Nedelja, 18.08.2019.

14:00

Argentinac stigao u Zvezdu

Crvena zvezda je dobila novo pojačanje pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa.

Izvor: SV

Argentinac stigao u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

193 Komentari

Sortiraj po:

moje ime

pre 4 godine

@Brano

Mi imamo jednog, vi deset. Marin, Kafu, Jirka (placen boga oca i prosledjen na pozajmicu filijali iz Nisa), Ben, Ivanic, Boaci, sad ovaj. Ko zna koliko jos. Ne mogu ni da pratim.

Hrundi

pre 4 godine

Videćemo komšije...po meni slabiji od Bena...čista matematika...ako vi Bena iz Srbije prodajete za 2 mil.eura, a ovaj iz Španije dolazi za manje, znači Ben je barem duplo bolji...videćemo...
mada ko da je to i važno, važno je da je doktor sa svojim pajtosima Belim i Stojadinovićem odradio još jednu kombinaciju, biće tu i za ultra kop...svi srećni...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hoćemo var u "super ligi" povilo, 18. avgust 2019 17:46)

Ni Las Palmas ni Aris neće igrati evropska klupska takmičenja. Logično je da se tako dobija na ceni, pa je tako i Ben od viška u Olyju postao drugi igrač Zvezde posle Marina i nabio vrednost, nakon prezimljavanja LE i učešća u LŠ. Ono što FKCZ očekuje od Garsije je otprilike isto što FKP očekuje od Asana.

Wllaxy

pre 4 godine

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.
(Petar, 18. avgust 2019 18:23)

Ko zna, možda mu jednog dana razvijemo i zastavu, kao vi Toletu...

Wllaxy

pre 4 godine

Plata skoro 2 miliona po godini...A svi cute ko zaliveni...E, Srbijo jadna li si...
Odakle pare..?? Niko da pisne...
Tisina tamo !!!
(dobro obavesten, 18. avgust 2019 18:37)

Od 9 miliona zarađenih tako što je obezbeđena grupna faza LE!

A odakle vama pare, od četvrtog kola?

Kosta

pre 4 godine

Penzioneri i drugi stanovnici neće trpeti što je Mateo došao u Zvezdu. Zvezda je do sada uzela 8 miliona od kvalifikacija... A ako Bog da udjemo u LŠ cifra će sa ulaznicama, tv pravima biti oko 30 miliona. A to što ovi mlate je dokaz da im nije lako.

Nebojsa

pre 4 godine

Vidim navijace Partizana pominju penzionere i stezanje kaisa, oni ga doveli nisu vec fudbaleri Kopenhagena.
A tek ce videti u koliko C.Zvezda udje u grupnu LS, kakva ce pojacanja stici u Ljutice Bogdana.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!
(Tito partija crno bela aSNS armija, 18. avgust 2019 18:02)

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 18. avgust 2019 18:23)

Pa ?!
Očigledno ste obojica "zaboravili" kome se sada trpa što u kk, što u fk da bi "narod bio srećan".
A, od rezultata u OBA sporta imate 2 KUPA (Koraća i fudbalski) , a za ovaj drugi znas i sam odakle je stigla naredba ko ce da ga osvoji , opet da bi "narod bio srecan"
E, sad jedino ako mislis na to što su nam poklonili stadion, planiraju renoviranje, plaćaju licencu za igranje Evrope (koji mi NISMO igrali jer nam taj sto je odrastao na "severu" nije pustio kintu)...a, da...nije to nama, izvini...

bos

pre 4 godine

Čekajte grobosi,vi ste doveli Kawasakija iz Čelzija i to je u redu,mi dovodimo nekog lika iz Las Palmasa i to je problem,pritom mi već imamo osiguranu Ligu Evrope i neke pare a vi se tek borite da uđete tamo.Drugo,zna se koliki je transfer i plata a Kawasaki,ko ga plaća?Željko možda?Jeste na pozajmici ali neće Čelsi da mu daje platu.
(nebojša, 18. avgust 2019 17:49)
Za Kawasakijia ne znam. Ali koliko je CZV kostao transfer Takajuki Suzukija pre 13 godina, nikad nismo saznali.

macak

pre 4 godine

Nije problem što je doveden i toliko plaćen, tako je tržište i sigurno će se i igrači u budućnosti sve više i više plaćati.. I ko želi rezultate mora da odreši kesu i tu ništa nije sporno.

Problem je što dolazi igrač sa najvećim obeštećenjem u istoriji našeg fudbala a naslov je "Argentinac stigao u Zvezdu". D Da je Partizan za nekoga dao tolike pare, danima bi to bilo u medijima i pitali bi se svi pa odakle, kako, zašto i sl..

Petar

pre 4 godine

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!
(Tito partija crno bela aSNS armija, 18. avgust 2019 18:02)

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.

nista o nicemu

pre 4 godine

Za Kawasakijia ne znam. Ali koliko je CZV kostao transfer Takajuki Suzukija pre 13 godina, nikad nismo saznali.
(bos, 18. avgust 2019 18:06)

Dosao kao deo sponzorskog paketa sa Tojotom

dobro obavesten

pre 4 godine

Plata skoro 2 miliona po godini...A svi cute ko zaliveni...E, Srbijo jadna li si...
Odakle pare..?? Niko da pisne...
Tisina tamo !!!

Tito partija crno bela aSNS armija

pre 4 godine

Hvala vučiću
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Andrej, 18. avgust 2019 17:50)

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!

Bidon

pre 4 godine

ova danasnja djecina sto komentarisu po vas bijeli dan, a veze o sportu nemaju su stvarno za posmatranje... Pominju "promasaje", pojacanja kao na traku... Veliki klubovi svaki prelazni rok puknu makar 50, 60 miliona minimum na igrace/pojacanja koja na kraju nikad ni ne zaigraju, tek sa ponekim pojacanjem ubodu... Nije to video igrica pa da svaki igrac igra isto u bilo kojem klubu/ligi... Odje kod nas bilo da je Zvezda ili Partizan ako se napravi promasaj sa "pojacanjem" odma haos i uprava napolje, a dovodimo "pojacanja" koja kostaju 100.000 do milion, maksimum dva... Nema toga menadzera na planeti zemlji koji bi za te pare ubo sa svakim pojacanjem, ni za puno vece pare, a ne sa tim sitnisem... Da bi sastavio pravu ekipu, imao jake igrace na svakoj poziciji neminovno je da napravis nekoliko kikseva sa nazovi "pojacanjima" dok ne ubodes pravo, a kod nas portal strucnjaci misle da ako platis igraca milion (sto je u danasnjem fudbalu 100eura) to mora da bude "bomba" hahaha.. daj djecino naucite nesto

Demar Derosan

pre 4 godine

Da li je ovo pravo pojacanje ili ne videcemo, a slazem se sa svima koji misle da samo Marin ima dobar centar sut. Tu sam mnogo vise ocekivao od Ivanica, ali bas svaki centar sut s boka je prejak i ide na drugu stranu, realizacija u situacijama 1 na 1 sa golmanom mu je katastrofa, dok u polju i nije tako los. Videcemo, samo hrabro i srcem u sredu.

pedja

pre 4 godine

Odlican poteza ali sacekajmo sledece dve evropske utakmice da vidimo kako to izgleda u praksi!?
Mislim da bi bilo dobro da vrate Jirku iz Radnickog, jer je bolji od svih, trenutno prisutnih igraca na desnom krilu, a mozda ga probati i na desnom beku jer ima fantasticnu brzinu i odlican centarsut.Sta to mogu Goblejic i Stojkovic sto on ne moze.
Samo da podsetim da je jedini igrac koji ima centarsut Marin i da su na centarforovi uglavnom odseceni u napadu jer nemaju lopte sa strane. Tek sa bocnim loptama bi bilo golova.Levu stranu smo resili ostala je desna!?

Wllaxy

pre 4 godine

Veliki klubovi, kupuju i prodaju za ozbiljne novce.

Zvezda nije ni blizu.
(Terza je sam sebi dovoljan., 18. avgust 2019 17:06)

Čekaj, ti to hoćeš da kažeš da ste vi veliki klub zato što dovodite Sumu za veliku sumu i nekog tamo japanskog jaguara za nešto manju?

Doduše samo po tome koliko trošite i možete da se svrstate među veće klubove...

penzioner

pre 4 godine

Vidim ovde neki pominju penzionere...deco moja,mi penzioneri nemamo nista protiv novca koji odlazi u Zvezdu,jer su oni svojim ucescem u LS i LE to sami stekli...to je nas ponos koji afirmise i drzavu i klub.Poseta kada Zvezda igra kuci i na strani je impozantna kakva prilici tako mocnom klubu i samo je jedan od pokazatelja njene velicine.Mi se ne slazemo sto novac odlazi za klub kome placaju licencu da igra u Evropi a niko ne navija za njega.

sve se zna

pre 4 godine

U vojno generalski dolaze iz ljubavi jer od malena navijaju za taj klub....(Zvezdaaaa, 18. avgust 2019 16:31)

Nema potrebe, ONI (Partizan)
su na mržnji nastali.

Bankar

pre 4 godine

@Bankar, zalutao si u bankarsko poslovanje.
(Slavko Komar, 18. avgust 2019 16:51)

Uh ti si strucnjak jos ni srednju skolu nisi zavrsio.Svaku godinu prodjes zamalo.Moram.ovako da se sa svojih 34 spustam na tvoj nivo

nista o nicemu

pre 4 godine

argentinac dosao u zvezdu",a sto nije naslov,"najskuplje pojacanje u istoriji ove zemlje doslo u zvezdu"! Jel to ne smete da napisete ili?
(fini neki gospodin ovaj sto stoji, 18. avgust 2019 17:33)

Zahvaljujemo se na glasu.

Ne jer ga nije Zvezda platila. Platio ga je Zeljko, sprema ga za Fener

Kantona

pre 4 godine

Ekipa koja je zaradila prosle godine 30 miliona, tri dana pred utakmicu sezone dovodi “bombu” iz druge lige Spanije. Takodje je i Tomane predstavljen kao bomba, igrac doveden iz Tondele, ej. Ne kazem da su ovo losi igraci niti da nece unaprediti igru, ali ovo je isto poslovanje kao sto je radila uprava Partizana 2010, pare uzete, a zamazuju se oci bombama iz druge lige... Mislim da navijaci u Srbiji zasluzuju vise, nebitno za koji tim navijaju!

Klaxon

pre 4 godine

@dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Raspitaj se malo koliko je Zvezda zaradila prolaskom u plejof kvalifikacija za ligu sampiona, pa onda pisi...

fini neki gospodin ovaj sto stoji

pre 4 godine

"argentinac dosao u zvezdu",a sto nije naslov,"najskuplje pojacanje u istoriji ove zemlje doslo u zvezdu"! Jel to ne smete da napisete ili?

nista o nicemu

pre 4 godine

Pa pazi i nisi nesto se nalupao. Pare sa Kosova, Rusi, penzioneri... ima otimacine koliko hoces.
Sponzori kluba za kojeg navijas su i FON i fakultet za fizicku kulturu. Zamisli panteru kakva je to otimacina od studenata?
Strava i uzas, roditelji dizu kredite za skolarinu a pare idu u bure bez dna.
Dakle nisi nista slagao jer u Vranje nema laganje.
(Karaburac, 18. avgust 2019 15:43)

Placa ga Zeljko, dogodine u Fenerbahceu. Drzava Srbije nije ni dinar dala na o aj transfer, hvala Zocu, vidi se da smo ipak drugari iako smo mu zvizdali onda.

peki

pre 4 godine

sve je dobro, samo podignite sada platu MARINU barem 100k vise nego malom. Da sam Marin licno bih se uvredio da nije tako... Ne gledam na stvar kroz ego, nego cisto da se zna ko je tata. poz

nebojša

pre 4 godine

Čekajte grobosi,vi ste doveli Kawasakija iz Čelzija i to je u redu,mi dovodimo nekog lika iz Las Palmasa i to je problem,pritom mi već imamo osiguranu Ligu Evrope i neke pare a vi se tek borite da uđete tamo.Drugo,zna se koliki je transfer i plata a Kawasaki,ko ga plaća?Željko možda?Jeste na pozajmici ali neće Čelsi da mu daje platu.

Z

pre 4 godine

Cemu hejt na ovaj transfer??? kome smeta,sta smeta??
I treba da se dovodi,kad se zaradi...a ne ko nekad da nestaju pare...

Ako sad ulozes,vratice ti se u novcu kroz rezultate...pozdrav za ovu upravu koja se trudi da sve nedostatke nadomesti

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Mare

Ma sta si pogodio? Citas stampu i prenosis nam ono sto i mi znamo.Pravis kombinaciju grupa jos od SP , pravis grupe za LS i nikada nisi nista ni pdiblizno pigodio.Ne smaraj nas

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Videćemo komšije...po meni slabiji od Bena...čista matematika...ako vi Bena iz Srbije prodajete za 2 mil.eura, a ovaj iz Španije dolazi za manje, znači Ben je barem duplo bolji...videćemo...
mada ko da je to i važno, važno je da je doktor sa svojim pajtosima Belim i Stojadinovićem odradio još jednu kombinaciju, biće tu i za ultra kop...svi srećni...

Ivica R.

pre 4 godine

Od ovih što trenutno igraju na njegovoj poziciji ne može da bude gori i da ?oće. Prema tome dobro doš'o ti nama i daj sve od sebe. A ozbiljnije ću da komentarišem pojačanja kad Zvezda počne da kupuje igrače skuplje od 5 miliona evra. Ova boranija od milion-dva evra je mačka u džaku.

Mare

pre 4 godine

Statisticaru (koji nikada nista pogodio nije) batali nas svojim procenama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaaaa, 18. avgust 2019 16:50)

Uvek sam sve pogodio.

Potpisao Mateo Garcia iz Las Palmasa obeštecenje 1 800 000, plata 500 000, sledeci je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Marinova pozicija, što je loše jer ako ga plate 4 000 000, Marin odlazi, a ne bi smeo ispod 18 000 000, Zvezda placa 4 000 000 evra obeštecenje, pašce još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Finansijski izveštaj za tastatura-grobare
Za sada od UEFE oko 9 000 000- oko 1 140 000 za prva 3 kola + 5 000 000 play-off, ucešce u grupnoj fazi LE oko 3 500 000, nisam baš 100% siguran, odlazi Ben za 2 000 000, Rodic verovatno za 1 000 000, ako ne i za manje. Boakye ILI Pavkov, neko ce otici, za LŠ nam je neophodan bolji štoper od Milunovica, i desni bek pojacanje.

P.S. Ako se Zvezda plasira u LŠ, prihod oko 18 000 000 + 4 000 000 ulaznice + TV prava. Pobeda 2 700 000, remi 900 000.

Aj sad da sam cuo penzioneri, duhovi, Paja Patak i Miki Maus...

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda

Ili

City
Real
Inter
Zvezda

Partizanu želim grupnu fazu LE, i grupu, koju bi prošli tipa

Basel
Apoel
Partizan
Oleksandriya

Тарми Рићми

pre 4 godine

Већина га упоређује са Беном, не иде Бен из Звезде зато што је лош већ да би и Звезда и Бен били на добитку, последња шанса да се узму иоле озбиљне паре, обзиром на његове године, као и за њега да добије већу плату. Овај Аргентинац има 23 године тако да може и да се заради на њему.

cofi

pre 4 godine

@slobinator hejteru bolesni..igramo 3 god evropu za redom,ti pljujes kao da ispadamo iz jelen super lige...
ne moze svaki transfer da bude bomba,nismo mi barsa itd da dobijas top gotove igrace...mora se snalaziti malim transferima...I ta barsa dovodi promasaje nekad...
ali druze ,mi pravimo rezultate a ti pljuj nesrecnice

slobinator

pre 4 godine

stvarno ne znam koji će nam ovaj,a bena koji nas je odveo u ligu šampiona prošle godine hoće da prodaju.hteli su da prodaju i pavkova,a čovek srušio liverpul,a ove godine nas doveo na prag nove lige šampiona.ne pravi se šampionski tim tako što svake godine dovedeš po 10 novih igrača.iz tima koji je prošle godine ušao među najbolje evropske ekipe nema krstičića,radonjića,savića,ebisilija,stojkovića,bena,a nema prinudno ni jovičića.bilo je u međuvremenu mnogo loših transfera.čaušić,jirka,kafu,meleg potpuni promašaji.ivanić i milunović ispod svakih očekivanja.vulić,žander i pankov deluju kao zalog za budućnost,a mnogo mi je žao što je prodat joveljić i to ispod svake cene

Zvezdaaaa

pre 4 godine

U vojno generalski dolaze iz ljubavi jer od malena navijaju za taj klub.To je institucija zar ne.A da nema drzave danas bi igrali sa svojom filijalom Teleoptikom , OFK Beogradom u prvoj srpskoj grupa Beograd.Ne da drzava da institucija propadne ali ta drzava devedesetih ni trepnula nije kada je Zvezda propadala

Borky

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Jos jedan spin malog napacenog sledbenika zeksa pantica. Kako si dosao do toga da he skup za Oli. kad su mu nudili vecu platu a decko izabrao ekipu gdje ce igrati a ne da bude treca opcija u Olimpijakosu.

Milan

pre 4 godine

Vrlo dobar igrač, agresivan, brz, hrabar, uporan, tehnički dobro obučen. Nadam se da će njegova mladost, upornost i agresivnost da dodju do izražaja, a samim tim će doprineti i svojom tehničko-taktičkom obučenošću, brzinom i realizacijom. Argentinske fudbalere krasi borbenost, fudbalska drskost, istrajnost i nadam se da će time doprineti i čvrstini u sredini i defanzivi, a time će se otvarati i brže akcije i bolja završnica i realizacija koje su nam sada itekako potrebne. U svakom slučaju, puno sreće ovom mladom fudbaleru, da bude pravi i pomogne u poboljšanju Zvezdine igre! Dobro nam došao Mateo! Nadam se da ćemo ove godine načiniti korak više i proći u osminu finala LŠ ili kao treći u grupi nastaviti takmičenje u LE. Ideeemooo Zvezdaaa! Srbija!

Mare

pre 4 godine

Sledeći je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Zvezda plaća 4 000 000 evra obeštećenje, pašće još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda

Pera Detlic

pre 4 godine

Karaburac samo da znas da zbog kompletnog JSDP poskupljuje struja,voda,grejanje,ostale komunalije,meso,mleko i mlecni proizvodi i naravno smanjuju se penzije.Lako mozes da izracunas koliko je zvezda poslednje dve godine od evrope,sponzorstva,tv prava,prodaje igraca,prodaje ulaznica.Nije svaki klub kao vi bunar bez dna.Jos ima vi da vicete na sav glas HVALA VUCICU.

Слободан

pre 4 godine

На овом снимку, човек игра у Грчкој! Реклама на дресу из Грчке! Где је он играо до сад?

Andjusizam,ludovan i zivomanija

pre 4 godine

Decko je bio u kombinaciji za Barsu i Real ali je ozbiljno isabotoran
Pri tome je novi Caviinijesta sa par kilograma manje.Terza odreagovao.

зоран

pre 4 godine

Страшно појачање из друге лиге. Чак ни тамо није могао да игра па ишао позајмнице.

lal

pre 4 godine

kompleksasi pominju pantere i na fudbalskim vestima... nisam napisao grobari, vec kompleksasi... to je nova frakcija... ona koja nikada nije videla stadion uzivo...

Autolakirer

pre 4 godine

Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen
(Salaso, 18. avgust 2019

Nije kostai nista jer ga je Dr.Terzic prodao za pet a vratio nazad za 2,5 miliona.Ti znas da je procenat uzeo Terza.Rekao ti drug u skolskom dvoristu

lopta sa tegom, mnogo lakša za prijem

pre 4 godine

Ako sam dobro shvatio,
ovde je velika većina za"privatizaciju"
fudbalskih klubova?

Šta vas onda briga ko koliko košta
i ko vas uopšte pita bilo šta o tome?

Vaše je da blenete u

https://www.transfermarkt.com

Wllaxy

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

Slažem se sa tobom i videlo se već na sledećem meču preglede Turaka da ste postigli značajan napredak...

Revanš protiv Turaka je već savršenstvo kakvo teško da iko može više da ponovi...

Nego brine li te što se bliži kraj avgusta i početak nove školske godine?

Henk Mudi

pre 4 godine

Lepa SUMA za ovog momka... E sad s
da li je za ovu SUMU bolji od SUME? Jedno je sigurno, gori nije sigurno, ne postoji gore od SUME! Mene ceo dan muci jedna stvar, ako neko zna voleo bih da me obavesti... Da li je pimplao loptu na promociji, da li je dobio neki nadimak (norveski Nejmar, bugarski Bebeto, crnogorski Mesi) i ko garantuje za ovog momka?

Negativni

pre 4 godine

Zeleo bih da pozdravim penzionere sto su podneli ovaj teret, za nas drzavni projekat.
(ja, 18. avgust 2019 14:23)

Nego šta. Ja bih penzionere opteretio sa još 10% poreza na glupost, jer već trideset godina glasaju za propast svoju, svojih unuka i svoje države. I od tog poreza bih kupio nove vile Terzi i Vučeli i još audija i bmv-a za vodje navijača. Tako je najpoštenije.

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Sledeći je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Zvezda plaća 4 000 000 evra obeštećenje, pašće još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda
(Mare, 18. avgust 2019 16:32)

Statisticaru (koji nikada nista pogodio nije) batali nas svojim procenama

el.kiddo

pre 4 godine

Lepo je cuti da se dovodi deveti igrac koji ima 500k+ platu, i plus obestecenje. ovim je dug drasticno smanjen. Ali neko ce reci, premija za ls iznosi 10m, iznosi, ali kada imas 25 igraca i 400 zaposlenih u klubi, samo malom detetu moze se prodati prica za skidanje dugova od nagrada.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Страшно појачање из друге лиге. Чак ни тамо није могао да игра па ишао позајмнице.
(зоран, 18. avgust 2019 16:40)

Ti li si Bodibonde ? Pa opismeni se vec jednom covece, nemozemo tako u Evropu ! :)))))

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Preko 100 komentara, a 99% tih komentara je prepucavanje klinaca, i komentari decijeg nivoa... Dajte neki normalan komentar, ili podatak neki o ovom igracu, itd...

Miroslav

pre 4 godine

pre neki dan mediji preneli vest da je voljan da napusti Las Palmas ali isključivo u transferu u Olimpijakos, Zvezdu nije uzimao u obzir...kad eto ti ga sad. Ipak odlicno pojačanje za nas, krila nam tanka, Vukanović zalutao, Ivanić precenjen, Ben dobar ali van forme a i možda ode do kraja avgusta . Dobrodošao i Srećno i tebi i Zvezdi i nama sa vama ...

Pera Detlic

pre 4 godine

Karaburac samo da znas da zbog kompletnog JSDP poskupljuje struja,voda,grejanje,ostale komunalije,meso,mleko i mlecni proizvodi i naravno smanjuju se penzije.Lako mozes da izracunas koliko je zvezda poslednje dve godine od evrope,sponzorstva,tv prava,prodaje igraca,prodaje ulaznica.Nije svaki klub kao vi bunar bez dna.Jos ima vi da vicete na sav glas HVALA VUCICU.

Hogar

pre 4 godine

Nisam za to da Zvezdana udje u LŠ ali i ako se to desi to je dobra stvar za kladioničare,4+,7+,2+ prvo poluvreme se uvek dobro plaćalo!Zato što jača grupa da ih pune do balčaka!Dileje,spremite maramice!
(Vladimir021, 18. avgust 2019 14:51)
Zadnju pobedu u Ligi šampiona ste imali pre 35 godina i vi se javljate da komentarišete nešto. uvek sa vama neka komedija...

To je moja iberzokna

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi (Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09 Štuca ti nešto valjak u poslednje dve utakmice! Hoće to kad ne uzimaš najkvalitetnije gorivo kad ti već gazda da lovu, već ‘oćeš na mufte od nekog švercera, pa pokušaš da se ugradiš i budeš dobar, onda krene valjak da štuca.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

....... Nemam komentar dok prvo nevidim šta ume na terenu.
U svakom slučaju dobrodošao u najveći klub u Srbiji i na celom Balkanu.

To je moja iberzokna

pre 4 godine

spod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?
(Nemanja, 18. avgust 2019 14:34) Zna se gde igraju iz čiste ljubavi i koju tonu kikirikija, jedini klub u svetu koji plaća u toj valuti.

tek onako

pre 4 godine

Juce je bila informacija da mu je zvezda ponudila godisnju platu od 650000 evra ali je nastao problem jer se umesao olimpijakos koji je ponudio mnogo vecu platu. Danas potpisao za 500000 evra platu. Pa kad lazete onda se barem dogovorite. Istina ce pre biti da mu je plata 1m. Pola transparentno, a pola ispod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?
(Nemanja, 18. avgust 2019 14:34)
pobogu pa nije potpisao za "instituciju" da igra iz ljubavi....ipak je to vasa specijalnost.

braca po projektu

pre 4 godine

Zeleo bih da pozdravim penzionere sto su podneli ovaj teret, za nas drzavni projekat.
(ja, 18. avgust 2019 14:23)

Ja bi ih pozdravio i za teret drugog drzavnog projekta cija je adresa u komsiluku.

Dare_cz

pre 4 godine

Dobrodosao majstore ! Poslednja karika koja je nedostajala timu je upravo Garsija.Brz,prodoran sa dobrim driblingom.To je ono sto nismo imali u timu.Saradnja Marin Garsija auuuuu

Zare

pre 4 godine

Na kapiram iskompleksirane komšijske komentare tipa 'za koje pare'...a pre neki dan su oni doveli igrača Arsenala...alo bre ne smarajte više sa pitanjima odakle pare...Zvezda je prošle godine igrala LŠ..i ove će ako bog da!!!
(Siva Sova, 18. avgust 2019 14:53)
Ma koji Arsenal, nije tamo odigrao ni jedan minut...

direwolf

pre 4 godine

Zvezda igrala LS prosle sezone, prodala mnostvo igraca i zaradila vise od 60 miliona. Ove sezone vec zaradila 9 miliona a moze i vise ako udje u grupe LS, i opet je problem za neke i pitaju odakle novac. Pominju penzije, bolnice, puteve obrazovanje, ali ne pitaju odakle novac za eurolicencu, i ono zahvaljivanje po medijima, kao i za sumnjiva strana pojacanja od milion, dva. E moji vi, da vas nema trebalo bi vas izmisliti, jer sa ovakvim protivnicima Zvezdi je uspeh garantovan.

Henk Mudi

pre 4 godine

Ljudi, hajde da zamolimo Terzu da im otkupi Sumu, nek pomaze ekonomu kao mali Stanoje u Montevideu... Mali su, nebitni su, ali komsije su, red je da im pomogneo...

veliki strumf

pre 4 godine

1.8 miliona, dakle skuplji od Sume, najskuplji igrac u istoriji lige.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. avgust 2019 14:47)
Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen
(Salaso, 18. avgust 2019 15:36) Bocko golom u Kopenhagenu doneo 7,92 miliona! Zamisli kada smo pobedili na penalima bez dvojice penaldzija hohoho

Salaso

pre 4 godine

1.8 miliona, dakle skuplji od Sume, najskuplji igrac u istoriji lige.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. avgust 2019 14:47)
Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen

zvezdaš

pre 4 godine

Opa,dug od 34 miliona,a dovodi se igrač od 1,8 miliona,teraj dalje...
(marek hamšiković, 18. avgust 2019 14:09)

'Ajd to napiši na japanskom da te svi razumemo.

Walldorf

pre 4 godine

Rekao bih da je dovodjenje Garsije investicija,pre svega.Momak od 22.godine,potpisan na cetiri sezone.Na prvi pogled se vidi da je polivalentan tip igraca, i to je odlicno.Mislim da bi trio Marin-Tomane-Garsija funkcionisao besprekorno.Zasto Tomane,a ne Boskye ili Pavkov?Pa videli smo sinoc da je Tomane igrac vrhunske klase.Gol.Asistencija.Pomaganje sredini i odbrani.Osecaj za prostor i gol sansu.Podseca me na Huga Vieiru,koji je briljirao onomad u nasem dresu. E,sad rekapitulacija.Ocekivali smo tamnoputog igraca,170-175.cm visine,ubitacne brzine,sa osecajem za prostor i mirnu realizaciju,izgradjenim centarsutom ili povratnom loptom.Dobili smo igraca koji je brz,ali ne IZUZETNO brz.Tezine 66-67.kg.Izvanredne tehnike,driblinga i sposobnosti da bez problema dominira i sredinom terena.Sto bi se reklo, "Tri u jedan". Videcemo...ono sto je od izuzetne vaznosti, to je cinjenica da i pored mladosti,vec u nogama ima utakmice Primere,utakmice vrhunske klase.Kada se sve sumira,mislim da smo dobili igraca tipa Leonarda,koji je pruzao izvanredne partije u taboru komsija.S'tom razlikom da se radi o levonogom igracu.Svoju klasu,Garsija ce imati prilike da pokaze vec za par dana.Ako je zaista pojacanje,u pravom smislu te reci,nece mu smetati to sto ce debitovati u,za nas,izuzetno vaznoj utakmici.Rasnim igracima ne treba tri meseca uigravanja.Rasni igraci ODMAH pokazu vrhunsku klasu.Nadam se da Garsija spada u tu klasu igraca.Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Bankar

pre 4 godine

Nema se za dug Agrobanci, a ovamo se bacaju milioni...
(Pijani milioneri na socijali, 18. avgust 2019 14:23)

Poslovanje Agrobanke je preuzela postanska stedionica.Dug se tamo.otplacuje

djuka_pg

pre 4 godine

U danasnjem fudbalu dje se prosjecni igraci placaju sa 5+ miliona treba bit pravi madjionicar da dovedes igraca za ove pare koje Zvezda moze da plati i da on bude dobar i da se brzo uklopi. Shodno tome normalno je da ima promasaja ali najvaznije je da ima i pogodaka i naravno da ima rezultata. Mrkela radi odlican posao sto se vidi po rezultatima. Imamo odlican tim i za evropu a i jedan koji je dovoljan da se uzme domace prvenstvo. Sto se tice Garsije on bi mogao da bude dobra akvizicija i dobra zarada za par godina. Samo napred i da se ovako nastavi, ja bolje ne trazim.

neko iz mase

pre 4 godine

samo da ne bude kao sa jirkom.platicemo ga skoro dva miliona evra pa da ga ne salju onda na pozajmice po srbiji,mada ja licno smatram da je jirka bolji od mnogih igraca zvezde i da su mu trebali dati sansu

Djon

pre 4 godine

1,8 miliona evra obeštećenje i 500 hiljada plata da budemo precizni a što se tiče penzionera oni plaćaju licencu za Evropu JSD Partizan. Nama igrače plaća UEFA. Samo prošle nedelje od njih 10 miliona evrića...
(oberin martel, 18. avgust 2019 14:33)

Pa kad si vec bio precizan za prve dve cifre budi i za trecu. Nije 10m nego 8m. Al sta ces geni su geni...

nostalgija

pre 4 godine

Pricate da je Partizan mali klub, pa zasto se onda raspravljate sa navijacima tog kluba, sigurno bi ignorisali komentare navijaca Mladosti iz Lucana. Daleko od toga da je Partizam mali klub, a je sigurno manji od Zvezde, i trenutno po kvalitetu dosta slabiji. Treba tako da se odnosimo prema njima, a ne da im dajemo na znacaju. Bas zbog toga sto im dajemo na znacaju i jesu konkuretni u derbijima, jer ih smatramo sebi priblizno ravnim, prosto treba da se postavimo kao prema bilo kom drugom klubu u ligi, opsuteno, pa i ako primimo gol, nema veze dacemo tri. Ali ne, mi ih precenimo, oni se naostre, odigraju egal derbi, ili budu cak i bolji, iako se pravi kvalitet vidi u "malim" utakmicama, ali njima to sto su ravnopravni u derbiju ostavlja sumnju da se namesta. Zato, samo ih ignorisite, nema potrebe sa im se pravdamo ili da im bilo sta objasnjavamo, jer oni tako lece komplekse, zato, samo ignorisanje, to ce jos vise da ih boli.

Autolakirer

pre 4 godine

Raspisale se kukumavke a odakle pare za Jaguara iz Japana? Drugo.Bolje gledajte da se plasirate u LE ili kako rece Vucela da ako se to ne ostvari dolaze teski dani.Nema para.Onda ce drzava da pravi rebalnas bzdzeta i da tu ukljuci Partizan.Pola vlade su simpatizeri

Nikos

pre 4 godine

Zaradjeno od LS, prodaje, karta, sponzora. TV prava preko 50 miliona.
Dug smanjen sa 55 na 34(APR), sredjen stadion, malo se pazarilo....


Digitron u ruke, tako se posluje.... dodati tome i 8 milki do sada zaradjenih od kvalifikacija a ne kao neki kojima placaju licence, poklanjaju stadione.... a na tribinama ih saka jada u nepoznatom broju frakcija.

Karaburac

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Ma kakav kancelar penzioneri placaju i deca sa kosova,rusi,arapi...kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vranje je celo crveno-belo, 18. avgust 2019 15:00) # Link komentara

Pa pazi i nisi nesto se nalupao. Pare sa Kosova, Rusi, penzioneri... ima otimacine koliko hoces.
Sponzori kluba za kojeg navijas su i FON i fakultet za fizicku kulturu. Zamisli panteru kakva je to otimacina od studenata?
Strava i uzas, roditelji dizu kredite za skolarinu a pare idu u bure bez dna.
Dakle nisi nista slagao jer u Vranje nema laganje.

Vranje je celo crveno-belo

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Ma kakav kancelar penzioneri placaju i deca sa kosova,rusi,arapi...kme kme

Paja Patak

pre 4 godine

Miško
Da ste vi toliko zaradili, ne biste imali dug od 30+ miliona evra, zaboravljate koliki su vam rashodi naspram prihoda
(urosRuma, 18. avgust 2019 14:24)

I MU ima dug od 300 miliiona funti a Real 210 miliona funti po Financial timesu.Pa sta.Bilans Zvezde za 2018 veci prihodi od rashoda.Lako proverljivo.Zaostali dug se smanjuje i iznosi oko 25 miliona.Jos malo pa ko tvoj klub.Od prihoda se sredio stadion.Uvelo grejanje terena, sredjeni pomocni tereni.iznad juzne tribine, sredjuju se VIP.loze i servisira dug.To sve proverava UEFA i nema potrebe da drzava placa licencu za takmicenje kao nekima.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Nisam nešto gledao gaučosa ali po CV-u, brojkama i karakteristikama, obećava.
Deluje prilično lagano na lopti, vihorno krilo što bi rekli stari sporski novinari.

Ono najvažnije je, 96' godište, perspektiva na maksimumu, sigurno je motivisan da se dokaže kao jedan od vodećih u klubu sa evropskim pedigreom.

Marin, Tomane, Mateo. Me gusta.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Setimo se prosle sezone i navijaca cigani-digitron, kako je dug bio 32 miliona x koren iz iks na kvadrat, a od 20 primljenih golova u LŠ zaradjeno 150 miliona... Svaki drugi komentar bile njihove racunice o preporodu..

Jos je najbolje sto se oni poistovecuju sa tim para i kazu "zaradili smo" haha.

A sad nema nigde tih komentara kad Terza madjija kaze da je dug jos samo 40 milki... hahha

AXON

pre 4 godine

Da sam na Terzinom mestu doveo bih još trojicu od po 5 miliona. Nekako smo bojaživo dovodili pojačanja. Očekujem još neko ukoliko se plasiramo u LŠ.

Gru

pre 4 godine

Vucelini botovi rade i nedeljom:) Za razliku od Partizana , Zvezda vec 3 godine za redom igra neko Evropsko takmicenje, od kojih ima milionsku zaradu. Tako da ima se moze se!

direwolf

pre 4 godine

Haha, grobari padaju u nesvest. Ima Zvezda para, za plasman u Play Of Lige Sampiona, odnosno grupe LE, je vec osigurala 9 miliona evra. Ako prodje YangBoys onda ce ta suma jos vise porasti, a tu je i prihod od ulaznica i sponzora...

Питам се питам се

pre 4 godine

А зашто је доведен Јирка и он је крило и да је мало више стрпљења имао Милојевић (не критикујем само сам констатовао)као што рецимо има стрпљења са Иванићем дечко би могао много да помогне.Било како било подршка за Аргентинца.

Vladimir021

pre 4 godine

Nisam za to da Zvezdana udje u LŠ ali i ako se to desi to je dobra stvar za kladioničare,4+,7+,2+ prvo poluvreme se uvek dobro plaćalo!Zato što jača grupa da ih pune do balčaka!Dileje,spremite maramice!

Никола

pre 4 godine

Doktor Satrap
“Умислила прасица да је ластавица, па шћела да полети”! Не вреди, остаје прасица!

Salaso

pre 4 godine

Inace menadzer ovog igraca je Stojanovic, Terzicev kucni prijatelj i mendzerski saradnik nekada clan uprave FKCZ, jos poznat po tome sto je hteo da skrati teren u rupi jer igraci zvezde nemaju snage da igraju. Jos jedan Kajen u voznom parku terze madjije

zz

pre 4 godine

Srbijo raduj se!!!!! “Nasa” zevzda je dovela je jos jednog intergalaktickog igraca buduceg sampiona!!!
Cena prava sitnica
A pare nikada nisu bile problem
Ima se moze se
(xxxxx, 18. avgust 2019 14:01)

Tako je prijatelju, igra se Evropa, prodaju se igrači za milione, stadion pun, para ima, preljeva, ne brini!

Doktor Satrap

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi

Рајко Четник

pre 4 godine

Погледао сам овај кратки килип и делује да је момак добар и добили смо управо оно што нам треба да шаље лопте нападачима као и Марин.
Сада нам још фали појачање у одбрани уместо недисциплинованог Стојковића.
Поразно је да Звездини скаути не могу наћи неког младог играча са простора екс ју који би се афирмисао у у Звезди и кога би добро продали ако већ нажалост немамо Звездину школу фудбала.

Рајко Четник

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

# Link komentara
Браво успео си да ме засмејеш, једино нисам сигуран да ли ово заиста мислиш или си саркастичан.

Komandant Mark

pre 4 godine

Hehehe, jel se secate grobari kako vam je bilo smesno kada nas je PSG odvaljivao? Ili kada smo primili 4 gola u Liverpolu? E za taj smeh smo mi dobili oko 20 milki. A ne secam se da ste imali slicnu zaradu pre Sume

xxxxx

pre 4 godine

Srbijo raduj se!!!!! “Nasa” zevzda je dovela je jos jednog intergalaktickog igraca buduceg sampiona!!!
Cena prava sitnica
A pare nikada nisu bile problem
Ima se moze se

Ledeci Dux

pre 4 godine

Samo se dogovorite Koliko kosta i kolika mu je plata....Sve pohvale za Udbaski klub pa vi ste oteli Olimpijakosu igraca.....Njima trazio 700 Soma ....A vama igra za 500....Jaca nasa namestena liga od Grcke.....Mocni ste postali a dug stoji 50 milona....

Goran ks

pre 4 godine

800 000 i 500k. Nemojte plakati grobari. Imate i vi jednog u timu koji vas je izasao toliko.
(Brano, 18. avgust 2019 14:05)

E ovo mi je najsmesnije kada napadate jedni druge da su lopovi , a isti ste ,drzava sipa pare i jednima i drugima, vi ste zlo, i ja se iskreno radujem svakom vasem neuspehu u Evropi.

maSi

pre 4 godine

E ovo je igrač za Zvezdu. Kažu skup? Uđeš u LŠ, i isplatio se već posle dve utakmice. Tako smo onomad doveli Sinišu Mihajlovića za milion maraka, što je u ono vreme bio najveći naš transfer, a isplatio nam se već posle prve pobede nad Dinamom iz Drezdena.

Siva Sova

pre 4 godine

Na kapiram iskompleksirane komšijske komentare tipa 'za koje pare'...a pre neki dan su oni doveli igrača Arsenala...alo bre ne smarajte više sa pitanjima odakle pare...Zvezda je prošle godine igrala LŠ..i ove će ako bog da!!!

Dusan

pre 4 godine

Dobar tranfer !!!
Nadamo se da ce se brzo uklopiti i pokazati kao pojacanje. Za nase uslove "lepa" suma novca ali ako tezimo da budemo konkurentni,trebace jos par ovakvih potpisa.

Platu necu komentarisati jer nije ni priblizna najplacenijem igracu lige(Tosic Partizan) koja je 800k pa ne vidim da se navijaci tog kluba bune "sto to ide iz nasih dzepova".

Srecno i jednima i drugima u nastavku evropskih kvalifikacija !!!

oberin martel

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

1,8 miliona evra obeštećenje i 500 hiljada plata da budemo precizni a što se tiče penzionera oni plaćaju licencu za Evropu JSD Partizan. Nama igrače plaća UEFA. Samo prošle nedelje od njih 10 miliona evrića...

Лала из Баната

pre 4 godine

Gledaj u svoje dvorište, tvoj parni valjak nije hteo da upali u Turskoj! I protiv Napretka je nešto "štucao"! Zna li neko na koji period je potpisao? Mlad igrač, bilo bi šteta na samo godinu dana!
(severnjača, 18. avgust 2019 14:23)

4 године

Pedja

pre 4 godine

Drago mi je da je Garsija dosao i nadam se da ce opravdati ulogu pojacanja. Sto se tice para za kupovinu i platu, Zvezda se plasirala u LE, zaradila pare i od prodaje igraca, moze da se plati. A cime cete vi da placate igrace bez Evrope, to ne znam. Zvezda nikada nije delovala senzacionalisticki kao docek Sumi, te norveski Nejmar, te jaguar. Norveski Nejmar samo frizuru ima kao Nejmar, jaguar ni minut nije odgirao u Arsenalu. Doveli Sadika koji se sam o sebe saplice kad trci. I za nijednog se niste zapitali odakle pare za njih, ali kad dodje igrac u Zvezdu, onda velika briga. Zvezda igra trecu godinu zaredom Evropu, sto je za vas misaona imenica, zaradilo se i od toga i od prodaje igraca, TV prava itd. Mi smo bar kupili igrace za LS, a vi za domace prvenstvo. Dogodine, opet mozete pratiti Zvezdu u LS, da vidite kako se fudbal igra. A sad svi na kolektivno kukaknje predsedniku da vam dodeli pare za licencu dogodine.

nista o nicemu

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Ne pricamo o Sumi

očigledno

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Nije samo od penzionera, nego i poreskih obveznika, među koje verovatno i ti spadaš, tako da hvala ti na pojačanju :)

Sunce Slobode

pre 4 godine

Na ovoj slici izgleda ko da su mu ova dvojica tate
(Markoo, 18. avgust 2019 14:19) 

Sindrom debelog profesora iz uprave. Kod vas je to bas uhvatilo maha.

mirkojova84

pre 4 godine

Valjda ste shvatili svi, a pogotovo vi grobari što prozivate da se ne može u Evropu sa igračima koji dolaze za dž. U tim mora da se uloži da bi se ostvarivali rezultati. Mislim da je ovaj momak dobra investicija, jer je mlad i ako se pokaže moglo bi se još i zaraditi na njemu.

severnjača

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

Gledaj u svoje dvorište, tvoj parni valjak nije hteo da upali u Turskoj! I protiv Napretka je nešto "štucao"! Zna li neko na koji period je potpisao? Mlad igrač, bilo bi šteta na samo godinu dana!

Dodi

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Vidi... Nije obestecenje 2 milona,lazu novinari, 22 miliona je. Plata mu je 700k na mesecnom nivou! Ne znam odakle ti tako lose informacije.

miško

pre 4 godine

Alberto, penzioni fond ispraznili KKP I FKP tako da smo morali brzo da zaradimo 10 milona evra, 8 od plasmana u EL i 2 od prodaje Bena. Biće nadam se i više od 15 ulaskom u LŠ. Ti samo piši gluposti, istina se zna. Zvezda će uskoro zaraditi 100 miliona evra a tvoji pattaziti će i dalje sisati penzioni fond.

Nemanja

pre 4 godine

Juce je bila informacija da mu je zvezda ponudila godisnju platu od 650000 evra ali je nastao problem jer se umesao olimpijakos koji je ponudio mnogo vecu platu. Danas potpisao za 500000 evra platu. Pa kad lazete onda se barem dogovorite. Istina ce pre biti da mu je plata 1m. Pola transparentno, a pola ispod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?

Cinik

pre 4 godine

Sve o Zvezdi je rekao Dejan Savicevic. Svako pametan bi istog momenta prestao da navija za klub koji je formirala Udba koja je radila to sto je radila prema svom narodu, ciji vodja navijaca je bio 1988.godine znamo ko vec i ciji svi funkcioneri su znamo gde bili i gde se skrivali. Prema tome raspravljati sa navijacima Zvezde o to tome sta je Zvezda a sta je Partizan je gubljenje vremena.

O3on

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi 
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09) 


Jesi li ti uopste gledao tekmu u gostima Malatiji?

Ili si samo gledao Panticev izveszaj ?! :-)


ha ha ha.... pobednik

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Колике су шансе да заигра против ЈБ ? Да ли је он уопште физички спреман за тај двомеч? Биће регистрован то је сигурно али мислим да осим као измена у задњих 20-ак минута тешко да чекујемо неку већу минутажу.

Spasoye

pre 4 godine

@Alberto Rato

Znaci pise ti u vesti 1.800.000 i 500.000, ali si ti povecao i jedno i drugo za po 200.000. Zasto? Cemu to? I nece penzioneri da placaju, nego FK Crvena Zvezda koji je samo za ovih mesec dana zaradio skoro 10 miliona evra.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Ono kad se zvezdasi kunu u terzu i kokezu...
U vreme "aparthejda" AMSS im placao portugalskog trenera sa posebnog racuna.

Da je ovo normalna zemlja, da se ne placa mir glasackoj masini, bili bi ugaseni jos pre 2011 kad je ugasen KK posle dugogodisnjih "evropskih projekata"..

Arthas

pre 4 godine

Svaka cast upravi, dosta sam ih kritikovao nakon dva ocajna prelazna roka ali ovaj zaista deluje dosta bolje. Kanjas veoma dobar i po meni neopravdano kritikovan od mnogih, Zander bolji od ocekivanog, Pankov i Degenek odlicna pojacanja a videli smo juce i Tomanea kako je fenomenalno odigrao. Naravno nema garancija da i on nece biti promasaj kao npr Kafu, mada licno ne verujem jer je igrao redovno u Grckoj ligi koja je za klasu jaca od nase dok je Kafu kao i Meleg propustio citavu godinu. Sve u svemu moramo da ulazemo vise, ne mozemo da dovedemo Simica za 200,000 iz Zemuna pa se posle cudimo sto ne ume bolje. Nama krila HITNO trebaju, Vukanovic i Ivanic to nisu, a videli ste napadacki ucinak Jevtovica i Simica, za Evropu jako, jako lose! Nadajmo se najboljem i ako bog da nek se vec isplati protiv Jang Bojsa, srecno momci!

Arthas

pre 4 godine

Svaka cast upravi, dosta sam ih kritikovao nakon dva ocajna prelazna roka ali ovaj zaista deluje dosta bolje. Kanjas veoma dobar i po meni neopravdano kritikovan od mnogih, Zander bolji od ocekivanog, Pankov i Degenek odlicna pojacanja a videli smo juce i Tomanea kako je fenomenalno odigrao. Naravno nema garancija da i on nece biti promasaj kao npr Kafu, mada licno ne verujem jer je igrao redovno u Grckoj ligi koja je za klasu jaca od nase dok je Kafu kao i Meleg propustio citavu godinu. Sve u svemu moramo da ulazemo vise, ne mozemo da dovedemo Simica za 200,000 iz Zemuna pa se posle cudimo sto ne ume bolje. Nama krila HITNO trebaju, Vukanovic i Ivanic to nisu, a videli ste napadacki ucinak Jevtovica i Simica, za Evropu jako, jako lose! Nadajmo se najboljem i ako bog da nek se vec isplati protiv Jang Bojsa, srecno momci!

očigledno

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Nije samo od penzionera, nego i poreskih obveznika, među koje verovatno i ti spadaš, tako da hvala ti na pojačanju :)

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Nisam nešto gledao gaučosa ali po CV-u, brojkama i karakteristikama, obećava.
Deluje prilično lagano na lopti, vihorno krilo što bi rekli stari sporski novinari.

Ono najvažnije je, 96' godište, perspektiva na maksimumu, sigurno je motivisan da se dokaže kao jedan od vodećih u klubu sa evropskim pedigreom.

Marin, Tomane, Mateo. Me gusta.

zz

pre 4 godine

Srbijo raduj se!!!!! “Nasa” zevzda je dovela je jos jednog intergalaktickog igraca buduceg sampiona!!!
Cena prava sitnica
A pare nikada nisu bile problem
Ima se moze se
(xxxxx, 18. avgust 2019 14:01)

Tako je prijatelju, igra se Evropa, prodaju se igrači za milione, stadion pun, para ima, preljeva, ne brini!

Spasoye

pre 4 godine

@Alberto Rato

Znaci pise ti u vesti 1.800.000 i 500.000, ali si ti povecao i jedno i drugo za po 200.000. Zasto? Cemu to? I nece penzioneri da placaju, nego FK Crvena Zvezda koji je samo za ovih mesec dana zaradio skoro 10 miliona evra.

Dodi

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Vidi... Nije obestecenje 2 milona,lazu novinari, 22 miliona je. Plata mu je 700k na mesecnom nivou! Ne znam odakle ti tako lose informacije.

Рајко Четник

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

# Link komentara
Браво успео си да ме засмејеш, једино нисам сигуран да ли ово заиста мислиш или си саркастичан.

Hogar

pre 4 godine

Nisam za to da Zvezdana udje u LŠ ali i ako se to desi to je dobra stvar za kladioničare,4+,7+,2+ prvo poluvreme se uvek dobro plaćalo!Zato što jača grupa da ih pune do balčaka!Dileje,spremite maramice!
(Vladimir021, 18. avgust 2019 14:51)
Zadnju pobedu u Ligi šampiona ste imali pre 35 godina i vi se javljate da komentarišete nešto. uvek sa vama neka komedija...

veliki strumf

pre 4 godine

1.8 miliona, dakle skuplji od Sume, najskuplji igrac u istoriji lige.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. avgust 2019 14:47)
Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen
(Salaso, 18. avgust 2019 15:36) Bocko golom u Kopenhagenu doneo 7,92 miliona! Zamisli kada smo pobedili na penalima bez dvojice penaldzija hohoho

nista o nicemu

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Ne pricamo o Sumi

Siva Sova

pre 4 godine

Na kapiram iskompleksirane komšijske komentare tipa 'za koje pare'...a pre neki dan su oni doveli igrača Arsenala...alo bre ne smarajte više sa pitanjima odakle pare...Zvezda je prošle godine igrala LŠ..i ove će ako bog da!!!

maSi

pre 4 godine

E ovo je igrač za Zvezdu. Kažu skup? Uđeš u LŠ, i isplatio se već posle dve utakmice. Tako smo onomad doveli Sinišu Mihajlovića za milion maraka, što je u ono vreme bio najveći naš transfer, a isplatio nam se već posle prve pobede nad Dinamom iz Drezdena.

Walldorf

pre 4 godine

Rekao bih da je dovodjenje Garsije investicija,pre svega.Momak od 22.godine,potpisan na cetiri sezone.Na prvi pogled se vidi da je polivalentan tip igraca, i to je odlicno.Mislim da bi trio Marin-Tomane-Garsija funkcionisao besprekorno.Zasto Tomane,a ne Boskye ili Pavkov?Pa videli smo sinoc da je Tomane igrac vrhunske klase.Gol.Asistencija.Pomaganje sredini i odbrani.Osecaj za prostor i gol sansu.Podseca me na Huga Vieiru,koji je briljirao onomad u nasem dresu. E,sad rekapitulacija.Ocekivali smo tamnoputog igraca,170-175.cm visine,ubitacne brzine,sa osecajem za prostor i mirnu realizaciju,izgradjenim centarsutom ili povratnom loptom.Dobili smo igraca koji je brz,ali ne IZUZETNO brz.Tezine 66-67.kg.Izvanredne tehnike,driblinga i sposobnosti da bez problema dominira i sredinom terena.Sto bi se reklo, "Tri u jedan". Videcemo...ono sto je od izuzetne vaznosti, to je cinjenica da i pored mladosti,vec u nogama ima utakmice Primere,utakmice vrhunske klase.Kada se sve sumira,mislim da smo dobili igraca tipa Leonarda,koji je pruzao izvanredne partije u taboru komsija.S'tom razlikom da se radi o levonogom igracu.Svoju klasu,Garsija ce imati prilike da pokaze vec za par dana.Ako je zaista pojacanje,u pravom smislu te reci,nece mu smetati to sto ce debitovati u,za nas,izuzetno vaznoj utakmici.Rasnim igracima ne treba tri meseca uigravanja.Rasni igraci ODMAH pokazu vrhunsku klasu.Nadam se da Garsija spada u tu klasu igraca.Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Gru

pre 4 godine

Vucelini botovi rade i nedeljom:) Za razliku od Partizana , Zvezda vec 3 godine za redom igra neko Evropsko takmicenje, od kojih ima milionsku zaradu. Tako da ima se moze se!

O3on

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi 
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09) 


Jesi li ti uopste gledao tekmu u gostima Malatiji?

Ili si samo gledao Panticev izveszaj ?! :-)


ha ha ha.... pobednik

Pedja

pre 4 godine

Drago mi je da je Garsija dosao i nadam se da ce opravdati ulogu pojacanja. Sto se tice para za kupovinu i platu, Zvezda se plasirala u LE, zaradila pare i od prodaje igraca, moze da se plati. A cime cete vi da placate igrace bez Evrope, to ne znam. Zvezda nikada nije delovala senzacionalisticki kao docek Sumi, te norveski Nejmar, te jaguar. Norveski Nejmar samo frizuru ima kao Nejmar, jaguar ni minut nije odgirao u Arsenalu. Doveli Sadika koji se sam o sebe saplice kad trci. I za nijednog se niste zapitali odakle pare za njih, ali kad dodje igrac u Zvezdu, onda velika briga. Zvezda igra trecu godinu zaredom Evropu, sto je za vas misaona imenica, zaradilo se i od toga i od prodaje igraca, TV prava itd. Mi smo bar kupili igrace za LS, a vi za domace prvenstvo. Dogodine, opet mozete pratiti Zvezdu u LS, da vidite kako se fudbal igra. A sad svi na kolektivno kukaknje predsedniku da vam dodeli pare za licencu dogodine.

penzioner

pre 4 godine

Vidim ovde neki pominju penzionere...deco moja,mi penzioneri nemamo nista protiv novca koji odlazi u Zvezdu,jer su oni svojim ucescem u LS i LE to sami stekli...to je nas ponos koji afirmise i drzavu i klub.Poseta kada Zvezda igra kuci i na strani je impozantna kakva prilici tako mocnom klubu i samo je jedan od pokazatelja njene velicine.Mi se ne slazemo sto novac odlazi za klub kome placaju licencu da igra u Evropi a niko ne navija za njega.

Paja Patak

pre 4 godine

Miško
Da ste vi toliko zaradili, ne biste imali dug od 30+ miliona evra, zaboravljate koliki su vam rashodi naspram prihoda
(urosRuma, 18. avgust 2019 14:24)

I MU ima dug od 300 miliiona funti a Real 210 miliona funti po Financial timesu.Pa sta.Bilans Zvezde za 2018 veci prihodi od rashoda.Lako proverljivo.Zaostali dug se smanjuje i iznosi oko 25 miliona.Jos malo pa ko tvoj klub.Od prihoda se sredio stadion.Uvelo grejanje terena, sredjeni pomocni tereni.iznad juzne tribine, sredjuju se VIP.loze i servisira dug.To sve proverava UEFA i nema potrebe da drzava placa licencu za takmicenje kao nekima.

oberin martel

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

1,8 miliona evra obeštećenje i 500 hiljada plata da budemo precizni a što se tiče penzionera oni plaćaju licencu za Evropu JSD Partizan. Nama igrače plaća UEFA. Samo prošle nedelje od njih 10 miliona evrića...

AXON

pre 4 godine

Da sam na Terzinom mestu doveo bih još trojicu od po 5 miliona. Nekako smo bojaživo dovodili pojačanja. Očekujem još neko ukoliko se plasiramo u LŠ.

mirkojova84

pre 4 godine

Valjda ste shvatili svi, a pogotovo vi grobari što prozivate da se ne može u Evropu sa igračima koji dolaze za dž. U tim mora da se uloži da bi se ostvarivali rezultati. Mislim da je ovaj momak dobra investicija, jer je mlad i ako se pokaže moglo bi se još i zaraditi na njemu.

miško

pre 4 godine

Alberto, penzioni fond ispraznili KKP I FKP tako da smo morali brzo da zaradimo 10 milona evra, 8 od plasmana u EL i 2 od prodaje Bena. Biće nadam se i više od 15 ulaskom u LŠ. Ti samo piši gluposti, istina se zna. Zvezda će uskoro zaraditi 100 miliona evra a tvoji pattaziti će i dalje sisati penzioni fond.

Питам се питам се

pre 4 godine

А зашто је доведен Јирка и он је крило и да је мало више стрпљења имао Милојевић (не критикујем само сам констатовао)као што рецимо има стрпљења са Иванићем дечко би могао много да помогне.Било како било подршка за Аргентинца.

direwolf

pre 4 godine

Zvezda igrala LS prosle sezone, prodala mnostvo igraca i zaradila vise od 60 miliona. Ove sezone vec zaradila 9 miliona a moze i vise ako udje u grupe LS, i opet je problem za neke i pitaju odakle novac. Pominju penzije, bolnice, puteve obrazovanje, ali ne pitaju odakle novac za eurolicencu, i ono zahvaljivanje po medijima, kao i za sumnjiva strana pojacanja od milion, dva. E moji vi, da vas nema trebalo bi vas izmisliti, jer sa ovakvim protivnicima Zvezdi je uspeh garantovan.

Bankar

pre 4 godine

Nema se za dug Agrobanci, a ovamo se bacaju milioni...
(Pijani milioneri na socijali, 18. avgust 2019 14:23)

Poslovanje Agrobanke je preuzela postanska stedionica.Dug se tamo.otplacuje

Henk Mudi

pre 4 godine

Ljudi, hajde da zamolimo Terzu da im otkupi Sumu, nek pomaze ekonomu kao mali Stanoje u Montevideu... Mali su, nebitni su, ali komsije su, red je da im pomogneo...

Sunce Slobode

pre 4 godine

Na ovoj slici izgleda ko da su mu ova dvojica tate
(Markoo, 18. avgust 2019 14:19) 

Sindrom debelog profesora iz uprave. Kod vas je to bas uhvatilo maha.

Autolakirer

pre 4 godine

Raspisale se kukumavke a odakle pare za Jaguara iz Japana? Drugo.Bolje gledajte da se plasirate u LE ili kako rece Vucela da ako se to ne ostvari dolaze teski dani.Nema para.Onda ce drzava da pravi rebalnas bzdzeta i da tu ukljuci Partizan.Pola vlade su simpatizeri

Рајко Четник

pre 4 godine

Погледао сам овај кратки килип и делује да је момак добар и добили смо управо оно што нам треба да шаље лопте нападачима као и Марин.
Сада нам још фали појачање у одбрани уместо недисциплинованог Стојковића.
Поразно је да Звездини скаути не могу наћи неког младог играча са простора екс ју који би се афирмисао у у Звезди и кога би добро продали ако већ нажалост немамо Звездину школу фудбала.

zvezdaš

pre 4 godine

Opa,dug od 34 miliona,a dovodi se igrač od 1,8 miliona,teraj dalje...
(marek hamšiković, 18. avgust 2019 14:09)

'Ajd to napiši na japanskom da te svi razumemo.

Nikos

pre 4 godine

Zaradjeno od LS, prodaje, karta, sponzora. TV prava preko 50 miliona.
Dug smanjen sa 55 na 34(APR), sredjen stadion, malo se pazarilo....


Digitron u ruke, tako se posluje.... dodati tome i 8 milki do sada zaradjenih od kvalifikacija a ne kao neki kojima placaju licence, poklanjaju stadione.... a na tribinama ih saka jada u nepoznatom broju frakcija.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

....... Nemam komentar dok prvo nevidim šta ume na terenu.
U svakom slučaju dobrodošao u najveći klub u Srbiji i na celom Balkanu.

tek onako

pre 4 godine

Juce je bila informacija da mu je zvezda ponudila godisnju platu od 650000 evra ali je nastao problem jer se umesao olimpijakos koji je ponudio mnogo vecu platu. Danas potpisao za 500000 evra platu. Pa kad lazete onda se barem dogovorite. Istina ce pre biti da mu je plata 1m. Pola transparentno, a pola ispod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?
(Nemanja, 18. avgust 2019 14:34)
pobogu pa nije potpisao za "instituciju" da igra iz ljubavi....ipak je to vasa specijalnost.

direwolf

pre 4 godine

Haha, grobari padaju u nesvest. Ima Zvezda para, za plasman u Play Of Lige Sampiona, odnosno grupe LE, je vec osigurala 9 miliona evra. Ako prodje YangBoys onda ce ta suma jos vise porasti, a tu je i prihod od ulaznica i sponzora...

Komandant Mark

pre 4 godine

Hehehe, jel se secate grobari kako vam je bilo smesno kada nas je PSG odvaljivao? Ili kada smo primili 4 gola u Liverpolu? E za taj smeh smo mi dobili oko 20 milki. A ne secam se da ste imali slicnu zaradu pre Sume

neko iz mase

pre 4 godine

samo da ne bude kao sa jirkom.platicemo ga skoro dva miliona evra pa da ga ne salju onda na pozajmice po srbiji,mada ja licno smatram da je jirka bolji od mnogih igraca zvezde i da su mu trebali dati sansu

djuka_pg

pre 4 godine

U danasnjem fudbalu dje se prosjecni igraci placaju sa 5+ miliona treba bit pravi madjionicar da dovedes igraca za ove pare koje Zvezda moze da plati i da on bude dobar i da se brzo uklopi. Shodno tome normalno je da ima promasaja ali najvaznije je da ima i pogodaka i naravno da ima rezultata. Mrkela radi odlican posao sto se vidi po rezultatima. Imamo odlican tim i za evropu a i jedan koji je dovoljan da se uzme domace prvenstvo. Sto se tice Garsije on bi mogao da bude dobra akvizicija i dobra zarada za par godina. Samo napred i da se ovako nastavi, ja bolje ne trazim.

Тарми Рићми

pre 4 godine

Већина га упоређује са Беном, не иде Бен из Звезде зато што је лош већ да би и Звезда и Бен били на добитку, последња шанса да се узму иоле озбиљне паре, обзиром на његове године, као и за њега да добије већу плату. Овај Аргентинац има 23 године тако да може и да се заради на њему.

severnjača

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

Gledaj u svoje dvorište, tvoj parni valjak nije hteo da upali u Turskoj! I protiv Napretka je nešto "štucao"! Zna li neko na koji period je potpisao? Mlad igrač, bilo bi šteta na samo godinu dana!

braca po projektu

pre 4 godine

Zeleo bih da pozdravim penzionere sto su podneli ovaj teret, za nas drzavni projekat.
(ja, 18. avgust 2019 14:23)

Ja bi ih pozdravio i za teret drugog drzavnog projekta cija je adresa u komsiluku.

Dusan

pre 4 godine

Dobar tranfer !!!
Nadamo se da ce se brzo uklopiti i pokazati kao pojacanje. Za nase uslove "lepa" suma novca ali ako tezimo da budemo konkurentni,trebace jos par ovakvih potpisa.

Platu necu komentarisati jer nije ni priblizna najplacenijem igracu lige(Tosic Partizan) koja je 800k pa ne vidim da se navijaci tog kluba bune "sto to ide iz nasih dzepova".

Srecno i jednima i drugima u nastavku evropskih kvalifikacija !!!

Vranje je celo crveno-belo

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Ma kakav kancelar penzioneri placaju i deca sa kosova,rusi,arapi...kme kme

Dare_cz

pre 4 godine

Dobrodosao majstore ! Poslednja karika koja je nedostajala timu je upravo Garsija.Brz,prodoran sa dobrim driblingom.To je ono sto nismo imali u timu.Saradnja Marin Garsija auuuuu

nista o nicemu

pre 4 godine

Za Kawasakijia ne znam. Ali koliko je CZV kostao transfer Takajuki Suzukija pre 13 godina, nikad nismo saznali.
(bos, 18. avgust 2019 18:06)

Dosao kao deo sponzorskog paketa sa Tojotom

To je moja iberzokna

pre 4 godine

spod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?
(Nemanja, 18. avgust 2019 14:34) Zna se gde igraju iz čiste ljubavi i koju tonu kikirikija, jedini klub u svetu koji plaća u toj valuti.

nebojša

pre 4 godine

Čekajte grobosi,vi ste doveli Kawasakija iz Čelzija i to je u redu,mi dovodimo nekog lika iz Las Palmasa i to je problem,pritom mi već imamo osiguranu Ligu Evrope i neke pare a vi se tek borite da uđete tamo.Drugo,zna se koliki je transfer i plata a Kawasaki,ko ga plaća?Željko možda?Jeste na pozajmici ali neće Čelsi da mu daje platu.

To je moja iberzokna

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi (Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09 Štuca ti nešto valjak u poslednje dve utakmice! Hoće to kad ne uzimaš najkvalitetnije gorivo kad ti već gazda da lovu, već ‘oćeš na mufte od nekog švercera, pa pokušaš da se ugradiš i budeš dobar, onda krene valjak da štuca.

Лала из Баната

pre 4 godine

Gledaj u svoje dvorište, tvoj parni valjak nije hteo da upali u Turskoj! I protiv Napretka je nešto "štucao"! Zna li neko na koji period je potpisao? Mlad igrač, bilo bi šteta na samo godinu dana!
(severnjača, 18. avgust 2019 14:23)

4 године

Wllaxy

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

Slažem se sa tobom i videlo se već na sledećem meču preglede Turaka da ste postigli značajan napredak...

Revanš protiv Turaka je već savršenstvo kakvo teško da iko može više da ponovi...

Nego brine li te što se bliži kraj avgusta i početak nove školske godine?

nista o nicemu

pre 4 godine

argentinac dosao u zvezdu",a sto nije naslov,"najskuplje pojacanje u istoriji ove zemlje doslo u zvezdu"! Jel to ne smete da napisete ili?
(fini neki gospodin ovaj sto stoji, 18. avgust 2019 17:33)

Zahvaljujemo se na glasu.

Ne jer ga nije Zvezda platila. Platio ga je Zeljko, sprema ga za Fener

Wllaxy

pre 4 godine

Plata skoro 2 miliona po godini...A svi cute ko zaliveni...E, Srbijo jadna li si...
Odakle pare..?? Niko da pisne...
Tisina tamo !!!
(dobro obavesten, 18. avgust 2019 18:37)

Od 9 miliona zarađenih tako što je obezbeđena grupna faza LE!

A odakle vama pare, od četvrtog kola?

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Колике су шансе да заигра против ЈБ ? Да ли је он уопште физички спреман за тај двомеч? Биће регистрован то је сигурно али мислим да осим као измена у задњих 20-ак минута тешко да чекујемо неку већу минутажу.

peki

pre 4 godine

sve je dobro, samo podignite sada platu MARINU barem 100k vise nego malom. Da sam Marin licno bih se uvredio da nije tako... Ne gledam na stvar kroz ego, nego cisto da se zna ko je tata. poz

Henk Mudi

pre 4 godine

Lepa SUMA za ovog momka... E sad s
da li je za ovu SUMU bolji od SUME? Jedno je sigurno, gori nije sigurno, ne postoji gore od SUME! Mene ceo dan muci jedna stvar, ako neko zna voleo bih da me obavesti... Da li je pimplao loptu na promociji, da li je dobio neki nadimak (norveski Nejmar, bugarski Bebeto, crnogorski Mesi) i ko garantuje za ovog momka?

xxxxx

pre 4 godine

Srbijo raduj se!!!!! “Nasa” zevzda je dovela je jos jednog intergalaktickog igraca buduceg sampiona!!!
Cena prava sitnica
A pare nikada nisu bile problem
Ima se moze se

nostalgija

pre 4 godine

Pricate da je Partizan mali klub, pa zasto se onda raspravljate sa navijacima tog kluba, sigurno bi ignorisali komentare navijaca Mladosti iz Lucana. Daleko od toga da je Partizam mali klub, a je sigurno manji od Zvezde, i trenutno po kvalitetu dosta slabiji. Treba tako da se odnosimo prema njima, a ne da im dajemo na znacaju. Bas zbog toga sto im dajemo na znacaju i jesu konkuretni u derbijima, jer ih smatramo sebi priblizno ravnim, prosto treba da se postavimo kao prema bilo kom drugom klubu u ligi, opsuteno, pa i ako primimo gol, nema veze dacemo tri. Ali ne, mi ih precenimo, oni se naostre, odigraju egal derbi, ili budu cak i bolji, iako se pravi kvalitet vidi u "malim" utakmicama, ali njima to sto su ravnopravni u derbiju ostavlja sumnju da se namesta. Zato, samo ih ignorisite, nema potrebe sa im se pravdamo ili da im bilo sta objasnjavamo, jer oni tako lece komplekse, zato, samo ignorisanje, to ce jos vise da ih boli.

cofi

pre 4 godine

@slobinator hejteru bolesni..igramo 3 god evropu za redom,ti pljujes kao da ispadamo iz jelen super lige...
ne moze svaki transfer da bude bomba,nismo mi barsa itd da dobijas top gotove igrace...mora se snalaziti malim transferima...I ta barsa dovodi promasaje nekad...
ali druze ,mi pravimo rezultate a ti pljuj nesrecnice

Wllaxy

pre 4 godine

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.
(Petar, 18. avgust 2019 18:23)

Ko zna, možda mu jednog dana razvijemo i zastavu, kao vi Toletu...

Z

pre 4 godine

Cemu hejt na ovaj transfer??? kome smeta,sta smeta??
I treba da se dovodi,kad se zaradi...a ne ko nekad da nestaju pare...

Ako sad ulozes,vratice ti se u novcu kroz rezultate...pozdrav za ovu upravu koja se trudi da sve nedostatke nadomesti

Klaxon

pre 4 godine

@dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Raspitaj se malo koliko je Zvezda zaradila prolaskom u plejof kvalifikacija za ligu sampiona, pa onda pisi...

Hrundi

pre 4 godine

Videćemo komšije...po meni slabiji od Bena...čista matematika...ako vi Bena iz Srbije prodajete za 2 mil.eura, a ovaj iz Španije dolazi za manje, znači Ben je barem duplo bolji...videćemo...
mada ko da je to i važno, važno je da je doktor sa svojim pajtosima Belim i Stojadinovićem odradio još jednu kombinaciju, biće tu i za ultra kop...svi srećni...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hoćemo var u "super ligi" povilo, 18. avgust 2019 17:46)

Ni Las Palmas ni Aris neće igrati evropska klupska takmičenja. Logično je da se tako dobija na ceni, pa je tako i Ben od viška u Olyju postao drugi igrač Zvezde posle Marina i nabio vrednost, nakon prezimljavanja LE i učešća u LŠ. Ono što FKCZ očekuje od Garsije je otprilike isto što FKP očekuje od Asana.

Bidon

pre 4 godine

ova danasnja djecina sto komentarisu po vas bijeli dan, a veze o sportu nemaju su stvarno za posmatranje... Pominju "promasaje", pojacanja kao na traku... Veliki klubovi svaki prelazni rok puknu makar 50, 60 miliona minimum na igrace/pojacanja koja na kraju nikad ni ne zaigraju, tek sa ponekim pojacanjem ubodu... Nije to video igrica pa da svaki igrac igra isto u bilo kojem klubu/ligi... Odje kod nas bilo da je Zvezda ili Partizan ako se napravi promasaj sa "pojacanjem" odma haos i uprava napolje, a dovodimo "pojacanja" koja kostaju 100.000 do milion, maksimum dva... Nema toga menadzera na planeti zemlji koji bi za te pare ubo sa svakim pojacanjem, ni za puno vece pare, a ne sa tim sitnisem... Da bi sastavio pravu ekipu, imao jake igrace na svakoj poziciji neminovno je da napravis nekoliko kikseva sa nazovi "pojacanjima" dok ne ubodes pravo, a kod nas portal strucnjaci misle da ako platis igraca milion (sto je u danasnjem fudbalu 100eura) to mora da bude "bomba" hahaha.. daj djecino naucite nesto

pedja

pre 4 godine

Odlican poteza ali sacekajmo sledece dve evropske utakmice da vidimo kako to izgleda u praksi!?
Mislim da bi bilo dobro da vrate Jirku iz Radnickog, jer je bolji od svih, trenutno prisutnih igraca na desnom krilu, a mozda ga probati i na desnom beku jer ima fantasticnu brzinu i odlican centarsut.Sta to mogu Goblejic i Stojkovic sto on ne moze.
Samo da podsetim da je jedini igrac koji ima centarsut Marin i da su na centarforovi uglavnom odseceni u napadu jer nemaju lopte sa strane. Tek sa bocnim loptama bi bilo golova.Levu stranu smo resili ostala je desna!?

Kosta

pre 4 godine

Penzioneri i drugi stanovnici neće trpeti što je Mateo došao u Zvezdu. Zvezda je do sada uzela 8 miliona od kvalifikacija... A ako Bog da udjemo u LŠ cifra će sa ulaznicama, tv pravima biti oko 30 miliona. A to što ovi mlate je dokaz da im nije lako.

Nebojsa

pre 4 godine

Vidim navijace Partizana pominju penzionere i stezanje kaisa, oni ga doveli nisu vec fudbaleri Kopenhagena.
A tek ce videti u koliko C.Zvezda udje u grupnu LS, kakva ce pojacanja stici u Ljutice Bogdana.

nista o nicemu

pre 4 godine

Pa pazi i nisi nesto se nalupao. Pare sa Kosova, Rusi, penzioneri... ima otimacine koliko hoces.
Sponzori kluba za kojeg navijas su i FON i fakultet za fizicku kulturu. Zamisli panteru kakva je to otimacina od studenata?
Strava i uzas, roditelji dizu kredite za skolarinu a pare idu u bure bez dna.
Dakle nisi nista slagao jer u Vranje nema laganje.
(Karaburac, 18. avgust 2019 15:43)

Placa ga Zeljko, dogodine u Fenerbahceu. Drzava Srbije nije ni dinar dala na o aj transfer, hvala Zocu, vidi se da smo ipak drugari iako smo mu zvizdali onda.

Ivica R.

pre 4 godine

Od ovih što trenutno igraju na njegovoj poziciji ne može da bude gori i da ?oće. Prema tome dobro doš'o ti nama i daj sve od sebe. A ozbiljnije ću da komentarišem pojačanja kad Zvezda počne da kupuje igrače skuplje od 5 miliona evra. Ova boranija od milion-dva evra je mačka u džaku.

Zare

pre 4 godine

Na kapiram iskompleksirane komšijske komentare tipa 'za koje pare'...a pre neki dan su oni doveli igrača Arsenala...alo bre ne smarajte više sa pitanjima odakle pare...Zvezda je prošle godine igrala LŠ..i ove će ako bog da!!!
(Siva Sova, 18. avgust 2019 14:53)
Ma koji Arsenal, nije tamo odigrao ni jedan minut...

Demar Derosan

pre 4 godine

Da li je ovo pravo pojacanje ili ne videcemo, a slazem se sa svima koji misle da samo Marin ima dobar centar sut. Tu sam mnogo vise ocekivao od Ivanica, ali bas svaki centar sut s boka je prejak i ide na drugu stranu, realizacija u situacijama 1 na 1 sa golmanom mu je katastrofa, dok u polju i nije tako los. Videcemo, samo hrabro i srcem u sredu.

Kantona

pre 4 godine

Ekipa koja je zaradila prosle godine 30 miliona, tri dana pred utakmicu sezone dovodi “bombu” iz druge lige Spanije. Takodje je i Tomane predstavljen kao bomba, igrac doveden iz Tondele, ej. Ne kazem da su ovo losi igraci niti da nece unaprediti igru, ali ovo je isto poslovanje kao sto je radila uprava Partizana 2010, pare uzete, a zamazuju se oci bombama iz druge lige... Mislim da navijaci u Srbiji zasluzuju vise, nebitno za koji tim navijaju!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!
(Tito partija crno bela aSNS armija, 18. avgust 2019 18:02)

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 18. avgust 2019 18:23)

Pa ?!
Očigledno ste obojica "zaboravili" kome se sada trpa što u kk, što u fk da bi "narod bio srećan".
A, od rezultata u OBA sporta imate 2 KUPA (Koraća i fudbalski) , a za ovaj drugi znas i sam odakle je stigla naredba ko ce da ga osvoji , opet da bi "narod bio srecan"
E, sad jedino ako mislis na to što su nam poklonili stadion, planiraju renoviranje, plaćaju licencu za igranje Evrope (koji mi NISMO igrali jer nam taj sto je odrastao na "severu" nije pustio kintu)...a, da...nije to nama, izvini...

Doktor Satrap

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi

Zvezdaaaa

pre 4 godine

U vojno generalski dolaze iz ljubavi jer od malena navijaju za taj klub.To je institucija zar ne.A da nema drzave danas bi igrali sa svojom filijalom Teleoptikom , OFK Beogradom u prvoj srpskoj grupa Beograd.Ne da drzava da institucija propadne ali ta drzava devedesetih ni trepnula nije kada je Zvezda propadala

Wllaxy

pre 4 godine

Veliki klubovi, kupuju i prodaju za ozbiljne novce.

Zvezda nije ni blizu.
(Terza je sam sebi dovoljan., 18. avgust 2019 17:06)

Čekaj, ti to hoćeš da kažeš da ste vi veliki klub zato što dovodite Sumu za veliku sumu i nekog tamo japanskog jaguara za nešto manju?

Doduše samo po tome koliko trošite i možete da se svrstate među veće klubove...

Никола

pre 4 godine

Doktor Satrap
“Умислила прасица да је ластавица, па шћела да полети”! Не вреди, остаје прасица!

Milan

pre 4 godine

Vrlo dobar igrač, agresivan, brz, hrabar, uporan, tehnički dobro obučen. Nadam se da će njegova mladost, upornost i agresivnost da dodju do izražaja, a samim tim će doprineti i svojom tehničko-taktičkom obučenošću, brzinom i realizacijom. Argentinske fudbalere krasi borbenost, fudbalska drskost, istrajnost i nadam se da će time doprineti i čvrstini u sredini i defanzivi, a time će se otvarati i brže akcije i bolja završnica i realizacija koje su nam sada itekako potrebne. U svakom slučaju, puno sreće ovom mladom fudbaleru, da bude pravi i pomogne u poboljšanju Zvezdine igre! Dobro nam došao Mateo! Nadam se da ćemo ove godine načiniti korak više i proći u osminu finala LŠ ili kao treći u grupi nastaviti takmičenje u LE. Ideeemooo Zvezdaaa! Srbija!

Pera Detlic

pre 4 godine

Karaburac samo da znas da zbog kompletnog JSDP poskupljuje struja,voda,grejanje,ostale komunalije,meso,mleko i mlecni proizvodi i naravno smanjuju se penzije.Lako mozes da izracunas koliko je zvezda poslednje dve godine od evrope,sponzorstva,tv prava,prodaje igraca,prodaje ulaznica.Nije svaki klub kao vi bunar bez dna.Jos ima vi da vicete na sav glas HVALA VUCICU.

Mare

pre 4 godine

Statisticaru (koji nikada nista pogodio nije) batali nas svojim procenama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaaaa, 18. avgust 2019 16:50)

Uvek sam sve pogodio.

Potpisao Mateo Garcia iz Las Palmasa obeštecenje 1 800 000, plata 500 000, sledeci je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Marinova pozicija, što je loše jer ako ga plate 4 000 000, Marin odlazi, a ne bi smeo ispod 18 000 000, Zvezda placa 4 000 000 evra obeštecenje, pašce još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Finansijski izveštaj za tastatura-grobare
Za sada od UEFE oko 9 000 000- oko 1 140 000 za prva 3 kola + 5 000 000 play-off, ucešce u grupnoj fazi LE oko 3 500 000, nisam baš 100% siguran, odlazi Ben za 2 000 000, Rodic verovatno za 1 000 000, ako ne i za manje. Boakye ILI Pavkov, neko ce otici, za LŠ nam je neophodan bolji štoper od Milunovica, i desni bek pojacanje.

P.S. Ako se Zvezda plasira u LŠ, prihod oko 18 000 000 + 4 000 000 ulaznice + TV prava. Pobeda 2 700 000, remi 900 000.

Aj sad da sam cuo penzioneri, duhovi, Paja Patak i Miki Maus...

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda

Ili

City
Real
Inter
Zvezda

Partizanu želim grupnu fazu LE, i grupu, koju bi prošli tipa

Basel
Apoel
Partizan
Oleksandriya

Cinik

pre 4 godine

Sve o Zvezdi je rekao Dejan Savicevic. Svako pametan bi istog momenta prestao da navija za klub koji je formirala Udba koja je radila to sto je radila prema svom narodu, ciji vodja navijaca je bio 1988.godine znamo ko vec i ciji svi funkcioneri su znamo gde bili i gde se skrivali. Prema tome raspravljati sa navijacima Zvezde o to tome sta je Zvezda a sta je Partizan je gubljenje vremena.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Страшно појачање из друге лиге. Чак ни тамо није могао да игра па ишао позајмнице.
(зоран, 18. avgust 2019 16:40)

Ti li si Bodibonde ? Pa opismeni se vec jednom covece, nemozemo tako u Evropu ! :)))))

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Mare

Ma sta si pogodio? Citas stampu i prenosis nam ono sto i mi znamo.Pravis kombinaciju grupa jos od SP , pravis grupe za LS i nikada nisi nista ni pdiblizno pigodio.Ne smaraj nas

Tito partija crno bela aSNS armija

pre 4 godine

Hvala vučiću
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Andrej, 18. avgust 2019 17:50)

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!

Nemanja

pre 4 godine

Juce je bila informacija da mu je zvezda ponudila godisnju platu od 650000 evra ali je nastao problem jer se umesao olimpijakos koji je ponudio mnogo vecu platu. Danas potpisao za 500000 evra platu. Pa kad lazete onda se barem dogovorite. Istina ce pre biti da mu je plata 1m. Pola transparentno, a pola ispod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?

sve se zna

pre 4 godine

U vojno generalski dolaze iz ljubavi jer od malena navijaju za taj klub....(Zvezdaaaa, 18. avgust 2019 16:31)

Nema potrebe, ONI (Partizan)
su na mržnji nastali.

Salaso

pre 4 godine

Inace menadzer ovog igraca je Stojanovic, Terzicev kucni prijatelj i mendzerski saradnik nekada clan uprave FKCZ, jos poznat po tome sto je hteo da skrati teren u rupi jer igraci zvezde nemaju snage da igraju. Jos jedan Kajen u voznom parku terze madjije

Negativni

pre 4 godine

Zeleo bih da pozdravim penzionere sto su podneli ovaj teret, za nas drzavni projekat.
(ja, 18. avgust 2019 14:23)

Nego šta. Ja bih penzionere opteretio sa još 10% poreza na glupost, jer već trideset godina glasaju za propast svoju, svojih unuka i svoje države. I od tog poreza bih kupio nove vile Terzi i Vučeli i još audija i bmv-a za vodje navijača. Tako je najpoštenije.

Autolakirer

pre 4 godine

Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen
(Salaso, 18. avgust 2019

Nije kostai nista jer ga je Dr.Terzic prodao za pet a vratio nazad za 2,5 miliona.Ti znas da je procenat uzeo Terza.Rekao ti drug u skolskom dvoristu

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Sledeći je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Zvezda plaća 4 000 000 evra obeštećenje, pašće još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda
(Mare, 18. avgust 2019 16:32)

Statisticaru (koji nikada nista pogodio nije) batali nas svojim procenama

Ledeci Dux

pre 4 godine

Samo se dogovorite Koliko kosta i kolika mu je plata....Sve pohvale za Udbaski klub pa vi ste oteli Olimpijakosu igraca.....Njima trazio 700 Soma ....A vama igra za 500....Jaca nasa namestena liga od Grcke.....Mocni ste postali a dug stoji 50 milona....

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Setimo se prosle sezone i navijaca cigani-digitron, kako je dug bio 32 miliona x koren iz iks na kvadrat, a od 20 primljenih golova u LŠ zaradjeno 150 miliona... Svaki drugi komentar bile njihove racunice o preporodu..

Jos je najbolje sto se oni poistovecuju sa tim para i kazu "zaradili smo" haha.

A sad nema nigde tih komentara kad Terza madjija kaze da je dug jos samo 40 milki... hahha

Borky

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Jos jedan spin malog napacenog sledbenika zeksa pantica. Kako si dosao do toga da he skup za Oli. kad su mu nudili vecu platu a decko izabrao ekipu gdje ce igrati a ne da bude treca opcija u Olimpijakosu.

Djon

pre 4 godine

1,8 miliona evra obeštećenje i 500 hiljada plata da budemo precizni a što se tiče penzionera oni plaćaju licencu za Evropu JSD Partizan. Nama igrače plaća UEFA. Samo prošle nedelje od njih 10 miliona evrića...
(oberin martel, 18. avgust 2019 14:33)

Pa kad si vec bio precizan za prve dve cifre budi i za trecu. Nije 10m nego 8m. Al sta ces geni su geni...

lal

pre 4 godine

kompleksasi pominju pantere i na fudbalskim vestima... nisam napisao grobari, vec kompleksasi... to je nova frakcija... ona koja nikada nije videla stadion uzivo...

Salaso

pre 4 godine

1.8 miliona, dakle skuplji od Sume, najskuplji igrac u istoriji lige.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. avgust 2019 14:47)
Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen

Karaburac

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Ma kakav kancelar penzioneri placaju i deca sa kosova,rusi,arapi...kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vranje je celo crveno-belo, 18. avgust 2019 15:00) # Link komentara

Pa pazi i nisi nesto se nalupao. Pare sa Kosova, Rusi, penzioneri... ima otimacine koliko hoces.
Sponzori kluba za kojeg navijas su i FON i fakultet za fizicku kulturu. Zamisli panteru kakva je to otimacina od studenata?
Strava i uzas, roditelji dizu kredite za skolarinu a pare idu u bure bez dna.
Dakle nisi nista slagao jer u Vranje nema laganje.

slobinator

pre 4 godine

stvarno ne znam koji će nam ovaj,a bena koji nas je odveo u ligu šampiona prošle godine hoće da prodaju.hteli su da prodaju i pavkova,a čovek srušio liverpul,a ove godine nas doveo na prag nove lige šampiona.ne pravi se šampionski tim tako što svake godine dovedeš po 10 novih igrača.iz tima koji je prošle godine ušao među najbolje evropske ekipe nema krstičića,radonjića,savića,ebisilija,stojkovića,bena,a nema prinudno ni jovičića.bilo je u međuvremenu mnogo loših transfera.čaušić,jirka,kafu,meleg potpuni promašaji.ivanić i milunović ispod svakih očekivanja.vulić,žander i pankov deluju kao zalog za budućnost,a mnogo mi je žao što je prodat joveljić i to ispod svake cene

fini neki gospodin ovaj sto stoji

pre 4 godine

"argentinac dosao u zvezdu",a sto nije naslov,"najskuplje pojacanje u istoriji ove zemlje doslo u zvezdu"! Jel to ne smete da napisete ili?

Goran ks

pre 4 godine

800 000 i 500k. Nemojte plakati grobari. Imate i vi jednog u timu koji vas je izasao toliko.
(Brano, 18. avgust 2019 14:05)

E ovo mi je najsmesnije kada napadate jedni druge da su lopovi , a isti ste ,drzava sipa pare i jednima i drugima, vi ste zlo, i ja se iskreno radujem svakom vasem neuspehu u Evropi.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Preko 100 komentara, a 99% tih komentara je prepucavanje klinaca, i komentari decijeg nivoa... Dajte neki normalan komentar, ili podatak neki o ovom igracu, itd...

Vladimir021

pre 4 godine

Nisam za to da Zvezdana udje u LŠ ali i ako se to desi to je dobra stvar za kladioničare,4+,7+,2+ prvo poluvreme se uvek dobro plaćalo!Zato što jača grupa da ih pune do balčaka!Dileje,spremite maramice!

Pera Detlic

pre 4 godine

Karaburac samo da znas da zbog kompletnog JSDP poskupljuje struja,voda,grejanje,ostale komunalije,meso,mleko i mlecni proizvodi i naravno smanjuju se penzije.Lako mozes da izracunas koliko je zvezda poslednje dve godine od evrope,sponzorstva,tv prava,prodaje igraca,prodaje ulaznica.Nije svaki klub kao vi bunar bez dna.Jos ima vi da vicete na sav glas HVALA VUCICU.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Ono kad se zvezdasi kunu u terzu i kokezu...
U vreme "aparthejda" AMSS im placao portugalskog trenera sa posebnog racuna.

Da je ovo normalna zemlja, da se ne placa mir glasackoj masini, bili bi ugaseni jos pre 2011 kad je ugasen KK posle dugogodisnjih "evropskih projekata"..

Miroslav

pre 4 godine

pre neki dan mediji preneli vest da je voljan da napusti Las Palmas ali isključivo u transferu u Olimpijakos, Zvezdu nije uzimao u obzir...kad eto ti ga sad. Ipak odlicno pojačanje za nas, krila nam tanka, Vukanović zalutao, Ivanić precenjen, Ben dobar ali van forme a i možda ode do kraja avgusta . Dobrodošao i Srećno i tebi i Zvezdi i nama sa vama ...

Mare

pre 4 godine

Sledeći je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Zvezda plaća 4 000 000 evra obeštećenje, pašće još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda

macak

pre 4 godine

Nije problem što je doveden i toliko plaćen, tako je tržište i sigurno će se i igrači u budućnosti sve više i više plaćati.. I ko želi rezultate mora da odreši kesu i tu ništa nije sporno.

Problem je što dolazi igrač sa najvećim obeštećenjem u istoriji našeg fudbala a naslov je "Argentinac stigao u Zvezdu". D Da je Partizan za nekoga dao tolike pare, danima bi to bilo u medijima i pitali bi se svi pa odakle, kako, zašto i sl..

dobro obavesten

pre 4 godine

Plata skoro 2 miliona po godini...A svi cute ko zaliveni...E, Srbijo jadna li si...
Odakle pare..?? Niko da pisne...
Tisina tamo !!!

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Videćemo komšije...po meni slabiji od Bena...čista matematika...ako vi Bena iz Srbije prodajete za 2 mil.eura, a ovaj iz Španije dolazi za manje, znači Ben je barem duplo bolji...videćemo...
mada ko da je to i važno, važno je da je doktor sa svojim pajtosima Belim i Stojadinovićem odradio još jednu kombinaciju, biće tu i za ultra kop...svi srećni...

bos

pre 4 godine

Čekajte grobosi,vi ste doveli Kawasakija iz Čelzija i to je u redu,mi dovodimo nekog lika iz Las Palmasa i to je problem,pritom mi već imamo osiguranu Ligu Evrope i neke pare a vi se tek borite da uđete tamo.Drugo,zna se koliki je transfer i plata a Kawasaki,ko ga plaća?Željko možda?Jeste na pozajmici ali neće Čelsi da mu daje platu.
(nebojša, 18. avgust 2019 17:49)
Za Kawasakijia ne znam. Ali koliko je CZV kostao transfer Takajuki Suzukija pre 13 godina, nikad nismo saznali.

moje ime

pre 4 godine

@Brano

Mi imamo jednog, vi deset. Marin, Kafu, Jirka (placen boga oca i prosledjen na pozajmicu filijali iz Nisa), Ben, Ivanic, Boaci, sad ovaj. Ko zna koliko jos. Ne mogu ni da pratim.

lopta sa tegom, mnogo lakša za prijem

pre 4 godine

Ako sam dobro shvatio,
ovde je velika većina za"privatizaciju"
fudbalskih klubova?

Šta vas onda briga ko koliko košta
i ko vas uopšte pita bilo šta o tome?

Vaše je da blenete u

https://www.transfermarkt.com

зоран

pre 4 godine

Страшно појачање из друге лиге. Чак ни тамо није могао да игра па ишао позајмнице.

el.kiddo

pre 4 godine

Lepo je cuti da se dovodi deveti igrac koji ima 500k+ platu, i plus obestecenje. ovim je dug drasticno smanjen. Ali neko ce reci, premija za ls iznosi 10m, iznosi, ali kada imas 25 igraca i 400 zaposlenih u klubi, samo malom detetu moze se prodati prica za skidanje dugova od nagrada.

Andjusizam,ludovan i zivomanija

pre 4 godine

Decko je bio u kombinaciji za Barsu i Real ali je ozbiljno isabotoran
Pri tome je novi Caviinijesta sa par kilograma manje.Terza odreagovao.

Bankar

pre 4 godine

@Bankar, zalutao si u bankarsko poslovanje.
(Slavko Komar, 18. avgust 2019 16:51)

Uh ti si strucnjak jos ni srednju skolu nisi zavrsio.Svaku godinu prodjes zamalo.Moram.ovako da se sa svojih 34 spustam na tvoj nivo

Petar

pre 4 godine

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!
(Tito partija crno bela aSNS armija, 18. avgust 2019 18:02)

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.

Слободан

pre 4 godine

На овом снимку, човек игра у Грчкој! Реклама на дресу из Грчке! Где је он играо до сад?

Doktor Satrap

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi

xxxxx

pre 4 godine

Srbijo raduj se!!!!! “Nasa” zevzda je dovela je jos jednog intergalaktickog igraca buduceg sampiona!!!
Cena prava sitnica
A pare nikada nisu bile problem
Ima se moze se

Cinik

pre 4 godine

Sve o Zvezdi je rekao Dejan Savicevic. Svako pametan bi istog momenta prestao da navija za klub koji je formirala Udba koja je radila to sto je radila prema svom narodu, ciji vodja navijaca je bio 1988.godine znamo ko vec i ciji svi funkcioneri su znamo gde bili i gde se skrivali. Prema tome raspravljati sa navijacima Zvezde o to tome sta je Zvezda a sta je Partizan je gubljenje vremena.

Vladimir021

pre 4 godine

Nisam za to da Zvezdana udje u LŠ ali i ako se to desi to je dobra stvar za kladioničare,4+,7+,2+ prvo poluvreme se uvek dobro plaćalo!Zato što jača grupa da ih pune do balčaka!Dileje,spremite maramice!

Nemanja

pre 4 godine

Juce je bila informacija da mu je zvezda ponudila godisnju platu od 650000 evra ali je nastao problem jer se umesao olimpijakos koji je ponudio mnogo vecu platu. Danas potpisao za 500000 evra platu. Pa kad lazete onda se barem dogovorite. Istina ce pre biti da mu je plata 1m. Pola transparentno, a pola ispod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?

dobro obavesten

pre 4 godine

Plata skoro 2 miliona po godini...A svi cute ko zaliveni...E, Srbijo jadna li si...
Odakle pare..?? Niko da pisne...
Tisina tamo !!!

Ledeci Dux

pre 4 godine

Samo se dogovorite Koliko kosta i kolika mu je plata....Sve pohvale za Udbaski klub pa vi ste oteli Olimpijakosu igraca.....Njima trazio 700 Soma ....A vama igra za 500....Jaca nasa namestena liga od Grcke.....Mocni ste postali a dug stoji 50 milona....

Karaburac

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Ma kakav kancelar penzioneri placaju i deca sa kosova,rusi,arapi...kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vranje je celo crveno-belo, 18. avgust 2019 15:00) # Link komentara

Pa pazi i nisi nesto se nalupao. Pare sa Kosova, Rusi, penzioneri... ima otimacine koliko hoces.
Sponzori kluba za kojeg navijas su i FON i fakultet za fizicku kulturu. Zamisli panteru kakva je to otimacina od studenata?
Strava i uzas, roditelji dizu kredite za skolarinu a pare idu u bure bez dna.
Dakle nisi nista slagao jer u Vranje nema laganje.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Setimo se prosle sezone i navijaca cigani-digitron, kako je dug bio 32 miliona x koren iz iks na kvadrat, a od 20 primljenih golova u LŠ zaradjeno 150 miliona... Svaki drugi komentar bile njihove racunice o preporodu..

Jos je najbolje sto se oni poistovecuju sa tim para i kazu "zaradili smo" haha.

A sad nema nigde tih komentara kad Terza madjija kaze da je dug jos samo 40 milki... hahha

Djon

pre 4 godine

1,8 miliona evra obeštećenje i 500 hiljada plata da budemo precizni a što se tiče penzionera oni plaćaju licencu za Evropu JSD Partizan. Nama igrače plaća UEFA. Samo prošle nedelje od njih 10 miliona evrića...
(oberin martel, 18. avgust 2019 14:33)

Pa kad si vec bio precizan za prve dve cifre budi i za trecu. Nije 10m nego 8m. Al sta ces geni su geni...

fini neki gospodin ovaj sto stoji

pre 4 godine

"argentinac dosao u zvezdu",a sto nije naslov,"najskuplje pojacanje u istoriji ove zemlje doslo u zvezdu"! Jel to ne smete da napisete ili?

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Ono kad se zvezdasi kunu u terzu i kokezu...
U vreme "aparthejda" AMSS im placao portugalskog trenera sa posebnog racuna.

Da je ovo normalna zemlja, da se ne placa mir glasackoj masini, bili bi ugaseni jos pre 2011 kad je ugasen KK posle dugogodisnjih "evropskih projekata"..

macak

pre 4 godine

Nije problem što je doveden i toliko plaćen, tako je tržište i sigurno će se i igrači u budućnosti sve više i više plaćati.. I ko želi rezultate mora da odreši kesu i tu ništa nije sporno.

Problem je što dolazi igrač sa najvećim obeštećenjem u istoriji našeg fudbala a naslov je "Argentinac stigao u Zvezdu". D Da je Partizan za nekoga dao tolike pare, danima bi to bilo u medijima i pitali bi se svi pa odakle, kako, zašto i sl..

zz

pre 4 godine

Srbijo raduj se!!!!! “Nasa” zevzda je dovela je jos jednog intergalaktickog igraca buduceg sampiona!!!
Cena prava sitnica
A pare nikada nisu bile problem
Ima se moze se
(xxxxx, 18. avgust 2019 14:01)

Tako je prijatelju, igra se Evropa, prodaju se igrači za milione, stadion pun, para ima, preljeva, ne brini!

slobinator

pre 4 godine

stvarno ne znam koji će nam ovaj,a bena koji nas je odveo u ligu šampiona prošle godine hoće da prodaju.hteli su da prodaju i pavkova,a čovek srušio liverpul,a ove godine nas doveo na prag nove lige šampiona.ne pravi se šampionski tim tako što svake godine dovedeš po 10 novih igrača.iz tima koji je prošle godine ušao među najbolje evropske ekipe nema krstičića,radonjića,savića,ebisilija,stojkovića,bena,a nema prinudno ni jovičića.bilo je u međuvremenu mnogo loših transfera.čaušić,jirka,kafu,meleg potpuni promašaji.ivanić i milunović ispod svakih očekivanja.vulić,žander i pankov deluju kao zalog za budućnost,a mnogo mi je žao što je prodat joveljić i to ispod svake cene

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Videćemo komšije...po meni slabiji od Bena...čista matematika...ako vi Bena iz Srbije prodajete za 2 mil.eura, a ovaj iz Španije dolazi za manje, znači Ben je barem duplo bolji...videćemo...
mada ko da je to i važno, važno je da je doktor sa svojim pajtosima Belim i Stojadinovićem odradio još jednu kombinaciju, biće tu i za ultra kop...svi srećni...

Salaso

pre 4 godine

Inace menadzer ovog igraca je Stojanovic, Terzicev kucni prijatelj i mendzerski saradnik nekada clan uprave FKCZ, jos poznat po tome sto je hteo da skrati teren u rupi jer igraci zvezde nemaju snage da igraju. Jos jedan Kajen u voznom parku terze madjije

bos

pre 4 godine

Čekajte grobosi,vi ste doveli Kawasakija iz Čelzija i to je u redu,mi dovodimo nekog lika iz Las Palmasa i to je problem,pritom mi već imamo osiguranu Ligu Evrope i neke pare a vi se tek borite da uđete tamo.Drugo,zna se koliki je transfer i plata a Kawasaki,ko ga plaća?Željko možda?Jeste na pozajmici ali neće Čelsi da mu daje platu.
(nebojša, 18. avgust 2019 17:49)
Za Kawasakijia ne znam. Ali koliko je CZV kostao transfer Takajuki Suzukija pre 13 godina, nikad nismo saznali.

Arthas

pre 4 godine

Svaka cast upravi, dosta sam ih kritikovao nakon dva ocajna prelazna roka ali ovaj zaista deluje dosta bolje. Kanjas veoma dobar i po meni neopravdano kritikovan od mnogih, Zander bolji od ocekivanog, Pankov i Degenek odlicna pojacanja a videli smo juce i Tomanea kako je fenomenalno odigrao. Naravno nema garancija da i on nece biti promasaj kao npr Kafu, mada licno ne verujem jer je igrao redovno u Grckoj ligi koja je za klasu jaca od nase dok je Kafu kao i Meleg propustio citavu godinu. Sve u svemu moramo da ulazemo vise, ne mozemo da dovedemo Simica za 200,000 iz Zemuna pa se posle cudimo sto ne ume bolje. Nama krila HITNO trebaju, Vukanovic i Ivanic to nisu, a videli ste napadacki ucinak Jevtovica i Simica, za Evropu jako, jako lose! Nadajmo se najboljem i ako bog da nek se vec isplati protiv Jang Bojsa, srecno momci!

зоран

pre 4 godine

Страшно појачање из друге лиге. Чак ни тамо није могао да игра па ишао позајмнице.

Goran ks

pre 4 godine

800 000 i 500k. Nemojte plakati grobari. Imate i vi jednog u timu koji vas je izasao toliko.
(Brano, 18. avgust 2019 14:05)

E ovo mi je najsmesnije kada napadate jedni druge da su lopovi , a isti ste ,drzava sipa pare i jednima i drugima, vi ste zlo, i ja se iskreno radujem svakom vasem neuspehu u Evropi.

Salaso

pre 4 godine

1.8 miliona, dakle skuplji od Sume, najskuplji igrac u istoriji lige.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. avgust 2019 14:47)
Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen

Kantona

pre 4 godine

Ekipa koja je zaradila prosle godine 30 miliona, tri dana pred utakmicu sezone dovodi “bombu” iz druge lige Spanije. Takodje je i Tomane predstavljen kao bomba, igrac doveden iz Tondele, ej. Ne kazem da su ovo losi igraci niti da nece unaprediti igru, ali ovo je isto poslovanje kao sto je radila uprava Partizana 2010, pare uzete, a zamazuju se oci bombama iz druge lige... Mislim da navijaci u Srbiji zasluzuju vise, nebitno za koji tim navijaju!

moje ime

pre 4 godine

@Brano

Mi imamo jednog, vi deset. Marin, Kafu, Jirka (placen boga oca i prosledjen na pozajmicu filijali iz Nisa), Ben, Ivanic, Boaci, sad ovaj. Ko zna koliko jos. Ne mogu ni da pratim.

očigledno

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Nije samo od penzionera, nego i poreskih obveznika, među koje verovatno i ti spadaš, tako da hvala ti na pojačanju :)

Dodi

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Vidi... Nije obestecenje 2 milona,lazu novinari, 22 miliona je. Plata mu je 700k na mesecnom nivou! Ne znam odakle ti tako lose informacije.

miško

pre 4 godine

Alberto, penzioni fond ispraznili KKP I FKP tako da smo morali brzo da zaradimo 10 milona evra, 8 od plasmana u EL i 2 od prodaje Bena. Biće nadam se i više od 15 ulaskom u LŠ. Ti samo piši gluposti, istina se zna. Zvezda će uskoro zaraditi 100 miliona evra a tvoji pattaziti će i dalje sisati penzioni fond.

Spasoye

pre 4 godine

@Alberto Rato

Znaci pise ti u vesti 1.800.000 i 500.000, ali si ti povecao i jedno i drugo za po 200.000. Zasto? Cemu to? I nece penzioneri da placaju, nego FK Crvena Zvezda koji je samo za ovih mesec dana zaradio skoro 10 miliona evra.

Siva Sova

pre 4 godine

Na kapiram iskompleksirane komšijske komentare tipa 'za koje pare'...a pre neki dan su oni doveli igrača Arsenala...alo bre ne smarajte više sa pitanjima odakle pare...Zvezda je prošle godine igrala LŠ..i ove će ako bog da!!!

Henk Mudi

pre 4 godine

Ljudi, hajde da zamolimo Terzu da im otkupi Sumu, nek pomaze ekonomu kao mali Stanoje u Montevideu... Mali su, nebitni su, ali komsije su, red je da im pomogneo...

Petar

pre 4 godine

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!
(Tito partija crno bela aSNS armija, 18. avgust 2019 18:02)

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Nisam nešto gledao gaučosa ali po CV-u, brojkama i karakteristikama, obećava.
Deluje prilično lagano na lopti, vihorno krilo što bi rekli stari sporski novinari.

Ono najvažnije je, 96' godište, perspektiva na maksimumu, sigurno je motivisan da se dokaže kao jedan od vodećih u klubu sa evropskim pedigreom.

Marin, Tomane, Mateo. Me gusta.

nostalgija

pre 4 godine

Pricate da je Partizan mali klub, pa zasto se onda raspravljate sa navijacima tog kluba, sigurno bi ignorisali komentare navijaca Mladosti iz Lucana. Daleko od toga da je Partizam mali klub, a je sigurno manji od Zvezde, i trenutno po kvalitetu dosta slabiji. Treba tako da se odnosimo prema njima, a ne da im dajemo na znacaju. Bas zbog toga sto im dajemo na znacaju i jesu konkuretni u derbijima, jer ih smatramo sebi priblizno ravnim, prosto treba da se postavimo kao prema bilo kom drugom klubu u ligi, opsuteno, pa i ako primimo gol, nema veze dacemo tri. Ali ne, mi ih precenimo, oni se naostre, odigraju egal derbi, ili budu cak i bolji, iako se pravi kvalitet vidi u "malim" utakmicama, ali njima to sto su ravnopravni u derbiju ostavlja sumnju da se namesta. Zato, samo ih ignorisite, nema potrebe sa im se pravdamo ili da im bilo sta objasnjavamo, jer oni tako lece komplekse, zato, samo ignorisanje, to ce jos vise da ih boli.

Vranje je celo crveno-belo

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Ma kakav kancelar penzioneri placaju i deca sa kosova,rusi,arapi...kme kme

Bankar

pre 4 godine

@Bankar, zalutao si u bankarsko poslovanje.
(Slavko Komar, 18. avgust 2019 16:51)

Uh ti si strucnjak jos ni srednju skolu nisi zavrsio.Svaku godinu prodjes zamalo.Moram.ovako da se sa svojih 34 spustam na tvoj nivo

direwolf

pre 4 godine

Haha, grobari padaju u nesvest. Ima Zvezda para, za plasman u Play Of Lige Sampiona, odnosno grupe LE, je vec osigurala 9 miliona evra. Ako prodje YangBoys onda ce ta suma jos vise porasti, a tu je i prihod od ulaznica i sponzora...

Pedja

pre 4 godine

Drago mi je da je Garsija dosao i nadam se da ce opravdati ulogu pojacanja. Sto se tice para za kupovinu i platu, Zvezda se plasirala u LE, zaradila pare i od prodaje igraca, moze da se plati. A cime cete vi da placate igrace bez Evrope, to ne znam. Zvezda nikada nije delovala senzacionalisticki kao docek Sumi, te norveski Nejmar, te jaguar. Norveski Nejmar samo frizuru ima kao Nejmar, jaguar ni minut nije odgirao u Arsenalu. Doveli Sadika koji se sam o sebe saplice kad trci. I za nijednog se niste zapitali odakle pare za njih, ali kad dodje igrac u Zvezdu, onda velika briga. Zvezda igra trecu godinu zaredom Evropu, sto je za vas misaona imenica, zaradilo se i od toga i od prodaje igraca, TV prava itd. Mi smo bar kupili igrace za LS, a vi za domace prvenstvo. Dogodine, opet mozete pratiti Zvezdu u LS, da vidite kako se fudbal igra. A sad svi na kolektivno kukaknje predsedniku da vam dodeli pare za licencu dogodine.

Zare

pre 4 godine

Na kapiram iskompleksirane komšijske komentare tipa 'za koje pare'...a pre neki dan su oni doveli igrača Arsenala...alo bre ne smarajte više sa pitanjima odakle pare...Zvezda je prošle godine igrala LŠ..i ove će ako bog da!!!
(Siva Sova, 18. avgust 2019 14:53)
Ma koji Arsenal, nije tamo odigrao ni jedan minut...

neko iz mase

pre 4 godine

samo da ne bude kao sa jirkom.platicemo ga skoro dva miliona evra pa da ga ne salju onda na pozajmice po srbiji,mada ja licno smatram da je jirka bolji od mnogih igraca zvezde i da su mu trebali dati sansu

Mare

pre 4 godine

Sledeći je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Zvezda plaća 4 000 000 evra obeštećenje, pašće još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda

Никола

pre 4 godine

Doktor Satrap
“Умислила прасица да је ластавица, па шћела да полети”! Не вреди, остаје прасица!

Bankar

pre 4 godine

Nema se za dug Agrobanci, a ovamo se bacaju milioni...
(Pijani milioneri na socijali, 18. avgust 2019 14:23)

Poslovanje Agrobanke je preuzela postanska stedionica.Dug se tamo.otplacuje

veliki strumf

pre 4 godine

1.8 miliona, dakle skuplji od Sume, najskuplji igrac u istoriji lige.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 18. avgust 2019 14:47)
Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen
(Salaso, 18. avgust 2019 15:36) Bocko golom u Kopenhagenu doneo 7,92 miliona! Zamisli kada smo pobedili na penalima bez dvojice penaldzija hohoho

sve se zna

pre 4 godine

U vojno generalski dolaze iz ljubavi jer od malena navijaju za taj klub....(Zvezdaaaa, 18. avgust 2019 16:31)

Nema potrebe, ONI (Partizan)
su na mržnji nastali.

penzioner

pre 4 godine

Vidim ovde neki pominju penzionere...deco moja,mi penzioneri nemamo nista protiv novca koji odlazi u Zvezdu,jer su oni svojim ucescem u LS i LE to sami stekli...to je nas ponos koji afirmise i drzavu i klub.Poseta kada Zvezda igra kuci i na strani je impozantna kakva prilici tako mocnom klubu i samo je jedan od pokazatelja njene velicine.Mi se ne slazemo sto novac odlazi za klub kome placaju licencu da igra u Evropi a niko ne navija za njega.

Paja Patak

pre 4 godine

Miško
Da ste vi toliko zaradili, ne biste imali dug od 30+ miliona evra, zaboravljate koliki su vam rashodi naspram prihoda
(urosRuma, 18. avgust 2019 14:24)

I MU ima dug od 300 miliiona funti a Real 210 miliona funti po Financial timesu.Pa sta.Bilans Zvezde za 2018 veci prihodi od rashoda.Lako proverljivo.Zaostali dug se smanjuje i iznosi oko 25 miliona.Jos malo pa ko tvoj klub.Od prihoda se sredio stadion.Uvelo grejanje terena, sredjeni pomocni tereni.iznad juzne tribine, sredjuju se VIP.loze i servisira dug.To sve proverava UEFA i nema potrebe da drzava placa licencu za takmicenje kao nekima.

Autolakirer

pre 4 godine

Raspisale se kukumavke a odakle pare za Jaguara iz Japana? Drugo.Bolje gledajte da se plasirate u LE ili kako rece Vucela da ako se to ne ostvari dolaze teski dani.Nema para.Onda ce drzava da pravi rebalnas bzdzeta i da tu ukljuci Partizan.Pola vlade su simpatizeri

el.kiddo

pre 4 godine

Lepo je cuti da se dovodi deveti igrac koji ima 500k+ platu, i plus obestecenje. ovim je dug drasticno smanjen. Ali neko ce reci, premija za ls iznosi 10m, iznosi, ali kada imas 25 igraca i 400 zaposlenih u klubi, samo malom detetu moze se prodati prica za skidanje dugova od nagrada.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!
(Tito partija crno bela aSNS armija, 18. avgust 2019 18:02)

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 18. avgust 2019 18:23)

Pa ?!
Očigledno ste obojica "zaboravili" kome se sada trpa što u kk, što u fk da bi "narod bio srećan".
A, od rezultata u OBA sporta imate 2 KUPA (Koraća i fudbalski) , a za ovaj drugi znas i sam odakle je stigla naredba ko ce da ga osvoji , opet da bi "narod bio srecan"
E, sad jedino ako mislis na to što su nam poklonili stadion, planiraju renoviranje, plaćaju licencu za igranje Evrope (koji mi NISMO igrali jer nam taj sto je odrastao na "severu" nije pustio kintu)...a, da...nije to nama, izvini...

Gru

pre 4 godine

Vucelini botovi rade i nedeljom:) Za razliku od Partizana , Zvezda vec 3 godine za redom igra neko Evropsko takmicenje, od kojih ima milionsku zaradu. Tako da ima se moze se!

nista o nicemu

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Ne pricamo o Sumi

O3on

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi 
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09) 


Jesi li ti uopste gledao tekmu u gostima Malatiji?

Ili si samo gledao Panticev izveszaj ?! :-)


ha ha ha.... pobednik

direwolf

pre 4 godine

Zvezda igrala LS prosle sezone, prodala mnostvo igraca i zaradila vise od 60 miliona. Ove sezone vec zaradila 9 miliona a moze i vise ako udje u grupe LS, i opet je problem za neke i pitaju odakle novac. Pominju penzije, bolnice, puteve obrazovanje, ali ne pitaju odakle novac za eurolicencu, i ono zahvaljivanje po medijima, kao i za sumnjiva strana pojacanja od milion, dva. E moji vi, da vas nema trebalo bi vas izmisliti, jer sa ovakvim protivnicima Zvezdi je uspeh garantovan.

oberin martel

pre 4 godine

dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

1,8 miliona evra obeštećenje i 500 hiljada plata da budemo precizni a što se tiče penzionera oni plaćaju licencu za Evropu JSD Partizan. Nama igrače plaća UEFA. Samo prošle nedelje od njih 10 miliona evrića...

To je moja iberzokna

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi (Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09 Štuca ti nešto valjak u poslednje dve utakmice! Hoće to kad ne uzimaš najkvalitetnije gorivo kad ti već gazda da lovu, već ‘oćeš na mufte od nekog švercera, pa pokušaš da se ugradiš i budeš dobar, onda krene valjak da štuca.

Слободан

pre 4 godine

На овом снимку, човек игра у Грчкој! Реклама на дресу из Грчке! Где је он играо до сад?

Рајко Четник

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

# Link komentara
Браво успео си да ме засмејеш, једино нисам сигуран да ли ово заиста мислиш или си саркастичан.

Питам се питам се

pre 4 godine

А зашто је доведен Јирка и он је крило и да је мало више стрпљења имао Милојевић (не критикујем само сам констатовао)као што рецимо има стрпљења са Иванићем дечко би могао много да помогне.Било како било подршка за Аргентинца.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Колике су шансе да заигра против ЈБ ? Да ли је он уопште физички спреман за тај двомеч? Биће регистрован то је сигурно али мислим да осим као измена у задњих 20-ак минута тешко да чекујемо неку већу минутажу.

mirkojova84

pre 4 godine

Valjda ste shvatili svi, a pogotovo vi grobari što prozivate da se ne može u Evropu sa igračima koji dolaze za dž. U tim mora da se uloži da bi se ostvarivali rezultati. Mislim da je ovaj momak dobra investicija, jer je mlad i ako se pokaže moglo bi se još i zaraditi na njemu.

Лала из Баната

pre 4 godine

Gledaj u svoje dvorište, tvoj parni valjak nije hteo da upali u Turskoj! I protiv Napretka je nešto "štucao"! Zna li neko na koji period je potpisao? Mlad igrač, bilo bi šteta na samo godinu dana!
(severnjača, 18. avgust 2019 14:23)

4 године

Hogar

pre 4 godine

Nisam za to da Zvezdana udje u LŠ ali i ako se to desi to je dobra stvar za kladioničare,4+,7+,2+ prvo poluvreme se uvek dobro plaćalo!Zato što jača grupa da ih pune do balčaka!Dileje,spremite maramice!
(Vladimir021, 18. avgust 2019 14:51)
Zadnju pobedu u Ligi šampiona ste imali pre 35 godina i vi se javljate da komentarišete nešto. uvek sa vama neka komedija...

Pera Detlic

pre 4 godine

Karaburac samo da znas da zbog kompletnog JSDP poskupljuje struja,voda,grejanje,ostale komunalije,meso,mleko i mlecni proizvodi i naravno smanjuju se penzije.Lako mozes da izracunas koliko je zvezda poslednje dve godine od evrope,sponzorstva,tv prava,prodaje igraca,prodaje ulaznica.Nije svaki klub kao vi bunar bez dna.Jos ima vi da vicete na sav glas HVALA VUCICU.

maSi

pre 4 godine

E ovo je igrač za Zvezdu. Kažu skup? Uđeš u LŠ, i isplatio se već posle dve utakmice. Tako smo onomad doveli Sinišu Mihajlovića za milion maraka, što je u ono vreme bio najveći naš transfer, a isplatio nam se već posle prve pobede nad Dinamom iz Drezdena.

Nikos

pre 4 godine

Zaradjeno od LS, prodaje, karta, sponzora. TV prava preko 50 miliona.
Dug smanjen sa 55 na 34(APR), sredjen stadion, malo se pazarilo....


Digitron u ruke, tako se posluje.... dodati tome i 8 milki do sada zaradjenih od kvalifikacija a ne kao neki kojima placaju licence, poklanjaju stadione.... a na tribinama ih saka jada u nepoznatom broju frakcija.

zvezdaš

pre 4 godine

Opa,dug od 34 miliona,a dovodi se igrač od 1,8 miliona,teraj dalje...
(marek hamšiković, 18. avgust 2019 14:09)

'Ajd to napiši na japanskom da te svi razumemo.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

....... Nemam komentar dok prvo nevidim šta ume na terenu.
U svakom slučaju dobrodošao u najveći klub u Srbiji i na celom Balkanu.

braca po projektu

pre 4 godine

Zeleo bih da pozdravim penzionere sto su podneli ovaj teret, za nas drzavni projekat.
(ja, 18. avgust 2019 14:23)

Ja bi ih pozdravio i za teret drugog drzavnog projekta cija je adresa u komsiluku.

severnjača

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

Gledaj u svoje dvorište, tvoj parni valjak nije hteo da upali u Turskoj! I protiv Napretka je nešto "štucao"! Zna li neko na koji period je potpisao? Mlad igrač, bilo bi šteta na samo godinu dana!

Sunce Slobode

pre 4 godine

Na ovoj slici izgleda ko da su mu ova dvojica tate
(Markoo, 18. avgust 2019 14:19) 

Sindrom debelog profesora iz uprave. Kod vas je to bas uhvatilo maha.

To je moja iberzokna

pre 4 godine

spod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?
(Nemanja, 18. avgust 2019 14:34) Zna se gde igraju iz čiste ljubavi i koju tonu kikirikija, jedini klub u svetu koji plaća u toj valuti.

Autolakirer

pre 4 godine

Nije, skuplji je penaldzija Boco, njega terza madjija platio 2,5mil e plus njemu procenat i kajen
(Salaso, 18. avgust 2019

Nije kostai nista jer ga je Dr.Terzic prodao za pet a vratio nazad za 2,5 miliona.Ti znas da je procenat uzeo Terza.Rekao ti drug u skolskom dvoristu

Zvezdaaaa

pre 4 godine

U vojno generalski dolaze iz ljubavi jer od malena navijaju za taj klub.To je institucija zar ne.A da nema drzave danas bi igrali sa svojom filijalom Teleoptikom , OFK Beogradom u prvoj srpskoj grupa Beograd.Ne da drzava da institucija propadne ali ta drzava devedesetih ni trepnula nije kada je Zvezda propadala

Wllaxy

pre 4 godine

Mozete i Nejmara, Mbapea i Grizmana da dovedete Partizan ce biti sampion, dzaba vam sve panteri parni valjak se upalio protiv Turaka i nece stati dok sve ne zgazi
(Doktor Satrap, 18. avgust 2019 14:09)

Slažem se sa tobom i videlo se već na sledećem meču preglede Turaka da ste postigli značajan napredak...

Revanš protiv Turaka je već savršenstvo kakvo teško da iko može više da ponovi...

Nego brine li te što se bliži kraj avgusta i početak nove školske godine?

Demar Derosan

pre 4 godine

Da li je ovo pravo pojacanje ili ne videcemo, a slazem se sa svima koji misle da samo Marin ima dobar centar sut. Tu sam mnogo vise ocekivao od Ivanica, ali bas svaki centar sut s boka je prejak i ide na drugu stranu, realizacija u situacijama 1 na 1 sa golmanom mu je katastrofa, dok u polju i nije tako los. Videcemo, samo hrabro i srcem u sredu.

djuka_pg

pre 4 godine

U danasnjem fudbalu dje se prosjecni igraci placaju sa 5+ miliona treba bit pravi madjionicar da dovedes igraca za ove pare koje Zvezda moze da plati i da on bude dobar i da se brzo uklopi. Shodno tome normalno je da ima promasaja ali najvaznije je da ima i pogodaka i naravno da ima rezultata. Mrkela radi odlican posao sto se vidi po rezultatima. Imamo odlican tim i za evropu a i jedan koji je dovoljan da se uzme domace prvenstvo. Sto se tice Garsije on bi mogao da bude dobra akvizicija i dobra zarada za par godina. Samo napred i da se ovako nastavi, ja bolje ne trazim.

tek onako

pre 4 godine

Juce je bila informacija da mu je zvezda ponudila godisnju platu od 650000 evra ali je nastao problem jer se umesao olimpijakos koji je ponudio mnogo vecu platu. Danas potpisao za 500000 evra platu. Pa kad lazete onda se barem dogovorite. Istina ce pre biti da mu je plata 1m. Pola transparentno, a pola ispod stola... Ili ipak igra iz ljubavi?
(Nemanja, 18. avgust 2019 14:34)
pobogu pa nije potpisao za "instituciju" da igra iz ljubavi....ipak je to vasa specijalnost.

Walldorf

pre 4 godine

Rekao bih da je dovodjenje Garsije investicija,pre svega.Momak od 22.godine,potpisan na cetiri sezone.Na prvi pogled se vidi da je polivalentan tip igraca, i to je odlicno.Mislim da bi trio Marin-Tomane-Garsija funkcionisao besprekorno.Zasto Tomane,a ne Boskye ili Pavkov?Pa videli smo sinoc da je Tomane igrac vrhunske klase.Gol.Asistencija.Pomaganje sredini i odbrani.Osecaj za prostor i gol sansu.Podseca me na Huga Vieiru,koji je briljirao onomad u nasem dresu. E,sad rekapitulacija.Ocekivali smo tamnoputog igraca,170-175.cm visine,ubitacne brzine,sa osecajem za prostor i mirnu realizaciju,izgradjenim centarsutom ili povratnom loptom.Dobili smo igraca koji je brz,ali ne IZUZETNO brz.Tezine 66-67.kg.Izvanredne tehnike,driblinga i sposobnosti da bez problema dominira i sredinom terena.Sto bi se reklo, "Tri u jedan". Videcemo...ono sto je od izuzetne vaznosti, to je cinjenica da i pored mladosti,vec u nogama ima utakmice Primere,utakmice vrhunske klase.Kada se sve sumira,mislim da smo dobili igraca tipa Leonarda,koji je pruzao izvanredne partije u taboru komsija.S'tom razlikom da se radi o levonogom igracu.Svoju klasu,Garsija ce imati prilike da pokaze vec za par dana.Ako je zaista pojacanje,u pravom smislu te reci,nece mu smetati to sto ce debitovati u,za nas,izuzetno vaznoj utakmici.Rasnim igracima ne treba tri meseca uigravanja.Rasni igraci ODMAH pokazu vrhunsku klasu.Nadam se da Garsija spada u tu klasu igraca.Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Henk Mudi

pre 4 godine

Lepa SUMA za ovog momka... E sad s
da li je za ovu SUMU bolji od SUME? Jedno je sigurno, gori nije sigurno, ne postoji gore od SUME! Mene ceo dan muci jedna stvar, ako neko zna voleo bih da me obavesti... Da li je pimplao loptu na promociji, da li je dobio neki nadimak (norveski Nejmar, bugarski Bebeto, crnogorski Mesi) i ko garantuje za ovog momka?

Pera Detlic

pre 4 godine

Karaburac samo da znas da zbog kompletnog JSDP poskupljuje struja,voda,grejanje,ostale komunalije,meso,mleko i mlecni proizvodi i naravno smanjuju se penzije.Lako mozes da izracunas koliko je zvezda poslednje dve godine od evrope,sponzorstva,tv prava,prodaje igraca,prodaje ulaznica.Nije svaki klub kao vi bunar bez dna.Jos ima vi da vicete na sav glas HVALA VUCICU.

peki

pre 4 godine

sve je dobro, samo podignite sada platu MARINU barem 100k vise nego malom. Da sam Marin licno bih se uvredio da nije tako... Ne gledam na stvar kroz ego, nego cisto da se zna ko je tata. poz

Mare

pre 4 godine

Statisticaru (koji nikada nista pogodio nije) batali nas svojim procenama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaaaa, 18. avgust 2019 16:50)

Uvek sam sve pogodio.

Potpisao Mateo Garcia iz Las Palmasa obeštecenje 1 800 000, plata 500 000, sledeci je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Marinova pozicija, što je loše jer ako ga plate 4 000 000, Marin odlazi, a ne bi smeo ispod 18 000 000, Zvezda placa 4 000 000 evra obeštecenje, pašce još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Finansijski izveštaj za tastatura-grobare
Za sada od UEFE oko 9 000 000- oko 1 140 000 za prva 3 kola + 5 000 000 play-off, ucešce u grupnoj fazi LE oko 3 500 000, nisam baš 100% siguran, odlazi Ben za 2 000 000, Rodic verovatno za 1 000 000, ako ne i za manje. Boakye ILI Pavkov, neko ce otici, za LŠ nam je neophodan bolji štoper od Milunovica, i desni bek pojacanje.

P.S. Ako se Zvezda plasira u LŠ, prihod oko 18 000 000 + 4 000 000 ulaznice + TV prava. Pobeda 2 700 000, remi 900 000.

Aj sad da sam cuo penzioneri, duhovi, Paja Patak i Miki Maus...

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda

Ili

City
Real
Inter
Zvezda

Partizanu želim grupnu fazu LE, i grupu, koju bi prošli tipa

Basel
Apoel
Partizan
Oleksandriya

Wllaxy

pre 4 godine

Hvala Vucicu, red je red da se zahvali coveku koji je odrastao na severu.
(Petar, 18. avgust 2019 18:23)

Ko zna, možda mu jednog dana razvijemo i zastavu, kao vi Toletu...

AXON

pre 4 godine

Da sam na Terzinom mestu doveo bih još trojicu od po 5 miliona. Nekako smo bojaživo dovodili pojačanja. Očekujem još neko ukoliko se plasiramo u LŠ.

Komandant Mark

pre 4 godine

Hehehe, jel se secate grobari kako vam je bilo smesno kada nas je PSG odvaljivao? Ili kada smo primili 4 gola u Liverpolu? E za taj smeh smo mi dobili oko 20 milki. A ne secam se da ste imali slicnu zaradu pre Sume

Dusan

pre 4 godine

Dobar tranfer !!!
Nadamo se da ce se brzo uklopiti i pokazati kao pojacanje. Za nase uslove "lepa" suma novca ali ako tezimo da budemo konkurentni,trebace jos par ovakvih potpisa.

Platu necu komentarisati jer nije ni priblizna najplacenijem igracu lige(Tosic Partizan) koja je 800k pa ne vidim da se navijaci tog kluba bune "sto to ide iz nasih dzepova".

Srecno i jednima i drugima u nastavku evropskih kvalifikacija !!!

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Страшно појачање из друге лиге. Чак ни тамо није могао да игра па ишао позајмнице.
(зоран, 18. avgust 2019 16:40)

Ti li si Bodibonde ? Pa opismeni se vec jednom covece, nemozemo tako u Evropu ! :)))))

Рајко Четник

pre 4 godine

Погледао сам овај кратки килип и делује да је момак добар и добили смо управо оно што нам треба да шаље лопте нападачима као и Марин.
Сада нам још фали појачање у одбрани уместо недисциплинованог Стојковића.
Поразно је да Звездини скаути не могу наћи неког младог играча са простора екс ју који би се афирмисао у у Звезди и кога би добро продали ако већ нажалост немамо Звездину школу фудбала.

Andjusizam,ludovan i zivomanija

pre 4 godine

Decko je bio u kombinaciji za Barsu i Real ali je ozbiljno isabotoran
Pri tome je novi Caviinijesta sa par kilograma manje.Terza odreagovao.

nebojša

pre 4 godine

Čekajte grobosi,vi ste doveli Kawasakija iz Čelzija i to je u redu,mi dovodimo nekog lika iz Las Palmasa i to je problem,pritom mi već imamo osiguranu Ligu Evrope i neke pare a vi se tek borite da uđete tamo.Drugo,zna se koliki je transfer i plata a Kawasaki,ko ga plaća?Željko možda?Jeste na pozajmici ali neće Čelsi da mu daje platu.

Tito partija crno bela aSNS armija

pre 4 godine

Hvala vučiću
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Andrej, 18. avgust 2019 17:50)

Mukice, jel se to javljas sa otvaranja auto-puta ?! Prijaju sendviči ?!

Wllaxy

pre 4 godine

Veliki klubovi, kupuju i prodaju za ozbiljne novce.

Zvezda nije ni blizu.
(Terza je sam sebi dovoljan., 18. avgust 2019 17:06)

Čekaj, ti to hoćeš da kažeš da ste vi veliki klub zato što dovodite Sumu za veliku sumu i nekog tamo japanskog jaguara za nešto manju?

Doduše samo po tome koliko trošite i možete da se svrstate među veće klubove...

Kosta

pre 4 godine

Penzioneri i drugi stanovnici neće trpeti što je Mateo došao u Zvezdu. Zvezda je do sada uzela 8 miliona od kvalifikacija... A ako Bog da udjemo u LŠ cifra će sa ulaznicama, tv pravima biti oko 30 miliona. A to što ovi mlate je dokaz da im nije lako.

Wllaxy

pre 4 godine

Plata skoro 2 miliona po godini...A svi cute ko zaliveni...E, Srbijo jadna li si...
Odakle pare..?? Niko da pisne...
Tisina tamo !!!
(dobro obavesten, 18. avgust 2019 18:37)

Od 9 miliona zarađenih tako što je obezbeđena grupna faza LE!

A odakle vama pare, od četvrtog kola?

Dare_cz

pre 4 godine

Dobrodosao majstore ! Poslednja karika koja je nedostajala timu je upravo Garsija.Brz,prodoran sa dobrim driblingom.To je ono sto nismo imali u timu.Saradnja Marin Garsija auuuuu

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Sledeći je Ukrajinac Šaparenko dolazi iz Dinamo Kyiva-98. godište, Zvezda plaća 4 000 000 evra obeštećenje, pašće još neki finansijski gigant na Marakni ove jeseni :)

Može grupica

Barca
Dortmund
Lyon
Zvezda
(Mare, 18. avgust 2019 16:32)

Statisticaru (koji nikada nista pogodio nije) batali nas svojim procenama

Ivica R.

pre 4 godine

Od ovih što trenutno igraju na njegovoj poziciji ne može da bude gori i da ?oće. Prema tome dobro doš'o ti nama i daj sve od sebe. A ozbiljnije ću da komentarišem pojačanja kad Zvezda počne da kupuje igrače skuplje od 5 miliona evra. Ova boranija od milion-dva evra je mačka u džaku.

Klaxon

pre 4 godine

@dva miliona evra obestecenje i 700 000 evra plata...to je bilo skupo olimpijakosu ali penzioneri srbije ce to pokriti bez problema...
(Alberto Rato, 18. avgust 2019 14:02)

Raspitaj se malo koliko je Zvezda zaradila prolaskom u plejof kvalifikacija za ligu sampiona, pa onda pisi...

cofi

pre 4 godine

@slobinator hejteru bolesni..igramo 3 god evropu za redom,ti pljujes kao da ispadamo iz jelen super lige...
ne moze svaki transfer da bude bomba,nismo mi barsa itd da dobijas top gotove igrace...mora se snalaziti malim transferima...I ta barsa dovodi promasaje nekad...
ali druze ,mi pravimo rezultate a ti pljuj nesrecnice

nista o nicemu

pre 4 godine

argentinac dosao u zvezdu",a sto nije naslov,"najskuplje pojacanje u istoriji ove zemlje doslo u zvezdu"! Jel to ne smete da napisete ili?
(fini neki gospodin ovaj sto stoji, 18. avgust 2019 17:33)

Zahvaljujemo se na glasu.

Ne jer ga nije Zvezda platila. Platio ga je Zeljko, sprema ga za Fener

nista o nicemu

pre 4 godine

Za Kawasakijia ne znam. Ali koliko je CZV kostao transfer Takajuki Suzukija pre 13 godina, nikad nismo saznali.
(bos, 18. avgust 2019 18:06)

Dosao kao deo sponzorskog paketa sa Tojotom

nista o nicemu

pre 4 godine

Pa pazi i nisi nesto se nalupao. Pare sa Kosova, Rusi, penzioneri... ima otimacine koliko hoces.
Sponzori kluba za kojeg navijas su i FON i fakultet za fizicku kulturu. Zamisli panteru kakva je to otimacina od studenata?
Strava i uzas, roditelji dizu kredite za skolarinu a pare idu u bure bez dna.
Dakle nisi nista slagao jer u Vranje nema laganje.
(Karaburac, 18. avgust 2019 15:43)

Placa ga Zeljko, dogodine u Fenerbahceu. Drzava Srbije nije ni dinar dala na o aj transfer, hvala Zocu, vidi se da smo ipak drugari iako smo mu zvizdali onda.

Тарми Рићми

pre 4 godine

Већина га упоређује са Беном, не иде Бен из Звезде зато што је лош већ да би и Звезда и Бен били на добитку, последња шанса да се узму иоле озбиљне паре, обзиром на његове године, као и за њега да добије већу плату. Овај Аргентинац има 23 године тако да може и да се заради на њему.

Nebojsa

pre 4 godine

Vidim navijace Partizana pominju penzionere i stezanje kaisa, oni ga doveli nisu vec fudbaleri Kopenhagena.
A tek ce videti u koliko C.Zvezda udje u grupnu LS, kakva ce pojacanja stici u Ljutice Bogdana.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Preko 100 komentara, a 99% tih komentara je prepucavanje klinaca, i komentari decijeg nivoa... Dajte neki normalan komentar, ili podatak neki o ovom igracu, itd...

lopta sa tegom, mnogo lakša za prijem

pre 4 godine

Ako sam dobro shvatio,
ovde je velika većina za"privatizaciju"
fudbalskih klubova?

Šta vas onda briga ko koliko košta
i ko vas uopšte pita bilo šta o tome?

Vaše je da blenete u

https://www.transfermarkt.com

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Mare

Ma sta si pogodio? Citas stampu i prenosis nam ono sto i mi znamo.Pravis kombinaciju grupa jos od SP , pravis grupe za LS i nikada nisi nista ni pdiblizno pigodio.Ne smaraj nas

Z

pre 4 godine

Cemu hejt na ovaj transfer??? kome smeta,sta smeta??
I treba da se dovodi,kad se zaradi...a ne ko nekad da nestaju pare...

Ako sad ulozes,vratice ti se u novcu kroz rezultate...pozdrav za ovu upravu koja se trudi da sve nedostatke nadomesti

pedja

pre 4 godine

Odlican poteza ali sacekajmo sledece dve evropske utakmice da vidimo kako to izgleda u praksi!?
Mislim da bi bilo dobro da vrate Jirku iz Radnickog, jer je bolji od svih, trenutno prisutnih igraca na desnom krilu, a mozda ga probati i na desnom beku jer ima fantasticnu brzinu i odlican centarsut.Sta to mogu Goblejic i Stojkovic sto on ne moze.
Samo da podsetim da je jedini igrac koji ima centarsut Marin i da su na centarforovi uglavnom odseceni u napadu jer nemaju lopte sa strane. Tek sa bocnim loptama bi bilo golova.Levu stranu smo resili ostala je desna!?

Hrundi

pre 4 godine

Videćemo komšije...po meni slabiji od Bena...čista matematika...ako vi Bena iz Srbije prodajete za 2 mil.eura, a ovaj iz Španije dolazi za manje, znači Ben je barem duplo bolji...videćemo...
mada ko da je to i važno, važno je da je doktor sa svojim pajtosima Belim i Stojadinovićem odradio još jednu kombinaciju, biće tu i za ultra kop...svi srećni...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hoćemo var u "super ligi" povilo, 18. avgust 2019 17:46)

Ni Las Palmas ni Aris neće igrati evropska klupska takmičenja. Logično je da se tako dobija na ceni, pa je tako i Ben od viška u Olyju postao drugi igrač Zvezde posle Marina i nabio vrednost, nakon prezimljavanja LE i učešća u LŠ. Ono što FKCZ očekuje od Garsije je otprilike isto što FKP očekuje od Asana.

lal

pre 4 godine

kompleksasi pominju pantere i na fudbalskim vestima... nisam napisao grobari, vec kompleksasi... to je nova frakcija... ona koja nikada nije videla stadion uzivo...

Miroslav

pre 4 godine

pre neki dan mediji preneli vest da je voljan da napusti Las Palmas ali isključivo u transferu u Olimpijakos, Zvezdu nije uzimao u obzir...kad eto ti ga sad. Ipak odlicno pojačanje za nas, krila nam tanka, Vukanović zalutao, Ivanić precenjen, Ben dobar ali van forme a i možda ode do kraja avgusta . Dobrodošao i Srećno i tebi i Zvezdi i nama sa vama ...

Negativni

pre 4 godine

Zeleo bih da pozdravim penzionere sto su podneli ovaj teret, za nas drzavni projekat.
(ja, 18. avgust 2019 14:23)

Nego šta. Ja bih penzionere opteretio sa još 10% poreza na glupost, jer već trideset godina glasaju za propast svoju, svojih unuka i svoje države. I od tog poreza bih kupio nove vile Terzi i Vučeli i još audija i bmv-a za vodje navijača. Tako je najpoštenije.

Milan

pre 4 godine

Vrlo dobar igrač, agresivan, brz, hrabar, uporan, tehnički dobro obučen. Nadam se da će njegova mladost, upornost i agresivnost da dodju do izražaja, a samim tim će doprineti i svojom tehničko-taktičkom obučenošću, brzinom i realizacijom. Argentinske fudbalere krasi borbenost, fudbalska drskost, istrajnost i nadam se da će time doprineti i čvrstini u sredini i defanzivi, a time će se otvarati i brže akcije i bolja završnica i realizacija koje su nam sada itekako potrebne. U svakom slučaju, puno sreće ovom mladom fudbaleru, da bude pravi i pomogne u poboljšanju Zvezdine igre! Dobro nam došao Mateo! Nadam se da ćemo ove godine načiniti korak više i proći u osminu finala LŠ ili kao treći u grupi nastaviti takmičenje u LE. Ideeemooo Zvezdaaa! Srbija!

Bidon

pre 4 godine

ova danasnja djecina sto komentarisu po vas bijeli dan, a veze o sportu nemaju su stvarno za posmatranje... Pominju "promasaje", pojacanja kao na traku... Veliki klubovi svaki prelazni rok puknu makar 50, 60 miliona minimum na igrace/pojacanja koja na kraju nikad ni ne zaigraju, tek sa ponekim pojacanjem ubodu... Nije to video igrica pa da svaki igrac igra isto u bilo kojem klubu/ligi... Odje kod nas bilo da je Zvezda ili Partizan ako se napravi promasaj sa "pojacanjem" odma haos i uprava napolje, a dovodimo "pojacanja" koja kostaju 100.000 do milion, maksimum dva... Nema toga menadzera na planeti zemlji koji bi za te pare ubo sa svakim pojacanjem, ni za puno vece pare, a ne sa tim sitnisem... Da bi sastavio pravu ekipu, imao jake igrace na svakoj poziciji neminovno je da napravis nekoliko kikseva sa nazovi "pojacanjima" dok ne ubodes pravo, a kod nas portal strucnjaci misle da ako platis igraca milion (sto je u danasnjem fudbalu 100eura) to mora da bude "bomba" hahaha.. daj djecino naucite nesto

Borky

pre 4 godine

Skup je Za Olimpiakos ali za drzavu Srbiju to je nista. Kancelar te pare ima u malom dzepu.
(Karaburac, 18. avgust 2019 14:47)

Jos jedan spin malog napacenog sledbenika zeksa pantica. Kako si dosao do toga da he skup za Oli. kad su mu nudili vecu platu a decko izabrao ekipu gdje ce igrati a ne da bude treca opcija u Olimpijakosu.