Petak, 17.05.2019.

10:10

Federer o Kirjosu: Šta je uradio? Povredio je stolicu?

Švajcarski teniser Rodžer Federer je istakao da Nik Kirjos ne bi trebalo da bude suspendovan zbog ponašanja na turniru u Rimu.

Izvor: SV

Federer o Kirjosu: Šta je uradio? Povredio je stolicu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

216 Komentari

Sortiraj po:

Dobros-AV

pre 4 godine

E, ljudi, Jedva cekam da ova velika trojka zavrsi karijere, da sva trojica sednu i svako napise svoju iskrenu autobiografiju. Kako je stvarno bilo i sta su jedan drugom govorili, osecali, koga su voleli koga ne. Sve zakulisne i ostale radnje, koje mi nismo mogli da vidimo i cujemo.
Kao sto je Agasi pisao u svojoj autobiografiji ‘Open’. Apsolutno vredi procitati.
Narocito odnos sa Samprasom i da je bio jedno vreme na christal-meth-u, da je igrao samo da dovolji strogom ocu, a u sustini mrzeo tenis, kako je upoznao Steffi Graff i ostalo.
Zar ne?

Boze

pre 4 godine

Ovaj mali ce biti suspedovan i kraj price...ni u Australiji ga niko ziv nemoze ocima gledati...tipican odraz novih razmazenih generacija ,kojima je svaka druga rec lajk ...

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Vlada, 17. maj 2019 16:59)

Hehe ne brigaj druže, ta Federerova sramotna reakcija nakon polufinala Rolan Garosa 2011. god ga je veoma skupo koštala, već na US Openu iste te godine vodio je u polufinalu protiv Noleta sa 2:0 u setovima, publika i on bili su u transu, već proslavljali pobedu, a onda je na 2:2 u setovima Federer servirao za meč, imao 40:15 i dve meč lopte i onda se desila PRAVEDNA KAZNA hahaha onda se desio onaj Noletov čudesni ritern, najbolji ritern svih vremena koji je doneo preokret i veliku pobedu Noleta koja je na najbolji način kaznila Federera za tu reakciju na Rolan Garosu hahahaha! Pognute glave Federer je napustio teren, NEPROCENJIVO!

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

@Oposum Izneo si laž u svom komentaru nije tačno da Federer nije pružio ruku Henmanu na Wimbledonu nakon poraza. Može svako da pogleda kraj tog meča i videće da si lagao.
(Vladimir, 17. maj 2019 14:15)

Prike, ja veoma dobro znam o čemu pričam, vrlo dobro znam da Federer iz mlađih dana, na početku svoje karijere, upravo na Vimbldonu posle poraza jednom protivniku nije pružio ruku. E sad, možda sam pobrkao ime tog protivnika, možda nije u pitanju bio Henman već neko drugi, ali vrlo dobro znam da je jednom napravio taj incident i posle i sam priznao da je pogrešio i da se kaje zbog toga! Dakle, ja nisam zaludan poput vas pa da odmah guglam na netu i tražim kada i gde i protiv koga tačno Federer posle poraza nije pružio protivniku ruku ali vrlo dobro znam da jednom baš na Vimbldonu nije to učinio! Ali hvala ti što brineš o "čistoti" komentara ovde, lepo je što imamo ovde dežurnih hroničara koji beleže svaku eventualnu grešku svakog komentatora! Alal ti vera! Ali ostaje činjenica da Federer na početku svoje karijere jednom prilikom na Vimbldonu nije protivniku posle poraza pružio ruku i da se i sam izvinio zbog toga kasnije u jednom intervjuu!

Vlada

pre 4 godine

(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)
Ajde, dete, i ti ne mlati. Gledaj Novakove mečeve. Nebitan je rezultat, ako je protivnik odigrao dobar meč, uvek, ali uvek će mu čestitati. Takođe, reket će polomiti ako nije zadovoljan svojom igrom, a to bude i kada vodi.

A što se fer pleja tiče, podsetiću te na jedan detalj. Novak 2011. izjednačio Mekinroov rekord od 43 uzastopne pobede i u polufinalu RG-a je igrao upravo protiv Federera. Pobedom bi zaseo na prvo mesto ATP (po prvi put) i oborio Mekinroov rekord. Federer je pobedio. Pogledaj Federerovu reakciju neposredno pošto je osvojio pobednički poen i kaži da li je to reakcija sportiste. Gubio je Novak velike mečeve i pobeđivao je u još većim mečevima, pa nikada nije unizio protivnika kao što je to Federer tada uradio.
A što se tiče Federerove fondacije, meni je ipak draže što Novak ima fondaciju koja pomaže deci u Srbiji. Hvala i doviđenja. Odoh da gledam Novaka u Rimu pošto on nije predao meč još uvek. A kad smo kod predavanja mečeva, Novak nikada nije predao meč pre početka samo da ga protivnik ne bi prestigao u H2H. Toliko...

Aca iz Šapca

pre 4 godine

brani pulena, i onda napeckaju onog novinara da proziva Noleta. Tačno se vidi ko sa kime šuruje. U principu, to je sve ok, ipak je u pitanju velika lova. Jasno je, medjutim, da postoje dve struje koje se sukobe.

Docent

pre 4 godine

Nije da bih voleo da vidim tu scenu, ali čitajući komentare na ovom sajtu povodom toga bilo bi neprocenljivo... A vest: "Federer i Kirjos u podkastu ismevaju Djokovica!"

smanjimo doživljaj, iako smo srbi

pre 4 godine

Kakva ljiga ovaj Federer,brani ga samo zato sto je pre neki dan Kirijos izjavio da je "Federer najbolji svih vremena",neverovatno je koliko je Rodzer sujetan,strasno nesto,nasle se dve ljige da brane jedna drugu
(Pojedinci nemaju blama, 17. maj 2019 13:52)



saglasan sa tvojim nikom koji je čista projekcija, što bi i neko sa srednjoškolskim poznavanjem psihologije lako zaključio.
ma koliko želeli i verovali u to da će đoković u doglednom periodu biti g.o.a.t. - federer trenutno jeste "najbolji svih vremena"...

Blaugrana[CG]

pre 4 godine

Kad ovaj pobaca par rekvizita, svi se dignu protiv njega, a Nolo isto pobaca par rekvizita, opsuje par desetina navijaca, sudiju i sl. to je ok, to moze, a ovog "ludog" Kirijosa sataniziju. Iako ne podrzavam ovo divljanje, bilo je na desetine ispada Nola i ostalih (Juzni, Safin, Fonjini...), pa nista. Sjetimo se samo prije 2 godine kad je za malo pogodio reketom linijskog sudiju, skoro pa da ne dobi ni opomenu. Samo kazem.

Mirela

pre 4 godine

Da,da... On ne bi trebalo da bude suspendovan po Federererovom misljenju... To je verovatno zato sto je izjavio da je on-Federer, najbolji svih vremena. Da je npr.Nole to uradio, to bi bila druga prica. Tada bi verovatno trazio da Nole bude zauvek suspendovan sa svih turnira. Uzas...

my way

pre 4 godine

@ls Svi znamo na sta mislim. Pozdrav
(Dejan, 17. maj 2019 11:31)
Ma svi znamo kako vas autosovinisticki mozak i pateticno uzdizanje iznad "primitivnog" naroda funkcionise.

Mirela

pre 4 godine

Da,da... On ne bi trebalo da bude suspendovan po Federererovom misljenju... To je verovatno zato sto je izjavio da je on-Federer, najbolji svih vremena. Da je npr.Nole to uradio, to bi bila druga prica. Tada bi verovatno trazio da Nole bude zauvek suspendovan sa svih turnira. Uzas...

Vladimir

pre 4 godine

@Oposum Izneo si laž u svom komentaru nije tačno da Federer nije pružio ruku Henmanu na Wimbledonu nakon poraza. Može svako da pogleda kraj tog meča i videće da si lagao.

ogledalo

pre 4 godine

Zasto mu ti Rodjo ne das da ti babysituje decu, ako vec zelis da deca na tribinama sve to gledaju?
Nego si se ti Rodjo malo prevario tim Nikovim slatkim recima o tebi. Nasla vreca zakrpu. On morao da nadje nekog da o njemu lepo (jer shvata da nece biti uverljiv ako je samo negativan), a ti Rodjo iskoristio autoritet da se igras laznim osecanjima.

mix

pre 4 godine

Tako je.Za suspenziju je tebalo bar da istambura sudiju i jos par skupljaca lopti.Sta je ovo,samo bacio stolicu kao neki pijanac u kafani,kad ga iznervira konobar.

Bora

pre 4 godine

Bilo je pametnije da se nije izjašnjavao o divljanju Kirjosa!
Ako sem stoluce nije primetio nušta više,onda ozbiljno dovodi u pitanje mišljenje koje o njemu ima sportska i ne samo sportska javnost!

Loki

pre 4 godine

Ne znam sto ljudi u ovoj vesti komentarisu odnos Djokovica i Federera. Koliko vidim Novak se ne spominje, osim ako bi Nika trebalo suspendovati zbog komentara o Djokovicu?

Auuu!?!

pre 4 godine

Ma bre, koga briga sta radi Kirjos, dal' ce da ga kazne i sta na sve to kaze RF... Svi oni znaju pravila igre i ponasanja... pa nek radi ko sta hoce i dobije sta zasluzuje... sve ostalo je SAMO medju njima i u okviru ATP sistema od kog svi oni izuzetno dobro zive i zaradjuju...zato...oladite malo sa tim ko je koga i zasto... sve je to "show" gde se samo se pobede broje i nista vise...

srki

pre 4 godine

Ne znam odakle pojedinim komentatorima to da Federer mrzi Nola i da zbog njega štiti Kirjosa. Federerove izjave o Nolu su krajnje korektne, svaki njegov intervju je bio krajnje korektan. Ali te izmišljotine pojedinih komentatora su deja vu i ne treba se previše osvrtati na njih.

Fokus komentatora treba da bude na onaj poraz Troickog od pre tri dana. Ako se tu dokaže nešto što ne treba da bude, da li ćete stati na stranu istine i pravde ili ćete opet trabunjati o nekakvim zaverama Zapada samo zato što je naš!?

Steva Signal

pre 4 godine

Za nick "podsećanje".Imaš meč,vrlo moguće da je baš Madrid kad su igrali Rođa i Kirjos.Tad je Kirjos dobio.A Federer je ljutito u toku meča prokomentarisao ,"Dobro, za ovaj cirkus trebamo klovna"! https://youtu.be/OYwcZkgiNS8

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

Pojedinci nemaju blama

pre 4 godine

Kakva ljiga ovaj Federer,brani ga samo zato sto je pre neki dan Kirijos izjavio da je "Federer najbolji svih vremena",neverovatno je koliko je Rodzer sujetan,strasno nesto,nasle se dve ljige da brane jedna drugu

Axomoxa

pre 4 godine

Rodjen sam u drzavi engleskog govornog podrucja , srpski jezik sam ucio (da ne kazem naucio) uporedo sa engleskim ( zahvaljujuci roditeljima). Jedna stvar mi zaista smeta u “trendu novog/savremenog srpskog “ jezika ;a to je neverovatna upotreba “amerikanizama “ u svakodnevnom recniku “srpskog “jezika. Znam da se ti amerikanizmi plasiraju ponajvise kroz drustvene mreze (srpski) hilivudske gluposti,video igrice a bogami i novinarstvo i politika ima svoj udeo u tome. Elem , zasto je to povezano sa ovim komentarom ? “Moderini, trendy “ obozavaju da se izrazavaju americkim skracenicama (koje su pokupili iz bezbrojnih video igrica i tv serija / sportskih prenosa) : MVP, VIP, VOP....etc! federer (namerno malim slovom) je “goat “ ! Dragi moji na srpskom i bukvalno receno on je JARAC ! Toliko o JARCU! Novak je Najbolji Teniser Svih Vremena! Prijatno.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Au ne mogu da verujem da Federer brani ovoga teniskoga pajaca. Šta mu to treba da ga čovek pita. A mogu da se kladim da Federer ovo radi iz inata prema Noletu naravno, ne može nikako da podnese Noletovu dominaciju i užasno se boji eventualnog Noletovog stizanja njegovih rekorda, pre svega broj nedelja na prvom mestu koji mu je veoma ugrožen. A nevaspitani Kirjos je najveći Noletov pljuvač pa Federer se zbog toga vodi onim "ko je protiv tvog neprijatelja taj je za tebe, brani ga i štiti" što je veoma sramotno sa njegove strane. Kao "najbolji svih vremena" kako voli da ga svi nazivaju, gospodin Federer bi morao da bude uzor svima, da daje pozitivne primere i savete svima, nikako, ali nikako ne sme da opravdava ovakva divljačka ponašanja na teniskom terenu kakva non stop radi ovaj teniski pajac Kirjos naravno.

Gosn Federere sport kojim se baviš nije cirkus, nije rijaliti, nije korida, to je pre pojave ovih primitivaca bio gospodski ugledan fer plej sport, zato je i nazvan "Belim sportom", ti bi to gospodine Federere najbolje trebao da znaš! Uzgred ni sam Federer nije cvećka, ne ne, kao neko ko ima 4 decenije života iza sebe vrlo dobro se sećam Federerovog sramotnog ponašanja na Vimbldonu 2001. godine kada je posle iznenađujuće pobede nad Samprasom potom izgubio od Henmana i onda nije hteo ni ruku da mu pruži i čestita na pobedi. Još tada je uobraženi Federer pokazao svoje pravo lice. Zato ipak ipak ne treba da čudi što je jedini on podržao ovoga teniskoga cirkuzanta Kirjosa.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma,daj mogao je komotno reči zašto me niko nije ništa pitao.ako se radi o sportu onda treba,da se ponasas sportski prvo zbog publike koja je platila debelo karte,2.nepoštovanje tenisera sa suprotne strane igrališta.a kad je noletu ispao reket iz ruke i pritom pogodio plahtu hteli,da razapnu novaka,ko isusa krista i potajno se nadali,da novaka suspenduju.

DRAGAN

pre 4 godine

Ne mogu da shvatim da neko ko zivi i radi u Srbiji
podrzava ovog premazanog
Fedexa, koji je uvek sve lose
mislio i pricao o Novaku.
Jadno i zalosno, a ovo sto
brani ovog kengura je jos
veca sramota za ovaj sport.

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

promena na bolje

pre 4 godine

Haha, našli se neki da interpretiraju, šta je Feder hteo da kaže i zašto, te kakav je on čovek...?!

Federer je m o ž d a samo više obratio pažnju na ono što se dešava (u) čoveku (Kirjosu), nego na stolicu (koja je nežIva i nema emocije)... Naglasio je i to da nije isto, ako se dešava po prvi put, ili se već dešavalo ranije (čitajte tekst), a što se samog Federera tiče, on odavno ne radi to što je nekad radio (a za šta ga neki ispod kritikuju), a promena ponašanja je možda najbolji dokaz promene stava prema tome (izvinjavam se onima koji nikada u životu nisu pogrešili, mada, mislim da medju ljudima nema takvih).

Ego

pre 4 godine

ROdja je "malcice" licemeran. Znamo svi njegove reakcije na Djokovica. Umesto da se ponasa kao gospodin kako ga svi predstavljaju, Rodja se zaneo i podrzao malog problematicnog koji ga nahvalio a ruzne stvari rekao o njegovim rivalima.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ma Kirijos je car. Bas je trebao takav jedan takav lik ovom kilavom tenisu. Svi su kao princezice neke. I naravno da ne treba da ga kazne jaka stvar sam je otisao sa terena i izgubio zbog toga nije ga niko pobedio. Smorio je vise tenis kao godspodski sport i glupe engleske tradicije.

Zigzag

pre 4 godine

Pravi ljigavac! Stiti jednog neandertalca i psihopastu samo zato sto ga ovaj uporno hvali!
(uzasss, 17. maj 2019 10:15)
Pa dobro je rekao,lik je bacio stolicu na teren sta bi sad trebalo 6 mjeseci ga suspendirati?niti je koga ozlijedio niti je folirao ozlijede kao neki...

Stari, sujetni, ofucani mačor

pre 4 godine

Federer greši. Ovako samo motiviše Novaka da narednih godina probije sve rekorde. Činjenica da više ne može da utiče na to, kao i svest da Novak ima dobre šanse za tako nešto, unervozile su ga u toj meri, da više ne može kontrolisati svoje emocije i netrpeljivost prema Djokoviću.

antiDebil

pre 4 godine

Одавно сам ја реко да веће љиге од овога нема.
(Ниш, 17. maj 2019 11:42)

Roki ima razumevanje za njegovog kolegu, neodoljivo ga podseca na njega samog iz mladjih dana !

ja

pre 4 godine

Pravi ljigavac! Stiti jednog neandertalca i psihopastu samo zato sto ga ovaj uporno hvali! 
(uzasss, 17. maj 2019 10:15) 
Pa dobro je rekao,lik je bacio stolicu na teren sta bi sad trebalo 6 mjeseci ga suspendirati?niti je koga ozlijedio niti je folirao ozlijede kao neki...
(Zigzag, 17. maj 2019 12:12)

Aham, znači dok ne padne krv ništa, jel?

Dragana

pre 4 godine

Zar čovek nema pravo na svoje mišljenje? Rodžer tako misli i šta? Možda ga jednostavno to ne zanima previše. A da li mi znamo zašto je Kirjos uopšte tako reagovao? Naravno da je preterao ali komentari ovde su tipa "hajde sada na krst da ga razapnemo jer je divljao i jer se ne ulizuje Novaku i jer priča ono što misli o njemu, hajde i da pljujemo po Rožeru jer on ne kritikuje Kirjosa i da, licemer i loš čovek". Znamo svi dobro da je Novak imao velike ispade u karijeri, počev od skidanja šortsa na terenu protiv Nadala u Dejvis kupu pre deset godina, do lomljenja reketa, do zamalo udaranja linijskog sudije reketom, do urlanja na decu koja skupljaju loptice pa do urlanja na svoj boks više puta. Retko kad je dobio opomenu. Zašto ovo pišem iako ova vest nema sa njim nikakve veze? Zato što ako njemu tolerišete sve to ne bi trebalo da budete toliko oštri prema Kirjosu.Da je kojim slučajem Kirjos naš predstavnik pevali bi drugu pesmu.

Staka Zulu

pre 4 godine

(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)

Pa da i ja tebe podsetim, u skoro 90% slušajeva Novak i vodi u meču.
Pa i Novak ima fondaciju za pomoć deci.
Federer kao Švajcarac ima daleko više sponzora i lakše mu je da dođe do novca za svoju fondaciju. A tek šta sve radi NIKE da pomogne svojim igračima!
Novak i Federer nisu uporedivi ni u kom slučaju. Naravno u Novakovu korist!!!

PistolPit

pre 4 godine

Ne slazem se sa Rodjom. Ovo nije izolovani incident kad je u pitanju Kyrgios, momak stalno pravi probleme. Negde more da se povuce linija kad je u pitanju ponasanje na terenu.

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

grandiozo

pre 4 godine

Sramotna izjava pomahnitalog i sigurno ne pri zdravoj pameti,Kirjosa,da Novak ima,on je dodao da bi imalo veću težinu,’da ga ludački vole’,sramna,podla,opaska,i naravno čista izmišljotina, njemu smeta Novakovo ponašanje koje je maksimalno sportski i korektno prema svima a i uspesi koje je postigao,a to što se publici tako zahvaljuje je vrlo ljudski i sa puno uvažavanja i respekta,pa valjda je to oličenje lepog ponašanja a ne za kritiku jednog pomahnitalog divljaka koga novinari treba da ignorišu,zašto je važno šta je rekao jedan poremečeni i iskompleksirani ludak koji pravi cirkuske predstave na terenu jer ima ludačku želju da skrene pažnju na sebe pošto rezultatima to ne može.A Federera razjeda ljubomora i plače od sreće da čuje samo nešto negativno protiv Novaka jer zna da je Novak nepobediv i da gazi njegove rekorde kao plitak potok i vrlo brzo će ga ostaviti daleko iza sebe

dr. Roddick

pre 4 godine

@Staka Zulu

"Pa i Novak ima fondaciju za pomoć deci. "

Ima fondaciju gde glavnu rec vode srbi, onda mozemo zamisliti gde vecina tih para zavrsi... model toga imamo sirom srbije,abrakadbra i nema para.

"Novak i Federer nisu uporedivi ni u kom slučaju. Naravno u Novakovu korist!!!"

Ako u nolovu korist ide to sto Federer drzi sve bitnije i relevantne rekorde, onda O.K.
U pravu si njih dvoje se ne mogu uporediti.

Legend

pre 4 godine

Može oduzimanje poena uz novčanu kaznu,slažem se sa Federerom. Oduzmite mu 2000 poena i 15 000 000$ . Prođite me se kazni od 20 000 evra za osobu koja zaradi toliko na sat.

zelena trava

pre 4 godine

Ma, dobro, ljudi, manite ga, hteo Kyrgios paznju i sad ce se nedelju dana pisati samo o njemu. Federer je najveci politicar medju teniserima, samo se iza 20 GS trofeja i gospodskog ponasanja to ne vidi. A i prelepo igra.
Nego, vidi li neko da je Sasa Bajin u rekordnom roku doveo Kiki Mladenovic do pobede nad Belindom Bencic i ranije nad Caroline Garcia? Navijam da se vrati Ana Ivanovic i uzme ga za trenera. Dobro, znam da su pusti snovi...

Sta ucini to Bautisto Agute??!!??

pre 4 godine

Pratim sport 30 godina, nista mi ne bi bilo draze od trenutka kada Djokovic(ako Bog da) prestigne Federera po broju GS
(Armoma, 17. maj 2019 11:10)

to je tvoj kompleks i neces docekati

Neko Tamo

pre 4 godine

Odgledao sam celu konferenciju za medije na kojoj je Federer pricao, izmedju ostalog, i o ovom incidentu.

Mogu da kazem da su novinari bili neprecizni prilikom formulisanja pitanja i to se Rodzeru nije mnogo svidelo. Onda su mu postavili pitanje koliko misli da Kirijos treba biti suspendovan. RF se malo iznervirao sto su neke pogresne zakljucke izveli pred njim i nije hteo da odgovori na takvo pitanje. Otud i ovakav odgovor.

Ako vec osudjujete Federera, pogledajte konferenciju i sta stvarno i na koji nacin kaze. Preko teksta se ne moze bas izvesti precizan zakljucak.

Bole

pre 4 godine

Nije ovde problem Kirgios dragi prijatelji vec jedan način ponasanja koji nije primeren ni u MMA ,a ozbiljan je problem ako se ovakvo ponasanje odobrava od bilo koga pa i od Federera .
Jer posle tog ne prodje mnogo a ovakav način ponasanja postane normalan nekim novim klincima i dobismo od lepog sporta problem neresiv narednih 100godina.
E to je suština ovog ponašanja koje treba najoštrije sankcionisati kao zalog za buducnost tenisa.

cirkus

pre 4 godine

Vlada
Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.

antiDebil

pre 4 godine

Одавно сам ја реко да веће љиге од овога нема.
(Ниш, 17. maj 2019 11:42)

Roki ima razumevanje za njegovog kolegu, neodoljivo ga podseca na njega samog iz mladjih dana !

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

antiDebil

pre 4 godine

Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.
(cirkus, 17. maj 2019 12:18)

Federer je IDEAlan pokazatelj toga o cemu govoris i to na svetskom nivou !

antiDebil

pre 4 godine

Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.
(cirkus, 17. maj 2019 12:18)

Federer je IDEAlan pokazatelj toga o cemu govoris i to na svetskom nivou !

Ej, Sulejmana othranila majka

pre 4 godine

Ako vec osudjujete Federera, pogledajte konferenciju i sta stvarno i na koji nacin kaze. Preko teksta se ne moze bas izvesti precizan zakljucak.
(Neko Tamo, 17. maj 2019 12:07)

Ko da pogleda? Ovi klinci što se od malih nogu vaspitavaju da mrze Anglosaksonce, iako Anglosaksonaca odavno nema, jer su to preci Engleza. Klinci ne znaju ni srpski, a ne "anglosaksonski".

bakica

pre 4 godine

Nije stvar u bacanju stolice ili sutiranju flasice. Stvar je u nemogucnosti kontrolisanja da to ne uradis. E zato smo se mi tako lepo klali na pragu 21. veka. I opet bi da nas puste.

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

Rundaš

pre 4 godine

To je sve Nole napravio sa energijom ljubavi,preko Pepea.Kirjos toliku energiju nije mogao da podnese pa je počeo da divlja.I na kraju je ta energija prešla i na Federera i počeo da lupa.Od silne energije,ne znaju de teraju.

wer

pre 4 godine

klasicna fora,
kad nemas drugi nacin da privuces paznju, onda budi dziber do daske

zasto uposte davati medijsku paznju ovakvom luzeru?
ah da, to narod trazi...

Биља

pre 4 godine

ЛИЦЕМЕРКО......зато што га је овај хвалио, он сад као глуми добрицу, а пљувао је Новака, кад је пар пута ломио рекет. Мука ми је од њега.

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

?

pre 4 godine

Nikog nije povredio, pa ga ne treba kazniti...?

"Deco, šta radite?" "Drogiramo se, baba." "Ako, ako, samo nemojte na 'ladan beton da sedite."

pametnom dosta

pre 4 godine

Federer ne gubi vreme pijuckanjem soka sa sakupljacima loptica.
Federer je mnogo ozbiljniji od toga i zato ima fondaciju koja godinama pomaze deci u Africi!
(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)

O fondacijama koje pomazu u Africi su mnogi filmovi snimljeni, ne bih dalje da me na banuju ovde.

Malena

pre 4 godine

Federeru,sram te bilo. Komentarisao si bacanje reketa koje je Novak izveo na skorasnjem turniru,a sada ti ovaj uzasni prostakluk ne smeta.

111

pre 4 godine

Posto ovaj bolid ne dobija adekvatne kazne od ATP, ocekujem sledeci put neki fizicki napad. To tako ide jer mu ovo nije prvi put . Sve je gori i gori sa ponasanjem i prema protivniku, sudijama, publici a kaznjava se smesno. Bojim se da ce na nekom turniru biti jos gore a teniska organizacija nema nameru da to stopira.

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

@@@

pre 4 godine

Smeće. Da je Novak ovo uradio, oči bi mu izvadio. Znamo njegove izjave o razmaženosti i prenemaganju. Sada je ovo pretpostavljam nešto drugo.

King Roger

pre 4 godine

Nije mi jasno sta je trebalo Najvecem da brani ovog?!Razocarao si me...
(King Roger, 17. maj 2019 12:03)

Nije fora da kradete nikove.

Lanister

pre 4 godine

Naravno da ga brani kad Kirios iako Grk poreklom, pripada kulturoloski tom Zapadnom svetu ( znam nije Australija na zapadu ali to se tako kaze).

Ne brinite da ovo uradi neki Rus, Arapin, neko od nasih tenisera, neki Kinez, da vidite kako bi Federer osudio i trazio kaznu zestoku.

Vlada

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
(Kukatilo, 17. maj 2019 10:45)

Ajde, dete, ne mlati! Na svakom, ali svakom mecu, ukoliko protivnik odigra dobar poen, Novak ce cestitati na poenu tapsanjem ili podignutim palcem. Gledaj malo njegove meceve, pa ces videti. Gledaj onda Rodzerove meceve ili Nadalove, pa kazi da li oni to rade. Kada je Novak Rodzeru vratio onaj servis na US Openu, Federer je rekao da neko tako samara lopticu i da to ponekada prodje. Vrlo sportski, dzentlmenski i fer, nema sta...

Dalje, Novak nikada nikog od protivnika nije prozivao nego se uvek trudio da bude korektan. Jedini za koga ja znam da ga je Nole prozvao je bio Rodik kada ga je na US Openu, cini mi se, oduvao sa terena, a onda mu je rekao da kanda nema 1000 povreda ili sta vec i to je bilo skroz zasluzeno.

Setite se i na RG kada je u pauzi zbog kise pozvao decaka koji mu je drzao kisobran da sedne pored njega ispod kisobrana da ne kisne, i jos popio sok sa njim i procaskao. Kad je Federer tako nesto uradio?

Jedino sto vi imate protiv Novaka je to sto ponekad slomi reket ili se izdere na nekoga u publici. Nadjite mi tog tenisera koji nikada nije polomio reket. Pa, deco, pogledajte sta je Federer radio na pocetku karijere. Ne da je lomio rekete, nego ih je i sutirao. Nadal je trazio izuzece jednog sudije sa njegovih meceva.

Dakle, ne tupite vise! Novak je olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na i van terena i to je fakat!

Jelena

pre 4 godine

Ne sećam se da ste ovako bili glasni kad je Novak divljao i bacao po terenu. Koliko puta je samo bacio reket u reklame, cepao majicu, pogodio i skupljača jednom, pa se uvek pravda da je to radio "u žaru borbe", duša balkanska...
Kirjos je izgubio pare i poene, to je dovoljna kazna, supenzija bi stvarno bila previše za ovo.

nišlija

pre 4 godine

Reče "fini, graciozni, vaspitani, gospodin, kralj tenisa, igre koja poznaje manire i ponašanje", ili možda licemer, kome je svako ko i malo omalovaži Novaka i njegov uspeh, drag, simpatičan, harizmatičan i tome slično!!!

Djovani

pre 4 godine

Federer je ovo radio i jos 3x gore dok nije potpisao za najk i primoran da glumi gospodina, nadjite samo sta je Federer radio pocetkom 2000.
(Fica, 17. maj 2019 10:40)

Ne moze nista da se nadje, izbrisani su svi klipovi iz tog doba Federera, veoma veoma cudno, a pre sam nalazio gomilu videa gde Federer ludi na terenu, lomi rekete itd sad nema nicega

Tom Waits

pre 4 godine

Ovom izjavom Fedeter je pokazao da je los čovek i veliki kompleksaš. Da je Novak uradio nesto tako svi sadasnji i bivsi bi trazili da bude dozivotno diskvalifikovan. Ako sam i imao postovanjja, prema ovom coveku, od ovovog trenutka postao čjsta NULA.

dr. Roddick

pre 4 godine

@Vlada

"Ajde, dete, ne mlati! Na svakom, ali svakom mecu, ukoliko protivnik odigra dobar poen, Novak ce cestitati na poenu tapsanjem ili podignutim palcem. "

U 95% to radi samo ako vodi u mecu,gledaj malo njegove meceve pa ces videti, kada gubi onda razbija reket.


" Kad je Federer tako nesto uradio? "

Federer ne gubi vreme pijuckanjem soka sa sakupljacima loptica.
Federer je mnogo ozbiljniji od toga i zato ima fondaciju koja godinama pomaze deci u Africi!

Ivan

pre 4 godine

Licemeru, izasao je u sred meca jednog masters turnira, a pre toga brukao tenis svojim ponasanjem na terenu. Po tvojoj logici moze da bude suspendovan samo ako ubije nekoga na terenu? Tuzno je sto jedan Federer koga mnogi smatraju najvecim, salje ovakvu poruku. Jos jednom je dokazao da je namazan i premazan svim bojama, i to je onaj koji svake godine dobija fer plej nagradu, i onda podrzi divljanje Kirgijosa.

Predo

pre 4 godine

Nas (Srbe) napadaju da stalno vidimo neke teorije zavere, ali ko vam garantuje da je nema i ovde, da Federer ne koristi onog novinara Bena Rotenberga i ovog maloumnika kao svoje "glasnogovornike"(baš mi leži ta reč ovde), samo što im je plan propao, jer nisu planirali da Kirhios napravi takav incident da bude izbačen s turnira. Zašto Kirhios napada Nadala i Novaka, a ne Federera? Nije li se Novak previše približio Federeru i ugrozio rekord za koji niko nije mislio da može biti ugrožen - broj sedmica na prvom mestu? Mislite li da Rodžer nije uvređen što nema vlast u Bordu igrača kao nekada? Verujte mi da je to moguće.

мики

pre 4 godine

nije nikoga povredio, sam otisao sa terena, njegova stvar...
(tugabrate, 17. maj 2019 10:35)

значи треба да сачекају да некога повреди да га казне? браво

Danijel

pre 4 godine

Decko je dalabu!Treba ga diskvalifikovati kao sto rade ameri u pojedinim sportovima.Los primer svim mladim svud po svetu.Vestacki sve i na silu.Proterati iz profesionalnog sporta!
(Jon Bon Jovi, 17. maj 2019 10:15)
Sve to stoji a ko ce tebe diskvalifikovati. Gluplje komentare od tvojih nikada nisam citao.

мики

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
(Kukatilo, 17. maj 2019 10:45)

тачно. јесте. прави позитиван узор, не лажњак

мики

pre 4 godine

организатори Ролан Гароса и Вимблдона треба да му забране учешће ове године.

C i n i k

pre 4 godine

Nije povredio nego je polomio stolicu.
Mozda je povredio nogu sutirajuci frizider..
Divljao,pretio,pljuvao i psovao.
Gde treba da bude granica?
RF jasno je podrzava Kirjosa jer je ovaj uvek protiv Novaka ali negde moraju da se povuku granice ..

Doktor Pera

pre 4 godine

Koga Federer predstavlja i da je bitno sta on misli? Da li to znaci da umesto da ATP i sudijske organizacije koja donosi odluke o kaznjavanju to u buduce treba da radi Federer? Zar su svi potpuno poludeli? Postaje ljudi koji su placeni da donose odluke a postoje igraci koji igraju. Ako on oce da upravlja pa nek udje u board i nek donosi odluke. Tenis i onako igra samo jos zbog sponzora.

Dule Savic

pre 4 godine

Naravni da Srbi žele suspenziju kada Djokovic još nije pobedio Nika.. Buhahhaha!
(Adriano_Galliani
Sta reci tek za tenisku velicinu poput Kokinakisa...pitaj tvog Rodzera zasto hihihi...

Hans Olo

pre 4 godine

Povredio je ugled teniskog terena.
Mala je kazna diskvalifikacija za takvo delo.
Federer je uvek bio, ajmo reci, sitan covek.
Umesto da osudi takvo ponasanje i usmeri mladog coveka na pravi put, on mu podilazi i jos ga opravdava.
Poruka je, dakle: bacajte stolice po teniskom terenu i ponasajte se ko dripci, koga je briga!
Veliki, najveci Rodzer Federer...

Javorina Dusan

pre 4 godine

ФЕДЕРЕР ЈЕ У ИСТИНУ ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ У ТЕНИСУ ! ЗАТО БИ МОРАО ИЛИ ДА "СМРДИ" ИЛИ ДА "МИРИШЕ" ! НЕ МОЖЕ ОБА У ИСТО ВРЕМЕ !

Ikan

pre 4 godine

Rodzer zna da mu se bliži, kraj karijere.Čovek otkriva svoje pravo lice,to je zapravo on, kakav zaista jeste.Licemeran,ljubomoran,prepotentan,sujetan.I ovog Kirjosa bi pustio niz vodu,da je ovaj o njemu pricao, kao o Novaku!Kaže: za mene to što je bacio stolicu nije dovoljno!Sve si rekao Rođo...

BLuka

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kukatilo@@
Nole je primjer ponašanja prema suparnicima, publici i primjer ponašanja van terena;nikada nikoga nije uvrijedio, ničiji uspjeh ili neuspjeh nije ponizio, humanitaran rad mu je za primjer,korektan sa fanovima i novinarima.
Ispadi na terenu, zbilja znaju zamarati jer su bezpotrebni i zbilja je ružno gledati.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Ovo je mnogo jadna izjava srpzava se iz dana i dan nikako ne moze da prihvati cinjenicu zvanu Djokovic,kad bi mogao povredio bi Noneta..

miodrag

pre 4 godine

Sve je receno u komentarima ali ipak ako je I od Starca Foce, mnogo je....brani svakog, bilo sta da taj uradi, samo ako je taj protiv El Mas Grande de todos…..shame of you Starce

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Povredio stolicu?! Ne, nije zbog toga diskvalifikovan, vec zato sto je OTISAO SA TERENA odjednom. I treba da bude suspendovan jer ne prodje mesec dana a da ne bude u centru paznje iz pogresnih razloga.

Nikola

pre 4 godine

Ju Rodzere. Sa jedne strana trazite "Quite, please" jer ne mozete da se koncentrisete na servis, a sa druge strane je bacanje stolice prihvatljivo. Ne s*ri molim te.

simasima

pre 4 godine

Pa reko je da je Federer najveći svih vremena, nesme da mu se zameri da nebi ludi Kirijos promenio mišljenje. Najveći jeste ali posle Noleta.

Rkljuš

pre 4 godine

A vidi ga mister" nezaintereaovani i neutralni" što piše opravdanja ovom maloumnom delikventu!Sedi,ćuti i slušaj svoju labudovu pesmu,pametnije ti je.

tugabrate

pre 4 godine

U pravu je rodja... Fanovi su danas postali ko pahuljice neke... Neko se iznervira, baci reket i stolic, ljudi vicu da treba dozivotno da mu se zabrani da igra tenis... Dajte malo muskosti ljudi moji, ne branim ja te postupke, al da ne preterujemo ovde, nije nikoga povredio, sam otisao sa terena, njegova stvar...

dušan

pre 4 godine

Šta bi ovo Rogeru da brani Nika?
Ima neki cilj sigurno. Kad je bilo da se izjasni oko smjene Kermonda, onda Rodžer reče da ga nijesu pitali.
A sad se izjašnjava unaprijed iako ga niko ne pita. I brani kengura, kome je ovo deseti put da prelazi sve norme normalnog?
E, Rodžere, pa nećeš valjda da o svemu sudiš kako ti odgovara.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Decko je dalabu!Treba ga diskvalifikovati kao sto rade ameri u pojedinim sportovima.Los primer svim mladim svud po svetu.Vestacki sve i na silu.Proterati iz profesionalnog sporta!

nikolas.t

pre 4 godine

Definitivno ima problem sa besom,ali nista strasno nije ni uradio. Malo se drao,razbio reket i bacio stolicu. Fakticki nista strasno! Ali treba da se kontrolise,nije on vise klinder!

srle

pre 4 godine

Pa šta je trebalo da razbije glavu nekom sa tom stolicom? Možda bi tada zaslužio strožiju kaznu, koja je to logika Federera. U svakom slučaju Kirjos je izgubio kontrolu i nema opravdanja, činjenica je da mu nije prvi put, prema tome 6 meseci neigranja bi bila najprikladnija kazna.

1Beogradjanin

pre 4 godine

Pa naravno da neće ništa loše da kaže o Kirjosu jer ga ovaj hvali svaki put kada mu se ukaže prilika. Tenis je, u osnovi, izvorno, džentlmenski sport. Jasno je da je to devastirano tokom decenija i uvodjenjem profesionalizma i velikog novca, ali valjda je ostala neka osnova, neki temelj i srž izvorne igre i ponašanja? Onakvo ponašanje ne bi prošlo bez suspenzije i u mnogim drugim sportovima u kojima taj "kodeks časti i džentlmenstva" nije izražen toliko. Dakle, suspenzija bar na mesec dana ne bi bila na odmet. Jedno je svadjati se sa sudijom, Mekinro je to radio. Totalno je druga stvar histerisati i bacati stvari po terenu kao razmaženo derište. Suspenzija, dabome! Da nauči da se ponaša i da odraste. Nema 5 već 24 godine!

miki

pre 4 godine

kako federerko voli novakove neprijatelje,prosto ih obožava !?a kad bolje razmislim on bi samo tako bacio stolicu al se folira ima titulu oreol kralja ahaha! paćenik dvolični ,nije proživeo pubertet!

vlada

pre 4 godine

Ovo ko kad neko puca u tebe, i promaši, a policija ti kaže- dođi kad te bude pogodio, a do tad pusti čoveka na miru, nije ništa loše uradio

Milan_PT

pre 4 godine

Ni ja ga ne bih kaznio suspenzijom. Samo bih ga naterao da svakom gledaocu vrati pare za meč koji su debelo platili da gledaju, a njemu se nije igralo...

Dragan

pre 4 godine

Ova dvojica duvaju u istu tikvu. Ovaj mladji mu podilazi komplimentima u svakom intervjuu, a za uzvrat ovaj stariji ga opravdava kad napravi njesra. U celoj toj situaciji vise cudi neprincipijelan stav Federera od kojeg samo on sam moze imati stete jer se nevidjeno blamira. Ne osuditi ostro onakav ispad moze samo neko ko bas i nije preterano inteligentan. Da li on mozda misli da njegov stav ima posebnu tezinu i moze uticati na ublazavanje adekvatne kazne!? Nisam bas siguran.

Posmatrač

pre 4 godine

Pa nikoga nije povredioo to se videlo na snimku al" se ponašaooo "džiberski" kao uvek..što je za osud svaku. I ta stolica je moglaa otić u glavu nekome. Sledeći put ne bi me začudiloo da to uradi.

Кики

pre 4 godine

.....” повредио столицу”!! Рођо, знаш ли уопште шта је културно понашање на јавном месту?

antiDebil

pre 4 godine

Al si ti naivan ko francuska sobarica...
Dobro bar su te pitali za misljenje, mogao si posle da zakmecis da te niko nista ne pita i da ti ne kucaju na vrata kako bi te nesto pitali.

delboj

pre 4 godine

Ono kad Novakovi navijaci ustanu protiv Kirjosa, zato sto ga je ovaj prozvao. Slicne stvari i klosarsko ponasanje gledamo od Novaka tokom citave karijere. Od lomljenja stotine reketa do stottine svadja sa publikom i psovanja iste, kao i protivnika...

Borba

pre 4 godine

Da neki košarkaš uzme klupu i baci je u teren? Ne nije dovoljno. Da neki vaterpolista ubaci stolicu u bazen? Ne nije dovoljno.... Sta treba da uradi da bi ga isključili?

gledalica

pre 4 godine

Ako je neko iznenadjen Federerovom izjavom, onda je mladi posmatrač jer je Mr Fini isto tako divljao u mladosti
Nije povredio stolicu, ali je uništavao imovinu kluba na čijim terenima igra meč
Ako bi to uradio u restoranu ili hotelu, da li bi isto reagovao?
Radi se o vaspitanju
Da li će Federer tako i svoju decu učiti
Koliko god da je frustriran, umoran i nervozan granica neka mora da se bar nazire
grozno je ponašanje ko god da tako nešto radi
čak i Novak kad je divljao bilo je odvratno

Stole33

pre 4 godine

Smatram da su teniseri razmaženi i da im sve smeta, žale se na sve i svašta i ponašaju kao princeze.
S druge strane, Nik je zaslužio suspenziju isto kao što bi je zaslužio bilo koji sportista koji uzme i baca i uništava imovinu na stadionu. Ne znam, možda gospodin Federer treba da proveri da li se u njegovoj domovini takvo ponašanje toleriše. Ili je njegova izjava povezana sa hvalospevima koje Nik u zadnje vreme daje Federeru.

jon bon jovi dijagnozica

pre 4 godine

(Greatness, 17. maj 2019 10:16)(Jon Bon Jovi, 17. maj 2019 10:15)

Nista, cekamo jos da se javi Bruce Springsteen pa da kompletna licnost bude formirana u napadu na plusice!!

Rakun

pre 4 godine

Federer je malo otisao sa godinama u aut,vidi se da ovaj klinac provocira namerno sve i ponasa se kako ne dolikuje,a Noletu je zamerao i sto slavi poene a ovaj nistak mu sad dobar.

Prešla je liniju

pre 4 godine

Kirjos je nešto najbolje što se desilo tenisu u zadnjih par godina. Nek je lud, ne moraju svi biti mamini sinovi što jedu travu i grle drveće.

b

pre 4 godine

Reče lik kome je smatalo i ismejavao druge igrače kada su imali zdravstveni problem
Juče odmah napao sudije zbog terena kao nije posušen dovoljno , pa bi mogao da se povredi...

Licemer i najveća prevara savremenog sporta:

ceca

pre 4 godine

federer je jedini o kome ovaj lik ima pozitivno misljenje i koga ne pljuje. naravno da ce ga federer podrzavati a i kirgios nije lud. pravis sr... al imas jakog tenisera koga svi slusaju koga mazis i pazis da bi te on branio. sto ne pitate nadala sta misli o ovome!!!

poznavalac

pre 4 godine

Dzemperka hvata nervoza jer vec za godinu dana morace Novaku da se pokloni kao najboljem igracu svih vremena...Nije na odmet podrzati i ovakvog slucaja za medicinu ako je na vasoj strani...Jedno je sigurno,kada Novak bude trijumfovao na RG jedini igrac koji ce plakati vise od porazenog je Mirkino sunce...Sta ce biti kada Novak podigne u vis tek 20 GS...e onda cemo se ratosiljati i ovde nekih kingova...Idemo Nole u inat svima samo gazi i ne iskljucuj brisace...

Pele 2.0

pre 4 godine

Ma, NE! Treba ga obesiti na Filip Satrijeu, na otvaranju Rolan Garosa.

Kirgios je vec kaznjen oduzimanjem bodova i novcane nagrade sa ovog turnira.

Mislim da bi pre, eventualne, dodatne kazne, trebalo istraziti sta je prethodilo ovom incidentu: ko mu je i sta dobacivao? Jer, ne reaguju svi jednako na uvrede.

Nikola

pre 4 godine

Ju Rodzere. Sa jedne strana trazite "Quite, please" jer ne mozete da se koncentrisete na servis, a sa druge strane je bacanje stolice prihvatljivo. Ne s*ri molim te.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Decko je dalabu!Treba ga diskvalifikovati kao sto rade ameri u pojedinim sportovima.Los primer svim mladim svud po svetu.Vestacki sve i na silu.Proterati iz profesionalnog sporta!

simasima

pre 4 godine

Pa reko je da je Federer najveći svih vremena, nesme da mu se zameri da nebi ludi Kirijos promenio mišljenje. Najveći jeste ali posle Noleta.

Vlada

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
(Kukatilo, 17. maj 2019 10:45)

Ajde, dete, ne mlati! Na svakom, ali svakom mecu, ukoliko protivnik odigra dobar poen, Novak ce cestitati na poenu tapsanjem ili podignutim palcem. Gledaj malo njegove meceve, pa ces videti. Gledaj onda Rodzerove meceve ili Nadalove, pa kazi da li oni to rade. Kada je Novak Rodzeru vratio onaj servis na US Openu, Federer je rekao da neko tako samara lopticu i da to ponekada prodje. Vrlo sportski, dzentlmenski i fer, nema sta...

Dalje, Novak nikada nikog od protivnika nije prozivao nego se uvek trudio da bude korektan. Jedini za koga ja znam da ga je Nole prozvao je bio Rodik kada ga je na US Openu, cini mi se, oduvao sa terena, a onda mu je rekao da kanda nema 1000 povreda ili sta vec i to je bilo skroz zasluzeno.

Setite se i na RG kada je u pauzi zbog kise pozvao decaka koji mu je drzao kisobran da sedne pored njega ispod kisobrana da ne kisne, i jos popio sok sa njim i procaskao. Kad je Federer tako nesto uradio?

Jedino sto vi imate protiv Novaka je to sto ponekad slomi reket ili se izdere na nekoga u publici. Nadjite mi tog tenisera koji nikada nije polomio reket. Pa, deco, pogledajte sta je Federer radio na pocetku karijere. Ne da je lomio rekete, nego ih je i sutirao. Nadal je trazio izuzece jednog sudije sa njegovih meceva.

Dakle, ne tupite vise! Novak je olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na i van terena i to je fakat!

Ivan

pre 4 godine

Licemeru, izasao je u sred meca jednog masters turnira, a pre toga brukao tenis svojim ponasanjem na terenu. Po tvojoj logici moze da bude suspendovan samo ako ubije nekoga na terenu? Tuzno je sto jedan Federer koga mnogi smatraju najvecim, salje ovakvu poruku. Jos jednom je dokazao da je namazan i premazan svim bojama, i to je onaj koji svake godine dobija fer plej nagradu, i onda podrzi divljanje Kirgijosa.

Dragan

pre 4 godine

Ova dvojica duvaju u istu tikvu. Ovaj mladji mu podilazi komplimentima u svakom intervjuu, a za uzvrat ovaj stariji ga opravdava kad napravi njesra. U celoj toj situaciji vise cudi neprincipijelan stav Federera od kojeg samo on sam moze imati stete jer se nevidjeno blamira. Ne osuditi ostro onakav ispad moze samo neko ko bas i nije preterano inteligentan. Da li on mozda misli da njegov stav ima posebnu tezinu i moze uticati na ublazavanje adekvatne kazne!? Nisam bas siguran.

poznavalac

pre 4 godine

Dzemperka hvata nervoza jer vec za godinu dana morace Novaku da se pokloni kao najboljem igracu svih vremena...Nije na odmet podrzati i ovakvog slucaja za medicinu ako je na vasoj strani...Jedno je sigurno,kada Novak bude trijumfovao na RG jedini igrac koji ce plakati vise od porazenog je Mirkino sunce...Sta ce biti kada Novak podigne u vis tek 20 GS...e onda cemo se ratosiljati i ovde nekih kingova...Idemo Nole u inat svima samo gazi i ne iskljucuj brisace...

Rkljuš

pre 4 godine

A vidi ga mister" nezaintereaovani i neutralni" što piše opravdanja ovom maloumnom delikventu!Sedi,ćuti i slušaj svoju labudovu pesmu,pametnije ti je.

b

pre 4 godine

Reče lik kome je smatalo i ismejavao druge igrače kada su imali zdravstveni problem
Juče odmah napao sudije zbog terena kao nije posušen dovoljno , pa bi mogao da se povredi...

Licemer i najveća prevara savremenog sporta:

мики

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
(Kukatilo, 17. maj 2019 10:45)

тачно. јесте. прави позитиван узор, не лажњак

Milan_PT

pre 4 godine

Ni ja ga ne bih kaznio suspenzijom. Samo bih ga naterao da svakom gledaocu vrati pare za meč koji su debelo platili da gledaju, a njemu se nije igralo...

1Beogradjanin

pre 4 godine

Pa naravno da neće ništa loše da kaže o Kirjosu jer ga ovaj hvali svaki put kada mu se ukaže prilika. Tenis je, u osnovi, izvorno, džentlmenski sport. Jasno je da je to devastirano tokom decenija i uvodjenjem profesionalizma i velikog novca, ali valjda je ostala neka osnova, neki temelj i srž izvorne igre i ponašanja? Onakvo ponašanje ne bi prošlo bez suspenzije i u mnogim drugim sportovima u kojima taj "kodeks časti i džentlmenstva" nije izražen toliko. Dakle, suspenzija bar na mesec dana ne bi bila na odmet. Jedno je svadjati se sa sudijom, Mekinro je to radio. Totalno je druga stvar histerisati i bacati stvari po terenu kao razmaženo derište. Suspenzija, dabome! Da nauči da se ponaša i da odraste. Nema 5 već 24 godine!

nišlija

pre 4 godine

Reče "fini, graciozni, vaspitani, gospodin, kralj tenisa, igre koja poznaje manire i ponašanje", ili možda licemer, kome je svako ko i malo omalovaži Novaka i njegov uspeh, drag, simpatičan, harizmatičan i tome slično!!!

Hans Olo

pre 4 godine

Povredio je ugled teniskog terena.
Mala je kazna diskvalifikacija za takvo delo.
Federer je uvek bio, ajmo reci, sitan covek.
Umesto da osudi takvo ponasanje i usmeri mladog coveka na pravi put, on mu podilazi i jos ga opravdava.
Poruka je, dakle: bacajte stolice po teniskom terenu i ponasajte se ko dripci, koga je briga!
Veliki, najveci Rodzer Federer...

C i n i k

pre 4 godine

Nije povredio nego je polomio stolicu.
Mozda je povredio nogu sutirajuci frizider..
Divljao,pretio,pljuvao i psovao.
Gde treba da bude granica?
RF jasno je podrzava Kirjosa jer je ovaj uvek protiv Novaka ali negde moraju da se povuku granice ..

vlada

pre 4 godine

Ovo ko kad neko puca u tebe, i promaši, a policija ti kaže- dođi kad te bude pogodio, a do tad pusti čoveka na miru, nije ništa loše uradio

srle

pre 4 godine

Pa šta je trebalo da razbije glavu nekom sa tom stolicom? Možda bi tada zaslužio strožiju kaznu, koja je to logika Federera. U svakom slučaju Kirjos je izgubio kontrolu i nema opravdanja, činjenica je da mu nije prvi put, prema tome 6 meseci neigranja bi bila najprikladnija kazna.

мики

pre 4 godine

nije nikoga povredio, sam otisao sa terena, njegova stvar...
(tugabrate, 17. maj 2019 10:35)

значи треба да сачекају да некога повреди да га казне? браво

dušan

pre 4 godine

Šta bi ovo Rogeru da brani Nika?
Ima neki cilj sigurno. Kad je bilo da se izjasni oko smjene Kermonda, onda Rodžer reče da ga nijesu pitali.
A sad se izjašnjava unaprijed iako ga niko ne pita. I brani kengura, kome je ovo deseti put da prelazi sve norme normalnog?
E, Rodžere, pa nećeš valjda da o svemu sudiš kako ti odgovara.

Кики

pre 4 godine

.....” повредио столицу”!! Рођо, знаш ли уопште шта је културно понашање на јавном месту?

Axomoxa

pre 4 godine

Rodjen sam u drzavi engleskog govornog podrucja , srpski jezik sam ucio (da ne kazem naucio) uporedo sa engleskim ( zahvaljujuci roditeljima). Jedna stvar mi zaista smeta u “trendu novog/savremenog srpskog “ jezika ;a to je neverovatna upotreba “amerikanizama “ u svakodnevnom recniku “srpskog “jezika. Znam da se ti amerikanizmi plasiraju ponajvise kroz drustvene mreze (srpski) hilivudske gluposti,video igrice a bogami i novinarstvo i politika ima svoj udeo u tome. Elem , zasto je to povezano sa ovim komentarom ? “Moderini, trendy “ obozavaju da se izrazavaju americkim skracenicama (koje su pokupili iz bezbrojnih video igrica i tv serija / sportskih prenosa) : MVP, VIP, VOP....etc! federer (namerno malim slovom) je “goat “ ! Dragi moji na srpskom i bukvalno receno on je JARAC ! Toliko o JARCU! Novak je Najbolji Teniser Svih Vremena! Prijatno.

Javorina Dusan

pre 4 godine

ФЕДЕРЕР ЈЕ У ИСТИНУ ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ У ТЕНИСУ ! ЗАТО БИ МОРАО ИЛИ ДА "СМРДИ" ИЛИ ДА "МИРИШЕ" ! НЕ МОЖЕ ОБА У ИСТО ВРЕМЕ !

Predo

pre 4 godine

Nas (Srbe) napadaju da stalno vidimo neke teorije zavere, ali ko vam garantuje da je nema i ovde, da Federer ne koristi onog novinara Bena Rotenberga i ovog maloumnika kao svoje "glasnogovornike"(baš mi leži ta reč ovde), samo što im je plan propao, jer nisu planirali da Kirhios napravi takav incident da bude izbačen s turnira. Zašto Kirhios napada Nadala i Novaka, a ne Federera? Nije li se Novak previše približio Federeru i ugrozio rekord za koji niko nije mislio da može biti ugrožen - broj sedmica na prvom mestu? Mislite li da Rodžer nije uvređen što nema vlast u Bordu igrača kao nekada? Verujte mi da je to moguće.

miodrag

pre 4 godine

Sve je receno u komentarima ali ipak ako je I od Starca Foce, mnogo je....brani svakog, bilo sta da taj uradi, samo ako je taj protiv El Mas Grande de todos…..shame of you Starce

mix

pre 4 godine

Tako je.Za suspenziju je tebalo bar da istambura sudiju i jos par skupljaca lopti.Sta je ovo,samo bacio stolicu kao neki pijanac u kafani,kad ga iznervira konobar.

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Vlada, 17. maj 2019 16:59)

Hehe ne brigaj druže, ta Federerova sramotna reakcija nakon polufinala Rolan Garosa 2011. god ga je veoma skupo koštala, već na US Openu iste te godine vodio je u polufinalu protiv Noleta sa 2:0 u setovima, publika i on bili su u transu, već proslavljali pobedu, a onda je na 2:2 u setovima Federer servirao za meč, imao 40:15 i dve meč lopte i onda se desila PRAVEDNA KAZNA hahaha onda se desio onaj Noletov čudesni ritern, najbolji ritern svih vremena koji je doneo preokret i veliku pobedu Noleta koja je na najbolji način kaznila Federera za tu reakciju na Rolan Garosu hahahaha! Pognute glave Federer je napustio teren, NEPROCENJIVO!

Vlada

pre 4 godine

(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)
Ajde, dete, i ti ne mlati. Gledaj Novakove mečeve. Nebitan je rezultat, ako je protivnik odigrao dobar meč, uvek, ali uvek će mu čestitati. Takođe, reket će polomiti ako nije zadovoljan svojom igrom, a to bude i kada vodi.

A što se fer pleja tiče, podsetiću te na jedan detalj. Novak 2011. izjednačio Mekinroov rekord od 43 uzastopne pobede i u polufinalu RG-a je igrao upravo protiv Federera. Pobedom bi zaseo na prvo mesto ATP (po prvi put) i oborio Mekinroov rekord. Federer je pobedio. Pogledaj Federerovu reakciju neposredno pošto je osvojio pobednički poen i kaži da li je to reakcija sportiste. Gubio je Novak velike mečeve i pobeđivao je u još većim mečevima, pa nikada nije unizio protivnika kao što je to Federer tada uradio.
A što se tiče Federerove fondacije, meni je ipak draže što Novak ima fondaciju koja pomaže deci u Srbiji. Hvala i doviđenja. Odoh da gledam Novaka u Rimu pošto on nije predao meč još uvek. A kad smo kod predavanja mečeva, Novak nikada nije predao meč pre početka samo da ga protivnik ne bi prestigao u H2H. Toliko...

Stole33

pre 4 godine

Smatram da su teniseri razmaženi i da im sve smeta, žale se na sve i svašta i ponašaju kao princeze.
S druge strane, Nik je zaslužio suspenziju isto kao što bi je zaslužio bilo koji sportista koji uzme i baca i uništava imovinu na stadionu. Ne znam, možda gospodin Federer treba da proveri da li se u njegovoj domovini takvo ponašanje toleriše. Ili je njegova izjava povezana sa hvalospevima koje Nik u zadnje vreme daje Federeru.

Tom Waits

pre 4 godine

Ovom izjavom Fedeter je pokazao da je los čovek i veliki kompleksaš. Da je Novak uradio nesto tako svi sadasnji i bivsi bi trazili da bude dozivotno diskvalifikovan. Ako sam i imao postovanjja, prema ovom coveku, od ovovog trenutka postao čjsta NULA.

Borba

pre 4 godine

Da neki košarkaš uzme klupu i baci je u teren? Ne nije dovoljno. Da neki vaterpolista ubaci stolicu u bazen? Ne nije dovoljno.... Sta treba da uradi da bi ga isključili?

miki

pre 4 godine

kako federerko voli novakove neprijatelje,prosto ih obožava !?a kad bolje razmislim on bi samo tako bacio stolicu al se folira ima titulu oreol kralja ahaha! paćenik dvolični ,nije proživeo pubertet!

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Povredio stolicu?! Ne, nije zbog toga diskvalifikovan, vec zato sto je OTISAO SA TERENA odjednom. I treba da bude suspendovan jer ne prodje mesec dana a da ne bude u centru paznje iz pogresnih razloga.

?

pre 4 godine

Nikog nije povredio, pa ga ne treba kazniti...?

"Deco, šta radite?" "Drogiramo se, baba." "Ako, ako, samo nemojte na 'ladan beton da sedite."

Mirela

pre 4 godine

Da,da... On ne bi trebalo da bude suspendovan po Federererovom misljenju... To je verovatno zato sto je izjavio da je on-Federer, najbolji svih vremena. Da je npr.Nole to uradio, to bi bila druga prica. Tada bi verovatno trazio da Nole bude zauvek suspendovan sa svih turnira. Uzas...

Malena

pre 4 godine

Federeru,sram te bilo. Komentarisao si bacanje reketa koje je Novak izveo na skorasnjem turniru,a sada ti ovaj uzasni prostakluk ne smeta.

ceca

pre 4 godine

federer je jedini o kome ovaj lik ima pozitivno misljenje i koga ne pljuje. naravno da ce ga federer podrzavati a i kirgios nije lud. pravis sr... al imas jakog tenisera koga svi slusaju koga mazis i pazis da bi te on branio. sto ne pitate nadala sta misli o ovome!!!

antiDebil

pre 4 godine

Al si ti naivan ko francuska sobarica...
Dobro bar su te pitali za misljenje, mogao si posle da zakmecis da te niko nista ne pita i da ti ne kucaju na vrata kako bi te nesto pitali.

Ego

pre 4 godine

ROdja je "malcice" licemeran. Znamo svi njegove reakcije na Djokovica. Umesto da se ponasa kao gospodin kako ga svi predstavljaju, Rodja se zaneo i podrzao malog problematicnog koji ga nahvalio a ruzne stvari rekao o njegovim rivalima.

gledalica

pre 4 godine

Ako je neko iznenadjen Federerovom izjavom, onda je mladi posmatrač jer je Mr Fini isto tako divljao u mladosti
Nije povredio stolicu, ali je uništavao imovinu kluba na čijim terenima igra meč
Ako bi to uradio u restoranu ili hotelu, da li bi isto reagovao?
Radi se o vaspitanju
Da li će Federer tako i svoju decu učiti
Koliko god da je frustriran, umoran i nervozan granica neka mora da se bar nazire
grozno je ponašanje ko god da tako nešto radi
čak i Novak kad je divljao bilo je odvratno

ja

pre 4 godine

Pravi ljigavac! Stiti jednog neandertalca i psihopastu samo zato sto ga ovaj uporno hvali! 
(uzasss, 17. maj 2019 10:15) 
Pa dobro je rekao,lik je bacio stolicu na teren sta bi sad trebalo 6 mjeseci ga suspendirati?niti je koga ozlijedio niti je folirao ozlijede kao neki...
(Zigzag, 17. maj 2019 12:12)

Aham, znači dok ne padne krv ništa, jel?

Rakun

pre 4 godine

Federer je malo otisao sa godinama u aut,vidi se da ovaj klinac provocira namerno sve i ponasa se kako ne dolikuje,a Noletu je zamerao i sto slavi poene a ovaj nistak mu sad dobar.

BLuka

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kukatilo@@
Nole je primjer ponašanja prema suparnicima, publici i primjer ponašanja van terena;nikada nikoga nije uvrijedio, ničiji uspjeh ili neuspjeh nije ponizio, humanitaran rad mu je za primjer,korektan sa fanovima i novinarima.
Ispadi na terenu, zbilja znaju zamarati jer su bezpotrebni i zbilja je ružno gledati.

Djovani

pre 4 godine

Federer je ovo radio i jos 3x gore dok nije potpisao za najk i primoran da glumi gospodina, nadjite samo sta je Federer radio pocetkom 2000.
(Fica, 17. maj 2019 10:40)

Ne moze nista da se nadje, izbrisani su svi klipovi iz tog doba Federera, veoma veoma cudno, a pre sam nalazio gomilu videa gde Federer ludi na terenu, lomi rekete itd sad nema nicega

Биља

pre 4 godine

ЛИЦЕМЕРКО......зато што га је овај хвалио, он сад као глуми добрицу, а пљувао је Новака, кад је пар пута ломио рекет. Мука ми је од њега.

@@@

pre 4 godine

Smeće. Da je Novak ovo uradio, oči bi mu izvadio. Znamo njegove izjave o razmaženosti i prenemaganju. Sada je ovo pretpostavljam nešto drugo.

Pojedinci nemaju blama

pre 4 godine

Kakva ljiga ovaj Federer,brani ga samo zato sto je pre neki dan Kirijos izjavio da je "Federer najbolji svih vremena",neverovatno je koliko je Rodzer sujetan,strasno nesto,nasle se dve ljige da brane jedna drugu

Doktor Pera

pre 4 godine

Koga Federer predstavlja i da je bitno sta on misli? Da li to znaci da umesto da ATP i sudijske organizacije koja donosi odluke o kaznjavanju to u buduce treba da radi Federer? Zar su svi potpuno poludeli? Postaje ljudi koji su placeni da donose odluke a postoje igraci koji igraju. Ako on oce da upravlja pa nek udje u board i nek donosi odluke. Tenis i onako igra samo jos zbog sponzora.

Dule Savic

pre 4 godine

Naravni da Srbi žele suspenziju kada Djokovic još nije pobedio Nika.. Buhahhaha!
(Adriano_Galliani
Sta reci tek za tenisku velicinu poput Kokinakisa...pitaj tvog Rodzera zasto hihihi...

pametnom dosta

pre 4 godine

Federer ne gubi vreme pijuckanjem soka sa sakupljacima loptica.
Federer je mnogo ozbiljniji od toga i zato ima fondaciju koja godinama pomaze deci u Africi!
(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)

O fondacijama koje pomazu u Africi su mnogi filmovi snimljeni, ne bih dalje da me na banuju ovde.

antiDebil

pre 4 godine

Одавно сам ја реко да веће љиге од овога нема.
(Ниш, 17. maj 2019 11:42)

Roki ima razumevanje za njegovog kolegu, neodoljivo ga podseca na njega samog iz mladjih dana !

Posmatrač

pre 4 godine

Pa nikoga nije povredioo to se videlo na snimku al" se ponašaooo "džiberski" kao uvek..što je za osud svaku. I ta stolica je moglaa otić u glavu nekome. Sledeći put ne bi me začudiloo da to uradi.

Stari, sujetni, ofucani mačor

pre 4 godine

Federer greši. Ovako samo motiviše Novaka da narednih godina probije sve rekorde. Činjenica da više ne može da utiče na to, kao i svest da Novak ima dobre šanse za tako nešto, unervozile su ga u toj meri, da više ne može kontrolisati svoje emocije i netrpeljivost prema Djokoviću.

DRAGAN

pre 4 godine

Ne mogu da shvatim da neko ko zivi i radi u Srbiji
podrzava ovog premazanog
Fedexa, koji je uvek sve lose
mislio i pricao o Novaku.
Jadno i zalosno, a ovo sto
brani ovog kengura je jos
veca sramota za ovaj sport.

Bole

pre 4 godine

Nije ovde problem Kirgios dragi prijatelji vec jedan način ponasanja koji nije primeren ni u MMA ,a ozbiljan je problem ako se ovakvo ponasanje odobrava od bilo koga pa i od Federera .
Jer posle tog ne prodje mnogo a ovakav način ponasanja postane normalan nekim novim klincima i dobismo od lepog sporta problem neresiv narednih 100godina.
E to je suština ovog ponašanja koje treba najoštrije sankcionisati kao zalog za buducnost tenisa.

Staka Zulu

pre 4 godine

(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)

Pa da i ja tebe podsetim, u skoro 90% slušajeva Novak i vodi u meču.
Pa i Novak ima fondaciju za pomoć deci.
Federer kao Švajcarac ima daleko više sponzora i lakše mu je da dođe do novca za svoju fondaciju. A tek šta sve radi NIKE da pomogne svojim igračima!
Novak i Federer nisu uporedivi ni u kom slučaju. Naravno u Novakovu korist!!!

Bora

pre 4 godine

Bilo je pametnije da se nije izjašnjavao o divljanju Kirjosa!
Ako sem stoluce nije primetio nušta više,onda ozbiljno dovodi u pitanje mišljenje koje o njemu ima sportska i ne samo sportska javnost!

ogledalo

pre 4 godine

Zasto mu ti Rodjo ne das da ti babysituje decu, ako vec zelis da deca na tribinama sve to gledaju?
Nego si se ti Rodjo malo prevario tim Nikovim slatkim recima o tebi. Nasla vreca zakrpu. On morao da nadje nekog da o njemu lepo (jer shvata da nece biti uverljiv ako je samo negativan), a ti Rodjo iskoristio autoritet da se igras laznim osecanjima.

Aca iz Šapca

pre 4 godine

brani pulena, i onda napeckaju onog novinara da proziva Noleta. Tačno se vidi ko sa kime šuruje. U principu, to je sve ok, ipak je u pitanju velika lova. Jasno je, medjutim, da postoje dve struje koje se sukobe.

Rundaš

pre 4 godine

To je sve Nole napravio sa energijom ljubavi,preko Pepea.Kirjos toliku energiju nije mogao da podnese pa je počeo da divlja.I na kraju je ta energija prešla i na Federera i počeo da lupa.Od silne energije,ne znaju de teraju.

bakica

pre 4 godine

Nije stvar u bacanju stolice ili sutiranju flasice. Stvar je u nemogucnosti kontrolisanja da to ne uradis. E zato smo se mi tako lepo klali na pragu 21. veka. I opet bi da nas puste.

grandiozo

pre 4 godine

Sramotna izjava pomahnitalog i sigurno ne pri zdravoj pameti,Kirjosa,da Novak ima,on je dodao da bi imalo veću težinu,’da ga ludački vole’,sramna,podla,opaska,i naravno čista izmišljotina, njemu smeta Novakovo ponašanje koje je maksimalno sportski i korektno prema svima a i uspesi koje je postigao,a to što se publici tako zahvaljuje je vrlo ljudski i sa puno uvažavanja i respekta,pa valjda je to oličenje lepog ponašanja a ne za kritiku jednog pomahnitalog divljaka koga novinari treba da ignorišu,zašto je važno šta je rekao jedan poremečeni i iskompleksirani ludak koji pravi cirkuske predstave na terenu jer ima ludačku želju da skrene pažnju na sebe pošto rezultatima to ne može.A Federera razjeda ljubomora i plače od sreće da čuje samo nešto negativno protiv Novaka jer zna da je Novak nepobediv i da gazi njegove rekorde kao plitak potok i vrlo brzo će ga ostaviti daleko iza sebe

Steva Signal

pre 4 godine

Za nick "podsećanje".Imaš meč,vrlo moguće da je baš Madrid kad su igrali Rođa i Kirjos.Tad je Kirjos dobio.A Federer je ljutito u toku meča prokomentarisao ,"Dobro, za ovaj cirkus trebamo klovna"! https://youtu.be/OYwcZkgiNS8

delboj

pre 4 godine

Ono kad Novakovi navijaci ustanu protiv Kirjosa, zato sto ga je ovaj prozvao. Slicne stvari i klosarsko ponasanje gledamo od Novaka tokom citave karijere. Od lomljenja stotine reketa do stottine svadja sa publikom i psovanja iste, kao i protivnika...

Legend

pre 4 godine

Može oduzimanje poena uz novčanu kaznu,slažem se sa Federerom. Oduzmite mu 2000 poena i 15 000 000$ . Prođite me se kazni od 20 000 evra za osobu koja zaradi toliko na sat.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Au ne mogu da verujem da Federer brani ovoga teniskoga pajaca. Šta mu to treba da ga čovek pita. A mogu da se kladim da Federer ovo radi iz inata prema Noletu naravno, ne može nikako da podnese Noletovu dominaciju i užasno se boji eventualnog Noletovog stizanja njegovih rekorda, pre svega broj nedelja na prvom mestu koji mu je veoma ugrožen. A nevaspitani Kirjos je najveći Noletov pljuvač pa Federer se zbog toga vodi onim "ko je protiv tvog neprijatelja taj je za tebe, brani ga i štiti" što je veoma sramotno sa njegove strane. Kao "najbolji svih vremena" kako voli da ga svi nazivaju, gospodin Federer bi morao da bude uzor svima, da daje pozitivne primere i savete svima, nikako, ali nikako ne sme da opravdava ovakva divljačka ponašanja na teniskom terenu kakva non stop radi ovaj teniski pajac Kirjos naravno.

Gosn Federere sport kojim se baviš nije cirkus, nije rijaliti, nije korida, to je pre pojave ovih primitivaca bio gospodski ugledan fer plej sport, zato je i nazvan "Belim sportom", ti bi to gospodine Federere najbolje trebao da znaš! Uzgred ni sam Federer nije cvećka, ne ne, kao neko ko ima 4 decenije života iza sebe vrlo dobro se sećam Federerovog sramotnog ponašanja na Vimbldonu 2001. godine kada je posle iznenađujuće pobede nad Samprasom potom izgubio od Henmana i onda nije hteo ni ruku da mu pruži i čestita na pobedi. Još tada je uobraženi Federer pokazao svoje pravo lice. Zato ipak ipak ne treba da čudi što je jedini on podržao ovoga teniskoga cirkuzanta Kirjosa.

Prešla je liniju

pre 4 godine

Kirjos je nešto najbolje što se desilo tenisu u zadnjih par godina. Nek je lud, ne moraju svi biti mamini sinovi što jedu travu i grle drveće.

Mirela

pre 4 godine

Da,da... On ne bi trebalo da bude suspendovan po Federererovom misljenju... To je verovatno zato sto je izjavio da je on-Federer, najbolji svih vremena. Da je npr.Nole to uradio, to bi bila druga prica. Tada bi verovatno trazio da Nole bude zauvek suspendovan sa svih turnira. Uzas...

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

@Oposum Izneo si laž u svom komentaru nije tačno da Federer nije pružio ruku Henmanu na Wimbledonu nakon poraza. Može svako da pogleda kraj tog meča i videće da si lagao.
(Vladimir, 17. maj 2019 14:15)

Prike, ja veoma dobro znam o čemu pričam, vrlo dobro znam da Federer iz mlađih dana, na početku svoje karijere, upravo na Vimbldonu posle poraza jednom protivniku nije pružio ruku. E sad, možda sam pobrkao ime tog protivnika, možda nije u pitanju bio Henman već neko drugi, ali vrlo dobro znam da je jednom napravio taj incident i posle i sam priznao da je pogrešio i da se kaje zbog toga! Dakle, ja nisam zaludan poput vas pa da odmah guglam na netu i tražim kada i gde i protiv koga tačno Federer posle poraza nije pružio protivniku ruku ali vrlo dobro znam da jednom baš na Vimbldonu nije to učinio! Ali hvala ti što brineš o "čistoti" komentara ovde, lepo je što imamo ovde dežurnih hroničara koji beleže svaku eventualnu grešku svakog komentatora! Alal ti vera! Ali ostaje činjenica da Federer na početku svoje karijere jednom prilikom na Vimbldonu nije protivniku posle poraza pružio ruku i da se i sam izvinio zbog toga kasnije u jednom intervjuu!

antiDebil

pre 4 godine

Одавно сам ја реко да веће љиге од овога нема.
(Ниш, 17. maj 2019 11:42)

Roki ima razumevanje za njegovog kolegu, neodoljivo ga podseca na njega samog iz mladjih dana !

wer

pre 4 godine

klasicna fora,
kad nemas drugi nacin da privuces paznju, onda budi dziber do daske

zasto uposte davati medijsku paznju ovakvom luzeru?
ah da, to narod trazi...

111

pre 4 godine

Posto ovaj bolid ne dobija adekvatne kazne od ATP, ocekujem sledeci put neki fizicki napad. To tako ide jer mu ovo nije prvi put . Sve je gori i gori sa ponasanjem i prema protivniku, sudijama, publici a kaznjava se smesno. Bojim se da ce na nekom turniru biti jos gore a teniska organizacija nema nameru da to stopira.

antiDebil

pre 4 godine

Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.
(cirkus, 17. maj 2019 12:18)

Federer je IDEAlan pokazatelj toga o cemu govoris i to na svetskom nivou !

jon bon jovi dijagnozica

pre 4 godine

(Greatness, 17. maj 2019 10:16)(Jon Bon Jovi, 17. maj 2019 10:15)

Nista, cekamo jos da se javi Bruce Springsteen pa da kompletna licnost bude formirana u napadu na plusice!!

my way

pre 4 godine

@ls Svi znamo na sta mislim. Pozdrav
(Dejan, 17. maj 2019 11:31)
Ma svi znamo kako vas autosovinisticki mozak i pateticno uzdizanje iznad "primitivnog" naroda funkcionise.

Zigzag

pre 4 godine

Pravi ljigavac! Stiti jednog neandertalca i psihopastu samo zato sto ga ovaj uporno hvali!
(uzasss, 17. maj 2019 10:15)
Pa dobro je rekao,lik je bacio stolicu na teren sta bi sad trebalo 6 mjeseci ga suspendirati?niti je koga ozlijedio niti je folirao ozlijede kao neki...

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma,daj mogao je komotno reči zašto me niko nije ništa pitao.ako se radi o sportu onda treba,da se ponasas sportski prvo zbog publike koja je platila debelo karte,2.nepoštovanje tenisera sa suprotne strane igrališta.a kad je noletu ispao reket iz ruke i pritom pogodio plahtu hteli,da razapnu novaka,ko isusa krista i potajno se nadali,da novaka suspenduju.

zelena trava

pre 4 godine

Ma, dobro, ljudi, manite ga, hteo Kyrgios paznju i sad ce se nedelju dana pisati samo o njemu. Federer je najveci politicar medju teniserima, samo se iza 20 GS trofeja i gospodskog ponasanja to ne vidi. A i prelepo igra.
Nego, vidi li neko da je Sasa Bajin u rekordnom roku doveo Kiki Mladenovic do pobede nad Belindom Bencic i ranije nad Caroline Garcia? Navijam da se vrati Ana Ivanovic i uzme ga za trenera. Dobro, znam da su pusti snovi...

Auuu!?!

pre 4 godine

Ma bre, koga briga sta radi Kirjos, dal' ce da ga kazne i sta na sve to kaze RF... Svi oni znaju pravila igre i ponasanja... pa nek radi ko sta hoce i dobije sta zasluzuje... sve ostalo je SAMO medju njima i u okviru ATP sistema od kog svi oni izuzetno dobro zive i zaradjuju...zato...oladite malo sa tim ko je koga i zasto... sve je to "show" gde se samo se pobede broje i nista vise...

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Ovo je mnogo jadna izjava srpzava se iz dana i dan nikako ne moze da prihvati cinjenicu zvanu Djokovic,kad bi mogao povredio bi Noneta..

antiDebil

pre 4 godine

Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.
(cirkus, 17. maj 2019 12:18)

Federer je IDEAlan pokazatelj toga o cemu govoris i to na svetskom nivou !

PistolPit

pre 4 godine

Ne slazem se sa Rodjom. Ovo nije izolovani incident kad je u pitanju Kyrgios, momak stalno pravi probleme. Negde more da se povuce linija kad je u pitanju ponasanje na terenu.

Lanister

pre 4 godine

Naravno da ga brani kad Kirios iako Grk poreklom, pripada kulturoloski tom Zapadnom svetu ( znam nije Australija na zapadu ali to se tako kaze).

Ne brinite da ovo uradi neki Rus, Arapin, neko od nasih tenisera, neki Kinez, da vidite kako bi Federer osudio i trazio kaznu zestoku.

Boze

pre 4 godine

Ovaj mali ce biti suspedovan i kraj price...ni u Australiji ga niko ziv nemoze ocima gledati...tipican odraz novih razmazenih generacija ,kojima je svaka druga rec lajk ...

Danijel

pre 4 godine

Decko je dalabu!Treba ga diskvalifikovati kao sto rade ameri u pojedinim sportovima.Los primer svim mladim svud po svetu.Vestacki sve i na silu.Proterati iz profesionalnog sporta!
(Jon Bon Jovi, 17. maj 2019 10:15)
Sve to stoji a ko ce tebe diskvalifikovati. Gluplje komentare od tvojih nikada nisam citao.

Dragana

pre 4 godine

Zar čovek nema pravo na svoje mišljenje? Rodžer tako misli i šta? Možda ga jednostavno to ne zanima previše. A da li mi znamo zašto je Kirjos uopšte tako reagovao? Naravno da je preterao ali komentari ovde su tipa "hajde sada na krst da ga razapnemo jer je divljao i jer se ne ulizuje Novaku i jer priča ono što misli o njemu, hajde i da pljujemo po Rožeru jer on ne kritikuje Kirjosa i da, licemer i loš čovek". Znamo svi dobro da je Novak imao velike ispade u karijeri, počev od skidanja šortsa na terenu protiv Nadala u Dejvis kupu pre deset godina, do lomljenja reketa, do zamalo udaranja linijskog sudije reketom, do urlanja na decu koja skupljaju loptice pa do urlanja na svoj boks više puta. Retko kad je dobio opomenu. Zašto ovo pišem iako ova vest nema sa njim nikakve veze? Zato što ako njemu tolerišete sve to ne bi trebalo da budete toliko oštri prema Kirjosu.Da je kojim slučajem Kirjos naš predstavnik pevali bi drugu pesmu.

Loki

pre 4 godine

Ne znam sto ljudi u ovoj vesti komentarisu odnos Djokovica i Federera. Koliko vidim Novak se ne spominje, osim ako bi Nika trebalo suspendovati zbog komentara o Djokovicu?

Neko Tamo

pre 4 godine

Odgledao sam celu konferenciju za medije na kojoj je Federer pricao, izmedju ostalog, i o ovom incidentu.

Mogu da kazem da su novinari bili neprecizni prilikom formulisanja pitanja i to se Rodzeru nije mnogo svidelo. Onda su mu postavili pitanje koliko misli da Kirijos treba biti suspendovan. RF se malo iznervirao sto su neke pogresne zakljucke izveli pred njim i nije hteo da odgovori na takvo pitanje. Otud i ovakav odgovor.

Ako vec osudjujete Federera, pogledajte konferenciju i sta stvarno i na koji nacin kaze. Preko teksta se ne moze bas izvesti precizan zakljucak.

tugabrate

pre 4 godine

U pravu je rodja... Fanovi su danas postali ko pahuljice neke... Neko se iznervira, baci reket i stolic, ljudi vicu da treba dozivotno da mu se zabrani da igra tenis... Dajte malo muskosti ljudi moji, ne branim ja te postupke, al da ne preterujemo ovde, nije nikoga povredio, sam otisao sa terena, njegova stvar...

Pele 2.0

pre 4 godine

Ma, NE! Treba ga obesiti na Filip Satrijeu, na otvaranju Rolan Garosa.

Kirgios je vec kaznjen oduzimanjem bodova i novcane nagrade sa ovog turnira.

Mislim da bi pre, eventualne, dodatne kazne, trebalo istraziti sta je prethodilo ovom incidentu: ko mu je i sta dobacivao? Jer, ne reaguju svi jednako na uvrede.

Sta ucini to Bautisto Agute??!!??

pre 4 godine

Pratim sport 30 godina, nista mi ne bi bilo draze od trenutka kada Djokovic(ako Bog da) prestigne Federera po broju GS
(Armoma, 17. maj 2019 11:10)

to je tvoj kompleks i neces docekati

srki

pre 4 godine

Ne znam odakle pojedinim komentatorima to da Federer mrzi Nola i da zbog njega štiti Kirjosa. Federerove izjave o Nolu su krajnje korektne, svaki njegov intervju je bio krajnje korektan. Ali te izmišljotine pojedinih komentatora su deja vu i ne treba se previše osvrtati na njih.

Fokus komentatora treba da bude na onaj poraz Troickog od pre tri dana. Ako se tu dokaže nešto što ne treba da bude, da li ćete stati na stranu istine i pravde ili ćete opet trabunjati o nekakvim zaverama Zapada samo zato što je naš!?

Jelena

pre 4 godine

Ne sećam se da ste ovako bili glasni kad je Novak divljao i bacao po terenu. Koliko puta je samo bacio reket u reklame, cepao majicu, pogodio i skupljača jednom, pa se uvek pravda da je to radio "u žaru borbe", duša balkanska...
Kirjos je izgubio pare i poene, to je dovoljna kazna, supenzija bi stvarno bila previše za ovo.

Blaugrana[CG]

pre 4 godine

Kad ovaj pobaca par rekvizita, svi se dignu protiv njega, a Nolo isto pobaca par rekvizita, opsuje par desetina navijaca, sudiju i sl. to je ok, to moze, a ovog "ludog" Kirijosa sataniziju. Iako ne podrzavam ovo divljanje, bilo je na desetine ispada Nola i ostalih (Juzni, Safin, Fonjini...), pa nista. Sjetimo se samo prije 2 godine kad je za malo pogodio reketom linijskog sudiju, skoro pa da ne dobi ni opomenu. Samo kazem.

dr. Roddick

pre 4 godine

@Vlada

"Ajde, dete, ne mlati! Na svakom, ali svakom mecu, ukoliko protivnik odigra dobar poen, Novak ce cestitati na poenu tapsanjem ili podignutim palcem. "

U 95% to radi samo ako vodi u mecu,gledaj malo njegove meceve pa ces videti, kada gubi onda razbija reket.


" Kad je Federer tako nesto uradio? "

Federer ne gubi vreme pijuckanjem soka sa sakupljacima loptica.
Federer je mnogo ozbiljniji od toga i zato ima fondaciju koja godinama pomaze deci u Africi!

4k4.Dex

pre 4 godine

Ma Kirijos je car. Bas je trebao takav jedan takav lik ovom kilavom tenisu. Svi su kao princezice neke. I naravno da ne treba da ga kazne jaka stvar sam je otisao sa terena i izgubio zbog toga nije ga niko pobedio. Smorio je vise tenis kao godspodski sport i glupe engleske tradicije.

cirkus

pre 4 godine

Vlada
Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.

Ikan

pre 4 godine

Rodzer zna da mu se bliži, kraj karijere.Čovek otkriva svoje pravo lice,to je zapravo on, kakav zaista jeste.Licemeran,ljubomoran,prepotentan,sujetan.I ovog Kirjosa bi pustio niz vodu,da je ovaj o njemu pricao, kao o Novaku!Kaže: za mene to što je bacio stolicu nije dovoljno!Sve si rekao Rođo...

King Roger

pre 4 godine

Nije mi jasno sta je trebalo Najvecem da brani ovog?!Razocarao si me...
(King Roger, 17. maj 2019 12:03)

Nije fora da kradete nikove.

Dobros-AV

pre 4 godine

E, ljudi, Jedva cekam da ova velika trojka zavrsi karijere, da sva trojica sednu i svako napise svoju iskrenu autobiografiju. Kako je stvarno bilo i sta su jedan drugom govorili, osecali, koga su voleli koga ne. Sve zakulisne i ostale radnje, koje mi nismo mogli da vidimo i cujemo.
Kao sto je Agasi pisao u svojoj autobiografiji ‘Open’. Apsolutno vredi procitati.
Narocito odnos sa Samprasom i da je bio jedno vreme na christal-meth-u, da je igrao samo da dovolji strogom ocu, a u sustini mrzeo tenis, kako je upoznao Steffi Graff i ostalo.
Zar ne?

nikolas.t

pre 4 godine

Definitivno ima problem sa besom,ali nista strasno nije ni uradio. Malo se drao,razbio reket i bacio stolicu. Fakticki nista strasno! Ali treba da se kontrolise,nije on vise klinder!

мики

pre 4 godine

организатори Ролан Гароса и Вимблдона треба да му забране учешће ове године.

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

smanjimo doživljaj, iako smo srbi

pre 4 godine

Kakva ljiga ovaj Federer,brani ga samo zato sto je pre neki dan Kirijos izjavio da je "Federer najbolji svih vremena",neverovatno je koliko je Rodzer sujetan,strasno nesto,nasle se dve ljige da brane jedna drugu
(Pojedinci nemaju blama, 17. maj 2019 13:52)



saglasan sa tvojim nikom koji je čista projekcija, što bi i neko sa srednjoškolskim poznavanjem psihologije lako zaključio.
ma koliko želeli i verovali u to da će đoković u doglednom periodu biti g.o.a.t. - federer trenutno jeste "najbolji svih vremena"...

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

promena na bolje

pre 4 godine

Haha, našli se neki da interpretiraju, šta je Feder hteo da kaže i zašto, te kakav je on čovek...?!

Federer je m o ž d a samo više obratio pažnju na ono što se dešava (u) čoveku (Kirjosu), nego na stolicu (koja je nežIva i nema emocije)... Naglasio je i to da nije isto, ako se dešava po prvi put, ili se već dešavalo ranije (čitajte tekst), a što se samog Federera tiče, on odavno ne radi to što je nekad radio (a za šta ga neki ispod kritikuju), a promena ponašanja je možda najbolji dokaz promene stava prema tome (izvinjavam se onima koji nikada u životu nisu pogrešili, mada, mislim da medju ljudima nema takvih).

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

Docent

pre 4 godine

Nije da bih voleo da vidim tu scenu, ali čitajući komentare na ovom sajtu povodom toga bilo bi neprocenljivo... A vest: "Federer i Kirjos u podkastu ismevaju Djokovica!"

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

Ej, Sulejmana othranila majka

pre 4 godine

Ako vec osudjujete Federera, pogledajte konferenciju i sta stvarno i na koji nacin kaze. Preko teksta se ne moze bas izvesti precizan zakljucak.
(Neko Tamo, 17. maj 2019 12:07)

Ko da pogleda? Ovi klinci što se od malih nogu vaspitavaju da mrze Anglosaksonce, iako Anglosaksonaca odavno nema, jer su to preci Engleza. Klinci ne znaju ni srpski, a ne "anglosaksonski".

dr. Roddick

pre 4 godine

@Staka Zulu

"Pa i Novak ima fondaciju za pomoć deci. "

Ima fondaciju gde glavnu rec vode srbi, onda mozemo zamisliti gde vecina tih para zavrsi... model toga imamo sirom srbije,abrakadbra i nema para.

"Novak i Federer nisu uporedivi ni u kom slučaju. Naravno u Novakovu korist!!!"

Ako u nolovu korist ide to sto Federer drzi sve bitnije i relevantne rekorde, onda O.K.
U pravu si njih dvoje se ne mogu uporediti.

Vladimir

pre 4 godine

@Oposum Izneo si laž u svom komentaru nije tačno da Federer nije pružio ruku Henmanu na Wimbledonu nakon poraza. Može svako da pogleda kraj tog meča i videće da si lagao.

Prešla je liniju

pre 4 godine

Kirjos je nešto najbolje što se desilo tenisu u zadnjih par godina. Nek je lud, ne moraju svi biti mamini sinovi što jedu travu i grle drveće.

delboj

pre 4 godine

Ono kad Novakovi navijaci ustanu protiv Kirjosa, zato sto ga je ovaj prozvao. Slicne stvari i klosarsko ponasanje gledamo od Novaka tokom citave karijere. Od lomljenja stotine reketa do stottine svadja sa publikom i psovanja iste, kao i protivnika...

Blaugrana[CG]

pre 4 godine

Kad ovaj pobaca par rekvizita, svi se dignu protiv njega, a Nolo isto pobaca par rekvizita, opsuje par desetina navijaca, sudiju i sl. to je ok, to moze, a ovog "ludog" Kirijosa sataniziju. Iako ne podrzavam ovo divljanje, bilo je na desetine ispada Nola i ostalih (Juzni, Safin, Fonjini...), pa nista. Sjetimo se samo prije 2 godine kad je za malo pogodio reketom linijskog sudiju, skoro pa da ne dobi ni opomenu. Samo kazem.

Pele 2.0

pre 4 godine

Ma, NE! Treba ga obesiti na Filip Satrijeu, na otvaranju Rolan Garosa.

Kirgios je vec kaznjen oduzimanjem bodova i novcane nagrade sa ovog turnira.

Mislim da bi pre, eventualne, dodatne kazne, trebalo istraziti sta je prethodilo ovom incidentu: ko mu je i sta dobacivao? Jer, ne reaguju svi jednako na uvrede.

tugabrate

pre 4 godine

U pravu je rodja... Fanovi su danas postali ko pahuljice neke... Neko se iznervira, baci reket i stolic, ljudi vicu da treba dozivotno da mu se zabrani da igra tenis... Dajte malo muskosti ljudi moji, ne branim ja te postupke, al da ne preterujemo ovde, nije nikoga povredio, sam otisao sa terena, njegova stvar...

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

Sta ucini to Bautisto Agute??!!??

pre 4 godine

Pratim sport 30 godina, nista mi ne bi bilo draze od trenutka kada Djokovic(ako Bog da) prestigne Federera po broju GS
(Armoma, 17. maj 2019 11:10)

to je tvoj kompleks i neces docekati

smanjimo doživljaj, iako smo srbi

pre 4 godine

Kakva ljiga ovaj Federer,brani ga samo zato sto je pre neki dan Kirijos izjavio da je "Federer najbolji svih vremena",neverovatno je koliko je Rodzer sujetan,strasno nesto,nasle se dve ljige da brane jedna drugu
(Pojedinci nemaju blama, 17. maj 2019 13:52)



saglasan sa tvojim nikom koji je čista projekcija, što bi i neko sa srednjoškolskim poznavanjem psihologije lako zaključio.
ma koliko želeli i verovali u to da će đoković u doglednom periodu biti g.o.a.t. - federer trenutno jeste "najbolji svih vremena"...

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

Jelena

pre 4 godine

Ne sećam se da ste ovako bili glasni kad je Novak divljao i bacao po terenu. Koliko puta je samo bacio reket u reklame, cepao majicu, pogodio i skupljača jednom, pa se uvek pravda da je to radio "u žaru borbe", duša balkanska...
Kirjos je izgubio pare i poene, to je dovoljna kazna, supenzija bi stvarno bila previše za ovo.

Zigzag

pre 4 godine

Pravi ljigavac! Stiti jednog neandertalca i psihopastu samo zato sto ga ovaj uporno hvali!
(uzasss, 17. maj 2019 10:15)
Pa dobro je rekao,lik je bacio stolicu na teren sta bi sad trebalo 6 mjeseci ga suspendirati?niti je koga ozlijedio niti je folirao ozlijede kao neki...

podsjećanje

pre 4 godine

Novak je uradio ono što niko nije ,a to je da je jednu od najprimitivnijih poruka uputio navijačima na mastersu u Madridu jer su navijali za njegovog rivala i Dimitrova i gle čuda njegovi navijači nisu oštro reagovali niti predlagali da ga suspenduju,niti kad na turnirima psuje ,što se dešavalo i ove godine.

dr. Roddick

pre 4 godine

@Vlada

"Ajde, dete, ne mlati! Na svakom, ali svakom mecu, ukoliko protivnik odigra dobar poen, Novak ce cestitati na poenu tapsanjem ili podignutim palcem. "

U 95% to radi samo ako vodi u mecu,gledaj malo njegove meceve pa ces videti, kada gubi onda razbija reket.


" Kad je Federer tako nesto uradio? "

Federer ne gubi vreme pijuckanjem soka sa sakupljacima loptica.
Federer je mnogo ozbiljniji od toga i zato ima fondaciju koja godinama pomaze deci u Africi!

Dragana

pre 4 godine

Zar čovek nema pravo na svoje mišljenje? Rodžer tako misli i šta? Možda ga jednostavno to ne zanima previše. A da li mi znamo zašto je Kirjos uopšte tako reagovao? Naravno da je preterao ali komentari ovde su tipa "hajde sada na krst da ga razapnemo jer je divljao i jer se ne ulizuje Novaku i jer priča ono što misli o njemu, hajde i da pljujemo po Rožeru jer on ne kritikuje Kirjosa i da, licemer i loš čovek". Znamo svi dobro da je Novak imao velike ispade u karijeri, počev od skidanja šortsa na terenu protiv Nadala u Dejvis kupu pre deset godina, do lomljenja reketa, do zamalo udaranja linijskog sudije reketom, do urlanja na decu koja skupljaju loptice pa do urlanja na svoj boks više puta. Retko kad je dobio opomenu. Zašto ovo pišem iako ova vest nema sa njim nikakve veze? Zato što ako njemu tolerišete sve to ne bi trebalo da budete toliko oštri prema Kirjosu.Da je kojim slučajem Kirjos naš predstavnik pevali bi drugu pesmu.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ma Kirijos je car. Bas je trebao takav jedan takav lik ovom kilavom tenisu. Svi su kao princezice neke. I naravno da ne treba da ga kazne jaka stvar sam je otisao sa terena i izgubio zbog toga nije ga niko pobedio. Smorio je vise tenis kao godspodski sport i glupe engleske tradicije.

nikolas.t

pre 4 godine

Definitivno ima problem sa besom,ali nista strasno nije ni uradio. Malo se drao,razbio reket i bacio stolicu. Fakticki nista strasno! Ali treba da se kontrolise,nije on vise klinder!

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Decko je dalabu!Treba ga diskvalifikovati kao sto rade ameri u pojedinim sportovima.Los primer svim mladim svud po svetu.Vestacki sve i na silu.Proterati iz profesionalnog sporta!

Danijel

pre 4 godine

Decko je dalabu!Treba ga diskvalifikovati kao sto rade ameri u pojedinim sportovima.Los primer svim mladim svud po svetu.Vestacki sve i na silu.Proterati iz profesionalnog sporta!
(Jon Bon Jovi, 17. maj 2019 10:15)
Sve to stoji a ko ce tebe diskvalifikovati. Gluplje komentare od tvojih nikada nisam citao.

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

simasima

pre 4 godine

Pa reko je da je Federer najveći svih vremena, nesme da mu se zameri da nebi ludi Kirijos promenio mišljenje. Najveći jeste ali posle Noleta.

promena na bolje

pre 4 godine

Haha, našli se neki da interpretiraju, šta je Feder hteo da kaže i zašto, te kakav je on čovek...?!

Federer je m o ž d a samo više obratio pažnju na ono što se dešava (u) čoveku (Kirjosu), nego na stolicu (koja je nežIva i nema emocije)... Naglasio je i to da nije isto, ako se dešava po prvi put, ili se već dešavalo ranije (čitajte tekst), a što se samog Federera tiče, on odavno ne radi to što je nekad radio (a za šta ga neki ispod kritikuju), a promena ponašanja je možda najbolji dokaz promene stava prema tome (izvinjavam se onima koji nikada u životu nisu pogrešili, mada, mislim da medju ljudima nema takvih).

srki

pre 4 godine

Ne znam odakle pojedinim komentatorima to da Federer mrzi Nola i da zbog njega štiti Kirjosa. Federerove izjave o Nolu su krajnje korektne, svaki njegov intervju je bio krajnje korektan. Ali te izmišljotine pojedinih komentatora su deja vu i ne treba se previše osvrtati na njih.

Fokus komentatora treba da bude na onaj poraz Troickog od pre tri dana. Ako se tu dokaže nešto što ne treba da bude, da li ćete stati na stranu istine i pravde ili ćete opet trabunjati o nekakvim zaverama Zapada samo zato što je naš!?

Docent

pre 4 godine

Nije da bih voleo da vidim tu scenu, ali čitajući komentare na ovom sajtu povodom toga bilo bi neprocenljivo... A vest: "Federer i Kirjos u podkastu ismevaju Djokovica!"

Neko Tamo

pre 4 godine

Odgledao sam celu konferenciju za medije na kojoj je Federer pricao, izmedju ostalog, i o ovom incidentu.

Mogu da kazem da su novinari bili neprecizni prilikom formulisanja pitanja i to se Rodzeru nije mnogo svidelo. Onda su mu postavili pitanje koliko misli da Kirijos treba biti suspendovan. RF se malo iznervirao sto su neke pogresne zakljucke izveli pred njim i nije hteo da odgovori na takvo pitanje. Otud i ovakav odgovor.

Ako vec osudjujete Federera, pogledajte konferenciju i sta stvarno i na koji nacin kaze. Preko teksta se ne moze bas izvesti precizan zakljucak.

Nikola

pre 4 godine

Ju Rodzere. Sa jedne strana trazite "Quite, please" jer ne mozete da se koncentrisete na servis, a sa druge strane je bacanje stolice prihvatljivo. Ne s*ri molim te.

Vlada

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
(Kukatilo, 17. maj 2019 10:45)

Ajde, dete, ne mlati! Na svakom, ali svakom mecu, ukoliko protivnik odigra dobar poen, Novak ce cestitati na poenu tapsanjem ili podignutim palcem. Gledaj malo njegove meceve, pa ces videti. Gledaj onda Rodzerove meceve ili Nadalove, pa kazi da li oni to rade. Kada je Novak Rodzeru vratio onaj servis na US Openu, Federer je rekao da neko tako samara lopticu i da to ponekada prodje. Vrlo sportski, dzentlmenski i fer, nema sta...

Dalje, Novak nikada nikog od protivnika nije prozivao nego se uvek trudio da bude korektan. Jedini za koga ja znam da ga je Nole prozvao je bio Rodik kada ga je na US Openu, cini mi se, oduvao sa terena, a onda mu je rekao da kanda nema 1000 povreda ili sta vec i to je bilo skroz zasluzeno.

Setite se i na RG kada je u pauzi zbog kise pozvao decaka koji mu je drzao kisobran da sedne pored njega ispod kisobrana da ne kisne, i jos popio sok sa njim i procaskao. Kad je Federer tako nesto uradio?

Jedino sto vi imate protiv Novaka je to sto ponekad slomi reket ili se izdere na nekoga u publici. Nadjite mi tog tenisera koji nikada nije polomio reket. Pa, deco, pogledajte sta je Federer radio na pocetku karijere. Ne da je lomio rekete, nego ih je i sutirao. Nadal je trazio izuzece jednog sudije sa njegovih meceva.

Dakle, ne tupite vise! Novak je olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na i van terena i to je fakat!

King Roger

pre 4 godine

Nije mi jasno sta je trebalo Najvecem da brani ovog?!Razocarao si me...
(King Roger, 17. maj 2019 12:03)

Nije fora da kradete nikove.

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

čudno

pre 4 godine

@grandiozno,zašto bi Federera izjedala ljubomora kad svi teniski stručnjaci,a posebno teniseri iz proteklih perioda kažu da je njegov stil igre najljepši u istoriji bijelog sporta , kad je osvajač najvećeg broj GS , kad ga rivali sa tura godinama proglašavaju najkorektnijim među njima ,kad je publici širom svijeta najmiljeniji teniser ,kad je po osnovu sponzorskih ugovora najplaćeniji teniser.

dr. Roddick

pre 4 godine

@Staka Zulu

"Pa i Novak ima fondaciju za pomoć deci. "

Ima fondaciju gde glavnu rec vode srbi, onda mozemo zamisliti gde vecina tih para zavrsi... model toga imamo sirom srbije,abrakadbra i nema para.

"Novak i Federer nisu uporedivi ni u kom slučaju. Naravno u Novakovu korist!!!"

Ako u nolovu korist ide to sto Federer drzi sve bitnije i relevantne rekorde, onda O.K.
U pravu si njih dvoje se ne mogu uporediti.

cirkus

pre 4 godine

Vlada
Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.

Ej, Sulejmana othranila majka

pre 4 godine

Ako vec osudjujete Federera, pogledajte konferenciju i sta stvarno i na koji nacin kaze. Preko teksta se ne moze bas izvesti precizan zakljucak.
(Neko Tamo, 17. maj 2019 12:07)

Ko da pogleda? Ovi klinci što se od malih nogu vaspitavaju da mrze Anglosaksonce, iako Anglosaksonaca odavno nema, jer su to preci Engleza. Klinci ne znaju ni srpski, a ne "anglosaksonski".

Axomoxa

pre 4 godine

Rodjen sam u drzavi engleskog govornog podrucja , srpski jezik sam ucio (da ne kazem naucio) uporedo sa engleskim ( zahvaljujuci roditeljima). Jedna stvar mi zaista smeta u “trendu novog/savremenog srpskog “ jezika ;a to je neverovatna upotreba “amerikanizama “ u svakodnevnom recniku “srpskog “jezika. Znam da se ti amerikanizmi plasiraju ponajvise kroz drustvene mreze (srpski) hilivudske gluposti,video igrice a bogami i novinarstvo i politika ima svoj udeo u tome. Elem , zasto je to povezano sa ovim komentarom ? “Moderini, trendy “ obozavaju da se izrazavaju americkim skracenicama (koje su pokupili iz bezbrojnih video igrica i tv serija / sportskih prenosa) : MVP, VIP, VOP....etc! federer (namerno malim slovom) je “goat “ ! Dragi moji na srpskom i bukvalno receno on je JARAC ! Toliko o JARCU! Novak je Najbolji Teniser Svih Vremena! Prijatno.

Vladimir

pre 4 godine

@Oposum Izneo si laž u svom komentaru nije tačno da Federer nije pružio ruku Henmanu na Wimbledonu nakon poraza. Može svako da pogleda kraj tog meča i videće da si lagao.

Predo

pre 4 godine

Nas (Srbe) napadaju da stalno vidimo neke teorije zavere, ali ko vam garantuje da je nema i ovde, da Federer ne koristi onog novinara Bena Rotenberga i ovog maloumnika kao svoje "glasnogovornike"(baš mi leži ta reč ovde), samo što im je plan propao, jer nisu planirali da Kirhios napravi takav incident da bude izbačen s turnira. Zašto Kirhios napada Nadala i Novaka, a ne Federera? Nije li se Novak previše približio Federeru i ugrozio rekord za koji niko nije mislio da može biti ugrožen - broj sedmica na prvom mestu? Mislite li da Rodžer nije uvređen što nema vlast u Bordu igrača kao nekada? Verujte mi da je to moguće.

Javorina Dusan

pre 4 godine

ФЕДЕРЕР ЈЕ У ИСТИНУ ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ У ТЕНИСУ ! ЗАТО БИ МОРАО ИЛИ ДА "СМРДИ" ИЛИ ДА "МИРИШЕ" ! НЕ МОЖЕ ОБА У ИСТО ВРЕМЕ !

b

pre 4 godine

Reče lik kome je smatalo i ismejavao druge igrače kada su imali zdravstveni problem
Juče odmah napao sudije zbog terena kao nije posušen dovoljno , pa bi mogao da se povredi...

Licemer i najveća prevara savremenog sporta:

poznavalac

pre 4 godine

Dzemperka hvata nervoza jer vec za godinu dana morace Novaku da se pokloni kao najboljem igracu svih vremena...Nije na odmet podrzati i ovakvog slucaja za medicinu ako je na vasoj strani...Jedno je sigurno,kada Novak bude trijumfovao na RG jedini igrac koji ce plakati vise od porazenog je Mirkino sunce...Sta ce biti kada Novak podigne u vis tek 20 GS...e onda cemo se ratosiljati i ovde nekih kingova...Idemo Nole u inat svima samo gazi i ne iskljucuj brisace...

nišlija

pre 4 godine

Reče "fini, graciozni, vaspitani, gospodin, kralj tenisa, igre koja poznaje manire i ponašanje", ili možda licemer, kome je svako ko i malo omalovaži Novaka i njegov uspeh, drag, simpatičan, harizmatičan i tome slično!!!

мики

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
(Kukatilo, 17. maj 2019 10:45)

тачно. јесте. прави позитиван узор, не лажњак

Mirela

pre 4 godine

Da,da... On ne bi trebalo da bude suspendovan po Federererovom misljenju... To je verovatno zato sto je izjavio da je on-Federer, najbolji svih vremena. Da je npr.Nole to uradio, to bi bila druga prica. Tada bi verovatno trazio da Nole bude zauvek suspendovan sa svih turnira. Uzas...

srle

pre 4 godine

Pa šta je trebalo da razbije glavu nekom sa tom stolicom? Možda bi tada zaslužio strožiju kaznu, koja je to logika Federera. U svakom slučaju Kirjos je izgubio kontrolu i nema opravdanja, činjenica je da mu nije prvi put, prema tome 6 meseci neigranja bi bila najprikladnija kazna.

Hans Olo

pre 4 godine

Povredio je ugled teniskog terena.
Mala je kazna diskvalifikacija za takvo delo.
Federer je uvek bio, ajmo reci, sitan covek.
Umesto da osudi takvo ponasanje i usmeri mladog coveka na pravi put, on mu podilazi i jos ga opravdava.
Poruka je, dakle: bacajte stolice po teniskom terenu i ponasajte se ko dripci, koga je briga!
Veliki, najveci Rodzer Federer...

Ivan

pre 4 godine

Licemeru, izasao je u sred meca jednog masters turnira, a pre toga brukao tenis svojim ponasanjem na terenu. Po tvojoj logici moze da bude suspendovan samo ako ubije nekoga na terenu? Tuzno je sto jedan Federer koga mnogi smatraju najvecim, salje ovakvu poruku. Jos jednom je dokazao da je namazan i premazan svim bojama, i to je onaj koji svake godine dobija fer plej nagradu, i onda podrzi divljanje Kirgijosa.

Tom Waits

pre 4 godine

Ovom izjavom Fedeter je pokazao da je los čovek i veliki kompleksaš. Da je Novak uradio nesto tako svi sadasnji i bivsi bi trazili da bude dozivotno diskvalifikovan. Ako sam i imao postovanjja, prema ovom coveku, od ovovog trenutka postao čjsta NULA.

Loki

pre 4 godine

Ne znam sto ljudi u ovoj vesti komentarisu odnos Djokovica i Federera. Koliko vidim Novak se ne spominje, osim ako bi Nika trebalo suspendovati zbog komentara o Djokovicu?

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

@Oposum Izneo si laž u svom komentaru nije tačno da Federer nije pružio ruku Henmanu na Wimbledonu nakon poraza. Može svako da pogleda kraj tog meča i videće da si lagao.
(Vladimir, 17. maj 2019 14:15)

Prike, ja veoma dobro znam o čemu pričam, vrlo dobro znam da Federer iz mlađih dana, na početku svoje karijere, upravo na Vimbldonu posle poraza jednom protivniku nije pružio ruku. E sad, možda sam pobrkao ime tog protivnika, možda nije u pitanju bio Henman već neko drugi, ali vrlo dobro znam da je jednom napravio taj incident i posle i sam priznao da je pogrešio i da se kaje zbog toga! Dakle, ja nisam zaludan poput vas pa da odmah guglam na netu i tražim kada i gde i protiv koga tačno Federer posle poraza nije pružio protivniku ruku ali vrlo dobro znam da jednom baš na Vimbldonu nije to učinio! Ali hvala ti što brineš o "čistoti" komentara ovde, lepo je što imamo ovde dežurnih hroničara koji beleže svaku eventualnu grešku svakog komentatora! Alal ti vera! Ali ostaje činjenica da Federer na početku svoje karijere jednom prilikom na Vimbldonu nije protivniku posle poraza pružio ruku i da se i sam izvinio zbog toga kasnije u jednom intervjuu!

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Au ne mogu da verujem da Federer brani ovoga teniskoga pajaca. Šta mu to treba da ga čovek pita. A mogu da se kladim da Federer ovo radi iz inata prema Noletu naravno, ne može nikako da podnese Noletovu dominaciju i užasno se boji eventualnog Noletovog stizanja njegovih rekorda, pre svega broj nedelja na prvom mestu koji mu je veoma ugrožen. A nevaspitani Kirjos je najveći Noletov pljuvač pa Federer se zbog toga vodi onim "ko je protiv tvog neprijatelja taj je za tebe, brani ga i štiti" što je veoma sramotno sa njegove strane. Kao "najbolji svih vremena" kako voli da ga svi nazivaju, gospodin Federer bi morao da bude uzor svima, da daje pozitivne primere i savete svima, nikako, ali nikako ne sme da opravdava ovakva divljačka ponašanja na teniskom terenu kakva non stop radi ovaj teniski pajac Kirjos naravno.

Gosn Federere sport kojim se baviš nije cirkus, nije rijaliti, nije korida, to je pre pojave ovih primitivaca bio gospodski ugledan fer plej sport, zato je i nazvan "Belim sportom", ti bi to gospodine Federere najbolje trebao da znaš! Uzgred ni sam Federer nije cvećka, ne ne, kao neko ko ima 4 decenije života iza sebe vrlo dobro se sećam Federerovog sramotnog ponašanja na Vimbldonu 2001. godine kada je posle iznenađujuće pobede nad Samprasom potom izgubio od Henmana i onda nije hteo ni ruku da mu pruži i čestita na pobedi. Još tada je uobraženi Federer pokazao svoje pravo lice. Zato ipak ipak ne treba da čudi što je jedini on podržao ovoga teniskoga cirkuzanta Kirjosa.

grandiozo

pre 4 godine

Sramotna izjava pomahnitalog i sigurno ne pri zdravoj pameti,Kirjosa,da Novak ima,on je dodao da bi imalo veću težinu,’da ga ludački vole’,sramna,podla,opaska,i naravno čista izmišljotina, njemu smeta Novakovo ponašanje koje je maksimalno sportski i korektno prema svima a i uspesi koje je postigao,a to što se publici tako zahvaljuje je vrlo ljudski i sa puno uvažavanja i respekta,pa valjda je to oličenje lepog ponašanja a ne za kritiku jednog pomahnitalog divljaka koga novinari treba da ignorišu,zašto je važno šta je rekao jedan poremečeni i iskompleksirani ludak koji pravi cirkuske predstave na terenu jer ima ludačku želju da skrene pažnju na sebe pošto rezultatima to ne može.A Federera razjeda ljubomora i plače od sreće da čuje samo nešto negativno protiv Novaka jer zna da je Novak nepobediv i da gazi njegove rekorde kao plitak potok i vrlo brzo će ga ostaviti daleko iza sebe

Pojedinci nemaju blama

pre 4 godine

Kakva ljiga ovaj Federer,brani ga samo zato sto je pre neki dan Kirijos izjavio da je "Federer najbolji svih vremena",neverovatno je koliko je Rodzer sujetan,strasno nesto,nasle se dve ljige da brane jedna drugu

Dragan

pre 4 godine

Ova dvojica duvaju u istu tikvu. Ovaj mladji mu podilazi komplimentima u svakom intervjuu, a za uzvrat ovaj stariji ga opravdava kad napravi njesra. U celoj toj situaciji vise cudi neprincipijelan stav Federera od kojeg samo on sam moze imati stete jer se nevidjeno blamira. Ne osuditi ostro onakav ispad moze samo neko ko bas i nije preterano inteligentan. Da li on mozda misli da njegov stav ima posebnu tezinu i moze uticati na ublazavanje adekvatne kazne!? Nisam bas siguran.

BLuka

pre 4 godine

Inace, Nolo je olicenje fer pleja i divnog ponasanja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kukatilo@@
Nole je primjer ponašanja prema suparnicima, publici i primjer ponašanja van terena;nikada nikoga nije uvrijedio, ničiji uspjeh ili neuspjeh nije ponizio, humanitaran rad mu je za primjer,korektan sa fanovima i novinarima.
Ispadi na terenu, zbilja znaju zamarati jer su bezpotrebni i zbilja je ružno gledati.

DRAGAN

pre 4 godine

Ne mogu da shvatim da neko ko zivi i radi u Srbiji
podrzava ovog premazanog
Fedexa, koji je uvek sve lose
mislio i pricao o Novaku.
Jadno i zalosno, a ovo sto
brani ovog kengura je jos
veca sramota za ovaj sport.

jon bon jovi dijagnozica

pre 4 godine

(Greatness, 17. maj 2019 10:16)(Jon Bon Jovi, 17. maj 2019 10:15)

Nista, cekamo jos da se javi Bruce Springsteen pa da kompletna licnost bude formirana u napadu na plusice!!

Rkljuš

pre 4 godine

A vidi ga mister" nezaintereaovani i neutralni" što piše opravdanja ovom maloumnom delikventu!Sedi,ćuti i slušaj svoju labudovu pesmu,pametnije ti je.

Stari, sujetni, ofucani mačor

pre 4 godine

Federer greši. Ovako samo motiviše Novaka da narednih godina probije sve rekorde. Činjenica da više ne može da utiče na to, kao i svest da Novak ima dobre šanse za tako nešto, unervozile su ga u toj meri, da više ne može kontrolisati svoje emocije i netrpeljivost prema Djokoviću.

C i n i k

pre 4 godine

Nije povredio nego je polomio stolicu.
Mozda je povredio nogu sutirajuci frizider..
Divljao,pretio,pljuvao i psovao.
Gde treba da bude granica?
RF jasno je podrzava Kirjosa jer je ovaj uvek protiv Novaka ali negde moraju da se povuku granice ..

miodrag

pre 4 godine

Sve je receno u komentarima ali ipak ako je I od Starca Foce, mnogo je....brani svakog, bilo sta da taj uradi, samo ako je taj protiv El Mas Grande de todos…..shame of you Starce

Dule Savic

pre 4 godine

Naravni da Srbi žele suspenziju kada Djokovic još nije pobedio Nika.. Buhahhaha!
(Adriano_Galliani
Sta reci tek za tenisku velicinu poput Kokinakisa...pitaj tvog Rodzera zasto hihihi...

ja

pre 4 godine

Pravi ljigavac! Stiti jednog neandertalca i psihopastu samo zato sto ga ovaj uporno hvali! 
(uzasss, 17. maj 2019 10:15) 
Pa dobro je rekao,lik je bacio stolicu na teren sta bi sad trebalo 6 mjeseci ga suspendirati?niti je koga ozlijedio niti je folirao ozlijede kao neki...
(Zigzag, 17. maj 2019 12:12)

Aham, znači dok ne padne krv ništa, jel?

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Ovo je mnogo jadna izjava srpzava se iz dana i dan nikako ne moze da prihvati cinjenicu zvanu Djokovic,kad bi mogao povredio bi Noneta..

antiDebil

pre 4 godine

Одавно сам ја реко да веће љиге од овога нема.
(Ниш, 17. maj 2019 11:42)

Roki ima razumevanje za njegovog kolegu, neodoljivo ga podseca na njega samog iz mladjih dana !

Staka Zulu

pre 4 godine

(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)

Pa da i ja tebe podsetim, u skoro 90% slušajeva Novak i vodi u meču.
Pa i Novak ima fondaciju za pomoć deci.
Federer kao Švajcarac ima daleko više sponzora i lakše mu je da dođe do novca za svoju fondaciju. A tek šta sve radi NIKE da pomogne svojim igračima!
Novak i Federer nisu uporedivi ni u kom slučaju. Naravno u Novakovu korist!!!

Ego

pre 4 godine

ROdja je "malcice" licemeran. Znamo svi njegove reakcije na Djokovica. Umesto da se ponasa kao gospodin kako ga svi predstavljaju, Rodja se zaneo i podrzao malog problematicnog koji ga nahvalio a ruzne stvari rekao o njegovim rivalima.

antiDebil

pre 4 godine

Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.
(cirkus, 17. maj 2019 12:18)

Federer je IDEAlan pokazatelj toga o cemu govoris i to na svetskom nivou !

miki

pre 4 godine

kako federerko voli novakove neprijatelje,prosto ih obožava !?a kad bolje razmislim on bi samo tako bacio stolicu al se folira ima titulu oreol kralja ahaha! paćenik dvolični ,nije proživeo pubertet!

Doktor Pera

pre 4 godine

Koga Federer predstavlja i da je bitno sta on misli? Da li to znaci da umesto da ATP i sudijske organizacije koja donosi odluke o kaznjavanju to u buduce treba da radi Federer? Zar su svi potpuno poludeli? Postaje ljudi koji su placeni da donose odluke a postoje igraci koji igraju. Ako on oce da upravlja pa nek udje u board i nek donosi odluke. Tenis i onako igra samo jos zbog sponzora.

ogledalo

pre 4 godine

Zasto mu ti Rodjo ne das da ti babysituje decu, ako vec zelis da deca na tribinama sve to gledaju?
Nego si se ti Rodjo malo prevario tim Nikovim slatkim recima o tebi. Nasla vreca zakrpu. On morao da nadje nekog da o njemu lepo (jer shvata da nece biti uverljiv ako je samo negativan), a ti Rodjo iskoristio autoritet da se igras laznim osecanjima.

dušan

pre 4 godine

Šta bi ovo Rogeru da brani Nika?
Ima neki cilj sigurno. Kad je bilo da se izjasni oko smjene Kermonda, onda Rodžer reče da ga nijesu pitali.
A sad se izjašnjava unaprijed iako ga niko ne pita. I brani kengura, kome je ovo deseti put da prelazi sve norme normalnog?
E, Rodžere, pa nećeš valjda da o svemu sudiš kako ti odgovara.

мики

pre 4 godine

nije nikoga povredio, sam otisao sa terena, njegova stvar...
(tugabrate, 17. maj 2019 10:35)

значи треба да сачекају да некога повреди да га казне? браво

Djovani

pre 4 godine

Federer je ovo radio i jos 3x gore dok nije potpisao za najk i primoran da glumi gospodina, nadjite samo sta je Federer radio pocetkom 2000.
(Fica, 17. maj 2019 10:40)

Ne moze nista da se nadje, izbrisani su svi klipovi iz tog doba Federera, veoma veoma cudno, a pre sam nalazio gomilu videa gde Federer ludi na terenu, lomi rekete itd sad nema nicega

my way

pre 4 godine

@ls Svi znamo na sta mislim. Pozdrav
(Dejan, 17. maj 2019 11:31)
Ma svi znamo kako vas autosovinisticki mozak i pateticno uzdizanje iznad "primitivnog" naroda funkcionise.

Vlada

pre 4 godine

(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)
Ajde, dete, i ti ne mlati. Gledaj Novakove mečeve. Nebitan je rezultat, ako je protivnik odigrao dobar meč, uvek, ali uvek će mu čestitati. Takođe, reket će polomiti ako nije zadovoljan svojom igrom, a to bude i kada vodi.

A što se fer pleja tiče, podsetiću te na jedan detalj. Novak 2011. izjednačio Mekinroov rekord od 43 uzastopne pobede i u polufinalu RG-a je igrao upravo protiv Federera. Pobedom bi zaseo na prvo mesto ATP (po prvi put) i oborio Mekinroov rekord. Federer je pobedio. Pogledaj Federerovu reakciju neposredno pošto je osvojio pobednički poen i kaži da li je to reakcija sportiste. Gubio je Novak velike mečeve i pobeđivao je u još većim mečevima, pa nikada nije unizio protivnika kao što je to Federer tada uradio.
A što se tiče Federerove fondacije, meni je ipak draže što Novak ima fondaciju koja pomaže deci u Srbiji. Hvala i doviđenja. Odoh da gledam Novaka u Rimu pošto on nije predao meč još uvek. A kad smo kod predavanja mečeva, Novak nikada nije predao meč pre početka samo da ga protivnik ne bi prestigao u H2H. Toliko...

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Vlada, 17. maj 2019 16:59)

Hehe ne brigaj druže, ta Federerova sramotna reakcija nakon polufinala Rolan Garosa 2011. god ga je veoma skupo koštala, već na US Openu iste te godine vodio je u polufinalu protiv Noleta sa 2:0 u setovima, publika i on bili su u transu, već proslavljali pobedu, a onda je na 2:2 u setovima Federer servirao za meč, imao 40:15 i dve meč lopte i onda se desila PRAVEDNA KAZNA hahaha onda se desio onaj Noletov čudesni ritern, najbolji ritern svih vremena koji je doneo preokret i veliku pobedu Noleta koja je na najbolji način kaznila Federera za tu reakciju na Rolan Garosu hahahaha! Pognute glave Federer je napustio teren, NEPROCENJIVO!

zelena trava

pre 4 godine

Ma, dobro, ljudi, manite ga, hteo Kyrgios paznju i sad ce se nedelju dana pisati samo o njemu. Federer je najveci politicar medju teniserima, samo se iza 20 GS trofeja i gospodskog ponasanja to ne vidi. A i prelepo igra.
Nego, vidi li neko da je Sasa Bajin u rekordnom roku doveo Kiki Mladenovic do pobede nad Belindom Bencic i ranije nad Caroline Garcia? Navijam da se vrati Ana Ivanovic i uzme ga za trenera. Dobro, znam da su pusti snovi...

pametnom dosta

pre 4 godine

Federer ne gubi vreme pijuckanjem soka sa sakupljacima loptica.
Federer je mnogo ozbiljniji od toga i zato ima fondaciju koja godinama pomaze deci u Africi!
(dr. Roddick, 17. maj 2019 11:55)

O fondacijama koje pomazu u Africi su mnogi filmovi snimljeni, ne bih dalje da me na banuju ovde.

Биља

pre 4 godine

ЛИЦЕМЕРКО......зато што га је овај хвалио, он сад као глуми добрицу, а пљувао је Новака, кад је пар пута ломио рекет. Мука ми је од њега.

antiDebil

pre 4 godine

Novak olicenje fer pleja i gospodskog ponasanja na terenu i van njega? Kad procitam ovako nesto, postane mi jasno da nema svrhe bilo sta reci, cinjenice ne igraju nikkakvu ulogu, samo ono u sta ljudi zele da veruju. Uostalom, imamo za to velicanstven primer koji nam uredjuje zivot prema sopstvenim iluzijama.
(cirkus, 17. maj 2019 12:18)

Federer je IDEAlan pokazatelj toga o cemu govoris i to na svetskom nivou !

Legend

pre 4 godine

Može oduzimanje poena uz novčanu kaznu,slažem se sa Federerom. Oduzmite mu 2000 poena i 15 000 000$ . Prođite me se kazni od 20 000 evra za osobu koja zaradi toliko na sat.

Steva Signal

pre 4 godine

Za nick "podsećanje".Imaš meč,vrlo moguće da je baš Madrid kad su igrali Rođa i Kirjos.Tad je Kirjos dobio.A Federer je ljutito u toku meča prokomentarisao ,"Dobro, za ovaj cirkus trebamo klovna"! https://youtu.be/OYwcZkgiNS8

Mirela

pre 4 godine

Da,da... On ne bi trebalo da bude suspendovan po Federererovom misljenju... To je verovatno zato sto je izjavio da je on-Federer, najbolji svih vremena. Da je npr.Nole to uradio, to bi bila druga prica. Tada bi verovatno trazio da Nole bude zauvek suspendovan sa svih turnira. Uzas...

Borba

pre 4 godine

Da neki košarkaš uzme klupu i baci je u teren? Ne nije dovoljno. Da neki vaterpolista ubaci stolicu u bazen? Ne nije dovoljno.... Sta treba da uradi da bi ga isključili?

gledalica

pre 4 godine

Ako je neko iznenadjen Federerovom izjavom, onda je mladi posmatrač jer je Mr Fini isto tako divljao u mladosti
Nije povredio stolicu, ali je uništavao imovinu kluba na čijim terenima igra meč
Ako bi to uradio u restoranu ili hotelu, da li bi isto reagovao?
Radi se o vaspitanju
Da li će Federer tako i svoju decu učiti
Koliko god da je frustriran, umoran i nervozan granica neka mora da se bar nazire
grozno je ponašanje ko god da tako nešto radi
čak i Novak kad je divljao bilo je odvratno

Milan_PT

pre 4 godine

Ni ja ga ne bih kaznio suspenzijom. Samo bih ga naterao da svakom gledaocu vrati pare za meč koji su debelo platili da gledaju, a njemu se nije igralo...

vlada

pre 4 godine

Ovo ko kad neko puca u tebe, i promaši, a policija ti kaže- dođi kad te bude pogodio, a do tad pusti čoveka na miru, nije ništa loše uradio

bakica

pre 4 godine

Nije stvar u bacanju stolice ili sutiranju flasice. Stvar je u nemogucnosti kontrolisanja da to ne uradis. E zato smo se mi tako lepo klali na pragu 21. veka. I opet bi da nas puste.

@@@

pre 4 godine

Smeće. Da je Novak ovo uradio, oči bi mu izvadio. Znamo njegove izjave o razmaženosti i prenemaganju. Sada je ovo pretpostavljam nešto drugo.

Auuu!?!

pre 4 godine

Ma bre, koga briga sta radi Kirjos, dal' ce da ga kazne i sta na sve to kaze RF... Svi oni znaju pravila igre i ponasanja... pa nek radi ko sta hoce i dobije sta zasluzuje... sve ostalo je SAMO medju njima i u okviru ATP sistema od kog svi oni izuzetno dobro zive i zaradjuju...zato...oladite malo sa tim ko je koga i zasto... sve je to "show" gde se samo se pobede broje i nista vise...

mix

pre 4 godine

Tako je.Za suspenziju je tebalo bar da istambura sudiju i jos par skupljaca lopti.Sta je ovo,samo bacio stolicu kao neki pijanac u kafani,kad ga iznervira konobar.

Dobros-AV

pre 4 godine

E, ljudi, Jedva cekam da ova velika trojka zavrsi karijere, da sva trojica sednu i svako napise svoju iskrenu autobiografiju. Kako je stvarno bilo i sta su jedan drugom govorili, osecali, koga su voleli koga ne. Sve zakulisne i ostale radnje, koje mi nismo mogli da vidimo i cujemo.
Kao sto je Agasi pisao u svojoj autobiografiji ‘Open’. Apsolutno vredi procitati.
Narocito odnos sa Samprasom i da je bio jedno vreme na christal-meth-u, da je igrao samo da dovolji strogom ocu, a u sustini mrzeo tenis, kako je upoznao Steffi Graff i ostalo.
Zar ne?

antiDebil

pre 4 godine

Al si ti naivan ko francuska sobarica...
Dobro bar su te pitali za misljenje, mogao si posle da zakmecis da te niko nista ne pita i da ti ne kucaju na vrata kako bi te nesto pitali.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Povredio stolicu?! Ne, nije zbog toga diskvalifikovan, vec zato sto je OTISAO SA TERENA odjednom. I treba da bude suspendovan jer ne prodje mesec dana a da ne bude u centru paznje iz pogresnih razloga.

Rakun

pre 4 godine

Federer je malo otisao sa godinama u aut,vidi se da ovaj klinac provocira namerno sve i ponasa se kako ne dolikuje,a Noletu je zamerao i sto slavi poene a ovaj nistak mu sad dobar.

1Beogradjanin

pre 4 godine

Pa naravno da neće ništa loše da kaže o Kirjosu jer ga ovaj hvali svaki put kada mu se ukaže prilika. Tenis je, u osnovi, izvorno, džentlmenski sport. Jasno je da je to devastirano tokom decenija i uvodjenjem profesionalizma i velikog novca, ali valjda je ostala neka osnova, neki temelj i srž izvorne igre i ponašanja? Onakvo ponašanje ne bi prošlo bez suspenzije i u mnogim drugim sportovima u kojima taj "kodeks časti i džentlmenstva" nije izražen toliko. Dakle, suspenzija bar na mesec dana ne bi bila na odmet. Jedno je svadjati se sa sudijom, Mekinro je to radio. Totalno je druga stvar histerisati i bacati stvari po terenu kao razmaženo derište. Suspenzija, dabome! Da nauči da se ponaša i da odraste. Nema 5 već 24 godine!

Malena

pre 4 godine

Federeru,sram te bilo. Komentarisao si bacanje reketa koje je Novak izveo na skorasnjem turniru,a sada ti ovaj uzasni prostakluk ne smeta.

antiDebil

pre 4 godine

Одавно сам ја реко да веће љиге од овога нема.
(Ниш, 17. maj 2019 11:42)

Roki ima razumevanje za njegovog kolegu, neodoljivo ga podseca na njega samog iz mladjih dana !

?

pre 4 godine

Nikog nije povredio, pa ga ne treba kazniti...?

"Deco, šta radite?" "Drogiramo se, baba." "Ako, ako, samo nemojte na 'ladan beton da sedite."

Lanister

pre 4 godine

Naravno da ga brani kad Kirios iako Grk poreklom, pripada kulturoloski tom Zapadnom svetu ( znam nije Australija na zapadu ali to se tako kaze).

Ne brinite da ovo uradi neki Rus, Arapin, neko od nasih tenisera, neki Kinez, da vidite kako bi Federer osudio i trazio kaznu zestoku.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma,daj mogao je komotno reči zašto me niko nije ništa pitao.ako se radi o sportu onda treba,da se ponasas sportski prvo zbog publike koja je platila debelo karte,2.nepoštovanje tenisera sa suprotne strane igrališta.a kad je noletu ispao reket iz ruke i pritom pogodio plahtu hteli,da razapnu novaka,ko isusa krista i potajno se nadali,da novaka suspenduju.

Aca iz Šapca

pre 4 godine

brani pulena, i onda napeckaju onog novinara da proziva Noleta. Tačno se vidi ko sa kime šuruje. U principu, to je sve ok, ipak je u pitanju velika lova. Jasno je, medjutim, da postoje dve struje koje se sukobe.

Кики

pre 4 godine

.....” повредио столицу”!! Рођо, знаш ли уопште шта је културно понашање на јавном месту?

Stole33

pre 4 godine

Smatram da su teniseri razmaženi i da im sve smeta, žale se na sve i svašta i ponašaju kao princeze.
S druge strane, Nik je zaslužio suspenziju isto kao što bi je zaslužio bilo koji sportista koji uzme i baca i uništava imovinu na stadionu. Ne znam, možda gospodin Federer treba da proveri da li se u njegovoj domovini takvo ponašanje toleriše. Ili je njegova izjava povezana sa hvalospevima koje Nik u zadnje vreme daje Federeru.

ceca

pre 4 godine

federer je jedini o kome ovaj lik ima pozitivno misljenje i koga ne pljuje. naravno da ce ga federer podrzavati a i kirgios nije lud. pravis sr... al imas jakog tenisera koga svi slusaju koga mazis i pazis da bi te on branio. sto ne pitate nadala sta misli o ovome!!!

wer

pre 4 godine

klasicna fora,
kad nemas drugi nacin da privuces paznju, onda budi dziber do daske

zasto uposte davati medijsku paznju ovakvom luzeru?
ah da, to narod trazi...

Bole

pre 4 godine

Nije ovde problem Kirgios dragi prijatelji vec jedan način ponasanja koji nije primeren ni u MMA ,a ozbiljan je problem ako se ovakvo ponasanje odobrava od bilo koga pa i od Federera .
Jer posle tog ne prodje mnogo a ovakav način ponasanja postane normalan nekim novim klincima i dobismo od lepog sporta problem neresiv narednih 100godina.
E to je suština ovog ponašanja koje treba najoštrije sankcionisati kao zalog za buducnost tenisa.

Posmatrač

pre 4 godine

Pa nikoga nije povredioo to se videlo na snimku al" se ponašaooo "džiberski" kao uvek..što je za osud svaku. I ta stolica je moglaa otić u glavu nekome. Sledeći put ne bi me začudiloo da to uradi.

Rundaš

pre 4 godine

To je sve Nole napravio sa energijom ljubavi,preko Pepea.Kirjos toliku energiju nije mogao da podnese pa je počeo da divlja.I na kraju je ta energija prešla i na Federera i počeo da lupa.Od silne energije,ne znaju de teraju.

Bora

pre 4 godine

Bilo je pametnije da se nije izjašnjavao o divljanju Kirjosa!
Ako sem stoluce nije primetio nušta više,onda ozbiljno dovodi u pitanje mišljenje koje o njemu ima sportska i ne samo sportska javnost!

111

pre 4 godine

Posto ovaj bolid ne dobija adekvatne kazne od ATP, ocekujem sledeci put neki fizicki napad. To tako ide jer mu ovo nije prvi put . Sve je gori i gori sa ponasanjem i prema protivniku, sudijama, publici a kaznjava se smesno. Bojim se da ce na nekom turniru biti jos gore a teniska organizacija nema nameru da to stopira.

PistolPit

pre 4 godine

Ne slazem se sa Rodjom. Ovo nije izolovani incident kad je u pitanju Kyrgios, momak stalno pravi probleme. Negde more da se povuce linija kad je u pitanju ponasanje na terenu.

Ikan

pre 4 godine

Rodzer zna da mu se bliži, kraj karijere.Čovek otkriva svoje pravo lice,to je zapravo on, kakav zaista jeste.Licemeran,ljubomoran,prepotentan,sujetan.I ovog Kirjosa bi pustio niz vodu,da je ovaj o njemu pricao, kao o Novaku!Kaže: za mene to što je bacio stolicu nije dovoljno!Sve si rekao Rođo...

мики

pre 4 godine

организатори Ролан Гароса и Вимблдона треба да му забране учешће ове године.

Boze

pre 4 godine

Ovaj mali ce biti suspedovan i kraj price...ni u Australiji ga niko ziv nemoze ocima gledati...tipican odraz novih razmazenih generacija ,kojima je svaka druga rec lajk ...