Utorak, 06.08.2019.

10:10

Zvezda može mnogo bolje, a protiv Kopenhagena i mora

Izvor: Luka Nikoliæ

Zvezda može mnogo bolje, a protiv Kopenhagena i mora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

King

pre 4 godine

Bg@ A sta bi onda Real, Milan i liverpul trebali da se ugase onda? Plus Zvezda u najslabijoj konkurenciji osvojila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 6. avgust 2019 14:04)

Kako u najslabijoj konkurenciji, pa bili su i Real i Milan, a i Olimpic koji je bio jak kao zemlja.

Opismenjujem buzdovane i bikove

pre 4 godine

Danska ima 5.800.000 stanovnika, znaci mi smo veci i pobedjujemo. :p 
(Timer, 06. avgust 2019 10:54) 

Danska je bila prvak Evrope a mi.. Nismo..
(HanSolo, 06. avgust 2019 11:27)

Pobednik Evropskog prvenstva 1992. godine bila je selekcija koja je kvalifikacije završila 'praznih šaka' ali je splet okolnosti omogućio timu Danske da se pojavi u Švedskoj i osvoji trofej. Splet okolnosti ima i drugo ime – tragični ratovi devedesetih sprečili su po mnogima najtalentovaniju generaciju ex-jugoslovenskog fudbala da pet godina po osvajanju titule prvaka sveta u juniorskoj konkurenciji pokuša da nešto slično uradi u seniorskom uzrastu.

Legenda kaže da se Rihard Meler Nilsen pripremao da renovira kuhinju a da su danski reprezentativci provodili vreme na plažama kada je UEFA odlučila da jedna od dve selekcije koje su bile 'na stend baju' nastupi na završnom turniru. 

Salaso

pre 4 godine

Неа Скиони чека победу уз хендикеп!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Страшни суд, 6. avgust 2019 10:23)
Dobar je Skioni, bio sam godinama u Meltemakiju :)

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Vardar je mislim 2017 godine u takmicenju za LS,pobedio Kopenhagen sa 1:0 u Skoplju.U revanšu je bilo 4:1 za Dance,s tim što je Vardar do 80 minute imao 2:1,rezultat kad je malo i sudija pogurao Kopenhagen sa jedanastercem.Utakmice u Skoplju se sećam i Vardar ih je tada nadigrao.Evo čisto za informaciju da nisu bauk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pantelija, 6. avgust 2019 11:52)

Da bravo, plus je Vardar od 70 i nekog minuta pri rezultatu 2-1 imao mislim 2 igraca više i Kopenhagen je za 10 minuta dao 2 gola i tu je veliki san o Vardaru u Ligi Šampiona završen,nažalost,jer da je Vardar prošao Kopenhagen u zadnjem kolu bi imali Qarabah koji je te godine napravio veliku uspeh i ušao u Ligu Šampiona(ubedljivo najveci uspeh azerbejdzanskog fudbala).Zato Zvezdo veceras osvetite Vardar od pre 2 godine,idemooooo,bamonooosss Zvezda,avanti Stella Rosa i Milojevic bard.

Bodibond

pre 4 godine

Jel ti masan Ostojin sendvic?
(dzony, 06. avgust 2019 12:04)

Alergican je na gluten, ali zato ti svaki dan jedes Terzine sendvice.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Nece biti bolja jer Kopenhagen nije Radnicki ili Javor, Danci su jaci i od Helsinkija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 6. avgust 2019 14:06)


I od Liverpula...Jer Liverpul nije ni Radnicki ni Javor...samo sampion Evrope. Znas kako izgleda taj trofej, zar ne? I cija imena pisu na njemu, zar ne?
I gorko patis zbog toga. Zar ne?

dare

pre 4 godine

Ako se prode Kopenhagen,prolazi se I Jang Bojs,po meni su Danci bolji.Veceras ce borbenost Danaca da prevagne,daju gol sigurno I to glavom,losa je zvezdina odbrana.Zvezdi je maksimum neresen rezultat,videcete

Lajavi krelac

pre 4 godine

Najveći Zvezdin problem je odbrana. Pogotovo desni bek. Ne znam zašto Gajić ne igra, Gobeljić nije nikako za to mesto, a umesto Žula bolje postaviti panj, pre će ga lopta pogoditi, a panj u napadu neće slati centaršuteve u orbitu. Nemam ništa protiv Filipa, ali ove sezone je, blago rečeno, totalno van forme. Zašto Pankov i Degenek ne igraju centralne bekove meni nikako nije jasno. Nisu uigrani?? Pa ono što su radili Milunović i Babić protiv Helsinkija je sve samo ne uigranost, jer nastajala je opšta panika u odbrani čim lopta zaluta u šesnaesterac. Rodić je standardan, ali mislim da, bar u Beogradu, treba da igra Žander, jer dečko ima dobar centaršut, a ako ćemo napadati, onda nam je takav igrač potrebniji od Rodića, koji ionako uskoro odlazi iz Zvezde.
Takođe mi je nejasno forsiranje Marina u sredini, kad se čovek veoma često sam izvlači na stranu, odakle je mnogo opasniji i bolji. I s time dolazi u koliziju sa Ivanićem, koji, takođe ne znam zašto, igra po krilima, iako mu je primarna pozicija centralnog veznog. O tome zašto Boaći igra pre Pavkova ne mogu ni da razmišljam.
I ono što me najviše buni je da li Miloje "skriva karte" pred važnije utakmice ili je Zvezda poprilično van forme ili postoje nekakvi sukobi na relaciji Miloje-uprava pa se forsiraju neke čudne rotacije. Znam da Zvezda ima tim sa kojim bi mogla da se izbori sa Kopenhagenom, samo je pitanje da li će takav tim istrčati na teren. Jedan Napoli se nije naigrao protiv Zvezde, a plašimo se ovih?? Da, a zašto?

aman

pre 4 godine

citam grobarske komentare juce u vezi zreba , kazu kao neko omalovazao YB , to kazu isti oni koji svakog protivnika zvezde u kvalifikacija LE ili LS omalovazavaju.. i u grupama, secate se nikad slabiji Liverool .. to je smesno sta citam, licemeri su najveci

Henk Mudi

pre 4 godine

Sa Marakane je ove 2 godine od kako je Miloje tu, 3 boda odneo samo Arsenal (nezasluzeno) i PSG (vrednost prema Transfermarketu 1 milijarda evra)... Napoli (622 miliona) nije dao gol, Liverpul (1.1 milijarda) izgubio 2:0, Krasnodar (110 miliona) izgubio 2:1, Sparta (80 miliona) izgubila 2:0, Keln (60 miliona) izgubio 1:0, CSKA i Salzburg (oba tima preko 100 miliona) nisu napravili sasu na Marakani! Suduva, Helsinki i ostale slabije od nas smo lagano tamburali...
Brine me samo trenutna forma... daleko od potrebnog nivoa za ovaj deo takmicenja!

draganO

pre 4 godine

Ako je utakmica iz Finske pravi odraz kvaliteta i forme tima, onda nema sta da trazimo protiv Kopenhagena. najgore sto moze da nam se desi je da se ponovi scenario Sasuluo od pre tri godine.
Objektivno tim ima mnogo problema, vise nego sto se ocekivalo, forma je sokantno losa, a i primetna je letargija veceg broja igraca koji su barem tako izgleda okosnica tima.
Povrh svega Milojevic ili se zasitio cemu smo svi mi skloni jer zivimo od stare slave, jer dovoljno je sto je rekao "setite se gde je Zvezda bila pre mog dolaska" Dakle nema motiva da se iz godine u godinu napreduje, to ke onaj nas stav, ja i posle mene potop. Ako nije ovo prvo, onda je problem struke, odnosno da je dostigao zenit i dalje ne moze.
Prema tome, super je sve sto je Zvezda decenijama stvarala i ja sam ponosan na to, ali od toga se ne zivi, strategija kluba mora biti pronadji PUT do pobede ili se skloni sa tog PUTA. To kukanje nije svojstveno klubu kao sto je Zvezda.

Ja

pre 4 godine

Kad god pomislite da Kopenhagen ima dobar tim i da nismo favoriti setite se da je uprava Zvezde prošle godine potrošila 51 milion evra,a da nije doveden kvalitetan štoper,da nemamo valjanog desnog beka i da nisu našli ni približne zamene Krstičiću i Radonjiću. Ponoviću, 51 000 000 evra.

Cxevu

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

Koliko glupo i zatucano razmišljanje... Tipično srpski, život od stare slave.

lol

pre 4 godine

Zapnite to, ne brukajte partiju.
(sns partija crveno bela armija, 06. avgust 2019 11:01
ono kada to kaze navijac partizana ahahhaahha da nije smesno.

zoran69

pre 4 godine

od koga mi drhtimo.....kad se samo setim zlatnih vremena,ovo bi mi otresli ko seljak balegu.....gledam ovaj Apoel sa Kipra,on protivnik za ligu šampiona...sećam se kad smo igrali sa njima pre mnoooooogo godina a oni slepci nemaju travnat teren.....igrali smo na nekoj šljaci,mislim da je bilo 5:0...i što je najsrašnije nisu oni ništa bolji od tada,nego smo se mi srozali do bola...kad vidim koji kvalitet igrača je danas u zvezdi,tuga me uhvati...sve radnici,nigde znalca..ovi što danas igraju ni na klupi ne bi imali mesta(sem Marina)....daleko je ovo od pravog fudbala,a imamo navijače najbolje na svetu...

Kole

pre 4 godine

Od 29.05.1991 Zvezda ne more nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...

Bravo za komentar. Covek nije rekao da ne treba veceras izginuti na terenu nego da igraci znaju za koji klub igraju i da nemaju breme pobede po svaku cenu. A Danci znaju ko je Zvezda!

HanSolo

pre 4 godine

Danska ima 5.800.000 stanovnika, znaci mi smo veci i pobedjujemo. :p
(Timer, 06. avgust 2019 10:54)

Danska je bila prvak Evrope a mi.. Nismo..

Nebojsa

pre 4 godine

Budu li igraci koji danas istrce na teren podigli nivo igre za nekih 20%-30% u odnosu na prethodne utakmice, imamo cemu da se nadamo. U koliko se to ne desi male sanse imamo da prodjemo ovo kolo.

Kg Ing

pre 4 godine

Dok je Zvezdi Pavkova nema potrebe da strepi od bilo koga izvan Top 8 klubova evropskog fudbala (a i sa mnogima od njih moze bar egal da igra...)... Taj lik me, kao Partizanovca izludjuje, ali s druge strane, kad god mogu da budem neutralan upucujem mu naklon do poda... Srecno veceras

Delija

pre 4 godine

Zvezdi su problem gostovanja,ne brinem se ja za večerašnji meč ali bojim se da kad bi mi i veceras pobedili 3-0 dal bi to bilo dovoljno tamo posto mi se izgubimo braneci se kao gosti.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Zapnite to, ne brukajte partiju.
(sns partija crveno bela armija, 6. avgust 2019 11:01)

Mislim da si malo poranio sa komentarom, partizan igra u četvrtak!
Ali ok, kao odani vojnik partije veravatno ne možeš da sačekaš taj dan.
Strpi se samo malo...

Dex

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

S takvim stavom ne bi nikad postigli nista. Objasni to Real Madridu, Liverpoolu i ostalima, da je svejedno da li su osvojili jednu titulu, ili nesto vredi i svaka naredna. A posebno to iz 1991. znaci onima koji se toga ni ne secaju, a koji danas prate fudbal i taj klub. Da uzivamo mi onda u Linglongu, dok nasi klubovi mogu slobodno da predaju meceve u UEFA takmicenjima...

Molim?

pre 4 godine

Nazalost, jos jedan klub koji je bez ikakvog razloga potcenjen.

FK Kopenhagen ima mnogo duzi staz od Zvezde u evro takmicenjima u poslednjoj deceniji, ima mnogo duzi kontinuitet od Zvezde, sto se tice tima i trenera, o organizaciji da ne pricamo.

Cenovno nisu na nivou Salcburga od prosle godine, ali su igrom verovatno malo iznad istog. (Iako je Zvezda eliminisala Salcburg, svi smo gledali te dve utakmice i jasno nam je ko je i koliko bio bolji tim)

Nema predaje unapred, nije je bilo ni prosle ni pretprosle godine (Salcburg i Krasnodar) - posle Liverpula, ovo bi sigurno bio najveci skalp koji bi Zvezda uzela otkad je Milojevic trener.

Solbaken je prosle i ove godine imao na stolu ponude Torina, Fiorentine, Selte, Augzburga i Fulama - sve ih je glatko odbio. Jasno je da nije ostao u Danskoj da bi igrao Ligu Evrope.
(One night in May, 06. avgust 2019 10:37)

Ja nigde nisam video da se Kopenhagen potcenjuje.

pantelija

pre 4 godine

Vardar je mislim 2017 godine u takmicenju za LS,pobedio Kopenhagen sa 1:0 u Skoplju.U revanšu je bilo 4:1 za Dance,s tim što je Vardar do 80 minute imao 2:1,rezultat kad je malo i sudija pogurao Kopenhagen sa jedanastercem.Utakmice u Skoplju se sećam i Vardar ih je tada nadigrao.Evo čisto za informaciju da nisu bauk.

HanSolo

pre 4 godine

Kopenhagen je jako nezgodan protivnik.. Taktično vrlo jak a i fizički mnogo spremniji od naših kao svi skandinavci.. Oni igraju punom parom 90min! Daj bože da prođemo..

Dragan

pre 4 godine

"Neka bude borba neprestana" na svakom delu terena za svaku loptu, rezultat ce doci. A Dance treba ispratiti sa bar tri gola u njihovoj mrezi. Zvezdas 1964.

Delija do koske

pre 4 godine

Zvezdaš sam od kako znam za sebe. Na žalost realnost je da Zvezda nema tim za Evropu. Ima tri, četiri prosečna igrača a svi ostali su ispod proseka.Sve što je vredelo u Zvezdi je prodato u bescenje ili oterano zbog sujete trenera Milijevića. U poslednjih par utakmica u Evropi Zvezda nije imala igru niti je sastavila jednu čestitu akciju. Neka nam je večeras Bog na pomoći.

bili ciku

pre 4 godine

Zvezdi bih dao podjednake izglede protov Kopenhagena jer su tvrdi a mi nismo u formi, dok nam protiv YB treba dosta srece, ozbiljni su, cvrsti i iskusni i nece prastati Zvezdine glusposti poput "vodimo, ajmo sad bunker, niko preko centa". Iskreno mislim da cemo tesko proci YB, prosle godine su nas RBS nadigrali ali nisu imali iskustva da nas prodju

Granota

pre 4 godine

Gledam redovno Segundu i smešno mi je da uopšte obraćate pažnju da Pepa Biela. Saragosa je proteklih sezona uvek jako mršava i, Pep se kao i ostali (Horhe Pombo, Havi Ros, a i pre svega iskusni Sapater) bio uklopio u sivilo kluba. Mislim da je Saragosa napravila odličan posao prodavši ga, a dovevši na njegovo mesto Rafaela Duamenu.

Što se tiče Kopenhagena, ako Zvezda odigra kako treba, sigurno u odbrani i jako na sredini terena, mislim da će biti sigurnih 2:0. Ali, ne sme da se dešavaju padovi koncentracije kao u Helsinkiju. Mora to da bude Zvezda iz prošle edicije LŠ, koja je igrala sigurno i grizla maksimalno. Ako se šetaju po terenu, onda nemaju šta da traže protiv Kopenhagena.

Falcao

pre 4 godine

Ako Zvezda bude igrala kao što očekujemo a može mnogo bolje..... Onda se Danci ništa ne pitaju. Daće bog da zaigramo kako treba. Ne plašimo se nikog, idemo ljubavi moja!!!!

Slobodan-BG

pre 4 godine

Svi se nadamo da je igra u Helsinkiju bila "skrivanje" planova jer je Zvezda prosečna i neubedljiva. Svakako bi prolaz protiv Kopenhagena bio jaka inekcija za formu i samopouzdanje.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Večeras će na "Rajku" biti preko 40.000 Zvezdaša koji će dati krila Našim ogračima,...... večeras će Naši momci sa nepokolebljivom verom u pobedu napasti Kopenhagen i na kraju pobediti. Zato najmilija Zvezdaška braćo, bez brige.... večeras pobeđujemo...... Ben, Marin i Pavkov

xd

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

Samo uzivaj u staroj slavi, a to sto su na nas zaboravili svi redom to nikom nista. Titula prvaka evrope ,pa zatim sveta, treba da se brani, bas zbog te titule trebamo biti relevanti i konkurenti.

One night in May

pre 4 godine

Nazalost, jos jedan klub koji je bez ikakvog razloga potcenjen.

FK Kopenhagen ima mnogo duzi staz od Zvezde u evro takmicenjima u poslednjoj deceniji, ima mnogo duzi kontinuitet od Zvezde, sto se tice tima i trenera, o organizaciji da ne pricamo.

Cenovno nisu na nivou Salcburga od prosle godine, ali su igrom verovatno malo iznad istog. (Iako je Zvezda eliminisala Salcburg, svi smo gledali te dve utakmice i jasno nam je ko je i koliko bio bolji tim)

Nema predaje unapred, nije je bilo ni prosle ni pretprosle godine (Salcburg i Krasnodar) - posle Liverpula, ovo bi sigurno bio najveci skalp koji bi Zvezda uzela otkad je Milojevic trener.

Solbaken je prosle i ove godine imao na stolu ponude Torina, Fiorentine, Selte, Augzburga i Fulama - sve ih je glatko odbio. Jasno je da nije ostao u Danskoj da bi igrao Ligu Evrope.

drula

pre 4 godine

Stojkovic ne igra dobro ali daleko igra bolje od Gobeljica. Kanjas igra jednu od najodgovornijih pozicija sa samo dve utakmice sa ovim igračima. Mislim da ubacivanje Degeneka je previše riskantno. Milunović nije najbolji u odbrani ali je opasan iz prekida. Mislio sam da je cela poenta dolaska Milunovica da napokon budemo opasni iz prekida jer Degenek i Savic prošle godine su na samo jednoj utakmici bili opasni za protivnika. Za sada najslabija karika je Rodić.

dzony

pre 4 godine

Koliko citiranje Transfermarkta nema veze sa logikom je kupovina Kopenhagena od 5 miliona evra, on na tom sajtu je vredeo 1 milion maksimum.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Večeras će na "Rajku" biti preko 40.000 Zvezdaša koji će dati krila Našim ogračima,...... večeras će Naši momci sa nepokolebljivom verom u pobedu napasti Kopenhagen i na kraju pobediti. Zato najmilija Zvezdaška braćo, bez brige.... večeras pobeđujemo...... Ben, Marin i Pavkov

One night in May

pre 4 godine

Nazalost, jos jedan klub koji je bez ikakvog razloga potcenjen.

FK Kopenhagen ima mnogo duzi staz od Zvezde u evro takmicenjima u poslednjoj deceniji, ima mnogo duzi kontinuitet od Zvezde, sto se tice tima i trenera, o organizaciji da ne pricamo.

Cenovno nisu na nivou Salcburga od prosle godine, ali su igrom verovatno malo iznad istog. (Iako je Zvezda eliminisala Salcburg, svi smo gledali te dve utakmice i jasno nam je ko je i koliko bio bolji tim)

Nema predaje unapred, nije je bilo ni prosle ni pretprosle godine (Salcburg i Krasnodar) - posle Liverpula, ovo bi sigurno bio najveci skalp koji bi Zvezda uzela otkad je Milojevic trener.

Solbaken je prosle i ove godine imao na stolu ponude Torina, Fiorentine, Selte, Augzburga i Fulama - sve ih je glatko odbio. Jasno je da nije ostao u Danskoj da bi igrao Ligu Evrope.

Granota

pre 4 godine

Gledam redovno Segundu i smešno mi je da uopšte obraćate pažnju da Pepa Biela. Saragosa je proteklih sezona uvek jako mršava i, Pep se kao i ostali (Horhe Pombo, Havi Ros, a i pre svega iskusni Sapater) bio uklopio u sivilo kluba. Mislim da je Saragosa napravila odličan posao prodavši ga, a dovevši na njegovo mesto Rafaela Duamenu.

Što se tiče Kopenhagena, ako Zvezda odigra kako treba, sigurno u odbrani i jako na sredini terena, mislim da će biti sigurnih 2:0. Ali, ne sme da se dešavaju padovi koncentracije kao u Helsinkiju. Mora to da bude Zvezda iz prošle edicije LŠ, koja je igrala sigurno i grizla maksimalno. Ako se šetaju po terenu, onda nemaju šta da traže protiv Kopenhagena.

Falcao

pre 4 godine

Ako Zvezda bude igrala kao što očekujemo a može mnogo bolje..... Onda se Danci ništa ne pitaju. Daće bog da zaigramo kako treba. Ne plašimo se nikog, idemo ljubavi moja!!!!

Dex

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

S takvim stavom ne bi nikad postigli nista. Objasni to Real Madridu, Liverpoolu i ostalima, da je svejedno da li su osvojili jednu titulu, ili nesto vredi i svaka naredna. A posebno to iz 1991. znaci onima koji se toga ni ne secaju, a koji danas prate fudbal i taj klub. Da uzivamo mi onda u Linglongu, dok nasi klubovi mogu slobodno da predaju meceve u UEFA takmicenjima...

Slobodan-BG

pre 4 godine

Svi se nadamo da je igra u Helsinkiju bila "skrivanje" planova jer je Zvezda prosečna i neubedljiva. Svakako bi prolaz protiv Kopenhagena bio jaka inekcija za formu i samopouzdanje.

Henk Mudi

pre 4 godine

Sa Marakane je ove 2 godine od kako je Miloje tu, 3 boda odneo samo Arsenal (nezasluzeno) i PSG (vrednost prema Transfermarketu 1 milijarda evra)... Napoli (622 miliona) nije dao gol, Liverpul (1.1 milijarda) izgubio 2:0, Krasnodar (110 miliona) izgubio 2:1, Sparta (80 miliona) izgubila 2:0, Keln (60 miliona) izgubio 1:0, CSKA i Salzburg (oba tima preko 100 miliona) nisu napravili sasu na Marakani! Suduva, Helsinki i ostale slabije od nas smo lagano tamburali...
Brine me samo trenutna forma... daleko od potrebnog nivoa za ovaj deo takmicenja!

Lajavi krelac

pre 4 godine

Najveći Zvezdin problem je odbrana. Pogotovo desni bek. Ne znam zašto Gajić ne igra, Gobeljić nije nikako za to mesto, a umesto Žula bolje postaviti panj, pre će ga lopta pogoditi, a panj u napadu neće slati centaršuteve u orbitu. Nemam ništa protiv Filipa, ali ove sezone je, blago rečeno, totalno van forme. Zašto Pankov i Degenek ne igraju centralne bekove meni nikako nije jasno. Nisu uigrani?? Pa ono što su radili Milunović i Babić protiv Helsinkija je sve samo ne uigranost, jer nastajala je opšta panika u odbrani čim lopta zaluta u šesnaesterac. Rodić je standardan, ali mislim da, bar u Beogradu, treba da igra Žander, jer dečko ima dobar centaršut, a ako ćemo napadati, onda nam je takav igrač potrebniji od Rodića, koji ionako uskoro odlazi iz Zvezde.
Takođe mi je nejasno forsiranje Marina u sredini, kad se čovek veoma često sam izvlači na stranu, odakle je mnogo opasniji i bolji. I s time dolazi u koliziju sa Ivanićem, koji, takođe ne znam zašto, igra po krilima, iako mu je primarna pozicija centralnog veznog. O tome zašto Boaći igra pre Pavkova ne mogu ni da razmišljam.
I ono što me najviše buni je da li Miloje "skriva karte" pred važnije utakmice ili je Zvezda poprilično van forme ili postoje nekakvi sukobi na relaciji Miloje-uprava pa se forsiraju neke čudne rotacije. Znam da Zvezda ima tim sa kojim bi mogla da se izbori sa Kopenhagenom, samo je pitanje da li će takav tim istrčati na teren. Jedan Napoli se nije naigrao protiv Zvezde, a plašimo se ovih?? Da, a zašto?

xd

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

Samo uzivaj u staroj slavi, a to sto su na nas zaboravili svi redom to nikom nista. Titula prvaka evrope ,pa zatim sveta, treba da se brani, bas zbog te titule trebamo biti relevanti i konkurenti.

Ja

pre 4 godine

Kad god pomislite da Kopenhagen ima dobar tim i da nismo favoriti setite se da je uprava Zvezde prošle godine potrošila 51 milion evra,a da nije doveden kvalitetan štoper,da nemamo valjanog desnog beka i da nisu našli ni približne zamene Krstičiću i Radonjiću. Ponoviću, 51 000 000 evra.

Delija do koske

pre 4 godine

Zvezdaš sam od kako znam za sebe. Na žalost realnost je da Zvezda nema tim za Evropu. Ima tri, četiri prosečna igrača a svi ostali su ispod proseka.Sve što je vredelo u Zvezdi je prodato u bescenje ili oterano zbog sujete trenera Milijevića. U poslednjih par utakmica u Evropi Zvezda nije imala igru niti je sastavila jednu čestitu akciju. Neka nam je večeras Bog na pomoći.

Kg Ing

pre 4 godine

Dok je Zvezdi Pavkova nema potrebe da strepi od bilo koga izvan Top 8 klubova evropskog fudbala (a i sa mnogima od njih moze bar egal da igra...)... Taj lik me, kao Partizanovca izludjuje, ali s druge strane, kad god mogu da budem neutralan upucujem mu naklon do poda... Srecno veceras

drula

pre 4 godine

Stojkovic ne igra dobro ali daleko igra bolje od Gobeljica. Kanjas igra jednu od najodgovornijih pozicija sa samo dve utakmice sa ovim igračima. Mislim da ubacivanje Degeneka je previše riskantno. Milunović nije najbolji u odbrani ali je opasan iz prekida. Mislio sam da je cela poenta dolaska Milunovica da napokon budemo opasni iz prekida jer Degenek i Savic prošle godine su na samo jednoj utakmici bili opasni za protivnika. Za sada najslabija karika je Rodić.

dzony

pre 4 godine

Koliko citiranje Transfermarkta nema veze sa logikom je kupovina Kopenhagena od 5 miliona evra, on na tom sajtu je vredeo 1 milion maksimum.

bili ciku

pre 4 godine

Zvezdi bih dao podjednake izglede protov Kopenhagena jer su tvrdi a mi nismo u formi, dok nam protiv YB treba dosta srece, ozbiljni su, cvrsti i iskusni i nece prastati Zvezdine glusposti poput "vodimo, ajmo sad bunker, niko preko centa". Iskreno mislim da cemo tesko proci YB, prosle godine su nas RBS nadigrali ali nisu imali iskustva da nas prodju

pantelija

pre 4 godine

Vardar je mislim 2017 godine u takmicenju za LS,pobedio Kopenhagen sa 1:0 u Skoplju.U revanšu je bilo 4:1 za Dance,s tim što je Vardar do 80 minute imao 2:1,rezultat kad je malo i sudija pogurao Kopenhagen sa jedanastercem.Utakmice u Skoplju se sećam i Vardar ih je tada nadigrao.Evo čisto za informaciju da nisu bauk.

aman

pre 4 godine

citam grobarske komentare juce u vezi zreba , kazu kao neko omalovazao YB , to kazu isti oni koji svakog protivnika zvezde u kvalifikacija LE ili LS omalovazavaju.. i u grupama, secate se nikad slabiji Liverool .. to je smesno sta citam, licemeri su najveci

Molim?

pre 4 godine

Nazalost, jos jedan klub koji je bez ikakvog razloga potcenjen.

FK Kopenhagen ima mnogo duzi staz od Zvezde u evro takmicenjima u poslednjoj deceniji, ima mnogo duzi kontinuitet od Zvezde, sto se tice tima i trenera, o organizaciji da ne pricamo.

Cenovno nisu na nivou Salcburga od prosle godine, ali su igrom verovatno malo iznad istog. (Iako je Zvezda eliminisala Salcburg, svi smo gledali te dve utakmice i jasno nam je ko je i koliko bio bolji tim)

Nema predaje unapred, nije je bilo ni prosle ni pretprosle godine (Salcburg i Krasnodar) - posle Liverpula, ovo bi sigurno bio najveci skalp koji bi Zvezda uzela otkad je Milojevic trener.

Solbaken je prosle i ove godine imao na stolu ponude Torina, Fiorentine, Selte, Augzburga i Fulama - sve ih je glatko odbio. Jasno je da nije ostao u Danskoj da bi igrao Ligu Evrope.
(One night in May, 06. avgust 2019 10:37)

Ja nigde nisam video da se Kopenhagen potcenjuje.

Dragan

pre 4 godine

"Neka bude borba neprestana" na svakom delu terena za svaku loptu, rezultat ce doci. A Dance treba ispratiti sa bar tri gola u njihovoj mrezi. Zvezdas 1964.

HanSolo

pre 4 godine

Danska ima 5.800.000 stanovnika, znaci mi smo veci i pobedjujemo. :p
(Timer, 06. avgust 2019 10:54)

Danska je bila prvak Evrope a mi.. Nismo..

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Zapnite to, ne brukajte partiju.
(sns partija crveno bela armija, 6. avgust 2019 11:01)

Mislim da si malo poranio sa komentarom, partizan igra u četvrtak!
Ali ok, kao odani vojnik partije veravatno ne možeš da sačekaš taj dan.
Strpi se samo malo...

lol

pre 4 godine

Zapnite to, ne brukajte partiju.
(sns partija crveno bela armija, 06. avgust 2019 11:01
ono kada to kaze navijac partizana ahahhaahha da nije smesno.

Nebojsa

pre 4 godine

Budu li igraci koji danas istrce na teren podigli nivo igre za nekih 20%-30% u odnosu na prethodne utakmice, imamo cemu da se nadamo. U koliko se to ne desi male sanse imamo da prodjemo ovo kolo.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Nece biti bolja jer Kopenhagen nije Radnicki ili Javor, Danci su jaci i od Helsinkija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 6. avgust 2019 14:06)


I od Liverpula...Jer Liverpul nije ni Radnicki ni Javor...samo sampion Evrope. Znas kako izgleda taj trofej, zar ne? I cija imena pisu na njemu, zar ne?
I gorko patis zbog toga. Zar ne?

Cxevu

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

Koliko glupo i zatucano razmišljanje... Tipično srpski, život od stare slave.

Kole

pre 4 godine

Od 29.05.1991 Zvezda ne more nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...

Bravo za komentar. Covek nije rekao da ne treba veceras izginuti na terenu nego da igraci znaju za koji klub igraju i da nemaju breme pobede po svaku cenu. A Danci znaju ko je Zvezda!

zoran69

pre 4 godine

od koga mi drhtimo.....kad se samo setim zlatnih vremena,ovo bi mi otresli ko seljak balegu.....gledam ovaj Apoel sa Kipra,on protivnik za ligu šampiona...sećam se kad smo igrali sa njima pre mnoooooogo godina a oni slepci nemaju travnat teren.....igrali smo na nekoj šljaci,mislim da je bilo 5:0...i što je najsrašnije nisu oni ništa bolji od tada,nego smo se mi srozali do bola...kad vidim koji kvalitet igrača je danas u zvezdi,tuga me uhvati...sve radnici,nigde znalca..ovi što danas igraju ni na klupi ne bi imali mesta(sem Marina)....daleko je ovo od pravog fudbala,a imamo navijače najbolje na svetu...

draganO

pre 4 godine

Ako je utakmica iz Finske pravi odraz kvaliteta i forme tima, onda nema sta da trazimo protiv Kopenhagena. najgore sto moze da nam se desi je da se ponovi scenario Sasuluo od pre tri godine.
Objektivno tim ima mnogo problema, vise nego sto se ocekivalo, forma je sokantno losa, a i primetna je letargija veceg broja igraca koji su barem tako izgleda okosnica tima.
Povrh svega Milojevic ili se zasitio cemu smo svi mi skloni jer zivimo od stare slave, jer dovoljno je sto je rekao "setite se gde je Zvezda bila pre mog dolaska" Dakle nema motiva da se iz godine u godinu napreduje, to ke onaj nas stav, ja i posle mene potop. Ako nije ovo prvo, onda je problem struke, odnosno da je dostigao zenit i dalje ne moze.
Prema tome, super je sve sto je Zvezda decenijama stvarala i ja sam ponosan na to, ali od toga se ne zivi, strategija kluba mora biti pronadji PUT do pobede ili se skloni sa tog PUTA. To kukanje nije svojstveno klubu kao sto je Zvezda.

HanSolo

pre 4 godine

Kopenhagen je jako nezgodan protivnik.. Taktično vrlo jak a i fizički mnogo spremniji od naših kao svi skandinavci.. Oni igraju punom parom 90min! Daj bože da prođemo..

Delija

pre 4 godine

Zvezdi su problem gostovanja,ne brinem se ja za večerašnji meč ali bojim se da kad bi mi i veceras pobedili 3-0 dal bi to bilo dovoljno tamo posto mi se izgubimo braneci se kao gosti.

Bodibond

pre 4 godine

Jel ti masan Ostojin sendvic?
(dzony, 06. avgust 2019 12:04)

Alergican je na gluten, ali zato ti svaki dan jedes Terzine sendvice.

dare

pre 4 godine

Ako se prode Kopenhagen,prolazi se I Jang Bojs,po meni su Danci bolji.Veceras ce borbenost Danaca da prevagne,daju gol sigurno I to glavom,losa je zvezdina odbrana.Zvezdi je maksimum neresen rezultat,videcete

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Vardar je mislim 2017 godine u takmicenju za LS,pobedio Kopenhagen sa 1:0 u Skoplju.U revanšu je bilo 4:1 za Dance,s tim što je Vardar do 80 minute imao 2:1,rezultat kad je malo i sudija pogurao Kopenhagen sa jedanastercem.Utakmice u Skoplju se sećam i Vardar ih je tada nadigrao.Evo čisto za informaciju da nisu bauk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pantelija, 6. avgust 2019 11:52)

Da bravo, plus je Vardar od 70 i nekog minuta pri rezultatu 2-1 imao mislim 2 igraca više i Kopenhagen je za 10 minuta dao 2 gola i tu je veliki san o Vardaru u Ligi Šampiona završen,nažalost,jer da je Vardar prošao Kopenhagen u zadnjem kolu bi imali Qarabah koji je te godine napravio veliku uspeh i ušao u Ligu Šampiona(ubedljivo najveci uspeh azerbejdzanskog fudbala).Zato Zvezdo veceras osvetite Vardar od pre 2 godine,idemooooo,bamonooosss Zvezda,avanti Stella Rosa i Milojevic bard.

Salaso

pre 4 godine

Неа Скиони чека победу уз хендикеп!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Страшни суд, 6. avgust 2019 10:23)
Dobar je Skioni, bio sam godinama u Meltemakiju :)

Opismenjujem buzdovane i bikove

pre 4 godine

Danska ima 5.800.000 stanovnika, znaci mi smo veci i pobedjujemo. :p 
(Timer, 06. avgust 2019 10:54) 

Danska je bila prvak Evrope a mi.. Nismo..
(HanSolo, 06. avgust 2019 11:27)

Pobednik Evropskog prvenstva 1992. godine bila je selekcija koja je kvalifikacije završila 'praznih šaka' ali je splet okolnosti omogućio timu Danske da se pojavi u Švedskoj i osvoji trofej. Splet okolnosti ima i drugo ime – tragični ratovi devedesetih sprečili su po mnogima najtalentovaniju generaciju ex-jugoslovenskog fudbala da pet godina po osvajanju titule prvaka sveta u juniorskoj konkurenciji pokuša da nešto slično uradi u seniorskom uzrastu.

Legenda kaže da se Rihard Meler Nilsen pripremao da renovira kuhinju a da su danski reprezentativci provodili vreme na plažama kada je UEFA odlučila da jedna od dve selekcije koje su bile 'na stend baju' nastupi na završnom turniru. 

King

pre 4 godine

Bg@ A sta bi onda Real, Milan i liverpul trebali da se ugase onda? Plus Zvezda u najslabijoj konkurenciji osvojila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 6. avgust 2019 14:04)

Kako u najslabijoj konkurenciji, pa bili su i Real i Milan, a i Olimpic koji je bio jak kao zemlja.

Delija do koske

pre 4 godine

Zvezdaš sam od kako znam za sebe. Na žalost realnost je da Zvezda nema tim za Evropu. Ima tri, četiri prosečna igrača a svi ostali su ispod proseka.Sve što je vredelo u Zvezdi je prodato u bescenje ili oterano zbog sujete trenera Milijevića. U poslednjih par utakmica u Evropi Zvezda nije imala igru niti je sastavila jednu čestitu akciju. Neka nam je večeras Bog na pomoći.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Večeras će na "Rajku" biti preko 40.000 Zvezdaša koji će dati krila Našim ogračima,...... večeras će Naši momci sa nepokolebljivom verom u pobedu napasti Kopenhagen i na kraju pobediti. Zato najmilija Zvezdaška braćo, bez brige.... večeras pobeđujemo...... Ben, Marin i Pavkov

Falcao

pre 4 godine

Ako Zvezda bude igrala kao što očekujemo a može mnogo bolje..... Onda se Danci ništa ne pitaju. Daće bog da zaigramo kako treba. Ne plašimo se nikog, idemo ljubavi moja!!!!

Dex

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

S takvim stavom ne bi nikad postigli nista. Objasni to Real Madridu, Liverpoolu i ostalima, da je svejedno da li su osvojili jednu titulu, ili nesto vredi i svaka naredna. A posebno to iz 1991. znaci onima koji se toga ni ne secaju, a koji danas prate fudbal i taj klub. Da uzivamo mi onda u Linglongu, dok nasi klubovi mogu slobodno da predaju meceve u UEFA takmicenjima...

dare

pre 4 godine

Ako se prode Kopenhagen,prolazi se I Jang Bojs,po meni su Danci bolji.Veceras ce borbenost Danaca da prevagne,daju gol sigurno I to glavom,losa je zvezdina odbrana.Zvezdi je maksimum neresen rezultat,videcete

drula

pre 4 godine

Stojkovic ne igra dobro ali daleko igra bolje od Gobeljica. Kanjas igra jednu od najodgovornijih pozicija sa samo dve utakmice sa ovim igračima. Mislim da ubacivanje Degeneka je previše riskantno. Milunović nije najbolji u odbrani ali je opasan iz prekida. Mislio sam da je cela poenta dolaska Milunovica da napokon budemo opasni iz prekida jer Degenek i Savic prošle godine su na samo jednoj utakmici bili opasni za protivnika. Za sada najslabija karika je Rodić.

Bodibond

pre 4 godine

Jel ti masan Ostojin sendvic?
(dzony, 06. avgust 2019 12:04)

Alergican je na gluten, ali zato ti svaki dan jedes Terzine sendvice.

Granota

pre 4 godine

Gledam redovno Segundu i smešno mi je da uopšte obraćate pažnju da Pepa Biela. Saragosa je proteklih sezona uvek jako mršava i, Pep se kao i ostali (Horhe Pombo, Havi Ros, a i pre svega iskusni Sapater) bio uklopio u sivilo kluba. Mislim da je Saragosa napravila odličan posao prodavši ga, a dovevši na njegovo mesto Rafaela Duamenu.

Što se tiče Kopenhagena, ako Zvezda odigra kako treba, sigurno u odbrani i jako na sredini terena, mislim da će biti sigurnih 2:0. Ali, ne sme da se dešavaju padovi koncentracije kao u Helsinkiju. Mora to da bude Zvezda iz prošle edicije LŠ, koja je igrala sigurno i grizla maksimalno. Ako se šetaju po terenu, onda nemaju šta da traže protiv Kopenhagena.

xd

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

Samo uzivaj u staroj slavi, a to sto su na nas zaboravili svi redom to nikom nista. Titula prvaka evrope ,pa zatim sveta, treba da se brani, bas zbog te titule trebamo biti relevanti i konkurenti.

One night in May

pre 4 godine

Nazalost, jos jedan klub koji je bez ikakvog razloga potcenjen.

FK Kopenhagen ima mnogo duzi staz od Zvezde u evro takmicenjima u poslednjoj deceniji, ima mnogo duzi kontinuitet od Zvezde, sto se tice tima i trenera, o organizaciji da ne pricamo.

Cenovno nisu na nivou Salcburga od prosle godine, ali su igrom verovatno malo iznad istog. (Iako je Zvezda eliminisala Salcburg, svi smo gledali te dve utakmice i jasno nam je ko je i koliko bio bolji tim)

Nema predaje unapred, nije je bilo ni prosle ni pretprosle godine (Salcburg i Krasnodar) - posle Liverpula, ovo bi sigurno bio najveci skalp koji bi Zvezda uzela otkad je Milojevic trener.

Solbaken je prosle i ove godine imao na stolu ponude Torina, Fiorentine, Selte, Augzburga i Fulama - sve ih je glatko odbio. Jasno je da nije ostao u Danskoj da bi igrao Ligu Evrope.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Nece biti bolja jer Kopenhagen nije Radnicki ili Javor, Danci su jaci i od Helsinkija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 6. avgust 2019 14:06)


I od Liverpula...Jer Liverpul nije ni Radnicki ni Javor...samo sampion Evrope. Znas kako izgleda taj trofej, zar ne? I cija imena pisu na njemu, zar ne?
I gorko patis zbog toga. Zar ne?

lol

pre 4 godine

Zapnite to, ne brukajte partiju.
(sns partija crveno bela armija, 06. avgust 2019 11:01
ono kada to kaze navijac partizana ahahhaahha da nije smesno.

aman

pre 4 godine

citam grobarske komentare juce u vezi zreba , kazu kao neko omalovazao YB , to kazu isti oni koji svakog protivnika zvezde u kvalifikacija LE ili LS omalovazavaju.. i u grupama, secate se nikad slabiji Liverool .. to je smesno sta citam, licemeri su najveci

draganO

pre 4 godine

Ako je utakmica iz Finske pravi odraz kvaliteta i forme tima, onda nema sta da trazimo protiv Kopenhagena. najgore sto moze da nam se desi je da se ponovi scenario Sasuluo od pre tri godine.
Objektivno tim ima mnogo problema, vise nego sto se ocekivalo, forma je sokantno losa, a i primetna je letargija veceg broja igraca koji su barem tako izgleda okosnica tima.
Povrh svega Milojevic ili se zasitio cemu smo svi mi skloni jer zivimo od stare slave, jer dovoljno je sto je rekao "setite se gde je Zvezda bila pre mog dolaska" Dakle nema motiva da se iz godine u godinu napreduje, to ke onaj nas stav, ja i posle mene potop. Ako nije ovo prvo, onda je problem struke, odnosno da je dostigao zenit i dalje ne moze.
Prema tome, super je sve sto je Zvezda decenijama stvarala i ja sam ponosan na to, ali od toga se ne zivi, strategija kluba mora biti pronadji PUT do pobede ili se skloni sa tog PUTA. To kukanje nije svojstveno klubu kao sto je Zvezda.

Ja

pre 4 godine

Kad god pomislite da Kopenhagen ima dobar tim i da nismo favoriti setite se da je uprava Zvezde prošle godine potrošila 51 milion evra,a da nije doveden kvalitetan štoper,da nemamo valjanog desnog beka i da nisu našli ni približne zamene Krstičiću i Radonjiću. Ponoviću, 51 000 000 evra.

Cxevu

pre 4 godine

Od 29.05. 1991 Zvezda ne mora nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...
(Bg, 06. avgust 2019 10:16)

Koliko glupo i zatucano razmišljanje... Tipično srpski, život od stare slave.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Zapnite to, ne brukajte partiju.
(sns partija crveno bela armija, 6. avgust 2019 11:01)

Mislim da si malo poranio sa komentarom, partizan igra u četvrtak!
Ali ok, kao odani vojnik partije veravatno ne možeš da sačekaš taj dan.
Strpi se samo malo...

Henk Mudi

pre 4 godine

Sa Marakane je ove 2 godine od kako je Miloje tu, 3 boda odneo samo Arsenal (nezasluzeno) i PSG (vrednost prema Transfermarketu 1 milijarda evra)... Napoli (622 miliona) nije dao gol, Liverpul (1.1 milijarda) izgubio 2:0, Krasnodar (110 miliona) izgubio 2:1, Sparta (80 miliona) izgubila 2:0, Keln (60 miliona) izgubio 1:0, CSKA i Salzburg (oba tima preko 100 miliona) nisu napravili sasu na Marakani! Suduva, Helsinki i ostale slabije od nas smo lagano tamburali...
Brine me samo trenutna forma... daleko od potrebnog nivoa za ovaj deo takmicenja!

Slobodan-BG

pre 4 godine

Svi se nadamo da je igra u Helsinkiju bila "skrivanje" planova jer je Zvezda prosečna i neubedljiva. Svakako bi prolaz protiv Kopenhagena bio jaka inekcija za formu i samopouzdanje.

bili ciku

pre 4 godine

Zvezdi bih dao podjednake izglede protov Kopenhagena jer su tvrdi a mi nismo u formi, dok nam protiv YB treba dosta srece, ozbiljni su, cvrsti i iskusni i nece prastati Zvezdine glusposti poput "vodimo, ajmo sad bunker, niko preko centa". Iskreno mislim da cemo tesko proci YB, prosle godine su nas RBS nadigrali ali nisu imali iskustva da nas prodju

Dragan

pre 4 godine

"Neka bude borba neprestana" na svakom delu terena za svaku loptu, rezultat ce doci. A Dance treba ispratiti sa bar tri gola u njihovoj mrezi. Zvezdas 1964.

Kg Ing

pre 4 godine

Dok je Zvezdi Pavkova nema potrebe da strepi od bilo koga izvan Top 8 klubova evropskog fudbala (a i sa mnogima od njih moze bar egal da igra...)... Taj lik me, kao Partizanovca izludjuje, ali s druge strane, kad god mogu da budem neutralan upucujem mu naklon do poda... Srecno veceras

HanSolo

pre 4 godine

Danska ima 5.800.000 stanovnika, znaci mi smo veci i pobedjujemo. :p
(Timer, 06. avgust 2019 10:54)

Danska je bila prvak Evrope a mi.. Nismo..

Kole

pre 4 godine

Od 29.05.1991 Zvezda ne more nista. Zvezda je usla u istoriju i sada moze opusteno da igra fudbal...

Bravo za komentar. Covek nije rekao da ne treba veceras izginuti na terenu nego da igraci znaju za koji klub igraju i da nemaju breme pobede po svaku cenu. A Danci znaju ko je Zvezda!

Molim?

pre 4 godine

Nazalost, jos jedan klub koji je bez ikakvog razloga potcenjen.

FK Kopenhagen ima mnogo duzi staz od Zvezde u evro takmicenjima u poslednjoj deceniji, ima mnogo duzi kontinuitet od Zvezde, sto se tice tima i trenera, o organizaciji da ne pricamo.

Cenovno nisu na nivou Salcburga od prosle godine, ali su igrom verovatno malo iznad istog. (Iako je Zvezda eliminisala Salcburg, svi smo gledali te dve utakmice i jasno nam je ko je i koliko bio bolji tim)

Nema predaje unapred, nije je bilo ni prosle ni pretprosle godine (Salcburg i Krasnodar) - posle Liverpula, ovo bi sigurno bio najveci skalp koji bi Zvezda uzela otkad je Milojevic trener.

Solbaken je prosle i ove godine imao na stolu ponude Torina, Fiorentine, Selte, Augzburga i Fulama - sve ih je glatko odbio. Jasno je da nije ostao u Danskoj da bi igrao Ligu Evrope.
(One night in May, 06. avgust 2019 10:37)

Ja nigde nisam video da se Kopenhagen potcenjuje.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Vardar je mislim 2017 godine u takmicenju za LS,pobedio Kopenhagen sa 1:0 u Skoplju.U revanšu je bilo 4:1 za Dance,s tim što je Vardar do 80 minute imao 2:1,rezultat kad je malo i sudija pogurao Kopenhagen sa jedanastercem.Utakmice u Skoplju se sećam i Vardar ih je tada nadigrao.Evo čisto za informaciju da nisu bauk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pantelija, 6. avgust 2019 11:52)

Da bravo, plus je Vardar od 70 i nekog minuta pri rezultatu 2-1 imao mislim 2 igraca više i Kopenhagen je za 10 minuta dao 2 gola i tu je veliki san o Vardaru u Ligi Šampiona završen,nažalost,jer da je Vardar prošao Kopenhagen u zadnjem kolu bi imali Qarabah koji je te godine napravio veliku uspeh i ušao u Ligu Šampiona(ubedljivo najveci uspeh azerbejdzanskog fudbala).Zato Zvezdo veceras osvetite Vardar od pre 2 godine,idemooooo,bamonooosss Zvezda,avanti Stella Rosa i Milojevic bard.

dzony

pre 4 godine

Koliko citiranje Transfermarkta nema veze sa logikom je kupovina Kopenhagena od 5 miliona evra, on na tom sajtu je vredeo 1 milion maksimum.

Delija

pre 4 godine

Zvezdi su problem gostovanja,ne brinem se ja za večerašnji meč ali bojim se da kad bi mi i veceras pobedili 3-0 dal bi to bilo dovoljno tamo posto mi se izgubimo braneci se kao gosti.

zoran69

pre 4 godine

od koga mi drhtimo.....kad se samo setim zlatnih vremena,ovo bi mi otresli ko seljak balegu.....gledam ovaj Apoel sa Kipra,on protivnik za ligu šampiona...sećam se kad smo igrali sa njima pre mnoooooogo godina a oni slepci nemaju travnat teren.....igrali smo na nekoj šljaci,mislim da je bilo 5:0...i što je najsrašnije nisu oni ništa bolji od tada,nego smo se mi srozali do bola...kad vidim koji kvalitet igrača je danas u zvezdi,tuga me uhvati...sve radnici,nigde znalca..ovi što danas igraju ni na klupi ne bi imali mesta(sem Marina)....daleko je ovo od pravog fudbala,a imamo navijače najbolje na svetu...

Lajavi krelac

pre 4 godine

Najveći Zvezdin problem je odbrana. Pogotovo desni bek. Ne znam zašto Gajić ne igra, Gobeljić nije nikako za to mesto, a umesto Žula bolje postaviti panj, pre će ga lopta pogoditi, a panj u napadu neće slati centaršuteve u orbitu. Nemam ništa protiv Filipa, ali ove sezone je, blago rečeno, totalno van forme. Zašto Pankov i Degenek ne igraju centralne bekove meni nikako nije jasno. Nisu uigrani?? Pa ono što su radili Milunović i Babić protiv Helsinkija je sve samo ne uigranost, jer nastajala je opšta panika u odbrani čim lopta zaluta u šesnaesterac. Rodić je standardan, ali mislim da, bar u Beogradu, treba da igra Žander, jer dečko ima dobar centaršut, a ako ćemo napadati, onda nam je takav igrač potrebniji od Rodića, koji ionako uskoro odlazi iz Zvezde.
Takođe mi je nejasno forsiranje Marina u sredini, kad se čovek veoma često sam izvlači na stranu, odakle je mnogo opasniji i bolji. I s time dolazi u koliziju sa Ivanićem, koji, takođe ne znam zašto, igra po krilima, iako mu je primarna pozicija centralnog veznog. O tome zašto Boaći igra pre Pavkova ne mogu ni da razmišljam.
I ono što me najviše buni je da li Miloje "skriva karte" pred važnije utakmice ili je Zvezda poprilično van forme ili postoje nekakvi sukobi na relaciji Miloje-uprava pa se forsiraju neke čudne rotacije. Znam da Zvezda ima tim sa kojim bi mogla da se izbori sa Kopenhagenom, samo je pitanje da li će takav tim istrčati na teren. Jedan Napoli se nije naigrao protiv Zvezde, a plašimo se ovih?? Da, a zašto?

pantelija

pre 4 godine

Vardar je mislim 2017 godine u takmicenju za LS,pobedio Kopenhagen sa 1:0 u Skoplju.U revanšu je bilo 4:1 za Dance,s tim što je Vardar do 80 minute imao 2:1,rezultat kad je malo i sudija pogurao Kopenhagen sa jedanastercem.Utakmice u Skoplju se sećam i Vardar ih je tada nadigrao.Evo čisto za informaciju da nisu bauk.

Nebojsa

pre 4 godine

Budu li igraci koji danas istrce na teren podigli nivo igre za nekih 20%-30% u odnosu na prethodne utakmice, imamo cemu da se nadamo. U koliko se to ne desi male sanse imamo da prodjemo ovo kolo.

HanSolo

pre 4 godine

Kopenhagen je jako nezgodan protivnik.. Taktično vrlo jak a i fizički mnogo spremniji od naših kao svi skandinavci.. Oni igraju punom parom 90min! Daj bože da prođemo..

Salaso

pre 4 godine

Неа Скиони чека победу уз хендикеп!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Страшни суд, 6. avgust 2019 10:23)
Dobar je Skioni, bio sam godinama u Meltemakiju :)

Opismenjujem buzdovane i bikove

pre 4 godine

Danska ima 5.800.000 stanovnika, znaci mi smo veci i pobedjujemo. :p 
(Timer, 06. avgust 2019 10:54) 

Danska je bila prvak Evrope a mi.. Nismo..
(HanSolo, 06. avgust 2019 11:27)

Pobednik Evropskog prvenstva 1992. godine bila je selekcija koja je kvalifikacije završila 'praznih šaka' ali je splet okolnosti omogućio timu Danske da se pojavi u Švedskoj i osvoji trofej. Splet okolnosti ima i drugo ime – tragični ratovi devedesetih sprečili su po mnogima najtalentovaniju generaciju ex-jugoslovenskog fudbala da pet godina po osvajanju titule prvaka sveta u juniorskoj konkurenciji pokuša da nešto slično uradi u seniorskom uzrastu.

Legenda kaže da se Rihard Meler Nilsen pripremao da renovira kuhinju a da su danski reprezentativci provodili vreme na plažama kada je UEFA odlučila da jedna od dve selekcije koje su bile 'na stend baju' nastupi na završnom turniru. 

King

pre 4 godine

Bg@ A sta bi onda Real, Milan i liverpul trebali da se ugase onda? Plus Zvezda u najslabijoj konkurenciji osvojila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 6. avgust 2019 14:04)

Kako u najslabijoj konkurenciji, pa bili su i Real i Milan, a i Olimpic koji je bio jak kao zemlja.