Sreda, 17.04.2019.

20:40

Spektakl na Etihadu – Siti eliminisan, Totenhem u polufinalu na Ajaks!

Fudbaleri Mančester sitija eliminisani u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto su pred domaćom publikom pobedili Totenhem sa 4:3.

Izvor: PT

Spektakl na Etihadu – Siti eliminisan, Totenhem u polufinalu na Ajaks! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

297 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 4 godine

Idi pleti umesto sto lupetas.
Da nije mozda NF velikan?
nekad bio, kao i klub iz rupe
(ultrasrbin, 18. april 2019 10:36)
prvo bezobrazan i seksistički komentar.drugo šta fali pletiljama.naše stare su svoju decu sačuvale od hladnoće tako što su im plele odeću.treće zvezda je u kontinuitetu dugi niz godina predstavljala nešto na međunarodnoj sceni,a notingem forest samo dve.i četvrto nehotice si priznao da je zvezda ipak velikan!

Marko

pre 4 godine

Veliki Pep Gvardiola...potrosi 400 miliona vise od Pelegrinija a ima gore rezultate od njega,a svi pricaju kako je Gvardiola najbolji trener na svetu.Lik je upravo izgubio od ekipe kojoj fali najbolji igrac a njegova klupa je kvalitetnija od prve postave Totinhema.
(nepismeni, 17. april 2019 22:58)

Ozbiljan trener Pelegrini, ali stara skola pa ne moze sa ovim danasnjim manekenima da radi kako bi trebalo.

Milosav

pre 4 godine

Tottenham mi je najgotivniji tim u PL, ali Tadic igra za Ajaks.
Pa ti sada izaberi za koga da navijas!
U svakom slucaju mi je drago da je City ispao, ne mogu da ih smislim.

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha
(Oliver, 17. april 2019 23:24)

Sve na ovom forumu interesuje gde si ti bio dve nedelje posle revansa Liverpula i Bajerna? Da nisi mozda obukao bermude sa tregerima i otisao u Alpe da jodlujes?
(mighty mouse, 17. april 2019 23:54)

Imao brdo termina u Arbeitsamt i Sozialamt-u!

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.
(Gohan, 17. april 2019 21:04)

Već desetak godina kada krene himna CL pojačavam obavezno tv do maksimuma! Porodica luduje, komšije verovatno isto a za mene je to uvod u praznik fudbala i nameštanje u fotelju!

Legendarni trener Simo Kunić, hvali se da je trener 20 godina a posle toga se zahvaljuje 16 puta Krstaji i Kokezi! A Krstaja ni godinu dana trener, Simo Kruniću ispravi se, podigni glavu i razmisli šta će ti deca reći kada porastu!!!

Liverpool Man

pre 4 godine

Mislim da ne shvatate poentu kada neko kaze da Ajaksov tim vredi 50m. Misle ljudi na to koliko je Ajaks para dao da dovede ove igrace koje ima a ne kolika je njihova trenutna vrednost. Njihova trenutna ne pokazuje koliko je Ajaks potrodio para u transfer rokovima. Dakle, Ajaksova ekipa sigurno nije skuplja od 150m bar ja tako mislim. Sa druge strane imamo Siti recimo ciji tim kosta s te strane pa jedno 500-600m.

Vlado

pre 4 godine

ManC je bolja ekipa.
Ali sport je takav.
2 vara 50/50 u korist Tot.
Promasen penal u prvoj tekmi.
Besmisleno pravilo gol u gostima.
Pa postenije da se penali izvode.

rogh

pre 4 godine

dok se siti nije posvetio ligi sampiona u premier ligi je naredjao 4 poraza za mjesec dana, a otkad su "sve karte bacili na ligu sampiona" nisu izgubili ni bod u premier ligi...tako da ne postoji jedan razlog zasto se liverpulovi navijaci ne bi radovali ispadanju sitija, sem ako ne mrze totenhem vise nego ovu plastiku

M

pre 4 godine

Ne navijam ni za koga, gol je neregularan. Lopta ga nije napucala u ruku nego je isla sa strane I imao je vremena da skloni ruku I odigra telom. Takodje ruka mu je bila koji centimetar od tela, taman da gurne loptu napred. Zbog ovakvih odluka bogati ce formirati sopstvenu ligu I raspasce se sadasnji format.

Dobro

pre 4 godine

Johan Krojf se smeška odozgo, na vidiku finale snova. Veliki okršaj da se vidi ko je bolji, Leo ili Dušan.
(Znalac svemira i šire, 18. april 2019 09:05)

Johan Krojf ne postoji. Tako samo Nemci i Srbi izgovaraju njegovo ime.
Covek se zove Johan Krauf.
Znam da nakaradno zvuci, ali isto tako i meni nakaradno zvuci kada oni izgovore Tadik, ProsineKi (ck=k), GudeljE (sa E na kraju, jer na holandskom ne moze rec da se zavrsi sa LJ) i tako to, da ne nabrajam ... primera koliko hoces. Inace, sto se Tadica tice, popravljaju se :-) ... bar sto se tice izgovora.
Postujmo originalni izgovor.
Samo je jedan original.

Iz zemlje lala, uvek vas

vojislav

pre 4 godine

Mancester City je ispao isključivo zbog kukavicke igre i postavke u prvom mecu, ovo je poraz Gvardiole, svaka cast Totenhemu, imaju sistem, ali protiv Ajaxa su im male sanse prije svega zato sto nema Kejna, ali i Sona u prvom mecu, sto je ogroman hendikep, jedina sansa im je da igru postave prema nazad i da cekaju kontru preko Lukasa ili neke duboke lopte Eriksena ili Alija.. Sto se tice VAR tehnologije, apsolutno podržavam. Da je bila prosle godine ne bi ni Real ni Liverpul igrali finale, sudije su ih direktno pogurali, Roma je pokradena u polufinalu vise nego sramnim sudjenjem. Ko se sjeca, shvata o cemu govorim. Mislim da u ovoj konstalaciji snaga Barselona ima ogromne sanse za trofej, Liverpul je vrhunski tim naravno, ali u dvije utakmice da izbace ovakvu Barselonu, tesko. Ajaxu i Totenhemu svaka čast na svemu do sada, ali tesko mogu do trofeja.

bo

pre 4 godine

Pa i da jeste bila ruka ljorentea, bila je bukvalno uz telo da jedina opcija da ga ne pogodi u ruku je da je odsekao pre utakmice. A pogodila ga je u kuk.

VUK

pre 4 godine

Ofsajd je bio .Lopta kod gola Totenhema igrača udara prvo u lakat pa u kuk. Danas je to gol. Menjaju se pravila i neće se vise priznavati gol ako je postignut i nenamernim igranjem rukom. U ovom trenutku sve je regularno.

Partizanovac

pre 4 godine

Fascinantno je da Totehnem nije doveo nijednog igraca vec godinu i da su dosli di polufinala LS bez najboljeg igraca, mada je meni Son najbolji igrac tamo, ali kako god.

Mozzart

pre 4 godine

Glupa pravila mogu dovesti do finala, u kome su moguca dva engleska kluba... Logicnije bi bilo da igraju Liverpul i Totenhem u polufinalu. Sve u svemu, Siti, PSZ, Real, Juve...glavni kandidati otpali. Moje misljenje je da Liverpul osvaja ovo, iako je sve moguce. Licno, voleo bih da Ajaks osvoji.

Ljubitelj sporta

pre 4 godine

Meni Mančester Siti nikad neće delovat kao veliki klub u Engleskoj nit blizu gradskom rivalu Junajtedu nekako mi sve to veštački izgleda jeste pare ulažu Arapi. Al'nije to to. Stoga mi je drago što je Totehem prošao a vrlo zanimljiv klub koji možda ne deluje kao neko koji ima duboku istoriju a imaju jer su osnovani 1899 neke igrače su igra li u tom klubu dug rivalitet im je sa Arsenalom severni London u Kupu Uefa su bili uspešni a u Lš su igra li 1962 godine kad su poraženi od Benfike. Može se reći da su ponovo li uspeh nakon dugo godina.

moon

pre 4 godine

Kakav blesav mec hahah. Ali novac ne igra uvek i u polufinalu Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) i Totenhem (jedini tim koji u ligama petice nije potrosio ni jedan evro u prelaznim rokovima ove sezone). A sto se tog duela tice mislim da Ajax sa svojim triom u napadu i pogotovo svojom pokretljivošću i direktnom igrom ( za razliku od Sitija koji previse davi loptu) moze da rastavi Totenhem na proste činioce s obzirom kako igraju Rose i Tripije ove sezone. Ali izvesno je da je svakako mnogo zanimljivija Liga šampiona za razliku od prošle godine i hvala za VAR ko ga izmislio.
(Nikola, 17. april 2019 23:03)

Vrednost Ajaksovog tima 50 miliona???
Sine, Ajaksov tim vredi 420 miliona evra.
Pa De Jong vredi 75, De Liht 70 miliona.

Dragan

pre 4 godine

Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) (Nikola, 17. april 2019 23:03)

Transfermarkt Ajaks 420 miliona evra,zvezda 52,a Levandovski ko cela zvezda + 20 miliona.

aha

pre 4 godine

@kralj
Gde si ti video ruku, to je samo tebi jasno. Barsa nikako nije apsolutni favorit, cak je MOZDA samo blagi favorit protiv Liverpula, ako i toliko. Ofsajd je bio, dobro je sto se Gvardiola onako radovao pa dobio hladan tus. Sad ce sut karta.

Srđan Stojković

pre 4 godine

Od početka ovogodišnje lige šampiona je očigledno da će Liverpool osvojiti.I to zasluženo.Koja god ekipa da im naiđe.Prošlogodišnje finale im je nekako oteto.Karma mora da se izjednači.Za fudbal je bitno da nema ni grama plastike u polufinalu.A sve četri ekipe igraju pravi fudbal.Biće uživanja.

aha

pre 4 godine

@Oliver
Liverpul igra polufinale Lige Sampiona i bori se za titulu u Engleskoj. Gde je tvoj klub?
Liverpul ima sanse protiv svakoga, pa i protiv Barselone, da ista znas o fudbalu, znao bi i to, a Siti moze da baca karte na prvenstvo koliko god hoce, kada Arapima dosade opet ce se vratiti tamo gde im je mesto, dok Liverpul ostaje najveci klub Velike Britanije.

elim

pre 4 godine

Da je bilo VARa Real ne bi osvojio nista od ovih 3 zadnje titule.
Finala sa atletikom i juventusom, kao i sa liverpulom (crveni kartoni)
Bajern polufinala, itd itd..

johan krojf

pre 4 godine

normalno jer su to mali klubovi bez tradicije a sada su puni para i misle da mogu sve ali ne mogu za njih m siti i psg ajaks je institucija sa imenom i prezimenu dok su oni tavorili po drugim i trecim ligama ajaks je igrao finala kupa sampiona

Dachazvezda

pre 4 godine

Kad posle ovakve tekme izdominira Krunic!?!?!? :)))
Covek se isprica sam sa sobom, zahvalio se mami, tati, babi, komsiluku, sefovima i onda nam ispricao sve sto nas APSOLUTNO NE ZANIMA o Jelen ligi!?!????? Jedino je izostavio vremensku prognozu!!!
Kakav lik, mati mila!?!?!?!?

Negativni

pre 4 godine

Utakmica super za gledanje, zanimljiva, dve napadačke ekipe...ali kvalitet fudbala loš za ovaj nivo takmičenja. Toliko otvorenih pasova dopuštaju i jedni i drugi, da me broj golova uopšte ne čudi. Čudi me samo da ih Siti nije odvalio sa sedam komada. Ponavlja se Gvardiolina stara boljka - čim naidje na tim sličnih kvaliteta, uglavnom ispada. To mu se dešavalo i u Barsi i Bajernu, i sada u Sitiju već treći put za redom. To nije slučajno. Možda mu još koja milijardica pomogne u LŠ, ako kupi komplet odbranu i golmana.
Nadam se da će Ajaks da pregazi Totenhem, jedino što ide u prilog Poketinu je neiskustvo Ajaksovih klinaca. Ova sezona LŠ je jedna od lošijih u poslednjih petnaestak godina, bojim se da je ovo Sitiju bila poslednja šansa, jer sledeće sezone Real i Bajern neće biti ovako loši, a bogami i Barselona će se pojačati i to vrlo kvalitetno. Biće dobre utakmice u polufinalu, neće biti cinculatora već timovi koji igraju beskompromisan fudbal. Tek sada vidim koliko je Klop fenomenalan trener. Liverpul deluje vrlo čvrsto i da imaju makar jednog kreativnog veznog igrača, poput Kutinja recimo, bili bi prvaci i Evrope i Premijer lige.

Antisha

pre 4 godine

Hahahahahah kralju..igraju da..prtiv Burmuta, Hadersfilda i Male Mostanice
(Brane, 17. april 2019 23:56)

zasto izostavljas United :)

darre

pre 4 godine

Samo ne znam kako su pojedini ovdje vidili da je lopta udarila Ljorentea u ruku, kad je ocigledno kuk u pitanju. Pa evo na prvu da se pogrijesi pa ok, ali dvadeset puta se vraca snimak i sudija na kraju potvrdi da je sve regularno i oni i dalje dodju ovdje i sole pamet ljudima...

Oliver

pre 4 godine

@veliki strumf,

Bravo za komentar,sve potpisujem. Ne zna se ko je veci diletant i neznalica,Nedic,Krunic ili Strajnic. Uz to,svi imaju strasno los recnik,dikciju,retoriku..blagi uzas! U normalnoj zemlji takvi nikad ne bi videli televiziju!

AlCapo

pre 4 godine

Komentarisao sam ranije da MCI nema neophodnu sampionsku tradiciju da bi mogao da postane prvak Evrope, ali sam dobio gomilu minusa. To je klub koji je vestacki napumpan sa gomilom para, bez prethodno stecenog znanja, iskustva i sampionske tradicije. Ne moze cak ni da dodje do polu-finala. Bolji od njih su Liverpool, MUn, Chelsea, Arsenal, Tottenham, i jos neki u Engleskoj, kao i Ajax i Barsa od preostalih u takmicenju. Cekao sam da ih vidim u nekom okrsaju sa Barsom ili Realom, ali nikada nisu ni stigli dotle. Bilo bi zanimljivo videti ih i protiv mladog Ajaxa, ali ni tu nisu prosli. U buduce im je bolje da se malo duze kale u Ligi Evrope, pa tek posle da probaju sa sampionima.

aha

pre 4 godine

@Punisher
Ma ti znas sta je najveca kradja. A Bajern-Fiorentina? Inter- Barselona? Real-Bajern?
Mnogo vece kradje, ali Fiorentina, Barselona i Bajern nisu imali kmecavca Murinja i slicne cmizdravce da placu i sline kako su pokradeni. Najvece licemerje koje sam u sportu video bio je Drogba, covek koji je bukvalno prazan gol promasio u mecu Celzi-Barselona, promasivao zivere i situacije jedan na jedan sa golmanom, kako na kraju krivi sudiju za poraz, samo da bi skrenuo paznju sa svojih katastrofalnih poraza. I onda tupavi navijaci Murinja i slicnih licemera odrastu i veruju kako je to bila neka velika kradja.

Alter Ego

pre 4 godine

Smešno mi je kad počne priča pobeda pravog fudbala, a ne novca. Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stevan, 17. april 2019 23:16)

Realno, jeste pobeda nad novcem. Totenhem se ne razbacuje parama kao Arapi, već su primer da ne moraš da trošiš pare na vrhunska pojačanja da bi stigao do uspeha. Isplatilo im se strpljenje, jer su verovali da će sigurno doći do uspeha, ukoliko par godina budu čuvali kostur tima. Zadržali su ključne igrače, verovali su u sebe i zasluženo stigli do uspeha. U vremenu kada novac ima presudnu ulogu u tome ko dominira evropskim fudbalom je zaista prava retkost. Do skoro nisu imali nijednog igrača svetske klase, a sada bez ikakvih preteranih ulaganja postigli su cilj. Jedan od ključnih aduta u celoj ovoj priči je po meni je Poketino, koji je izgradio sistem koji funkcioniše, a ono što funkcioniše nema smisla menjati. Rekonstrukcija stadiona, razumljivo, stvara veće troškove nego kupovina igrača, a ako imaju para za tako nešto ne mora značiti da su puni kao brod.

Dušan

pre 4 godine

Kakva utakmica, kakvo ludilo, drama do poslednje trenutka. Bravo Spursi skupili hrabrost i nisu se uplašili i predali za razliku od većina klubova kad igraju sa građanima. Kao navijač Liverpula ovo mi se i ne sviđa previše jer će se City sada fokusirati na ligu i verovatno rutinski završiti iako imaju Junajted i opet Totenhem.
U polufinalu biće ekstra utakmice :D

рајко

pre 4 godine

драго ми је. ова страна полуфинала даје неке 'нове' тимове. а пеп нека тражи још пара од шеика.

hm?

pre 4 godine

Cakir na VAR-u dobija dva ugla, koji su maltene identicni, a najbolji ne dobija. Covek je igrao rukom i nabacio loptu sebi na kuk, da nije igrao rukom ko zna gde bi lopta zavrsila. Uprkos ovom spornom detalju siti je sam kriv, sta je laport radio prvih 10 minuta samo on zna. Ne mozes posle ne datog gola u gostima na revansu da poklonis 2 gola u 10 minuta.

sima

pre 4 godine

kakav idiot ovaj trener cukarickog I zahvaljivanje kokezi I krstajicu. isti profil ljudi. pa pričaj oo sitiju I totenhemu idioteeee. koga briga za tebe I savu

DYD986

pre 4 godine

Meni je najveci utisak veceras ovaj u studiju koji prica svoju naucenu pricu koja nema veze sa utakmicom. A Strajnic i Karadzic ne smeju da progovore. Nek nam je svima Bog u pomoc u ovakoj zemlji...

dsds

pre 4 godine

Da l moguce kakvu ekipu je okupio rts u studiju
Strajnic Eriksena zove Erikson, Ronaldo mu je jos u Realu, ovaj Nedic dok prica on se covek umara, postane ti lose samo dok ga slusas. I na kraju Rade Krunic, covek koji kaze opsajd, pitaju ga za komentar na utakmicu on se zahvaljuje krstajicu i kokezi sto je u strucnom stabu, aman bre pa ko vam radi u tom rtsu, da l vi ljudi imate zrno strucnosti... komedija sa vama

smams

pre 4 godine

Uspavanka. Igra Ali, ali malo više za Siti... kako izgleda. Najgori na terenu!
(Žića, 17. april 2019 22:45)

Uspavanka City Totenhem? Koju si ti utakmicu gledao decko

Centurion

pre 4 godine

Ovaj kaze Liverpool-Ajax pobeda pravog fudbala. A Liverpool oborio tada rekord za najskupljeg golmana, a i za najskupljeg defanzivca. LOL

Ma cao ,zdravo!

pre 4 godine

Sva plastika je istopljena.Siti,Psg,Real i Juve DOVIDJENJA!Mbape,Nejmar,Ramos,Ronaldo Aufirdezen!!!Ostali su pa moglo bi se reci jako gotivni klubovi i igraci u zavrsnici LS.Tu je i nas Dule!!!!Ziveo fudbal,kradjama je dosao KRAJ,a Ronaldo sto bi rekla moja baba pemzija!!!

Kanidja PG

pre 4 godine

Ima nesto u tradiciji,ovi nafurani klubovi Siti,Psz imaju sve ali nemaju srece godinama unazad.
Odlucila je Gvardiolina kukavicka igra iz prvog meca,odustao je tada od igre sa 3 napadaca i napada po bokovima.
Gledacemo polufinala na gol vise bice golova u izobilju.Sansa karijera za ovu generaciju Ajaksa da bar igraju finale,mozda ne igraju najbolje ali najljepse sigurno.
Ono protiv Reala i Juventusa je cista umjetnost.

Kanidja PG

pre 4 godine

Nikola
Vrednos tima Ajaksa nekih 50 miliona kazes?
Pretera ga dzoni pa Zvezdin tim blizu je te cifre.
Mnogo mnogo je to vise prijatelju.
Jedino moze da bude tacno ubedljivo najmanje od svih polufinalista LS.

my way

pre 4 godine

nedić na rts-u kaže da je ofsajd zato što je namera bernarda bila da doda agueru, a ovaj sudija na areni kaže to uopšte nije bitno. bitno je da ga je lopta pogodila)))

to vam govori da pravila još nisu čista. a mozda jos po nesto o našim sudijama)))

dok ne uvedu 10min isključenje za žuti karton fudbal nikad nece biti fer igra ;)
(sima, 17. april 2019 23:35)

"2. Offside offence
A player in an offside position at the moment the ball is played or touched* by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play...."

Дакле, правила су ту савршено јасна, офсајд је свакако.

Mrki

pre 4 godine

Siti bolji veceras, ali cestitke Totenhemu na borbenosti. Drago mi je da su oni prosli, jer Ajax ima vece sanse za finale. Ocekuje nas spektakl u oba polufinalna meca. Sporstki pozdrav

veverac

pre 4 godine

znao sam da ce totenham proci 
jedini put kad sam sumnjao u njih je grupnoj fazi 
sad samo gazite
(zuri8, 17. april 2019 23:00)

ok, jesi uzeo milione na tu prognozu ili kažeš onako da si pogodio?

Nikola

pre 4 godine

Kakav blesav mec hahah. Ali novac ne igra uvek i u polufinalu Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) i Totenhem (jedini tim koji u ligama petice nije potrosio ni jedan evro u prelaznim rokovima ove sezone). A sto se tog duela tice mislim da Ajax sa svojim triom u napadu i pogotovo svojom pokretljivošću i direktnom igrom ( za razliku od Sitija koji previse davi loptu) moze da rastavi Totenhem na proste činioce s obzirom kako igraju Rose i Tripije ove sezone. Ali izvesno je da je svakako mnogo zanimljivija Liga šampiona za razliku od prošle godine i hvala za VAR ko ga izmislio.

Gde ja živim

pre 4 godine

Luđu utakmicu odavno nisam gledao. Spektakl u pravom smislu te reči. Na kraju dopunjeno i sa dosta drame. Bilo koja od dve ekipe da je prošla ne bi bilo nezasluženo. Sve čestitke Totenhemu. Svaka čast svima na terenu. Prvoklasno uživanje je bilo.

sima

pre 4 godine

nedić na rts-u kaže da je ofsajd zato što je namera bernarda bila da doda agueru, a ovaj sudija na areni kaže to uopšte nije bitno. bitno je da ga je lopta pogodila)))

to vam govori da pravila još nisu čista. a mozda jos po nesto o našim sudijama)))

dok ne uvedu 10min isključenje za žuti karton fudbal nikad nece biti fer igra ;)

NE POMAŽE NI VAR

pre 4 godine

Nisam navijač ni sitija ni totinhema, ali očigledno da neki ljudi nisu gledali istu utakmicu. Bio je ofsajd Aguera ali ruka jeste Ljorentea kakav crni kuk.Kao drugo mnogo loša selekcija sudija, mislim da nikada gore sudije nisu bile.

Oliver

pre 4 godine

Fantasticno sudjenje Cakira. Ofsajd Aguera je cist. Gol Ljorentea je cist,jer je kuk,a ne ruka. Bravo za VAR,vise nikada necemo videti gol iz ofsajda!

aoa

pre 4 godine

Čoveče odem do radnje po nešto slatko...i nisam propustio gooo nego 5 golova..čoveče
(Boss..po trnju.., 17. april 2019 21:42)

Kaze se gol

djole

pre 4 godine

Ljorente igrac manje za Totrenham. Steta sto se povredio Sisoko, igrac u strasnoj formi trenutno. Nemaju sta da se nadaju ovako. (Pepe, 17. april 2019 22:24)

Igrac manje? Covek resio utakmicu haha.

Punisher

pre 4 godine

Gvardiolino radovanje nakon Sitijevog četvrtog gola me je na trenutak podsetilo na momente posle gola Injeste i prolaza Barse protiv Čelsija.Te noći ispisana je najveća krađa u istoriji ovog takmičenja i svako normalan bi se stideo na takvom prolazu ali Gvardiola se radovao i radovao bez srama,morala i karaktera...Ali ovoga puta pravda je zadovoljena VAR mu je presudio, nema više sudije Ovreboa da mu omogući lagan prolaz do finala.Bravo za Pevce pored Ajaksa najgotivnija ekipa u ovoj sezoni i voleo bih da neko od njih ove sezone osvoji "ušatog"!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Тако је Тотенхем!👏👏👏 Живио онај ко је измислио и увео ВАР! 😲😲😲

Tiki

pre 4 godine

Ko god pobedi, razvalice Ajaks..,ovo su preozbiljne ekipe
(Šampion, 17. april 2019 21:58)

Pa jeste, lako je Ajaksu izbaciti Real i Juventus..nek probaju da izbace nekog od ovih evropskih giganata.
(remax,

Postoji nesto u fudbalu sto se zove “trenutna forma”...
Čuo?

sima

pre 4 godine

E baš mi je drago zbog Totenhema i Ajaxa. Pobeda pravog fudbala, a ne novca.
(saul, 17. april 2019 22:59)

@saul
ajaks je pobeda fudbala. totenhem je sve samo ne pobeda fudbala. više je zvezda igrala kreativno u finalu barija nego totenhem večeras. dva gola posle kiksa, jedan posle ruke I sreća neopisiva na kraju. na slucajnu nogu bernarda on svira pas. kreten. tuga što Siti nije prošao. I gvardiola idiot što ne drži sanea od početka. najbolji igrač na svetu!!!

veliki strumf

pre 4 godine

Ala se Simo Krunic izblamirao veceras, za sva vremena. Covek rec jednu ne rece o utakmici, vec poce da se zahvaljuje Kokezi i krstajicu sto su mu dali sansu da radi na "svetskom nivou" (stvarno je tako rekao), da radi u reprezentaciji (valjda i da uci od Krleta, sta li). NMalo mu bilo sto se zahvalio jednom, vec i drugi, pa i treci put! A onda je poceo da hvali Miloja, Lalata onako, a Savu - ma na sva usta, kao da je stvarno Ferguson licno i da nije izgubio par meceva od 4-5 koliko je trener! Stvarno sramota, iskoristi covek svojih 7-8 minuta na RTS-u za (ne)placeni marketing drugih, a bogme i sebe! Sto se ovog nesrecnog "strucnog" konsultanta za sudjenje tice, Dejana Nedica - covek bolje da ostane kuci jer on pojma nema. Prvo, sta ima Cakir da ide da gleda da li je ofsajd ili ne! Ofsajd nikad ne proverava glavni sudija, vec pomocni sudija kao video asistent, uz pomoc kompjutera (prosto se povuce linija i vidi da li je ofsajd). Drugo, Irati je VAR sudija i on pomaze glavnom ali za ofsajde je zaduzen pomocni VAR sudija, a to je ovde bio Marko Guida. I trece i najvaznije: kako je lopta kod gola UDARILA NAPADACA, to je odmah ofsajd, nevezano za to da li je on hteo da igra loptom (da je doda). Drugacija je situacija kada posle pasa napadaca lopta zakaci odbrambenog fudbalera: tada ako je on imao nameru da igra loptom - nema ofsajda, a ako je odbrambenog igraca lopta slucajno zakacila a napadac je u ofsajdu - tada se gol ponistava. Ovaj za sve ovo pojma nema garant.

navijac

pre 4 godine

Sa jedne strane mi je drago jer protiv Totenhema Tadic i Ajaks imaju realne sanse za finale. Sa druge strane i nije mi drago, jer ovo znaci da cemo imati dosadno finale, tipa 3-4:0-1 za Barsu/Liverpul.

Ronaldinjo

pre 4 godine

Extra tekma, engleski timovi stvarno znaju da prirede spektakl

Nego jel neko slusao ovog Krunica na Rts-u posle tekme....kakav lik...
Hahahhahahahaha

mighty mouse

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha
(Oliver, 17. april 2019 23:24)

Sve na ovom forumu interesuje gde si ti bio dve nedelje posle revansa Liverpula i Bajerna? Da nisi mozda obukao bermude sa tregerima i otisao u Alpe da jodlujes?

Brane

pre 4 godine

Gvardioline ekipe igraju najlepsi fudbal u istoriji. Hvala ti za magiju legendo
(Faust, 17. april 2019 22:29)

Hahahahahah kralju..igraju da..prtiv Burmuta, Hadersfilda i Male Mostanice

Vucko

pre 4 godine

Odavno nisam gledao uzbudljiviju utakmicu. A tacno sam znao da ce Siti da ispadne, kada je Gvardiola u 63. minutu zamenio Davida Silvu Fernandinjem. Ne isplati se kukavicluk, stigla ih je karma.

Miami Heat

pre 4 godine

Gvardiola:-).imao covek srece da ga zadesi Barsina generacija koja se pojavi jednom u 100 godina i sa kojom bi i Kosanovic uzeo LS.Sad ce Siti da mu da jos 1 milijardu za pojacanja ... Odlicna tekma , dalje navijam za Ajax. Ljorente ni kriv ni duzan odlucio tekmu bizarnim golom kukom u stilu Pipa Inzagija :-)

DovlaBec

pre 4 godine

Sad da skinem 5 kg i prodajem pripreme sa nekom ekipom iz top5 lige, bolje bih odigrao nego Tripie i onaj Rose koji gde god ode nadje problem. Kakve dve lopate a Rose pomalo veca, u napadu ne zna pas da da a Dribbling mu je nocna mora, a u odbrani za 9 mjeseci rodice bebu Berndardu Silvi, navuce mu nocne moree. Uz to da dodam da je ovaj Ali jako precenjen a i da Pocchetino pocne tranzit vrhunska pojačanja, jer je vrhunski trener iako 1 trofej nije osvojio do sada.

Hkuoo

pre 4 godine

Barsa uzima pehar lagano, ne gotivim taj klub, ali sam ubedjen. Liverpul ce da pregaze u polufinalu, a u finalu ce da se sprdaju, nebitno, bio to Ajaks ili Totenhem... i postalo je mnogo dosadno...godinama osvajaju Real, Barsa, Real, Barsa, Real, Barsa...

Nemanja

pre 4 godine

Nisam navijac sitija ali najgluplje pravilo u fudbalu je gol u gostima. Neke fore kao dao sam vise golova u gostima od tebe i zato idem dalje, a to sto sam dao manje golova kuci od tebe to nema veze... Kod poslednjeg totenhemovog gola lopta kaci igraca u ruku ali se gol priznaje jer isti nije imao nameru, a sad na kraju svira ofsajd jer se lopta odbila od igraca citija a to sto on nije imao nameru da je kaci opet nema veze...

Из угла

pre 4 godine

Није био офсајд по мом мишљењу. Прво Силва је пресекао напад, а не додао, а друго питање је и тада да ли је Кун био у офсајду.
Шта год, навијам за Ајакс.

ShoneNI

pre 4 godine

Gledao sam Liverpul.. Izgleda da smo pogresili svi mi koji nismo pratili ovaj drugi mec.. Koliko cujem, bila je ludnica, a ovamo sa Portom ni pre utakmice nije bilo mnogo neizvesno.. Ja se sada nadam da Totenhem moze da dodje do neresenog rezultata protiv Sitija u ligi...

Quint

pre 4 godine

Neka mi objasne ovi "Strucnjaci" kako je to Pep najbolji trener trenutno, ili jos gore IKADA? Da podsetim.... Ispadao je od Lpula (5-1), Reala (5-0), Monaka, Atletika, Barse. Pritom je svaki put imao jaci tim od protivnika ili priblizno jak u slucaju Reala i Barse. Covek je sramota. Ok, osvojio je LS, prvi put su pokrali Chelsea i to zestoko, drugi put OK... Ali i Rajkard je uzeo lagano sa Barsom, Barsa je tada bila neprikosnovena skoro 10 godina. PREVARA!!!!!!!

maaa

pre 4 godine

Te noći ispisana je najveća krađa u istoriji ovog takmičenja i svako normalan bi se stideo na takvom prolazu ali Gvardiola se radovao i radovao bez srama,morala i karaktera...
(Punisher, 17. april 2019 23:25)


Ni utakmica Reala i Bajerna nije daleko od najvece krađe u istoriji LŠ. A radovao je se i Zidan kao i citav tim Reala nakon svih onih krađa zadnjih godina u LŠ pa sta sad. Retko ko se zali na sudijske odluke u korist svog kluba...

R8

pre 4 godine

Mislim da je ovo najludja utakmica koju sam gledao u poslednjih par godina. Jos je ovaj ponisten gol u nadoknadi totalno zacinio stvari.

Oliver

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha

Djorgo

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica!
Ali, brate mili - Sava Krunić. Pa ko dovede ovog čoveka da komentariše ovakvu utakmicu. '''Em ti život, zemlju, televiziju - javni servis. Da ti se zgadi fudbal.

Stivi G

pre 4 godine

Čoveče odem do radnje po nešto slatko...i nisam propustio gooo nego 5 golova..čoveče
(Boss..po trnju.., 17. april 2019 21:42)

Hahahahah pa utakmica se gleda od pocetka, a ne od 30og minuta ?

g

pre 4 godine

U 10 dana igraji 3 meca...dobili su po jedan,i sad je ostalo sa odigraju nereseno u subotu:)
Veceras je bio sok za City,pitanje je hoce li se oporaviti za 2 dana.
.odlican razvoj situacije za Liverpool.
Kako god,i sta god-YNWA!

mcvc

pre 4 godine

Ko dade Simi Krunicu da udje u studio kao strucni savetnik a kamoli da trenira bilo koga? Umesto da komentarise na kraju mec, on melje o Krstajicu, Reprezentaciji...Kome taj moze ista da objasni...

Azer

pre 4 godine

koliko se blamira RTS sa ovim strucnjacima, rodjaci evo zovite mene, imam licencu za komentatoru, napicu se kao budala i takav cu da bude boljih od ovih likova

Boban

pre 4 godine

Kad veceras slusate Nedica i Santraca shvatite da ona stara recenica da oni ni macku sa praga nikad nisu sutnuli u ovom slucaju je tacna.Nedic kaze citiram igrac sitija je direktno dofao loptu Agueru na Rts,a Santrac na Areni to je nova akcija bez obzira sto igrac sitija jednostavno blokira loptu ili bar pokusava.Santrac kaze nije penal za Porto a proslo kolo ista situacija u ligi evrope a Radoicic kaze ispravna odluka cist penal,i stvarno vazi ona izreka nisu oni ni macku sa praga sutnuli a kamoli loptu.

my way

pre 4 godine

Офсајд на крају јесте био, ту нема шта да се расправља. По новим правилима би Љорентеов гол био поништен због играња руком. Међутим, та правила се примењују од сезоне 2019-2020 тако да је и ту Чакир исправно одлучио, јер је рука била уз тело и ништа не говори о намери, плус се лопта одбила о кук Љорентеа.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Sjajna utakmica, pravi spektakl na Etihadu večeras, sudar dva engleska diva, dve različite postavke fudbala. Pobedio je spremniji, koncentrisaniji i srećniji tim. Prolaz Totenhema u polufinale jeste zaslužen pre svega zbog sjajne postavke Poketina i njegovih igrača koji su odradili izuzetan posao protiv tehnički daleko bolje ekipe od sebe. Eto znači fudbal je to, upornost i borbenost, sa pravom postavkom trenera, se uvek isplati. Neverovatno koliko Siti nije imao ni sreće u ovom dvomeču, najpre onaj promašeni penal Aguera iz prve tekme, zatim ovaj kontroverzni VAR u drugoj tekmi večeras, plus sjajni Loris na golu Totenhema, plus sijaset promašenih sjajnih šansi Sitija, plus kontroverzni i veoma sumnjivi gol Ljorentea i onda rezultat je takav da je večeras daleko tehnički superiornija i doteranija ekipa ispala. Dakle još uvek projekat Stiti od strane Arapa i njihovih petrodolara ne donosi na Etihad najprestižniji "ušati" trofej a svake sezone redovno imaju turbo moćnu ekipu i svaki put ispadnu na neobičan način. Večeras je zaista i sreća nedostajala Gvardiolinim momcima, gomila sjajnih šansi, odlična igra, kontroverzni VAR i eto, ništa od "ušatog" i ove sezone. Moje mišljenje je da, ako se već išlo za tim da se prizna gol Ljorentea koji je bio zaista na ivici regularnosti, onda se tom logikom moglo izaći u susret i Sitiju i priznati im peti gol koji je takođe bio na ivici regularnosti, uz mali mali ofsajd. Dakle borbeni i srećni Totenhem ode u polufinale. Veliki sjajan meč.

Xperis

pre 4 godine

Liga Šampiona a ovaj priča o Radničkom, Partizanu, Kupu Srbije, Reprezentaciji, Čukaričkom, Kokezi, Miloševiću, infrastrukturi, Milojeviću...a evo ga tek sada počeo da priča o utakmici koja se igrala večeras

sef strucnog staba

pre 4 godine

Dajte gospodinu jos 500 miliona pa neka proba i sledece godine, mozda izbaci ekipu koja tri prelazna roka nije dovela igraca, a najskuplja investicija u zadnjih par sezona im Devinson Sancez.
Monako, Liverpul, Totenhem, ovo vec nije slucajno.

rogh

pre 4 godine

izvinjavam se zbog mog prethodnog komentara, nikad ne prognoziram meceve i komentarisem prije kraja ali sam vio toliko revoltiran kretanjem rezultata da sam se sjetio u momentu vecine totenhemovih neuspjeha u minuloj deceniji...naravno da mi je drago sto siti ne ide u polufinale, ne znam ko moze da voli ovakav skorojevicki tim i ljigavog sterlinga kao predvodnika

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Тако је Тотенхем!👏👏👏 Живио онај ко је измислио и увео ВАР! 😲😲😲

Liverpool Man

pre 4 godine

@Oliver
Uf pa ti si novi Galijani. Jos nisi preboleo ispadanje u osmini? Sudeci po Galijaniju neces bar jos 14 god ni ti a mozda i duze...Steta

Amater

pre 4 godine

Luda utakmica...
"Stručnjak" u studiju RTSa nekoliko minuta priča hvalospeve o Kokezi, Krstajiću i samom sebi umesto da komentariše utakmicu ... a potom "stručno" kaže oPsajd! Pravi "kadar" za vrh srpskog fudbala, uz selektora reprezentacije bez ikakvog iskustva ali sa jakom podrškom od nefudbalskih krugova...
P.S. Aca informacija se pogubio u 93. minutu i nije znao šta se dešava, previše je slavio...

Miami Heat

pre 4 godine

Gvardiola:-).imao covek srece da ga zadesi Barsina generacija koja se pojavi jednom u 100 godina i sa kojom bi i Kosanovic uzeo LS.Sad ce Siti da mu da jos 1 milijardu za pojacanja ... Odlicna tekma , dalje navijam za Ajax. Ljorente ni kriv ni duzan odlucio tekmu bizarnim golom kukom u stilu Pipa Inzagija :-)

dominus

pre 4 godine

Ovo je katastrofa, ali katastrofa. Prvo Siti očigledno nema pobednički mentalitet. A Gvardiola je imao više sreće nego pameti da ga zadesi najbolja generacija Barselone u njenoj istoriji.
Šta reći za Totenhem. Ne sećam se da je blentavija i gluplja ekipa igrala polufinale. Ajax će ih pojesti za doručak.
Gvardiola je morao ovo bolje spremiti, a ne da ih izbacuje jedan Totenhem.

stevan

pre 4 godine

Smešno mi je kad počne priča pobeda pravog fudbala, a ne novca. Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.

Malkom

pre 4 godine

Finale Ajaks-Liverpul bi bilo najveca pobeda fudbala nad novcem od kako postoji Liga sampiona!!
(hm?, 17. april 2019 22:59)

Ma naravno. Za Liverpul igraju mesari i drvoseče. To je obična sirotinja bez novca.

nisam ja

pre 4 godine

Drago mi je što su pevci prošli, žao mi je što gledamo ovo polufinale, više bih voleo da je finale Ajax-Totenhem...ali definitivno treba ukinuti pravilo gola u gostima!

Dragan

pre 4 godine

Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.
(stevan, 17. april 2019 23:16)

Totenhem vredi 860 miliona.

Liverpool Man

pre 4 godine

@Oliver
Tu se slazemo. Nedic je cini mi se rekao da je bitna namera. Kakva crna namera, Silva totalno menja pravac lopte koju Aguero ne bi nikada stigao. Nije bitno jel hteo to ili ne bitno je da je poslednji imao kontakt sa loptom koja je direktno uticala na gol. Inace, Nedic uglavnom dobro prica ali cini mi se sad da je rekao namera da je bitna ili sam ja lose cuo?

Dare28

pre 4 godine

Barsa uzima pehar lagano, ne gotivim taj klub, ali sam ubedjen. Liverpul ce da pregaze u polufinalu, a u finalu ce da se sprdaju, nebitno, bio to Ajaks ili Totenhem... i postalo je mnogo dosadno...godinama osvajaju Real, Barsa, Real, Barsa, Real, Barsa...

Sale

pre 4 godine

Bravo lavovi iz Totenhema bravo Poketino!!! Ne igraju bolji fudbal ali imaju vece srce i ne potplacuju UEFA za zreb i finansijski fer plej, sve u svemu pobeda fudbala!

kralj

pre 4 godine

Ruka cista kod gola Totenhema,mozda je I cak namera postojala da da gol rukom,ofsajd nije sporan ali je pravilo idiotsko.Odlicna utakmica,nadam se da ce Ajaks da prodje u finale I da ga osvoji,Barsa je apsolutni favorit za osvajanje,postali su Spanci dosadni,svake godine osvajaju.

sima

pre 4 godine

E baš mi je drago zbog Totenhema i Ajaxa. Pobeda pravog fudbala, a ne novca.
(saul, 17. april 2019 22:59)

@saul
ti mora da si cigan kada je totenhem ovo zaslužio. zaslužili su kao zvezda što je u bariju zaslužila. siti I liverpul dva najaca tima u svetu ove god.

Pedja

pre 4 godine

Nisam navijac nijedne od ove dve ekipe ali mi je ipak drago sto je Tot prosao pre svega zbog onakve igre i odnosa igraca Sitija prema Kejnu za vikend.Sto se Ace tice nemam reci,iskreno zabranio bih komentarisanje fudbalskih utakmica ljudima koji u zivotu nisu sutnuli loptu.

Loznicanin

pre 4 godine

Utakmica vrhunska. Ali utisak pokvario nas fudbalski strucnjak, koji je jedva stigao da se uvuce svojim nadredjenim, a i da svima pokaze svoju velicinu. Da li on uopste zna gde je dosao i kojim povodom. Nedic cak nije imao vremena da prokomentarise gol Ljorentea. Zalosno.

Mikii

pre 4 godine

Jos jednom Gvardiola pokazuje svoje raskosno neznanje. A koliko sam samo puta to isticao na ovom forumu, i uvek bio napljuvan. Sve, ali sve pogadjam.

Radoje

pre 4 godine

Ovaj stručni komentator u studiju, ni ime mi nisam zapamtio umesto davanja stručne ocene večerašnje utakmice, ubi se hvaleći Kokezu i Krstajića koji su ga postavili u nekakav "stručni štab".....

Oliver

pre 4 godine

Kod poslednjeg totenhemovog gola lopta kaci igraca u ruku ali se gol priznaje jer isti nije imao nameru, a sad na kraju svira ofsajd jer se lopta odbila od igraca citija a to sto on nije imao nameru da je kaci opet nema veze...
(Nemanja,

Kod procene igranja rukom u sesnaestercu se gleda postojanje namere,a kod dodavanja loptom u ofsajd situaciji se namera ne gleda,tako da je totalno nebitno da li Silva jeste ili nije imao nameru da doda Agueru.

eto tako

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.
(Gohan, 17. april 2019 21:05)

Kome je u zivotu vazna himna LS, taj ne mora da brine o sopstvenoj buducnosti. Jer sa takvim zivotnim stavom, buducnosti nema.

remax

pre 4 godine

Ko god pobedi, razvalice Ajaks..,ovo su preozbiljne ekipe
(Šampion, 17. april 2019 21:58)

Pa jeste, lako je Ajaksu izbaciti Real i Juventus..nek probaju da izbace nekog od ovih evropskih giganata.

rogh

pre 4 godine

ima li vecih luzera od ovog totenhema? tesko. u finale nekog takmicenja nisu bili preko 10godina, dakle ni blizu osvajanja. da kazem one godine kad je lester osvojio da su se rivali sklanjali lesteru ali na kraju su ispustili cak i drugo mjesto. prosle godine odigraju solidno u torinu, izvuku rezultat iz snova 2:2, vodili do 60minuta u revansu i opet ispali. ove godine bili na 3 boda od liverpula do sredine januara i vec za mjesec dana se oprostili, sad vode 3:1 ukupni skor, za 10minuta ispuste prednost...mislim da je ovo i vise nego dovoljno

caedmon

pre 4 godine

Ako pod hitno ne izvadi Rouza ima da bude katastrofa na kraju...Covek ne zna gde je i to ne samo sad nego cele sezone
(Liverpool Man, 17. april 2019 21:38)

Ne brini ti za Rouza, optuzice on Silvu za rasizam i sve ce biti zaboravljeno...

Prometej

pre 4 godine

Vuk
Mislis na Marakanu u Brazilu,pa dobro jeste tamo spektakl zaista na svakoj utakmici
Pogledaj malo utakmicu pa ce ti biti jasno zasto je tsksv naslov,jedna od najboljih utakmica ove sezone u LS

veliki strumf

pre 4 godine

Na šta liči ova odbrana Totenhema? Šuplji kao sir. I ovaj Loris prima gol u svoj ugao... Klasična fudbalska kazna - minut pre toga propustili odličnu šansu i - buć.

neutralni felsh

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78% 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57) 

Ovde vidimo vrhunskog fudbalskog strucnjaka u svom prirodnom okruzenju.Samo bez smejanja molim vas osetljiv je na zvuk. 

Ps.Top tekma
(Joca, 17. april 2019 21:36)


bas je fora podsmevati se nekome nakon sto si video rezultat. covek je pretpostavio pre utakmice a ti si strasno pametan tokom iste... bravo.

veliki strumf

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53). Šta je pisac hteo da kaže???

neutralni felsh

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53)


jao kakvo snobovsko razmisljanje. igraju 2 kluba uzbudljivu utakmicu, veliki ulog u igri, 5 golova za poluvreme... jok, spektakl je zvezda-mladost lucani na marakani.

Liverpool Man

pre 4 godine

Neka neko objasni Rouzu da je bek a ne stoper i da njegov trk u sredinu ostavlja 20m slobodno na njegovoj strani...A na klupi Ben Dejvis...

Bromazepam

pre 4 godine

Rouz i Tripie, ne znaju gde se nalaze večeras. Koliko grešaka, pogotovu od strane Rouza. Još je iscenirao onaj prekršaj, kao da ga je voz gađao.

anica

pre 4 godine

Mislis na Marakanu u Brazilu,pa dobro jeste tamo spektakl zaista na svakoj utakmici 
Pogledaj malo utakmicu pa ce ti biti jasno zasto je tsksv naslov,jedna od najboljih utakmica ove sezone u LS
(Prometej, 17. april 2019 22:14)
Jesmo mi krivi sto ste vi lavor i nemate sopstveni stadion pa mlatite gluposti i
gde god stignete...covek je napisao sustinu, ovi novokompanovani klubovi puni para kvare uzitak...zna se ko su velikani u ovom sportu i koji imaju tradiciju kao i sto je i klub koji igra na Marakani koja tebi budi gorcinu.

sarajevo.ba

pre 4 godine

Hahahahahahhahahahaha mocni Gvardiola.
Plus sto ga VAR ispali za ovo radovanje.
Dajte mu jos 700 miliona da makar zaigra finale ako ne moze osvojiti LP.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Vodio sam se onom recenicom alexa fergusona 'decki, to je samo tottenham' i ukljucio se taman nakon golova. Kakav danak neiskustvu. :D

nepismeni

pre 4 godine

Veliki Pep Gvardiola...potrosi 400 miliona vise od Pelegrinija a ima gore rezultate od njega,a svi pricaju kako je Gvardiola najbolji trener na svetu.Lik je upravo izgubio od ekipe kojoj fali najbolji igrac a njegova klupa je kvalitetnija od prve postave Totinhema.

Greatness

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53)

Naravno da jeste spektakl. Igraju dvije najbolje i najkonstantnije engleske ekipe godinama. A pošto tebi to nije, idi gledaj gruzijsku drugu ligu.

Vučina

pre 4 godine

Mo'eš misliti,spektakl na Etihadu! Ha,ha,ha,ha... Ono sinoć je bio spektakl,a ne ove gluposti,pa totenhem nije osvojio titulu u Engleskoj 40 god, a igra LŠ...

Niko i Ništa

pre 4 godine

Kao da nije dovoljno loše što se povredio Sisoko, Poketino uvodi Ljorentea?!
Pa šta time da uradiš, da Ali ganja one ludake, ili da Ljorente vrši visoki presing?
Koliko ove utakmice zavise od trenera!
Sad je 4:2, ne znam koji potez može da ih izvadi. Ako se otvore, Siti u 3 pasa izlazi pred Ljorisa...

Ђенерал

pre 4 godine

Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani... 
(Vuk, 17. april 2019 21:53). Šta je pisac hteo da kaže???
(veliki strumf, 17. april 2019 22:20)

Писац је хтео да каже да није паметан и да је заостао у вемену и развоју.

Dragan

pre 4 godine

ovo samo ćorav ne vidi da je utakmica prodata od strane totenhema..smučila mi se ova lš. Nadam se samo da i ajax neće podleći džakovima para već da će ove odučiti od fudbala.

Joca

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78%
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57)

Ovde vidimo vrhunskog fudbalskog strucnjaka u svom prirodnom okruzenju.Samo bez smejanja molim vas osetljiv je na zvuk.

Ps.Top tekma

Faust

pre 4 godine

Ako neko igra napadacki fudbal to je Siti i bio bi najveci spektakl gledati njih i Ajax u polufinalu. Golovi to i dokazuju ubedljivo najvise su ih dali ove sezone. Ovo za sada je spektakl samo Totinhem pokusava da ugusi igru samo se valjaju po terenu

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Auuuuuu kakav start u Mancesteru!! Za nepunih 12. minuta igre pade vise golova nego za cela pojedina kola nase nesretne lige. I to u ovoj fazi takmicenja...

bmiles

pre 4 godine

Ako postoji "fudbaska pravda" voleo bih da se u finalu nadju Ajaks i Liverpul!
Sve ostalo ukljucujuci Mesijevu Barsu istice usudicu se reci u dekadenciju fudbalske igre,time nimalo ne zelim da omalovazim Mesija(za koga imam veliko postovanje i smatram ga jednim od velikih fudbalera ovog sporta),ali hocu da vidim da "puca perje" medju ekipama koje igraju napadacki fudbal za gol vise.Fudbal se uostalom igra za golove,a to publika voli vise nego neko taktiziranje Barcelone (cekajuci da vanzemaljac odigra svoju solopartituru),ili uvek dosadni Gvardiola sa taktikom cekanja na greske protivnika i nekako suvise u rukavicama igranog fudbala njegove ekipe!

Vuk

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...

Jovan

pre 4 godine

Znači idem da se tuširam u 21:02 na 0:0 i vraćam se u 21:19 kad ono 2:2 i posle minut - 3:2..
Baš kao na reklami , samo je trajalo malo duže :=)

НФС

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78%
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57)

Мало је фалило да погодиш :)

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Son je čudo od igrača. Može špica, krilo, bije levom, desnom, trči, dribla, taktički disciplinovan. Komplet paket, ko Hjundai. Najpotcenjeniji igrač premijeršipa.

bmiles

pre 4 godine

Niko ne uzima za ozbiljno ovog Koreanca Son,ali gledajuci ga nedeljama,opasan je igrac pritom uvek daje stoposto u svakoj utakmici.Bravo za Sona!
Ali rezultat 2:2 posle samo 12 minuta niko nije ocekivao,ali lepo za gledanje i uzivanje!

Gohan

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.

Ајде@

pre 4 godine

Одакле је Тотенхем довео овог Корејанца Сона?
Не пратим нешто енглески фудбал пуно, па питам. Човек за 3 минута даде 2 гола, па и у првој ако се сећам једини гол.
Да додам и ово, пара никад у фудбалу није играла најважнију улогу, па неће надам се и вечерас... Као што ни синоћ није!

markons

pre 4 godine

Dvomec sa Tot je prvi ozbiljan test za City u lš. Imali su najlaksu grupu i najslabijeg protivnika u 1/8 finala u zadnjih nekoliko godina. Tuzni i slabasni Salke. Veceras City treba da dokaze da ima osnova da se nada da ce osvojiti lš. Gazenje Salkea, Hofenhajma i poraz od Liona u grupi nije ni blizu dovoljno da opravdaju ulogu favorita. Siti je ekipa koja bolje od bilo koje u Evropi gazi boraniju ali kad igraju protiv ekipe najvise ranga, pucaju po svim savovima. Savrsen primer toga je ono sto im je Liverpul uradio prosle sezone. Odbrana Sitija je dobra u 90% slucajeva ali se potpuno gubi protiv ekipa koje imaju mocan napad. Protiv Salaha, Manea i Firmina su izgledali kao amateri. Nece ovo biti lako za Siti ali ocekujem da ce proci.

Bice 3:1 recimo ali tesno ce biti u sustini veci deo tekme.

Niko i Ništa

pre 4 godine

Voleo bih da grešim, nadam se da ćemo gledati Totenhem u polufinalu, ali to koga Siti ima po levoj strani večeras, Mendi-Silva-Silva, mislim da Pevci ne mogu da brane. Tripije u očajnoj formi, Ali baš i nije vičan defanzivi, Sisoko i Vanjama će se pošteno natrčati.
Dobro je gledati Ligu Šampiona! :)

remax

pre 4 godine

Ko god pobedi, razvalice Ajaks..,ovo su preozbiljne ekipe
(Šampion, 17. april 2019 21:58)

Pa jeste, lako je Ajaksu izbaciti Real i Juventus..nek probaju da izbace nekog od ovih evropskih giganata.

dsds

pre 4 godine

Da l moguce kakvu ekipu je okupio rts u studiju
Strajnic Eriksena zove Erikson, Ronaldo mu je jos u Realu, ovaj Nedic dok prica on se covek umara, postane ti lose samo dok ga slusas. I na kraju Rade Krunic, covek koji kaze opsajd, pitaju ga za komentar na utakmicu on se zahvaljuje krstajicu i kokezi sto je u strucnom stabu, aman bre pa ko vam radi u tom rtsu, da l vi ljudi imate zrno strucnosti... komedija sa vama

Gohan

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.

DYD986

pre 4 godine

Meni je najveci utisak veceras ovaj u studiju koji prica svoju naucenu pricu koja nema veze sa utakmicom. A Strajnic i Karadzic ne smeju da progovore. Nek nam je svima Bog u pomoc u ovakoj zemlji...

Kanidja PG

pre 4 godine

Ima nesto u tradiciji,ovi nafurani klubovi Siti,Psz imaju sve ali nemaju srece godinama unazad.
Odlucila je Gvardiolina kukavicka igra iz prvog meca,odustao je tada od igre sa 3 napadaca i napada po bokovima.
Gledacemo polufinala na gol vise bice golova u izobilju.Sansa karijera za ovu generaciju Ajaksa da bar igraju finale,mozda ne igraju najbolje ali najljepse sigurno.
Ono protiv Reala i Juventusa je cista umjetnost.

Ђенерал

pre 4 godine

Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani... 
(Vuk, 17. april 2019 21:53). Šta je pisac hteo da kaže???
(veliki strumf, 17. april 2019 22:20)

Писац је хтео да каже да није паметан и да је заостао у вемену и развоју.

Djorgo

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica!
Ali, brate mili - Sava Krunić. Pa ko dovede ovog čoveka da komentariše ovakvu utakmicu. '''Em ti život, zemlju, televiziju - javni servis. Da ti se zgadi fudbal.

Azer

pre 4 godine

koliko se blamira RTS sa ovim strucnjacima, rodjaci evo zovite mene, imam licencu za komentatoru, napicu se kao budala i takav cu da bude boljih od ovih likova

Radoje

pre 4 godine

Ovaj stručni komentator u studiju, ni ime mi nisam zapamtio umesto davanja stručne ocene večerašnje utakmice, ubi se hvaleći Kokezu i Krstajića koji su ga postavili u nekakav "stručni štab".....

Amater

pre 4 godine

Luda utakmica...
"Stručnjak" u studiju RTSa nekoliko minuta priča hvalospeve o Kokezi, Krstajiću i samom sebi umesto da komentariše utakmicu ... a potom "stručno" kaže oPsajd! Pravi "kadar" za vrh srpskog fudbala, uz selektora reprezentacije bez ikakvog iskustva ali sa jakom podrškom od nefudbalskih krugova...
P.S. Aca informacija se pogubio u 93. minutu i nije znao šta se dešava, previše je slavio...

mcvc

pre 4 godine

Ko dade Simi Krunicu da udje u studio kao strucni savetnik a kamoli da trenira bilo koga? Umesto da komentarise na kraju mec, on melje o Krstajicu, Reprezentaciji...Kome taj moze ista da objasni...

sima

pre 4 godine

kakav idiot ovaj trener cukarickog I zahvaljivanje kokezi I krstajicu. isti profil ljudi. pa pričaj oo sitiju I totenhemu idioteeee. koga briga za tebe I savu

Oliver

pre 4 godine

Fantasticno sudjenje Cakira. Ofsajd Aguera je cist. Gol Ljorentea je cist,jer je kuk,a ne ruka. Bravo za VAR,vise nikada necemo videti gol iz ofsajda!

my way

pre 4 godine

nedić na rts-u kaže da je ofsajd zato što je namera bernarda bila da doda agueru, a ovaj sudija na areni kaže to uopšte nije bitno. bitno je da ga je lopta pogodila)))

to vam govori da pravila još nisu čista. a mozda jos po nesto o našim sudijama)))

dok ne uvedu 10min isključenje za žuti karton fudbal nikad nece biti fer igra ;)
(sima, 17. april 2019 23:35)

"2. Offside offence
A player in an offside position at the moment the ball is played or touched* by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play...."

Дакле, правила су ту савршено јасна, офсајд је свакако.

nepismeni

pre 4 godine

Veliki Pep Gvardiola...potrosi 400 miliona vise od Pelegrinija a ima gore rezultate od njega,a svi pricaju kako je Gvardiola najbolji trener na svetu.Lik je upravo izgubio od ekipe kojoj fali najbolji igrac a njegova klupa je kvalitetnija od prve postave Totinhema.

Xperis

pre 4 godine

Liga Šampiona a ovaj priča o Radničkom, Partizanu, Kupu Srbije, Reprezentaciji, Čukaričkom, Kokezi, Miloševiću, infrastrukturi, Milojeviću...a evo ga tek sada počeo da priča o utakmici koja se igrala večeras

Punisher

pre 4 godine

Gvardiolino radovanje nakon Sitijevog četvrtog gola me je na trenutak podsetilo na momente posle gola Injeste i prolaza Barse protiv Čelsija.Te noći ispisana je najveća krađa u istoriji ovog takmičenja i svako normalan bi se stideo na takvom prolazu ali Gvardiola se radovao i radovao bez srama,morala i karaktera...Ali ovoga puta pravda je zadovoljena VAR mu je presudio, nema više sudije Ovreboa da mu omogući lagan prolaz do finala.Bravo za Pevce pored Ajaksa najgotivnija ekipa u ovoj sezoni i voleo bih da neko od njih ove sezone osvoji "ušatog"!

Greatness

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53)

Naravno da jeste spektakl. Igraju dvije najbolje i najkonstantnije engleske ekipe godinama. A pošto tebi to nije, idi gledaj gruzijsku drugu ligu.

mighty mouse

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha
(Oliver, 17. april 2019 23:24)

Sve na ovom forumu interesuje gde si ti bio dve nedelje posle revansa Liverpula i Bajerna? Da nisi mozda obukao bermude sa tregerima i otisao u Alpe da jodlujes?

Dragan

pre 4 godine

Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.
(stevan, 17. april 2019 23:16)

Totenhem vredi 860 miliona.

Loznicanin

pre 4 godine

Utakmica vrhunska. Ali utisak pokvario nas fudbalski strucnjak, koji je jedva stigao da se uvuce svojim nadredjenim, a i da svima pokaze svoju velicinu. Da li on uopste zna gde je dosao i kojim povodom. Nedic cak nije imao vremena da prokomentarise gol Ljorentea. Zalosno.

Ma cao ,zdravo!

pre 4 godine

Sva plastika je istopljena.Siti,Psg,Real i Juve DOVIDJENJA!Mbape,Nejmar,Ramos,Ronaldo Aufirdezen!!!Ostali su pa moglo bi se reci jako gotivni klubovi i igraci u zavrsnici LS.Tu je i nas Dule!!!!Ziveo fudbal,kradjama je dosao KRAJ,a Ronaldo sto bi rekla moja baba pemzija!!!

neutralni felsh

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53)


jao kakvo snobovsko razmisljanje. igraju 2 kluba uzbudljivu utakmicu, veliki ulog u igri, 5 golova za poluvreme... jok, spektakl je zvezda-mladost lucani na marakani.

maaa

pre 4 godine

Te noći ispisana je najveća krađa u istoriji ovog takmičenja i svako normalan bi se stideo na takvom prolazu ali Gvardiola se radovao i radovao bez srama,morala i karaktera...
(Punisher, 17. april 2019 23:25)


Ni utakmica Reala i Bajerna nije daleko od najvece krađe u istoriji LŠ. A radovao je se i Zidan kao i citav tim Reala nakon svih onih krađa zadnjih godina u LŠ pa sta sad. Retko ko se zali na sudijske odluke u korist svog kluba...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Тако је Тотенхем!👏👏👏 Живио онај ко је измислио и увео ВАР! 😲😲😲

Brane

pre 4 godine

Gvardioline ekipe igraju najlepsi fudbal u istoriji. Hvala ti za magiju legendo
(Faust, 17. april 2019 22:29)

Hahahahahah kralju..igraju da..prtiv Burmuta, Hadersfilda i Male Mostanice

Gde ja živim

pre 4 godine

Luđu utakmicu odavno nisam gledao. Spektakl u pravom smislu te reči. Na kraju dopunjeno i sa dosta drame. Bilo koja od dve ekipe da je prošla ne bi bilo nezasluženo. Sve čestitke Totenhemu. Svaka čast svima na terenu. Prvoklasno uživanje je bilo.

Niko i Ništa

pre 4 godine

Voleo bih da grešim, nadam se da ćemo gledati Totenhem u polufinalu, ali to koga Siti ima po levoj strani večeras, Mendi-Silva-Silva, mislim da Pevci ne mogu da brane. Tripije u očajnoj formi, Ali baš i nije vičan defanzivi, Sisoko i Vanjama će se pošteno natrčati.
Dobro je gledati Ligu Šampiona! :)

sef strucnog staba

pre 4 godine

Dajte gospodinu jos 500 miliona pa neka proba i sledece godine, mozda izbaci ekipu koja tri prelazna roka nije dovela igraca, a najskuplja investicija u zadnjih par sezona im Devinson Sancez.
Monako, Liverpul, Totenhem, ovo vec nije slucajno.

veliki strumf

pre 4 godine

Ala se Simo Krunic izblamirao veceras, za sva vremena. Covek rec jednu ne rece o utakmici, vec poce da se zahvaljuje Kokezi i krstajicu sto su mu dali sansu da radi na "svetskom nivou" (stvarno je tako rekao), da radi u reprezentaciji (valjda i da uci od Krleta, sta li). NMalo mu bilo sto se zahvalio jednom, vec i drugi, pa i treci put! A onda je poceo da hvali Miloja, Lalata onako, a Savu - ma na sva usta, kao da je stvarno Ferguson licno i da nije izgubio par meceva od 4-5 koliko je trener! Stvarno sramota, iskoristi covek svojih 7-8 minuta na RTS-u za (ne)placeni marketing drugih, a bogme i sebe! Sto se ovog nesrecnog "strucnog" konsultanta za sudjenje tice, Dejana Nedica - covek bolje da ostane kuci jer on pojma nema. Prvo, sta ima Cakir da ide da gleda da li je ofsajd ili ne! Ofsajd nikad ne proverava glavni sudija, vec pomocni sudija kao video asistent, uz pomoc kompjutera (prosto se povuce linija i vidi da li je ofsajd). Drugo, Irati je VAR sudija i on pomaze glavnom ali za ofsajde je zaduzen pomocni VAR sudija, a to je ovde bio Marko Guida. I trece i najvaznije: kako je lopta kod gola UDARILA NAPADACA, to je odmah ofsajd, nevezano za to da li je on hteo da igra loptom (da je doda). Drugacija je situacija kada posle pasa napadaca lopta zakaci odbrambenog fudbalera: tada ako je on imao nameru da igra loptom - nema ofsajda, a ako je odbrambenog igraca lopta slucajno zakacila a napadac je u ofsajdu - tada se gol ponistava. Ovaj za sve ovo pojma nema garant.

Ronaldinjo

pre 4 godine

Extra tekma, engleski timovi stvarno znaju da prirede spektakl

Nego jel neko slusao ovog Krunica na Rts-u posle tekme....kakav lik...
Hahahhahahahaha

sarajevo.ba

pre 4 godine

Hahahahahahhahahahaha mocni Gvardiola.
Plus sto ga VAR ispali za ovo radovanje.
Dajte mu jos 700 miliona da makar zaigra finale ako ne moze osvojiti LP.

djole

pre 4 godine

Ljorente igrac manje za Totrenham. Steta sto se povredio Sisoko, igrac u strasnoj formi trenutno. Nemaju sta da se nadaju ovako. (Pepe, 17. april 2019 22:24)

Igrac manje? Covek resio utakmicu haha.

Miami Heat

pre 4 godine

Gvardiola:-).imao covek srece da ga zadesi Barsina generacija koja se pojavi jednom u 100 godina i sa kojom bi i Kosanovic uzeo LS.Sad ce Siti da mu da jos 1 milijardu za pojacanja ... Odlicna tekma , dalje navijam za Ajax. Ljorente ni kriv ni duzan odlucio tekmu bizarnim golom kukom u stilu Pipa Inzagija :-)

Liverpool Man

pre 4 godine

@Oliver
Tu se slazemo. Nedic je cini mi se rekao da je bitna namera. Kakva crna namera, Silva totalno menja pravac lopte koju Aguero ne bi nikada stigao. Nije bitno jel hteo to ili ne bitno je da je poslednji imao kontakt sa loptom koja je direktno uticala na gol. Inace, Nedic uglavnom dobro prica ali cini mi se sad da je rekao namera da je bitna ili sam ja lose cuo?

Centurion

pre 4 godine

Ovaj kaze Liverpool-Ajax pobeda pravog fudbala. A Liverpool oborio tada rekord za najskupljeg golmana, a i za najskupljeg defanzivca. LOL

Malkom

pre 4 godine

Finale Ajaks-Liverpul bi bilo najveca pobeda fudbala nad novcem od kako postoji Liga sampiona!!
(hm?, 17. april 2019 22:59)

Ma naravno. Za Liverpul igraju mesari i drvoseče. To je obična sirotinja bez novca.

Oliver

pre 4 godine

Kod poslednjeg totenhemovog gola lopta kaci igraca u ruku ali se gol priznaje jer isti nije imao nameru, a sad na kraju svira ofsajd jer se lopta odbila od igraca citija a to sto on nije imao nameru da je kaci opet nema veze...
(Nemanja,

Kod procene igranja rukom u sesnaestercu se gleda postojanje namere,a kod dodavanja loptom u ofsajd situaciji se namera ne gleda,tako da je totalno nebitno da li Silva jeste ili nije imao nameru da doda Agueru.

Kanidja PG

pre 4 godine

Nikola
Vrednos tima Ajaksa nekih 50 miliona kazes?
Pretera ga dzoni pa Zvezdin tim blizu je te cifre.
Mnogo mnogo je to vise prijatelju.
Jedino moze da bude tacno ubedljivo najmanje od svih polufinalista LS.

Boban

pre 4 godine

Kad veceras slusate Nedica i Santraca shvatite da ona stara recenica da oni ni macku sa praga nikad nisu sutnuli u ovom slucaju je tacna.Nedic kaze citiram igrac sitija je direktno dofao loptu Agueru na Rts,a Santrac na Areni to je nova akcija bez obzira sto igrac sitija jednostavno blokira loptu ili bar pokusava.Santrac kaze nije penal za Porto a proslo kolo ista situacija u ligi evrope a Radoicic kaze ispravna odluka cist penal,i stvarno vazi ona izreka nisu oni ni macku sa praga sutnuli a kamoli loptu.

caedmon

pre 4 godine

Ako pod hitno ne izvadi Rouza ima da bude katastrofa na kraju...Covek ne zna gde je i to ne samo sad nego cele sezone
(Liverpool Man, 17. april 2019 21:38)

Ne brini ti za Rouza, optuzice on Silvu za rasizam i sve ce biti zaboravljeno...

bmiles

pre 4 godine

Ako postoji "fudbaska pravda" voleo bih da se u finalu nadju Ajaks i Liverpul!
Sve ostalo ukljucujuci Mesijevu Barsu istice usudicu se reci u dekadenciju fudbalske igre,time nimalo ne zelim da omalovazim Mesija(za koga imam veliko postovanje i smatram ga jednim od velikih fudbalera ovog sporta),ali hocu da vidim da "puca perje" medju ekipama koje igraju napadacki fudbal za gol vise.Fudbal se uostalom igra za golove,a to publika voli vise nego neko taktiziranje Barcelone (cekajuci da vanzemaljac odigra svoju solopartituru),ili uvek dosadni Gvardiola sa taktikom cekanja na greske protivnika i nekako suvise u rukavicama igranog fudbala njegove ekipe!

Stivi G

pre 4 godine

Čoveče odem do radnje po nešto slatko...i nisam propustio gooo nego 5 golova..čoveče
(Boss..po trnju.., 17. april 2019 21:42)

Hahahahah pa utakmica se gleda od pocetka, a ne od 30og minuta ?

Vucko

pre 4 godine

Odavno nisam gledao uzbudljiviju utakmicu. A tacno sam znao da ce Siti da ispadne, kada je Gvardiola u 63. minutu zamenio Davida Silvu Fernandinjem. Ne isplati se kukavicluk, stigla ih je karma.

my way

pre 4 godine

Офсајд на крају јесте био, ту нема шта да се расправља. По новим правилима би Љорентеов гол био поништен због играња руком. Међутим, та правила се примењују од сезоне 2019-2020 тако да је и ту Чакир исправно одлучио, јер је рука била уз тело и ништа не говори о намери, плус се лопта одбила о кук Љорентеа.

рајко

pre 4 godine

драго ми је. ова страна полуфинала даје неке 'нове' тимове. а пеп нека тражи још пара од шеика.

g

pre 4 godine

U 10 dana igraji 3 meca...dobili su po jedan,i sad je ostalo sa odigraju nereseno u subotu:)
Veceras je bio sok za City,pitanje je hoce li se oporaviti za 2 dana.
.odlican razvoj situacije za Liverpool.
Kako god,i sta god-YNWA!

Quint

pre 4 godine

Neka mi objasne ovi "Strucnjaci" kako je to Pep najbolji trener trenutno, ili jos gore IKADA? Da podsetim.... Ispadao je od Lpula (5-1), Reala (5-0), Monaka, Atletika, Barse. Pritom je svaki put imao jaci tim od protivnika ili priblizno jak u slucaju Reala i Barse. Covek je sramota. Ok, osvojio je LS, prvi put su pokrali Chelsea i to zestoko, drugi put OK... Ali i Rajkard je uzeo lagano sa Barsom, Barsa je tada bila neprikosnovena skoro 10 godina. PREVARA!!!!!!!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Son je čudo od igrača. Može špica, krilo, bije levom, desnom, trči, dribla, taktički disciplinovan. Komplet paket, ko Hjundai. Najpotcenjeniji igrač premijeršipa.

bo

pre 4 godine

Pa i da jeste bila ruka ljorentea, bila je bukvalno uz telo da jedina opcija da ga ne pogodi u ruku je da je odsekao pre utakmice. A pogodila ga je u kuk.

stevan

pre 4 godine

Smešno mi je kad počne priča pobeda pravog fudbala, a ne novca. Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.

Partizanovac

pre 4 godine

Fascinantno je da Totehnem nije doveo nijednog igraca vec godinu i da su dosli di polufinala LS bez najboljeg igraca, mada je meni Son najbolji igrac tamo, ali kako god.

rogh

pre 4 godine

izvinjavam se zbog mog prethodnog komentara, nikad ne prognoziram meceve i komentarisem prije kraja ali sam vio toliko revoltiran kretanjem rezultata da sam se sjetio u momentu vecine totenhemovih neuspjeha u minuloj deceniji...naravno da mi je drago sto siti ne ide u polufinale, ne znam ko moze da voli ovakav skorojevicki tim i ljigavog sterlinga kao predvodnika

moon

pre 4 godine

Kakav blesav mec hahah. Ali novac ne igra uvek i u polufinalu Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) i Totenhem (jedini tim koji u ligama petice nije potrosio ni jedan evro u prelaznim rokovima ove sezone). A sto se tog duela tice mislim da Ajax sa svojim triom u napadu i pogotovo svojom pokretljivošću i direktnom igrom ( za razliku od Sitija koji previse davi loptu) moze da rastavi Totenhem na proste činioce s obzirom kako igraju Rose i Tripije ove sezone. Ali izvesno je da je svakako mnogo zanimljivija Liga šampiona za razliku od prošle godine i hvala za VAR ko ga izmislio.
(Nikola, 17. april 2019 23:03)

Vrednost Ajaksovog tima 50 miliona???
Sine, Ajaksov tim vredi 420 miliona evra.
Pa De Jong vredi 75, De Liht 70 miliona.

dominus

pre 4 godine

Ovo je katastrofa, ali katastrofa. Prvo Siti očigledno nema pobednički mentalitet. A Gvardiola je imao više sreće nego pameti da ga zadesi najbolja generacija Barselone u njenoj istoriji.
Šta reći za Totenhem. Ne sećam se da je blentavija i gluplja ekipa igrala polufinale. Ajax će ih pojesti za doručak.
Gvardiola je morao ovo bolje spremiti, a ne da ih izbacuje jedan Totenhem.

Oliver

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha

neutralni felsh

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78% 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57) 

Ovde vidimo vrhunskog fudbalskog strucnjaka u svom prirodnom okruzenju.Samo bez smejanja molim vas osetljiv je na zvuk. 

Ps.Top tekma
(Joca, 17. april 2019 21:36)


bas je fora podsmevati se nekome nakon sto si video rezultat. covek je pretpostavio pre utakmice a ti si strasno pametan tokom iste... bravo.

eto tako

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.
(Gohan, 17. april 2019 21:05)

Kome je u zivotu vazna himna LS, taj ne mora da brine o sopstvenoj buducnosti. Jer sa takvim zivotnim stavom, buducnosti nema.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Sjajna utakmica, pravi spektakl na Etihadu večeras, sudar dva engleska diva, dve različite postavke fudbala. Pobedio je spremniji, koncentrisaniji i srećniji tim. Prolaz Totenhema u polufinale jeste zaslužen pre svega zbog sjajne postavke Poketina i njegovih igrača koji su odradili izuzetan posao protiv tehnički daleko bolje ekipe od sebe. Eto znači fudbal je to, upornost i borbenost, sa pravom postavkom trenera, se uvek isplati. Neverovatno koliko Siti nije imao ni sreće u ovom dvomeču, najpre onaj promašeni penal Aguera iz prve tekme, zatim ovaj kontroverzni VAR u drugoj tekmi večeras, plus sjajni Loris na golu Totenhema, plus sijaset promašenih sjajnih šansi Sitija, plus kontroverzni i veoma sumnjivi gol Ljorentea i onda rezultat je takav da je večeras daleko tehnički superiornija i doteranija ekipa ispala. Dakle još uvek projekat Stiti od strane Arapa i njihovih petrodolara ne donosi na Etihad najprestižniji "ušati" trofej a svake sezone redovno imaju turbo moćnu ekipu i svaki put ispadnu na neobičan način. Večeras je zaista i sreća nedostajala Gvardiolinim momcima, gomila sjajnih šansi, odlična igra, kontroverzni VAR i eto, ništa od "ušatog" i ove sezone. Moje mišljenje je da, ako se već išlo za tim da se prizna gol Ljorentea koji je bio zaista na ivici regularnosti, onda se tom logikom moglo izaći u susret i Sitiju i priznati im peti gol koji je takođe bio na ivici regularnosti, uz mali mali ofsajd. Dakle borbeni i srećni Totenhem ode u polufinale. Veliki sjajan meč.

veliki strumf

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53). Šta je pisac hteo da kaže???

nisam ja

pre 4 godine

Drago mi je što su pevci prošli, žao mi je što gledamo ovo polufinale, više bih voleo da je finale Ajax-Totenhem...ali definitivno treba ukinuti pravilo gola u gostima!

markons

pre 4 godine

Dvomec sa Tot je prvi ozbiljan test za City u lš. Imali su najlaksu grupu i najslabijeg protivnika u 1/8 finala u zadnjih nekoliko godina. Tuzni i slabasni Salke. Veceras City treba da dokaze da ima osnova da se nada da ce osvojiti lš. Gazenje Salkea, Hofenhajma i poraz od Liona u grupi nije ni blizu dovoljno da opravdaju ulogu favorita. Siti je ekipa koja bolje od bilo koje u Evropi gazi boraniju ali kad igraju protiv ekipe najvise ranga, pucaju po svim savovima. Savrsen primer toga je ono sto im je Liverpul uradio prosle sezone. Odbrana Sitija je dobra u 90% slucajeva ali se potpuno gubi protiv ekipa koje imaju mocan napad. Protiv Salaha, Manea i Firmina su izgledali kao amateri. Nece ovo biti lako za Siti ali ocekujem da ce proci.

Bice 3:1 recimo ali tesno ce biti u sustini veci deo tekme.

Liverpool Man

pre 4 godine

Neka neko objasni Rouzu da je bek a ne stoper i da njegov trk u sredinu ostavlja 20m slobodno na njegovoj strani...A na klupi Ben Dejvis...

Miami Heat

pre 4 godine

Gvardiola:-).imao covek srece da ga zadesi Barsina generacija koja se pojavi jednom u 100 godina i sa kojom bi i Kosanovic uzeo LS.Sad ce Siti da mu da jos 1 milijardu za pojacanja ... Odlicna tekma , dalje navijam za Ajax. Ljorente ni kriv ni duzan odlucio tekmu bizarnim golom kukom u stilu Pipa Inzagija :-)

Hkuoo

pre 4 godine

Barsa uzima pehar lagano, ne gotivim taj klub, ali sam ubedjen. Liverpul ce da pregaze u polufinalu, a u finalu ce da se sprdaju, nebitno, bio to Ajaks ili Totenhem... i postalo je mnogo dosadno...godinama osvajaju Real, Barsa, Real, Barsa, Real, Barsa...

Dachazvezda

pre 4 godine

Kad posle ovakve tekme izdominira Krunic!?!?!? :)))
Covek se isprica sam sa sobom, zahvalio se mami, tati, babi, komsiluku, sefovima i onda nam ispricao sve sto nas APSOLUTNO NE ZANIMA o Jelen ligi!?!????? Jedino je izostavio vremensku prognozu!!!
Kakav lik, mati mila!?!?!?!?

Nemanja

pre 4 godine

Nisam navijac sitija ali najgluplje pravilo u fudbalu je gol u gostima. Neke fore kao dao sam vise golova u gostima od tebe i zato idem dalje, a to sto sam dao manje golova kuci od tebe to nema veze... Kod poslednjeg totenhemovog gola lopta kaci igraca u ruku ali se gol priznaje jer isti nije imao nameru, a sad na kraju svira ofsajd jer se lopta odbila od igraca citija a to sto on nije imao nameru da je kaci opet nema veze...

Jovan

pre 4 godine

Znači idem da se tuširam u 21:02 na 0:0 i vraćam se u 21:19 kad ono 2:2 i posle minut - 3:2..
Baš kao na reklami , samo je trajalo malo duže :=)

elim

pre 4 godine

Da je bilo VARa Real ne bi osvojio nista od ovih 3 zadnje titule.
Finala sa atletikom i juventusom, kao i sa liverpulom (crveni kartoni)
Bajern polufinala, itd itd..

Liverpool Man

pre 4 godine

@Oliver
Uf pa ti si novi Galijani. Jos nisi preboleo ispadanje u osmini? Sudeci po Galijaniju neces bar jos 14 god ni ti a mozda i duze...Steta

sima

pre 4 godine

E baš mi je drago zbog Totenhema i Ajaxa. Pobeda pravog fudbala, a ne novca.
(saul, 17. april 2019 22:59)

@saul
ajaks je pobeda fudbala. totenhem je sve samo ne pobeda fudbala. više je zvezda igrala kreativno u finalu barija nego totenhem večeras. dva gola posle kiksa, jedan posle ruke I sreća neopisiva na kraju. na slucajnu nogu bernarda on svira pas. kreten. tuga što Siti nije prošao. I gvardiola idiot što ne drži sanea od početka. najbolji igrač na svetu!!!

darre

pre 4 godine

Samo ne znam kako su pojedini ovdje vidili da je lopta udarila Ljorentea u ruku, kad je ocigledno kuk u pitanju. Pa evo na prvu da se pogrijesi pa ok, ali dvadeset puta se vraca snimak i sudija na kraju potvrdi da je sve regularno i oni i dalje dodju ovdje i sole pamet ljudima...

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Auuuuuu kakav start u Mancesteru!! Za nepunih 12. minuta igre pade vise golova nego za cela pojedina kola nase nesretne lige. I to u ovoj fazi takmicenja...

Bromazepam

pre 4 godine

Rouz i Tripie, ne znaju gde se nalaze večeras. Koliko grešaka, pogotovu od strane Rouza. Još je iscenirao onaj prekršaj, kao da ga je voz gađao.

Joca

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78%
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57)

Ovde vidimo vrhunskog fudbalskog strucnjaka u svom prirodnom okruzenju.Samo bez smejanja molim vas osetljiv je na zvuk.

Ps.Top tekma

vojislav

pre 4 godine

Mancester City je ispao isključivo zbog kukavicke igre i postavke u prvom mecu, ovo je poraz Gvardiole, svaka cast Totenhemu, imaju sistem, ali protiv Ajaxa su im male sanse prije svega zato sto nema Kejna, ali i Sona u prvom mecu, sto je ogroman hendikep, jedina sansa im je da igru postave prema nazad i da cekaju kontru preko Lukasa ili neke duboke lopte Eriksena ili Alija.. Sto se tice VAR tehnologije, apsolutno podržavam. Da je bila prosle godine ne bi ni Real ni Liverpul igrali finale, sudije su ih direktno pogurali, Roma je pokradena u polufinalu vise nego sramnim sudjenjem. Ko se sjeca, shvata o cemu govorim. Mislim da u ovoj konstalaciji snaga Barselona ima ogromne sanse za trofej, Liverpul je vrhunski tim naravno, ali u dvije utakmice da izbace ovakvu Barselonu, tesko. Ajaxu i Totenhemu svaka čast na svemu do sada, ali tesko mogu do trofeja.

R8

pre 4 godine

Mislim da je ovo najludja utakmica koju sam gledao u poslednjih par godina. Jos je ovaj ponisten gol u nadoknadi totalno zacinio stvari.

Alter Ego

pre 4 godine

Smešno mi je kad počne priča pobeda pravog fudbala, a ne novca. Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stevan, 17. april 2019 23:16)

Realno, jeste pobeda nad novcem. Totenhem se ne razbacuje parama kao Arapi, već su primer da ne moraš da trošiš pare na vrhunska pojačanja da bi stigao do uspeha. Isplatilo im se strpljenje, jer su verovali da će sigurno doći do uspeha, ukoliko par godina budu čuvali kostur tima. Zadržali su ključne igrače, verovali su u sebe i zasluženo stigli do uspeha. U vremenu kada novac ima presudnu ulogu u tome ko dominira evropskim fudbalom je zaista prava retkost. Do skoro nisu imali nijednog igrača svetske klase, a sada bez ikakvih preteranih ulaganja postigli su cilj. Jedan od ključnih aduta u celoj ovoj priči je po meni je Poketino, koji je izgradio sistem koji funkcioniše, a ono što funkcioniše nema smisla menjati. Rekonstrukcija stadiona, razumljivo, stvara veće troškove nego kupovina igrača, a ako imaju para za tako nešto ne mora značiti da su puni kao brod.

hm?

pre 4 godine

Cakir na VAR-u dobija dva ugla, koji su maltene identicni, a najbolji ne dobija. Covek je igrao rukom i nabacio loptu sebi na kuk, da nije igrao rukom ko zna gde bi lopta zavrsila. Uprkos ovom spornom detalju siti je sam kriv, sta je laport radio prvih 10 minuta samo on zna. Ne mozes posle ne datog gola u gostima na revansu da poklonis 2 gola u 10 minuta.

kralj

pre 4 godine

Ruka cista kod gola Totenhema,mozda je I cak namera postojala da da gol rukom,ofsajd nije sporan ali je pravilo idiotsko.Odlicna utakmica,nadam se da ce Ajaks da prodje u finale I da ga osvoji,Barsa je apsolutni favorit za osvajanje,postali su Spanci dosadni,svake godine osvajaju.

veverac

pre 4 godine

znao sam da ce totenham proci 
jedini put kad sam sumnjao u njih je grupnoj fazi 
sad samo gazite
(zuri8, 17. april 2019 23:00)

ok, jesi uzeo milione na tu prognozu ili kažeš onako da si pogodio?

НФС

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78%
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57)

Мало је фалило да погодиш :)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Тако је Тотенхем!👏👏👏 Живио онај ко је измислио и увео ВАР! 😲😲😲

smams

pre 4 godine

Uspavanka. Igra Ali, ali malo više za Siti... kako izgleda. Najgori na terenu!
(Žića, 17. april 2019 22:45)

Uspavanka City Totenhem? Koju si ti utakmicu gledao decko

Nikola

pre 4 godine

Kakav blesav mec hahah. Ali novac ne igra uvek i u polufinalu Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) i Totenhem (jedini tim koji u ligama petice nije potrosio ni jedan evro u prelaznim rokovima ove sezone). A sto se tog duela tice mislim da Ajax sa svojim triom u napadu i pogotovo svojom pokretljivošću i direktnom igrom ( za razliku od Sitija koji previse davi loptu) moze da rastavi Totenhem na proste činioce s obzirom kako igraju Rose i Tripije ove sezone. Ali izvesno je da je svakako mnogo zanimljivija Liga šampiona za razliku od prošle godine i hvala za VAR ko ga izmislio.

ShoneNI

pre 4 godine

Gledao sam Liverpul.. Izgleda da smo pogresili svi mi koji nismo pratili ovaj drugi mec.. Koliko cujem, bila je ludnica, a ovamo sa Portom ni pre utakmice nije bilo mnogo neizvesno.. Ja se sada nadam da Totenhem moze da dodje do neresenog rezultata protiv Sitija u ligi...

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.
(Gohan, 17. april 2019 21:04)

Već desetak godina kada krene himna CL pojačavam obavezno tv do maksimuma! Porodica luduje, komšije verovatno isto a za mene je to uvod u praznik fudbala i nameštanje u fotelju!

Legendarni trener Simo Kunić, hvali se da je trener 20 godina a posle toga se zahvaljuje 16 puta Krstaji i Kokezi! A Krstaja ni godinu dana trener, Simo Kruniću ispravi se, podigni glavu i razmisli šta će ti deca reći kada porastu!!!

veliki strumf

pre 4 godine

Na šta liči ova odbrana Totenhema? Šuplji kao sir. I ovaj Loris prima gol u svoj ugao... Klasična fudbalska kazna - minut pre toga propustili odličnu šansu i - buć.

anica

pre 4 godine

Mislis na Marakanu u Brazilu,pa dobro jeste tamo spektakl zaista na svakoj utakmici 
Pogledaj malo utakmicu pa ce ti biti jasno zasto je tsksv naslov,jedna od najboljih utakmica ove sezone u LS
(Prometej, 17. april 2019 22:14)
Jesmo mi krivi sto ste vi lavor i nemate sopstveni stadion pa mlatite gluposti i
gde god stignete...covek je napisao sustinu, ovi novokompanovani klubovi puni para kvare uzitak...zna se ko su velikani u ovom sportu i koji imaju tradiciju kao i sto je i klub koji igra na Marakani koja tebi budi gorcinu.

Из угла

pre 4 godine

Није био офсајд по мом мишљењу. Прво Силва је пресекао напад, а не додао, а друго питање је и тада да ли је Кун био у офсајду.
Шта год, навијам за Ајакс.

sima

pre 4 godine

nedić na rts-u kaže da je ofsajd zato što je namera bernarda bila da doda agueru, a ovaj sudija na areni kaže to uopšte nije bitno. bitno je da ga je lopta pogodila)))

to vam govori da pravila još nisu čista. a mozda jos po nesto o našim sudijama)))

dok ne uvedu 10min isključenje za žuti karton fudbal nikad nece biti fer igra ;)

Oliver

pre 4 godine

@veliki strumf,

Bravo za komentar,sve potpisujem. Ne zna se ko je veci diletant i neznalica,Nedic,Krunic ili Strajnic. Uz to,svi imaju strasno los recnik,dikciju,retoriku..blagi uzas! U normalnoj zemlji takvi nikad ne bi videli televiziju!

Dušan

pre 4 godine

Kakva utakmica, kakvo ludilo, drama do poslednje trenutka. Bravo Spursi skupili hrabrost i nisu se uplašili i predali za razliku od većina klubova kad igraju sa građanima. Kao navijač Liverpula ovo mi se i ne sviđa previše jer će se City sada fokusirati na ligu i verovatno rutinski završiti iako imaju Junajted i opet Totenhem.
U polufinalu biće ekstra utakmice :D

aha

pre 4 godine

@Oliver
Liverpul igra polufinale Lige Sampiona i bori se za titulu u Engleskoj. Gde je tvoj klub?
Liverpul ima sanse protiv svakoga, pa i protiv Barselone, da ista znas o fudbalu, znao bi i to, a Siti moze da baca karte na prvenstvo koliko god hoce, kada Arapima dosade opet ce se vratiti tamo gde im je mesto, dok Liverpul ostaje najveci klub Velike Britanije.

Dobro

pre 4 godine

Johan Krojf se smeška odozgo, na vidiku finale snova. Veliki okršaj da se vidi ko je bolji, Leo ili Dušan.
(Znalac svemira i šire, 18. april 2019 09:05)

Johan Krojf ne postoji. Tako samo Nemci i Srbi izgovaraju njegovo ime.
Covek se zove Johan Krauf.
Znam da nakaradno zvuci, ali isto tako i meni nakaradno zvuci kada oni izgovore Tadik, ProsineKi (ck=k), GudeljE (sa E na kraju, jer na holandskom ne moze rec da se zavrsi sa LJ) i tako to, da ne nabrajam ... primera koliko hoces. Inace, sto se Tadica tice, popravljaju se :-) ... bar sto se tice izgovora.
Postujmo originalni izgovor.
Samo je jedan original.

Iz zemlje lala, uvek vas

Pedja

pre 4 godine

Nisam navijac nijedne od ove dve ekipe ali mi je ipak drago sto je Tot prosao pre svega zbog onakve igre i odnosa igraca Sitija prema Kejnu za vikend.Sto se Ace tice nemam reci,iskreno zabranio bih komentarisanje fudbalskih utakmica ljudima koji u zivotu nisu sutnuli loptu.

johan krojf

pre 4 godine

normalno jer su to mali klubovi bez tradicije a sada su puni para i misle da mogu sve ali ne mogu za njih m siti i psg ajaks je institucija sa imenom i prezimenu dok su oni tavorili po drugim i trecim ligama ajaks je igrao finala kupa sampiona

VUK

pre 4 godine

Ofsajd je bio .Lopta kod gola Totenhema igrača udara prvo u lakat pa u kuk. Danas je to gol. Menjaju se pravila i neće se vise priznavati gol ako je postignut i nenamernim igranjem rukom. U ovom trenutku sve je regularno.

Mikii

pre 4 godine

Jos jednom Gvardiola pokazuje svoje raskosno neznanje. A koliko sam samo puta to isticao na ovom forumu, i uvek bio napljuvan. Sve, ali sve pogadjam.

Faust

pre 4 godine

Ako neko igra napadacki fudbal to je Siti i bio bi najveci spektakl gledati njih i Ajax u polufinalu. Golovi to i dokazuju ubedljivo najvise su ih dali ove sezone. Ovo za sada je spektakl samo Totinhem pokusava da ugusi igru samo se valjaju po terenu

aoa

pre 4 godine

Čoveče odem do radnje po nešto slatko...i nisam propustio gooo nego 5 golova..čoveče
(Boss..po trnju.., 17. april 2019 21:42)

Kaze se gol

Vuk

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...

Negativni

pre 4 godine

Utakmica super za gledanje, zanimljiva, dve napadačke ekipe...ali kvalitet fudbala loš za ovaj nivo takmičenja. Toliko otvorenih pasova dopuštaju i jedni i drugi, da me broj golova uopšte ne čudi. Čudi me samo da ih Siti nije odvalio sa sedam komada. Ponavlja se Gvardiolina stara boljka - čim naidje na tim sličnih kvaliteta, uglavnom ispada. To mu se dešavalo i u Barsi i Bajernu, i sada u Sitiju već treći put za redom. To nije slučajno. Možda mu još koja milijardica pomogne u LŠ, ako kupi komplet odbranu i golmana.
Nadam se da će Ajaks da pregazi Totenhem, jedino što ide u prilog Poketinu je neiskustvo Ajaksovih klinaca. Ova sezona LŠ je jedna od lošijih u poslednjih petnaestak godina, bojim se da je ovo Sitiju bila poslednja šansa, jer sledeće sezone Real i Bajern neće biti ovako loši, a bogami i Barselona će se pojačati i to vrlo kvalitetno. Biće dobre utakmice u polufinalu, neće biti cinculatora već timovi koji igraju beskompromisan fudbal. Tek sada vidim koliko je Klop fenomenalan trener. Liverpul deluje vrlo čvrsto i da imaju makar jednog kreativnog veznog igrača, poput Kutinja recimo, bili bi prvaci i Evrope i Premijer lige.

Ајде@

pre 4 godine

Одакле је Тотенхем довео овог Корејанца Сона?
Не пратим нешто енглески фудбал пуно, па питам. Човек за 3 минута даде 2 гола, па и у првој ако се сећам једини гол.
Да додам и ово, пара никад у фудбалу није играла најважнију улогу, па неће надам се и вечерас... Као што ни синоћ није!

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Vodio sam se onom recenicom alexa fergusona 'decki, to je samo tottenham' i ukljucio se taman nakon golova. Kakav danak neiskustvu. :D

bmiles

pre 4 godine

Niko ne uzima za ozbiljno ovog Koreanca Son,ali gledajuci ga nedeljama,opasan je igrac pritom uvek daje stoposto u svakoj utakmici.Bravo za Sona!
Ali rezultat 2:2 posle samo 12 minuta niko nije ocekivao,ali lepo za gledanje i uzivanje!

NE POMAŽE NI VAR

pre 4 godine

Nisam navijač ni sitija ni totinhema, ali očigledno da neki ljudi nisu gledali istu utakmicu. Bio je ofsajd Aguera ali ruka jeste Ljorentea kakav crni kuk.Kao drugo mnogo loša selekcija sudija, mislim da nikada gore sudije nisu bile.

Srđan Stojković

pre 4 godine

Od početka ovogodišnje lige šampiona je očigledno da će Liverpool osvojiti.I to zasluženo.Koja god ekipa da im naiđe.Prošlogodišnje finale im je nekako oteto.Karma mora da se izjednači.Za fudbal je bitno da nema ni grama plastike u polufinalu.A sve četri ekipe igraju pravi fudbal.Biće uživanja.

Sale

pre 4 godine

Bravo lavovi iz Totenhema bravo Poketino!!! Ne igraju bolji fudbal ali imaju vece srce i ne potplacuju UEFA za zreb i finansijski fer plej, sve u svemu pobeda fudbala!

Mrki

pre 4 godine

Siti bolji veceras, ali cestitke Totenhemu na borbenosti. Drago mi je da su oni prosli, jer Ajax ima vece sanse za finale. Ocekuje nas spektakl u oba polufinalna meca. Sporstki pozdrav

Antisha

pre 4 godine

Hahahahahah kralju..igraju da..prtiv Burmuta, Hadersfilda i Male Mostanice
(Brane, 17. april 2019 23:56)

zasto izostavljas United :)

Ljubitelj sporta

pre 4 godine

Meni Mančester Siti nikad neće delovat kao veliki klub u Engleskoj nit blizu gradskom rivalu Junajtedu nekako mi sve to veštački izgleda jeste pare ulažu Arapi. Al'nije to to. Stoga mi je drago što je Totehem prošao a vrlo zanimljiv klub koji možda ne deluje kao neko koji ima duboku istoriju a imaju jer su osnovani 1899 neke igrače su igra li u tom klubu dug rivalitet im je sa Arsenalom severni London u Kupu Uefa su bili uspešni a u Lš su igra li 1962 godine kad su poraženi od Benfike. Može se reći da su ponovo li uspeh nakon dugo godina.

Prometej

pre 4 godine

Vuk
Mislis na Marakanu u Brazilu,pa dobro jeste tamo spektakl zaista na svakoj utakmici
Pogledaj malo utakmicu pa ce ti biti jasno zasto je tsksv naslov,jedna od najboljih utakmica ove sezone u LS

Dragan

pre 4 godine

Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) (Nikola, 17. april 2019 23:03)

Transfermarkt Ajaks 420 miliona evra,zvezda 52,a Levandovski ko cela zvezda + 20 miliona.

aha

pre 4 godine

@Punisher
Ma ti znas sta je najveca kradja. A Bajern-Fiorentina? Inter- Barselona? Real-Bajern?
Mnogo vece kradje, ali Fiorentina, Barselona i Bajern nisu imali kmecavca Murinja i slicne cmizdravce da placu i sline kako su pokradeni. Najvece licemerje koje sam u sportu video bio je Drogba, covek koji je bukvalno prazan gol promasio u mecu Celzi-Barselona, promasivao zivere i situacije jedan na jedan sa golmanom, kako na kraju krivi sudiju za poraz, samo da bi skrenuo paznju sa svojih katastrofalnih poraza. I onda tupavi navijaci Murinja i slicnih licemera odrastu i veruju kako je to bila neka velika kradja.

aha

pre 4 godine

@kralj
Gde si ti video ruku, to je samo tebi jasno. Barsa nikako nije apsolutni favorit, cak je MOZDA samo blagi favorit protiv Liverpula, ako i toliko. Ofsajd je bio, dobro je sto se Gvardiola onako radovao pa dobio hladan tus. Sad ce sut karta.

AlCapo

pre 4 godine

Komentarisao sam ranije da MCI nema neophodnu sampionsku tradiciju da bi mogao da postane prvak Evrope, ali sam dobio gomilu minusa. To je klub koji je vestacki napumpan sa gomilom para, bez prethodno stecenog znanja, iskustva i sampionske tradicije. Ne moze cak ni da dodje do polu-finala. Bolji od njih su Liverpool, MUn, Chelsea, Arsenal, Tottenham, i jos neki u Engleskoj, kao i Ajax i Barsa od preostalih u takmicenju. Cekao sam da ih vidim u nekom okrsaju sa Barsom ili Realom, ali nikada nisu ni stigli dotle. Bilo bi zanimljivo videti ih i protiv mladog Ajaxa, ali ni tu nisu prosli. U buduce im je bolje da se malo duze kale u Ligi Evrope, pa tek posle da probaju sa sampionima.

Vlado

pre 4 godine

ManC je bolja ekipa.
Ali sport je takav.
2 vara 50/50 u korist Tot.
Promasen penal u prvoj tekmi.
Besmisleno pravilo gol u gostima.
Pa postenije da se penali izvode.

Milosav

pre 4 godine

Tottenham mi je najgotivniji tim u PL, ali Tadic igra za Ajaks.
Pa ti sada izaberi za koga da navijas!
U svakom slucaju mi je drago da je City ispao, ne mogu da ih smislim.

DovlaBec

pre 4 godine

Sad da skinem 5 kg i prodajem pripreme sa nekom ekipom iz top5 lige, bolje bih odigrao nego Tripie i onaj Rose koji gde god ode nadje problem. Kakve dve lopate a Rose pomalo veca, u napadu ne zna pas da da a Dribbling mu je nocna mora, a u odbrani za 9 mjeseci rodice bebu Berndardu Silvi, navuce mu nocne moree. Uz to da dodam da je ovaj Ali jako precenjen a i da Pocchetino pocne tranzit vrhunska pojačanja, jer je vrhunski trener iako 1 trofej nije osvojio do sada.

Dare28

pre 4 godine

Barsa uzima pehar lagano, ne gotivim taj klub, ali sam ubedjen. Liverpul ce da pregaze u polufinalu, a u finalu ce da se sprdaju, nebitno, bio to Ajaks ili Totenhem... i postalo je mnogo dosadno...godinama osvajaju Real, Barsa, Real, Barsa, Real, Barsa...

navijac

pre 4 godine

Sa jedne strane mi je drago jer protiv Totenhema Tadic i Ajaks imaju realne sanse za finale. Sa druge strane i nije mi drago, jer ovo znaci da cemo imati dosadno finale, tipa 3-4:0-1 za Barsu/Liverpul.

Vučina

pre 4 godine

Mo'eš misliti,spektakl na Etihadu! Ha,ha,ha,ha... Ono sinoć je bio spektakl,a ne ove gluposti,pa totenhem nije osvojio titulu u Engleskoj 40 god, a igra LŠ...

sima

pre 4 godine

E baš mi je drago zbog Totenhema i Ajaxa. Pobeda pravog fudbala, a ne novca.
(saul, 17. april 2019 22:59)

@saul
ti mora da si cigan kada je totenhem ovo zaslužio. zaslužili su kao zvezda što je u bariju zaslužila. siti I liverpul dva najaca tima u svetu ove god.

M

pre 4 godine

Ne navijam ni za koga, gol je neregularan. Lopta ga nije napucala u ruku nego je isla sa strane I imao je vremena da skloni ruku I odigra telom. Takodje ruka mu je bila koji centimetar od tela, taman da gurne loptu napred. Zbog ovakvih odluka bogati ce formirati sopstvenu ligu I raspasce se sadasnji format.

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha
(Oliver, 17. april 2019 23:24)

Sve na ovom forumu interesuje gde si ti bio dve nedelje posle revansa Liverpula i Bajerna? Da nisi mozda obukao bermude sa tregerima i otisao u Alpe da jodlujes?
(mighty mouse, 17. april 2019 23:54)

Imao brdo termina u Arbeitsamt i Sozialamt-u!

Marko

pre 4 godine

Veliki Pep Gvardiola...potrosi 400 miliona vise od Pelegrinija a ima gore rezultate od njega,a svi pricaju kako je Gvardiola najbolji trener na svetu.Lik je upravo izgubio od ekipe kojoj fali najbolji igrac a njegova klupa je kvalitetnija od prve postave Totinhema.
(nepismeni, 17. april 2019 22:58)

Ozbiljan trener Pelegrini, ali stara skola pa ne moze sa ovim danasnjim manekenima da radi kako bi trebalo.

Mozzart

pre 4 godine

Glupa pravila mogu dovesti do finala, u kome su moguca dva engleska kluba... Logicnije bi bilo da igraju Liverpul i Totenhem u polufinalu. Sve u svemu, Siti, PSZ, Real, Juve...glavni kandidati otpali. Moje misljenje je da Liverpul osvaja ovo, iako je sve moguce. Licno, voleo bih da Ajaks osvoji.

rogh

pre 4 godine

ima li vecih luzera od ovog totenhema? tesko. u finale nekog takmicenja nisu bili preko 10godina, dakle ni blizu osvajanja. da kazem one godine kad je lester osvojio da su se rivali sklanjali lesteru ali na kraju su ispustili cak i drugo mjesto. prosle godine odigraju solidno u torinu, izvuku rezultat iz snova 2:2, vodili do 60minuta u revansu i opet ispali. ove godine bili na 3 boda od liverpula do sredine januara i vec za mjesec dana se oprostili, sad vode 3:1 ukupni skor, za 10minuta ispuste prednost...mislim da je ovo i vise nego dovoljno

rogh

pre 4 godine

dok se siti nije posvetio ligi sampiona u premier ligi je naredjao 4 poraza za mjesec dana, a otkad su "sve karte bacili na ligu sampiona" nisu izgubili ni bod u premier ligi...tako da ne postoji jedan razlog zasto se liverpulovi navijaci ne bi radovali ispadanju sitija, sem ako ne mrze totenhem vise nego ovu plastiku

Tiki

pre 4 godine

Ko god pobedi, razvalice Ajaks..,ovo su preozbiljne ekipe
(Šampion, 17. april 2019 21:58)

Pa jeste, lako je Ajaksu izbaciti Real i Juventus..nek probaju da izbace nekog od ovih evropskih giganata.
(remax,

Postoji nesto u fudbalu sto se zove “trenutna forma”...
Čuo?

Liverpool Man

pre 4 godine

Mislim da ne shvatate poentu kada neko kaze da Ajaksov tim vredi 50m. Misle ljudi na to koliko je Ajaks para dao da dovede ove igrace koje ima a ne kolika je njihova trenutna vrednost. Njihova trenutna ne pokazuje koliko je Ajaks potrodio para u transfer rokovima. Dakle, Ajaksova ekipa sigurno nije skuplja od 150m bar ja tako mislim. Sa druge strane imamo Siti recimo ciji tim kosta s te strane pa jedno 500-600m.

slobinator

pre 4 godine

Idi pleti umesto sto lupetas.
Da nije mozda NF velikan?
nekad bio, kao i klub iz rupe
(ultrasrbin, 18. april 2019 10:36)
prvo bezobrazan i seksistički komentar.drugo šta fali pletiljama.naše stare su svoju decu sačuvale od hladnoće tako što su im plele odeću.treće zvezda je u kontinuitetu dugi niz godina predstavljala nešto na međunarodnoj sceni,a notingem forest samo dve.i četvrto nehotice si priznao da je zvezda ipak velikan!

Niko i Ništa

pre 4 godine

Kao da nije dovoljno loše što se povredio Sisoko, Poketino uvodi Ljorentea?!
Pa šta time da uradiš, da Ali ganja one ludake, ili da Ljorente vrši visoki presing?
Koliko ove utakmice zavise od trenera!
Sad je 4:2, ne znam koji potez može da ih izvadi. Ako se otvore, Siti u 3 pasa izlazi pred Ljorisa...

Dragan

pre 4 godine

ovo samo ćorav ne vidi da je utakmica prodata od strane totenhema..smučila mi se ova lš. Nadam se samo da i ajax neće podleći džakovima para već da će ove odučiti od fudbala.

kralj

pre 4 godine

Ruka cista kod gola Totenhema,mozda je I cak namera postojala da da gol rukom,ofsajd nije sporan ali je pravilo idiotsko.Odlicna utakmica,nadam se da ce Ajaks da prodje u finale I da ga osvoji,Barsa je apsolutni favorit za osvajanje,postali su Spanci dosadni,svake godine osvajaju.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Sjajna utakmica, pravi spektakl na Etihadu večeras, sudar dva engleska diva, dve različite postavke fudbala. Pobedio je spremniji, koncentrisaniji i srećniji tim. Prolaz Totenhema u polufinale jeste zaslužen pre svega zbog sjajne postavke Poketina i njegovih igrača koji su odradili izuzetan posao protiv tehnički daleko bolje ekipe od sebe. Eto znači fudbal je to, upornost i borbenost, sa pravom postavkom trenera, se uvek isplati. Neverovatno koliko Siti nije imao ni sreće u ovom dvomeču, najpre onaj promašeni penal Aguera iz prve tekme, zatim ovaj kontroverzni VAR u drugoj tekmi večeras, plus sjajni Loris na golu Totenhema, plus sijaset promašenih sjajnih šansi Sitija, plus kontroverzni i veoma sumnjivi gol Ljorentea i onda rezultat je takav da je večeras daleko tehnički superiornija i doteranija ekipa ispala. Dakle još uvek projekat Stiti od strane Arapa i njihovih petrodolara ne donosi na Etihad najprestižniji "ušati" trofej a svake sezone redovno imaju turbo moćnu ekipu i svaki put ispadnu na neobičan način. Večeras je zaista i sreća nedostajala Gvardiolinim momcima, gomila sjajnih šansi, odlična igra, kontroverzni VAR i eto, ništa od "ušatog" i ove sezone. Moje mišljenje je da, ako se već išlo za tim da se prizna gol Ljorentea koji je bio zaista na ivici regularnosti, onda se tom logikom moglo izaći u susret i Sitiju i priznati im peti gol koji je takođe bio na ivici regularnosti, uz mali mali ofsajd. Dakle borbeni i srećni Totenhem ode u polufinale. Veliki sjajan meč.

NE POMAŽE NI VAR

pre 4 godine

Nisam navijač ni sitija ni totinhema, ali očigledno da neki ljudi nisu gledali istu utakmicu. Bio je ofsajd Aguera ali ruka jeste Ljorentea kakav crni kuk.Kao drugo mnogo loša selekcija sudija, mislim da nikada gore sudije nisu bile.

bmiles

pre 4 godine

Ako postoji "fudbaska pravda" voleo bih da se u finalu nadju Ajaks i Liverpul!
Sve ostalo ukljucujuci Mesijevu Barsu istice usudicu se reci u dekadenciju fudbalske igre,time nimalo ne zelim da omalovazim Mesija(za koga imam veliko postovanje i smatram ga jednim od velikih fudbalera ovog sporta),ali hocu da vidim da "puca perje" medju ekipama koje igraju napadacki fudbal za gol vise.Fudbal se uostalom igra za golove,a to publika voli vise nego neko taktiziranje Barcelone (cekajuci da vanzemaljac odigra svoju solopartituru),ili uvek dosadni Gvardiola sa taktikom cekanja na greske protivnika i nekako suvise u rukavicama igranog fudbala njegove ekipe!

Nemanja

pre 4 godine

Nisam navijac sitija ali najgluplje pravilo u fudbalu je gol u gostima. Neke fore kao dao sam vise golova u gostima od tebe i zato idem dalje, a to sto sam dao manje golova kuci od tebe to nema veze... Kod poslednjeg totenhemovog gola lopta kaci igraca u ruku ali se gol priznaje jer isti nije imao nameru, a sad na kraju svira ofsajd jer se lopta odbila od igraca citija a to sto on nije imao nameru da je kaci opet nema veze...

eto tako

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.
(Gohan, 17. april 2019 21:05)

Kome je u zivotu vazna himna LS, taj ne mora da brine o sopstvenoj buducnosti. Jer sa takvim zivotnim stavom, buducnosti nema.

Dragan

pre 4 godine

ovo samo ćorav ne vidi da je utakmica prodata od strane totenhema..smučila mi se ova lš. Nadam se samo da i ajax neće podleći džakovima para već da će ove odučiti od fudbala.

Vuk

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...

sima

pre 4 godine

E baš mi je drago zbog Totenhema i Ajaxa. Pobeda pravog fudbala, a ne novca.
(saul, 17. april 2019 22:59)

@saul
ajaks je pobeda fudbala. totenhem je sve samo ne pobeda fudbala. više je zvezda igrala kreativno u finalu barija nego totenhem večeras. dva gola posle kiksa, jedan posle ruke I sreća neopisiva na kraju. na slucajnu nogu bernarda on svira pas. kreten. tuga što Siti nije prošao. I gvardiola idiot što ne drži sanea od početka. najbolji igrač na svetu!!!

hm?

pre 4 godine

Cakir na VAR-u dobija dva ugla, koji su maltene identicni, a najbolji ne dobija. Covek je igrao rukom i nabacio loptu sebi na kuk, da nije igrao rukom ko zna gde bi lopta zavrsila. Uprkos ovom spornom detalju siti je sam kriv, sta je laport radio prvih 10 minuta samo on zna. Ne mozes posle ne datog gola u gostima na revansu da poklonis 2 gola u 10 minuta.

Oliver

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha

sima

pre 4 godine

E baš mi je drago zbog Totenhema i Ajaxa. Pobeda pravog fudbala, a ne novca.
(saul, 17. april 2019 22:59)

@saul
ti mora da si cigan kada je totenhem ovo zaslužio. zaslužili su kao zvezda što je u bariju zaslužila. siti I liverpul dva najaca tima u svetu ove god.

Brane

pre 4 godine

Gvardioline ekipe igraju najlepsi fudbal u istoriji. Hvala ti za magiju legendo
(Faust, 17. april 2019 22:29)

Hahahahahah kralju..igraju da..prtiv Burmuta, Hadersfilda i Male Mostanice

Niko i Ništa

pre 4 godine

Kao da nije dovoljno loše što se povredio Sisoko, Poketino uvodi Ljorentea?!
Pa šta time da uradiš, da Ali ganja one ludake, ili da Ljorente vrši visoki presing?
Koliko ove utakmice zavise od trenera!
Sad je 4:2, ne znam koji potez može da ih izvadi. Ako se otvore, Siti u 3 pasa izlazi pred Ljorisa...

M

pre 4 godine

Ne navijam ni za koga, gol je neregularan. Lopta ga nije napucala u ruku nego je isla sa strane I imao je vremena da skloni ruku I odigra telom. Takodje ruka mu je bila koji centimetar od tela, taman da gurne loptu napred. Zbog ovakvih odluka bogati ce formirati sopstvenu ligu I raspasce se sadasnji format.

Hkuoo

pre 4 godine

Barsa uzima pehar lagano, ne gotivim taj klub, ali sam ubedjen. Liverpul ce da pregaze u polufinalu, a u finalu ce da se sprdaju, nebitno, bio to Ajaks ili Totenhem... i postalo je mnogo dosadno...godinama osvajaju Real, Barsa, Real, Barsa, Real, Barsa...

Punisher

pre 4 godine

Gvardiolino radovanje nakon Sitijevog četvrtog gola me je na trenutak podsetilo na momente posle gola Injeste i prolaza Barse protiv Čelsija.Te noći ispisana je najveća krađa u istoriji ovog takmičenja i svako normalan bi se stideo na takvom prolazu ali Gvardiola se radovao i radovao bez srama,morala i karaktera...Ali ovoga puta pravda je zadovoljena VAR mu je presudio, nema više sudije Ovreboa da mu omogući lagan prolaz do finala.Bravo za Pevce pored Ajaksa najgotivnija ekipa u ovoj sezoni i voleo bih da neko od njih ove sezone osvoji "ušatog"!

Ma cao ,zdravo!

pre 4 godine

Sva plastika je istopljena.Siti,Psg,Real i Juve DOVIDJENJA!Mbape,Nejmar,Ramos,Ronaldo Aufirdezen!!!Ostali su pa moglo bi se reci jako gotivni klubovi i igraci u zavrsnici LS.Tu je i nas Dule!!!!Ziveo fudbal,kradjama je dosao KRAJ,a Ronaldo sto bi rekla moja baba pemzija!!!

anica

pre 4 godine

Mislis na Marakanu u Brazilu,pa dobro jeste tamo spektakl zaista na svakoj utakmici 
Pogledaj malo utakmicu pa ce ti biti jasno zasto je tsksv naslov,jedna od najboljih utakmica ove sezone u LS
(Prometej, 17. april 2019 22:14)
Jesmo mi krivi sto ste vi lavor i nemate sopstveni stadion pa mlatite gluposti i
gde god stignete...covek je napisao sustinu, ovi novokompanovani klubovi puni para kvare uzitak...zna se ko su velikani u ovom sportu i koji imaju tradiciju kao i sto je i klub koji igra na Marakani koja tebi budi gorcinu.

Vučina

pre 4 godine

Mo'eš misliti,spektakl na Etihadu! Ha,ha,ha,ha... Ono sinoć je bio spektakl,a ne ove gluposti,pa totenhem nije osvojio titulu u Engleskoj 40 god, a igra LŠ...

Из угла

pre 4 godine

Није био офсајд по мом мишљењу. Прво Силва је пресекао напад, а не додао, а друго питање је и тада да ли је Кун био у офсајду.
Шта год, навијам за Ајакс.

Faust

pre 4 godine

Ako neko igra napadacki fudbal to je Siti i bio bi najveci spektakl gledati njih i Ajax u polufinalu. Golovi to i dokazuju ubedljivo najvise su ih dali ove sezone. Ovo za sada je spektakl samo Totinhem pokusava da ugusi igru samo se valjaju po terenu

navijac

pre 4 godine

Sa jedne strane mi je drago jer protiv Totenhema Tadic i Ajaks imaju realne sanse za finale. Sa druge strane i nije mi drago, jer ovo znaci da cemo imati dosadno finale, tipa 3-4:0-1 za Barsu/Liverpul.

rogh

pre 4 godine

ima li vecih luzera od ovog totenhema? tesko. u finale nekog takmicenja nisu bili preko 10godina, dakle ni blizu osvajanja. da kazem one godine kad je lester osvojio da su se rivali sklanjali lesteru ali na kraju su ispustili cak i drugo mjesto. prosle godine odigraju solidno u torinu, izvuku rezultat iz snova 2:2, vodili do 60minuta u revansu i opet ispali. ove godine bili na 3 boda od liverpula do sredine januara i vec za mjesec dana se oprostili, sad vode 3:1 ukupni skor, za 10minuta ispuste prednost...mislim da je ovo i vise nego dovoljno

dominus

pre 4 godine

Ovo je katastrofa, ali katastrofa. Prvo Siti očigledno nema pobednički mentalitet. A Gvardiola je imao više sreće nego pameti da ga zadesi najbolja generacija Barselone u njenoj istoriji.
Šta reći za Totenhem. Ne sećam se da je blentavija i gluplja ekipa igrala polufinale. Ajax će ih pojesti za doručak.
Gvardiola je morao ovo bolje spremiti, a ne da ih izbacuje jedan Totenhem.

Ђенерал

pre 4 godine

Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani... 
(Vuk, 17. april 2019 21:53). Šta je pisac hteo da kaže???
(veliki strumf, 17. april 2019 22:20)

Писац је хтео да каже да није паметан и да је заостао у вемену и развоју.

Gohan

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.

maaa

pre 4 godine

Te noći ispisana je najveća krađa u istoriji ovog takmičenja i svako normalan bi se stideo na takvom prolazu ali Gvardiola se radovao i radovao bez srama,morala i karaktera...
(Punisher, 17. april 2019 23:25)


Ni utakmica Reala i Bajerna nije daleko od najvece krađe u istoriji LŠ. A radovao je se i Zidan kao i citav tim Reala nakon svih onih krađa zadnjih godina u LŠ pa sta sad. Retko ko se zali na sudijske odluke u korist svog kluba...

nisam ja

pre 4 godine

Drago mi je što su pevci prošli, žao mi je što gledamo ovo polufinale, više bih voleo da je finale Ajax-Totenhem...ali definitivno treba ukinuti pravilo gola u gostima!

Dare28

pre 4 godine

Barsa uzima pehar lagano, ne gotivim taj klub, ali sam ubedjen. Liverpul ce da pregaze u polufinalu, a u finalu ce da se sprdaju, nebitno, bio to Ajaks ili Totenhem... i postalo je mnogo dosadno...godinama osvajaju Real, Barsa, Real, Barsa, Real, Barsa...

nepismeni

pre 4 godine

Veliki Pep Gvardiola...potrosi 400 miliona vise od Pelegrinija a ima gore rezultate od njega,a svi pricaju kako je Gvardiola najbolji trener na svetu.Lik je upravo izgubio od ekipe kojoj fali najbolji igrac a njegova klupa je kvalitetnija od prve postave Totinhema.

veliki strumf

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53). Šta je pisac hteo da kaže???

Centurion

pre 4 godine

Ovaj kaze Liverpool-Ajax pobeda pravog fudbala. A Liverpool oborio tada rekord za najskupljeg golmana, a i za najskupljeg defanzivca. LOL

markons

pre 4 godine

Dvomec sa Tot je prvi ozbiljan test za City u lš. Imali su najlaksu grupu i najslabijeg protivnika u 1/8 finala u zadnjih nekoliko godina. Tuzni i slabasni Salke. Veceras City treba da dokaze da ima osnova da se nada da ce osvojiti lš. Gazenje Salkea, Hofenhajma i poraz od Liona u grupi nije ni blizu dovoljno da opravdaju ulogu favorita. Siti je ekipa koja bolje od bilo koje u Evropi gazi boraniju ali kad igraju protiv ekipe najvise ranga, pucaju po svim savovima. Savrsen primer toga je ono sto im je Liverpul uradio prosle sezone. Odbrana Sitija je dobra u 90% slucajeva ali se potpuno gubi protiv ekipa koje imaju mocan napad. Protiv Salaha, Manea i Firmina su izgledali kao amateri. Nece ovo biti lako za Siti ali ocekujem da ce proci.

Bice 3:1 recimo ali tesno ce biti u sustini veci deo tekme.

Miami Heat

pre 4 godine

Gvardiola:-).imao covek srece da ga zadesi Barsina generacija koja se pojavi jednom u 100 godina i sa kojom bi i Kosanovic uzeo LS.Sad ce Siti da mu da jos 1 milijardu za pojacanja ... Odlicna tekma , dalje navijam za Ajax. Ljorente ni kriv ni duzan odlucio tekmu bizarnim golom kukom u stilu Pipa Inzagija :-)

Oliver

pre 4 godine

Fantasticno sudjenje Cakira. Ofsajd Aguera je cist. Gol Ljorentea je cist,jer je kuk,a ne ruka. Bravo za VAR,vise nikada necemo videti gol iz ofsajda!

Miami Heat

pre 4 godine

Gvardiola:-).imao covek srece da ga zadesi Barsina generacija koja se pojavi jednom u 100 godina i sa kojom bi i Kosanovic uzeo LS.Sad ce Siti da mu da jos 1 milijardu za pojacanja ... Odlicna tekma , dalje navijam za Ajax. Ljorente ni kriv ni duzan odlucio tekmu bizarnim golom kukom u stilu Pipa Inzagija :-)

mighty mouse

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha
(Oliver, 17. april 2019 23:24)

Sve na ovom forumu interesuje gde si ti bio dve nedelje posle revansa Liverpula i Bajerna? Da nisi mozda obukao bermude sa tregerima i otisao u Alpe da jodlujes?

Vlado

pre 4 godine

ManC je bolja ekipa.
Ali sport je takav.
2 vara 50/50 u korist Tot.
Promasen penal u prvoj tekmi.
Besmisleno pravilo gol u gostima.
Pa postenije da se penali izvode.

Kanidja PG

pre 4 godine

Ima nesto u tradiciji,ovi nafurani klubovi Siti,Psz imaju sve ali nemaju srece godinama unazad.
Odlucila je Gvardiolina kukavicka igra iz prvog meca,odustao je tada od igre sa 3 napadaca i napada po bokovima.
Gledacemo polufinala na gol vise bice golova u izobilju.Sansa karijera za ovu generaciju Ajaksa da bar igraju finale,mozda ne igraju najbolje ali najljepse sigurno.
Ono protiv Reala i Juventusa je cista umjetnost.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Dajte gospodinu jos 500 miliona pa neka proba i sledece godine, mozda izbaci ekipu koja tri prelazna roka nije dovela igraca, a najskuplja investicija u zadnjih par sezona im Devinson Sancez.
Monako, Liverpul, Totenhem, ovo vec nije slucajno.

sarajevo.ba

pre 4 godine

Hahahahahahhahahahaha mocni Gvardiola.
Plus sto ga VAR ispali za ovo radovanje.
Dajte mu jos 700 miliona da makar zaigra finale ako ne moze osvojiti LP.

Mozzart

pre 4 godine

Glupa pravila mogu dovesti do finala, u kome su moguca dva engleska kluba... Logicnije bi bilo da igraju Liverpul i Totenhem u polufinalu. Sve u svemu, Siti, PSZ, Real, Juve...glavni kandidati otpali. Moje misljenje je da Liverpul osvaja ovo, iako je sve moguce. Licno, voleo bih da Ajaks osvoji.

stevan

pre 4 godine

Smešno mi je kad počne priča pobeda pravog fudbala, a ne novca. Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.

rogh

pre 4 godine

izvinjavam se zbog mog prethodnog komentara, nikad ne prognoziram meceve i komentarisem prije kraja ali sam vio toliko revoltiran kretanjem rezultata da sam se sjetio u momentu vecine totenhemovih neuspjeha u minuloj deceniji...naravno da mi je drago sto siti ne ide u polufinale, ne znam ko moze da voli ovakav skorojevicki tim i ljigavog sterlinga kao predvodnika

Greatness

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53)

Naravno da jeste spektakl. Igraju dvije najbolje i najkonstantnije engleske ekipe godinama. A pošto tebi to nije, idi gledaj gruzijsku drugu ligu.

neutralni felsh

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78% 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57) 

Ovde vidimo vrhunskog fudbalskog strucnjaka u svom prirodnom okruzenju.Samo bez smejanja molim vas osetljiv je na zvuk. 

Ps.Top tekma
(Joca, 17. april 2019 21:36)


bas je fora podsmevati se nekome nakon sto si video rezultat. covek je pretpostavio pre utakmice a ti si strasno pametan tokom iste... bravo.

g

pre 4 godine

U 10 dana igraji 3 meca...dobili su po jedan,i sad je ostalo sa odigraju nereseno u subotu:)
Veceras je bio sok za City,pitanje je hoce li se oporaviti za 2 dana.
.odlican razvoj situacije za Liverpool.
Kako god,i sta god-YNWA!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Тако је Тотенхем!👏👏👏 Живио онај ко је измислио и увео ВАР! 😲😲😲

sima

pre 4 godine

nedić na rts-u kaže da je ofsajd zato što je namera bernarda bila da doda agueru, a ovaj sudija na areni kaže to uopšte nije bitno. bitno je da ga je lopta pogodila)))

to vam govori da pravila još nisu čista. a mozda jos po nesto o našim sudijama)))

dok ne uvedu 10min isključenje za žuti karton fudbal nikad nece biti fer igra ;)

my way

pre 4 godine

nedić na rts-u kaže da je ofsajd zato što je namera bernarda bila da doda agueru, a ovaj sudija na areni kaže to uopšte nije bitno. bitno je da ga je lopta pogodila)))

to vam govori da pravila još nisu čista. a mozda jos po nesto o našim sudijama)))

dok ne uvedu 10min isključenje za žuti karton fudbal nikad nece biti fer igra ;)
(sima, 17. april 2019 23:35)

"2. Offside offence
A player in an offside position at the moment the ball is played or touched* by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play...."

Дакле, правила су ту савршено јасна, офсајд је свакако.

Malkom

pre 4 godine

Finale Ajaks-Liverpul bi bilo najveca pobeda fudbala nad novcem od kako postoji Liga sampiona!!
(hm?, 17. april 2019 22:59)

Ma naravno. Za Liverpul igraju mesari i drvoseče. To je obična sirotinja bez novca.

Quint

pre 4 godine

Neka mi objasne ovi "Strucnjaci" kako je to Pep najbolji trener trenutno, ili jos gore IKADA? Da podsetim.... Ispadao je od Lpula (5-1), Reala (5-0), Monaka, Atletika, Barse. Pritom je svaki put imao jaci tim od protivnika ili priblizno jak u slucaju Reala i Barse. Covek je sramota. Ok, osvojio je LS, prvi put su pokrali Chelsea i to zestoko, drugi put OK... Ali i Rajkard je uzeo lagano sa Barsom, Barsa je tada bila neprikosnovena skoro 10 godina. PREVARA!!!!!!!

Oliver

pre 4 godine

Kod poslednjeg totenhemovog gola lopta kaci igraca u ruku ali se gol priznaje jer isti nije imao nameru, a sad na kraju svira ofsajd jer se lopta odbila od igraca citija a to sto on nije imao nameru da je kaci opet nema veze...
(Nemanja,

Kod procene igranja rukom u sesnaestercu se gleda postojanje namere,a kod dodavanja loptom u ofsajd situaciji se namera ne gleda,tako da je totalno nebitno da li Silva jeste ili nije imao nameru da doda Agueru.

AlCapo

pre 4 godine

Komentarisao sam ranije da MCI nema neophodnu sampionsku tradiciju da bi mogao da postane prvak Evrope, ali sam dobio gomilu minusa. To je klub koji je vestacki napumpan sa gomilom para, bez prethodno stecenog znanja, iskustva i sampionske tradicije. Ne moze cak ni da dodje do polu-finala. Bolji od njih su Liverpool, MUn, Chelsea, Arsenal, Tottenham, i jos neki u Engleskoj, kao i Ajax i Barsa od preostalih u takmicenju. Cekao sam da ih vidim u nekom okrsaju sa Barsom ili Realom, ali nikada nisu ni stigli dotle. Bilo bi zanimljivo videti ih i protiv mladog Ajaxa, ali ni tu nisu prosli. U buduce im je bolje da se malo duze kale u Ligi Evrope, pa tek posle da probaju sa sampionima.

Niko i Ništa

pre 4 godine

Voleo bih da grešim, nadam se da ćemo gledati Totenhem u polufinalu, ali to koga Siti ima po levoj strani večeras, Mendi-Silva-Silva, mislim da Pevci ne mogu da brane. Tripije u očajnoj formi, Ali baš i nije vičan defanzivi, Sisoko i Vanjama će se pošteno natrčati.
Dobro je gledati Ligu Šampiona! :)

Tiki

pre 4 godine

Ko god pobedi, razvalice Ajaks..,ovo su preozbiljne ekipe
(Šampion, 17. april 2019 21:58)

Pa jeste, lako je Ajaksu izbaciti Real i Juventus..nek probaju da izbace nekog od ovih evropskih giganata.
(remax,

Postoji nesto u fudbalu sto se zove “trenutna forma”...
Čuo?

Mikii

pre 4 godine

Jos jednom Gvardiola pokazuje svoje raskosno neznanje. A koliko sam samo puta to isticao na ovom forumu, i uvek bio napljuvan. Sve, ali sve pogadjam.

aha

pre 4 godine

@Punisher
Ma ti znas sta je najveca kradja. A Bajern-Fiorentina? Inter- Barselona? Real-Bajern?
Mnogo vece kradje, ali Fiorentina, Barselona i Bajern nisu imali kmecavca Murinja i slicne cmizdravce da placu i sline kako su pokradeni. Najvece licemerje koje sam u sportu video bio je Drogba, covek koji je bukvalno prazan gol promasio u mecu Celzi-Barselona, promasivao zivere i situacije jedan na jedan sa golmanom, kako na kraju krivi sudiju za poraz, samo da bi skrenuo paznju sa svojih katastrofalnih poraza. I onda tupavi navijaci Murinja i slicnih licemera odrastu i veruju kako je to bila neka velika kradja.

neutralni felsh

pre 4 godine

Kako glup naslov: spektakl na etihadu! Kako može biti spektakl na etihadu? Zamislite,igraju dva evropska "giganta"- man.siti-totenhem!? Spektakl je na San Siru,Old trafordu,La lužu,Marakani...
(Vuk, 17. april 2019 21:53)


jao kakvo snobovsko razmisljanje. igraju 2 kluba uzbudljivu utakmicu, veliki ulog u igri, 5 golova za poluvreme... jok, spektakl je zvezda-mladost lucani na marakani.

Dobro

pre 4 godine

Johan Krojf se smeška odozgo, na vidiku finale snova. Veliki okršaj da se vidi ko je bolji, Leo ili Dušan.
(Znalac svemira i šire, 18. april 2019 09:05)

Johan Krojf ne postoji. Tako samo Nemci i Srbi izgovaraju njegovo ime.
Covek se zove Johan Krauf.
Znam da nakaradno zvuci, ali isto tako i meni nakaradno zvuci kada oni izgovore Tadik, ProsineKi (ck=k), GudeljE (sa E na kraju, jer na holandskom ne moze rec da se zavrsi sa LJ) i tako to, da ne nabrajam ... primera koliko hoces. Inace, sto se Tadica tice, popravljaju se :-) ... bar sto se tice izgovora.
Postujmo originalni izgovor.
Samo je jedan original.

Iz zemlje lala, uvek vas

veliki strumf

pre 4 godine

Na šta liči ova odbrana Totenhema? Šuplji kao sir. I ovaj Loris prima gol u svoj ugao... Klasična fudbalska kazna - minut pre toga propustili odličnu šansu i - buć.

rogh

pre 4 godine

dok se siti nije posvetio ligi sampiona u premier ligi je naredjao 4 poraza za mjesec dana, a otkad su "sve karte bacili na ligu sampiona" nisu izgubili ni bod u premier ligi...tako da ne postoji jedan razlog zasto se liverpulovi navijaci ne bi radovali ispadanju sitija, sem ako ne mrze totenhem vise nego ovu plastiku

dsds

pre 4 godine

Da l moguce kakvu ekipu je okupio rts u studiju
Strajnic Eriksena zove Erikson, Ronaldo mu je jos u Realu, ovaj Nedic dok prica on se covek umara, postane ti lose samo dok ga slusas. I na kraju Rade Krunic, covek koji kaze opsajd, pitaju ga za komentar na utakmicu on se zahvaljuje krstajicu i kokezi sto je u strucnom stabu, aman bre pa ko vam radi u tom rtsu, da l vi ljudi imate zrno strucnosti... komedija sa vama

Liverpool Man

pre 4 godine

@Oliver
Uf pa ti si novi Galijani. Jos nisi preboleo ispadanje u osmini? Sudeci po Galijaniju neces bar jos 14 god ni ti a mozda i duze...Steta

remax

pre 4 godine

Ko god pobedi, razvalice Ajaks..,ovo su preozbiljne ekipe
(Šampion, 17. april 2019 21:58)

Pa jeste, lako je Ajaksu izbaciti Real i Juventus..nek probaju da izbace nekog od ovih evropskih giganata.

caedmon

pre 4 godine

Ako pod hitno ne izvadi Rouza ima da bude katastrofa na kraju...Covek ne zna gde je i to ne samo sad nego cele sezone
(Liverpool Man, 17. april 2019 21:38)

Ne brini ti za Rouza, optuzice on Silvu za rasizam i sve ce biti zaboravljeno...

DYD986

pre 4 godine

Meni je najveci utisak veceras ovaj u studiju koji prica svoju naucenu pricu koja nema veze sa utakmicom. A Strajnic i Karadzic ne smeju da progovore. Nek nam je svima Bog u pomoc u ovakoj zemlji...

Boban

pre 4 godine

Kad veceras slusate Nedica i Santraca shvatite da ona stara recenica da oni ni macku sa praga nikad nisu sutnuli u ovom slucaju je tacna.Nedic kaze citiram igrac sitija je direktno dofao loptu Agueru na Rts,a Santrac na Areni to je nova akcija bez obzira sto igrac sitija jednostavno blokira loptu ili bar pokusava.Santrac kaze nije penal za Porto a proslo kolo ista situacija u ligi evrope a Radoicic kaze ispravna odluka cist penal,i stvarno vazi ona izreka nisu oni ni macku sa praga sutnuli a kamoli loptu.

VUK

pre 4 godine

Ofsajd je bio .Lopta kod gola Totenhema igrača udara prvo u lakat pa u kuk. Danas je to gol. Menjaju se pravila i neće se vise priznavati gol ako je postignut i nenamernim igranjem rukom. U ovom trenutku sve je regularno.

Stivi G

pre 4 godine

Čoveče odem do radnje po nešto slatko...i nisam propustio gooo nego 5 golova..čoveče
(Boss..po trnju.., 17. april 2019 21:42)

Hahahahah pa utakmica se gleda od pocetka, a ne od 30og minuta ?

vojislav

pre 4 godine

Mancester City je ispao isključivo zbog kukavicke igre i postavke u prvom mecu, ovo je poraz Gvardiole, svaka cast Totenhemu, imaju sistem, ali protiv Ajaxa su im male sanse prije svega zato sto nema Kejna, ali i Sona u prvom mecu, sto je ogroman hendikep, jedina sansa im je da igru postave prema nazad i da cekaju kontru preko Lukasa ili neke duboke lopte Eriksena ili Alija.. Sto se tice VAR tehnologije, apsolutno podržavam. Da je bila prosle godine ne bi ni Real ni Liverpul igrali finale, sudije su ih direktno pogurali, Roma je pokradena u polufinalu vise nego sramnim sudjenjem. Ko se sjeca, shvata o cemu govorim. Mislim da u ovoj konstalaciji snaga Barselona ima ogromne sanse za trofej, Liverpul je vrhunski tim naravno, ali u dvije utakmice da izbace ovakvu Barselonu, tesko. Ajaxu i Totenhemu svaka čast na svemu do sada, ali tesko mogu do trofeja.

Joca

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78%
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57)

Ovde vidimo vrhunskog fudbalskog strucnjaka u svom prirodnom okruzenju.Samo bez smejanja molim vas osetljiv je na zvuk.

Ps.Top tekma

Liverpool Man

pre 4 godine

@Oliver
Tu se slazemo. Nedic je cini mi se rekao da je bitna namera. Kakva crna namera, Silva totalno menja pravac lopte koju Aguero ne bi nikada stigao. Nije bitno jel hteo to ili ne bitno je da je poslednji imao kontakt sa loptom koja je direktno uticala na gol. Inace, Nedic uglavnom dobro prica ali cini mi se sad da je rekao namera da je bitna ili sam ja lose cuo?

Ljubitelj sporta

pre 4 godine

Meni Mančester Siti nikad neće delovat kao veliki klub u Engleskoj nit blizu gradskom rivalu Junajtedu nekako mi sve to veštački izgleda jeste pare ulažu Arapi. Al'nije to to. Stoga mi je drago što je Totehem prošao a vrlo zanimljiv klub koji možda ne deluje kao neko koji ima duboku istoriju a imaju jer su osnovani 1899 neke igrače su igra li u tom klubu dug rivalitet im je sa Arsenalom severni London u Kupu Uefa su bili uspešni a u Lš su igra li 1962 godine kad su poraženi od Benfike. Može se reći da su ponovo li uspeh nakon dugo godina.

Prometej

pre 4 godine

Vuk
Mislis na Marakanu u Brazilu,pa dobro jeste tamo spektakl zaista na svakoj utakmici
Pogledaj malo utakmicu pa ce ti biti jasno zasto je tsksv naslov,jedna od najboljih utakmica ove sezone u LS

djole

pre 4 godine

Ljorente igrac manje za Totrenham. Steta sto se povredio Sisoko, igrac u strasnoj formi trenutno. Nemaju sta da se nadaju ovako. (Pepe, 17. april 2019 22:24)

Igrac manje? Covek resio utakmicu haha.

рајко

pre 4 godine

драго ми је. ова страна полуфинала даје неке 'нове' тимове. а пеп нека тражи још пара од шеика.

Srđan Stojković

pre 4 godine

Od početka ovogodišnje lige šampiona je očigledno da će Liverpool osvojiti.I to zasluženo.Koja god ekipa da im naiđe.Prošlogodišnje finale im je nekako oteto.Karma mora da se izjednači.Za fudbal je bitno da nema ni grama plastike u polufinalu.A sve četri ekipe igraju pravi fudbal.Biće uživanja.

darre

pre 4 godine

Samo ne znam kako su pojedini ovdje vidili da je lopta udarila Ljorentea u ruku, kad je ocigledno kuk u pitanju. Pa evo na prvu da se pogrijesi pa ok, ali dvadeset puta se vraca snimak i sudija na kraju potvrdi da je sve regularno i oni i dalje dodju ovdje i sole pamet ljudima...

aoa

pre 4 godine

Čoveče odem do radnje po nešto slatko...i nisam propustio gooo nego 5 golova..čoveče
(Boss..po trnju.., 17. april 2019 21:42)

Kaze se gol

Nikola

pre 4 godine

Kakav blesav mec hahah. Ali novac ne igra uvek i u polufinalu Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) i Totenhem (jedini tim koji u ligama petice nije potrosio ni jedan evro u prelaznim rokovima ove sezone). A sto se tog duela tice mislim da Ajax sa svojim triom u napadu i pogotovo svojom pokretljivošću i direktnom igrom ( za razliku od Sitija koji previse davi loptu) moze da rastavi Totenhem na proste činioce s obzirom kako igraju Rose i Tripije ove sezone. Ali izvesno je da je svakako mnogo zanimljivija Liga šampiona za razliku od prošle godine i hvala za VAR ko ga izmislio.

Gde ja živim

pre 4 godine

Luđu utakmicu odavno nisam gledao. Spektakl u pravom smislu te reči. Na kraju dopunjeno i sa dosta drame. Bilo koja od dve ekipe da je prošla ne bi bilo nezasluženo. Sve čestitke Totenhemu. Svaka čast svima na terenu. Prvoklasno uživanje je bilo.

my way

pre 4 godine

Офсајд на крају јесте био, ту нема шта да се расправља. По новим правилима би Љорентеов гол био поништен због играња руком. Међутим, та правила се примењују од сезоне 2019-2020 тако да је и ту Чакир исправно одлучио, јер је рука била уз тело и ништа не говори о намери, плус се лопта одбила о кук Љорентеа.

elim

pre 4 godine

Da je bilo VARa Real ne bi osvojio nista od ovih 3 zadnje titule.
Finala sa atletikom i juventusom, kao i sa liverpulom (crveni kartoni)
Bajern polufinala, itd itd..

Radoje

pre 4 godine

Ovaj stručni komentator u studiju, ni ime mi nisam zapamtio umesto davanja stručne ocene večerašnje utakmice, ubi se hvaleći Kokezu i Krstajića koji su ga postavili u nekakav "stručni štab".....

Azer

pre 4 godine

koliko se blamira RTS sa ovim strucnjacima, rodjaci evo zovite mene, imam licencu za komentatoru, napicu se kao budala i takav cu da bude boljih od ovih likova

Negativni

pre 4 godine

Utakmica super za gledanje, zanimljiva, dve napadačke ekipe...ali kvalitet fudbala loš za ovaj nivo takmičenja. Toliko otvorenih pasova dopuštaju i jedni i drugi, da me broj golova uopšte ne čudi. Čudi me samo da ih Siti nije odvalio sa sedam komada. Ponavlja se Gvardiolina stara boljka - čim naidje na tim sličnih kvaliteta, uglavnom ispada. To mu se dešavalo i u Barsi i Bajernu, i sada u Sitiju već treći put za redom. To nije slučajno. Možda mu još koja milijardica pomogne u LŠ, ako kupi komplet odbranu i golmana.
Nadam se da će Ajaks da pregazi Totenhem, jedino što ide u prilog Poketinu je neiskustvo Ajaksovih klinaca. Ova sezona LŠ je jedna od lošijih u poslednjih petnaestak godina, bojim se da je ovo Sitiju bila poslednja šansa, jer sledeće sezone Real i Bajern neće biti ovako loši, a bogami i Barselona će se pojačati i to vrlo kvalitetno. Biće dobre utakmice u polufinalu, neće biti cinculatora već timovi koji igraju beskompromisan fudbal. Tek sada vidim koliko je Klop fenomenalan trener. Liverpul deluje vrlo čvrsto i da imaju makar jednog kreativnog veznog igrača, poput Kutinja recimo, bili bi prvaci i Evrope i Premijer lige.

Bromazepam

pre 4 godine

Rouz i Tripie, ne znaju gde se nalaze večeras. Koliko grešaka, pogotovu od strane Rouza. Još je iscenirao onaj prekršaj, kao da ga je voz gađao.

veverac

pre 4 godine

znao sam da ce totenham proci 
jedini put kad sam sumnjao u njih je grupnoj fazi 
sad samo gazite
(zuri8, 17. april 2019 23:00)

ok, jesi uzeo milione na tu prognozu ili kažeš onako da si pogodio?

sima

pre 4 godine

kakav idiot ovaj trener cukarickog I zahvaljivanje kokezi I krstajicu. isti profil ljudi. pa pričaj oo sitiju I totenhemu idioteeee. koga briga za tebe I savu

veliki strumf

pre 4 godine

Ala se Simo Krunic izblamirao veceras, za sva vremena. Covek rec jednu ne rece o utakmici, vec poce da se zahvaljuje Kokezi i krstajicu sto su mu dali sansu da radi na "svetskom nivou" (stvarno je tako rekao), da radi u reprezentaciji (valjda i da uci od Krleta, sta li). NMalo mu bilo sto se zahvalio jednom, vec i drugi, pa i treci put! A onda je poceo da hvali Miloja, Lalata onako, a Savu - ma na sva usta, kao da je stvarno Ferguson licno i da nije izgubio par meceva od 4-5 koliko je trener! Stvarno sramota, iskoristi covek svojih 7-8 minuta na RTS-u za (ne)placeni marketing drugih, a bogme i sebe! Sto se ovog nesrecnog "strucnog" konsultanta za sudjenje tice, Dejana Nedica - covek bolje da ostane kuci jer on pojma nema. Prvo, sta ima Cakir da ide da gleda da li je ofsajd ili ne! Ofsajd nikad ne proverava glavni sudija, vec pomocni sudija kao video asistent, uz pomoc kompjutera (prosto se povuce linija i vidi da li je ofsajd). Drugo, Irati je VAR sudija i on pomaze glavnom ali za ofsajde je zaduzen pomocni VAR sudija, a to je ovde bio Marko Guida. I trece i najvaznije: kako je lopta kod gola UDARILA NAPADACA, to je odmah ofsajd, nevezano za to da li je on hteo da igra loptom (da je doda). Drugacija je situacija kada posle pasa napadaca lopta zakaci odbrambenog fudbalera: tada ako je on imao nameru da igra loptom - nema ofsajda, a ako je odbrambenog igraca lopta slucajno zakacila a napadac je u ofsajdu - tada se gol ponistava. Ovaj za sve ovo pojma nema garant.

Kanidja PG

pre 4 godine

Nikola
Vrednos tima Ajaksa nekih 50 miliona kazes?
Pretera ga dzoni pa Zvezdin tim blizu je te cifre.
Mnogo mnogo je to vise prijatelju.
Jedino moze da bude tacno ubedljivo najmanje od svih polufinalista LS.

aha

pre 4 godine

@Oliver
Liverpul igra polufinale Lige Sampiona i bori se za titulu u Engleskoj. Gde je tvoj klub?
Liverpul ima sanse protiv svakoga, pa i protiv Barselone, da ista znas o fudbalu, znao bi i to, a Siti moze da baca karte na prvenstvo koliko god hoce, kada Arapima dosade opet ce se vratiti tamo gde im je mesto, dok Liverpul ostaje najveci klub Velike Britanije.

aha

pre 4 godine

@kralj
Gde si ti video ruku, to je samo tebi jasno. Barsa nikako nije apsolutni favorit, cak je MOZDA samo blagi favorit protiv Liverpula, ako i toliko. Ofsajd je bio, dobro je sto se Gvardiola onako radovao pa dobio hladan tus. Sad ce sut karta.

johan krojf

pre 4 godine

normalno jer su to mali klubovi bez tradicije a sada su puni para i misle da mogu sve ali ne mogu za njih m siti i psg ajaks je institucija sa imenom i prezimenu dok su oni tavorili po drugim i trecim ligama ajaks je igrao finala kupa sampiona

bo

pre 4 godine

Pa i da jeste bila ruka ljorentea, bila je bukvalno uz telo da jedina opcija da ga ne pogodi u ruku je da je odsekao pre utakmice. A pogodila ga je u kuk.

Liverpool Man

pre 4 godine

Neka neko objasni Rouzu da je bek a ne stoper i da njegov trk u sredinu ostavlja 20m slobodno na njegovoj strani...A na klupi Ben Dejvis...

Xperis

pre 4 godine

Liga Šampiona a ovaj priča o Radničkom, Partizanu, Kupu Srbije, Reprezentaciji, Čukaričkom, Kokezi, Miloševiću, infrastrukturi, Milojeviću...a evo ga tek sada počeo da priča o utakmici koja se igrala večeras

Djorgo

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica!
Ali, brate mili - Sava Krunić. Pa ko dovede ovog čoveka da komentariše ovakvu utakmicu. '''Em ti život, zemlju, televiziju - javni servis. Da ti se zgadi fudbal.

Ronaldinjo

pre 4 godine

Extra tekma, engleski timovi stvarno znaju da prirede spektakl

Nego jel neko slusao ovog Krunica na Rts-u posle tekme....kakav lik...
Hahahhahahahaha

Vucko

pre 4 godine

Odavno nisam gledao uzbudljiviju utakmicu. A tacno sam znao da ce Siti da ispadne, kada je Gvardiola u 63. minutu zamenio Davida Silvu Fernandinjem. Ne isplati se kukavicluk, stigla ih je karma.

Amater

pre 4 godine

Luda utakmica...
"Stručnjak" u studiju RTSa nekoliko minuta priča hvalospeve o Kokezi, Krstajiću i samom sebi umesto da komentariše utakmicu ... a potom "stručno" kaže oPsajd! Pravi "kadar" za vrh srpskog fudbala, uz selektora reprezentacije bez ikakvog iskustva ali sa jakom podrškom od nefudbalskih krugova...
P.S. Aca informacija se pogubio u 93. minutu i nije znao šta se dešava, previše je slavio...

Dragan

pre 4 godine

Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.
(stevan, 17. april 2019 23:16)

Totenhem vredi 860 miliona.

Ајде@

pre 4 godine

Одакле је Тотенхем довео овог Корејанца Сона?
Не пратим нешто енглески фудбал пуно, па питам. Човек за 3 минута даде 2 гола, па и у првој ако се сећам једини гол.
Да додам и ово, пара никад у фудбалу није играла најважнију улогу, па неће надам се и вечерас... Као што ни синоћ није!

НФС

pre 4 godine

Mislim da ce biti 3:0, uz posed lopte 78%
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Wurst, 17. april 2019 20:57)

Мало је фалило да погодиш :)

Jovan

pre 4 godine

Znači idem da se tuširam u 21:02 na 0:0 i vraćam se u 21:19 kad ono 2:2 i posle minut - 3:2..
Baš kao na reklami , samo je trajalo malo duže :=)

Sale

pre 4 godine

Bravo lavovi iz Totenhema bravo Poketino!!! Ne igraju bolji fudbal ali imaju vece srce i ne potplacuju UEFA za zreb i finansijski fer plej, sve u svemu pobeda fudbala!

mcvc

pre 4 godine

Ko dade Simi Krunicu da udje u studio kao strucni savetnik a kamoli da trenira bilo koga? Umesto da komentarise na kraju mec, on melje o Krstajicu, Reprezentaciji...Kome taj moze ista da objasni...

Loznicanin

pre 4 godine

Utakmica vrhunska. Ali utisak pokvario nas fudbalski strucnjak, koji je jedva stigao da se uvuce svojim nadredjenim, a i da svima pokaze svoju velicinu. Da li on uopste zna gde je dosao i kojim povodom. Nedic cak nije imao vremena da prokomentarise gol Ljorentea. Zalosno.

Oliver

pre 4 godine

@veliki strumf,

Bravo za komentar,sve potpisujem. Ne zna se ko je veci diletant i neznalica,Nedic,Krunic ili Strajnic. Uz to,svi imaju strasno los recnik,dikciju,retoriku..blagi uzas! U normalnoj zemlji takvi nikad ne bi videli televiziju!

Antisha

pre 4 godine

Hahahahahah kralju..igraju da..prtiv Burmuta, Hadersfilda i Male Mostanice
(Brane, 17. april 2019 23:56)

zasto izostavljas United :)

moon

pre 4 godine

Kakav blesav mec hahah. Ali novac ne igra uvek i u polufinalu Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) i Totenhem (jedini tim koji u ligama petice nije potrosio ni jedan evro u prelaznim rokovima ove sezone). A sto se tog duela tice mislim da Ajax sa svojim triom u napadu i pogotovo svojom pokretljivošću i direktnom igrom ( za razliku od Sitija koji previse davi loptu) moze da rastavi Totenhem na proste činioce s obzirom kako igraju Rose i Tripije ove sezone. Ali izvesno je da je svakako mnogo zanimljivija Liga šampiona za razliku od prošle godine i hvala za VAR ko ga izmislio.
(Nikola, 17. april 2019 23:03)

Vrednost Ajaksovog tima 50 miliona???
Sine, Ajaksov tim vredi 420 miliona evra.
Pa De Jong vredi 75, De Liht 70 miliona.

Liverpool Man

pre 4 godine

Mislim da ne shvatate poentu kada neko kaze da Ajaksov tim vredi 50m. Misle ljudi na to koliko je Ajaks para dao da dovede ove igrace koje ima a ne kolika je njihova trenutna vrednost. Njihova trenutna ne pokazuje koliko je Ajaks potrodio para u transfer rokovima. Dakle, Ajaksova ekipa sigurno nije skuplja od 150m bar ja tako mislim. Sa druge strane imamo Siti recimo ciji tim kosta s te strane pa jedno 500-600m.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Son je čudo od igrača. Može špica, krilo, bije levom, desnom, trči, dribla, taktički disciplinovan. Komplet paket, ko Hjundai. Najpotcenjeniji igrač premijeršipa.

DovlaBec

pre 4 godine

Sad da skinem 5 kg i prodajem pripreme sa nekom ekipom iz top5 lige, bolje bih odigrao nego Tripie i onaj Rose koji gde god ode nadje problem. Kakve dve lopate a Rose pomalo veca, u napadu ne zna pas da da a Dribbling mu je nocna mora, a u odbrani za 9 mjeseci rodice bebu Berndardu Silvi, navuce mu nocne moree. Uz to da dodam da je ovaj Ali jako precenjen a i da Pocchetino pocne tranzit vrhunska pojačanja, jer je vrhunski trener iako 1 trofej nije osvojio do sada.

ShoneNI

pre 4 godine

Gledao sam Liverpul.. Izgleda da smo pogresili svi mi koji nismo pratili ovaj drugi mec.. Koliko cujem, bila je ludnica, a ovamo sa Portom ni pre utakmice nije bilo mnogo neizvesno.. Ja se sada nadam da Totenhem moze da dodje do neresenog rezultata protiv Sitija u ligi...

Dušan

pre 4 godine

Kakva utakmica, kakvo ludilo, drama do poslednje trenutka. Bravo Spursi skupili hrabrost i nisu se uplašili i predali za razliku od većina klubova kad igraju sa građanima. Kao navijač Liverpula ovo mi se i ne sviđa previše jer će se City sada fokusirati na ligu i verovatno rutinski završiti iako imaju Junajted i opet Totenhem.
U polufinalu biće ekstra utakmice :D

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Тако је Тотенхем!👏👏👏 Живио онај ко је измислио и увео ВАР! 😲😲😲

Alter Ego

pre 4 godine

Smešno mi je kad počne priča pobeda pravog fudbala, a ne novca. Mislim da tim Totenhema ne vredi ispod 150-200 miliona, a o novom stadionu da ne pričamo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stevan, 17. april 2019 23:16)

Realno, jeste pobeda nad novcem. Totenhem se ne razbacuje parama kao Arapi, već su primer da ne moraš da trošiš pare na vrhunska pojačanja da bi stigao do uspeha. Isplatilo im se strpljenje, jer su verovali da će sigurno doći do uspeha, ukoliko par godina budu čuvali kostur tima. Zadržali su ključne igrače, verovali su u sebe i zasluženo stigli do uspeha. U vremenu kada novac ima presudnu ulogu u tome ko dominira evropskim fudbalom je zaista prava retkost. Do skoro nisu imali nijednog igrača svetske klase, a sada bez ikakvih preteranih ulaganja postigli su cilj. Jedan od ključnih aduta u celoj ovoj priči je po meni je Poketino, koji je izgradio sistem koji funkcioniše, a ono što funkcioniše nema smisla menjati. Rekonstrukcija stadiona, razumljivo, stvara veće troškove nego kupovina igrača, a ako imaju para za tako nešto ne mora značiti da su puni kao brod.

Partizanovac

pre 4 godine

Fascinantno je da Totehnem nije doveo nijednog igraca vec godinu i da su dosli di polufinala LS bez najboljeg igraca, mada je meni Son najbolji igrac tamo, ali kako god.

Milosav

pre 4 godine

Tottenham mi je najgotivniji tim u PL, ali Tadic igra za Ajaks.
Pa ti sada izaberi za koga da navijas!
U svakom slucaju mi je drago da je City ispao, ne mogu da ih smislim.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Vodio sam se onom recenicom alexa fergusona 'decki, to je samo tottenham' i ukljucio se taman nakon golova. Kakav danak neiskustvu. :D

Mrki

pre 4 godine

Siti bolji veceras, ali cestitke Totenhemu na borbenosti. Drago mi je da su oni prosli, jer Ajax ima vece sanse za finale. Ocekuje nas spektakl u oba polufinalna meca. Sporstki pozdrav

R8

pre 4 godine

Mislim da je ovo najludja utakmica koju sam gledao u poslednjih par godina. Jos je ovaj ponisten gol u nadoknadi totalno zacinio stvari.

Dragan

pre 4 godine

Ajax (vrednost tima nekih 50 miliona evra) (Nikola, 17. april 2019 23:03)

Transfermarkt Ajaks 420 miliona evra,zvezda 52,a Levandovski ko cela zvezda + 20 miliona.

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Svaka čast čoveku koji je komponovao/napisao himnu Lige Šampiona. Naježim se kada je čujem. Pogotovo kada je navijači proprate lepom koreografijom kao sada.
(Gohan, 17. april 2019 21:04)

Već desetak godina kada krene himna CL pojačavam obavezno tv do maksimuma! Porodica luduje, komšije verovatno isto a za mene je to uvod u praznik fudbala i nameštanje u fotelju!

Legendarni trener Simo Kunić, hvali se da je trener 20 godina a posle toga se zahvaljuje 16 puta Krstaji i Kokezi! A Krstaja ni godinu dana trener, Simo Kruniću ispravi se, podigni glavu i razmisli šta će ti deca reći kada porastu!!!

slobinator

pre 4 godine

Idi pleti umesto sto lupetas.
Da nije mozda NF velikan?
nekad bio, kao i klub iz rupe
(ultrasrbin, 18. april 2019 10:36)
prvo bezobrazan i seksistički komentar.drugo šta fali pletiljama.naše stare su svoju decu sačuvale od hladnoće tako što su im plele odeću.treće zvezda je u kontinuitetu dugi niz godina predstavljala nešto na međunarodnoj sceni,a notingem forest samo dve.i četvrto nehotice si priznao da je zvezda ipak velikan!

bmiles

pre 4 godine

Niko ne uzima za ozbiljno ovog Koreanca Son,ali gledajuci ga nedeljama,opasan je igrac pritom uvek daje stoposto u svakoj utakmici.Bravo za Sona!
Ali rezultat 2:2 posle samo 12 minuta niko nije ocekivao,ali lepo za gledanje i uzivanje!

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Auuuuuu kakav start u Mancesteru!! Za nepunih 12. minuta igre pade vise golova nego za cela pojedina kola nase nesretne lige. I to u ovoj fazi takmicenja...

Pedja

pre 4 godine

Nisam navijac nijedne od ove dve ekipe ali mi je ipak drago sto je Tot prosao pre svega zbog onakve igre i odnosa igraca Sitija prema Kejnu za vikend.Sto se Ace tice nemam reci,iskreno zabranio bih komentarisanje fudbalskih utakmica ljudima koji u zivotu nisu sutnuli loptu.

smams

pre 4 godine

Uspavanka. Igra Ali, ali malo više za Siti... kako izgleda. Najgori na terenu!
(Žića, 17. april 2019 22:45)

Uspavanka City Totenhem? Koju si ti utakmicu gledao decko

Dachazvezda

pre 4 godine

Kad posle ovakve tekme izdominira Krunic!?!?!? :)))
Covek se isprica sam sa sobom, zahvalio se mami, tati, babi, komsiluku, sefovima i onda nam ispricao sve sto nas APSOLUTNO NE ZANIMA o Jelen ligi!?!????? Jedino je izostavio vremensku prognozu!!!
Kakav lik, mati mila!?!?!?!?

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Znam ko je najnesrecniji zbog ispadanja Sitija: navijaci Liverpula! Jer oni znaju sta ce sada biti- Siti ce sve karte baciti na Premijer Ligu,a Liverpul nema neke sanse protiv Barse,tako da opet nece nista osvojiti,hahahaahha
(Oliver, 17. april 2019 23:24)

Sve na ovom forumu interesuje gde si ti bio dve nedelje posle revansa Liverpula i Bajerna? Da nisi mozda obukao bermude sa tregerima i otisao u Alpe da jodlujes?
(mighty mouse, 17. april 2019 23:54)

Imao brdo termina u Arbeitsamt i Sozialamt-u!

Marko

pre 4 godine

Veliki Pep Gvardiola...potrosi 400 miliona vise od Pelegrinija a ima gore rezultate od njega,a svi pricaju kako je Gvardiola najbolji trener na svetu.Lik je upravo izgubio od ekipe kojoj fali najbolji igrac a njegova klupa je kvalitetnija od prve postave Totinhema.
(nepismeni, 17. april 2019 22:58)

Ozbiljan trener Pelegrini, ali stara skola pa ne moze sa ovim danasnjim manekenima da radi kako bi trebalo.