Četvrtak, 18.07.2019.

12:18

FK Partizan: Partizan je najuspešniji fudbalski klub u Republici Srbiji

Na zvaničnom sajtu Fudbalskog kluba Partizan je objavljeno da je taj klub najuspešniji fudbalski klub u Republici Srbiji.

Izvor: B92

FK Partizan: Partizan je najuspešniji fudbalski klub u Republici Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

deki333

pre 4 godine

Pratite li strane medije?Zbog činjenice koju možete naći na Guglu,a ta činjenica je pitanje.Koji je najveći klub istočne Evrope ,a odgovor RED STAR BELGRADE po svim parametrima.

Sarkazam

pre 4 godine

FK Partizan je jugoslovenski klub
(Ssss, 18. jul 2019 19:33)

Da, tačno... I to je bila država (koja je dala i prvaka evrope)!
Ovo gde danas živimo je obor, cirkus, šala...uglavnom. I od nje ti je najveći uspeh, da odigraš koju evropsku utakmicu u februaru, dalje ćeš sam zaključiti - nadam se!?

slobinator

pre 4 godine

Kirijos više pobeda od Novaka?O čemu pričaš?
(petar, 18. jul 2019 22:43)
vodi 2:0 u međusobnim duelima.eto o tome priča,a u stvarnosti je daleko od novaka kao zemlja od sunca

CATAPA

pre 4 godine

Srbija se 2006. odvojila od Crne Gore.I tad je prvi put bila nezavisna .
(hahahehe, 18. jul 2019 20:32)
Ni to nije tačno. Crna Gora se odvojila od Srbije, a ne Srbija od Crne Gore. O tome da Srbija postane nezavisna je odlučilo 230,711 građana Crne Gore. Građani Srbije nikada nisu ništa ni odlučivali, niti ih je iko pitao da li žele da žive u federaciji sa Crnom Gorom ili da budu ruska gubernija ili će deo svoje suverenosti da prenesu na EU, nikada ništa.
Ne tvrdim da bi išta bolje bilo i da jeste neko pitao, samo konstatujem.

Пазарац

pre 4 godine

мени ово изгледа да спремају алиби причу....јер и од следеће сезоне неће бити ничега да ваља

petar

pre 4 godine

Kirijos ima više pobeda od Đokovića...Da li je bolji?Ubiše vas kompleksi....
(mane, 18. jul 2019 13:02)

Kirijos više pobeda od Novaka?O čemu pričaš?

Penalković

pre 4 godine

Jedini bolji klub U Srbiji od Partizana je FK PENALKO-ZVEZDA.Iza Partizana je FK CRVENA ZVEZDA....Ovo su činjenice ostalo je laćenje prazne slame.Hvala.

Gondolijer66

pre 4 godine

Zadrhtao sam!!! Ovo "podsećanje" može da osmisli samo prefinjeni mozak dr Vuletića, a da na papir pretoči sofisticirani vokabular "Vesnika" Pantića. Predsednik Vučelić i direktor Vazura se apsolutno slažu, ali nisu imali šta da dodaju. I sami znate da se, kod nas, od 2006 do danas igra najlepši i najbolji fudbal u istoriji ove igre.

Saul Goodman

pre 4 godine

Dodao BiH i da su najbolji u Srbiji po broju postignutih golova četvrtkom, najviše izvedenih slobodnih udaraca sa udaljenosti od 24m, najviše duplih pasova u dane retrogradnog Jupitera, najviše kontranapada po pljusku i još mnogo, mnogo toga...

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

A razlog da se ovako nešto napiše je...

Ja bih rekao da se Vučela & Co. još malo održe i sačuvaju pozicije u FKP i ako bi to bio pravi razlog samo ću onda reći - jeste susjedi u pravu ste!

cosmo

pre 4 godine

@ "Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici?"

Manchester United sa sve George Bestom i Sir Bobby Charltonom i to u godini kada je Engleska reprezentacija bila prvak sveta
(Svetozar, 18. jul 2019 17:39)

A,mi samo prosle sezone Liverpul ! :-P

Petar

pre 4 godine

(slobinator, 18. jul 2019 17:52)

a beoj penala u sezoni, pogodi ko je tu najbolji? Gde vam je dupla kruna u poslednjih par godina, a? Mitomanija na delu, opet.

nikola

pre 4 godine

Partizan: Mi smo najtrofejniji klub u Srbiji. Imamo 8 titula.

Takođe Partizan: Dve zvezdice iznad grba za dvadeset titula.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahh

beogradski

pre 4 godine

Srbija je postala nezavisna 1878.
Ali sta crno beli Jugosloveni znaju o tome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kostic, 18. jul 2019 14:25)

Srbija je postala de fakto nezavisna 1815. godine, a medjunarodno je priznata 1878.

Svetozar

pre 4 godine

@Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici? ""

Manchester United sa sve George Bestom i Sir Bobby Charltonom i to u godini kada je Engleska reprezentacija bila prvak sveta

Krivimo istoriju da bude po crveno belom

pre 4 godine

Pa eto, zvezda najvece uspehe u Jugoslaviji, Partizan u nezavisnoj Srbiji...sve receno. Zvezda Jugoslavija uvek bila, koliko god se trudili da menjaju istoriju svake godine. Postadose na kraju i cuvari pravoslavlja sa sve crvenom petokrakom i istim imenom kluba. to samo oni mogu. Ubise ih kompleksi.

slobinator

pre 4 godine

pošto ne želim da pričam o celokupnoj istoriji pomenuću samo dve poslednje sezone u kojima je zvezda prvo postavila rekord u prvenstvu od 100 osvojenih bodova iz 37 utakmica u sezoni 2017-18 oborivši partizanov rekord iz 1993 godine od 96 osvojenih bodova iz 36 utakmica,da bi taj svoj rekord popravila ove sezone osvojivši 102 boda iz 37 utakmica uz postignutih 97 golova.pri tome ako imamo u vidu 3 od poslednje 4 sezone zvezda je uzela 3 titule šampiona pri tome osvojivši od partizana preko 70 bodova više,a u evropi je postala jedini srpski tim sa pobedom u grupnoj fazi lige šampiona i to protiv tada finaliste,a potom i pobednika lige šampiona liverpula .tako to izgleda kada se statistika prikazuje selektivno

mohikanac

pre 4 godine

Da li je moguće da ovakvi levati vode klubove, moji sami šiju zvezdice a ovi pate još više i računaju vreme od kada njima odgovara.
Svašta.

paranoid

pre 4 godine

Gospodo, ovde je dovoljno samo jedno pitanje, i hiljade nemuštih odgovora - da li biste mijenjali sve te uspjehe za jednu titulu šampiona evrope? Onu drugu, svjetskog šampiona, vam dajem gratis...

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

"Najbolji smo klub u Republici Srbiji", što dakle indicira da je u pitanju srpski klub, zar ne? Ako je srpski zašto onda u zvaničnom nazivu tog kluba i sportskog društva čiji je taj klub član i dalje piše "jugoslovenski"? Drugo, znači li to da klub iz nekog razloga "gura pod tepih" one svoje najslavnije dane koje bi trebao da uvek i samo uvek stavlja u prvi plan, poput slavnih 60-tih i još nekih slavnih trenutaka toga kluba u bivšoj SFRJ kada je i taj klub i njegov večiti rival i cela liga u kojoj su nastupali bila i te kako cenjena u fuidbalskoj evropi i fudbalskom svetu? Ubeđen sam da će svi "pravi" navijači toga kluba uvek rađe istaći neke slavne momente iz lige SFRJ a naročito će uvek istaći slavu iz 60-tih, umesto totalno NEBITNIH "cirkus titula" u "cirkus ligi" u kojoj sada nastupa! Vidite dragi moji crno-beli da i sami morate da istaknete nakon cele decenije kao nekakvu novu vest tih čuvenih Toletovih šest titula za redom da se ne bi zaboravile, jer već su i zaboravljene, niko se ne seća Toletovih titula iz crno-belog tabora, već se seća slave kluba iz 60-tih kada je klub zaista bio gigant u svim pogledima. Pozdrav od zvezdaša i malo "spustite loptu" jer realno podaci koje ste istakli u ovoj vesti apsolutno su nebitni, naročito za sadašnje kadrovsko i finansijsko stanje kluba.

ja

pre 4 godine

cestitke na tome, uspeh za respect! evo i meni jutros javise da sam bogatiji od rokfelera, pa primam cestitke ceo dan.
(cole, 18. jul 2019 13:39)

Gledaj Pink, jos ce ti nesto javiti, vi i onako slepo verujete.

Stojko

pre 4 godine

A zaboravili kad su na prijateljskoj utakmici FK Partizan-FK Velika Krsna izveli impresivnih 18 kornera. Valjda je i to nekakav rekord?

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Vidim zvezdana se nije odrekla titula iz Jugoslavije. Lepo. Da nije tih titula, imali bi ove 3 SNSovske ukupno.Titov tim bio i ostao,a toliko samo energije trose da dokazu da nisu Jugosloveni. jos se tim zove "C R V E N A P E T O K R A K A / Z V E Z D A". Pa nego sta ste nego komunjare. Komedija sa vama uvek.

Delija

pre 4 godine

Imaš mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evrokupa za tebe je san ti si samo mali partizan!Imas kompleks od nas...

TolpotniUdar

pre 4 godine

Xaxaxaxxaxa....kako pate....Jel mozete da izvucete statistiku samo za jednu godinu gde ste bili najbolji.....da vidimo sa ostalima kako je to bilo....?? hehehehehee....ne znaju kuda udaraju... :)) samo vi budite tako "najbolji" ;) najbolji ste vamn terena......nego...jel imate pobedu protivn nekog tima renomea Rome,Liverpula, PSV-a i ostalih ? :D A da, to se ne poklanja i ne kupuje... :)))))

Nikola

pre 4 godine

Šta god da se napiše pojavi se neki balavac sa komentarom u vezi kompleksa. To je postala jako dosadna fraza, molim vas smislite nešto drugo.
(Bad Spenser, 18. jul 2019 13:34)

Ne treba okretati glavu od bolesti.

punimlimenke

pre 4 godine

Evo ja cu da napisem da je Zvezda najbolja u poslednje tri sezone. O bivsoj SFRJ necu da pisem.O celokupnom istorijatu FK necu da pisem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda, 18. jul 2019 13:18)

Svaka čast, dobro...ok.
Nego jel neko nešto slagao?

zdravko gf

pre 4 godine

Au kako bre vi izmisjlate pa Srbija postoji kao država vekovima Avi sad samo ocete dabi partizan samo proglasili daje ispred zvezde prvo Evropa se neigra 2006 drugo ne može dase partizanu racuna Evropa od nekoliko pre godina već kako je počela evropsko takmičenje a od početka kako je počela klupsko evropsko takmičenje partizan ne može stici nikad po pobedama prizimjlavanje u Evropi zvezdu plus zvezda ima titulu prvaka Evrope i sveta. Finale kup uefa dva polufinala kupkupova četiri polu finala kup evropski šampiona draga gospodo sad vidite daje zvezda za partizan najveći gigant i toje maloj deci jasno a koje ovo prolupo dabi samo dao nadu malom partizanu titule 30-26 kup 28-16 za zvezdu toje pravo stanje daje zvezda velikan najveći na Balkanu cao djaci

Skorpion

pre 4 godine

Nesto mi nije jasno, jel' ovo znaci da je JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN osnovano u Srbiji 2006-te g. i od tada se racuna istorijat kluba.

Otac Makarije

pre 4 godine

Što se tiče titula i kupova - tačno.Što se tiče koeficijenta, Zvezda sada posle Suduve, ima koeficijent 18.750 i 72. je na listi klubova. Wild Cardsi imaju koeficijent 17.500 i 76.-ti su.Proverite na UEFA - sajtu.
Zvezda sledeće godine brani 0 bodova, a one tamo 0,25. Wild Crdsima se sledeće godine skida 6 bodova, tako da...
Sa druge strane, samo jednom sezonom u Ligi Evrope i jednom u Ligi Šampiona smo imali više bodova nego vi za sve te godine koje pominjete.
Ostaje vam Pantić i vesnik, ako vas nije blam...

Djalma

pre 4 godine

Partizan je najuspesniji Jugoslovenski sportski klub osnovan u Zagrebu koji se takmici u Srbiji.
(Nemanja, 18. jul 2019 13:27) # Link komentara

Kompleks!

Рајко

pre 4 godine

@DP-MG1
И биће више од двеста коментара.Потребно је мало времена да људи,после овакве "генијалне" опсервације,дођу себи.

Peđa

pre 4 godine

Ovo niko ne radi osim ovih kompleksasa. Izaberu (selektivno) deo istorije koji njima odgovara i samoproglase se za najuspesnije. Dacu im jedan predlog za sledeci put, da bi njihova dominacija bila jos izrazenija neka uracunaju u statistiku samo one sezone u kojima su bili sampioni od 1945g. Tako ce imati (valjda) 27 titula a Zvezda 0.

Citizen

pre 4 godine

Sledeća vest: "Partizan je najuspešniji klub svih vremena iz Humske ulice"!
(kalem, 18. jul 2019 13:01)

Vi, navijaci Zvezde, ste prvi koji pljuju po Jugoslaviji a prihvataju samo Srbiju. Pa eto, da se zna gde ste vi bili najbolji a gde mi.

cosmo

pre 4 godine

Тачно али уз малу корекцију.
ЈСДП је најбољи југословенски клуб у Србији!
Најбољи српски клуб је Црвена звезда!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 18. jul 2019 12:44)

Pobednicki komentar! :-D

Doktor Satrap

pre 4 godine

Istina boli...nemoj plakati Crvena sekto vladaće još dugo vaš Aca Srbin prestićićete nas ionako ste krenuli BRŽE,JAČE i BOLJE

Maki

pre 4 godine

Sta nije jasno, lepo rečeno od samostalnosti Srbije....koja je postojala i za vreme cara Dušana, tačno je, samo se tad fudbal nije igrao. A Srbija nije bila Jugoslavija, niti Jugoslavija Srbija, mada mnogi izgleda veruju u to...a ti koji su tako gledali na stvari su nas i doveli tu gde jesmo.

N. S. #14

pre 4 godine

Dajte uradite nesto normalno, nesto kako treba. Sad kad nam ne ide, kad ne znate sta da radite, vi bojite titule i nastupe od samostalnosti Srbije!!!??? Pa to i mala deca znaju.
Nije nam stadion prazan zbog uspeha ili neuspeha... Već zbog nesposobnisti (uprave).
Sportski pozdrav!

Bad Spenser

pre 4 godine

Šta god da se napiše pojavi se neki balavac sa komentarom u vezi kompleksa. To je postala jako dosadna fraza, molim vas smislite nešto drugo.

Millennium

pre 4 godine

Zavadi pa vladaj. Izbaci se ovakvo saopštenje, navijači se dohvate za gušu po forumima, i niko ne pita u kakvom je stanju klub. Ja kao zvezdaš vam kažem da je ovo plasirano za navijače Partizana kako bi im zamazali oči. I većina navijača Zvezde je nezadovoljna ovim prelaznim rokom, ali ovi naši, bar za sada mudro ćute. Ne provociraju dodatno. Ako sve bude kako treba, niko o tome neće ni misliti.

vs

pre 4 godine

Ugao gledanja! I nista vise. Diče se i jedni i drugi (pfc i czv) kao da su real i barsa, a ustvari su ćorak, samo navlace paznju da se drzava finansijski otvori ka njima,moleći se bogu da niko ne otvara dosijee i ne podiže optužnice.

Čika Crni

pre 4 godine

Godina 2006.
Mesto daleki kosmos
Odjednom VELIKI PRASAK!!!
Kosmičke čestice preko noći formiraju (poklonjeni) stadion JNA i na njega se sa daleke galaksije Zagreb naseljavaju četiri čudna bića koja se zovu V, V, V i Željko Pantić.

Istorija je počela. Ovo je nulta godina!
Pre njih nije bilo ničega baš kao što će biti ništa i kada oni nestanu...

Četiri fudbalska apostola koja luptu nisu ni videli u svojim životima su pokrenula točak istorije.

Nemam vise 60 godina imam 15

pre 4 godine

Najveci, najuspešniji, najpopularniji, najtrofejniji... Pa cestitam gigantu sa JNA! Eto ja jadan navijam za Zvezdu i 60 godina mislim da je ona uspesnija i da je bila Prvak Sveta i Evrope... izgleda da nije.

Zvezda

pre 4 godine

Evo ja cu da napisem da je Zvezda najbolja u poslednje tri sezone. O bivsoj SFRJ necu da pisem.O celokupnom istorijatu FK necu da pisem

P76-ers

pre 4 godine

Čestitam komšije, cela jedna država morala da se raspadne da bi bili najbolji...

Srećom pa se raspala, ali nekako ste bili jači kao drugi u gradu, nego kao prvi u selu...

Igi

pre 4 godine

Па немојте то . Знамо , али морамо да ћутимо бре . Приписаће себи титуле и оде доминација...

ranac

pre 4 godine

Kao što jednom reče Aca Petrović, sa izuzetkom 2, 3, i 4. četvrtine, bili smo bolji. Tako i ovi. U košarci će da mere vreme od 2033. kad se (možda) završi Zvezdina dominacija.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Papir trpi sve.Realno smo smešni.Titulu u Srbiji samo 2 kluba mogu osvojiti.Ova uprava je najgora u istoriji FK Partizana.Obična maska na haos u poslednjoj sezoni kada se šampion znao u septembru...

Predrag M

pre 4 godine

Као што Србија не постоји од 1945-е (као што комуњаре а богами и партизани рачунају), тако ни Звезда није од 2000-е. Ипак је мало старија. Али добро, нема везе. Ало рођаци, а шта је било раније, у оној далеко већој и кудикамо јачој лиги. Где сте били тада, каква вам је ту статистика?Мислим (али нисам сигуран) да сте били задњи у великој четворци. А једне године је мало фалило и да испаднете из лиге.

Nikos

pre 4 godine

Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici?

Moliobih samo da se ne pominju QPR i Groningem jer niti su velikani niti ih ima na usatom.


Hvala.

Bole

pre 4 godine

Ovde je u pitanju zamena teza . Ovi podaci su verovatno tacni , ali moje je misljenje da jedna titula u SFRJ vredi kao sest osvojenih u Srbiji . Duple krune i kupove i da ne spominjem .

Pavle

pre 4 godine

Ok, svaka cast, niko to ne spori. Ne bi bilo lose samo da kad niste prvi prestanete da kukate i spletkarite, svi su protiv nas, bia, cia, kgb.

zvezdale

pre 4 godine

Samo još godinu dve, dok sud ne oduzme Tolovih nameštenih 7-8 titula partizaiju i dodeli Zvezdi. Tako da za najkasnije 3 godine prišivamo 4. zvezdicu na grb!

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Тачно али уз малу корекцију.
ЈСДП је најбољи југословенски клуб у Србији!
Најбољи српски клуб је Црвена звезда!

pfc45zg

pre 4 godine

Партизан је најуспешнији извођач пенала у Европи за период 28.08.2003 20:30 - 28.08.2003 20:45.

Чуди ме да је ревна администрација партизана занемарила тај податак.

ZELJKO

pre 4 godine

"Sjajna" analiza.Po takvoj logici uspešnosti ispada da je Siti uspešniji od Junajteda u globalu ali samo ako se gledaju oni određeni vremenski intervali koji idu u prilog Sitiju.Zaključak:Džastin Biber uspešniji od Guns N Roses jer oni nisu u poslednjih 15 godina izdali novi album.

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Partizan je (i u svom imenu) JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO. Cudno je da se pozivaju samo na uspehe u samo jednom delu Jugoslavije.

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Partizan je (i u svom imenu) JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO. Cudno je da se pozivaju samo na uspehe u samo jednom delu Jugoslavije.

Nikos

pre 4 godine

Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici?

Moliobih samo da se ne pominju QPR i Groningem jer niti su velikani niti ih ima na usatom.


Hvala.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Papir trpi sve.Realno smo smešni.Titulu u Srbiji samo 2 kluba mogu osvojiti.Ova uprava je najgora u istoriji FK Partizana.Obična maska na haos u poslednjoj sezoni kada se šampion znao u septembru...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Тачно али уз малу корекцију.
ЈСДП је најбољи југословенски клуб у Србији!
Најбољи српски клуб је Црвена звезда!

pfc45zg

pre 4 godine

Партизан је најуспешнији извођач пенала у Европи за период 28.08.2003 20:30 - 28.08.2003 20:45.

Чуди ме да је ревна администрација партизана занемарила тај податак.

ZELJKO

pre 4 godine

"Sjajna" analiza.Po takvoj logici uspešnosti ispada da je Siti uspešniji od Junajteda u globalu ali samo ako se gledaju oni određeni vremenski intervali koji idu u prilog Sitiju.Zaključak:Džastin Biber uspešniji od Guns N Roses jer oni nisu u poslednjih 15 godina izdali novi album.

Čika Crni

pre 4 godine

Godina 2006.
Mesto daleki kosmos
Odjednom VELIKI PRASAK!!!
Kosmičke čestice preko noći formiraju (poklonjeni) stadion JNA i na njega se sa daleke galaksije Zagreb naseljavaju četiri čudna bića koja se zovu V, V, V i Željko Pantić.

Istorija je počela. Ovo je nulta godina!
Pre njih nije bilo ničega baš kao što će biti ništa i kada oni nestanu...

Četiri fudbalska apostola koja luptu nisu ni videli u svojim životima su pokrenula točak istorije.

P76-ers

pre 4 godine

Čestitam komšije, cela jedna država morala da se raspadne da bi bili najbolji...

Srećom pa se raspala, ali nekako ste bili jači kao drugi u gradu, nego kao prvi u selu...

ranac

pre 4 godine

Kao što jednom reče Aca Petrović, sa izuzetkom 2, 3, i 4. četvrtine, bili smo bolji. Tako i ovi. U košarci će da mere vreme od 2033. kad se (možda) završi Zvezdina dominacija.

Nemam vise 60 godina imam 15

pre 4 godine

Najveci, najuspešniji, najpopularniji, najtrofejniji... Pa cestitam gigantu sa JNA! Eto ja jadan navijam za Zvezdu i 60 godina mislim da je ona uspesnija i da je bila Prvak Sveta i Evrope... izgleda da nije.

paranoid

pre 4 godine

Gospodo, ovde je dovoljno samo jedno pitanje, i hiljade nemuštih odgovora - da li biste mijenjali sve te uspjehe za jednu titulu šampiona evrope? Onu drugu, svjetskog šampiona, vam dajem gratis...

CATAPA

pre 4 godine

Srbija se 2006. odvojila od Crne Gore.I tad je prvi put bila nezavisna .
(hahahehe, 18. jul 2019 20:32)
Ni to nije tačno. Crna Gora se odvojila od Srbije, a ne Srbija od Crne Gore. O tome da Srbija postane nezavisna je odlučilo 230,711 građana Crne Gore. Građani Srbije nikada nisu ništa ni odlučivali, niti ih je iko pitao da li žele da žive u federaciji sa Crnom Gorom ili da budu ruska gubernija ili će deo svoje suverenosti da prenesu na EU, nikada ništa.
Ne tvrdim da bi išta bolje bilo i da jeste neko pitao, samo konstatujem.

Saul Goodman

pre 4 godine

Dodao BiH i da su najbolji u Srbiji po broju postignutih golova četvrtkom, najviše izvedenih slobodnih udaraca sa udaljenosti od 24m, najviše duplih pasova u dane retrogradnog Jupitera, najviše kontranapada po pljusku i još mnogo, mnogo toga...

Gondolijer66

pre 4 godine

Zadrhtao sam!!! Ovo "podsećanje" može da osmisli samo prefinjeni mozak dr Vuletića, a da na papir pretoči sofisticirani vokabular "Vesnika" Pantića. Predsednik Vučelić i direktor Vazura se apsolutno slažu, ali nisu imali šta da dodaju. I sami znate da se, kod nas, od 2006 do danas igra najlepši i najbolji fudbal u istoriji ove igre.

Predrag M

pre 4 godine

Као што Србија не постоји од 1945-е (као што комуњаре а богами и партизани рачунају), тако ни Звезда није од 2000-е. Ипак је мало старија. Али добро, нема везе. Ало рођаци, а шта је било раније, у оној далеко већој и кудикамо јачој лиги. Где сте били тада, каква вам је ту статистика?Мислим (али нисам сигуран) да сте били задњи у великој четворци. А једне године је мало фалило и да испаднете из лиге.

TolpotniUdar

pre 4 godine

Xaxaxaxxaxa....kako pate....Jel mozete da izvucete statistiku samo za jednu godinu gde ste bili najbolji.....da vidimo sa ostalima kako je to bilo....?? hehehehehee....ne znaju kuda udaraju... :)) samo vi budite tako "najbolji" ;) najbolji ste vamn terena......nego...jel imate pobedu protivn nekog tima renomea Rome,Liverpula, PSV-a i ostalih ? :D A da, to se ne poklanja i ne kupuje... :)))))

Zvezda

pre 4 godine

Evo ja cu da napisem da je Zvezda najbolja u poslednje tri sezone. O bivsoj SFRJ necu da pisem.O celokupnom istorijatu FK necu da pisem

slobinator

pre 4 godine

pošto ne želim da pričam o celokupnoj istoriji pomenuću samo dve poslednje sezone u kojima je zvezda prvo postavila rekord u prvenstvu od 100 osvojenih bodova iz 37 utakmica u sezoni 2017-18 oborivši partizanov rekord iz 1993 godine od 96 osvojenih bodova iz 36 utakmica,da bi taj svoj rekord popravila ove sezone osvojivši 102 boda iz 37 utakmica uz postignutih 97 golova.pri tome ako imamo u vidu 3 od poslednje 4 sezone zvezda je uzela 3 titule šampiona pri tome osvojivši od partizana preko 70 bodova više,a u evropi je postala jedini srpski tim sa pobedom u grupnoj fazi lige šampiona i to protiv tada finaliste,a potom i pobednika lige šampiona liverpula .tako to izgleda kada se statistika prikazuje selektivno

Delija

pre 4 godine

Imaš mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evrokupa za tebe je san ti si samo mali partizan!Imas kompleks od nas...

Пазарац

pre 4 godine

мени ово изгледа да спремају алиби причу....јер и од следеће сезоне неће бити ничега да ваља

Stojko

pre 4 godine

A zaboravili kad su na prijateljskoj utakmici FK Partizan-FK Velika Krsna izveli impresivnih 18 kornera. Valjda je i to nekakav rekord?

Bole

pre 4 godine

Ovde je u pitanju zamena teza . Ovi podaci su verovatno tacni , ali moje je misljenje da jedna titula u SFRJ vredi kao sest osvojenih u Srbiji . Duple krune i kupove i da ne spominjem .

Millennium

pre 4 godine

Zavadi pa vladaj. Izbaci se ovakvo saopštenje, navijači se dohvate za gušu po forumima, i niko ne pita u kakvom je stanju klub. Ja kao zvezdaš vam kažem da je ovo plasirano za navijače Partizana kako bi im zamazali oči. I većina navijača Zvezde je nezadovoljna ovim prelaznim rokom, ali ovi naši, bar za sada mudro ćute. Ne provociraju dodatno. Ako sve bude kako treba, niko o tome neće ni misliti.

nikola

pre 4 godine

Partizan: Mi smo najtrofejniji klub u Srbiji. Imamo 8 titula.

Takođe Partizan: Dve zvezdice iznad grba za dvadeset titula.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahh

Otac Makarije

pre 4 godine

Što se tiče titula i kupova - tačno.Što se tiče koeficijenta, Zvezda sada posle Suduve, ima koeficijent 18.750 i 72. je na listi klubova. Wild Cardsi imaju koeficijent 17.500 i 76.-ti su.Proverite na UEFA - sajtu.
Zvezda sledeće godine brani 0 bodova, a one tamo 0,25. Wild Crdsima se sledeće godine skida 6 bodova, tako da...
Sa druge strane, samo jednom sezonom u Ligi Evrope i jednom u Ligi Šampiona smo imali više bodova nego vi za sve te godine koje pominjete.
Ostaje vam Pantić i vesnik, ako vas nije blam...

zvezdale

pre 4 godine

Samo još godinu dve, dok sud ne oduzme Tolovih nameštenih 7-8 titula partizaiju i dodeli Zvezdi. Tako da za najkasnije 3 godine prišivamo 4. zvezdicu na grb!

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

"Najbolji smo klub u Republici Srbiji", što dakle indicira da je u pitanju srpski klub, zar ne? Ako je srpski zašto onda u zvaničnom nazivu tog kluba i sportskog društva čiji je taj klub član i dalje piše "jugoslovenski"? Drugo, znači li to da klub iz nekog razloga "gura pod tepih" one svoje najslavnije dane koje bi trebao da uvek i samo uvek stavlja u prvi plan, poput slavnih 60-tih i još nekih slavnih trenutaka toga kluba u bivšoj SFRJ kada je i taj klub i njegov večiti rival i cela liga u kojoj su nastupali bila i te kako cenjena u fuidbalskoj evropi i fudbalskom svetu? Ubeđen sam da će svi "pravi" navijači toga kluba uvek rađe istaći neke slavne momente iz lige SFRJ a naročito će uvek istaći slavu iz 60-tih, umesto totalno NEBITNIH "cirkus titula" u "cirkus ligi" u kojoj sada nastupa! Vidite dragi moji crno-beli da i sami morate da istaknete nakon cele decenije kao nekakvu novu vest tih čuvenih Toletovih šest titula za redom da se ne bi zaboravile, jer već su i zaboravljene, niko se ne seća Toletovih titula iz crno-belog tabora, već se seća slave kluba iz 60-tih kada je klub zaista bio gigant u svim pogledima. Pozdrav od zvezdaša i malo "spustite loptu" jer realno podaci koje ste istakli u ovoj vesti apsolutno su nebitni, naročito za sadašnje kadrovsko i finansijsko stanje kluba.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

A razlog da se ovako nešto napiše je...

Ja bih rekao da se Vučela & Co. još malo održe i sačuvaju pozicije u FKP i ako bi to bio pravi razlog samo ću onda reći - jeste susjedi u pravu ste!

mohikanac

pre 4 godine

Da li je moguće da ovakvi levati vode klubove, moji sami šiju zvezdice a ovi pate još više i računaju vreme od kada njima odgovara.
Svašta.

cosmo

pre 4 godine

@ "Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici?"

Manchester United sa sve George Bestom i Sir Bobby Charltonom i to u godini kada je Engleska reprezentacija bila prvak sveta
(Svetozar, 18. jul 2019 17:39)

A,mi samo prosle sezone Liverpul ! :-P

Nikola

pre 4 godine

Šta god da se napiše pojavi se neki balavac sa komentarom u vezi kompleksa. To je postala jako dosadna fraza, molim vas smislite nešto drugo.
(Bad Spenser, 18. jul 2019 13:34)

Ne treba okretati glavu od bolesti.

Skorpion

pre 4 godine

Nesto mi nije jasno, jel' ovo znaci da je JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN osnovano u Srbiji 2006-te g. i od tada se racuna istorijat kluba.

Pavle

pre 4 godine

Ok, svaka cast, niko to ne spori. Ne bi bilo lose samo da kad niste prvi prestanete da kukate i spletkarite, svi su protiv nas, bia, cia, kgb.

beogradski

pre 4 godine

Srbija je postala nezavisna 1878.
Ali sta crno beli Jugosloveni znaju o tome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kostic, 18. jul 2019 14:25)

Srbija je postala de fakto nezavisna 1815. godine, a medjunarodno je priznata 1878.

vs

pre 4 godine

Ugao gledanja! I nista vise. Diče se i jedni i drugi (pfc i czv) kao da su real i barsa, a ustvari su ćorak, samo navlace paznju da se drzava finansijski otvori ka njima,moleći se bogu da niko ne otvara dosijee i ne podiže optužnice.

Peđa

pre 4 godine

Ovo niko ne radi osim ovih kompleksasa. Izaberu (selektivno) deo istorije koji njima odgovara i samoproglase se za najuspesnije. Dacu im jedan predlog za sledeci put, da bi njihova dominacija bila jos izrazenija neka uracunaju u statistiku samo one sezone u kojima su bili sampioni od 1945g. Tako ce imati (valjda) 27 titula a Zvezda 0.

cosmo

pre 4 godine

Тачно али уз малу корекцију.
ЈСДП је најбољи југословенски клуб у Србији!
Најбољи српски клуб је Црвена звезда!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 18. jul 2019 12:44)

Pobednicki komentar! :-D

N. S. #14

pre 4 godine

Dajte uradite nesto normalno, nesto kako treba. Sad kad nam ne ide, kad ne znate sta da radite, vi bojite titule i nastupe od samostalnosti Srbije!!!??? Pa to i mala deca znaju.
Nije nam stadion prazan zbog uspeha ili neuspeha... Već zbog nesposobnisti (uprave).
Sportski pozdrav!

Igi

pre 4 godine

Па немојте то . Знамо , али морамо да ћутимо бре . Приписаће себи титуле и оде доминација...

Penalković

pre 4 godine

Jedini bolji klub U Srbiji od Partizana je FK PENALKO-ZVEZDA.Iza Partizana je FK CRVENA ZVEZDA....Ovo su činjenice ostalo je laćenje prazne slame.Hvala.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Vidim zvezdana se nije odrekla titula iz Jugoslavije. Lepo. Da nije tih titula, imali bi ove 3 SNSovske ukupno.Titov tim bio i ostao,a toliko samo energije trose da dokazu da nisu Jugosloveni. jos se tim zove "C R V E N A P E T O K R A K A / Z V E Z D A". Pa nego sta ste nego komunjare. Komedija sa vama uvek.

Krivimo istoriju da bude po crveno belom

pre 4 godine

Pa eto, zvezda najvece uspehe u Jugoslaviji, Partizan u nezavisnoj Srbiji...sve receno. Zvezda Jugoslavija uvek bila, koliko god se trudili da menjaju istoriju svake godine. Postadose na kraju i cuvari pravoslavlja sa sve crvenom petokrakom i istim imenom kluba. to samo oni mogu. Ubise ih kompleksi.

zdravko gf

pre 4 godine

Au kako bre vi izmisjlate pa Srbija postoji kao država vekovima Avi sad samo ocete dabi partizan samo proglasili daje ispred zvezde prvo Evropa se neigra 2006 drugo ne može dase partizanu racuna Evropa od nekoliko pre godina već kako je počela evropsko takmičenje a od početka kako je počela klupsko evropsko takmičenje partizan ne može stici nikad po pobedama prizimjlavanje u Evropi zvezdu plus zvezda ima titulu prvaka Evrope i sveta. Finale kup uefa dva polufinala kupkupova četiri polu finala kup evropski šampiona draga gospodo sad vidite daje zvezda za partizan najveći gigant i toje maloj deci jasno a koje ovo prolupo dabi samo dao nadu malom partizanu titule 30-26 kup 28-16 za zvezdu toje pravo stanje daje zvezda velikan najveći na Balkanu cao djaci

Рајко

pre 4 godine

@DP-MG1
И биће више од двеста коментара.Потребно је мало времена да људи,после овакве "генијалне" опсервације,дођу себи.

petar

pre 4 godine

Kirijos ima više pobeda od Đokovića...Da li je bolji?Ubiše vas kompleksi....
(mane, 18. jul 2019 13:02)

Kirijos više pobeda od Novaka?O čemu pričaš?

Svetozar

pre 4 godine

@Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici? ""

Manchester United sa sve George Bestom i Sir Bobby Charltonom i to u godini kada je Engleska reprezentacija bila prvak sveta

ja

pre 4 godine

cestitke na tome, uspeh za respect! evo i meni jutros javise da sam bogatiji od rokfelera, pa primam cestitke ceo dan.
(cole, 18. jul 2019 13:39)

Gledaj Pink, jos ce ti nesto javiti, vi i onako slepo verujete.

Bad Spenser

pre 4 godine

Šta god da se napiše pojavi se neki balavac sa komentarom u vezi kompleksa. To je postala jako dosadna fraza, molim vas smislite nešto drugo.

Djalma

pre 4 godine

Partizan je najuspesniji Jugoslovenski sportski klub osnovan u Zagrebu koji se takmici u Srbiji.
(Nemanja, 18. jul 2019 13:27) # Link komentara

Kompleks!

Citizen

pre 4 godine

Sledeća vest: "Partizan je najuspešniji klub svih vremena iz Humske ulice"!
(kalem, 18. jul 2019 13:01)

Vi, navijaci Zvezde, ste prvi koji pljuju po Jugoslaviji a prihvataju samo Srbiju. Pa eto, da se zna gde ste vi bili najbolji a gde mi.

deki333

pre 4 godine

Pratite li strane medije?Zbog činjenice koju možete naći na Guglu,a ta činjenica je pitanje.Koji je najveći klub istočne Evrope ,a odgovor RED STAR BELGRADE po svim parametrima.

slobinator

pre 4 godine

Kirijos više pobeda od Novaka?O čemu pričaš?
(petar, 18. jul 2019 22:43)
vodi 2:0 u međusobnim duelima.eto o tome priča,a u stvarnosti je daleko od novaka kao zemlja od sunca

Maki

pre 4 godine

Sta nije jasno, lepo rečeno od samostalnosti Srbije....koja je postojala i za vreme cara Dušana, tačno je, samo se tad fudbal nije igrao. A Srbija nije bila Jugoslavija, niti Jugoslavija Srbija, mada mnogi izgleda veruju u to...a ti koji su tako gledali na stvari su nas i doveli tu gde jesmo.

Petar

pre 4 godine

(slobinator, 18. jul 2019 17:52)

a beoj penala u sezoni, pogodi ko je tu najbolji? Gde vam je dupla kruna u poslednjih par godina, a? Mitomanija na delu, opet.

Sarkazam

pre 4 godine

FK Partizan je jugoslovenski klub
(Ssss, 18. jul 2019 19:33)

Da, tačno... I to je bila država (koja je dala i prvaka evrope)!
Ovo gde danas živimo je obor, cirkus, šala...uglavnom. I od nje ti je najveći uspeh, da odigraš koju evropsku utakmicu u februaru, dalje ćeš sam zaključiti - nadam se!?

Doktor Satrap

pre 4 godine

Istina boli...nemoj plakati Crvena sekto vladaće još dugo vaš Aca Srbin prestićićete nas ionako ste krenuli BRŽE,JAČE i BOLJE

punimlimenke

pre 4 godine

Evo ja cu da napisem da je Zvezda najbolja u poslednje tri sezone. O bivsoj SFRJ necu da pisem.O celokupnom istorijatu FK necu da pisem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda, 18. jul 2019 13:18)

Svaka čast, dobro...ok.
Nego jel neko nešto slagao?

Penalković

pre 4 godine

Jedini bolji klub U Srbiji od Partizana je FK PENALKO-ZVEZDA.Iza Partizana je FK CRVENA ZVEZDA....Ovo su činjenice ostalo je laćenje prazne slame.Hvala.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Vidim zvezdana se nije odrekla titula iz Jugoslavije. Lepo. Da nije tih titula, imali bi ove 3 SNSovske ukupno.Titov tim bio i ostao,a toliko samo energije trose da dokazu da nisu Jugosloveni. jos se tim zove "C R V E N A P E T O K R A K A / Z V E Z D A". Pa nego sta ste nego komunjare. Komedija sa vama uvek.

Krivimo istoriju da bude po crveno belom

pre 4 godine

Pa eto, zvezda najvece uspehe u Jugoslaviji, Partizan u nezavisnoj Srbiji...sve receno. Zvezda Jugoslavija uvek bila, koliko god se trudili da menjaju istoriju svake godine. Postadose na kraju i cuvari pravoslavlja sa sve crvenom petokrakom i istim imenom kluba. to samo oni mogu. Ubise ih kompleksi.

ja

pre 4 godine

cestitke na tome, uspeh za respect! evo i meni jutros javise da sam bogatiji od rokfelera, pa primam cestitke ceo dan.
(cole, 18. jul 2019 13:39)

Gledaj Pink, jos ce ti nesto javiti, vi i onako slepo verujete.

Igi

pre 4 godine

Па немојте то . Знамо , али морамо да ћутимо бре . Приписаће себи титуле и оде доминација...

Svetozar

pre 4 godine

@Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici? ""

Manchester United sa sve George Bestom i Sir Bobby Charltonom i to u godini kada je Engleska reprezentacija bila prvak sveta

Citizen

pre 4 godine

Sledeća vest: "Partizan je najuspešniji klub svih vremena iz Humske ulice"!
(kalem, 18. jul 2019 13:01)

Vi, navijaci Zvezde, ste prvi koji pljuju po Jugoslaviji a prihvataju samo Srbiju. Pa eto, da se zna gde ste vi bili najbolji a gde mi.

Petar

pre 4 godine

(slobinator, 18. jul 2019 17:52)

a beoj penala u sezoni, pogodi ko je tu najbolji? Gde vam je dupla kruna u poslednjih par godina, a? Mitomanija na delu, opet.

punimlimenke

pre 4 godine

Evo ja cu da napisem da je Zvezda najbolja u poslednje tri sezone. O bivsoj SFRJ necu da pisem.O celokupnom istorijatu FK necu da pisem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda, 18. jul 2019 13:18)

Svaka čast, dobro...ok.
Nego jel neko nešto slagao?

Bad Spenser

pre 4 godine

Šta god da se napiše pojavi se neki balavac sa komentarom u vezi kompleksa. To je postala jako dosadna fraza, molim vas smislite nešto drugo.

Doktor Satrap

pre 4 godine

Istina boli...nemoj plakati Crvena sekto vladaće još dugo vaš Aca Srbin prestićićete nas ionako ste krenuli BRŽE,JAČE i BOLJE

petar

pre 4 godine

Kirijos ima više pobeda od Đokovića...Da li je bolji?Ubiše vas kompleksi....
(mane, 18. jul 2019 13:02)

Kirijos više pobeda od Novaka?O čemu pričaš?

Djalma

pre 4 godine

Partizan je najuspesniji Jugoslovenski sportski klub osnovan u Zagrebu koji se takmici u Srbiji.
(Nemanja, 18. jul 2019 13:27) # Link komentara

Kompleks!

vs

pre 4 godine

Ugao gledanja! I nista vise. Diče se i jedni i drugi (pfc i czv) kao da su real i barsa, a ustvari su ćorak, samo navlace paznju da se drzava finansijski otvori ka njima,moleći se bogu da niko ne otvara dosijee i ne podiže optužnice.

Nikos

pre 4 godine

Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici?

Moliobih samo da se ne pominju QPR i Groningem jer niti su velikani niti ih ima na usatom.


Hvala.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Тачно али уз малу корекцију.
ЈСДП је најбољи југословенски клуб у Србији!
Најбољи српски клуб је Црвена звезда!

cosmo

pre 4 godine

@ "Samo jedno pitanje, stvarno nije zlurado samo pokusavam da se setim. Koga je od velikih fudbalskih klubova (upisana imena na usatom), Partizan ikada pobedio u zvanicnoj utakmici?"

Manchester United sa sve George Bestom i Sir Bobby Charltonom i to u godini kada je Engleska reprezentacija bila prvak sveta
(Svetozar, 18. jul 2019 17:39)

A,mi samo prosle sezone Liverpul ! :-P

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Partizan je (i u svom imenu) JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO. Cudno je da se pozivaju samo na uspehe u samo jednom delu Jugoslavije.

beogradski

pre 4 godine

Srbija je postala nezavisna 1878.
Ali sta crno beli Jugosloveni znaju o tome.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kostic, 18. jul 2019 14:25)

Srbija je postala de fakto nezavisna 1815. godine, a medjunarodno je priznata 1878.

Gondolijer66

pre 4 godine

Zadrhtao sam!!! Ovo "podsećanje" može da osmisli samo prefinjeni mozak dr Vuletića, a da na papir pretoči sofisticirani vokabular "Vesnika" Pantića. Predsednik Vučelić i direktor Vazura se apsolutno slažu, ali nisu imali šta da dodaju. I sami znate da se, kod nas, od 2006 do danas igra najlepši i najbolji fudbal u istoriji ove igre.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Papir trpi sve.Realno smo smešni.Titulu u Srbiji samo 2 kluba mogu osvojiti.Ova uprava je najgora u istoriji FK Partizana.Obična maska na haos u poslednjoj sezoni kada se šampion znao u septembru...

Maki

pre 4 godine

Sta nije jasno, lepo rečeno od samostalnosti Srbije....koja je postojala i za vreme cara Dušana, tačno je, samo se tad fudbal nije igrao. A Srbija nije bila Jugoslavija, niti Jugoslavija Srbija, mada mnogi izgleda veruju u to...a ti koji su tako gledali na stvari su nas i doveli tu gde jesmo.

paranoid

pre 4 godine

Gospodo, ovde je dovoljno samo jedno pitanje, i hiljade nemuštih odgovora - da li biste mijenjali sve te uspjehe za jednu titulu šampiona evrope? Onu drugu, svjetskog šampiona, vam dajem gratis...

slobinator

pre 4 godine

pošto ne želim da pričam o celokupnoj istoriji pomenuću samo dve poslednje sezone u kojima je zvezda prvo postavila rekord u prvenstvu od 100 osvojenih bodova iz 37 utakmica u sezoni 2017-18 oborivši partizanov rekord iz 1993 godine od 96 osvojenih bodova iz 36 utakmica,da bi taj svoj rekord popravila ove sezone osvojivši 102 boda iz 37 utakmica uz postignutih 97 golova.pri tome ako imamo u vidu 3 od poslednje 4 sezone zvezda je uzela 3 titule šampiona pri tome osvojivši od partizana preko 70 bodova više,a u evropi je postala jedini srpski tim sa pobedom u grupnoj fazi lige šampiona i to protiv tada finaliste,a potom i pobednika lige šampiona liverpula .tako to izgleda kada se statistika prikazuje selektivno

Delija

pre 4 godine

Imaš mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evrokupa za tebe je san ti si samo mali partizan!Imas kompleks od nas...

TolpotniUdar

pre 4 godine

Xaxaxaxxaxa....kako pate....Jel mozete da izvucete statistiku samo za jednu godinu gde ste bili najbolji.....da vidimo sa ostalima kako je to bilo....?? hehehehehee....ne znaju kuda udaraju... :)) samo vi budite tako "najbolji" ;) najbolji ste vamn terena......nego...jel imate pobedu protivn nekog tima renomea Rome,Liverpula, PSV-a i ostalih ? :D A da, to se ne poklanja i ne kupuje... :)))))

nikola

pre 4 godine

Partizan: Mi smo najtrofejniji klub u Srbiji. Imamo 8 titula.

Takođe Partizan: Dve zvezdice iznad grba za dvadeset titula.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahh

pfc45zg

pre 4 godine

Партизан је најуспешнији извођач пенала у Европи за период 28.08.2003 20:30 - 28.08.2003 20:45.

Чуди ме да је ревна администрација партизана занемарила тај податак.

zvezdale

pre 4 godine

Samo još godinu dve, dok sud ne oduzme Tolovih nameštenih 7-8 titula partizaiju i dodeli Zvezdi. Tako da za najkasnije 3 godine prišivamo 4. zvezdicu na grb!

cosmo

pre 4 godine

Тачно али уз малу корекцију.
ЈСДП је најбољи југословенски клуб у Србији!
Најбољи српски клуб је Црвена звезда!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 18. jul 2019 12:44)

Pobednicki komentar! :-D

Predrag M

pre 4 godine

Као што Србија не постоји од 1945-е (као што комуњаре а богами и партизани рачунају), тако ни Звезда није од 2000-е. Ипак је мало старија. Али добро, нема везе. Ало рођаци, а шта је било раније, у оној далеко већој и кудикамо јачој лиги. Где сте били тада, каква вам је ту статистика?Мислим (али нисам сигуран) да сте били задњи у великој четворци. А једне године је мало фалило и да испаднете из лиге.

ZELJKO

pre 4 godine

"Sjajna" analiza.Po takvoj logici uspešnosti ispada da je Siti uspešniji od Junajteda u globalu ali samo ako se gledaju oni određeni vremenski intervali koji idu u prilog Sitiju.Zaključak:Džastin Biber uspešniji od Guns N Roses jer oni nisu u poslednjih 15 godina izdali novi album.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

"Najbolji smo klub u Republici Srbiji", što dakle indicira da je u pitanju srpski klub, zar ne? Ako je srpski zašto onda u zvaničnom nazivu tog kluba i sportskog društva čiji je taj klub član i dalje piše "jugoslovenski"? Drugo, znači li to da klub iz nekog razloga "gura pod tepih" one svoje najslavnije dane koje bi trebao da uvek i samo uvek stavlja u prvi plan, poput slavnih 60-tih i još nekih slavnih trenutaka toga kluba u bivšoj SFRJ kada je i taj klub i njegov večiti rival i cela liga u kojoj su nastupali bila i te kako cenjena u fuidbalskoj evropi i fudbalskom svetu? Ubeđen sam da će svi "pravi" navijači toga kluba uvek rađe istaći neke slavne momente iz lige SFRJ a naročito će uvek istaći slavu iz 60-tih, umesto totalno NEBITNIH "cirkus titula" u "cirkus ligi" u kojoj sada nastupa! Vidite dragi moji crno-beli da i sami morate da istaknete nakon cele decenije kao nekakvu novu vest tih čuvenih Toletovih šest titula za redom da se ne bi zaboravile, jer već su i zaboravljene, niko se ne seća Toletovih titula iz crno-belog tabora, već se seća slave kluba iz 60-tih kada je klub zaista bio gigant u svim pogledima. Pozdrav od zvezdaša i malo "spustite loptu" jer realno podaci koje ste istakli u ovoj vesti apsolutno su nebitni, naročito za sadašnje kadrovsko i finansijsko stanje kluba.

ranac

pre 4 godine

Kao što jednom reče Aca Petrović, sa izuzetkom 2, 3, i 4. četvrtine, bili smo bolji. Tako i ovi. U košarci će da mere vreme od 2033. kad se (možda) završi Zvezdina dominacija.

zdravko gf

pre 4 godine

Au kako bre vi izmisjlate pa Srbija postoji kao država vekovima Avi sad samo ocete dabi partizan samo proglasili daje ispred zvezde prvo Evropa se neigra 2006 drugo ne može dase partizanu racuna Evropa od nekoliko pre godina već kako je počela evropsko takmičenje a od početka kako je počela klupsko evropsko takmičenje partizan ne može stici nikad po pobedama prizimjlavanje u Evropi zvezdu plus zvezda ima titulu prvaka Evrope i sveta. Finale kup uefa dva polufinala kupkupova četiri polu finala kup evropski šampiona draga gospodo sad vidite daje zvezda za partizan najveći gigant i toje maloj deci jasno a koje ovo prolupo dabi samo dao nadu malom partizanu titule 30-26 kup 28-16 za zvezdu toje pravo stanje daje zvezda velikan najveći na Balkanu cao djaci

Saul Goodman

pre 4 godine

Dodao BiH i da su najbolji u Srbiji po broju postignutih golova četvrtkom, najviše izvedenih slobodnih udaraca sa udaljenosti od 24m, najviše duplih pasova u dane retrogradnog Jupitera, najviše kontranapada po pljusku i još mnogo, mnogo toga...

Nemam vise 60 godina imam 15

pre 4 godine

Najveci, najuspešniji, najpopularniji, najtrofejniji... Pa cestitam gigantu sa JNA! Eto ja jadan navijam za Zvezdu i 60 godina mislim da je ona uspesnija i da je bila Prvak Sveta i Evrope... izgleda da nije.

Otac Makarije

pre 4 godine

Što se tiče titula i kupova - tačno.Što se tiče koeficijenta, Zvezda sada posle Suduve, ima koeficijent 18.750 i 72. je na listi klubova. Wild Cardsi imaju koeficijent 17.500 i 76.-ti su.Proverite na UEFA - sajtu.
Zvezda sledeće godine brani 0 bodova, a one tamo 0,25. Wild Crdsima se sledeće godine skida 6 bodova, tako da...
Sa druge strane, samo jednom sezonom u Ligi Evrope i jednom u Ligi Šampiona smo imali više bodova nego vi za sve te godine koje pominjete.
Ostaje vam Pantić i vesnik, ako vas nije blam...

mohikanac

pre 4 godine

Da li je moguće da ovakvi levati vode klubove, moji sami šiju zvezdice a ovi pate još više i računaju vreme od kada njima odgovara.
Svašta.

deki333

pre 4 godine

Pratite li strane medije?Zbog činjenice koju možete naći na Guglu,a ta činjenica je pitanje.Koji je najveći klub istočne Evrope ,a odgovor RED STAR BELGRADE po svim parametrima.

P76-ers

pre 4 godine

Čestitam komšije, cela jedna država morala da se raspadne da bi bili najbolji...

Srećom pa se raspala, ali nekako ste bili jači kao drugi u gradu, nego kao prvi u selu...

Čika Crni

pre 4 godine

Godina 2006.
Mesto daleki kosmos
Odjednom VELIKI PRASAK!!!
Kosmičke čestice preko noći formiraju (poklonjeni) stadion JNA i na njega se sa daleke galaksije Zagreb naseljavaju četiri čudna bića koja se zovu V, V, V i Željko Pantić.

Istorija je počela. Ovo je nulta godina!
Pre njih nije bilo ničega baš kao što će biti ništa i kada oni nestanu...

Četiri fudbalska apostola koja luptu nisu ni videli u svojim životima su pokrenula točak istorije.

Stojko

pre 4 godine

A zaboravili kad su na prijateljskoj utakmici FK Partizan-FK Velika Krsna izveli impresivnih 18 kornera. Valjda je i to nekakav rekord?

Sarkazam

pre 4 godine

FK Partizan je jugoslovenski klub
(Ssss, 18. jul 2019 19:33)

Da, tačno... I to je bila država (koja je dala i prvaka evrope)!
Ovo gde danas živimo je obor, cirkus, šala...uglavnom. I od nje ti je najveći uspeh, da odigraš koju evropsku utakmicu u februaru, dalje ćeš sam zaključiti - nadam se!?

Pavle

pre 4 godine

Ok, svaka cast, niko to ne spori. Ne bi bilo lose samo da kad niste prvi prestanete da kukate i spletkarite, svi su protiv nas, bia, cia, kgb.

Millennium

pre 4 godine

Zavadi pa vladaj. Izbaci se ovakvo saopštenje, navijači se dohvate za gušu po forumima, i niko ne pita u kakvom je stanju klub. Ja kao zvezdaš vam kažem da je ovo plasirano za navijače Partizana kako bi im zamazali oči. I većina navijača Zvezde je nezadovoljna ovim prelaznim rokom, ali ovi naši, bar za sada mudro ćute. Ne provociraju dodatno. Ako sve bude kako treba, niko o tome neće ni misliti.

Peđa

pre 4 godine

Ovo niko ne radi osim ovih kompleksasa. Izaberu (selektivno) deo istorije koji njima odgovara i samoproglase se za najuspesnije. Dacu im jedan predlog za sledeci put, da bi njihova dominacija bila jos izrazenija neka uracunaju u statistiku samo one sezone u kojima su bili sampioni od 1945g. Tako ce imati (valjda) 27 titula a Zvezda 0.

Bole

pre 4 godine

Ovde je u pitanju zamena teza . Ovi podaci su verovatno tacni , ali moje je misljenje da jedna titula u SFRJ vredi kao sest osvojenih u Srbiji . Duple krune i kupove i da ne spominjem .

Zvezda

pre 4 godine

Evo ja cu da napisem da je Zvezda najbolja u poslednje tri sezone. O bivsoj SFRJ necu da pisem.O celokupnom istorijatu FK necu da pisem

Nikola

pre 4 godine

Šta god da se napiše pojavi se neki balavac sa komentarom u vezi kompleksa. To je postala jako dosadna fraza, molim vas smislite nešto drugo.
(Bad Spenser, 18. jul 2019 13:34)

Ne treba okretati glavu od bolesti.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

A razlog da se ovako nešto napiše je...

Ja bih rekao da se Vučela & Co. još malo održe i sačuvaju pozicije u FKP i ako bi to bio pravi razlog samo ću onda reći - jeste susjedi u pravu ste!

CATAPA

pre 4 godine

Srbija se 2006. odvojila od Crne Gore.I tad je prvi put bila nezavisna .
(hahahehe, 18. jul 2019 20:32)
Ni to nije tačno. Crna Gora se odvojila od Srbije, a ne Srbija od Crne Gore. O tome da Srbija postane nezavisna je odlučilo 230,711 građana Crne Gore. Građani Srbije nikada nisu ništa ni odlučivali, niti ih je iko pitao da li žele da žive u federaciji sa Crnom Gorom ili da budu ruska gubernija ili će deo svoje suverenosti da prenesu na EU, nikada ništa.
Ne tvrdim da bi išta bolje bilo i da jeste neko pitao, samo konstatujem.

slobinator

pre 4 godine

Kirijos više pobeda od Novaka?O čemu pričaš?
(petar, 18. jul 2019 22:43)
vodi 2:0 u međusobnim duelima.eto o tome priča,a u stvarnosti je daleko od novaka kao zemlja od sunca

Skorpion

pre 4 godine

Nesto mi nije jasno, jel' ovo znaci da je JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN osnovano u Srbiji 2006-te g. i od tada se racuna istorijat kluba.

Пазарац

pre 4 godine

мени ово изгледа да спремају алиби причу....јер и од следеће сезоне неће бити ничега да ваља

Рајко

pre 4 godine

@DP-MG1
И биће више од двеста коментара.Потребно је мало времена да људи,после овакве "генијалне" опсервације,дођу себи.

N. S. #14

pre 4 godine

Dajte uradite nesto normalno, nesto kako treba. Sad kad nam ne ide, kad ne znate sta da radite, vi bojite titule i nastupe od samostalnosti Srbije!!!??? Pa to i mala deca znaju.
Nije nam stadion prazan zbog uspeha ili neuspeha... Već zbog nesposobnisti (uprave).
Sportski pozdrav!