Ponedeljak, 20.05.2019.

08:07

Reptorsi "ugušili" Janisa i pobedili posle dva produžetka!

Košarkaši Toronta su zabeležili prvu pobedu u finalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije protiv Milvokija i smanjili u ukupnom rezultatu na 2-1.

Izvor: SV

Reptorsi "ugušili" Janisa i pobedili posle dva produžetka! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

DNJokic15

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:40)

Toga je uvek bilo s tim da se sada malo preteruje (Duranta si naveo kao dobar primer). Ali ovo na kraju sto si rekao je smesno i glupo istovremeno a pre svega nerealno. Bjelica, Bogdanovic i Teodosic nisu superstarovi pa da se mogu nositi sa Karijem, Durantom, Jamesom i da ne nabrajam dalje. Jedino je Jokic njihov nivo.

Hagiano

pre 4 godine

За стручњака експертског нивоа и оног очигледног.

Стручњаче кад већ имаш такав надимак онда научи правила. Оно су кораци.
За овог очигледног - прочитај поново коментар.
Пусти те флоскуле "србенда" итд. Лепо сам навео да се потенцирају суперстарови и све им се скоро опрашта само да би стизали до краја због маркетинга. Дурант метар у ауту судија не свира ништа, Харден сваки напад кораци, овај препланули Грк исто... То што сте ви залуђени НБА лигом не даје за право да солите памет овде, лига је крш са суђењем и фаоризовањем.
ТОГА НЕМА У ЕЛ. и то је разлог зашто пре гледам ЕЛ. Јер кад је нешто неправедно онда губи смисао, као и ова НБА лига. Хардена погледаш фаул, 300 слободних по мечу, и ја бих могао тако да будем звезда.
За оног трећег, да јесте Химки оштећен у дуелу са ЦСКА и ако је теби тај један дуел пандан за све онда нека си рекао.
Моћ расуђивања 0 (нула)

vince carter

pre 4 godine

@Jorgovan fino zapazanje da su Derozanov Toronto i Lenardov isti tim osim jedne male propusti,taj Toronto nikada nije igrao sa ovakvim Milvokijem niti sa Filadelfijom koja je pojacana Batlerom i Harisom all star igracima..vrlo mali propust! Ako pobedi Toronto onda Janis nije lider a ako prodje Milvoki onda Lenard nije lider :)) isti ovaj @Jorgovan je prognozirao da ce Janis i Milvoki ubiti Wariorse a sa druge strane tvrdi da je istok "jaci" samo jer Lebron nije tu,pa ako ce Milvoki ubiti Wariorse koji su demolirali Lebrona i Cavse oba puta sa Durantom,kako ti se onda poklapa ta teza :D Ovi Bucksi bi razneli prosligodisnji Klivlend i tog lidera. DeRozan nije igrao ni blizu kao Lenard u playoffu a o njihovim defanzivnim sposobnostima necu da trosim reci,tako da je Lenard daleko bolji ali ima i kvalitetnije protivnike.

CJC

pre 4 godine

Klasican srbenda i teorije zavere. Jeste, Dzordan je osvojio 6 prstenova zato sto su ga gurali jer je superstar, LeBron je igrao u 150 finala za redom jer su ga gurali zato sto je superstar, GSW guraju jer imaju superstarove... Zar ti nije palo na pamet da su ti timovi dobri zbog toga sto imaju superstara? I taj igrac je superstar zato sto ume da igra kosarku kao najbolji. Sudije u NBA su ocaj, tu nema diskusije, ali necu gledati evroliu umesto NBA zato sto imaju bolje sudije, ne znam za tebe, ali ja kosarku gledam zbog igraca i njihovih lepih poteza, kojih ima daleko vise u NBA negu u evropi, a ne zbog sudija...
(očigledno, 20. maj 2019 12:41)

Ajde ne mlati, koraci kao kuca...gde to ima, napravi korak pa roling pa opet korak.

drvobradi

pre 4 godine

@Dragan
Da pratiš ovu seriju, znao bi da je Milvoki jedino u drugom meču bio ubedljiviji. U prvom ih je Toronto ispustio, prelomio pomahnitali Lopez. Vrlo lako ovo može da ode u 7 utakmica.

jorgovan

pre 4 godine

(vince carter, 20. maj 2019 18:02)
Nije Toronto igrao sa strasnim Milvokijem, demolirao ih je Klivlend svake godine :) Ekipa nije potpuno ista, ali je dosta slicna i bolja od DeRozanove ali su im rezultati isti.
Naravno da nikad nisam prognozirao da ce Baksi "razvaliti" GS, nema potrebe da filujes, rekao sam da mogu da se nose sa GS bez Duranta, a i to cemo videti uskoro.
Kavaj je svakako mnogo bolji igrac od DeRozana i kao najbolji igrac tima i lider samo on ce biti krivac ako ekipa ne prodje u finale.
A ti nastavi da pravis projekcije i iznosis sopstvene fantazije kako kako bi Baksi razneli Klivlend, nikad to neces saznati :D

jorgovan

pre 4 godine

Kahwi-DeRozan posao veka za Toronto,mozda u top 5 u NBA ligi posle
(Grad LA, 20. maj 2019 12:04)

Samo u slucaju da Lenard ostane al mislim da ce otici 99%. DeRozan ima visegodisnji ugovor i to je bitna stvar za pomenuti.
Tako da SA je izvukao max ovdje jer je dobio dosta dobrog igraca na vise godina a Toronto dobio superstara al na jednu godinu a nisu ga uspjeli okruziti dovoljno dobrim igracima da se mogu nadati tituli.
(Borky, 20. maj 2019 13:17)
Dobro si objasnio ovom vrsnom poznavaocu prilika u NBA, iznajmili su ga na godinu dana.
Ne znam kako to Kavaj nije okruzen dobrim igracima, DeRozan je imao iste saigrace i iste rezultate. Taj tim je vec trecu godinu na prva dva mesta na istoku. Iskrneo ne vidim mogucnost da Milvoki ne dobije naredni mec. Igrali su dva produzetka a 4 od 5 startera su imali ocajno napadacko vece. Mislim da ce se to tesko ponoviti ,plus mnogo manja minutaza za igrace Baksa a naredni mec je za 2 dana. Nema ovde 7og meca 100%.
Koliko krvnickih faulova nad Janisom izdvojio bih posebno Sijakamov. Na drugoj strani Kavaj na svaki popreki pogled dobija faul, 35 bacanja u 3 utakmice. Sinoc 13,14 cini mi se a Janis sutira 7 na svo ono prebijanje. Ruku na srce, Kavaj vrhunski sutira slobodna, svaka cast.

breka

pre 4 godine

Janis u prvom poluvremenu napravio par puta korake (jednom cak 5), tako da su mu sudije u drugom poluvremenu (vjerovatno gledali snimak) svirali korake o poslije toga je Janis prestao sa "ulaskom" pod kos

Orbital

pre 4 godine

Sve sami eksperti ovde: jeste Milvoki jači-to se slažem. Medjutim ajmo polako - loše šutersko veče? Šurirali su 50% trojke na poluvremenu. Janis pravi trokotak konstantno koje sudije puštaju-mislim da će Nurse da ima fras do kraja ove serije. Stvari su se poklopile?? Pa Siakam maši dva bacanja za pobedu, Danny Green zicer ne može da unode već celu seriju, a o Vanvleetu da ne govorim... jest Milvoki jači sli ne za toliko koliko svi pričate. Neko pominje šesti faul Janisa? A Lowry 6 min ore kraja tekme 6-i faul, pa Lopez koji prvi faul u napadu na pokretnom bloku a faul dobija Powell i njemu šesti... razumem da dosta ljudi gotivi Milvoki i da američka javnost navija za njih jer iako većinom ameri igraju za Toronto, boli njih i za Kanadu i za Toronto. Nije ovo još gotovo kako su mnogi mislili... videćemo

Urox

pre 4 godine

Tacno sam znao da nece biti koraci kad pogledam. U Evropi nemas ovakvih igraca, da sa dva koraka prodju pola terena, da eurostep urade pola reketa razgrcuci... Vrati sada snimak i bas obrati paznju kada je pokupio loptu rukama i koliko je koraka napravio nakon toga. DVA.

Sta pricas ti druze kakva dva koraka ? Stao sa driblingom i od tad se gleda ...Tri koraka ,ako to oko ne moze da ti uhvati,usporis na youtubeu i vidis .TRI

moss

pre 4 godine

Ono sto ja znam o grckom jeziku je to da se NT citaju D, a MP kao B, pa ljude dosta to buni i da, deluje nelogicno, ali tako ide. ?

srpko

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...
(srpko, 20. maj 2019 10:02

I jedni i drugi skupljaju maximalno zbog Janisa i Lenarda a narucito Toronto koji prakticki pravi zid kad Janis ima loptu.
Jednostavno takve su selekcije ekipa da moras provocirati sut.

Sve je to sjajno, samo, sta kad stane sut? :D

Urox

pre 4 godine

P. S. Da li će Kavaj odigrati jednu lošu utakmicu u ovom plej ofu? Isplatilo se silno odmaranje u regularnom delu.

Da se razumemo on mi je jedan od gotivnijih igraca ali odigrao je los mec a to je mec broj 1 ,jeste on dao 30+ ali 10/26 i nije bas nesto specijalno ...Prerano je otpisan Toronto ,moje misljenje je da ovo ide u sedam meceva ali videcemo,zasluzena pobeda...

stefan

pre 4 godine

Zanimljivo mi je da vidim huda I hila kako u plej ofu daju ozbiljnu podrsku svom timu a prosle godine nisu nista valjali u cle... Bas Zanimljivo.. Inace svaka cast toroncanima.. Imaju sanse i za dva dva ali gasol i klupa opet da doprinose ovako

miki

pre 4 godine

Može li neko meni nepismenom da objasni ovu transformaciju:
Antetokounmpo = Adetokumbo.

Ko, kako, koja pravila, šta?
(WillyWonka, 20. maj 2019 11:54

u grckom nt=d, ou=u, mp=b.

We The North

pre 4 godine

Gledao uzivo. Giannis je bio strasno jako cuvan i zato u napadu nista nije mogao da uradi. "Prebili" su ga da to jos nije vidjeno, pogotovo na TV to ne moze da se zapazi. Inace ko kaze da ne igraju odbranu treba da pomisli da uzivo to mnogo drugacije deluje. Igra se strasna odbrana ali su u napadu takve fizikalije, pokreti i brzina da se to pogledom tesko prati a ne nogama i rukama. A Kawhi je usao u legendu, u Torontu je poput bozanstva. Sjajna predstava, bravo za Toronto i Kanadu.

Borky

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...
(srpko, 20. maj 2019 10:02

I jedni i drugi skupljaju maximalno zbog Janisa i Lenarda a narucito Toronto koji prakticki pravi zid kad Janis ima loptu.
Jednostavno takve su selekcije ekipa da moras provocirati sut.

očigledno

pre 4 godine

Može li neko meni nepismenom da objasni ovu transformaciju: 
Antetokounmpo = Adetokumbo. 

Ko, kako, koja pravila, šta?
(WillyWonka, 20. maj 2019 11:54)

Sumnjam da neko ovde zna grcki, a ne deluje tako nelogicno...

vince carter

pre 4 godine

Rekoh danas da odgovorim pojedinim oko jucerasnje polemike na koju nisam stigao da ucestvujem pri kraju. Dakle stalno se potencira kako su Jordanovi Bullsi bili supertim a konkurencija slaba. A ta "slaba" konkurencija uzimala po dve pobede supertimu,na primer 1997 od 4 pobede Bullsa protiv Jute 3 su bile od 2,2 i 4 razlike. Svi znaju da je Juta bila mnogo dobra ekipa i koga su izbacivali do finala,imali su i odlicnog trenera i prvog asistenta i kradljivca u istoriji koji zanimljivo "ne cini saigrace boljim" plus Karl Malone,vrh suter Hornocek,pa Russell i svi ostali koji su imali lagane poene pored ove trojice,plus je i Hornocek bio dobar dodavac,Lejkerse su punili u playoffu,a Bullsi imali vrhunsku odbranu u playoffu. Poslednje dve utakmice 1997,velika razlika izmedju Jordana i svih saigraca. Onda stalno potenciranje Ajversona i Jordana zbog jednog jedinog crossovera..poslednji duel prajm Iverson 33,wizards Jordan 30p i nikad se nisu sreli u playoffu,sad ukucajte pedja stojakovic vs lebron..lebron je pao na parket posle pedjinog crossovera! 1998 MJ vs Kobe 36p,33p ali u regularnom delu. U playoffu Russell i Stokton su unistili Brajanta i pocistili 4 all star igraca Lejkersa,dok ih je MJ ubio. A sto se tice Abdul Raufa..ono je o njemu rekao Phill Jackson alo a ne streberi u komentarima. Sto se tice Mullina..54 godine taj deo ste propustli i pricao sam o sutu i svako ko razume kosarku zna da Chris Mullin ima vrhunski i prelep izbacaj,vrh suter u handchek eri.

Borky

pre 4 godine

Kahwi-DeRozan posao veka za Toronto,mozda u top 5 u NBA ligi posle
(Grad LA, 20. maj 2019 12:04)

Samo u slucaju da Lenard ostane al mislim da ce otici 99%. DeRozan ima visegodisnji ugovor i to je bitna stvar za pomenuti.
Tako da SA je izvukao max ovdje jer je dobio dosta dobrog igraca na vise godina a Toronto dobio superstara al na jednu godinu a nisu ga uspjeli okruziti dovoljno dobrim igracima da se mogu nadati tituli.

očigledno

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste.. 
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu... 
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:40)

Klasican srbenda i teorije zavere. Jeste, Dzordan je osvojio 6 prstenova zato sto su ga gurali jer je superstar, LeBron je igrao u 150 finala za redom jer su ga gurali zato sto je superstar, GSW guraju jer imaju superstarove... Zar ti nije palo na pamet da su ti timovi dobri zbog toga sto imaju superstara? I taj igrac je superstar zato sto ume da igra kosarku kao najbolji. Sudije u NBA su ocaj, tu nema diskusije, ali necu gledati evroliu umesto NBA zato sto imaju bolje sudije, ne znam za tebe, ali ja kosarku gledam zbog igraca i njihovih lepih poteza, kojih ima daleko vise u NBA negu u evropi, a ne zbog sudija...

Ostin A

pre 4 godine

Kako napadački užasno veče Milvokija. Osim Lopeza, svi iz prve petorke podbacili. Adetokumbo zver u odbrani, ali u napadu je bio kataastrofa. Bledsoe i Midlton nisu znali gde se nalaze.

I pored svega ovog, Toronto dobio posle dva produžetka.

Toronto je tim koji ima rotaciju sa 7 igrača, ovaj put zbog 2 produžetka je igrao sa 8. Povređeni Kawai igra 52 minuta. Nažalost, takav tim nema šta da traži u ovoj seriji. Šteta što se povredio OG Anunoby, možda nije ključan igrač, ali je igrač koji bi dao vremena za disanje Kawai-u.

Memfis

pre 4 godine

Гасол ако следећу не да бар 15 поена треба да врати плату. Нико га не чува а он шутира ко Деандре
(Memfis, 18. maj 2019 13:59)

Очекивао сам да одигра добро после вероватно најгоре партије у каријери. Са друге стране Лопез опет одличан, једини из стартних 5 Бакса. А шта рећи за Каваја сем да је велика штета што таквог мајстора нисмо гледали целе прошле године. Човек ког играча преузме он не може 15 поена да пребаци у овом плејофу, а у нападу стално налеће на двојицу... Доктор

nemanjapa89

pre 4 godine

@higaini
Da da, samo sto ljudi vec zaboravljaju kako je ostecen Himki protiv CSKA za plasman na F4... I ja vise volim da odgledam Zadar - Mega nego LAL - SAC...

roten

pre 4 godine

Ima važnu ulogu domaći teren i u Americi,nije kao u Europi ali opet mnogo znači.Iščupali ovo Reptorsi,iako su realno trebali da reše utakmicu već u regularnom delu,ovako Kavai se iscrpeo maksimalno,i konačno da i Gasol nešto odigra.Količina trokoraka koje pravi ovaj Janis je nestvarna,u odbrani je neverovatan(najbolji defanzivac lige,uz Grina,bez dileme),ali šta se njemu ne svira u napadu da čovek ne poveruje,to je "neki drugi sport", to nema veze sa košarkaškim pravilima.Utakmica 4,ako dobije Milvoki to je kraj priče,u ako Toronto izjednači verujem da gledamo 7 utakmica.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:39)
Tacno sam znao da nece biti koraci kad pogledam. U Evropi nemas ovakvih igraca, da sa dva koraka prodju pola terena, da eurostep urade pola reketa razgrcuci... Vrati sada snimak i bas obrati paznju kada je pokupio loptu rukama i koliko je koraka napravio nakon toga. DVA.

srpko

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...

Hagiano

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.

scholes

pre 4 godine

Da bi Toronto dobio ovu utakmicu na produžetke trebalo je mnogo kockica da se poklopi:
-Da Adetokumpo bude izbačen zbog 6 ličnih grešaka.
-Da ima poenterski najgore veče u plej of karijeri.
-Da Gasol konačno ostvari dabl-dabl.
-Da Midlton izgubi loptu u poslednjim sekundama.

P. S. Da li će Kavaj odigrati jednu lošu utakmicu u ovom plej ofu? Isplatilo se silno odmaranje u regularnom delu.

Bosanac

pre 4 godine

Bitna pobjeda Toronta za nastavak ove serije. Sa eventualnih 3-0 za Buckse vec bi bio kraj u najavi. Odbrana Toronta je odradila svoj posao i svela Janisa na samo 10 poena iz igre. Bledsoe neocekivano los u ovoj seriji, kao i Green kod Raptorsa. Jos uvijek sam misljenja da Bucksi imaju "dublji" roster ali bit ce ovo tvrda serija izgleda. Nece Raptorsi tako lako prodati svoju kozu. Moje simpatije su prema Torontu i ako u sljedecoj utakmici poravnaju na 2-2 svasta u ovoj seriji moze biti...

znanje-imanje

pre 4 godine

Milvoki igra baš ozbiljnu odbranu. Grupišu se i zatvaraju reket odlično a dupliraju Lenarda a opet stižu i da se kad lopta ode od njega vrate na svoje igrače fe-no-me-nal-no.
Ali Toronto je skontao da pošto Janis ne igra na postu već se zaleće najbolji da isprati taj prvi korak je Kavai i to im je uspelo. Nema prostor za zalet - Janis samo 12 poena. Slobodna 2 od 7; sedam minuta pre kraja slobodno nije dobacio do obruča nekih 10 cm...
(Da sada skoro nijedan tim nijednog centra ni u kojoj situaciji ni ne pomišlja da stavi na post je bizarno)
Pa opet umalo da Milvoki ukrade utakmicu, naročito kada je Siakam promašio oba slobodna par sekundi pred kraj. Da nisu Janisu dali šestu nego sudili Siakamu prodor u napadu u 2. produžetku verovatno i bi. Plus su propustili da klupi Toronta koja se Janisu za šestu ličnu džukački izrugivala daju par tehničkih.
Glavni problem Toronta koji verovatno već u sledećoj stiže na naplatu je kratka klupa. Dva glavna igrača preko 50 minuta, Kavai je jedva na nogama ostao. Biće fascinantno ako i sledeću uspe i da igra napad sa svim rotacijama na njemu i ovakvu odbranu. A i inače - igrati sa 9 igrača je mnogo više nego Toronto sa 8.
Što me podseća i na Denver. Nijedan tim u NBA ni izbliza nema 11 igrača za rotaciju za PO. I svako malo neki Wajt će nekom SA doneti bar jednu pobedu, i Krauder Juti, i Harel Klipersima, i Hud Portlandu itd. A ovom Malounmnom je uspelo da mu to ne uspe, već samo da glavnog igrača urniše.
Pobeda Toronta a još veća GSWa.

Hagiano

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.

Dragan

pre 4 godine

Kad na svom terenu pobedis protivnika tek nakon 2 produzetka, a pri tom do tada jos gubis 2:0 u finalnoj seriji, bez obzira na ovu pobedu, konacan ishod je jasan...

...

pre 4 godine

За 20 динара сам одиграо из 1 у Х нешто сам осећао продужетке не знам ал ето чиста срећа...Срећа је у малим стварима!

Lex

pre 4 godine

Ljudi moji ja goreg sudjenja godinama unazad nisam video,Giannis trokorak lagano nekoliko puta,Kawhi kada je ukrao ono clutch loptu tri koraka napravio pa onda spustio loptu u dribling.To je samo ono cega se secam.Inace dobar mec,Giannis koliko je god ofanzivno lose odigrao,odbrambeno je dominirao,zaista zver.Veliki doprinos Gasola,osetno je sinoc bilo njegovo pristustvo,x factor.Koliko su jaki Bucksi govori sut iz igre 3 glavna igraca,Giannis - Bledose - Middleton cak 37 promasaja iz 48 pokusaja.Ne sumnjam da ce Milvoki lako izaci na kraj sa Torontom,onako lose sutersko vece se ne moze ponoviti 2. put u 2 dana.

scholes

pre 4 godine

Da bi Toronto dobio ovu utakmicu na produžetke trebalo je mnogo kockica da se poklopi:
-Da Adetokumpo bude izbačen zbog 6 ličnih grešaka.
-Da ima poenterski najgore veče u plej of karijeri.
-Da Gasol konačno ostvari dabl-dabl.
-Da Midlton izgubi loptu u poslednjim sekundama.

P. S. Da li će Kavaj odigrati jednu lošu utakmicu u ovom plej ofu? Isplatilo se silno odmaranje u regularnom delu.

Hagiano

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.

...

pre 4 godine

За 20 динара сам одиграо из 1 у Х нешто сам осећао продужетке не знам ал ето чиста срећа...Срећа је у малим стварима!

Dragan

pre 4 godine

Kad na svom terenu pobedis protivnika tek nakon 2 produzetka, a pri tom do tada jos gubis 2:0 u finalnoj seriji, bez obzira na ovu pobedu, konacan ishod je jasan...

Bosanac

pre 4 godine

Bitna pobjeda Toronta za nastavak ove serije. Sa eventualnih 3-0 za Buckse vec bi bio kraj u najavi. Odbrana Toronta je odradila svoj posao i svela Janisa na samo 10 poena iz igre. Bledsoe neocekivano los u ovoj seriji, kao i Green kod Raptorsa. Jos uvijek sam misljenja da Bucksi imaju "dublji" roster ali bit ce ovo tvrda serija izgleda. Nece Raptorsi tako lako prodati svoju kozu. Moje simpatije su prema Torontu i ako u sljedecoj utakmici poravnaju na 2-2 svasta u ovoj seriji moze biti...

Lex

pre 4 godine

Ljudi moji ja goreg sudjenja godinama unazad nisam video,Giannis trokorak lagano nekoliko puta,Kawhi kada je ukrao ono clutch loptu tri koraka napravio pa onda spustio loptu u dribling.To je samo ono cega se secam.Inace dobar mec,Giannis koliko je god ofanzivno lose odigrao,odbrambeno je dominirao,zaista zver.Veliki doprinos Gasola,osetno je sinoc bilo njegovo pristustvo,x factor.Koliko su jaki Bucksi govori sut iz igre 3 glavna igraca,Giannis - Bledose - Middleton cak 37 promasaja iz 48 pokusaja.Ne sumnjam da ce Milvoki lako izaci na kraj sa Torontom,onako lose sutersko vece se ne moze ponoviti 2. put u 2 dana.

Hagiano

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.

znanje-imanje

pre 4 godine

Milvoki igra baš ozbiljnu odbranu. Grupišu se i zatvaraju reket odlično a dupliraju Lenarda a opet stižu i da se kad lopta ode od njega vrate na svoje igrače fe-no-me-nal-no.
Ali Toronto je skontao da pošto Janis ne igra na postu već se zaleće najbolji da isprati taj prvi korak je Kavai i to im je uspelo. Nema prostor za zalet - Janis samo 12 poena. Slobodna 2 od 7; sedam minuta pre kraja slobodno nije dobacio do obruča nekih 10 cm...
(Da sada skoro nijedan tim nijednog centra ni u kojoj situaciji ni ne pomišlja da stavi na post je bizarno)
Pa opet umalo da Milvoki ukrade utakmicu, naročito kada je Siakam promašio oba slobodna par sekundi pred kraj. Da nisu Janisu dali šestu nego sudili Siakamu prodor u napadu u 2. produžetku verovatno i bi. Plus su propustili da klupi Toronta koja se Janisu za šestu ličnu džukački izrugivala daju par tehničkih.
Glavni problem Toronta koji verovatno već u sledećoj stiže na naplatu je kratka klupa. Dva glavna igrača preko 50 minuta, Kavai je jedva na nogama ostao. Biće fascinantno ako i sledeću uspe i da igra napad sa svim rotacijama na njemu i ovakvu odbranu. A i inače - igrati sa 9 igrača je mnogo više nego Toronto sa 8.
Što me podseća i na Denver. Nijedan tim u NBA ni izbliza nema 11 igrača za rotaciju za PO. I svako malo neki Wajt će nekom SA doneti bar jednu pobedu, i Krauder Juti, i Harel Klipersima, i Hud Portlandu itd. A ovom Malounmnom je uspelo da mu to ne uspe, već samo da glavnog igrača urniše.
Pobeda Toronta a još veća GSWa.

We The North

pre 4 godine

Gledao uzivo. Giannis je bio strasno jako cuvan i zato u napadu nista nije mogao da uradi. "Prebili" su ga da to jos nije vidjeno, pogotovo na TV to ne moze da se zapazi. Inace ko kaze da ne igraju odbranu treba da pomisli da uzivo to mnogo drugacije deluje. Igra se strasna odbrana ali su u napadu takve fizikalije, pokreti i brzina da se to pogledom tesko prati a ne nogama i rukama. A Kawhi je usao u legendu, u Torontu je poput bozanstva. Sjajna predstava, bravo za Toronto i Kanadu.

očigledno

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste.. 
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu... 
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:40)

Klasican srbenda i teorije zavere. Jeste, Dzordan je osvojio 6 prstenova zato sto su ga gurali jer je superstar, LeBron je igrao u 150 finala za redom jer su ga gurali zato sto je superstar, GSW guraju jer imaju superstarove... Zar ti nije palo na pamet da su ti timovi dobri zbog toga sto imaju superstara? I taj igrac je superstar zato sto ume da igra kosarku kao najbolji. Sudije u NBA su ocaj, tu nema diskusije, ali necu gledati evroliu umesto NBA zato sto imaju bolje sudije, ne znam za tebe, ali ja kosarku gledam zbog igraca i njihovih lepih poteza, kojih ima daleko vise u NBA negu u evropi, a ne zbog sudija...

Orbital

pre 4 godine

Sve sami eksperti ovde: jeste Milvoki jači-to se slažem. Medjutim ajmo polako - loše šutersko veče? Šurirali su 50% trojke na poluvremenu. Janis pravi trokotak konstantno koje sudije puštaju-mislim da će Nurse da ima fras do kraja ove serije. Stvari su se poklopile?? Pa Siakam maši dva bacanja za pobedu, Danny Green zicer ne može da unode već celu seriju, a o Vanvleetu da ne govorim... jest Milvoki jači sli ne za toliko koliko svi pričate. Neko pominje šesti faul Janisa? A Lowry 6 min ore kraja tekme 6-i faul, pa Lopez koji prvi faul u napadu na pokretnom bloku a faul dobija Powell i njemu šesti... razumem da dosta ljudi gotivi Milvoki i da američka javnost navija za njih jer iako većinom ameri igraju za Toronto, boli njih i za Kanadu i za Toronto. Nije ovo još gotovo kako su mnogi mislili... videćemo

Memfis

pre 4 godine

Гасол ако следећу не да бар 15 поена треба да врати плату. Нико га не чува а он шутира ко Деандре
(Memfis, 18. maj 2019 13:59)

Очекивао сам да одигра добро после вероватно најгоре партије у каријери. Са друге стране Лопез опет одличан, једини из стартних 5 Бакса. А шта рећи за Каваја сем да је велика штета што таквог мајстора нисмо гледали целе прошле године. Човек ког играча преузме он не може 15 поена да пребаци у овом плејофу, а у нападу стално налеће на двојицу... Доктор

Ostin A

pre 4 godine

Kako napadački užasno veče Milvokija. Osim Lopeza, svi iz prve petorke podbacili. Adetokumbo zver u odbrani, ali u napadu je bio kataastrofa. Bledsoe i Midlton nisu znali gde se nalaze.

I pored svega ovog, Toronto dobio posle dva produžetka.

Toronto je tim koji ima rotaciju sa 7 igrača, ovaj put zbog 2 produžetka je igrao sa 8. Povređeni Kawai igra 52 minuta. Nažalost, takav tim nema šta da traži u ovoj seriji. Šteta što se povredio OG Anunoby, možda nije ključan igrač, ali je igrač koji bi dao vremena za disanje Kawai-u.

Borky

pre 4 godine

Kahwi-DeRozan posao veka za Toronto,mozda u top 5 u NBA ligi posle
(Grad LA, 20. maj 2019 12:04)

Samo u slucaju da Lenard ostane al mislim da ce otici 99%. DeRozan ima visegodisnji ugovor i to je bitna stvar za pomenuti.
Tako da SA je izvukao max ovdje jer je dobio dosta dobrog igraca na vise godina a Toronto dobio superstara al na jednu godinu a nisu ga uspjeli okruziti dovoljno dobrim igracima da se mogu nadati tituli.

Borky

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...
(srpko, 20. maj 2019 10:02

I jedni i drugi skupljaju maximalno zbog Janisa i Lenarda a narucito Toronto koji prakticki pravi zid kad Janis ima loptu.
Jednostavno takve su selekcije ekipa da moras provocirati sut.

očigledno

pre 4 godine

Može li neko meni nepismenom da objasni ovu transformaciju: 
Antetokounmpo = Adetokumbo. 

Ko, kako, koja pravila, šta?
(WillyWonka, 20. maj 2019 11:54)

Sumnjam da neko ovde zna grcki, a ne deluje tako nelogicno...

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:39)
Tacno sam znao da nece biti koraci kad pogledam. U Evropi nemas ovakvih igraca, da sa dva koraka prodju pola terena, da eurostep urade pola reketa razgrcuci... Vrati sada snimak i bas obrati paznju kada je pokupio loptu rukama i koliko je koraka napravio nakon toga. DVA.

vince carter

pre 4 godine

Rekoh danas da odgovorim pojedinim oko jucerasnje polemike na koju nisam stigao da ucestvujem pri kraju. Dakle stalno se potencira kako su Jordanovi Bullsi bili supertim a konkurencija slaba. A ta "slaba" konkurencija uzimala po dve pobede supertimu,na primer 1997 od 4 pobede Bullsa protiv Jute 3 su bile od 2,2 i 4 razlike. Svi znaju da je Juta bila mnogo dobra ekipa i koga su izbacivali do finala,imali su i odlicnog trenera i prvog asistenta i kradljivca u istoriji koji zanimljivo "ne cini saigrace boljim" plus Karl Malone,vrh suter Hornocek,pa Russell i svi ostali koji su imali lagane poene pored ove trojice,plus je i Hornocek bio dobar dodavac,Lejkerse su punili u playoffu,a Bullsi imali vrhunsku odbranu u playoffu. Poslednje dve utakmice 1997,velika razlika izmedju Jordana i svih saigraca. Onda stalno potenciranje Ajversona i Jordana zbog jednog jedinog crossovera..poslednji duel prajm Iverson 33,wizards Jordan 30p i nikad se nisu sreli u playoffu,sad ukucajte pedja stojakovic vs lebron..lebron je pao na parket posle pedjinog crossovera! 1998 MJ vs Kobe 36p,33p ali u regularnom delu. U playoffu Russell i Stokton su unistili Brajanta i pocistili 4 all star igraca Lejkersa,dok ih je MJ ubio. A sto se tice Abdul Raufa..ono je o njemu rekao Phill Jackson alo a ne streberi u komentarima. Sto se tice Mullina..54 godine taj deo ste propustli i pricao sam o sutu i svako ko razume kosarku zna da Chris Mullin ima vrhunski i prelep izbacaj,vrh suter u handchek eri.

drvobradi

pre 4 godine

@Dragan
Da pratiš ovu seriju, znao bi da je Milvoki jedino u drugom meču bio ubedljiviji. U prvom ih je Toronto ispustio, prelomio pomahnitali Lopez. Vrlo lako ovo može da ode u 7 utakmica.

breka

pre 4 godine

Janis u prvom poluvremenu napravio par puta korake (jednom cak 5), tako da su mu sudije u drugom poluvremenu (vjerovatno gledali snimak) svirali korake o poslije toga je Janis prestao sa "ulaskom" pod kos

miki

pre 4 godine

Može li neko meni nepismenom da objasni ovu transformaciju:
Antetokounmpo = Adetokumbo.

Ko, kako, koja pravila, šta?
(WillyWonka, 20. maj 2019 11:54

u grckom nt=d, ou=u, mp=b.

roten

pre 4 godine

Ima važnu ulogu domaći teren i u Americi,nije kao u Europi ali opet mnogo znači.Iščupali ovo Reptorsi,iako su realno trebali da reše utakmicu već u regularnom delu,ovako Kavai se iscrpeo maksimalno,i konačno da i Gasol nešto odigra.Količina trokoraka koje pravi ovaj Janis je nestvarna,u odbrani je neverovatan(najbolji defanzivac lige,uz Grina,bez dileme),ali šta se njemu ne svira u napadu da čovek ne poveruje,to je "neki drugi sport", to nema veze sa košarkaškim pravilima.Utakmica 4,ako dobije Milvoki to je kraj priče,u ako Toronto izjednači verujem da gledamo 7 utakmica.

Urox

pre 4 godine

P. S. Da li će Kavaj odigrati jednu lošu utakmicu u ovom plej ofu? Isplatilo se silno odmaranje u regularnom delu.

Da se razumemo on mi je jedan od gotivnijih igraca ali odigrao je los mec a to je mec broj 1 ,jeste on dao 30+ ali 10/26 i nije bas nesto specijalno ...Prerano je otpisan Toronto ,moje misljenje je da ovo ide u sedam meceva ali videcemo,zasluzena pobeda...

jorgovan

pre 4 godine

Kahwi-DeRozan posao veka za Toronto,mozda u top 5 u NBA ligi posle
(Grad LA, 20. maj 2019 12:04)

Samo u slucaju da Lenard ostane al mislim da ce otici 99%. DeRozan ima visegodisnji ugovor i to je bitna stvar za pomenuti.
Tako da SA je izvukao max ovdje jer je dobio dosta dobrog igraca na vise godina a Toronto dobio superstara al na jednu godinu a nisu ga uspjeli okruziti dovoljno dobrim igracima da se mogu nadati tituli.
(Borky, 20. maj 2019 13:17)
Dobro si objasnio ovom vrsnom poznavaocu prilika u NBA, iznajmili su ga na godinu dana.
Ne znam kako to Kavaj nije okruzen dobrim igracima, DeRozan je imao iste saigrace i iste rezultate. Taj tim je vec trecu godinu na prva dva mesta na istoku. Iskrneo ne vidim mogucnost da Milvoki ne dobije naredni mec. Igrali su dva produzetka a 4 od 5 startera su imali ocajno napadacko vece. Mislim da ce se to tesko ponoviti ,plus mnogo manja minutaza za igrace Baksa a naredni mec je za 2 dana. Nema ovde 7og meca 100%.
Koliko krvnickih faulova nad Janisom izdvojio bih posebno Sijakamov. Na drugoj strani Kavaj na svaki popreki pogled dobija faul, 35 bacanja u 3 utakmice. Sinoc 13,14 cini mi se a Janis sutira 7 na svo ono prebijanje. Ruku na srce, Kavaj vrhunski sutira slobodna, svaka cast.

srpko

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...
(srpko, 20. maj 2019 10:02

I jedni i drugi skupljaju maximalno zbog Janisa i Lenarda a narucito Toronto koji prakticki pravi zid kad Janis ima loptu.
Jednostavno takve su selekcije ekipa da moras provocirati sut.

Sve je to sjajno, samo, sta kad stane sut? :D

stefan

pre 4 godine

Zanimljivo mi je da vidim huda I hila kako u plej ofu daju ozbiljnu podrsku svom timu a prosle godine nisu nista valjali u cle... Bas Zanimljivo.. Inace svaka cast toroncanima.. Imaju sanse i za dva dva ali gasol i klupa opet da doprinose ovako

CJC

pre 4 godine

Klasican srbenda i teorije zavere. Jeste, Dzordan je osvojio 6 prstenova zato sto su ga gurali jer je superstar, LeBron je igrao u 150 finala za redom jer su ga gurali zato sto je superstar, GSW guraju jer imaju superstarove... Zar ti nije palo na pamet da su ti timovi dobri zbog toga sto imaju superstara? I taj igrac je superstar zato sto ume da igra kosarku kao najbolji. Sudije u NBA su ocaj, tu nema diskusije, ali necu gledati evroliu umesto NBA zato sto imaju bolje sudije, ne znam za tebe, ali ja kosarku gledam zbog igraca i njihovih lepih poteza, kojih ima daleko vise u NBA negu u evropi, a ne zbog sudija...
(očigledno, 20. maj 2019 12:41)

Ajde ne mlati, koraci kao kuca...gde to ima, napravi korak pa roling pa opet korak.

DNJokic15

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:40)

Toga je uvek bilo s tim da se sada malo preteruje (Duranta si naveo kao dobar primer). Ali ovo na kraju sto si rekao je smesno i glupo istovremeno a pre svega nerealno. Bjelica, Bogdanovic i Teodosic nisu superstarovi pa da se mogu nositi sa Karijem, Durantom, Jamesom i da ne nabrajam dalje. Jedino je Jokic njihov nivo.

Urox

pre 4 godine

Tacno sam znao da nece biti koraci kad pogledam. U Evropi nemas ovakvih igraca, da sa dva koraka prodju pola terena, da eurostep urade pola reketa razgrcuci... Vrati sada snimak i bas obrati paznju kada je pokupio loptu rukama i koliko je koraka napravio nakon toga. DVA.

Sta pricas ti druze kakva dva koraka ? Stao sa driblingom i od tad se gleda ...Tri koraka ,ako to oko ne moze da ti uhvati,usporis na youtubeu i vidis .TRI

vince carter

pre 4 godine

@Jorgovan fino zapazanje da su Derozanov Toronto i Lenardov isti tim osim jedne male propusti,taj Toronto nikada nije igrao sa ovakvim Milvokijem niti sa Filadelfijom koja je pojacana Batlerom i Harisom all star igracima..vrlo mali propust! Ako pobedi Toronto onda Janis nije lider a ako prodje Milvoki onda Lenard nije lider :)) isti ovaj @Jorgovan je prognozirao da ce Janis i Milvoki ubiti Wariorse a sa druge strane tvrdi da je istok "jaci" samo jer Lebron nije tu,pa ako ce Milvoki ubiti Wariorse koji su demolirali Lebrona i Cavse oba puta sa Durantom,kako ti se onda poklapa ta teza :D Ovi Bucksi bi razneli prosligodisnji Klivlend i tog lidera. DeRozan nije igrao ni blizu kao Lenard u playoffu a o njihovim defanzivnim sposobnostima necu da trosim reci,tako da je Lenard daleko bolji ali ima i kvalitetnije protivnike.

nemanjapa89

pre 4 godine

@higaini
Da da, samo sto ljudi vec zaboravljaju kako je ostecen Himki protiv CSKA za plasman na F4... I ja vise volim da odgledam Zadar - Mega nego LAL - SAC...

moss

pre 4 godine

Ono sto ja znam o grckom jeziku je to da se NT citaju D, a MP kao B, pa ljude dosta to buni i da, deluje nelogicno, ali tako ide. ?

jorgovan

pre 4 godine

(vince carter, 20. maj 2019 18:02)
Nije Toronto igrao sa strasnim Milvokijem, demolirao ih je Klivlend svake godine :) Ekipa nije potpuno ista, ali je dosta slicna i bolja od DeRozanove ali su im rezultati isti.
Naravno da nikad nisam prognozirao da ce Baksi "razvaliti" GS, nema potrebe da filujes, rekao sam da mogu da se nose sa GS bez Duranta, a i to cemo videti uskoro.
Kavaj je svakako mnogo bolji igrac od DeRozana i kao najbolji igrac tima i lider samo on ce biti krivac ako ekipa ne prodje u finale.
A ti nastavi da pravis projekcije i iznosis sopstvene fantazije kako kako bi Baksi razneli Klivlend, nikad to neces saznati :D

srpko

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...

Hagiano

pre 4 godine

За стручњака експертског нивоа и оног очигледног.

Стручњаче кад већ имаш такав надимак онда научи правила. Оно су кораци.
За овог очигледног - прочитај поново коментар.
Пусти те флоскуле "србенда" итд. Лепо сам навео да се потенцирају суперстарови и све им се скоро опрашта само да би стизали до краја због маркетинга. Дурант метар у ауту судија не свира ништа, Харден сваки напад кораци, овај препланули Грк исто... То што сте ви залуђени НБА лигом не даје за право да солите памет овде, лига је крш са суђењем и фаоризовањем.
ТОГА НЕМА У ЕЛ. и то је разлог зашто пре гледам ЕЛ. Јер кад је нешто неправедно онда губи смисао, као и ова НБА лига. Хардена погледаш фаул, 300 слободних по мечу, и ја бих могао тако да будем звезда.
За оног трећег, да јесте Химки оштећен у дуелу са ЦСКА и ако је теби тај један дуел пандан за све онда нека си рекао.
Моћ расуђивања 0 (нула)

Hagiano

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.

Dragan

pre 4 godine

Kad na svom terenu pobedis protivnika tek nakon 2 produzetka, a pri tom do tada jos gubis 2:0 u finalnoj seriji, bez obzira na ovu pobedu, konacan ishod je jasan...

Hagiano

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.

Lex

pre 4 godine

Ljudi moji ja goreg sudjenja godinama unazad nisam video,Giannis trokorak lagano nekoliko puta,Kawhi kada je ukrao ono clutch loptu tri koraka napravio pa onda spustio loptu u dribling.To je samo ono cega se secam.Inace dobar mec,Giannis koliko je god ofanzivno lose odigrao,odbrambeno je dominirao,zaista zver.Veliki doprinos Gasola,osetno je sinoc bilo njegovo pristustvo,x factor.Koliko su jaki Bucksi govori sut iz igre 3 glavna igraca,Giannis - Bledose - Middleton cak 37 promasaja iz 48 pokusaja.Ne sumnjam da ce Milvoki lako izaci na kraj sa Torontom,onako lose sutersko vece se ne moze ponoviti 2. put u 2 dana.

znanje-imanje

pre 4 godine

Milvoki igra baš ozbiljnu odbranu. Grupišu se i zatvaraju reket odlično a dupliraju Lenarda a opet stižu i da se kad lopta ode od njega vrate na svoje igrače fe-no-me-nal-no.
Ali Toronto je skontao da pošto Janis ne igra na postu već se zaleće najbolji da isprati taj prvi korak je Kavai i to im je uspelo. Nema prostor za zalet - Janis samo 12 poena. Slobodna 2 od 7; sedam minuta pre kraja slobodno nije dobacio do obruča nekih 10 cm...
(Da sada skoro nijedan tim nijednog centra ni u kojoj situaciji ni ne pomišlja da stavi na post je bizarno)
Pa opet umalo da Milvoki ukrade utakmicu, naročito kada je Siakam promašio oba slobodna par sekundi pred kraj. Da nisu Janisu dali šestu nego sudili Siakamu prodor u napadu u 2. produžetku verovatno i bi. Plus su propustili da klupi Toronta koja se Janisu za šestu ličnu džukački izrugivala daju par tehničkih.
Glavni problem Toronta koji verovatno već u sledećoj stiže na naplatu je kratka klupa. Dva glavna igrača preko 50 minuta, Kavai je jedva na nogama ostao. Biće fascinantno ako i sledeću uspe i da igra napad sa svim rotacijama na njemu i ovakvu odbranu. A i inače - igrati sa 9 igrača je mnogo više nego Toronto sa 8.
Što me podseća i na Denver. Nijedan tim u NBA ni izbliza nema 11 igrača za rotaciju za PO. I svako malo neki Wajt će nekom SA doneti bar jednu pobedu, i Krauder Juti, i Harel Klipersima, i Hud Portlandu itd. A ovom Malounmnom je uspelo da mu to ne uspe, već samo da glavnog igrača urniše.
Pobeda Toronta a još veća GSWa.

...

pre 4 godine

За 20 динара сам одиграо из 1 у Х нешто сам осећао продужетке не знам ал ето чиста срећа...Срећа је у малим стварима!

očigledno

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste.. 
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu... 
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:40)

Klasican srbenda i teorije zavere. Jeste, Dzordan je osvojio 6 prstenova zato sto su ga gurali jer je superstar, LeBron je igrao u 150 finala za redom jer su ga gurali zato sto je superstar, GSW guraju jer imaju superstarove... Zar ti nije palo na pamet da su ti timovi dobri zbog toga sto imaju superstara? I taj igrac je superstar zato sto ume da igra kosarku kao najbolji. Sudije u NBA su ocaj, tu nema diskusije, ali necu gledati evroliu umesto NBA zato sto imaju bolje sudije, ne znam za tebe, ali ja kosarku gledam zbog igraca i njihovih lepih poteza, kojih ima daleko vise u NBA negu u evropi, a ne zbog sudija...

Hagiano

pre 4 godine

За стручњака експертског нивоа и оног очигледног.

Стручњаче кад већ имаш такав надимак онда научи правила. Оно су кораци.
За овог очигледног - прочитај поново коментар.
Пусти те флоскуле "србенда" итд. Лепо сам навео да се потенцирају суперстарови и све им се скоро опрашта само да би стизали до краја због маркетинга. Дурант метар у ауту судија не свира ништа, Харден сваки напад кораци, овај препланули Грк исто... То што сте ви залуђени НБА лигом не даје за право да солите памет овде, лига је крш са суђењем и фаоризовањем.
ТОГА НЕМА У ЕЛ. и то је разлог зашто пре гледам ЕЛ. Јер кад је нешто неправедно онда губи смисао, као и ова НБА лига. Хардена погледаш фаул, 300 слободних по мечу, и ја бих могао тако да будем звезда.
За оног трећег, да јесте Химки оштећен у дуелу са ЦСКА и ако је теби тај један дуел пандан за све онда нека си рекао.
Моћ расуђивања 0 (нула)

vince carter

pre 4 godine

Rekoh danas da odgovorim pojedinim oko jucerasnje polemike na koju nisam stigao da ucestvujem pri kraju. Dakle stalno se potencira kako su Jordanovi Bullsi bili supertim a konkurencija slaba. A ta "slaba" konkurencija uzimala po dve pobede supertimu,na primer 1997 od 4 pobede Bullsa protiv Jute 3 su bile od 2,2 i 4 razlike. Svi znaju da je Juta bila mnogo dobra ekipa i koga su izbacivali do finala,imali su i odlicnog trenera i prvog asistenta i kradljivca u istoriji koji zanimljivo "ne cini saigrace boljim" plus Karl Malone,vrh suter Hornocek,pa Russell i svi ostali koji su imali lagane poene pored ove trojice,plus je i Hornocek bio dobar dodavac,Lejkerse su punili u playoffu,a Bullsi imali vrhunsku odbranu u playoffu. Poslednje dve utakmice 1997,velika razlika izmedju Jordana i svih saigraca. Onda stalno potenciranje Ajversona i Jordana zbog jednog jedinog crossovera..poslednji duel prajm Iverson 33,wizards Jordan 30p i nikad se nisu sreli u playoffu,sad ukucajte pedja stojakovic vs lebron..lebron je pao na parket posle pedjinog crossovera! 1998 MJ vs Kobe 36p,33p ali u regularnom delu. U playoffu Russell i Stokton su unistili Brajanta i pocistili 4 all star igraca Lejkersa,dok ih je MJ ubio. A sto se tice Abdul Raufa..ono je o njemu rekao Phill Jackson alo a ne streberi u komentarima. Sto se tice Mullina..54 godine taj deo ste propustli i pricao sam o sutu i svako ko razume kosarku zna da Chris Mullin ima vrhunski i prelep izbacaj,vrh suter u handchek eri.

scholes

pre 4 godine

Da bi Toronto dobio ovu utakmicu na produžetke trebalo je mnogo kockica da se poklopi:
-Da Adetokumpo bude izbačen zbog 6 ličnih grešaka.
-Da ima poenterski najgore veče u plej of karijeri.
-Da Gasol konačno ostvari dabl-dabl.
-Da Midlton izgubi loptu u poslednjim sekundama.

P. S. Da li će Kavaj odigrati jednu lošu utakmicu u ovom plej ofu? Isplatilo se silno odmaranje u regularnom delu.

Urox

pre 4 godine

Tacno sam znao da nece biti koraci kad pogledam. U Evropi nemas ovakvih igraca, da sa dva koraka prodju pola terena, da eurostep urade pola reketa razgrcuci... Vrati sada snimak i bas obrati paznju kada je pokupio loptu rukama i koliko je koraka napravio nakon toga. DVA.

Sta pricas ti druze kakva dva koraka ? Stao sa driblingom i od tad se gleda ...Tri koraka ,ako to oko ne moze da ti uhvati,usporis na youtubeu i vidis .TRI

roten

pre 4 godine

Ima važnu ulogu domaći teren i u Americi,nije kao u Europi ali opet mnogo znači.Iščupali ovo Reptorsi,iako su realno trebali da reše utakmicu već u regularnom delu,ovako Kavai se iscrpeo maksimalno,i konačno da i Gasol nešto odigra.Količina trokoraka koje pravi ovaj Janis je nestvarna,u odbrani je neverovatan(najbolji defanzivac lige,uz Grina,bez dileme),ali šta se njemu ne svira u napadu da čovek ne poveruje,to je "neki drugi sport", to nema veze sa košarkaškim pravilima.Utakmica 4,ako dobije Milvoki to je kraj priče,u ako Toronto izjednači verujem da gledamo 7 utakmica.

nemanjapa89

pre 4 godine

@higaini
Da da, samo sto ljudi vec zaboravljaju kako je ostecen Himki protiv CSKA za plasman na F4... I ja vise volim da odgledam Zadar - Mega nego LAL - SAC...

Bosanac

pre 4 godine

Bitna pobjeda Toronta za nastavak ove serije. Sa eventualnih 3-0 za Buckse vec bi bio kraj u najavi. Odbrana Toronta je odradila svoj posao i svela Janisa na samo 10 poena iz igre. Bledsoe neocekivano los u ovoj seriji, kao i Green kod Raptorsa. Jos uvijek sam misljenja da Bucksi imaju "dublji" roster ali bit ce ovo tvrda serija izgleda. Nece Raptorsi tako lako prodati svoju kozu. Moje simpatije su prema Torontu i ako u sljedecoj utakmici poravnaju na 2-2 svasta u ovoj seriji moze biti...

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:39)
Tacno sam znao da nece biti koraci kad pogledam. U Evropi nemas ovakvih igraca, da sa dva koraka prodju pola terena, da eurostep urade pola reketa razgrcuci... Vrati sada snimak i bas obrati paznju kada je pokupio loptu rukama i koliko je koraka napravio nakon toga. DVA.

jorgovan

pre 4 godine

Kahwi-DeRozan posao veka za Toronto,mozda u top 5 u NBA ligi posle
(Grad LA, 20. maj 2019 12:04)

Samo u slucaju da Lenard ostane al mislim da ce otici 99%. DeRozan ima visegodisnji ugovor i to je bitna stvar za pomenuti.
Tako da SA je izvukao max ovdje jer je dobio dosta dobrog igraca na vise godina a Toronto dobio superstara al na jednu godinu a nisu ga uspjeli okruziti dovoljno dobrim igracima da se mogu nadati tituli.
(Borky, 20. maj 2019 13:17)
Dobro si objasnio ovom vrsnom poznavaocu prilika u NBA, iznajmili su ga na godinu dana.
Ne znam kako to Kavaj nije okruzen dobrim igracima, DeRozan je imao iste saigrace i iste rezultate. Taj tim je vec trecu godinu na prva dva mesta na istoku. Iskrneo ne vidim mogucnost da Milvoki ne dobije naredni mec. Igrali su dva produzetka a 4 od 5 startera su imali ocajno napadacko vece. Mislim da ce se to tesko ponoviti ,plus mnogo manja minutaza za igrace Baksa a naredni mec je za 2 dana. Nema ovde 7og meca 100%.
Koliko krvnickih faulova nad Janisom izdvojio bih posebno Sijakamov. Na drugoj strani Kavaj na svaki popreki pogled dobija faul, 35 bacanja u 3 utakmice. Sinoc 13,14 cini mi se a Janis sutira 7 na svo ono prebijanje. Ruku na srce, Kavaj vrhunski sutira slobodna, svaka cast.

vince carter

pre 4 godine

@Jorgovan fino zapazanje da su Derozanov Toronto i Lenardov isti tim osim jedne male propusti,taj Toronto nikada nije igrao sa ovakvim Milvokijem niti sa Filadelfijom koja je pojacana Batlerom i Harisom all star igracima..vrlo mali propust! Ako pobedi Toronto onda Janis nije lider a ako prodje Milvoki onda Lenard nije lider :)) isti ovaj @Jorgovan je prognozirao da ce Janis i Milvoki ubiti Wariorse a sa druge strane tvrdi da je istok "jaci" samo jer Lebron nije tu,pa ako ce Milvoki ubiti Wariorse koji su demolirali Lebrona i Cavse oba puta sa Durantom,kako ti se onda poklapa ta teza :D Ovi Bucksi bi razneli prosligodisnji Klivlend i tog lidera. DeRozan nije igrao ni blizu kao Lenard u playoffu a o njihovim defanzivnim sposobnostima necu da trosim reci,tako da je Lenard daleko bolji ali ima i kvalitetnije protivnike.

CJC

pre 4 godine

Klasican srbenda i teorije zavere. Jeste, Dzordan je osvojio 6 prstenova zato sto su ga gurali jer je superstar, LeBron je igrao u 150 finala za redom jer su ga gurali zato sto je superstar, GSW guraju jer imaju superstarove... Zar ti nije palo na pamet da su ti timovi dobri zbog toga sto imaju superstara? I taj igrac je superstar zato sto ume da igra kosarku kao najbolji. Sudije u NBA su ocaj, tu nema diskusije, ali necu gledati evroliu umesto NBA zato sto imaju bolje sudije, ne znam za tebe, ali ja kosarku gledam zbog igraca i njihovih lepih poteza, kojih ima daleko vise u NBA negu u evropi, a ne zbog sudija...
(očigledno, 20. maj 2019 12:41)

Ajde ne mlati, koraci kao kuca...gde to ima, napravi korak pa roling pa opet korak.

stefan

pre 4 godine

Zanimljivo mi je da vidim huda I hila kako u plej ofu daju ozbiljnu podrsku svom timu a prosle godine nisu nista valjali u cle... Bas Zanimljivo.. Inace svaka cast toroncanima.. Imaju sanse i za dva dva ali gasol i klupa opet da doprinose ovako

Ostin A

pre 4 godine

Kako napadački užasno veče Milvokija. Osim Lopeza, svi iz prve petorke podbacili. Adetokumbo zver u odbrani, ali u napadu je bio kataastrofa. Bledsoe i Midlton nisu znali gde se nalaze.

I pored svega ovog, Toronto dobio posle dva produžetka.

Toronto je tim koji ima rotaciju sa 7 igrača, ovaj put zbog 2 produžetka je igrao sa 8. Povređeni Kawai igra 52 minuta. Nažalost, takav tim nema šta da traži u ovoj seriji. Šteta što se povredio OG Anunoby, možda nije ključan igrač, ali je igrač koji bi dao vremena za disanje Kawai-u.

Orbital

pre 4 godine

Sve sami eksperti ovde: jeste Milvoki jači-to se slažem. Medjutim ajmo polako - loše šutersko veče? Šurirali su 50% trojke na poluvremenu. Janis pravi trokotak konstantno koje sudije puštaju-mislim da će Nurse da ima fras do kraja ove serije. Stvari su se poklopile?? Pa Siakam maši dva bacanja za pobedu, Danny Green zicer ne može da unode već celu seriju, a o Vanvleetu da ne govorim... jest Milvoki jači sli ne za toliko koliko svi pričate. Neko pominje šesti faul Janisa? A Lowry 6 min ore kraja tekme 6-i faul, pa Lopez koji prvi faul u napadu na pokretnom bloku a faul dobija Powell i njemu šesti... razumem da dosta ljudi gotivi Milvoki i da američka javnost navija za njih jer iako većinom ameri igraju za Toronto, boli njih i za Kanadu i za Toronto. Nije ovo još gotovo kako su mnogi mislili... videćemo

Borky

pre 4 godine

Kahwi-DeRozan posao veka za Toronto,mozda u top 5 u NBA ligi posle
(Grad LA, 20. maj 2019 12:04)

Samo u slucaju da Lenard ostane al mislim da ce otici 99%. DeRozan ima visegodisnji ugovor i to je bitna stvar za pomenuti.
Tako da SA je izvukao max ovdje jer je dobio dosta dobrog igraca na vise godina a Toronto dobio superstara al na jednu godinu a nisu ga uspjeli okruziti dovoljno dobrim igracima da se mogu nadati tituli.

We The North

pre 4 godine

Gledao uzivo. Giannis je bio strasno jako cuvan i zato u napadu nista nije mogao da uradi. "Prebili" su ga da to jos nije vidjeno, pogotovo na TV to ne moze da se zapazi. Inace ko kaze da ne igraju odbranu treba da pomisli da uzivo to mnogo drugacije deluje. Igra se strasna odbrana ali su u napadu takve fizikalije, pokreti i brzina da se to pogledom tesko prati a ne nogama i rukama. A Kawhi je usao u legendu, u Torontu je poput bozanstva. Sjajna predstava, bravo za Toronto i Kanadu.

jorgovan

pre 4 godine

(vince carter, 20. maj 2019 18:02)
Nije Toronto igrao sa strasnim Milvokijem, demolirao ih je Klivlend svake godine :) Ekipa nije potpuno ista, ali je dosta slicna i bolja od DeRozanove ali su im rezultati isti.
Naravno da nikad nisam prognozirao da ce Baksi "razvaliti" GS, nema potrebe da filujes, rekao sam da mogu da se nose sa GS bez Duranta, a i to cemo videti uskoro.
Kavaj je svakako mnogo bolji igrac od DeRozana i kao najbolji igrac tima i lider samo on ce biti krivac ako ekipa ne prodje u finale.
A ti nastavi da pravis projekcije i iznosis sopstvene fantazije kako kako bi Baksi razneli Klivlend, nikad to neces saznati :D

srpko

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...

srpko

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...
(srpko, 20. maj 2019 10:02

I jedni i drugi skupljaju maximalno zbog Janisa i Lenarda a narucito Toronto koji prakticki pravi zid kad Janis ima loptu.
Jednostavno takve su selekcije ekipa da moras provocirati sut.

Sve je to sjajno, samo, sta kad stane sut? :D

Memfis

pre 4 godine

Гасол ако следећу не да бар 15 поена треба да врати плату. Нико га не чува а он шутира ко Деандре
(Memfis, 18. maj 2019 13:59)

Очекивао сам да одигра добро после вероватно најгоре партије у каријери. Са друге стране Лопез опет одличан, једини из стартних 5 Бакса. А шта рећи за Каваја сем да је велика штета што таквог мајстора нисмо гледали целе прошле године. Човек ког играча преузме он не може 15 поена да пребаци у овом плејофу, а у нападу стално налеће на двојицу... Доктор

očigledno

pre 4 godine

Može li neko meni nepismenom da objasni ovu transformaciju: 
Antetokounmpo = Adetokumbo. 

Ko, kako, koja pravila, šta?
(WillyWonka, 20. maj 2019 11:54)

Sumnjam da neko ovde zna grcki, a ne deluje tako nelogicno...

Urox

pre 4 godine

P. S. Da li će Kavaj odigrati jednu lošu utakmicu u ovom plej ofu? Isplatilo se silno odmaranje u regularnom delu.

Da se razumemo on mi je jedan od gotivnijih igraca ali odigrao je los mec a to je mec broj 1 ,jeste on dao 30+ ali 10/26 i nije bas nesto specijalno ...Prerano je otpisan Toronto ,moje misljenje je da ovo ide u sedam meceva ali videcemo,zasluzena pobeda...

drvobradi

pre 4 godine

@Dragan
Da pratiš ovu seriju, znao bi da je Milvoki jedino u drugom meču bio ubedljiviji. U prvom ih je Toronto ispustio, prelomio pomahnitali Lopez. Vrlo lako ovo može da ode u 7 utakmica.

DNJokic15

pre 4 godine

4.49 na snimku Janis igra rukomet, mislim pravi trokorak... I to nije jedinstven slucaj. On je superstar i to mu se gleda kroz prste..
Ma koliko da je NBA jaca od EL, u evropi ovo nije moguce, svirace ti korake tacno da si Dzordan. Setimo se kad je Durant bio u autu pola metra i slicne situacije. Lebron isto. Zbog toga mi je evropska kosarka mnogo draza, nema favorizovanja. Ovde zbog profita moraju superstarovi da zavrse u finalu...
Kako bih voleo da Amere otresemo na SP, a onda mogu da gledam i prvenstvo Severne Makedonije.
(Hagiano, 20. maj 2019 09:40)

Toga je uvek bilo s tim da se sada malo preteruje (Duranta si naveo kao dobar primer). Ali ovo na kraju sto si rekao je smesno i glupo istovremeno a pre svega nerealno. Bjelica, Bogdanovic i Teodosic nisu superstarovi pa da se mogu nositi sa Karijem, Durantom, Jamesom i da ne nabrajam dalje. Jedino je Jokic njihov nivo.

moss

pre 4 godine

Ono sto ja znam o grckom jeziku je to da se NT citaju D, a MP kao B, pa ljude dosta to buni i da, deluje nelogicno, ali tako ide. ?

breka

pre 4 godine

Janis u prvom poluvremenu napravio par puta korake (jednom cak 5), tako da su mu sudije u drugom poluvremenu (vjerovatno gledali snimak) svirali korake o poslije toga je Janis prestao sa "ulaskom" pod kos

Borky

pre 4 godine

bice ovde cupavo do kraja... malo samo nervira sto se obe ekipe totalno uzdaju u sut ... nije bilo ni 5 akcija za igru pod kosem...
(srpko, 20. maj 2019 10:02

I jedni i drugi skupljaju maximalno zbog Janisa i Lenarda a narucito Toronto koji prakticki pravi zid kad Janis ima loptu.
Jednostavno takve su selekcije ekipa da moras provocirati sut.

miki

pre 4 godine

Može li neko meni nepismenom da objasni ovu transformaciju:
Antetokounmpo = Adetokumbo.

Ko, kako, koja pravila, šta?
(WillyWonka, 20. maj 2019 11:54

u grckom nt=d, ou=u, mp=b.