Sreda, 19.06.2019.

10:46

Golman "Orlića" otkrio šta se dešavalo uoči meča sa Austrijom

Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović je izjavio da nije očekivao da će njegova ekipa biti poražena od Austrije.

Izvor: SV

Golman "Orliæa" otkrio šta se dešavalo uoèi meèa sa Austrijom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

180 Komentari

Sortiraj po:

bigserb

pre 4 godine

Klasicno srpsko razmisljanje, mi smo definitivno prepuni kompleksa vise vrednosti, a istina je sasvim suprotna!
Mi smo mala drzavica sa malim, siromasnim i ne previse obrazovanim narodom koji ne vidi dalje od svog nosa, zato smo danas tu gde jesmo, sa ovakvom vlascu, sa ovakvom ekonomijom, sa ovakvim svim sferama drustva! Na dnu!

mentalitet

pre 4 godine

Nekako mi ovo poznato,menjaju se generacije a ostaje isti sablon ponasanja.
Golman se javio,jedini koji je zadovoljio,a gde su ostale "zvezde",sta oni kazu,ako imaju ista da kazu?! Aj'd da vas vidimo veceras....

vojislav ilic

pre 4 godine

Pitanje za najboljeg aktera meca sa Austrijom, da li ovo pitanje upucujes
velikom selektoru Dorivicu koji tako nistavno pripremio utakmicu sa Austrijom.

Rade

pre 4 godine

Ne mozete da zamislite koliko me iritira to brojanje bodova i kalkulisanje unapred kako proci grupu. Secam se izjave jednog od hrvatskih fudbalera kako im je trener pre prvenstva rekao da imaju sedam finala do finala i da svaku utakmicu moraju da pobede ako misle u finale. To se odnosi na svaku utakmicu i u grupnoj i u nokaut fazi, nebitno je li Andora ili Argentina s druge strane. Mislim da je to jedini ispravan pristup. Jer cim unapred izjavis da planiras da ides na bod s Nemackom, ekipa se pomiri da nije spremna za najvisi nivo. I onda momci igraju da ne izgube a ne da pobede. Ja bih recimo podivljao da to cujem u svojoj svlacionici. Pa i ti nemci su obicni ljudi od krvi i mesa. Ko misli da su nepobedivi nek odmah pakuje kofere.Dokle ce nasi strucnjaci i selektori da usadjuju igracima taj gubitnicki mentalitet? Uce ih da je nemoguce pobediti neke timove, da se pomire s tim, da je bod puna kapa. A posle se cude kako ne mozemo nikad nista u fudbalu da postignemo.

Milos

pre 4 godine

Tako i ja dok sam igrao za juniore OKK Beograda pre nekih 20 godina. Igramo sa Mladost iz Zemuna kuci, oni zadnji, nama pobeda treba za prolaz u polufinale. Prvu smo ih razbili 60 razlike na njihovom terenu.Pred drugu, mi frajeri isli na neki rodjendan, pili celu noc, dosli na utakmicu, vec pricamo izmedju sebe ko ce da cuva koga u polufinalu protiv Partizana. Kad ono, prvo poluvreme 20 razlike za Mladost. Trener besni, mi u cudu. Stegnemo ih u drugom, stignemo ih, povedemo 5 razlike 30 sekundi pred kraj, i neki lik iz Mladosti ubaci dve trojke od tablu i dobije Mladost poen razlike. I neka je. I neka vas je razbila Austrija kad ne znate i upisujete bodove unapred.

mojsije

pre 4 godine

КАКВИ БЕДНИЦИ И КУКАВИЦЕ КОМЕНТАРИШУ НАШУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ !!!
Порука овом што се кладио вечерас на Хрватску у ватерполо мечу - изгуби ти, брале, нема пара за тебе, победила Србија !
Пази да те и млади фудбалери не изненаде ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jasmina, 19. jun 2019 22:30)

Uh uh da vidite tek kako moja strina besni kad joj zagori gibanica!

Jasmina

pre 4 godine

КАКВИ БЕДНИЦИ И КУКАВИЦЕ КОМЕНТАРИШУ НАШУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ !!!
Порука овом што се кладио вечерас на Хрватску у ватерполо мечу - изгуби ти, брале, нема пара за тебе, победила Србија !
Пази да те и млади фудбалери не изненаде ...

bizmark

pre 4 godine

Cuj ovog matematicara,kaze 7 bod. Iz koje si ti price decace.Fudbal se igra da dobijes sve,a ne da kombinujes.A kako mi se cini moze da se desi da neosvojimo ni jedan bod

Samo gledam sa strane

pre 4 godine

Ovo je prvi put da se slazem sa 90% komentara. Duhovito i ubojito.
Stvarno, odvratan mentalitet i to prelazi sa generacije na generaciju. Turbo folk kultura.

Komedija

pre 4 godine

Lepo je što ste tako samouvereno upisali sedam bodova, i pokazali karakter već u prvoj utakmici. Koliko ja vidim, svi u grupi upravo na vama grade strategiju kako da prođu dalje. Vi ste njihova velika šansa. Bedak što niste devet bodova upisali, tako bi bilo mnogo zabavnije gledati utakmice.

Mihajlo

pre 4 godine

Stigao Jovic, istripovali se odma da su Brazil. To je takav mentalitet. Da u ovakvoj grupi ti unapred upises 7 bodova ej alo! Pricali su da je Austrija autsajder haha. Bas mi je drago da su im mladi Austrijanci pokazali gde im je mesto. Isto ce da prodju i protiv Danske. Ne postoji bolji nacin da motivises protivnika nego da ga podcenjujes uz podsmeh. To je prvo pravilo u sportu. Orlici su propustili taj cas i sad im se svi smeju. Mislio sam da ce ovi mladi da shvate nesto nakon one blamaze seniora u Ukrajini. Ma jok, nista oni ne kapiraju. Vec su sve zaboravili i sad provociraju Nemce, kao siguran bod je tu, hahaha. Verujem da ce ta informacija da stigne i do njihove svlacionice. Znate kako to ide s drustvenim mrezama i komunikacijama. Ima da vas s uzitkom samelju, a i treba da vas samelju. S onakvom sporom i neuigranom odbranom moja prognoza je 7:0

MP

pre 4 godine

Bodovi se upisuju na terenu a ne u kaficu dan pre utakmice. Ali to izgleda navika iz naseg ,,regularnog'' prvenstva gde bukvalno svi upisuju bodove po kaficima pa onda samo to potvrde na terenu.

Marko

pre 4 godine

Šta? Samo ste sedam bodova izračunali? Al ste skromni ljubi vas majka. Trebali ste svih 9 da upišete, i da lepo ostanete na splavu da zalijete i proslavite.

Mirko

pre 4 godine

Tacno mogu da zamislim situaciju u hotelima gde su odseli. Kod nas opusteno i zabavno ko da se spremaju za koncert Ace Lukasa. Kod ostalih profesionalna tenzija pred bitne utakmice.

Vanja

pre 4 godine

Ljudi, nemojte da se nervirate. Moramo svi da shvatimo da Fudbal u Srbiji odavno nije sport. Tacka. To je samo obican biznis gde se vrti mnogo love. A gde god ima love to mami raznorazne mutne likove i hijene koji bi na brz nacin da se obogate. Takvih ima mnogo i potpuno su se uvukli u sve pore fudbala. Imamo vise menadzera i agenata nego sposobnih igraca. Oni diktiraju karijere, ugovore, sastave. Oni tacno znaju u procentima koliko cena igracu skace ako odigras jednu ili pet utakmica za reprezenaciju. Oni kontrolisu i hiligane i sudije. Oni lepo zive i dobro zaradjuju od toga i uopste im nije bitan rezultat na kraju utakmice, vec samo gledaju cifre na racunima i traze nove zrtve i nove konje za trku. Jedina anomalija je bio Zdravko Mamic. Lik je skapirao da moze danas da uzme milion ovde i milion onde. Ali ako ulozi u razvoj igraca, u dobu igru i rezultat, za godinu dve moze da uzme 20 miliona. Nije ga mrzelo da ceka da plod sazri pa da ga onda bere. Takvih je jako malo. Svi ostali su pohlepni i gladni i hoce brzu kintu sad i odmah. Zato nas fudbal pati, a sve ostalo je nuspojava a ne uzrok.

Pucko

pre 4 godine

Izvnite ali zaboravili ste da napisete "sta se desavalo"!
(ej, 19. jun 2019 14:13)

Zar nisi shvatio sta se desavalo? Opuštali su se, upisivali sebi bodove, sanjarili o polufinalu. Probudili su se iz hipnoze dva sata nakon prve utakmice i nisu mogli da veruju sta se desilo. Sad moraju da pobede Nemacku, a dogovor je bio da idu na remi. To im je sve poremetilo onu opustenu divnu atmosferu. Sad im nista nije jasno, osecaju se prevareno kao kad detetu uzmes lizalicu.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Sine opusteno! Paunovic je tri godine sastavljao tim, pazljivo birao igrace, smisljao taktiku pri tom obracajuci paznju i na najsitnije detalje, a na kraju uz dosta srece postao prvak sveta! Nije Srbija nikad bila velesila u fudbalu da bi neuspeh bio nesto sto nismo ocekivali...
Ako nama u veznom redu igra stoper Erhan Masovic a nije pozvan daleko najbolji vezista Marko Grujic onda je sve jasno..
Kako god, imate popravni protiv Nemaca, jedne od najboljih selekcija. Pobedite u cetvrtak i sve se menja. Znam da je tesko ali nista nije nemoguce. I da, Babic umesto Jovanovica, Racic umesto Masovica i Randjelovic umesto Radonjica.
Napred Srbija!

Darko

pre 4 godine

Arogantno i bahato kao i seniori. Pristup i priprema neprofesionalni, opuštena atmosfera kao na ekskurziji, manjak poštovanja prema protivnicima, sve ležerno uz mnogo smeha. E onda se smore nakon pola sata kad vide da gube 2:0, pa prave grimase kao da su očekivali da se protivnik sam skloni da zvezdice ušetaju u gol. Ja sam davno imao predlog kako da se to reši. Da ih se prisili da svi uplate ogromnu kintu na svoju pobedu, iz utakmice u utakmicu, dok ne proigraju kao profesionalci ili bankrotiraju, nema treće. A ko ne sme ili neće da uplati, pravac kući.

bata đora famous school

pre 4 godine

Kakav mozak treba imati da se opustiš pre prve odigrane utakmice, lebe mekani...
Najveći problem srpskog fudbala je struka, očajni smo!

Voyo

pre 4 godine

Zaposliti strane strucnjake na deset godina da odrade mentalnu reformu od klinaca do seniora. Da se razumemo, mi smo mozda i talentovanija nacija od jednih Nemaca, ali Nemci imaju radne navike, fokus, plan, cilj, a mi kao narod to nemamo pa delujemo mnogo nesposobnije. Taj mentalitet se preslikava i na fudbalere. Kroz fudbalsku reprezentaciju se vidi stanje svake nacije. Opusteno, na kredit, od danas do sutra, snaci cu se kad mi proradi inat, ko bre mene sme da pobedi, sad ces da vidis svog boga, svi nas mrze, onaj nas je ostetio, ja sam najjaci al' nije moj dan, i slicne gluposti koje svaki tipicni srbin sto puta godisnje izgovori i pomisli bilo da ide na buvljak, u skolu, na poslovni sastanak, ili na evropsko prvenstvo u fudbalu.

Minja

pre 4 godine

Tako mladi a vec gubitnici. Ni najbolje ekipe na svetu ne smeju da si priuste takav pristup utakmici. Ali zato i jesu najbolji. Sta kazes, bod protiv Nemacke upisan. A oni duplo jaci od Austrije. Ma opusteno, ima Nemci sami da se sklone kad vam vide frizurice.

goran89

pre 4 godine

Cuj, opustili su se! Pa zasto niste krenuli da igrate kada ste videli da nema vajde od tog "opustanja" i da ste se pogresno izracunali.
Pre bi rekao da neumete da igrate.
Gledam juce zenski fudbal, pa zenska reprezentacija brazila je igrala takticki, napadacki i veoma lep fudbal. Verujem da bi vas cak i ona razbila.
Nemate vi taj napad, presing, nemate kreativca, koji ume i da proseva igraca, nemate hemiju, niste kao 1.
Nego svako igra kako mu u tom trenutku dodje.
Danas se igra moderan fudbal, napadacki fudbal.
Bez bunkera.
Igrate isto kao A tim.
Nema razlike! Dosadan i veoma ruzan fudbal. Nije vas lepo gledati.

bg

pre 4 godine

Opuštenost pred prvu (najbitniju) utakmicu turnira je dokaz da nisu ni trebali da budu tamo. Vi zaista nemate s takvim razmisljanjem sta tamo da trazite. Imam neki osecaj da se oni unapred dogovore medu sobom """batice tri utakmice odradimo, pa se vidimo na plazi, vreme je idealno, ribe cekaju, sampanjac se ladi, ima i neka zurkica na jahti"""

Predrag

pre 4 godine

Ne udarajte po momku. Barem je pošteno rekao šta je uzrok poraza i preuzeo krivicu. Barem nije kukao na sudije, visoku travu, vrućinu i sl.

mito

pre 4 godine

Kad sam video kako je Austrija uoci ovog prvenstva oprala Francuze sa 3-1 odmah sam na kladzi trpao protiv vas.
Nisam pogresio.
Veceras trpam na Hrvatsku u vaterpolu.
Jednostavo vredi tih para.

Marko

pre 4 godine

Kada citam iznova iste komentare godinama dodje mi da puknem od muke i ‘zadavim ‘ sve koji su ove klince vaspitavali pogotovo trenere. Glupo do zla boga .

zika pauk

pre 4 godine

Postali ste kao Ku ir ...Naslov vam je vrh ali fali ono u zagradi(foto i video)....Brenina snaja se porodila.Sokiracete se kad vidite sta je rodila(foto ,video)

zulupn

pre 4 godine

pa dobro nije lose ni tri boda protiv nemacke plus tri protiv danske.samo opusteno.kreteni jedni.sram vas bilo .da li znate koliko bi ljudi vasih godina sve dali da igraju za reprezentaciju al jebiga nemaju menadzere podobne .sram vas bilo

Objektivno

pre 4 godine

Tebi svaka cast na pruzenoj partiji ali ostale treba da bude sramota.Pogotovo su slabi bili Zivkovic,Bogosavac,kao i stoperi Jovanovic i Milenkovic. Radonjic je probijao po strani ali bez ikakvog ucinka a ono sto je promasio prazan gol,ne zasluzuje vise da bude starter.Nadam se da su svi shvatili da je nama generalno najveci problem stoperska pozicija u svim kategorijama.Milenkovic je jos jednom dokazao da je zalutao i u mladoj reprezentaciji a oni ga iz ne znam kojih razloga forsiraju u A tim,dok decko pojma nema sa fudbalom.Isto vazi i za Jovanovica,koji moze da igra samo zadnjeg veznog,stoper nikako i nikada.Nista bolji nisu ni Veljkovic ni Spajic i jedino novi selektor bi mogao da pokusa da se osloni na Nastasica i Mitrovica.

HanSolo

pre 4 godine

Bedan naš mentalitet, već u tim mladim glavama.. Nema spasa za nas.. Bolje da izumiremo.. Odvratna izjava.. Čuj upisali tri boda.. Jadnici..

my way

pre 4 godine

""Naša krivica je što smo se opustili i pre meča upisali tri boda, umesto da smo na terenu pokazali kvalitet. Imali smo računicu i za druge rivale. Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom...", naveo je Radunović."

Moji momci, suvise ste vi mladi da pravite takve racunice umesto da imate zelju da igrate fudbal i pobedjujete protivnike, ukljucujuci i Nemce. Generacija odrasla u smart telefone i menadzer igrice... cak eto ni sportisti se ne razlikuju po tome, a bar bi oni trebali da znaju da se utakmica igra na terenu, a ne u virtualnom svetu.

Goran

pre 4 godine

"Ajd, vidimo se za 12-15 godina, kada klinci koji sada imaju 5-6 budu stasali, to je sledeca sansa. Svi izmedju su uglavnom vec formirani po losem kalupu.
(bruce, 19. jun 2019 12:38)"

Druže, da li si ti svestan kakve generacije TEK STASAVAJU i po kom šablonu će one biti vaspitane i obezovane?

Brat

pre 4 godine

Naravno da su lose odigrali i da su samo krivi oni i selektor,ali 2015. smo takodje izgubili prvi mec.Apsolutno ih ne opravdavam ali ne verujem da ce izgubiti sve tri i da vise nemaju sanse kako neki kazu

odlivak

pre 4 godine

Ljudi, svako ko prati fudbal u mladjim kategorijama treba da zna da je Austrija velesila.
Oni su razvoj fudbala shvatili najozbiljnije u Evropi, ulažu se ogromne pare i trenutno imaju najmoderniju fudbalsku školu na svetu.

Volim i ja vas

pre 4 godine

Ovaj je imao računicu...??!!
Pa valjda se i ostali nesto pitaju.
Budete li igrali protiv Nemaca kao u prvoj, ne gine vam petarda!

Boj@n

pre 4 godine

Sa onim umrtvljenim Djorovicem i 0:2 je uspjeh
Uvjek je bio kao usporen,nikad ga nisam nesto gotivio
Tebi momak svaka cast jedini si bio srcan

Antiprotivan

pre 4 godine

Aj ne smaraj... Sve suvi poznavaoci i doktori fudbala... Kako nismo nikada? Zaboravio si 2015 godine da smo u finalu pobedili Brazil i postali prvaci sveta?

dure

pre 4 godine

Tebi decko svaka cast,ali ona dva manekena su dokazali da su projekat,guranje u reprezentaciju A,tako i ovde,znate o kome se radi;Rodic i Jovic!Dva balvana!

predrag

pre 4 godine

Stvari su jednostavno čiste, AKO ZNATE DA IGRATE I ŽELITE DA POBEDITE, POBEDITE!!!!! Znate onu Afričku priču:"Jednoga dana pojaviće se, na mome putu života, prilika da nešto postignem, I STAĆU NA PUT, KAO LAV"!?

niko bitan

pre 4 godine

Nas fudbal sluzi samo za potkusurivanje onih timova koji stvarno igraju fudbal.Mi sluzimo samo za skor razliku.Treba nase stadione preorati i nesto zasaditi,veca je vajda.

Markos

pre 4 godine

Tu istu Austriju smo pregazili u gostima u kvalifikacijama,tako da nisu bez osnova bili optimisti,al eto,sad kad je bilo vaznije zakazali su

Mister Vo

pre 4 godine

Ne razumem sto pljujete momka, on je samo preneo atmosferu koja je bila u svlacionici pre utakmice. Na kraju krajeva, on se nije ni opustio nego odigrao kako treba da bi se ti bodovi koji su drugi vec upisali mozda i osvojili. Davno nisam cuo iskreniju izjavu u svetu naseg fudbala...

Nikola MNE

pre 4 godine

Nemoj da se ljutite ali Goran Djorovic selektor?? Ja nzm sto on moze nekoga da nauci. Lagano sam igrao na Austriju tim 2 2+ @3.40

rade

pre 4 godine

vratite se kući .sinoć su italijanke igrale mnogo bolje nego vi.ne znam samo odakle izreka,,igraju kao žene,, u direktnom duelu i one bi vas nokautirale.

adriano_galliani

pre 4 godine

.Definitivno ovaj narod zaslužuje mnogo bolje ljude i fudbalere već čitave 2 decenije....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 19. jun 2019 11:00)

Definitivno ne zaslužuje. Oni su i bolji nego što smo mi kao narod.

bruce

pre 4 godine

Kalkulacija, papir, racunica... jos jedna generacija koja nije naucena da se igra racuna na terenu.

Ajd, vidimo se za 12-15 godina, kada klinci koji sada imaju 5-6 budu stasali, to je sledeca sansa. Svi izmedju su uglavnom vec formirani po losem kalupu.

Dynamic

pre 4 godine

Od svetskog prvenstva ’82 traje ista priča i nikako da se dozovemo pameti. Kakav grozan mentalitet imamo čim na papiru malo jaču ekipu skupimo. Uz obaveznu floskulu “protivnik je više želeo pobedu”.

Bgd

pre 4 godine

Nije samo problem u kvalitetu pojedinaca fudbal je timska igra ne moze jedan da igra dobro a oko njega petorica lose. Igrali su kao muve bez glave, duvalo je na sve strane, sevale kontre svako malo. Ekipa treba da se krece kao 1, da dise zajedno, I onda kada neko pogresi lako se ispravi, a kvalitet dolazi do izrazaja. Nasa ekipa je bila nervozna, bez hemije i bez glave i repa.

Deki

pre 4 godine

Šta znači opuštenost na evropskom prvenstvu? Ne shvatam takvu psihologiju! Kakve veze ima da li igraš protiv Brazila, Nemačke, Austrije ili Dinamom iz Vranja? Profesionalni sportista uvek ide na pobedu jer samo tako može da pobedi(ne izgubi).

1965 chevelle

pre 4 godine

I oni igraju fudbal. Znaš već: driblaju, dodaju, šutiraju na go... Šta si očekivao, da stoje kao ukopani? Hoće, mo*ega!

Dragan

pre 4 godine

Dragi Borise, već sada se vidi, da ćeš biti veliki golman, budućnost ovog naše krš fudbala i naše čudnog, ne samo fudbalskog mentaliteta, koji je svu svoju jad u bedu pokazao u dve utakmice, protiv Ukrajine i orlići protiv Austrije.
Ne vadi se stvar protiv najačih ekipa, kao na Svetskom prvenstvu protiv Brazila, posle izuzetno glupe Krstajićeve izmene, umesto Milojevića ubacivanje Radonjića i gubitak utakmice protiv Švajcarske.
Sada hoćete isti, protiv jedne od najačih momčadi na prvenstvu Vi ćete ići na pobedu, umesto da smo pobedili Austriju ili bar odigrali nerešeno, pa opušteno ušli u duel sa Nemačkom.
Ja Vam želim puno uspeha, a još više sreće, jer poznavajući kvalitet nemačke reprezentacije, trebaće Vam i previše sreće i loš dan protivnika.

Kengur

pre 4 godine

Kako zivot ume da demantuje, pristup je cudo. E za ovakve stvari je recimo kriv selektor , setite se samo Paunovicevog govora pred utakmicu sa Brazilom . Dal mi stavrno nemamo ljude koju razumeju taj fudbal u svakom smislu reci. Daj izadji izgaraj za taj dres , a ako ti se ne igra, odmara ti se na Mediteranu , Kubi , Maldivima ili kod bake na selu u krajnjem slucaju ( jako tesko ) recite posteno ima ko hoce uveren sam u to . I kao sto Maradona kaze , igranjema za reprezentaciju igrate za vase majke , ja bih dodao i za oceve , brace , sestre , sve naas ovde. Igrati za reprezentaciju je vise od fudbala , treba da vam bude cast sto ste bas vi u izabranoj grupi. Mozda jesam i glup , ali i dalje verujem u vas , verujem da mozete da dogurate daleko , mozda vi to vasim odnosom i ne zasluzujete , ali ja drugacije ne mogu , jer mnogo volim ovu zemlju. Tako da ljudi skupite redove , naostrite se najjace , Srbija zove i zapamtite svakog protivnika treba razbiti, bio to Turkmenistan ili Brazil nbt.
U napad !
Srecno

KragujevaC

pre 4 godine

Ti si branio toliko dobro, svaka cast, bez obzira na dva gola primljena. Odbrana se pogubila, od onih od kojih se ocekivalo da odigraju dobro, nisu. Jovic, Zivkovic, Bleki, Radonjic, nista... Bogosavac omasio profesiju,ko tog coveka dovede da igra fudbal.

Aleksa

pre 4 godine

majko moja, koja izjava!... "Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."... da li je moguće da neko i dalje ovako razmišlja?... momak već stavio 7 bodova u džep, i mirno čeka drugu fazu... fudbaleri i ostali sportisti - nebo i zemlja...

ex njujorcanin

pre 4 godine

Svaka cast Orlicima na uvedljivo odigranim kvalifikacijama, ALI... Otarasite se vise tog kompleksa zavrsnih turnira. Nema tu kalkulacija, ovde cemo nereseno, na onoj cemo da im damo tri komada, a na poslednjoj nereseno, pa sta nam Bog da.
Na ZAVRSNOM ste turniru! Tu se svaka utakmica igra kao da je poslednja, do kraja!
Ovako smo isto kalkulisali na svetskom 2010 u JAR-u, posle odlicno odigranih kvalifikacija.
Mi stalno nesto kalkulisemo, razmisljamo, analiziramo, nema tu kalkulacija, gine se kao da je zadnja.

Иван Грозни

pre 4 godine

Пре почетка првенства у коментарима је почело ложење како ћемо направити велики резултат зато што имамо играче који играју у великим клубовима. Они који су писали како ће се десити катастрофа добили су минусе.

sistem takmičenja mora da se menja

pre 4 godine

Realno ova grupna faza jeste samo takva lakrdija, po imenima je jasno ko dan da Srbija i Nemačka zaslužuju po 7 bodova ovde, ždreb su trebali da organizuju samo da se vidi ko je prvi a ko drugi u grupi. Tako ne bismo morali da protiv znatno slabijih ekipa (Austrija i Danska) unapred upisujemo bodove i onda ih gubimo, već bismo ih u startu zvanično imali za polufinale i okršaj s Poljskom ili Rumunjskom.

xexe

pre 4 godine

Austrijanci se nisu opustili pre meca, nego su vas zrelo i odgovorno isprasili. Eto razlike izmedju germanskog i balkansko-raspojasanog mentaliteta. Zato smo kao narod tu gde jesmo..

Жеља

pre 4 godine

Нећеш ти видети полуфинале дечко. Ко вас је учио да уписујете бодове пре утакмице. А да они исти што су се пре вас вадили на Немце и бавили калкулацијама других утакмица. Срамота

dr mr

pre 4 godine

au dal je moguce da se to desilo??? pa nikad mi ne bi palo na pamet...dal je moguce da ima ovoliko hrabrosti da javno otkrije ovako nesto??

Nenad

pre 4 godine

Kako su Rumuni juce srcano I agresivno igrali protiv hrvata a vodili su tokom celog meca mi nikada nismo igrali. Baletani I manekeni ovi nasi, uvek bili I ostali. Toliko svi zelimo neku konstantnost u fudbalu ali izgleda da gledamo samo na jednom oku. Zelim im sve najbolje

Fenomen

pre 4 godine

Opustili ste se? Ne, to nije moguce, svi znamo da ginete za dres reprezentacije...nego...pakujte kofere za povratak kuci...sram vas bilo.

sudijadred

pre 4 godine

Najveca sramota u poslednjih 20 godina, a matori pre 10 dana izgubili 5 nula i nista nije sa poredjenjem sa ovom sramotom od mlade reprezentacije. Treba da ih je sramota i da svi do jednog kolektivno napuste reprezentaciju, sramotno da su oni najbolji u Srbiji, dobio bi ih prosecni tim 30 setogodisnjaka sa malog fudbala.

HomoBalkanikus

pre 4 godine

“nasa je krivica sto smo se opustili pre meca“..Sta reci na ovo? U recenici tog mladog coveka staje sve ovo sto nam se desava u Srbiji... mentalitet “lako cemo”, korupcija, tajni ugovori, muljanje gde god moze, bahatost, prljanje zivotne sredine...Zato nam i jeste ovako.

Kraljevcanin

pre 4 godine

Stara nasa boljka... Da li je moguce da im niko nije rekao da mogu da budu i nase babe protivnici, mora da se veze par paseva i sut da bi se postigao gol? Ne, a? Ok, onda ce sami protivnici da se pobede, nemojte se muciti vi, to ce samo... Ruku na srce, tebi svaka cast, bio si najbolji pojedinac, ali tim je jedna velika nula!

kladzom do bola

pre 4 godine

pola ekipe kao da se operisalo od fudbala a druga polovina ekipe ceka odlazak na more . Nemci ce do srede , pun pansion 3, 4 komada ;)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Naša je krivica sto smo se opustili...””Sine” taj luksuz da se “opuste” nisu imali ni svojevremeno ni Zidan,ni debeli Ronaldo kada su igrali za svoju zemlju.Definitivno ovaj narod zaslužuje mnogo bolje ljude i fudbalere već čitave 2 decenije....

roten

pre 4 godine

Pa ovako to ide,otprilike...FAZA 1-velika očekivanja pre početka takmičenja,pretimo svima,cilj titula.FAZA 2-prvi meč,dodir sa realnošću,"trener" i igrači kunu zlu sreću i sudiju ali niko ne sumnja da ćemo pokazati karakter u sledećem meču.FAZA 3-obično taj drugi meč igramo sa najjačim timom u grupi.Debakl,raspad sistema,uz obavezni crveni karton.FAZA 4-"trener" nas uverava da je veliki uspeh i sam plasman na veliko takmičenje.FAZA 5-treći meč,naravno poraz,svađe između igrača,"trener" ne želi da podnese ostavku".FAZA 6-savez saopštava da će izvršiti analizu(jednog dana) i da ćemo svi izvući pouke iz ovog neuspeha.

direwolf

pre 4 godine

Znaci problem je mentalitet. Bio i ostao... Nama trebaju selektori psiholozi koji ce znati kako da motivisu igrace, a ne neki koji upisiju bodove pre pocetka takmicenja.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nešto najgore sto se moglo desiti ovom društvu u sportskom smislu su fudbaleri.Milioneri kojim država daje para i kapom i sakom a za uzvrat smo dobili visedecenijsko NIŠTA!10-ti deo da je uložen u košarku,odbojku,vaterpolo donosili bi zlatne olimpijske medalje iz tih sportova.Jos ovaj glavni hoće da im grune još 200 miliona za gospodu...Tuga gde zivimo!

MidRange

pre 4 godine

Aaa pa tu su čuvene kalkulacije, onda je sve jasno. Niste vi krivi momci, nego mi što kao i uvek slepo verujemo da je sad bolje i da će biti a nije i neće!

buon

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."
Realno je da uvek imamo ubedjenje u nešto bez trunke argumenata.

Turbulencija

pre 4 godine

Na osnovu cega ovaj narod ima toliko visiko misljenje o sebi i na osnovu cega je ovako prepotentan i misli da je iznad svakoga nikada mi nece biti jasno.

Ilija Dukić

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom...", naveo je Radunović.

Što onda igrate te meče, bolje odmah nokaut fazu.

Miki018

pre 4 godine

Imali racunicu.. Ej, deca od 20 i kusur vec imaju racunicu, umesto da poderu noge i izrovu travu, da trce dok ne popadaju. Oni bre odrastaju u sistemu “lako cemo”, “daj da smuljamo”, “ma zavrsicemo nekako”. Bez sistema, na o-ruk fazon, i onda mi neko prica da treba da se angazuje nas selektor, jer stranac ne razume mentalitet. Pa taj mentalitet i treba da se satre, da ne ostane ni secanje na njega. Savez i selektora i drzavu pod protektorat, dajte sve japancima na 100 godina, pa da nam bar potomci zive ko ljudi.

NY

pre 4 godine

Umislili da su zvezde
Jedino je tu Luka zvezda i normalno je bilo ocekivati da ono sto mu se desavalo par dana pred utakmicu peuzi losiju partiju.Ali sta je sa Zivkovicem, Panticem i ostalima

kosta

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."

Realno je bilo da na SP u grupi dobijemo Kosta Riku, Švajcarsku, Brazil, da dobijemo i Meksiko, Belgiju, Francusku, Hrvatsku pa da osvojimo SP. Ne znam kako se to nije dogodilo...možda zato što smo bili isprovocirani zbog onog pokazivanja orla?

ABB

pre 4 godine

Nećemo mi nikoga dobiti, jer igrači, čuvaju noge, jure ugovore, izigravaju zvezde. To je naš fudbalski mentalitet. A treneri su posebna priča. Logično je da selektori budu naši najbolji ljudi i od autoriteta,a ne početnici.

Pozdrav iz Minhena

pre 4 godine

Realno nikakvu odgovornost nemaju. Evo sta covek kaze mrtav ladan "opustili smo.se". On racuna da je sa tim opravdao taj poraz...Jbg opustili smo.se, desava se, upisali smo tri boda vec pre pocetka...

Moral na nuli, odgovornost ne postoji...Kakav mentalitet. Uzas. Zamisli da neki nemacki fudbaler kaze posle meca "opustili smo se, racunali smo.na tri boda..." Pre svega, bilo bi ga sramota da nesto tako pomisli, a ne da sprovede u delo..." Od petlica se stvara taj nadmeni luzerski mentalitet...Uzas

Suk

pre 4 godine

Neverovatno da tako cesto priznajemo potcenjivanje protivnika. To ukazuje na poprilican neprofesionalizam. Nije mi jasno kako jedan tim moze da upadne u takvo stanje. Gde su lideri i glad sa uspehom?
Ili je to mozda samo izgovor za cinjenicu da je austrijski tim bolji od naseg? Pretpostavljam da ce sledeci mech dati bar neke odgovore.

Koraci su Billy

pre 4 godine

Klasicna srpska prica: lako cemo. Izracunaju se bodovi vec pre utakmice a posle sledi bruka i sramota, vazda je tako bilo vazda ce i biti sa nasim mentalitetom.

dejandddddd

pre 4 godine

Čim ste vi upisali bod protiv Nemačke i dve pobede u napred od vas nema ništa. Strašno je kakvu glupost odvali i nije svestan toga.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Naša je krivica sto smo se opustili...””Sine” taj luksuz da se “opuste” nisu imali ni svojevremeno ni Zidan,ni debeli Ronaldo kada su igrali za svoju zemlju.Definitivno ovaj narod zaslužuje mnogo bolje ljude i fudbalere već čitave 2 decenije....

HomoBalkanikus

pre 4 godine

“nasa je krivica sto smo se opustili pre meca“..Sta reci na ovo? U recenici tog mladog coveka staje sve ovo sto nam se desava u Srbiji... mentalitet “lako cemo”, korupcija, tajni ugovori, muljanje gde god moze, bahatost, prljanje zivotne sredine...Zato nam i jeste ovako.

buon

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."
Realno je da uvek imamo ubedjenje u nešto bez trunke argumenata.

Koraci su Billy

pre 4 godine

Klasicna srpska prica: lako cemo. Izracunaju se bodovi vec pre utakmice a posle sledi bruka i sramota, vazda je tako bilo vazda ce i biti sa nasim mentalitetom.

dejandddddd

pre 4 godine

Čim ste vi upisali bod protiv Nemačke i dve pobede u napred od vas nema ništa. Strašno je kakvu glupost odvali i nije svestan toga.

HanSolo

pre 4 godine

Bedan naš mentalitet, već u tim mladim glavama.. Nema spasa za nas.. Bolje da izumiremo.. Odvratna izjava.. Čuj upisali tri boda.. Jadnici..

Nenad

pre 4 godine

Kako su Rumuni juce srcano I agresivno igrali protiv hrvata a vodili su tokom celog meca mi nikada nismo igrali. Baletani I manekeni ovi nasi, uvek bili I ostali. Toliko svi zelimo neku konstantnost u fudbalu ali izgleda da gledamo samo na jednom oku. Zelim im sve najbolje

Goran

pre 4 godine

"Ajd, vidimo se za 12-15 godina, kada klinci koji sada imaju 5-6 budu stasali, to je sledeca sansa. Svi izmedju su uglavnom vec formirani po losem kalupu.
(bruce, 19. jun 2019 12:38)"

Druže, da li si ti svestan kakve generacije TEK STASAVAJU i po kom šablonu će one biti vaspitane i obezovane?

xexe

pre 4 godine

Austrijanci se nisu opustili pre meca, nego su vas zrelo i odgovorno isprasili. Eto razlike izmedju germanskog i balkansko-raspojasanog mentaliteta. Zato smo kao narod tu gde jesmo..

Miki018

pre 4 godine

Imali racunicu.. Ej, deca od 20 i kusur vec imaju racunicu, umesto da poderu noge i izrovu travu, da trce dok ne popadaju. Oni bre odrastaju u sistemu “lako cemo”, “daj da smuljamo”, “ma zavrsicemo nekako”. Bez sistema, na o-ruk fazon, i onda mi neko prica da treba da se angazuje nas selektor, jer stranac ne razume mentalitet. Pa taj mentalitet i treba da se satre, da ne ostane ni secanje na njega. Savez i selektora i drzavu pod protektorat, dajte sve japancima na 100 godina, pa da nam bar potomci zive ko ljudi.

KragujevaC

pre 4 godine

Ti si branio toliko dobro, svaka cast, bez obzira na dva gola primljena. Odbrana se pogubila, od onih od kojih se ocekivalo da odigraju dobro, nisu. Jovic, Zivkovic, Bleki, Radonjic, nista... Bogosavac omasio profesiju,ko tog coveka dovede da igra fudbal.

direwolf

pre 4 godine

Znaci problem je mentalitet. Bio i ostao... Nama trebaju selektori psiholozi koji ce znati kako da motivisu igrace, a ne neki koji upisiju bodove pre pocetka takmicenja.

Жеља

pre 4 godine

Нећеш ти видети полуфинале дечко. Ко вас је учио да уписујете бодове пре утакмице. А да они исти што су се пре вас вадили на Немце и бавили калкулацијама других утакмица. Срамота

Vanja

pre 4 godine

Ljudi, nemojte da se nervirate. Moramo svi da shvatimo da Fudbal u Srbiji odavno nije sport. Tacka. To je samo obican biznis gde se vrti mnogo love. A gde god ima love to mami raznorazne mutne likove i hijene koji bi na brz nacin da se obogate. Takvih ima mnogo i potpuno su se uvukli u sve pore fudbala. Imamo vise menadzera i agenata nego sposobnih igraca. Oni diktiraju karijere, ugovore, sastave. Oni tacno znaju u procentima koliko cena igracu skace ako odigras jednu ili pet utakmica za reprezenaciju. Oni kontrolisu i hiligane i sudije. Oni lepo zive i dobro zaradjuju od toga i uopste im nije bitan rezultat na kraju utakmice, vec samo gledaju cifre na racunima i traze nove zrtve i nove konje za trku. Jedina anomalija je bio Zdravko Mamic. Lik je skapirao da moze danas da uzme milion ovde i milion onde. Ali ako ulozi u razvoj igraca, u dobu igru i rezultat, za godinu dve moze da uzme 20 miliona. Nije ga mrzelo da ceka da plod sazri pa da ga onda bere. Takvih je jako malo. Svi ostali su pohlepni i gladni i hoce brzu kintu sad i odmah. Zato nas fudbal pati, a sve ostalo je nuspojava a ne uzrok.

Aleksa

pre 4 godine

majko moja, koja izjava!... "Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."... da li je moguće da neko i dalje ovako razmišlja?... momak već stavio 7 bodova u džep, i mirno čeka drugu fazu... fudbaleri i ostali sportisti - nebo i zemlja...

my way

pre 4 godine

""Naša krivica je što smo se opustili i pre meča upisali tri boda, umesto da smo na terenu pokazali kvalitet. Imali smo računicu i za druge rivale. Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom...", naveo je Radunović."

Moji momci, suvise ste vi mladi da pravite takve racunice umesto da imate zelju da igrate fudbal i pobedjujete protivnike, ukljucujuci i Nemce. Generacija odrasla u smart telefone i menadzer igrice... cak eto ni sportisti se ne razlikuju po tome, a bar bi oni trebali da znaju da se utakmica igra na terenu, a ne u virtualnom svetu.

MidRange

pre 4 godine

Aaa pa tu su čuvene kalkulacije, onda je sve jasno. Niste vi krivi momci, nego mi što kao i uvek slepo verujemo da je sad bolje i da će biti a nije i neće!

Mirko

pre 4 godine

Tacno mogu da zamislim situaciju u hotelima gde su odseli. Kod nas opusteno i zabavno ko da se spremaju za koncert Ace Lukasa. Kod ostalih profesionalna tenzija pred bitne utakmice.

Suk

pre 4 godine

Neverovatno da tako cesto priznajemo potcenjivanje protivnika. To ukazuje na poprilican neprofesionalizam. Nije mi jasno kako jedan tim moze da upadne u takvo stanje. Gde su lideri i glad sa uspehom?
Ili je to mozda samo izgovor za cinjenicu da je austrijski tim bolji od naseg? Pretpostavljam da ce sledeci mech dati bar neke odgovore.

Pucko

pre 4 godine

Izvnite ali zaboravili ste da napisete "sta se desavalo"!
(ej, 19. jun 2019 14:13)

Zar nisi shvatio sta se desavalo? Opuštali su se, upisivali sebi bodove, sanjarili o polufinalu. Probudili su se iz hipnoze dva sata nakon prve utakmice i nisu mogli da veruju sta se desilo. Sad moraju da pobede Nemacku, a dogovor je bio da idu na remi. To im je sve poremetilo onu opustenu divnu atmosferu. Sad im nista nije jasno, osecaju se prevareno kao kad detetu uzmes lizalicu.

adriano_galliani

pre 4 godine

.Definitivno ovaj narod zaslužuje mnogo bolje ljude i fudbalere već čitave 2 decenije....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 19. jun 2019 11:00)

Definitivno ne zaslužuje. Oni su i bolji nego što smo mi kao narod.

predrag

pre 4 godine

Stvari su jednostavno čiste, AKO ZNATE DA IGRATE I ŽELITE DA POBEDITE, POBEDITE!!!!! Znate onu Afričku priču:"Jednoga dana pojaviće se, na mome putu života, prilika da nešto postignem, I STAĆU NA PUT, KAO LAV"!?

Voyo

pre 4 godine

Zaposliti strane strucnjake na deset godina da odrade mentalnu reformu od klinaca do seniora. Da se razumemo, mi smo mozda i talentovanija nacija od jednih Nemaca, ali Nemci imaju radne navike, fokus, plan, cilj, a mi kao narod to nemamo pa delujemo mnogo nesposobnije. Taj mentalitet se preslikava i na fudbalere. Kroz fudbalsku reprezentaciju se vidi stanje svake nacije. Opusteno, na kredit, od danas do sutra, snaci cu se kad mi proradi inat, ko bre mene sme da pobedi, sad ces da vidis svog boga, svi nas mrze, onaj nas je ostetio, ja sam najjaci al' nije moj dan, i slicne gluposti koje svaki tipicni srbin sto puta godisnje izgovori i pomisli bilo da ide na buvljak, u skolu, na poslovni sastanak, ili na evropsko prvenstvo u fudbalu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nešto najgore sto se moglo desiti ovom društvu u sportskom smislu su fudbaleri.Milioneri kojim država daje para i kapom i sakom a za uzvrat smo dobili visedecenijsko NIŠTA!10-ti deo da je uložen u košarku,odbojku,vaterpolo donosili bi zlatne olimpijske medalje iz tih sportova.Jos ovaj glavni hoće da im grune još 200 miliona za gospodu...Tuga gde zivimo!

roten

pre 4 godine

Pa ovako to ide,otprilike...FAZA 1-velika očekivanja pre početka takmičenja,pretimo svima,cilj titula.FAZA 2-prvi meč,dodir sa realnošću,"trener" i igrači kunu zlu sreću i sudiju ali niko ne sumnja da ćemo pokazati karakter u sledećem meču.FAZA 3-obično taj drugi meč igramo sa najjačim timom u grupi.Debakl,raspad sistema,uz obavezni crveni karton.FAZA 4-"trener" nas uverava da je veliki uspeh i sam plasman na veliko takmičenje.FAZA 5-treći meč,naravno poraz,svađe između igrača,"trener" ne želi da podnese ostavku".FAZA 6-savez saopštava da će izvršiti analizu(jednog dana) i da ćemo svi izvući pouke iz ovog neuspeha.

Dynamic

pre 4 godine

Od svetskog prvenstva ’82 traje ista priča i nikako da se dozovemo pameti. Kakav grozan mentalitet imamo čim na papiru malo jaču ekipu skupimo. Uz obaveznu floskulu “protivnik je više želeo pobedu”.

Mihajlo

pre 4 godine

Stigao Jovic, istripovali se odma da su Brazil. To je takav mentalitet. Da u ovakvoj grupi ti unapred upises 7 bodova ej alo! Pricali su da je Austrija autsajder haha. Bas mi je drago da su im mladi Austrijanci pokazali gde im je mesto. Isto ce da prodju i protiv Danske. Ne postoji bolji nacin da motivises protivnika nego da ga podcenjujes uz podsmeh. To je prvo pravilo u sportu. Orlici su propustili taj cas i sad im se svi smeju. Mislio sam da ce ovi mladi da shvate nesto nakon one blamaze seniora u Ukrajini. Ma jok, nista oni ne kapiraju. Vec su sve zaboravili i sad provociraju Nemce, kao siguran bod je tu, hahaha. Verujem da ce ta informacija da stigne i do njihove svlacionice. Znate kako to ide s drustvenim mrezama i komunikacijama. Ima da vas s uzitkom samelju, a i treba da vas samelju. S onakvom sporom i neuigranom odbranom moja prognoza je 7:0

Deki

pre 4 godine

Šta znači opuštenost na evropskom prvenstvu? Ne shvatam takvu psihologiju! Kakve veze ima da li igraš protiv Brazila, Nemačke, Austrije ili Dinamom iz Vranja? Profesionalni sportista uvek ide na pobedu jer samo tako može da pobedi(ne izgubi).

Ilija Dukić

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom...", naveo je Radunović.

Što onda igrate te meče, bolje odmah nokaut fazu.

Marko

pre 4 godine

Šta? Samo ste sedam bodova izračunali? Al ste skromni ljubi vas majka. Trebali ste svih 9 da upišete, i da lepo ostanete na splavu da zalijete i proslavite.

kladzom do bola

pre 4 godine

pola ekipe kao da se operisalo od fudbala a druga polovina ekipe ceka odlazak na more . Nemci ce do srede , pun pansion 3, 4 komada ;)

bruce

pre 4 godine

Kalkulacija, papir, racunica... jos jedna generacija koja nije naucena da se igra racuna na terenu.

Ajd, vidimo se za 12-15 godina, kada klinci koji sada imaju 5-6 budu stasali, to je sledeca sansa. Svi izmedju su uglavnom vec formirani po losem kalupu.

Boj@n

pre 4 godine

Sa onim umrtvljenim Djorovicem i 0:2 je uspjeh
Uvjek je bio kao usporen,nikad ga nisam nesto gotivio
Tebi momak svaka cast jedini si bio srcan

Komedija

pre 4 godine

Lepo je što ste tako samouvereno upisali sedam bodova, i pokazali karakter već u prvoj utakmici. Koliko ja vidim, svi u grupi upravo na vama grade strategiju kako da prođu dalje. Vi ste njihova velika šansa. Bedak što niste devet bodova upisali, tako bi bilo mnogo zabavnije gledati utakmice.

Kengur

pre 4 godine

Kako zivot ume da demantuje, pristup je cudo. E za ovakve stvari je recimo kriv selektor , setite se samo Paunovicevog govora pred utakmicu sa Brazilom . Dal mi stavrno nemamo ljude koju razumeju taj fudbal u svakom smislu reci. Daj izadji izgaraj za taj dres , a ako ti se ne igra, odmara ti se na Mediteranu , Kubi , Maldivima ili kod bake na selu u krajnjem slucaju ( jako tesko ) recite posteno ima ko hoce uveren sam u to . I kao sto Maradona kaze , igranjema za reprezentaciju igrate za vase majke , ja bih dodao i za oceve , brace , sestre , sve naas ovde. Igrati za reprezentaciju je vise od fudbala , treba da vam bude cast sto ste bas vi u izabranoj grupi. Mozda jesam i glup , ali i dalje verujem u vas , verujem da mozete da dogurate daleko , mozda vi to vasim odnosom i ne zasluzujete , ali ja drugacije ne mogu , jer mnogo volim ovu zemlju. Tako da ljudi skupite redove , naostrite se najjace , Srbija zove i zapamtite svakog protivnika treba razbiti, bio to Turkmenistan ili Brazil nbt.
U napad !
Srecno

Minja

pre 4 godine

Tako mladi a vec gubitnici. Ni najbolje ekipe na svetu ne smeju da si priuste takav pristup utakmici. Ali zato i jesu najbolji. Sta kazes, bod protiv Nemacke upisan. A oni duplo jaci od Austrije. Ma opusteno, ima Nemci sami da se sklone kad vam vide frizurice.

MP

pre 4 godine

Bodovi se upisuju na terenu a ne u kaficu dan pre utakmice. Ali to izgleda navika iz naseg ,,regularnog'' prvenstva gde bukvalno svi upisuju bodove po kaficima pa onda samo to potvrde na terenu.

ABB

pre 4 godine

Nećemo mi nikoga dobiti, jer igrači, čuvaju noge, jure ugovore, izigravaju zvezde. To je naš fudbalski mentalitet. A treneri su posebna priča. Logično je da selektori budu naši najbolji ljudi i od autoriteta,a ne početnici.

niko bitan

pre 4 godine

Nas fudbal sluzi samo za potkusurivanje onih timova koji stvarno igraju fudbal.Mi sluzimo samo za skor razliku.Treba nase stadione preorati i nesto zasaditi,veca je vajda.

Milos

pre 4 godine

Tako i ja dok sam igrao za juniore OKK Beograda pre nekih 20 godina. Igramo sa Mladost iz Zemuna kuci, oni zadnji, nama pobeda treba za prolaz u polufinale. Prvu smo ih razbili 60 razlike na njihovom terenu.Pred drugu, mi frajeri isli na neki rodjendan, pili celu noc, dosli na utakmicu, vec pricamo izmedju sebe ko ce da cuva koga u polufinalu protiv Partizana. Kad ono, prvo poluvreme 20 razlike za Mladost. Trener besni, mi u cudu. Stegnemo ih u drugom, stignemo ih, povedemo 5 razlike 30 sekundi pred kraj, i neki lik iz Mladosti ubaci dve trojke od tablu i dobije Mladost poen razlike. I neka je. I neka vas je razbila Austrija kad ne znate i upisujete bodove unapred.

Pozdrav iz Minhena

pre 4 godine

Realno nikakvu odgovornost nemaju. Evo sta covek kaze mrtav ladan "opustili smo.se". On racuna da je sa tim opravdao taj poraz...Jbg opustili smo.se, desava se, upisali smo tri boda vec pre pocetka...

Moral na nuli, odgovornost ne postoji...Kakav mentalitet. Uzas. Zamisli da neki nemacki fudbaler kaze posle meca "opustili smo se, racunali smo.na tri boda..." Pre svega, bilo bi ga sramota da nesto tako pomisli, a ne da sprovede u delo..." Od petlica se stvara taj nadmeni luzerski mentalitet...Uzas

goran89

pre 4 godine

Cuj, opustili su se! Pa zasto niste krenuli da igrate kada ste videli da nema vajde od tog "opustanja" i da ste se pogresno izracunali.
Pre bi rekao da neumete da igrate.
Gledam juce zenski fudbal, pa zenska reprezentacija brazila je igrala takticki, napadacki i veoma lep fudbal. Verujem da bi vas cak i ona razbila.
Nemate vi taj napad, presing, nemate kreativca, koji ume i da proseva igraca, nemate hemiju, niste kao 1.
Nego svako igra kako mu u tom trenutku dodje.
Danas se igra moderan fudbal, napadacki fudbal.
Bez bunkera.
Igrate isto kao A tim.
Nema razlike! Dosadan i veoma ruzan fudbal. Nije vas lepo gledati.

Rade

pre 4 godine

Ne mozete da zamislite koliko me iritira to brojanje bodova i kalkulisanje unapred kako proci grupu. Secam se izjave jednog od hrvatskih fudbalera kako im je trener pre prvenstva rekao da imaju sedam finala do finala i da svaku utakmicu moraju da pobede ako misle u finale. To se odnosi na svaku utakmicu i u grupnoj i u nokaut fazi, nebitno je li Andora ili Argentina s druge strane. Mislim da je to jedini ispravan pristup. Jer cim unapred izjavis da planiras da ides na bod s Nemackom, ekipa se pomiri da nije spremna za najvisi nivo. I onda momci igraju da ne izgube a ne da pobede. Ja bih recimo podivljao da to cujem u svojoj svlacionici. Pa i ti nemci su obicni ljudi od krvi i mesa. Ko misli da su nepobedivi nek odmah pakuje kofere.Dokle ce nasi strucnjaci i selektori da usadjuju igracima taj gubitnicki mentalitet? Uce ih da je nemoguce pobediti neke timove, da se pomire s tim, da je bod puna kapa. A posle se cude kako ne mozemo nikad nista u fudbalu da postignemo.

Darko

pre 4 godine

Arogantno i bahato kao i seniori. Pristup i priprema neprofesionalni, opuštena atmosfera kao na ekskurziji, manjak poštovanja prema protivnicima, sve ležerno uz mnogo smeha. E onda se smore nakon pola sata kad vide da gube 2:0, pa prave grimase kao da su očekivali da se protivnik sam skloni da zvezdice ušetaju u gol. Ja sam davno imao predlog kako da se to reši. Da ih se prisili da svi uplate ogromnu kintu na svoju pobedu, iz utakmice u utakmicu, dok ne proigraju kao profesionalci ili bankrotiraju, nema treće. A ko ne sme ili neće da uplati, pravac kući.

dr mr

pre 4 godine

au dal je moguce da se to desilo??? pa nikad mi ne bi palo na pamet...dal je moguce da ima ovoliko hrabrosti da javno otkrije ovako nesto??

bata đora famous school

pre 4 godine

Kakav mozak treba imati da se opustiš pre prve odigrane utakmice, lebe mekani...
Najveći problem srpskog fudbala je struka, očajni smo!

sudijadred

pre 4 godine

Najveca sramota u poslednjih 20 godina, a matori pre 10 dana izgubili 5 nula i nista nije sa poredjenjem sa ovom sramotom od mlade reprezentacije. Treba da ih je sramota i da svi do jednog kolektivno napuste reprezentaciju, sramotno da su oni najbolji u Srbiji, dobio bi ih prosecni tim 30 setogodisnjaka sa malog fudbala.

bigserb

pre 4 godine

Klasicno srpsko razmisljanje, mi smo definitivno prepuni kompleksa vise vrednosti, a istina je sasvim suprotna!
Mi smo mala drzavica sa malim, siromasnim i ne previse obrazovanim narodom koji ne vidi dalje od svog nosa, zato smo danas tu gde jesmo, sa ovakvom vlascu, sa ovakvom ekonomijom, sa ovakvim svim sferama drustva! Na dnu!

kosta

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."

Realno je bilo da na SP u grupi dobijemo Kosta Riku, Švajcarsku, Brazil, da dobijemo i Meksiko, Belgiju, Francusku, Hrvatsku pa da osvojimo SP. Ne znam kako se to nije dogodilo...možda zato što smo bili isprovocirani zbog onog pokazivanja orla?

rade

pre 4 godine

vratite se kući .sinoć su italijanke igrale mnogo bolje nego vi.ne znam samo odakle izreka,,igraju kao žene,, u direktnom duelu i one bi vas nokautirale.

bg

pre 4 godine

Opuštenost pred prvu (najbitniju) utakmicu turnira je dokaz da nisu ni trebali da budu tamo. Vi zaista nemate s takvim razmisljanjem sta tamo da trazite. Imam neki osecaj da se oni unapred dogovore medu sobom """batice tri utakmice odradimo, pa se vidimo na plazi, vreme je idealno, ribe cekaju, sampanjac se ladi, ima i neka zurkica na jahti"""

Samo gledam sa strane

pre 4 godine

Ovo je prvi put da se slazem sa 90% komentara. Duhovito i ubojito.
Stvarno, odvratan mentalitet i to prelazi sa generacije na generaciju. Turbo folk kultura.

sistem takmičenja mora da se menja

pre 4 godine

Realno ova grupna faza jeste samo takva lakrdija, po imenima je jasno ko dan da Srbija i Nemačka zaslužuju po 7 bodova ovde, ždreb su trebali da organizuju samo da se vidi ko je prvi a ko drugi u grupi. Tako ne bismo morali da protiv znatno slabijih ekipa (Austrija i Danska) unapred upisujemo bodove i onda ih gubimo, već bismo ih u startu zvanično imali za polufinale i okršaj s Poljskom ili Rumunjskom.

Turbulencija

pre 4 godine

Na osnovu cega ovaj narod ima toliko visiko misljenje o sebi i na osnovu cega je ovako prepotentan i misli da je iznad svakoga nikada mi nece biti jasno.

1965 chevelle

pre 4 godine

I oni igraju fudbal. Znaš već: driblaju, dodaju, šutiraju na go... Šta si očekivao, da stoje kao ukopani? Hoće, mo*ega!

zika pauk

pre 4 godine

Postali ste kao Ku ir ...Naslov vam je vrh ali fali ono u zagradi(foto i video)....Brenina snaja se porodila.Sokiracete se kad vidite sta je rodila(foto ,video)

Predrag

pre 4 godine

Ne udarajte po momku. Barem je pošteno rekao šta je uzrok poraza i preuzeo krivicu. Barem nije kukao na sudije, visoku travu, vrućinu i sl.

dure

pre 4 godine

Tebi decko svaka cast,ali ona dva manekena su dokazali da su projekat,guranje u reprezentaciju A,tako i ovde,znate o kome se radi;Rodic i Jovic!Dva balvana!

zulupn

pre 4 godine

pa dobro nije lose ni tri boda protiv nemacke plus tri protiv danske.samo opusteno.kreteni jedni.sram vas bilo .da li znate koliko bi ljudi vasih godina sve dali da igraju za reprezentaciju al jebiga nemaju menadzere podobne .sram vas bilo

bizmark

pre 4 godine

Cuj ovog matematicara,kaze 7 bod. Iz koje si ti price decace.Fudbal se igra da dobijes sve,a ne da kombinujes.A kako mi se cini moze da se desi da neosvojimo ni jedan bod

ex njujorcanin

pre 4 godine

Svaka cast Orlicima na uvedljivo odigranim kvalifikacijama, ALI... Otarasite se vise tog kompleksa zavrsnih turnira. Nema tu kalkulacija, ovde cemo nereseno, na onoj cemo da im damo tri komada, a na poslednjoj nereseno, pa sta nam Bog da.
Na ZAVRSNOM ste turniru! Tu se svaka utakmica igra kao da je poslednja, do kraja!
Ovako smo isto kalkulisali na svetskom 2010 u JAR-u, posle odlicno odigranih kvalifikacija.
Mi stalno nesto kalkulisemo, razmisljamo, analiziramo, nema tu kalkulacija, gine se kao da je zadnja.

Иван Грозни

pre 4 godine

Пре почетка првенства у коментарима је почело ложење како ћемо направити велики резултат зато што имамо играче који играју у великим клубовима. Они који су писали како ће се десити катастрофа добили су минусе.

Nikola MNE

pre 4 godine

Nemoj da se ljutite ali Goran Djorovic selektor?? Ja nzm sto on moze nekoga da nauci. Lagano sam igrao na Austriju tim 2 2+ @3.40

Markos

pre 4 godine

Tu istu Austriju smo pregazili u gostima u kvalifikacijama,tako da nisu bez osnova bili optimisti,al eto,sad kad je bilo vaznije zakazali su

Bgd

pre 4 godine

Nije samo problem u kvalitetu pojedinaca fudbal je timska igra ne moze jedan da igra dobro a oko njega petorica lose. Igrali su kao muve bez glave, duvalo je na sve strane, sevale kontre svako malo. Ekipa treba da se krece kao 1, da dise zajedno, I onda kada neko pogresi lako se ispravi, a kvalitet dolazi do izrazaja. Nasa ekipa je bila nervozna, bez hemije i bez glave i repa.

Volim i ja vas

pre 4 godine

Ovaj je imao računicu...??!!
Pa valjda se i ostali nesto pitaju.
Budete li igrali protiv Nemaca kao u prvoj, ne gine vam petarda!

odlivak

pre 4 godine

Ljudi, svako ko prati fudbal u mladjim kategorijama treba da zna da je Austrija velesila.
Oni su razvoj fudbala shvatili najozbiljnije u Evropi, ulažu se ogromne pare i trenutno imaju najmoderniju fudbalsku školu na svetu.

mojsije

pre 4 godine

КАКВИ БЕДНИЦИ И КУКАВИЦЕ КОМЕНТАРИШУ НАШУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ !!!
Порука овом што се кладио вечерас на Хрватску у ватерполо мечу - изгуби ти, брале, нема пара за тебе, победила Србија !
Пази да те и млади фудбалери не изненаде ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jasmina, 19. jun 2019 22:30)

Uh uh da vidite tek kako moja strina besni kad joj zagori gibanica!

Fenomen

pre 4 godine

Opustili ste se? Ne, to nije moguce, svi znamo da ginete za dres reprezentacije...nego...pakujte kofere za povratak kuci...sram vas bilo.

Antiprotivan

pre 4 godine

Aj ne smaraj... Sve suvi poznavaoci i doktori fudbala... Kako nismo nikada? Zaboravio si 2015 godine da smo u finalu pobedili Brazil i postali prvaci sveta?

Mister Vo

pre 4 godine

Ne razumem sto pljujete momka, on je samo preneo atmosferu koja je bila u svlacionici pre utakmice. Na kraju krajeva, on se nije ni opustio nego odigrao kako treba da bi se ti bodovi koji su drugi vec upisali mozda i osvojili. Davno nisam cuo iskreniju izjavu u svetu naseg fudbala...

Kraljevcanin

pre 4 godine

Stara nasa boljka... Da li je moguce da im niko nije rekao da mogu da budu i nase babe protivnici, mora da se veze par paseva i sut da bi se postigao gol? Ne, a? Ok, onda ce sami protivnici da se pobede, nemojte se muciti vi, to ce samo... Ruku na srce, tebi svaka cast, bio si najbolji pojedinac, ali tim je jedna velika nula!

Dragan

pre 4 godine

Dragi Borise, već sada se vidi, da ćeš biti veliki golman, budućnost ovog naše krš fudbala i naše čudnog, ne samo fudbalskog mentaliteta, koji je svu svoju jad u bedu pokazao u dve utakmice, protiv Ukrajine i orlići protiv Austrije.
Ne vadi se stvar protiv najačih ekipa, kao na Svetskom prvenstvu protiv Brazila, posle izuzetno glupe Krstajićeve izmene, umesto Milojevića ubacivanje Radonjića i gubitak utakmice protiv Švajcarske.
Sada hoćete isti, protiv jedne od najačih momčadi na prvenstvu Vi ćete ići na pobedu, umesto da smo pobedili Austriju ili bar odigrali nerešeno, pa opušteno ušli u duel sa Nemačkom.
Ja Vam želim puno uspeha, a još više sreće, jer poznavajući kvalitet nemačke reprezentacije, trebaće Vam i previše sreće i loš dan protivnika.

mito

pre 4 godine

Kad sam video kako je Austrija uoci ovog prvenstva oprala Francuze sa 3-1 odmah sam na kladzi trpao protiv vas.
Nisam pogresio.
Veceras trpam na Hrvatsku u vaterpolu.
Jednostavo vredi tih para.

Marko

pre 4 godine

Kada citam iznova iste komentare godinama dodje mi da puknem od muke i ‘zadavim ‘ sve koji su ove klince vaspitavali pogotovo trenere. Glupo do zla boga .

mentalitet

pre 4 godine

Nekako mi ovo poznato,menjaju se generacije a ostaje isti sablon ponasanja.
Golman se javio,jedini koji je zadovoljio,a gde su ostale "zvezde",sta oni kazu,ako imaju ista da kazu?! Aj'd da vas vidimo veceras....

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Sine opusteno! Paunovic je tri godine sastavljao tim, pazljivo birao igrace, smisljao taktiku pri tom obracajuci paznju i na najsitnije detalje, a na kraju uz dosta srece postao prvak sveta! Nije Srbija nikad bila velesila u fudbalu da bi neuspeh bio nesto sto nismo ocekivali...
Ako nama u veznom redu igra stoper Erhan Masovic a nije pozvan daleko najbolji vezista Marko Grujic onda je sve jasno..
Kako god, imate popravni protiv Nemaca, jedne od najboljih selekcija. Pobedite u cetvrtak i sve se menja. Znam da je tesko ali nista nije nemoguce. I da, Babic umesto Jovanovica, Racic umesto Masovica i Randjelovic umesto Radonjica.
Napred Srbija!

vojislav ilic

pre 4 godine

Pitanje za najboljeg aktera meca sa Austrijom, da li ovo pitanje upucujes
velikom selektoru Dorivicu koji tako nistavno pripremio utakmicu sa Austrijom.

NY

pre 4 godine

Umislili da su zvezde
Jedino je tu Luka zvezda i normalno je bilo ocekivati da ono sto mu se desavalo par dana pred utakmicu peuzi losiju partiju.Ali sta je sa Zivkovicem, Panticem i ostalima

Jasmina

pre 4 godine

КАКВИ БЕДНИЦИ И КУКАВИЦЕ КОМЕНТАРИШУ НАШУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ !!!
Порука овом што се кладио вечерас на Хрватску у ватерполо мечу - изгуби ти, брале, нема пара за тебе, победила Србија !
Пази да те и млади фудбалери не изненаде ...

Objektivno

pre 4 godine

Tebi svaka cast na pruzenoj partiji ali ostale treba da bude sramota.Pogotovo su slabi bili Zivkovic,Bogosavac,kao i stoperi Jovanovic i Milenkovic. Radonjic je probijao po strani ali bez ikakvog ucinka a ono sto je promasio prazan gol,ne zasluzuje vise da bude starter.Nadam se da su svi shvatili da je nama generalno najveci problem stoperska pozicija u svim kategorijama.Milenkovic je jos jednom dokazao da je zalutao i u mladoj reprezentaciji a oni ga iz ne znam kojih razloga forsiraju u A tim,dok decko pojma nema sa fudbalom.Isto vazi i za Jovanovica,koji moze da igra samo zadnjeg veznog,stoper nikako i nikada.Nista bolji nisu ni Veljkovic ni Spajic i jedino novi selektor bi mogao da pokusa da se osloni na Nastasica i Mitrovica.

Brat

pre 4 godine

Naravno da su lose odigrali i da su samo krivi oni i selektor,ali 2015. smo takodje izgubili prvi mec.Apsolutno ih ne opravdavam ali ne verujem da ce izgubiti sve tri i da vise nemaju sanse kako neki kazu

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Naša je krivica sto smo se opustili...””Sine” taj luksuz da se “opuste” nisu imali ni svojevremeno ni Zidan,ni debeli Ronaldo kada su igrali za svoju zemlju.Definitivno ovaj narod zaslužuje mnogo bolje ljude i fudbalere već čitave 2 decenije....

Antiprotivan

pre 4 godine

Aj ne smaraj... Sve suvi poznavaoci i doktori fudbala... Kako nismo nikada? Zaboravio si 2015 godine da smo u finalu pobedili Brazil i postali prvaci sveta?

Jasmina

pre 4 godine

КАКВИ БЕДНИЦИ И КУКАВИЦЕ КОМЕНТАРИШУ НАШУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ !!!
Порука овом што се кладио вечерас на Хрватску у ватерполо мечу - изгуби ти, брале, нема пара за тебе, победила Србија !
Пази да те и млади фудбалери не изненаде ...

odlivak

pre 4 godine

Ljudi, svako ko prati fudbal u mladjim kategorijama treba da zna da je Austrija velesila.
Oni su razvoj fudbala shvatili najozbiljnije u Evropi, ulažu se ogromne pare i trenutno imaju najmoderniju fudbalsku školu na svetu.

HanSolo

pre 4 godine

Bedan naš mentalitet, već u tim mladim glavama.. Nema spasa za nas.. Bolje da izumiremo.. Odvratna izjava.. Čuj upisali tri boda.. Jadnici..

sistem takmičenja mora da se menja

pre 4 godine

Realno ova grupna faza jeste samo takva lakrdija, po imenima je jasno ko dan da Srbija i Nemačka zaslužuju po 7 bodova ovde, ždreb su trebali da organizuju samo da se vidi ko je prvi a ko drugi u grupi. Tako ne bismo morali da protiv znatno slabijih ekipa (Austrija i Danska) unapred upisujemo bodove i onda ih gubimo, već bismo ih u startu zvanično imali za polufinale i okršaj s Poljskom ili Rumunjskom.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Sine opusteno! Paunovic je tri godine sastavljao tim, pazljivo birao igrace, smisljao taktiku pri tom obracajuci paznju i na najsitnije detalje, a na kraju uz dosta srece postao prvak sveta! Nije Srbija nikad bila velesila u fudbalu da bi neuspeh bio nesto sto nismo ocekivali...
Ako nama u veznom redu igra stoper Erhan Masovic a nije pozvan daleko najbolji vezista Marko Grujic onda je sve jasno..
Kako god, imate popravni protiv Nemaca, jedne od najboljih selekcija. Pobedite u cetvrtak i sve se menja. Znam da je tesko ali nista nije nemoguce. I da, Babic umesto Jovanovica, Racic umesto Masovica i Randjelovic umesto Radonjica.
Napred Srbija!

NY

pre 4 godine

Umislili da su zvezde
Jedino je tu Luka zvezda i normalno je bilo ocekivati da ono sto mu se desavalo par dana pred utakmicu peuzi losiju partiju.Ali sta je sa Zivkovicem, Panticem i ostalima

adriano_galliani

pre 4 godine

.Definitivno ovaj narod zaslužuje mnogo bolje ljude i fudbalere već čitave 2 decenije....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 19. jun 2019 11:00)

Definitivno ne zaslužuje. Oni su i bolji nego što smo mi kao narod.

sudijadred

pre 4 godine

Najveca sramota u poslednjih 20 godina, a matori pre 10 dana izgubili 5 nula i nista nije sa poredjenjem sa ovom sramotom od mlade reprezentacije. Treba da ih je sramota i da svi do jednog kolektivno napuste reprezentaciju, sramotno da su oni najbolji u Srbiji, dobio bi ih prosecni tim 30 setogodisnjaka sa malog fudbala.

mito

pre 4 godine

Kad sam video kako je Austrija uoci ovog prvenstva oprala Francuze sa 3-1 odmah sam na kladzi trpao protiv vas.
Nisam pogresio.
Veceras trpam na Hrvatsku u vaterpolu.
Jednostavo vredi tih para.

Kengur

pre 4 godine

Kako zivot ume da demantuje, pristup je cudo. E za ovakve stvari je recimo kriv selektor , setite se samo Paunovicevog govora pred utakmicu sa Brazilom . Dal mi stavrno nemamo ljude koju razumeju taj fudbal u svakom smislu reci. Daj izadji izgaraj za taj dres , a ako ti se ne igra, odmara ti se na Mediteranu , Kubi , Maldivima ili kod bake na selu u krajnjem slucaju ( jako tesko ) recite posteno ima ko hoce uveren sam u to . I kao sto Maradona kaze , igranjema za reprezentaciju igrate za vase majke , ja bih dodao i za oceve , brace , sestre , sve naas ovde. Igrati za reprezentaciju je vise od fudbala , treba da vam bude cast sto ste bas vi u izabranoj grupi. Mozda jesam i glup , ali i dalje verujem u vas , verujem da mozete da dogurate daleko , mozda vi to vasim odnosom i ne zasluzujete , ali ja drugacije ne mogu , jer mnogo volim ovu zemlju. Tako da ljudi skupite redove , naostrite se najjace , Srbija zove i zapamtite svakog protivnika treba razbiti, bio to Turkmenistan ili Brazil nbt.
U napad !
Srecno

xexe

pre 4 godine

Austrijanci se nisu opustili pre meca, nego su vas zrelo i odgovorno isprasili. Eto razlike izmedju germanskog i balkansko-raspojasanog mentaliteta. Zato smo kao narod tu gde jesmo..

dure

pre 4 godine

Tebi decko svaka cast,ali ona dva manekena su dokazali da su projekat,guranje u reprezentaciju A,tako i ovde,znate o kome se radi;Rodic i Jovic!Dva balvana!

Nenad

pre 4 godine

Kako su Rumuni juce srcano I agresivno igrali protiv hrvata a vodili su tokom celog meca mi nikada nismo igrali. Baletani I manekeni ovi nasi, uvek bili I ostali. Toliko svi zelimo neku konstantnost u fudbalu ali izgleda da gledamo samo na jednom oku. Zelim im sve najbolje

Voyo

pre 4 godine

Zaposliti strane strucnjake na deset godina da odrade mentalnu reformu od klinaca do seniora. Da se razumemo, mi smo mozda i talentovanija nacija od jednih Nemaca, ali Nemci imaju radne navike, fokus, plan, cilj, a mi kao narod to nemamo pa delujemo mnogo nesposobnije. Taj mentalitet se preslikava i na fudbalere. Kroz fudbalsku reprezentaciju se vidi stanje svake nacije. Opusteno, na kredit, od danas do sutra, snaci cu se kad mi proradi inat, ko bre mene sme da pobedi, sad ces da vidis svog boga, svi nas mrze, onaj nas je ostetio, ja sam najjaci al' nije moj dan, i slicne gluposti koje svaki tipicni srbin sto puta godisnje izgovori i pomisli bilo da ide na buvljak, u skolu, na poslovni sastanak, ili na evropsko prvenstvo u fudbalu.

buon

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."
Realno je da uvek imamo ubedjenje u nešto bez trunke argumenata.

Markos

pre 4 godine

Tu istu Austriju smo pregazili u gostima u kvalifikacijama,tako da nisu bez osnova bili optimisti,al eto,sad kad je bilo vaznije zakazali su

mojsije

pre 4 godine

КАКВИ БЕДНИЦИ И КУКАВИЦЕ КОМЕНТАРИШУ НАШУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ !!!
Порука овом што се кладио вечерас на Хрватску у ватерполо мечу - изгуби ти, брале, нема пара за тебе, победила Србија !
Пази да те и млади фудбалери не изненаде ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jasmina, 19. jun 2019 22:30)

Uh uh da vidite tek kako moja strina besni kad joj zagori gibanica!

dejandddddd

pre 4 godine

Čim ste vi upisali bod protiv Nemačke i dve pobede u napred od vas nema ništa. Strašno je kakvu glupost odvali i nije svestan toga.

HomoBalkanikus

pre 4 godine

“nasa je krivica sto smo se opustili pre meca“..Sta reci na ovo? U recenici tog mladog coveka staje sve ovo sto nam se desava u Srbiji... mentalitet “lako cemo”, korupcija, tajni ugovori, muljanje gde god moze, bahatost, prljanje zivotne sredine...Zato nam i jeste ovako.

bigserb

pre 4 godine

Klasicno srpsko razmisljanje, mi smo definitivno prepuni kompleksa vise vrednosti, a istina je sasvim suprotna!
Mi smo mala drzavica sa malim, siromasnim i ne previse obrazovanim narodom koji ne vidi dalje od svog nosa, zato smo danas tu gde jesmo, sa ovakvom vlascu, sa ovakvom ekonomijom, sa ovakvim svim sferama drustva! Na dnu!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nešto najgore sto se moglo desiti ovom društvu u sportskom smislu su fudbaleri.Milioneri kojim država daje para i kapom i sakom a za uzvrat smo dobili visedecenijsko NIŠTA!10-ti deo da je uložen u košarku,odbojku,vaterpolo donosili bi zlatne olimpijske medalje iz tih sportova.Jos ovaj glavni hoće da im grune još 200 miliona za gospodu...Tuga gde zivimo!

Nikola MNE

pre 4 godine

Nemoj da se ljutite ali Goran Djorovic selektor?? Ja nzm sto on moze nekoga da nauci. Lagano sam igrao na Austriju tim 2 2+ @3.40

Goran

pre 4 godine

"Ajd, vidimo se za 12-15 godina, kada klinci koji sada imaju 5-6 budu stasali, to je sledeca sansa. Svi izmedju su uglavnom vec formirani po losem kalupu.
(bruce, 19. jun 2019 12:38)"

Druže, da li si ti svestan kakve generacije TEK STASAVAJU i po kom šablonu će one biti vaspitane i obezovane?

Pucko

pre 4 godine

Izvnite ali zaboravili ste da napisete "sta se desavalo"!
(ej, 19. jun 2019 14:13)

Zar nisi shvatio sta se desavalo? Opuštali su se, upisivali sebi bodove, sanjarili o polufinalu. Probudili su se iz hipnoze dva sata nakon prve utakmice i nisu mogli da veruju sta se desilo. Sad moraju da pobede Nemacku, a dogovor je bio da idu na remi. To im je sve poremetilo onu opustenu divnu atmosferu. Sad im nista nije jasno, osecaju se prevareno kao kad detetu uzmes lizalicu.

Koraci su Billy

pre 4 godine

Klasicna srpska prica: lako cemo. Izracunaju se bodovi vec pre utakmice a posle sledi bruka i sramota, vazda je tako bilo vazda ce i biti sa nasim mentalitetom.

Miki018

pre 4 godine

Imali racunicu.. Ej, deca od 20 i kusur vec imaju racunicu, umesto da poderu noge i izrovu travu, da trce dok ne popadaju. Oni bre odrastaju u sistemu “lako cemo”, “daj da smuljamo”, “ma zavrsicemo nekako”. Bez sistema, na o-ruk fazon, i onda mi neko prica da treba da se angazuje nas selektor, jer stranac ne razume mentalitet. Pa taj mentalitet i treba da se satre, da ne ostane ni secanje na njega. Savez i selektora i drzavu pod protektorat, dajte sve japancima na 100 godina, pa da nam bar potomci zive ko ljudi.

Aleksa

pre 4 godine

majko moja, koja izjava!... "Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."... da li je moguće da neko i dalje ovako razmišlja?... momak već stavio 7 bodova u džep, i mirno čeka drugu fazu... fudbaleri i ostali sportisti - nebo i zemlja...

MidRange

pre 4 godine

Aaa pa tu su čuvene kalkulacije, onda je sve jasno. Niste vi krivi momci, nego mi što kao i uvek slepo verujemo da je sad bolje i da će biti a nije i neće!

KragujevaC

pre 4 godine

Ti si branio toliko dobro, svaka cast, bez obzira na dva gola primljena. Odbrana se pogubila, od onih od kojih se ocekivalo da odigraju dobro, nisu. Jovic, Zivkovic, Bleki, Radonjic, nista... Bogosavac omasio profesiju,ko tog coveka dovede da igra fudbal.

Dragan

pre 4 godine

Dragi Borise, već sada se vidi, da ćeš biti veliki golman, budućnost ovog naše krš fudbala i naše čudnog, ne samo fudbalskog mentaliteta, koji je svu svoju jad u bedu pokazao u dve utakmice, protiv Ukrajine i orlići protiv Austrije.
Ne vadi se stvar protiv najačih ekipa, kao na Svetskom prvenstvu protiv Brazila, posle izuzetno glupe Krstajićeve izmene, umesto Milojevića ubacivanje Radonjića i gubitak utakmice protiv Švajcarske.
Sada hoćete isti, protiv jedne od najačih momčadi na prvenstvu Vi ćete ići na pobedu, umesto da smo pobedili Austriju ili bar odigrali nerešeno, pa opušteno ušli u duel sa Nemačkom.
Ja Vam želim puno uspeha, a još više sreće, jer poznavajući kvalitet nemačke reprezentacije, trebaće Vam i previše sreće i loš dan protivnika.

Mister Vo

pre 4 godine

Ne razumem sto pljujete momka, on je samo preneo atmosferu koja je bila u svlacionici pre utakmice. Na kraju krajeva, on se nije ni opustio nego odigrao kako treba da bi se ti bodovi koji su drugi vec upisali mozda i osvojili. Davno nisam cuo iskreniju izjavu u svetu naseg fudbala...

Boj@n

pre 4 godine

Sa onim umrtvljenim Djorovicem i 0:2 je uspjeh
Uvjek je bio kao usporen,nikad ga nisam nesto gotivio
Tebi momak svaka cast jedini si bio srcan

predrag

pre 4 godine

Stvari su jednostavno čiste, AKO ZNATE DA IGRATE I ŽELITE DA POBEDITE, POBEDITE!!!!! Znate onu Afričku priču:"Jednoga dana pojaviće se, na mome putu života, prilika da nešto postignem, I STAĆU NA PUT, KAO LAV"!?

Predrag

pre 4 godine

Ne udarajte po momku. Barem je pošteno rekao šta je uzrok poraza i preuzeo krivicu. Barem nije kukao na sudije, visoku travu, vrućinu i sl.

Mihajlo

pre 4 godine

Stigao Jovic, istripovali se odma da su Brazil. To je takav mentalitet. Da u ovakvoj grupi ti unapred upises 7 bodova ej alo! Pricali su da je Austrija autsajder haha. Bas mi je drago da su im mladi Austrijanci pokazali gde im je mesto. Isto ce da prodju i protiv Danske. Ne postoji bolji nacin da motivises protivnika nego da ga podcenjujes uz podsmeh. To je prvo pravilo u sportu. Orlici su propustili taj cas i sad im se svi smeju. Mislio sam da ce ovi mladi da shvate nesto nakon one blamaze seniora u Ukrajini. Ma jok, nista oni ne kapiraju. Vec su sve zaboravili i sad provociraju Nemce, kao siguran bod je tu, hahaha. Verujem da ce ta informacija da stigne i do njihove svlacionice. Znate kako to ide s drustvenim mrezama i komunikacijama. Ima da vas s uzitkom samelju, a i treba da vas samelju. S onakvom sporom i neuigranom odbranom moja prognoza je 7:0

Ilija Dukić

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom...", naveo je Radunović.

Što onda igrate te meče, bolje odmah nokaut fazu.

Жеља

pre 4 godine

Нећеш ти видети полуфинале дечко. Ко вас је учио да уписујете бодове пре утакмице. А да они исти што су се пре вас вадили на Немце и бавили калкулацијама других утакмица. Срамота

Turbulencija

pre 4 godine

Na osnovu cega ovaj narod ima toliko visiko misljenje o sebi i na osnovu cega je ovako prepotentan i misli da je iznad svakoga nikada mi nece biti jasno.

1965 chevelle

pre 4 godine

I oni igraju fudbal. Znaš već: driblaju, dodaju, šutiraju na go... Šta si očekivao, da stoje kao ukopani? Hoće, mo*ega!

bruce

pre 4 godine

Kalkulacija, papir, racunica... jos jedna generacija koja nije naucena da se igra racuna na terenu.

Ajd, vidimo se za 12-15 godina, kada klinci koji sada imaju 5-6 budu stasali, to je sledeca sansa. Svi izmedju su uglavnom vec formirani po losem kalupu.

Dynamic

pre 4 godine

Od svetskog prvenstva ’82 traje ista priča i nikako da se dozovemo pameti. Kakav grozan mentalitet imamo čim na papiru malo jaču ekipu skupimo. Uz obaveznu floskulu “protivnik je više želeo pobedu”.

my way

pre 4 godine

""Naša krivica je što smo se opustili i pre meča upisali tri boda, umesto da smo na terenu pokazali kvalitet. Imali smo računicu i za druge rivale. Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom...", naveo je Radunović."

Moji momci, suvise ste vi mladi da pravite takve racunice umesto da imate zelju da igrate fudbal i pobedjujete protivnike, ukljucujuci i Nemce. Generacija odrasla u smart telefone i menadzer igrice... cak eto ni sportisti se ne razlikuju po tome, a bar bi oni trebali da znaju da se utakmica igra na terenu, a ne u virtualnom svetu.

Objektivno

pre 4 godine

Tebi svaka cast na pruzenoj partiji ali ostale treba da bude sramota.Pogotovo su slabi bili Zivkovic,Bogosavac,kao i stoperi Jovanovic i Milenkovic. Radonjic je probijao po strani ali bez ikakvog ucinka a ono sto je promasio prazan gol,ne zasluzuje vise da bude starter.Nadam se da su svi shvatili da je nama generalno najveci problem stoperska pozicija u svim kategorijama.Milenkovic je jos jednom dokazao da je zalutao i u mladoj reprezentaciji a oni ga iz ne znam kojih razloga forsiraju u A tim,dok decko pojma nema sa fudbalom.Isto vazi i za Jovanovica,koji moze da igra samo zadnjeg veznog,stoper nikako i nikada.Nista bolji nisu ni Veljkovic ni Spajic i jedino novi selektor bi mogao da pokusa da se osloni na Nastasica i Mitrovica.

zulupn

pre 4 godine

pa dobro nije lose ni tri boda protiv nemacke plus tri protiv danske.samo opusteno.kreteni jedni.sram vas bilo .da li znate koliko bi ljudi vasih godina sve dali da igraju za reprezentaciju al jebiga nemaju menadzere podobne .sram vas bilo

direwolf

pre 4 godine

Znaci problem je mentalitet. Bio i ostao... Nama trebaju selektori psiholozi koji ce znati kako da motivisu igrace, a ne neki koji upisiju bodove pre pocetka takmicenja.

Minja

pre 4 godine

Tako mladi a vec gubitnici. Ni najbolje ekipe na svetu ne smeju da si priuste takav pristup utakmici. Ali zato i jesu najbolji. Sta kazes, bod protiv Nemacke upisan. A oni duplo jaci od Austrije. Ma opusteno, ima Nemci sami da se sklone kad vam vide frizurice.

MP

pre 4 godine

Bodovi se upisuju na terenu a ne u kaficu dan pre utakmice. Ali to izgleda navika iz naseg ,,regularnog'' prvenstva gde bukvalno svi upisuju bodove po kaficima pa onda samo to potvrde na terenu.

Marko

pre 4 godine

Šta? Samo ste sedam bodova izračunali? Al ste skromni ljubi vas majka. Trebali ste svih 9 da upišete, i da lepo ostanete na splavu da zalijete i proslavite.

Komedija

pre 4 godine

Lepo je što ste tako samouvereno upisali sedam bodova, i pokazali karakter već u prvoj utakmici. Koliko ja vidim, svi u grupi upravo na vama grade strategiju kako da prođu dalje. Vi ste njihova velika šansa. Bedak što niste devet bodova upisali, tako bi bilo mnogo zabavnije gledati utakmice.

Samo gledam sa strane

pre 4 godine

Ovo je prvi put da se slazem sa 90% komentara. Duhovito i ubojito.
Stvarno, odvratan mentalitet i to prelazi sa generacije na generaciju. Turbo folk kultura.

bizmark

pre 4 godine

Cuj ovog matematicara,kaze 7 bod. Iz koje si ti price decace.Fudbal se igra da dobijes sve,a ne da kombinujes.A kako mi se cini moze da se desi da neosvojimo ni jedan bod

Milos

pre 4 godine

Tako i ja dok sam igrao za juniore OKK Beograda pre nekih 20 godina. Igramo sa Mladost iz Zemuna kuci, oni zadnji, nama pobeda treba za prolaz u polufinale. Prvu smo ih razbili 60 razlike na njihovom terenu.Pred drugu, mi frajeri isli na neki rodjendan, pili celu noc, dosli na utakmicu, vec pricamo izmedju sebe ko ce da cuva koga u polufinalu protiv Partizana. Kad ono, prvo poluvreme 20 razlike za Mladost. Trener besni, mi u cudu. Stegnemo ih u drugom, stignemo ih, povedemo 5 razlike 30 sekundi pred kraj, i neki lik iz Mladosti ubaci dve trojke od tablu i dobije Mladost poen razlike. I neka je. I neka vas je razbila Austrija kad ne znate i upisujete bodove unapred.

dr mr

pre 4 godine

au dal je moguce da se to desilo??? pa nikad mi ne bi palo na pamet...dal je moguce da ima ovoliko hrabrosti da javno otkrije ovako nesto??

ABB

pre 4 godine

Nećemo mi nikoga dobiti, jer igrači, čuvaju noge, jure ugovore, izigravaju zvezde. To je naš fudbalski mentalitet. A treneri su posebna priča. Logično je da selektori budu naši najbolji ljudi i od autoriteta,a ne početnici.

kladzom do bola

pre 4 godine

pola ekipe kao da se operisalo od fudbala a druga polovina ekipe ceka odlazak na more . Nemci ce do srede , pun pansion 3, 4 komada ;)

roten

pre 4 godine

Pa ovako to ide,otprilike...FAZA 1-velika očekivanja pre početka takmičenja,pretimo svima,cilj titula.FAZA 2-prvi meč,dodir sa realnošću,"trener" i igrači kunu zlu sreću i sudiju ali niko ne sumnja da ćemo pokazati karakter u sledećem meču.FAZA 3-obično taj drugi meč igramo sa najjačim timom u grupi.Debakl,raspad sistema,uz obavezni crveni karton.FAZA 4-"trener" nas uverava da je veliki uspeh i sam plasman na veliko takmičenje.FAZA 5-treći meč,naravno poraz,svađe između igrača,"trener" ne želi da podnese ostavku".FAZA 6-savez saopštava da će izvršiti analizu(jednog dana) i da ćemo svi izvući pouke iz ovog neuspeha.

Pozdrav iz Minhena

pre 4 godine

Realno nikakvu odgovornost nemaju. Evo sta covek kaze mrtav ladan "opustili smo.se". On racuna da je sa tim opravdao taj poraz...Jbg opustili smo.se, desava se, upisali smo tri boda vec pre pocetka...

Moral na nuli, odgovornost ne postoji...Kakav mentalitet. Uzas. Zamisli da neki nemacki fudbaler kaze posle meca "opustili smo se, racunali smo.na tri boda..." Pre svega, bilo bi ga sramota da nesto tako pomisli, a ne da sprovede u delo..." Od petlica se stvara taj nadmeni luzerski mentalitet...Uzas

kosta

pre 4 godine

"Realno je bilo da dobijemo Austriju i Dansku, da odigramo nerešeno sa Nemačkom..."

Realno je bilo da na SP u grupi dobijemo Kosta Riku, Švajcarsku, Brazil, da dobijemo i Meksiko, Belgiju, Francusku, Hrvatsku pa da osvojimo SP. Ne znam kako se to nije dogodilo...možda zato što smo bili isprovocirani zbog onog pokazivanja orla?

Volim i ja vas

pre 4 godine

Ovaj je imao računicu...??!!
Pa valjda se i ostali nesto pitaju.
Budete li igrali protiv Nemaca kao u prvoj, ne gine vam petarda!

rade

pre 4 godine

vratite se kući .sinoć su italijanke igrale mnogo bolje nego vi.ne znam samo odakle izreka,,igraju kao žene,, u direktnom duelu i one bi vas nokautirale.

niko bitan

pre 4 godine

Nas fudbal sluzi samo za potkusurivanje onih timova koji stvarno igraju fudbal.Mi sluzimo samo za skor razliku.Treba nase stadione preorati i nesto zasaditi,veca je vajda.

Deki

pre 4 godine

Šta znači opuštenost na evropskom prvenstvu? Ne shvatam takvu psihologiju! Kakve veze ima da li igraš protiv Brazila, Nemačke, Austrije ili Dinamom iz Vranja? Profesionalni sportista uvek ide na pobedu jer samo tako može da pobedi(ne izgubi).

Darko

pre 4 godine

Arogantno i bahato kao i seniori. Pristup i priprema neprofesionalni, opuštena atmosfera kao na ekskurziji, manjak poštovanja prema protivnicima, sve ležerno uz mnogo smeha. E onda se smore nakon pola sata kad vide da gube 2:0, pa prave grimase kao da su očekivali da se protivnik sam skloni da zvezdice ušetaju u gol. Ja sam davno imao predlog kako da se to reši. Da ih se prisili da svi uplate ogromnu kintu na svoju pobedu, iz utakmice u utakmicu, dok ne proigraju kao profesionalci ili bankrotiraju, nema treće. A ko ne sme ili neće da uplati, pravac kući.

goran89

pre 4 godine

Cuj, opustili su se! Pa zasto niste krenuli da igrate kada ste videli da nema vajde od tog "opustanja" i da ste se pogresno izracunali.
Pre bi rekao da neumete da igrate.
Gledam juce zenski fudbal, pa zenska reprezentacija brazila je igrala takticki, napadacki i veoma lep fudbal. Verujem da bi vas cak i ona razbila.
Nemate vi taj napad, presing, nemate kreativca, koji ume i da proseva igraca, nemate hemiju, niste kao 1.
Nego svako igra kako mu u tom trenutku dodje.
Danas se igra moderan fudbal, napadacki fudbal.
Bez bunkera.
Igrate isto kao A tim.
Nema razlike! Dosadan i veoma ruzan fudbal. Nije vas lepo gledati.

bg

pre 4 godine

Opuštenost pred prvu (najbitniju) utakmicu turnira je dokaz da nisu ni trebali da budu tamo. Vi zaista nemate s takvim razmisljanjem sta tamo da trazite. Imam neki osecaj da se oni unapred dogovore medu sobom """batice tri utakmice odradimo, pa se vidimo na plazi, vreme je idealno, ribe cekaju, sampanjac se ladi, ima i neka zurkica na jahti"""

Vanja

pre 4 godine

Ljudi, nemojte da se nervirate. Moramo svi da shvatimo da Fudbal u Srbiji odavno nije sport. Tacka. To je samo obican biznis gde se vrti mnogo love. A gde god ima love to mami raznorazne mutne likove i hijene koji bi na brz nacin da se obogate. Takvih ima mnogo i potpuno su se uvukli u sve pore fudbala. Imamo vise menadzera i agenata nego sposobnih igraca. Oni diktiraju karijere, ugovore, sastave. Oni tacno znaju u procentima koliko cena igracu skace ako odigras jednu ili pet utakmica za reprezenaciju. Oni kontrolisu i hiligane i sudije. Oni lepo zive i dobro zaradjuju od toga i uopste im nije bitan rezultat na kraju utakmice, vec samo gledaju cifre na racunima i traze nove zrtve i nove konje za trku. Jedina anomalija je bio Zdravko Mamic. Lik je skapirao da moze danas da uzme milion ovde i milion onde. Ali ako ulozi u razvoj igraca, u dobu igru i rezultat, za godinu dve moze da uzme 20 miliona. Nije ga mrzelo da ceka da plod sazri pa da ga onda bere. Takvih je jako malo. Svi ostali su pohlepni i gladni i hoce brzu kintu sad i odmah. Zato nas fudbal pati, a sve ostalo je nuspojava a ne uzrok.

Mirko

pre 4 godine

Tacno mogu da zamislim situaciju u hotelima gde su odseli. Kod nas opusteno i zabavno ko da se spremaju za koncert Ace Lukasa. Kod ostalih profesionalna tenzija pred bitne utakmice.

Rade

pre 4 godine

Ne mozete da zamislite koliko me iritira to brojanje bodova i kalkulisanje unapred kako proci grupu. Secam se izjave jednog od hrvatskih fudbalera kako im je trener pre prvenstva rekao da imaju sedam finala do finala i da svaku utakmicu moraju da pobede ako misle u finale. To se odnosi na svaku utakmicu i u grupnoj i u nokaut fazi, nebitno je li Andora ili Argentina s druge strane. Mislim da je to jedini ispravan pristup. Jer cim unapred izjavis da planiras da ides na bod s Nemackom, ekipa se pomiri da nije spremna za najvisi nivo. I onda momci igraju da ne izgube a ne da pobede. Ja bih recimo podivljao da to cujem u svojoj svlacionici. Pa i ti nemci su obicni ljudi od krvi i mesa. Ko misli da su nepobedivi nek odmah pakuje kofere.Dokle ce nasi strucnjaci i selektori da usadjuju igracima taj gubitnicki mentalitet? Uce ih da je nemoguce pobediti neke timove, da se pomire s tim, da je bod puna kapa. A posle se cude kako ne mozemo nikad nista u fudbalu da postignemo.

Suk

pre 4 godine

Neverovatno da tako cesto priznajemo potcenjivanje protivnika. To ukazuje na poprilican neprofesionalizam. Nije mi jasno kako jedan tim moze da upadne u takvo stanje. Gde su lideri i glad sa uspehom?
Ili je to mozda samo izgovor za cinjenicu da je austrijski tim bolji od naseg? Pretpostavljam da ce sledeci mech dati bar neke odgovore.

Fenomen

pre 4 godine

Opustili ste se? Ne, to nije moguce, svi znamo da ginete za dres reprezentacije...nego...pakujte kofere za povratak kuci...sram vas bilo.

Kraljevcanin

pre 4 godine

Stara nasa boljka... Da li je moguce da im niko nije rekao da mogu da budu i nase babe protivnici, mora da se veze par paseva i sut da bi se postigao gol? Ne, a? Ok, onda ce sami protivnici da se pobede, nemojte se muciti vi, to ce samo... Ruku na srce, tebi svaka cast, bio si najbolji pojedinac, ali tim je jedna velika nula!

ex njujorcanin

pre 4 godine

Svaka cast Orlicima na uvedljivo odigranim kvalifikacijama, ALI... Otarasite se vise tog kompleksa zavrsnih turnira. Nema tu kalkulacija, ovde cemo nereseno, na onoj cemo da im damo tri komada, a na poslednjoj nereseno, pa sta nam Bog da.
Na ZAVRSNOM ste turniru! Tu se svaka utakmica igra kao da je poslednja, do kraja!
Ovako smo isto kalkulisali na svetskom 2010 u JAR-u, posle odlicno odigranih kvalifikacija.
Mi stalno nesto kalkulisemo, razmisljamo, analiziramo, nema tu kalkulacija, gine se kao da je zadnja.

Иван Грозни

pre 4 godine

Пре почетка првенства у коментарима је почело ложење како ћемо направити велики резултат зато што имамо играче који играју у великим клубовима. Они који су писали како ће се десити катастрофа добили су минусе.

Bgd

pre 4 godine

Nije samo problem u kvalitetu pojedinaca fudbal je timska igra ne moze jedan da igra dobro a oko njega petorica lose. Igrali su kao muve bez glave, duvalo je na sve strane, sevale kontre svako malo. Ekipa treba da se krece kao 1, da dise zajedno, I onda kada neko pogresi lako se ispravi, a kvalitet dolazi do izrazaja. Nasa ekipa je bila nervozna, bez hemije i bez glave i repa.

Brat

pre 4 godine

Naravno da su lose odigrali i da su samo krivi oni i selektor,ali 2015. smo takodje izgubili prvi mec.Apsolutno ih ne opravdavam ali ne verujem da ce izgubiti sve tri i da vise nemaju sanse kako neki kazu

Marko

pre 4 godine

Kada citam iznova iste komentare godinama dodje mi da puknem od muke i ‘zadavim ‘ sve koji su ove klince vaspitavali pogotovo trenere. Glupo do zla boga .

zika pauk

pre 4 godine

Postali ste kao Ku ir ...Naslov vam je vrh ali fali ono u zagradi(foto i video)....Brenina snaja se porodila.Sokiracete se kad vidite sta je rodila(foto ,video)

bata đora famous school

pre 4 godine

Kakav mozak treba imati da se opustiš pre prve odigrane utakmice, lebe mekani...
Najveći problem srpskog fudbala je struka, očajni smo!

mentalitet

pre 4 godine

Nekako mi ovo poznato,menjaju se generacije a ostaje isti sablon ponasanja.
Golman se javio,jedini koji je zadovoljio,a gde su ostale "zvezde",sta oni kazu,ako imaju ista da kazu?! Aj'd da vas vidimo veceras....

vojislav ilic

pre 4 godine

Pitanje za najboljeg aktera meca sa Austrijom, da li ovo pitanje upucujes
velikom selektoru Dorivicu koji tako nistavno pripremio utakmicu sa Austrijom.