Četvrtak, 22.08.2019.

23:59

"Mi ne samo da smo pastorčad u Srbiji, već isti tretman imamo i od UEFA"

Trener Partizana Savo Milošević istakao je nezadovoljstvo u uslovima u kojima radi.

Izvor: LN

"Mi ne samo da smo pastorèad u Srbiji, veæ isti tretman imamo i od UEFA" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

384 Komentari

Sortiraj po:

Dragan Republika Srpska

pre 4 godine

A bas sam pomislio da se razlikujes od ostalih jer nemas luzerski pristup rivalitwtu sa Zvezdom.Greska.A nije ti smetalo sto je CZ pastorce kada si osvajao "drzavne" titule devedesetih? Ili Partizabovih sedam zaredon dok suvu UO kluba bili predajednici rivala u sampionatu?

Nenad

pre 4 godine

Vremena se menjaju nekad su treneri Partizana duže grejali klupu pre nego počnu sa prozivkama, ovaj jos nije ni se pošteno na klupu već nekog proziva. Da li je posledica mnogo rijalitija na tv-u ili je dirigovano ne znam ili fali nečeg u glavi

minimalac preko računa, ostalo u kešu

pre 4 godine

Privatizovati oba tima ,da više ne drpaju radničku klasu i srpske firme
(simpo, 24. avgust 2019 08:38)

Nema većih lopova od privatnika, oni pokraše i Zvezdu i Partizan.
Eno, pune ih uprave oba kluba, samo peru novac, Mamić im je najveći uzor.

A posebna priča je spominjanje radničke klase u kontekstu kako im prvatnik čini dobro. Čime, neplaćanjem poreza i doprinosa na dogovrenu platu?

marko

pre 4 godine

Nedostajala im je podrška sa tribina?! BEZOBRAZLUK! Jel on hoce da kaze da mu je veca cast da igra pred gomilom drogiranih, pijanih maloumnika (ne govorim o celoj tribini) nego pred ovoliko dece koji od srca navijaju za klub koji vole. Da je srece i pameti pa da su se organizovali i napunili te tribine decom. Ako bih mogao da biram uvek bi mi cast veca bila da igram pred klincima nego pred Kimijem i ekipom

Negativni

pre 4 godine

Nikad se nije desilo u svetu da u upravi jednog kluba sede bivse sudije kao u crvenoj zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:46)

Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.

Negativni

pre 4 godine

Ako neko moze da mi objasni frazu "momci su pokazali karakter". Nikad mi nije bilo jasno sta to znaci.
(Dragoljub, 23. avgust 2019 00:33

To znači da nije pukla petarda. Kritični su prema sebi samo tada, ostalo su pobede, karakter, "skoro pobede" i "nezasluženi porazi". Nerešene su "zamalo pobede", pobede su "nad nikad jačim protivnikom", a "nezasluženi porazi" su oni od 0-2 do 0-4. "Zamalo nerešeno su porazi 0-1,1-2,2-3...itd...Kao što se iz priloženog da videti, samo porazi sa pet primljenih golova imaju se smatrati porazima, i samo tada ekipa nije pokazala karakter.

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

@ Nikad se nije desilo u svetu da u upravi jednog kluba sede bivse sudije kao u crvenoj zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:46)

Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.
(Negativni, 23. avgust 2019 15:00)

Ne ali ste vi sampioni u otimanju titula zemlje za koju se takmicenje i nije igralo i prisivanja zvezdica. Nego jel se odricete titula iz ex YU ili ste ipak jugosloveni?

Milan

pre 4 godine

U našem srbskom fudbalu vlada veliki bezobrazluk, veze i poznanstva,lopovluk,hvalisanje bez pokrića i mi faktički imamo igrače koji jednostavno ne znaju da igraju fudbal,koji su nedovoljni fizički i psihički pripremljeni. Pa šta vi odgovorni radite? Tu je prisutna politika,korupcija,nameštaljke,pa vi ste potpuno sport i patriotizam zanemarili.Sram vas bilo! Uvek vem je malo para!Zaboga,pogledajte klubove VB,Španije i mnogih zemalja EU kako se bore,kako igraju,kako su brzi i spretni i kako pokazuju ljubav do svoje zemlje i svog kluba.Kako je meni kao gledaocu i mnogima širom Srbije i sveta gledati te, uglavnom, mučne i dosadne utakmice i igrače,a neki su zalutali tu i pojma nemaju o fudbalu(govorim o FK Partizan i Zvezda). Molim vas,kakav je to fudbaler koji nije sposoban trčati 90 minuta,kad izgubi loptu stoji,svaku pogrešno doda,lupa loptu samo da se je otarasi,nema ni taktike,ni strategije.E,dragi moji Milošević i slični njemu,vi niste dorasli za te funkcije i svi ste upetljani u prljave rabote.Fudbal se igra 90 minuta sa mozgom: mozak plus noge i svaka utakmica se igra da se pobedi protivnik. U našem fudbalu puno toga smrdi,potrebne su hitne radikalne mere i vratiti fudbal sportu i patriotizmu.Kako vas nije sramota da tako predstavljate državu Srbiju?

Delije IDEA

pre 4 godine

@ krcko

Evo brate i ti malo da se podsetis - link: https://www.telegraf.rs/sport/2025967-vucic-zvezda-dobila-5-ili-10-puta-vise-od-partizana

Admiral

pre 4 godine

@ Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.
(Negativni, 23. avgust 2019 15:00)

Desava se sada da vama u odboru sedi sudija koji sudi u postupcima Agrobanke i njenih direktora a ista ta Agrobanka Zvezdi smajuje dug od 17 miliona na samo 700 hiljada evra, bice da ste vi veci sampioni u korupciji i malverzacijama!

nista o nicemu

pre 4 godine

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.
(nista o nicemu, 23. avgust 2019


Mislis na ono kasnjenje pocetka utakmica za "spas fudbala" pa kada uzmes savez i sudijsku organizaciju pod svoje onda je spasen nas fudbal.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (as, 23. avgust 2019 13:21) # Link komentara

Spasili smo fudbal u Srbiji. Od tada smo se plasirali na SP kao prvi, dva nasa kluba su docekala procele u Evropi, zatim je Zvezda igrala LS i pobedila buduceg prvaka Evrope, sada cemo ponovo imati jednog u grupama, a moguce posle 2:1 da i Partizan prolazi. Slozices se to je napredak u odnosu na eru Toletovu kada su ispadali od konobara i jedni i drugi.

Ili ces da nastavis da mrzis jer to jedino i znas?

zvezdaš

pre 4 godine

(Lebdim iznad rupe. a u Parizu istraga L`Ekipa, 23. avgust 2019 14:05)

Evo nove knjige Ž. Lauševića - Godina prođe, istraga nikako.

slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.
(za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:23)

Podseti ti mene (ostarilo se) kako je Partizan dva puta ušao u Ligu šampiona?

Nikad kao Bane . . .

pre 4 godine

...I sada, kada se daje i jednima i drugima, nama više, ali nije odnos 10:1 , sada ništa ne valja...
(Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!!)

Pa sam Vucic je rekao pre 3-4 godine da u fudbalu Zvezda dobija od drzave 5-10 puta vise novca nego Partizan, zbog Gasproma. A taj Gasprom je doveden u vreme kada su se Zvezdasi zalili da ih vlast unistava. Dajte Partizanu isti takav tretman, pa nece niko kukati, a vi ste i pored sponzora od nekoliko miliona na sav glas kukali. Svaka cast za evropske partije u ovoj i prethodne 2 sezone, ali pogledajte vrednost igraca koje Zvezda dovodi i njihovih ugovora. Cela drzava je upregnuta da se kontrolise Zvezdin dug i pokrije svaki promasaj u transferima, a da se kvalitetni zadrze. Miloje je super trener, ali to sigurno nije on ostvario. Kako Partizan nije mogao da isplati Marka Nikolica, da nije on mozda trazio vise od Miloja? Novine su se utrkivale clancima o Sumi kao promasaju, kao da je placen 20 miliona, a s druge strane kroz Zvezdu je proslo i otislo nekoliko skupih stranaca koji maltene nisu ni zaigrali, niti se pisalo o tome, niti je klub osetio to kao finansijski problem (i pored ogromnog duga koji pokusava da sanira)...
Kukali ste na Vujosevica kako siri mrznju, covek se povukao iz javnosti pre nekoliko godina, a Covic i dalje svako drugo jutro na Pinku pljuje po Partizanu... Razumem komplekse koji su se godinama nagomilavali i u fudbalu i u kosarci, oni mogu da uticu na svest ljudi, ali ne mogu na ono sto su cinjenice.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

@Licence, stadion, otpisani dugovi, upumpavanje para.... skupi ste za drzavu jako.
(Kumara Stankela, 23. avgust 2019 14:23)

5 puta manje od vas. Stadion, hoteli, 16 hektara pored, grejaci terena, 3 rekonstrukcije, 45 igraca po sezoni, 3 licence .... mogu ovako do sutra.

slaviša šmigič

pre 4 godine

a posebna siročad su ljudi poput bjekoviča save miloševiča,kokeze,karadjiča djombe i raznih političara koji drze jednu frakciju navijača poput glave kimija koji su debelo plačeni u fudbalskom klubu partizan znamo kako ste gurali svoje igrače radi dalje prodaje kako bi partizan imao koristi dovodili svoje ljude u reprezentaciju selektore menjali kako ste hteli a još uvek glavni čovek u fss je upravo nenad bjekovič zvani tompus.

maya

pre 4 godine

Bas me cudi da imate takav tretman u UEFA.Pa,kolio ste od 66-67, filala,polufinala,cetvrtfinala, ofigrali?Koliko ste zima prezimili u Evropi?

BENELUX

pre 4 godine

Pa rešite huligane i neće vas niko gledati kao pastorčad, aferu sa Splićanima ste zaboravili. Terajte bre narkomane i kriminalce od kluba ako želite napredak.

MM

pre 4 godine

Kakva mizerna izjava. Ovo ce uci u anale jada i cemera. I to rece nekada najveci kriticar FSS koji se naglo ucutao cim mu je u istom data funkcija.

BOSS

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde bi molio sve zvezdase i partizanovce da ne kukaju i da se ne oglasavaju sto se tice pomoci drzave,sa tim bi pokazali makar malo postovanja prema ostalim klubovima u Srbiji.
Milosevicu nigdje na svijetu se nije desilo da u upravu jednog kluba(Partizana) sjede presjednici drugih klubova(Hajduk K,Banatski Dvori,Javor...)sa kojima se igraju takmicarske utakmice!!!! To nema ni u Afriku,zato bolje ti je da nista ne pricas i ne s.res bez potrebe.

Admiral

pre 4 godine

@ NY, 23. avgust 2019 12:02)

Dokle cete vise da spominjete ta "sumnjiva i nenaplativa potrazivanja" kad pojma o ekonomiji i bankarstvu nemate?! Tacno, postoji to, ali se primenjuje samo kada su u pitanju duznici koji nemaju imovinu, koji su u stecaju, koji nemaju nikakva sredstva itd... Zamisli tebi neko duguje pare, ima stan, kucu, auto, posao, jaku platu i ti ga ne tuzis nego mu to otpises kao da je sirotinja koja nema nista, toga nema nigde! Pitanje je sada zasto banke to primenjuju na Zvezdu koja nista od toga ne ispunjava! Prvo, ima imovinu, stadion, zgrade... Drugo, nije u stecaju... Trece, ima sredstva i to velika, hvalite se da ste prosle sezone prihodovali od LS i i prodaje igraca desetine miliona evra... Dakle, banke imaju odakle da se naplate i to ocas, samo da puste menice ali ocigledno je to zabranjeno kada je u pitanju Zvezda pa se njoj otpisuju dugovi iako imaju od cega da se naplate! Tu pricicu dakle pricaj nekome ko je nepismen i nema pojma o bankarstvu i ekonomiji...

nema leka

pre 4 godine

https://www.youtube.com/watch?v=nP6mkGqYFog

Bolesno, od mržnje.

Ukoliko je dotični bio član uprave,
a klub se nije ogradio od ovakve izjave,

trebalo bi bar 5 godina zabrane igranja u svim takmičenjima.

MisterNo

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende
Tako je!
Pa gde ces bolje podrske od decije vike i navijanja. Pa da igras samo za njih.
Moj komsija klinac je na poznatoj slici sa Bogdanovicem kako placu obojica, to je bre osecaj, a ne "vodje" i njihovi "sledbenici"

Bojan

pre 4 godine

@ u Parizu istraga L`Ekipa

L`Ekip vodi istragu? Misliš francusko tužilaštvo? Pa kao što vidiš prođe skoro godinu dana i naravno ništa osim što se Zvezda bori za učešće u LŠ, a L`Ekip to može ali i ne mora da isprati.

Ili si hteo da napiše da istražuju L`Ekip? Zašto, šta su to uradili da bi ih tužilaštvo "istraživalo"?

Vi ste drage komšije potpuno izgubili razum!

One night in May

pre 4 godine

Uzivajte u momentu, dok su vam tu Terza i Kokeza, slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:23)

Znaci da vratimo Toleta?
A to sto ne razumes da nereseno u eliminacionom dvomecu ne vredi isto kao u ligaskom takmicenju je do tvoje inteligencije. Zato nikad nista i nisi osvojio.

Lebdim iznad rupe. a u Parizu istraga L`Ekipa

pre 4 godine

Pastorcad a dobija vise para od drzave nego Zvezda, a da ne spominjem "male klubove". Zaista sramota. Kupuju skupe igrace, a pastorcad. A navikli da ih sudije "podrzavaju" pa kad sude drugcije....
(steva, 23. avgust 2019 13:39)

A istina je totalno obrnuta. Zvezda već godinama dobija neuporedivo više novca od Partizana, opraštaju joj se i dugovi... Tako je u svakom sportu. Da i ne spominjem guranje od strane sudija po kome ste poznati još od 1945. Ali tebi je očigledno poremećena percepcija.

Inače, plašim se za sudbinu Save Miloševića nakon ovakve izjave. Istina danas u Srbiji nije poželjna. Duh koji lebdi i njegovi čauši sve vide i čuju.

Kumara Stankela

pre 4 godine

Skupa ste vi pastorcad za ovu zemlju..Preskupa.

Licence, stadion, otpisani dugovi, upumpavanje para.... skupi ste za drzavu jako.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

https://youtu.be/67gZaT7dZMA

Evo za sve ove lazove koji tvrde kako oni jadni sve od svojih para placaju.
Grejaci terena su ugradjeni 2009-e pod izgovorom "univerzijade".

To su naravno platili poreski obveznici.
Veciti ste miljenici rezima, posto politicari brinu o svojim glasacima.

Zuti su vam "doveli gazprom".
Samo budala moze da veruje da bi gazprom ulagao u zvezdu pored Zenita i Šalkea. I to placaju srpski poreski obveznici, time sto je NIS poklonjen bud zasto.

Uzivajte u momentu, dok su vam tu Terza i Kokeza, slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.

Mile

pre 4 godine

Šta je to “pastorcad”?
(R, 23. avgust 2019 10:17)

To je sad po novom, kad vas neko pita: Pa sto tako? a vi mu odgovorite: pa sto rcad, to jest, pisano zajedno: pastorcad.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

zvezdin tim 5x skuplji, a trenerčina i dalje igra bunkericu protiv "malog Partizana".
Vidimo se u derbiju, sigurno će Elvis opet da sudi, mozda vam svirne i neki penal, mozda i dva kao Mazic.
Taman barem za neki sut u okvir gola, da se ne brukate ponovo.

slaviša šmigič

pre 4 godine

od razbijanja drzave radilo se na uništenju sportskog društva crvena zvezda a sve pare su ulazili u politički klub partizan gde se uzimalo gomila novac za političare svi znaju,da je sloba milosevič postavio svoje ljude kako bi sve što bi trebalo uči na račun zvezde oteli i upumpavali u partizan a tako je gotovo u svim sportovima zato se desilo ubistvo precednika fss i postavljeni ljudi iz vrha politike koji su radili za partizan hajka na djajiča ubistvo precednike na njiohovo mesto postavljeni razni karadjiči i djombe koji je javno istakao,da zvezda nemoze biti prvak jer nema novca navjacima partizana omogucio besplatan ulaz dok zvezdinim navijačima naplačivao troduplo svaka godine partizan je morao biti prvak a znamo,da nisu uspeli dobiti zvezdu na terenu 10.punih godina pa su mogli,da zabranjuju navijačima zvezde ulazak na marakanu i kad smo bili prvi partizan je igrao kvalifikacije za ligu šampiona umesto zvezde.partizan nema ništa svoje čak ni stadion ali zato mogu kupovati gomilu skupih fudbalera.

Babarogic u naletu

pre 4 godine

@ A kada ste kod bata Toleta bili mezimce onda vam je bilo lepo. E vidis, sad je doslo na naplatu.
(Ivan, 23. avgust 2019 12:45)

Tek ce da dodje na naplatu Miljanjic, babarogic,Snajder, Tito, Vucko, evropska zvezda , Covke i to. Samo gledaj, cim se ovo zavrsi. Uzivajte sada. Najgore za Srbiju, najbolje za vas. Samo u tome i mozete da plivate.

zvezdaska dijagnoza

pre 4 godine

O mentalnom stanju zvezdas govore komentari koji pljuju po deci koja su dosla juce na utakmicu. Kompleksasi klasicni cim im i deca smetaju.

®Laki

pre 4 godine

A da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.
(Rade, 23. avgust 2019 09:26)

E šteta što ne mogu ovde da priložim potvrde o uplati i zahvalnicu za učešće na radnoj akciji gradnje stadiona koju deda čuva kao najveće relikvije. Ma na nos bi ti ih okačio pa da šetaš okolo.

NoName

pre 4 godine

@noname. Hahha pred praznim tribinama? Razumem da si imao tesko detinjstvo ali to ti ne smeta da probas da ukljucis mozak. U salzburgu bar 5000 nasih navijalo za zvezdanu. O kakvoj kazni pricas tugo? Da li je u rupi mec igran pred praznim tribinama jado?
(moralni gmizavac, 23. avgust 2019 12:42)

O čemu trabunjaš, klinjo? Zvezda je sa Salcburgom na Marakani igrala pred PRAZNIM TRIBINAMA? Koji deo ti nije jasan?

MukicePoSavi

pre 4 godine

Tako je druze Savo...Postali smo pastorcad jel nema vise FK Smedereva,FK Borce,Fk Hajduka iz Kule, FK Metalca, Fk Spartaka end Toleta,itd. Dok su oni igrali I ligu njihovi predsednici klubova su bili nasi potpredsednici. Tako da druze Savo,ostali smo uskraceni 24 boda u startu minimum. Nigde nijedan klub nije imao slicno u svetu,ali mi druze Savo jesmo. Bilo smo pastorca jos od premijera Srbije Mirka Marjanovic i mnogih Dacica,
Nikolica,Ruzica,Vucelicai njima slicnima.
Inace druze Savo,zadnji put smo pobedili Zvezdu na Marakani kad si ti bio dete 1977me,a onda tek kad si ti zaigrao 1995te u prvenstvima.

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

Jedina istina je da je Branko Pasic dosao posle gradnje podzemnog prolaza na Terazije na tada stadion FK jugoslavije i doveo gomilu direktora iz drzavnih firmi i naredio koliko ce koja firma da da. Sve ostalo su fore i fazoni ovih sto vole mitove i imaju krizu identiteta vec 75 godina. I stadion im drzava izgradila i poklonila zgradu Ctadasnjeg centrotextila u kojem je sada zvezdin hotel i 16 hektara zemljista gde su sada pomocni tereni samo jer su e kompleksirali da igraju na JNA kod nas. Link: http://www.novosti.rs/upload/images/2016//02/4/rep-pesic-MALA2.jpg

Vlado

pre 4 godine

Kako se u FK Partizan bira i imenuje trener? Komisija u sastavu: Vučelić, Vuletić i Pantić pita kandidata: - Da li obećavate da ćete u kontaktima sa medijima pričati isto što i mi? Kandidat: - Obećajem, MAJKE mi! - Vrlo dobro. Primljeni ste. 😀😀😀

nista o nicemu

pre 4 godine

Likovi koji se fuzionisu, gase, otimaju i rade sta rade poslednjih 8 godina su nasli da pricaju nesto. Ovo kada prodje otimati titule maloj zvezdi narednih 40 godina da im se naplati ovo bezvlacje i otimacina sa kamatom.
(Vesicevski potrci sa severa, 23. avgust 2019 12:58)

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.

Walldorf

pre 4 godine

Do ove izjave,imao sam nesto postovanja prema S.Milosevicu.Nakon ovoga,on se ni malo ne razlikuje od Pantica,Karadzica i ostalih JSD bukaca.Vujosevica ne pominjem u tom kontekstu zbog bolesti sa kojom se bori,i ja mu od srca zelim zdravlje i dug zivot.Ovo je toliko bezobrazno,gnusno i lazljivo,da je zaista tesko pronaci reci u nasem,srpskom,prebogatom jeziku,kojim bi se okarakterisala izjava trenera FK Partizan.Sram te i stid bilo, Savo Milosevicu!Tvoje JSD je od drzave Srbije,od nasih para,para poreskih obveznika Republike Srbije,dobio veliku svotu novca da bi ste,uopste,mogli da igrate UEFA takmicenje!!!Zvezda taj tretman pre nekoliko godina nije imala.Zbog 800 000.Evra,Zvezda je eliminisana iz te iste UEFA-e!Pa ko se onda u Srbiji tretira,kako "visoko casni" S.Milosevic kaze,kao pastorce?!?Milionski transferi u fudbalsku i kosarkasku sekciju JSD Partizan,neplacanje poreze,neplacanje hale "Pionir",poklonjen stadion Vojske Srbije.Pa sta vise hocete, Jugosloveni??? Sta jos hocete od siromasnog i napacenog srpskog naroda???Na kraju,predlog S.Milosevicu i rukovodiocima JSD Partizan.Eto,ako vam je u Srbiji lose,vi se preimenujte u JugoslAvenska shportska udruga Partizan,pa pokusajte u Hrvatskoj.Mozda ce vas tamo narod vise voleti.Eto,tamo ste i osnovani,pa se pozovite na tu cinjenicu(Pok.Crnkovic u dokumentarnom serijalu "Fudbal,nogomet i jos ponesto").Tako bi ste se vratili svojim korenima a i usrecili 80% srpskog naroda.Tek toliko da se zna.Sportski pozdrav!

Beca

pre 4 godine

A zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
(Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08)

Za tih 8 godina Partizan i Zvezda po 4 titule, ne znam šta si hteo da kažeš, možda da su ove 4 zvezdine neregularne a ove druge najregularnije.

steva

pre 4 godine

Pastorcad a dobija vise para od drzave nego Zvezda, a da ne spominjem "male klubove". Zaista sramota. Kupuju skupe igrace, a pastorcad. A navikli da ih sudije "podrzavaju" pa kad sude drugcije....

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

Jedina istina je da je Branko Pasic dosao posle gradnje podzemnog prolaza na Terazije na tada stadion FK jugoslavije i doveo gomilu direktora iz drzavnih firmi i naredio koliko ce koja firma da da. Sve ostalo su fore i fazoni ovih sto vole mitove i imaju krizu identiteta vec 75 godina. I stadion im drzava izgradila i poklonila zgradu Ctadasnjeg centrotextila u kojem je sada zvezdin hotel i 16 hektara zemljista gde su sada pomocni tereni samo jer su e kompleksirali da igraju na JNA kod nas. Link: http://www.novosti.rs/upload/images/2016//02/4/rep-pesic-MALA2.jpg

Paja Patak

pre 4 godine

Tek ce da dodje na naplatu Miljanjic, babarogic,Snajder, Tito, Vucko, evropska zvezda , Covke i to. Samo gledaj, cim se ovo zavrsi. Uzivajte sada. Najgore za Srbiju, najbolje za vas. Samo u tome i mozete da plivate.
(Babarogic u naletu, 23. avgust 2019 13:11

Decace nemas ti pojma niocemu.Kakav bre Miljanic?Pa njega je predlozio Hrvatski fudbalski savez.I to u vreme kada je svaka republika vukla na svoju stranu.Gde su povodom raznih jubileja timovi postajali prvaci (Vojvodina i Zeljo).Pises o Babarogicu.Do nedavno je to bio Zoran Petrovic vas kadar koji je odredjivao sudije i bio im kontrolor.Da vam nije Vucica vi bi se ugasili.Sada on radi za vas da se ne bi reklo da vuce na stranu Zvezde.U kosarci sve iz njegove stranke u Beogradu direktor Stark Arene vas covek Grbovic gde vam uz minimalnu nadoknadu ustupa Arenu i malu dvoranu za trening.A sve smrdi da ce kao i sa JNA u bliskoj buducnosti to biti vase

Ivan iz Čačka

pre 4 godine

Ne objašnjavajte se sa grobarima, oni obraza nemaju. Samo ćutke i jako do katanca, tako najbolje uce. Sl 40 god Zvezda šampion kako bi se naplatila sa kamatom one godine kradje za vreme Toleta. Da im bude za nauk za vek vekova
(Jako, 23. avgust 2019 12:09)

Auh, znaš li ti za onu "kletva kletvu stiže"? Smiri doživljaj malo, radi svog zdravlja! Koliko nerealan možeš biti pa da negiraš godine državne protekcije Zvezdane od strane državnog režima, u različitim periodima njenog postojanja. Još kuneš sa 40 godina, pominješ Toleta, kog ni ja ne volim, a negiraš nesposobnost vaše uprave tada, koja vas je krala šakom i kapom, i da nije baš tog Toleta bilo, doživeli bi katanac i beton ligu. Kakav je vaš kvalitet bio tada, u tih 6 godina? Duplo gori nego što je Partizanov sada. I da nije bilo protekcije Toleta, po radu vaše uprave (nesposobnosti) i po kvalitetu, niste bili ni prići tituli... I ti nekom kažeš da nema obraza?!

Vasa

pre 4 godine

Kako su glupi komentari,samo politika.Znaš ili ne znaš igrati fudbal.To je pitanje.Ovaj tim Partizana bi izgubio od mnogih zonaša u bivšoj državi.

as

pre 4 godine

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.
(nista o nicemu, 23. avgust 2019


Mislis na ono kasnjenje pocetka utakmica za "spas fudbala" pa kada uzmes savez i sudijsku organizaciju pod svoje onda je spasen nas fudbal.

NY

pre 4 godine

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...
(Zapisničar, 23. avgust 2019 11:29)

Na YT imas snimke gde se u NBA nisu svirali i kada je igrac napravio 8 koraka.I jos mnogo toga.Znaci koraci predudili titulu? E dobro kada ti tako mislis

Delije u bunilu

pre 4 godine

Pa koliko su se iskompleksirali ovi mali zvezdasi od 92 na ovamo tek se sada vidi. Pa vi mrzite mnogo vise nego sto sam mislio, To je vase prirodno stanje 25 godina vec.

Vesicevski potrci sa severa

pre 4 godine

Likovi koji se fuzionisu, gase, otimaju i rade sta rade poslednjih 8 godina su nasli da pricaju nesto. Ovo kada prodje otimati titule maloj zvezdi narednih 40 godina da im se naplati ovo bezvlacje i otimacina sa kamatom.

Paja Patak

pre 4 godine

Savo je samo istureni pion da kaze ono sto okrugli profesor kome vise noge kada sedi na stolici misli u sadejstvu sa Vucelom.Uostalom je li nije prvi zakukao Dule Vujosevic, a onda nastavio Sostar, pa evo sada se nadovezao Savo.I svi oni iz jednog kluba koji je uzivao sve blagodeti drzave.Poklanjali se bazeni, stadioni.I sve pocelo picetkom devedesetih kada se stvaralo navece sportsko drustvo na svetu i sire i unistavanje drugog SD.Ni jedan jedini klub iz JSD nije se ugasio.Komplwtna takmicarska ekipa Atletskog kluba CZ presla u Partizan, Vaterpolo klub CZ se ugasio, Cela ekipa ZKK Hemofarm sa Marinom Maljkovic presla u Partizan a finansijer Galenika koja je bila u propadanju.Zenski OK se fuzionise sa Vizurom.Muski KK pravi dil sa Igokeom.Drzava dodeljuje dva drzavna sponzora NIS i Mts itd itd

micaiz kafica

pre 4 godine

Znači nije zdravo postati član patlidžana jer vam neminovno sledi epidemija zvana kompleks manje vrednosti.
Savo je bio dobar sve dok ne postade Jadiković Sava!

Back in Black

pre 4 godine

Mene zanima koji je fon Sadik onao, iphone ili Samsung note...
(Delije Čikago, 23. avgust 2019 10:08)
Pa za koj klub igra i Xiaomi redmi mu je puna kapa.

ford

pre 4 godine

@mali grga
Jeste,covece,hvala ti sto si me podsetio,totalno sam zaboravio kako je Savo javno pljuvao i najstrasnije hejtovao Toleta (ne bas kao Dule Covica,ali veoma blisko..),i samo odjednom dobi covek funkciju u FSS-u,da da,kako sam zaboravio na to..!?Najverovatnije je ona prica,ofirem te dok mi ne kazes koliki je moj deo,bruka ziva!!
A i kad samo bacis pogled ko poslednjih godina JEDINI pljuje,mrzi,ofire i spinuje(ok,i ovi nasi indijanci umeju da ponekad upadnu u psihozu,na zalost..) sve ti je jasno!!Jadni,mrzi ih ovaj sto mu se svako malo tenk ju maj firer,cmok cmok,bankrot vamo-tamo,a i u basketu i fudbalu te najplaceniji fudbaler,te trener koji kosta(realno i vredi zabar!) i tako dalje!!I da ne budem pogresno shvacen,to je sve ok,tako i treba,nego bre braco grobari,ODAKLE!?

mandrak

pre 4 godine

sunovrat partizana je poceo kad je otisla siva eminencija u vidu b.ruzica...de/be strukture si tada bile u partizanu i uzimle kintu,za uzvrat se sve radilo da se bude ispred zvezde,jer sta je navijacu partizana bitno? samo je ispred zvezde,a izneli su jedno 50 miliona evra...tu i tamo neka evropa,a mogli ste da budete ozbiljan klub...a neeee...samo da smo ispred zvezde,nema veze sto nas kradu!

Jako

pre 4 godine

Ne objašnjavajte se sa grobarima, oni obraza nemaju. Samo ćutke i jako do katanca, tako najbolje uce. Sl 40 god Zvezda šampion kako bi se naplatila sa kamatom one godine kradje za vreme Toleta. Da im bude za nauk za vek vekova

ovako više boli

pre 4 godine

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...
(Zapisničar, 23. avgust 2019 11:29)

Za taj događaj bi trebalo da se obratiš Trinkijeriju,
koji je na Berona poslao Stefana Jankovića.

Centar da sačuva beka na spoljnoj poziciji, klasičan mismeč.

Očekivao Trinkijeri šut iz daljine, Beron krenuo u prodor,
bio fauliran, sudije se koncertisale na faul i pravile se lude
na očigledno guranje ruke u putanju kretanja Zvezdinog beka,
ali majstor ih izradio.

....

pre 4 godine

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ford, 23. avgust 2019 11:54)

Nemoj širiti mitove i traziti neuspeh u nekom premijeru. U isto vreme kad je Mirko Marjanovci bio premijer, predsednik FSJ je bio Miljan Miljanic. Skoro identicno su bili na funkciji. Zar mislis da bi Miljan Miljanic isao protiv Zvezde ??!! Daj bre, odrastite više. Vama je uvek neko kriv kad ne pobedite ili ne osvojite titulu....za tebe i nije bio penal protiv YB, dok imaš takvo misljenje.

To je moja iberzokna

pre 4 godine

A zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
(Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08) Čekaj da vežemo 8 titula, onda možeš da lupetaš ovde do mile volje.

moralni gmizavac

pre 4 godine

@noname. Hahha pred praznim tribinama? Razumem da si imao tesko detinjstvo ali to ti ne smeta da probas da ukljucis mozak. U salzburgu bar 5000 nasih navijalo za zvezdanu. O kakvoj kazni pricas tugo? Da li je u rupi mec igran pred praznim tribinama jado?

NY

pre 4 godine

da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.
(Rade, 23. avgust 2019 09:26)

Delimicno jesmo.Mogu svakom da pokazem priznanicu koju posedujem br.9834 od 1 Juna 1961 godine gde je moj pok.otac tada dao tadasnjih 10 hiljada dinara.Priznanicu potpisao Gen .sek Slobodan Cosic.A gore u vrhu stoji FK Crvena Zvezda Beograd, Kolarceva 5.Dugovi nisu otpisani vec se i dalje servisiraju, samo su smanjeni jer je imalo od cega.Neki privatni piverioci su dug oprostili (Den Tana) neke banke su dug otpisale jer u svakoj banci ima stavka sumnjiva i ne naplativa potrazivanja.Banka Inteza godisnje otpise blizu 50 miliona evra.Sto se tice JNA ona je gradila stadion za svoje potrebe a vi samo posto ste bili vojno generalski klub imali pravo koriscenja a onda je general Dane Petkivsku bez odluke vlade stadion preneo na JSD Partizan a ovi posle na FK Partizan.Da bi na kraju po sudskom procesu koje je podnela vojska Srbije vojni pravobranilac nije do 16 Januara 2019 nije ulozio prigovor i stadion automtski postao vlasnistvo FK Partizan.Znaci neko iz vlasti odlucio da se ne ulaze prigovor

Aca

pre 4 godine

"Ekipe koje dođu kod nas se osećaju kao kod kuće i verujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi."
Ne shvatam baš najbolje ovu rečenicu.

NoName

pre 4 godine

Mene zanima koji je fon Sadik onao, iphone ili Samsung note...
(Delije Čikago, 23. avgust 2019 10:08)

Meni liči na motorolu iz 99-e.

draganO

pre 4 godine

Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza
(Nikola, 23. avgust 2019 10:25)

Poznato je da vi imate selektivno pamcenje, ali ajde da se malo podsetimo. Dovoljno je da vas podsetimo da ste onih godina vase politicke dominacije, ne tako davno, dok ste igrali grupnu fazu LS, za glavnog sponzora imali EPS, ej cela srbija je placala vase brukanje, i onda vi govorite o penzionerima i sl. Ja sam tada kroz placanje racuna za struju, bez moje saglasnosti finansirao vas klub, i ti nama sada pricas o obrazu. Da ne idem dalje kakav vam je sponzorski pul bio, i mislili ste to ce vecno da traje, e vidis nece.

NoName

pre 4 godine

Je l ovo onaj sto je pricao sve najgore o Toletu pa mu posle postao zamenik i saradnik?
Je l ovo onaj sto se svadjao sa vodjom pa sad aminuje sve sto ovaj kaze?
Je l ovo onaj sto je vikao na skupstini i bio protiv sadasnje uprave gde ih je nazivao svakakvim imenima.
Je l ima ovaj čovek obraza??
(mali grga, 23. avgust 2019 10:46)

Da, to je taj. I ne, nema obraza. Inače, do juče je bio potpredsednik tog FSS-a koji je podkradao Partizan. Znači da ga je i Savo podkradao.

Dragan

pre 4 godine

Izgleda da stalno neki navijacki (citaj huliganski)upravlja ovom seljanom od zemlje.
Klubove treba prepustiti sebi.Normalni gradjani uglavnom i ne dolaze na te predstave koje su pretvorene u vasar kretena na tribinama...

Đura

pre 4 godine

Normalno da ste pastorčad. Pripadate državi koja ne postoji već dvadeset godina. Ko vas da prihvati?! Naravno da je ovo jedan alibi šarlatan, već se ograđuje i od evrope i od prvenstva. Posle katastrofalno odrađenog prelaznog roka u Zvezdi, mogu samo da se zahvalim Bogu što je na klupi Partizana ova neznalica. Nadam se da će dugo tu i ostati.

ford

pre 4 godine

@delije u bunilu
Juu,kakav izliv frustracija,sta je bre ovo..!?
A zaboravio si skoro dve decenije vladavine vasih ljudi,od kojih je najveci pecat ostavio veciti Milosevicev premijer,one and only mister Mirko Marjanovic sa svojim ucenikom Zarkom Zecevicem&Co,kada su zarili i palili sto u SRJ,sto u SCG..!?Da sad pocnem da pisem i elaboriram sve cinjenice iz tog vremena stvarno ne mogu,em nemam energije em su mnogi pokusali(kljucna rec..)da vam to predoce jos onda kad vas je D.Vujosevic gurnuo u histeriju i paranoju, pa nema poente gubiti vreme..Ovo je bio neizbezan uvod u moje pitanje:da li se iko od vas seca da je bilo ko tad vristao na Zeku i Bjeku koji ispunjavaju sve zelje cika Mirka i ponekad njegovog sefa(cisto da se ne zaboravi za koga je Klempavi navijao..)!?Da neko od nas kaze 'jeste,stizu nas sa titulama u fudbalu zato sto tako mora zbog ovih 'gore!?'Ne brate,tako je kako je i ides dalje,niko to nije dozivljavao kao neke zavere vec jednostavno da ste bolji,jbg!A vi par poslednjih godina samo kukate i histerisete,da ste kod nekog doktora dobili bi ste multi-dijagnozu,bez uvrede!
A ako cemo cinjenicno,u basketu ste sve vreme igrali EL,placali igrace malo i na njima zaradjivali puno(svaka cast!!) i sve sto finansijski ide uz veliku scenu!U fudbalu nekoliko L.S. i L.E. opet razlika u kupi/prodaj,puni stadioni,tv prava i svasta nesto!Mi smo sad spojili tri evro-takmicenja i sreci nikad kraja,najbolji pokazatelj je kad mozes igraca da prodas ×3 minimum,veselje covece..!!
A vi,gde su vam pare!!???
E,to bi bio pravi razlog za histeriju,a ne Zvezda vam u Uefi udarila zabranu!?Boze..

Srbin

pre 4 godine

Drzava izgradila stadion i poklonila hotel pored (zgrada Centrotextila) i jos 16 hektara zemlje u centru grada
Cela drzava stajala iza vas, otimali se igraci po ex yu i dovodili
Drzava finansirala 91u
Drzava finansirala rekonstrukciju stadiona 3 puta
Placene 3 licence da igrate evropu
Arapi, Rusi
Doveden Gazprom
Dovodte po 45 igraca svake sezona,a nemate leba da jedete
Raste trava po travnjaku
Nemate ni za sampon
Svi mediji stoje iza male zvezde
Cela drzava vas promovise nezasluzeno
Dobili grejace terena
Predednik Srbije poklanja zvezdin dres francuskom drzavniku
itd itd

A vidi sada...nestede 60 milona duga, radite sta hocete, perete pare, pametujete.
(Delije u bunilu, 23. avgust 2019 09:20)

Koliko nista ne znas.Deo novca za stadion su dali i simpatizeri. Mozes da izguglas.Centrotextil je u najam imao zgradu koja pripada CZ.Tu su svlacionice i ostalo..Drzava ne finansira rekonstrukciju.Sve sto je uradjeno a to je trava, grejanje terena, loze, pomocni tereni iznad juzne tribine su iz sopstvenih sredstava.Lako proverljivo.Eto sada je dug vec na 60 miliona.Sutra napisi da je 100.Zvezda jedne sezone nije igrala evro takmicenje.Eto koliko drzava pomaze. Zvezda u poslednje dve sezone zaradila blizu 50 miliona.I moze nam se da dovodimo koga hocemo.A tvoji ako se ne plasiraju u LE sledi bankrot i vapaj da drzava pomaze.Sto se tice dresova u cemu je problem sto se poklanjaju.Ko vama to brani?

realno

pre 4 godine

Sudeci po transfermarktu, od 2009 godine platili ste dovodjenje igraca 13.82mil eura a imali prodaju 106.09mil eura. Ne racunajuci proslu sezonu, od UEFA ste inkasirali skoro 30 mil eura. To je preko 120 mil eura profita!! Dje su te pare?!?!?! U zadnje 3 sezone, dovodjenje oko 5.5mil eura a prodaja oko 25mil eura i 5.114mil od UEFA u sezoni 17/18 + se za proslu sezonu ocekuju dobre pare ako nijesu vec i legle!! To sto ste bunar bez dna ne prebacujte na nikog drugog!! A ne da vam penzioneri placaju licence preko svih ovih miliona koje gomilate ko zna dje...

ford

pre 4 godine

@rade
Pre nego sto das sebi za pravo da napises komentar,moj ti je savet da se prvo obratis za pomoc nekom ko je dovoljno pismen,mislim da bi ti neki osnovac do treceg razreda zavrsio posao,verujem da su vec ucili u skoli da se izmedju 'A' i 'O' nikada ne pise 'J' !U tvom slucaju 'MILIJONER!!Zamisli ti to,a..!?
Aj ziv mi biJo,ocekujem neki napredak vec od sledeceg posta,ovaj izvini,konentara..,!!

Zvezda sampion

pre 4 godine

zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08) # Link komentara

Da svi koji su osvojili titule u tih 8 godina vrate iste... Razlika ce onda biti jos veca.

Nisi shvatio poentu - neregularno je samo kad Zvezda osvoji.

moralni gmizavac

pre 4 godine

Pa sta si drugo ocekivao? Mislis da je predsednik zaboravio onaj duel od pre 10ak i vise godina na tv-u? Da treniras zvezdanu mozda bi ti oprostio ali ovako ne ide. Drugo, da imas borjana na golu druga prica bi bila, pa bez njega jang boys bi bar dobio sa 4,5 gola razlike, realno.
A prosle godine uefa je oprostila zvezdani mnogo gore stvari, ako se secate. Pametnom dosta. Politika je cudo. ?

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 4 godine

Pastorčići, Wild Cardsi, zabranjeni, dozvoljeni, Alkatraz, verni Istok...Pa vi ste smehotresna olimpijada.Godinama ste krali bezočno, od 12 timova u Prvoj ligi, 5 predsednika klubova u vašem upravnom odboru, predsednik FSS Tole vaš čovek... I godninama ste uživali. Pevali ku..a gasi se. Pravu snagu ste pokazivali u Evropi, uz brata blizanaca iz Zagreba među ,najgorim timovima...
I sada, kada se daje i jednima i drugima, nama više, ali nije odnos 10:1 , sada ništa ne valja. Ej, pastorčad.Pastorčad ne dobija stadion na poklon, igrače od 1-2 mil, trenera u basketu za 800.000. Kakva floskula. Igrali ste sa Kohansima, Malatijom i Moldeom,pa šta još hoćete ?! Nisam čuo prošle godine , kada smo mi protiv Salcburga igrali bez pubike da ste se mnogo uzbudili.
Prođite vi taj Molde, pa da dižemo koeficijent Srbije. Da imamo 2 tima u LŠ.
Manite se više Zvezde i teorija zavere.
I svaku utakmicu dovedite ovu decu.Nisi im se Savo ni zahvalio. Bruko. To je jedino što je trenutno svetlo i vredno u Partizanu.

NoName

pre 4 godine

Pa sta si drugo ocekivao? Mislis da je predsednik zaboravio onaj duel od pre 10ak i vise godina na tv-u? Da treniras zvezdanu mozda bi ti oprostio ali ovako ne ide. Drugo, da imas borjana na golu druga prica bi bila, pa bez njega jang boys bi bar dobio sa 4,5 gola razlike, realno.
A prosle godine uefa je oprostila zvezdani mnogo gore stvari, ako se secate. Pametnom dosta. Politika je cudo. ?
(moralni gmizavac, 23. avgust 2019 11:22)

Toliko su nam oprostili da je jednu utakmicu sever bio zatvoren, a plej of sa Salcburgom igrali pred praznim tribinama. Grobari i obraz, nikako u istu rečenicu.

Cubaka

pre 4 godine

Dace Bog da ispadnete na nacin na koji pobedjujete vec 30 godina u Srbiji, a to je u 10. minutu nadoknade
(Filip, 23. avgust 2019 08:32)

Kad se samo setim, 1976-ta,Ljubljana, Olimpija-Partizan, pravila fudbalske igre u to vreme kazu da se utakmica igra tacno 90 minuta bez i jedne sekunde nadoknade. Partizanu treba pobeda da bi bio sampion, igra se dalje posle 90-tog minuta, citav stadion u cudu sta se desava, prolaze minuti i minuti i minuti, konacno u 98-om Bjekovic 1:0, sudija istog trenutka svira kraj. Partizan "posteni" postaje sampion, e kad se setim....."lepa" vremena a sada pastorcad.

Zapisničar

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ...
(ave, 23. avgust 2019 00:23)"

Kad imaš dobru memoriju, što se ne prisetiš i ere kad je pokušana krađa kupa Borcu iz Banjaluke, ono kad je dosuđen nepostojeći penal pa Piksi promašio ....
Što ne pomeneš da se Partizanu u korist protiv zvezde sudi penal jednom u 20 godina, da se zvezdi priznaju golovi iz gol auta, kad lopta ne pređe liniju...
Sećaš li se derbija i čuvenog sudije Šipke, što poništi partizanu čist gol na marakani , svira poluvreme za vreme kontra napada Partizana na 18 metara od gola...

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...

Limar nece doci.

pre 4 godine

Tipicna skola fk Partizan, samo su oni ok a sve oko njih je cist lopovluk.
Savo, kad dodjes na mesto trenera u jedan veliki klub kao sto je Partizan, a to ti je prvo trenersko mesto i prvo iskustvo na klupi, e onda si u problemu.
Najlakse je optuziti drugoga i sve okolo za licne rezultate koji su jos uvek podnosljivo losi.

petarczv

pre 4 godine

Milosevic koji u tv duelu sa karadzicem mu u lice kaze danje "kancer" srpskog fudbala i onda pruhvati mesto njegovog pomocnika... Sta posle reci o takvom coveku?! Koji on kredibilitet ima?

Nikola

pre 4 godine

Ne Savo samo nemoj istinu govoriti to se u Srbiji ne prašta!
Zabranili nam sponzore, u Zvezdu slivaju milione a onda nam daju siću kroz licencu da kao ne budu baš glasači iz crno belih redova baš toliko nezadovoljni.
I onda nam Zvezdaši pričaju narednih 100 godina o toj licenci.
Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza

sasa

pre 4 godine

Zvezdas sam ali Savo ja da sam igrao fudbal pred onolikom decom na tribinama ujedo bi na terenu.Ono je bilo milina gledati kako se raduju I vesele golovima.Oni su buducnost nase Srbije.Ocigledno ste svi vi zaboravili zbog koga se igra.To pohvali a ne da kukas.

shone bjelovacki

pre 4 godine

Cinio mi se normalan, umeren i pametan covek... ali ista matrica, navikli da im se godinama sve zelje ispunjavaju, cim nema odmah kuku lele!

Strucnjak

pre 4 godine

Ajd malo budite objektivni. Jel vi stvarno mislite da ste bolji od zvezde? I da zvezda osvaja srpsko prvenstvo zbog sudija? O čemu pričate? Pa jedva ste neke tamo turke prošli, a sad i na guzove sa norveskim timom! Dok zvezda pobjedi sampiona sveta i evrope! Prođe kopenhagen kojeg su sudije gurale u obe utakmice! Alo ljudi. Malo objektivnosti vam nebi stetilo. Zvezda je prosto bolja trenutno.

Rade grobar

pre 4 godine

Covek je odigrao 102 utakmice za reprezentaciju, pokazao je da je pred njim vrhunska karijera, a na njega drvlje i kamenje. Za koju godinu odjeknuce bomba Milosevic trener Milana, Dortmunda ili Arsenala . Pojesce vas ljubomora, igramo napadacki a ne bunkeraski fudbal kao vi.

rakovčanin

pre 4 godine

Treneri Partizana u svim spirtovima (verovatno je to direktiva na nivou Sportskog drustva) imaju zadatak da zakukaju cim stupe na funkciju. Tako je najlakse da se opravdaju eventualna losa igra i neuspesi. Pelcer su uzeli od Najveceg alibi trenera u istoriji. Coveka koji je od kukanja napravio karijeru. Samo sto mu je to palilo samo u Srbiji... cim je izasao napolje .... obrukao se... tako ce i ovi...
(Toplica, 23. avgust 2019

Najgore od svega je što neki od tih trenera i veruju u to što pričaju jer su navikli na potpuno povlašćen položaj u društvu koji je trajao deceniju i po. Sada kada je i drugima dozvoljeno da dišu, oni se osećaju ugroženo. Tužno je što se i ova dečurlija koja ne pamti vremena Mirka Marjanovića , Tadića, Karadžića.... truje njihovom demagogijom i spinovanjem.

Charapan

pre 4 godine

Poslao sam svoje dete da navija iako sm Zvezdas. Dec su 90 minuta maksimalno navijala, culo se kao da je ceo stadion bio pun, a ti ni da pohvalis to?! Sram te bilo! Ni fudbaleri nisu bolji!

Ja sam citao

pre 4 godine

Citam komentare, vidim da je lozenje uspelo.
Pa dragi moji, pogledajte 10 godina unazad. To ste, ocigledno zaboravili ili vam je bilo lepo pa bi hteli opet. Ali Toletova vremena nikad nece da se vrate

est

pre 4 godine

Savo izadji i reci mi smo zapostavljeni kap sto je Zvezda unistavana od strane prosle vlasti.Sve ostale bez tog dodatka gubi na istinitosti...
U glavama Partizana kad je Tole krao titule onda je to bila rapsodija...
dvojaki arsini...

GG1978

pre 4 godine

Zna se odnos drzavnih para koje se daje Zvezdi i Partizanu.
10: 1 Zvezdi..
O tome je i Dule Vujosevic pričao.
Zvezda drzi fudbalski savez 60 godina a samo pričaju Tole,Tole..
Zaboravili Miljanića 30 godina vladao ,Piksija, Terzica preko 60 godina zvezdasi vode savez..

fancy

pre 4 godine

Savo, a taman se cinilo da si cool lik...ipak, brzo zaboravljamo neke stvari. Hvala sto nas podsecas zapravo! Miloje, znas sta ti je ciniti, bez milosti prema ovima bilo izbora il ne!

ssss

pre 4 godine

Isto je pričao dok je bio reprezentativac...sudije, sudije, sudije... Muka mi vise od toga. Sve i da jesu gresili, profesionalac si, zato umukni

shone

pre 4 godine

Sram te bilo za energiju sa tribina...
Deca se pokidala, došla iz ko zna kojih gradova i sela, a tebi fali energija kriminalaca i ološa iz 157 frakcija...
Šteta, bio si fenomenalan igrač, ali si kao čovek nula...
I kaži konkretno ko je to protiv vas, jel' oni sa kojima si do juče šurovao i primao 10 prosečnih srpskih plata!?
Sramoto!!!

trn u oku

pre 4 godine

Savo seti se utakmice Jugoslavija-Nigerija pred Mundijal u Francuskoj. Tad si bio gol mašina al te je ceo stadion vređao. Zbog onoga što si radio van terena, naravno. Ali nastavljaš i dalje. Čekamo derbi i izjavu posle njega.

mali grga

pre 4 godine

Je l ovo onaj sto je pricao sve najgore o Toletu pa mu posle postao zamenik i saradnik?
Je l ovo onaj sto se svadjao sa vodjom pa sad aminuje sve sto ovaj kaze?
Je l ovo onaj sto je vikao na skupstini i bio protiv sadasnje uprave gde ih je nazivao svakakvim imenima.
Je l ima ovaj čovek obraza??

Bgd

pre 4 godine

Smešno je kad navijači i zaposleni Partizana pričaju da su pastorčad, a još smešnije kad ih navijači i osoblje Zvezde ubeđuju da nisu. Tad tek izlazi na videlo zašto ne možemo ni San Marino da pobedimo u fudbalu.

Ganci

pre 4 godine

Mislim da će sada Miloševića “razapeti na krst”... Zaboravio se malo. Zaboravio je da je reći istinu prilično nepoželjno u ovoj zemlji. UEFA ne dozvoljava da bilo ko dovodi u pitanje neprikosnovenost njenog izbora ko je predvidjen da ode dalje, a ko nikako ne sme proći dalje.
(Josarian, 23. avgust 2019 06:49)
Znači li to, po vašoj sumanutoj grobarskoj logici, da bivši vođa navijača sa juga Mišel Platini nije dozvoljavao Zvezdi da se kvalifikuje u grupnu fazu LE dugi niz godina? A sad je došao čuveni tandem sa severa, naravno vođen sa andrićevog venca, Čeferin-Stanković koji ima otežati Partizanu svaki plasman u grupnu fazu. U kojoj vi bolesnoj iluziji živite, to je tragično. A još tragičnije je što neki, rećićemo, pametni ljudi koji navijaju za Partizan, isto gutaju tu priču plasiranu od strane nestručnih, ali za razne marifetluke sposobnih ljudi, koji vode taj klub.

Njaah

pre 4 godine

Ne Savo samo nemoj istinu govoriti to se u Srbiji ne prašta!
Zabranili nam sponzore, u Zvezdu slivaju milione a onda nam daju siću kroz licencu da kao ne budu baš glasači iz crno belih redova baš toliko nezadovoljni.
I onda nam Zvezdaši pričaju narednih 100 godina o toj licenci.
Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza
(Nikola, 23. avgust 2019 10:25)

Evo,srce nam se cepa...
Slila drzava tolike milione u Zvezdu i onda joj ne da pare i za licencu za Evropu...
Jel vidis ti neku nelogicnost ovde?
Drzava baca pare u bunar,bez da joj se vrate?
Teško...
A sramota je nepoznat pojam,vama grobarima i nikakvo spinovanje neće pomoći da se to izbriše..

Skakac u stomak

pre 4 godine

Vi ste svi u Partizanu odavno izgubili percepciju toga sta je ispravno, a sta ne. Sto bi ovi mladji komentatori rekli, zivite u paralelnom univerzumu. To je direktna posledica proteziranja od strane svih prethodnih vlasti od Barija '91 na ovamo. Protezira vas i ova vlast, ali stiti i Zvezdu. To je ono sto vama bode oci. Mi se bre prema vama nikad nismo ravnali. Nama su reper uvek bili Milan, Real, Liverpul...a vama je vrhunsko dostignuce od nastanka bilo pobediti Zvezdu, sto se od naseg osvajanja KES pretvorilo u komplekse i perverziju, pa ste na silu boga otimali titule ne bi li nas stigli i prestigli...i pri tom nas ugasili kao klub. Takva dugorocna sistemska podrska samo jednom klubu i mrznja prema njegovom najvecem rivalu sigurno nikad nigde nije postojala. A sad kad se pomoc deli, sad ste pastorcad, jel da? Pa, naviknite se malo na regularnost i realnost, nece da skodi.

CrniGruja

pre 4 godine

Žalosno je što se kuka, ako Zvezda i Partizan nisu pobedili sve u domaćem prvenstvu. Odmah su pastorcad, jedni povlasteni drugi ne itd. Savo sam si se bunio na savez i Toleta, pa se prodao za fotelju. Zalosno je sto sve ide politicki, ili se tako prikazuje..Sada opet drugi krivi, pa dali smo nekada mi pogrešili??? Zašto nam zabranjuju publiku?

Toplica

pre 4 godine

Treneri Partizana u svim spirtovima (verovatno je to direktiva na nivou Sportskog drustva) imaju zadatak da zakukaju cim stupe na funkciju. Tako je najlakse da se opravdaju eventualna losa igra i neuspesi. Pelcer su uzeli od Najveceg alibi trenera u istoriji. Coveka koji je od kukanja napravio karijeru. Samo sto mu je to palilo samo u Srbiji... cim je izasao napolje .... obrukao se... tako ce i ovi...

qquuuu

pre 4 godine

Jeste, svi su okomili na vas, ceo svet. A da ne radite nesto pogresno mozda? vise mi je muka od ovakvih izjava generalno u životu. A vidim sa se prenelo i na sport.

Sale

pre 4 godine

Zapitaj se malo zašto je to tako, logika da te svi mrze je neprihvatanje istine da je problem u tebi tj u vama. Mislim da ste dobro prošli od UEFA što vas nisu izbacili na 2 godine a igra vam je za Prvu ligu Srbije...

deki

pre 4 godine

Savu sam cenio kao igraca i uvek sam se plasio od njega u derbijima. Sada kada vise nije igrac a bavi se ozbiljnim poslom u zemlji koja je totalno podeljena sto po sportu sto po politici, bitno je i kakav si covek. A Savo je pokazao da je NULA i to velika. Secam se njegovog TV duela sa Vucicem, negde 2004-te, Savo kao clan DS,zatim veliki kriticar Toleta Karadzica pa onda ode u Savez da mu bude potpredsednik...Dosli smo dotle da ja branim ove likove iz Saveza ciji je Savo do skoro bio clan, da branim vlast koja je Partizanu platila licencu da se brukaju u Evropi jer ne vidim ni jedan razlog da izjavi nesto ovako. Da znate da mi je kao navijacu Zvezde po malo zao Partizana, ko vodi taj, nekada veliki klub, koji su to likovi u upravi, koje Kurte i Murte, kakvi panjevi igraju za taj tim

Rade

pre 4 godine

Dobili vojni stadion
Placena licenca
Racuni za struju i vodu se ne placanju
Plate radnoj zajednici isto.
Pocelo je ispiranje mozga..
(Hosenfefer, 23. avgust 2019 05:41)

A da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.

Millennium

pre 4 godine

Savo, ona deca sinoć su bili bolji navijači nego sve vaše frakcije zajedno. Što se domaćeg prvenstva tiče, šta tek treba da kažu drugi klubovi? Od kad je sveta i veka sve se vrti oko Zvezde i Partizana, dok su ostali podređeni njima. Ukrasne ikebane faktički.

Delije u bunilu

pre 4 godine

@ Dobili vojni stadion
Placena licenca
Racuni za struju i vodu se ne placanju
Plate radnoj zajednici isto.
Pocelo je ispiranje mozga..
(Hosenfefer, 23. avgust 2019 05:41)

Drzava izgradila stadion i poklonila hotel pored (zgrada Centrotextila) i jos 16 hektara zemlje u centru grada
Cela drzava stajala iza vas, otimali se igraci po ex yu i dovodili
Drzava finansirala 91u
Drzava finansirala rekonstrukciju stadiona 3 puta
Placene 3 licence da igrate evropu
Arapi, Rusi
Doveden Gazprom
Dovodte po 45 igraca svake sezona,a nemate leba da jedete
Raste trava po travnjaku
Nemate ni za sampon
Svi mediji stoje iza male zvezde
Cela drzava vas promovise nezasluzeno
Dobili grejace terena
Predednik Srbije poklanja zvezdin dres francuskom drzavniku
itd itd

A vidi sada...nestede 60 milona duga, radite sta hocete, perete pare, pametujete.

Kukatilo

pre 4 godine

Moze neko da mi objasni sta znaci kad fudbaleri pokazu karakter?
(Petar, 23. avgust 2019 05:27)

Sta znaci kad neko ko je zavrsio 4 razreda osnovne pokaze karakter? Ne znaci nista.

Zvezdas

pre 4 godine

Kakva bre pastocard? Sta drzava jos treba da vam da?.Mozda da dovedu jednog bogatog seika ili multinacionalnu kompaniju koja ce mesecno da vam daj e 100 miliona evra.Imate Zemunelo, drzava vam poklonila stadion koji ce da renovira. Dala vam dva drzavna sponzira Mts i Dunav osiguranje,platila licencu.Sta hoces vise

Bgd

pre 4 godine

Možda je do vas Savo? Nemoguće da baš svi greše a da ste vi jedini "na pravom putu". Počnite da se ponašate normalno i civilizovano pa će i ostali da vas gledaju drugačije. Ko može da vas posmatra kao ozbiljan klub sa Vuletićem, Pantićem i 5 frakcija navijača na tribinama. Non stop promovišete samo mržnju i netrpeljivost, face vaših igrača su izdeformisane od nekog neobjašnjivog besa, svaka izjava je otrovna, nemate poštovanja prema protivnicima. Sasvim je logično da ste se svima ogadili.

Gale

pre 4 godine

Reče trener početnik koji nema veze sa poslom. Došao u nas klub da peče zanat. Jedna legenda, Pol Skols, počinje sa amaterskim klubom dok jedan Savo Milošević kreće sa evropskim takmičenjima. Šta sve nas klub dopušta, igra je bila 0,osim par pojedinaca. Tvoja krivica, ako ispadnemo pakuj kofere i da počneš u nekom niželigasu pa kad naučiš posao da se vratiš.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

@ Vujoseviceva taktika, napraviti takvu atmosferu da si ugrozen da bi se navijaci skupili oko tobe, uvek pali kod navijaca i da se nadje motivacija kao svi su protiv nas da pokazemo inat, to je radio i Vujosevic , nista novo iz JSD-a
(Trancer, 23. avgust 2019 00:52)

Ono kada mozete ovako nesto da napisete posle Lukiceve "mobilizacije" i saranja celog grada godinam. Nismo isti. Mi imamo 3 frakcije ali svaka ima svoj stav. Vi nemate stav od osnivanja i radite sta se naredi vec 75 godina.

Pera Detlic

pre 4 godine

Vase postenje ide sve do druge lige Hajduk Kula-da li klub uopste jos postoji.Banatski dvor-da li klub jos postoji.Smederevo-druga liga.Borac Cacak-druga liga.Radnicki Kragujevac-druga liga.Novi Pazar-druga liga.Bsk ko zna gde je,svi ovi su bili u prvoj ligi dok ste vi uzimali titule.Zajednicko ovim klubovima je to sto su im presednici bili u uopravi patlidzana.Postenje na prvom mestu grobarima.Ovo je bilo smesno sad vec postaje tragedija.

Dragan

pre 4 godine

Sta jos treba drzava da uradi za Zvezdu i Partizan. Zar nije dovoljno sto ih finansira, otpisuje dugovanja, sto su u upravi svi na drzavnim jaslima.
Da li i fudbal treba da igra umesto vas?

krajisnik

pre 4 godine

Od Save "gospodina", ipak kreće kuknjava,nije izdržao.
Savo, igrate loše, to je do tebe i tvojih igrača,to je vaš glavni problem.
Sjeti se protiv Malataje posle prve utakmice, nisi ovako pričao, navijači su te slavili,, bio si kralj...
Ti se cudis prvom poluvremenu, ne znaš šta im bilo...
Pa ko zna ako ti ne znaš?
U prvom te nisu slušali, a u drugom jesu? Golove primate isključivo iz "vasih gresaka" itd...

Blagoje

pre 4 godine

Savo,o FSS imam najgore moguće mišljenje i kada bi ovde komentarisao bilo šta na tu temu,moj komentar bi bio odbačen jer bi sadržao previše vulgarnih reči.Samo tako mogu najpoštenije izraziti ono što mislim o njima.
Ali,oni ovde nisu tema.Ono što je Partizan sinoć igrao je bilo za odvikavanje od fudbala.Ono se samo zove fudbal,a veze nema sa fudbalom. Molde je, uz svo poštovanje, ipak ekipa skromnih mogućnosti i svaki malo ozbiljniji tim bi ih lepo isprašio.Ali,Partizan je igrao nešto što se ne vidja. Ekipa u kojoj ne postoji igrač koji ume pošteno dodavanje da uradi, da otvori prostor, elementarne stvari u fudbalu da odradi kako treba. Onaj momak Stevanović je talenat, to je nesporno, ali on će kako stvari stoje biti samo dobra prilika za prodaju.Tu se neće FSS mešati, jer će pre njih mangupi iz Partizana da skinu kajmak i dečka prodaju pre nego što i pomislimo. Odnos igrača prema timu je zabrinjavajući. Slika onog nesretnika, koji se posle izmene okačio na ogradu sa mobilnim u ruci, jeste smešna, ali je to slika kako igrači doživljavaju tim.Njega ekipa ne interesuje.Kada
je neko video da se igrač,posle izmene onako pojavi, okači na ogradu,sedne na neku reklamu ili ispred tunela, na bilo kom mestu i opušteno ćaska preko mobilnog? On je jasno pokazao kako doživljava klub u kome igra.
Dakle, Savo, Parizan igra veoma loše.Ono juče nije bio fudbal.Kad to jasno i glasno budeš rekao,onda ću reći da si postao pravi i realan trener.

ljiovisna

pre 4 godine

Opusti se Savo,stvari samo dolaze na mesto na kojem su bile 40 godina.Niko vas ne mrzi.Jednostavno tako je u evropskom i srpskom fudbalu,postoji osvajac titule prvaka Evvrope i sveta,najuspesniji klub iz Istocne Evrope u UEFA takmicenjima i postoji njegov komsija sa JNA.

Alberto Rato

pre 4 godine

zamislite naslove tipa "bruka marina, zvezda samo 2:2 sa jang bojsom"...gorelo bi sve od kukumavke, cela srbija bi trazila autora naslova...
svaki partizanovac koji u ovoj situaciji kritikuje igrace i Savu, direktno radi za one preko puta i nije prijatelj partizana...

Fenomen

pre 4 godine

Savo, vama nedostaje najbolji igrac, a to je Tole Karadzic. To je onaj kojeg si zestoko napadao, a kad Ti je dao fotelju u Savezu postao si njegov najverniji vojnik. Naucili ste da sve dobijate zaobilaznim putevima i sada kad toga nema imate problem i svi drugi su vam krivi. Cinjenica je da imate najgori tim u istoriji, a Ti kao trener si na istom nivou. Ispadate od Moldea, i zato si nervozan...

Vasa

pre 4 godine

Alo blizanci, dosta kukanja. Sta ostali timovi treba da kazu? Poslednjih 30 godina se cela liga svodi na Zvezdu i Partizan. Zato nam je fudbal tu gde jeste. Jasno?

Milojko

pre 4 godine

Pastorče koje napravi 20 i kusur miliona evra duga u poslednjih 10tak godina, a država mu, pored toga, svake godine za UEFA licencu da par miliona evra pomoći...
Težak život državnih pastorčeta...

Samo realno

pre 4 godine

Kakvi uslovi? Imate teren, stadion, reflektore, doveli ste afrikance, japance...i gurate kožni okrugli objekat po zelenoj travi za hiljade i hiljade evra...i to jako loše radite. Kakvi uslovi? Jel to što Sadik sedi na ogradi i priča telefonom, ili što Stojković izleće do pola terena...ili što imate pet frakcija navijača...ili to što bi ti da se raspravljaš sa sudijama? Ma ceo svet je protiv vas?? Savo Kalimero Milošević.

realno

pre 4 godine

Ljudi brzo ste zaboravili na sta nam je igra i ekipa prosle godine licila. Savo je preporodio ove momke, trce, bore se, zalazu, ginu, Urosevica je podigao, Sumu takodje, Zdjelara i Šćekića, ovo nisu isti momci kao prosle sezone, ocigledno je. Ne moze sve odjednom, ne moze biti savrseno, to je jasno, ali ovo sto Partizan igra je sa potpisom trenera. Molde i Malatija su mnogo dobre ekipe, skuplje ekipe realno, ali smo dobili i jedne i druge kuci, grizli citave utakmice. Sta god da bude u revansu, Savo svaka ti cast i hvala sto je sad milina gledati crno bele boje mile.

neutralni posmatrač

pre 4 godine

Čudi me ovo od Sava, ipak je igrao na ozbiljnom nivou u Engleskoj, za ovo kukanje bi ga tamo nasjtrašnije isprozivali i ismejali.
S druge strane ne čudi, trenira klub koji kuka od kada je osnovan valjda. Ja ne znam ko ovo više može slušati. Igrali slabo 1P, vratili se u 2P zasluženo dobili i sve ok prošlo.

astar

pre 4 godine

Dok je u vasoj lozi sedeo Tole Karadzic, Dzomba (tada direktor Hajduka iz Kule), vlasnik Metalca GM koji je tada igrao superligu itd... bilo je sve glatko i lagano, a sad ste pastorcad!

vin

pre 4 godine

A ne znam što ste vi pevali tole vole kad ste bili ravnopravan. sigurno se osećate komotnije pod kokezom, prema tome i u to vreme tadić vam je doveo gasprom a nama vučko nikoga, sem što je uveče u 10 uleteo i zauzeo czv od tada počinje vaša renesansa. Gani budite malo pošteni i prema sebi čudan je točak sreće možete i vi doći u našu situaciju

Bre

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ( jedinstven primer otimačine, bilo je dosta krađa ali to je jedina otimačina )
(ave, 23. avgust 2019 00:23) #

Mislis na onaj penal sviran na 18 metara od gola???

Gile

pre 4 godine

Taman sam mislio da je Savo konacno jedan normalan grobarski predstavnik koji ne kuka, ne place, ne jauce u svakom intervjuu...medjutim izgleda da stvarno imaju neki gen da moraju kukati celi zivot...
Ova izjava je tako fuuujjj!

Cacak

pre 4 godine

Sest titula uzastopnih u fudbalu,13 u kosarci.pametnom dosta.i vi pastorcad.za vreme tadica,Dacica i karadzica.ugaseni u vaterpolu i kosarci.pljuvo po karadzicu pa se onda slizo.

frakcija 5

pre 4 godine

Da nije bilo države koja je platila kaznu UEFI umesto Partizana, Partizan bi bio suspandovan iz evropskih takmičenja.
Što nije bio slučaj sa Zvezdom koja je bila sankionisana.
Da nema države, Partizan ne bi imao para za pojačanja.
Da nema države, Partizanu ne bi bio poklonjen stadion.
Da nema UEFE Partizan ne bi dobio pare za zamenu trave na terenu, koji je na volšeban način u lošem stanju.

Savo umesto da pohvališ tu decu koja su bila na tribinama, umesto da ste išli da im se poklonite, ti praviš i sebi i upravi alibi.

dragan

pre 4 godine

Jel ovaj rekao da nece pricati o sudjenju?
Sta tek Zvezda da kaze za sudjenje?
Partizan do sada ima odlicno sudjenje,ne znam o cemu ovaj covek prica!

Pera Detlic

pre 4 godine

Ovo je upocetku bila komedija sad vec postaje tragedija ali i uznemirujuce po vase zdravlje.Grobari ima jedna institucija u Beogradu koju morate pod hitno da posetite dok ne bude kasno.

Boro

pre 4 godine

Cemu ovaj komentar, koji su razlozi??? Gledao sam prvo poluvreme samo i jedino sto sam u prenosu primetio je haoticna igra Partizana, ko bez glave, kao ovce po terenu, srecom i ovi su nikakvi, uz sve to ona neprestana galama decice je po meni bilo negledljivo vise.
Navijam za Zvezdu a i za Partizan u Evropi, ali ovo je bas lose.

Petar

pre 4 godine

Ovo je Vujoseviceva izlizana taktika. Napraviti od sebe zrtvu kao alibi za moguci neuspeh. I naravno podilazenje navijackim ispranim mozgovima.

majstor

pre 4 godine

Ama covece imamo 100 frakcija...prakticno bez navijaca...tim nam je cirkus, do 3 ok igraca, a o organizaciji i da ne pricam...sta se cudis ?

komentator

pre 4 godine

Pastorčad ste vi kod vaše uprave, država vam plaća licencu za evro-takmičenja i poklanja vam stadion! Plaćate ceh svojih huligana i nepromišljenih poteza, kao i Zvezda prošle sezone protiv Salcburga! Suđenje je bilo dobro, sa par sitnih grešaka koje nisu uticale na rezultat! Sadik je očajan, odbrana nesigurna a pojedinci fizički nespremni! Ne kukaj na državu i Uefu nego spremaj ekipu za revanš, to je utakmica koja vredi ukupno cca 10 miliona evra!

nista o nicemu

pre 4 godine

Dobili licencu, dobili 3ce mesto jer su bili peti, dobili minimalne kazne za ubistvo Tatona i nisu procesuirani za rusenje u Savamali. I pastorce? Hahahahahhahahahaha

Saša

pre 4 godine

Isti je klinac i sa Zvezdom, sudija navlači li navlači. Jednostavno, siromašna država, nemaju nikakve koristi od nas. A što se tiče Savine izjave zaista me je negativno iznenadio, mislio sam da je veći gospodin. Na stranu što sam Zvezdaš, ali Milojević je dosta odmjereniji u izjavama i to ga čini većim gospodinom. Neće Savo ništa promeniti kukumakanjem po novinama, samo ispada smešan. Sećam se ja i kad je Partizan dominirao, bila je drugačija struktura vlasti, pa se ne sećam da se neko iz Partizana žalio.

Janaćije

pre 4 godine

Dovoljno je pogledati naslovne stranice novina, sa naslovima o CZ kao da su oni igrali sinoć. A tek kakvi su to "heroji", čuda prave...

Gagi

pre 4 godine

Znaci Milosevic je ipak samo dobro glumio do sad, ovo ti je kao politika u Americi, mogu ja da budem predsednik Amerike nista se nece promeniti, tako i u Partizanu...

vin

pre 4 godine

Kada nemas argument za losu igru odmah

E moj nesrećni čoveče pa mi imamo bolji rezultat nego vi i ne slavimo ga dobro su švajcarci rekli prvi put vidim ekipu koja slavi Remi ali tere mi je izvore vam pukom srećom ali i taj Young Boys smo mi izbacili dok je bio jači nego sada jer kad smo ga mi u decembru izbacili On je već u martu postao šampion sa 22 boda prednosti u odnosu na Basel

Polux

pre 4 godine

Sramna izjava. Mentalitet kukavica, placljivaca i licemera. Drzava ti dala stadion, placa licence, imas drzavne firme za sponzore, a ti kukas. Bruka Savo. Bruka.

Rzbrzotrz

pre 4 godine

u pravu je Savo. Ja sam Zvezdaš i glupo je ne priznati da je sada vreme kada Zvezda u državi bolje stoji, bilo je ranije obrnuto a sad je tako. Ali u Uefi smo se i obezbedili status antipatičnih. Pogledajte penale Zvezdi u Bg za Kopenhagenom i u Bernu. Pa ljudi su jedva čekali da padnu posle jedva ikakvog kontakta a ovi jedva čekali da sviraju. Na stranu glupost naših igrača koji onako startuju ali stina je da nas niko ne voli. Odemo i svuda sve polupamo...

Doktor Satrap

pre 4 godine

Nemoj Savo jel si lud? Ovo kad čuje onaj što lebdi nad stadionom Rajka Mitića će poludeti i počupati ono malo kose što mu ostalo!!!

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Može li neki trener Partizana da se okane komentara o tretmanu koji Partizan ima. Mislim dosta više o tome kako su svi protiv njih, ali eto oni ipak uspevaju uprkos tome. Kao čudo je plasman i četvrto kolo, do kog se došlo dvomečima protiv amatera iz Velsa i raspalih Turaka. Sve najbolje Partizanu i u revanšu želim, ali da Milošević bar prestane sa ovakvim komentarima, ako već uprava ne može. Od početka sezone se traži već alibi, šta je mnogo mnogo je. Trener treba da komentariše samo sportske aspekte utakmica i tačka.

Sava

pre 4 godine

Komentari su uglavnom kako je Savo los trener,kako Partizan veze nema i kako je po kvalitetu peta liga u evropi.Onda dodje derbi i taj i takav ocajan Partizan sa losim trenerom sabije Evropsku Zvezdu sa Milojem Murinjom na celu u 16 metara.. da vas nema trebalo bi vas izmisliti..ako smo mi losi sta ste onda vi koji se u 4 od 5 derbija grcevito branite??

profa

pre 4 godine

Ne kukaj nego radi,nauci te momke da centriraju iz trka,da zalome,da odigraju iz prve,da daju tacan pas a ne ona igra od sinoc kao u skolskom dvoristu...Sudarali se po terenu,pa verovatno im smetao sudija...Ajde malo realnosti...

Dimničar

pre 4 godine

Grobar sam, ali ću reći da sam zvezdaš, kako bi moje reči dobile na težini. Dakle, zvezdaš sam, ali poštujem Savu Miloševića. Pre svega zbog čvrstog i principijelnog karaktera, a onda i zbog trenerskog umeća.

Omuamua

pre 4 godine

Kriva vam je Uefa, Zvezda, vlast i svi drugi a pravo stanje stvari u klubu je prikazao Sadik, sedeći na ogradi i telefonirajući. Vama sami igrači nemaju poštovanja prema klubu a tražite ih od drugih !
Savo, krenite prvo od sebe pa onda tražite krivce u drugima.
NBA igrač je zbog držanja telefona u ruci, na klupi, za vreme utakmice, žestoko kažnjen. Vi to NE SMETE da uradite, zna se i zbog čega.

glhf

pre 4 godine

Kada će se prekinuti trend da treneri važnih timova postaju ljudi bez trenerskog iskustva? Svaki neuspeh ovakvih likova je očekivan a svaki uspeh je iznenađujuć.

cartman’s spirit

pre 4 godine

Necu da ispadne da kukam, ali cini mi se da i Zvezda i Partizan imaju cudno sudjenje ove sezone. Dosta je da sudija secka igru prostim faulima za protivncku ekipu i da unese nervozu. A posebna prica je to sto se tako sudi u korist ova dva tima u domacoj ligi.

Papirne maramice

pre 4 godine

da se kupi Savi dva paketa papirnih maramica! Savo Siroče...ima igrače sa po dve "leve noge", a u stvari mnogo je teško, mnogo je teško!

nišlija

pre 4 godine

Realan si Savo, jer kad NEKO laže ne ustručavaš se da to i kažeš, to smo videli; a videli smo i to da je ekipa Partizana - loša, pa na nivou naše lige posprdno nazvane, čini mi se ding-dong!?

mile

pre 4 godine

a sta mislis filozofe, kako je u ostalim ne beogradskim fudbalskim klubovima?? titovi blizanci unistavaju permanentno srpski fudbal ... dok se ne pojavi neki novi "Obilic" da objasni kako se osvaja titula u Srbiji

PihtijaTheGreat

pre 4 godine

Nemoj slucajno da pomislis da si ti los i neiskusan trener, kome je ovo prvi posao... Sudija, UEFA, vanzemaljci, asteroid...

Nenad

pre 4 godine

Ovo sam samo vidio sa Partizanovim navijacima a evo I sa bivsim igracima. Grobari su ubjedljivo najgora sorta ljudi I pate od kompleksa nize vrijednosti bez obzira pobjedjivali ili gubili. Evo obrazlozicu. Kada su osvajali titule za vrijeme Marjanovica I Tadica toliko su se uzdigli I vrijedjali katanac ovo ono razne nenormalne psovke na racun Zvezde. Sada kada vam ne ide opet drzavni projekat, svi nas mrze, uefa nas mrzi. Mislim tuzno je biti navijac Partizana.

mile

pre 4 godine

ako ste sa ovakvom igrom pobedili onda tamo imate sanse naravno ako popravite igru,ali ne zaboravite da je molde arisu dao tri kuci a tamo samo jedan i to u produzecima,sto ce reci da je los gost,drzte se

Skorpion

pre 4 godine

E moj Savo, zatrovase te ovi iz uprave pa i ti poceo sa kukulele izjavama, ko vam je poklonio stadion, ko vam je napravio Teleoptik, ko vam je platio licencu, ko vam daje pare za pojacanja iako ste u dugovima do grla. To sto vi pojma nemate sa dovodjenjem pravih igraca vec dovodite razne Sadike, Norveske Nejmare, Ukrajinskog Messija, Japanskog jazavca i slicne nije vam kriv onaj koji vam daje pare i kojeg vecito "pljujete", to je do vase nestrucnosti i do toga da vam klub vode ljudi koji nemaju dva casa fizickog u zivotu.

Rade

pre 4 godine

Nemoj Savo molim te, mani se politike i nepravde. Tvoje je, da treniraš ove klince. Na žalost imali ste loše kondicijske pripreme. Malo pogledaj kako se trči u Bundesligi. Eto vidiš to ubija Srpski fudbal, ni jedan igrač nema snage da odradi svih 90 minuta!

Bojan.

pre 4 godine

Sta kukate,sta vas sudija ostetio.Vama to usadjeno u glavu da kukate na sudjenje.Da vam sudili ko Zvezdi zadnje tri utakmice vi bi istupili iz uefa takmicenja kao i iz nase lige sto ste napustili.Sudjenje ste imali izvaredno i jos kukate,sta je trebao sudija da daje golove umesto vas.Tri puta ste sutnuli u pravcu gola za celu utakmicu i jos kukate.

zoran

pre 4 godine

ne razumem ljude u partizanu , samo kukaju na odnos države prema njima. kad se setim mirka marijanovića , zemunele itd bolje uslove, i više para su imali os najačih evropskih klubova.i danas dobijaju više.gde su drugi klubovi u srbiji. zato savo tišina bre.

Pastorak

pre 4 godine

Tako je Savo, čist penal za Malatju u revanšu nakon igranja rukom u šesnaestercu, večeras čist penal za Molde u prvom poluvremenu. Sraman odnos UEFE, a protiv Zvezde penal za Kopenhagen pa penal za Jang Bojs, mi smo im izgleda neki pastorčići pa kad mi igramo nema penala. Ne treba ni pominjati startove Pavlovića, Vujačića i Ščekića, njih lopta uopšte ne zanima, tuku pravo u meso. Ako stvarno bude domaćinsko suđenje za Molde u revanšu malo bi se razmislio o taktici da sam na tvom mestu. Pola tima neće dočekati poluvreme.

Ne budi nepismen, vozi desnom stranom

pre 4 godine

Razlozi su jednostavni. Ti nisi trener! Na klupi ti sede 3 igraca koja bi trebala da pocnu utakmicu, a igraju ti Sadik, Stevanovic.. Nisi ti Savo trener

miroslav

pre 4 godine

Zato si lepo primao platu u FS i nikome se nisi zalio, a kamo li da si nesto, ne daj boze uradio. Sigurno bi i u UEF-u otisao, samo kada bi te zvali. Da je neko drugi ovo izjavio, ni po jada, ali ti...

Немања

pre 4 godine

Жалосно је да о овим глупостима прича човек који је до јуче радио у фудбалском савезу јер тиме аутоматски компромитује самог себе... не знам шта бих више рекао али је чињеница да Партизан прави атмосферу линча на судије и Црвену звезду како би на тај начин оправдао своје неуспехе...

Aleksa

pre 4 godine

o kojoj energiji sa tribina pričaš?... imate 3 frakcije (valjda), niko nikog očima ne može da vidi, navijači vam skidaju trake sa ruku kapitena, drže konferencije za štampu, obračunavaju se po gradu... sinoć ste imali najbolju moguću podršku neiskvarene publike... iako su i oni imali malo neprimereno skandiranje u nekom momentu, ali da razumemo da ih je ponelo malo... srećno u revanšu, a novce od LE iskoristite pametno, nemojte da vam je neko drugi kriv...

detepartizana

pre 4 godine

Savo, svaka cast tvojoj ekipi i tebi za pobedu. To je najvaznije, idemo dalje! Ono sto nije dobro je sto i dalje previse pricas. Treba usmeriti energiju na pametne stvari.

nista o nicemu

pre 4 godine

Pre nego sto se pitas kako zivi takmicarski dih treba da se zapitas kako zivi duh nacizma na tribinama u kolu pre ovoga. Onda ce ti mozda biti jasnije.

Muta Gonzales

pre 4 godine

Čisto da vidi kako to izgleda, jer je Zvezda takav status imala 15-tak godina.
Takođe, propustio je da se zahvali svojim navijačima što igraju bez publike. Svaka kapija na stadionu ima svoju frakciju.

Srb

pre 4 godine

Mi smo Grobari najjači smo najjači...
"Mršava" pobeda ali dovoljno ako odigramo revanš mudro.
Živeo Partizan
i raspala majka Srbija!!!

sumadijski bluz

pre 4 godine

Pastorcad u Srbiji?
Godinama ste radili sta ste hteli,
od namestanja do kojecega sve(trebao bi mi ceo dan da ispisem deo malverzacija),ima li ovaj gospodin morala da pominje tako nesto.Poznajuci njegov put zadnjih 10 godina kredibiliteta sigurno da nema.

emI

pre 4 godine

"Mi ne samo da smo pastorčad u našoj državi, takav isti tretman imamo i od strane UEFA."
A sta bi ti hteo, da se igra do 100. minuta i da vam sudije sviraju nepostojece penale? Sve sto znate je da se zalite, protestujete i pisete saopstenja!

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

U košarci: Zvezda se ili gasila ili borila za opstanak u prvoj ligi skoro svake sezone - Partizan se ovih godina borio za plejof... ali kuknjava je ogromna...
U fudbalu: Zvezda se spasavala SMS porukama, evropske priče završavala uglavnom u prvim kolima kvalifikacija - Partizan se ovih godina, sto se Evrope tiče, ili kvalifikovao u grupno takmičenje, ili bio blizu, plaćaju im se licence, dovode se igrači velike vrednosti za ove prostore (čitaj: Suma, Japanac, Izraelac, i sl.)... ali kuknjava je ogromna...
Nismo isti, HVALA BOGU

Josarian

pre 4 godine

Mislim da će sada Miloševića “razapeti na krst”... Zaboravio se malo. Zaboravio je da je reći istinu prilično nepoželjno u ovoj zemlji. UEFA ne dozvoljava da bilo ko dovodi u pitanje neprikosnovenost njenog izbora ko je predvidjen da ode dalje, a ko nikako ne sme proći dalje.

Igor

pre 4 godine

Uf, uf, uf, jel si i ti počeo Savo? Znači ceo svet je protiv vas? Nebitno o kom sportu je reč, u tom sportskom društvu s i lupaju, izgleda, u isti lonac.

xxx

pre 4 godine

Jel vam je neko kriv i sto vam se navijaci medjusobno obracunavaju na tribinama vec 20 godina? Pa niste bolje ni zasluzili nego da igrate pred praznim tribinama.

Zemunac

pre 4 godine

Kada Vuletićeva banda na tribinama prestane da pravi "probleme", da ne kažem goru reč, tada će i kazne izostati...
Što kaže ona stara : " Kako seješ, tako žanješ"
Dodvoravanje banditima sa tribina vas košta mnogo i para i podrške publike. Sredite u svom dvorištu i nikakve probleme nećete imati.
Do vas je, do nikoga drugog.

Gru

pre 4 godine

Ovo vec prvazilazi granice zdravog razuma.
Sve u svemu uprava Partizana i Savo sa njima su vec na pocetku sezone napravili sebi alibi u slucaju da se ne plasiraju u LE i ne osvoje prvenstvo Srbije.
Nego gde je ta nova trava kojom se uprava ponosi?

helm

pre 4 godine

Meni nije jasno, pa valjda znas kakav je Kasai, na njegovim utakmicama tesko sudi faulove, a za zuti treba da potece krv, takav je sudija. Meni je to malo nepotrebno, jer tako se lako gubi kontrola meca, ali kod njega ne, takav je, lud.

Zoran

pre 4 godine

Miloševicu ja sam partozanovac ali moram da Vam kazem za pocetak (prvo poluvreme)drugo nisam ni gledao.Nas jedanajestorica koji smo nekada igrali fudbal iz ulice a imamo dosta godina tvoju ekipu bih pobedili.Koji je to fudbal sta igraci misle o sebi klubu???A moram i Vama kritiku da uputim ,trener se ne postaje preko noci,i to je profesija il znas il ne.
Zoran Bgd

Miki CZV

pre 4 godine

Dobro je prošao Partizan s obzirom na igru, ali ljudi moji, onaj Sadik na sve liči, al' na fudbalera, (još napadača) nikako. Svakako, srećno u nastavku, trebaju Srbiji dva klupa u Evropi.

h

pre 4 godine

Pa sto i ti Savo? Cemu ovo kukanje, pa jos pastorcad u sopstvenoj drzavi? uhvatilo vas je totalno ludilo i panticevo jednoumlje, samo ponavljate neku pricu koja treba da bude matrica i da posluzi kao alibi ako ispadnete, a ako prodjete onda je to nezapamceni podvig.. sramota ako mislite da ste ozbilja nklub, ovo nisu maniri takvog kluba. igra u raspadu, al zato sudika krade.. oce to.

Rasho

pre 4 godine

Nastavak, samo kukanje i kukanje sve im fali i za sve su im drugi krivi. A para od države najviše dobivaju a tole karadžić ne može više da vam kreira prvenstvo i ostalo, baš mi je žao!

klo

pre 4 godine

Stvarno vam je jako tesko svi vas mrze a vi dovodite pet igraca svaki preko milion evra.Jadni vi.A i ta UEFA djubrad da nemaju sluha za vase narko frakcije.

Hahah

pre 4 godine

Ma Tito je kriv, pa Mirko Marjanovic i Boris Tadic kod kojih ih ste isto bili pastorcad jel, a i ovaj radikal na vlasti vam kao isto ne daje novac, svi su krivi samo nisu ovi znameniti sportski radnici koji vam vode klub Vazura, Vucelic itd... i naravno ti kao proslavljeni trener i covek od integriteta...

Cxd

pre 4 godine

Prijatelju kada Partizan ne bi imao jedno 76 frakcija koje se medjusobno ne podnose I svaka deluje za sebe na tribinama I svaka radi ono sta hoce nije ni cudo sto non stop igrate pred praznim tribinama. Da ima volje I zelje da se to resi nema I dok bude tako bice I deca do 13 godina na tribinama.

glas razuma

pre 4 godine

Sram te bilo! Kad zvezdini igrači nisu imali za šampon, tad je bilo sve u redu. Najgora bolest je ljubomora, lečite se. Želim vam brzo ozdravljenje.

SamoSrbaSartiSpasava

pre 4 godine

Savo ne zna kako su u 4oj rundi? Pa care izbacio si mocni Konah Si sa Serlokom Holmsom, Voltom Diznijem i ostalim drugarima. U prethodnoj rundi posle prve "utakmice sezone" u drugoj mucenje i prolaz na srecu protiv Malatije. Ove klubove bi Partizan trebao rutinski da prolazi, a ne da se njegov trener pita odakle oni u cetvrtoj rundi!

Choopo

pre 4 godine

Atmosfera koju su klinci pravili visestruko je bolja od one koju prave tri razjedinjene grupacije navijaca godinama unazad. Oba ova tima igrom su na nivou nekadasnjih srpskoligasa. Nismo mogli povezati akciju ali truda je bilo.

Zvezdaš

pre 4 godine

Savo, bolja su vam ova deca na tribinama nego oni huligali koji su šamarali Lazara Markovića i skidali kapitensku traku Šćepoviću. Deca su vam bila talija i siguran sam da bolji rezultat ne biste napravili pred punim tribinama.

vuk

pre 4 godine

Savo kažeš pastorčad,slabo ti pamćenje,za vreme slobe ste imali neograničene finansije,pa demokrate,pa tadic i ti pričaš o nečemu o drugom da nepričam

bunjuel

pre 4 godine

Ovo kažnjavanje Partizana od strane UEFA je kriminal. Ono skandiranje nije bilo rasizam, i to i glavonje iz UEFA odlično znaju, ali im dobro dođe kao izgovor. Ono što naši ljudi s mentalitetom stada još ne mogu da razumeju je da to neće prestati dok im se ne da do znanja da to tako ne može, dok cela srpska fudbalska i sportska javnost ne ustane u zaštitu ovakvih žrtava (a Partizan nije ni prvi ni poslednji) i ako treba bojkotuje sve aktivnosti, takmičenja, reprezentativna prvenstva itd. dok se ova odluka ne povuče i oni koji su je doneli ne kazne. Pa, deset godina - deset godina. Mislim da nije bitno, ali onima kojima još uvek jeste - ovo govorim kao neko ko navija za Zvezdu. Da su tako nešto uradili kad je Kosovo mimo svakih zakona i njihovih pravila postalo član FIFA i UEFA, verovatno ne bismo gledali ovakva iživljavanja danas.

stanko

pre 4 godine

Partizan i Zvezda,bogati pastorci koji se bogate na lopovluku.Pogledajte si clanove uprave,navijace...svi živote na državnim jaslama.

antiprotivan

pre 4 godine

Savo, gledaj da rasteretis tim psihološkog pritiska. Mi smo očigledni autsajderi u ovom dvomecu. To ne znači da ne možemo, itekako možemo!

Ivan

pre 4 godine

pa da vas pomognemo ako ste pastorcad, recimo organizujte sms akciju, pa ce da vam sakupimo za dvojicu trojicu vrhunskih igraca i osvojite ligu Evrope

lazar

pre 4 godine

o cemu pricas Savo, nisi samo ti gledao tekmu, a i dobro se zna zasto vam je ‘dobro’ islo dok je Karadzic bio ‘el Presidente’...
tu ste gde ste, druga liga frajeru...

ArtuDitu

pre 4 godine

Samo kuknjava. A od ispodprosečnih ekipa kakve su Malatija i Molde prave se ne znam kakvi protivnici. E sad, što Partizan jedva igra sa njima prava je slika našeg fudbala i lige. Isto važi i za Zvezdu. Ne znam kakav bi Milošević tretman želeo. Naši klubovi na evro sceni služe da se svako pravilo na njima doslovce primeni. A i navijači se trude da ostave utisak i to UEFA redovno beleži i pamti čak i kada ne kažnjava. Juče su u Bernu briljari Zvezdini. Njih 20-ak je rešilo da nauči pameti jednog koji ih je provocirao. Treba da budemo svesni da je UEFA sa nama u evro takmičenjima samo na gubitku. Jer mi ta takmičenja gledamo kao priliku da zaradimo a ne doprinosimo baš mnogo. Fudbalski nismo interesantni a ti nazovi spektakli na tribinama interesantni su sterilnim strendžerima koji na svoju listu upisuju još jedan događaj kome su prisustvovali.
Cela ta filozofija koju je Pantić počeo da razvija kontraproduktivna je za Partizan. S druge strane možda je ona počela da ogoljuje i prikazuje pravi mentalni sklop navijača Partizana. Jer zabrinjavajući je broj onih koji veruju u te bljuvotine i svekosmičku zaveru protiv Partizana. Polako u te mantre ulazi i Milošević.

доста патетике

pre 4 godine

Како сте у 4 колу хммм....Па можда јер сте почели од 2 кола можда јер сте целе квалификације повлашћени можда јер сте у 2 колу играли сконобарима у другом са тимом који први пут игра квалификације за Ле и у 4 против тима који нема ниједног озбиљног техничара све иду на мишиће и дисциплину...Ако овакве тимове не можеш проћи и ући у Ле у којој си такође повлашћен јер си у 3 шеширу онда не знам треба да се Партизан угаси заиста...

BV

pre 4 godine

Ovi klinci na tribinama su napravili fenomenalnu atmosferu. Bilo je milina slusati ih. Kamo srece da na stadione pustaju samo decu do 13 god.

regional at best

pre 4 godine

Savo, postujem te kao jednog od boljih fudbalera nase zemlje, ali covece božji ne brukaj se. Svaka druga izjava krpiš po savezu ciji si ti bio član ne tako davno, tako da ti preporučujem da paziš šta izjavljuješ jer svakom izjavom ideš sve dublje i dublje.

danijel

pre 4 godine

а можда je проблем у Вама? иди вам надо просто наити кривца за ваше незнание???

Perica

pre 4 godine

Bio je gospodin mesec dana i evo ga krenuo je kao i svi u Partizanu samo da kuka, a to što sa Radom i Mačvom igra prijateljske utakmice mu ne smeta i to valjda ide uz ulogu pastorčeta.

beron

pre 4 godine

preteraga savo malo.....da ste losi losi jeste da je sudjenje bilo vise za njih jeste ali bez uticaja na rezultat...iskreno da je bila neka druga ekipa malo kvalitetnija prvo pol lagano 0 3

malo

pre 4 godine

Svaki ali svaki trener Partizana mora da kuka i širi lažnu propagandu, svi nas kao uništavaju a mi se kao branimo i tako u krug.
Svako ko pomisli da Zvezda može da utiče na kaznu Partizana u uefa je lud kraj priče.
Da može da utiče, ne bi dozvolila da je onako krade sudija protiv Kopenhagena.

Sabre

pre 4 godine

Sta je pesnik hteo da kaze?! Ovih 5000 dece je napravilo bolju atmosferu i vecu posetu nego sto inace imate a i posto nemaju frakcije niko se nije medjusobno tukao.

Mikica018

pre 4 godine

Ne zelim da ulazim u to kakav odnos ima Uefa prema nama, jer je to odavno prezvakana prica, uvijena u onu “svi nas mrze” sarmu, samo perfidnije iznesena. Pre bih se uhvatio za ovaj momenat koji se tice “energije” sa tribina. Jesam laik, ali niko ne moze da me ubedi da emocija sa tribina moze do te mere da utice na jednu grupu od 11 igraca da oni nisu sposobni da sat vremena povezu dve lopte, da igraju bez ikakve ideje sta sa loptom, da grese kao potpuni amateri. A taj tim ne treniram ja mesecima, vec Savo. Ovakvu sramotnu igru, ne losu vec sramotnu, nisam odavno video, a pratim Partizan 40 godina. Cak se ne radi ni o nekvalitetu pojedinaca koji je i vise nego ocigledan, radi se o potpunom nepostojanju koncepcije igre i plana, kao da nikada ni na tvu nisu odgledali utakmicu. Molde, koliko god bio osrednji tim, ima barem ideju kako napasti, izbacuje citav vezni red i odbranu sa tri odigrana jednostavna pasa, i zato sam potpuno ubedjen da Partizan nema nikakve sanse u revansu. Ne uigravaju se igraci (a kamoli poluigraci) kad pocne sezona. Kao navijacu, doveli ste me do toga da sam potpuno ravnodusan po pitanju prolaska. Stavise, sto pre dodirnemo dno, pre ce MOZDA nesto da se promeni. Prolaskom bi ova sramotna Uprava samo dobila na vremenu, a igraci poverovali da zaista nesto znaju. A onda je tresak o zemlju jos pogubniji.

vladegm

pre 4 godine

Kad timovi iz Srbije skupljaju bodove i to, kad nekome zasmeta, ajde da vam otezamo i zabranimo ulaz publici koja je iskreno 12 ti igrac. I to kad, poslednje kolo pred grupnu fazu, isto Zvezda prosle godine protiv Salzburga... Ja ne bih rekao da je slucajnost. Idemo Srbi, u inat u grupne faze.

Ivan

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji na mestu koje ste zauzeli igrama na terenu, niko vam nista nije oduzeo, a u evropi ste niko i nista, takav i imate tretman, sto jes jes.

Srb

pre 4 godine

Druže, pa tvoji igrači ne znaju da igraju fudbal! Ovo večeras što su pokazali nije ni deveti ešalon ozbiljnog fudbala. Pusti priče UEFA, država, zavera tralala. Naučite prvo kako se igra fudbal pa tek onda kukajte. Ispadate smešni!!

borisdelija

pre 4 godine

Ako je opet u vezi sudjenja , smesno je. Ne sme tako da se prica da drugi likuju. Svi sve znamo i kada je partizan bio sampion i sada kada smo mi . Ali da drugi se slade time ne ide. Volim Savu , ali ovo nije na mestu...

StefanBg

pre 4 godine

Ahahahahah a jadni vi,kupovali i otimali godinama a sad vise toga nema, pa odma plakanje jel? Salim se, pljackate i dalje, Napredak najbolje zna zasto. Al bitno da ovaj kvazitrener provocira, nece on jos dugo potrajati

Ratko

pre 4 godine

Duhovi Duleta Vujoševića još lebde nad Partizanom o teorijama zavere. UEFA zamorče a Zvezda kada je bila proše sezone u najbitnijoj utakmici protiv Salzburga bez igrača, gde si bio da kažeš nešto o tome?? Zakrčeni nam prolazi i ostanemo bez publike! Dovodite igrače kao na traci i ne valjaju vam uslovi??

zex

pre 4 godine

Jadni vi e... Sta Zvezda da kaze za poslednje tri utakmice?

A ni u Srbiji niste "pastorcad", sami ste sebi to ubacili u glavu, dovoljno je pogledati utakmicu protiv Napretka.

A to sto nemate krstenog napadaca, beka, stopera?

Ples sa vremenom

pre 4 godine

Ne moze neko da govori daje pastorcad a sa druge strane u ovoj em meloj em siromasnoj Srbiji , da dovodi igrace koji imaju platu koje nece prosecan srbin zaraditi za zivota.

Savo stani na zemlju i porazmisli malo.

Srbija bez Partizana i Zvezde moze i mora, i nas njihov uspeh u kupovima nece uciniti ni bogatijim , ni kultunijim, ni obrazovanijim,.... mozda ce par fanatika i placenih navijaca biti srecnije.

Swift

pre 4 godine

Mi smo onaj los djak sto se stalno zali kako ima los tretman, jer ga nastavnici "ne vole". Kad budemo za promenu nesto naucili, onda ce nas vise "voleti" i imacemo bolji tretman.

pero

pre 4 godine

A kada nam je u upravi kluba sedelo vise od pola presednika drugih timova iz nase lige tada nam je valjalo i svi smo cutali. Zato nam se ovo i desava.

Nemanja

pre 4 godine

Svidja mi se kako vodi klub ali nema bas bistre izjave... Scekic gazi onog nesretnika svaki napad bez zutog. Stojke se unosi onome poslije suta opet bez kazne. Sudjenje je bilo solidno, utakmica se dobila. Ne kapiram ovu patetiku...

ave

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ( jedinstven primer otimačine, bilo je dosta krađa ali to je jedina otimačina )

доста патетике

pre 4 godine

Ово је већ постала патетика ало друже у 3 сте шеширу и повлашћени сте целе квалификације и још се жалите??? Смањите патетику и играјте фудбал!Срећно у Норвешкој!

draganO

pre 4 godine

Savo, ne podpadaj pod uticaj kojekakvih protuva iz kluba, nije to tvoj manir kao sto i Partizan nije nikakvo pastorce. Partizan je inao sansu istu kao i Zvezda sada, ali je nije iskoristio i nemoj sada da kukas jer svakako nisi ucestvovao u tome i tom bahatom pohodu raninih uprava Partizana, a novu sansu pokusaj da nadjes i iskoristis je, od kukanja nema nista.
Ti si istinska legenda Partizana i srpskog fudbala, i ostani to do kraja i zelim ti puno uspeha u evro takmicenjima.

Trancer

pre 4 godine

Vujoseviceva taktika, napraviti takvu atmosferu da si ugrozen da bi se navijaci skupili oko tobe, uvek pali kod navijaca i da se nadje motivacija kao svi su protiv nas da pokazemo inat, to je radio i Vujosevic , nista novo iz JSD-a

Rasinski Bučak

pre 4 godine

Jadni vi g.Miloševiću...u Kruševcu ste dobili samo dva žuta a trebali ste bar 5. Nesudjen penal i to ne samo u poslednjoj utakmici vec uvek kad igrate protiv nekog ko nije Zvezda. Mada i njih su pokrali sinoć koliko sam video ali Milojević nije kukao kao vi. Uvek su Partizan i Zvezda povlasćeni u nasoj ligi i bice tako uvek-nažalost?!

bvb

pre 4 godine

Sa takvim timom kukas na uslove??? Partizan prošle godine veze 5 poraza u ligi i onda kuknjava kako se namesta i kako su nenormalni uslovi. Ej??? 5 poraza u nizu? Pa ako si kvalitetan nema ko da te pokrade. Postajete gori od nas kada nas je vodio Vladan Lukic. Nismo imali nikakav tim, a saopstenja se nizala. Dobro igrate, fin prelazni rok. Igrajte bre fudbal, ostavite se Partizanovog "besnika" i drugih stvari koji urušavaju tako veliki klub kao sto ste vi. Zelim vam svu srecu u Norveškoj.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka tebi čast Miloševiću ali treba biti realan da “navijači”prave probleme već dobre 3 decenije.Nekom je to dosadilo.Sad i male greške su ogromne i velike.Šteta za tebe i tvoju ekipu,deca su večeras bila fenomenalna.Na TV su se čula mnogo jače nego ti “navijači”...

Nemanja

pre 4 godine

Svidja mi se kako vodi klub ali nema bas bistre izjave... Scekic gazi onog nesretnika svaki napad bez zutog. Stojke se unosi onome poslije suta opet bez kazne. Sudjenje je bilo solidno, utakmica se dobila. Ne kapiram ovu patetiku...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka tebi čast Miloševiću ali treba biti realan da “navijači”prave probleme već dobre 3 decenije.Nekom je to dosadilo.Sad i male greške su ogromne i velike.Šteta za tebe i tvoju ekipu,deca su večeras bila fenomenalna.Na TV su se čula mnogo jače nego ti “navijači”...

pero

pre 4 godine

A kada nam je u upravi kluba sedelo vise od pola presednika drugih timova iz nase lige tada nam je valjalo i svi smo cutali. Zato nam se ovo i desava.

Sabre

pre 4 godine

Sta je pesnik hteo da kaze?! Ovih 5000 dece je napravilo bolju atmosferu i vecu posetu nego sto inace imate a i posto nemaju frakcije niko se nije medjusobno tukao.

ave

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ( jedinstven primer otimačine, bilo je dosta krađa ali to je jedina otimačina )

malo

pre 4 godine

Svaki ali svaki trener Partizana mora da kuka i širi lažnu propagandu, svi nas kao uništavaju a mi se kao branimo i tako u krug.
Svako ko pomisli da Zvezda može da utiče na kaznu Partizana u uefa je lud kraj priče.
Da može da utiče, ne bi dozvolila da je onako krade sudija protiv Kopenhagena.

bvb

pre 4 godine

Sa takvim timom kukas na uslove??? Partizan prošle godine veze 5 poraza u ligi i onda kuknjava kako se namesta i kako su nenormalni uslovi. Ej??? 5 poraza u nizu? Pa ako si kvalitetan nema ko da te pokrade. Postajete gori od nas kada nas je vodio Vladan Lukic. Nismo imali nikakav tim, a saopstenja se nizala. Dobro igrate, fin prelazni rok. Igrajte bre fudbal, ostavite se Partizanovog "besnika" i drugih stvari koji urušavaju tako veliki klub kao sto ste vi. Zelim vam svu srecu u Norveškoj.

доста патетике

pre 4 godine

Ово је већ постала патетика ало друже у 3 сте шеширу и повлашћени сте целе квалификације и још се жалите??? Смањите патетику и играјте фудбал!Срећно у Норвешкој!

zex

pre 4 godine

Jadni vi e... Sta Zvezda da kaze za poslednje tri utakmice?

A ni u Srbiji niste "pastorcad", sami ste sebi to ubacili u glavu, dovoljno je pogledati utakmicu protiv Napretka.

A to sto nemate krstenog napadaca, beka, stopera?

BV

pre 4 godine

Ovi klinci na tribinama su napravili fenomenalnu atmosferu. Bilo je milina slusati ih. Kamo srece da na stadione pustaju samo decu do 13 god.

regional at best

pre 4 godine

Savo, postujem te kao jednog od boljih fudbalera nase zemlje, ali covece božji ne brukaj se. Svaka druga izjava krpiš po savezu ciji si ti bio član ne tako davno, tako da ti preporučujem da paziš šta izjavljuješ jer svakom izjavom ideš sve dublje i dublje.

Swift

pre 4 godine

Mi smo onaj los djak sto se stalno zali kako ima los tretman, jer ga nastavnici "ne vole". Kad budemo za promenu nesto naucili, onda ce nas vise "voleti" i imacemo bolji tretman.

Trancer

pre 4 godine

Vujoseviceva taktika, napraviti takvu atmosferu da si ugrozen da bi se navijaci skupili oko tobe, uvek pali kod navijaca i da se nadje motivacija kao svi su protiv nas da pokazemo inat, to je radio i Vujosevic , nista novo iz JSD-a

Srb

pre 4 godine

Druže, pa tvoji igrači ne znaju da igraju fudbal! Ovo večeras što su pokazali nije ni deveti ešalon ozbiljnog fudbala. Pusti priče UEFA, država, zavera tralala. Naučite prvo kako se igra fudbal pa tek onda kukajte. Ispadate smešni!!

draganO

pre 4 godine

Savo, ne podpadaj pod uticaj kojekakvih protuva iz kluba, nije to tvoj manir kao sto i Partizan nije nikakvo pastorce. Partizan je inao sansu istu kao i Zvezda sada, ali je nije iskoristio i nemoj sada da kukas jer svakako nisi ucestvovao u tome i tom bahatom pohodu raninih uprava Partizana, a novu sansu pokusaj da nadjes i iskoristis je, od kukanja nema nista.
Ti si istinska legenda Partizana i srpskog fudbala, i ostani to do kraja i zelim ti puno uspeha u evro takmicenjima.

Mikica018

pre 4 godine

Ne zelim da ulazim u to kakav odnos ima Uefa prema nama, jer je to odavno prezvakana prica, uvijena u onu “svi nas mrze” sarmu, samo perfidnije iznesena. Pre bih se uhvatio za ovaj momenat koji se tice “energije” sa tribina. Jesam laik, ali niko ne moze da me ubedi da emocija sa tribina moze do te mere da utice na jednu grupu od 11 igraca da oni nisu sposobni da sat vremena povezu dve lopte, da igraju bez ikakve ideje sta sa loptom, da grese kao potpuni amateri. A taj tim ne treniram ja mesecima, vec Savo. Ovakvu sramotnu igru, ne losu vec sramotnu, nisam odavno video, a pratim Partizan 40 godina. Cak se ne radi ni o nekvalitetu pojedinaca koji je i vise nego ocigledan, radi se o potpunom nepostojanju koncepcije igre i plana, kao da nikada ni na tvu nisu odgledali utakmicu. Molde, koliko god bio osrednji tim, ima barem ideju kako napasti, izbacuje citav vezni red i odbranu sa tri odigrana jednostavna pasa, i zato sam potpuno ubedjen da Partizan nema nikakve sanse u revansu. Ne uigravaju se igraci (a kamoli poluigraci) kad pocne sezona. Kao navijacu, doveli ste me do toga da sam potpuno ravnodusan po pitanju prolaska. Stavise, sto pre dodirnemo dno, pre ce MOZDA nesto da se promeni. Prolaskom bi ova sramotna Uprava samo dobila na vremenu, a igraci poverovali da zaista nesto znaju. A onda je tresak o zemlju jos pogubniji.

Ratko

pre 4 godine

Duhovi Duleta Vujoševića još lebde nad Partizanom o teorijama zavere. UEFA zamorče a Zvezda kada je bila proše sezone u najbitnijoj utakmici protiv Salzburga bez igrača, gde si bio da kažeš nešto o tome?? Zakrčeni nam prolazi i ostanemo bez publike! Dovodite igrače kao na traci i ne valjaju vam uslovi??

shone

pre 4 godine

Sram te bilo za energiju sa tribina...
Deca se pokidala, došla iz ko zna kojih gradova i sela, a tebi fali energija kriminalaca i ološa iz 157 frakcija...
Šteta, bio si fenomenalan igrač, ali si kao čovek nula...
I kaži konkretno ko je to protiv vas, jel' oni sa kojima si do juče šurovao i primao 10 prosečnih srpskih plata!?
Sramoto!!!

Perica

pre 4 godine

Bio je gospodin mesec dana i evo ga krenuo je kao i svi u Partizanu samo da kuka, a to što sa Radom i Mačvom igra prijateljske utakmice mu ne smeta i to valjda ide uz ulogu pastorčeta.

sasa

pre 4 godine

Zvezdas sam ali Savo ja da sam igrao fudbal pred onolikom decom na tribinama ujedo bi na terenu.Ono je bilo milina gledati kako se raduju I vesele golovima.Oni su buducnost nase Srbije.Ocigledno ste svi vi zaboravili zbog koga se igra.To pohvali a ne da kukas.

petarczv

pre 4 godine

Milosevic koji u tv duelu sa karadzicem mu u lice kaze danje "kancer" srpskog fudbala i onda pruhvati mesto njegovog pomocnika... Sta posle reci o takvom coveku?! Koji on kredibilitet ima?

доста патетике

pre 4 godine

Како сте у 4 колу хммм....Па можда јер сте почели од 2 кола можда јер сте целе квалификације повлашћени можда јер сте у 2 колу играли сконобарима у другом са тимом који први пут игра квалификације за Ле и у 4 против тима који нема ниједног озбиљног техничара све иду на мишиће и дисциплину...Ако овакве тимове не можеш проћи и ући у Ле у којој си такође повлашћен јер си у 3 шеширу онда не знам треба да се Партизан угаси заиста...

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 4 godine

Pastorčići, Wild Cardsi, zabranjeni, dozvoljeni, Alkatraz, verni Istok...Pa vi ste smehotresna olimpijada.Godinama ste krali bezočno, od 12 timova u Prvoj ligi, 5 predsednika klubova u vašem upravnom odboru, predsednik FSS Tole vaš čovek... I godninama ste uživali. Pevali ku..a gasi se. Pravu snagu ste pokazivali u Evropi, uz brata blizanaca iz Zagreba među ,najgorim timovima...
I sada, kada se daje i jednima i drugima, nama više, ali nije odnos 10:1 , sada ništa ne valja. Ej, pastorčad.Pastorčad ne dobija stadion na poklon, igrače od 1-2 mil, trenera u basketu za 800.000. Kakva floskula. Igrali ste sa Kohansima, Malatijom i Moldeom,pa šta još hoćete ?! Nisam čuo prošle godine , kada smo mi protiv Salcburga igrali bez pubike da ste se mnogo uzbudili.
Prođite vi taj Molde, pa da dižemo koeficijent Srbije. Da imamo 2 tima u LŠ.
Manite se više Zvezde i teorija zavere.
I svaku utakmicu dovedite ovu decu.Nisi im se Savo ni zahvalio. Bruko. To je jedino što je trenutno svetlo i vredno u Partizanu.

Zvezdaš

pre 4 godine

Savo, bolja su vam ova deca na tribinama nego oni huligali koji su šamarali Lazara Markovića i skidali kapitensku traku Šćepoviću. Deca su vam bila talija i siguran sam da bolji rezultat ne biste napravili pred punim tribinama.

StefanBg

pre 4 godine

Ahahahahah a jadni vi,kupovali i otimali godinama a sad vise toga nema, pa odma plakanje jel? Salim se, pljackate i dalje, Napredak najbolje zna zasto. Al bitno da ovaj kvazitrener provocira, nece on jos dugo potrajati

zvezdaš

pre 4 godine

(Lebdim iznad rupe. a u Parizu istraga L`Ekipa, 23. avgust 2019 14:05)

Evo nove knjige Ž. Lauševića - Godina prođe, istraga nikako.

slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.
(za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:23)

Podseti ti mene (ostarilo se) kako je Partizan dva puta ušao u Ligu šampiona?

Charapan

pre 4 godine

Poslao sam svoje dete da navija iako sm Zvezdas. Dec su 90 minuta maksimalno navijala, culo se kao da je ceo stadion bio pun, a ti ni da pohvalis to?! Sram te bilo! Ni fudbaleri nisu bolji!

Cubaka

pre 4 godine

Dace Bog da ispadnete na nacin na koji pobedjujete vec 30 godina u Srbiji, a to je u 10. minutu nadoknade
(Filip, 23. avgust 2019 08:32)

Kad se samo setim, 1976-ta,Ljubljana, Olimpija-Partizan, pravila fudbalske igre u to vreme kazu da se utakmica igra tacno 90 minuta bez i jedne sekunde nadoknade. Partizanu treba pobeda da bi bio sampion, igra se dalje posle 90-tog minuta, citav stadion u cudu sta se desava, prolaze minuti i minuti i minuti, konacno u 98-om Bjekovic 1:0, sudija istog trenutka svira kraj. Partizan "posteni" postaje sampion, e kad se setim....."lepa" vremena a sada pastorcad.

Paja Patak

pre 4 godine

Savo je samo istureni pion da kaze ono sto okrugli profesor kome vise noge kada sedi na stolici misli u sadejstvu sa Vucelom.Uostalom je li nije prvi zakukao Dule Vujosevic, a onda nastavio Sostar, pa evo sada se nadovezao Savo.I svi oni iz jednog kluba koji je uzivao sve blagodeti drzave.Poklanjali se bazeni, stadioni.I sve pocelo picetkom devedesetih kada se stvaralo navece sportsko drustvo na svetu i sire i unistavanje drugog SD.Ni jedan jedini klub iz JSD nije se ugasio.Komplwtna takmicarska ekipa Atletskog kluba CZ presla u Partizan, Vaterpolo klub CZ se ugasio, Cela ekipa ZKK Hemofarm sa Marinom Maljkovic presla u Partizan a finansijer Galenika koja je bila u propadanju.Zenski OK se fuzionise sa Vizurom.Muski KK pravi dil sa Igokeom.Drzava dodeljuje dva drzavna sponzora NIS i Mts itd itd

Ivan

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji na mestu koje ste zauzeli igrama na terenu, niko vam nista nije oduzeo, a u evropi ste niko i nista, takav i imate tretman, sto jes jes.

Rasinski Bučak

pre 4 godine

Jadni vi g.Miloševiću...u Kruševcu ste dobili samo dva žuta a trebali ste bar 5. Nesudjen penal i to ne samo u poslednjoj utakmici vec uvek kad igrate protiv nekog ko nije Zvezda. Mada i njih su pokrali sinoć koliko sam video ali Milojević nije kukao kao vi. Uvek su Partizan i Zvezda povlasćeni u nasoj ligi i bice tako uvek-nažalost?!

Choopo

pre 4 godine

Atmosfera koju su klinci pravili visestruko je bolja od one koju prave tri razjedinjene grupacije navijaca godinama unazad. Oba ova tima igrom su na nivou nekadasnjih srpskoligasa. Nismo mogli povezati akciju ali truda je bilo.

Skakac u stomak

pre 4 godine

Vi ste svi u Partizanu odavno izgubili percepciju toga sta je ispravno, a sta ne. Sto bi ovi mladji komentatori rekli, zivite u paralelnom univerzumu. To je direktna posledica proteziranja od strane svih prethodnih vlasti od Barija '91 na ovamo. Protezira vas i ova vlast, ali stiti i Zvezdu. To je ono sto vama bode oci. Mi se bre prema vama nikad nismo ravnali. Nama su reper uvek bili Milan, Real, Liverpul...a vama je vrhunsko dostignuce od nastanka bilo pobediti Zvezdu, sto se od naseg osvajanja KES pretvorilo u komplekse i perverziju, pa ste na silu boga otimali titule ne bi li nas stigli i prestigli...i pri tom nas ugasili kao klub. Takva dugorocna sistemska podrska samo jednom klubu i mrznja prema njegovom najvecem rivalu sigurno nikad nigde nije postojala. A sad kad se pomoc deli, sad ste pastorcad, jel da? Pa, naviknite se malo na regularnost i realnost, nece da skodi.

Walldorf

pre 4 godine

Do ove izjave,imao sam nesto postovanja prema S.Milosevicu.Nakon ovoga,on se ni malo ne razlikuje od Pantica,Karadzica i ostalih JSD bukaca.Vujosevica ne pominjem u tom kontekstu zbog bolesti sa kojom se bori,i ja mu od srca zelim zdravlje i dug zivot.Ovo je toliko bezobrazno,gnusno i lazljivo,da je zaista tesko pronaci reci u nasem,srpskom,prebogatom jeziku,kojim bi se okarakterisala izjava trenera FK Partizan.Sram te i stid bilo, Savo Milosevicu!Tvoje JSD je od drzave Srbije,od nasih para,para poreskih obveznika Republike Srbije,dobio veliku svotu novca da bi ste,uopste,mogli da igrate UEFA takmicenje!!!Zvezda taj tretman pre nekoliko godina nije imala.Zbog 800 000.Evra,Zvezda je eliminisana iz te iste UEFA-e!Pa ko se onda u Srbiji tretira,kako "visoko casni" S.Milosevic kaze,kao pastorce?!?Milionski transferi u fudbalsku i kosarkasku sekciju JSD Partizan,neplacanje poreze,neplacanje hale "Pionir",poklonjen stadion Vojske Srbije.Pa sta vise hocete, Jugosloveni??? Sta jos hocete od siromasnog i napacenog srpskog naroda???Na kraju,predlog S.Milosevicu i rukovodiocima JSD Partizan.Eto,ako vam je u Srbiji lose,vi se preimenujte u JugoslAvenska shportska udruga Partizan,pa pokusajte u Hrvatskoj.Mozda ce vas tamo narod vise voleti.Eto,tamo ste i osnovani,pa se pozovite na tu cinjenicu(Pok.Crnkovic u dokumentarnom serijalu "Fudbal,nogomet i jos ponesto").Tako bi ste se vratili svojim korenima a i usrecili 80% srpskog naroda.Tek toliko da se zna.Sportski pozdrav!

Ples sa vremenom

pre 4 godine

Ne moze neko da govori daje pastorcad a sa druge strane u ovoj em meloj em siromasnoj Srbiji , da dovodi igrace koji imaju platu koje nece prosecan srbin zaraditi za zivota.

Savo stani na zemlju i porazmisli malo.

Srbija bez Partizana i Zvezde moze i mora, i nas njihov uspeh u kupovima nece uciniti ni bogatijim , ni kultunijim, ni obrazovanijim,.... mozda ce par fanatika i placenih navijaca biti srecnije.

mali grga

pre 4 godine

Je l ovo onaj sto je pricao sve najgore o Toletu pa mu posle postao zamenik i saradnik?
Je l ovo onaj sto se svadjao sa vodjom pa sad aminuje sve sto ovaj kaze?
Je l ovo onaj sto je vikao na skupstini i bio protiv sadasnje uprave gde ih je nazivao svakakvim imenima.
Je l ima ovaj čovek obraza??

NoName

pre 4 godine

Je l ovo onaj sto je pricao sve najgore o Toletu pa mu posle postao zamenik i saradnik?
Je l ovo onaj sto se svadjao sa vodjom pa sad aminuje sve sto ovaj kaze?
Je l ovo onaj sto je vikao na skupstini i bio protiv sadasnje uprave gde ih je nazivao svakakvim imenima.
Je l ima ovaj čovek obraza??
(mali grga, 23. avgust 2019 10:46)

Da, to je taj. I ne, nema obraza. Inače, do juče je bio potpredsednik tog FSS-a koji je podkradao Partizan. Znači da ga je i Savo podkradao.

ArtuDitu

pre 4 godine

Samo kuknjava. A od ispodprosečnih ekipa kakve su Malatija i Molde prave se ne znam kakvi protivnici. E sad, što Partizan jedva igra sa njima prava je slika našeg fudbala i lige. Isto važi i za Zvezdu. Ne znam kakav bi Milošević tretman želeo. Naši klubovi na evro sceni služe da se svako pravilo na njima doslovce primeni. A i navijači se trude da ostave utisak i to UEFA redovno beleži i pamti čak i kada ne kažnjava. Juče su u Bernu briljari Zvezdini. Njih 20-ak je rešilo da nauči pameti jednog koji ih je provocirao. Treba da budemo svesni da je UEFA sa nama u evro takmičenjima samo na gubitku. Jer mi ta takmičenja gledamo kao priliku da zaradimo a ne doprinosimo baš mnogo. Fudbalski nismo interesantni a ti nazovi spektakli na tribinama interesantni su sterilnim strendžerima koji na svoju listu upisuju još jedan događaj kome su prisustvovali.
Cela ta filozofija koju je Pantić počeo da razvija kontraproduktivna je za Partizan. S druge strane možda je ona počela da ogoljuje i prikazuje pravi mentalni sklop navijača Partizana. Jer zabrinjavajući je broj onih koji veruju u te bljuvotine i svekosmičku zaveru protiv Partizana. Polako u te mantre ulazi i Milošević.

stanko

pre 4 godine

Partizan i Zvezda,bogati pastorci koji se bogate na lopovluku.Pogledajte si clanove uprave,navijace...svi živote na državnim jaslama.

ssss

pre 4 godine

Isto je pričao dok je bio reprezentativac...sudije, sudije, sudije... Muka mi vise od toga. Sve i da jesu gresili, profesionalac si, zato umukni

Njaah

pre 4 godine

Ne Savo samo nemoj istinu govoriti to se u Srbiji ne prašta!
Zabranili nam sponzore, u Zvezdu slivaju milione a onda nam daju siću kroz licencu da kao ne budu baš glasači iz crno belih redova baš toliko nezadovoljni.
I onda nam Zvezdaši pričaju narednih 100 godina o toj licenci.
Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza
(Nikola, 23. avgust 2019 10:25)

Evo,srce nam se cepa...
Slila drzava tolike milione u Zvezdu i onda joj ne da pare i za licencu za Evropu...
Jel vidis ti neku nelogicnost ovde?
Drzava baca pare u bunar,bez da joj se vrate?
Teško...
A sramota je nepoznat pojam,vama grobarima i nikakvo spinovanje neće pomoći da se to izbriše..

beron

pre 4 godine

preteraga savo malo.....da ste losi losi jeste da je sudjenje bilo vise za njih jeste ali bez uticaja na rezultat...iskreno da je bila neka druga ekipa malo kvalitetnija prvo pol lagano 0 3

klo

pre 4 godine

Stvarno vam je jako tesko svi vas mrze a vi dovodite pet igraca svaki preko milion evra.Jadni vi.A i ta UEFA djubrad da nemaju sluha za vase narko frakcije.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

U košarci: Zvezda se ili gasila ili borila za opstanak u prvoj ligi skoro svake sezone - Partizan se ovih godina borio za plejof... ali kuknjava je ogromna...
U fudbalu: Zvezda se spasavala SMS porukama, evropske priče završavala uglavnom u prvim kolima kvalifikacija - Partizan se ovih godina, sto se Evrope tiče, ili kvalifikovao u grupno takmičenje, ili bio blizu, plaćaju im se licence, dovode se igrači velike vrednosti za ove prostore (čitaj: Suma, Japanac, Izraelac, i sl.)... ali kuknjava je ogromna...
Nismo isti, HVALA BOGU

Strucnjak

pre 4 godine

Ajd malo budite objektivni. Jel vi stvarno mislite da ste bolji od zvezde? I da zvezda osvaja srpsko prvenstvo zbog sudija? O čemu pričate? Pa jedva ste neke tamo turke prošli, a sad i na guzove sa norveskim timom! Dok zvezda pobjedi sampiona sveta i evrope! Prođe kopenhagen kojeg su sudije gurale u obe utakmice! Alo ljudi. Malo objektivnosti vam nebi stetilo. Zvezda je prosto bolja trenutno.

fancy

pre 4 godine

Savo, a taman se cinilo da si cool lik...ipak, brzo zaboravljamo neke stvari. Hvala sto nas podsecas zapravo! Miloje, znas sta ti je ciniti, bez milosti prema ovima bilo izbora il ne!

Ja sam citao

pre 4 godine

Citam komentare, vidim da je lozenje uspelo.
Pa dragi moji, pogledajte 10 godina unazad. To ste, ocigledno zaboravili ili vam je bilo lepo pa bi hteli opet. Ali Toletova vremena nikad nece da se vrate

Jako

pre 4 godine

Ne objašnjavajte se sa grobarima, oni obraza nemaju. Samo ćutke i jako do katanca, tako najbolje uce. Sl 40 god Zvezda šampion kako bi se naplatila sa kamatom one godine kradje za vreme Toleta. Da im bude za nauk za vek vekova

vuk

pre 4 godine

Savo kažeš pastorčad,slabo ti pamćenje,za vreme slobe ste imali neograničene finansije,pa demokrate,pa tadic i ti pričaš o nečemu o drugom da nepričam

shone bjelovacki

pre 4 godine

Cinio mi se normalan, umeren i pametan covek... ali ista matrica, navikli da im se godinama sve zelje ispunjavaju, cim nema odmah kuku lele!

Zvezda sampion

pre 4 godine

zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08) # Link komentara

Da svi koji su osvojili titule u tih 8 godina vrate iste... Razlika ce onda biti jos veca.

Nisi shvatio poentu - neregularno je samo kad Zvezda osvoji.

vladegm

pre 4 godine

Kad timovi iz Srbije skupljaju bodove i to, kad nekome zasmeta, ajde da vam otezamo i zabranimo ulaz publici koja je iskreno 12 ti igrac. I to kad, poslednje kolo pred grupnu fazu, isto Zvezda prosle godine protiv Salzburga... Ja ne bih rekao da je slucajnost. Idemo Srbi, u inat u grupne faze.

Nenad

pre 4 godine

Ovo sam samo vidio sa Partizanovim navijacima a evo I sa bivsim igracima. Grobari su ubjedljivo najgora sorta ljudi I pate od kompleksa nize vrijednosti bez obzira pobjedjivali ili gubili. Evo obrazlozicu. Kada su osvajali titule za vrijeme Marjanovica I Tadica toliko su se uzdigli I vrijedjali katanac ovo ono razne nenormalne psovke na racun Zvezde. Sada kada vam ne ide opet drzavni projekat, svi nas mrze, uefa nas mrzi. Mislim tuzno je biti navijac Partizana.

NY

pre 4 godine

da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.
(Rade, 23. avgust 2019 09:26)

Delimicno jesmo.Mogu svakom da pokazem priznanicu koju posedujem br.9834 od 1 Juna 1961 godine gde je moj pok.otac tada dao tadasnjih 10 hiljada dinara.Priznanicu potpisao Gen .sek Slobodan Cosic.A gore u vrhu stoji FK Crvena Zvezda Beograd, Kolarceva 5.Dugovi nisu otpisani vec se i dalje servisiraju, samo su smanjeni jer je imalo od cega.Neki privatni piverioci su dug oprostili (Den Tana) neke banke su dug otpisale jer u svakoj banci ima stavka sumnjiva i ne naplativa potrazivanja.Banka Inteza godisnje otpise blizu 50 miliona evra.Sto se tice JNA ona je gradila stadion za svoje potrebe a vi samo posto ste bili vojno generalski klub imali pravo koriscenja a onda je general Dane Petkivsku bez odluke vlade stadion preneo na JSD Partizan a ovi posle na FK Partizan.Da bi na kraju po sudskom procesu koje je podnela vojska Srbije vojni pravobranilac nije do 16 Januara 2019 nije ulozio prigovor i stadion automtski postao vlasnistvo FK Partizan.Znaci neko iz vlasti odlucio da se ne ulaze prigovor

rakovčanin

pre 4 godine

Treneri Partizana u svim spirtovima (verovatno je to direktiva na nivou Sportskog drustva) imaju zadatak da zakukaju cim stupe na funkciju. Tako je najlakse da se opravdaju eventualna losa igra i neuspesi. Pelcer su uzeli od Najveceg alibi trenera u istoriji. Coveka koji je od kukanja napravio karijeru. Samo sto mu je to palilo samo u Srbiji... cim je izasao napolje .... obrukao se... tako ce i ovi...
(Toplica, 23. avgust 2019

Najgore od svega je što neki od tih trenera i veruju u to što pričaju jer su navikli na potpuno povlašćen položaj u društvu koji je trajao deceniju i po. Sada kada je i drugima dozvoljeno da dišu, oni se osećaju ugroženo. Tužno je što se i ova dečurlija koja ne pamti vremena Mirka Marjanovića , Tadića, Karadžića.... truje njihovom demagogijom i spinovanjem.

draganO

pre 4 godine

Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza
(Nikola, 23. avgust 2019 10:25)

Poznato je da vi imate selektivno pamcenje, ali ajde da se malo podsetimo. Dovoljno je da vas podsetimo da ste onih godina vase politicke dominacije, ne tako davno, dok ste igrali grupnu fazu LS, za glavnog sponzora imali EPS, ej cela srbija je placala vase brukanje, i onda vi govorite o penzionerima i sl. Ja sam tada kroz placanje racuna za struju, bez moje saglasnosti finansirao vas klub, i ti nama sada pricas o obrazu. Da ne idem dalje kakav vam je sponzorski pul bio, i mislili ste to ce vecno da traje, e vidis nece.

deki

pre 4 godine

Savu sam cenio kao igraca i uvek sam se plasio od njega u derbijima. Sada kada vise nije igrac a bavi se ozbiljnim poslom u zemlji koja je totalno podeljena sto po sportu sto po politici, bitno je i kakav si covek. A Savo je pokazao da je NULA i to velika. Secam se njegovog TV duela sa Vucicem, negde 2004-te, Savo kao clan DS,zatim veliki kriticar Toleta Karadzica pa onda ode u Savez da mu bude potpredsednik...Dosli smo dotle da ja branim ove likove iz Saveza ciji je Savo do skoro bio clan, da branim vlast koja je Partizanu platila licencu da se brukaju u Evropi jer ne vidim ni jedan razlog da izjavi nesto ovako. Da znate da mi je kao navijacu Zvezde po malo zao Partizana, ko vodi taj, nekada veliki klub, koji su to likovi u upravi, koje Kurte i Murte, kakvi panjevi igraju za taj tim

MukicePoSavi

pre 4 godine

Tako je druze Savo...Postali smo pastorcad jel nema vise FK Smedereva,FK Borce,Fk Hajduka iz Kule, FK Metalca, Fk Spartaka end Toleta,itd. Dok su oni igrali I ligu njihovi predsednici klubova su bili nasi potpredsednici. Tako da druze Savo,ostali smo uskraceni 24 boda u startu minimum. Nigde nijedan klub nije imao slicno u svetu,ali mi druze Savo jesmo. Bilo smo pastorca jos od premijera Srbije Mirka Marjanovic i mnogih Dacica,
Nikolica,Ruzica,Vucelicai njima slicnima.
Inace druze Savo,zadnji put smo pobedili Zvezdu na Marakani kad si ti bio dete 1977me,a onda tek kad si ti zaigrao 1995te u prvenstvima.

MM

pre 4 godine

Kakva mizerna izjava. Ovo ce uci u anale jada i cemera. I to rece nekada najveci kriticar FSS koji se naglo ucutao cim mu je u istom data funkcija.

xxx

pre 4 godine

Jel vam je neko kriv i sto vam se navijaci medjusobno obracunavaju na tribinama vec 20 godina? Pa niste bolje ni zasluzili nego da igrate pred praznim tribinama.

realno

pre 4 godine

Sudeci po transfermarktu, od 2009 godine platili ste dovodjenje igraca 13.82mil eura a imali prodaju 106.09mil eura. Ne racunajuci proslu sezonu, od UEFA ste inkasirali skoro 30 mil eura. To je preko 120 mil eura profita!! Dje su te pare?!?!?! U zadnje 3 sezone, dovodjenje oko 5.5mil eura a prodaja oko 25mil eura i 5.114mil od UEFA u sezoni 17/18 + se za proslu sezonu ocekuju dobre pare ako nijesu vec i legle!! To sto ste bunar bez dna ne prebacujte na nikog drugog!! A ne da vam penzioneri placaju licence preko svih ovih miliona koje gomilate ko zna dje...

mandrak

pre 4 godine

sunovrat partizana je poceo kad je otisla siva eminencija u vidu b.ruzica...de/be strukture si tada bile u partizanu i uzimle kintu,za uzvrat se sve radilo da se bude ispred zvezde,jer sta je navijacu partizana bitno? samo je ispred zvezde,a izneli su jedno 50 miliona evra...tu i tamo neka evropa,a mogli ste da budete ozbiljan klub...a neeee...samo da smo ispred zvezde,nema veze sto nas kradu!

NoName

pre 4 godine

@noname. Hahha pred praznim tribinama? Razumem da si imao tesko detinjstvo ali to ti ne smeta da probas da ukljucis mozak. U salzburgu bar 5000 nasih navijalo za zvezdanu. O kakvoj kazni pricas tugo? Da li je u rupi mec igran pred praznim tribinama jado?
(moralni gmizavac, 23. avgust 2019 12:42)

O čemu trabunjaš, klinjo? Zvezda je sa Salcburgom na Marakani igrala pred PRAZNIM TRIBINAMA? Koji deo ti nije jasan?

Hahah

pre 4 godine

Ma Tito je kriv, pa Mirko Marjanovic i Boris Tadic kod kojih ih ste isto bili pastorcad jel, a i ovaj radikal na vlasti vam kao isto ne daje novac, svi su krivi samo nisu ovi znameniti sportski radnici koji vam vode klub Vazura, Vucelic itd... i naravno ti kao proslavljeni trener i covek od integriteta...

Bojan.

pre 4 godine

Sta kukate,sta vas sudija ostetio.Vama to usadjeno u glavu da kukate na sudjenje.Da vam sudili ko Zvezdi zadnje tri utakmice vi bi istupili iz uefa takmicenja kao i iz nase lige sto ste napustili.Sudjenje ste imali izvaredno i jos kukate,sta je trebao sudija da daje golove umesto vas.Tri puta ste sutnuli u pravcu gola za celu utakmicu i jos kukate.

trn u oku

pre 4 godine

Savo seti se utakmice Jugoslavija-Nigerija pred Mundijal u Francuskoj. Tad si bio gol mašina al te je ceo stadion vređao. Zbog onoga što si radio van terena, naravno. Ali nastavljaš i dalje. Čekamo derbi i izjavu posle njega.

Bgd

pre 4 godine

Možda je do vas Savo? Nemoguće da baš svi greše a da ste vi jedini "na pravom putu". Počnite da se ponašate normalno i civilizovano pa će i ostali da vas gledaju drugačije. Ko može da vas posmatra kao ozbiljan klub sa Vuletićem, Pantićem i 5 frakcija navijača na tribinama. Non stop promovišete samo mržnju i netrpeljivost, face vaših igrača su izdeformisane od nekog neobjašnjivog besa, svaka izjava je otrovna, nemate poštovanja prema protivnicima. Sasvim je logično da ste se svima ogadili.

Ganci

pre 4 godine

Mislim da će sada Miloševića “razapeti na krst”... Zaboravio se malo. Zaboravio je da je reći istinu prilično nepoželjno u ovoj zemlji. UEFA ne dozvoljava da bilo ko dovodi u pitanje neprikosnovenost njenog izbora ko je predvidjen da ode dalje, a ko nikako ne sme proći dalje.
(Josarian, 23. avgust 2019 06:49)
Znači li to, po vašoj sumanutoj grobarskoj logici, da bivši vođa navijača sa juga Mišel Platini nije dozvoljavao Zvezdi da se kvalifikuje u grupnu fazu LE dugi niz godina? A sad je došao čuveni tandem sa severa, naravno vođen sa andrićevog venca, Čeferin-Stanković koji ima otežati Partizanu svaki plasman u grupnu fazu. U kojoj vi bolesnoj iluziji živite, to je tragično. A još tragičnije je što neki, rećićemo, pametni ljudi koji navijaju za Partizan, isto gutaju tu priču plasiranu od strane nestručnih, ali za razne marifetluke sposobnih ljudi, koji vode taj klub.

slaviša šmigič

pre 4 godine

od razbijanja drzave radilo se na uništenju sportskog društva crvena zvezda a sve pare su ulazili u politički klub partizan gde se uzimalo gomila novac za političare svi znaju,da je sloba milosevič postavio svoje ljude kako bi sve što bi trebalo uči na račun zvezde oteli i upumpavali u partizan a tako je gotovo u svim sportovima zato se desilo ubistvo precednika fss i postavljeni ljudi iz vrha politike koji su radili za partizan hajka na djajiča ubistvo precednike na njiohovo mesto postavljeni razni karadjiči i djombe koji je javno istakao,da zvezda nemoze biti prvak jer nema novca navjacima partizana omogucio besplatan ulaz dok zvezdinim navijačima naplačivao troduplo svaka godine partizan je morao biti prvak a znamo,da nisu uspeli dobiti zvezdu na terenu 10.punih godina pa su mogli,da zabranjuju navijačima zvezde ulazak na marakanu i kad smo bili prvi partizan je igrao kvalifikacije za ligu šampiona umesto zvezde.partizan nema ništa svoje čak ni stadion ali zato mogu kupovati gomilu skupih fudbalera.

nista o nicemu

pre 4 godine

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.
(nista o nicemu, 23. avgust 2019


Mislis na ono kasnjenje pocetka utakmica za "spas fudbala" pa kada uzmes savez i sudijsku organizaciju pod svoje onda je spasen nas fudbal.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (as, 23. avgust 2019 13:21) # Link komentara

Spasili smo fudbal u Srbiji. Od tada smo se plasirali na SP kao prvi, dva nasa kluba su docekala procele u Evropi, zatim je Zvezda igrala LS i pobedila buduceg prvaka Evrope, sada cemo ponovo imati jednog u grupama, a moguce posle 2:1 da i Partizan prolazi. Slozices se to je napredak u odnosu na eru Toletovu kada su ispadali od konobara i jedni i drugi.

Ili ces da nastavis da mrzis jer to jedino i znas?

Polux

pre 4 godine

Sramna izjava. Mentalitet kukavica, placljivaca i licemera. Drzava ti dala stadion, placa licence, imas drzavne firme za sponzore, a ti kukas. Bruka Savo. Bruka.

One night in May

pre 4 godine

Uzivajte u momentu, dok su vam tu Terza i Kokeza, slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:23)

Znaci da vratimo Toleta?
A to sto ne razumes da nereseno u eliminacionom dvomecu ne vredi isto kao u ligaskom takmicenju je do tvoje inteligencije. Zato nikad nista i nisi osvojio.

Negativni

pre 4 godine

Ako neko moze da mi objasni frazu "momci su pokazali karakter". Nikad mi nije bilo jasno sta to znaci.
(Dragoljub, 23. avgust 2019 00:33

To znači da nije pukla petarda. Kritični su prema sebi samo tada, ostalo su pobede, karakter, "skoro pobede" i "nezasluženi porazi". Nerešene su "zamalo pobede", pobede su "nad nikad jačim protivnikom", a "nezasluženi porazi" su oni od 0-2 do 0-4. "Zamalo nerešeno su porazi 0-1,1-2,2-3...itd...Kao što se iz priloženog da videti, samo porazi sa pet primljenih golova imaju se smatrati porazima, i samo tada ekipa nije pokazala karakter.

lazar

pre 4 godine

o cemu pricas Savo, nisi samo ti gledao tekmu, a i dobro se zna zasto vam je ‘dobro’ islo dok je Karadzic bio ‘el Presidente’...
tu ste gde ste, druga liga frajeru...

miroslav

pre 4 godine

Zato si lepo primao platu u FS i nikome se nisi zalio, a kamo li da si nesto, ne daj boze uradio. Sigurno bi i u UEF-u otisao, samo kada bi te zvali. Da je neko drugi ovo izjavio, ni po jada, ali ti...

NoName

pre 4 godine

Pa sta si drugo ocekivao? Mislis da je predsednik zaboravio onaj duel od pre 10ak i vise godina na tv-u? Da treniras zvezdanu mozda bi ti oprostio ali ovako ne ide. Drugo, da imas borjana na golu druga prica bi bila, pa bez njega jang boys bi bar dobio sa 4,5 gola razlike, realno.
A prosle godine uefa je oprostila zvezdani mnogo gore stvari, ako se secate. Pametnom dosta. Politika je cudo. ?
(moralni gmizavac, 23. avgust 2019 11:22)

Toliko su nam oprostili da je jednu utakmicu sever bio zatvoren, a plej of sa Salcburgom igrali pred praznim tribinama. Grobari i obraz, nikako u istu rečenicu.

Beca

pre 4 godine

A zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
(Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08)

Za tih 8 godina Partizan i Zvezda po 4 titule, ne znam šta si hteo da kažeš, možda da su ove 4 zvezdine neregularne a ove druge najregularnije.

borisdelija

pre 4 godine

Ako je opet u vezi sudjenja , smesno je. Ne sme tako da se prica da drugi likuju. Svi sve znamo i kada je partizan bio sampion i sada kada smo mi . Ali da drugi se slade time ne ide. Volim Savu , ali ovo nije na mestu...

Đura

pre 4 godine

Normalno da ste pastorčad. Pripadate državi koja ne postoji već dvadeset godina. Ko vas da prihvati?! Naravno da je ovo jedan alibi šarlatan, već se ograđuje i od evrope i od prvenstva. Posle katastrofalno odrađenog prelaznog roka u Zvezdi, mogu samo da se zahvalim Bogu što je na klupi Partizana ova neznalica. Nadam se da će dugo tu i ostati.

steva

pre 4 godine

Pastorcad a dobija vise para od drzave nego Zvezda, a da ne spominjem "male klubove". Zaista sramota. Kupuju skupe igrace, a pastorcad. A navikli da ih sudije "podrzavaju" pa kad sude drugcije....

ford

pre 4 godine

@delije u bunilu
Juu,kakav izliv frustracija,sta je bre ovo..!?
A zaboravio si skoro dve decenije vladavine vasih ljudi,od kojih je najveci pecat ostavio veciti Milosevicev premijer,one and only mister Mirko Marjanovic sa svojim ucenikom Zarkom Zecevicem&Co,kada su zarili i palili sto u SRJ,sto u SCG..!?Da sad pocnem da pisem i elaboriram sve cinjenice iz tog vremena stvarno ne mogu,em nemam energije em su mnogi pokusali(kljucna rec..)da vam to predoce jos onda kad vas je D.Vujosevic gurnuo u histeriju i paranoju, pa nema poente gubiti vreme..Ovo je bio neizbezan uvod u moje pitanje:da li se iko od vas seca da je bilo ko tad vristao na Zeku i Bjeku koji ispunjavaju sve zelje cika Mirka i ponekad njegovog sefa(cisto da se ne zaboravi za koga je Klempavi navijao..)!?Da neko od nas kaze 'jeste,stizu nas sa titulama u fudbalu zato sto tako mora zbog ovih 'gore!?'Ne brate,tako je kako je i ides dalje,niko to nije dozivljavao kao neke zavere vec jednostavno da ste bolji,jbg!A vi par poslednjih godina samo kukate i histerisete,da ste kod nekog doktora dobili bi ste multi-dijagnozu,bez uvrede!
A ako cemo cinjenicno,u basketu ste sve vreme igrali EL,placali igrace malo i na njima zaradjivali puno(svaka cast!!) i sve sto finansijski ide uz veliku scenu!U fudbalu nekoliko L.S. i L.E. opet razlika u kupi/prodaj,puni stadioni,tv prava i svasta nesto!Mi smo sad spojili tri evro-takmicenja i sreci nikad kraja,najbolji pokazatelj je kad mozes igraca da prodas ×3 minimum,veselje covece..!!
A vi,gde su vam pare!!???
E,to bi bio pravi razlog za histeriju,a ne Zvezda vam u Uefi udarila zabranu!?Boze..

To je moja iberzokna

pre 4 godine

A zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
(Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08) Čekaj da vežemo 8 titula, onda možeš da lupetaš ovde do mile volje.

Samo realno

pre 4 godine

Kakvi uslovi? Imate teren, stadion, reflektore, doveli ste afrikance, japance...i gurate kožni okrugli objekat po zelenoj travi za hiljade i hiljade evra...i to jako loše radite. Kakvi uslovi? Jel to što Sadik sedi na ogradi i priča telefonom, ili što Stojković izleće do pola terena...ili što imate pet frakcija navijača...ili to što bi ti da se raspravljaš sa sudijama? Ma ceo svet je protiv vas?? Savo Kalimero Milošević.

ovako više boli

pre 4 godine

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...
(Zapisničar, 23. avgust 2019 11:29)

Za taj događaj bi trebalo da se obratiš Trinkijeriju,
koji je na Berona poslao Stefana Jankovića.

Centar da sačuva beka na spoljnoj poziciji, klasičan mismeč.

Očekivao Trinkijeri šut iz daljine, Beron krenuo u prodor,
bio fauliran, sudije se koncertisale na faul i pravile se lude
na očigledno guranje ruke u putanju kretanja Zvezdinog beka,
ali majstor ih izradio.

Aca

pre 4 godine

"Ekipe koje dođu kod nas se osećaju kao kod kuće i verujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi."
Ne shvatam baš najbolje ovu rečenicu.

Limar nece doci.

pre 4 godine

Tipicna skola fk Partizan, samo su oni ok a sve oko njih je cist lopovluk.
Savo, kad dodjes na mesto trenera u jedan veliki klub kao sto je Partizan, a to ti je prvo trenersko mesto i prvo iskustvo na klupi, e onda si u problemu.
Najlakse je optuziti drugoga i sve okolo za licne rezultate koji su jos uvek podnosljivo losi.

Srbin

pre 4 godine

Drzava izgradila stadion i poklonila hotel pored (zgrada Centrotextila) i jos 16 hektara zemlje u centru grada
Cela drzava stajala iza vas, otimali se igraci po ex yu i dovodili
Drzava finansirala 91u
Drzava finansirala rekonstrukciju stadiona 3 puta
Placene 3 licence da igrate evropu
Arapi, Rusi
Doveden Gazprom
Dovodte po 45 igraca svake sezona,a nemate leba da jedete
Raste trava po travnjaku
Nemate ni za sampon
Svi mediji stoje iza male zvezde
Cela drzava vas promovise nezasluzeno
Dobili grejace terena
Predednik Srbije poklanja zvezdin dres francuskom drzavniku
itd itd

A vidi sada...nestede 60 milona duga, radite sta hocete, perete pare, pametujete.
(Delije u bunilu, 23. avgust 2019 09:20)

Koliko nista ne znas.Deo novca za stadion su dali i simpatizeri. Mozes da izguglas.Centrotextil je u najam imao zgradu koja pripada CZ.Tu su svlacionice i ostalo..Drzava ne finansira rekonstrukciju.Sve sto je uradjeno a to je trava, grejanje terena, loze, pomocni tereni iznad juzne tribine su iz sopstvenih sredstava.Lako proverljivo.Eto sada je dug vec na 60 miliona.Sutra napisi da je 100.Zvezda jedne sezone nije igrala evro takmicenje.Eto koliko drzava pomaze. Zvezda u poslednje dve sezone zaradila blizu 50 miliona.I moze nam se da dovodimo koga hocemo.A tvoji ako se ne plasiraju u LE sledi bankrot i vapaj da drzava pomaze.Sto se tice dresova u cemu je problem sto se poklanjaju.Ko vama to brani?

Bojan

pre 4 godine

@ u Parizu istraga L`Ekipa

L`Ekip vodi istragu? Misliš francusko tužilaštvo? Pa kao što vidiš prođe skoro godinu dana i naravno ništa osim što se Zvezda bori za učešće u LŠ, a L`Ekip to može ali i ne mora da isprati.

Ili si hteo da napiše da istražuju L`Ekip? Zašto, šta su to uradili da bi ih tužilaštvo "istraživalo"?

Vi ste drage komšije potpuno izgubili razum!

Vlado

pre 4 godine

Kako se u FK Partizan bira i imenuje trener? Komisija u sastavu: Vučelić, Vuletić i Pantić pita kandidata: - Da li obećavate da ćete u kontaktima sa medijima pričati isto što i mi? Kandidat: - Obećajem, MAJKE mi! - Vrlo dobro. Primljeni ste. 😀😀😀

BOSS

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde bi molio sve zvezdase i partizanovce da ne kukaju i da se ne oglasavaju sto se tice pomoci drzave,sa tim bi pokazali makar malo postovanja prema ostalim klubovima u Srbiji.
Milosevicu nigdje na svijetu se nije desilo da u upravu jednog kluba(Partizana) sjede presjednici drugih klubova(Hajduk K,Banatski Dvori,Javor...)sa kojima se igraju takmicarske utakmice!!!! To nema ni u Afriku,zato bolje ti je da nista ne pricas i ne s.res bez potrebe.

danijel

pre 4 godine

а можда je проблем у Вама? иди вам надо просто наити кривца за ваше незнание???

qquuuu

pre 4 godine

Jeste, svi su okomili na vas, ceo svet. A da ne radite nesto pogresno mozda? vise mi je muka od ovakvih izjava generalno u životu. A vidim sa se prenelo i na sport.

Kumara Stankela

pre 4 godine

Skupa ste vi pastorcad za ovu zemlju..Preskupa.

Licence, stadion, otpisani dugovi, upumpavanje para.... skupi ste za drzavu jako.

Igor

pre 4 godine

Uf, uf, uf, jel si i ti počeo Savo? Znači ceo svet je protiv vas? Nebitno o kom sportu je reč, u tom sportskom društvu s i lupaju, izgleda, u isti lonac.

frakcija 5

pre 4 godine

Da nije bilo države koja je platila kaznu UEFI umesto Partizana, Partizan bi bio suspandovan iz evropskih takmičenja.
Što nije bio slučaj sa Zvezdom koja je bila sankionisana.
Da nema države, Partizan ne bi imao para za pojačanja.
Da nema države, Partizanu ne bi bio poklonjen stadion.
Da nema UEFE Partizan ne bi dobio pare za zamenu trave na terenu, koji je na volšeban način u lošem stanju.

Savo umesto da pohvališ tu decu koja su bila na tribinama, umesto da ste išli da im se poklonite, ti praviš i sebi i upravi alibi.

maya

pre 4 godine

Bas me cudi da imate takav tretman u UEFA.Pa,kolio ste od 66-67, filala,polufinala,cetvrtfinala, ofigrali?Koliko ste zima prezimili u Evropi?

micaiz kafica

pre 4 godine

Znači nije zdravo postati član patlidžana jer vam neminovno sledi epidemija zvana kompleks manje vrednosti.
Savo je bio dobar sve dok ne postade Jadiković Sava!

®Laki

pre 4 godine

A da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.
(Rade, 23. avgust 2019 09:26)

E šteta što ne mogu ovde da priložim potvrde o uplati i zahvalnicu za učešće na radnoj akciji gradnje stadiona koju deda čuva kao najveće relikvije. Ma na nos bi ti ih okačio pa da šetaš okolo.

NY

pre 4 godine

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...
(Zapisničar, 23. avgust 2019 11:29)

Na YT imas snimke gde se u NBA nisu svirali i kada je igrac napravio 8 koraka.I jos mnogo toga.Znaci koraci predudili titulu? E dobro kada ti tako mislis

Milan

pre 4 godine

U našem srbskom fudbalu vlada veliki bezobrazluk, veze i poznanstva,lopovluk,hvalisanje bez pokrića i mi faktički imamo igrače koji jednostavno ne znaju da igraju fudbal,koji su nedovoljni fizički i psihički pripremljeni. Pa šta vi odgovorni radite? Tu je prisutna politika,korupcija,nameštaljke,pa vi ste potpuno sport i patriotizam zanemarili.Sram vas bilo! Uvek vem je malo para!Zaboga,pogledajte klubove VB,Španije i mnogih zemalja EU kako se bore,kako igraju,kako su brzi i spretni i kako pokazuju ljubav do svoje zemlje i svog kluba.Kako je meni kao gledaocu i mnogima širom Srbije i sveta gledati te, uglavnom, mučne i dosadne utakmice i igrače,a neki su zalutali tu i pojma nemaju o fudbalu(govorim o FK Partizan i Zvezda). Molim vas,kakav je to fudbaler koji nije sposoban trčati 90 minuta,kad izgubi loptu stoji,svaku pogrešno doda,lupa loptu samo da se je otarasi,nema ni taktike,ni strategije.E,dragi moji Milošević i slični njemu,vi niste dorasli za te funkcije i svi ste upetljani u prljave rabote.Fudbal se igra 90 minuta sa mozgom: mozak plus noge i svaka utakmica se igra da se pobedi protivnik. U našem fudbalu puno toga smrdi,potrebne su hitne radikalne mere i vratiti fudbal sportu i patriotizmu.Kako vas nije sramota da tako predstavljate državu Srbiju?

Nikad kao Bane . . .

pre 4 godine

...I sada, kada se daje i jednima i drugima, nama više, ali nije odnos 10:1 , sada ništa ne valja...
(Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!!)

Pa sam Vucic je rekao pre 3-4 godine da u fudbalu Zvezda dobija od drzave 5-10 puta vise novca nego Partizan, zbog Gasproma. A taj Gasprom je doveden u vreme kada su se Zvezdasi zalili da ih vlast unistava. Dajte Partizanu isti takav tretman, pa nece niko kukati, a vi ste i pored sponzora od nekoliko miliona na sav glas kukali. Svaka cast za evropske partije u ovoj i prethodne 2 sezone, ali pogledajte vrednost igraca koje Zvezda dovodi i njihovih ugovora. Cela drzava je upregnuta da se kontrolise Zvezdin dug i pokrije svaki promasaj u transferima, a da se kvalitetni zadrze. Miloje je super trener, ali to sigurno nije on ostvario. Kako Partizan nije mogao da isplati Marka Nikolica, da nije on mozda trazio vise od Miloja? Novine su se utrkivale clancima o Sumi kao promasaju, kao da je placen 20 miliona, a s druge strane kroz Zvezdu je proslo i otislo nekoliko skupih stranaca koji maltene nisu ni zaigrali, niti se pisalo o tome, niti je klub osetio to kao finansijski problem (i pored ogromnog duga koji pokusava da sanira)...
Kukali ste na Vujosevica kako siri mrznju, covek se povukao iz javnosti pre nekoliko godina, a Covic i dalje svako drugo jutro na Pinku pljuje po Partizanu... Razumem komplekse koji su se godinama nagomilavali i u fudbalu i u kosarci, oni mogu da uticu na svest ljudi, ali ne mogu na ono sto su cinjenice.

astar

pre 4 godine

Dok je u vasoj lozi sedeo Tole Karadzic, Dzomba (tada direktor Hajduka iz Kule), vlasnik Metalca GM koji je tada igrao superligu itd... bilo je sve glatko i lagano, a sad ste pastorcad!

Zvezdas

pre 4 godine

Kakva bre pastocard? Sta drzava jos treba da vam da?.Mozda da dovedu jednog bogatog seika ili multinacionalnu kompaniju koja ce mesecno da vam daj e 100 miliona evra.Imate Zemunelo, drzava vam poklonila stadion koji ce da renovira. Dala vam dva drzavna sponzira Mts i Dunav osiguranje,platila licencu.Sta hoces vise

ljiovisna

pre 4 godine

Opusti se Savo,stvari samo dolaze na mesto na kojem su bile 40 godina.Niko vas ne mrzi.Jednostavno tako je u evropskom i srpskom fudbalu,postoji osvajac titule prvaka Evvrope i sveta,najuspesniji klub iz Istocne Evrope u UEFA takmicenjima i postoji njegov komsija sa JNA.

est

pre 4 godine

Savo izadji i reci mi smo zapostavljeni kap sto je Zvezda unistavana od strane prosle vlasti.Sve ostale bez tog dodatka gubi na istinitosti...
U glavama Partizana kad je Tole krao titule onda je to bila rapsodija...
dvojaki arsini...

Ivan

pre 4 godine

pa da vas pomognemo ako ste pastorcad, recimo organizujte sms akciju, pa ce da vam sakupimo za dvojicu trojicu vrhunskih igraca i osvojite ligu Evrope

glas razuma

pre 4 godine

Sram te bilo! Kad zvezdini igrači nisu imali za šampon, tad je bilo sve u redu. Najgora bolest je ljubomora, lečite se. Želim vam brzo ozdravljenje.

emI

pre 4 godine

"Mi ne samo da smo pastorčad u našoj državi, takav isti tretman imamo i od strane UEFA."
A sta bi ti hteo, da se igra do 100. minuta i da vam sudije sviraju nepostojece penale? Sve sto znate je da se zalite, protestujete i pisete saopstenja!

Milojko

pre 4 godine

Pastorče koje napravi 20 i kusur miliona evra duga u poslednjih 10tak godina, a država mu, pored toga, svake godine za UEFA licencu da par miliona evra pomoći...
Težak život državnih pastorčeta...

Gru

pre 4 godine

Ovo vec prvazilazi granice zdravog razuma.
Sve u svemu uprava Partizana i Savo sa njima su vec na pocetku sezone napravili sebi alibi u slucaju da se ne plasiraju u LE i ne osvoje prvenstvo Srbije.
Nego gde je ta nova trava kojom se uprava ponosi?

Cacak

pre 4 godine

Sest titula uzastopnih u fudbalu,13 u kosarci.pametnom dosta.i vi pastorcad.za vreme tadica,Dacica i karadzica.ugaseni u vaterpolu i kosarci.pljuvo po karadzicu pa se onda slizo.

marko

pre 4 godine

Nedostajala im je podrška sa tribina?! BEZOBRAZLUK! Jel on hoce da kaze da mu je veca cast da igra pred gomilom drogiranih, pijanih maloumnika (ne govorim o celoj tribini) nego pred ovoliko dece koji od srca navijaju za klub koji vole. Da je srece i pameti pa da su se organizovali i napunili te tribine decom. Ako bih mogao da biram uvek bi mi cast veca bila da igram pred klincima nego pred Kimijem i ekipom

Zemunac

pre 4 godine

Kada Vuletićeva banda na tribinama prestane da pravi "probleme", da ne kažem goru reč, tada će i kazne izostati...
Što kaže ona stara : " Kako seješ, tako žanješ"
Dodvoravanje banditima sa tribina vas košta mnogo i para i podrške publike. Sredite u svom dvorištu i nikakve probleme nećete imati.
Do vas je, do nikoga drugog.

Zoran

pre 4 godine

Miloševicu ja sam partozanovac ali moram da Vam kazem za pocetak (prvo poluvreme)drugo nisam ni gledao.Nas jedanajestorica koji smo nekada igrali fudbal iz ulice a imamo dosta godina tvoju ekipu bih pobedili.Koji je to fudbal sta igraci misle o sebi klubu???A moram i Vama kritiku da uputim ,trener se ne postaje preko noci,i to je profesija il znas il ne.
Zoran Bgd

Negativni

pre 4 godine

Nikad se nije desilo u svetu da u upravi jednog kluba sede bivse sudije kao u crvenoj zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:46)

Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.

Gile

pre 4 godine

Taman sam mislio da je Savo konacno jedan normalan grobarski predstavnik koji ne kuka, ne place, ne jauce u svakom intervjuu...medjutim izgleda da stvarno imaju neki gen da moraju kukati celi zivot...
Ova izjava je tako fuuujjj!

Pera Detlic

pre 4 godine

Vase postenje ide sve do druge lige Hajduk Kula-da li klub uopste jos postoji.Banatski dvor-da li klub jos postoji.Smederevo-druga liga.Borac Cacak-druga liga.Radnicki Kragujevac-druga liga.Novi Pazar-druga liga.Bsk ko zna gde je,svi ovi su bili u prvoj ligi dok ste vi uzimali titule.Zajednicko ovim klubovima je to sto su im presednici bili u uopravi patlidzana.Postenje na prvom mestu grobarima.Ovo je bilo smesno sad vec postaje tragedija.

slaviša šmigič

pre 4 godine

a posebna siročad su ljudi poput bjekoviča save miloševiča,kokeze,karadjiča djombe i raznih političara koji drze jednu frakciju navijača poput glave kimija koji su debelo plačeni u fudbalskom klubu partizan znamo kako ste gurali svoje igrače radi dalje prodaje kako bi partizan imao koristi dovodili svoje ljude u reprezentaciju selektore menjali kako ste hteli a još uvek glavni čovek u fss je upravo nenad bjekovič zvani tompus.

SamoSrbaSartiSpasava

pre 4 godine

Savo ne zna kako su u 4oj rundi? Pa care izbacio si mocni Konah Si sa Serlokom Holmsom, Voltom Diznijem i ostalim drugarima. U prethodnoj rundi posle prve "utakmice sezone" u drugoj mucenje i prolaz na srecu protiv Malatije. Ove klubove bi Partizan trebao rutinski da prolazi, a ne da se njegov trener pita odakle oni u cetvrtoj rundi!

h

pre 4 godine

Pa sto i ti Savo? Cemu ovo kukanje, pa jos pastorcad u sopstvenoj drzavi? uhvatilo vas je totalno ludilo i panticevo jednoumlje, samo ponavljate neku pricu koja treba da bude matrica i da posluzi kao alibi ako ispadnete, a ako prodjete onda je to nezapamceni podvig.. sramota ako mislite da ste ozbilja nklub, ovo nisu maniri takvog kluba. igra u raspadu, al zato sudika krade.. oce to.

CrniGruja

pre 4 godine

Žalosno je što se kuka, ako Zvezda i Partizan nisu pobedili sve u domaćem prvenstvu. Odmah su pastorcad, jedni povlasteni drugi ne itd. Savo sam si se bunio na savez i Toleta, pa se prodao za fotelju. Zalosno je sto sve ide politicki, ili se tako prikazuje..Sada opet drugi krivi, pa dali smo nekada mi pogrešili??? Zašto nam zabranjuju publiku?

Vasa

pre 4 godine

Kako su glupi komentari,samo politika.Znaš ili ne znaš igrati fudbal.To je pitanje.Ovaj tim Partizana bi izgubio od mnogih zonaša u bivšoj državi.

PihtijaTheGreat

pre 4 godine

Nemoj slucajno da pomislis da si ti los i neiskusan trener, kome je ovo prvi posao... Sudija, UEFA, vanzemaljci, asteroid...

MisterNo

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende
Tako je!
Pa gde ces bolje podrske od decije vike i navijanja. Pa da igras samo za njih.
Moj komsija klinac je na poznatoj slici sa Bogdanovicem kako placu obojica, to je bre osecaj, a ne "vodje" i njihovi "sledbenici"

Немања

pre 4 godine

Жалосно је да о овим глупостима прича човек који је до јуче радио у фудбалском савезу јер тиме аутоматски компромитује самог себе... не знам шта бих више рекао али је чињеница да Партизан прави атмосферу линча на судије и Црвену звезду како би на тај начин оправдао своје неуспехе...

Admiral

pre 4 godine

@ Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.
(Negativni, 23. avgust 2019 15:00)

Desava se sada da vama u odboru sedi sudija koji sudi u postupcima Agrobanke i njenih direktora a ista ta Agrobanka Zvezdi smajuje dug od 17 miliona na samo 700 hiljada evra, bice da ste vi veci sampioni u korupciji i malverzacijama!

Saša

pre 4 godine

Isti je klinac i sa Zvezdom, sudija navlači li navlači. Jednostavno, siromašna država, nemaju nikakve koristi od nas. A što se tiče Savine izjave zaista me je negativno iznenadio, mislio sam da je veći gospodin. Na stranu što sam Zvezdaš, ali Milojević je dosta odmjereniji u izjavama i to ga čini većim gospodinom. Neće Savo ništa promeniti kukumakanjem po novinama, samo ispada smešan. Sećam se ja i kad je Partizan dominirao, bila je drugačija struktura vlasti, pa se ne sećam da se neko iz Partizana žalio.

Millennium

pre 4 godine

Savo, ona deca sinoć su bili bolji navijači nego sve vaše frakcije zajedno. Što se domaćeg prvenstva tiče, šta tek treba da kažu drugi klubovi? Od kad je sveta i veka sve se vrti oko Zvezde i Partizana, dok su ostali podređeni njima. Ukrasne ikebane faktički.

Miki CZV

pre 4 godine

Dobro je prošao Partizan s obzirom na igru, ali ljudi moji, onaj Sadik na sve liči, al' na fudbalera, (još napadača) nikako. Svakako, srećno u nastavku, trebaju Srbiji dva klupa u Evropi.

glhf

pre 4 godine

Kada će se prekinuti trend da treneri važnih timova postaju ljudi bez trenerskog iskustva? Svaki neuspeh ovakvih likova je očekivan a svaki uspeh je iznenađujuć.

Omuamua

pre 4 godine

Kriva vam je Uefa, Zvezda, vlast i svi drugi a pravo stanje stvari u klubu je prikazao Sadik, sedeći na ogradi i telefonirajući. Vama sami igrači nemaju poštovanja prema klubu a tražite ih od drugih !
Savo, krenite prvo od sebe pa onda tražite krivce u drugima.
NBA igrač je zbog držanja telefona u ruci, na klupi, za vreme utakmice, žestoko kažnjen. Vi to NE SMETE da uradite, zna se i zbog čega.

Gagi

pre 4 godine

Znaci Milosevic je ipak samo dobro glumio do sad, ovo ti je kao politika u Americi, mogu ja da budem predsednik Amerike nista se nece promeniti, tako i u Partizanu...

Fenomen

pre 4 godine

Savo, vama nedostaje najbolji igrac, a to je Tole Karadzic. To je onaj kojeg si zestoko napadao, a kad Ti je dao fotelju u Savezu postao si njegov najverniji vojnik. Naucili ste da sve dobijate zaobilaznim putevima i sada kad toga nema imate problem i svi drugi su vam krivi. Cinjenica je da imate najgori tim u istoriji, a Ti kao trener si na istom nivou. Ispadate od Moldea, i zato si nervozan...

Blagoje

pre 4 godine

Savo,o FSS imam najgore moguće mišljenje i kada bi ovde komentarisao bilo šta na tu temu,moj komentar bi bio odbačen jer bi sadržao previše vulgarnih reči.Samo tako mogu najpoštenije izraziti ono što mislim o njima.
Ali,oni ovde nisu tema.Ono što je Partizan sinoć igrao je bilo za odvikavanje od fudbala.Ono se samo zove fudbal,a veze nema sa fudbalom. Molde je, uz svo poštovanje, ipak ekipa skromnih mogućnosti i svaki malo ozbiljniji tim bi ih lepo isprašio.Ali,Partizan je igrao nešto što se ne vidja. Ekipa u kojoj ne postoji igrač koji ume pošteno dodavanje da uradi, da otvori prostor, elementarne stvari u fudbalu da odradi kako treba. Onaj momak Stevanović je talenat, to je nesporno, ali on će kako stvari stoje biti samo dobra prilika za prodaju.Tu se neće FSS mešati, jer će pre njih mangupi iz Partizana da skinu kajmak i dečka prodaju pre nego što i pomislimo. Odnos igrača prema timu je zabrinjavajući. Slika onog nesretnika, koji se posle izmene okačio na ogradu sa mobilnim u ruci, jeste smešna, ali je to slika kako igrači doživljavaju tim.Njega ekipa ne interesuje.Kada
je neko video da se igrač,posle izmene onako pojavi, okači na ogradu,sedne na neku reklamu ili ispred tunela, na bilo kom mestu i opušteno ćaska preko mobilnog? On je jasno pokazao kako doživljava klub u kome igra.
Dakle, Savo, Parizan igra veoma loše.Ono juče nije bio fudbal.Kad to jasno i glasno budeš rekao,onda ću reći da si postao pravi i realan trener.

Bgd

pre 4 godine

Smešno je kad navijači i zaposleni Partizana pričaju da su pastorčad, a još smešnije kad ih navijači i osoblje Zvezde ubeđuju da nisu. Tad tek izlazi na videlo zašto ne možemo ni San Marino da pobedimo u fudbalu.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

zvezdin tim 5x skuplji, a trenerčina i dalje igra bunkericu protiv "malog Partizana".
Vidimo se u derbiju, sigurno će Elvis opet da sudi, mozda vam svirne i neki penal, mozda i dva kao Mazic.
Taman barem za neki sut u okvir gola, da se ne brukate ponovo.

krajisnik

pre 4 godine

Od Save "gospodina", ipak kreće kuknjava,nije izdržao.
Savo, igrate loše, to je do tebe i tvojih igrača,to je vaš glavni problem.
Sjeti se protiv Malataje posle prve utakmice, nisi ovako pričao, navijači su te slavili,, bio si kralj...
Ti se cudis prvom poluvremenu, ne znaš šta im bilo...
Pa ko zna ako ti ne znaš?
U prvom te nisu slušali, a u drugom jesu? Golove primate isključivo iz "vasih gresaka" itd...

nema leka

pre 4 godine

https://www.youtube.com/watch?v=nP6mkGqYFog

Bolesno, od mržnje.

Ukoliko je dotični bio član uprave,
a klub se nije ogradio od ovakve izjave,

trebalo bi bar 5 godina zabrane igranja u svim takmičenjima.

Admiral

pre 4 godine

@ NY, 23. avgust 2019 12:02)

Dokle cete vise da spominjete ta "sumnjiva i nenaplativa potrazivanja" kad pojma o ekonomiji i bankarstvu nemate?! Tacno, postoji to, ali se primenjuje samo kada su u pitanju duznici koji nemaju imovinu, koji su u stecaju, koji nemaju nikakva sredstva itd... Zamisli tebi neko duguje pare, ima stan, kucu, auto, posao, jaku platu i ti ga ne tuzis nego mu to otpises kao da je sirotinja koja nema nista, toga nema nigde! Pitanje je sada zasto banke to primenjuju na Zvezdu koja nista od toga ne ispunjava! Prvo, ima imovinu, stadion, zgrade... Drugo, nije u stecaju... Trece, ima sredstva i to velika, hvalite se da ste prosle sezone prihodovali od LS i i prodaje igraca desetine miliona evra... Dakle, banke imaju odakle da se naplate i to ocas, samo da puste menice ali ocigledno je to zabranjeno kada je u pitanju Zvezda pa se njoj otpisuju dugovi iako imaju od cega da se naplate! Tu pricicu dakle pricaj nekome ko je nepismen i nema pojma o bankarstvu i ekonomiji...

Aleksa

pre 4 godine

o kojoj energiji sa tribina pričaš?... imate 3 frakcije (valjda), niko nikog očima ne može da vidi, navijači vam skidaju trake sa ruku kapitena, drže konferencije za štampu, obračunavaju se po gradu... sinoć ste imali najbolju moguću podršku neiskvarene publike... iako su i oni imali malo neprimereno skandiranje u nekom momentu, ali da razumemo da ih je ponelo malo... srećno u revanšu, a novce od LE iskoristite pametno, nemojte da vam je neko drugi kriv...

zoran

pre 4 godine

ne razumem ljude u partizanu , samo kukaju na odnos države prema njima. kad se setim mirka marijanovića , zemunele itd bolje uslove, i više para su imali os najačih evropskih klubova.i danas dobijaju više.gde su drugi klubovi u srbiji. zato savo tišina bre.

dragan

pre 4 godine

Jel ovaj rekao da nece pricati o sudjenju?
Sta tek Zvezda da kaze za sudjenje?
Partizan do sada ima odlicno sudjenje,ne znam o cemu ovaj covek prica!

Nikola

pre 4 godine

Ne Savo samo nemoj istinu govoriti to se u Srbiji ne prašta!
Zabranili nam sponzore, u Zvezdu slivaju milione a onda nam daju siću kroz licencu da kao ne budu baš glasači iz crno belih redova baš toliko nezadovoljni.
I onda nam Zvezdaši pričaju narednih 100 godina o toj licenci.
Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

https://youtu.be/67gZaT7dZMA

Evo za sve ove lazove koji tvrde kako oni jadni sve od svojih para placaju.
Grejaci terena su ugradjeni 2009-e pod izgovorom "univerzijade".

To su naravno platili poreski obveznici.
Veciti ste miljenici rezima, posto politicari brinu o svojim glasacima.

Zuti su vam "doveli gazprom".
Samo budala moze da veruje da bi gazprom ulagao u zvezdu pored Zenita i Šalkea. I to placaju srpski poreski obveznici, time sto je NIS poklonjen bud zasto.

Uzivajte u momentu, dok su vam tu Terza i Kokeza, slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

@ Nikad se nije desilo u svetu da u upravi jednog kluba sede bivse sudije kao u crvenoj zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:46)

Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.
(Negativni, 23. avgust 2019 15:00)

Ne ali ste vi sampioni u otimanju titula zemlje za koju se takmicenje i nije igralo i prisivanja zvezdica. Nego jel se odricete titula iz ex YU ili ste ipak jugosloveni?

Pastorak

pre 4 godine

Tako je Savo, čist penal za Malatju u revanšu nakon igranja rukom u šesnaestercu, večeras čist penal za Molde u prvom poluvremenu. Sraman odnos UEFE, a protiv Zvezde penal za Kopenhagen pa penal za Jang Bojs, mi smo im izgleda neki pastorčići pa kad mi igramo nema penala. Ne treba ni pominjati startove Pavlovića, Vujačića i Ščekića, njih lopta uopšte ne zanima, tuku pravo u meso. Ako stvarno bude domaćinsko suđenje za Molde u revanšu malo bi se razmislio o taktici da sam na tvom mestu. Pola tima neće dočekati poluvreme.

Toplica

pre 4 godine

Treneri Partizana u svim spirtovima (verovatno je to direktiva na nivou Sportskog drustva) imaju zadatak da zakukaju cim stupe na funkciju. Tako je najlakse da se opravdaju eventualna losa igra i neuspesi. Pelcer su uzeli od Najveceg alibi trenera u istoriji. Coveka koji je od kukanja napravio karijeru. Samo sto mu je to palilo samo u Srbiji... cim je izasao napolje .... obrukao se... tako ce i ovi...

Paja Patak

pre 4 godine

Tek ce da dodje na naplatu Miljanjic, babarogic,Snajder, Tito, Vucko, evropska zvezda , Covke i to. Samo gledaj, cim se ovo zavrsi. Uzivajte sada. Najgore za Srbiju, najbolje za vas. Samo u tome i mozete da plivate.
(Babarogic u naletu, 23. avgust 2019 13:11

Decace nemas ti pojma niocemu.Kakav bre Miljanic?Pa njega je predlozio Hrvatski fudbalski savez.I to u vreme kada je svaka republika vukla na svoju stranu.Gde su povodom raznih jubileja timovi postajali prvaci (Vojvodina i Zeljo).Pises o Babarogicu.Do nedavno je to bio Zoran Petrovic vas kadar koji je odredjivao sudije i bio im kontrolor.Da vam nije Vucica vi bi se ugasili.Sada on radi za vas da se ne bi reklo da vuce na stranu Zvezde.U kosarci sve iz njegove stranke u Beogradu direktor Stark Arene vas covek Grbovic gde vam uz minimalnu nadoknadu ustupa Arenu i malu dvoranu za trening.A sve smrdi da ce kao i sa JNA u bliskoj buducnosti to biti vase

Cxd

pre 4 godine

Prijatelju kada Partizan ne bi imao jedno 76 frakcija koje se medjusobno ne podnose I svaka deluje za sebe na tribinama I svaka radi ono sta hoce nije ni cudo sto non stop igrate pred praznim tribinama. Da ima volje I zelje da se to resi nema I dok bude tako bice I deca do 13 godina na tribinama.

nista o nicemu

pre 4 godine

Likovi koji se fuzionisu, gase, otimaju i rade sta rade poslednjih 8 godina su nasli da pricaju nesto. Ovo kada prodje otimati titule maloj zvezdi narednih 40 godina da im se naplati ovo bezvlacje i otimacina sa kamatom.
(Vesicevski potrci sa severa, 23. avgust 2019 12:58)

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.

Lebdim iznad rupe. a u Parizu istraga L`Ekipa

pre 4 godine

Pastorcad a dobija vise para od drzave nego Zvezda, a da ne spominjem "male klubove". Zaista sramota. Kupuju skupe igrace, a pastorcad. A navikli da ih sudije "podrzavaju" pa kad sude drugcije....
(steva, 23. avgust 2019 13:39)

A istina je totalno obrnuta. Zvezda već godinama dobija neuporedivo više novca od Partizana, opraštaju joj se i dugovi... Tako je u svakom sportu. Da i ne spominjem guranje od strane sudija po kome ste poznati još od 1945. Ali tebi je očigledno poremećena percepcija.

Inače, plašim se za sudbinu Save Miloševića nakon ovakve izjave. Istina danas u Srbiji nije poželjna. Duh koji lebdi i njegovi čauši sve vide i čuju.

antiprotivan

pre 4 godine

Savo, gledaj da rasteretis tim psihološkog pritiska. Mi smo očigledni autsajderi u ovom dvomecu. To ne znači da ne možemo, itekako možemo!

Gale

pre 4 godine

Reče trener početnik koji nema veze sa poslom. Došao u nas klub da peče zanat. Jedna legenda, Pol Skols, počinje sa amaterskim klubom dok jedan Savo Milošević kreće sa evropskim takmičenjima. Šta sve nas klub dopušta, igra je bila 0,osim par pojedinaca. Tvoja krivica, ako ispadnemo pakuj kofere i da počneš u nekom niželigasu pa kad naučiš posao da se vratiš.

....

pre 4 godine

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ford, 23. avgust 2019 11:54)

Nemoj širiti mitove i traziti neuspeh u nekom premijeru. U isto vreme kad je Mirko Marjanovci bio premijer, predsednik FSJ je bio Miljan Miljanic. Skoro identicno su bili na funkciji. Zar mislis da bi Miljan Miljanic isao protiv Zvezde ??!! Daj bre, odrastite više. Vama je uvek neko kriv kad ne pobedite ili ne osvojite titulu....za tebe i nije bio penal protiv YB, dok imaš takvo misljenje.

Rasho

pre 4 godine

Nastavak, samo kukanje i kukanje sve im fali i za sve su im drugi krivi. A para od države najviše dobivaju a tole karadžić ne može više da vam kreira prvenstvo i ostalo, baš mi je žao!

Josarian

pre 4 godine

Mislim da će sada Miloševića “razapeti na krst”... Zaboravio se malo. Zaboravio je da je reći istinu prilično nepoželjno u ovoj zemlji. UEFA ne dozvoljava da bilo ko dovodi u pitanje neprikosnovenost njenog izbora ko je predvidjen da ode dalje, a ko nikako ne sme proći dalje.

Skorpion

pre 4 godine

E moj Savo, zatrovase te ovi iz uprave pa i ti poceo sa kukulele izjavama, ko vam je poklonio stadion, ko vam je napravio Teleoptik, ko vam je platio licencu, ko vam daje pare za pojacanja iako ste u dugovima do grla. To sto vi pojma nemate sa dovodjenjem pravih igraca vec dovodite razne Sadike, Norveske Nejmare, Ukrajinskog Messija, Japanskog jazavca i slicne nije vam kriv onaj koji vam daje pare i kojeg vecito "pljujete", to je do vase nestrucnosti i do toga da vam klub vode ljudi koji nemaju dva casa fizickog u zivotu.

nista o nicemu

pre 4 godine

Dobili licencu, dobili 3ce mesto jer su bili peti, dobili minimalne kazne za ubistvo Tatona i nisu procesuirani za rusenje u Savamali. I pastorce? Hahahahahhahahahaha

Petar

pre 4 godine

Ovo je Vujoseviceva izlizana taktika. Napraviti od sebe zrtvu kao alibi za moguci neuspeh. I naravno podilazenje navijackim ispranim mozgovima.

Back in Black

pre 4 godine

Mene zanima koji je fon Sadik onao, iphone ili Samsung note...
(Delije Čikago, 23. avgust 2019 10:08)
Pa za koj klub igra i Xiaomi redmi mu je puna kapa.

BENELUX

pre 4 godine

Pa rešite huligane i neće vas niko gledati kao pastorčad, aferu sa Splićanima ste zaboravili. Terajte bre narkomane i kriminalce od kluba ako želite napredak.

Boro

pre 4 godine

Cemu ovaj komentar, koji su razlozi??? Gledao sam prvo poluvreme samo i jedino sto sam u prenosu primetio je haoticna igra Partizana, ko bez glave, kao ovce po terenu, srecom i ovi su nikakvi, uz sve to ona neprestana galama decice je po meni bilo negledljivo vise.
Navijam za Zvezdu a i za Partizan u Evropi, ali ovo je bas lose.

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Može li neki trener Partizana da se okane komentara o tretmanu koji Partizan ima. Mislim dosta više o tome kako su svi protiv njih, ali eto oni ipak uspevaju uprkos tome. Kao čudo je plasman i četvrto kolo, do kog se došlo dvomečima protiv amatera iz Velsa i raspalih Turaka. Sve najbolje Partizanu i u revanšu želim, ali da Milošević bar prestane sa ovakvim komentarima, ako već uprava ne može. Od početka sezone se traži već alibi, šta je mnogo mnogo je. Trener treba da komentariše samo sportske aspekte utakmica i tačka.

neutralni posmatrač

pre 4 godine

Čudi me ovo od Sava, ipak je igrao na ozbiljnom nivou u Engleskoj, za ovo kukanje bi ga tamo nasjtrašnije isprozivali i ismejali.
S druge strane ne čudi, trenira klub koji kuka od kada je osnovan valjda. Ja ne znam ko ovo više može slušati. Igrali slabo 1P, vratili se u 2P zasluženo dobili i sve ok prošlo.

Vasa

pre 4 godine

Alo blizanci, dosta kukanja. Sta ostali timovi treba da kazu? Poslednjih 30 godina se cela liga svodi na Zvezdu i Partizan. Zato nam je fudbal tu gde jeste. Jasno?

profa

pre 4 godine

Ne kukaj nego radi,nauci te momke da centriraju iz trka,da zalome,da odigraju iz prve,da daju tacan pas a ne ona igra od sinoc kao u skolskom dvoristu...Sudarali se po terenu,pa verovatno im smetao sudija...Ajde malo realnosti...

Dragan

pre 4 godine

Izgleda da stalno neki navijacki (citaj huliganski)upravlja ovom seljanom od zemlje.
Klubove treba prepustiti sebi.Normalni gradjani uglavnom i ne dolaze na te predstave koje su pretvorene u vasar kretena na tribinama...

ford

pre 4 godine

@mali grga
Jeste,covece,hvala ti sto si me podsetio,totalno sam zaboravio kako je Savo javno pljuvao i najstrasnije hejtovao Toleta (ne bas kao Dule Covica,ali veoma blisko..),i samo odjednom dobi covek funkciju u FSS-u,da da,kako sam zaboravio na to..!?Najverovatnije je ona prica,ofirem te dok mi ne kazes koliki je moj deo,bruka ziva!!
A i kad samo bacis pogled ko poslednjih godina JEDINI pljuje,mrzi,ofire i spinuje(ok,i ovi nasi indijanci umeju da ponekad upadnu u psihozu,na zalost..) sve ti je jasno!!Jadni,mrzi ih ovaj sto mu se svako malo tenk ju maj firer,cmok cmok,bankrot vamo-tamo,a i u basketu i fudbalu te najplaceniji fudbaler,te trener koji kosta(realno i vredi zabar!) i tako dalje!!I da ne budem pogresno shvacen,to je sve ok,tako i treba,nego bre braco grobari,ODAKLE!?

helm

pre 4 godine

Meni nije jasno, pa valjda znas kakav je Kasai, na njegovim utakmicama tesko sudi faulove, a za zuti treba da potece krv, takav je sudija. Meni je to malo nepotrebno, jer tako se lako gubi kontrola meca, ali kod njega ne, takav je, lud.

GG1978

pre 4 godine

Zna se odnos drzavnih para koje se daje Zvezdi i Partizanu.
10: 1 Zvezdi..
O tome je i Dule Vujosevic pričao.
Zvezda drzi fudbalski savez 60 godina a samo pričaju Tole,Tole..
Zaboravili Miljanića 30 godina vladao ,Piksija, Terzica preko 60 godina zvezdasi vode savez..

Babarogic u naletu

pre 4 godine

@ A kada ste kod bata Toleta bili mezimce onda vam je bilo lepo. E vidis, sad je doslo na naplatu.
(Ivan, 23. avgust 2019 12:45)

Tek ce da dodje na naplatu Miljanjic, babarogic,Snajder, Tito, Vucko, evropska zvezda , Covke i to. Samo gledaj, cim se ovo zavrsi. Uzivajte sada. Najgore za Srbiju, najbolje za vas. Samo u tome i mozete da plivate.

Ivan iz Čačka

pre 4 godine

Ne objašnjavajte se sa grobarima, oni obraza nemaju. Samo ćutke i jako do katanca, tako najbolje uce. Sl 40 god Zvezda šampion kako bi se naplatila sa kamatom one godine kradje za vreme Toleta. Da im bude za nauk za vek vekova
(Jako, 23. avgust 2019 12:09)

Auh, znaš li ti za onu "kletva kletvu stiže"? Smiri doživljaj malo, radi svog zdravlja! Koliko nerealan možeš biti pa da negiraš godine državne protekcije Zvezdane od strane državnog režima, u različitim periodima njenog postojanja. Još kuneš sa 40 godina, pominješ Toleta, kog ni ja ne volim, a negiraš nesposobnost vaše uprave tada, koja vas je krala šakom i kapom, i da nije baš tog Toleta bilo, doživeli bi katanac i beton ligu. Kakav je vaš kvalitet bio tada, u tih 6 godina? Duplo gori nego što je Partizanov sada. I da nije bilo protekcije Toleta, po radu vaše uprave (nesposobnosti) i po kvalitetu, niste bili ni prići tituli... I ti nekom kažeš da nema obraza?!

Sale

pre 4 godine

Zapitaj se malo zašto je to tako, logika da te svi mrze je neprihvatanje istine da je problem u tebi tj u vama. Mislim da ste dobro prošli od UEFA što vas nisu izbacili na 2 godine a igra vam je za Prvu ligu Srbije...

moralni gmizavac

pre 4 godine

Pa sta si drugo ocekivao? Mislis da je predsednik zaboravio onaj duel od pre 10ak i vise godina na tv-u? Da treniras zvezdanu mozda bi ti oprostio ali ovako ne ide. Drugo, da imas borjana na golu druga prica bi bila, pa bez njega jang boys bi bar dobio sa 4,5 gola razlike, realno.
A prosle godine uefa je oprostila zvezdani mnogo gore stvari, ako se secate. Pametnom dosta. Politika je cudo. ?

Mile

pre 4 godine

Šta je to “pastorcad”?
(R, 23. avgust 2019 10:17)

To je sad po novom, kad vas neko pita: Pa sto tako? a vi mu odgovorite: pa sto rcad, to jest, pisano zajedno: pastorcad.

bunjuel

pre 4 godine

Ovo kažnjavanje Partizana od strane UEFA je kriminal. Ono skandiranje nije bilo rasizam, i to i glavonje iz UEFA odlično znaju, ali im dobro dođe kao izgovor. Ono što naši ljudi s mentalitetom stada još ne mogu da razumeju je da to neće prestati dok im se ne da do znanja da to tako ne može, dok cela srpska fudbalska i sportska javnost ne ustane u zaštitu ovakvih žrtava (a Partizan nije ni prvi ni poslednji) i ako treba bojkotuje sve aktivnosti, takmičenja, reprezentativna prvenstva itd. dok se ova odluka ne povuče i oni koji su je doneli ne kazne. Pa, deset godina - deset godina. Mislim da nije bitno, ali onima kojima još uvek jeste - ovo govorim kao neko ko navija za Zvezdu. Da su tako nešto uradili kad je Kosovo mimo svakih zakona i njihovih pravila postalo član FIFA i UEFA, verovatno ne bismo gledali ovakva iživljavanja danas.

Zapisničar

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ...
(ave, 23. avgust 2019 00:23)"

Kad imaš dobru memoriju, što se ne prisetiš i ere kad je pokušana krađa kupa Borcu iz Banjaluke, ono kad je dosuđen nepostojeći penal pa Piksi promašio ....
Što ne pomeneš da se Partizanu u korist protiv zvezde sudi penal jednom u 20 godina, da se zvezdi priznaju golovi iz gol auta, kad lopta ne pređe liniju...
Sećaš li se derbija i čuvenog sudije Šipke, što poništi partizanu čist gol na marakani , svira poluvreme za vreme kontra napada Partizana na 18 metara od gola...

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...

NoName

pre 4 godine

Mene zanima koji je fon Sadik onao, iphone ili Samsung note...
(Delije Čikago, 23. avgust 2019 10:08)

Meni liči na motorolu iz 99-e.

Delije u bunilu

pre 4 godine

Pa koliko su se iskompleksirali ovi mali zvezdasi od 92 na ovamo tek se sada vidi. Pa vi mrzite mnogo vise nego sto sam mislio, To je vase prirodno stanje 25 godina vec.

mile

pre 4 godine

ako ste sa ovakvom igrom pobedili onda tamo imate sanse naravno ako popravite igru,ali ne zaboravite da je molde arisu dao tri kuci a tamo samo jedan i to u produzecima,sto ce reci da je los gost,drzte se

Rade

pre 4 godine

Nemoj Savo molim te, mani se politike i nepravde. Tvoje je, da treniraš ove klince. Na žalost imali ste loše kondicijske pripreme. Malo pogledaj kako se trči u Bundesligi. Eto vidiš to ubija Srpski fudbal, ni jedan igrač nema snage da odradi svih 90 minuta!

nišlija

pre 4 godine

Realan si Savo, jer kad NEKO laže ne ustručavaš se da to i kažeš, to smo videli; a videli smo i to da je ekipa Partizana - loša, pa na nivou naše lige posprdno nazvane, čini mi se ding-dong!?

sumadijski bluz

pre 4 godine

Pastorcad u Srbiji?
Godinama ste radili sta ste hteli,
od namestanja do kojecega sve(trebao bi mi ceo dan da ispisem deo malverzacija),ima li ovaj gospodin morala da pominje tako nesto.Poznajuci njegov put zadnjih 10 godina kredibiliteta sigurno da nema.

Dragan

pre 4 godine

Sta jos treba drzava da uradi za Zvezdu i Partizan. Zar nije dovoljno sto ih finansira, otpisuje dugovanja, sto su u upravi svi na drzavnim jaslima.
Da li i fudbal treba da igra umesto vas?

Delije u bunilu

pre 4 godine

@ Dobili vojni stadion
Placena licenca
Racuni za struju i vodu se ne placanju
Plate radnoj zajednici isto.
Pocelo je ispiranje mozga..
(Hosenfefer, 23. avgust 2019 05:41)

Drzava izgradila stadion i poklonila hotel pored (zgrada Centrotextila) i jos 16 hektara zemlje u centru grada
Cela drzava stajala iza vas, otimali se igraci po ex yu i dovodili
Drzava finansirala 91u
Drzava finansirala rekonstrukciju stadiona 3 puta
Placene 3 licence da igrate evropu
Arapi, Rusi
Doveden Gazprom
Dovodte po 45 igraca svake sezona,a nemate leba da jedete
Raste trava po travnjaku
Nemate ni za sampon
Svi mediji stoje iza male zvezde
Cela drzava vas promovise nezasluzeno
Dobili grejace terena
Predednik Srbije poklanja zvezdin dres francuskom drzavniku
itd itd

A vidi sada...nestede 60 milona duga, radite sta hocete, perete pare, pametujete.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

@Licence, stadion, otpisani dugovi, upumpavanje para.... skupi ste za drzavu jako.
(Kumara Stankela, 23. avgust 2019 14:23)

5 puta manje od vas. Stadion, hoteli, 16 hektara pored, grejaci terena, 3 rekonstrukcije, 45 igraca po sezoni, 3 licence .... mogu ovako do sutra.

Pera Detlic

pre 4 godine

Ovo je upocetku bila komedija sad vec postaje tragedija ali i uznemirujuce po vase zdravlje.Grobari ima jedna institucija u Beogradu koju morate pod hitno da posetite dok ne bude kasno.

Rzbrzotrz

pre 4 godine

u pravu je Savo. Ja sam Zvezdaš i glupo je ne priznati da je sada vreme kada Zvezda u državi bolje stoji, bilo je ranije obrnuto a sad je tako. Ali u Uefi smo se i obezbedili status antipatičnih. Pogledajte penale Zvezdi u Bg za Kopenhagenom i u Bernu. Pa ljudi su jedva čekali da padnu posle jedva ikakvog kontakta a ovi jedva čekali da sviraju. Na stranu glupost naših igrača koji onako startuju ali stina je da nas niko ne voli. Odemo i svuda sve polupamo...

komentator

pre 4 godine

Pastorčad ste vi kod vaše uprave, država vam plaća licencu za evro-takmičenja i poklanja vam stadion! Plaćate ceh svojih huligana i nepromišljenih poteza, kao i Zvezda prošle sezone protiv Salcburga! Suđenje je bilo dobro, sa par sitnih grešaka koje nisu uticale na rezultat! Sadik je očajan, odbrana nesigurna a pojedinci fizički nespremni! Ne kukaj na državu i Uefu nego spremaj ekipu za revanš, to je utakmica koja vredi ukupno cca 10 miliona evra!

Kukatilo

pre 4 godine

Moze neko da mi objasni sta znaci kad fudbaleri pokazu karakter?
(Petar, 23. avgust 2019 05:27)

Sta znaci kad neko ko je zavrsio 4 razreda osnovne pokaze karakter? Ne znaci nista.

Rade

pre 4 godine

Dobili vojni stadion
Placena licenca
Racuni za struju i vodu se ne placanju
Plate radnoj zajednici isto.
Pocelo je ispiranje mozga..
(Hosenfefer, 23. avgust 2019 05:41)

A da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.

Rade grobar

pre 4 godine

Covek je odigrao 102 utakmice za reprezentaciju, pokazao je da je pred njim vrhunska karijera, a na njega drvlje i kamenje. Za koju godinu odjeknuce bomba Milosevic trener Milana, Dortmunda ili Arsenala . Pojesce vas ljubomora, igramo napadacki a ne bunkeraski fudbal kao vi.

Muta Gonzales

pre 4 godine

Čisto da vidi kako to izgleda, jer je Zvezda takav status imala 15-tak godina.
Takođe, propustio je da se zahvali svojim navijačima što igraju bez publike. Svaka kapija na stadionu ima svoju frakciju.

Papirne maramice

pre 4 godine

da se kupi Savi dva paketa papirnih maramica! Savo Siroče...ima igrače sa po dve "leve noge", a u stvari mnogo je teško, mnogo je teško!

Ne budi nepismen, vozi desnom stranom

pre 4 godine

Razlozi su jednostavni. Ti nisi trener! Na klupi ti sede 3 igraca koja bi trebala da pocnu utakmicu, a igraju ti Sadik, Stevanovic.. Nisi ti Savo trener

majstor

pre 4 godine

Ama covece imamo 100 frakcija...prakticno bez navijaca...tim nam je cirkus, do 3 ok igraca, a o organizaciji i da ne pricam...sta se cudis ?

mile

pre 4 godine

a sta mislis filozofe, kako je u ostalim ne beogradskim fudbalskim klubovima?? titovi blizanci unistavaju permanentno srpski fudbal ... dok se ne pojavi neki novi "Obilic" da objasni kako se osvaja titula u Srbiji

Bre

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ( jedinstven primer otimačine, bilo je dosta krađa ali to je jedina otimačina )
(ave, 23. avgust 2019 00:23) #

Mislis na onaj penal sviran na 18 metara od gola???

zvezdaska dijagnoza

pre 4 godine

O mentalnom stanju zvezdas govore komentari koji pljuju po deci koja su dosla juce na utakmicu. Kompleksasi klasicni cim im i deca smetaju.

as

pre 4 godine

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.
(nista o nicemu, 23. avgust 2019


Mislis na ono kasnjenje pocetka utakmica za "spas fudbala" pa kada uzmes savez i sudijsku organizaciju pod svoje onda je spasen nas fudbal.

Vesicevski potrci sa severa

pre 4 godine

Likovi koji se fuzionisu, gase, otimaju i rade sta rade poslednjih 8 godina su nasli da pricaju nesto. Ovo kada prodje otimati titule maloj zvezdi narednih 40 godina da im se naplati ovo bezvlacje i otimacina sa kamatom.

Delije IDEA

pre 4 godine

@ krcko

Evo brate i ti malo da se podsetis - link: https://www.telegraf.rs/sport/2025967-vucic-zvezda-dobila-5-ili-10-puta-vise-od-partizana

nista o nicemu

pre 4 godine

Pre nego sto se pitas kako zivi takmicarski dih treba da se zapitas kako zivi duh nacizma na tribinama u kolu pre ovoga. Onda ce ti mozda biti jasnije.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

@ Vujoseviceva taktika, napraviti takvu atmosferu da si ugrozen da bi se navijaci skupili oko tobe, uvek pali kod navijaca i da se nadje motivacija kao svi su protiv nas da pokazemo inat, to je radio i Vujosevic , nista novo iz JSD-a
(Trancer, 23. avgust 2019 00:52)

Ono kada mozete ovako nesto da napisete posle Lukiceve "mobilizacije" i saranja celog grada godinam. Nismo isti. Mi imamo 3 frakcije ali svaka ima svoj stav. Vi nemate stav od osnivanja i radite sta se naredi vec 75 godina.

cartman’s spirit

pre 4 godine

Necu da ispadne da kukam, ali cini mi se da i Zvezda i Partizan imaju cudno sudjenje ove sezone. Dosta je da sudija secka igru prostim faulima za protivncku ekipu i da unese nervozu. A posebna prica je to sto se tako sudi u korist ova dva tima u domacoj ligi.

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

Jedina istina je da je Branko Pasic dosao posle gradnje podzemnog prolaza na Terazije na tada stadion FK jugoslavije i doveo gomilu direktora iz drzavnih firmi i naredio koliko ce koja firma da da. Sve ostalo su fore i fazoni ovih sto vole mitove i imaju krizu identiteta vec 75 godina. I stadion im drzava izgradila i poklonila zgradu Ctadasnjeg centrotextila u kojem je sada zvezdin hotel i 16 hektara zemljista gde su sada pomocni tereni samo jer su e kompleksirali da igraju na JNA kod nas. Link: http://www.novosti.rs/upload/images/2016//02/4/rep-pesic-MALA2.jpg

minimalac preko računa, ostalo u kešu

pre 4 godine

Privatizovati oba tima ,da više ne drpaju radničku klasu i srpske firme
(simpo, 24. avgust 2019 08:38)

Nema većih lopova od privatnika, oni pokraše i Zvezdu i Partizan.
Eno, pune ih uprave oba kluba, samo peru novac, Mamić im je najveći uzor.

A posebna priča je spominjanje radničke klase u kontekstu kako im prvatnik čini dobro. Čime, neplaćanjem poreza i doprinosa na dogovrenu platu?

Janaćije

pre 4 godine

Dovoljno je pogledati naslovne stranice novina, sa naslovima o CZ kao da su oni igrali sinoć. A tek kakvi su to "heroji", čuda prave...

Alberto Rato

pre 4 godine

zamislite naslove tipa "bruka marina, zvezda samo 2:2 sa jang bojsom"...gorelo bi sve od kukumavke, cela srbija bi trazila autora naslova...
svaki partizanovac koji u ovoj situaciji kritikuje igrace i Savu, direktno radi za one preko puta i nije prijatelj partizana...

vin

pre 4 godine

A ne znam što ste vi pevali tole vole kad ste bili ravnopravan. sigurno se osećate komotnije pod kokezom, prema tome i u to vreme tadić vam je doveo gasprom a nama vučko nikoga, sem što je uveče u 10 uleteo i zauzeo czv od tada počinje vaša renesansa. Gani budite malo pošteni i prema sebi čudan je točak sreće možete i vi doći u našu situaciju

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

Jedina istina je da je Branko Pasic dosao posle gradnje podzemnog prolaza na Terazije na tada stadion FK jugoslavije i doveo gomilu direktora iz drzavnih firmi i naredio koliko ce koja firma da da. Sve ostalo su fore i fazoni ovih sto vole mitove i imaju krizu identiteta vec 75 godina. I stadion im drzava izgradila i poklonila zgradu Ctadasnjeg centrotextila u kojem je sada zvezdin hotel i 16 hektara zemljista gde su sada pomocni tereni samo jer su e kompleksirali da igraju na JNA kod nas. Link: http://www.novosti.rs/upload/images/2016//02/4/rep-pesic-MALA2.jpg

realno

pre 4 godine

Ljudi brzo ste zaboravili na sta nam je igra i ekipa prosle godine licila. Savo je preporodio ove momke, trce, bore se, zalazu, ginu, Urosevica je podigao, Sumu takodje, Zdjelara i Šćekića, ovo nisu isti momci kao prosle sezone, ocigledno je. Ne moze sve odjednom, ne moze biti savrseno, to je jasno, ali ovo sto Partizan igra je sa potpisom trenera. Molde i Malatija su mnogo dobre ekipe, skuplje ekipe realno, ali smo dobili i jedne i druge kuci, grizli citave utakmice. Sta god da bude u revansu, Savo svaka ti cast i hvala sto je sad milina gledati crno bele boje mile.

detepartizana

pre 4 godine

Savo, svaka cast tvojoj ekipi i tebi za pobedu. To je najvaznije, idemo dalje! Ono sto nije dobro je sto i dalje previse pricas. Treba usmeriti energiju na pametne stvari.

Dimničar

pre 4 godine

Grobar sam, ali ću reći da sam zvezdaš, kako bi moje reči dobile na težini. Dakle, zvezdaš sam, ali poštujem Savu Miloševića. Pre svega zbog čvrstog i principijelnog karaktera, a onda i zbog trenerskog umeća.

Nenad

pre 4 godine

Vremena se menjaju nekad su treneri Partizana duže grejali klupu pre nego počnu sa prozivkama, ovaj jos nije ni se pošteno na klupu već nekog proziva. Da li je posledica mnogo rijalitija na tv-u ili je dirigovano ne znam ili fali nečeg u glavi

moralni gmizavac

pre 4 godine

@noname. Hahha pred praznim tribinama? Razumem da si imao tesko detinjstvo ali to ti ne smeta da probas da ukljucis mozak. U salzburgu bar 5000 nasih navijalo za zvezdanu. O kakvoj kazni pricas tugo? Da li je u rupi mec igran pred praznim tribinama jado?

Srb

pre 4 godine

Mi smo Grobari najjači smo najjači...
"Mršava" pobeda ali dovoljno ako odigramo revanš mudro.
Živeo Partizan
i raspala majka Srbija!!!

Sava

pre 4 godine

Komentari su uglavnom kako je Savo los trener,kako Partizan veze nema i kako je po kvalitetu peta liga u evropi.Onda dodje derbi i taj i takav ocajan Partizan sa losim trenerom sabije Evropsku Zvezdu sa Milojem Murinjom na celu u 16 metara.. da vas nema trebalo bi vas izmisliti..ako smo mi losi sta ste onda vi koji se u 4 od 5 derbija grcevito branite??

ford

pre 4 godine

@rade
Pre nego sto das sebi za pravo da napises komentar,moj ti je savet da se prvo obratis za pomoc nekom ko je dovoljno pismen,mislim da bi ti neki osnovac do treceg razreda zavrsio posao,verujem da su vec ucili u skoli da se izmedju 'A' i 'O' nikada ne pise 'J' !U tvom slucaju 'MILIJONER!!Zamisli ti to,a..!?
Aj ziv mi biJo,ocekujem neki napredak vec od sledeceg posta,ovaj izvini,konentara..,!!

Doktor Satrap

pre 4 godine

Nemoj Savo jel si lud? Ovo kad čuje onaj što lebdi nad stadionom Rajka Mitića će poludeti i počupati ono malo kose što mu ostalo!!!

Dragan Republika Srpska

pre 4 godine

A bas sam pomislio da se razlikujes od ostalih jer nemas luzerski pristup rivalitwtu sa Zvezdom.Greska.A nije ti smetalo sto je CZ pastorce kada si osvajao "drzavne" titule devedesetih? Ili Partizabovih sedam zaredon dok suvu UO kluba bili predajednici rivala u sampionatu?

vin

pre 4 godine

Kada nemas argument za losu igru odmah

E moj nesrećni čoveče pa mi imamo bolji rezultat nego vi i ne slavimo ga dobro su švajcarci rekli prvi put vidim ekipu koja slavi Remi ali tere mi je izvore vam pukom srećom ali i taj Young Boys smo mi izbacili dok je bio jači nego sada jer kad smo ga mi u decembru izbacili On je već u martu postao šampion sa 22 boda prednosti u odnosu na Basel

ave

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ( jedinstven primer otimačine, bilo je dosta krađa ali to je jedina otimačina )

Nikola

pre 4 godine

Ne Savo samo nemoj istinu govoriti to se u Srbiji ne prašta!
Zabranili nam sponzore, u Zvezdu slivaju milione a onda nam daju siću kroz licencu da kao ne budu baš glasači iz crno belih redova baš toliko nezadovoljni.
I onda nam Zvezdaši pričaju narednih 100 godina o toj licenci.
Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza

pero

pre 4 godine

A kada nam je u upravi kluba sedelo vise od pola presednika drugih timova iz nase lige tada nam je valjalo i svi smo cutali. Zato nam se ovo i desava.

malo

pre 4 godine

Svaki ali svaki trener Partizana mora da kuka i širi lažnu propagandu, svi nas kao uništavaju a mi se kao branimo i tako u krug.
Svako ko pomisli da Zvezda može da utiče na kaznu Partizana u uefa je lud kraj priče.
Da može da utiče, ne bi dozvolila da je onako krade sudija protiv Kopenhagena.

Nemanja

pre 4 godine

Svidja mi se kako vodi klub ali nema bas bistre izjave... Scekic gazi onog nesretnika svaki napad bez zutog. Stojke se unosi onome poslije suta opet bez kazne. Sudjenje je bilo solidno, utakmica se dobila. Ne kapiram ovu patetiku...

Nikad kao Bane . . .

pre 4 godine

...I sada, kada se daje i jednima i drugima, nama više, ali nije odnos 10:1 , sada ništa ne valja...
(Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!!)

Pa sam Vucic je rekao pre 3-4 godine da u fudbalu Zvezda dobija od drzave 5-10 puta vise novca nego Partizan, zbog Gasproma. A taj Gasprom je doveden u vreme kada su se Zvezdasi zalili da ih vlast unistava. Dajte Partizanu isti takav tretman, pa nece niko kukati, a vi ste i pored sponzora od nekoliko miliona na sav glas kukali. Svaka cast za evropske partije u ovoj i prethodne 2 sezone, ali pogledajte vrednost igraca koje Zvezda dovodi i njihovih ugovora. Cela drzava je upregnuta da se kontrolise Zvezdin dug i pokrije svaki promasaj u transferima, a da se kvalitetni zadrze. Miloje je super trener, ali to sigurno nije on ostvario. Kako Partizan nije mogao da isplati Marka Nikolica, da nije on mozda trazio vise od Miloja? Novine su se utrkivale clancima o Sumi kao promasaju, kao da je placen 20 miliona, a s druge strane kroz Zvezdu je proslo i otislo nekoliko skupih stranaca koji maltene nisu ni zaigrali, niti se pisalo o tome, niti je klub osetio to kao finansijski problem (i pored ogromnog duga koji pokusava da sanira)...
Kukali ste na Vujosevica kako siri mrznju, covek se povukao iz javnosti pre nekoliko godina, a Covic i dalje svako drugo jutro na Pinku pljuje po Partizanu... Razumem komplekse koji su se godinama nagomilavali i u fudbalu i u kosarci, oni mogu da uticu na svest ljudi, ali ne mogu na ono sto su cinjenice.

Rade grobar

pre 4 godine

Covek je odigrao 102 utakmice za reprezentaciju, pokazao je da je pred njim vrhunska karijera, a na njega drvlje i kamenje. Za koju godinu odjeknuce bomba Milosevic trener Milana, Dortmunda ili Arsenala . Pojesce vas ljubomora, igramo napadacki a ne bunkeraski fudbal kao vi.

bunjuel

pre 4 godine

Ovo kažnjavanje Partizana od strane UEFA je kriminal. Ono skandiranje nije bilo rasizam, i to i glavonje iz UEFA odlično znaju, ali im dobro dođe kao izgovor. Ono što naši ljudi s mentalitetom stada još ne mogu da razumeju je da to neće prestati dok im se ne da do znanja da to tako ne može, dok cela srpska fudbalska i sportska javnost ne ustane u zaštitu ovakvih žrtava (a Partizan nije ni prvi ni poslednji) i ako treba bojkotuje sve aktivnosti, takmičenja, reprezentativna prvenstva itd. dok se ova odluka ne povuče i oni koji su je doneli ne kazne. Pa, deset godina - deset godina. Mislim da nije bitno, ali onima kojima još uvek jeste - ovo govorim kao neko ko navija za Zvezdu. Da su tako nešto uradili kad je Kosovo mimo svakih zakona i njihovih pravila postalo član FIFA i UEFA, verovatno ne bismo gledali ovakva iživljavanja danas.

GG1978

pre 4 godine

Zna se odnos drzavnih para koje se daje Zvezdi i Partizanu.
10: 1 Zvezdi..
O tome je i Dule Vujosevic pričao.
Zvezda drzi fudbalski savez 60 godina a samo pričaju Tole,Tole..
Zaboravili Miljanića 30 godina vladao ,Piksija, Terzica preko 60 godina zvezdasi vode savez..

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

https://youtu.be/67gZaT7dZMA

Evo za sve ove lazove koji tvrde kako oni jadni sve od svojih para placaju.
Grejaci terena su ugradjeni 2009-e pod izgovorom "univerzijade".

To su naravno platili poreski obveznici.
Veciti ste miljenici rezima, posto politicari brinu o svojim glasacima.

Zuti su vam "doveli gazprom".
Samo budala moze da veruje da bi gazprom ulagao u zvezdu pored Zenita i Šalkea. I to placaju srpski poreski obveznici, time sto je NIS poklonjen bud zasto.

Uzivajte u momentu, dok su vam tu Terza i Kokeza, slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.

Admiral

pre 4 godine

@ Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.
(Negativni, 23. avgust 2019 15:00)

Desava se sada da vama u odboru sedi sudija koji sudi u postupcima Agrobanke i njenih direktora a ista ta Agrobanka Zvezdi smajuje dug od 17 miliona na samo 700 hiljada evra, bice da ste vi veci sampioni u korupciji i malverzacijama!

Lebdim iznad rupe. a u Parizu istraga L`Ekipa

pre 4 godine

Pastorcad a dobija vise para od drzave nego Zvezda, a da ne spominjem "male klubove". Zaista sramota. Kupuju skupe igrace, a pastorcad. A navikli da ih sudije "podrzavaju" pa kad sude drugcije....
(steva, 23. avgust 2019 13:39)

A istina je totalno obrnuta. Zvezda već godinama dobija neuporedivo više novca od Partizana, opraštaju joj se i dugovi... Tako je u svakom sportu. Da i ne spominjem guranje od strane sudija po kome ste poznati još od 1945. Ali tebi je očigledno poremećena percepcija.

Inače, plašim se za sudbinu Save Miloševića nakon ovakve izjave. Istina danas u Srbiji nije poželjna. Duh koji lebdi i njegovi čauši sve vide i čuju.

Perica

pre 4 godine

Bio je gospodin mesec dana i evo ga krenuo je kao i svi u Partizanu samo da kuka, a to što sa Radom i Mačvom igra prijateljske utakmice mu ne smeta i to valjda ide uz ulogu pastorčeta.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

zvezdin tim 5x skuplji, a trenerčina i dalje igra bunkericu protiv "malog Partizana".
Vidimo se u derbiju, sigurno će Elvis opet da sudi, mozda vam svirne i neki penal, mozda i dva kao Mazic.
Taman barem za neki sut u okvir gola, da se ne brukate ponovo.

moralni gmizavac

pre 4 godine

Pa sta si drugo ocekivao? Mislis da je predsednik zaboravio onaj duel od pre 10ak i vise godina na tv-u? Da treniras zvezdanu mozda bi ti oprostio ali ovako ne ide. Drugo, da imas borjana na golu druga prica bi bila, pa bez njega jang boys bi bar dobio sa 4,5 gola razlike, realno.
A prosle godine uefa je oprostila zvezdani mnogo gore stvari, ako se secate. Pametnom dosta. Politika je cudo. ?

moralni gmizavac

pre 4 godine

@noname. Hahha pred praznim tribinama? Razumem da si imao tesko detinjstvo ali to ti ne smeta da probas da ukljucis mozak. U salzburgu bar 5000 nasih navijalo za zvezdanu. O kakvoj kazni pricas tugo? Da li je u rupi mec igran pred praznim tribinama jado?

....

pre 4 godine

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ford, 23. avgust 2019 11:54)

Nemoj širiti mitove i traziti neuspeh u nekom premijeru. U isto vreme kad je Mirko Marjanovci bio premijer, predsednik FSJ je bio Miljan Miljanic. Skoro identicno su bili na funkciji. Zar mislis da bi Miljan Miljanic isao protiv Zvezde ??!! Daj bre, odrastite više. Vama je uvek neko kriv kad ne pobedite ili ne osvojite titulu....za tebe i nije bio penal protiv YB, dok imaš takvo misljenje.

Delije u bunilu

pre 4 godine

Pa koliko su se iskompleksirali ovi mali zvezdasi od 92 na ovamo tek se sada vidi. Pa vi mrzite mnogo vise nego sto sam mislio, To je vase prirodno stanje 25 godina vec.

Trancer

pre 4 godine

Vujoseviceva taktika, napraviti takvu atmosferu da si ugrozen da bi se navijaci skupili oko tobe, uvek pali kod navijaca i da se nadje motivacija kao svi su protiv nas da pokazemo inat, to je radio i Vujosevic , nista novo iz JSD-a

Zapisničar

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ...
(ave, 23. avgust 2019 00:23)"

Kad imaš dobru memoriju, što se ne prisetiš i ere kad je pokušana krađa kupa Borcu iz Banjaluke, ono kad je dosuđen nepostojeći penal pa Piksi promašio ....
Što ne pomeneš da se Partizanu u korist protiv zvezde sudi penal jednom u 20 godina, da se zvezdi priznaju golovi iz gol auta, kad lopta ne pređe liniju...
Sećaš li se derbija i čuvenog sudije Šipke, što poništi partizanu čist gol na marakani , svira poluvreme za vreme kontra napada Partizana na 18 metara od gola...

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...

Vesicevski potrci sa severa

pre 4 godine

Likovi koji se fuzionisu, gase, otimaju i rade sta rade poslednjih 8 godina su nasli da pricaju nesto. Ovo kada prodje otimati titule maloj zvezdi narednih 40 godina da im se naplati ovo bezvlacje i otimacina sa kamatom.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

@Licence, stadion, otpisani dugovi, upumpavanje para.... skupi ste za drzavu jako.
(Kumara Stankela, 23. avgust 2019 14:23)

5 puta manje od vas. Stadion, hoteli, 16 hektara pored, grejaci terena, 3 rekonstrukcije, 45 igraca po sezoni, 3 licence .... mogu ovako do sutra.

Delije u bunilu

pre 4 godine

@ Dobili vojni stadion
Placena licenca
Racuni za struju i vodu se ne placanju
Plate radnoj zajednici isto.
Pocelo je ispiranje mozga..
(Hosenfefer, 23. avgust 2019 05:41)

Drzava izgradila stadion i poklonila hotel pored (zgrada Centrotextila) i jos 16 hektara zemlje u centru grada
Cela drzava stajala iza vas, otimali se igraci po ex yu i dovodili
Drzava finansirala 91u
Drzava finansirala rekonstrukciju stadiona 3 puta
Placene 3 licence da igrate evropu
Arapi, Rusi
Doveden Gazprom
Dovodte po 45 igraca svake sezona,a nemate leba da jedete
Raste trava po travnjaku
Nemate ni za sampon
Svi mediji stoje iza male zvezde
Cela drzava vas promovise nezasluzeno
Dobili grejace terena
Predednik Srbije poklanja zvezdin dres francuskom drzavniku
itd itd

A vidi sada...nestede 60 milona duga, radite sta hocete, perete pare, pametujete.

Rade

pre 4 godine

Dobili vojni stadion
Placena licenca
Racuni za struju i vodu se ne placanju
Plate radnoj zajednici isto.
Pocelo je ispiranje mozga..
(Hosenfefer, 23. avgust 2019 05:41)

A da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.

Babarogic u naletu

pre 4 godine

@ A kada ste kod bata Toleta bili mezimce onda vam je bilo lepo. E vidis, sad je doslo na naplatu.
(Ivan, 23. avgust 2019 12:45)

Tek ce da dodje na naplatu Miljanjic, babarogic,Snajder, Tito, Vucko, evropska zvezda , Covke i to. Samo gledaj, cim se ovo zavrsi. Uzivajte sada. Najgore za Srbiju, najbolje za vas. Samo u tome i mozete da plivate.

zvezdaska dijagnoza

pre 4 godine

O mentalnom stanju zvezdas govore komentari koji pljuju po deci koja su dosla juce na utakmicu. Kompleksasi klasicni cim im i deca smetaju.

vuk

pre 4 godine

Savo kažeš pastorčad,slabo ti pamćenje,za vreme slobe ste imali neograničene finansije,pa demokrate,pa tadic i ti pričaš o nečemu o drugom da nepričam

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

@ Nikad se nije desilo u svetu da u upravi jednog kluba sede bivse sudije kao u crvenoj zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:46)

Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.
(Negativni, 23. avgust 2019 15:00)

Ne ali ste vi sampioni u otimanju titula zemlje za koju se takmicenje i nije igralo i prisivanja zvezdica. Nego jel se odricete titula iz ex YU ili ste ipak jugosloveni?

Ratko

pre 4 godine

Duhovi Duleta Vujoševića još lebde nad Partizanom o teorijama zavere. UEFA zamorče a Zvezda kada je bila proše sezone u najbitnijoj utakmici protiv Salzburga bez igrača, gde si bio da kažeš nešto o tome?? Zakrčeni nam prolazi i ostanemo bez publike! Dovodite igrače kao na traci i ne valjaju vam uslovi??

regional at best

pre 4 godine

Savo, postujem te kao jednog od boljih fudbalera nase zemlje, ali covece božji ne brukaj se. Svaka druga izjava krpiš po savezu ciji si ti bio član ne tako davno, tako da ti preporučujem da paziš šta izjavljuješ jer svakom izjavom ideš sve dublje i dublje.

Srb

pre 4 godine

Mi smo Grobari najjači smo najjači...
"Mršava" pobeda ali dovoljno ako odigramo revanš mudro.
Živeo Partizan
i raspala majka Srbija!!!

Delije IDEA

pre 4 godine

@ krcko

Evo brate i ti malo da se podsetis - link: https://www.telegraf.rs/sport/2025967-vucic-zvezda-dobila-5-ili-10-puta-vise-od-partizana

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka tebi čast Miloševiću ali treba biti realan da “navijači”prave probleme već dobre 3 decenije.Nekom je to dosadilo.Sad i male greške su ogromne i velike.Šteta za tebe i tvoju ekipu,deca su večeras bila fenomenalna.Na TV su se čula mnogo jače nego ti “navijači”...

доста патетике

pre 4 godine

Како сте у 4 колу хммм....Па можда јер сте почели од 2 кола можда јер сте целе квалификације повлашћени можда јер сте у 2 колу играли сконобарима у другом са тимом који први пут игра квалификације за Ле и у 4 против тима који нема ниједног озбиљног техничара све иду на мишиће и дисциплину...Ако овакве тимове не можеш проћи и ући у Ле у којој си такође повлашћен јер си у 3 шеширу онда не знам треба да се Партизан угаси заиста...

Nenad

pre 4 godine

Ovo sam samo vidio sa Partizanovim navijacima a evo I sa bivsim igracima. Grobari su ubjedljivo najgora sorta ljudi I pate od kompleksa nize vrijednosti bez obzira pobjedjivali ili gubili. Evo obrazlozicu. Kada su osvajali titule za vrijeme Marjanovica I Tadica toliko su se uzdigli I vrijedjali katanac ovo ono razne nenormalne psovke na racun Zvezde. Sada kada vam ne ide opet drzavni projekat, svi nas mrze, uefa nas mrzi. Mislim tuzno je biti navijac Partizana.

Walldorf

pre 4 godine

Do ove izjave,imao sam nesto postovanja prema S.Milosevicu.Nakon ovoga,on se ni malo ne razlikuje od Pantica,Karadzica i ostalih JSD bukaca.Vujosevica ne pominjem u tom kontekstu zbog bolesti sa kojom se bori,i ja mu od srca zelim zdravlje i dug zivot.Ovo je toliko bezobrazno,gnusno i lazljivo,da je zaista tesko pronaci reci u nasem,srpskom,prebogatom jeziku,kojim bi se okarakterisala izjava trenera FK Partizan.Sram te i stid bilo, Savo Milosevicu!Tvoje JSD je od drzave Srbije,od nasih para,para poreskih obveznika Republike Srbije,dobio veliku svotu novca da bi ste,uopste,mogli da igrate UEFA takmicenje!!!Zvezda taj tretman pre nekoliko godina nije imala.Zbog 800 000.Evra,Zvezda je eliminisana iz te iste UEFA-e!Pa ko se onda u Srbiji tretira,kako "visoko casni" S.Milosevic kaze,kao pastorce?!?Milionski transferi u fudbalsku i kosarkasku sekciju JSD Partizan,neplacanje poreze,neplacanje hale "Pionir",poklonjen stadion Vojske Srbije.Pa sta vise hocete, Jugosloveni??? Sta jos hocete od siromasnog i napacenog srpskog naroda???Na kraju,predlog S.Milosevicu i rukovodiocima JSD Partizan.Eto,ako vam je u Srbiji lose,vi se preimenujte u JugoslAvenska shportska udruga Partizan,pa pokusajte u Hrvatskoj.Mozda ce vas tamo narod vise voleti.Eto,tamo ste i osnovani,pa se pozovite na tu cinjenicu(Pok.Crnkovic u dokumentarnom serijalu "Fudbal,nogomet i jos ponesto").Tako bi ste se vratili svojim korenima a i usrecili 80% srpskog naroda.Tek toliko da se zna.Sportski pozdrav!

Srb

pre 4 godine

Druže, pa tvoji igrači ne znaju da igraju fudbal! Ovo večeras što su pokazali nije ni deveti ešalon ozbiljnog fudbala. Pusti priče UEFA, država, zavera tralala. Naučite prvo kako se igra fudbal pa tek onda kukajte. Ispadate smešni!!

StefanBg

pre 4 godine

Ahahahahah a jadni vi,kupovali i otimali godinama a sad vise toga nema, pa odma plakanje jel? Salim se, pljackate i dalje, Napredak najbolje zna zasto. Al bitno da ovaj kvazitrener provocira, nece on jos dugo potrajati

micaiz kafica

pre 4 godine

Znači nije zdravo postati član patlidžana jer vam neminovno sledi epidemija zvana kompleks manje vrednosti.
Savo je bio dobar sve dok ne postade Jadiković Sava!

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

Jedina istina je da je Branko Pasic dosao posle gradnje podzemnog prolaza na Terazije na tada stadion FK jugoslavije i doveo gomilu direktora iz drzavnih firmi i naredio koliko ce koja firma da da. Sve ostalo su fore i fazoni ovih sto vole mitove i imaju krizu identiteta vec 75 godina. I stadion im drzava izgradila i poklonila zgradu Ctadasnjeg centrotextila u kojem je sada zvezdin hotel i 16 hektara zemljista gde su sada pomocni tereni samo jer su e kompleksirali da igraju na JNA kod nas. Link: http://www.novosti.rs/upload/images/2016//02/4/rep-pesic-MALA2.jpg

Josarian

pre 4 godine

Mislim da će sada Miloševića “razapeti na krst”... Zaboravio se malo. Zaboravio je da je reći istinu prilično nepoželjno u ovoj zemlji. UEFA ne dozvoljava da bilo ko dovodi u pitanje neprikosnovenost njenog izbora ko je predvidjen da ode dalje, a ko nikako ne sme proći dalje.

Janaćije

pre 4 godine

Dovoljno je pogledati naslovne stranice novina, sa naslovima o CZ kao da su oni igrali sinoć. A tek kakvi su to "heroji", čuda prave...

bvb

pre 4 godine

Sa takvim timom kukas na uslove??? Partizan prošle godine veze 5 poraza u ligi i onda kuknjava kako se namesta i kako su nenormalni uslovi. Ej??? 5 poraza u nizu? Pa ako si kvalitetan nema ko da te pokrade. Postajete gori od nas kada nas je vodio Vladan Lukic. Nismo imali nikakav tim, a saopstenja se nizala. Dobro igrate, fin prelazni rok. Igrajte bre fudbal, ostavite se Partizanovog "besnika" i drugih stvari koji urušavaju tako veliki klub kao sto ste vi. Zelim vam svu srecu u Norveškoj.

zex

pre 4 godine

Jadni vi e... Sta Zvezda da kaze za poslednje tri utakmice?

A ni u Srbiji niste "pastorcad", sami ste sebi to ubacili u glavu, dovoljno je pogledati utakmicu protiv Napretka.

A to sto nemate krstenog napadaca, beka, stopera?

Ivan iz Čačka

pre 4 godine

Ne objašnjavajte se sa grobarima, oni obraza nemaju. Samo ćutke i jako do katanca, tako najbolje uce. Sl 40 god Zvezda šampion kako bi se naplatila sa kamatom one godine kradje za vreme Toleta. Da im bude za nauk za vek vekova
(Jako, 23. avgust 2019 12:09)

Auh, znaš li ti za onu "kletva kletvu stiže"? Smiri doživljaj malo, radi svog zdravlja! Koliko nerealan možeš biti pa da negiraš godine državne protekcije Zvezdane od strane državnog režima, u različitim periodima njenog postojanja. Još kuneš sa 40 godina, pominješ Toleta, kog ni ja ne volim, a negiraš nesposobnost vaše uprave tada, koja vas je krala šakom i kapom, i da nije baš tog Toleta bilo, doživeli bi katanac i beton ligu. Kakav je vaš kvalitet bio tada, u tih 6 godina? Duplo gori nego što je Partizanov sada. I da nije bilo protekcije Toleta, po radu vaše uprave (nesposobnosti) i po kvalitetu, niste bili ni prići tituli... I ti nekom kažeš da nema obraza?!

доста патетике

pre 4 godine

Ово је већ постала патетика ало друже у 3 сте шеширу и повлашћени сте целе квалификације и још се жалите??? Смањите патетику и играјте фудбал!Срећно у Норвешкој!

slaviša šmigič

pre 4 godine

od razbijanja drzave radilo se na uništenju sportskog društva crvena zvezda a sve pare su ulazili u politički klub partizan gde se uzimalo gomila novac za političare svi znaju,da je sloba milosevič postavio svoje ljude kako bi sve što bi trebalo uči na račun zvezde oteli i upumpavali u partizan a tako je gotovo u svim sportovima zato se desilo ubistvo precednika fss i postavljeni ljudi iz vrha politike koji su radili za partizan hajka na djajiča ubistvo precednike na njiohovo mesto postavljeni razni karadjiči i djombe koji je javno istakao,da zvezda nemoze biti prvak jer nema novca navjacima partizana omogucio besplatan ulaz dok zvezdinim navijačima naplačivao troduplo svaka godine partizan je morao biti prvak a znamo,da nisu uspeli dobiti zvezdu na terenu 10.punih godina pa su mogli,da zabranjuju navijačima zvezde ulazak na marakanu i kad smo bili prvi partizan je igrao kvalifikacije za ligu šampiona umesto zvezde.partizan nema ništa svoje čak ni stadion ali zato mogu kupovati gomilu skupih fudbalera.

Admiral

pre 4 godine

@ NY, 23. avgust 2019 12:02)

Dokle cete vise da spominjete ta "sumnjiva i nenaplativa potrazivanja" kad pojma o ekonomiji i bankarstvu nemate?! Tacno, postoji to, ali se primenjuje samo kada su u pitanju duznici koji nemaju imovinu, koji su u stecaju, koji nemaju nikakva sredstva itd... Zamisli tebi neko duguje pare, ima stan, kucu, auto, posao, jaku platu i ti ga ne tuzis nego mu to otpises kao da je sirotinja koja nema nista, toga nema nigde! Pitanje je sada zasto banke to primenjuju na Zvezdu koja nista od toga ne ispunjava! Prvo, ima imovinu, stadion, zgrade... Drugo, nije u stecaju... Trece, ima sredstva i to velika, hvalite se da ste prosle sezone prihodovali od LS i i prodaje igraca desetine miliona evra... Dakle, banke imaju odakle da se naplate i to ocas, samo da puste menice ali ocigledno je to zabranjeno kada je u pitanju Zvezda pa se njoj otpisuju dugovi iako imaju od cega da se naplate! Tu pricicu dakle pricaj nekome ko je nepismen i nema pojma o bankarstvu i ekonomiji...

draganO

pre 4 godine

Savo, ne podpadaj pod uticaj kojekakvih protuva iz kluba, nije to tvoj manir kao sto i Partizan nije nikakvo pastorce. Partizan je inao sansu istu kao i Zvezda sada, ali je nije iskoristio i nemoj sada da kukas jer svakako nisi ucestvovao u tome i tom bahatom pohodu raninih uprava Partizana, a novu sansu pokusaj da nadjes i iskoristis je, od kukanja nema nista.
Ti si istinska legenda Partizana i srpskog fudbala, i ostani to do kraja i zelim ti puno uspeha u evro takmicenjima.

vladegm

pre 4 godine

Kad timovi iz Srbije skupljaju bodove i to, kad nekome zasmeta, ajde da vam otezamo i zabranimo ulaz publici koja je iskreno 12 ti igrac. I to kad, poslednje kolo pred grupnu fazu, isto Zvezda prosle godine protiv Salzburga... Ja ne bih rekao da je slucajnost. Idemo Srbi, u inat u grupne faze.

Ivan

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji na mestu koje ste zauzeli igrama na terenu, niko vam nista nije oduzeo, a u evropi ste niko i nista, takav i imate tretman, sto jes jes.

lazar

pre 4 godine

o cemu pricas Savo, nisi samo ti gledao tekmu, a i dobro se zna zasto vam je ‘dobro’ islo dok je Karadzic bio ‘el Presidente’...
tu ste gde ste, druga liga frajeru...

Jako

pre 4 godine

Ne objašnjavajte se sa grobarima, oni obraza nemaju. Samo ćutke i jako do katanca, tako najbolje uce. Sl 40 god Zvezda šampion kako bi se naplatila sa kamatom one godine kradje za vreme Toleta. Da im bude za nauk za vek vekova

steva

pre 4 godine

Pastorcad a dobija vise para od drzave nego Zvezda, a da ne spominjem "male klubove". Zaista sramota. Kupuju skupe igrace, a pastorcad. A navikli da ih sudije "podrzavaju" pa kad sude drugcije....

ArtuDitu

pre 4 godine

Samo kuknjava. A od ispodprosečnih ekipa kakve su Malatija i Molde prave se ne znam kakvi protivnici. E sad, što Partizan jedva igra sa njima prava je slika našeg fudbala i lige. Isto važi i za Zvezdu. Ne znam kakav bi Milošević tretman želeo. Naši klubovi na evro sceni služe da se svako pravilo na njima doslovce primeni. A i navijači se trude da ostave utisak i to UEFA redovno beleži i pamti čak i kada ne kažnjava. Juče su u Bernu briljari Zvezdini. Njih 20-ak je rešilo da nauči pameti jednog koji ih je provocirao. Treba da budemo svesni da je UEFA sa nama u evro takmičenjima samo na gubitku. Jer mi ta takmičenja gledamo kao priliku da zaradimo a ne doprinosimo baš mnogo. Fudbalski nismo interesantni a ti nazovi spektakli na tribinama interesantni su sterilnim strendžerima koji na svoju listu upisuju još jedan događaj kome su prisustvovali.
Cela ta filozofija koju je Pantić počeo da razvija kontraproduktivna je za Partizan. S druge strane možda je ona počela da ogoljuje i prikazuje pravi mentalni sklop navijača Partizana. Jer zabrinjavajući je broj onih koji veruju u te bljuvotine i svekosmičku zaveru protiv Partizana. Polako u te mantre ulazi i Milošević.

vin

pre 4 godine

A ne znam što ste vi pevali tole vole kad ste bili ravnopravan. sigurno se osećate komotnije pod kokezom, prema tome i u to vreme tadić vam je doveo gasprom a nama vučko nikoga, sem što je uveče u 10 uleteo i zauzeo czv od tada počinje vaša renesansa. Gani budite malo pošteni i prema sebi čudan je točak sreće možete i vi doći u našu situaciju

Đura

pre 4 godine

Normalno da ste pastorčad. Pripadate državi koja ne postoji već dvadeset godina. Ko vas da prihvati?! Naravno da je ovo jedan alibi šarlatan, već se ograđuje i od evrope i od prvenstva. Posle katastrofalno odrađenog prelaznog roka u Zvezdi, mogu samo da se zahvalim Bogu što je na klupi Partizana ova neznalica. Nadam se da će dugo tu i ostati.

MukicePoSavi

pre 4 godine

Tako je druze Savo...Postali smo pastorcad jel nema vise FK Smedereva,FK Borce,Fk Hajduka iz Kule, FK Metalca, Fk Spartaka end Toleta,itd. Dok su oni igrali I ligu njihovi predsednici klubova su bili nasi potpredsednici. Tako da druze Savo,ostali smo uskraceni 24 boda u startu minimum. Nigde nijedan klub nije imao slicno u svetu,ali mi druze Savo jesmo. Bilo smo pastorca jos od premijera Srbije Mirka Marjanovic i mnogih Dacica,
Nikolica,Ruzica,Vucelicai njima slicnima.
Inace druze Savo,zadnji put smo pobedili Zvezdu na Marakani kad si ti bio dete 1977me,a onda tek kad si ti zaigrao 1995te u prvenstvima.

Sabre

pre 4 godine

Sta je pesnik hteo da kaze?! Ovih 5000 dece je napravilo bolju atmosferu i vecu posetu nego sto inace imate a i posto nemaju frakcije niko se nije medjusobno tukao.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

@ Vujoseviceva taktika, napraviti takvu atmosferu da si ugrozen da bi se navijaci skupili oko tobe, uvek pali kod navijaca i da se nadje motivacija kao svi su protiv nas da pokazemo inat, to je radio i Vujosevic , nista novo iz JSD-a
(Trancer, 23. avgust 2019 00:52)

Ono kada mozete ovako nesto da napisete posle Lukiceve "mobilizacije" i saranja celog grada godinam. Nismo isti. Mi imamo 3 frakcije ali svaka ima svoj stav. Vi nemate stav od osnivanja i radite sta se naredi vec 75 godina.

Njaah

pre 4 godine

Ne Savo samo nemoj istinu govoriti to se u Srbiji ne prašta!
Zabranili nam sponzore, u Zvezdu slivaju milione a onda nam daju siću kroz licencu da kao ne budu baš glasači iz crno belih redova baš toliko nezadovoljni.
I onda nam Zvezdaši pričaju narednih 100 godina o toj licenci.
Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza
(Nikola, 23. avgust 2019 10:25)

Evo,srce nam se cepa...
Slila drzava tolike milione u Zvezdu i onda joj ne da pare i za licencu za Evropu...
Jel vidis ti neku nelogicnost ovde?
Drzava baca pare u bunar,bez da joj se vrate?
Teško...
A sramota je nepoznat pojam,vama grobarima i nikakvo spinovanje neće pomoći da se to izbriše..

Paja Patak

pre 4 godine

Savo je samo istureni pion da kaze ono sto okrugli profesor kome vise noge kada sedi na stolici misli u sadejstvu sa Vucelom.Uostalom je li nije prvi zakukao Dule Vujosevic, a onda nastavio Sostar, pa evo sada se nadovezao Savo.I svi oni iz jednog kluba koji je uzivao sve blagodeti drzave.Poklanjali se bazeni, stadioni.I sve pocelo picetkom devedesetih kada se stvaralo navece sportsko drustvo na svetu i sire i unistavanje drugog SD.Ni jedan jedini klub iz JSD nije se ugasio.Komplwtna takmicarska ekipa Atletskog kluba CZ presla u Partizan, Vaterpolo klub CZ se ugasio, Cela ekipa ZKK Hemofarm sa Marinom Maljkovic presla u Partizan a finansijer Galenika koja je bila u propadanju.Zenski OK se fuzionise sa Vizurom.Muski KK pravi dil sa Igokeom.Drzava dodeljuje dva drzavna sponzora NIS i Mts itd itd

Dobili stadion, hotel i 16hektara - bez priznanice

pre 4 godine

Jedina istina je da je Branko Pasic dosao posle gradnje podzemnog prolaza na Terazije na tada stadion FK jugoslavije i doveo gomilu direktora iz drzavnih firmi i naredio koliko ce koja firma da da. Sve ostalo su fore i fazoni ovih sto vole mitove i imaju krizu identiteta vec 75 godina. I stadion im drzava izgradila i poklonila zgradu Ctadasnjeg centrotextila u kojem je sada zvezdin hotel i 16 hektara zemljista gde su sada pomocni tereni samo jer su e kompleksirali da igraju na JNA kod nas. Link: http://www.novosti.rs/upload/images/2016//02/4/rep-pesic-MALA2.jpg

nista o nicemu

pre 4 godine

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.
(nista o nicemu, 23. avgust 2019


Mislis na ono kasnjenje pocetka utakmica za "spas fudbala" pa kada uzmes savez i sudijsku organizaciju pod svoje onda je spasen nas fudbal.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (as, 23. avgust 2019 13:21) # Link komentara

Spasili smo fudbal u Srbiji. Od tada smo se plasirali na SP kao prvi, dva nasa kluba su docekala procele u Evropi, zatim je Zvezda igrala LS i pobedila buduceg prvaka Evrope, sada cemo ponovo imati jednog u grupama, a moguce posle 2:1 da i Partizan prolazi. Slozices se to je napredak u odnosu na eru Toletovu kada su ispadali od konobara i jedni i drugi.

Ili ces da nastavis da mrzis jer to jedino i znas?

Rasinski Bučak

pre 4 godine

Jadni vi g.Miloševiću...u Kruševcu ste dobili samo dva žuta a trebali ste bar 5. Nesudjen penal i to ne samo u poslednjoj utakmici vec uvek kad igrate protiv nekog ko nije Zvezda. Mada i njih su pokrali sinoć koliko sam video ali Milojević nije kukao kao vi. Uvek su Partizan i Zvezda povlasćeni u nasoj ligi i bice tako uvek-nažalost?!

Bojan.

pre 4 godine

Sta kukate,sta vas sudija ostetio.Vama to usadjeno u glavu da kukate na sudjenje.Da vam sudili ko Zvezdi zadnje tri utakmice vi bi istupili iz uefa takmicenja kao i iz nase lige sto ste napustili.Sudjenje ste imali izvaredno i jos kukate,sta je trebao sudija da daje golove umesto vas.Tri puta ste sutnuli u pravcu gola za celu utakmicu i jos kukate.

Alberto Rato

pre 4 godine

zamislite naslove tipa "bruka marina, zvezda samo 2:2 sa jang bojsom"...gorelo bi sve od kukumavke, cela srbija bi trazila autora naslova...
svaki partizanovac koji u ovoj situaciji kritikuje igrace i Savu, direktno radi za one preko puta i nije prijatelj partizana...

as

pre 4 godine

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.
(nista o nicemu, 23. avgust 2019


Mislis na ono kasnjenje pocetka utakmica za "spas fudbala" pa kada uzmes savez i sudijsku organizaciju pod svoje onda je spasen nas fudbal.

Kumara Stankela

pre 4 godine

Skupa ste vi pastorcad za ovu zemlju..Preskupa.

Licence, stadion, otpisani dugovi, upumpavanje para.... skupi ste za drzavu jako.

One night in May

pre 4 godine

Uzivajte u momentu, dok su vam tu Terza i Kokeza, slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:23)

Znaci da vratimo Toleta?
A to sto ne razumes da nereseno u eliminacionom dvomecu ne vredi isto kao u ligaskom takmicenju je do tvoje inteligencije. Zato nikad nista i nisi osvojio.

Swift

pre 4 godine

Mi smo onaj los djak sto se stalno zali kako ima los tretman, jer ga nastavnici "ne vole". Kad budemo za promenu nesto naucili, onda ce nas vise "voleti" i imacemo bolji tretman.

Mikica018

pre 4 godine

Ne zelim da ulazim u to kakav odnos ima Uefa prema nama, jer je to odavno prezvakana prica, uvijena u onu “svi nas mrze” sarmu, samo perfidnije iznesena. Pre bih se uhvatio za ovaj momenat koji se tice “energije” sa tribina. Jesam laik, ali niko ne moze da me ubedi da emocija sa tribina moze do te mere da utice na jednu grupu od 11 igraca da oni nisu sposobni da sat vremena povezu dve lopte, da igraju bez ikakve ideje sta sa loptom, da grese kao potpuni amateri. A taj tim ne treniram ja mesecima, vec Savo. Ovakvu sramotnu igru, ne losu vec sramotnu, nisam odavno video, a pratim Partizan 40 godina. Cak se ne radi ni o nekvalitetu pojedinaca koji je i vise nego ocigledan, radi se o potpunom nepostojanju koncepcije igre i plana, kao da nikada ni na tvu nisu odgledali utakmicu. Molde, koliko god bio osrednji tim, ima barem ideju kako napasti, izbacuje citav vezni red i odbranu sa tri odigrana jednostavna pasa, i zato sam potpuno ubedjen da Partizan nema nikakve sanse u revansu. Ne uigravaju se igraci (a kamoli poluigraci) kad pocne sezona. Kao navijacu, doveli ste me do toga da sam potpuno ravnodusan po pitanju prolaska. Stavise, sto pre dodirnemo dno, pre ce MOZDA nesto da se promeni. Prolaskom bi ova sramotna Uprava samo dobila na vremenu, a igraci poverovali da zaista nesto znaju. A onda je tresak o zemlju jos pogubniji.

NY

pre 4 godine

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...
(Zapisničar, 23. avgust 2019 11:29)

Na YT imas snimke gde se u NBA nisu svirali i kada je igrac napravio 8 koraka.I jos mnogo toga.Znaci koraci predudili titulu? E dobro kada ti tako mislis

zvezdaš

pre 4 godine

(Lebdim iznad rupe. a u Parizu istraga L`Ekipa, 23. avgust 2019 14:05)

Evo nove knjige Ž. Lauševića - Godina prođe, istraga nikako.

slavite neresene utakmice u Evropi i prolaske na penale na bunker.
(za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:23)

Podseti ti mene (ostarilo se) kako je Partizan dva puta ušao u Ligu šampiona?

Doktor Satrap

pre 4 godine

Nemoj Savo jel si lud? Ovo kad čuje onaj što lebdi nad stadionom Rajka Mitića će poludeti i počupati ono malo kose što mu ostalo!!!

realno

pre 4 godine

Ljudi brzo ste zaboravili na sta nam je igra i ekipa prosle godine licila. Savo je preporodio ove momke, trce, bore se, zalazu, ginu, Urosevica je podigao, Sumu takodje, Zdjelara i Šćekića, ovo nisu isti momci kao prosle sezone, ocigledno je. Ne moze sve odjednom, ne moze biti savrseno, to je jasno, ali ovo sto Partizan igra je sa potpisom trenera. Molde i Malatija su mnogo dobre ekipe, skuplje ekipe realno, ali smo dobili i jedne i druge kuci, grizli citave utakmice. Sta god da bude u revansu, Savo svaka ti cast i hvala sto je sad milina gledati crno bele boje mile.

Skakac u stomak

pre 4 godine

Vi ste svi u Partizanu odavno izgubili percepciju toga sta je ispravno, a sta ne. Sto bi ovi mladji komentatori rekli, zivite u paralelnom univerzumu. To je direktna posledica proteziranja od strane svih prethodnih vlasti od Barija '91 na ovamo. Protezira vas i ova vlast, ali stiti i Zvezdu. To je ono sto vama bode oci. Mi se bre prema vama nikad nismo ravnali. Nama su reper uvek bili Milan, Real, Liverpul...a vama je vrhunsko dostignuce od nastanka bilo pobediti Zvezdu, sto se od naseg osvajanja KES pretvorilo u komplekse i perverziju, pa ste na silu boga otimali titule ne bi li nas stigli i prestigli...i pri tom nas ugasili kao klub. Takva dugorocna sistemska podrska samo jednom klubu i mrznja prema njegovom najvecem rivalu sigurno nikad nigde nije postojala. A sad kad se pomoc deli, sad ste pastorcad, jel da? Pa, naviknite se malo na regularnost i realnost, nece da skodi.

Sava

pre 4 godine

Komentari su uglavnom kako je Savo los trener,kako Partizan veze nema i kako je po kvalitetu peta liga u evropi.Onda dodje derbi i taj i takav ocajan Partizan sa losim trenerom sabije Evropsku Zvezdu sa Milojem Murinjom na celu u 16 metara.. da vas nema trebalo bi vas izmisliti..ako smo mi losi sta ste onda vi koji se u 4 od 5 derbija grcevito branite??

Srbin

pre 4 godine

Drzava izgradila stadion i poklonila hotel pored (zgrada Centrotextila) i jos 16 hektara zemlje u centru grada
Cela drzava stajala iza vas, otimali se igraci po ex yu i dovodili
Drzava finansirala 91u
Drzava finansirala rekonstrukciju stadiona 3 puta
Placene 3 licence da igrate evropu
Arapi, Rusi
Doveden Gazprom
Dovodte po 45 igraca svake sezona,a nemate leba da jedete
Raste trava po travnjaku
Nemate ni za sampon
Svi mediji stoje iza male zvezde
Cela drzava vas promovise nezasluzeno
Dobili grejace terena
Predednik Srbije poklanja zvezdin dres francuskom drzavniku
itd itd

A vidi sada...nestede 60 milona duga, radite sta hocete, perete pare, pametujete.
(Delije u bunilu, 23. avgust 2019 09:20)

Koliko nista ne znas.Deo novca za stadion su dali i simpatizeri. Mozes da izguglas.Centrotextil je u najam imao zgradu koja pripada CZ.Tu su svlacionice i ostalo..Drzava ne finansira rekonstrukciju.Sve sto je uradjeno a to je trava, grejanje terena, loze, pomocni tereni iznad juzne tribine su iz sopstvenih sredstava.Lako proverljivo.Eto sada je dug vec na 60 miliona.Sutra napisi da je 100.Zvezda jedne sezone nije igrala evro takmicenje.Eto koliko drzava pomaze. Zvezda u poslednje dve sezone zaradila blizu 50 miliona.I moze nam se da dovodimo koga hocemo.A tvoji ako se ne plasiraju u LE sledi bankrot i vapaj da drzava pomaze.Sto se tice dresova u cemu je problem sto se poklanjaju.Ko vama to brani?

ovako više boli

pre 4 godine

Treba li i da se prisećaš titule u košarci iz ove godine, kada su i za rukometne uslove napravljeni koraci, nije valjda da ni jedan sudija ne zna da broji...
(Zapisničar, 23. avgust 2019 11:29)

Za taj događaj bi trebalo da se obratiš Trinkijeriju,
koji je na Berona poslao Stefana Jankovića.

Centar da sačuva beka na spoljnoj poziciji, klasičan mismeč.

Očekivao Trinkijeri šut iz daljine, Beron krenuo u prodor,
bio fauliran, sudije se koncertisale na faul i pravile se lude
na očigledno guranje ruke u putanju kretanja Zvezdinog beka,
ali majstor ih izradio.

®Laki

pre 4 godine

A da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.
(Rade, 23. avgust 2019 09:26)

E šteta što ne mogu ovde da priložim potvrde o uplati i zahvalnicu za učešće na radnoj akciji gradnje stadiona koju deda čuva kao najveće relikvije. Ma na nos bi ti ih okačio pa da šetaš okolo.

maya

pre 4 godine

Bas me cudi da imate takav tretman u UEFA.Pa,kolio ste od 66-67, filala,polufinala,cetvrtfinala, ofigrali?Koliko ste zima prezimili u Evropi?

MM

pre 4 godine

Kakva mizerna izjava. Ovo ce uci u anale jada i cemera. I to rece nekada najveci kriticar FSS koji se naglo ucutao cim mu je u istom data funkcija.

Ivan

pre 4 godine

pa da vas pomognemo ako ste pastorcad, recimo organizujte sms akciju, pa ce da vam sakupimo za dvojicu trojicu vrhunskih igraca i osvojite ligu Evrope

vin

pre 4 godine

Kada nemas argument za losu igru odmah

E moj nesrećni čoveče pa mi imamo bolji rezultat nego vi i ne slavimo ga dobro su švajcarci rekli prvi put vidim ekipu koja slavi Remi ali tere mi je izvore vam pukom srećom ali i taj Young Boys smo mi izbacili dok je bio jači nego sada jer kad smo ga mi u decembru izbacili On je već u martu postao šampion sa 22 boda prednosti u odnosu na Basel

Strucnjak

pre 4 godine

Ajd malo budite objektivni. Jel vi stvarno mislite da ste bolji od zvezde? I da zvezda osvaja srpsko prvenstvo zbog sudija? O čemu pričate? Pa jedva ste neke tamo turke prošli, a sad i na guzove sa norveskim timom! Dok zvezda pobjedi sampiona sveta i evrope! Prođe kopenhagen kojeg su sudije gurale u obe utakmice! Alo ljudi. Malo objektivnosti vam nebi stetilo. Zvezda je prosto bolja trenutno.

Ja sam citao

pre 4 godine

Citam komentare, vidim da je lozenje uspelo.
Pa dragi moji, pogledajte 10 godina unazad. To ste, ocigledno zaboravili ili vam je bilo lepo pa bi hteli opet. Ali Toletova vremena nikad nece da se vrate

Paja Patak

pre 4 godine

Tek ce da dodje na naplatu Miljanjic, babarogic,Snajder, Tito, Vucko, evropska zvezda , Covke i to. Samo gledaj, cim se ovo zavrsi. Uzivajte sada. Najgore za Srbiju, najbolje za vas. Samo u tome i mozete da plivate.
(Babarogic u naletu, 23. avgust 2019 13:11

Decace nemas ti pojma niocemu.Kakav bre Miljanic?Pa njega je predlozio Hrvatski fudbalski savez.I to u vreme kada je svaka republika vukla na svoju stranu.Gde su povodom raznih jubileja timovi postajali prvaci (Vojvodina i Zeljo).Pises o Babarogicu.Do nedavno je to bio Zoran Petrovic vas kadar koji je odredjivao sudije i bio im kontrolor.Da vam nije Vucica vi bi se ugasili.Sada on radi za vas da se ne bi reklo da vuce na stranu Zvezde.U kosarci sve iz njegove stranke u Beogradu direktor Stark Arene vas covek Grbovic gde vam uz minimalnu nadoknadu ustupa Arenu i malu dvoranu za trening.A sve smrdi da ce kao i sa JNA u bliskoj buducnosti to biti vase

Dimničar

pre 4 godine

Grobar sam, ali ću reći da sam zvezdaš, kako bi moje reči dobile na težini. Dakle, zvezdaš sam, ali poštujem Savu Miloševića. Pre svega zbog čvrstog i principijelnog karaktera, a onda i zbog trenerskog umeća.

shone bjelovacki

pre 4 godine

Cinio mi se normalan, umeren i pametan covek... ali ista matrica, navikli da im se godinama sve zelje ispunjavaju, cim nema odmah kuku lele!

draganO

pre 4 godine

Kako vas Zvezdaše nije sramota? Pa bar ćutite ako imate i malo obraza
(Nikola, 23. avgust 2019 10:25)

Poznato je da vi imate selektivno pamcenje, ali ajde da se malo podsetimo. Dovoljno je da vas podsetimo da ste onih godina vase politicke dominacije, ne tako davno, dok ste igrali grupnu fazu LS, za glavnog sponzora imali EPS, ej cela srbija je placala vase brukanje, i onda vi govorite o penzionerima i sl. Ja sam tada kroz placanje racuna za struju, bez moje saglasnosti finansirao vas klub, i ti nama sada pricas o obrazu. Da ne idem dalje kakav vam je sponzorski pul bio, i mislili ste to ce vecno da traje, e vidis nece.

To je moja iberzokna

pre 4 godine

A zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
(Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08) Čekaj da vežemo 8 titula, onda možeš da lupetaš ovde do mile volje.

slaviša šmigič

pre 4 godine

a posebna siročad su ljudi poput bjekoviča save miloševiča,kokeze,karadjiča djombe i raznih političara koji drze jednu frakciju navijača poput glave kimija koji su debelo plačeni u fudbalskom klubu partizan znamo kako ste gurali svoje igrače radi dalje prodaje kako bi partizan imao koristi dovodili svoje ljude u reprezentaciju selektore menjali kako ste hteli a još uvek glavni čovek u fss je upravo nenad bjekovič zvani tompus.

Negativni

pre 4 godine

Nikad se nije desilo u svetu da u upravi jednog kluba sede bivse sudije kao u crvenoj zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (za sramotu ne znaju, 23. avgust 2019 14:46)

Nikada se nije desilo ni da u upravi jednog kluba sede sudije Suda udruženog rada i nikada se u istoriji nije desilo da Sud udruženog rada dodeljuje titule. Tu ste šampioni planete Zemlje, i to doživotni.

beron

pre 4 godine

preteraga savo malo.....da ste losi losi jeste da je sudjenje bilo vise za njih jeste ali bez uticaja na rezultat...iskreno da je bila neka druga ekipa malo kvalitetnija prvo pol lagano 0 3

Zoran

pre 4 godine

Miloševicu ja sam partozanovac ali moram da Vam kazem za pocetak (prvo poluvreme)drugo nisam ni gledao.Nas jedanajestorica koji smo nekada igrali fudbal iz ulice a imamo dosta godina tvoju ekipu bih pobedili.Koji je to fudbal sta igraci misle o sebi klubu???A moram i Vama kritiku da uputim ,trener se ne postaje preko noci,i to je profesija il znas il ne.
Zoran Bgd

petarczv

pre 4 godine

Milosevic koji u tv duelu sa karadzicem mu u lice kaze danje "kancer" srpskog fudbala i onda pruhvati mesto njegovog pomocnika... Sta posle reci o takvom coveku?! Koji on kredibilitet ima?

BENELUX

pre 4 godine

Pa rešite huligane i neće vas niko gledati kao pastorčad, aferu sa Splićanima ste zaboravili. Terajte bre narkomane i kriminalce od kluba ako želite napredak.

borisdelija

pre 4 godine

Ako je opet u vezi sudjenja , smesno je. Ne sme tako da se prica da drugi likuju. Svi sve znamo i kada je partizan bio sampion i sada kada smo mi . Ali da drugi se slade time ne ide. Volim Savu , ali ovo nije na mestu...

danijel

pre 4 godine

а можда je проблем у Вама? иди вам надо просто наити кривца за ваше незнание???

zoran

pre 4 godine

ne razumem ljude u partizanu , samo kukaju na odnos države prema njima. kad se setim mirka marijanovića , zemunele itd bolje uslove, i više para su imali os najačih evropskih klubova.i danas dobijaju više.gde su drugi klubovi u srbiji. zato savo tišina bre.

fancy

pre 4 godine

Savo, a taman se cinilo da si cool lik...ipak, brzo zaboravljamo neke stvari. Hvala sto nas podsecas zapravo! Miloje, znas sta ti je ciniti, bez milosti prema ovima bilo izbora il ne!

Cubaka

pre 4 godine

Dace Bog da ispadnete na nacin na koji pobedjujete vec 30 godina u Srbiji, a to je u 10. minutu nadoknade
(Filip, 23. avgust 2019 08:32)

Kad se samo setim, 1976-ta,Ljubljana, Olimpija-Partizan, pravila fudbalske igre u to vreme kazu da se utakmica igra tacno 90 minuta bez i jedne sekunde nadoknade. Partizanu treba pobeda da bi bio sampion, igra se dalje posle 90-tog minuta, citav stadion u cudu sta se desava, prolaze minuti i minuti i minuti, konacno u 98-om Bjekovic 1:0, sudija istog trenutka svira kraj. Partizan "posteni" postaje sampion, e kad se setim....."lepa" vremena a sada pastorcad.

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 4 godine

Pastorčići, Wild Cardsi, zabranjeni, dozvoljeni, Alkatraz, verni Istok...Pa vi ste smehotresna olimpijada.Godinama ste krali bezočno, od 12 timova u Prvoj ligi, 5 predsednika klubova u vašem upravnom odboru, predsednik FSS Tole vaš čovek... I godninama ste uživali. Pevali ku..a gasi se. Pravu snagu ste pokazivali u Evropi, uz brata blizanaca iz Zagreba među ,najgorim timovima...
I sada, kada se daje i jednima i drugima, nama više, ali nije odnos 10:1 , sada ništa ne valja. Ej, pastorčad.Pastorčad ne dobija stadion na poklon, igrače od 1-2 mil, trenera u basketu za 800.000. Kakva floskula. Igrali ste sa Kohansima, Malatijom i Moldeom,pa šta još hoćete ?! Nisam čuo prošle godine , kada smo mi protiv Salcburga igrali bez pubike da ste se mnogo uzbudili.
Prođite vi taj Molde, pa da dižemo koeficijent Srbije. Da imamo 2 tima u LŠ.
Manite se više Zvezde i teorija zavere.
I svaku utakmicu dovedite ovu decu.Nisi im se Savo ni zahvalio. Bruko. To je jedino što je trenutno svetlo i vredno u Partizanu.

Beca

pre 4 godine

A zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
(Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08)

Za tih 8 godina Partizan i Zvezda po 4 titule, ne znam šta si hteo da kažeš, možda da su ove 4 zvezdine neregularne a ove druge najregularnije.

BOSS

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde bi molio sve zvezdase i partizanovce da ne kukaju i da se ne oglasavaju sto se tice pomoci drzave,sa tim bi pokazali makar malo postovanja prema ostalim klubovima u Srbiji.
Milosevicu nigdje na svijetu se nije desilo da u upravu jednog kluba(Partizana) sjede presjednici drugih klubova(Hajduk K,Banatski Dvori,Javor...)sa kojima se igraju takmicarske utakmice!!!! To nema ni u Afriku,zato bolje ti je da nista ne pricas i ne s.res bez potrebe.

Mile

pre 4 godine

Šta je to “pastorcad”?
(R, 23. avgust 2019 10:17)

To je sad po novom, kad vas neko pita: Pa sto tako? a vi mu odgovorite: pa sto rcad, to jest, pisano zajedno: pastorcad.

Bojan

pre 4 godine

@ u Parizu istraga L`Ekipa

L`Ekip vodi istragu? Misliš francusko tužilaštvo? Pa kao što vidiš prođe skoro godinu dana i naravno ništa osim što se Zvezda bori za učešće u LŠ, a L`Ekip to može ali i ne mora da isprati.

Ili si hteo da napiše da istražuju L`Ekip? Zašto, šta su to uradili da bi ih tužilaštvo "istraživalo"?

Vi ste drage komšije potpuno izgubili razum!

Ples sa vremenom

pre 4 godine

Ne moze neko da govori daje pastorcad a sa druge strane u ovoj em meloj em siromasnoj Srbiji , da dovodi igrace koji imaju platu koje nece prosecan srbin zaraditi za zivota.

Savo stani na zemlju i porazmisli malo.

Srbija bez Partizana i Zvezde moze i mora, i nas njihov uspeh u kupovima nece uciniti ni bogatijim , ni kultunijim, ni obrazovanijim,.... mozda ce par fanatika i placenih navijaca biti srecnije.

Choopo

pre 4 godine

Atmosfera koju su klinci pravili visestruko je bolja od one koju prave tri razjedinjene grupacije navijaca godinama unazad. Oba ova tima igrom su na nivou nekadasnjih srpskoligasa. Nismo mogli povezati akciju ali truda je bilo.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

U košarci: Zvezda se ili gasila ili borila za opstanak u prvoj ligi skoro svake sezone - Partizan se ovih godina borio za plejof... ali kuknjava je ogromna...
U fudbalu: Zvezda se spasavala SMS porukama, evropske priče završavala uglavnom u prvim kolima kvalifikacija - Partizan se ovih godina, sto se Evrope tiče, ili kvalifikovao u grupno takmičenje, ili bio blizu, plaćaju im se licence, dovode se igrači velike vrednosti za ove prostore (čitaj: Suma, Japanac, Izraelac, i sl.)... ali kuknjava je ogromna...
Nismo isti, HVALA BOGU

klo

pre 4 godine

Stvarno vam je jako tesko svi vas mrze a vi dovodite pet igraca svaki preko milion evra.Jadni vi.A i ta UEFA djubrad da nemaju sluha za vase narko frakcije.

mile

pre 4 godine

a sta mislis filozofe, kako je u ostalim ne beogradskim fudbalskim klubovima?? titovi blizanci unistavaju permanentno srpski fudbal ... dok se ne pojavi neki novi "Obilic" da objasni kako se osvaja titula u Srbiji

Pera Detlic

pre 4 godine

Vase postenje ide sve do druge lige Hajduk Kula-da li klub uopste jos postoji.Banatski dvor-da li klub jos postoji.Smederevo-druga liga.Borac Cacak-druga liga.Radnicki Kragujevac-druga liga.Novi Pazar-druga liga.Bsk ko zna gde je,svi ovi su bili u prvoj ligi dok ste vi uzimali titule.Zajednicko ovim klubovima je to sto su im presednici bili u uopravi patlidzana.Postenje na prvom mestu grobarima.Ovo je bilo smesno sad vec postaje tragedija.

trn u oku

pre 4 godine

Savo seti se utakmice Jugoslavija-Nigerija pred Mundijal u Francuskoj. Tad si bio gol mašina al te je ceo stadion vređao. Zbog onoga što si radio van terena, naravno. Ali nastavljaš i dalje. Čekamo derbi i izjavu posle njega.

Charapan

pre 4 godine

Poslao sam svoje dete da navija iako sm Zvezdas. Dec su 90 minuta maksimalno navijala, culo se kao da je ceo stadion bio pun, a ti ni da pohvalis to?! Sram te bilo! Ni fudbaleri nisu bolji!

Zvezda sampion

pre 4 godine

zvezdasima regilarno ovih 8 godina, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda dijagnoza, 23. avgust 2019 11:08) # Link komentara

Da svi koji su osvojili titule u tih 8 godina vrate iste... Razlika ce onda biti jos veca.

Nisi shvatio poentu - neregularno je samo kad Zvezda osvoji.

ford

pre 4 godine

@delije u bunilu
Juu,kakav izliv frustracija,sta je bre ovo..!?
A zaboravio si skoro dve decenije vladavine vasih ljudi,od kojih je najveci pecat ostavio veciti Milosevicev premijer,one and only mister Mirko Marjanovic sa svojim ucenikom Zarkom Zecevicem&Co,kada su zarili i palili sto u SRJ,sto u SCG..!?Da sad pocnem da pisem i elaboriram sve cinjenice iz tog vremena stvarno ne mogu,em nemam energije em su mnogi pokusali(kljucna rec..)da vam to predoce jos onda kad vas je D.Vujosevic gurnuo u histeriju i paranoju, pa nema poente gubiti vreme..Ovo je bio neizbezan uvod u moje pitanje:da li se iko od vas seca da je bilo ko tad vristao na Zeku i Bjeku koji ispunjavaju sve zelje cika Mirka i ponekad njegovog sefa(cisto da se ne zaboravi za koga je Klempavi navijao..)!?Da neko od nas kaze 'jeste,stizu nas sa titulama u fudbalu zato sto tako mora zbog ovih 'gore!?'Ne brate,tako je kako je i ides dalje,niko to nije dozivljavao kao neke zavere vec jednostavno da ste bolji,jbg!A vi par poslednjih godina samo kukate i histerisete,da ste kod nekog doktora dobili bi ste multi-dijagnozu,bez uvrede!
A ako cemo cinjenicno,u basketu ste sve vreme igrali EL,placali igrace malo i na njima zaradjivali puno(svaka cast!!) i sve sto finansijski ide uz veliku scenu!U fudbalu nekoliko L.S. i L.E. opet razlika u kupi/prodaj,puni stadioni,tv prava i svasta nesto!Mi smo sad spojili tri evro-takmicenja i sreci nikad kraja,najbolji pokazatelj je kad mozes igraca da prodas ×3 minimum,veselje covece..!!
A vi,gde su vam pare!!???
E,to bi bio pravi razlog za histeriju,a ne Zvezda vam u Uefi udarila zabranu!?Boze..

ford

pre 4 godine

@mali grga
Jeste,covece,hvala ti sto si me podsetio,totalno sam zaboravio kako je Savo javno pljuvao i najstrasnije hejtovao Toleta (ne bas kao Dule Covica,ali veoma blisko..),i samo odjednom dobi covek funkciju u FSS-u,da da,kako sam zaboravio na to..!?Najverovatnije je ona prica,ofirem te dok mi ne kazes koliki je moj deo,bruka ziva!!
A i kad samo bacis pogled ko poslednjih godina JEDINI pljuje,mrzi,ofire i spinuje(ok,i ovi nasi indijanci umeju da ponekad upadnu u psihozu,na zalost..) sve ti je jasno!!Jadni,mrzi ih ovaj sto mu se svako malo tenk ju maj firer,cmok cmok,bankrot vamo-tamo,a i u basketu i fudbalu te najplaceniji fudbaler,te trener koji kosta(realno i vredi zabar!) i tako dalje!!I da ne budem pogresno shvacen,to je sve ok,tako i treba,nego bre braco grobari,ODAKLE!?

nista o nicemu

pre 4 godine

Likovi koji se fuzionisu, gase, otimaju i rade sta rade poslednjih 8 godina su nasli da pricaju nesto. Ovo kada prodje otimati titule maloj zvezdi narednih 40 godina da im se naplati ovo bezvlacje i otimacina sa kamatom.
(Vesicevski potrci sa severa, 23. avgust 2019 12:58)

Cekaj. Ti tvrdis da Zvezda krade i da je to sramota i kao resenje predlazes da sad malo drugi klub krade? Kako cete svi u zatvor zbog ovih stavova jednom, samo revolucija da dodje.

Vasa

pre 4 godine

Kako su glupi komentari,samo politika.Znaš ili ne znaš igrati fudbal.To je pitanje.Ovaj tim Partizana bi izgubio od mnogih zonaša u bivšoj državi.

stanko

pre 4 godine

Partizan i Zvezda,bogati pastorci koji se bogate na lopovluku.Pogledajte si clanove uprave,navijace...svi živote na državnim jaslama.

glas razuma

pre 4 godine

Sram te bilo! Kad zvezdini igrači nisu imali za šampon, tad je bilo sve u redu. Najgora bolest je ljubomora, lečite se. Želim vam brzo ozdravljenje.

Hahah

pre 4 godine

Ma Tito je kriv, pa Mirko Marjanovic i Boris Tadic kod kojih ih ste isto bili pastorcad jel, a i ovaj radikal na vlasti vam kao isto ne daje novac, svi su krivi samo nisu ovi znameniti sportski radnici koji vam vode klub Vazura, Vucelic itd... i naravno ti kao proslavljeni trener i covek od integriteta...

PihtijaTheGreat

pre 4 godine

Nemoj slucajno da pomislis da si ti los i neiskusan trener, kome je ovo prvi posao... Sudija, UEFA, vanzemaljci, asteroid...

Polux

pre 4 godine

Sramna izjava. Mentalitet kukavica, placljivaca i licemera. Drzava ti dala stadion, placa licence, imas drzavne firme za sponzore, a ti kukas. Bruka Savo. Bruka.

ljiovisna

pre 4 godine

Opusti se Savo,stvari samo dolaze na mesto na kojem su bile 40 godina.Niko vas ne mrzi.Jednostavno tako je u evropskom i srpskom fudbalu,postoji osvajac titule prvaka Evvrope i sveta,najuspesniji klub iz Istocne Evrope u UEFA takmicenjima i postoji njegov komsija sa JNA.

qquuuu

pre 4 godine

Jeste, svi su okomili na vas, ceo svet. A da ne radite nesto pogresno mozda? vise mi je muka od ovakvih izjava generalno u životu. A vidim sa se prenelo i na sport.

NY

pre 4 godine

da niste možda vi sopstvenim rukama izgradili Rajka Mitića? Ko je vama poklonio stadion?Ko je vama odpisao milijonske dugove? Cela Jugoslavija je platila Marakanu , kao JNA, Maksimir, Poljud, Koševo itd. Zato ne laži sam sebe, molim te.
(Rade, 23. avgust 2019 09:26)

Delimicno jesmo.Mogu svakom da pokazem priznanicu koju posedujem br.9834 od 1 Juna 1961 godine gde je moj pok.otac tada dao tadasnjih 10 hiljada dinara.Priznanicu potpisao Gen .sek Slobodan Cosic.A gore u vrhu stoji FK Crvena Zvezda Beograd, Kolarceva 5.Dugovi nisu otpisani vec se i dalje servisiraju, samo su smanjeni jer je imalo od cega.Neki privatni piverioci su dug oprostili (Den Tana) neke banke su dug otpisale jer u svakoj banci ima stavka sumnjiva i ne naplativa potrazivanja.Banka Inteza godisnje otpise blizu 50 miliona evra.Sto se tice JNA ona je gradila stadion za svoje potrebe a vi samo posto ste bili vojno generalski klub imali pravo koriscenja a onda je general Dane Petkivsku bez odluke vlade stadion preneo na JSD Partizan a ovi posle na FK Partizan.Da bi na kraju po sudskom procesu koje je podnela vojska Srbije vojni pravobranilac nije do 16 Januara 2019 nije ulozio prigovor i stadion automtski postao vlasnistvo FK Partizan.Znaci neko iz vlasti odlucio da se ne ulaze prigovor

mandrak

pre 4 godine

sunovrat partizana je poceo kad je otisla siva eminencija u vidu b.ruzica...de/be strukture si tada bile u partizanu i uzimle kintu,za uzvrat se sve radilo da se bude ispred zvezde,jer sta je navijacu partizana bitno? samo je ispred zvezde,a izneli su jedno 50 miliona evra...tu i tamo neka evropa,a mogli ste da budete ozbiljan klub...a neeee...samo da smo ispred zvezde,nema veze sto nas kradu!

Back in Black

pre 4 godine

Mene zanima koji je fon Sadik onao, iphone ili Samsung note...
(Delije Čikago, 23. avgust 2019 10:08)
Pa za koj klub igra i Xiaomi redmi mu je puna kapa.

antiprotivan

pre 4 godine

Savo, gledaj da rasteretis tim psihološkog pritiska. Mi smo očigledni autsajderi u ovom dvomecu. To ne znači da ne možemo, itekako možemo!

nema leka

pre 4 godine

https://www.youtube.com/watch?v=nP6mkGqYFog

Bolesno, od mržnje.

Ukoliko je dotični bio član uprave,
a klub se nije ogradio od ovakve izjave,

trebalo bi bar 5 godina zabrane igranja u svim takmičenjima.

BV

pre 4 godine

Ovi klinci na tribinama su napravili fenomenalnu atmosferu. Bilo je milina slusati ih. Kamo srece da na stadione pustaju samo decu do 13 god.

Zvezdaš

pre 4 godine

Savo, bolja su vam ova deca na tribinama nego oni huligali koji su šamarali Lazara Markovića i skidali kapitensku traku Šćepoviću. Deca su vam bila talija i siguran sam da bolji rezultat ne biste napravili pred punim tribinama.

h

pre 4 godine

Pa sto i ti Savo? Cemu ovo kukanje, pa jos pastorcad u sopstvenoj drzavi? uhvatilo vas je totalno ludilo i panticevo jednoumlje, samo ponavljate neku pricu koja treba da bude matrica i da posluzi kao alibi ako ispadnete, a ako prodjete onda je to nezapamceni podvig.. sramota ako mislite da ste ozbilja nklub, ovo nisu maniri takvog kluba. igra u raspadu, al zato sudika krade.. oce to.

Igor

pre 4 godine

Uf, uf, uf, jel si i ti počeo Savo? Znači ceo svet je protiv vas? Nebitno o kom sportu je reč, u tom sportskom društvu s i lupaju, izgleda, u isti lonac.

miroslav

pre 4 godine

Zato si lepo primao platu u FS i nikome se nisi zalio, a kamo li da si nesto, ne daj boze uradio. Sigurno bi i u UEF-u otisao, samo kada bi te zvali. Da je neko drugi ovo izjavio, ni po jada, ali ti...

sumadijski bluz

pre 4 godine

Pastorcad u Srbiji?
Godinama ste radili sta ste hteli,
od namestanja do kojecega sve(trebao bi mi ceo dan da ispisem deo malverzacija),ima li ovaj gospodin morala da pominje tako nesto.Poznajuci njegov put zadnjih 10 godina kredibiliteta sigurno da nema.

Saša

pre 4 godine

Isti je klinac i sa Zvezdom, sudija navlači li navlači. Jednostavno, siromašna država, nemaju nikakve koristi od nas. A što se tiče Savine izjave zaista me je negativno iznenadio, mislio sam da je veći gospodin. Na stranu što sam Zvezdaš, ali Milojević je dosta odmjereniji u izjavama i to ga čini većim gospodinom. Neće Savo ništa promeniti kukumakanjem po novinama, samo ispada smešan. Sećam se ja i kad je Partizan dominirao, bila je drugačija struktura vlasti, pa se ne sećam da se neko iz Partizana žalio.

komentator

pre 4 godine

Pastorčad ste vi kod vaše uprave, država vam plaća licencu za evro-takmičenja i poklanja vam stadion! Plaćate ceh svojih huligana i nepromišljenih poteza, kao i Zvezda prošle sezone protiv Salcburga! Suđenje je bilo dobro, sa par sitnih grešaka koje nisu uticale na rezultat! Sadik je očajan, odbrana nesigurna a pojedinci fizički nespremni! Ne kukaj na državu i Uefu nego spremaj ekipu za revanš, to je utakmica koja vredi ukupno cca 10 miliona evra!

Zvezdas

pre 4 godine

Kakva bre pastocard? Sta drzava jos treba da vam da?.Mozda da dovedu jednog bogatog seika ili multinacionalnu kompaniju koja ce mesecno da vam daj e 100 miliona evra.Imate Zemunelo, drzava vam poklonila stadion koji ce da renovira. Dala vam dva drzavna sponzira Mts i Dunav osiguranje,platila licencu.Sta hoces vise

shone

pre 4 godine

Sram te bilo za energiju sa tribina...
Deca se pokidala, došla iz ko zna kojih gradova i sela, a tebi fali energija kriminalaca i ološa iz 157 frakcija...
Šteta, bio si fenomenalan igrač, ali si kao čovek nula...
I kaži konkretno ko je to protiv vas, jel' oni sa kojima si do juče šurovao i primao 10 prosečnih srpskih plata!?
Sramoto!!!

NoName

pre 4 godine

Pa sta si drugo ocekivao? Mislis da je predsednik zaboravio onaj duel od pre 10ak i vise godina na tv-u? Da treniras zvezdanu mozda bi ti oprostio ali ovako ne ide. Drugo, da imas borjana na golu druga prica bi bila, pa bez njega jang boys bi bar dobio sa 4,5 gola razlike, realno.
A prosle godine uefa je oprostila zvezdani mnogo gore stvari, ako se secate. Pametnom dosta. Politika je cudo. ?
(moralni gmizavac, 23. avgust 2019 11:22)

Toliko su nam oprostili da je jednu utakmicu sever bio zatvoren, a plej of sa Salcburgom igrali pred praznim tribinama. Grobari i obraz, nikako u istu rečenicu.

NoName

pre 4 godine

@noname. Hahha pred praznim tribinama? Razumem da si imao tesko detinjstvo ali to ti ne smeta da probas da ukljucis mozak. U salzburgu bar 5000 nasih navijalo za zvezdanu. O kakvoj kazni pricas tugo? Da li je u rupi mec igran pred praznim tribinama jado?
(moralni gmizavac, 23. avgust 2019 12:42)

O čemu trabunjaš, klinjo? Zvezda je sa Salcburgom na Marakani igrala pred PRAZNIM TRIBINAMA? Koji deo ti nije jasan?

SamoSrbaSartiSpasava

pre 4 godine

Savo ne zna kako su u 4oj rundi? Pa care izbacio si mocni Konah Si sa Serlokom Holmsom, Voltom Diznijem i ostalim drugarima. U prethodnoj rundi posle prve "utakmice sezone" u drugoj mucenje i prolaz na srecu protiv Malatije. Ove klubove bi Partizan trebao rutinski da prolazi, a ne da se njegov trener pita odakle oni u cetvrtoj rundi!

emI

pre 4 godine

"Mi ne samo da smo pastorčad u našoj državi, takav isti tretman imamo i od strane UEFA."
A sta bi ti hteo, da se igra do 100. minuta i da vam sudije sviraju nepostojece penale? Sve sto znate je da se zalite, protestujete i pisete saopstenja!

xxx

pre 4 godine

Jel vam je neko kriv i sto vam se navijaci medjusobno obracunavaju na tribinama vec 20 godina? Pa niste bolje ni zasluzili nego da igrate pred praznim tribinama.

Rasho

pre 4 godine

Nastavak, samo kukanje i kukanje sve im fali i za sve su im drugi krivi. A para od države najviše dobivaju a tole karadžić ne može više da vam kreira prvenstvo i ostalo, baš mi je žao!

Pastorak

pre 4 godine

Tako je Savo, čist penal za Malatju u revanšu nakon igranja rukom u šesnaestercu, večeras čist penal za Molde u prvom poluvremenu. Sraman odnos UEFE, a protiv Zvezde penal za Kopenhagen pa penal za Jang Bojs, mi smo im izgleda neki pastorčići pa kad mi igramo nema penala. Ne treba ni pominjati startove Pavlovića, Vujačića i Ščekića, njih lopta uopšte ne zanima, tuku pravo u meso. Ako stvarno bude domaćinsko suđenje za Molde u revanšu malo bi se razmislio o taktici da sam na tvom mestu. Pola tima neće dočekati poluvreme.

Milojko

pre 4 godine

Pastorče koje napravi 20 i kusur miliona evra duga u poslednjih 10tak godina, a država mu, pored toga, svake godine za UEFA licencu da par miliona evra pomoći...
Težak život državnih pastorčeta...

Bre

pre 4 godine

Dugo ste i bili povlašćeni, ti se bar secaš ere Karadžića i bukvalno otimačine kupa Vojvodini ( jedinstven primer otimačine, bilo je dosta krađa ali to je jedina otimačina )
(ave, 23. avgust 2019 00:23) #

Mislis na onaj penal sviran na 18 metara od gola???

Vasa

pre 4 godine

Alo blizanci, dosta kukanja. Sta ostali timovi treba da kazu? Poslednjih 30 godina se cela liga svodi na Zvezdu i Partizan. Zato nam je fudbal tu gde jeste. Jasno?

Petar

pre 4 godine

Ovo je Vujoseviceva izlizana taktika. Napraviti od sebe zrtvu kao alibi za moguci neuspeh. I naravno podilazenje navijackim ispranim mozgovima.

Toplica

pre 4 godine

Treneri Partizana u svim spirtovima (verovatno je to direktiva na nivou Sportskog drustva) imaju zadatak da zakukaju cim stupe na funkciju. Tako je najlakse da se opravdaju eventualna losa igra i neuspesi. Pelcer su uzeli od Najveceg alibi trenera u istoriji. Coveka koji je od kukanja napravio karijeru. Samo sto mu je to palilo samo u Srbiji... cim je izasao napolje .... obrukao se... tako ce i ovi...

Sale

pre 4 godine

Zapitaj se malo zašto je to tako, logika da te svi mrze je neprihvatanje istine da je problem u tebi tj u vama. Mislim da ste dobro prošli od UEFA što vas nisu izbacili na 2 godine a igra vam je za Prvu ligu Srbije...

Gale

pre 4 godine

Reče trener početnik koji nema veze sa poslom. Došao u nas klub da peče zanat. Jedna legenda, Pol Skols, počinje sa amaterskim klubom dok jedan Savo Milošević kreće sa evropskim takmičenjima. Šta sve nas klub dopušta, igra je bila 0,osim par pojedinaca. Tvoja krivica, ako ispadnemo pakuj kofere i da počneš u nekom niželigasu pa kad naučiš posao da se vratiš.

deki

pre 4 godine

Savu sam cenio kao igraca i uvek sam se plasio od njega u derbijima. Sada kada vise nije igrac a bavi se ozbiljnim poslom u zemlji koja je totalno podeljena sto po sportu sto po politici, bitno je i kakav si covek. A Savo je pokazao da je NULA i to velika. Secam se njegovog TV duela sa Vucicem, negde 2004-te, Savo kao clan DS,zatim veliki kriticar Toleta Karadzica pa onda ode u Savez da mu bude potpredsednik...Dosli smo dotle da ja branim ove likove iz Saveza ciji je Savo do skoro bio clan, da branim vlast koja je Partizanu platila licencu da se brukaju u Evropi jer ne vidim ni jedan razlog da izjavi nesto ovako. Da znate da mi je kao navijacu Zvezde po malo zao Partizana, ko vodi taj, nekada veliki klub, koji su to likovi u upravi, koje Kurte i Murte, kakvi panjevi igraju za taj tim

Ganci

pre 4 godine

Mislim da će sada Miloševića “razapeti na krst”... Zaboravio se malo. Zaboravio je da je reći istinu prilično nepoželjno u ovoj zemlji. UEFA ne dozvoljava da bilo ko dovodi u pitanje neprikosnovenost njenog izbora ko je predvidjen da ode dalje, a ko nikako ne sme proći dalje.
(Josarian, 23. avgust 2019 06:49)
Znači li to, po vašoj sumanutoj grobarskoj logici, da bivši vođa navijača sa juga Mišel Platini nije dozvoljavao Zvezdi da se kvalifikuje u grupnu fazu LE dugi niz godina? A sad je došao čuveni tandem sa severa, naravno vođen sa andrićevog venca, Čeferin-Stanković koji ima otežati Partizanu svaki plasman u grupnu fazu. U kojoj vi bolesnoj iluziji živite, to je tragično. A još tragičnije je što neki, rećićemo, pametni ljudi koji navijaju za Partizan, isto gutaju tu priču plasiranu od strane nestručnih, ali za razne marifetluke sposobnih ljudi, koji vode taj klub.

est

pre 4 godine

Savo izadji i reci mi smo zapostavljeni kap sto je Zvezda unistavana od strane prosle vlasti.Sve ostale bez tog dodatka gubi na istinitosti...
U glavama Partizana kad je Tole krao titule onda je to bila rapsodija...
dvojaki arsini...

Limar nece doci.

pre 4 godine

Tipicna skola fk Partizan, samo su oni ok a sve oko njih je cist lopovluk.
Savo, kad dodjes na mesto trenera u jedan veliki klub kao sto je Partizan, a to ti je prvo trenersko mesto i prvo iskustvo na klupi, e onda si u problemu.
Najlakse je optuziti drugoga i sve okolo za licne rezultate koji su jos uvek podnosljivo losi.

Bgd

pre 4 godine

Smešno je kad navijači i zaposleni Partizana pričaju da su pastorčad, a još smešnije kad ih navijači i osoblje Zvezde ubeđuju da nisu. Tad tek izlazi na videlo zašto ne možemo ni San Marino da pobedimo u fudbalu.

ford

pre 4 godine

@rade
Pre nego sto das sebi za pravo da napises komentar,moj ti je savet da se prvo obratis za pomoc nekom ko je dovoljno pismen,mislim da bi ti neki osnovac do treceg razreda zavrsio posao,verujem da su vec ucili u skoli da se izmedju 'A' i 'O' nikada ne pise 'J' !U tvom slucaju 'MILIJONER!!Zamisli ti to,a..!?
Aj ziv mi biJo,ocekujem neki napredak vec od sledeceg posta,ovaj izvini,konentara..,!!

Aca

pre 4 godine

"Ekipe koje dođu kod nas se osećaju kao kod kuće i verujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi."
Ne shvatam baš najbolje ovu rečenicu.

Vlado

pre 4 godine

Kako se u FK Partizan bira i imenuje trener? Komisija u sastavu: Vučelić, Vuletić i Pantić pita kandidata: - Da li obećavate da ćete u kontaktima sa medijima pričati isto što i mi? Kandidat: - Obećajem, MAJKE mi! - Vrlo dobro. Primljeni ste. 😀😀😀

Milan

pre 4 godine

U našem srbskom fudbalu vlada veliki bezobrazluk, veze i poznanstva,lopovluk,hvalisanje bez pokrića i mi faktički imamo igrače koji jednostavno ne znaju da igraju fudbal,koji su nedovoljni fizički i psihički pripremljeni. Pa šta vi odgovorni radite? Tu je prisutna politika,korupcija,nameštaljke,pa vi ste potpuno sport i patriotizam zanemarili.Sram vas bilo! Uvek vem je malo para!Zaboga,pogledajte klubove VB,Španije i mnogih zemalja EU kako se bore,kako igraju,kako su brzi i spretni i kako pokazuju ljubav do svoje zemlje i svog kluba.Kako je meni kao gledaocu i mnogima širom Srbije i sveta gledati te, uglavnom, mučne i dosadne utakmice i igrače,a neki su zalutali tu i pojma nemaju o fudbalu(govorim o FK Partizan i Zvezda). Molim vas,kakav je to fudbaler koji nije sposoban trčati 90 minuta,kad izgubi loptu stoji,svaku pogrešno doda,lupa loptu samo da se je otarasi,nema ni taktike,ni strategije.E,dragi moji Milošević i slični njemu,vi niste dorasli za te funkcije i svi ste upetljani u prljave rabote.Fudbal se igra 90 minuta sa mozgom: mozak plus noge i svaka utakmica se igra da se pobedi protivnik. U našem fudbalu puno toga smrdi,potrebne su hitne radikalne mere i vratiti fudbal sportu i patriotizmu.Kako vas nije sramota da tako predstavljate državu Srbiju?

marko

pre 4 godine

Nedostajala im je podrška sa tribina?! BEZOBRAZLUK! Jel on hoce da kaze da mu je veca cast da igra pred gomilom drogiranih, pijanih maloumnika (ne govorim o celoj tribini) nego pred ovoliko dece koji od srca navijaju za klub koji vole. Da je srece i pameti pa da su se organizovali i napunili te tribine decom. Ako bih mogao da biram uvek bi mi cast veca bila da igram pred klincima nego pred Kimijem i ekipom

Miki CZV

pre 4 godine

Dobro je prošao Partizan s obzirom na igru, ali ljudi moji, onaj Sadik na sve liči, al' na fudbalera, (još napadača) nikako. Svakako, srećno u nastavku, trebaju Srbiji dva klupa u Evropi.

Skorpion

pre 4 godine

E moj Savo, zatrovase te ovi iz uprave pa i ti poceo sa kukulele izjavama, ko vam je poklonio stadion, ko vam je napravio Teleoptik, ko vam je platio licencu, ko vam daje pare za pojacanja iako ste u dugovima do grla. To sto vi pojma nemate sa dovodjenjem pravih igraca vec dovodite razne Sadike, Norveske Nejmare, Ukrajinskog Messija, Japanskog jazavca i slicne nije vam kriv onaj koji vam daje pare i kojeg vecito "pljujete", to je do vase nestrucnosti i do toga da vam klub vode ljudi koji nemaju dva casa fizickog u zivotu.

nista o nicemu

pre 4 godine

Pre nego sto se pitas kako zivi takmicarski dih treba da se zapitas kako zivi duh nacizma na tribinama u kolu pre ovoga. Onda ce ti mozda biti jasnije.

Немања

pre 4 godine

Жалосно је да о овим глупостима прича човек који је до јуче радио у фудбалском савезу јер тиме аутоматски компромитује самог себе... не знам шта бих више рекао али је чињеница да Партизан прави атмосферу линча на судије и Црвену звезду како би на тај начин оправдао своје неуспехе...

neutralni posmatrač

pre 4 godine

Čudi me ovo od Sava, ipak je igrao na ozbiljnom nivou u Engleskoj, za ovo kukanje bi ga tamo nasjtrašnije isprozivali i ismejali.
S druge strane ne čudi, trenira klub koji kuka od kada je osnovan valjda. Ja ne znam ko ovo više može slušati. Igrali slabo 1P, vratili se u 2P zasluženo dobili i sve ok prošlo.

Cacak

pre 4 godine

Sest titula uzastopnih u fudbalu,13 u kosarci.pametnom dosta.i vi pastorcad.za vreme tadica,Dacica i karadzica.ugaseni u vaterpolu i kosarci.pljuvo po karadzicu pa se onda slizo.

astar

pre 4 godine

Dok je u vasoj lozi sedeo Tole Karadzic, Dzomba (tada direktor Hajduka iz Kule), vlasnik Metalca GM koji je tada igrao superligu itd... bilo je sve glatko i lagano, a sad ste pastorcad!

Pera Detlic

pre 4 godine

Ovo je upocetku bila komedija sad vec postaje tragedija ali i uznemirujuce po vase zdravlje.Grobari ima jedna institucija u Beogradu koju morate pod hitno da posetite dok ne bude kasno.

Fenomen

pre 4 godine

Savo, vama nedostaje najbolji igrac, a to je Tole Karadzic. To je onaj kojeg si zestoko napadao, a kad Ti je dao fotelju u Savezu postao si njegov najverniji vojnik. Naucili ste da sve dobijate zaobilaznim putevima i sada kad toga nema imate problem i svi drugi su vam krivi. Cinjenica je da imate najgori tim u istoriji, a Ti kao trener si na istom nivou. Ispadate od Moldea, i zato si nervozan...

Bgd

pre 4 godine

Možda je do vas Savo? Nemoguće da baš svi greše a da ste vi jedini "na pravom putu". Počnite da se ponašate normalno i civilizovano pa će i ostali da vas gledaju drugačije. Ko može da vas posmatra kao ozbiljan klub sa Vuletićem, Pantićem i 5 frakcija navijača na tribinama. Non stop promovišete samo mržnju i netrpeljivost, face vaših igrača su izdeformisane od nekog neobjašnjivog besa, svaka izjava je otrovna, nemate poštovanja prema protivnicima. Sasvim je logično da ste se svima ogadili.

rakovčanin

pre 4 godine

Treneri Partizana u svim spirtovima (verovatno je to direktiva na nivou Sportskog drustva) imaju zadatak da zakukaju cim stupe na funkciju. Tako je najlakse da se opravdaju eventualna losa igra i neuspesi. Pelcer su uzeli od Najveceg alibi trenera u istoriji. Coveka koji je od kukanja napravio karijeru. Samo sto mu je to palilo samo u Srbiji... cim je izasao napolje .... obrukao se... tako ce i ovi...
(Toplica, 23. avgust 2019

Najgore od svega je što neki od tih trenera i veruju u to što pričaju jer su navikli na potpuno povlašćen položaj u društvu koji je trajao deceniju i po. Sada kada je i drugima dozvoljeno da dišu, oni se osećaju ugroženo. Tužno je što se i ova dečurlija koja ne pamti vremena Mirka Marjanovića , Tadića, Karadžića.... truje njihovom demagogijom i spinovanjem.

realno

pre 4 godine

Sudeci po transfermarktu, od 2009 godine platili ste dovodjenje igraca 13.82mil eura a imali prodaju 106.09mil eura. Ne racunajuci proslu sezonu, od UEFA ste inkasirali skoro 30 mil eura. To je preko 120 mil eura profita!! Dje su te pare?!?!?! U zadnje 3 sezone, dovodjenje oko 5.5mil eura a prodaja oko 25mil eura i 5.114mil od UEFA u sezoni 17/18 + se za proslu sezonu ocekuju dobre pare ako nijesu vec i legle!! To sto ste bunar bez dna ne prebacujte na nikog drugog!! A ne da vam penzioneri placaju licence preko svih ovih miliona koje gomilate ko zna dje...

NoName

pre 4 godine

Je l ovo onaj sto je pricao sve najgore o Toletu pa mu posle postao zamenik i saradnik?
Je l ovo onaj sto se svadjao sa vodjom pa sad aminuje sve sto ovaj kaze?
Je l ovo onaj sto je vikao na skupstini i bio protiv sadasnje uprave gde ih je nazivao svakakvim imenima.
Je l ima ovaj čovek obraza??
(mali grga, 23. avgust 2019 10:46)

Da, to je taj. I ne, nema obraza. Inače, do juče je bio potpredsednik tog FSS-a koji je podkradao Partizan. Znači da ga je i Savo podkradao.

Cxd

pre 4 godine

Prijatelju kada Partizan ne bi imao jedno 76 frakcija koje se medjusobno ne podnose I svaka deluje za sebe na tribinama I svaka radi ono sta hoce nije ni cudo sto non stop igrate pred praznim tribinama. Da ima volje I zelje da se to resi nema I dok bude tako bice I deca do 13 godina na tribinama.

Aleksa

pre 4 godine

o kojoj energiji sa tribina pričaš?... imate 3 frakcije (valjda), niko nikog očima ne može da vidi, navijači vam skidaju trake sa ruku kapitena, drže konferencije za štampu, obračunavaju se po gradu... sinoć ste imali najbolju moguću podršku neiskvarene publike... iako su i oni imali malo neprimereno skandiranje u nekom momentu, ali da razumemo da ih je ponelo malo... srećno u revanšu, a novce od LE iskoristite pametno, nemojte da vam je neko drugi kriv...

cartman’s spirit

pre 4 godine

Necu da ispadne da kukam, ali cini mi se da i Zvezda i Partizan imaju cudno sudjenje ove sezone. Dosta je da sudija secka igru prostim faulima za protivncku ekipu i da unese nervozu. A posebna prica je to sto se tako sudi u korist ova dva tima u domacoj ligi.

Omuamua

pre 4 godine

Kriva vam je Uefa, Zvezda, vlast i svi drugi a pravo stanje stvari u klubu je prikazao Sadik, sedeći na ogradi i telefonirajući. Vama sami igrači nemaju poštovanja prema klubu a tražite ih od drugih !
Savo, krenite prvo od sebe pa onda tražite krivce u drugima.
NBA igrač je zbog držanja telefona u ruci, na klupi, za vreme utakmice, žestoko kažnjen. Vi to NE SMETE da uradite, zna se i zbog čega.

Rade

pre 4 godine

Nemoj Savo molim te, mani se politike i nepravde. Tvoje je, da treniraš ove klince. Na žalost imali ste loše kondicijske pripreme. Malo pogledaj kako se trči u Bundesligi. Eto vidiš to ubija Srpski fudbal, ni jedan igrač nema snage da odradi svih 90 minuta!

Muta Gonzales

pre 4 godine

Čisto da vidi kako to izgleda, jer je Zvezda takav status imala 15-tak godina.
Takođe, propustio je da se zahvali svojim navijačima što igraju bez publike. Svaka kapija na stadionu ima svoju frakciju.

Samo realno

pre 4 godine

Kakvi uslovi? Imate teren, stadion, reflektore, doveli ste afrikance, japance...i gurate kožni okrugli objekat po zelenoj travi za hiljade i hiljade evra...i to jako loše radite. Kakvi uslovi? Jel to što Sadik sedi na ogradi i priča telefonom, ili što Stojković izleće do pola terena...ili što imate pet frakcija navijača...ili to što bi ti da se raspravljaš sa sudijama? Ma ceo svet je protiv vas?? Savo Kalimero Milošević.

frakcija 5

pre 4 godine

Da nije bilo države koja je platila kaznu UEFI umesto Partizana, Partizan bi bio suspandovan iz evropskih takmičenja.
Što nije bio slučaj sa Zvezdom koja je bila sankionisana.
Da nema države, Partizan ne bi imao para za pojačanja.
Da nema države, Partizanu ne bi bio poklonjen stadion.
Da nema UEFE Partizan ne bi dobio pare za zamenu trave na terenu, koji je na volšeban način u lošem stanju.

Savo umesto da pohvališ tu decu koja su bila na tribinama, umesto da ste išli da im se poklonite, ti praviš i sebi i upravi alibi.

Rzbrzotrz

pre 4 godine

u pravu je Savo. Ja sam Zvezdaš i glupo je ne priznati da je sada vreme kada Zvezda u državi bolje stoji, bilo je ranije obrnuto a sad je tako. Ali u Uefi smo se i obezbedili status antipatičnih. Pogledajte penale Zvezdi u Bg za Kopenhagenom i u Bernu. Pa ljudi su jedva čekali da padnu posle jedva ikakvog kontakta a ovi jedva čekali da sviraju. Na stranu glupost naših igrača koji onako startuju ali stina je da nas niko ne voli. Odemo i svuda sve polupamo...

Nenad

pre 4 godine

Vremena se menjaju nekad su treneri Partizana duže grejali klupu pre nego počnu sa prozivkama, ovaj jos nije ni se pošteno na klupu već nekog proziva. Da li je posledica mnogo rijalitija na tv-u ili je dirigovano ne znam ili fali nečeg u glavi

Gru

pre 4 godine

Ovo vec prvazilazi granice zdravog razuma.
Sve u svemu uprava Partizana i Savo sa njima su vec na pocetku sezone napravili sebi alibi u slucaju da se ne plasiraju u LE i ne osvoje prvenstvo Srbije.
Nego gde je ta nova trava kojom se uprava ponosi?

mile

pre 4 godine

ako ste sa ovakvom igrom pobedili onda tamo imate sanse naravno ako popravite igru,ali ne zaboravite da je molde arisu dao tri kuci a tamo samo jedan i to u produzecima,sto ce reci da je los gost,drzte se

Papirne maramice

pre 4 godine

da se kupi Savi dva paketa papirnih maramica! Savo Siroče...ima igrače sa po dve "leve noge", a u stvari mnogo je teško, mnogo je teško!

Ne budi nepismen, vozi desnom stranom

pre 4 godine

Razlozi su jednostavni. Ti nisi trener! Na klupi ti sede 3 igraca koja bi trebala da pocnu utakmicu, a igraju ti Sadik, Stevanovic.. Nisi ti Savo trener

nista o nicemu

pre 4 godine

Dobili licencu, dobili 3ce mesto jer su bili peti, dobili minimalne kazne za ubistvo Tatona i nisu procesuirani za rusenje u Savamali. I pastorce? Hahahahahhahahahaha

Gile

pre 4 godine

Taman sam mislio da je Savo konacno jedan normalan grobarski predstavnik koji ne kuka, ne place, ne jauce u svakom intervjuu...medjutim izgleda da stvarno imaju neki gen da moraju kukati celi zivot...
Ova izjava je tako fuuujjj!

dragan

pre 4 godine

Jel ovaj rekao da nece pricati o sudjenju?
Sta tek Zvezda da kaze za sudjenje?
Partizan do sada ima odlicno sudjenje,ne znam o cemu ovaj covek prica!

Gagi

pre 4 godine

Znaci Milosevic je ipak samo dobro glumio do sad, ovo ti je kao politika u Americi, mogu ja da budem predsednik Amerike nista se nece promeniti, tako i u Partizanu...

sasa

pre 4 godine

Zvezdas sam ali Savo ja da sam igrao fudbal pred onolikom decom na tribinama ujedo bi na terenu.Ono je bilo milina gledati kako se raduju I vesele golovima.Oni su buducnost nase Srbije.Ocigledno ste svi vi zaboravili zbog koga se igra.To pohvali a ne da kukas.

mali grga

pre 4 godine

Je l ovo onaj sto je pricao sve najgore o Toletu pa mu posle postao zamenik i saradnik?
Je l ovo onaj sto se svadjao sa vodjom pa sad aminuje sve sto ovaj kaze?
Je l ovo onaj sto je vikao na skupstini i bio protiv sadasnje uprave gde ih je nazivao svakakvim imenima.
Je l ima ovaj čovek obraza??

NoName

pre 4 godine

Mene zanima koji je fon Sadik onao, iphone ili Samsung note...
(Delije Čikago, 23. avgust 2019 10:08)

Meni liči na motorolu iz 99-e.

MisterNo

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende
Tako je!
Pa gde ces bolje podrske od decije vike i navijanja. Pa da igras samo za njih.
Moj komsija klinac je na poznatoj slici sa Bogdanovicem kako placu obojica, to je bre osecaj, a ne "vodje" i njihovi "sledbenici"

Dragan Republika Srpska

pre 4 godine

A bas sam pomislio da se razlikujes od ostalih jer nemas luzerski pristup rivalitwtu sa Zvezdom.Greska.A nije ti smetalo sto je CZ pastorce kada si osvajao "drzavne" titule devedesetih? Ili Partizabovih sedam zaredon dok suvu UO kluba bili predajednici rivala u sampionatu?

Zemunac

pre 4 godine

Kada Vuletićeva banda na tribinama prestane da pravi "probleme", da ne kažem goru reč, tada će i kazne izostati...
Što kaže ona stara : " Kako seješ, tako žanješ"
Dodvoravanje banditima sa tribina vas košta mnogo i para i podrške publike. Sredite u svom dvorištu i nikakve probleme nećete imati.
Do vas je, do nikoga drugog.

glhf

pre 4 godine

Kada će se prekinuti trend da treneri važnih timova postaju ljudi bez trenerskog iskustva? Svaki neuspeh ovakvih likova je očekivan a svaki uspeh je iznenađujuć.

detepartizana

pre 4 godine

Savo, svaka cast tvojoj ekipi i tebi za pobedu. To je najvaznije, idemo dalje! Ono sto nije dobro je sto i dalje previse pricas. Treba usmeriti energiju na pametne stvari.

Boro

pre 4 godine

Cemu ovaj komentar, koji su razlozi??? Gledao sam prvo poluvreme samo i jedino sto sam u prenosu primetio je haoticna igra Partizana, ko bez glave, kao ovce po terenu, srecom i ovi su nikakvi, uz sve to ona neprestana galama decice je po meni bilo negledljivo vise.
Navijam za Zvezdu a i za Partizan u Evropi, ali ovo je bas lose.

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Može li neki trener Partizana da se okane komentara o tretmanu koji Partizan ima. Mislim dosta više o tome kako su svi protiv njih, ali eto oni ipak uspevaju uprkos tome. Kao čudo je plasman i četvrto kolo, do kog se došlo dvomečima protiv amatera iz Velsa i raspalih Turaka. Sve najbolje Partizanu i u revanšu želim, ali da Milošević bar prestane sa ovakvim komentarima, ako već uprava ne može. Od početka sezone se traži već alibi, šta je mnogo mnogo je. Trener treba da komentariše samo sportske aspekte utakmica i tačka.

majstor

pre 4 godine

Ama covece imamo 100 frakcija...prakticno bez navijaca...tim nam je cirkus, do 3 ok igraca, a o organizaciji i da ne pricam...sta se cudis ?

Kukatilo

pre 4 godine

Moze neko da mi objasni sta znaci kad fudbaleri pokazu karakter?
(Petar, 23. avgust 2019 05:27)

Sta znaci kad neko ko je zavrsio 4 razreda osnovne pokaze karakter? Ne znaci nista.

Blagoje

pre 4 godine

Savo,o FSS imam najgore moguće mišljenje i kada bi ovde komentarisao bilo šta na tu temu,moj komentar bi bio odbačen jer bi sadržao previše vulgarnih reči.Samo tako mogu najpoštenije izraziti ono što mislim o njima.
Ali,oni ovde nisu tema.Ono što je Partizan sinoć igrao je bilo za odvikavanje od fudbala.Ono se samo zove fudbal,a veze nema sa fudbalom. Molde je, uz svo poštovanje, ipak ekipa skromnih mogućnosti i svaki malo ozbiljniji tim bi ih lepo isprašio.Ali,Partizan je igrao nešto što se ne vidja. Ekipa u kojoj ne postoji igrač koji ume pošteno dodavanje da uradi, da otvori prostor, elementarne stvari u fudbalu da odradi kako treba. Onaj momak Stevanović je talenat, to je nesporno, ali on će kako stvari stoje biti samo dobra prilika za prodaju.Tu se neće FSS mešati, jer će pre njih mangupi iz Partizana da skinu kajmak i dečka prodaju pre nego što i pomislimo. Odnos igrača prema timu je zabrinjavajući. Slika onog nesretnika, koji se posle izmene okačio na ogradu sa mobilnim u ruci, jeste smešna, ali je to slika kako igrači doživljavaju tim.Njega ekipa ne interesuje.Kada
je neko video da se igrač,posle izmene onako pojavi, okači na ogradu,sedne na neku reklamu ili ispred tunela, na bilo kom mestu i opušteno ćaska preko mobilnog? On je jasno pokazao kako doživljava klub u kome igra.
Dakle, Savo, Parizan igra veoma loše.Ono juče nije bio fudbal.Kad to jasno i glasno budeš rekao,onda ću reći da si postao pravi i realan trener.

Millennium

pre 4 godine

Savo, ona deca sinoć su bili bolji navijači nego sve vaše frakcije zajedno. Što se domaćeg prvenstva tiče, šta tek treba da kažu drugi klubovi? Od kad je sveta i veka sve se vrti oko Zvezde i Partizana, dok su ostali podređeni njima. Ukrasne ikebane faktički.

Dragan

pre 4 godine

Sta jos treba drzava da uradi za Zvezdu i Partizan. Zar nije dovoljno sto ih finansira, otpisuje dugovanja, sto su u upravi svi na drzavnim jaslima.
Da li i fudbal treba da igra umesto vas?

krajisnik

pre 4 godine

Od Save "gospodina", ipak kreće kuknjava,nije izdržao.
Savo, igrate loše, to je do tebe i tvojih igrača,to je vaš glavni problem.
Sjeti se protiv Malataje posle prve utakmice, nisi ovako pričao, navijači su te slavili,, bio si kralj...
Ti se cudis prvom poluvremenu, ne znaš šta im bilo...
Pa ko zna ako ti ne znaš?
U prvom te nisu slušali, a u drugom jesu? Golove primate isključivo iz "vasih gresaka" itd...

CrniGruja

pre 4 godine

Žalosno je što se kuka, ako Zvezda i Partizan nisu pobedili sve u domaćem prvenstvu. Odmah su pastorcad, jedni povlasteni drugi ne itd. Savo sam si se bunio na savez i Toleta, pa se prodao za fotelju. Zalosno je sto sve ide politicki, ili se tako prikazuje..Sada opet drugi krivi, pa dali smo nekada mi pogrešili??? Zašto nam zabranjuju publiku?

ssss

pre 4 godine

Isto je pričao dok je bio reprezentativac...sudije, sudije, sudije... Muka mi vise od toga. Sve i da jesu gresili, profesionalac si, zato umukni

Negativni

pre 4 godine

Ako neko moze da mi objasni frazu "momci su pokazali karakter". Nikad mi nije bilo jasno sta to znaci.
(Dragoljub, 23. avgust 2019 00:33

To znači da nije pukla petarda. Kritični su prema sebi samo tada, ostalo su pobede, karakter, "skoro pobede" i "nezasluženi porazi". Nerešene su "zamalo pobede", pobede su "nad nikad jačim protivnikom", a "nezasluženi porazi" su oni od 0-2 do 0-4. "Zamalo nerešeno su porazi 0-1,1-2,2-3...itd...Kao što se iz priloženog da videti, samo porazi sa pet primljenih golova imaju se smatrati porazima, i samo tada ekipa nije pokazala karakter.

minimalac preko računa, ostalo u kešu

pre 4 godine

Privatizovati oba tima ,da više ne drpaju radničku klasu i srpske firme
(simpo, 24. avgust 2019 08:38)

Nema većih lopova od privatnika, oni pokraše i Zvezdu i Partizan.
Eno, pune ih uprave oba kluba, samo peru novac, Mamić im je najveći uzor.

A posebna priča je spominjanje radničke klase u kontekstu kako im prvatnik čini dobro. Čime, neplaćanjem poreza i doprinosa na dogovrenu platu?

helm

pre 4 godine

Meni nije jasno, pa valjda znas kakav je Kasai, na njegovim utakmicama tesko sudi faulove, a za zuti treba da potece krv, takav je sudija. Meni je to malo nepotrebno, jer tako se lako gubi kontrola meca, ali kod njega ne, takav je, lud.

nišlija

pre 4 godine

Realan si Savo, jer kad NEKO laže ne ustručavaš se da to i kažeš, to smo videli; a videli smo i to da je ekipa Partizana - loša, pa na nivou naše lige posprdno nazvane, čini mi se ding-dong!?

profa

pre 4 godine

Ne kukaj nego radi,nauci te momke da centriraju iz trka,da zalome,da odigraju iz prve,da daju tacan pas a ne ona igra od sinoc kao u skolskom dvoristu...Sudarali se po terenu,pa verovatno im smetao sudija...Ajde malo realnosti...

Dragan

pre 4 godine

Izgleda da stalno neki navijacki (citaj huliganski)upravlja ovom seljanom od zemlje.
Klubove treba prepustiti sebi.Normalni gradjani uglavnom i ne dolaze na te predstave koje su pretvorene u vasar kretena na tribinama...