Subota, 13.07.2019.

16:35

Siniša Mihajlović ima leukemiju!

Mihajlović je istakao da je trenutno zdrav, nema nikakvih simptoma, pa će nastaviti posao trenera Bolonje.

Izvor: AK

Siniša Mihajloviæ ima leukemiju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

315 Komentari

Sortiraj po:

Baka bandit

pre 4 godine

@mm.,A sta fali nasem zdravstvenom sistemu i doktorima evo jel uspesno lece Kuzmica. Zasto li vas samo impresionira nesto sto je strano

stojcic

pre 4 godine

Akutna Leukemija je veoma opasna bolest sa neizvjesnim ishodom!! Iscrpljujece je to sto lijecenje traje dugo, a sam oporavak poslije hemoterapije, zracenja, citostatika imunosupresiva i kortikosteroida, moze trajati i do 5 god!! Zao mi je Sinise mihajlovica, Ali i svakog ko dobije takvu dijagnozu:-( Dobra vijest je da u danasnje vrijeme postoji vise mogucnosti lijecenja- izljecenja ove bolesti!! Najbolji i jedini put ka potpunom izljecenju je transplantacija kostane srzi od srodnog donora!! Postoji i mogucnost biti sam sebi donor ( ali samo kad bolest gdje je bolest usla u remisiju tj. Stanje mirovanja!! Pisem iz iskustva jer sam i sam prije 12 god imao Akutnu leukemiju- AML-M2 Vjerujem da ce Mihajlovic isto tako imati srece i snage da pobijedi tu opaku Bolest

Veselin

pre 4 godine

Želim mu brz oporavak i trajno ozdravljenje i da dočeka ga gleda unučad u rijaliti emisijama kao što ovih dana gleda svoju decu.

mm.

pre 4 godine

Šta ste navalili s Nemačkom i savetima za lečenje; Miha ne živi u Srbiji, nego u Italiji, koja ima jedan od najboljih zdravstvenih sistema na svetu, a Poliklinika u Bolonji i bolnica Sant'Orsola, u kojoj će se lečiti, su svetski pojam.

draza

pre 4 godine

Kao klinac sutirao sam loptu o dedinu kapiju svom silinom leve noge jer sam cuo da je i Miha tako pocinjao kao mali, jedan od ljudi zbog kojih sam i zavoleo fudbal.Drzi se lave i samo hrabro i na prvu!

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ne daj se Siniša majstore, veliki borče, kolose ljudski i sportski! U životu si pobedio u mnogim teškim sportskim bitkama, pobedićeš i u ovoj najtežoj životnoj bici, mnogo puta sam se divio tvojim majstorijama u Zvezdinom i u reprezentativnom dresu i u dresu svih italijanskih timova za koje si nastupao, onaj tvoj gol Bajernu u revanšu u Beogradu za 1:0 i tvoj trk preko celog terena i zagrljaj sa Robertom Prosinečkim uz huk sto hiljada Zvezdinih navijača na stadionu i još miliona kraj tv ekrana je nešto što mi i dan danas blješti pred očima i odzvanja u ušima. Držimo ti palčeve dragi Siniša u ovim najtežim trenucima tvog života, uz tebe smo srcem i dušom, verujemo u tvoje izlečenje, neka te Gospod Bog i Anđeli čuvaju i sačuvaju i da nam se oporaviš dragi naš Siniša šampiončino!

Невен

pre 4 godine

Добијао си ти и теже утакмице мајсторе! Намести лопту на шеснаест и гађај је у главу мамицу јој...

alan ford

pre 4 godine

Miha veliki Miha koji je svoju vilu nazvao Srbija u Italiji u vreme kada jajare nisu smele da to ime izgovore...OZDRAVI kako znas i umes!!!!!!

Dr Hitch

pre 4 godine

Majstore, više nema veze da li smo delije ili grobari, najbitnije je da pobediš i ovaj put, a kao rođeni pobednik, što i jesi, ne sumnjam da hoćeš! Izdrži, bori se i pobedi, pa da te jednog dana vidimo sa trofejom LS u rukama i kao trenera!

dada

pre 4 godine

Sećam se 99 godine, kad je dao slobodan udarac u ligi šampiona protiv neki engleski klub, onda izjavio da im je udario fudbalsku bombu, svaka čast majstore

Никола87

pre 4 godine

Главу горе, Михо, биће то још једна традиционална Србинова победа, када "спаса нема а пропасти нећемо". Помери границе, победи тог Голијата. И мисли на оне којима значиш, а много их је.

friúl

pre 4 godine

forza Siniša!!! ti si krivac što moj sin navija za Lazio jer si uvijek bio veliki borac sa mentalitetom pobjednika... zavući ćeš ti i toj leukemiji pod prečku... ne daj se lave!!!

...evo i mene ...

pre 4 godine

Држи се мајсторе !!!
(..., 13. jul 2019 16:49)

Pa ko na obakav komentar udari minus i to ne jedan, već10?????

Pa da li je moguće???

Kakav čovek moraš biti da bi, na komentar podrške da se OZDRAVI, udari negativan komentar....

Shamu

pre 4 godine

Nekoliko velikih stvari je Miha rekao, koje na zalost ne mozes da shvatis dok ti se ne desi nesto jao njemu (a i meni). Treba ceniti zivot. On se, kao i ja, borio za sve u svom zivotu i nista mu nije bilo dato. Tako ce biti i sad. Nekima je sudjeno da se bore ceo zivot. Zelim ti da se jednog dana opet budis bez kosmara.

Adam

pre 4 godine

Ljudina i po pitanju hrabrosti i po pitanju čoveštva.Ne zna leukemija na koga je natrčala!!!Siniša mnogo puta ai me obradovao (dok si bio u Zvezdi i ne baš),hajde ponovo majstore za koji mesec da čujemo lepe vesti

laki

pre 4 godine

postovao si grb i zastavu, borio se do koske, jesam grobar ali sam isao u sofiju da navijam za vas jer ste pretstavljali sve nas, secam se kako lopta prelece zid i urlika mase ...
dobices ti ovu borbu, uz tebe smo

Brooklyn boy

pre 4 godine

Желим Синиши победу у најважнијем животном мечу...
Сада сам на Твитеру видео колико је јавних личности у Италији пружило подршку Михајловићу, не само из света фудбала. То значи да је тамо оставио дубок траг и да је поштован и цењен. Такође, то доста говори и о Италијанима. Браво!

čovek

pre 4 godine

To je čovek i karakter. Bio i ostao
Uvek u reprezentaciji i uvek iz svoj narod
Ovo je samo još jedan meč...za tebe mačji kašalj!
Napred Miha!

doktor

pre 4 godine

Italija je država-zdravstveni centar znanja i mogućnosti borbe protiv ove bolesti. Siniša,želim ti dug život, a nemam sumnju da ćeš ga i dostići, apsolutno si to i zaslužio...

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Nema patetike mangupe najdraži. Pobedićeš prkosno i bezobrazno sa podignutom kragnom, u tvom stilu.
Drži se majstore, voli te Srbija i tvoji cigani. Mihajlović u sredinu!

Beskitschmenjak

pre 4 godine

Podrška od srca za velikog Mihu. Baš me je ova vijest potresla, ali leukemija se danas liječi u velikom procentu i vjerujem da će Siniša da pobjedi i ovo. Pozdrav od grobara iz BL.

Max

pre 4 godine

Ti si mi uz Piksija bio najdrazi igrac Zvezde. Onaj gol protiv Bajerna kada si potrcao prema nama na severu je prvo cega se setim kada se pomene tvoje ime. Veliki si bio fudbaler kao i patriota za vreme nato bombardovanja. Kao trener si krenuo istim putem i sada si sigurno nas najbolji trener koji se prosetao kroz 7 klubova serije A. Zelim ti da i ovog puta pobedis jer to je u tvom stilu.

Goran

pre 4 godine

Hvala ti sto si moje detinjstvo učinio srećnim! Kada bi ikada imao kontakt sa mojom firmom nikada ti ti ne bismo naplatili ni jednu uslugu jer svi je davno i unapred platio!
Hvala ti sto si donosio radost celoj naciji!
Navikli smo da pobedjujes, znam da ćeš pobediti i sada! Budi ono sto jesi, tvoj temperament ti neće dozvoliti da izgubiš!
Bio si i ostao moj idol. I dan danas kada mi deca ostave loptu u dvorištu zamislim gol od vrata od garaže, setim se tebe i šutnem slobodan udarac ;)
Pobedićeš!

Fan

pre 4 godine

Poslednji čovek na kojeg bi pomislio od svih naših sportista da može da dobije ovakvu bolest.Nažalost i moj otac je isto imao i nije se izvukao a bio je jak kao ti ja ti iskreno želim da je ti pobedio jer si mi na veoma lep način obeležio deo mog života. Svako dobro Care

Čistač

pre 4 godine

Nemci imaju najefikasniji lek za ovu vrstu leukemije koja je posle bombardovanja veoma učestala u Srbiji. Nažalost, naši pacijenti se leče zastarelim lekovima, a taj nemački lek nije čak ni na listi lekova naše agencije za uvoz i uotrebu. Košta oko 8000 evra, a izlečenje ako se otkrije u ranoj fazi je iznad 85%. Zato verujem da će Miha brzo ozdraviti.

mali zeleni

pre 4 godine

Budi prkosan, ponosan i inatan prema bolesti kao što si uvek i bio na terenu i pored njega! Bog te poživeo još mnogo, mnogo godina!

Felix

pre 4 godine

Nama u Hrvatskoj bio je veliki Sportski rival i nikada neću zaboravit kako nas je u Maksimiru golom iz slobodnjaka izbacio sa Eura 2000. Sad mu kao pravi sportaš, čovjek i kršćan od srca želim da izdrži ove teške trenutke i uz Božju pomoć izliječi ovu tešku bolest.

John stockton

pre 4 godine

Издржи и победи! Твоје Делије су уз тебе. И увек незаборавно:Михајловић у средину! Победи Михо!

rebro

pre 4 godine

@Miloje, akutna leukemija je vrlo opasna jer napreduje brzo. Izjava lekara da će napasti ćelije je ili pogrešno prevedena ili on lupeta jer se ćelije raka u slučaju leukemije ne napadaju. Leukemija je rak koštane srži. a ne krvi kako se predstavlja, a krv je produkt te iste koštane srži. To znači da će mu terapija prvo uništiti njegovu sopstvenu koštanu srž koja je ujedno imuni sistem, pa onda ide transplatacija iste. On sada može da vodi klub, ali kada počne ubijanje koštane srži biće izolovan u bolničkoj sobi bez dodira sa spoljnim svetom. Samo preko stakla može porodica da ga posmatra jer bez imunog sistema bi umro od kijavice.

Mile

pre 4 godine

Zna Miha da od kukanja ne da nema nista nego nema sanse da se izleci.Samo optimizam i pozitivan stav i misli su neki lek,a ni to nije garant kod ove proklete bolesti.Pre nekoliko godina isto je doziveo i bivsi igrac i trener banjaluckog Borca i zagrebackog Dinama Josip Kuze.Nazalost on je bitku izgubio,a za Sinisu cvrsto verujem da ce pobediti opaku bolest.

Walldorf

pre 4 godine

"Mihajlovic u sredinu..." sve ostalo je istorija.Veliki si Sinisa Mihajlovicu!!! VELIKI! Voli te tvoj SEVER, kao brata rodjenog! Cekamo te na Marakani,cim pobedis to zlo(U sta ne sumnjam ni delic trenutka).Pridruzujem se preporukama u vezi dr Basara, Nemacka.POBEDI, SINISA!!? VOLI TE CELA SRBIJA!!!

rebro

pre 4 godine

@jo, ne mlati života ti. Zna se sve o leukemijama. Neke od njih kao CML se uspešno tretiraju jer se zaustavlja ili usporava progresija lekovima kao što su Glivek, Tasigna, Sandoz. Jedna pilula dnevno i to je sve. Kod akutne je zeznuto jer mora koštana srž da se uništi, a bez nje nemaš imuni sistem.

teofil2

pre 4 godine

Sunisa ne postoji niko ko te ne voli,i tvoji fudbalski protivnici su uz tebe,tvoje snazne emocije izvesce te iz opasnosti u kojoj jesi.
Svet sporta bice nesto drugo bez tebe,tvoja radost je nesto neopisivo,jedinstven ,takav kakav jesi ,moras ostati jos dugo uz nas.
Nista drugo osim pobede ne dolazi u obzir!!!

daki

pre 4 godine

Sećam se njegovog prvog treninga u Borovu nije imao 40 kila kad udari loptu ona leti,leti,leti.... Odmah se vidilo da če biti nešto vanseriski od
njega.Komšija sve naj. i verujem da če biti sve dobro .Ipak si ti prije svega Borovčanin.

Arch Enemy

pre 4 godine

Maloprije odem da malo ,,prelistam" i pročitam ovu vijest i text na portalima sa adresom u sarajevu i mogu samo reći da toliku mržnju,zlobu i neljudskost u životu nisam isčitao i vidio,Miha sve naj,nadam se da ćeš dobiti ovu bitku i ovu bolest poslati u gol iz slobodnjaka sa 35 metara pravo u rašlje i neka tamo ostane!

Dragutin

pre 4 godine

Žao mi je, iskreno. Želim ti pobjedu nad tom bolešću.
A dal si cijelog života uobražen i prepotentan, jesi. Ni more ti do koljena nije bilo. Ne valja bit takav.

Bomber

pre 4 godine

Gledao sam ga kao dete na stadionu Vojvodine. Od prvog momenta je postao jedan od mojih omiljenih fudbalera. Ogromna karijera od Zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija, Intera. Hvala mu za sve golove i majstorije koje nam je podario na terenu. Trenerska karijera takodje za respekt, na daj se Sinisa pobedices ti i u ovoj borbi.

Остоја кароја

pre 4 godine

Чуда се не дешавају свакога дана,али ја верујем у чуда.Упорност и воља за животом надвладаће и несавладиво! Жив био јуначе

krznena revolucija

pre 4 godine

Bas sam potresena. Legendo, ima da ozdravi! Nalazim se u bolnici, gdje se igram sa djecom oboljelom od leukemije. Dusha me moja boli. Bog nam svima samo dao zdravlje!

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 4 godine

Majstore, želim ti da i ovu bitku, što te čeka, pobjediš i izađeš još jači. Svu sreću ovoga svijeta ti želim.

zex

pre 4 godine

DRZI SE, OZDRAVI BRZO I SVE NAJBOLJE. SRECA U NESREĆI JE TO STO IMAS SREDSTVA ZA LECENJE. OPASNA STVAR JE KADA SI BOLESTAN A NEMAS NOVAC DA SE LECIS.

Walldorf

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da na ovakvoj vesti, na komentare podrske velikom coveku, Sinisi Mihajlovicu, neko lupa minuse?!? Pa u sta se pretvorio svet, blagi Boze? Ljudi su se u neljude pretvorili. Ovakvo nesto je zdravom razumu strano, uzasavajuce.Svima koji drugome pozele zlo, neka Bog sudi...

rade

pre 4 godine

Leukemija je virus... Imam iskustva stim pobedili smo uz pomoc boga i veru.. Pobedices i ti jer si castan covek... Samo ishranu dovesti u red i bice to sve dobro... Zelim ti sve najbolje legendo... Naravno da ces pobediti... Pozz

Црвена звезда #8

pre 4 godine

Издржи, Звездина легендо! Нека ти Господ подари победу у твојој здравственој бици!

SB

pre 4 godine

Baš sam se rastužila. Želim Siniši snagu da izdrži i prebrodi ovo i šaljem pozitivne misli i energiju i njemu i njegovoj porodici. Divan čovek i veliki sportista ♥.

laki

pre 4 godine

Koliko sam volio ovog igraca kao mali, najbolji izvodjac slobodnih svih vremena, ali sam se najvise divio njegov iskrenoj hrabrosti i prgavosti kad je to neophodno, a sto se tice bitki koje je kroz karijere vodio jedno se sigurno tesko ce odustati i u ovoj... nek mu je sa srecom!

Mad4Red

pre 4 godine

Spusti leukemiju na zemlju zaleti se i levom nogom probu mrezu sa njom u rašlje kako znaš!!! Izdrzi legendo pobedices i ovaj meč!!!

Saborac...

pre 4 godine

Gospodine Siniša,

Reći ću vam samo jedno!
Kao neko ko je bio u vrlo, vrlo sličnoj situaciji, želim da znate da se morate boriti, i da mi se vaš stav dopada.
Ne posustati, boriti se mora!!!

Srećno do pobede,
Saborac... 🙂

ermin

pre 4 godine

Igrali smo finale osnovnih skola na jugu Srbije, bio sam golman, 87 minut faul za nasu ekipu, 28 metara po centru.
Uzimam loptu crtim u rukama trazim ventil, zasto ventil zato sto je Mihajlovic tako negde rekao, udario sam je spicom tacno u ventil letela je Boze me oprosti kao iz topa!
Gol u samo precku!!!
Hvala ti Sinosa taha sam rekao, ti si rodjeni pobednik pobedices i ovo!!!

misa

pre 4 godine

Dragi Sinisa adresa za lecenje leukemije u Italiji je univerzitetska klinika u Bolonji profesor Gianantonio Rosti. On je jedan od pet vodecih hematologa u svetu. Ne znam o kojoj je vrsti leukemije rec ali on je adresa. zanimljivo je da je i on sam pre dve godine dobio leukemiju. U zavisnosnosti od tipa leukemije neke se upesno lece savremenim lekovima cime se postize vise decenijsko prezivljavanje uz visok komfor zivota a i rada. Molim da mu neko prosledi ovu poruku. Misa Cugurovic predsednik upravnog odbora udruzenja za pomoc obolelima od hronicne mijeloidne leukemije. Beograd.

Bata

pre 4 godine

Pobedice moj Miha!
Kao klinac njegov dres sam nosio, kragna kore i svetsko prvenstvo 98 srj protiv irana miha uzima loptu i sa 30-40m sut iz slobodnjaka i gol to moj miha nikad necu zaboraviti..

icxc nika

pre 4 godine

Siniša pravo za nemačku kod naše dr basare sigurno ozdravljenje!!! Pomogla je mnogima i tebi će. Želim ti brzo ozdravljenje!!!!!

BRAVO za preporuku. Žena je bukvalno medju vodecim hematolozima u svetu i mnoge je vratila u puno zdravlje. Kao po nasem starom i dobrom obicaju u Srbiji pametnima nema mesta pa tako nije bilo ni za nju. SINISA NE IGNORISI OVU PORUKU AKO NEKIM SLUCAJEM CITAS. Izlecivo je, i na vreme je otkriveno. SVAKO DOBRO I BRZ OPORAVAK.

hrvatska

pre 4 godine

Od tvojih slobodnih udaraca i dan danas imamo noćne more. Danas bi takav igrač vrijedio 100 milijuna, bez pretjerivanja. Puno sreće u borbi sa ovom opakom bolesti koju ćeš bez sumnje završiti pobjedom !

Peđa

pre 4 godine

Malo je ljudi, ali u Sinišinom slučaju se Ljudi ili Čovek piše sa velikim slovom,ja sam veliki zvezdaš, al sam prvo čovek koga je ova vest jako pogodila i ceo dan sam van sebe. Isplakao sam se za sve one utakmice, golove i uspehe koje si nam pružio e sad dižem glavu i sa tobom sam kao i ceo svet u ovoj najvažnijoj životnoj borbi. Izdrži legendo pa da još radujemo tvojim uspesima. H R A B R O

Stomatolog

pre 4 godine

Drzi se Miho,inace prvi dres koji sam dobio kao decak bio je tvoj reprezentativni,i naravno nosio sam ga uvek sa podignutom, kragnom,kao i ti. Ps.jedan od nasih najlepsih dresova sa tog ep iz 2000.

Bura

pre 4 godine

Tada sam ga 'mrzio' zbog onih golova u Zagrebu, a danas ga cijenim zbog njih (i ne samo zbog njih, naravno). A što nam ih je uvalio i ostavio nas doma lol. Drži se majstore, sve najbolje i pobijedi tu bolest! Pozdrav iz Hrvatske!

bmiles

pre 4 godine

Tuzno veoma tuzno!Sinisa ce nadam se izdrzati i pobediti ovu bitku!Ako rezultati budu potvrdjeni,nazalost moram reci posledice ove bolesti zavrsavaju tragicno u roku od 3 godine!U svetu medicine,borba protiv ove vrste raka je najvise napredovala.Postoje veliki broj pacijenata koji su premasili ocekivanja i bore se sa ovom bolescu preko pet godina.Nedaj se Sinisa!Sve najbolje zelim bombarderu sa Marakane!

Bane

pre 4 godine

Star covek od 70 godina dobio tu bolest, ustvari jos goru , hronicnu limfocitnu leukemiju, prognozirali mu 5 godina zivot max zbog starosti, covek sada ima 82 ;) bori se legendo budi odgovoran i pametan i ziveces dugo !

Ahtung

pre 4 godine

U tim godinama se obično dobija hronična mijeloidna leukemija. Za nju postoje lekovi u obliku tableta, ali je u nekim slučajevima, ipak, potrebno izvršiti transplantaciju matičnih ?elija kostne srži, što u njegovim godinama može biti rizično. Ipak, Siniša je generalno čovek u dobroj formi i ne boluje.od nekih drugih bolesti, što je dobro. Najbolje je vršiti transplantaciju od 100% podudarnog srodnog donora (brat ili sestra). Limfocitne leukemije u tim godinama su isto hronične, a ima ih manje ili više "agresivnih". Sa nekim manje agresivnim može se živeti decenijama. Od agresivnih neke se mogu uspešno lečiti ekstremno skupim metodama, a i transplantacijom. Akutne leukemije, pre svega, dobijaju mlađi ljudi i deca.

Nena

pre 4 godine

Borio si se ceo svoj zivot bog ce ti dati sage i sada kad ti je najpotrebnija svi smo uz tebe! Sa srecom i hrabrosti koracaj do pobede!

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Samo napred,mozda moze bolest da se drzi pod kontrolom,teskoda se moze pobediti,ali ako se adekvatno leci moze on i te kako da zovi jos dosta godina,ne sumnjam da ce se predati nije on takav i nije kraj,ne treba dici ruke od lecenja...

Ratko

pre 4 godine

Jedino dobro što ima novca i ubeđen sam da će imati relativno normalan život i da će doživeti duboku starost. Ja mu to od srca želim. Oni koji nemaju para za ishranu i odgovarajuću terapiju osuđeni su na smrt. To je žalosno u celoj priči.

Себри

pre 4 godine

Као што си се до сада борио, бранио и нападао молим те Михо тако и настави! Брзо да нам оздравио људино!

Sub013

pre 4 godine

Zao mi je leukemije, mislim da se ovoga puta debelo prevarila i zakacila sa pogresnim covekom. Zazalice sto ga je napala, zgazice to Miha ubedjen sam!

cole

pre 4 godine

majstore, ljudino...nemoj to da nam radis. preseklo me kada sam cuo, ali istog trenutka shvatio da je rec o velikom ratniku, borcu kakvog te svi znaju. ppbedi i ovo, pa da te opet vidimo uz aut liniju!

jo

pre 4 godine

https://youtu.be/amZ_XlrYwIA

Nasa zena, doktorica u njemackoj, procenat izlecenja 87%.

Sledi teska godina dana ali Miha sa srecom i brzo nazad u nive pobede.

Bošnjak

pre 4 godine

Molim Allaha ( Boga ) da ti olakša ove teške trenutke, želim ti od srca brzi oporavak, bio si majstor svog zanata pa zato pobjedi ovu na žalost tešku bolest...

laleman

pre 4 godine

Сако храбро брате. Било је и тежих утакмица па си излазио као победник, а и овде ћеш победити !

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 4 godine

Миха, изведи слободњак као на Маракани против Бајерна и победи !!!

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

“Moram da iskoristim svoju taktiku u ovoj borbi. Pobediću i ovaj izazov, ne sumnjam u to. Pobediću za svoju porodicu, za svoju decu, za sve koji mi vole.”

Sinisa pobjedi u najbitnijoj utakmici u svom zivotu...kao sto si uvjek radio i nikada dao na sebe...podrska od Grobara!

Samo jako i gore glavu.

Panac

pre 4 godine

Život je nepredvidljiv. Svako jutro kad se probudimo trebamo biti zahvalni za zdravlje,jer zdrav imaš 1000 želja,a bolestan samo 1!
Evo što je život...
Kolega s posla (rođ.,'78 ) ...bio "zdrav" do nove g. Iznenada se razbolio.. otkrili mu tumor sa metastazama... umro za 100-tinjak dana.

SINISA

pre 4 godine

Zbog tebe sam Sinisa zavoleo ono sto mi je vec 21 godinu predstavlja jednu od najvaznijih stvari na svetu.Ti si prvi covek u kopackama kojeg sam ja video kako daje ono sto je cilj toga ,postize ono sto se zove gol.Bilo je to 14.juna 1998.,i tvoja levica protiv Irana na SP u Francuskoj.Tog dana fudbal je na velika vrata usao u moj svet,postao u mnogim zivotnim trenucima i ceo svet,a ti,ti si postao,ono sto se zove idol iz detinjstva.Tvoje ime,za decaka koji je imao tada 9 godina postalo je simbol te divne igre.Od tada,redjala su razna pitanja za tog decaka,ali odgovor je uvek bio isti.Da li bi me pitali,ko ti je omiljeni fudbaler,da li bi me pitali koji ti je omiljeni sportista,da li bi me pitali koga najvise volis,da li bi me pitali koga bi voleo da upoznas,da li bi me pitali ko ti je idol,sta god bi me pitali,odgovor je za sve bio isti.Glasio je - Sinisa Mihajlovic! Nisam te nikad licno upoznao iako sam imao zelju kao klinac dugo,dugo godina.No,imao sam tu srecu da od tebe dobijem maskotu mog i dan danas omiljenog Lacija (naravno zavoleo sam ga samo zbog tebe),sa tvojim potpisom i slikom.Bilo mi je dovoljno.I dan danas taj suvenir cuvam,i dan danas kada imam 30 godina,svaka vest o tebi je izazivala paznju.Ova jutros,najgora moguca.Ne verujem.Jako me je pogodila.Izdrzi Sinisa! Pljuni tu bolest kao onomad Jeremisa u Francuskoj,nazovi je crnim go*netom kao onomad sto si Vijeru,i razbij je levicom kao sto si toliko golova razbio tokom karijere!Izdrzi legendo!Uz tebe smo svi!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Želim ti prijatelju da se sto pre oporaviš i da ponovo dominiras kao trener i ako da Bog vidiš ponovo svoju zemlju sa klupe reprezentacije.To ti od srca želim...

''Нико не може да забрани ККП да буде ККП! Па н

pre 4 godine

Легендо, цијела нација је уз тебе! До оздрављења! Издржи!!!

gs

pre 4 godine

Lupaj po njoj levicom, kao po onoj kapiji u svom Borovu, pljuni joj u usta kao Jeremisu, zategni je kao u Klinsmanova rebra. Pokaži onu tvoju ludu narav, tvrdoglavost, upornost da joj više nikada ne padne na pamet da napadne bilo koga. Pokaži ko je naš Siniša. Uz tebe smo!

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ako neko moze i ima volje da pobedi bilo sta, onda je to Miha. Pobedjivao je on mnogo puta do sad jako ozbiljne protivnike, verujem da ce i ovog.

greška

pre 4 godine

Teška bolest, ali znam mnoštvo ljudi koji su je uspešno pregurali. Po meni, ovo nije za vest. Pustite čoveka da se na miru izbori sa strašnom bolešću.

Migo

pre 4 godine

Podmukla bolest. Miho, sve najbolje i hrabro! Sve iskrene prijatelje sporta si oduševljavao svojim fajterskim nastupima i vrhunskim slobodnjacima.
Grobar, Subotica.

Pecaros

pre 4 godine

Znam da ima vise vrsta leukemije I da je razlika izmedju oblika kod dece I odraslih al kad su izlecili mog rodjaka pocetkom osamdesetih nadam se da ce se I Miha izboriti.Sve najbolje mu zelim I veruj u lekare.

Zvezdino dete

pre 4 godine

Miho saljemo ti samo pozitivnu energiju!
Mnogo si nam radosti doneo, zasluzujes da mislimo na tebe i bodrimo te! Samo napred i hrabro do pobede!

Miloje

pre 4 godine

To se leči! Leukemija danas nije neizlečiva bolest! Mnogi ljudi uspeju da je pobede. Siniša samo hrabri i bez straha. To je životna bitka ko će koga. Budi jači! Pobedjivao si u životu mnogo puta, pobedi i sada, to ti svi odavde želimo.

Miloje

pre 4 godine

To se leči! Leukemija danas nije neizlečiva bolest! Mnogi ljudi uspeju da je pobede. Siniša samo hrabri i bez straha. To je životna bitka ko će koga. Budi jači! Pobedjivao si u životu mnogo puta, pobedi i sada, to ti svi odavde želimo.

gs

pre 4 godine

Lupaj po njoj levicom, kao po onoj kapiji u svom Borovu, pljuni joj u usta kao Jeremisu, zategni je kao u Klinsmanova rebra. Pokaži onu tvoju ludu narav, tvrdoglavost, upornost da joj više nikada ne padne na pamet da napadne bilo koga. Pokaži ko je naš Siniša. Uz tebe smo!

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 4 godine

Миха, изведи слободњак као на Маракани против Бајерна и победи !!!

greška

pre 4 godine

Teška bolest, ali znam mnoštvo ljudi koji su je uspešno pregurali. Po meni, ovo nije za vest. Pustite čoveka da se na miru izbori sa strašnom bolešću.

SINISA

pre 4 godine

Zbog tebe sam Sinisa zavoleo ono sto mi je vec 21 godinu predstavlja jednu od najvaznijih stvari na svetu.Ti si prvi covek u kopackama kojeg sam ja video kako daje ono sto je cilj toga ,postize ono sto se zove gol.Bilo je to 14.juna 1998.,i tvoja levica protiv Irana na SP u Francuskoj.Tog dana fudbal je na velika vrata usao u moj svet,postao u mnogim zivotnim trenucima i ceo svet,a ti,ti si postao,ono sto se zove idol iz detinjstva.Tvoje ime,za decaka koji je imao tada 9 godina postalo je simbol te divne igre.Od tada,redjala su razna pitanja za tog decaka,ali odgovor je uvek bio isti.Da li bi me pitali,ko ti je omiljeni fudbaler,da li bi me pitali koji ti je omiljeni sportista,da li bi me pitali koga najvise volis,da li bi me pitali koga bi voleo da upoznas,da li bi me pitali ko ti je idol,sta god bi me pitali,odgovor je za sve bio isti.Glasio je - Sinisa Mihajlovic! Nisam te nikad licno upoznao iako sam imao zelju kao klinac dugo,dugo godina.No,imao sam tu srecu da od tebe dobijem maskotu mog i dan danas omiljenog Lacija (naravno zavoleo sam ga samo zbog tebe),sa tvojim potpisom i slikom.Bilo mi je dovoljno.I dan danas taj suvenir cuvam,i dan danas kada imam 30 godina,svaka vest o tebi je izazivala paznju.Ova jutros,najgora moguca.Ne verujem.Jako me je pogodila.Izdrzi Sinisa! Pljuni tu bolest kao onomad Jeremisa u Francuskoj,nazovi je crnim go*netom kao onomad sto si Vijeru,i razbij je levicom kao sto si toliko golova razbio tokom karijere!Izdrzi legendo!Uz tebe smo svi!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Želim ti prijatelju da se sto pre oporaviš i da ponovo dominiras kao trener i ako da Bog vidiš ponovo svoju zemlju sa klupe reprezentacije.To ti od srca želim...

Felix

pre 4 godine

Nama u Hrvatskoj bio je veliki Sportski rival i nikada neću zaboravit kako nas je u Maksimiru golom iz slobodnjaka izbacio sa Eura 2000. Sad mu kao pravi sportaš, čovjek i kršćan od srca želim da izdrži ove teške trenutke i uz Božju pomoć izliječi ovu tešku bolest.

misa

pre 4 godine

Dragi Sinisa adresa za lecenje leukemije u Italiji je univerzitetska klinika u Bolonji profesor Gianantonio Rosti. On je jedan od pet vodecih hematologa u svetu. Ne znam o kojoj je vrsti leukemije rec ali on je adresa. zanimljivo je da je i on sam pre dve godine dobio leukemiju. U zavisnosnosti od tipa leukemije neke se upesno lece savremenim lekovima cime se postize vise decenijsko prezivljavanje uz visok komfor zivota a i rada. Molim da mu neko prosledi ovu poruku. Misa Cugurovic predsednik upravnog odbora udruzenja za pomoc obolelima od hronicne mijeloidne leukemije. Beograd.

Bura

pre 4 godine

Tada sam ga 'mrzio' zbog onih golova u Zagrebu, a danas ga cijenim zbog njih (i ne samo zbog njih, naravno). A što nam ih je uvalio i ostavio nas doma lol. Drži se majstore, sve najbolje i pobijedi tu bolest! Pozdrav iz Hrvatske!

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ako neko moze i ima volje da pobedi bilo sta, onda je to Miha. Pobedjivao je on mnogo puta do sad jako ozbiljne protivnike, verujem da ce i ovog.

Bošnjak

pre 4 godine

Molim Allaha ( Boga ) da ti olakša ove teške trenutke, želim ti od srca brzi oporavak, bio si majstor svog zanata pa zato pobjedi ovu na žalost tešku bolest...

Pecaros

pre 4 godine

Znam da ima vise vrsta leukemije I da je razlika izmedju oblika kod dece I odraslih al kad su izlecili mog rodjaka pocetkom osamdesetih nadam se da ce se I Miha izboriti.Sve najbolje mu zelim I veruj u lekare.

Saborac...

pre 4 godine

Gospodine Siniša,

Reći ću vam samo jedno!
Kao neko ko je bio u vrlo, vrlo sličnoj situaciji, želim da znate da se morate boriti, i da mi se vaš stav dopada.
Ne posustati, boriti se mora!!!

Srećno do pobede,
Saborac... 🙂

jo

pre 4 godine

https://youtu.be/amZ_XlrYwIA

Nasa zena, doktorica u njemackoj, procenat izlecenja 87%.

Sledi teska godina dana ali Miha sa srecom i brzo nazad u nive pobede.

Migo

pre 4 godine

Podmukla bolest. Miho, sve najbolje i hrabro! Sve iskrene prijatelje sporta si oduševljavao svojim fajterskim nastupima i vrhunskim slobodnjacima.
Grobar, Subotica.

Shamu

pre 4 godine

Nekoliko velikih stvari je Miha rekao, koje na zalost ne mozes da shvatis dok ti se ne desi nesto jao njemu (a i meni). Treba ceniti zivot. On se, kao i ja, borio za sve u svom zivotu i nista mu nije bilo dato. Tako ce biti i sad. Nekima je sudjeno da se bore ceo zivot. Zelim ti da se jednog dana opet budis bez kosmara.

Čistač

pre 4 godine

Nemci imaju najefikasniji lek za ovu vrstu leukemije koja je posle bombardovanja veoma učestala u Srbiji. Nažalost, naši pacijenti se leče zastarelim lekovima, a taj nemački lek nije čak ni na listi lekova naše agencije za uvoz i uotrebu. Košta oko 8000 evra, a izlečenje ako se otkrije u ranoj fazi je iznad 85%. Zato verujem da će Miha brzo ozdraviti.

alan ford

pre 4 godine

Miha veliki Miha koji je svoju vilu nazvao Srbija u Italiji u vreme kada jajare nisu smele da to ime izgovore...OZDRAVI kako znas i umes!!!!!!

Bata

pre 4 godine

Pobedice moj Miha!
Kao klinac njegov dres sam nosio, kragna kore i svetsko prvenstvo 98 srj protiv irana miha uzima loptu i sa 30-40m sut iz slobodnjaka i gol to moj miha nikad necu zaboraviti..

Max

pre 4 godine

Ti si mi uz Piksija bio najdrazi igrac Zvezde. Onaj gol protiv Bajerna kada si potrcao prema nama na severu je prvo cega se setim kada se pomene tvoje ime. Veliki si bio fudbaler kao i patriota za vreme nato bombardovanja. Kao trener si krenuo istim putem i sada si sigurno nas najbolji trener koji se prosetao kroz 7 klubova serije A. Zelim ti da i ovog puta pobedis jer to je u tvom stilu.

Panac

pre 4 godine

Život je nepredvidljiv. Svako jutro kad se probudimo trebamo biti zahvalni za zdravlje,jer zdrav imaš 1000 želja,a bolestan samo 1!
Evo što je život...
Kolega s posla (rođ.,'78 ) ...bio "zdrav" do nove g. Iznenada se razbolio.. otkrili mu tumor sa metastazama... umro za 100-tinjak dana.

Ratko

pre 4 godine

Jedino dobro što ima novca i ubeđen sam da će imati relativno normalan život i da će doživeti duboku starost. Ja mu to od srca želim. Oni koji nemaju para za ishranu i odgovarajuću terapiju osuđeni su na smrt. To je žalosno u celoj priči.

doktor

pre 4 godine

Italija je država-zdravstveni centar znanja i mogućnosti borbe protiv ove bolesti. Siniša,želim ti dug život, a nemam sumnju da ćeš ga i dostići, apsolutno si to i zaslužio...

Sub013

pre 4 godine

Zao mi je leukemije, mislim da se ovoga puta debelo prevarila i zakacila sa pogresnim covekom. Zazalice sto ga je napala, zgazice to Miha ubedjen sam!

Arch Enemy

pre 4 godine

Maloprije odem da malo ,,prelistam" i pročitam ovu vijest i text na portalima sa adresom u sarajevu i mogu samo reći da toliku mržnju,zlobu i neljudskost u životu nisam isčitao i vidio,Miha sve naj,nadam se da ćeš dobiti ovu bitku i ovu bolest poslati u gol iz slobodnjaka sa 35 metara pravo u rašlje i neka tamo ostane!

daki

pre 4 godine

Sećam se njegovog prvog treninga u Borovu nije imao 40 kila kad udari loptu ona leti,leti,leti.... Odmah se vidilo da če biti nešto vanseriski od
njega.Komšija sve naj. i verujem da če biti sve dobro .Ipak si ti prije svega Borovčanin.

Fan

pre 4 godine

Poslednji čovek na kojeg bi pomislio od svih naših sportista da može da dobije ovakvu bolest.Nažalost i moj otac je isto imao i nije se izvukao a bio je jak kao ti ja ti iskreno želim da je ti pobedio jer si mi na veoma lep način obeležio deo mog života. Svako dobro Care

ermin

pre 4 godine

Igrali smo finale osnovnih skola na jugu Srbije, bio sam golman, 87 minut faul za nasu ekipu, 28 metara po centru.
Uzimam loptu crtim u rukama trazim ventil, zasto ventil zato sto je Mihajlovic tako negde rekao, udario sam je spicom tacno u ventil letela je Boze me oprosti kao iz topa!
Gol u samo precku!!!
Hvala ti Sinosa taha sam rekao, ti si rodjeni pobednik pobedices i ovo!!!

hrvatska

pre 4 godine

Od tvojih slobodnih udaraca i dan danas imamo noćne more. Danas bi takav igrač vrijedio 100 milijuna, bez pretjerivanja. Puno sreće u borbi sa ovom opakom bolesti koju ćeš bez sumnje završiti pobjedom !

Walldorf

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da na ovakvoj vesti, na komentare podrske velikom coveku, Sinisi Mihajlovicu, neko lupa minuse?!? Pa u sta se pretvorio svet, blagi Boze? Ljudi su se u neljude pretvorili. Ovakvo nesto je zdravom razumu strano, uzasavajuce.Svima koji drugome pozele zlo, neka Bog sudi...

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Nema patetike mangupe najdraži. Pobedićeš prkosno i bezobrazno sa podignutom kragnom, u tvom stilu.
Drži se majstore, voli te Srbija i tvoji cigani. Mihajlović u sredinu!

icxc nika

pre 4 godine

Siniša pravo za nemačku kod naše dr basare sigurno ozdravljenje!!! Pomogla je mnogima i tebi će. Želim ti brzo ozdravljenje!!!!!

BRAVO za preporuku. Žena je bukvalno medju vodecim hematolozima u svetu i mnoge je vratila u puno zdravlje. Kao po nasem starom i dobrom obicaju u Srbiji pametnima nema mesta pa tako nije bilo ni za nju. SINISA NE IGNORISI OVU PORUKU AKO NEKIM SLUCAJEM CITAS. Izlecivo je, i na vreme je otkriveno. SVAKO DOBRO I BRZ OPORAVAK.

Beskitschmenjak

pre 4 godine

Podrška od srca za velikog Mihu. Baš me je ova vijest potresla, ali leukemija se danas liječi u velikom procentu i vjerujem da će Siniša da pobjedi i ovo. Pozdrav od grobara iz BL.

friúl

pre 4 godine

forza Siniša!!! ti si krivac što moj sin navija za Lazio jer si uvijek bio veliki borac sa mentalitetom pobjednika... zavući ćeš ti i toj leukemiji pod prečku... ne daj se lave!!!

Dr Hitch

pre 4 godine

Majstore, više nema veze da li smo delije ili grobari, najbitnije je da pobediš i ovaj put, a kao rođeni pobednik, što i jesi, ne sumnjam da hoćeš! Izdrži, bori se i pobedi, pa da te jednog dana vidimo sa trofejom LS u rukama i kao trenera!

Brooklyn boy

pre 4 godine

Желим Синиши победу у најважнијем животном мечу...
Сада сам на Твитеру видео колико је јавних личности у Италији пружило подршку Михајловићу, не само из света фудбала. То значи да је тамо оставио дубок траг и да је поштован и цењен. Такође, то доста говори и о Италијанима. Браво!

Невен

pre 4 godine

Добијао си ти и теже утакмице мајсторе! Намести лопту на шеснаест и гађај је у главу мамицу јој...

draza

pre 4 godine

Kao klinac sutirao sam loptu o dedinu kapiju svom silinom leve noge jer sam cuo da je i Miha tako pocinjao kao mali, jedan od ljudi zbog kojih sam i zavoleo fudbal.Drzi se lave i samo hrabro i na prvu!

laki

pre 4 godine

postovao si grb i zastavu, borio se do koske, jesam grobar ali sam isao u sofiju da navijam za vas jer ste pretstavljali sve nas, secam se kako lopta prelece zid i urlika mase ...
dobices ti ovu borbu, uz tebe smo

rade

pre 4 godine

Leukemija je virus... Imam iskustva stim pobedili smo uz pomoc boga i veru.. Pobedices i ti jer si castan covek... Samo ishranu dovesti u red i bice to sve dobro... Zelim ti sve najbolje legendo... Naravno da ces pobediti... Pozz

...evo i mene ...

pre 4 godine

Држи се мајсторе !!!
(..., 13. jul 2019 16:49)

Pa ko na obakav komentar udari minus i to ne jedan, već10?????

Pa da li je moguće???

Kakav čovek moraš biti da bi, na komentar podrške da se OZDRAVI, udari negativan komentar....

teofil2

pre 4 godine

Sunisa ne postoji niko ko te ne voli,i tvoji fudbalski protivnici su uz tebe,tvoje snazne emocije izvesce te iz opasnosti u kojoj jesi.
Svet sporta bice nesto drugo bez tebe,tvoja radost je nesto neopisivo,jedinstven ,takav kakav jesi ,moras ostati jos dugo uz nas.
Nista drugo osim pobede ne dolazi u obzir!!!

Adam

pre 4 godine

Ljudina i po pitanju hrabrosti i po pitanju čoveštva.Ne zna leukemija na koga je natrčala!!!Siniša mnogo puta ai me obradovao (dok si bio u Zvezdi i ne baš),hajde ponovo majstore za koji mesec da čujemo lepe vesti

čovek

pre 4 godine

To je čovek i karakter. Bio i ostao
Uvek u reprezentaciji i uvek iz svoj narod
Ovo je samo još jedan meč...za tebe mačji kašalj!
Napred Miha!

Walldorf

pre 4 godine

"Mihajlovic u sredinu..." sve ostalo je istorija.Veliki si Sinisa Mihajlovicu!!! VELIKI! Voli te tvoj SEVER, kao brata rodjenog! Cekamo te na Marakani,cim pobedis to zlo(U sta ne sumnjam ni delic trenutka).Pridruzujem se preporukama u vezi dr Basara, Nemacka.POBEDI, SINISA!!? VOLI TE CELA SRBIJA!!!

dada

pre 4 godine

Sećam se 99 godine, kad je dao slobodan udarac u ligi šampiona protiv neki engleski klub, onda izjavio da im je udario fudbalsku bombu, svaka čast majstore

zex

pre 4 godine

DRZI SE, OZDRAVI BRZO I SVE NAJBOLJE. SRECA U NESREĆI JE TO STO IMAS SREDSTVA ZA LECENJE. OPASNA STVAR JE KADA SI BOLESTAN A NEMAS NOVAC DA SE LECIS.

cole

pre 4 godine

majstore, ljudino...nemoj to da nam radis. preseklo me kada sam cuo, ali istog trenutka shvatio da je rec o velikom ratniku, borcu kakvog te svi znaju. ppbedi i ovo, pa da te opet vidimo uz aut liniju!

Bane

pre 4 godine

Star covek od 70 godina dobio tu bolest, ustvari jos goru , hronicnu limfocitnu leukemiju, prognozirali mu 5 godina zivot max zbog starosti, covek sada ima 82 ;) bori se legendo budi odgovoran i pametan i ziveces dugo !

krznena revolucija

pre 4 godine

Bas sam potresena. Legendo, ima da ozdravi! Nalazim se u bolnici, gdje se igram sa djecom oboljelom od leukemije. Dusha me moja boli. Bog nam svima samo dao zdravlje!

John stockton

pre 4 godine

Издржи и победи! Твоје Делије су уз тебе. И увек незаборавно:Михајловић у средину! Победи Михо!

rebro

pre 4 godine

@Miloje, akutna leukemija je vrlo opasna jer napreduje brzo. Izjava lekara da će napasti ćelije je ili pogrešno prevedena ili on lupeta jer se ćelije raka u slučaju leukemije ne napadaju. Leukemija je rak koštane srži. a ne krvi kako se predstavlja, a krv je produkt te iste koštane srži. To znači da će mu terapija prvo uništiti njegovu sopstvenu koštanu srž koja je ujedno imuni sistem, pa onda ide transplatacija iste. On sada može da vodi klub, ali kada počne ubijanje koštane srži biće izolovan u bolničkoj sobi bez dodira sa spoljnim svetom. Samo preko stakla može porodica da ga posmatra jer bez imunog sistema bi umro od kijavice.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ne daj se Siniša majstore, veliki borče, kolose ljudski i sportski! U životu si pobedio u mnogim teškim sportskim bitkama, pobedićeš i u ovoj najtežoj životnoj bici, mnogo puta sam se divio tvojim majstorijama u Zvezdinom i u reprezentativnom dresu i u dresu svih italijanskih timova za koje si nastupao, onaj tvoj gol Bajernu u revanšu u Beogradu za 1:0 i tvoj trk preko celog terena i zagrljaj sa Robertom Prosinečkim uz huk sto hiljada Zvezdinih navijača na stadionu i još miliona kraj tv ekrana je nešto što mi i dan danas blješti pred očima i odzvanja u ušima. Držimo ti palčeve dragi Siniša u ovim najtežim trenucima tvog života, uz tebe smo srcem i dušom, verujemo u tvoje izlečenje, neka te Gospod Bog i Anđeli čuvaju i sačuvaju i da nam se oporaviš dragi naš Siniša šampiončino!

laki

pre 4 godine

Koliko sam volio ovog igraca kao mali, najbolji izvodjac slobodnih svih vremena, ali sam se najvise divio njegov iskrenoj hrabrosti i prgavosti kad je to neophodno, a sto se tice bitki koje je kroz karijere vodio jedno se sigurno tesko ce odustati i u ovoj... nek mu je sa srecom!

Никола87

pre 4 godine

Главу горе, Михо, биће то још једна традиционална Србинова победа, када "спаса нема а пропасти нећемо". Помери границе, победи тог Голијата. И мисли на оне којима значиш, а много их је.

Mile

pre 4 godine

Zna Miha da od kukanja ne da nema nista nego nema sanse da se izleci.Samo optimizam i pozitivan stav i misli su neki lek,a ni to nije garant kod ove proklete bolesti.Pre nekoliko godina isto je doziveo i bivsi igrac i trener banjaluckog Borca i zagrebackog Dinama Josip Kuze.Nazalost on je bitku izgubio,a za Sinisu cvrsto verujem da ce pobediti opaku bolest.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

“Moram da iskoristim svoju taktiku u ovoj borbi. Pobediću i ovaj izazov, ne sumnjam u to. Pobediću za svoju porodicu, za svoju decu, za sve koji mi vole.”

Sinisa pobjedi u najbitnijoj utakmici u svom zivotu...kao sto si uvjek radio i nikada dao na sebe...podrska od Grobara!

Samo jako i gore glavu.

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 4 godine

Majstore, želim ti da i ovu bitku, što te čeka, pobjediš i izađeš još jači. Svu sreću ovoga svijeta ti želim.

Stomatolog

pre 4 godine

Drzi se Miho,inace prvi dres koji sam dobio kao decak bio je tvoj reprezentativni,i naravno nosio sam ga uvek sa podignutom, kragnom,kao i ti. Ps.jedan od nasih najlepsih dresova sa tog ep iz 2000.

Mad4Red

pre 4 godine

Spusti leukemiju na zemlju zaleti se i levom nogom probu mrezu sa njom u rašlje kako znaš!!! Izdrzi legendo pobedices i ovaj meč!!!

mali zeleni

pre 4 godine

Budi prkosan, ponosan i inatan prema bolesti kao što si uvek i bio na terenu i pored njega! Bog te poživeo još mnogo, mnogo godina!

Goran

pre 4 godine

Hvala ti sto si moje detinjstvo učinio srećnim! Kada bi ikada imao kontakt sa mojom firmom nikada ti ti ne bismo naplatili ni jednu uslugu jer svi je davno i unapred platio!
Hvala ti sto si donosio radost celoj naciji!
Navikli smo da pobedjujes, znam da ćeš pobediti i sada! Budi ono sto jesi, tvoj temperament ti neće dozvoliti da izgubiš!
Bio si i ostao moj idol. I dan danas kada mi deca ostave loptu u dvorištu zamislim gol od vrata od garaže, setim se tebe i šutnem slobodan udarac ;)
Pobedićeš!

SB

pre 4 godine

Baš sam se rastužila. Želim Siniši snagu da izdrži i prebrodi ovo i šaljem pozitivne misli i energiju i njemu i njegovoj porodici. Divan čovek i veliki sportista ♥.

Bomber

pre 4 godine

Gledao sam ga kao dete na stadionu Vojvodine. Od prvog momenta je postao jedan od mojih omiljenih fudbalera. Ogromna karijera od Zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija, Intera. Hvala mu za sve golove i majstorije koje nam je podario na terenu. Trenerska karijera takodje za respekt, na daj se Sinisa pobedices ti i u ovoj borbi.

Црвена звезда #8

pre 4 godine

Издржи, Звездина легендо! Нека ти Господ подари победу у твојој здравственој бици!

Peđa

pre 4 godine

Malo je ljudi, ali u Sinišinom slučaju se Ljudi ili Čovek piše sa velikim slovom,ja sam veliki zvezdaš, al sam prvo čovek koga je ova vest jako pogodila i ceo dan sam van sebe. Isplakao sam se za sve one utakmice, golove i uspehe koje si nam pružio e sad dižem glavu i sa tobom sam kao i ceo svet u ovoj najvažnijoj životnoj borbi. Izdrži legendo pa da još radujemo tvojim uspesima. H R A B R O

bmiles

pre 4 godine

Tuzno veoma tuzno!Sinisa ce nadam se izdrzati i pobediti ovu bitku!Ako rezultati budu potvrdjeni,nazalost moram reci posledice ove bolesti zavrsavaju tragicno u roku od 3 godine!U svetu medicine,borba protiv ove vrste raka je najvise napredovala.Postoje veliki broj pacijenata koji su premasili ocekivanja i bore se sa ovom bolescu preko pet godina.Nedaj se Sinisa!Sve najbolje zelim bombarderu sa Marakane!

Ahtung

pre 4 godine

U tim godinama se obično dobija hronična mijeloidna leukemija. Za nju postoje lekovi u obliku tableta, ali je u nekim slučajevima, ipak, potrebno izvršiti transplantaciju matičnih ?elija kostne srži, što u njegovim godinama može biti rizično. Ipak, Siniša je generalno čovek u dobroj formi i ne boluje.od nekih drugih bolesti, što je dobro. Najbolje je vršiti transplantaciju od 100% podudarnog srodnog donora (brat ili sestra). Limfocitne leukemije u tim godinama su isto hronične, a ima ih manje ili više "agresivnih". Sa nekim manje agresivnim može se živeti decenijama. Od agresivnih neke se mogu uspešno lečiti ekstremno skupim metodama, a i transplantacijom. Akutne leukemije, pre svega, dobijaju mlađi ljudi i deca.

Себри

pre 4 godine

Као што си се до сада борио, бранио и нападао молим те Михо тако и настави! Брзо да нам оздравио људино!

Nena

pre 4 godine

Borio si se ceo svoj zivot bog ce ti dati sage i sada kad ti je najpotrebnija svi smo uz tebe! Sa srecom i hrabrosti koracaj do pobede!

Zvezdino dete

pre 4 godine

Miho saljemo ti samo pozitivnu energiju!
Mnogo si nam radosti doneo, zasluzujes da mislimo na tebe i bodrimo te! Samo napred i hrabro do pobede!

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Samo napred,mozda moze bolest da se drzi pod kontrolom,teskoda se moze pobediti,ali ako se adekvatno leci moze on i te kako da zovi jos dosta godina,ne sumnjam da ce se predati nije on takav i nije kraj,ne treba dici ruke od lecenja...

Остоја кароја

pre 4 godine

Чуда се не дешавају свакога дана,али ја верујем у чуда.Упорност и воља за животом надвладаће и несавладиво! Жив био јуначе

laleman

pre 4 godine

Сако храбро брате. Било је и тежих утакмица па си излазио као победник, а и овде ћеш победити !

rebro

pre 4 godine

@jo, ne mlati života ti. Zna se sve o leukemijama. Neke od njih kao CML se uspešno tretiraju jer se zaustavlja ili usporava progresija lekovima kao što su Glivek, Tasigna, Sandoz. Jedna pilula dnevno i to je sve. Kod akutne je zeznuto jer mora koštana srž da se uništi, a bez nje nemaš imuni sistem.

''Нико не може да забрани ККП да буде ККП! Па н

pre 4 godine

Легендо, цијела нација је уз тебе! До оздрављења! Издржи!!!

mm.

pre 4 godine

Šta ste navalili s Nemačkom i savetima za lečenje; Miha ne živi u Srbiji, nego u Italiji, koja ima jedan od najboljih zdravstvenih sistema na svetu, a Poliklinika u Bolonji i bolnica Sant'Orsola, u kojoj će se lečiti, su svetski pojam.

Dragutin

pre 4 godine

Žao mi je, iskreno. Želim ti pobjedu nad tom bolešću.
A dal si cijelog života uobražen i prepotentan, jesi. Ni more ti do koljena nije bilo. Ne valja bit takav.

stojcic

pre 4 godine

Akutna Leukemija je veoma opasna bolest sa neizvjesnim ishodom!! Iscrpljujece je to sto lijecenje traje dugo, a sam oporavak poslije hemoterapije, zracenja, citostatika imunosupresiva i kortikosteroida, moze trajati i do 5 god!! Zao mi je Sinise mihajlovica, Ali i svakog ko dobije takvu dijagnozu:-( Dobra vijest je da u danasnje vrijeme postoji vise mogucnosti lijecenja- izljecenja ove bolesti!! Najbolji i jedini put ka potpunom izljecenju je transplantacija kostane srzi od srodnog donora!! Postoji i mogucnost biti sam sebi donor ( ali samo kad bolest gdje je bolest usla u remisiju tj. Stanje mirovanja!! Pisem iz iskustva jer sam i sam prije 12 god imao Akutnu leukemiju- AML-M2 Vjerujem da ce Mihajlovic isto tako imati srece i snage da pobijedi tu opaku Bolest

Veselin

pre 4 godine

Želim mu brz oporavak i trajno ozdravljenje i da dočeka ga gleda unučad u rijaliti emisijama kao što ovih dana gleda svoju decu.

Baka bandit

pre 4 godine

@mm.,A sta fali nasem zdravstvenom sistemu i doktorima evo jel uspesno lece Kuzmica. Zasto li vas samo impresionira nesto sto je strano

Dragutin

pre 4 godine

Žao mi je, iskreno. Želim ti pobjedu nad tom bolešću.
A dal si cijelog života uobražen i prepotentan, jesi. Ni more ti do koljena nije bilo. Ne valja bit takav.

rade

pre 4 godine

Leukemija je virus... Imam iskustva stim pobedili smo uz pomoc boga i veru.. Pobedices i ti jer si castan covek... Samo ishranu dovesti u red i bice to sve dobro... Zelim ti sve najbolje legendo... Naravno da ces pobediti... Pozz

greška

pre 4 godine

Teška bolest, ali znam mnoštvo ljudi koji su je uspešno pregurali. Po meni, ovo nije za vest. Pustite čoveka da se na miru izbori sa strašnom bolešću.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 4 godine

Миха, изведи слободњак као на Маракани против Бајерна и победи !!!

Miloje

pre 4 godine

To se leči! Leukemija danas nije neizlečiva bolest! Mnogi ljudi uspeju da je pobede. Siniša samo hrabri i bez straha. To je životna bitka ko će koga. Budi jači! Pobedjivao si u životu mnogo puta, pobedi i sada, to ti svi odavde želimo.

Walldorf

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da na ovakvoj vesti, na komentare podrske velikom coveku, Sinisi Mihajlovicu, neko lupa minuse?!? Pa u sta se pretvorio svet, blagi Boze? Ljudi su se u neljude pretvorili. Ovakvo nesto je zdravom razumu strano, uzasavajuce.Svima koji drugome pozele zlo, neka Bog sudi...

Čistač

pre 4 godine

Nemci imaju najefikasniji lek za ovu vrstu leukemije koja je posle bombardovanja veoma učestala u Srbiji. Nažalost, naši pacijenti se leče zastarelim lekovima, a taj nemački lek nije čak ni na listi lekova naše agencije za uvoz i uotrebu. Košta oko 8000 evra, a izlečenje ako se otkrije u ranoj fazi je iznad 85%. Zato verujem da će Miha brzo ozdraviti.

icxc nika

pre 4 godine

Siniša pravo za nemačku kod naše dr basare sigurno ozdravljenje!!! Pomogla je mnogima i tebi će. Želim ti brzo ozdravljenje!!!!!

BRAVO za preporuku. Žena je bukvalno medju vodecim hematolozima u svetu i mnoge je vratila u puno zdravlje. Kao po nasem starom i dobrom obicaju u Srbiji pametnima nema mesta pa tako nije bilo ni za nju. SINISA NE IGNORISI OVU PORUKU AKO NEKIM SLUCAJEM CITAS. Izlecivo je, i na vreme je otkriveno. SVAKO DOBRO I BRZ OPORAVAK.

SINISA

pre 4 godine

Zbog tebe sam Sinisa zavoleo ono sto mi je vec 21 godinu predstavlja jednu od najvaznijih stvari na svetu.Ti si prvi covek u kopackama kojeg sam ja video kako daje ono sto je cilj toga ,postize ono sto se zove gol.Bilo je to 14.juna 1998.,i tvoja levica protiv Irana na SP u Francuskoj.Tog dana fudbal je na velika vrata usao u moj svet,postao u mnogim zivotnim trenucima i ceo svet,a ti,ti si postao,ono sto se zove idol iz detinjstva.Tvoje ime,za decaka koji je imao tada 9 godina postalo je simbol te divne igre.Od tada,redjala su razna pitanja za tog decaka,ali odgovor je uvek bio isti.Da li bi me pitali,ko ti je omiljeni fudbaler,da li bi me pitali koji ti je omiljeni sportista,da li bi me pitali koga najvise volis,da li bi me pitali koga bi voleo da upoznas,da li bi me pitali ko ti je idol,sta god bi me pitali,odgovor je za sve bio isti.Glasio je - Sinisa Mihajlovic! Nisam te nikad licno upoznao iako sam imao zelju kao klinac dugo,dugo godina.No,imao sam tu srecu da od tebe dobijem maskotu mog i dan danas omiljenog Lacija (naravno zavoleo sam ga samo zbog tebe),sa tvojim potpisom i slikom.Bilo mi je dovoljno.I dan danas taj suvenir cuvam,i dan danas kada imam 30 godina,svaka vest o tebi je izazivala paznju.Ova jutros,najgora moguca.Ne verujem.Jako me je pogodila.Izdrzi Sinisa! Pljuni tu bolest kao onomad Jeremisa u Francuskoj,nazovi je crnim go*netom kao onomad sto si Vijeru,i razbij je levicom kao sto si toliko golova razbio tokom karijere!Izdrzi legendo!Uz tebe smo svi!

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ne daj se Siniša majstore, veliki borče, kolose ljudski i sportski! U životu si pobedio u mnogim teškim sportskim bitkama, pobedićeš i u ovoj najtežoj životnoj bici, mnogo puta sam se divio tvojim majstorijama u Zvezdinom i u reprezentativnom dresu i u dresu svih italijanskih timova za koje si nastupao, onaj tvoj gol Bajernu u revanšu u Beogradu za 1:0 i tvoj trk preko celog terena i zagrljaj sa Robertom Prosinečkim uz huk sto hiljada Zvezdinih navijača na stadionu i još miliona kraj tv ekrana je nešto što mi i dan danas blješti pred očima i odzvanja u ušima. Držimo ti palčeve dragi Siniša u ovim najtežim trenucima tvog života, uz tebe smo srcem i dušom, verujemo u tvoje izlečenje, neka te Gospod Bog i Anđeli čuvaju i sačuvaju i da nam se oporaviš dragi naš Siniša šampiončino!

alan ford

pre 4 godine

Miha veliki Miha koji je svoju vilu nazvao Srbija u Italiji u vreme kada jajare nisu smele da to ime izgovore...OZDRAVI kako znas i umes!!!!!!

gs

pre 4 godine

Lupaj po njoj levicom, kao po onoj kapiji u svom Borovu, pljuni joj u usta kao Jeremisu, zategni je kao u Klinsmanova rebra. Pokaži onu tvoju ludu narav, tvrdoglavost, upornost da joj više nikada ne padne na pamet da napadne bilo koga. Pokaži ko je naš Siniša. Uz tebe smo!

Arch Enemy

pre 4 godine

Maloprije odem da malo ,,prelistam" i pročitam ovu vijest i text na portalima sa adresom u sarajevu i mogu samo reći da toliku mržnju,zlobu i neljudskost u životu nisam isčitao i vidio,Miha sve naj,nadam se da ćeš dobiti ovu bitku i ovu bolest poslati u gol iz slobodnjaka sa 35 metara pravo u rašlje i neka tamo ostane!

Felix

pre 4 godine

Nama u Hrvatskoj bio je veliki Sportski rival i nikada neću zaboravit kako nas je u Maksimiru golom iz slobodnjaka izbacio sa Eura 2000. Sad mu kao pravi sportaš, čovjek i kršćan od srca želim da izdrži ove teške trenutke i uz Božju pomoć izliječi ovu tešku bolest.

zex

pre 4 godine

DRZI SE, OZDRAVI BRZO I SVE NAJBOLJE. SRECA U NESREĆI JE TO STO IMAS SREDSTVA ZA LECENJE. OPASNA STVAR JE KADA SI BOLESTAN A NEMAS NOVAC DA SE LECIS.

Dr Hitch

pre 4 godine

Majstore, više nema veze da li smo delije ili grobari, najbitnije je da pobediš i ovaj put, a kao rođeni pobednik, što i jesi, ne sumnjam da hoćeš! Izdrži, bori se i pobedi, pa da te jednog dana vidimo sa trofejom LS u rukama i kao trenera!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Želim ti prijatelju da se sto pre oporaviš i da ponovo dominiras kao trener i ako da Bog vidiš ponovo svoju zemlju sa klupe reprezentacije.To ti od srca želim...

daki

pre 4 godine

Sećam se njegovog prvog treninga u Borovu nije imao 40 kila kad udari loptu ona leti,leti,leti.... Odmah se vidilo da če biti nešto vanseriski od
njega.Komšija sve naj. i verujem da če biti sve dobro .Ipak si ti prije svega Borovčanin.

mali zeleni

pre 4 godine

Budi prkosan, ponosan i inatan prema bolesti kao što si uvek i bio na terenu i pored njega! Bog te poživeo još mnogo, mnogo godina!

...evo i mene ...

pre 4 godine

Држи се мајсторе !!!
(..., 13. jul 2019 16:49)

Pa ko na obakav komentar udari minus i to ne jedan, već10?????

Pa da li je moguće???

Kakav čovek moraš biti da bi, na komentar podrške da se OZDRAVI, udari negativan komentar....

Panac

pre 4 godine

Život je nepredvidljiv. Svako jutro kad se probudimo trebamo biti zahvalni za zdravlje,jer zdrav imaš 1000 želja,a bolestan samo 1!
Evo što je život...
Kolega s posla (rođ.,'78 ) ...bio "zdrav" do nove g. Iznenada se razbolio.. otkrili mu tumor sa metastazama... umro za 100-tinjak dana.

krznena revolucija

pre 4 godine

Bas sam potresena. Legendo, ima da ozdravi! Nalazim se u bolnici, gdje se igram sa djecom oboljelom od leukemije. Dusha me moja boli. Bog nam svima samo dao zdravlje!

Mile

pre 4 godine

Zna Miha da od kukanja ne da nema nista nego nema sanse da se izleci.Samo optimizam i pozitivan stav i misli su neki lek,a ni to nije garant kod ove proklete bolesti.Pre nekoliko godina isto je doziveo i bivsi igrac i trener banjaluckog Borca i zagrebackog Dinama Josip Kuze.Nazalost on je bitku izgubio,a za Sinisu cvrsto verujem da ce pobediti opaku bolest.

teofil2

pre 4 godine

Sunisa ne postoji niko ko te ne voli,i tvoji fudbalski protivnici su uz tebe,tvoje snazne emocije izvesce te iz opasnosti u kojoj jesi.
Svet sporta bice nesto drugo bez tebe,tvoja radost je nesto neopisivo,jedinstven ,takav kakav jesi ,moras ostati jos dugo uz nas.
Nista drugo osim pobede ne dolazi u obzir!!!

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Nema patetike mangupe najdraži. Pobedićeš prkosno i bezobrazno sa podignutom kragnom, u tvom stilu.
Drži se majstore, voli te Srbija i tvoji cigani. Mihajlović u sredinu!

Никола87

pre 4 godine

Главу горе, Михо, биће то још једна традиционална Србинова победа, када "спаса нема а пропасти нећемо". Помери границе, победи тог Голијата. И мисли на оне којима значиш, а много их је.

Veselin

pre 4 godine

Želim mu brz oporavak i trajno ozdravljenje i da dočeka ga gleda unučad u rijaliti emisijama kao što ovih dana gleda svoju decu.

misa

pre 4 godine

Dragi Sinisa adresa za lecenje leukemije u Italiji je univerzitetska klinika u Bolonji profesor Gianantonio Rosti. On je jedan od pet vodecih hematologa u svetu. Ne znam o kojoj je vrsti leukemije rec ali on je adresa. zanimljivo je da je i on sam pre dve godine dobio leukemiju. U zavisnosnosti od tipa leukemije neke se upesno lece savremenim lekovima cime se postize vise decenijsko prezivljavanje uz visok komfor zivota a i rada. Molim da mu neko prosledi ovu poruku. Misa Cugurovic predsednik upravnog odbora udruzenja za pomoc obolelima od hronicne mijeloidne leukemije. Beograd.

SB

pre 4 godine

Baš sam se rastužila. Želim Siniši snagu da izdrži i prebrodi ovo i šaljem pozitivne misli i energiju i njemu i njegovoj porodici. Divan čovek i veliki sportista ♥.

rebro

pre 4 godine

@jo, ne mlati života ti. Zna se sve o leukemijama. Neke od njih kao CML se uspešno tretiraju jer se zaustavlja ili usporava progresija lekovima kao što su Glivek, Tasigna, Sandoz. Jedna pilula dnevno i to je sve. Kod akutne je zeznuto jer mora koštana srž da se uništi, a bez nje nemaš imuni sistem.

dada

pre 4 godine

Sećam se 99 godine, kad je dao slobodan udarac u ligi šampiona protiv neki engleski klub, onda izjavio da im je udario fudbalsku bombu, svaka čast majstore

cole

pre 4 godine

majstore, ljudino...nemoj to da nam radis. preseklo me kada sam cuo, ali istog trenutka shvatio da je rec o velikom ratniku, borcu kakvog te svi znaju. ppbedi i ovo, pa da te opet vidimo uz aut liniju!

Ratko

pre 4 godine

Jedino dobro što ima novca i ubeđen sam da će imati relativno normalan život i da će doživeti duboku starost. Ja mu to od srca želim. Oni koji nemaju para za ishranu i odgovarajuću terapiju osuđeni su na smrt. To je žalosno u celoj priči.

Sub013

pre 4 godine

Zao mi je leukemije, mislim da se ovoga puta debelo prevarila i zakacila sa pogresnim covekom. Zazalice sto ga je napala, zgazice to Miha ubedjen sam!

Ahtung

pre 4 godine

U tim godinama se obično dobija hronična mijeloidna leukemija. Za nju postoje lekovi u obliku tableta, ali je u nekim slučajevima, ipak, potrebno izvršiti transplantaciju matičnih ?elija kostne srži, što u njegovim godinama može biti rizično. Ipak, Siniša je generalno čovek u dobroj formi i ne boluje.od nekih drugih bolesti, što je dobro. Najbolje je vršiti transplantaciju od 100% podudarnog srodnog donora (brat ili sestra). Limfocitne leukemije u tim godinama su isto hronične, a ima ih manje ili više "agresivnih". Sa nekim manje agresivnim može se živeti decenijama. Od agresivnih neke se mogu uspešno lečiti ekstremno skupim metodama, a i transplantacijom. Akutne leukemije, pre svega, dobijaju mlađi ljudi i deca.

bmiles

pre 4 godine

Tuzno veoma tuzno!Sinisa ce nadam se izdrzati i pobediti ovu bitku!Ako rezultati budu potvrdjeni,nazalost moram reci posledice ove bolesti zavrsavaju tragicno u roku od 3 godine!U svetu medicine,borba protiv ove vrste raka je najvise napredovala.Postoje veliki broj pacijenata koji su premasili ocekivanja i bore se sa ovom bolescu preko pet godina.Nedaj se Sinisa!Sve najbolje zelim bombarderu sa Marakane!

Bane

pre 4 godine

Star covek od 70 godina dobio tu bolest, ustvari jos goru , hronicnu limfocitnu leukemiju, prognozirali mu 5 godina zivot max zbog starosti, covek sada ima 82 ;) bori se legendo budi odgovoran i pametan i ziveces dugo !

Walldorf

pre 4 godine

"Mihajlovic u sredinu..." sve ostalo je istorija.Veliki si Sinisa Mihajlovicu!!! VELIKI! Voli te tvoj SEVER, kao brata rodjenog! Cekamo te na Marakani,cim pobedis to zlo(U sta ne sumnjam ni delic trenutka).Pridruzujem se preporukama u vezi dr Basara, Nemacka.POBEDI, SINISA!!? VOLI TE CELA SRBIJA!!!

rebro

pre 4 godine

@Miloje, akutna leukemija je vrlo opasna jer napreduje brzo. Izjava lekara da će napasti ćelije je ili pogrešno prevedena ili on lupeta jer se ćelije raka u slučaju leukemije ne napadaju. Leukemija je rak koštane srži. a ne krvi kako se predstavlja, a krv je produkt te iste koštane srži. To znači da će mu terapija prvo uništiti njegovu sopstvenu koštanu srž koja je ujedno imuni sistem, pa onda ide transplatacija iste. On sada može da vodi klub, ali kada počne ubijanje koštane srži biće izolovan u bolničkoj sobi bez dodira sa spoljnim svetom. Samo preko stakla može porodica da ga posmatra jer bez imunog sistema bi umro od kijavice.

Fan

pre 4 godine

Poslednji čovek na kojeg bi pomislio od svih naših sportista da može da dobije ovakvu bolest.Nažalost i moj otac je isto imao i nije se izvukao a bio je jak kao ti ja ti iskreno želim da je ti pobedio jer si mi na veoma lep način obeležio deo mog života. Svako dobro Care

čovek

pre 4 godine

To je čovek i karakter. Bio i ostao
Uvek u reprezentaciji i uvek iz svoj narod
Ovo je samo još jedan meč...za tebe mačji kašalj!
Napred Miha!

Adam

pre 4 godine

Ljudina i po pitanju hrabrosti i po pitanju čoveštva.Ne zna leukemija na koga je natrčala!!!Siniša mnogo puta ai me obradovao (dok si bio u Zvezdi i ne baš),hajde ponovo majstore za koji mesec da čujemo lepe vesti

Невен

pre 4 godine

Добијао си ти и теже утакмице мајсторе! Намести лопту на шеснаест и гађај је у главу мамицу јој...

draza

pre 4 godine

Kao klinac sutirao sam loptu o dedinu kapiju svom silinom leve noge jer sam cuo da je i Miha tako pocinjao kao mali, jedan od ljudi zbog kojih sam i zavoleo fudbal.Drzi se lave i samo hrabro i na prvu!

Pecaros

pre 4 godine

Znam da ima vise vrsta leukemije I da je razlika izmedju oblika kod dece I odraslih al kad su izlecili mog rodjaka pocetkom osamdesetih nadam se da ce se I Miha izboriti.Sve najbolje mu zelim I veruj u lekare.

Migo

pre 4 godine

Podmukla bolest. Miho, sve najbolje i hrabro! Sve iskrene prijatelje sporta si oduševljavao svojim fajterskim nastupima i vrhunskim slobodnjacima.
Grobar, Subotica.

Bošnjak

pre 4 godine

Molim Allaha ( Boga ) da ti olakša ove teške trenutke, želim ti od srca brzi oporavak, bio si majstor svog zanata pa zato pobjedi ovu na žalost tešku bolest...

jo

pre 4 godine

https://youtu.be/amZ_XlrYwIA

Nasa zena, doktorica u njemackoj, procenat izlecenja 87%.

Sledi teska godina dana ali Miha sa srecom i brzo nazad u nive pobede.

Stomatolog

pre 4 godine

Drzi se Miho,inace prvi dres koji sam dobio kao decak bio je tvoj reprezentativni,i naravno nosio sam ga uvek sa podignutom, kragnom,kao i ti. Ps.jedan od nasih najlepsih dresova sa tog ep iz 2000.

Црвена звезда #8

pre 4 godine

Издржи, Звездина легендо! Нека ти Господ подари победу у твојој здравственој бици!

Bura

pre 4 godine

Tada sam ga 'mrzio' zbog onih golova u Zagrebu, a danas ga cijenim zbog njih (i ne samo zbog njih, naravno). A što nam ih je uvalio i ostavio nas doma lol. Drži se majstore, sve najbolje i pobijedi tu bolest! Pozdrav iz Hrvatske!

Peđa

pre 4 godine

Malo je ljudi, ali u Sinišinom slučaju se Ljudi ili Čovek piše sa velikim slovom,ja sam veliki zvezdaš, al sam prvo čovek koga je ova vest jako pogodila i ceo dan sam van sebe. Isplakao sam se za sve one utakmice, golove i uspehe koje si nam pružio e sad dižem glavu i sa tobom sam kao i ceo svet u ovoj najvažnijoj životnoj borbi. Izdrži legendo pa da još radujemo tvojim uspesima. H R A B R O

Bata

pre 4 godine

Pobedice moj Miha!
Kao klinac njegov dres sam nosio, kragna kore i svetsko prvenstvo 98 srj protiv irana miha uzima loptu i sa 30-40m sut iz slobodnjaka i gol to moj miha nikad necu zaboraviti..

laki

pre 4 godine

postovao si grb i zastavu, borio se do koske, jesam grobar ali sam isao u sofiju da navijam za vas jer ste pretstavljali sve nas, secam se kako lopta prelece zid i urlika mase ...
dobices ti ovu borbu, uz tebe smo

doktor

pre 4 godine

Italija je država-zdravstveni centar znanja i mogućnosti borbe protiv ove bolesti. Siniša,želim ti dug život, a nemam sumnju da ćeš ga i dostići, apsolutno si to i zaslužio...

friúl

pre 4 godine

forza Siniša!!! ti si krivac što moj sin navija za Lazio jer si uvijek bio veliki borac sa mentalitetom pobjednika... zavući ćeš ti i toj leukemiji pod prečku... ne daj se lave!!!

laki

pre 4 godine

Koliko sam volio ovog igraca kao mali, najbolji izvodjac slobodnih svih vremena, ali sam se najvise divio njegov iskrenoj hrabrosti i prgavosti kad je to neophodno, a sto se tice bitki koje je kroz karijere vodio jedno se sigurno tesko ce odustati i u ovoj... nek mu je sa srecom!

Mad4Red

pre 4 godine

Spusti leukemiju na zemlju zaleti se i levom nogom probu mrezu sa njom u rašlje kako znaš!!! Izdrzi legendo pobedices i ovaj meč!!!

John stockton

pre 4 godine

Издржи и победи! Твоје Делије су уз тебе. И увек незаборавно:Михајловић у средину! Победи Михо!

Остоја кароја

pre 4 godine

Чуда се не дешавају свакога дана,али ја верујем у чуда.Упорност и воља за животом надвладаће и несавладиво! Жив био јуначе

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 4 godine

Majstore, želim ti da i ovu bitku, što te čeka, pobjediš i izađeš još jači. Svu sreću ovoga svijeta ti želim.

Max

pre 4 godine

Ti si mi uz Piksija bio najdrazi igrac Zvezde. Onaj gol protiv Bajerna kada si potrcao prema nama na severu je prvo cega se setim kada se pomene tvoje ime. Veliki si bio fudbaler kao i patriota za vreme nato bombardovanja. Kao trener si krenuo istim putem i sada si sigurno nas najbolji trener koji se prosetao kroz 7 klubova serije A. Zelim ti da i ovog puta pobedis jer to je u tvom stilu.

Goran

pre 4 godine

Hvala ti sto si moje detinjstvo učinio srećnim! Kada bi ikada imao kontakt sa mojom firmom nikada ti ti ne bismo naplatili ni jednu uslugu jer svi je davno i unapred platio!
Hvala ti sto si donosio radost celoj naciji!
Navikli smo da pobedjujes, znam da ćeš pobediti i sada! Budi ono sto jesi, tvoj temperament ti neće dozvoliti da izgubiš!
Bio si i ostao moj idol. I dan danas kada mi deca ostave loptu u dvorištu zamislim gol od vrata od garaže, setim se tebe i šutnem slobodan udarac ;)
Pobedićeš!

Beskitschmenjak

pre 4 godine

Podrška od srca za velikog Mihu. Baš me je ova vijest potresla, ali leukemija se danas liječi u velikom procentu i vjerujem da će Siniša da pobjedi i ovo. Pozdrav od grobara iz BL.

Saborac...

pre 4 godine

Gospodine Siniša,

Reći ću vam samo jedno!
Kao neko ko je bio u vrlo, vrlo sličnoj situaciji, želim da znate da se morate boriti, i da mi se vaš stav dopada.
Ne posustati, boriti se mora!!!

Srećno do pobede,
Saborac... 🙂

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Samo napred,mozda moze bolest da se drzi pod kontrolom,teskoda se moze pobediti,ali ako se adekvatno leci moze on i te kako da zovi jos dosta godina,ne sumnjam da ce se predati nije on takav i nije kraj,ne treba dici ruke od lecenja...

Brooklyn boy

pre 4 godine

Желим Синиши победу у најважнијем животном мечу...
Сада сам на Твитеру видео колико је јавних личности у Италији пружило подршку Михајловићу, не само из света фудбала. То значи да је тамо оставио дубок траг и да је поштован и цењен. Такође, то доста говори и о Италијанима. Браво!

mm.

pre 4 godine

Šta ste navalili s Nemačkom i savetima za lečenje; Miha ne živi u Srbiji, nego u Italiji, koja ima jedan od najboljih zdravstvenih sistema na svetu, a Poliklinika u Bolonji i bolnica Sant'Orsola, u kojoj će se lečiti, su svetski pojam.

Baka bandit

pre 4 godine

@mm.,A sta fali nasem zdravstvenom sistemu i doktorima evo jel uspesno lece Kuzmica. Zasto li vas samo impresionira nesto sto je strano

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ako neko moze i ima volje da pobedi bilo sta, onda je to Miha. Pobedjivao je on mnogo puta do sad jako ozbiljne protivnike, verujem da ce i ovog.

''Нико не може да забрани ККП да буде ККП! Па н

pre 4 godine

Легендо, цијела нација је уз тебе! До оздрављења! Издржи!!!

Zvezdino dete

pre 4 godine

Miho saljemo ti samo pozitivnu energiju!
Mnogo si nam radosti doneo, zasluzujes da mislimo na tebe i bodrimo te! Samo napred i hrabro do pobede!

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

“Moram da iskoristim svoju taktiku u ovoj borbi. Pobediću i ovaj izazov, ne sumnjam u to. Pobediću za svoju porodicu, za svoju decu, za sve koji mi vole.”

Sinisa pobjedi u najbitnijoj utakmici u svom zivotu...kao sto si uvjek radio i nikada dao na sebe...podrska od Grobara!

Samo jako i gore glavu.

laleman

pre 4 godine

Сако храбро брате. Било је и тежих утакмица па си излазио као победник, а и овде ћеш победити !

Nena

pre 4 godine

Borio si se ceo svoj zivot bog ce ti dati sage i sada kad ti je najpotrebnija svi smo uz tebe! Sa srecom i hrabrosti koracaj do pobede!

ermin

pre 4 godine

Igrali smo finale osnovnih skola na jugu Srbije, bio sam golman, 87 minut faul za nasu ekipu, 28 metara po centru.
Uzimam loptu crtim u rukama trazim ventil, zasto ventil zato sto je Mihajlovic tako negde rekao, udario sam je spicom tacno u ventil letela je Boze me oprosti kao iz topa!
Gol u samo precku!!!
Hvala ti Sinosa taha sam rekao, ti si rodjeni pobednik pobedices i ovo!!!

hrvatska

pre 4 godine

Od tvojih slobodnih udaraca i dan danas imamo noćne more. Danas bi takav igrač vrijedio 100 milijuna, bez pretjerivanja. Puno sreće u borbi sa ovom opakom bolesti koju ćeš bez sumnje završiti pobjedom !

Себри

pre 4 godine

Као што си се до сада борио, бранио и нападао молим те Михо тако и настави! Брзо да нам оздравио људино!

Bomber

pre 4 godine

Gledao sam ga kao dete na stadionu Vojvodine. Od prvog momenta je postao jedan od mojih omiljenih fudbalera. Ogromna karijera od Zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija, Intera. Hvala mu za sve golove i majstorije koje nam je podario na terenu. Trenerska karijera takodje za respekt, na daj se Sinisa pobedices ti i u ovoj borbi.

Shamu

pre 4 godine

Nekoliko velikih stvari je Miha rekao, koje na zalost ne mozes da shvatis dok ti se ne desi nesto jao njemu (a i meni). Treba ceniti zivot. On se, kao i ja, borio za sve u svom zivotu i nista mu nije bilo dato. Tako ce biti i sad. Nekima je sudjeno da se bore ceo zivot. Zelim ti da se jednog dana opet budis bez kosmara.

stojcic

pre 4 godine

Akutna Leukemija je veoma opasna bolest sa neizvjesnim ishodom!! Iscrpljujece je to sto lijecenje traje dugo, a sam oporavak poslije hemoterapije, zracenja, citostatika imunosupresiva i kortikosteroida, moze trajati i do 5 god!! Zao mi je Sinise mihajlovica, Ali i svakog ko dobije takvu dijagnozu:-( Dobra vijest je da u danasnje vrijeme postoji vise mogucnosti lijecenja- izljecenja ove bolesti!! Najbolji i jedini put ka potpunom izljecenju je transplantacija kostane srzi od srodnog donora!! Postoji i mogucnost biti sam sebi donor ( ali samo kad bolest gdje je bolest usla u remisiju tj. Stanje mirovanja!! Pisem iz iskustva jer sam i sam prije 12 god imao Akutnu leukemiju- AML-M2 Vjerujem da ce Mihajlovic isto tako imati srece i snage da pobijedi tu opaku Bolest