Subota, 18.05.2019.

20:00

Novak poslednjim atomima snage stigao do finala u Rimu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se plasirao u finale Masters turnira u Rimu, pošto je u veoma teškom duelu savladao Dijega Švarcmana (6:3, 7:6(2), 6:3).

Izvor: SV LN

Novak poslednjim atomima snage stigao do finala u Rimu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

246 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 4 godine

Kako ce ga Rafa pocijepati u finalu
(Muamer, 19. maj 2019 14:42)
jel'? pa šta onda? ti ćeš tako 'pocijepan' biti valjda srećniji.a nole bogatiji za još jedno milionče od ukupno više od 200 miliona,još će povećati prednost nad rafom na 5000 poena na 1.mestu,a i dalje će voditi u međusobnim duelima

nex

pre 4 godine

Dobija Nole lagano. Krenuce ga servis,koji nije bio na nivou poslednja dva meca,a Rafa servira malo jace od,recimo,Sarapove. Tako da ce to biti lagan posao

Drnda

pre 4 godine

Nijedna direktna predaja Djoki na ovom turniru? Samo puštanje u 3-ćem setu. Kao duša mu u nosu, borba do poslednjeg atoma, a onda gromada uvek "pobedi". I tako stalno. Je li?

noleisthebest

pre 4 godine

“Izuzetno udaranje loptice Novaka, kretnje, dijagonale, paralele, dropšotovi.Bio je odličan.Ipak , počelo je da me nervira koliko Nole nema plan B i kako bez potrebe ulazi u ritam igre koji odgovara protivniku.Švarcman je jednoličan, pravolinijski igrač...udara lopticu ravno i ima odličan reli.Ne razumijem zašto Novak, s obzirom na visinu Argentinca, nije koristio topspin udarce koji bi prelazili ramena Švarcmana i otežavali mu udarce.Igrao je upravo kako najviše leži Argentincu.To ne mogu da shvatim.
(sasa.r, 18. maj 2019 23:31) “
Evo da ti ja objasnim:

Topspin udaranje kosta...zato je i imao onu povredu.
Nije lud da se arci u polufinalu Rima na taj nacin.

Osim toga, ono cime on pobedjuje su ti ravni i precizni udarci u kljucnim trenucima...tu se on odvaja od svih.
Tada igra svoj najbolji tenis kao npr u finalu Australije.

Za to treba mnogo “match practice-a” i samopouzdanja.

Eto zato je igrao kako je igrao.

I pobedio.

Video si kako je promasio dva takva forhenda u tajbrejku i izgubio set...e, to ne sme da mu se desi na Rolan Garosu.
Doduse, bio je i malo umoran sinoc...

Danas verujem u srce sokolovo i desnicu junacku.

IDEMO MAJSTOREEEE!!!!!

Rocky

pre 4 godine

kada ce kopita koja mrze Djokovica , i nemaju nikakav argument osim da igra defanzivni dosadni tenis , shvatiti da njegova igra u defanzivi donosi spektakularne poene koje vidjamo uglavnom na njegovim mecevima.
(debeli s kajlom, 19. maj 2019 09:43)

Tacno tako. Kome je do skakutanja na mrezi nek gleda odbojku, zalutao je u tenis. Sa mreze i ja mogu da pogodom u polje.... tenis je nesto drugo.

Na mrezu istrcavaju indijanci koji ne mogu da pogode sa distance...i imaju snage za jedan set.

Novak je ubica sa distance, najvece ime tenisa. Sinoc nije ni jurio drop sotove jer on pobedjuje i bez toga. Nadal juri drop sotove i vamos tamos.

O3on

pre 4 godine

Imao je čas iz dropšotova sinoć
(Mrgud, 19. maj 2019 06:58)

Da je hteo da trci Novak i juri drop sotove malisan ih ne bi ni slao.... ali novak pobedjuje sa pola snage... ne cima se da juri ko Nadal :-)))

Rocky

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)

Ovi hrvati nit imaju svoj jezik nit imaju svoje portale. Sto li ne govore norveski jezik pa da vise na norveskim a ne srpskim portalima.

Nadal je bas nadaleko poznat kao neko ko dere Novaka ...ha ha ha ... nesrecnik nije spavao kad je video da je Nole u finalu.

Zoran

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)

Rafa je, kao i Federer, pred početak meša od Novaka toliko uplašen, da mu već u svlačionici klecaju kolena. Pa to se, od kako se Đoković "vratio", a i 20016...17-te je bilo isto, vidi i na TV.

Jedino što je (malo) moguće je da se Novak pojavi u džemperu ili da se preko medija požali da ima stomačni virus, jbg...

Sari

pre 4 godine

Na ovom portalu mi je najnevjerovatnije da kad izneses cinjenice koje ne idu u prilog Djokovicu, momentalno popases kisu minusa. Taj trend ovde evo traje vec dobrih 10 godina. Znaci nolebotovi cak ni istinu ti nece oprostiti. Mislim da se i sam Novak stidi takvih navijaca. A mrznja prema Federeru? O tom fenomenu bi se knjiga mogla napisati.

Art

pre 4 godine

Ako bi finale zbog kiše bilo odloženo za ponedeljak, Novak bi imao veću šansu da pobedi.. ovako mislim da je odveć fizički i psihički iznuren. Morao je dobiti Švarcmana u dva seta.. Nadam se da grešim. Kapiram da teniseri imaju svoje metode kako da svoje telo dovedu u ,što je pre moguće, optimalno stanje za nove napore ali opet mislim da je nedovoljno vremena.

Kg

pre 4 godine

Odlicna priprema za RG, nije moglo bolje. Osvojio Madrid, uzeo poena a pritom igrao protiv jakih protivnika, Tim, Delpo i sad Nadal. Po meni 3 najjaca protivnika na sljaci. Pritom tu je i poraz od Medvedeva kao opomena. A dad ono glavno. Pohod na jos jedan mali slem...

dure

pre 4 godine

Restartovace se Novak,ima on snagu,na kraju meca sa Del Potrom je izgledao,kao da pocinje mec...A Rafa od Novaka gubi i pre nego izadju na teren...ne "sumLJajte"!

Maja

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)
Ivo ne razumem tvoju euforiju jer posle današnjeg meča Srbin Novak će, bez obzira na ishod, nad Špancem Nadalom povećati bodovnu razliku i dalje će imati pozitivan H2H skor. Kapiš prijatelju zagrebački?

debeli s kajlom

pre 4 godine

kada ce kopita koja mrze Djokovica , i nemaju nikakav argument osim da igra defanzivni dosadni tenis , shvatiti da njegova igra u defanzivi donosi spektakularne poene koje vidjamo uglavnom na njegovim mecevima.

Kovalski

pre 4 godine

Jedina neobjasnjiva cinjenica je broj komentara komsija iz Hrvatske??? Ne igra njihov igrac,a uglavnim su komentari puni mrznje(a sta drugo i ocekivati od njih),ljudi oladite malo,pratite bocanje i jedrenje,to su vasi sportovi...

VUK

pre 4 godine

@Mrgud....pre je to bio čas : kako pobediti sa što manje potrošene energije! Nije ni pokušao da stigne nijedan drop shot. Zašto bi trčao posle neprospavane noći , kada može da pobedi sa osnovne linije. Ko ume da gleda, imao je besplatan čas "igre na leru" .

Fil Nevil

pre 4 godine

Kada počinje Rolanga Ros :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (nedostizni, 19. maj 2019 09:27)

Kolega ovaj moj je mislio da je Rolan Garos teniser. Takodje sam ga pitao da mi nabroji bilo koja dva fudbalera a da nisu Messi i Ronaldo, nije znao reci. Isto tako isli mi gledati polufinale SP Hrvatska-Engleska, zavrsio mec, ja ga pitam: "jel znas sta se ovo igralo.?" Nema lik blage vaze. Frajer je malo vise nenormalan, al aj ako nist, barem mi bude interesantno sa njim.

miro

pre 4 godine

Priznam grešku; gledao sam prenose na Amazon TV; neko je tamo rekao da RG počinje u ponedjeljak, 19-og maja; vjerovatno je mislio na kvalifikacije. Moja impresija ostaje da Novak izgleda suviše umorno što su uostalom mnogi potvrdili. Naravno da nije isto podnositi ove napore sa 23 i sa 33 godine. U svakom slučaju sretno Novače!

Lik

pre 4 godine

Sve ovo što smo gledali, još to nije pravi Novak. Svesno se poigravao sa Švarcmanom da bi ispitao svoje mogućnosti do krajnjih granica. Sutra u finalu gledaćemo ono pravo. Biće to jasna poruka pre svega Nadali pa onda i svima ostalima šta ih čeka na RG.

Stevan

pre 4 godine

Novak je junak naših dana. Uzor i ponos za sve normalne ljude. Borac koji se nikada ne predaje. Njega u finalu može da pobedi samo umor. Šta god da bude on je najbolji teniser sveta.

slaviša šmigič

pre 4 godine

novaku nije trebao ovaj duel sa švarcmanom jednostavno preumoran je pa i sutra,da dobije nebi vredelo ništa mnogo važno je u pariz otiči sa energijom kako bi izgurao ceo turnir ovako tamo,češ otiči izmoren i sve te utakmice moraju,da se odraze negde a nikako nebi valjalo u parizu.nole sutra odigraj jedan set pa prekini neka uzme nadal rim a ti se odmori za trenutno drugi najvažniji grand slam u parizu pusti rim nek ga nadal nosi kuči i spremi se za sporiju podlogu na rolan garosu.jeste rim velik ali nebitan u usporedbi sa parizom.neznam koliki dana je razmak izmedju rima i pariza novak,mašina.

shenlook

pre 4 godine

čekajte ljudi, jel vi mislite da on sutra neće juriti nadalove drop šotove ko što nije večeras?
večeras ih nije morao juriti i svi to znaju, počev od njega, bez obzira kakav je rezultat bio. kad ih sutra bude morao juriti kidisaće kao đavo crni, budite ubeđeni.
pozdrav svima, one love

VUK

pre 4 godine

@Miodrag....zna se ko ovde voli da krade ! 35-40.000. eur sat. Poslužio se neko. Moguće je to što kažete da je nestao u svlačionici ,ili na putu do terena. Nema šanse da ga Novak nije stavio u torbu. To mu se nikada nije desilo , pa to mu je posao. Uradili su ga. To je Rim. Tu kradu iz oka .

sasa.r

pre 4 godine

Izuzetno udaranje loptice Novaka, kretnje, dijagonale, paralele, dropšotovi.Bio je odličan.Ipak , počelo je da me nervira koliko Nole nema plan B i kako bez potrebe ulazi u ritam igre koji odgovara protivniku.Švarcman je jednoličan, pravolinijski igrač...udara lopticu ravno i ima odličan reli.Ne razumijem zašto Novak, s obzirom na visinu Argentinca, nije koristio topspin udarce koji bi prelazili ramena Švarcmana i otežavali mu udarce.Igrao je upravo kako najviše leži Argentincu.To ne mogu da shvatim.Vidjeli ste par puta kada je igrao topspin dijagonale da je Švarcman uglavnom griješio i gubio poene.Protiv Nadala Švarcman bi bio pregažen jer bi ga Nadal svojim forhend top spinovima ,,preskakao". Dalje, Novak je imao bezbroj situacija koje nije odmah rješavao već je dozvoljavao Argentincu da se vrati u poen jer nije izlazio na mrežu poslije odličnih udaraca i ,,balona" Švarcmana koje umjesto da napadne , Nole je dozvoljavao da loptica padne i da se tako Argentinac vrati u igru.To su dvije velike taktičke greške, koje Nole često ponavlja.Nadal npr- uvijek bi na one ,,balone" Švarcmana izlazio na mrežu i odmah poentirao...Bespotrebno se umorio i potrošio.Nema potrebe da ,,satima" razmjenjuje udarce sa Švarcmanom koji je jedva čekao takvu igru.

Ivan

pre 4 godine

Bravo Nole majstore! Treba biti zaista superstar pa izdržati ove nehumane uslove i nanizati 4 velike pobede u manje od 72 časa! Kapa dole Nole šampione, bravo!

мими

pre 4 godine

Браво НОВАЧЕ, меч тежак због умора, иначе мали Шварцман трчи као зец и све стиже, а дроп шотови...мсм ужас, Ноле што рече Вишко на половини последње бaтерије, видећемо да ли је остало довољно снаге за реално најтежи меч!?! У сваком случају БРАВО МАЈСТОРЕ па само напред и пуно среће у финалу!!!

Cane

pre 4 godine

Navijaću da Novak pobedi Nadala, ali iskreno ne verujem da je to moguće. Nema veze, neka Rafa uzme ovo, pa Novak sledeće.

Naravno, uvek se i njima može desiti da izgube, ali i sada su njih dvojica posebna kategorija na vrhu tenisa ikada. Besmisleno je polemisati i ko je od njih dvojice bolji od drugoga; i jedan i drugi mogu da budu bolji samo jedan dan. Već sledeći dan može biti onaj drugi.

Novak i Rafa su bez dileme najbolji teniseri do sada. Ovako loše organizovan turnir nije zaslužio ovakvo finale.

CroFed

pre 4 godine

@Samo realno Trenutno je vaš Novica najbolji i tako će biti još jedan poduži period, no neka dokaže da je veći od Rafe i Rogera. Počevši sutra, pa neka konačno sredi Bika u finalu Roland Garrosa, možda baš bude 9.6.2019 treća sreća što kažeš? Nažalost po njega, ono što možda neki od vas ne mogu ili ne žele shvatiti, još jako puno vaš najveći sin mora proliti znoja da nadmaši Nadala i Rogera. Na najboljem je putu, no ništa mu neće doći servirano na pladnju i pasti s neba...

va

pre 4 godine

Samo tako Nole. Postaje vec iritantno da ama bas svi svoj DALEKO najbolji tenis pruzaju protiv Novaka. Tako i Diego veceras. Izgleda da je Nole zaista najveca inspiracija. I to je tacno da je Nadal odmorniji za sutra i da je odigrao dobre meceve. Ali nije bilo Noleta sa druge strane mreze. To puno mijenja stvari i za mocnog Nadala. Osim toga poznato je ( a i sam Nole je rekao) da se on specijalno napali kad igra protiv Nadala jer je vise puta kazao da misli da je Nadal najbolji igrac ikada. Znaci ni pored umora Nole nije bez sansi. Bar ja tako mislim. Bilo kako bilo, veliku je stvar Nole uradio pobijedivsi sve ove meceve do finala. Podrska nece izostati. Naprijed Nole

kralj ibi

pre 4 godine

Nole pravio ozbiljan..,tj.laksi trening za sutra,sa Nadalom..!
I da mu kaze sta ce bude u RG..!!
..mislim da se sprema i trenira sa svim mladjim igracima za velike turnire..

Džontra Volta

pre 4 godine

Bravo majstore.eleo bih silno da osvojiš titulu.Ali sumnjam da je u tebi ostalo snage. Mislim da si tvoje finale već odigrao večeras. Voleo bih da grešim

Sale

pre 4 godine

“Posljednji atomi snage” a RG za dva dana počinje! Ne kontam strategiju? Važnije Rim nego Pariz?
(miro, 18. maj 2019 23:09) # Link komentara

Majstore Garos počinje za 9 a ne za 2 dana

Samo realno

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to. Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.
(CroFed, 18. maj 2019 22:58)

Ono kada prvog tenisera sveta i čoveka koji je jedini u novoj eri u jednom trenutku držao sva 4GS...prozivaš da dobije finale mastersa u Rimu da bi ga stavio na pijedastal tenisa? Dečko, tebi apsolutno nije dobro...nema ti pomoći.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Nova herojska pobeda Noleta u Rimu večeras! Zaista šta reći na ovo osim kapa dole! U totalno nehumanim uslovima, na veoma teškom terenu, u samo 3 dana odigrati 4 ATP profesionalna Masters meča na visokom nivou protiv iskusnih ATP profesionalaca i u sva četiri pobediti, to mogu samo vrhunski igrači! Alal vera Nole majstore, nestvaran podvig zaista! Sutra u finalu Rafa će biti veliki favorit jer je odmorniji mada je i on u istim uslovima odigrao 4 dobra meča u samo 3 dana ali je odmorniji, imao je lakši posao, lakše je pobedio svoje protivnike, danas ni odlični Cicipas nije uspeo da mu pruži veći otpor dok je Nole sinoć morao do duboko u noć da deli megdan sa izuzetno dobrim Del Potrom i sve to nam govori da je Rafa sutra veliki favorit! Ali svejedno velike čestitke Noletu i nadajmo se da će uspeti da se koliko toliko odmori do sutra a onda zna se, veliki meč nas sutra čeka!

делија нс

pre 4 godine

Ролан Гарос почиње 26. маја и не знам шта лупетају овдје неки појединци (као није му требало ово, биће уморан и шта ти ја знам). Златно правило: боље не говорити ништа него свашта!!!

Јабучило

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to.8 Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.
(CroFed, 18. maj 2019 22:58)

Ћуј стари, кај нема неакав тенисаћ да одигра двије три лопте с Новаком?

remax

pre 4 godine

@ rastko nemanjic

Slažem se gotovo sa svim što si napisao, osim da se "nek" piše sa apostrofom.
To nije tačno.
Viđao sam to i na ovom portalu više puta i pozivam ljude da to ne čine.

Noletu čestitke na pobedi.
Švarcman je ozbiljan šljakaš.
Inače nije naivan protivnik na šljaci, a posebno kad je stigao ovako daleko.
Poznato je da će Nole ubuduće na Mastersima imati sličnih situacija jer će nailaziti na super motivisane igrače dok će njemu većina tih turnira biti ili priprema za GS ili puko održavanje takmičarske forme.
Ovo finale dobija na težini jer se radi o Mastersu koji je neposredno pre Gren Slema.
Sutra je bitka za primat u Mastersima i verovatno uvertira za finale Pariza.
Srećno Nole.

sasa jokic

pre 4 godine

Milose@ ko je osvojio poslednja tri GS. Ko je igrao u finalu AO, ko je osvojio Madrid, i ko igra sutra u finalu Rima? O cemu ti pricas covece?

Delije Čikago

pre 4 godine

Nikad ne veruj žabarima ni kad darove nose, Nole je jako umoran isključivo zbog meča za Delpom, treće ne spava se posle meča, mora u hiperbaričnu, masažu, istezanje, kasno će leći, ko osvoji sutra mislim da će osvojiti i RG, ako Nole osvoji RG definitivno je najbolji svih vremena, za mene i bez toga, uživajmo još ovih par godina, više se nikada neće pojaviti bar dok smo mi živi ovakva legenda i sportista, čovek pre svega, idemoooooo...laku noć svim poštovaocima Velikog Novaka Đokovića.

Sinisa

pre 4 godine

Cudno zvuci,ali Novak u poslednjih nekoliko godina mnogo lakse dobija Nadala nego neke igrace izvan top 10....Jednostavno Nadala zna u dusu.

sasa jokic

pre 4 godine

Kao po obicaju, protivnik prvi put u polifinalu mastersa, nema sta da izgubi, ihra kao u transu, sve vraca. Nole je imao sa rsene idarce ceo mec, ali terijer sve stize. Najmanje mu je trebao ovakav mec pred Rafu, ali mislim da ce se oporaviti.

Maja

pre 4 godine

Pametnjakoviću a ko ti je ta "De Potro"?
(Maja, 18. maj 2019 20:58)

Nije ta vec taj, to je teniser.
(Bodibond, 18. maj 2019 22:37)

Srce moje visiš ovde i troluješ za medalju a ne znaš da ne postoji teniser po imenu "De Potro"! Šprdam se s tobom kao i ostali, možda si mislio na tenisera koji se zove Juan Martín del Potro. E moj poznavaoče! Da ne zaboravim da ti javim Nole je pobedio Švarcenegera. :))

hahaha

pre 4 godine

“Posljednji atomi snage” a RG za dva dana počinje! Ne kontam strategiju? Važnije Rim nego Pariz?
(miro, 18. maj 2019 23:09)

Ti ne kontas ni kad pocinje RG

C i n i k

pre 4 godine

Ko cak i rekreativno igra tenis i turnire zna kako je naporno da odigras u 3 dana 1 jak mec,sve te boli,nmz da trcis,ali ovo sto Novak radi i kako je veceras odigrao,na kakvom nivou,ja mu se klanjam jer ovo nzn ko bi mogao,RF svakako ne zbog godina ali ni Rafa ovo ne bi izdrzao,nema sanse.
Novace svaka ti cast i tvoja velika zelja dovesce te do trofeja,do pobede sutra u finalu!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ аница - колико беше онда имаш кг, овај има 64...🤔? Браво за подршку Новаку. Поздрав за тебе. 🙌

C i n i k

pre 4 godine

Pola auta sudjeno od linijskih sudija bili su cisti poeni za Novaka,pogotovo asovi koje su vikali "aut"...Steta da nema Igl aj/a..
Bar 3 asa su mu pokrali a sad 1 poen kao problem?
Drago mi je sto je pobedio ovog malog iako izmucen i po losem terenu,pokazao je i publici ko je Br.1..

Cobe

pre 4 godine

Dobra reklama za sat. Kao ne moze ga naci. Danima ga trazi. Sutra ce opet. Malo bi ko obratio paznju na sat da to ne radi a evo ovdje vec par komentara na tu temu. Inace Nole je masina koja melje. Ni Nadal se nece sutra provuci bez obzira sto je vise odmarao jer Nole je inteligentniji od Spanca i dobice ga glavom.

Godine su prošle pune muka

pre 4 godine

Za četiri dana Novak će ući u 33. godinu, a danas ga je "mali" Maradona opomenuo da Novak, i pored sve svoje veličine, nema onu energiju koju je imao. Ne verujem da može osvojiti Garosa, nije ni Nadal siguran.

срле

pre 4 godine

Једва је Новак ово ишчупао, имао је кризу у једном тренутку, понестало му је снаге што је разумљиво после онаквог меча са Делпом. Не знам колико је остало резерве у њему за Надала, али знам да више ништа не препушта никоме! Шварцман је вечерас играо меч живота и изгубио! Зато верујем да сутра уз велику жељу добија Новак!

Kanidja PG

pre 4 godine

Sjutra 54 klasik za 34 masters(rekordni) i borba za status prvog favorita(zvanicno)na RG.
I Novako trebaju bas ovakvi mecevi kao sa ova dva zilava Argentinca,nema bolje pripreme od toga.
Odmorice RG pocinje 26 maja .
Prosle god izgubio je od Rafe u polufinale 7-6 6-3 u rapidno losijoj formi neko sada na putu povratka koja je dosla tek na Vimbldinu.Sada je sve kako treba titula Madrid,sada Rim?Pita se i Spanas sj prvi set je kljucan za Novaka i citav mec.
Nadal od 2005 nije dosao u Rim bez titule na sljaci!

garda

pre 4 godine

Mislim da se Nole previse potrosio za nesto sto nije primarni cilj. A primarni cilj je RG. Kada nije dobio drigi set, mozda je pametnije bilo da digne ruke od treceg i odmori se, da bi na RG bio top spreman.

Maja

pre 4 godine

Novak sutra teško može dobiti. Mislim da neće ni srljati, nema razloga. Svakako će napraviti još veću razliku nad Nadalom i spreman dočekati RG. Pa sa srećom Novače i s verom u Boga Srbine.

Dje

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni ovu foru oko hejtovanja Djokovica ? Ne ide mi u glavu. Neki mladi ljudi na netu ne vole svog sunarodnika koji je prvi teniser sveta i koji im je doneo salataru. Cudno...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Ђе - Откуд знаш да ово сународници пишу? Ко зна ко су ови који хејтују Новака и које су нације... 🙄

boris

pre 4 godine

Novak u dva dana u dve drame pobedio dva potpuno razlicita igraca i stila...zajednicko im je da su i Delpo i Swarcman u vrhunskoj formi...sutra Rafa ne treba podsecati da je Nole jedini na svetu koji zna da igra protiv njega..samo odmor

milan

pre 4 godine

bravo smekeru, kako sam se samo nervirao. ovaj momak igra kao nenormalan. kako je dečko vraćao daje to neverovatno.


ponestalo mu snage u 3 setu i spokoj đoković prebacio u svoju korist.

da se odmori za sutra i bože zdravlja pobedi nadala.

Bodibond

pre 4 godine

Umoran Nole...
(anica, 18. maj 2019 22:13)

Od cega je umoran srece ti? Cilic mu predao mec, nakon cega je imao 3 dana pauze a sad odjednom umoran. Ovi Novakovi navijaci odmah traze izgovore cim njihov idol krene ka porazu.

Bodibond

pre 4 godine

Švarcman može Đokoviću da drži časove iz dropšotova. Ovo nije higijenski šta mu radi.
(ništa od finala, 18. maj 2019 22:06)

Mislis humano a ne higijenski?

CroFed

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to. Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

Švarcman može Đokoviću da drži časove iz dropšotova. Ovo nije higijenski šta mu radi. 
(ništa od finala, 18. maj 2019 22:06) 

Mislis humano a ne higijenski?
(Bodibond, 18. maj 2019 22:31)

Hahhahaahhahahaha, bas me nasmija Bodi...., jednom da se i ja slozim s tobom.....hahahhahahahaha

vas android

pre 4 godine

Sta sa vama, ljudi, nije u redu?! Zar je normalno da gnjavite u ovo doba i saljete izvestaj za svaki gem, ma sta gem, za svaki poen?! Posle se pitajte zasto ga narod ne voli..
(g, 18. maj 2019 22:34)

narode, nemoj da pratis i resen problem.

matori

pre 4 godine

auhhh čoveče!
mali Švarcman je na duracell baterije, ali ga Novak na kraju ugasio. nije mu trebao treći set. ali danas je Dijego igrao neverovatno. stizao je nemoguće, a pogađao je još manje moguće....
ne znam koliko mu energije ostalo, ali sutrašnji meč ima psihološki karakter. mada i ako izgubi, na RG odmoran ( svaki drugie dan meč) sigurno može da pobedi Rafu.

артиљерац

pre 4 godine

Победи се у зубе не гледа.Јес било на мишиће,али битно је да је Ноле у финалу.
Идемо даље.

laki

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)

Da je viši i da ima bolji servis, ne bi bio tako ekspolizivan, svašta...

rastko nemanjic

pre 4 godine

rastko
Crni Rastko, nosis ime jednog od najvecih srpskih prosvetitelja, ali:
pises "nek" bez apostrofa, nepostojeci pridev "Serbski" pises velikim slovom, mrzis zapete, kazes "po tome se ponosimo" umesto " time se ponosimo", pises " ajmo", zapovedni nacin ti je "dobi" , umesto "dobij", set pises velikim slovom. Ne zeleci da komentarisem tvoje stavove o tome ko koga mrzi, a ko koga reprezentuje, prijateljski ti preporucujem da se ozbiljno posvetis citanju. Mislim, toliki nacionalizam, a masakriras svoj sopstveni jezik.

Gajetano

pre 4 godine

Novak umoran, ravan kao daska, rezervoar na zutoj lampici, ne znam odakle je izvukao energiju da dobije ovaj mec. Sutra ce naravno biti neka sasvim druga prica, neka se spremi gospodin Rafael Nadal.

A Dijego pod hitno na rehabilitaciju. Imao je sve u svojim rukama, strasan mec je odigrao, a ostao kratkih rukava. Veoma kratkih! Kao onaj Bunny iz reklama za Duracell, tipa "faster and lasting twice longer", a one crknu kad ti najvise trebaju.

Bravo Nole, legendo nasa!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Аргентици су прецтани, на реду је Шпанац. Надам се да је остало довољно снаге да се то и догоди... БРАВО НОЛЕ, иди одмарај па сутра у нове побједе! 💪💪💪👏👏👏🙌

antiDebil

pre 4 godine

Ovo me neodoljivo podseca na 2016.godinu kada je Djole osvojio Madrid a onda je na ovom turniru igrao maratone i iskilavio se u QF i SF protiv Nadala i NIsikorija dok je Marej projurio kroz zreb i u finalu rutinski dobio Djoleta. Kasnije na RG Djole je osvojio titulu !! Postoji jedna razlika, Djole ce sada imati manji pritisak na RG i sigurno ce biti u boljem fizickom stanju nego pre 3 godine....Idemo Djoleee !

Milos

pre 4 godine

Više je nego očigledno da je Novak sve manje apsolutni favorit u bilo kome meču. Vreme čini svoje i trebalo bi da i On i svi navijači posmatraju njegove pobede na jedan drugačiji način. Svaks pobeda je zapravo priličan uspeh, a osvajanje bilo kog turnira ogroman uspeh. Neće proći više od maksimum 1 ili 2 godine kada će i On i Rafa i Federer morati konačno da predju u tenisku istoriju.

City Girl

pre 4 godine

Bravo Nole! Nadam se da će uspeti da se bar malo odmori do finala, ali mislim da će proraditi andrenalin i motivacija. Sto rekoše komentatori na ATP Tenisu, ako neko može da se resetuje u tako kratkom periodu posle dva (večernja) teska meča, to je Djokovic.

vas android

pre 4 godine

Ala hoce Djokovica, ja ovo nisam video u zivotu, pogodio je 50 linija.
(aleks, 18. maj 2019 22:36)

nema druge, izbrisati linije. nema linijskih sudija, nema nicega.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)
Да Троицки има сервис као Федерер, форхенд као Надал, бекхенд као Новак и да је брз као Монфис био би најбољи играч икад. Колико глуп коментар си оставио.

Rastko

pre 4 godine

rastkoCrni Rastko, nosis ime jednog od najvecih srpskih prosvetitelja, ali:pises "nek" bez apostrofa, nepostojeci pridev "Serbski" pises velikim slovom, mrzis zapete, kazes "po tome se ponosimo" umesto " time se ponosimo", pises " ajmo", zapovedni nacin ti je "dobi" , umesto "dobij", set pises velikim slovom. Ne zeleci da komentarisem tvoje stavove o tome ko koga mrzi, a ko koga reprezentuje, prijateljski ti preporucujem da se ozbiljno posvetis citanju. Mislim, toliki nacionalizam, a masakriras svoj sopstveni jezik.
(rastko nemanjic, 18. maj 2019 22:26)
O čemu mi pričamo, kakve ima veze pravopis i čitanje, kako to može da se poredi sa onim najdubljim Srbizmom koji nam donosi pobede u belom svetu. Nek se ujedine sve zemlje serbske, neka se nebeski serbski inat spoji u jedno, našim najboljim proizvodom inatom smo dobili sve najveće bitke, dobijamo i ove serbske

Jelena

pre 4 godine

Auuuh... Teško...
Viško potpuno u pravu: Nole je igrao na isparenjima poslednjih par gemova.
Čim se Noletu zacrvene i nos i uši, znači da je gorivo na rezervi. Tako je izgledao i na onom RG kad je izgubio od Rafe u finalu 3:1, kad je povraćao na terenu...i tada je ostao bez goriva na kraju meča i završio duplom greškom ako se dobro sećam.

Bodibond

pre 4 godine

Umoran Nole...
(anica, 18. maj 2019 22:13)

Neka, bio je odmoran u periodu od kad je pobedio onog protivnika pre meca koji je trebao da igra sa Cilicem pa do meca sa Timom, to je 3 dana odmora, pa toliko ni ja nemam odmora sedmicno jer radim samo radnim danima.

Plazma

pre 4 godine

Tempira formu covek bez nerviranja ljudi ne bi me cudilo i da izgubi sad da izbegne rafu(ne boji se on rafe nego njemu su bitni gren slemovi a i da ne kvari h2h ako nije jos u top formi za sljaku) ... On je indian wels i majami igrao bez volje da se ne vidi kao da je namerno jer ne moze onako da padne u formi za mesec ipo dana posle ao i a da ne bi branio prosle tolike turnire....

Rastko

pre 4 godine

Nek proradi inat Serbski, nek proradi ortodoksni Srbizam s dna kace sad kad je najpotrebnije! Po tome se ponosimo u belom svetu, niko nema inat kao mi Srbi, a zbog toga nas svi mrze. Ajmo Nole, najbolji reprezentu nebeskoga naroda, dobi treći Set protiv Svarcmana

pedja

pre 4 godine

Čuj umoran, od čega? Na prošlom turniru ni U od umora ne rekoste za Tima npr jer je igrao meč sa Federerom dok Djokovic odmarao, pa ni U od umora za Cicipasa jer je polufinale završio kasno nocu dok je Djokovic to obavio preko dana...Nikome nije ništa samo je Djokovic i umoran, i iscrpljen, i anemičan, povredjen, itd. Mislim stvarno.

Zvezdas

pre 4 godine

Sinoc zavrsio mec iza ponoci, danas poceo u 20 casova a finale sutra u 16 casova.Dva meca u tri seta sto nije tragedija jer se na RG igra u tri dobijena ali malo vremena za odmor .Ajde videcemo

NY

pre 4 godine

Trebao bi da izgubi. Ovakav prebacivački tenis skoro nije bio. A i komentatator, kao da mu je Đoković ispao iz oka. Stvarno bez veze
(Dejan, 18. maj 2019 21:58)

Ti onda gledaj Isnera, Karlovica, Querija.... Udri 250 na sat pa ako nije as onda trk na mrezu.Zato takvih nema nigde.Zanimljivo i za gledaoce kiji pkatise skupe karte zar ne

Bodibond

pre 4 godine

na terenu izgleda kao da je Svarcman rvi na svetu a Djokovic tamo negde oko 40-og mesta 

uzas
(Djuka, 18. maj 2019 22:21)

Kako je onda Djokovic osvojio prvi set?

VUK

pre 4 godine

Aaaaaa ,Italijani su vrh. Ukrali su Novaku sat iz torbe za vreme meča. Novak je 5 minuta tražio sat posle kraja meča .Izvrnuo torbu ...ali nema! Jedva se potpisao na objektiv kamere. Cirkus u Rimu.

aleksaaa

pre 4 godine

ako Novak sutra izgubi sigurnooo je zbog snage, ako pobedii najboljii ikadd :D ne pratim tenis sa tolikim zarom vise uzivam sta rade ovi trenutnoo posto je to to

draganTenis

pre 4 godine

Jos nije kraj meca. Moze da kazete da je epski mec. Ne. Nole dozirano igra, trenira za 5 setova na RG. Ne kao Rafa, daj da odradim sto pre.

g

pre 4 godine

Sta sa vama, ljudi, nije u redu?! Zar je normalno da gnjavite u ovo doba i saljete izvestaj za svaki gem, ma sta gem, za svaki poen?! Posle se pitajte zasto ga narod ne voli..

Nebojša

pre 4 godine

Moglo je i sa manje drame ali Diego je fantastično odigrao ne bi bilo nezasluženo da je dobio e sada derbi ukoliko Novak bude imao snage verujem da osvaja srećno.

box

pre 4 godine

Vi sto kazete da je Novak odmarao prosli turnir mec kada mu je Cilic predao hocu da vas pitam, a jel to Novek ne sme da bude umoran posto je prosle nedelje imao jedan prazan dan? Pa covek je objektivno umoran, sta je tu problem? Kao sto je Cicipas bio umoran pred finale u Madridu. Sta je sa vama ljudi? Pa ne dopustate coveku da bude umoran, pametni ste li?

Ivan M

pre 4 godine

@Drakče

Jer imaju otisak lopte na terenu. I neće da se kose šta pokaže Hawkeye i šta pokaže otisak. Videlo se više puta da se trag i Hawkeye ne poklapaju.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Trebao bi da izgubi. Ovakav prebacivački tenis skoro nije bio. A i komentatator, kao da mu je Đoković ispao iz oka. Stvarno bez veze
(Dejan, 18. maj 2019 21:58)
Тај пребацивачки тенис му је донео 250. недеља на првом месту, 33 мастерс 1000 титуле, 15 Грен Слемова, позитиван међусобни скор против Надала и Федерера и толико пара да може да купи и тебе и мене заједно. А за коментатора, шта да кажем. Шокиран сам што српски коментатор навија за Ђоковића, стварно чудно.

DRAGAN

pre 4 godine

Ovaj Svarcman nije ni
malo lagan partner na
sljaci.Danas je pogadjao
drop sot vise nego dobro i
to je dosta oduzelo snage
Novaku.Ali Novak je jos
jednom dokazao ko se
pita u ovome trenutku na
terenu Rima.Sutra uzivajmo
u 54 klasiku, i neka Nole
slavi i uzme 34 ATP 1000.
Sa srecom brate srbine.
Idemo legendo, samo gazi.

sasa

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)

Da je viši i da ima bolji servis, ne bi bio tako ekspolizivan, svašta...
(laki, 18. maj 2019 22:06)

momak je samo iznio svoje misljenje, Nole ocigledno nije na nivou u nekim segmentima igre, tako da je komentar na mestu

Mihajlo

pre 4 godine

Lepi dani za nas zvezdase! Osvojismo dve titule u fudbalu a i Kup cemo, ABA ligu a i domace prvenstvo cemo! Nole razbija redom. Igrali smo LS, pobedili Liverpul! Maksimovic i jedan i drugi igraju odlicno, Gruja takodje. Luka Milivojevic kapiten Palasa, igrao svaki minut u sezoni, vise golova dao od Mitrovica.
Luka Jovic prelazi u Real Madrid.

Stefke

pre 4 godine

Igra Argentinac defanzivu majstorski nema šta. Šeta ga Nole po 4,5 puta levo desno, a on kao da se ne umara. Problem je sto mi se cini da Novak malo oseca umor, vidi mu se to na licu,ne bi valjalo nikako da se ode u treci set. Hajdee Noleee

davinda

pre 4 godine

Epski gem!!!!! Dajte malo normalnog izvestavanja. Epski je potop iz Biblije, epska je neka bitka (primer Cerska, Kolubarska...) ali epaki gem u polufinalu Rima kojo je ima 4-5 izjednacenja, mislim stvarno....

Zurkolomac

pre 4 godine

Sunce ti poljubim ja teza od ovog 10kg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (anica, 18. maj 2019 20:07)

Teže je čitati tvoje piskaranje.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nadam se da i Dijego nema problem sa stopalima kao De Potro.
(Bodibond,18.maj 2019 20:28)
Pametnjakoviću a ko ti je ta “De Potro”?
(Maja,18.maj 2019 20:58)
Ma još je pod utiskom vatrogasaca od juce hahaha

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Гокси - Свака игра на срећу је нека врста коцке... А и ја се редовно тако "занимам", односно КОЦКАМ СЕ, признајем. 👍

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

(dr. Roddick i Bodibond)
ljudi opustite se i uživajte.... čemu tolika mržnja i negativa, pa ovo je samo sport i to divan.... ako ga ne volite promenite kanal, ako ne volite Đokovića, pa gledajte fudbal.... mržnja je bolest... pazite na to

DukiNS

pre 4 godine

Kada Novaku ovako radi bekend paralela uz liniju, retko tada gubi mečeve. Tu se vidi nivo samopouzdanja u udarce i mislim da će i Nadala sa ovakvom igrom dobiti sutra.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Tri crvena na Švarcmana i jedna na jedna crvena na Nevenu Božović.Vise imam veru u Nevenu nego u Švarcmanovog protivnika.
(veljko,18.maj 2019 20:07)Vise će Svracman namučiti Noleta nego sto će Nevena uspeti da otpeva pesmu kako treba....

Strnjika

pre 4 godine

Nije ni Novak više u cvetu teniske mladosti da može fizički da izdrži u kratkom vremenskom periodu posle onakvog iscrpljujućeg meča da izađe ponovo na teren i pobedi. Važno da je odbranio poene od prošle godine i da je definitivno u formi. Može se očekivati veliki rezultat na Roland Garos.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Posle onog sinoć maratona protiv Del Potra očekuje mnogo lakši mec,pa da gledamo još jedan antologijski protiv Rafe u finalu...Srećo Nole!

Sedam

pre 4 godine

Nole nemoj jako da nabijas komplekse botovima ko sinoc, resi to u 2 seta, jer brinem se za njihovo zdravlje ako opet ne spavaju celu noc kao sinoc :D

323

pre 4 godine

Novak igra paralele i set je u dzepu. Protiv Delpa nije odigrao dve paralele u 3 seta? Dijagonale na Delpov BH , stalno a Delpa sluzio BH i ispade tezak mec, fizicki.

007

pre 4 godine

aj u pet maraka da ako nas nole izgubi nolobotovi ce reci da je izgubio namerno da bi se odmorio za RG !
(dr. Roddick, 18. maj 2019 20:37)

Tako je botino, svaki Djokovicev potez je smisljen, nije bzvz najbolji na svetu

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Trebao bi da izgubi. Ovakav prebacivački tenis skoro nije bio. A i komentatator, kao da mu je Đoković ispao iz oka. Stvarno bez veze
(Dejan, 18. maj 2019 21:58)
Тај пребацивачки тенис му је донео 250. недеља на првом месту, 33 мастерс 1000 титуле, 15 Грен Слемова, позитиван међусобни скор против Надала и Федерера и толико пара да може да купи и тебе и мене заједно. А за коментатора, шта да кажем. Шокиран сам што српски коментатор навија за Ђоковића, стварно чудно.

Dje

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni ovu foru oko hejtovanja Djokovica ? Ne ide mi u glavu. Neki mladi ljudi na netu ne vole svog sunarodnika koji je prvi teniser sveta i koji im je doneo salataru. Cudno...

Lik

pre 4 godine

Sve ovo što smo gledali, još to nije pravi Novak. Svesno se poigravao sa Švarcmanom da bi ispitao svoje mogućnosti do krajnjih granica. Sutra u finalu gledaćemo ono pravo. Biće to jasna poruka pre svega Nadali pa onda i svima ostalima šta ih čeka na RG.

Delije Čikago

pre 4 godine

Nikad ne veruj žabarima ni kad darove nose, Nole je jako umoran isključivo zbog meča za Delpom, treće ne spava se posle meča, mora u hiperbaričnu, masažu, istezanje, kasno će leći, ko osvoji sutra mislim da će osvojiti i RG, ako Nole osvoji RG definitivno je najbolji svih vremena, za mene i bez toga, uživajmo još ovih par godina, više se nikada neće pojaviti bar dok smo mi živi ovakva legenda i sportista, čovek pre svega, idemoooooo...laku noć svim poštovaocima Velikog Novaka Đokovića.

hahaha

pre 4 godine

“Posljednji atomi snage” a RG za dva dana počinje! Ne kontam strategiju? Važnije Rim nego Pariz?
(miro, 18. maj 2019 23:09)

Ti ne kontas ni kad pocinje RG

Ivan

pre 4 godine

Bravo Nole majstore! Treba biti zaista superstar pa izdržati ove nehumane uslove i nanizati 4 velike pobede u manje od 72 časa! Kapa dole Nole šampione, bravo!

shenlook

pre 4 godine

čekajte ljudi, jel vi mislite da on sutra neće juriti nadalove drop šotove ko što nije večeras?
večeras ih nije morao juriti i svi to znaju, počev od njega, bez obzira kakav je rezultat bio. kad ih sutra bude morao juriti kidisaće kao đavo crni, budite ubeđeni.
pozdrav svima, one love

boris

pre 4 godine

Novak u dva dana u dve drame pobedio dva potpuno razlicita igraca i stila...zajednicko im je da su i Delpo i Swarcman u vrhunskoj formi...sutra Rafa ne treba podsecati da je Nole jedini na svetu koji zna da igra protiv njega..samo odmor

007

pre 4 godine

aj u pet maraka da ako nas nole izgubi nolobotovi ce reci da je izgubio namerno da bi se odmorio za RG !
(dr. Roddick, 18. maj 2019 20:37)

Tako je botino, svaki Djokovicev potez je smisljen, nije bzvz najbolji na svetu

remax

pre 4 godine

@ rastko nemanjic

Slažem se gotovo sa svim što si napisao, osim da se "nek" piše sa apostrofom.
To nije tačno.
Viđao sam to i na ovom portalu više puta i pozivam ljude da to ne čine.

Noletu čestitke na pobedi.
Švarcman je ozbiljan šljakaš.
Inače nije naivan protivnik na šljaci, a posebno kad je stigao ovako daleko.
Poznato je da će Nole ubuduće na Mastersima imati sličnih situacija jer će nailaziti na super motivisane igrače dok će njemu većina tih turnira biti ili priprema za GS ili puko održavanje takmičarske forme.
Ovo finale dobija na težini jer se radi o Mastersu koji je neposredno pre Gren Slema.
Sutra je bitka za primat u Mastersima i verovatno uvertira za finale Pariza.
Srećno Nole.

делија нс

pre 4 godine

Ролан Гарос почиње 26. маја и не знам шта лупетају овдје неки појединци (као није му требало ово, биће уморан и шта ти ја знам). Златно правило: боље не говорити ништа него свашта!!!

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)
Да Троицки има сервис као Федерер, форхенд као Надал, бекхенд као Новак и да је брз као Монфис био би најбољи играч икад. Колико глуп коментар си оставио.

Samo realno

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to. Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.
(CroFed, 18. maj 2019 22:58)

Ono kada prvog tenisera sveta i čoveka koji je jedini u novoj eri u jednom trenutku držao sva 4GS...prozivaš da dobije finale mastersa u Rimu da bi ga stavio na pijedastal tenisa? Dečko, tebi apsolutno nije dobro...nema ti pomoći.

Bodibond

pre 4 godine

Švarcman može Đokoviću da drži časove iz dropšotova. Ovo nije higijenski šta mu radi.
(ništa od finala, 18. maj 2019 22:06)

Mislis humano a ne higijenski?

C i n i k

pre 4 godine

Ko cak i rekreativno igra tenis i turnire zna kako je naporno da odigras u 3 dana 1 jak mec,sve te boli,nmz da trcis,ali ovo sto Novak radi i kako je veceras odigrao,na kakvom nivou,ja mu se klanjam jer ovo nzn ko bi mogao,RF svakako ne zbog godina ali ni Rafa ovo ne bi izdrzao,nema sanse.
Novace svaka ti cast i tvoja velika zelja dovesce te do trofeja,do pobede sutra u finalu!

VUK

pre 4 godine

Aaaaaa ,Italijani su vrh. Ukrali su Novaku sat iz torbe za vreme meča. Novak je 5 minuta tražio sat posle kraja meča .Izvrnuo torbu ...ali nema! Jedva se potpisao na objektiv kamere. Cirkus u Rimu.

va

pre 4 godine

Samo tako Nole. Postaje vec iritantno da ama bas svi svoj DALEKO najbolji tenis pruzaju protiv Novaka. Tako i Diego veceras. Izgleda da je Nole zaista najveca inspiracija. I to je tacno da je Nadal odmorniji za sutra i da je odigrao dobre meceve. Ali nije bilo Noleta sa druge strane mreze. To puno mijenja stvari i za mocnog Nadala. Osim toga poznato je ( a i sam Nole je rekao) da se on specijalno napali kad igra protiv Nadala jer je vise puta kazao da misli da je Nadal najbolji igrac ikada. Znaci ni pored umora Nole nije bez sansi. Bar ja tako mislim. Bilo kako bilo, veliku je stvar Nole uradio pobijedivsi sve ove meceve do finala. Podrska nece izostati. Naprijed Nole

Sinisa

pre 4 godine

Cudno zvuci,ali Novak u poslednjih nekoliko godina mnogo lakse dobija Nadala nego neke igrace izvan top 10....Jednostavno Nadala zna u dusu.

Sale

pre 4 godine

“Posljednji atomi snage” a RG za dva dana počinje! Ne kontam strategiju? Važnije Rim nego Pariz?
(miro, 18. maj 2019 23:09) # Link komentara

Majstore Garos počinje za 9 a ne za 2 dana

Kanidja PG

pre 4 godine

Sjutra 54 klasik za 34 masters(rekordni) i borba za status prvog favorita(zvanicno)na RG.
I Novako trebaju bas ovakvi mecevi kao sa ova dva zilava Argentinca,nema bolje pripreme od toga.
Odmorice RG pocinje 26 maja .
Prosle god izgubio je od Rafe u polufinale 7-6 6-3 u rapidno losijoj formi neko sada na putu povratka koja je dosla tek na Vimbldinu.Sada je sve kako treba titula Madrid,sada Rim?Pita se i Spanas sj prvi set je kljucan za Novaka i citav mec.
Nadal od 2005 nije dosao u Rim bez titule na sljaci!

kralj ibi

pre 4 godine

Nole pravio ozbiljan..,tj.laksi trening za sutra,sa Nadalom..!
I da mu kaze sta ce bude u RG..!!
..mislim da se sprema i trenira sa svim mladjim igracima za velike turnire..

Stevan

pre 4 godine

Novak je junak naših dana. Uzor i ponos za sve normalne ljude. Borac koji se nikada ne predaje. Njega u finalu može da pobedi samo umor. Šta god da bude on je najbolji teniser sveta.

Maja

pre 4 godine

Novak sutra teško može dobiti. Mislim da neće ni srljati, nema razloga. Svakako će napraviti još veću razliku nad Nadalom i spreman dočekati RG. Pa sa srećom Novače i s verom u Boga Srbine.

sasa.r

pre 4 godine

Izuzetno udaranje loptice Novaka, kretnje, dijagonale, paralele, dropšotovi.Bio je odličan.Ipak , počelo je da me nervira koliko Nole nema plan B i kako bez potrebe ulazi u ritam igre koji odgovara protivniku.Švarcman je jednoličan, pravolinijski igrač...udara lopticu ravno i ima odličan reli.Ne razumijem zašto Novak, s obzirom na visinu Argentinca, nije koristio topspin udarce koji bi prelazili ramena Švarcmana i otežavali mu udarce.Igrao je upravo kako najviše leži Argentincu.To ne mogu da shvatim.Vidjeli ste par puta kada je igrao topspin dijagonale da je Švarcman uglavnom griješio i gubio poene.Protiv Nadala Švarcman bi bio pregažen jer bi ga Nadal svojim forhend top spinovima ,,preskakao". Dalje, Novak je imao bezbroj situacija koje nije odmah rješavao već je dozvoljavao Argentincu da se vrati u poen jer nije izlazio na mrežu poslije odličnih udaraca i ,,balona" Švarcmana koje umjesto da napadne , Nole je dozvoljavao da loptica padne i da se tako Argentinac vrati u igru.To su dvije velike taktičke greške, koje Nole često ponavlja.Nadal npr- uvijek bi na one ,,balone" Švarcmana izlazio na mrežu i odmah poentirao...Bespotrebno se umorio i potrošio.Nema potrebe da ,,satima" razmjenjuje udarce sa Švarcmanom koji je jedva čekao takvu igru.

Cane

pre 4 godine

Navijaću da Novak pobedi Nadala, ali iskreno ne verujem da je to moguće. Nema veze, neka Rafa uzme ovo, pa Novak sledeće.

Naravno, uvek se i njima može desiti da izgube, ali i sada su njih dvojica posebna kategorija na vrhu tenisa ikada. Besmisleno je polemisati i ko je od njih dvojice bolji od drugoga; i jedan i drugi mogu da budu bolji samo jedan dan. Već sledeći dan može biti onaj drugi.

Novak i Rafa su bez dileme najbolji teniseri do sada. Ovako loše organizovan turnir nije zaslužio ovakvo finale.

срле

pre 4 godine

Једва је Новак ово ишчупао, имао је кризу у једном тренутку, понестало му је снаге што је разумљиво после онаквог меча са Делпом. Не знам колико је остало резерве у њему за Надала, али знам да више ништа не препушта никоме! Шварцман је вечерас играо меч живота и изгубио! Зато верујем да сутра уз велику жељу добија Новак!

Јабучило

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to.8 Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.
(CroFed, 18. maj 2019 22:58)

Ћуј стари, кај нема неакав тенисаћ да одигра двије три лопте с Новаком?

rastko nemanjic

pre 4 godine

rastko
Crni Rastko, nosis ime jednog od najvecih srpskih prosvetitelja, ali:
pises "nek" bez apostrofa, nepostojeci pridev "Serbski" pises velikim slovom, mrzis zapete, kazes "po tome se ponosimo" umesto " time se ponosimo", pises " ajmo", zapovedni nacin ti je "dobi" , umesto "dobij", set pises velikim slovom. Ne zeleci da komentarisem tvoje stavove o tome ko koga mrzi, a ko koga reprezentuje, prijateljski ti preporucujem da se ozbiljno posvetis citanju. Mislim, toliki nacionalizam, a masakriras svoj sopstveni jezik.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Nova herojska pobeda Noleta u Rimu večeras! Zaista šta reći na ovo osim kapa dole! U totalno nehumanim uslovima, na veoma teškom terenu, u samo 3 dana odigrati 4 ATP profesionalna Masters meča na visokom nivou protiv iskusnih ATP profesionalaca i u sva četiri pobediti, to mogu samo vrhunski igrači! Alal vera Nole majstore, nestvaran podvig zaista! Sutra u finalu Rafa će biti veliki favorit jer je odmorniji mada je i on u istim uslovima odigrao 4 dobra meča u samo 3 dana ali je odmorniji, imao je lakši posao, lakše je pobedio svoje protivnike, danas ni odlični Cicipas nije uspeo da mu pruži veći otpor dok je Nole sinoć morao do duboko u noć da deli megdan sa izuzetno dobrim Del Potrom i sve to nam govori da je Rafa sutra veliki favorit! Ali svejedno velike čestitke Noletu i nadajmo se da će uspeti da se koliko toliko odmori do sutra a onda zna se, veliki meč nas sutra čeka!

Gajetano

pre 4 godine

Novak umoran, ravan kao daska, rezervoar na zutoj lampici, ne znam odakle je izvukao energiju da dobije ovaj mec. Sutra ce naravno biti neka sasvim druga prica, neka se spremi gospodin Rafael Nadal.

A Dijego pod hitno na rehabilitaciju. Imao je sve u svojim rukama, strasan mec je odigrao, a ostao kratkih rukava. Veoma kratkih! Kao onaj Bunny iz reklama za Duracell, tipa "faster and lasting twice longer", a one crknu kad ti najvise trebaju.

Bravo Nole, legendo nasa!!!

draganTenis

pre 4 godine

Jos nije kraj meca. Moze da kazete da je epski mec. Ne. Nole dozirano igra, trenira za 5 setova na RG. Ne kao Rafa, daj da odradim sto pre.

antiDebil

pre 4 godine

Ovo me neodoljivo podseca na 2016.godinu kada je Djole osvojio Madrid a onda je na ovom turniru igrao maratone i iskilavio se u QF i SF protiv Nadala i NIsikorija dok je Marej projurio kroz zreb i u finalu rutinski dobio Djoleta. Kasnije na RG Djole je osvojio titulu !! Postoji jedna razlika, Djole ce sada imati manji pritisak na RG i sigurno ce biti u boljem fizickom stanju nego pre 3 godine....Idemo Djoleee !

Bodibond

pre 4 godine

na terenu izgleda kao da je Svarcman rvi na svetu a Djokovic tamo negde oko 40-og mesta 

uzas
(Djuka, 18. maj 2019 22:21)

Kako je onda Djokovic osvojio prvi set?

vas android

pre 4 godine

Ala hoce Djokovica, ja ovo nisam video u zivotu, pogodio je 50 linija.
(aleks, 18. maj 2019 22:36)

nema druge, izbrisati linije. nema linijskih sudija, nema nicega.

C i n i k

pre 4 godine

Pola auta sudjeno od linijskih sudija bili su cisti poeni za Novaka,pogotovo asovi koje su vikali "aut"...Steta da nema Igl aj/a..
Bar 3 asa su mu pokrali a sad 1 poen kao problem?
Drago mi je sto je pobedio ovog malog iako izmucen i po losem terenu,pokazao je i publici ko je Br.1..

мими

pre 4 godine

Браво НОВАЧЕ, меч тежак због умора, иначе мали Шварцман трчи као зец и све стиже, а дроп шотови...мсм ужас, Ноле што рече Вишко на половини последње бaтерије, видећемо да ли је остало довољно снаге за реално најтежи меч!?! У сваком случају БРАВО МАЈСТОРЕ па само напред и пуно среће у финалу!!!

Maja

pre 4 godine

Pametnjakoviću a ko ti je ta "De Potro"?
(Maja, 18. maj 2019 20:58)

Nije ta vec taj, to je teniser.
(Bodibond, 18. maj 2019 22:37)

Srce moje visiš ovde i troluješ za medalju a ne znaš da ne postoji teniser po imenu "De Potro"! Šprdam se s tobom kao i ostali, možda si mislio na tenisera koji se zove Juan Martín del Potro. E moj poznavaoče! Da ne zaboravim da ti javim Nole je pobedio Švarcenegera. :))

box

pre 4 godine

Vi sto kazete da je Novak odmarao prosli turnir mec kada mu je Cilic predao hocu da vas pitam, a jel to Novek ne sme da bude umoran posto je prosle nedelje imao jedan prazan dan? Pa covek je objektivno umoran, sta je tu problem? Kao sto je Cicipas bio umoran pred finale u Madridu. Sta je sa vama ljudi? Pa ne dopustate coveku da bude umoran, pametni ste li?

NY

pre 4 godine

Trebao bi da izgubi. Ovakav prebacivački tenis skoro nije bio. A i komentatator, kao da mu je Đoković ispao iz oka. Stvarno bez veze
(Dejan, 18. maj 2019 21:58)

Ti onda gledaj Isnera, Karlovica, Querija.... Udri 250 na sat pa ako nije as onda trk na mrezu.Zato takvih nema nigde.Zanimljivo i za gledaoce kiji pkatise skupe karte zar ne

DRAGAN

pre 4 godine

Ovaj Svarcman nije ni
malo lagan partner na
sljaci.Danas je pogadjao
drop sot vise nego dobro i
to je dosta oduzelo snage
Novaku.Ali Novak je jos
jednom dokazao ko se
pita u ovome trenutku na
terenu Rima.Sutra uzivajmo
u 54 klasiku, i neka Nole
slavi i uzme 34 ATP 1000.
Sa srecom brate srbine.
Idemo legendo, samo gazi.

milan

pre 4 godine

bravo smekeru, kako sam se samo nervirao. ovaj momak igra kao nenormalan. kako je dečko vraćao daje to neverovatno.


ponestalo mu snage u 3 setu i spokoj đoković prebacio u svoju korist.

da se odmori za sutra i bože zdravlja pobedi nadala.

артиљерац

pre 4 godine

Победи се у зубе не гледа.Јес било на мишиће,али битно је да је Ноле у финалу.
Идемо даље.

sasa jokic

pre 4 godine

Kao po obicaju, protivnik prvi put u polifinalu mastersa, nema sta da izgubi, ihra kao u transu, sve vraca. Nole je imao sa rsene idarce ceo mec, ali terijer sve stize. Najmanje mu je trebao ovakav mec pred Rafu, ali mislim da ce se oporaviti.

Cobe

pre 4 godine

Dobra reklama za sat. Kao ne moze ga naci. Danima ga trazi. Sutra ce opet. Malo bi ko obratio paznju na sat da to ne radi a evo ovdje vec par komentara na tu temu. Inace Nole je masina koja melje. Ni Nadal se nece sutra provuci bez obzira sto je vise odmarao jer Nole je inteligentniji od Spanca i dobice ga glavom.

vas android

pre 4 godine

Sta sa vama, ljudi, nije u redu?! Zar je normalno da gnjavite u ovo doba i saljete izvestaj za svaki gem, ma sta gem, za svaki poen?! Posle se pitajte zasto ga narod ne voli..
(g, 18. maj 2019 22:34)

narode, nemoj da pratis i resen problem.

laki

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)

Da je viši i da ima bolji servis, ne bi bio tako ekspolizivan, svašta...

sasa jokic

pre 4 godine

Milose@ ko je osvojio poslednja tri GS. Ko je igrao u finalu AO, ko je osvojio Madrid, i ko igra sutra u finalu Rima? O cemu ti pricas covece?

Džontra Volta

pre 4 godine

Bravo majstore.eleo bih silno da osvojiš titulu.Ali sumnjam da je u tebi ostalo snage. Mislim da si tvoje finale već odigrao večeras. Voleo bih da grešim

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Ђе - Откуд знаш да ово сународници пишу? Ко зна ко су ови који хејтују Новака и које су нације... 🙄

Zvezdas

pre 4 godine

Sinoc zavrsio mec iza ponoci, danas poceo u 20 casova a finale sutra u 16 casova.Dva meca u tri seta sto nije tragedija jer se na RG igra u tri dobijena ali malo vremena za odmor .Ajde videcemo

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Аргентици су прецтани, на реду је Шпанац. Надам се да је остало довољно снаге да се то и догоди... БРАВО НОЛЕ, иди одмарај па сутра у нове побједе! 💪💪💪👏👏👏🙌

City Girl

pre 4 godine

Bravo Nole! Nadam se da će uspeti da se bar malo odmori do finala, ali mislim da će proraditi andrenalin i motivacija. Sto rekoše komentatori na ATP Tenisu, ako neko može da se resetuje u tako kratkom periodu posle dva (večernja) teska meča, to je Djokovic.

VUK

pre 4 godine

@Miodrag....zna se ko ovde voli da krade ! 35-40.000. eur sat. Poslužio se neko. Moguće je to što kažete da je nestao u svlačionici ,ili na putu do terena. Nema šanse da ga Novak nije stavio u torbu. To mu se nikada nije desilo , pa to mu je posao. Uradili su ga. To je Rim. Tu kradu iz oka .

matori

pre 4 godine

auhhh čoveče!
mali Švarcman je na duracell baterije, ali ga Novak na kraju ugasio. nije mu trebao treći set. ali danas je Dijego igrao neverovatno. stizao je nemoguće, a pogađao je još manje moguće....
ne znam koliko mu energije ostalo, ali sutrašnji meč ima psihološki karakter. mada i ako izgubi, na RG odmoran ( svaki drugie dan meč) sigurno može da pobedi Rafu.

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

Švarcman može Đokoviću da drži časove iz dropšotova. Ovo nije higijenski šta mu radi. 
(ništa od finala, 18. maj 2019 22:06) 

Mislis humano a ne higijenski?
(Bodibond, 18. maj 2019 22:31)

Hahhahaahhahahaha, bas me nasmija Bodi...., jednom da se i ja slozim s tobom.....hahahhahahahaha

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Posle onog sinoć maratona protiv Del Potra očekuje mnogo lakši mec,pa da gledamo još jedan antologijski protiv Rafe u finalu...Srećo Nole!

Nebojša

pre 4 godine

Moglo je i sa manje drame ali Diego je fantastično odigrao ne bi bilo nezasluženo da je dobio e sada derbi ukoliko Novak bude imao snage verujem da osvaja srećno.

Kovalski

pre 4 godine

Jedina neobjasnjiva cinjenica je broj komentara komsija iz Hrvatske??? Ne igra njihov igrac,a uglavnim su komentari puni mrznje(a sta drugo i ocekivati od njih),ljudi oladite malo,pratite bocanje i jedrenje,to su vasi sportovi...

Strnjika

pre 4 godine

Nije ni Novak više u cvetu teniske mladosti da može fizički da izdrži u kratkom vremenskom periodu posle onakvog iscrpljujućeg meča da izađe ponovo na teren i pobedi. Važno da je odbranio poene od prošle godine i da je definitivno u formi. Može se očekivati veliki rezultat na Roland Garos.

CroFed

pre 4 godine

@Samo realno Trenutno je vaš Novica najbolji i tako će biti još jedan poduži period, no neka dokaže da je veći od Rafe i Rogera. Počevši sutra, pa neka konačno sredi Bika u finalu Roland Garrosa, možda baš bude 9.6.2019 treća sreća što kažeš? Nažalost po njega, ono što možda neki od vas ne mogu ili ne žele shvatiti, još jako puno vaš najveći sin mora proliti znoja da nadmaši Nadala i Rogera. Na najboljem je putu, no ništa mu neće doći servirano na pladnju i pasti s neba...

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

(dr. Roddick i Bodibond)
ljudi opustite se i uživajte.... čemu tolika mržnja i negativa, pa ovo je samo sport i to divan.... ako ga ne volite promenite kanal, ako ne volite Đokovića, pa gledajte fudbal.... mržnja je bolest... pazite na to

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Tri crvena na Švarcmana i jedna na jedna crvena na Nevenu Božović.Vise imam veru u Nevenu nego u Švarcmanovog protivnika.
(veljko,18.maj 2019 20:07)Vise će Svracman namučiti Noleta nego sto će Nevena uspeti da otpeva pesmu kako treba....

Stefke

pre 4 godine

Igra Argentinac defanzivu majstorski nema šta. Šeta ga Nole po 4,5 puta levo desno, a on kao da se ne umara. Problem je sto mi se cini da Novak malo oseca umor, vidi mu se to na licu,ne bi valjalo nikako da se ode u treci set. Hajdee Noleee

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ аница - колико беше онда имаш кг, овај има 64...🤔? Браво за подршку Новаку. Поздрав за тебе. 🙌

Godine su prošle pune muka

pre 4 godine

Za četiri dana Novak će ući u 33. godinu, a danas ga je "mali" Maradona opomenuo da Novak, i pored sve svoje veličine, nema onu energiju koju je imao. Ne verujem da može osvojiti Garosa, nije ni Nadal siguran.

debeli s kajlom

pre 4 godine

kada ce kopita koja mrze Djokovica , i nemaju nikakav argument osim da igra defanzivni dosadni tenis , shvatiti da njegova igra u defanzivi donosi spektakularne poene koje vidjamo uglavnom na njegovim mecevima.

davinda

pre 4 godine

Epski gem!!!!! Dajte malo normalnog izvestavanja. Epski je potop iz Biblije, epska je neka bitka (primer Cerska, Kolubarska...) ali epaki gem u polufinalu Rima kojo je ima 4-5 izjednacenja, mislim stvarno....

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nadam se da i Dijego nema problem sa stopalima kao De Potro.
(Bodibond,18.maj 2019 20:28)
Pametnjakoviću a ko ti je ta “De Potro”?
(Maja,18.maj 2019 20:58)
Ma još je pod utiskom vatrogasaca od juce hahaha

aleksaaa

pre 4 godine

ako Novak sutra izgubi sigurnooo je zbog snage, ako pobedii najboljii ikadd :D ne pratim tenis sa tolikim zarom vise uzivam sta rade ovi trenutnoo posto je to to

Jelena

pre 4 godine

Auuuh... Teško...
Viško potpuno u pravu: Nole je igrao na isparenjima poslednjih par gemova.
Čim se Noletu zacrvene i nos i uši, znači da je gorivo na rezervi. Tako je izgledao i na onom RG kad je izgubio od Rafe u finalu 3:1, kad je povraćao na terenu...i tada je ostao bez goriva na kraju meča i završio duplom greškom ako se dobro sećam.

Maja

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)
Ivo ne razumem tvoju euforiju jer posle današnjeg meča Srbin Novak će, bez obzira na ishod, nad Špancem Nadalom povećati bodovnu razliku i dalje će imati pozitivan H2H skor. Kapiš prijatelju zagrebački?

Sedam

pre 4 godine

Nole nemoj jako da nabijas komplekse botovima ko sinoc, resi to u 2 seta, jer brinem se za njihovo zdravlje ako opet ne spavaju celu noc kao sinoc :D

miro

pre 4 godine

Priznam grešku; gledao sam prenose na Amazon TV; neko je tamo rekao da RG počinje u ponedjeljak, 19-og maja; vjerovatno je mislio na kvalifikacije. Moja impresija ostaje da Novak izgleda suviše umorno što su uostalom mnogi potvrdili. Naravno da nije isto podnositi ove napore sa 23 i sa 33 godine. U svakom slučaju sretno Novače!

VUK

pre 4 godine

@Mrgud....pre je to bio čas : kako pobediti sa što manje potrošene energije! Nije ni pokušao da stigne nijedan drop shot. Zašto bi trčao posle neprospavane noći , kada može da pobedi sa osnovne linije. Ko ume da gleda, imao je besplatan čas "igre na leru" .

Art

pre 4 godine

Ako bi finale zbog kiše bilo odloženo za ponedeljak, Novak bi imao veću šansu da pobedi.. ovako mislim da je odveć fizički i psihički iznuren. Morao je dobiti Švarcmana u dva seta.. Nadam se da grešim. Kapiram da teniseri imaju svoje metode kako da svoje telo dovedu u ,što je pre moguće, optimalno stanje za nove napore ali opet mislim da je nedovoljno vremena.

Mihajlo

pre 4 godine

Lepi dani za nas zvezdase! Osvojismo dve titule u fudbalu a i Kup cemo, ABA ligu a i domace prvenstvo cemo! Nole razbija redom. Igrali smo LS, pobedili Liverpul! Maksimovic i jedan i drugi igraju odlicno, Gruja takodje. Luka Milivojevic kapiten Palasa, igrao svaki minut u sezoni, vise golova dao od Mitrovica.
Luka Jovic prelazi u Real Madrid.

Zurkolomac

pre 4 godine

Sunce ti poljubim ja teza od ovog 10kg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (anica, 18. maj 2019 20:07)

Teže je čitati tvoje piskaranje.

DukiNS

pre 4 godine

Kada Novaku ovako radi bekend paralela uz liniju, retko tada gubi mečeve. Tu se vidi nivo samopouzdanja u udarce i mislim da će i Nadala sa ovakvom igrom dobiti sutra.

Rastko

pre 4 godine

Nek proradi inat Serbski, nek proradi ortodoksni Srbizam s dna kace sad kad je najpotrebnije! Po tome se ponosimo u belom svetu, niko nema inat kao mi Srbi, a zbog toga nas svi mrze. Ajmo Nole, najbolji reprezentu nebeskoga naroda, dobi treći Set protiv Svarcmana

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.

pedja

pre 4 godine

Čuj umoran, od čega? Na prošlom turniru ni U od umora ne rekoste za Tima npr jer je igrao meč sa Federerom dok Djokovic odmarao, pa ni U od umora za Cicipasa jer je polufinale završio kasno nocu dok je Djokovic to obavio preko dana...Nikome nije ništa samo je Djokovic i umoran, i iscrpljen, i anemičan, povredjen, itd. Mislim stvarno.

dure

pre 4 godine

Restartovace se Novak,ima on snagu,na kraju meca sa Del Potrom je izgledao,kao da pocinje mec...A Rafa od Novaka gubi i pre nego izadju na teren...ne "sumLJajte"!

Plazma

pre 4 godine

Tempira formu covek bez nerviranja ljudi ne bi me cudilo i da izgubi sad da izbegne rafu(ne boji se on rafe nego njemu su bitni gren slemovi a i da ne kvari h2h ako nije jos u top formi za sljaku) ... On je indian wels i majami igrao bez volje da se ne vidi kao da je namerno jer ne moze onako da padne u formi za mesec ipo dana posle ao i a da ne bi branio prosle tolike turnire....

Bodibond

pre 4 godine

Umoran Nole...
(anica, 18. maj 2019 22:13)

Od cega je umoran srece ti? Cilic mu predao mec, nakon cega je imao 3 dana pauze a sad odjednom umoran. Ovi Novakovi navijaci odmah traze izgovore cim njihov idol krene ka porazu.

Milos

pre 4 godine

Više je nego očigledno da je Novak sve manje apsolutni favorit u bilo kome meču. Vreme čini svoje i trebalo bi da i On i svi navijači posmatraju njegove pobede na jedan drugačiji način. Svaks pobeda je zapravo priličan uspeh, a osvajanje bilo kog turnira ogroman uspeh. Neće proći više od maksimum 1 ili 2 godine kada će i On i Rafa i Federer morati konačno da predju u tenisku istoriju.

Fil Nevil

pre 4 godine

Kada počinje Rolanga Ros :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (nedostizni, 19. maj 2019 09:27)

Kolega ovaj moj je mislio da je Rolan Garos teniser. Takodje sam ga pitao da mi nabroji bilo koja dva fudbalera a da nisu Messi i Ronaldo, nije znao reci. Isto tako isli mi gledati polufinale SP Hrvatska-Engleska, zavrsio mec, ja ga pitam: "jel znas sta se ovo igralo.?" Nema lik blage vaze. Frajer je malo vise nenormalan, al aj ako nist, barem mi bude interesantno sa njim.

garda

pre 4 godine

Mislim da se Nole previse potrosio za nesto sto nije primarni cilj. A primarni cilj je RG. Kada nije dobio drigi set, mozda je pametnije bilo da digne ruke od treceg i odmori se, da bi na RG bio top spreman.

Rastko

pre 4 godine

rastkoCrni Rastko, nosis ime jednog od najvecih srpskih prosvetitelja, ali:pises "nek" bez apostrofa, nepostojeci pridev "Serbski" pises velikim slovom, mrzis zapete, kazes "po tome se ponosimo" umesto " time se ponosimo", pises " ajmo", zapovedni nacin ti je "dobi" , umesto "dobij", set pises velikim slovom. Ne zeleci da komentarisem tvoje stavove o tome ko koga mrzi, a ko koga reprezentuje, prijateljski ti preporucujem da se ozbiljno posvetis citanju. Mislim, toliki nacionalizam, a masakriras svoj sopstveni jezik.
(rastko nemanjic, 18. maj 2019 22:26)
O čemu mi pričamo, kakve ima veze pravopis i čitanje, kako to može da se poredi sa onim najdubljim Srbizmom koji nam donosi pobede u belom svetu. Nek se ujedine sve zemlje serbske, neka se nebeski serbski inat spoji u jedno, našim najboljim proizvodom inatom smo dobili sve najveće bitke, dobijamo i ove serbske

CroFed

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to. Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.

Ivan M

pre 4 godine

@Drakče

Jer imaju otisak lopte na terenu. I neće da se kose šta pokaže Hawkeye i šta pokaže otisak. Videlo se više puta da se trag i Hawkeye ne poklapaju.

Kg

pre 4 godine

Odlicna priprema za RG, nije moglo bolje. Osvojio Madrid, uzeo poena a pritom igrao protiv jakih protivnika, Tim, Delpo i sad Nadal. Po meni 3 najjaca protivnika na sljaci. Pritom tu je i poraz od Medvedeva kao opomena. A dad ono glavno. Pohod na jos jedan mali slem...

g

pre 4 godine

Sta sa vama, ljudi, nije u redu?! Zar je normalno da gnjavite u ovo doba i saljete izvestaj za svaki gem, ma sta gem, za svaki poen?! Posle se pitajte zasto ga narod ne voli..

slaviša šmigič

pre 4 godine

novaku nije trebao ovaj duel sa švarcmanom jednostavno preumoran je pa i sutra,da dobije nebi vredelo ništa mnogo važno je u pariz otiči sa energijom kako bi izgurao ceo turnir ovako tamo,češ otiči izmoren i sve te utakmice moraju,da se odraze negde a nikako nebi valjalo u parizu.nole sutra odigraj jedan set pa prekini neka uzme nadal rim a ti se odmori za trenutno drugi najvažniji grand slam u parizu pusti rim nek ga nadal nosi kuči i spremi se za sporiju podlogu na rolan garosu.jeste rim velik ali nebitan u usporedbi sa parizom.neznam koliki dana je razmak izmedju rima i pariza novak,mašina.

323

pre 4 godine

Novak igra paralele i set je u dzepu. Protiv Delpa nije odigrao dve paralele u 3 seta? Dijagonale na Delpov BH , stalno a Delpa sluzio BH i ispade tezak mec, fizicki.

Bodibond

pre 4 godine

Umoran Nole...
(anica, 18. maj 2019 22:13)

Neka, bio je odmoran u periodu od kad je pobedio onog protivnika pre meca koji je trebao da igra sa Cilicem pa do meca sa Timom, to je 3 dana odmora, pa toliko ni ja nemam odmora sedmicno jer radim samo radnim danima.

sasa

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)

Da je viši i da ima bolji servis, ne bi bio tako ekspolizivan, svašta...
(laki, 18. maj 2019 22:06)

momak je samo iznio svoje misljenje, Nole ocigledno nije na nivou u nekim segmentima igre, tako da je komentar na mestu

Rocky

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)

Ovi hrvati nit imaju svoj jezik nit imaju svoje portale. Sto li ne govore norveski jezik pa da vise na norveskim a ne srpskim portalima.

Nadal je bas nadaleko poznat kao neko ko dere Novaka ...ha ha ha ... nesrecnik nije spavao kad je video da je Nole u finalu.

Zoran

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)

Rafa je, kao i Federer, pred početak meša od Novaka toliko uplašen, da mu već u svlačionici klecaju kolena. Pa to se, od kako se Đoković "vratio", a i 20016...17-te je bilo isto, vidi i na TV.

Jedino što je (malo) moguće je da se Novak pojavi u džemperu ili da se preko medija požali da ima stomačni virus, jbg...

Sari

pre 4 godine

Na ovom portalu mi je najnevjerovatnije da kad izneses cinjenice koje ne idu u prilog Djokovicu, momentalno popases kisu minusa. Taj trend ovde evo traje vec dobrih 10 godina. Znaci nolebotovi cak ni istinu ti nece oprostiti. Mislim da se i sam Novak stidi takvih navijaca. A mrznja prema Federeru? O tom fenomenu bi se knjiga mogla napisati.

noleisthebest

pre 4 godine

“Izuzetno udaranje loptice Novaka, kretnje, dijagonale, paralele, dropšotovi.Bio je odličan.Ipak , počelo je da me nervira koliko Nole nema plan B i kako bez potrebe ulazi u ritam igre koji odgovara protivniku.Švarcman je jednoličan, pravolinijski igrač...udara lopticu ravno i ima odličan reli.Ne razumijem zašto Novak, s obzirom na visinu Argentinca, nije koristio topspin udarce koji bi prelazili ramena Švarcmana i otežavali mu udarce.Igrao je upravo kako najviše leži Argentincu.To ne mogu da shvatim.
(sasa.r, 18. maj 2019 23:31) “
Evo da ti ja objasnim:

Topspin udaranje kosta...zato je i imao onu povredu.
Nije lud da se arci u polufinalu Rima na taj nacin.

Osim toga, ono cime on pobedjuje su ti ravni i precizni udarci u kljucnim trenucima...tu se on odvaja od svih.
Tada igra svoj najbolji tenis kao npr u finalu Australije.

Za to treba mnogo “match practice-a” i samopouzdanja.

Eto zato je igrao kako je igrao.

I pobedio.

Video si kako je promasio dva takva forhenda u tajbrejku i izgubio set...e, to ne sme da mu se desi na Rolan Garosu.
Doduse, bio je i malo umoran sinoc...

Danas verujem u srce sokolovo i desnicu junacku.

IDEMO MAJSTOREEEE!!!!!

Rocky

pre 4 godine

kada ce kopita koja mrze Djokovica , i nemaju nikakav argument osim da igra defanzivni dosadni tenis , shvatiti da njegova igra u defanzivi donosi spektakularne poene koje vidjamo uglavnom na njegovim mecevima.
(debeli s kajlom, 19. maj 2019 09:43)

Tacno tako. Kome je do skakutanja na mrezi nek gleda odbojku, zalutao je u tenis. Sa mreze i ja mogu da pogodom u polje.... tenis je nesto drugo.

Na mrezu istrcavaju indijanci koji ne mogu da pogode sa distance...i imaju snage za jedan set.

Novak je ubica sa distance, najvece ime tenisa. Sinoc nije ni jurio drop sotove jer on pobedjuje i bez toga. Nadal juri drop sotove i vamos tamos.

O3on

pre 4 godine

Imao je čas iz dropšotova sinoć
(Mrgud, 19. maj 2019 06:58)

Da je hteo da trci Novak i juri drop sotove malisan ih ne bi ni slao.... ali novak pobedjuje sa pola snage... ne cima se da juri ko Nadal :-)))

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Гокси - Свака игра на срећу је нека врста коцке... А и ја се редовно тако "занимам", односно КОЦКАМ СЕ, признајем. 👍

slobinator

pre 4 godine

Kako ce ga Rafa pocijepati u finalu
(Muamer, 19. maj 2019 14:42)
jel'? pa šta onda? ti ćeš tako 'pocijepan' biti valjda srećniji.a nole bogatiji za još jedno milionče od ukupno više od 200 miliona,još će povećati prednost nad rafom na 5000 poena na 1.mestu,a i dalje će voditi u međusobnim duelima

Drnda

pre 4 godine

Nijedna direktna predaja Djoki na ovom turniru? Samo puštanje u 3-ćem setu. Kao duša mu u nosu, borba do poslednjeg atoma, a onda gromada uvek "pobedi". I tako stalno. Je li?

nex

pre 4 godine

Dobija Nole lagano. Krenuce ga servis,koji nije bio na nivou poslednja dva meca,a Rafa servira malo jace od,recimo,Sarapove. Tako da ce to biti lagan posao

Godine su prošle pune muka

pre 4 godine

Za četiri dana Novak će ući u 33. godinu, a danas ga je "mali" Maradona opomenuo da Novak, i pored sve svoje veličine, nema onu energiju koju je imao. Ne verujem da može osvojiti Garosa, nije ni Nadal siguran.

CroFed

pre 4 godine

@Samo realno Trenutno je vaš Novica najbolji i tako će biti još jedan poduži period, no neka dokaže da je veći od Rafe i Rogera. Počevši sutra, pa neka konačno sredi Bika u finalu Roland Garrosa, možda baš bude 9.6.2019 treća sreća što kažeš? Nažalost po njega, ono što možda neki od vas ne mogu ili ne žele shvatiti, još jako puno vaš najveći sin mora proliti znoja da nadmaši Nadala i Rogera. Na najboljem je putu, no ništa mu neće doći servirano na pladnju i pasti s neba...

Milos

pre 4 godine

Više je nego očigledno da je Novak sve manje apsolutni favorit u bilo kome meču. Vreme čini svoje i trebalo bi da i On i svi navijači posmatraju njegove pobede na jedan drugačiji način. Svaks pobeda je zapravo priličan uspeh, a osvajanje bilo kog turnira ogroman uspeh. Neće proći više od maksimum 1 ili 2 godine kada će i On i Rafa i Federer morati konačno da predju u tenisku istoriju.

slaviša šmigič

pre 4 godine

novaku nije trebao ovaj duel sa švarcmanom jednostavno preumoran je pa i sutra,da dobije nebi vredelo ništa mnogo važno je u pariz otiči sa energijom kako bi izgurao ceo turnir ovako tamo,češ otiči izmoren i sve te utakmice moraju,da se odraze negde a nikako nebi valjalo u parizu.nole sutra odigraj jedan set pa prekini neka uzme nadal rim a ti se odmori za trenutno drugi najvažniji grand slam u parizu pusti rim nek ga nadal nosi kuči i spremi se za sporiju podlogu na rolan garosu.jeste rim velik ali nebitan u usporedbi sa parizom.neznam koliki dana je razmak izmedju rima i pariza novak,mašina.

Bodibond

pre 4 godine

Umoran Nole...
(anica, 18. maj 2019 22:13)

Od cega je umoran srece ti? Cilic mu predao mec, nakon cega je imao 3 dana pauze a sad odjednom umoran. Ovi Novakovi navijaci odmah traze izgovore cim njihov idol krene ka porazu.

pedja

pre 4 godine

Čuj umoran, od čega? Na prošlom turniru ni U od umora ne rekoste za Tima npr jer je igrao meč sa Federerom dok Djokovic odmarao, pa ni U od umora za Cicipasa jer je polufinale završio kasno nocu dok je Djokovic to obavio preko dana...Nikome nije ništa samo je Djokovic i umoran, i iscrpljen, i anemičan, povredjen, itd. Mislim stvarno.

g

pre 4 godine

Sta sa vama, ljudi, nije u redu?! Zar je normalno da gnjavite u ovo doba i saljete izvestaj za svaki gem, ma sta gem, za svaki poen?! Posle se pitajte zasto ga narod ne voli..

CroFed

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to. Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.

Bodibond

pre 4 godine

Umoran Nole...
(anica, 18. maj 2019 22:13)

Neka, bio je odmoran u periodu od kad je pobedio onog protivnika pre meca koji je trebao da igra sa Cilicem pa do meca sa Timom, to je 3 dana odmora, pa toliko ni ja nemam odmora sedmicno jer radim samo radnim danima.

Rastko

pre 4 godine

rastkoCrni Rastko, nosis ime jednog od najvecih srpskih prosvetitelja, ali:pises "nek" bez apostrofa, nepostojeci pridev "Serbski" pises velikim slovom, mrzis zapete, kazes "po tome se ponosimo" umesto " time se ponosimo", pises " ajmo", zapovedni nacin ti je "dobi" , umesto "dobij", set pises velikim slovom. Ne zeleci da komentarisem tvoje stavove o tome ko koga mrzi, a ko koga reprezentuje, prijateljski ti preporucujem da se ozbiljno posvetis citanju. Mislim, toliki nacionalizam, a masakriras svoj sopstveni jezik.
(rastko nemanjic, 18. maj 2019 22:26)
O čemu mi pričamo, kakve ima veze pravopis i čitanje, kako to može da se poredi sa onim najdubljim Srbizmom koji nam donosi pobede u belom svetu. Nek se ujedine sve zemlje serbske, neka se nebeski serbski inat spoji u jedno, našim najboljim proizvodom inatom smo dobili sve najveće bitke, dobijamo i ove serbske

Lik

pre 4 godine

Sve ovo što smo gledali, još to nije pravi Novak. Svesno se poigravao sa Švarcmanom da bi ispitao svoje mogućnosti do krajnjih granica. Sutra u finalu gledaćemo ono pravo. Biće to jasna poruka pre svega Nadali pa onda i svima ostalima šta ih čeka na RG.

Rastko

pre 4 godine

Nek proradi inat Serbski, nek proradi ortodoksni Srbizam s dna kace sad kad je najpotrebnije! Po tome se ponosimo u belom svetu, niko nema inat kao mi Srbi, a zbog toga nas svi mrze. Ajmo Nole, najbolji reprezentu nebeskoga naroda, dobi treći Set protiv Svarcmana

garda

pre 4 godine

Mislim da se Nole previse potrosio za nesto sto nije primarni cilj. A primarni cilj je RG. Kada nije dobio drigi set, mozda je pametnije bilo da digne ruke od treceg i odmori se, da bi na RG bio top spreman.

kralj ibi

pre 4 godine

Nole pravio ozbiljan..,tj.laksi trening za sutra,sa Nadalom..!
I da mu kaze sta ce bude u RG..!!
..mislim da se sprema i trenira sa svim mladjim igracima za velike turnire..

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.

Zurkolomac

pre 4 godine

Sunce ti poljubim ja teza od ovog 10kg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (anica, 18. maj 2019 20:07)

Teže je čitati tvoje piskaranje.

Sari

pre 4 godine

Na ovom portalu mi je najnevjerovatnije da kad izneses cinjenice koje ne idu u prilog Djokovicu, momentalno popases kisu minusa. Taj trend ovde evo traje vec dobrih 10 godina. Znaci nolebotovi cak ni istinu ti nece oprostiti. Mislim da se i sam Novak stidi takvih navijaca. A mrznja prema Federeru? O tom fenomenu bi se knjiga mogla napisati.

sasa.r

pre 4 godine

Izuzetno udaranje loptice Novaka, kretnje, dijagonale, paralele, dropšotovi.Bio je odličan.Ipak , počelo je da me nervira koliko Nole nema plan B i kako bez potrebe ulazi u ritam igre koji odgovara protivniku.Švarcman je jednoličan, pravolinijski igrač...udara lopticu ravno i ima odličan reli.Ne razumijem zašto Novak, s obzirom na visinu Argentinca, nije koristio topspin udarce koji bi prelazili ramena Švarcmana i otežavali mu udarce.Igrao je upravo kako najviše leži Argentincu.To ne mogu da shvatim.Vidjeli ste par puta kada je igrao topspin dijagonale da je Švarcman uglavnom griješio i gubio poene.Protiv Nadala Švarcman bi bio pregažen jer bi ga Nadal svojim forhend top spinovima ,,preskakao". Dalje, Novak je imao bezbroj situacija koje nije odmah rješavao već je dozvoljavao Argentincu da se vrati u poen jer nije izlazio na mrežu poslije odličnih udaraca i ,,balona" Švarcmana koje umjesto da napadne , Nole je dozvoljavao da loptica padne i da se tako Argentinac vrati u igru.To su dvije velike taktičke greške, koje Nole često ponavlja.Nadal npr- uvijek bi na one ,,balone" Švarcmana izlazio na mrežu i odmah poentirao...Bespotrebno se umorio i potrošio.Nema potrebe da ,,satima" razmjenjuje udarce sa Švarcmanom koji je jedva čekao takvu igru.

Dje

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni ovu foru oko hejtovanja Djokovica ? Ne ide mi u glavu. Neki mladi ljudi na netu ne vole svog sunarodnika koji je prvi teniser sveta i koji im je doneo salataru. Cudno...

Maja

pre 4 godine

Novak sutra teško može dobiti. Mislim da neće ni srljati, nema razloga. Svakako će napraviti još veću razliku nad Nadalom i spreman dočekati RG. Pa sa srećom Novače i s verom u Boga Srbine.

Mihajlo

pre 4 godine

Lepi dani za nas zvezdase! Osvojismo dve titule u fudbalu a i Kup cemo, ABA ligu a i domace prvenstvo cemo! Nole razbija redom. Igrali smo LS, pobedili Liverpul! Maksimovic i jedan i drugi igraju odlicno, Gruja takodje. Luka Milivojevic kapiten Palasa, igrao svaki minut u sezoni, vise golova dao od Mitrovica.
Luka Jovic prelazi u Real Madrid.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Trebao bi da izgubi. Ovakav prebacivački tenis skoro nije bio. A i komentatator, kao da mu je Đoković ispao iz oka. Stvarno bez veze
(Dejan, 18. maj 2019 21:58)
Тај пребацивачки тенис му је донео 250. недеља на првом месту, 33 мастерс 1000 титуле, 15 Грен Слемова, позитиван међусобни скор против Надала и Федерера и толико пара да може да купи и тебе и мене заједно. А за коментатора, шта да кажем. Шокиран сам што српски коментатор навија за Ђоковића, стварно чудно.

sasa

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)

Da je viši i da ima bolji servis, ne bi bio tako ekspolizivan, svašta...
(laki, 18. maj 2019 22:06)

momak je samo iznio svoje misljenje, Nole ocigledno nije na nivou u nekim segmentima igre, tako da je komentar na mestu

Plazma

pre 4 godine

Tempira formu covek bez nerviranja ljudi ne bi me cudilo i da izgubi sad da izbegne rafu(ne boji se on rafe nego njemu su bitni gren slemovi a i da ne kvari h2h ako nije jos u top formi za sljaku) ... On je indian wels i majami igrao bez volje da se ne vidi kao da je namerno jer ne moze onako da padne u formi za mesec ipo dana posle ao i a da ne bi branio prosle tolike turnire....

Bodibond

pre 4 godine

Švarcman može Đokoviću da drži časove iz dropšotova. Ovo nije higijenski šta mu radi.
(ništa od finala, 18. maj 2019 22:06)

Mislis humano a ne higijenski?

boris

pre 4 godine

Novak u dva dana u dve drame pobedio dva potpuno razlicita igraca i stila...zajednicko im je da su i Delpo i Swarcman u vrhunskoj formi...sutra Rafa ne treba podsecati da je Nole jedini na svetu koji zna da igra protiv njega..samo odmor

shenlook

pre 4 godine

čekajte ljudi, jel vi mislite da on sutra neće juriti nadalove drop šotove ko što nije večeras?
večeras ih nije morao juriti i svi to znaju, počev od njega, bez obzira kakav je rezultat bio. kad ih sutra bude morao juriti kidisaće kao đavo crni, budite ubeđeni.
pozdrav svima, one love

Delije Čikago

pre 4 godine

Nikad ne veruj žabarima ni kad darove nose, Nole je jako umoran isključivo zbog meča za Delpom, treće ne spava se posle meča, mora u hiperbaričnu, masažu, istezanje, kasno će leći, ko osvoji sutra mislim da će osvojiti i RG, ako Nole osvoji RG definitivno je najbolji svih vremena, za mene i bez toga, uživajmo još ovih par godina, više se nikada neće pojaviti bar dok smo mi živi ovakva legenda i sportista, čovek pre svega, idemoooooo...laku noć svim poštovaocima Velikog Novaka Đokovića.

Samo realno

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to. Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.
(CroFed, 18. maj 2019 22:58)

Ono kada prvog tenisera sveta i čoveka koji je jedini u novoj eri u jednom trenutku držao sva 4GS...prozivaš da dobije finale mastersa u Rimu da bi ga stavio na pijedastal tenisa? Dečko, tebi apsolutno nije dobro...nema ti pomoći.

remax

pre 4 godine

@ rastko nemanjic

Slažem se gotovo sa svim što si napisao, osim da se "nek" piše sa apostrofom.
To nije tačno.
Viđao sam to i na ovom portalu više puta i pozivam ljude da to ne čine.

Noletu čestitke na pobedi.
Švarcman je ozbiljan šljakaš.
Inače nije naivan protivnik na šljaci, a posebno kad je stigao ovako daleko.
Poznato je da će Nole ubuduće na Mastersima imati sličnih situacija jer će nailaziti na super motivisane igrače dok će njemu većina tih turnira biti ili priprema za GS ili puko održavanje takmičarske forme.
Ovo finale dobija na težini jer se radi o Mastersu koji je neposredno pre Gren Slema.
Sutra je bitka za primat u Mastersima i verovatno uvertira za finale Pariza.
Srećno Nole.

Јабучило

pre 4 godine

Na muci se poznaju junaci, samo da ne vidim sutra u slučaju poraza neka opravdanja da je kasno igrao, izmučen ovo-ono. Ako ga želite staviti na pijedestal tenisa, neka dokaže to.8 Uz malčice slabiji dan Nadala zašto ne bi sutra trijumfirao i dao vam još malo štofa da maštate o Novak slamu i sl.
(CroFed, 18. maj 2019 22:58)

Ћуј стари, кај нема неакав тенисаћ да одигра двије три лопте с Новаком?

Džontra Volta

pre 4 godine

Bravo majstore.eleo bih silno da osvojiš titulu.Ali sumnjam da je u tebi ostalo snage. Mislim da si tvoje finale već odigrao večeras. Voleo bih da grešim

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Posle onog sinoć maratona protiv Del Potra očekuje mnogo lakši mec,pa da gledamo još jedan antologijski protiv Rafe u finalu...Srećo Nole!

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Tri crvena na Švarcmana i jedna na jedna crvena na Nevenu Božović.Vise imam veru u Nevenu nego u Švarcmanovog protivnika.
(veljko,18.maj 2019 20:07)Vise će Svracman namučiti Noleta nego sto će Nevena uspeti da otpeva pesmu kako treba....

rastko nemanjic

pre 4 godine

rastko
Crni Rastko, nosis ime jednog od najvecih srpskih prosvetitelja, ali:
pises "nek" bez apostrofa, nepostojeci pridev "Serbski" pises velikim slovom, mrzis zapete, kazes "po tome se ponosimo" umesto " time se ponosimo", pises " ajmo", zapovedni nacin ti je "dobi" , umesto "dobij", set pises velikim slovom. Ne zeleci da komentarisem tvoje stavove o tome ko koga mrzi, a ko koga reprezentuje, prijateljski ti preporucujem da se ozbiljno posvetis citanju. Mislim, toliki nacionalizam, a masakriras svoj sopstveni jezik.

Jelena

pre 4 godine

Auuuh... Teško...
Viško potpuno u pravu: Nole je igrao na isparenjima poslednjih par gemova.
Čim se Noletu zacrvene i nos i uši, znači da je gorivo na rezervi. Tako je izgledao i na onom RG kad je izgubio od Rafe u finalu 3:1, kad je povraćao na terenu...i tada je ostao bez goriva na kraju meča i završio duplom greškom ako se dobro sećam.

Kanidja PG

pre 4 godine

Sjutra 54 klasik za 34 masters(rekordni) i borba za status prvog favorita(zvanicno)na RG.
I Novako trebaju bas ovakvi mecevi kao sa ova dva zilava Argentinca,nema bolje pripreme od toga.
Odmorice RG pocinje 26 maja .
Prosle god izgubio je od Rafe u polufinale 7-6 6-3 u rapidno losijoj formi neko sada na putu povratka koja je dosla tek na Vimbldinu.Sada je sve kako treba titula Madrid,sada Rim?Pita se i Spanas sj prvi set je kljucan za Novaka i citav mec.
Nadal od 2005 nije dosao u Rim bez titule na sljaci!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Ђе - Откуд знаш да ово сународници пишу? Ко зна ко су ови који хејтују Новака и које су нације... 🙄

Fil Nevil

pre 4 godine

Kada počinje Rolanga Ros :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (nedostizni, 19. maj 2019 09:27)

Kolega ovaj moj je mislio da je Rolan Garos teniser. Takodje sam ga pitao da mi nabroji bilo koja dva fudbalera a da nisu Messi i Ronaldo, nije znao reci. Isto tako isli mi gledati polufinale SP Hrvatska-Engleska, zavrsio mec, ja ga pitam: "jel znas sta se ovo igralo.?" Nema lik blage vaze. Frajer je malo vise nenormalan, al aj ako nist, barem mi bude interesantno sa njim.

007

pre 4 godine

aj u pet maraka da ako nas nole izgubi nolobotovi ce reci da je izgubio namerno da bi se odmorio za RG !
(dr. Roddick, 18. maj 2019 20:37)

Tako je botino, svaki Djokovicev potez je smisljen, nije bzvz najbolji na svetu

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)
Да Троицки има сервис као Федерер, форхенд као Надал, бекхенд као Новак и да је брз као Монфис био би најбољи играч икад. Колико глуп коментар си оставио.

Maja

pre 4 godine

Pametnjakoviću a ko ti je ta "De Potro"?
(Maja, 18. maj 2019 20:58)

Nije ta vec taj, to je teniser.
(Bodibond, 18. maj 2019 22:37)

Srce moje visiš ovde i troluješ za medalju a ne znaš da ne postoji teniser po imenu "De Potro"! Šprdam se s tobom kao i ostali, možda si mislio na tenisera koji se zove Juan Martín del Potro. E moj poznavaoče! Da ne zaboravim da ti javim Nole je pobedio Švarcenegera. :))

davinda

pre 4 godine

Epski gem!!!!! Dajte malo normalnog izvestavanja. Epski je potop iz Biblije, epska je neka bitka (primer Cerska, Kolubarska...) ali epaki gem u polufinalu Rima kojo je ima 4-5 izjednacenja, mislim stvarno....

antiDebil

pre 4 godine

Ovo me neodoljivo podseca na 2016.godinu kada je Djole osvojio Madrid a onda je na ovom turniru igrao maratone i iskilavio se u QF i SF protiv Nadala i NIsikorija dok je Marej projurio kroz zreb i u finalu rutinski dobio Djoleta. Kasnije na RG Djole je osvojio titulu !! Postoji jedna razlika, Djole ce sada imati manji pritisak na RG i sigurno ce biti u boljem fizickom stanju nego pre 3 godine....Idemo Djoleee !

C i n i k

pre 4 godine

Pola auta sudjeno od linijskih sudija bili su cisti poeni za Novaka,pogotovo asovi koje su vikali "aut"...Steta da nema Igl aj/a..
Bar 3 asa su mu pokrali a sad 1 poen kao problem?
Drago mi je sto je pobedio ovog malog iako izmucen i po losem terenu,pokazao je i publici ko je Br.1..

draganTenis

pre 4 godine

Jos nije kraj meca. Moze da kazete da je epski mec. Ne. Nole dozirano igra, trenira za 5 setova na RG. Ne kao Rafa, daj da odradim sto pre.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Nova herojska pobeda Noleta u Rimu večeras! Zaista šta reći na ovo osim kapa dole! U totalno nehumanim uslovima, na veoma teškom terenu, u samo 3 dana odigrati 4 ATP profesionalna Masters meča na visokom nivou protiv iskusnih ATP profesionalaca i u sva četiri pobediti, to mogu samo vrhunski igrači! Alal vera Nole majstore, nestvaran podvig zaista! Sutra u finalu Rafa će biti veliki favorit jer je odmorniji mada je i on u istim uslovima odigrao 4 dobra meča u samo 3 dana ali je odmorniji, imao je lakši posao, lakše je pobedio svoje protivnike, danas ni odlični Cicipas nije uspeo da mu pruži veći otpor dok je Nole sinoć morao do duboko u noć da deli megdan sa izuzetno dobrim Del Potrom i sve to nam govori da je Rafa sutra veliki favorit! Ali svejedno velike čestitke Noletu i nadajmo se da će uspeti da se koliko toliko odmori do sutra a onda zna se, veliki meč nas sutra čeka!

va

pre 4 godine

Samo tako Nole. Postaje vec iritantno da ama bas svi svoj DALEKO najbolji tenis pruzaju protiv Novaka. Tako i Diego veceras. Izgleda da je Nole zaista najveca inspiracija. I to je tacno da je Nadal odmorniji za sutra i da je odigrao dobre meceve. Ali nije bilo Noleta sa druge strane mreze. To puno mijenja stvari i za mocnog Nadala. Osim toga poznato je ( a i sam Nole je rekao) da se on specijalno napali kad igra protiv Nadala jer je vise puta kazao da misli da je Nadal najbolji igrac ikada. Znaci ni pored umora Nole nije bez sansi. Bar ja tako mislim. Bilo kako bilo, veliku je stvar Nole uradio pobijedivsi sve ove meceve do finala. Podrska nece izostati. Naprijed Nole

Ivan

pre 4 godine

Bravo Nole majstore! Treba biti zaista superstar pa izdržati ove nehumane uslove i nanizati 4 velike pobede u manje od 72 časa! Kapa dole Nole šampione, bravo!

aleksaaa

pre 4 godine

ako Novak sutra izgubi sigurnooo je zbog snage, ako pobedii najboljii ikadd :D ne pratim tenis sa tolikim zarom vise uzivam sta rade ovi trenutnoo posto je to to

NY

pre 4 godine

Trebao bi da izgubi. Ovakav prebacivački tenis skoro nije bio. A i komentatator, kao da mu je Đoković ispao iz oka. Stvarno bez veze
(Dejan, 18. maj 2019 21:58)

Ti onda gledaj Isnera, Karlovica, Querija.... Udri 250 na sat pa ako nije as onda trk na mrezu.Zato takvih nema nigde.Zanimljivo i za gledaoce kiji pkatise skupe karte zar ne

Gajetano

pre 4 godine

Novak umoran, ravan kao daska, rezervoar na zutoj lampici, ne znam odakle je izvukao energiju da dobije ovaj mec. Sutra ce naravno biti neka sasvim druga prica, neka se spremi gospodin Rafael Nadal.

A Dijego pod hitno na rehabilitaciju. Imao je sve u svojim rukama, strasan mec je odigrao, a ostao kratkih rukava. Veoma kratkih! Kao onaj Bunny iz reklama za Duracell, tipa "faster and lasting twice longer", a one crknu kad ti najvise trebaju.

Bravo Nole, legendo nasa!!!

Cobe

pre 4 godine

Dobra reklama za sat. Kao ne moze ga naci. Danima ga trazi. Sutra ce opet. Malo bi ko obratio paznju na sat da to ne radi a evo ovdje vec par komentara na tu temu. Inace Nole je masina koja melje. Ni Nadal se nece sutra provuci bez obzira sto je vise odmarao jer Nole je inteligentniji od Spanca i dobice ga glavom.

hahaha

pre 4 godine

“Posljednji atomi snage” a RG za dva dana počinje! Ne kontam strategiju? Važnije Rim nego Pariz?
(miro, 18. maj 2019 23:09)

Ti ne kontas ni kad pocinje RG

Strnjika

pre 4 godine

Nije ni Novak više u cvetu teniske mladosti da može fizički da izdrži u kratkom vremenskom periodu posle onakvog iscrpljujućeg meča da izađe ponovo na teren i pobedi. Važno da je odbranio poene od prošle godine i da je definitivno u formi. Može se očekivati veliki rezultat na Roland Garos.

VUK

pre 4 godine

@Miodrag....zna se ko ovde voli da krade ! 35-40.000. eur sat. Poslužio se neko. Moguće je to što kažete da je nestao u svlačionici ,ili na putu do terena. Nema šanse da ga Novak nije stavio u torbu. To mu se nikada nije desilo , pa to mu je posao. Uradili su ga. To je Rim. Tu kradu iz oka .

Cane

pre 4 godine

Navijaću da Novak pobedi Nadala, ali iskreno ne verujem da je to moguće. Nema veze, neka Rafa uzme ovo, pa Novak sledeće.

Naravno, uvek se i njima može desiti da izgube, ali i sada su njih dvojica posebna kategorija na vrhu tenisa ikada. Besmisleno je polemisati i ko je od njih dvojice bolji od drugoga; i jedan i drugi mogu da budu bolji samo jedan dan. Već sledeći dan može biti onaj drugi.

Novak i Rafa su bez dileme najbolji teniseri do sada. Ovako loše organizovan turnir nije zaslužio ovakvo finale.

laki

pre 4 godine

Đoković ima sreće što ovaj dečko bukvalno svaki gem igra kao da prima servis. Da ima servis i upola dobar kao Novakov ovaj meč bi davno bio gotov.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poz iz BG-a, 18. maj 2019 21:43)

Da je viši i da ima bolji servis, ne bi bio tako ekspolizivan, svašta...

Sale

pre 4 godine

“Posljednji atomi snage” a RG za dva dana počinje! Ne kontam strategiju? Važnije Rim nego Pariz?
(miro, 18. maj 2019 23:09) # Link komentara

Majstore Garos počinje za 9 a ne za 2 dana

Sinisa

pre 4 godine

Cudno zvuci,ali Novak u poslednjih nekoliko godina mnogo lakse dobija Nadala nego neke igrace izvan top 10....Jednostavno Nadala zna u dusu.

срле

pre 4 godine

Једва је Новак ово ишчупао, имао је кризу у једном тренутку, понестало му је снаге што је разумљиво после онаквог меча са Делпом. Не знам колико је остало резерве у њему за Надала, али знам да више ништа не препушта никоме! Шварцман је вечерас играо меч живота и изгубио! Зато верујем да сутра уз велику жељу добија Новак!

Stevan

pre 4 godine

Novak je junak naših dana. Uzor i ponos za sve normalne ljude. Borac koji se nikada ne predaje. Njega u finalu može da pobedi samo umor. Šta god da bude on je najbolji teniser sveta.

делија нс

pre 4 godine

Ролан Гарос почиње 26. маја и не знам шта лупетају овдје неки појединци (као није му требало ово, биће уморан и шта ти ја знам). Златно правило: боље не говорити ништа него свашта!!!

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

(dr. Roddick i Bodibond)
ljudi opustite se i uživajte.... čemu tolika mržnja i negativa, pa ovo je samo sport i to divan.... ako ga ne volite promenite kanal, ako ne volite Đokovića, pa gledajte fudbal.... mržnja je bolest... pazite na to

Bodibond

pre 4 godine

na terenu izgleda kao da je Svarcman rvi na svetu a Djokovic tamo negde oko 40-og mesta 

uzas
(Djuka, 18. maj 2019 22:21)

Kako je onda Djokovic osvojio prvi set?

vas android

pre 4 godine

Sta sa vama, ljudi, nije u redu?! Zar je normalno da gnjavite u ovo doba i saljete izvestaj za svaki gem, ma sta gem, za svaki poen?! Posle se pitajte zasto ga narod ne voli..
(g, 18. maj 2019 22:34)

narode, nemoj da pratis i resen problem.

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

Švarcman može Đokoviću da drži časove iz dropšotova. Ovo nije higijenski šta mu radi. 
(ništa od finala, 18. maj 2019 22:06) 

Mislis humano a ne higijenski?
(Bodibond, 18. maj 2019 22:31)

Hahhahaahhahahaha, bas me nasmija Bodi...., jednom da se i ja slozim s tobom.....hahahhahahahaha

box

pre 4 godine

Vi sto kazete da je Novak odmarao prosli turnir mec kada mu je Cilic predao hocu da vas pitam, a jel to Novek ne sme da bude umoran posto je prosle nedelje imao jedan prazan dan? Pa covek je objektivno umoran, sta je tu problem? Kao sto je Cicipas bio umoran pred finale u Madridu. Sta je sa vama ljudi? Pa ne dopustate coveku da bude umoran, pametni ste li?

Sedam

pre 4 godine

Nole nemoj jako da nabijas komplekse botovima ko sinoc, resi to u 2 seta, jer brinem se za njihovo zdravlje ako opet ne spavaju celu noc kao sinoc :D

323

pre 4 godine

Novak igra paralele i set je u dzepu. Protiv Delpa nije odigrao dve paralele u 3 seta? Dijagonale na Delpov BH , stalno a Delpa sluzio BH i ispade tezak mec, fizicki.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nadam se da i Dijego nema problem sa stopalima kao De Potro.
(Bodibond,18.maj 2019 20:28)
Pametnjakoviću a ko ti je ta “De Potro”?
(Maja,18.maj 2019 20:58)
Ma još je pod utiskom vatrogasaca od juce hahaha

артиљерац

pre 4 godine

Победи се у зубе не гледа.Јес било на мишиће,али битно је да је Ноле у финалу.
Идемо даље.

C i n i k

pre 4 godine

Ko cak i rekreativno igra tenis i turnire zna kako je naporno da odigras u 3 dana 1 jak mec,sve te boli,nmz da trcis,ali ovo sto Novak radi i kako je veceras odigrao,na kakvom nivou,ja mu se klanjam jer ovo nzn ko bi mogao,RF svakako ne zbog godina ali ni Rafa ovo ne bi izdrzao,nema sanse.
Novace svaka ti cast i tvoja velika zelja dovesce te do trofeja,do pobede sutra u finalu!

sasa jokic

pre 4 godine

Milose@ ko je osvojio poslednja tri GS. Ko je igrao u finalu AO, ko je osvojio Madrid, i ko igra sutra u finalu Rima? O cemu ti pricas covece?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Гокси - Свака игра на срећу је нека врста коцке... А и ја се редовно тако "занимам", односно КОЦКАМ СЕ, признајем. 👍

Ivan M

pre 4 godine

@Drakče

Jer imaju otisak lopte na terenu. I neće da se kose šta pokaže Hawkeye i šta pokaže otisak. Videlo se više puta da se trag i Hawkeye ne poklapaju.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Аргентици су прецтани, на реду је Шпанац. Надам се да је остало довољно снаге да се то и догоди... БРАВО НОЛЕ, иди одмарај па сутра у нове побједе! 💪💪💪👏👏👏🙌

VUK

pre 4 godine

Aaaaaa ,Italijani su vrh. Ukrali su Novaku sat iz torbe za vreme meča. Novak je 5 minuta tražio sat posle kraja meča .Izvrnuo torbu ...ali nema! Jedva se potpisao na objektiv kamere. Cirkus u Rimu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ аница - колико беше онда имаш кг, овај има 64...🤔? Браво за подршку Новаку. Поздрав за тебе. 🙌

miro

pre 4 godine

Priznam grešku; gledao sam prenose na Amazon TV; neko je tamo rekao da RG počinje u ponedjeljak, 19-og maja; vjerovatno je mislio na kvalifikacije. Moja impresija ostaje da Novak izgleda suviše umorno što su uostalom mnogi potvrdili. Naravno da nije isto podnositi ove napore sa 23 i sa 33 godine. U svakom slučaju sretno Novače!

DukiNS

pre 4 godine

Kada Novaku ovako radi bekend paralela uz liniju, retko tada gubi mečeve. Tu se vidi nivo samopouzdanja u udarce i mislim da će i Nadala sa ovakvom igrom dobiti sutra.

matori

pre 4 godine

auhhh čoveče!
mali Švarcman je na duracell baterije, ali ga Novak na kraju ugasio. nije mu trebao treći set. ali danas je Dijego igrao neverovatno. stizao je nemoguće, a pogađao je još manje moguće....
ne znam koliko mu energije ostalo, ali sutrašnji meč ima psihološki karakter. mada i ako izgubi, na RG odmoran ( svaki drugie dan meč) sigurno može da pobedi Rafu.

Zvezdas

pre 4 godine

Sinoc zavrsio mec iza ponoci, danas poceo u 20 casova a finale sutra u 16 casova.Dva meca u tri seta sto nije tragedija jer se na RG igra u tri dobijena ali malo vremena za odmor .Ajde videcemo

vas android

pre 4 godine

Ala hoce Djokovica, ja ovo nisam video u zivotu, pogodio je 50 linija.
(aleks, 18. maj 2019 22:36)

nema druge, izbrisati linije. nema linijskih sudija, nema nicega.

мими

pre 4 godine

Браво НОВАЧЕ, меч тежак због умора, иначе мали Шварцман трчи као зец и све стиже, а дроп шотови...мсм ужас, Ноле што рече Вишко на половини последње бaтерије, видећемо да ли је остало довољно снаге за реално најтежи меч!?! У сваком случају БРАВО МАЈСТОРЕ па само напред и пуно среће у финалу!!!

sasa jokic

pre 4 godine

Kao po obicaju, protivnik prvi put u polifinalu mastersa, nema sta da izgubi, ihra kao u transu, sve vraca. Nole je imao sa rsene idarce ceo mec, ali terijer sve stize. Najmanje mu je trebao ovakav mec pred Rafu, ali mislim da ce se oporaviti.

milan

pre 4 godine

bravo smekeru, kako sam se samo nervirao. ovaj momak igra kao nenormalan. kako je dečko vraćao daje to neverovatno.


ponestalo mu snage u 3 setu i spokoj đoković prebacio u svoju korist.

da se odmori za sutra i bože zdravlja pobedi nadala.

Drnda

pre 4 godine

Nijedna direktna predaja Djoki na ovom turniru? Samo puštanje u 3-ćem setu. Kao duša mu u nosu, borba do poslednjeg atoma, a onda gromada uvek "pobedi". I tako stalno. Je li?

Stefke

pre 4 godine

Igra Argentinac defanzivu majstorski nema šta. Šeta ga Nole po 4,5 puta levo desno, a on kao da se ne umara. Problem je sto mi se cini da Novak malo oseca umor, vidi mu se to na licu,ne bi valjalo nikako da se ode u treci set. Hajdee Noleee

DRAGAN

pre 4 godine

Ovaj Svarcman nije ni
malo lagan partner na
sljaci.Danas je pogadjao
drop sot vise nego dobro i
to je dosta oduzelo snage
Novaku.Ali Novak je jos
jednom dokazao ko se
pita u ovome trenutku na
terenu Rima.Sutra uzivajmo
u 54 klasiku, i neka Nole
slavi i uzme 34 ATP 1000.
Sa srecom brate srbine.
Idemo legendo, samo gazi.

Nebojša

pre 4 godine

Moglo je i sa manje drame ali Diego je fantastično odigrao ne bi bilo nezasluženo da je dobio e sada derbi ukoliko Novak bude imao snage verujem da osvaja srećno.

City Girl

pre 4 godine

Bravo Nole! Nadam se da će uspeti da se bar malo odmori do finala, ali mislim da će proraditi andrenalin i motivacija. Sto rekoše komentatori na ATP Tenisu, ako neko može da se resetuje u tako kratkom periodu posle dva (večernja) teska meča, to je Djokovic.

Kovalski

pre 4 godine

Jedina neobjasnjiva cinjenica je broj komentara komsija iz Hrvatske??? Ne igra njihov igrac,a uglavnim su komentari puni mrznje(a sta drugo i ocekivati od njih),ljudi oladite malo,pratite bocanje i jedrenje,to su vasi sportovi...

Maja

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)
Ivo ne razumem tvoju euforiju jer posle današnjeg meča Srbin Novak će, bez obzira na ishod, nad Špancem Nadalom povećati bodovnu razliku i dalje će imati pozitivan H2H skor. Kapiš prijatelju zagrebački?

nex

pre 4 godine

Dobija Nole lagano. Krenuce ga servis,koji nije bio na nivou poslednja dva meca,a Rafa servira malo jace od,recimo,Sarapove. Tako da ce to biti lagan posao

Kg

pre 4 godine

Odlicna priprema za RG, nije moglo bolje. Osvojio Madrid, uzeo poena a pritom igrao protiv jakih protivnika, Tim, Delpo i sad Nadal. Po meni 3 najjaca protivnika na sljaci. Pritom tu je i poraz od Medvedeva kao opomena. A dad ono glavno. Pohod na jos jedan mali slem...

Zoran

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)

Rafa je, kao i Federer, pred početak meša od Novaka toliko uplašen, da mu već u svlačionici klecaju kolena. Pa to se, od kako se Đoković "vratio", a i 20016...17-te je bilo isto, vidi i na TV.

Jedino što je (malo) moguće je da se Novak pojavi u džemperu ili da se preko medija požali da ima stomačni virus, jbg...

VUK

pre 4 godine

@Mrgud....pre je to bio čas : kako pobediti sa što manje potrošene energije! Nije ni pokušao da stigne nijedan drop shot. Zašto bi trčao posle neprospavane noći , kada može da pobedi sa osnovne linije. Ko ume da gleda, imao je besplatan čas "igre na leru" .

Rocky

pre 4 godine

kada ce kopita koja mrze Djokovica , i nemaju nikakav argument osim da igra defanzivni dosadni tenis , shvatiti da njegova igra u defanzivi donosi spektakularne poene koje vidjamo uglavnom na njegovim mecevima.
(debeli s kajlom, 19. maj 2019 09:43)

Tacno tako. Kome je do skakutanja na mrezi nek gleda odbojku, zalutao je u tenis. Sa mreze i ja mogu da pogodom u polje.... tenis je nesto drugo.

Na mrezu istrcavaju indijanci koji ne mogu da pogode sa distance...i imaju snage za jedan set.

Novak je ubica sa distance, najvece ime tenisa. Sinoc nije ni jurio drop sotove jer on pobedjuje i bez toga. Nadal juri drop sotove i vamos tamos.

O3on

pre 4 godine

Imao je čas iz dropšotova sinoć
(Mrgud, 19. maj 2019 06:58)

Da je hteo da trci Novak i juri drop sotove malisan ih ne bi ni slao.... ali novak pobedjuje sa pola snage... ne cima se da juri ko Nadal :-)))

noleisthebest

pre 4 godine

“Izuzetno udaranje loptice Novaka, kretnje, dijagonale, paralele, dropšotovi.Bio je odličan.Ipak , počelo je da me nervira koliko Nole nema plan B i kako bez potrebe ulazi u ritam igre koji odgovara protivniku.Švarcman je jednoličan, pravolinijski igrač...udara lopticu ravno i ima odličan reli.Ne razumijem zašto Novak, s obzirom na visinu Argentinca, nije koristio topspin udarce koji bi prelazili ramena Švarcmana i otežavali mu udarce.Igrao je upravo kako najviše leži Argentincu.To ne mogu da shvatim.
(sasa.r, 18. maj 2019 23:31) “
Evo da ti ja objasnim:

Topspin udaranje kosta...zato je i imao onu povredu.
Nije lud da se arci u polufinalu Rima na taj nacin.

Osim toga, ono cime on pobedjuje su ti ravni i precizni udarci u kljucnim trenucima...tu se on odvaja od svih.
Tada igra svoj najbolji tenis kao npr u finalu Australije.

Za to treba mnogo “match practice-a” i samopouzdanja.

Eto zato je igrao kako je igrao.

I pobedio.

Video si kako je promasio dva takva forhenda u tajbrejku i izgubio set...e, to ne sme da mu se desi na Rolan Garosu.
Doduse, bio je i malo umoran sinoc...

Danas verujem u srce sokolovo i desnicu junacku.

IDEMO MAJSTOREEEE!!!!!

dure

pre 4 godine

Restartovace se Novak,ima on snagu,na kraju meca sa Del Potrom je izgledao,kao da pocinje mec...A Rafa od Novaka gubi i pre nego izadju na teren...ne "sumLJajte"!

Art

pre 4 godine

Ako bi finale zbog kiše bilo odloženo za ponedeljak, Novak bi imao veću šansu da pobedi.. ovako mislim da je odveć fizički i psihički iznuren. Morao je dobiti Švarcmana u dva seta.. Nadam se da grešim. Kapiram da teniseri imaju svoje metode kako da svoje telo dovedu u ,što je pre moguće, optimalno stanje za nove napore ali opet mislim da je nedovoljno vremena.

Rocky

pre 4 godine

Ma dere ovo Rafa danas
(Ivo zg, 19. maj 2019 09:53)

Ovi hrvati nit imaju svoj jezik nit imaju svoje portale. Sto li ne govore norveski jezik pa da vise na norveskim a ne srpskim portalima.

Nadal je bas nadaleko poznat kao neko ko dere Novaka ...ha ha ha ... nesrecnik nije spavao kad je video da je Nole u finalu.

slobinator

pre 4 godine

Kako ce ga Rafa pocijepati u finalu
(Muamer, 19. maj 2019 14:42)
jel'? pa šta onda? ti ćeš tako 'pocijepan' biti valjda srećniji.a nole bogatiji za još jedno milionče od ukupno više od 200 miliona,još će povećati prednost nad rafom na 5000 poena na 1.mestu,a i dalje će voditi u međusobnim duelima

debeli s kajlom

pre 4 godine

kada ce kopita koja mrze Djokovica , i nemaju nikakav argument osim da igra defanzivni dosadni tenis , shvatiti da njegova igra u defanzivi donosi spektakularne poene koje vidjamo uglavnom na njegovim mecevima.