Petak, 16.08.2019.

10:47

Hrvat iz Kopenhagena: Penal-serija protiv Zvezde nije bila regularna

Fudbaler Kopenhagena Karlo Bartolec je izjavio da je penal-serija u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde bila neregularna.

Izvor: SV

Hrvat iz Kopenhagena: Penal-serija protiv Zvezde nije bila regularna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Dule Pop

pre 4 godine

Ovi srbi niš ne mogu izvest regularno...čak ni penal. Ja bi im zabranil ulazak u EeeeUuuu na 150 god, uvel sankcije na 100 god i kaznil ih na igranje bez prisustva navijača na 50 god. I naravno zvanično proglasil Nikolu Teslu za najvećeg hrvata svih vremenaaa :-)))).

Dr

pre 4 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti i svoju izgubljenu borbu ima pravo da svim i svačim opravdava.Sve čestitke briljantnoj igri Partizana.Mislim da protiv Norvežana ne bi trebalo da bude problema.

aco

pre 4 godine

@Drzava greska
Србија црпи независност из 1878. год. Од свих држава СФРЈ, само је Србија (и Црна Гора један кратак период) имала државност пре уједињења. Захваљујући Србији, бивше чланице СФРЈ-а су постале конститутивне и отргле се феудализма и аустријаког јарма. Хрвати су у Југославији имали 100 пута већа права него у Аустро-угарарској.

Kgv

pre 4 godine

Ovaj Hrvat prica kao i ovi navijaci Jugoslovenskog Sportskog Drustva ... slucajnost ?
Ne bih rekao ...
(Slobodan, 16. avgust 2019 12:36)

Koreni su zanimljiva stvar...

beogradski

pre 4 godine

Majstore, ni tvoja država nije baš regularna, pa šta se može.
(Partizanovac, 16. avgust 2019 12:02)

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.
(Drzava greska, 16. avgust 2019 14:07)

Ono kad ti drzavna istorija pocinje 1992. pa ne ne znas da je pocetak moderne srpske drzave 1804. godina, koja je svoje medjunarodno priznanje dobila 1878. vise od 100 godina pre Hrvatske.

Goran

pre 4 godine

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.
(Drzava greska, 16. avgust 2019 14:07)

Joj, nemojte vi Hrvati da pricate o nastancima drzave, sram vas bilo !

Srbija je postojala jos iz vremena Vizantije, a za vas se culo od Drugog Svetskog Rata, dok ste ljubili Hitlerov anus, bolje cuti sramoto jedna.

O oslobadjanju na kraju rata bolje necu, i cija vojska je isla do granica danasnje Slovije, ali to je nasa sramota a ne vasa ;)
Hranis kuce da te ujede...

Predrag

pre 4 godine

Niste tražili šutiranje na drugoj strani terena jer ste mislili da će pre svega Zvezdi više škoditi ovako loša podloga. Omalovažavao si Zvezdin tim i izgubio si utakmicu. Sada malo da ćutiš i da više treniraš ako želiš i dalje biti "nogometaš"

Галатасарајево

pre 4 godine

Ако је он то прокоментарисао, онда је сигуран сам рекао да је пуцао доље љево, а није шутирао доле лево...

Zigzag

pre 4 godine

Karlo, imaš tek 24 godine, a već si zadojen mržnjom prema svemu što je srpsko.
(Boston Celtics, 16. avgust 2019 11:02)momak nitijednom nije spomenuo Srbe,prolistaj komentare pa vidi tko koga mrzi...

Drzava greska

pre 4 godine

Majstore, ni tvoja država nije baš regularna, pa šta se može.
(Partizanovac, 16. avgust 2019 12:02)

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.

danijell

pre 4 godine

prozivao si posle prvog meca,a kukas posle drugog?!za neki sat igrate utakmicu,Randers FC,pa sutiraj ti batice slobodno.Jos ovi dosli bez 4-5 igraca,par penala za Zvezdu nedosudjena,crveni za vas u bg isto,vama penal izmisljen i tebi kriv k....inace sam grobar i cestitam Zvezdi na evropi

Urke

pre 4 godine

Nisu se usudili, da menjaju stranu. Danci bi bili ko u gostima. Teren je za sve bio jednak time što Danci odrastaju na "plastici" a naši šumadinci na "njivi". Pa su navikli.

Aca

pre 4 godine

Vi ste potrosili 15 miliona evra za pojacanja vise nego salcburg prosle godine a igrate fudbal katastrofa da nasi timovi imaju 15 miliona evra za pojacanja osvojili bi LE

est

pre 4 godine

potpuno je u pravu Da je bilo regularno vi bi pukli sa 4 2 u penalima.Ni nasi ne bi promasili ni jedan ali bi Borjan sigurno odbranio jedan dva

nema ovde leba

pre 4 godine

Vise od sat vremena igrali sa igracem vise,nedosudjen penal u prvom minutu za Zvezdu,penali kako vama tako i nama,sumnjiv penal u Beogradu...i jos imas obraza usta da otvoris

Milanche

pre 4 godine

Koliko sam ja shvatio vaseg trenera, sudija vas je ostetio kad je iskljucio Milunovica jer ste do tad igrali fantasticno, a posle toga se niste snasli. Takodje je ocajan teren doveo do neregularnosti izvodjenje penala, tako da ti ja predlazem da trazite od UEFA da se ponovi utakmica :)))))

Darko

pre 4 godine

Sta prica ovaj? Resio da sutira levo i golman otisao u druu stranu? On je sutirao desno i Borjan ga je procitao samo sto je otisla preko gola.

DEX

pre 4 godine

Da je UEFA ozbiljna organizacija suspendovala bi im teren i kaznila ih zbog toga. Na zalost oni imaju stroge kriterijume samo prema klubovima iz Srbije.

Nenad

pre 4 godine

Vaš teren, vaši navijači na toj strani, vi birali stranu, stvarno neregularno! Pokrite se ušima i tišina! Sačuvaj bože da je ovo bilo u Beogradu....

misko

pre 4 godine

Mercedes je veličao igru Federera posle poraza od Novaka u finalu Vimbldona toliko da nije bilo uopšte bitno spomenuti pobednika Novaka tako i vi iz Kopenhagena igrali ste veličanstveno sa 11 prema 10 igrača i šutirali fenomenalno penale i sve je bilo kao u bajci tako da je potpuno nebitno što je tamo neki klub sa Zapadnog Balkana prošao dalje.

Predrag M

pre 4 godine

E moj Karlo.
Da je pravde, ne bi ni bilo penala, već bi ukupan rezultat nakon dve utakmice bio 3:1 za Zvezdu a možda i 4:1.

U Beogradu - gol Pankova, sviran (nepostojeći) penal za Dance a nije nad Benom;

U Danskoj - gol Boaćija i nije sviran penal za Zvezdu.

Šta imaš da kažeš na to moj Karlo?

Ohhh Rene...

pre 4 godine

Циљаш доле-лево а лопта оде горе-десно :) Гдје ли је онда циљао Јевтовић ? :))) Не треба кривити никог од фудбалера који су промашили пенал.Заиста је било крајње нерегуларно.Толико сам пенал серија одгледао у животу нешто слично никад...Срамота за Данце заиста.
(pssssst,It is I,Leclerc !, 16. avgust 2019 11:05)

Lekrel, jedva sam te prepoznao ;)

Милорад

pre 4 godine

Капитен Копенхаген је изабрао страну за пенале. Што није бирао где су Звездини навијачи?

Trinidad_got_bad_for_Tobago

pre 4 godine

Ono sto je cinjenica jeste da je glavni sudija meca bio duzan da se konsultuje sa svojim kolegama i eventualno donese odluku o promeni strana usled loseg stanja trave u tom delu terena.Medjutim, uslovi su bili isti po obe ekipe tako da je s te strane utakmica ipak regularna.Dakle, nije srpski tim bio povlascen- i njima je bila raskopana "bela tacka".

4k4.Dex

pre 4 godine

Pa valjda je to vas teren a i sutiralo se ipsred vasih navijaca, da ste sutirali ispred Delija tek bi onda ispali. Nema sad kukanja.

Peđa

pre 4 godine

E da je samo do kise... Od celog terena bas se samo tu stvorila takva kaljuga i to gle cuda tik pored bele tacke. Ocigledno ste se vi dobro spremili za slucaj da dodje do penala. Osim tebe, ako se ne varam ni jedan drugi igrac Kopenhagena nije sutirao van okvira gola sto znaci da ste vezbali upravo sa tako postavljenom kaljugom i busenom ali vezba i Borjan da brani penale. Posle 2 nedosudjena penala Zvezdi, nedosudjenog crvenog kartona Zeki, igraca vise skoro citavih 60min i ove namontirane kaljuge kod bele tacke TREBALO BI DA VAS BUDE SRAMOTA.

Nebojsa

pre 4 godine

Kad imate para da za jednog igraca date vise od cetiri miliona evra, onda verovatno imate i za teren.
Bruka i sramota za teren ekipe koja zelela da igra u najjacem takmicenju u LS.

riki kaka

pre 4 godine

Kad sam video da ulazis u igru obradovao sam se ko da zenim brata. Znao sam da ces da odlucis utakmicu kao zemljak ti prosle godine. www.uefazalbenateren.com(edeija) evo ti sajt pa se zali. Ukoliko je potrebna besplatna pravna pomoc pozovite jednog cuvenog pravnika iz Beograda uradice vas slucaj pro bono a uz njega dobijate i geometra koji ce naucno da dokaze vase tvrdnje o neregularnom terenu.

Пенали

pre 4 godine

Ко вам је крив што вам је терен њива чим падне јача киша? Јевтовић је такође због тога промашио за остале не знам...Звезди хитни потребно крило брзо јер нам треба него да истрчи Маринове одличне пасеве...Већ је петак у среду је реванш,мало времена има за опоравак а играмо и без Јованчића а Марину прети да не игра у реваншу ако добије жути...

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 4 godine

Klasika. Živim u Hrvatskoj, pa znam da nikada nigdje nisu izgubili od boljeg. Uvijek im je nešto drugo krivo. Najbolje da se ponove sve sportske tekme njihovih poraza. Nogomet, košarka, rukomet, vaterpolo, tenis... Osobito finale svjetskog prvenstva u nogometu. Tamo su im suci uvalili poker. Usput, kad su već u Rusiji, nek opet odrade bitku za Staljingrad. Ni taj debakl još nisu priznali.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Циљаш доле-лево а лопта оде горе-десно :) Гдје ли је онда циљао Јевтовић ? :))) Не треба кривити никог од фудбалера који су промашили пенал.Заиста је било крајње нерегуларно.Толико сам пенал серија одгледао у животу нешто слично никад...Срамота за Данце заиста.

Aleksa

pre 4 godine

пенале је одлучило блато?

терен је исти за све. Пенале је одлучило то што је неко дао гол а неко није. Дал је киша, снег, блато, прашина, вештачка трава, савршен терен, ако оба тима играју на истом терену пенале увек одлучи то што неко да гол а неко промаши....

"Одлучити" значи направити разлику....терен је ваш. Могао је да одлучи само да смо ми изгубили а онда да кренемо да се жалимо да сте ви знали како да шутирате а ми не....

dragan

pre 4 godine

"Kod mog šuta se odlomio i deo trave. To nije regularno, ne znam zašto nismo šutirali na drugoj strani", istakao je.

Znas ti dobro samo ne smes da kazes, na drugoj strani su bili srpski navijaci.

Cubaka

pre 4 godine

Kako je to tuzno, zamalo da mi suza krene, ali sta da se radi kada izgubis od "prosecne" ekipe i shvatis da si ti ispod proseka ostaje ti samo lelek i kukumavcenje.

pravo

pre 4 godine

Slazem se. Svinjac ispred gola.
Ali, krivac je FK Kopenhagen.
UEFA mora da im naredi da postave vestacku podlogu ili neka igraju 1.000 km daleko.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 4 godine

Klasika. Živim u Hrvatskoj, pa znam da nikada nigdje nisu izgubili od boljeg. Uvijek im je nešto drugo krivo. Najbolje da se ponove sve sportske tekme njihovih poraza. Nogomet, košarka, rukomet, vaterpolo, tenis... Osobito finale svjetskog prvenstva u nogometu. Tamo su im suci uvalili poker. Usput, kad su već u Rusiji, nek opet odrade bitku za Staljingrad. Ni taj debakl još nisu priznali.

riki kaka

pre 4 godine

Kad sam video da ulazis u igru obradovao sam se ko da zenim brata. Znao sam da ces da odlucis utakmicu kao zemljak ti prosle godine. www.uefazalbenateren.com(edeija) evo ti sajt pa se zali. Ukoliko je potrebna besplatna pravna pomoc pozovite jednog cuvenog pravnika iz Beograda uradice vas slucaj pro bono a uz njega dobijate i geometra koji ce naucno da dokaze vase tvrdnje o neregularnom terenu.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Циљаш доле-лево а лопта оде горе-десно :) Гдје ли је онда циљао Јевтовић ? :))) Не треба кривити никог од фудбалера који су промашили пенал.Заиста је било крајње нерегуларно.Толико сам пенал серија одгледао у животу нешто слично никад...Срамота за Данце заиста.

Cubaka

pre 4 godine

Kako je to tuzno, zamalo da mi suza krene, ali sta da se radi kada izgubis od "prosecne" ekipe i shvatis da si ti ispod proseka ostaje ti samo lelek i kukumavcenje.

pravo

pre 4 godine

Slazem se. Svinjac ispred gola.
Ali, krivac je FK Kopenhagen.
UEFA mora da im naredi da postave vestacku podlogu ili neka igraju 1.000 km daleko.

Милорад

pre 4 godine

Капитен Копенхаген је изабрао страну за пенале. Што није бирао где су Звездини навијачи?

Пенали

pre 4 godine

Ко вам је крив што вам је терен њива чим падне јача киша? Јевтовић је такође због тога промашио за остале не знам...Звезди хитни потребно крило брзо јер нам треба него да истрчи Маринове одличне пасеве...Већ је петак у среду је реванш,мало времена има за опоравак а играмо и без Јованчића а Марину прети да не игра у реваншу ако добије жути...

misko

pre 4 godine

Mercedes je veličao igru Federera posle poraza od Novaka u finalu Vimbldona toliko da nije bilo uopšte bitno spomenuti pobednika Novaka tako i vi iz Kopenhagena igrali ste veličanstveno sa 11 prema 10 igrača i šutirali fenomenalno penale i sve je bilo kao u bajci tako da je potpuno nebitno što je tamo neki klub sa Zapadnog Balkana prošao dalje.

Nenad

pre 4 godine

Vaš teren, vaši navijači na toj strani, vi birali stranu, stvarno neregularno! Pokrite se ušima i tišina! Sačuvaj bože da je ovo bilo u Beogradu....

Predrag M

pre 4 godine

E moj Karlo.
Da je pravde, ne bi ni bilo penala, već bi ukupan rezultat nakon dve utakmice bio 3:1 za Zvezdu a možda i 4:1.

U Beogradu - gol Pankova, sviran (nepostojeći) penal za Dance a nije nad Benom;

U Danskoj - gol Boaćija i nije sviran penal za Zvezdu.

Šta imaš da kažeš na to moj Karlo?

Peđa

pre 4 godine

E da je samo do kise... Od celog terena bas se samo tu stvorila takva kaljuga i to gle cuda tik pored bele tacke. Ocigledno ste se vi dobro spremili za slucaj da dodje do penala. Osim tebe, ako se ne varam ni jedan drugi igrac Kopenhagena nije sutirao van okvira gola sto znaci da ste vezbali upravo sa tako postavljenom kaljugom i busenom ali vezba i Borjan da brani penale. Posle 2 nedosudjena penala Zvezdi, nedosudjenog crvenog kartona Zeki, igraca vise skoro citavih 60min i ove namontirane kaljuge kod bele tacke TREBALO BI DA VAS BUDE SRAMOTA.

dragan

pre 4 godine

"Kod mog šuta se odlomio i deo trave. To nije regularno, ne znam zašto nismo šutirali na drugoj strani", istakao je.

Znas ti dobro samo ne smes da kazes, na drugoj strani su bili srpski navijaci.

DEX

pre 4 godine

Da je UEFA ozbiljna organizacija suspendovala bi im teren i kaznila ih zbog toga. Na zalost oni imaju stroge kriterijume samo prema klubovima iz Srbije.

nema ovde leba

pre 4 godine

Vise od sat vremena igrali sa igracem vise,nedosudjen penal u prvom minutu za Zvezdu,penali kako vama tako i nama,sumnjiv penal u Beogradu...i jos imas obraza usta da otvoris

danijell

pre 4 godine

prozivao si posle prvog meca,a kukas posle drugog?!za neki sat igrate utakmicu,Randers FC,pa sutiraj ti batice slobodno.Jos ovi dosli bez 4-5 igraca,par penala za Zvezdu nedosudjena,crveni za vas u bg isto,vama penal izmisljen i tebi kriv k....inace sam grobar i cestitam Zvezdi na evropi

Milanche

pre 4 godine

Koliko sam ja shvatio vaseg trenera, sudija vas je ostetio kad je iskljucio Milunovica jer ste do tad igrali fantasticno, a posle toga se niste snasli. Takodje je ocajan teren doveo do neregularnosti izvodjenje penala, tako da ti ja predlazem da trazite od UEFA da se ponovi utakmica :)))))

Darko

pre 4 godine

Sta prica ovaj? Resio da sutira levo i golman otisao u druu stranu? On je sutirao desno i Borjan ga je procitao samo sto je otisla preko gola.

Nebojsa

pre 4 godine

Kad imate para da za jednog igraca date vise od cetiri miliona evra, onda verovatno imate i za teren.
Bruka i sramota za teren ekipe koja zelela da igra u najjacem takmicenju u LS.

Aca

pre 4 godine

Vi ste potrosili 15 miliona evra za pojacanja vise nego salcburg prosle godine a igrate fudbal katastrofa da nasi timovi imaju 15 miliona evra za pojacanja osvojili bi LE

Goran

pre 4 godine

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.
(Drzava greska, 16. avgust 2019 14:07)

Joj, nemojte vi Hrvati da pricate o nastancima drzave, sram vas bilo !

Srbija je postojala jos iz vremena Vizantije, a za vas se culo od Drugog Svetskog Rata, dok ste ljubili Hitlerov anus, bolje cuti sramoto jedna.

O oslobadjanju na kraju rata bolje necu, i cija vojska je isla do granica danasnje Slovije, ali to je nasa sramota a ne vasa ;)
Hranis kuce da te ujede...

est

pre 4 godine

potpuno je u pravu Da je bilo regularno vi bi pukli sa 4 2 u penalima.Ni nasi ne bi promasili ni jedan ali bi Borjan sigurno odbranio jedan dva

aco

pre 4 godine

@Drzava greska
Србија црпи независност из 1878. год. Од свих држава СФРЈ, само је Србија (и Црна Гора један кратак период) имала државност пре уједињења. Захваљујући Србији, бивше чланице СФРЈ-а су постале конститутивне и отргле се феудализма и аустријаког јарма. Хрвати су у Југославији имали 100 пута већа права него у Аустро-угарарској.

Urke

pre 4 godine

Nisu se usudili, da menjaju stranu. Danci bi bili ko u gostima. Teren je za sve bio jednak time što Danci odrastaju na "plastici" a naši šumadinci na "njivi". Pa su navikli.

Trinidad_got_bad_for_Tobago

pre 4 godine

Ono sto je cinjenica jeste da je glavni sudija meca bio duzan da se konsultuje sa svojim kolegama i eventualno donese odluku o promeni strana usled loseg stanja trave u tom delu terena.Medjutim, uslovi su bili isti po obe ekipe tako da je s te strane utakmica ipak regularna.Dakle, nije srpski tim bio povlascen- i njima je bila raskopana "bela tacka".

Predrag

pre 4 godine

Niste tražili šutiranje na drugoj strani terena jer ste mislili da će pre svega Zvezdi više škoditi ovako loša podloga. Omalovažavao si Zvezdin tim i izgubio si utakmicu. Sada malo da ćutiš i da više treniraš ako želiš i dalje biti "nogometaš"

Aleksa

pre 4 godine

пенале је одлучило блато?

терен је исти за све. Пенале је одлучило то што је неко дао гол а неко није. Дал је киша, снег, блато, прашина, вештачка трава, савршен терен, ако оба тима играју на истом терену пенале увек одлучи то што неко да гол а неко промаши....

"Одлучити" значи направити разлику....терен је ваш. Могао је да одлучи само да смо ми изгубили а онда да кренемо да се жалимо да сте ви знали како да шутирате а ми не....

beogradski

pre 4 godine

Majstore, ni tvoja država nije baš regularna, pa šta se može.
(Partizanovac, 16. avgust 2019 12:02)

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.
(Drzava greska, 16. avgust 2019 14:07)

Ono kad ti drzavna istorija pocinje 1992. pa ne ne znas da je pocetak moderne srpske drzave 1804. godina, koja je svoje medjunarodno priznanje dobila 1878. vise od 100 godina pre Hrvatske.

Zigzag

pre 4 godine

Karlo, imaš tek 24 godine, a već si zadojen mržnjom prema svemu što je srpsko.
(Boston Celtics, 16. avgust 2019 11:02)momak nitijednom nije spomenuo Srbe,prolistaj komentare pa vidi tko koga mrzi...

Kgv

pre 4 godine

Ovaj Hrvat prica kao i ovi navijaci Jugoslovenskog Sportskog Drustva ... slucajnost ?
Ne bih rekao ...
(Slobodan, 16. avgust 2019 12:36)

Koreni su zanimljiva stvar...

4k4.Dex

pre 4 godine

Pa valjda je to vas teren a i sutiralo se ipsred vasih navijaca, da ste sutirali ispred Delija tek bi onda ispali. Nema sad kukanja.

Drzava greska

pre 4 godine

Majstore, ni tvoja država nije baš regularna, pa šta se može.
(Partizanovac, 16. avgust 2019 12:02)

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.

Ohhh Rene...

pre 4 godine

Циљаш доле-лево а лопта оде горе-десно :) Гдје ли је онда циљао Јевтовић ? :))) Не треба кривити никог од фудбалера који су промашили пенал.Заиста је било крајње нерегуларно.Толико сам пенал серија одгледао у животу нешто слично никад...Срамота за Данце заиста.
(pssssst,It is I,Leclerc !, 16. avgust 2019 11:05)

Lekrel, jedva sam te prepoznao ;)

Галатасарајево

pre 4 godine

Ако је он то прокоментарисао, онда је сигуран сам рекао да је пуцао доље љево, а није шутирао доле лево...

Dr

pre 4 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti i svoju izgubljenu borbu ima pravo da svim i svačim opravdava.Sve čestitke briljantnoj igri Partizana.Mislim da protiv Norvežana ne bi trebalo da bude problema.

Dule Pop

pre 4 godine

Ovi srbi niš ne mogu izvest regularno...čak ni penal. Ja bi im zabranil ulazak u EeeeUuuu na 150 god, uvel sankcije na 100 god i kaznil ih na igranje bez prisustva navijača na 50 god. I naravno zvanično proglasil Nikolu Teslu za najvećeg hrvata svih vremenaaa :-)))).

Drzava greska

pre 4 godine

Majstore, ni tvoja država nije baš regularna, pa šta se može.
(Partizanovac, 16. avgust 2019 12:02)

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.

Zigzag

pre 4 godine

Karlo, imaš tek 24 godine, a već si zadojen mržnjom prema svemu što je srpsko.
(Boston Celtics, 16. avgust 2019 11:02)momak nitijednom nije spomenuo Srbe,prolistaj komentare pa vidi tko koga mrzi...

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 4 godine

Klasika. Živim u Hrvatskoj, pa znam da nikada nigdje nisu izgubili od boljeg. Uvijek im je nešto drugo krivo. Najbolje da se ponove sve sportske tekme njihovih poraza. Nogomet, košarka, rukomet, vaterpolo, tenis... Osobito finale svjetskog prvenstva u nogometu. Tamo su im suci uvalili poker. Usput, kad su već u Rusiji, nek opet odrade bitku za Staljingrad. Ni taj debakl još nisu priznali.

Галатасарајево

pre 4 godine

Ако је он то прокоментарисао, онда је сигуран сам рекао да је пуцао доље љево, а није шутирао доле лево...

riki kaka

pre 4 godine

Kad sam video da ulazis u igru obradovao sam se ko da zenim brata. Znao sam da ces da odlucis utakmicu kao zemljak ti prosle godine. www.uefazalbenateren.com(edeija) evo ti sajt pa se zali. Ukoliko je potrebna besplatna pravna pomoc pozovite jednog cuvenog pravnika iz Beograda uradice vas slucaj pro bono a uz njega dobijate i geometra koji ce naucno da dokaze vase tvrdnje o neregularnom terenu.

Goran

pre 4 godine

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.
(Drzava greska, 16. avgust 2019 14:07)

Joj, nemojte vi Hrvati da pricate o nastancima drzave, sram vas bilo !

Srbija je postojala jos iz vremena Vizantije, a za vas se culo od Drugog Svetskog Rata, dok ste ljubili Hitlerov anus, bolje cuti sramoto jedna.

O oslobadjanju na kraju rata bolje necu, i cija vojska je isla do granica danasnje Slovije, ali to je nasa sramota a ne vasa ;)
Hranis kuce da te ujede...

beogradski

pre 4 godine

Majstore, ni tvoja država nije baš regularna, pa šta se može.
(Partizanovac, 16. avgust 2019 12:02)

Kaze lik cija je drzava nastala tako sto su se svi od iste otcijepili.
(Drzava greska, 16. avgust 2019 14:07)

Ono kad ti drzavna istorija pocinje 1992. pa ne ne znas da je pocetak moderne srpske drzave 1804. godina, koja je svoje medjunarodno priznanje dobila 1878. vise od 100 godina pre Hrvatske.

Predrag M

pre 4 godine

E moj Karlo.
Da je pravde, ne bi ni bilo penala, već bi ukupan rezultat nakon dve utakmice bio 3:1 za Zvezdu a možda i 4:1.

U Beogradu - gol Pankova, sviran (nepostojeći) penal za Dance a nije nad Benom;

U Danskoj - gol Boaćija i nije sviran penal za Zvezdu.

Šta imaš da kažeš na to moj Karlo?

Dr

pre 4 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti i svoju izgubljenu borbu ima pravo da svim i svačim opravdava.Sve čestitke briljantnoj igri Partizana.Mislim da protiv Norvežana ne bi trebalo da bude problema.

DEX

pre 4 godine

Da je UEFA ozbiljna organizacija suspendovala bi im teren i kaznila ih zbog toga. Na zalost oni imaju stroge kriterijume samo prema klubovima iz Srbije.

Dule Pop

pre 4 godine

Ovi srbi niš ne mogu izvest regularno...čak ni penal. Ja bi im zabranil ulazak u EeeeUuuu na 150 god, uvel sankcije na 100 god i kaznil ih na igranje bez prisustva navijača na 50 god. I naravno zvanično proglasil Nikolu Teslu za najvećeg hrvata svih vremenaaa :-)))).

Пенали

pre 4 godine

Ко вам је крив што вам је терен њива чим падне јача киша? Јевтовић је такође због тога промашио за остале не знам...Звезди хитни потребно крило брзо јер нам треба него да истрчи Маринове одличне пасеве...Већ је петак у среду је реванш,мало времена има за опоравак а играмо и без Јованчића а Марину прети да не игра у реваншу ако добије жути...

misko

pre 4 godine

Mercedes je veličao igru Federera posle poraza od Novaka u finalu Vimbldona toliko da nije bilo uopšte bitno spomenuti pobednika Novaka tako i vi iz Kopenhagena igrali ste veličanstveno sa 11 prema 10 igrača i šutirali fenomenalno penale i sve je bilo kao u bajci tako da je potpuno nebitno što je tamo neki klub sa Zapadnog Balkana prošao dalje.

aco

pre 4 godine

@Drzava greska
Србија црпи независност из 1878. год. Од свих држава СФРЈ, само је Србија (и Црна Гора један кратак период) имала државност пре уједињења. Захваљујући Србији, бивше чланице СФРЈ-а су постале конститутивне и отргле се феудализма и аустријаког јарма. Хрвати су у Југославији имали 100 пута већа права него у Аустро-угарарској.

Peđa

pre 4 godine

E da je samo do kise... Od celog terena bas se samo tu stvorila takva kaljuga i to gle cuda tik pored bele tacke. Ocigledno ste se vi dobro spremili za slucaj da dodje do penala. Osim tebe, ako se ne varam ni jedan drugi igrac Kopenhagena nije sutirao van okvira gola sto znaci da ste vezbali upravo sa tako postavljenom kaljugom i busenom ali vezba i Borjan da brani penale. Posle 2 nedosudjena penala Zvezdi, nedosudjenog crvenog kartona Zeki, igraca vise skoro citavih 60min i ove namontirane kaljuge kod bele tacke TREBALO BI DA VAS BUDE SRAMOTA.

est

pre 4 godine

potpuno je u pravu Da je bilo regularno vi bi pukli sa 4 2 u penalima.Ni nasi ne bi promasili ni jedan ali bi Borjan sigurno odbranio jedan dva

Aca

pre 4 godine

Vi ste potrosili 15 miliona evra za pojacanja vise nego salcburg prosle godine a igrate fudbal katastrofa da nasi timovi imaju 15 miliona evra za pojacanja osvojili bi LE

Kgv

pre 4 godine

Ovaj Hrvat prica kao i ovi navijaci Jugoslovenskog Sportskog Drustva ... slucajnost ?
Ne bih rekao ...
(Slobodan, 16. avgust 2019 12:36)

Koreni su zanimljiva stvar...

Cubaka

pre 4 godine

Kako je to tuzno, zamalo da mi suza krene, ali sta da se radi kada izgubis od "prosecne" ekipe i shvatis da si ti ispod proseka ostaje ti samo lelek i kukumavcenje.

dragan

pre 4 godine

"Kod mog šuta se odlomio i deo trave. To nije regularno, ne znam zašto nismo šutirali na drugoj strani", istakao je.

Znas ti dobro samo ne smes da kazes, na drugoj strani su bili srpski navijaci.

Nenad

pre 4 godine

Vaš teren, vaši navijači na toj strani, vi birali stranu, stvarno neregularno! Pokrite se ušima i tišina! Sačuvaj bože da je ovo bilo u Beogradu....

Милорад

pre 4 godine

Капитен Копенхаген је изабрао страну за пенале. Што није бирао где су Звездини навијачи?

Ohhh Rene...

pre 4 godine

Циљаш доле-лево а лопта оде горе-десно :) Гдје ли је онда циљао Јевтовић ? :))) Не треба кривити никог од фудбалера који су промашили пенал.Заиста је било крајње нерегуларно.Толико сам пенал серија одгледао у животу нешто слично никад...Срамота за Данце заиста.
(pssssst,It is I,Leclerc !, 16. avgust 2019 11:05)

Lekrel, jedva sam te prepoznao ;)

danijell

pre 4 godine

prozivao si posle prvog meca,a kukas posle drugog?!za neki sat igrate utakmicu,Randers FC,pa sutiraj ti batice slobodno.Jos ovi dosli bez 4-5 igraca,par penala za Zvezdu nedosudjena,crveni za vas u bg isto,vama penal izmisljen i tebi kriv k....inace sam grobar i cestitam Zvezdi na evropi

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Циљаш доле-лево а лопта оде горе-десно :) Гдје ли је онда циљао Јевтовић ? :))) Не треба кривити никог од фудбалера који су промашили пенал.Заиста је било крајње нерегуларно.Толико сам пенал серија одгледао у животу нешто слично никад...Срамота за Данце заиста.

nema ovde leba

pre 4 godine

Vise od sat vremena igrali sa igracem vise,nedosudjen penal u prvom minutu za Zvezdu,penali kako vama tako i nama,sumnjiv penal u Beogradu...i jos imas obraza usta da otvoris

Nebojsa

pre 4 godine

Kad imate para da za jednog igraca date vise od cetiri miliona evra, onda verovatno imate i za teren.
Bruka i sramota za teren ekipe koja zelela da igra u najjacem takmicenju u LS.

Trinidad_got_bad_for_Tobago

pre 4 godine

Ono sto je cinjenica jeste da je glavni sudija meca bio duzan da se konsultuje sa svojim kolegama i eventualno donese odluku o promeni strana usled loseg stanja trave u tom delu terena.Medjutim, uslovi su bili isti po obe ekipe tako da je s te strane utakmica ipak regularna.Dakle, nije srpski tim bio povlascen- i njima je bila raskopana "bela tacka".

4k4.Dex

pre 4 godine

Pa valjda je to vas teren a i sutiralo se ipsred vasih navijaca, da ste sutirali ispred Delija tek bi onda ispali. Nema sad kukanja.

Urke

pre 4 godine

Nisu se usudili, da menjaju stranu. Danci bi bili ko u gostima. Teren je za sve bio jednak time što Danci odrastaju na "plastici" a naši šumadinci na "njivi". Pa su navikli.

Predrag

pre 4 godine

Niste tražili šutiranje na drugoj strani terena jer ste mislili da će pre svega Zvezdi više škoditi ovako loša podloga. Omalovažavao si Zvezdin tim i izgubio si utakmicu. Sada malo da ćutiš i da više treniraš ako želiš i dalje biti "nogometaš"

Aleksa

pre 4 godine

пенале је одлучило блато?

терен је исти за све. Пенале је одлучило то што је неко дао гол а неко није. Дал је киша, снег, блато, прашина, вештачка трава, савршен терен, ако оба тима играју на истом терену пенале увек одлучи то што неко да гол а неко промаши....

"Одлучити" значи направити разлику....терен је ваш. Могао је да одлучи само да смо ми изгубили а онда да кренемо да се жалимо да сте ви знали како да шутирате а ми не....

Milanche

pre 4 godine

Koliko sam ja shvatio vaseg trenera, sudija vas je ostetio kad je iskljucio Milunovica jer ste do tad igrali fantasticno, a posle toga se niste snasli. Takodje je ocajan teren doveo do neregularnosti izvodjenje penala, tako da ti ja predlazem da trazite od UEFA da se ponovi utakmica :)))))

pravo

pre 4 godine

Slazem se. Svinjac ispred gola.
Ali, krivac je FK Kopenhagen.
UEFA mora da im naredi da postave vestacku podlogu ili neka igraju 1.000 km daleko.

Darko

pre 4 godine

Sta prica ovaj? Resio da sutira levo i golman otisao u druu stranu? On je sutirao desno i Borjan ga je procitao samo sto je otisla preko gola.