Četvrtak, 23.05.2019.

23:13

Savić: Ovo će me boleti ceo život

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izvinio se navijačima zbog poraza u finalu Kupa Srbije.

Izvor: LN

Saviæ: Ovo æe me boleti ceo život IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Da je bio neki ozbiljniji tim od Partizana Zvezda bi primila jedno 3-4 gola iz kontri, toliko je duvala promaja u odbrani. Sreca njihova sto kod nas igra Djordje Ivanovic, koji veze sa vezom nema.
(Drobnjak iz auta, 24. maj 2019 10:05). Da je umesto Ivanovića bio Leo, Borjan bi u svakoj drugoj šansi vadio loptu iz mreže.

milke

pre 4 godine

E moj Saviću, neka ti tata kaže sa kakvim je igračima on igrao u Zvezdi, a kakvi sada igraju. Za mene u ovoj Zvezdi postoje samo dva igrača vredna pomena: Borjan i Marin. Ostalo je sve tuga.

zigezaga

pre 4 godine

Mislim da su se zasitili fudbala ove sezone, i jednostavno pali, nisu briljirali ni u kvalifikacijama za LŠ...sa druge strane , a to se maskira, na polusezoni otisli Krsticic, Degenek... doveden Milunovic,Ivanić..nisu adekvatne zamene...jasno se oseća nedostatak pravog špica tipa Boaći, Pešić...Pavkov ne može da bude starter...svetle tačke po meni Jovančić, Vukanović, Marin..ostali umorni i bledi...ohladiti im glave, pomešati karte, nekima se i zahvaliti... i napred Zvezdo, glavu gore...šteta za Kup

Igor

pre 4 godine

Vidim da se već pišu svakakve gluposti o sistemskom padu Zvezde.. oscilacije u formi su normalna stvar i verujem da će Zvezda podesiti formu za one utakmice koje budu najbitnije za nju - u avgustu.. da je štimovala formu za kraj sezone ne bismo ni imali šta da gledamo osim ove naše “superstar play off play out pola boda vrediš” lige i veoma cenjenog domaćeg kupa.. Daleko od toga da je normalno što je kup ispušten protiv nikad slabijeg, ali samim tim i motivisanijeg partizanija.. tako da momci Zvezdaši samo jako na leto i zaboravićete na ovaj kiks i vi i mi koji vas pratimo po celoj Evropi i po zimi, kiši, suncu, snegu i košavi..

O RUCK

pre 4 godine

Ma sta pricas momce. Ti da nisi Duletov sin - nebi imao mesta ni u drugoligasu. Gledam te juce Umesto da smiris loptu i u krajnjem slucaju ako si nesiguran vratis je golmanu - a ti je kao obican diletant panicno izbacujes u aut. Totalno si bez talenta (za razliku od svog oca) i od tebe ni za sto godina nece postati bar prosecan fudbaler.

Воип

pre 4 godine

Ово је изгубио тренер. Већ дуже време се види да овај тим нема такмичарски набој. Требао је пустити мало свеже крви на терен. Рецимо Јевтовића, Јирку и сл. некога ко би унео енергију на терен. А и поставка је била крш. Иванића који је класични везни поставио на крило. И тд. и тд. Гробари заслужено узели куп. А ви се сад чешите по глави, много сте узлетели. Откако су пустили Крстичића игра се скроз распала.

ernesto che

pre 4 godine

Zasluzeno partizan uzeo, a ovi sto sele kup da bi slavili na marakani, evo vam pa slavite a kad dodju kvalifikacije za ls ne zovite "unutrasnjost" da vam napuni marakanu.

pedjahn

pre 4 godine

Iz aviona se vidi da je pušten kup.Isto se radi i u košarci, mora i Partizan da uzme nešto. Kako bi se SNS uprava u Partizanu opravdala a Zvezdi je bitnije prvenstvo koje može da je vodi u LŠ.
(mare, 24. maj 2019 06:43)e vidis bas tu pricu su tebi i slicnima poturili ti vasi iz uprave da ooravdaju sebe sto vec drugu godinu zaredom ne mogu raspalom Partizanu da uzmu kup.

Drobnjak iz auta

pre 4 godine

Da je bio neki ozbiljniji tim od Partizana Zvezda bi primila jedno 3-4 gola iz kontri, toliko je duvala promaja u odbrani. Sreca njihova sto kod nas igra Djordje Ivanovic, koji veze sa vezom nema.

gru

pre 4 godine

Nije ni malo dobro što je Miloje dopustio Saviću i drugarima da se odvoje od ostatka ekipe formiranjem klana ''Gardisti''. Njih četvorica pored toga što su najlošiji na terenu, ponašaju se i jako ružno prema saigračima. Konkretno Stojković se juče konstantno drao na saigrače ukoliko bi neko napravio grešku, a pritom taj isti Stojković ne bi mogao da igra fudbal ni u školskom dvorištu. U jednom trenutku se drao čak i na Marka Marina koji je izmislio fudbal za njega.
Savić,Stojković,Čaušić i Gobelja, to je ta ekipa sa kojom će Miloje morati da se obračuna.

zoran

pre 4 godine

Trebalo bi da vas je sramota za onakvu bezidejnu igru, bez zelje za napadom, bez zara.Ovaj Partizan ove godine dobijao je ko je hteo, samo smo se mi mucili sa njima u svim utakmicama ove sezone. Osvojis titulu, imas sansu za duplu krunu na svom terenu, i vi odigrate onako i pustite da vam na vasem terenu uzmu trofej. Ne krivim nikoga pojedinacno, ali ceo tim je odigrao ocajno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 24. maj 2019 04:46)

Vidiš, ostale ekipe su protiv njih igrale presing na svojoj polovini, i cekali brze konrte. To su oni sada radili zvezdi, a zvezda protiv takvih ekipa ne zna da igra.
To je cela priča.

VUK

pre 4 godine

Mene boli koliko današnji kapiten CZ nema pojma sa fudbalom. Super tata, čovek, sin velikana CZ....ok.,ali ko su bili kapiteni CZ? Najbolji i najtraženiji fudbaleri na Balkanu. Ko trazi Savića? Gde on može da igra osim u ovom timu CZ?! CZ je krenula dobro poslednjih godina , napravila par dobrih nastupa u Evropi , zatim rasprodaje igrače koji imaju neki potencijal i trenutno ima tridesetak prosečnih igrača u klubu . Savić je ogledalo tima CZ. To su sve igrači koji više imaju veze sa severom nego sa loptom.

Mlan

pre 4 godine

Ja kao zvezdas mogu da kazem da je kup zasluzeno otisao partizanu...dobro po nas zvezdase je samo to sto je njihova uprava kupila jos godinu dana. I partizanovci koji su realni znaju to.
A ostalo nije dobro izgledalo, videlo se da nisu grizli kao partizan i to je odlucilo...jednostavno, veca zelja. A mi kao uvek, ostvarili sve u sezoni pa se zadovoljili...morao je nekako strucni stab da pokusa da ostavi fokus na utakmicu...ali tesko je to sa nasim mentalitetom. Igraci su pijancili dva dana, tesko je posle imati energiju.

Milentije

pre 4 godine

Ja sam za to da se oformi superliga samo sa zvezdom i partizanom pa nek igraju do iznemoglosti i nek se naosvajaju turnira.Ostali nisu bitni.Na primer superliga Beogradskog pašaluka da se zove.

Veljko

pre 4 godine

Ćuti tu... Mi iskusniji znamo da ste se dogovorili partizan je imao požar u kući i očajnu sezonu, morao je dobiti bar kup... Zvezda proslavila 2 titule i ulazak u LŠ... Svi zadovoljni... Grobari progutali mamac

Komentar

pre 4 godine

Kad se setim onih osam utakmica u kvalifikacijama za LS, pa grupna faza,prvenstvo i kup jednostavno se desio zamor materija.Glavu gore,i ponovo napad na ligu sampiona!
(Krle, 23. maj 2019 23:48)

Dotuklo ih jako prvenstvo...

Zvezdaš

pre 4 godine

Sramota za Zvezdu imaju 35 igrača pod ugovorom, ali nemaju kvalitet koji pravi razliku.Pogrešna selekioja igrača, svi spori, loši u igri jedan na jedan.Partizan ima manje ali pojedinačnoa kvalitetnine igrače, koji igraju konkretnije.To se pokazalo u svim dosadašnjim derbijima.

Kg

pre 4 godine

Sta ima da te boli, nisi igrao fibale lige sampiona nego fibale kupa u drzavi gde je fudbal propao, gde partizan namestao 7 godina a sada zvezda kupujue titule od pre 70 godina. Nema sta da te boli veruj mi. Izgubio si nebitnu utakmicu u nebitnom kupu nebitnog fudbalskog saveza...

Bijela

pre 4 godine

cele sezone igraš, sve vreme treniraš sa ekipama protiv kojih imaš loptu u posedu i praviš igru, smišljaš akcije, diktiraš tempo, a na kraju nemaš igru, protok lopte nikakav, statičnost i dezorijentisanost, umišljenost

mare

pre 4 godine

Iz aviona se vidi da je pušten kup.
Isto se radi i u košarci, mora i Partizan da uzme nešto.
Kako bi se SNS uprava u Partizanu opravdala a Zvezdi je bitnije prvenstvo koje može da je vodi u LŠ.

Sirotinja

pre 4 godine

Da ste više vremena proveli na treningu a manje u studiju i na društvenim mrežama, ne bi se obrukali. Jedan derbi smo samo dobili u najuspešnijoj sezoni od 91.

nikolabg

pre 4 godine

Vujadine, ništa nije sporno, čestitke na odličnoj sezoni, idemo dalje...
Samo me jedna stvar večito nervira i boli.
Kad god je Partizan bio bolji i dominantniji, godinama nije praštao i derbije posebno dobro igrao da dokaže da je nadmoćniji.Svejedno da li je dobijao ili retko i gubio drao je...
Kad god je Zvezda bolja derbiji su veliki problem i u fudbalu i u košarci tokom cele sezone.
Stalno neka tenzija, neko čekanje, nervoza, loša igra, nepovezani redovi...
Velike zamerke i treneru i vama igračima na zalaganju na derbijima ove dve godine. One prve pa ajde jer je Partizan imao kakvu takvu ekipu,mi nismo bili loši i dobili onaj poslednji rutinski, ali ove godine...
Ti sa nikad gorim Partizanom juriš tri puta 0:1... Dva puta ni iz jedne šanse ga umuljaš da se ne obrukaš... Onaj pretposlednji jedva nekako na silu dobiješ...Poslednja utakmica sezone da pokažeš svima pečat sezone.
Takav ležerni pristup i kriminalna igra će ostati upamćena u jedinim konkurentnim i nazovi pravim utakmicama u sezoni u ligi.

Darko

pre 4 godine

Trebalo bi da vas je sramota za onakvu bezidejnu igru, bez zelje za napadom, bez zara.Ovaj Partizan ove godine dobijao je ko je hteo, samo smo se mi mucili sa njima u svim utakmicama ove sezone. Osvojis titulu, imas sansu za duplu krunu na svom terenu, i vi odigrate onako i pustite da vam na vasem terenu uzmu trofej. Ne krivim nikoga pojedinacno, ali ceo tim je odigrao ocajno.

Realno

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju. 
(Stefan, 23. maj 2019 23:18) 

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

vi pricate o remiju sa realom aman...

lolcina

pre 4 godine

@marcopolo niste vi mi? Ti mora da se salis. Pa vi slavite vec 16 god "pobedu" protiv reala od 0:0 i zicer sase ilica, a 53 god slavite kako ste zamalo postali sampioni evrope i posle vi nama da pricate da likujemo nad nekom nebitnom pobedom. Mi bar imamo sta stvarno da slavimo a to su bari i tokio, a i imamo vise bodova i pobeda od vas u ovo formatu LS iako ste vi ucestvovali 2 puta a mi samo 1 i to u grupi sa liverpulom psg i napolijem, a ne arsenalom koji imao poluigrace i klince tad, bragom i sahtjorom.

Aleksa

pre 4 godine

Kako razmazeni navijaci Zvezde, mi ne zasluzujemo rezultate iz ove sezone. Treba Partizan da pocne da sve opet osvaja da bismo naucili da cenimo sezone kao sto je bila ova

Realno

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35)

Da se radujete vi kupu jos dugo... a mi titulama.

Mhm

pre 4 godine

A cekajte ovo je onaj sto je pricao kako jedva ceka da se sastane u kupu sa Partizanom da pokaze ko je bolji
Pa pokazali ste da ste bolji u primanju glupih golova

dane

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.
(Stefan, 23. maj 2019 23:18)

Ne očajavaj. Sećam se kada je Partizan pod Lotarom Mateusom igrao fenomenalnu sezonu u Ligi Šampiona, remi sa galaktikosima, Portom ( koji je uzeo LŠ tr godine ) i Marsejom sa Drogbom, a Zvezda ga oprala nikad lakše u derbiju sa 3:0.

Nema šta da vas boli, uzeli smo vam nebitan kup a imali ste sjajnu sezonu.

Ljubavi Zvezdo ti si tako slatka

pre 4 godine

Hvala sto ste nam vratili Zvezdu tamo gde joj je mesto u poslednje dve sezone. Hvala vam za sve divne trenutke i sve najbolje u sledecoj, neka nas se Evropa ponovo plasi.

War Inside My Head

pre 4 godine

ljudi,ako će ga ovo boljeti čitav život sve mi se čini da nešto opasno smrdi.Ekipa koja nadmoćno osvoji titulu,proslavi je s hiljadama navijača,a večeras vidimo stolice gazprom u finalu kupa,prije toga spektakulrni mečevi u lš,i baš to ostavi rane,ne znam...

Webb

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35)

Ahahahaha dobar vic ;)) Samo se vi tesite...

Brane

pre 4 godine

Hvataj se mikrofona, baklji i trk na sever.Za bolje i nisi.Uhvati se za ruke sa tvojim takozvanim gardistima i bezi sto dalje od kluba...i povedite sa sobom onog neznalicu na klupi.Kako se ono zvase...ah da Klark Kent, nemac pojma.Ima tim od 60 miliona evra, a kadeti Partizana ga oduce od fudbala na sred Marakane zajedno sa trenerom od tri sedmice trenerskog staza. Sramotite nam Zvezdu bre!!

iki

pre 4 godine

Ekipa koja za 90 min ne napravi sansu nema kvalitet! Od kada nema Krsticica i Degeneka nema ni igre. Al ajd sto ne znate, nego sto se bar ne borite. Sramotna izjava Milojevica, niste imali koncentraciju... I niste ispostovali dogovor!?? Miloje forsira neke a nekima ne da da igraju. Tvrdim da bi Jovelja i Jirka od pocetka razvalili...Upropastili ste celu sezonu ali i napravili dobru stvar - sacuvali ste im upravu... Protiv PSG je bilo 6:1 ali nije me bilo ovoliko sramota!!!

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

Totenhem gazi Luzerpul. Zvezda kada igra sa osvajacima LS obično od njih izgubi npr. od Milana.

nista o nicemu

pre 4 godine

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

Vi ste 15 godina pricali o remiju sa Realom

Dušan

pre 4 godine

grobarcina


Teši se sine, teši se... Daj bože da sveke godine bude ovakav ishod, svaki put mi titulu a vi kup... Ove sezone ste bili kanta za napucavanje, niti Evropa niti prvenstvo... Boli poraz u derbiju ali brzo prođe kad se setim titule i novih kvalifikacija za LŠ!

Ivan

pre 4 godine

Ne bi mi bilo zao da odu, ni jednog od ovih sto su igrali veceras, osim Jovancica i Marina, bukvalno za svakoga se moze naci vise nego adekvatna zamena.

Only red

pre 4 godine

Za ruku stojkovica i cao dosta je bilo od vas, previse ispod severa a na terenu nula. Ovakvi kapiteni u Zvezdi nikada bili nisu stojkovic, savic nasta smo mi spali.

Krle

pre 4 godine

Kad se setim onih osam utakmica u kvalifikacijama za LS, pa grupna faza,prvenstvo i kup jednostavno se desio zamor materija.Glavu gore,i ponovo napad na ligu sampiona!

Grobar Banjaluka

pre 4 godine

Decko veze nemas. Nerealno su vas mediji digli , za liverpul kapa dole , Salcburg vas je unistio ali ste imali srece ( zasluzili ste moralo se za Bordo vratiti ). Causic , Ivanic , Rikardibjo, Cafu, Jirka , Ebilisio , Milunovic 6 Suma ste ove sezone imali. Partizan je moj slab ali vi odlaskom BOGA EKIPE KRSTICICA ste u istom rangu.Krsticic je vezao sve , Marin je pored njega bio ekstra , a sad nema sa kim odigrati.

Against modern football

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35) Meni apsolutno nista niste unistili. Zamrzeo sam fudbal i Zvezdu (Partizan sam vec mrzeo). Ne idem, ne gledam, ne nerviram se. Cetvrtak kao i svaki drugi.

Arthas

pre 4 godine

I mene isto, a onaj prekid iz 49min mi je na zalost trajno urezan u memoriju. A ti Savicu ako stvarno volis Zvezdu ko boga te molim idi i povedi sa sobom Rodica, Stojkovica, Gobeljica, Causica i Jovicica, jer ste nakon odlaska Degeneka pokazali koliko veze nemate...

MarcoPolo

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.
(Stefan, 23. maj 2019 23:18)

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.

Stefan

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.

grobarcina

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre

Grobar Banjaluka

pre 4 godine

Decko veze nemas. Nerealno su vas mediji digli , za liverpul kapa dole , Salcburg vas je unistio ali ste imali srece ( zasluzili ste moralo se za Bordo vratiti ). Causic , Ivanic , Rikardibjo, Cafu, Jirka , Ebilisio , Milunovic 6 Suma ste ove sezone imali. Partizan je moj slab ali vi odlaskom BOGA EKIPE KRSTICICA ste u istom rangu.Krsticic je vezao sve , Marin je pored njega bio ekstra , a sad nema sa kim odigrati.

Stefan

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.

Arthas

pre 4 godine

I mene isto, a onaj prekid iz 49min mi je na zalost trajno urezan u memoriju. A ti Savicu ako stvarno volis Zvezdu ko boga te molim idi i povedi sa sobom Rodica, Stojkovica, Gobeljica, Causica i Jovicica, jer ste nakon odlaska Degeneka pokazali koliko veze nemate...

Against modern football

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35) Meni apsolutno nista niste unistili. Zamrzeo sam fudbal i Zvezdu (Partizan sam vec mrzeo). Ne idem, ne gledam, ne nerviram se. Cetvrtak kao i svaki drugi.

grobarcina

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre

Only red

pre 4 godine

Za ruku stojkovica i cao dosta je bilo od vas, previse ispod severa a na terenu nula. Ovakvi kapiteni u Zvezdi nikada bili nisu stojkovic, savic nasta smo mi spali.

Ivan

pre 4 godine

Ne bi mi bilo zao da odu, ni jednog od ovih sto su igrali veceras, osim Jovancica i Marina, bukvalno za svakoga se moze naci vise nego adekvatna zamena.

MarcoPolo

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.
(Stefan, 23. maj 2019 23:18)

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.

Komentar

pre 4 godine

Kad se setim onih osam utakmica u kvalifikacijama za LS, pa grupna faza,prvenstvo i kup jednostavno se desio zamor materija.Glavu gore,i ponovo napad na ligu sampiona!
(Krle, 23. maj 2019 23:48)

Dotuklo ih jako prvenstvo...

Krle

pre 4 godine

Kad se setim onih osam utakmica u kvalifikacijama za LS, pa grupna faza,prvenstvo i kup jednostavno se desio zamor materija.Glavu gore,i ponovo napad na ligu sampiona!

VUK

pre 4 godine

Mene boli koliko današnji kapiten CZ nema pojma sa fudbalom. Super tata, čovek, sin velikana CZ....ok.,ali ko su bili kapiteni CZ? Najbolji i najtraženiji fudbaleri na Balkanu. Ko trazi Savića? Gde on može da igra osim u ovom timu CZ?! CZ je krenula dobro poslednjih godina , napravila par dobrih nastupa u Evropi , zatim rasprodaje igrače koji imaju neki potencijal i trenutno ima tridesetak prosečnih igrača u klubu . Savić je ogledalo tima CZ. To su sve igrači koji više imaju veze sa severom nego sa loptom.

gru

pre 4 godine

Nije ni malo dobro što je Miloje dopustio Saviću i drugarima da se odvoje od ostatka ekipe formiranjem klana ''Gardisti''. Njih četvorica pored toga što su najlošiji na terenu, ponašaju se i jako ružno prema saigračima. Konkretno Stojković se juče konstantno drao na saigrače ukoliko bi neko napravio grešku, a pritom taj isti Stojković ne bi mogao da igra fudbal ni u školskom dvorištu. U jednom trenutku se drao čak i na Marka Marina koji je izmislio fudbal za njega.
Savić,Stojković,Čaušić i Gobelja, to je ta ekipa sa kojom će Miloje morati da se obračuna.

Bijela

pre 4 godine

cele sezone igraš, sve vreme treniraš sa ekipama protiv kojih imaš loptu u posedu i praviš igru, smišljaš akcije, diktiraš tempo, a na kraju nemaš igru, protok lopte nikakav, statičnost i dezorijentisanost, umišljenost

Sirotinja

pre 4 godine

Da ste više vremena proveli na treningu a manje u studiju i na društvenim mrežama, ne bi se obrukali. Jedan derbi smo samo dobili u najuspešnijoj sezoni od 91.

Drobnjak iz auta

pre 4 godine

Da je bio neki ozbiljniji tim od Partizana Zvezda bi primila jedno 3-4 gola iz kontri, toliko je duvala promaja u odbrani. Sreca njihova sto kod nas igra Djordje Ivanovic, koji veze sa vezom nema.

nikolabg

pre 4 godine

Vujadine, ništa nije sporno, čestitke na odličnoj sezoni, idemo dalje...
Samo me jedna stvar večito nervira i boli.
Kad god je Partizan bio bolji i dominantniji, godinama nije praštao i derbije posebno dobro igrao da dokaže da je nadmoćniji.Svejedno da li je dobijao ili retko i gubio drao je...
Kad god je Zvezda bolja derbiji su veliki problem i u fudbalu i u košarci tokom cele sezone.
Stalno neka tenzija, neko čekanje, nervoza, loša igra, nepovezani redovi...
Velike zamerke i treneru i vama igračima na zalaganju na derbijima ove dve godine. One prve pa ajde jer je Partizan imao kakvu takvu ekipu,mi nismo bili loši i dobili onaj poslednji rutinski, ali ove godine...
Ti sa nikad gorim Partizanom juriš tri puta 0:1... Dva puta ni iz jedne šanse ga umuljaš da se ne obrukaš... Onaj pretposlednji jedva nekako na silu dobiješ...Poslednja utakmica sezone da pokažeš svima pečat sezone.
Takav ležerni pristup i kriminalna igra će ostati upamćena u jedinim konkurentnim i nazovi pravim utakmicama u sezoni u ligi.

Mlan

pre 4 godine

Ja kao zvezdas mogu da kazem da je kup zasluzeno otisao partizanu...dobro po nas zvezdase je samo to sto je njihova uprava kupila jos godinu dana. I partizanovci koji su realni znaju to.
A ostalo nije dobro izgledalo, videlo se da nisu grizli kao partizan i to je odlucilo...jednostavno, veca zelja. A mi kao uvek, ostvarili sve u sezoni pa se zadovoljili...morao je nekako strucni stab da pokusa da ostavi fokus na utakmicu...ali tesko je to sa nasim mentalitetom. Igraci su pijancili dva dana, tesko je posle imati energiju.

Zvezdaš

pre 4 godine

Sramota za Zvezdu imaju 35 igrača pod ugovorom, ali nemaju kvalitet koji pravi razliku.Pogrešna selekioja igrača, svi spori, loši u igri jedan na jedan.Partizan ima manje ali pojedinačnoa kvalitetnine igrače, koji igraju konkretnije.To se pokazalo u svim dosadašnjim derbijima.

Brane

pre 4 godine

Hvataj se mikrofona, baklji i trk na sever.Za bolje i nisi.Uhvati se za ruke sa tvojim takozvanim gardistima i bezi sto dalje od kluba...i povedite sa sobom onog neznalicu na klupi.Kako se ono zvase...ah da Klark Kent, nemac pojma.Ima tim od 60 miliona evra, a kadeti Partizana ga oduce od fudbala na sred Marakane zajedno sa trenerom od tri sedmice trenerskog staza. Sramotite nam Zvezdu bre!!

Milentije

pre 4 godine

Ja sam za to da se oformi superliga samo sa zvezdom i partizanom pa nek igraju do iznemoglosti i nek se naosvajaju turnira.Ostali nisu bitni.Na primer superliga Beogradskog pašaluka da se zove.

Kg

pre 4 godine

Sta ima da te boli, nisi igrao fibale lige sampiona nego fibale kupa u drzavi gde je fudbal propao, gde partizan namestao 7 godina a sada zvezda kupujue titule od pre 70 godina. Nema sta da te boli veruj mi. Izgubio si nebitnu utakmicu u nebitnom kupu nebitnog fudbalskog saveza...

ernesto che

pre 4 godine

Zasluzeno partizan uzeo, a ovi sto sele kup da bi slavili na marakani, evo vam pa slavite a kad dodju kvalifikacije za ls ne zovite "unutrasnjost" da vam napuni marakanu.

Darko

pre 4 godine

Trebalo bi da vas je sramota za onakvu bezidejnu igru, bez zelje za napadom, bez zara.Ovaj Partizan ove godine dobijao je ko je hteo, samo smo se mi mucili sa njima u svim utakmicama ove sezone. Osvojis titulu, imas sansu za duplu krunu na svom terenu, i vi odigrate onako i pustite da vam na vasem terenu uzmu trofej. Ne krivim nikoga pojedinacno, ali ceo tim je odigrao ocajno.

iki

pre 4 godine

Ekipa koja za 90 min ne napravi sansu nema kvalitet! Od kada nema Krsticica i Degeneka nema ni igre. Al ajd sto ne znate, nego sto se bar ne borite. Sramotna izjava Milojevica, niste imali koncentraciju... I niste ispostovali dogovor!?? Miloje forsira neke a nekima ne da da igraju. Tvrdim da bi Jovelja i Jirka od pocetka razvalili...Upropastili ste celu sezonu ali i napravili dobru stvar - sacuvali ste im upravu... Protiv PSG je bilo 6:1 ali nije me bilo ovoliko sramota!!!

Veljko

pre 4 godine

Ćuti tu... Mi iskusniji znamo da ste se dogovorili partizan je imao požar u kući i očajnu sezonu, morao je dobiti bar kup... Zvezda proslavila 2 titule i ulazak u LŠ... Svi zadovoljni... Grobari progutali mamac

pedjahn

pre 4 godine

Iz aviona se vidi da je pušten kup.Isto se radi i u košarci, mora i Partizan da uzme nešto. Kako bi se SNS uprava u Partizanu opravdala a Zvezdi je bitnije prvenstvo koje može da je vodi u LŠ.
(mare, 24. maj 2019 06:43)e vidis bas tu pricu su tebi i slicnima poturili ti vasi iz uprave da ooravdaju sebe sto vec drugu godinu zaredom ne mogu raspalom Partizanu da uzmu kup.

O RUCK

pre 4 godine

Ma sta pricas momce. Ti da nisi Duletov sin - nebi imao mesta ni u drugoligasu. Gledam te juce Umesto da smiris loptu i u krajnjem slucaju ako si nesiguran vratis je golmanu - a ti je kao obican diletant panicno izbacujes u aut. Totalno si bez talenta (za razliku od svog oca) i od tebe ni za sto godina nece postati bar prosecan fudbaler.

Mhm

pre 4 godine

A cekajte ovo je onaj sto je pricao kako jedva ceka da se sastane u kupu sa Partizanom da pokaze ko je bolji
Pa pokazali ste da ste bolji u primanju glupih golova

zoran

pre 4 godine

Trebalo bi da vas je sramota za onakvu bezidejnu igru, bez zelje za napadom, bez zara.Ovaj Partizan ove godine dobijao je ko je hteo, samo smo se mi mucili sa njima u svim utakmicama ove sezone. Osvojis titulu, imas sansu za duplu krunu na svom terenu, i vi odigrate onako i pustite da vam na vasem terenu uzmu trofej. Ne krivim nikoga pojedinacno, ali ceo tim je odigrao ocajno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 24. maj 2019 04:46)

Vidiš, ostale ekipe su protiv njih igrale presing na svojoj polovini, i cekali brze konrte. To su oni sada radili zvezdi, a zvezda protiv takvih ekipa ne zna da igra.
To je cela priča.

Воип

pre 4 godine

Ово је изгубио тренер. Већ дуже време се види да овај тим нема такмичарски набој. Требао је пустити мало свеже крви на терен. Рецимо Јевтовића, Јирку и сл. некога ко би унео енергију на терен. А и поставка је била крш. Иванића који је класични везни поставио на крило. И тд. и тд. Гробари заслужено узели куп. А ви се сад чешите по глави, много сте узлетели. Откако су пустили Крстичића игра се скроз распала.

dane

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.
(Stefan, 23. maj 2019 23:18)

Ne očajavaj. Sećam se kada je Partizan pod Lotarom Mateusom igrao fenomenalnu sezonu u Ligi Šampiona, remi sa galaktikosima, Portom ( koji je uzeo LŠ tr godine ) i Marsejom sa Drogbom, a Zvezda ga oprala nikad lakše u derbiju sa 3:0.

Nema šta da vas boli, uzeli smo vam nebitan kup a imali ste sjajnu sezonu.

mare

pre 4 godine

Iz aviona se vidi da je pušten kup.
Isto se radi i u košarci, mora i Partizan da uzme nešto.
Kako bi se SNS uprava u Partizanu opravdala a Zvezdi je bitnije prvenstvo koje može da je vodi u LŠ.

War Inside My Head

pre 4 godine

ljudi,ako će ga ovo boljeti čitav život sve mi se čini da nešto opasno smrdi.Ekipa koja nadmoćno osvoji titulu,proslavi je s hiljadama navijača,a večeras vidimo stolice gazprom u finalu kupa,prije toga spektakulrni mečevi u lš,i baš to ostavi rane,ne znam...

Realno

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju. 
(Stefan, 23. maj 2019 23:18) 

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

vi pricate o remiju sa realom aman...

Aleksa

pre 4 godine

Kako razmazeni navijaci Zvezde, mi ne zasluzujemo rezultate iz ove sezone. Treba Partizan da pocne da sve opet osvaja da bismo naucili da cenimo sezone kao sto je bila ova

lolcina

pre 4 godine

@marcopolo niste vi mi? Ti mora da se salis. Pa vi slavite vec 16 god "pobedu" protiv reala od 0:0 i zicer sase ilica, a 53 god slavite kako ste zamalo postali sampioni evrope i posle vi nama da pricate da likujemo nad nekom nebitnom pobedom. Mi bar imamo sta stvarno da slavimo a to su bari i tokio, a i imamo vise bodova i pobeda od vas u ovo formatu LS iako ste vi ucestvovali 2 puta a mi samo 1 i to u grupi sa liverpulom psg i napolijem, a ne arsenalom koji imao poluigrace i klince tad, bragom i sahtjorom.

milke

pre 4 godine

E moj Saviću, neka ti tata kaže sa kakvim je igračima on igrao u Zvezdi, a kakvi sada igraju. Za mene u ovoj Zvezdi postoje samo dva igrača vredna pomena: Borjan i Marin. Ostalo je sve tuga.

Webb

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35)

Ahahahaha dobar vic ;)) Samo se vi tesite...

Realno

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35)

Da se radujete vi kupu jos dugo... a mi titulama.

zigezaga

pre 4 godine

Mislim da su se zasitili fudbala ove sezone, i jednostavno pali, nisu briljirali ni u kvalifikacijama za LŠ...sa druge strane , a to se maskira, na polusezoni otisli Krsticic, Degenek... doveden Milunovic,Ivanić..nisu adekvatne zamene...jasno se oseća nedostatak pravog špica tipa Boaći, Pešić...Pavkov ne može da bude starter...svetle tačke po meni Jovančić, Vukanović, Marin..ostali umorni i bledi...ohladiti im glave, pomešati karte, nekima se i zahvaliti... i napred Zvezdo, glavu gore...šteta za Kup

nista o nicemu

pre 4 godine

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

Vi ste 15 godina pricali o remiju sa Realom

Igor

pre 4 godine

Vidim da se već pišu svakakve gluposti o sistemskom padu Zvezde.. oscilacije u formi su normalna stvar i verujem da će Zvezda podesiti formu za one utakmice koje budu najbitnije za nju - u avgustu.. da je štimovala formu za kraj sezone ne bismo ni imali šta da gledamo osim ove naše “superstar play off play out pola boda vrediš” lige i veoma cenjenog domaćeg kupa.. Daleko od toga da je normalno što je kup ispušten protiv nikad slabijeg, ali samim tim i motivisanijeg partizanija.. tako da momci Zvezdaši samo jako na leto i zaboravićete na ovaj kiks i vi i mi koji vas pratimo po celoj Evropi i po zimi, kiši, suncu, snegu i košavi..

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Da je bio neki ozbiljniji tim od Partizana Zvezda bi primila jedno 3-4 gola iz kontri, toliko je duvala promaja u odbrani. Sreca njihova sto kod nas igra Djordje Ivanovic, koji veze sa vezom nema.
(Drobnjak iz auta, 24. maj 2019 10:05). Da je umesto Ivanovića bio Leo, Borjan bi u svakoj drugoj šansi vadio loptu iz mreže.

Dušan

pre 4 godine

grobarcina


Teši se sine, teši se... Daj bože da sveke godine bude ovakav ishod, svaki put mi titulu a vi kup... Ove sezone ste bili kanta za napucavanje, niti Evropa niti prvenstvo... Boli poraz u derbiju ali brzo prođe kad se setim titule i novih kvalifikacija za LŠ!

Ljubavi Zvezdo ti si tako slatka

pre 4 godine

Hvala sto ste nam vratili Zvezdu tamo gde joj je mesto u poslednje dve sezone. Hvala vam za sve divne trenutke i sve najbolje u sledecoj, neka nas se Evropa ponovo plasi.

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

Totenhem gazi Luzerpul. Zvezda kada igra sa osvajacima LS obično od njih izgubi npr. od Milana.

Krle

pre 4 godine

Kad se setim onih osam utakmica u kvalifikacijama za LS, pa grupna faza,prvenstvo i kup jednostavno se desio zamor materija.Glavu gore,i ponovo napad na ligu sampiona!

grobarcina

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre

MarcoPolo

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.
(Stefan, 23. maj 2019 23:18)

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.

Stefan

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.

Against modern football

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35) Meni apsolutno nista niste unistili. Zamrzeo sam fudbal i Zvezdu (Partizan sam vec mrzeo). Ne idem, ne gledam, ne nerviram se. Cetvrtak kao i svaki drugi.

Grobar Banjaluka

pre 4 godine

Decko veze nemas. Nerealno su vas mediji digli , za liverpul kapa dole , Salcburg vas je unistio ali ste imali srece ( zasluzili ste moralo se za Bordo vratiti ). Causic , Ivanic , Rikardibjo, Cafu, Jirka , Ebilisio , Milunovic 6 Suma ste ove sezone imali. Partizan je moj slab ali vi odlaskom BOGA EKIPE KRSTICICA ste u istom rangu.Krsticic je vezao sve , Marin je pored njega bio ekstra , a sad nema sa kim odigrati.

Veljko

pre 4 godine

Ćuti tu... Mi iskusniji znamo da ste se dogovorili partizan je imao požar u kući i očajnu sezonu, morao je dobiti bar kup... Zvezda proslavila 2 titule i ulazak u LŠ... Svi zadovoljni... Grobari progutali mamac

mare

pre 4 godine

Iz aviona se vidi da je pušten kup.
Isto se radi i u košarci, mora i Partizan da uzme nešto.
Kako bi se SNS uprava u Partizanu opravdala a Zvezdi je bitnije prvenstvo koje može da je vodi u LŠ.

Kg

pre 4 godine

Sta ima da te boli, nisi igrao fibale lige sampiona nego fibale kupa u drzavi gde je fudbal propao, gde partizan namestao 7 godina a sada zvezda kupujue titule od pre 70 godina. Nema sta da te boli veruj mi. Izgubio si nebitnu utakmicu u nebitnom kupu nebitnog fudbalskog saveza...

pedjahn

pre 4 godine

Iz aviona se vidi da je pušten kup.Isto se radi i u košarci, mora i Partizan da uzme nešto. Kako bi se SNS uprava u Partizanu opravdala a Zvezdi je bitnije prvenstvo koje može da je vodi u LŠ.
(mare, 24. maj 2019 06:43)e vidis bas tu pricu su tebi i slicnima poturili ti vasi iz uprave da ooravdaju sebe sto vec drugu godinu zaredom ne mogu raspalom Partizanu da uzmu kup.

Arthas

pre 4 godine

I mene isto, a onaj prekid iz 49min mi je na zalost trajno urezan u memoriju. A ti Savicu ako stvarno volis Zvezdu ko boga te molim idi i povedi sa sobom Rodica, Stojkovica, Gobeljica, Causica i Jovicica, jer ste nakon odlaska Degeneka pokazali koliko veze nemate...

Only red

pre 4 godine

Za ruku stojkovica i cao dosta je bilo od vas, previse ispod severa a na terenu nula. Ovakvi kapiteni u Zvezdi nikada bili nisu stojkovic, savic nasta smo mi spali.

Ljubavi Zvezdo ti si tako slatka

pre 4 godine

Hvala sto ste nam vratili Zvezdu tamo gde joj je mesto u poslednje dve sezone. Hvala vam za sve divne trenutke i sve najbolje u sledecoj, neka nas se Evropa ponovo plasi.

lolcina

pre 4 godine

@marcopolo niste vi mi? Ti mora da se salis. Pa vi slavite vec 16 god "pobedu" protiv reala od 0:0 i zicer sase ilica, a 53 god slavite kako ste zamalo postali sampioni evrope i posle vi nama da pricate da likujemo nad nekom nebitnom pobedom. Mi bar imamo sta stvarno da slavimo a to su bari i tokio, a i imamo vise bodova i pobeda od vas u ovo formatu LS iako ste vi ucestvovali 2 puta a mi samo 1 i to u grupi sa liverpulom psg i napolijem, a ne arsenalom koji imao poluigrace i klince tad, bragom i sahtjorom.

Realno

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35)

Da se radujete vi kupu jos dugo... a mi titulama.

Realno

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju. 
(Stefan, 23. maj 2019 23:18) 

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

vi pricate o remiju sa realom aman...

VUK

pre 4 godine

Mene boli koliko današnji kapiten CZ nema pojma sa fudbalom. Super tata, čovek, sin velikana CZ....ok.,ali ko su bili kapiteni CZ? Najbolji i najtraženiji fudbaleri na Balkanu. Ko trazi Savića? Gde on može da igra osim u ovom timu CZ?! CZ je krenula dobro poslednjih godina , napravila par dobrih nastupa u Evropi , zatim rasprodaje igrače koji imaju neki potencijal i trenutno ima tridesetak prosečnih igrača u klubu . Savić je ogledalo tima CZ. To su sve igrači koji više imaju veze sa severom nego sa loptom.

Ivan

pre 4 godine

Ne bi mi bilo zao da odu, ni jednog od ovih sto su igrali veceras, osim Jovancica i Marina, bukvalno za svakoga se moze naci vise nego adekvatna zamena.

Aleksa

pre 4 godine

Kako razmazeni navijaci Zvezde, mi ne zasluzujemo rezultate iz ove sezone. Treba Partizan da pocne da sve opet osvaja da bismo naucili da cenimo sezone kao sto je bila ova

Mlan

pre 4 godine

Ja kao zvezdas mogu da kazem da je kup zasluzeno otisao partizanu...dobro po nas zvezdase je samo to sto je njihova uprava kupila jos godinu dana. I partizanovci koji su realni znaju to.
A ostalo nije dobro izgledalo, videlo se da nisu grizli kao partizan i to je odlucilo...jednostavno, veca zelja. A mi kao uvek, ostvarili sve u sezoni pa se zadovoljili...morao je nekako strucni stab da pokusa da ostavi fokus na utakmicu...ali tesko je to sa nasim mentalitetom. Igraci su pijancili dva dana, tesko je posle imati energiju.

Webb

pre 4 godine

Grobari upropastili smo im celu sezonu :) unistili smo ih danas na terenu i psihicki.. Cestitam svim grobarima osvajanje KUPA ..bravo bre crno beli ! tako se bori za crno-bele boje ..bravo bre
(grobarcina, 23. maj 2019 23:35)

Ahahahaha dobar vic ;)) Samo se vi tesite...

Dušan

pre 4 godine

grobarcina


Teši se sine, teši se... Daj bože da sveke godine bude ovakav ishod, svaki put mi titulu a vi kup... Ove sezone ste bili kanta za napucavanje, niti Evropa niti prvenstvo... Boli poraz u derbiju ali brzo prođe kad se setim titule i novih kvalifikacija za LŠ!

Milentije

pre 4 godine

Ja sam za to da se oformi superliga samo sa zvezdom i partizanom pa nek igraju do iznemoglosti i nek se naosvajaju turnira.Ostali nisu bitni.Na primer superliga Beogradskog pašaluka da se zove.

Igor

pre 4 godine

Vidim da se već pišu svakakve gluposti o sistemskom padu Zvezde.. oscilacije u formi su normalna stvar i verujem da će Zvezda podesiti formu za one utakmice koje budu najbitnije za nju - u avgustu.. da je štimovala formu za kraj sezone ne bismo ni imali šta da gledamo osim ove naše “superstar play off play out pola boda vrediš” lige i veoma cenjenog domaćeg kupa.. Daleko od toga da je normalno što je kup ispušten protiv nikad slabijeg, ali samim tim i motivisanijeg partizanija.. tako da momci Zvezdaši samo jako na leto i zaboravićete na ovaj kiks i vi i mi koji vas pratimo po celoj Evropi i po zimi, kiši, suncu, snegu i košavi..

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

Totenhem gazi Luzerpul. Zvezda kada igra sa osvajacima LS obično od njih izgubi npr. od Milana.

Komentar

pre 4 godine

Kad se setim onih osam utakmica u kvalifikacijama za LS, pa grupna faza,prvenstvo i kup jednostavno se desio zamor materija.Glavu gore,i ponovo napad na ligu sampiona!
(Krle, 23. maj 2019 23:48)

Dotuklo ih jako prvenstvo...

zoran

pre 4 godine

Trebalo bi da vas je sramota za onakvu bezidejnu igru, bez zelje za napadom, bez zara.Ovaj Partizan ove godine dobijao je ko je hteo, samo smo se mi mucili sa njima u svim utakmicama ove sezone. Osvojis titulu, imas sansu za duplu krunu na svom terenu, i vi odigrate onako i pustite da vam na vasem terenu uzmu trofej. Ne krivim nikoga pojedinacno, ali ceo tim je odigrao ocajno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 24. maj 2019 04:46)

Vidiš, ostale ekipe su protiv njih igrale presing na svojoj polovini, i cekali brze konrte. To su oni sada radili zvezdi, a zvezda protiv takvih ekipa ne zna da igra.
To je cela priča.

nista o nicemu

pre 4 godine

Nismo mi vi, pa da od jedne pobede pravimo famu, kao što ćete vi decenijama pričati kako ste pobedili u jednoj nebitnoj utakmici osvajača LŠ.
(MarcoPolo, 23. maj 2019 23:39)

Vi ste 15 godina pricali o remiju sa Realom

Zvezdaš

pre 4 godine

Sramota za Zvezdu imaju 35 igrača pod ugovorom, ali nemaju kvalitet koji pravi razliku.Pogrešna selekioja igrača, svi spori, loši u igri jedan na jedan.Partizan ima manje ali pojedinačnoa kvalitetnine igrače, koji igraju konkretnije.To se pokazalo u svim dosadašnjim derbijima.

Brane

pre 4 godine

Hvataj se mikrofona, baklji i trk na sever.Za bolje i nisi.Uhvati se za ruke sa tvojim takozvanim gardistima i bezi sto dalje od kluba...i povedite sa sobom onog neznalicu na klupi.Kako se ono zvase...ah da Klark Kent, nemac pojma.Ima tim od 60 miliona evra, a kadeti Partizana ga oduce od fudbala na sred Marakane zajedno sa trenerom od tri sedmice trenerskog staza. Sramotite nam Zvezdu bre!!

Drobnjak iz auta

pre 4 godine

Da je bio neki ozbiljniji tim od Partizana Zvezda bi primila jedno 3-4 gola iz kontri, toliko je duvala promaja u odbrani. Sreca njihova sto kod nas igra Djordje Ivanovic, koji veze sa vezom nema.

ernesto che

pre 4 godine

Zasluzeno partizan uzeo, a ovi sto sele kup da bi slavili na marakani, evo vam pa slavite a kad dodju kvalifikacije za ls ne zovite "unutrasnjost" da vam napuni marakanu.

O RUCK

pre 4 godine

Ma sta pricas momce. Ti da nisi Duletov sin - nebi imao mesta ni u drugoligasu. Gledam te juce Umesto da smiris loptu i u krajnjem slucaju ako si nesiguran vratis je golmanu - a ti je kao obican diletant panicno izbacujes u aut. Totalno si bez talenta (za razliku od svog oca) i od tebe ni za sto godina nece postati bar prosecan fudbaler.

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Da je bio neki ozbiljniji tim od Partizana Zvezda bi primila jedno 3-4 gola iz kontri, toliko je duvala promaja u odbrani. Sreca njihova sto kod nas igra Djordje Ivanovic, koji veze sa vezom nema.
(Drobnjak iz auta, 24. maj 2019 10:05). Da je umesto Ivanovića bio Leo, Borjan bi u svakoj drugoj šansi vadio loptu iz mreže.

milke

pre 4 godine

E moj Saviću, neka ti tata kaže sa kakvim je igračima on igrao u Zvezdi, a kakvi sada igraju. Za mene u ovoj Zvezdi postoje samo dva igrača vredna pomena: Borjan i Marin. Ostalo je sve tuga.

Darko

pre 4 godine

Trebalo bi da vas je sramota za onakvu bezidejnu igru, bez zelje za napadom, bez zara.Ovaj Partizan ove godine dobijao je ko je hteo, samo smo se mi mucili sa njima u svim utakmicama ove sezone. Osvojis titulu, imas sansu za duplu krunu na svom terenu, i vi odigrate onako i pustite da vam na vasem terenu uzmu trofej. Ne krivim nikoga pojedinacno, ali ceo tim je odigrao ocajno.

nikolabg

pre 4 godine

Vujadine, ništa nije sporno, čestitke na odličnoj sezoni, idemo dalje...
Samo me jedna stvar večito nervira i boli.
Kad god je Partizan bio bolji i dominantniji, godinama nije praštao i derbije posebno dobro igrao da dokaže da je nadmoćniji.Svejedno da li je dobijao ili retko i gubio drao je...
Kad god je Zvezda bolja derbiji su veliki problem i u fudbalu i u košarci tokom cele sezone.
Stalno neka tenzija, neko čekanje, nervoza, loša igra, nepovezani redovi...
Velike zamerke i treneru i vama igračima na zalaganju na derbijima ove dve godine. One prve pa ajde jer je Partizan imao kakvu takvu ekipu,mi nismo bili loši i dobili onaj poslednji rutinski, ali ove godine...
Ti sa nikad gorim Partizanom juriš tri puta 0:1... Dva puta ni iz jedne šanse ga umuljaš da se ne obrukaš... Onaj pretposlednji jedva nekako na silu dobiješ...Poslednja utakmica sezone da pokažeš svima pečat sezone.
Takav ležerni pristup i kriminalna igra će ostati upamćena u jedinim konkurentnim i nazovi pravim utakmicama u sezoni u ligi.

Bijela

pre 4 godine

cele sezone igraš, sve vreme treniraš sa ekipama protiv kojih imaš loptu u posedu i praviš igru, smišljaš akcije, diktiraš tempo, a na kraju nemaš igru, protok lopte nikakav, statičnost i dezorijentisanost, umišljenost

Sirotinja

pre 4 godine

Da ste više vremena proveli na treningu a manje u studiju i na društvenim mrežama, ne bi se obrukali. Jedan derbi smo samo dobili u najuspešnijoj sezoni od 91.

gru

pre 4 godine

Nije ni malo dobro što je Miloje dopustio Saviću i drugarima da se odvoje od ostatka ekipe formiranjem klana ''Gardisti''. Njih četvorica pored toga što su najlošiji na terenu, ponašaju se i jako ružno prema saigračima. Konkretno Stojković se juče konstantno drao na saigrače ukoliko bi neko napravio grešku, a pritom taj isti Stojković ne bi mogao da igra fudbal ni u školskom dvorištu. U jednom trenutku se drao čak i na Marka Marina koji je izmislio fudbal za njega.
Savić,Stojković,Čaušić i Gobelja, to je ta ekipa sa kojom će Miloje morati da se obračuna.

zigezaga

pre 4 godine

Mislim da su se zasitili fudbala ove sezone, i jednostavno pali, nisu briljirali ni u kvalifikacijama za LŠ...sa druge strane , a to se maskira, na polusezoni otisli Krsticic, Degenek... doveden Milunovic,Ivanić..nisu adekvatne zamene...jasno se oseća nedostatak pravog špica tipa Boaći, Pešić...Pavkov ne može da bude starter...svetle tačke po meni Jovančić, Vukanović, Marin..ostali umorni i bledi...ohladiti im glave, pomešati karte, nekima se i zahvaliti... i napred Zvezdo, glavu gore...šteta za Kup

dane

pre 4 godine

I mene ce. U ovakvoj sezoni, posle LS, pobede nas Liverpulom, da nam grobari uzmu duplu krunu na sred Marakane... Ima da pricaju o tome vise nego mi o Bariju.
(Stefan, 23. maj 2019 23:18)

Ne očajavaj. Sećam se kada je Partizan pod Lotarom Mateusom igrao fenomenalnu sezonu u Ligi Šampiona, remi sa galaktikosima, Portom ( koji je uzeo LŠ tr godine ) i Marsejom sa Drogbom, a Zvezda ga oprala nikad lakše u derbiju sa 3:0.

Nema šta da vas boli, uzeli smo vam nebitan kup a imali ste sjajnu sezonu.

iki

pre 4 godine

Ekipa koja za 90 min ne napravi sansu nema kvalitet! Od kada nema Krsticica i Degeneka nema ni igre. Al ajd sto ne znate, nego sto se bar ne borite. Sramotna izjava Milojevica, niste imali koncentraciju... I niste ispostovali dogovor!?? Miloje forsira neke a nekima ne da da igraju. Tvrdim da bi Jovelja i Jirka od pocetka razvalili...Upropastili ste celu sezonu ali i napravili dobru stvar - sacuvali ste im upravu... Protiv PSG je bilo 6:1 ali nije me bilo ovoliko sramota!!!

Mhm

pre 4 godine

A cekajte ovo je onaj sto je pricao kako jedva ceka da se sastane u kupu sa Partizanom da pokaze ko je bolji
Pa pokazali ste da ste bolji u primanju glupih golova

Воип

pre 4 godine

Ово је изгубио тренер. Већ дуже време се види да овај тим нема такмичарски набој. Требао је пустити мало свеже крви на терен. Рецимо Јевтовића, Јирку и сл. некога ко би унео енергију на терен. А и поставка је била крш. Иванића који је класични везни поставио на крило. И тд. и тд. Гробари заслужено узели куп. А ви се сад чешите по глави, много сте узлетели. Откако су пустили Крстичића игра се скроз распала.

War Inside My Head

pre 4 godine

ljudi,ako će ga ovo boljeti čitav život sve mi se čini da nešto opasno smrdi.Ekipa koja nadmoćno osvoji titulu,proslavi je s hiljadama navijača,a večeras vidimo stolice gazprom u finalu kupa,prije toga spektakulrni mečevi u lš,i baš to ostavi rane,ne znam...