da ti ne razumeš sreću i kako se ona zaslužuje. Ostavljam te sa dve fraze na razmatranje: selektivno pamćenje i objektivnost.

Izhlapjeli starac

pre 4 godine

@Nikola
Jeste protiv Bajerna bila sreca, ali Bajern je jos u Minhenu trebalo da bude potpuno nokautiran. Ipak neka pravda, to ne spominjes.

xyz

pre 4 godine

A kad se setim komentara nakon Suduve i Helsinkija... Kako mi lako zaboravljavljamo. Hocemo instant uspeh, sada i odmah. To je valjda zato sto vecina ne zna kako je stvoriti nesto i nauciti, jer verovatno nikada i nije. Jer da jesu nekada u zivotu nesto stvorili i naucili i doveli sebe do visokog profesionalizma, znali bi da je za tp potrebno vreme i da su greske sastavni deo tog procesa. Milojevic je svaku sezonu pocinjao ocajnom igrom, ali polako podizao formu kako je odmicala. Ucio je na svojim greskama i evo vec 3 sezone za redom igra se Evropa. To slucajnost ne moze da bude.

pedja 71

pre 4 godine

Bravo, Milojeviću. Od svih igrača, a ima limitiranih izvlačih maksimum stalno.
Hvala što nam donosiš ogromnu sportsku radost.

P.S. Počeo sam da čitam komentare , ali tu količinu komšijskih suza moje dobro srce ne može da podnese, pa sam brzo odustao.

Trancer

pre 4 godine

Kad je zvezda bila prvak Evrope do polufinala je stigla pobedivsi prvake Švajcarske, Škotske i Istocne Nemacke. Sada se samo do grupne faze LS stize pobedama nad prvacima Finske, Danske i Švajcarske. Ajde da ne racunam prvo kolo ali otprilike ista tezina kao i zvezdin put do tog susreta sa Bajernom
(Igor, 28. avgust 2019 08:41)

vazni je da ste vi u Kosarci igrali sa Barselonom, Realom , CSka Fenerom 92, sta ti uporedjujes ccc patnja cista.

ja

pre 4 godine

Milojevic je tata mata za trenere.Ja garantujem da sa ovom ekipom,Murinjo i Gvardiola ne bi nista vise napravili!!! Pa ovo je ekipa da se grcevito bori za LE a ne LS. 
Realno ova ekipa da igra u Ennglesku,borila bi se za opstanak. 
Nadam se da ce pametno ulozit pare koje ce dobit.
(BOSS, 28. avgust 2019 08:45)

Pa naravno, u pravu si, ali pogledaj sa kim je Zvezda igrala. Suduva, Helsinki, Kopenhagen, Jang Bojs. Sve su to timovi koji su pobedivi, nisu nikakva posebna klasa. Liga šampiona je ovim novim sistemom obezbedila mogućnost malim klubovima da se domognu grupnog dela, a Zvezda tu priliku iskoristila dva puta.

Milos

pre 4 godine

ovi grobarcici osporavaju uspeh jer nismo ppbedili salcburg i bojse. A oni su, bese, kad su ulazili u LS. Pobedili i kuci i u gostima Anderleht i Njukasl! ili cek, ipak su igrali nereseno uz dosta srece i prosli na penale!

Pero

pre 4 godine

Odvratan fudbal igramo. Helenio Herrera pokojni da nam pozavidi. Valjda drukčije ni ne ide sa ovom ekipom. Sreću imamo ogromnu, ali nju treba zaraditi, ne ide samo od sebe.

Bilo kako bilo, ostaje upisano da smo u eliti ponovo.

uzimam.kokice

pre 4 godine

@ Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019)


Placi dečače. Kako je vaš Savo?

Trancer

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Ahahaha ijaooo koliko patite i koliko ste zlobni... pa neverovatni ste.

Bookie

pre 4 godine

Milojevic ima pravu fudbalsku filozofiju za ovakvu ekipu tj da se igra defanzivno , a nedostatci nadoknade borbenoscu i disciplinom kolektiva.Ovo pisem , jer su mu mnogi zamjerali , na pocetku kvalifikacija , zbog nacina na koji Zvezda igra i prizeljkivali da mu vide ledja.Sada ga vjerovatno kuju medj' zvijezde.

Svajcarci platise danak neiskustvu.Bice oni dobri kada stasaju (čitaj: YOUNG Boys) :D

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Koliko vidim neki nisu spavali od sreće i radosti, a neki od tuge i zalosto. Ja reko kad presoavaju biće im lakše, a oni i dalje kukaju.

IGGY

pre 4 godine

Klark Kent je Zvezdin supermen,svaka čast i što reče kapa dole majstoru!Za uspeh su mnogi zaslužni,uprava,ceo tim oko igrača,borbeni igrači i naravno pravi navijači.Milojević je tu nezamenjiv deo i CZ treba da gleda da to potraje na zadovoljstvo svih.Moram da pomenem nešto sada,u proteklih nekoliko nedelja u nekoliko navrata bilo je dosta komentara odlazi,najgori fudbal,neznalica,bla,bla,brdo gluposti.Ja ne znam da li su to zaista "navijači" Zvezde ali koliko ima pljuvača pa to je da se unerediš.Danas te isti ljudi dižu u nebo a sutra govore da si panj,prekosutra "hvala majci što ga rodila" a naksutra "da se ne ljubimo".Daj dogovorite se s mozgom pa imajte svoje mišljenje a ne od situacije do situacije,vežbajte pamćenje i prestanite da pljujete druge.

d

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

Zove se dva uzastopna ucesca u LS.

BUA

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

I Hrvatska tako dosla do finala SP. Ali ja im cestitam na tome, kao sto i cestitam zvezdi. Neko kaze sreca, ali sreca se zasluzi. Djokovic je najbolji pokazatelj...

raca milosavljevic

pre 4 godine

... kako god ... ponovo je ime Zvezde tu ... sa ovakvom situacijom u nasem fudbalu,sa ovakvim fondom igraca nije to bas lako ...svaka cast Milojevicu,treba to umeti .... idemo dalje ...

sreten

pre 4 godine

Jeste pdovig sa ovim neznalicama uci u LS. Jel Marinu sipaju superlepak na nogu pa ne moze da doda loptu? Jel onaj Degenek ume da primi loptu ili samo da je ispuca i to lose? Jel moguce 3 zuta kartona za prvih pola sata? Jel moguce da posle postignutog gola igra odbranu pola sata, a ne znaju da igraju bunker? Glupih poteza sinoc bezbroj... Desna strana napada ne postoji... Ono nije fudbal. Podvig, nego sta, cak i protiv ovih koji ne znaju okvir gola da pogode, i uz puno srece, ipak podvig. Jedina svetla tacka je onaj crveni za Tomane ako zbog toga propusti utakmicu, da pojaca tim. Ako se brise, onda kad igra Tomane to je igrac manje...

Trancer

pre 4 godine

Neverovatno koliko čovek ima sreće. Cela filozofija igre zasniva se na odbrani u kojoj učestvuje ceo tim, i čekanju prilika iz kontri.
(ja, 28. avgust 2019 08:44)

Znamo da vam je krivo navijaci YB...

NN

pre 4 godine

Ne mogu da verujem juče stanje u kraju (valjda posle utakmice) u kome živim.... ekspolzije, petarde, sirene, dreka .... rekao bih da je Nova godina, ali mnogo je vruće za Novu godinu.... posle mi neko rekao da CZ uspela da se "PLASIRA" dalje.....HAHAHA.... OGROOOMAN USPEH

Kg

pre 4 godine

To je ta prica, prosla godina sluzila za popunjavanje budzeta (uz naravno podvig protiv liverpula) i navikavanje na LS, a ove godine dolaze iskusniji, i ako sve bude kako treba LS ce postati obavezna. Umesto da brojimo godine kada se neki nas tim plasirao, brojicemo godine kada se LS nece igrati u Srbiji...

Dexim

pre 4 godine

Ne znam da li su posle ovakvih utakmica jadniji Zvezdini ili Partizanovi navijači. To pljuvanje, to vređanje ... I mi se čudimo zašto smo u blatu?
Svaki plasman srpskog kluba donosi dobro i onom drugom u sledećoj sezoni. Kad je Zvezda postala šampionEvrope svi smo se radovali iako Partizana nigde nije bilo. Dok je posle Partizan gazio po Evropi Zvezde nije bilo. Ljudi prestanite da pljujete tudje uspehe i počnite da pljujete sopstvene neuspehe. Takodje ne vidim razlog za prozivke partizanovih navijača od atrane "tenkista" jer Partizana u ovoj priči uopšte nema. Pljujte svoje ljubimce kad izgube u Prćilovici donjoj jer to je za pljuvanje. One koji se plasiraju dalje ostavite da se raduju bez mešanja drugih koji nisu ni ucestvovali.
(Nizbrdo, 28. avgust 2019 09:27)

Pa ovde imas samo navijace partizana koji omalovazavaju svaki zvezdin uspeh, Mislim da ti je komentar promasio poentu, znamo sa kojim zarom ste juce navijali za YB .

PetroBoki

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.

Nizbrdo

pre 4 godine

Ne znam da li su posle ovakvih utakmica jadniji Zvezdini ili Partizanovi navijači. To pljuvanje, to vređanje ... I mi se čudimo zašto smo u blatu?
Svaki plasman srpskog kluba donosi dobro i onom drugom u sledećoj sezoni. Kad je Zvezda postala šampionEvrope svi smo se radovali iako Partizana nigde nije bilo. Dok je posle Partizan gazio po Evropi Zvezde nije bilo. Ljudi prestanite da pljujete tudje uspehe i počnite da pljujete sopstvene neuspehe. Takodje ne vidim razlog za prozivke partizanovih navijača od atrane "tenkista" jer Partizana u ovoj priči uopšte nema. Pljujte svoje ljubimce kad izgube u Prćilovici donjoj jer to je za pljuvanje. One koji se plasiraju dalje ostavite da se raduju bez mešanja drugih koji nisu ni ucestvovali.

One night in May

pre 4 godine

Ubogi ne prate fudbal jos od Toleta na ovamo, pa ne znaju pravila...

Eliminacioni dvomec nije ligasko takmicenje. Ne racunaju se Bodo I, nego prolaz dalje. A Miloje je tu odbranio doktorsku disertaciju.

Sta radi u ligaskom takmicenju znaju oni koji su dve vezane sezone smrznuti na - 30.

vrg

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

sreca prati hrabre. :D

citizzen

pre 4 godine

U košarci igramo Evroligu, u fudbalu Ligu šampiona! Kad dodje sreda ne zna prosečan zvezdaš gde pre da ode.Blago grobarima , oni nemaju tajproblem.Oni odlaze u bioskop.

pixi10

pre 4 godine

Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).
(Јабучило, 28. avgust 2019 09:36) nista bitno, samo omlatimo prvaka evrope! Nekad je pametnije cutati...

Dexim

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Patnja patnja , ubise vas kompleksi...

Aleksej

pre 4 godine

Uspeh jeste, ali ljudi pogledajte samo rezultate, sve neke nerešene utakmice, penali... Pa takvu sreću nema niko, budimo realni.
(19JF99, 28. avgust 2019 09:52):D,sto cam je toliko tesko?

drmr

pre 4 godine

Helsinikija nisu dobili u gostima 2:0 kako to ovde stoji, već su izgubili od njega 1:2. Znači prošli su 4 runda kvalifikacije sa skorom 2-5-1. Ne znam desilo se tako nešto ikada u kvalifikacijama za bilo koje evropsko takmičenje.
(aalborg, 28. avgust 2019 08:45)

Pa Hrvatska igrala finale SP bez pobede u eliminacionoj fazi. Sta je sporno? Nisu izgubili nijednu do finala. Tako nismo ni mi izgubiki nijednu, onaj poraz od Helsinkija u nadoknadi i ne racunam.

xxxx

pre 4 godine

ovi grobarcici osporavaju uspeh jer nismo ppbedili salcburg i bojse. A oni su, bese, kad su ulazili u LS. Pobedili i kuci i u gostima Anderleht i Njukasl! ili cek, ipak su igrali nereseno uz dosta srece i prosli na penale!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milos, 28. avgust 2019 09:07)
Bese su dobili Newcastle. Al nema veze, tada Partizan, sada Zvezda, pa ce opet Partizan i tako u krug. Ko do sad nije shvatio kako sistem funkcionise ili je glup ili ima 15 godina.

Dexim

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019 09:41)

Krstim se...

Milan

pre 4 godine

Jedino me plaši što će Terzić sada da krene da dovodi igrače na kilo, pa pare za potpis svakog pojedinca i sve ostalo što ide uz to, od kojih će možda jedan da zaigra u prvih 11. Ostali poput Kafua ili famoznog Somaile će služiti da isisavaju budžet kluba i ko zna šta još. Ako će nam svaki plasman u LŠ služiti kao alibi za mutne radnje onda bolje i da ne ulazimo.
Voleo bih da pljusnu po par miliona za nekoliko mladih i baš talentovanih igrača, koji će biti zalog za budućnost. Da nešto ostane konkretno, što ćemo moći da unovčimo kasnije.
Milojeviću se nema šta zameriti, naprotiv. Izvlači i više od maksimuma iz ekipe obzirom na skroman igrački kadar. Mora defanzivno, nemamo mi ni brzinu niti lepršavost za neko nadigravanje sa iole ozbiljnijim ekipama, ali imamo disciplinu i požrtvovanost na neverovatnom nivou.

Bojan

pre 4 godine

Nije mi jasno zašto mora neciji uspeh da se osporava. Meni je drago i kad Partizan i kad zvezda uspeju da se plasiraju u Evropu . Svaki uspeh dovodi do boljeg fudbala i boljeg koeficijenta mase lige. A ovi komentari ovde je ono nase nek crknem komisiji krava.

Lanister

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019 09:41)

Gluplji komentar ne pamtim kada sam pročita,ali najozbiljnije to mislim.

Samo ću da te pitam, ako je Milojević koji dve godine za redom odvodi svoj tim u najelitnije fudabalsko klupsko takmičenje na svetu, trener za srpsku ligu zapad, za šta je onda Savo Milošević?


Pazi, jedno je da ti bude krivo sto su se plasirali, a drugo je da lupetaš gluposti.

Robert

pre 4 godine

Ali ljudi niko ne spominje da je zvezda u evropi zajedno sa barswlonom najjace sportsko drustvo..imamo evroliga kosarka, liga sampiona fudbal i vatrepolo, samo barselona i mi to imamo..ima li ko jaci.
(Daks, 28. avgust 2019 08:29)

Niko vise ne spominje ni onaj Gobeljicev masakr u prvom mecu, pa boze moj.

Bane

pre 4 godine

Kako su sujetni ovi grobarcici... Nismo pobedili u svim utakmicama, ali smo prolazili dalje. Zato se i zovu kvalifikacije. Nismo igrali otvoreno i napadacki zato sto smo svesni odnosa u kvalitetu. Niko ne spori da su i Salcburg i Jang Boys bili uglavnom bolji i imali skuplje timove. Ali to je upravo odlika genijalnosti trenera i dobrog tima, da odigraju onako kako moraju da bi ostvarili rezultat. Uglavnom, kada igramo protiv boranije onda dajemo 100 golova u 30 utakmica i neprimamo vise od 20. A vi pronadjite svoje koordinatno mesto u savremenom fudbalu. A i nesto se ne secam da je Partizan igrao preterano lep fudbal, cak i protiv mnogo slabijih protivnika.

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19) Ta pesma se zove "stani srce stani, prestani da bolis...". Vidim znaš pesmu.

radmilo

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.

мики

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

што коментаришеш фудбал? Пробај пикадо.

BOSS

pre 4 godine

Milojevic je tata mata za trenere.Ja garantujem da sa ovom ekipom,Murinjo i Gvardiola ne bi nista vise napravili!!! Pa ovo je ekipa da se grcevito bori za LE a ne LS.
Realno ova ekipa da igra u Ennglesku,borila bi se za opstanak.
Nadam se da ce pametno ulozit pare koje ce dobit.

kanidja

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)

dalibor ZA

pre 4 godine

Da kazem nekima...koji su uporni sa "bunker". Rezultat prvog meca je takav da zvezda nije imala razloga da juri, srlja....svesno je prepustena inicijativa protivniku , to je taktika a ne bunker. Kao sto se i videlo YB je imao veci posed ali nista nije uradio. Zvezda je dala taj odlucujuci gol. YB gol koji je dao je bio vise slucajan , drugi gol u ovom dvomecu koji su dali je bio iz penala. Zvezda ima taj stil igre zadnjih godina i to ume da igra. Milojevic je to usavrsio i rezultat je spisak ekipa koje je zvezda eliminisala...Dzabe posed, dzabe drzanje lopte ako ne date gol. Uostalom, igraju se 2 meca, ako ste bolji od zvezde izvolte pobedite je i izbacite, a to ocigledno nije bas lako

Daks

pre 4 godine

Ali ljudi niko ne spominje da je zvezda u evropi zajedno sa barswlonom najjace sportsko drustvo..imamo evroliga kosarka, liga sampiona fudbal i vatrepolo, samo barselona i mi to imamo..ima li ko jaci.

gomez

pre 4 godine

Ja kao partizanovac kazem da se bolji trener odavno nije pojavio na ovim prostorima... Mozda on ne napravi neke uspehe kada ode dalje, a otici ce sigurno kad tad, ali ovde u ovom trenutku pravi cuda.
I da se ne lazemo, ova ekipa zvezde realno nema kvalitet da igra 2 godine zaredom ligu sampiona, nisu je igrale ni generacije sa Vidicem i ostalima, tako da je ovaj uspeh bar 50% trenerov.

drmr

pre 4 godine

Ma bas nas briga kako smo prosli, realno. Ja zelim da sanjam da mozemo i LS da osvojimo ove godine. Neka se drugi smeju, meni je lepo.;-)

Mito begejac

pre 4 godine

Izgubili smo od Krasnodara, tako da je skor 12:11 :-)

Ali sve je to ok. Miloje tebi hvala za sve ovo do sad! U budućnosti šta god da se desi niko ne sme ništa ružno da kaže za tebe !!! Svaka čast majstore...

cosmo

pre 4 godine

Radmilooooo: Isplaci se, lakse ces podnijet. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirko, 28. avgust 2019 08:29)

Hteo bi on,nego je vec sve suze potrosio! 😁🇷🇸👍

Samo realno

pre 4 godine

nisu pobedili ozbiljnu ekipu a u LŠ su, treba puno sreće za tako nešto...
(Jovan, 28. avgust 2019 08:22)

Hahahahaha...ali nisu ni izgubili. Ma sve je sreća...i Sparta Prag i Krasnodar i Salzburg i Kopenhagen i YB i Napoli i Liverpul...i ko zna šta još ove sezone...sreća? Aj jednu, aj dve...ali čoveče Zvezda igra LŠ dve godine za redom..i pre toga 1/16 finala lige UEFA...o čemu pričaš, kakva sreća?
p.s.ali su pobedili šampiona Evrope prošle godine

Vanja M

pre 4 godine

Uspeh je nesporan, ali i sreća koja je pratila Zvezdu. Juče potpuno nerezonska izmena Garsije sa Benom dok je ceo zadnji red pod kartonima i prilike za Bojse se ređaju...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Radmilo@Zvezda ove sezone ponovo igra LŠ.Da nije zaslužila na terenu ne bi je igrala.Na kraju se piše rezultat a on kaže da je Zvezda izbacila sve protivnike i zasluženo igra najkvalitetnije klupsko fudbalsko takmicenje na svetu.

Nikola

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Sa Severa digla se prašina,
proradila Zvezdina mašina,
proradila PA NEĆE DA STANE,
gazi, gazi Zvezdo sve naše dušmane !!!

vasa ladacki

pre 4 godine

rezultat maksimalan, igra-dekadencija kakvu nismo gledali-, tim-prpodao si terzica, Joveljica i Bogdana Jocica najtalentovanijeg vezustu regiona, prodao si xzvezdinu mladost i buducnost tima i kluba.

majstor

pre 4 godine

Samo baciti pogled i videti koje je to "elitne" timove zvezda dobila za ulazak u LS...Jang Bojs i Salcburg...ili Suduvu i Helsinki... ili Krasnodar i Kopenhagen...mislim smejurija...i onda ih napune u LS kao prosle godine. Sto je najgore, prosle godine su imali krš tim ali je bio bolji za 20 % od sadasnjeg...ostrašćenost je za klince, a ovo su cinjenice.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Sve ono sto odgovara, to se pise. Zadto ne pisete da na 19 meceva na Marakani ima samo 2 poraza i to Arsenal koji ni sam ne zna kako je pobedio i PSZ koji ima napadacku masineriju..

Fei Li

pre 4 godine

Čovek ima znanje, rezultati to govore, ali i sreću, stvarno smo se 3-4 puta neverovatno provukli...

Onaj poništeni gol Krasnodara, pa prošle godine produžeci protiv Suduve i 2 brza gola niotkuda protiv Salcburga koji je realno bio bolja ekipa, pa onda ovi penali protiv Kopenhagena ove godine...još je bilo i mirno protiv Jang Bojsa 🙂

Sreća prati hrabre, idemo dalje, ove godine bi mogli da budemo treći u grupi pa da ponovo prezimimo !

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

Znam patis...ali ok, proci ce.
Mozda sledece sezone ne udjemo u LS pa ti bude lakse....do tada izdrzi

drmr

pre 4 godine

Morao sam i drugi komentar da napisem.


Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Zato i sanjam. Ovo je nista.

drmr

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

38 golova je zvezda dala u ove 24 utakmice. To je 1.5 gol po mecu. U evropi. I neko mrtav ladan napise bunker. Pa Partizan nema prosek 1.5 gol u ovoj ling long ligi u poslednje 3 sezone. Pored toga dali smo gol psz-u, dva liverpulu, napoliju, kelnu, bateu... Cinjenice decko.

BakaPG

pre 4 godine

Navijač sam Partizana, ali od kada je Milojević došao za trenera CZ nekako svojom harizmom, pozitivnom energijom i dobrom taktikom uspijeva da bude izuzetno uspješan. Svaka čast na nevjerovatnim usjesima koje postiže, ko god da mu se povrijedi uvijek nađe dobru zamjenu i postavi pravu taktiku. U Ligi šampiona neka skupi CZ dovoljan broj bodova da se konačno popravi koeficijent. Takođe, nadam se da će i Partizan sa prolaskom protiv norvežana biti kasnije uspješan u Ligi Evrope, pa da se radujemo zajedničkim uspjesima,uživajte zvjezdaši, živjeli! :-)

cosmo

pre 4 godine

Radmilooooo: Isplaci se, lakse ces podnijet. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirko, 28. avgust 2019 08:29)

Hteo bi on,nego je vec sve suze potrosio! 😁🇷🇸👍

BgHQ

pre 4 godine

Umesto glupog tenka ispred Mare staviti Milojevu bistu bar u prirodnoj velicini.Sa nikakvim igracima(cast Marinu) napravio je TIM.To umeju samo vrhunski treneri.Njegove zasluge su ubedljuvo najvece i ne bi bilo fer da se drugi kite njegovim perjem.

Jelaaaa

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.

Uros

pre 4 godine

Ovako ja mislim kao malo manje zagrizeni zvezdas. Imali smo dosta sreće al, ruku na srce, u konkurenciji sa timovima sa kojima smo igrali ipak mislim da smo bili za nijansu bolji od svih. Konkretno, yang boys je ipak slabija ekipa od zvezde i malo su mi izgledali divlje. Kod nas se vidi da postoji neki red. Fudbal koji igramo nije lep al daje rezultate.

Serenity

pre 4 godine

Prvo veliko hvala i veliko izvinjenje treneru Milojevicu. Secam se te 2017. i dolaska, bio sam ubedjen da stize jos jedan Kosanovic, Dostanic. Demant potpuni. Shvatite da ovaj tim ima 3-4 igraca klase da kazemo(zna se ko je koplje iznad svih) i ostali koji su igraci recimo zadatka. Os zimus igra nedostaje ali opet rezultati su tu itekako a igra ce doci sad je sigurno. Prosle godine 1-0 u trnavi, nerviramo se a znamo da prolazimo. Ben smanjuje na 2-1 salcburgu covece Miloje znamo i tad da prolazimo vec, nakon dva minuta stize potvrda. Prolazak zadnja dva kola sada nije ni sekunde doveden u pitanje, nikakav penal, crveni ili autogol nisu doneli nista vise od nekog običnog stresa(sad je lako kazati :)). Vracen je taj neki osecaj i pobednicki mentalitet. Vise ne slezemo ramenima kad nas nalupa neki apoel ili kairat nego primenjujemo ono Mutino "sve je to normalno" kad izbacimo skuplji timod. Ne zaboravite u trenutku izbacivanja Krasnodara tim im je vredeo 110M zvezdin ne preko 22-33. Sparta isto nije vredela manje od 60.
Da nam potraje Miloje i da ga cuvamo ko oci u glavi. A ti Terza kradi sta hoces ali odvoj 5M za dva ekstra pojacanja pa da se igramo dosta je! I ajde dajte i tu Barsu... Ziveli

est

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
ako se ja dobro secam dominacija i institucija je bilo iggranje u basketu u evroligi gde je mali partizan svake godnine bio zadnji i to u smesnim grupama.
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

Igor

pre 4 godine

Kad je zvezda bila prvak Evrope do polufinala je stigla pobedivsi prvake Švajcarske, Škotske i Istocne Nemacke. Sada se samo do grupne faze LS stize pobedama nad prvacima Finske, Danske i Švajcarske. Ajde da ne racunam prvo kolo ali otprilike ista tezina kao i zvezdin put do tog susreta sa Bajernom

aalborg

pre 4 godine

Helsinikija nisu dobili u gostima 2:0 kako to ovde stoji, već su izgubili od njega 1:2. Znači prošli su 4 runda kvalifikacije sa skorom 2-5-1. Ne znam desilo se tako nešto ikada u kvalifikacijama za bilo koje evropsko takmičenje.

Fei Li

pre 4 godine

Čovek ima znanje, rezultati to govore, ali i sreću, stvarno smo se 3-4 puta neverovatno provukli...

Onaj poništeni gol Krasnodara, pa prošle godine produžeci protiv Suduve i 2 brza gola niotkuda protiv Salcburga koji je realno bio bolja ekipa, pa onda ovi penali protiv Kopenhagena ove godine...još je bilo i mirno protiv Jang Bojsa 🙂

Sreća prati hrabre, idemo dalje, ove godine bi mogli da budemo treći u grupi pa da ponovo prezimimo !

Daks

pre 4 godine

Ali ljudi niko ne spominje da je zvezda u evropi zajedno sa barswlonom najjace sportsko drustvo..imamo evroliga kosarka, liga sampiona fudbal i vatrepolo, samo barselona i mi to imamo..ima li ko jaci.

Jelaaaa

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Radmilo@Zvezda ove sezone ponovo igra LŠ.Da nije zaslužila na terenu ne bi je igrala.Na kraju se piše rezultat a on kaže da je Zvezda izbacila sve protivnike i zasluženo igra najkvalitetnije klupsko fudbalsko takmicenje na svetu.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

Znam patis...ali ok, proci ce.
Mozda sledece sezone ne udjemo u LS pa ti bude lakse....do tada izdrzi

BgHQ

pre 4 godine

Umesto glupog tenka ispred Mare staviti Milojevu bistu bar u prirodnoj velicini.Sa nikakvim igracima(cast Marinu) napravio je TIM.To umeju samo vrhunski treneri.Njegove zasluge su ubedljuvo najvece i ne bi bilo fer da se drugi kite njegovim perjem.

d

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

Zove se dva uzastopna ucesca u LS.

BOSS

pre 4 godine

Milojevic je tata mata za trenere.Ja garantujem da sa ovom ekipom,Murinjo i Gvardiola ne bi nista vise napravili!!! Pa ovo je ekipa da se grcevito bori za LE a ne LS.
Realno ova ekipa da igra u Ennglesku,borila bi se za opstanak.
Nadam se da ce pametno ulozit pare koje ce dobit.

gomez

pre 4 godine

Ja kao partizanovac kazem da se bolji trener odavno nije pojavio na ovim prostorima... Mozda on ne napravi neke uspehe kada ode dalje, a otici ce sigurno kad tad, ali ovde u ovom trenutku pravi cuda.
I da se ne lazemo, ova ekipa zvezde realno nema kvalitet da igra 2 godine zaredom ligu sampiona, nisu je igrale ni generacije sa Vidicem i ostalima, tako da je ovaj uspeh bar 50% trenerov.

radmilo

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.

ArtuDitu

pre 4 godine

Zvezda drugu godinu za redom igra Ligu šampiona što je čini prvim srpskim klubom koji je uspeo tako nešto. Činjenica da tim čine igrači koji su menadžerske kombinacije kvaliteta za neki tim iz sredine tabele naše lige i isluženi anonimusi iz inostranstva Milojevića pretvara u neku vrstu alhemičara a ne trenera. On uspeva da od ispodprosečnih fudbalera izvuče 150% njihovih mogućnosti i uveri ih da mogu da igraju sa bilo kim. Stvorio je neku vrstu povezanosti među igračima koji na terenu izgledaju kao formacija sa Spartanskom filozofijom da svaki pazi na onog levog do sebe. Ta hemija ih na terenu hrani, uzdiže i omogućava da zabašure sve one fudbalske stvari koje im nedostaju. Kada Degenek plače na kraju utakmice a neki Španac za koga do juče niko nije čuo sa šlemom na glavi iz transportera urla Liga šampiona to prevazilazi lovu i profesionalizam.
Milojević ima upravu koja sluha ima samo za lični interes. Jer kako drugačije objasniti prodaju Zvezdine dece u bescenje i dovođenje nekakvih cirkuzanata iz inostranstva i mladih igrača iz drugih klubova. Uz objašnjenja poput onog vezanog za Joveljića da nema budućnost u Zvedi jer ne mogu da ga čekaju. Milojeviću su tu vezane ruke ali stoički izdržava te niske udarce i uspeva da ostvari rezultate koje je malo ko očekivao.
Zvezdina igra je užasna i u svojoj istoriji Zvezda nije igrala ovako. Ali, umiranje u lepoti često nije davalo rezultat kao ni taj jedan primljeni gol viška. Setimo se samo utakmica sa Realom. U ovom trenutku Miloje nema igrače, izuzev Marina, sa kojima bi mogao da odigra na vic i improvizaciju. On to dobro zna. Zato igra ono što može. I to u ove tri godine daje rezultate kakve Zvezda nije imala od Barija. Zato ne treba tražiti dlaku u jajetu već čestitati ovom čoveku i momcima na terenu na onome što su do sad postigli.

dalibor ZA

pre 4 godine

Da kazem nekima...koji su uporni sa "bunker". Rezultat prvog meca je takav da zvezda nije imala razloga da juri, srlja....svesno je prepustena inicijativa protivniku , to je taktika a ne bunker. Kao sto se i videlo YB je imao veci posed ali nista nije uradio. Zvezda je dala taj odlucujuci gol. YB gol koji je dao je bio vise slucajan , drugi gol u ovom dvomecu koji su dali je bio iz penala. Zvezda ima taj stil igre zadnjih godina i to ume da igra. Milojevic je to usavrsio i rezultat je spisak ekipa koje je zvezda eliminisala...Dzabe posed, dzabe drzanje lopte ako ne date gol. Uostalom, igraju se 2 meca, ako ste bolji od zvezde izvolte pobedite je i izbacite, a to ocigledno nije bas lako

Trancer

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Ahahaha ijaooo koliko patite i koliko ste zlobni... pa neverovatni ste.

kanidja

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)

мики

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

што коментаришеш фудбал? Пробај пикадо.

Vladan R

pre 4 godine

Evo već tri godine, život paćenika sa druge strane brda, se svodi na sledeće.Prvo pusta želja da CZ ispadne. Razbiće vas Sparta kod kuće. Nemate šanse protiv Krsnodsra. Vratiće vas Salcburga na fabrička podešavanja. Nećete osvojiti ni bod u LŠ. Sve će vam se vratiti protiv YB, biće 0:3. A nakon mečeva. Nikad slabija Sparta, Krasnodar... Psihološki problemi i plakanje. Joooj koliko imaju sreće, kuku prodjoše sa 2 pobede u 8 utakmica ove 2019, odnosno bez pobede protiv Spartaka, Salcburga, Kopenhagena, YB u avgustu poslednje dve godine, lele koliko odugovlače. Usput budi rečeno baš smo "imali sreće" ove godine. Kopenhagen pogurale sudije u oba meča, YB da nije bilo autogola, nam u Bgd ne bi dao gol u 3 utakmice. Može sreća jednom, 2 pa i 3 puta, ali ne može 12/12. Istovremeno kuknjava, kako CZ namešta u prvenstvu, dominira zbog AV. Sa druge strane je bila normalna dominacija FKP od 2008/09 do 2014/15. 6 titula u 7 godina, dok su istovremeno 6 puta ispali početkom avgusta, iako su vam i tada, sklonjeni sa puta svi rivali iz top 10 liga u Evropi. Što ne udjoste još koji put u LŠ, tim pre jer je bilo više mesta tada za stazu šampiona. Tad vam nije smetao sistem, druga šansa krajem avgusta pa ste skupili 1LŠ (jedina sezona kad ste prošli oba avgustovska kola) i 4LE. Zato ste se "proslavili" u grupama, sa 1 pobedom 22 poraza u 28 mečeva (protiv Šahtjora koji je već obezbedio prolaz) 8 osvojenih bodova i gol razlikom 13:52.

Mare

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

Jao zemljače molim te ne lupetaj. Pa ja bi bubreg dao da moj Partizan dve sezone za redom igra LŠ.

Vračarac

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Pamtiš vidim Bajernove šanse, a nekako to je promakla pobeda Zvezde u Minhenu kada ih je Dejo razmontirao sa pola terena za pobedu od 2-1. Živo me zanima da li bi smatrao srećom da je Zvezda postigla gol golmanu kroz ruke kao što je Bajern uspeo u Beogradu, pošto vidim ni to ne pominješ. Mislim da ti ne razumeš sreću i kako se ona zaslužuje. Ostavljam te sa dve fraze na razmatranje: selektivno pamćenje i objektivnost.

Nikola

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.

BakaPG

pre 4 godine

Navijač sam Partizana, ali od kada je Milojević došao za trenera CZ nekako svojom harizmom, pozitivnom energijom i dobrom taktikom uspijeva da bude izuzetno uspješan. Svaka čast na nevjerovatnim usjesima koje postiže, ko god da mu se povrijedi uvijek nađe dobru zamjenu i postavi pravu taktiku. U Ligi šampiona neka skupi CZ dovoljan broj bodova da se konačno popravi koeficijent. Takođe, nadam se da će i Partizan sa prolaskom protiv norvežana biti kasnije uspješan u Ligi Evrope, pa da se radujemo zajedničkim uspjesima,uživajte zvjezdaši, živjeli! :-)

Bane

pre 4 godine

Kako su sujetni ovi grobarcici... Nismo pobedili u svim utakmicama, ali smo prolazili dalje. Zato se i zovu kvalifikacije. Nismo igrali otvoreno i napadacki zato sto smo svesni odnosa u kvalitetu. Niko ne spori da su i Salcburg i Jang Boys bili uglavnom bolji i imali skuplje timove. Ali to je upravo odlika genijalnosti trenera i dobrog tima, da odigraju onako kako moraju da bi ostvarili rezultat. Uglavnom, kada igramo protiv boranije onda dajemo 100 golova u 30 utakmica i neprimamo vise od 20. A vi pronadjite svoje koordinatno mesto u savremenom fudbalu. A i nesto se ne secam da je Partizan igrao preterano lep fudbal, cak i protiv mnogo slabijih protivnika.

onako bez lupetanja

pre 4 godine

@Nikola
Treba da znaš da ovde ima nas starijih, nije samo dečurlija.
Hoću da kažem da je Zvezda u dvomeču ponizila taj Bayern, Dejo je bio pa realno najbolji igrač tada Evrope kao da gledaš Mesija sada, poigravao se sa Efenbergom i ekipom. Već je neko niže opisao da njih nigde nije bilo, 2:1 iz Minhena gde 30 god niko u KEŠ nije pobedio i u tom trenutku 1:0 u BG uz potpunu kontrolu utakmice. Greške se događaju, eto Dika ih je vratio u život bez potrebe kasnije je Auman imao istu rolu, fudbal je to.
Ali činjenica je da je Zvezda razmontirala Bayern 150 od 180min u dvomeču. Tako da nekom drugom tamo na GTR forumu prosipaš te baljezgarije 'naš...

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Da i ovo da ne zaboravim Milojevic sa Zvezdom je napisao još jednu stranicu istorije fudbala,on je sa Zvezdom treci put zaredom od 1 kola kvalikifacija izborio grupnu fazu u Evropi,što se nijedan fudbalski klub nikada to nije uradio,fenomenalan rezultat i uspeh.

Milan

pre 4 godine

Jedino me plaši što će Terzić sada da krene da dovodi igrače na kilo, pa pare za potpis svakog pojedinca i sve ostalo što ide uz to, od kojih će možda jedan da zaigra u prvih 11. Ostali poput Kafua ili famoznog Somaile će služiti da isisavaju budžet kluba i ko zna šta još. Ako će nam svaki plasman u LŠ služiti kao alibi za mutne radnje onda bolje i da ne ulazimo.
Voleo bih da pljusnu po par miliona za nekoliko mladih i baš talentovanih igrača, koji će biti zalog za budućnost. Da nešto ostane konkretno, što ćemo moći da unovčimo kasnije.
Milojeviću se nema šta zameriti, naprotiv. Izvlači i više od maksimuma iz ekipe obzirom na skroman igrački kadar. Mora defanzivno, nemamo mi ni brzinu niti lepršavost za neko nadigravanje sa iole ozbiljnijim ekipama, ali imamo disciplinu i požrtvovanost na neverovatnom nivou.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Koliko vidim neki nisu spavali od sreće i radosti, a neki od tuge i zalosto. Ja reko kad presoavaju biće im lakše, a oni i dalje kukaju.

drmr

pre 4 godine

Ma bas nas briga kako smo prosli, realno. Ja zelim da sanjam da mozemo i LS da osvojimo ove godine. Neka se drugi smeju, meni je lepo.;-)

BUA

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

I Hrvatska tako dosla do finala SP. Ali ja im cestitam na tome, kao sto i cestitam zvezdi. Neko kaze sreca, ali sreca se zasluzi. Djokovic je najbolji pokazatelj...

Dimitrije

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu i drago mi je sto srpski fudbal napreduje...to sto sam zvezdas, ne znaci da ne navijam da Partizan prodje u grupnu fazu Lige evrope...pre svega navijam za Srbiju i Srpske klubove

webb

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.
(Jelaaaa, 28. avgust 2019 08:19) # Link komentara

Ne uliva ni sada a sto ima, to nesto, to se zvove sreca, neverovatno srecan covek. On nije pobedio ni jednu ozbiljnu ekipu. Desio se taj Liverpul nekim cudom i zacepio nam usta. U sustini tanko je to. U ostalom otisao bi negde preko u neki ozbiljan klub. Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.
(Djalma, 28. avgust 2019 12:30)

Osecam jaku patnnu u tebi...

Serenity

pre 4 godine

Prvo veliko hvala i veliko izvinjenje treneru Milojevicu. Secam se te 2017. i dolaska, bio sam ubedjen da stize jos jedan Kosanovic, Dostanic. Demant potpuni. Shvatite da ovaj tim ima 3-4 igraca klase da kazemo(zna se ko je koplje iznad svih) i ostali koji su igraci recimo zadatka. Os zimus igra nedostaje ali opet rezultati su tu itekako a igra ce doci sad je sigurno. Prosle godine 1-0 u trnavi, nerviramo se a znamo da prolazimo. Ben smanjuje na 2-1 salcburgu covece Miloje znamo i tad da prolazimo vec, nakon dva minuta stize potvrda. Prolazak zadnja dva kola sada nije ni sekunde doveden u pitanje, nikakav penal, crveni ili autogol nisu doneli nista vise od nekog običnog stresa(sad je lako kazati :)). Vracen je taj neki osecaj i pobednicki mentalitet. Vise ne slezemo ramenima kad nas nalupa neki apoel ili kairat nego primenjujemo ono Mutino "sve je to normalno" kad izbacimo skuplji timod. Ne zaboravite u trenutku izbacivanja Krasnodara tim im je vredeo 110M zvezdin ne preko 22-33. Sparta isto nije vredela manje od 60.
Da nam potraje Miloje i da ga cuvamo ko oci u glavi. A ti Terza kradi sta hoces ali odvoj 5M za dva ekstra pojacanja pa da se igramo dosta je! I ajde dajte i tu Barsu... Ziveli

IGGY

pre 4 godine

Klark Kent je Zvezdin supermen,svaka čast i što reče kapa dole majstoru!Za uspeh su mnogi zaslužni,uprava,ceo tim oko igrača,borbeni igrači i naravno pravi navijači.Milojević je tu nezamenjiv deo i CZ treba da gleda da to potraje na zadovoljstvo svih.Moram da pomenem nešto sada,u proteklih nekoliko nedelja u nekoliko navrata bilo je dosta komentara odlazi,najgori fudbal,neznalica,bla,bla,brdo gluposti.Ja ne znam da li su to zaista "navijači" Zvezde ali koliko ima pljuvača pa to je da se unerediš.Danas te isti ljudi dižu u nebo a sutra govore da si panj,prekosutra "hvala majci što ga rodila" a naksutra "da se ne ljubimo".Daj dogovorite se s mozgom pa imajte svoje mišljenje a ne od situacije do situacije,vežbajte pamćenje i prestanite da pljujete druge.

srbija

pre 4 godine

dali je moguce da drugu godinu za redom igramo ligu sampiona, i da opet ima strucnjaka koji nisu zadovoljni i znaju bolje od Miloja kako bi trebalo da se igra. pa od 91 izmenjali smo ko zna koliko trenara i nijedan nije uspeo ni blizu lige samiona da bude, a imali smo i bolje timove, i dodje Miloje 3 godine za redom igra grupnu fazu evrope, drugu godinu za redom igra ligu samiona, i opet ima neko nesto da kaze kako je trebalo da se igra. pa sta bi vi, da smenimo sad milojevica, pa da vi strucnjaci budete treneri, bas bih voleo da vidim tu vasu igru

Djubre

pre 4 godine

Poraz Zvezde od Voždovca, nešto najbolje što se desilo Zvezdi od ‘91 na ovamo. Pričaju ovde o malom broju pobeda, 10 u 24 kvalifikacionoh utakmica, u ovim kvalifikacijama samo 2. Ne zaboravimo Prosinečkog koji je mislio da igra sa Zvezdom kao Barselona, sa Borhom kao Etoom, a Srdjanom Mijailovićem kao Buskecom, Darko Lazović je bio nešto tipa Mesi, a veliki Nikola Mikić - Dani Alves I šta se desi? Dodje grupa crnaca iz Bordoa, Rena, koja trči deset puta više od tebe i jača je fizički u svakom duelu i glat ispadamo glatki. Ili setimo se velikog Grofa, koji je rekao da je realnost da igramo grupnu fazu u Evropi za 5,6 godina, jer je nemoguće izbaciti ekipu sa većim budžetom. Miloje je doktor koji igra na rezultat i sjajno motiviše ekipu i hvala mu na svemu!

Heroes

pre 4 godine

Posto ocigledno Milojevic nije zasluzio postovanje od navijaca partizana i pored proleca u evropi i 2x lige sampiona i covek koji se uvek kulturno ophodio , ne znam zasto bi iko trebao da postuje partizan uopste i njihove rezultate?

Nizbrdo

pre 4 godine

Ne znam da li su posle ovakvih utakmica jadniji Zvezdini ili Partizanovi navijači. To pljuvanje, to vređanje ... I mi se čudimo zašto smo u blatu?
Svaki plasman srpskog kluba donosi dobro i onom drugom u sledećoj sezoni. Kad je Zvezda postala šampionEvrope svi smo se radovali iako Partizana nigde nije bilo. Dok je posle Partizan gazio po Evropi Zvezde nije bilo. Ljudi prestanite da pljujete tudje uspehe i počnite da pljujete sopstvene neuspehe. Takodje ne vidim razlog za prozivke partizanovih navijača od atrane "tenkista" jer Partizana u ovoj priči uopšte nema. Pljujte svoje ljubimce kad izgube u Prćilovici donjoj jer to je za pljuvanje. One koji se plasiraju dalje ostavite da se raduju bez mešanja drugih koji nisu ni ucestvovali.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Sa Severa digla se prašina,
proradila Zvezdina mašina,
proradila PA NEĆE DA STANE,
gazi, gazi Zvezdo sve naše dušmane !!!

Dexim

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Patnja patnja , ubise vas kompleksi...

xyz

pre 4 godine

A kad se setim komentara nakon Suduve i Helsinkija... Kako mi lako zaboravljavljamo. Hocemo instant uspeh, sada i odmah. To je valjda zato sto vecina ne zna kako je stvoriti nesto i nauciti, jer verovatno nikada i nije. Jer da jesu nekada u zivotu nesto stvorili i naucili i doveli sebe do visokog profesionalizma, znali bi da je za tp potrebno vreme i da su greske sastavni deo tog procesa. Milojevic je svaku sezonu pocinjao ocajnom igrom, ali polako podizao formu kako je odmicala. Ucio je na svojim greskama i evo vec 3 sezone za redom igra se Evropa. To slucajnost ne moze da bude.

citizzen

pre 4 godine

U košarci igramo Evroligu, u fudbalu Ligu šampiona! Kad dodje sreda ne zna prosečan zvezdaš gde pre da ode.Blago grobarima , oni nemaju tajproblem.Oni odlaze u bioskop.

Milos

pre 4 godine

ovi grobarcici osporavaju uspeh jer nismo ppbedili salcburg i bojse. A oni su, bese, kad su ulazili u LS. Pobedili i kuci i u gostima Anderleht i Njukasl! ili cek, ipak su igrali nereseno uz dosta srece i prosli na penale!

Igor

pre 4 godine

Kad je zvezda bila prvak Evrope do polufinala je stigla pobedivsi prvake Švajcarske, Škotske i Istocne Nemacke. Sada se samo do grupne faze LS stize pobedama nad prvacima Finske, Danske i Švajcarske. Ajde da ne racunam prvo kolo ali otprilike ista tezina kao i zvezdin put do tog susreta sa Bajernom

uzimam.kokice

pre 4 godine

@ Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019)


Placi dečače. Kako je vaš Savo?

Bojan

pre 4 godine

Nije mi jasno zašto mora neciji uspeh da se osporava. Meni je drago i kad Partizan i kad zvezda uspeju da se plasiraju u Evropu . Svaki uspeh dovodi do boljeg fudbala i boljeg koeficijenta mase lige. A ovi komentari ovde je ono nase nek crknem komisiji krava.

drmr

pre 4 godine

Helsinikija nisu dobili u gostima 2:0 kako to ovde stoji, već su izgubili od njega 1:2. Znači prošli su 4 runda kvalifikacije sa skorom 2-5-1. Ne znam desilo se tako nešto ikada u kvalifikacijama za bilo koje evropsko takmičenje.
(aalborg, 28. avgust 2019 08:45)

Pa Hrvatska igrala finale SP bez pobede u eliminacionoj fazi. Sta je sporno? Nisu izgubili nijednu do finala. Tako nismo ni mi izgubiki nijednu, onaj poraz od Helsinkija u nadoknadi i ne racunam.

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19) Ta pesma se zove "stani srce stani, prestani da bolis...". Vidim znaš pesmu.

pixi10

pre 4 godine

Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).
(Јабучило, 28. avgust 2019 09:36) nista bitno, samo omlatimo prvaka evrope! Nekad je pametnije cutati...

Istina pre svega

pre 4 godine

Uspeh se u Srbiji ne prasta, uci 2x za redom je neverovatan uspeh.Vidi se da je nekima jako tesko pao uspeh Srpskog kluba a sutra ce da nam pricaju o patriotizmu...

bidon

pre 4 godine

`Milojević je ponovio neverovatan uspeh, koji ne može da se opiše rečima, pošto nijedan srpski klub nije uspeo da igra Ligu šampiona u dve uzastopne godine.`

Kratko i jasno ! Hvala, dovidjenja !

drmr

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

38 golova je zvezda dala u ove 24 utakmice. To je 1.5 gol po mecu. U evropi. I neko mrtav ladan napise bunker. Pa Partizan nema prosek 1.5 gol u ovoj ling long ligi u poslednje 3 sezone. Pored toga dali smo gol psz-u, dva liverpulu, napoliju, kelnu, bateu... Cinjenice decko.

Jehova Željko i njegov pastor Savo

pre 4 godine

(Nizbrdo, 28. avgust 2019 09:27) Kažeš Partizan gazio po evropi dok Zvezde nije bilo nigde? Stoji da Zvezde nije bilo nigde, ali da je Partizan gazio je jedna od boljih odvala koju sam čuo uz “instituciju”, “aparthejd” i “sve ce se to lane zvati”.

Forest

pre 4 godine

Još jednom čestitke komšije :) Pokušaću da ostavim realan komentar iako navijam za Partizan. Uzgred sinoć sam ostavio komentar pre utakmice da će biti 1:1 :D
Da ste imali sreće imali ste ali ste je borbenošću i zaslužili. Ne obraćajte pažnju na par nikova koji prozivaju i omalovažavaju vaš uspeh jer sam siguran da je bar 80% navijača Partizana nema takvo mišljenje. Nek ste i sve ikseve odigrali,imate rezultat. Treba nam taj koeficijent i sutra prolaz Partizana pa da imamo napokon dva predstavnika.
Ono što mi jedina zamerka je to što vidim po komentarima da je za YB- Kopenhagen izmislio fudbal. Kakav crni Kopenhagen, nisu stvorili ni dve šanse, imali penal u Bg, i ništa pokazali nisu. YB igra otvoreno ,napadački,bez nekog taktiziranja pa ste sa takvim protivnikom i vi bolje igrali i stvarali šanse.
I manite se ljudi prepucavanja više, nije džabe - SSSS!

Darko Banja Luka

pre 4 godine

Konacno pravi trener. Studiozan, miran, kulturan, odmjeren. Postovanje za svakog protivnika , vjera u svoju ekipu. Odlicni saradnici.Nema euforije , nepotrebnog patetisanja. A NAJVAZNIJE- RAD, RAD, I SAMO RAD. I IMA REZULTATE.
Tako rijetka sorta na Balkanu.

Kg

pre 4 godine

To je ta prica, prosla godina sluzila za popunjavanje budzeta (uz naravno podvig protiv liverpula) i navikavanje na LS, a ove godine dolaze iskusniji, i ako sve bude kako treba LS ce postati obavezna. Umesto da brojimo godine kada se neki nas tim plasirao, brojicemo godine kada se LS nece igrati u Srbiji...

Lanister

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019 09:41)

Gluplji komentar ne pamtim kada sam pročita,ali najozbiljnije to mislim.

Samo ću da te pitam, ako je Milojević koji dve godine za redom odvodi svoj tim u najelitnije fudabalsko klupsko takmičenje na svetu, trener za srpsku ligu zapad, za šta je onda Savo Milošević?


Pazi, jedno je da ti bude krivo sto su se plasirali, a drugo je da lupetaš gluposti.

sale

pre 4 godine

Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Sinocna formacija je najbolja moguca koja se moze odigrati kontra one YB.

YB ima brze napadace, Miloje ih neutralize na nacin sto kad ima loptu zadnja linija stoji iza centra (ne racunajuci ubacivanje bekova), dok u fazi odbrane ta odbrana je duboko postavljena odnosno blizu golmana.

YB ima brzu tranziciju, Miloje ih neutralizuje igrajuci sa dva zadnja vezna, tako da protivnik ima problema sa prenosom lopte jer oni non stop pomazu u udvajanju i na neki nacin 'skracuju' prostor, stoga YB nije imao ni par udaraca iz blizine, vecinom udarci sa vece distance.

Na kraju, tu su dva krila, uz Boacija i Marina koji bi trebali da brzo dodju sa loptom do protivnickog sesnaesterca.

Jedina zamjerka jeste sto nije radio visoki presing u prvih 15tak, 20min, da 'unovci' efekat Mare. Ovi kada su izasli na teren nijesu znali sta im se desilo a on im pusta posjed u potpunosti sto YB koristi da dodje do nekog samopouzdanja... Ali ga ne mogu 'kriviti', ima povoljan rezultat, ne zuri mu se nigdje a da nije doslo do nesporazuma Ben-Borjan, do ponoci gost ne bi dao gol.

Ono sto me raduje, uz odlican skauting igraca i skoro pa nestvarno dobre transfere, Zvezda ima i odlican skauting protivnika.

Svaka cast svima u Zvezdi!! Uzivacemo protiv najboljih na planetu!!

aalborg

pre 4 godine

Helsinikija nisu dobili u gostima 2:0 kako to ovde stoji, već su izgubili od njega 1:2. Znači prošli su 4 runda kvalifikacije sa skorom 2-5-1. Ne znam desilo se tako nešto ikada u kvalifikacijama za bilo koje evropsko takmičenje.

Nemanja

pre 4 godine

Od osam utakmica dve pobede pet neresenih jedna izgubljena... ili ja ne znam da racunam
(Utin, 28. avgust 2019 11:53)I ja sam mislio da ne znam da racunam kad sam prosle sezone video -36 bodova izmedju prvoplasirane i treceplasirane ekipe.Ali tako je bilo.

kt

pre 4 godine

OGROMAN USPEH OGROMAN..MILOJE PISE BAJKE KAKAV COVEK
taktički odlično postavljen meč, prošli smo opasnu ekipu..
za sve negativne komentare koji nemaju nikakve veze sa istinom samo treba kulturno reći da suoni koji ih pišu totalni idioti..pronaći će se oni sami..ovi što pisu za antifudbal bunker itd itd kompleksasi čisti
BRAVO MOMCI BRAVO DOKTORI

Bookie

pre 4 godine

Milojevic ima pravu fudbalsku filozofiju za ovakvu ekipu tj da se igra defanzivno , a nedostatci nadoknade borbenoscu i disciplinom kolektiva.Ovo pisem , jer su mu mnogi zamjerali , na pocetku kvalifikacija , zbog nacina na koji Zvezda igra i prizeljkivali da mu vide ledja.Sada ga vjerovatno kuju medj' zvijezde.

Svajcarci platise danak neiskustvu.Bice oni dobri kada stasaju (čitaj: YOUNG Boys) :D

ПункиШа

pre 4 godine

Браво и велико хвала за Милојевића и играче. Три године за редом групна фаза ЛЕ и ЛШ не може бити баш случајно и само срећа. Има нешто и у знању, борбености, вери у успех. Када се то поклопи долази и резултат. Многи критичари овде вероватно ни једну од тих ствари у свом животу немају па и не знају шта то значи.

Trancer

pre 4 godine

Kad je zvezda bila prvak Evrope do polufinala je stigla pobedivsi prvake Švajcarske, Škotske i Istocne Nemacke. Sada se samo do grupne faze LS stize pobedama nad prvacima Finske, Danske i Švajcarske. Ajde da ne racunam prvo kolo ali otprilike ista tezina kao i zvezdin put do tog susreta sa Bajernom
(Igor, 28. avgust 2019 08:41)

vazni je da ste vi u Kosarci igrali sa Barselonom, Realom , CSka Fenerom 92, sta ti uporedjujes ccc patnja cista.

fikarbc

pre 4 godine

Pišu pojedini kako je Zvezda nerešenim rezultatima došla do grupne faze? Kakve golove je dala Zvezda ? svaki je bio iz akcije
Prva utakmica sa JangBoys-ima cista sreća da se napravi penal
Sinoć autogol ? Uporedite kakve golove im je Zvezda dala a kakve primila , a Bojsi su jedna od kvalitetnijih ekipa evrope.

Grobari , isplačite se biće vam lakše ;)

A večeras vam želim da prođete dalje.Pozz

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

- Kad je došao u Zvezdu, posle prve godine se videlo da je talentovan trener.
- Danas je već formiran trener i u Evropi se njegovo ime već zna.
- Milojević će postati veliki Evropski trener,...... U to sam potpuno siguran.
Milojeviću, veliko hvala Tebi, Tvom stručnom štabu i igračima za svu radost koju Nam pružate.

vrg

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

sreca prati hrabre. :D

"koju posluku porati"

pre 4 godine

Gospodin. Mogu nama da se ne svidjaju neke takticke zamisli, ali Milojevic ima karakteristiku koja je za svakog trenera najbitnija- zna da iz svakog igraca izvuce 110%.
A sto se tice ovih sto komentarisu prolaze bez pobeda. Kad su vec dokoni pa smisljaju kako da omalovaze svaki uspeh, neka potraze podatak kada je pre Zvezde neko dao u kvalifikacijama Salcburgu ili Jang Bojsu dva gola u gostima.
Zvezda pise istoriju i to je najbitnije.

Zvezda -jang bojs 3-0

pre 4 godine

dali je moguce da drugu godinu za redom igramo ligu sampiona, i da opet ima strucnjaka koji nisu zadovoljni i znaju bolje od Miloja kako bi trebalo da se igra. pa od 91 izmenjali smo ko zna koliko trenara i nijedan nije uspeo ni blizu lige samiona da bude, a imali smo i bolje timove, i dodje Miloje 3 godine za redom igra grupnu fazu evrope, drugu godinu za redom igra ligu samiona, i opet ima neko nesto da kaze kako je trebalo da se igra. pa sta bi vi, da smenimo sad milojevica, pa da vi strucnjaci budete treneri, bas bih voleo da vidim tu vasu igru
nenormalno koliko su sprintali igraci JB ,pretrcali su 20 km ukupno vise od zvezdinih ...mali pad i goool...posle kopenhagena nisam mogo da svarim Milojevica a sada moram da mu se poklonim...trecu godinu zaredom smo u grupama ..

drmr

pre 4 godine

Da li se slazem ili ne nije ni bitno, mogao bih da argumentujem i odlicne stvari u igri Zvezde, verujem da smo ih imali i vise od protivnika. Sigurno smo puno puta imali srece u kvalifikacijama. I sta, i sta recite mi? Zvezda je najdosadnijom igrom u finalu i osvojila tu istu ligu sampiona. Ja se toga ne stidim, ja se tim ponosim i puno mi je srce. Vama sve najbolje. Partizanu puno srece.

Trancer

pre 4 godine

Neverovatno koliko čovek ima sreće. Cela filozofija igre zasniva se na odbrani u kojoj učestvuje ceo tim, i čekanju prilika iz kontri.
(ja, 28. avgust 2019 08:44)

Znamo da vam je krivo navijaci YB...

One night in May

pre 4 godine

Ubogi ne prate fudbal jos od Toleta na ovamo, pa ne znaju pravila...

Eliminacioni dvomec nije ligasko takmicenje. Ne racunaju se Bodo I, nego prolaz dalje. A Miloje je tu odbranio doktorsku disertaciju.

Sta radi u ligaskom takmicenju znaju oni koji su dve vezane sezone smrznuti na - 30.

hipi

pre 4 godine

Udju ligu sampiona sa dve pobede iz osam utakmica,ma ne nece sluziti za nabijanje gol razlike ekipama.... xDDDDD
(dafa, 28. avgust 2019 10:32) # Link komentara

Bolje ući sa dve pobede, nego ispasti sa sedam.

Evo i Partizanu ( u inat istma kao ti ) želim poraz u Norveškoj 3:2 ili 4:3

nikola1992

pre 4 godine

Od sinoc je gospodin Milojevic za mene 7. Zvezdina Zvezda! Covek je sam vratio Zvezdu tamo gde istorijski pripada. Naklon do poda i hvala Miloje za sve sto si ucinio za nas klub.

Dexim

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019 09:41)

Krstim se...

bata

pre 4 godine

@Forest ...mi imali srece? YB imao penal kod kuce ...ovde dali vrljav gol na fliper ...mi dali sve golove iz otvorenih akcija..Kopenhagen imao penal i ovde i na svom terenu ..inace ni oni nikad ne bi dali gol ...i MI smo imali srece? Ne ...Kopenhagen i Young Boys su imali srece sto su uopste imali sansu da se nadaju bilo cemu..

Ivan

pre 4 godine

Da ne kazem grobari u celini, jer nisu svi takvi, ostavljaju neki od njih od juce takve komentare da me stvarno bude sramota umesto njih, kakve su sve u stanju stvari da napisu u pokusaju da umanje i omalovaze zvezdu. Ide se toliko daleko, da ni manje ni vise sve ove tri sezone u evropi pripisuju sreci!? U fazonu, imate srece 3 godine, 12 dvomeca, ahahahaha! Kada se zvezda jednom ne bude plasirala u LS, napisace, eto sve se vraca.

Zvezda -jang bojs 3-0

pre 4 godine

Koja je ovo propaganda u stilu velikog vidje,"12-12" a osim suduve i slicnih nisu pobedili nikog,sve nereseno,produzeci penali,odugovlacenje i anti-fudbal i vise srece nego pameti,setite se ponisten gol kradnodaru lopta prosla metar u gol,penali protiv kopenhagena,da se razumemo nisam protiv toga sto je zvezda u LS ali budimo realni.
(milica, 28. avgust 2019 10:17)
12 od 12 Vladana Milojevica , to je cinjenica nije propaganda...niko ne moze da ga eliminise..jos da kljucne jos neki bod u grupi i to je to...sledece godine smo jos bolji

Needukovan

pre 4 godine

rezultat maksimalan, igra-dekadencija kakvu nismo gledali-, tim-prpodao si terzica, Joveljica i Bogdana Jocica najtalentovanijeg vezustu regiona, prodao si xzvezdinu mladost i buducnost tima i kluba.
(vasa ladacki, 28. avgust 2019 08:37)

Prijatelju, ti si jedini ovde ubo sustinu! PRODALI SU BUDUCNOST! I to ne tima, nego kluba! MI nemamo napadace, on proda Joveljica, decka koji je trebao da bude ono sto smo ispustili sa Jovicem. Nemamo kreativce i prave vezne fudbalere, a on prodao Jocica, decka koji je trebao da bude okosnica i lider u godinama koje dolaze! Dakle, ove rezultate (koje realno Milojevic pravi upravo tom dekadentnom igrom kao jedinim nacinom da se prodje dalje) Terzic koristi da mulja i trpa u svoje dzepove i mozemo pretpostaviti cije jos. A Zvezda..za Zvezdu ih realno boli uvo. Da je drugacije cuvali bi tu decu koja su nevidjeni potencijal, ne bi ih prodavali kao sto to rade i kao sto uostalom radi i Pertizan. Svima je bitno samo da napune dzepove, o nekom sistemu i globalnoj buducnosti klubova niko ne razmislja. Uspelo je i ove godine 'i jare i pare' ali ako se tako nastavi vrlo brzo ce se sve izduvati kao balon i bicemo potpuno isti kao Partizan, ocerupani i tuzni sto je sve bilo samo trenutak u kom su se poklopile kockice, a ne plod nekog sistema. Bez obzira na sve jedva cekam zreb i nadam se laksoj grupi nego prosle godine.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Sve ono sto odgovara, to se pise. Zadto ne pisete da na 19 meceva na Marakani ima samo 2 poraza i to Arsenal koji ni sam ne zna kako je pobedio i PSZ koji ima napadacku masineriju..

Pero

pre 4 godine

Odvratan fudbal igramo. Helenio Herrera pokojni da nam pozavidi. Valjda drukčije ni ne ide sa ovom ekipom. Sreću imamo ogromnu, ali nju treba zaraditi, ne ide samo od sebe.

Bilo kako bilo, ostaje upisano da smo u eliti ponovo.

Izhlapjeli starac

pre 4 godine

@Nikola
Jeste protiv Bajerna bila sreca, ali Bajern je jos u Minhenu trebalo da bude potpuno nokautiran. Ipak neka pravda, to ne spominjes.

hipi

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ako nepamtiš, nadji na YT pa pogledaj. Vredi pre pisanja nekog komentara.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Dinamo pobjeduje svoje protivnike,reci mi kad ste pobijedili itijednog od ovih protivnika salzburg,kopenhagen i young boys?
(Zigzag, 28. avgust 2019 11:29)

Prvo da naucis osnovna pravila. Eliminacioni dvomec nije ligasko takmicenje - ne sakupljaju se bodovi. Pobeda i poraz u ligi vrede 3 boda, a dva remija 2.
U eliminacionom dvomecu vrlo cesto sa pobedom i porazom ispadnes, a sa 2 remija prodjes.

Aleksej

pre 4 godine

Uspeh jeste, ali ljudi pogledajte samo rezultate, sve neke nerešene utakmice, penali... Pa takvu sreću nema niko, budimo realni.
(19JF99, 28. avgust 2019 09:52):D,sto cam je toliko tesko?

Pero

pre 4 godine

Ovde, citam, ima svega. Vise tuge i zalosti nego srece i radosti. Ne daj boze da se Srbi sloze. (ako sa druge strane uopste i ima Srba). Ja cu, naprimer, veceras da se radujem prolasku Partizana bez obzira sto ih ne volim, ali volim Srbiju
(sve se pomesalo, 28. avgust 2019 10:13)

# Link komentara

Večeras nećeš sigurno. Partizan igra ono drugo takmičenje.

Heroes

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Uspeo je dva puta da pobedi u play offu zato ne pisi gluposti.

pedja 71

pre 4 godine

Bravo, Milojeviću. Od svih igrača, a ima limitiranih izvlačih maksimum stalno.
Hvala što nam donosiš ogromnu sportsku radost.

P.S. Počeo sam da čitam komentare , ali tu količinu komšijskih suza moje dobro srce ne može da podnese, pa sam brzo odustao.

Vladan R

pre 4 godine

@ Milica

Kako samo, svi vi paćenici, gledate samo jednu stranu medalje, koja vam odgovara. Uhvatili ste se za taj ne priznat čist gol, a ne spominjete da je baš tom istom Kranodaru, priznat neregularan gol u prvom meču, iako je lopta u toku akcije izašla u aut, odnosno sviran im nepostojeći penal u Bgd. Pričate o nekojsreći CZ, a ne vidite koliko srećan gol je dao YB u Bgd. Pa kad su sudije grešile sudija protiv Kopenhagena, nije bilo VARa a protiv YB, VAR penal. Ne žalim se, na dosudnjen penal jer jeste bio, već samo navodim o nedostatku sreće, da kad je CZ trebao VAR nije bio instaliran, i obratno. Da se razumeo ne pričam ni o kakvoj teoriji zaveri, jednostavno sistem takmičenja je takav da se VAR primjenjuje samo u plej ofu i kako CZ tako i svima. Naravno da je bilo i sreće. Na neki način iz jednog prelaska centra protiv Salcburga dali dva gola, a oni dosta toga promašili unrevanšu. Usput budi rečeno, i penal za Salcburga, je bio problematičan, jer je kontakt započeo van šesnaesterca. Po meni je ipak korektno sviran, jer je se nastavio i u šesnaestercu, ali po nekim tumačenjima pravila definitivno problematičan. Sa druge strane, u već pomenuti mečevima sreća je išla na drugi stranu. Jednostavno treba gledati ove strane medalje.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.
(Djalma, 28. avgust 2019 12:30) # Link komentara

Ljupko je dosao na gotovo - Vaske i Seki su napravili tu ekipu, Ljupko je dodao dva igraca, nije se mesao u posao Deju i Robiju i u finalu objasnio kako da uzmu trofej.

I u tom mandatu bio dvaput krace na Zvezdinoj klupi od Miloja danas.

Istina, Grof je Miloju ostavio nosioce - te prve sezone. Donald, LeTalek, Kanga, Boaci, Srnic, Grujic... Ali je ostalo Miloje sve sam uradio.

Samo realno

pre 4 godine

nisu pobedili ozbiljnu ekipu a u LŠ su, treba puno sreće za tako nešto...
(Jovan, 28. avgust 2019 08:22)

Hahahahaha...ali nisu ni izgubili. Ma sve je sreća...i Sparta Prag i Krasnodar i Salzburg i Kopenhagen i YB i Napoli i Liverpul...i ko zna šta još ove sezone...sreća? Aj jednu, aj dve...ali čoveče Zvezda igra LŠ dve godine za redom..i pre toga 1/16 finala lige UEFA...o čemu pričaš, kakva sreća?
p.s.ali su pobedili šampiona Evrope prošle godine

Vladan R

pre 4 godine

@ Zoran

Nikakvi bodovi nisu izgubljeni. Kako god da se kvalifikuješ za grupnu fazu LŠ, dobijaš 4 boda. Nebitno je da li si ušao direktno kao najjači klubovi, da li si morao da odigraš 2 ili svih 8 utakmica, odnosno kako si prošao sa svih 8 pobeda ili sa 8 nerešnih na gol u gostima ili penale. Jednostavno svi dobijaju po 4 boda i to je to.

Mito begejac

pre 4 godine

Izgubili smo od Krasnodara, tako da je skor 12:11 :-)

Ali sve je to ok. Miloje tebi hvala za sve ovo do sad! U budućnosti šta god da se desi niko ne sme ništa ružno da kaže za tebe !!! Svaka čast majstore...

zex

pre 4 godine

Ako smo kod srece, sinoc je Yang Bojs dao srecno gol. Onaj udarac je bio tako traljav da mozda nebi ni pogodio okvir ali je zakacio Bena i usao. Da nije toga mislim da nebi dali gol jos dugo dugo. Jesu oni napadali sa svih strana, njima je bilo nuzda a ne nama. Dobra su ekipa, brza i snazna ali ono sto njima fali je zavrsni pas o realizacija. Tamnoputi igraci su fizicki malo snazniji ali im fali intiligencije a ta dva nikako neidu zajedno. Voleo bih Real da nam padne, nekako imam osecaj da bi protiv njih odigrali odlicno, trenutno nemogu da se sastave i treba to iskoristiti.

Back in Black

pre 4 godine

Samo grobarcici mogu da u kvalifikacijama za Ligu sampiona pricaju o lepoti igre,normalno jer nemaju o cemu a toliko pate da prosto moraju da napisu neki komentar pa nema veze i sto je glup za medalju.Ej Zvezda po drugi put za redom ušla u Ligu sampiona a oni mi pišu koliko je ona pobedila,koliko je gola dala,pa mislim to mora da je toliki bol da je jednostavno neizdrziv pa se blamiras u komentarima.Videcemo u cetvrtak pravi napadacki fudbal.Samo kada se setim dvomeca protiv konobara ,kao kada se skupi neko drustvo pa aj u pivo malo fucu a poslednji put šutnuli loptu pre jedno deset godina.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ako nepamtiš, nadji na YT pa pogledaj. Vredi pre pisanja nekog komentara.
(hipi, 28. avgust 2019 11:03
Kako da pamti kad je realno 90 godište

Uros

pre 4 godine

Ovako ja mislim kao malo manje zagrizeni zvezdas. Imali smo dosta sreće al, ruku na srce, u konkurenciji sa timovima sa kojima smo igrali ipak mislim da smo bili za nijansu bolji od svih. Konkretno, yang boys je ipak slabija ekipa od zvezde i malo su mi izgledali divlje. Kod nas se vidi da postoji neki red. Fudbal koji igramo nije lep al daje rezultate.

Zuba

pre 4 godine

Od para dobijenih ulaskom u ovogodisnju LS obavezno obnoviti (poboljsati)ugovor sa Milojem i Marinom. To pa onda osveziti igracki kadar ako je moguce.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona
(LOVRA VEREBI, 28. avgust 2019 11:21)
Zvanično nije jer se u sezoni 91/92 igrao eksperimentalni sistem u kome su posle dva kola klasičnog nokaut sistema, 8 preostalih svrstali u dve drupe i pobednici tih grupa su igrali finale. Sledeća sezona 92/93 je zvanično prva godina LŠ.
(zoran, 28. avgust 2019 11:48)
Hvala, to nisam znao.

Proto Ganci

pre 4 godine

Kao sto sam vec mnogo puta napisao, Miloje je novi Cica. Stvara se ponovo velika Zvezda i to je njegova najveca zasluga. Moramo ga zadrzati sto duze u klubu po svaku cenu. Sa njim ce biti jos mnogo radosti narednih godina. Za komsije, sudeci po njihovim komentarima, dolazi, za njih normalno, stanje permanentne frustiranosti.

Јабучило

pre 4 godine

Neverovatno koliko čovek ima sreće. Cela filozofija igre zasniva se na odbrani u kojoj učestvuje ceo tim, i čekanju prilika iz kontri.
(ja, 28. avgust 2019 08:44)

Човек се специјализовао за квалификационе двомече, тако што се теуди да у гостима да више, а код куће прими мање голова. Све по правилима. За српски фудбал је пролазак у ЛШ две године узастопно успех. Да се разумемо, није ми драго због Звезде, али заслужен успех није у реду омаловажавати.
Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).

Dexim

pre 4 godine

Ne znam da li su posle ovakvih utakmica jadniji Zvezdini ili Partizanovi navijači. To pljuvanje, to vređanje ... I mi se čudimo zašto smo u blatu?
Svaki plasman srpskog kluba donosi dobro i onom drugom u sledećoj sezoni. Kad je Zvezda postala šampionEvrope svi smo se radovali iako Partizana nigde nije bilo. Dok je posle Partizan gazio po Evropi Zvezde nije bilo. Ljudi prestanite da pljujete tudje uspehe i počnite da pljujete sopstvene neuspehe. Takodje ne vidim razlog za prozivke partizanovih navijača od atrane "tenkista" jer Partizana u ovoj priči uopšte nema. Pljujte svoje ljubimce kad izgube u Prćilovici donjoj jer to je za pljuvanje. One koji se plasiraju dalje ostavite da se raduju bez mešanja drugih koji nisu ni ucestvovali.
(Nizbrdo, 28. avgust 2019 09:27)

Pa ovde imas samo navijace partizana koji omalovazavaju svaki zvezdin uspeh, Mislim da ti je komentar promasio poentu, znamo sa kojim zarom ste juce navijali za YB .

est

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
ako se ja dobro secam dominacija i institucija je bilo iggranje u basketu u evroligi gde je mali partizan svake godnine bio zadnji i to u smesnim grupama.
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

zoran

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona
(LOVRA VEREBI, 28. avgust 2019 11:21)
Zvanično nije jer se u sezoni 91/92 igrao eksperimentalni sistem u kome su posle dva kola klasičnog nokaut sistema, 8 preostalih svrstali u dve drupe i pobednici tih grupa su igrali finale. Sledeća sezona 92/93 je zvanično prva godina LŠ.

Vladan R

pre 4 godine

@zigzag

Potsetim me samo, kad ste vi to pobedili YB. Koliko znam bilo 1:1 i 1:2. Ne vidim da ste pobedili. Da ste pobedili možda biste i prošli. Mi istina nismo pobedili, kao vi recimo u tvojim snovima, ali smo zato prošli.

Ivan

pre 4 godine

Hajde sada ovako: Čitam komentare i ima dosta komentara koji se odnose na koji način i kako je Zvezda prošla u LE i LŠ. Kako je to na sreću, kako su timovi poput Helsinkija, Kopenhagena i Jang bojsa slabe... Samo da napomenem pod brojem jedan:oni su šampioni lige u svojoj zemlji, odnosno najaci i najbolji u svojoj ligi. Kao drugo Zvezda nije prosla play off Lige šampiona na penale poput jednog malog srskog kluba, kada su ulazili u LŠ.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona

Smogovci

pre 4 godine

@ZigZag
Eto pobedili smo Liverpul, jel se važi to?

Jao što nas žreb ne spoji, zauvek bi ućutao kad te Zvezda razludi na Maksimiru u sred ZG.
Nego neće nas ta mrša koja zimi u Evropi jednom u "stoleću", opet će neki Prvaci Evrope i slično.

srb

pre 4 godine

miloje doktor. nisu im pomogli ni penali (mahom nepostojeci) u svim vaznim dvomecima: krasnodar u bg nije bio, trnava u gostima mozda, salzburg u gostima nije-van kaznenog, kopenhagen u bg nije bio, yb u gostima ok

jsx

pre 4 godine

@Daks
FC Barselona nema klub u vaterpolu koliko mi je poznato (Barseloneta je druga stvar). Doduse ucestvuju u LS u rukometu, futsalu i hokeju na rolerima i bore se za titulu u svih 5 sportova, tako da su verovatno iznad Zvezde.
No, ni drugo mesto uopste nije lose :). Jang Bojsi su solidan tim, ali Zvezda ipak dosta bolja, sto je pre par godina bilo tesko zamislivo.

ja

pre 4 godine

Milojevic je tata mata za trenere.Ja garantujem da sa ovom ekipom,Murinjo i Gvardiola ne bi nista vise napravili!!! Pa ovo je ekipa da se grcevito bori za LE a ne LS. 
Realno ova ekipa da igra u Ennglesku,borila bi se za opstanak. 
Nadam se da ce pametno ulozit pare koje ce dobit.
(BOSS, 28. avgust 2019 08:45)

Pa naravno, u pravu si, ali pogledaj sa kim je Zvezda igrala. Suduva, Helsinki, Kopenhagen, Jang Bojs. Sve su to timovi koji su pobedivi, nisu nikakva posebna klasa. Liga šampiona je ovim novim sistemom obezbedila mogućnost malim klubovima da se domognu grupnog dela, a Zvezda tu priliku iskoristila dva puta.

Istina pre svega

pre 4 godine

Uspeh se u Srbiji ne prasta, uci 2x za redom je neverovatan uspeh.Vidi se da je nekima jako tesko pao uspeh Srpskog kluba a sutra ce da nam pricaju o patriotizmu...

nindža

pre 4 godine

Pre 2 meseca Gospodin Milojević izjavi da najviše očekuje od Vukanovića i Jirke!!! Čovek ima viziju Respect!!! Bez vizije ostaješ prosek kako u fudbalu tako i u životu!!!

cosmo

pre 4 godine

Radmilooooo: Isplaci se, lakse ces podnijet. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirko, 28. avgust 2019 08:29)

Hteo bi on,nego je vec sve suze potrosio! 😁🇷🇸👍

sve se pomesalo

pre 4 godine

Ovde, citam, ima svega. Vise tuge i zalosti nego srece i radosti. Ne daj boze da se Srbi sloze. (ako sa druge strane uopste i ima Srba). Ja cu, naprimer, veceras da se radujem prolasku Partizana bez obzira sto ih ne volim, ali volim Srbiju

dr

pre 4 godine

@A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ja pamtim sve tri, pa i Ferencvaros..
Ziv sam se pojeo, nisam vjerovao da se to desava. kao i ona sa Borusijom, 2-0 povesti i uprskati sve.
Ali da ti odgovorim.
Panatenaikos je sam Zvezda prodala za debele pare.
Milan, magla..posteno, ljudi su dali gol koji im sudija nije priznao, lopta je potpuno jasno debelo bila unutra kad je nas igras izbacio.

Od svega toga ostaje Real, kojeg su sudije ugurale dalje , mada je Zvezda trebala da ih otrese. Onaj penal nije postojao,ali Hugu Sanceza nije bas bilo briga za to. Muka mi je od te utakmice, a jos vise od Reala i Rijeke koja ih je rasturila ali sudije su opet odradile posao.

xxxx

pre 4 godine

ovi grobarcici osporavaju uspeh jer nismo ppbedili salcburg i bojse. A oni su, bese, kad su ulazili u LS. Pobedili i kuci i u gostima Anderleht i Njukasl! ili cek, ipak su igrali nereseno uz dosta srece i prosli na penale!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milos, 28. avgust 2019 09:07)
Bese su dobili Newcastle. Al nema veze, tada Partizan, sada Zvezda, pa ce opet Partizan i tako u krug. Ko do sad nije shvatio kako sistem funkcionise ili je glup ili ima 15 godina.

NN

pre 4 godine

Ne mogu da verujem juče stanje u kraju (valjda posle utakmice) u kome živim.... ekspolzije, petarde, sirene, dreka .... rekao bih da je Nova godina, ali mnogo je vruće za Novu godinu.... posle mi neko rekao da CZ uspela da se "PLASIRA" dalje.....HAHAHA.... OGROOOMAN USPEH

raca milosavljevic

pre 4 godine

... kako god ... ponovo je ime Zvezde tu ... sa ovakvom situacijom u nasem fudbalu,sa ovakvim fondom igraca nije to bas lako ...svaka cast Milojevicu,treba to umeti .... idemo dalje ...

Lajavi krelac

pre 4 godine

(ArtuDitu, 28. avgust 2019 10:07)

Lepo si ovo napisao, ali se ne slažem u potpunosti sa nekim stvarima. Generalni problem svih naših timova je poprilično loša fizička priprema. Ja sam ubeđen da Zvezda ima trenutno tim koji može da pregazi ove i ovakve Jang Bojse samo da nisu igrali kukavički. I da imaju snage.
U drugom poluvremenu Zvezda je imala nekoliko izglednih polukontri, ali Marin i Kanjas kao da su namerno zadržavali loptu, iako su imali igrače koje im se otvaraju i nude i koji bi mogli da ugroze gol "žutih". Kao da im je Miloje rekao "Zadržavajte loptu i ne pokušavajte da date gol!", ja nemam drugo objašnjenje za to.
I iako svi sada dižu Vukanovića u Zvezde zbog gola, neka neko pogleda trezveno njegov učinak izuzimajući gol - jedan napravljen faul nad njim u 18. minutu, izborio je aut izlaskom na igraća YB, primio je jedno 20-ak lopti i SVE DO JEDNE je izgubio. Nevidljiv u odbrani, loše postavljanje kod preuzimanja i pravljenja blokova i da nije postigao gol bio bi UBEDLJIVO najgori igrač na terenu. Imaš u timu Vulića, igrača sa odličnim šutem, pregledom igre i borbenošću, a na terenu Jovančić koji je u svađi sa nogama, spor, takođe gubi 90% lopti koje primi, Boaći i Ben totalno van forme a Žander, Tomane i Pavkov zevaju na klupi...
Znam, bitan je rezultat, ali da strepiš pred 50.000 svojih navijača protiv ovakvih osrednjih timova, umesto da ih pregaziš kao plitak potok, jer to možeš...e, to je jedino što zameram Miloju.

cosmo

pre 4 godine

Radmilooooo: Isplaci se, lakse ces podnijet. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirko, 28. avgust 2019 08:29)

Hteo bi on,nego je vec sve suze potrosio! 😁🇷🇸👍

Pantic grof od Madridskog rendgena

pre 4 godine

Zvezda prođe , još PARTIZANI da ispadnu pa da slavlje bude kompletno!!!
(gendegen, 28. avgust 2019 09:26)Mozda i ispadnemo ali cemo to uraditi sa stilom i bar cetiri primljena gola a ne kao vi samo jedan od Jang Bojsa

milica

pre 4 godine

Koja je ovo propaganda u stilu velikog vidje,"12-12" a osim suduve i slicnih nisu pobedili nikog,sve nereseno,produzeci penali,odugovlacenje i anti-fudbal i vise srece nego pameti,setite se ponisten gol kradnodaru lopta prosla metar u gol,penali protiv kopenhagena,da se razumemo nisam protiv toga sto je zvezda u LS ali budimo realni.

drmr

pre 4 godine

Morao sam i drugi komentar da napisem.


Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Zato i sanjam. Ovo je nista.

PetroBoki

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.

zoran

pre 4 godine

Najveća šteta ovih kvalifikacija je izgubljenih 6 bodova, što svojim greškama i glupostima a po koji i sudijskim odlukama. Svaki bod nam je bitan zbog UEFA rang liste i pokušaja da sledeće godine krenemo iz trećeg kola kvalifikacija.
A za ove koji komentarišu utakmice, samo da vas podsetim da je ove godine Ajax uzeo više bodova u gostima nego kod kuće i ne vidim da ih neko kritikuje kako su došli do polufinala LŠ.

Drndo Maroje

pre 4 godine

Imperator...... Kvalifikacioni dvpmeči se ne igraju, oni se dobijaju.... Milojeva filozofija
(masterkg, 28. avgust 2019 08:16)

Cuj deteta, imperator...hahaha, tip sa pobedom na guzove protiv jadnog Helsinkija dosao do LS.
Da mu nije Suduve tesko da bi koga mogao da pobjedi. To je otprilike nas fudbalski nivo- Suduva i Gomora hahaha.
Jos to zoves filozofijom jednog Miloja,!
Pa ima neko ko je tu filozofiju otkrio stotinama godina pre Miloja. To je naime obicni MIS! Mis se takodje zavuce u svoju rupu i ceka pogodan momenat da iskoci i pokupi koji otpadak. Onda se ponovo zavuce u svoju rupu i ceka. Dakle sine, to je filozofija misa.

Robert

pre 4 godine

Ali ljudi niko ne spominje da je zvezda u evropi zajedno sa barswlonom najjace sportsko drustvo..imamo evroliga kosarka, liga sampiona fudbal i vatrepolo, samo barselona i mi to imamo..ima li ko jaci.
(Daks, 28. avgust 2019 08:29)

Niko vise ne spominje ni onaj Gobeljicev masakr u prvom mecu, pa boze moj.

vasa ladacki

pre 4 godine

rezultat maksimalan, igra-dekadencija kakvu nismo gledali-, tim-prpodao si terzica, Joveljica i Bogdana Jocica najtalentovanijeg vezustu regiona, prodao si xzvezdinu mladost i buducnost tima i kluba.

majstor

pre 4 godine

Samo baciti pogled i videti koje je to "elitne" timove zvezda dobila za ulazak u LS...Jang Bojs i Salcburg...ili Suduvu i Helsinki... ili Krasnodar i Kopenhagen...mislim smejurija...i onda ih napune u LS kao prosle godine. Sto je najgore, prosle godine su imali krš tim ali je bio bolji za 20 % od sadasnjeg...ostrašćenost je za klince, a ovo su cinjenice.

Vanja M

pre 4 godine

Uspeh je nesporan, ali i sreća koja je pratila Zvezdu. Juče potpuno nerezonska izmena Garsije sa Benom dok je ceo zadnji red pod kartonima i prilike za Bojse se ređaju...

Bruko c......a

pre 4 godine

Mozda i ispadnemo ali cemo to uraditi sa stilom i bar cetiri primljena gola a ne kao vi samo jedan od Jang Bojsa
(Pantic grof od Madridskog rendgena, 28. avgust 2019 09:58 Ismevas tudju nesrecu. Mozda i ti dodjes pod neciji rendgen

Јабучило

pre 4 godine

Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).
(Јабучило, 28. avgust 2019 09:36) nista bitno, samo omlatimo prvaka evrope! Nekad je pametnije cutati...
(pixi10, 28. avgust 2019 09:55)

И који сте били на табели (а беше нешто и са ПСЖ-ом)? Том логиком, ми смо вас омлатили на Маракани у финалу Купа. Притом је наша победа бар донела опипљив трофеј.

Djalma

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.
(Jelaaaa, 28. avgust 2019 08:19) # Link komentara

Ne uliva ni sada a sto ima, to nesto, to se zvove sreca, neverovatno srecan covek. On nije pobedio ni jednu ozbiljnu ekipu. Desio se taj Liverpul nekim cudom i zacepio nam usta. U sustini tanko je to. U ostalom otisao bi negde preko u neki ozbiljan klub. Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.

sreten

pre 4 godine

Jeste pdovig sa ovim neznalicama uci u LS. Jel Marinu sipaju superlepak na nogu pa ne moze da doda loptu? Jel onaj Degenek ume da primi loptu ili samo da je ispuca i to lose? Jel moguce 3 zuta kartona za prvih pola sata? Jel moguce da posle postignutog gola igra odbranu pola sata, a ne znaju da igraju bunker? Glupih poteza sinoc bezbroj... Desna strana napada ne postoji... Ono nije fudbal. Podvig, nego sta, cak i protiv ovih koji ne znaju okvir gola da pogode, i uz puno srece, ipak podvig. Jedina svetla tacka je onaj crveni za Tomane ako zbog toga propusti utakmicu, da pojaca tim. Ako se brise, onda kad igra Tomane to je igrac manje...

Zigzag

pre 4 godine

ZigZagJoš se trese "vratnica" na 1:0 za Rozu, nigde vas nije bilo, zamalo opet LE ali vas baš pogledala sreća.
(Smogovci, 28. avgust 2019 10:44)
Dinamo pobjeduje svoje protivnike,reci mi kad ste pobijedili itijednog od ovih protivnika salzburg,kopenhagen i young boys?

radmilo

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.

kanidja

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)

Nikola

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.

Daks

pre 4 godine

Ali ljudi niko ne spominje da je zvezda u evropi zajedno sa barswlonom najjace sportsko drustvo..imamo evroliga kosarka, liga sampiona fudbal i vatrepolo, samo barselona i mi to imamo..ima li ko jaci.

aalborg

pre 4 godine

Helsinikija nisu dobili u gostima 2:0 kako to ovde stoji, već su izgubili od njega 1:2. Znači prošli su 4 runda kvalifikacije sa skorom 2-5-1. Ne znam desilo se tako nešto ikada u kvalifikacijama za bilo koje evropsko takmičenje.

PetroBoki

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.

Јабучило

pre 4 godine

Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).
(Јабучило, 28. avgust 2019 09:36) nista bitno, samo omlatimo prvaka evrope! Nekad je pametnije cutati...
(pixi10, 28. avgust 2019 09:55)

И који сте били на табели (а беше нешто и са ПСЖ-ом)? Том логиком, ми смо вас омлатили на Маракани у финалу Купа. Притом је наша победа бар донела опипљив трофеј.

Igor

pre 4 godine

Kad je zvezda bila prvak Evrope do polufinala je stigla pobedivsi prvake Švajcarske, Škotske i Istocne Nemacke. Sada se samo do grupne faze LS stize pobedama nad prvacima Finske, Danske i Švajcarske. Ajde da ne racunam prvo kolo ali otprilike ista tezina kao i zvezdin put do tog susreta sa Bajernom

milica

pre 4 godine

Koja je ovo propaganda u stilu velikog vidje,"12-12" a osim suduve i slicnih nisu pobedili nikog,sve nereseno,produzeci penali,odugovlacenje i anti-fudbal i vise srece nego pameti,setite se ponisten gol kradnodaru lopta prosla metar u gol,penali protiv kopenhagena,da se razumemo nisam protiv toga sto je zvezda u LS ali budimo realni.

majstor

pre 4 godine

Samo baciti pogled i videti koje je to "elitne" timove zvezda dobila za ulazak u LS...Jang Bojs i Salcburg...ili Suduvu i Helsinki... ili Krasnodar i Kopenhagen...mislim smejurija...i onda ih napune u LS kao prosle godine. Sto je najgore, prosle godine su imali krš tim ali je bio bolji za 20 % od sadasnjeg...ostrašćenost je za klince, a ovo su cinjenice.

Drndo Maroje

pre 4 godine

Imperator...... Kvalifikacioni dvpmeči se ne igraju, oni se dobijaju.... Milojeva filozofija
(masterkg, 28. avgust 2019 08:16)

Cuj deteta, imperator...hahaha, tip sa pobedom na guzove protiv jadnog Helsinkija dosao do LS.
Da mu nije Suduve tesko da bi koga mogao da pobjedi. To je otprilike nas fudbalski nivo- Suduva i Gomora hahaha.
Jos to zoves filozofijom jednog Miloja,!
Pa ima neko ko je tu filozofiju otkrio stotinama godina pre Miloja. To je naime obicni MIS! Mis se takodje zavuce u svoju rupu i ceka pogodan momenat da iskoci i pokupi koji otpadak. Onda se ponovo zavuce u svoju rupu i ceka. Dakle sine, to je filozofija misa.

Djalma

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.
(Jelaaaa, 28. avgust 2019 08:19) # Link komentara

Ne uliva ni sada a sto ima, to nesto, to se zvove sreca, neverovatno srecan covek. On nije pobedio ni jednu ozbiljnu ekipu. Desio se taj Liverpul nekim cudom i zacepio nam usta. U sustini tanko je to. U ostalom otisao bi negde preko u neki ozbiljan klub. Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.

Fei Li

pre 4 godine

Čovek ima znanje, rezultati to govore, ali i sreću, stvarno smo se 3-4 puta neverovatno provukli...

Onaj poništeni gol Krasnodara, pa prošle godine produžeci protiv Suduve i 2 brza gola niotkuda protiv Salcburga koji je realno bio bolja ekipa, pa onda ovi penali protiv Kopenhagena ove godine...još je bilo i mirno protiv Jang Bojsa 🙂

Sreća prati hrabre, idemo dalje, ove godine bi mogli da budemo treći u grupi pa da ponovo prezimimo !

sreten

pre 4 godine

Jeste pdovig sa ovim neznalicama uci u LS. Jel Marinu sipaju superlepak na nogu pa ne moze da doda loptu? Jel onaj Degenek ume da primi loptu ili samo da je ispuca i to lose? Jel moguce 3 zuta kartona za prvih pola sata? Jel moguce da posle postignutog gola igra odbranu pola sata, a ne znaju da igraju bunker? Glupih poteza sinoc bezbroj... Desna strana napada ne postoji... Ono nije fudbal. Podvig, nego sta, cak i protiv ovih koji ne znaju okvir gola da pogode, i uz puno srece, ipak podvig. Jedina svetla tacka je onaj crveni za Tomane ako zbog toga propusti utakmicu, da pojaca tim. Ako se brise, onda kad igra Tomane to je igrac manje...

Zigzag

pre 4 godine

ZigZagJoš se trese "vratnica" na 1:0 za Rozu, nigde vas nije bilo, zamalo opet LE ali vas baš pogledala sreća.
(Smogovci, 28. avgust 2019 10:44)
Dinamo pobjeduje svoje protivnike,reci mi kad ste pobijedili itijednog od ovih protivnika salzburg,kopenhagen i young boys?

NN

pre 4 godine

Ne mogu da verujem juče stanje u kraju (valjda posle utakmice) u kome živim.... ekspolzije, petarde, sirene, dreka .... rekao bih da je Nova godina, ali mnogo je vruće za Novu godinu.... posle mi neko rekao da CZ uspela da se "PLASIRA" dalje.....HAHAHA.... OGROOOMAN USPEH

Robert

pre 4 godine

Ali ljudi niko ne spominje da je zvezda u evropi zajedno sa barswlonom najjace sportsko drustvo..imamo evroliga kosarka, liga sampiona fudbal i vatrepolo, samo barselona i mi to imamo..ima li ko jaci.
(Daks, 28. avgust 2019 08:29)

Niko vise ne spominje ni onaj Gobeljicev masakr u prvom mecu, pa boze moj.

Pantic grof od Madridskog rendgena

pre 4 godine

Zvezda prođe , još PARTIZANI da ispadnu pa da slavlje bude kompletno!!!
(gendegen, 28. avgust 2019 09:26)Mozda i ispadnemo ali cemo to uraditi sa stilom i bar cetiri primljena gola a ne kao vi samo jedan od Jang Bojsa

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Radmilo@Zvezda ove sezone ponovo igra LŠ.Da nije zaslužila na terenu ne bi je igrala.Na kraju se piše rezultat a on kaže da je Zvezda izbacila sve protivnike i zasluženo igra najkvalitetnije klupsko fudbalsko takmicenje na svetu.

Needukovan

pre 4 godine

rezultat maksimalan, igra-dekadencija kakvu nismo gledali-, tim-prpodao si terzica, Joveljica i Bogdana Jocica najtalentovanijeg vezustu regiona, prodao si xzvezdinu mladost i buducnost tima i kluba.
(vasa ladacki, 28. avgust 2019 08:37)

Prijatelju, ti si jedini ovde ubo sustinu! PRODALI SU BUDUCNOST! I to ne tima, nego kluba! MI nemamo napadace, on proda Joveljica, decka koji je trebao da bude ono sto smo ispustili sa Jovicem. Nemamo kreativce i prave vezne fudbalere, a on prodao Jocica, decka koji je trebao da bude okosnica i lider u godinama koje dolaze! Dakle, ove rezultate (koje realno Milojevic pravi upravo tom dekadentnom igrom kao jedinim nacinom da se prodje dalje) Terzic koristi da mulja i trpa u svoje dzepove i mozemo pretpostaviti cije jos. A Zvezda..za Zvezdu ih realno boli uvo. Da je drugacije cuvali bi tu decu koja su nevidjeni potencijal, ne bi ih prodavali kao sto to rade i kao sto uostalom radi i Pertizan. Svima je bitno samo da napune dzepove, o nekom sistemu i globalnoj buducnosti klubova niko ne razmislja. Uspelo je i ove godine 'i jare i pare' ali ako se tako nastavi vrlo brzo ce se sve izduvati kao balon i bicemo potpuno isti kao Partizan, ocerupani i tuzni sto je sve bilo samo trenutak u kom su se poklopile kockice, a ne plod nekog sistema. Bez obzira na sve jedva cekam zreb i nadam se laksoj grupi nego prosle godine.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

Znam patis...ali ok, proci ce.
Mozda sledece sezone ne udjemo u LS pa ti bude lakse....do tada izdrzi

BOSS

pre 4 godine

Milojevic je tata mata za trenere.Ja garantujem da sa ovom ekipom,Murinjo i Gvardiola ne bi nista vise napravili!!! Pa ovo je ekipa da se grcevito bori za LE a ne LS.
Realno ova ekipa da igra u Ennglesku,borila bi se za opstanak.
Nadam se da ce pametno ulozit pare koje ce dobit.

vasa ladacki

pre 4 godine

rezultat maksimalan, igra-dekadencija kakvu nismo gledali-, tim-prpodao si terzica, Joveljica i Bogdana Jocica najtalentovanijeg vezustu regiona, prodao si xzvezdinu mladost i buducnost tima i kluba.

Lajavi krelac

pre 4 godine

(ArtuDitu, 28. avgust 2019 10:07)

Lepo si ovo napisao, ali se ne slažem u potpunosti sa nekim stvarima. Generalni problem svih naših timova je poprilično loša fizička priprema. Ja sam ubeđen da Zvezda ima trenutno tim koji može da pregazi ove i ovakve Jang Bojse samo da nisu igrali kukavički. I da imaju snage.
U drugom poluvremenu Zvezda je imala nekoliko izglednih polukontri, ali Marin i Kanjas kao da su namerno zadržavali loptu, iako su imali igrače koje im se otvaraju i nude i koji bi mogli da ugroze gol "žutih". Kao da im je Miloje rekao "Zadržavajte loptu i ne pokušavajte da date gol!", ja nemam drugo objašnjenje za to.
I iako svi sada dižu Vukanovića u Zvezde zbog gola, neka neko pogleda trezveno njegov učinak izuzimajući gol - jedan napravljen faul nad njim u 18. minutu, izborio je aut izlaskom na igraća YB, primio je jedno 20-ak lopti i SVE DO JEDNE je izgubio. Nevidljiv u odbrani, loše postavljanje kod preuzimanja i pravljenja blokova i da nije postigao gol bio bi UBEDLJIVO najgori igrač na terenu. Imaš u timu Vulića, igrača sa odličnim šutem, pregledom igre i borbenošću, a na terenu Jovančić koji je u svađi sa nogama, spor, takođe gubi 90% lopti koje primi, Boaći i Ben totalno van forme a Žander, Tomane i Pavkov zevaju na klupi...
Znam, bitan je rezultat, ali da strepiš pred 50.000 svojih navijača protiv ovakvih osrednjih timova, umesto da ih pregaziš kao plitak potok, jer to možeš...e, to je jedino što zameram Miloju.

Jelaaaa

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.

BgHQ

pre 4 godine

Umesto glupog tenka ispred Mare staviti Milojevu bistu bar u prirodnoj velicini.Sa nikakvim igracima(cast Marinu) napravio je TIM.To umeju samo vrhunski treneri.Njegove zasluge su ubedljuvo najvece i ne bi bilo fer da se drugi kite njegovim perjem.

ja

pre 4 godine

Milojevic je tata mata za trenere.Ja garantujem da sa ovom ekipom,Murinjo i Gvardiola ne bi nista vise napravili!!! Pa ovo je ekipa da se grcevito bori za LE a ne LS. 
Realno ova ekipa da igra u Ennglesku,borila bi se za opstanak. 
Nadam se da ce pametno ulozit pare koje ce dobit.
(BOSS, 28. avgust 2019 08:45)

Pa naravno, u pravu si, ali pogledaj sa kim je Zvezda igrala. Suduva, Helsinki, Kopenhagen, Jang Bojs. Sve su to timovi koji su pobedivi, nisu nikakva posebna klasa. Liga šampiona je ovim novim sistemom obezbedila mogućnost malim klubovima da se domognu grupnog dela, a Zvezda tu priliku iskoristila dva puta.

Pero

pre 4 godine

Odvratan fudbal igramo. Helenio Herrera pokojni da nam pozavidi. Valjda drukčije ni ne ide sa ovom ekipom. Sreću imamo ogromnu, ali nju treba zaraditi, ne ide samo od sebe.

Bilo kako bilo, ostaje upisano da smo u eliti ponovo.

Milan

pre 4 godine

Jedino me plaši što će Terzić sada da krene da dovodi igrače na kilo, pa pare za potpis svakog pojedinca i sve ostalo što ide uz to, od kojih će možda jedan da zaigra u prvih 11. Ostali poput Kafua ili famoznog Somaile će služiti da isisavaju budžet kluba i ko zna šta još. Ako će nam svaki plasman u LŠ služiti kao alibi za mutne radnje onda bolje i da ne ulazimo.
Voleo bih da pljusnu po par miliona za nekoliko mladih i baš talentovanih igrača, koji će biti zalog za budućnost. Da nešto ostane konkretno, što ćemo moći da unovčimo kasnije.
Milojeviću se nema šta zameriti, naprotiv. Izvlači i više od maksimuma iz ekipe obzirom na skroman igrački kadar. Mora defanzivno, nemamo mi ni brzinu niti lepršavost za neko nadigravanje sa iole ozbiljnijim ekipama, ali imamo disciplinu i požrtvovanost na neverovatnom nivou.

citizzen

pre 4 godine

U košarci igramo Evroligu, u fudbalu Ligu šampiona! Kad dodje sreda ne zna prosečan zvezdaš gde pre da ode.Blago grobarima , oni nemaju tajproblem.Oni odlaze u bioskop.

Vanja M

pre 4 godine

Uspeh je nesporan, ali i sreća koja je pratila Zvezdu. Juče potpuno nerezonska izmena Garsije sa Benom dok je ceo zadnji red pod kartonima i prilike za Bojse se ređaju...

Proto Ganci

pre 4 godine

Kao sto sam vec mnogo puta napisao, Miloje je novi Cica. Stvara se ponovo velika Zvezda i to je njegova najveca zasluga. Moramo ga zadrzati sto duze u klubu po svaku cenu. Sa njim ce biti jos mnogo radosti narednih godina. Za komsije, sudeci po njihovim komentarima, dolazi, za njih normalno, stanje permanentne frustiranosti.

Bruko c......a

pre 4 godine

Mozda i ispadnemo ali cemo to uraditi sa stilom i bar cetiri primljena gola a ne kao vi samo jedan od Jang Bojsa
(Pantic grof od Madridskog rendgena, 28. avgust 2019 09:58 Ismevas tudju nesrecu. Mozda i ti dodjes pod neciji rendgen

Mito begejac

pre 4 godine

Izgubili smo od Krasnodara, tako da je skor 12:11 :-)

Ali sve je to ok. Miloje tebi hvala za sve ovo do sad! U budućnosti šta god da se desi niko ne sme ništa ružno da kaže za tebe !!! Svaka čast majstore...

Trancer

pre 4 godine

Kad je zvezda bila prvak Evrope do polufinala je stigla pobedivsi prvake Švajcarske, Škotske i Istocne Nemacke. Sada se samo do grupne faze LS stize pobedama nad prvacima Finske, Danske i Švajcarske. Ajde da ne racunam prvo kolo ali otprilike ista tezina kao i zvezdin put do tog susreta sa Bajernom
(Igor, 28. avgust 2019 08:41)

vazni je da ste vi u Kosarci igrali sa Barselonom, Realom , CSka Fenerom 92, sta ti uporedjujes ccc patnja cista.

Jehova Željko i njegov pastor Savo

pre 4 godine

(Nizbrdo, 28. avgust 2019 09:27) Kažeš Partizan gazio po evropi dok Zvezde nije bilo nigde? Stoji da Zvezde nije bilo nigde, ali da je Partizan gazio je jedna od boljih odvala koju sam čuo uz “instituciju”, “aparthejd” i “sve ce se to lane zvati”.

zoran

pre 4 godine

Najveća šteta ovih kvalifikacija je izgubljenih 6 bodova, što svojim greškama i glupostima a po koji i sudijskim odlukama. Svaki bod nam je bitan zbog UEFA rang liste i pokušaja da sledeće godine krenemo iz trećeg kola kvalifikacija.
A za ove koji komentarišu utakmice, samo da vas podsetim da je ove godine Ajax uzeo više bodova u gostima nego kod kuće i ne vidim da ih neko kritikuje kako su došli do polufinala LŠ.

webb

pre 4 godine

Kada je postavljen za trenera, nije ulivao veliko poverenje (bar meni). Mnogi su ga osporavali, neki to rade još uvek, ali jedno je definitivno - pored trenerskih i ljudskih kvaliteta, Miloje ima "to nešto" što u neizvesnoj utakmici prevagne u korist Zvezde. Hvala za sve.
(Jelaaaa, 28. avgust 2019 08:19) # Link komentara

Ne uliva ni sada a sto ima, to nesto, to se zvove sreca, neverovatno srecan covek. On nije pobedio ni jednu ozbiljnu ekipu. Desio se taj Liverpul nekim cudom i zacepio nam usta. U sustini tanko je to. U ostalom otisao bi negde preko u neki ozbiljan klub. Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.
(Djalma, 28. avgust 2019 12:30)

Osecam jaku patnnu u tebi...

Bane

pre 4 godine

Kako su sujetni ovi grobarcici... Nismo pobedili u svim utakmicama, ali smo prolazili dalje. Zato se i zovu kvalifikacije. Nismo igrali otvoreno i napadacki zato sto smo svesni odnosa u kvalitetu. Niko ne spori da su i Salcburg i Jang Boys bili uglavnom bolji i imali skuplje timove. Ali to je upravo odlika genijalnosti trenera i dobrog tima, da odigraju onako kako moraju da bi ostvarili rezultat. Uglavnom, kada igramo protiv boranije onda dajemo 100 golova u 30 utakmica i neprimamo vise od 20. A vi pronadjite svoje koordinatno mesto u savremenom fudbalu. A i nesto se ne secam da je Partizan igrao preterano lep fudbal, cak i protiv mnogo slabijih protivnika.

d

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

Zove se dva uzastopna ucesca u LS.

Mare

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

Jao zemljače molim te ne lupetaj. Pa ja bi bubreg dao da moj Partizan dve sezone za redom igra LŠ.

Dexim

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Patnja patnja , ubise vas kompleksi...

Dexim

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019 09:41)

Krstim se...

Nizbrdo

pre 4 godine

Ne znam da li su posle ovakvih utakmica jadniji Zvezdini ili Partizanovi navijači. To pljuvanje, to vređanje ... I mi se čudimo zašto smo u blatu?
Svaki plasman srpskog kluba donosi dobro i onom drugom u sledećoj sezoni. Kad je Zvezda postala šampionEvrope svi smo se radovali iako Partizana nigde nije bilo. Dok je posle Partizan gazio po Evropi Zvezde nije bilo. Ljudi prestanite da pljujete tudje uspehe i počnite da pljujete sopstvene neuspehe. Takodje ne vidim razlog za prozivke partizanovih navijača od atrane "tenkista" jer Partizana u ovoj priči uopšte nema. Pljujte svoje ljubimce kad izgube u Prćilovici donjoj jer to je za pljuvanje. One koji se plasiraju dalje ostavite da se raduju bez mešanja drugih koji nisu ni ucestvovali.

Dexim

pre 4 godine

Ne znam da li su posle ovakvih utakmica jadniji Zvezdini ili Partizanovi navijači. To pljuvanje, to vređanje ... I mi se čudimo zašto smo u blatu?
Svaki plasman srpskog kluba donosi dobro i onom drugom u sledećoj sezoni. Kad je Zvezda postala šampionEvrope svi smo se radovali iako Partizana nigde nije bilo. Dok je posle Partizan gazio po Evropi Zvezde nije bilo. Ljudi prestanite da pljujete tudje uspehe i počnite da pljujete sopstvene neuspehe. Takodje ne vidim razlog za prozivke partizanovih navijača od atrane "tenkista" jer Partizana u ovoj priči uopšte nema. Pljujte svoje ljubimce kad izgube u Prćilovici donjoj jer to je za pljuvanje. One koji se plasiraju dalje ostavite da se raduju bez mešanja drugih koji nisu ni ucestvovali.
(Nizbrdo, 28. avgust 2019 09:27)

Pa ovde imas samo navijace partizana koji omalovazavaju svaki zvezdin uspeh, Mislim da ti je komentar promasio poentu, znamo sa kojim zarom ste juce navijali za YB .

uzimam.kokice

pre 4 godine

@ Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019)


Placi dečače. Kako je vaš Savo?

Aleksej

pre 4 godine

Uspeh jeste, ali ljudi pogledajte samo rezultate, sve neke nerešene utakmice, penali... Pa takvu sreću nema niko, budimo realni.
(19JF99, 28. avgust 2019 09:52):D,sto cam je toliko tesko?

Dimitrije

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu i drago mi je sto srpski fudbal napreduje...to sto sam zvezdas, ne znaci da ne navijam da Partizan prodje u grupnu fazu Lige evrope...pre svega navijam za Srbiju i Srpske klubove

Heroes

pre 4 godine

Posto ocigledno Milojevic nije zasluzio postovanje od navijaca partizana i pored proleca u evropi i 2x lige sampiona i covek koji se uvek kulturno ophodio , ne znam zasto bi iko trebao da postuje partizan uopste i njihove rezultate?

vrg

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

sreca prati hrabre. :D

IGGY

pre 4 godine

Klark Kent je Zvezdin supermen,svaka čast i što reče kapa dole majstoru!Za uspeh su mnogi zaslužni,uprava,ceo tim oko igrača,borbeni igrači i naravno pravi navijači.Milojević je tu nezamenjiv deo i CZ treba da gleda da to potraje na zadovoljstvo svih.Moram da pomenem nešto sada,u proteklih nekoliko nedelja u nekoliko navrata bilo je dosta komentara odlazi,najgori fudbal,neznalica,bla,bla,brdo gluposti.Ja ne znam da li su to zaista "navijači" Zvezde ali koliko ima pljuvača pa to je da se unerediš.Danas te isti ljudi dižu u nebo a sutra govore da si panj,prekosutra "hvala majci što ga rodila" a naksutra "da se ne ljubimo".Daj dogovorite se s mozgom pa imajte svoje mišljenje a ne od situacije do situacije,vežbajte pamćenje i prestanite da pljujete druge.

Јабучило

pre 4 godine

Neverovatno koliko čovek ima sreće. Cela filozofija igre zasniva se na odbrani u kojoj učestvuje ceo tim, i čekanju prilika iz kontri.
(ja, 28. avgust 2019 08:44)

Човек се специјализовао за квалификационе двомече, тако што се теуди да у гостима да више, а код куће прими мање голова. Све по правилима. За српски фудбал је пролазак у ЛШ две године узастопно успех. Да се разумемо, није ми драго због Звезде, али заслужен успех није у реду омаловажавати.
Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).

Lanister

pre 4 godine

Nula od trenera u obe utakmice totalno omašio sa izmenama forsira onu najgoru kukavičku antifudbalsku bunker taktiku a ima tim sto puta bolji od Švajcaraca uspeo je da izvuče ono najgore iz svojih igrača. Bilo neizvesno do kraja a ovo je lagano trebalo da se reši u prvoj utakmici. Koja crna liga šampiona on je nivo trenera za srpsku ligu zapad.
(PetroBoki, 28. avgust 2019 09:41)

Gluplji komentar ne pamtim kada sam pročita,ali najozbiljnije to mislim.

Samo ću da te pitam, ako je Milojević koji dve godine za redom odvodi svoj tim u najelitnije fudabalsko klupsko takmičenje na svetu, trener za srpsku ligu zapad, za šta je onda Savo Milošević?


Pazi, jedno je da ti bude krivo sto su se plasirali, a drugo je da lupetaš gluposti.

zex

pre 4 godine

Ako smo kod srece, sinoc je Yang Bojs dao srecno gol. Onaj udarac je bio tako traljav da mozda nebi ni pogodio okvir ali je zakacio Bena i usao. Da nije toga mislim da nebi dali gol jos dugo dugo. Jesu oni napadali sa svih strana, njima je bilo nuzda a ne nama. Dobra su ekipa, brza i snazna ali ono sto njima fali je zavrsni pas o realizacija. Tamnoputi igraci su fizicki malo snazniji ali im fali intiligencije a ta dva nikako neidu zajedno. Voleo bih Real da nam padne, nekako imam osecaj da bi protiv njih odigrali odlicno, trenutno nemogu da se sastave i treba to iskoristiti.

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19) Ta pesma se zove "stani srce stani, prestani da bolis...". Vidim znaš pesmu.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Sa Severa digla se prašina,
proradila Zvezdina mašina,
proradila PA NEĆE DA STANE,
gazi, gazi Zvezdo sve naše dušmane !!!

gomez

pre 4 godine

Ja kao partizanovac kazem da se bolji trener odavno nije pojavio na ovim prostorima... Mozda on ne napravi neke uspehe kada ode dalje, a otici ce sigurno kad tad, ali ovde u ovom trenutku pravi cuda.
I da se ne lazemo, ova ekipa zvezde realno nema kvalitet da igra 2 godine zaredom ligu sampiona, nisu je igrale ni generacije sa Vidicem i ostalima, tako da je ovaj uspeh bar 50% trenerov.

Trancer

pre 4 godine

Neverovatno koliko čovek ima sreće. Cela filozofija igre zasniva se na odbrani u kojoj učestvuje ceo tim, i čekanju prilika iz kontri.
(ja, 28. avgust 2019 08:44)

Znamo da vam je krivo navijaci YB...

Trancer

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Ahahaha ijaooo koliko patite i koliko ste zlobni... pa neverovatni ste.

Milos

pre 4 godine

ovi grobarcici osporavaju uspeh jer nismo ppbedili salcburg i bojse. A oni su, bese, kad su ulazili u LS. Pobedili i kuci i u gostima Anderleht i Njukasl! ili cek, ipak su igrali nereseno uz dosta srece i prosli na penale!

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Koliko vidim neki nisu spavali od sreće i radosti, a neki od tuge i zalosto. Ja reko kad presoavaju biće im lakše, a oni i dalje kukaju.

xxxx

pre 4 godine

ovi grobarcici osporavaju uspeh jer nismo ppbedili salcburg i bojse. A oni su, bese, kad su ulazili u LS. Pobedili i kuci i u gostima Anderleht i Njukasl! ili cek, ipak su igrali nereseno uz dosta srece i prosli na penale!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milos, 28. avgust 2019 09:07)
Bese su dobili Newcastle. Al nema veze, tada Partizan, sada Zvezda, pa ce opet Partizan i tako u krug. Ko do sad nije shvatio kako sistem funkcionise ili je glup ili ima 15 godina.

srb

pre 4 godine

miloje doktor. nisu im pomogli ni penali (mahom nepostojeci) u svim vaznim dvomecima: krasnodar u bg nije bio, trnava u gostima mozda, salzburg u gostima nije-van kaznenog, kopenhagen u bg nije bio, yb u gostima ok

ArtuDitu

pre 4 godine

Zvezda drugu godinu za redom igra Ligu šampiona što je čini prvim srpskim klubom koji je uspeo tako nešto. Činjenica da tim čine igrači koji su menadžerske kombinacije kvaliteta za neki tim iz sredine tabele naše lige i isluženi anonimusi iz inostranstva Milojevića pretvara u neku vrstu alhemičara a ne trenera. On uspeva da od ispodprosečnih fudbalera izvuče 150% njihovih mogućnosti i uveri ih da mogu da igraju sa bilo kim. Stvorio je neku vrstu povezanosti među igračima koji na terenu izgledaju kao formacija sa Spartanskom filozofijom da svaki pazi na onog levog do sebe. Ta hemija ih na terenu hrani, uzdiže i omogućava da zabašure sve one fudbalske stvari koje im nedostaju. Kada Degenek plače na kraju utakmice a neki Španac za koga do juče niko nije čuo sa šlemom na glavi iz transportera urla Liga šampiona to prevazilazi lovu i profesionalizam.
Milojević ima upravu koja sluha ima samo za lični interes. Jer kako drugačije objasniti prodaju Zvezdine dece u bescenje i dovođenje nekakvih cirkuzanata iz inostranstva i mladih igrača iz drugih klubova. Uz objašnjenja poput onog vezanog za Joveljića da nema budućnost u Zvedi jer ne mogu da ga čekaju. Milojeviću su tu vezane ruke ali stoički izdržava te niske udarce i uspeva da ostvari rezultate koje je malo ko očekivao.
Zvezdina igra je užasna i u svojoj istoriji Zvezda nije igrala ovako. Ali, umiranje u lepoti često nije davalo rezultat kao ni taj jedan primljeni gol viška. Setimo se samo utakmica sa Realom. U ovom trenutku Miloje nema igrače, izuzev Marina, sa kojima bi mogao da odigra na vic i improvizaciju. On to dobro zna. Zato igra ono što može. I to u ove tri godine daje rezultate kakve Zvezda nije imala od Barija. Zato ne treba tražiti dlaku u jajetu već čestitati ovom čoveku i momcima na terenu na onome što su do sad postigli.

Istina pre svega

pre 4 godine

Uspeh se u Srbiji ne prasta, uci 2x za redom je neverovatan uspeh.Vidi se da je nekima jako tesko pao uspeh Srpskog kluba a sutra ce da nam pricaju o patriotizmu...

bata

pre 4 godine

@Forest ...mi imali srece? YB imao penal kod kuce ...ovde dali vrljav gol na fliper ...mi dali sve golove iz otvorenih akcija..Kopenhagen imao penal i ovde i na svom terenu ..inace ni oni nikad ne bi dali gol ...i MI smo imali srece? Ne ...Kopenhagen i Young Boys su imali srece sto su uopste imali sansu da se nadaju bilo cemu..

sale

pre 4 godine

Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Sinocna formacija je najbolja moguca koja se moze odigrati kontra one YB.

YB ima brze napadace, Miloje ih neutralize na nacin sto kad ima loptu zadnja linija stoji iza centra (ne racunajuci ubacivanje bekova), dok u fazi odbrane ta odbrana je duboko postavljena odnosno blizu golmana.

YB ima brzu tranziciju, Miloje ih neutralizuje igrajuci sa dva zadnja vezna, tako da protivnik ima problema sa prenosom lopte jer oni non stop pomazu u udvajanju i na neki nacin 'skracuju' prostor, stoga YB nije imao ni par udaraca iz blizine, vecinom udarci sa vece distance.

Na kraju, tu su dva krila, uz Boacija i Marina koji bi trebali da brzo dodju sa loptom do protivnickog sesnaesterca.

Jedina zamjerka jeste sto nije radio visoki presing u prvih 15tak, 20min, da 'unovci' efekat Mare. Ovi kada su izasli na teren nijesu znali sta im se desilo a on im pusta posjed u potpunosti sto YB koristi da dodje do nekog samopouzdanja... Ali ga ne mogu 'kriviti', ima povoljan rezultat, ne zuri mu se nigdje a da nije doslo do nesporazuma Ben-Borjan, do ponoci gost ne bi dao gol.

Ono sto me raduje, uz odlican skauting igraca i skoro pa nestvarno dobre transfere, Zvezda ima i odlican skauting protivnika.

Svaka cast svima u Zvezdi!! Uzivacemo protiv najboljih na planetu!!

Vladan R

pre 4 godine

Evo već tri godine, život paćenika sa druge strane brda, se svodi na sledeće.Prvo pusta želja da CZ ispadne. Razbiće vas Sparta kod kuće. Nemate šanse protiv Krsnodsra. Vratiće vas Salcburga na fabrička podešavanja. Nećete osvojiti ni bod u LŠ. Sve će vam se vratiti protiv YB, biće 0:3. A nakon mečeva. Nikad slabija Sparta, Krasnodar... Psihološki problemi i plakanje. Joooj koliko imaju sreće, kuku prodjoše sa 2 pobede u 8 utakmica ove 2019, odnosno bez pobede protiv Spartaka, Salcburga, Kopenhagena, YB u avgustu poslednje dve godine, lele koliko odugovlače. Usput budi rečeno baš smo "imali sreće" ove godine. Kopenhagen pogurale sudije u oba meča, YB da nije bilo autogola, nam u Bgd ne bi dao gol u 3 utakmice. Može sreća jednom, 2 pa i 3 puta, ali ne može 12/12. Istovremeno kuknjava, kako CZ namešta u prvenstvu, dominira zbog AV. Sa druge strane je bila normalna dominacija FKP od 2008/09 do 2014/15. 6 titula u 7 godina, dok su istovremeno 6 puta ispali početkom avgusta, iako su vam i tada, sklonjeni sa puta svi rivali iz top 10 liga u Evropi. Što ne udjoste još koji put u LŠ, tim pre jer je bilo više mesta tada za stazu šampiona. Tad vam nije smetao sistem, druga šansa krajem avgusta pa ste skupili 1LŠ (jedina sezona kad ste prošli oba avgustovska kola) i 4LE. Zato ste se "proslavili" u grupama, sa 1 pobedom 22 poraza u 28 mečeva (protiv Šahtjora koji je već obezbedio prolaz) 8 osvojenih bodova i gol razlikom 13:52.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Podseca me na Ljupka Petrovica koji je na cudesan nacin osvojio KS a nije mrdnuo u ozbiljan klub nego od Osjeka do Levskog.
(Djalma, 28. avgust 2019 12:30) # Link komentara

Ljupko je dosao na gotovo - Vaske i Seki su napravili tu ekipu, Ljupko je dodao dva igraca, nije se mesao u posao Deju i Robiju i u finalu objasnio kako da uzmu trofej.

I u tom mandatu bio dvaput krace na Zvezdinoj klupi od Miloja danas.

Istina, Grof je Miloju ostavio nosioce - te prve sezone. Donald, LeTalek, Kanga, Boaci, Srnic, Grujic... Ali je ostalo Miloje sve sam uradio.

Serenity

pre 4 godine

Prvo veliko hvala i veliko izvinjenje treneru Milojevicu. Secam se te 2017. i dolaska, bio sam ubedjen da stize jos jedan Kosanovic, Dostanic. Demant potpuni. Shvatite da ovaj tim ima 3-4 igraca klase da kazemo(zna se ko je koplje iznad svih) i ostali koji su igraci recimo zadatka. Os zimus igra nedostaje ali opet rezultati su tu itekako a igra ce doci sad je sigurno. Prosle godine 1-0 u trnavi, nerviramo se a znamo da prolazimo. Ben smanjuje na 2-1 salcburgu covece Miloje znamo i tad da prolazimo vec, nakon dva minuta stize potvrda. Prolazak zadnja dva kola sada nije ni sekunde doveden u pitanje, nikakav penal, crveni ili autogol nisu doneli nista vise od nekog običnog stresa(sad je lako kazati :)). Vracen je taj neki osecaj i pobednicki mentalitet. Vise ne slezemo ramenima kad nas nalupa neki apoel ili kairat nego primenjujemo ono Mutino "sve je to normalno" kad izbacimo skuplji timod. Ne zaboravite u trenutku izbacivanja Krasnodara tim im je vredeo 110M zvezdin ne preko 22-33. Sparta isto nije vredela manje od 60.
Da nam potraje Miloje i da ga cuvamo ko oci u glavi. A ti Terza kradi sta hoces ali odvoj 5M za dva ekstra pojacanja pa da se igramo dosta je! I ajde dajte i tu Barsu... Ziveli

drmr

pre 4 godine

Helsinikija nisu dobili u gostima 2:0 kako to ovde stoji, već su izgubili od njega 1:2. Znači prošli su 4 runda kvalifikacije sa skorom 2-5-1. Ne znam desilo se tako nešto ikada u kvalifikacijama za bilo koje evropsko takmičenje.
(aalborg, 28. avgust 2019 08:45)

Pa Hrvatska igrala finale SP bez pobede u eliminacionoj fazi. Sta je sporno? Nisu izgubili nijednu do finala. Tako nismo ni mi izgubiki nijednu, onaj poraz od Helsinkija u nadoknadi i ne racunam.

Istina pre svega

pre 4 godine

Uspeh se u Srbiji ne prasta, uci 2x za redom je neverovatan uspeh.Vidi se da je nekima jako tesko pao uspeh Srpskog kluba a sutra ce da nam pricaju o patriotizmu...

sve se pomesalo

pre 4 godine

Ovde, citam, ima svega. Vise tuge i zalosti nego srece i radosti. Ne daj boze da se Srbi sloze. (ako sa druge strane uopste i ima Srba). Ja cu, naprimer, veceras da se radujem prolasku Partizana bez obzira sto ih ne volim, ali volim Srbiju

srbija

pre 4 godine

dali je moguce da drugu godinu za redom igramo ligu sampiona, i da opet ima strucnjaka koji nisu zadovoljni i znaju bolje od Miloja kako bi trebalo da se igra. pa od 91 izmenjali smo ko zna koliko trenara i nijedan nije uspeo ni blizu lige samiona da bude, a imali smo i bolje timove, i dodje Miloje 3 godine za redom igra grupnu fazu evrope, drugu godinu za redom igra ligu samiona, i opet ima neko nesto da kaze kako je trebalo da se igra. pa sta bi vi, da smenimo sad milojevica, pa da vi strucnjaci budete treneri, bas bih voleo da vidim tu vasu igru

onako bez lupetanja

pre 4 godine

@Nikola
Treba da znaš da ovde ima nas starijih, nije samo dečurlija.
Hoću da kažem da je Zvezda u dvomeču ponizila taj Bayern, Dejo je bio pa realno najbolji igrač tada Evrope kao da gledaš Mesija sada, poigravao se sa Efenbergom i ekipom. Već je neko niže opisao da njih nigde nije bilo, 2:1 iz Minhena gde 30 god niko u KEŠ nije pobedio i u tom trenutku 1:0 u BG uz potpunu kontrolu utakmice. Greške se događaju, eto Dika ih je vratio u život bez potrebe kasnije je Auman imao istu rolu, fudbal je to.
Ali činjenica je da je Zvezda razmontirala Bayern 150 od 180min u dvomeču. Tako da nekom drugom tamo na GTR forumu prosipaš te baljezgarije 'naš...

fikarbc

pre 4 godine

Pišu pojedini kako je Zvezda nerešenim rezultatima došla do grupne faze? Kakve golove je dala Zvezda ? svaki je bio iz akcije
Prva utakmica sa JangBoys-ima cista sreća da se napravi penal
Sinoć autogol ? Uporedite kakve golove im je Zvezda dala a kakve primila , a Bojsi su jedna od kvalitetnijih ekipa evrope.

Grobari , isplačite se biće vam lakše ;)

A večeras vam želim da prođete dalje.Pozz

kt

pre 4 godine

OGROMAN USPEH OGROMAN..MILOJE PISE BAJKE KAKAV COVEK
taktički odlično postavljen meč, prošli smo opasnu ekipu..
za sve negativne komentare koji nemaju nikakve veze sa istinom samo treba kulturno reći da suoni koji ih pišu totalni idioti..pronaći će se oni sami..ovi što pisu za antifudbal bunker itd itd kompleksasi čisti
BRAVO MOMCI BRAVO DOKTORI

Back in Black

pre 4 godine

Samo grobarcici mogu da u kvalifikacijama za Ligu sampiona pricaju o lepoti igre,normalno jer nemaju o cemu a toliko pate da prosto moraju da napisu neki komentar pa nema veze i sto je glup za medalju.Ej Zvezda po drugi put za redom ušla u Ligu sampiona a oni mi pišu koliko je ona pobedila,koliko je gola dala,pa mislim to mora da je toliki bol da je jednostavno neizdrziv pa se blamiras u komentarima.Videcemo u cetvrtak pravi napadacki fudbal.Samo kada se setim dvomeca protiv konobara ,kao kada se skupi neko drustvo pa aj u pivo malo fucu a poslednji put šutnuli loptu pre jedno deset godina.

Ivan

pre 4 godine

Da ne kazem grobari u celini, jer nisu svi takvi, ostavljaju neki od njih od juce takve komentare da me stvarno bude sramota umesto njih, kakve su sve u stanju stvari da napisu u pokusaju da umanje i omalovaze zvezdu. Ide se toliko daleko, da ni manje ni vise sve ove tri sezone u evropi pripisuju sreci!? U fazonu, imate srece 3 godine, 12 dvomeca, ahahahaha! Kada se zvezda jednom ne bude plasirala u LS, napisace, eto sve se vraca.

hipi

pre 4 godine

Udju ligu sampiona sa dve pobede iz osam utakmica,ma ne nece sluziti za nabijanje gol razlike ekipama.... xDDDDD
(dafa, 28. avgust 2019 10:32) # Link komentara

Bolje ući sa dve pobede, nego ispasti sa sedam.

Evo i Partizanu ( u inat istma kao ti ) želim poraz u Norveškoj 3:2 ili 4:3

hipi

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ako nepamtiš, nadji na YT pa pogledaj. Vredi pre pisanja nekog komentara.

Zvezda -jang bojs 3-0

pre 4 godine

Koja je ovo propaganda u stilu velikog vidje,"12-12" a osim suduve i slicnih nisu pobedili nikog,sve nereseno,produzeci penali,odugovlacenje i anti-fudbal i vise srece nego pameti,setite se ponisten gol kradnodaru lopta prosla metar u gol,penali protiv kopenhagena,da se razumemo nisam protiv toga sto je zvezda u LS ali budimo realni.
(milica, 28. avgust 2019 10:17)
12 od 12 Vladana Milojevica , to je cinjenica nije propaganda...niko ne moze da ga eliminise..jos da kljucne jos neki bod u grupi i to je to...sledece godine smo jos bolji

Vladan R

pre 4 godine

@zigzag

Potsetim me samo, kad ste vi to pobedili YB. Koliko znam bilo 1:1 i 1:2. Ne vidim da ste pobedili. Da ste pobedili možda biste i prošli. Mi istina nismo pobedili, kao vi recimo u tvojim snovima, ali smo zato prošli.

Heroes

pre 4 godine

Od 24 meca u ta prethodna 3 ciklusa FKCZV ima tacno 10 pobeda u regularnom delu. Nema sta, vanvremnski uspeh. Cast na prolasku dalje, ali ovoliko srece nisu imale mnogo bolje generacije i bolji treneri. Milojevic je dobar, ali njegova taktika u mecevima sa Partizanom gde jedva jednom uspe da pobedi i onaj bunker juce su cist pokazatelj srpskog trenerskog mentaliteta.
(radmilo, 28. avgust 2019 08:17)

Uspeo je dva puta da pobedi u play offu zato ne pisi gluposti.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

- Kad je došao u Zvezdu, posle prve godine se videlo da je talentovan trener.
- Danas je već formiran trener i u Evropi se njegovo ime već zna.
- Milojević će postati veliki Evropski trener,...... U to sam potpuno siguran.
Milojeviću, veliko hvala Tebi, Tvom stručnom štabu i igračima za svu radost koju Nam pružate.

Ivan

pre 4 godine

Hajde sada ovako: Čitam komentare i ima dosta komentara koji se odnose na koji način i kako je Zvezda prošla u LE i LŠ. Kako je to na sreću, kako su timovi poput Helsinkija, Kopenhagena i Jang bojsa slabe... Samo da napomenem pod brojem jedan:oni su šampioni lige u svojoj zemlji, odnosno najaci i najbolji u svojoj ligi. Kao drugo Zvezda nije prosla play off Lige šampiona na penale poput jednog malog srskog kluba, kada su ulazili u LŠ.

est

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
ako se ja dobro secam dominacija i institucija je bilo iggranje u basketu u evroligi gde je mali partizan svake godnine bio zadnji i to u smesnim grupama.
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

dalibor ZA

pre 4 godine

Da kazem nekima...koji su uporni sa "bunker". Rezultat prvog meca je takav da zvezda nije imala razloga da juri, srlja....svesno je prepustena inicijativa protivniku , to je taktika a ne bunker. Kao sto se i videlo YB je imao veci posed ali nista nije uradio. Zvezda je dala taj odlucujuci gol. YB gol koji je dao je bio vise slucajan , drugi gol u ovom dvomecu koji su dali je bio iz penala. Zvezda ima taj stil igre zadnjih godina i to ume da igra. Milojevic je to usavrsio i rezultat je spisak ekipa koje je zvezda eliminisala...Dzabe posed, dzabe drzanje lopte ako ne date gol. Uostalom, igraju se 2 meca, ako ste bolji od zvezde izvolte pobedite je i izbacite, a to ocigledno nije bas lako

drmr

pre 4 godine

Morao sam i drugi komentar da napisem.


Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Zato i sanjam. Ovo je nista.

BakaPG

pre 4 godine

Navijač sam Partizana, ali od kada je Milojević došao za trenera CZ nekako svojom harizmom, pozitivnom energijom i dobrom taktikom uspijeva da bude izuzetno uspješan. Svaka čast na nevjerovatnim usjesima koje postiže, ko god da mu se povrijedi uvijek nađe dobru zamjenu i postavi pravu taktiku. U Ligi šampiona neka skupi CZ dovoljan broj bodova da se konačno popravi koeficijent. Takođe, nadam se da će i Partizan sa prolaskom protiv norvežana biti kasnije uspješan u Ligi Evrope, pa da se radujemo zajedničkim uspjesima,uživajte zvjezdaši, živjeli! :-)

raca milosavljevic

pre 4 godine

... kako god ... ponovo je ime Zvezde tu ... sa ovakvom situacijom u nasem fudbalu,sa ovakvim fondom igraca nije to bas lako ...svaka cast Milojevicu,treba to umeti .... idemo dalje ...

Bookie

pre 4 godine

Milojevic ima pravu fudbalsku filozofiju za ovakvu ekipu tj da se igra defanzivno , a nedostatci nadoknade borbenoscu i disciplinom kolektiva.Ovo pisem , jer su mu mnogi zamjerali , na pocetku kvalifikacija , zbog nacina na koji Zvezda igra i prizeljkivali da mu vide ledja.Sada ga vjerovatno kuju medj' zvijezde.

Svajcarci platise danak neiskustvu.Bice oni dobri kada stasaju (čitaj: YOUNG Boys) :D

Bojan

pre 4 godine

Nije mi jasno zašto mora neciji uspeh da se osporava. Meni je drago i kad Partizan i kad zvezda uspeju da se plasiraju u Evropu . Svaki uspeh dovodi do boljeg fudbala i boljeg koeficijenta mase lige. A ovi komentari ovde je ono nase nek crknem komisiji krava.

Kg

pre 4 godine

To je ta prica, prosla godina sluzila za popunjavanje budzeta (uz naravno podvig protiv liverpula) i navikavanje na LS, a ove godine dolaze iskusniji, i ako sve bude kako treba LS ce postati obavezna. Umesto da brojimo godine kada se neki nas tim plasirao, brojicemo godine kada se LS nece igrati u Srbiji...

BUA

pre 4 godine

Kako se ovo zove ????
2018/2019
Spartak Trnava 1:1 1:1
Salzburg 0:0 2:2
2019/2020
Kopenhagen 1:1 1:1
Jang Bojs 2:2 1:1
Osam (8) utakmica bez
I JEDNE pobede=dve grupne faze LS.
Dominacija, al malo sutra :)
(kanidja, 28. avgust 2019 08:19)

I Hrvatska tako dosla do finala SP. Ali ja im cestitam na tome, kao sto i cestitam zvezdi. Neko kaze sreca, ali sreca se zasluzi. Djokovic je najbolji pokazatelj...

Vračarac

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

Pamtiš vidim Bajernove šanse, a nekako to je promakla pobeda Zvezde u Minhenu kada ih je Dejo razmontirao sa pola terena za pobedu od 2-1. Živo me zanima da li bi smatrao srećom da je Zvezda postigla gol golmanu kroz ruke kao što je Bajern uspeo u Beogradu, pošto vidim ni to ne pominješ. Mislim da ti ne razumeš sreću i kako se ona zaslužuje. Ostavljam te sa dve fraze na razmatranje: selektivno pamćenje i objektivnost.

Forest

pre 4 godine

Još jednom čestitke komšije :) Pokušaću da ostavim realan komentar iako navijam za Partizan. Uzgred sinoć sam ostavio komentar pre utakmice da će biti 1:1 :D
Da ste imali sreće imali ste ali ste je borbenošću i zaslužili. Ne obraćajte pažnju na par nikova koji prozivaju i omalovažavaju vaš uspeh jer sam siguran da je bar 80% navijača Partizana nema takvo mišljenje. Nek ste i sve ikseve odigrali,imate rezultat. Treba nam taj koeficijent i sutra prolaz Partizana pa da imamo napokon dva predstavnika.
Ono što mi jedina zamerka je to što vidim po komentarima da je za YB- Kopenhagen izmislio fudbal. Kakav crni Kopenhagen, nisu stvorili ni dve šanse, imali penal u Bg, i ništa pokazali nisu. YB igra otvoreno ,napadački,bez nekog taktiziranja pa ste sa takvim protivnikom i vi bolje igrali i stvarali šanse.
I manite se ljudi prepucavanja više, nije džabe - SSSS!

ПункиШа

pre 4 godine

Браво и велико хвала за Милојевића и играче. Три године за редом групна фаза ЛЕ и ЛШ не може бити баш случајно и само срећа. Има нешто и у знању, борбености, вери у успех. Када се то поклопи долази и резултат. Многи критичари овде вероватно ни једну од тих ствари у свом животу немају па и не знају шта то значи.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona

Smogovci

pre 4 godine

@ZigZag
Eto pobedili smo Liverpul, jel se važi to?

Jao što nas žreb ne spoji, zauvek bi ućutao kad te Zvezda razludi na Maksimiru u sred ZG.
Nego neće nas ta mrša koja zimi u Evropi jednom u "stoleću", opet će neki Prvaci Evrope i slično.

zoran

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona
(LOVRA VEREBI, 28. avgust 2019 11:21)
Zvanično nije jer se u sezoni 91/92 igrao eksperimentalni sistem u kome su posle dva kola klasičnog nokaut sistema, 8 preostalih svrstali u dve drupe i pobednici tih grupa su igrali finale. Sledeća sezona 92/93 je zvanično prva godina LŠ.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Dinamo pobjeduje svoje protivnike,reci mi kad ste pobijedili itijednog od ovih protivnika salzburg,kopenhagen i young boys?
(Zigzag, 28. avgust 2019 11:29)

Prvo da naucis osnovna pravila. Eliminacioni dvomec nije ligasko takmicenje - ne sakupljaju se bodovi. Pobeda i poraz u ligi vrede 3 boda, a dva remija 2.
U eliminacionom dvomecu vrlo cesto sa pobedom i porazom ispadnes, a sa 2 remija prodjes.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Zvezda drugi put uzastopno u Ligi Šampiona, a zašto niko ne spominje prvo učešće 1992 godine posle osvajanja KUPA ŠAMPIONA, u grupi sa Samodorijom, Panatenaikosom i Andrlehtom, osvojili smo drugo mesto Zbog rata na prostorima bivše SFRJ utakmice su igrane kao domaćin u Sofiji. Objašnjenje znaći ovo nam je treće učešće u Ligi Šampiona
(LOVRA VEREBI, 28. avgust 2019 11:21)
Zvanično nije jer se u sezoni 91/92 igrao eksperimentalni sistem u kome su posle dva kola klasičnog nokaut sistema, 8 preostalih svrstali u dve drupe i pobednici tih grupa su igrali finale. Sledeća sezona 92/93 je zvanično prva godina LŠ.
(zoran, 28. avgust 2019 11:48)
Hvala, to nisam znao.

Nemanja

pre 4 godine

Od osam utakmica dve pobede pet neresenih jedna izgubljena... ili ja ne znam da racunam
(Utin, 28. avgust 2019 11:53)I ja sam mislio da ne znam da racunam kad sam prosle sezone video -36 bodova izmedju prvoplasirane i treceplasirane ekipe.Ali tako je bilo.

мики

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

што коментаришеш фудбал? Пробај пикадо.

drmr

pre 4 godine

Ma bas nas briga kako smo prosli, realno. Ja zelim da sanjam da mozemo i LS da osvojimo ove godine. Neka se drugi smeju, meni je lepo.;-)

Uros

pre 4 godine

Ovako ja mislim kao malo manje zagrizeni zvezdas. Imali smo dosta sreće al, ruku na srce, u konkurenciji sa timovima sa kojima smo igrali ipak mislim da smo bili za nijansu bolji od svih. Konkretno, yang boys je ipak slabija ekipa od zvezde i malo su mi izgledali divlje. Kod nas se vidi da postoji neki red. Fudbal koji igramo nije lep al daje rezultate.

drmr

pre 4 godine

antifudbal
bunkerom u 21 vek posle 26 godina sramote...
(e moj... ti, 28. avgust 2019 08:28)

38 golova je zvezda dala u ove 24 utakmice. To je 1.5 gol po mecu. U evropi. I neko mrtav ladan napise bunker. Pa Partizan nema prosek 1.5 gol u ovoj ling long ligi u poslednje 3 sezone. Pored toga dali smo gol psz-u, dva liverpulu, napoliju, kelnu, bateu... Cinjenice decko.

pedja 71

pre 4 godine

Bravo, Milojeviću. Od svih igrača, a ima limitiranih izvlačih maksimum stalno.
Hvala što nam donosiš ogromnu sportsku radost.

P.S. Počeo sam da čitam komentare , ali tu količinu komšijskih suza moje dobro srce ne može da podnese, pa sam brzo odustao.

Izhlapjeli starac

pre 4 godine

@Nikola
Jeste protiv Bajerna bila sreca, ali Bajern je jos u Minhenu trebalo da bude potpuno nokautiran. Ipak neka pravda, to ne spominjes.

xyz

pre 4 godine

A kad se setim komentara nakon Suduve i Helsinkija... Kako mi lako zaboravljavljamo. Hocemo instant uspeh, sada i odmah. To je valjda zato sto vecina ne zna kako je stvoriti nesto i nauciti, jer verovatno nikada i nije. Jer da jesu nekada u zivotu nesto stvorili i naucili i doveli sebe do visokog profesionalizma, znali bi da je za tp potrebno vreme i da su greske sastavni deo tog procesa. Milojevic je svaku sezonu pocinjao ocajnom igrom, ali polako podizao formu kako je odmicala. Ucio je na svojim greskama i evo vec 3 sezone za redom igra se Evropa. To slucajnost ne moze da bude.

pixi10

pre 4 godine

Сада ћемо видети шта ће бити у групи (а не верујем да ће бог-зна-шта).
(Јабучило, 28. avgust 2019 09:36) nista bitno, samo omlatimo prvaka evrope! Nekad je pametnije cutati...

"koju posluku porati"

pre 4 godine

Gospodin. Mogu nama da se ne svidjaju neke takticke zamisli, ali Milojevic ima karakteristiku koja je za svakog trenera najbitnija- zna da iz svakog igraca izvuce 110%.
A sto se tice ovih sto komentarisu prolaze bez pobeda. Kad su vec dokoni pa smisljaju kako da omalovaze svaki uspeh, neka potraze podatak kada je pre Zvezde neko dao u kvalifikacijama Salcburgu ili Jang Bojsu dva gola u gostima.
Zvezda pise istoriju i to je najbitnije.

jsx

pre 4 godine

@Daks
FC Barselona nema klub u vaterpolu koliko mi je poznato (Barseloneta je druga stvar). Doduse ucestvuju u LS u rukometu, futsalu i hokeju na rolerima i bore se za titulu u svih 5 sportova, tako da su verovatno iznad Zvezde.
No, ni drugo mesto uopste nije lose :). Jang Bojsi su solidan tim, ali Zvezda ipak dosta bolja, sto je pre par godina bilo tesko zamislivo.

Pero

pre 4 godine

Ovde, citam, ima svega. Vise tuge i zalosti nego srece i radosti. Ne daj boze da se Srbi sloze. (ako sa druge strane uopste i ima Srba). Ja cu, naprimer, veceras da se radujem prolasku Partizana bez obzira sto ih ne volim, ali volim Srbiju
(sve se pomesalo, 28. avgust 2019 10:13)

# Link komentara

Večeras nećeš sigurno. Partizan igra ono drugo takmičenje.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Uci jednom u ligu sampiona je neverovatan uspeh, a uraditi to dve godine zaredom je jos neverovatniji. A kolicina srece koju zvezda ima je najneverovatnija stvar ikada. Cetiri dvomeca, samo dve pobede i dodjes do elite. Jos ako dodate Trnavu i Salcburg od prosle godine. Ne znam. Ali kad pomislite da Zvezda SADA ima mnogo srece ne zaboravite da su oni u finale KEŠ ušli tako što je Bajernu izasla lopta iz praznog gola a onda malo kasnije pala s neba u gol. Ovo je nista.
(Nikola, 28. avgust 2019 08:45)

A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ako nepamtiš, nadji na YT pa pogledaj. Vredi pre pisanja nekog komentara.
(hipi, 28. avgust 2019 11:03
Kako da pamti kad je realno 90 godište

Zvezda -jang bojs 3-0

pre 4 godine

dali je moguce da drugu godinu za redom igramo ligu sampiona, i da opet ima strucnjaka koji nisu zadovoljni i znaju bolje od Miloja kako bi trebalo da se igra. pa od 91 izmenjali smo ko zna koliko trenara i nijedan nije uspeo ni blizu lige samiona da bude, a imali smo i bolje timove, i dodje Miloje 3 godine za redom igra grupnu fazu evrope, drugu godinu za redom igra ligu samiona, i opet ima neko nesto da kaze kako je trebalo da se igra. pa sta bi vi, da smenimo sad milojevica, pa da vi strucnjaci budete treneri, bas bih voleo da vidim tu vasu igru
nenormalno koliko su sprintali igraci JB ,pretrcali su 20 km ukupno vise od zvezdinih ...mali pad i goool...posle kopenhagena nisam mogo da svarim Milojevica a sada moram da mu se poklonim...trecu godinu zaredom smo u grupama ..

Vladan R

pre 4 godine

@ Milica

Kako samo, svi vi paćenici, gledate samo jednu stranu medalje, koja vam odgovara. Uhvatili ste se za taj ne priznat čist gol, a ne spominjete da je baš tom istom Kranodaru, priznat neregularan gol u prvom meču, iako je lopta u toku akcije izašla u aut, odnosno sviran im nepostojeći penal u Bgd. Pričate o nekojsreći CZ, a ne vidite koliko srećan gol je dao YB u Bgd. Pa kad su sudije grešile sudija protiv Kopenhagena, nije bilo VARa a protiv YB, VAR penal. Ne žalim se, na dosudnjen penal jer jeste bio, već samo navodim o nedostatku sreće, da kad je CZ trebao VAR nije bio instaliran, i obratno. Da se razumeo ne pričam ni o kakvoj teoriji zaveri, jednostavno sistem takmičenja je takav da se VAR primjenjuje samo u plej ofu i kako CZ tako i svima. Naravno da je bilo i sreće. Na neki način iz jednog prelaska centra protiv Salcburga dali dva gola, a oni dosta toga promašili unrevanšu. Usput budi rečeno, i penal za Salcburga, je bio problematičan, jer je kontakt započeo van šesnaesterca. Po meni je ipak korektno sviran, jer je se nastavio i u šesnaestercu, ali po nekim tumačenjima pravila definitivno problematičan. Sa druge strane, u već pomenuti mečevima sreća je išla na drugi stranu. Jednostavno treba gledati ove strane medalje.

Djubre

pre 4 godine

Poraz Zvezde od Voždovca, nešto najbolje što se desilo Zvezdi od ‘91 na ovamo. Pričaju ovde o malom broju pobeda, 10 u 24 kvalifikacionoh utakmica, u ovim kvalifikacijama samo 2. Ne zaboravimo Prosinečkog koji je mislio da igra sa Zvezdom kao Barselona, sa Borhom kao Etoom, a Srdjanom Mijailovićem kao Buskecom, Darko Lazović je bio nešto tipa Mesi, a veliki Nikola Mikić - Dani Alves I šta se desi? Dodje grupa crnaca iz Bordoa, Rena, koja trči deset puta više od tebe i jača je fizički u svakom duelu i glat ispadamo glatki. Ili setimo se velikog Grofa, koji je rekao da je realnost da igramo grupnu fazu u Evropi za 5,6 godina, jer je nemoguće izbaciti ekipu sa većim budžetom. Miloje je doktor koji igra na rezultat i sjajno motiviše ekipu i hvala mu na svemu!

Vladan R

pre 4 godine

@ Zoran

Nikakvi bodovi nisu izgubljeni. Kako god da se kvalifikuješ za grupnu fazu LŠ, dobijaš 4 boda. Nebitno je da li si ušao direktno kao najjači klubovi, da li si morao da odigraš 2 ili svih 8 utakmica, odnosno kako si prošao sa svih 8 pobeda ili sa 8 nerešnih na gol u gostima ili penale. Jednostavno svi dobijaju po 4 boda i to je to.

nikola1992

pre 4 godine

Od sinoc je gospodin Milojevic za mene 7. Zvezdina Zvezda! Covek je sam vratio Zvezdu tamo gde istorijski pripada. Naklon do poda i hvala Miloje za sve sto si ucinio za nas klub.

bidon

pre 4 godine

`Milojević je ponovio neverovatan uspeh, koji ne može da se opiše rečima, pošto nijedan srpski klub nije uspeo da igra Ligu šampiona u dve uzastopne godine.`

Kratko i jasno ! Hvala, dovidjenja !

nindža

pre 4 godine

Pre 2 meseca Gospodin Milojević izjavi da najviše očekuje od Vukanovića i Jirke!!! Čovek ima viziju Respect!!! Bez vizije ostaješ prosek kako u fudbalu tako i u životu!!!

drmr

pre 4 godine

Da li se slazem ili ne nije ni bitno, mogao bih da argumentujem i odlicne stvari u igri Zvezde, verujem da smo ih imali i vise od protivnika. Sigurno smo puno puta imali srece u kvalifikacijama. I sta, i sta recite mi? Zvezda je najdosadnijom igrom u finalu i osvojila tu istu ligu sampiona. Ja se toga ne stidim, ja se tim ponosim i puno mi je srce. Vama sve najbolje. Partizanu puno srece.

dr

pre 4 godine

@A da li pamtiš Real i 4:2 u Beogradu i 0:2 u Madridu, da li pamtiš Milano i maglu, da li pamtiš Keln ili možda davni Panatenaikos.

Ja pamtim sve tri, pa i Ferencvaros..
Ziv sam se pojeo, nisam vjerovao da se to desava. kao i ona sa Borusijom, 2-0 povesti i uprskati sve.
Ali da ti odgovorim.
Panatenaikos je sam Zvezda prodala za debele pare.
Milan, magla..posteno, ljudi su dali gol koji im sudija nije priznao, lopta je potpuno jasno debelo bila unutra kad je nas igras izbacio.

Od svega toga ostaje Real, kojeg su sudije ugurale dalje , mada je Zvezda trebala da ih otrese. Onaj penal nije postojao,ali Hugu Sanceza nije bas bilo briga za to. Muka mi je od te utakmice, a jos vise od Reala i Rijeke koja ih je rasturila ali sudije su opet odradile posao.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Da i ovo da ne zaboravim Milojevic sa Zvezdom je napisao još jednu stranicu istorije fudbala,on je sa Zvezdom treci put zaredom od 1 kola kvalikifacija izborio grupnu fazu u Evropi,što se nijedan fudbalski klub nikada to nije uradio,fenomenalan rezultat i uspeh.

cosmo

pre 4 godine

Radmilooooo: Isplaci se, lakse ces podnijet. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirko, 28. avgust 2019 08:29)

Hteo bi on,nego je vec sve suze potrosio! 😁🇷🇸👍

Samo realno

pre 4 godine

nisu pobedili ozbiljnu ekipu a u LŠ su, treba puno sreće za tako nešto...
(Jovan, 28. avgust 2019 08:22)

Hahahahaha...ali nisu ni izgubili. Ma sve je sreća...i Sparta Prag i Krasnodar i Salzburg i Kopenhagen i YB i Napoli i Liverpul...i ko zna šta još ove sezone...sreća? Aj jednu, aj dve...ali čoveče Zvezda igra LŠ dve godine za redom..i pre toga 1/16 finala lige UEFA...o čemu pričaš, kakva sreća?
p.s.ali su pobedili šampiona Evrope prošle godine

cosmo

pre 4 godine

Radmilooooo: Isplaci se, lakse ces podnijet. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirko, 28. avgust 2019 08:29)

Hteo bi on,nego je vec sve suze potrosio! 😁🇷🇸👍

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Sve ono sto odgovara, to se pise. Zadto ne pisete da na 19 meceva na Marakani ima samo 2 poraza i to Arsenal koji ni sam ne zna kako je pobedio i PSZ koji ima napadacku masineriju..

One night in May

pre 4 godine

Ubogi ne prate fudbal jos od Toleta na ovamo, pa ne znaju pravila...

Eliminacioni dvomec nije ligasko takmicenje. Ne racunaju se Bodo I, nego prolaz dalje. A Miloje je tu odbranio doktorsku disertaciju.

Sta radi u ligaskom takmicenju znaju oni koji su dve vezane sezone smrznuti na - 30.

Zuba

pre 4 godine

Od para dobijenih ulaskom u ovogodisnju LS obavezno obnoviti (poboljsati)ugovor sa Milojem i Marinom. To pa onda osveziti igracki kadar ako je moguce.

Darko Banja Luka

pre 4 godine

Konacno pravi trener. Studiozan, miran, kulturan, odmjeren. Postovanje za svakog protivnika , vjera u svoju ekipu. Odlicni saradnici.Nema euforije , nepotrebnog patetisanja. A NAJVAZNIJE- RAD, RAD, I SAMO RAD. I IMA REZULTATE.
Tako rijetka sorta na Balkanu.