Utorak, 16.07.2019.

20:09

Boaći i Marin odveli Zvezdu u drugo kolo!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Suduvu sa 2:1 u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: SN

Boaæi i Marin odveli Zvezdu u drugo kolo! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

384 Komentari

Sortiraj po:

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ волим звезду за милион евра - Сад се за репрезентацију игра да би се боље продао. Какве љубави, не говориш добро... 🙄

Nele

pre 4 godine

Nije bio ni jedan penal, to konstatuju svi oko mene na stadionu, stariji od 40 godina..
@CiraPixi,
Na rvi pogled sam i ja mislio da nisu bili penali. Medjutim posle odgledanog snimka, bili su oba. Nad Stojkovicem u 77 minutu, igrac mu dolazi sa ledja. Ne postoji remplovanje kada je igrac ispred tebe.
U 83min je saplitanje Ben-a u 16. Jasno vidljivo na snimku. Takodje cist penal.

slobinator

pre 4 godine

(lal, 17. jul 2019 07:20)
porediti finale kupa šampiona i meč protiv najskupljeg tima evrope u tom trenutku i ovaj protiv amatera u kojem su internacionalci koji su igrali po nekim seoskim ligama u bivšoj sfrj je stvarno neozbiljno.osim toga sramota je tim veća jer sam mislio da smo nakon prošlogodišnje lige šampiona lestvicu podigli na jedan viši nivo što nije bio slučaj.dalje treba se zapitati kakve su to turbulencije u zvezdi ,zašto je oteran kapiten savić,zašto se tera 'ubica'liverpula pavkov,zbog čega je katastrofalno odrađen prelazni rok i dovedeni nekakvi trećepozivci iz nižerazrednih evropskih ekipa.ako više volite da vam se podilazi i viče 'vau što ste dobri'onda ok.ja više volim da ukažem na ono što ne valja

vld

pre 4 godine

Jedan savet za sve zvezdase koji idu na utakmice ove evropske nemojte u kolima na sedistima ostavljati nista meni su razbili staklo i odneli neke stvari sa sedista i to u prometnoj ulici na 50 metara bio policijski kombi pun zandarmerije al dzaba nisu nista primetili kazu da nisam jedini koji je ovako prosao

Negativni

pre 4 godine

Nije ovo toliko loše. Mogli smo pet da im damo, bolje smo igrali nego u prvom kolu prošle godine. Ne treba očekivati čuda, osim Marina i donekle Bena ostali su vrlo limitirani igrači. Ono što je problem, kao i prošle godine, jeste spora i neuigrana odbrana. Takodje, vidi se da ih je domaća liga izbezobrazila, pa padaju na svaki kontakt. Bolje da su probali nešto da urade sa loptom nego što su padali kao amateri. Start Gobeljića tipičan potez teške neznalice i sporaća. Liga Evrope bila bi veliki uspeh, a LŠ epohalan.

mirko

pre 4 godine

sem ljubomore grobara ja bi spomenuo prelepe dve akcije kod oba gole zvezde kakve dugo nismo imali saradnju napadača krila i veznjaka, ali i mršava oba beka i problematična dva zadnja vezna u ovakvoj formaciji kada zvezda treba da vodi igru a ona počinje od njih. tu miloje treba da poradi jer već dugo primamo golove kada nam protivnik prepusti igru i čeka iz kokntra napada

navijac

pre 4 godine

@Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje

Ajde bre dokle vise da se zanosite sa ovim glupostima!? Nijedan igrac nece doci u Zvezdu ili Partizan ako ima negde bolju ponudu, tacka. Ljubav moze da prevagne kada su slicne ponude u pitanju, ali tri puta vecu ponudu neko da odbije!? Ljubav za ljubav, sir za pare.

mirko

pre 4 godine

da je partizan ovako odigrrao grobari bi rekli pojeo je suduvu. imam utisak da je ovde većina komentara grobara a kao zvezdasi. zvezda je odigrala sasvim dobro obzirom da je druga takmičarska utakmica sa gomilom sansi i nedosudjenim bar jednim penalom.

CiraPixi

pre 4 godine

Nije bio ni jedan penal, to konstatuju svi oko mene na stadionu, stariji od 40 godina, i nikada nam takav nije ni sudjen u Evropi, osim mozda Pancevu.
Odmoran igrac ulazi sa klupe i ne moze da izdrzi duel i uputi sut iz punog trka, nego se odlucuje da se prospe u sesnaestercu? Zao mi je, ali nece takvom igrom ni u Tursku ligu, mozda Kipar.

JPR24

pre 4 godine

JPR24 u pravu si za vas su Hrvati I Crnogorci domaci igraci.Za tvoju informaciju imaju jednog Srbina
(mile1970, 16. jul 2019 23:15)

Pa više su domaći nego Boaći, Suma itd, nije ovde u pitanju brojanje krvnih zrnaca, a ako ne razumeš osnovnu retoriku, knjigu u ruke...

lal

pre 4 godine

@slobinator: "sramotno" je igrao i ljupko petrovic u finalu kupa sampiona... koji je pritom imao ferari, dok miloje fura juga... cinjenica je da smo posle takve igre postali prvaci evrope, sta bi bilo da smo igrali drugacije, stvar je nagadjanja...
cernomorec, kairat, sasuolo... tu se zavrsavala zvezdina evropa pre milojevica...
mozda nije uspeh igrati kvalifikacije od prvog kola, uci u grupu i proci tu istu grupu... pa sledece godine izbaciti salcburg i otkinuti bod napoliju + liverpulu tri...kad malo bolje razmislim i treba da se srami...

Josarian

pre 4 godine

Jedina ispravna sankcija za pogibeljne startove sa onesposobljavajućom posledicom, bio u pitanju Gobeljić ili bilo ko drugi ko igra ovu igru je da bude suspendovan do povratka igrača koga je onemogućio da igra, na teren. Sve osim toga je nedovoljno.

JPR24

pre 4 godine

pljujete Gobeljica....jadan klub sa takvim navijacima-pljuvacima....A da date podrsku igracima koji brane boje kluba koji volite ?Smesni ste !Svako moze da pogresi, to je igra u kojoj se gresi naravno....Gobeljic je za vas premija !
(dzabe u babe, 16. jul 2019 22:28)

Desi se greska naravno, ali ovo nije greska, išao je namerno da faulira ko muva bez glave, u stilu Pepea, udri i krljaj, a razloga za to nije bilo, niti je bilo neke opasnosti po gol. Napravio je glupost za kaznu od barem 6 meseci.

volimzvezduzamilionevra

pre 4 godine

Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji. 
(roten, 16. jul 2019 22:17) 

Prosto, decko je srbin rodjen u Bosni, ceo zivot je ziveo u familiji gde se pistovala C.Zvezda i njeni uspesi. Od malih nogu je navijao za C.Zvezdu. 
Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje. 

Zaradjuje, igra za klib koji voli, tu je glavni igrac, pa sta drugo moze da pozeli! (osim da dve sezone za redom igra Ligu Sampiona)
(sale, 16. jul 2019 23:44)
Pa ako toliko voli Zvezdu, zasto onda ne voli Srbiju? Za reprezentaciju se igra iz ljubavi, zašto izabra Nemačku?

Josarian

pre 4 godine

Jedina ispravna sankcija za pogibeljne startove sa onesposobljavajućom posledicom, bio u pitanju Gobeljić ili bilo ko drugi ko igra ovu igru je da bude suspendovan do povratka igrača koga je onemogućio da igra, na teren. Sve osim toga je nedovoljno.

Vaske

pre 4 godine

ne pratim ove stvari vec dugo jer nema smisla pratiti, ali preko 300 komentara sto je zvezda prosla neku tamo sudovu...e brate brate.....kako je zvezda dosla na ovako niske grane? cime se mi sada hvalimo...strasno

Lodrani11

pre 4 godine

cosmo, 16. jul 2019 23:11) 

# Link komentara

Preporučujem (+60)

Ne preporučujem (-39)

Sada je bitno sto je 2:1 ovim grobarima, pa kao jedva… Vi ne kapirate uopste sustinu ovih kvalifikacija, zato uvek ispadnete.
(Ivan, 16. jul 2019 23:10) 
Ivane, slazem se da smo trenutno tragicni, ali ne moze se bas reci da je Partizan uvek ispadao.. mislim u prethodnih 20 godina imali smo vise grupnih faza evropskih takmicenja od vas ( 2 LS 2003,2010 i cini mi se 7LE 2004,2006, 2008,2009,2012,2014,2015 i 2017) , Zvezda je vise ispadala u kvalifikacijama (1LS 2018 i 3LE 2005,2007,2017). Mislim to su cinjenice sto se tice evropskih takmicenja od kada postoje grupe sa kvalifikacijama. Sve najbolje u LS, sportski pozdrav!

Miljan

pre 4 godine

Bio sinoć i Zvezda me nije oduševila. Dobro početak je sezone za vikend počinje prvenstvo tako da će to biti uigranije. Čudi me da pojačanja nisu bila u protokolu ili su nespremni ili povređeni što je veliki propust ljudi koji dovode pojačanja. Do Helsinkija mora to mnogo bolje jer nam je to izuzetno bitna utakmica tj. prolaz. Marin odskače ostalo prosek.

Pipara

pre 4 godine

Ovo je bilo ko ono kad je pričao pančev... daj da mu damo drugi, pa nek on juri posle... samo je ovde bio treći, i sva sreća nije nas koštalo... šalu na stranu, mislim da smo trebali da damo treći i zato se miloje onoliko nervirao, ali dobro, teške su ovo utakmice sa protivnikom koji igra na ovaj način, biće bolje protiv helsinkija, mislim da imamo sjajan vezni red... i da će ivanić tek da se pokaže u pravom svetlu...

miki

pre 4 godine

Prošli jesmo, od ovih amatera smo osjetno bolji, ali ne mislim da možemo daleko dogurati. Imamo samo jednog ozbiljnog igrača u timu, mada bi se Ben i Boaci kad su u formi mogli tako nazvati. Ovo ostalo nisu ni poluigraci. Obični padavicari koji jedino znaju pasti čim neko trci kraj njih i tražiti penal. I još znaju vratiti loptu Borjanu.Da sam Milojević ili Terzić,ovo večeras bi bila poslednja utakmica one sramote Gobeljica. Zar da takav nosi dres koji su nosili Mitić, Sekularac, Piksi, Savicevic i ostale veličine.
(kris, 16. jul 2019 23:07)

prvo Suduva nije amaterski tim ( to su tns iz welsa, linfield iz sjeverne irske), drugo ta Suduva se pojacala dobro ove sezone ne samo profesionalnim internacionalcima iz sfrj, nego i slovakom Hladekom iz trnave, i Riketttsom iz Toronta ( kanadski reprezentativac) zna ga dobro Borjan...dakle Zvezda jeste favorit ali ocigledno nije na nivou sa pocetka prosle sezone....ali ce forma rasti!

Sole

pre 4 godine

Ne brini, vratice sve to sudije u ovoj livada ligi. Tipujem na 25+ penala za Zvezdu ove sezone.
(Liman, 16. jul 2019 23:58)

Ja tipujem 35+ za komšije i grčevitu borbu za poziciju broj 3 , uz brdo saopštenja. :)

Yac

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54) # Link komentara

Od LS ,prodaje Radonjica i drugih igraca, od premija za osvojene bodove i drugih prihoda zaradjeno je 40 miliona. Dug je bio 50 mil sada je 35 mil u tim ulozeno minimalno (citaj nista). GDE SU PARE?!!!

Yac

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54) # Link komentara

Od LS ,prodaje Radonjica i drugih igraca, od premija za osvojene bodove i drugih prihoda zaradjeno je 40 miliona. Dug je bio 50 mil sada je 35 mil u tim ulozeno minimalno (citaj nista). GDE SU PARE?!!!

oberin martel

pre 4 godine

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54)

Netačno. Pare od LŠ su otišle mahom na pogrešne igrače(Kafu, Čaušić, Jirka, Jevtović, Meleg, Ivanić, Sumaila, Boaći...). To kad se zbroji izađe na desetak miliona evra. A to je bačeno u bunar. Uz to su plate igračima itekako povećane pa tako jedan mesar Gobeljić ima 300 hiljada godišnje a rupa od Vujadina i više. Sa ovakvom igrom teško do LŠ a i LE je upitna. Umesto da smanjimo prošle godine dug Miloje i Terza su ga uvećali.

leri ptica

pre 4 godine

miloje,tebi naklon do poda,znas i sam gde si dosao? u blato,ovde ti je....danas jesi,sutra nisi,za nas cigane si vec legenda,samo gledaj pravo nikad preko ramena!

Воип

pre 4 godine

Све ок осим линије испред штопера. Јованчић знамо да може боље али Јовичић дечко залутао. Ово напред много боље од прошле сезоне. Десно мора Стојковић. Ваљда ће овај Шпанац моћи да ускочи скоро уместо Јовичића. Све у свему добро за овај период осим изношења лопте из задње линије. Биће ово добро.

slaviša šmigič

pre 4 godine

tolike sanse mec je trebaobiti rešen mnogo pre treba,da se koriste onolike šanse ali izgleda samo bočko zna da opali i marin svojom inteligencijom spašava igrače sramote malo više osdlucnosti ugledajte se na radnicki i umesto 6-1 mi branimo 2-0 i primamo gol umesto,da smo sa desetoricom postigli barem jedan neču o penalima osim ino vučenje gde je stvarno trebao barem jednom u 3.situacije,da pišti jedanasterac.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Сале - У праву си за Марина да је одабрао да игра за клуб који воли ал тако не мисли и Теодосић, он јури паре. Ма нека их јури, наћи ћемо ми другог плеја. 🔴⚪👍

Gorance

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.

mr.wolf

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...
(Bivsi dizajner tobogana, 16. jul 2019 22:48)

Bas naprotiv, to je sustina i logika ovog sporta. Tim igra, i sustinski je sve moguce. Od milion faktora zavisi ko ce pobediti, pa samim tim i imas takve situacije.

cosmo

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08)

Nemas pojma koliko smo mi u stvari srecni zbog toga sto nismo isti.

Čuj ti njega

pre 4 godine

Sudija je morao da dosudi dva penala u drugom poluvremenu. 
(Najveći Zvezdaš lkad, 16. jul 2019 23:00) 

Ma šta 2... Bar 5! 
Nije vam ovo ona naša domaća liga...
(MarcoPolo, 16. jul 2019 23:10)

Zar nije Zvezda oštećena za penal?
Ono drugo i da mu se progleda kroz prste, ali onaj prvi je bio čist penal kao suza.
Kad već prvi nije svirao koji je bio očigledan, drugi je morao!

делија нс

pre 4 godine

Никада ми неће бити јасни ови ликови који искључиво виде само неку лошу ствар и исту стављају испред десетине добрих, а било их је (прелијепе акције код голова, лијепи голови, прелијеп дриблинг Јовичића, трк Родића, атмосфера на стадиону, залагање, добре и нереализоване шансе......)! Ограђујем се од Звездаша (ако су то уопште) којима неваљају Милојевић (који је елиминисао свих 9 противника у квалификацијама, увео ЦЗ у ЛЕ, па у ЛШ), Боаћи (чије залагање никада није било упитно, који је најзаслужнији за пласман у ЛЕ поред Борјана), којима није ваљао Пешећ јер није дао гол у Москви (из ситуације гдје процентуално више не буде него што буде голова. Иначе се надавао голова дечко, дао Краснодару веома битан, у дербију прелијеп гол, асистирао скоро колико је и дао)...... Тужан и јадан је такав поглед на било шта у животу!!!

anica

pre 4 godine

Tek je pocelo, ali ce da se zahuktava polako, a tako ce i komsije da prate situaciju i nadaju se ispadanju...ali dzaba...bice ovo odlicna sportska sezona, Zvezda fudbal...kosarka...reprezentacija, moj Nole delje reketom...sreca, sreca, radost!

анђео Земун

pre 4 godine

Добро људи оладите мало! 1. Гобељић је максимално зезнуо себе, али чисто сумњам да је желео овај епилог, па погледајте га како је скрушено отишао у свлачионицу без речи протеста, свестан да је човеку окончао каријеру што и њему може лако да се деси! Могу руку у ватру да ни у сну није желео овако нешто свом супарнику, и сигуран сам да му нимало неће бити лако, не због картона већ што је противнику сломио ногу! Ако је прави спортиста, а мислим да јесте, јешће га то целог живота! Ово не значи да амнестирам Гобељу, напротив зезнуо је и себе и свој клуб што је неопростиво! 2. Ајде мало реалности, ФКЦЗ има неколико пријатељских, ПРИЈАТЕЉСКИХ УТАКМИЦА У НОГАМА, а Судува увелико игра у свом првенству, значи ТАКМИЧАРСКЕ УТАКМИЦЕ, што значи да су већ уиграни и у такмичарској форми а ми смо их и са оваквом неповезаном игром ипак избацили! Зато немојмо да у старту будемо песимисти, тим се тек формира, нисмо још ни почели ону нашу "бетон" лигу, играчи немају у ногама чак ни те утакмице, и зато СЕДИ ДИ СИ НИ ЗА ДИ СИ НИСИ! Верујмо у ове момке, нада последња умире! МИЛОЈЕ ???

MarcoPolo

pre 4 godine

Sudija je morao da dosudi dva penala u drugom poluvremenu.
(Najveći Zvezdaš lkad, 16. jul 2019 23:00)

Ma šta 2... Bar 5!
Nije vam ovo ona naša domaća liga...

Oki

pre 4 godine

Moraš imati baš pileći mozak da napraviš ovakav start i maltene završiš čoveku karijeru. Za ovakve startove bi trebalo dobijati suspenziju igranja za celu sezonu.

Марко

pre 4 godine

У овом тренутку смо на нивоу Партизана из прошле сезоне. Мучимо се са Судувом као што су се они мучили са Тракаијем. О срамоти Гобељића боље и да не говорим. Волео бих да га отерају из клуба.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Start gobeljica na loptu,povrede se desavaju.Suduva ne bi dobila direktan crveni karton za ovo na proslom mecu.Igrali su na noz,i sve im je bilo tolerisano,dobili su jedan zuti karton,i zbog toga stekli nerealnu sliku da mogu ravnopravno da igraju sa Zvezdom.
(Ivan,16.jul 2019 22:08)
Ovaj komentar za ravnopravnost u igri bi važio ‘91 godine sa Savicevicem &co.kada je Zvezda bila svetska sila...A sto se tiče Gobeljica i to sto ga štitiš voleo bi da si bio na mestu Slavickasa pa da posle tog starta pročitam ovakav tvoj komentar.Čovek nije pokazao trunku savesti?!

himna je čudo

pre 4 godine

realno...umalo da ne prođete. 
(2:1, 16. jul 2019 23:09) 

Jos realnije.. 

To sto malo fali, to devojci srecu kvari :)))
(Dachazvezda, 16. jul 2019 23:30)
Pogotovo ako su devojke jele...

Liman

pre 4 godine

Realna rezultat je trebao da bude 5:0, a na kraju jos ispade da su ovi imali neku sansu. Sramota je i sudjenje Madjara, koji vuku neki kompleks prema nama. Toliko zutih podeljeno nasima, a ovi igraju daleko pogibeljnije. Onaj ide djonom u glavu i sudija mu ne daje zuti. Bar jedan penal je bio, ako ne dva. Ono na Stojkovicu je sigurno bio penal, za Bena nisam siguran, moralo bi da se pogleda. Tamo takodje nije sviran penal za Zvezdu. stativa Boacija, precka Bena, Ivanic masi cistu sansu. Realno je bilo 5:0, cak i sa igracem manje. Milunovic sve bolji, sada se vidi zasto je doveden. Vec sada izgleda lepo, a bice za mesec dana sve kako treba.
(Pedja, 16. jul 2019 22:56)

Ne brini, vratice sve to sudije u ovoj livada ligi. Tipujem na 25+ penala za Zvezdu ove sezone.

sdfhgh

pre 4 godine

Sve je ok,zasluzeno ste prosli iako ste morali mnogo bolje odigrati,Suduva je bas losa.Dosta vise padavicarstva i trazenja nepostojecih penala,realno svuda su kamere,nema smisla vise,sramota je.

radetoronto

pre 4 godine

Vidim odmah se javljaju dezurni kriticari. Ljudi, shvatite vec jednom nije ovo Zvezda circa 1991, pa da demoliramo Suduvu 6-0 sa 10 igraca.

Bili smo bolji rival i sa desetoricam, a kamoli sa 11. Primili smo jedan bezvezan gol na samom kraju, i to je to. OK, mora bolje naravno, ali ipak rekao bi da smo ovo rutinski zavrsili i mislim da naredni evro-mec bicemo bolji.

Mislim da Helsinki ne bi trebao biti neki problem, a posle toga videcemo.

Njah

pre 4 godine

Ovde se izgleda niko ne seća početka prošle sezone.
Isto ovako,pa možda i teže smo prošli Spartaks.
0-0 u gostima,2-0 kod kuće,a igra je bila još gora.Večeras smo bar igrali i stvarali šanse.
Zaboravili ste to,ali niste zaboravili da nakupite dovoljno pljuvačke.

sale

pre 4 godine

Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji.
(roten, 16. jul 2019 22:17)

Prosto, decko je srbin rodjen u Bosni, ceo zivot je ziveo u familiji gde se pistovala C.Zvezda i njeni uspesi. Od malih nogu je navijao za C.Zvezdu.
Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje.

Zaradjuje, igra za klib koji voli, tu je glavni igrac, pa sta drugo moze da pozeli! (osim da dve sezone za redom igra Ligu Sampiona)

krajisnik

pre 4 godine

Zvezda zasluženo prošla dalje.
Marin vrijedi svaku paru, pravi razliku na terenu.
Očekujem prolaz protiv Helsinkija, bez većih problema.
Desnog beka bi trebali kupiti pod hitno. Gobeljica pokloniti.

mr.wolf

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom. 
(Zlatan, 16. jul 2019 22:45) 

Ja sam to shvatio jos onomad, kad je naseg sampiona, koji inace te sezone nije imao poraz u prvenstvu ( i tada je sve bilo normalno jer ste mnogo jaki) izbacio tim po imenu Samrok Rovers. Taj tim je polu amaterski, odnosno, neki igraci rade svoje poslove a fudbal igraju prakticno rekreativno. Imaju 3 puta nedeljno trening. Kao malo spremnija rekreativna ekipa iz balona.
Na osnovu ovih cinjenica, mozda mozes da shvatis na kom je nivou tvoj komentar.
I eto, tako ja shvatih da je ovde sve izrezirano.

zemunski kej

pre 4 godine

Ben namestio oba gola .Meni su deklovali bolje nego u prvoj utakmici u Litvaniji,cak mislim da bi bilo 3 razlike da nije iskljucen Gobeljic mopravdano. Ne znam meni se cini da je Savic ove medjunarodne utakmice igrao jako dovro ,koncentrisam dok mi ova dvojica ne deluju sigurno a kazu da je Savic kiksara? Naravno da u fudbalu moguce da neki odpadak odluci i preokrene ali ipak Zvezda je bolji tim od Sudove.Cekamo da zaigraju pojacanja a ako sve bude ok dovesce jos nekoga ako liga sampiona postane realnost.

kris

pre 4 godine

Prošli jesmo, od ovih amatera smo osjetno bolji, ali ne mislim da možemo daleko dogurati. Imamo samo jednog ozbiljnog igrača u timu, mada bi se Ben i Boaci kad su u formi mogli tako nazvati. Ovo ostalo nisu ni poluigraci. Obični padavicari koji jedino znaju pasti čim neko trci kraj njih i tražiti penal. I još znaju vratiti loptu Borjanu.Da sam Milojević ili Terzić,ovo večeras bi bila poslednja utakmica one sramote Gobeljica. Zar da takav nosi dres koji su nosili Mitić, Sekularac, Piksi, Savicevic i ostale veličine.

Nebojsa

pre 4 godine

Veceras se najlepsa stvar desila C.Zvezdi a to crveni karton Gobeljica.
Nadam se da ce ga rebnuti dobro a Milojevic neka stavi prst na celu i neka se dobro dobro zamisli za neke greske koje pravi.
Nemoze Gobeljic da igra pre Stojkovica i Gajica u startnoj postavi ???
Nema potrebe da sebi pravi problem , nadam se da je iz ove greske izvukao pouku .....

Ultra

pre 4 godine

Skoro pa frka na kraju, zadnji minut nas je gol delio od ispadanja...komentator RTS los, komentarise kao da se podrazumeva da smo prosli, jesmo imali sanse, ali prelezeran jedan osecaj, pola sata igrac manje i "najgori" rezultat 2:0 ...

cosmo

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...
(Bivsi dizajner tobogana, 16. jul 2019 22:48)

Kad bi to bilo logicno,fudbal se ne bi ni igrao.

Džoni

pre 4 godine

Utisak je da ekipa još nije ni na 60%, igra se sporo i čim se malo ubrza ulazi se u šanse. U završnici se igralo dosta nonšalantno, pre su čekali da padnu nego da daju gol, neke reakcije 1 na 1 kao da pionir šutira i sl. Najiritantnije od svega je što naši zadnji vezni igrači prečesto sa njihove polovine umesto pasa ka napred daju loptu čak do golmana koji je onda sastavi pa gde završi, ali skoro nikad tamo gde bi trebala. Pitanje za Milojevića zar nije logičnije da vezni igrač pokuša da da pas ka napadačima pa i da ne prođe ništa strašno, nego da golman iz punog trka opali loptu samo da ode što dalje? Razumem ovakvu igru protiv Liverpula, ali protiv Suduve ne. Ne sviđa mi se i stav kada se vodi 2:0 da se usporava igra i kao nešto smiruje? Alo igraš protiv Suduve, uvali im još dva komada pa onda kako hoćeš? Evo ovaj dobi crveni, da su nam umuvali gol ranije do kraja bi strepeli za prolaz. Tako Zvezda protiv ovakvog protivnika ne sme da igra!

Ivan

pre 4 godine

Ovde izgleda samo grobari komentarišu, videćemo vas kad počnete ispadate u trecem kolu! Pa će onda biti tišina. Napred zvezdo! Korak po korak. Prvu stepenicu smo prešli....
(Nenad, 16. jul 2019 22:54)

Koje trece kolo, vec protiv Kilmarnoka su na 50:50 sansi. Igraju protiv tima iz jace lige od nase.

Toto-ko-tunjo-iz-postekspresa

pre 4 godine

Lose je ovo braco, lose... ne znam... gobelja? Nemam komentar
(borisdelija, 16. jul 2019 23:33)

Preguraces ti to. Stize dres Helsinkija.

POPE

pre 4 godine

Dobro je prodjosmo nekako.Ali realno necemo daleko sa Gobeljicem,Ivanicm,Jovancicem itd. Mi imamo samo dva igraca koji znaju da igraju fudbal Marin i Ben. Tako da bi LE za nas bila kao sedmica na lotou.Ali u svakom slucaju srecno.

Jovan taster

pre 4 godine

Pa,RTS je vazda bio "navijac" Partizana.
(cosmo, 16. jul 2019 23:11)

Buhahaha vic godine.Bravo,pravo u centar.Sve televizije,novine,portali na čelu sa GTR terorišu godinama.Objektivnost 0.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Препало ме задњу минуту. Најбитније да смо прошли ал ово мора много, много боље. Оне који стварају кланове и кваре атмосферу треба по кратком поступку одстранити из клуба и забранити им прилаз стадиону. Нико не смије бити изнад клуба. Резултати клуба су најбитнији. БРАВО ЗВЕЗДО! Поздрав за све навијаче Звезде. 🔴⚪☝👍🙌

Herakle

pre 4 godine

Sto se tice igre, drugo poluvreme dosta bolje nego prvo iako rezultat kaze drugacije. Mnogo sansi, trebalo je biti 5-1 realno. Suduva do 86' nije prisla golu dok se zvezda izmasila mnogo. Imam utisak da nam fali desni bek i jaci igrac od Jovancicaa. Sve u svemu idemo na Helsinki, bice tesko, velika borba ali ocekujem prolaz dalje, 1-0, 1-1. Pa onda trece kolo sta nam bog da i veliku borbu. Kad se setim sa kakvim smo timom proceli cuveni sezoni u ligi evrope, ovo ks jos i dobra situacija.

@Poeta

pre 4 godine

Kako vas nije sramota za ove komentare!
Zvezda je zasluženo pobedila, nije bitno ko je kome slomio nogu, da li padaju igrači ili je bio penal, ne valja ovaj ili onaj igrač, sta vi ljudi lupetate? Sedite kuci, pušite i pijete pivo i vi ste sad mnogo jaki kritičari i sve znate o fudbalu! Hallo bre, postoje ljudi koji vode klub i znaju najbolje sta je dobro za Zvezdu ili Partizan ili bilo koji drugi klub.Da je pobedio Liverpul istim rezultatom i istom igrom, vama bi bila usta puna hvalospeva! To je taj naš balkanski sindrom!

4k4.Dex

pre 4 godine

Ljudi polako tek se zalecemo. Setite se prosle godine ni na sta nismo licili u prvim utakmicama ali to je i poenta polako se dize forma. Miloje ti driluje kako treba doci ce ro sve na svoje posle Helsinkija bi trebalo da budemo dosta bolji.

veliki strumf

pre 4 godine

Zvezda ima 2 problema u igri: odbrana je loša i nema zadnjeg veznog koji će povezati redove. Zvezdi treva hitno stoper umesto Babica. Da li je to Pankov - videćemo. Babić je spor, kikser, ne zna, koštaće nas puno. Desni bek je takodje veliki problem. Žule je mesecima u kontra ritmu, spor je, Gobelja - no comment. Šta se dogodi sa Gajicem, niko ne zna. Drugi veliki problem je mesto na kome je igrao Krsticic. Njegovim odlaskom potpuno smo izgubili sredinu terena. Jovancic nikako da se snadje, da nešto odigra. Vulić ili Ebisilio moraju da dobiju šansu jer Jovancic ne napreduje uopšte. Problem su i krila - mi ih nemamo. Ben i Ivanic nisu krila, mnogo su opasniji u sredini, često se i uvlače u sredinu pa je nekad prevelika gužva. Još sve ovo ne funkcioniše kako bi trebalo - verujem da će protiv Helsinkija već izgledati bolje.

absolutezero

pre 4 godine

Ostojini moralisti, prijatelju. Opozicija koja Mu se klanja i kasni na sopstvene meceve. Ljudski skart.
(Toto-ko-tunjo, 16. jul 2019 22:41)

Zašto si toliko opterećen limarom? Spominješ ga u svakom komentaru. I još opravdavaš Gobeljića indirektno. Imao si i boljih dana, prijatelju. A i komentara.

slobinator

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala
(slobinator, 16. jul 2019 22:34)

Sta je konkretno bila sramota? Ovi nisu znali gde se nalaze dok zvezda nije dobila crveni karton. Normalan rutisnki prolaz zvezde.
(Ivan, 16. jul 2019 22:44)

ja za zvezdu navijam od kad znam za sebe tamo neke 77,78.član sam kluba bio kad sam napunio 18 godina.sad mi je 50 i mogu da prepoznam kada moj klub igra sramotno,a to je bilo i večeras i pre 7 dana.igrali smo bedno protiv totalnih amatera koje smo prošle godine tukli sa 5:0 u dvomeču.na kraju je mogla biti i prava drama jer je sudija svirao kraj pre označenih 6 minuta,a da ne govorim o onom ludačkom i neinteligentnom startu gobeljića koji na sredini terena unakazi protivničkog igrača i ostavi svoju ekipu na cedilu.eto to je ta milojeva vizija koji otera kapitena iz kluba,pavkova koji je srušio prvaka evrope drži na klupi,a igraju mu gobeljići i ivanići.da je večeras bila malo jača ekipa na drugoj strani zvezda bi već ispala.nadam se da sam sad pojasnio čime nisam zadovoljan i šta mi je tu sve bilo sramotno

cosmo

pre 4 godine

Razumem RTS, ipak je važnije da sačekamo dok baba Riska turi kafu, nego da vidimo sastv timova i uvodnu najavu utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot na kvadrat, 16. jul 2019 21:20)

Pa,RTS je vazda bio "navijac" Partizana.

Mile

pre 4 godine

Zvezdaš sam koji se ne može večeras radovati. Nekada bi neki fudbaleri napustali fudbal, ako bi se ovako nešto desilo kao ovaj užasni lom noge. A on izlazi bez imalo griže savesti. Ama bas strasno!

Рајко Четник

pre 4 godine

Најбољи утисак целе утакмице:феноменалан терен тј трава које се не би постидео ни богати Реал.Браво Звездо!
Најгори утисак:не могу да верујем да постоје у фудбалу будале које директно ђоном уклизавају у противничког играча да би му сломили ногу. Ово није за црвени ово је за доживотну суспензију. Надам се да ће га Звезда одмах продати.
Са оваквим добијањем црвених и жутих картона нећемо у Европу.
Ој Милоје, ово и даље лоше је!

cosmo

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08)

Nemas pojma koliko smo mi u stvari srecni zbog toga sto nismo isti.

C i n i k

pre 4 godine

CZ ima bas lose igrace,realno.Ali to je sudbina svih udruzenja gradjana tzv.FK iz beton lige.Sem Marina,Borjana i samo donekle Rodica,ostali su i bukvalno balvani.
Nzn ko to selektuje ovakve igrace da igraju moderan fudbal a imaju 195 ili 2.00 m?
El vidite na sta to lici,kakvi su oni crni fudbaleri jbt?!
Antitalenti za fudbal.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Ubismo ih mogli smo 10 komada da im damo.
(4k4.Dex, 16. jul 2019 22:37)

Slucajni posetioci iz komsiluka kao 8 da su dali. U stvari 9. Otskakutase srecni. Stvar referentnog sistema.

Ljubisa livac

pre 4 godine

Ja ne znam kako nikome nije jasno da je Gobeljic ispodprosecan igrac, bukvalno nema niti jedan izrazit kvalitet. Isto je i sa ostalim "gardistima", Savicem i Stojkovicem. Jedino sto su imali je pozrtvovanost. Savic sklon kiksevima, Stojkovic bek koji ne ume ni da centrira. Gobelja je tek tragedija.

slobinator

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala

neutrino

pre 4 godine

Zaista se previše lopta vraća golmanu i odbrani, a to je jednostavno slika treninga, dakle sugestija trenera. Mislim da taj stil većinu igrača ograničava da pokažu ono što najbolje znaju! Ja prosto ne mogu da prepoznam fudbalera u Rodiću, Jovičiću pa i Jovančiću! Realno, Marin nam je jedini profesionalac ovde i samo mi nije jasno kako se ostali igrači ne zaraze njegovim pristupom igri protiv svakog protivnika.

I dok pišem komentar... Gobeljić! I žirafe trče, ali se ne trkaju!

Dambldor

pre 4 godine

Umesto da privedemo kraju lepo i polako zadnjih 15 minuta mi napravimo crveni i par zutih kartona pa primimo gol, sta reći a ne zaplakati.

JovaPop

pre 4 godine

Kakva smejurija od sudije, da zuti karton i ovi se malo pobune i on da crveni...na stranu to da li je bio zuti ili crveni, ali ovo je stvarno skandalozno

Bodibond

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.

Rozenkranc

pre 4 godine

Mrzim padavičare, koji su plašljivi, mlaki, i ne umeju da idu do kraja, i daju gol, već gledaju kako će da padnu, čim im je protivnički igrač za vratom...
A još više mrzim neobjektivne, nestručne i plašljive komentatore, koji su slepi kod očiju i ne smeju da priznaju nešto što je očigledno, nego uvijaju, nebitno na kojoj strani terena se nešto desilo. Gade mi se, i ja da sam urednik za takvo vođenje bi dobijali kazne...
Uvek navijam da se takvom timu to osveti, pa makar bio i naš...

Ivan

pre 4 godine

Ako Zvezda kod kuce ima sudjenje kao da igra protiv Real Madrida, sta ce tek biti kada bude jaci protivnik. Koji je ovo po redu direktan crveni karton da zvezda dobija na marakani? Svake druge sezone, neki direktan crveni, a protivnici igraju kod kuce na noz, i dobiju jedan zuti karton… Tri diskutabilne situacije za penal, dosudjenih 0. Ovi bi dobili vec dva penala na onoj poljani za slicne startove u prosloj utakmici. Mi kada smo favoriti, sve realno, a kada smo autsjaderi udri po zvezdi.

Rocky

pre 4 godine

Zamalo da ispadnete od Suduve!I posle komentarišete da nisam upravu,a ja vam kažem Partizan institucija!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 22:42)

Zvezdi ni protiv malog partizana ne bi bilo lako sa igracem manje a kamoli protiv suduve.

Institucija?: :-))

Zvezdas

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.

Crni96

pre 4 godine

Treba biti realan i reci da je Partizan dosta jaca ekipa od Zvezde. Filip Stojkovic i Gobeljic su cisti promasaj, Ivanic lik zaluto, Boaci svaku 5.ubode kako treba. Marin ce brzo trazit ozbiljnij klub. Lupajte minuse meni je to ne bitno,znajte da je ovo katastrofa i da Suduva nije mjerilo. 3.pretkolo plafon. Uzas.

Marko

pre 4 godine

Gobeljicu imas li bilo sta u glavi...????
Imaju pravo ljudi koji ti kritike upucuju. Ti meni vise dres Zvezde ne bi obukao.

Gledajuci Suduvu jasno je zasto ce UEFA da zatvori LS, a verovatno i LE. Ovkve utakmice nemaju nikakvog smisla. Ljudi su nivo beogradske zone. Doduse ni mi se nesto nismo proslavili, jer je Suduva tim za 7-8 u njihovoj mrezi, a oni su jos mogli i da nas urnisu ovde u Beogradu.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Realno je trebalo da bude 6:1 za Zvezdu.
Danas je Zvezda igrala dobro, i ovakva igra, samo malo efikasnija biće sasvim dovoljno da se eliminiše prvak Finske i da se plasiramo u treće kolo.

Zvezdas

pre 4 godine

Navikli da im sudije sviraju penale pa prosto ne veruju kako im se sudi u evropi
(Hapy tuna fish, 16. jul 2019 22:25)

00

Ali kakva reakcija klupe Zvezde na normalno nepostojeci penal, navikli na JSL da se sudija uplasi i svira...
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 22:24)

Da igra Partizan ovo bi vama bio 100% penal za partizan toliko o tome.

Nenad

pre 4 godine

Ovde izgleda samo grobari komentarišu, videćemo vas kad počnete ispadate u trecem kolu! Pa će onda biti tišina. Napred zvezdo! Korak po korak. Prvu stepenicu smo prešli....

marsovac (true one)

pre 4 godine

prazan gol, Ben šutira..ne pogadja! ahahha smejurija od igrača.

Zvezda će biti bolja kad ljudi u upravi shvate da ovakve vezare ne zaslužuju mesto u timu.

Nama trebaju igrači sa .... a ne ovi koji se uplaše da idu u napad pa se dobacuju sa odbranom.

Ivan

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom.
(Zlatan, 16. jul 2019 22:45)

Egal je bio od 60 minuta, zbog igraca manje, pre toga nije, nemoj da lazes i spinujes. Zvezda je prosla sa pola snage. Nece ljudi verovati tebi pre nego svojim ocima.

Losmi

pre 4 godine

Sad zbog ovog Gobeljica... rese litvanci da se revansiraju na... npr Marinu.. i sta onda?
(iv13, 16. jul 2019 22:10

U ovakvim situacijama ne treba da polazis od sebe, jer ne razmisljaju svi na isti nacin, hvala Bogu. Ti bi se eto revansirao, verovatno da velikoj vecini igraca Suduve, ako ne i svima, to nije uopste u ovom trenutku palo na pamet.

Sasa

pre 4 godine

Eto imaš 2:0, držiš sve pos kontrolom i onda imaš Gobeljića kojeg ne znam ni kako da nazovem, napravi potpuno bespotrebno ovakav start i polomi čoveku nogu, o Bože Gospode!

StefanBg

pre 4 godine

Start Gobelje za zatvor. U Lilong ligi bi dobio zuti. Mozda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covek po imenu Uve, 16. jul 2019 22:05)

Al kad grobar krene o namestanju, pustanju i cemu vec, a njihov bivsi trener posvetio knjigu tome sta su sve radili i sta im je dozvoljeno bilo

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Прилично оскудно у свим сегментима игре!
Хоће ли бити боље?
Верујмо да хоће!

®Laki

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe. 
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29) 

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.
(Ivan, 16. jul 2019 22:41)

Ko njima da plati, sendvič, i to je to.

Delija

pre 4 godine

Mogli smo da damo 4-5 golova a mogli su i oni nama još jedan,mora to bolje i deluje mi da nam treba brzo krilo i dobar stoper za LS!

Deki

pre 4 godine

Gobeljic me vec na prosloj utakmici uzasno nervirao, pun sebe a nema pojma. Svaki centarsut, pas i dribling su mu katastrofa a na kraju i glup prekrsaj.

Milan

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!
(riki kaka, 16. jul 2019 20:18)

Polomio je nogu protivniku, nije malo, opravdao je ocekivanja gardista :D

Delije Čikago

pre 4 godine

Od početka me to nerviralo Gobelja, Giška, Žule, gardisti, nikada se nije desilo da Delije daju prostora tribini nekim igračima, inače sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo, čekaće se opet decenije za LŠ...ali volim je...

Ivan

pre 4 godine

Start gobeljica na loptu, povrede se desavaju. Suduva ne bi dobila direktan crveni karton za ovo na proslom mecu. Igrali su na noz, i sve im je bilo tolerisano, dobili su jedan zuti karton, i zbog toga stekli nerealnu sliku da mogu ravnopravno da igraju sa Zvezdom.

navijac

pre 4 godine

Sta ti je navika iz President lige, cim udjes u kazneni padni pri najmanjem kontaktu, svi odmah sire ruke i igraci i trener i strucni stab I vicu 'eeeej'. Nego ovde ne sudi ni Siroki, ni Majo Vujovic, ni Obradovic, ni Bojan Nikolic, pa im nekako ta taktika ne prolazi.

Toto-ko-tunjo-sponzor-tacnog-vremena

pre 4 godine

Još jednom hvala grobarima što nas prate!
(René Artois, 16. jul 2019 22:45)

Oni to tako, prate sve i svasta, po cenu kasnjenja na sopstvene utakmice. I onda im krivo kad ih zezaju "za gledaoce sa jeftinijim ulaznicama izvodi se pocetni udarac".

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Partizanovci, Ajde pređite na PRVU...... gledajte lepo ANDRIJU I ANĐEIKU.
Ipak su ovo kvalifikacije za LŠ,.... nije to Vaš nivo.... Ajte polako, svojim putem.

dzabe u babe

pre 4 godine

pljujete Gobeljica....
jadan klub sa takvim
navijacima-pljuvacima....
A da date podrsku igracima koji brane boje kluba koji volite ?
Smesni ste !
Svako moze da pogresi, to je igra u kojoj se gresi naravno....
Gobeljic je za vas premija !

zvezdaš

pre 4 godine

Sta ovi samo padaju, da nece mozda penal da im svira? Da je Javor vec bi bilo 3 penala i 2 crvena za Javor.
(Stanley, 16. jul 2019 22:29)

Bez penala 2:0, stativa, prečka... cmizdri slobodno.

Rodjeni greskom

pre 4 godine

onaj faul nad Stojkovićem za penal svirao bi i sudija sa Kosova
(Bijela, 16. jul 2019 22:31) Aj sto ste nerealni,ali koliko nemate pojma o pravilima?Ovo je REMPLOVANJE,a za ovakav skok u bunar se dobija zuti! U evropi nema Sirokog,Maja,Nikolica,Segrta,Obradovica!

Nereal madrid

pre 4 godine

uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29)

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.
(Ivan, 16. jul 2019 22:41) # Link komentara



Ti da pricas posle 20g posta za partizan o penalima u derbiju?isti si nerealko ko i tvoj trener u duksu skace na skokove u dalj ,protestvuje u duksu smeker.sto bi jedan muslin skakao tako.tolika kolicina nerealnosti i bezobrazluka nije vidjena.

Ivan

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala
(slobinator, 16. jul 2019 22:34)

Sta je konkretno bila sramota? Ovi nisu znali gde se nalaze dok zvezda nije dobila crveni karton. Normalan rutisnki prolaz zvezde.

Bivsi dizajner tobogana

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...

Ares

pre 4 godine

Zabraniti klincima da komentarisu.Kad neko kaze da je se Zvezda provukla a suparnicki tim imao za 90 min precku I ovaj gol a Zvezda I sa deset igraca promasila sijaset sansi,precku , ne sviran cist penal bad Stojkovicem,onda SE stvarno radi o decurliji.Greska Milojevica je Gobeljic koji nema veze sa fudbalom I odsustvo brzih krilnih igraca koji greju klupu.Ebisilio koji odlicno poznaje fudbal mora da igra uz Marina jer je ove godine prosao konacno cele pripreme!!

Dusko

pre 4 godine

svaka cast, zvezda jako dobra, a vremenom ce biti i odlicna, odlicno milojevic tempira formu, to tako rade vgeliki klubovi. realno rezultat 5-0 za zvezdu.

+41

pre 4 godine

Sta ovi samo padaju, da nece mozda penal da im svira? Da je Javor vec bi bilo 3 penala i 2 crvena za Javor. 
(Stanley, 16. jul 2019 22:29) 

Bez penala 2:0, stativa, prečka... cmizdri slobodno.
(zvezdaš, 16. jul 2019 22:39)

2:1, stativa, osakatiste coveka...
BEDNO

Pedja

pre 4 godine

Realna rezultat je trebao da bude 5:0, a na kraju jos ispade da su ovi imali neku sansu. Sramota je i sudjenje Madjara, koji vuku neki kompleks prema nama. Toliko zutih podeljeno nasima, a ovi igraju daleko pogibeljnije. Onaj ide djonom u glavu i sudija mu ne daje zuti. Bar jedan penal je bio, ako ne dva. Ono na Stojkovicu je sigurno bio penal, za Bena nisam siguran, moralo bi da se pogleda. Tamo takodje nije sviran penal za Zvezdu. stativa Boacija, precka Bena, Ivanic masi cistu sansu. Realno je bilo 5:0, cak i sa igracem manje. Milunovic sve bolji, sada se vidi zasto je doveden. Vec sada izgleda lepo, a bice za mesec dana sve kako treba.

Sasa

pre 4 godine

Ne razumem ovo, pa igrajte muški idi bre na gol, daj gol, nemojte padati kao balerine, mislim da nešto mora da se menja, neće ovo na dobro izaći, ne znam šta se dešava sa Jovančićem, ni senka igrača od prošle sezone, odbrana tanka, a Gobeljića ne bih ni da komentarišem, mnogo propuštenih šansi, to će nam se obiti o glavu, sreća što su nam dali gol u 94, da su ga dali u 80, drama bi bila zadnjih 10 minuta...

Ivan

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29)

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.

,.,.

pre 4 godine

Desni bek ce biti ozbiljan problem, pa cak i levi. Stojkovic, Gobeljic, Rodic kafanski igraci. Vidi ovaj Gobeljic polomi coveku nogu, sramota.

Cole

pre 4 godine

Nisam ostrašćen crno ili crveno. Gledam iz svoje perspektive realno sliku, Zvezda ove godine jako tanko i bezidejno. Jako loša igra, i toliko prilika u oba meča da napravi jedna Suduva. Šta će biti kada se prodje i taj Helsinki? 3 i 4 kolo kada dodju iole ozbiljniji? Mislim da je Milojevic totalno pogubio konce.. Sto pre treba nesto Zvezda da menja, dok imaju vremena. A Gobeljic? I dalje ne razumem ko tog čoveka drži u Zvezdi. Taj nije ni za Okružnu ligu. Čovek nema ni jednu pozitivnu osobinu. Odmah me podseti kako ga je Pantić bacao po travi pre nekoliko..

Ringo Star

pre 4 godine

Treba da ga je sramota!Slomiti nogu kolegi na protivničkoj strani!Pa od toga živite!Sramota!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 

komšo , promeni na pink

Poplava mozga

pre 4 godine

Katastrofa, Marin nam je jedini igrac. Ivanic promasuje prazan gol, Stojkovic promasuje prazan gol i simulira penal, blagi uzas... Odbrana nista ne valja, ne daj boze opet u grupu sa PSG.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.
(Zvezdas, 16. jul 2019 22:37)

Ostojini moralisti, prijatelju. Opozicija koja Mu se klanja i kasni na sopstvene meceve. Ljudski skart.

Kole

pre 4 godine

Gobeljiću zabraniti da igra fudbal,ne znam šta vidi Miloje u njemu,doveo je celu ekipu u vrlo nezgodnu situaciju.
Treba mnogo ozbiljniji pristup cele ekipe jer ovo je jako tanko.

Nenad

pre 4 godine

Zvezda jeste pobedila Ali ovo ne
valja nista.Mora koncentrisano da se igra do kraja,a ne da primaju gol u poslednjem minutu.Ovakvi ubilacki startovi su nepotrebni a I opasni su za igrace.Mora tu dosta Jos da se radi ako hoce u ligu sampiona.Mora se biti fokusiran do kraja jer doci ce jace ekipe koje
ce da kazne svaku gresku I onda Mogu da se oproste of lige sampiona.

Alex

pre 4 godine

Igrao u Zvezdi?Ko?Gobeljić.....aha onaj što polomio nogu onom Litvancu....Toliko!
(vasa, 16. jul 2019 22:31) Gresis Vaso... Ko? Gobeljic? Aha, onaj sto je dao gol Buffonu... Toliko! Aj’ sad lupajte minuse gospodo sa one strane brda...

Ivan

pre 4 godine

Kada je zvezda favorit protiv nekoga u kvalifikacijama, sve se sudi realno, a kada igra protiv Liverpula, oni dobiju 4 penala na jednoj utakmici, i za ono sto jeste i sto nije. Muka mi je vise od toga.

Zlatan

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Jedva, a komentator ushićen igrom...ovi ništa ne znaju, pa ipak gol, prečka i zicer u prvom...
i šta ti je navika zbog domaćih sudija...čim ih pipneš, odmah padaju, blam živi
Gobelja fatamorgana...
sve u svemu - veze nemate, moraćete još više da otimate i kradete za titulu, a u LC jedino na sony- ju...daleko vam je i UEFA liga

roten

pre 4 godine

Ovaj Milojevićev "potez" sa Gobeljicem u prvih 11 završio se tragično...Nadam se da će se ovaj momak iz Suduve vratiti fudbalu.Isto tako nadam se da će UEFA kazniti Gobeljica baš kako zaslužuje.Valjda će Zvezda izdržati do kraja.Nismo igrali loše do isključenja,Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji.

Zvezdas

pre 4 godine

Ljubitelji lika i dela Vujosevica spominju nesto zato sto Milojevic trazi penal, pa zar vi grobari niste voleli taj pritisak na sudije od strane Vujosevica tj obozavali ste to.

JPR24

pre 4 godine

Mlitavo... Posle prve rekoh hajd ne sudite, ali ovo sad, samo potvrđujeda je ovo previše mlitavo. Možda im neko javi da to nije JSL uz tatka.

dalibor

pre 4 godine

Nemojte molim vas porediti Zvezdu i Suduvu i nasu ligu sa njihovom. Rezultat ne govori pravo stanje, a pravo stanje je da je zvezda za 3 klase bolja i ako su oni u sred prvenstva. Zvezda je potpuno kontrolisala, stvarala sanse....oni i kad se cinilo da nesto mogu kao 2 leve noge da imaju. Uostalom, njihovi nosioci igre su nasi i hrvatski igraci koje jedva poznajemo iz domaceg prvanstva

urosRuma

pre 4 godine

Kao navijac Partizana kazem da Zvezda i daljee ima najjaci tim u ligi, ali pod hitno treba menjati odbranu, suplja na sve strane ako zele opet u LS bez pola muke

bot na kvadrat

pre 4 godine

Razumem RTS, ipak je važnije da sačekamo dok baba Riska turi kafu, nego da vidimo sastv timova i uvodnu najavu utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bodibond

pre 4 godine

Grobari, nisam gledao od početka. Je l' Boćko dao iz penala?
(zvezdaš, 16. jul 2019 21:04)

Nisi ti ni na stadionu ja bih rekao. Jel sam u pravu?

Toto-glup-kao-tocilo

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.
(e, 16. jul 2019 20:56). Ponosno što nije deo mejnstrima.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zvezda igra fenomenalno za ovu fazu takmičenja.Bolje u prvom krugu nego prošle godine.Prelepa koreografija i fina podrška legendi naseg fudbala...Respekt!

Bodibond

pre 4 godine

Nada Topčagić završava posao sa dva gola.
(Tito toto idioto!, 16. jul 2019 20:21)

Hahaha ili Nada a mozda i Vojin Cadjenovic postigne koji gol.

e

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 
kako mozemo biti isti mi smo bivsi sampion Evrope,tim koji je pobedio Liverpool 2-0,a da izvini i vi ste tukli qpr 6 2...

veliki strumf

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08). Pobedili ste 3. tim Bordoa, momke koji nisu odigrali utakmicu u prvenstvu, a onda ste protiv moćnog Paksi (tako li se zovu?!) gubili 2-0. Naravno da nismo isti: vas dere Besiktas, a mi deremo šampiona Evrope i igramo LS. U prvenstvu ste bili zaledjeni na -30 još u martu!!! Daleko bilo da u bilo čemu slicimo vama! A sto se publike tiče: pa vi za celu sezonu ne možete skupiti ovoliko navijača! Na ne možete skupiti ni ovoliko jaja za gadjanje uprave. Ko nama našao da pridikuje...

zvezdaš

pre 4 godine

Bilo bi lepo da Suduva izjednaci, ako moze sa penala. Penal, zvuci poznato? Verujem u karmu i pravdu. Ajmo Suduvo, prosle sezone smo nesrecno ispali.
(Bodibond, 16. jul 2019 21:07)

Razumem te, nisam ti ni minus dao.

Istina

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08). Pobedili ste 3. tim Bordoa, momke koji nisu odigrali utakmicu u prvenstvu, a onda ste protiv moćnog Paksi (tako li se zovu?!) gubili 2-0. Naravno da nismo isti: vas dere Besiktas, a mi deremo šampiona Evrope i igramo LS. U prvenstvu ste bili zaledjeni na -30 još u martu!!! Daleko bilo da u bilo čemu slicimo vama! A sto se publike tiče: pa vi za celu sezonu ne možete skupiti ovoliko navijača! Na ne možete skupiti ni ovoliko jaja za gadjanje uprave. Ko nama našao da pridikuje...
(veliki strumf, 16. jul 2019 21:23)

Nije tebi lako Štrumfe, al' te je isprovocirao u sekundi. Ne znam zašto se braniš, uz navođenje svih tih "uspeha", ako ste toliko bolji. Naša liga je tek posebna priča i zna se zašto je bila tolika razlika.

mrgud

pre 4 godine

Cini mi se losije nego prosle godine. Nekako nemamo igru, nemamo uigranih akcija,lose igramo preko krila.Borjan dosta nesiguran.Nadam se da Miloje zna sta radi i da ce igra biti sve bolja i bolja. Pozdrav iz Leskovca!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Da li je JSD ikada pobedio nekog evropskog fudbalskog velikana?

Molim vas da me podsetite.
Hvala.

P.S. Groningen i QPR se ni uz mnogo maste ne mogu nazvati velikanima.
(Nikos, 16. jul 2019 21:43

A šansa Saleta Ilića ?! To se kao ne računa ?!

Aca

pre 4 godine

cist ofsajd
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veljos veljos, 16. jul 2019 21:03)

Da nisi i ti geodeta?

Sabre

pre 4 godine

Ljudi kakvi su MAJSTORI ove igre Marin i Ben, najveci posao ubedljivo nam je sto smo njih i Borjana zadrzali. A Bocko se polako vraca, jedva cekam da opet puni groblje koje ga vec godinama ismeva iako im daje maltene gol po derbiju...

OutlanderQ

pre 4 godine

Mislim da je pored cinjenice da nam treba stoper, najlosija karika u timu-zadnji vezni. Ovaj tandem je za klupu, a fali nam jedan Donald. Mozda da Ivanica stavi uz Kanjasa.

Cxevu

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi
(NY, 16. jul 2019 21:10)

Nije tačno ovo. Vojvodina dobila u gostima 4:0 a izgubila u Novom Sadu 2:0, tada je za njih igrao Ožegović. Mada ih je urnisala u prvom meču, u drugom su se ovi uozbiljili i mogli i da prođu, što će nadam se biti slučaj sa Radničkim, mada teško, to je gubitnički mentalitet i teško će do 4:0.

Ringo Star

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 201

Ko se muci ?
Ovo je mode LS ne razumete vi to !

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 21:21)

Tehnike postavljanja ? woooooow, kakvo znanje ! Dino Zofe, ti li si ?!

Nikos

pre 4 godine

Da li je JSD ikada pobedio nekog evropskog fudbalskog velikana?

Molim vas da me podsetite.
Hvala.

P.S. Groningen i QPR se ni uz mnogo maste ne mogu nazvati velikanima.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Grobari, nisam gledao od početka. Je l' Boćko dao iz penala?
(zvezdaš, 16. jul 2019 21:04)

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.

NY

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi

zvezdaš

pre 4 godine

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 21:21)

Šta, zar opet... nikad slabija Suduva???

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Гоооооооооллллллл!!! Ајмооооооооо!!! 🔴⚪😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

Riko

pre 4 godine

Gomila kretenskih komentara koji veze nemaju sa samim mecom...Zasto je to tako,znaju samo oni koji pisu ovakve nebuloze...Inace Zvezda odlicna za sada,jedino me nervira Ivanic i njegova defanziva...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Vazno je da je ugaseni BiP "sponzor" uz Kurir, Informer i Alo. Nije drzavna mezimica, ni malo.
(Gazda Dojkan, 16. jul 2019 21:36)

Opet cvrčiš ?!

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!
(riki kaka, 16. jul 2019 20:18)
Covek ne moze ni rukom da da tacan pas.
Drugi pogodak je ono sto ocekujemo da vidimo od ove sredine terena, svaka cast. Ipak, najjaci utisak je Boaci, koji je resio ponovo da igra fudbal. Odlicno se krece, sutira,asistira...kao nekad. Bravo.

Milojko Pantic

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.(e, 16. jul 2019 20:56)
@
Posebno ste ih odrali u Liverpulu a sest komada u Parizu kao da nije ni bilo. Svaka cast za prvake Evrope iz proslog veka. Najveci klub na Balkanu posle rumunske Steaue.

oprem dobro

pre 4 godine

Zaslužio je Aco da uživa malo u fudbalu. Nakon napornih pregovora sa našim prijateljima iz Francuske, red bi bio da se Miloje malo uozbilji i predvodi Terzov klub kako dolikuje jednom četničko-pravoslavnom sportskom društvu.

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi lepo da Suduva izjednaci, ako moze sa penala. Penal, zvuci poznato? Verujem u karmu i pravdu. Ajmo Suduvo, prosle sezone smo nesrecno ispali.

e

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.(e, 16. jul 2019 20:56) 

Posebno ste ih odrali u Liverpulu a sest komada u Parizu kao da nije ni bilo. Svaka cast za prvake Evrope iz proslog veka. Najveci klub na Balkanu posle rumunske Steaue.
(Milojko Pantic, 16. jul 2019 21:27)
Da se razumes u fudbal znao bi,mada partizan i fudbal bas i nisu komplementarni da su 5 i 6 golova u parizu primali i mnogo jaci klubovi od Zvezde ne racunam jos 20tak koji suntako prosli.Nije to Zagreb i Prag i Petah tikva...mozda i najjaci klub prosle godine.
a sto se tice Steaue dovoljno je reci da kad covek nema argument upoàedi omrazeni klub sa necim drugim koje uopste nije predmet razgovora.
Evo ako ti je lakse ni vi niste bas toliko jadni.Sutjeska iz crne gore je jadnija.

pavlaka

pre 4 godine

Zapanjujuce je kako Marin ima volju da igra sad ovim neznalicama,samo lopta u nazad samo golmanu pa dokle vise
(Mi smo sremci vise nam stomaci, 16. jul 2019 21:20)

Cemu minusi covjeku kad je u pravu? Od 10 akcija 7 je krenulo od golmana zato sto su veatili loptu sa protivnicke polovine njemu! Jovicica nigdje, Marin igra dm umjesto njega.Svako vracanje golmanu bi kaznjavao.

ugly

pre 4 godine

Koliko ovaj Marin odskace u ovoj Zvezdi. Covek im deli lopte u sesnaesterac, oni ne znaju sta ce. Ivanic dva puta sam pred golmana, ne zna da primi visoku loptu. Najbolje kad bi mogao i da asistira i da otrci da ubaci u gol.

my way

pre 4 godine

Јел има још неко неку критику на Бена или Боаћија? Мало само брзине и креације, имамо играче за то и када ноге мало олакшају од припрема уверен сам да ће и игра бити још много боља.

Urox

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 16. jul 2019 21:10)


A moras li napisati nesto cisto da bi napisao? Vojvodina je te godine prosla Sampdoriju 4:0,0:2...I ispala ja msm od Slavije...

јсл

pre 4 godine

Људи,полако са критикама тек је прва утакмица,овако је било прошле сезоне...Не мора да значи да је то као прошле сезоне али ја мислим да јесте.Очекујем 2-0,3-0,3-1 нешто тако уз бољу реализацију...Било би лепо да имамо бар једног представника ако не и два,свака част Чуки јесте да су ови аматери али људи јел неко у Европи исто тако чуо за Чуку? Срећно и да се не брукамо као држава макар клупски...

riki kaka

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!

Riko

pre 4 godine

Ocekuje se vise od 25 000 ljudi veceras. Veoma dobra poseta ako se uzme u obzir da je radni dan,sezona godisnjih odmora...Pobeda Zvezde od 3-0!

Cxevu

pre 4 godine

Koliko god čudno zvučalo, mislim da Milojević treba da ode. Nekako je došlo do zasićenja, klub na okupu toliko dugo a igra jedna velika nula. Šteta, mislio sam da ćete isplivati i postati makar nešto kao Salzburg, ali očigledno to ovde nije u interesu nekome...

Bizniss

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende,)


Prvo da se pobedi Paks pa cemo videti za ostalo

matori

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 20:14)

dete idi igraj se u pesku...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledajući bližu istoriju Zvezdi su najteži ubedljivo prvi mečevi u Evropi.Protiv Spartaks prošle godine najneizvesnije ostalo sve posle “istamburali”.2015 protiv Kairata u prvom kolu ispali.Ovo je Zvezdi utakmica vredna ulaska u grupnu fazu evropskog takmičenja.Nadam se da su to njeni navijači prepoznali.Da će ispuniti tribine i gledati jednu lepu utakmicu i prolaz Zvezde,kao i Partizana,Radničkog...Čukarički je već prošao....Sve su to srpski klubovi!

StefanBg

pre 4 godine

Grobari ovoliko navijaca ne mogu da skupe na svim utakmicama u prvenstvu zajedno, ali ne sumnjam da ce ih biti mnogo na komentarima veceras

Crni96

pre 4 godine

Zvezda ovo lagano prolazi. Vjerujem u LE. Treba biti realan imamo slabiju ekipu nego prosle sezone. Odbrana dosta slabija,dok u Boacija nemam vjere,igra lik traljavo skroz nadam se da gresim.

Kosjan

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
(partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Tuzan je tvoj zivot grobaru...

zz

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
(partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Jel ovo trebalo da bude duhovito?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nikada mi neće biti jasno zašto Boaći vam igra glavnog napadača?Čovek može nešto pokazati u ovoj utakmicu,u prvoj vam je bio igrač manje na terenu...Pavkov treba da igra...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Najbolji centaršut u istoriji ima Gobeljic.On kada centrira tresu se svi vlasnici automobila u krugu od 1 km:)

Ivan Vukčević

pre 4 godine

Dobre kvote na Sudavu. Moralo se to probati (1-3 ili 2-2 ,mozda 2-3) samo se postavlja pitanje ko ce dati ove silne golove ?

Zaszo

pre 4 godine

Zasto je stadion prazan? Sta je navijace sprecilo ovog puta da dodju i uzivaju u utakmici kad je vreme jako lepo? A na Makrona mozete da odete?

Beca

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Hvala na lepim željama, mi ćemo vama slično želeti, bar ćete znati zašto.

Janko

pre 4 godine

Gledajući bližu istoriju Zvezdi su najteži ubedljivo prvi mečevi u Evropi.Protiv Spartaks prošle godine najneizvesnije ostalo sve posle “istamburali”.2015 protiv Kairata u prvom kolu ispali.Ovo je Zvezdi utakmica vredna ulaska u grupnu fazu evropskog takmičenja.Nadam se da su to njeni navijači prepoznali.Da će ispuniti tribine i gledati jednu lepu utakmicu i prolaz Zvezde,kao i Partizana,Radničkog...Čukarički je već prošao....Sve su to srpski klubovi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 20:15)

Ti si "partizanovac" a ispratio si kompletno sve Zvezdine meceve ahahahahahaha

e

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.

Ivan Vukčević

pre 4 godine

Ovo je opasna utakmica igra se protiv iskusne Sudave. Gledajuci prvi mec ovdje stvarno moze stvasa da se desi a bojim se po najvise Terzic.

bot na kvadrat

pre 4 godine

Razumem RTS, ipak je važnije da sačekamo dok baba Riska turi kafu, nego da vidimo sastv timova i uvodnu najavu utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.

riki kaka

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!

roten

pre 4 godine

Ovaj Milojevićev "potez" sa Gobeljicem u prvih 11 završio se tragično...Nadam se da će se ovaj momak iz Suduve vratiti fudbalu.Isto tako nadam se da će UEFA kazniti Gobeljica baš kako zaslužuje.Valjda će Zvezda izdržati do kraja.Nismo igrali loše do isključenja,Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji.

Sasa

pre 4 godine

Eto imaš 2:0, držiš sve pos kontrolom i onda imaš Gobeljića kojeg ne znam ni kako da nazovem, napravi potpuno bespotrebno ovakav start i polomi čoveku nogu, o Bože Gospode!

Oki

pre 4 godine

Moraš imati baš pileći mozak da napraviš ovakav start i maltene završiš čoveku karijeru. Za ovakve startove bi trebalo dobijati suspenziju igranja za celu sezonu.

,.,.

pre 4 godine

Desni bek ce biti ozbiljan problem, pa cak i levi. Stojkovic, Gobeljic, Rodic kafanski igraci. Vidi ovaj Gobeljic polomi coveku nogu, sramota.

Džoni

pre 4 godine

Utisak je da ekipa još nije ni na 60%, igra se sporo i čim se malo ubrza ulazi se u šanse. U završnici se igralo dosta nonšalantno, pre su čekali da padnu nego da daju gol, neke reakcije 1 na 1 kao da pionir šutira i sl. Najiritantnije od svega je što naši zadnji vezni igrači prečesto sa njihove polovine umesto pasa ka napred daju loptu čak do golmana koji je onda sastavi pa gde završi, ali skoro nikad tamo gde bi trebala. Pitanje za Milojevića zar nije logičnije da vezni igrač pokuša da da pas ka napadačima pa i da ne prođe ništa strašno, nego da golman iz punog trka opali loptu samo da ode što dalje? Razumem ovakvu igru protiv Liverpula, ali protiv Suduve ne. Ne sviđa mi se i stav kada se vodi 2:0 da se usporava igra i kao nešto smiruje? Alo igraš protiv Suduve, uvali im još dva komada pa onda kako hoćeš? Evo ovaj dobi crveni, da su nam umuvali gol ranije do kraja bi strepeli za prolaz. Tako Zvezda protiv ovakvog protivnika ne sme da igra!

krajisnik

pre 4 godine

Zvezda zasluženo prošla dalje.
Marin vrijedi svaku paru, pravi razliku na terenu.
Očekujem prolaz protiv Helsinkija, bez većih problema.
Desnog beka bi trebali kupiti pod hitno. Gobeljica pokloniti.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Start gobeljica na loptu,povrede se desavaju.Suduva ne bi dobila direktan crveni karton za ovo na proslom mecu.Igrali su na noz,i sve im je bilo tolerisano,dobili su jedan zuti karton,i zbog toga stekli nerealnu sliku da mogu ravnopravno da igraju sa Zvezdom.
(Ivan,16.jul 2019 22:08)
Ovaj komentar za ravnopravnost u igri bi važio ‘91 godine sa Savicevicem &co.kada je Zvezda bila svetska sila...A sto se tiče Gobeljica i to sto ga štitiš voleo bi da si bio na mestu Slavickasa pa da posle tog starta pročitam ovakav tvoj komentar.Čovek nije pokazao trunku savesti?!

Liman

pre 4 godine

Realna rezultat je trebao da bude 5:0, a na kraju jos ispade da su ovi imali neku sansu. Sramota je i sudjenje Madjara, koji vuku neki kompleks prema nama. Toliko zutih podeljeno nasima, a ovi igraju daleko pogibeljnije. Onaj ide djonom u glavu i sudija mu ne daje zuti. Bar jedan penal je bio, ako ne dva. Ono na Stojkovicu je sigurno bio penal, za Bena nisam siguran, moralo bi da se pogleda. Tamo takodje nije sviran penal za Zvezdu. stativa Boacija, precka Bena, Ivanic masi cistu sansu. Realno je bilo 5:0, cak i sa igracem manje. Milunovic sve bolji, sada se vidi zasto je doveden. Vec sada izgleda lepo, a bice za mesec dana sve kako treba.
(Pedja, 16. jul 2019 22:56)

Ne brini, vratice sve to sudije u ovoj livada ligi. Tipujem na 25+ penala za Zvezdu ove sezone.

Milan

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!
(riki kaka, 16. jul 2019 20:18)

Polomio je nogu protivniku, nije malo, opravdao je ocekivanja gardista :D

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Сале - У праву си за Марина да је одабрао да игра за клуб који воли ал тако не мисли и Теодосић, он јури паре. Ма нека их јури, наћи ћемо ми другог плеја. 🔴⚪👍

mr.wolf

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom. 
(Zlatan, 16. jul 2019 22:45) 

Ja sam to shvatio jos onomad, kad je naseg sampiona, koji inace te sezone nije imao poraz u prvenstvu ( i tada je sve bilo normalno jer ste mnogo jaki) izbacio tim po imenu Samrok Rovers. Taj tim je polu amaterski, odnosno, neki igraci rade svoje poslove a fudbal igraju prakticno rekreativno. Imaju 3 puta nedeljno trening. Kao malo spremnija rekreativna ekipa iz balona.
Na osnovu ovih cinjenica, mozda mozes da shvatis na kom je nivou tvoj komentar.
I eto, tako ja shvatih da je ovde sve izrezirano.

sale

pre 4 godine

Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji.
(roten, 16. jul 2019 22:17)

Prosto, decko je srbin rodjen u Bosni, ceo zivot je ziveo u familiji gde se pistovala C.Zvezda i njeni uspesi. Od malih nogu je navijao za C.Zvezdu.
Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje.

Zaradjuje, igra za klib koji voli, tu je glavni igrac, pa sta drugo moze da pozeli! (osim da dve sezone za redom igra Ligu Sampiona)

Deki

pre 4 godine

Gobeljic me vec na prosloj utakmici uzasno nervirao, pun sebe a nema pojma. Svaki centarsut, pas i dribling su mu katastrofa a na kraju i glup prekrsaj.

mr.wolf

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...
(Bivsi dizajner tobogana, 16. jul 2019 22:48)

Bas naprotiv, to je sustina i logika ovog sporta. Tim igra, i sustinski je sve moguce. Od milion faktora zavisi ko ce pobediti, pa samim tim i imas takve situacije.

Марко

pre 4 godine

У овом тренутку смо на нивоу Партизана из прошле сезоне. Мучимо се са Судувом као што су се они мучили са Тракаијем. О срамоти Гобељића боље и да не говорим. Волео бих да га отерају из клуба.

Njah

pre 4 godine

Ovde se izgleda niko ne seća početka prošle sezone.
Isto ovako,pa možda i teže smo prošli Spartaks.
0-0 u gostima,2-0 kod kuće,a igra je bila još gora.Večeras smo bar igrali i stvarali šanse.
Zaboravili ste to,ali niste zaboravili da nakupite dovoljno pljuvačke.

Losmi

pre 4 godine

Sad zbog ovog Gobeljica... rese litvanci da se revansiraju na... npr Marinu.. i sta onda?
(iv13, 16. jul 2019 22:10

U ovakvim situacijama ne treba da polazis od sebe, jer ne razmisljaju svi na isti nacin, hvala Bogu. Ti bi se eto revansirao, verovatno da velikoj vecini igraca Suduve, ako ne i svima, to nije uopste u ovom trenutku palo na pamet.

e

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 
kako mozemo biti isti mi smo bivsi sampion Evrope,tim koji je pobedio Liverpool 2-0,a da izvini i vi ste tukli qpr 6 2...

slobinator

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala

Рајко Четник

pre 4 godine

Најбољи утисак целе утакмице:феноменалан терен тј трава које се не би постидео ни богати Реал.Браво Звездо!
Најгори утисак:не могу да верујем да постоје у фудбалу будале које директно ђоном уклизавају у противничког играча да би му сломили ногу. Ово није за црвени ово је за доживотну суспензију. Надам се да ће га Звезда одмах продати.
Са оваквим добијањем црвених и жутих картона нећемо у Европу.
Ој Милоје, ово и даље лоше је!

StefanBg

pre 4 godine

Start Gobelje za zatvor. U Lilong ligi bi dobio zuti. Mozda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covek po imenu Uve, 16. jul 2019 22:05)

Al kad grobar krene o namestanju, pustanju i cemu vec, a njihov bivsi trener posvetio knjigu tome sta su sve radili i sta im je dozvoljeno bilo

radetoronto

pre 4 godine

Vidim odmah se javljaju dezurni kriticari. Ljudi, shvatite vec jednom nije ovo Zvezda circa 1991, pa da demoliramo Suduvu 6-0 sa 10 igraca.

Bili smo bolji rival i sa desetoricam, a kamoli sa 11. Primili smo jedan bezvezan gol na samom kraju, i to je to. OK, mora bolje naravno, ali ipak rekao bi da smo ovo rutinski zavrsili i mislim da naredni evro-mec bicemo bolji.

Mislim da Helsinki ne bi trebao biti neki problem, a posle toga videcemo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledajući bližu istoriju Zvezdi su najteži ubedljivo prvi mečevi u Evropi.Protiv Spartaks prošle godine najneizvesnije ostalo sve posle “istamburali”.2015 protiv Kairata u prvom kolu ispali.Ovo je Zvezdi utakmica vredna ulaska u grupnu fazu evropskog takmičenja.Nadam se da su to njeni navijači prepoznali.Da će ispuniti tribine i gledati jednu lepu utakmicu i prolaz Zvezde,kao i Partizana,Radničkog...Čukarički je već prošao....Sve su to srpski klubovi!

Zvezdas

pre 4 godine

Ljubitelji lika i dela Vujosevica spominju nesto zato sto Milojevic trazi penal, pa zar vi grobari niste voleli taj pritisak na sudije od strane Vujosevica tj obozavali ste to.

Urox

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 16. jul 2019 21:10)


A moras li napisati nesto cisto da bi napisao? Vojvodina je te godine prosla Sampdoriju 4:0,0:2...I ispala ja msm od Slavije...

kris

pre 4 godine

Prošli jesmo, od ovih amatera smo osjetno bolji, ali ne mislim da možemo daleko dogurati. Imamo samo jednog ozbiljnog igrača u timu, mada bi se Ben i Boaci kad su u formi mogli tako nazvati. Ovo ostalo nisu ni poluigraci. Obični padavicari koji jedino znaju pasti čim neko trci kraj njih i tražiti penal. I još znaju vratiti loptu Borjanu.Da sam Milojević ili Terzić,ovo večeras bi bila poslednja utakmica one sramote Gobeljica. Zar da takav nosi dres koji su nosili Mitić, Sekularac, Piksi, Savicevic i ostale veličine.

neutrino

pre 4 godine

Zaista se previše lopta vraća golmanu i odbrani, a to je jednostavno slika treninga, dakle sugestija trenera. Mislim da taj stil većinu igrača ograničava da pokažu ono što najbolje znaju! Ja prosto ne mogu da prepoznam fudbalera u Rodiću, Jovičiću pa i Jovančiću! Realno, Marin nam je jedini profesionalac ovde i samo mi nije jasno kako se ostali igrači ne zaraze njegovim pristupom igri protiv svakog protivnika.

I dok pišem komentar... Gobeljić! I žirafe trče, ali se ne trkaju!

anica

pre 4 godine

Tek je pocelo, ali ce da se zahuktava polako, a tako ce i komsije da prate situaciju i nadaju se ispadanju...ali dzaba...bice ovo odlicna sportska sezona, Zvezda fudbal...kosarka...reprezentacija, moj Nole delje reketom...sreca, sreca, radost!

делија нс

pre 4 godine

Никада ми неће бити јасни ови ликови који искључиво виде само неку лошу ствар и исту стављају испред десетине добрих, а било их је (прелијепе акције код голова, лијепи голови, прелијеп дриблинг Јовичића, трк Родића, атмосфера на стадиону, залагање, добре и нереализоване шансе......)! Ограђујем се од Звездаша (ако су то уопште) којима неваљају Милојевић (који је елиминисао свих 9 противника у квалификацијама, увео ЦЗ у ЛЕ, па у ЛШ), Боаћи (чије залагање никада није било упитно, који је најзаслужнији за пласман у ЛЕ поред Борјана), којима није ваљао Пешећ јер није дао гол у Москви (из ситуације гдје процентуално више не буде него што буде голова. Иначе се надавао голова дечко, дао Краснодару веома битан, у дербију прелијеп гол, асистирао скоро колико је и дао)...... Тужан и јадан је такав поглед на било шта у животу!!!

јсл

pre 4 godine

Људи,полако са критикама тек је прва утакмица,овако је било прошле сезоне...Не мора да значи да је то као прошле сезоне али ја мислим да јесте.Очекујем 2-0,3-0,3-1 нешто тако уз бољу реализацију...Било би лепо да имамо бар једног представника ако не и два,свака част Чуки јесте да су ови аматери али људи јел неко у Европи исто тако чуо за Чуку? Срећно и да се не брукамо као држава макар клупски...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zvezda igra fenomenalno za ovu fazu takmičenja.Bolje u prvom krugu nego prošle godine.Prelepa koreografija i fina podrška legendi naseg fudbala...Respekt!

Poplava mozga

pre 4 godine

Katastrofa, Marin nam je jedini igrac. Ivanic promasuje prazan gol, Stojkovic promasuje prazan gol i simulira penal, blagi uzas... Odbrana nista ne valja, ne daj boze opet u grupu sa PSG.

POPE

pre 4 godine

Dobro je prodjosmo nekako.Ali realno necemo daleko sa Gobeljicem,Ivanicm,Jovancicem itd. Mi imamo samo dva igraca koji znaju da igraju fudbal Marin i Ben. Tako da bi LE za nas bila kao sedmica na lotou.Ali u svakom slucaju srecno.

Ultra

pre 4 godine

Skoro pa frka na kraju, zadnji minut nas je gol delio od ispadanja...komentator RTS los, komentarise kao da se podrazumeva da smo prosli, jesmo imali sanse, ali prelezeran jedan osecaj, pola sata igrac manje i "najgori" rezultat 2:0 ...

Gorance

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.

Rozenkranc

pre 4 godine

Mrzim padavičare, koji su plašljivi, mlaki, i ne umeju da idu do kraja, i daju gol, već gledaju kako će da padnu, čim im je protivnički igrač za vratom...
A još više mrzim neobjektivne, nestručne i plašljive komentatore, koji su slepi kod očiju i ne smeju da priznaju nešto što je očigledno, nego uvijaju, nebitno na kojoj strani terena se nešto desilo. Gade mi se, i ja da sam urednik za takvo vođenje bi dobijali kazne...
Uvek navijam da se takvom timu to osveti, pa makar bio i naš...

анђео Земун

pre 4 godine

Добро људи оладите мало! 1. Гобељић је максимално зезнуо себе, али чисто сумњам да је желео овај епилог, па погледајте га како је скрушено отишао у свлачионицу без речи протеста, свестан да је човеку окончао каријеру што и њему може лако да се деси! Могу руку у ватру да ни у сну није желео овако нешто свом супарнику, и сигуран сам да му нимало неће бити лако, не због картона већ што је противнику сломио ногу! Ако је прави спортиста, а мислим да јесте, јешће га то целог живота! Ово не значи да амнестирам Гобељу, напротив зезнуо је и себе и свој клуб што је неопростиво! 2. Ајде мало реалности, ФКЦЗ има неколико пријатељских, ПРИЈАТЕЉСКИХ УТАКМИЦА У НОГАМА, а Судува увелико игра у свом првенству, значи ТАКМИЧАРСКЕ УТАКМИЦЕ, што значи да су већ уиграни и у такмичарској форми а ми смо их и са оваквом неповезаном игром ипак избацили! Зато немојмо да у старту будемо песимисти, тим се тек формира, нисмо још ни почели ону нашу "бетон" лигу, играчи немају у ногама чак ни те утакмице, и зато СЕДИ ДИ СИ НИ ЗА ДИ СИ НИСИ! Верујмо у ове момке, нада последња умире! МИЛОЈЕ ???

Ljubisa livac

pre 4 godine

Ja ne znam kako nikome nije jasno da je Gobeljic ispodprosecan igrac, bukvalno nema niti jedan izrazit kvalitet. Isto je i sa ostalim "gardistima", Savicem i Stojkovicem. Jedino sto su imali je pozrtvovanost. Savic sklon kiksevima, Stojkovic bek koji ne ume ni da centrira. Gobelja je tek tragedija.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ljudi polako tek se zalecemo. Setite se prosle godine ni na sta nismo licili u prvim utakmicama ali to je i poenta polako se dize forma. Miloje ti driluje kako treba doci ce ro sve na svoje posle Helsinkija bi trebalo da budemo dosta bolji.

Zvezdas

pre 4 godine

Navikli da im sudije sviraju penale pa prosto ne veruju kako im se sudi u evropi
(Hapy tuna fish, 16. jul 2019 22:25)

00

Ali kakva reakcija klupe Zvezde na normalno nepostojeci penal, navikli na JSL da se sudija uplasi i svira...
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 22:24)

Da igra Partizan ovo bi vama bio 100% penal za partizan toliko o tome.

Toto-ko-tunjo-iz-postekspresa

pre 4 godine

Lose je ovo braco, lose... ne znam... gobelja? Nemam komentar
(borisdelija, 16. jul 2019 23:33)

Preguraces ti to. Stize dres Helsinkija.

veliki strumf

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08). Pobedili ste 3. tim Bordoa, momke koji nisu odigrali utakmicu u prvenstvu, a onda ste protiv moćnog Paksi (tako li se zovu?!) gubili 2-0. Naravno da nismo isti: vas dere Besiktas, a mi deremo šampiona Evrope i igramo LS. U prvenstvu ste bili zaledjeni na -30 još u martu!!! Daleko bilo da u bilo čemu slicimo vama! A sto se publike tiče: pa vi za celu sezonu ne možete skupiti ovoliko navijača! Na ne možete skupiti ni ovoliko jaja za gadjanje uprave. Ko nama našao da pridikuje...

Ivan

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala
(slobinator, 16. jul 2019 22:34)

Sta je konkretno bila sramota? Ovi nisu znali gde se nalaze dok zvezda nije dobila crveni karton. Normalan rutisnki prolaz zvezde.

Nebojsa

pre 4 godine

Veceras se najlepsa stvar desila C.Zvezdi a to crveni karton Gobeljica.
Nadam se da ce ga rebnuti dobro a Milojevic neka stavi prst na celu i neka se dobro dobro zamisli za neke greske koje pravi.
Nemoze Gobeljic da igra pre Stojkovica i Gajica u startnoj postavi ???
Nema potrebe da sebi pravi problem , nadam se da je iz ove greske izvukao pouku .....

sdfhgh

pre 4 godine

Sve je ok,zasluzeno ste prosli iako ste morali mnogo bolje odigrati,Suduva je bas losa.Dosta vise padavicarstva i trazenja nepostojecih penala,realno svuda su kamere,nema smisla vise,sramota je.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Realno je trebalo da bude 6:1 za Zvezdu.
Danas je Zvezda igrala dobro, i ovakva igra, samo malo efikasnija biće sasvim dovoljno da se eliminiše prvak Finske i da se plasiramo u treće kolo.

cosmo

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08)

Nemas pojma koliko smo mi u stvari srecni zbog toga sto nismo isti.

Ares

pre 4 godine

Zabraniti klincima da komentarisu.Kad neko kaze da je se Zvezda provukla a suparnicki tim imao za 90 min precku I ovaj gol a Zvezda I sa deset igraca promasila sijaset sansi,precku , ne sviran cist penal bad Stojkovicem,onda SE stvarno radi o decurliji.Greska Milojevica je Gobeljic koji nema veze sa fudbalom I odsustvo brzih krilnih igraca koji greju klupu.Ebisilio koji odlicno poznaje fudbal mora da igra uz Marina jer je ove godine prosao konacno cele pripreme!!

Kole

pre 4 godine

Gobeljiću zabraniti da igra fudbal,ne znam šta vidi Miloje u njemu,doveo je celu ekipu u vrlo nezgodnu situaciju.
Treba mnogo ozbiljniji pristup cele ekipe jer ovo je jako tanko.

Mile

pre 4 godine

Zvezdaš sam koji se ne može večeras radovati. Nekada bi neki fudbaleri napustali fudbal, ako bi se ovako nešto desilo kao ovaj užasni lom noge. A on izlazi bez imalo griže savesti. Ama bas strasno!

dalibor

pre 4 godine

Nemojte molim vas porediti Zvezdu i Suduvu i nasu ligu sa njihovom. Rezultat ne govori pravo stanje, a pravo stanje je da je zvezda za 3 klase bolja i ako su oni u sred prvenstva. Zvezda je potpuno kontrolisala, stvarala sanse....oni i kad se cinilo da nesto mogu kao 2 leve noge da imaju. Uostalom, njihovi nosioci igre su nasi i hrvatski igraci koje jedva poznajemo iz domaceg prvanstva

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Da li je JSD ikada pobedio nekog evropskog fudbalskog velikana?

Molim vas da me podsetite.
Hvala.

P.S. Groningen i QPR se ni uz mnogo maste ne mogu nazvati velikanima.
(Nikos, 16. jul 2019 21:43

A šansa Saleta Ilića ?! To se kao ne računa ?!

Cole

pre 4 godine

Nisam ostrašćen crno ili crveno. Gledam iz svoje perspektive realno sliku, Zvezda ove godine jako tanko i bezidejno. Jako loša igra, i toliko prilika u oba meča da napravi jedna Suduva. Šta će biti kada se prodje i taj Helsinki? 3 i 4 kolo kada dodju iole ozbiljniji? Mislim da je Milojevic totalno pogubio konce.. Sto pre treba nesto Zvezda da menja, dok imaju vremena. A Gobeljic? I dalje ne razumem ko tog čoveka drži u Zvezdi. Taj nije ni za Okružnu ligu. Čovek nema ni jednu pozitivnu osobinu. Odmah me podseti kako ga je Pantić bacao po travi pre nekoliko..

Ivan

pre 4 godine

Ovde izgleda samo grobari komentarišu, videćemo vas kad počnete ispadate u trecem kolu! Pa će onda biti tišina. Napred zvezdo! Korak po korak. Prvu stepenicu smo prešli....
(Nenad, 16. jul 2019 22:54)

Koje trece kolo, vec protiv Kilmarnoka su na 50:50 sansi. Igraju protiv tima iz jace lige od nase.

Rocky

pre 4 godine

Zamalo da ispadnete od Suduve!I posle komentarišete da nisam upravu,a ja vam kažem Partizan institucija!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 22:42)

Zvezdi ni protiv malog partizana ne bi bilo lako sa igracem manje a kamoli protiv suduve.

Institucija?: :-))

MarcoPolo

pre 4 godine

Sudija je morao da dosudi dva penala u drugom poluvremenu.
(Najveći Zvezdaš lkad, 16. jul 2019 23:00)

Ma šta 2... Bar 5!
Nije vam ovo ona naša domaća liga...

zvezdaš

pre 4 godine

Bilo bi lepo da Suduva izjednaci, ako moze sa penala. Penal, zvuci poznato? Verujem u karmu i pravdu. Ajmo Suduvo, prosle sezone smo nesrecno ispali.
(Bodibond, 16. jul 2019 21:07)

Razumem te, nisam ti ni minus dao.

Delije Čikago

pre 4 godine

Od početka me to nerviralo Gobelja, Giška, Žule, gardisti, nikada se nije desilo da Delije daju prostora tribini nekim igračima, inače sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo, čekaće se opet decenije za LŠ...ali volim je...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Препало ме задњу минуту. Најбитније да смо прошли ал ово мора много, много боље. Оне који стварају кланове и кваре атмосферу треба по кратком поступку одстранити из клуба и забранити им прилаз стадиону. Нико не смије бити изнад клуба. Резултати клуба су најбитнији. БРАВО ЗВЕЗДО! Поздрав за све навијаче Звезде. 🔴⚪☝👍🙌

Sasa

pre 4 godine

Ne razumem ovo, pa igrajte muški idi bre na gol, daj gol, nemojte padati kao balerine, mislim da nešto mora da se menja, neće ovo na dobro izaći, ne znam šta se dešava sa Jovančićem, ni senka igrača od prošle sezone, odbrana tanka, a Gobeljića ne bih ni da komentarišem, mnogo propuštenih šansi, to će nam se obiti o glavu, sreća što su nam dali gol u 94, da su ga dali u 80, drama bi bila zadnjih 10 minuta...

cosmo

pre 4 godine

Razumem RTS, ipak je važnije da sačekamo dok baba Riska turi kafu, nego da vidimo sastv timova i uvodnu najavu utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot na kvadrat, 16. jul 2019 21:20)

Pa,RTS je vazda bio "navijac" Partizana.

Dambldor

pre 4 godine

Umesto da privedemo kraju lepo i polako zadnjih 15 minuta mi napravimo crveni i par zutih kartona pa primimo gol, sta reći a ne zaplakati.

Marko

pre 4 godine

Gobeljicu imas li bilo sta u glavi...????
Imaju pravo ljudi koji ti kritike upucuju. Ti meni vise dres Zvezde ne bi obukao.

Gledajuci Suduvu jasno je zasto ce UEFA da zatvori LS, a verovatno i LE. Ovkve utakmice nemaju nikakvog smisla. Ljudi su nivo beogradske zone. Doduse ni mi se nesto nismo proslavili, jer je Suduva tim za 7-8 u njihovoj mrezi, a oni su jos mogli i da nas urnisu ovde u Beogradu.

zemunski kej

pre 4 godine

Ben namestio oba gola .Meni su deklovali bolje nego u prvoj utakmici u Litvaniji,cak mislim da bi bilo 3 razlike da nije iskljucen Gobeljic mopravdano. Ne znam meni se cini da je Savic ove medjunarodne utakmice igrao jako dovro ,koncentrisam dok mi ova dvojica ne deluju sigurno a kazu da je Savic kiksara? Naravno da u fudbalu moguce da neki odpadak odluci i preokrene ali ipak Zvezda je bolji tim od Sudove.Cekamo da zaigraju pojacanja a ako sve bude ok dovesce jos nekoga ako liga sampiona postane realnost.

StefanBg

pre 4 godine

Grobari ovoliko navijaca ne mogu da skupe na svim utakmicama u prvenstvu zajedno, ali ne sumnjam da ce ih biti mnogo na komentarima veceras

ugly

pre 4 godine

Koliko ovaj Marin odskace u ovoj Zvezdi. Covek im deli lopte u sesnaesterac, oni ne znaju sta ce. Ivanic dva puta sam pred golmana, ne zna da primi visoku loptu. Najbolje kad bi mogao i da asistira i da otrci da ubaci u gol.

Alex

pre 4 godine

Igrao u Zvezdi?Ko?Gobeljić.....aha onaj što polomio nogu onom Litvancu....Toliko!
(vasa, 16. jul 2019 22:31) Gresis Vaso... Ko? Gobeljic? Aha, onaj sto je dao gol Buffonu... Toliko! Aj’ sad lupajte minuse gospodo sa one strane brda...

Ivan

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom.
(Zlatan, 16. jul 2019 22:45)

Egal je bio od 60 minuta, zbog igraca manje, pre toga nije, nemoj da lazes i spinujes. Zvezda je prosla sa pola snage. Nece ljudi verovati tebi pre nego svojim ocima.

veliki strumf

pre 4 godine

Zvezda ima 2 problema u igri: odbrana je loša i nema zadnjeg veznog koji će povezati redove. Zvezdi treva hitno stoper umesto Babica. Da li je to Pankov - videćemo. Babić je spor, kikser, ne zna, koštaće nas puno. Desni bek je takodje veliki problem. Žule je mesecima u kontra ritmu, spor je, Gobelja - no comment. Šta se dogodi sa Gajicem, niko ne zna. Drugi veliki problem je mesto na kome je igrao Krsticic. Njegovim odlaskom potpuno smo izgubili sredinu terena. Jovancic nikako da se snadje, da nešto odigra. Vulić ili Ebisilio moraju da dobiju šansu jer Jovancic ne napreduje uopšte. Problem su i krila - mi ih nemamo. Ben i Ivanic nisu krila, mnogo su opasniji u sredini, često se i uvlače u sredinu pa je nekad prevelika gužva. Još sve ovo ne funkcioniše kako bi trebalo - verujem da će protiv Helsinkija već izgledati bolje.

himna je čudo

pre 4 godine

realno...umalo da ne prođete. 
(2:1, 16. jul 2019 23:09) 

Jos realnije.. 

To sto malo fali, to devojci srecu kvari :)))
(Dachazvezda, 16. jul 2019 23:30)
Pogotovo ako su devojke jele...

slobinator

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala
(slobinator, 16. jul 2019 22:34)

Sta je konkretno bila sramota? Ovi nisu znali gde se nalaze dok zvezda nije dobila crveni karton. Normalan rutisnki prolaz zvezde.
(Ivan, 16. jul 2019 22:44)

ja za zvezdu navijam od kad znam za sebe tamo neke 77,78.član sam kluba bio kad sam napunio 18 godina.sad mi je 50 i mogu da prepoznam kada moj klub igra sramotno,a to je bilo i večeras i pre 7 dana.igrali smo bedno protiv totalnih amatera koje smo prošle godine tukli sa 5:0 u dvomeču.na kraju je mogla biti i prava drama jer je sudija svirao kraj pre označenih 6 minuta,a da ne govorim o onom ludačkom i neinteligentnom startu gobeljića koji na sredini terena unakazi protivničkog igrača i ostavi svoju ekipu na cedilu.eto to je ta milojeva vizija koji otera kapitena iz kluba,pavkova koji je srušio prvaka evrope drži na klupi,a igraju mu gobeljići i ivanići.da je večeras bila malo jača ekipa na drugoj strani zvezda bi već ispala.nadam se da sam sad pojasnio čime nisam zadovoljan i šta mi je tu sve bilo sramotno

cosmo

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...
(Bivsi dizajner tobogana, 16. jul 2019 22:48)

Kad bi to bilo logicno,fudbal se ne bi ni igrao.

absolutezero

pre 4 godine

Ostojini moralisti, prijatelju. Opozicija koja Mu se klanja i kasni na sopstvene meceve. Ljudski skart.
(Toto-ko-tunjo, 16. jul 2019 22:41)

Zašto si toliko opterećen limarom? Spominješ ga u svakom komentaru. I još opravdavaš Gobeljića indirektno. Imao si i boljih dana, prijatelju. A i komentara.

cosmo

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08)

Nemas pojma koliko smo mi u stvari srecni zbog toga sto nismo isti.

zvezdaš

pre 4 godine

Sta ovi samo padaju, da nece mozda penal da im svira? Da je Javor vec bi bilo 3 penala i 2 crvena za Javor.
(Stanley, 16. jul 2019 22:29)

Bez penala 2:0, stativa, prečka... cmizdri slobodno.

Nenad

pre 4 godine

Zvezda jeste pobedila Ali ovo ne
valja nista.Mora koncentrisano da se igra do kraja,a ne da primaju gol u poslednjem minutu.Ovakvi ubilacki startovi su nepotrebni a I opasni su za igrace.Mora tu dosta Jos da se radi ako hoce u ligu sampiona.Mora se biti fokusiran do kraja jer doci ce jace ekipe koje
ce da kazne svaku gresku I onda Mogu da se oproste of lige sampiona.

Pedja

pre 4 godine

Realna rezultat je trebao da bude 5:0, a na kraju jos ispade da su ovi imali neku sansu. Sramota je i sudjenje Madjara, koji vuku neki kompleks prema nama. Toliko zutih podeljeno nasima, a ovi igraju daleko pogibeljnije. Onaj ide djonom u glavu i sudija mu ne daje zuti. Bar jedan penal je bio, ako ne dva. Ono na Stojkovicu je sigurno bio penal, za Bena nisam siguran, moralo bi da se pogleda. Tamo takodje nije sviran penal za Zvezdu. stativa Boacija, precka Bena, Ivanic masi cistu sansu. Realno je bilo 5:0, cak i sa igracem manje. Milunovic sve bolji, sada se vidi zasto je doveden. Vec sada izgleda lepo, a bice za mesec dana sve kako treba.

Bodibond

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.

navijac

pre 4 godine

Sta ti je navika iz President lige, cim udjes u kazneni padni pri najmanjem kontaktu, svi odmah sire ruke i igraci i trener i strucni stab I vicu 'eeeej'. Nego ovde ne sudi ni Siroki, ni Majo Vujovic, ni Obradovic, ni Bojan Nikolic, pa im nekako ta taktika ne prolazi.

@Poeta

pre 4 godine

Kako vas nije sramota za ove komentare!
Zvezda je zasluženo pobedila, nije bitno ko je kome slomio nogu, da li padaju igrači ili je bio penal, ne valja ovaj ili onaj igrač, sta vi ljudi lupetate? Sedite kuci, pušite i pijete pivo i vi ste sad mnogo jaki kritičari i sve znate o fudbalu! Hallo bre, postoje ljudi koji vode klub i znaju najbolje sta je dobro za Zvezdu ili Partizan ili bilo koji drugi klub.Da je pobedio Liverpul istim rezultatom i istom igrom, vama bi bila usta puna hvalospeva! To je taj naš balkanski sindrom!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!

my way

pre 4 godine

Јел има још неко неку критику на Бена или Боаћија? Мало само брзине и креације, имамо играче за то и када ноге мало олакшају од припрема уверен сам да ће и игра бити још много боља.

Herakle

pre 4 godine

Sto se tice igre, drugo poluvreme dosta bolje nego prvo iako rezultat kaze drugacije. Mnogo sansi, trebalo je biti 5-1 realno. Suduva do 86' nije prisla golu dok se zvezda izmasila mnogo. Imam utisak da nam fali desni bek i jaci igrac od Jovancicaa. Sve u svemu idemo na Helsinki, bice tesko, velika borba ali ocekujem prolaz dalje, 1-0, 1-1. Pa onda trece kolo sta nam bog da i veliku borbu. Kad se setim sa kakvim smo timom proceli cuveni sezoni u ligi evrope, ovo ks jos i dobra situacija.

Delija

pre 4 godine

Mogli smo da damo 4-5 golova a mogli su i oni nama još jedan,mora to bolje i deluje mi da nam treba brzo krilo i dobar stoper za LS!

e

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.

Cxevu

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi
(NY, 16. jul 2019 21:10)

Nije tačno ovo. Vojvodina dobila u gostima 4:0 a izgubila u Novom Sadu 2:0, tada je za njih igrao Ožegović. Mada ih je urnisala u prvom meču, u drugom su se ovi uozbiljili i mogli i da prođu, što će nadam se biti slučaj sa Radničkim, mada teško, to je gubitnički mentalitet i teško će do 4:0.

Ivan

pre 4 godine

Ako Zvezda kod kuce ima sudjenje kao da igra protiv Real Madrida, sta ce tek biti kada bude jaci protivnik. Koji je ovo po redu direktan crveni karton da zvezda dobija na marakani? Svake druge sezone, neki direktan crveni, a protivnici igraju kod kuce na noz, i dobiju jedan zuti karton… Tri diskutabilne situacije za penal, dosudjenih 0. Ovi bi dobili vec dva penala na onoj poljani za slicne startove u prosloj utakmici. Mi kada smo favoriti, sve realno, a kada smo autsjaderi udri po zvezdi.

Dusko

pre 4 godine

svaka cast, zvezda jako dobra, a vremenom ce biti i odlicna, odlicno milojevic tempira formu, to tako rade vgeliki klubovi. realno rezultat 5-0 za zvezdu.

C i n i k

pre 4 godine

CZ ima bas lose igrace,realno.Ali to je sudbina svih udruzenja gradjana tzv.FK iz beton lige.Sem Marina,Borjana i samo donekle Rodica,ostali su i bukvalno balvani.
Nzn ko to selektuje ovakve igrace da igraju moderan fudbal a imaju 195 ili 2.00 m?
El vidite na sta to lici,kakvi su oni crni fudbaleri jbt?!
Antitalenti za fudbal.

matori

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 20:14)

dete idi igraj se u pesku...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Vazno je da je ugaseni BiP "sponzor" uz Kurir, Informer i Alo. Nije drzavna mezimica, ni malo.
(Gazda Dojkan, 16. jul 2019 21:36)

Opet cvrčiš ?!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Partizanovci, Ajde pređite na PRVU...... gledajte lepo ANDRIJU I ANĐEIKU.
Ipak su ovo kvalifikacije za LŠ,.... nije to Vaš nivo.... Ajte polako, svojim putem.

Ringo Star

pre 4 godine

Treba da ga je sramota!Slomiti nogu kolegi na protivničkoj strani!Pa od toga živite!Sramota!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 

komšo , promeni na pink

Ivan

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29)

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.

Rodjeni greskom

pre 4 godine

onaj faul nad Stojkovićem za penal svirao bi i sudija sa Kosova
(Bijela, 16. jul 2019 22:31) Aj sto ste nerealni,ali koliko nemate pojma o pravilima?Ovo je REMPLOVANJE,a za ovakav skok u bunar se dobija zuti! U evropi nema Sirokog,Maja,Nikolica,Segrta,Obradovica!

urosRuma

pre 4 godine

Kao navijac Partizana kazem da Zvezda i daljee ima najjaci tim u ligi, ali pod hitno treba menjati odbranu, suplja na sve strane ako zele opet u LS bez pola muke

Ivan

pre 4 godine

Kada je zvezda favorit protiv nekoga u kvalifikacijama, sve se sudi realno, a kada igra protiv Liverpula, oni dobiju 4 penala na jednoj utakmici, i za ono sto jeste i sto nije. Muka mi je vise od toga.

Zlatan

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Najbolji centaršut u istoriji ima Gobeljic.On kada centrira tresu se svi vlasnici automobila u krugu od 1 km:)

pavlaka

pre 4 godine

Zapanjujuce je kako Marin ima volju da igra sad ovim neznalicama,samo lopta u nazad samo golmanu pa dokle vise
(Mi smo sremci vise nam stomaci, 16. jul 2019 21:20)

Cemu minusi covjeku kad je u pravu? Od 10 akcija 7 je krenulo od golmana zato sto su veatili loptu sa protivnicke polovine njemu! Jovicica nigdje, Marin igra dm umjesto njega.Svako vracanje golmanu bi kaznjavao.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.
(Zvezdas, 16. jul 2019 22:37)

Ostojini moralisti, prijatelju. Opozicija koja Mu se klanja i kasni na sopstvene meceve. Ljudski skart.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Прилично оскудно у свим сегментима игре!
Хоће ли бити боље?
Верујмо да хоће!

Negativni

pre 4 godine

Nije ovo toliko loše. Mogli smo pet da im damo, bolje smo igrali nego u prvom kolu prošle godine. Ne treba očekivati čuda, osim Marina i donekle Bena ostali su vrlo limitirani igrači. Ono što je problem, kao i prošle godine, jeste spora i neuigrana odbrana. Takodje, vidi se da ih je domaća liga izbezobrazila, pa padaju na svaki kontakt. Bolje da su probali nešto da urade sa loptom nego što su padali kao amateri. Start Gobeljića tipičan potez teške neznalice i sporaća. Liga Evrope bila bi veliki uspeh, a LŠ epohalan.

®Laki

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe. 
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29) 

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.
(Ivan, 16. jul 2019 22:41)

Ko njima da plati, sendvič, i to je to.

JPR24

pre 4 godine

Mlitavo... Posle prve rekoh hajd ne sudite, ali ovo sad, samo potvrđujeda je ovo previše mlitavo. Možda im neko javi da to nije JSL uz tatka.

JovaPop

pre 4 godine

Kakva smejurija od sudije, da zuti karton i ovi se malo pobune i on da crveni...na stranu to da li je bio zuti ili crveni, ali ovo je stvarno skandalozno

Toto-ko-tunjo-sponzor-tacnog-vremena

pre 4 godine

Još jednom hvala grobarima što nas prate!
(René Artois, 16. jul 2019 22:45)

Oni to tako, prate sve i svasta, po cenu kasnjenja na sopstvene utakmice. I onda im krivo kad ih zezaju "za gledaoce sa jeftinijim ulaznicama izvodi se pocetni udarac".

vld

pre 4 godine

Jedan savet za sve zvezdase koji idu na utakmice ove evropske nemojte u kolima na sedistima ostavljati nista meni su razbili staklo i odneli neke stvari sa sedista i to u prometnoj ulici na 50 metara bio policijski kombi pun zandarmerije al dzaba nisu nista primetili kazu da nisam jedini koji je ovako prosao

Kosjan

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
(partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Tuzan je tvoj zivot grobaru...

Čuj ti njega

pre 4 godine

Sudija je morao da dosudi dva penala u drugom poluvremenu. 
(Najveći Zvezdaš lkad, 16. jul 2019 23:00) 

Ma šta 2... Bar 5! 
Nije vam ovo ona naša domaća liga...
(MarcoPolo, 16. jul 2019 23:10)

Zar nije Zvezda oštećena za penal?
Ono drugo i da mu se progleda kroz prste, ali onaj prvi je bio čist penal kao suza.
Kad već prvi nije svirao koji je bio očigledan, drugi je morao!

Nenad

pre 4 godine

Ovde izgleda samo grobari komentarišu, videćemo vas kad počnete ispadate u trecem kolu! Pa će onda biti tišina. Napred zvezdo! Korak po korak. Prvu stepenicu smo prešli....

Beca

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Hvala na lepim željama, mi ćemo vama slično želeti, bar ćete znati zašto.

Ringo Star

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 201

Ko se muci ?
Ovo je mode LS ne razumete vi to !

+41

pre 4 godine

Sta ovi samo padaju, da nece mozda penal da im svira? Da je Javor vec bi bilo 3 penala i 2 crvena za Javor. 
(Stanley, 16. jul 2019 22:29) 

Bez penala 2:0, stativa, prečka... cmizdri slobodno.
(zvezdaš, 16. jul 2019 22:39)

2:1, stativa, osakatiste coveka...
BEDNO

mrgud

pre 4 godine

Cini mi se losije nego prosle godine. Nekako nemamo igru, nemamo uigranih akcija,lose igramo preko krila.Borjan dosta nesiguran.Nadam se da Miloje zna sta radi i da ce igra biti sve bolja i bolja. Pozdrav iz Leskovca!

CiraPixi

pre 4 godine

Nije bio ni jedan penal, to konstatuju svi oko mene na stadionu, stariji od 40 godina, i nikada nam takav nije ni sudjen u Evropi, osim mozda Pancevu.
Odmoran igrac ulazi sa klupe i ne moze da izdrzi duel i uputi sut iz punog trka, nego se odlucuje da se prospe u sesnaestercu? Zao mi je, ali nece takvom igrom ni u Tursku ligu, mozda Kipar.

zz

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
(partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Jel ovo trebalo da bude duhovito?

Nikos

pre 4 godine

Da li je JSD ikada pobedio nekog evropskog fudbalskog velikana?

Molim vas da me podsetite.
Hvala.

P.S. Groningen i QPR se ni uz mnogo maste ne mogu nazvati velikanima.

Bivsi dizajner tobogana

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...

Nereal madrid

pre 4 godine

uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29)

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.
(Ivan, 16. jul 2019 22:41) # Link komentara



Ti da pricas posle 20g posta za partizan o penalima u derbiju?isti si nerealko ko i tvoj trener u duksu skace na skokove u dalj ,protestvuje u duksu smeker.sto bi jedan muslin skakao tako.tolika kolicina nerealnosti i bezobrazluka nije vidjena.

Zvezdas

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.

navijac

pre 4 godine

@Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje

Ajde bre dokle vise da se zanosite sa ovim glupostima!? Nijedan igrac nece doci u Zvezdu ili Partizan ako ima negde bolju ponudu, tacka. Ljubav moze da prevagne kada su slicne ponude u pitanju, ali tri puta vecu ponudu neko da odbije!? Ljubav za ljubav, sir za pare.

dzabe u babe

pre 4 godine

pljujete Gobeljica....
jadan klub sa takvim
navijacima-pljuvacima....
A da date podrsku igracima koji brane boje kluba koji volite ?
Smesni ste !
Svako moze da pogresi, to je igra u kojoj se gresi naravno....
Gobeljic je za vas premija !

Crni96

pre 4 godine

Treba biti realan i reci da je Partizan dosta jaca ekipa od Zvezde. Filip Stojkovic i Gobeljic su cisti promasaj, Ivanic lik zaluto, Boaci svaku 5.ubode kako treba. Marin ce brzo trazit ozbiljnij klub. Lupajte minuse meni je to ne bitno,znajte da je ovo katastrofa i da Suduva nije mjerilo. 3.pretkolo plafon. Uzas.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Jedva, a komentator ushićen igrom...ovi ništa ne znaju, pa ipak gol, prečka i zicer u prvom...
i šta ti je navika zbog domaćih sudija...čim ih pipneš, odmah padaju, blam živi
Gobelja fatamorgana...
sve u svemu - veze nemate, moraćete još više da otimate i kradete za titulu, a u LC jedino na sony- ju...daleko vam je i UEFA liga

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Ubismo ih mogli smo 10 komada da im damo.
(4k4.Dex, 16. jul 2019 22:37)

Slucajni posetioci iz komsiluka kao 8 da su dali. U stvari 9. Otskakutase srecni. Stvar referentnog sistema.

mirko

pre 4 godine

da je partizan ovako odigrrao grobari bi rekli pojeo je suduvu. imam utisak da je ovde većina komentara grobara a kao zvezdasi. zvezda je odigrala sasvim dobro obzirom da je druga takmičarska utakmica sa gomilom sansi i nedosudjenim bar jednim penalom.

Jovan taster

pre 4 godine

Pa,RTS je vazda bio "navijac" Partizana.
(cosmo, 16. jul 2019 23:11)

Buhahaha vic godine.Bravo,pravo u centar.Sve televizije,novine,portali na čelu sa GTR terorišu godinama.Objektivnost 0.

JPR24

pre 4 godine

pljujete Gobeljica....jadan klub sa takvim navijacima-pljuvacima....A da date podrsku igracima koji brane boje kluba koji volite ?Smesni ste !Svako moze da pogresi, to je igra u kojoj se gresi naravno....Gobeljic je za vas premija !
(dzabe u babe, 16. jul 2019 22:28)

Desi se greska naravno, ali ovo nije greska, išao je namerno da faulira ko muva bez glave, u stilu Pepea, udri i krljaj, a razloga za to nije bilo, niti je bilo neke opasnosti po gol. Napravio je glupost za kaznu od barem 6 meseci.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Гоооооооооллллллл!!! Ајмооооооооо!!! 🔴⚪😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 21:21)

Tehnike postavljanja ? woooooow, kakvo znanje ! Dino Zofe, ti li si ?!

Ivan

pre 4 godine

Start gobeljica na loptu, povrede se desavaju. Suduva ne bi dobila direktan crveni karton za ovo na proslom mecu. Igrali su na noz, i sve im je bilo tolerisano, dobili su jedan zuti karton, i zbog toga stekli nerealnu sliku da mogu ravnopravno da igraju sa Zvezdom.

Riko

pre 4 godine

Ocekuje se vise od 25 000 ljudi veceras. Veoma dobra poseta ako se uzme u obzir da je radni dan,sezona godisnjih odmora...Pobeda Zvezde od 3-0!

Milojko Pantic

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.(e, 16. jul 2019 20:56)
@
Posebno ste ih odrali u Liverpulu a sest komada u Parizu kao da nije ni bilo. Svaka cast za prvake Evrope iz proslog veka. Najveci klub na Balkanu posle rumunske Steaue.

e

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.(e, 16. jul 2019 20:56) 

Posebno ste ih odrali u Liverpulu a sest komada u Parizu kao da nije ni bilo. Svaka cast za prvake Evrope iz proslog veka. Najveci klub na Balkanu posle rumunske Steaue.
(Milojko Pantic, 16. jul 2019 21:27)
Da se razumes u fudbal znao bi,mada partizan i fudbal bas i nisu komplementarni da su 5 i 6 golova u parizu primali i mnogo jaci klubovi od Zvezde ne racunam jos 20tak koji suntako prosli.Nije to Zagreb i Prag i Petah tikva...mozda i najjaci klub prosle godine.
a sto se tice Steaue dovoljno je reci da kad covek nema argument upoàedi omrazeni klub sa necim drugim koje uopste nije predmet razgovora.
Evo ako ti je lakse ni vi niste bas toliko jadni.Sutjeska iz crne gore je jadnija.

marsovac (true one)

pre 4 godine

prazan gol, Ben šutira..ne pogadja! ahahha smejurija od igrača.

Zvezda će biti bolja kad ljudi u upravi shvate da ovakve vezare ne zaslužuju mesto u timu.

Nama trebaju igrači sa .... a ne ovi koji se uplaše da idu u napad pa se dobacuju sa odbranom.

mirko

pre 4 godine

sem ljubomore grobara ja bi spomenuo prelepe dve akcije kod oba gole zvezde kakve dugo nismo imali saradnju napadača krila i veznjaka, ali i mršava oba beka i problematična dva zadnja vezna u ovakvoj formaciji kada zvezda treba da vodi igru a ona počinje od njih. tu miloje treba da poradi jer već dugo primamo golove kada nam protivnik prepusti igru i čeka iz kokntra napada

sef strucnog staba

pre 4 godine

Grobari, nisam gledao od početka. Je l' Boćko dao iz penala?
(zvezdaš, 16. jul 2019 21:04)

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.

Josarian

pre 4 godine

Jedina ispravna sankcija za pogibeljne startove sa onesposobljavajućom posledicom, bio u pitanju Gobeljić ili bilo ko drugi ko igra ovu igru je da bude suspendovan do povratka igrača koga je onemogućio da igra, na teren. Sve osim toga je nedovoljno.

NY

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!
(riki kaka, 16. jul 2019 20:18)
Covek ne moze ni rukom da da tacan pas.
Drugi pogodak je ono sto ocekujemo da vidimo od ove sredine terena, svaka cast. Ipak, najjaci utisak je Boaci, koji je resio ponovo da igra fudbal. Odlicno se krece, sutira,asistira...kao nekad. Bravo.

Miljan

pre 4 godine

Bio sinoć i Zvezda me nije oduševila. Dobro početak je sezone za vikend počinje prvenstvo tako da će to biti uigranije. Čudi me da pojačanja nisu bila u protokolu ili su nespremni ili povređeni što je veliki propust ljudi koji dovode pojačanja. Do Helsinkija mora to mnogo bolje jer nam je to izuzetno bitna utakmica tj. prolaz. Marin odskače ostalo prosek.

Crni96

pre 4 godine

Zvezda ovo lagano prolazi. Vjerujem u LE. Treba biti realan imamo slabiju ekipu nego prosle sezone. Odbrana dosta slabija,dok u Boacija nemam vjere,igra lik traljavo skroz nadam se da gresim.

Toto-glup-kao-tocilo

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.
(e, 16. jul 2019 20:56). Ponosno što nije deo mejnstrima.

lal

pre 4 godine

@slobinator: "sramotno" je igrao i ljupko petrovic u finalu kupa sampiona... koji je pritom imao ferari, dok miloje fura juga... cinjenica je da smo posle takve igre postali prvaci evrope, sta bi bilo da smo igrali drugacije, stvar je nagadjanja...
cernomorec, kairat, sasuolo... tu se zavrsavala zvezdina evropa pre milojevica...
mozda nije uspeh igrati kvalifikacije od prvog kola, uci u grupu i proci tu istu grupu... pa sledece godine izbaciti salcburg i otkinuti bod napoliju + liverpulu tri...kad malo bolje razmislim i treba da se srami...

slobinator

pre 4 godine

(lal, 17. jul 2019 07:20)
porediti finale kupa šampiona i meč protiv najskupljeg tima evrope u tom trenutku i ovaj protiv amatera u kojem su internacionalci koji su igrali po nekim seoskim ligama u bivšoj sfrj je stvarno neozbiljno.osim toga sramota je tim veća jer sam mislio da smo nakon prošlogodišnje lige šampiona lestvicu podigli na jedan viši nivo što nije bio slučaj.dalje treba se zapitati kakve su to turbulencije u zvezdi ,zašto je oteran kapiten savić,zašto se tera 'ubica'liverpula pavkov,zbog čega je katastrofalno odrađen prelazni rok i dovedeni nekakvi trećepozivci iz nižerazrednih evropskih ekipa.ako više volite da vam se podilazi i viče 'vau što ste dobri'onda ok.ja više volim da ukažem na ono što ne valja

Bizniss

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende,)


Prvo da se pobedi Paks pa cemo videti za ostalo

Janko

pre 4 godine

Gledajući bližu istoriju Zvezdi su najteži ubedljivo prvi mečevi u Evropi.Protiv Spartaks prošle godine najneizvesnije ostalo sve posle “istamburali”.2015 protiv Kairata u prvom kolu ispali.Ovo je Zvezdi utakmica vredna ulaska u grupnu fazu evropskog takmičenja.Nadam se da su to njeni navijači prepoznali.Da će ispuniti tribine i gledati jednu lepu utakmicu i prolaz Zvezde,kao i Partizana,Radničkog...Čukarički je već prošao....Sve su to srpski klubovi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 20:15)

Ti si "partizanovac" a ispratio si kompletno sve Zvezdine meceve ahahahahahaha

Sabre

pre 4 godine

Ljudi kakvi su MAJSTORI ove igre Marin i Ben, najveci posao ubedljivo nam je sto smo njih i Borjana zadrzali. A Bocko se polako vraca, jedva cekam da opet puni groblje koje ga vec godinama ismeva iako im daje maltene gol po derbiju...

Sole

pre 4 godine

Ne brini, vratice sve to sudije u ovoj livada ligi. Tipujem na 25+ penala za Zvezdu ove sezone.
(Liman, 16. jul 2019 23:58)

Ja tipujem 35+ za komšije i grčevitu borbu za poziciju broj 3 , uz brdo saopštenja. :)

Bodibond

pre 4 godine

Grobari, nisam gledao od početka. Je l' Boćko dao iz penala?
(zvezdaš, 16. jul 2019 21:04)

Nisi ti ni na stadionu ja bih rekao. Jel sam u pravu?

Aca

pre 4 godine

cist ofsajd
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veljos veljos, 16. jul 2019 21:03)

Da nisi i ti geodeta?

Riko

pre 4 godine

Gomila kretenskih komentara koji veze nemaju sa samim mecom...Zasto je to tako,znaju samo oni koji pisu ovakve nebuloze...Inace Zvezda odlicna za sada,jedino me nervira Ivanic i njegova defanziva...

OutlanderQ

pre 4 godine

Mislim da je pored cinjenice da nam treba stoper, najlosija karika u timu-zadnji vezni. Ovaj tandem je za klupu, a fali nam jedan Donald. Mozda da Ivanica stavi uz Kanjasa.

miki

pre 4 godine

Prošli jesmo, od ovih amatera smo osjetno bolji, ali ne mislim da možemo daleko dogurati. Imamo samo jednog ozbiljnog igrača u timu, mada bi se Ben i Boaci kad su u formi mogli tako nazvati. Ovo ostalo nisu ni poluigraci. Obični padavicari koji jedino znaju pasti čim neko trci kraj njih i tražiti penal. I još znaju vratiti loptu Borjanu.Da sam Milojević ili Terzić,ovo večeras bi bila poslednja utakmica one sramote Gobeljica. Zar da takav nosi dres koji su nosili Mitić, Sekularac, Piksi, Savicevic i ostale veličine.
(kris, 16. jul 2019 23:07)

prvo Suduva nije amaterski tim ( to su tns iz welsa, linfield iz sjeverne irske), drugo ta Suduva se pojacala dobro ove sezone ne samo profesionalnim internacionalcima iz sfrj, nego i slovakom Hladekom iz trnave, i Riketttsom iz Toronta ( kanadski reprezentativac) zna ga dobro Borjan...dakle Zvezda jeste favorit ali ocigledno nije na nivou sa pocetka prosle sezone....ali ce forma rasti!

Josarian

pre 4 godine

Jedina ispravna sankcija za pogibeljne startove sa onesposobljavajućom posledicom, bio u pitanju Gobeljić ili bilo ko drugi ko igra ovu igru je da bude suspendovan do povratka igrača koga je onemogućio da igra, na teren. Sve osim toga je nedovoljno.

Bodibond

pre 4 godine

Nada Topčagić završava posao sa dva gola.
(Tito toto idioto!, 16. jul 2019 20:21)

Hahaha ili Nada a mozda i Vojin Cadjenovic postigne koji gol.

Istina

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08). Pobedili ste 3. tim Bordoa, momke koji nisu odigrali utakmicu u prvenstvu, a onda ste protiv moćnog Paksi (tako li se zovu?!) gubili 2-0. Naravno da nismo isti: vas dere Besiktas, a mi deremo šampiona Evrope i igramo LS. U prvenstvu ste bili zaledjeni na -30 još u martu!!! Daleko bilo da u bilo čemu slicimo vama! A sto se publike tiče: pa vi za celu sezonu ne možete skupiti ovoliko navijača! Na ne možete skupiti ni ovoliko jaja za gadjanje uprave. Ko nama našao da pridikuje...
(veliki strumf, 16. jul 2019 21:23)

Nije tebi lako Štrumfe, al' te je isprovocirao u sekundi. Ne znam zašto se braniš, uz navođenje svih tih "uspeha", ako ste toliko bolji. Naša liga je tek posebna priča i zna se zašto je bila tolika razlika.

Воип

pre 4 godine

Све ок осим линије испред штопера. Јованчић знамо да може боље али Јовичић дечко залутао. Ово напред много боље од прошле сезоне. Десно мора Стојковић. Ваљда ће овај Шпанац моћи да ускочи скоро уместо Јовичића. Све у свему добро за овај период осим изношења лопте из задње линије. Биће ово добро.

Pipara

pre 4 godine

Ovo je bilo ko ono kad je pričao pančev... daj da mu damo drugi, pa nek on juri posle... samo je ovde bio treći, i sva sreća nije nas koštalo... šalu na stranu, mislim da smo trebali da damo treći i zato se miloje onoliko nervirao, ali dobro, teške su ovo utakmice sa protivnikom koji igra na ovaj način, biće bolje protiv helsinkija, mislim da imamo sjajan vezni red... i da će ivanić tek da se pokaže u pravom svetlu...

volimzvezduzamilionevra

pre 4 godine

Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji. 
(roten, 16. jul 2019 22:17) 

Prosto, decko je srbin rodjen u Bosni, ceo zivot je ziveo u familiji gde se pistovala C.Zvezda i njeni uspesi. Od malih nogu je navijao za C.Zvezdu. 
Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje. 

Zaradjuje, igra za klib koji voli, tu je glavni igrac, pa sta drugo moze da pozeli! (osim da dve sezone za redom igra Ligu Sampiona)
(sale, 16. jul 2019 23:44)
Pa ako toliko voli Zvezdu, zasto onda ne voli Srbiju? Za reprezentaciju se igra iz ljubavi, zašto izabra Nemačku?

Cxevu

pre 4 godine

Koliko god čudno zvučalo, mislim da Milojević treba da ode. Nekako je došlo do zasićenja, klub na okupu toliko dugo a igra jedna velika nula. Šteta, mislio sam da ćete isplivati i postati makar nešto kao Salzburg, ali očigledno to ovde nije u interesu nekome...

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi lepo da Suduva izjednaci, ako moze sa penala. Penal, zvuci poznato? Verujem u karmu i pravdu. Ajmo Suduvo, prosle sezone smo nesrecno ispali.

zvezdaš

pre 4 godine

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 21:21)

Šta, zar opet... nikad slabija Suduva???

leri ptica

pre 4 godine

miloje,tebi naklon do poda,znas i sam gde si dosao? u blato,ovde ti je....danas jesi,sutra nisi,za nas cigane si vec legenda,samo gledaj pravo nikad preko ramena!

Zaszo

pre 4 godine

Zasto je stadion prazan? Sta je navijace sprecilo ovog puta da dodju i uzivaju u utakmici kad je vreme jako lepo? A na Makrona mozete da odete?

Yac

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54) # Link komentara

Od LS ,prodaje Radonjica i drugih igraca, od premija za osvojene bodove i drugih prihoda zaradjeno je 40 miliona. Dug je bio 50 mil sada je 35 mil u tim ulozeno minimalno (citaj nista). GDE SU PARE?!!!

Lodrani11

pre 4 godine

cosmo, 16. jul 2019 23:11) 

# Link komentara

Preporučujem (+60)

Ne preporučujem (-39)

Sada je bitno sto je 2:1 ovim grobarima, pa kao jedva… Vi ne kapirate uopste sustinu ovih kvalifikacija, zato uvek ispadnete.
(Ivan, 16. jul 2019 23:10) 
Ivane, slazem se da smo trenutno tragicni, ali ne moze se bas reci da je Partizan uvek ispadao.. mislim u prethodnih 20 godina imali smo vise grupnih faza evropskih takmicenja od vas ( 2 LS 2003,2010 i cini mi se 7LE 2004,2006, 2008,2009,2012,2014,2015 i 2017) , Zvezda je vise ispadala u kvalifikacijama (1LS 2018 i 3LE 2005,2007,2017). Mislim to su cinjenice sto se tice evropskih takmicenja od kada postoje grupe sa kvalifikacijama. Sve najbolje u LS, sportski pozdrav!

oprem dobro

pre 4 godine

Zaslužio je Aco da uživa malo u fudbalu. Nakon napornih pregovora sa našim prijateljima iz Francuske, red bi bio da se Miloje malo uozbilji i predvodi Terzov klub kako dolikuje jednom četničko-pravoslavnom sportskom društvu.

oberin martel

pre 4 godine

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54)

Netačno. Pare od LŠ su otišle mahom na pogrešne igrače(Kafu, Čaušić, Jirka, Jevtović, Meleg, Ivanić, Sumaila, Boaći...). To kad se zbroji izađe na desetak miliona evra. A to je bačeno u bunar. Uz to su plate igračima itekako povećane pa tako jedan mesar Gobeljić ima 300 hiljada godišnje a rupa od Vujadina i više. Sa ovakvom igrom teško do LŠ a i LE je upitna. Umesto da smanjimo prošle godine dug Miloje i Terza su ga uvećali.

Yac

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54) # Link komentara

Od LS ,prodaje Radonjica i drugih igraca, od premija za osvojene bodove i drugih prihoda zaradjeno je 40 miliona. Dug je bio 50 mil sada je 35 mil u tim ulozeno minimalno (citaj nista). GDE SU PARE?!!!

JPR24

pre 4 godine

JPR24 u pravu si za vas su Hrvati I Crnogorci domaci igraci.Za tvoju informaciju imaju jednog Srbina
(mile1970, 16. jul 2019 23:15)

Pa više su domaći nego Boaći, Suma itd, nije ovde u pitanju brojanje krvnih zrnaca, a ako ne razumeš osnovnu retoriku, knjigu u ruke...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nikada mi neće biti jasno zašto Boaći vam igra glavnog napadača?Čovek može nešto pokazati u ovoj utakmicu,u prvoj vam je bio igrač manje na terenu...Pavkov treba da igra...

Nele

pre 4 godine

Nije bio ni jedan penal, to konstatuju svi oko mene na stadionu, stariji od 40 godina..
@CiraPixi,
Na rvi pogled sam i ja mislio da nisu bili penali. Medjutim posle odgledanog snimka, bili su oba. Nad Stojkovicem u 77 minutu, igrac mu dolazi sa ledja. Ne postoji remplovanje kada je igrac ispred tebe.
U 83min je saplitanje Ben-a u 16. Jasno vidljivo na snimku. Takodje cist penal.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ волим звезду за милион евра - Сад се за репрезентацију игра да би се боље продао. Какве љубави, не говориш добро... 🙄

Ivan Vukčević

pre 4 godine

Dobre kvote na Sudavu. Moralo se to probati (1-3 ili 2-2 ,mozda 2-3) samo se postavlja pitanje ko ce dati ove silne golove ?

Ivan Vukčević

pre 4 godine

Ovo je opasna utakmica igra se protiv iskusne Sudave. Gledajuci prvi mec ovdje stvarno moze stvasa da se desi a bojim se po najvise Terzic.

slaviša šmigič

pre 4 godine

tolike sanse mec je trebaobiti rešen mnogo pre treba,da se koriste onolike šanse ali izgleda samo bočko zna da opali i marin svojom inteligencijom spašava igrače sramote malo više osdlucnosti ugledajte se na radnicki i umesto 6-1 mi branimo 2-0 i primamo gol umesto,da smo sa desetoricom postigli barem jedan neču o penalima osim ino vučenje gde je stvarno trebao barem jednom u 3.situacije,da pišti jedanasterac.

Vaske

pre 4 godine

ne pratim ove stvari vec dugo jer nema smisla pratiti, ali preko 300 komentara sto je zvezda prosla neku tamo sudovu...e brate brate.....kako je zvezda dosla na ovako niske grane? cime se mi sada hvalimo...strasno

Liman

pre 4 godine

Realna rezultat je trebao da bude 5:0, a na kraju jos ispade da su ovi imali neku sansu. Sramota je i sudjenje Madjara, koji vuku neki kompleks prema nama. Toliko zutih podeljeno nasima, a ovi igraju daleko pogibeljnije. Onaj ide djonom u glavu i sudija mu ne daje zuti. Bar jedan penal je bio, ako ne dva. Ono na Stojkovicu je sigurno bio penal, za Bena nisam siguran, moralo bi da se pogleda. Tamo takodje nije sviran penal za Zvezdu. stativa Boacija, precka Bena, Ivanic masi cistu sansu. Realno je bilo 5:0, cak i sa igracem manje. Milunovic sve bolji, sada se vidi zasto je doveden. Vec sada izgleda lepo, a bice za mesec dana sve kako treba.
(Pedja, 16. jul 2019 22:56)

Ne brini, vratice sve to sudije u ovoj livada ligi. Tipujem na 25+ penala za Zvezdu ove sezone.

Ivan

pre 4 godine

Start gobeljica na loptu, povrede se desavaju. Suduva ne bi dobila direktan crveni karton za ovo na proslom mecu. Igrali su na noz, i sve im je bilo tolerisano, dobili su jedan zuti karton, i zbog toga stekli nerealnu sliku da mogu ravnopravno da igraju sa Zvezdom.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!

Ringo Star

pre 4 godine

Treba da ga je sramota!Slomiti nogu kolegi na protivničkoj strani!Pa od toga živite!Sramota!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 

komšo , promeni na pink

Milojko Pantic

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.(e, 16. jul 2019 20:56)
@
Posebno ste ih odrali u Liverpulu a sest komada u Parizu kao da nije ni bilo. Svaka cast za prvake Evrope iz proslog veka. Najveci klub na Balkanu posle rumunske Steaue.

dzabe u babe

pre 4 godine

pljujete Gobeljica....
jadan klub sa takvim
navijacima-pljuvacima....
A da date podrsku igracima koji brane boje kluba koji volite ?
Smesni ste !
Svako moze da pogresi, to je igra u kojoj se gresi naravno....
Gobeljic je za vas premija !

sef strucnog staba

pre 4 godine

Grobari, nisam gledao od početka. Je l' Boćko dao iz penala?
(zvezdaš, 16. jul 2019 21:04)

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Сале - У праву си за Марина да је одабрао да игра за клуб који воли ал тако не мисли и Теодосић, он јури паре. Ма нека их јури, наћи ћемо ми другог плеја. 🔴⚪👍

Ivan

pre 4 godine

Ako Zvezda kod kuce ima sudjenje kao da igra protiv Real Madrida, sta ce tek biti kada bude jaci protivnik. Koji je ovo po redu direktan crveni karton da zvezda dobija na marakani? Svake druge sezone, neki direktan crveni, a protivnici igraju kod kuce na noz, i dobiju jedan zuti karton… Tri diskutabilne situacije za penal, dosudjenih 0. Ovi bi dobili vec dva penala na onoj poljani za slicne startove u prosloj utakmici. Mi kada smo favoriti, sve realno, a kada smo autsjaderi udri po zvezdi.

StefanBg

pre 4 godine

Start Gobelje za zatvor. U Lilong ligi bi dobio zuti. Mozda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Covek po imenu Uve, 16. jul 2019 22:05)

Al kad grobar krene o namestanju, pustanju i cemu vec, a njihov bivsi trener posvetio knjigu tome sta su sve radili i sta im je dozvoljeno bilo

Zvezdas

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.

Crni96

pre 4 godine

Treba biti realan i reci da je Partizan dosta jaca ekipa od Zvezde. Filip Stojkovic i Gobeljic su cisti promasaj, Ivanic lik zaluto, Boaci svaku 5.ubode kako treba. Marin ce brzo trazit ozbiljnij klub. Lupajte minuse meni je to ne bitno,znajte da je ovo katastrofa i da Suduva nije mjerilo. 3.pretkolo plafon. Uzas.

MarcoPolo

pre 4 godine

Sudija je morao da dosudi dva penala u drugom poluvremenu.
(Najveći Zvezdaš lkad, 16. jul 2019 23:00)

Ma šta 2... Bar 5!
Nije vam ovo ona naša domaća liga...

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi lepo da Suduva izjednaci, ako moze sa penala. Penal, zvuci poznato? Verujem u karmu i pravdu. Ajmo Suduvo, prosle sezone smo nesrecno ispali.

C i n i k

pre 4 godine

CZ ima bas lose igrace,realno.Ali to je sudbina svih udruzenja gradjana tzv.FK iz beton lige.Sem Marina,Borjana i samo donekle Rodica,ostali su i bukvalno balvani.
Nzn ko to selektuje ovakve igrace da igraju moderan fudbal a imaju 195 ili 2.00 m?
El vidite na sta to lici,kakvi su oni crni fudbaleri jbt?!
Antitalenti za fudbal.

slobinator

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala

JovaPop

pre 4 godine

Kakva smejurija od sudije, da zuti karton i ovi se malo pobune i on da crveni...na stranu to da li je bio zuti ili crveni, ali ovo je stvarno skandalozno

Gorance

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.

@Poeta

pre 4 godine

Kako vas nije sramota za ove komentare!
Zvezda je zasluženo pobedila, nije bitno ko je kome slomio nogu, da li padaju igrači ili je bio penal, ne valja ovaj ili onaj igrač, sta vi ljudi lupetate? Sedite kuci, pušite i pijete pivo i vi ste sad mnogo jaki kritičari i sve znate o fudbalu! Hallo bre, postoje ljudi koji vode klub i znaju najbolje sta je dobro za Zvezdu ili Partizan ili bilo koji drugi klub.Da je pobedio Liverpul istim rezultatom i istom igrom, vama bi bila usta puna hvalospeva! To je taj naš balkanski sindrom!

marsovac (true one)

pre 4 godine

prazan gol, Ben šutira..ne pogadja! ahahha smejurija od igrača.

Zvezda će biti bolja kad ljudi u upravi shvate da ovakve vezare ne zaslužuju mesto u timu.

Nama trebaju igrači sa .... a ne ovi koji se uplaše da idu u napad pa se dobacuju sa odbranom.

Zlatan

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom.

Bodibond

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.

Alex

pre 4 godine

Igrao u Zvezdi?Ko?Gobeljić.....aha onaj što polomio nogu onom Litvancu....Toliko!
(vasa, 16. jul 2019 22:31) Gresis Vaso... Ko? Gobeljic? Aha, onaj sto je dao gol Buffonu... Toliko! Aj’ sad lupajte minuse gospodo sa one strane brda...

Rodjeni greskom

pre 4 godine

onaj faul nad Stojkovićem za penal svirao bi i sudija sa Kosova
(Bijela, 16. jul 2019 22:31) Aj sto ste nerealni,ali koliko nemate pojma o pravilima?Ovo je REMPLOVANJE,a za ovakav skok u bunar se dobija zuti! U evropi nema Sirokog,Maja,Nikolica,Segrta,Obradovica!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledajući bližu istoriju Zvezdi su najteži ubedljivo prvi mečevi u Evropi.Protiv Spartaks prošle godine najneizvesnije ostalo sve posle “istamburali”.2015 protiv Kairata u prvom kolu ispali.Ovo je Zvezdi utakmica vredna ulaska u grupnu fazu evropskog takmičenja.Nadam se da su to njeni navijači prepoznali.Da će ispuniti tribine i gledati jednu lepu utakmicu i prolaz Zvezde,kao i Partizana,Radničkog...Čukarički je već prošao....Sve su to srpski klubovi!

Zvezdas

pre 4 godine

Ljubitelji lika i dela Vujosevica spominju nesto zato sto Milojevic trazi penal, pa zar vi grobari niste voleli taj pritisak na sudije od strane Vujosevica tj obozavali ste to.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Jedva, a komentator ushićen igrom...ovi ništa ne znaju, pa ipak gol, prečka i zicer u prvom...
i šta ti je navika zbog domaćih sudija...čim ih pipneš, odmah padaju, blam živi
Gobelja fatamorgana...
sve u svemu - veze nemate, moraćete još više da otimate i kradete za titulu, a u LC jedino na sony- ju...daleko vam je i UEFA liga

NY

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi

Nereal madrid

pre 4 godine

uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29)

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.
(Ivan, 16. jul 2019 22:41) # Link komentara



Ti da pricas posle 20g posta za partizan o penalima u derbiju?isti si nerealko ko i tvoj trener u duksu skace na skokove u dalj ,protestvuje u duksu smeker.sto bi jedan muslin skakao tako.tolika kolicina nerealnosti i bezobrazluka nije vidjena.

Toto-glup-kao-tocilo

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.
(e, 16. jul 2019 20:56). Ponosno što nije deo mejnstrima.

navijac

pre 4 godine

Sta ti je navika iz President lige, cim udjes u kazneni padni pri najmanjem kontaktu, svi odmah sire ruke i igraci i trener i strucni stab I vicu 'eeeej'. Nego ovde ne sudi ni Siroki, ni Majo Vujovic, ni Obradovic, ni Bojan Nikolic, pa im nekako ta taktika ne prolazi.

Ivan

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala
(slobinator, 16. jul 2019 22:34)

Sta je konkretno bila sramota? Ovi nisu znali gde se nalaze dok zvezda nije dobila crveni karton. Normalan rutisnki prolaz zvezde.

cosmo

pre 4 godine

Razumem RTS, ipak je važnije da sačekamo dok baba Riska turi kafu, nego da vidimo sastv timova i uvodnu najavu utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bot na kvadrat, 16. jul 2019 21:20)

Pa,RTS je vazda bio "navijac" Partizana.

+41

pre 4 godine

Sta ovi samo padaju, da nece mozda penal da im svira? Da je Javor vec bi bilo 3 penala i 2 crvena za Javor. 
(Stanley, 16. jul 2019 22:29) 

Bez penala 2:0, stativa, prečka... cmizdri slobodno.
(zvezdaš, 16. jul 2019 22:39)

2:1, stativa, osakatiste coveka...
BEDNO

himna je čudo

pre 4 godine

realno...umalo da ne prođete. 
(2:1, 16. jul 2019 23:09) 

Jos realnije.. 

To sto malo fali, to devojci srecu kvari :)))
(Dachazvezda, 16. jul 2019 23:30)
Pogotovo ako su devojke jele...

Zvezdas

pre 4 godine

Navikli da im sudije sviraju penale pa prosto ne veruju kako im se sudi u evropi
(Hapy tuna fish, 16. jul 2019 22:25)

00

Ali kakva reakcija klupe Zvezde na normalno nepostojeci penal, navikli na JSL da se sudija uplasi i svira...
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 22:24)

Da igra Partizan ovo bi vama bio 100% penal za partizan toliko o tome.

slobinator

pre 4 godine

nastup zvezde u ovom dvomeču se može opisati samo jednom rečju:sramota!što se tiče gobeljića njemu doživotno zabraniti igranje fudbala
(slobinator, 16. jul 2019 22:34)

Sta je konkretno bila sramota? Ovi nisu znali gde se nalaze dok zvezda nije dobila crveni karton. Normalan rutisnki prolaz zvezde.
(Ivan, 16. jul 2019 22:44)

ja za zvezdu navijam od kad znam za sebe tamo neke 77,78.član sam kluba bio kad sam napunio 18 godina.sad mi je 50 i mogu da prepoznam kada moj klub igra sramotno,a to je bilo i večeras i pre 7 dana.igrali smo bedno protiv totalnih amatera koje smo prošle godine tukli sa 5:0 u dvomeču.na kraju je mogla biti i prava drama jer je sudija svirao kraj pre označenih 6 minuta,a da ne govorim o onom ludačkom i neinteligentnom startu gobeljića koji na sredini terena unakazi protivničkog igrača i ostavi svoju ekipu na cedilu.eto to je ta milojeva vizija koji otera kapitena iz kluba,pavkova koji je srušio prvaka evrope drži na klupi,a igraju mu gobeljići i ivanići.da je večeras bila malo jača ekipa na drugoj strani zvezda bi već ispala.nadam se da sam sad pojasnio čime nisam zadovoljan i šta mi je tu sve bilo sramotno

anica

pre 4 godine

Tek je pocelo, ali ce da se zahuktava polako, a tako ce i komsije da prate situaciju i nadaju se ispadanju...ali dzaba...bice ovo odlicna sportska sezona, Zvezda fudbal...kosarka...reprezentacija, moj Nole delje reketom...sreca, sreca, radost!

Poplava mozga

pre 4 godine

Katastrofa, Marin nam je jedini igrac. Ivanic promasuje prazan gol, Stojkovic promasuje prazan gol i simulira penal, blagi uzas... Odbrana nista ne valja, ne daj boze opet u grupu sa PSG.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.
(Zvezdas, 16. jul 2019 22:37)

Ostojini moralisti, prijatelju. Opozicija koja Mu se klanja i kasni na sopstvene meceve. Ljudski skart.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Start gobeljica na loptu,povrede se desavaju.Suduva ne bi dobila direktan crveni karton za ovo na proslom mecu.Igrali su na noz,i sve im je bilo tolerisano,dobili su jedan zuti karton,i zbog toga stekli nerealnu sliku da mogu ravnopravno da igraju sa Zvezdom.
(Ivan,16.jul 2019 22:08)
Ovaj komentar za ravnopravnost u igri bi važio ‘91 godine sa Savicevicem &co.kada je Zvezda bila svetska sila...A sto se tiče Gobeljica i to sto ga štitiš voleo bi da si bio na mestu Slavickasa pa da posle tog starta pročitam ovakav tvoj komentar.Čovek nije pokazao trunku savesti?!

Istina

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08). Pobedili ste 3. tim Bordoa, momke koji nisu odigrali utakmicu u prvenstvu, a onda ste protiv moćnog Paksi (tako li se zovu?!) gubili 2-0. Naravno da nismo isti: vas dere Besiktas, a mi deremo šampiona Evrope i igramo LS. U prvenstvu ste bili zaledjeni na -30 još u martu!!! Daleko bilo da u bilo čemu slicimo vama! A sto se publike tiče: pa vi za celu sezonu ne možete skupiti ovoliko navijača! Na ne možete skupiti ni ovoliko jaja za gadjanje uprave. Ko nama našao da pridikuje...
(veliki strumf, 16. jul 2019 21:23)

Nije tebi lako Štrumfe, al' te je isprovocirao u sekundi. Ne znam zašto se braniš, uz navođenje svih tih "uspeha", ako ste toliko bolji. Naša liga je tek posebna priča i zna se zašto je bila tolika razlika.

Ivan

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe.
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29)

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.

Марко

pre 4 godine

У овом тренутку смо на нивоу Партизана из прошле сезоне. Мучимо се са Судувом као што су се они мучили са Тракаијем. О срамоти Гобељића боље и да не говорим. Волео бих да га отерају из клуба.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ljudi polako tek se zalecemo. Setite se prosle godine ni na sta nismo licili u prvim utakmicama ali to je i poenta polako se dize forma. Miloje ti driluje kako treba doci ce ro sve na svoje posle Helsinkija bi trebalo da budemo dosta bolji.

Pedja

pre 4 godine

Realna rezultat je trebao da bude 5:0, a na kraju jos ispade da su ovi imali neku sansu. Sramota je i sudjenje Madjara, koji vuku neki kompleks prema nama. Toliko zutih podeljeno nasima, a ovi igraju daleko pogibeljnije. Onaj ide djonom u glavu i sudija mu ne daje zuti. Bar jedan penal je bio, ako ne dva. Ono na Stojkovicu je sigurno bio penal, za Bena nisam siguran, moralo bi da se pogleda. Tamo takodje nije sviran penal za Zvezdu. stativa Boacija, precka Bena, Ivanic masi cistu sansu. Realno je bilo 5:0, cak i sa igracem manje. Milunovic sve bolji, sada se vidi zasto je doveden. Vec sada izgleda lepo, a bice za mesec dana sve kako treba.

Čuj ti njega

pre 4 godine

Sudija je morao da dosudi dva penala u drugom poluvremenu. 
(Najveći Zvezdaš lkad, 16. jul 2019 23:00) 

Ma šta 2... Bar 5! 
Nije vam ovo ona naša domaća liga...
(MarcoPolo, 16. jul 2019 23:10)

Zar nije Zvezda oštećena za penal?
Ono drugo i da mu se progleda kroz prste, ali onaj prvi je bio čist penal kao suza.
Kad već prvi nije svirao koji je bio očigledan, drugi je morao!

Mile

pre 4 godine

Zvezdaš sam koji se ne može večeras radovati. Nekada bi neki fudbaleri napustali fudbal, ako bi se ovako nešto desilo kao ovaj užasni lom noge. A on izlazi bez imalo griže savesti. Ama bas strasno!

sdfhgh

pre 4 godine

Sve je ok,zasluzeno ste prosli iako ste morali mnogo bolje odigrati,Suduva je bas losa.Dosta vise padavicarstva i trazenja nepostojecih penala,realno svuda su kamere,nema smisla vise,sramota je.

Dusko

pre 4 godine

svaka cast, zvezda jako dobra, a vremenom ce biti i odlicna, odlicno milojevic tempira formu, to tako rade vgeliki klubovi. realno rezultat 5-0 za zvezdu.

анђео Земун

pre 4 godine

Добро људи оладите мало! 1. Гобељић је максимално зезнуо себе, али чисто сумњам да је желео овај епилог, па погледајте га како је скрушено отишао у свлачионицу без речи протеста, свестан да је човеку окончао каријеру што и њему може лако да се деси! Могу руку у ватру да ни у сну није желео овако нешто свом супарнику, и сигуран сам да му нимало неће бити лако, не због картона већ што је противнику сломио ногу! Ако је прави спортиста, а мислим да јесте, јешће га то целог живота! Ово не значи да амнестирам Гобељу, напротив зезнуо је и себе и свој клуб што је неопростиво! 2. Ајде мало реалности, ФКЦЗ има неколико пријатељских, ПРИЈАТЕЉСКИХ УТАКМИЦА У НОГАМА, а Судува увелико игра у свом првенству, значи ТАКМИЧАРСКЕ УТАКМИЦЕ, што значи да су већ уиграни и у такмичарској форми а ми смо их и са оваквом неповезаном игром ипак избацили! Зато немојмо да у старту будемо песимисти, тим се тек формира, нисмо још ни почели ону нашу "бетон" лигу, играчи немају у ногама чак ни те утакмице, и зато СЕДИ ДИ СИ НИ ЗА ДИ СИ НИСИ! Верујмо у ове момке, нада последња умире! МИЛОЈЕ ???

POPE

pre 4 godine

Dobro je prodjosmo nekako.Ali realno necemo daleko sa Gobeljicem,Ivanicm,Jovancicem itd. Mi imamo samo dva igraca koji znaju da igraju fudbal Marin i Ben. Tako da bi LE za nas bila kao sedmica na lotou.Ali u svakom slucaju srecno.

Rozenkranc

pre 4 godine

Mrzim padavičare, koji su plašljivi, mlaki, i ne umeju da idu do kraja, i daju gol, već gledaju kako će da padnu, čim im je protivnički igrač za vratom...
A još više mrzim neobjektivne, nestručne i plašljive komentatore, koji su slepi kod očiju i ne smeju da priznaju nešto što je očigledno, nego uvijaju, nebitno na kojoj strani terena se nešto desilo. Gade mi se, i ja da sam urednik za takvo vođenje bi dobijali kazne...
Uvek navijam da se takvom timu to osveti, pa makar bio i naš...

zemunski kej

pre 4 godine

Ben namestio oba gola .Meni su deklovali bolje nego u prvoj utakmici u Litvaniji,cak mislim da bi bilo 3 razlike da nije iskljucen Gobeljic mopravdano. Ne znam meni se cini da je Savic ove medjunarodne utakmice igrao jako dovro ,koncentrisam dok mi ova dvojica ne deluju sigurno a kazu da je Savic kiksara? Naravno da u fudbalu moguce da neki odpadak odluci i preokrene ali ipak Zvezda je bolji tim od Sudove.Cekamo da zaigraju pojacanja a ako sve bude ok dovesce jos nekoga ako liga sampiona postane realnost.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Vazno je da je ugaseni BiP "sponzor" uz Kurir, Informer i Alo. Nije drzavna mezimica, ni malo.
(Gazda Dojkan, 16. jul 2019 21:36)

Opet cvrčiš ?!

Marko

pre 4 godine

Gobeljicu imas li bilo sta u glavi...????
Imaju pravo ljudi koji ti kritike upucuju. Ti meni vise dres Zvezde ne bi obukao.

Gledajuci Suduvu jasno je zasto ce UEFA da zatvori LS, a verovatno i LE. Ovkve utakmice nemaju nikakvog smisla. Ljudi su nivo beogradske zone. Doduse ni mi se nesto nismo proslavili, jer je Suduva tim za 7-8 u njihovoj mrezi, a oni su jos mogli i da nas urnisu ovde u Beogradu.

Džoni

pre 4 godine

Utisak je da ekipa još nije ni na 60%, igra se sporo i čim se malo ubrza ulazi se u šanse. U završnici se igralo dosta nonšalantno, pre su čekali da padnu nego da daju gol, neke reakcije 1 na 1 kao da pionir šutira i sl. Najiritantnije od svega je što naši zadnji vezni igrači prečesto sa njihove polovine umesto pasa ka napred daju loptu čak do golmana koji je onda sastavi pa gde završi, ali skoro nikad tamo gde bi trebala. Pitanje za Milojevića zar nije logičnije da vezni igrač pokuša da da pas ka napadačima pa i da ne prođe ništa strašno, nego da golman iz punog trka opali loptu samo da ode što dalje? Razumem ovakvu igru protiv Liverpula, ali protiv Suduve ne. Ne sviđa mi se i stav kada se vodi 2:0 da se usporava igra i kao nešto smiruje? Alo igraš protiv Suduve, uvali im još dva komada pa onda kako hoćeš? Evo ovaj dobi crveni, da su nam umuvali gol ranije do kraja bi strepeli za prolaz. Tako Zvezda protiv ovakvog protivnika ne sme da igra!

Toto-ko-tunjo-iz-postekspresa

pre 4 godine

Lose je ovo braco, lose... ne znam... gobelja? Nemam komentar
(borisdelija, 16. jul 2019 23:33)

Preguraces ti to. Stize dres Helsinkija.

Zaszo

pre 4 godine

Zasto je stadion prazan? Sta je navijace sprecilo ovog puta da dodju i uzivaju u utakmici kad je vreme jako lepo? A na Makrona mozete da odete?

Bodibond

pre 4 godine

Grobari, nisam gledao od početka. Je l' Boćko dao iz penala?
(zvezdaš, 16. jul 2019 21:04)

Nisi ti ni na stadionu ja bih rekao. Jel sam u pravu?

bot na kvadrat

pre 4 godine

Razumem RTS, ipak je važnije da sačekamo dok baba Riska turi kafu, nego da vidimo sastv timova i uvodnu najavu utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rocky

pre 4 godine

Zamalo da ispadnete od Suduve!I posle komentarišete da nisam upravu,a ja vam kažem Partizan institucija!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 22:42)

Zvezdi ni protiv malog partizana ne bi bilo lako sa igracem manje a kamoli protiv suduve.

Institucija?: :-))

mr.wolf

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom. 
(Zlatan, 16. jul 2019 22:45) 

Ja sam to shvatio jos onomad, kad je naseg sampiona, koji inace te sezone nije imao poraz u prvenstvu ( i tada je sve bilo normalno jer ste mnogo jaki) izbacio tim po imenu Samrok Rovers. Taj tim je polu amaterski, odnosno, neki igraci rade svoje poslove a fudbal igraju prakticno rekreativno. Imaju 3 puta nedeljno trening. Kao malo spremnija rekreativna ekipa iz balona.
Na osnovu ovih cinjenica, mozda mozes da shvatis na kom je nivou tvoj komentar.
I eto, tako ja shvatih da je ovde sve izrezirano.

Bodibond

pre 4 godine

Nada Topčagić završava posao sa dva gola.
(Tito toto idioto!, 16. jul 2019 20:21)

Hahaha ili Nada a mozda i Vojin Cadjenovic postigne koji gol.

Ares

pre 4 godine

Zabraniti klincima da komentarisu.Kad neko kaze da je se Zvezda provukla a suparnicki tim imao za 90 min precku I ovaj gol a Zvezda I sa deset igraca promasila sijaset sansi,precku , ne sviran cist penal bad Stojkovicem,onda SE stvarno radi o decurliji.Greska Milojevica je Gobeljic koji nema veze sa fudbalom I odsustvo brzih krilnih igraca koji greju klupu.Ebisilio koji odlicno poznaje fudbal mora da igra uz Marina jer je ove godine prosao konacno cele pripreme!!

zvezdaš

pre 4 godine

Sta ovi samo padaju, da nece mozda penal da im svira? Da je Javor vec bi bilo 3 penala i 2 crvena za Javor.
(Stanley, 16. jul 2019 22:29)

Bez penala 2:0, stativa, prečka... cmizdri slobodno.

JPR24

pre 4 godine

Mlitavo... Posle prve rekoh hajd ne sudite, ali ovo sad, samo potvrđujeda je ovo previše mlitavo. Možda im neko javi da to nije JSL uz tatka.

делија нс

pre 4 godine

Никада ми неће бити јасни ови ликови који искључиво виде само неку лошу ствар и исту стављају испред десетине добрих, а било их је (прелијепе акције код голова, лијепи голови, прелијеп дриблинг Јовичића, трк Родића, атмосфера на стадиону, залагање, добре и нереализоване шансе......)! Ограђујем се од Звездаша (ако су то уопште) којима неваљају Милојевић (који је елиминисао свих 9 противника у квалификацијама, увео ЦЗ у ЛЕ, па у ЛШ), Боаћи (чије залагање никада није било упитно, који је најзаслужнији за пласман у ЛЕ поред Борјана), којима није ваљао Пешећ јер није дао гол у Москви (из ситуације гдје процентуално више не буде него што буде голова. Иначе се надавао голова дечко, дао Краснодару веома битан, у дербију прелијеп гол, асистирао скоро колико је и дао)...... Тужан и јадан је такав поглед на било шта у животу!!!

јсл

pre 4 godine

Људи,полако са критикама тек је прва утакмица,овако је било прошле сезоне...Не мора да значи да је то као прошле сезоне али ја мислим да јесте.Очекујем 2-0,3-0,3-1 нешто тако уз бољу реализацију...Било би лепо да имамо бар једног представника ако не и два,свака част Чуки јесте да су ови аматери али људи јел неко у Европи исто тако чуо за Чуку? Срећно и да се не брукамо као држава макар клупски...

riki kaka

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!

Cxevu

pre 4 godine

Koliko god čudno zvučalo, mislim da Milojević treba da ode. Nekako je došlo do zasićenja, klub na okupu toliko dugo a igra jedna velika nula. Šteta, mislio sam da ćete isplivati i postati makar nešto kao Salzburg, ali očigledno to ovde nije u interesu nekome...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nikada mi neće biti jasno zašto Boaći vam igra glavnog napadača?Čovek može nešto pokazati u ovoj utakmicu,u prvoj vam je bio igrač manje na terenu...Pavkov treba da igra...

veliki strumf

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08). Pobedili ste 3. tim Bordoa, momke koji nisu odigrali utakmicu u prvenstvu, a onda ste protiv moćnog Paksi (tako li se zovu?!) gubili 2-0. Naravno da nismo isti: vas dere Besiktas, a mi deremo šampiona Evrope i igramo LS. U prvenstvu ste bili zaledjeni na -30 još u martu!!! Daleko bilo da u bilo čemu slicimo vama! A sto se publike tiče: pa vi za celu sezonu ne možete skupiti ovoliko navijača! Na ne možete skupiti ni ovoliko jaja za gadjanje uprave. Ko nama našao da pridikuje...

Cole

pre 4 godine

Nisam ostrašćen crno ili crveno. Gledam iz svoje perspektive realno sliku, Zvezda ove godine jako tanko i bezidejno. Jako loša igra, i toliko prilika u oba meča da napravi jedna Suduva. Šta će biti kada se prodje i taj Helsinki? 3 i 4 kolo kada dodju iole ozbiljniji? Mislim da je Milojevic totalno pogubio konce.. Sto pre treba nesto Zvezda da menja, dok imaju vremena. A Gobeljic? I dalje ne razumem ko tog čoveka drži u Zvezdi. Taj nije ni za Okružnu ligu. Čovek nema ni jednu pozitivnu osobinu. Odmah me podseti kako ga je Pantić bacao po travi pre nekoliko..

mrgud

pre 4 godine

Cini mi se losije nego prosle godine. Nekako nemamo igru, nemamo uigranih akcija,lose igramo preko krila.Borjan dosta nesiguran.Nadam se da Miloje zna sta radi i da ce igra biti sve bolja i bolja. Pozdrav iz Leskovca!

e

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 
kako mozemo biti isti mi smo bivsi sampion Evrope,tim koji je pobedio Liverpool 2-0,a da izvini i vi ste tukli qpr 6 2...

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Partizanovci, Ajde pređite na PRVU...... gledajte lepo ANDRIJU I ANĐEIKU.
Ipak su ovo kvalifikacije za LŠ,.... nije to Vaš nivo.... Ajte polako, svojim putem.

Nenad

pre 4 godine

Ovde izgleda samo grobari komentarišu, videćemo vas kad počnete ispadate u trecem kolu! Pa će onda biti tišina. Napred zvezdo! Korak po korak. Prvu stepenicu smo prešli....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Препало ме задњу минуту. Најбитније да смо прошли ал ово мора много, много боље. Оне који стварају кланове и кваре атмосферу треба по кратком поступку одстранити из клуба и забранити им прилаз стадиону. Нико не смије бити изнад клуба. Резултати клуба су најбитнији. БРАВО ЗВЕЗДО! Поздрав за све навијаче Звезде. 🔴⚪☝👍🙌

sale

pre 4 godine

Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji.
(roten, 16. jul 2019 22:17)

Prosto, decko je srbin rodjen u Bosni, ceo zivot je ziveo u familiji gde se pistovala C.Zvezda i njeni uspesi. Od malih nogu je navijao za C.Zvezdu.
Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje.

Zaradjuje, igra za klib koji voli, tu je glavni igrac, pa sta drugo moze da pozeli! (osim da dve sezone za redom igra Ligu Sampiona)

mr.wolf

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...
(Bivsi dizajner tobogana, 16. jul 2019 22:48)

Bas naprotiv, to je sustina i logika ovog sporta. Tim igra, i sustinski je sve moguce. Od milion faktora zavisi ko ce pobediti, pa samim tim i imas takve situacije.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Realno je trebalo da bude 6:1 za Zvezdu.
Danas je Zvezda igrala dobro, i ovakva igra, samo malo efikasnija biće sasvim dovoljno da se eliminiše prvak Finske i da se plasiramo u treće kolo.

Jovan taster

pre 4 godine

Pa,RTS je vazda bio "navijac" Partizana.
(cosmo, 16. jul 2019 23:11)

Buhahaha vic godine.Bravo,pravo u centar.Sve televizije,novine,portali na čelu sa GTR terorišu godinama.Objektivnost 0.

Рајко Четник

pre 4 godine

Најбољи утисак целе утакмице:феноменалан терен тј трава које се не би постидео ни богати Реал.Браво Звездо!
Најгори утисак:не могу да верујем да постоје у фудбалу будале које директно ђоном уклизавају у противничког играча да би му сломили ногу. Ово није за црвени ово је за доживотну суспензију. Надам се да ће га Звезда одмах продати.
Са оваквим добијањем црвених и жутих картона нећемо у Европу.
Ој Милоје, ово и даље лоше је!

Delije Čikago

pre 4 godine

Od početka me to nerviralo Gobelja, Giška, Žule, gardisti, nikada se nije desilo da Delije daju prostora tribini nekim igračima, inače sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo, čekaće se opet decenije za LŠ...ali volim je...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Прилично оскудно у свим сегментима игре!
Хоће ли бити боље?
Верујмо да хоће!

Ivan

pre 4 godine

Posle ove utakmice vidim da je Srpska liga čisti cirkus, gde je sve izrežirano kao uopšte u Srbiji.
Igrati egal sa Suduvom ej sa Suduvom, ej sa Suduvom.
(Zlatan, 16. jul 2019 22:45)

Egal je bio od 60 minuta, zbog igraca manje, pre toga nije, nemoj da lazes i spinujes. Zvezda je prosla sa pola snage. Nece ljudi verovati tebi pre nego svojim ocima.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Ubismo ih mogli smo 10 komada da im damo.
(4k4.Dex, 16. jul 2019 22:37)

Slucajni posetioci iz komsiluka kao 8 da su dali. U stvari 9. Otskakutase srecni. Stvar referentnog sistema.

Ivan

pre 4 godine

Ovde izgleda samo grobari komentarišu, videćemo vas kad počnete ispadate u trecem kolu! Pa će onda biti tišina. Napred zvezdo! Korak po korak. Prvu stepenicu smo prešli....
(Nenad, 16. jul 2019 22:54)

Koje trece kolo, vec protiv Kilmarnoka su na 50:50 sansi. Igraju protiv tima iz jace lige od nase.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Da li je JSD ikada pobedio nekog evropskog fudbalskog velikana?

Molim vas da me podsetite.
Hvala.

P.S. Groningen i QPR se ni uz mnogo maste ne mogu nazvati velikanima.
(Nikos, 16. jul 2019 21:43

A šansa Saleta Ilića ?! To se kao ne računa ?!

Bivsi dizajner tobogana

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...

Njah

pre 4 godine

Ovde se izgleda niko ne seća početka prošle sezone.
Isto ovako,pa možda i teže smo prošli Spartaks.
0-0 u gostima,2-0 kod kuće,a igra je bila još gora.Večeras smo bar igrali i stvarali šanse.
Zaboravili ste to,ali niste zaboravili da nakupite dovoljno pljuvačke.

kris

pre 4 godine

Prošli jesmo, od ovih amatera smo osjetno bolji, ali ne mislim da možemo daleko dogurati. Imamo samo jednog ozbiljnog igrača u timu, mada bi se Ben i Boaci kad su u formi mogli tako nazvati. Ovo ostalo nisu ni poluigraci. Obični padavicari koji jedino znaju pasti čim neko trci kraj njih i tražiti penal. I još znaju vratiti loptu Borjanu.Da sam Milojević ili Terzić,ovo večeras bi bila poslednja utakmica one sramote Gobeljica. Zar da takav nosi dres koji su nosili Mitić, Sekularac, Piksi, Savicevic i ostale veličine.

absolutezero

pre 4 godine

Ostojini moralisti, prijatelju. Opozicija koja Mu se klanja i kasni na sopstvene meceve. Ljudski skart.
(Toto-ko-tunjo, 16. jul 2019 22:41)

Zašto si toliko opterećen limarom? Spominješ ga u svakom komentaru. I još opravdavaš Gobeljića indirektno. Imao si i boljih dana, prijatelju. A i komentara.

Ivan Vukčević

pre 4 godine

Dobre kvote na Sudavu. Moralo se to probati (1-3 ili 2-2 ,mozda 2-3) samo se postavlja pitanje ko ce dati ove silne golove ?

Nebojsa

pre 4 godine

Veceras se najlepsa stvar desila C.Zvezdi a to crveni karton Gobeljica.
Nadam se da ce ga rebnuti dobro a Milojevic neka stavi prst na celu i neka se dobro dobro zamisli za neke greske koje pravi.
Nemoze Gobeljic da igra pre Stojkovica i Gajica u startnoj postavi ???
Nema potrebe da sebi pravi problem , nadam se da je iz ove greske izvukao pouku .....

Ivan

pre 4 godine

Kada je zvezda favorit protiv nekoga u kvalifikacijama, sve se sudi realno, a kada igra protiv Liverpula, oni dobiju 4 penala na jednoj utakmici, i za ono sto jeste i sto nije. Muka mi je vise od toga.

volimzvezduzamilionevra

pre 4 godine

Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji. 
(roten, 16. jul 2019 22:17) 

Prosto, decko je srbin rodjen u Bosni, ceo zivot je ziveo u familiji gde se pistovala C.Zvezda i njeni uspesi. Od malih nogu je navijao za C.Zvezdu. 
Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje. 

Zaradjuje, igra za klib koji voli, tu je glavni igrac, pa sta drugo moze da pozeli! (osim da dve sezone za redom igra Ligu Sampiona)
(sale, 16. jul 2019 23:44)
Pa ako toliko voli Zvezdu, zasto onda ne voli Srbiju? Za reprezentaciju se igra iz ljubavi, zašto izabra Nemačku?

®Laki

pre 4 godine

Ala padaju igraci Zvezde,a pa daa, svesni da uskoro pocinje Ding Dong Superliga. Nema u Evropi Segrta, majstora, dundjera, Pipera, Obradovica i ekipe. 
(Bodibond, 16. jul 2019 22:29) 

Sama cinjenica da znas sve te sudije govori dovoljno cime ste vi optereceni. Kad vec tako prosipas pamet ovde, mogao si da se raspitas koliko je partizan dobio penala protiv zvezde u poslednjih pet derbija. Covek ponekad pomisli da je nekoliko vas stvarno placeno da spinuje.
(Ivan, 16. jul 2019 22:41)

Ko njima da plati, sendvič, i to je to.

radetoronto

pre 4 godine

Vidim odmah se javljaju dezurni kriticari. Ljudi, shvatite vec jednom nije ovo Zvezda circa 1991, pa da demoliramo Suduvu 6-0 sa 10 igraca.

Bili smo bolji rival i sa desetoricam, a kamoli sa 11. Primili smo jedan bezvezan gol na samom kraju, i to je to. OK, mora bolje naravno, ali ipak rekao bi da smo ovo rutinski zavrsili i mislim da naredni evro-mec bicemo bolji.

Mislim da Helsinki ne bi trebao biti neki problem, a posle toga videcemo.

Crni96

pre 4 godine

Zvezda ovo lagano prolazi. Vjerujem u LE. Treba biti realan imamo slabiju ekipu nego prosle sezone. Odbrana dosta slabija,dok u Boacija nemam vjere,igra lik traljavo skroz nadam se da gresim.

Losmi

pre 4 godine

Sad zbog ovog Gobeljica... rese litvanci da se revansiraju na... npr Marinu.. i sta onda?
(iv13, 16. jul 2019 22:10

U ovakvim situacijama ne treba da polazis od sebe, jer ne razmisljaju svi na isti nacin, hvala Bogu. Ti bi se eto revansirao, verovatno da velikoj vecini igraca Suduve, ako ne i svima, to nije uopste u ovom trenutku palo na pamet.

Nenad

pre 4 godine

Zvezda jeste pobedila Ali ovo ne
valja nista.Mora koncentrisano da se igra do kraja,a ne da primaju gol u poslednjem minutu.Ovakvi ubilacki startovi su nepotrebni a I opasni su za igrace.Mora tu dosta Jos da se radi ako hoce u ligu sampiona.Mora se biti fokusiran do kraja jer doci ce jace ekipe koje
ce da kazne svaku gresku I onda Mogu da se oproste of lige sampiona.

krajisnik

pre 4 godine

Zvezda zasluženo prošla dalje.
Marin vrijedi svaku paru, pravi razliku na terenu.
Očekujem prolaz protiv Helsinkija, bez većih problema.
Desnog beka bi trebali kupiti pod hitno. Gobeljica pokloniti.

Ivan Vukčević

pre 4 godine

Ovo je opasna utakmica igra se protiv iskusne Sudave. Gledajuci prvi mec ovdje stvarno moze stvasa da se desi a bojim se po najvise Terzic.

e

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.

Vaske

pre 4 godine

ne pratim ove stvari vec dugo jer nema smisla pratiti, ali preko 300 komentara sto je zvezda prosla neku tamo sudovu...e brate brate.....kako je zvezda dosla na ovako niske grane? cime se mi sada hvalimo...strasno

Bizniss

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende,)


Prvo da se pobedi Paks pa cemo videti za ostalo

oprem dobro

pre 4 godine

Zaslužio je Aco da uživa malo u fudbalu. Nakon napornih pregovora sa našim prijateljima iz Francuske, red bi bio da se Miloje malo uozbilji i predvodi Terzov klub kako dolikuje jednom četničko-pravoslavnom sportskom društvu.

Nikos

pre 4 godine

Da li je JSD ikada pobedio nekog evropskog fudbalskog velikana?

Molim vas da me podsetite.
Hvala.

P.S. Groningen i QPR se ni uz mnogo maste ne mogu nazvati velikanima.

,.,.

pre 4 godine

Desni bek ce biti ozbiljan problem, pa cak i levi. Stojkovic, Gobeljic, Rodic kafanski igraci. Vidi ovaj Gobeljic polomi coveku nogu, sramota.

mirko

pre 4 godine

da je partizan ovako odigrrao grobari bi rekli pojeo je suduvu. imam utisak da je ovde većina komentara grobara a kao zvezdasi. zvezda je odigrala sasvim dobro obzirom da je druga takmičarska utakmica sa gomilom sansi i nedosudjenim bar jednim penalom.

matori

pre 4 godine

Ako prvenstvo bude bilo iole pošteno,Čukarički će biti drugi na tabeli odmah iza Partizana.Zatim od 3. do 5. mesta će biti velika borba..Vojvodina,Radnički,Mladost,Nadpredak.. Ps Suduva ima velike šanse večeras!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 20:14)

dete idi igraj se u pesku...

urosRuma

pre 4 godine

Kao navijac Partizana kazem da Zvezda i daljee ima najjaci tim u ligi, ali pod hitno treba menjati odbranu, suplja na sve strane ako zele opet u LS bez pola muke

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zvezda igra fenomenalno za ovu fazu takmičenja.Bolje u prvom krugu nego prošle godine.Prelepa koreografija i fina podrška legendi naseg fudbala...Respekt!

Toto-ko-tunjo-sponzor-tacnog-vremena

pre 4 godine

Još jednom hvala grobarima što nas prate!
(René Artois, 16. jul 2019 22:45)

Oni to tako, prate sve i svasta, po cenu kasnjenja na sopstvene utakmice. I onda im krivo kad ih zezaju "za gledaoce sa jeftinijim ulaznicama izvodi se pocetni udarac".

dalibor

pre 4 godine

Nemojte molim vas porediti Zvezdu i Suduvu i nasu ligu sa njihovom. Rezultat ne govori pravo stanje, a pravo stanje je da je zvezda za 3 klase bolja i ako su oni u sred prvenstva. Zvezda je potpuno kontrolisala, stvarala sanse....oni i kad se cinilo da nesto mogu kao 2 leve noge da imaju. Uostalom, njihovi nosioci igre su nasi i hrvatski igraci koje jedva poznajemo iz domaceg prvanstva

cosmo

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08)

Nemas pojma koliko smo mi u stvari srecni zbog toga sto nismo isti.

CiraPixi

pre 4 godine

Nije bio ni jedan penal, to konstatuju svi oko mene na stadionu, stariji od 40 godina, i nikada nam takav nije ni sudjen u Evropi, osim mozda Pancevu.
Odmoran igrac ulazi sa klupe i ne moze da izdrzi duel i uputi sut iz punog trka, nego se odlucuje da se prospe u sesnaestercu? Zao mi je, ali nece takvom igrom ni u Tursku ligu, mozda Kipar.

Milan

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!
(riki kaka, 16. jul 2019 20:18)

Polomio je nogu protivniku, nije malo, opravdao je ocekivanja gardista :D

Ljubisa livac

pre 4 godine

Ja ne znam kako nikome nije jasno da je Gobeljic ispodprosecan igrac, bukvalno nema niti jedan izrazit kvalitet. Isto je i sa ostalim "gardistima", Savicem i Stojkovicem. Jedino sto su imali je pozrtvovanost. Savic sklon kiksevima, Stojkovic bek koji ne ume ni da centrira. Gobelja je tek tragedija.

Sasa

pre 4 godine

Ne razumem ovo, pa igrajte muški idi bre na gol, daj gol, nemojte padati kao balerine, mislim da nešto mora da se menja, neće ovo na dobro izaći, ne znam šta se dešava sa Jovančićem, ni senka igrača od prošle sezone, odbrana tanka, a Gobeljića ne bih ni da komentarišem, mnogo propuštenih šansi, to će nam se obiti o glavu, sreća što su nam dali gol u 94, da su ga dali u 80, drama bi bila zadnjih 10 minuta...

Ultra

pre 4 godine

Skoro pa frka na kraju, zadnji minut nas je gol delio od ispadanja...komentator RTS los, komentarise kao da se podrazumeva da smo prosli, jesmo imali sanse, ali prelezeran jedan osecaj, pola sata igrac manje i "najgori" rezultat 2:0 ...

veliki strumf

pre 4 godine

Zvezda ima 2 problema u igri: odbrana je loša i nema zadnjeg veznog koji će povezati redove. Zvezdi treva hitno stoper umesto Babica. Da li je to Pankov - videćemo. Babić je spor, kikser, ne zna, koštaće nas puno. Desni bek je takodje veliki problem. Žule je mesecima u kontra ritmu, spor je, Gobelja - no comment. Šta se dogodi sa Gajicem, niko ne zna. Drugi veliki problem je mesto na kome je igrao Krsticic. Njegovim odlaskom potpuno smo izgubili sredinu terena. Jovancic nikako da se snadje, da nešto odigra. Vulić ili Ebisilio moraju da dobiju šansu jer Jovancic ne napreduje uopšte. Problem su i krila - mi ih nemamo. Ben i Ivanic nisu krila, mnogo su opasniji u sredini, često se i uvlače u sredinu pa je nekad prevelika gužva. Još sve ovo ne funkcioniše kako bi trebalo - verujem da će protiv Helsinkija već izgledati bolje.

slobinator

pre 4 godine

(lal, 17. jul 2019 07:20)
porediti finale kupa šampiona i meč protiv najskupljeg tima evrope u tom trenutku i ovaj protiv amatera u kojem su internacionalci koji su igrali po nekim seoskim ligama u bivšoj sfrj je stvarno neozbiljno.osim toga sramota je tim veća jer sam mislio da smo nakon prošlogodišnje lige šampiona lestvicu podigli na jedan viši nivo što nije bio slučaj.dalje treba se zapitati kakve su to turbulencije u zvezdi ,zašto je oteran kapiten savić,zašto se tera 'ubica'liverpula pavkov,zbog čega je katastrofalno odrađen prelazni rok i dovedeni nekakvi trećepozivci iz nižerazrednih evropskih ekipa.ako više volite da vam se podilazi i viče 'vau što ste dobri'onda ok.ja više volim da ukažem na ono što ne valja

Kosjan

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
(partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Tuzan je tvoj zivot grobaru...

StefanBg

pre 4 godine

Grobari ovoliko navijaca ne mogu da skupe na svim utakmicama u prvenstvu zajedno, ali ne sumnjam da ce ih biti mnogo na komentarima veceras

my way

pre 4 godine

Јел има још неко неку критику на Бена или Боаћија? Мало само брзине и креације, имамо играче за то и када ноге мало олакшају од припрема уверен сам да ће и игра бити још много боља.

Urox

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 16. jul 2019 21:10)


A moras li napisati nesto cisto da bi napisao? Vojvodina je te godine prosla Sampdoriju 4:0,0:2...I ispala ja msm od Slavije...

roten

pre 4 godine

Ovaj Milojevićev "potez" sa Gobeljicem u prvih 11 završio se tragično...Nadam se da će se ovaj momak iz Suduve vratiti fudbalu.Isto tako nadam se da će UEFA kazniti Gobeljica baš kako zaslužuje.Valjda će Zvezda izdržati do kraja.Nismo igrali loše do isključenja,Marin je klasa,nije mi jasno kako takav igrač uopšte igra u Srbiji.

cosmo

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 21:08)

Nemas pojma koliko smo mi u stvari srecni zbog toga sto nismo isti.

Lodrani11

pre 4 godine

cosmo, 16. jul 2019 23:11) 

# Link komentara

Preporučujem (+60)

Ne preporučujem (-39)

Sada je bitno sto je 2:1 ovim grobarima, pa kao jedva… Vi ne kapirate uopste sustinu ovih kvalifikacija, zato uvek ispadnete.
(Ivan, 16. jul 2019 23:10) 
Ivane, slazem se da smo trenutno tragicni, ali ne moze se bas reci da je Partizan uvek ispadao.. mislim u prethodnih 20 godina imali smo vise grupnih faza evropskih takmicenja od vas ( 2 LS 2003,2010 i cini mi se 7LE 2004,2006, 2008,2009,2012,2014,2015 i 2017) , Zvezda je vise ispadala u kvalifikacijama (1LS 2018 i 3LE 2005,2007,2017). Mislim to su cinjenice sto se tice evropskih takmicenja od kada postoje grupe sa kvalifikacijama. Sve najbolje u LS, sportski pozdrav!

Nele

pre 4 godine

Nije bio ni jedan penal, to konstatuju svi oko mene na stadionu, stariji od 40 godina..
@CiraPixi,
Na rvi pogled sam i ja mislio da nisu bili penali. Medjutim posle odgledanog snimka, bili su oba. Nad Stojkovicem u 77 minutu, igrac mu dolazi sa ledja. Ne postoji remplovanje kada je igrac ispred tebe.
U 83min je saplitanje Ben-a u 16. Jasno vidljivo na snimku. Takodje cist penal.

Janko

pre 4 godine

Gledajući bližu istoriju Zvezdi su najteži ubedljivo prvi mečevi u Evropi.Protiv Spartaks prošle godine najneizvesnije ostalo sve posle “istamburali”.2015 protiv Kairata u prvom kolu ispali.Ovo je Zvezdi utakmica vredna ulaska u grupnu fazu evropskog takmičenja.Nadam se da su to njeni navijači prepoznali.Da će ispuniti tribine i gledati jednu lepu utakmicu i prolaz Zvezde,kao i Partizana,Radničkog...Čukarički je već prošao....Sve su to srpski klubovi!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 20:15)

Ti si "partizanovac" a ispratio si kompletno sve Zvezdine meceve ahahahahahaha

Oki

pre 4 godine

Moraš imati baš pileći mozak da napraviš ovakav start i maltene završiš čoveku karijeru. Za ovakve startove bi trebalo dobijati suspenziju igranja za celu sezonu.

oberin martel

pre 4 godine

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54)

Netačno. Pare od LŠ su otišle mahom na pogrešne igrače(Kafu, Čaušić, Jirka, Jevtović, Meleg, Ivanić, Sumaila, Boaći...). To kad se zbroji izađe na desetak miliona evra. A to je bačeno u bunar. Uz to su plate igračima itekako povećane pa tako jedan mesar Gobeljić ima 300 hiljada godišnje a rupa od Vujadina i više. Sa ovakvom igrom teško do LŠ a i LE je upitna. Umesto da smanjimo prošle godine dug Miloje i Terza su ga uvećali.

Negativni

pre 4 godine

Nije ovo toliko loše. Mogli smo pet da im damo, bolje smo igrali nego u prvom kolu prošle godine. Ne treba očekivati čuda, osim Marina i donekle Bena ostali su vrlo limitirani igrači. Ono što je problem, kao i prošle godine, jeste spora i neuigrana odbrana. Takodje, vidi se da ih je domaća liga izbezobrazila, pa padaju na svaki kontakt. Bolje da su probali nešto da urade sa loptom nego što su padali kao amateri. Start Gobeljića tipičan potez teške neznalice i sporaća. Liga Evrope bila bi veliki uspeh, a LŠ epohalan.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Najbolji centaršut u istoriji ima Gobeljic.On kada centrira tresu se svi vlasnici automobila u krugu od 1 km:)

Sabre

pre 4 godine

Ljudi kakvi su MAJSTORI ove igre Marin i Ben, najveci posao ubedljivo nam je sto smo njih i Borjana zadrzali. A Bocko se polako vraca, jedva cekam da opet puni groblje koje ga vec godinama ismeva iako im daje maltene gol po derbiju...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 21:21)

Tehnike postavljanja ? woooooow, kakvo znanje ! Dino Zofe, ti li si ?!

Delija

pre 4 godine

Mogli smo da damo 4-5 golova a mogli su i oni nama još jedan,mora to bolje i deluje mi da nam treba brzo krilo i dobar stoper za LS!

Kole

pre 4 godine

Gobeljiću zabraniti da igra fudbal,ne znam šta vidi Miloje u njemu,doveo je celu ekipu u vrlo nezgodnu situaciju.
Treba mnogo ozbiljniji pristup cele ekipe jer ovo je jako tanko.

miki

pre 4 godine

Prošli jesmo, od ovih amatera smo osjetno bolji, ali ne mislim da možemo daleko dogurati. Imamo samo jednog ozbiljnog igrača u timu, mada bi se Ben i Boaci kad su u formi mogli tako nazvati. Ovo ostalo nisu ni poluigraci. Obični padavicari koji jedino znaju pasti čim neko trci kraj njih i tražiti penal. I još znaju vratiti loptu Borjanu.Da sam Milojević ili Terzić,ovo večeras bi bila poslednja utakmica one sramote Gobeljica. Zar da takav nosi dres koji su nosili Mitić, Sekularac, Piksi, Savicevic i ostale veličine.
(kris, 16. jul 2019 23:07)

prvo Suduva nije amaterski tim ( to su tns iz welsa, linfield iz sjeverne irske), drugo ta Suduva se pojacala dobro ove sezone ne samo profesionalnim internacionalcima iz sfrj, nego i slovakom Hladekom iz trnave, i Riketttsom iz Toronta ( kanadski reprezentativac) zna ga dobro Borjan...dakle Zvezda jeste favorit ali ocigledno nije na nivou sa pocetka prosle sezone....ali ce forma rasti!

Cxevu

pre 4 godine

To je nas fudbal.Kreces iz priprema da igras kfalifikacijee i po pravilu sa timovima u cijim zemljama uveliko traje prvenstvo.Seca li se neko kada je Vojvodina dobila Sampdoriju u gostima sa 5:2 a onda u revansu u Novom Sadu glat izgubila sa 4:0. To se desilo italijanima kada iz priprema pocenes takmicenje u Evropi
(NY, 16. jul 2019 21:10)

Nije tačno ovo. Vojvodina dobila u gostima 4:0 a izgubila u Novom Sadu 2:0, tada je za njih igrao Ožegović. Mada ih je urnisala u prvom meču, u drugom su se ovi uozbiljili i mogli i da prođu, što će nadam se biti slučaj sa Radničkim, mada teško, to je gubitnički mentalitet i teško će do 4:0.

Sasa

pre 4 godine

Eto imaš 2:0, držiš sve pos kontrolom i onda imaš Gobeljića kojeg ne znam ni kako da nazovem, napravi potpuno bespotrebno ovakav start i polomi čoveku nogu, o Bože Gospode!

cosmo

pre 4 godine

Ako neko gleda samo rezultate, vidi Zvezda-Liverpul 2:0 a onda Suduva-Zvezda 0:0 i Zvezda-Suduva 2:1. Znaci, tim koji je pobedio prvaka Evrope jedva prosao Suduvu koja postize gol u gostima. Nema logike...
(Bivsi dizajner tobogana, 16. jul 2019 22:48)

Kad bi to bilo logicno,fudbal se ne bi ni igrao.

lal

pre 4 godine

@slobinator: "sramotno" je igrao i ljupko petrovic u finalu kupa sampiona... koji je pritom imao ferari, dok miloje fura juga... cinjenica je da smo posle takve igre postali prvaci evrope, sta bi bilo da smo igrali drugacije, stvar je nagadjanja...
cernomorec, kairat, sasuolo... tu se zavrsavala zvezdina evropa pre milojevica...
mozda nije uspeh igrati kvalifikacije od prvog kola, uci u grupu i proci tu istu grupu... pa sledece godine izbaciti salcburg i otkinuti bod napoliju + liverpulu tri...kad malo bolje razmislim i treba da se srami...

zz

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
(partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Jel ovo trebalo da bude duhovito?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Гоооооооооллллллл!!! Ајмооооооооо!!! 🔴⚪😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

Ringo Star

pre 4 godine

Dok Partizan pobeđuje Bordo,Zvezda se muči sa Suduvom!Nismo isti!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 201

Ko se muci ?
Ovo je mode LS ne razumete vi to !

zvezdaš

pre 4 godine

Bilo bi lepo da Suduva izjednaci, ako moze sa penala. Penal, zvuci poznato? Verujem u karmu i pravdu. Ajmo Suduvo, prosle sezone smo nesrecno ispali.
(Bodibond, 16. jul 2019 21:07)

Razumem te, nisam ti ni minus dao.

ugly

pre 4 godine

Koliko ovaj Marin odskace u ovoj Zvezdi. Covek im deli lopte u sesnaesterac, oni ne znaju sta ce. Ivanic dva puta sam pred golmana, ne zna da primi visoku loptu. Najbolje kad bi mogao i da asistira i da otrci da ubaci u gol.

neutrino

pre 4 godine

Zaista se previše lopta vraća golmanu i odbrani, a to je jednostavno slika treninga, dakle sugestija trenera. Mislim da taj stil većinu igrača ograničava da pokažu ono što najbolje znaju! Ja prosto ne mogu da prepoznam fudbalera u Rodiću, Jovičiću pa i Jovančiću! Realno, Marin nam je jedini profesionalac ovde i samo mi nije jasno kako se ostali igrači ne zaraze njegovim pristupom igri protiv svakog protivnika.

I dok pišem komentar... Gobeljić! I žirafe trče, ali se ne trkaju!

Dambldor

pre 4 godine

Umesto da privedemo kraju lepo i polako zadnjih 15 minuta mi napravimo crveni i par zutih kartona pa primimo gol, sta reći a ne zaplakati.

slaviša šmigič

pre 4 godine

tolike sanse mec je trebaobiti rešen mnogo pre treba,da se koriste onolike šanse ali izgleda samo bočko zna da opali i marin svojom inteligencijom spašava igrače sramote malo više osdlucnosti ugledajte se na radnicki i umesto 6-1 mi branimo 2-0 i primamo gol umesto,da smo sa desetoricom postigli barem jedan neču o penalima osim ino vučenje gde je stvarno trebao barem jednom u 3.situacije,da pišti jedanasterac.

Yac

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54) # Link komentara

Od LS ,prodaje Radonjica i drugih igraca, od premija za osvojene bodove i drugih prihoda zaradjeno je 40 miliona. Dug je bio 50 mil sada je 35 mil u tim ulozeno minimalno (citaj nista). GDE SU PARE?!!!

Sole

pre 4 godine

Ne brini, vratice sve to sudije u ovoj livada ligi. Tipujem na 25+ penala za Zvezdu ove sezone.
(Liman, 16. jul 2019 23:58)

Ja tipujem 35+ za komšije i grčevitu borbu za poziciju broj 3 , uz brdo saopštenja. :)

JPR24

pre 4 godine

pljujete Gobeljica....jadan klub sa takvim navijacima-pljuvacima....A da date podrsku igracima koji brane boje kluba koji volite ?Smesni ste !Svako moze da pogresi, to je igra u kojoj se gresi naravno....Gobeljic je za vas premija !
(dzabe u babe, 16. jul 2019 22:28)

Desi se greska naravno, ali ovo nije greska, išao je namerno da faulira ko muva bez glave, u stilu Pepea, udri i krljaj, a razloga za to nije bilo, niti je bilo neke opasnosti po gol. Napravio je glupost za kaznu od barem 6 meseci.

mirko

pre 4 godine

sem ljubomore grobara ja bi spomenuo prelepe dve akcije kod oba gole zvezde kakve dugo nismo imali saradnju napadača krila i veznjaka, ali i mršava oba beka i problematična dva zadnja vezna u ovakvoj formaciji kada zvezda treba da vodi igru a ona počinje od njih. tu miloje treba da poradi jer već dugo primamo golove kada nam protivnik prepusti igru i čeka iz kokntra napada

vld

pre 4 godine

Jedan savet za sve zvezdase koji idu na utakmice ove evropske nemojte u kolima na sedistima ostavljati nista meni su razbili staklo i odneli neke stvari sa sedista i to u prometnoj ulici na 50 metara bio policijski kombi pun zandarmerije al dzaba nisu nista primetili kazu da nisam jedini koji je ovako prosao

Riko

pre 4 godine

Ocekuje se vise od 25 000 ljudi veceras. Veoma dobra poseta ako se uzme u obzir da je radni dan,sezona godisnjih odmora...Pobeda Zvezde od 3-0!

Beca

pre 4 godine

Zelim Zvezdi da ne izgubi, neka bude 1-1. Moramo se bodriti medjusobno u ovim teskim vremenima..Budimo slozni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizanovac, 16. jul 2019 20:15)

Hvala na lepim željama, mi ćemo vama slično želeti, bar ćete znati zašto.

Riko

pre 4 godine

Gomila kretenskih komentara koji veze nemaju sa samim mecom...Zasto je to tako,znaju samo oni koji pisu ovakve nebuloze...Inace Zvezda odlicna za sada,jedino me nervira Ivanic i njegova defanziva...

e

pre 4 godine

kako se oseca covek koji navija za smesan evropski klub,a komsija mu bivsi prvak Evrope koji odere jedan Liverpool dok on za celu svoju istoriju nema pobedu nad iole jacim timom.(e, 16. jul 2019 20:56) 

Posebno ste ih odrali u Liverpulu a sest komada u Parizu kao da nije ni bilo. Svaka cast za prvake Evrope iz proslog veka. Najveci klub na Balkanu posle rumunske Steaue.
(Milojko Pantic, 16. jul 2019 21:27)
Da se razumes u fudbal znao bi,mada partizan i fudbal bas i nisu komplementarni da su 5 i 6 golova u parizu primali i mnogo jaci klubovi od Zvezde ne racunam jos 20tak koji suntako prosli.Nije to Zagreb i Prag i Petah tikva...mozda i najjaci klub prosle godine.
a sto se tice Steaue dovoljno je reci da kad covek nema argument upoàedi omrazeni klub sa necim drugim koje uopste nije predmet razgovora.
Evo ako ti je lakse ni vi niste bas toliko jadni.Sutjeska iz crne gore je jadnija.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Gobelja aj sad prebaci tribinu ako si majstor. Lako je lomiti tudje automobile na Suduvinom stadionu, na Marakani se poznaju junaci. Srecno Zvezdo!
(riki kaka, 16. jul 2019 20:18)
Covek ne moze ni rukom da da tacan pas.
Drugi pogodak je ono sto ocekujemo da vidimo od ove sredine terena, svaka cast. Ipak, najjaci utisak je Boaci, koji je resio ponovo da igra fudbal. Odlicno se krece, sutira,asistira...kao nekad. Bravo.

Deki

pre 4 godine

Gobeljic me vec na prosloj utakmici uzasno nervirao, pun sebe a nema pojma. Svaki centarsut, pas i dribling su mu katastrofa a na kraju i glup prekrsaj.

Herakle

pre 4 godine

Sto se tice igre, drugo poluvreme dosta bolje nego prvo iako rezultat kaze drugacije. Mnogo sansi, trebalo je biti 5-1 realno. Suduva do 86' nije prisla golu dok se zvezda izmasila mnogo. Imam utisak da nam fali desni bek i jaci igrac od Jovancicaa. Sve u svemu idemo na Helsinki, bice tesko, velika borba ali ocekujem prolaz dalje, 1-0, 1-1. Pa onda trece kolo sta nam bog da i veliku borbu. Kad se setim sa kakvim smo timom proceli cuveni sezoni u ligi evrope, ovo ks jos i dobra situacija.

Yac

pre 4 godine

Bezpotrebno gobelja drvoseco. Terzo gde su pare
od ls zašto nije uloženo u tim? Gde su pare
(Petar Macen, 16. jul 2019 23:17)

Zvezda je trenutno u dugu izmedju 35 i 40 miliona evra. Pare od Lige Sampiona su otisle na potrazivanja poverioca, plate...itd...itd....sta nije jasno? Ako ostanemo bez LS ove sezone ode nama opet dug na 50 miliona.
(Gorance, 16. jul 2019 23:54) # Link komentara

Od LS ,prodaje Radonjica i drugih igraca, od premija za osvojene bodove i drugih prihoda zaradjeno je 40 miliona. Dug je bio 50 mil sada je 35 mil u tim ulozeno minimalno (citaj nista). GDE SU PARE?!!!

Miljan

pre 4 godine

Bio sinoć i Zvezda me nije oduševila. Dobro početak je sezone za vikend počinje prvenstvo tako da će to biti uigranije. Čudi me da pojačanja nisu bila u protokolu ili su nespremni ili povređeni što je veliki propust ljudi koji dovode pojačanja. Do Helsinkija mora to mnogo bolje jer nam je to izuzetno bitna utakmica tj. prolaz. Marin odskače ostalo prosek.

JPR24

pre 4 godine

JPR24 u pravu si za vas su Hrvati I Crnogorci domaci igraci.Za tvoju informaciju imaju jednog Srbina
(mile1970, 16. jul 2019 23:15)

Pa više su domaći nego Boaći, Suma itd, nije ovde u pitanju brojanje krvnih zrnaca, a ako ne razumeš osnovnu retoriku, knjigu u ruke...

Josarian

pre 4 godine

Jedina ispravna sankcija za pogibeljne startove sa onesposobljavajućom posledicom, bio u pitanju Gobeljić ili bilo ko drugi ko igra ovu igru je da bude suspendovan do povratka igrača koga je onemogućio da igra, na teren. Sve osim toga je nedovoljno.

navijac

pre 4 godine

@Covek zaradio 5+ miliona u karijeri, ima priliku da igra za svoj omiljeni klub (ne za male pare) pre ce da prihvati to nego za tri puta vece pare da igra za neki klub koji ne postuje

Ajde bre dokle vise da se zanosite sa ovim glupostima!? Nijedan igrac nece doci u Zvezdu ili Partizan ako ima negde bolju ponudu, tacka. Ljubav moze da prevagne kada su slicne ponude u pitanju, ali tri puta vecu ponudu neko da odbije!? Ljubav za ljubav, sir za pare.

zvezdaš

pre 4 godine

Ne, dao je gol amaterskom golmanu kroz uši u bliži ugao jer čovek ne zna osnovne tehnike golmanskog postavljanja.
(sef strucnog staba, 16. jul 2019 21:21)

Šta, zar opet... nikad slabija Suduva???

Aca

pre 4 godine

cist ofsajd
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veljos veljos, 16. jul 2019 21:03)

Da nisi i ti geodeta?

OutlanderQ

pre 4 godine

Mislim da je pored cinjenice da nam treba stoper, najlosija karika u timu-zadnji vezni. Ovaj tandem je za klupu, a fali nam jedan Donald. Mozda da Ivanica stavi uz Kanjasa.

Josarian

pre 4 godine

Jedina ispravna sankcija za pogibeljne startove sa onesposobljavajućom posledicom, bio u pitanju Gobeljić ili bilo ko drugi ko igra ovu igru je da bude suspendovan do povratka igrača koga je onemogućio da igra, na teren. Sve osim toga je nedovoljno.

leri ptica

pre 4 godine

miloje,tebi naklon do poda,znas i sam gde si dosao? u blato,ovde ti je....danas jesi,sutra nisi,za nas cigane si vec legenda,samo gledaj pravo nikad preko ramena!

Pipara

pre 4 godine

Ovo je bilo ko ono kad je pričao pančev... daj da mu damo drugi, pa nek on juri posle... samo je ovde bio treći, i sva sreća nije nas koštalo... šalu na stranu, mislim da smo trebali da damo treći i zato se miloje onoliko nervirao, ali dobro, teške su ovo utakmice sa protivnikom koji igra na ovaj način, biće bolje protiv helsinkija, mislim da imamo sjajan vezni red... i da će ivanić tek da se pokaže u pravom svetlu...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ волим звезду за милион евра - Сад се за репрезентацију игра да би се боље продао. Какве љубави, не говориш добро... 🙄

pavlaka

pre 4 godine

Zapanjujuce je kako Marin ima volju da igra sad ovim neznalicama,samo lopta u nazad samo golmanu pa dokle vise
(Mi smo sremci vise nam stomaci, 16. jul 2019 21:20)

Cemu minusi covjeku kad je u pravu? Od 10 akcija 7 je krenulo od golmana zato sto su veatili loptu sa protivnicke polovine njemu! Jovicica nigdje, Marin igra dm umjesto njega.Svako vracanje golmanu bi kaznjavao.

Воип

pre 4 godine

Све ок осим линије испред штопера. Јованчић знамо да може боље али Јовичић дечко залутао. Ово напред много боље од прошле сезоне. Десно мора Стојковић. Ваљда ће овај Шпанац моћи да ускочи скоро уместо Јовичића. Све у свему добро за овај период осим изношења лопте из задње линије. Биће ово добро.